ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 4 η / 2014 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. Κοζάνη Τρίτη, Ώρα, Μπουσίου & Εστίας 3 (Αίθουσα Συνεδριάσεων Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ.) 8.4.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 4 η / 2014 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. Κοζάνη Τρίτη, Ώρα, Μπουσίου & Εστίας 3 (Αίθουσα Συνεδριάσεων Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ.) 8.4."

Transcript

1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ : Κοζάνη Αρ. πρωτ. 408 ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 4 η / 2014 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. Κοζάνη Τρίτη, Ώρα, Μπουσίου & Εστίας 3 (Αίθουσα Συνεδριάσεων Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ.) :30μμ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 1. Ενημέρωση Ανακοινώσεις.* 2. Νέες νομοθετικές ρυθμίσεις για τον κλάδο των μηχανικών (επαγγελματικά, ασφαλι στικά). 3. Λειτουργία Δ.Ε. Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. α) Ενημέρωση για τον κανονισμό λειτουργίας της Δ.Ε., τρόπος τήρησης πρακτικών. β) Ορισμός μελών τριμελούς επιτροπής παραλαβής υπηρεσιών εργασιών και υλι κών. γ) Εξουσιοδότηση υπογραφής για την υπογραφή ενταλμάτων, την έκδοση εντολής πληρωμής Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. υπογραφές επιταγών για Τράπεζα Ελλάδας. δ) Ενημέρωση για τα οικονομικά του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. 4. Μίσθωση ακινήτου ΤΕΕ/ΤΔΜ στα Γρεβενά. 5. Έγκριση δαπανών. 6. Επιστολή Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας «Δρομολόγηση των διαδικασιών συμμετοχής των επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας στις κατασκευαστικές ερ γασίες του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ.

2 *Ενημέρωση Ανακοινώσεις α) Επιστολές Τ.Ε.Ε. Δυτικής Κρήτης και Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων για την προαιρετική καταχώρηση πιστοποιητικών ενεργειακής απόδοσης στην ηλεκτρονική υποβολή των μισθωτηρίων ακίνητης περιουσίας. β) Επιστολή Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ διαμέσου της Βουλευτή Ν. Κοζάνης Ευγενίας Ουζουνίδου για δημόσια διαβούλευση με θέμα: «Δημιουργία νέας εταιρίας ηλεκτρικής ενέργειας». γ) Επιστολή Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη τόπος να ζεις» με αίτημα για συνάντηση με τη Διοικούσα Επιτροπή. δ) Επιστολή Τ.Ε.Ε. Δυτικής Κρήτης σχετικά με την αποδυνάμωση στελεχιακού δυναμικού Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Κρήτης Αδυναμία λειτουργίας. ε) Έγγραφο Γενικής Διεύθυνσης Χωροταξικής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας με θέμα: Έγκριση σχεδίων διαχείρισης υδατικών πόρων υδάτινου διαμερίσματος Δυτικής Μακεδονίας GROP και δημοσίευση ΚΥΑ υπ αρ /2014 «Σύσταση, διαχείριση και λειτουργία Εθνικού Μητρώου Σημείων Υδροληψίας από επιφανειακά και υπόγεια υδατικά συστήματα. στ)επιστολή Συλλόγου Ατόμων με αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για τις κακοτεχνίες οδικού δικτύου Πτολεμαϊδας - Κοζάνης (παλιάς και νέας Εθνικής Οδού Ε65). ζ) Αποστολή απάντηση ΕΑΠ για τη σχετική κατάσταση των ποσών που αποδόθηκαν από το Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. υπέρ Δημοσίου και υπέρ ασφαλιστικών φορέων από έως και η) Επιστολή Δημάρχου Κοζάνης Λ. Μαλούτα για το σχέδιο Νόμου για τη δημιουργία της «μικρής ΔΕΗ». θ) Αποστολή αποσπάσματος πρακτικού Δ.Ε. Τ.Ε.Ε. ( ) για έγκριση προϋπολογισμού Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας χρήσης ι) Επιστολή κ. Ζήση Κοντογούνη για τη μεταστέγαση του ΕΚΑΒ Κοζάνης. ια) Κοινοποίηση αγωγής κατά της Εγνατίας Οδού Α.Ε. από τον Κυριάκο Ταταρίδη με βάση τον αδικαιολόγητο πλουτισμό λόγω άκυρης σύμβασης του έργου. Τα σχετικά συνημμένα έγγραφα της Συνεδρίασης, βρίσκονται στο πρόγραμμα λογισμικού «Dropbox» και ειδικότερα στο φάκελο «Διοικούσα Επιτροπή - Υλικό», υποφάκελος «4.2014». Για να τα διαβάσετε πατήστε εδώ

3 ΠΑΡΟΝΤΕΣ : Μαυροματίδης Δημήτριος - Πρόεδρος, Γιαννακίδης Δημήτριος - Αντιπρόεδρος, Καλαμάρα Κλεοπάτρα - Γεν. Γραμματέας, Βασιλειάδης Θεόδωρος, Γκάσης Δημήτριος, Κακάλης Αθανάσιος, Ντέλμας Κωνσταντίνος, Συλλίρης Νικόλαος, Τζίτζικας Γεώργιος, μέλη. ΑΠΟΝΤΕΣ : ΣΕΙΡΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΘΕΜΑΤΩΝ: 3 ο, 5, 4 ο, 2, 6 ο,1ο ΘΕΜΑ 3 ο 3 α )Γίνεται ενημέρωση και συζήτηση για τον κανονισμό λειτουργίας της Δ.Ε. περιφερειακών Τμημάτων ο οποίος ψηφίσθηκε από την Αντιπροσωπεία του Τ.Ε.Ε. στις Γίνεται συζήτηση για τον τρόπο τήρησης των πρακτικών της Δ.Ε. του Τμήματος. Σχετικά διαβάζεται η απόφαση τήρησης των πρακτικών της προηγούμενης Δ.Ε. και μετά από πρατηρήσεις μελών και συζήτηση αποφασίζονται τα παρακάτω : Απόφαση Α1/Δ.Ε./Σ4/ 2014 Τρόπος τήρησης πρακτικών συνεδριάσεων Διοικούσας Επιτροπής Τ.Ε.Ε.. Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας Η Δ.Ε. του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. σύμφωνα με το άρθρο 3 του Κανονισμού Λειτουργίας της Διοικούσας Επιτροπής Περιφερειακού Τμήματος Τ.Ε.Ε., αποφασίζει τον καθορισμό του τρόπου τήρησης των Πρακτικών Συνεδριάσεων της Διοικούσας Επιτροπής Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ., όπως παρακάτω: «1. Τήρηση και Επικύρωση Πρακτικών Τα Πρακτικά των συνεδριάσεων της Διοικούσας Επιτροπής τηρούνται με ευθύνη του Γενικού Γραμματέα της Δ.Ε. από τον ίδιο και σε συνεργασία με την προϊσταμένη του Τμήματος κ Μελενικιώτου Μαρία ή άλλον υπάλληλο του Τμήματος. Οι συνεδριάσεις της Διοικούσας Επιτροπής μαγνητοφωνούνται μετά από πρόταση αίτηση τουλάχιστον ενός μέλους της. Τα μαγνητοφωνημένα αρχεία επ ουδενί δεν θεωρούνται πρακτικά της Δ.Ε. του Τ.Ε.Ε/Τ.Δ.Μ. και με ευθύνη του Γενικού Γραμματέα της Δ.Ε. καταστρέφονται μετά την επικύρωση των πρακτικών από τη Δ.Ε. Για την επικύρωση των Πρακτικών ακολουθείται η παρακάτω διαδικασία: Μετά το τέλος της Συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής και εντός προθεσμίας έξι μέχρι δεκατριών ημερών ολοκληρώνεται με ευθύνη του Γενικού Γραμματέα το

