ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 129η ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ 18, 19, 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2011-2012. ΚΥΚΛΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 129η ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ 18, 19, 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012"

Transcript

1 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 129 Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ 2. ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ 3. ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ 2012, ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ 4. ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΤΙΚΗ ΑΚΟΜΗ ΔΥΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 5. ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΦΥΛΛΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ 6. ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠ ΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΓΚΕΡΧΑΡΤ ΧΑΟΥΠΤΜΑΝ ΣΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΝΙΚΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΗΛΗ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ [ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ] ΚΥΚΛΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 129η ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ 18, 19, 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 Με αφορμή την 129η επέτειο από τη γέννηση του Νίκου Καζαντζάκη, στις 18 Φεβρουαρίου 2012, η Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών (Ε.Ε.Λ.) και οι Εκδόσεις Καζαντζάκη [Πάτροκλος Σταύρου] διοργάνωσαν Ημερίδα με θέμα «Το έργο και η προσωπικότητα του Νίκου Καζαντζάκη».

2 ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Ε.Ε.Λ. «Μιχαήλας Αβέρωφ», στις 18 Φεβρουαρίου 2012, ανήμερα της διπλής επετείου: γέννησης του οικουμενικού μας συγγραφέα και θανάτου τής πολυαγαπημένης συζύγου του Ελένης. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αντιπρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών Βασίλης Δημουλάς και η Διευθύντρια των Εκδόσεων Καζαντζάκη [Πάτροκλος Σταύρου] Νίκη Π. Σταύρου, ενώ για το έργο και την προσωπικότητα του Νίκου Καζαντζάκη μίλησαν ο Παύλος Ναθαναήλ, Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Ε.Λ, ο Αντώνης Βγόντζας, Πρόεδρος Αλληλεγγύης Δικηγόρων, η Μαίρη Σταύρου, συγγραφέας και µέλος τής Ε.Ε.Λ., ο Ανδρέας Βοσκός, οµ. Καθηγητής Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας στη Φιλοσοφική Σχολή τού Πανεπιστημίου Αθηνών, και ο Τάσος Μακράτος, ποιητής, μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ε.Λ. και ερευνητής τού Πανεπιστημίου Αθηνών. Οι ηθοποιοί Θάλεια Αργυρίου και Γιάννης Θωµάς ανέγνωσαν αποσπάσματα από τον Ασυμβίβαστο της Ελένης Ν. Καζαντζάκη. Τη μουσική επένδυση της Ημερίδας επιμελήθηκαν η Φώφη Κονδύλη στο πιάνο και η ορχήστρα εγχόρδων Quattro Elementi, με τον Αλέξανδρο Χαλάψη στο βιολί. Τον συντονισμό της Ημερίδας είχε ο Κώστας Καρούσος, έφορος του Δ.Σ. της Ε.Ε.Λ. και την καλλιτεχνική διεύθυνση η θεατρολόγος Ανδρομάχη Μοντζολή. ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

3 ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ Νίκη Π. Σταύρου Βασίλης Δημουλάς Παύλος Ναθαναήλ Ανδρέας Βοσκός Η συγκεκριμένη Ημερίδα αποτέλεσε ένα ιστορικό ορόσημο, καθώς ήταν η πρώτη φορά που η Ε.Ε.Λ., δηλαδή η Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών, και οι Εκδόσεις Καζαντζάκη [Πάτροκλος Σταύρου] συνεργάστηκαν για τη διοργάνωση επιστημονικής και λογοτεχνικής συνάντησης αφιερωμένης στον οικουμενικό μας συγγραφέα και στοχαστή. Ιδιαίτερα σημαντικό, επίσης, ήταν ότι το γεγονός ότι ο εορτασμός της επετείου των γενεθλίων τού Νίκου Καζαντζάκη πραγματοποιήθηκε στον ιστορικό χώρο τής Ε.Ε.Λ., αφού ο Νίκος Καζαντζάκης προτομή τού οποίου βρίσκεται εκεί διετέλεσε Πρόεδρος της Εταιρίας από το 1945 έως το Αντώνης Βγόντζας Μαίρη Π. Σταύρου Τάσος Μακράτος Κώστας Καρούσος

4 ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 Τη δεύτερη ημέρα τού Κύκλου Μνήμης και Τιμής 2012 τελέστηκε μνημόσυνο για την ανάπαυση των ψυχών τού Νίκου Καζαντζάκη και της συζύγου του Ελένης, στον Ιερό Ναό τού Αγ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου, όπου παρευρέθηκαν συγγενείς και αγαπημένοι φίλοι. Παράλληλα, μνημόσυνα τελέστηκαν στην Τάπια Μαρτινέγκο Ηρακλείου Κρήτης (όπου έγινε και κατάθεση στεφάνου στους τάφους των δύο κεκοιμημένων), και συγχρόνως στη Λευκωσία, στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στο Πλατύ.

5 ΚΥΚΛΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ - ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ Στις 20 Φεβρουαρίου 2012, ημέρα Δευτέρα, ολοκληρώθηκε ο Κύκλος Μνήμης και Τιμής 2012, για την 129η επέτειο από τη γέννηση του Νίκου Καζαντζάκη και την 8η επέτειο θανάτου της Ελένης Ν. Καζαντζάκη, με ολοήμερη επετειακή έκπτωση λιανικής 50% για όλους τούς τίτλους των Εκδόσεων Καζαντζάκη [Πάτροκλος Σταύρου], στην έδρα τους στα Εξάρχεια. ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΤΙΚΗ ΣΤΟ «ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ» Το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου 2011 ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις τής θεατρικής διασκευής τής ΑΣΚΗΤΙΚΗΣ του Νίκου Καζαντζάκη στο «Θέατρο της Ημέρας». Η συγκλονιστική αυτή ενσάρκωση του λόγου τού Νίκου Καζαντζάκη στη θεατρική σκηνή σε σκηνοθεσία Πάνου Αγγελόπουλου και καλλιτεχνική διεύθυνση Ανδρομάχης Μοντζολή, παρουσιάστηκε στα πλαίσια αφιερώματος στη ζωή και το έργο τού μεγάλου Έλληνα δημιουργού Νίκου Καζαντζάκη. Η θεατρική προσαρμογή πραγματεύτηκε τον πυρήνα τής φιλοσοφίας τού μεγάλου μας συγγραφέα και διανοητή, με σεβασμό προς την ακεραιότητα του κειμένου, το οποίο αποτελεί την Κραυγή τού Καζαντζάκη προς τον Θεό και προς τον συνάνθρωπο. Η επί σκηνής επιτυχία τού μοναδικού αυτού έργου θα συνεχιστεί για δύο μόνο παραστάσεις, στις 20 και 21 Απριλίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

6 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΦΥΛΛΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ [ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ] Οι Εκδόσεις Καζαντζάκη [Πάτροκλος Σταύρου] και ο Πρόεδρος του χωριού Φύλλα Χαλκίδας Ιωάννης Καρβελάς απευθύνουν έκκληση για συνδρομή βοήθειας στους κατοίκους τού ιστορικού αυτού χωριού τής χώρας μας, στο οποίο η σύγχρονη οικονομική κρίση έδειξε το εφιαλτικό της πρόσωπο. Το πανέμορφο χωριό Φύλλα είναι ένας γραφικός ορεινός οικισμός, μόλις 5 λεπτά από την πόλη τής Χαλκίδας και 40 λεπτά από την Αθήνα. Γενέτειρα του Νεοφύτου Αδάμ (μέλους τής Φιλικής Εταιρείας, Επισκόπου Ευρίπου και προέδρου της Ιεράς Συνόδου), και του Ναυάρχου Ανδρέα Μιαούλη, τα Φύλλα σφύζουν από ιστορία. Η Ιερά Μονή Αγ. Γεωργίου ΑΡΜΑ και ο Ιερός Ναός Παναγίας Ριζοκαστελιώτισσας (και τα δυο εξαιρετικά δείγματα της ύστερης βυζαντινής περιόδου), το επιβλητικό Καστέλι (κάστρο ιπποτών τού 13ου αιώνα) και το πατρικό σπίτι τού Ανδρέα Μιαούλη δεσπόζουν στο φιλόξενο αυτό χωριό, και διασώζουν το χρώμα και το άρωμα περασμένων αιώνων.

