Σειρά εκτυπωτών dye sublimation SureColor SC-F ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Σειρά εκτυπωτών dye sublimation SureColor SC-F ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ"

Transcript

1 Σειρά εκτυπωτών dye sublimation SureColor SC-F ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ

2 Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΣΕ ΥΦΑΣΜΑ Από τα υλικά και τα μελάνια έως τα πολυμέσα και το λογισμικό, η σειρά SureColor SC-F συνδυάζει ταχύτητα, αντοχή και παραγωγικότητα για κορυφαία ποιότητα εκτυπώσεων σε υφάσματα, μαλακές επιγραφές, αντικείμενα εσωτερικών χώρων και διαφημιστικό υλικό. Καλύψτε τις επιχειρηματικές σας ανάγκες με μια επιλογή μοντέλων για μεγέθη έως 64 ίντσες στα 100 τετραγωνικά μέτρα/ώρα και με την επιλογή μαύρων μελανιών High Definition HDK για εξειδικευμένες εκτυπώσεις σε υφάσματα και είδη ένδυσης. Προσθέστε το ολοκληρωμένο πακέτο εξυπηρέτησης και υποστήριξης της Epson και θα έχετε μια πλήρη λύση εκτύπωσης με την ποιότητα και ευελιξία που απαιτείται για μια επιτυχημένη επιχείρηση.

3 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ Με τις ολοκληρωμένες λύσεις Epson για εκτύπωση dye-sublimation, η δημιουργικότητα περνάει σε άλλο επίπεδο. Επιλέξτε το σωστό μοντέλο που ταιριάζει στις απαιτήσεις όγκου, μεγέθους και σχήματος εκτύπωσης και απολαύστε τέλεια απόδοση χωρίς συμβιβασμούς. SureColor SC-F7200 SureColor SC-F9200 Η ολοκληρωμένη λύση για εκτύπωση υφασμάτων και μαλακών επιγραφών κορυφαίας ποιότητας. Εκτύπωση σε πλάτος έως 64 ίντσες (1.625 χιλ.) και έως 58,9 μέτρα 2 /ώρα Εξαιρετικά αξιόπιστος κύλινδρος αυτόματης τροφοδοσίας με υψηλή ακρίβεια ανατύλιξης Γρήγορο στέγνωμα χάρη στον μεταθερμαντήρα πλάκας Τοποθέτηση μέσων από έναν μόνο χειριστή, αυτόματη τάνυση μέσου Ανθεκτικό στήριγμα ρολού χαρτιού για την αποτροπή μετακίνησης του χαρτιού κατά την εκτύπωση Δυνατότητα προσθήκης μαύρου μελανιού HDK για βελτιωμένη εκτύπωση πυκνότητας του μαύρου σε ειδικά υφάσματα Εύκολες εκτυπώσεις μεγάλου μήκους με αυτόν τον γρήγορο και αξιόπιστο εκτυπωτή υφασμάτων. Επιλέξτε τον SC-F9200 και ανακαλύψτε ένα νέο επίπεδο ταχύτητας, ποιότητας και ακρίβειας. Κεφαλές εκτύπωσης Twin Epson PrecisionCore TFP για μεγαλύτερους όγκους παραγωγής και μεγαλύτερη παραγωγική διάρκεια ζωής Γρήγορη εκτύπωση έως 100 μέτρα 2 /ώρα σε πρόχειρη λειτουργία, 56 μέτρα 2 /ώρα σε λειτουργία παραγωγής, 27 μέτρα 2 /ώρα σε λειτουργία υψηλής ποιότητας Εκτύπωση σε μεγάλη ποικιλία σιδερότυπων χαρτιών dye sublimation πλάτους έως 64 ίντσες (1.625 χιλ.) Εξαιρετικά αξιόπιστος κύλινδρος αυτόματης τροφοδοσίας 40 κιλών με ακρίβεια ανατύλιξης +/- 2,5 χιλ. Γρήγορο στέγνωμα χάρη στον μεταθερμαντήρα πλάκας που υποστηρίζει θερμοκρασίες ºC Ενσωματωμένο σύστημα μελανιού 2 1,5 λίτρων εύκολης αναπλήρωσης με δοχεία μελανιού 1 λίτρου για εύκολη συντήρηση και μεγάλους κύκλους εκτύπωσης Μελάνια Epson UltraChrome DS για ζωντανά χρώματα, ευκρινή περιγράμματα, ομαλές διαβαθμίσεις, εξαιρετική αντοχή στο ξεθώριασμα από φως ή πλύσιμο και αντοχή σε γδαρσίματα και ιδρώτα Δυνατότητα προσθήκης μαύρων μελανιών HDK για βελτιωμένη εκτύπωση πυκνότητας του μαύρου σε ειδικά υφάσματα SureColor SC-F6200 Η τέλεια επιλογή για εκτυπώσεις μικρών ή μεσαίων όγκων σε υφάσματα και σκληρές επιφάνειες. Εκτύπωση σε πλάτος έως 44 ίντσες (1.117 χιλ.) και 63,4 μέτρα 2 /ώρα Ενσωματωμένο σύστημα μελανιών 1,5 λίτρου με δυνατότητα εύκολης αναπλήρωσης Φιάλες απορριμμάτων 2 λίτρων για εύκολη και οικονομική απόρριψη των μελανιών Στην τυπική διαμόρφωση περιλαμβάνεται λειτουργία υψηλής ποιότητας για εκτύπωση φωτογραφικής ποιότητας σε σκληρές επιφάνειες Δυνατότητα προσθήκης μαύρων μελανιών HDK για βελτιωμένη εκτύπωση πυκνότητας του μαύρου σε ειδικά υφάσματα

