ORIAN-ERP FREIGHT & LOGISTΙCS

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ORIAN-ERP FREIGHT & LOGISTΙCS"

Transcript

1 ORIAN-ERP FREIGHT & LOGISTΙCS Απογειώστε την επιχείρηση σας Το Orian-Erp Freight & Logistics απευθύνεται σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση Διεθνών Μεταφορών, Αποθηκεύσεων και Διανομών που θέλει να κατακτήσει την αγορά αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας με τη χρήση ενός ολοκληρωμένου Πληροφοριακού συστήματος που καλύπτει το σύνολο των αναγκών της από την Διαχείριση Φορτίων μέχρι και την Διαχείριση του Ανθρώπινου Δυναμικού. Η καινοτόμα σχεδίασή του, εκτός από την άρτια διαχείριση των εργασιών της επιχείρησης, επιτρέπει την επικοινωνία με τρίτους (B2C, B2B, B2G) και την άμεση πληροφόρηση των στελεχών της επιχείρησης εντός και εκτός της επιχείρησης μέσω διαδικτύου. Παρακολουθεί την εξελικτική πορεία των εργασιών στην επιχείρηση και τη συνδέει με την επίτευξη των εταιρικών στόχων. Παράλληλα προσαρμόζεται απόλυτα στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της επιχείρησης, αυτοματοποιώντας τις ημερήσιες και περιοδικές εργασίες. Η πλούσια και κλιμακωτή δομή του το καθιστά προσιτό σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους από τις πιο μικρές μέχρι τις πιο μεγάλες. Ιδιαίτερα εύχρηστο, σπονδυλωτό, παραμετρικό μπορεί να μεγαλώνει μαζί με την επιχείρηση και να καλύπτει δυναμικά τις νέες ανάγκες που προκύπτουν. Το Orian-Erp Freight & Logistics προσφέρει ένα ενιαίο περιβάλλον παρακολούθησης των εργασιών της επιχείρησης μέσα από ένα σύνολο προαιρετικών υποσυστημάτων που συνεργάζονται μεταξύ τους σε πραγματικό χρόνο: Platform (Βασικό Σύστημα) Πυρήνας του συστήματος που περιέχει το περιβάλλον, την ασφάλεια,και την εξατομίκευση Freights (Σύστημα Μεταφορών) Διαχείριση των φορτίων και των διακινήσεων. Διαχείριση των πελατειακών απαιτήσεων για διακίνηση φορτίων Logistics (Σύστημα Αποθηκών) Διαχείριση των διακινήσεων των φορτίων σε Αποθήκες (ελεύθερες ή υποκείμενες). Διαχείριση των διακινήσεων των εμπορευμάτων 3 ων σε Αποθήκες C.R.M. (Σχέσεις Πελατών) Επαφές, Κλήσεις, Συναντήσεις Καμπάνιες, Ευκαιρίες Πώλησης, Προσφορές Financial (Οικονομικό Σύστημα) Διαχείριση των οικονομικών στοιχείων και δεδομένων που αφορούν την λειτουργία της επιχείρησης. Human Resources (Σύστημα Προσωπικού) Διαχείριση στοιχείων των εργαζομένων στην επιχείρηση Διαχείριση Αδειών, Απουσιών και Διαχείριση Μισθοδοσίας Portal (Εταιρική Πύλη διαχείρισης πληροφοριών στο Διαδίκτυο) Προβολή και αξιοποίηση μέσω Διαδικτύου όλων των διαθέσιμων πληροφοριών της βάσης Αποτέλεσμα της αξιοπιστίας, της ασφάλειας και της υψηλής προσαρμοστικότητας του Orian-Erp Freight & Logistics είναι η επιβράβευση της αγοράς, με τις πολυάριθμες ενεργές εγκαταστάσεις σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και δραστηριότητας (Πρακτορεία, Διαμεταφορές, Αποθηκεύσεις κ.λπ.).