7 ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΦΥΛΛΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ Tο Καστέλι Η Μονή Αγίου Γεωργίου Από τις 27 Φεβρουαρίου 2012 και για όλη τη φετινή άνοιξη, οι Εκδόσεις Καζαντζάκη [Πάτροκλος Σταύρου] διαθέτουν ένα ποσοστό των εσόδων από τις πωλήσεις κάθε αντιτύπου τού κλασσικού μυθιστορήματος Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται στα ιστορικά Φύλλα Ευβοίας, για τις ανάγκες τού χωριού και των κατοίκων του, που έχουν δραματικά πληγεί από την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας (και όχι μόνο). Η προτομή του Ανδρέα Μιαούλη Παρέλαση 25 ης Μαρτίου Το εξαίσιο μυθιστόρημα Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται καθρεπτίζει τις υπαρξιακές και κοινωνικές συγκρούσεις της εποχής του, ενώ παράλληλα θέτει ένα διαχρονικό ερώτημα, καίριο ακόμη και σήμερα: πόσο έχει αλλάξει ο κόσμος μετά από τα θαύματα, τη διδασκαλία, τα μαρτύρια και την Ανάσταση του Χριστού; Είναι άραγε η Αγάπη καταδικασμένη να σταυρώνεται πάντα; Διαβάστε το αριστουργηματικό βιβλίο τού Νίκου Καζαντζάκη, που έγινε αλησμόνητη τηλεοπτική σειρά, κλασσική ταινία, όπερα και θεατρικό έργο, και συνδράμετε έτσι και εσείς στην κάλυψη βασικών αναγκών τού χωριού Φύλλα, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι τής ιστορικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

8 ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ [ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ] ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ Στις 20 Ιανουαρίου 2012, σε «οικογενειακή» ατμόσφαιρα στις πρόσφατα ανακαινισμένες Εκδόσεις Καζαντζάκη [Πάτροκλος Σταύρου], προσωπικό και φίλοι έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίττα τού Όλοι ευχήθηκαν ετούτη η χρονιά να φέρει την πολυπόθητη δικαίωση για όλους όσους δοκιμάζονται στη σκληρή μας εποχή, και ιδιαίτερα για όσους εξακολουθούν να αγωνίζονται αφιερωματικά για τη διάδοση και προαγωγή τού έργου τού μεγάλου μας Κρητικού αλλά και οικουμενικού συγγραφέα Νίκου Καζαντζάκη. 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΣΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΤΗΣ «ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗΣ» Στη ζεστή ατμόσφαιρα μιας κατάμεστης αίθουσας στο Ξενοδοχείο Metropolitan, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012, ο Νίκος Ουρανός μίλησε για το φαινόμενο της «Κορυφογραμμής», μιας φωτεινής γραμμής που ενώνει χιλιάδες διαδικτυακούς αναγνώστες και την οποία ο ίδιος εμπνεύστηκε και δημιούργησε. Σύγχρονοι λογοτέχνες, θεραπευτές και οραματιστές μίλησαν για τη φωτεινή αυτή γραμμή, ο καθένας με τη δική του προσέγγιση. Η Διευθύντρια των Εκδόσεων Καζαντζάκη [Πάτροκλος Σταύρου] Νίκη Π. Σταύρου, αφού συνεχάρη τον Νίκο Ουρανό για την πρωτοβουλία και προσφορά του, χάρισε την Οδύσσεια και την Ασκητική τού Νίκου Καζαντζάκη στους δύο τυχερούς στους οποίους κληρώθηκαν. Η Νίκη Σταύρου ανακοίνωσε επίσης τη συνδιοργάνωση με την «Κορυφογραμμή» ενός κύκλου μαθημάτων με θέμα: «Τα Απαγορευμένα τού Νίκου Καζαντζάκη». Λεπτομέρειες για τις ημερομηνίες και τον χώρο διεξαγωγής των μαθημάτων θα ανακοινωθούν, εν ευθέτω, από τις ιστοσελίδες, καθώς και από τις Facebook Fan Pages, των Εκδόσεων Καζαντζάκη και της «Κορυφογραμμής».

9 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ «ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΕΥΚΗΣ Στις 12 Φεβρουαρίου 2012, ημέρα Κυριακή, η Κινηματογραφική Λέσχης Πεύκης συνδιοργάνωσε με το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης «Περιβάλλον Αθλητισμός Πολιτισμός» και την Πρεσβεία της Τσεχικής Δημοκρατίας στην Αθήνα, σε χρηματοδότηση του Δήμου Κηφισιάς, δωρεάν προβολή τής ελληνικής εκδοχής τού εξαίρετου ντοκιμαντέρ του Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργου Αγαθονικιάδη Οι δύο συναντήσεις τού Νίκου Καζαντζάκη με την Τσεχία για την τσεχική τηλεόραση. Το ντοκιμαντέρ προβλήθηκε στο πανέμορφο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης και είχε ως θέμα τις σε πολλούς άγνωστες πτυχές τού δεσμού τού Νίκου Καζαντζάκη με την Τσεχία. Η Νίκη Π. Σταύρου, Διευθύντρια των Εκδόσεων Καζαντζάκη [Πάτροκλος Σταύρου], απηύθυνε χαιρετισμό, όπου ευχαρίστησε την Έλλη Μήτση, Πρόεδρο της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης για τη θερμή φιλοξενία, και αναφέρθηκε στην παραμονή τού Νίκου Καζαντζάκη στο Gottesgab, την «κορυφή της Τσεχοσλοβακίας και της ευτυχίας». Επίσης, μίλησε για τον οικουμενικό χαρακτήρα τού έργου τού Νίκου Καζαντζάκη και την απήχηση των βιβλίων του στο εξωτερικό. Ακολούθως, μίλησε η φιλόλογος Κατερίνα Πορφυρογένη, μεταφράστρια τσεχικής γλώσσας και Πρόεδρος του Κοινωφελούς Ιδρύματος Νικολάου και Ελένης Πορφυρογένη, η οποία αναφέρθηκε διεξοδικά στο ντοκιμαντέρ, στον εμπνευσμένο σκηνοθέτη Γιώργο Αγαθονικιάδη και στην Καθηγήτρια του Καρολινείου Πανεπιστημίου Ρουζένα Ντοστάλοβα, μιαν υπέρμαχο της ελληνικής γλώσσας στην Τσεχία. Ο Νίκος Καζαντζάκης στο Gottesgab (1929) Γιώργος Αγαθονικιάδης Έλλη Μήτση, Νίκη Π. Σταύρου

10

11 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ [ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ] Οι Εκδόσεις Καζαντζάκη [Πάτροκλος Σταύρου], με έδρα την Αθήνα, είναι ο εκδοτικός οίκος που εκδίδει και διακινεί τα έργα τού Νίκου Καζαντζάκη και της συζύγου του Ελένης Ν. Καζαντζάκη στην ελληνική γλώσσα, στην Ελλάδα και, από το φθινόπωρο του 2011, και εκτός των συνόρων μας. Όταν ο Νίκος Καζαντζάκης άφησε την τελευταία του πνοή στις 26 Οκτωβρίου 1957, εμπιστεύτηκε την πνευματική παρακαταθήκη τού έργου του στην Ελένη του, σύζυγο και σύντροφο της ζωής του, η οποία και αφιέρωσε τη ζωή της στη διακονία τού έργου αυτού. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ Το όνειρο της Ελένης Ν. Καζαντζάκη ήταν ένας Εκδοτικός Οίκος που θα εξέδιδε αποκλειστικά τα έργα τού Νίκου Καζαντζάκη, με σταθερό γνώμονα την επιστημονική και αισθητική αρτιότητα. Το όνειρο της Ελένης ενσαρκώθηκε με τη βοήθεια του Πατρόκλου Σταύρου, του θετού υιού της, στη μορφή των Εκδόσεων Καζαντζάκη, ενός πρότυπου εκδοτικού οίκου, καθώς, εκτός από την έκδοση και διακίνηση των έργων τού Νίκου Καζαντζάκη και της ίδιας τής Ελένης, αποτελεί επίσης πνευματική εστία του έργου και του βίου τους, με πρωταρχικό σκοπό όχι το κέρδος, αλλά την δικαίωση και προαγωγή τού έργου του μεγάλου συγγραφέα και διανοητή στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο.

12 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ Οι Εκδόσεις Καζαντζάκη [Πάτροκλος Σταύρου] λειτουργούν υπό την επωνυμία αυτή από το 1994, ενώ προηγουμένως ονομάζονταν Εκδόσεις Ελένης Ν. Καζαντζάκη, και λαμβάνουν φροντίδα ώστε όλα τα εκδοθέντα έργα τού Νίκου Καζαντζάκη επί των οποίων έχουν τα πνευματικά δικαιώματα, να υπάρχουν και να διατίθενται στο αναγνωστικό κοινό. Κατά κανόνα τα βιβλία μας κατά την επανέκδοση ή ανατύπωσή τους βελτιώνονται από άποψη μορφής ή/και περιεχομένου, π.χ. με φωτογραφίες, χειρόγραφα, επιστημονικό σχολιασμό, εισαγωγικά κείμενα. Πρόκειται για βιβλία τα οποία επιφανείς άνθρωποι του πνεύματος χαρακτήρισαν ως α ρ ι σ τ ο υ ρ γ ή μ α τ α που τιμούν το έργο τού Νίκου Καζαντζάκη με την αισθητική τους, την καθαρότητά τους και τα έγκυρα και διαφωτιστικά τους σχόλια. Είναι βιβλία που γίνονται με αγάπη και υψηλές προδιαγραφές, φροντισμένα από ανθρώπους που ειδικεύονται στη μορφή και την ουσία τού Λόγου τού Νίκου Καζαντζάκη, συχνά και με την αρωγή εξωτερικών συνεργατών από τον Πανεπιστημιακό χώρο (π.χ. μελετητών και Καθηγητών φιλοσοφίας, γλωσσολογίας, θεολογίας κ.ά.).

13 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ Blog Facebook Twitter Οι Εκδόσεις Καζαντζάκη από το φθινόπωρο του 2011 απέκτησαν δυναμική ψηφιακή προσωπικότητα με ενεργή δράση στο Facebook, στο Twitter, με Blog και στο YouTube, αξιοποιώντας όλους τούς τύπους κοινωνικής δικτύωσης, μέσα από τους οποίους ενισχύεται η εκδοτική τους παρουσία. Έτσι, σε συνδυασμό και με τη λειτουργία τού E-Shop, το αναγνωστικό κοινό σε όλη την Υφήλιο θα μπορεί να έχει ακόμα πιο άμεση πρόσβαση στο έργο τού Νίκου Καζαντζάκη. Σταθερός στόχος των Εκδόσεων Καζαντζάκη είναι τα βιβλία τού Νίκου Καζαντζάκη να φτάσουν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τής Γης, και να γίνουν γέφυρες που θα τις διαβούν ο Ζορμπάς, ο Οδυσσέας, όλοι οι καζαντζακικοί ήρωες-φορείς τής φλόγας τού ελληνικού αλλά και του οικουμενικού πνεύματος του Ασυμβίβαστου ανθρώπου και δημιουργού Νίκου Καζαντζάκη. Website: www. kazantzakispublications.org Twitter: twitter.com/#!/kazantzakispub Facebook: Blog: Μέσω της Ιστοσελίδας Ιστοσελίδα με E-shop

14 Ελένης Ν. Καζαντζάκη

15 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ

16 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ Ν 54 Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ 2. ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Με την υποστήριξη του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης

Με την υποστήριξη του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης kin-lesxh-telikh:layout 1 13/10/2011 3:42 μμ Page 1 Πρόγραμμα Προβολών Περιόδου 2011-2012 Με την υποστήριξη του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης kin-lesxh-telikh:layout 1 13/10/2011 3:42 μμ Page 2 Ε υ χ α ρ ι

Διαβάστε περισσότερα

Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά

Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά Καλλιτεχνική επιμέλεια εξωφύλλου ΝΙΚΟΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ Σχεδιασμός & δημιουργία εξωφύλλου ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΑΚΗΣ [www.alpha2.gr] ISBN έντυπης έκδοσης: 978-960-7948-46-5 ISBN ηλεκτρονικής

Διαβάστε περισσότερα

4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ. Docfest. ΧΑΛΚΙ Α Οκτωβρίου

4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ. Docfest. ΧΑΛΚΙ Α Οκτωβρίου 4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Docfest ΧΑΛΚΙ Α 2010 5 10 Οκτωβρίου www..docfest..gr Το Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιµαντέρ-Docfest Χαλκίδα 2010 θα διεξαχθεί για τέταρτη συνεχόµενη χρονιά στην πόλη της Χαλκίδας.

Διαβάστε περισσότερα

Διάλεξη από τον κοινωνιολόγο Ανδρέα Παναγιώτου με θέμα τον Βασίλη Μιχαηλίδη

Διάλεξη από τον κοινωνιολόγο Ανδρέα Παναγιώτου με θέμα τον Βασίλη Μιχαηλίδη Ως είδηση Διάλεξη από τον κοινωνιολόγο Ανδρέα Παναγιώτου με θέμα τον Βασίλη Μιχαηλίδη Συμπληρώνονται φέτος 100 χρόνια από τον θάνατο του Βασίλη Μιχαηλίδη, έτσι το 2017 αποτελεί για τον Δήμο Λεμεσού σημαδιακή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014'

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014' ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014' Φ Ε Β Ρ Ο Υ Α Ρ Ι Ο Σ Τετάρτη 05 Φεβρουαρίου 2014, ώρα: 18:00 μ.μ. ΗΜΕΡΙΔΑ υπό την Αιγίδα του Δήμου Πεντέλης με Θέμα: «Ο Ρόλος της

Διαβάστε περισσότερα

10 έτη από τα εγκαίνια του Ι.Ν. Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης

10 έτη από τα εγκαίνια του Ι.Ν. Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης 23/06/2019 10 έτη από τα εγκαίνια του Ι.Ν. Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης / Ενορίες Με αφορμή την επέτειο συμπληρώσεως 10 ετών από τα εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίου Φωτίου του Μεγάλου της Ιεράς Μητροπόλεως

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΡΟΦΗ στην Ανθρωπιά... Τρίτη, 20 Νοέμβριος :45

ΣΤΡΟΦΗ στην Ανθρωπιά... Τρίτη, 20 Νοέμβριος :45 Πρωτόκολλο Συνεργασίας για τη συνέχιση και διάδοση Παγκόσμιας Ημέρας Πράξης Σεβασμού στη Ζωή και Προσφοράς στο Συνάνθρωπο υπεγράφη το Σάββατο 17 Νοεμβρίου μεταξύ του Δήμου Κορινθίων θεατρικής ομάδας ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ & ΔΙΕΘΝΟΥΣ AΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΕΙΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ «Η Ελλάς ευγνωµονούσα» ή «Υπέρ Πατρίδος το Παν» ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΒΡΥΖΑΚΗ ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΚΗΤΙΚΗ SALVATORES DEI

ΑΣΚΗΤΙΚΗ SALVATORES DEI ΑΣΚΗΤΙΚΗ SALVATORES DEI Καλλιτεχνική επιμέλεια εξωφύλλου ΝΙΚΟΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ Σχεδιασμός & δημιουργία εξωφύλλου ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΑΚΗΣ [www.alpha2.gr] ISBN έντυπης έκδοσης: 978-960-7948-48-9 ISBN ηλεκτρονικής έκδοσης:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ. Χειμώνας-Άνοιξη 2010. Χώρος εκδηλώσεων: Αμφιθέατρο Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ. Χειμώνας-Άνοιξη 2010. Χώρος εκδηλώσεων: Αμφιθέατρο Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Χειμώνας-Άνοιξη 2010 Χώρος εκδηλώσεων: Αμφιθέατρο Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα Διοικητικό Συμβούλιο: Αλέξης Δημαράς Σάββας Κονταράτος Χρυσάνθη Μωραΐτη-Καρτάλη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ. Συνδιοργάνωση: Κρατική Ορχήστρα Αθηνών. Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. «Επτανησιακή Όπερα και Μουσικό Θέατρο έως το 1953»

ΤΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ. Συνδιοργάνωση: Κρατική Ορχήστρα Αθηνών. Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. «Επτανησιακή Όπερα και Μουσικό Θέατρο έως το 1953» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Συνδιοργάνωση: Κρατική Ορχήστρα Αθηνών Μέγαρο Μουσικής Αθηνών Συνέδριο στο πλαίσιο του 6 ου Κύκλου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΦΕΣΤΙΒΑΛ Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.: «Χοροί

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ. 179/79/Α/29. Λευκωσία, 9 Ιουλίου 2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Προκήρυξη του 31 ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου 2018

Αρ. Φακ. 179/79/Α/29. Λευκωσία, 9 Ιουλίου 2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Προκήρυξη του 31 ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου 2018 Αρ. Φακ. 179/79/Α/29 Λευκωσία, 9 Ιουλίου 2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Προκήρυξη του 31 ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου 2018 1. Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου προκηρύσσει το 31 ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού

Διαβάστε περισσότερα

Πανηγυρική η έναρξη της 50ης Διεθνούς Γιορτής Πολιτισμού Καραϊσκάκεια

Πανηγυρική η έναρξη της 50ης Διεθνούς Γιορτής Πολιτισμού Καραϊσκάκεια Πανηγυρικά και με κάθε επισημότητα ξεκίνησαν, το βράδυ της Τετάρτης 21 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας, οι εκδηλώσεις της 50ης Διεθνούς Γιορτής Πολιτισμού Καραϊσκάκεια που οργανώνει η Ένωση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2016»

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2016» ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2016» Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού,

Διαβάστε περισσότερα

Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών: «Η τέχνη στην αγωγή των παιδιών και των νέων»

Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών: «Η τέχνη στην αγωγή των παιδιών και των νέων» 16/01/2019 Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών: «Η τέχνη στην αγωγή των παιδιών και των νέων» Αυτοκέφαλες Εκκλησίες / Εκκλησία της Ελλάδος Με αφορμή την εορτή των Τριών Ιεραρχών, το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2016»

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2016» ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2016» Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υφιστάμενη Κατάσταση και Προοπτικές

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υφιστάμενη Κατάσταση και Προοπτικές ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υφιστάμενη Κατάσταση και Προοπτικές 11 Οκτωβρίου 2019 Κύριος εκφραστής της πολιτιστικής πολιτικής του Κράτους όσον αφορά στον σύγχρονο

Διαβάστε περισσότερα

Πτυχές διαμόρφωσης αναγνωστικής πολιτικής και πολιτικής για το έντυπο βιβλίο στις ακαδημαϊκές βιβλιοθήκες

Πτυχές διαμόρφωσης αναγνωστικής πολιτικής και πολιτικής για το έντυπο βιβλίο στις ακαδημαϊκές βιβλιοθήκες Πτυχές διαμόρφωσης αναγνωστικής πολιτικής και πολιτικής για το έντυπο βιβλίο στις ακαδημαϊκές βιβλιοθήκες Χριστίνα Μπάνου, Λέκτορας Τμήμα Αρχειονομίας Βιβλιοθηκονομίας, Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Τηλ.: 26610-87416,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. κύκλος» και τη λογοτέχνη. Το πρώτο. την

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. κύκλος» και τη λογοτέχνη. Το πρώτο. την ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η Θεατρική Σκηνή της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών παρουσιάζει τη σεζόν 2016 2017 ένα αφιέρωμα στον μεγάλο μας λογοτέχνη Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη. Θεωρώντας ότι τα κείμενα του Παπαδιαμάντη είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ. Φθινόπωρο-Χειμώνας Χώρος εκδηλώσεων: Αμφιθέατρο Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ. Φθινόπωρο-Χειμώνας Χώρος εκδηλώσεων: Αμφιθέατρο Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Φθινόπωρο-Χειμώνας 2011 Χώρος εκδηλώσεων: Αμφιθέατρο Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα Διοικητικό Συμβούλιο: Αλέξης Δημαράς Σάββας Κονταράτος Χρυσάνθη Μωραΐτη-Καρτάλη

Διαβάστε περισσότερα

Ασωπός. Οινόφυτα. Μύθοι. υπάρχει ελπίδα. Διοργάνωση: δίπλα στο Ποτάμι. Πληροφορίες: 6944528811 Asoposelpida.blogspot.com

Ασωπός. Οινόφυτα. Μύθοι. υπάρχει ελπίδα. Διοργάνωση: δίπλα στο Ποτάμι. Πληροφορίες: 6944528811 Asoposelpida.blogspot.com Μύθοι γέφυρες πολιτισμού Ασωπός υπάρχει ελπίδα 4 εως 2010 Οινόφυτα δίπλα στο Ποτάμι Διοργάνωση: Σύλλογος Νέων Προβληματισμού και Δράσης Πολιτιστικός - Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αγίου Θωμά Σύλλογος Πολιτιστικής

Διαβάστε περισσότερα

Καζαnτζακησ. Νίκος. ώρα 7.30 μ.μ. τεταρτη, 11 Οκτωβρίου Θέατρο παλλασ Λευκωσια. Παρουσίαση του «Μaking of» της ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή

Καζαnτζακησ. Νίκος. ώρα 7.30 μ.μ. τεταρτη, 11 Οκτωβρίου Θέατρο παλλασ Λευκωσια. Παρουσίαση του «Μaking of» της ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή Παρουσίαση του της ταινίας του Νίκος Καζαnτζακησ τεταρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 Θέατρο παλλασ Λευκωσια ώρα 7.30 μ.μ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Εκδήλωση αφιερωμένη στον Μεγάλο Έλληνα Συγγραφέα Νίκο Καζαντζάκη Παρουσίαση του

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ»

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ» Σέρρες, 1 Μαρτίου 2014 «ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ» Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για το 2013-2014

Διαβάστε περισσότερα

ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ 2015-2016 ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ 2015-2016 ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ 2015-2016 ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ 16 Οκτωβρίου, Παρασκευή Σπίτι του Πολιτισμού Ρέθυμνο 17 Οκτωβρίου, Σάββατο Νεώριο Μόρο - Χανιά Έρχονται οι Όψεις του Φανταστικού 2015-2016 σε όλη την Ελλάδα!

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΟΜΟΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΟΜΟΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΟΜΟΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018 Εκδηλώσεις και Δοξολογία για την Εθνική Επέτειο της 25 ης Μαρτίου 1821 και της 1 ης Απριλίου 1955 Η Διεύθυνση, ο Καθηγητικός Σύλλογος και η Μαθητική

Διαβάστε περισσότερα

3o Θερινό Σχολείο «Αρχαίο Ελληνικό Δράμα 2018»

3o Θερινό Σχολείο «Αρχαίο Ελληνικό Δράμα 2018» Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών 3o Θερινό Σχολείο «Αρχαίο Ελληνικό Δράμα 2018» Το αρχαίο ελληνικό

Διαβάστε περισσότερα

Τοσίτσα 13, 106 83 Αθήνα, Τηλ.:210 3303942 210 3302523, Fax: 210 3301956, e-m a i l : b o o k s @ s e k b. gr, www. s e k b.

Τοσίτσα 13, 106 83 Αθήνα, Τηλ.:210 3303942 210 3302523, Fax: 210 3301956, e-m a i l : b o o k s @ s e k b. gr, www. s e k b. Τοσίτσα 13, 106 83 Αθήνα, Τηλ.:210 3303942 210 3302523, Fax: 210 3301956, e-m a i l : b o o k s @ s e k b. gr, www. s e k b. gr ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 29 Σεπτεμβρίου 2015 ΤΕΛΕΣΗ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ 44 ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Διαβάστε περισσότερα

Καλλιτεχνική επιμέλεια εξωφύλλου ΝΙΚΟΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ. Σχεδιασμός & δημιουργία εξωφύλλου ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΑΚΗΣ [www.alpha2.gr]

Καλλιτεχνική επιμέλεια εξωφύλλου ΝΙΚΟΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ. Σχεδιασμός & δημιουργία εξωφύλλου ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΑΚΗΣ [www.alpha2.gr] ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΚΟ Καλλιτεχνική επιμέλεια εξωφύλλου ΝΙΚΟΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ Σχεδιασμός & δημιουργία εξωφύλλου ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΑΚΗΣ [www.alpha2.gr] ISBN έντυπης έκδοσης: 978-960-7948-50-2 ISBN ηλεκτρονικής έκδοσης:

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Λαζουράς. Με τιμή, Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων

Γιώργος Λαζουράς. Με τιμή, Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Εκδηλώσεις Μνήμης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 1943 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας προσκαλούμε να τιμήσετε, τους Καλαβρυτινούς που εκτελέστηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, στην περιοχή του Δήμου Καλαβρύτων, και

Διαβάστε περισσότερα

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο Δηλώνουμε ότι είμαστε πλούσιοι από αγάπη των μικρών παιδιών, εθελοντών και συγχωριανών μας. Σας ευχαριστούμε. Σας ευχόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 ΔΕΥΤΕΡΑ, 1 Ιουλίου Άφιξη στο ξενοδοχείο Ιλισός και τακτοποίηση στα δωμάτια 17:30 Κέρασμα και συνάντηση με τους υπεύθυνους των Θερινών Σχολείων 20:30-23:00 ΤΡΙΤΗ, 2 Ιουλίου 09:30-10:00

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟ»

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟ» «ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟ» Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για το 2017-18 διοργανώνει δράσεις που

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΟΛΩΝΙΑ

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΟΛΩΝΙΑ Παρουσίαση βιβ ίου εκδήλωση Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΟΛΩΝΙΑ www.periexomena.gr Την αίθουσα «ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ» του Φιλολογικού Συλλόγου «ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ» διάλεξαν οι δύο συγγραφείς, Γεώργιος Πετρόπουλος και Παναγιώτης

Διαβάστε περισσότερα

Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα)

Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα) Εργαστήριο Μουσικής Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα) Χειμερινό εξάμηνο 2010 Διδασκαλίες φοιτητών στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου 19-10-2015

Δελτίο Τύπου 19-10-2015 Ιβήριδος 9, T.K. 54351 Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 905164, fax: 2310 903721 Email επικοινωνίας: anestis_anastasiadis@yahoo.gr, axmetaloulis@gmail.com Ιστοσελίδα: www.loutropoleis.com Δελτίο Τύπου 19-10-2015

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟ»

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟ» «ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟ» Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για το 2017-18 διοργανώνει δράσεις που

Διαβάστε περισσότερα

δισκογραφία, όπως είναι ο Γιώργος Νάκος, ο Αντώνης Σκούφης (Αγραφιώτης), ο Σωτήρης Σκούφης.

δισκογραφία, όπως είναι ο Γιώργος Νάκος, ο Αντώνης Σκούφης (Αγραφιώτης), ο Σωτήρης Σκούφης. Αξιότιµοι κυρίες και κύριοι Τα Γενικά Αρχεία του Κράτους, σας καλωσορίζουν στην σηµερινή εκδήλωση που οργανώνουµε σήµερα µαζί µε τον ήµο Λίµνης Πλαστήρα στο Μορφοβούνι και σας ευχαριστούµε πολύ για την

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2013 Δήμου Ναυπακτίας

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2013 Δήμου Ναυπακτίας Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2013 Δήμου Ναυπακτίας Δημοτικές Ενότητες: Είσοδος Ελεύθερη Ναυπάκτου, Αντιρρίου, Χάλκειας Αποδοτίας, Πλατάνου, Πυλήνης Ο Δήμος Ναυπακτίας διαθέτει

Διαβάστε περισσότερα

Παύλεια. digitalarchive

Παύλεια. digitalarchive digitalarchive publishing by tag Γιορτή που διεξάγεται στη Βέροια προς τιμήν του Αποστόλου Παύλου. Τα γιορτάζονται κάθε Ιούνιο, στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου, στο σημείο, δηλαδή, από όπου εκείνος μίλησε

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου ΣΣΑΣ παραρτήματος Θεσσαλονίκης Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος :38

Δελτίο Τύπου ΣΣΑΣ παραρτήματος Θεσσαλονίκης Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος :38 1. Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιττας της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών (ΕΜΣ) στην Αίθουσα Τελετών της ΕΜΣ στην οποία παρευρέθηκαν πλήθος επισήμων προσκεκλημένων και

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου «Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών: 60 χρόνια Πρωτοπορίας στην Έρευνα για την κοινωνία και την οικονομία»

Δελτίο Τύπου «Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών: 60 χρόνια Πρωτοπορίας στην Έρευνα για την κοινωνία και την οικονομία» Δελτίο Τύπου «Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών: 60 χρόνια Πρωτοπορίας στην Έρευνα για την κοινωνία και την οικονομία» Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2018 Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πρόγραµµα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πρόγραµµα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, 08-12-2016 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πρόγραµµα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο ήµο Μινώα Πεδιάδας Γιορτινή ατµόσφαιρα και άρωµα Χριστουγέννων περιµένει

Διαβάστε περισσότερα

Δ ΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ Ν ΕΟΕΛΛΗΝΙΣΤΡΙΑ Ε ΛΣΗ Μ ΑΘΙΟΠΟΥΛΟΥ -Τ ΟΡΝΑΡΙΤΟΥ

Δ ΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ Ν ΕΟΕΛΛΗΝΙΣΤΡΙΑ Ε ΛΣΗ Μ ΑΘΙΟΠΟΥΛΟΥ -Τ ΟΡΝΑΡΙΤΟΥ Τ ΙΜΗΤΙΚΗ Ε ΚΔ ΗΛΩΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ Δ ΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ Ν ΕΟΕΛΛΗΝΙΣΤΡΙΑ Ε ΛΣΗ Μ ΑΘΙΟΠΟΥΛΟΥ -Τ ΟΡΝΑΡΙΤΟΥ Λίγες εκδηλώσεις θα ήταν τόσο κατάλληλες για να τιµηθεί η παγκόσµια ηµέρα του βιβλίου, η 23η Απριλίου, όσο εκείνη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2017»

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2017» ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2017» Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2017»

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2017» ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2017» Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4ΩΔ7Λ6-93Ε. ΠΑΤΡΑ, 18 Απριλίου 2012

ΑΔΑ: Β4ΩΔ7Λ6-93Ε. ΠΑΤΡΑ, 18 Απριλίου 2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΉΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ.Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 28 264 41 ΠΑΤΡΑ Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ. Χειμώνας - Άνοιξη Χώρος εκδηλώσεων: Αμφιθέατρο Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ. Χειμώνας - Άνοιξη Χώρος εκδηλώσεων: Αμφιθέατρο Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Χειμώνας - Άνοιξη 2012 Χώρος εκδηλώσεων: Αμφιθέατρο Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα Διοικητικό Συμβούλιο: Αλέξης Δημαράς Σάββας Κονταράτος Χρυσάνθη Μωραΐτη-Καρτάλη

Διαβάστε περισσότερα

Β Διεθνές Συνέδριο Κυπριακής Αγιολογίας

Β Διεθνές Συνέδριο Κυπριακής Αγιολογίας Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Πολιτιστικής Ακαδημίας «Άγιος Επιφάνιος» πραγματοποιήθηκε, από τις 13-15 Φεβρουαρίου 2014, στο Μέγα Συνοδικό της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας στο Παραλίμνι το Β Διεθνές

Διαβάστε περισσότερα

Επιστημονικές και κοινωνικές δράσεις της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ξάνθης για την περίοδο Μαρτίου-Ιουνίου 2016

Επιστημονικές και κοινωνικές δράσεις της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ξάνθης για την περίοδο Μαρτίου-Ιουνίου 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ Αρχαιολογικό Μουσείο Αβδήρων, 67061 Άβδηρα Ξάνθης Τηλέφωνο: 25410-51003,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ 16 Ο ΠΑΝΑΓΙΑ, Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

ΜΑΘΗΜΑ 16 Ο ΠΑΝΑΓΙΑ, Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑ 16 Ο ΠΑΝΑΓΙΑ, Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Να συμπληρώσετε κάθε μια από τις προτάσεις 1, 2, 3, 4 και 5, επιλέγοντας τη σωστή απάντηση, σύμφωνα με τη διδασκαλία της Εκκλησίας, από τις αντίστοιχες φράσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΙΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2013 1. 1. ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ Κυριακή 10 Μαρτίου και ώρα 10:30 το πρωί παρτυ μασκέ για τους μικρούς μας φίλους

Διαβάστε περισσότερα

Η ευλογημένη συνάντηση.

Η ευλογημένη συνάντηση. Η ευλογημένη συνάντηση. Μετά το τέλος μιας δύσκολης εξεταστικής περιόδου, η παρέα των παιδιών του λυκείου του Ναού μας συναντήθηκε για μια ακόμα φορά, πριν τις καλοκαιρινές διακοπές. Η χαρά των παιδιών

Διαβάστε περισσότερα

«Σάββατο στη Βιβλιοθήκη της ΟΑΚ»

«Σάββατο στη Βιβλιοθήκη της ΟΑΚ» 13/11/2018 «Σάββατο στη Βιβλιοθήκη της ΟΑΚ» / Επικαιρότητα Για δεύτερη συνεχή χρονιά συνεχίζονται οι εκπαιδευτικές δράσεις στη Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος «Το Φως», με γενικό τίτλο: «Σάββατο στη Βιβλιοθήκη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΔΝΤΟΥ ΤΕΘΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΟΣΜΕΤΟΥ

ΟΜΙΛΙΑ ΔΝΤΟΥ ΤΕΘΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΟΣΜΕΤΟΥ 1 ΟΜΙΛΙΑ ΔΝΤΟΥ ΤΕΘΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΟΣΜΕΤΟΥ Το Ταμείο Εθνικής Άμυνας με ιδιαίτερη συγκίνηση συμμετέχει στην σημερινή εκδήλωση, τιμώντας κατ αυτόν τον τρόπο τόσο την μνήμη δύο επιφανών τέκνων της

Διαβάστε περισσότερα

Τσιτσάνια Με επιτυχία η πρώτη εκδήλωση αφιέρωμα στο Μικρασιάτικο τραγούδι - ΚΑΛΑΜΠΑ

Τσιτσάνια Με επιτυχία η πρώτη εκδήλωση αφιέρωμα στο Μικρασιάτικο τραγούδι - ΚΑΛΑΜΠΑ Με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 011-09-2012 το μουσικοχορευτικό αφιέρωμα στο μικρασιατικό τραγούδι στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Τσιτσάνεια 2012», που διοργάνωσαν η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Διαβάστε περισσότερα

Οι εμφύλιες συγκρούσεις στο αρχαίο δράμα

Οι εμφύλιες συγκρούσεις στο αρχαίο δράμα Οι εμφύλιες συγκρούσεις στο αρχαίο δράμα 3-4 Νοεμβρίου 2018 Αμφιθέατρο Κωνσταντίνος Λεβέντης Λεβέντειος Πινακοθήκη, Λευκωσία Διοργάνωση Οι εμφύλιες συγκρούσεις στο αρχαίο δράμα Το «15ο Διεθνές Συμπόσιο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΡΙΑΚΗ, 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΚΥΡΙΑΚΗ, 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΚΑΛΑΒρΥΤΑ 72 χρονια απο το ολοκαυτωμα ΚΥΡΙΑΚΗ, 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 10.00 Καθεδρικός Ναός Μαρτυρικής Πόλης Καλαβρύτων» Τέλεση πάνδημου μνημοσύνου, για τους Καλαβρυτινούς που εκτελέστηκαν από τα γερμανικά

Διαβάστε περισσότερα

Γεννήθηκε το 1883 στο Ηράκλειο της Κρήτης Υπήρξε φιλόσοφος, ποιητής, θεατρικός συγγραφέας Έργα: µυθιστορήµατα, ποίηση, θεατρικά,

Γεννήθηκε το 1883 στο Ηράκλειο της Κρήτης Υπήρξε φιλόσοφος, ποιητής, θεατρικός συγγραφέας Έργα: µυθιστορήµατα, ποίηση, θεατρικά, http://www.amis-kazantzaki.gr./ Γεννήθηκε το 1883 στο Ηράκλειο της Κρήτης Υπήρξε φιλόσοφος, ποιητής, θεατρικός συγγραφέας Έργα: µυθιστορήµατα, ποίηση, θεατρικά, ταξιδιωτικά Τα πιο γνωστά του έργα: Αναφορά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τα χειρόγραφα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τα χειρόγραφα ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με ιδιαίτερη τιµή και χαρά ο Πρόεδρος Γιώργος Γραµµατικάκης, καθηγητής Πανεπιστηµίου Κρήτης, και τα µέλη του ιοικητικού Συµβουλίου του Ιδρύµατος «Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη» χαιρέτησαν την παράδοση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΒ ΠΑΥΛΕΙΑ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ 2400 έτη από τη γέννηση του Αριστοτέλη

ΚΒ ΠΑΥΛΕΙΑ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ 2400 έτη από τη γέννηση του Αριστοτέλη ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΑΟΥΣΗΣ & ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ ΚΒ ΠΑΥΛΕΙΑ Ιούνιος 2016 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ 2400 έτη από τη γέννηση του Αριστοτέλη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Σάββατο 28 Μαΐου Κυριακή 29 Μαΐου Μέγας Αρχιερατικός

Διαβάστε περισσότερα

Καθήλωσε το κοινό το Ορατόριο «Παναγία η Μητέρα του Φωτός»

Καθήλωσε το κοινό το Ορατόριο «Παναγία η Μητέρα του Φωτός» 12 Φεβρουαρίου 2019 Καθήλωσε το κοινό το Ορατόριο «Παναγία η Μητέρα του Φωτός» Πολιτισμός / Εκδηλώσεις ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ Καθήλωσε το κοινό το σύγχρονο ορατόριο του Γιώργου Θεοφάνους στο Μέγαρο

