Εξωτικά ταξίδια στην Ασία, Απω Ανατολή και Ινδικό

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εξωτικά ταξίδια στην Ασία, Απω Ανατολή και Ινδικό"

Transcript

1 ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΖΩΓΡΑΦΟΥ 12 Τηλ fax ΑΘΗΝΑ: ΣΑΧΤΟΥΡΗ 106 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ roundtravel@roundtravel.gr Εξωτικά ταξίδια στην Ασία, Απω Ανατολή και Ινδικό Εξωτικά Ταξίδια στην μαγευτική Ασία : Πρόκειται για την πιο πολυπολιτισμική ήπειρο, όπου ο εξωτισμός, ο μυστικισμός και η παράδοση της Ανατολής δημιουργούν ένα μοναδικό αμάλγαμα καθώς περιπλέκονται με τις δυτικές επιρροές. Κολοσσιαία έργα, τεράστιες πλατείες, μαυσωλεία παντοδύναμων ηγετών καθώς και φουτουριστικά έργα, ουρανοξύστες και καταπράσινα πάρκα συνοδεύουν τις εντυπώσεις του επισκέπτη πασπαλισμένα με αποικιακά θέατρα, θαλασσινές νοστιμιές και μυρωδιές από νουτλ. Μοναδικές εμπειρίες που τις ζει κανείς μόνο να περάσει τις μαγευτικές πύλες της εξωτικής Ασίας. Tαξίδια σε όλες τις μεγαλουπόλεις και προορισμούς διακοπών όλης της Ασίας Ταξιδέψτε στην Ασία και γνωρίστε από κοντά πολλές από τις ονειρικές και ταυτόχρονα ιστορικές πόλεις της. Γνωρίστε από κοντά την πασίγνωστη σε όλους Ταϋλάνδη, χάρη στο εκπληκτικό της τοπίο- το τόσο εξωτικό. Λόγω του ειδυλλιακού της τοπίου αποτελεί έναν από τους γνωστότερους προορισμούς για γαμήλια ταξίδια, που σκοπό έχουν τη χαλάρωση και την ηρεμία. Γνωρίστε επίσης και τις γνωστότερες πόλεις της Ταϋλάνδης, όπως την αντιθετική Μπανγκόκ, το εξωτικό Πούκετ, το παραδεισένιο Κο Σαμούϊ, την φωτεινή Πατάγια και το Τσιανγκ Μάϊ, Τσιανγκ Ράϊ και τα νησάκια Πι Πι. Επισκεφθείτε την πασίγνωστη και ιστορική Κίνα. Περπατήστε στο παγκοσμίως γνωστό Σινικό Τείχος και δείτε από κοντά το Πεκίνο και τη Σαγκάη. Κάντε μια στάση στο Βιετνάμ, έπειτα περιηγηθείτε στα πυκνά δάση της Μαλαισίας,Τόκυο της Ιαπωνίας και τέλος, χαλαρώστε στο νησί των Θεών, το μοναδικό Μπαλί, που ενδείκνυται και για γαμήλια ταξίδια.

2 Εξωτικές Μεγαλουπόλεις Ατομικά ταξίδια Πάρτε μια ιδέα απο προορισμούς και απο τιμές σε εξωτικά ατομικά ταξίδια Ταξίδι στις Μαλδίβες 8 ημ από 999 ευρώ Ατομικό ταξίδι στις εξωτικές Μαλδίβες 8ημ/5νυχ. Εξωτικά πανέμορφα νησιά, μέσα στον Ινδικό Ωκεανό. Κάτασπρες, ατέλειωτες αμμoυδιές, φοίνικες, κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά, πολυτελή ξενοδοχεία συμπληρώνουν την απόλαυση της ηρεμίας και της φυσικής ομορφιάς του τόπου. Τα κοραλλιογενή νησιά των Μαλδίβων είναι ένας ιδανικός προορισμός για αξέχαστες διακοπές Ταξίδι στο Μπαλί 8 ημ από 858 ευρώ Ταξίδι στο Μπαλί. To Μπαλί, με την τροπική του βλάστηση, τα χιλιόμετρα των ακτών, τους αμέτρητους ορυζώνες, αλλά και τους αναρίθμητους ναούς, που συμβαδίζουν σε ιδανικές αναλογίες με μεγάλες, πολυτελέστατες ξενοδοχειακές μονάδες, μαγεύει τον επισκέπτη και αποτελούν τόπο για ένα αλησμόνητο ταξίδι του μέλιτος. Ατομικά και γαμήλια ταξίδια στην εξωτική Ινδονησία Ταξίδι εκδρομή στον Μαυρίκιο 8 ημ από 1218 ευρώ Ταξίδι στο Μαυρικιο Ο Μαυρίκιος "Παράδεισος" χλωρίδας και πανίδας αλλά και τροπικών παραλιών. Ιδανικός προορισμός για έναν εναλλακτικό μήνα του μέλιτος καταναλώνοντας δροσιστικά κοκτέιλ, μοιάζει με μια ομίχλη που υποβάλλει τις αισθήσεις και μειώνει τις αντιστάσεις. Ταξίδι στις Σευχέλλες 8 ημ από 984 ευρώ Αίσθηση πολυτέλειας, ευτυχίας και εσωτερικής γαλήνης.αυτά και όχι μόνο θα σας προσφέρει η διαμονή σας σε αυτόν το μαγικό τόπο με το σύμπλεγμα νησιών που μοιάζουν με διαμάντια διασπαρμένα στον Ινδικό Ωκεανό. Τα νησιά θα σας συνεπάρουν με το φιλόξενο λαό τους, τα συγκλονιστικά τοπία, τα καταγάλανα νερά και τις λευκές αμμουδιές τους. Ταξίδι στην Μπανγκόκ 8 ημ απο 595 ευρώ Ταξίδι στην Μπανγκόκ. Μια πόλη γεμάτη αντιθέσεις. Βουδιστικοί ναοί και πλωτά παζάρια, γυάλινα πολυώροφα κτίρια και παραγκουπόλεις, αυτοκίνητα και γραφικά τρίκυκλα (τουκ τουκ), εμπορικά κέντρα και μικρομάγαζα, έντονη νυχτερινή ζωή, όλα μαζί συνθέτουν ένα πολύβουο μωσαϊκό, που θα σας εντυπωσιάσει. Ιδιαίτερα θα σας εντυπωσιάσουν το Μεγάλο Παλάτι και ο ναός Wat Phra Kaew με τον Σμαραγδένιο Βούδα, τα ανάκτορα, η παλιά πόλη, η πλωτή αγορά, το σύμπλεγμα των κτιρίων του παλιού παλατιού, ο ποταμός Κβάι η φάρμα των κορκοδείλων καθώς και οι αγορές με τα μεταξωτά Ντάμνερσαντουάκ... Ταξίδι στο Πούκετ 8 ημ απο 599 ευρώ Ταξίδι στο Πούκετ. Aποτελεί το πιο φημισμένο νησί της Ταϋλάνδης. Παραλίες ασύγκριτης ομορφιάς, με καταπράσινα νερά, τροπική βλάστηση, βόλτα με τους ελέφαντες, κωπηλασία καταδύσεις, αιωνόβια δέντρα, σπήλαια, θαλάσσια σπορ και έντονη νυκτερινή ζωή.

3 Ταξίδι στο Κο Σαμούι 8 ημ απο 821 ευρώ Ταξίδι στο Κο Σαμούι. Nησί της Ταϋλάνδης, το Σαμούι, με πανέμορφες ερημικές παραλίες με λευκή άμμο και κοκοφοίνικες. Υπαίθριες αγορές, και beach bars δημιουργούν την παραδείσια γαλήνη που επιθυμεί ο καθένας για να ξεκουραστεί από την ένταση της καθημερινότητας. Επιλέξτε ατομικά ταξίδια, διακοπές στον.. παράδεισο Ταξίδι στο Κράμπι της Ταύλανδη Ταξίδι στο Κράμπι: Στην πιο εξωτική πλευρά της Ταϊλάνδης Παλιό πειρατικό καταφύγιο, είναι σήμερα από τους ανερχόμενους προορισμούς στη Nοτιοανατολική Ασία. Και προσφέρει ανόθευτο εξωτισμό στον ταξιδιώτη, καθώς διαθέτει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες της χώρας Ταξιδι στην Μαλαισία Κουαλα Λουμπούρ 8,9,10 ημ από 762 ευρώ Ταξίδι στην Κουάλα Λουμπούρ. H πρωτεύουσα της Μαλαισίας προβάλει ένα παράδοξο μείγμα. Πανύψηλοι ουρανοξύστες και πολύχρωμα τζαμιά με αψίδες μαυριτανικής αρχιτεκτονικής, φτωχογειτονιές και γεινονιές Κινέζων. Πολυπληθής και ζωντανή, μοιάζει σαν να βγαίνει από σελίδες παραμυθιών της Ανατολής. Ταξίδι στην Σιγκαπούρη 8 ημ απο 810 ευρώ Ταξίδι στην Σιγκαπούρη. H πόλη μοιάζει με απέραντη ζούγκλα από τροπική βλάστηση. Μεγάλες εκτάσεις πρασίνου κυριαρχούν παντού και ανάμεσά τους οι μοντέρνες λεωφόροι με τα καταστήματα. Το υγρό στοιχείο είναι ένα κύριο χαρακτηριστικό της Σιγκαπούρης, και επεξηγεί από μόνο του τη φύση της εντυπωσιακής αυτής γοργόνας που προσελκύει τα βλέμματα των περαστικών. Ένα μείγμα λαών, ένα τεράστιο λιμάνι, υποδειγματική σε καθαριότητα και τάξη. Ίσως η πιό σύγχρονη πόλη του κόσμου! Θα σας εντυπωσιάσει. Ταξίδι στο Πεκίνο 8,9,10 ημ από 803 ευρώ Ταξίδι στο Πεκίνο. Το Πεκίνο, πέρα από Σινικό τείχος που ξεχύνετε πάνω από τις ψηλές βουνοκορφές σαν πελώριος δράκος, κατακλύζεται από αξιοθέατα και μνημεία μεγαλοπρεπή, μουσεία, ναοί και παλάτια. Αξίζει να δείτε τα αυτοκρατορικά ανάκτορα και την απαγορευμένη πόλη, την πλατεία Τιεν Αν Μεν με το Μαυσωλείο του θρυλικού κομουνιστή ηγέτη Μάο, το μνημείο των Ηρώων του Λαού και το μουσείο Κινέζικης Ιστορίας. Ταξίδι στην Σαγκάη 8,9,10 ημ από 809 ευρώ Ταξίδι στην Σανγκάη. Το εκρηκτικό λιμάνι της Σαγκάης με τους ακούραστους εργάτες, τα φουτουριστικά κέντρα και τους ξεχασμένους ποδηλάτες, γεννιέται μια νέα τάξη πραγμάτων που έχει έναν μόνο προορισμό. Το εμπόριο αγαθών. Η Σαγκάη είναι η μητρόπολη με τους ουρανοξύστες, όπου χτυπάει η καρδιά μιας νέας κινεζικής επανάστασης, η οποία έχει αρχίσει ήδη να ταράζει τα νερά της διεθνούς οικονομίας. Ταξίδι στο Χόνγκ Κόνγκ 8,9,10 ημ από 751 ευρώ Ταξίδι στο Χόνγκ Κόνγκ. Πέρασε από τα χέρια των Βρετανών στα χέρια των Κινέζων. Μια περιοχή με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, με αξιοθέατα, πλούσιες αγορές και καταπληκτικά εστιατόρια. Μπορεί κανείς να δει τα αξιοθέατα της πόλης κάνοντας το γύρο του νησιού Χονγκ Κονγκ. Αξίζει επίσης να κάνετε κρουαζιέρα στο λιμάνι του νησιού και στο νησί Λάμα για να χαρείτε τους φωτισμένους ουρανοξύστες.

4 Ταξίδι στην Ινδία Ταξίδι στην Ινδία. Το Παλιό και το Νέο Δελχί συνδέουν αρμονικά το χθες με το σήμερα και παρουσιάζουν την πορεία ενός λαού από την εποχή των μαχαραγιάδων και την αποικιοκρατία των Άγγλων μέχρι τώρα. Οι παλαιότεροι πολιτισμοί της Γης δίνουν ραντεβού στην πολύχρωμη, πολύβουη, πολύμορφη πρωτεύουσα της Ινδίας Τόκυο Ταξίδι στο Τόκυο. Ατομικό ταξίδι στην πρωτεύουσα της Χώρας του ανατέλλοντος ηλίου είναι μια δυναμική πόλη και μια από τις πολυπληθέστερες του πλανήτη. Μνημεία και ανάκτορα, ουρανοξύστες και υψηλή τεχνολογία κάνουν το Τόκιο μια άκρως ενδιαφέρουσα πόλη. Μανίλα Ταξίδι στη Μανίλα. Όταν πέφτει η νύχτα στην Μανίλα εκατομμύρια αστραφτερά φωτάκια ανάβουν κι όλος ο πληθυσμός παραδίνεται στον πυρετό της διασκέδασης. Σεούλ Ταξίδι στη Σεούλ. Δυναμική και ταυτόχρονα ρομαντική η σύγχρονη πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας αποτελεί το κέντρο της χώρας και ταυτόχρονα κέντρο εξορμήσεων προς τα εντυπωσιακά μνημεία της δυναστείας των Σίλα, στα νότια της κορεάτικης χερσονήσου. Βιετνάμ Ταξίδι στο Βιετνάμ. Ένας προορισμός που διαθέτει τα πάντα. Επίσκεψη σε παλάτια, εκκλησίες, αγορές, ποτάμια, κρουαζιέρες με παγόδες, αυτοκρατορικές πόλεις, μαρμάρινα βουνά, μουσεία, σόου με μαριονέτες, νησιά, σπηλιές και πολλά άλλα, που θα απολαύσετε μόνο όταν τα ζήσετε από κοντά. Ιαπωνια Ταξίδι στην Ιαπωνια.Μια πολη η οποια είναι παντα ζωντανη, Επισκεφθείτε την δείτε τα πολύ αξιόλογα μουσεία που έχει, δείτε μια από τις φημισμένες παραστάσεις, κάντε τα ψώνια σας σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αγορά. Ότι και να θέλετε εδώ θα το βρείτε.. Λομπόκ To Lombok συστήνεται στην τουριστική αγορά ως ένα «πιο ανόθευτο, πιο φθηνό» Bali. Στην πραγματικότητα, η γειτνίαση με ένα νησί πιο προβεβλημένο, πιο ανεπτυγμένο, πιο πλούσιο και πιο ισχυρό ιστορικά (οι Μπαλινέζοι το είχαν κατακτήσει τον 18ο αιώνα) είναι η ευχή και η κατάρα του. Το κλίμα του είναι ελαφρώς ξηρότερο, ακόμη και την περίοδο των βροχών. Ταξίδι στην Μαλαισία Tαξίδι στη Μαλαισία Οι εμπειρίες που θα ζήσετε εκεί σίγουρα θα σας μείνουν αξέχαστες. Ξεχυθείτε στην καταπράσινη ζούγκλα της και νοιώστε την καρδιά σας να χτυπά δυνατά, καθώς θα περιτριγυρίζεστε από άγρια είδη ζώων στην καρδιά μιας ζούγκλας σχεδόν 100 εκατομμυρίων ετών!

5 Ταξίδι στην Σρι Λάνκα: Το νησί του Βούδα Γνωστή για τις αρχαίες πολιτείες, τα θρησκευτικά μνημεία, τους πολύτιμους λίθους, τις φυτείες τσαγιού και τα τροπικά δάση της, είναι ένας νησιωτικός προορισμός που δεν αφήνει ασυγκίνητο κανέναν επισκέπτη Μαγαδασκάρη: Η όγδοη Ήπειρος Απόβαση στο παρθένο νησί του Ινδικού Ωκεανού με την πιο πλούσια χλωρίδα και πανίδα στη γη Ταξίδι στο Λανγκάουι 8 ημ από 840 Φημίζεται διεθνώς ως το αρχιπέλαγος των 99 τροπικών νησιών της Μαλαισίας, το Langkawi είναι ο απόλυτος παράδεισος διακοπών που προσφέρει σύγχρονα καταλύματα και παροχές σε συνάρτηση με τις φυσικές ηλιόλουστες παραλίες και τα αρχαία δάση γεμάτα με εξωτικά φυτά και ζώα. Πενάνγκ 8 ημ από 925 Στην βορειοδυτική ακτή της Μαλαισίας, στα στενά της Μάλακα βρίσκεται το νησί Pangkor η αλλιώς το «όμορφο νησί». Ένα ταξίδι στην Μαλαισία είναι έτσι και αλλιώς έξω από τα συνηθισμένα εξωτικά ταξίδια. Ενα ταξίδι στο Πανκόρ όμως είναι ένα ταξίδι στον παράδεισο, μια βουτιά σε μαγεμένα νερά που ποτέ δεν θα ξεχάσετε.

6 Εξωτικά ταξίδια Μαλδίβες από 999 ευρώ 4* Paradise Island Χαμηλή 5* Sheraton Full Moon Beach 4* Paradise Island * Sheraton Full Moon Beach Μαυρίκιος από 1218 ευρώ 4* Casuarina Χαμηλή & Spa 5* Moevenpick & Spa 4* Casuarina & Spa 5* Moevenpick & Spa Ινδονησία - Μπαλί από 858 ευρώ 4* Oasis Beach Χαμηλή * Melia Bali * Oasis Beach * Melia Bali Ταϊλάνδη Πουκέτ από 658 ευρώ 4* Seaview Patong Χαμηλή 5* Le Meridien * Seaview Patong * Le Meridien από την Αθηνα μεσω Ντοχα με από την Αθηνα μεσω Ντουμπαι με την Emirates από Αθηνα με τη Qatar Airways από Αθηνα με Airways

7 Ταϊλάνδη Κο Σαμούι από 821 ευρώ 4* Impiana Samui Χαμηλή 5* Centara Grand Beach 4* Impiana Samui * Centara Grand Beach Ζανζιβάρη από 1024 ευρώ 3* Sunset Bungalows Χαμηλή Κάθε Παρασκευή 4* Zanzibar Dolphin και καθημερινά View Paradise * The Palms * Sunset Bungalows Κάθε Παρασκευή 4* Zanzibar Dolphin και καθημερινά View Paradise Σεϋχέλλες Μαχέ από 1016 ευρώ Χαμηλή Σεϋχέλλες Πρασλίν από 984 ευρώ Χαμηλή Μαλαισία Λαγκάουι από 610 ευρώ από Αθηνα με Προτεινόμενες πτήσεις με Lufthansa μεσω Γερμανιας 5* The Palms * Le Meridien Barbarons 5* Le Meridien από Αθηνα με Fisherman's Cove 4* Le Meridien Barbarons 5* Le Meridien Fisherman's Cove * Indian Ocean Lodge από Αθηνα με 5* Paradise Sun * Indian Ocean Lodge 5* Paradise Sun

8 Χαμηλή 4* Holiday Villa από Αθηνα με 5* Westin & 4* Holiday Villa Singapore μεσω Σιγκαπουρης 5* Westin Μπανγκόκ 8,9,10 ημ από 595 ευρώ 3* New World City 4* Amari Atrium καθημερινά 5* Courtyard Marriott 3* New World City Κάθε Παρασκευή και 4* Amari Atrium καθημερινά 5* Courtyard Marriott Σιγκαπούρη 8,9,10 ημ από 710 ευρώ 3* Grand Central * Grand Hyatt καθημερινά 5* Marina Mandarin 3* Grand Central Κάθε Παρασκευή και 4* Grand Hyatt καθημερινά 5* Marina Mandarin Μαλαισία Κουαλα Λουμπούρ 8,9,10 ημ από 762 ευρώ 4* Swiss Garden καθημερινά 5* Renaissance Κάθε Παρασκευή και 4* Swiss Garden καθημερινά 5* Renaissance ΚΙΝΑ Qatar μεσ

9 Πεκίνο 8,9,10 ημ από 803 ευρώ 4* Novotel Peace καθημερινά 5* Great Wall Sheraton 4* Novotel Peace Κάθε Παρασκευή και καθημερινά 5* Great Wall Sheraton Σαγκάη 8,9,10 ημ από 809 ευρώ 4* Holiday Inn Downtown καθημερινά 5* Ambassador * Holiday Inn Κάθε Παρασκευή και Downtown καθημερινά 5* Ambassador Χόνγκ Κόνγκ 8,9,10 ημ από 751 ευρώ 4* Cosmopolitan καθημερινά 5* Grand Hyatt Κάθε Παρασκευή και 4* Cosmopolitan καθημερινά 5* Grand Hyatt

Πουκέτ, Ατομικά & Γαμήλια Ταξίδια, 8 ημέρες

Πουκέτ, Ατομικά & Γαμήλια Ταξίδια, 8 ημέρες Τομέας: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΣΙΑ, Τύπος ταξιδιού: Ατομικά Πουκέτ, Ατομικά & Γαμήλια Ταξίδια, 8 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Πουκέτ (5) Γενικά Tο Πουκέτ είναι το μεγαλύτερο σε έκταση νησί της Ταϊλάνδης με υπέροχες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ 1. ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ «ΚΑΤΑΛΙΝΑ»

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ 1. ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ «ΚΑΤΑΛΙΝΑ» ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΖΩΓΡΑΦΟΥ 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506 ΑΘΗΝΑ: ΣΑΧΤΟΥΡΗ 106 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. 2103319761 E-mail: roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ 1. ΕΚΔΡΟΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

Πατάγια, Ταϊλάνδη, Ατομικά & Γαμήλια Ταξίδια, 8 ημέρες

Πατάγια, Ταϊλάνδη, Ατομικά & Γαμήλια Ταξίδια, 8 ημέρες Τομέας: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΣΙΑ, Τύπος ταξιδιού: Ατομικά Πατάγια, Ταϊλάνδη, Ατομικά & Γαμήλια Ταξίδια, 8 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Πατάγια (5) Γενικά H Πατάγια βρίσκεται σε απόσταση μόνο 2 ώρες με το αυτοκίνητο,

Διαβάστε περισσότερα

Πούκετ Σιγκαπούρη, πολιτισμών συνθέτουν

Πούκετ Σιγκαπούρη, πολιτισμών συνθέτουν Αναχώρηση : 09.08 13 ημέρες Κουάλα Λουμπούρ Η πρωτεύουσα της Μαλαισίας είναι γεμάτη αντιθέσεις, που μπλέκονται με αριστουργηματικό τρόπο και τελικά δημιουργούν ένα ομοιόμορφο μείγμα. Αν επισκεφθείτε αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Κουάλα Λουμπούρ Μαλαισία Ατομικά Εξωτικά Ταξίδια, 8 ημέρες

Κουάλα Λουμπούρ Μαλαισία Ατομικά Εξωτικά Ταξίδια, 8 ημέρες Τομέας: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΣΙΑ, Τύπος ταξιδιού: Ατομικά 03/01/2017 07:28 Κουάλα Λουμπούρ Μαλαισία Ατομικά Εξωτικά Ταξίδια, 8 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Κουάλα Λουμπούρ (5) Γενικά Η πρωτεύουσα της Μαλαισίας προβάλει

Διαβάστε περισσότερα

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το Γαμήλιο Ταξίδι σου

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το Γαμήλιο Ταξίδι σου Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το Γαμήλιο Ταξίδι σου Παρ, 25/11/2016-13:36 Το Γαμήλιο Ταξίδι σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας ζωής και αποτελεί την τέλεια αφορμή για ένα μαγευτικό ταξίδι σε τόπους μακρινούς

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ. Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8. Με πτήσεις της EMIRATES

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ. Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8. Με πτήσεις της EMIRATES ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8 Με πτήσεις της EMIRATES Λάρνακα Ντουμπάι EK 110 20:05 01:00+1 Ντουμπάι Πεκίνο EK 306

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR

ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 11/7, 18/7, 6/8, 8/8 Με πτήσεις της GULF AIR Λάρνακα Mπαχρέιν GF 942 13:20 16:35 Μπαχρέιν Μπανγκόκ GF 152 22:20 09:30+1 Μπανγκόκ Μπαχρέιν GF 151 21:30

Διαβάστε περισσότερα

Μαλδίβες Τα πολύτιμα πετράδια του ινδικού ωκεανού

Μαλδίβες Τα πολύτιμα πετράδια του ινδικού ωκεανού Μαλδίβες Τα πολύτιμα πετράδια του ινδικού ωκεανού Μοιάζουν με σκόρπιες μελανές κηλίδες στον παγκόσμιο χάρτη, αλλά κρύβουν μέσα τους όλες τις ηδονές του εξωτικού παράδεισου. Υπάρχουν 1.190 λόγοι, όσα και

Διαβάστε περισσότερα

Ginis Vacances S.A - Travel Organization

Ginis Vacances S.A - Travel Organization Ginis Vacances S.A - Travel Organization Athens: 23-25 Ermou st. 10563, Greece Tel: (0030) 211 211 2111, 210 3250401-5, Fax: 210 3237703 e-mail: ginis@ginis.gr / http://www.ginis.gr Το Μπαλί είναι ένα

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η Α Ν Α Κ Α Λ Υ Ψ Η Βουνό Φούτζι και λιμνη Χακόνε Κιότο Καμακούρα Universal Studios Ντίσνεϋλαντ TRAVEL & TOURS Α Π Α Ρ Α Μ Ι Λ Λ Η Φ Υ Σ Ι Κ Η Ο Μ Ο Ρ Φ Ι Α ΒΟΥΝΟ ΦΟΥΤΖΙ & ΛΙΜΝΗ ΧΑΚΟΝΕ

Διαβάστε περισσότερα

Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν, 5 ημέρες

Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν, 5 ημέρες Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν,

Διαβάστε περισσότερα

Κουάλα Λούµπουρ-Ταµάν Νεγκάρα Ατοµικά ταξίδια, 8 ηµέρες

Κουάλα Λούµπουρ-Ταµάν Νεγκάρα Ατοµικά ταξίδια, 8 ηµέρες Τοµέας: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΣΙΑ, Τύπος ταξιδιού: Ατοµικά Κουάλα Λούµπουρ-Ταµάν Νεγκάρα Ατοµικά ταξίδια, 8 ηµέρες ιανυκτερεύσεις: Κουάλα Λουµπούρ (3), Ταµάν Νεγκάρα άσος της βροχής (2) Γενικά Το Ταµάν Νεγκάρα,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο Φρανκφούρτη-Κρουαζιέρα Ρήνου- Άμστερνταμ-Βόλενταμ-Χάγη-Ντέλφ- Ρότερνταμ-Βρυξέλλες-Μπρούζ- Λουξεμβούργο-Στρασβούργο-Χαιδελβέργη Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. Κοκκίνη Σαββίνα Κούρου Ελένη Μακαντάση Βαρβάρα Ντούλα Διονυσία Παστρικού Σταματία

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. Κοκκίνη Σαββίνα Κούρου Ελένη Μακαντάση Βαρβάρα Ντούλα Διονυσία Παστρικού Σταματία ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ Κατά τη διάρκεια του δευτέρου τετραμήνου, παρακολουθήσαμε το πρότζεκτ με τίτλο «Τα ταξίδια του χτες και του σήμερα». Υπεύθυνη και συντονίστρια του προγράμματος είναι η κα. Σαπουλίδου. Οι μαθητές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΩΤΙΚΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ (2η έκδοση 25.01.12) Ασία

ΕΞΩΤΙΚΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ (2η έκδοση 25.01.12) Ασία ΕΞΩΤΙΚΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ (2η έκδοση 25.01.12) 1η Nοεμβρίου 2011 μέχρι 31 Μαρτίου 2012 με ποιοτικά α στις καλύτερες τιμές Αγαπητοί Ταξιδιώτες, Ετοιμάσαμε για εσάς ποιοτικά α σχεδιασμένα με τέτοιο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΜΑΚΡΙΝΑ & ΕΞΩΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΜΑΚΡΙΝΑ & ΕΞΩΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019 ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΜΑΚΡΙΝΑ & ΕΞΩΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019 Σελ. 69 ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΜΑΡΟΚΚΟ ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ (2 βράδια): KENZI TOWER 5* ή ΦΕΖ (2 βράδια): PALAIS MEDINA & SPA 5* ή ΜΑΡΑΚΕΣ (3 βράδια): KENZI MENARA PALACE 5*

Διαβάστε περισσότερα

Αναχωρήσεις: Δεκέμβριος, Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάρτιος

Αναχωρήσεις: Δεκέμβριος, Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάρτιος Αναχωρήσεις: Δεκέμβριος, Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάρτιος 8, 15 ημέρες 14/15 Ημέρες ΙΝΔΙΚΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ Κρουαζιερόπλοιο: Costa Victoria 7/8 Ημέρες ΜΑΛΔΙΒΕΣ ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ ΙΝΔΙΑ Κρουαζιερόπλοιο: Costa NeoRiviera

Διαβάστε περισσότερα

Μπανγκόκ Πουκετ - Σιγκαπούρη (12 ημέρες /9 νύχτες) 3 νύχτες στην Μπανγκόκ-4 νύχτες στο Πουκετ -2 νύχτες στην Σιγκαπούρη Ομαδικό πρόγραμμα

Μπανγκόκ Πουκετ - Σιγκαπούρη (12 ημέρες /9 νύχτες) 3 νύχτες στην Μπανγκόκ-4 νύχτες στο Πουκετ -2 νύχτες στην Σιγκαπούρη Ομαδικό πρόγραμμα Μπανγκόκ Πουκετ - Σιγκαπούρη (12 ημέρες /9 νύχτες) 3 νύχτες στην Μπανγκόκ-4 νύχτες στο Πουκετ -2 νύχτες στην Σιγκαπούρη Ομαδικό πρόγραμμα Αναχωρήσεις 2015-2016 Φεβρουάριος : 12, 25 Μάρτιος : 04, 13, 25

Διαβάστε περισσότερα

Όλοι οι ερωτευμένοι πάνε μία φορά τουλάχιστον στη Μήλο!

Όλοι οι ερωτευμένοι πάνε μία φορά τουλάχιστον στη Μήλο! Όλοι οι ερωτευμένοι πάνε μία φορά τουλάχιστον στη Μήλο! Διάρκεια Ταξιδιού 2015-07-16 Ένα νησί 'φυσικά ρομαντικό'. Ιδανικός τόπος για ρομαντικές βόλτες, ηλιοβασιλέματα και κολύμπι σε εξωτικά νερά! Από:

Διαβάστε περισσότερα

10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Δεκεμβρίου Ιανουαρίου 2018

10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Δεκεμβρίου Ιανουαρίου 2018 ΝΑΙΡΟΜΠΙ ΛΙΜΝΗ ΝΑΙΒΑΣΑ ΜΑΣΑΙ ΜΑΡΑ ΜΟΜΠΑΣΑ 10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2017 24 Δεκεμβρίου 2017 02 Ιανουαρίου 2018 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ Η Κένυα είναι η πιο ελκυστική χώρα της ανατολικής Αφρικής. Εκεί ο επισκέπτης

Διαβάστε περισσότερα

Κόστα Ρίκα. Ατομικό ταξίδι

Κόστα Ρίκα. Ατομικό ταξίδι Κόστα Ρίκα Ατομικό ταξίδι Kόστα Ρίκα Μια χώρα ευλογημένη, με πλούσια βλάστηση, νερά, θαυμάσια τοπία που δημιούργησε η φύση. Πόλεις αποικιακές με ιδιαίτερο χαρακτήρα και χρώμα, λαός φιλόξενος, ζεστός, όμορφος.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΝΑ - Υδάτινες πόλεις & πήλινος στρατός ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΤΖΟΟΥ - ΣΙΑΝ ΠΕΚΙΝΟ (10 μέρες 7 νύχτες)

ΚΙΝΑ - Υδάτινες πόλεις & πήλινος στρατός ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΤΖΟΟΥ - ΣΙΑΝ ΠΕΚΙΝΟ (10 μέρες 7 νύχτες) ΚΙΝΑ - Υδάτινες πόλεις & πήλινος στρατός ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΤΖΟΟΥ - ΣΙΑΝ ΠΕΚΙΝΟ (10 μέρες 7 νύχτες) Λίμνη Σιχού Πήλινος Στρατός Σινικό Τείχος Απαγορευμένη Πόλη Tιέν Aν Mεν Θερινά Ανάκτορα Ναός του Ουρανού

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Ντουμπάι 4 ήμερο LUX 4 ημέρες / 3νύχτες Ξενάγηση Ντουμπάι με γεύμα ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / 1κλίνου CITY MAX 3* (Bur Dubai) 385 485 565 590 155 CASSELS AL BARSHA 4* 415 545 599 650 220 HYATT

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΓΚΟΓΚ ΠΟΥΚΕΤ ΜΕ ΓΚΡΟΥΠ

ΜΠΑΓΚΟΓΚ ΠΟΥΚΕΤ ΜΕ ΓΚΡΟΥΠ ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΖΩΓΡΑΦΟΥ 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506 ΑΘΗΝΑ: ΣΑΧΤΟΥΡΗ 106 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. 2103319761 E-mail: roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr ΜΠΑΓΚΟΓΚ ΠΟΥΚΕΤ ΜΕ ΓΚΡΟΥΠ Το Πούκετ είναι ένα υπέροχο

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Τιμοκατάλογος : 20/01-31/03/2015 Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι 4ημέρες από 399 Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Αναχωρήσεις KAΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΠΤΗΣΕΙΣ (από Θεσ/νίκη) GULF AIR Διαφορά 1κλίνου CITY MAX 3*

Διαβάστε περισσότερα

Αναχώρηση μέσω ενδιάμεσου σταθμού και άφιξη την επομένη στο Κολόμπο, πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα. ΗΜΕΡΑ 2η Κολόμπο - Ανουρανταπούρα - Μιχιντάλε

Αναχώρηση μέσω ενδιάμεσου σταθμού και άφιξη την επομένη στο Κολόμπο, πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα. ΗΜΕΡΑ 2η Κολόμπο - Ανουρανταπούρα - Μιχιντάλε Σρι Λάνκα Μαλδίβες 10 ηµέρες / 8 νύχτες Ένα νησί που θυμίζει δάκρυ, νότια της Ινδίας, η Κεϋλάνη όπως λεγόταν παλιά, ήταν από τους πλέον σημαντικούς εμπορικούς σταθμούς μεταξύ Δύσης και Ανατολής, παίζοντας

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Ντουμπάι SHOPPIG 4 ημέρες / 3νύχτες Αεροπορικά εισιτήρια Διαμονή σε ξενοδοχείο Μεταφορές αεροδρομίου ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / JORDAIA 3* SUP MAYFAIR 210 305 455 355 90 COPTHORE 4* 245 340 490

Διαβάστε περισσότερα

01 ΜΑΪΟΥ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015. Exclusive Kenya Safari Zanzibar. Exclusive Kenya Safari - Mombasa

01 ΜΑΪΟΥ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015. Exclusive Kenya Safari Zanzibar. Exclusive Kenya Safari - Mombasa Πακέτα 6-7 διανυκτερεύσεων 01 ΜΑΪΟΥ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 Οι τιμές είναι υπολογισμένες κατ' άτομο Exclusive Kenya Safari Zanzibar Διαμονή Εποχικότητα Δίκλινο στο Ocean Paradise με ημιδιατροφή σε superior garden

Διαβάστε περισσότερα

Στη Λίμνη Κεριού μπορείτε επίσης να κάνετε καταδύσεις και να εξερευνήσετε τις κοντινές θαλάσσιες σπηλιές.

Στη Λίμνη Κεριού μπορείτε επίσης να κάνετε καταδύσεις και να εξερευνήσετε τις κοντινές θαλάσσιες σπηλιές. Ζάκυνθος Η Ζάκυνθος, το Φιόρε του Λεβάντε είναι ένα ακόμη νησί του Ιονίου προικισμένο από τη φύση με μοναδικές ομορφιές. Είναι το νοτιότερο νησί του συμπλέγματος και το τρίτο σε έκταση και πληθυσμό των

Διαβάστε περισσότερα

Bali Singapore. Sol House 4* Ramada Hotel 4*

Bali Singapore. Sol House 4*   Ramada Hotel 4* Σίνα 14 και Ακαδημίας, 106 72 Αθήνα, τηλ.: (+30) 210 3642707 fax: (+30) 210 3648252 Αγ. Σοφίας 10, 54622 Θεσσαλονίκη, τηλ.: (+30) 2310 230555 fax: (+30) 2310 230556 Ε-mail: info@cosmorama.gr Website: www.cosmorama-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

Grand China Hotel China Town / The Davis Hotel Asoke Area / Century Park Hotel Pratunam Area / Narai Hotel Silom / Sathorn /

Grand China Hotel China Town / The Davis Hotel Asoke Area / Century Park Hotel Pratunam Area / Narai Hotel Silom / Sathorn / 01 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 Ατοµικά πακέτα 5 διανυκτερεύσεων Οι τιµές είναι υπολογισµένες κατ' άτοµο Grand China Hotel China Town Μπανγκόκ Ξενοδοχεία 3* The Davis Hotel Asoke Area 720 32 Studio Century

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΦΑΡΙ ΤΑΝΖΑΝΙΑ & ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ

ΣΑΦΑΡΙ ΤΑΝΖΑΝΙΑ & ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ ΣΑΦΑΡΙ ΤΑΝΖΑΝΙΑ & ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ Λίμνη Μανυάρα, Σερεγκέτι, Κρατήρας ΝγκόροΝγκόρο Πάρκο Ταρανγκίρε, Ζανζιβάρη 9 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ από 2 870 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 19 (Καθημερινές αναχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΙΝΑΣ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΙΑΝ - ΠΕΚΙΝΟ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΙΝΑΣ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΙΑΝ - ΠΕΚΙΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΙΝΑΣ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΙΑΝ - ΠΕΚΙΝΟ Λίμνη Ξιχού - Πήλινος Στρατός- Σινικό Τείχος- Απαγορευμένη Πόλη - Tιέν Aν Mεν Θερινά Ανάκτορα - Ναός του Ουρανού Αναχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Bali Ubud Singapore. Legian Beach Bali Ubud Bali Singapore. Plataran Ubud Resort & Spa 5*

Bali Ubud Singapore. Legian Beach Bali Ubud Bali Singapore. Plataran Ubud Resort & Spa 5* Σίνα 14 και Ακαδημίας, 106 72 Αθήνα, τηλ.: (+30) 210 3642707 fax: (+30) 210 3648252 Αγ. Σοφίας 10, 54622 Θεσσαλονίκη, τηλ.: (+30) 2310 230555 fax: (+30) 2310 230556 Ε-mail: info@cosmorama.gr Website: www.cosmorama-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 5ΗΜΕΡΟ LUX ΜΕ ΤΗΝ 2 ΓΕΥΜΑΤΑ ME THN ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ 535 220 595 310 5* SUP. GRAND GHAYA

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΝΑ. Υδάτινες πόλεις & Πήλινος Στρατός. Σαγκάη, Σιτάνγκ, Χανγκτσόου, Λίμνη Σιχού, Σιάν, Πήλινος Στρατός, Πεκίνο, Σινικό Τείχος,

ΚΙΝΑ. Υδάτινες πόλεις & Πήλινος Στρατός. Σαγκάη, Σιτάνγκ, Χανγκτσόου, Λίμνη Σιχού, Σιάν, Πήλινος Στρατός, Πεκίνο, Σινικό Τείχος, ΚΙΝΑ Υδάτινες πόλεις & Πήλινος Στρατός Σαγκάη, Σιτάνγκ, Χανγκτσόου, Λίμνη Σιχού, Σιάν, Πήλινος Στρατός, Πεκίνο, Σινικό Τείχος, Πλατεία Τιεν Αν Μεν, Απαγορευμένη Πόλη, Χουτόνγκ, Θερινά Ανάκτορα, Ναός του

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοκρατορική Κίνα Υδάτινες Πολιτείες, 10 ημέρες

Αυτοκρατορική Κίνα Υδάτινες Πολιτείες, 10 ημέρες Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Αυτοκρατορική Κίνα Υδάτινες Πολιτείες, 10 ημέρες

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Τιμοκατάλογος : 01/09-16/12/2014 Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι 6ημέρες από 399 Κομνηνών 12, Θεσ/νίκη Τ. 2310 235 554 hm@caravel-travel.gr www.caravel-travel.gr Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Αναχωρήσεις KAΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

Βιετνάμ Μι Σον. Αναχωρήσεις : 10.03, 31.03, 27.04, 07.05, 19.05, 08.06, 22.06

Βιετνάμ Μι Σον. Αναχωρήσεις : 10.03, 31.03, 27.04, 07.05, 19.05, 08.06, 22.06 Βιετνάμ Μι Σον Αναχωρήσεις : 10.03, 31.03, 27.04, 07.05, 19.05, 08.06, 22.06 11 Ημέρες Ινδοκίνα...Μια χερσόνησος ανάμεσα στον Κινεζικό κολοσσό και την απέραντη Ινδία. Στη μια πλευρά της τη χαϊδεύουν τα

Διαβάστε περισσότερα

Πανόραμα Βιετνάμ Καμπότζη 12 μέρες 16 Απριλίου 2014

Πανόραμα Βιετνάμ Καμπότζη 12 μέρες 16 Απριλίου 2014 Σίνα 14 & Ακαδημίας, 10672, Αθήνα, τηλ: 210 3642707, fax: 210 3648252 e-mail: info@cosmorama.gr, www.cosmorama.gr Πανόραμα Βιετνάμ Καμπότζη 12 μέρες 16 Απριλίου 2014 Το Βιετνάμ είναι μία από τις ωραιότερες

Διαβάστε περισσότερα

Κο Σαμούι Παράδεισος επί γης

Κο Σαμούι Παράδεισος επί γης Κο Σαμούι Παράδεισος επί γης Η ομορφιά του τοπίου ξεπερνά τα όρια της φαντασίας, αφού η άγρια βλάστηση καλύπτει κάθε επιφάνεια, σχηματίζοντας έντονες χρωματικές αντιθέσεις. Πανύψηλοι κοκοφοίνικες που δημιουργούν

Διαβάστε περισσότερα

SANI CLUB HOTEL 5* SUPERIOR Κασσάνδρα Χαλκιδικής

SANI CLUB HOTEL 5* SUPERIOR Κασσάνδρα Χαλκιδικής SANI CLUB HOTEL 5* SUPERIOR Κασσάνδρα Χαλκιδικής 26 29 Απριλίου 2019 Πακέτο τριών διανυκτερεύσεων με Ι.Χ. *ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ* ΔΙΚΛΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ (Double Room Sea View) *Τρεις νύχτες 290 το

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο ταξίδι στην Μαλαισία, στην Σιγκαπούρη & στο νησί Μπιντάν (πρωτοχρονιά στη Σιγκαπούρη) ιάρκεια: 11 ΗΜΕΡΕΣ

Χριστουγεννιάτικο ταξίδι στην Μαλαισία, στην Σιγκαπούρη & στο νησί Μπιντάν (πρωτοχρονιά στη Σιγκαπούρη) ιάρκεια: 11 ΗΜΕΡΕΣ Χριστουγεννιάτικο ταξίδι στην Μαλαισία, στην Σιγκαπούρη & στο νησί Μπιντάν (πρωτοχρονιά στη Σιγκαπούρη) ιάρκεια: 11 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 1199 Ένα ταξίδι που συνδυάζει το πολιτιστικό ενδιαφέρον µε την ψυχαγωγία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΡΙΟ ταξιδέψτε σε μέρη εξωτικά και μακρινά...

ΑΥΡΙΟ ταξιδέψτε σε μέρη εξωτικά και μακρινά... Γαμήλια Ταξίδια Βαλαωρίτου 9Β, Κολωνάκι, Αθήνα Τηλ.: 210 36 40 500 Τηλ. εξυπ. Θεσσαλονίκης: 2310 632572 e-mail: info@exotictours.gr www.exotictours.gr Exotic Tours GR ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΤΕ ΜΠΑΛΙ Γαμήλιο ταξίδι

Διαβάστε περισσότερα

Ένα οδοιπορικό 11 ημερών στο Βιετνάμ. Με αφετηρία την πρωτεύουσα της χώρας, το Ανόι, πραγματοποιούμε μία ολοήμερη εκδρομή στο εντυπωσιακής ομορφιάς

Ένα οδοιπορικό 11 ημερών στο Βιετνάμ. Με αφετηρία την πρωτεύουσα της χώρας, το Ανόι, πραγματοποιούμε μία ολοήμερη εκδρομή στο εντυπωσιακής ομορφιάς Ινδοκίνα Μια χερσόνησος ανάμεσα στον Κινεζικό κολοσσό και την απέραντη Ινδία είναι η Ινδοκίνα. Στη μια πλευρά της τη χαϊδεύουν τα κύματα του Ινδικού ωκεανού και στην άλλη της θάλασσας της Κίνας. Και οι

Διαβάστε περισσότερα

Η Πόλη έξω από τα Â Ë

Η Πόλη έξω από τα Â Ë Η Πόλη έξω από τα Â Ë Είναι τόσα πολλά αυτά που έχει να κάνει και να δει ο επισκέπτης της Πόλης της Ρόδου, τόσες πολλές οι επιλογές που σίγουρα δεν θα πλήξει. Μέρες ολόκληρες θα µπορούσε κανείς να περάσει

Διαβάστε περισσότερα

Μικροί Εξερευνητές στη Βόρεια Εύβοια

Μικροί Εξερευνητές στη Βόρεια Εύβοια Μικροί Εξερευνητές στη Βόρεια Εύβοια Ημέρες Ταξιδιού 3 Εξερεύνηση στα μαγευτικά τοπία και στις πανέμορφες παραλίες της Βόρειας Εύβοιας! Από: Christina Koraki ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα 1 Για την περιοχή/πόλεις

Διαβάστε περισσότερα

Το Νησάκι βρίσκεται στη βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας και μόλις 25χλμ από την πόλη της Κέρκυρας.

Το Νησάκι βρίσκεται στη βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας και μόλις 25χλμ από την πόλη της Κέρκυρας. Το Νησάκι είναι άλλο ένα ήσυχο και γραφικό χωριό στη βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας. Στο παρελθόν, σύμφωνα με τους παλιούς χωρικούς, το Νησάκι ήταν ένα μικρό βραχώδες νησί, το οποίο ενώθηκε με την στεριά

Διαβάστε περισσότερα

Βόρεια Ταϊλάνδη. Μαλαισία

Βόρεια Ταϊλάνδη. Μαλαισία Βόρεια Ταϊλάνδη. Μαλαισία Ομαδικό ταξίδι Χρυσό Τρίγωνο, Ιθαγενείς Χμόνγκ, Κουάλα Λουμπούρ Μπανγκόκ, Ποταμός Κβάι, Αγιούταγια, Πιτσανουλόκ, Σουχοτάι, Λαμπάνγκ, Τσιάνγκ Ράι, Τσιάνγκ Μάι, Νταμνοέν Σαντουάκ,

Διαβάστε περισσότερα

SANI CLUB HOTEL *28 η Οκτωβρίου 2019*

SANI CLUB HOTEL *28 η Οκτωβρίου 2019* SANI CLUB HOTEL *28 η Οκτωβρίου 2019* Κασσάνδρα Χαλκιδικής / Αναχώρηση με το I.X σας Με Πλήρη Διατροφή (Full Board) 26-28 Οκτωβρίου 2019 (2 Διανυκτερεύσεις) και 25-28 Οκτωβρίου 2019 (3 Διανυκτερεύσεις)

Διαβάστε περισσότερα

01 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

01 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 Ατομικά πακέτα 5 διανυκτερεύσεων 01 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 Furama Silom Silom / Sathorn Μπανγκόκ Ξενοδοχεία 3* Οι τιμές είναι υπολογισμένες κατ' άτομο Superior 1/11-31/10 663 33 Grand China Hotel

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΙΚΗ Τιμή ανά άτομο Περίοδος Διαμονής 10/ΙΑΝ 30/ΑΠΡ 01/MAI 31/ΙΟΥΛ 01 31/ΑΥΓ 01/ΣΕΠ 31/ΟΚΤ

ΤΕΛΙΚΗ Τιμή ανά άτομο Περίοδος Διαμονής 10/ΙΑΝ 30/ΑΠΡ 01/MAI 31/ΙΟΥΛ 01 31/ΑΥΓ 01/ΣΕΠ 31/ΟΚΤ Όνομα: Εξωτικές Ατόλες & Θεματικά πάρκα Διάρκεια: 11 ημέρες 07 διανυκτερεύσεις Αεροπορική εταιρεία: Qatar Airways ή Turkish Airlines Εξαιρετικός συνδυασμός της τεχνολογικής ανάπτυξης και του εξωτικού παράδεισου,

Διαβάστε περισσότερα

μαδικά Οργανωμένα Ταξίδια ΣΙΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ ΚΙΝΑ

μαδικά Οργανωμένα Ταξίδια ΣΙΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ ΚΙΝΑ μαδικά Οργανωμένα Ταξίδια ΣΙΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ ΚΙΝΑ ΥΔΑΤΙΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ & ΠΗΛΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ Σαγκάη, Σιτάνγκ, Χανγκτσόου, Λίμνη Σιχού, Σιάν, Πήλινος Στρατός, Πεκίνο, Σινικό Τείχος, Πλατεία Τιεν Αν Μεν, Απαγορευμένη

Διαβάστε περισσότερα

9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama

9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama 9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama 1 η 2 η ημέρα Αθήνα Κολόμπο - Νεγκόμπο Αναχώρηση από την Αθήνα και άφιξη στην πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα Colombo με

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΛΙ, η Μεγάλη Εξερεύνηση

ΜΠΑΛΙ, η Μεγάλη Εξερεύνηση ΜΠΑΛΙ, η Μεγάλη Εξερεύνηση 13 ημέρες ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το πιο συναρπαστικό νησί της Ινδονησίας βρίσκεται λίγο κάτω από τον παράλληλο του Ισημερινού, έχοντας τροπικό κλίμα και βλάστηση, συνδυάζει μαγευτική ποικιλόμορφη

Διαβάστε περισσότερα

2019 ΜΑΡΤΙΟΣ - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

2019 ΜΑΡΤΙΟΣ - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ Σίνα 14 και Ακαδημίας, 106 72 Αθήνα, τηλ.: (+30) 210 3642707 fax: (+30) 210 3648252 Αγ. Σοφίας 10, 54622 Θεσσαλονίκη, τηλ.: (+30) 2310 230555 fax: (+30) 2310 230556 Ε-mail: info@cosmorama.gr Website: www.cosmorama-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

Exclusive Kenya Safari - Zanzibar. Exclusive Kenya Safari - Mombasa

Exclusive Kenya Safari - Zanzibar. Exclusive Kenya Safari - Mombasa 01 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 Πακέτα 6 & 7 διανυκτερεύσεων Οι τιµές είναι υπολογισµένες κατ' άτοµο Exclusive Kenya Safari - Zanzibar ιαµονή Εποχικότητα ίκλινο 3 νύχτες luxury safari µε πλήρη διατροφή.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΩΡΑ ΑΦΙΞΗΣ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΩΡΑ ΑΦΙΞΗΣ Mπαλί Σιγκαπούρη 12, 13 µέρες Το Μπαλί αποτελεί έναν ξεχωριστό επίγειο παράδεισο, όχι μόνο για τη σπάνια φυσική ομορφιά και τα μαγευτικά τοπία του, που σύμφωνα με τον μύθο αποτέλεσε και τον τελευταίο γήινο

Διαβάστε περισσότερα

H Δυτική Ελλάδα αποτελεί μια εμνευσμένη συλλογή τοπίων. φυσικής ομορφιάς και πολιτισμού. Η ψυχή της Δυτικής Ελλάδας κρύβεται στην Αρχαία Ολυμπία,

H Δυτική Ελλάδα αποτελεί μια εμνευσμένη συλλογή τοπίων. φυσικής ομορφιάς και πολιτισμού. Η ψυχή της Δυτικής Ελλάδας κρύβεται στην Αρχαία Ολυμπία, H Δυτική Ελλάδα αποτελεί μια εμνευσμένη συλλογή τοπίων φυσικής ομορφιάς και πολιτισμού. Η ψυχή της Δυτικής Ελλάδας κρύβεται στην Αρχαία Ολυμπία, τη γενέτειρα του μεγαλύτερου αθλητικού θεσμού στην ανθρώπινη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΙΝΑ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΞΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΟΥΤΣΟΟΥ - ΠΕΚΙΝΟ

ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΙΝΑ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΞΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΟΥΤΣΟΟΥ - ΠΕΚΙΝΟ ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΙΝΑ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΞΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΟΥΤΣΟΟΥ - ΠΕΚΙΝΟ Λίμνη Γουέστ - Σινικό Τείχος- Απαγορευμένη Πόλη - Tιέν Aν Mεν Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων - Ναός του Ουρανού- Πύργος Jin Mao Αναχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Χαρά μας να σας παρέχουμε φιλοξενία!!!...

Χαρά μας να σας παρέχουμε φιλοξενία!!!... Χαρά μας να σας παρέχουμε φιλοξενία!!!... Λίγα λόγια για τον Νέο Μαρμαρά Ο Νέος Μαρμαράς ιδρύθηκε το 1922 από πρόσφυγες που προέρχονταν από το νησί του Μαρμαρά της Προποντίδας. Ο επισκέπτης μπορεί να χαρεί

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ

ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑ Η Κέρκυρα είναι ένα από τα ωραιότερα νησιά της Ελλάδας, που με τη πολυσήμαντη ιστορία της, την καταπράσινη ύπαιθρο, τις δαντελένιες ακρογιαλιές και κυρίως με

Διαβάστε περισσότερα

KENYA ΝΑΪΡΟΜΠΙ, ΛΙΜΝΗ ΝΑΪΒΑΣΑ ΛΙΜΝΗ ΝΑΚΟΥΡΟΥ, ΜΑΣΑΪ ΜΑΡΑ, ΜΟΜΠΑΣΑ

KENYA ΝΑΪΡΟΜΠΙ, ΛΙΜΝΗ ΝΑΪΒΑΣΑ ΛΙΜΝΗ ΝΑΚΟΥΡΟΥ, ΜΑΣΑΪ ΜΑΡΑ, ΜΟΜΠΑΣΑ KENYA ΝΑΪΡΟΜΠΙ, ΛΙΜΝΗ ΝΑΪΒΑΣΑ ΛΙΜΝΗ ΝΑΚΟΥΡΟΥ, ΜΑΣΑΪ ΜΑΡΑ, ΜΟΜΠΑΣΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ / 8 ΝΥΧΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 10/7 12/8 2/9 19/10 ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΥΛ: ΦΥΣΗ/ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

Διαβάστε περισσότερα

Αναχωρήσεις: Δεκέμβριος, Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάρτιος

Αναχωρήσεις: Δεκέμβριος, Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάρτιος Αναχωρήσεις: Δεκέμβριος, Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάρτιος 8, 12 ημέρες 7/8 Ημέρες ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ Κρουαζιερόπλοιο: MSC Splendida 11/12 Ημέρες ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ Κρουαζιερόπλοιο: MSC Lirica

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Τιμοκατάλογος : ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2017 Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι 6ημέρες από 690 Κομνηνών 12, Θεσ/νίκη Τ. 2310 235 554 hm@caravel-travel.gr www.caraveltravel.gr Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες

Διαβάστε περισσότερα

Μαλαισία Ζούγκλα Βόρνεο Σιγκαπούρη Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες

Μαλαισία Ζούγκλα Βόρνεο Σιγκαπούρη Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες Μαλαισία Ζούγκλα Βόρνεο Σιγκαπούρη Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες Αναχωρήσεις: 04.06, 25.06, 03.07, 24.07, 03.08*, 03.09, 17.09, 08.10, 22.10, 12.11, 26.11 13 ημέρες *Ζητήστε μας το ειδικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΙΕΤΝΑΜ ΚΑΜΠΟΤΙΑ

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΙΕΤΝΑΜ ΚΑΜΠΟΤΙΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΙΕΤΝΑΜ ΚΑΜΠΟΤΙΑ Ανόι Χα Λόνγκ Χουέ Ντα Νάνγκ Χοι Αν Σαϊγκόν Κου Τσι Τούνελς Ποταμός Μεκόνγκ Σιέμ Ρεπ ( Ανγκορ Βατ)-Πνομ Πενχ Αναχωρήσεις: 22/7, 10/8 Με πτήσεις της QATAR AIRWAYS Λάρνακα Ντόχα

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ

ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΡΑΣ ΑΛ ΧΕΙΜΑ ΦΟΥΤΖΕΙΡΑ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κένυα: Σαφάρι, Μοµπάσα, Ναϊρόµπι, Μασάι Μάρα Καλοκαίρι - Νοέµβριος 2017 ιάρκεια: 9 ΗΜΕΡΕΣ Tιµή από 2099

Κένυα: Σαφάρι, Μοµπάσα, Ναϊρόµπι, Μασάι Μάρα Καλοκαίρι - Νοέµβριος 2017 ιάρκεια: 9 ΗΜΕΡΕΣ Tιµή από 2099 Κένυα: Σαφάρι, Μοµπάσα, Ναϊρόµπι, Μασάι Μάρα Καλοκαίρι - Νοέµβριος 2017 ιάρκεια: 9 ΗΜΕΡΕΣ Tιµή από 2099 Travel Identity Η Κένυα µπορεί να αποτελέσει µια καλή εισαγωγή στην υποσαχάρια Αφρική, καθώς αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ & ΜΑΛΔΙΒΕΣ Θεματικά πάρκα & Εξωτικές Ατόλες

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ & ΜΑΛΔΙΒΕΣ Θεματικά πάρκα & Εξωτικές Ατόλες ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ & ΜΑΛΔΙΒΕΣ Θεματικά πάρκα & Εξωτικές Ατόλες 11 ημέρες 07 διανυκτερεύσεις 10 Ιανουαρίου 31 Οκτωβρίου 2018 Αναχωρήσεις καθημερινά από Αθήνα & Θεσσαλονίκη & Λάρνακα Εξαιρετικός συνδυασμός της τεχνολογικής

Διαβάστε περισσότερα

Ινδουιστικά Βασίλεια της Ιάβα, Μπαλί, 12 ημέρες

Ινδουιστικά Βασίλεια της Ιάβα, Μπαλί, 12 ημέρες Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Ινδουιστικά Βασίλεια της Ιάβα, Μπαλί, 12 ημέρες

Διαβάστε περισσότερα

H Λισαβόνα 5* Καλοκαίρι 2017 ιάρκεια: 4,5 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 529

H Λισαβόνα 5* Καλοκαίρι 2017 ιάρκεια: 4,5 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 529 H Λισαβόνα 5* Καλοκαίρι 2017 ιάρκεια: 4,5 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 529 Travel Identity Η Λισαβόνα στην πιο πλήρη και πλούσια µορφή της. Ένα ταξίδι σε µία σύγχρονη πρωτεύουσα, που διατηρεί ατόφια την αρχιτεκτονική

Διαβάστε περισσότερα

Φιλιππίνες νησιά Επιλέξτε το δικό σας!

Φιλιππίνες νησιά Επιλέξτε το δικό σας! Φιλιππίνες 7.107 νησιά Επιλέξτε το δικό σας! Ένας παράδεισος πάνω σε 7.107 νησιά! Λευκές παραλίες, σμαραγδένια θάλασσα, άφθονη βλάστηση, ηφαίστεια, βουνά, λίμνες, ιστορία, πολιτισμός και τέχνη συνυπάρχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ 8 ΗΜΕΡΕΣ / 5 ΝΥΧΤΕΣ - ΠΑΚΕΤΑ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ. 1Η ΕΚΔΟΣΗ 13/11/2014 Τ Α Π Α Κ Ε Τ Α Π Ε Ρ Ι Λ Α Μ Β Α Ν Ο Υ Ν

ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ 8 ΗΜΕΡΕΣ / 5 ΝΥΧΤΕΣ - ΠΑΚΕΤΑ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ. 1Η ΕΚΔΟΣΗ 13/11/2014 Τ Α Π Α Κ Ε Τ Α Π Ε Ρ Ι Λ Α Μ Β Α Ν Ο Υ Ν ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ 8 ΗΜΕΡΕΣ / 5 ΝΥΧΤΕΣ - ΠΑΚΕΤΑ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ. 1Η ΕΚΔΟΣΗ 13/11/2014 Ένα μέρος τόσο απομονωμένο από τον υπόλοιπο πλανήτη, που οι άνθρωποι το ανακάλυψαν μόλις πριν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ ΠΡΩΊ & ΒΡΆΔΥ, ΤΕΤΆΡΤΗ ΠΡΩΊ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ, ΣΆΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ ΚΑΙ ΑΚΌΜΗ, ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΣΎΡΟ & ΜΎΚΟΝΟ! 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Ουγγαρία. Βουδαπέστη. Αναχώρηση κάθε Δευτέρα,Παρασκευή,Κυριακή. Δεν περιλαμβάνονται. Περιλαμβάνονται

Ουγγαρία. Βουδαπέστη. Αναχώρηση κάθε Δευτέρα,Παρασκευή,Κυριακή. Δεν περιλαμβάνονται. Περιλαμβάνονται Ουγγαρία Στη χώρα όπου η Ευρώπη παραδίδεται στα θέλγητρα της Ασίας και αναμειγνύεται με την πιπεράτη νοστιμιά της πάπρικας την τσιγγάνικη μουσική το μεθυστικό κρασί της και το τρελό κέφι που εκπέμπουν

Διαβάστε περισσότερα

Μπανγκόκ Πούκετ Σιγκαπούρη

Μπανγκόκ Πούκετ Σιγκαπούρη Μπανγκόκ Πούκετ Σιγκαπούρη Από τη Βενετία της Ανατολής στο κόσμημα της Ασίας Αναχώρηση: 24.12.19 12 ημέρες Η Ταϊλάνδη, το «Κόσμημα της Ασίας», είναι μια χώρα εξωτική, με πλούσια ιστορία και αμέτρητες φυσικές

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014 Σίνα 14 & Ακαδημίας, τηλ. 210 3642707, φαξ. 201-3642707 e-mail: info@cosmorama.gr Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες 18 22 Απριλίου 2014 Μόνο σε εμάς θα βρείτε: Πλούσιες πρωινές ξεναγήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικές προσφορές νεόνυμφων

Ειδικές προσφορές νεόνυμφων Ειδικές προσφορές νεόνυμφων Maλδίβες 15 Ιανουαρίου 31 Οκτωβρίου 2016 Sun island resort & spa 4*S (superior beach bungalow) 15/01-20/04: 1165 αντί για 1345 21/04-25/07: 865 26/07-31/08: 925 01-30/09 : 895

Διαβάστε περισσότερα

Πεκίνο - Σιάν - Χαντσόου - Ξιτάνγκ - Σαγκάη

Πεκίνο - Σιάν - Χαντσόου - Ξιτάνγκ - Σαγκάη Τρίγωνο Κίνας Πεκίνο - Σιάν - Χαντσόου - Ξιτάνγκ - Σαγκάη Σινικό Τείχος-Απαγορευμένη Πόλη-Τάφοι των Μινγκ-Ναός του Ουρανού-Καλοκαιρινό Παλάτι-Μουσείο Banpo-Tang Dynasty Show-Kung Fu Show-Παπάκι Πεκίνου-Ακροβατικά

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ

Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ 1η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Καζαμπλάνκα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη, συνάντηση με τον αρχηγό σας και ξεκινάμε για την ξενάγηση

Διαβάστε περισσότερα

7/5 1480 Πρόγευμα Beachfront Deluxe Room. 7/5 1520 Πρόγευμα Water Villa

7/5 1480 Πρόγευμα Beachfront Deluxe Room. 7/5 1520 Πρόγευμα Water Villa Ginis Vacances S.A Travel Organization Athens: 23-25 Ermou st. 10563 Tel: (210)3250401-5 Fax: (210)3237703 Thessaloniki: 20 Mitropoleos st. Tel: (2310)281981 Fax: (2310)281984 Email: ginis@ginis.gr URL:

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΛΑΙΣΙΑ. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΤ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΠΟΧΙΚΟΤΗΤΑ 8ΗΜ/5ΝΥΧ 2-κλινο 1-κλινο 3-κλινο 01/11-14/12 & 03/01-31/ /12-02/

ΜΑΛΑΙΣΙΑ. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΤ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΠΟΧΙΚΟΤΗΤΑ 8ΗΜ/5ΝΥΧ 2-κλινο 1-κλινο 3-κλινο 01/11-14/12 & 03/01-31/ /12-02/ ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ ΜΑΛΑΙΣΙΑ 01/11-14/12 & 03/01-31/03 514 23 47 0 Swiss Inn Kuala Lumpur 3* 15/12-02/01 546 30 60 0 The Federal 4* 01/11-19/12 & 02/01-31/03 607 40 79 0 20/12-01/01 645 47 94 0 Piccolo 4*

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΑΜΠΙ ΜΠΑΝΓΚΟΚ Μεταξένιες παραλίες & Σμαραγδένιος Βούδας 10 μέρες/ 07 νύχτες

ΚΡΑΜΠΙ ΜΠΑΝΓΚΟΚ Μεταξένιες παραλίες & Σμαραγδένιος Βούδας 10 μέρες/ 07 νύχτες ΚΡΑΜΠΙ ΜΠΑΝΓΚΟΚ Μεταξένιες παραλίες & Σμαραγδένιος Βούδας 10 μέρες/ 07 νύχτες Αναχώρηση: 05 Απρίλιου 2018 από την Θεσσαλονίκη Επιστροφή: 14 Απριλίου 2018 στην Θεσσαλονίκη Αεροπορική εταιρεία: Qatar Airways

Διαβάστε περισσότερα

αποικία, ο καπετάνιος του πλοίου λέγεται ότι έκανε δύο ολόκληρα χρόνια μέχρι να καταφέρει να πείσει το πλήρωμα ν αφήσει αυτόν τον μαγικό τόπο και να

αποικία, ο καπετάνιος του πλοίου λέγεται ότι έκανε δύο ολόκληρα χρόνια μέχρι να καταφέρει να πείσει το πλήρωμα ν αφήσει αυτόν τον μαγικό τόπο και να Μπαλί Το Νησί των Θεών Αναχώρηση: 05.04.18 10 Ημέρες Μπαλί Ατελείωτες παραλίες με χρυσή αμμουδιά, οργιώδης βλάστηση, καταπράσινοι ορυζώνες, ενεργά ηφαίστεια, μικρά παραδοσιακά χωριά, μεθυστικές οσμές,

Διαβάστε περισσότερα

2019 ΜΑΡΤΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

2019 ΜΑΡΤΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ Σίνα 14 και Ακαδημίας, 106 72 Αθήνα, τηλ.: (+30) 210 3642707 fax: (+30) 210 3648252 Αγ. Σοφίας 10, 54622 Θεσσαλονίκη, τηλ.: (+30) 2310 230555 fax: (+30) 2310 230556 Ε-mail: info@cosmorama.gr Website: www.cosmorama-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας,γι αυτό ονομάζεται Συμπρωτεύουσα. Πήρε το όνομά της από τη γυναίκα του ιδρυτή της,του Κάσσανδρου,που ήταν

Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας,γι αυτό ονομάζεται Συμπρωτεύουσα. Πήρε το όνομά της από τη γυναίκα του ιδρυτή της,του Κάσσανδρου,που ήταν Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας,γι αυτό ονομάζεται Συμπρωτεύουσα. Πήρε το όνομά της από τη γυναίκα του ιδρυτή της,του Κάσσανδρου,που ήταν και αδερφή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Τα κάστρα και τα

Διαβάστε περισσότερα

BALI. THE OASIS BOUTIQUE BEACH RESORT (4*) Nusa Dua Beach. PAN PACIFIC NIRWANA (ex. Le Meridien) (5*) Tanah Lot

BALI. THE OASIS BOUTIQUE BEACH RESORT (4*) Nusa Dua Beach. PAN PACIFIC NIRWANA (ex. Le Meridien) (5*) Tanah Lot BALI ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ με THAI AIRWAYS: κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Σάββατο με SINGAPORE AIRLINES: κάθε Δευτέρα & Παρασκευή με QATAR AIRWAYS: καθημερινά 8 ημέρες 5 νύχτες // όλες οι τιμές είναι κατ άτομο

Διαβάστε περισσότερα

ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΩΤΙΚΑ ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ. Περίοδος Αναχωρήσεις Διάρκεια Διατροφή Προτεινόμενο ξενοδοχείο Ατομικό ταξίδι

ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΩΤΙΚΑ ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ. Περίοδος Αναχωρήσεις Διάρκεια Διατροφή Προτεινόμενο ξενοδοχείο Ατομικό ταξίδι ΓΜΗΛΙ ΤΞΙΔΙ Τξίδ Νυφ Κλ ξδ Νέ ξκί. Τξίδ γ γλυκά γή ς Ζής Σς. Έ Τξίδ κά δκά γύς κ δές δφλίς ύς γ άς. λύ ί ξδί, δκές ές κ δά, υίς δκές γ άς γ υές ς γές. Τξδέψ υ Θέλ, ς Θέλ, ί ξδί υ Θέλ, λώ φθά κβά Θέλ Τή

Διαβάστε περισσότερα

Exelixis Travel Consultants Στρ. Μακρυγιάννη 101, Μοσχάτο Τηλ: 210 8668188 Φαξ: 210 8668187 email: info@exelixistravel.gr

Exelixis Travel Consultants Στρ. Μακρυγιάννη 101, Μοσχάτο Τηλ: 210 8668188 Φαξ: 210 8668187 email: info@exelixistravel.gr ΠΑΚΕΤΟ : 06 Ημέρες / 05 Νύχτες στο ANDAKIRA HOTEL 4* Αστέρων ( www.andakirahotel.com ) Το Andakira Hotel είναι τοποθετημένο στον τρίτο παράλληλο δρόμο και κεντρικά της παραλίας Πατόνγκ, έχοντας άμεση πρόσβαση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΑΠΟ 01/04 ΕΩΣ 31/10/13 ΜΠΑΝΓΚΟΚ

ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΑΠΟ 01/04 ΕΩΣ 31/10/13 ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΑΠΟ 01/04 ΕΩΣ 31/10/13 ΜΠΑΝΓΚΟΚ Επιπλέον διανυκτέρευση κατά ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΤ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΠΟΧΙΚΟΤΗΤΑ 8ΗΜ/5ΝΥΧ 2-κλινο 1-κλινο 3-κλινο Ibis Bangkok Riverside 3* πρωινο 01/04-31/10 496 24 47 0 The twin

Διαβάστε περισσότερα

Κλασική Κίνα 9, 10 μέρες

Κλασική Κίνα 9, 10 μέρες Κλασική Κίνα 9, 10 μέρες Λίμνη Γουέστ - Σινικό Τείχος- Απαγορευμένη Πόλη - Tιέν Aν Mεν - Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων - Ναός του Ουρανού - Πύργος Jin Mao. Πρόγραμμα (9 μέρες) Ημέρα 1 Ημέρα 2 Ημέρα 3 Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για το Ηράκλειο µε απευθείας πτήση.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για το Ηράκλειο µε απευθείας πτήση. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - 8 Μέρες Σηµείο συνάντησης διαφορετικών εµπειριών, χωνευτήρι πανάρχαιων και ετερόκλητων πολιτισµών. Βουνά πανύψηλα, φαράγγια επιβλητικά, κατάφυτα από µια πολυποίκιλη βλάστηση

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες. ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες. ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Τιμοκατάλογος : ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2018 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Αναχωρήσεις 21, 22, 23, 24/12 (EMIRATES) & 21, 22 & *23/12 () ALOFT CITY CENTER DEIRA 4* 695 900 685

Διαβάστε περισσότερα

Το μόνο πρόγραμμα που περιλαμβάνει σαφάρι με jeep 4x4 σε πάρκο της Σρι Λάνκα ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: ΠΡΩΙΝΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΒΡΑΔΙΝΟ.

Το μόνο πρόγραμμα που περιλαμβάνει σαφάρι με jeep 4x4 σε πάρκο της Σρι Λάνκα ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: ΠΡΩΙΝΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΒΡΑΔΙΝΟ. Το μόνο πρόγραμμα που περιλαμβάνει σαφάρι με jeep 4x4 σε πάρκο της Σρι Λάνκα ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: ΠΡΩΙΝΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΒΡΑΔΙΝΟ Η Σρι Λάνκα απ άκρη σ άκρη με Νουβάρα Ελίγια, Ανουρανταπούρα, Τρινκομάλε, σαφάρι

Διαβάστε περισσότερα

Περπατώντας στην ªÂÛ ÈˆÓÈÎ fiïë

Περπατώντας στην ªÂÛ ÈˆÓÈÎ fiïë Περπατώντας στην ªÂÛ ÈˆÓÈÎ fiïë Σπάνια έχει κάποιος την ευκαιρία να διαβεί 2400 χρόνια ιστορίας, συγκεντρωµένα σε µια έκταση 58,37 εκταρίων που περικλείεται ανάµεσα στα τείχη της Μεσαιωνικής Πόλης. Έναν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΙΕΤΝΑΜ. Ανόι, Χα Λονγκ, Χουέ, Ντανάνγκ, Σαϊγκόν, Δέλτα του Μεκόνγκ. 10 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ από ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΙΕΤΝΑΜ. Ανόι, Χα Λονγκ, Χουέ, Ντανάνγκ, Σαϊγκόν, Δέλτα του Μεκόνγκ. 10 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ από ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΙΕΤΝΑΜ Ανόι, Χα Λονγκ, Χουέ, Ντανάνγκ, Σαϊγκόν, Δέλτα του Μεκόνγκ 10 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ από 1.145 ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ Αναχωρήσεις καθημερινά με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων!!! ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018

Διαβάστε περισσότερα

Διαδρομή (Από Προς) TZ /02/2018 ΑΘΗΝΑ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ 11:45 04:30 +1 TR /02/2018 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ 09:15 10:15

Διαδρομή (Από Προς) TZ /02/2018 ΑΘΗΝΑ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ 11:45 04:30 +1 TR /02/2018 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ 09:15 10:15 Μαλαισία Ζούγκλα Ταμάν Νεγκάρα Σιγκαπούρη Αναχωρήσεις: 17.02, 31.03, 28.04, 26.05, 30.06, 07.07, 21.07 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*, 4*sup. Επίσκεψη στην Πουτρατζάγια, "την πόλη-θαύμα" της Μαλαισίας 11 ημέρες 12, 14

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ)

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Πράγα 5 μέρες / 4 νύχτες Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας, επιβίβαση στο

Διαβάστε περισσότερα