ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ"

Transcript

1 Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΙΤΗΣΗ ΑΡ. Ι.Κ.Υ.Κ. 47 ΓΙΑ ΙΕΚ ΙΚΗΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΑΡ. ΑΙΤΗΣΗΣ: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΦΟΙΤΗΤΗ/ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ:..

2 ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Αίτηση για διεκδίκηση Υποτροφίας για ιδακτορικές Σπουδές σε Ανώτατα Κρατικά Πανεπιστήμια της Κύπρου (Πανεπιστήμιο Κύπρου και Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου) ή σε Πανεπιστήμια του Εξωτερικού από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου (Ι.Κ.Υ.Κ) που χρηματοδοτεί η Κυπριακή Κυβέρνηση για το ημερολογιακό έτος 2010 Προτού συμπληρώσετε την αίτηση παρακαλείστε να μελετήσετε την Ανακοίνωση του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου με αρ Η αίτηση και τα Παραρτήματα Α, Β και Γ θα πρέπει να είναι ορθά συμπληρωμένα και να συνοδεύονται από ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ/ ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΟΝΟ οι πλήρεις αιτήσεις θα ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 30 Δεκεμβρίου ΕΛΛΙΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ / ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ, ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ. Οι αιτήσεις με όλα τα στοιχεία θα πρέπει να παραδοθούν στη Γραμματεία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου ή να αποσταλούν ΣΥΣΤΗΜΕΝΕΣ ΜΕΣΩ ΤΑΧΥ ΡΟΜΕΙΟΥ μέχρι την Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα στην ακόλουθη διεύθυνση: Ιδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου Οδός Φλωρίνης 7 Greg Tower 3 ος Οροφος, 1065 Λευκωσία ή Ιδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου Τ.Θ Λευκωσία Εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου. Για περισσότερες πληροφορίες / διευκρινίσεις, οι αιτητές μπορούν να αποταθούν στο Τηλ: ή στο Fax: ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ikyk@ikyk.org.cy. Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τη διεκδίκηση υποτροφίας καθώς και τα έντυπα αιτήσεων είναι καταχωρημένα στην Ηλεκτρονική ιεύθυνση του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου.

3 2 Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ, ΣΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ Ή ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΛΑ ΟΣ ΣΠΟΥ ΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ: ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: (Βλ. Ανακοίνωση με αρ. 317 ) ΚΛΑΔΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ: (Βλ. Ανακοίνωση με αρ. 317 ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι υποψήφιοι μπορούν να διεκδικήσουν υποτροφία μόνο για ένα κλάδο σπουδών. ΜΟΝΟ οι πλήρεις αιτήσεις θα ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 30 Δεκεμβρίου ΕΛΛΙΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ / ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ, ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΟΙΤΗΤΗ / ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ (με κεφαλαία γράμματα) Είναι απαραίτητο να επισυνάπτονται φωτοαντίγραφα των πιστοποιητικών/βεβαιώσεων που ισχύουν στην περίπτωσή σας. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ Α, Β ΚΑΙ Γ 1 Ονοματεπώνυμο φοιτητή: Αριθμ. ελτ. Πολ. Ταυτότητας: Υπηκοότητα: (Είναι απαραίτητο να επισυναφθεί φωτοαντίγραφο πολ. ταυτ.) Ημερ. Γέννησης: (Είναι απαραίτητο να επισυναφθεί φωτοαντίγραφο πιστοποιητικού γεννήσεως) ιεύθυνση Κατοικίας: Ταχ. Κώδικας:. Επαρχία: Ε-mail Fax Τηλ. Επικοινωνίας: Address: Κιν. Τηλέφωνο (για επικοινωνία):,, Επάγγελμα Πατέρα: Επάγγελμα Μητέρας: Επάγγελμα Συζύγου:

4 3 Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ (α) Σπουδές σε Εκπαιδευτικά Ιδρύματα Ανώτατης Εκπαίδευσης (Πτυχίο ή/και μεταπτυχιακός τίτλος επιπέδου Master) Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Από Μέχρι Πτυχίο / Τίτλος Σπουδών / Μεταπτυχιακός Τίτλος Τελικός Βαθμός Πτυχίου/* Μεταπτυχιακού* (Αριθμητικά) (Είναι απαραίτητο να επισυναφθεί αντίγραφο πτυχίου και Μεταπτυχιακού τίτλου) * ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για σκοπούς ίσης συγκριτικής μεταχείρισης όλων των υποψήφιων, πρέπει να υποβληθεί βεβαίωση που να περιέχει και τον τελικό βαθμό αριθμητικά του πτυχίου ή / και του μεταπτυχιακού τίτλου. Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η υποβολή τέτοιας βεβαίωσης, τότε θεωρείται ότι, ο σχετικός τίτλος / πτυχίο / μεταπτυχιακός τίτλος φέρει τον κατώτατο βαθμό του αντίστοιχου βαθμολογικά χαρακτηρισμού (π.χ. Άριστα ή First Class Honours ή 3.80/4.00 ή 4.25/5.00 ή Λίαν Καλώς, ή Upper Second Class Honours ή 3.00/4.00 ή 3.75/5.00 κτλ.) (β) ημοσιεύσεις (Publications) σε ιεθνή Επιστημονικά Περιοδικά εγνωσμένου κύρους με Σύστημα κριτών (Είναι απαραίτητο να επισυναφθούν τυχόν δημοσιεύσεις) (γ) Βεβαιώσεις από Πρόεδρο της ημοκρατίας και Υπουργούς που να επιβεβαιώνουν τις Εξαιρετικές Πράξεις Αλτρουισμού που έχουν αναγνωριστεί από την Κυβέρνηση (Είναι απαραίτητο να επισυναφθούν τυχόν βεβαιώσεις)

5 4 (δ) Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Συμμετοχή ή ιακρίσεις σε Μεσογειακούς, Πανευρωπαϊκούς ή σε ιεθνείς Αθλητικούς Αγώνες ή συμμετοχή σε διακριθείσα αθλητική ομάδα εθνικού επιπέδου κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών / μεταπτυχιακών σπουδών (Είναι απαραίτητο να επισυναφθούν τυχόν βεβαιώσεις) (ε) Συμμετοχή ή ιακρίσεις σε Παγκόσμιες Πανεπιστημιακές Ολυμπιάδες κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών / μεταπτυχιακών σπουδών (Είναι απαραίτητο να επισυναφθούν τυχόν βεβαιώσεις) (στ) Βραβεία που αποδίδονται σε προπτυχιακούς / μεταπτυχιακούς φοιτητές από Κρατικά Ιδρύματα Προώθησης Έρευνας (π.χ. Ιδρυμα Προώθησης Ερευνας Κύπρου, ESRC κτλ.) (Είναι απαραίτητο να επισυναφθούν τυχόν βεβαιώσεις) ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για τις παραγράφους 2(δ) και 2(ε) πιο πάνω, να υποβληθούν σχετικά πιστοποιητικά τα οποία εκδόθηκαν από αρμόδιους Φορείς / Οργανισμούς / Αρχές. ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ι ΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥ ΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΙΕΚ ΙΚΗΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ Κατηγορία (Βλ. Ανακ. Αρ. 317) Κλάδος Σπουδών - (Βλ. Ανακ. Αρ. 317) Έτος έναρξης Σπουδών Κανονική διάρκεια Σπουδών σε έτη Ονομα πανεπιστημίου ή άλλου εκπαιδευτικού ιδρύματος Χώρα Σπουδών (Είναι απαραίτητο να επισυναφθεί αντίγραφο εγγραφής πλήρους φοίτησης από το Πανεπιστήμιο) ηλώνω υπεύθυνα ότι είμαι κάτοχος ιδακτορικού Τίτλου : ηλώνω υπεύθυνα ότι δεν είμαι κάτοχος ιδακτορικού Τίτλου:.. (Σημειώστε όπου εφαρμόζεται)

