Κanika Hotels Public Company Limited. Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Κanika Hotels Public Company Limited. Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006"

Transcript

1 Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 ήλωση των µελών του ιοικητικού Συµβουλίου και των υπευθύνων της Εταιρείας για τη σύνταξη των οικονοµικών καταστάσεων 2 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 3 7 Έκθεση Εταιρικής ιακυβέρνησης 8 16 Έκθεση Επιτροπής Αµοιβών Έκθεση Ανεξάρτητων Ελεγκτών Ενοποιηµένη κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων 22 Ενοποιηµένος ισολογισµός 23 Ενοποιηµένη κατάσταση αλλαγών στα ίδια κεφάλαια 24 Ενοποιηµένη κατάσταση ταµειακών ροών Σηµειώσεις στις ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 26 48

2 Kanika Hotels Public Company Limited ιοικητικό συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι ιοικητικό Συµβούλιο Θεοδόσης Σ. Καραολής Εκτελεστικός Πρόεδρος Ανδρέας Χ Ηράκλης Καπετάνιος Ανεξάρτητος Mη Εκτελεστικός Σύµβουλος Ρένος Σολοµίδης Ανεξάρτητος Μη Εκτελεστικός Σύµβουλος Νέαρχος Παπαπέτρου Ανεξάρτητος Μη Εκτελεστικός Σύµβουλος ώρα Ονουφρίου Εκτελεστικός Σύµβουλος Νεοκλής Νικολαίδης Εκτελεστικός Σύµβουλος Σπύρος Καραολής Εκτελεστικός Σύµβουλος Χρίστος Περίκου Εκτελεστικός Σύµβουλος Εγγεγραµµένο γραφείο Γωνία 28ης Οκτωβρίου και Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ Kanika Enaerios Complex Αpollo House Λεµεσός Γραµµατέας εταιρείας Cyproservus Co Limited Λεωφόρος Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ 284 Ακίνητα Φορτούνα 3ος όροφος 3105 Λεµεσός Επιτροπές Κώδικα Εταιρικής ιακυβέρνησης Επιτροπή ιορισµών Θεοδόσης Σ. Καραολής Πρόεδρος Ρένος Σολοµίδης Νέαρχος Παπαπέτρου Επιτροπή Αµοιβών Ρένος Σολοµίδης Πρόεδρος Νέαρχος Παπαπέτρου Ανδρέας Χ Ηράκλης Καπετάνιος Λειτουργός Συµµόρφωσης µε τον Κώδικα Εταιρικής ιακυβέρνησης Νεοκλής Νικολαίδης Επιτροπή Ελέγχου Ρένος Σολοµίδης Πρόεδρος Νέαρχος Παπαπέτρου Νεοκλής Νικολαίδης Άτοµο επικοινωνίας µεταξύ των µετόχων και της Εταιρείας ώρα Ονουφρίου F:\K\KC01797\ASSURANCE\FS\_consolidated Greek.doc (1)

3 Kanika Hotels Public Company Limited ήλωση των µελών του ιοικητικού Συµβουλίου και των υπευθύνων της Εταιρείας για τη σύνταξη των ενοποιηµένων οικονοµικών καταστάσεων Σύµφωνα µε το άρθρο 140(1) του περί Αξιών και Χρηµατιστηρίου Αξιών Κύπρου Νόµο, εµείς τα µέλη του ιοικητικού Συµβουλίου και οι υπεύθυνοι για τη σύνταξη των ενοποιηµένων οικονοµικών καταστάσεων της Κanika Hotels Public Company Limited για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου, µε βάση τη γνώµη µας, που είναι προϊόν επιµελούς και ευσυνείδητης εργασίας, δηλώνουµε ότι τα στοιχεία που αναγράφονται στις ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις είναι αληθή και πλήρη. Μέλη του ιοικητικού Συµβουλίου Ονοµατεπώνυµο Υπογραφή Θεοδόσης Σ. Καραολής, Εκτελεστικός Πρόεδρος Ανδρέας Χ Hράκλης, Καπετάνιος, Ανεξάρτητος Μη Εκτελεστικός Σύµβουλος Ρένος Σολοµίδης, Ανεξάρτητος Μη Εκτελεστικός Σύµβουλος Νέαρχος Παπαπέτρου, Ανεξάρτητος Μη Εκτελεστικός Σύµβουλος ώρα Ονουφρίου, Εκτελεστικός Σύµβουλος Νεοκλής Νικολαίδης, Εκτελεστικός Οικονοµικός Σύµβουλος Σπύρος Καραολής, Εκτελεστικός Σύµβουλος Χρίστος Περίκου, Εκτελεστικός Σύµβουλος Υπεύθυνοι σύνταξης των ενοποιηµένων οικονοµικών καταστάσεων Ονοµατεπώνυµο Ιδιότητα Υπογραφή Νεοκλής Νικολαίδης Οικονοµικός ιευθυντής Λεµεσός 23 Απριλίου 2007 F:\K\KC01797\ASSURANCE\FS\_consolidated Greek.doc (2)

4 Kanika Hotels Public Company Limited Εκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 1 Το ιοικητικό Συµβούλιο παρουσιάζει την έκθεση του µαζί µε τις ελεγµένες ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις του Συγκροτήµατος για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου. Κύριες δραστηριότητες 2 Οι κύριες δραστηριότητες του Συγκροτήµατος, που δεν έχουν αλλάξει από τον προηγούµενο χρόνο, είναι η ιδιοκτησία και διαχείριση των ξενοδοχείων Alexander the Great Beach Hotel και Kanika Pantheon Hotel και η διαχείριση των ξενοδοχείου Olympic Lagoon Resort. Στις 10 Οκτωβρίου το Συγκρότηµα υπέγραψε συµφωνία διαχείρισης του ξενοδοχείου Elias Beach Hotel. Το ξενοδοχείο Αlexander The Great Βeach Hotel είναι στην Πάφο, έχει 202 δωµάτια (404 κλίνες) και είναι κατηγορίας τεσσάρων αστέρων. Το ξενοδοχείο Kanika Pantheon Hotel είναι στη Λεµεσό, έχει 158 δωµάτια (316 κλίνες) και είναι κατηγορίας τριών αστέρων. To ξενοδοχείο Olympic Lagoon Resort είναι στην Αγία Νάπα, έχει 259 δωµάτια, (518 κλίνες) και είναι κατηγορίας τεσσάρων αστέρων. To ξενοδοχείο Elias Beach Hotel είναι στην Λεµεσό, έχει 175 δωµάτια (350 κλίνες) και είναι κατηγορίας τεσσάρων αστέρων. Aνασκόπηση των εξελίξεων, της τρέχουσας κατάστασης και της επίδοσης των δραστηριοτήτων του Συγκροτήµατος 3 Το κέρδος από εργασίες για το έτος ανήλθε σε σε σύγκριση µε για το αντίστοιχο περσινό έτος. Η αύξηση του κέρδους από εργασίες οφείλεται κυρίως στη βελτίωση της απόδοσης των ξενοδοχείων Kanika Pantheon και Olympic Lagoon Resort. Τα καθαρά χρηµατοδοτικά έξοδα για το έτος ανήλθαν σε σε σύγκριση µε για το αντίστοιχο περσινό έτος. Η µείωση οφείλεται κυρίως στην µείωση των χρεωστικών τόκων σε τραπεζικά παρατραβήγµατα και στην εξόφληση καθυστερηµένων φορολογικών υποχρεώσεων. Τα αποτελέσµατα δεν παρουσιάζουν ουσιαστική διαφοροποίηση από την ήδη ανακοινωθείσα Ένδειξη Αποτελέσµατος για το. F:\K\KC01797\ASSURANCE\FS\_consolidated Greek.doc (3)

5 Kanika Hotels Public Company Limited Εκθεση ιοικητικού Συµβουλίου (συνέχεια) Aνασκόπηση των εξελίξεων, της τρέχουσας κατάστασης και της επίδοσης των δραστηριοτήτων του Συγκροτήµατος (συνέχεια) Κατά το έτος η εταιρεία διακρίθηκε για την άριστη εξυπηρέτηση και ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στους επισκέπτες των τριών ξενοδοχειακών µονάδων της, Alexander The Great Beach Hotel, Kanika Pantheon Hotel και Olympic Lagoon Resort. Οι οργανισµοί ταξιδιών Saga Ηolidays, Thomas Cook και Argo Holidays απένειµαν το έτος τα ακόλουθα βραβεία και τιµητικές διακρίσεις: Kαλύτερος Οµιλος Ξενοδοχείων από Argo Holidays Best Overall Summer Sun Accomodation από First Choice Holidays στο ξενοδοχείο Alexander the Great Beach Hotel Top Ten Hotels από Saga Holidays στο ξενοδοχείο Alexander the Great Beach Hotel Good Food από Saga Holidays στο ξενοδοχείο Alexander The Great Beach Hotel Responsible Tourism Award από Τhomas Cook στο ξενοδοχείο Οlympic Lagoon Resort Marque of Excellence από Thomas Cook στα ξενοδοχεία Κanika Pantheon και Alexander the Great Beach Hotel. Η Εταιρεία επίσης εφαρµόζει σε όλα της τα ξενοδοχεία τα συστήµατα ποιότητας ISO και HACCP. Το ιοικητικό Συµβούλιο της Εταιρείας δεν αναµένει οποιεσδήποτε σηµαντικές αλλαγές στις δραστηριότητες του Συγκροτήµατος για το προσεχές µέλλον πέραν αυτών που αναφέρονται στην προβλεπόµενη εξέλιξη του Συγκροτήµατος πιο κάτω. Κυριότεροι κίνδυνοι και αβεβαιότητες 4 Τα αποτελέσµατα του Συγκροτήµατος επηρεάζονται σε µεγάλο βαθµό από το ύψος και την ποιότητα του τουριστικού ρεύµατος προς την Κύπρο. Οι κυριότεροι χρηµατοοικονοµικοί κίνδυνοι και αβεβαιότητες που αντιµετωπίζει το συγκρότηµα παρουσιάζονται στη Σηµείωση 3 των ενοποιηµένων οικονοµικών καταστάσεων. F:\K\KC01797\ASSURANCE\FS\_consolidated Greek.doc (4)

6 Kanika Hotels Public Company Limited Εκθεση ιοικητικού Συµβουλίου (συνέχεια) Προβλεπόµενη εξέλιξη του Συγκροτήµατος 5 Το Συγκρότηµα διαθέτει κατάλληλη υποδοµή για την επιτυχή αντιµετώπιση των προκλήσεων της αγοράς οι οποίες αναµένονται να είναι συνεχείς και έντονες. Το ιοικητικό Συµβούλιο και η ιεύθυνση αναµένουν διεύρυνση στον κύκλο εργασιών του Συγκροτήµατος. Εκτενέστερη αναφορά στις προβλεπόµενες εξελίξεις του Συγκροτήµατος θα παρουσιαστεί στον χαιρετισµό του προέδρου του Συγκροτήµατος, κ. Θεοδόση Καραολή, στην Ετήσια Γενική Συνέλευση. Αποτελέσµατα 6 Τα αποτελέσµατα του Συγκροτήµατος για το έτος παρουσιάζονται στη σελίδα 22. Το καθαρό κέρδος για το έτος µεταφέρεται στα αποθεµατικά. Το ιοικητικό Συµβούλιο εισηγείται την πληρωµή µερίσµατος όπως παρουσιάζεται πιο κάτω. Μερίσµατα 7 Το ιοικητικό Συµβούλιο εισηγείται µέρισµα 1,2 σεντ ανά µετοχή για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου που ανέρχεται σε στους µετόχους που θα είναι εγγεγραµµένοι στο µητρώο της Εταιρείας στις 18 Ιουνίου Εφόσον το εν λόγω µέρισµα εγκριθεί από τους µετόχους θα πληρωθεί στις 29 Ιουνίου Στις 30 Ιουνίου πληρώθηκε µέρισµα ύψους για το έτος. Μετοχικό κεφάλαιο 9 εν υπήρχαν αλλαγές στο µετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας. ιοικητικό Συµβούλιο 10 Τα µέλη του ιοικητικού Συµβουλίου την 31 εκεµβρίου και την ηµεροµηνία αυτής της έκθεσης παρουσιάζονται στη σελίδα 1. Όλοι τους ήταν µέλη του ιοικητικού Συµβουλίου για ολόκληρο το. F:\K\KC01797\ASSURANCE\FS\_consolidated Greek.doc (5)