4 ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ της Συνεδρίασης της Δ.Ε. Οι αποφάσεις οι οποίες με απόφαση της Δ.Ε. έχουν επικυρωθεί αυθημερόν θα στέλνονται άμεσα, με υπογραφή του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα για ανάρτηση στο διαδίκτυο στο πλαίσιο του Προγράμματος Διαύγεια καθώς για την εφαρμογή των απαιτήσεων του Π.Δ. 113/ (ανάληψη υποχρέωσης από τους διατάκτες) προκειμένου να μην καθυστερήσει η υλοποίησή τους. Το Σχέδιο Πρακτικού θα περιέχει μόνο γραπτές εισηγήσεις (εφόσον έχουν κατατεθεί και σε ηλεκτρονική μορφή μέχρι την μεθεπόμενη ημέρα της συνεδρίασης), τις αποφάσεις και ψηφοφορίες όπως περιγράφονται παρακάτω και θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά σε όλα τα Μέλη της Διοικούσας Επιτροπής την τελευταία εργάσιμη ημέρα της προηγούμενης εβδομάδας πριν από την πραγματοποίηση της μεθεπόμενης συνεδρίασης, έτσι ώστε τα Μέλη της Δ.Ε. να έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν πιθανές παρατηρήσεις Οι παρατηρήσεις θα υποβάλλονται γραπτώς στη Γραμματεία της Δ.Ε. μέχρι την προηγουμένη μέρα από την μεθεπόμενη συνεδρίαση. Σε περίπτωση που η διατυπωθείσα παρατήρηση αφορά σε απόφαση που είχε επικυρωθεί αυθημερόν, η απόφαση αυτή μετά την τελική διαμόρφωση της καταχωρείται στα πρακτικά της συνεδρίασης κατά την οποία αποφασίζεται η έγκριση του σχετικού Πρακτικού με την ένδειξη: «Τροποποίηση της υπ αριθμ. Απόφασης.» Τα Πρακτικά μετά την επικύρωσή τους υπογράφονται από τον Γενικό Γραμματέα της Δ.Ε. και τον Πρόεδρο του ΤΕΕ. 2. Μορφή και τήρηση αρχείου Πρακτικών Τα Πρακτικά περιλαμβάνουν: α) τον αριθμό και το χαρακτηρισμό της Συνεδρίασης (τακτική, εμβόλιμη, έκτακτη). Για κάθε ημερολογιακό έτος η αρίθμηση είναι ενιαία, β) την ημερομηνία της Συνεδρίασης, γ) τους παρόντες ονομαστικά και το χρόνο προσέλευσης και αποχώρησης, καθώς και τους απόντες ονομαστικά, δ) την Ημερήσια Διάταξη, ε) την εισήγηση σε κάθε θέμα της Ημερήσιας Διάταξης, στ) τις προτάσεις που διατυπώθηκαν, την τελική απόφαση και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για κάθε μία. Οι αποφάσεις καταγράφονται στα Πρακτικά με τη σειρά συζήτησής τους κατά τη Συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής και αριθμούνται χωριστά για κάθε συνεδρίαση με αριθμούς που αποτελούνται από 4 συνθετικά : το πρώτο που είναι δηλωτικό του αριθμού της απόφασης, το δεύτερο που είναι δηλωτικό του οργάνου της συνεδρίασης δηλαδή Δ.Ε.., το τρίτο που είναι δηλωτικό του αύξοντα αριθμού της συνεδρίασης κατ έτος και το τέταρτο που είναι δηλωτικό του έτους.πχ. Απόφαση 1/Δ.Ε./Σ7/2011 Τα Μέλη της Διοικούσας Επιτροπής δικαιούνται σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας της Δ.Ε. (άρθρο 3 παρ. 3) να ζητήσουν την ονομαστική αναφορά της ψήφου τους στα Πρακτικά καθώς και σύντομη καταχώρηση των απόψεων που εκφράστηκαν κατά τη συζήτηση, εφόσον το ζητήσουν και καταθέσουν σχετική γραπτή περίληψη στο Γενικό Γραμματέα της Δ.Ε.ή στην προϊσταμένη του Τμήματος έως το μεσημέρι της μεθεπόμενης από την πραγματοποιημένη Συνεδρίαση.

5 Με μέριμνα του Γενικού Γραμματέα τηρείται σε ηλεκτρονική μορφή Αρχείο Πρακτικών των Συνεδριάσεων της Διοικούσας Επιτροπής, στο οποίο τα Πρακτικά καταχωρούνται κατ αύξοντα αριθμό θέματος όπως συζητήθηκαν στη Δ.Ε. 3. Διανομή Πρακτικών Τα Πρακτικά των Συνεδριάσεων μετά την επικύρωση και υπογραφή τους αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Τ.Ε.Ε/Τ.Δ.Μ. και αναρτώνται στο Διαδίκτυο σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Νόμου 3861/2010. Τέλος, για ό, τι δεν αναγράφεται στην παρούσα εισήγηση ισχύουν όλα όσα αναγράφονται στο άρθρο 3 του Κανονισμού Λειτουργίας της Διοικούσας Επιτροπής για τα Πρακτικά των Συνεδριάσεων.» Γίνεται συζήτηση για τον τρόπο ενημέρωσης των μελών της Δ.Ε. που ως γνωστό ενημερώνονταν ηλεκτρονικά και μέσω dropbox για το υλικό των συνεδριάσεων της Δ.Ε. Ο συν. Συλλίρης προτείνει το υλικό της Δ.Ε. και όλα τα εισερχόμενα και εξερχόμενα να είναι διαθέσιμα και στα 51 εκλεγμένα μέλη της Αντιπροσωπείας. Απόφαση Α2/Δ.Ε./Σ4/ 2014 Αποφασίζεται για λόγους ταχύτητας και οκονομίας η ενημέρωση των μελών της Δ.Ε. με ηλεκτρονικό τρόπο και μέσω του dropbox για το υλικό των συνεδριάσεων της Δ.Ε. Το υλικό αυτό και τα σημαντικότερα των εισερχόμενων και εξερχόμενων εγγράφων θα μπορεί να είναι διαθέσιμο και στα 51 μέλη της Αντιπροσωπείας μέσω λογαριασμών που θα δημιουργηθούν. 3β) Απόφαση Α3/Δ.Ε./Σ4/2014 Ορισμός μελών Τριμελούς Επιτροπής παραλαβής υπηρεσιών, εργασιών και υλικών Ορίζονται ομόφωνα μέλη της τριμελούς Επιτροπής παραλαβής υπηρεσιών, εργασιών και υλικών οι: 1. Μελενικιώτου Μαρία, Προϊσταμένη του Τμήματος Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. 2. Φτάκα Καλλιόπη, Υπάλληλος του Τμήματος του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. 3. Μπόγκια Αγόρω, Υπάλληλος Ι.Δ.Α.Χ. του Τμήματος του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ.

6 Επικυρώνεται αυθημερόν 3γ) Απόφαση Α4/Δ.Ε./Σ4/2014 Η Διοικούσα Επιτροπή του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. έχοντας υπόψη την από Πράξη Ανακήρυξης του νέου Προεδρείου της Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος, όπως προέκυψε από την Ειδική Συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. στις και σύμφωνα με την οποία ως νέος Πρόεδρος της Δ.Ε. εκλέχτηκε ο Μαυροματίδης Δημήτριος (Η.Μ.), εξουσιοδοτεί τον Μαυροματίδη Δημήτριο, Πρόεδρο της Δ.Ε., ο οποίος σύμφωνα με το Νόμο 1486/1984 (Άρθρο 12 - Παρ. 3) διευθύνει και εντέλλεται τις πληρωμές της Υπηρεσίας του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ., να υπογράφει (ως 1 η πρώτη υπογραφή) τα εντάλματα και τις επιταγές της Τράπεζας Ελλάδας. Επίσης, για τη δεύτερη υπογραφή στα εντάλματα και στις επιταγές της Τράπεζας Ελλάδας, η Δ.Ε. εξουσιοδοτεί την Προϊσταμένη της Υπηρεσίας του Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του Τ.Ε.Ε., Μελενικιώτου Μαρία. 3δ) Γίνεται ενημέρωση από την υπηρεσία και τον Πρόεδρο της απερχόμενης Δ.Ε. Αθανάσιο Κακάλη για τα οικονομική κατάσταση του Τμήματος και τις οικονομικές εκκρεμότητες οι οποίες ανέρχονται στο ύψος των Ευρώ περίπου (όπως αναλυτικότερα γνωστοποιήθηκε μέσα από σχετικό Πίνακα), ενώ στις το διαθέσιμο ταμειακό υπόλοιπο στον λογαριασμό του Τμήματος (Τράπεζα Ελλάδας), ανερχόταν στο ύψος των ευρώ περίπου. Ο συνάδελφος Αθ. Κακάλης, ενημέρωσε επίσης ότι θα πρέπει να γίνει εκ νέου εξουσιοδότηση στον Πρόεδρο Δ.Ε. για το Πληροφοριακό Σύστημα «Taxisnet» της ΓΓΠΣ του Υπουργείου Οικονομικών, διότι έχει καταργηθεί από την ημέρα ανάδειξης των Οργάνων του ΤΕΕ/ΤΔΜ, στις Γίνεται συζήτηση για την λογιστική υποστήριξη του τμήματος μετά την διακοπή της σχετικής Ομάδας Εργασίας, των νέων φορολογικών υποχρεώσεων σύμφωνα με το νόμο, καθώς επίσης για το προβληματικό πρόγραμμα του λογιστηρίου που υπχρεωτικά πρέπει να κρατήσουμε μέχρι την διάθεση του νέου ενιαίου προγράμματος λογιστηρίου του Τ.Ε.Ε. που έχει ανατεθεί με διαγωνισμό και προβλέπετια να γίνει μετά τον Ιούνη του τρέχοντος έτους. Απόφαση Α5/Δ.Ε./Σ4/2014 Αποφασίζεται η ανάθεση σε λογιστικό γραφείο των τρεχουσών ασφαλιστικών και φορολογικών υποχρεώσεων (τριακοσίων ευρώ πλέον ΦΠΑ 23%), ύψους προϋπολογισμού 300 Ευρώ πλέον ΦΠΑ 23%. Εγκρίνονται οι παρακάτω δαπάνες: ΘΕΜΑ 5 ο Απόφαση Α6/Δ.Ε./Σ4/2014 Ευρω Κωδικός

7 Ντάγκα Παναγιώτα για κοινόχρηστα των γραφείων της Ν.Ε. Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. Ν. Γρεβενών (Οκτώβριος 2013 Ιανουάριος 2014) 74,

8 Λούτας Δημήτριος για κοινόχρηστα των γραφείων του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. (Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2014) 60, ACS για ταχυμεταφορά εγγράφων του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. 114, ΟΤΕ Κοζάνης για τηλεφωνικά έξοδα του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. από 23/11/2013 έως 22/1/2014 ( ) 36, ΟΤΕ Κοζάνης για τηλεφωνικά έξοδα του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. από 23/11/2013 έως 22/1/2014 ( ) 62, ΟΤΕ Κοζάνης για τηλεφωνικά έξοδα Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. από 8/12/2013 έως 7/2/2014 ( ) 99, Forthnet για τηλεφωνικά έξοδα Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. ( ) 132, ΔΕΥΑ Κοζάνης για έξοδα τηλεθέρμανσης των γραφείων του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. 716, ΔΕΥΑ Κοζάνης για έξοδα ύδρευσης των γραφείων του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. 42, ΔΕΗ Κοζάνης για κατανάλωση ρεύματος των γραφείων του ΤΕΕ/ΤΔΜ από 21/12/2013 έως 23/3/ , ΔΕΗ Καστοριάς για κατανάλωση ρεύματος των γραφείων της Ν.Ε. του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. από 30/9/2013 έως 97, /3/2014 ΔΕΗ Γρεβενών για κατανάλωση ρεύματος των γραφείων της Ν.Ε. του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. από 26/9/2013 έως 109, /3/2014 Ακριτίδης Δημήτριος για βασιλόπιτα και βασιλοπιτάκια για την κοπή πίτας του ΤΕΕ/ΤΔΜ στις , Φτάκας Χρήστος για εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας ΤΕΕ/ΤΔΜ 781, Τσαμπούρης Θεόδωρος για στεφάνι κηδείας για τον Βαλταδώρο Γεώργιο 50, Κεσίσογλου Μαρία για σύνταξη πραγματογνωμοσύνης του κ. Ασλανίδη Παύλου 430,54 99, α 3394β Βύζας Πέτρος για σύνταξη πραγματογνωμοσύνης της ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕΒΕ 861,08 198, α 3394β Σύνολο 4732,31 Πέραν της εν λόγω έγκρισης των συγκεκριμένων δαπανών, ο συνάδελφος Αθ. Κακάλης εισηγήθηκε όπως προταχθεί η έγκριση πληρωμής εκείνων των Ο.Ε. που τα μέλη τους υποστηρίζουν την καθημερινή λειτουργία του Τμήματος και λόγω των γνωστών οικονομικών προβλημάτων του προηγούμενου έτους έχουν καταγραφεί σοβαρές οφειλές. Εξάλλου, τόσο η Ο.Ε. όπου εντάσσεται η κα Αν. Θωμαΐδου έχει λήξει στις , όσο και εκείνης στην οποία μετέχει ο συνάδελφος Π. Αλμπάνης, ολοκλήρωσε στις Αναφορικά δε με την καθημερινή παρουσία του συναδέλφου Αλμπάνη στο ΤΕΕ/ΤΔΜ από την και μέχρι σήμερα, το μέλος της Δ.Ε. Αθ. Κακάλης εκφράζει τη συνολική επιφύλαξή του για το γεγονός αυτό και υπενθυμίζει στη Δ.Ε. τις αποφασιστικές ευθύνες και τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνει η Διοίκηση, για όλο το χρονικό διάστημα που προσφέρει υπηρεσίες με τον τρόπο αυτό ο εν λόγω συνάδελφος. Όπως ανέφερε ο Αθ. Κακάλης, τα παραπάνω δεν αφορούν τον συνάδελφο (με τον οποίο ήδη είχε μια επιτυχημένη συνεργασία) δεν έχουν την έννοια καμίας προσωπικής αιχμής, αλλά σχετίζονται με τον προβλεπόμενο τρόπο λειτουργίας του Τμήματος. Απόφαση Α7/Δ.Ε./Σ4/2014 Απόφαση : 'Εγκριση καταβολής 4.800,00 Η Δ.Ε. του ΤΕΕ/ΤΔΜ έχοντας υπόψη της : 1) την με αριθ. Α8/ΔΕ/Σ12/2011 απόφαση, με την οποία ανέθεσε σε Ομάδα επιστημόνων κ.λ.π. και λοιπών σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 4 και 15 του από 27.11/ Π.Δ., όπως αντικαταστάθηκαν με τα άρθρα 4 και 14 του Ν.1486 /84, που συνεχίζουν να ισχύουν και να εφαρμόζονται, σύμφωνα με το άρθρο 50 του Ν.1947/1991, η «Πρόταση για τον καθορισμό αρχιτεκτονικών και μορφολογικών χαρακτηριστικών των παραδοσιακών οικισμών του Ν. Καστοριάς» 2) το πρωτόκολλο παραλαβής του έργου, αποφασίζει να καταβληθεί στους παρακάτω επιστήμονες κ.λ.π. το ποσό των 4.800,00 ως αποζημίωσή τους για το έργο για το διάστημα από έως και σύμφωνα με την προσφορά κάθε μέλους, ως εξής : 1. Βασιλειάδης Θωμάς 1200,00

9 2. Δημητριάδης Νικόλαος 1200,00 3. Καλύβα Ζωή 1200,00 4. Μιχαήλ Αναστάσιος 1200,00 Απόφαση Α8/Δ.Ε./Σ4/2014 'Έγκριση καταβολής 3.000,00 Η Δ.Ε. του ΤΕΕ/ΤΔΜ έχοντας υπόψη της : 1) την με αριθ. Α12/ΔΕ/Σ21/2012 απόφαση, με την οποία ανέθεσε σε Ομάδα επιστημόνων κ.λ.π. και λοιπών σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 4 και 15 του από 27.11/ Π.Δ.,όπως αντικαταστάθηκαν με τα άρθρα 4 και 14 του Ν.1486 /84, που συνεχίζουν να ισχύουν και να εφαρμόζονται, σύμφωνα με το άρθρο 50 του Ν.1947/1991, το έργο «Αρχειοθέτηση, ψηφιοποίηση και διαχείριση βάσεων δεδομένων Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ.» 2) το πρωτόκολλο παραλαβής του έργου, αποφασίζει να καταβληθεί στους παρακάτω επιστήμονες κ.λ.π. το ποσό των 3.000,00 ως αποζημίωσή τους για το έργο που εκτέλεσαν για το χρονικό διάστημα από μέχρι σύμφωνα με την προσφορά κάθε μέλους, ως εξής : 1. Θωμαϊδου Αναστασία 3.000,00 2. Φτάκα Καλλιόπη Σύνολο 3.000,00 Απόφαση Α9/Δ.Ε./Σ4/2014 'Έγκριση καταβολής 1.000,00 Η Δ.Ε. του ΤΕΕ/ΤΔΜ έχοντας υπόψη της : 1) την με αριθ. Α1/ΔΕ/Σ16/2013 απόφαση, με την οποία ανέθεσε σε Ομάδα επιστημόνων κ.λ.π. και λοιπών σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 4 και 15 του από 27.11/ Π.Δ.,όπως αντικαταστάθηκαν με τα άρθρα 4 και 14 του Ν.1486 /84, που συνεχίζουν να ισχύουν και να εφαρμόζονται, σύμφωνα με το άρθρο 50 του Ν.1947/1991, το έργο «Υποστήριξη, συντήρηση, ανανέωση του δικτυακού τόπου του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. - Επιμέλεια Δελτίων Τύπου - Υποβοήθηση διοργάνωσης εκδηλώσεων και λοιπών έκτακτων δραστηριοτήτων του Τμήματος» 2) το πρωτόκολλο παραλαβής του έργου, αποφασίζει να καταβληθεί στους παρακάτω επιστήμονες κ.λ.π. το ποσό των 1.000,00 ως αποζημίωσή τους για το έργο που εκτέλεσαν για το χρονικό διάστημα από μέχρι σύμφωνα με την προσφορά κάθε μέλους, ως εξής : 1.Αλμπάνης Πέτρος 1.000,00 2. Μελενικιώτου Μαρία

10 Σύνολο 1.000,00 Γίνεται ενημέρωση για την μη κατάθεση ασφαλιστικών εισφορών εργαζομένων Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. μηνός Ιανουαρίου 2013 καθώς και τμήματος κρατήσεων υπέρ Δημοσίου μηνών Ιανουαρίου Μαϊου 2013 που είχαν ενταλματοποιηθεί στο προηγούμενο έτος. Απόφαση Α10/Δ.Ε./Σ4/2014 Αποφασίζεται η πληρωμή των μη κατατιθέμενων ασφαλιστικών εισφορών εργαζομένων Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. μηνός Ιανουαρίου 2013 καθώς και τμήματος κρατήσεων υπέρ Δημοσίου μηνών Ιανουαρίου Μάιου 2013 με έκδοση νέων ενταλμάτων σε αντικατάσταση των μη χρησιμοποιηθέντων ενταλμάτων του 2013, συμπεριλαμβανομένων των σχετικών προσαυξήσεων ύψους τεσσάρων χιλιάδων εκατόν δώδεκα ευρώ και πενήντα ενός λεπτών (4.112,51 ). Απόφαση Α11/Δ.Ε./Σ4/2014 Αποφασίζεται η πληρωμή των οφειλόμενων συνδρομών ετών 2013 και 2014 για τη συμμετοχή του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. στην ΕΒΙΠΑΡ ύψους εκατόν δέκα ευρώ (110) (55 ετησίως). ΘΕΜΑ 4 ο Γίνεται ενημέρωση για την με αριθμό πρωτ. Τ.Ε.Ε. 4527/ (αριθμός πρωτ. Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. 310/ ) απάντηση του γραφείου Δικαστικού του Τ.Ε.Ε. στο έγγραφο μας με αριθμό πρωτ. 128/2014 που αφορούσε ερωτήματα σχετικά με τη δυνατότητα μονομερούς λύσης της μίσθωσης ακινήτου στην πόλη των Γρεβενών. Υπενθυμίζεται και η με αριθμό πρωτ / έγγραφο του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών (αριθμός πρωτ. Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. 183/ ) για παραχώρηση Γραφείου για τη στέγαση και λειτουργία της Νοαμρχιακής Επιτροπής. Απόφαση Α12/Δ.Ε./Σ4/2014 Η Διοικούσα Επιτροπή του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. εξουσιοδοτεί τον πρόεδρο για πραγματοποίηση επαφής με τον ιδιοκτήτη εκμισθωτή του ακινήτου στα Γρεβενά, και στην συνέχεια την αποστολή επιστολής εγγράφου ειδοποίησης μονομερούς λύσης της μίσθωσης γραφείου Νομαρχιακής Επιτροπής στα Γρεβενά σύμφωνα με το άρθρο 36 του Π.Δ. 715/1979. Στη συνάντηση θα παραβρίσκεται και η Προϊσταμένη των Υπηρεσιών του Τμήματος.

11 ΘΕΜΑ 2 ο Ο πρόεδρος Δημήτρης Μαυροματίδης εισηγείται σχετικά υπενθυμίζοντας στα μέλη της Δ.Ε. την συζήτηση του θέματος στην Αντιπροσωπεία του τμήματος και την σχετική απόφαση για ενέργειες της Διοικούσας Επιτροπής για τις απαράδεκτες νομοθετικές ρυθμίσεις. Ακολουθεί συζήτηση Ο συνάδελφος Ντέλμας Κώστας αναφέρει : Συνάδελφοι το πρόσφατα ψηφισθέν από την Βουλή πολυνομοσχέδιο περιλαμβάνει πλήθος αντικλαδικών διατάξων πλήρως εναρμονισμένες με τις αντιεπαγγελματικές ρυθμίσεις : α. Της επιτροπής ανταγωνισμού (ΦΕΚ 176Β/ ). β. Της κατάταξης των διπλωματούχων μηχανικών στο 6 ο επίπεδο προσόντων επαγγελματικής εκπαίδευσης μαζί με τους απόφοιτους ΤΕΙ που πρόσφατα αποφάσισε το Υπουργείο Παιδείας. γ. Της προκαταρκτικής μελέτης Αυγητίδη που αφορά τα επαγγελματικά δικαιώματα και την επαγγελματική εκπαίδευση κατάρτιση. Όπως όλοι γνωρίζετε το περιεχόμενο και τις διαπιστώσεις αυτής της μελέτης είχαμε καταγγείλει προεκλογικά. Είχαμε προειδοποιήσει για τον κίνδυνο της υιοθέτησης των συμπερασμάτων αυτής της μελέτης από την επιτροπή ανταγωνισμού και το Υπουργείο Παιδείας. Δυστυχώς επαληθευτήκαμε. Όμως οι αντικλαδικές ρυθμίσεις που περιέχονται στο πολυνομοσχέδιο υπερβαίνουν κάθε προηγούμενο. Δεν αφορούν μόνον τα επαγγελματικά δικαιώματα, το ασφαλιστικό του κλάδου καθώς και τον ρόλο των Επιμελητηρίων. Συνοπτικά μπορούμε να κατατάξουμε τις αντικλαδικές ρυθμίσεις του πολυνομοσχεδίου σε τέσσερις κατηγορίες : 1. Επαγγελματικά Δικαιώματα α. Κατάταξη των διπλωματούχων μηχανικών στο 6 ο επίπεδο προσόντων μαζί με τους απόφοιτους Τ.Ε.Ι. β. Προβλεπόμενη έκδοση Π.Δ. με βάση τα οποία θα ορίζονται κατ εξαίρεση και μόνον τα επαγγελματικά δικαιώματα των διπλωματούχων μηχανικών σε σχέση με αυτά των αποφοίτων Τ.Ε.Ι.. Προφανώς στα πλαίσια της με αρ. 34/2014 γνωμοδότησης της Επιτροπής Ανταγωνισμού (ΦΕΚ 176Β/ ). 2. Εργασιακά Δικαιώματα α. Παροχές ασθένειας σε ανασφάλιστους μηχανικούς που όμως δεν καλύπτουν τα κλαδικά αιτήματα. β. Απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων μηχανικών με πρόσχημα την αναδιοργάνωση των Δημόσιων Υπηρεσιών και την αναπτυξιακή υποστήριξη της χώρας. γ. Μείωση επιδόματος 3ετιών μακροχρόνια ανέργων. δ. Κατάργηση εργοδοτικών πόρων, επιδομάτων παιδιών, ασθένειας, μητρότητας, κλπ. ε. Διεύρυνση όρων δραστηριότητας των εταιρειών υπενοικίασης προσωπικού (πρακτική που εφαρμόζεται και θα ενταθεί στο μέλλον) που αφορά τους μισθωτούς μηχανικούς του ιδιωτικού τομέα.

12 3. Ασφαλιστικές διατάξεις α. Κατάργηση πόρων υπέρ ΤΣΜΕΔΕ ΕΜΠ. β. Συγκέντρωση ανεξόφλητων ασφαλιστικών εισφορών στην ΗΔΙΚΑ. γ. Καθορισμός φορολογικού ασφαλιστικού ακατάσχετου. δ. Κλείσιμο Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων (στο οποίο μετέχει η Attica Bank) με άγνωστες επί του παρόντος συνέπειες για την κλαδική τράπεζα. 4. Επιμελητηριακές Διατάξεις Αδειοδότηση από τα επιμελητήρια σε επιχειρήσεις μη μέλη τους. Προφανώς το σύνολο των αντικλαδικών διατάξεων που προαναφέραμε (καθώς και άλλων που έμμεσα περιλαμβάνονται στο ογκώδες πολυνομοσχέδιο που δεν έχουμε αποκωδικοποιήσει ακόμη) ορίζουν τον νέο χάρτη των κυβερνητικών μνημονιακών προσανατολισμών που μας επιβάλλονται πλέον ως όροι ενάσκησης του επαγγέλματος του μηχανικού. Οφείλουμε να αντιδράσουμε. Προτείνουμε : α. Να εγκαλέσουμε το κεντρικό ΤΕΕ (που για άλλη μια φορά κωφεύει κωλυσιεργεί υποτάσσεται) έναντι της διασφάλισης της κλαδικής οντότητας που βάλλεται σήμερα από το πολυνομοσχέδιο καθώς και τα μελλοντικά νομοθετήματα. β. Να συγκαλέσουμε με απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής διευρυμένη Αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Τμήματος για ενημέρωση των μηχανικών και λήψη αποφάσεων για κινητοποιήσεις. Μπορούμε και πρέπει να αντισταθούμε. Μπορούμε να προασπίσουμε τον κλάδο των μηχανικών έναντι της επιδιωκόμενης υποβάθμισης και εξανδραποδισμού. Απόφαση Α13/Δ.Ε./Σ4/2014 Αποφασίζεται η αποστολή επείγουσας επιστολής προς την κεντρική Διοίκηση του Τ.Ε.Ε. όπου θα αναφέρεται η αντίδραση του τμήματος, η έλλειψη ενημέρωσης και η ανάγκη κάλυψής της. Ταυτόχρονα θα προγραμματισθεί το συντομότερο εφικτά μετά το Πάσχα διευρυμένη συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας με συνάδελφο που θα αποσταλεί από το Κεντρικό ΤΕΕ για να υπάρξει επαρκής ενημέρωση. ΘΕΜΑ 6 ο Γίνεται ενημέρωση για την επιστολή του Περιφερειάρχη για τη δρομολόγηση των διαδικασιών συμμετοχής των επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας στις κατασκευαστικές εργασίες του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ. Ακολουθεί συζήτηση. Απόφαση Α14/Δ.Ε./Σ4/2014 Αποφασίζεται η ενημέρωση των συναδέλφων μέσω ανάρτησης της σχετικής ανακοίνωσης του ΤΑΠ στην ιστοσελίδα του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ.

13 γ) Γίνεται σχετική ενημέρωση. ΘΕΜΑ 1 ο Απόφαση Α15/Δ.Ε./Σ4/2014 Στα πλαίσια της πάγιας πολιτικής η Διοικούσα Επιτροπή θα συζητήσει στα γραφεία του Τ.Ε.Ε. με τους συνδυασμούς που εκδηλώσουν σχετικό ενδιαφέρον. ε) Γίνεται σχετική ενημέρωση και από το μέλος της Δ.Ε. συν. Δημήτρη Γιαννακίδη. στ) Γίνεται ανάγνωση του σχετικού εγγράφου του Συλλόγου Ατόμων με αναπηρία της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης. Απόφαση Α16/Δ.Ε./Σ4/2014 Με τη διαπίστωση ότι το θέμα είναι σοβαρό αποφασίζεται σε πρώτη φάση να γίνει συννενόηση με την αντίστοιχη Υπηρεσία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. ι) Γίνεται σχετική ενημέρωση. Απόφαση Α17/Δ.Ε./Σ4/2014 Το θέμα θα επανέλθει για ενημέρωση της Δ.Ε. σε επόμενη συνεδρίασή της με την παρουσία του κου Κοντογούνη. Γίνεται ενημέρωση για τα υπόλοιπα αναγραφόμενα του 1 ου θέματος. Με αφορμή τη επιστολή της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ για τη δημόσια διαβούλευση με θέαμ «Δημιουργία νέας Εταιρίας ηλεκτρικής ενέργειας» ( 1β) και αυτήν του Δημάρχου Κοζάνης για το σχέδιο Νόμου για τη δημιουργία της μικρής ΔΕΗ ( 1 η ) γίνεται συζήτηση για το θέμα του Νομοσχεδίου για τη μικρή ΔΕΗ. Απόφαση Α18/Δ.Ε./Σ4/2014 Η Διοικούσα Επιτροπή σε συνέχεια των διαχρονικά διαμορφωμένων θέσεων του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. αποφασίζει στην παρούσα φάση την σύσταση άμισθης Ομάδας Εργασίας με αντικείμενο τις επιπτώσεις από την επιχειρούμενη πώληση της «Μικρής ΔΕΗ». Εξουσιοδοτείται ο Πρόεδρος να διερευνήσει τη δυνατότητα συμμετοχής συναδέλφων και να υπάρξει σχετική εισήγηση και απόφαση στην επόμενη Διοικούσα Επιτροπή δεδομένου ότι τα χρονικά περιθώρια δεν είναι μεγάλα αφού υπάρχει απόφαση της κυβέρνησης για αποφάσεις εντός του Ιουνίου. Λύεται η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας

14 Δημήτρης Μαυροματίδης Κλεοπάτρα Καλαμάρα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 2η/ 2017 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 2η/ 2017 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΠΟΥΣΙΟΥ & ΕΣΤΙΑΣ 3, ΚΟΖΑΝΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: 5-5-2017 Αρ. πρωτ.: 563 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 2η/ 2017 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: Αρ. πρωτ.: 366

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: Αρ. πρωτ.: 366 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΠΟΥΣΙΟΥ & ΕΣΤΙΑΣ 3, ΚΟΖΑΝΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: 4-5-2018 Αρ. πρωτ.: 366 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 4η/ 2018 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: Αρ. πρωτ.: 1117

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: Αρ. πρωτ.: 1117 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΠΟΥΣΙΟΥ & ΕΣΤΙΑΣ 3, ΚΟΖΑΝΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: 9-12-2016 Αρ. πρωτ.: 1117 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 17η/ 2016 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 7 η / 2016 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 7 η / 2016 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΠΟΥΣΙΟΥ & ΕΣΤΙΑΣ 3, ΚΟΖΑΝΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: 2-9-2016 Αρ. πρωτ.: 637 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 7 η / 2016 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: Αρ. πρωτ.: 364

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: Αρ. πρωτ.: 364 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΠΟΥΣΙΟΥ & ΕΣΤΙΑΣ 3, ΚΟΖΑΝΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: 10-5-2019 Αρ. πρωτ.: 364 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 6η/ 2019 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: Αρ. πρωτ.: 814

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: Αρ. πρωτ.: 814 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΠΟΥΣΙΟΥ & ΕΣΤΙΑΣ 3, ΚΟΖΑΝΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: 15-9-2018 Αρ. πρωτ.: 814 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 11η/ 2018 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: Αρ. πρωτ.: 1115 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 15 / 2016 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ.

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: Αρ. πρωτ.: 1115 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 15 / 2016 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΠΟΥΣΙΟΥ & ΕΣΤΙΑΣ 3, ΚΟΖΑΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 15 / 2016 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: 9-12-2016

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 3 η / 2016 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 3 η / 2016 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΠΟΥΣΙΟΥ & ΕΣΤΙΑΣ 3, ΚΟΖΑΝΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: 18-4-2016 Αρ. πρωτ.: 301 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 3 η / 2016 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 6 η / 2016 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 6 η / 2016 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΠΟΥΣΙΟΥ & ΕΣΤΙΑΣ 3, ΚΟΖΑΝΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: 2-9-2016 Αρ. πρωτ.: 636 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 6 η / 2016 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 24 η / 2014 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 24 η / 2014 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Κοζάνη 12-1-2015 Αρ. πρωτ. 14 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 24 η / 2014 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. Κοζάνη Πέμπτη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 14 η / 2015 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 14 η / 2015 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΠΟΥΣΙΟΥ & ΕΣΤΙΑΣ 3, ΚΟΖΑΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 14 η / 2015 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: 8-10-2015

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: Αρ. πρωτ.: 204

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: Αρ. πρωτ.: 204 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΠΟΥΣΙΟΥ & ΕΣΤΙΑΣ 3, ΚΟΖΑΝΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: 22-2-2019 Αρ. πρωτ.: 204 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 2η/ 2019 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 7 η / 2014 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. Κοζάνη Τρίτη, Ώρα, Μπουσίου & Εστίας 3 (Αίθουσα Συνεδριάσεων Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ.) 13.5.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 7 η / 2014 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. Κοζάνη Τρίτη, Ώρα, Μπουσίου & Εστίας 3 (Αίθουσα Συνεδριάσεων Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ.) 13.5. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ : Κοζάνη 3-7-2014 Αρ. πρωτ. 593 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 7 η / 2014 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. Κοζάνη Τρίτη,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 11 η / 2014 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 11 η / 2014 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Κοζάνη 9-9-2014 Αρ. πρωτ. 908 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 11 η / 2014 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. Κοζάνη Τρίτη,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: Αρ. πρωτ.: 154

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: Αρ. πρωτ.: 154 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΠΟΥΣΙΟΥ & ΕΣΤΙΑΣ 3, ΚΟΖΑΝΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: 17-2-2016 Αρ. πρωτ.: 154 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 20 η / 2015 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 15 η / 2015 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 15 η / 2015 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΠΟΥΣΙΟΥ & ΕΣΤΙΑΣ 3, ΚΟΖΑΝΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: 8-10-2015 Αρ. πρωτ.: 758 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 15 η / 2015 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: Αρ. πρωτ.: 458

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: Αρ. πρωτ.: 458 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΠΟΥΣΙΟΥ & ΕΣΤΙΑΣ 3, ΚΟΖΑΝΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: 12-6-2019 Αρ. πρωτ.: 458 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 8η/ 2019 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: Αρ. πρωτ.: 203

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: Αρ. πρωτ.: 203 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΠΟΥΣΙΟΥ & ΕΣΤΙΑΣ 3, ΚΟΖΑΝΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: 22-2-2019 Αρ. πρωτ.: 203 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 1η/ 2019 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 4 η / 2015 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 4 η / 2015 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ : Κοζάνη 1-4-2015 Αρ. πρωτ. 271 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 4 η / 2015 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. Κοζάνη Τρίτη

Διαβάστε περισσότερα

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 19.30μ.μ. ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ: 21:00 μ.μ. Παρόντες ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ Λάππας Κων/νος Πρόεδρος ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΞΗ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 19.30μ.μ. ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ: 21:00 μ.μ. Παρόντες ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ Λάππας Κων/νος Πρόεδρος ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΞΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Αρ. πρωτ. 674 Χαλκίδα 16/03/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ ΧΑΪΝΑ & ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ -ΧΑΛΚΙΔΑ (34100) τηλ.:2221061285-86, FAX:61287

Διαβάστε περισσότερα

Κοζάνη Αρ. πρωτ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 15 η / 2014 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Κοζάνη Αρ. πρωτ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 15 η / 2014 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Κοζάνη 12-9-2014 Αρ. πρωτ. 926 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 15 η / 2014 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. Κοζάνη Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: Αρ. πρωτ.: 459

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: Αρ. πρωτ.: 459 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΠΟΥΣΙΟΥ & ΕΣΤΙΑΣ 3, ΚΟΖΑΝΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: 12-6-2019 Αρ. πρωτ.: 459 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 9η/ 2019 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 19 η / 2014 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 19 η / 2014 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΠΟΥΣΙΟΥ & ΕΣΤΙΑΣ 3, ΚΟΖΑΝΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: 16-10-2014 Αρ. πρωτ.: 1060 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 19 η / 2014 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: Αρ. πρωτ.: 628

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: Αρ. πρωτ.: 628 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΠΟΥΣΙΟΥ & ΕΣΤΙΑΣ 3, ΚΟΖΑΝΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: 24-5-2017 Αρ. πρωτ.: 628 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 4η/ 2017 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Αρ. πρωτ Χαλκίδα 11/05/2017

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Αρ. πρωτ Χαλκίδα 11/05/2017 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Αρ. πρωτ. 1066 Χαλκίδα 11/05/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ ΧΑΪΝΑ & ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ -ΧΑΛΚΙΔΑ (34100) τηλ.:2221061285-86, FAX:61287

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: Αρ. πρωτ.: 1118

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: Αρ. πρωτ.: 1118 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΠΟΥΣΙΟΥ & ΕΣΤΙΑΣ 3, ΚΟΖΑΝΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: 9-12-2016 Αρ. πρωτ.: 1118 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 18η/ 2016 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 7 η / 2015 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 7 η / 2015 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΠΟΥΣΙΟΥ & ΕΣΤΙΑΣ 3, ΚΟΖΑΝΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: 21-5-2015 Αρ. πρωτ.: 402 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 7 η / 2015 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» ΠΡΑΚΤΙΚΟ 19/2017 ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ «ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» Την 20 η Δεκεμβρίου του έτους 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:30

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 9 η / 2015 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 9 η / 2015 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΠΟΥΣΙΟΥ & ΕΣΤΙΑΣ 3, ΚΟΖΑΝΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: 16-7-2015 Αρ. πρωτ.: 561 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 9 η / 2015 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τακτική Συνεδρίαση Διοικούσας Επιτροπής Περιφερειακού Τμήματος Τεχνικού Επιμελητηρίου Ν. Εύβοιας συνεδρίαση με αριθμό 8 έτους 2017 από 9 Μαΐου 2017

Τακτική Συνεδρίαση Διοικούσας Επιτροπής Περιφερειακού Τμήματος Τεχνικού Επιμελητηρίου Ν. Εύβοιας συνεδρίαση με αριθμό 8 έτους 2017 από 9 Μαΐου 2017 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Αρ. πρωτ. 1245 Χαλκίδα 31/05/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ ΧΑΪΝΑ & ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ -ΧΑΛΚΙΔΑ (34100) τηλ.:2221061285-86, FAX:61287

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 21 η / 2014 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 21 η / 2014 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΠΟΥΣΙΟΥ & ΕΣΤΙΑΣ 3, ΚΟΖΑΝΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: 6-11-2014 Αρ. πρωτ.: 1128 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 21 η / 2014 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΥΠ ΑΡΙΘ. 2 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ. Τ.Ο.Ε.Β ΝΙΓΡΙΤΑΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΥΠ ΑΡΙΘ. 2 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ. Τ.Ο.Ε.Β ΝΙΓΡΙΤΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΥΠ ΑΡΙΘ. 2 / 27.3.2015 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ. Τ.Ο.Ε.Β ΝΙΓΡΙΤΑΣ Στη Νιγρίτα σήμερα την 27 η Μαρτίου 2015 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 8.30 π.μ. συνήλθαν τα μέλη του Δ.Σ. σε τακτική συνεδρίαση ύστερα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Αρ. πρωτ. 918 Χαλκίδα 25/04/2017

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Αρ. πρωτ. 918 Χαλκίδα 25/04/2017 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Αρ. πρωτ. 918 Χαλκίδα 25/04/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ ΧΑΪΝΑ & ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ -ΧΑΛΚΙΔΑ (34100) τηλ.:2221061285-86, FAX:61287

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ

ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ 1 Άρθρο 1 ΣΥΓΚΛΗΣΗ Δ.Σ. 1. Το Δ.Σ. συγκαλείται κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου ή του κατά το καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: Αρ. πρωτ.: 49

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: Αρ. πρωτ.: 49 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΠΟΥΣΙΟΥ & ΕΣΤΙΑΣ 3, ΚΟΖΑΝΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: 18-1-2019 Αρ. πρωτ.: 49 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 17η/ 2018 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Αρ. πρωτ Χαλκίδα 07/09/2017

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Αρ. πρωτ Χαλκίδα 07/09/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ ΧΑΪΝΑ & ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ -ΧΑΛΚΙΔΑ (34100) τηλ.:2221061285-86, FAX:61287 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Αρ. πρωτ. 2811 Χαλκίδα 07/09/2017

Διαβάστε περισσότερα

Τακτική Συνεδρίαση Διοικούσας Επιτροπής Περιφερειακού Τμήματος Τεχνικού Επιμελητηρίου Ν. Εύβοιας συνεδρίαση με αριθμό 12 έτους 2016 από 9 Μαΐου 2016

Τακτική Συνεδρίαση Διοικούσας Επιτροπής Περιφερειακού Τμήματος Τεχνικού Επιμελητηρίου Ν. Εύβοιας συνεδρίαση με αριθμό 12 έτους 2016 από 9 Μαΐου 2016 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Αρ. πρωτ. 2387 Χαλκίδα 20/12/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ ΧΑΪΝΑ & ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ -ΧΑΛΚΙΔΑ (34100) τηλ.:2221061285-86, FAX:61287

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης 23/2015 από ( ) της Οικονομικής Επιτροπής (ΟΕ) του Δήμου Μαραθώνος.

Απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης 23/2015 από ( ) της Οικονομικής Επιτροπής (ΟΕ) του Δήμου Μαραθώνος. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Email: oedm@marathon.gr Απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης 23/2015 από (30-07- 2015) της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΩΠΘΗΟΛΖΛ-Μ1Ω

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΩΠΘΗΟΛΖΛ-Μ1Ω ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΩΠΘΗΟΛΖΛ-Μ1Ω Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ. 7/11-04-2017 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης Αριθμ. Απόφ. 45/2017 Θέμα: «Έγκριση Πρακτικών Διενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: μ.μ. ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ: 20:30 μ.μ. Παρόντες ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ Λάππας Κων/νος Πρόεδρος ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΞΗ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: μ.μ. ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ: 20:30 μ.μ. Παρόντες ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ Λάππας Κων/νος Πρόεδρος ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΞΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Αρ. πρωτ. 2388 Χαλκίδα 20/12/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ ΧΑΪΝΑ & ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ -ΧΑΛΚΙΔΑ (34100) τηλ.:2221061285-86, FAX:61287

Διαβάστε περισσότερα

Πάτρα, 2 Ιανουαρίου 2019 Αρ. Πρωτ: /1415 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Πάτρα, 2 Ιανουαρίου 2019 Αρ. Πρωτ: /1415 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ.Δ/νση: Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Αρ. πρωτ. 192 Χαλκίδα 23/01/2018

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Αρ. πρωτ. 192 Χαλκίδα 23/01/2018 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Αρ. πρωτ. 192 Χαλκίδα 23/01/2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ ΧΑΪΝΑ & ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ -ΧΑΛΚΙΔΑ (34100) τηλ.:2221061285-86, FAX:61287

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση παρούσα ήταν επίσης η υπάλληλος του ΔΟΠΑΠ, Σταυρούλα Σκιάνη, για την τήρηση των πρακτικών της συνεδρίασης.

Στη συνεδρίαση παρούσα ήταν επίσης η υπάλληλος του ΔΟΠΑΠ, Σταυρούλα Σκιάνη, για την τήρηση των πρακτικών της συνεδρίασης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 1η ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Απόσπασμα Από το Πρακτικό Νο: 1/2018

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση παρούσα ήταν επίσης η υπάλληλος του ΔΟΠΑΠ, Σταυρούλα Σκιάνη, για την τήρηση των πρακτικών της συνεδρίασης.

Στη συνεδρίαση παρούσα ήταν επίσης η υπάλληλος του ΔΟΠΑΠ, Σταυρούλα Σκιάνη, για την τήρηση των πρακτικών της συνεδρίασης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 1η ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Απόσπασμα Από το Πρακτικό Νο: 1/2018

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ : Κοζάνη 12-9-2014 Αρ. πρωτ. 927 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 16 η / 2014 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. Κοζάνη Τρίτη,

Διαβάστε περισσότερα

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: μ.μ. ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ: 21:45 μ.μ. Παρόντες ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ Λάππας Κων/νος Πρόεδρος ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΞΗ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: μ.μ. ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ: 21:45 μ.μ. Παρόντες ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ Λάππας Κων/νος Πρόεδρος ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΞΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Αρ. πρωτ. 1250 Χαλκίδα 30/06/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ ΧΑΪΝΑ & ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ -ΧΑΛΚΙΔΑ (34100) τηλ.:2221061285-86, FAX:61287

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 33 ΓΡ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 444

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 33 ΓΡ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 444 ΑΔΑ: Β864ΩΚΙ- ΓΣ2 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 8-12-2014 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 33 ΓΡ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ.

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης 22/2015 από ( ) της Οικονομικής Επιτροπής (ΟΕ) του Δήμου Μαραθώνος.

Απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης 22/2015 από ( ) της Οικονομικής Επιτροπής (ΟΕ) του Δήμου Μαραθώνος. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Email: oedm@marathon.gr Απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης 22/2015 από (15-07- 2015) της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Αρ. πρωτ Χαλκίδα 07/12/2015

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Αρ. πρωτ Χαλκίδα 07/12/2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Αρ. πρωτ. 2458 Χαλκίδα 07/12/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ ΧΑΪΝΑ & ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ -ΧΑΛΚΙΔΑ (34100) τηλ.:2221061285-86, FAX:61287

Διαβάστε περισσότερα

Πάτρα, 12 Δεκεμβρίου 2018 Αρ. Πρωτ.: /1339 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Πάτρα, 12 Δεκεμβρίου 2018 Αρ. Πρωτ.: /1339 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ.Δ/νση: Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών 32 26441 ΠΑΤΡΑ Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

1 ο θέμα/ Ανακοινώσεις - Ενημέρωση. 2 ο θέμα/απόφαση 1/Σ20/2014: Συζήτηση προτάσεις για την λειτουργία των Μόνιμων Επιτροπών.

1 ο θέμα/ Ανακοινώσεις - Ενημέρωση. 2 ο θέμα/απόφαση 1/Σ20/2014: Συζήτηση προτάσεις για την λειτουργία των Μόνιμων Επιτροπών. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Αρ. πρωτ. 148 Χαλκίδα 13/01/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ ΧΑΪΝΑ & ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ -ΧΑΛΚΙΔΑ (34100) τηλ.:2221061285-86, FAX:61287

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ.Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού Ν ο 14/ Αριθμός Απόφασης: 339/2016

Απόσπασμα Πρακτικού Ν ο 14/ Αριθμός Απόφασης: 339/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Απόσπασμα Πρακτικού Ν ο 14/24-05-2016 Αριθμός Απόφασης: 339/2016 Στο Ηράκλειο σήμερα Τρίτη 24 Μαΐου 2016 και ώρα 12:00,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΡΙΘ. 3. ΘΕΜΑ: «Έναρξη λειτουργίας του Περιφερειακού Υποκαταστήματος ΟΓΑ Δυτικής Μακεδονίας». Σας κάνουμε γνωστά τα ακόλουθα:

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΡΙΘ. 3. ΘΕΜΑ: «Έναρξη λειτουργίας του Περιφερειακού Υποκαταστήματος ΟΓΑ Δυτικής Μακεδονίας». Σας κάνουμε γνωστά τα ακόλουθα: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 3 Οκτωβρίου 2014 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ (ΟΓΑ) ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ζ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ Ζ2 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΣ: Τους κ.κ. Ανταποκριτές ΟΓΑ Δήμων,

Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση στην 4η τακτική συνεδρίαση 2015 της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/ΤΔΜ για τις δραστηριότητες της Διοικούσας Επιτροπής

Εισήγηση στην 4η τακτική συνεδρίαση 2015 της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/ΤΔΜ για τις δραστηριότητες της Διοικούσας Επιτροπής Εισήγηση στην 4η τακτική συνεδρίαση 2015 της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/ΤΔΜ για τις δραστηριότητες της Διοικούσας Επιτροπής (18.2.15 έως σήμερα με πραγματοποίηση 8 συνεδριάσεων Δ.Ε. ΤΕΕ/ΤΔΜ) Δημήτρης Μαυροματίδης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Ο Υπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

ΑΠΟΦΑΣΗ. Ο Υπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 29 Δεκεμβρίου 2010 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΤΟΠ. ΑΥΤ/ΣΗΣ Αριθμ. Πρωτ.: 74446 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΑ Ταχ. Δ/νση: Σταδίου 27

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Τακτικής Συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. με αριθμό 14/ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 19:30 ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ : 21:00

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Τακτικής Συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. με αριθμό 14/ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 19:30 ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ : 21:00 ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθ.Πρωτ.:ΤΓΟΔ/348/25.6.2014 ΑΔΑ:ΨΩΨΠ46Ψ842-ΟΛ5 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Τακτικής Συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. με αριθμό 14/6.5.2014 ΩΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα Προμηθειών & Προκηρύξεων Ανθρώπινου Δυναμικού (ΜΠΠΑΔ)

Μονάδα Προμηθειών & Προκηρύξεων Ανθρώπινου Δυναμικού (ΜΠΠΑΔ) Μονάδα Προμηθειών & Προκηρύξεων Ανθρώπινου Δυναμικού (ΜΠΠΑΔ) Σύναψη Δημοσίων Συμβάσεων Προμηθειών & Υπηρεσιών Οδηγίες ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016 Περιεχόμενα 1. Κόστος προμήθειας: 0,01 έως 20.000 (MH Συμπεριλαμβανομένου

Διαβάστε περισσότερα

15REQ003415504 2015-12-02

15REQ003415504 2015-12-02 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χαλκίδα αριθμ. πρωτ. : 54906 ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Αριθ. Αποφ. 783/2015 Από το Πρακτικό της 60ης/2015 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Χαλκιδέων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: Αρ. πρωτ.: 156

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: Αρ. πρωτ.: 156 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΠΟΥΣΙΟΥ & ΕΣΤΙΑΣ 3, ΚΟΖΑΝΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: 17-2-2016 Αρ. πρωτ.: 156 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 22 η / 2015 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ Αριθ. πρωτ. 3085/18-02-2014 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 3ης/17-02-2014 συνεδριάσεως της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 11η/ 2017 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. Κοζάνη ΤΕΤΑΡΤΗ Ώρα, Μπουσίου & Εστίας 3 (Αίθουσα Συνεδριάσεων Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 11η/ 2017 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. Κοζάνη ΤΕΤΑΡΤΗ Ώρα, Μπουσίου & Εστίας 3 (Αίθουσα Συνεδριάσεων Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΠΟΥΣΙΟΥ & ΕΣΤΙΑΣ 3, ΚΟΖΑΝΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: 15-9-2017 Αρ. πρωτ.: 898 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 11η/ 2017 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 3η/ 2017 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 3η/ 2017 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΠΟΥΣΙΟΥ & ΕΣΤΙΑΣ 3, ΚΟΖΑΝΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: 5-5-2017 Αρ. πρωτ.: 564 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 3η/ 2017 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Διαβίβαση της υπ αριθμ. 284/2017 απόφασης της Επιτροπής Αναπτυξιακής & Κοινωνικής Πολιτικής Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας

Διαβίβαση της υπ αριθμ. 284/2017 απόφασης της Επιτροπής Αναπτυξιακής & Κοινωνικής Πολιτικής Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ.Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 7ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 7ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθμ. 7ης/ 17-02-2016 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αριθμ. απόφ. 48/2016 Περίληψη: «Απόφαση ανάληψης υποχρέωσης

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα Προμηθειών & Προκηρύξεων Ανθρώπινου Δυναμικού (ΜΠΠΑΔ)

Μονάδα Προμηθειών & Προκηρύξεων Ανθρώπινου Δυναμικού (ΜΠΠΑΔ) Μονάδα Προμηθειών & Προκηρύξεων Ανθρώπινου Δυναμικού (ΜΠΠΑΔ) Σύναψη Δημοσίων Συμβάσεων Προμηθειών & Υπηρεσιών Οδηγίες ΦΕΒΡΟΥΆΡΙΟΣ 2016 Περιεχόμενα 1. Κόστος προμήθειας: 0,01 έως 5.870 (Συμπεριλαμβανομένου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: Αρ. πρωτ.: 45

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: Αρ. πρωτ.: 45 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΠΟΥΣΙΟΥ & ΕΣΤΙΑΣ 3, ΚΟΖΑΝΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: 15-1-2018 Αρ. πρωτ.: 45 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 17η/ 2017 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 4 / συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 4 / συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής. ΑΔΑ: 7Ξ4ΒΩΚΙ- ΦΒΠ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 11-2-2015 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 4 ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και η κα Μπότσαρη Χρυσάνθη υπάλληλος του Δήμου, για την τήρηση των πρακτικών. ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Σελίδα 1 από 5

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και η κα Μπότσαρη Χρυσάνθη υπάλληλος του Δήμου, για την τήρηση των πρακτικών. ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Σελίδα 1 από 5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της 11 ης Τακτικής Συνεδρίασης της 25 ης Ιουνίου 2014 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ. 185/2014 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Λήψη απόφασης περί

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθ. Απόφασης: 71/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20 ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 251

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20 ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 251 ΑΔΑ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 9-7-2015 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20 ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 251

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Πάτρα, 4 Ιουνίου 2018 Αρ. Πρωτ /416

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Πάτρα, 4 Ιουνίου 2018 Αρ. Πρωτ /416 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ.Δ/νση: Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

Διαβίβαση της υπ αριθμ. 272/2017 απόφασης της Επιτροπής Αναπτυξιακής & Κοινωνικής Πολιτικής Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας

Διαβίβαση της υπ αριθμ. 272/2017 απόφασης της Επιτροπής Αναπτυξιακής & Κοινωνικής Πολιτικής Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ.Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜ 8/2016

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜ 8/2016 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕYΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜ 8/6 Στην Κοζάνη σήμερα, 5--6, ημέρα Τετάρτη και ώρα : μ.μ., συνήλθε η Επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 1/2012 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Email: oedm@marathon.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Email: oedm@marathon. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Email: oedm@marathon.gr Απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης 26/2015 από (01-09- 2015)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΞ67Λ6-9ΧΜ. ΠΑΤΡΑ, 24 Μαρτίου 2014

ΑΔΑ: ΒΙΞ67Λ6-9ΧΜ. ΠΑΤΡΑ, 24 Μαρτίου 2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ.Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 26441 ΠΑΤΡΑ Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 3ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 3ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθμ. 3ης/ 20-01-2016 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αριθμ. απόφ. 07/2016 Περίληψη: «Απόφαση

Διαβάστε περισσότερα

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 38/2016 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΘΕΜΑΤΟΣ Σύνταξη έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης του προϋπολογισμού Α τριμήνου οικονομικού έτους 2016»

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 38/2016 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΘΕΜΑΤΟΣ Σύνταξη έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης του προϋπολογισμού Α τριμήνου οικονομικού έτους 2016» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΕΔΡΑ: ΠΥΛΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΕΝΝΕΑ (9) ΚΑΙ ΑΠΟ 13/04/2016 ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Δημοκρατία Bούλα, 27/1/2017 Νομός Αττικής Aρ. Πρωτ. : 2870 Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Ελληνική Δημοκρατία Bούλα, 27/1/2017 Νομός Αττικής Aρ. Πρωτ. : 2870 Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ελληνική Δημοκρατία Bούλα, 27/1/2017 Νομός Αττικής Aρ. Πρωτ. : 2870 Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 3ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Αρ.Πράξης : 3 Αρ. Απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Αποστολή της υπ αριθ. 437/2012 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τρικκαίων»

ΘΕΜΑ: «Αποστολή της υπ αριθ. 437/2012 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τρικκαίων» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Τρίκαλα 23/10/2012 ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 63015 ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ : ΥΠ/ΡΙΞΗΣ ΔΗΜ. ΕΡΓΟΥ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ & ΔΗΜ. ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: Ασκληπιού 18

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΧ7ΟΛΖΛ-ΝΓΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: ΒΕΧ7ΟΛΖΛ-ΝΓΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ. 7/21-05-2013 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης Αριθμ. Απόφ. 74/2013 Θέμα: «Έγκριση ισολογισμού, αποτελεσμάτων χρήσης,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ 18.03.2017 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΜΑΡΤΙΟΣ 2017 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΜΑΡΤΙΟΣ 2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ Δ.Σ. ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πάτρα Αριθ. Πρωτ (1193) ΠΡΟΣ Αποδέκτες Πίνακα Διανομής

Πάτρα Αριθ. Πρωτ (1193) ΠΡΟΣ Αποδέκτες Πίνακα Διανομής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ. Δ/νση: Τριών Ναυάρχων 40 Τ.Κ. 262 22 Πληροφορίες: Φωτεινή Ευσταθίου Τηλέφωνο: 2610-390901, Fax:390999 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Διαβάστε περισσότερα

«Ανάληψη Υποχρεώσεων από τους διατάκτες» Π.Δ. 80/2016 (ΦΕΚ Α 145-5/8/2016) Σταύρος Λιάππης

«Ανάληψη Υποχρεώσεων από τους διατάκτες» Π.Δ. 80/2016 (ΦΕΚ Α 145-5/8/2016) Σταύρος Λιάππης «Ανάληψη Υποχρεώσεων από τους διατάκτες» Π.Δ. 80/2016 (ΦΕΚ Α 145-5/8/2016) Σταύρος Λιάππης 2 Έναρξη Ισχύος Ισχύει από 1 Ιανουαρίου 2017 Καταργούνται: Το Π.Δ. 113/2010 Το άρθρο 13, παράγραφος 1 του Ν.Δ.

Διαβάστε περισσότερα

ψήφισης προϋπολογισμού του Δήμου Νεστορίου χρήσης 2013

ψήφισης προϋπολογισμού του Δήμου Νεστορίου χρήσης 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ``ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ AΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το ΠΡΑΚΤΙΚΟ της 4 ης Έκτακτης Ειδικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Νεστορίου Αριθ. Απόφασης : 23/2013 Έγκριση τροποποίησης της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4ΣΦ7ΛΡ-ΚΒΓ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 28 ο /20-11-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 1358/2012

ΑΔΑ: Β4ΣΦ7ΛΡ-ΚΒΓ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 28 ο /20-11-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 1358/2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 28 ο /20-11-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 1358/2012 ΘΕΜΑ: 96 ο ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ: Εισήγηση επί του θέματος: «Κατακύρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Αρ. πρωτ Χαλκίδα 07/12/2015

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Αρ. πρωτ Χαλκίδα 07/12/2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Αρ. πρωτ. 2456 Χαλκίδα 07/12/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ ΧΑΪΝΑ & ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ -ΧΑΛΚΙΔΑ (34100) τηλ.:2221061285-86, FAX:61287

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 / 2015. Πριν την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος διαπίστωσε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία διότι σε σύνολο 7 μελών βρέθηκαν παρόντα 6.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 / 2015. Πριν την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος διαπίστωσε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία διότι σε σύνολο 7 μελών βρέθηκαν παρόντα 6. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 / 2015 Στα Ψαχνά Ευβοίας, σήμερα την 19 η του μηνός Μαίου του έτους 2015, ημέρα της εβδομάδος Τρίτη και ώρα 13 : 00 μ. μ, η Οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό 04/17-02-2015 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Μυκόνου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό 04/17-02-2015 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Μυκόνου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΡΤHΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό 04/17-02-2015 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14/18-06-2018

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό 06/ συνεδριάσεως της Οικονομικής Επιτροπής Μυκόνου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό 06/ συνεδριάσεως της Οικονομικής Επιτροπής Μυκόνου ΑΝΑΡΤHΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό 06/12-03-2012 συνεδριάσεως της Οικονομικής Επιτροπής Μυκόνου

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Διαβίβαση της υπ αριθμ. 993/2014 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής της

ΘΕΜΑ: «Διαβίβαση της υπ αριθμ. 993/2014 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής της ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΤΡΑ, 29 Οκτωβρίου 2014 Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Αρ. πρωτ. 280905/2627 Ταχ. Δ/νση: : ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα

Διαβάστε περισσότερα

Διαβίβαση της υπ αριθμ. 274/2017 απόφασης της Επιτροπής Αναπτυξιακής & Κοινωνικής Πολιτικής Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας

Διαβίβαση της υπ αριθμ. 274/2017 απόφασης της Επιτροπής Αναπτυξιακής & Κοινωνικής Πολιτικής Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ.Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 5 η / 2014 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 5 η / 2014 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ : Κοζάνη 21-5-2014 Αρ. πρωτ. 459 ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 5 η / 2014 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. Κοζάνη Τετάρτη, Ώρα, Μπουσίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ. 15/10-10-2017 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης Αριθμ. Απόφ. 116/2017 Θέμα: «Έγκριση πρακτικών διενέργειας διαγωνισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΨ07Λ6-3Φ2. ΠΑΤΡΑ, 30 Ιανουαρίου 2014

ΑΔΑ: ΒΙΨ07Λ6-3Φ2. ΠΑΤΡΑ, 30 Ιανουαρίου 2014 ΑΔΑ: ΒΙΨ07Λ6-3Φ2 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ.Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 26441

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Της αριθ. 21/2014 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Της αριθ. 21/2014 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Της αριθ. 21/2014 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου. Στο Παρανέστι, στο Δημοτικό Κατάστημα και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, σήμερα 27 του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 2/2013 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 2/2013 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 2/2013 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Διαβάστε περισσότερα