4 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΜΑΥΡΑ ΜΕΛΑΝΙΑ HDK ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΥΦΑΣΜΑΤΑ Απολαύστε το αποτέλεσμα πραγματικά εκπληκτικής χρωματικής απόδοσης χρησιμοποιώντας τα μαύρα μελάνια HDK υψηλής πυκνότητας στο σύστημα εκτυπώσεών σας. Είναι ειδικά σχεδιασμένα για την αγορά υφασμάτων, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα μαύρου, για πιο φυσικές σκιές και αποχρώσεις και ευκολότερο έλεγχο της κλίμακας του γκρι. Μπορεί ακόμα και να συμβάλουν στη μείωση της συνολικής κατανάλωσης μελανιών 1. Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ EPSON Με τη σειρά SureColor SC-F έχετε πολύ περισσότερα από έναν εκτυπωτή, αφού μια ολοκληρωμένη λύση προσφέρει πλεονεκτήματα από την αρχή έως το τέλειο φινίρισμα. Μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς πως όλα τα στοιχεία της λύσης λειτουργούν και συνεργάζονται άψογα: τα υλικά, το λογισμικό, η κεφαλή εκτύπωσης, τα μελάνια και τα χαρτιά θερμομεταφοράς, ακόμα και η εγγύηση και το σέρβις. ΥΨΗΛΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Η «καρδιά» των εκτυπωτών μας είναι η διπλή κεφαλή εκτύπωσης υψηλής απόδοσης PrecisionCore TFP. Προσφέρει εξαιρετική ποιότητα σε υψηλή ταχύτητα, συνεργάζεται με τα ειδικά μελάνια μας, με τους μεγάλους μεταθερμαντήρες και τα συστήματα τροφοδοσίας και ανατύλιξης ακριβείας (βλ. προδιαγραφές μοντέλου για λεπτομέρειες), για τη διασφάλιση τέλειων αποτελεσμάτων σε υψηλές ταχύτητες. Αυτοί οι εκτυπωτές διαθέτουν, επίσης, πιστοποίηση Oeko-Tex 2. ΧΑΜΗΛΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διατήρηση της υψηλής απόδοσης με χαμηλό κόστος. Οι δυνατότητες όπως τα δοχεία μελανιών μεγάλης χωρητικότητας και τα μαύρα μελάνια HDK συμβάλλουν στη μείωση της συνολικής κατανάλωσης μελανιών 3. Επίσης, τα γνήσια μελάνια μας και η κεφαλή εκτύπωσης PrecisionCore συνεργάζονται άψογα διατηρώντας τον χρόνο εκτός λειτουργίας στο ελάχιστο δυνατό. Επίσης, χάρη στη χαμηλή κατανάλωση ισχύος, το κόστος ενέργειας διατηρείται χαμηλό. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Με την τυπική εγγύηση ενός έτους ή με την αναβάθμιση εγγύησης, επιλέγοντας μεταξύ των δυνατοτήτων που προσφέρουμε για πιο εξειδικευμένη συνεχόμενη κάλυψη, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα πλέον. Επιλέξτε ένα από τα προγράμματα διαχειριζόμενης υπηρεσίας εκτύπωσης και εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον εκτυπωτή σας και να μειώσετε το κόστος σας 4 ακόμα περισσότερο. ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ Τώρα μπορείτε να έχετε τέλεια αποτελέσματα, σε ελάχιστο χρόνο, με ενιαία εκτύπωση από την αρχή έως το τέλος. Η διαχείριση χαρτιού με υψηλή ακρίβεια, οι κεφαλές εκτύπωσης ακριβείας, το γρήγορο στέγνωμα και τα μελάνια μεγάλης διάρκειας σάς επιτρέπουν να ικανοποιείτε απαιτήσεις υψηλών προδιαγραφών σε στενά χρονικά περιθώρια και σε συνεχόμενους κύκλους λειτουργίας. Λειτουργία εκτύπωσης Πρόχειρη λειτουργία (1 πέρασμα) Θύρα High speed (2 περάσματα) Παραγωγή 2 (3 περάσματα) Παραγωγή 1 (4 περάσματα) Υψηλή ποιότητα (6 περάσματα) Υψηλή ποιότητα (8 περάσματα) Ταχύτητα εκτύπωσης (μέτρα 2 /ώρα)

5 Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΡΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Αφήστε τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη και εξερευνήστε τις δυνατότητες εκτύπωσης dye-sublimation υψηλής ποιότητας με τη σειρά SureColor SC-F. Οι δυνατότητες εφαρμογών είναι ατελείωτες: Μεμονωμένες ή μαζικές εκτυπώσεις σε αθλητικά είδη, διαφημιστικό υλικό, είδη οικιακής χρήσης και εντυπωσιακές επιγραφές. Ακολουθήστε τις τάσεις Χρησιμοποιώντας μια ευρεία επιλογή χρωμάτων, υφασμάτων και σχεδίων, μπορείτε να ικανοποιείτε τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των πελατών σας. Επιλέξτε όποιο στυλ θέλετε, εκτυπώστε ένα κομμάτι ή εκτυπώστε μαζικά μπορείτε πραγματικά να δημιουργήσετε ό,τι επιθυμείτε με απόλυτη ελευθερία. Εκπληκτικοί εσωτερικοί χώροι Η εξατομίκευση προσαρμοσμένων φωτογραφιών είναι μόνο η αρχή της επιτυχημένης διακόσμησης εσωτερικών χώρων. Δείτε πόσα μπορείτε να κάνετε τώρα με τις κουρτίνες, τις περσίδες, τα κρεμαστά τοίχου, τις στόφες, τα μαξιλάρια και τα πουφ, καθώς και τα κεραμικά πλακίδια, όπως και οποιοδήποτε πλαστικό, MDF ή μεταλλική επιφάνεια. Ευελιξία, εντυπωσιακά αποτελέσματα Εξασφαλίστε ότι το μήνυμά σας γίνεται κατανοητό, με επιγραφές μεγάλου μεγέθους που ξεχωρίζουν. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εξαιρετικά δημοφιλή υφάσματα πολυεστέρα, καθώς και PVC, βινύλιο και χαρτί για σημαίες, banner και γραφικά εκθέσεων. Πρωτότυπα δώρα και διαφημιστικά προϊόντα Αξιοποιήστε όλες τις δυνατότητες της διαδικασίας dye-sublimation και δημιουργήστε εντυπωσιακά εξατομικευμένα αξεσουάρ, όπως πορτοφόλια, θήκες smartphone, κούπες, σακίδια και πολλά άλλα.

6 ΥΛΙΚΟ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ, ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Κάθε στοιχείο της σειράς SureColor SC-F είναι σχεδιασμένο να εκτελεί μία σημαντική λειτουργία για την παροχή μιας ολοκληρωμένης λύσης έγχρωμης εκτύπωσης. Πλαίσιο με συγκόλληση laser Αποτέλεσμα στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε. Χάρη στο εξαιρετικά ανθεκτικό πλαίσιο με συγκόλληση laser για μειωμένες δονήσεις, τη σχεδίαση υψηλής ακριβείας και τη ρομποτική τεχνολογία μπορείτε να έχετε καθαρές, ευκρινείς εκτυπώσεις σταθερής ποιότητας. Σύστημα μελανιών μεγάλης ποσότητας Αφήστε τον εκτυπωτή σας να λειτουργεί παρατεταμένα, χωρίς να ανησυχείτε καθόλου, χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα μελανιών χωρητικότητας 1,5 λίτρων με δυνατότητα αναπλήρωσης (2 1,5 λίτρα στον SC-F9200). Ελάχιστη συντήρηση και μείωση υπολειμμάτων χάρη στα δοχεία 1 λίτρου για εύκολη αναπλήρωση. Ακριβής ανατύλιξη, γρήγορο στέγνωμα Η ποιότητα διασφαλίζεται χάρη στην ανατύλιξη υψηλής ακριβείας (+/- 2,5 χιλ.), που είναι ιδανική για συστήματα πρέσας θερμομεταφοράς για δημιουργία ημερολογίων, τα οποία χρησιμοποιούνται στον κλάδο των ψηφιακών εκτυπώσεων υφασμάτων 5. Παράλληλα, η παραγωγικότητα αυξάνεται με μεταθερμαντήρα πλάκας για θερμοκρασίες ºC. (Και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται στη βασική διαμόρφωση των μοντέλων SC-F7200, SC-F9200). A13_0915_broch_everyone_resolution_EL_SC-F-Series-product-range 1 Σε σύγκριση με τα κανονικά μελάνια UltraChrome DS. 2 Τα μελάνια dye sublimation 4 χρωμάτων της Epson για τους εκτυπωτές της σειράς Epson SureColor SC-F9200/SC-F7200/SC-F6200, όταν χρησιμοποιούνται σε υφάσματα πολυεστέρα συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις του προτύπου Oeko-Tex Standard 100 για προϊόντα κατηγορίας I για ενήλικες, παιδιά και βρέφη έως 36 μηνών. Στο πρότυπο Oeko-Tex Standard 100 καθορίζονται τα κριτήρια δοκιμών για τη μείωση της παρουσίας επιβλαβών ουσιών σε ένα προϊόν υφάσματος. Το πρότυπο αυτό ανήκει στο International Association for Research and Testing και αφορά τον τομέα της οικολογίας των υφασμάτων (Oeko-Tex). 3 Συγκριτικά με τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν με το σετ μελανιών UltraChrome DS χρησιμοποιώντας κανονικά μαύρα μελάνια. 4 Προς το παρόν το Print & Save διατίθεται στις εξής χώρες: Μεγάλη Βρετανία, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Πορτογαλία, Ισπανία, Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Σουηδία, Πολωνία, Ρουμανία (ακριβής λίστα FY15). Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση 5 Για βέλτιστη ποιότητα ενδέχεται να συνιστάται να αφήνετε το εκτυπωμένο ρολό να στεγνώσει. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο της Epson. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο της Epson ή επισκεφθείτε την τοποθεσία Epson Italia SpA, Υποκατάστημα Ελλάδος τηλ.: fax: info@epson.gr Τα εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα αποτελούν ιδιοκτησία της Seiko Epson Corporation ή των αντίστοιχων κατόχων τους. Οι πληροφορίες των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΣΗΣ

ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΣΗΣ SureColor SC-F2000 ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΣΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΜΠΛΟΥΖΑΣ ΣΕ ΠΛΆΚΕΣ ΑΠΌ ΜΕΓΆΛΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΛΑΜΠΕΡΆ ΧΡΏΜΑΤΑ ΈΩΣ ΜΙΚΡΈΣ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ Παρέχουμε όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μπλούζες

Διαβάστε περισσότερα

SureColor SC-P800 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ

SureColor SC-P800 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ SureColor SC-P800 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ Ο εκτυπωτής SureColor SC-P800 είναι ο πρώτος εκτυπωτής A2 με προαιρετική μονάδα ρολού χαρτιού. Παρέχει τη

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά εκτυπωτών Ink Tank System. Αποχαιρετήστε τις φύσιγγες μελανιού

Σειρά εκτυπωτών Ink Tank System. Αποχαιρετήστε τις φύσιγγες μελανιού Σειρά εκτυπωτών Ink Tank System Αποχαιρετήστε τις φύσιγγες μελανιού Σειρά εκτυπωτών Ink Tank System της Epson Οικιακοί εκτυπωτές Ιδανικοί για οικιακές εκτυπώσεις με πολύ χαμηλό κόστος. Αυτή η σειρά προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

SureColor SC-P5000. Εξαιρετική ποιότητα

SureColor SC-P5000. Εξαιρετική ποιότητα SureColor SC-P5000 Εξαιρετική ποιότητα Ακρίβεια υψηλής ποιότητας Συνδυάζοντας εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης και απόλυτη αξιοπιστία, ο SureColor SC-P5000 της Epson επαναπροσδιορίζει τα στάνταρ στην εκτύπωση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΝΟΤΟΜΗΣΤΕ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ, ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΗΣΤΕ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ, ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ Εκτυπωτές παραγωγής SureColor SC-T3200, SC-T5200, SC-T7200 24, 36 και 44 ιντσών ΚΑΙΝΟΤΟΜΗΣΤΕ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ, ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ Σχέδια CAD Αναπαραγωγή έντυπου υλικού Banner για σημεία πώλησης ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά εκτυπωτών EcoTank. εκτυπωτής με δοχεία μελανιών στον κόσμο 1. Περιλαμβάνονται μελάνια για έως. και 3 έτη.

Σειρά εκτυπωτών EcoTank. εκτυπωτής με δοχεία μελανιών στον κόσμο 1. Περιλαμβάνονται μελάνια για έως. και 3 έτη. Σειρά εκτυπωτών EcoTank Περιλαμβάνονται μελάνια για έως 2 και 3 έτη www.epson.gr/ecotank #1 εκτυπωτής με δοχεία μελανιών στον κόσμο 1 Γιατί να επιλέξετε εκτυπωτή EcoTank; Περιλαμβάνονται μελάνια για έως

Διαβάστε περισσότερα

Πρέσα ψηφιακής εκτύπωσης ετικετών SurePress L-6034VW ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ.

Πρέσα ψηφιακής εκτύπωσης ετικετών SurePress L-6034VW ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ. Πρέσα ψηφιακής εκτύπωσης ετικετών SurePress L-6034VW ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ Η πρέσα ψηφιακής εκτύπωσης ετικετών inkjet SurePress L-6034 καθιστά πιο

Διαβάστε περισσότερα

SureColor SC-F2000. Η διαφορά έγκειται στην κατασκευή

SureColor SC-F2000. Η διαφορά έγκειται στην κατασκευή SureColor SC-F2000 Η διαφορά έγκειται στην κατασκευή Διευρύνετε την επιχείρησή σας με υψηλής ποιότητας και οικονομικές εκτυπώσεις Από τα μικρά καταστήματα μέχρι τις φιλόδοξες start-up εταιρείες και από

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις Epson για συσκέψεις ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑΣ Ή ΕΠΙΠΕΔΗ ΟΘΟΝΗ;

Λύσεις Epson για συσκέψεις ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑΣ Ή ΕΠΙΠΕΔΗ ΟΘΟΝΗ; Λύσεις Epson για συσκέψεις ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑΣ Ή ΕΠΙΠΕΔΗ ΟΘΟΝΗ; ΤΙ ΑΠΑΙΤΉΣΕΙΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΈΧΕΤΕ ΑΠΌ ΜΙΑ ΟΘΌΝΗ; Αυτός ο οδηγός διερευνά τη σημασία του μεγέθους της οθόνης, της απόδοσης κόστους και της ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις βιντεοπροβολέων. Το μέγεθος της οθόνης έχει σημασία στην εκπαίδευση

Λύσεις βιντεοπροβολέων. Το μέγεθος της οθόνης έχει σημασία στην εκπαίδευση Λύσεις βιντεοπροβολέων Το μέγεθος της οθόνης έχει σημασία στην εκπαίδευση ΤΙ ΑΠΑΙΤΉΣΕΙΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΈΧΕΤΕ ΑΠΌ ΜΙΑ ΟΘΌΝΗ; Αυτός ο οδηγός διερευνά τη σημασία του μεγέθους της οθόνης, της απόδοσης κόστους και

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπωτής HP Sprocket 200

Εκτυπωτής HP Sprocket 200 Φύλλο δεδομένων Εκτυπωτής HP Sprocket 00 Εκτυπώστε στη στιγμή φωτογραφίες 5 7,6 cm ( x 3 ίντσες) από το smartphone σας. Εκτυπώστε τις ευχάριστες στιγμές. Μοιραστείτε το παρόν με φωτογραφίες στη στιγμή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ EPSON

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ EPSON ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ EPSON ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΖΩΝΤΑΝΕΨΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ Τα αγαπημένα σας παιχνίδια είναι πιο εντυπωσιακά όταν προβάλλονται