7 Kanika Hotels Public Company Limited Εκθεση ιοικητικού Συµβουλίου (συνέχεια) ιοικητικό Συµβούλιο (συνέχεια) 11 Σύµφωνα µε το Καταστατικό της Εταιρείας οι Σύµβουλοι οι οποίοι έχουν αποχωρήσει και όντες επανεκλέξιµοι έχουν υποβάλει υποψηφιότητα και προσφέρονται για επανεκλογή στην επόµενη Ετήσια Γενική Συνέλευση είναι ο κ. Ανδρέας Χ Ηράκλης Καπετάνιος, η κα. ώρα Ονουφρίου και ο κ. Νεοκλής Νικολαίδης. 12 εν υπήρχαν σηµαντικές αλλαγές στην κατανοµή των αρµοδιοτήτων ή στην αποζηµίωση του ιοικητικού Συµβουλίου. Συµµετοχή Συµβούλων στο µετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας 13 Στις 31 εκεµβρίου και στις 31 Μαρτίου 2007 το ποσοστό που κατείχε κατά κυριότητα στο µετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας κάθε µέλος του ιοικητικού Συµβουλίου, η σύζυγος, τα ανήλικα τέκνα του και εταιρείες στις οποίες αυτός κατέχει, άµεσα ή έµµεσα, τουλάχιστον 20 τοις εκατό των µετοχών µε δικαίωµα ψήφου, ήταν: 31 εκεµβρίου Πλήρως πληρωθείσες συνήθεις µετοχές % 31 Μαρτίου 2007 Πλήρως πληρωθείσες συνήθεις µετοχές % Θεοδόσης Καραολής (1) 53,99 53,99 Ανδρέας X Hράκλης Καπετάνιος (2) 23,52 23,52 Ρένος Σολοµίδης (3) 0,07 0,07 ώρα Ονουφρίου (4) 0,09 0,09 Σπύρος Καραολής (5) 0,05 0,05 Χρίστος Περίκου (6) 0,04 0,04 Νεοκλής Νικολαίδης 0,13 0,13 Νέαρχος Παπαπέτρου 0,02 0,02 1. Η συµµετοχή του κ. Θεοδόση Καραολή περιλαµβάνει την έµµεση συµµετοχή του µέσω της Theodosis Karaolis Holdings Limited ( ) της οποίας είναι ο κύριος µέτοχος, της συζύγου του Χριστίνας Καραολή ( ), των υιών του Σπύρου, Γιώργου και Μάριου Καραολή ( ), της αδελφής του Κατερίνας ηµητριάδη (50 000) και του αδελφού του Γιώργου Καραολή (75 000). 2. Η συµµετοχή του κ. Ανδρέα Χ Ηράκλη Καπετάνιου περιλαµβάνει την έµµεση συµµετοχή του µέσω της Α. Kapetanios Holdings Limited ( ), του αδελφού του Ξενή Χατζηρακλέους ( ) και των αδελφών του Ελένη Μαυρουδή και Κατερίνα Τσίτσιου ( η καθεµιά). 3. Η συµµετοχή του κ. Ρένου Σολοµίδη περιλαµβάνει την έµµεση συµµετοχή του µέσω της R & L Solomonides Holdings Limited (20 000). 4. Η συµµετοχή της κας ώρας Ονουφρίου περιλαµβάνει την έµµεση συµµετοχή της µέσω της θυγατέρας της Έµιλης Ονουφρίου (21 000) και της αδελφής της Αντιγόνης Ιωάννου (2 000). 5. Η συµµετοχή του κ. Σπύρου Καραολή περιλαµβάνει την έµµεση συµµετοχή του µέσω της συζύγου του Σαββούλας Κωνσταντίνου (30 000). 6. Η συµµετοχή του κ. Χρίστου Περίκου περιλαµβάνει την έµµεση συµµετοχή του µέσω του αδελφού του Μάριου Περίκου (4 000). F:\K\KC01797\ASSURANCE\FS\_consolidated Greek.doc (6)

8 Kanika Hotels Public Company Limited Εκθεση ιοικητικού Συµβουλίου (συνέχεια) Μέτοχοι που κατέχουν πέραν του 5 τοις εκατό του µετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας 14 Στις 31 Μαρτίου 2007, οι µέτοχοι, που κατείχαν κατά κυριότητα πέραν του 5 τοις εκατό του εκδοθέντος µετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, ήσαν οι ακόλουθοι: Τheodosis Karaolis Holdings Limited 40,24 Θεοδόσης Καραολής 8,06 A. Kapetanios Holdings Limited 12,06 Γεγονότα µεταγενέστερα του ισολογισµού 15 εν υπήρχαν σηµαντικά γεγονότα µεταγενέστερα του ισολογισµού. Υποκαταστήµατα 16 Το Συγκρότηµα δεν λειτουργούσε µέσω οποιονδήποτε υποκαταστηµάτων κατά τη διάρκεια του έτους. % Ελεγκτές 17 Οι Ανεξάρτητοι Ελεγκτές, PricewaterhouseCoopers Limited, έχουν εκδηλώσει επιθυµία να συνεχίσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους. Ψήφισµα που να εξουσιοδοτεί το ιοικητικό Συµβούλιο να καθορίσει την αµοιβή τους θα κατατεθεί στην Ετήσια Γενική Συνέλευση. Με εντολή του ιοικητικού Συµβουλίου Θεοδόσης Σ. Καραολής Εκτελεστικός Πρόεδρος Λεµεσός 23 Απριλίου 2007 F:\K\KC01797\ASSURANCE\FS\_consolidated Greek.doc (7)

9 Kanika Hotels Public Company Limited Έκθεση Εταιρικής ιακυβέρνησης Μέρος Α Υιοθέτηση Κώδικα Εταιρικής ιακυβέρνησης Το ιοικητικό Συµβούλιο αναγνωρίζει τη σηµασία του Κώδικα Εταιρικής ιακυβέρνησης ( ο Κώδικας ) για τη σωστή και χρηστή διοίκηση της Εταιρείας. Θεωρεί ότι η πλήρης εφαρµογή του Κώδικα Εταιρικής ιακυβέρνησης συµβάλλει στη διαφύλαξη και προώθηση των συµφερόντων όλων των Μετόχων. Στις 20 Νοεµβρίου 2002 το ιοικητικό Συµβούλιο πήρε την οµόφωνη απόφαση η Εταιρεία να υιοθετήσει όλες τις αρχές και διατάξεις του Κώδικα, όπως αυτός έχει εκδοθεί από το Χρηµατιστήριο Αξιών Κύπρου τον Σεπτέµβριο του 2002 και αναθεωρήθηκε τον Νοέµβριο 2003 και τον Ιανουάριο Μέσα στα πλαίσια της εν λόγω απόφασης, το ιοικητικό Συµβούλιο προέβη στη σύσταση Επιτροπών των οποίων η σύνθεση και τα καθήκοντα αναγράφονται στην παρούσα Έκθεση. Μέρος Β Τήρηση των ιατάξεων του Κώδικα ιοικητικό Συµβούλιο Η Εταιρεία διοικείται από το ιοικητικό Συµβούλιο το οποίο απαρτίζεται από 8 άτοµα, εκ των οποίων τα τρία είναι Ανεξάρτητοι µη-εκτελεστικοί Σύµβουλοι. Συνέρχεται σε τακτά χρονικά διαστήµατα. Κατά το υπό επισκόπηση έτος το ιοικητικό Συµβούλιο συνήλθε 6 φορές όπως προβλέπει και ο Κώδικας. Το ιοικητικό Συµβούλιο της Εταιρείας κατά την ηµεροµηνία αυτής της Έκθεσης αποτελείται από τους κ.κ. Θεοδόση Καραολή (Εκτελεστικό Πρόεδρο), Ανδρέα Χ Hράκλη Καπετάνιο (Ανεξάρτητο µη-εκτελεστικό), Ρένο Σολοµίδη (Ανεξάρτητο µη-εκτελεστικό), Νέαρχο Παπαπέτρου (Ανεξάρτητο µη-εκτελεστικό), ώρα Ονουφρίου (Εκτελεστικό), Νεοκλή Νικολαίδη (Εκτελεστικό), Σπύρο Καραολή (Εκτελεστικό) και Χρίστο Περίκου (Εκτελεστικό). Τα καθήκοντα του ιοικητικού Συµβουλίου καθορίζονται από το Καταστατικό της Εταιρείας, την ισχύουσα νοµοθεσία καθώς και τον Κώδικα. Μέσα στα πλαίσια αυτά τα καθήκοντα του ιοικητικού Συµβουλίου περιλαµβάνουν, µεταξύ άλλων, την εποπτεία, διαµόρφωση στρατηγικής και σχεδίου ανάπτυξης της Εταιρείας, τον καθορισµό της πολιτικής και των στόχων της Εταιρείας, την έγκριση του προϋπολογισµού και των σηµαντικών κεφαλαιουχικών δαπανών, τις ασυνήθεις συναλλαγές και τις συναλλαγές µε συγγενικά πρόσωπα, τις συγχωνεύσεις / εξαγορές καθώς και την επιχειρηµατική απόδοση της Εταιρείας και την παρακολούθηση των διαδικασιών επιλογής και αλλαγών λογιστικών αρχών. F:\K\KC01797\ASSURANCE\FS\_consolidated Greek.doc (8)

