Τα «Φιλολογικά» βραδινά των μηνών Οκτωβρίου-Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου είναι αφιερωμένα στη Λογοτεχνία και τον Κινηματογράφο.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Τα «Φιλολογικά» βραδινά των μηνών Οκτωβρίου-Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου είναι αφιερωμένα στη Λογοτεχνία και τον Κινηματογράφο."

Transcript

1 Ο πάπυρος του Δερβενίου ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! NEWSLETTER 1 Τρίτη 1 Δεκεμβρίου ΤΟ ΑΜΘ ΚΑΙ Η «ΤΕΧΝΗ» ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η εκφραστική δύναμη της παραφροσύνης και η ναζιστική αντίληψη περί εκφυλισμένης τέχνης Ομιλία του Θανάση Καράβατου Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο συνεργασίας του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης με την Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρεία «Τέχνη». 7 Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου «ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ» ΒΡΑΔΙΝΑ ΣΤΟ ΑΜΘ Ομιλία του Θωμά Κοροβίνη, φιλολόγου, συγγραφέα, με θέμα: «Η δική μου Κωνσταντινούπολη» Συντονίζει η Κάτια Κιλεσοπούλου Τα «Φιλολογικά» βραδινά των μηνών Οκτωβρίου-Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου είναι αφιερωμένα στη Λογοτεχνία και τον Κινηματογράφο.

2 Φωτογραφικό αρχείο Γιάννης Μέγας και Νίκος Χόρμπος ΜΟΝΙΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΜΘ! 9 Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου & κάθε Τετάρτη στις Το ΑΜΘ στα ερτζιανά! Από τη συχνότητα στο Fm100 και κάθε Τετάρτη στις 17.00, το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης και το Δημοτικό Εθελοντικό Ραδιόφωνο του Δήμου Θεσσαλονίκης θα σας κρατούν συντροφιά με τη Ραδιοφωνική εκπομπή «Απογευματινός καφές με το ΑΜΘ» Μια ραδιοφωνική περιήγηση ενημέρωση που θα αφορά στην πολύπλευρη δράση του ΑΜΘ Η πρώτη ραδιοφωνική συνάντηση ξεκινά με την Διευθύντρια του ΑΜΘ Πολυξένη Αδάμ Βελένη και θέμα: «ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ» 9 Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου αίθουσα: M. Ανδρόνικος /ώρα: 19:30/είσοδος ελεύθερη ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ Το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο των Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης διοργανώνει κύκλο επιστημονικών διαλέξεων, υπό τον γενικό τίτλο «Τετάρτες στο Μουσείο Αρχαιολογικές Διαλέξεις». Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποσκοπεί στη γνωριμία του κοινού της Θεσσαλονίκης με σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας, νέες ανασκαφικές και διεπιστημονικές έρευνες και τα πορίσματά τους. Ομιλία της Μεταξίας Τσιποπούλου, Επίτιμης Διευθύντριας ΔΕΑΜ, με θέμα: «Κοινωνικές ταυτότητες στο θάνατο. Το Προ-και Παλαιο-ανακτορικό Μινωικό νεκροταφείο του Πετρά Σητείας (περ π.χ.)». 11 παρασκευη 11 Δεκεμβρίου αίθουσα: Μ. Ανδρόνικος /ώρα: 20:00/είσοδος ελεύθερη ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΑΜΘ «Θεσσαλονίκη-Ανασκαφή 1» Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει τη νέα δράση Αναλόγιο για τη Θεσσαλονίκη και τις γειτονιές της «Θεσσαλονίκη-Ανασκαφή 1», στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Ένα ταξίδι στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης με «όχημα» τα κείμενα σπουδαίων λογοτεχνών της πόλης. Οι Γ. Τζανής, Γ. Θέμελης, Ν. Καββαδίας, Φ. Μακρής, Ν. Κοκκαλίδου-Ναχμία, Γ. Βαφόπουλος, Δ. Μίγγας, Ζ. Καρέλλη, Θ. Γρηγοριάδης, Γ. Γκόζης, Α. Ναρ, Κ. Μοσκώφ, Ντ. Χριστιανόπουλος, Κ. Ταχτσής, Χ. Μίσσιος, Γ. Σκαμπαρδώνης και Ρ. Θόρντον προσφέρουν δείγματα του μεγάλου στρώματος μιας πρώτης ανασκαφής στις μνήμες της πόλης. Τα κείμενα διανθισμένα με μουσική και τραγούδια αποτελούν έναν ολόκληρο κόσμο που φωτίζει την παλιά αλλά και τη σύγχρονη ζωή της πόλης, την ιστορία της, τους ανθρώπους που την κατοίκησαν, τις γειτονιές της. Αναλόγιο για τη Θεσσαλονίκη και τις γειτονιές της Επιλογή κειμένων: Μαρία Τσιμά 1η Ομάδα ηθοποιών: Απόλλων Δρικούδης, Νίκος Κολοβός, Ρούλα Παντελίδου, Γιώργος Σφυρίδης 2η Ομάδα ηθοποιών: Νάσια Γεωργίου, Κώστας Ιτσιος,, Αλέξανδρος Μούκανος, Νίκος Πολοζιάνης Σε επιλεγμένους χώρους Πληροφορίες:

3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΜΘ! 12 Σάββατο 12 Δεκεμβρίου ΑΜΘ /ώρα: 19:00/είσοδος ελεύθερη Επίσημη εκδήλωση για την εγγραφή το 2015 του Παπύρου του Δερβενίου στον Διεθνή Κατάλογο του Προγράμματος της Unesco «Μνήμη του Κόσμου» (Memory of the World) Ένα από τα πολυτιμότερα εκθέματα του Μουσείου, ο Πάπυρος του Δερβενίου, αποτελεί την πρώτη ελληνική εγγραφή στον Διεθνή Κατάλογο του Προγράμματος της UNESCO «Μνήμη του Κόσμου» (Memory of the World). Ο Πάπυρος του Δερβενίου, ο μοναδικός αναγνώσιμος πάπυρος που διασώθηκε στον ελλαδικό χώρο, κατέχει ξεχωριστή θέση στην παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά γιατί αποτελεί το αρχαιότερο αναγνώσιμο χειρόγραφο της Ευρώπης. Ο πάπυρος, το μοναδικό αυτό δείγμα της θεολογικής και φιλοσοφικής γραμματείας των αρχαίων Ελλήνων, εκτίθεται σήμερα στο σύνολό του στη μόνιμη έκθεση του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης «Ο Χρυσός των Μακεδόνων». Η εκδήλωση αποτελεί συνδιοργάνωση του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης, της Ελληνικής Επιτροπής για το Πρόγραμμα «Μνήμη του Κόσμου» και της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO. 14 Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου «ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ» ΒΡΑΔΙΝΑ ΣΤΟ ΑΜΘ Ομιλία της Ειρήνης Δεληδάκη, φιλολόγου, υπεύθυνης εκπ/κών προγραμμάτων Μουσείου Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, με θέμα: «Φιλμολογώντας παρέα με το Μουσείο Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης» Συντονίζει η Ελένη Χειμαριού Τα «Φιλολογικά» βραδινά των μηνών Οκτωβρίου-Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου είναι αφιερωμένα στη Λογοτεχνία και τον Κινηματογράφο. 15 ΤΡΙΤΗ 15 Δεκεμβρίου ΤΟ ΑΜΘ ΚΑΙ Η «ΤΕΧΝΗ» ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Θέατρο και θέαμα στην αρχαία Μακεδονία Ομιλία της Πολυξένης Αδάμ Βελένη, Διευθύντριας του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης, Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο συνεργασίας του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης με την Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρεία «Τέχνη».

4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΜΘ! 18 Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου αίθουσα: φουαγιέ /ώρα: /είσοδος ελεύθερη Στολισμός Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Με τη συμμετοχή παιδιών και των συνοδών τους, θα κατασκευάσουμε χειροποίητα στολίδια με απλά υλικά και θα στολίσουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του ΑΜΘ Σας περιμένουμε μικρούς και μεγάλους ! Με την ευγενική χορηγία του Συνδέσμου Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης 19 Σάββατο 19 Δεκεμβρίου αίθουσα: φουαγιέ /ώρα: 19:30/είσοδος ελεύθερη Συναυλία με χριστουγεννιάτικα παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα Εκδήλωση του Συνδέσμου των Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. 20 Κυριακή 20 Δεκεμβρίου αίθουσα: φουαγιέ/ώρα: 20:30/ γενική είσοδος: 10 - Έκδοση εισιτηρίων, αποκλειστικά στα παρακάτω σημεία: Ταμεία ΚΘΒΕ, , Tickethour, Καταστήματα Γερμανός, Τράπεζα Πειραιώς (από τα μηχανήματα easypay) ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΑΜΘ Παράσταση στην Αρχαία Ελληνική γλώσσα με υπέρτιτλους «Πλάτωνα, Απολογία Σωκράτη» H αυθεντική αναπαράσταση της πιο συγκλονιστικής Δίκης στην ιστορία του πολιτισμού, στην αρχαία ελληνική γλώσσα (με υπέρτιτλους στα νέα ελληνικά και στα αγγλικά), σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη. Μια μοναδική εμπειρία για εκατοντάδες θεατές που πλημμύρισαν τους αρχαιολογικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα, όπου παρουσιάστηκε η παράσταση κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου 2015 από το ΚΘΒΕ, με την υποστήριξη του Σωματείου «Διάζωμα». Η «Απολογία Σωκράτους», που έγινε στις 21 Μαΐου του 399 π.χ. και καταγράφηκε πιθανόν το 397 π.χ., είναι το μοναδικό μη διαλογικό έργο του Πλάτωνα αλλά και το μόνο στο οποίο αναφέρει τον εαυτό του παρόντα και ενεργό κατά τη διαδικασία του Δικαστηρίου της Ηλιαίας. ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: Διδασκαλία αρχαίου κειμένου, μετάφραση, σκηνικός χώρος, σκηνοθεσία: Δήμος Αβδελιώδης Επιμέλεια μετάφρασης υποτιτλισμού: Αμαλία Κοντογιάννη Εικαστική παρέμβαση : Αριστείδης Πατσόγλου Σκηνογραφικός σχεδιασμός κλεψύδρας: Κώστας Κοτσανάς Οργάνωση Παραγωγής: Αθηνά Σαμαρτζίδου ΔΙΑΝΟΜΗ: Σωκράτης: Βασίλης Καραμπούλας, Μέλητος: Θανάσης Δισλής

5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΜΘ! 21 Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου «ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ» ΒΡΑΔΙΝΑ ΣΤΟ ΑΜΘ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Συναυλία της Χορωδίας «Χρίστος Τσολάκης» του Συλλόγου Αποφοίτων Φιλοσοφικής Σχολής ΑΠΘ «Φιλόλογος» Τιμητικό αφιέρωμα στον χοράρχη της Δημήτρη Αμανατιάδη Συντονίζει ο Γιάννης Τζανής 22 Τρίτη 22 Δεκεμβρίου ΤΟ ΑΜΘ ΚΑΙ Η «ΤΕΧΝΗ» ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Σημάδι στο Διάστημα Οι σπουδαστές της τάξης βιολιού του Κωστή Βοζίκη βάζουν «σημάδια στο διάστημα», συμπλέκοντας μουσικά σημεία και αποσπάσματα λόγου από «Τα κοσμοκωμικά» του Ίταλο Καλβίνο. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο συνεργασίας του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης με την Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρεία «Τέχνη». 23 Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου αίθουσα: φουαγέ /ώρα: 20:30/είσοδος ελεύθερη ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΜΘ XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ με νέους ταλαντούχους σολίστες της πόλης μας Την εκδήλωση οργανώνει ο «Σύνδεσμος Αποφοίτων Ωδείων Θεσσαλονίκης» 28 Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου αίθουσα: M. Ανδρόνικος /ώρα: 20:30/είσοδος ελεύθερη ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΜΘ Ρεσιτάλ πιάνου του διεθνούς φήμης πιανίστα Γιάννη Εριφυλλίδη σε έργα Sibelious. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Φιλανδικού Ινστιτούτου του Λονδίνου. Την εκδήλωση οργανώνει ο «Σύνδεσμος Αποφοίτων Ωδείων Θεσσαλονίκης»

6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΜΘ! ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ: «Μια φορά και έναν καιρό» - Once Upon a Time - Figen Çiftçi Περιοδική φωτογραφική έκθεση της Tουρκάλας φωτογράφου Figen Çiftçi, η οποία αντλεί την έμπνευσή της από αρχαιότητες της Μικράς Ασίας και του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης. Μέσα από μία σειρά φωτορεαλιστικών έργων κολάζ και ζωγραφικής, η καλλιτέχνιδα μας δίνει μια ιδιάζουσα οπτική του αρχαίου κόσμου, συνδυάζοντας συχνά τη φωτογραφική αποτύπωση λαμπρών ερειπίων της αρχαιότητας σε Ελλάδα και Τουρκία με σκηνές της λαϊκής παράδοσης, της καθημερινότητας και της σύγχρονης ζωής στις δύο γειτονικές χώρες. Η Figen Çiftçi επιδιώκει να εξάρει τη διαχρονία της τέχνης και την αέναη επίδραση του παρελθόντος στον σύγχρονο καθημερινό βίο, προωθώντας έτσι τον δημιουργικό «διάλογο» παρελθόντος παρόντος και την πολιτισμική συνεργασία Ελλάδας - Τουρκίας. Διάρκεια έκθεσης: 07 Νοεμβρίου Ιανουαρίου 2016 Haida: Ζωή. Πνεύμα. Τέχνη / Haida: Life. Spirit. Art Tα Haida Gwaii (Νησιά των Ανθρώπων) αποτελούν ένα νησιωτικό σύμπλεγμα στα βορειοδυτικά του Καναδά, στα ανοιχτά των ακτών της Βρετανικής Κολούμπια. Για χιλιετίες οι άνθρωποι των Haida Gwaii διατήρησαν και εξέφρασαν τον τρόπο ζωής τους, μέσω έργων τέχνης, τραγουδιών, ιστοριών και παραστάσεων. Η έκθεση παρουσιάζει τον συναρπαστικό κόσμο των νήσων Haida Gwaii, προβάλλοντας το εικαστικό έργο των καλλιτεχνών των Haida. Είναι η πρώτη φορά που το ελληνικό κοινό έρχεται σε επαφή με τον πολιτισμό ανθρώπων που ζουν στο δυτικό ημισφαίριο, τόσο μακριά από τη Μεσόγειο και τους πολιτισμούς που εκείνη γέννησε. Η έκθεση αποτελεί «αντίδωρο» του Καναδά στην Ελλάδα για την έκθεση «Οι Έλληνες, από τον Αγαμέμνονα στο Μέγα Αλέξανδρο», η οποία παρουσιάζεται σε μουσεία του Καναδά και των ΗΠΑ. Πρόκειται για μια περιοδεύουσα έκθεση παραγωγής του Καναδικού Μουσείου Ιστορίας (Οττάβα) και του Μουσείου McCord (Μόντρεαλ), σε συνεργασία με το Μουσείο Haida Gwaii (Νησιά Queen Charlotte, Βρετανική Κολομβία). Διάρκεια έκθεσης: 26 Οκτωβρίου Απριλίου 2016 Αρχαίο DNA. Παράθυρο στο παρελθόν και το μέλλον Περιοδική έκθεση σε συνεργασία με τo Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Θέμα της έκθεσης είναι η παρουσίαση της σύγχρονης έρευνας για το παλαιογενετικό υλικό (αρχαίο DNA) και η σημαντική συμβολή της στη γνώση μας για τη βιολογική ιστορία του ανθρώπου. Παρουσιάζονται με κατανοητό και ευσύνοπτο τρόπο όλα τα διαδοχικά στάδια της παλαιογενετικής έρευνας, δηλαδή η συλλογή και δειγματοληψία του υλικού, οι εργαστηριακές αναλύσεις, η επεξεργασία και ερμηνεία των δεδομένων, καθώς και όλες οι κατηγορίες των αποτελεσμάτων που αυτή μπορεί να προσφέρει. Παράλληλα παρουσιάζονται ευρήματα που αποκάλυψαν οι αρχαιολογικές έρευνες σε προϊστορικές θέσεις της Μακεδονίας από τις οποίες προέρχεται και το σκελετικό υλικό στο οποίο βασίζεται η παλαιογενετική έρευνα του Πανεπιστήμιου Θράκης. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ: 30 Ιουλίου Μαΐου 2016

7 Mediterranean palimpsests: three enigmas of decay and incorruption is presented by the Archaeological Museum of Thessaloniki in the context of the main program of the 4 th Thessaloniki Biennale of Contemporary art Με τη συμμετοχή / With the participation Με την υποστήριξη / With the support Χορηγός έκθεσης ΑΜΘ / AMTh exhibition s sponsor ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΜΘ! ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ARCHAEOLOGICAL MUSEUM OF THESSALONIKI HEL(L)AS! Παντού - Κωνσταντίνος Ξενάκης HEL[L]AS! ΠΑΝΤΟΥ! EVERYWHERE! ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΞΕΝΑΚΗΣ CONSTANTIN XENAKIS Έκθεση έργων του Κωνσταντίνου Ξενάκη στο πλαίσιο της 5ης Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης υπό τον γενικό τίτλο «Παλιές Διασταυρώσεις - Make it New». Η έκθεση περιλαμβάνει έργα του Κωνσταντίνου Ξενάκη, αντιπροσωπευτικά της μέχρι σήμερα μακράς καλλιτεχνικής διαδρομής του. Πηγή έμπνευσης του καλλιτέχνη αποτελούν ποικίλα σύμβολα, σημεία και υλικά κατάλοιπα από αρχαίους πολιτισμούς της Μεσογείου. Διάρκεια έκθεσης: 23 Ιουνίου Σεπτεμβρίου 2015 (ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016) ΤΟ ΑΜΘ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ: The Greeks Agamemnon to Alexander the Great The Field Museum, Chicago Διάρκεια έκθεσης: 24 Νοεμβρίου Απριλίου 2016 Natura. Mito e paesaggio nel mondo antico Palazzo Reale, Milano Διάρκεια έκθεσης: 22 Ιουλίου Ιανουαρίου 2016 Monumental Bronzes of the Hellenistic World National Gallery of Art, Washington Διάρκεια έκθεσης: 06 Δεκεμβρίου Απριλίου 2016 Everyday life in prehistoric Macedonia Αρχαιολογικό Μουσείο του Πόζναν, Πολωνία Διάρκεια έκθεσης: 8 Οκτώβριου Μαρτίου 2016

8 Σας ενημερώνουμε για τη δημιουργία της ιστοσελίδας του Αρχαιολογικού Έργου στη Μακεδονία και στη Θράκη στην οποία μπορείτε να ανατρέχετε για πληροφορίες και συμμετοχές σχετικά με τη διεξαγωγή των συνεδρίων αλλά και να λαμβάνετε δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή τους τόμους των πρακτικών τους.

ΜΑΪΟΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

ΜΑΪΟΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! Μαρμάρινη σαρκοφάγος διακοσμημένη με γιρλάντες. 2ος-3ος αι. μ.χ. ΜΑΪΟΣ 2016 - ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! NEWslEttEr 10 ΤριΤη 10 Μάΐου Ωρά: 20:30 άιθουσά ΦουάΓιε εισοδοσ ελευθερη Μουςίκες

Διαβάστε περισσότερα

Ραιδεστός Θεσσαλονίκη. Αρχαιότητες σ ένα ταξίδι προσφυγιάς ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Ραιδεστός Θεσσαλονίκη. Αρχαιότητες σ ένα ταξίδι προσφυγιάς ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΜΘ 19274 Πήλινο ειδώλιο περιστεριού. Θεσσαλονίκη, Ανατολικό νεκροταφείο 1ος - 2ος αι. μ.χ. ΜΑΡΤΙΟΣ 2016 - ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! NEWSLETTER 2 ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ ΩΡΑ: 19:00 ΑΙΘΟΥΣΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οκτώβριος στα Μνημεία της Θεσσαλονίκης!

Οκτώβριος στα Μνημεία της Θεσσαλονίκης! Οκτώβριος στα Μνημεία της Θεσσαλονίκης! Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017 Ροτόντα A Filetta Το πολυφωνικό σεξτέτο με την ηγεμονική θέση στη μουσική σκηνή της Κορσικής, ερμηνεύει την πιο πρόσφατη δουλειά του. Η

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικά Γεγονότα 2008

Πολιτιστικά Γεγονότα 2008 Πολιτιστικά Γεγονότα 2008 Ρόδος, µια Πόλη Τέχνης και Πολιτισµού Ο Πολιτισµός ήταν πάντα ένα αναπόσπαστο κοµµάτι της ζωή στην Ρόδο. Ο Δήµος Ροδίων οργανώνει καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς, µε έµφαση στους

Διαβάστε περισσότερα

Επιστημονικές και κοινωνικές δράσεις της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ξάνθης για την περίοδο Μαρτίου-Ιουνίου 2016

Επιστημονικές και κοινωνικές δράσεις της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ξάνθης για την περίοδο Μαρτίου-Ιουνίου 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ Αρχαιολογικό Μουσείο Αβδήρων, 67061 Άβδηρα Ξάνθης Τηλέφωνο: 25410-51003,

Διαβάστε περισσότερα

Χριστούγεννα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Χριστούγεννα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Χριστούγεννα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο 2017-18 Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Εθνικού Αρχαιολογικού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: Μνήμες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: Μνήμες ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: Μνήμες 1940-44 Το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Οκτωβρίου το Εθνικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, ώρα 20:30 «Ο Καραγκιόζης Πειρατής» ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, ώρα 21:30 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ με θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Η μέρα που η ποίηση θα μαγέψει την πόλη

Η μέρα που η ποίηση θα μαγέψει την πόλη Η μέρα που η ποίηση θα μαγέψει την πόλη Από parallaxi - March 16, 2017 Τον Οκτώβριο του 1999, στη Γενική Διάσκεψη της UNESCO στο Παρίσι, η 21η Μαρτίου ανακηρύχθηκε Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης. (Είχε προηγηθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ Μήνυμα Μιχάλη Χατζημιχαήλ για τον εθελοντισμό Όταν ένας συνάνθρωπος μας ή μια ομάδα ανθρώπων γύρω μας χρειάζεται βοήθεια κι εμείς αρνηθούμε, τότε οι λέξεις αλληλεγγύη, ανιδιοτέλεια,

Διαβάστε περισσότερα

Παιδικά τμήματα ζωγραφικής Μενεμένης

Παιδικά τμήματα ζωγραφικής Μενεμένης ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Παιδικά τμήματα ζωγραφικής Μενεμένης Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, ώρα 10.30 [Άγιος Νεκτάριος - Δενδροπόταμος] Κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από

Διαβάστε περισσότερα

Πόλη και πολιτισμός Πόλη και διασκέδαση

Πόλη και πολιτισμός Πόλη και διασκέδαση 28 Πόλη και πολιτισμός Πόλη και διασκέδαση Η πολιτιστική ζωή της Θεσσαλονίκης Έντονη είναι η πολιτιστική ζωή της Θεσσαλονίκης ολόκληρο τον χρόνο. Εκδηλώσεις του Μακεδονικού Μουσείου της Σύγχρονης Τέχνης,

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Λουδοβίκος των Ανωγείων 20. Μαρία Φωτίου - Νίκος Ρέγκος & ορχήστρα 21. Συναυλίες σπουδαστών και καθηγητών του Ωδείου Δήμου Αριστοτέλη 04

Περιεχόμενα. Λουδοβίκος των Ανωγείων 20. Μαρία Φωτίου - Νίκος Ρέγκος & ορχήστρα 21. Συναυλίες σπουδαστών και καθηγητών του Ωδείου Δήμου Αριστοτέλη 04 Περιεχόμενα Συναυλίες σπουδαστών και καθηγητών του Ωδείου Δήμου Αριστοτέλη 04 Συναυλίες σπουδαστών και καθηγητών του Ωδείου Δήμου Αριστοτέλη 05 Συναυλία- Αφιέρωμα στο Νίκο Καββαδία, 06 «Ορφεία Αρμονία»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ. Φθινόπωρο-Χειμώνας Χώρος εκδηλώσεων: Αμφιθέατρο Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ. Φθινόπωρο-Χειμώνας Χώρος εκδηλώσεων: Αμφιθέατρο Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Φθινόπωρο-Χειμώνας 2011 Χώρος εκδηλώσεων: Αμφιθέατρο Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα Διοικητικό Συμβούλιο: Αλέξης Δημαράς Σάββας Κονταράτος Χρυσάνθη Μωραΐτη-Καρτάλη

Διαβάστε περισσότερα

Tετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2014, 17:00 έως 22:00 2η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ «Το μπουζούκι σήμερα» Εισηγήσεις: 17:00-20:30

Tετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2014, 17:00 έως 22:00 2η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ «Το μπουζούκι σήμερα» Εισηγήσεις: 17:00-20:30 Tετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2014, 17:00 έως 22:00 2η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ «Το μπουζούκι σήμερα» Εισηγήσεις: 17:00-20:30 Συναυλία αφιερωμένη στον Μ. Χιώτη στις 21:00, με το Μουσικό Σύνολο Μπουζουκιών του

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. 36ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. 36ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμα 06-09-2013 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 36ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Την παρουσίαση του 36ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Δράμας

Διαβάστε περισσότερα

ΘΟΡΙΚ Α Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014

ΘΟΡΙΚ Α Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΘΟΡΙΚ Α Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣΛΑΥΡΙΟΥ «Η ΜΙΚΡΑΣΙΑ» αναβιώνει το έθιμο του Κλήδονα και τις φωτιές του Αϊ Γιάννη. Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 - Ώρα

Διαβάστε περισσότερα

Δ Η Μ Ο Σ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Τ Ε Λ Η Αγίου Όρους 2, Ιερισσός, , Fax

Δ Η Μ Ο Σ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Τ Ε Λ Η Αγίου Όρους 2, Ιερισσός, , Fax ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Ιερισσός, 03/10/2017 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΣΤΑΓΕΙΡΑ & ΑΚΑΝΘΟΣ «ΠΟΛ(ε)ΙΣ» ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΠΑΡΕΛΘΟΝ & ΜΕΛΛΟΝ Ο Δήμος Αριστοτέλη σε συνεργασία με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΙΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2013 1. 1. ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ Κυριακή 10 Μαρτίου και ώρα 10:30 το πρωί παρτυ μασκέ για τους μικρούς μας φίλους

Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτό θέατρο Δ.Κ. Μελισσίων Θεατρική Παράσταση του Β ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Μελισσίων

Ανοιχτό θέατρο Δ.Κ. Μελισσίων Θεατρική Παράσταση του Β ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Μελισσίων Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014, ώρα 18:00 µ.µ. - 22:00 µ.µ. Πολιτιστικό Κέντρο Δ.Κ. Μελισσίων (Αίθουσα 2ου ορόφου) Έκθεση Ζωγραφικής από τον Σύλλογο "Άγιος-Γεώργιος Γκιούλµπαξε" Πέµπτη 12 Ιουνίου 2014, ώρα 19:00

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014'

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014' ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014' Φ Ε Β Ρ Ο Υ Α Ρ Ι Ο Σ Τετάρτη 05 Φεβρουαρίου 2014, ώρα: 18:00 μ.μ. ΗΜΕΡΙΔΑ υπό την Αιγίδα του Δήμου Πεντέλης με Θέμα: «Ο Ρόλος της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011 Κυριακή 29 Μαΐου Εξόρμηση εθελοντικών καθαρισμών των ακτών της Σίφνου Τόπος Συγκέντρωσης: πλατεία Αρτεμώνα Ώρα: 11:00 Οργάνωση: ΔΗ.Κ.Ε.Σ.

Διαβάστε περισσότερα

Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα)

Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα) Εργαστήριο Μουσικής Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα) Χειμερινό εξάμηνο 2010 Διδασκαλίες φοιτητών στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου

Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου Σάββατο 10 Ιουλίου έως Κυριακή 25 Ιουλίου Έκθεση αγιογραφίας από 25 Αγιογράφους - μέλη της Πανελλήνιας Εταιρίας Λόγου και Τέχνης (Π.Ε.Λ.Τ.) Στο Παλιό Σχολείο του Κάστρου Ώρες

Διαβάστε περισσότερα

:: Alexandria and Cavafis- Chronic of a city and her poet. :: Eurocinema Festrival III.

:: Alexandria and Cavafis- Chronic of a city and her poet. :: Eurocinema Festrival III. Αρχείο εκδηλώσεων Παραρτήµατος Αλεξάνδρειας :: Πέρασµα στη Μεσόγειο Το Παράρτηµα στην Αλεξάνδρεια του Ελληνικού Ιδρύµατος Πολιτισµού εγκαινιάζει στις 22 Ιανουαρίου 2010 την ατοµική έκθεση του εικαστικού

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Διεύθυνση: ΙΚΑΡΟΥ 5 45221 Ιωάννινα Τηλέφωνα: Γραφείου: 2651005872 Σπιτιού: 2651043808 Κινητό: 6972015621

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Διεύθυνση: ΙΚΑΡΟΥ 5 45221 Ιωάννινα Τηλέφωνα: Γραφείου: 2651005872 Σπιτιού: 2651043808 Κινητό: 6972015621 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΛΕΝΗ ΓΚΟΝΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΣ Ε.Ε.ΔΙ.Π. ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ του Π.Τ.Δ.Ε του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Διεύθυνση: ΙΚΑΡΟΥ 5 45221 Ιωάννινα Τηλέφωνα: Γραφείου: 2651005872 Σπιτιού: 2651043808 Κινητό:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΔΗΜΙΑ Λόγου και Τέχνης Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1

ΚΑΔΗΜΙΑ Λόγου και Τέχνης Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (κωδ. 001) Γενικά στοιχεία προγράμματος : Ονομασία προγράμματος : Ελληνικός Πολιτισμός/ Hellenic Culture Οι Επιστημονικά υπεύθυνοι του προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

2013.20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΗΛΟΥ

2013.20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΗΛΟΥ 2013.20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α/ Α ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΙΤΛΟΣ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΧΩΡΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΕΙΣΟ ΔΟΣ 1 10 ΜΑΪΟΥ 2013 ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2 22 ΜΑΪΟΥ 2013 ΕΚΘΕΣΗ ΠΛΑΚΙΩΤΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

H Μυθολογία συναντά την Τέχνη στο «Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας Κώστα Κοτσανά»!

H Μυθολογία συναντά την Τέχνη στο «Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας Κώστα Κοτσανά»! H Μυθολογία συναντά την Τέχνη στο «Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας Κώστα Κοτσανά»! Με όχημα τη Μυθολογία, ταξιδεύουμε με τα "φτερά" του Ίκαρου και του Δαίδαλου για να γνωρίσουμε την ιστορία τους!

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Ε Ω Ν. Σ υ ν ε δ ρ ι α κ ό Κ έ ν τ ρ ο Δ ή μ ο υ Κ ι λ κ ί ς ( Γ. Κ α π έ τ α 1 7, δ ί π λ α σ τ ο Δ η μ α ρ χ ε ί ο )

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Ε Ω Ν. Σ υ ν ε δ ρ ι α κ ό Κ έ ν τ ρ ο Δ ή μ ο υ Κ ι λ κ ί ς ( Γ. Κ α π έ τ α 1 7, δ ί π λ α σ τ ο Δ η μ α ρ χ ε ί ο ) 1η Εβδομάδα Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Ε Ω Ν Σ υ ν ε δ ρ ι α κ ό Κ έ ν τ ρ ο Δ ή μ ο υ Κ ι λ κ ί ς ( Γ. Κ α π έ τ α 1 7, δ ί π λ α σ τ ο Δ η μ α ρ χ ε ί ο ) Π Ρ Ω Ϊ 0 9 : 0 0 Π Ρ Ω Ϊ 11 : 0 0 Β Ρ

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά και ακόμη περισσότερα εmotions!

Εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά και ακόμη περισσότερα εmotions! Εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά και ακόμη περισσότερα εmotions! Σεπτέμβριος Νοέμβριος 2017 Οικογενειακά προγράμματα και εκπαιδευτικές δράσεις, Σάββατα και Κυριακές, στο πλαίσιο της περιοδικής έκθεσης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Ε Ω Ν ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Α Π Ο 2 7 Μ Α Ρ Τ Ι Ο Υ Ε Ω Σ 4 Α Π Ρ Ι Λ Ι Ο Υ Οι Μεγάλοι Συνθέτες Της Σμύρνης Φέτ αφι Διορ στο Οι ανα κλη ελλ τρό μιλή της μας φόρ

Διαβάστε περισσότερα

01/12 11/1/2012 (παράταση) ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: Ξένος στην πόλη Αόρατη Όλγα του Γιάννη Τσίρου

01/12 11/1/2012 (παράταση) ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: Ξένος στην πόλη Αόρατη Όλγα του Γιάννη Τσίρου 01/12 11/1/2012 (παράταση) ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: Ξένος στην πόλη Αόρατη Όλγα του Γιάννη Τσίρου Μια νεαρή μετανάστρια πέφτει θύμα του τράφικινγκ και αποτελεί αντικείμενο σκληρής συναλλαγής. Οι σκοτεινές διαδρομές

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΩΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΩΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΩΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014 Βασικές έννοιες και αρχές της τουριστικής βιομηχανίας/ Η

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κυριακή 6 Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Μαρκίδειο Θέατρο Ώρα: 4:30 μ.μ. / Τιμή: 7 Οργανωτής: Ωδείο Άσπας Βασιλείου.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κυριακή 6 Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Μαρκίδειο Θέατρο Ώρα: 4:30 μ.μ. / Τιμή: 7 Οργανωτής: Ωδείο Άσπας Βασιλείου. ΕΚΘΕΣΗ Τρίτη 1 Διάρκεια: 1-6 Δεκεμβρίου Οργανωτής: Αυγουστίνος Κοντός. ΣΥΝΑΥΛΙΑ Πέμπτη 3 Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου με τίτλο: «Το Αναπάντητο Ερώτημα» Σολίστ: Αννίνη Τσιούτη Μαέστρος: Χριστίνα

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός Δημάρχου. Θωμάς Κ. Μπέγκας Δήμαρχος Ιωαννίνων

Χαιρετισμός Δημάρχου. Θωμάς Κ. Μπέγκας Δήμαρχος Ιωαννίνων Χαιρετισμός Δημάρχου Στην περίοδο τής μεταπολίτευσης η πόλη μας, όπως και η υπόλοιπη χώρα, έζησε μια πνευματική και πολιτιστική ανάταση. Όλοι προσπαθούσαν να καλύψουν τα πολλά και καταστροφικά κενά που

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ. Χειμώνας-Άνοιξη 2010. Χώρος εκδηλώσεων: Αμφιθέατρο Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ. Χειμώνας-Άνοιξη 2010. Χώρος εκδηλώσεων: Αμφιθέατρο Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Χειμώνας-Άνοιξη 2010 Χώρος εκδηλώσεων: Αμφιθέατρο Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα Διοικητικό Συμβούλιο: Αλέξης Δημαράς Σάββας Κονταράτος Χρυσάνθη Μωραΐτη-Καρτάλη

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΝΕΑ ΚΑΙ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΝΕΑ ΚΑΙ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΝΕΑ ΚΑΙ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Νομισματική Συλλογή Alpha Bank, Πανεπιστημίου 41, 102 52, Αθήναι, Τηλ. 210 326 2460-1 www.alphanumismatics.gr, numismatic@alpha.gr εκέμβριος 2014 Νέα Έκθεση: Η

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ Για τη σχολική χρονιά 2015-2016 (διάστημα Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου) θα πραγματοποιούνται δωρεάν για μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

Σε συνεργασία με τον Δήμο Άργους Ορεστικού Σάββατο 26 Μαΐου 2018, στις 21:00

Σε συνεργασία με τον Δήμο Άργους Ορεστικού Σάββατο 26 Μαΐου 2018, στις 21:00 Η "Ασκητική" του Νίκου Καζαντζάκη στο Πολιτιστικό Κέντρο Άργους Ορεστικού από το Κρατικό Θέ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Σε συνεργασία με τον Δήμο Άργους Ορεστικού Σάββατο 26 Μαΐου 2018, στις 21:00

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων Συλλόγου T Aλωνάκι

Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων Συλλόγου T Aλωνάκι Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων Συλλόγου T Aλωνάκι 2017-2018 Ελληνικοί Χοροί Διεύθυνση: Βορείου Ηπείρου 55Β και Όχης 12 / Αλωνάκι Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυριακή 5.30-6.30 μ.μ. 6.00-7.00

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΛΙΤΕ ΧΝΙΚΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ

ΚΑΛΛΙΤΕ ΧΝΙΚΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕ ΧΝΙΚΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2019 εικαστικά μουσική θέατρο χορός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Ένας από τους πιο πετυχηµένους θεσµούς του δήµου µας, ο «Καλλιτεχνικός Ιούνιος»,

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά στα παιδιά των μελών μας

Προσφορά στα παιδιά των μελών μας Σωματείο Εργαζομένων Τραπεζικής Επιχείρησης E.F.G. EUROBANK Αριθ. Εγκριτ. Απόφ. Πολυμ. Πρωτ. Αθηνών 432/1977 Α/Α Βιβλίου Ανεγν. Συνδικ. Οργαν. Πρωτ. Αθηνών 6713 Ειδ. 1956/6-4-2000 Εμμ.Μπενάκη 32, 10678

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΩΤΕΡΑ απότο ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ

ΝΕΩΤΕΡΑ απότο ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΑΧΑΪΑΣ ΝΕΩΤΕΡΑ απότο ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΠΕΡΙΟ ΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016 ΑΧΑΙΟΙΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΠΡΟΕ ΡΟΙ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣτοπλαίσιοτηςΈκθεσηςπουφιλοξενείται

Διαβάστε περισσότερα

Ευτυχία Σπυριδάκη. 15/02/1991, Θεσ/νικη. Αλεξάνδρου Μιχαηλίδη 19, Φάληρο,54640 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Ευτυχία Σπυριδάκη. 15/02/1991, Θεσ/νικη. Αλεξάνδρου Μιχαηλίδη 19, Φάληρο,54640 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα Ευτυχία Σπυριδάκη 15/02/1991, Θεσ/νικη Αλεξάνδρου Μιχαηλίδη 19, Φάληρο,54640 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα +302310864000 (σπίτι) +306987269141 (κινητό) eu.spyridaki@gmail.com Εκπαίδευση Αριστούχος απόφοιτος Δραματικής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ «ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ» ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΪΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2016 ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2016»

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2016» ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2016» Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού,

Διαβάστε περισσότερα

«Γεύση και Μνήμη II» Ένα 4ήμερο Συμπόσιο που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών από 28 έως 31 Μαρτίου 2013

«Γεύση και Μνήμη II» Ένα 4ήμερο Συμπόσιο που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών από 28 έως 31 Μαρτίου 2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ culture.uop.gr «Γεύση και Μνήμη II» Ένα 4ήμερο Συμπόσιο που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών από 28 έως 31 Μαρτίου 2013 ΓΕΥΣΗ και ΜΝΗΜΗ, μια πολυεπίπεδη συμμετοχική

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. κύκλος» και τη λογοτέχνη. Το πρώτο. την

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. κύκλος» και τη λογοτέχνη. Το πρώτο. την ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η Θεατρική Σκηνή της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών παρουσιάζει τη σεζόν 2016 2017 ένα αφιέρωμα στον μεγάλο μας λογοτέχνη Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη. Θεωρώντας ότι τα κείμενα του Παπαδιαμάντη είναι

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Απ τη Μικρά Ασία στο Αιγαίο 16. 1 o Φιλικό Enduro Δήμου Αριστοτέλη 04. παραδοσιακό τμήμα - συναυλία 17. 2 ο Τουρνουά ποδοσφαίρου 05

Περιεχόμενα. Απ τη Μικρά Ασία στο Αιγαίο 16. 1 o Φιλικό Enduro Δήμου Αριστοτέλη 04. παραδοσιακό τμήμα - συναυλία 17. 2 ο Τουρνουά ποδοσφαίρου 05 Περιεχόμενα 1 o Φιλικό Enduro Δήμου Αριστοτέλη 04 2 ο Τουρνουά ποδοσφαίρου 05 Χορευτικό Αντάμωμα 06 Συναυλία σπουδαστών 07 Συναυλία σπουδαστών Μουσικής Σχολής 08 Συναυλία έναρξης Αριστοτελείων 09 Αναβίωση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ Τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, που πλαισιώνουν τις Μόνιμες Συλλογές του, για τη σχολική χρονιά 2014-2015 (διάστημα

Διαβάστε περισσότερα

Μιλώντας με τα αρχαία

Μιλώντας με τα αρχαία Μιλώντας με τα αρχαία Μέσα στο μουσείο θα συναντήσετε παράξενα αντικείμενα άλλων εποχών. Μπορείτε να τα κάνετε να μιλήσουν για πανάρχαιους ανθρώπους και πολιτισμούς; Πάρτε φακούς, μέτρα, μολύβι και χαρτί

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφικό Λεύκωμα από το «Masterclass για νέους Ευρωπαίους σκηνοθέτες και σκηνογράφους σε συνεργασία με Ρώσους ηθοποιούς»

Φωτογραφικό Λεύκωμα από το «Masterclass για νέους Ευρωπαίους σκηνοθέτες και σκηνογράφους σε συνεργασία με Ρώσους ηθοποιούς» Φωτογραφικό Λεύκωμα από το «Masterclass για νέους Ευρωπαίους σκηνοθέτες και σκηνογράφους σε συνεργασία με Ρώσους ηθοποιούς» Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος συμμετείχε στο «Masterclass για νέους Ευρωπαίους

Διαβάστε περισσότερα

2007 Διδακτορική Διατριβή στην Τέχνη και το Design, University of Derby, Μεγάλη Βρετανία

2007 Διδακτορική Διατριβή στην Τέχνη και το Design, University of Derby, Μεγάλη Βρετανία Γιώργης Γερόλυµπος Γεννήθηκε στο Παρίσι, 1973 2008-2011 Διδάσκων Φωτογραφίας (Π.Δ.407/80) στο τµήµα Αρχιτεκτόνων του Πανεπιστηµίου της Θεσσαλίας. Φωτογράφος, αρχιτέκτωv-µηχανικός. Εκπαίδευση 2007 Διδακτορική

Διαβάστε περισσότερα

!!! 1ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Τάσος Παππάς. Α. Πιάνο - Έγχορδα - Πνευστά. 1-2 Μαρτίου Β. Παιδικές & Νεανικές Χορωδίες 3 Μαρτίου 2019

!!! 1ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Τάσος Παππάς. Α. Πιάνο - Έγχορδα - Πνευστά. 1-2 Μαρτίου Β. Παιδικές & Νεανικές Χορωδίες 3 Μαρτίου 2019 1ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Τάσος Παππάς Α. Πιάνο - Έγχορδα - Πνευστά 1-2 Μαρτίου 2019 Β. Παιδικές & Νεανικές Χορωδίες 3 Μαρτίου 2019 Ο Τάσος Παππάς γεννήθηκε στη Φλώρινα το 1926. Υπήρξε µία από

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μικρός Βορράς σε συνεργασία µε το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Διοργανώνουν επιµορφωτικό-βιωµατικό Σεµινάριο. Εισήγηση: Τάσος Ράτζος

Ο Μικρός Βορράς σε συνεργασία µε το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Διοργανώνουν επιµορφωτικό-βιωµατικό Σεµινάριο. Εισήγηση: Τάσος Ράτζος Ο Μικρός Βορράς σε συνεργασία µε το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Διοργανώνουν επιµορφωτικό-βιωµατικό Σεµινάριο µε θέµα «ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΡΑΣΗ» «όλη η Ελένη σε µία ώρα» Εισήγηση: Τάσος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΣΤΡΟΥ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ» PROGRESSIVE ASSOCIATION LASTROU «THE RENAISSANCE»

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΣΤΡΟΥ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ» PROGRESSIVE ASSOCIATION LASTROU «THE RENAISSANCE» ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΣΤΡΟΥ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ» Χειµερινή και θερινή περίοδος 2018 Λάστρος 05/01/2018 Το χωριό µας Γραφικό χωριό µε όνοµα προελληνικής προέλευσης. Βρίσκεται 35 χιλ. δυτικά της Σητείας. Διατηρεί

Διαβάστε περισσότερα

Μετάβαση από το Δημοτικό. στο Γυμνάσιο!!!

Μετάβαση από το Δημοτικό. στο Γυμνάσιο!!! Μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο!!! ΓΥΜΝΑΣΙΟ! 3 τάξεις: Α, Β και Γ Ηλικία: από 12 μέχρι 15 χρονών Μαθήματα που διδάσκονται στην Α Γυμνασίου Θρησκευτικά 2 ώρες την εβδομάδα Αγία Γραφή Παλαιά Διαθήκη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2016»

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2016» ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2016» Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ»

ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ» ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ «ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ» και «ΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ»

Διαβάστε περισσότερα

5 η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

5 η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 5 η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Η 5 η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου ς διοργανώνει 6μηνο Κύκλο Εικαστικών Σεμιναρίων (Χαρακτικής Ζωγραφικής), στο Εργαστήρι Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της

Διαβάστε περισσότερα

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, ώρα Χριστουγεννιάτικη συναυλία μαθητών της Ελένης Σιδηροπούλου. Αίθουσα Θεάτρου, είσοδος ελεύθερη

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, ώρα Χριστουγεννιάτικη συναυλία μαθητών της Ελένης Σιδηροπούλου. Αίθουσα Θεάτρου, είσοδος ελεύθερη Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 18.30 Χριστουγεννιάτικη συναυλία μαθητών του Κλασικού Ωδείου Ορφανίδου με τίτλο «Ας ανάψουμε το άστρο των Χριστουγέννων». Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 19.00 Χριστουγεννιάτικη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Πρόγραμμα εκδηλώσεων για τη ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΕΙΩΝ 2015 στο ΕΠΙΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ «Μουσεία για μια Βιώσιμη Κοινωνία» 17, 18 και 19 Μαΐου Το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων

Διαβάστε περισσότερα

C A P T I V A E Ρ Ω Ά Δ Ε Σ

C A P T I V A E Ρ Ω Ά Δ Ε Σ C A P T I V A E Ρ Ω Ά Δ Ε Σ Οι και παρουσιάζουν: CAPTIVAE ΤΡΩΑΔΕΣ Οι Τρωάδες του Ευριπίδη, τραγωδία παρουσιασμένη για πρώτη φορά το 415 π.χ., έργο πολύπλευρο και βαθειά αντιπολεμικό είναι και σήμερα (όπως

Διαβάστε περισσότερα

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 4.15μ.μ. 5.00μ.μ. Η Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων και η Παιδική Χορωδία του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου Λεμεσού με τη συμμετοχή της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ. Σινεμά στις Πλατείες. Movies in Squares

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ. Σινεμά στις Πλατείες. Movies in Squares ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ Σινεμά στις Πλατείες Movies in Squares Ο Πολιτισμός αποτελεί για τον Δήμο Πλατανιά τομέα που επενδύει σε αυτόν. Πιστεύοντας στην δυναμική που μπορεί να αναπτυχθεί μέσα από τον αρμονικό

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Πάρου 2018

Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Πάρου 2018 Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Πάρου 2018 Τετάρτη 11 έως Κυριακή 15 Απριλίου Στις Λεύκες της Πάρου Master Classes Συναυλίες Διαγωνισμοί στο όμορφο νησί της Πάρου, στον παραδοσιακό οικισμό των Λευκών κοντά στο

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο Θεατρικής Έρευνας και Τεχνολογίας, Τμήμα Θεάτρου, Α.Π.Θ.

Εργαστήριο Θεατρικής Έρευνας και Τεχνολογίας, Τμήμα Θεάτρου, Α.Π.Θ. Εργαστήριο Θεατρικής Έρευνας και Τεχνολογίας, Μια site - specific performance στην περιοχή της Πλατείας Χρηματιστηρίου Απρίλιος 2008 Στο πλαίσιο του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών που λειτουργεί στο

Διαβάστε περισσότερα

1. Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Χαίρε και Πίει ή αλλιώς στην υγειά μας!»

1. Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Χαίρε και Πίει ή αλλιώς στην υγειά μας!» ΑΘΗΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ Στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο πραγματοποιούνται Εκπαιδευτικά Προγράμματα που πλαισιώνουν τις Μόνιμες Συλλογές του. Αναλυτικότερα, για τη

Διαβάστε περισσότερα

Παραστάσεις στο Δρόμο και στις Πλατείες του Κιλκίς. Μεταμεσονύκτιες Προβολές

Παραστάσεις στο Δρόμο και στις Πλατείες του Κιλκίς. Μεταμεσονύκτιες Προβολές Παραστάσεις στο Δρόμο και στις Πλατείες του Κιλκίς Σάββατο 3/10 11:00 Λαϊκή Αγορά: «Κουκλοπαιχτικές γωνιές». Μικρές παραστάσεις δρόμου στην καρδιά της λαϊκής αγοράς του Σαββάτου 12:30 Πλατεία Ειρήνης:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ Στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο πραγματοποιούνται προγράμματα που πλαισιώνουν τις Μόνιμες Συλλογές του. Αναλυτικότερα, για το διάστημα Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Αρχαιολογία των γεωμετρικών και αρχαϊκών χρόνων ( π.χ.). Δημήτρης Πλάντζος

Αρχαιολογία των γεωμετρικών και αρχαϊκών χρόνων ( π.χ.). Δημήτρης Πλάντζος [IA11] ΚΛΑΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ Α Αρχαιολογία των γεωμετρικών και αρχαϊκών χρόνων (1100-480 π.χ.). Δημήτρης Πλάντζος Πηγές και μέθοδοι (συνέχεια) Ο κλασικός αρχαιολόγος ταξινομεί το υλικό του: Κατά χρονική

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ «ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ»

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ «ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ» ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ «ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ» Η «ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΟΒΙΑΣ» : ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ «ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ο» ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ «ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ» ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΤΗ «ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Απρίλιος Μάιος 2012 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ 2012 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 27 ΜΑΪΟΥ 2012 Πολιτιστικές Ομάδες Φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών (ΠΟΦΠΠ)

Διαβάστε περισσότερα

Α. Δράσεις που αναπτύσσονται στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης «Πάφος 2017»

Α. Δράσεις που αναπτύσσονται στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης «Πάφος 2017» ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ ΣΤΟΧΟΣ 3 ος : Η αξιοποίηση του πολιτιστικού πλούτου του συνόλου των κατοίκων της Ευρώπης και η ανάδειξη των κοινών στοιχείων και της πολυμορφίας των ευρωπαϊκών πολιτισμών, μέσα από πολιτιστικές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2014 ΜΑΡΤΙΟΣ 21,22,23 Μαρτίου 22 Μαρτίου 26 Μαρτίου ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ολων των κατηγοριών Β κ Δ Περιφέρειας (Θεσσαλία-Μακεδονία-Θράκη)

Διαβάστε περισσότερα

1ο ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ KΛΗΡΟΝΟΜΙΑ

1ο ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ KΛΗΡΟΝΟΜΙΑ 1ο ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ KΛΗΡΟΝΟΜΙΑ Δημητσάνα, 28 Ιουλίου 2018-5 Αυγούστου 2018 Σάββατο 28 Ιουλίου 2018 Πρωί Αφίξεις, εγγραφές 16.00 Εισαγωγή στο Θερινό Σχολείο. Παρουσίαση προγράμματος,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΦΕΣΤΙΒΑΛ Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.: «Χοροί

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΑΤΙΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ-ΜΟΥΣΕΙΟ & ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ «5 Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ» Θέμα: «Η ΛΕΜΕΣΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ:

ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΑΤΙΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ-ΜΟΥΣΕΙΟ & ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ «5 Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ» Θέμα: «Η ΛΕΜΕΣΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΑΤΙΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ-ΜΟΥΣΕΙΟ & ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ «5 Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ» Θέμα: «Η ΛΕΜΕΣΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: ΠΡΟΣΩΠΑ, ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ»

ΘΕΜΑ : «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ» ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Φιλαδελφείας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. 17 Νοεμβρίου 2008

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. 17 Νοεμβρίου 2008 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Υ.Π.Π. 24.09.1.5 17 Νοεμβρίου 2008 Διευθυντές/τριες Σχολείων Μέσης, Τεχνικής και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης Θέμα: Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 Τ.Θ.: 534, 715 00 ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΛ.: 2810 763141 FAX: 2810 762701 www.ppkae.gr / e-mail: info@ppkae.gr Αγαπητοί φίλοι, Κρατάτε στα χέρια

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΒΕΛΔΕΜΙΡΗ. 2/5/1973 Αθ. Διάκου 7-9, Άγιος Παύλος, Θεσσαλονίκη

ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΒΕΛΔΕΜΙΡΗ. 2/5/1973 Αθ. Διάκου 7-9, Άγιος Παύλος, Θεσσαλονίκη ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΒΕΛΔΕΜΙΡΗ 2/5/1973 Αθ. Διάκου 7-9, Άγιος Παύλος, Θεσσαλονίκη 2310247570-6978 315324 info@stefanieveldemiri.com Η επαγγελματική εξειδίκευση της Στεφανίας Βελδεμίρη που αφορά τη συντήρηση αρχαιολογικών

Διαβάστε περισσότερα

Μιλώντας με τα αρχαία

Μιλώντας με τα αρχαία Επίσκεψη στο μαντείο της Δωδώνης Πώς έβλεπαν το μέλλον οι αρχαίοι; Πώς λειτουργούσε το πιο αρχαίο μαντείο της Ελλάδας; Τι μορφή, σύμβολα και ρόλο είχε ο κύριος θεός του, ο Δίας; Τι σημασία είχαν εκεί οι

Διαβάστε περισσότερα

OPEN DAY: Ενημέρωση γνωριμία

OPEN DAY: Ενημέρωση γνωριμία Διεύθυνση Σπουδών: Μισέλ Φάις, Βαγγέλης Χατζηβασιλείου 13ος Κύκλος Εργαστήρια Δημιουργικής Γραφής Διόρθωσης Επιμέλειας Κειμένων Εικονογράφησης OPEN DAY: Ενημέρωση γνωριμία Σάββατο 21 Οκτωβρίου, στις 12.00

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις:

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις: ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις: 1

Διαβάστε περισσότερα

OPΓANΩΣH: ΠOΛITIΣTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ ΓEPΓEPHΣ. Στο Pούβα... Γιορτές της φύσης & των ανθρώπων! Γιορτές της φύσης. & των ανθρώπων!

OPΓANΩΣH: ΠOΛITIΣTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ ΓEPΓEPHΣ. Στο Pούβα... Γιορτές της φύσης & των ανθρώπων! Γιορτές της φύσης. & των ανθρώπων! OPΓANΩΣH: ΠOΛITIΣTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ ΓEPΓEPHΣ Στο Pούβα... Γιορτές της φύσης Γιορτές της φύσης & των ανθρώπων! & των ανθρώπων! συνδιοργάνωση Kαλοκαίρι 2012 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΡΓΕΡΗΣ Και να αδερφέ μου που

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση φωτογραφίας. Άρτεμις Αλκαλάη. Σπουδή πάνω στο τραύμα, τη μνήμη και την απώλεια: Έλληνες Εβραίοι επιζώντες από το Ολοκαύτωμα

Έκθεση φωτογραφίας. Άρτεμις Αλκαλάη. Σπουδή πάνω στο τραύμα, τη μνήμη και την απώλεια: Έλληνες Εβραίοι επιζώντες από το Ολοκαύτωμα Η εικαστικός και φωτογράφος Άρτεμις Αλκαλάη. Έκθεση φωτογραφίας Άρτεμις Αλκαλάη Σπουδή πάνω στο τραύμα, τη μνήμη και την απώλεια: Έλληνες Εβραίοι επιζώντες από το Ολοκαύτωμα Μια πολλαπλά ενδιαφέρουσα έκθεση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2017»

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2017» ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2017» Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και

Διαβάστε περισσότερα

Κοζάνη, 8-13 Μαϊου 2013 ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης. (Ελλάς, Ελβετία, Μεγάλη Βρετανία) Καλλιτεχνικός Διευθυντής Φεστιβάλ: Στέλιος Πελασγός

Κοζάνη, 8-13 Μαϊου 2013 ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης. (Ελλάς, Ελβετία, Μεγάλη Βρετανία) Καλλιτεχνικός Διευθυντής Φεστιβάλ: Στέλιος Πελασγός 5 ο Διεθνές Φεστιβάλ Αφήγησης και τεχνών του Λόγου Κοζάνη, 8-13 Μαϊου 2013 ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης (Ελλάς, Ελβετία, Μεγάλη Βρετανία) Καλλιτεχνικός Διευθυντής Φεστιβάλ: Στέλιος Πελασγός Καλλιτεχνικός διευθυντής

Διαβάστε περισσότερα

Η Στέγη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη

Η Στέγη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη Εκπαίδευση Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ Η Στέγη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη 18, 19 & 20 Δεκεμβρίου 2015 Μουσικό εργαστήριο για παιδιά που βρίσκονται στο αυτιστικό φάσμα. Το εργαστήριο πραγματοποιείται για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υφιστάμενη Κατάσταση και Προοπτικές

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υφιστάμενη Κατάσταση και Προοπτικές ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υφιστάμενη Κατάσταση και Προοπτικές 11 Οκτωβρίου 2019 Κύριος εκφραστής της πολιτιστικής πολιτικής του Κράτους όσον αφορά στον σύγχρονο

Διαβάστε περισσότερα

2ο ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ KΛΗΡΟΝΟΜΙΑ. Δημητσάνα Ιουλίου 2019

2ο ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ KΛΗΡΟΝΟΜΙΑ. Δημητσάνα Ιουλίου 2019 2ο ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ KΛΗΡΟΝΟΜΙΑ Δημητσάνα 21-28 Ιουλίου 2019 Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται στο Συνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας, εκτός αν σημειώνεται διαφορετικά.

Διαβάστε περισσότερα

Αριστοτέλεια 2011. Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο. «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά»

Αριστοτέλεια 2011. Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο. «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά» Αριστοτέλεια 2011 Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά» Περιεχόμενα Έναρξη χειμερινών εκδηλώσεων 3 Εγκαίνια της χριστουγεννιάτικης γιορτής «Παραμυθοχώρα» 4 Παραμύθι χωρίς όνομα

Διαβάστε περισσότερα

Βεργίνα. digitalarchive

Βεργίνα. digitalarchive digitalarchive Βεργίνα publishing by tag Πόλη του Νομού Ημαθίας στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Η Βεργίνα απέκτησε ιστορική σημασία μετά την ανακάλυψη του τάφου του Φιλίππου Β, πατέρα του Μεγάλου

Διαβάστε περισσότερα

Ανοιξιάτικο Φεστιβάλ Μουσικής

Ανοιξιάτικο Φεστιβάλ Μουσικής Ανοιξιάτικο Φεστιβάλ Μουσικής ηµοτικό Ωδείο Αµαρουσίου Επτά συναυλίες από 30 Μαρτίου έως 18 Μαΐου 2008 Αίθουσα Εκδηλώσεων ηµαρχειακού Μεγάρου ήµου Αµαρουσίου Ε ί σ ο δ ο ς ε λ ε ύ θ ε ρ η Ώρα έναρξης συναυλιών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΟ ΚΑΤΙΚΑΚΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΗ ΚΩΤΣΙΔΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΟ ΚΑΤΙΚΑΚΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΗ ΚΩΤΣΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΟ ΚΑΤΙΚΑΚΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΗ ΚΩΤΣΙΔΗ Η ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ που επηρέασε την καλλιτεχνική εξέλιξη στην περιοχή την προσδιορίσουμε από τον ερχομό των προσφύγων. ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.Παραδόσεις, έθιμα λαϊκή και θρησκευτική

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Από 5 Ιουλίου έως 13 Ιουλίου 2013 Το 31 ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Από 5 Ιουλίου έως 13 Ιουλίου 2013 Το 31 ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Από 5 Ιουλίου έως 13 Ιουλίου 2013 Το 31 ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Από 5 έως 13 Ιουλίου 2013 θα πραγματοποιηθεί το 31 ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας, κορυφαίος θεσμός του

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα ράσεων 29 Μαΐου 2015 Βρείτε πληροφορίες για όλες τις δρασεις στο emdpiraeus.gr

Πρόγραµµα ράσεων 29 Μαΐου 2015 Βρείτε πληροφορίες για όλες τις δρασεις στο emdpiraeus.gr ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ- ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΛ.: 213 2022144 FAX : 213 2022096 Email: typos@pireasnet.gr Website www.pireasnet.gr Πρόγραµµα ράσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ "Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ"

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ "Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ" Tο πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το εξής: ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017 18:00 Ο Δήμαρχος Πειραιά

Διαβάστε περισσότερα