2 Η Σωστή Επιλογή H επιλογή του Orian-Erp Freight & Logistics αποτελεί μια λογική απόφαση για τους παρακάτω 8 λόγους, 1. Προσιτή λύση Παρέχει μία ενοποιημένη λύση ERP για εταιρείες Μεταφορών & Logistics, η οποία είναι προσιτή για οποιαδήποτε εταιρεία και μπορεί να ενταχθεί στον προϋπολογισμό της. Έχει αναπτυχθεί ως προϊόν που απευθύνεται σε όλη την αγορά ανά τον κόσμο. 2. Απόδοση της Επένδυσης Χάρη στη πλήρη ενοποίηση των διαδικασιών, αποφεύγεται η σπατάλη χρόνου από την διπλή καταχώρηση των ίδιων δεδομένων και οι ατελείωτες αναζητήσεις πληροφοριών. Επίσης, χάρη στην αυτοματοποιημένη αποστολή , την εσωτερική επικοινωνία και τα συστήματα Web Portal περιορίζεται σημαντικά ο χρόνος επικοινωνίας με τους Συνεργάτες. 3. Φιλοσοφία Ανοιχτής Επικοινωνίας/Διασύνδεσης Το ORIAN-ERP είναι ανοιχτό στην επικοινωνία με άλλα είδη προϊόντων, όπως υπολογιστές οχημάτων, συστήματα ελέγχου πρόσβασης, λογισμικό χαρτών, Barcode scanners κ.α. Δίνει στον χρήστη την ελευθερία και την ευελιξία επιλογής των εργαλείων που καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες του. 4. Επεκτασιμότητα Είναι ήδη εγκατεστημένο σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών από μικρά γραφεία μέχρι επιχειρήσεις με δεκάδες χρήστες σε πολλαπλές διαφορετικές τοποθεσίες και καλύπτει από τις απλούστερες ανάγκες μέχρι τις πλέον πολύπλοκες. Επίσης, μπορεί να συμπληρωθεί με πρόσθετα modules της ORIAN, 5. Καινοτομία Με χρήση τεχνολογιών αιχμής δίνει καινοτόμες λύσεις σε θέματα οργάνωσης και αυτοματισμού: Cargo workflow, αυτόματες ειδοποιήσεις σε εσωτερικούς και εξωτερικούς συνεργάτες, μαζική δημιουργία documentation, αυτόματη τιμολόγηση, ηλεκτρονική τιμολόγηση. B2C μέσω web portal, B2B με Edifact & Web portal για ανταποκριτές & εσωτερικούς μεταφορείς και τέλος B2G με integration με το IcisNet και το TaxisNet, 6. Λειτουργικότητα & Ευχρηστία Το ORIAN ERP είναι μια ολοκληρωμένη λύση, η οποία συνδυάζει λειτουργικότητα, ευχρηστία και ευελιξία βασισμένη σε προϊόντα τεχνολογίας αιχμής και σχεδιασμένα πάντοτε με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών του πελάτη. 7. Τεχνογνωσία Έχει αναπτυχθεί από έμπειρα σε Συστήματα Πληροφορικής στελέχη, που ειδικεύονται περισσότερα από 20 χρόνια στις Διεθνείς Μεταφορές. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία τους αντικατοπτρίζεται στο προϊόν και μπορεί να αποτελέσει πηγή νέων ιδεών και ευκαιριών για τον πελάτη. 8. Υποστήριξη Η ORIAN διαθέτει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης έτσι, ώστε να υλοποιούνται με ταχείς ρυθμούς οι νέες εγκαταστάσεις, οι παραμετροποιήσεις που απαιτούνται, οι εκπαιδεύσεις των χρηστών και η βοήθεια στην καθημερινή λειτουργία. Η οργάνωση και στελέχωση των τμημάτων Help Desk και After Sales Support και οι διαδικτυακοί μηχανισμοί FeedBack, WhatsNew και Forum του ERP, επιτρέπουν την άρτια κάλυψη των αναγκών υποστήριξης.

3 Platform Πρόκειται για τον πυρήνα του συστήματος, που εμπεριέχει βασικές οντότητες και λειτουργίες όπως: Τεχνολογία Βάση δεδομένων Microsoft SQL Server, και πλατφόρμα ανάπτυξης Microsoft.Net. Η χρήση των τεχνολογιών αυτών και τα ανοικτά πρότυπα ανάπτυξης εγγυώνται την αρτιότητα των δεδομένων και κάνουν δυνατή την εύκολη επικοινωνία με 3 α συστήματα και με το διαδίκτυο. Επιτρέπουν επίσης την εύκολη παραμετροποίηση και περαιτέρω ανάπτυξη της εφαρμογής. Περιβάλλον Το σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον της εφαρμογής προσφέρει γρήγορη εκμάθηση μέσω των σταθερών γραμμών εργαλείων και την ομοιότητα του με τα δημοφιλή πακέτα MS Office αλλά και συγχρόνως δίνει πολλά εργαλεία στο χρήστη με αυξημένες απαιτήσεις (Drill down, Grid Customization, Filtering and grouping, Export σε Excel, Pivot charts,...) Ασφάλεια Η πολιτική ασφαλείας της εφαρμογής ορίζεται σε επίπεδο ρόλων με δυνατότητα ελέγχου πρόσβασης σε επίπεδο εργασίας και ενέργειας. Επίσης, μπορεί να ελεγχθεί η πρόσβαση και σε επίπεδο δεδομένων Υποκαταστημάτων αλλά και σε Συνεργάτες και Λογαριασμούς. Οι κινήσεις κάθε χρήστη καταγράφονται από το σύστημα και φυλάσσονται οι μεταβολές κάθε πεδίου. Εξατομίκευση Υπάρχει αυξημένη δυνατότητα εξατομίκευσης στο σύστημα καθώς κάθε χρήστης μπορεί να έχει το δικό του μενού εργασιών, να αλλάζει τον τρόπο αναζήτησης και προβολής των ευρετηρίων αλλά και να δημιουργεί τα δικά του στατιστικά με εύκολο τρόπο. Επικοινωνίες Οποιοδήποτε report του συστήματος μπορεί να μετατραπεί σε μορφή Word, Excel, Acrobat Reader, HTML ή να σταλεί ως συνημμένο με και fax. Υποστηρίζεται επίσης η αυτοματοποιημένη αποστολή και η εσωτερική επικοινωνία. Έτοιμες λύσεις για B2B, B2C, B2G. Πολλαπλοί τύποι συνεργατών Καθώς οι σχέσεις με κάθε εταιρεία δεν είναι μονοσήμαντες έτσι και η απεικόνιση τους στην εφαρμογή υποστηρίζεται με πολλούς τύπους. Π.χ μια επιχείρηση μπορεί να είναι Αποστολέας, Πελάτης, Προμηθευτής κοκ και να προβάλλονται οι κινήσεις της ανά τύπο ή συνολικά. Συναντήσεις Μπορούν να καταγράφονται οι προγραμματισμένες συναντήσεις ή επικοινωνίες του προσωπικού με συνεργάτες επιτρέποντας την κεντρική παρακολούθηση και τον προγραμματισμό τους. Κεντρική παρακολούθηση Συνεργατών Οι πληροφορίες που υπάρχουν στο σύστημα είναι πολλές και διαφορετικές (π.χ. Συνάντηση, Επικοινωνία, Booking, Μεταφορά, Τιμολόγηση) συγκεντρώνονται και προβάλλονται όλες μαζί για πλήρη εικόνα του. Ολοκληρωμένο Σύστημα Αποτελεί ενιαίο ολοκληρωμένο σύστημα που οι ενημερώσεις μεταξύ των υποσυστημάτων γίνονται σε πραγματικό χρόνο χωρίς γέφυρες και ετεροχρονισμούς..