Διαβάστε περισσότερα

PRINT ON DEMAND EPSON STYLUS PRO 7700 EPSON STYLUS PRO 9700

PRINT ON DEMAND EPSON STYLUS PRO 7700 EPSON STYLUS PRO 9700 PRINT ON DEMAND EPSON STYLUS PRO 7700 EPSON STYLUS PRO 9700 2 ΑΨΟΓΟ ΧΡΩΜΑ Αυτοί οι γρήγοροι, ευέλικτοι εκτυπωτές 24" και 44" κάνουν τις επαγγελματικές σας εκτυπώσεις ακόμη πιο εντυπωσιακές, με την προσθήκη

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED PHILIPS mygarden Φανοστάτης/στύλος Dusk ανθρακί LED Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED Αιχμαλωτίστε την ενέργεια του ήλιου με το στύλο φωτισμού Philips mygarden Dusk. Ο ηλιακός συλλέκτης υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως PHILIPS InStyle Κρεμαστό φωτιστικό Attilio ματ χρώμιο LED Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως Αυτά τα λεπτά, φουτουριστικά, επίπεδα κρεμαστά φωτιστικά αιωρούνται κομψά από ένα λεπτό καλώδιο και είναι απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ Epson EB-1400Wi Series ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ Προβάλετε εικόνες έως και: Δημιουργία σχολίων από πολλούς χρήστες Εκτυπώστε, αποθηκεύστε και μοιραστείτε ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ,

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Dusk ανθρακί LED Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED Αιχμαλωτίστε την ενέργεια του ήλιου με το επιτοίχιο φωτιστικό Philips mygarden Dusk. Ο ηλιακός συλλέκτης υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως

Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Stratosphere ανθρακί LED Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως Η απλίκα Philips Stratosphere LED για εξωτερικούς χώρους, σε γκρι-ανθρακί χρώμα, είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό

Διαβάστε περισσότερα

Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους

Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Flagstone μαύρο LED Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους Μινιμαλιστική σχεδίαση αλλά με ανθεκτική λειτουργία. Αυτό το μαύρο επιτοίχιο φωτιστικό της Philips ρίχνει

Διαβάστε περισσότερα

Βιντεοπροβολείς οικιακής ψυχαγωγίας. Ζήστε τη δράση

Βιντεοπροβολείς οικιακής ψυχαγωγίας. Ζήστε τη δράση Βιντεοπροβολείς οικιακής ψυχαγωγίας Ζήστε τη δράση Οικιακή ψυχαγωγία Μοντέλο EB-S05 Φυσική ανάλυση SVGA (800 x 600) Φυσικός λόγος διαστάσεων 4:3 Απόδοση έγχρωμου φωτισμού (lumen) 3.200 Λόγος αντίθεσης

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Καθηγήτρια ΦΕΡΦΥΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Τμήμα ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ - ΕΠΙΠΛΟΥ Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Η σχεδίαση με τον παραδοσιακό τρόπο απαιτεί αυξημένο χρόνο, ενώ

Διαβάστε περισσότερα

Τώρα το παιχνίδι εκτυπώσεων ΑΛΛΑΖΕΙ...

Τώρα το παιχνίδι εκτυπώσεων ΑΛΛΑΖΕΙ... Τώρα το παιχνίδι εκτυπώσεων ΑΛΛΑΖΕΙ... Τι αλλάζει στην Ανατ. Θεσσαλονίκη; Μια Νέα συνεργασία έρχεται στο από την Océ Crystal Point TM technology Océ Varia Dot TM imaging technology Océ Colour Image Logic

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματικές λύσεις Epson. Κατάλληλες για όλες τις επιχειρήσεις

Επαγγελματικές λύσεις Epson. Κατάλληλες για όλες τις επιχειρήσεις Επαγγελματικές λύσεις Epson Κατάλληλες για όλες τις επιχειρήσεις Βάλτε τις λύσεις μας σε εφαρμογή Προσθέστε αποτελεσματικότητα και διάδραση στον χώρο εργασίας σας με πρωτοποριακές επαγγελματικές λύσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΟΥΖΙ CHAMPION TURN IT ON ΜΕΡΟΣ 3 Ο - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ. Αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση. Με κίνητρο την ποιότητα.

ΜΠΟΥΖΙ CHAMPION TURN IT ON ΜΕΡΟΣ 3 Ο - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ. Αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση. Με κίνητρο την ποιότητα. TURN IT ON Αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση. Με κίνητρο την ποιότητα. ΜΠΟΥΖΙ CHAMPION ΜΕΡΟΣ 3 Ο - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ I ΦΙΛΤΡΑ I ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡEΣ Champion is a registered trademark of Federal-Mogul

Διαβάστε περισσότερα

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Κάμερα PTZ, σχεδιασμένη για τέλεια εφαρμογή Όταν ένα σύστημα σταθερής κάμερας μίνι θόλου δεν προσφέρει αυτό που χρειάζεστε

Διαβάστε περισσότερα

HP Sprocket Plus. Εκτυπώστε στη στιγμή από το smartphone σας φωτογραφίες έως και 30% μεγαλύτερες απ' ό,τι με το απλό HP Sprocket

HP Sprocket Plus. Εκτυπώστε στη στιγμή από το smartphone σας φωτογραφίες έως και 30% μεγαλύτερες απ' ό,τι με το απλό HP Sprocket HP Sprocket Plus Εκτυπώστε στη στιγμή από το smartphone σας φωτογραφίες έως και 30% μεγαλύτερες απ' ό,τι με το απλό HP Sprocket Απαιτείται το HP Sprocket App. Παρουσίαση HP Sprocket Plus HP Sprocket Plus

Διαβάστε περισσότερα

NV2600 NV2600. Γρήγορη, ακριβή ραφή, καπιτονέ και κεντήματα.

NV2600 NV2600. Γρήγορη, ακριβή ραφή, καπιτονέ και κεντήματα. NV2600 Γρήγορη, ακριβή ραφή, καπιτονέ και κεντήματα. NV2600 Έγχρωμη οθόνη αφής LCD 160 mm x 260 mm περιοχή κεντήματος 138 ενσωματωμένα μοτίβα κεντήματος Πλήρως αυτόματη τάνυση του νήματος Πλευρική τροφοδοσία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ποιότητας εκτύπωσης

Οδηγός ποιότητας εκτύπωσης Σελίδα 1 από 20 Οδηγός ποιότητας εκτύπωσης Οι χαρακτήρες εμφανίζουν ακανόνιστες ή ανομοιόμορφες άκρες α Εκτυπώστε μια λίστα δειγμάτων γραμματοσειρών για να βεβαιωθείτε ότι οι γραμματοσειρές που χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους

Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους 2 Σειρά MIC 550 Θέτει το πρότυπο στις λύσεις παρακολούθησης Ελκυστική σχεδίαση μικρού μεγέθους για διακριτική

Διαβάστε περισσότερα

RAM SLC SF Κοπτικό μηχάνημα CNC 3-αξόνων, οριζόντια κοπή με κορδέλα η οποία περιστρέφεται με μεγάλη ταχύτητα.

RAM SLC SF Κοπτικό μηχάνημα CNC 3-αξόνων, οριζόντια κοπή με κορδέλα η οποία περιστρέφεται με μεγάλη ταχύτητα. RAM SLC SF Κοπτικό μηχάνημα CNC 3-αξόνων, οριζόντια κοπή με κορδέλα η οποία περιστρέφεται με μεγάλη ταχύτητα. SLC SF: Βασικά χαρακτηριστικά Τομείς εφαρμογής: Στρώματα, Ακουστική, Αυτοκινητοβιομηχανία,

Διαβάστε περισσότερα

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή PAVIRO 1 PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή 2 PAVIRO PAVIRO 3 Διατήρηση της ενημέρωσης, της ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλος, εύκολος στη χρήση δίσκος χωράει οτιδήποτε χρειάζεστε.

Μεγάλος, εύκολος στη χρήση δίσκος χωράει οτιδήποτε χρειάζεστε. A-dec 200 Μεγάλος, εύκολος στη χρήση δίσκος χωράει οτιδήποτε χρειάζεστε. Σχεδιασμένο για τη δική σας ευκολία. Ο καλύτερος τρόπος να γνωρίζεις τι χρειάζονται οι οδοντίατροι από ένα οδοντιατρικό μηχάνημα

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ DELL ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ DELL ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ DELL ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΡΗΤΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ Θέλετε ένα φορητό υπολογιστή χωρίς συμβιβασμούς. Θέλετε να μειώσετε το χρόνο εκτός λειτουργίας με συστήματα τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 FLEXA White. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014. www.flexaworld.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 FLEXA White. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014. www.flexaworld. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 FLEXA White Συνιστώμενος τιμοκατάλογος Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014 www.flexaworld.com ΕΓΓΥΗΣΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ Ελεγμένα ως προς την ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

NV800E NV800E. Τώρα για πιο φιλόδοξα έργα κέντημα.

NV800E NV800E. Τώρα για πιο φιλόδοξα έργα κέντημα. NV800E Τώρα για πιο φιλόδοξα έργα κέντημα. NV800E 160mm x 260mm περιοχή κεντήματος 138 ενσωματωμένα μοτίβα κεντήματος Έγχρωμη οθόνη αφής LCD Γρήγορη ρύθμιση του μασουριού Αυτόματο πέρασμα κλωστής στη βελόνα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ποιότητας εκτύπωσης

Οδηγός ποιότητας εκτύπωσης Σελίδα 1 από 17 Οδηγός ποιότητας εκτύπωσης Κενές ή λευκές σελίδες α Αφαιρέστε το κιτ απεικόνισης και, στη συνέχεια, τοποθετήστε το ξανά. Εξακολουθεί ο εκτυπωτής να εκτυπώνει κενές ή λευκές σελίδες; Εξακολουθεί

Διαβάστε περισσότερα

επιχειρηματικό ΠΡΟΣΦΟΡΑ για περιορισμένο χρονικό διάστημα Ταχύτητα έως 24Μbps στην τιμή των 4Mbps μόνο 25 /μήνα για 1 χρόνο!

επιχειρηματικό ΠΡΟΣΦΟΡΑ για περιορισμένο χρονικό διάστημα Ταχύτητα έως 24Μbps στην τιμή των 4Mbps μόνο 25 /μήνα για 1 χρόνο! επιχειρηματικό ΠΡΟΣΦΟΡΑ για περιορισμένο χρονικό διάστημα Ταχύτητα έως 24Μbps στην τιμή των 4Mbps μόνο /μήνα για 1 χρόνο! 2 ο κανάλι φωνής -50% για 1 χρόνο! επιχειρηματικό για ευέλικτη επικοινωνία, με

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις από τη Xerox για εκτυπώσεις μεγάλου φορμά Καλύτεροι τρόποι για να αξιοποιήσετε μεγαλύτερες ευκαιρίες.

Λύσεις από τη Xerox για εκτυπώσεις μεγάλου φορμά Καλύτεροι τρόποι για να αξιοποιήσετε μεγαλύτερες ευκαιρίες. Διαφημιστικό της ομάδας συστημάτων παραγωγής για λύσεις εκτυπώσεων Λύσεις από τη Xerox για εκτυπώσεις Καλύτεροι τρόποι για να αξιοποιήσετε μεγαλύτερες ευκαιρίες. Τώρα είναι η στιγμή να διευρύνετε τους

Διαβάστε περισσότερα

Μέσος αριθμός ξένων γλωσσών που κατέχονται ανά μαθητή

Μέσος αριθμός ξένων γλωσσών που κατέχονται ανά μαθητή γλωσσών που κατέχονται ανά μαθητή Αυστρία 1998 0 0 1999 1.1 1.7 2000 1.1 1.7 2001 0 0 2002 1.1 1.7 2003 0 0 2004 0 0 Βέλγιο 1998 0 0 1999 0 0 2000 1.2 2.2 2001 1.3 2.2 2002 1.3 2.2 2003 1.2 2.2 2004 1.3

Διαβάστε περισσότερα

RAM BF με απορροφητικό πάγκο τύπου Μodular

RAM BF με απορροφητικό πάγκο τύπου Μodular RAM BF Σύστημα οριζόντιας αυτόματης κοπής με παλινδρομική λεπίδα - απορροφητικού πάγκου τύπου modular διαθέσιμο σε 3 εκδόσεις (Normal,SuperFast,Εvolution). ΥΛΙΚΑ: πλάκες πολυουρεθάνης μέσης και χαμηλής

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch 0 100 o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας 0 έως 100º σε 1

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ποιότητας εκτύπωσης

Οδηγός ποιότητας εκτύπωσης Σελίδα 1 από 17 Οδηγός ποιότητας εκτύπωσης Κενές ή λευκές σελίδες α Αφαιρέστε και επανατοποθετήστε τη μονάδα απεικόνισης ή το κιτ απεικόνισης. εκτεταμένη έκθεση στο φως μπορεί να προκαλέσει προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα

Οδικα οχήματα. Μονάδα : Χιλιάδες. Drill Down to Area. Μηχανοκίνητο όχημα για μεταφορά προϊόντων. Μοτοσικλέτες (>50cm3)

Οδικα οχήματα. Μονάδα : Χιλιάδες. Drill Down to Area. Μηχανοκίνητο όχημα για μεταφορά προϊόντων. Μοτοσικλέτες (>50cm3) Μονάδα : Χιλιάδες Αυστρία 1978 661.30 2,040.10 8.40 162.40 84.00 3,188.00 208.40 1,139.30 315.70 1979 594.60 2,244.60 8.70 172.50 87.20 3,343.90 179.10 1,090.50 323.60 1980 37.30 2,301.90 9.00 183.70 91.00

Διαβάστε περισσότερα

KLEEMANN ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ. Σχεδίαση κατά παραγγελία Τυποποιημένα πακέτα Πακέτο πλήρους ανελκυστήρα- πλήρης αποξήλωση

KLEEMANN ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ. Σχεδίαση κατά παραγγελία Τυποποιημένα πακέτα Πακέτο πλήρους ανελκυστήρα- πλήρης αποξήλωση ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ KLEEMANN ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ H σειρά της KLEEMANN Modernisation Solutions σας προσφέρει εξατομικευμένες, αξιόπιστες και συμβατές λύσεις. Είτε επιλέξετε ολική ή μερική ανακαίνιση, σχεδίαση

Διαβάστε περισσότερα

Alpha Green Αβεε. Υπηρεσίες Περιβάλλοντος Υ Σ Α. Υπόγεια Συστήματα Απορριμμάτων

Alpha Green Αβεε. Υπηρεσίες Περιβάλλοντος Υ Σ Α. Υπόγεια Συστήματα Απορριμμάτων Alpha Green Αβεε Υπηρεσίες Περιβάλλοντος Υ Σ Α Υπόγεια Συστήματα Απορριμμάτων Πλεονεκτήματα Υπόγεια συστήματα απορριμμάτων Ποιότητα ζωής Ευελιξία Άνοιγμα του κάδου απόρριψης στο βέλτιστο ύψος Μείωση κακοσμίας

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Luster (με ρύθμιση έντασης) 5 W (40 W) E27 Ζεστό λευκό Με ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ www.hella.com/brakesystems 12 1 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ Συνδυάζουμε την μοναδική τεχνολογία φρένων με επαγγελματική υποστήριξη πελατών, έμφαση στην καινοτομία με κορυφαία τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

Απλά θα είναι μαζί σας...

Απλά θα είναι μαζί σας... Απλά θα είναι μαζί σας... κάθε φορά που χρειάζεστε ζεστό νερό! Τα μπόιλερ με αντλία θερμότητας της ADTHERM εχουν σχεδιαστεί για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: COP ΕΩΣ 3,2 ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Σατινέ Κορδόνια Ψηφιακής εκτύπωσης

Σατινέ Κορδόνια Ψηφιακής εκτύπωσης ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΛΑΙΜΟΥ LANYARDS TRENDY BUSINESS Σατινέ Κορδόνια Ψηφιακής εκτύπωσης Τα σατινέ κορδόνια έχουν γίνει το πιο δημοφιλές είδος κορδονιού. Η απαλή σαν μετάξι επιφάνειά τους είναι ιδανική για ψηφιακή

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Κερί (με ρύθμιση έντασης) 5 W (40 W) E14 Ζεστό λευκό Με ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους

Διαβάστε περισσότερα

Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει.

Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει. Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει. Μεγαφωνικό σύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού PRAESIDEO boschsecurity.gr Μεγαφωνικό σύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού PRAESIDEO 3 Ενημέρωση και

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276 LASERJET PRO 200 COLOR MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276 Βελτιστοποίηση ποιότητας αντιγραφής Διατίθενται οι ακόλουθες ρυθμίσεις ποιότητας αντιγράφων: Αυτόματη επιλογή: Χρησιμοποιήστε τη ρύθμιση αυτή όταν

Διαβάστε περισσότερα

Sony FY14 Bravia B2B. Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B

Sony FY14 Bravia B2B. Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B Sony FY14 Bravia B2B Λεπτές, διακριτικές οθόνες εξοικονόμησης ενέργειας για οικονομική προβολή εταιρικών παρουσιάσεων, εκπαίδευση και εφαρμογές ψηφιακής σήμανσης,

Διαβάστε περισσότερα

600 High-End Photo Kiosk

600 High-End Photo Kiosk 600 High-End Photo Kiosk Σταθερή μεταλλική κατασκευή Δυνατότητα τοποθέτησης δικών σας γραφικών στην πρόσοψη Εκτύπωση από κινητά τηλέφωνα Μεγάλη αυτονομία (μέχρι 1.200 φωτ. 10x15) Πλήρως αυτόνομη λύση 600

Διαβάστε περισσότερα

Fronius IG Plus. Η νέα γενιά συνδεδεμένων με το δίκτυο φωτοβολταϊκών μετατροπέων.

Fronius IG Plus. Η νέα γενιά συνδεδεμένων με το δίκτυο φωτοβολταϊκών μετατροπέων. Fronius IG Plus Η νέα γενιά συνδεδεμένων με το δίκτυο φωτοβολταϊκών μετατροπέων. Μέγιστη απόδοση. Σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Ο πρώτος μετατροπέας πολλαπλών λειτουργιών. Αξιόπιστος και με μέγιστη σταθερή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Αρ. μοντέλων. Δυνατότητα mm. Τύπος. Σελίδα

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Αρ. μοντέλων. Δυνατότητα mm. Τύπος. Σελίδα Πρέσες σύσφιξης Διαθέτουν αυτόματη ολοκλήρωση κύκλου για να διασφαλίζεται η ίδια αξιόπιστη, στεγανή σύνδεση κάθε φορά. Κατασκευασμένες με υψηλά στάνταρ για υψηλή ποιότητα και μεγάλη ανθεκτικότητα συνοδευόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ SERVICE ΤΗΣ HACH Αυξήστε τη σιγουριά, χωρίς έγνοια, γνωρίζοντας ότι έχετε αφήσει τη και τις του εξοπλισμού σας στα χέρια των ειδικών. ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER I AM YOUR FINDER I AM VISUAL PERFECTION Οι φωτογραφικές μηχανές συστήματος Nikon 1 σάς χαρίζουν έναν υπέροχο τρόπο να αποτυπώνετε την ταχύτητα της ζωής. Με απόδοση εκπληκτικής ταχύτητας, εντυπωσιακή ποιότητα

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Λαμπτήρας 7 W (60 W) E27 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ (WATERJET) Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ!

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ (WATERJET) Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ! ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ (WATERJET) WJ-VERSATILE: Bασικά χαρακτηριστικά Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ! Διπλή τεχνολογία κοπής με

Διαβάστε περισσότερα

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Το απόλυτο φορτηγό μεγάλων αποστάσεων Όταν πρόκειται για οικονομία καυσίμου, το θέμα δεν είναι μόνο πόση οικονομία μπορείτε να κάνετε

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά Ένα ευρύ φάσμα λύσεων Οι αισθητήρες μηχανικής όρασης της Cognex παρέχουν στη βιομηχανία τροφίμων & ποτών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΚΟΥ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ CANON. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ. 0189W880

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΚΟΥ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ CANON. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ. 0189W880 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΚΟΥ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ CANON. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ. 0189W880 ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΩΣ ΚΑΙ 300 ΓΙΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ Αγοράστε την Canon EOS 7D Mark II και οποιονδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις Εκτυπώσεων Μεγάλου Μεγέθους.

Λύσεις Εκτυπώσεων Μεγάλου Μεγέθους. Λύσεις Εκτυπώσεων Μεγάλου Μεγέθους. για Φωτογραφίες & Εικαστικές Δημιουργίες you can LFP Photography Fineart Brochure Greek.indd 1 1-7-2010 10:19:52 Διευρύνετε τους ορίζοντες των δυνατοτήτων σας και ζωντανέψτε

Διαβάστε περισσότερα

Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού

Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού PHILIPS LED Λαμπτήρας 14-7-3,5 W (100 W) B22 Ζεστό/πολύ ζεστό/έξτρα ζεστό Χωρίς ρύθμιση έντασης Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού Μερικές φορές, θέλετε να αλλάξετε την ατμόσφαιρα του χώρου σας,

Διαβάστε περισσότερα

Βερνίκι 2K SR Ceramic P P K Σκληρυντής για το Βερνίκι SR Clearcoat P /1491/1492/ 1493/1494/1495. Διαλυτικό Σβησίματος express

Βερνίκι 2K SR Ceramic P P K Σκληρυντής για το Βερνίκι SR Clearcoat P /1491/1492/ 1493/1494/1495. Διαλυτικό Σβησίματος express Τεχνικές Πληροφορίες Ιανουάριος 2009 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόν Βερνίκι 2K SR Ceramic P190-6512 Περιγραφή P190-6512 Βερνίκι 2K SR Ceramic P210-8625 2K Σκληρυντής για το Βερνίκι

Διαβάστε περισσότερα

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Συνεχής ανάπτυξη προϊόντων Η περαιτέρω ανάπτυξη και τελειοποίηση αποτελούν μια συνεχή διαδικασία που επιτελείται από το εξειδικευμένο τμήμα έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι WL200 Εγχειρίδιο Χρήσης Όλα τα ονόματα εταιρειών και προϊόντων ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Λαμπτήρας 8,5 W (75 W) E27 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς

Διαβάστε περισσότερα

Θερμό λευκό φως, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του φωτισμού

Θερμό λευκό φως, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του φωτισμού PHILIPS LED Κερί 4 W (25 W) B22 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Θερμό λευκό φως, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του φωτισμού Τα κεριά LED της Philips παρέχουν εκπληκτικό, θερμό λευκό φως, εξαιρετικά

Διαβάστε περισσότερα

Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας

Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας PHILIPS LED Λαμπτήρας 7,5 W (60 W) E27 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας Με τον ενσωματωμένο αυτόματο αισθητήρα φωτός, αυτός ο λαμπτήρας ανάβει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

*** Η διαστασιολόγηση των εξαρτημάτων έχει βασιστεί σε μέγιστο μήκος σωλήνωσης 40 μέτρα και μέγιστη υψομετρική διαφορά μπόιλερ/συλλέκτης 10 μέτρα.

*** Η διαστασιολόγηση των εξαρτημάτων έχει βασιστεί σε μέγιστο μήκος σωλήνωσης 40 μέτρα και μέγιστη υψομετρική διαφορά μπόιλερ/συλλέκτης 10 μέτρα. Theros Sphere Ηλιακά συστήματα παραγωγής ζεστού νερού Τα συστήματα Sphere προορίζονται για την παραγωγή ζεστού νερού για κατοικίες και κτήρια. Είναι ο εύκολος και οικονομικός τρόπος για να αξιοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Φρεσκαριστείτε με όμορφο, φυσικό φως

Φρεσκαριστείτε με όμορφο, φυσικό φως PHILIPS mybathroom Φωτιστικό τοίχου Vitalise χρώμιο Φρεσκαριστείτε με όμορφο, φυσικό φως Το επιτοίχιο φωτιστικό Philips mybathroom Vitalise μπορεί να τοποθετηθεί κάθετα ή οριζόντια για να ταιριάζει στις

Διαβάστε περισσότερα

Σάρωση υψηλής παραγωγικότητας για εταιρικά τμήματα.

Σάρωση υψηλής παραγωγικότητας για εταιρικά τμήματα. Σάρωση υψηλής παραγωγικότητας για εταιρικά τμήματα. DR-4010C DR-6010C ΣΑΡΩΤΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ you can Μικρό μέγεθος με εντυπωσιακά διαπιστευτήρια. Η Canon παρουσιάζει τους νέους σαρωτές με τις εντυπωσιακά

Διαβάστε περισσότερα

Επισκευή & συντήρηση σωλήνων

Επισκευή & συντήρηση σωλήνων Επισκευή & συντήρηση σωλήνων Ευρεία γκάμα από μία πηγή. Μοναδικός ανθεκτικός σχεδιασμός. Γρήγορη και αξιόπιστη απόδοση. Τύπος μοντέλων Σελίδα Πρέσες δοκιμής κυκλωμάτων 2 9.2 Ψύκτες σωλήνων 2 9.3 Αντλίες

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΣΕΡΚΙ. ΒΑΜΒΑΚΑΣ VAMVACAS est

ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΣΕΡΚΙ.   ΒΑΜΒΑΚΑΣ VAMVACAS est ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΣΕΡΚΙ www.vamvacas.gr www.vamvacas.gr ORGAPACK λύσεις Έργαλεία χειρός Για διαφορετικές εφαρμογές PP = Πολυπροπυλένιο ΡΕΤ = Πολυεστέρας

Διαβάστε περισσότερα

Γραφιστική. Eταιρική Ταυτότητα Λογότυπο Έντυπα Συσκευασία Γραφικά χώρου Γραφικά οχημάτων

Γραφιστική. Eταιρική Ταυτότητα Λογότυπο Έντυπα Συσκευασία Γραφικά χώρου Γραφικά οχημάτων Οι πελάτες μας Η δημιουργικότητα, η συνέπεια και η φροντίδα για τη λεπτομέρεια, μας δίνουν τη δυνατότητα να συνεργαζόμαστε με κορυφαίες επιχειρήσεις. Σε κάθε εργασία αφιερώνουμε χρόνο στο να γνωρίσουμε

Διαβάστε περισσότερα

Φρεσκαριστείτε με όμορφο, φυσικό φως

Φρεσκαριστείτε με όμορφο, φυσικό φως PHILIPS mybathroom Φωτιστικό τοίχου Hydrate χρώμιο Φρεσκαριστείτε με όμορφο, φυσικό φως Παρά την εγγύτητα με το νερό, η απλίκα Philips mybathroom Hydrate είναι στεγανοποιημένη έναντι της υγρασίας. Διαθέτει

Διαβάστε περισσότερα

Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Η ανίχνευση είναι δύναμη

Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Η ανίχνευση είναι δύναμη Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Η ανίχνευση είναι δύναμη Ασφάλεια που μπορείτε να εμπιστευθείτε. Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Gen 2 Όποιον χώρο κι αν θέλετε να προστατεύσετε, το σπίτι, το κατάστημα, την επιχείρησή

Διαβάστε περισσότερα

D8175 Πολύ Γρήγορο Βερνίκι Faster, Harder, Better.

D8175 Πολύ Γρήγορο Βερνίκι Faster, Harder, Better. D8175 D8175 Rapid Πολύ Performance Γρήγορο Βερνίκι Clearcoat Faster, Faster, Harder, Harder, Better. Better. Το προϊόν Χαρακτηριστικά και Πλεονεκτήματα Υποστήριξη Marketing ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ Η τεχνολογία της

Διαβάστε περισσότερα

Χαμηλότερο κόστος λειτουργίας Υψηλότερη παραγωγικότητα

Χαμηλότερο κόστος λειτουργίας Υψηλότερη παραγωγικότητα Εκτυπωτής inkjet σειρά WorkForce Pro WF-C5000 Χαμηλότερο κόστος λειτουργίας Υψηλότερη παραγωγικότητα Η απόδοση σε αρμονία με την οικολογία Δημιουργήστε ένα πιο παραγωγικό περιβάλλον εργασίας Συνεχίστε

Διαβάστε περισσότερα

Διαρκής φωτισμός ανάδειξης LED, με εστιασμένη δέσμη

Διαρκής φωτισμός ανάδειξης LED, με εστιασμένη δέσμη PHILIPS LED Σποτ (με ρύθμιση έντασης) 5 W (35 W) GU5,3 Ζεστό λευκό Με ρύθμιση έντασης Διαρκής φωτισμός ανάδειξης LED, με εστιασμένη δέσμη Τα LED σποτ της Philips προσφέρουν εστιασμένη δέσμη έντονου φωτός,

Διαβάστε περισσότερα

Επεκτείνει τη σπιτική αίσθηση στην οδό

Επεκτείνει τη σπιτική αίσθηση στην οδό Lighting Επεκτείνει τη σπιτική αίσθηση στην οδό Ως οικογένεια φωτιστικών που είναι προετοιμασμένη για υφιστάμενους και κλιμακούμενους αστικούς χώρους, το TownTune προσφέρει όλες τις πρόσφατες καινοτομίες

Διαβάστε περισσότερα

21/02/2018. Καινοτομούμε στο πώς οι άνθρωποι επικοινωνούν συνδέονται και εργάζονται σε όλον τον κόσμο

21/02/2018. Καινοτομούμε στο πώς οι άνθρωποι επικοινωνούν συνδέονται και εργάζονται σε όλον τον κόσμο Καινοτομούμε στο πώς οι άνθρωποι επικοινωνούν συνδέονται και εργάζονται σε όλον τον κόσμο 1 Η Xerox στον Κόσμο 35.000+ εργαζόμενοι και 5.000 συνεργάτες σε 160 χώρες #1 σε όλες τις κλαδικές εκθέσεις για

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-09-2013

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-09-2013 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-09-2013 ΕΓΓΥΗΣΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ Ελεγμένα ως προς την ασφάλεια Τα έπιπλα FLEXA κατασκευάζονται

Διαβάστε περισσότερα

Ρυθμίσεις λειτουργίας Eco

Ρυθμίσεις λειτουργίας Eco Ρυθμίσεις λειτουργίας Eco Έκδοση 5.1 Οδηγός χρήσης Αύγουστος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Χρήση της εφαρμογής... 5 Διαχείριση των ρυθμίσεων εξοικονόμησης

Διαβάστε περισσότερα

Αναλώσιμα. Κατάλογος γνήσιων αναλώσιμων 2018 ALIVE WITH COLOUR

Αναλώσιμα. Κατάλογος γνήσιων αναλώσιμων 2018 ALIVE WITH COLOUR Αναλώσιμα Κατάλογος γνήσιων αναλώσιμων 2018 ALIVE WITH COLOU Γνήσια αναλώσιμα OKI Μετά από δεκαετίες έρευνας και καινοτομιών της OKI στην τεχνολογία εκτύπωσης LED, το αποτέλεσμα είναι γνήσια αναλώσιμα

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλη επιφάνεια κεντήματος 200 x 200mm Μέχρι και 1000 βελονιές το λεπτό Αυτόματο πέρασμα στην βελόνα Ελεύθερο ράψιμο Διαλογή χρωμάτων κλωστής

Μεγάλη επιφάνεια κεντήματος 200 x 200mm Μέχρι και 1000 βελονιές το λεπτό Αυτόματο πέρασμα στην βελόνα Ελεύθερο ράψιμο Διαλογή χρωμάτων κλωστής VR VR Μονοβέλονη κεντητική με δυνατότητα ελεύθερου κεντήματος και ελεύθερου ραψίματος. Μεγάλη επιφάνεια κεντήματος 200 x 200mm Μέχρι και 1000 βελονιές το λεπτό Αυτόματο πέρασμα στην βελόνα Ελεύθερο ράψιμο

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Λαμπτήρας 7 W (60 W) E27 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Λαμπτήρας E27 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς λαμπτήρες

Διαβάστε περισσότερα

Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας

Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας PHILIPS LED Λαμπτήρας 6,5 W (60 W) E27 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας Με τον ενσωματωμένο αυτόματο αισθητήρα φωτός, αυτός ο λαμπτήρας ανάβει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ electronic σταθμοί εισόδου / 3 αισθητική και φαντασία σχεδίασης Φωτιζόμενη (LED) διάτρητη επιγραφή οδού, αριθμού, ονόματος κ.α. Θέση κάμερας από επίπεδο διάφανο plexi glass Πλέγμα θυρομεγαφώνου

Διαβάστε περισσότερα

Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού

Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού PHILIPS LED Λαμπτήρας 14-7-3,5 W (100 W) E27 Ζεστό/πολύ ζεστό/έξτρα ζεστό Χωρίς ρύθμιση έντασης Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού Μερικές φορές, θέλετε να αλλάξετε την ατμόσφαιρα του χώρου σας,

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις Εκτύπωσης Μεγάλου Μεγέθους.

Λύσεις Εκτύπωσης Μεγάλου Μεγέθους. Λύσεις Εκτύπωσης Μεγάλου Μεγέθους. ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΔΟΚΙΜΙΩΝ you can LFP Production Proofing Brochure Greek.indd 1 23-6-2010 14:23:06 Εκτυπωτές Μεγάλου Μεγέθους της Canon για περιβάλλοντα παραγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Τρίτη, 8 Μαΐου 2012 ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΤΡΑΚΗ 16 Τ.Κ. 105 63 - ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210.32.59.198 FAX: 210.32.59.229

Τρίτη, 8 Μαΐου 2012 ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΤΡΑΚΗ 16 Τ.Κ. 105 63 - ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210.32.59.198 FAX: 210.32.59.229 ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Τρίτη, 8 Μαΐου ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΤΡΑΚΗ 16 Τ.Κ. 105 63 - ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210.32.59.198 FAX: 210.32.59.229 ΘΕΜΑ: Έκδοση από τη Eurostat του Δείκτη Όγκου

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ! Μία συμπαγής για ράψιμο και κέντημα μηχανή

ΝΕΟ! Μία συμπαγής για ράψιμο και κέντημα μηχανή 955 ΝΕΟ! Μπόνους USB με 100 επιπλέον σχέδια κέντημα που περιλαμβάνονται 955 Μία συμπαγής για ράψιμο και κέντημα μηχανή Οθόνη αφής LCD Αυτόματη πέρασμα κλωστής στη βελόνα Τραπέζι επέκτασης 296 σχέδια κεντήματος

Διαβάστε περισσότερα

Fronius IG Plus. Η νέα γενιά συνδεδεμένων με το δίκτυο φωτοβολταϊκών μετατροπέων.

Fronius IG Plus. Η νέα γενιά συνδεδεμένων με το δίκτυο φωτοβολταϊκών μετατροπέων. Fronius IG Plus Η νέα γενιά συνδεδεμένων με το δίκτυο φωτοβολταϊκών μετατροπέων. Compa Solar 25th Martiou 32 - Katerini 60100 Tel +30.23510.45415 - Fax +30.23510.36181 email: info@compasolar.gr - web:

Διαβάστε περισσότερα

Φορητός σκληρός δίσκος USB 2.0. Οδηγός χρήσης Ελληνικά

Φορητός σκληρός δίσκος USB 2.0. Οδηγός χρήσης Ελληνικά Φορητός σκληρός δίσκος USB 2.0 Οδηγός χρήσης Ελληνικά Περιεχόμενα Εισαγωγή 3 Σύνδεση του φορητού σκληρού δίσκου 4 Αποθήκευση και μεταφορά δεδομένων 4 Αποσύνδεση του φορητού σκληρού δίσκου 5 Τεχνική υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα