ΤΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ"

Transcript

1 ΤΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

2 Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΜΑΓΙΑΣ είχαν ανακαλύψει την μαθηματική φύση του Θεού. Η Φύση αυτή κρύβεται στις συχνότητες των αριθμών 13 και 20. Ο Αριθμός 13 συμβολικά αναπαρίσταται με ένα κύκλο. Ο Αριθμός 20 συμβολικά αναπαρίσταται με ένα τετράγωνο. Το Τετράγωνο μέσα στον κύκλο είναι το σύμβολο που χρησιμοποιούσαν οι Μάγιας για να αναπαραστήσουν το ΗUΝΑΒ ΚU. Αυτό δίνει «κίνηση και μέτρο» ΗUNAB) σημαίνει ΘΕΟΣ ή Πηγή και ΚU σημαίνει πυραμίδα. Μοιάζει σαν να σημαίνει ότι ο Θεός είναι μέσα στην πυραμίδα, αλλά στην παράδοση των Μάγια τα φυσικά μας σώματα είναι επίσης πυραμίδες που περιέχουν το Θείο εντός μας. Κατανοώντας την δύναμη του 13 και του 20 μας βοηθά να αφυπνίσουμε το Θείο εντός μας. Υπάρχουν 13 κύριοι σύνδεσμοι στο φυσικό μας σώμα και 20 δάχτυλα στα χέρια και στα πόδια. Από τη στιγμή που το Χουναμπ Κου είναι ο δότης της κίνησης και μέτρησης ο εκφραστής του Πνεύματος και στης ψυχής, το Πνεύμα χρησιμοποιεί 13 συνδέσμους για να εκφράσει κίνηση μέσα στο σώμα μας, Η Ψυχή χρησιμοποιεί 20 δάχτυλα και για να ορίσει και να μετρήσει την ύλη, να δώσει μορφή. Ένα από τα πιο θετικά αποτελέσματα αυτής της συχνότητας είναι ότι αντιστοιχεί με τους φυσικούς ρυθμούς της γης και του γαλακτικού συνόλου.

3 ΤΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ Η Ολογραφική σφαίρα του Λουλουδιού της Ζωής, είναι μια αυτόματη μετάβαση για ταξίδια στο Σύμπαν και ακόμα παραπέρα με γραμμική συνείδηση. Εάν το οραματισθείτε γύρω από το σώμα σας και του δώσετε την εντολή «Μέρκαμπα ενεργοποίησου, φάση κλείδωσε, επεκτάσου...» η σφαίρα θα κλειδώσει όλα τα γεωμετρικά σχήματα και θα επεκταθεί στο άπειρο. Τhe Hologram of Love Άλλα εάν κάνετε 2 ζωτικής σημασίας αλλαγές θα αντιδράσει διαφορετικά. Αλλάξτε το όνομα από Ολογραφική σφαίρα σε Ολόγραμμα Αγάπης (αγάπη χωρίς όρους) και να προσθέστε την συχνότητα 13: 20 : 33. Όταν το κάνετε αυτό ο αρχικός σπόρος της αγάπης μέσα σε κάθε σας κύτταρο ενεργοποιείται και θέλει να περιστραφεί σύμφωνα με τους δείκτες του ρολογιού μέσα από την χωροχρονική συνέχεια στην αρχική πηγή της Αγάπης στις ανώτερες Θεϊκές διαστάσεις. Όλες οι μικρότερες ατομικές σφαίρες μέσα στο Ολόγραμμα της Αγάπης αρχίζουν να κινούνται σε ενότητα και σας σπρώχνουν πέρα από την χωροχρονική συνέχεια. Είστε άμεσα στο διάστημα της αγάπης χωρίς όρους.

4 Χρησιμοποιώντας πιο προχωρημένες τεχνικές με την χρυσή και την ασημένια ακτίνα της δημιουργίας επιταχύνετε την διαδικασία και επεκτείνετε την συνείδηση μέσα από την σφαιρική πραγματικότητα της έλλειψης του χρόνου. Μέρος αυτής της εμπειρίας είναι να είμαστε ικανοί να βλέπουμε το ΠΕΠΛΟ που υπάρχει γύρω από τις 3 Διαστάσεις σαν να είμαστε έξω από αυτό. Το ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΘΕΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ. ΤΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΚΑΜΠΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΛΑΚΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. Σύμφωνα με τα κλειδιά του Ενώχ, «Μέρκαμπα» σημαίνει ΦΩΣ, ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑ. Όσο πιο υψηλή είναι η δόνηση του ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΧΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ μέσα σε Αγάπη χωρίς όρους τόσο πιο δυνατό είναι το πεδίο του ΜΕΡΚΑΜΠΑ ΜΑΣ. Η Προσευχή δημιουργεί το Σώμα του Φωτός. Το ΜΕΡΚΑΜΠΑ είναι το επιλεγμένο πολυδιαστατικό όχημα των Δασκάλων. 3 ΑUΜ GΑΥΑΤRI x 3 ΟΜ BHUR BUVA SWAHA TAT SAVITUR VARENYAM BHARGO DEVASYA DHEEMAHI DHIYO YO NAH PRACHODAYAT Διαλογιζόμαστε στην δόξα Εκείνου Του Όντος που δημιούργησε το Σύμπαν Και που λατρεύετε. Αυτός που αφαιρεί όλες τις αμαρτίες και την άγνοια. Είθε να φωτίσει την νόηση μας:

5 LOKA SAMASTA SUKHINO BHAVANTU x3 LOKA SAMASTA SUKHINO BHAVANTU LOKA SAMASTA SUKHINO BHAVANTU LOKA SAMASTA SUKHINO BHAVANTU Είθε όλος ο κόσμος να είναι Ευτυχισμένος συνεχώς... ΑSΑΤΟ ΜΑΑ ΑSATO MA SADGAMAYA TAMASO MA JYOTIRGAMAYA MRITHYORMA AMRITAM GANAYA OM... SHANTI... SHANTI... SHANTIHI Από το μη- πραγματικό οδήγησε με στο πραγματικό. Από το σκοτάδι οδήγησε με στο Φως. Από τον Θάνατο, οδήγησε με στην Αθανασία Ειρήνη... Ειρήνη... Τέλεια Ειρήνη. ΚΟΒΟISΗ ΚΟDOISH KODOISH ΑDONAI TSEBAYOTH (SABAYOT) x 3 Το μάντραμ τον χαιρετισμού των Αδελφοτήτων τον Φωτός Αυτό το μάντραμ έχει δοθεί στον Άνθρωπο και σαν χαιρετισμός και σαν προστασία Από τις επιρροές της αρνητικής συνείδησης. Επίληση Προστασίας Είμαι ένα παιδί του Φωτός Υπηρετώ την Αδελφότητα του Φωτός Να φέρω το Φως σε αυτόν τον Πλανήτη.

6 Είμαι ένας φύλακας του Φωτός Είμαι Αγάπη σε θράση Εδώ. Συνεργαζόμενος με την Αγάπη και το Φως του Σύμπαντος Είμαι αφοσιωμένος στο Βασίλειο του Θεού πάνω στη Γη, Διαπλανητική Φιλία και Παγκόσμια Ειρήνη. Επικαλούμαι το Φως για την Προστασία μου Και δεν Θα δεχθώ τα λόγια οποιουδήποτε όντος Που δεν υπηρετεί το Χρυσό Λευκό Φως του Θεού Στον Ουρανό ή στην Γη. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΤΣΑΚΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 13: 20 : 33 ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ Ξεκινήστε με το να ενώσετε το Γκρουπ μέσα από την καρδιά, ακινητοποιώντας το Νου, καλέστε τους οδηγούς Σας για να σας υποστηρίξουν σε αυτό το πνευματικό ταξίδι Φανταστείτε ένα κρυστάλλινο τριπλό Ολόγραμμα της Αγάπης με τις συχνότητες 13: 20 : 33 μέσα σε κάθε Τσάκρα, ξεκινώντας με το Τσάκρα της Βάσης σε χρώμα Μπλέ Ζαφειριού. Καθώς το Ολόγραμμα περιστρέφεται ίσως υπάρχουν μερικά μόρια που διαλύονται καθώς καθαρίζονται τα Τσάκρας. Καθώς αυτό το ξεκαθάρισμα λαμβάνει χώρα επανιδρύετε τις αρχαίες συχνότητες της Θεϊκής ανιδιοτελούς Αγάπης μέσα σας. Ακολουθήστε την διαίσθηση σας για το πόσο χρόνο θα μείνετε στο κάθε Τσάκρα. Στην συνέχεια πηγαίνετε στο Τσάκρα κάτω από τον αφαλό χρησιμοποιώντας το χρώμα σμαραγδί πράσινο. Στο ηλιακό πλέγμα με κίτρινο- πορτοκαλί. Μέσα στην καρδιά δείτε ένα κόκκινο Λωτό να ανοίγει σιγά σιγά με ένα τριπλό ολόγραμμα της Αγάπης να περιστρέφεται στο κέντρο.

7 Καθώς καθαρίζει καλέστε τον Ιησού Χριστό να μπει στην καρδιά σας μέσα στο Τριπλό Ολόγραμμα της Αγάπης και συνδεθείτε μαζί του μέσα από την ψυχή σας. Ανεβείτε στο θύμο αδένα στην βάση του Λαιμού όπου δείτε το χρώμα της ΆκουαΜαρίνας Καθώς περιστρέφετε το τριπλό Ολόγραμμα της Αγάπης μέσα σε αυτό το Τσάκρα δείτε το να πολλαπλασιάζετε σε εκατοντάδες μικρά ολογράμματα και να κυκλοφορούν μέσα στο σώμα σας με αυτό το χρώμα. Αυτό ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Τώρα ανεβείτε στο κέντρο του Λαιμού, όπου δείτε το σαν Μπλέ ελεκτρίκ. Ανεβείτε στο Τρίτο Μάτι και κέντρο του Μετώπου και δείτε το σαν βιολέ. Περιστρέψτε το Ολόγραμμα και δείτε το βιολέ να διαπερνά σαν ακτίνα φωτός τον εγκέφαλο, πρώτα στην υπόφυση και μετά στην επίφυση. Την ίδια στιγμή έλξτε Λευκό Φως μέσα από το Στέμμα στην επίφυση. Φανταστείτε να γυρνούν όλα τα ολογράμματα γύρω από τα 13 Τσάκρα, τώρα είστε έτοιμοι για να ενεργοποιήσετε το Τριπλό Μέρκαμπα της Αγάπης. ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ Εάν ζωγραφίσουμε μια καρδιά τι χρώμα θα βάλουμε; Κόκκινο. Το κόκκινο ήταν πάντα το χρώμα της καρδιάς, μετά την μεγάλη πλημμύρα και τις καταστροφές από πολέμους, μίσος το πράσινο χρησιμοποιήθηκε για να θεραπεύσει την καρδιά και το κόκκινο στα κάτω κέντρα για την διασφάλιση του είδους. Φέρνοντας το κόκκινο στην καρδιά φέρνει την φωτιά της βάσης και την κάνει αγάπη, βάζοντας πράσινο και μπλε στα κάτω κέντρα επιταχύνει την θεραπεία στα κάτω κέντρα.

