ΤΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ"

Transcript

1 ΤΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

2 Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΜΑΓΙΑΣ είχαν ανακαλύψει την μαθηματική φύση του Θεού. Η Φύση αυτή κρύβεται στις συχνότητες των αριθμών 13 και 20. Ο Αριθμός 13 συμβολικά αναπαρίσταται με ένα κύκλο. Ο Αριθμός 20 συμβολικά αναπαρίσταται με ένα τετράγωνο. Το Τετράγωνο μέσα στον κύκλο είναι το σύμβολο που χρησιμοποιούσαν οι Μάγιας για να αναπαραστήσουν το ΗUΝΑΒ ΚU. Αυτό δίνει «κίνηση και μέτρο» ΗUNAB) σημαίνει ΘΕΟΣ ή Πηγή και ΚU σημαίνει πυραμίδα. Μοιάζει σαν να σημαίνει ότι ο Θεός είναι μέσα στην πυραμίδα, αλλά στην παράδοση των Μάγια τα φυσικά μας σώματα είναι επίσης πυραμίδες που περιέχουν το Θείο εντός μας. Κατανοώντας την δύναμη του 13 και του 20 μας βοηθά να αφυπνίσουμε το Θείο εντός μας. Υπάρχουν 13 κύριοι σύνδεσμοι στο φυσικό μας σώμα και 20 δάχτυλα στα χέρια και στα πόδια. Από τη στιγμή που το Χουναμπ Κου είναι ο δότης της κίνησης και μέτρησης ο εκφραστής του Πνεύματος και στης ψυχής, το Πνεύμα χρησιμοποιεί 13 συνδέσμους για να εκφράσει κίνηση μέσα στο σώμα μας, Η Ψυχή χρησιμοποιεί 20 δάχτυλα και για να ορίσει και να μετρήσει την ύλη, να δώσει μορφή. Ένα από τα πιο θετικά αποτελέσματα αυτής της συχνότητας είναι ότι αντιστοιχεί με τους φυσικούς ρυθμούς της γης και του γαλακτικού συνόλου.

3 ΤΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ Η Ολογραφική σφαίρα του Λουλουδιού της Ζωής, είναι μια αυτόματη μετάβαση για ταξίδια στο Σύμπαν και ακόμα παραπέρα με γραμμική συνείδηση. Εάν το οραματισθείτε γύρω από το σώμα σας και του δώσετε την εντολή «Μέρκαμπα ενεργοποίησου, φάση κλείδωσε, επεκτάσου...» η σφαίρα θα κλειδώσει όλα τα γεωμετρικά σχήματα και θα επεκταθεί στο άπειρο. Τhe Hologram of Love Άλλα εάν κάνετε 2 ζωτικής σημασίας αλλαγές θα αντιδράσει διαφορετικά. Αλλάξτε το όνομα από Ολογραφική σφαίρα σε Ολόγραμμα Αγάπης (αγάπη χωρίς όρους) και να προσθέστε την συχνότητα 13: 20 : 33. Όταν το κάνετε αυτό ο αρχικός σπόρος της αγάπης μέσα σε κάθε σας κύτταρο ενεργοποιείται και θέλει να περιστραφεί σύμφωνα με τους δείκτες του ρολογιού μέσα από την χωροχρονική συνέχεια στην αρχική πηγή της Αγάπης στις ανώτερες Θεϊκές διαστάσεις. Όλες οι μικρότερες ατομικές σφαίρες μέσα στο Ολόγραμμα της Αγάπης αρχίζουν να κινούνται σε ενότητα και σας σπρώχνουν πέρα από την χωροχρονική συνέχεια. Είστε άμεσα στο διάστημα της αγάπης χωρίς όρους.

4 Χρησιμοποιώντας πιο προχωρημένες τεχνικές με την χρυσή και την ασημένια ακτίνα της δημιουργίας επιταχύνετε την διαδικασία και επεκτείνετε την συνείδηση μέσα από την σφαιρική πραγματικότητα της έλλειψης του χρόνου. Μέρος αυτής της εμπειρίας είναι να είμαστε ικανοί να βλέπουμε το ΠΕΠΛΟ που υπάρχει γύρω από τις 3 Διαστάσεις σαν να είμαστε έξω από αυτό. Το ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΘΕΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ. ΤΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΚΑΜΠΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΛΑΚΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. Σύμφωνα με τα κλειδιά του Ενώχ, «Μέρκαμπα» σημαίνει ΦΩΣ, ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑ. Όσο πιο υψηλή είναι η δόνηση του ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΧΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ μέσα σε Αγάπη χωρίς όρους τόσο πιο δυνατό είναι το πεδίο του ΜΕΡΚΑΜΠΑ ΜΑΣ. Η Προσευχή δημιουργεί το Σώμα του Φωτός. Το ΜΕΡΚΑΜΠΑ είναι το επιλεγμένο πολυδιαστατικό όχημα των Δασκάλων. 3 ΑUΜ GΑΥΑΤRI x 3 ΟΜ BHUR BUVA SWAHA TAT SAVITUR VARENYAM BHARGO DEVASYA DHEEMAHI DHIYO YO NAH PRACHODAYAT Διαλογιζόμαστε στην δόξα Εκείνου Του Όντος που δημιούργησε το Σύμπαν Και που λατρεύετε. Αυτός που αφαιρεί όλες τις αμαρτίες και την άγνοια. Είθε να φωτίσει την νόηση μας:

5 LOKA SAMASTA SUKHINO BHAVANTU x3 LOKA SAMASTA SUKHINO BHAVANTU LOKA SAMASTA SUKHINO BHAVANTU LOKA SAMASTA SUKHINO BHAVANTU Είθε όλος ο κόσμος να είναι Ευτυχισμένος συνεχώς... ΑSΑΤΟ ΜΑΑ ΑSATO MA SADGAMAYA TAMASO MA JYOTIRGAMAYA MRITHYORMA AMRITAM GANAYA OM... SHANTI... SHANTI... SHANTIHI Από το μη- πραγματικό οδήγησε με στο πραγματικό. Από το σκοτάδι οδήγησε με στο Φως. Από τον Θάνατο, οδήγησε με στην Αθανασία Ειρήνη... Ειρήνη... Τέλεια Ειρήνη. ΚΟΒΟISΗ ΚΟDOISH KODOISH ΑDONAI TSEBAYOTH (SABAYOT) x 3 Το μάντραμ τον χαιρετισμού των Αδελφοτήτων τον Φωτός Αυτό το μάντραμ έχει δοθεί στον Άνθρωπο και σαν χαιρετισμός και σαν προστασία Από τις επιρροές της αρνητικής συνείδησης. Επίληση Προστασίας Είμαι ένα παιδί του Φωτός Υπηρετώ την Αδελφότητα του Φωτός Να φέρω το Φως σε αυτόν τον Πλανήτη.

6 Είμαι ένας φύλακας του Φωτός Είμαι Αγάπη σε θράση Εδώ. Συνεργαζόμενος με την Αγάπη και το Φως του Σύμπαντος Είμαι αφοσιωμένος στο Βασίλειο του Θεού πάνω στη Γη, Διαπλανητική Φιλία και Παγκόσμια Ειρήνη. Επικαλούμαι το Φως για την Προστασία μου Και δεν Θα δεχθώ τα λόγια οποιουδήποτε όντος Που δεν υπηρετεί το Χρυσό Λευκό Φως του Θεού Στον Ουρανό ή στην Γη. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΤΣΑΚΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 13: 20 : 33 ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ Ξεκινήστε με το να ενώσετε το Γκρουπ μέσα από την καρδιά, ακινητοποιώντας το Νου, καλέστε τους οδηγούς Σας για να σας υποστηρίξουν σε αυτό το πνευματικό ταξίδι Φανταστείτε ένα κρυστάλλινο τριπλό Ολόγραμμα της Αγάπης με τις συχνότητες 13: 20 : 33 μέσα σε κάθε Τσάκρα, ξεκινώντας με το Τσάκρα της Βάσης σε χρώμα Μπλέ Ζαφειριού. Καθώς το Ολόγραμμα περιστρέφεται ίσως υπάρχουν μερικά μόρια που διαλύονται καθώς καθαρίζονται τα Τσάκρας. Καθώς αυτό το ξεκαθάρισμα λαμβάνει χώρα επανιδρύετε τις αρχαίες συχνότητες της Θεϊκής ανιδιοτελούς Αγάπης μέσα σας. Ακολουθήστε την διαίσθηση σας για το πόσο χρόνο θα μείνετε στο κάθε Τσάκρα. Στην συνέχεια πηγαίνετε στο Τσάκρα κάτω από τον αφαλό χρησιμοποιώντας το χρώμα σμαραγδί πράσινο. Στο ηλιακό πλέγμα με κίτρινο- πορτοκαλί. Μέσα στην καρδιά δείτε ένα κόκκινο Λωτό να ανοίγει σιγά σιγά με ένα τριπλό ολόγραμμα της Αγάπης να περιστρέφεται στο κέντρο.

7 Καθώς καθαρίζει καλέστε τον Ιησού Χριστό να μπει στην καρδιά σας μέσα στο Τριπλό Ολόγραμμα της Αγάπης και συνδεθείτε μαζί του μέσα από την ψυχή σας. Ανεβείτε στο θύμο αδένα στην βάση του Λαιμού όπου δείτε το χρώμα της ΆκουαΜαρίνας Καθώς περιστρέφετε το τριπλό Ολόγραμμα της Αγάπης μέσα σε αυτό το Τσάκρα δείτε το να πολλαπλασιάζετε σε εκατοντάδες μικρά ολογράμματα και να κυκλοφορούν μέσα στο σώμα σας με αυτό το χρώμα. Αυτό ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Τώρα ανεβείτε στο κέντρο του Λαιμού, όπου δείτε το σαν Μπλέ ελεκτρίκ. Ανεβείτε στο Τρίτο Μάτι και κέντρο του Μετώπου και δείτε το σαν βιολέ. Περιστρέψτε το Ολόγραμμα και δείτε το βιολέ να διαπερνά σαν ακτίνα φωτός τον εγκέφαλο, πρώτα στην υπόφυση και μετά στην επίφυση. Την ίδια στιγμή έλξτε Λευκό Φως μέσα από το Στέμμα στην επίφυση. Φανταστείτε να γυρνούν όλα τα ολογράμματα γύρω από τα 13 Τσάκρα, τώρα είστε έτοιμοι για να ενεργοποιήσετε το Τριπλό Μέρκαμπα της Αγάπης. ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ Εάν ζωγραφίσουμε μια καρδιά τι χρώμα θα βάλουμε; Κόκκινο. Το κόκκινο ήταν πάντα το χρώμα της καρδιάς, μετά την μεγάλη πλημμύρα και τις καταστροφές από πολέμους, μίσος το πράσινο χρησιμοποιήθηκε για να θεραπεύσει την καρδιά και το κόκκινο στα κάτω κέντρα για την διασφάλιση του είδους. Φέρνοντας το κόκκινο στην καρδιά φέρνει την φωτιά της βάσης και την κάνει αγάπη, βάζοντας πράσινο και μπλε στα κάτω κέντρα επιταχύνει την θεραπεία στα κάτω κέντρα.

8 Τώρα κατευθύνετε μια συνεχής ροή μικρών κρυστάλλινων Ολογραμμάτων μέσα από την Βιολέ ακτίνα, μέσα στην Υπόφυση και από το φως που μπαίνει από το στέμμα στην επίφυση, όλα να εκρύγνονται μαζί στο κέντρο του εγκεφάλου σας σε ένα λαμπρό Λιλά Φως. Δημιουργήστε ένα τριπλό Ολόγραμμα της Αγάπης γύρω από το κεφάλι σας για να περιέχει όλο το φως όσο χρειάζεται για μικρά ολογράμματα να φτάσουν σε κάθε μέρος του κεφαλιού σας. Αφήστε το λευκό φως με τα τριπλά ολογράμματα να πάνε στο πίσω μέρος του κεφαλιού κάτω από τον λαιμό στην σπονδυλική στήλη φτάνοντας μέχρι την βάση της. Μείνετε εκεί για λίγο, τότε προβάλλετε ένα τριπλό Ολόγραμμα να περνά όλη την σπονδυλική στήλη και να βγαίνει από το στέμμα στο 9ο ΤΣΑΚΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, που έχει χρώμα ασημένιο της πέρλας. Επιταχύνετε την ταχύτητα του Ολογράμματος δημιουργώντας φωτεινά ασημένια μόρια που λούουν όλο σας το σώμα. Ανεβείτε στο 10ο ΤΣΑΚΡΑ σε χρώμα χρυσό της πέρλας και κάνετε το ίδιο Ανεβείτε στο 11ο Τσάκρα σε ωχρό μπλέ της πέρλας. Ανεβείτε στο 12ο Τσάκρα που έχει χρώμα ροζ και κάντε το ίδιο Τελικά φτάστε μέχρι το 13ο Τσάκρα που έχει χρώμα οπαλ (ροδακινί) και καθώς λούετε όλα τα Κέντρα με αυτό το χρώμα καλέστε να εκδηλωθεί ο Ανώτερος Εαυτός Σας. Ρωτήστε εάν έχει κάποιο τηλεπαθητικό μήνυμα για σας. Στην συνέχεια οραματιστείτε ένα τριπλό ολόγραμμα της Αγάπης με χρυσό της πέρλας πάνω από το Τσάκρα 13, του ανώτερου Εαυτού. Τώρα κατευθύνετε μια συνεχής ροή μικρών κρυστάλλινων Ολογραμμάτων μέσα από την Βιολέ ακτίνα, μέσα στην Υπόφυση και από το φως που μπαίνει από το στέμμα στην επίφυση, όλα να εκρύγνονται μαζί στο κέντρο του εγκεφάλου σας σε ένα λαμπρό Λιλά Φως.

9 Δημιουργήστε ένα τριπλό Ολόγραμμα της Αγάπης γυρω από το κεφάλι σας για να περιέχει όλο το φως όσο χρειάζεται για μικρά ολογράμματα να φτάσουν σε κάθε μέρος του κεφαλιού σας. Αφήστε το λευκό φως με τα τριπλά ολογράμματα να πάνε στο πίσω μέρος του κεφαλιού κάτω από τον λαιμό στην σπονδυλική στήλη φτάνοντας μέχρι την βάση της. Μείνετε εκεί για λίγο, τότε προβάλλετε ένα τριπλό Ολόγραμμα να περνά όλη την σπονδυλική στήλη και να βγαίνει από το στέμμα στο 9ο ΤΣΑΚΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, που έχει χρώμα ασημένιο της πέρλας. Επιταχύνετε την ταχύτητα του Ολογράμματος δημιουργώντας φωτεινά ασημένια μόρια που λούουν όλο σας το σώμα. Ανεβείτε στο 10ο ΤΣΑΚΡΑ σε χρώμα χρυσό της πέρλας και κάνετε το ίδιο Ανεβείτε στο 11ο Τσάκρα σε ωχρό μπλε της πέρλας. Ανεβείτε στο 12ο Τσάκρα που έχει χρώμα ροζ και κάντε το ίδιο Τελικά φτάστε μέχρι το 13ο Τσάκρα που έχει χρώμα οπαλ (ροδακινί) και καθώς λούετε όλα τα Κέντρα με αυτό το χρώμα καλέστε να εκδηλωθεί ο Ανώτερος Εαυτός Σας. Ρωτήστε εάν έχει κάποιο τηλεπαθητικό μήνυμα για σας. Στην συνέχεια οραματιστείτε ένα τριπλό ολόγραμμα της Αγάπης με χρυσό της πέρλας πάνω από το Τσάκρα 13, του ανώτερου Εαυτού..

10 ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΡΚΑΜΠΑ Βρείτε ένα ήσυχο μέρος, βάλτε τα χέρια σας στην μούδρα της ενοποιημένης συνείδησης. Καλέστε τηλεπαθητικά τα πνεύματα και τους Δασκάλους οδηγούς Σας, Τον Χριστό να σας προστατεύσει και να σας οδηγήσει σε αυτό το ταξίδι. Κλείστε τα μάτια και αναπνεύστε λίγο βαθύτερα από το κανονικό και στο μυαλό σας αφήστε να ακουστεί ο ήχος ΣΟ στην εισπνοή και ΧΑΜ στην εκπνοή. Αυτός είναι ο φυσικός ρυθμός της αναπνοής. Μετά από μερικές αναπνοές οραματιστείτε ένα λευκό φως να μπαίνει από το κεφάλι σας στο πίσω μέρος του ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ. Δημιουργεί μια γέφυρα μεταξύ της μύτης και του πίσω μέρος του κεφαλιού και είναι σε 45 μοίρες περίπου γωνία. Αυτή η τεχνική έχει την ικανότητα να ακινητοποιεί τον Νου, δημιουργώντας κενό ανάμεσα στις σκέψεις. Συνεχίστε την αναπνοή, λέγοντας από μέσα σας το ΣΟ - ΧΑΜ και κρατώντας την δέσμη φωτός μέσα στον εγκέφαλο μέχρι πλήρη κενότητα να σας καλύψει. ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ Οραματιστείτε ένα ΤΡΙΠΛΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΑΓΑΠΗΣ πάνω από το κεφάλι σας, λίγο ταο μεγάλο από το φυσικό σας σώμα. Με μια αναπνοή τραβήξτε το πάνω από το σώμα Σας και κλειδώστε το στην περιοχή της Καρδιάς. ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΠΝΟΗ: ΤΡΙΠΛΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ. Τώρα αναπνεύστε με το Ολόγραμμα σαν ένα δεύτερο σετ πνευμόνων και νοιώστε την απαλότητα του. ΒΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ Φανταστείτε έναν πρανικό σωλήνα μέσα από το κέντρο του Τριπλού Ολογράμματος, να φτάνει πέρα από το ολόγραμμα και να συνδέει το κέντρο της καρδιάς με το ΘΕΙΟ ή την ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, να φτάνει μέχρι κάτω συνδέοντας την καρδιά με την ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ. Ο Πρανικός σωλήνας βγαίνει από το κέντρο του στέμματος και κάτω βγαίνει από το

11 περίνεο. Στην ΕΙΣΠΝΟΗ: ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ μια βιολέ φλόγα με ασημί ακτίνα μέσα της να ρέει από τον πρανικό σωλήνα από την καρδιά της ΓΗΣ και από την πηγή του ΘΕΟΥ και να συναντιούνται στο κέντρο της καρδιάς Σας. ΣΤΗΝ ΕΚΠΝΟΗ: Οραματιστείτε την πνοή να βγαίνει έξω από την καρδιά σας σαν ακτίνα λέιζερ γεμίζοντας το τριπλό ολόγραμμα με βιολέ φλόγα με ασημί μέσα και σε κάθε κύτταρο του σώματος σας. ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΠΝΟΗ ΤΡΙΠΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ, ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ (καθαρίζει όλα τα αρνητικά μπλοκαρίσματα) ΒΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΕΙΣΠΝΟΗ: ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΧΡΥΣΟ ΠΡΑΝΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΟ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ. ΕΚΠΝΟΗ: Ξανά προβάλετε σαν ακτίνα λέιζερ μέσα από την καρδιά γεμίζοντας το τριπλό ολόγραμμα. ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΚΕΨΗΣ: 13:20:33 ΤΡΙΠΛΟ ΜΕΡΚΑΜΠΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥ (εισπνεύσετε κρατήστε την αναπνοή) ΦΑΣΗ ΚΛΕΙΔΩΣΕ, ΔΙΣΚΕ ΕΠΕΚΤΑΣΟΥ (ΕΚΠΝΟΗ) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΑ ΑΦΘΟΝΙΑ *Ξεκινήστε με το να γράψετε κάτω 3 πράγματα που θέλετε να εμφανιστούν στην ζωή σας τώρα. *ενεργοποιήστε το Τριπλό Ολόγραμμα της Αγάπης

12 *Ζητήστε από το Τριπλό Ολόγραμμα της Αγάπης που αντιπροσωπεύει την αφθονία Σας να εμφανιστεί μπροστά σας από το ΜΕΡΚΑΜΠΑ ΠΕΔΙΟ ΣΑΣ. * Διατάξτε το να περιστραφεί μέσα στην χωροχρονική συνέχεια (έλλειψη χώρου και χρόνου) στο Λευκό Φως του Θεού. * Αφού είναι εκεί, διατάξτε την αφθονία του Σύμπαντος που είναι προσδιορισμένη για εσάς να μπει στο ΤΡΙΠΛΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ. ΚΑΙ να ενισχύσει τον νέο προγραμματισμό με το να περιστραφεί σε 33 φορές ταχύτητα ΘΕΟΥ για όση ώρα οδηγείστε. *Στην συνέχεια διατάξτε το τριπλό ολόγραμμα της Αφθονίας να επιστρέψει από την χωροχρονική συνέχεια και να μπει από την πλάτη σας και να κλειδώσει τον εαυτό του στο ηλιακό σας πλέγμα. *Θα το νοιώσετε να περιστρέφεται μέσα σας. *Τώρα με τον νου, προβάλλετε αυτές τις αιτήσεις για να εκδηλωθούν μέσα στο ολόγραμμα της αφθονίας στο ηλιακό σας πλέγμα.

13

14 **Πάντα να κλείνετε τις αιτήσεις σας με την φράση «Σε παρακαλώ πατέρα ας υλοποιηθεί αυτό για το θεϊκό ανώτερο καλό μου, ή σύμφωνα με την δική σου θέληση» Από τη στιγμή που όλες σας οι αιτήσεις είναι μέσα στο Ολόγραμμα, κλείστε με τις λέξεις «Δέχομαι ότι αυτές οι αιτήσεις μου δίδονται και δίνω τις ευχαριστίες μου, ας είναι έτσι» Τώρα διατάξτε το τριπλό Ολόγραμμα να περιστραφεί σε 33 φορές ταχύτητα ΘΕΟΥ Για να έλξη άμεσα τις αιτήσεις σας Θα νοιώσετε ένα μαγνητικό τράβηγμα στο ηλιακό σας πλέγμα. Εάν θέλετε μπορείτε να επαναλάβετε τις αιτήσεις σας καθημερινά ή πολλές φορές την μέρα. ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ * Ενεργοποιήστε το ΜΕΡΚΑΜΠΑ Ζητήστε να εμφανιστεί το ΤΡΙΠΛΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ που αντιπροσωπεύει τον αδένα της υπόφυσης και τοποθετήστε γύρω από την υπόφυση στο κεφάλι σας. Προβάλλετε την σκέψη στο ολόγραμμα, διατάσσω την μέγιστη ενεργοποίηση και έκκριση της αυξητικής ορμόνης κατευθείαν στο αίμα μέσα από τον αδένα της υπόφυσης. Διατάσσω την κωδικοποίηση της μνήμης της αιώνιας ζωής και την μείωση Της ηλικίας το φυσικού μου σώματος. Επαναλάβατε 3 φορές. Τώρα στείλτε το ολόγραμμα να επιταχύνει την περιστροφή του στην χωροχρονική συνέχεια, στο λευκό φως του Θεού. Γυρίστε το στο σώμα και περιστρέψτε το 33 φορές ταχύτητα Θεού γύρω από την υπόφυση. ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

15 Επίσης μπορείτε να βάλετε την ιδανική ηλικία που θέλετε να μείνει το σώμα σας, σκεφτείτε ποια είναι αυτή Διατάξτε να εμφανιστεί σε ολόγραμμα το βιολογικό σας ρολόι που γράφει την ηλικία σας. Κρατώντας στον νου σας την ηλικία που θέλετε ζητήστε του να γύρισε σε αυτήν την ηλικία. Διατάξτε ότι αυτή η ηλικία είναι για το σώμα σας καθώς η συνείδηση σας συνεχίζει να εξελίσσεται. Στείλτε το στην χωροχρονική συνέχεια στο Λευκό Φως του Θεού. Φωνάξτε το πίσω και περιστρέψτε το μπροστά στην καρδιά σας. Επιταχύνετε την ταχύτητα του. Κάντε το συχνά στο βιολογικό σας ρολόι.

16

17

18

19

20

21 Gayatry mantra ॐ भ#भ$%व (व त*स,वत$व%-.य0 भग2 3व(य ध म,ह,धय य न :च दय त oṃ bhūr bhuvaḥ svaḥ tát savitúr váreṇyaṃ bhárgo devásya dhīmahi dhíyo yó naḥ prachodáyāt Om: The primeval sound Bhur: the physical world Bhuvah: the mental world Suvah: the celestial, spiritual world Thath: That; God; transcendental Paramatma Savithur: the Sun, Creator, Preserver Varenyam: most adorable, enchanting Bhargo: luster, effulgence Devasya: resplendent,supreme Lord Dheemahi: we meditate upon Dhiyo: the intellect,understanding Yo: May this light Nah: our Prachodayath: enlighten,guide,inspire Sto peripou!!!!! OM: Ο αρχέγονος ήχος Bhur: ο φυσικός κόσμος Bhuvah: ο διανοητικός κόσμος Suvah: ο ουράνιος, πνευματικός κόσμος Thath: Αυτός Θεός transcendental Paramatma Savithur: ο ήλιος, δημιουργός, συντηρητής Varenyam: περισσότερο λατρευτό, γοητευτικό Bhargo: λαμπρότητα, ακτινοβολία Devasya: λαμπρός, ανώτατος Λόρδος Dheemahi: εμείς meditate επάνω Dhiyo: η διάνοια, κατανόηση Yo: αυτό το φως του Μαίου Nah: εμάς

22 Prachodayath: διαφωτίστε, καθοδηγήστε, εμπνεύστε Δημιουργώντας Ενοποιημένη συνείδηση. Ενεργοποιήστε το τριπλό Μερκάμπα. Οραματιστείτε 4 τριπλά ολογράμματα γύρω από την καρδιά σας με το κόκκινο χρώμα ενέργειας του Χριστού, που αντιπροσωπεύουν τα 4 στοιχεία. Τώρα βάλτε πάνω σε αυτό το σχήμα τα επτά ολογράμματα σε χρυσό να δημιουργήσετε τον σπόρο της ζωής. Στην συνέχεια βάλτε πάνω σε αυτό το σχήμα 13 ολογράμματα σε λευκό χρώμα για να δημιουργήσετε το αυγό της ζωής. Διατάξτε τα 33 φορές ταχύτητα θεού. Τώρα συμπτήξτε τον χώρο και τον χρόνο γύρω σας και ενώστε όλες τις περιστρεφόμενες σφαίρες σε λαμπερό λευκό φως. Κρατήστε. Εάν είστε σε ομάδα, διατάξτε το πεδίο φωτός από λευκές περιστρεφόμενες σφαίρες να συνδεθεί με των υπολοίπων δημιουργώντας ενοποιημένη συνείδηση. Εκφράστε μια τελευταία αναπνοή του μερκάμπα σας.

23 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΡΟΥΤΙΝΑ Ενεργοποίηση Τριπλού Μερκάμπα. Δημιούργηστε το E.S.E. γύρω από την καρδιά Συμπιέστε την Χωροχρονική συνέχεια γύρω από το σώμα, βαπτίζοντας τον εαυτό σας στο Λευκό Φως του Θεού. Πρόθεση σκέψης: 13:20:33 Τριπλό Μερκάμπα Ενεργοποιήσου (εισπνοή, κρατήστε) Φάση κλείδωσε, δίσκε επεκτάσου (εκπνοή) ΤΑ 33 ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΙΒΑ. Πριν ξεκινήσουμε καθόμαστε στην μούντρα. Ενεργοποιούμε την προστασία στο δωμάτιο, είτε με μια προσευχή, είτε φανταζόμαστε στήλες φωτός σε κάθε γωνιά του δωματίου και επικαλούμαστε τον Αρχάγγελο Μιχαήλ με τους Αγγέλους του να περιβάλλει το δωμάτιο. Επίσης οραματιζόμαστε μια βάση φωτός από κάτω και μια σκέπη φωτός από πάνω. Τώρα βλέπουμε μέρκαπα της αγάπης με στρώσεις 6άκτινων να περιβάλλει όλο το δωμάτιο. Επικαλούμαστε τους Δασκάλους μας. Επικαλούμαστε τους πνευματικούς μας οδηγούς και βοηθούς Ξεκινάμε καθαρισμό της σκέψης για 2 λεπτά Όραματιζόμαστε το πλέγμα του Χριστού 33 βαθμών γύρω μας Οραματιζόμαστε 3 μέρκαμπα της αγάπης γύρω από το σώμα μας. Ένα είναι συνδεμένο στο 13ο τσάκρα Ένα στο 20ο τσάκρα Ένα στο 33ο τσάκρα Όλα αυτά περιστρέφονται σύμφωνα με τους δείκτες του ρολογιού. Το καθένα έχει στρώσεις 6άκτινων. Πρόθεση σκέψης με αναπνοή: 33 φορές περιστροφή με τους δείκτες του ρολογιού Πρόθεση σκέψης με αναπνοή: όλα τα μερκάμπας ενεργοποιηθείτε. Επιταχύνετε φορές ταχύτητα θεού. Καθώς συνεχίζει η περιστροφή βλέπουμε μπροστά μας του τούνελ της ενθύμισης. Μέσα στο τούνελ υπάρχουν 33 πύρινα δακτυλίδια του Σίβα, που σκοπό έχουν να καταστρέψουν τις ψευδαισθήσεις μας του φυσικού κόσμου. Τα 13 πρώτα δαχτυλίδια είναι πορτοκαλί, και καθώς περνάτε μέσα από αυτά μετουσιώνετε τον φυσικό κόσμο. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να απελευθερώσει όλα

24 τα αρνητικά, σκοτεινά, συναισθήματα που δεν σας υπηρετούν πια, προσκολλήσεις από το σώμα και τον νου σας στο πρώτο κυτταρικό επίπεδο. (νιώστε τα πάντα να απελευθερώνονται από το φυσικό σας σώμα). Πρόθεση σκέψης με αναπνοή: Επιτάχυνση μέσα από τα 13 πρώτα πορτοκαλί δαχτυλίδια του Σίβα. Κάθε φορά που περνάτε ένα δαχτυλίδι μέχρι το 13ο ψάλτε ΕΓΩ ΕΙΜΙ, και τα ονόματα των δασκάλων σας. ΕΓΩ ΕΙΜΙ, ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙΝΟ. ΕΓΩ ΕΙΜΙ. ΣΟ ΧΑΜ. Πρόθεση σκέψης με αναπνοή: Επιταχύνετε μέσα από τα 7 μπλέ δαχτυλίδια φωτιάς του Σίβα. Πάλι η ίδια διαδικασία για 7 φορές Κοιτάξτε μπροστά και βλέπετε άλλα 13 πύρινα δαχτυλίδια, είναι λευκά σε χρώμα με χρυσές άκρες. Καθώς καίνε το τρίτο και τελευταίο επίπεδο του κυτταρικού σας φυσικού κόσμου, η κυτταρική σας δομή αρχίζει να ενεργοποιεί το κοιμώμενο πολλαπλό σώμα φωτός και τους αστροχημικές του κωδικοποιήσεις που με την σειρά τους απελευθερώνουν το πολλαπλό σώμα φωτός σε τέλεια μορφή κύμματος. Πρόθεση σκέψης με αναπνοή /εκπνοή: Επιταχύνετε μέσα από τα 13 λευκά/χρυσά δακτυλίδια φωτιάς του Σίβα. Πάλι η ίδια διαδικασία για 13 φορές.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤO ΜΟΥ»

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤO ΜΟΥ» ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤO ΜΟΥ» Aπόσπασμα από το σεμινάριο «Συνάντηση με τον εαυτό μας» του Ερμή του Τρισμέγιστου που γίνεται στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη (βλέπε τις ανακοινώσεις των Σεμιναρίων στην

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μέγας Τρό ος Ολοκλήρωσης του Φάλουν Ντάφα (Ελληνική Έκδοση) Λι Χονγκτζί

Ο Μέγας Τρό ος Ολοκλήρωσης του Φάλουν Ντάφα (Ελληνική Έκδοση) Λι Χονγκτζί Ο Μέγας Τρόϖος Ολοκλήρωσης του Φάλουν Ντάφα (Ελληνική Έκδοση) Λι Χονγκτζί 2 «Οι Κινήσεις Είναι τα Συµϖληρωµατικά Μέσα για να Φτάσετε στην Ολοκλήρωση» Λι Χονγκτζί 13 Νοεµβρίου 1996 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΨΟΜΕΘΑ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΚΑΘΩΣ ΕΣΤΙ

ΟΨΟΜΕΘΑ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΚΑΘΩΣ ΕΣΤΙ ΑΡΧΙΜ. ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ ΤΟΥ ΕΣΣΕΞ ΤΟΜΟΣ 1 Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΖΩΗ ΜΟΥ & ΟΨΟΜΕΘΑ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΚΑΘΩΣ ΕΣΤΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΚΔ. ΠΟΥΡΝΑΡΑ 1983. Μετάφραση Rosemary Edmonds ΟΨΟΜΕΘΑ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΚΑΘΩΣ ΕΣΤΙ ΕΚΔ. ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Κίνα. Τσισμετζόγου Λεωνίδας Α 4 Λυκείου Εργασία ιστορίας Διδάσκουσα:Ν.Τρίγκα

Κίνα. Τσισμετζόγου Λεωνίδας Α 4 Λυκείου Εργασία ιστορίας Διδάσκουσα:Ν.Τρίγκα Τσισμετζόγου Λεωνίδας Α 4 Λυκείου Εργασία ιστορίας Διδάσκουσα:Ν.Τρίγκα Κίνα Ο πολιτισμός της Κίνας μοιάζει σαν να έχει ακολουθήσει μια εξέλιξη τελείως διαφορετική από τη υπόλοιπη ανθρωπότητα. Σαν να ξεπήδησε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ τεύχος Α

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ τεύχος Α ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ τεύχος Α Ελένη ΚΑΜΠΕΡΗ - ΤΖΟΥΡΙΑΔΟΥ Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής Σταυρούλα ΠΑΝΤΑΖΗ Νηπιαγωγός ΙΩΑΝΝΙΝΑ 2004 Εισαγωγικά για το τεύχος ΙΙ ΙΙΙ 2 Η προσχολική ηλικία συνδέεται

Διαβάστε περισσότερα

28/04/15 Πρωινό Μούρλι Οµ Σάντι ΜπαπΝτάντα Μάντουµπαν

28/04/15 Πρωινό Μούρλι Οµ Σάντι ΜπαπΝτάντα Μάντουµπαν Ουσία: Γλυκά παιδιά, αυτός είναι ο πιο πολύτιµος χρόνος για εσάς. Αυτήν την εποχή, γινόσαστε οι πλήρεις βοηθοί του Πατέρα. Τα παιδιά που γίνονται βοηθοί, διεκδικούν µια υψηλή θέση. Ερώτηση: Τι δικαιολογίες

Διαβάστε περισσότερα

(1) ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ Ή ΑΓΑΠΗ

(1) ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ Ή ΑΓΑΠΗ (1) ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ Ή ΑΓΑΠΗ 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 29. 30. 31. 32.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΤΕ ΤΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΑΝΑΠΤΥΞΤΕ ΤΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΤΕ ΤΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Μετάφραση: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΟΥΞΗΣ Επιμέλεια κειμένων: ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΧΟΥΝΟΣ Επιμέλεια - συντονισμός έκδοσης: ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΝ. ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ Σχεδιασμός εξωφύλλου: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ Ion Maggos O Georges Lakhovsky και ο Πολυκυματικός Ταλαντωτής MWO «Η Π η γ ή Τ η ς Ζ ω ή ς» τ ο υ G e o r g e s L a k h o v s k y 1 9 4 1 *Η Θ ε ω ρ ί α τ η ς Κ υ τ τ α ρ ι κ ή ς

Διαβάστε περισσότερα

Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για την άδεια που έχουμε να βρισκόμαστε εδώ, μαζί με τους προγόνους μας, για να συμμετέχουμε στην πιο φωτεινή

Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για την άδεια που έχουμε να βρισκόμαστε εδώ, μαζί με τους προγόνους μας, για να συμμετέχουμε στην πιο φωτεινή Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για την άδεια που έχουμε να βρισκόμαστε εδώ, μαζί με τους προγόνους μας, για να συμμετέχουμε στην πιο φωτεινή μέρα του μήνα, στη Μηνιαία Δέηση ευχαριστίας. Σήμερα θα

Διαβάστε περισσότερα

του Οίκου Προσευχής Διδασκαλία για την διακονία

του Οίκου Προσευχής Διδασκαλία για την διακονία Από Γιώργο Μαρκάκη, Ποιμένα Χριστιανικού Οίκου Προσευχής «Κέντρο Σαλόμ», Αθήνα 02.2012 Σελ. 1 Ο αδελφός Νίκος έλαβε τον κάτωθι λόγο από τον Κύριο: «Λέγω στην Εκκλησία αυτή την ώρα: μείνετε πιστοί και μήν

Διαβάστε περισσότερα

Επιστολή ορθόδοξου χριστιανού προς τους αδελφούς μας Ινδιάνους

Επιστολή ορθόδοξου χριστιανού προς τους αδελφούς μας Ινδιάνους Επιστολή ορθόδοξου χριστιανού προς τους αδελφούς μας Ινδιάνους http://o-nekros.blogspot.com/2010/09/blog-post_9502.html Απόψε, στις 16 Σεπτεμβρίου 2009, είδα στην τηλεόραση ένα ντοκιμανταίρ, που παρουσίαζε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ. Μη τυπική εκπαίδευση για την καταπολέμηση των διακρίσεων σε παιδιά σχολικής ηλικίας

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ. Μη τυπική εκπαίδευση για την καταπολέμηση των διακρίσεων σε παιδιά σχολικής ηλικίας Πρόγραμμα Ίρις - Καταπολεμώντας τα στερεότυπα και τις διακρίσεις: Δράσεις για τη συμμετοχή, την ένταξη και την εκπαίδευση Μη τυπική εκπαίδευση για την καταπολέμηση των διακρίσεων σε παιδιά σχολικής ηλικίας

Διαβάστε περισσότερα

Η Σχέση Σας με τη Πνευματική Σας Οικογένεια (Ζώντας τον Δρόμο της Γνώσης κεφάλαιο 7)

Η Σχέση Σας με τη Πνευματική Σας Οικογένεια (Ζώντας τον Δρόμο της Γνώσης κεφάλαιο 7) Η Σχέση Σας με τη Πνευματική Σας Οικογένεια (Ζώντας τον Δρόμο της Γνώσης κεφάλαιο 7) Όπως έχετε σχέσεις μέσα στον κόσμο, έχετε σχέσεις και πέρα από τον κόσμο. Στον κόσμο, έχετε την εγκόσμια οικογένειά

Διαβάστε περισσότερα

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΑΤΖΕΜΥ ΓΙΟΓΚΑ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ ΕΝΑΤΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΑΤΖΕΜΥ ΓΙΟΓΚΑ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ ΕΝΑΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΑΤΖΕΜΥ ΓΙΟΓΚΑ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ ΕΝΑΤΗ ΕΚΔΟΣΗ 1 ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΑΤΖΕΜΥ ΓΙΟΓΚΑ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ ΕΝΑΤΗ ΕΚΔΟΣΗ 2 Copyright Εκδόσεις ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ» Συγγραφέας: Ρόµπερτ - Ηλίας Νατζέµυ ΑΡΜΟΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Copyright 2013 A.N. Triantafyllou Smashwords Edition Διαβάστε επίσης: Επισκέπτης (https://www.smashwords.com/books/view/336379) Ξενοδοχείο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ : ΜΗ ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ : ΜΗ ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Α.Τ.Ε.Ι. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ : ΜΗ ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙΤΗΡΗΤΗΣ: ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Κ. ΜΠΕΛΙΔΗΣ ΓΚΙΟΥΖΕΛΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2008

Διαβάστε περισσότερα

36. Η κινεζική θρησκεία

36. Η κινεζική θρησκεία 36. Η κινεζική θρησκεία Κινεζική θρησκεία, είναι η παραδοσιακή θρησκεία του κινεζικού λαού. Επικρατεί στην Κίνα και την Ταϊουάν, αλλά και στη μεγάλη κινέζικη διασπορά των νησιών της νοτιοανατολικής Ασίας,

Διαβάστε περισσότερα

Αρχάγγελος Ισραφήλ Τιρκουάζ/Μέσο Βασιλικό Μπλε Γεννήθηκε στις 12:12 µ.µ. Ώρα Γκρίνουιτς στις 14 εκεµβρίου 2014 Στο µπουκάλι 112 µπορούµε να δούµε τη βαθιά του σύνδεση µε το µπουκάλι του ελφινιού (Β33),

Διαβάστε περισσότερα

1. Ο μαγικός καθρέπτης: μια απλή ιστορία για την εισαγωγή της έννοιας των μικροσυστοιχιών στην τάξη

1. Ο μαγικός καθρέπτης: μια απλή ιστορία για την εισαγωγή της έννοιας των μικροσυστοιχιών στην τάξη ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ 1. Ο μαγικός καθρέπτης: μια απλή ιστορία για την εισαγωγή της έννοιας των μικροσυστοιχιών στην τάξη 2. Η ροή της πληροφορίας από το DNA στις πρωτεΐνες. 3. Ανάλυση γονιδιακής έκφρασης 4. Πως να

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ τεύχος Β

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ τεύχος Β ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ τεύχος Β Ελένη ΚΑΜΠΕΡΗ - ΤΖΟΥΡΙΑΔΟΥ Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής Σταυρούλα ΠΑΝΤΑΖΗ Νηπιαγωγός ΙΩΑΝΝΙΝΑ 2004 1 λίγα λόγια για τις δραστηριότητες Στο τεύχος αυτό περιλαμβάνονται:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΜΑΕΛ ΑΟΥΝ ΒΕΟΡ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΑΡΣΙΑ

ΣΑΜΑΕΛ ΑΟΥΝ ΒΕΟΡ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΑΜΑΕΛ ΑΟΥΝ ΒΕΟΡ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΑΡΣΙΑ 2 3 ΠΡΟΛΟΓΟΣ Την ψυχολογική επανάσταση που περιέχεται σε αυτό το έργο δεν µπορούµε να την αποκτήσουµε µε θεωρίες, συλλογισµούς ή υποθέσεις. Πρόκειται για κάτι συγκεκριµένο,

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. κοινωνική μάθηση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. κοινωνική μάθηση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ κοινωνική μάθηση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ κοινωνική μάθηση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΣΙΚΑ 1. Εντόπισε στο παρακάτω σκίτσο πηγές ηχορρύπανσης: Πηγές ηχορρύπανσης είναι:

ΦΥΣΙΚΑ 1. Εντόπισε στο παρακάτω σκίτσο πηγές ηχορρύπανσης: Πηγές ηχορρύπανσης είναι: Ενδεικτικά θέματα Φυσικών για την εισαγωγή στα Πρότυπα Πειραματικά Γυμνάσια Ενδεικτικά θέματα (με ενδεικτικές λύσεις / απαντήσεις) για τη δοκιμασία / τεστ εισαγωγής από τα Δημοτικά στα Πρότυπα Πειραματικά

Διαβάστε περισσότερα

Β ΕΝΟΤΗΤΑ Εκπαιδευτικές δραστηριότητες

Β ΕΝΟΤΗΤΑ Εκπαιδευτικές δραστηριότητες Β ΕΝΟΤΗΤΑ Εκπαιδευτικές δραστηριότητες ΟΙ ΛΙΜΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ! Β ΕΝΟΤΗΤΑ 57 Γενικές οδηγίες Το παρόν πρόγραμμα είναι διαθέσιμο για κάθε δάσκαλο/εκπαιδευτικό που επιθυμεί να υλοποιήσει μια σειρά

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Α ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΦΥΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Α ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Α ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΕΩΝ «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ» ΦΥΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Αʹ ΤΑΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Φυσική Ομάδαs Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών Β ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Φυσική Ομάδαs Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών Β ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Φυσική Ομάδαs Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών Β ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΕΩΝ «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ» Φυσική

Διαβάστε περισσότερα

Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό

Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό Eπιμέλεια Αλεξάνδρα Χολέβα Περσεφόνη Mήττα. M. K.. ΣYΛΛOΓOΣ KAPKINOΠAΘΩN MAKEΔONIAΣ-ΘPAKHΣ Εγνατίας 65, 1ος όρ. Θεσσαλονίκη (546 31) - Tηλ. 2310 241911 - Fax 2310

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΚΡΑΤΙΑ Αμαντέο Μπορντίγκα ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΚΡΑΤΙΑ Κοινή γνώμη: εύπλαστη ύλη Οι γιγάντιοι μηχανισμοί της παγκόσμιας «ενημέρωσης», έτοιμοι ν αδράξουν κάθε ευκαιρία και να εκμεταλλευτούν σοφά την είδηση που

Διαβάστε περισσότερα