Κanika Hotels Public Company Limited. Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Κanika Hotels Public Company Limited. Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006"

Transcript

1 Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 ήλωση των µελών του ιοικητικού Συµβουλίου και των υπευθύνων της Εταιρείας για τη σύνταξη των οικονοµικών καταστάσεων 2 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 3 7 Έκθεση Εταιρικής ιακυβέρνησης 8 16 Έκθεση Επιτροπής Αµοιβών Έκθεση Ανεξάρτητων Ελεγκτών Ενοποιηµένη κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων 22 Ενοποιηµένος ισολογισµός 23 Ενοποιηµένη κατάσταση αλλαγών στα ίδια κεφάλαια 24 Ενοποιηµένη κατάσταση ταµειακών ροών Σηµειώσεις στις ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 26 48

2 Kanika Hotels Public Company Limited ιοικητικό συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι ιοικητικό Συµβούλιο Θεοδόσης Σ. Καραολής Εκτελεστικός Πρόεδρος Ανδρέας Χ Ηράκλης Καπετάνιος Ανεξάρτητος Mη Εκτελεστικός Σύµβουλος Ρένος Σολοµίδης Ανεξάρτητος Μη Εκτελεστικός Σύµβουλος Νέαρχος Παπαπέτρου Ανεξάρτητος Μη Εκτελεστικός Σύµβουλος ώρα Ονουφρίου Εκτελεστικός Σύµβουλος Νεοκλής Νικολαίδης Εκτελεστικός Σύµβουλος Σπύρος Καραολής Εκτελεστικός Σύµβουλος Χρίστος Περίκου Εκτελεστικός Σύµβουλος Εγγεγραµµένο γραφείο Γωνία 28ης Οκτωβρίου και Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ Kanika Enaerios Complex Αpollo House Λεµεσός Γραµµατέας εταιρείας Cyproservus Co Limited Λεωφόρος Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ 284 Ακίνητα Φορτούνα 3ος όροφος 3105 Λεµεσός Επιτροπές Κώδικα Εταιρικής ιακυβέρνησης Επιτροπή ιορισµών Θεοδόσης Σ. Καραολής Πρόεδρος Ρένος Σολοµίδης Νέαρχος Παπαπέτρου Επιτροπή Αµοιβών Ρένος Σολοµίδης Πρόεδρος Νέαρχος Παπαπέτρου Ανδρέας Χ Ηράκλης Καπετάνιος Λειτουργός Συµµόρφωσης µε τον Κώδικα Εταιρικής ιακυβέρνησης Νεοκλής Νικολαίδης Επιτροπή Ελέγχου Ρένος Σολοµίδης Πρόεδρος Νέαρχος Παπαπέτρου Νεοκλής Νικολαίδης Άτοµο επικοινωνίας µεταξύ των µετόχων και της Εταιρείας ώρα Ονουφρίου F:\K\KC01797\ASSURANCE\FS\_consolidated Greek.doc (1)

3 Kanika Hotels Public Company Limited ήλωση των µελών του ιοικητικού Συµβουλίου και των υπευθύνων της Εταιρείας για τη σύνταξη των ενοποιηµένων οικονοµικών καταστάσεων Σύµφωνα µε το άρθρο 140(1) του περί Αξιών και Χρηµατιστηρίου Αξιών Κύπρου Νόµο, εµείς τα µέλη του ιοικητικού Συµβουλίου και οι υπεύθυνοι για τη σύνταξη των ενοποιηµένων οικονοµικών καταστάσεων της Κanika Hotels Public Company Limited για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου, µε βάση τη γνώµη µας, που είναι προϊόν επιµελούς και ευσυνείδητης εργασίας, δηλώνουµε ότι τα στοιχεία που αναγράφονται στις ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις είναι αληθή και πλήρη. Μέλη του ιοικητικού Συµβουλίου Ονοµατεπώνυµο Υπογραφή Θεοδόσης Σ. Καραολής, Εκτελεστικός Πρόεδρος Ανδρέας Χ Hράκλης, Καπετάνιος, Ανεξάρτητος Μη Εκτελεστικός Σύµβουλος Ρένος Σολοµίδης, Ανεξάρτητος Μη Εκτελεστικός Σύµβουλος Νέαρχος Παπαπέτρου, Ανεξάρτητος Μη Εκτελεστικός Σύµβουλος ώρα Ονουφρίου, Εκτελεστικός Σύµβουλος Νεοκλής Νικολαίδης, Εκτελεστικός Οικονοµικός Σύµβουλος Σπύρος Καραολής, Εκτελεστικός Σύµβουλος Χρίστος Περίκου, Εκτελεστικός Σύµβουλος Υπεύθυνοι σύνταξης των ενοποιηµένων οικονοµικών καταστάσεων Ονοµατεπώνυµο Ιδιότητα Υπογραφή Νεοκλής Νικολαίδης Οικονοµικός ιευθυντής Λεµεσός 23 Απριλίου 2007 F:\K\KC01797\ASSURANCE\FS\_consolidated Greek.doc (2)

4 Kanika Hotels Public Company Limited Εκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 1 Το ιοικητικό Συµβούλιο παρουσιάζει την έκθεση του µαζί µε τις ελεγµένες ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις του Συγκροτήµατος για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου. Κύριες δραστηριότητες 2 Οι κύριες δραστηριότητες του Συγκροτήµατος, που δεν έχουν αλλάξει από τον προηγούµενο χρόνο, είναι η ιδιοκτησία και διαχείριση των ξενοδοχείων Alexander the Great Beach Hotel και Kanika Pantheon Hotel και η διαχείριση των ξενοδοχείου Olympic Lagoon Resort. Στις 10 Οκτωβρίου το Συγκρότηµα υπέγραψε συµφωνία διαχείρισης του ξενοδοχείου Elias Beach Hotel. Το ξενοδοχείο Αlexander The Great Βeach Hotel είναι στην Πάφο, έχει 202 δωµάτια (404 κλίνες) και είναι κατηγορίας τεσσάρων αστέρων. Το ξενοδοχείο Kanika Pantheon Hotel είναι στη Λεµεσό, έχει 158 δωµάτια (316 κλίνες) και είναι κατηγορίας τριών αστέρων. To ξενοδοχείο Olympic Lagoon Resort είναι στην Αγία Νάπα, έχει 259 δωµάτια, (518 κλίνες) και είναι κατηγορίας τεσσάρων αστέρων. To ξενοδοχείο Elias Beach Hotel είναι στην Λεµεσό, έχει 175 δωµάτια (350 κλίνες) και είναι κατηγορίας τεσσάρων αστέρων. Aνασκόπηση των εξελίξεων, της τρέχουσας κατάστασης και της επίδοσης των δραστηριοτήτων του Συγκροτήµατος 3 Το κέρδος από εργασίες για το έτος ανήλθε σε σε σύγκριση µε για το αντίστοιχο περσινό έτος. Η αύξηση του κέρδους από εργασίες οφείλεται κυρίως στη βελτίωση της απόδοσης των ξενοδοχείων Kanika Pantheon και Olympic Lagoon Resort. Τα καθαρά χρηµατοδοτικά έξοδα για το έτος ανήλθαν σε σε σύγκριση µε για το αντίστοιχο περσινό έτος. Η µείωση οφείλεται κυρίως στην µείωση των χρεωστικών τόκων σε τραπεζικά παρατραβήγµατα και στην εξόφληση καθυστερηµένων φορολογικών υποχρεώσεων. Τα αποτελέσµατα δεν παρουσιάζουν ουσιαστική διαφοροποίηση από την ήδη ανακοινωθείσα Ένδειξη Αποτελέσµατος για το. F:\K\KC01797\ASSURANCE\FS\_consolidated Greek.doc (3)

5 Kanika Hotels Public Company Limited Εκθεση ιοικητικού Συµβουλίου (συνέχεια) Aνασκόπηση των εξελίξεων, της τρέχουσας κατάστασης και της επίδοσης των δραστηριοτήτων του Συγκροτήµατος (συνέχεια) Κατά το έτος η εταιρεία διακρίθηκε για την άριστη εξυπηρέτηση και ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στους επισκέπτες των τριών ξενοδοχειακών µονάδων της, Alexander The Great Beach Hotel, Kanika Pantheon Hotel και Olympic Lagoon Resort. Οι οργανισµοί ταξιδιών Saga Ηolidays, Thomas Cook και Argo Holidays απένειµαν το έτος τα ακόλουθα βραβεία και τιµητικές διακρίσεις: Kαλύτερος Οµιλος Ξενοδοχείων από Argo Holidays Best Overall Summer Sun Accomodation από First Choice Holidays στο ξενοδοχείο Alexander the Great Beach Hotel Top Ten Hotels από Saga Holidays στο ξενοδοχείο Alexander the Great Beach Hotel Good Food από Saga Holidays στο ξενοδοχείο Alexander The Great Beach Hotel Responsible Tourism Award από Τhomas Cook στο ξενοδοχείο Οlympic Lagoon Resort Marque of Excellence από Thomas Cook στα ξενοδοχεία Κanika Pantheon και Alexander the Great Beach Hotel. Η Εταιρεία επίσης εφαρµόζει σε όλα της τα ξενοδοχεία τα συστήµατα ποιότητας ISO και HACCP. Το ιοικητικό Συµβούλιο της Εταιρείας δεν αναµένει οποιεσδήποτε σηµαντικές αλλαγές στις δραστηριότητες του Συγκροτήµατος για το προσεχές µέλλον πέραν αυτών που αναφέρονται στην προβλεπόµενη εξέλιξη του Συγκροτήµατος πιο κάτω. Κυριότεροι κίνδυνοι και αβεβαιότητες 4 Τα αποτελέσµατα του Συγκροτήµατος επηρεάζονται σε µεγάλο βαθµό από το ύψος και την ποιότητα του τουριστικού ρεύµατος προς την Κύπρο. Οι κυριότεροι χρηµατοοικονοµικοί κίνδυνοι και αβεβαιότητες που αντιµετωπίζει το συγκρότηµα παρουσιάζονται στη Σηµείωση 3 των ενοποιηµένων οικονοµικών καταστάσεων. F:\K\KC01797\ASSURANCE\FS\_consolidated Greek.doc (4)

6 Kanika Hotels Public Company Limited Εκθεση ιοικητικού Συµβουλίου (συνέχεια) Προβλεπόµενη εξέλιξη του Συγκροτήµατος 5 Το Συγκρότηµα διαθέτει κατάλληλη υποδοµή για την επιτυχή αντιµετώπιση των προκλήσεων της αγοράς οι οποίες αναµένονται να είναι συνεχείς και έντονες. Το ιοικητικό Συµβούλιο και η ιεύθυνση αναµένουν διεύρυνση στον κύκλο εργασιών του Συγκροτήµατος. Εκτενέστερη αναφορά στις προβλεπόµενες εξελίξεις του Συγκροτήµατος θα παρουσιαστεί στον χαιρετισµό του προέδρου του Συγκροτήµατος, κ. Θεοδόση Καραολή, στην Ετήσια Γενική Συνέλευση. Αποτελέσµατα 6 Τα αποτελέσµατα του Συγκροτήµατος για το έτος παρουσιάζονται στη σελίδα 22. Το καθαρό κέρδος για το έτος µεταφέρεται στα αποθεµατικά. Το ιοικητικό Συµβούλιο εισηγείται την πληρωµή µερίσµατος όπως παρουσιάζεται πιο κάτω. Μερίσµατα 7 Το ιοικητικό Συµβούλιο εισηγείται µέρισµα 1,2 σεντ ανά µετοχή για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου που ανέρχεται σε στους µετόχους που θα είναι εγγεγραµµένοι στο µητρώο της Εταιρείας στις 18 Ιουνίου Εφόσον το εν λόγω µέρισµα εγκριθεί από τους µετόχους θα πληρωθεί στις 29 Ιουνίου Στις 30 Ιουνίου πληρώθηκε µέρισµα ύψους για το έτος. Μετοχικό κεφάλαιο 9 εν υπήρχαν αλλαγές στο µετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας. ιοικητικό Συµβούλιο 10 Τα µέλη του ιοικητικού Συµβουλίου την 31 εκεµβρίου και την ηµεροµηνία αυτής της έκθεσης παρουσιάζονται στη σελίδα 1. Όλοι τους ήταν µέλη του ιοικητικού Συµβουλίου για ολόκληρο το. F:\K\KC01797\ASSURANCE\FS\_consolidated Greek.doc (5)

7 Kanika Hotels Public Company Limited Εκθεση ιοικητικού Συµβουλίου (συνέχεια) ιοικητικό Συµβούλιο (συνέχεια) 11 Σύµφωνα µε το Καταστατικό της Εταιρείας οι Σύµβουλοι οι οποίοι έχουν αποχωρήσει και όντες επανεκλέξιµοι έχουν υποβάλει υποψηφιότητα και προσφέρονται για επανεκλογή στην επόµενη Ετήσια Γενική Συνέλευση είναι ο κ. Ανδρέας Χ Ηράκλης Καπετάνιος, η κα. ώρα Ονουφρίου και ο κ. Νεοκλής Νικολαίδης. 12 εν υπήρχαν σηµαντικές αλλαγές στην κατανοµή των αρµοδιοτήτων ή στην αποζηµίωση του ιοικητικού Συµβουλίου. Συµµετοχή Συµβούλων στο µετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας 13 Στις 31 εκεµβρίου και στις 31 Μαρτίου 2007 το ποσοστό που κατείχε κατά κυριότητα στο µετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας κάθε µέλος του ιοικητικού Συµβουλίου, η σύζυγος, τα ανήλικα τέκνα του και εταιρείες στις οποίες αυτός κατέχει, άµεσα ή έµµεσα, τουλάχιστον 20 τοις εκατό των µετοχών µε δικαίωµα ψήφου, ήταν: 31 εκεµβρίου Πλήρως πληρωθείσες συνήθεις µετοχές % 31 Μαρτίου 2007 Πλήρως πληρωθείσες συνήθεις µετοχές % Θεοδόσης Καραολής (1) 53,99 53,99 Ανδρέας X Hράκλης Καπετάνιος (2) 23,52 23,52 Ρένος Σολοµίδης (3) 0,07 0,07 ώρα Ονουφρίου (4) 0,09 0,09 Σπύρος Καραολής (5) 0,05 0,05 Χρίστος Περίκου (6) 0,04 0,04 Νεοκλής Νικολαίδης 0,13 0,13 Νέαρχος Παπαπέτρου 0,02 0,02 1. Η συµµετοχή του κ. Θεοδόση Καραολή περιλαµβάνει την έµµεση συµµετοχή του µέσω της Theodosis Karaolis Holdings Limited ( ) της οποίας είναι ο κύριος µέτοχος, της συζύγου του Χριστίνας Καραολή ( ), των υιών του Σπύρου, Γιώργου και Μάριου Καραολή ( ), της αδελφής του Κατερίνας ηµητριάδη (50 000) και του αδελφού του Γιώργου Καραολή (75 000). 2. Η συµµετοχή του κ. Ανδρέα Χ Ηράκλη Καπετάνιου περιλαµβάνει την έµµεση συµµετοχή του µέσω της Α. Kapetanios Holdings Limited ( ), του αδελφού του Ξενή Χατζηρακλέους ( ) και των αδελφών του Ελένη Μαυρουδή και Κατερίνα Τσίτσιου ( η καθεµιά). 3. Η συµµετοχή του κ. Ρένου Σολοµίδη περιλαµβάνει την έµµεση συµµετοχή του µέσω της R & L Solomonides Holdings Limited (20 000). 4. Η συµµετοχή της κας ώρας Ονουφρίου περιλαµβάνει την έµµεση συµµετοχή της µέσω της θυγατέρας της Έµιλης Ονουφρίου (21 000) και της αδελφής της Αντιγόνης Ιωάννου (2 000). 5. Η συµµετοχή του κ. Σπύρου Καραολή περιλαµβάνει την έµµεση συµµετοχή του µέσω της συζύγου του Σαββούλας Κωνσταντίνου (30 000). 6. Η συµµετοχή του κ. Χρίστου Περίκου περιλαµβάνει την έµµεση συµµετοχή του µέσω του αδελφού του Μάριου Περίκου (4 000). F:\K\KC01797\ASSURANCE\FS\_consolidated Greek.doc (6)

8 Kanika Hotels Public Company Limited Εκθεση ιοικητικού Συµβουλίου (συνέχεια) Μέτοχοι που κατέχουν πέραν του 5 τοις εκατό του µετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας 14 Στις 31 Μαρτίου 2007, οι µέτοχοι, που κατείχαν κατά κυριότητα πέραν του 5 τοις εκατό του εκδοθέντος µετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, ήσαν οι ακόλουθοι: Τheodosis Karaolis Holdings Limited 40,24 Θεοδόσης Καραολής 8,06 A. Kapetanios Holdings Limited 12,06 Γεγονότα µεταγενέστερα του ισολογισµού 15 εν υπήρχαν σηµαντικά γεγονότα µεταγενέστερα του ισολογισµού. Υποκαταστήµατα 16 Το Συγκρότηµα δεν λειτουργούσε µέσω οποιονδήποτε υποκαταστηµάτων κατά τη διάρκεια του έτους. % Ελεγκτές 17 Οι Ανεξάρτητοι Ελεγκτές, PricewaterhouseCoopers Limited, έχουν εκδηλώσει επιθυµία να συνεχίσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους. Ψήφισµα που να εξουσιοδοτεί το ιοικητικό Συµβούλιο να καθορίσει την αµοιβή τους θα κατατεθεί στην Ετήσια Γενική Συνέλευση. Με εντολή του ιοικητικού Συµβουλίου Θεοδόσης Σ. Καραολής Εκτελεστικός Πρόεδρος Λεµεσός 23 Απριλίου 2007 F:\K\KC01797\ASSURANCE\FS\_consolidated Greek.doc (7)

9 Kanika Hotels Public Company Limited Έκθεση Εταιρικής ιακυβέρνησης Μέρος Α Υιοθέτηση Κώδικα Εταιρικής ιακυβέρνησης Το ιοικητικό Συµβούλιο αναγνωρίζει τη σηµασία του Κώδικα Εταιρικής ιακυβέρνησης ( ο Κώδικας ) για τη σωστή και χρηστή διοίκηση της Εταιρείας. Θεωρεί ότι η πλήρης εφαρµογή του Κώδικα Εταιρικής ιακυβέρνησης συµβάλλει στη διαφύλαξη και προώθηση των συµφερόντων όλων των Μετόχων. Στις 20 Νοεµβρίου 2002 το ιοικητικό Συµβούλιο πήρε την οµόφωνη απόφαση η Εταιρεία να υιοθετήσει όλες τις αρχές και διατάξεις του Κώδικα, όπως αυτός έχει εκδοθεί από το Χρηµατιστήριο Αξιών Κύπρου τον Σεπτέµβριο του 2002 και αναθεωρήθηκε τον Νοέµβριο 2003 και τον Ιανουάριο Μέσα στα πλαίσια της εν λόγω απόφασης, το ιοικητικό Συµβούλιο προέβη στη σύσταση Επιτροπών των οποίων η σύνθεση και τα καθήκοντα αναγράφονται στην παρούσα Έκθεση. Μέρος Β Τήρηση των ιατάξεων του Κώδικα ιοικητικό Συµβούλιο Η Εταιρεία διοικείται από το ιοικητικό Συµβούλιο το οποίο απαρτίζεται από 8 άτοµα, εκ των οποίων τα τρία είναι Ανεξάρτητοι µη-εκτελεστικοί Σύµβουλοι. Συνέρχεται σε τακτά χρονικά διαστήµατα. Κατά το υπό επισκόπηση έτος το ιοικητικό Συµβούλιο συνήλθε 6 φορές όπως προβλέπει και ο Κώδικας. Το ιοικητικό Συµβούλιο της Εταιρείας κατά την ηµεροµηνία αυτής της Έκθεσης αποτελείται από τους κ.κ. Θεοδόση Καραολή (Εκτελεστικό Πρόεδρο), Ανδρέα Χ Hράκλη Καπετάνιο (Ανεξάρτητο µη-εκτελεστικό), Ρένο Σολοµίδη (Ανεξάρτητο µη-εκτελεστικό), Νέαρχο Παπαπέτρου (Ανεξάρτητο µη-εκτελεστικό), ώρα Ονουφρίου (Εκτελεστικό), Νεοκλή Νικολαίδη (Εκτελεστικό), Σπύρο Καραολή (Εκτελεστικό) και Χρίστο Περίκου (Εκτελεστικό). Τα καθήκοντα του ιοικητικού Συµβουλίου καθορίζονται από το Καταστατικό της Εταιρείας, την ισχύουσα νοµοθεσία καθώς και τον Κώδικα. Μέσα στα πλαίσια αυτά τα καθήκοντα του ιοικητικού Συµβουλίου περιλαµβάνουν, µεταξύ άλλων, την εποπτεία, διαµόρφωση στρατηγικής και σχεδίου ανάπτυξης της Εταιρείας, τον καθορισµό της πολιτικής και των στόχων της Εταιρείας, την έγκριση του προϋπολογισµού και των σηµαντικών κεφαλαιουχικών δαπανών, τις ασυνήθεις συναλλαγές και τις συναλλαγές µε συγγενικά πρόσωπα, τις συγχωνεύσεις / εξαγορές καθώς και την επιχειρηµατική απόδοση της Εταιρείας και την παρακολούθηση των διαδικασιών επιλογής και αλλαγών λογιστικών αρχών. F:\K\KC01797\ASSURANCE\FS\_consolidated Greek.doc (8)