10 Kanika Hotels Public Company Limited Η λήψη των σχετικών αποφάσεων καταγράφεται σε Πρακτικά. Όλες οι αποφάσεις του ιοικητικού Συµβουλίου γνωστοποιούνται στην Εκτελεστική ιεύθυνση της Εταιρείας το συντοµότερο δυνατό µετά από κάθε συνεδρία. Για την καλύτερη εκτέλεση των καθηκόντων του, το ιοικητικό Συµβούλιο µπορεί να επιληφθεί οιαδήποτε άλλα θέµατα και δύναται να χρησιµοποιεί τις συµβουλές εξωτερικών συµβούλων όπου και όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο. Το ιοικητικό Συµβούλιο λειτουργεί µε βάση την αρχή της συλλογικής ευθύνης και καµία κατηγορία µελών του δεν διαφοροποιείται ως προς την ευθύνη του έναντι της Εταιρείας και των Μετόχων της. Τα µέλη του ιοικητικού Συµβουλίου και τα εκτελεστικά διευθυντικά στελέχη έχουν τη µόνιµη υποχρέωση άµεσης ανακοίνωσης και γνωστοποίησης πληροφοριών προς το ιοικητικό Συµβούλιο αλλά και προς τους Μετόχους µέσω της Ετήσιας Έκθεσης και των λογαριασµών της Εταιρείας, σχετικά µε οποιοδήποτε ίδιον ουσιαστικό συµφέρον που ενδέχεται να προκύψει από συναλλαγές της Εταιρείας καθώς και κάθε άλλη σύγκρουση ιδίων συµφερόντων µε αυτών της Εταιρείας ή συνδεδεµένων µε αυτή εταιρειών που ανακύπτει από την άσκηση των καθηκόντων τους. Γραµµατέας της Εταιρείας ιορίζεται από το ιοικητικό Συµβούλιο και αυτός διασφαλίζει όπως οι διαδικασίες ακολουθούνται και ότι υπάρχει συµµόρφωση µε το Καταστατικό της Εταιρείας και τους ισχύοντες κανονισµούς και νόµους. Γραµµατέας της Εταιρείας έχει διορισθεί η Εταιρεία Cyproservus Company Limited. Ολοι οι ιοικητικοί Σύµβουλοι έχουν πρόσβαση στις συµβουλές και στις υπηρεσίες του Γραµµατέα της Εταιρείας, ο οποίος έχει ευθύνη να διασφαλίζει ότι όλα τα µέλη του ιοικητικού Συµβουλίου είναι κατάλληλα ενηµερωµένα για τα θέµατα που εγείρονται στις συνεδρίες. Αλλαγή του Γραµµατέα της Εταιρείας αποφασίζεται σε επίπεδο ιοικητικού Συµβουλίου. Μετά το πέρας κάθε συνεδρίας ο Γραµµατέας της Εταιρείας καταγράφει όλες τις αποφάσεις και κυκλοφορεί πρακτικά της συνεδρίας σε όλα τα µέλη του ιοικητικού Συµβουλίου. Ισορροπία ιοικητικού Συµβουλίου Το ιοικητικό Συµβούλιο αποτελείται από τον Εκτελεστικό Πρόεδρο, τέσσερις άλλους Εκτελεστικούς Συµβούλους και τρεις Ανεξάρτητους µη-εκτελεστικούς Συµβούλους. Τα ονόµατα και οι θέσεις των Συµβούλων παρουσιάζονται στη σελίδα 1 της Ετήσιας Έκθεσης. F:\K\KC01797\ASSURANCE\FS\_consolidated Greek.doc (9)

11 Kanika Hotels Public Company Limited Η παρούσα ισορροπία του ιοικητικού Συµβουλίου πληρεί τις πρόνοιες του Κώδικα λόγω του ότι ο αριθµός των Ανεξάρτητων µη-εκτελεστικών Συµβούλων υπερβαίνει το ένα τρίτο του ιοικητικού Συµβουλίου και τα προσόντα και η πείρα τους είναι τέτοια που έχουν σηµαντική επιρροή στις αποφάσεις του ιοικητικού Συµβουλίου. Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος είναι το ανώτατο εκτελεστικό διευθυντικό όργανο του ιοικητικού Συµβουλίου αναφορικά µε την εφαρµογή και υλοποίηση της γενικής πολιτικής του και προεδρεύει των συνεδριών του ιοικητικού Συµβουλίου και των Γενικών Συνελεύσεων της Εταιρείας. Λόγω του µεγέθους της Εταιρείας και της µεγάλης εµπειρίας του Προέδρου του ιοικητικού Συµβουλίου, δεν υπάρχει διαχωρισµός µε τη θέση του ιευθύνοντα Σύµβουλου αλλά υπάρχει ξέχωρη ανώτατη εκτελεστική θέση, εκείνη του Γενικού ιευθυντή, ο οποίος είναι ο αρµόδιος για την διεξαγωγή των εργασιών της Εταιρείας και είναι υπόλογος στον Εκτελεστικό Πρόεδρο. Την θέση του Γενικού ιευθυντή κατέχει η κα. ώρα Ονουφρίου. Παροχή Πληροφοριών Ο Γενικός ιευθυντής υποβάλλει στο ιοικητικό Συµβούλιο αναφορές και εκθέσεις σχετικά µε την οικονοµική κατάσταση και τις προοπτικές της Εταιρείας καθώς και για τα υπο µελέτη θέµατα που αναγράφονται στην ηµερήσια διάταξη της κάθε τακτικής συνεδρίασης του ιοικητικού Συµβουλίου. Μέσα στα πλαίσια αυτά οι ιοικητικοί Σύµβουλοι λαµβάνουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και έγγραφα πριν από την κάθε συνεδρία του ιοικητικού Συµβουλίου. Ο Πρόεδρος του ιοικητικού Συµβουλίου έχει την ευθύνη για την εύρυθµη και αποδοτική λειτουργία του ιοικητικού Συµβουλίου και προς τούτο φροντίζει ώστε τα πρακτικά των συνεδριάσεων του ιοικητικού Συµβουλίου τηρούνται από τον Γραµµατέα της Εταιρείας και αποστέλλονται σε όλα τα µέλη του ιοικητικού Συµβουλίου. Επιτροπή ιορισµών Το ιοικητικό Συµβούλιο υιοθετώντας τις αρχές του Κώδικα προχώρησε στη σύσταση Επιτροπής ιορισµών την 20 η Νοεµβρίου Τα µέλη της, κατά την ηµεροµηνία αυτής της Εκθεσης, είναι οι κ.κ. Θεοδόσης Καραολής (Πρόεδρος), Ρένος Σολοµίδης και Νέαρχος Παπαπέτρου (Ανεξάρτητοι µη Εκτελεστικοί ιοικητικοί Σύµβουλοι). Η Επιτροπή ιορισµών έχει ευθύνη να βοηθά το ιοικητικό Συµβούλιο κατά τη διαδικασία επιλογής και διορισµού νέων ιοικητικών Συµβούλων καθώς επίσης και στον προγραµµατισµό αναφορικά µε τη διαδοχή των αποχωρούντων ιοικητικών Συµβούλων της Εταιρείας και την οµαλή αντικατάσταση τους. Οι όροι εντολής της Επιτροπής και η έναρξη των εργασιών της ολοκληρώθηκε µέσα στο 2003 και στα πλαίσια της αποτελεσµατικής υλοποίησης των ευθυνών της, έχει εξουσιοδοτηθεί όπως: F:\K\KC01797\ASSURANCE\FS\_consolidated Greek.doc (10)

12 Kanika Hotels Public Company Limited 1. Aναζητεί και εξασφαλίζει οποιανδήποτε πληροφορία χρειάζεται από οποιοδήποτε µέλος του προσωπικού ή και από οποιανδήποτε εξωτερική πηγή. 2. Εξασφαλίζει, όταν το θεωρεί απαραίτητο, εξωτερική νοµική ή άλλη ανεξάρτητη επαγγελµατική υπηρεσία, µε έξοδα της Εταιρείας για σκοπούς που αφορούν την εκτέλεση των καθηκόντων της. 3. Εξασφαλίζει τη συµµετοχή στις συνεδριάσεις της εξωτερικών συµβούλων µε σχετική εµπειρία σε θέµατα της αρµοδιότητας της, όταν αυτό κριθεί απαραίτητο. Η Επιτροπή ιορισµών συνέρχεται τουλάχιστον µια φορά το χρόνο και αναφέρεται στο ιοικητικό Συµβούλιο. Κατά την διάρκεια του η Επιτροπή ιορισµών έχει συνεδριάσει µία φορά. Επανεκλογή ιοικητικών Συµβούλων Σύµφωνα µε το Καταστατικό της Εταιρείας, σε κάθε Ετήσια Γενική Συνέλευση, το ένα τρίτο των µελών του ιοικητικού Συµβουλίου αποχωρεί µε δικαίωµα επανεκλογής. Οι Σύµβουλοι οι οποίοι έχουν αποχωρήσει και όντες επανεκλέξιµοι έχουν υποβάλει υποψηφιότητα και προσφέρονται για επανεκλογή είναι οι κ.κ. Ανδρέας Χ Ηράκλης και Νεοκλής Νικολαίδης και η κα. ώρα Ονουφρίου. Όπως απαιτείται από τον Κώδικα, παρατίθενται πιο κάτω σύντοµα βιογραφικά σηµειώµατα των ιοικητικών Συµβούλων που αποχωρούν και προσφέρονται για επανεκλογή. Ανδρέας Χ Ηράκλης Καπετάνιος Γεννήθηκε στην Αµµόχωστο. Φοίτησε στην Ανώτατη Βιοµηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια στο University of Kent της Αγγλίας απ όπου πήρε το δίπλωµα Μ.Α. Management Science. Συνέχισε τις σπουδές του στην Αµερική και πήρε το ιδακτορικό ίπλωµα στη ιοίκηση Επιχειρήσεων (Business Administration). Aπό το 1983 µέχρι το 2000 εργάστηκε στο Συγκροτήµα Εταιρειών ΚΑΝΙΚΑ και από το 2001 µέχρι σήµερα εργάζεται στο οικογενειακό συγκρότηµα εταιρειών ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ. ιαθέτει µεγάλη πείρα στη διεύθυνση ξενοδοχείων. Είναι Fellow του Chartered Institute of Marketing, του Institute of Management και του Ιnstitute of Business Administration του Ηνωµένου Βασιλείου. F:\K\KC01797\ASSURANCE\FS\_consolidated Greek.doc (11)

13 Kanika Hotels Public Company Limited ώρα Ονουφρίου Σπούδασε στην Αγγλία οικονοµικές επιστήµες και απέκτησε τον τίτλο του Βachelor στα οικονοµικά. Εργάστηκε σε γνωστό Ελεγκτικό Οίκο στο City του Λονδίνου για περίοδο τεσσάρων ετών. Επιστρέφοντας από την Αγγλία το 1980 εργάστηκε για δύο περίπου χρόνια σε µεγάλο Ελεγκτικό Οίκο στη Λεµεσό. Στη συνέχεια υπηρέτησε σε διάφορες διευθυντικές θέσεις στον ιδιωτικό τοµέα. Οι διευθυντικές και συµβουλευτικές της εµπειρίες καλύπτουν ένα πλατύ φάσµα υπηρεσιών. ιετέλεσε µέλος του ιοικητικού Συµβουλίου των Επιχειρηµατιών Ανάπτυξης Γης και είναι µέλος του Κυπριακού Συνδέσµου ιεύθυνσης Ανθρώπινου υναµικού. Νεοκλής Νικολαίδης Γεννήθηκε στη Λεµεσό. Σπούδασε Λογιστική και Χρηµατοοικονοµικά στο Πανεπιστήµιο City του Λονδίνου. Εργάσθηκε στο Λονδίνο σε ελεγκτικό οίκο όπου πήρε τον τίτλο του Chartered Accountant (FCA). Eπανήλθε στην Κύπρο το 1986 και εργάσθηκε αρχικά σε µεγάλο ελεγκτικό οίκο. Από το 1992 εργάζεται στην ξενοδοχειακή βιοµηχανία ως οικονοµικός διευθυντής, αρχικά σε γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων και από το 1999 στην εταιρεία Kanika Hotels Public Company Limited ως Οικονοµικός ιευθυντής. Είναι Fellow του Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW) και µέλος του Συνδέσµου Εγκεκριµένων Λογιστών Κύπρου. Επιτροπή Αµοιβών Κανένας ιοικητικός Σύµβουλος δεν εµπλέκεται στον καθορισµό της αµοιβής του. Το ιοικητικό Συµβούλιο στις 20 Νοεµβρίου 2002 προέβη στη σύσταση Επιτροπής Αµοιβών τα µέλη της οποίας κατά την ηµεροµηνία αυτής της Έκθεσης είναι τρεις Ανεξάρτητοι µη-εκτελεστικοί ιοικητικοί Σύµβουλοι οι κ.κ. Ρένος Σολοµίδης (Πρόεδρος), Νέαρχος Παπαπέτρου και Ανδρέας Χ Ηράκλης Καπετάνιος. Η Επιτροπή Αµοιβών έχει την ευθύνη για τον καθορισµό των αµοιβών των ιοικητικών Συµβούλων βάση γραπτών όρων εντολής. Μέσα στα πλαίσια εκτέλεσης των καθηκόντων της η ρηθείσα Επιτροπή έχει εξουσιοδοτηθεί όπως: 1. ιερευνά οποιοδήποτε θέµα µέσα στα όρια των εξουσιών της. 2. Λαµβάνει οποιεσδήποτε πληροφορίες ή εξηγήσεις θεωρεί αναγκαίες από: - οποιοδήποτε εργοδοτούµενο της Εταιρείας - οποιαδήποτε εξωτερική πηγή 3. Εξασφαλίζει οποιαδήποτε νοµική ή άλλη ανεξάρτητη επαγγελµατική συµβουλή θεωρεί αναγκαία και αναθέτει τη διεξαγωγή ερευνών και/ή µελετών που θεωρεί απαραίτητες για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων της. Η σχετική δαπάνη καλύπτεται από την Εταιρεία. F:\K\KC01797\ASSURANCE\FS\_consolidated Greek.doc (12)

