Ελεύθερες και εντοιχιζόμενες συσκευές. Δεκέμβριος 2015

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ελεύθερες και εντοιχιζόμενες συσκευές. Δεκέμβριος 2015"

Transcript

1 Ελεύθερες και εντοιχιζόμενες συσκευές Δεκέμβριος 2015

2 2 «Δεν θα άντεχα ποτέ τη σκέψη ότι κάποιος θα επιθεωρούσε ένα από τα προϊόντα μου και θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει ως κατώτερο κατά κάποια έννοια. Για το λόγο αυτό, προσπαθώ πάντα και με συνέπεια να παράγω προϊόντα τα οποία ικανοποιούν και τον αυστηρότερο έλεγχο - προϊόντα τα οποία αποδεικνύουν ότι είναι ανώτερης ποιότητας από κάθε άποψη». Robert Bosch Η ποιότητα και η αξιοπιστία των προϊόντων Bosch επιβεβαιώνεται κάθε χρόνο από αντικειμενικούς και ανεξάρτητους οργανισμούς, όπως για παράδειγμα ο Stiftung Warentest στη Γερμανία και ο Which? στην Αγγλία. Συσκευές Bosch: ελέγχονται με πολύ αυστηρές προδιαγραφές σε ένα σύνολο κριτηρίων και λαμβάνουν υψηλή βαθμολογία. Με περισσότερες από αιτήσεις, το βραβείο red dot είναι η μεγαλύτερη και η πιο αναγνωρίσιμη διάκριση σχεδιασμού παγκοσμίως. Συσκευές Bosch: διακρίνονται κάθε χρόνο για το σχεδιασμό τους. Το λογότυπο International Forum (if) διακρίνει συσκευές με σχεδιασμό υψηλής αισθητικής, αξιόπιστα υλικά κατασκευής, καινοτομία, ευκολία χρήσης, εργονομικότητα, ασφάλεια και φιλικότητα προς το περιβάλλον. Συσκευές Bosch: διακρίνονται κάθε χρόνο από τον διαγωνισμό αυτό.

3 3 Bosch σε κάθε λεπτομέρεια Η Bosch θέλει να βελτιώσει και να απλοποιήσει τη ζωή σας. Για το λόγο αυτό σας προσφέρει οικιακές συσκευές με την υψηλότερη ποιότητα κατασκευής, διαχρονική σχεδίαση και μέγιστη αποδοτικότητα. Η αντοχή και η ανθεκτικότητα των συσκευών Bosch στον χρόνο είναι αδιαμφισβήτητη, καθώς δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Δίνουμε σημασία σε κάθε λεπτομέρεια, ώστε κάθε συσκευή Bosch να είναι 100% Bosch. Αποδεδειγμένη ποιότητα Είμαστε αφοσιωμένοι σε κάθε τομέα της εργασίας μας, από τον αρχικό σχεδιασμό των προϊόντων Bosch μέχρι την εξυπηρέτηση πελατών μετά την πώληση. Με την ίδια προσοχή, το ίδιο πάθος, την ίδια σχολαστικότητα. Μέγιστη αποδοτικότητα Στόχος μας είναι να αναπτύσσουμε καινοτομίες και εξαιρετικά προϊόντα, ώστε να έχετε πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα από την χρήση των συσκευών Bosch. Υψηλή τεχνολογία Η ανάπτυξη νέας τεχνολογίας στην Bosch δεν σταματά ποτέ. Επενδύοντας στην Έρευνα και την Ανάπτυξη, έχουμε αυξήσει την αποτελεσματικότητα των συσκευών Bosch και έχουμε πετύχει τόσο χαμηλή κατανάλωση νερού και ρεύματος που δύσκολα θα φανταζόταν κάποιος 10 χρόνια πριν. Βέλτιστη άνεση Η Bosch θέλει να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη, προσφέροντάς σας ένα πλήθος ευφυών και αυτόματων λειτουργιών. Χαρείτε την κάθε στιγμή στο σπίτι, αφήνοντας στην Bosch να κάνει τα υπόλοιπα.

4 4 Συσκευές για κάθε απαίτηση Συσκευές για κάθε απαίτηση. Στην Bosch γνωρίζουμε ότι η αγορά οικιακών συσκευών αποτελεί για τους περισσότερους μία σημαντική αγορά. Η εύρεση της κατάλληλης συσκευής, είναι συνήθως μια απαιτητική και χρονοβόρα διαδικασία. Προκειμένου να διευκολύνουμε την απόφαση για την συσκευή που θα αγοράσετε, κατηγοριοποιήσαμε τα μοντέλα Bosch σε τέσσερις κατηγορίες. Serie 8 Για εσάς, η τελειότητα είναι πολύ σημαντική. Εκδηλώνεται με το σχεδιασμό, τη λειτουργία και την εκπληκτική ευκολία χρήσης. Τα πάντα στο σπίτι σας είναι υψηλής ποιότητας και προσεγμένα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Φυσικά, θέλετε και οι οικιακές συσκευές σας να προσφέρουν άριστα αποτελέσματα, να ξεχωρίζουν με το σχεδιασμό τους και έχετε μεγάλες προσδοκίες από αυτές. Αυτές είναι οι οικιακές συσκευές της Σειράς 8. Έχετε μια δραστήρια και ενεργή ζωή και αναζητάτε πραγματικά το καλύτερο από τις συσκευές σας. Ενδιαφέρεστε για τα πραγματικά οφέλη και την ουσία των πραγμάτων. Για εσάς, η διαχρονικότητα είναι σημαντικότερη από τις προσωρινές τάσεις και θέλετε να αποκτήσετε οικιακές συσκευές που να ανταποκρίνονται στην εμπειρία και την τεχνογνωσία της μάρκας. Αυτές είναι οι οικιακές συσκευές της Σειράς 6. Είστε άνθρωπος που εκτιμάτε διαχρονικές αξίες, όπως η οικογένεια και η φιλία. Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορα αλλάζουν τα δεδομένα γύρω σας θα έχετε πάντα τον έλεγχο της κατάστασης. Για εσάς είναι σημαντικό να αποκτήσετε οικιακές συσκευές που είναι εύκολες στη λειτουργία και καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας. Αυτές είναι οι οικιακές συσκευές της Σειράς 4. Serie 2 Έχετε πολλά ενδιαφέροντα και σας αρέσει να περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας κάνοντας πράγματα που σας αρέσει. Θέλετε οικιακές συσκευές που να είναι απλές στη χρήση, αξιόπιστες και να προσφέρουν το μέγιστο όφελος σε σχέση με την τιμή τους. Αυτές είναι οι οικιακές συσκευές της Σειράς 2.

5 Κουζίνες και Φούρνοι 5 Δεν εφηύραμε ξανά τον τροχό. Αλλά τον μάθαμε να μαγειρεύει. Με το νέο inox διαισθητικό δακτυλίδι της Bosch, ο έλεγχος της συσκευής γίνεται ακόμα πιο εύκολος. Μια μικρή στροφή του κεντρικού δακτυλίου, είναι αρκετή για να χειριστείτε τον φούρνο. Επιπλέον, οι ρυθμίσεις που έχουν διαμορφωθεί και η ευκρινής TFT οθόνη αφής πλήρους κειμένου, καθιστούν πολύ εύκολο να κατανοήσετε τις διαθέσιμες επιλογές και να περιηγηθείτε στα διάφορα στοιχεία του μενού. Έτσι, έχετε πάντα τον έλεγχο. Οι νέοι εντοιχιζόμενοι φούρνοι Bosch, μπορούν να ενταχθούν αρμονικά σε κάθε κουζίνα, χάρη στον τέλειο συνδυασμό από γυαλί και μέταλλο. Κεντρικό στοιχείο στα νέα μοντέλα, αποτελεί το αποσπώμενο κεντρικό δακτυλίδι χειρισμού που κλέβει τις εντυπώσεις και σας επιτρέπει με μία απλή κίνηση να επιλέξετε τη λειτουργία που επιθυμείτε. Έτσι, έχετε τα πάντα υπό έλεγχο με μια κίνηση.

6 6 Κουζίνες και Φούρνοι Ποια κουζίνα καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας; Προκειμένου να διευκολυνθεί η απόφαση για την αγορά κουζίνας, κατηγοριοποιήσαμε τις συσκευές Bosch σε τέσσερις κατηγορίες. Εντοιχιζόμενοι φούρνοι της Σειράς 8 Η κουζίνα σας είναι τέλεια οργανωμένη, ενώ οι συσκευές σας είναι εξίσου εντυπωσιακές χάρη στο σχεδιασμό και τη τεχνολογία τους. Οι συσκευές μαγειρέματος της Σειράς 8 ξεχωρίζουν για τον πανέμορφο σχεδιασμό τους και για την έγχρωμη TFT οθόνη τους. Το πρωτοποριακό δακτυλίδι χειρισμού κάνει την χρήση της συσκευής πολύ εύκολη και κλέβει τις εντυπώσεις. Οι φούρνοι της Σειράς 8 υπόσχονται τέλεια αποτελέσματα και πολύ απλή χρήση. Εντοιχιζόμενες κουζίνες και φούρνοι της Σειράς 6 Για εσάς, δεν αρκεί ένας φούρνος με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, μοντέρνες λειτουργίες και ευκολία χειρισμού. Θέλετε επιπλέον και όμορφο σχεδιασμό που να ταιριάζει στον χώρο της κουζίνας σας. Οι κουζίνες και οι φούρνοι της Σειράς 6 με μεγάλη οθόνη, καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας και θα τις αγαπήσετε για την εμφάνιση και την τεχνολογία τους. Ελεύθερες κουζίνες της Σειράς 4 Η οικογένειά σας, όπως και εσείς, απολαμβάνετε τη διαδικασία προετοιμασίας φαγητού. Μαγειρεύετε συχνά και επομένως χρησιμοποιείτε πολύ την κουζίνα σας. Πέρα από την ποιότητα και την ευκολία χρήσης, δίνετε σημασία και στο design της συσκευής. Οι κουζίνες και φούρνοι της Σειράς 4 είναι όμορφες στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό τους, προσφέροντας ένα σύνολο λειτουργιών που θα κάνουν το μαγείρεμα ευκολότερο. Ελεύθερες κουζίνες της Σειράς 2 Θέλετε μία απλή κουζίνα από μία αξιόπιστη μάρκα. Οι κουζίνες και φούρνοι της Σειράς 2 διαθέτουν ένα σύνολο βασικών λειτουργιών, είναι εύκολες στη χρήση και η ποιότητα κατασκευής τους καλύπτει 100% τις προδιαγραφές της Bosch.

7 Κουζίνες και Φούρνοι 7 Οι διαφορές στα χαρακτηριστικά των κουζινών και φούρνων Bosch με μια ματιά. Κουζίνες και φούρνοι Serie 2 Ελεύθερες κουζίνες Serie 8 Εντοιχιζόμενες κουζίνες και φούρνοι Σχεδιασμός Μοντέρνα εμφάνιση Ξεχωριστό design Μεγάλη οθόνη με μοντέρνο ρολόι Μεγάλη έγχρωμη TFT οθόνη Λειτουργίες Βασικές λειτουργίες και προγράμματα Πληθώρα λειτουργιών και προγραμμάτων Εξεζητημένη τεχνολογία μαγειρέματος Οι περισσότερες επιλογές και λειτουργίες μαγειρέματος Χειρισμός Απλός, εύκολος χειρισμός Απλός, εύκολος χειρισμός Άνετος, διαισθητικός χειρισμός αφής Πρωτοποριακό δακτυλίδι χειρισμού Ο εύκολος τρόπος για τέλεια αποτελέσματα. Δεν έχει σημασία πόσο περίπλοκο είναι το πιάτο που θέλετε να φτιάξετε. Από εδώ και στο εξής, η προετοιμασία του είναι πανεύκολη. Οι νέοι εντοιχιζόμενοι φούρνοι Bosch, θα σας υποστηρίξουν μέσω πολυάριθμων λειτουργιών, ώστε το κρέας, τα πουλερικά, τα ψάρια, τα λαχανικά, τα γλυκά και τα επιδόρπια να είναι πάντα τέλεια.

8 8 Κουζίνες και Φούρνοι Σας αποκαλύπτουμε το μυστικό της επιτυχίας: Μαγείρεμα με κουζίνες Bosch. Κάποιοι κρατούν τα μυστικά τους στην κουζίνα για ολόκληρες γενιές. Αντίθετα, εμείς στην Bosch μοιραζόμαστε με χαρά μαζί σας τις σύγχρονες τεχνολογίες μας, για να εντυπωσιάζετε πάντα με τη μαγειρική σας. Ενεργειακή κλάση Α+ Σύμφωνα με τη νέα ετικέτα ενέργειας η οποία ισχύει από 1/1/15, μία κουζίνα ενεργειακής κλάσης Α+ καταναλώνει περίπου 25% λιγότερη ενέργεια σε σχέση με μία κουζίνα ενεργειακής κλάσης Α. Με το 4D Hotair μπορείτε να ψήνετε μπισκότα, τυρόπιτες, σπανακόπιτες 4D Hotair και το αγαπημένο σας φαγητό, τοποθετώντας το σε οποιοδήποτε επίπεδο μέσα στο φούρνο. Η ομοιόμορφη κατανομή του ζεστού αέρα θα το ψήσει τέλεια σε κάθε πλευρά. Με το νέο σύστημα εξαερισμού, η θερμοκρασία στον πίνακα χειρισμού και το κρύσταλλο της πόρτας διατηρούνται χαμηλές. Με το βοηθητικό σύστημα Assist, επιλέγετε το πιάτο που επιθυμείτε και ο φούρνος Bosch σας προτείνει τον καλύτερο τρόπο μαγειρέματός του (τρόπο λειτουργίας, διάρκεια, θερμοκρασία κοκ). EcoClean Direct Η νέα, λεία επιφάνεια EcoClean Direct, είναι μία πορώδης επιφάνεια η οποία αυτοκαθαρίζεται κάθε φορά που ο φούρνος βρίσκεται σε λειτουργία. Έτσι ο φούρνος σας παραμένει καθαρός μετά από κάθε χρήση. Τα χαρακτηριστικά εξοπλισμού που παρουσιάζονται εδώ δεν διατίθενται σε όλα τα μοντέλα.

9 Κουζίνες και Φούρνοι 9 Ο πυρολυτικός αυτοκαθαρισμός αναλαμβάνει για λογαριασμό σας τον κουραστικό καθαρισμό του φούρνου, ώστε να έχετε πάντα καθαρό φούρνο σαν καινούργιο. Με το μηχανισμό απαλού κλεισίματος πόρτας SoftClose και απαλού ανοίγματος SoftOpen, η πόρτα του φούρνου κλείνει και ανοίγει ομαλά και αθόρυβα. Με το νέο σύστημα εύκολης αφαίρεσης κρυστάλλων πόρτας, μπορείτε να διατηρείτε πάντα καθαρά τα κρύσταλλα του φούρνου. Με τον προαιρετικό τηλεσκοπικό μηχανισμό, τηλεσκοπικοί ράβδοι έως και 3 επιπέδων επιτρέπουν απόλυτη σταθερότητα, αθόρυβη κύλιση και άνετη εξαγωγή ταψιών. Στους νέους πυρολυτικούς φούρνους της Σειράς 8, τα πλαϊνά στηρίγματα και το ταψί δεν χρειάζεται να αφαιρεθούν από το φούρνο κατά την πυρόλυση. PerfectRoast Οι νέοι φούρνοι Bosch με PerfectRoast μαγειρεύουν τέλεια κρέας, ψάρι και πουλερικά, μέσω ενός θερμόμετρου που υπολογίζει τη θερμοκρασία του ψητού σας σε τρία διαφορετικά σημεία. Ο νέος αισθητήρας PerfectBake αντιλαμβάνεται το επίπεδο υγρασίας μέσα στο φούρνο και προσαρμόζει αυτόματα το μαγείρεμα, ώστε να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

10 10 Κουζίνες και Φούρνοι Ελεύθερες κουζίνες με κεραμικές εστίες ΝΕΟ ΝΕΟ ΝΕΟ HCA854450G Inox HCA744350G Inox HCA743320G Λευκό Σχεδιασμός Κεραμική βάση 6 εστιών (4 + 2 διπλού δακτυλίου) Ζώνη 80 mm (Ζώνη καφέ) Οθόνη LED ψηφιακών ενδείξεων - Βυθιζόμενοι διακόπτες Inox Χαρακτηριστικά - Τεχνολογία αυτοκαθαρισμού (Πυρόλυση) με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρία επίπεδα καθαρισμού - 10 τρόποι λειτουργίας: Πάνω & κάτω Θέρμανση, 3D Hotair Plus, Hotair Eco, Βαθμίδα για πίτσα, Κάτω θέρμανση, Συνδυασμός θερμού αέρα με γκριλ, Γκριλ μεγάλο, Γκριλ μικρής επιφάνειας, Βαθμίδα ξεπαγώματος, Διατήρηση θερμότητας Εσωτερικό από γκρι εμαγιέ υψηλής αντοχής 40 αυτόματα προγράμματα Απαλό κλείσιμο πόρτας SoftClose Μεγάλο συρτάρι αποθήκευσης σκευών Ενεργειακή κλάση (ΕΕ 65/2014): A - Ωφέλιμος όγκος θαλάμου: 66 lt Τηλεσκοπικός μηχανισμός - Τηλεσκοπικός μηχανισμός, προαιρετικός Περιβάλλον & Ασφάλεια Φωτισμός φούρνου - Ηλεκτρονικό ρολόι με προγραμματισμό αρχής και τέλους μαγειρέματος Πλαϊνά φούρνου με ράγες στήριξης Ένδειξη υπολοίπου θερμότητας Γρήγορη και αυτόματη προθέρμανση Τετραπλό κρύσταλλο πόρτας - Ανεμιστήρας ψύξης Πλήκτρο ασφαλείας για παιδιά - Αυτόματη απενεργοποίηση ασφαλείας φούρνου Βασικός εξοπλισμός - 1 x εμαγιέ ρηχό ταψί (πυρολυτικό), 1 x εμαγιέ βαθύ ταψί (πυρολυτικό) 10 lt, 1 x σχάρα - Ο συμπεριλαμβανόμενος εξοπλισμός διαθέτει λειτουργία στοπ για ασφαλές μαγείρεμα και αποτροπή πτώσης Σχεδιασμός Κεραμική βάση 6 εστιών (4 + 2 διπλού δακτυλίου) Ζώνη 80 mm (Ζώνη καφέ) Οθόνη ψηφιακών ενδείξεων - Βυθιζόμενοι διακόπτες Χαρακτηριστικά - Πόρτα με εσωτερική επιφάνεια από κρύσταλλο για εύκολο καθαρισμό - 8 τρόποι λειτουργίας: Πάνω & κάτω Θέρμανση, 3D Hotair Plus, Βαθμίδα για πίτσα, Κάτω θέρμανση, Συνδυασμός θερμού αέρα με γκριλ, Γκριλ μεγάλο, Γκριλ μικρής επιφάνειας, Βαθμίδα ξεπαγώματος - Εσωτερικό από γκρι εμαγιέ υψηλής αντοχής - Νέο σύστημα εύκολης αφαίρεσης κρυστάλλων πόρτας Καταλυτική πίσω επιφάνεια - Απαλό κλείσιμο πόρτας SoftClose Μεγάλο συρτάρι αποθήκευσης σκευών Ενεργειακή κλάση (ΕΕ 65/2014): A - Ωφέλιμος όγκος θαλάμου: 66 lt Τηλεσκοπικός μηχανισμός - Τηλεσκοπικός μηχανισμός, προαιρετικός Περιβάλλον & Ασφάλεια Φωτισμός φούρνου - Ηλεκτρονικό ρολόι με προγραμματισμό αρχής και τέλους μαγειρέματος Γρήγορη και αυτόματη προθέρμανση Ένδειξη υπολοίπου θερμότητας Τριπλό κρύσταλλο πόρτας Ανεμιστήρας ψύξης Πλαϊνά φούρνου με ράγες στήριξης - Πλήκτρο ασφαλείας για παιδιά Βασικός εξοπλισμός - 1 x εμαγιέ ρηχό ταψί, 1 x εμαγιέ βαθύ ταψί 10 lt, 1 x σχάρα - Ο συμπεριλαμβανόμενος εξοπλισμός διαθέτει λειτουργία στοπ για ασφαλές μαγείρεμα και αποτροπή πτώσης Σχεδιασμός Κεραμική βάση 5 εστιών (4 + 1 διπλού δακτυλίου) Ζώνη 80 mm (Ζώνη καφέ) Οθόνη ψηφιακών ενδείξεων - Βυθιζόμενοι διακόπτες Χαρακτηριστικά - Πόρτα με εσωτερική επιφάνεια από κρύσταλλο για εύκολο καθαρισμό - 8 τρόποι λειτουργίας: Πάνω & κάτω Θέρμανση, 3D Hotair Plus, Βαθμίδα για πίτσα, Κάτω θέρμανση, Συνδυασμός θερμού αέρα με γκριλ, Γκριλ μεγάλο, Γκριλ μικρής επιφάνειας, Βαθμίδα ξεπαγώματος - Εσωτερικό από γκρι εμαγιέ υψηλής αντοχής - Νέο σύστημα εύκολης αφαίρεσης κρυστάλλων πόρτας Καταλυτική πίσω επιφάνεια - Απαλό κλείσιμο πόρτας SoftClose Μεγάλο συρτάρι αποθήκευσης σκευών Ενεργειακή κλάση (ΕΕ 65/2014): A - Ωφέλιμος όγκος θαλάμου: 66 lt Τηλεσκοπικός μηχανισμός - Τηλεσκοπικός μηχανισμός, προαιρετικός Περιβάλλον & Ασφάλεια Φωτισμός φούρνου - Ηλεκτρονικό ρολόι με προγραμματισμό αρχής και τέλους μαγειρέματος Γρήγορη και αυτόματη προθέρμανση Ένδειξη υπολοίπου θερμότητας Τριπλό κρύσταλλο πόρτας Ανεμιστήρας ψύξης Πλαϊνά φούρνου με ράγες στήριξης - Πλήκτρο ασφαλείας για παιδιά Βασικός εξοπλισμός - 1 x εμαγιέ ρηχό ταψί, 1 x εμαγιέ βαθύ ταψί 10 lt, 1 x σχάρα - Ο συμπεριλαμβανόμενος εξοπλισμός διαθέτει λειτουργία στοπ για ασφαλές μαγείρεμα και αποτροπή πτώσης

11 Ελεύθερη κουζίνα με εστίες αερίου Κουζίνες και Φούρνοι 11 ΝΕΟ HCA743220G Λευκό ΝΕΟ HCA723250G Inox ΝΕΟ HGD Inox Σχεδιασμός Κεραμική βάση 5 εστιών (4 + 1 διπλού δακτυλίου) Ζώνη 80 mm (Ζώνη καφέ) Οθόνη ψηφιακών ενδείξεων - Βυθιζόμενοι διακόπτες Χαρακτηριστικά - Πόρτα με εσωτερική επιφάνεια από κρύσταλλο για εύκολο καθαρισμό - 8 τρόποι λειτουργίας: Πάνω & κάτω Θέρμανση, 3D Hotair Plus, Βαθμίδα για πίτσα, Κάτω θέρμανση, Συνδυασμός θερμού αέρα με γκριλ, Γκριλ μεγάλο, Γκριλ μικρής επιφάνειας, Βαθμίδα ξεπαγώματος - Εσωτερικό από γκρι εμαγιέ υψηλής αντοχής - Νέο σύστημα εύκολης αφαίρεσης κρυστάλλων πόρτας Καταλυτική πίσω επιφάνεια - Απαλό κλείσιμο πόρτας SoftClose Μεγάλο συρτάρι αποθήκευσης σκευών Ενεργειακή κλάση (ΕΕ 65/2014): A - Ωφέλιμος όγκος θαλάμου: 66 lt Τηλεσκοπικός μηχανισμός - Τηλεσκοπικός μηχανισμός, προαιρετικός Περιβάλλον & Ασφάλεια Φωτισμός φούρνου - Ηλεκτρονικό ρολόι με προγραμματισμό αρχής και τέλους μαγειρέματος Γρήγορη και αυτόματη προθέρμανση Ένδειξη υπολοίπου θερμότητας Τριπλό κρύσταλλο πόρτας Ανεμιστήρας ψύξης Πλαϊνά φούρνου με ράγες στήριξης - Πλήκτρο ασφαλείας για παιδιά Βασικός εξοπλισμός - 1 x εμαγιέ ρηχό ταψί, 1 x εμαγιέ βαθύ ταψί 10 lt, 1 x σχάρα - Ο συμπεριλαμβανόμενος εξοπλισμός διαθέτει λειτουργία στοπ για ασφαλές μαγείρεμα και αποτροπή πτώσης Σχεδιασμός - Κεραμική βάση 5 εστιών (4 + 1 διπλού δακτυλίου) - Βυθιζόμενοι διακόπτες Χαρακτηριστικά - Πόρτα με εσωτερική επιφάνεια από κρύσταλλο για εύκολο καθαρισμό - 8 τρόποι λειτουργίας: Πάνω & κάτω Θέρμανση, 3D Hotair Plus, Βαθμίδα για πίτσα, Κάτω θέρμανση, Συνδυασμός θερμού αέρα με γκριλ, Γκριλ μεγάλο, Γκριλ μικρής επιφάνειας, Βαθμίδα ξεπαγώματος - Εσωτερικό από γκρι εμαγιέ υψηλής αντοχής - Νέο σύστημα εύκολης αφαίρεσης κρυστάλλων πόρτας Καταλυτική πίσω επιφάνεια - Μεγάλο συρτάρι αποθήκευσης σκευών Ενεργειακή κλάση (ΕΕ 65/2014): A - Ωφέλιμος όγκος θαλάμου: 66 lt Τηλεσκοπικός μηχανισμός - Τηλεσκοπικός μηχανισμός, προαιρετικός Περιβάλλον & Ασφάλεια Φωτισμός φούρνου Γρήγορη προθέρμανση Ανεμιστήρας ψύξης Ένδειξη υπολοίπου θερμότητας Πλαϊνά φούρνου με ράγες στήριξης - Τριπλό κρύσταλλο πόρτας Βασικός εξοπλισμός - 1 x εμαγιέ ρηχό ταψί, 1 x εμαγιέ βαθύ ταψί 10 lt, 1 x σχάρα - Ο συμπεριλαμβανόμενος εξοπλισμός διαθέτει λειτουργία στοπ για ασφαλές μαγείρεμα και αποτροπή πτώσης Σχεδιασμός Εμαγιέ βάση 4 εστιών αερίου Οθόνη ψηφιακών ενδείξεων Σταθεροί διακόπτες - Γυάλινο καπάκι προστασίας εστιών Χαρακτηριστικά - Πόρτα με εσωτερική επιφάνεια από κρύσταλλο για εύκολο καθαρισμό - 8 τρόποι λειτουργίας: Πάνω και κάτω θέρμανση, 3D Hotair Plus, Κάτω θέρμανση, Βαθμίδα για πίτσα, Συνδυασμός θερμού αέρα με γκριλ, Γκριλ μεγάλης επιφάνειας, Γκριλ μικρής επιφάνειας, Ξεπάγωμα - Ηλεκτρική ανάφλεξη φλόγας με το γύρισμα του διακόπτη Δέχεται φυσικό αέριο (20 mbar) - Περιλαμβάνονται μπεκ υγραερίου (50 mbar) Εσωτερικό από γκρι εμαγιέ υψηλής αντοχής - Νέο σύστημα εύκολης αφαίρεσης κρυστάλλων πόρτας Καταλυτική πίσω επιφάνεια - Μεγάλο συρτάρι αποθήκευσης σκευών Ενεργειακή κλάση (ΕΕ 65/2014): A - Ωφέλιμος όγκος θαλάμου: 66 lt Τηλεσκοπικός μηχανισμός - Τηλεσκοπικός μηχανισμός, προαιρετικός Περιβάλλον & Ασφάλεια Φωτισμός φούρνου - Ηλεκτρονικό ρολόι με προγραμματισμό αρχής και τέλους μαγειρέματος Γρήγορη και αυτόματη προθέρμανση Ανεμιστήρας ψύξης - Νέο σύστημα εξαερισμού για χαμηλότερες θερμοκρασίες στον πίνακα χειρισμού και στο εξωτερικό κρύσταλλο της πόρτας - Τριπλό κρύσταλλο πόρτας - Πλήκτρο ασφαλείας για παιδιά - Θερμοηλεκτρική ασφάλεια διακοπής παροχής αερίου στον καυστήρα - Πλαϊνά φούρνου με ράγες στήριξης Βασικός εξοπλισμός - 1 x εμαγιέ ρηχό ταψί, 1 x σχάρα, 1 x ταψί γενικής χρήσης - Ο συμπεριλαμβανόμενος εξοπλισμός διαθέτει λειτουργία στοπ για ασφαλές μαγείρεμα και αποτροπή πτώσης

12 12 Κουζίνες και Φούρνοι Εντοιχιζόμενοι φούρνοι 60 cm Serie 8 HBG636ES1 Inox Serie 8 HBG656BS1 Inox Serie 8 HBG675BS1 Inox 4D Hotair Assist EcoClean Direct PerfectRoast 4D Hotair Assist EcoClean Direct 4D Hotair Τύπος φούρνου / Συστήματα θέρμανσης - Εντοιχιζόμενος φούρνος με 13 τρόπους λειτουργίας: 4D Hotair, Hotair Eco, Πάνω & κάτω Θέρμανση, Πάνω & κάτω Θέρμανση Eco, Συνδυασμός θερμού αέρα με γκριλ, Γκριλ μεγάλης επιφάνειας, Γκριλ μικρής επιφάνειας, Βαθμίδα για πίτσα, Κάτω θέρμανση, Ήπιο ψήσιμο, Βαθμίδα ξεπαγώματος, Προθέρμανση, Διατήρηση θερμότητας Εύρος θερμοκρασίας 30 C C - Χωρητικότητα φούρνου: 71 lt Σχεδιασμός Περιστροφικός δακτύλιος πλοήγησης - Εσωτερικό φούρνου από εσωτερική επιφάνεια φούρνου: Εμαγιέ ανθρακίτης Καθαρισμός Αυτοκαθαριζόμενη επιφάνεια ecoclean: Πίσω - Πόρτα με εσωτερική επιφάνεια από κρύσταλλο για εύκολο καθαρισμό Άνεση - 3 x 2,5 - TFT έγχρωμη οθόνη με γραφικά κειμένου και πλήκτρα αφής Προτεινόμενη θερμοκρασία Ένδειξη τρέχουσας θερμοκρασίας - Ένδειξη προθέρμανσης - Απαλό κλείσιμο πόρτας SoftClose, Απαλό άνοιγμα πόρτας SoftOpen - Βοηθητικά συστήματα: Assist - κατηγορίες πιάτων - PerfectRoast θερμόμετρο ψητού πολλαπλών σημείων PerfectBake αισθητήρας μαγειρέματος - Γρήγορη και αυτόματη προθέρμανση Φωτισμός αλογόνου, (μπορεί να απενεργοποιηθεί) Ανεμιστήρας ψύξης Φτερωτή ανεμιστήρα από ανοξείδωτο ατσάλι Πλήκτρο πληροφοριών «i» - Νέος σχεδιασμός λαβής πόρτας Πλαϊνά / Ράγες στήριξης - Ράγες στήριξης, τηλεσκοπικός μηχανισμός προαιρετικός - 1 x εμαγιέ ρηχό ταψί, 1 x σχάρα συνδυασμού, 1 x ταψί γενικής χρήσης Περιβάλλον & Ασφάλεια Θερμοκρασία κρυστάλλου παραθύρου max. 40 C Πλήκτρο ασφαλείας για παιδιά Αυτόματη απενεργοποίηση ασφαλείας φούρνου - Ένδειξη εναπομένουσας θερμότητας - Πλήκτρο ενεργοποίησης και απενεργοποίησης ON/OFF - Διακόπτης επαφής πόρτας - Μήκος καλωδίου σύνδεσης: 120 cm - Συνολική ισχύς: Συνολικό φορτίο ηλεκτρικής σύνδεσης 3,65 kw - Διαστάσεις συσκευής (Υ x Π x Β): 595 x 595 x 548 mm - Ενεργειακή κλάση (ΕΕ 65/2014): A + Τύπος φούρνου / Συστήματα θέρμανσης - Εντοιχιζόμενος φούρνος με 13 τρόπους λειτουργίας: 4D Hotair, Hotair Eco, Πάνω & κάτω Θέρμανση, Πάνω & κάτω Θέρμανση Eco, Συνδυασμός θερμού αέρα με γκριλ, Γκριλ μεγάλης επιφάνειας, Γκριλ μικρής επιφάνειας, Βαθμίδα για πίτσα, Κάτω θέρμανση, Ήπιο ψήσιμο, Βαθμίδα ξεπαγώματος, Προθέρμανση, Διατήρηση θερμότητας Εύρος θερμοκρασίας 30 C C - Χωρητικότητα φούρνου: 71 lt Σχεδιασμός Περιστροφικός δακτύλιος πλοήγησης - Εσωτερικό φούρνου από εσωτερική επιφάνεια φούρνου: Εμαγιέ ανθρακίτης Καθαρισμός - Αυτοκαθαριζόμενη επιφάνεια ecoclean: Οροφή, Πίσω, Πλευρικά - Πρόγραμμα EcoClean - Πόρτα με εσωτερική επιφάνεια από κρύσταλλο για εύκολο καθαρισμό Άνεση - 3 x 2,5 - TFT έγχρωμη οθόνη με γραφικά κειμένου και πλήκτρα αφής Προτεινόμενη θερμοκρασία Ένδειξη τρέχουσας θερμοκρασίας Ένδειξη προθέρμανσης - Απαλό κλείσιμο πόρτας SoftClose, Απαλό άνοιγμα πόρτας SoftOpen Βοηθητικά συστήματα: Assist - κατηγορίες πιάτων Γρήγορη και αυτόματη προθέρμανση Φωτισμός αλογόνου, (μπορεί να απενεργοποιηθεί) Ανεμιστήρας ψύξης Φτερωτή ανεμιστήρα από ανοξείδωτο ατσάλι Πλήκτρο πληροφοριών «i» - Νέος σχεδιασμός λαβής πόρτας Πλαϊνά / Ράγες στήριξης - Ράγες στήριξης, τηλεσκοπικός μηχανισμός προαιρετικός - 1 x εμαγιέ ρηχό ταψί, 1 x σχάρα συνδυασμού, 1 x ταψί γενικής χρήσης Περιβάλλον & Ασφάλεια Θερμοκρασία κρυστάλλου παραθύρου max. 40 C Πλήκτρο ασφαλείας για παιδιά Αυτόματη απενεργοποίηση ασφαλείας φούρνου Ένδειξη εναπομένουσας θερμότητας - Πλήκτρο ενεργοποίησης και απενεργοποίησης ON/OFF - Μήκος καλωδίου σύνδεσης: 120 cm - Συνολική ισχύς: Συνολικό φορτίο ηλεκτρικής σύνδεσης 3,65 kw - Διαστάσεις συσκευής (Υ x Π x Β): 595 x 595 x 548 mm - Ενεργειακή κλάση (ΕΕ 65/2014): A + Τύπος φούρνου / Συστήματα θέρμανσης - Εντοιχιζόμενος φούρνος με 13 τρόπους λειτουργίας: 4D Hotair, Hotair Eco, Πάνω & κάτω Θέρμανση, Πάνω & κάτω Θέρμανση Eco, Συνδυασμός θερμού αέρα με γκριλ, Γκριλ μεγάλης επιφάνειας, Γκριλ μικρής επιφάνειας, Βαθμίδα για πίτσα, Κάτω θέρμανση, Ήπιο ψήσιμο, Βαθμίδα ξεπαγώματος, Προθέρμανση, Διατήρηση θερμότητας Εύρος θερμοκρασίας 30 C C - Χωρητικότητα φούρνου: 71 lt Σχεδιασμός Περιστροφικός δακτύλιος πλοήγησης - Εσωτερική επιφάνεια φούρνου: Εμαγιέ ανθρακίτης Καθαρισμός Σύστημα πυρολυτικού αυτοκαθαρισμού του φούρνου Πλαϊνά στηρίγματα και ταψί κατάλληλα για πυρόλυση - Πόρτα με εσωτερική επιφάνεια από κρύσταλλο για εύκολο καθαρισμό Άνεση - 2,5 - TFT - έγχρωμη οθόνη με γραφικά και πλήκτρα αφής Προτεινόμενη θερμοκρασία Ένδειξη τρέχουσας θερμοκρασίας Ένδειξη προθέρμανσης Αυτόματα προγράμματα - Απαλό κλείσιμο πόρτας SoftClose, Απαλό άνοιγμα πόρτας SoftOpen Βοηθητικά συστήματα: Προγράμματα μαγειρέματος ΑutoPilot: 10 αυτόματα προγράμματα Ηλεκτρονικό ρολόι προγραμματιστής Γρήγορη και αυτόματη προθέρμανση Φωτισμός αλογόνου, (μπορεί να απενεργοποιηθεί) Ανεμιστήρας ψύξης Φτερωτή ανεμιστήρα από ανοξείδωτο ατσάλι Πλήκτρο πληροφοριών «i» - Νέος σχεδιασμός λαβής πόρτας Πλαϊνά / Ράγες στήριξης - Ράγες στήριξης, τηλεσκοπικός μηχανισμός προαιρετικός - 1 x εμαγιέ ρηχό ταψί, 1 x σχάρα συνδυασμού, 1 x ταψί γενικής χρήσης Περιβάλλον & Ασφάλεια Μέγιστη θερμοκρασία κρυστάλλου πόρτας 30 C Πλήκτρο ασφαλείας για παιδιά Αυτόματη απενεργοποίηση ασφαλείας φούρνου Ένδειξη εναπομένουσας θερμότητας Πλήκτρο έναρξης - Διακόπτης επαφής πόρτας - Μήκος καλωδίου σύνδεσης: 120 cm - Συνολική ισχύς: Συνολικό φορτίο ηλεκτρικής σύνδεσης 3,65 kw - Διαστάσεις συσκευής (Υ x Π x Β): 595 x 595 x 548 mm - Ενεργειακή κλάση (ΕΕ 65/2014): A +

13 Κουζίνες και Φούρνοι 13 Serie 8 HBG634HS1 Inox Serie 8 HBG655BS1 Inox Serie 8 HBG634BW1 Λευκό 4D Hotair EcoClean Direct 4D Hotair EcoClean Direct 4D Hotair EcoClean Direct Τύπος φούρνου / Συστήματα θέρμανσης - Εντοιχιζόμενος φούρνος με 13 τρόπους λειτουργίας: 4D Hotair, Hotair Eco, Πάνω & κάτω Θέρμανση, Πάνω & κάτω Θέρμανση Eco, Συνδυασμός θερμού αέρα με γκριλ, Γκριλ μεγάλης επιφάνειας, Γκριλ μικρής επιφάνειας, Βαθμίδα για πίτσα, Κάτω θέρμανση, Ήπιο ψήσιμο, Βαθμίδα ξεπαγώματος, Προθέρμανση, Διατήρηση θερμότητας Εύρος θερμοκρασίας 30 C C - Χωρητικότητα φούρνου: 71 lt Σχεδιασμός Περιστροφικός δακτύλιος πλοήγησης - Εσωτερική επιφάνεια φούρνου: Εμαγιέ ανθρακίτης Καθαρισμός Αυτοκαθαριζόμενη επιφάνεια ecoclean: Πίσω - Πόρτα με εσωτερική επιφάνεια από κρύσταλλο για εύκολο καθαρισμό Άνεση - 2,5 - TFT - έγχρωμη οθόνη με γραφικά και πλήκτρα αφής Προτεινόμενη θερμοκρασία Ένδειξη τρέχουσας θερμοκρασίας Ένδειξη προθέρμανσης - Απαλό κλείσιμο πόρτας SoftClose, Απαλό άνοιγμα πόρτας SoftOpen Ηλεκτρονικό ρολόι προγραμματιστής Γρήγορη και αυτόματη προθέρμανση Φωτισμός αλογόνου, (μπορεί να απενεργοποιηθεί) Ανεμιστήρας ψύξης Φτερωτή ανεμιστήρα από ανοξείδωτο ατσάλι Πλήκτρο πληροφοριών «i» - Νέος σχεδιασμός λαβής πόρτας StraightLine Πλαϊνά / Ράγες στήριξης - Τηλεσκοπικός μηχανισμός 2 επιπέδων, πλήρως επεκτεινόμενος, με λειτουργία στοπ - 1 x εμαγιέ ρηχό ταψί, 1 x σχάρα συνδυασμού, 1 x ταψί γενικής χρήσης Περιβάλλον & Ασφάλεια Θερμοκρασία κρυστάλλου παραθύρου max. 40 C Πλήκτρο ασφαλείας για παιδιά Αυτόματη απενεργοποίηση ασφαλείας φούρνου Ένδειξη εναπομένουσας θερμότητας Πλήκτρο έναρξης - Διακόπτης επαφής πόρτας Μήκος καλωδίου σύνδεσης: 120 cm - Συνολικό φορτίο ηλεκτρικής σύνδεσης: 3,65 ΚW - Διαστάσεις συσκευής (Υ x Π x Β): 595 x 595 x 548 mm - Ενεργειακή κλάση (ΕΕ 65/2014): A Τύπος φούρνου / Συστήματα θέρμανσης - Εντοιχιζόμενος φούρνος με 13 τρόπους λειτουργίας: 4D Hotair, Hotair Eco, Πάνω & κάτω Θέρμανση, Πάνω & κάτω Θέρμανση Eco, Συνδυασμός θερμού αέρα με γκριλ, Γκριλ μεγάλης επιφάνειας, Γκριλ μικρής επιφάνειας, Βαθμίδα για πίτσα, Κάτω θέρμανση, Ήπιο ψήσιμο, Βαθμίδα ξεπαγώματος, Προθέρμανση, Διατήρηση θερμότητας Εύρος θερμοκρασίας 30 C C - Χωρητικότητα φούρνου: 71 lt Σχεδιασμός Περιστροφικός δακτύλιος πλοήγησης - Εσωτερική επιφάνεια φούρνου: Εμαγιέ ανθρακίτης Καθαρισμός - Αυτοκαθαριζόμενη επιφάνεια ecoclean: Οροφή, Πλευρικά, Πίσω Πρόγραμμα EcoClean - Πόρτα με εσωτερική επιφάνεια από κρύσταλλο για εύκολο καθαρισμό Άνεση - 2,5 -TFT - έγχρωμη οθόνη με γραφικά και πλήκτρα αφής Προτεινόμενη θερμοκρασία Ένδειξη τρέχουσας θερμοκρασίας Ένδειξη προθέρμανσης, αυτόματα προγράμματα - Απαλό κλείσιμο πόρτας SoftClose, Απαλό άνοιγμα πόρτας SoftOpen Βοηθητικά συστήματα: Προγράμματα μαγειρέματος ΑutoPilot: 10 αυτόματα προγράμματα Ηλεκτρονικό ρολόι προγραμματιστής Γρήγορη και αυτόματη προθέρμανση Φωτισμός αλογόνου, (μπορεί να απενεργοποιηθεί) Ανεμιστήρας ψύξης Φτερωτή ανεμιστήρα από ανοξείδωτο ατσάλι Πλήκτρο πληροφοριών «i» - Νέος σχεδιασμός λαβής πόρτας Πλαϊνά / Ράγες στήριξης - Ράγες στήριξης, τηλεσκοπικός μηχανισμός προαιρετικός - 1 x εμαγιέ ρηχό ταψί, 1 x σχάρα συνδυασμού, 1 x ταψί γενικής χρήσης Περιβάλλον & Ασφάλεια Θερμοκρασία κρυστάλλου παραθύρου max. 40 C Πλήκτρο ασφαλείας για παιδιά Αυτόματη απενεργοποίηση ασφαλείας φούρνου Ένδειξη εναπομένουσας θερμότητας Πλήκτρο έναρξης - Διακόπτης επαφής πόρτας - Μήκος καλωδίου σύνδεσης: 120 cm - Συνολική ισχύς: Συνολικό φορτίο ηλεκτρικής σύνδεσης 3,65 kw - Διαστάσεις συσκευής (Υ x Π x Β): 595 x 595 x 548 mm - Ενεργειακή κλάση (ΕΕ 65/2014): A + Τύπος φούρνου / Συστήματα θέρμανσης - Εντοιχιζόμενος φούρνος με 13 τρόπους λειτουργίας: 4D Hotair, Hotair Eco, Πάνω & κάτω Θέρμανση, Πάνω & κάτω Θέρμανση Eco, Συνδυασμός θερμού αέρα με γκριλ, Γκριλ μεγάλης επιφάνειας, Γκριλ μικρής επιφάνειας, Βαθμίδα για πίτσα, Κάτω θέρμανση, Ήπιο ψήσιμο, Βαθμίδα ξεπαγώματος, Προθέρμανση, Διατήρηση θερμότητας Εύρος θερμοκρασίας 30 C C - Χωρητικότητα φούρνου: 71 lt Σχεδιασμός Περιστροφικός δακτύλιος πλοήγησης - Εσωτερική επιφάνεια φούρνου: Εμαγιέ ανθρακίτης Καθαρισμός Αυτοκαθαριζόμενη επιφάνεια ecoclean: Πίσω - Πόρτα με εσωτερική επιφάνεια από κρύσταλλο για εύκολο καθαρισμό Άνεση - 2,5 - TFT - έγχρωμη οθόνη με γραφικά και πλήκτρα αφής Προτεινόμενη θερμοκρασία Ένδειξη τρέχουσας θερμοκρασίας Ένδειξη προθέρμανσης - Απαλό κλείσιμο πόρτας SoftClose, Απαλό άνοιγμα πόρτας SoftOpen Ηλεκτρονικό ρολόι προγραμματιστής Γρήγορη και αυτόματη προθέρμανση Φωτισμός αλογόνου, (μπορεί να απενεργοποιηθεί) Ανεμιστήρας ψύξης Φτερωτή ανεμιστήρα από ανοξείδωτο ατσάλι Πλήκτρο πληροφοριών «i» - Νέος σχεδιασμός λαβής πόρτας StraightLine Πλαϊνά / Ράγες στήριξης - Ράγες στήριξης, τηλεσκοπικός μηχανισμός προαιρετικός - 1 x εμαγιέ ρηχό ταψί, 1 x σχάρα συνδυασμού, 1 x ταψί γενικής χρήσης Περιβάλλον & Ασφάλεια Θερμοκρασία κρυστάλλου παραθύρου max. 40 C Πλήκτρο ασφαλείας για παιδιά Αυτόματη απενεργοποίηση ασφαλείας φούρνου Ένδειξη εναπομένουσας θερμότητας Πλήκτρο έναρξης - Διακόπτης επαφής πόρτας - Μήκος καλωδίου σύνδεσης: 120 cm - Συνολική ισχύς: Συνολικό φορτίο ηλεκτρικής σύνδεσης 3,65 kw - Διαστάσεις συσκευής (Υ x Π x Β): 595 x 595 x 548 mm - Ενεργειακή κλάση (ΕΕ 65/2014): A +

14 14 Κουζίνες και Φούρνοι Εντοιχιζόμενοι φούρνοι 60 cm Serie 8 HBG634BB1 Μαύρο Serie 8 HBG632BS1 Inox HBA43T351 Inox 4D Hotair EcoClean Direct 4D Hotair Τύπος φούρνου / Συστήματα θέρμανσης - Εντοιχιζόμενος φούρνος με 13 τρόπους λειτουργίας: 4D Hotair, Hotair Eco, Πάνω & κάτω Θέρμανση, Πάνω & κάτω Θέρμανση Eco, Συνδυασμός θερμού αέρα με γκριλ, Γκριλ μεγάλης επιφάνειας, Γκριλ μικρής επιφάνειας, Βαθμίδα για πίτσα, Κάτω θέρμανση, Ήπιο ψήσιμο, Βαθμίδα ξεπαγώματος, Προθέρμανση, Διατήρηση θερμότητας Εύρος θερμοκρασίας 30 C C - Χωρητικότητα φούρνου: 71 lt Σχεδιασμός Περιστροφικός δακτύλιος πλοήγησης - Εσωτερική επιφάνεια φούρνου: Εμαγιέ ανθρακίτης Καθαρισμός Αυτοκαθαριζόμενη επιφάνεια ecoclean: Πίσω - Πόρτα με εσωτερική επιφάνεια από κρύσταλλο για εύκολο καθαρισμό Άνεση - 2,5 - TFT - έγχρωμη οθόνη με γραφικά και πλήκτρα αφής Προτεινόμενη θερμοκρασία Ένδειξη τρέχουσας θερμοκρασίας Ένδειξη προθέρμανσης - Απαλό κλείσιμο πόρτας SoftClose, Απαλό άνοιγμα πόρτας SoftOpen Ηλεκτρονικό ρολόι προγραμματιστής Γρήγορη και αυτόματη προθέρμανση Φωτισμός αλογόνου, (μπορεί να απενεργοποιηθεί) Ανεμιστήρας ψύξης Φτερωτή ανεμιστήρα από ανοξείδωτο ατσάλι Πλήκτρο πληροφοριών «i» - Νέος σχεδιασμός λαβής πόρτας StraightLine Πλαϊνά / Ράγες στήριξης - Ράγες στήριξης, τηλεσκοπικός μηχανισμός προαιρετικός - 1 x εμαγιέ ρηχό ταψί, 1 x σχάρα συνδυασμού, 1 x ταψί γενικής χρήσης Περιβάλλον & Ασφάλεια Θερμοκρασία κρυστάλλου παραθύρου max. 40 C Πλήκτρο ασφαλείας για παιδιά Αυτόματη απενεργοποίηση ασφαλείας φούρνου Ένδειξη εναπομένουσας θερμότητας Πλήκτρο έναρξης - Διακόπτης επαφής πόρτας - Μήκος καλωδίου σύνδεσης: 120 cm - Συνολική ισχύς: Συνολικό φορτίο ηλεκτρικής σύνδεσης 3,65 kw - Διαστάσεις συσκευής (Υ x Π x Β): 595 x 595 x 548 mm - Ενεργειακή κλάση (ΕΕ 65/2014): A + Τύπος φούρνου / Συστήματα θέρμανσης - Εντοιχιζόμενος φούρνος με 8 τρόπους λειτουργίας: 4D Hotair, Hotair Eco, Πάνω & κάτω Θέρμανση, Πάνω & κάτω Θέρμανση Eco, Συνδυασμός θερμού αέρα με γκριλ, Γκριλ μεγάλης επιφάνειας, Βαθμίδα για πίτσα, Βαθμίδα ξεπαγώματος Εύρος θερμοκρασίας 30 C C - Χωρητικότητα φούρνου: 71 lt Σχεδιασμός Περιστροφικός δακτύλιος πλοήγησης - Εσωτερική επιφάνεια φούρνου: Εμαγιέ ανθρακίτης Καθαρισμός - Πόρτα με εσωτερική επιφάνεια από κρύσταλλο για εύκολο καθαρισμό Άνεση - 2,5 - TFT - έγχρωμη οθόνη με γραφικά και πλήκτρα αφής Προτεινόμενη θερμοκρασία Ένδειξη τρέχουσας θερμοκρασίας Ένδειξη προθέρμανσης - Απαλό κλείσιμο πόρτας SoftClose, Απαλό άνοιγμα πόρτας SoftOpen Ηλεκτρονικό ρολόι προγραμματιστής Γρήγορη και αυτόματη προθέρμανση Φωτισμός αλογόνου, (μπορεί να απενεργοποιηθεί) Ανεμιστήρας ψύξης Φτερωτή ανεμιστήρα από ανοξείδωτο ατσάλι Πλήκτρο πληροφοριών «i» - Νέος σχεδιασμός λαβής πόρτας StraightLine Πλαϊνά / Ράγες στήριξης - Ράγες στήριξης, τηλεσκοπικός μηχανισμός προαιρετικός - 1 x σχάρα συνδυασμού, 1 x ταψί γενικής χρήσης Περιβάλλον & Ασφάλεια Θερμοκρασία κρυστάλλου παραθύρου max. 40 C Μηχανικό κλείδωμα πόρτας Πλήκτρο ασφαλείας για παιδιά Αυτόματη απενεργοποίηση ασφαλείας φούρνου Ένδειξη εναπομένουσας θερμότητας Πλήκτρο έναρξης - Διακόπτης επαφής πόρτας - Μήκος καλωδίου σύνδεσης: 120 cm - Συνολική ισχύς: Συνολικό φορτίο ηλεκτρικής σύνδεσης 3,65 kw - Διαστάσεις συσκευής (Υ x Π x Β): 595 x 595 x 548 mm - Ενεργειακή κλάση (ΕΕ 65/2014): A + Καθαρισμός - Πόρτα με εσωτερική επιφάνεια από κρύσταλλο για εύκολο καθαρισμό - Εσωτερική επιφάνεια φούρνου με αντικολλητικό εμαγιέ υψηλής αντοχής - Πίσω αυτοκαθαριζόμενη επιφάνεια EcoClean - Αναδιπλούμενο γκριλ για ευκολότερο καθαρισμό της οροφής του φούρνου - Νέο σύστημα εύκολης αφαίρεσης κρυστάλλων πόρτας Τύπος φούρνου / Συστήματα θέρμανσης - 5 τρόποι λειτουργίας: Πάνω & κάτω Θέρμανση, Γκριλ μεγάλο, Κάτω θέρμανση, 3D Hotair Plus, Συνδυασμός θερμού αέρα με γκριλ Τηλεσκοπικός μηχανισμός - 3πλός τηλεσκοπικός μηχανισμός Σχεδιασμός - Βυθιζόμενοι διακόπτες Περιβάλλον & Ασφάλεια Ενεργειακή κλάση (ΕΕ 65/2014): A Ωφέλιμος όγκος θαλάμου: 66 lt Φωτισμός φούρνου - Ηλεκτρονικό ρολόι προγραμματιστής - Ανεμιστήρας ψύξης - Νέο σύστημα εξαερισμού για χαμηλότερες θερμοκρασίες στον πίνακα χειρισμού και στο εξωτερικό κρύσταλλο της πόρτας - Πλήκτρο ασφαλείας για παιδιά - Τριπλό κρύσταλλο πόρτας Ταχύτητα - Γρήγορη και αυτόματη προθέρμανση Βασικός εξοπλισμός - 1 x σχάρα, 1 x εμαγιέ ταψί γενικής χρήσης - Ο συμπεριλαμβανόμενος εξοπλισμός διαθέτει λειτουργία στοπ για ασφαλές μαγείρεμα και αποτροπή πτώσης - Καλώδιο σύνδεσης (1,20 m) με βύσμα σούκο

15 Κουζίνες και Φούρνοι 15 Σετ εντοιχισμού φούρνου - αυτόνομης κεραμικής βάσης εστιών BA23FN648 HBA23B252 Inox PKE645D17 TouchSelect Καθαρισμός Πόρτα με εσωτερική επιφάνεια από κρύσταλλο για εύκολο καθαρισμό - Εσωτερική επιφάνεια φούρνου με αντικολλητικό εμαγιέ υψηλής αντοχής - Νέο σύστημα εύκολης αφαίρεσης κρυστάλλων πόρτας Τύπος φούρνου / Συστήματα θέρμανσης - 5 τρόποι λειτουργίας: Πάνω & κάτω Θέρμανση, Γκριλ μεγάλο, Κάτω θέρμανση, 3D Hotair Plus, Συνδυασμός θερμού αέρα με γκριλ Τηλεσκοπικός μηχανισμός - Τηλεσκοπικός μηχανισμός, προαιρετικός Σχεδιασμός - Βυθιζόμενοι διακόπτες Περιβάλλον & Ασφάλεια Ενεργειακή κλάση (ΕΕ 65/2014): A Ωφέλιμος όγκος θαλάμου: 66 lt Φωτισμός φούρνου - Ηλεκτρονικό ρολόι προγραμματιστής - Ανεμιστήρας ψύξης - Νέο σύστημα εξαερισμού για χαμηλότερες θερμοκρασίες στον πίνακα χειρισμού και στο εξωτερικό κρύσταλλο της πόρτας - Πλήκτρο ασφαλείας για παιδιά - Τριπλό κρύσταλλο πόρτας Ταχύτητα - Γρήγορη και αυτόματη προθέρμανση Βασικός εξοπλισμός - 1 x σχάρα, 1 x εμαγιέ ταψί γενικής χρήσης - Ο συμπεριλαμβανόμενος εξοπλισμός διαθέτει λειτουργία στοπ για ασφαλές μαγείρεμα και αποτροπή πτώσης - Καλώδιο σύνδεσης (1,20 m) με βύσμα σούκο Μοντέρνο Inox περιμετρικό πλαίσιο Χειριστήριο TouchSelect Ψηφιακές ενδείξεις Πλήρως ηλεκτρονικός έλεγχος με 17 βαθμίδες ισχύος - 4 ζώνες μαγειρέματος HighSpeed, συμπεριλαμβάνοντας: Μπροστά αριστερά: 1,2 kw mm Πίσω αριστερά: 2 kw mm Πίσω δεξιά: 1,2 kw mm Μπροστά δεξιά: 2,2 kw mm Λειτουργία ReStart 2 βαθμίδες ένδειξης υπολοίπου θερμότητας για κάθε ζώνη (H/h) Κλείδωμα ασφαλείας για παιδιά Αυτόματη απενεργοποίηση ασφαλείας - Συνολικό φορτίο 6600 W Διαστάσεις - Διαστάσεις συσκευής (Π / Β): 583 / 513 mm

16 16 Κουζίνες και Φούρνοι Σετ εντοιχισμού φούρνου - αυτόνομης κεραμικής βάσης εστιών BA23FN649 HBA23B150 Inox PKE645D17 TouchSelect Καθαρισμός Πόρτα με εσωτερική επιφάνεια από κρύσταλλο για εύκολο καθαρισμό - Εσωτερική επιφάνεια φούρνου με αντικολλητικό εμαγιέ υψηλής αντοχής - Νέο σύστημα εύκολης αφαίρεσης κρυστάλλων πόρτας Τύπος φούρνου / Συστήματα θέρμανσης - 5 τρόποι λειτουργίας: Πάνω & κάτω Θέρμανση, Γκριλ μεγάλο, Κάτω θέρμανση, 3D Hotair Plus, Συνδυασμός θερμού αέρα με γκριλ Τηλεσκοπικός μηχανισμός - Τηλεσκοπικός μηχανισμός, προαιρετικός Σχεδιασμός - Βυθιζόμενοι διακόπτες Περιβάλλον & Ασφάλεια Ενεργειακή κλάση (ΕΕ 65/2014): A Ωφέλιμος όγκος θαλάμου: 66 lt Φωτισμός φούρνου - Ηλεκτρονικό ρολόι προγραμματιστής - Ανεμιστήρας ψύξης - Νέο σύστημα εξαερισμού για χαμηλότερες θερμοκρασίες στον πίνακα χειρισμού και στο εξωτερικό κρύσταλλο της πόρτας - Πλήκτρο ασφαλείας για παιδιά - Τριπλό κρύσταλλο πόρτας Ταχύτητα - Γρήγορη και αυτόματη προθέρμανση Βασικός εξοπλισμός - 1 x σχάρα, 1 x εμαγιέ ταψί γενικής χρήσης - Ο συμπεριλαμβανόμενος εξοπλισμός διαθέτει λειτουργία στοπ για ασφαλές μαγείρεμα και αποτροπή πτώσης - Καλώδιο σύνδεσης (1,20 m) με βύσμα σούκο Μοντέρνο Inox περιμετρικό πλαίσιο Χειριστήριο TouchSelect Ψηφιακές ενδείξεις Πλήρως ηλεκτρονικός έλεγχος με 17 βαθμίδες ισχύος - 4 ζώνες μαγειρέματος HighSpeed, συμπεριλαμβάνοντας: Μπροστά αριστερά: 1,2 kw mm Πίσω αριστερά: 2 kw mm Πίσω δεξιά: 1,2 kw mm Μπροστά δεξιά: 2,2 kw mm Λειτουργία ReStart 2 βαθμίδες ένδειξης υπολοίπου θερμότητας για κάθε ζώνη (H/h) Κλείδωμα ασφαλείας για παιδιά Αυτόματη απενεργοποίηση ασφαλείας - Συνολικό φορτίο 6600 W Διαστάσεις - Διαστάσεις συσκευής (Π / Β): 583 / 513 mm

17 Κουζίνες και Φούρνοι 17 Εντοιχιζόμενος φούρνος 90 cm Εντοιχιζόμενος φούρνος με ενσωματωμένα μικροκύματα HVA331BS0 Inox Serie 8 CMG633BS1 Inox Καθαρισμός - Εσωτερική επιφάνεια φούρνου με αντικολλητικό εμαγιέ υψηλής αντοχής - Πόρτα με εσωτερική επιφάνεια από κρύσταλλο για εύκολο καθαρισμό Τύπος φούρνου / Συστήματα θέρμανσης - 7 τρόποι λειτουργίας: Κυκλοφορία αέρα με κάτω θέρμανση, Πάνω & κάτω Θέρμανση, Hotair Eco, Συνδυασμός θερμού αέρα με γκριλ, Βαθμίδα για πίτσα, Γκριλ μεγάλης επιφάνειας Σχεδιασμός - Σταθεροί διακόπτες Περιβάλλον & Ασφάλεια Φωτισμός φούρνου Ηλεκτρονικό ρολόι προγραμματιστής Ανεμιστήρας ψύξης Ενεργειακή κλάση (ΕΕ 65/2014): B - Ωφέλιμος όγκος θαλάμου: 77 lt Βασικός εξοπλισμός - 1 x εμαγιέ ρηχό ταψί, 1 x σχάρα - Ο συμπεριλαμβανόμενος εξοπλισμός διαθέτει λειτουργία στοπ για ασφαλές μαγείρεμα και αποτροπή πτώσης Τύπος φούρνου / Συστήματα θέρμανσης - Εντοιχιζόμενος φούρνος με 6 τρόπους λειτουργίας: 4D Hotair, Hotair Eco, Συνδυασμός θερμού αέρα με γκριλ, Γκριλ μεγάλης επιφάνειας, Γκριλ μικρής επιφάνειας, Προθέρμανση - Επιπρόσθετες λειτουργίες θέρμανσης: Μικροκύματα, Συνδυασμός με μικροκύματα - Εύρος θερμοκρασίας 30 C C - Μέγιστη ισχύς: 1000 W, 5 βαθμίδες ισχύος μικροκυμάτων (90 W, 180 W, 360 W, 600 W, 1000 W) με Τεχνολογία Inverter - Χωρητικότητα φούρνου: 45 lt Σχεδιασμός - Περιστροφικός δακτύλιος πλοήγησης - Εσωτερικό φούρνου από Εσωτερική επιφάνεια φούρνου: Εμαγιέ ανθρακίτης Καθαρισμός - Εσωτερικό πόρτας με ευκολία στο καθάρισμα Άνεση 2,5 - TFT - έγχρωμη οθόνη με γραφικά και πλήκτρα αφής Προτεινόμενη θερμοκρασία Ένδειξη τρέχουσας θερμοκρασίας Ένδειξη προθέρμανσης Αυτόματα προγράμματα Απαλό κλείσιμο πόρτας SoftClose, Απαλό άνοιγμα πόρτας SoftOpen Βοηθητικά συστήματα: Προγράμματα μαγειρέματος ΑutoPilot: 14 αυτόματα προγράμματα Ηλεκτρονικό ρολόι προγραμματιστής Γρήγορη και αυτόματη προθέρμανση Φωτισμός LED, (μπορεί να απενεργοποιηθεί) Ανεμιστήρας ψύξης Φτερωτή ανεμιστήρα από ανοξείδωτο ατσάλι Πλήκτρο πληροφοριών «i» - Νέος σχεδιασμός λαβής πόρτας Πλαϊνά / Ράγες στήριξης - Ράγες στήριξης, τηλεσκοπικός μηχανισμός προαιρετικός - 1 x σχάρα συνδυασμού, 1 x ταψί γενικής χρήσης Περιβάλλον & Ασφάλεια Μηχανικό κλείδωμα πόρτας Πλήκτρο ασφαλείας για παιδιά Αυτόματη απενεργοποίηση ασφαλείας φούρνου Ένδειξη εναπομένουσας θερμότητας Πλήκτρο ενεργοποίησης και απενεργοποίησης ON/OFF - Διακόπτης επαφής πόρτας Μήκος καλωδίου σύνδεσης: 120 cm Συνολική ισχύς: Συνολικό φορτίο ηλεκτρικής σύνδεσης 3,65 kw Διαστάσεις συσκευής (Υ x Π x Β): 455 x 595 x 548 mm - Θερμοκρασία κρυστάλλου παραθύρου max. 40 C

18 18 Κουζίνες και Φούρνοι Φούρνοι μικροκυμάτων Slim Serie 8 BEL634GS1 Inox Serie 8 BFL634GW1 Λευκό Serie 8 BFL634GB1 Μαύρο Τύπος φούρνου / Συστήματα θέρμανσης - Φούρνος μικροκυμάτων με 2 λειτουργίες θέρμανσης: Μικροκύματα, Γκριλ χαλαζία - Συνδυασμός Γκριλ και ισχύος μικροκυμάτων 360 / 180 / 90 W - Μέγιστη ισχύς: 900 W, 5 βαθμίδες ισχύος μικροκυμάτων (90 W, 180 W, 360 W, 600 W, 900 W) με Τεχνολογία Inverter - Χωρητικότητα φούρνου: 21 lt Σχεδιασμός - Φωτιζόμενος περιστροφικός δακτύλιος, Χειρισμός Touch Control - Εσωτερικό φούρνου από ανοξείδωτο χάλυβα Καθαρισμός - Πόρτα με εσωτερική επιφάνεια από κρύσταλλο για εύκολο καθαρισμό Άνεση - 2,5 - TFT - έγχρωμη οθόνη με γραφικά και πλήκτρα αφής - ΑutoPilot: 10 αυτόματα προγράμματα - Περιστρεφόμενη πόρτα με άνοιγμα στο πλάι προς τα αριστερά Βοηθητικά συστήματα: Προγράμματα μαγειρέματος - Φωτισμός LED Πλήκτρο πληροφοριών «i» - Άνοιγμα πόρτας με πλήκτρο Πλαϊνά / Ράγες στήριξης - 1 x γυάλινο ταψί, 1 x σχάρα Περιβάλλον & Ασφάλεια - Πλήκτρο ενεργοποίησης και απενεργοποίησης ON/OFF Μήκος καλωδίου σύνδεσης: 150 cm Συνολική ισχύς: 1,99 kw - Διαστάσεις συσκευής (Υ x Π x Β): 382 x 594 x 318 mm Τύπος φούρνου / Συστήματα θέρμανσης - Μέγιστη ισχύς: 900 W, 5 βαθμίδες ισχύος μικροκυμάτων (90 W, 180 W, 360 W, 600 W, 900 W) με Τεχνολογία Inverter - Χωρητικότητα φούρνου: 21 lt Σχεδιασμός - Φωτιζόμενος περιστροφικός δακτύλιος, Χειρισμός Touch Control - Εσωτερικό φούρνου από ανοξείδωτο χάλυβα Καθαρισμός - Πόρτα με εσωτερική επιφάνεια από κρύσταλλο για εύκολο καθαρισμό Άνεση - 2,5 - TFT - έγχρωμη οθόνη με γραφικά και πλήκτρα αφής - ΑutoPilot: 7 αυτόματα προγράμματα - Περιστρεφόμενη πόρτα με άνοιγμα στο πλάι προς τα αριστερά Βοηθητικά συστήματα: Προγράμματα μαγειρέματος - Φωτισμός LED Πλήκτρο πληροφοριών «i» - Άνοιγμα πόρτας με πλήκτρο Περιβάλλον & Ασφάλεια - Πλήκτρο ενεργοποίησης και απενεργοποίησης ON/OFF Μήκος καλωδίου σύνδεσης: 150 cm Συνολική ισχύς: 1,22 kw - Διαστάσεις συσκευής (Υ x Π x Β): 382 x 594 x 318 mm Τύπος φούρνου / Συστήματα θέρμανσης - Μέγιστη ισχύς: 900 W, 5 βαθμίδες ισχύος μικροκυμάτων (90 W, 180 W, 360 W, 600 W, 900 W) με Τεχνολογία Inverter - Χωρητικότητα φούρνου: 21 lt Σχεδιασμός - Φωτιζόμενος περιστροφικός δακτύλιος, Χειρισμός Touch Control - Εσωτερικό φούρνου από ανοξείδωτο χάλυβα Καθαρισμός - Πόρτα με εσωτερική επιφάνεια από κρύσταλλο για εύκολο καθαρισμό Άνεση - 2,5 -TFT- έγχρωμη οθόνη με γραφικά και πλήκτρα αφής - ΑutoPilot: 7 αυτόματα προγράμματα - Περιστρεφόμενη πόρτα με άνοιγμα στο πλάι προς τα αριστερά Βοηθητικά συστήματα: Προγράμματα μαγειρέματος - Φωτισμός LED Πλήκτρο πληροφοριών «i» - Άνοιγμα πόρτας με πλήκτρο Περιβάλλον & Ασφάλεια - Πλήκτρο ενεργοποίησης και απενεργοποίησης ON/OFF Μήκος καλωδίου σύνδεσης: 150 cm Συνολική ισχύς: 1,22 kw - Διαστάσεις συσκευής (Υ x Π x Β): 382 x 594 x 318 mm

19 Κουζίνες και Φούρνοι 19 Πλήρως αυτόματη καφετιέρα εσπρέσσο Θερμαινόμενο συρτάρι Serie 8 CTL636ES1 Inox Serie 8 BIC630NS1 Inox Γεύση και άρωμα SensoFlow System: Καινοτόμο θερμαντικό σύστημα AromaPro Concept: Ιδανική πίεση για βέλτιστη εξαγωγή αρώματος - Λειτουργία με ένα άγγιγμα: Ristreto, Espresso, Espresso Macchiato, Coffee, Cappuccino, Latte Macchiato, Caffe Latte - AromaDouble Shot: Έξτρα δυνατός καφές με λιγότερο πικράδα, χάρη σε δύο διαδικασίες άλεσης και παρασκευής - Η θερμοκρασία κάθε ροφήματος μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά: 3 επίπεδα ρυθμίσεων για καφέ, 4 επίπεδα ρυθμίσεων για ζεστό νερό - Φίλτρο σωματιδίων νερού Brita: Μειώνει την περιεκτικότητα του νερού σε άλατα και φιλτράρει εκείνες τις ουσίες που επηρεάζουν την οσμή και τη γεύση του Ευκολία και Άνεση - TFT οθόνη με διαδραστικό μενού - MyCoffee: Αποθήκευση 8 αγαπημένων ροφημάτων με διαφορετικά ονόματα και ρυθμιζόμενη ανάμιξη γάλακτος και espresso - IndividualCupVolume: Ρυθμιζόμενα ξεχωριστά μεγέθη κούπας για να εξασφαλιστεί οτι η κούπα σας θα γεμίσει ακριβώς όσο θα θέλατε - Τα ακροφύσια του καφέ και το γάλακτος ρυθμίζονται σε ύψος: Ακόμη και ποτήρια Latte Macchiato ύψους 15 cm χωράνε από κάτω - OneTouch DoubleCup: Για την προετοιμασία δύο ροφημάτων καφέ ή γάλακτος την ίδια στιγμή Αποσπώμενη 2,4 lt δεξαμενή νερού - Έγκαιρη προειδοποίηση όταν τα δοχεία νερού ή κόκκων πλησιάζει να αδειάσουν - Ευέλικτη λύση για το γάλα: Αποφασίστε μόνοι σας αν προτιμάτε να συνδέσετε το δοχείο γάλακτος που περιλαμβάνεται ή τη χρήση οποιουδήποτε άλλου δοχείου, π.χ. ένα κουτί γάλα Eπίδοση - CoffeeSensorPro: Η μονάδα άλεσης προσαρμόζεται αυτόματα στην ποικιλία κόκκων καφέ Αντλία νερού με πίεση 19 bar Ξεχωριστή θήκη για αλεσμένο καφέ π.χ. καφέ χωρίς καφεΐνη - Εγγύηση φλιτζανιών: Σταθερά υψηλή ποιότητα από το πρώτο φλιτζάνι μέχρι και το φλιτζάνια (ισχύει για μη εμπορική χρήση εντός 24 μηνών) Yγιεινή - Αποσπώμενη μονάδα παρασκευής καφέ: Εύκολος και υγιεινός καθαρισμός κάτω από τρεχούμενο νερό - AutoMilkClean: Πλήρως αυτόματος καθαρισμός με ατμό του συστήματος γάλακτος μετά από κάθε ρόφημα - Λειτουργία καθαρισμού SinglePortion Cleaning που εγγυάται κορυφαία ποιότητα γεύσης καφέ αλλά και διασφάλιση υψηλής υγιεινής: Άδειασμα όλων των σωληνώσεων μετά από κάθε διαδικασία παρασκευής ροφήματος - Πλήρως αυτόματη λειτουργία αφαλάτωσης και καθαρισμού του προγράμματος Λειτουργία - Θερμαινόμενη επιφάνεια από κρύσταλλο που έχει υποστεί ειδική σκλήρυνση - Λειτουργίες: φούσκωμα ζύμης,ελαφρύ ξεπάγωμα, διατήρηση θερμοκρασίας ροφημάτων και φαγητών,προθέρμανση πιατικών / σκευών - Ρύθμιση θερμοκρασίας σε 4 επίπεδα (30-80 C θερμοκρασία κρυστάλλινης επιφάνειας) Άνεση - Μέγιστη χωρητικότητα 20 λίτρων και φόρτωση έως 25 κιλά: 64 φλυτζάνια Espresso ή 12 πιάτα (26 cm) Τηλεσκοπικό συρτάρι Σύστημα ανοίγματος με την πίεση της πρόσοψης (push-pull) - Ιδιαίτερα χαμηλή θερμοκρασία στην πρόσοψη Τεχνικά Χαρακτηριστικά Μήκος καλωδίου σύνδεσης: 150 cm Ισχύς σύνδεσης 0,81 kw - Διαστάσεις συσκευής (Υ x Π x Β): 140 x 595 x 548 mm

20 20 Κουζίνες και Φούρνοι Εντοιχιζόμενες κουζίνες HEG73B550 Inox HEG34S550 Inox HEG34B520 Λευκό Καθαρισμός - Τεχνολογία αυτοκαθαρισμού (Πυρόλυση) με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρία επίπεδα καθαρισμού - Κρυστάλλινη εσωτερική πόρτα για ιδιαίτερα εύκολο καθάρισμα - Εσωτερική επιφάνεια φούρνου με αντικολλητικό εμαγιέ υψηλής αντοχής Τύπος φούρνου / Συστήματα θέρμανσης - 9 τρόποι λειτουργίας: Πάνω & κάτω Θέρμανση, Γκριλ μικρής επιφάνειας, Hotair Eco, Γκριλ μεγάλο, Κάτω θέρμανση, 3D Hotair Plus, Συνδυασμός θερμού αέρα με γκριλ, Βαθμίδα για πίτσα, Βαθμίδα ξεπαγώματος Τηλεσκοπικός μηχανισμός - Τηλεσκοπικός μηχανισμός, προαιρετικός Σχεδιασμός - Βυθιζόμενοι διακόπτες - Απαλό κλείσιμο πόρτας SoftClose Περιβάλλον & Ασφάλεια Ενεργειακή κλάση (ΕΕ 65/2014): A Ωφέλιμος όγκος θαλάμου: 63 lt Φωτισμός φούρνου Ηλεκτρονικό ρολόι προγραμματιστής Αυτόματη απενεργοποίηση ασφαλείας φούρνου - Ανεμιστήρας ψύξης - Νέο σύστημα εξαερισμού για χαμηλότερες θερμοκρασίες στον πίνακα χειρισμού και στο εξωτερικό κρύσταλλο της πόρτας - Πλήκτρο ασφαλείας για παιδιά - Τετραπλό κρύσταλλο πόρτας Ταχύτητα - Γρήγορη και αυτόματη προθέρμανση Βασικός εξοπλισμός - 1 x εμαγιέ ρηχό ταψί, 1 x σχάρα, 1 x εμαγιέ ταψί γενικής χρήσης, 1 x στήριγμα ταψιών κατά την πυρόλυση - Ο συμπεριλαμβανόμενος εξοπλισμός διαθέτει λειτουργία στοπ για ασφαλές μαγείρεμα και αποτροπή πτώσης Καθαρισμός - Πόρτα με εσωτερική επιφάνεια από κρύσταλλο για εύκολο καθαρισμό - Εσωτερική επιφάνεια φούρνου με αντικολλητικό εμαγιέ υψηλής αντοχής - Πίσω αυτοκαθαριζόμενη επιφάνεια EcoClean - Αναδιπλούμενο γκριλ για ευκολότερο καθαρισμό της οροφής του φούρνου - Νέο σύστημα εύκολης αφαίρεσης κρυστάλλων πόρτας Τύπος φούρνου / Συστήματα θέρμανσης - 8 τρόποι λειτουργίας: Πάνω & κάτω Θέρμανση, Γκριλ μικρής επιφάνειας, Γκριλ μεγάλο, Κάτω θέρμανση, 3D Hotair Plus, Συνδυασμός θερμού αέρα με γκριλ, Βαθμίδα για πίτσα, Βαθμίδα ξεπαγώματος - ΑutoPilot: 10 αυτόματα προγράμματα Τηλεσκοπικός μηχανισμός - Τηλεσκοπικός μηχανισμός 2 επιπέδων Σχεδιασμός - Βυθιζόμενοι διακόπτες - Απαλό κλείσιμο πόρτας SoftClose Περιβάλλον & Ασφάλεια Ενεργειακή κλάση ( ΕΕ 65/2014): A Ωφέλιμος όγκος θαλάμου: 66 lt Φωτισμός φούρνου Ηλεκτρονικό ρολόι προγραμματιστής - Ανεμιστήρας ψύξης - Νέο σύστημα εξαερισμού για χαμηλότερες θερμοκρασίες στον πίνακα χειρισμού και στο εξωτερικό κρύσταλλο της πόρτας - Πλήκτρο ασφαλείας για παιδιά - Τριπλό κρύσταλλο πόρτας Ταχύτητα - Γρήγορη και αυτόματη προθέρμανση Βασικός εξοπλισμός - 1 x εμαγιέ ρηχό ταψί, 1 x σχάρα, 1 x εμαγιέ ταψί γενικής χρήσης - Ο συμπεριλαμβανόμενος εξοπλισμός διαθέτει λειτουργία στοπ για ασφαλές μαγείρεμα και αποτροπή πτώσης Καθαρισμός - Πόρτα με εσωτερική επιφάνεια από κρύσταλλο για εύκολο καθαρισμό - Εσωτερική επιφάνεια φούρνου με αντικολλητικό εμαγιέ υψηλής αντοχής - Πίσω αυτοκαθαριζόμενη επιφάνεια EcoClean - Αναδιπλούμενο γκριλ για ευκολότερο καθαρισμό τηςοροφής του φούρνου - Νέο σύστημα εύκολης αφαίρεσης κρυστάλλων πόρτας Τύπος φούρνου / Συστήματα θέρμανσης - 8 τρόποι λειτουργίας: Πάνω & κάτω Θέρμανση, Γκριλ μικρής επιφάνειας, Γκριλ μεγάλο, Κάτω θέρμανση, 3D Hotair Plus, Συνδυασμός θερμού αέρα με γκριλ, Βαθμίδα για πίτσα, Βαθμίδα ξεπαγώματος - ΑutoPilot: 10 αυτόματα προγράμματα Τηλεσκοπικός μηχανισμός - Τηλεσκοπικός μηχανισμός, προαιρετικός Σχεδιασμός - Βυθιζόμενοι διακόπτες - Απαλό κλείσιμο πόρτας SoftClose Περιβάλλον & Ασφάλεια Ενεργειακή κλάση (ΕΕ 65/2014): A Ωφέλιμος όγκος θαλάμου: 66 lt Φωτισμός φούρνου Ηλεκτρονικό ρολόι προγραμματιστής - Ανεμιστήρας ψύξης - Νέο σύστημα εξαερισμού για χαμηλότερες θερμοκρασίες στον πίνακα χειρισμού και στο εξωτερικό κρύσταλλο της πόρτας - Πλήκτρο ασφαλείας για παιδιά - Τριπλό κρύσταλλο πόρτας Ταχύτητα - Γρήγορη και αυτόματη προθέρμανση Βασικός εξοπλισμός - 1 x εμαγιέ ρηχό ταψί, 1 x σχάρα, 1 x εμαγιέ ταψί γενικής χρήσης - Ο συμπεριλαμβανόμενος εξοπλισμός διαθέτει λειτουργία στοπ για ασφαλές μαγείρεμα και αποτροπή πτώσης

21 Κουζίνες και Φούρνοι 21 Σετ εντοιχισμού κουζινών - κεραμικών βάσεων εστιών HEG34B560 Μαύρο BA23CN631 Καθαρισμός - Πόρτα με εσωτερική επιφάνεια από κρύσταλλο για εύκολο καθαρισμό - Εσωτερική επιφάνεια φούρνου με αντικολλητικό εμαγιέ υψηλής αντοχής - Πίσω αυτοκαθαριζόμενη επιφάνεια EcoClean - Αναδιπλούμενο γκριλ για ευκολότερο καθαρισμό της οροφής του φούρνου - Νέο σύστημα εύκολης αφαίρεσης κρυστάλλων πόρτας Τύπος φούρνου / Συστήματα θέρμανσης - 8 τρόποι λειτουργίας: Πάνω & κάτω Θέρμανση, Γκριλ μικρής επιφάνειας, Γκριλ μεγάλο, Κάτω θέρμανση, 3D Hotair Plus, Συνδυασμός θερμού αέρα με γκριλ, Βαθμίδα για πίτσα, Βαθμίδα ξεπαγώματος - ΑutoPilot: 10 αυτόματα προγράμματα Τηλεσκοπικός μηχανισμός - Τηλεσκοπικός μηχανισμός, προαιρετικός Σχεδιασμός - Βυθιζόμενοι διακόπτες - Απαλό κλείσιμο πόρτας SoftClose Περιβάλλον & Ασφάλεια Ενεργειακή κλάση (ΕΕ 65/2014): A Ωφέλιμος όγκος θαλάμου: 66 lt Φωτισμός φούρνου Ηλεκτρονικό ρολόι προγραμματιστής - Ανεμιστήρας ψύξης - Νέο σύστημα εξαερισμού για χαμηλότερες θερμοκρασίες στον πίνακα χειρισμού και στο εξωτερικό κρύσταλλο της πόρτας - Πλήκτρο ασφαλείας για παιδιά - Τριπλό κρύσταλλο πόρτας Ταχύτητα - Γρήγορη και αυτόματη προθέρμανση Βασικός εξοπλισμός - 1 x εμαγιέ ρηχό ταψί, 1 x σχάρα, 1 x εμαγιέ ταψί γενικής χρήσης - Ο συμπεριλαμβανόμενος εξοπλισμός διαθέτει λειτουργία στοπ για ασφαλές μαγείρεμα και αποτροπή πτώσης HEA23B150 Inox Καθαρισμός - Πόρτα με εσωτερική επιφάνεια από κρύσταλλο για εύκολο καθαρισμό - Εσωτερική επιφάνεια φούρνου με αντικολλητικό εμαγιέ υψηλής αντοχής - Νέο σύστημα εύκολης αφαίρεσης κρυστάλλων πόρτας Τύπος φούρνου / Συστήματα θέρμανσης - 5 τρόποι λειτουργίας: Πάνω & κάτω Θέρμανση, Γκριλ μεγάλο, Κάτω θέρμανση, 3D Hotair Plus, Συνδυασμός θερμού αέρα με γκριλ Τηλεσκοπικός μηχανισμός - Τηλεσκοπικός μηχανισμός, προαιρετικός Σχεδιασμός - Βυθιζόμενοι διακόπτες Περιβάλλον & Ασφάλεια Ενεργειακή κλάση (ΕΕ 65/2014): A Ωφέλιμος όγκος θαλάμου: 66 lt Φωτισμός φούρνου - Ηλεκτρονικό ρολόι προγραμματιστής - Ανεμιστήρας ψύξης - Νέο σύστημα εξαερισμού για χαμηλότερες θερμοκρασίες στον πίνακα χειρισμού και στο εξωτερικό κρύσταλλο της πόρτας - Πλήκτρο ασφαλείας για παιδιά - Τριπλό κρύσταλλο πόρτας Ταχύτητα - Γρήγορη και αυτόματη προθέρμανση Βασικός εξοπλισμός - 1 x σχάρα, 1 x εμαγιέ ταψί γενικής χρήσης - Ο συμπεριλαμβανόμενος εξοπλισμός διαθέτει λειτουργία στοπ για ασφαλές μαγείρεμα και αποτροπή πτώσης NKF645G17G - Μοντέρνο Inox περιμετρικό πλαίσιο - 4 ζώνες μαγειρέματος HighSpeed, συμπεριλαμβάνοντας 1 διπλή ζώνη μαγειρέματος: Μπροστά αριστερά: 1,2 kw mm Πίσω αριστερά: 2,2 kw mm Πίσω δεξιά: 1,2 kw mm Μπροστά δεξιά: 0,4 kw, 1,7 kw mm, 80 mm (Ζώνη καφέ) Ένδειξη υπολοίπου θερμότητας Διεύρυνση ζώνης μέσω διακόπτη της κουζίνας - Συνολικό φορτίο 6300 W Διαστάσεις - Διαστάσεις συσκευής (Π / Β): 583 / 513 mm

Bosch σε κάθε λεπτομέρεια

Bosch σε κάθε λεπτομέρεια «Δεν θα άντεχα ποτέ τη σκέψη ότι κάποιος θα επιθεωρούσε ένα από τα προϊόντα μου και θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει ως κατώτερο κατά κάποια έννοια. Για το λόγο αυτό, προσπαθώ πάντα και με συνέπεια να παράγω

Διαβάστε περισσότερα

Είναι Pitsos. Είναι σπίτι. Οικιακές Συσκευές

Είναι Pitsos. Είναι σπίτι. Οικιακές Συσκευές Είναι Pitsos. Είναι σπίτι. Οικιακές Συσκευές Kατάλογος Απρίλιος 2017 Περιεχόμενα Κουζίνες και Φούρνοι Pitsos...4 Εστίες Pitsos...16 Απορροφητήρες Pitsos...22 Συσκευές Ψύξης Pitsos...30 Πλυντήρια Πιάτων

Διαβάστε περισσότερα

TR4110IX. Victoria. Κουζίνα "Victoria" 110x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Επαγωγική Εστία, Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο

TR4110IX. Victoria. Κουζίνα Victoria 110x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Επαγωγική Εστία, Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο Κουζίνα "" 110x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Επαγωγική Εστία, Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709195076 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE ΚΥΡΙΩΣ ΦΟΥΡΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

SFPR9604NX. Λειτουργίες. Επιλογές. Dolce Stil Novo

SFPR9604NX. Λειτουργίες. Επιλογές. Dolce Stil Novo Φούρνος αερόθερμος πυρολυτικός, 90x48 εκ, Μαύρο/inox, Αισθητική, Ενεργειακή Κλάση A+ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709258238 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE

Διαβάστε περισσότερα

TR4110IP. Victoria. Κουζίνα "Victoria" 110x60 cm, Μπεζ, 3 φούρνοι Επαγωγική Εστία, Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο

TR4110IP. Victoria. Κουζίνα Victoria 110x60 cm, Μπεζ, 3 φούρνοι Επαγωγική Εστία, Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο Κουζίνα "" 110x60 cm, Μπεζ, 3 φούρνοι Επαγωγική Εστία, Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709195069 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE ΚΥΡΙΩΣ ΦΟΥΡΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

SFP6604STNR. Λειτουργίες. Dolce Stil Novo

SFP6604STNR. Λειτουργίες. Dolce Stil Novo Φούρνος αερόθερμος, υποβοήθηση ατμού, πυρολυτικός 60 εκ, Μαύρο/ορείχαλκος, Ενερ. Κλάση A+ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709244514 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO

Διαβάστε περισσότερα

TR93X νέο. Victoria. Κουζίνα "Victoria" 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση BA Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr

TR93X νέο. Victoria. Κουζίνα Victoria 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση BA Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr TR93X νέο Κουζίνα "" 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση BA Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709191016 ΕΣΤΙΑ: Εμπρός Δεξιά: 1.80kW Πίσω Δεξιά: 2.90kW Εμπρός Κέντρο: 1.00kW Πίσω

Διαβάστε περισσότερα

SF750OT. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2

SF750OT. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2 Φούρνος Ηλεκτρικός πολυλειτουργικός, ορειχάλκινος, 60 εκ. Αισθητική Cortina. Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709172534 Προγράμματα / Λειτουργίες Λειτουργία καθαρισμού:

Διαβάστε περισσότερα

SF750RWX. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2

SF750RWX. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2 Φούρνος Ηλεκτρικός πολυλειτουργικός, κόκκινο κρασί, 60 εκ. Αισθητική Cortina. Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709166410 Προγράμματα / Λειτουργίες Λειτουργία καθαρισμού:

Διαβάστε περισσότερα

SF9390X1. Λειτουργίες. Επιλογές. classic

SF9390X1. Λειτουργίες. Επιλογές. classic Φούρνος, 90 εκ, πολυλειτουργικός, 115 λίτρων Σειρά Classic, Inox, Ενεργειακή κλάση A+ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709234614 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE

Διαβάστε περισσότερα

SF140. linea. Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Inox & Stopsol, Αισθητική Linea, Ενεργειακή Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.

SF140. linea. Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Inox & Stopsol, Αισθητική Linea, Ενεργειακή Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco. SF140 linea Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Inox & Stopsol, Αισθητική Linea, Ενεργειακή Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709177119 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ / ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ Λειτουργίες: 17 Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

TR93IX νέο. Victoria. Κουζίνα "Victoria" 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Επαγωγική εστία, Ενεργειακή κλάση AΒ Περισσότερες πληροφορίες στο

TR93IX νέο. Victoria. Κουζίνα Victoria 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Επαγωγική εστία, Ενεργειακή κλάση AΒ Περισσότερες πληροφορίες στο TR93IX νέο Κουζίνα "" 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Επαγωγική εστία, Ενεργειακή κλάση AΒ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709196660 ΕΣΤΙΑ: 5 full power επαγωγικές ζώνες Εμπρός Δεξιά: Ø

Διαβάστε περισσότερα

TR4110X νέο. Victoria. Κουζίνα "Victoria" 110x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο

TR4110X νέο. Victoria. Κουζίνα Victoria 110x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο TR4110X νέο Κουζίνα "" 110x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709191009 Για να δείτε το video πατήστε εδώ ΚΥΡΙΩΣ ΦΟΥΡΝΟΣ - ΕΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ 7 λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

TR93IBL νέο. Victoria

TR93IBL νέο. Victoria TR93IBL νέο Κουζίνα "" 90x60 cm, Στιλπνό μαύρο, 3 φούρνοι Επαγωγική εστία, Ενεργειακή κλάση AΒ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709196790 ΕΣΤΙΑ: 5 full power επαγωγικές ζώνες Εμπρός

Διαβάστε περισσότερα

SC709X-2. classic. EAN13: ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Σειρά Classic Ανοξείδωτο ατσάλι χωρίς δακτυλιές Ψηφιακό-αναλογικό ρολόι

SC709X-2. classic. EAN13: ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Σειρά Classic Ανοξείδωτο ατσάλι χωρίς δακτυλιές Ψηφιακό-αναλογικό ρολόι 70 εκ Φούρνος Ηλεκτρικός Αερόθερμος 10 λειτουργειών Σειρά Classic, inox χωρίς δακτυλιές Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709150419 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Σειρά Classic

Διαβάστε περισσότερα

SF855X. Λειτουργίες. Επιλογές. Εκδόσεις. colonial

SF855X. Λειτουργίες. Επιλογές. Εκδόσεις. colonial Φούρνος 60 εκ, Ηλεκτρικός, αερόθερμος με 11 λειτουργίες Colonial, Inox, Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709177638 ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ: Αναλογικός χρονοδιακόπτης προγραμματισμού,

Διαβάστε περισσότερα

SC745VPO. Λειτουργίες. cortina. Φούρνος ατμού compact, μπεζ με ορείχαλκο Αισθητική Cortina. Περισσότερες πληροφορίες στο

SC745VPO. Λειτουργίες. cortina. Φούρνος ατμού compact, μπεζ με ορείχαλκο Αισθητική Cortina. Περισσότερες πληροφορίες στο Φούρνος ατμού compact, μπεζ με ορείχαλκο Αισθητική Cortina. Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709180393 Απόψυξη, Χειροκίνητη επιλογή ατμού Εξειδικευμένα προγράμματα για: κρέας, ψάρια,

Διαβάστε περισσότερα

SF390X. Λειτουργίες. Επιλογές. classic

SF390X. Λειτουργίες. Επιλογές. classic SF390X classic Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Inox χωρίς δακτυλιές Αισθητική Classic, Ενεργειακή Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709172572 11 λειτουργίες, εκ των οποίων μια για

Διαβάστε περισσότερα

SF6905X1. Λειτουργίες. Επιλογές. Victoria

SF6905X1. Λειτουργίες. Επιλογές. Victoria 60εκ. Φούρνος Ηλεκτρικός Αερόθερμος 10 λειτουργιών, σειρά, inox Ενεργειακή Κλάση Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709241513 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE 10

Διαβάστε περισσότερα

SFT805PO. colonial EAN13: ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE

SFT805PO. colonial EAN13: ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE 60 εκ Φούρνος, Ηλεκτρικός, Αερόθερμος 9 λειτουργίες Σειρά Colonial, Μπεζ Ενεργειακή Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709172039 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO

Διαβάστε περισσότερα

SF122B νέο. linea. Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Αισθητική Linea, Λευκό Κρύσταλλο, Ενεργειακή κλάση Περισσότερες πληροφορίες στο

SF122B νέο. linea. Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Αισθητική Linea, Λευκό Κρύσταλλο, Ενεργειακή κλάση Περισσότερες πληροφορίες στο SF122B νέο Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Αισθητική Linea, Λευκό Κρύσταλλο, Ενεργειακή κλάση Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709173234 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Σειρά Linea 1 Οθόνη LCD Φωτιζόμενα

Διαβάστε περισσότερα

DOSF6390X. Λειτουργίες. classic

DOSF6390X. Λειτουργίες. classic Φούρνος διπλός αερόθερμος, 60 εκ, Inox χωρίς δακτυλιές Αισθητική Classic, Ενεργειακή Κλάση ΑΑ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709214203 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της

Διαβάστε περισσότερα

A5-8. classic. 150 εκ Κουζίνα, Ενεργειακή κλάση φούρνων AB Εστία αερίου,αερόθερμοι φούρνοι Ανοξείδωτο ατσάλι Περισσότερες πληροφορίες στο

A5-8. classic. 150 εκ Κουζίνα, Ενεργειακή κλάση φούρνων AB Εστία αερίου,αερόθερμοι φούρνοι Ανοξείδωτο ατσάλι Περισσότερες πληροφορίες στο A5-8 150 εκ Κουζίνα, Ενεργειακή κλάση φούρνων AB Εστία αερίου,αερόθερμοι φούρνοι Ανοξείδωτο ατσάλι Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709154844 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος οικιακών συσκευών

Τιμοκατάλογος οικιακών συσκευών Τιμοκατάλογος οικιακών συσκευών Απρίλιος 2013, μόνο για εμπόρους. siemens-home.gr Siemens. Οι απαιτήσεις σας μας εμπνέουν. Καλώς ορίσατε στον κόσμο των σύγχρονων οικιακών συσκευών. Καλώς ορίσατε στη Siemens.

Διαβάστε περισσότερα

SF4750VCOT νέο Σύντομα διαθέσιμο cortina

SF4750VCOT νέο Σύντομα διαθέσιμο cortina SF4750VCOT νέο Σύντομα διαθέσιμο cortina Compact πολυλειτουργικός + ατμός 60εκ., 45εκ ύψος Σειρά Cortina ορείχαλκος, Ενεργειακή κλάση: A+ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr Εμπρός πάνελ ορειχάλκινο

Διαβάστε περισσότερα

SUK92MFX5. Χειριστήριο επιλογής προγράμματος Θερμοστάτης ασφαλείας Αυτόματος ψυκτικός μηχανισμός προστασίας

SUK92MFX5. Χειριστήριο επιλογής προγράμματος Θερμοστάτης ασφαλείας Αυτόματος ψυκτικός μηχανισμός προστασίας SUK92MFX5 Ελεύθερη κουζίνα 90cm, µε 2 φούρνους και εστία αερίου, σειρά Concert, inox Ενεργειακή Κλάση Α (Κυρίως φούρνος) Ενεργειακή Κλάση Α (Δευτερεύων φούρνος) EAN13: 8017709074272 Κυρίως φούρνος: Ενδεικτική

Διαβάστε περισσότερα

Pitsos family. Νοέμβριος 2014

Pitsos family. Νοέμβριος 2014 Νοέμβριος 2014 Pitsos family Δίπλα στην ελληνική οικογένεια Από το 1865 βρισκόμαστε δίπλα στην ελληνική οικογένεια, διανύοντας διαδρομές παράλληλες με τις ανάγκες της χώρας μας. Όλα αυτά τα χρόνια, η οικογένεια

Διαβάστε περισσότερα

SF106. Λειτουργίες. linea

SF106. Λειτουργίες. linea Φούρνος 60 εκ, Ηλεκτρικός, με αέρα 8 λειτουργιών Αισθητική Linea, Inox & Stopsol Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709171841 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

DUSF636X. Λειτουργίες. classic

DUSF636X. Λειτουργίες. classic Φούρνος διπλός αερόθερμος, 60 εκ, Κάτω του πάγκου Inox, Αισθητική Classic, Ενεργειακή Κλάση Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709213497 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά οικιακών συσκευών. Ιούνιος 2015

Νέα σειρά οικιακών συσκευών. Ιούνιος 2015 Νέα σειρά οικιακών συσκευών Ιούνιος 2015 2 Bosch Plus Νέα σειρά συσκευών με ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά και 5 χρόνια εγγύηση. Η Bosch αποτελεί έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές οικιακών συσκευών

Διαβάστε περισσότερα

FXP609X. Χρονοδιακόπτης Αφής προγραμματισμού 2 Εξωτερικά κουμπιά διακοπτών 8 τρόποι λειτουργίας. - Άνω και Κάτω αντίσταση. - Pizza.

FXP609X. Χρονοδιακόπτης Αφής προγραμματισμού 2 Εξωτερικά κουμπιά διακοπτών 8 τρόποι λειτουργίας. - Άνω και Κάτω αντίσταση. - Pizza. 94 95 Φούρνος Άνω Πάγκου 90cm Φούρνοι άνω πάγκου maxi Φούρνοι άνω πάγκου FNP319/1X FXP825VX FXP623X FXP609X FPP 609XL FPP 609X Κωδικός: 33701064 Κωδικός Ε.Α.Ν.: 8016361858107 Διαστάσεις (ΥxΠxΒ): 47,5x89,8x56,3

Διαβάστε περισσότερα

SE20XMFR8. Λειτουργίες. classic

SE20XMFR8. Λειτουργίες. classic Φούρνος, Ύψος 48εκ, 90 εκ, πολυλειτουργικός, 8 λειτουργιών Σειρά Classic, Inox, Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709146665 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Ανοξείδωτο ατσάλι

Διαβάστε περισσότερα

SF6905N1. Λειτουργίες. Επιλογές. Victoria

SF6905N1. Λειτουργίες. Επιλογές. Victoria 60εκ. Φούρνος Ηλεκτρικός Αερόθερμος 10 λειτουργιών, σειρά, μαύρος Ενεργειακή Κλάση Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709241537 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE

Διαβάστε περισσότερα

CS150-5. Επισμαλτωμένο ταψί Σχάρα ψησίματος Χρωμιωμένο ράφι Αντικολλητική επιφάνεια Αυτοκαθαριζόμενες πλάκες Σούβλα

CS150-5. Επισμαλτωμένο ταψί Σχάρα ψησίματος Χρωμιωμένο ράφι Αντικολλητική επιφάνεια Αυτοκαθαριζόμενες πλάκες Σούβλα CS150-5 Ελεύθερη κουζίνα 150cm, µε 2 φούρνους, εστία αερίου & ηλεκτρική ψηστιέρα, σειρά Opera, inox Ενεργειακή Κλάση Α (Κυρίως φούρνος) Ενεργειακή Κλάση A (Δευτερεύων φούρνος) EAN13: 8017709100957 Κυρίως

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος PITSOS family Νοέμβριος 2012. Μόνο για εμπόρους

Τιμοκατάλογος PITSOS family Νοέμβριος 2012. Μόνο για εμπόρους Τιμοκατάλογος PITSOS family Νοέμβριος 2012 Μόνο για εμπόρους Κάντε like στην facebook σελίδα της Pitsos και μάθετε πρώτοι τα νέα μας! facebook.com/pitsos.gr Μάθετε περισσότερα για την εταιρία, τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

A42A-5. Χειριστήριο επιλογής προγράμματος Θερμοστάτης ασφαλείας

A42A-5. Χειριστήριο επιλογής προγράμματος Θερμοστάτης ασφαλείας A42A-5 Ελεύθερη κουζίνα 70cm, µε 2 φούρνους και εστία αερίου, σειρά Opera, inox Ενεργειακή Κλάση Α (Κυρίως φούρνος) Ενεργειακή Κλάση Β (Δευτερεύων φούρνος) EAN13: 8017709073497 Κυρίως φούρνος: Ενδεικτική

Διαβάστε περισσότερα

CE6GMLI. classic. Ελεύθερη κουζίνα 60cm, µε 1 φούρνο και εστία αερίου, σειρά Professionale Ενεργειακή Κλάση Α EAN13:

CE6GMLI. classic. Ελεύθερη κουζίνα 60cm, µε 1 φούρνο και εστία αερίου, σειρά Professionale Ενεργειακή Κλάση Α EAN13: Ελεύθερη κουζίνα 60cm, µε 1 φούρνο και εστία αερίου, σειρά Professionale Ενεργειακή Κλάση Α EAN13: 8017709119881 Εστία: Νέος τετράγωνος σχεδιασμός Κρυστάλλινος πίνακας χειρισμού Νέα ηλεκτρονική οθόνη με

Διαβάστε περισσότερα

SF9800PRO. Λειτουργίες. colonial

SF9800PRO. Λειτουργίες. colonial Ηλεκτρικός φούρνος πολλαπλών λειτουργιών, 90εκ., σειρά Colonial, 48εκ ύψος, μπεζ Ενεργειακή Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709200183 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

A1-9. classic. Ελεύθερη κουζίνα 90cm, µε 1 φούρνο και εστία αερίου, σειρά Opera, inox Ενεργειακή Κλάση A+ Περισσότερες πληροφορίες στο

A1-9. classic. Ελεύθερη κουζίνα 90cm, µε 1 φούρνο και εστία αερίου, σειρά Opera, inox Ενεργειακή Κλάση A+ Περισσότερες πληροφορίες στο A1-9 Ελεύθερη κουζίνα 90cm, µε 1 φούρνο και εστία αερίου, σειρά Opera, inox Ενεργειακή Κλάση A+ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709229160 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργίες. Επιλογές. Κυρίως φούρνος. Δευτερεύων φούρνος

Λειτουργίες. Επιλογές. Κυρίως φούρνος. Δευτερεύων φούρνος A3-81 classic Kουζίνα 120cm, Opera,µε 2 φούρνους, εστία αερίου & ηλεκτρική ψηστιέρα,inox Ενεργειακή Κλάση Β Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709245269 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά οικιακών συσκευών. Δεκέμβριος 2015

Νέα σειρά οικιακών συσκευών. Δεκέμβριος 2015 Νέα σειρά οικιακών συσκευών Δεκέμβριος 2015 2 Bosch Plus Νέα σειρά συσκευών με ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά και 5 χρόνια εγγύηση. Η Bosch αποτελεί έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές οικιακών συσκευών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ 13 14 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ RSNF2400 RSNF2400 524 449 730 555 1599 1315 1805 1415 1 2 5 6 3 4 7 8 1029 799 1235 899 1904 1614 2110 1720 RSNF2400 RSNF2400 639 593 845 699 1714 1423 1920 1529

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενη Ειδική Τιμή Set τοις μετρητοίς προς Τελικό Καταναλωτή. και εφόσον υπάρχουν αποθέματα

Προτεινόμενη Ειδική Τιμή Set τοις μετρητοίς προς Τελικό Καταναλωτή. και εφόσον υπάρχουν αποθέματα Set : Φούρνος + Κεραμικό Πλατώ Εστιών Teka + EBON ΗS-724 Inox Φούρνος άνω πάγκου με νέο μοντέρνο design. Βυθιζόμενοι διακόπτες. Ανοξείδωτα στοιχεία πρόσοψης, με ειδικό βερνίκι για να μην φαίνονται οι δακτυλιές.

Διαβάστε περισσότερα

Ελεύθερες και εντοιχιζόμενες οικιακές συσκευές. Ιούνιος 2010

Ελεύθερες και εντοιχιζόμενες οικιακές συσκευές. Ιούνιος 2010 Ελεύθερες και εντοιχιζόμενες οικιακές συσκευές Ιούνιος 2010 Στην Pitsos φροντίζουμε να δικαιώνουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε εδώ και τόσα χρόνια. Οι συσκευές Pitsos βρίσκονται στα περισσότερα

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος οικιακών συσκευών

Τιμοκατάλογος οικιακών συσκευών Τιμοκατάλογος οικιακών συσκευών Ελεύθερες και Εντοιχιζόμενες συσκευές Νοέμβριος 2012 Μόνο για εμπόρους Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 23% 2 Τιμοκατάλογος Χονδρικής Bosch Νοέμβριος 2012 Τιμοκατάλογος Χονδρικής

Διαβάστε περισσότερα

SF6381X. classic EAN13: ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE

SF6381X. classic EAN13: ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE 60εκ. φούρνος, ηλεκτρικός, με αέρα 6 λειτουργιών, σειρά Classic, inox χωρίς δακτυλιές Ενεργειακή Κλάση Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709195762 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο

Διαβάστε περισσότερα

Ελεύθερες, εντοιχιζόµενες συσκευές και κλιµατιστικά

Ελεύθερες, εντοιχιζόµενες συσκευές και κλιµατιστικά Ελεύθερες, εντοιχιζόµενες συσκευές και κλιµατιστικά Απρίλιος 2015 Pitsos. Η πρωτοπόρος εταιρία στη φροντίδα του ελληνικού νοικοκυριού. Στην Pitsos φροντίζουµε να δικαιώνουµε καθηµερινά την εµπιστοσύνη

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργίες. Επιλογές. Κυρίως φούρνος. Δευτερεύων φούρνος

Λειτουργίες. Επιλογές. Κυρίως φούρνος. Δευτερεύων φούρνος A3-7 νέο classic Kουζίνα 120cm, Opera,µε 2 φούρνους, εστία αερίου & ηλεκτρική ψηστιέρα,inox Ενεργειακή Κλάση Α + Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709162375 Προγράμματα / Λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

TR4110P1 νέο. Victoria. Κουζίνα "Victoria" 110x60 cm, Μπεζ, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο

TR4110P1 νέο. Victoria. Κουζίνα Victoria 110x60 cm, Μπεζ, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο TR4110P1 νέο Κουζίνα "" 110x60 cm, Μπεζ, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709176655 Για να δείτε το video πατήστε εδώ ΚΥΡΙΩΣ ΦΟΥΡΝΟΣ - ΕΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ 7 λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

DO81CSS-5. classic. EAN13: 8017709080853 Κυρίως φούρνος: 8 λειτουργίες

DO81CSS-5. classic. EAN13: 8017709080853 Κυρίως φούρνος: 8 λειτουργίες Διπλός ηλεκτρικός φούρνος πολλαπλών λειτουργιών, 60εκ., σειρά "Classic new", inox Ενεργειακή Κλάση ΑΑ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709080853 Κυρίως φούρνος: 8 λειτουργίες Ενδεικτική

Διαβάστε περισσότερα

SF4604MCNX. Λειτουργίες. Επιλογές. Dolce Stil Novo

SF4604MCNX. Λειτουργίες. Επιλογές. Dolce Stil Novo SF4604MCNX Dolce Stil Novo Compact πολυλειτουργικός + μικροκύματα 60εκ, 45εκ ύψος Dolce Stil Novo, μαύρο/inox Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709223618 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο

Διαβάστε περισσότερα

Ελεύθερες, εντοιχιζόµενες συσκευές και κλιµατιστικά

Ελεύθερες, εντοιχιζόµενες συσκευές και κλιµατιστικά Ελεύθερες, εντοιχιζόµενες συσκευές και κλιµατιστικά Νοέµβριος 2014 Pitsos. Η πρωτοπόρος εταιρία στη φροντίδα του ελληνικού νοικοκυριού. Στην Pitsos φροντίζουµε να δικαιώνουµε καθηµερινά την εµπιστοσύνη

Διαβάστε περισσότερα

SF9310XR. Λειτουργίες. Επιλογές. classic

SF9310XR. Λειτουργίες. Επιλογές. classic Φούρνος, Ύψος 48εκ, 90 εκ, πολυλειτουργικός, 10 λειτουργιών Σειρά Classic, Inox, Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709191450 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

Κουζίνα. A: Ενεργειακή κλάση συσλευής, μετρούμενη από το Α+++ έως D / G, ανάλογα με την οικογένεια των προϊόντων.

Κουζίνα. A: Ενεργειακή κλάση συσλευής, μετρούμενη από το Α+++ έως D / G, ανάλογα με την οικογένεια των προϊόντων. Κουζίνα A: Ενεργειακή κλάση συσλευής, μετρούμενη από το Α+++ έως D / G, ανάλογα με την οικογένεια των προϊόντων. A-10%: Ορισμένα μοντέλα επιτρέπουν εξοικονόμηση ενέργειας έως και 10% περισσότερο σε σχέση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΙΟΥΝΙΟΣ 2015 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ (ΥxΠxΒ) ΜΕ ΦΠΑ 23% (*) ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΜΕ ΚΕΡΑΜΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ Κεραμική βάση εστιών (4 ζωνών), Χωρητικότητα φούρνου 67lt Ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος ελεύθερων - εντοιχιζόμενων συσκευών Μόνο για εμπόρους Νοέμβριος 2012. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 23%

Τιμοκατάλογος ελεύθερων - εντοιχιζόμενων συσκευών Μόνο για εμπόρους Νοέμβριος 2012. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 23% Τιμοκατάλογος ελεύθερων - εντοιχιζόμενων συσκευών Μόνο για εμπόρους Νοέμβριος 2012 Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 23% ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ Νέα σειρά κουζινών Νέο σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Ελεύθερες, εντοιχιζόµενες συσκευές και κλιµατιστικά

Ελεύθερες, εντοιχιζόµενες συσκευές και κλιµατιστικά Ελεύθερες, εντοιχιζόµενες συσκευές και κλιµατιστικά Απρίλιος 2014 Pitsos. Η πρωτοπόρος εταιρία στη φροντίδα του ελληνικού νοικοκυριού. Στην Pitsos φροντίζουµε να δικαιώνουµε καθηµερινά για την εµπιστοσύνη

Διαβάστε περισσότερα

SF7390X. Λειτουργίες. Επιλογές. classic

SF7390X. Λειτουργίες. Επιλογές. classic 70 εκ Φούρνος Ηλεκτρικός Αερόθερμος 10 λειτουργειών Σειρά Classic, inox χωρίς δακτυλιές Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709212230 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο

Διαβάστε περισσότερα

SF4750MCAO. cortina. Compact πολυλειτουργικός + μικροκύματα 60εκ, 45εκ ύψος Cortina, Ανθρακί με ορείχαλκο Περισσότερες πληροφορίες στο

SF4750MCAO. cortina. Compact πολυλειτουργικός + μικροκύματα 60εκ, 45εκ ύψος Cortina, Ανθρακί με ορείχαλκο Περισσότερες πληροφορίες στο Compact πολυλειτουργικός + μικροκύματα 60εκ, 45εκ ύψος Cortina, Ανθρακί με ορείχαλκο Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709211141 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE

Διαβάστε περισσότερα

A3-6. classic. Χειριστήριο επιλογής προγράμματος Θερμοστάτης ασφαλείας. Ρυθμιζόμενο γκριλ Επισμαλτωμένο ταψί Σχάρα ψησίματος Χρωμιωμένο ράφι Σούβλα

A3-6. classic. Χειριστήριο επιλογής προγράμματος Θερμοστάτης ασφαλείας. Ρυθμιζόμενο γκριλ Επισμαλτωμένο ταψί Σχάρα ψησίματος Χρωμιωμένο ράφι Σούβλα A3-6 Kουζίνα 120cm, Opera,µε 2 φούρνους, εστία αερίου & ηλεκτρική ψηστιέρα,inox Ενεργειακή Κλάση Α + Β Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709110611 Κυρίως φούρνος: Ενδεικτική λυχνία λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ε Ν Τ Ο Ι Χ Ι Ζ Ο Μ Ε Ν Ο Ι Φ Ο Υ Ρ Ν Ο Ι 2 0 ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΕΣΤΙΕΣ 24 ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΑ ΣΕΤ 29 ΣΥΣΚΕΥΕΣ COMPACT 31 ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ 32 ΕΙΔΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ 36

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος οικιακών συσκευών

Τιμοκατάλογος οικιακών συσκευών Τιμοκατάλογος οικιακών συσκευών Μόνο για εμπόρους Νοέμβριος 2012 Siemens. Οι απαιτήσεις σας μας εμπνέουν. Καλώς ορίσατε στον κόσμο των σύγχρονων οικιακών συσκευών. Καλώς ορίσατε στη Siemens. Η Siemens

Διαβάστε περισσότερα

Εντοιχιζόμενες οικιακές συσκευές. Νοέμβριος 2009

Εντοιχιζόμενες οικιακές συσκευές. Νοέμβριος 2009 Εντοιχιζόμενες οικιακές συσκευές Νοέμβριος 2009 Στην Pitsos φροντίζουμε να δικαιώνουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε εδώ και τόσα χρόνια. Οι συσκευές Pitsos βρίσκονται στα περισσότερα ελληνικά

Διαβάστε περισσότερα

SF4390MCX. classic EAN13: ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE

SF4390MCX. classic EAN13: ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE Compact πολυλειτουργικός + μικροκύματα 60εκ, 45εκ ύψος Classic, inox Ενεργειακή κλάση: Δεν τυποποιείται Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709191443 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο

Διαβάστε περισσότερα

SF850A. Λειτουργίες. Επιλογές. colonial

SF850A. Λειτουργίες. Επιλογές. colonial 60 εκ Φούρνος, Ηλεκτρικός με αέρα 6 λειτουργιών. Colonial, Ανθρακί Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709177645 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ και ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Σειρά Colonial Ανθρακί με

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΖΙΝΩΝ 2016

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΖΙΝΩΝ 2016 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΖΙΝΩΝ 2016 Τα προϊόντα Ideal, φέρουν το όνομα της εταιρίας Ideal, η οποία έχει μακρά πορεία στην αντιπροσώπευση και διανομή οικιακών συσκευών και προϊόντων τεχνολογίας. Οι συσκευές με το όνομα

Διαβάστε περισσότερα

Affortable Kitchen Technology

Affortable Kitchen Technology Affortable Kitchen Technology Offers 2019 Φούρνος OBL 8000 A Class 5 ζωνών BVC 6005 = 449 + γκαζιού GOG 400BL = 489 66 lt ωφέλιμη/μικτή χωρητικότητα Συμβατικό μαγείρεμα Συμβατικό μαγείρεμα με αέρα, γκριλ

Διαβάστε περισσότερα

SF4120MCS. linea. EAN13: Εμπρός πάνελ από ανοξείδωτο χωρίς δακτυλιές Μεγάλη οθόνη LCD. 17 προγράμματα, εκ των οποίων 1 Vapor Clean

SF4120MCS. linea. EAN13: Εμπρός πάνελ από ανοξείδωτο χωρίς δακτυλιές Μεγάλη οθόνη LCD. 17 προγράμματα, εκ των οποίων 1 Vapor Clean Compact πολυλειτουργικός + μικροκύματα 60εκ, 45εκ ύψος Linea, silver Ενεργειακή κλάση: Δεν τυποποιείται Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709207250 Εμπρός πάνελ από ανοξείδωτο χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

SF4920MCX1. Λειτουργίες. Επιλογές. Victoria

SF4920MCX1. Λειτουργίες. Επιλογές. Victoria SF4920MCX1 Victoria 60cm "Victoria" compact φούρνος, πολυλειτουργικός + μικροκύματα, inox χωρίς δακτυλιές Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709241643 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο

Διαβάστε περισσότερα

Ελεύθερες κουζίνες. PHCB123K49 Καφέ. PHCB125K20 Λευκό. PHCB154K55 Inox PHCB123K29

Ελεύθερες κουζίνες. PHCB123K49 Καφέ. PHCB125K20 Λευκό. PHCB154K55 Inox PHCB123K29 Απρίλιος 2017 Ελεύθερες κουζίνες PHCB154K55 Inox PHCB125K20 PHCB123K29 Χρώμα PHCB123K49 Καφέ Σχεδιασμός Κεραμική βάση 4 εστιών Σχεδιασμός Κεραμική βάση 4 εστιών Σχεδιασμός Εμαγιέ βάση 4 εστιών Ζώνη 80mm

Διαβάστε περισσότερα

Εντοιχιζόμενες Ηλεκτρικές Συσκευές από την γνωστή Γερμανική μάρκα Küppersbusch. Προτάσεις 2010 για φούρνους/κουζίνες, σε τιμές που "αξίζουν"

Εντοιχιζόμενες Ηλεκτρικές Συσκευές από την γνωστή Γερμανική μάρκα Küppersbusch. Προτάσεις 2010 για φούρνους/κουζίνες, σε τιμές που αξίζουν Εντοιχιζόμενες Ηλεκτρικές Συσκευές από την γνωστή Γερμανική μάρκα Küppersbusch Προτάσεις 2010 για φούρνους/κουζίνες, σε τιμές που "αξίζουν" 2 Ο κορυφαίος φούρνος ΕΕΒ 6800 της ιστορικής γερμανικής μάρκας

Διαβάστε περισσότερα

Multi X3... 3 Σαντουιτσιέρα S-627 Green Toast... 4 Ceramic BBQ 4832... 4 Μίξερ χειρός 2009 Profimix 350... 5 Μίξερ με βάση 2019B Profimix 350...

Multi X3... 3 Σαντουιτσιέρα S-627 Green Toast... 4 Ceramic BBQ 4832... 4 Μίξερ χειρός 2009 Profimix 350... 5 Μίξερ με βάση 2019B Profimix 350... 2 Multi X......................... Σαντουιτσιέρα S-627 Green Toast............ 4 Ceramic BBQ 482................... 4 Μίξερ χειρός 2009 Profimix 50............. 5 Μίξερ με βάση 2019B Profimix 50............

Διαβάστε περισσότερα

Pitsos Η πρωτοπόρος εταιρία στη φροντίδα του ελληνικού νοικοκυριού.

Pitsos Η πρωτοπόρος εταιρία στη φροντίδα του ελληνικού νοικοκυριού. Στην Pitsos φροντίζουμε να δικαιώνουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε εδώ και 145 χρόνια. Οι συσκευές Pitsos βρίσκονται στα περισσότερα ελληνικά νοικοκυριά και έχουν τη θέση τους σε κάθε στιγμή

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά οικιακών συσκευών

Νέα σειρά οικιακών συσκευών Νέα σειρά οικιακών συσκευών 2 Bosch Plus Bosch Plus Νέα σειρά συσκευών με ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά και 5 χρόνια εγγύηση. Η Bosch αποτελεί έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές οικιακών συσκευών στην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ & ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ & ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ & ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ- ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ 2 Φόρτωση: Εμπρόσθια φόρτωση

Διαβάστε περισσότερα

GAGGIA ANIMA XL ΥΠΕΡ-ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΦΕ

GAGGIA ANIMA XL ΥΠΕΡ-ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΦΕ GAGGIA ANIMA XL ΥΠΕΡ-ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΦΕ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ESPRESSO Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ GAGGIA, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ Η ΠΑΝΩ ΑΠΟ 75 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΦΕ. Η GAGGIA ANIMA XL ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΕΣΤΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

SF4390VX. Λειτουργίες. classic

SF4390VX. Λειτουργίες. classic Compact φούρνος ατμού 60εκ., 45εκ ύψος Σειρά Classic inox, Ενεργειακή κλάση:δεν τυποποιείται Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709214777 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της

Διαβάστε περισσότερα

SF140E νέο. Λειτουργίες. Αξεσουάρ. Επιλογές. linea

SF140E νέο. Λειτουργίες. Αξεσουάρ. Επιλογές. linea SF140E νέο Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Inox & Stopsol, Αισθητική Linea, Ενεργειακή Κλάση A+ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709212131 10 μαγειρικές λειτουργίες Λειτουργία καθαρισμού:

Διαβάστε περισσότερα

SF4750MAO νέο. Λειτουργίες. Επιλογές. cortina

SF4750MAO νέο. Λειτουργίες. Επιλογές. cortina SF4750MAO νέο Compact φούρνος μικροκυμάτων + γκριλ, 45εκ. ύψος, Cortina, Ανθρακί με ορείχαλκο Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709202941 Αισθητική/Χειρισμός Σειρά Cortina Ανθρακί με

Διαβάστε περισσότερα

EXCLUSIVE KITCHEN STUDIOS RANGE

EXCLUSIVE KITCHEN STUDIOS RANGE EXCLUSIVE KITCHEN STUDIOS RANGE ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ 2017 Φούρνοι Μετατρέψτε τη Μαγειρική σε μία Νέα Γευστική Εμπειρία Οι φούρνοι HOTPOINT έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να εκφράσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ 2013 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ε Ν Τ Ο Ι Χ Ι Ζ Ο Μ Ε Ν Ο Ι Φ Ο Υ Ρ Ν Ο Ι 2 0 ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΕΣΤΙΕΣ 24 ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΑ ΣΕΤ 28 ΣΥΣΚΕΥΕΣ COMPACT 30 ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ 32 ΕΙΔΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ 2012 2 ΣΤΗ NEFF ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΟΤΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ, ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

125 χρόνια δίπλα σας. Ιστορία Η Robert Bosch GmbH γιορτάζει το 2011 τα 125 χρόνια παρουσίας με προϊόντα υψηλής ποιότητας.

125 χρόνια δίπλα σας. Ιστορία Η Robert Bosch GmbH γιορτάζει το 2011 τα 125 χρόνια παρουσίας με προϊόντα υψηλής ποιότητας. 2 Τιμοκατάλογος Χονδρικής Ιούνιος 2011 125 χρόνια δίπλα σας Ιστορία Η Robert Bosch GmbH γιορτάζει το 2011 τα 125 χρόνια παρουσίας με προϊόντα υψηλής ποιότητας. Εγγυημένη ποιότητα Καμία συσκευή δε φεύγει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ 2013 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ε Ν Τ Ο Ι Χ Ι Ζ Ο Μ Ε Ν Ο Ι Φ Ο Υ Ρ Ν Ο Ι 2 0 ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΕΣΤΙΕΣ 24 ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ & ΒΑΣΕΙΣ ΕΣΤΙΩΝ 28 ΣΥΣΚΕΥΕΣ COMPACT 31 ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

SF6390XE. classic. Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Inox χωρίς δακτυλιές Αισθητική Classic, Ενεργειακή Κλάση A+ Περισσότερες πληροφορίες στο

SF6390XE. classic. Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Inox χωρίς δακτυλιές Αισθητική Classic, Ενεργειακή Κλάση A+ Περισσότερες πληροφορίες στο Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Inox χωρίς δακτυλιές Αισθητική Classic, Ενεργειακή Κλάση A+ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709212155 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΕΡΑΜΙΚΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΜΙΚΤΗΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ

ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΕΡΑΜΙΚΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΜΙΚΤΗΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΕΡΑΜΙΚΕΣ ΜΙΚΤΗΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ CI 7521 W ΚΟΥΖΙΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ 55 EK Π 55 5 4 απλές ηλεκτρικές εστίες Εξωτερικοί διακόπτες Φούρνος με ομοιόμορφη κυκλοφορία θερμότητας,

Διαβάστε περισσότερα

απορροφητήρες Κυβικά ανά ώρα απορρόφησης κωδικός περιγραφή χρώμα _60B _60W A60B A60W απλός με 1 μοτέρ καφέ 210

απορροφητήρες Κυβικά ανά ώρα απορρόφησης κωδικός περιγραφή χρώμα _60B _60W A60B A60W απλός με 1 μοτέρ καφέ 210 απορροφητήρες χρώμα 2401_60B 2401_60W 2401A60B 2401A60W Κυβικά ανά ώρα απλός με 1 μοτέρ καφέ 210 απλός με 1 μοτέρ λευκός 210 απλός με 2 μοτέρ καφέ 350 απλός με 2 μοτέρ λευκός 350 Μήκος 60 cm Ύψος 14.7

Διαβάστε περισσότερα

Affortable Kitchen Technology

Affortable Kitchen Technology Affortable Kitchen Technology Offers 2019 Φούρνος OBL 8000 A Class 5 ζωνών BVC 6005 = 449 + γκαζιού GOG 400BL = 489 66 lt ωφέλιμη/μικτή χωρητικότητα Συμβατικό μαγείρεμα Συμβατικό μαγείρεμα με αέρα, γκριλ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΥΡΝΟΙ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΨΥΓΕΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ

ΦΟΥΡΝΟΙ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΨΥΓΕΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ Κατάλογος Συσκευών 2016 Στην FG Europe Α.Ε. μελετάμε και εισάγουμε προϊόντα υψηλών προδιαγραφών. Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των οικιακών συσκευών, μας βοηθά να σας προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Νέα προϊόντα! Συµπληρωµατικός κατάλογος ηλεκτρικών συσκευών. www.benrubi.gr ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΡΗΤΗ INFO: 210 61 56 400

Νέα προϊόντα! Συµπληρωµατικός κατάλογος ηλεκτρικών συσκευών. www.benrubi.gr ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΡΗΤΗ INFO: 210 61 56 400 2013 Συµπληρωµατικός κατάλογος ηλεκτρικών συσκευών Νέα προϊόντα! www.benrubi.gr ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΡΗΤΗ INFO: 210 61 56 400 2 KAINOTOMIA IZZY ΚΟΠΤΗΡΙΟ Ε560T3 MULTI Χ3 500 TITANIUM IZZY Αποκλειστικό!

Διαβάστε περισσότερα

Ελεύθερες οικιακές συσκευές. Μάρτιος 2010

Ελεύθερες οικιακές συσκευές. Μάρτιος 2010 Ελεύθερες οικιακές συσκευές Μάρτιος 2010 Καλώς ήλθατε στην Pitsos Η προτίμησή σας στις οικιακές συσκευές Pitsos κερδίζεται μέρα με τη μέρα, με συνεχή εξέλιξη και προσήλωση στην ποιότητα, τη μοντέρνα αισθητική,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ PELLET ΞΥΛΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ PELLET ΞΥΛΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ PELLET ΞΥΛΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ 1 ΑΕΡΟΘΕΡΜΕΣ PELLET GSP 14 CANALIZE Mία καλαίσθητη και πολύ αποδοτική αερόθερμη σόμπα pellet με σύγχρονο και μοντέρνο σχεδιασμό ιδανική για κάθε σπίτι. Διαθέτει

Διαβάστε περισσότερα

Χωρητικότητα δοχείου κόκκων καφέ Βean hopper capacity. 256x440x340mm 230V/1850W 300gr 1,5lt 15 bar 8 kg 410,00

Χωρητικότητα δοχείου κόκκων καφέ Βean hopper capacity. 256x440x340mm 230V/1850W 300gr 1,5lt 15 bar 8 kg 410,00 μηχανές καφέ espresso οικίας - γραφείου Naviglio 1 υπεραυτόματες μηχανές καφέ espresso Naviglio Naviglio Black Yπερ αυτόματη μηχανή καφέ με ενσωματωμένο μύλο Mέγιστη παραγωγή 50 φλιτζάνια την ημέρα Εξαιρετικής

Διαβάστε περισσότερα

απορροφητήρες Index Εισαγωγή Cirrus glass Cirrus glass draw Zeta isola Offset Split Iris FPX Horizon Zeta Beta Delta Folgarida Ghost Arno Visso Lecco

απορροφητήρες Index Εισαγωγή Cirrus glass Cirrus glass draw Zeta isola Offset Split Iris FPX Horizon Zeta Beta Delta Folgarida Ghost Arno Visso Lecco απορροφητήρες Index Εισαγωγή Cirrus glass Cirrus glass draw Zeta isola Offset Split Iris FPX Horizon Zeta Beta Delta Folgarida Ghost Arno Visso Lecco 88 90 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105

Διαβάστε περισσότερα

Ελεύθερες και εντοιχιζόμενες οικιακές συσκευές. Ιούνιος 2010

Ελεύθερες και εντοιχιζόμενες οικιακές συσκευές. Ιούνιος 2010 Ελεύθερες και εντοιχιζόμενες οικιακές συσκευές Ιούνιος 010 Στην Pitsos φροντίζουμε να δικαιώνουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε εδώ και τόσα χρόνια. Οι συσκευές Pitsos βρίσκονται στα περισσότερα

Διαβάστε περισσότερα

Ο καθαρός φούρνος είναι εύκολη υπόθεση

Ο καθαρός φούρνος είναι εύκολη υπόθεση Ο καθαρός φούρνος είναι εύκολη υπόθεση Ιούλιος 2014 Pitsos. Η πρωτοπόρος εταιρία στη φροντίδα του ελληνικού νοικοκυριού. Στην Pitsos φροντίζουμε να δικαιώνουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενη Ειδική Τιμή Τεμαχίου τοις μετρητοίς προς Τελικό Καταναλωτή

Προτεινόμενη Ειδική Τιμή Τεμαχίου τοις μετρητοίς προς Τελικό Καταναλωτή Καμινάδες Τοίχου Teka! Προσοχή : Φωτό από μοντέλο 90cm. Προσοχή : Φωτό από μοντέλο 90cm. Προσοχή : Φωτό από μοντέλο 90cm. DH2 60/70/90 Καμινάδα Τοίχου, 60cm ή 70 ή 90cm Hλεκτρονικό χειριστήριο με οθόνη.

Διαβάστε περισσότερα

SF800GVPO. Λειτουργίες. colonial. 60 εκ Φούρνος, Αερίου + Αέρας, Σειρά Colonial, Μπεζ Περισσότερες πληροφορίες στο EAN13:

SF800GVPO. Λειτουργίες. colonial. 60 εκ Φούρνος, Αερίου + Αέρας, Σειρά Colonial, Μπεζ Περισσότερες πληροφορίες στο   EAN13: 60 εκ Φούρνος, Αερίου + Αέρας, Σειρά Colonial, Μπεζ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709171902 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ και ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Σειρά

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιασμός, Απόδοση και Λειτουργικότητα στην καλύτερη τιμή. Ο χώρος της κουζίνας αποτελεί την καρδιά του σπιτιού σας!

Σχεδιασμός, Απόδοση και Λειτουργικότητα στην καλύτερη τιμή. Ο χώρος της κουζίνας αποτελεί την καρδιά του σπιτιού σας! Κατάλογος 07 Σχεδιασμός, Απόδοση και Λειτουργικότητα στην καλύτερη τιμή. Η κουζίνα είναι η καρδιά του σπιτιού, ο χώρος που θορύβου και της μέγιστης απορροφητικότητας απολαμβάνουμε με την οικογένεια και

Διαβάστε περισσότερα

SFP6604NRE. Λειτουργίες. Επιλογές. Dolce Stil Novo

SFP6604NRE. Λειτουργίες. Επιλογές. Dolce Stil Novo SFP6604NRE Dolce Stil Novo Φούρνος αερόθερμος πυρολυτικός, 60 εκ, Μαύρο/ορείχαλκος, Αισθητική Dolce Stil Novo, Ενεργειακή Κλάση A+ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709217884 4ετής εγγύηση

Διαβάστε περισσότερα