8 Τώρα κατευθύνετε μια συνεχής ροή μικρών κρυστάλλινων Ολογραμμάτων μέσα από την Βιολέ ακτίνα, μέσα στην Υπόφυση και από το φως που μπαίνει από το στέμμα στην επίφυση, όλα να εκρύγνονται μαζί στο κέντρο του εγκεφάλου σας σε ένα λαμπρό Λιλά Φως. Δημιουργήστε ένα τριπλό Ολόγραμμα της Αγάπης γύρω από το κεφάλι σας για να περιέχει όλο το φως όσο χρειάζεται για μικρά ολογράμματα να φτάσουν σε κάθε μέρος του κεφαλιού σας. Αφήστε το λευκό φως με τα τριπλά ολογράμματα να πάνε στο πίσω μέρος του κεφαλιού κάτω από τον λαιμό στην σπονδυλική στήλη φτάνοντας μέχρι την βάση της. Μείνετε εκεί για λίγο, τότε προβάλλετε ένα τριπλό Ολόγραμμα να περνά όλη την σπονδυλική στήλη και να βγαίνει από το στέμμα στο 9ο ΤΣΑΚΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, που έχει χρώμα ασημένιο της πέρλας. Επιταχύνετε την ταχύτητα του Ολογράμματος δημιουργώντας φωτεινά ασημένια μόρια που λούουν όλο σας το σώμα. Ανεβείτε στο 10ο ΤΣΑΚΡΑ σε χρώμα χρυσό της πέρλας και κάνετε το ίδιο Ανεβείτε στο 11ο Τσάκρα σε ωχρό μπλέ της πέρλας. Ανεβείτε στο 12ο Τσάκρα που έχει χρώμα ροζ και κάντε το ίδιο Τελικά φτάστε μέχρι το 13ο Τσάκρα που έχει χρώμα οπαλ (ροδακινί) και καθώς λούετε όλα τα Κέντρα με αυτό το χρώμα καλέστε να εκδηλωθεί ο Ανώτερος Εαυτός Σας. Ρωτήστε εάν έχει κάποιο τηλεπαθητικό μήνυμα για σας. Στην συνέχεια οραματιστείτε ένα τριπλό ολόγραμμα της Αγάπης με χρυσό της πέρλας πάνω από το Τσάκρα 13, του ανώτερου Εαυτού. Τώρα κατευθύνετε μια συνεχής ροή μικρών κρυστάλλινων Ολογραμμάτων μέσα από την Βιολέ ακτίνα, μέσα στην Υπόφυση και από το φως που μπαίνει από το στέμμα στην επίφυση, όλα να εκρύγνονται μαζί στο κέντρο του εγκεφάλου σας σε ένα λαμπρό Λιλά Φως.

9 Δημιουργήστε ένα τριπλό Ολόγραμμα της Αγάπης γυρω από το κεφάλι σας για να περιέχει όλο το φως όσο χρειάζεται για μικρά ολογράμματα να φτάσουν σε κάθε μέρος του κεφαλιού σας. Αφήστε το λευκό φως με τα τριπλά ολογράμματα να πάνε στο πίσω μέρος του κεφαλιού κάτω από τον λαιμό στην σπονδυλική στήλη φτάνοντας μέχρι την βάση της. Μείνετε εκεί για λίγο, τότε προβάλλετε ένα τριπλό Ολόγραμμα να περνά όλη την σπονδυλική στήλη και να βγαίνει από το στέμμα στο 9ο ΤΣΑΚΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, που έχει χρώμα ασημένιο της πέρλας. Επιταχύνετε την ταχύτητα του Ολογράμματος δημιουργώντας φωτεινά ασημένια μόρια που λούουν όλο σας το σώμα. Ανεβείτε στο 10ο ΤΣΑΚΡΑ σε χρώμα χρυσό της πέρλας και κάνετε το ίδιο Ανεβείτε στο 11ο Τσάκρα σε ωχρό μπλε της πέρλας. Ανεβείτε στο 12ο Τσάκρα που έχει χρώμα ροζ και κάντε το ίδιο Τελικά φτάστε μέχρι το 13ο Τσάκρα που έχει χρώμα οπαλ (ροδακινί) και καθώς λούετε όλα τα Κέντρα με αυτό το χρώμα καλέστε να εκδηλωθεί ο Ανώτερος Εαυτός Σας. Ρωτήστε εάν έχει κάποιο τηλεπαθητικό μήνυμα για σας. Στην συνέχεια οραματιστείτε ένα τριπλό ολόγραμμα της Αγάπης με χρυσό της πέρλας πάνω από το Τσάκρα 13, του ανώτερου Εαυτού..

10 ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΡΚΑΜΠΑ Βρείτε ένα ήσυχο μέρος, βάλτε τα χέρια σας στην μούδρα της ενοποιημένης συνείδησης. Καλέστε τηλεπαθητικά τα πνεύματα και τους Δασκάλους οδηγούς Σας, Τον Χριστό να σας προστατεύσει και να σας οδηγήσει σε αυτό το ταξίδι. Κλείστε τα μάτια και αναπνεύστε λίγο βαθύτερα από το κανονικό και στο μυαλό σας αφήστε να ακουστεί ο ήχος ΣΟ στην εισπνοή και ΧΑΜ στην εκπνοή. Αυτός είναι ο φυσικός ρυθμός της αναπνοής. Μετά από μερικές αναπνοές οραματιστείτε ένα λευκό φως να μπαίνει από το κεφάλι σας στο πίσω μέρος του ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ. Δημιουργεί μια γέφυρα μεταξύ της μύτης και του πίσω μέρος του κεφαλιού και είναι σε 45 μοίρες περίπου γωνία. Αυτή η τεχνική έχει την ικανότητα να ακινητοποιεί τον Νου, δημιουργώντας κενό ανάμεσα στις σκέψεις. Συνεχίστε την αναπνοή, λέγοντας από μέσα σας το ΣΟ - ΧΑΜ και κρατώντας την δέσμη φωτός μέσα στον εγκέφαλο μέχρι πλήρη κενότητα να σας καλύψει. ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ Οραματιστείτε ένα ΤΡΙΠΛΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΑΓΑΠΗΣ πάνω από το κεφάλι σας, λίγο ταο μεγάλο από το φυσικό σας σώμα. Με μια αναπνοή τραβήξτε το πάνω από το σώμα Σας και κλειδώστε το στην περιοχή της Καρδιάς. ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΠΝΟΗ: ΤΡΙΠΛΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ. Τώρα αναπνεύστε με το Ολόγραμμα σαν ένα δεύτερο σετ πνευμόνων και νοιώστε την απαλότητα του. ΒΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ Φανταστείτε έναν πρανικό σωλήνα μέσα από το κέντρο του Τριπλού Ολογράμματος, να φτάνει πέρα από το ολόγραμμα και να συνδέει το κέντρο της καρδιάς με το ΘΕΙΟ ή την ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, να φτάνει μέχρι κάτω συνδέοντας την καρδιά με την ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ. Ο Πρανικός σωλήνας βγαίνει από το κέντρο του στέμματος και κάτω βγαίνει από το

11 περίνεο. Στην ΕΙΣΠΝΟΗ: ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ μια βιολέ φλόγα με ασημί ακτίνα μέσα της να ρέει από τον πρανικό σωλήνα από την καρδιά της ΓΗΣ και από την πηγή του ΘΕΟΥ και να συναντιούνται στο κέντρο της καρδιάς Σας. ΣΤΗΝ ΕΚΠΝΟΗ: Οραματιστείτε την πνοή να βγαίνει έξω από την καρδιά σας σαν ακτίνα λέιζερ γεμίζοντας το τριπλό ολόγραμμα με βιολέ φλόγα με ασημί μέσα και σε κάθε κύτταρο του σώματος σας. ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΠΝΟΗ ΤΡΙΠΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ, ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ (καθαρίζει όλα τα αρνητικά μπλοκαρίσματα) ΒΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΕΙΣΠΝΟΗ: ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΧΡΥΣΟ ΠΡΑΝΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΟ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ. ΕΚΠΝΟΗ: Ξανά προβάλετε σαν ακτίνα λέιζερ μέσα από την καρδιά γεμίζοντας το τριπλό ολόγραμμα. ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΚΕΨΗΣ: 13:20:33 ΤΡΙΠΛΟ ΜΕΡΚΑΜΠΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥ (εισπνεύσετε κρατήστε την αναπνοή) ΦΑΣΗ ΚΛΕΙΔΩΣΕ, ΔΙΣΚΕ ΕΠΕΚΤΑΣΟΥ (ΕΚΠΝΟΗ) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΑ ΑΦΘΟΝΙΑ *Ξεκινήστε με το να γράψετε κάτω 3 πράγματα που θέλετε να εμφανιστούν στην ζωή σας τώρα. *ενεργοποιήστε το Τριπλό Ολόγραμμα της Αγάπης

12 *Ζητήστε από το Τριπλό Ολόγραμμα της Αγάπης που αντιπροσωπεύει την αφθονία Σας να εμφανιστεί μπροστά σας από το ΜΕΡΚΑΜΠΑ ΠΕΔΙΟ ΣΑΣ. * Διατάξτε το να περιστραφεί μέσα στην χωροχρονική συνέχεια (έλλειψη χώρου και χρόνου) στο Λευκό Φως του Θεού. * Αφού είναι εκεί, διατάξτε την αφθονία του Σύμπαντος που είναι προσδιορισμένη για εσάς να μπει στο ΤΡΙΠΛΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ. ΚΑΙ να ενισχύσει τον νέο προγραμματισμό με το να περιστραφεί σε 33 φορές ταχύτητα ΘΕΟΥ για όση ώρα οδηγείστε. *Στην συνέχεια διατάξτε το τριπλό ολόγραμμα της Αφθονίας να επιστρέψει από την χωροχρονική συνέχεια και να μπει από την πλάτη σας και να κλειδώσει τον εαυτό του στο ηλιακό σας πλέγμα. *Θα το νοιώσετε να περιστρέφεται μέσα σας. *Τώρα με τον νου, προβάλλετε αυτές τις αιτήσεις για να εκδηλωθούν μέσα στο ολόγραμμα της αφθονίας στο ηλιακό σας πλέγμα.

13

14 **Πάντα να κλείνετε τις αιτήσεις σας με την φράση «Σε παρακαλώ πατέρα ας υλοποιηθεί αυτό για το θεϊκό ανώτερο καλό μου, ή σύμφωνα με την δική σου θέληση» Από τη στιγμή που όλες σας οι αιτήσεις είναι μέσα στο Ολόγραμμα, κλείστε με τις λέξεις «Δέχομαι ότι αυτές οι αιτήσεις μου δίδονται και δίνω τις ευχαριστίες μου, ας είναι έτσι» Τώρα διατάξτε το τριπλό Ολόγραμμα να περιστραφεί σε 33 φορές ταχύτητα ΘΕΟΥ Για να έλξη άμεσα τις αιτήσεις σας Θα νοιώσετε ένα μαγνητικό τράβηγμα στο ηλιακό σας πλέγμα. Εάν θέλετε μπορείτε να επαναλάβετε τις αιτήσεις σας καθημερινά ή πολλές φορές την μέρα. ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ * Ενεργοποιήστε το ΜΕΡΚΑΜΠΑ Ζητήστε να εμφανιστεί το ΤΡΙΠΛΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ που αντιπροσωπεύει τον αδένα της υπόφυσης και τοποθετήστε γύρω από την υπόφυση στο κεφάλι σας. Προβάλλετε την σκέψη στο ολόγραμμα, διατάσσω την μέγιστη ενεργοποίηση και έκκριση της αυξητικής ορμόνης κατευθείαν στο αίμα μέσα από τον αδένα της υπόφυσης. Διατάσσω την κωδικοποίηση της μνήμης της αιώνιας ζωής και την μείωση Της ηλικίας το φυσικού μου σώματος. Επαναλάβατε 3 φορές. Τώρα στείλτε το ολόγραμμα να επιταχύνει την περιστροφή του στην χωροχρονική συνέχεια, στο λευκό φως του Θεού. Γυρίστε το στο σώμα και περιστρέψτε το 33 φορές ταχύτητα Θεού γύρω από την υπόφυση. ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

15 Επίσης μπορείτε να βάλετε την ιδανική ηλικία που θέλετε να μείνει το σώμα σας, σκεφτείτε ποια είναι αυτή Διατάξτε να εμφανιστεί σε ολόγραμμα το βιολογικό σας ρολόι που γράφει την ηλικία σας. Κρατώντας στον νου σας την ηλικία που θέλετε ζητήστε του να γύρισε σε αυτήν την ηλικία. Διατάξτε ότι αυτή η ηλικία είναι για το σώμα σας καθώς η συνείδηση σας συνεχίζει να εξελίσσεται. Στείλτε το στην χωροχρονική συνέχεια στο Λευκό Φως του Θεού. Φωνάξτε το πίσω και περιστρέψτε το μπροστά στην καρδιά σας. Επιταχύνετε την ταχύτητα του. Κάντε το συχνά στο βιολογικό σας ρολόι.

16

17

18

19

20

21 Gayatry mantra ॐ भ#भ$%व (व त*स,वत$व%-.य0 भग2 3व(य ध म,ह,धय य न :च दय त oṃ bhūr bhuvaḥ svaḥ tát savitúr váreṇyaṃ bhárgo devásya dhīmahi dhíyo yó naḥ prachodáyāt Om: The primeval sound Bhur: the physical world Bhuvah: the mental world Suvah: the celestial, spiritual world Thath: That; God; transcendental Paramatma Savithur: the Sun, Creator, Preserver Varenyam: most adorable, enchanting Bhargo: luster, effulgence Devasya: resplendent,supreme Lord Dheemahi: we meditate upon Dhiyo: the intellect,understanding Yo: May this light Nah: our Prachodayath: enlighten,guide,inspire Sto peripou!!!!! OM: Ο αρχέγονος ήχος Bhur: ο φυσικός κόσμος Bhuvah: ο διανοητικός κόσμος Suvah: ο ουράνιος, πνευματικός κόσμος Thath: Αυτός Θεός transcendental Paramatma Savithur: ο ήλιος, δημιουργός, συντηρητής Varenyam: περισσότερο λατρευτό, γοητευτικό Bhargo: λαμπρότητα, ακτινοβολία Devasya: λαμπρός, ανώτατος Λόρδος Dheemahi: εμείς meditate επάνω Dhiyo: η διάνοια, κατανόηση Yo: αυτό το φως του Μαίου Nah: εμάς

22 Prachodayath: διαφωτίστε, καθοδηγήστε, εμπνεύστε Δημιουργώντας Ενοποιημένη συνείδηση. Ενεργοποιήστε το τριπλό Μερκάμπα. Οραματιστείτε 4 τριπλά ολογράμματα γύρω από την καρδιά σας με το κόκκινο χρώμα ενέργειας του Χριστού, που αντιπροσωπεύουν τα 4 στοιχεία. Τώρα βάλτε πάνω σε αυτό το σχήμα τα επτά ολογράμματα σε χρυσό να δημιουργήσετε τον σπόρο της ζωής. Στην συνέχεια βάλτε πάνω σε αυτό το σχήμα 13 ολογράμματα σε λευκό χρώμα για να δημιουργήσετε το αυγό της ζωής. Διατάξτε τα 33 φορές ταχύτητα θεού. Τώρα συμπτήξτε τον χώρο και τον χρόνο γύρω σας και ενώστε όλες τις περιστρεφόμενες σφαίρες σε λαμπερό λευκό φως. Κρατήστε. Εάν είστε σε ομάδα, διατάξτε το πεδίο φωτός από λευκές περιστρεφόμενες σφαίρες να συνδεθεί με των υπολοίπων δημιουργώντας ενοποιημένη συνείδηση. Εκφράστε μια τελευταία αναπνοή του μερκάμπα σας.

23 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΡΟΥΤΙΝΑ Ενεργοποίηση Τριπλού Μερκάμπα. Δημιούργηστε το E.S.E. γύρω από την καρδιά Συμπιέστε την Χωροχρονική συνέχεια γύρω από το σώμα, βαπτίζοντας τον εαυτό σας στο Λευκό Φως του Θεού. Πρόθεση σκέψης: 13:20:33 Τριπλό Μερκάμπα Ενεργοποιήσου (εισπνοή, κρατήστε) Φάση κλείδωσε, δίσκε επεκτάσου (εκπνοή) ΤΑ 33 ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΙΒΑ. Πριν ξεκινήσουμε καθόμαστε στην μούντρα. Ενεργοποιούμε την προστασία στο δωμάτιο, είτε με μια προσευχή, είτε φανταζόμαστε στήλες φωτός σε κάθε γωνιά του δωματίου και επικαλούμαστε τον Αρχάγγελο Μιχαήλ με τους Αγγέλους του να περιβάλλει το δωμάτιο. Επίσης οραματιζόμαστε μια βάση φωτός από κάτω και μια σκέπη φωτός από πάνω. Τώρα βλέπουμε μέρκαπα της αγάπης με στρώσεις 6άκτινων να περιβάλλει όλο το δωμάτιο. Επικαλούμαστε τους Δασκάλους μας. Επικαλούμαστε τους πνευματικούς μας οδηγούς και βοηθούς Ξεκινάμε καθαρισμό της σκέψης για 2 λεπτά Όραματιζόμαστε το πλέγμα του Χριστού 33 βαθμών γύρω μας Οραματιζόμαστε 3 μέρκαμπα της αγάπης γύρω από το σώμα μας. Ένα είναι συνδεμένο στο 13ο τσάκρα Ένα στο 20ο τσάκρα Ένα στο 33ο τσάκρα Όλα αυτά περιστρέφονται σύμφωνα με τους δείκτες του ρολογιού. Το καθένα έχει στρώσεις 6άκτινων. Πρόθεση σκέψης με αναπνοή: 33 φορές περιστροφή με τους δείκτες του ρολογιού Πρόθεση σκέψης με αναπνοή: όλα τα μερκάμπας ενεργοποιηθείτε. Επιταχύνετε φορές ταχύτητα θεού. Καθώς συνεχίζει η περιστροφή βλέπουμε μπροστά μας του τούνελ της ενθύμισης. Μέσα στο τούνελ υπάρχουν 33 πύρινα δακτυλίδια του Σίβα, που σκοπό έχουν να καταστρέψουν τις ψευδαισθήσεις μας του φυσικού κόσμου. Τα 13 πρώτα δαχτυλίδια είναι πορτοκαλί, και καθώς περνάτε μέσα από αυτά μετουσιώνετε τον φυσικό κόσμο. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να απελευθερώσει όλα

24 τα αρνητικά, σκοτεινά, συναισθήματα που δεν σας υπηρετούν πια, προσκολλήσεις από το σώμα και τον νου σας στο πρώτο κυτταρικό επίπεδο. (νιώστε τα πάντα να απελευθερώνονται από το φυσικό σας σώμα). Πρόθεση σκέψης με αναπνοή: Επιτάχυνση μέσα από τα 13 πρώτα πορτοκαλί δαχτυλίδια του Σίβα. Κάθε φορά που περνάτε ένα δαχτυλίδι μέχρι το 13ο ψάλτε ΕΓΩ ΕΙΜΙ, και τα ονόματα των δασκάλων σας. ΕΓΩ ΕΙΜΙ, ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙΝΟ. ΕΓΩ ΕΙΜΙ. ΣΟ ΧΑΜ. Πρόθεση σκέψης με αναπνοή: Επιταχύνετε μέσα από τα 7 μπλέ δαχτυλίδια φωτιάς του Σίβα. Πάλι η ίδια διαδικασία για 7 φορές Κοιτάξτε μπροστά και βλέπετε άλλα 13 πύρινα δαχτυλίδια, είναι λευκά σε χρώμα με χρυσές άκρες. Καθώς καίνε το τρίτο και τελευταίο επίπεδο του κυτταρικού σας φυσικού κόσμου, η κυτταρική σας δομή αρχίζει να ενεργοποιεί το κοιμώμενο πολλαπλό σώμα φωτός και τους αστροχημικές του κωδικοποιήσεις που με την σειρά τους απελευθερώνουν το πολλαπλό σώμα φωτός σε τέλεια μορφή κύμματος. Πρόθεση σκέψης με αναπνοή /εκπνοή: Επιταχύνετε μέσα από τα 13 λευκά/χρυσά δακτυλίδια φωτιάς του Σίβα. Πάλι η ίδια διαδικασία για 13 φορές.

Αρχάγγελος Ζακχιήλ. Ανάγκη για Κάθαρση. Προετοιμασία για Εκλογές 17/06/12.

Αρχάγγελος Ζακχιήλ. Ανάγκη για Κάθαρση. Προετοιμασία για Εκλογές 17/06/12. 13/06/12. Αρχάγγελος Ζακχιήλ. Ανάγκη για Κάθαρση. Προετοιμασία για Εκλογές 17/06/12. Υπό την καθοδήγηση και αιγίδα του Άγιου Γερμανού. Εκδόσεις: ΤΟ ΜΩΒ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ Copyright 2012 Εκδόσεις Το

Διαβάστε περισσότερα

Pranayama Διαλογισμός. Μέρος 7ο

Pranayama Διαλογισμός. Μέρος 7ο Pranayama Διαλογισμός Μέρος 7ο Pranayama sheetkari _ sheetali Μειώνει τη ζέστη του σώματος Sheet: κρύο Sheetal: ηρεμία, γαλήνη Από το στόμα Διαλογισμός μια διαδικασία κατά την οποία αναπτύσσεται η αντίληψη

Διαβάστε περισσότερα

Αβεντουρίνη Γαληνη Αφήστε τη διαίσθηση και τη φαντασία σας να σας καθοδηγήσει.

Αβεντουρίνη Γαληνη Αφήστε τη διαίσθηση και τη φαντασία σας να σας καθοδηγήσει. Αμέθυστος Θεία καθοδήγηση Συνδέστε τον εαυτό σας με τα υψηλότερα επίπεδα της συνείδησης. Αβεντουρίνη Γαληνη Αφήστε τη διαίσθηση και τη φαντασία σας να σας καθοδηγήσει. Διαμάντι Φωτισμός Να είσται σε κοσμική

Διαβάστε περισσότερα

1 o. Ο δρόμος που οδηγεί στην αυτογνωσία ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ. Κύκλος εισαγωγικών μαθημάτων της Σαχάτζα Γιόγκα Ελλάδας. Καμπίρ

1 o. Ο δρόμος που οδηγεί στην αυτογνωσία ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ. Κύκλος εισαγωγικών μαθημάτων της Σαχάτζα Γιόγκα Ελλάδας. Καμπίρ 1 o ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ Κύκλος εισαγωγικών μαθημάτων της Σαχάτζα Γιόγκα Ελλάδας Ο δρόμος που οδηγεί στην αυτογνωσία «Μέσα στο σκοτάδι, χρειάζεται μια λάμπα για να δούμε το αόρατο. Αυτό το αόρατο το βρήκα,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟ ΦΩΣ

ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟ ΦΩΣ 1 ΦΩΣ Στο μικρόκοσμο θεωρούμε ότι το φως έχει δυο μορφές. Άλλοτε το αντιμετωπίζουμε με τη μορφή σωματιδίων που ονομάζουμε φωτόνια. Τα φωτόνια δεν έχουν μάζα αλλά μόνον ενέργεια. Άλλοτε πάλι αντιμετωπίζουμε

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια για την προσευχή με το κομποσχοίνι.

Λίγα λόγια για την προσευχή με το κομποσχοίνι. Λίγα λόγια για την προσευχή με το κομποσχοίνι. Το κομποσχοίνι είναι φτιαγμένο για να κάνουμε προσευχή. Δεν είναι διακοσμητικό, ούτε κάτι μαγικό. Είναι όπλο ιερό, μας υπενθυμίζει την προσευχή την οποία

Διαβάστε περισσότερα

TRIDIO 190016 TRIDIO 1

TRIDIO 190016 TRIDIO 1 TRIDIO 190016 1 Τι είναι το Tridio; Το Tridio είναι μια ανεξάρτητη μέθοδος εργασίας με σκοπό να υποστηρίξει τις τρέχουσες μεθόδους διδασκαλίας μαθηματικών στους τομείς της ανάπτυξης της χωρικής ικανότητας,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΤΑ XVII: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ. Συντάχθηκε απο τον/την Ονειρόκοσμος Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2010 13:27 * ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ * 1 / 5

ΚΑΡΤΑ XVII: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ. Συντάχθηκε απο τον/την Ονειρόκοσμος Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2010 13:27 * ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ * 1 / 5 * ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ * 1 / 5 Τ αστέρι που εικονίζεται σ αυτή την κάρτα είναι ο πλανήτης Αφροδίτη, ο Έσπερος των αρχαίων, που ο λαός τον ονομάζει Αποσπερίτη. Το ίδιο άστρο, όταν προβάλλει την αυγή πριν ανατείλει

Διαβάστε περισσότερα

Εγκέφαλος-Αισθητήρια Όργανα και Ορμόνες. Μαγδαληνή Γκέιτς Α Τάξη Γυμνάσιο Αμυγδαλεώνα

Εγκέφαλος-Αισθητήρια Όργανα και Ορμόνες. Μαγδαληνή Γκέιτς Α Τάξη Γυμνάσιο Αμυγδαλεώνα Εγκέφαλος-Αισθητήρια Όργανα και Ορμόνες O εγκέφαλος Ο εγκέφαλος είναι το κέντρο ελέγχου του σώματος μας και ελέγχει όλες τις ακούσιες και εκούσιες δραστηριότητες που γίνονται μέσα σε αυτό. Αποτελεί το

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στην επανάληψη

Εισαγωγή στην επανάληψη Εισαγωγή στην επανάληψη Στο κεφάλαιο αυτό ήρθε η ώρα να μελετήσουμε την επανάληψη στον προγραμματισμό λίγο πιο διεξοδικά! Έχετε ήδη χρησιμοποιήσει, χωρίς πολλές επεξηγήσεις, σε προηγούμενα κεφάλαια τις

Διαβάστε περισσότερα

Φάσεις I-IV - Εικονογραφημένη Ανασκόπηση Το κλειδί για την ελευθερία είναι να είσαι πλήρως παρών στο σώμα σου

Φάσεις I-IV - Εικονογραφημένη Ανασκόπηση Το κλειδί για την ελευθερία είναι να είσαι πλήρως παρών στο σώμα σου Το κλειδί για την ελευθερία είναι να είσαι πλήρως παρών στο σώμα σου Form #INT32 1/6 May 2005 Universal Calibration Lattice (UCL) (Συμπαντικό Δικτύωμα Καλιμπραρίσματος) Το Universal Calibration Lattice

Διαβάστε περισσότερα

Al + He X + n, ο πυρήνας Χ είναι:

Al + He X + n, ο πυρήνας Χ είναι: ΑΡΧΗ 1ΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Γ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 IOYNIOY 015 - ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΦΥΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΥΝΟΛΟ ΣΕΛΙΔΩΝ: ΠΕΝΤΕ (5) Θέμα Α

Διαβάστε περισσότερα

Αφθονία, το πορτοφόλι του Σύμπαντος

Αφθονία, το πορτοφόλι του Σύμπαντος Αφθονία, το πορτοφόλι του Σύμπαντος από την Έλενα Έρα επιμέλεια κειμένου: Νίκος Πνευματικός Εκδόσεις ΘΕΜΙΣ ένας έντυπος κόσμος αφύπνισης και εν-δυνάμωσης Αθήνα, 2013 Η αποστολή σου δεν είναι να υλοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς

Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς A...Τα αισθήματα και η ενεργεία που δημιουργήθηκαν μέσα μου ήταν μοναδικά. Μέσα στο γαλάζιο αυτό αυγό, ένιωσα άτρωτος, γεμάτος χαρά και αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλα εργασίας. MicroWorlds Pro. Πολυμεσικές Εφαρμογές με την χρήση της γλώσσας LOGO Στο Γυμνάσιο. Β. Χ. Χρυσοχοΐδης

Φύλλα εργασίας. MicroWorlds Pro. Πολυμεσικές Εφαρμογές με την χρήση της γλώσσας LOGO Στο Γυμνάσιο. Β. Χ. Χρυσοχοΐδης Φύλλα εργασίας MicroWorlds Pro Πολυμεσικές Εφαρμογές με την χρήση της γλώσσας LOGO Στο Γυμνάσιο Β. Χ. Χρυσοχοΐδης Πρόεδρος Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Φλώρινας 2 «Σχεδίαση και ανάπτυξη δραστηριοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότεραγιατοχρώµα σύµφωναµεµελέτεςπου πραγµατοποιήθηκανγιαανάγκες τουμάρκετινγκ

Περισσότεραγιατοχρώµα σύµφωναµεµελέτεςπου πραγµατοποιήθηκανγιαανάγκες τουμάρκετινγκ Περισσότεραγιατοχρώµα σύµφωναµεµελέτεςπου πραγµατοποιήθηκανγιαανάγκες τουμάρκετινγκ ΑποτηνΠηγή http://www.webresources.eu/archives/color-theorypart-1-the-meaning-of-color Υποκειµενικότηταστοχρώµα Το χρώµα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις. Α ομάδα ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1. Η συγγραφέας του βιβλίου μοιράζεται μαζί μας πτυχές της ζωής κάποιων παιδιών, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες. α) Ποια πιστεύεις ότι είναι τα μηνύματα που θέλει να περάσει μέσα

Διαβάστε περισσότερα

Επιτραπέζιος ανεμιστήρας

Επιτραπέζιος ανεμιστήρας Επιτραπέζιος ανεμιστήρας Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας 1. Ποτέ μην βάζετε τα δάχτυλα σας ανάμεσα στις σχισμές των προστατευτικών καλυμμάτων του ανεμιστήρα. 2. Μην θέτετε τον ανεμιστήρα σε λειτουργία σε

Διαβάστε περισσότερα

Υπάρχουν τρεις τύποι συνεδριών από απόσταση της EMF Balancing Technique. #1 Τηλεφωνική Συνεδρία:

Υπάρχουν τρεις τύποι συνεδριών από απόσταση της EMF Balancing Technique. #1 Τηλεφωνική Συνεδρία: EMF Balancing Technique Συνεδρίες από Απόσταση Φάση I Νωρίτερα στην εκπαίδευση εξασκηθήκατε σε μια σύντομη ενεργειακή εξισορρόπηση με κίνηση μόνο των ματιών σας. Αυτή η μορφή ενεργειακής εργασίας από απόσταση

Διαβάστε περισσότερα

Αύρα-διάγνωση µέσω φωτογράφισης

Αύρα-διάγνωση µέσω φωτογράφισης Αύρα-διάγνωση µέσω φωτογράφισης Τι είναι αύρα; Η λεπτή βιομαγνητική ασπίδα που περιβάλλει το φυσικό σώμα του ανθρώπου. Λειτουργεί ως μία προστατευτική ζώνη που εκτείνετααι από 45εκ. - 2μ. γύρω απ αυτόν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΗΣ. www.meteo.gr - 1 -

ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΗΣ. www.meteo.gr - 1 - ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΗΣ H Γη είναι ένας πλανήτης από τους οκτώ συνολικά του ηλιακού μας συστήματος, το οποίο αποτελεί ένα από τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια αστρικά συστήματα του Γαλαξία μας, ο οποίος με την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 13 14 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 13 14 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 13 14 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΕΣΕΝΑ ΔΙΑ ΚΡΑΤΙΣΤΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΑΜΕΘΕΚΤΕ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕ ΝΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Οι Αγγελιοφόροι... 9

Περιεχόμενα. Οι Αγγελιοφόροι... 9 Περιεχόμενα Οι Αγγελιοφόροι... 9 1. Πνευματική Ανανέωση... 13 2. Ο Ανισέτο... 19 3. Στο Κέντρο των Αγγελιοφόρων... 25 4. Η ιστορία του Βισέντι... 31 5. Λαμβάνοντας Οδηγίες... 37 6. Σημαντικές Προειδοποιήσεις...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός κατασκευής φ/β πάνελ

Οδηγός κατασκευής φ/β πάνελ Οδηγός κατασκευής φ/β πάνελ Η κατασκευή του φωτοβολταικου πάνελ βήμα προς βήμα Η κατασκευή αυτή προϋποθέτει κάποιες βασικές γνώσεις ηλεκτρολογίας και χρήση ενός ηλεκτρικού κολλητηριού οπωσδήποτε 40 ή 60

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 33. H Ευτυχία της Προσφοράς

Κεφάλαιο 33. H Ευτυχία της Προσφοράς Κεφάλαιο 33 H Ευτυχία της Προσφοράς H ευτυχία είναι ο κύριος στόχος κάθε ανθρώπινης ζωής. Ποιο είναι το ποσοστό των ανθρώπων που έχουν πετύχει στην πρόκληση της ευτυχίας; Ας κοιτάξουμε κάποια στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Χριστούγεννα. Ελάτε να ζήσουμε τα. όπως πραγματικά έγιναν όπως τα γιορτάζει η εκκλησία μας όπως τα νιώθουν τα μικρά παιδιά

Χριστούγεννα. Ελάτε να ζήσουμε τα. όπως πραγματικά έγιναν όπως τα γιορτάζει η εκκλησία μας όπως τα νιώθουν τα μικρά παιδιά Ελάτε να ζήσουμε τα όπως πραγματικά έγιναν όπως τα γιορτάζει η εκκλησία μας όπως τα νιώθουν τα μικρά παιδιά Χριστούγεννα (μέσα από ιστορίες και χριστουγεννιάτικα παιχνίδια) 1 Στόχοι: Μέσα από διάφορες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ Α.Δ. LAKHSMI

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ Α.Δ. LAKHSMI ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ Α.Δ. LAKHSMI ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΗ ΑΣΚΗΣΗ: Αρχική Στάση : Αριστερό γόνατο στο πάτωμα και δεξί πόδι λυγισμένο σχηματίζοντας μια γωνία 90 μοιρών, Εισπνέεις καθώς σηκώνεις το αριστερό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚ ΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ Α.Ε.

ΕΚ ΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ Α.Ε. ιστορίες της 17 ιστορίες της Πρωτοχρονιάς Παραμύθια: Βαλερί Κλες, Έμιλι-Ζιλί Σαρμπονιέ, Λόρα Μιγιό, Ροζέ-Πιερ Μπρεμό, Μονίκ Σκουαρσιαφικό, Καλουάν, Ιμπέρ Μασουρέλ, Ζαν Ταμπονί-Μισεράτσι, Πολ Νέισκενς,

Διαβάστε περισσότερα

Η έκθεση Πέλε - 19 Μαΐου 2015. Γεια σας ~

Η έκθεση Πέλε - 19 Μαΐου 2015. Γεια σας ~ Η έκθεση Πέλε - 19 Μαΐου 2015 Γεια σας ~ Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία έκθεση Πέλε για τις 19 Μαΐου 2015. Είμαι εδώ κάτω στην Tepotzotlan, κοντά στην Μοράβια, στο Μεξικό. Και αυτό είναι ένα πολύ

Διαβάστε περισσότερα

Στέμμα. 2200 km Μεταβατική περιοχή 2100 km. Χρωμόσφαιρα. 500 km. Φωτόσφαιρα. τ500=1. -100 km. Δομή της ΗΛΙΑΚΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ

Στέμμα. 2200 km Μεταβατική περιοχή 2100 km. Χρωμόσφαιρα. 500 km. Φωτόσφαιρα. τ500=1. -100 km. Δομή της ΗΛΙΑΚΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ Στέμμα 2200 km Μεταβατική περιοχή 2100 km Χρωμόσφαιρα 500 km -100 km Φωτόσφαιρα τ500=1 Δομή της ΗΛΙΑΚΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ Η ΗΛΙΑΚΗ ΧΡΩΜΟΣΦΑΙΡΑ Περιοχή της ηλιακής ατμόσφαιρας πάνω από τη φωτόσφαιρα ( Πάχος της

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΤΖΑ ΓΙΟΓΚΑ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ: ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Σμάρω Κοσμάογλου Δασκάλα Γιόγκα

ΡΑΤΖΑ ΓΙΟΓΚΑ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ: ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Σμάρω Κοσμάογλου Δασκάλα Γιόγκα ΡΑΤΖΑ ΓΙΟΓΚΑ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ: ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Σμάρω Κοσμάογλου Δασκάλα Γιόγκα Συχνά λέγεται ότι η Γιόγκα αποσκοπεί στον έλεγχο του νου και ακόμα ότι η λέξη ΓΙΟΓΚΑ σημαίνει την ένωση, γάμο

Διαβάστε περισσότερα

Ψάχνετε τρόπους να βελτιώσετε τη ζωή και την υγεία σας; Ξεκλειδώστε την ενέργειά σας

Ψάχνετε τρόπους να βελτιώσετε τη ζωή και την υγεία σας; Ξεκλειδώστε την ενέργειά σας Ψάχνετε τρόπους να βελτιώσετε τη ζωή και την υγεία σας; Μάθετε τι είναι το αρχαίο ινδικό σύστημα των τσάκρας και πως μπορεί να ενισχύσει την πνευματική, σωματική και νοητική ενέργεια. Ξεκλειδώστε την ενέργειά

Διαβάστε περισσότερα

Μαθαίνω τα βασικά εργαλεία του προγράμματος ζωγραφικής για να μπορώ να ζωγραφίζω στον ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Μαθαίνω τα βασικά εργαλεία του προγράμματος ζωγραφικής για να μπορώ να ζωγραφίζω στον ηλεκτρονικό υπολογιστή. ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΟΥ 1 ΤΑΞΗ Α Μαθαίνω τα βασικά εργαλεία του προγράμματος ζωγραφικής για να μπορώ να ζωγραφίζω στον ηλεκτρονικό υπολογιστή. 1. Παρατηρώ το πρόγραμμα ζωγραφικής στην οθόνη του υπολογιστή μου. 2.

Διαβάστε περισσότερα

Στέμμα. 2200 km Μεταβατική περιοχή 2100 km. Χρωμόσφαιρα. 500 km. Φωτόσφαιρα. τ500=1. -100 km. Δομή της ΗΛΙΑΚΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ

Στέμμα. 2200 km Μεταβατική περιοχή 2100 km. Χρωμόσφαιρα. 500 km. Φωτόσφαιρα. τ500=1. -100 km. Δομή της ΗΛΙΑΚΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ Στέμμα 2200 km Μεταβατική περιοχή 2100 km Χρωμόσφαιρα 500 km -100 km Φωτόσφαιρα τ500=1 Δομή της ΗΛΙΑΚΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ Η ΗΛΙΑΚΗ ΧΡΩΜΟΣΦΑΙΡΑ Περιοχή της ηλιακής ατμόσφαιρας πάνω από τη φωτόσφαιρα ( Πάχος της

Διαβάστε περισσότερα

2015 ii. iii. 8 ii. iii. 9

2015 ii. iii. 8 ii. iii. 9 ΦΥΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙ ΕΙΑΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ Θέµα Α Στις ερωτήσεις Α1-Α4 να γράψετε στο τετράδιό σας τον αριθµό της ερώτησης και, δίπλα, το γράµµα που αντιστοιχεί στη φράση η οποία συµπληρώνει σωστά την ηµιτελή πρόταση.

Διαβάστε περισσότερα

Το Ηµερολόγιο των Μάγιας και τα Χρήµατα από τον ρ. Καρλ Τζοχάν Κάλλεµαν

Το Ηµερολόγιο των Μάγιας και τα Χρήµατα από τον ρ. Καρλ Τζοχάν Κάλλεµαν Το Ηµερολόγιο των Μάγιας και τα Χρήµατα Από τον ρ. Καρλ Τζοχάν Κάλλεµαν Λοιπόν, ήθελα να µιλήσω για δυο πράγµατα που νοµίζω δεν συνδέονται πάντα αλλά, πραγµατικά θα τους άξιζε µια σύνδεση. Το ένα είναι

Διαβάστε περισσότερα

Η καμπύλωση του χώρου-θεωρία της σχετικότητας

Η καμπύλωση του χώρου-θεωρία της σχετικότητας Η καμπύλωση του χώρου-θεωρία της σχετικότητας Σύμφωνα με τη Γενική Θεωρία της Σχετικότητας που διατύπωσε ο Αϊνστάιν, το βαρυτικό πεδίο κάθε μάζας δημιουργεί μια καμπύλωση στον χώρο (μάλιστα στον χωροχρόνο),

Διαβάστε περισσότερα

παρακαλώ! ... ένα βιβλίο με μήνυμα

παρακαλώ! ... ένα βιβλίο με μήνυμα παρακαλώ!... ένα βιβλίο με μήνυμα Ένα μήνυμα πού δίνει απάντηση στο βασικό ερώτημα ποιος είναι ο σκοπός της ζωής. Ένα μήνυμα πού ανταποκρίνεται σε κάθε ερωτηματικό και αμφιβολία σου. Η βίβλος μας φανερώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (Βασισμένο στο ομώνυμο διήγημα της Αγγελικής Βαρελά)

ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (Βασισμένο στο ομώνυμο διήγημα της Αγγελικής Βαρελά) 1 ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (Βασισμένο στο ομώνυμο διήγημα της Αγγελικής Βαρελά) ΔΙΑΣΚΕΥΗ Σκηνή 1η (Ουρανός, σύννεφα, ένα δωμάτιο με βιβλιοθήκη. Ακούγεται μουσική και παρουσιάζεται ο Αρχάγγελος και ακολουθούν

Διαβάστε περισσότερα

Όνομα και Επώνυμο: Όνομα Πατέρα: Όνομα Μητέρας: Δημοτικό Σχολείο: Τάξη/Τμήμα:

Όνομα και Επώνυμο: Όνομα Πατέρα: Όνομα Μητέρας: Δημοτικό Σχολείο: Τάξη/Τμήμα: Ημερομηνία:. Όνομα και Επώνυμο: Όνομα Πατέρα: Όνομα Μητέρας: Δημοτικό Σχολείο: Τάξη/Τμήμα: Στο σχολείο, στο μάθημα των φυσικών, οι μαθητές παρατηρούν, ενδιαφέρονται, ερευνούν και, με πειράματα, ανακαλύπτουν.

Διαβάστε περισσότερα

Χάρτινη Αγκαλιά Συγγραφέας: Ιφιγένεια Μαστρογιάννη

Χάρτινη Αγκαλιά Συγγραφέας: Ιφιγένεια Μαστρογιάννη Χάρτινη Αγκαλιά Συγγραφέας: Ιφιγένεια Μαστρογιάννη Επιμέλεια εργασίας: Παναγιώτης Γιαννόπουλος Περιεχόμενα Ερώτηση 1 η : σελ. 3-6 Ερώτηση 2 η : σελ. 7-9 Παναγιώτης Γιαννόπουλος Σελίδα 2 Ερώτηση 1 η Η συγγραφέας

Διαβάστε περισσότερα

Δημοτικό Σχολείο Σκανδάλου-Γαρδικίου. Τάξη Α Σχ. Έτος 2002-2003

Δημοτικό Σχολείο Σκανδάλου-Γαρδικίου. Τάξη Α Σχ. Έτος 2002-2003 Δημοτικό Σχολείο Σκανδάλου-Γαρδικίου Τάξη Α Σχ. Έτος 2002-2003 Διδακτικοί στόχοι: Ευαισθητοποίηση της όρασης των παιδιών. Επαφή με τις έννοιες βασικά και συμπληρωματικά χρώματα. Να προβληματιστούν να πειραματιστούν,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΘΕΜΑ Α Στις ερωτήσεις -4 να γράψετε στο τετράδιό σας τον αριθμό της ερώτησης και δίπλα το γράμμα που αντιστοιχεί η σωστή απάντηση. Ένας ακίνητος τρoχός δέχεται σταθερή συνιστάμενη ροπή ως προς άξονα διερχόμενο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite Το PowerSuite είναι η ολοκληρωμένη λύση απόδοσης για τον υπολογιστή σας. Ενσωματώνοντας το RegistryBooster, το DriverScanner και το SpeedUpMyPC σε ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας σάρωσης, το PowerSuite

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑTA ΓΙΑ ΜΕΡΟΣ Δ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ V ΜΑΘΗΜΑ 171. Ο Θεός είναι µόνο και µόνο Αγάπη και εποµένως το ίδιο είµαι κι Εγώ.

ΜΑΘΗΜΑTA ΓΙΑ ΜΕΡΟΣ Δ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ V ΜΑΘΗΜΑ 171. Ο Θεός είναι µόνο και µόνο Αγάπη και εποµένως το ίδιο είµαι κι Εγώ. ΜΑΘΗΜΑTA ΓΙΑ ΜΕΡΟΣ Δ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ V ΜΑΘΗΜΑ 171 Ο Θεός είναι µόνο και µόνο Αγάπη και εποµένως το ίδιο είµαι κι Εγώ. Ι. (151) Όλα τα πράγµατα είναι αντίλαλοι της Φωνής του Θεού. 2 Ο Θεός είναι µόνο και µόνο

Διαβάστε περισσότερα

Το ταξίδι στην 11η διάσταση

Το ταξίδι στην 11η διάσταση Το ταξίδι στην 11η διάσταση Το κείμενο αυτό δεν αντιπροσωπεύει το πώς παρουσιάζονται οι 11 διστάσεις βάση της θεωρίας των υπερχορδών! Είναι περισσότερο «τροφή για σκέψη» παρά επιστημονική άποψη. Οι σκέψεις

Διαβάστε περισσότερα

Tαντρα Γιόγκα Εξέλιξη μέσα από την έκσταση. Το σεμινάριο, απευθύνεται τόσο σε ζευγάρια, όσο και σε singles. Θα προφέρει:

Tαντρα Γιόγκα Εξέλιξη μέσα από την έκσταση. Το σεμινάριο, απευθύνεται τόσο σε ζευγάρια, όσο και σε singles. Θα προφέρει: Tαντρα Γιόγκα Εξέλιξη μέσα από την έκσταση Το σεμινάριο, απευθύνεται τόσο σε ζευγάρια, όσο και σε singles. Θα προφέρει: - Τεχνικές για την ενίσχυση της πόλωσης και του πάθους στο ζευγάρι - Καταπολέμηση

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακά Προϊόντα Mystic Neverland. Holistic Energy & Protection Products by Mystic Neverland

Ενεργειακά Προϊόντα Mystic Neverland. Holistic Energy & Protection Products by Mystic Neverland Ενεργειακά Προϊόντα Mystic Neverland Holistic Energy & Protection Products by Mystic Neverland Η Mystic Neverland με γνώμονα την ανάγκη του ανθρώπου για προστασία, καθαρισμό, αποφόρτιση & ενδυνάμωση δημιούργησε

Διαβάστε περισσότερα

Νοσηλευτικός Λειτουργός Μαία

Νοσηλευτικός Λειτουργός Μαία ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΓΙΑΚΟΥΜΗ Νοσηλευτικός Λειτουργός Μαία 5 Ιουνίου 2010 1η Ημερίδα Μαιευτικής Ρεφλεξολογία είναι η συμπληρωματική θεραπεία που ασχολείται με τα αντανακλαστικά σημεία στα πέλματα, χέρια, αυτιά με

Διαβάστε περισσότερα

Παιχνίδια για βελτίωση ικανοτήτων

Παιχνίδια για βελτίωση ικανοτήτων Παιχνίδια για βελτίωση ικανοτήτων Διασκεδαστικά παιχνίδια για να βελτιωθούν οι ικανότητες του παιδιού σας Βελτίωση της κριτικής σκέψης του παιδιού σας Όμορφο ανακάτεμα. Οι ικανότητες της κριτικής σκέψης

Διαβάστε περισσότερα

Πώς μπορούμε να δημιουργούμε γεωμετρικά σχέδια με τη Logo;

Πώς μπορούμε να δημιουργούμε γεωμετρικά σχέδια με τη Logo; Κεφάλαιο 2 Εισαγωγή Πώς μπορούμε να δημιουργούμε γεωμετρικά σχέδια με τη Logo; Η Logo είναι μία από τις πολλές γλώσσες προγραμματισμού. Κάθε γλώσσα προγραμματισμού έχει σκοπό τη δημιουργία προγραμμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Κυρούδη Λαμπρινή. Η επίδραση του φωτός στην ανάπτυξη των φυτών

Κυρούδη Λαμπρινή. Η επίδραση του φωτός στην ανάπτυξη των φυτών Κυρούδη Λαμπρινή Η επίδραση του φωτός στην ανάπτυξη των φυτών ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ Η έρευνα αυτή διαπραγματεύεται, θέλοντας να εξηγήσει τα εξής θέματα:- Ο ρόλος του φωτός στην ανάπτυξη των φυτών-

Διαβάστε περισσότερα

11. ΕΝΔΟΚΡΙΝΕΙΣ ΑΔΕΝΕΣ

11. ΕΝΔΟΚΡΙΝΕΙΣ ΑΔΕΝΕΣ 11. ΕΝΔΟΚΡΙΝΕΙΣ ΑΔΕΝΕΣ Στον ανθρώπινο οργανισμό υπάρχουν δύο είδη αδένων, οι εξωκρινείς και οι ενδοκρινείς. Οι εξωκρινείς (ιδρωτοποιοί αδένες, σμηγματογόνοι αδένες κ.ά.) εκκρίνουν το προϊόν τους στην επιφάνεια

Διαβάστε περισσότερα

1.Η δύναμη μεταξύ δύο φορτίων έχει μέτρο 120 N. Αν η απόσταση των φορτίων διπλασιαστεί, το μέτρο της δύναμης θα γίνει:

1.Η δύναμη μεταξύ δύο φορτίων έχει μέτρο 120 N. Αν η απόσταση των φορτίων διπλασιαστεί, το μέτρο της δύναμης θα γίνει: ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ Ηλεκτρικό φορτίο Ηλεκτρικό πεδίο 1.Η δύναμη μεταξύ δύο φορτίων έχει μέτρο 10 N. Αν η απόσταση των φορτίων διπλασιαστεί, το μέτρο της δύναμης θα γίνει: (α)

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2014

ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2014 ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2014 Μπογδάνης Βασίλειος Πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσαλλονίκης Κάτοχος μεταπτυχιακού Γνωστικής και Κινητικής Μάθησης Παράλληλη τεχνική και τώρα τι γίνεται; ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

2.1 ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΟΥ ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ

2.1 ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΟΥ ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ 2-1 Ένας φύλακας του ατομικού ρολογιού καισίου στο Γραφείο Μέτρων και Σταθμών της Ουάσιγκτον. 2-2 Άτομα στην επιφάνεια μιας μύτης βελόνας όπως φαίνονται μεηλεκτρονικόμικροσκό 2.1 ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ! (There is only one God) Πού μπορείς να πάς ώστε να απομακρυνθείς από το Θεό; Ο Θεός γεμίζει κάθετόπο και χρόνο. Δεν υπάρχει τόπος χωρίς να είναι εκεί ο Θεός. Ο Θεός μίλησε μέσα

Διαβάστε περισσότερα

Self-Realization Fellowship Κατάλογος του 2015 2016

Self-Realization Fellowship Κατάλογος του 2015 2016 Self-Realization Fellowship Κατάλογος του 2015 2016 Αυτοβιογραφία Ενός Γιόγκι Παραμαχάνσα Γιογκανάντα Επιλεγμένο ως ένα από τα 100 καλύτερα πνευματικά βιβλία του 20ου αιώνα, η αξιοθαύμαστη ιστορία της

Διαβάστε περισσότερα

22 ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΙΗΤΩΝ WORLD CONGRESS OF POETS ΛΑΡΙΣΑ, 29 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 ΟΜΙΛΙΑ ΒΟΥΛΑΣ ΚΩΣΤΟΠΕΤΡΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ:

22 ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΙΗΤΩΝ WORLD CONGRESS OF POETS ΛΑΡΙΣΑ, 29 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 ΟΜΙΛΙΑ ΒΟΥΛΑΣ ΚΩΣΤΟΠΕΤΡΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ: 22 ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΙΗΤΩΝ WORLD CONGRESS OF POETS ΛΑΡΙΣΑ, 29 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 ΟΜΙΛΙΑ ΒΟΥΛΑΣ ΚΩΣΤΟΠΕΤΡΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΚΑΛΙΔΗ» 1 Παγκόσμια

Διαβάστε περισσότερα

< > Ο ΚΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΝΕΥΜΑ

< > Ο ΚΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΝΕΥΜΑ Κ. Γ. ΝΙΚΟΛΟΥΔΑΚΗΣ 1 < > Ο ΚΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΝΕΥΜΑ Επαναλαμβάνουμε την έκπληξή μας για τα τεράστια συμπλέγματα γαλαξιών, τις πιο μακρινές

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός & Πληροφορίες για το καρότσι: Thule Urban Glide

Οδηγός & Πληροφορίες για το καρότσι: Thule Urban Glide Οδηγός & Πληροφορίες για το καρότσι: Thule Urban Glide Eαν είσαι στην αναζήτηση για ένα καινούργιο καρότσι και ψάχνεις για το τέλειο υβριδικό καρότσι βόλτας στην πόλη, στο έχουμε ήδη βρει! Το Thule Urban

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΜΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΥΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΟΣΝΤΟΛΙΣΜΟΥ Β ΛΥΚΕΙΟΥ Χ. Δ. ΦΝΙΔΗΣ http://users.sch.gr/cdfan ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 Οριζόντια βολή Όπου χρειαστεί

Διαβάστε περισσότερα

Η Βίβλος για Παιδιά παρουσιάζει. ΟΟυρανός, το Υπέροχο Σπίτι του Θεού

Η Βίβλος για Παιδιά παρουσιάζει. ΟΟυρανός, το Υπέροχο Σπίτι του Θεού Η Βίβλος για Παιδιά παρουσιάζει ΟΟυρανός, το Υπέροχο Σπίτι του Θεού Συγγραφέας: Edward Hughes Εικονογράφηση:Lazarus Διασκευή:SarahS. Μετάφραση: Evangelia Zyngiri Παραγωγός: Bible for Children www.m1914.org

Διαβάστε περισσότερα

Μιχάλης Μακρή EFIAP. Copyright: 2013 Michalis Makri

Μιχάλης Μακρή EFIAP. Copyright: 2013 Michalis Makri Μιχάλης Μακρή EFIAP Copyright: 2013 Michalis Makri Copyright: 2013 Michalis Makri Less is more Less but better Copyright: 2013 Michalis Makri Ο μινιμαλισμός ορίζεται ως η εξάλειψη όλων των στοιχείων που

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ:

ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ: ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ: Τι είναι άγχος: Είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιδρά το μυαλό και το σώμα σας σε κάθε νέα απειλητική ή συγκινησιακή ( συναρπαστική ) κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα

Ασκήσεις για τον αυχένα

Ασκήσεις για τον αυχένα Ασκήσεις για τον αυχένα Παπαδόπουλος Ανδρέας Ορθοπαιδικός Χειρουργός Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Πατρών Ο καλύτερος τρόπος για την πρόληψη τραυματισμών είναι η ύπαρξη ισχυρών, ευέλικτων μυών και αρθρώσεων.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΝΕΑ (9) ΣΕΛΙΔΕΣ

ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΝΕΑ (9) ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΧΟΛΕΙΟ: ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2011-2012 ΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΜΑΘΗΜΑ: ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΑΞΗ: Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 1:30 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:... ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:... ΤΜΗΜΑ:...

Διαβάστε περισσότερα

Τα παραμύθια της τάξης μας!

Τα παραμύθια της τάξης μας! Τα παραμύθια της τάξης μας! ΟΙ λέξεις κλειδιά: Καρδιά, γοργόνα, ομορφιά, πυξίδα, χώρα, πεταλούδα, ανηφόρα, θάλασσα, φάλαινα Μας βοήθησαν να φτιάξουμε αυτά τα παραμύθια! «Χρυσαφένια χώρα» Μια φορά κι έναν

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ACCEESS CONTROL FD-060-011

ΝΕΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ACCEESS CONTROL FD-060-011 ΝΕΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ACCEESS CONTROL FD-060-011 1. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Στην συσκευασία περιλαμβάνονται και 7 κλειδιά. Το πληκτρολόγιο FD-060-011 είναι σχεδιασμένο για να ελέγχει αλλά και για να προστατεύει

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργίες...με θέμα το 2014

Δημιουργίες...με θέμα το 2014 Δημιουργίες Άνθος λωτού: σύμβολο γονιμότητας, υγείας, γνώσης, διαφώτισης και πνευματικής αγνότητας Σχεδιασμός: 1 101Α 109 109Ρ 117 118 120 125 126 114 Μενταγιόν Τα κοσμήματα διατίθενται σε ασήμι 925 ο

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα για το βασικό παιχνίδι

Περιεχόμενα για το βασικό παιχνίδι Σκοπός σας είναι να ενεργοποιήσετε τα μαγικά πετράδια, στα δωμάτια του ναού, ώστε να σπάσετε την κατάρα. Έχετε 10 λεπτά να πετύχετε την αποστολή σας, πριν ο ναός καταρρεύσει. Μην στέκεστε δευτερόλεπτο,

Διαβάστε περισσότερα

H πνευματική απάντηση στην κρίση.

H πνευματική απάντηση στην κρίση. ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ Ομιλήτρια Δήμητρα Μπούρα H πνευματική απάντηση στην κρίση. Υπάρχει πάντα κάτι σημαντικό στην θετική πλευρά κάθε μεγάλης καταστροφής ή κρίσης. Η ατομική μας εμπειρία ζωής, αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

Ασκήσεις στη Κυκλική Κίνηση

Ασκήσεις στη Κυκλική Κίνηση 1 Ασκήσεις στη Κυκλική Κίνηση 1.Δυο τροχοί ακτινών R 1=40cm και R 2=10cm συνδέονται με ιμάντα και περιστρέφονται ο πρώτος με συχνότητα f 1=4Hz, ο δε δεύτερος με συχνότητα f 2. Να βρεθεί ο αριθμός των στροφών

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 6: Ζωγραφική

Κεφάλαιο 6: Ζωγραφική Κεφάλαιο 6: Ζωγραφική... Σε αυτό το κεφάλαιο: 6.1 Ζωγραφική 6.2 Απλά ζωγράφισε 6.3 Χρώμα, σκιά και μέγεθος 6.4 Παράδειγμα... «Ζωγραφίζω πράγματα που σκέφτομαι, όχι πράγματα που βλέπω!» (Πικάσο) 6.1 Ζωγραφική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Πίνακας περιεχομένων σελ 2 Εισαγωγή σελ 2 Περιεχόμενο εξοπλισμού σελ 3 Χαρακτηριστικά κολάρου και τηλεκοντρόλ σελ 4 Ανοίγοντας και κλείνοντας το κολάρο σελ 5

Διαβάστε περισσότερα

Ευλογημένο Καταφύγιο Άξιον Εστί Κατασκήνωση Αγοριών ημοτικού

Ευλογημένο Καταφύγιο Άξιον Εστί Κατασκήνωση Αγοριών ημοτικού Ευλογημένο Καταφύγιο Άξιον Εστί Κατασκήνωση Αγοριών ημοτικού Μακρυνίτσα 2009 Ύμνος της ομάδας «Στη σκέπη της Παναγίας» Απ τα νησιά τα ιερά στην Πάτμο φτάνω ταπεινά απ τα νησιά όλης της γης ακτίνες ρίξε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΤΡΙΚΑ ΣΜΗΝΗ Τα ρολόγια του σύμπαντος. Δρ Μάνος Δανέζης Επίκουρος Καθηγητής Αστροφυσικής Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Φυσικής

ΑΣΤΡΙΚΑ ΣΜΗΝΗ Τα ρολόγια του σύμπαντος. Δρ Μάνος Δανέζης Επίκουρος Καθηγητής Αστροφυσικής Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Φυσικής ΑΣΤΡΙΚΑ ΣΜΗΝΗ Τα ρολόγια του σύμπαντος Δρ Μάνος Δανέζης Επίκουρος Καθηγητής Αστροφυσικής Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Φυσικής Αστρικό σμήνος είναι 1 ομάδα από άστρα που Καταλαμβάνουν σχετικά μικρό χώρο στο

Διαβάστε περισσότερα

Γνώρισε τι Δεν είσαι: προσωπικότητα

Γνώρισε τι Δεν είσαι: προσωπικότητα Γνώρισε τι Δεν είσαι: προσωπικότητα από την Έλενα Έρα επιμέλεια κειμένου: Νίκος Πνευματικός Χρυσή Τσιρογιάννη Εκδόσεις ΘΕΜΙΣ ένας έντυπος κόσμος αφύπνισης και εν-δυνάμωσης Αθήνα, 2013 Είσαι ένας ταξιδευτής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. Λεονάρδος Γκουβέλης. Διημερίδα Αστροφυσικής 4-5 Απριλίου

ΕΜΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. Λεονάρδος Γκουβέλης. Διημερίδα Αστροφυσικής 4-5 Απριλίου ΕΜΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ Λεονάρδος Γκουβέλης Διημερίδα Αστροφυσικής 4-5 Απριλίου Συνοπτικά: Κοσμολογικές θεωρίες ανά τους αιώνες Σύγχρονη κοσμολογική άποψη Αστρονομικές αποδείξεις της θεωρίας του Big Bang Μεγάλα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ. Ανάκλαση. Κάτοπτρα. Διάθλαση. Ολική ανάκλαση. Φαινόμενη ανύψωση αντικειμένου. Μετατόπιση ακτίνας. Πρίσματα

ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ. Ανάκλαση. Κάτοπτρα. Διάθλαση. Ολική ανάκλαση. Φαινόμενη ανύψωση αντικειμένου. Μετατόπιση ακτίνας. Πρίσματα ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ Ανάκλαση Κάτοπτρα Διάθλαση Ολική ανάκλαση Φαινόμενη ανύψωση αντικειμένου Μετατόπιση ακτίνας Πρίσματα ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ - Ανάκλαση Επιστροφή σε «γεωμετρική οπτική» Ανάκλαση φωτός ονομάζεται

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΙΝΙΚΗ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑ ΦΑΡΥΓΓΑΣ ΛΑΡΥΓΓΑΣ ΤΡΑΧΕΙΑ ΒΡΟΓΧΟΙ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΠΛΕΥΡΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Θυρεοειδής χόνδρος Κρικοθυρεοειδής σύνδεσμος ΤΡΑΧΕΙΑ Κρικοειδής χόνδρος

Διαβάστε περισσότερα

ALBUM ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ 2010 ΦΥΣΑΕΙ

ALBUM ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ 2010 ΦΥΣΑΕΙ ALBUM ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ 2010 ΦΥΣΑΕΙ Μη µου µιλάς γι' αυτά που ξεχνάω Μη µε ρωτάς για καλά κρυµµένα µυστικά Και µε κοιτάς... και σε κοιτώ... Κι είναι η στιγµή που δεν µπορεί να βγεί απ' το µυαλό Φυσάει... Κι είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Made in France ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Επίτοιχος ηλεκτρικός χυτοσίδηρος λέβητας ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1- Γενικά Σελίδα 1 2- Εγκατάσταση.. Σελίδα 5 3- Ηλεκτρικές συνδέσεις.. Σελίδα 6 4- Υδραυλικές συνδέσεις........

Διαβάστε περισσότερα

Επαναληπτικές Ασκήσεις Μαθηματικών Γ τάξη 1 η Ενότητα

Επαναληπτικές Ασκήσεις Μαθηματικών Γ τάξη 1 η Ενότητα ilias ili Οδύσσεια Τα απίθανα... τριτάκια! Tετάρτη τάξη Επαναληπτικές Ασκήσεις Μαθηματικών Γ τάξη 1 η Ενότητα Αριθμοί μέχρι το 1000 - Οι τέσσερις πράξεις Γεωμετρικά σχήματα Πηγή: e-selides 1) Γράφω τους

Διαβάστε περισσότερα

Το φως αναφέρεται σε σχετικά έντονο βαθμό στη μυθολογία, τόσο στην ελληνική όσο και στη μυθολογία άλλων αρχαίων λαών που το παρουσιάζουν σε διάφορες

Το φως αναφέρεται σε σχετικά έντονο βαθμό στη μυθολογία, τόσο στην ελληνική όσο και στη μυθολογία άλλων αρχαίων λαών που το παρουσιάζουν σε διάφορες Το φως αναφέρεται σε σχετικά έντονο βαθμό στη μυθολογία, τόσο στην ελληνική όσο και στη μυθολογία άλλων αρχαίων λαών που το παρουσιάζουν σε διάφορες μορφές (ήλιος, σελήνη, αστέρια, κ.ά) και σε ένα μέρος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΡΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΡΟΥΞΟΥΝΙ * ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ 1 2 ΘΕΣΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΘΕΜΑ 1 Να γράψετε στο τετράδιό σας τον αριθμό καθεμιάς από τις παρακάτω ερωτήσεις και δίπλα το γράμμα που αντιστοιχεί στη σωστή απάντηση. 1. Δύο χορδές μιας κιθάρας Χ1, Χ2

Διαβάστε περισσότερα

Εντολές της LOGO (MicroWorlds Pro)

Εντολές της LOGO (MicroWorlds Pro) Εντολές της LOGO (MicroWorlds Pro) Εντολές εμφάνισης (εξόδου) και αριθμητικές πράξεις δείξε Εμφανίζει στην οθόνη έναν αριθμό, το αποτέλεσμα πράξεων, μια λέξη ή μια λίστα (ομάδα) λέξεων. δείξε 200 200 δείξε

Διαβάστε περισσότερα

Μουσικοκινητική αγωγή

Μουσικοκινητική αγωγή Μουσικοκινητική Αγωγή Α εξάμηνο Θεωρία Μίχα Παρασκευή, PhD Μουσικολόγος, Μουσικοπαιδαγωγός 1 Μουσικοκινητική Αγωγή (Θ) - ΜΙΧΑ Παρασκευή 1 Μουσικοκινητική αγωγή Η μουσικότητα των ήχων και της ανθρώπινης

Διαβάστε περισσότερα

Συμπληρωματικό Φύλλο Εργασίας 2+ ( * ) Μετρήσεις Χρόνου Η Ακρίβεια

Συμπληρωματικό Φύλλο Εργασίας 2+ ( * ) Μετρήσεις Χρόνου Η Ακρίβεια Συμπληρωματικό Φύλλο Εργασίας 2+ ( * ) Μετρήσεις Χρόνου Η Ακρίβεια ( * ) + επιπλέον πληροφορίες, ιδέες και προτάσεις προαιρετικών πειραματικών δραστηριοτήτων, ερωτήσεις... Ένας σημαντικός χρόνος περιορισμένης

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώιμη διάγνωση σώζει. Ο ειδικός θεραπεύει

Η πρώιμη διάγνωση σώζει. Ο ειδικός θεραπεύει Κλείσε ένα ραντεβού ζωής Αφιέρωσε 10 λεπτά στον εαυτό σου για μια μαστογραφία Όσα θα θέλατε να μάθετε για τον καρκίνο του μαστού Η πρώιμη διάγνωση σώζει. Ο ειδικός θεραπεύει Τι είναι ο καρκίνος του μαστού;

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αϊ-Βασίλης και...το όνομα του παιδιού σας...

Ο Αϊ-Βασίλης και...το όνομα του παιδιού σας... Διαβάστε αποσπασματικά το παραμύθι: Ο Αϊ-Βασίλης και...το όνομα του παιδιού σας... Το παραμύθι είναι και για αγοράκι αλλά, για της ανάγκες του δείγματος σας παρουσιάζουμε πώς μπορεί να δημιουργηθεί ένα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΡΒΙΣ ΒΑΤΣΑΚΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΕΡΒΙΣ ΒΑΤΣΑΚΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ένα καλό σέρβις είναι ένα από τα πιο σημαντικά χτυπήματα επειδή μπορεί να δώσει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην αρχή του πόντου. Το σέρβις είναι το πιο σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεφωνικό Σύστηµα Έκτακτης Αναγκης µε Μπουτόν Βοηθείας YALE DAS1100

Τηλεφωνικό Σύστηµα Έκτακτης Αναγκης µε Μπουτόν Βοηθείας YALE DAS1100 Τηλεφωνικό Σύστηµα Έκτακτης Αναγκης µε Μπουτόν Βοηθείας YALE DAS1100 Οδηγίες Χρήσης Σύστηµα Συναγερµού Κινδύνου - Ειδοποιεί φίλους και οικογένεια µε το πάτηµα ενός κουµπιού - Προσφέρει ανεξαρτησία και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ : ΦΥΣΙΚΗΣ ΘΕΜΑ : ΒΟΡΕΙΟ ΣΕΛΑΣ

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ : ΦΥΣΙΚΗΣ ΘΕΜΑ : ΒΟΡΕΙΟ ΣΕΛΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ : ΦΥΣΙΚΗΣ ΘΕΜΑ : ΒΟΡΕΙΟ ΣΕΛΑΣ ΟΝΟΜΑ : ΜΗΛΙΑΡΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΜΗΜΑ.... : Γ3 ΥΠΕΥΘ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ.. : BΡΟΝΤΗ ΚΡΗΝΗ ΓΕΝΙΚΑ Το φαινόμενο αυτό είναι από τα ωραιότερα που πρόσφερε η Φύση σε ποικιλία

Διαβάστε περισσότερα

2 ο Σχολικό Εργα στήριο Φυσικών Επιστημών

2 ο Σχολικό Εργα στήριο Φυσικών Επιστημών 5ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΣΧ. ΕΤΟΣ 009 10 ο Σχολικό Εργα στήριο Φυσικών Επιστημών Υπεύθυνος. καθηγητής: Κρεμιώτης Θωμάς, Φυσικός Τάξη Β' Θετικής και Τεχνολογικής κατεύθυνσης ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ταξίδι στις ρίζες «Άραγε τι μπορεί να κρύβεται εδώ;»

Ταξίδι στις ρίζες «Άραγε τι μπορεί να κρύβεται εδώ;» Ταξίδι στις ρίζες Είχε φτάσει πια η μεγάλη ώρα για τα 6 αδέρφια Ήταν αποφασισμένα να δώσουν απάντηση στο ερώτημα που τόσα χρόνια τα βασάνιζε! Η επιθυμία τους ήταν να μάθουν την καταγωγή τους και να συλλέξουν

Διαβάστε περισσότερα