6 5 Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ Ημερομηνία Απόλυσης / Απαλλαγής / Αναστολής από Εθνική Φρουρά (Είναι απαραίτητο να επισυναφθεί φωτοαντίγραφο πιστοποιητικού Στρατολογικής Κατάστασης Τύπου "Α" από το Στρατολογικό Γραφείο) ΗΛΩΣΗ ηλώνω υπεύθυνα ότι: Τυγχάνω εν Τυγχάνω άλλης υποτροφίας για το ημερολογιακό έτος 2010 (Σημειώστε στο κατάλληλο τετραγωνάκι) ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα πιο κάτω να συμπληρωθούν στις περιπτώσεις αιτητών που τυγχάνουν υποτροφίας από άλλη πηγή: (Είναι απαραίτητο να επισυναφθεί φωτοαντίγραφο σχετικής βεβαίωσης) Υψος Ετήσιου Ποσού:. Πηγή Υποτροφίας: Χρονική διάρκεια υποτροφίας: Από : Μέχρι:

7 Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 6 Είναι απαραίτητο να επισυνάπτονται φωτοαντίγραφα των πιστοποιητικών/βεβαιώσεων που ισχύουν στην περίπτωσή σας. ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗ Ο όρος οικογένεια περιλαμβάνει τους γονείς του φοιτητή και εξαρτώμενα τέκνα. ηλαδή το φοιτητή και άλλα άγαμα τέκνα μη εργαζόμενα τα οποία διαμένουν με την οικογένειά τους και δεν έχουν υπερβεί το 18 ο έτος της ηλικίας τους, ή φοιτούν σε σχολές Κατώτερης, Μέσης, Ανώτερης ή Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Κύπρο ή στο εξωτερικό ή υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία. Ο όρος οικογένεια σε περίπτωση φοιτητή με δική του οργανική οικογένεια, περιλαμβάνει το φοιτητή, σύζυγο και ανήλικα τέκνα. Γονείς/ Ονοματεπώνυμο Σχολεία/Πανεπιστήμια/ Ηλικία Εξαρτώμενα Τέκνα Εθνική Φρουρά Πατέρας ή κηδεμόνας Μητέρα Σύζυγος φοιτητή Φοιτητής (Αιτητής) Αδελφός/Αδελφή Αδελφός/Αδελφή Αδελφός/Αδελφή Αδελφός/Αδελφή Αδελφός/Αδελφή Αδελφός/Αδελφή Αδελφός/Αδελφή Είναι απαραίτητο να επισυναφθούν τ ακόλουθα πιστοποιητικά (όπου εφαρμόζεται): Φωτοαντίγραφο πιστοποιητικών γεννήσεως εξαρτωμένων τέκνων, Φωτοαντίγραφα πιστοποιητικών σπουδών εξαρτωμένων τέκνων από Πανεπιστήμια, και Φωτοαντίγραφα βεβαιώσεων εξαρτωμένων τέκνων για υπηρεσία στην Εθνική Φρουρά Φωτοαντίγραφο πιστοποιητικού γάμου

8 7 Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΗ Είναι απαραίτητο να επισυνάπτονται φωτοαντίγραφα των πιστοποιητικών/βεβαιώσεων που ισχύουν στην περίπτωσή σας. ηλώνω υπεύθυνα ότι: (α) Προέρχομαι από πολύτεκνη οικογένεια (4 τέκνα και άνω) : Ναι Οχι (β) Είμαι ορφανός/ορφανή Ναι Οχι (γ) Προέρχομαι από οικογένεια με διαζευγμένους γονείς (ΜΕ ΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ) Ναι Όχι Προέρχομαι από μονογονεϊκή οικογένεια (Εξαιρούνται περιπτώσεις φοιτητών που προέρχονται από γονείς που βρίσκονται σε διάσταση). Ναι Όχι (Σημειώστε στο κατάλληλο τετραγωνάκι) Είναι απαραίτητο να επισυναφθούν τα ακόλουθα πιστοποιητικά (όπου εφαρμόζεται) φωτοαντίγραφο πολυτεκνικής ταυτότητας φωτοαντίγραφο πιστοποιητικού θανάτου γονέων φωτοαντίγραφο διαζυγίου γονέων

9 8 ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Α- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗ Είναι απαραίτητο να επισυνάπτονται φωτοαντίγραφα των πιστοποιητικών/βεβαιώσεων που ισχύουν στην περίπτωσή σας. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ Α, Β ΚΑΙ Γ Ακαθάριστο Ετήσιο Εισόδημα για το 2009 Εισόδημα Πατέρα Εισόδημα Μητέρας Εισόδημα Συζύγου φοιτητή Εισόδημα από ενοίκια Εισόδημα από άλλες πηγές (τόκοι/μερίσματα, κτλ) ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΤΗΣΙΟ ΕΙΣΟ ΗΜΑ* «*ΕΙΣΟ ΗΜΑ» σημαίνει το Ακαθάριστο Ετήσιο Εισόδημα, δηλαδή πριν την αφαίρεση οποιουδήποτε φόρου ή εισφοράς (εκτός από το επίδομα τέκνου και τη φοιτητική χορηγία) το οποίο προέρχεται από: αντιμισθία, μισθωτή απασχόληση κέρδος από την άσκηση επιτηδεύματος ή επιχειρήσεως κέρδος από ακίνητη ιδιοκτησία κέρδος από τόκους, μερίσματα ή από άλλες πηγές Είναι απαραίτητο να επισυναφθούν τα ακόλουθα (όπου εφαρμόζεται): Ι. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣΟ ΗΜΑΤΩΝ των γονέων για το 2009 ( Εντυπο που υποβλήθηκε στο Τμήμα Εσωτερικών Προσόδων για το Φορολογικό έτος 2009). ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ των γονέων για το έτος 2009 (ΕΝΤΥΠΟ Ε.ΠΡ.190Φ/2009) η οποία εκδίδεται από το Τμήμα Εσωτερικών Προσόδων (Γραφείο Φόρου Εισοδήματος Υπουργείο Οικονομικών). ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στις περιπτώσεις που οι γονείς είναι ΜΕΤΟΧΟΙ/Ι ΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, να υποβληθεί ΗΛΩΣΗ ΕΙΣΟ ΗΜΑΤΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ για το 2008 ή ( Εντυπο που υποβλήθηκε στο Τμήμα Εσωτερικών Προσόδων για τα Φορολογικά Ετη 2008 ή 2009). ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ γονέων για το 2009, (στις περιπτώσεις που δεν εργάζονται), ο οποίος εκδίδεται από το Τμήμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων. ΕΝΟΡΚΟΣ ΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α, η οποία πρέπει να συμπληρωθεί και σφραγιστεί στα γραφεία του Πρωτοκολλητή κάθε Επαρχίας.

10 9 ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Είναι απαραίτητο να επισυναφθούν τα ακόλουθα (όπου εφαρμόζεται): ΙΙ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣΟ ΗΜΑΤΩΝ συζύγου για το 2009 ( Εντυπο που υποβλήθηκε στο Τμήμα Εσωτερικών Προσόδων για το Φορολογικό έτος 2009). ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ συζύγου για το έτος 2009(ΕΝΤΥΠΟ Ε.ΠΡ.190Φ/2009) η οποία εκδίδεται από το Τμήμα Εσωτερικών Προσόδων (Γραφείο Φόρου Εισοδήματος Υπουργείο Οικονομικών). ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ συζύγου για το 2009, ο οποίος εκδίδεται από το Τμήμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων. ΕΝΟΡΚΟΣ ΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α, η οποία πρέπει να συμπληρωθεί και σφραγιστεί στα γραφεία του Πρωτοκολλητή κάθε Επαρχίας. Β. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗ Είναι απαραίτητο να επισυναφθούν φωτοαντίγραφα των πιστοποιητικών/βεβαιώσεων στις περιπτώσεις που παρατηρούνται διαφοροποιήσεις στα Ακαθάριστα Ετήσια Εισοδήματα κατά τη διάρκεια του ΠΡΟΣΟΧΗ! ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ Α, Β ΚΑΙ Γ Σε εξαιρετικές περιπτώσεις πιθανόν να παρατηρηθούν κατά τη διάρκεια του 2010 (έτος σπουδών), σοβαρές διαφοροποιήσεις στα ακαθάριστα ετήσια εισοδήματα της οικογένειας (όπως π.χ λόγω θανάτου, συνταξιοδότησης, απώλειας εργασίας ενός ή και των δυο γονέων κτλ.). Στις περιπτώσεις αυτές θα λαμβάνονται υπόψη τα ακαθάριστα ετήσια εισοδήματα του 2010 με την υποβολή των πιο κάτω αναγκαίων δικαιολογητικών / πιστοποιητικών : -Βεβαίωση εργοδότη για μηνιαίες ακαθάριστες απολαβές για το Βεβαίωση και ύψος ετήσιας σύνταξης για το Βεβαιώσεις αποδοχών για το 2010 από το Τμήμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων -Περίοδος ανεργίας και ύψος επιδόματος ανεργίας από το Γραφείο Εξευρέσεως Εργασίας για το Βεβαίωση και ύψος σύνταξης ανικανότητας γονέα για εργασία από το Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων -Βεβαίωση και ύψος σύνταξης αναπηρίας γονέα από το Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων -Βεβαίωση και ύψος δημόσιου βοηθήματος από το Τμήμα Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας (στις περιπτώσεις γονέων που λαμβάνουν δημόσιο βοήθημα)

11 10 Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ακίνητη περιουσία Περιοχή ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΞΙΑ 2010* (Βλ.σημ.) ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΞΙΑ * Σημείωση: Είναι απαραίτητο να καταχωρηθεί επίσημη εκτίμηση της ακίνητης περιουσίας που ισχύει για το Σε περίπτωση που δεν υπάρχει, τότε να καταχωρηθεί ο υπολογισμός της αξίας για το 2010, όπως εκτιμάται από την οικογένεια του φοιτητή.

12 11 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ: ηλώνω υπεύθυνα ότι τα πιο πάνω στοιχεία είναι ακριβή και αληθή και αναλαμβάνω πλήρως τις ευθύνες μου έναντι του νόμου για ψευδείς δηλώσεις και για απόκρυψη στοιχείων. Αντιλαμβάνομαι ότι οποιαδήποτε σκόπιμη ανακρίβεια ή παράλειψη αποτελεί ψευδή δήλωση και είναι δυνατό να έχει ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό μου από τη διεκδίκηση υποτροφίας. Υπογραφή Φοιτητή.. ή Υπογραφή γονέα / κηδεμόνα Ημερομηνία:...

13 12 ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Γ Ι Α Ε Π Ι Σ Η Μ Η Χ Ρ Η Σ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: ΣΤΟΙΧΕΙΑ: ΠΛΗΡΗ ΕΛΛΙΠΗ ΑΠΟ ΕΙΞΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ Ι.Κ.Υ.Κ. Πλήρες Ονοματεπώνυμο Φοιτητή Αρ. Ταυτότητας: Κατηγορία/Κλάδος για τα οποία υποβάλλεται η αίτηση Ημερομηνία παραλαβής Αίτησης από το ΙΚΥΚ

14 13 Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Α ΕΝ ΤΩ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩ ΕΝΟΡΚΟΣ ΔΗΛΩΣΗ Εμείς οι κάτωθι υπογεγραμμένοι: (α)... (β)... εκ... ορκιζόμεθα και λέγομεν τα ακόλουθα: 1. Δηλούμεν ότι η μόνη ακίνητος περιουσία εγγεγραμμένη επ ονόματι μας είναι η κάτωθι: ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ακίνητη περιουσία Περιοχή ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΞΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΞΙΑ: 2. Η κινητή περιουσία μας (τόκοι, μερίσματα, εισόδημα από ακίνητη περιουσία κτλ) Ακαθάριστα Ετήσια Εισοδήματα Οικογένειας για το 2009: Πατέρα Ακαθάριστο ετήσιο εισόδημα... Μητέρας Ακαθάριστο ετήσιο εισόδημα... Συζύγου φοιτητή Ακαθάριστο ετήσιο εισόδημα Η παρούσα ένορκος δήλωση γίνεται για σκοπούς χορήγησης υποτροφίας από το Ι.Κ.Υ.Κ. 5. Νοείται ότι, η παρούσα ένορκος δήλωση δεν αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο περί υπάρξεως ή μη ακινήτου περιουσίας επ ονόματι μας, δικαιουμένης της Κυβερνήσεως να προβεί σε έρευνα προς διαπίστωση της αληθείας των παρόντων ισχυρισμών μας. 6. Η παρούσα γίνεται υφ ημών εν γνώσει των συνεπειών του Νόμου περί ψευδούς ενόρκου δηλώσεως. Ωρκίσθησαν και υπέγραψαν ενώπιον μου σήμερον ΟΙ ΕΝΟΡΚΩΣ ΔΗΛΟΥΝΤΕΣ την... (α)... εν τω Επαρχιακώ Δικαστηρίω (β)... ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΤΗΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑ

15 14 Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Β Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Ο ΠΕΡΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ Ε ΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ (ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2001 Ρητή συγκατάθεση και δήλωση αναγνώρισης ενημέρωσης από φοιτητή σχετικά με τη συλλογή και επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα Με την παρούσα παρέχω στο Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή μου και το εξουσιοδοτώ να τηρεί σε ηλεκτρονική ή οποιαδήποτε άλλη μορφή, ένα ή περισσότερα αρχεία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατά την έννοια του νόμου, στα οποία θα καταχωρούνται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που μπορεί να περιλαμβάνουν και ευαίσθητα δεδομένα κατά την έννοια του νόμου, τα οποία με αφορούν και έχουν δηλωθεί ή θα δηλωθούν προς το Ι.Κ.Υ.Κ. είτε από εμένα, είτε με τη συνδρομή μου, είτε από άλλη πηγή καθώς και με όσα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα προκύψουν από την εξέλιξη της σχέσης μου με το Ι.Κ.Υ.Κ. Τα παραπάνω αρχεία θα τηρούνται από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου για έναν ή περισσότερους από τους πιο κάτω σκοπούς: (α) Την εξέταση οποιασδήποτε αίτησής μου για την παροχή προς εμένα υποτροφίας. (β) Τη διεκπεραίωση ή τη διευκόλυνση με οποιοδήποτε τρόπο της παροχής προς εμένα οποιωνδήποτε υπηρεσιών που αναφέρονται στο (α) ανωτέρω. (γ) Τη στατιστική ανάλυση από το Ι.Κ.Υ.Κ. και από οποιοδήποτε άλλο συνεργάτη του Ι.Κ.Υ.Κ. στην Κύπρο ή στο εξωτερικό. (δ) Την αποστολή σ εμένα πληροφοριών σχετικά με τη χορήγηση υποτροφιών. Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου οφείλει να λαμβάνει τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια των δεδομένων και την προστασία τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας.

16 15 Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου δεσμεύεται ότι θα περιορίζεται στη νόμιμη επεξεργασία μόνο των απολύτως αναγκαίων για τους σκοπούς της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Τα προσωπικά δεδομένα που περιλαμβάνονται στα πιο πάνω αρχεία ή οποιοδήποτε μέρος τους, τηρουμένων των προνοιών του νόμου που αφορούν το απόρρητο, θ ανακοινωθούν / μεταδοθούν (ή είναι πιθανό ν ανακοινωθούν / μεταδοθούν) στον Ημερήσιο Τύπο, Ξένες Αρχές / Οργανισμούς του εξωτερικού και εσωτερικού, Υπουργεία / Υπηρεσίες της ημοκρατίας. Νοείται ότι στην περίπτωση διαβίβασης στο εξωτερικό προσωπικών δεδομένων που με αφορούν, το Ι.Κ.Υ.Κ. θα βεβαιώνεται ότι η χώρα στην οποία αυτά διαβιβάζονται παρέχει ικανοποιητικό επίπεδο προστασίας και το Ι.Κ.Υ.Κ. θα συμμορφώνεται πλήρως με τις σχετικές διατάξεις του περί Επεξεργασίας εδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Προστασία του Ατόμου) Νόμου του 2001 [Ν138 (Ι) / 2002], όπως ισχύει κάθε φορά, που αφορούν διαβίβαση προσωπικών δεδομένων στο εξωτερικό. Λαμβάνω γνώση ότι σύμφωνα με τις πρόνοιες του περί Επεξεργασίας εδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Προστασία του Ατόμου) Νόμου του 2001 [Ν138 (Ι) / 2002], όπως ισχύει κάθε φορά, το Ι.Κ.Υ.Κ. είναι «ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας» - δηλαδή το πρόσωπο που καθορίζει το σκοπό και τον τρόπο επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που με αφορούν. Γνωρίζω ότι έχω δικαίωμα πρόσβασης και δικαίωμα διόρθωσης των προσωπικών μου δεδομένων με την υποβολή αίτησης στο Ι.Κ.Υ.Κ. και την καταβολή σχετικού τιμήματος ( 17.08) και ότι τα πιο πάνω δικαιώματα αναφέρονται ρητά στα άρθρα 12, 13 και 14 του προαναφερόμενου νόμου. Όλα όσα περιέχονται στο παρόν έγγραφο αποτελούν όλες τις πληροφορίες και στοιχεία που το Ι.Κ.Υ.Κ. ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας έχει υποχρέωση να μου δώσει και η υπογραφή από εμένα του παρόντος εγγράφου αποτελεί αναγνώριση και δήλωση εκ μέρους μου ότι το Ι.Κ.Υ.Κ, ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας, με έχει ενημερώσει πλήρως για όσα οφείλει να με ενημερώσει σύμφωνα με τις πρόνοιες του άρθρου 11 του πιο πάνω νόμου. Με εκτίμηση, (ονοματεπώνυμο φοιτητή) (υπογραφή φοιτητή) Ημερομηνία:

17 16 Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Γ Ε Ι Δ Ι Κ Ο Π Λ Η Ρ Ε Ξ Ο Υ Σ Ι Ο Ε Γ Γ Ρ Α Φ Ο Εγώ ο/η υποφαινόμενος/η (φοιτητής).. ελτίο Ταυτότητας από ια του παρόντος μου διορίζω και εξουσιοδοτώ ως πληρεξούσιο αντιπρόσωπο τον/την ελτίο Ταυτότητας από ως Πληρεξούσιο αντιπρόσωπο μου, όπως άντ εμού και εξ ονόματος μου, προβεί στις πιο κάτω πράξεις: 1. Όπως υπογράψει οποιαδήποτε δήλωση ή οτιδήποτε έγγραφο ή συμβόλαιο που θα ζητηθεί από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου, που θα αφορά την υποτροφία που εγκρίθηκε από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου, καθώς και τους όρους που θα ζητηθούν για αποδοχή και υπογραφή της και η οποία σχετίζεται με την αίτηση Υποτροφίας, στην οποία εγώ είμαι αιτητής/αιτήτρια. 2. Αναγνωρίζω κάθε πράξη και υπογραφή του/της που έγινε πριν ή/και μετά την ημερομηνία του παρόντος πληρεξουσίου, αναφορικά με την πιο πάνω υποτροφία, σαν έγκυρη και νόμιμη και σαν να έχει γίνει και εκτελεστεί από εμένα προσωπικά. Εγένετο σήμερα Ο/Η Πληρεξουσιοδοτών/ούσα Υπογραφή ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Υπεγράφη (ή εσφραγίσθη) σήμερα επί παρουσία μου από την/τον Αρ. Ταυτότητας Όνομα εκ η οποία/ο οποίος τυγχάνει προσωπικός γνωστός/ή μου. Για πιστοποίηση των ανωτέρων θέτω την ιδιόχειρον υπογραφήν μου και την επίσημον σφραγίδα μου, σήμερα την του μηνός Πρόεδρος Χωρητικής Πιστοποιών Αρχής ή Υπάλληλος..

Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 7 Ι ΡΥΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ Ονοματεπώνυμο φοιτητή/φοιτήτριας: Αρ. αίτησης φοιτητή (για επίσημη χρήση μόνο) ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2010/2011 2 Αίτηση για διεκδίκηση υποτροφίας

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 7 Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Υ Π Ο Τ Ρ Ο Φ Ι Ε Σ ΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΟ ΕΤΟΣ 2012 Αρ. αίτησης φοιτητή (για επίσημη χρήση μόνο) 2 Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Αίτηση για διεκδίκηση Υποτροφίας

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 7 Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2012/2013 Αρ. αίτησης φοιτητή (για επίσημη χρήση μόνο) 2 Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Αίτηση για διεκδίκηση υποτροφίας από το Ίδρυμα Κρατικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ Α/Α ΑΙΤΗΣΗΣ.. ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ/ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ... (Πριν συμπληρώσετε το έντυπο διαβάστε τους Κανονισμούς του Ταμείου Υποτροφιών του Δήμου Κ. Πολεμιδιών) 1. Επώνυμο αιτητή

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΙΜΟΝ ΑΚΑΔΗΜΑÏΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014-2015 1 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ/ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ 1. Παρακαλείστε όπως, προτού συµπληρώσετε την παρούσα Αίτηση,

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ «ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ» ΣΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ Π.Κ. ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΑΣΤΕΡ

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ «ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ» ΣΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ Π.Κ. ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ «ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ» ΣΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ Π.Κ. ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ 1. Παρακαλείστε όπως, προτού συμπληρώσετε την αίτηση, μελετήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ με αρ. ΙΚΥΚ 97 (Οδηγίες για την ορθή συμπλήρωση του εντύπου της αίτησης καταγράφονται στην Ανακοίνωση με αρ. 428)

ΑΙΤΗΣΗ με αρ. ΙΚΥΚ 97 (Οδηγίες για την ορθή συμπλήρωση του εντύπου της αίτησης καταγράφονται στην Ανακοίνωση με αρ. 428) ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ (ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΥΠΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2019 ΑΙΤΗΣΗ με αρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΟΣ Α. Κινητό Τηλέφωνο. Α. Μέση Εκπαίδευση. Β. Πιστοποιητικά επιτυχίας σε Ξένες Γλώσσες. Επίπεδο

ΜΕΡΟΣ Α. Κινητό Τηλέφωνο. Α. Μέση Εκπαίδευση. Β. Πιστοποιητικά επιτυχίας σε Ξένες Γλώσσες. Επίπεδο ΜΕΡΟΣ Α 1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΙΤΗΤΗ/ΑΙΤΗΤΡΙΑΣ Ονοματεπώνυμο αιτητή Αριθμός Δελτίου Πολιτικής Ταυτότητας Ημερ. Γέννησης Διεύθυνση Κατοικίας: Ταχ. Κώδικας Πόλη/Χωριό Τηλ. Επικοινωνίας Κινητό Τηλέφωνο Ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΚΑΡΑΒΑ

ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΚΑΡΑΒΑ Ponis mu ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΚΑΡΑΒΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΙΜΟΝ ΕΤΟΣ 2014 2 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ/ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ 1. Παρακαλείστε όπως, προτού συμπληρώσετε την παρούσα Αίτηση, μελετήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ. 367

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ. 367 ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ. 367 Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές ή για Έρευνα που πιθανό να παραχωρηθούν από την Κυβέρνηση του Μεξικού για το έτος 2014 Γίνονται δεκτές από το Ίδρυμα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ για πακέτο στοχευµένων µέτρων κρατικής φοιτητικής πρόνοιας

ΑΙΤΗΣΗ για πακέτο στοχευµένων µέτρων κρατικής φοιτητικής πρόνοιας ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Για Επίσηµη Χρήση ΣΥΝΟΛΙΚΗ. Για Επίσηµη Χρήση Αρ. Αίτησης:. Όν. Παρ.:. Ηµερ. Παραλαβής:.. Α. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΙΤΗΤΗ ΑΙΤΗΣΗ για πακέτο στοχευµένων

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. και ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ

Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. και ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ και ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ Ακαδημαϊκό έτος 2011/2012 Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ι Κ Η Ε Ν Ι Σ Χ Υ Σ Η ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΣΠΟΥ ΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΙΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ/ ΩΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑ ΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΙΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ/ ΩΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑ ΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριµνας Για Επίσηµη Χρήση ΣΥΝΟΛΙΚΗ. Γραφείο Στέγασης Σαριπόλου 16 Αχιλλέως ΙΙ Τ.Θ. 50329, 3603 Λεµεσός Τηλ. 25002414, 25002426 Fax. 25002684 Ηλ. ιεύθυνση: housing@cut.ac.cy

Διαβάστε περισσότερα

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:7/11/ /11/ Επώνυμο: Όνομα:. 3. Αρ. πολιτικής ταυτότητας: Αρ. Φοιτ. Ταυτ. Πανεπιστημίου:...

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:7/11/ /11/ Επώνυμο: Όνομα:. 3. Αρ. πολιτικής ταυτότητας: Αρ. Φοιτ. Ταυτ. Πανεπιστημίου:... Για Επίσημη Χρήση Κοινωνοικονομικά μόρια.. Μόρια απόστασης Συνολικά: Για Επίσημη Χρήση Αρ. Αίτησης:. Όν. Παρ.:. Ημερ. Παραλαβής: / /2012 ΑΙΤΗΣΗ για ΔΩΡΕΑΝ παραχώρηση μοτοποδηλάτου Τα παρακάτω στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 2018-2019 Προσοχή: Η αίτηση βασίζεται στους Κανόνες Μοριοδότησης Κοινωνικοοικονομικής Κατάστασης, που είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 2018-2019 Προσοχή: Η αίτηση βασίζεται στους Κανόνες Μοριοδότησης Κοινωνικοοικονομικής Κατάστασης, που είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΡΟΗ ΠΟΓΙΑΤΖΗ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΑΠΟΒΙΩΣΑΝΤΟΣ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΑΛΚΗ ΠΟΓΙΑΤΖΗ

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΡΟΗ ΠΟΓΙΑΤΖΗ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΑΠΟΒΙΩΣΑΝΤΟΣ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΑΛΚΗ ΠΟΓΙΑΤΖΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΡΟΗ ΠΟΓΙΑΤΖΗ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΑΠΟΒΙΩΣΑΝΤΟΣ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΑΛΚΗ ΠΟΓΙΑΤΖΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ 1. Παρακαλείστε όπως, προτού συμπληρώσετε την αίτηση,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Για Επίσηµη Χρήση Κοινωνοικονοµικά µόρια.. Μόρια απόστασης Συνολικά: Για Επίσηµη Χρήση Αρ. Αίτησης:. Όν. Παρ.:. Ηµερ. Παραλαβής: / /2010 ΑΙΤΗΣΗ για

Διαβάστε περισσότερα

I Ρ Υ Μ Α Κ Ρ Α Τ Ι Κ Ω Ν Υ Π Ο Τ Ρ Ο Φ Ι Ω Ν Κ Υ Π Ρ Ο Υ. Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου δέχεται αιτήσεις από υποψήφιους φοιτητές,

I Ρ Υ Μ Α Κ Ρ Α Τ Ι Κ Ω Ν Υ Π Ο Τ Ρ Ο Φ Ι Ω Ν Κ Υ Π Ρ Ο Υ. Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου δέχεται αιτήσεις από υποψήφιους φοιτητές, Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ. 345 ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2012/2013 I Ρ Υ Μ Α Κ Ρ Α Τ Ι Κ Ω Ν Υ Π Ο Τ Ρ Ο Φ Ι Ω Ν Κ Υ Π Ρ Ο Υ Υποτροφίες που πιθανό να προσφερθούν από το Ίδρυμα Κρατικών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΕΝΤΥΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΕΝΤΥΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ Για Επίσημη Χρήση Κοινωνικοοικονομικά μόρια.. Συνολικά: Μόρια απόστασης Για Επίσημη Χρήση Αρ. Αίτησης:. Όν. Παρ.:. Ημερ. Παραλαβής: / /2016 ΕΝΤΥΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΜΕΡΟΣ Α. Αριθμός Δελτίου Πολιτικής Ταυτότητας Ημερ. Γέννησης : Ηλικία:

ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΜΕΡΟΣ Α. Αριθμός Δελτίου Πολιτικής Ταυτότητας Ημερ. Γέννησης : Ηλικία: ΜΕΡΟΣ Α 1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΙΤΗΤΗ/ΑΙΤΗΤΡΙΑΣ Ονοματεπώνυμο αιτητή Αριθμός Δελτίου Πολιτικής Ταυτότητας Ημερ. Γέννησης : Ηλικία: Διεύθυνση Κατοικίας: Τηλ. Επικοινωνίας Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο (email)

Διαβάστε περισσότερα

Η οικονομική ενίσχυση για δύο (2) και πλέον φοιτητές της ίδιας οικογένειας, θα ανέρχεται στο ποσό των 500 για κάθε φοιτητή.

Η οικονομική ενίσχυση για δύο (2) και πλέον φοιτητές της ίδιας οικογένειας, θα ανέρχεται στο ποσό των 500 για κάθε φοιτητή. ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 17ης ΜΑΙΌΥ2013 389 Αριθμός 314 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΚΥΚ. ΑΡ. 360 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2012/2013, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΜΕΡΟΣ Α. Λύκειο/Τεχνική Σχολή/Εσπερινό Γυμνάσιο Από Μέχρι Γενικός Βαθμός Απολυτηρίου

ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΜΕΡΟΣ Α. Λύκειο/Τεχνική Σχολή/Εσπερινό Γυμνάσιο Από Μέχρι Γενικός Βαθμός Απολυτηρίου 1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΙΤΗΤΗ/ΑΙΤΗΤΡΙΑΣ Όνοματεπώνυμο αιτητή ΜΕΡΟΣ Α Αριθμός Δελτίου Πολιτικής Ταυτότητας Ημερ. Γέννησης Διεύθυνση Κατοικίας: Τηλ. Επικοινωνίας / Ταχ. Κώδικας Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο ( e

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΒΟΗΘΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 - ΠΕΜΠΤΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 Σας πληροφορούμε ότι, το Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών Πανεπιστημίου Κύπρου

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ

Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΒΑΡΩΝ Λεωφ. Στροβόλου 254, 2048

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση για Υποτροφία Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ

Αίτηση για Υποτροφία Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ Αίτηση για Υποτροφία Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 09 00 Προτού συμπληρώσετε την αίτηση, διαβάστε προσεκτικά τους κανονισμούς του Ταμείου Υποτροφιών Thanos Hotels & Resorts

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ. 373 (σελ. 1-7) ΑΙΤΗΣΗ ΑΡ. 69 (σελ. 8-26)

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ. 373 (σελ. 1-7) ΑΙΤΗΣΗ ΑΡ. 69 (σελ. 8-26) ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ. 373 (σελ. 1-7) ΑΙΤΗΣΗ ΑΡ. 69 (σελ. 8-26) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Προπτυχιακών Φοιτητών στο Εξωτερικό με Κοινωνικοοικονομικά κριτήρια ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2013/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014/2015 Κοινοπολιτειακές Υποτροφίες για διδακτορικές σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ 2019

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ 2019 ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ 2019 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 1 Οκτωβρίου 2019 31 Οκτωβρίου 2019 ΕΝΟΤΗΤΑ Α ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑ ΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2013/2014

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑ ΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2013/2014 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Για Επίσημη Χρήση Κοινωνικοοικονομικά μόρια.. Μόρια απόστασης Συνολικά: Για Επίσημη Χρήση Αρ. Αίτησης:. Όν. Παρ.:. Ημερ. Παραλαβής: / /2014 ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ. Ονοματεπώνυμο. Ημερομηνία γέννησης.τοπος γέννησης.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ. Ονοματεπώνυμο. Ημερομηνία γέννησης.τοπος γέννησης. ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ Να συμπληρωθεί από τον/ την αιτητή/ αιτήτρια 1. Προσωπικά Στοιχεία Ονοματεπώνυμο Ημερομηνία γέννησης.τοπος γέννησης

Διαβάστε περισσότερα

Ενιαίο Στεγαστικό Σχέδιο

Ενιαίο Στεγαστικό Σχέδιο Ενιαίο Στεγαστικό Σχέδιο Για επίσηµη χρήση Κοινότητες µε πληθυσµό κάτω 500 κατοίκων Πράσινη Γραµµή Γραµµή αντιπαράθεσης Πολύτεκνοι Ευρωπαίος Πολίτης Επαναπατρισθείς Ανάπηροι Αίτηση για παραχώρηση δανείου

Διαβάστε περισσότερα

Οδός:... Αρ.:... Τ.Κ... Πόλη/Χωριό:... Επαρχία: Στοιχεία Επικοινωνίας αιτητή: Τηλέφωνο (σταθερό)... (κινητό)...

Οδός:... Αρ.:... Τ.Κ... Πόλη/Χωριό:... Επαρχία: Στοιχεία Επικοινωνίας αιτητή: Τηλέφωνο (σταθερό)... (κινητό)... Για Επίσημη Χρήση Κοινωνικοοικονομικά μόρια.. Μόρια απόστασης Συνολικά: ΑΙΤΗΣΗ για Υποτροφίες Σωματείου Ευημερίας Φοιτητών Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Τα παρακάτω στοιχεία είναι εμπιστευτικά και χρησιμοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΓΗΣ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ)

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΓΗΣ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ) ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΓΗΣ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ) Αριθμός Αίτησης : Στοιχεία Αιτητή / Αιτήτριας Συζύγου Αιτητή / Αιτήτριας Όνομα Επώνυμο Όνομα Πατρός Ημερομηνία Γεννήσεως Τόπος Γεννήσεως

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ.366 Παραχώρηση υποτροφιών από το Ισραηλινό Κράτος για το ακαδημαϊκό έτος 2014/2015

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ.366 Παραχώρηση υποτροφιών από το Ισραηλινό Κράτος για το ακαδημαϊκό έτος 2014/2015 ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ.366 Παραχώρηση υποτροφιών από το Ισραηλινό Κράτος για το ακαδημαϊκό έτος 2014/2015 Γίνονται δεκτές από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου, αιτήσεις από

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΕΓΑΣΗΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΧΡΗΣΗ ΑΡ. ΑΙΤΗΣΗΣ: ΟΝ. ΠΑΡ.: ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΗΜΕΡ. ΠΑΡ.: ΑΡ. ΚΑΤ.: ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΒΟΗΘΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 Σας πληροφορούμε ότι, το Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΡ. 334

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΡ. 334 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΡ. 334 Ι Δ Ρ Υ Μ Α Κ Ρ Α Τ Ι Κ Ω Ν Υ Π Ο Τ Ρ Ο Φ Ι Ω Ν Κ Υ Π Ρ Ο Υ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΑΡ. 334 Υποτροφίες για διδακτορικές σπουδές που προσφέρονται από

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΒΟΗΘΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΠΕΜΠΤΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 Σας πληροφορούμε ότι, το Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών Πανεπιστημίου Κύπρου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ Για Επίσημη Χρήση Κοινωνοικονομικά μόρια.. Μόρια απόστασης Συνολικά: Για Επίσημη Χρήση Αρ. Αίτησης:. Όν. Παρ.:. Ημερ. Παραλαβής: / /2014 ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΜΕΡΟΣ Α. Αριθμός Δελτίου Πολιτικής Ταυτότητας Ημερ. Γέννησης : Ηλικία:

ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΜΕΡΟΣ Α. Αριθμός Δελτίου Πολιτικής Ταυτότητας Ημερ. Γέννησης : Ηλικία: ΜΕΡΟΣ Α 1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΙΤΗΤΗ/ΑΙΤΗΤΡΙΑΣ Ονοματεπώνυμο αιτητή Αριθμός Δελτίου Πολιτικής Ταυτότητας Ημερ. Γέννησης : Ηλικία: Διεύθυνση Κατοικίας: Τηλ. Επικοινωνίας Ταχ. Κώδικας Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας

Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ ΔΙΑΝΕΛΛΕΙΟΥ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ & ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Δ. Γ. ΔΙΑΝΕΛΛΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ ΔΙΑΝΕΛΛΕΙΟΥ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ & ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Δ. Γ. ΔΙΑΝΕΛΛΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ ΔΙΑΝΕΛΛΕΙΟΥ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ & ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Δ. Γ. ΔΙΑΝΕΛΛΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ 2018-2019 Η Διαχειριστική Επιτροπή του Διανέλλειου Ορφανοτροφείου & Τεχνικής Σχολής Δ. Γ. Διανέλλου

Διαβάστε περισσότερα

ερευνητές Πεδίου (Μυστικοί επισκέπτες) σε Δήμους της Λευκωσίας και

ερευνητές Πεδίου (Μυστικοί επισκέπτες) σε Δήμους της Λευκωσίας και Το Γραφείο Σταδιοδρομίας δέχεται αιτήσεις από Πρωτοετείς και Δευτεροετείς φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Κύπρου, για εργασία ως ερευνητές Πεδίου (Μυστικοί επισκέπτες) σε Δήμους της Λευκωσίας και Λεμεσού

Διαβάστε περισσότερα

ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΟ. Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ

ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΟ. Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΟ Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΒΑΡΩΝ Λεωφ. Στροβόλου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΒΟΗΘΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΕΥΤΕΡΑ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 Σας πληροφορούµε ότι, το Σωµατείο Ευηµερίας Φοιτητών Πανεπιστηµίου

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ. Πακέτο Στοχευµένων Μέτρων Κρατικής Φοιτητικής Πρόνοιας.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ. Πακέτο Στοχευµένων Μέτρων Κρατικής Φοιτητικής Πρόνοιας. 1. ΓΕΝΙΚΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ Πακέτο Στοχευµένων Μέτρων Κρατικής Φοιτητικής Πρόνοιας Γενικές Οδηγίες 1.1 Το Πανεπιστήµιο Frederick προκηρύσσει από

Διαβάστε περισσότερα

Κατά κεφαλήν ετήσιο Ακαθάριστο Εισόδηµα ( ) Βαθµολογία 12.001 15.000 4 9.501 12.000 8 7.501-9.500 12 5.501-7.500 16 3.501 5.500 20 3.

Κατά κεφαλήν ετήσιο Ακαθάριστο Εισόδηµα ( ) Βαθµολογία 12.001 15.000 4 9.501 12.000 8 7.501-9.500 12 5.501-7.500 16 3.501 5.500 20 3. ΓΕΝΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ TO ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ 1. ΓΕΝΙΚΑ 1.1 Το Πανεπιστήµιο Frederick προκηρύσσει από τις Οκτωβρίου µέχρι 30 Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016 ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016 ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016 ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 01 09 16-30 09 16 I. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα ανακοινώνει την έναρξη του

Διαβάστε περισσότερα

Κ Ρ Α Τ Ι Κ Ω Ν Υ Π Ο Τ Ρ Ο Φ Ι Ω Ν Κ Υ Π Ρ Ο Υ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΑΡ. 352

Κ Ρ Α Τ Ι Κ Ω Ν Υ Π Ο Τ Ρ Ο Φ Ι Ω Ν Κ Υ Π Ρ Ο Υ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΑΡ. 352 ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ. 352 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ (PhD) ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΟ ΕΤΟΣ 2012 Ι Δ Ρ Υ Μ Α Κ Ρ Α Τ Ι Κ Ω Ν Υ Π Ο Τ Ρ Ο Φ Ι Ω Ν Κ Υ Π Ρ Ο Υ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΑΡ. 332 Ι ΡΥΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΑΡ. 332 Ι ΡΥΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ι ΡΥΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΡ. 332 ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2011/2012 I Ρ Υ Μ Α Κ Ρ Α Τ Ι Κ Ω Ν Υ Π Ο Τ Ρ Ο Φ Ι Ω Ν Κ Υ Π Ρ Ο Υ Υποτροφίες που πιθανό να προσφερθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ (Πριν συμπληρώσετε το έντυπο παρακαλείσθε να διαβάσετε τους Κανονισμούς Υποτροφιών)

ΕΦΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ (Πριν συμπληρώσετε το έντυπο παρακαλείσθε να διαβάσετε τους Κανονισμούς Υποτροφιών) ΕΦΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ (Πριν συμπληρώσετε το έντυπο παρακαλείσθε να διαβάσετε τους Κανονισμούς Υποτροφιών) 1. Επώνυμο αιτητή (Κεφαλαία)... 2. Ονομα αιτητή (κεφαλαία)...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ (Πριν συμπληρώσετε το έντυπο παρακαλείσθε να διαβάσετε τους Κανονισμούς Υποτροφιών)

ΕΦΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ (Πριν συμπληρώσετε το έντυπο παρακαλείσθε να διαβάσετε τους Κανονισμούς Υποτροφιών) ΕΦΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 1 ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ (Πριν συμπληρώσετε το έντυπο παρακαλείσθε να διαβάσετε τους Κανονισμούς Υποτροφιών) 1. Επώνυμο αιτητή (Κεφαλαία)... 2. Ονομα αιτητή (κεφαλαία)...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΚΤ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017 ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΚΤ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017 ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΚΤ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017 ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 01 09 17-30 09 17 I. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα (ΣΚΤ) ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση για την Απαλλαγή από τα τέλη φοίτησης φοιτητών Π.Μ.Σ.

Ανακοίνωση για την Απαλλαγή από τα τέλη φοίτησης φοιτητών Π.Μ.Σ. Ανακοίνωση για την Απαλλαγή από τα τέλη φοίτησης φοιτητών Π.Μ.Σ. (Α) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 1. Απαραίτητη προϋπόθεση για διεκδίκηση υποτροφίας είναι η υποβολή αίτησης. 2. Κάθε πρόσωπο το οποίο, με σκοπό να διεκδικήσει

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΟ ΕΤΟΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΟ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΟ ΕΤΟΣ 2013 Υποτροφίες για διδακτορικές σπουδές που θα προσφερθούν από το Ίδρυμα Κρατικών

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμοί Ταμείου Υποτροφιών Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 Πάφου

Κανονισμοί Ταμείου Υποτροφιών Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 Πάφου Κανονισμοί Ταμείου Υποτροφιών Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 Πάφου Η φοιτητική χορηγία παραχωρείται βάσει των προνοιών που ορίζονται στον περί Κρατικής Φοιτητικής Μέριμνας Νόμο του 2015 (Ν.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ. ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΙΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-14

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ. ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΙΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-14 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ. ΤΜΗΜΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΙΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-14 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ: ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΕΡΑΣ : Δ/ΝΣΗ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ : πόλη.τ.κ.οδός.αριθμ...τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΑΡ. 358

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΑΡ. 358 ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΑΡ. 358 Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές σε Πανεπιστήμια της Ελλάδας που πιθανό να παραχωρηθούν σε μέλη της Δημόσιας Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας από

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ (Απαλλαγή από τα τέλη φοίτησης φοιτητών Π.Μ.Σ.) ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ (Απαλλαγή από τα τέλη φοίτησης φοιτητών Π.Μ.Σ.) ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ (Απαλλαγή από τα τέλη φοίτησης φοιτητών Π.Μ.Σ.) Αρ. Αίτησης:. /. (Προτού συμπληρώσετε την αίτηση παρακαλείστε να μελετήσετε τις πληροφορίες στις σελίδες 4-7 και να βεβαιωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ 1. EIΣΑΓΩΓΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ Πακέτο Στοχευμένων Μέτρων Κρατικής Φοιτητικής Πρόνοιας για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 Kριτήρια - Οδηγίες 1.1 Στο

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ. Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας

ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ. Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ταχεία διαδικασία χορήγησης Άδειας Μετανάστευσης σε υπηκόους τρίτων χωρών που επενδύουν στην Κύπρο

Ταχεία διαδικασία χορήγησης Άδειας Μετανάστευσης σε υπηκόους τρίτων χωρών που επενδύουν στην Κύπρο Ταχεία διαδικασία χορήγησης Άδειας Μετανάστευσης σε υπηκόους τρίτων χωρών που επενδύουν στην Κύπρο Απόφαση Υπουργείου Εσωτερικών - 7 Μαΐου 2013 www.bakertillyklitou.com Αναθεώρηση κριτηρίων που αφορούν

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΙΜΟΝ ΑΚΑΔΗΜΑÏΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2015-2016 1 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ/ΟΔΗΓΙΕΣ 1. Παρακαλείστε όπως, προτού συµπληρώσετε την παρούσα Αίτηση, µελετήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΚΕΡΒΕΡΟΥ 8 1016 ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΤΑΧ. ΘΥΡ. 21826, 1513 ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΤΗΛ. 22877644 ΦΑΞ. 22730373 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: cyprus@etek.org.cy ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: www.etek.org.cy ΥΠΟΒΟΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Προδρόμου 1 & Χείλωνος 17, 1449 Λευκωσία, Τ.Θ. 25087, 1306 Λευκωσία Τηλέφωνο: 22 605670, 22605734 ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΗ Αίτηση για διορισμό στον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΦΙΛ ΠΕΛΑΤΗ. Επίπεδο Σπουδών. Πόλη Γεννήσεως Χώρα Γεννήσεως Αρ. Εξαρτωμένων. Ημ. Έκδοσης. Ημ. Λήξης. Χώρα Έκδοσης. Ημ. Έκδοσης. Ημ.

ΠΡΟΦΙΛ ΠΕΛΑΤΗ. Επίπεδο Σπουδών. Πόλη Γεννήσεως Χώρα Γεννήσεως Αρ. Εξαρτωμένων. Ημ. Έκδοσης. Ημ. Λήξης. Χώρα Έκδοσης. Ημ. Έκδοσης. Ημ. ΠΡΟΦΙΛ ΠΕΛΑΤΗ Στo πλαίσιο της σχέσης πελάτη την οποία έχω ή θα έχω με την Alpha Bank Cyprus Ltd (η Τράπεζα ) και σε σχέση με το λογαριασμό ή τους λογαριασμούς που τηρώ με αυτή και/ ή που θα τηρώ με αυτή

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ

Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΒΑΡΩΝ Λεωφ. Στροβόλου

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ [Συμπληρώστε κατάλληλα (με κεφαλαία γράμματα ή αριθμούς) τα ατομικά σας στοιχεία]

Α. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ [Συμπληρώστε κατάλληλα (με κεφαλαία γράμματα ή αριθμούς) τα ατομικά σας στοιχεία] ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Κλήμεντος 17-19, 4 ος όροφος,1061 Λευκωσία, Τ.Θ. 26765, 1641 Λευκωσία Τηλέφωνο: 22557200, Φαξ: 22875021 ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΗ Αίτηση για διορισμό ή προαγωγή σε θέση πρώτου διορισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 (Έντυπο Ε.Τ.9) ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ. Φακ.:.. Αρ. Αιτ.:.... ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 Προτού συμπληρώσετε την αίτηση, διαβάστε προσεκτικά

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Φοίτησης (Πανεπιστήμιο, Σχολή) Πρόγραμμα Σπουδών Έτος σπουδών* 1 (π.χ 1 ο, 2 ο, 3 ο, ): Πόλη Σπουδών

Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Φοίτησης (Πανεπιστήμιο, Σχολή) Πρόγραμμα Σπουδών Έτος σπουδών* 1 (π.χ 1 ο, 2 ο, 3 ο, ): Πόλη Σπουδών ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Για Επίσημη Χρήση Κοινωνικοοικονομικά μόρια.. Μόρια απόστασης Συνολικά: Για Επίσημη Χρήση Αρ. Αίτησης:. Όν. Παρ.:. Ημερ. Παραλαβής: / /2015 ΑΙΤΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΕΛΕΝΗΣ ΟΜΗΡΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΕΛΕΝΗΣ ΟΜΗΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΕΛΕΝΗΣ ΟΜΗΡΟΥ Πληροφορείστε ότι το Γραφείο Φοιτητικής Ζωής της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΡΙΤΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. Πακέτο Στοχευμένων Μέτρων Κρατικής Φοιτητικής Πρόνοιας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. Πακέτο Στοχευμένων Μέτρων Κρατικής Φοιτητικής Πρόνοιας 1. EIΣΑΓΩΓΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Πακέτο Στοχευμένων Μέτρων Κρατικής Φοιτητικής Πρόνοιας Περίοδος υποβολής αιτήσεων για την ακαδημαϊκή χρονιά 2011-2012

Διαβάστε περισσότερα

1. Θέση για την οποία υποβάλλεται η αίτηση.. (Ξεχωριστός Τύπος θα πρέπει να συμπληρώνεται για κάθε θέση για την οποία υποβάλλεται αίτηση)..

1. Θέση για την οποία υποβάλλεται η αίτηση.. (Ξεχωριστός Τύπος θα πρέπει να συμπληρώνεται για κάθε θέση για την οποία υποβάλλεται αίτηση).. ΔΗΜΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ Ή ΠΡΩΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΤΣΙΩΝ (Να συμπληρωθεί από τον αιτητή / την αιτήτρια ιδιόχειρα) 1. Θέση για την οποία υποβάλλεται

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Υποτροφίες που πιθανό να προσφερθούν κάτω από το Πρόγραμμα Υποτροφιών της Κοινοπολιτείας για το ακαδημαϊκό έτος 2013/2014 Γίνονται δεκτές αιτήσεις από πολίτες της Κυπριακής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΙΤΗΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΜΗ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΗ ΑΡΘΡΟ 23 Ν.29(Ι)/2001

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΙΤΗΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΜΗ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΗ ΑΡΘΡΟ 23 Ν.29(Ι)/2001 ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Ανδροκλέους 9, 2ος όροφος, Γραφ.204, 1060 Λευκωσία Τ.Θ. 20595 1660 Λευκωσία ΤΗΛ. 22206306, ΦΑΞ: 22206360 & 22206370, www.contractorscouncil.org.cy

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ (Πριν συμπληρώσετε το έντυπο παρακαλείσθε να διαβάσετε τους Κανονισμούς Υποτροφιών)

ΕΦΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ (Πριν συμπληρώσετε το έντυπο παρακαλείσθε να διαβάσετε τους Κανονισμούς Υποτροφιών) ΕΦΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ (Πριν συμπληρώσετε το έντυπο παρακαλείσθε να διαβάσετε τους Κανονισμούς Υποτροφιών) 1. Επώνυμο αιτητή (Κεφαλαία)... 2. Ονομα αιτητή (κεφαλαία)...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ. Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ. Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ. Πακέτο Στοχευμένων Μέτρων Κρατικής Φοιτητικής Πρόνοιας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ. Πακέτο Στοχευμένων Μέτρων Κρατικής Φοιτητικής Πρόνοιας 1. EIΣΑΓΩΓΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ Πακέτο Στοχευμένων Μέτρων Κρατικής Φοιτητικής Πρόνοιας Kριτήρια - Οδηγίες 1.1 Στο πλαίσιο της κυβερνητικής πολιτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ

ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ Ημερομηνία... Προς Κεντρικό Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών Αξιότιμοι Κύριοι, ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ Αναφέρομαι στην αίτησή μου με αριθμό φακέλου... (α.δ.τ. αιτητή...) και με την επιστολή μου αυτή,

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ

Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΒΑΡΩΝ Λεωφ. Στροβόλου 254,

Διαβάστε περισσότερα

Όνομα:... Επώνυμο:... (όπως αναγράφεται στο δελτίο ταυτότητας)

Όνομα:... Επώνυμο:... (όπως αναγράφεται στο δελτίο ταυτότητας) (Έντυπο Γ.Ε.Ρ.Η.Ε.Τ. 1) Αίτηση για Διορισμό ή Προαγωγή σε θέσεις Πρώτου Διορισμού ή Πρώτου Διορισμού και Προαγωγής στο Γραφείο του Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΚΑΝ. 8)

Διαβάστε περισσότερα

Ακαθάριστο ετήσιο εισόδημα από εργασία. Συγγένεια με αιτητή. Ηλικία Επάγγελμα* 5 1. ΑΙΤΗΤΗΣ

Ακαθάριστο ετήσιο εισόδημα από εργασία. Συγγένεια με αιτητή. Ηλικία Επάγγελμα* 5 1. ΑΙΤΗΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Για Επίσημη Χρήση Κοινωνοικονομικά μόρια.. Μόρια απόστασης Συνολικά: Για Επίσημη Χρήση Αρ. Αίτησης:. Όν. Παρ.:. Ημερ. Παραλαβής: / /2013 ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Για Επίσηµη Χρήση Κοινωνοικονοµικά µόρια.. Μόρια απόστασης Συνολικά: Για Επίσηµη Χρήση Αρ. Αίτησης:. Όν. Παρ.:. Ηµερ. Παραλαβής: / /2011 ΑΙΤΗΣΗ για

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Για Επίσηµη Χρήση Κοινωνοικονοµικά µόρια.. Μόρια απόστασης Συνολικά: Για Επίσηµη Χρήση Αρ. Αίτησης:. Όν. Παρ.:. Ηµερ. Παραλαβής: / /2011 ΑΙΤΗΣΗ για

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΜΕΙΟ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ. Ταμείο Υποτροφιών του Δήμου Κάτω Πολεμιδιών

ΤΑΜΕΙΟ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ. Ταμείο Υποτροφιών του Δήμου Κάτω Πολεμιδιών ΤΑΜΕΙΟ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ Α. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΧΟΡΗΓΟΥ ΚΑΙ ΦΟΡΕΑ 1. Ονομασία Χορηγού: Ταμείο Υποτροφιών του Δήμου Κάτω Πολεμιδιών 2. Ονομασία Φορέα: Δήμος Κάτω Πολεμιδιών 3. Διεύθυνση Φορέα: 4. Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

Τ Μ Η Μ Α Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ι Κ Ω Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ω Ν ΠΜΣ ΣΤΗ "ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΜΒΑ"

Τ Μ Η Μ Α Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ι Κ Ω Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ω Ν ΠΜΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΜΒΑ ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Τ Μ Η Μ Α Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ι Κ Ω Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ω Ν ΠΜΣ ΣΤΗ "ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΜΒΑ" Ανακοίνωση για την απαλλαγή από τα τέλη φοίτησης του ΠΜΣ "ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΜΒΑ"

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Υπουργική Απόφαση Φ5/68535/Β3/18-06-2012, Φ.Ε.Κ. 1965/Τ.Β/18-06-2012

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Υπουργική Απόφαση Φ5/68535/Β3/18-06-2012, Φ.Ε.Κ. 1965/Τ.Β/18-06-2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΜΙΑΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Υπουργική Απόφαση Φ5/68535/Β3/18-06-2012, Φ.Ε.Κ. 1965/Τ.Β/18-06-2012 ΜΕΡΟΣ Α: Δικαιούχοι δωρεάν σίτισης Οι ενεργοί φοιτητές

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 29/11/2018 Αρ. πρωτ.: Γ-2852

Αθήνα, 29/11/2018 Αρ. πρωτ.: Γ-2852 ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ) Αθήνα, 29/11/2018 Αρ. πρωτ.: Γ-2852 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Αρχιεπισκόπου Κυπριανού 31 Ακίνητα Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λ/σού, 4 ος όροφος 3036 Λεμεσός Τ.Θ. 50329,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Αίτησης: (ΓΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟ).. ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ φωτογραφία (ΟΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ (ΕΠΙΤΗΡΗΤΕΣ) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΙ ΟΜΑΤΟΣ ΤΕΚΝΟΥ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2002 ΕΩΣ 2010

ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΙ ΟΜΑΤΟΣ ΤΕΚΝΟΥ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2002 ΕΩΣ 2010 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΙ ΟΜΑΤΟΣ ΤΕΚΝΟΥ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2002 ΕΩΣ 2010 Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 167(Ι) του 2002 22(Ι) του 2003 57(Ι) του 2003 136(Ι)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Αίτησης: (ΓΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟ).. ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ φωτογραφία (ΟΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ (ΕΠΙΤΗΡΗΤΕΣ) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ

Α. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ & ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΩΝΑΣΗ ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - 2012/2013 Α/Α (......) ΚΛΑΔΟΣ (... ) (... ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (...)

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014-2015

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014-2015 ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014-2015 ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ: Το επίδομα καταβάλλεται στους προπτυχιακούς φοιτητές των Ιδρυμάτων του Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού

Διαβάστε περισσότερα

Απαιτούμενα δικαιολογητικά για ΔΩΡΕΑΝ Σίτιση

Απαιτούμενα δικαιολογητικά για ΔΩΡΕΑΝ Σίτιση Απαιτούμενα δικαιολογητικά για ΔΩΡΕΑΝ Σίτιση Οι ενεργοί (**) φοιτητές των Τμημάτων του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ με έδρα το Αγρίνιο (προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, υποψ. διδάκτορες), εφόσον δεν είναι ήδη κάτοχοι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΣΙΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΣΙΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Ημερομηνία παραλαβής Αίτησης:. Αρ. Πρωτοκόλλου:. Επαρχία:. ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΣΙΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Σημείωση: Προτού συμπληρώσετε

Διαβάστε περισσότερα