Διαβάστε περισσότερα

Μαθηματικό Πανηγύρι 2018

Μαθηματικό Πανηγύρι 2018 Μαθηματικό Πανηγύρι 2018 Η ομάδα ΘΑΛΗΣ + ΦΙΛΟΙ διοργανώνει την Κυριακή 17 Ιουνίου συνάντηση των σχολικών λεσχών ανάγνωσης, το Μαθηματικό Πανηγύρι 2018, μια γιορτή για τους δεσμούς των μαθηματικών με τη

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία Δικτύου Επικοινωνίας Αποφοίτων

Δημιουργία Δικτύου Επικοινωνίας Αποφοίτων Δημιουργία Δικτύου Επικοινωνίας Το Δίκτυο Επικοινωνίας δημιουργήθηκε το 2012, μετά από προτροπή της Προέδρου και Καθηγήτριας του Τμήματος κας Άλκηστις Κοντογιάννη, η οποία είναι και Επιστημονική Υπεύθυνη

Διαβάστε περισσότερα

«Καβγάδες στην Κιότζια» από τους «Φανερωθείτε» (φώτο)

«Καβγάδες στην Κιότζια» από τους «Φανερωθείτε» (φώτο) 06/03/2019 «Καβγάδες στην Κιότζια» από τους «Φανερωθείτε» (φώτο) Αυτοκέφαλες Εκκλησίες / Εκκλησία της Ελλάδος Η θεατρική ομάδα της ενορίας Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού «Φανερωθείτε» παρουσίασε το έργο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού. Σελίδα 1 από 8 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ Πανηγύρι Αξιούπολης / Συναυλίες, χορευτικές

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥΣ Οι ερωτήσεις προέρχονται από την τράπεζα των χιλιάδων θεμάτων του γνωστικού αντικειμένου των θεολόγων που επιμελήθηκε η εξειδικευμένη ομάδα εισηγητών των Πανεπιστημιακών Φροντιστηρίων

Διαβάστε περισσότερα

Συνεστίαση κατηχητών την Ιεράς Μητροπόλεως

Συνεστίαση κατηχητών την Ιεράς Μητροπόλεως Συνεστίαση κατηχητών Ιεράς Μητροπόλεως την Με πολύ χαρά και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεστίαση των κατηχητών της Ιεράς Μητροπόλεως μας στον πολυχώρο Διακονία στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης οι :

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης οι : ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση προβολής της ταινίας «Κρίνα στο Χιόνι», παραγωγής Δήμου Αμυνταίου σε σκηνοθεσία Χρήστου Σκούρα και σύνθεση ιστορικών πηγών Ιωάννας Μακρή, την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΣΤΡΟΥ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ» PROGRESSIVE ASSOCIATION LASTROU «THE RENAISSANCE»

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΣΤΡΟΥ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ» PROGRESSIVE ASSOCIATION LASTROU «THE RENAISSANCE» ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΣΤΡΟΥ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ» Χειµερινή και θερινή περίοδος 2018 Λάστρος 05/01/2018 Το χωριό µας Γραφικό χωριό µε όνοµα προελληνικής προέλευσης. Βρίσκεται 35 χιλ. δυτικά της Σητείας. Διατηρεί

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ /ΑΥΓΟΡΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ /ΑΥΓΟΡΟΥ «ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ /ΑΥΓΟΡΟΥ 1 Ο ΕΠΑ.Λ ΧΑΝΙΩΝ Ό,τι δεν συνέβη, είναι ό,τι δεν ποθήσαμε,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΖΗΛΑΚΟΥ 1 ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ- ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016 Για δεύτερη χρονιά, διοργανώθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Η καρδιά της Κρήτης χτυπά στο Φάληρο από σήμερα στην Παγκρήτια Έκθεση «KΡHTH: η Μεγάλη Συνάντηση»

Η καρδιά της Κρήτης χτυπά στο Φάληρο από σήμερα στην Παγκρήτια Έκθεση «KΡHTH: η Μεγάλη Συνάντηση» Η καρδιά της Κρήτης χτυπά στο Φάληρο από σήμερα στην Παγκρήτια Έκθεση «KΡHTH: η Μεγάλη Συνάντηση» Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης ανοίγει τις πύλες της σήμερα Παρασκευή 24 Μαΐου 2013 η Παγκρήτια

Διαβάστε περισσότερα

Ιστορικές στιγμές στο μακρινό Σύνδεϊ Δείτε το βίντεο με την ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας- Όλες οι ομιλίες

Ιστορικές στιγμές στο μακρινό Σύνδεϊ Δείτε το βίντεο με την ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας- Όλες οι ομιλίες 29/06/2019 Ιστορικές στιγμές στο μακρινό Σύνδεϊ Δείτε το βίντεο με την ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας- Όλες οι ομιλίες Οικουμενικό Πατριαρχείο / Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας Μεγάλη ημέρα ξημέρωσε

Διαβάστε περισσότερα

www.kalymnikifilia.gr

www.kalymnikifilia.gr Η επιρροή του ελληνικού πολιτισμού και της ελληνικής γλώσσας στη διαμόρφωση του ρωσικού εκπαιδευτικού συστήματος (το παράδειγμα των Εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Μόσχας) ΒΑΝΤΙΜ ΓΙΑΡΟΒΟÏ Kαθηγητής μουσικής

Διαβάστε περισσότερα

Γρ. Δημοσίων Σχέσεων ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γρ. Δημοσίων Σχέσεων ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Γρ. Δημοσίων Σχέσεων Κέρκυρα, 25. 05.2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνεργασία με φορείς της Αμερικανικής Ομογένειας ετοιμάζει το Ιόνιο Πανεπιστήμιο μετά το πρόσφατο ταξίδι της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2007. http://www.ecclesia.gr/greeknews/default.asp. Ευχές στον Μακαριώτατο. Αναζήτηση στο Αρχείο Ειδήσεων. ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ --Επιλέξτε Μήνα--

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2007. http://www.ecclesia.gr/greeknews/default.asp. Ευχές στον Μακαριώτατο. Αναζήτηση στο Αρχείο Ειδήσεων. ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ --Επιλέξτε Μήνα-- Σελίδα 1 από 5 ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ --Επιλέξτε Μήνα-- Αναζήτηση στο Αρχείο Ειδήσεων Αναζήτηση ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2007 Ευχές στον Μακαριώτατο Συνάντηση του Μακαριωτάτου με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Πληροφοριακό

Διαβάστε περισσότερα

5-10 Απριλίου 2014. 10 Εβδομάδα Πρόληψης Αλκοόλ αφιερωμένη στους εφήβους. Ο εαυτός σου και η επιλογή σου... ... τα κλειδιά για τη ζωή σου.

5-10 Απριλίου 2014. 10 Εβδομάδα Πρόληψης Αλκοόλ αφιερωμένη στους εφήβους. Ο εαυτός σου και η επιλογή σου... ... τα κλειδιά για τη ζωή σου. 10 Εβδομάδα Πρόληψης Αλκοόλ η αφιερωμένη στους εφήβους 5-10 Απριλίου 2014 Ο εαυτός σου και η επιλογή σου...... τα κλειδιά για τη ζωή σου Διοργανωτές: 7η ΥΠΕ Γαστρεντερολογική Κλινική - Κοινωνική Υπηρεσία

Διαβάστε περισσότερα

Υπεύθυνη υλοποίησης του σχεδίου δράσης είναι η κυρία Βασιλεία Αθανασιάδου.

Υπεύθυνη υλοποίησης του σχεδίου δράσης είναι η κυρία Βασιλεία Αθανασιάδου. Μαρούσι, 07/04/2014 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με πολύ μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από τον Όμιλο Unesco Δήμου Αμαρουσίου Περιφέρειας Αττικής το Σάββατο 5 Απριλίου 2014 στον κινηματογράφο Διάνα, στο Μαρούσι, θεατρικό

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Ιούνιος 2013 - Τεύχος 31

Ενημερωτικό Δελτίο Ιούνιος 2013 - Τεύχος 31 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Ιούνιος 2013 - Τεύχος 31 17 Μαΐου Το σχολείο συμμετέχει με επιτυχία σε Αθλητική Hμερίδα μεταξύ μαθητών ιδιωτικών σχολείων.

Διαβάστε περισσότερα

Η Στέγη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη

Η Στέγη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη Εκπαίδευση Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ Η Στέγη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη 18, 19 & 20 Δεκεμβρίου 2015 Μουσικό εργαστήριο για παιδιά που βρίσκονται στο αυτιστικό φάσμα. Το εργαστήριο πραγματοποιείται για

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στην Κ.Δ. και ιστορία εποχής της Καινής Διαθήκης

Εισαγωγή στην Κ.Δ. και ιστορία εποχής της Καινής Διαθήκης Εισαγωγή στην Κ.Δ. και ιστορία εποχής της Καινής Διαθήκης Μάθημα 6 : Σωτήριος Σ. Δεσπότης Θεολογική Σχολή Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας ΤΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΙΙ (Λουκάς-Πράξεις) 2 Ευαγγέλιο = χαρμόσυνη αγγελία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ Το μη κερδοσκοπικό σωματείο ΔΙΑΖΩΜΑ πραγματοποίησε και φέτος την 8 η ετήσια γενική συνέλευσή του στα Καμένα Βούρλα στις 25,26,27 και 28 Σεπτεμβρίου 2015. Στην τετραήμερη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2019» Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και

Διαβάστε περισσότερα

GENERAL GUIDE ΣΤΕΛΛΑ GENERAL GUIDE EUROPEAN FILMS FOR INNOVATIVE AUDIENCE DEVELOPMENT

GENERAL GUIDE ΣΤΕΛΛΑ GENERAL GUIDE EUROPEAN FILMS FOR INNOVATIVE AUDIENCE DEVELOPMENT EU FO RIA ΣΤΕΛΛΑ EUROPEAN FILMS FOR INNOVATIVE AUDIENCE DEVELOPMENT 1 ΣΤΕΛΛΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: Στέλλα ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ: Μιχάλης Κακογιάννης ΣΕΝΑΡΙΟ: Διασκευή: Μιχάλης Κακογιάννης Αρχική Πηγή: από το θεατρικό

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟ»

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟ» «ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟ» Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για το 2018 διοργανώνει δράσεις που

Διαβάστε περισσότερα

Α/ΟΝΟΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ : ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Α/ΟΝΟΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ : ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ Α/ΟΝΟΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ : ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ Β/ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Με την έναρξη του ξεριζωμού των Ελλήνων του Πόντου, από τις πατρογονικές τους ρίζες, ύστερα από 3.000 χρόνια παρουσίας, στο μακρινό πόντο, κουβαλώντας

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Με τιμή

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Με τιμή Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις επετειακές εκδηλώσεις των 90 χρόνων Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος. Με τιμή Ο Μητροπολίτης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΥΚΛΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ 2017 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ. Ο Δήμος Λεμεσού και το Πανεπιστήμιο Frederick σας προσκαλούν στη διάλεξη με θέμα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΥΚΛΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ 2017 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ. Ο Δήμος Λεμεσού και το Πανεπιστήμιο Frederick σας προσκαλούν στη διάλεξη με θέμα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΥΚΛΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ 2017 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Ο Δήμος Λεμεσού και το Πανεπιστήμιο Frederick σας προσκαλούν στη διάλεξη με θέμα Ο Βασίλης Μιχαηλίδης για μας σήμερα που θα δοθεί από τον

Διαβάστε περισσότερα

Η μουσική στην έκφραση του θρησκευτικού συναισθήματος

Η μουσική στην έκφραση του θρησκευτικού συναισθήματος 28 Ιανουαρίου 2019 Η μουσική στην έκφραση του θρησκευτικού συναισθήματος / Επικαιρότητα / Συνέδρια ΟΣύλλογος Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης, επιθυμώντας να καταδείξει το βαθύ μήνυμα της μυστικής γλώσσας της

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7

Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2 Μαρτίου Δείπνο Συνδέσμου Γονέων με το Προσωπικό του Σχολείου Με δέος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΝ5Γ-ΔΡΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΔΑ: ΒΕΝ5Γ-ΔΡΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ταχ. Δ/νση : Θεμιστοκλέους 87 Αθήνα Ταχ.Κώδικας : 10681

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήρι θεάτρου Πόρτα Ξένια Καλογεροπούλου Διεύθυνση : Πέγκυ Στεφανίδου -Τσιτσιρίκου

Εργαστήρι θεάτρου Πόρτα Ξένια Καλογεροπούλου Διεύθυνση : Πέγκυ Στεφανίδου -Τσιτσιρίκου Εργαστήρι θεάτρου Πόρτα Ξένια Καλογεροπούλου Διεύθυνση : Πέγκυ Στεφανίδου -Τσιτσιρίκου Διαμορφωμένο από τον σκηνογράφο αρχιτέκτονα Αντώνη Δαγκλίδη και απέναντι από το πράσινο του Λυκαβηττού, φωτεινός και

Διαβάστε περισσότερα

Αφιέρωμα ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ ο κοσμοπαρωρίτης

Αφιέρωμα ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ ο κοσμοπαρωρίτης Αφιέρωμα ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ ο κοσμοπαρωρίτης ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ: Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 20:00 ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ: 21 Δεκεμβρίου 2017 έως 25 Φεβρουαρίου 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Μουσείο Μπενάκη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. 3. ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΣΟΚΑΣ, Γενικός

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. 3. ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΣΟΚΑΣ, Γενικός ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΩΡΑ ΕΚ ΗΛΩΣΗ Παρασκευή 24/05 ΡΕΣΕΨΙΟΝ 19.00 Τελετή εγκαινίων 1. ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ Περιφερειάρχης Κρήτης 2. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΕΡΜΑΚΗΣ, Γενικός ιευθυντής PromExpo.gr - Περιφερειακός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011 Κυριακή 29 Μαΐου Εξόρμηση εθελοντικών καθαρισμών των ακτών της Σίφνου Τόπος Συγκέντρωσης: πλατεία Αρτεμώνα Ώρα: 11:00 Οργάνωση: ΔΗ.Κ.Ε.Σ.

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνής Μαθητικός Διαγωνισμός Οπτικοακουστικής Δημιουργίας «Τα σχολεία εκπέμπουν στην ΕΡΤ»

Διεθνής Μαθητικός Διαγωνισμός Οπτικοακουστικής Δημιουργίας «Τα σχολεία εκπέμπουν στην ΕΡΤ» Διεθνής Μαθητικός Διαγωνισμός Οπτικοακουστικής Δημιουργίας «Τα σχολεία εκπέμπουν στην ΕΡΤ» Η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με το Αρχείο της

Διαβάστε περισσότερα

Άφιξη του Αλεξανδρινού Προκαθημένου στην Αιθιοπία (φώτο)

Άφιξη του Αλεξανδρινού Προκαθημένου στην Αιθιοπία (φώτο) 02/03/2019 Άφιξη του Αλεξανδρινού Προκαθημένου στην Αιθιοπία (φώτο) Πατριαρχεία / Πατριαρχείο Αλεξανδρείας Το βράδυ της Παρασκευής 1ης Μαρτίου ε.έ., η Α.Θ.Μ. ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Σχ. Έτος: ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ: 6oΓΕΛ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Σχ. Έτος: ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ: 6oΓΕΛ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Σχ. Έτος:2015-2016ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ: 6oΓΕΛ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝOY ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚOY ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΙΑΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα