ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ"

Transcript

1

2 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ Πρόγευση Δραμοινογνωσίας! Τρίτη 02 Ιουνίου :00 Και η γιορτή ξεκινά Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Δράμας, στο ισόγειο του Διοικητηρίου, παρουσιάζει σε πανηγυρικό κλίμα τις δράσεις που πραγματοποίησαν τα τμήματα Ε2 & Β1 στο πλαίσιο του προγράμματος «Δρόμοι του κρασιού και του Διόνυσου στη Δράμα» το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Ι. Λάτση. Οι δραμινοί συναντιούνται στο παραδοσιακό καφενείο Καλαϊτζή (στοά Βασιλειάδη) για «Πιόμα και Ποίημα». Ο Bukowski τα πίνει με τον Καρούζο, ακούν τη μουσική που τους αρέσει, ανταλλάσσουν στίχους, εικαστικά έργα προβάλλονται στο χώρο που υπογραμμίζουν πτυχές της σχέσης τους με το κρασί και την ποίηση. Επιλογή κειμένων και ανάγνωση από του δραμινούς ποιητές: Δ. Πέτρου και Κ. Συφιλτζόγλου. Εισαγωγή και εικαστικός σχολιασμός από τον Μουσειολόγο Κ. Λύρατζη. Τεχνική υποστήριξη και γραφικά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «το Κλειδί». Το Honey Bar, με διαφορετική ετικέτα οίνου κάθε βράδυ, πειραματίζεται με γεύσεις και αρώματα βασισμένα στο δραμινό κρασί.

3 Τετάρτη 03 Ιουνίου :30 Η Θρακική Εστία Δράμας στρώνει το θρακιώτικο τραπέζι και μαγειρεύει παραδοσιακές συνταγές με τη συνοδεία μουσικής και χορού, στο Οινοποιείο ΟΙΝΟΓΕΝΕΣΙΣ. «Οίνος και χώρος». Μία περιπλάνηση στην αρχιτεκτονική των οινοποιείων της Δράμας. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Τ.Ε.Ε. Ανατ. Μακεδονίας στην αίθουσα «Μελίνα». «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη (διασκευή), στο θεατράκι των πηγών της Αγίας Βαρβάρας. Θεατρική παράσταση με πρωταγωνιστή το θεό του κρασιού Διόνυσο από τους μαθητές του Ε2 & Β1 του 2ου Δ. Σχ. Δράμας με τις δασκάλες τους Ελένη Σμολοκτού και Μαρία Παυλίδου. Η παράσταση αποτελεί μέρος προγράμματος «Οι δρόμοι του κρασιού και του Διόνυσου στη Δράμα» που χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Ι. Λάτση. «Κρασί και Σινεμά». Το Εθελοντικό Σωματείο «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» Πρωτοβουλία Δραμινών προβάλλει το ντοκιμαντέρ Mondovino (2004) σε σκηνοθεσία Jonathan Nossiter, στην αυλή του κτιρίου του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ταινιών Μικρού Μήκους. Θα προσφερθεί κρασί από την Ένωση Οινοπαραγωγών Δράμας. Το καφέ-μπαρ Mai Tai διοργανώνει Έντεχνη και Λαϊκή βραδιά με τους Μάριο Σαμδάνη και Θανάση Ζεμαδάνη. Το Honey Bar, με διαφορετική ετικέτα οίνου κάθε βράδυ, πειραματίζεται με γεύσεις και αρώματα βασισμένα στο δραμινό κρασί. To Art cafe διοργανώνει funk pop live with FUNK IT UP. Afroditi-vocals, basilis-drums, kostas- bass, tasos- guitars?

4 Πέμπτη 4 Ιουνίου :30 21:30 22:00 22:00 Το καφέ-μπαρ Chocolate διοργανώνει ξεχωριστές βραδιές με το κρασί έτσι, κι αλλιώς. Ο Μωυσίδης Χαράλαμπος (AKA: Mois Babis) επιμελείται του μενού δουλεύοντας με τα κρασιά του τόπου μας και σας υπόσχεται να γνωρίσετε τις γεύσεις και τα αρώματά τους σε διαφορετικές εκδοχές, βασισμένες σε κλασικά cocktail. Ο Δήμος Προσοτσάνης διοργανώνει στο Λαογραφικό του Μουσείο εκδήλωση ομιλία της αρχαιολόγου κας Βάσως Πουλιούδη με θέμα: «Η διονυσιακή λατρεία στην ευρύτερη περιοχή της Δράμας» Παρουσίαση τοπικών εδεσμάτων από τους πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου Προσοτσάνης με γευστική συνοδεία κρασιών της περιοχής. Το Honey Bar, με διαφορετική ετικέτα οίνου κάθε βράδυ, πειραματίζεται με γεύσεις και αρώματα βασισμένα στο δραμινό κρασί. «Με ένα ποτήρι κρασί ευφραίνουμε την καρδιά μας» Disco Party 60 s 80 s. Αναδρομή στη disco μουσική και προβολή βίντεο και φωτογραφιών της εποχής σε video wall. Διοργανωτές τα καφέ μπαρ CHICO, ΦΙΚΑ και το ψητοπωλείο Τεμπελαρχείο. To Art cafe διοργανώνει μουσική βραδιά με τους Γιώργο Κυριαζή πιάνοτραγούδι και Jasmina Perkic βιολί-τραγούδι. Το καφέ-μπαρ Living Room διοργανώνει μουσική live βραδιά με το συγκρότημα ΜΙ.ΝΙ.ΜΑ (Μιχάλης-Νίκος-Μάριος) με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.?

5 Παρασκευή 5 Ιουνίου :00 18:00 23:00 20:30 21:30 22:00 Και η γιορτή στην πόλη ξεκινά Πλατεία Ελευθερίας Δράμας. Μουσική παρέλαση από τις φιλαρμονικές της Δράμας, Δοξάτου και Καλού Αγρού. Αφρο-Βραζιλιάνικο show με τα κρουστά των Paranaue.Συμμετέχουν επίσης, οι Χαλκοmaniacs και το Λύκειο Ελληνίδων Δράμας. Το κέντρο της πόλης θα παραμείνει κλειστό για τα οχήματα. Η αγορά της Δράμας θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι της 23:00. Το καφέ-μπαρ Chocolate διοργανώνει ξεχωριστές βραδιές με το κρασί έτσι, κι αλλιώς. Ο Μωυσίδης Χαράλαμπος (AKA: Mois Babis) επιμελείται του μενού δουλεύοντας με τα κρασιά του τόπου μας και σας υπόσχεται να γνωρίσετε τις γεύσεις και τα αρώματά τους σε διαφορετικές εκδοχές, βασισμένες σε κλασικά cocktail. Ο Εμπορικός Σύλλογος Δράμας συμμετέχει στις εκδηλώσεις «ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ» 2015 στην πόλη. Το κέντρο πεζοδρομείται και φιλοξενεί μουσικά και χορευτικά happenings (ζούμπα, latin, swing, oriental), δίνοντας ζωντανό παλμό στην τοπική αγορά. Η Ψαροταβέρνα-ουζερί Σουρωτήρι διοργανώνει live λαϊκή βραδιά. Το Honey Bar, με διαφορετική ετικέτα οίνου κάθε βράδυ, πειραματίζεται με γεύσεις και αρώματα βασισμένα στο δραμινό κρασί. Το καφέ-μπαρ Πέτρινο στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας διοργανώνει μουσική βραδιά με το συγκρότημα Σαφράν με εναλλακτικό έντεχνο μουσικό πρόγραμμα. Το καφέ-μπαρ Black Sugar διοργανώνει Greek Sugar Night, ελληνική μουσική βραδιά με DJ. - Αφρο-Βραζιλιάνικο show με τα κρουστά των Paranaue. - Συναυλία με τα χάλκινα πνευστά Κοζάνης «Κοζανίτικα Μπέντια» στο δρόμο της Βενιζέλου. Διοργανωτές τα καφέ μπαρ CHICO, ΦΙΚΑ και το ψητοπωλείο Τεμπελαρχείο. To Art cafe διοργανώνει έντεχνη βραδιά με τους Μάριο Σαμδάνη κιθάρα-τραγούδι και Θανάση Ζεμαδάνη μπουζούκι-τραγούδι.

6 22:00 Από τον Μάρκο Βαμβακάρη μέχρι σήμερα. Το καφέ-μπαρ Living Room διοργανώνει έντεχνη και λαϊκή live βραδιά με τους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Δράμας.?

7 Σάββατο 6 Ιουνίου :00 15:30 15:00-18:00 «Μία πορεία δύο παραδόσεις». Άλογα Δήμου Δοξάτου και όχι μόνο. Ελεύθερη ιππασία στην διαδρομή που ενώνει τα οινοποιεία στον κάμπο Δοξάτου Αδριανής. 10:00 - Κτήμα Μιχαηλίδη 11:00 - Πλατεία Αγίου Αθανασίου 11:30 - Πρώην Δημαρχείο Δοξάτου 12:00 - Οινογένεσις 13:00 - Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη 14:00 - Κτήμα Γέννημα Ψυχής (Μανωλεσάκη) 15:00 - Nico Lazaridi Κοκκινόγεια Δράμας Ο Γυναικείος Συνεταιρισμός Κοκκινογείων διοργανώνει στον αύλιο χώρο του συνεταιρισμού ποντιακό γλέντι με παραδοσιακές γεύσεις, χορό και τραγούδι. Στην εκδήλωση θα εκτεθούν τα προϊόντα των επιχειρήσεων του Τοπικού Συμφώνου Ποιότητας του Δήμου Προσοτσάνης. Συναυλία με τον Μπάμπη Στόκα. Δημοτικός Κήπος Δράμας. Συνδιοργάνωση: Πολιτιστικός Οργανισμός και Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας. Το καφέ-μπαρ Chocolate διοργανώνει ξεχωριστές βραδιές με το κρασί έτσι, κι αλλιώς. Ο Μωυσίδης Χαράλαμπος (AKA: Mois Babis) επιμελείται του μενού δουλεύοντας με τα κρασιά του τόπου μας και σας υπόσχεται να γνωρίσετε τις γεύσεις και τα αρώματά τους σε διαφορετικές εκδοχές, βασισμένες σε κλασικά cocktail. Η Ψαροταβέρνα-ουζερί Σουρωτήρι διοργανώνει live λαϊκή βραδιά. Το Honey Bar, με διαφορετική ετικέτα οίνου κάθε βράδυ, πειραματίζεται με γεύσεις και αρώματα βασισμένα στο δραμινό κρασί. Το Γλυκό Καφέ διοργανώνει μουσική βραδιά με το συγκρότημα Sol y Azucar latin band. President Dj Tsiamouras V. Το καφέ-μπαρ Πέτρινο στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας διοργανώνει μουσική βραδιά με το συγκρότημα Σαφράν με εναλλακτικό έντεχνο μουσικό πρόγραμμα.

8 21:30 Διογένης Δασκάλου Monie Monie Conniente Stand Up Comedy Show. Mουσική διασκέδαση και τρελό STANDUP χειμαρρώδους γέλιου. Διοργανωτές τα καφέ μπαρ CHICO, ΦΙΚΑ και το ψητοπωλείο Τεμπελαρχείο.?

9 Κυριακή 7 Ιουνίου :30 21:30 21:30 «Ποδηλατοπορείες» που ενώνουν τα οινοποιεία της Δράμας. Συμμετέχουν η Πρωτοβουλία Πεζών Ποδηλατών Δράμας και ο Ποδηλατικός Όμιλος Δαίδαλος Δράμας. Αφετηρία: Πλατεία Ελευθερίας Δράμας. Το καφέ-μπαρ Chocolate διοργανώνει ξεχωριστές βραδιές με το κρασί έτσι, κι αλλιώς. Ο Μωυσίδης Χαράλαμπος (AKA: Mois Babis) επιμελείται του μενού δουλεύοντας με τα κρασιά του τόπου μας και σας υπόσχεται να γνωρίσετε τις γεύσεις και τα αρώματά τους σε διαφορετικές εκδοχές, βασισμένες σε κλασικά cocktail. Το καφέ-μπαρ Mai Tai διοργανώνει Έντεχνη και Λαϊκή βραδιά με τους Μάριο Σαμδάνη και Θανάση Ζεμαδάνη. Μουσική συναυλία με τους KOZA MOSTRA στη διασταύρωση των οδών Π. Κάβδα και Ηπείρου. Διοργανωτές τα καφέ-μπαρ: Enzo, 1900, Baroque. Το Honey Bar, με διαφορετική ετικέτα οίνου κάθε βράδυ, πειραματίζεται με γεύσεις και αρώματα βασισμένα στο δραμινό κρασί. An acoustic blues night. Mουσική βραδιά με τους LabReany & Johnny (Million Hollers). Διοργανωτές τα καφέ μπαρ CHICO, ΦΙΚΑ και το ψητοπωλείο Τεμπελαρχείο. To Art cafe διοργανώνει έντεχνη λαϊκή βραδιά με το συγκρότημα ΤΑΧΙΜΙ?

10 ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ Σάββατο και Κυριακή 06 και 07 Ιουνίου 2015 Ώρες Επίσκεψης: 11:00 - Ξεναγηθείτε στην τέχνη της οινοποίησης. Γνωρίστε εκλεκτές τοπικές ετικέτες. Απολαύστε δωρεάν γευστικές δοκιμές. Διασκεδάστε με επιλεγμένες μουσικές και εικαστικές εκδηλώσεις. ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΩΝ Κτήμα ΓΕΝΝΗΜΑ ΨΥΧΗΣ Αδριανή Το οινοποιείο θα παρέχει τους οίνους του σε ειδικές τιμές στους επισκέπτες του, κατά τη διάρκεια της «ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ» Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 Ώρα: 14:00 17:00 Κρητικό γλέντι με λύρα, λαγούτο και άφθονο κρασί. Κτήμα ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ Αδριανή Το οινοποιείο θα παρέχει τους οίνους του σε ειδικές τιμές στους επισκέπτες του, κατά τη διάρκεια της «ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ» Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 Ώρα: 17:00 «Ακόμα ένα ποτηράκι, ακόμα ένα τραγουδάκι». Αγαπημένα ελληνικά τραγούδια με τους Γιάννη Κανάκη, Μαριάννα Κεσόγλου και Ναπολέων Κουκουζίκα. Κτήμα ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Άγιος Αθανάσιος Το οινοποιείο θα παρέχει τους οίνους του σε ειδικές τιμές στους επισκέπτες του, κατά τη διάρκεια της «ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ» Κτήμα ΠΑΥΛΙΔΗ Κοκκινόγεια Το οινοποιείο θα παρέχει τους οίνους του σε ειδικές τιμές στους επισκέπτες του, κατά τη διάρκεια της «ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ» Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 Ώρα: 17:00 19:00 Μουσική Συναυλία. Το οινοποιείο θα παρέχει τους οίνους του σε ειδικές τιμές στους επισκέπτες του, κατά τη διάρκεια της «ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ» Κτήμα ΤΕΧΝΗ ΟΙΝΟΥ Μικροχώρι Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 Ώρα: 16:30 «Με ένα ποτήρι ΤΕΧΝΗ». Έντεχνη ελληνική και τζαζ μουσική από την ορχήστρα έντεχνης ελληνικής και ποικίλης μουσικής του Μουσικού Σχολείου Δράμας. Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 Ώρα: 16:30 Μουσικές του κόσμου από νεανικά μουσικά συγκροτήματα.

11 Το οινοποιείο θα παρέχει τους οίνους του σε ειδικές τιμές στους επισκέπτες του, κατά τη διάρκεια της «ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ» ΟΙΝΟΓΕΝΕΣΙΣ Αδριανή Σάββατο 6 Ιουνίου Ώρα: 11:00 Έκθεση Φωτογραφίας της Μυρσίνης Κολώνιας-Τζήμου, στο ισόγειο του Οινοποιείου, με θέμα: Οίνος και Ζωή: Εκλεκτικές Συγγένειες. Ώρα: 11:00 Έκθεση στον πολυχώρο του Οινοποιείου με μικρογραφίες παραδοσιακών στολών από κάθε γωνιά της Ελλάδας της κας Μαρίας Ιωαννίδου-Βαχαβιόλου και παραδοσιακών στολών του Λυκείου Ελληνίδων Δράμας. Ώρα 18:00 Προβολή ταινίας σε συνεργασία με το «Σινεμά του Δρόμου»: Είδαν τα μάτια μας γιορτές, του Στέλιου Χαραλαμπόπουλου. Κυριακή 7 Ιουνίου Ώρα: 11:00 Έκθεση Φωτογραφίας της Μυρσίνης Κολώνια-Τζήμου, στο ισόγειο του Οινοποιείου, με θέμα: Οίνος και Ζωή: Εκλεκτικές Συγγένειες. Ώρα: 11:00 Έκθεση στον πολυχώρο του Οινοποιείου με μικρογραφίες παραδοσιακών στολών από κάθε γωνιά της Ελλάδας της κας Μαρίας Ιωαννίδου-Βαχαβιόλου και παραδοσιακών στολών του Λυκείου Ελληνίδων Δράμας. Ώρα 11:00 13:00 Ζωγραφική προσώπου (Face painting) για τους μικρούς μας φίλους με θέμα το σταφύλι. Το οινοποιείο θα παρέχει τους οίνους του σε ειδικές τιμές μόνο στα μέλη του WINE CLUB NICO LAZARIDI, κατά τη διάρκεια της «ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ» NICO LAZARIDI Αγορά Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 Ώρα 11:00 Ξενάγηση στο Οινοποιείο και στην Πινακοθήκη «ΜΑΓΙΚΟ ΒΟΥΝΟ». Ώρα 12:00 13:30 Σεμινάριο Φωτογραφίας. Πρακτικές Συμβουλές για καλύτερες φωτογραφίες. Διδάσκει ο Βραβευμένος Αγιάνογλου Ευστράτιος. Θα ακολουθήσει πρακτική εφαρμογή στους εξωτερικούς χώρους του οινοποιείου. Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 Ώρα 11:00 Ξενάγηση στο Οινοποιείο και στην Πινακοθήκη «ΜΑΓΙΚΟ ΒΟΥΝΟ». Ώρα 12:00 13:30 Σεμινάριο Φωτογραφίας. Πρακτικές Συμβουλές για καλύτερες φωτογραφίες. Διδάσκει ο Βραβευμένος Αγιάνογλου Ευστράτιος. Θα ακολουθήσει πρακτική εφαρμογή στους εξωτερικούς χώρους του οινοποιείου.

12 Το οινοποιείο «Κτήμα Χρήστου Κλωναρίδη» δε θα είναι ανοιχτό για το κοινό. Επίσης ενημερώνουμε ότι τις ίδιες μέρες με τη «ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ» 2015 διεξάγονται: Την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 και ώρα o Δήμος Δοξάτου, στο πλαίσιο της «ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ» 2015, γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος στις Πηγές του Δήμου Δοξάτου, με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και το Μουσικό Σχολείο Δράμας. Χορηγός: ΚΤΗΜΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ. Το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 και ώρα, στο Μουσικό σχολείο Δράμας, ο σύλλογος «Εκπαιδευτήρια Ελληνικής Παράδοσης» παρουσιάζει μία σύγχρονη μουσικο-χορευτική μυθοπλασία προσεγγίζοντας το θέμα του παιχνιδιού στην εποχή μας «Τα παιδία παίζει;» Ας αναλογιστούμε τις επιπτώσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής στον ψυχισμό των παιδιών μας και τις διεξόδους που τους προσφέρουμε. Σπάσε την οθόνη και μπες στο παιχνίδι Ένα σύνθημα που πρέπει να το δούμε σοβαρά, αν θέλουμε πραγματικά ευτυχισμένα παιδιά. Το Σάββατο και Κυριακή 6 και 7 Ιουνίου 2015, στο οινοποιείο CHÂTEAU NICO LAZARIDI, σε συνεργασία με την ΑΦΟΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΑΕ, αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της BMW σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη θα παρουσιαστούν νέα μοντέλα της BMW και θα πραγματοποιηθούν test drive. Ώρες: Το Σάββατο και Κυριακή 6 και 7 Ιουνίου 2015, ο Όμιλος Φίλων Αυτοκίνησης Δράμας διοργανώνει την «3 η ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΟΡΥΛΟΒΟΥ ΔΡΑΜΑΣ 2015». Ώρες Αγώνων: Σάββατο 6 Ιουνίου 2015: 12:00 15:00. Κυριακή 7 Ιουνίου 2015: 11:00 15:00. Για την καλύτερη ασφάλεια τόσο των θεατών όσο και των αθλητών οδηγών η Διαδρομή θα κλείσει για τα αυτοκίνητα των θεατών, το Σάββατο 10:00 15:00 και την Κυριακή 09:30 15:00 Πληροφορίες: & ofadrama@hotmail.gr web: ofadramas.blogspot.gr Επίσης από την Τρίτη 2 Ιουνίου 2015 έως και την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 το Λαογραφικό Μουσείο του Λυκείου Ελληνίδων Δράμας θα είναι ανοικτό για το κοινό. Ώρες λειτουργίας: 11:00-13:30 και 18:00 -.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ 2015. Πρόγευση Δραμοινογνωσίας!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ 2015. Πρόγευση Δραμοινογνωσίας! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ 2015 Πρόγευση Δραμοινογνωσίας! Τρίτη 02 Ιουνίου 2015 12:00 Και η γιορτή ξεκινά Το 2 ο Δημοτικό Σχολείο Δράμας παρουσιάζει σε πανηγυρικό κλίμα τις δράσεις που πραγματοποίησαν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ... 2015... Πρόγευση Δραμοινογνωσίας! Τρίτη 02 Ιουνίου 2015 12:00 Και η γιορτή ξεκινά Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Δράμας, στο ισόγειο του Διοικητηρίου, παρουσιάζει σε πανηγυρικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ 2014 Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014 09:30 14:00 18:00 20:00 Θεματικό Εργαστήρι: «Η Δράμα ως οινικός-γαστρονομικός τουριστικός προορισμός». Επιχειρησιακό Σχέδιο Ανάδειξη Ταυτότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. 36ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. 36ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμα 06-09-2013 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 36ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Την παρουσίαση του 36ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Δράμας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑΡΞΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΝΑΡΞΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ «ΝΑΟΥΣΑ-ΑΠΟΚΡΙΑ 2012»: ΠΑΡΑΔΟΣΗ & ΣΑΤΙΡΑ στην ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Τα αυθεντικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη Ναουσαίικη Αποκριά, η παράδοση και η σάτιρα, ξεχωρίζουν στο

Διαβάστε περισσότερα

A/A ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΙΔΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΠΟΣ

A/A ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΙΔΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΠΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ «Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ» ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2010 A/A ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΙΔΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΠΟΣ 5 30-Ιουλ-2010 Παρασκευή Λαϊκή και Δηµοτική Βραδιά στον Κάβαλο µε την ορχήστρα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου»

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου» Κυριακή 7/12/2014 ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015 «Δος μου το χέρι σου» -Τ.Κ Ερμητσίου ώρα 4:30μμ κεντρική πλατεία Ο Σύλλογος Γυναικών Ερμητσίου υποδέχεται τα Χριστούγεννα με

Διαβάστε περισσότερα

10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοτική Παράταξη «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης» Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου καφετέρια του κ.

10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοτική Παράταξη «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης» Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου καφετέρια του κ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Η Δημοτική Παράταξη «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης» του Δημάρχου Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτου, καλεί τα μέλη και τους φίλους της, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Παρασκευή 10

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ. Σινεμά στις Πλατείες. Movies in Squares

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ. Σινεμά στις Πλατείες. Movies in Squares ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ Σινεμά στις Πλατείες Movies in Squares Ο Πολιτισμός αποτελεί για τον Δήμο Πλατανιά τομέα που επενδύει σε αυτόν. Πιστεύοντας στην δυναμική που μπορεί να αναπτυχθεί μέσα από τον αρμονικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 7 8 Σεπτεμβρίου: Λατρευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις τιμής και μνήμης του Αγίου Ιερο εθνομάρτυρος Χρυσοστόμου Αρχιεπισκόπου Σμύρνης (Ιερός Ναός Αγίου Χρυσοστόμου, περιοχή

Διαβάστε περισσότερα

Παιδικά τμήματα ζωγραφικής Μενεμένης

Παιδικά τμήματα ζωγραφικής Μενεμένης ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Παιδικά τμήματα ζωγραφικής Μενεμένης Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, ώρα 10.30 [Άγιος Νεκτάριος - Δενδροπόταμος] Κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΦΕΣΤΙΒΑΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2017

ΠΡΟΦΕΣΤΙΒΑΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2017 ΠΡΟΦΕΣΤΙΒΑΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2017 ΔΕΥΤΕΡΑ 11 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 18:00 Συμβαίνει στο Μααρά Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, ο Δήμος Δράμας, ο Δήμος Προσοτσάνης, η Νεφέλη ΑΜΚΕ και η

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου

Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου Σάββατο 10 Ιουλίου έως Κυριακή 25 Ιουλίου Έκθεση αγιογραφίας από 25 Αγιογράφους - μέλη της Πανελλήνιας Εταιρίας Λόγου και Τέχνης (Π.Ε.Λ.Τ.) Στο Παλιό Σχολείο του Κάστρου Ώρες

Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτό θέατρο Δ.Κ. Μελισσίων Θεατρική Παράσταση του Β ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Μελισσίων

Ανοιχτό θέατρο Δ.Κ. Μελισσίων Θεατρική Παράσταση του Β ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Μελισσίων Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014, ώρα 18:00 µ.µ. - 22:00 µ.µ. Πολιτιστικό Κέντρο Δ.Κ. Μελισσίων (Αίθουσα 2ου ορόφου) Έκθεση Ζωγραφικής από τον Σύλλογο "Άγιος-Γεώργιος Γκιούλµπαξε" Πέµπτη 12 Ιουνίου 2014, ώρα 19:00

Διαβάστε περισσότερα

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ Εκκλησιαστικό Μουσείο Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ Εκκλησιαστικό Μουσείο Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ Εκπολιτιστικό Σωματείο «Πρόοδος» Καλλιμασιάς Μουσικοχορευτική θεατρική εκδήλωση με θέμα τον «Μισεμό» την εκδήλωση θα συνοδεύει η ορχήστρα των Αδελφών Αυγουστίδη - Πρόοδος 20:30 ΠΕΜΠΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

2013.20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΗΛΟΥ

2013.20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΗΛΟΥ 2013.20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α/ Α ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΙΤΛΟΣ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΧΩΡΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΕΙΣΟ ΔΟΣ 1 10 ΜΑΪΟΥ 2013 ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2 22 ΜΑΪΟΥ 2013 ΕΚΘΕΣΗ ΠΛΑΚΙΩΤΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΙΟΥΝΙΟΣ - Κυριακή 1/6 - ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΡΙ ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Δήμου Θερμαϊκού ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2014 Τα παιδικά χορευτικά τμήματα

Διαβάστε περισσότερα

Ασωπός. Οινόφυτα. Μύθοι. υπάρχει ελπίδα. Διοργάνωση: δίπλα στο Ποτάμι. Πληροφορίες: 6944528811 Asoposelpida.blogspot.com

Ασωπός. Οινόφυτα. Μύθοι. υπάρχει ελπίδα. Διοργάνωση: δίπλα στο Ποτάμι. Πληροφορίες: 6944528811 Asoposelpida.blogspot.com Μύθοι γέφυρες πολιτισμού Ασωπός υπάρχει ελπίδα 4 εως 2010 Οινόφυτα δίπλα στο Ποτάμι Διοργάνωση: Σύλλογος Νέων Προβληματισμού και Δράσης Πολιτιστικός - Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αγίου Θωμά Σύλλογος Πολιτιστικής

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Αγγέλων Πόλις

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Αγγέλων Πόλις Πρόγραμμα εκδηλώσεων Αγγέλων Πόλις ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΓΚΑΙΝΙΑ «ΛΑΓΚΑΔΑΣ: ΑΓΓΕΛΩΝ ΠΟΛΙΣ» 01/12/2011 (ΠΕΜΠΤΗ) 19.00 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ (support από MOTHERWHAT) 02/12/2011 (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2013 Δήμου Ναυπακτίας

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2013 Δήμου Ναυπακτίας Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2013 Δήμου Ναυπακτίας Δημοτικές Ενότητες: Είσοδος Ελεύθερη Ναυπάκτου, Αντιρρίου, Χάλκειας Αποδοτίας, Πλατάνου, Πυλήνης Ο Δήμος Ναυπακτίας διαθέτει

Διαβάστε περισσότερα

Είμαστε σίγουροι ότι κάπου θα σας συναντήσουμε. Ιωάννης Μαλανδράκης Δήμαρχος Πλατανιά

Είμαστε σίγουροι ότι κάπου θα σας συναντήσουμε. Ιωάννης Μαλανδράκης Δήμαρχος Πλατανιά Δήμος Πλατανιά Ο Πολιτισμός αποτελεί για τον Δήμο Πλατανιά τομέα που επενδύει αναπτυξιακά. Πιστεύοντας στην δυναμική που μπορεί να αναπτυχθεί μέσα από τον αρμονικό συνδυασμό πολιτιστικού αποθέματος και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Απρίλιος Μάιος 2012 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ 2012 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 27 ΜΑΪΟΥ 2012 Πολιτιστικές Ομάδες Φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών (ΠΟΦΠΠ)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ. Πρωτ.: 1631

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ. Πρωτ.: 1631 ΡΕΘΥΜΝΟ: 6/05/2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ. Πρωτ.: 1631 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2006 ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ. Παρασκευή 25 Αυγούστου έως και Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2006 ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ. Παρασκευή 25 Αυγούστου έως και Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2006 ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ Παρασκευή 25 Αυγούστου έως και Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Είσοδος ελεύθερη Φίλες και φίλοι, η παλιά πόλη του Ηρακλείου αλλάζει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011 Κυριακή 29 Μαΐου Εξόρμηση εθελοντικών καθαρισμών των ακτών της Σίφνου Τόπος Συγκέντρωσης: πλατεία Αρτεμώνα Ώρα: 11:00 Οργάνωση: ΔΗ.Κ.Ε.Σ.

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις:

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις: ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις: 1

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ` ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ 2015 1 Α/Α ΤΙΤΛΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ - ΤΟΠΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ 1 2 ΙΟΥΛΙΟΣ 2015 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΣΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΙΦΝΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ

ΣΙΦΝΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΙΦΝΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ Πέμπτη 21 Ιουνίου έως Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012, στο Veranda café bar, στην Απολλωνία Sifnos, October: Έκθεση με ασπρόμαυρες φωτογραφίες

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ-.Ο.Π.ΑΡ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015

ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ-.Ο.Π.ΑΡ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015 ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ-.Ο.Π.ΑΡ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015 ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΡΟ ΟΥ-ΕΚΘΕΣΗ ιάρκεια έκθεσης: 15 Νοεµβρίου 08:00-20:00 " Ρόδος, ένα νησί στις πύλες της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014'

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014' ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014' Φ Ε Β Ρ Ο Υ Α Ρ Ι Ο Σ Τετάρτη 05 Φεβρουαρίου 2014, ώρα: 18:00 μ.μ. ΗΜΕΡΙΔΑ υπό την Αιγίδα του Δήμου Πεντέλης με Θέμα: «Ο Ρόλος της

Διαβάστε περισσότερα

Συµπόσιο ζύθου επί λίθου!

Συµπόσιο ζύθου επί λίθου! Συµπόσιο ζύθου επί λίθου! 1 o φεστιβάλ µπίρας και φολκλόρ 29 Αυγούστου - 1 Σεπτεµβρίου 2019 Κεντρική πλατεία Γ. Γεννηµατά, Ίλιον Με την υποστήριξη του Κυκεών Folk Beer Festival Με την συµµετοχή του Εµπορικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΑΔΑ MOVE 21-27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΕΒΔΟΜΑΔΑ MOVE 21-27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΑ MOVE 21-27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 Υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς Μέσα από μια δραστήρια συνεργασία με τοπικούς φορείς, πολιτιστικούς και αθλητικούς

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ «ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΥΣΕΩΝ» 4,5 και 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2009 ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΟΛΟΥ (Τράπεζα Ελλάδος) Το Γραφείο Υποστήριξης Προϊόντων της Νομαρχιακής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σάββατο 6 Φεστιβάλ Παιδιού Δημόσιος Κήπος (Δημοτικό Μέγαρο) Ώρα: 6:00 μ.μ. Οργανωτής: Επιτροπή Προστασίας και Ευημερίας Παιδιού Πάφου.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σάββατο 6 Φεστιβάλ Παιδιού Δημόσιος Κήπος (Δημοτικό Μέγαρο) Ώρα: 6:00 μ.μ. Οργανωτής: Επιτροπή Προστασίας και Ευημερίας Παιδιού Πάφου. ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΓΙΟΡΤΗ Δευτέρα 1 «Γιορτή Κατακλυσμού» 2015 - (3η ημέρα / λήξη) α) Παραδοσιακά Θαλάσσια Αγωνίσματα Λιμανάκι, Κάτω Πάφος Ώρα: 4:00 μ.μ. Οργανωτές: Δήμος Πάφου, σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο

Διαβάστε περισσότερα

Κοζάνη, 8-13 Μαϊου 2013 ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης. (Ελλάς, Ελβετία, Μεγάλη Βρετανία) Καλλιτεχνικός Διευθυντής Φεστιβάλ: Στέλιος Πελασγός

Κοζάνη, 8-13 Μαϊου 2013 ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης. (Ελλάς, Ελβετία, Μεγάλη Βρετανία) Καλλιτεχνικός Διευθυντής Φεστιβάλ: Στέλιος Πελασγός 5 ο Διεθνές Φεστιβάλ Αφήγησης και τεχνών του Λόγου Κοζάνη, 8-13 Μαϊου 2013 ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης (Ελλάς, Ελβετία, Μεγάλη Βρετανία) Καλλιτεχνικός Διευθυντής Φεστιβάλ: Στέλιος Πελασγός Καλλιτεχνικός διευθυντής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, ώρα 20:30 «Ο Καραγκιόζης Πειρατής» ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, ώρα 21:30 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ με θέμα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20 ο /26-8-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 926/2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20 ο /26-8-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 926/2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20 ο /26-8-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 926/2013 ΘΕΜΑ 35 ο Έγκριση συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων Π.Ε. Λάρισας. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αργυροπούλου

Διαβάστε περισσότερα

6 η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΞΑΝΘΗ

6 η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΞΑΝΘΗ 6 η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΞΑΝΘΗ 21-22-23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 πρόγραμμα Εκδηλώσεων Τετάρτη 21 Ιουνίου Συναυλία pop - rock garage rock Mousades music school (Ξάνθη) The Corey s (Θεσ/νίκη) Underhill West

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.

Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Δήμος Θερμαϊκoύ ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ΙΟΥΝΙΟΣ 2013 - Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Ιουνίου - 7ο Πανελλήνιο Παιδικό

Διαβάστε περισσότερα

7Ο ΜαθητικόΦεστιβάλXαλανδρίου

7Ο ΜαθητικόΦεστιβάλXαλανδρίου 7Ο ΜαθητικόΦεστιβάλXαλανδρίου 27 Μαΐου - 25 Ιουνίου 2016 ας δώσουμε τον κόσμο στα παιδιά Ν. Χικμέτ Θέατρο Σινεμά Μουσική Χορός Εικαστικά Αθλητισμός ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ esgmhal.blogspot.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ 2016

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ 2016 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ 2016 Δευτέρα 23 Μαΐου 2016 Εκδήλωση Έναρξης στο θεατράκι Αγίας Βαρβάρας. Στα μονοπάτια του Διόνυσου. Διονυσιακές επιβιώσεις, δρώμενα και τελετουργίες της πολιτιστικής

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικά Γεγονότα 2008

Πολιτιστικά Γεγονότα 2008 Πολιτιστικά Γεγονότα 2008 Ρόδος, µια Πόλη Τέχνης και Πολιτισµού Ο Πολιτισµός ήταν πάντα ένα αναπόσπαστο κοµµάτι της ζωή στην Ρόδο. Ο Δήµος Ροδίων οργανώνει καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς, µε έµφαση στους

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας 20 14 Δημοτικές Ενότητες: Είσοδος Ελεύθερη Ναυπάκτου, Αντιρρίου, Χάλκειας Αποδοτίας, Πλατάνου, Πυλήνης Όμορφες βραδιές καλοκαιριού,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ!

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ! ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ! Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του 1 ου Χριστουγεννιάτικου Χωριού του ήμου Αλμωπίας με τίτλο «Χριστούγεννα στην μαγική Αλμωπία»: ΕΥΤΕΡΑ 14 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΡΙΤΗ 15 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 27 ΜΑΪΟΥ ΜOΥΣΙΚΗ ΤΡΑΓOΥΔΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙOΠΑΤΡΩΝ. Πανεπιστημιούπολη

25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 27 ΜΑΪΟΥ ΜOΥΣΙΚΗ ΤΡΑΓOΥΔΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙOΠΑΤΡΩΝ. Πανεπιστημιούπολη ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙOΠΑΤΡΩΝ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 27 ΜΑΪΟΥ ΜOΥΣΙΚΗ ΤΡΑΓOΥΔΙ Πανεπιστημιούπολη Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Φοιτητική Εστία Θεατράκι «Μελίνα Μερκούρη» Φρούριο Πατρών Παλαιό Αρσάκειο Πατρών DANCartE Δημοτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 Τ.Θ.: 534, 715 00 ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΛ.: 2810 763141 FAX: 2810 762701 www.ppkae.gr / e-mail: info@ppkae.gr Αγαπητοί φίλοι, Κρατάτε στα χέρια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού. Σελίδα 1 από 8 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ Πανηγύρι Αξιούπολης / Συναυλίες, χορευτικές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ "Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ"

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ "Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ" Tο πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το εξής: ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017 18:00 Ο Δήμαρχος Πειραιά

Διαβάστε περισσότερα

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 4.15μ.μ. 5.00μ.μ. Η Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων και η Παιδική Χορωδία του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου Λεμεσού με τη συμμετοχή της

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ 3 4 Ιουλίου 2013 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ Παραστάσεις της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου «Του νεκρού αδελφού», θερινό σινεμά «Αλκυονίς»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΦΕΣΤΙΒΑΛ Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.: «Χοροί

Διαβάστε περισσότερα

ΘΟΡΙΚ Α Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014

ΘΟΡΙΚ Α Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΘΟΡΙΚ Α Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣΛΑΥΡΙΟΥ «Η ΜΙΚΡΑΣΙΑ» αναβιώνει το έθιμο του Κλήδονα και τις φωτιές του Αϊ Γιάννη. Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 - Ώρα

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις :

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις : ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων στο Δήμο Άργους Ορεστικού Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών,

Διαβάστε περισσότερα

- Βόλτα με το τραίνο στην πόλη τα ξωτικά και ο Αϊ Βασίλης. 11:00-15:00 Καλλιτεχνικά εργαστήρια απο το δημόσιο ΙΕΚ ΑΡΤΑΣ-τμήμα βοηθών βρεφονηπιοκόμων

- Βόλτα με το τραίνο στην πόλη τα ξωτικά και ο Αϊ Βασίλης. 11:00-15:00 Καλλιτεχνικά εργαστήρια απο το δημόσιο ΙΕΚ ΑΡΤΑΣ-τμήμα βοηθών βρεφονηπιοκόμων ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 16/12/2016: 18:30 ΕΓΚΑΙΝΙΑ - Βόλτα με το τραίνο στην πόλη τα ξωτικά και ο Αϊ Βασίλης - Φλάουτα απο το Μουσικό Σχολείο Άρτας - Συναυλία C-REAL - Φιλαρμονική Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ» - Παρουσίαση από

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός. Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Χαιρετισμός. Αγαπητές φίλες και φίλοι, Χαιρετισμός Αγαπητές φίλες και φίλοι, Με μεγάλη μας χαρά, σας παρουσιάζουμε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχει σχεδιάσει ο Δήμος μας με την επιμέλεια του Ν.Π. ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ και σε συνεργασία με Συλλόγους

Διαβάστε περισσότερα

Δημοτική Κοινότητα Βελεστίνου

Δημοτική Κοινότητα Βελεστίνου ΑΠΟΚΡΙΑ 2013 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Δημοτική Κοινότητα Βελεστίνου Δευτέρα 11-3-2013 έως την Καθαρά Δευτέρα Πεζόδρομος Βελεστίνου Καρουζέλ, τρενάκι, φουσκωτό παιχνίδι για τους μικρούς

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ 3 4 Ιουλίου 2013 3 και 4 Ιουλίου 2013 Παραστάσεις της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου «του νεκρού αδελφού», θερινό σινεμά «Αλκυονίς» στη Ν. Πέραμο.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΛΙΤΕ ΧΝΙΚΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ

ΚΑΛΛΙΤΕ ΧΝΙΚΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕ ΧΝΙΚΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2019 εικαστικά μουσική θέατρο χορός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Ένας από τους πιο πετυχηµένους θεσµούς του δήµου µας, ο «Καλλιτεχνικός Ιούνιος»,

Διαβάστε περισσότερα

Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου Ιουνίου -16 Ιουλίου 2016 Λεωφόρος Κηφισίας 219 στο Αμαλίειο

Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου Ιουνίου -16 Ιουλίου 2016 Λεωφόρος Κηφισίας 219 στο Αμαλίειο Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2016 15 Ιουνίου -16 Ιουλίου 2016 Λεωφόρος Κηφισίας 219 στο Αμαλίειο Ο Πολιτισμός και η Τέχνη πρωταγωνιστούν και το φετινό καλοκαίρι στο Μαρούσι, με επίκεντρο το Φεστιβάλ του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υφιστάμενη Κατάσταση και Προοπτικές

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υφιστάμενη Κατάσταση και Προοπτικές ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υφιστάμενη Κατάσταση και Προοπτικές 11 Οκτωβρίου 2019 Κύριος εκφραστής της πολιτιστικής πολιτικής του Κράτους όσον αφορά στον σύγχρονο

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο μαθήματος 4 Προβολή ταινίας «Ρεμπέτικο» Διεύθυνση Νεώτερου Πολιτιστικού Αποθέματος και Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς, 2016

Σχέδιο μαθήματος 4 Προβολή ταινίας «Ρεμπέτικο» Διεύθυνση Νεώτερου Πολιτιστικού Αποθέματος και Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς, 2016 Σχέδιο μαθήματος 4 Προβολή ταινίας «Ρεμπέτικο» Διεύθυνση Νεώτερου Πολιτιστικού Αποθέματος και Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς, 2016 Η «ανάγνωση» της ταινίας Στόχοι: Η συνεργασία του εκπαιδευτικού με τους

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 στις 6.00 μ.μ.

Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 στις 6.00 μ.μ. 1 Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 στις 6.00 μ.μ. Όπως κάθε χρόνο, αυτή την εποχή, η Λεμεσός ετοιμάζεται

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Με τιμή

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Με τιμή Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις επετειακές εκδηλώσεις των 90 χρόνων Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος. Με τιμή Ο Μητροπολίτης

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕΤΑΞΙΟΥ 2018 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕΤΑΞΙΟΥ 2018 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕΤΑΞΙΟΥ 2018 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Πέμπτη 21 Ιουνίου 8:30 μ.μ. Δημοτικό Μουσείο - Αρχοντικό Μπρίκα Έναρξη εκδηλώσεων Γιορτών Μεταξιού με την εκκλησιαστική Μαντολινάτα Σουφλίου. 9:00 μ.μ. Εγκαίνια Έκθεσης

Διαβάστε περισσότερα

DRAMA MOVES Υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς

DRAMA MOVES Υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΑ MOVE 21-27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 DRAMA MOVES Υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ Μέσα από μια δραστήρια συνεργασία με τοπικούς

Διαβάστε περισσότερα

OPΓANΩΣH: ΠOΛITIΣTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ ΓEPΓEPHΣ. Στο Pούβα... Γιορτές της φύσης & των ανθρώπων! Γιορτές της φύσης. & των ανθρώπων!

OPΓANΩΣH: ΠOΛITIΣTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ ΓEPΓEPHΣ. Στο Pούβα... Γιορτές της φύσης & των ανθρώπων! Γιορτές της φύσης. & των ανθρώπων! OPΓANΩΣH: ΠOΛITIΣTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ ΓEPΓEPHΣ Στο Pούβα... Γιορτές της φύσης Γιορτές της φύσης & των ανθρώπων! & των ανθρώπων! συνδιοργάνωση Kαλοκαίρι 2012 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΡΓΕΡΗΣ Και να αδερφέ μου που

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ-.Ο.Π.ΑΡ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ Ιούλιος 2015

ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ-.Ο.Π.ΑΡ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ Ιούλιος 2015 ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ-.Ο.Π.ΑΡ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ Ιούλιος 2015 1 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΥΛΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΓ.ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ-ΠΑΡΑ ΕΙΣΙ Παιδική Θεατρική παράσταση «Το χρυσολούλουδο» Οργάνωση : ΠΟΛ.ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ 3 4 Ιουλίου 2013 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ 3 και 4 Ιουλίου 2013 Παραστάσεις της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου «του νεκρού αδελφού», θερινό

Διαβάστε περισσότερα

«Επίδραση των εδαφοκλιματικών συνθηκών και καλλιεργητικών πρακτικών στην παραγωγή υψηλής ποιότητας οίνων»

«Επίδραση των εδαφοκλιματικών συνθηκών και καλλιεργητικών πρακτικών στην παραγωγή υψηλής ποιότητας οίνων» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 55, 65403 ΚΑΒΑΛΑ ΤΗΛ.: 2510 222942, FAX: 2510 231505 E-mail:geoteeam@otenet.gr Web site: www.geotee-anmak.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ Παρασκευή 10/2 19.00 Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής του Γιώργου Σκυλογιάννη µε θέµα Η ποιητική του εικαστικού λόγου στον εκθεσιακό χώρο του Πνευµατικού Κέντρου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019 Πολιτιστικό Καλοκαίρι Πέμπτη 13/6/ 20:00 Μουσικοχορευτική παράσταση BOY BAND LEGENDS από τον Ανδρέα Γιωργαλλή Χώρος διεξαγωγής: Δημοτικό Αμφιθέατρο Παραλιμνίου Παρασκευή 14/6/ 20:00 Παραδοσιακό νησιώτικο

Διαβάστε περισσότερα

2 ΗΜΟΙ 3 ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ 1 ΠΑΡΕΑ

2 ΗΜΟΙ 3 ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ 1 ΠΑΡΕΑ 2 ΗΜΟΙ 3 ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ 1 ΠΑΡΕΑ Η Καρναβαλοτρέλα είναι μια διοργάνωση των Δήμων σε συνεργασία με την Make a Film. Οι δράσεις θα ξεκινούν από το Σαββάτο 17 Ιανουαρίου και θα τελειώνουν με την μεγάλη παρέλαση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ. Στο Παραθαλάσσιο Πάρκο του Μόλου 3-5 Ιουνίου Σάββατο 3 Ιουνίου, Κυριακή 4 Ιουνίου & Δευτέρα 5 Ιουνίου

ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ. Στο Παραθαλάσσιο Πάρκο του Μόλου 3-5 Ιουνίου Σάββατο 3 Ιουνίου, Κυριακή 4 Ιουνίου & Δευτέρα 5 Ιουνίου ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ Στο Παραθαλάσσιο Πάρκο του Μόλου 3-5 Ιουνίου 2017 Αναλυτικά το Πρόγραμμα περιλαμβάνει: Σάββατο 3 Ιουνίου, Κυριακή 4 Ιουνίου & Δευτέρα 5 Ιουνίου Λαϊκή Γιορτή με κυπριακά προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20 ο /19-7-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 802/2012. Έγκριση εκδηλώσεων ΜΕ ΘΕΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20 ο /19-7-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 802/2012. Έγκριση εκδηλώσεων ΜΕ ΘΕΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20 ο /19-7-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 802/2012 ΘΕΜΑ: 6 ο Έγκριση εκδηλώσεων ΜΕ ΘΕΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πόλη και πολιτισμός Πόλη και διασκέδαση

Πόλη και πολιτισμός Πόλη και διασκέδαση 28 Πόλη και πολιτισμός Πόλη και διασκέδαση Η πολιτιστική ζωή της Θεσσαλονίκης Έντονη είναι η πολιτιστική ζωή της Θεσσαλονίκης ολόκληρο τον χρόνο. Εκδηλώσεις του Μακεδονικού Μουσείου της Σύγχρονης Τέχνης,

Διαβάστε περισσότερα

Το αναλυτικό πρόγραμμα της «Κόκκινης Κυριακής»

Το αναλυτικό πρόγραμμα της «Κόκκινης Κυριακής» Το αναλυτικό πρόγραμμα της «Κόκκινης Κυριακής» 1. ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Λαζαράκη) Χριστουγεννιάτικο DJ Party (Απολλώνιο) Μπαλονοκατασκευές Face painting Κεράσματα 2. STAGE 1 (πλ. Κατράκη) Ένωση Κρητών Γλυφάδας

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Λουδοβίκος των Ανωγείων 20. Μαρία Φωτίου - Νίκος Ρέγκος & ορχήστρα 21. Συναυλίες σπουδαστών και καθηγητών του Ωδείου Δήμου Αριστοτέλη 04

Περιεχόμενα. Λουδοβίκος των Ανωγείων 20. Μαρία Φωτίου - Νίκος Ρέγκος & ορχήστρα 21. Συναυλίες σπουδαστών και καθηγητών του Ωδείου Δήμου Αριστοτέλη 04 Περιεχόμενα Συναυλίες σπουδαστών και καθηγητών του Ωδείου Δήμου Αριστοτέλη 04 Συναυλίες σπουδαστών και καθηγητών του Ωδείου Δήμου Αριστοτέλη 05 Συναυλία- Αφιέρωμα στο Νίκο Καββαδία, 06 «Ορφεία Αρμονία»

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΑΝΙΚΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΑΝΙΚΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΑΝΙΚΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ Έναρξη 24 Οκτωβρίου ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χαιρετισμοί Διοργανωτών Σάββατο 24 Οκτωβρίου ώρα 7 μ.μ. Εγκαίνια Έκθεσης έναρξη Φεστιβάλ Προβολή ταινίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Mε επιτυχία τα «Τσικνίσµατα» στον Δήµο Μινώα Πεδιάδας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Mε επιτυχία τα «Τσικνίσµατα» στον Δήµο Μινώα Πεδιάδας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ Αρκαλοχώρι,01-03-2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Mε επιτυχία τα «Τσικνίσµατα» στον Δήµο Μινώα Πεδιάδας. Πλήθος κόσµου ξεφάντωσε εχθές στα «Τσικνίσµατα» που πραγµατοποιήθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2013 ΚΥΡΙΑΚΗ, 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 11.00 π.μ. ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ. Από τον Βασιλιά Άσωτο Διοργάνωση: Δήμος 11.00 π.μ. ΠΕΡΑΝΤΖΑΔΑ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ. Δρόμοι με κατάληξη στην Κεντρική Πλατεία.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2018 ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΛΟΙΠΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2018 ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΛΟΙΠΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΛΕΤΗ: 18/2018 ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2018 ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΛΟΙΠΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Η ΔΑΠΑΝΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ 4.660,00 ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013 ΣΑΒΒΑΤΟ 8/12/2012, 17:00 & 19:00, Αίθουσα Εθιµοτυπίας ήµου Ρόδου Παιδική Θεατρική Παράσταση

Διαβάστε περισσότερα

30 Ιουνίου 2012 Θεατρική παράσταση το θίασο του Γιώργου Μακρή "Η καλή, η κακή και η άσχημη" Μολάοι

30 Ιουνίου 2012 Θεατρική παράσταση το θίασο του Γιώργου Μακρή Η καλή, η κακή και η άσχημη Μολάοι 30 Ιουνίου 2012 Μουσική εκδήλωση "Οι τραγουδιστάδες της Ζακύνθου" 30 Ιουνίου 2012 Θεατρική παράσταση το θίασο του Γιώργου Μακρή "Η καλή, η κακή και η άσχημη" 1 Ιουλίου 2012 Θεατρική παράσταση το θίασο

Διαβάστε περισσότερα

Τα εδέσματα και το κρασί είναι προσφορά της Φιλαρμονικής Αιγινίου.

Τα εδέσματα και το κρασί είναι προσφορά της Φιλαρμονικής Αιγινίου. ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ - ΦΟΡΕΙΣ ΑΙΓΙΝΙΟΥ-ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΙΓΙΝΙΟ 2017 Η ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΑΙΓΙΝΙΟ 16-30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 16/12/17

Διαβάστε περισσότερα

Οκτώβριος στα Μνημεία της Θεσσαλονίκης!

Οκτώβριος στα Μνημεία της Θεσσαλονίκης! Οκτώβριος στα Μνημεία της Θεσσαλονίκης! Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017 Ροτόντα A Filetta Το πολυφωνικό σεξτέτο με την ηγεμονική θέση στη μουσική σκηνή της Κορσικής, ερμηνεύει την πιο πρόσφατη δουλειά του. Η

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Μάιος 2017

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Μάιος 2017 Πολιτιστικό Ημερολόγιο Μάιος 2017 1 Μαΐου, 10:00 Λόφος Φιλερήμου Εκδηλώσεις εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς Οργάνωση Δημοτική Κοινότητα Ιαλυσού Με τη στήριξη του Δήμου Ρόδου- Δ.Ο.Π.Α.Ρ και της Περιφέρειας

Διαβάστε περισσότερα

Μήνας Κρασιού. Νοέμβριος 2015

Μήνας Κρασιού. Νοέμβριος 2015 Μήνας Κρασιού Νοέμβριος 2015 1 Γνωρίστε τα κρασιά της Κύπρου O Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού υλοποίησε το πρόγραμμα «Κύπρος, Δρόμοι του Κρασιού» με συγχρηματοδότηση από τα Ευρωπαϊκά Ταμεία. Στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2006.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2006. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2006. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2006 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 9.00 μ.μ. τιμή εισιτηρίου"!

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μύλος των ξωτικών Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα

Ο Μύλος των ξωτικών Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα Ο Μύλος των ξωτικών Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα 9 Δεκεμβρίου 2011 γεννήθηκε ένα παραμύθι Ο Μύλος των Ξωτικών είναι η μεγαλύτερη και πιο πετυχημένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009

ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 1-20 Ιουλίου Έκθεση τέχνης BUTTON QUINN ΑΝΝΑ ΣΟΥΛΗ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΛΗΣ, ΝΕΦΕΛΗ ΠΡΟΚΟΥ ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ, ΧΡΥΣΟΠΗΓΗ ΜΠΕΝΑΚΗ, ΠΑΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ στο παλιό σχολείο του Κάστρου Ωρες λειτουργίας:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΖΗΛΑΚΟΥ 1 ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ- ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016 Για δεύτερη χρονιά, διοργανώθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Π Ο Λ Ι Τ Ι Σ Τ Ι Κ Ο Σ Ο Ρ Γ Α Ν Ι Σ Μ Ο Σ Δ Η Μ Ο Υ Π ΑΤ Ρ Ε Ω Ν Π ΑΤ ΡΑ 1 6 / 1 2 / 1 6 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Με πλήθος δράσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΥΣΕΙΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΜΟΥΣΕΙΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Για την σχολική χρονιά 2014-2015 πραγματοποιούνται τα κάτωθι προγράμματα : Α) ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Γερμανικού και Μυλλέρου Μεταξουργείο Δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

27 Αυγούστου στις 31 Αυγούστου,1 & 2 Σεπτεμβρίου ΝΕΜΕΑ - ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

27 Αυγούστου στις 31 Αυγούστου,1 & 2 Σεπτεμβρίου ΝΕΜΕΑ - ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 27 Αυγούστου 2012 Μεγάλες μέρες Νεμέας στις 31 Αυγούστου,1 & 2 Σεπτεμβρίου ΝΕΜΕΑ - ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Στις 31 Αυγούστου, 1 και 2 Σεπτεμβρίου πραγματοποιούνται και φέτος οι ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2013 ΑΠΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2013 ΑΠΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2013 ΑΠΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 1 11:00 18:00 ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Φάληρο - ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κόλπος Αγώνες ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/7/2014 ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/7/2014 ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ Πρόγραμμα εκδηλώσεων του καλοκαιριού στην Τριφυλία ΤΕΤΑΡΤΗ 16/7/2014 ΩΡΑ 21:00 ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ (ΛΙΜΕΝΟΒΡΑΧΙΟΝΑΣ) ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΕΙΣΟΔΟ) ΩΡΑ 21:00 ΦΙΛΙΑΤΡΑ (ΑΙΘΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

30/11/2018 εως 6/1/2019

30/11/2018 εως 6/1/2019 30/11/2018 εως 6/1/2019 50 εκδηλώσεις στο Δήμο μας www.lamia.gr Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη Παρασκευή 30 Νοεμβρίου ΠΕΦΤΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2018

ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2018 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΜΕΛΕΤΗ: 17/2018 ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2018 Η ΔΑΠΑΝΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ 20.852,20 ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Βραδιά του Ερευνητή Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014 18:00-24:00 Κτήριο Αβέρωφ του ΕΜΠ του Ιστορικού Συγκροτήματος Πατησίων

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Βραδιά του Ερευνητή Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014 18:00-24:00 Κτήριο Αβέρωφ του ΕΜΠ του Ιστορικού Συγκροτήματος Πατησίων ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο διοργανώνει τη Βραδιά του Ερευνητή την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρες 18:00-24:00 στο Κτήριο Αβέρωφ του ΕΜΠ του Ιστορικού Συγκροτήματος Πατησίων. Η εν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ίλιον 13-2-2012 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ίλιον 13-2-2012 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ίλιον 13-2-2012 ΝΟΜOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθ. Πρωτ.:229 ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και ΑΘΛΗΣΗΣ ΔΗ.ΚΕ.Π.Α. ΑΓ.ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ 99-ΙΛΙΟΝ ΤΗΛ: 210-2637395 ΦΑΞ: 210-2626007 Εmail:politistiko@ilion.gr

Διαβάστε περισσότερα