14 Kanika Hotels Public Company Limited 4. Εξασφαλίζει τη συµµετοχή στις συνεδριάσεις των εξωτερικών συµβούλων, όταν αυτή το κρίνει απαραίτητο. 5. Εξασφαλίζει αξιόπιστες πρόσφατες πληροφορίες σχετικά µε αµοιβές σε άλλες συγκρίσιµες εταιρείες. Η Επιτροπή Αµοιβών συνέρχεται τουλάχιστον µία φορά τον χρόνο και τηρούνται λεπτοµερή πρακτικά τα οποία επικυρώνονται από τον Πρόεδρο της Επιτροπής. Kατά τη διάρκεια του η Επιτροπή συνεδρίασε µία φορά. Η ακολουθούµενη πολιτική και το ύψος των αµοιβών των µελών του ιοικητικού Συµβουλίου παρουσιάζεται στην Έκθεση Επιτροπής Αµοιβών στις σελίδες 17 και 18. Οικονοµικές Εκθέσεις Το ιοικητικό Συµβούλιο υποβάλλει ισορροπηµένη, λεπτοµερή και κατανοητή αξιολόγηση σε όλες τις περιπτώσεις δηµοσίων εκθέσεων, αναφορών σε εποπτικά όργανα καθώς και σε περιπτώσεις πληροφόρησης που απαιτείται από σχετικές νοµοθεσίες. Η αξιολόγηση για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου παρουσιάζεται στις σελίδες 3 µέχρι 7. Αρχή της συνεχιζόµενης λειτουργίας (Going Concern) Το ιοικητικό Συµβούλιο βεβαιώνει ότι η Εταιρεία διαθέτει επαρκείς πόρους για να συνεχίσει τη λειτουργία της ως δρώσα οικονοµική µονάδα για τους επόµενους δώδεκα µήνες. Επιτροπή Ελέγχου Τα µέλη της Επιτροπής Ελέγχου που συστάθηκε στις 20 Νοεµβρίου 2002 κατά την ηµεροµηνία αυτής της Έκθεσης απαρτίζουν οι κ.κ. Ρένος Σολοµίδης (Πρόεδρος Ανεξάρτητος µη-εκτελεστικός), Νέαρχος Παπαπέτρου (Ανεξάρτητος µη-εκτελεστικός) και Νεοκλής Νικολαίδης (Εκτελεστικός). Οι αρµοδιότητες και εξουσίες της Επιτροπής Ελέγχου βασίζονται σε συγκεκριµένους γραπτούς όρους εντολής. Η Επιτροπή Ελέγχου έχει την δυνατότητα να ζητά επαγγελµατικές συµβουλές σε θέµατα της αρµοδιότητας της και όποτε χρειαστεί δύναται να καλεί στις συνεδριάσεις ειδικούς επί των υπο συζήτηση θεµάτων. F:\K\KC01797\ASSURANCE\FS\_consolidated Greek.doc (13)

15 Kanika Hotels Public Company Limited Η Επιτροπή Ελέγχου, µεταξύ άλλων, έχει ευθύνη για να: 1. Εισηγείται προς το ιοικητικό Συµβούλιο θέµατα αναφορικά µε το διορισµό, τον τερµατισµό, και την αµοιβή των εξωτερικών Ελεγκτών της Εταιρείας καθώς και για τη συνεχή επιθεώρηση και έκταση της αποτελεσµατικότητας του εσωτερικού ελέγχου. 2. Βεβαιώνεται για την ανεξαρτησία και αντικειµενικότητα των Ελεγκτών της Εταιρείας. 3. Υποβάλλει κάθε χρόνο αναφορά στο ιοικητικό Συµβούλιο σχετικά µε το ποσό των ελεγκτικών και συµβουλευτικών αµοιβών που πληρώνονται από την εταιρεία και τις θυγατρικές της, στους ελεγκτές της εταιρείας καθώς επίσης και την τυχόν ανάθεση στους ελεγκτές ουσιωδών συµβουλευτικών καθηκόντων. 4. Εξετάζει τις ενδιάµεσες οικονοµικές καταστάσεις καθώς και τους τελικούς λογαριασµούς της Εταιρείας και βεβαιώνεται για τη σωστή εφαρµογή των λογιστικών αρχών, καθώς και για τη συµµόρφωση της Εταιρείας µε τους Νόµους, τους Κανονισµούς του Χρηµατιστηρίου Αξιών Κύπρου και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Συζητά µε τους Εξωτερικούς Ελεγκτές της Εταιρείας θέµατα τα οποία πηγάζουν από τον ενδιάµεσο ή τελικό έλεγχο των λογαριασµών (εάν κρίνεται αναγκαίο στην απουσία της ιεύθυνσης της Εταιρείας). 5. Επιβλέπει θέµατα επιλογής των λογιστικών χειρισµών για τις οικονοµικές καταστάσεις της Εταιρείας. 6. Εξετάζει και αξιολογεί περιοδικά την πολιτική της Εταιρείας στο τοµέα διαχείρισης κινδύνων και την επίδραση της στην πρόοδο της Εταιρείας. 7. Επιθεωρεί ουσιώδεις συναλλαγές της Εταιρείας ή/και θυγατρικών και συνδεδεµένων Εταιρειών της οιασδήποτε µορφής στις οποίες ιοικητικός Σύµβουλος, Πρώτος Εκτελεστικός ιευθυντής, Ανώτερο Εκτελεστικό Στέλεχος, Γραµµατέας, Ελεγκτής, ή Μεγαλοµέτοχος της Εταιρείας που κατέχει άµεσα ή έµµεσα πέραν του 5% του εκδοθέντος µετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας ή των δικαιωµάτων ψήφου, έχει άµεσα ή έµµεσα οποιοδήποτε ουσιαστικό συµφέρον. 8. Συντάσσει την Έκθεση του ιοικητικού Συµβουλίου περί Εταιρικής ιακυβέρνησης µε την συνεργασία του Λειτουργού Συµµόρφωσης του Κώδικα. Κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων της Επιτροπής Ελέγχου τηρούνται λεπτοµερή πρακτικά τα οποία επικυρώνονται από τον Πρόεδρο της. Κατά την διάρκεια του η Επιτροπή συνεδρίασε τρεις φορές. F:\K\KC01797\ASSURANCE\FS\_consolidated Greek.doc (14)

16 Kanika Hotels Public Company Limited Συµµόρφωση µε τον Κώδικα Για την συµµόρφωση της Εταιρείας µε τον Κώδικα, το ιοικητικό Συµβούλιο έχει διορίσει στις 20 Νοεµβρίου 2002 τον κ. Νεοκλή Νικολαϊδη, ιοικητικό Σύµβουλο και υπεύθυνο για την οικονοµική διαχείριση της Εταιρείας, ως τον αρµόδιο Λειτουργό Συµµόρφωσης ο οποίος παρακολουθεί σε συνεργασία µε την Επιτροπή Ελέγχου την εφαρµογή του Κώδικα. Εσωτερικός Έλεγχος Το ιοικητικό Συµβούλιο έχει την ευθύνη να επιθεωρεί τουλάχιστο µια φορά το χρόνο την αποτελεσµατικότητα των συστηµάτων εσωτερικού ελέγχου της Εταιρείας καθώς και των διαδικασιών για την επαλήθευση της ορθότητας, πληρότητας και εγκυρότητας των πληροφοριών που παρέχονται στους επενδυτές. Το ιοικητικό Συµβούλιο µε τη βοήθεια της Επιτροπής Ελέγχου βεβαιώνει ότι για το έτος που έληξε την 31 εκεµβρίου έχει επιθεωρήσει τα συστήµατα ελέγχου περιλαµβανοµένων των χρηµατοοικονοµικών και λειτουργικών συστηµάτων και των συστηµάτων συµµόρφωσης και διαχείρισης των κινδύνων που απειλούν την επίτευξη των στόχων της Εταιρείας καθώς και τις διαδικασίες επαλήθευσης της ορθότητας, πληρότητας και εγκυρότητας των πληροφοριών που παρέχονται στους επενδυτές και τα έχει βρει ικανοποιητικά. Η Εταιρεία κατά το έτος δεν διατηρούσε τµήµα εσωτερικού ελέγχου καθώς έχει κριθεί ως ικανοποιητικός και αποτελεσµατικός ο έλεγχος που ασκεί η Οικονοµική ιεύθυνση της Εταιρείας. Η Επιτροπή Ελέγχου αφού εξέτασε την ανάγκη δηµιουργίας Τµήµατος Εσωτερικού Ελέγχου, εισηγήθηκε στο ιοικητικό Συµβούλιο την ανάθεση ανασκόπησης του συστήµατος εσωτερικού ελέγχου βάση συµφωνηµένων διαδικασιών σε ανεξάρτητους εξωτερικούς ελεγκτές. Το ιοικητικό Συµβούλιο υιοθέτησε την εισήγηση της Επιτροπής Ελέγχου και διόρισε ως ανεξάρτητους ελεγκτές για την ανασκόπηση του συστήµατος εσωτερικού ελέγχου για το έτος τον οίκο Deloitte & Τοuche Limited. Το ιοικητικό Συµβούλιο βεβαιώνει ότι δεν έχει περιέλθει σε γνώση του οποιαδήποτε παράβαση των περί Αξιών και Χρηµατιστηρίου Αξιών Κύπρου Νόµων και Κανονισµών. ανεισµός ιοικητικών Συµβούλων Κατά το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου δεν υπήρχαν οποιεσδήποτε οφειλές/δανεισµοί είτε των ιοικητικών Συµβούλων της Εταιρείας, είτε των ιοικητικών Συµβούλων των θυγατρικών και των συνδεδεµένων εταιρειών της, από την Εταιρεία ή από συνδεδεµένες εταιρείες. F:\K\KC01797\ASSURANCE\FS\_consolidated Greek.doc (15)

17 Kanika Hotels Public Company Limited Σχέσεις µε τους Μετόχους Οι Ετήσιες Γενικές Συνελεύσεις διεξάγονται σύµφωνα µε τις πρόνοιες της ισχύουσας νοµοθεσίας και διασφαλίζεται η ισότιµη µεταχείριση όλων των κατόχων τίτλων. Όλες οι µετοχές της Εταιρείας απολαµβάνουν τα ίδια δικαιώµατα ψήφου. Ειδοποιήσεις για τις Ετήσιες Γενικές Συνελεύσεις αποστέλλονται ατοµικά σε όλους τους Μετόχους. Στις Ετήσιες Γενικές Συνελεύσεις υποβάλλεται ξεχωριστό ψήφισµα για κάθε ουσιαστικό θέµα. Μεταξύ άλλων περιλαµβάνεται η Ετήσια Έκθεση και οι Οικονοµικές Καταστάσεις, η εκλογή ιοικητικών Συµβούλων καθώς επίσης και οι αµοιβές των ιοικητικών Συµβούλων. Στις Γενικές Συνελεύσεις της Εταιρείας είναι παρόντες και διαθέσιµοι να απαντήσουν σε ερωτήσεις των παρευρισκοµένων οι Πρόεδροι των Επιτροπών Ελέγχου, Αµοιβών και ιορισµών σχετικά µε τις εργασίες των αντίστοιχων Επιτροπών. Οι Μέτοχοι, εφ όσον αντιπροσωπεύουν επαρκή αριθµό µετοχών (5%), έχουν τη δυνατότητα να εγγράφουν θέµατα προς συζήτηση στις Γενικές Συνελεύσεις των Μετόχων, τουλάχιστον 15 ηµέρες πριν από την ειδοποίηση για σύγκληση Γενικής Συνέλευσης. Λειτουργός Επικοινωνίας Το ιοικητικό Συµβούλιο επιθυµεί και ενθαρρύνει την παρουσία όλων των Μετόχων στις Ετήσιες Γενικές Συνελεύσεις έτσι ώστε να επιτυγχάνεται πλήρης ενηµέρωση, ουσιαστική συζήτηση και αποτελεσµατική λήψη αποφάσεων οι οποίες εξυπηρετούν τα συµφέροντα όλων των Μετόχων. Το ιοικητικό Συµβούλιο διόρισε την κυρία ώρα Ονουφρίου, Μέλος του ιοικητικού Συµβουλίου και Γενικό ιευθυντή της Εταιρείας, ως υπεύθυνο Λειτουργό Επικοινωνίας των Μετόχων µε την Εταιρεία (Investor Liaison Officer) τα καθήκοντα της οποίας περιλαµβάνουν την έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση των Μετόχων σε θέµατα που αφορούν την Εταιρεία. Με εντολή του ιοικητικού Συµβουλίου Θεοδόσης Σ. Καραολής Εκτελεστικός Πρόεδρος Λεµεσός 23 Απριλίου 2007 F:\K\KC01797\ASSURANCE\FS\_consolidated Greek.doc (16)

18 Kanika Hotels Public Company Limited Έκθεση Επιτροπής Αµοιβών Πολιτική Αµοιβών Η Επιτροπή Αµοιβών καθορίζει και συστήνει στο ιοικητικό Συµβούλιο τις αµοιβές που κρίνει αναγκαίες να παραχωρηθούν για την προσέλκυση, διατήρηση και παροχή κινήτρου προς Εκτελεστικούς ιοικητικούς Συµβούλους που έχουν τις απαιτούµενες γνώσεις και εµπειρίες, αποφεύγοντας ταυτόχρονα να καταβληθούν αµοιβές ψηλότερες απ ότι απαιτείται για το σκοπό αυτό. Η Επιτροπή Αµοιβών εκτιµά πως η Εταιρεία τοποθετείται ανταγωνιστικά σε θέµατα αµοιβών στην αγορά και αξιολογεί τι καταβάλλεται σε συγκρίσιµες θέσεις και εταιρείες. Οι αµοιβές των Εκτελεστικών ιοικητικών Συµβούλων δεν συνδέονται µε την επίδοση και την κερδοφορία της Εταιρείας και δεν έχουν παραχωρηθεί οποιαδήποτε δικαιώµατα επιλογής αγοράς µετοχών (share options) σε Εκτελεστικούς ιοικητικούς Συµβούλους. Οι αµοιβές των µη-εκτελεστικών ιοικητικών Συµβούλων είναι ανάλογες µε το χρόνο που διαθέτουν για τις συνεδριάσεις και τη λήψη αποφάσεων για τη διοίκηση της Εταιρείας. Οι αµοιβές δεν συνδέονται µε την κερδοφορία της Εταιρείας και δεν λαµβάνουν τη µορφή συµµετοχής στο ασφαλιστικό/συνταξιοδοτικό πρόγραµµα της Εταιρείας. Οι αµοιβές όλων των ιοικητικών Συµβούλων υπό την ιδιότητά τους ως µέλη του ιοικητικού Συµβουλίου εγκρίνονται από τους Μετόχους σε κάθε Ετήσια Γενική Συνέλευση. Εκτελεστικοί ιοικητικοί Σύµβουλοι Οι αµοιβές των Εκτελεστικών ιοικητικών Συµβούλων καθορίζονται ανάλογα µε τις ευθύνες, τις γνώσεις, τα προσόντα και τις εµπειρίες του κάθε Συµβούλου και συνδέονται µε την επίδοση του και όχι µε την απόδοση της Εταιρείας. Ο Εκτελεστικός Σύµβουλος, κ. Θεοδόσης Καραολής, δεν διατηρεί συµβόλαιο εργοδότησης µε την Εταιρεία. Οι υπόλοιποι Εκτελεστικοί Σύµβουλοι διατηρούν συµβόλαια µε την Εταιρεία η διάρκεια των οποίων δεν υπερβαίνει τα πέντε χρόνια και τα οποία λήγουν στις 31 εκεµβρίου Μη-Εκτελεστικοί ιοικητικοί Σύµβουλοι Η αµοιβή των µη-εκτελεστικών ιοικητικών Συµβούλων καθορίζεται από το ιοικητικό Συµβούλιο και εγκρίνεται κάθε χρόνο από τη Ετήσια Γενική Συνέλευση. F:\K\KC01797\ASSURANCE\FS\_consolidated Greek.doc (17)

19 Kanika Hotels Public Company Limited Αποζηµίωση ιοικητικών Συµβούλων Τα δικαιώµατα των ιοικητικών Συµβούλων για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου έχουν ως εξής: Αριθµός Συµβούλων ικαιώµατα Αµοιβές Σύνολο Εκτελεστικοί Μη-Εκτελεστικοί ========= ======== ========= ========= Η συνολική αµοιβή των Εκτελεστικών ιοικητικών Συµβούλων για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου αναλύεται κατά κατηγορία ως εξής : Αριθµός ιοικητικών Συµβούλων 1 έως έως ======== Με εντολή του ιοικητικού Συµβουλίου Θεοδόσης Σ. Καραολής Εκτελεστικός Πρόεδρος Λεµεσός, 23 Απριλίου 2007 F:\K\KC01797\ASSURANCE\FS\_consolidated Greek.doc (18)

20 Cyprus Export Award for Services Έκθεση Ανεξάρτητων Ελεγκτών Προς τα Mέλη της Κanika Hotels Public Company Limited PricewaterhouseCoopers Limited City House 6 Karaiskakis Street CY-3032 Limassol P O Box CY-3300 Limassol, Cyprus Telephone: Facsimile: Έκθεση επί των Οικονοµικών Καταστάσεων Έχουµε ελέγξει τις οικονοµικές καταστάσεις της Kanika Hotels Public Company Limited (η Εταιρεία ) και της θυγατρικής της (το Συγκρότηµα ) στις σελίδες 22 µέχρι 48, που αποτελούνται από τον ενοποιηµένο ισολογισµό στις 31 εκεµβρίου, και την ενοποιηµένη κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων, την ενοποιηµένη κατάσταση αλλαγών στα ίδια κεφάλαια και την ενοποιηµένη κατάσταση ταµειακών ροών για το έτος που έληξε την ηµεροµηνία αυτή, και περίληψη των σηµαντικών λογιστικών αρχών και άλλες επεξηγηµατικές σηµειώσεις. Ευθύνη του ιοικητικού Συµβουλίου για τις Οικονοµικές Καταστάσεις Το ιοικητικό Συµβούλιο της Εταιρείας είναι υπεύθυνο για την ετοιµασία και δίκαιη παρουσίαση αυτών των ενοποιηµένων οικονοµικών καταστάσεων σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Πληροφόρησης όπως αυτά υιοθετήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) και τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Πληροφόρησης όπως αυτά εκδόθηκαν από το Συµβούλιο ιεθνών Λογιστικών Προτύπων (Σ ΛΠ) και τις απαιτήσεις του περί Εταιρειών Νόµου της Κύπρου, Κεφ Η ευθύνη αυτή περιλαµβάνει: σχεδιασµό, εφαρµογή και τήρηση εσωτερικού ελέγχου σχετικού µε την ετοιµασία και τη δίκαιη παρουσίαση οικονοµικών καταστάσεων απαλλαγµένων από ουσιώδη λάθη και παραλείψεις, είτε οφειλοµένων σε απάτη είτε σε λάθος επιλογή και εφαρµογή καταλλήλων λογιστικών αρχών και υπολογισµό λογιστικών εκτιµήσεων που είναι λογικές υπό τις περιστάσεις. Board Members: Phidias K Pilides (CEO), Dinos N Papadopoulos (Deputy CEO), Tassos I Televantides (Deputy CEO), Panikos N Tsiailis, Christakis Santis, Stephos D Stephanides, Costas L Hadjiconstantinou, George Foradaris, Costas M Nicolaides, Angelos M Loizou, Vasilis Hadjivassiliou, Androulla S Pittas, Savvas C Michail, Costas L Mavrocordatos, Christos M Themistocleous, Panicos Kaouris, Nicos A Neophytou, George M Loizou, Timothy D Osburne, Pantelis G Evangelou, Liakos M Theodorou, Stelios Constantinou, Tassos Procopiou, Andreas T Constantinides, Theo Parperis, Constantinos Constantinou, Petros C Petrakis, Philippos C Soseilos, Evgenios C Evgeniou, Christos Tsolakis, Nicos A Theodoulou, Nikos T Nikolaides, Cleo A Papadopoulou, Marios S Andreou, Nicos P Chimarides, Aram Tavitian, Constantinos Taliotis, Stavros A Kattamis, Yiangos A Kaponides, Tasos N Nolas, Chrysilios K Pelekanos Directors of Operations: Adrian Ioannou, Androulla Aristidou, Achilleas Chrysanthou, George Skapoullaros, Bambos A Charalambous, Chris Odysseos, Demetris V Psaltis, Constantinos L Kapsalis, Melina Pyrgou Offices: Nicosia, Limassol, Larnaca, Paphos PricewaterhouseCoopers Ltd is a private company, Registered in Cyprus (Reg. No )

Έκθεσηκαιενοποιημένεςοικονομικέςκαταστάσεις. Έκθεσηκαιοικονομικέςκαταστάσειςτηςμητρικήςεταιρείας

Έκθεσηκαιενοποιημένεςοικονομικέςκαταστάσεις. Έκθεσηκαιοικονομικέςκαταστάσειςτηςμητρικήςεταιρείας Έκθεσηκαιοικονομικέςκαταστάσεις 31 Δεκεμβρίου Έκθεσηκαιενοποιημένεςοικονομικέςκαταστάσεις Περιεχόμενα Σελίδα ΔιοικητικόΣυμβούλιοκαιάλλοιαξιωματούχοι 1 ΈκθεσηΔιοικητικούΣυμβουλίου 2 5 ΔήλωσηΔιοικητικούΣυμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Unifast Finance & Investments Public Company Limited

Unifast Finance & Investments Public Company Limited Έκθεσηκαιοικονομικέςκαταστάσεις 31 Δεκεμβρίου Περιεχόμενα Σελίδα ΔιοικητικόΣυμβούλιοκαιάλλοιαξιωματούχοι 1 ΔήλωσητωνμελώντουΔιοικητικούΣυμβουλίου 2 ΈκθεσηΔιοικητικούΣυμβουλίου 3 5 ΈκθεσηΔιοικητικούΣυμβουλίουπερίΕταιρικήςΔιακυβέρνησης

Διαβάστε περισσότερα

Amathus Public Limited

Amathus Public Limited Έκθεσηκαιοικονομικέςκαταστάσεις 31 Δεκεμβρίου Περιεχόμενα Σελίδα ΔιοικητικόΣυμβούλιοκαιάλλοιαξιωματούχοι 1 ΔήλωσητωνμελώντουΔιοικητικούΣυμβουλίουκαιτουοικονομικού διευθυντήτηςεταιρείαςγιατησύνταξητωνενοποιημένων

Διαβάστε περισσότερα

Apollo Investment Fund Public Company Limited

Apollo Investment Fund Public Company Limited Έκθεσηκαιοικονομικέςκαταστάσεις 31 Δεκεμβρίου2005 Περιεχόμενα Σελίδα ΔιοικητικόΣυμβούλιοκαιάλλοιαξιωματούχοι 1 ΈκθεσηΔιοικητικούΣυμβουλίου 2 6 Έκθεσηελεγκτών 7 8 Κατάστασηλογαριασμούαποτελεσμάτων 9 Ισολογισμός

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεσηκαιενοποιημένεςοικονομικέςκαταστάσεις 31 Οκτωβρίου2010

Έκθεσηκαιενοποιημένεςοικονομικέςκαταστάσεις 31 Οκτωβρίου2010 Έκθεσηκαιενοποιημένεςοικονομικέςκαταστάσεις 31 Οκτωβρίου Περιεχόμενα ΔιοικητικόΣυμβούλιοκαιάλλοιαξιωματούχοι 1 ΔήλωσητωνμελώντουΔιοικητικούΣυμβουλίουκαιτουυπεύθυνου σύνταξηςτωνενοποιημένωνκαιξεχωριστώνοικονομικών

Διαβάστε περισσότερα

KANIKA HOTELS PLC ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2010

KANIKA HOTELS PLC ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2010 ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Ενδιάμεση Έκθεση Διαχείρισης 1-2 Δήλωση των Μελών του

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΖΟΡΠΑΣ & ΥΙΟΙ ΛΤ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2003 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Α. ΖΟΡΠΑΣ & ΥΙΟΙ ΛΤ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2003 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2003 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και Επαγγελµατικοί Σύµβουλοι 1 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2 & 3 Έκθεση Ελεγκτών

Διαβάστε περισσότερα

A&P (ANDREOU & PARASKEVAIDES) ENTERPRISES LTD ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΡΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕΡΟΣ Α Το Διοικητικό Συμβούλιο της

A&P (ANDREOU & PARASKEVAIDES) ENTERPRISES LTD ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΡΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕΡΟΣ Α Το Διοικητικό Συμβούλιο της A&P (ANDREOU & PARASKEVAIDES) ENTERPRISES LTD ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΡΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕΡΟΣ Α Το Διοικητικό Συμβούλιο της Eταιρείας σε συνεδρία του στις 26 Ιουλίου 2004 αποφάσισε τη

Διαβάστε περισσότερα

ATLANTIC INSURANCE COMPANY PUBLIC LIMITED ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟ ΟΣ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2006

ATLANTIC INSURANCE COMPANY PUBLIC LIMITED ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟ ΟΣ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2006 ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟ ΟΣ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα Ενοποιηµένος συνοπτικός λογαριασµός αποτελεσµάτων 3 Ενοποιηµένος συνοπτικός ισολογισµός 4 Ενοποιηµένη

Διαβάστε περισσότερα

Κanika Hotels Public Company Limited. Εκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2004

Κanika Hotels Public Company Limited. Εκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2004 Εκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα Σελίδα Πρόσκληση Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης 1 ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 2 Εκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 3 5 Εκθεση

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006

Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006 Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006 Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2 5 Έκθεση Ανεξάρτητου Ελεγκτή 6 8 Ενοποιηµένη

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2005

Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2005 Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2005 Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2 4 Έκθεση ελεγκτών 5 6 Ενοποιηµένη κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON EUROPE PLC. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Περίοδος από 23 Ιανουαρίου 2009 μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2009

EPSILON EUROPE PLC. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Περίοδος από 23 Ιανουαρίου 2009 μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2009 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Περίοδος από 23 Ιανουαρίου 2009 μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2009 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

Eurocredit Retail Services Limited. Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006. Περιεχόµενα

Eurocredit Retail Services Limited. Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006. Περιεχόµενα Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2 3 Έκθεση Ανεξάρτητων Ελεγκτών 4 5 Κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 25 Αυγούστου 2011 Θέµα: Προκαταρκτικά αποτελέσµατα για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2011 Το ιοικητικό Συµβούλιο της Εταιρείας, σε συνεδρία του που έγινε χτές 24 Αυγούστου 2011, ενέκρινε τις µη

Διαβάστε περισσότερα

DIAKINISIS PORT (CY) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014

DIAKINISIS PORT (CY) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2007 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2007 Π Ε Ρ Ι Ε Χ

Διαβάστε περισσότερα

Woolworth (Cyprus) Properties Public Limited (πρώηνf.w. Woolworth & Co. (Cyprus) Limited) Έκθε ση και οποι ημέ κον ομι κατ αστ άσε 31 Δε

Woolworth (Cyprus) Properties Public Limited (πρώηνf.w. Woolworth & Co. (Cyprus) Limited) Έκθε ση και οποι ημέ κον ομι κατ αστ άσε 31 Δε Έκθεσηκαιενοποιημένεςοικονομικέςκαταστάσεις 31 Δεκεμβρίου2005 Περιεχόμενα Σελίδα ΔιοικητικόΣυμβούλιοκαιάλλοιαξιωματούχοι 1 ΔήλωσητωνμελώντουΔιοικητικούΣυμβουλίου 2 ΈκθεσηΔιοικητικούΣυμβουλίου 3 8 ΈκθεσηΔιοικητικούΣυμβουλίουπερίΕταιρικήςΔιακυβέρνησης

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006

Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006 Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006 Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 ήλωση των µελών του ιοικητικού Συµβουλίου και των υπευθύνων του Συγκροτήµατος

Διαβάστε περισσότερα

PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2005 PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΖΟΡΠΑΣ & ΥΙΟΙ ΗΜΟΣΙΑ ΛΤ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Τριµηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2005 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α

Α. ΖΟΡΠΑΣ & ΥΙΟΙ ΗΜΟΣΙΑ ΛΤ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Τριµηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2005 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α 0 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Συνοπτικός ενοποιηµένος λογαριασµός αποτελεσµάτων 1 Συνοπτική ενοποιηµένη κατάσταση αναγνωρισµένων κερδοζηµίων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ALPHA BANK CYPRUS LIMITED ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για το εννιάµηνο που έληξε στις 30 Σεπτεµβρίου 2010

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ALPHA BANK CYPRUS LIMITED ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για το εννιάµηνο που έληξε στις 30 Σεπτεµβρίου 2010 1 ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Περιεχόµενα 1 Ενδιάµεση ενοποιηµένη κατάσταση συνολικών εσόδων 2 Ενδιάµεση ενοποιηµένη κατάσταση οικονοµικής θέσης

Διαβάστε περισσότερα

Το επισυναπτόμενο έντυπο αυτό θα υπογράφεται από τον εκδότη και θα αποστέλλεται, μαζί με την Έκθεση περί Εταιρικής Διακυβέρνησης στο Χρηματιστήριο.

Το επισυναπτόμενο έντυπο αυτό θα υπογράφεται από τον εκδότη και θα αποστέλλεται, μαζί με την Έκθεση περί Εταιρικής Διακυβέρνησης στο Χρηματιστήριο. ΠΡΟΣ : Εταιρείες που έχουν εισηγμένους τίτλους στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου ΑΠΟ : Γενικό Διευθυντή Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου ΘΕΜΑ : Κώδικας Εταιρικής Διακυβέρνησης ΗΜΕΡ. : 22 Φεβρουαρίου, 2012 ΑΡ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΑΣΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2015

ΔΑΣΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2015 0 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Δήλωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των υπεύθυνων της Εταιρείας για τις συνοπτικές ενδιάμεσες ενοποιημένες

Διαβάστε περισσότερα

KARAOLIS GROUP PUBLIC LTD

KARAOLIS GROUP PUBLIC LTD Α.Φ.Τ.: 12108699F ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Περιεχόµενα ιοικητικό Συµβούλιο και Επαγγελµατικοί Σύµβουλοι Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 'Εκθεση Ανεξάρτητων Ελεγκτών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΔΩΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΔΩΔΩΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΩΔΩΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΔΩΔΩΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ARISTO DEVELOPERS PLC ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 30 Ιουνίου 2007

ARISTO DEVELOPERS PLC ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 30 Ιουνίου 2007 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 30 Ιουνίου 2007 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 30 Ιουνίου 2007 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Συνοπτική ενοποιημένη κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ASTRA SELF DRIVE CARS LIMITED ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2006

ASTRA SELF DRIVE CARS LIMITED ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2006 0 ASTRA SELF DRIVE CARS LIMITED ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Συνοπτικός µη ελεγµένος ενοποιηµένος λογαριασµός αποτελεσµάτων 1 Συνοπτικός µη ελεγµένος ενοποιηµένος ισολογισµός

Διαβάστε περισσότερα

Apollo Investment Fund Plc. Σελίδα

Apollo Investment Fund Plc. Σελίδα ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟ Ο ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα ΕΝ ΙΑΜΕΣΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 2 ΕΝ ΙΑΜΕΣΟΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 3 ΕΝ ΙΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΑ Ι ΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

PASAL CYPRUS LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2008

PASAL CYPRUS LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2008 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2008 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2008 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι αξιωματούχοι 1 Έκθεση

Διαβάστε περισσότερα

AQUA SOL HOTELS PUBLIC COMPANY LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2008 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α

AQUA SOL HOTELS PUBLIC COMPANY LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2008 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α AQUA SOL HOTELS PUBLIC COMPANY LIMITED 0 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Αξιωµατούχοι και επαγγελµατικοί σύµβουλοι 1 ήλωση των µελών του ιοικητικού Συµβουλίου, και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 28 Νοεµβρίου 2007. Χρηµατιστήριο Αξιών Κύπρου Οδός Κάµπου, 2ος Όροφος Στρόβολος Λευκωσία Τηλ. 22712300 / Φαξ. 22570308

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 28 Νοεµβρίου 2007. Χρηµατιστήριο Αξιών Κύπρου Οδός Κάµπου, 2ος Όροφος Στρόβολος Λευκωσία Τηλ. 22712300 / Φαξ. 22570308 28 Νοεµβρίου 2007 Χρηµατιστήριο Αξιών Κύπρου Οδός Κάµπου, 2ος Όροφος Στρόβολος Λευκωσία Τηλ. 22712300 / Φαξ. 22570308 Προσοχή: Κυρίου Νώντα Μεταξά Γενικό ιευθυντή ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αξιότιµε κύριε Μεταξά Θέµατα:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΔΕΚ ΚΙΝΗΜΑ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014

ΕΔΕΚ ΚΙΝΗΜΑ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Έκθεση ανεξάρτητου ελεγκτή 1 Κατάσταση εσόδων και εξόδων 2 Κατάσταση χρηματοοικονομικής θέσης 3

Διαβάστε περισσότερα

Εκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2001

Εκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2001 Εκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα Σελίδα Πρόσκληση Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης 1 ιοικητικό συµβούλιο και άλλοι σύµβουλοι 2 Εκθεση διοικητικού συµβουλίου 3 5 Εκθεση

Διαβάστε περισσότερα

ACTIBOND GROWTH FUND PUBLIC COMPANY LIMITED ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Περίοδος από 1 Ιανουαρίου µέχρι 30 Ιουνίου 2005

ACTIBOND GROWTH FUND PUBLIC COMPANY LIMITED ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Περίοδος από 1 Ιανουαρίου µέχρι 30 Ιουνίου 2005 ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Περίοδος από 1 Ιανουαρίου µέχρι 30 Ιουνίου 2005 MH-ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Λογαριασµός Αποτελεσµάτων 1 Ισολογισµός

Διαβάστε περισσότερα

Green Dot (Cyprus) Public Co Limited

Green Dot (Cyprus) Public Co Limited Έκθεση και οικονομικές καταστάσεις 31 Δεκεμβρίου 2009 Περιεχόμενα Σελίδα Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου 2-3 Έκθεση Ανεξάρτητου Ελεγκτή 4-5 Κατάσταση λογαριασμού

Διαβάστε περισσότερα

Woodland Designs Limited. Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2005. Περιεχόµενα

Woodland Designs Limited. Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2005. Περιεχόµενα Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2 3 Έκθεση ελεγκτών 4 5 Κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 1 30 2006 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 1 30 2006 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ A&P (Andreou & Paraskevaides) Enterprises Public Company Limited Το Διοικητικό Συµßουλίο της Εταιρείας σε συνεδρία του στις 29 Αυγούστου 2006 ενέκρινε τα µη ελεγµένα ενοποιηµένα οικονοµικά αποτελέσµατα

Διαβάστε περισσότερα

C.C.C. HOLDINGS & INVESTMENTS PUBLIC COMPANY LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

C.C.C. HOLDINGS & INVESTMENTS PUBLIC COMPANY LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Αξιωµατούχοι και επαγγελµατικοί σύµβουλοι 1 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2 5

Διαβάστε περισσότερα

Εκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2000

Εκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2000 Εκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα Σελίδα Πρόσκληση Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης 1 ιοικητικό συµβούλιο και άλλοι σύµβουλοι 2 Εκθεση διοικητικού συµβουλίου 3 6 Εκθεση

Διαβάστε περισσότερα

Elias Beach Hotel - New & Upgraded Guest Room

Elias Beach Hotel - New & Upgraded Guest Room 2 0 1 1 Elias Beach Hotel - New & Upgraded Guest Room 2 0 1 1 I III III IV V VI AGIA NAPA PAFOS LIMASSOL LIMASSOL AGIA NAPA I 2 0 1 1 II Saga Good Food 2011 III 2 0 1 1 IV V 2 0 1 1 VI 1 ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 1 30 2004 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 1 30 2004 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σας πληροφορούμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας συνήλθε στις 30 Αυγούστου 2004 και ώρα 11:30 π.μ. στα γραφεία της Εταιρείας στην οδό Δεληγιώργη 1, Λευκωσία και, μεταξύ άλλων, ενέκρινε τις μη

Διαβάστε περισσότερα

AMBTILA ENTERPRISES LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Περίοδος από 1 Ιανουαρίου 2012 μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2012

AMBTILA ENTERPRISES LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Περίοδος από 1 Ιανουαρίου 2012 μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2012 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Περίοδος από 1 Ιανουαρίου 2012 μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2012 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΝΕΡΒΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2006 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΜΙΝΕΡΒΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2006 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 0 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ιοικητικό Συµβούλιο και Επαγγελµατικοί Σύµβουλοι 1 ήλωση των µελών του ιοικητικού Συµβουλίου και των υπευθύνων της Εταιρείας για τη σύνταξη των οικονοµικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΡΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΕΚΘΕΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΡΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Μέρος Α: Η Liberty Life Insurance Public Company Ltd εφαρµόζει τις διατάξεις Α, Γ και του Κώδικα Εταιρικής ιακυβέρνησης (ΚΕ ) που αφορούν το ιοικητικό Συµβούλιο, Ευθύνη και Λογιστικό Έλεγχο και σχέσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΦΙΛΟΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ

ΦΙΛΟΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ ΦΙΛΟΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΜΗ-ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΜΗ-ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩ ΙΚΑΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΚΩ ΙΚΑΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΩ ΙΚΑΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α. ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.1 ιοικητικό Συµβούλιο Α.2 Ισορροπία ιοικητικού Συµβουλίου Α.3 Παροχή Πληροφοριών Α.4 ιορισµοί στο ιοικητικό Συµβούλιο Α.5 Επανεκλογή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΥΕΣ ΕΠΕΝ ΥΤΙΚΗ ΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΙΜΙΤΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟ Ο 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

ΚΑΡΥΕΣ ΕΠΕΝ ΥΤΙΚΗ ΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΙΜΙΤΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟ Ο 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟ Ο 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα Ενδιάµεση έκθεση διαχείρισης 3-4 ήλωση των µελών του ιοικητικού Συµβουλίου και άλλων υπευθύνων

Διαβάστε περισσότερα

PIERIDES ELECTRICAL PUBLIC CO LIMITED

PIERIDES ELECTRICAL PUBLIC CO LIMITED Μη ελεγμένες ενδιάμεσες συνοπτικές ενοποιημένες Εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2006 Μη ελεγμένες ενδιάμεσες συνοπτικές ενοποιημένες Εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2006 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα Μη ελεγμένος

Διαβάστε περισσότερα

AMBTILA ENTERPRISES LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2011

AMBTILA ENTERPRISES LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2011 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2011 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2011 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Oικονομικές καταστάσεις

Oικονομικές καταστάσεις Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική Ευαγγελισμός Λτδ Οικονομικές Καταστάσεις 31 Δεκεμβρίου 2009 Oικονομικές καταστάσεις 31 Δεκεμβρίου 2009 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Πληροφορίες Εταιρείας 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

PHC Franchised Restaurants Public Limited (πρώην PHC Franchised Restaurants Limited) Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2004

PHC Franchised Restaurants Public Limited (πρώην PHC Franchised Restaurants Limited) Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2004 Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2004 Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2 4 Έκθεση ελεγκτών 5 6 Ενοποιηµένη κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Α ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2005

ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Α ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2005 Α Ρ Τ Ο Β Ι Ο Μ Η Χ Α Ν Ι Α Κ Α Ρ Α Μ Ο Λ Ε Γ Κ Ο Σ Ανώνυµη Παραγωγής & Εµπορίας Ειδών Αρτοποιϊας & Ζαχαροπλαστικής Αριθµός Μητρώου Ανωνύµων Εταιρειών: 20474/06/Β/89/42 Θ έ σ η Τ ζ ή µ α, Κ ο ρ ω π ί Α

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ KARAMOLEGOS BAKERY ROMANIA S.A. Ε ΡΑ:ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Για την χρήση από 1 Ιανουαρίου έως 31 εκεµβρίου 2007 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (.Π.Χ.Π.)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΑΦΟΥ. (Εταιρεία περιορισµένης ευθύνης δι εγγυήσεως των µελών) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΑΦΟΥ. (Εταιρεία περιορισµένης ευθύνης δι εγγυήσεως των µελών) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2005 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2005 Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και Αξιωµατούχοι 1 Έκθεση ελεγκτών 2 Λογαριασµός εσόδων και δαπανών 3 Ισολογισµός 4 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Αξιωματούχοι και Επαγγελματικοί σύμβουλοι 1 Έκθεση Διοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ AMATHUS PUBLIC LIMITED ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΧΡΙ 35.218.480 ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΧΡΙ 17.609.240 ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΛΑΪΚΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Ε.Π.Ε.Υ.

Διαβάστε περισσότερα

Το Σ ενέκρινε την Εξαµηνιαία Οικονοµική Έκθεση 2011

Το Σ ενέκρινε την Εξαµηνιαία Οικονοµική Έκθεση 2011 27/07/ Το Σ ενέκρινε την Εξαµηνιαία Οικονοµική Έκθεση Ανακοινούται ότι στη Συνεδρία του της 26/07/ το ιοικητικό Συµβούλιο της Εταιρείας ενέκρινε την Εξαµηνιαία Οικονοµική Έκθεση. Οι παρεχόµενες στην Έκθεση

Διαβάστε περισσότερα

CYPRUS TRADING CORPORATION PLC ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Για το τρίμηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου 2012 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α

CYPRUS TRADING CORPORATION PLC ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Για το τρίμηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου 2012 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α 0 ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα 1. Συνοπτικές ενδιάμεσες ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις - Συνοπτική ενοποιημένη κατάσταση συνολικών εσόδων 1 - Συνοπτική ενοποιημένη κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2010

ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2010 ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Σημ. Κύκλος εργασιών 456.801.297 468.872.216 Κόστος πωλήσεων (332.956.466) (344.899.280) Μεικτά κέρδη 123.844.831 123.972.936 Άλλα εισοδήματα από εργασίες 8 17.390.125

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση και ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις 31 Δεκεμβρίου 2009

Έκθεση και ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις 31 Δεκεμβρίου 2009 Έκθεση και ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις 31 Δεκεμβρίου 2009 Περιεχόμενα Σελίδα Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι αξιωματούχοι 1 Δήλωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και άλλων υπευθύνων της Εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσια Έκθεση και Οικονομικές Καταστάσεις της Εταιρείας και του Συγκροτήματος για τη χρήση που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2014

Ετήσια Έκθεση και Οικονομικές Καταστάσεις της Εταιρείας και του Συγκροτήματος για τη χρήση που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2014 Ετήσια Έκθεση και Οικονομικές Καταστάσεις της Εταιρείας και του Συγκροτήματος Σελίδα Διοικητικό Συμβούλιο και Επαγγελματικοί Σύμβουλοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου 2 5 Δήλωση των μελών του Διοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

C.C.C. HOLDINGS & INVESTMENTS PUBLIC COMPANY LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

C.C.C. HOLDINGS & INVESTMENTS PUBLIC COMPANY LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Αξιωματούχοι και επαγγελματικοί σύμβουλοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου 2-4

Διαβάστε περισσότερα

Ιωάννης Κουλουλίας Πρόεδρος του ιοικητικού Συµβουλίου

Ιωάννης Κουλουλίας Πρόεδρος του ιοικητικού Συµβουλίου ΕΛΦΙΚΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ε ΡΑ : 62º ΧΙΛ. ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ, ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Α.Φ.Μ. 094041946 ΑΡ.Μ.Α.Ε. 9596 / 06 / Β / 86 / 002 ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ 0087/00009420/el Ετήσια Οικονομική Έκθεση SEA STAR CAPITAL PLC ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ 2013 Γίνεται αναφορά στις Οικονομικές Καταστάσεις της Εταιρείας Sea Star Capital Plc που είχαν δημοσιευθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ASSET MANAGEMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ. Βάσει των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ASSET MANAGEMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ. Βάσει των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης ΠΕΙΡΑΙΩΣ ASSET MANAGEMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ Ενδιάμεσες Οικονομικές Πληροφορίες 30 Ιουνίου 2007 Βάσει των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης Οι συνημμένες Ενδιάμεσες

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Αξιωματούχοι και Επαγγελματικοί Σύμβουλοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου 2 & 3 Έκθεση Ανεξάρτητων Ελεγκτών

Διαβάστε περισσότερα

ELGEKA (CYPRUS) LTD ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2006

ELGEKA (CYPRUS) LTD ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2006 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2006 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2006 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

N.B. TRAVEL AND TOURS PUBLIC COMPANY LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

N.B. TRAVEL AND TOURS PUBLIC COMPANY LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ N.B. TRAVEL AND TOURS PUBLIC COMPANY LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Αξιωματούχοι και Επαγγελματικοί Σύμβουλοι 1 Έκθεση Διοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. Ε ΡΑ: ΘΕΣΗ ΤΖΗΜΑ ΚΟΡΩΠΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου έως 30 Σεπτεµβρίου 2006

ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. Ε ΡΑ: ΘΕΣΗ ΤΖΗΜΑ ΚΟΡΩΠΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου έως 30 Σεπτεµβρίου 2006 ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. Ε ΡΑ: ΘΕΣΗ ΤΖΗΜΑ ΚΟΡΩΠΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου έως 30 Σεπτεµβρίου 2006 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κατάσταση Λογαριασμού Αποτελεσμάτων για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2005

Κατάσταση Λογαριασμού Αποτελεσμάτων για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2005 Κατάσταση Λογαριασμού Αποτελεσμάτων για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2005 31.12.2005 31.12.2004 Διαφοροποίηση σε % έτους 2005 έναντι του έτους 2004 % Κύκλος εργασιών 15.018.396 14.827.278 1% Καθαρά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ΜΕΧΡΙ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010. σύμφωνα με την Απόφαση 4/507/28.04.2009. του Διοικητικού Συμβουλίου της

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ΜΕΧΡΙ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010. σύμφωνα με την Απόφαση 4/507/28.04.2009. του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ΜΕΧΡΙ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 σύμφωνα με την Απόφαση 4/507/28.04.2009 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς της Ελλάδας Τα παρακάτω στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Εταιρικής Διακυβέρνησης

Έκθεση Εταιρικής Διακυβέρνησης Έκθεση Εταιρικής Διακυβέρνησης IΙI. Εταιρική Διακυβέρνηση Α Εισαγωγή Β Διοικητικό Συμβούλιο Γ Επιτροπές Διοικητικού Συμβουλίου Δ Λειτουργός Συμμόρφωσης Ε Αμοιβή Διοικητικών Συμβούλων ΣΤ Δανεισμός Διοικητικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ B. Αριθμός 4785 Τετάρτη, 2 Ιουλίου 2014 3323

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ B. Αριθμός 4785 Τετάρτη, 2 Ιουλίου 2014 3323 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ B Αριθμός 4785 Τετάρτη, 2 Ιουλίου 2014 3323 Aριθμός 3337 CNP ASFALISTIKI LIMITED Δημοσίευση σύμφωνα με τον Κανονισμό 22(2) των περί Ασκήσεως

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Εταιρικής Διακυβέρνησης

Έκθεση Εταιρικής Διακυβέρνησης Έκθεση Εταιρικής Διακυβέρνησης IΙI. Εταιρική Διακυβέρνηση Α Εισαγωγή Β Διοικητικό Συμβούλιο Γ Επιτροπές Διοικητικού Συμβουλίου Δ Λειτουργός Συμμόρφωσης Ε Αμοιβή Διοικητικών Συμβούλων ΣΤ Δανεισμός Διοικητικών

Διαβάστε περισσότερα

ELGEKA (CYPRUS) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014

ELGEKA (CYPRUS) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΟ plc ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

ΚΕΟ plc ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 ΚΕΟ plc ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ Περιεχόμενα Σελίδα Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Σύμβουλοι 2 Δήλωση Μελών Διοικητικού Συμβουλίου και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2012 ΕΓΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2012

ΕΓΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2012 ΕΓΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2012 0087/00002732/el Ετήσια Οικονομική Έκθεση SEA STAR CAPITAL PLC ΕΓΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ SEAS Attachment: 1.

Διαβάστε περισσότερα

MICROLAND COMPUTERS A.E.B.E. ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου 2006 έως την 31 Μαρτίου 2006

MICROLAND COMPUTERS A.E.B.E. ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου 2006 έως την 31 Μαρτίου 2006 Έδρα: Λήµνου 7 Ν. Ιωνία Αττικής Αριθµός Μητρώου Α.Ε 27671/06/Β/92/21 MICROLAND COMPUTERS A.E.B.E. ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου 2006 έως την 31 Μαρτίου 2006 Περιεχόµενα

Διαβάστε περισσότερα

Σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της ΚΑΘΑΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ, ΒΑΦΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΑΝΟΠΟΙΙΑΣ Χρήσεως 2008

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΡΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΡΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Μέρος A Το Διοικητικό Συμβούλιο, αναγνωρίζοντας τη σημασία του Κώδικα Εταιρικής Διακυβέρνησης για τη σωστή και χρηστή διοίκηση της Εταιρείας και τη συνεχή προστασία των συμφερόντων όλων των Μετόχων, έχει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΟΡΟΙ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΡΟΙ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 1. Όροι Εντολής του Αξιωματούχου Αναφοράς Ο Αξιωματούχος Αναφοράς επιλαμβάνεται των ανησυχιών και των προβλημάτων των μετόχων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΟ PLC ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

ΚΕΟ PLC ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΕΟ PLC ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Περιεχόμενα Σελίδα Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Σύμβουλοι 1 Δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

Μιτσίδης Δημόσια Εταιρεία Λίμιτεδ. Έκθεση και οικονομικές καταστάσεις 31 Δεκεμβρίου 2009. Περιεχόμενα

Μιτσίδης Δημόσια Εταιρεία Λίμιτεδ. Έκθεση και οικονομικές καταστάσεις 31 Δεκεμβρίου 2009. Περιεχόμενα Έκθεση και οικονομικές καταστάσεις 31 Δεκεμβρίου 2009 Περιεχόμενα Σελίδα Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι αξιωματούχοι 1 Δήλωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και άλλων υπευθύνων της Εταιρείας για

Διαβάστε περισσότερα

Ενδιάμεσεςσυνοπτικέςενοποιημένεςοικονομικές καταστάσεις30 Ιουνίου2009

Ενδιάμεσεςσυνοπτικέςενοποιημένεςοικονομικές καταστάσεις30 Ιουνίου2009 Ενδιάμεσεςσυνοπτικέςενοποιημένεςοικονομικές καταστάσεις30 Ιουνίου2009 Περιεχόμενα Σελίδα Ενδιάμεσηέκθεσηδιαχείρισης 1 3 ΔήλωσητωνMελώντουΔιοικητικούΣυμβουλίου, τηςδιευθύνουσας ΣυμβούλουκαιτουΟικονομικούΔιευθυντήγιατιςενδιάμεσεςσυνοπτικές

Διαβάστε περισσότερα

PRIMETEL PLC ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2008

PRIMETEL PLC ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2008 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Διοικητικό Συμβούλιο, επαγγελματικοί σύμβουλοι και εγγεγραμμένο γραφείο 1 Δήλωση Προέδρου 2 Δήλωση των μελών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΤΔ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΤΔ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Τόκοι εισπρακτέοι 364.350 Τόκοι πληρωτέοι (160.877) Καθαρά έσοδα από τόκους 203.473 Έσοδα από δικαιώματα και προμήθειες 16.244

Διαβάστε περισσότερα

τηλ.: +357 22 360300 τηλ.: +357 25 868686 τηλ.: +357 24 819494

τηλ.: +357 22 360300 τηλ.: +357 25 868686 τηλ.: +357 24 819494 Κύπρος Φορολογικές και Νοµικές Υπηρεσίες 22 Ιουλίου 2015 Φορολογικά Νέα Τροποποιήσεις στη Φορολογική Νοµοθεσία Στις 9 Ιουλίου 2015 η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε σηµαντικές τροποποιήσεις στην φορολογική

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΕΥΡΩ. Για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2007

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΕΥΡΩ. Για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2007 ASTRA SELF DRIVE PUBLIC COMPANY LIMITED 42 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΕΥΡΩ Για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2007 Η Εταιρεία, ακολουθώντας την εγκύκλιο 11-2006 του Χρηµατιστηρίου Αξιών Κύπρου,

Διαβάστε περισσότερα

Σύµφωνα µε την Απόφαση 6/448/11.10.2007 του ιοικητικού Συµβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Σύµφωνα µε την Απόφαση 6/448/11.10.2007 του ιοικητικού Συµβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς «ΕΛΒΕ ΕΝ ΥΜΑΤΩΝ Α.Ε.» ΑΡ.Μ.Α.Ε. 15832/06/Β/87/32 Έδρα : Άγιος Ανδρέας T.K. 640 07 Καβάλα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ από 1 Ιανουαρίου 2008 έως 30 Ιουνίου 2008 Σύµφωνα µε την Απόφαση 6/448/11.10.2007

Διαβάστε περισσότερα

ΔΑΣΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ΕΚΘΕΣΗ, ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΔΑΣΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ΕΚΘΕΣΗ, ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗ, ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Αξιωματούχοι, επαγγελματικοί σύμβουλοι και τραπεζίτες 1 Πρόσκληση Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης 2 Σελίδα Δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις. για την περίοδο. (1 Ιανουαρίου έως 31 Μαρτίου 2006)

Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις. για την περίοδο. (1 Ιανουαρίου έως 31 Μαρτίου 2006) Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις για την περίοδο (1 Ιανουαρίου έως 31 Μαρτίου 2006) Βεβαιώνεται ότι οι συνημμένες Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις είναι εκείνες που εγκρίθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

ATLANTIC INSURANCE COMPANY PUBLIC LIMITED. ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2005

ATLANTIC INSURANCE COMPANY PUBLIC LIMITED. ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2005 ATLANTIC INSURANCE COMPANY PUBLIC LIMITED ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2005 ATLANTIC INSURANCE COMPANY PUBLIC LIMITED ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε.

ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε. ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε. ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Για το έτος που έληξε την 31 εκεµβρίου 2003 ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε. ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Για το έτος που έληξε την 31

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικά Αποτελέσματα Ομίλου Alpha Bank Cyprus Ltd για το εξάμηνο που έληξε την 30 Ιουνίου 2012 Επισυνάπτονται τα σχετικά Αποτελέσματα.

Οικονομικά Αποτελέσματα Ομίλου Alpha Bank Cyprus Ltd για το εξάμηνο που έληξε την 30 Ιουνίου 2012 Επισυνάπτονται τα σχετικά Αποτελέσματα. 0114/00000653/el Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση Alpha Bank Ltd Οικονομικά Αποτελέσματα Ομίλου Alpha Bank Cyprus Ltd για το εξάμηνο που έληξε την 30 Ιουνίου 2012 Επισυνάπτονται τα σχετικά Αποτελέσματα. ABCY

Διαβάστε περισσότερα

ELLINAS FINANCE PUBLIC COMPANY LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2008

ELLINAS FINANCE PUBLIC COMPANY LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2008 0 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα ιοικητικό συµβούλιο και επαγγελµατικοί σύµβουλοι 1 ήλωση των µελών του ιοικητικού Συµβουλίου 2 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΡΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΡΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΡΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕΡΟΣ Α Εταιρική διακυβέρνηση είναι το σύνολο των διαδικασιών και συστηµάτων που ακολουθούνται για την ορθή διεύθυνση και διοίκηση ενός οργανισµού.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ «ΚΥΠΡΟΥ ASSET MANAGEMENT Α.Ε..Α.Κ»

ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ «ΚΥΠΡΟΥ ASSET MANAGEMENT Α.Ε..Α.Κ» ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ «ΚΥΠΡΟΥ ASSET MANAGEMENT Α.Ε..Α.Κ» ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ 14ης ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Κύριοι

Διαβάστε περισσότερα

K. KYTHREOTIS HOLDINGS PUBLIC LTD ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

K. KYTHREOTIS HOLDINGS PUBLIC LTD ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ K. KYTHREOTIS HOLDINGS PUBLIC LTD ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΕΞΙ ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2012 K. KYTHREOTIS HOLDINGS PUBLIC LTD ΠΕΡIΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛIΔΑ Διοικητικό συμβούλιο και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝ ΥΣΕΩΝ

ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝ ΥΣΕΩΝ EVEREST ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝ ΥΣΕΩΝ Εξαµηνιαία Οικονοµική Έκθεση για την περίοδο από 1η Ιουλίου 2007 έως 31η εκεµβρίου 2007 (Τα ποσά είναι εκπεφρασµένα σε χιλιάδες ευρώ, εκτός εάν αναφέρεται

Διαβάστε περισσότερα