4 Freight Η καλύτερη συνεργασία των τμημάτων, η αυτοματοποίηση των εργασιών και η αξιοποίηση των ιστορικών δεδομένων είναι οι πρωταρχικοί στόχοι του εξειδικευμένου υποσυστήματος. Οι βασικές οντότητες και λειτουργίες που διαχειρίζεται είναι: Φορτία είναι το αντικείμενο της μεταφοράς και η περιγραφή του περιέχει ένα πλούσιο σύνολο πληροφοριών (μετρικά στοιχεία, περιγραφές, εμπλεκόμενοι, τόποι, ημερομηνίες, κλπ). Ο (προαιρετικός) σχεδιασμός των κινήσεων του φορτίου παρακολουθείται από τα Bookings και η υλοποίηση τους παρακολουθείται από τις Μερίδες. Οποιαδήποτε ενέργεια (π.χ. Εντολή φόρτωσης, ειδοποιητήριο άφιξης) μπορεί παραμετρικά να ενημερώνει το Cargo Tracking. Τιμοκατάλογοι-Προσφορές Με κύριο χαρακτηριστικό την ευελιξία το υποσύστημα των προσφορών φιλοδοξεί να αυτοματοποιήσει τις ενέργειες των πωλητών, την έκδοση τιμολογίων καθώς και τον έλεγχο χρεώσεων των προμηθευτών. Εύκολη μετατροπή τιμοκαταλόγου σε γραπτή προσφορά Ειδική διαχείριση για spot προσφορές. Ειδική διαχείριση εγκρίσεων χρεώσεων (work flow) Ειδική διαχείριση τιμοκαταλόγων εγγυήσεων Containers. Στατιστικά Το πρόγραμμα παρέχει για τα στατιστικά το εργαλείο Pivot, το οποίο παρέχει εξαντλητικές πληροφορίες για τα containers, τις φορτώσεις και τα οικονομικά αποτελέσματα. Όλα τα πεδία των φορτίων μπορούν να αποτελέσουν τμήμα των στατιστικών. Documentation Φορτωτικές, Καταστάσεις εκφόρτωσης, Ειδοποιητήρια, Αναθέσεις φόρτωσης, Pre Advice, T2L, TIR, ΕΔΕ, Τ1 κτλ βγαίνουν εύκολα βάση της μερίδας και αρχειοθετούνται στο σύστημα. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα μαζικών εκτυπώσεων με πολλαπλά κριτήρια. Ειδοποιήσεις Οι γρήγοροι ρυθμοί εργασίας δημιουργούν πλέον την ανάγκη να θέλουμε να ενημερωνόμαστε όταν συμβεί ένα γεγονός και όχι μόνο όταν ρωτήσουμε για αυτό. Για να καλύψουμε αυτή την ανάγκη έχουμε αναπτύξει το κύκλωμα των ειδοποιήσεων που ενημερώνει τους εξουσιοδοτημένους χρήστες ή συνεργάτες όταν συμβεί κάτι που τους ενδιαφέρει. Έτσι για παράδειγμα μπορεί να στέλνει η εφαρμογή στον πωλητή όταν επιβεβαιωθεί η ημερομηνία άφιξης του πλοίου ή στον παραλήπτη όταν φτάσει το πλοίο. Εργαλεία Έλεγχοι εκκρεμών Boookings και έλεγχοι εκκρεμοτήτων σε Documentation Κλείσιμο μερίδων & Έλεγχος κερδοφορίας ανά φορτίο Ειδική διαχείριση: Εσωτερικές Μεταφορές Φορτωτικές,Διορθωτικά Σημειώματα, Καταστάσεις Διακίνησης, Logistics Το υποσύστημα της Διαχείρισης Logistics επιτρέπει την παρακολούθηση των φορτίων ή εμπορευμάτων τρίτων. (εισαγωγές, εξαγωγές, υπόλοιπα) και αυτόματα (βάση συμφωνιών) την κοστολόγηση τους και την τιμολόγηση τους. Είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένο με τις διατάξεις του Κ.Φ.Α.Σ.

5 Επιπλέον εμπεριέχει λειτουργίες που διαχειρίζονται τα εξής: Παρακολούθηση φορτίων υποκειμένων σε τελωνειακό έλεγχο. Διαχείριση Φορητών τερματικών (picking) Παλλετοποίηση με έκδοση stickers Διαχείριση Θέσεων αποθήκευσης Σύστημα edifact ανταλλαγής δεδομένων (εντολές παραλαβής & εντολές παράδοσης) Διαχείριση Σειριακών Αριθμών εμπορευμάτων, Διαχείριση Παρτίδων εμπορευμάτων. Προβολή μέσω Διαδικτύου των υπολοίπων και των κινήσεων ανά αποθέτη. Παρακολούθηση Περισυλλογών, Διανομών Στατιστικά κίνησης Αποθήκης με το εργαλείο Pivot Τιμοκατάλογοι διανομών με σύνθετα κριτήρια Τιμοκατάλογοι αποθήκευσης/εναπόθεσης και αυτόματη τιμολόγηση. Ειδική διαχείριση: Depot Δοσοληψίες GateIn, GateOut, Παρακολούθηση Containers, Μαζικές Τιμολογήσεις με αυτόματη ενημέρωση διαμεταφορέων Financial Οικονομική διαχείριση του συστήματος, που εμπεριέχει βασικές οντότητες και λειτουργίες όπως: Γενική Λογιστική Εμπεριέχει έτοιμες δοσοληψίες κινήσεων Λογιστικής (Ταμειακές, Συμψηφιστικές, Τιμολόγια Δαπανών, Υπηρεσιών και Εγγραφές Ισολογισμού και Απογραφών) και δίνει την δυνατότητα για ορισμό νέων δοσοληψιών με απλό τρόπο. Εμπεριέχει Δυναμικά Reports, Οικονομικές Καταστάσεις, Διαχείριση Ξένων Νομισμάτων, Ανοικτών Υπολοίπων, Προϋπολογισμών, Cash flow, Intrastat και Vies. Απόλυτα ευθυγραμμισμένο με τις διατάξεις του Κ.Φ.Α.Σ. Αξιόγραφα Διαχείριση πληρωτέων και εισπρακτέων επιταγών & συναλλαγματικών, ιστορική παρακολούθηση και στατιστικά Εμπεριέχει Reports, Καταστάσεις παρακολούθησης αξιογράφων και cash flow Πάγια Επιτρέπει την απογραφή παλαιών παγίων, την καταγραφή αγορών νέων, τις μεταβολές των παγίων (ανατιμήσεις, αναπροσαρμογές, διακοπές, πωλήσεις), τις αποσβέσεις με αυτόματη ενημέρωση της Λογιστικής. Αναλυτική Λογιστική Αυτόματη παρακολούθηση της Ομάδας 9, σενάρια επιμερισμού με βάση τα κέντρα κόστους. Διεκδίκηση Απαιτήσεων Στοχεύει την εφαρμογή συγκεκριμένης πολιτικής της εταιρείας για την εξασφάλιση της ρευστοποίησης των απαιτήσεών της. Εξασφαλίζει την δυνατότητα πραγματοποίησης ενεργειών για την διεκδίκηση των απαιτήσεων και παρέχει σαφή εικόνα της κατάστασης που επικρατεί στον τομέα αυτό και της εξελικτικής πορείας της δραστηριότητας. Εργαλεία Συμφωνίες καρτελών με συνεργάτες, Έλεγχοι εκκρεμοτήτων τιμολόγησης Έλεγχοι ληξιπρόθεσμων οφειλών, Cash Flow που εμπεριέχει υποσχέσεις πελατών Έλεγχοι Ταμειακών Ροών, P & L Reports

6 Human Resources Το Μητρώο Προσωπικού επιτρέπει τον ορισμό και την παρακολούθηση των εργαζομένων με πολλαπλούς τρόπους και με παραμετρικές ιδιότητες. Δυνατότητα αναζήτησης βάση ιδιοτήτων (πχ ποιοι ομιλούν την χ-γλώσσα, ποιοι έχουν ειδικές σπουδές, κ.α.). Βιογραφικά σημειώματα υποψηφίων υπαλλήλων. Παρακολουθεί παρουσίες, άδειες, απουσίες με αυτόματες ( ή βάση έγκρισης) αναγγελίες στο μισθολόγιο. Διαχείριση Αιτήσεων Αδειών μέσω διαδικτύου. Παρακολουθεί και ανανεώνει τις Συμβάσεις Εργασίας στις οποίες ανήκουν οι εργαζόμενοι Υπολογίζει την Μισθοδοσία, δημιουργεί Λογιστικά Άρθρα, παράγει αναφορές για τις κρατήσεις με μορφές καταστάσεων ή ψηφιακών αρχείων. Υπολογίζει αναδρομικές διαφορές και ομαδικές αλλαγές αποδοχών ή κρατήσεων.. Στατιστικά στοιχεία Μισθοδοσίας με το εργαλείο Pivot Στατιστικά στοιχεία Αδειών & Απουσιών με το εργαλείο Pivot Portal Το Web Portal υποστηρίζει με απόλυτα ασφαλή τρόπο την διαχείριση μέσω Διαδικτύου όλων των διαθέσιμων πληροφοριών της Βάσης Δεδομένων. Ενδεικτικά αναφέρουμε: 1. Freight Καταχώριση Bookings (εντολές φόρτωσης), Καταχώριση Shipping Notes, Συμπληρωματικές καταχωρήσεις Συνεργατών (Container No, Staffing date,...) Προβολή Cargo Tracking, Εκτύπωση Φορτωτικής (με διασφάλιση μοναδικής εκτύπωσης για original) Εκτύπωση T2L 2. Logistics Προβολή αποθηκευμένων φορτίων ανά αποθέτη (υπόλοιπα & κινήσεις), Εκτύπωση Δελτίων Εισαγωγής και Δελτίων Αποστολής Στατιστικά με δυναμική μορφή παρουσίασης (pivot) 3. Human Resources Work Flow αιτήσεων αδειών προσωπικού Καταγραφή Βιογραφικών Σημειωμάτων (υποψηφίων) συνεργατών C.R.M. Το C.R.M. υποστηρίζει την διαχείριση σχέσεων με τους Πελάτες δίνοντας στο τμήμα Πωλήσεων ένα ισχυρό εργαλείο για την προώθηση των εργασιών του και παρακολουθεί. Επαφές, Επικοινωνίες, Συναντήσεις, Καμπάνιες, Ευκαιρίες Πώλησης. Εκκρεμότητες πωλητών, υπενθυμίσεις, αναθέσεις ενεργειών. Προσφορές και τ' αποτελέσματα των προσφορών ανά Πωλητή Bookings και τ' αποτελέσματα των Bookings ανά Πωλητή Κερδοφορία ανά Πωλητή.

7 Πρόσθετα Ειδικά Modules 1. Container Control 2. Διαχείριση Στόλου Αυτοκινήτων 3. Διαχείριση Εκτελωνισμών 4. Διαχείριση Bunkering 5. Διαχείριση Trading (Αγορές, Πωλήσεις εμπορευμάτων) 6. Διαχείριση Εγγράφων (εισερχόμενα, εξερχόμενα έγγραφα, αναθέσεις, εκκρεμότητες) 7. Διαχείριση Projects 8. Διαχείριση Προμηθειών (work flow εγκρίσεων) 9. Διαχείριση Εγγυητικών Επιστολών Υπηρεσίες Υλοποίησης & Υποστήριξης H Orian, πραγματικά εμπνέει τη σιγουριά ότι οι πελάτες της θα απολάβουν ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στην υλοποίηση λύσεων συστημάτων Enterprise Resource Planning επειδή: Ενσωματώνει 20ετή εμπειρία στο σχεδιασμό, στην υλοποίηση και στην υποστήριξη Ολοκληρωμένων Λύσεων Πληροφορικής. Διαθέτει ευρύ, ισχυρό και επώνυμο πελατολόγιο H παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών αρχικής εγκατάστασης, εκπαίδευσης και διαρκούς υποστήριξης αποτελεί προτεραιότητά της εφόσον: Είναι στελεχωμένη, με επαγγελματίες πληροφορικής που προσφέρουν άμεση και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, εξειδικευμένους συμβούλους, προγραμματιστές, αναλυτές και ειδικών υποστήριξης. Προσφέρει, σύμφωνα με τις ανάγκες των χρηστών: εξατομικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια σύγχρονες τεχνικές απομακρυσμένης υποστήριξης (Τηλε-υποστήριξη) on site υποστήριξη με άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα των πελατών με την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών πληροφορικής. Αξιοποιεί τον διαδικτυακό μηχανισμό επικοινωνίας FeedBack του ERP, μέσω του οποίου οι χρήστες καταγράφουν απαιτήσεις ή προβλήματα και ενημερώνονται στην συνέχεια για την επίλυση τους. Αξιοποιεί τον διαδικτυακό μηχανισμό επικοινωνίας WhatsNew του ERP, μέσω του οποίου οι χρήστες ενημερώνονται για τις νέες δυνατότητες που έχουν ενσωματωθεί σε κάθε Version. Αξιοποιεί τον διαδικτυακό μηχανισμό επικοινωνίας Forum του ERP, μέσω του οποίου οι χρήστες ανταλλάσουν απόψεις, προτάσεις και πρακτικές συμβουλές. Η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την κατάλληλη υποδομή της Orian, παρέχει σε κάθε περίπτωση στην επιχείρηση σιγουριά, για μια ολοκληρωμένη λύση, η οποία συνδυάζει λειτουργικότητα, ευχρηστία και ευελιξία βασισμένη σε προϊόντα τεχνολογίας αιχμής και σχεδιασμένα πάντοτε με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών του πελάτη.

8 Ενδεικτικό Πελατολόγιο Επωνυμία Επωνυμία AKTIS SHIPPING & FORWARDING EΠΕ ΑΝΟΔΟΣ Ε.Π.Ε. ALFA FREIGHT Μ.ΕΠΕ BEST QUALITY SA ARIAN MARITIME Α.Ε. CARGO GROUP LOGISTICS ΕΠΕ ARKAS HELLAS SA COMBI CARGO INTERNATIONAL TRANSPORTS LOGISTICS ΕΠΕ ARROW LOGISTICS AND TRADING Μ.ΕΠΕ ELTERM ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & LOGISTICS CARGO EXPERTS Μ.ΕΠΕ EUROFRIGO XIDOUS LOGISTICS A.E. CARGO GROUP SERVICES ΕΠΕ LEOND ΕΠΕ CONTRADE ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ & ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΕ LOGIKA ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ Μ.ΕΠΕ EUROFREIGHT HELLAS M.Ε.Π.Ε. MEGA GROUP Α.Ε. FAIRFREIGHT INTERNATIONAL Α.Ε. NAUTICA LOGISTICS HELLAS ΕΠΕ GEVATRANS Ε.Π.Ε. PANOLYMPIC ΕΠΕ GLOBAL AIR COMPASS M.ΕΠΕ ROUTE ΕΠΕ GO SHIPPING Α.Ε. SEAWAY A.E. HAPAG LLOYD OVERSEAS TRANSPORT HELLAS SA TRANSORIENT Ε.Π.Ε. INCHCAPE SHIPPING SERVICES S.A. TRASPED ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & LOGISTICS INTERTRANS Α.Ε. ΕΡΜΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΕΙΣ ΕΠΕ INTERWAYS ΕΠΕ ΚΑΜΠΕΡΟΣ ΜΕΤ.ΔΙΑ/ΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ Α.Ε MULTIFREIGHT Α.Ε. ΝΤΙΜ ΤΡΑΝΣ Α.Ε. OCEAN WORLD Α.Ε. Π.ΤΣΑΓΚΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. PLANET ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε. SHIPPING SOLUTIONS GREECE SA ΑΕΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε. TEU A.E. ΑΦΟΙ ΦΡΑΓΚΟΥ Α.Ε. ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΔΙΑΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΩΝ UNION LOGISTICS Α.Ε. WORLD TRADE CARGO A.E. ΒΛΑΧΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΓΡΟΒΟΤΗΣ Α.Ε. ΔΙΕΘΝΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ,ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ,ΔΙΑΝΟΜΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΑΤΟΣ Μ.- ΚΑΛΟΥΣΗΣ Σ. ΑΙΓΑΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΠΟΡΦΥΡΙΔΗΣ Λ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ ΘΑΝΑΣΙΑΣ ΚΟΣΜΑΣ ΓΚΙΟΚΑΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΠΕ ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΜΑΤΑΣ Α.Ε. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΙΟΔΟΣ Α.Ε. ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΟΛΛΑΔΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ Α.Ε. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ΕΡΜΗΣ ΛΑΙΝΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Α.Ε ΣΚΟΥΡΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΥΡΩΤΡΑΝΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ι.ΠΕΛΕΚΗΣ ΑΕ Κ ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ CYPRUS GLOBAL LOGISTICS LTD Κ.Α.Ν. ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΠΕ ZERO TIME SERVICES LTD ΜΟΥΖΕΝΙΔΗΣ ΜΠΟΡΙΣ Μ.ΕΠΕ GO SHIPPING ALBANIA ORIAN A.E. Συστήματα Πληροφορικής Μητροπόλεως 64, Αθήνα Τηλ 210, Fax 210, WEB:

9

ORIAN-ERP FREIGHT & LOGISTΙCS

ORIAN-ERP FREIGHT & LOGISTΙCS ORIAN-ERP FREIGHT & LOGISTΙCS Αξιοποιήστε την πληροφορική και απογειώστε την επιχείρηση σας Το Orian-Erp Freight & Logistics απευθύνεται σε κάθε επιχείρηση Διεθνών Μεταφορών, Αποθηκεύσεων και Διανομών

Διαβάστε περισσότερα

B E N I N N O V A T I V E S O L U T I O N S

B E N I N N O V A T I V E S O L U T I O N S Product Version 4.0 S i EBEN INNOVATIVE SOLUTIONS ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ 28, 14121, Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: +30 210 2725350, FAX: +30 210 2724439 WWW.SIEBEN.GR, EMAIL: INFO@SIEBEN.GR ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αξιοποιήστε το ανθρώπινο κεφάλαιο και απογειώστε την επιχείρησή σας

Αξιοποιήστε το ανθρώπινο κεφάλαιο και απογειώστε την επιχείρησή σας Αξιοποιήστε το ανθρώπινο κεφάλαιο και απογειώστε την επιχείρησή σας Επενδύστε στη διαχείριση του ανθρώπινου κεφαλαίου SingularLogic Human Capital Management Το SingularLogic Human Capital Management απευθύνεται

Διαβάστε περισσότερα

my Real Business Solution H πραγµατική Λύση για να αποκτήσετε τον έλεγχο της επιχείρησής σας ΕΜΠΟΡΙΟ. ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

my Real Business Solution H πραγµατική Λύση για να αποκτήσετε τον έλεγχο της επιχείρησής σας ΕΜΠΟΡΙΟ. ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ RBS.ERP my Real Business Solution H πραγµατική Λύση για να αποκτήσετε τον έλεγχο της επιχείρησής σας ΕΜΠΟΡΙΟ. ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 1 RBS.ERP H αξιόπιστη λύση της REAL CONSULTING για κάθε σύγχρονη επιχείρηση,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Ό, τι νέο έχει προστεθεί ή έχει αλλάξει εμφανίζει τη σήμανση:

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ  Ό, τι νέο έχει προστεθεί ή έχει αλλάξει εμφανίζει τη σήμανση: 1 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Ο παρών τιμοκατάλογος αναιρεί κάθε προηγούμενο. Η Megasoft ουδεμία ευθύνη φέρει για εφαρμογές που δεν αναγράφονται στον τιμοκατάλογο. Οι τιμές που ακολουθούν μπορούν να αλλάξουν οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος Προϊόντων

Τιμοκατάλογος Προϊόντων Τιμοκατάλογος Προϊόντων Ιανουάριος 2009 Ιανουάριος 2009 ΑΘΗΝΑ: Λ. Συγγρού 362 & Ευριπίδου, 176 74 Καλλιθέα Τηλ: 210 9521, Fax: 210 95053 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Αντ. Τρίτση 21, 570 01 Πυλαία Τηλ: 2310 804840, Fax:

Διαβάστε περισσότερα

SGA ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

SGA ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ SGA ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ Περιεχόμενα 1. Επιχειρηματική Δομή... 3 1.1. Σύντομο Ιστορικό... 4 1.2. Διοίκηση - Οργάνωση Εταιρείας... 9 1.3. Απασχολούμενο Προσωπικό...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. Επιχειρησιακών Πόρων ( E.R.P..) και Λογιστική των Aποθεμάτων" ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. Επιχειρησιακών Πόρων ( E.R.P..) και Λογιστική των Aποθεμάτων ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ "Πληροφοριακά Συστήματα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων ( E.R.P..) και Λογιστική των Aποθεμάτων" Επιμέλεια: Αφροδίτη Φουρτουλάκη

Διαβάστε περισσότερα

More than. a CRM program! Customer Relationship Management

More than. a CRM program! Customer Relationship Management More than a CRM program! Customer Relationship Management Το σύστημα Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων της SoftOne αναβαθμίζει τη σχέση με τους πελάτες σας Εύκολο στη χρήση και ευέλικτο στις εφαρμογές του,

Διαβάστε περισσότερα

Λογιστικές και Εμπορικές Εφαρμογές για τη Σύγχρονη Επιχείρηση SELECT SOFTWARE

Λογιστικές και Εμπορικές Εφαρμογές για τη Σύγχρονη Επιχείρηση SELECT SOFTWARE Λογιστικές και Εμπορικές Εφαρμογές για τη Σύγχρονη Επιχείρηση SELECT SOFTWARE Γνωριμία με τη Select Software Η Select Software and Business Solutions είναι μία σύγχρονη εταιρία ανάπτυξης λογισμικού, η

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά για τη σχεδίαση και ανάπτυξη ολοκληρωμένης λύσης ηλεκτρονικού καταστήματος, για την εταιρεία [ΕΤΑΙΡΕΙΑ]

Προσφορά για τη σχεδίαση και ανάπτυξη ολοκληρωμένης λύσης ηλεκτρονικού καταστήματος, για την εταιρεία [ΕΤΑΙΡΕΙΑ] Προς:- Υπόψη:- Κοινοποίηση:- - Θέμα:- Συνημμένα:- Αξιότιμε κ. [CONTACT], [ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ] Τ: [ΤΗΛ.], F: [ΦΑΞ], E: [EMAIL] [CONTACT] Θεσσαλονίκη, [DATE]. Αναγνωριστικό προσφοράς: [QUOTE_ID] Προσφορά για τη σχεδίαση

Διαβάστε περισσότερα

Γενικός Τιµοκατάλογος Εφαρµογών

Γενικός Τιµοκατάλογος Εφαρµογών Γενικός Τιµοκατάλογος Εφαρµογών Soft1 Open Enterprise Edition Soft1 2012 Edition Aπρίλιος 2013 Διάθεση λογισµικού Soft1 2012 Εdition Σειρά Software License ASK Software as a Service (SaaS)* Soft1 Soft1

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ

ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα: Logistics ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ (ERP) ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ: ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ Ν. ΑΧΑΪΑΣ Αναθέτουσα Αρχή: ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ν. ΑΧΑΪΑΣ Προϋπολογισμός:

Διαβάστε περισσότερα

Όνοµα Εταιρείας: URL: Entersoft S.A. www.entersoft.gr Τίτλος Case-Study Entersoft Business Suite και Entersoft Profit - ERP δεύτερης γενιάς για µεγάλες, µεσαίες και µικρές επιχειρήσεις βασισµένο εξ ολοκλήρου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΑΡΤΟΥ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΑΡΤΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Τομέας: Οργάνωση και Διοίκηση Διατριβή που υπεβλήθη για την μερική ικανοποίηση των απαιτήσεων για την απόκτηση του Μεταπτυχιακού

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Αναθέτουσα Αρχή: ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Προϋπολογισμός: 61.500 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%) Διάρκεια: 3 μήνες Διαδικασία Ανάθεσης:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ/ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ/ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ/ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Τίτλος Ενότητας: Παρουσίαση βασικών αρχών Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων και εφαρμογή τους σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις καθώς

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική Προσφορά. Πληροφοριακό Σύστημα - e-recruitment. Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ)

Τεχνική Προσφορά. Πληροφοριακό Σύστημα - e-recruitment. Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ) Τεχνική Προσφορά Πληροφοριακό Σύστημα - e-recruitment Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ) TESSERA Συστήματα Πληροφορικής Α.Ε. Τεχνική Προσφορά για την Προκήρυξη της Εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΤΕΛ ΚΟΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ,

Διαβάστε περισσότερα

Η εταιρία. Η SingularLogic αποτελεί τον ισχυρότερο Όμιλο Λογισμικού και Ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής στην Ελλάδα.

Η εταιρία. Η SingularLogic αποτελεί τον ισχυρότερο Όμιλο Λογισμικού και Ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής στην Ελλάδα. Η εταιρία Η SingularLogic αποτελεί τον ισχυρότερο Όμιλο Λογισμικού και Ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής στην Ελλάδα. Ο Όμιλος προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα, τόσο στην

Διαβάστε περισσότερα

Το ξενοδοχειακό λογισμικό μεταλλάσσεται συνεχώς και οι εξελίξεις στο σχεδιασμό και

Το ξενοδοχειακό λογισμικό μεταλλάσσεται συνεχώς και οι εξελίξεις στο σχεδιασμό και EΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ Ρεπορτάζ: Στέφανος Γκίκας Επιμέλεια: Εύα Καραμπάτσου Ξενοδοχειακό λογισμικό ΤΑ ΠΑΝΤΑ ON LINE! Οι σημαντικότερες εφαρμογές μηχανογράφησης ξενοδοχειακών μονάδων, ταξιδιωτικών

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ Α.Ε. Αναθέτουσα Αρχή: ΚΟΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

MANAGEMENT INFORMATION SYSTEM (MIS)»

MANAGEMENT INFORMATION SYSTEM (MIS)» ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΡΑΞΗ: «Αναδιοργάνωση και ενίσχυση υπηρεσιών Ε.Σ.Ε.Ε.» ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής

Διαβάστε περισσότερα

PROT@ERP.net το πρώτο

PROT@ERP.net το πρώτο PROT@ERP.net το πρώτο HOSPITALITY ERP τεχνολογίας Microsoft.ΝΕΤ H πλήρης εκµετάλλευση της τεχνολογίας του internet και των αποµακρυσµένων θέσεων εργασίας, είναι πλέον διαθέσιµη για χρήση στα Ξενοδοχεία,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ Με τη λύση της Οικονοµικής ιαχείρισης του Microsoft Business Solutions-Navision έχετε το χρόνο να επικεντρωθείτε στην επιχείρησή σας. Βασικά πλεονεκτήµατα: Μπορείτε να προσαρµόσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΣΑE ΑΤΕ Χλόης 26 Ζωγράφου - 15772 Αθήνα ΤΗΛ: 210 7489588-9 ΦΑΧ: 210 7700839 E-mail: info@tesae.gr Site: http://www.tesae.gr

ΤΕΣΑE ΑΤΕ Χλόης 26 Ζωγράφου - 15772 Αθήνα ΤΗΛ: 210 7489588-9 ΦΑΧ: 210 7700839 E-mail: info@tesae.gr Site: http://www.tesae.gr ΤΕΣΑE ΑΤΕ Χλόης 26 Ζωγράφου - 15772 Αθήνα ΤΗΛ: 210 7489588-9 ΦΑΧ: 210 7700839 E-mail: info@tesae.gr Site: http://www.tesae.gr 1 Περιεχόμενα ΑΡΧΙΚΗ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 2-3 ΕΙΣΑΓΩΓΗ 4 ΠΟΛΙΤΙΚΗ MULTI USER 4 ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΤΡΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤ. GUIDED TOUR... 231

ΣΤ. GUIDED TOUR... 231 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΤ. GUIDED TOUR... 231 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 231 2. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ WINERA ERP 231 3. ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ WINERA ERP 234 3.1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ 234 3.2. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Θέμα: «Εφαρμογή ERP συστημάτων σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις» ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ - ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΚΙΤΣΑΝΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα