ΤΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ"

Transcript

1 ΤΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

2 Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΜΑΓΙΑΣ είχαν ανακαλύψει την μαθηματική φύση του Θεού. Η Φύση αυτή κρύβεται στις συχνότητες των αριθμών 13 και 20. Ο Αριθμός 13 συμβολικά αναπαρίσταται με ένα κύκλο. Ο Αριθμός 20 συμβολικά αναπαρίσταται με ένα τετράγωνο. Το Τετράγωνο μέσα στον κύκλο είναι το σύμβολο που χρησιμοποιούσαν οι Μάγιας για να αναπαραστήσουν το ΗUΝΑΒ ΚU. Αυτό δίνει «κίνηση και μέτρο» ΗUNAB) σημαίνει ΘΕΟΣ ή Πηγή και ΚU σημαίνει πυραμίδα. Μοιάζει σαν να σημαίνει ότι ο Θεός είναι μέσα στην πυραμίδα, αλλά στην παράδοση των Μάγια τα φυσικά μας σώματα είναι επίσης πυραμίδες που περιέχουν το Θείο εντός μας. Κατανοώντας την δύναμη του 13 και του 20 μας βοηθά να αφυπνίσουμε το Θείο εντός μας. Υπάρχουν 13 κύριοι σύνδεσμοι στο φυσικό μας σώμα και 20 δάχτυλα στα χέρια και στα πόδια. Από τη στιγμή που το Χουναμπ Κου είναι ο δότης της κίνησης και μέτρησης ο εκφραστής του Πνεύματος και στης ψυχής, το Πνεύμα χρησιμοποιεί 13 συνδέσμους για να εκφράσει κίνηση μέσα στο σώμα μας, Η Ψυχή χρησιμοποιεί 20 δάχτυλα και για να ορίσει και να μετρήσει την ύλη, να δώσει μορφή. Ένα από τα πιο θετικά αποτελέσματα αυτής της συχνότητας είναι ότι αντιστοιχεί με τους φυσικούς ρυθμούς της γης και του γαλακτικού συνόλου.

3 ΤΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ Η Ολογραφική σφαίρα του Λουλουδιού της Ζωής, είναι μια αυτόματη μετάβαση για ταξίδια στο Σύμπαν και ακόμα παραπέρα με γραμμική συνείδηση. Εάν το οραματισθείτε γύρω από το σώμα σας και του δώσετε την εντολή «Μέρκαμπα ενεργοποίησου, φάση κλείδωσε, επεκτάσου...» η σφαίρα θα κλειδώσει όλα τα γεωμετρικά σχήματα και θα επεκταθεί στο άπειρο. Τhe Hologram of Love Άλλα εάν κάνετε 2 ζωτικής σημασίας αλλαγές θα αντιδράσει διαφορετικά. Αλλάξτε το όνομα από Ολογραφική σφαίρα σε Ολόγραμμα Αγάπης (αγάπη χωρίς όρους) και να προσθέστε την συχνότητα 13: 20 : 33. Όταν το κάνετε αυτό ο αρχικός σπόρος της αγάπης μέσα σε κάθε σας κύτταρο ενεργοποιείται και θέλει να περιστραφεί σύμφωνα με τους δείκτες του ρολογιού μέσα από την χωροχρονική συνέχεια στην αρχική πηγή της Αγάπης στις ανώτερες Θεϊκές διαστάσεις. Όλες οι μικρότερες ατομικές σφαίρες μέσα στο Ολόγραμμα της Αγάπης αρχίζουν να κινούνται σε ενότητα και σας σπρώχνουν πέρα από την χωροχρονική συνέχεια. Είστε άμεσα στο διάστημα της αγάπης χωρίς όρους.

4 Χρησιμοποιώντας πιο προχωρημένες τεχνικές με την χρυσή και την ασημένια ακτίνα της δημιουργίας επιταχύνετε την διαδικασία και επεκτείνετε την συνείδηση μέσα από την σφαιρική πραγματικότητα της έλλειψης του χρόνου. Μέρος αυτής της εμπειρίας είναι να είμαστε ικανοί να βλέπουμε το ΠΕΠΛΟ που υπάρχει γύρω από τις 3 Διαστάσεις σαν να είμαστε έξω από αυτό. Το ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΘΕΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ. ΤΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΚΑΜΠΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΛΑΚΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. Σύμφωνα με τα κλειδιά του Ενώχ, «Μέρκαμπα» σημαίνει ΦΩΣ, ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑ. Όσο πιο υψηλή είναι η δόνηση του ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΧΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ μέσα σε Αγάπη χωρίς όρους τόσο πιο δυνατό είναι το πεδίο του ΜΕΡΚΑΜΠΑ ΜΑΣ. Η Προσευχή δημιουργεί το Σώμα του Φωτός. Το ΜΕΡΚΑΜΠΑ είναι το επιλεγμένο πολυδιαστατικό όχημα των Δασκάλων. 3 ΑUΜ GΑΥΑΤRI x 3 ΟΜ BHUR BUVA SWAHA TAT SAVITUR VARENYAM BHARGO DEVASYA DHEEMAHI DHIYO YO NAH PRACHODAYAT Διαλογιζόμαστε στην δόξα Εκείνου Του Όντος που δημιούργησε το Σύμπαν Και που λατρεύετε. Αυτός που αφαιρεί όλες τις αμαρτίες και την άγνοια. Είθε να φωτίσει την νόηση μας:

5 LOKA SAMASTA SUKHINO BHAVANTU x3 LOKA SAMASTA SUKHINO BHAVANTU LOKA SAMASTA SUKHINO BHAVANTU LOKA SAMASTA SUKHINO BHAVANTU Είθε όλος ο κόσμος να είναι Ευτυχισμένος συνεχώς... ΑSΑΤΟ ΜΑΑ ΑSATO MA SADGAMAYA TAMASO MA JYOTIRGAMAYA MRITHYORMA AMRITAM GANAYA OM... SHANTI... SHANTI... SHANTIHI Από το μη- πραγματικό οδήγησε με στο πραγματικό. Από το σκοτάδι οδήγησε με στο Φως. Από τον Θάνατο, οδήγησε με στην Αθανασία Ειρήνη... Ειρήνη... Τέλεια Ειρήνη. ΚΟΒΟISΗ ΚΟDOISH KODOISH ΑDONAI TSEBAYOTH (SABAYOT) x 3 Το μάντραμ τον χαιρετισμού των Αδελφοτήτων τον Φωτός Αυτό το μάντραμ έχει δοθεί στον Άνθρωπο και σαν χαιρετισμός και σαν προστασία Από τις επιρροές της αρνητικής συνείδησης. Επίληση Προστασίας Είμαι ένα παιδί του Φωτός Υπηρετώ την Αδελφότητα του Φωτός Να φέρω το Φως σε αυτόν τον Πλανήτη.

6 Είμαι ένας φύλακας του Φωτός Είμαι Αγάπη σε θράση Εδώ. Συνεργαζόμενος με την Αγάπη και το Φως του Σύμπαντος Είμαι αφοσιωμένος στο Βασίλειο του Θεού πάνω στη Γη, Διαπλανητική Φιλία και Παγκόσμια Ειρήνη. Επικαλούμαι το Φως για την Προστασία μου Και δεν Θα δεχθώ τα λόγια οποιουδήποτε όντος Που δεν υπηρετεί το Χρυσό Λευκό Φως του Θεού Στον Ουρανό ή στην Γη. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΤΣΑΚΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 13: 20 : 33 ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ Ξεκινήστε με το να ενώσετε το Γκρουπ μέσα από την καρδιά, ακινητοποιώντας το Νου, καλέστε τους οδηγούς Σας για να σας υποστηρίξουν σε αυτό το πνευματικό ταξίδι Φανταστείτε ένα κρυστάλλινο τριπλό Ολόγραμμα της Αγάπης με τις συχνότητες 13: 20 : 33 μέσα σε κάθε Τσάκρα, ξεκινώντας με το Τσάκρα της Βάσης σε χρώμα Μπλέ Ζαφειριού. Καθώς το Ολόγραμμα περιστρέφεται ίσως υπάρχουν μερικά μόρια που διαλύονται καθώς καθαρίζονται τα Τσάκρας. Καθώς αυτό το ξεκαθάρισμα λαμβάνει χώρα επανιδρύετε τις αρχαίες συχνότητες της Θεϊκής ανιδιοτελούς Αγάπης μέσα σας. Ακολουθήστε την διαίσθηση σας για το πόσο χρόνο θα μείνετε στο κάθε Τσάκρα. Στην συνέχεια πηγαίνετε στο Τσάκρα κάτω από τον αφαλό χρησιμοποιώντας το χρώμα σμαραγδί πράσινο. Στο ηλιακό πλέγμα με κίτρινο- πορτοκαλί. Μέσα στην καρδιά δείτε ένα κόκκινο Λωτό να ανοίγει σιγά σιγά με ένα τριπλό ολόγραμμα της Αγάπης να περιστρέφεται στο κέντρο.

7 Καθώς καθαρίζει καλέστε τον Ιησού Χριστό να μπει στην καρδιά σας μέσα στο Τριπλό Ολόγραμμα της Αγάπης και συνδεθείτε μαζί του μέσα από την ψυχή σας. Ανεβείτε στο θύμο αδένα στην βάση του Λαιμού όπου δείτε το χρώμα της ΆκουαΜαρίνας Καθώς περιστρέφετε το τριπλό Ολόγραμμα της Αγάπης μέσα σε αυτό το Τσάκρα δείτε το να πολλαπλασιάζετε σε εκατοντάδες μικρά ολογράμματα και να κυκλοφορούν μέσα στο σώμα σας με αυτό το χρώμα. Αυτό ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Τώρα ανεβείτε στο κέντρο του Λαιμού, όπου δείτε το σαν Μπλέ ελεκτρίκ. Ανεβείτε στο Τρίτο Μάτι και κέντρο του Μετώπου και δείτε το σαν βιολέ. Περιστρέψτε το Ολόγραμμα και δείτε το βιολέ να διαπερνά σαν ακτίνα φωτός τον εγκέφαλο, πρώτα στην υπόφυση και μετά στην επίφυση. Την ίδια στιγμή έλξτε Λευκό Φως μέσα από το Στέμμα στην επίφυση. Φανταστείτε να γυρνούν όλα τα ολογράμματα γύρω από τα 13 Τσάκρα, τώρα είστε έτοιμοι για να ενεργοποιήσετε το Τριπλό Μέρκαμπα της Αγάπης. ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ Εάν ζωγραφίσουμε μια καρδιά τι χρώμα θα βάλουμε; Κόκκινο. Το κόκκινο ήταν πάντα το χρώμα της καρδιάς, μετά την μεγάλη πλημμύρα και τις καταστροφές από πολέμους, μίσος το πράσινο χρησιμοποιήθηκε για να θεραπεύσει την καρδιά και το κόκκινο στα κάτω κέντρα για την διασφάλιση του είδους. Φέρνοντας το κόκκινο στην καρδιά φέρνει την φωτιά της βάσης και την κάνει αγάπη, βάζοντας πράσινο και μπλε στα κάτω κέντρα επιταχύνει την θεραπεία στα κάτω κέντρα.

8 Τώρα κατευθύνετε μια συνεχής ροή μικρών κρυστάλλινων Ολογραμμάτων μέσα από την Βιολέ ακτίνα, μέσα στην Υπόφυση και από το φως που μπαίνει από το στέμμα στην επίφυση, όλα να εκρύγνονται μαζί στο κέντρο του εγκεφάλου σας σε ένα λαμπρό Λιλά Φως. Δημιουργήστε ένα τριπλό Ολόγραμμα της Αγάπης γύρω από το κεφάλι σας για να περιέχει όλο το φως όσο χρειάζεται για μικρά ολογράμματα να φτάσουν σε κάθε μέρος του κεφαλιού σας. Αφήστε το λευκό φως με τα τριπλά ολογράμματα να πάνε στο πίσω μέρος του κεφαλιού κάτω από τον λαιμό στην σπονδυλική στήλη φτάνοντας μέχρι την βάση της. Μείνετε εκεί για λίγο, τότε προβάλλετε ένα τριπλό Ολόγραμμα να περνά όλη την σπονδυλική στήλη και να βγαίνει από το στέμμα στο 9ο ΤΣΑΚΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, που έχει χρώμα ασημένιο της πέρλας. Επιταχύνετε την ταχύτητα του Ολογράμματος δημιουργώντας φωτεινά ασημένια μόρια που λούουν όλο σας το σώμα. Ανεβείτε στο 10ο ΤΣΑΚΡΑ σε χρώμα χρυσό της πέρλας και κάνετε το ίδιο Ανεβείτε στο 11ο Τσάκρα σε ωχρό μπλέ της πέρλας. Ανεβείτε στο 12ο Τσάκρα που έχει χρώμα ροζ και κάντε το ίδιο Τελικά φτάστε μέχρι το 13ο Τσάκρα που έχει χρώμα οπαλ (ροδακινί) και καθώς λούετε όλα τα Κέντρα με αυτό το χρώμα καλέστε να εκδηλωθεί ο Ανώτερος Εαυτός Σας. Ρωτήστε εάν έχει κάποιο τηλεπαθητικό μήνυμα για σας. Στην συνέχεια οραματιστείτε ένα τριπλό ολόγραμμα της Αγάπης με χρυσό της πέρλας πάνω από το Τσάκρα 13, του ανώτερου Εαυτού. Τώρα κατευθύνετε μια συνεχής ροή μικρών κρυστάλλινων Ολογραμμάτων μέσα από την Βιολέ ακτίνα, μέσα στην Υπόφυση και από το φως που μπαίνει από το στέμμα στην επίφυση, όλα να εκρύγνονται μαζί στο κέντρο του εγκεφάλου σας σε ένα λαμπρό Λιλά Φως.

9 Δημιουργήστε ένα τριπλό Ολόγραμμα της Αγάπης γυρω από το κεφάλι σας για να περιέχει όλο το φως όσο χρειάζεται για μικρά ολογράμματα να φτάσουν σε κάθε μέρος του κεφαλιού σας. Αφήστε το λευκό φως με τα τριπλά ολογράμματα να πάνε στο πίσω μέρος του κεφαλιού κάτω από τον λαιμό στην σπονδυλική στήλη φτάνοντας μέχρι την βάση της. Μείνετε εκεί για λίγο, τότε προβάλλετε ένα τριπλό Ολόγραμμα να περνά όλη την σπονδυλική στήλη και να βγαίνει από το στέμμα στο 9ο ΤΣΑΚΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, που έχει χρώμα ασημένιο της πέρλας. Επιταχύνετε την ταχύτητα του Ολογράμματος δημιουργώντας φωτεινά ασημένια μόρια που λούουν όλο σας το σώμα. Ανεβείτε στο 10ο ΤΣΑΚΡΑ σε χρώμα χρυσό της πέρλας και κάνετε το ίδιο Ανεβείτε στο 11ο Τσάκρα σε ωχρό μπλε της πέρλας. Ανεβείτε στο 12ο Τσάκρα που έχει χρώμα ροζ και κάντε το ίδιο Τελικά φτάστε μέχρι το 13ο Τσάκρα που έχει χρώμα οπαλ (ροδακινί) και καθώς λούετε όλα τα Κέντρα με αυτό το χρώμα καλέστε να εκδηλωθεί ο Ανώτερος Εαυτός Σας. Ρωτήστε εάν έχει κάποιο τηλεπαθητικό μήνυμα για σας. Στην συνέχεια οραματιστείτε ένα τριπλό ολόγραμμα της Αγάπης με χρυσό της πέρλας πάνω από το Τσάκρα 13, του ανώτερου Εαυτού..

10 ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΡΚΑΜΠΑ Βρείτε ένα ήσυχο μέρος, βάλτε τα χέρια σας στην μούδρα της ενοποιημένης συνείδησης. Καλέστε τηλεπαθητικά τα πνεύματα και τους Δασκάλους οδηγούς Σας, Τον Χριστό να σας προστατεύσει και να σας οδηγήσει σε αυτό το ταξίδι. Κλείστε τα μάτια και αναπνεύστε λίγο βαθύτερα από το κανονικό και στο μυαλό σας αφήστε να ακουστεί ο ήχος ΣΟ στην εισπνοή και ΧΑΜ στην εκπνοή. Αυτός είναι ο φυσικός ρυθμός της αναπνοής. Μετά από μερικές αναπνοές οραματιστείτε ένα λευκό φως να μπαίνει από το κεφάλι σας στο πίσω μέρος του ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ. Δημιουργεί μια γέφυρα μεταξύ της μύτης και του πίσω μέρος του κεφαλιού και είναι σε 45 μοίρες περίπου γωνία. Αυτή η τεχνική έχει την ικανότητα να ακινητοποιεί τον Νου, δημιουργώντας κενό ανάμεσα στις σκέψεις. Συνεχίστε την αναπνοή, λέγοντας από μέσα σας το ΣΟ - ΧΑΜ και κρατώντας την δέσμη φωτός μέσα στον εγκέφαλο μέχρι πλήρη κενότητα να σας καλύψει. ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ Οραματιστείτε ένα ΤΡΙΠΛΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΑΓΑΠΗΣ πάνω από το κεφάλι σας, λίγο ταο μεγάλο από το φυσικό σας σώμα. Με μια αναπνοή τραβήξτε το πάνω από το σώμα Σας και κλειδώστε το στην περιοχή της Καρδιάς. ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΠΝΟΗ: ΤΡΙΠΛΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ. Τώρα αναπνεύστε με το Ολόγραμμα σαν ένα δεύτερο σετ πνευμόνων και νοιώστε την απαλότητα του. ΒΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ Φανταστείτε έναν πρανικό σωλήνα μέσα από το κέντρο του Τριπλού Ολογράμματος, να φτάνει πέρα από το ολόγραμμα και να συνδέει το κέντρο της καρδιάς με το ΘΕΙΟ ή την ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, να φτάνει μέχρι κάτω συνδέοντας την καρδιά με την ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ. Ο Πρανικός σωλήνας βγαίνει από το κέντρο του στέμματος και κάτω βγαίνει από το

11 περίνεο. Στην ΕΙΣΠΝΟΗ: ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ μια βιολέ φλόγα με ασημί ακτίνα μέσα της να ρέει από τον πρανικό σωλήνα από την καρδιά της ΓΗΣ και από την πηγή του ΘΕΟΥ και να συναντιούνται στο κέντρο της καρδιάς Σας. ΣΤΗΝ ΕΚΠΝΟΗ: Οραματιστείτε την πνοή να βγαίνει έξω από την καρδιά σας σαν ακτίνα λέιζερ γεμίζοντας το τριπλό ολόγραμμα με βιολέ φλόγα με ασημί μέσα και σε κάθε κύτταρο του σώματος σας. ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΠΝΟΗ ΤΡΙΠΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ, ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ (καθαρίζει όλα τα αρνητικά μπλοκαρίσματα) ΒΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΕΙΣΠΝΟΗ: ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΧΡΥΣΟ ΠΡΑΝΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΟ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ. ΕΚΠΝΟΗ: Ξανά προβάλετε σαν ακτίνα λέιζερ μέσα από την καρδιά γεμίζοντας το τριπλό ολόγραμμα. ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΚΕΨΗΣ: 13:20:33 ΤΡΙΠΛΟ ΜΕΡΚΑΜΠΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥ (εισπνεύσετε κρατήστε την αναπνοή) ΦΑΣΗ ΚΛΕΙΔΩΣΕ, ΔΙΣΚΕ ΕΠΕΚΤΑΣΟΥ (ΕΚΠΝΟΗ) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΑ ΑΦΘΟΝΙΑ *Ξεκινήστε με το να γράψετε κάτω 3 πράγματα που θέλετε να εμφανιστούν στην ζωή σας τώρα. *ενεργοποιήστε το Τριπλό Ολόγραμμα της Αγάπης

12 *Ζητήστε από το Τριπλό Ολόγραμμα της Αγάπης που αντιπροσωπεύει την αφθονία Σας να εμφανιστεί μπροστά σας από το ΜΕΡΚΑΜΠΑ ΠΕΔΙΟ ΣΑΣ. * Διατάξτε το να περιστραφεί μέσα στην χωροχρονική συνέχεια (έλλειψη χώρου και χρόνου) στο Λευκό Φως του Θεού. * Αφού είναι εκεί, διατάξτε την αφθονία του Σύμπαντος που είναι προσδιορισμένη για εσάς να μπει στο ΤΡΙΠΛΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ. ΚΑΙ να ενισχύσει τον νέο προγραμματισμό με το να περιστραφεί σε 33 φορές ταχύτητα ΘΕΟΥ για όση ώρα οδηγείστε. *Στην συνέχεια διατάξτε το τριπλό ολόγραμμα της Αφθονίας να επιστρέψει από την χωροχρονική συνέχεια και να μπει από την πλάτη σας και να κλειδώσει τον εαυτό του στο ηλιακό σας πλέγμα. *Θα το νοιώσετε να περιστρέφεται μέσα σας. *Τώρα με τον νου, προβάλλετε αυτές τις αιτήσεις για να εκδηλωθούν μέσα στο ολόγραμμα της αφθονίας στο ηλιακό σας πλέγμα.

13

14 **Πάντα να κλείνετε τις αιτήσεις σας με την φράση «Σε παρακαλώ πατέρα ας υλοποιηθεί αυτό για το θεϊκό ανώτερο καλό μου, ή σύμφωνα με την δική σου θέληση» Από τη στιγμή που όλες σας οι αιτήσεις είναι μέσα στο Ολόγραμμα, κλείστε με τις λέξεις «Δέχομαι ότι αυτές οι αιτήσεις μου δίδονται και δίνω τις ευχαριστίες μου, ας είναι έτσι» Τώρα διατάξτε το τριπλό Ολόγραμμα να περιστραφεί σε 33 φορές ταχύτητα ΘΕΟΥ Για να έλξη άμεσα τις αιτήσεις σας Θα νοιώσετε ένα μαγνητικό τράβηγμα στο ηλιακό σας πλέγμα. Εάν θέλετε μπορείτε να επαναλάβετε τις αιτήσεις σας καθημερινά ή πολλές φορές την μέρα. ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ * Ενεργοποιήστε το ΜΕΡΚΑΜΠΑ Ζητήστε να εμφανιστεί το ΤΡΙΠΛΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ που αντιπροσωπεύει τον αδένα της υπόφυσης και τοποθετήστε γύρω από την υπόφυση στο κεφάλι σας. Προβάλλετε την σκέψη στο ολόγραμμα, διατάσσω την μέγιστη ενεργοποίηση και έκκριση της αυξητικής ορμόνης κατευθείαν στο αίμα μέσα από τον αδένα της υπόφυσης. Διατάσσω την κωδικοποίηση της μνήμης της αιώνιας ζωής και την μείωση Της ηλικίας το φυσικού μου σώματος. Επαναλάβατε 3 φορές. Τώρα στείλτε το ολόγραμμα να επιταχύνει την περιστροφή του στην χωροχρονική συνέχεια, στο λευκό φως του Θεού. Γυρίστε το στο σώμα και περιστρέψτε το 33 φορές ταχύτητα Θεού γύρω από την υπόφυση. ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

15 Επίσης μπορείτε να βάλετε την ιδανική ηλικία που θέλετε να μείνει το σώμα σας, σκεφτείτε ποια είναι αυτή Διατάξτε να εμφανιστεί σε ολόγραμμα το βιολογικό σας ρολόι που γράφει την ηλικία σας. Κρατώντας στον νου σας την ηλικία που θέλετε ζητήστε του να γύρισε σε αυτήν την ηλικία. Διατάξτε ότι αυτή η ηλικία είναι για το σώμα σας καθώς η συνείδηση σας συνεχίζει να εξελίσσεται. Στείλτε το στην χωροχρονική συνέχεια στο Λευκό Φως του Θεού. Φωνάξτε το πίσω και περιστρέψτε το μπροστά στην καρδιά σας. Επιταχύνετε την ταχύτητα του. Κάντε το συχνά στο βιολογικό σας ρολόι.

16

17

18

19

20

21 Gayatry mantra ॐ भ#भ$%व (व त*स,वत$व%-.य0 भग2 3व(य ध म,ह,धय य न :च दय त oṃ bhūr bhuvaḥ svaḥ tát savitúr váreṇyaṃ bhárgo devásya dhīmahi dhíyo yó naḥ prachodáyāt Om: The primeval sound Bhur: the physical world Bhuvah: the mental world Suvah: the celestial, spiritual world Thath: That; God; transcendental Paramatma Savithur: the Sun, Creator, Preserver Varenyam: most adorable, enchanting Bhargo: luster, effulgence Devasya: resplendent,supreme Lord Dheemahi: we meditate upon Dhiyo: the intellect,understanding Yo: May this light Nah: our Prachodayath: enlighten,guide,inspire Sto peripou!!!!! OM: Ο αρχέγονος ήχος Bhur: ο φυσικός κόσμος Bhuvah: ο διανοητικός κόσμος Suvah: ο ουράνιος, πνευματικός κόσμος Thath: Αυτός Θεός transcendental Paramatma Savithur: ο ήλιος, δημιουργός, συντηρητής Varenyam: περισσότερο λατρευτό, γοητευτικό Bhargo: λαμπρότητα, ακτινοβολία Devasya: λαμπρός, ανώτατος Λόρδος Dheemahi: εμείς meditate επάνω Dhiyo: η διάνοια, κατανόηση Yo: αυτό το φως του Μαίου Nah: εμάς

22 Prachodayath: διαφωτίστε, καθοδηγήστε, εμπνεύστε Δημιουργώντας Ενοποιημένη συνείδηση. Ενεργοποιήστε το τριπλό Μερκάμπα. Οραματιστείτε 4 τριπλά ολογράμματα γύρω από την καρδιά σας με το κόκκινο χρώμα ενέργειας του Χριστού, που αντιπροσωπεύουν τα 4 στοιχεία. Τώρα βάλτε πάνω σε αυτό το σχήμα τα επτά ολογράμματα σε χρυσό να δημιουργήσετε τον σπόρο της ζωής. Στην συνέχεια βάλτε πάνω σε αυτό το σχήμα 13 ολογράμματα σε λευκό χρώμα για να δημιουργήσετε το αυγό της ζωής. Διατάξτε τα 33 φορές ταχύτητα θεού. Τώρα συμπτήξτε τον χώρο και τον χρόνο γύρω σας και ενώστε όλες τις περιστρεφόμενες σφαίρες σε λαμπερό λευκό φως. Κρατήστε. Εάν είστε σε ομάδα, διατάξτε το πεδίο φωτός από λευκές περιστρεφόμενες σφαίρες να συνδεθεί με των υπολοίπων δημιουργώντας ενοποιημένη συνείδηση. Εκφράστε μια τελευταία αναπνοή του μερκάμπα σας.

23 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΡΟΥΤΙΝΑ Ενεργοποίηση Τριπλού Μερκάμπα. Δημιούργηστε το E.S.E. γύρω από την καρδιά Συμπιέστε την Χωροχρονική συνέχεια γύρω από το σώμα, βαπτίζοντας τον εαυτό σας στο Λευκό Φως του Θεού. Πρόθεση σκέψης: 13:20:33 Τριπλό Μερκάμπα Ενεργοποιήσου (εισπνοή, κρατήστε) Φάση κλείδωσε, δίσκε επεκτάσου (εκπνοή) ΤΑ 33 ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΙΒΑ. Πριν ξεκινήσουμε καθόμαστε στην μούντρα. Ενεργοποιούμε την προστασία στο δωμάτιο, είτε με μια προσευχή, είτε φανταζόμαστε στήλες φωτός σε κάθε γωνιά του δωματίου και επικαλούμαστε τον Αρχάγγελο Μιχαήλ με τους Αγγέλους του να περιβάλλει το δωμάτιο. Επίσης οραματιζόμαστε μια βάση φωτός από κάτω και μια σκέπη φωτός από πάνω. Τώρα βλέπουμε μέρκαπα της αγάπης με στρώσεις 6άκτινων να περιβάλλει όλο το δωμάτιο. Επικαλούμαστε τους Δασκάλους μας. Επικαλούμαστε τους πνευματικούς μας οδηγούς και βοηθούς Ξεκινάμε καθαρισμό της σκέψης για 2 λεπτά Όραματιζόμαστε το πλέγμα του Χριστού 33 βαθμών γύρω μας Οραματιζόμαστε 3 μέρκαμπα της αγάπης γύρω από το σώμα μας. Ένα είναι συνδεμένο στο 13ο τσάκρα Ένα στο 20ο τσάκρα Ένα στο 33ο τσάκρα Όλα αυτά περιστρέφονται σύμφωνα με τους δείκτες του ρολογιού. Το καθένα έχει στρώσεις 6άκτινων. Πρόθεση σκέψης με αναπνοή: 33 φορές περιστροφή με τους δείκτες του ρολογιού Πρόθεση σκέψης με αναπνοή: όλα τα μερκάμπας ενεργοποιηθείτε. Επιταχύνετε φορές ταχύτητα θεού. Καθώς συνεχίζει η περιστροφή βλέπουμε μπροστά μας του τούνελ της ενθύμισης. Μέσα στο τούνελ υπάρχουν 33 πύρινα δακτυλίδια του Σίβα, που σκοπό έχουν να καταστρέψουν τις ψευδαισθήσεις μας του φυσικού κόσμου. Τα 13 πρώτα δαχτυλίδια είναι πορτοκαλί, και καθώς περνάτε μέσα από αυτά μετουσιώνετε τον φυσικό κόσμο. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να απελευθερώσει όλα

24 τα αρνητικά, σκοτεινά, συναισθήματα που δεν σας υπηρετούν πια, προσκολλήσεις από το σώμα και τον νου σας στο πρώτο κυτταρικό επίπεδο. (νιώστε τα πάντα να απελευθερώνονται από το φυσικό σας σώμα). Πρόθεση σκέψης με αναπνοή: Επιτάχυνση μέσα από τα 13 πρώτα πορτοκαλί δαχτυλίδια του Σίβα. Κάθε φορά που περνάτε ένα δαχτυλίδι μέχρι το 13ο ψάλτε ΕΓΩ ΕΙΜΙ, και τα ονόματα των δασκάλων σας. ΕΓΩ ΕΙΜΙ, ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙΝΟ. ΕΓΩ ΕΙΜΙ. ΣΟ ΧΑΜ. Πρόθεση σκέψης με αναπνοή: Επιταχύνετε μέσα από τα 7 μπλέ δαχτυλίδια φωτιάς του Σίβα. Πάλι η ίδια διαδικασία για 7 φορές Κοιτάξτε μπροστά και βλέπετε άλλα 13 πύρινα δαχτυλίδια, είναι λευκά σε χρώμα με χρυσές άκρες. Καθώς καίνε το τρίτο και τελευταίο επίπεδο του κυτταρικού σας φυσικού κόσμου, η κυτταρική σας δομή αρχίζει να ενεργοποιεί το κοιμώμενο πολλαπλό σώμα φωτός και τους αστροχημικές του κωδικοποιήσεις που με την σειρά τους απελευθερώνουν το πολλαπλό σώμα φωτός σε τέλεια μορφή κύμματος. Πρόθεση σκέψης με αναπνοή /εκπνοή: Επιταχύνετε μέσα από τα 13 λευκά/χρυσά δακτυλίδια φωτιάς του Σίβα. Πάλι η ίδια διαδικασία για 13 φορές.

Αρχάγγελος Ζακχιήλ. Ανάγκη για Κάθαρση. Προετοιμασία για Εκλογές 17/06/12.

Αρχάγγελος Ζακχιήλ. Ανάγκη για Κάθαρση. Προετοιμασία για Εκλογές 17/06/12. 13/06/12. Αρχάγγελος Ζακχιήλ. Ανάγκη για Κάθαρση. Προετοιμασία για Εκλογές 17/06/12. Υπό την καθοδήγηση και αιγίδα του Άγιου Γερμανού. Εκδόσεις: ΤΟ ΜΩΒ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ Copyright 2012 Εκδόσεις Το

Διαβάστε περισσότερα

Pranayama Διαλογισμός. Μέρος 7ο

Pranayama Διαλογισμός. Μέρος 7ο Pranayama Διαλογισμός Μέρος 7ο Pranayama sheetkari _ sheetali Μειώνει τη ζέστη του σώματος Sheet: κρύο Sheetal: ηρεμία, γαλήνη Από το στόμα Διαλογισμός μια διαδικασία κατά την οποία αναπτύσσεται η αντίληψη

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ 2 ο. ΓΕΝΙΚΗ ΤΟΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Νο 2 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Μείνετε πιστοί στο πρόγραμμα σας και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

ΜΑΘΗΜΑ 2 ο. ΓΕΝΙΚΗ ΤΟΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Νο 2 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Μείνετε πιστοί στο πρόγραμμα σας και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΜΑΘΗΜΑ 2 ο ΓΕΝΙΚΗ ΤΟΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Νο 2 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Μείνετε πιστοί στο πρόγραμμα σας και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ http://faceyogakalisto.gr ΔΕΥΤΕΡΑ Ανάπτυξη Στήθους (Warm Up) Πιέστε κάτω τις ωμοπλάτες. Πάγωμα

Διαβάστε περισσότερα

Αβεντουρίνη Γαληνη Αφήστε τη διαίσθηση και τη φαντασία σας να σας καθοδηγήσει.

Αβεντουρίνη Γαληνη Αφήστε τη διαίσθηση και τη φαντασία σας να σας καθοδηγήσει. Αμέθυστος Θεία καθοδήγηση Συνδέστε τον εαυτό σας με τα υψηλότερα επίπεδα της συνείδησης. Αβεντουρίνη Γαληνη Αφήστε τη διαίσθηση και τη φαντασία σας να σας καθοδηγήσει. Διαμάντι Φωτισμός Να είσται σε κοσμική

Διαβάστε περισσότερα

1 o. Ο δρόμος που οδηγεί στην αυτογνωσία ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ. Κύκλος εισαγωγικών μαθημάτων της Σαχάτζα Γιόγκα Ελλάδας. Καμπίρ

1 o. Ο δρόμος που οδηγεί στην αυτογνωσία ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ. Κύκλος εισαγωγικών μαθημάτων της Σαχάτζα Γιόγκα Ελλάδας. Καμπίρ 1 o ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ Κύκλος εισαγωγικών μαθημάτων της Σαχάτζα Γιόγκα Ελλάδας Ο δρόμος που οδηγεί στην αυτογνωσία «Μέσα στο σκοτάδι, χρειάζεται μια λάμπα για να δούμε το αόρατο. Αυτό το αόρατο το βρήκα,

Διαβάστε περισσότερα

στο κέντρο του κύκλου, καίει η φωτιά της Εστίας που συντροφεύει και

στο κέντρο του κύκλου, καίει η φωτιά της Εστίας που συντροφεύει και 6 η Συνάντηση: «Ο Εσώτερος Ήχος του ΧΡ και η εκπομπή του» 08 Μαρτίου 2017 στο κέντρο του κύκλου, καίει η φωτιά της Εστίας που συντροφεύει και θα συντροφεύει πάντοτε την Ομαδική Εργασία σας - κάθε Ομαδική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ: Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ: Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Το ερωτικό παιχνίδι του άντρα και της γυναίκας είναι μια μικρή εκδήλωση του παιχνιδιού όλης της ζωής. Το ζευγάρι γνωρίζει και ζει τους κραδασμούς που το διαπερνούν, συμμετέχοντας έτσι στις δονήσεις του

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργοποίηση του Τρίτου Ματιού. Συντάχθηκε απο τον/την Νεφέλη

Ενεργοποίηση του Τρίτου Ματιού. Συντάχθηκε απο τον/την Νεφέλη Το Τρίτο μας Μάτι είναι ουσιαστικά μια «τυφλή» υπόφυση. Δηλαδή, είναι ένα «σωληνάκι» που δεν ξεκινά ούτε καταλήγει πουθενά, είναι αυτόνομο στο μέτωπό μας, και που σύμφωνα με την Ιατρική επιστήμη, δεν έχει

Διαβάστε περισσότερα

06/05/2017 Όνομα και Επώνυμο:.. Όνομα Πατέρα: Όνομα Μητέρας: Δημοτικό Σχολείο: Τάξη/Τμήμα:.

06/05/2017 Όνομα και Επώνυμο:.. Όνομα Πατέρα: Όνομα Μητέρας: Δημοτικό Σχολείο: Τάξη/Τμήμα:. 06/05/2017 Όνομα και Επώνυμο:.. Όνομα Πατέρα: Όνομα Μητέρας: Δημοτικό Σχολείο: Τάξη/Τμήμα:. Θέμα 1ο Οι τέσσερις φίλοι απολαμβάνουν μια βόλτα με ποδήλατο. Ποια νομίζεις ότι είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Σαμπάλλα. Το κέντρο όπου η Θέληση του Θεού είναι γνωστή

Σαμπάλλα. Το κέντρο όπου η Θέληση του Θεού είναι γνωστή Σαμπάλλα Το κέντρο όπου η Θέληση του Θεού είναι γνωστή Σαμπάλλα Σαμπάλλα Από το κέντρο όπου η Θέληση του Θεού είναι γνωστή Ο σκοπός ας καθοδηγεί τις μικρές θελήσεις των ανθρώπων. Ο Σκοπός που οι Διδάσκαλοι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΖΑΛΑΛΑΝΤΙΝ ΡΟΥΜΙ. Επιλεγμένα ποιήματα. Μέσα από την Αγάπη. γλυκαίνει καθετί πικρό. το χάλκινο γίνεται χρυσό

ΤΖΑΛΑΛΑΝΤΙΝ ΡΟΥΜΙ. Επιλεγμένα ποιήματα. Μέσα από την Αγάπη.   γλυκαίνει καθετί πικρό. το χάλκινο γίνεται χρυσό http://hallofpeople.com/gr/bio/roumi.php ΤΖΑΛΑΛΑΝΤΙΝ ΡΟΥΜΙ Επιλεγμένα ποιήματα γλυκαίνει καθετί πικρό το χάλκινο γίνεται χρυσό το θολό κρασί γίνεται εκλεκτό ο κάθε πόνος γίνεται γιατρικό οι νεκροί θα αναστηθούν

Διαβάστε περισσότερα

Η εντολή «επανέλαβε Χ»

Η εντολή «επανέλαβε Χ» Η εντολή «επανέλαβε Χ» Όπως είδαμε πιο πάνω, η εντολή για πάντα είναι χρήσιμη σε διάφορα προγράμματα όταν π.χ. θέλουμε να δείξουμε την κίνηση της γης γύρω από τον ήλιο ή για να αναπαραστήσουμε το δίλημμα

Διαβάστε περισσότερα

"Στην αρχή το φως και η πρώτη ώρα που τα χείλη ακόμα στον πηλό δοκιμάζουν τα πράγματα του κόσμου." (Οδυσσέας Ελύτης)

Στην αρχή το φως και η πρώτη ώρα που τα χείλη ακόμα στον πηλό δοκιμάζουν τα πράγματα του κόσμου. (Οδυσσέας Ελύτης) "Στην αρχή το φως και η πρώτη ώρα που τα χείλη ακόμα στον πηλό δοκιμάζουν τα πράγματα του κόσμου." (Οδυσσέας Ελύτης) Το σύμπαν δεν υπήρχε από πάντα. Γεννήθηκε κάποτε στο παρελθόν. Τη στιγμή της γέννησης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟ ΦΩΣ

ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟ ΦΩΣ 1 ΦΩΣ Στο μικρόκοσμο θεωρούμε ότι το φως έχει δυο μορφές. Άλλοτε το αντιμετωπίζουμε με τη μορφή σωματιδίων που ονομάζουμε φωτόνια. Τα φωτόνια δεν έχουν μάζα αλλά μόνον ενέργεια. Άλλοτε πάλι αντιμετωπίζουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (Βιωματική 4ετής κατάθεση μέσω της Λευκής Ομάδας)

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (Βιωματική 4ετής κατάθεση μέσω της Λευκής Ομάδας) ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (Βιωματική 4ετής κατάθεση μέσω της Λευκής Ομάδας) Η εργασία αυτή είναι ζωντανή, βιωματική. Πρόκειται για μια σειρά μαθημάτων και διαλογισμών. Προέρχεται από ομάδα που εργάζεται με

Διαβάστε περισσότερα

TRIDIO 190016 TRIDIO 1

TRIDIO 190016 TRIDIO 1 TRIDIO 190016 1 Τι είναι το Tridio; Το Tridio είναι μια ανεξάρτητη μέθοδος εργασίας με σκοπό να υποστηρίξει τις τρέχουσες μεθόδους διδασκαλίας μαθηματικών στους τομείς της ανάπτυξης της χωρικής ικανότητας,

Διαβάστε περισσότερα

μετάφραση: Μαργαρίτα Ζαχαριάδου

μετάφραση: Μαργαρίτα Ζαχαριάδου μετάφραση: Μαργαρίτα Ζαχαριάδου Δύο Σε μια σπουδαία αρχαία πόλη που την έλεγαν Ουρούκ, ζούσε ένας νεαρός βασιλιάς, ο Γκιλγκαμές. Πατέρας του Γκιλγκαμές ήταν ο βασιλιάς Λουγκαλμπάντα και μητέρα του η

Διαβάστε περισσότερα

σας καλωσορίζω και ζητώ να σταθείτε σ αυτή τη φλόγα. Στον κεντρικό

σας καλωσορίζω και ζητώ να σταθείτε σ αυτή τη φλόγα. Στον κεντρικό 4η Συνάντηση: «Δικτύωμα Κόμβοι Χριστού» 18 Ιανουαρίου 2017 Άννα: Επικαλούμαι τον Συλλογικό Χριστό. Το Πνεύμα το Άγιο. Τον Ουράνιο Πατέρα Μητέρα δημιουργό της ζωής. Τους Αγίους Αγγέλους και Αρχαγγέλους,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ (DVD 30 εκπαίδευσης συντονιστών)

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ (DVD 30 εκπαίδευσης συντονιστών) ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ (DVD 30 εκπαίδευσης συντονιστών) «Μπορείτε να βεβαιωθείτε οτι έχετε μια άνετη θέση...αφήστε τα πόδια σας χαλαρά και τα χέρια σας χαλαρά και πάρτε μερικές πιο βαθειές αναπνοές,

Διαβάστε περισσότερα

Τελικό τεστ στην Ενότητα 5

Τελικό τεστ στην Ενότητα 5 Ενότητα 5 - Σελίδα 1 Τελικό τεστ στην Ενότητα 5 1. Διαβάστε τις προτάσεις και εισάγετε τη σωστή έκφραση. εισπνεύσετε, οσφυαλγίας, Η οστεοπόρωση, αποτέλεσμα, δισκία, με ραντεβού, εξετάσεις, αϋπνία, χοληστερίνη,

Διαβάστε περισσότερα

Ο Προγραμματισμός στην Πράξη

Ο Προγραμματισμός στην Πράξη Ο Προγραμματισμός στην Πράξη Το περιβάλλον προγραμματισμού MicroWorlds Pro Μενού επιλογών Γραμμή εργαλείων Επιφάνεια εργασίας Περιοχή Καρτελών Κέντρο εντολών Καρτέλες Οι πρώτες εντολές Εντολές εμφάνισης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΚΗΣΗ 11. Προσδιορισμός του πηλίκου του φορτίου προς τη μάζα ενός ηλεκτρονίου

ΑΣΚΗΣΗ 11. Προσδιορισμός του πηλίκου του φορτίου προς τη μάζα ενός ηλεκτρονίου ΑΣΚΗΣΗ 11 Προσδιορισμός του πηλίκου του φορτίου προς τη μάζα ενός ηλεκτρονίου Σκοπός : Να προσδιορίσουμε μια από τις φυσικές ιδιότητες του ηλεκτρονίου που είναι το πηλίκο του φορτίου προς τη μάζα του (/m

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ 4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φυσικών Στ' Δημοτικού. Α Φάση - 31/3/2016

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ 4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φυσικών Στ' Δημοτικού. Α Φάση - 31/3/2016 ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ 4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φυσικών Στ' Δημοτικού Α Φάση - 31/3/2016 ΘΕΜΑ 1ο Γράψτε στα κενά Σ αν η πρόταση είναι σωστή και Λ αν είναι λανθασμένη. 1. Το νερό των κυμάτων και η γεωθερμία

Διαβάστε περισσότερα

Το πρώτο βήμα για την εσωτερική γαλήνη, είναι το χαμόγελο! Μητέρα Τερέζα. Μανώλης Ισχάκης Ζήσε με Πάθος!

Το πρώτο βήμα για την εσωτερική γαλήνη, είναι το χαμόγελο! Μητέρα Τερέζα. Μανώλης Ισχάκης Ζήσε με Πάθος! Το πρώτο βήμα για την εσωτερική γαλήνη, είναι το χαμόγελο! Μητέρα Τερέζα Λίγα λόγια για τον Μανώλη Ισχάκη Ο Μανώλης Ισχάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Με αφορμή την ανάγκη του να ξεφύγει από το άγχος,

Διαβάστε περισσότερα

14η εβδομάδα Γίνε διάφανος η εβδομάδα Να τολμάς και πάλι και ξανά η εβδομάδα Κάθε αποτέλεσμα είναι καλό αποτέλεσμα...

14η εβδομάδα Γίνε διάφανος η εβδομάδα Να τολμάς και πάλι και ξανά η εβδομάδα Κάθε αποτέλεσμα είναι καλό αποτέλεσμα... Περιεχόμενα Εισαγωγή...13 Πώς να χρησιμοποιήσεις αυτό το βιβλίο...17 1η εβδομάδα Αφουγκράσου την πληροφόρηση...21 2η εβδομάδα Άδειασε το ποτήρι σου...23 3η εβδομάδα Η μοναξιά είναι ευλογία...25 4η εβδομάδα

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια για την προσευχή με το κομποσχοίνι.

Λίγα λόγια για την προσευχή με το κομποσχοίνι. Λίγα λόγια για την προσευχή με το κομποσχοίνι. Το κομποσχοίνι είναι φτιαγμένο για να κάνουμε προσευχή. Δεν είναι διακοσμητικό, ούτε κάτι μαγικό. Είναι όπλο ιερό, μας υπενθυμίζει την προσευχή την οποία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (Βιωματική 4ετής κατάθεση μέσω της Λευκής Ομάδας)

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (Βιωματική 4ετής κατάθεση μέσω της Λευκής Ομάδας) ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (Βιωματική 4ετής κατάθεση μέσω της Λευκής Ομάδας) Η εργασία αυτή είναι ζωντανή, βιωματική. Πρόκειται για μια σειρά μαθημάτων και διαλογισμών. Προέρχεται από ομάδα που εργάζεται με

Διαβάστε περισσότερα

Φάσεις I-IV - Εικονογραφημένη Ανασκόπηση Το κλειδί για την ελευθερία είναι να είσαι πλήρως παρών στο σώμα σου

Φάσεις I-IV - Εικονογραφημένη Ανασκόπηση Το κλειδί για την ελευθερία είναι να είσαι πλήρως παρών στο σώμα σου Το κλειδί για την ελευθερία είναι να είσαι πλήρως παρών στο σώμα σου Form #INT32 1/6 May 2005 Universal Calibration Lattice (UCL) (Συμπαντικό Δικτύωμα Καλιμπραρίσματος) Το Universal Calibration Lattice

Διαβάστε περισσότερα

Λουλούδια και Αριθμοί. ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ Εργασία της Σοφίας Ευαγγέλου A 3 Καθηγήτρια : Ελένη Μελαχροινού

Λουλούδια και Αριθμοί. ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ Εργασία της Σοφίας Ευαγγέλου A 3 Καθηγήτρια : Ελένη Μελαχροινού Λουλούδια και Αριθμοί ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ Εργασία της Σοφίας Ευαγγέλου A 3 Καθηγήτρια : Ελένη Μελαχροινού Τελικά, μάλλον τα φυτά ξέρουν καλά μαθηματικά και όπως φαίνεται η Φύση ολόκληρη

Διαβάστε περισσότερα

Επιμέλεια: Μαρία Στεφανίδη Σχεδιασμός εξωφύλλου: Νάσος Βάγιας Εκτύπωση: Βιβλιοτεχνία Σελιδοποίηση: Κωνσταντίνος Στίνης

Επιμέλεια: Μαρία Στεφανίδη Σχεδιασμός εξωφύλλου: Νάσος Βάγιας Εκτύπωση: Βιβλιοτεχνία Σελιδοποίηση: Κωνσταντίνος Στίνης ΥΜΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ Το παρόν έργο πνευματικής ιδιοκτησίας προστατεύεται από τις διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν 2121/1993 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα) και από τις διεθνείς συμβάσεις περί

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΚΗΣΙΟΛΟΓΙΟ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ

ΑΣΚΗΣΙΟΛΟΓΙΟ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΑΣΚΗΣΙΟΛΟΓΙΟ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ Η φυσική δραστηριότητα είναι πολύ σημαντική για τους ασθενείς με πόνο στον αυχένα. Οι ενοχλήσεις μπορούν να υφεθούν αν παραμείνετε ενεργοί. Η ελεγχόμενη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΟΓΚΑ Atma Darshan Yoga Centre

ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΟΓΚΑ Atma Darshan Yoga Centre ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΟΓΚΑ Atma Darshan Yoga Centre ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ Μέσα σε μία δυνατή ενεργειακά ατμόσφαιρα που μας προσφέρανε οι απαγγελίες πανίσχυρων μάντρας, στολίσαμε το σύμβολο του

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στην επανάληψη

Εισαγωγή στην επανάληψη Εισαγωγή στην επανάληψη Στο κεφάλαιο αυτό ήρθε η ώρα να μελετήσουμε την επανάληψη στον προγραμματισμό λίγο πιο διεξοδικά! Έχετε ήδη χρησιμοποιήσει, χωρίς πολλές επεξηγήσεις, σε προηγούμενα κεφάλαια τις

Διαβάστε περισσότερα

«Το χρώμα είναι το πλήκτρο. Το μάτι είναι το σφυρί. Η ψυχή είναι το πιάνο με τις πολλές χορδές»

«Το χρώμα είναι το πλήκτρο. Το μάτι είναι το σφυρί. Η ψυχή είναι το πιάνο με τις πολλές χορδές» ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ «Το χρώμα είναι το πλήκτρο. Το μάτι είναι το σφυρί. Η ψυχή είναι το πιάνο με τις πολλές χορδές» W. kandinsky Το χρώμα είναι αναπόσπαστα δεμένο με ότι βλέπουμε γύρω μας. Από τον γύρω

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΤΑ XVII: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ. Συντάχθηκε απο τον/την Ονειρόκοσμος Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2010 13:27 * ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ * 1 / 5

ΚΑΡΤΑ XVII: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ. Συντάχθηκε απο τον/την Ονειρόκοσμος Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2010 13:27 * ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ * 1 / 5 * ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ * 1 / 5 Τ αστέρι που εικονίζεται σ αυτή την κάρτα είναι ο πλανήτης Αφροδίτη, ο Έσπερος των αρχαίων, που ο λαός τον ονομάζει Αποσπερίτη. Το ίδιο άστρο, όταν προβάλλει την αυγή πριν ανατείλει

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 6 ο : Φύση και

Κεφάλαιο 6 ο : Φύση και Κεφάλαιο 6 ο : Φύση και Διάδοση του Φωτός Φυσική Γ Γυμνασίου Βασίλης Γαργανουράκης http://users.sch.gr/vgargan Η εξέλιξη ξ των αντιλήψεων για την όραση Ορισμένοι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι ερμήνευαν την

Διαβάστε περισσότερα

Εγκέφαλος-Αισθητήρια Όργανα και Ορμόνες. Μαγδαληνή Γκέιτς Α Τάξη Γυμνάσιο Αμυγδαλεώνα

Εγκέφαλος-Αισθητήρια Όργανα και Ορμόνες. Μαγδαληνή Γκέιτς Α Τάξη Γυμνάσιο Αμυγδαλεώνα Εγκέφαλος-Αισθητήρια Όργανα και Ορμόνες O εγκέφαλος Ο εγκέφαλος είναι το κέντρο ελέγχου του σώματος μας και ελέγχει όλες τις ακούσιες και εκούσιες δραστηριότητες που γίνονται μέσα σε αυτό. Αποτελεί το

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1. Τι είναι το κυκλοφορικό σύστημα; Συζήτησέ το με τους συμμαθητές σου για 3min και προσπάθησε να συμπληρώσεις τον παρακάτω ορισμό με λέξεις που δίνονται στη διπλανή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΦΥΣΙΚΗ Γ.Π. Γ Λυκείου / Το Φως 1. Η υπεριώδης ακτινοβολία : a) δεν προκαλεί αμαύρωση της φωτογραφικής πλάκας. b) είναι ορατή. c) χρησιμοποιείται για την αποστείρωση ιατρικών εργαλείων. d) έχει μήκος κύματος

Διαβάστε περισσότερα

Η πρόβλεψη της ύπαρξης και η έµµεση παρατήρηση των µελανών οπών θεωρείται ότι είναι ένα από τα πιο σύγχρονα επιτεύγµατα της Κοσµολογίας.

Η πρόβλεψη της ύπαρξης και η έµµεση παρατήρηση των µελανών οπών θεωρείται ότι είναι ένα από τα πιο σύγχρονα επιτεύγµατα της Κοσµολογίας. Η πρόβλεψη της ύπαρξης και η έµµεση παρατήρηση των µελανών οπών θεωρείται ότι είναι ένα από τα πιο σύγχρονα επιτεύγµατα της Κοσµολογίας. Παρ' όλα αυτά, πρώτος ο γάλλος µαθηµατικός Λαπλάςτο 1796 ανέφερε

Διαβάστε περισσότερα

Αύρα-διάγνωση µέσω φωτογράφισης

Αύρα-διάγνωση µέσω φωτογράφισης Αύρα-διάγνωση µέσω φωτογράφισης Τι είναι αύρα; Η λεπτή βιομαγνητική ασπίδα που περιβάλλει το φυσικό σώμα του ανθρώπου. Λειτουργεί ως μία προστατευτική ζώνη που εκτείνετααι από 45εκ. - 2μ. γύρω απ αυτόν

Διαβάστε περισσότερα

Επιτραπέζιος ανεμιστήρας

Επιτραπέζιος ανεμιστήρας Επιτραπέζιος ανεμιστήρας Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας 1. Ποτέ μην βάζετε τα δάχτυλα σας ανάμεσα στις σχισμές των προστατευτικών καλυμμάτων του ανεμιστήρα. 2. Μην θέτετε τον ανεμιστήρα σε λειτουργία σε

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα 2: Εντολές Επανάληψης

Ενότητα 2: Εντολές Επανάληψης Ενότητα 2: Εντολές Επανάληψης Όταν κάποια εντολή ή ολόκληρη ομάδα εντολών επαναλαμβάνεται τότε δεν είναι απαραίτητο να τις γράψουμε πολλές φορές αλλά χρησιμοποιούμε την εντολή ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ Συντάσσεται ως

Διαβάστε περισσότερα

Η Γη είναι ένας πλανήτης που κατοικούν εκατομμύρια άνθρωποι, αλλά και ο μοναδικός πλανήτης στον οποίο γνωρίζουμε ότι υπάρχει ζωή.

Η Γη είναι ένας πλανήτης που κατοικούν εκατομμύρια άνθρωποι, αλλά και ο μοναδικός πλανήτης στον οποίο γνωρίζουμε ότι υπάρχει ζωή. Το Ηλιακό Σύστημα. Ήλιος Ο Ήλιος είναι ο αστέρας του Ηλιακού μας Συστήματος και το λαμπρότερο σώμα του ουρανού. Είναι μια τέλεια σφαίρα με διάμετρο 1,4 εκατομμύρια χμ. Η σημασία του Ήλιου στην εξέλιξη

Διαβάστε περισσότερα

Η Ουσία και το Δώρο του Ανθρώπινου Σχεδιασμού. Συντάχθηκε απο τον/την Spyraggelos Marketos Vlaikoudis Τρίτη, 11 Οκτωβρίου :27

Η Ουσία και το Δώρο του Ανθρώπινου Σχεδιασμού. Συντάχθηκε απο τον/την Spyraggelos Marketos Vlaikoudis Τρίτη, 11 Οκτωβρίου :27 Μου κάνουν συχνά ερωτήσεις σχετικά με το Ανθρώπινο Σχέδιο. Και μια από τις πιο βασικές ερωτήσεις που κάνει κάποιος που πρωτακούει για το Ανθρώπινο Σχέδιο, είναι το τι κάνει πραγματικά, τι μπορεί να κάνει

Διαβάστε περισσότερα

Είμαι πλήρης Ολοκληρωμένος Τέλειος!

Είμαι πλήρης Ολοκληρωμένος Τέλειος! Είμαι πλήρης Ολοκληρωμένος Τέλειος! Ποιος είναι ο δικός σου θεός; Διαλογισμός Νόμος 1 Ο νόμος της μη κρίσης Νόμος 1 Ο νόμος της μη κρίσης Α-φθονία! Σταματώ να κρίνω και άρχιζω να παρατηρώ. Μένω σιωπηλός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ. Μάθημα: «Παιδικό σχέδιο: σύγχρονες προσεγγίσεις»

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ. Μάθημα: «Παιδικό σχέδιο: σύγχρονες προσεγγίσεις» ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ Μάθημα: «Παιδικό σχέδιο: σύγχρονες προσεγγίσεις» Διδάσκουσα: Κούβου Ουρανία Φοιτήτρια: Παπαϊωάννου Αργυρώ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 11/2017-6/ ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ 1 Ος ΧΡΟΝΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 11/2017-6/ ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ 1 Ος ΧΡΟΝΟΣ School for Real People! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 11/2017-6/2018 - ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ 1 Ος ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ: ΓΡΗΓΟΡΙΑ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Al + He X + n, ο πυρήνας Χ είναι:

Al + He X + n, ο πυρήνας Χ είναι: ΑΡΧΗ 1ΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Γ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 IOYNIOY 015 - ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΦΥΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΥΝΟΛΟ ΣΕΛΙΔΩΝ: ΠΕΝΤΕ (5) Θέμα Α

Διαβάστε περισσότερα

Ο Άνθρωπος Δημιουργός στην Αθήνα. «ΠΟΛΙΣ». Ο χώρος των ανθρώπων-δημιουργών στην Αρχαία Αθήνα ζωντανεύει στην σύγχρονη Ελλάδα.

Ο Άνθρωπος Δημιουργός στην Αθήνα. «ΠΟΛΙΣ». Ο χώρος των ανθρώπων-δημιουργών στην Αρχαία Αθήνα ζωντανεύει στην σύγχρονη Ελλάδα. 1 Ο Άνθρωπος Δημιουργός στην Αθήνα «ΠΟΛΙΣ». Ο χώρος των ανθρώπων-δημιουργών στην Αρχαία Αθήνα ζωντανεύει στην σύγχρονη Ελλάδα. Κάποτε, στην αρχαία Εποχή, στην Αθήνα υπήρχε ευημερία σημαντική, κανένας άνθρωπος

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλα εργασίας. MicroWorlds Pro. Πολυμεσικές Εφαρμογές με την χρήση της γλώσσας LOGO Στο Γυμνάσιο. Β. Χ. Χρυσοχοΐδης

Φύλλα εργασίας. MicroWorlds Pro. Πολυμεσικές Εφαρμογές με την χρήση της γλώσσας LOGO Στο Γυμνάσιο. Β. Χ. Χρυσοχοΐδης Φύλλα εργασίας MicroWorlds Pro Πολυμεσικές Εφαρμογές με την χρήση της γλώσσας LOGO Στο Γυμνάσιο Β. Χ. Χρυσοχοΐδης Πρόεδρος Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Φλώρινας 2 «Σχεδίαση και ανάπτυξη δραστηριοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ Μέλη ομάδας Οικονόμου Γιώργος Οικονόμου Στέργος Πιπέρης Γιάννης Χατζαντώνης Μανώλης Χαυλή Αθηνά Επιβλέπων Καθηγητής Βασίλειος Βαρσάμης Στόχοι: Να μάθουμε τα είδη των

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι η σελήνη; Πως Δημιουργήθηκε; Ποιες είναι οι κινήσεις της; Σημάδια ζωής στη σελήνη. Πόσο απέχει η σελήνη από την γη; Τι είναι η πανσέληνος;

Τι είναι η σελήνη; Πως Δημιουργήθηκε; Ποιες είναι οι κινήσεις της; Σημάδια ζωής στη σελήνη. Πόσο απέχει η σελήνη από την γη; Τι είναι η πανσέληνος; Τι είναι η σελήνη; Πως Δημιουργήθηκε; Ποιες είναι οι κινήσεις της; Σημάδια ζωής στη σελήνη. Πόσο απέχει η σελήνη από την γη; Τι είναι η πανσέληνος; Μαγνητικό πεδίο. Κρατήρες. Ο πρώτος άνθρωπος που πήγε

Διαβάστε περισσότερα

Τροποποίηση συνδυασμών κίνησης

Τροποποίηση συνδυασμών κίνησης Τροποποίηση συνδυασμών κίνησης Σε αυτήν την πρακτική εξάσκηση, θα τροποποιήσετε τους συνδυασμούς που έχουν εφαρμοστεί στην παρουσίαση της εταιρείας σας. Βήμα 1: Αλλαγή του εφέ για το κείμενο του τίτλου

Διαβάστε περισσότερα

Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς

Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς A...Τα αισθήματα και η ενεργεία που δημιουργήθηκαν μέσα μου ήταν μοναδικά. Μέσα στο γαλάζιο αυτό αυγό, ένιωσα άτρωτος, γεμάτος χαρά και αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις. Α ομάδα ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1. Η συγγραφέας του βιβλίου μοιράζεται μαζί μας πτυχές της ζωής κάποιων παιδιών, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες. α) Ποια πιστεύεις ότι είναι τα μηνύματα που θέλει να περάσει μέσα

Διαβάστε περισσότερα

Προς το Ναϊσκο του Θεού. τη μεγάλη Ιερή Πομπή. ο Άγιος Πατέρας οδηγεί. Πλαισιωμένος. Από Κληρικούς. όλων των βαθμίδων. Από Εκπροσώπους.

Προς το Ναϊσκο του Θεού. τη μεγάλη Ιερή Πομπή. ο Άγιος Πατέρας οδηγεί. Πλαισιωμένος. Από Κληρικούς. όλων των βαθμίδων. Από Εκπροσώπους. Προς το Ναϊσκο του Θεού τη μεγάλη Ιερή Πομπή ο Άγιος Πατέρας οδηγεί Πλαισιωμένος Από Κληρικούς όλων των βαθμίδων Από Εκπροσώπους της Πολιτείας Από Αντιπροσωπείες 1 / 16 Ιδρυμάτων και Φορέων Ακολουθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ

ΟΜΙΛΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ Issued by WORLD GOODWILL Εδώ και πολλά χρόνια ένας όλο και μεγαλύτερος όμιλος ανθρώπων σε πολλά μέρη του κόσμου, συνδέεται κάθε εβδομάδα με τη σκέψη συμμετέχοντας σε ένα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2014

ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2014 ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2014 Μπογδάνης Βασίλειος Πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσαλλονίκης Κάτοχος μεταπτυχιακού Γνωστικής και Κινητικής Μάθησης Παράλληλη τεχνική και τώρα τι γίνεται; ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

10 ο Μέρος Συντομογραφίες

10 ο Μέρος Συντομογραφίες Πνευματική ιδιοκτησία: Helen Shrimpton, 2015. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα. Από: Helen στο www.crystalsandcrochet.com 10 ο Μέρος Συντομογραφίες Θλ. ή π. Θηλειά, θηλειές ή πόντος, πόντοι μ.πδ. Μισό ποδαράκι

Διαβάστε περισσότερα

Αυτό το βιβλίο ανήκει στ : Εδώ γράψε το όνομά σου. Κάθε γράμμα μπορεί να έχει ένα από τα χρώματα της ίριδας. (βλ. σελίδα 36)

Αυτό το βιβλίο ανήκει στ : Εδώ γράψε το όνομά σου. Κάθε γράμμα μπορεί να έχει ένα από τα χρώματα της ίριδας. (βλ. σελίδα 36) Αυτό το βιβλίο ανήκει στ : Εδώ γράψε το όνομά σου. Κάθε γράμμα μπορεί να έχει ένα από τα χρώματα της ίριδας. (βλ. σελίδα 36) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 6 Εισαγωγή 8 Τα σύνεργά Σου 10 Μια παλάμη 12 Πλούσια πέταλα 14 Ζεσταθήκαμε;

Διαβάστε περισσότερα

1ο μέρος 1. Φτιάχνουμε την πίστα. Μια ενδεικτική πίστα φαίνεται παρακάτω:

1ο μέρος 1. Φτιάχνουμε την πίστα. Μια ενδεικτική πίστα φαίνεται παρακάτω: 1ο μέρος 1. Φτιάχνουμε την πίστα. Μια ενδεικτική πίστα φαίνεται παρακάτω: Εικόνα 1 Για να φτιάξουμε το τείχος επιλέγουμε καταρχήν την καρτέλα Γραφικά (κάτω δεξιά) και έπειτα το γεμάτο τετράγωνο από την

Διαβάστε περισσότερα

T: Έλενα Περικλέους

T: Έλενα Περικλέους T: 7000 0090 www.greendot.com.cy Έλενα Περικλέους Ο πρασινομπαλίτσας επιστρέφει... γιατί τα παραμύθια λένε πάντα την ΑΛΗΘΕΙΑ Συγγραφή: Έλενα Περικλέους Εποπτεία: Άρτεμις Παλαιογιάννη / Σάκης Θεοδοσίου

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότεραγιατοχρώµα σύµφωναµεµελέτεςπου πραγµατοποιήθηκανγιαανάγκες τουμάρκετινγκ

Περισσότεραγιατοχρώµα σύµφωναµεµελέτεςπου πραγµατοποιήθηκανγιαανάγκες τουμάρκετινγκ Περισσότεραγιατοχρώµα σύµφωναµεµελέτεςπου πραγµατοποιήθηκανγιαανάγκες τουμάρκετινγκ ΑποτηνΠηγή http://www.webresources.eu/archives/color-theorypart-1-the-meaning-of-color Υποκειµενικότηταστοχρώµα Το χρώµα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ. στη γλώσσα προγραμματισμού. Γκέτσιος Βασίλειος

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ. στη γλώσσα προγραμματισμού. Γκέτσιος Βασίλειος ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ στη γλώσσα προγραμματισμού Microsoft Worlds Pro Γκέτσιος Βασίλειος Σημειώσεις στη γλώσσα προγραμματισμού Microsoft Worlds Pro σελ. 1 Το περιβάλλον προγραμματισμού Microsoft Worlds Pro Μενού

Διαβάστε περισσότερα

Μάθημα 19 ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΣΤΑ ΑΕΡΙΑ Είναι πολύ μακριά το ένα από το άλλο, κινούνται πολύ γρήγορα και συγκρούονται μεταξύ τους και με τα τ

Μάθημα 19 ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΣΤΑ ΑΕΡΙΑ Είναι πολύ μακριά το ένα από το άλλο, κινούνται πολύ γρήγορα και συγκρούονται μεταξύ τους και με τα τ Μάθημα 19 ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΣΤΑ ΑΕΡΙΑ Είναι πολύ μακριά το ένα από το άλλο, κινούνται πολύ γρήγορα και συγκρούονται μεταξύ τους και με τα τοιχώματα του δοχείου που τα περιέχει Σε προηγούμενα μαθήματα αναφερθήκαμε

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΙΝΑ ΓΙΩΤΗ: «Η επιτυχία της Στιγμούλας, μου δίνει δύναμη να συνεχίσω και να σπρώχνω τα όριά μου κάθε φορά ακόμα παραπέρα»

ΜΑΡΙΝΑ ΓΙΩΤΗ: «Η επιτυχία της Στιγμούλας, μου δίνει δύναμη να συνεχίσω και να σπρώχνω τα όριά μου κάθε φορά ακόμα παραπέρα» Ημερομηνία 27/11/2015 Μέσο trikalakids.gr Συντάκτης Link http://www.trikalakids.gr/bookcorner/%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%bd %CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B7-%CE%B7- %CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%85%CF%87%CE%AF%CE%B1-

Διαβάστε περισσότερα

Προγραμματισμός με Logo στο MicroWorlds Pro

Προγραμματισμός με Logo στο MicroWorlds Pro 1 Προγραμματισμός με Logo στο MicroWorlds Pro Η Logo είναι μια γλώσσα προγραμματισμού ειδικά σχεδιασμένη για τους μαθητές. Το πιο βασικό ίσως εργαλείο της Logo είναι η χελώνα. Κάποιες βασικές εντολές της

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ 7: ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ (συνέχεια)

ΜΑΘΗΜΑ 7: ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ (συνέχεια) ΜΑΘΗΜΑ 7: ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ (συνέχεια) 1. Να επιλέξεις το λογισμικό Μαθαίνω Γεωμετρία και Μετρώ. Δραστηριότητα 1 2. Από το μενού δραστηριοτήτων, να επιλέξεις το «Περιστροφή, Μεταφορά, Αντιστροφή». Εξερευνώντας

Διαβάστε περισσότερα

Μαθαίνω τα βασικά εργαλεία του προγράμματος ζωγραφικής για να μπορώ να ζωγραφίζω στον ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Μαθαίνω τα βασικά εργαλεία του προγράμματος ζωγραφικής για να μπορώ να ζωγραφίζω στον ηλεκτρονικό υπολογιστή. ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΟΥ 1 ΤΑΞΗ Α Μαθαίνω τα βασικά εργαλεία του προγράμματος ζωγραφικής για να μπορώ να ζωγραφίζω στον ηλεκτρονικό υπολογιστή. 1. Παρατηρώ το πρόγραμμα ζωγραφικής στην οθόνη του υπολογιστή μου. 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ Αν θέλαμε να ορίσουμε τι είναι το ρεύμα της ζωής, θα μπορούσαμε να το συνδέσουμε με πολλά πράγματα. Να το αναγνωρίσουμε στην άγνωστη δύναμη που κινεί τους γαλαξίες και τα ηλιακά συστήματα. Να το προσδιορίσουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡ. 6.2: ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΚΙΑ ΣΤΟΧΟΙ: Ο μαθητής θα πρέπει:

ΠΑΡ. 6.2: ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΚΙΑ ΣΤΟΧΟΙ: Ο μαθητής θα πρέπει: ΠΑΡ. 6.2: ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΚΙΑ ΣΤΟΧΟΙ: Ο μαθητής θα πρέπει: 1. Να πειραματιστεί σχετικά με το σχηματισμό σκιάς όταν ένα αντικείμενο διακόπτει τη διαδρομή του φωτός. 2. Να παρατηρήσει ότι το σχήμα της σκιάς που

Διαβάστε περισσότερα

Είναι «ψυχοσωματική» η καθημερινή μας ζωή και συμπεριφορά; - Νικόλαος Γ. Βακόνδιος - Ψυχολόγο

Είναι «ψυχοσωματική» η καθημερινή μας ζωή και συμπεριφορά; - Νικόλαος Γ. Βακόνδιος - Ψυχολόγο Η αξιοθαύμαστη πολυπλοκότητα του ανθρώπινου μυαλού και το «προϊόν» του, η φαινομενικά απλή, καθημερινή ανθρώπινη συμπεριφορά, εκλαμβάνονται από τους ανθρώπους ως δεδομένα Πρόκειται για κάτι λογικό να συμβαίνει

Διαβάστε περισσότερα

The 38 th International Physics Olympiad Iran Theory Competition Sunday, 15 July 2007

The 38 th International Physics Olympiad Iran Theory Competition Sunday, 15 July 2007 The 38 th International Physics Olympiad Iran Theory Competition Sunday, 5 July 007 Παρακαλώ διαβάστε πρώτα τις πιο κάτω οδηγίες:. Η εξέταση διαρκεί 5 h (πέντε ώρες). Υπάρχουν τρεις ερωτήσεις και κάθε

Διαβάστε περισσότερα

Αφθονία, το πορτοφόλι του Σύμπαντος

Αφθονία, το πορτοφόλι του Σύμπαντος Αφθονία, το πορτοφόλι του Σύμπαντος από την Έλενα Έρα επιμέλεια κειμένου: Νίκος Πνευματικός Εκδόσεις ΘΕΜΙΣ ένας έντυπος κόσμος αφύπνισης και εν-δυνάμωσης Αθήνα, 2013 Η αποστολή σου δεν είναι να υλοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός κατασκευής φ/β πάνελ

Οδηγός κατασκευής φ/β πάνελ Οδηγός κατασκευής φ/β πάνελ Η κατασκευή του φωτοβολταικου πάνελ βήμα προς βήμα Η κατασκευή αυτή προϋποθέτει κάποιες βασικές γνώσεις ηλεκτρολογίας και χρήση ενός ηλεκτρικού κολλητηριού οπωσδήποτε 40 ή 60

Διαβάστε περισσότερα

Τζιορντάνο Μπρούνο

Τζιορντάνο Μπρούνο http://hallofpeople.com/gr/bio/bruno.php Τζιορντάνο Μπρούνο Αποσπάσματα από έργα του (Την εποχή που εκκλησία και επιστήμη θεωρούσε υποδεέστερο το γυναικείο φύλο, ο Μπρούνο έγραψε): Εξετάστε λίγο την αλήθεια,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ IV. ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ IV Ασκήσεις για το Robolab

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ IV. ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ IV Ασκήσεις για το Robolab ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ IV Παρακάτω παραθέτουμε μία σειρά ασκήσεων για το Robolab ομαδοποιημένων σε κατηγορίες : Επιμέλεια : Κυριακού Γεώργιος 1 Φύλλο Ασκήσεων (πρόκληση με κινητήρες) ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πώς μπορούμε να δημιουργούμε γεωμετρικά σχέδια με τη Logo;

Πώς μπορούμε να δημιουργούμε γεωμετρικά σχέδια με τη Logo; Κεφάλαιο 2 Εισαγωγή Πώς μπορούμε να δημιουργούμε γεωμετρικά σχέδια με τη Logo; Η Logo είναι μία από τις πολλές γλώσσες προγραμματισμού. Κάθε γλώσσα προγραμματισμού έχει σκοπό τη δημιουργία προγραμμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 13 14 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 13 14 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 13 14 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΕΣΕΝΑ ΔΙΑ ΚΡΑΤΙΣΤΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΑΜΕΘΕΚΤΕ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕ ΝΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο Εργασίας 1: Μετρήσεις μήκους Η μέση τιμή

Φύλλο Εργασίας 1: Μετρήσεις μήκους Η μέση τιμή Φύλλο Εργασίας 1: Μετρήσεις μήκους Η μέση τιμή Φυσικά μεγέθη: Ονομάζονται τα μετρήσιμα μεγέθη που χρησιμοποιούμε για την περιγραφή ενός φυσικού φαινομένου. Τέτοια μεγέθη είναι το μήκος, το εμβαδόν, ο όγκος,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ

ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ Στο πλαίσιο του μαθήματος της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας της Γ Γυμνασίου οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με ένα δείγμα ερωτικής ποίησης. Συγκεκριμένα διδάχτηκαν το ποίημα

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε άτομο στο σώμα σου προέρχεται από έκρηξη άστρου και τα άτομα του αριστερού σου χεριού πιθανόν να προέρχονται από διαφορετικό άστρο απ ότι του

Κάθε άτομο στο σώμα σου προέρχεται από έκρηξη άστρου και τα άτομα του αριστερού σου χεριού πιθανόν να προέρχονται από διαφορετικό άστρο απ ότι του Είμαστε αστερόσκονη Είμαστε αστερόσκονη Αν θέλετε να ακουμπήσετε, να πιάσετε στα χέρια σας το εσωτερικό ενός άστρου αρκεί να χαϊδέψετε το πρόσωπό σας ή κάποιο αντικείμενο δίπλα σας. Όλα αυτά αποτελούνται

Διαβάστε περισσότερα

Ρ 129 Κ 115 Μ 115 Ρ 115 Κ 119 Μ 119 Ρ 109 Ρ 109 Κ Μ 117 Ρ. Ασήµι 925, Επιµεταλλωµένο ασήµι 925, σµάλτο & ζιργκόν

Ρ 129 Κ 115 Μ 115 Ρ 115 Κ 119 Μ 119 Ρ 109 Ρ 109 Κ Μ 117 Ρ. Ασήµι 925, Επιµεταλλωµένο ασήµι 925, σµάλτο & ζιργκόν 1 129 129 Ρ 129 Κ 121 121 Ρ 115 Μ 115 Ρ 115 Κ 119 Μ 119 Ρ 109 Ρ 109 Κ ΦΛΟΓΑ: συµβολίζει την πνευµατική ισχύ, την υπέρβαση και τη φώτιση, την ψυχή, το πνεύµα και την έµπνευση, συµβολίζει επίσης την καρδιά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝΥΜΙΑΣ (ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑΣ) ΝΕΟΓΝΟΥ

ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝΥΜΙΑΣ (ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑΣ) ΝΕΟΓΝΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΙΑΤΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ

Διαβάστε περισσότερα

Η εναλλαγή της ημέρας και της νύχτας Δραστηριότητες από τον κόσμο της Φυσικής για το Νηπιαγωγείο

Η εναλλαγή της ημέρας και της νύχτας Δραστηριότητες από τον κόσμο της Φυσικής για το Νηπιαγωγείο Η εναλλαγή της ημέρας και της νύχτας Δραστηριότητες από τον κόσμο της Φυσικής για το Νηπιαγωγείο Μάθημα επιλογής ΣΤ Εξαμήνου Διδάσκων: Κ. Ραβάνης Το διδακτικό αντικείμενο Φαινόμενο μακρόκοσμος Αιτία η

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ

ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ Στο πλαίσιο του μαθήματος της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας της Γ Γυμνασίου οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με ένα δείγμα ερωτικής ποίησης. Συγκεκριμένα διδάχτηκαν το ποίημα

Διαβάστε περισσότερα

Το Ηµερολόγιο των Μάγιας και τα Χρήµατα από τον ρ. Καρλ Τζοχάν Κάλλεµαν

Το Ηµερολόγιο των Μάγιας και τα Χρήµατα από τον ρ. Καρλ Τζοχάν Κάλλεµαν Το Ηµερολόγιο των Μάγιας και τα Χρήµατα Από τον ρ. Καρλ Τζοχάν Κάλλεµαν Λοιπόν, ήθελα να µιλήσω για δυο πράγµατα που νοµίζω δεν συνδέονται πάντα αλλά, πραγµατικά θα τους άξιζε µια σύνδεση. Το ένα είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚ ΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ Α.Ε.

ΕΚ ΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ Α.Ε. ιστορίες της 17 ιστορίες της Πρωτοχρονιάς Παραμύθια: Βαλερί Κλες, Έμιλι-Ζιλί Σαρμπονιέ, Λόρα Μιγιό, Ροζέ-Πιερ Μπρεμό, Μονίκ Σκουαρσιαφικό, Καλουάν, Ιμπέρ Μασουρέλ, Ζαν Ταμπονί-Μισεράτσι, Πολ Νέισκενς,

Διαβάστε περισσότερα

Τα μυστικά της αποτελεσματικής διαπραγμάτευσης

Τα μυστικά της αποτελεσματικής διαπραγμάτευσης Τα μυστικά της αποτελεσματικής διαπραγμάτευσης Δημήτρης Στυλιανίδης 7 Δεκεμβρίου 2017 1 ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 2 ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΣΤΟΥ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ 1. Ο καθένας έχει μία μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ Α.Δ. LAKHSMI

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ Α.Δ. LAKHSMI ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ Α.Δ. LAKHSMI ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΗ ΑΣΚΗΣΗ: Αρχική Στάση : Αριστερό γόνατο στο πάτωμα και δεξί πόδι λυγισμένο σχηματίζοντας μια γωνία 90 μοιρών, Εισπνέεις καθώς σηκώνεις το αριστερό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΗΣ. www.meteo.gr - 1 -

ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΗΣ. www.meteo.gr - 1 - ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΗΣ H Γη είναι ένας πλανήτης από τους οκτώ συνολικά του ηλιακού μας συστήματος, το οποίο αποτελεί ένα από τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια αστρικά συστήματα του Γαλαξία μας, ο οποίος με την

Διαβάστε περισσότερα

εκπαιδευτικού δράματος και της διερευνητικής δραματοποίησης

εκπαιδευτικού δράματος και της διερευνητικής δραματοποίησης ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η παρούσα εργασία αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση στη διδασκαλία της Γλώσσας. Πρόκειται για βιωματική διαδικασία που βασίζεται σε μεθόδους και τεχνικές του εκπαιδευτικού δράματος και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Ρεα ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. Ρεα. Ρεα ΚΡΑΤΕΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ ΘΕΙΑ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΜΗΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Ρεα ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. Ρεα. Ρεα ΚΡΑΤΕΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ ΘΕΙΑ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΑΤΕΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ ΘΕΙΑ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΜΗΤΡΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΜΑΣ Δια ηρα δημητρα Εστια Ποσειδωνα αθηνα αρτεμη απολλωνα ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Οι Αγγελιοφόροι... 9

Περιεχόμενα. Οι Αγγελιοφόροι... 9 Περιεχόμενα Οι Αγγελιοφόροι... 9 1. Πνευματική Ανανέωση... 13 2. Ο Ανισέτο... 19 3. Στο Κέντρο των Αγγελιοφόρων... 25 4. Η ιστορία του Βισέντι... 31 5. Λαμβάνοντας Οδηγίες... 37 6. Σημαντικές Προειδοποιήσεις...

Διαβάστε περισσότερα

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 21 Σεπτεμβρίου, 2017

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 21 Σεπτεμβρίου, 2017 Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 21 Σεπτεμβρίου, 2017 Γεια σας! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε για τις 21 Σεπτεμβρίου του 2017. Δείτε, είμαι στη μέση του Machu Picchu στο Περού. Δείτε

Διαβάστε περισσότερα

Αναστασία Μπούτρου. Εργασία για το βιβλίο «Παπούτσια με φτερά»

Αναστασία Μπούτρου. Εργασία για το βιβλίο «Παπούτσια με φτερά» Αναστασία Μπούτρου Εργασία για το βιβλίο «Παπούτσια με φτερά» α) Αν κάποιος έχει φαντασία, μπορεί και φαντάζεται έναν καλύτερο κόσμο. Κλείνει τα μάτια του και βλέπει αυτό που ποθεί. Αυτό το απόσπασμα εννοεί

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΣΤΕΡΕΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (8 ΠΕΡΙΟΔΟΙ)

ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΣΤΕΡΕΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (8 ΠΕΡΙΟΔΟΙ) ΚΕΦΑΛΑΙΟ : Κατηγορία Α ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΣΤΕΡΕΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (8 ΠΕΡΙΟΔΟΙ) 1. Ποια στάση και ποιο άξονα θα επιλέγατε για να δώσετε στο σώμα σας τη μικρότερη ροπή αδρανείας; Τη μεγαλύτερη;. Οι κύλινδροι του σχήματος

Διαβάστε περισσότερα

Φυσική για Μηχανικούς

Φυσική για Μηχανικούς Φυσική για Μηχανικούς Εικόνα: Μητέρα και κόρη απολαμβάνουν την επίδραση της ηλεκτρικής φόρτισης των σωμάτων τους. Κάθε μια ξεχωριστή τρίχα των μαλλιών τους φορτίζεται και προκύπτει μια απωθητική δύναμη

Διαβάστε περισσότερα

Μια νύχτα. Μπαίνω στ αμάξι με το κορίτσι μου και γέρνει γλυκά στο πλάϊ μου και το φεγγάρι λες και περπατάει ίσως θέλει κάπου να μας πάει

Μια νύχτα. Μπαίνω στ αμάξι με το κορίτσι μου και γέρνει γλυκά στο πλάϊ μου και το φεγγάρι λες και περπατάει ίσως θέλει κάπου να μας πάει Μια νύχτα Μπαίνω στ αμάξι με το κορίτσι μου και γέρνει γλυκά στο πλάϊ μου και το φεγγάρι λες και περπατάει ίσως θέλει κάπου να μας πάει Μια νύχτα σαν κι αυτή μια νύχτα σαν κι αυτή θέλω να σου πω πόσο σ

Διαβάστε περισσότερα