10 Kanika Hotels Public Company Limited Η λήψη των σχετικών αποφάσεων καταγράφεται σε Πρακτικά. Όλες οι αποφάσεις του ιοικητικού Συµβουλίου γνωστοποιούνται στην Εκτελεστική ιεύθυνση της Εταιρείας το συντοµότερο δυνατό µετά από κάθε συνεδρία. Για την καλύτερη εκτέλεση των καθηκόντων του, το ιοικητικό Συµβούλιο µπορεί να επιληφθεί οιαδήποτε άλλα θέµατα και δύναται να χρησιµοποιεί τις συµβουλές εξωτερικών συµβούλων όπου και όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο. Το ιοικητικό Συµβούλιο λειτουργεί µε βάση την αρχή της συλλογικής ευθύνης και καµία κατηγορία µελών του δεν διαφοροποιείται ως προς την ευθύνη του έναντι της Εταιρείας και των Μετόχων της. Τα µέλη του ιοικητικού Συµβουλίου και τα εκτελεστικά διευθυντικά στελέχη έχουν τη µόνιµη υποχρέωση άµεσης ανακοίνωσης και γνωστοποίησης πληροφοριών προς το ιοικητικό Συµβούλιο αλλά και προς τους Μετόχους µέσω της Ετήσιας Έκθεσης και των λογαριασµών της Εταιρείας, σχετικά µε οποιοδήποτε ίδιον ουσιαστικό συµφέρον που ενδέχεται να προκύψει από συναλλαγές της Εταιρείας καθώς και κάθε άλλη σύγκρουση ιδίων συµφερόντων µε αυτών της Εταιρείας ή συνδεδεµένων µε αυτή εταιρειών που ανακύπτει από την άσκηση των καθηκόντων τους. Γραµµατέας της Εταιρείας ιορίζεται από το ιοικητικό Συµβούλιο και αυτός διασφαλίζει όπως οι διαδικασίες ακολουθούνται και ότι υπάρχει συµµόρφωση µε το Καταστατικό της Εταιρείας και τους ισχύοντες κανονισµούς και νόµους. Γραµµατέας της Εταιρείας έχει διορισθεί η Εταιρεία Cyproservus Company Limited. Ολοι οι ιοικητικοί Σύµβουλοι έχουν πρόσβαση στις συµβουλές και στις υπηρεσίες του Γραµµατέα της Εταιρείας, ο οποίος έχει ευθύνη να διασφαλίζει ότι όλα τα µέλη του ιοικητικού Συµβουλίου είναι κατάλληλα ενηµερωµένα για τα θέµατα που εγείρονται στις συνεδρίες. Αλλαγή του Γραµµατέα της Εταιρείας αποφασίζεται σε επίπεδο ιοικητικού Συµβουλίου. Μετά το πέρας κάθε συνεδρίας ο Γραµµατέας της Εταιρείας καταγράφει όλες τις αποφάσεις και κυκλοφορεί πρακτικά της συνεδρίας σε όλα τα µέλη του ιοικητικού Συµβουλίου. Ισορροπία ιοικητικού Συµβουλίου Το ιοικητικό Συµβούλιο αποτελείται από τον Εκτελεστικό Πρόεδρο, τέσσερις άλλους Εκτελεστικούς Συµβούλους και τρεις Ανεξάρτητους µη-εκτελεστικούς Συµβούλους. Τα ονόµατα και οι θέσεις των Συµβούλων παρουσιάζονται στη σελίδα 1 της Ετήσιας Έκθεσης. F:\K\KC01797\ASSURANCE\FS\_consolidated Greek.doc (9)

11 Kanika Hotels Public Company Limited Η παρούσα ισορροπία του ιοικητικού Συµβουλίου πληρεί τις πρόνοιες του Κώδικα λόγω του ότι ο αριθµός των Ανεξάρτητων µη-εκτελεστικών Συµβούλων υπερβαίνει το ένα τρίτο του ιοικητικού Συµβουλίου και τα προσόντα και η πείρα τους είναι τέτοια που έχουν σηµαντική επιρροή στις αποφάσεις του ιοικητικού Συµβουλίου. Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος είναι το ανώτατο εκτελεστικό διευθυντικό όργανο του ιοικητικού Συµβουλίου αναφορικά µε την εφαρµογή και υλοποίηση της γενικής πολιτικής του και προεδρεύει των συνεδριών του ιοικητικού Συµβουλίου και των Γενικών Συνελεύσεων της Εταιρείας. Λόγω του µεγέθους της Εταιρείας και της µεγάλης εµπειρίας του Προέδρου του ιοικητικού Συµβουλίου, δεν υπάρχει διαχωρισµός µε τη θέση του ιευθύνοντα Σύµβουλου αλλά υπάρχει ξέχωρη ανώτατη εκτελεστική θέση, εκείνη του Γενικού ιευθυντή, ο οποίος είναι ο αρµόδιος για την διεξαγωγή των εργασιών της Εταιρείας και είναι υπόλογος στον Εκτελεστικό Πρόεδρο. Την θέση του Γενικού ιευθυντή κατέχει η κα. ώρα Ονουφρίου. Παροχή Πληροφοριών Ο Γενικός ιευθυντής υποβάλλει στο ιοικητικό Συµβούλιο αναφορές και εκθέσεις σχετικά µε την οικονοµική κατάσταση και τις προοπτικές της Εταιρείας καθώς και για τα υπο µελέτη θέµατα που αναγράφονται στην ηµερήσια διάταξη της κάθε τακτικής συνεδρίασης του ιοικητικού Συµβουλίου. Μέσα στα πλαίσια αυτά οι ιοικητικοί Σύµβουλοι λαµβάνουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και έγγραφα πριν από την κάθε συνεδρία του ιοικητικού Συµβουλίου. Ο Πρόεδρος του ιοικητικού Συµβουλίου έχει την ευθύνη για την εύρυθµη και αποδοτική λειτουργία του ιοικητικού Συµβουλίου και προς τούτο φροντίζει ώστε τα πρακτικά των συνεδριάσεων του ιοικητικού Συµβουλίου τηρούνται από τον Γραµµατέα της Εταιρείας και αποστέλλονται σε όλα τα µέλη του ιοικητικού Συµβουλίου. Επιτροπή ιορισµών Το ιοικητικό Συµβούλιο υιοθετώντας τις αρχές του Κώδικα προχώρησε στη σύσταση Επιτροπής ιορισµών την 20 η Νοεµβρίου Τα µέλη της, κατά την ηµεροµηνία αυτής της Εκθεσης, είναι οι κ.κ. Θεοδόσης Καραολής (Πρόεδρος), Ρένος Σολοµίδης και Νέαρχος Παπαπέτρου (Ανεξάρτητοι µη Εκτελεστικοί ιοικητικοί Σύµβουλοι). Η Επιτροπή ιορισµών έχει ευθύνη να βοηθά το ιοικητικό Συµβούλιο κατά τη διαδικασία επιλογής και διορισµού νέων ιοικητικών Συµβούλων καθώς επίσης και στον προγραµµατισµό αναφορικά µε τη διαδοχή των αποχωρούντων ιοικητικών Συµβούλων της Εταιρείας και την οµαλή αντικατάσταση τους. Οι όροι εντολής της Επιτροπής και η έναρξη των εργασιών της ολοκληρώθηκε µέσα στο 2003 και στα πλαίσια της αποτελεσµατικής υλοποίησης των ευθυνών της, έχει εξουσιοδοτηθεί όπως: F:\K\KC01797\ASSURANCE\FS\_consolidated Greek.doc (10)

12 Kanika Hotels Public Company Limited 1. Aναζητεί και εξασφαλίζει οποιανδήποτε πληροφορία χρειάζεται από οποιοδήποτε µέλος του προσωπικού ή και από οποιανδήποτε εξωτερική πηγή. 2. Εξασφαλίζει, όταν το θεωρεί απαραίτητο, εξωτερική νοµική ή άλλη ανεξάρτητη επαγγελµατική υπηρεσία, µε έξοδα της Εταιρείας για σκοπούς που αφορούν την εκτέλεση των καθηκόντων της. 3. Εξασφαλίζει τη συµµετοχή στις συνεδριάσεις της εξωτερικών συµβούλων µε σχετική εµπειρία σε θέµατα της αρµοδιότητας της, όταν αυτό κριθεί απαραίτητο. Η Επιτροπή ιορισµών συνέρχεται τουλάχιστον µια φορά το χρόνο και αναφέρεται στο ιοικητικό Συµβούλιο. Κατά την διάρκεια του η Επιτροπή ιορισµών έχει συνεδριάσει µία φορά. Επανεκλογή ιοικητικών Συµβούλων Σύµφωνα µε το Καταστατικό της Εταιρείας, σε κάθε Ετήσια Γενική Συνέλευση, το ένα τρίτο των µελών του ιοικητικού Συµβουλίου αποχωρεί µε δικαίωµα επανεκλογής. Οι Σύµβουλοι οι οποίοι έχουν αποχωρήσει και όντες επανεκλέξιµοι έχουν υποβάλει υποψηφιότητα και προσφέρονται για επανεκλογή είναι οι κ.κ. Ανδρέας Χ Ηράκλης και Νεοκλής Νικολαίδης και η κα. ώρα Ονουφρίου. Όπως απαιτείται από τον Κώδικα, παρατίθενται πιο κάτω σύντοµα βιογραφικά σηµειώµατα των ιοικητικών Συµβούλων που αποχωρούν και προσφέρονται για επανεκλογή. Ανδρέας Χ Ηράκλης Καπετάνιος Γεννήθηκε στην Αµµόχωστο. Φοίτησε στην Ανώτατη Βιοµηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια στο University of Kent της Αγγλίας απ όπου πήρε το δίπλωµα Μ.Α. Management Science. Συνέχισε τις σπουδές του στην Αµερική και πήρε το ιδακτορικό ίπλωµα στη ιοίκηση Επιχειρήσεων (Business Administration). Aπό το 1983 µέχρι το 2000 εργάστηκε στο Συγκροτήµα Εταιρειών ΚΑΝΙΚΑ και από το 2001 µέχρι σήµερα εργάζεται στο οικογενειακό συγκρότηµα εταιρειών ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ. ιαθέτει µεγάλη πείρα στη διεύθυνση ξενοδοχείων. Είναι Fellow του Chartered Institute of Marketing, του Institute of Management και του Ιnstitute of Business Administration του Ηνωµένου Βασιλείου. F:\K\KC01797\ASSURANCE\FS\_consolidated Greek.doc (11)

13 Kanika Hotels Public Company Limited ώρα Ονουφρίου Σπούδασε στην Αγγλία οικονοµικές επιστήµες και απέκτησε τον τίτλο του Βachelor στα οικονοµικά. Εργάστηκε σε γνωστό Ελεγκτικό Οίκο στο City του Λονδίνου για περίοδο τεσσάρων ετών. Επιστρέφοντας από την Αγγλία το 1980 εργάστηκε για δύο περίπου χρόνια σε µεγάλο Ελεγκτικό Οίκο στη Λεµεσό. Στη συνέχεια υπηρέτησε σε διάφορες διευθυντικές θέσεις στον ιδιωτικό τοµέα. Οι διευθυντικές και συµβουλευτικές της εµπειρίες καλύπτουν ένα πλατύ φάσµα υπηρεσιών. ιετέλεσε µέλος του ιοικητικού Συµβουλίου των Επιχειρηµατιών Ανάπτυξης Γης και είναι µέλος του Κυπριακού Συνδέσµου ιεύθυνσης Ανθρώπινου υναµικού. Νεοκλής Νικολαίδης Γεννήθηκε στη Λεµεσό. Σπούδασε Λογιστική και Χρηµατοοικονοµικά στο Πανεπιστήµιο City του Λονδίνου. Εργάσθηκε στο Λονδίνο σε ελεγκτικό οίκο όπου πήρε τον τίτλο του Chartered Accountant (FCA). Eπανήλθε στην Κύπρο το 1986 και εργάσθηκε αρχικά σε µεγάλο ελεγκτικό οίκο. Από το 1992 εργάζεται στην ξενοδοχειακή βιοµηχανία ως οικονοµικός διευθυντής, αρχικά σε γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων και από το 1999 στην εταιρεία Kanika Hotels Public Company Limited ως Οικονοµικός ιευθυντής. Είναι Fellow του Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW) και µέλος του Συνδέσµου Εγκεκριµένων Λογιστών Κύπρου. Επιτροπή Αµοιβών Κανένας ιοικητικός Σύµβουλος δεν εµπλέκεται στον καθορισµό της αµοιβής του. Το ιοικητικό Συµβούλιο στις 20 Νοεµβρίου 2002 προέβη στη σύσταση Επιτροπής Αµοιβών τα µέλη της οποίας κατά την ηµεροµηνία αυτής της Έκθεσης είναι τρεις Ανεξάρτητοι µη-εκτελεστικοί ιοικητικοί Σύµβουλοι οι κ.κ. Ρένος Σολοµίδης (Πρόεδρος), Νέαρχος Παπαπέτρου και Ανδρέας Χ Ηράκλης Καπετάνιος. Η Επιτροπή Αµοιβών έχει την ευθύνη για τον καθορισµό των αµοιβών των ιοικητικών Συµβούλων βάση γραπτών όρων εντολής. Μέσα στα πλαίσια εκτέλεσης των καθηκόντων της η ρηθείσα Επιτροπή έχει εξουσιοδοτηθεί όπως: 1. ιερευνά οποιοδήποτε θέµα µέσα στα όρια των εξουσιών της. 2. Λαµβάνει οποιεσδήποτε πληροφορίες ή εξηγήσεις θεωρεί αναγκαίες από: - οποιοδήποτε εργοδοτούµενο της Εταιρείας - οποιαδήποτε εξωτερική πηγή 3. Εξασφαλίζει οποιαδήποτε νοµική ή άλλη ανεξάρτητη επαγγελµατική συµβουλή θεωρεί αναγκαία και αναθέτει τη διεξαγωγή ερευνών και/ή µελετών που θεωρεί απαραίτητες για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων της. Η σχετική δαπάνη καλύπτεται από την Εταιρεία. F:\K\KC01797\ASSURANCE\FS\_consolidated Greek.doc (12)

14 Kanika Hotels Public Company Limited 4. Εξασφαλίζει τη συµµετοχή στις συνεδριάσεις των εξωτερικών συµβούλων, όταν αυτή το κρίνει απαραίτητο. 5. Εξασφαλίζει αξιόπιστες πρόσφατες πληροφορίες σχετικά µε αµοιβές σε άλλες συγκρίσιµες εταιρείες. Η Επιτροπή Αµοιβών συνέρχεται τουλάχιστον µία φορά τον χρόνο και τηρούνται λεπτοµερή πρακτικά τα οποία επικυρώνονται από τον Πρόεδρο της Επιτροπής. Kατά τη διάρκεια του η Επιτροπή συνεδρίασε µία φορά. Η ακολουθούµενη πολιτική και το ύψος των αµοιβών των µελών του ιοικητικού Συµβουλίου παρουσιάζεται στην Έκθεση Επιτροπής Αµοιβών στις σελίδες 17 και 18. Οικονοµικές Εκθέσεις Το ιοικητικό Συµβούλιο υποβάλλει ισορροπηµένη, λεπτοµερή και κατανοητή αξιολόγηση σε όλες τις περιπτώσεις δηµοσίων εκθέσεων, αναφορών σε εποπτικά όργανα καθώς και σε περιπτώσεις πληροφόρησης που απαιτείται από σχετικές νοµοθεσίες. Η αξιολόγηση για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου παρουσιάζεται στις σελίδες 3 µέχρι 7. Αρχή της συνεχιζόµενης λειτουργίας (Going Concern) Το ιοικητικό Συµβούλιο βεβαιώνει ότι η Εταιρεία διαθέτει επαρκείς πόρους για να συνεχίσει τη λειτουργία της ως δρώσα οικονοµική µονάδα για τους επόµενους δώδεκα µήνες. Επιτροπή Ελέγχου Τα µέλη της Επιτροπής Ελέγχου που συστάθηκε στις 20 Νοεµβρίου 2002 κατά την ηµεροµηνία αυτής της Έκθεσης απαρτίζουν οι κ.κ. Ρένος Σολοµίδης (Πρόεδρος Ανεξάρτητος µη-εκτελεστικός), Νέαρχος Παπαπέτρου (Ανεξάρτητος µη-εκτελεστικός) και Νεοκλής Νικολαίδης (Εκτελεστικός). Οι αρµοδιότητες και εξουσίες της Επιτροπής Ελέγχου βασίζονται σε συγκεκριµένους γραπτούς όρους εντολής. Η Επιτροπή Ελέγχου έχει την δυνατότητα να ζητά επαγγελµατικές συµβουλές σε θέµατα της αρµοδιότητας της και όποτε χρειαστεί δύναται να καλεί στις συνεδριάσεις ειδικούς επί των υπο συζήτηση θεµάτων. F:\K\KC01797\ASSURANCE\FS\_consolidated Greek.doc (13)

15 Kanika Hotels Public Company Limited Η Επιτροπή Ελέγχου, µεταξύ άλλων, έχει ευθύνη για να: 1. Εισηγείται προς το ιοικητικό Συµβούλιο θέµατα αναφορικά µε το διορισµό, τον τερµατισµό, και την αµοιβή των εξωτερικών Ελεγκτών της Εταιρείας καθώς και για τη συνεχή επιθεώρηση και έκταση της αποτελεσµατικότητας του εσωτερικού ελέγχου. 2. Βεβαιώνεται για την ανεξαρτησία και αντικειµενικότητα των Ελεγκτών της Εταιρείας. 3. Υποβάλλει κάθε χρόνο αναφορά στο ιοικητικό Συµβούλιο σχετικά µε το ποσό των ελεγκτικών και συµβουλευτικών αµοιβών που πληρώνονται από την εταιρεία και τις θυγατρικές της, στους ελεγκτές της εταιρείας καθώς επίσης και την τυχόν ανάθεση στους ελεγκτές ουσιωδών συµβουλευτικών καθηκόντων. 4. Εξετάζει τις ενδιάµεσες οικονοµικές καταστάσεις καθώς και τους τελικούς λογαριασµούς της Εταιρείας και βεβαιώνεται για τη σωστή εφαρµογή των λογιστικών αρχών, καθώς και για τη συµµόρφωση της Εταιρείας µε τους Νόµους, τους Κανονισµούς του Χρηµατιστηρίου Αξιών Κύπρου και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Συζητά µε τους Εξωτερικούς Ελεγκτές της Εταιρείας θέµατα τα οποία πηγάζουν από τον ενδιάµεσο ή τελικό έλεγχο των λογαριασµών (εάν κρίνεται αναγκαίο στην απουσία της ιεύθυνσης της Εταιρείας). 5. Επιβλέπει θέµατα επιλογής των λογιστικών χειρισµών για τις οικονοµικές καταστάσεις της Εταιρείας. 6. Εξετάζει και αξιολογεί περιοδικά την πολιτική της Εταιρείας στο τοµέα διαχείρισης κινδύνων και την επίδραση της στην πρόοδο της Εταιρείας. 7. Επιθεωρεί ουσιώδεις συναλλαγές της Εταιρείας ή/και θυγατρικών και συνδεδεµένων Εταιρειών της οιασδήποτε µορφής στις οποίες ιοικητικός Σύµβουλος, Πρώτος Εκτελεστικός ιευθυντής, Ανώτερο Εκτελεστικό Στέλεχος, Γραµµατέας, Ελεγκτής, ή Μεγαλοµέτοχος της Εταιρείας που κατέχει άµεσα ή έµµεσα πέραν του 5% του εκδοθέντος µετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας ή των δικαιωµάτων ψήφου, έχει άµεσα ή έµµεσα οποιοδήποτε ουσιαστικό συµφέρον. 8. Συντάσσει την Έκθεση του ιοικητικού Συµβουλίου περί Εταιρικής ιακυβέρνησης µε την συνεργασία του Λειτουργού Συµµόρφωσης του Κώδικα. Κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων της Επιτροπής Ελέγχου τηρούνται λεπτοµερή πρακτικά τα οποία επικυρώνονται από τον Πρόεδρο της. Κατά την διάρκεια του η Επιτροπή συνεδρίασε τρεις φορές. F:\K\KC01797\ASSURANCE\FS\_consolidated Greek.doc (14)

16 Kanika Hotels Public Company Limited Συµµόρφωση µε τον Κώδικα Για την συµµόρφωση της Εταιρείας µε τον Κώδικα, το ιοικητικό Συµβούλιο έχει διορίσει στις 20 Νοεµβρίου 2002 τον κ. Νεοκλή Νικολαϊδη, ιοικητικό Σύµβουλο και υπεύθυνο για την οικονοµική διαχείριση της Εταιρείας, ως τον αρµόδιο Λειτουργό Συµµόρφωσης ο οποίος παρακολουθεί σε συνεργασία µε την Επιτροπή Ελέγχου την εφαρµογή του Κώδικα. Εσωτερικός Έλεγχος Το ιοικητικό Συµβούλιο έχει την ευθύνη να επιθεωρεί τουλάχιστο µια φορά το χρόνο την αποτελεσµατικότητα των συστηµάτων εσωτερικού ελέγχου της Εταιρείας καθώς και των διαδικασιών για την επαλήθευση της ορθότητας, πληρότητας και εγκυρότητας των πληροφοριών που παρέχονται στους επενδυτές. Το ιοικητικό Συµβούλιο µε τη βοήθεια της Επιτροπής Ελέγχου βεβαιώνει ότι για το έτος που έληξε την 31 εκεµβρίου έχει επιθεωρήσει τα συστήµατα ελέγχου περιλαµβανοµένων των χρηµατοοικονοµικών και λειτουργικών συστηµάτων και των συστηµάτων συµµόρφωσης και διαχείρισης των κινδύνων που απειλούν την επίτευξη των στόχων της Εταιρείας καθώς και τις διαδικασίες επαλήθευσης της ορθότητας, πληρότητας και εγκυρότητας των πληροφοριών που παρέχονται στους επενδυτές και τα έχει βρει ικανοποιητικά. Η Εταιρεία κατά το έτος δεν διατηρούσε τµήµα εσωτερικού ελέγχου καθώς έχει κριθεί ως ικανοποιητικός και αποτελεσµατικός ο έλεγχος που ασκεί η Οικονοµική ιεύθυνση της Εταιρείας. Η Επιτροπή Ελέγχου αφού εξέτασε την ανάγκη δηµιουργίας Τµήµατος Εσωτερικού Ελέγχου, εισηγήθηκε στο ιοικητικό Συµβούλιο την ανάθεση ανασκόπησης του συστήµατος εσωτερικού ελέγχου βάση συµφωνηµένων διαδικασιών σε ανεξάρτητους εξωτερικούς ελεγκτές. Το ιοικητικό Συµβούλιο υιοθέτησε την εισήγηση της Επιτροπής Ελέγχου και διόρισε ως ανεξάρτητους ελεγκτές για την ανασκόπηση του συστήµατος εσωτερικού ελέγχου για το έτος τον οίκο Deloitte & Τοuche Limited. Το ιοικητικό Συµβούλιο βεβαιώνει ότι δεν έχει περιέλθει σε γνώση του οποιαδήποτε παράβαση των περί Αξιών και Χρηµατιστηρίου Αξιών Κύπρου Νόµων και Κανονισµών. ανεισµός ιοικητικών Συµβούλων Κατά το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου δεν υπήρχαν οποιεσδήποτε οφειλές/δανεισµοί είτε των ιοικητικών Συµβούλων της Εταιρείας, είτε των ιοικητικών Συµβούλων των θυγατρικών και των συνδεδεµένων εταιρειών της, από την Εταιρεία ή από συνδεδεµένες εταιρείες. F:\K\KC01797\ASSURANCE\FS\_consolidated Greek.doc (15)

17 Kanika Hotels Public Company Limited Σχέσεις µε τους Μετόχους Οι Ετήσιες Γενικές Συνελεύσεις διεξάγονται σύµφωνα µε τις πρόνοιες της ισχύουσας νοµοθεσίας και διασφαλίζεται η ισότιµη µεταχείριση όλων των κατόχων τίτλων. Όλες οι µετοχές της Εταιρείας απολαµβάνουν τα ίδια δικαιώµατα ψήφου. Ειδοποιήσεις για τις Ετήσιες Γενικές Συνελεύσεις αποστέλλονται ατοµικά σε όλους τους Μετόχους. Στις Ετήσιες Γενικές Συνελεύσεις υποβάλλεται ξεχωριστό ψήφισµα για κάθε ουσιαστικό θέµα. Μεταξύ άλλων περιλαµβάνεται η Ετήσια Έκθεση και οι Οικονοµικές Καταστάσεις, η εκλογή ιοικητικών Συµβούλων καθώς επίσης και οι αµοιβές των ιοικητικών Συµβούλων. Στις Γενικές Συνελεύσεις της Εταιρείας είναι παρόντες και διαθέσιµοι να απαντήσουν σε ερωτήσεις των παρευρισκοµένων οι Πρόεδροι των Επιτροπών Ελέγχου, Αµοιβών και ιορισµών σχετικά µε τις εργασίες των αντίστοιχων Επιτροπών. Οι Μέτοχοι, εφ όσον αντιπροσωπεύουν επαρκή αριθµό µετοχών (5%), έχουν τη δυνατότητα να εγγράφουν θέµατα προς συζήτηση στις Γενικές Συνελεύσεις των Μετόχων, τουλάχιστον 15 ηµέρες πριν από την ειδοποίηση για σύγκληση Γενικής Συνέλευσης. Λειτουργός Επικοινωνίας Το ιοικητικό Συµβούλιο επιθυµεί και ενθαρρύνει την παρουσία όλων των Μετόχων στις Ετήσιες Γενικές Συνελεύσεις έτσι ώστε να επιτυγχάνεται πλήρης ενηµέρωση, ουσιαστική συζήτηση και αποτελεσµατική λήψη αποφάσεων οι οποίες εξυπηρετούν τα συµφέροντα όλων των Μετόχων. Το ιοικητικό Συµβούλιο διόρισε την κυρία ώρα Ονουφρίου, Μέλος του ιοικητικού Συµβουλίου και Γενικό ιευθυντή της Εταιρείας, ως υπεύθυνο Λειτουργό Επικοινωνίας των Μετόχων µε την Εταιρεία (Investor Liaison Officer) τα καθήκοντα της οποίας περιλαµβάνουν την έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση των Μετόχων σε θέµατα που αφορούν την Εταιρεία. Με εντολή του ιοικητικού Συµβουλίου Θεοδόσης Σ. Καραολής Εκτελεστικός Πρόεδρος Λεµεσός 23 Απριλίου 2007 F:\K\KC01797\ASSURANCE\FS\_consolidated Greek.doc (16)

Μιτσίδης Δημόσια Εταιρεία Λίμιτεδ. Έκθεση και οικονομικές καταστάσεις 31 Δεκεμβρίου 2009. Περιεχόμενα

Μιτσίδης Δημόσια Εταιρεία Λίμιτεδ. Έκθεση και οικονομικές καταστάσεις 31 Δεκεμβρίου 2009. Περιεχόμενα Έκθεση και οικονομικές καταστάσεις 31 Δεκεμβρίου 2009 Περιεχόμενα Σελίδα Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι αξιωματούχοι 1 Δήλωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και άλλων υπευθύνων της Εταιρείας για

Διαβάστε περισσότερα

CYPRUS TRADING CORPORATION PUBLIC LIMITED (ΠΡΩΗΝ CYPRUS TRADING CORPORATION LIMITED) ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

CYPRUS TRADING CORPORATION PUBLIC LIMITED (ΠΡΩΗΝ CYPRUS TRADING CORPORATION LIMITED) ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 0 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Αξιωµατούχοι και επαγγελµατικοί σύµβουλοι 1 ήλωση των µελών του ιοικητικού Συµβουλίου 2 Ετήσια Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Μιτσίδης Δημόσια Εταιρεία Λίμιτεδ. Έκθεση και οικονομικές καταστάσεις 31 Δεκεμβρίου 2012. Περιεχόμενα

Μιτσίδης Δημόσια Εταιρεία Λίμιτεδ. Έκθεση και οικονομικές καταστάσεις 31 Δεκεμβρίου 2012. Περιεχόμενα Έκθεση και οικονομικές καταστάσεις 31 Δεκεμβρίου Περιεχόμενα Σελίδα Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι αξιωματούχοι 1 Δήλωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και άλλων υπευθύνων της Εταιρείας για τις οικονομικές

Διαβάστε περισσότερα

Elias Beach Hotel - New & Upgraded Guest Room

Elias Beach Hotel - New & Upgraded Guest Room 2 0 1 1 Elias Beach Hotel - New & Upgraded Guest Room 2 0 1 1 I III III IV V VI AGIA NAPA PAFOS LIMASSOL LIMASSOL AGIA NAPA I 2 0 1 1 II Saga Good Food 2011 III 2 0 1 1 IV V 2 0 1 1 VI 1 ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Leaders in Tourism. A. Tsokkos Hotels Public Ltd. Ετήσια Έκθεση 2009

Leaders in Tourism. A. Tsokkos Hotels Public Ltd. Ετήσια Έκθεση 2009 Leaders in Tourism TM A. Tsokkos Hotels Public Ltd Ετήσια Έκθεση 2009 Περιεχόμενα 2-3 4 5 6 9-15 16-17 18 Χαιρετισμός του Προέδρου Διακρίσεις Ανακαινίσεις Ξενοδοχείων και Νέα Έργα Μελλοντικά Έργα Ετήσια

Διαβάστε περισσότερα

MALLOUPPAS & PAPACOSTAS PUBLIC CO LTD ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Ετος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2006 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α

MALLOUPPAS & PAPACOSTAS PUBLIC CO LTD ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Ετος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2006 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α 0 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α ιοικητικό συµβούλιο και επαγγελµατικοί σύµβουλοι 1 ήλωση των µελών του διοικητικού συµβουλίου και των υπευθύνων της Εταιρείας για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2012. Α. TSOKKOS HOTELS PUBLIC LTD Leaders in Tourism

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2012. Α. TSOKKOS HOTELS PUBLIC LTD Leaders in Tourism ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2012 Α. TSOKKOS HOTELS PUBLIC LTD Leaders in Tourism TM πρωταράς αγία νάπα πάφος sharm el sheikh Tsokkos Group renaissance wellness & spa Περιεχόμενα 4-5 6-7 8 9 11-20 21-23 24 Χαιρετισμός

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Έκθεση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου

Περιεχόμενα. Έκθεση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου Περιεχόμενα Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Μετοχικό Κεφάλαιο Πρόσκληση Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι αξιωματούχοι Έκθεση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου 2 2 4 5 6 ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩ ΙΚΑΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΚΩ ΙΚΑΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΩ ΙΚΑΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α. ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.1 ιοικητικό Συµβούλιο Α.2 Ισορροπία ιοικητικού Συµβουλίου Α.3 Παροχή Πληροφοριών Α.4 ιορισµοί στο ιοικητικό Συµβούλιο Α.5 Επανεκλογή

Διαβάστε περισσότερα

A. Tsokkos Hotels Public Ltd

A. Tsokkos Hotels Public Ltd Leaders in Tourism TM A. Tsokkos Hotels Public Ltd Ετήσια Έκθεση 2011 πρωταράς αγία νάπα πάφος sharm el sheikh Tsokkos Group renaissance wellness & spa SAKURA 桜 ristorante italiano Mykonos greek Tavern

Διαβάστε περισσότερα

LOUIS PUBLIC COMPANY LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2005 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α

LOUIS PUBLIC COMPANY LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2005 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α 0 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Αξιωµατούχοι, επαγγελµατικοί σύµβουλοι και τράπεζες 1 ήλωση των µελών του ιοικητικού Συµβουλίου και υπευθύνων για τη σύνταξη των

Διαβάστε περισσότερα

CYPRUS TRADING CORPORATION PLC ΕΚΘΕΣΗ, ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2013

CYPRUS TRADING CORPORATION PLC ΕΚΘΕΣΗ, ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2013 0 ΕΚΘΕΣΗ, ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Διοικητικό Συμβούλιο και Επαγγελματικοί Σύμβουλοι 1 Δήλωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου 2 Έκθεση Διοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Αξιωματούχοι και Επαγγελματικοί Σύμβουλοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου 2 & 3 Έκθεση Ανεξάρτητων Ελεγκτών

Διαβάστε περισσότερα

LOUIS PLC ΕΚΘΕΣΗ, ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

LOUIS PLC ΕΚΘΕΣΗ, ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗ, ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΕΚΘΕΣΗ, ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Δήλωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των υπευθύνων

Διαβάστε περισσότερα

ALPHA INSURANCE LIMITED ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007

ALPHA INSURANCE LIMITED ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007 ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007 ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π ε ρ ι ε χ ό μ ε ν α Σελίδα Διοικητικό συμβούλιο και επαγγελματικοί σύμβουλοι

Διαβάστε περισσότερα

TSH - AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΛΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 2014 ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ

TSH - AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΛΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 2014 ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ TSH - AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΛΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 2014 ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ 0073/00011527/el Ετήσια Οικονομική Έκθεση A. TSOKKOS HOTELS PUBLIC LTD TSH Attachments: 1. TSH - ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΔΣ ΠΕΡΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ B. Αριθμός 4785 Τετάρτη, 2 Ιουλίου 2014 3323

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ B. Αριθμός 4785 Τετάρτη, 2 Ιουλίου 2014 3323 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ B Αριθμός 4785 Τετάρτη, 2 Ιουλίου 2014 3323 Aριθμός 3337 CNP ASFALISTIKI LIMITED Δημοσίευση σύμφωνα με τον Κανονισμό 22(2) των περί Ασκήσεως

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΡΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΡΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΡΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕΡΟΣ Α Εταιρική διακυβέρνηση είναι το σύνολο των διαδικασιών και συστηµάτων που ακολουθούνται για την ορθή διεύθυνση και διοίκηση ενός οργανισµού.

Διαβάστε περισσότερα

TΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

TΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 2014 TΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ Δ Η Μ ΟΣ Ι Α Ε ΤΑ Ι Ρ Ε Ι Α ΛΤΔ EΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Γραφεία, Εργοστάσιο και Λιµάνι, Βασιλικό Τ: +357 24 845 555, Φ: +357 24 332 651 Εγγεγραµµένο Γραφείο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 2012 TΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 2012 TΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ TΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ Περιεχόμενα Oμιλία του Εκτελεστικού Προέδρου Αξιωματούχοι, Επαγγελματικοί Σύμβουλοι και Τραπεζίτες Ειδοποίηση Ετήσιας

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργατικό Πιστωτικό Ίδρυμα Συνδεδεμένο με τη Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα Λτδ (Κεντρικό Φορέα)

Συνεργατικό Πιστωτικό Ίδρυμα Συνδεδεμένο με τη Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα Λτδ (Κεντρικό Φορέα) Συνεργατικό Πιστωτικό Ίδρυμα Συνδεδεμένο με τη Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα Λτδ (Κεντρικό Φορέα) Συνεργατικό Πιστωτικό Ίδρυμα Συνδεδεμένο με τη Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα Λτδ (Κεντρικό Φορέα) 4 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

LOGICOM PUBLIC LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2013

LOGICOM PUBLIC LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2013 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και Επαγγελματικοί Σύμβουλοι 1 Δήλωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

CENTRIC ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.

CENTRIC ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. CENTRIC ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. Ετήσια Οικονοµική Έκθεση της περιόδου από 1 η Ιανουαρίου 2012 έως 31 εκεµβρίου 2012 (Σύµφωνα µε το άρθρο 4 του Ν. 3556/2007) CENTRIC ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ.: 112604508000 ΑΡ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Ηράκλειο Κρήτης, 28 η Μαρτίου 2015. Σελ. 1. Ετήσια Οικονοµική Έκθεση ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Ηράκλειο Κρήτης, 28 η Μαρτίου 2015. Σελ. 1. Ετήσια Οικονοµική Έκθεση ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε Ε 0 ` ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε. ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ 31 ΗΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 (ΠΕΡΙΟ ΟΣ: 1 Η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 31 Η ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014) ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ Ν. 3556/2007 ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟ Ο

ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟ Ο CPI AΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΓΕΜΗ 1788301000 (ΑΡ. Μ.Α.Ε. : 32624/06/B/95/1) Έδρα: Ραφαηλίδου 1, Ταύρος Αττικής Τ.Κ. 17778 ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟ Ο 1 Ιουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ALPHA INSURANCE LIMITED ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2005

ALPHA INSURANCE LIMITED ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2005 ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2005 ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π ε ρ ι ε χ ό µ ε ν α Σελίδα ιοικητικό συµβούλιο και επαγγελµατικοί σύµβουλοι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΑΪΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ Α.Β.Ε.Ε.

ΔΑΪΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ Α.Β.Ε.Ε. ΔΑΪΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ Α.Β.Ε.Ε. ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Για την χρήση από 1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2014 (Σύμφωνα με το άρθρο 4 του Ν.3556/2007) ΔΑΪΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ Α.Β.Ε.Ε. 12 ο ΧΛΜ. ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΗΝΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΑΘΗΝΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΑΘΗΝΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ετήσιες Οικονοµικές Καταστάσεις της χρήσης 2007 Σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Πληροφόρησης Βεβαιώνεται ότι οι συνηµµένες Ετήσιες Οικονοµικές

Διαβάστε περισσότερα

Όµιλος ΕΤΕΜ Α.Ε. Ετήσια Οικονοµική Έκθεση (1 η Ιανουαρίου έως 31 η εκεµβρίου 2013) Σύµφωνα µε το Άρθρο 4 του Νόµου 3556/2007

Όµιλος ΕΤΕΜ Α.Ε. Ετήσια Οικονοµική Έκθεση (1 η Ιανουαρίου έως 31 η εκεµβρίου 2013) Σύµφωνα µε το Άρθρο 4 του Νόµου 3556/2007 Όµιλος ΕΤΕΜ Α.Ε. Ετήσια Οικονοµική Έκθεση (1 η Ιανουαρίου έως 31 η εκεµβρίου 2013) Σύµφωνα µε το Άρθρο 4 του Νόµου 3556/2007 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1) ηλώσεις Μελών του ιοικητικού Συµβουλίου. 2) Ετήσια Έκθεση του

Διαβάστε περισσότερα

31 2014 .3556/2007, 4) EBITDA

31 2014 .3556/2007, 4)         EBITDA ALTEC ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ A.B.E.E. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΤΗΝ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 (Ν. 3556/2007, άρθρο 4) Μάρτιος 2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΤΗΣΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα