Λαμπρή η γιορτή της ομογένειας για τα 100χρονα του «Ε. Κ.»

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Λαμπρή η γιορτή της ομογένειας για τα 100χρονα του «Ε. Κ.»"

Transcript

1 Λαμπρή η γιορτή της ομογένειας για τα 100χρονα του «Ε. Κ.» ΣAΒΒΑΤΟ, 23 ΜΑΙΟY 2015 ΤΟΥ ΔΗΜΉΤΡΗ ΤΣΆΚΑ 0 ΣΧΌΛΙΟ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Λαμπρή, μεγαλειώδης και αντάξια της ιστορίας του «Εθνικού Κήρυκα» και της ίδιας της ομογένειας ήταν η εκδήλωση για την 100ή επέτειο της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας στην Αμερική και σε όλον τον απόδημο ελληνισμό που διοργανώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 22 Μαϊου στην Κεντρική Βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης. Στην κεντρική είσοδο της Βιβλιοθήκης και στον μεγάλο διάδρομο που παρατέθηκε η δεξίωση είχαν τοιχοκολληθεί αντίγραφα των εφημερίδων του «Εθνικού Κήρυκα» από της ιδρύσεώς του μέχρι σήμερα και δημιουργούσε μια ιδιαίτερη αίσθηση στους ομογενείς που είχαν έρθει από διάφορα μέρη των ΗΠΑ, του Καναδά και της γενέτειρας, καθώς επίσης και στο ίδιο το προσωπικό και στους αναγνώστες της Βιβλιοθήκης. Αμέσως μετά παρατέθηκε το επίσημο δείπνο στην μεγάλη αίθουσα της Βιβλιοθήκης, η οποία εντυπωσίασε τους ομογενείς και τους προσκεκλημένους με την αρχιτεκτονική της και με την μεγάλη σκηνή στην οποία προβάλλονταν τα πρωτοσέλιδα του «Εθνικού Κήρυκα» τα οποία κατέγραφαν τις πιο συνταραχτικές στιγμές στην ζωή της ομογένειας, της Ελλάδας και της Κύπρου. Ο Γρηγόρης Μανινάκης και η Αλεξάνδρα Σκένδρου με την Ορχήστρα «Μικρόκοσμος» έψαλαν τους εθνικούς ύμνους και ερμηνεύοντας τις μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου με τις οποίες μεγάλωσαν πολλές γενιές ομογενών δημιούργησαν μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα και ενέτειναν τις συγκινήσεις που προκαλούσε σε κάθε έναν από τους 430 ομογενείς και επισήμους προσκεκλημένους που είχαν μαζί την μοναδική ευκαιρία να γιορτάσουν τα 100χρονα μιας εφημερίδας.

2 Μιας εφημερίδας «καθρέφτη», «εκφραστή» «εμπνευστή», «έπαλξη» και οραματιστή της ομογένειας, όπως την χαρακτήρισαν στα μηνύματά τους ο πρόεδρος Ομπάμα, ο αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος τα οποία αναγνώσθηκαν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, καθώς επίσης και οι ηγέτες της Ελλάδας της Κύπρου και της ομογένειας τα μηνύματα των οποίων οποία δημοσιεύτηκαν στο πρωτοσέλιδο της μεγάλης έκδοσης του Σαββατοκύριακου Μαϊου, καθώς επίσης στο πλούσιο ένθετο και στο βιβλίο «100ή επέτειος του Εθνικού Κήρυκα». Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, ο Μητροπολίτης Νέας Ιερσέης Ευάγγελος, ο πρώην γερουσιαστής του Μέριλαντ Πολ Σαρμπάνης και ο γιος του βουλευτής Τζον Σαρμπάνης, οι μόνιμοι αντιπρόσωποι της Ελλάδας και της Κύπρου στον ΟΗΕ, πρέσβεις Αικατερίνη Μπούρα και Νίκος Αιμιλίου, αντίστοιχα, οι γενικοί Πρόξενοι της Ελλάδας και Κύπρου στη Νέα Υόρκη, πρέσβεις Γεώργιος Ηλιόπουλος και Βασίλειος Φιλίππου, αντίστοιχα, ηγέτες όλων των μεγάλων οργανώσεων της ομογένειας και των κοινοτήτων, ευεργέτες της ελληνικής παιδείας, διευθυντές και δάσκαλοι, καθώς επίσης αφοσιωμένοι αναγνώστες και υποστηρικτές του «Εθνικού Κήρυκα». Παρούσα ήταν και όλη η οικογένεια του «Εθνικού Κήρυκα» στην Νέα Υόρκη, στην Βοστώνη και αντιπρόσωποι από την πολυμελή οικογένεια της Αθήνα και Λευκωσίας, οι οποίοι μαζί με τον εκδότη διευθυντή του «Εθνικού Κήρυκα» Αντώνη Η, Διαματάρη είναι η πιο τυχερή από τις τέσσερις γενιές που υπηρέτησαν τον «Ε. Κ.» όχι μόνο γιατί είχε την μοναδική ευκαιρία να γιορτάσει την 100ετία, αλλά και να ξεκινήσει με μεγαλύτερο πάθος και αφοσίωση την δεύτερη εκατονταετία και να δώσει το έναυσμα σε όσους μίλησαν κατά την διάρκεια του δείπνου να τονίσουν ότι «ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία».

3 Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος ανέπεμψε την προσευχή, ευχήθηκε υπέρ υγείας και μακροημέρευσης του εκδότη διευθυντή Αντώνη Η. Διαματάρη και των συνεργατών του και ευχήθηκε όπως γιορτάσουν με την ίδια αίγλη και πολλές επόμενες εκατονταετίες. Στην συνέχεια δώρισε στον κ. Διαματάρη το Λεξικό των Μυκηναϊκών Τεχνικών Ορων και μια Διαθήκη του 18 ου αιώνα που ενώ είναι χειρόγραφη έχει τυπωθεί σε πιεστήριο και τόνισε ότι «Ο κ. Διαματάρης έχει το δικαίωμα να τα έχει στο γραφείο του γιατί για έναν αιώνα εργάζεται για την διατήρηση και διαιώνιση της ελληνικής γλώσσας». Ο πρέσβης Λουκάς Τσίλας, ο οποίος ήταν και ο παρουσιαστής της βραδιάς αποκάλυψε ότι είναι αναγνώστης για σαράντα χρόνια και έδωσε το έναυσμα σε όλους τους συνδαιτυμόνες μεταξύ των οποίων και στον θρυλικό γερουσιαστή Πολ Σαρμπάνη να δηλώσει από το βήμα ότι είναι μισό αιώνα αναγνώστης και ότι περνά μια δεκαετία τον πρέσβη Λουκά Τσίλα. Παράλληλα τόνισε ότι η ιστορία του Εθνικού Κήρυκα είναι ταυτόσημη με την ιστορία της ομογένειας και με έκδηλη υπερηφάνεια πρόσθεσε «Εθνικός Κήρυκας = Ομογένεια» και «Ομογένεια = Εθνικός Κήρυκας». Στην συνέχεια παρουσίασε τους επισήμους και προσκεκλημένους και τόνισε ότι τιμά με την παρουσίας του ο θρυλικός γερουσιαστής Πολ Σαρμπάνης και διεμήνυσε ότι η Ελλάδα οφείλει δίπλα στον Καραϊσκάκη και τον Κολοκοτρώνη να τοποθετήσει και το άγαλμα του Πολ Σαρμπάνη. «Κανένας τα τελευταία 100 χρόνια δεν είχε την ευκαιρία να κάνει αυτό που κάνουμε εμείς σήμερα, να γιορτάσει τα 100 χρόνια.», επεσήμανε ο κ. Τσίλας και δανειζόμενος τα λόγια ενός Σπαρτιάτη που δημοσιεύονται στο βιβλίο δήλωσε απόψε «γιορτάζουμε την κληρονομιά του «Εθνικού Κήρυκα» της ίδιας της ομογένειας».

4 Αναφερόμενος στον «Εθνικό Κήρυκα» επεσήμανε ότι «ήταν εκείνος που ένωσε την ομογένεια και κατάφερε να κάνει τις καρδιές όλων των ομογενών να κτυπούν με τον ίδιο ρυθμό. Είναι ο καθρέφτης της ομογένειας που μας λέει την αλήθεια, που μας κρατάει κάθε πρωί συντροφιά. Τα τελευταία χρόνια ο καφές λόγω της καταστάσεως στην γενέτειρα είναι πικρός και ο Ε.Κ. μας λέει την αλήθεια και σ αυτό έγκειται η μεγάλη προσφορά του «Εθνικού Κήρυκα». Στην συνέχεια ο κ. Διαματάρης απένειμε το Βραβείο του Εθνικού Κήρυκα, το οποίο ήταν ένα δέντρο ελιάς σύμβολο της ειρήνης στον Ανδρέα Δρακόπουλο, πρόεδρο του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», ευεργέτη του Ελληνισμού. Παράλληλα τίμησε (με αλφαβητική σειρά) στους κ. Νίκο Ανδριώτη, πρωταγωνιστή στη δημιουργία του μοναδικού Ελληνικού Λυκείου Αγίου Δημητρίου Αστόριας, Δρ. Ευάγγελο Γκύζη, πανεπιστημιακό ηγέτη, πιστό αναγνώστη του «Ε.Κ.», Στέλλα Κοκόλη, αγωνίστρια στη διατήρηση της ελληνικής γλώσσας, Δρ. Γεώργιο Κοφινά, διακεκριμένο επιστήμονα, γιατρό, επιφανή ομογενή, Φίλιπ Κρίστοφερ, ακούραστο μαχητή των εθνικών μας θεμάτων, π. Δημήτριο Κωνσταντέλο (Δρ) ως υπόδειγμα Ελληνορθοδόξου κληρικού, Δρ. Σπύρο Σπυρέα, στηλοβάτη της ομογένειας, φιλάνθρωπο, Νίκο Τσακανίκα, επιτυχημένο επιχειρηματίας με προσφορά πρωτοποριακών υπηρεσιών στην Ομογένεια και τον αείμνηστο Θεόδωρο Σπυρόπουλο, φιλάνθρωπο ηγέτη της Ομογένειας.

5 Ο Ανδρέας Δρακόπουλος, ο οποίος μίλησε εκ μέρους όλων των βραβευθέντων τόνισε: «Σήμερα, βρισκόμαστε όλοι μαζί εδώ μέσα σε αυτό το ναό παιδείας και γνώσης στην κεντρική βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης, για να γιορτάσουμε μαζί μια μεγάλη επέτειο του Ελληνισμού! Πρώτα πρώτα να συγχαρούμε τον καλό φίλο Αντώνη Διαματάρη, ιδιοκτήτη και εκδότη του Ελληνικού Εθνικού Κήρυκα, ενός πραγματικού κήρυκα που φέτος γιορτάζει 100 χρόνια ζωής, 100 χρόνια σκληρού αγώνα διατήρησης της Ελληνικής γλώσσας, της Ελληνικής παιδείας και του Ελληνικού πολιτισμού, της Ελληνικής ψυχής. 100 χρόνια παρέας στον κάθε από εμάς που μας έφερε η τύχη μας να βρισκόμαστε στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού ωκεανού, χιλιάδες μίλια μακριά από την μητέρα πατρίδα. Ενός κήρυκα πού στα 100 χρόνια ζωής του έχει σταθεί κοντά μας ακούραστα με αξιοπρέπεια, με αξιοπιστία, με σεβασμό. Ενός κήρυκα που συνεχίζει να χτίζει γερές βάσεις για να συνεχίσει το σκοπό του, το λειτούργημα του, για άλλα 100 χρόνια και για άλλα 100 χρόνια, και για άλλα 100 χρόνια Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της ελληνικής γλώσσας, όπως την περιέγραψαν διεθνείς προσωπικότητες και πρόσθεσε: «Πώς, μα πώς, να μην είμαστε περήφανοι που κουβαλάμε αυτή τη κληρονομιά και όμως φαίνεται ότι ακόμη δεν έχουμε αντιληφθεί ότι μαζί με την περηφάνεια που σωστά κουβαλάμε πρέπει επίσης να καταλάβουμε ότι έχουμε τεράστια ευθύνη απέναντι στους προγόνους μας, στα παιδιά μας, αλλά και στον κόσμο ολόκληρο, την ευθύνη να μην επαναπαυόμαστε στις δάφνες των προγόνων μας, την ευθύνη να δουλεύουμε σκληρά και ηθικά ώστε να παραδώσουμε μια υγιή σκυτάλη στα παιδιά μας και ως προς αυτό να μην ξεχνάμε ότι η ομογένεια είναι ένα παρακλάδι της μητέρας πατρίδας και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τον πανταχού Ελληνισμό είναι ακόμη πιο βαρύ το φορτίο της ευθύνης, και είμαι σίγουρος ότι ο καθένας μας γνωρίζει πολύ καλά τις ευθύνες του». «Μην αφήσουμε τους στίχους της Σωτηρίας Μπέλλου «φεύγω πικραμένη και σ αφήνω, ακυβέρνητη στη θάλασσα σανίδα, δεν μπορώ το αίμα μου να δίνω σε μίαν άρρωστη

6 συνέχεια πατρίδα» να μας δώσουν το οποιοδήποτε άλλοθι, πρέπει όλοι μας ανεξαιρέτως να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ότι καλλίτερο μπορούμε, για ένα καλλίτερο αύριο για όλους μας». «Και μια έκκληση προς όλους τους συνταξιδιώτες, μην ξεχνάτε πόσο πολύτιμη είναι η γλώσσα μας, άμα ξεχασθεί θα χαθεί, άμα χαθεί μαζί θα χαθεί και ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του Ελληνισμού μας. Και πάλι πολλά συγχαρητήρια και χρόνια πολλά στον Αντώνη Διαματάρη, στην οικογένεια του, στους συνεργάτες του στον Εθνικό Κήρυκα, και ένα μεγάλο ευχαριστώ για το σπουδαίο έργο που επιτελεί σε καθημερινή βάση. Κλείνοντας και πιστεύοντας ακράδαντα στην αποτελεσματικότητα των σωστών συνεργασιών να πω ότι παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις στο θέμα των μαρμάρων του Παρθενώνα και αν μπορέσουμε και εμείς με τη σειρά μας να συνεισφέρουμε με οποιοδήποτε τρόπο ώστε να επιστρέψουν τα μάρμαρα στο σπίτι τους θα το κάνουμε με όλες μας τις δυνάμεις», κατέληξε ο κ. Δρακόπουλος. Ο γερουσιαστής Πολ Σαρμπάνης αποκάλεσε την εφημερίδα «σχολείο της ομογένειας». Αναφερόμενος στον ρόλο της ιστορικής εφημερίδας τόνισε ότι δεν αρκέστηκε απλά και μόνο με την καταγραφή της ιστορίας της ομογένειας, αλλά αγωνίστηκε για μια καλύτερη ομογένεια, την διατήρηση ενωμένη και την ενέπνευσε για νέες επιτυχίες. «Απόψε αισθάνομαι σαν να είμαι στο σπίτι μου και εύχομαι από καρδιάς στον «Εθνικό Κήρυκα» να τα εκατοστήσει και πάλι, και πάλι, και πάλι», κατέληξε ο κ. Σαρμπάνης. Ακολούθως τα παιδιά του κ. Διαματάρη, Βανέσσα και Ηρακλής αναφέρθηκαν στους γονείς τους Αντώνη και Λίτσα Διαματάρη τονίζοντας ότι είναι οι πιο σκληρά εργαζόμενοι και ότι από τότε που θυμούνται έχουν αποτυπωθεί στην μνήμη τους δύο λέξεις «dead line».

7 «Ο μπαμπάς μου έχει έναν εχθρό, το «dead line», επεσήμανε η Βανέσσα Διαματάρη για να τονίσει ότι ο πατέρας της τους δίδαξε την σκληρή εργασία ως κλειδί της επιτυχίας για κάθε μετανάστη. «Ευχαριστώ εσάς που όλα αυτά τα χρόνια διαβάζετε και στηρίζετε την εφημερίδα», επεσήμανε η Βανέσσα τονίζοντας ότι «η επιτυχία της εφημερίδας είναι έργο όλων εσάς που μα τιμάτε απόψε με την παρουσία τους και τους χιλιάδες αναγνώστες που λόγω έλλειψης χώρου δεν μπόρεσαν να είναι απόψε μαζί μας». Ο Ηρακλής Διαματάρης αναφέρθηκε στην αγάπη με την οποία τους μεγάλωσαν οι γονείς του και τόνισε ότι «η αγάπη ξεκινάει από το σπίτι, μεταφέρεται στο γραφείο και διαχέεται στις σελίδες της εφημερίδας». «Η αγάπη, η αυταπάρνηση, η εργατικότητα και το πείσμα έχουν δώσει την δυνατότητα στην εφημερίδα να φτάσει εδώ που είναι σήμερα και σε όλους μας την δυνατότητα να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια. Η εφημερίδα είναι μια ιδέα και χωρίς την βοήθεια και την συμπαράστασή σας δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα. Η βοήθεια αυτή μου δίνει το έναυσμα να σας πως με πολύ μεγάλη σιγουριά ότι τα καλύτερα έρχονται», κατέληξε. Εμφανώς συγκινημένος από τα λόγια των παιδιών του ο κ. Διαματάρης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη προς τον παρουσιαστή πρέσβη Λουκά Τσίλα, προς τους συνεργάτες του και όλους όσους εργάστηκαν σκληρά για την άψογη διοργάνωση αυτής της βραδιάς. Στην συνέχεια εξέφρασε την ευγνωμοσύνη γι αυτούς που ήρθαν από όλη την Αμερική, την Ελλάδα και την Κύπρο για να «γιορτάσουν την διπλή επέτειο του Εθνικού Κήρυκα και της ομογένειας». Αναφερόμενος στα επιτεύγματα της ομογένειας τόνισε ότι όχι μόνο προκόψαμε, αλλά βάλαμε βαθιές ρίζες σε τούτη την χώρα και ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Αναφερόμενος στον λόγο που επέλεξαν την Κεντρική Βιβλιοθήκη επεσήμανε ότι δε ήταν μόνον η αρχιτεκτονική και η αισθητική της και το γεγονός ότι είναι ναός της γνώσης και

8 της παιδείας, αλλά πρώτα και πάνω από όλα διότι εδώ φυλάσσεται ως ιερό κειμήλιο το αρχείο της εφημερίδας και η ιστορία της ομογένειας Ο κ. Διαματάρης αναφέρθηκε στον ιδρυτή της εφημερίδας Πέτρο Τατάνη και εξέφρασε τον θαυμασμό του και την ευγνωμοσύνη για τις τέσσερις γενιές που υπηρέτησαν με πάθος τον «Εθνικό Κήρυκα» και στους συνεργάτες του που «αγωνίζονται δίπλα του με αυτοθυσία», καθώς επίσης τους αναγνώστες στην Αμερική και τις χιλιάδες των αναγνωστών ανά τον κόσμο. «Δεν προκαλεί μόνο θαυμασμό αλλά και απορία το πώς κατόρθωσε μια ελληνόγλωσση εφημερίδα να επιβιώσει για έναν αιώνα, εδώ στην Αμερική. Για να απαντήσω όμως στο ερώτημα αυτό, πρέπει πρώτα να απαντήσω σε δυο άλλα ερωτήματα: Πρώτον: τι είναι η εφημερίδα. Και δεύτερον: τι σημαίνει να εκδίδεις και να διευθύνεις μια εφημερίδα. Απαντώ στο πρώτο ερώτημα, ότι το άψυχο χαρτί μετατρέπεται σε εφημερίδα μόνο τότε όταν κερδίσει με την αξιοπιστία της, την εμπιστοσύνη των αναγνωστών της. Στο δεύτερο ερώτημα απαντώ ότι ο σωστός εκδότης ενεργεί ως ο εκπρόσωπος του αναγνωστικού κοινού. Οι συνεργάτες μου λοιπόν και εγώ, πάνω από όλα έχουμε την ευθύνη να κερδίζουμε κάθε μέρα την εμπιστοσύνη σας. Μόνο με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η συνέχιση της εφημερίδας ως ανάγκη να υπάρχει ένα έγκυρο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης που να υπηρετεί την Κοινότητα. Ενα από τα ερωτήματα της εποχής μας είναι ποιο είναι το μέλλον των έντυπων εφημερίδων. Απαντώ ότι πάντα θα υπάρχουν εφημερίδες με κάποια μορφή. Οι επαναστατικές αλλαγές στην τεχνολογία επηρεάζουν μόνο τη μετάδοση των ειδήσεων αλλά όχι την ουσία και την ανάγκη για αξιόπιστη ενημέρωση. Η ψηφιακή τεχνολογία δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στις εφημερίδες τώρα, αλλά παράλληλα προσφέρει και ευκαιρίες ιστορικής εμβέλειας. Καθιστά για παράδειγμα δυνατή την εξάπλωση του Εθνικού Κήρυκα σε όλο τον Ελληνισμό, κάτι που ήταν αδύνατο ακόμα και να το φανταστεί κανείς πριν λίγες δεκαετίες. Σημειώνω ότι οι αναγνώστες μας εκτός Αμερικής ανέρχονται ήδη σε χιλιάδες. Αρκεί η εφημερίδα να παραμείνει η φωνή της Ομογένειας όπως την αποκαλεί και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στο μήνυμά του». Αναφερόμενος στην γιορτή τόνισε ότι αποτελεί μιας καινούργια αρχή και την αφετηρία για έναν καλύτερο «Εθνικό Κήρυκα».

120 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ

120 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ Θέρμη, 29/11/2013 120 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ Το Ζωγράφειο Λύκειο Κωνσταντινουπόλεως γιόρτασε τα 120 χρόνια λειτουργίας του και προσφοράς

Διαβάστε περισσότερα

Πειραιώς Σεραφείμ και Βαγγέλης Μαρινάκης «απεκάλυψαν» τον Νικητάρα

Πειραιώς Σεραφείμ και Βαγγέλης Μαρινάκης «απεκάλυψαν» τον Νικητάρα 23/03/2019 Πειραιώς Σεραφείμ και Βαγγέλης Μαρινάκης «απεκάλυψαν» τον Νικητάρα Μητροπολιτικό Έργο / Ι.Μ. Πειραιώς Πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια προτομής του Νικήτα Σταματελόπουλου, γνωστού ως Νικηταρά,

Διαβάστε περισσότερα

Μάνος Κοντολέων : «Ζω γράφοντας και γράφω ζώντας» Πέμπτη, 23 Μάρτιος :11

Μάνος Κοντολέων : «Ζω γράφοντας και γράφω ζώντας» Πέμπτη, 23 Μάρτιος :11 Μάνος Κοντολέων : «Ζω γράφοντας και γράφω ζώντας» Πέμπτη, 23 Μάρτιος 2017-11:11 Από τη Μαίρη Γκαζιάνη Ο ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει γράψει περίπου

Διαβάστε περισσότερα

Ο Λαογραφικός Όμιλος Ελλήνων Αμερικής εορτάσε την Επέτειο ίδρυσης του

Ο Λαογραφικός Όμιλος Ελλήνων Αμερικής εορτάσε την Επέτειο ίδρυσης του 19/02/2019 Ο Λαογραφικός Όμιλος Ελλήνων Αμερικής εορτάσε την Επέτειο ίδρυσης του / Ομογένεια Πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία η τσιπουροβραδιά το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο

Διαβάστε περισσότερα

Οι μνήμες του Ολοκαυτώματος «ξύπνησαν» στη Θεσσαλονίκη

Οι μνήμες του Ολοκαυτώματος «ξύπνησαν» στη Θεσσαλονίκη Οι μνήμες του Ολοκαυτώματος «ξύπνησαν» στη Θεσσαλονίκη Η Θεσσαλονίκη, «η πόλη των φαντασμάτων», όπως την έχει αποκαλέσει ο ιστορικός Μάρκ Μαζάουερ, φέρει βαρύ το φορτίο του Ολοκαυτώματος και της κατοχής

Διαβάστε περισσότερα

Φιλανθρωπία από τη Φιλόπτωχο του Τιμίου Σταυρού Μπρούκλιν

Φιλανθρωπία από τη Φιλόπτωχο του Τιμίου Σταυρού Μπρούκλιν 03/02/2019 Φιλανθρωπία από τη Φιλόπτωχο του Τιμίου Σταυρού Μπρούκλιν / Ομογένεια Στην Ακαδημία του Αγίου Βασιλείου στο Γκάρισον της Νέας Υόρκης ήταν αφιερωμένο το γεύμα που διοργάνωσε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου,

Διαβάστε περισσότερα

Πλήθος κόσμου στη ΓΕΧΑ Λάρισας (φώτο)

Πλήθος κόσμου στη ΓΕΧΑ Λάρισας (φώτο) 01/02/2019 Πλήθος κόσμου στη ΓΕΧΑ Λάρισας (φώτο) / Επικαιρότητα Με έκδηλο ενδιαφέρον, εκατοντάδες εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν το απόγευμα 30ης Ιανουαρίου τ.έ. στην κατάμεστη αίθουσα ΓΕΧΑ Λάρισας την παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Νέας Υόρκης: Αδελφοποίηση με στόχο τον Άνθρωπο.

Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Νέας Υόρκης: Αδελφοποίηση με στόχο τον Άνθρωπο. 24/5/2013 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Νέας Υόρκης: Αδελφοποίηση με στόχο τον Άνθρωπο. Παρουσία του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Δημήτριου ολοκληρώθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. «Η Νίκη της Δράμας»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. «Η Νίκη της Δράμας» Δράμα 29-10-2013 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Η Νίκη της Δράμας» Πραγματοποιήθηκαν στις 28 Οκτώβρη 2013 τα αποκαλυπτήρια του μνημείου - σύμβολο για την επέτειο των 100 χρόνων από την απελευθέρωση του τόπου μας, που γιορτάζουμε

Διαβάστε περισσότερα

Εγκαίνια διαθρησκειακής έκθεσης με χορηγό το Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» Του ημήτρη Τσάκα

Εγκαίνια διαθρησκειακής έκθεσης με χορηγό το Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» Του ημήτρη Τσάκα Page 1 of 6 Αρχική Σημερινή Έκδοση Φωτογραφίες Βίντεο Blogs Ένθετα Αρχείο Καλωσήλθες, kathy Έξοδος Λογαριασμός Συνδρομή στην έντυπη ευτέρα, Οκτώβριος 25, 2010 Τελευταία Ενημέρωση: 7:59 πμ Oμογένεια Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘ. ΧΑΡΧΑΛΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ

ΑΘ. ΧΑΡΧΑΛΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ κ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΑΘ. ΧΑΡΧΑΛΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28 ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΑΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΥΘΗΡΩΝ 1 ΚΥΘΗΡΑ, 28 η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 Σεβασμιώτατε Κύριε

Διαβάστε περισσότερα

Μηνύματα εθνικής ενότητας από την Νέα Υόρκη

Μηνύματα εθνικής ενότητας από την Νέα Υόρκη 15/04/2019 Μηνύματα εθνικής ενότητας από την Νέα Υόρκη / Ομογένεια Με τιμώμενο πρόσωπο τον Μέγα Τελετάρχη της φετινής παρέλασης, Τζορτζ Μάρκους (George Marcus), πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο Δείπνο των

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΤΟΥ JOSTEIN GAARDER

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΤΟΥ JOSTEIN GAARDER ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΤΟΥ JOSTEIN GAARDER 1 Α Ομάδα «Κάθεσαι καλά, Γκέοργκ; Καλύτερα να καθίσεις, γιατί σκοπεύω να σου διηγηθώ μια ιστορία για γερά νεύρα». Με αυτόν τον τρόπο ο συγγραφέας του βιβλίου

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΟΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ. Σκηνή 1 η

Η ΚΟΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ. Σκηνή 1 η ΠΡΟΣΩΠΑ Μέγας Βασίλειος Γρηγόριος ο Θεολόγος Ιωάννης ο Χρυσόστομος Μαυρόπους Ιωάννης Βασιλίτης 1 ος Βασιλίτης 2 ος Βασιλίτης 3 ος Γρηγορίτης 1 ος Γρηγορίτης 2 ος Γρηγορίτης 3 ος Ιωαννίτης 1 ος Ιωαννίτης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις. Α ομάδα ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1. Η συγγραφέας του βιβλίου μοιράζεται μαζί μας πτυχές της ζωής κάποιων παιδιών, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες. α) Ποια πιστεύεις ότι είναι τα μηνύματα που θέλει να περάσει μέσα

Διαβάστε περισσότερα

Λογοτεχνικό Εξωσχολικό Ανάγνωσμα Περιόδου Χριστουγέννων

Λογοτεχνικό Εξωσχολικό Ανάγνωσμα Περιόδου Χριστουγέννων Λογοτεχνικό Εξωσχολικό Ανάγνωσμα Περιόδου Χριστουγέννων Τίτλος βιβλίου: «Μέχρι το άπειρο κι ακόμα παραπέρα» Συγγραφέας: Άννα Κοντολέων Εκδόσεις: Πατάκη ΕΡΓΑΣΙΕΣ: 1. Ένας έφηβος, όπως είσαι εσύ, προσπαθεί

Διαβάστε περισσότερα

Η συγγραφέας Φανή Πανταζή μιλάει στο Infowoman.gr για το μεγαλείο της μητρικής αγάπης

Η συγγραφέας Φανή Πανταζή μιλάει στο Infowoman.gr για το μεγαλείο της μητρικής αγάπης ΣΧΕΣΕΙΣ Η συγγραφέας Φανή Πανταζή μιλάει στο Infowoman.gr για το μεγαλείο της μητρικής αγάπης 13 Μάϊου 2018 ΗΓιορτή της Μητέρας πλησιάζει (13 Μαΐου) και το Infowoman.gr θέλει να τιμήσει όλες εκείνες τις

Διαβάστε περισσότερα

Ντοκουμέντο: Ο Αρχιεπ. Αμερικής στον Γέροντα Εφραίμ της Αριζόνας. Δηλώνει στήριξη στα Μοναστήρια και ευγνωμοσύνη στον Γέροντα (ηχητικό)

Ντοκουμέντο: Ο Αρχιεπ. Αμερικής στον Γέροντα Εφραίμ της Αριζόνας. Δηλώνει στήριξη στα Μοναστήρια και ευγνωμοσύνη στον Γέροντα (ηχητικό) 13/08/2019 Ντοκουμέντο: Ο Αρχιεπ. Αμερικής στον Γέροντα Εφραίμ της Αριζόνας. Δηλώνει στήριξη στα Μοναστήρια και ευγνωμοσύνη στον Γέροντα (ηχητικό) Οικουμενικό Πατριαρχείο / Αρχιεπισκοπή Αμερικής / Επικαιρότητα

Διαβάστε περισσότερα

Χιλιάδες κόσμου γιόρτασε τα 50 Χρόνια ΑΝΕΚ LINES Σε μια ξεχωριστή Κρητική Μουσικοχορευτική Βραδιά

Χιλιάδες κόσμου γιόρτασε τα 50 Χρόνια ΑΝΕΚ LINES Σε μια ξεχωριστή Κρητική Μουσικοχορευτική Βραδιά Χιλιάδες κόσμου γιόρτασε τα 50 Χρόνια ΑΝΕΚ LINES Σε μια ξεχωριστή Κρητική Μουσικοχορευτική Βραδιά Η ΑΝΕΚ LINES, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 50 χρόνια παρουσίας της στην επιβατηγό ναυτιλία, πραγματοποίησε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΣ: Μοναδικές στιγμές στην Εκατονταπυλιανή

ΠΑΡΟΣ: Μοναδικές στιγμές στην Εκατονταπυλιανή 15/08/2019 ΠΑΡΟΣ: Μοναδικές στιγμές στην Εκατονταπυλιανή Μητροπολιτικό Έργο / Ι.Μ. Παροναξίας ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ Γιώργος Φερδής Στιγμές θρησκευτικής ανάτασης έζησαν όσοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ικονίου Θεόληπτος ομιλεί για τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο

Ο Ικονίου Θεόληπτος ομιλεί για τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο 06/07/2019 Ο Ικονίου Θεόληπτος ομιλεί για τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο / Επικαιρότητα Ο Μητροπολίτης Ικονίου Θεόληπτος, εκ των κορυφαίων ιεραρχών του Οικουμενικού Πατριαρχείου και στενός συνεργάτης του

Διαβάστε περισσότερα

«Πώς να ξέρει κανείς πού στέκει; Με αγγίζεις στο παρελθόν, σε νιώθω στο παρόν» Μυρσίνη-Νεφέλη Κ. Παπαδάκου «Νερό. Εγώ»

«Πώς να ξέρει κανείς πού στέκει; Με αγγίζεις στο παρελθόν, σε νιώθω στο παρόν» Μυρσίνη-Νεφέλη Κ. Παπαδάκου «Νερό. Εγώ» «Πώς να ξέρει κανείς πού στέκει; Με αγγίζεις στο παρελθόν, σε νιώθω στο παρόν» Μυρσίνη-Νεφέλη Κ. Παπαδάκου «Νερό. Εγώ» ΚΕΦΆΛΑΙΟ 1 ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ τι πιστεύω για την εξαφάνιση, αλλά δώσε μου λίγο χρόνο. Όχι,

Διαβάστε περισσότερα

Μανίκας Γιώργος. Μανιάτη Ευαγγελία

Μανίκας Γιώργος. Μανιάτη Ευαγγελία Γ3 «Ειδικότερα εμείς ως μαθητές, οι οποίοι δεν έχουμε ακόμα τη δυνατότητα να ελέγχουμε άμεσα με το δικαίωμα της ψήφου μας τη δημοκρατία της χώρας μας, μπορούμε να συμβάλλουμε στο να υπάρχει δημοκρατικός

Διαβάστε περισσότερα

28 χρόνια ζωής κλείνει φέτος ο «Περικλής Δημητρίου»

28 χρόνια ζωής κλείνει φέτος ο «Περικλής Δημητρίου» 28 χρόνια ζωής κλείνει φέτος ο «Περικλής Δημητρίου» Η εκδήλωση βράβευσης των αθλητών και εθελοντών του για το 2014 ΕΙΚΟΣΙΟΚΤΩ χρόνια ζωής κλείνει φέτος το Σωματείο δρομέων «Περικλής Δημητρίου». Μια πολύχρονη

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α Μ Α Θ Η Τ Ω Ν ΤΗΣ Ε ΚΑΙ ΣΤ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΗΡΙΩΝ «ΑΘΗΝΑ» ΘΕΜΑ: ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α Μ Α Θ Η Τ Ω Ν ΤΗΣ Ε ΚΑΙ ΣΤ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΗΡΙΩΝ «ΑΘΗΝΑ» ΘΕΜΑ: ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α Μ Α Θ Η Τ Ω Ν ΤΗΣ Ε ΚΑΙ ΣΤ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΗΡΙΩΝ «ΑΘΗΝΑ» ΘΕΜΑ: ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ Ε ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΓΕΡΕΝΤΕ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΡΑΚΑ ΗΜΗΤΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 Ένας βετεράνος ποδοσφαιριστής με αδαμάντινο χαρακτήρα και απαράμιλλο ήθος, ο καλυβιώτης Φώτης Πεσλής, μετά από 33 χρόνια στους αγωνιστικούς χώρους, έχει τη μοναδική ευλογία να

Διαβάστε περισσότερα

Εμείς τα παιδιά θέλουμε να γνωρίζουμε την τέχνη και τον πολιτισμό του τόπου μας και όλου του κόσμου.

Εμείς τα παιδιά θέλουμε να γνωρίζουμε την τέχνη και τον πολιτισμό του τόπου μας και όλου του κόσμου. Εισαγωγή Το Παγκύπριο Κίνημα ΕΔΟΝόπουλων δημιουργήθηκε το 1960. Πρωταρχικός του στόχος είναι η προσφορά και η στήριξη του παιδιού στην Κυπριακή κοινωνία. Το Κίνημα ΕΔΟΝόπουλων, μέσα από τις εβδομαδιαίες

Διαβάστε περισσότερα

Ι.Μ. Φθιώτιδος: «Ότι αποφασίσει η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας»

Ι.Μ. Φθιώτιδος: «Ότι αποφασίσει η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας» 18/12/2018 Ι.Μ. Φθιώτιδος: «Ότι αποφασίσει η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας» Μητροπολιτικό Έργο / Ι.Μ. Φθιώτιδος Πραγματοποιήθηκε σήμερα το 43ο Ιερατικό Συνέδριο, το οποίο διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολίς Φθιώτιδος

Διαβάστε περισσότερα

Κυριε Γενικέ Πρόξενε. Αγαπητες φιλες και φιλοι

Κυριε Γενικέ Πρόξενε. Αγαπητες φιλες και φιλοι Κυριε Γενικέ Πρόξενε Αγαπητες φιλες και φιλοι Όταν πριν από πολλα χρονια, περιπου στην ηλικια των 7 χρονων, ο πατερας μου Ζαχαριας Δουλαμης αποφασισε να μας στειλει, εμενα και την αδερφη μου, να μαθουμε

Διαβάστε περισσότερα

Πέννυ Εμμανουήλ Κυβερνήτης Θ117Α

Πέννυ Εμμανουήλ Κυβερνήτης Θ117Α Αθήνα 31-7-2012 Αρ. πρωτ. 12 Προς την Επιτροπή Ανταλλαγών Νέων Αγαπητέ Πρόεδρε Τάσο Γρηγορίου, Με την Παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εγκάρδια φιλοξενία των 4 παιδιών του Θέματός μας

Διαβάστε περισσότερα

Ο "Παραμυθάς" Νίκος Πιλάβιος στα Χανιά

Ο Παραμυθάς Νίκος Πιλάβιος στα Χανιά Ο "Παραμυθάς" Νίκος Πιλάβιος στα Χανιά 18 Ιαν 2014 Χανιά (18/1), Σταλός (19/1), Χανιά 18.01 έως 19.01 Ο "Παραμυθάς" Νίκος Πιλάβιος στα Χανιά Ο Παραμυθάς των παιδικών μας χρόνων έρχεται στην Κρήτη Όταν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚ ΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑ ΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΚ ΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑ ΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚ ΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑ ΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΠΛΕ ΚΥΚΛΟΥ Κείμενο: Αντώνης Παπαθεοδούλου Εικονογράφηση: Ίρις Σαμαρτζή ιόρθωση: Μάνος Μπονάνος 2018, Εκδόσεις Κυριάκος Παπαδόπουλος Α.Ε., έσπω Φάττα-Κάσινου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2008-2009

ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2008-2009 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2008-2009 Μάθημα: ΕΛΛΗΝΙΚΑ Επίπεδο: 1 Διάρκεια: 2 ώρες Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΒΒΑΔΙΑ Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΒΒΑΔΙΑ Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΒΒΑΔΙΑ Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας 29.05.2015 Ερωτήματα που μας απασχολούν Τι κάνουμε όταν αμφιβάλλουμε για το αν θα τα καταφέρουμε να κρατήσουμε

Διαβάστε περισσότερα

: Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής. Νεάπολη Λακωνίας για την τελετή παράδοσης παραλαβής

: Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής. Νεάπολη Λακωνίας για την τελετή παράδοσης παραλαβής 23-05-2016 : Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Τζανέτος Φιλιππάκος παρέστη στην Νεάπολη Λακωνίας για την τελετή παράδοσης παραλαβής υπερσύγχρονου ταχύπλοου

Διαβάστε περισσότερα

Ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά

Ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά Ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά Με επισημότητα έγινε τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου η καθιερωμένη τελετή αγιασμού για τη νέα σχολική χρονιά στο σχολικό συγκρότημα 3 ου ΓΕΛ - 3 ου Γυμνασίου Κατερίνης. Τον

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός επιτυχημένης καμπάνιας

Οδηγός επιτυχημένης καμπάνιας Οδηγός επιτυχημένης καμπάνιας Γειά! Σε ευχαριστούμε που θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο μαζί μας! Εδώ θα βρεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να κάνεις μια καταπληκτική κι επιτυχημένη καμπάνια. Με την

Διαβάστε περισσότερα

Φίλες και φίλοι, Αγαπημένε μου Γιαννάκη Μάτση,

Φίλες και φίλοι, Αγαπημένε μου Γιαννάκη Μάτση, Χαιρετισμός Προέδρου της Δημοκρατίας κατά την παρουσίαση του βιβλίου της Δόξας Κωμοδρόμου «Κυριάκος Μάτσης Η φυσιογνωμία ενός στοχαστή που τάχθηκε στον αγώνα της ΕΟΚΑ 16 Νοεμβρίου 2017 Φίλες και φίλοι,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ 34ΟΥ ΠΦΕΘΚ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ 34ΟΥ ΠΦΕΘΚ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Τις εντυπώσεις τους από την οργάνωση του 34 ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας (που πραγματοποιεί η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού από 9 έως 18 Μαρτίου στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο)

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στο Επίσημο Δείπνο της AHEPA

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στο Επίσημο Δείπνο της AHEPA 06/07/2019 Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στο Επίσημο Δείπνο της AHEPA Οικουμενικό Πατριαρχείο / Αρχιεπισκοπή Αμερικής 5 Ιουλίου 2019 Ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρος, στο πλαίσιο της επισκέψεως

Διαβάστε περισσότερα

CHIN ΡΑΔΙΟ. Dr. Love. Για τον Σπύρος Πήτερ Γούδας. Μετάφραση στα Ελληνικά απο την Ασπασια Κουρτεσιωτη

CHIN ΡΑΔΙΟ. Dr. Love. Για τον Σπύρος Πήτερ Γούδας. Μετάφραση στα Ελληνικά απο την Ασπασια Κουρτεσιωτη CHIN ΡΑΔΙΟ Dr. Love Για τον Σπύρος Πήτερ Γούδας Μετάφραση στα Ελληνικά απο την Ασπασια Κουρτεσιωτη Ο Dr. LOVE ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CHIN 1993 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ κ. ΣΠΥΡΟ-ΠΗΤΕΡ ΓΟΥΔΑ Tο

Διαβάστε περισσότερα

Χειροτονία πρεσβυτέρου από τον Μητρ. Ατλάντας

Χειροτονία πρεσβυτέρου από τον Μητρ. Ατλάντας 21/04/2019 Χειροτονία πρεσβυτέρου από τον Μητρ. Ατλάντας Οικουμενικό Πατριαρχείο / Αρχιεπισκοπή Αμερικής Με ευλάβεια τελέσθηκε στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος του Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας, η εις

Διαβάστε περισσότερα

Στα γαλανόλευκα ντύθηκε το Τάρπον Σπρινγκς

Στα γαλανόλευκα ντύθηκε το Τάρπον Σπρινγκς 02/04/2019 Στα γαλανόλευκα ντύθηκε το Τάρπον Σπρινγκς / Ομογένεια Στα γαλανόλευκα ντύθηκε το «ελληνικό χωριό» Τάρπον Σπρινγκς την Κυριακή 31 Μαρτίου για να γιορτάσει με το δικό του μοναδικό τρόπο την εθνική

Διαβάστε περισσότερα

Ελευθερία και Ελληνισμός: Δυο έννοιες ταυτόσημες

Ελευθερία και Ελληνισμός: Δυο έννοιες ταυτόσημες 25 Οκτωβρίου 2018 Ελευθερία και Ελληνισμός: Δυο έννοιες ταυτόσημες Πολιτισμός / Διαλέξεις Κάθε χρόνο, τον Οκτώβριο μήνα, εορτάζουμε μεγάλες θρησκευτικές και εθνικές επετείους. Στις 26 του μηνός, η πόλη

Διαβάστε περισσότερα

Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Διδάξτε στα παιδιά σας την πίστη στον Χριστό»

Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Διδάξτε στα παιδιά σας την πίστη στον Χριστό» 27/07/2019 Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Διδάξτε στα παιδιά σας την πίστη στον Χριστό» Μητροπολιτικό Έργο / Ι.Μ. Δημητριάδος και Αλμυρού Την μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του Ιαματικού εόρτασε,

Διαβάστε περισσότερα

Ο φύλακας- άγγελος των καρκινοπαθών του Αρεταιείου νοσοκομείου

Ο φύλακας- άγγελος των καρκινοπαθών του Αρεταιείου νοσοκομείου 02/03/2019 Ο φύλακας- άγγελος των καρκινοπαθών του Αρεταιείου νοσοκομείου Αυτοκέφαλες Εκκλησίες / Εκκλησία της Ελλάδος Είναι το μέρος όπου άφησε την τελευταία του πνοή και εγκατέλειψε τα εγκόσμια ο σημαντικότερος

Διαβάστε περισσότερα

Όταν είσαι χορεύτρια, ηθοποιός, τραγουδίστρια, καλλιτέχνης γενικότερα, είσαι ένα σύμπαν που φωτοβολεί.

Όταν είσαι χορεύτρια, ηθοποιός, τραγουδίστρια, καλλιτέχνης γενικότερα, είσαι ένα σύμπαν που φωτοβολεί. Όταν είσαι χορεύτρια, ηθοποιός, τραγουδίστρια, καλλιτέχνης γενικότερα, είσαι ένα σύμπαν που φωτοβολεί. Όταν σε βλέπουν και σε «τραβούν» κοντά τους «γαλαξίες», όπως ο Καρβέλας και η Βίσση και ο «αυστηρός»

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΡΟΒΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ Κ,Α

ΟΙ ΠΡΟΒΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ Κ,Α ΟΙ ΠΡΟΒΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ Κ,Α Μιας και ήρθε η γιορτή του πολυτεχνείου το Δ1 και το Δ2 θα συνεργαστούν για να κάνουμε μαζί μια γιορτή που θα τραγουδήσουμε απαγορευμένα.όλοι οι δάσκαλοι που μας βοηθούν να

Διαβάστε περισσότερα

Η εκκλησία κοντά στους άστεγους και άπορους συνανθρώπους μας. Βραδινός αγώνας επιβίωσης στο κέντρο της Αθήνας. ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Η εκκλησία κοντά στους άστεγους και άπορους συνανθρώπους μας. Βραδινός αγώνας επιβίωσης στο κέντρο της Αθήνας. ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ 29/12/2018 Η εκκλησία κοντά στους άστεγους και άπορους συνανθρώπους μας. Βραδινός αγώνας επιβίωσης στο κέντρο της Αθήνας. ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ / Επικαιρότητα Το ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ βρέθηκε στο κέντρο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ Αγαπητοί γονείς, Καθώς ετοιμαζόμαστε να αφήσουμε το σχολικό έτος, θα θέλαμε να πάρουμε την ευκαιρία να σας πληροφορήσουμε για την τωρινή κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Capital Link 7 th Annual Greek Shipping Forum

Capital Link 7 th Annual Greek Shipping Forum Capital Link 7 th Annual Greek Shipping Forum Opportunities & Challenges Tuesday, February 16, 2016 Athens, Greece Το 2016 CAPITAL LINK GREEK SHIPPING LEADERSHIP AWARD απενεμήθη στους κκ. Νίκο Α. Τσαβλίρη,

Διαβάστε περισσότερα

Χάρτινη αγκαλιά. Σχολή Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου, Β Γυμνασίου

Χάρτινη αγκαλιά. Σχολή Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου, Β Γυμνασίου Χάρτινη αγκαλιά Σχολή Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου, Β Γυμνασίου Εργασίες 1 α ) Κατά τη γνώμη μου, το βιβλίο που διαβάσαμε κρύβει στις σελίδες του βαθιά και πολύ σημαντικά μηνύματα, που η συγγραφέας θέλει να μεταδώσει

Διαβάστε περισσότερα

Η λαμπρή τελετή ενθρόνισης του Αρχιεπισκόπου Αμερικής

Η λαμπρή τελετή ενθρόνισης του Αρχιεπισκόπου Αμερικής 23/06/2019 Η λαμπρή τελετή ενθρόνισης του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Οικουμενικό Πατριαρχείο / Αρχιεπισκοπή Αμερικής Νέα Υόρκη Orthodoxia News Agency Ήταν μια λαμπρή ενθρόνιση αυτή του Αρχιεπισκόπου Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΟΕΚ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ. 24-25 Μαϊου 2008, Χόρινχεμ

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΟΕΚ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ. 24-25 Μαϊου 2008, Χόρινχεμ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΟΕΚ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ 24-25 Μαϊου 2008, Χόρινχεμ Αξιότιμε κύριε πρόεδρε, Κυρίες και κύριοι, Θέλω κατ αρχάς να σας ευχαριστήσω θερμά για την ευγενική

Διαβάστε περισσότερα

Δημοτική Στέγη Ενηλίκων Αθηένου Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ενηλίκων Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού

Δημοτική Στέγη Ενηλίκων Αθηένου Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ενηλίκων Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού Χαιρετίζοντας την ανοιξιάτικη έκδοση του Ημερολογίου μας, νοιώθουμε την ανάγκη να υπερευχαριστήσουμε τους εθελοντές μας, χωρίς την ενεργό στήριξη των οποίων η Στέγη μας δε θα μπορούσε να ανθίσει και να

Διαβάστε περισσότερα

Το παιχνίδι των δοντιών

Το παιχνίδι των δοντιών Το παιχνίδι των δοντιών Ρία Φελεκίδου Εικόνες: Γεωργία Στύλου Εκπαιδευτικό υλικό από τη συγγραφέα του βιβλίου [1] EΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ - ΤΑΞΙΔΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ. Β ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου

ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ. Β ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ Β1 2006-2007 6 ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου Μια μέρα τέσσερα παιδάκια την Καθαρά Δευτέρα πήγαν να πετάξουν τον χαρταετό τους. Ο ένας χαρταετός πήγε πολύ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ Ν.ΣΕΡΡΩΝ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ Ν.ΣΕΡΡΩΝ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ Ν.ΣΕΡΡΩΝ. Ένα μοναδικό ταξίδι, οδοιπορικό στην ιστορία του πολιτισμού και της εκπαίδευσης των Ελλήνων, σχεδίασε

Διαβάστε περισσότερα

«Έλα με το ποίημά σου» τον λαό ελπίζει δύναμης, ελπίδας!

«Έλα με το ποίημά σου» τον λαό ελπίζει δύναμης, ελπίδας! «Έλα με το ποίημά σου» Κοιτάζοντας στα βάθη της Παγκόσμιας Ιστορίας παρατηρούμε πως η ποίηση αποτέλεσε παρηγοριά για τον λαό σε περιόδους κρίσης, αντικείμενο συγκίνησης, αφορμή για την όρθωση αντιστάσεων

Διαβάστε περισσότερα

Μητρ. Βελγίου: «Αναμένοντες τον Πατριάρχη του Γένους»

Μητρ. Βελγίου: «Αναμένοντες τον Πατριάρχη του Γένους» 27/09/2019 Μητρ. Βελγίου: «Αναμένοντες τον Πατριάρχη Γένους» Οικουμενικό Πατριαρχείο / Μητροπόλεις Οικουμενικού Θρόνου Το έτος 2019, με συμπλήρωση πενήντα ετών από ίδρυση Ιεράς Μητροπόλεως Βελγίου, Εξαρχίας

Διαβάστε περισσότερα

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης άφησε το στίγμα του στην Ιστορία λένε πολίτες στον «Ε.Κ.»

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης άφησε το στίγμα του στην Ιστορία λένε πολίτες στον «Ε.Κ.» Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης άφησε το στίγμα του στην Ιστορία λένε πολίτες στον «Ε.Κ.» Εθνικός Κήρυξ 29 Μαΐου, 2017 Ο αείμνηστος πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Φωτογραφία

Διαβάστε περισσότερα

H Ναταλί Σαμπά στο babyspace.gr

H Ναταλί Σαμπά στο babyspace.gr H Ναταλί Σαμπά στο babyspace.gr Συνέντευξη της Ναταλί Σαμπά στη Βάλια Κουρκουμέλη. (Από το babyspace.gr. Ημερομηνία online έκδοσης: 22/07/2010) Η παιγνιοθεραπεία για τη Ναταλί Σαμπά ήταν η ευκαιρία να

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΧΟΡΩΔΙΑ! ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΜΑΣ!!!!!! Αφιέρωμα στην ελληνική παράδοση έκανε η χορωδία, που έχει μέλη από τα τρία ΚΑΠΗ της πόλης μας. Οι χορωδοί τραγούδησαν παραδοσιακά τραγούδια

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλη η επιτυχία της παράστασης «Τα Κορίτσια με τα Σπίρτα» στα Τρίκαλα

Μεγάλη η επιτυχία της παράστασης «Τα Κορίτσια με τα Σπίρτα» στα Τρίκαλα 29/12/2018 Μεγάλη η επιτυχία της παράστασης «Τα Κορίτσια με τα Σπίρτα» στα Τρίκαλα Μητροπολιτικό Έργο / Ι.Μ. Τρίκκης και Σταγών Την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Μουσικοθεατρικό

Διαβάστε περισσότερα

Αίθουσα Τελετών, Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013, ώρα 19:00μ.μ.

Αίθουσα Τελετών, Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013, ώρα 19:00μ.μ. Ομιλία Πρύτανη, Καθηγητή Κωνσταντίνου Χριστοφίδη 4 η Τελετή Απονομής του Βραβείου του Πανεπιστημίου Κύπρου για την Προσφορά στην Κοινωνία και τον Πολιτισμό Αίθουσα Τελετών, Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013, ώρα

Διαβάστε περισσότερα

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση διοργανώνουμε τη σημερινή εκδήλωση, για να τιμήσουμε τα 100 χρόνια ζωής της Αεροπορίας Στρατού.

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση διοργανώνουμε τη σημερινή εκδήλωση, για να τιμήσουμε τα 100 χρόνια ζωής της Αεροπορίας Στρατού. Κυρίες και Κύριοι, Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση διοργανώνουμε τη σημερινή εκδήλωση, για να τιμήσουμε τα 100 χρόνια ζωής της Αεροπορίας Στρατού. Όταν το 1912 δειλά συγκροτείτο ο πρώτος αεροπορικός στόλος

Διαβάστε περισσότερα

Από τις «Άγριες θάλασσες» στην αθανασία, χάρη στο νέο βιβλίο της Τέσυ Μπάιλα

Από τις «Άγριες θάλασσες» στην αθανασία, χάρη στο νέο βιβλίο της Τέσυ Μπάιλα Από τις «Άγριες θάλασσες» στην αθανασία, χάρη στο νέο βιβλίο της Τέσυ Μπάιλα Απόψεις &Σχόλια Γράφει η Κώστια Κοντολέων 08/05/2017 11:06 Ελλάδα, μια χώρα που διεκδικεί την πρώτη θέση στο Πάνθεον των ηρώων

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΕΕ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΑΣΙΝΟΥ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΕΕ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΑΣΙΝΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΕΕ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΑΣΙΝΟΥ Κύριε Καθηγητά, Αξιότιμοι προσκεκλημένοι, Αγαπητοί συνάδελφοι, Αγαπητές φίλες και φίλοι, Σας καλωσορίζω στον φιλόξενο χώρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας,

Διαβάστε περισσότερα

Παύλεια. digitalarchive

Παύλεια. digitalarchive digitalarchive publishing by tag Γιορτή που διεξάγεται στη Βέροια προς τιμήν του Αποστόλου Παύλου. Τα γιορτάζονται κάθε Ιούνιο, στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου, στο σημείο, δηλαδή, από όπου εκείνος μίλησε

Διαβάστε περισσότερα

OMIΛΙΑ ΠΑΝΙΕΡΟΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΙΤΙΟΥ Κ.Κ.ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΤΟ Ρ.Ι.Κ

OMIΛΙΑ ΠΑΝΙΕΡΟΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΙΤΙΟΥ Κ.Κ.ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΤΟ Ρ.Ι.Κ OMIΛΙΑ ΠΑΝΙΕΡΟΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΙΤΙΟΥ Κ.Κ.ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΤΟ Ρ.Ι.Κ Αγαπητοί μου Χριστιανοί, Σας ευχαριστώ που μου δίνεται σήμερα την ευκαιρία, να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις και το όραμά μου για την Εκκλησία

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΘΗΕΝΟΥ ΚΛΕΑΝΘΕΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού Αθηένου

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΘΗΕΝΟΥ ΚΛΕΑΝΘΕΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού Αθηένου ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΘΗΕΝΟΥ ΚΛΕΑΝΘΕΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού Αθηένου Με ενθουσιασμό και αγάπη ανοίξαμε την αγκαλιά μας και δεχθήκαμε στη Στέγη μας

Διαβάστε περισσότερα

Κριτικη της Maria Kleanthous Kouzapa για το βιβλίο : " ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ " του Γιώργου Παπαδόπουλου-Κυπραίου

Κριτικη της Maria Kleanthous Kouzapa για το βιβλίο :  ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ  του Γιώργου Παπαδόπουλου-Κυπραίου Ημερομηνία 13/07/2015 Μέσο Συντάκτης Link http://vivliopareas.blogspot.gr/ Μαρία Κλεάνθους Κουζάπα http://vivliopareas.blogspot.gr/2015/07/maria-kleanthous-kouzapa_40.html Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015 Κριτικη

Διαβάστε περισσότερα

Ολοι είμαστε αδέλφια

Ολοι είμαστε αδέλφια ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Θρησκευτικά Γ Δημοτικού (Μέρος Α ) Ολοι είμαστε αδέλφια ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Θρησκευτικά Γ Δημοτικού Ολοι είμαστε αδέλφια (Μέρος A )

Διαβάστε περισσότερα

Βράβευση των εισαχθέντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2014

Βράβευση των εισαχθέντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2014 Βράβευση των εισαχθέντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2014 Σε μια σεμνή αλλά ζεστή εκδήλωση, το βράδυ της Τρίτης 30 Δεκεμβρίου 2014 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Ορχομενού βράβευσε τους

Διαβάστε περισσότερα

2 ο ΛΥΚΕΙΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

2 ο ΛΥΚΕΙΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Παραθέτουμε τις δηλώσεις των διευθυντών και τα σχόλια των μαθητών για την εμπειρία τους που την περιέγραψαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο από την εκπαιδευτική

Διαβάστε περισσότερα

Ο Χρήστος Μενιδιάτης & η Ελεάνα Παπαϊωάννου μας ανέβασαν στα...αστρα live

Ο Χρήστος Μενιδιάτης & η Ελεάνα Παπαϊωάννου μας ανέβασαν στα...αστρα live Ο Χρήστος Μενιδιάτης & η Ελεάνα Παπαϊωάννου μας ανέβασαν στα...αστρα live Εδώ και λίγες μέρες εμφανίζονται στο ΑΣΤΡΑ live στη Θεσσαλονίκη Ο Χρήστος Μενιδιάτης παρέα με την καλή του φίλη και συνεργάτη Ελεάνα

Διαβάστε περισσότερα

Αναπτύσσοντας Υγιείς σχέσεις με τα παιδιά στο οικογενειακό και σχολικό περιβάλλον μέσα από την βελτίωση της επικοινωνίας

Αναπτύσσοντας Υγιείς σχέσεις με τα παιδιά στο οικογενειακό και σχολικό περιβάλλον μέσα από την βελτίωση της επικοινωνίας Αναπτύσσοντας Υγιείς σχέσεις με τα παιδιά στο οικογενειακό και σχολικό περιβάλλον μέσα από την βελτίωση της επικοινωνίας Δρ. Χρήστος Παναγιωτόπουλος Αναπληρωτής Καθηγητής Παιδικής και Εφηβικής Ψυχικής

Διαβάστε περισσότερα

Πανηγυρική η έναρξη της 50ης Διεθνούς Γιορτής Πολιτισμού Καραϊσκάκεια

Πανηγυρική η έναρξη της 50ης Διεθνούς Γιορτής Πολιτισμού Καραϊσκάκεια Πανηγυρικά και με κάθε επισημότητα ξεκίνησαν, το βράδυ της Τετάρτης 21 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας, οι εκδηλώσεις της 50ης Διεθνούς Γιορτής Πολιτισμού Καραϊσκάκεια που οργανώνει η Ένωση

Διαβάστε περισσότερα

www.kalymnikifilia.gr

www.kalymnikifilia.gr Η επιρροή του ελληνικού πολιτισμού και της ελληνικής γλώσσας στη διαμόρφωση του ρωσικού εκπαιδευτικού συστήματος (το παράδειγμα των Εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Μόσχας) ΒΑΝΤΙΜ ΓΙΑΡΟΒΟÏ Kαθηγητής μουσικής

Διαβάστε περισσότερα

κάνουμε τι; Γιατί άμα είναι να είμαστε απλώς ενωμένοι, αυτό λέγεται παρέα. Εγώ προτιμώ να παράγουμε ένα Έργο και να δούμε.

κάνουμε τι; Γιατί άμα είναι να είμαστε απλώς ενωμένοι, αυτό λέγεται παρέα. Εγώ προτιμώ να παράγουμε ένα Έργο και να δούμε. Εισήγηση του Ν. Λυγερού στη 2η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη Ποντιακής Νεολαίας "Οι προκλήσεις του 21ου αιώνα, η ποντιακή νεολαία και ο ρόλος της στο οικουμενικό περιβάλλον". Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης

Διαβάστε περισσότερα

Η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας Ελένη Αναστασοπούλου έ

Η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας Ελένη Αναστασοπούλου έ Τον δρόμο για το υπουργείο Παιδείας θα πάρουν τα προβλήματα που υπάρχουν στα σχολεία της Μαγνησίας και μετέφεραν χθες οι μαθητές στους βουλευτές και τους φορείς εκπαίδευσης, σε ημερίδα, ως «Κοινό σχολικό

Διαβάστε περισσότερα

Μητρ. Δημητριάδος: Η Μακεδονία είναι μία και ελληνική

Μητρ. Δημητριάδος: Η Μακεδονία είναι μία και ελληνική 28/12/2018 Μητρ. Δημητριάδος: Η Μακεδονία είναι μία και ελληνική Μητροπολιτικό Έργο / Ι.Μ. Δημητριάδος και Αλμυρού Σκέψεις στην ανατολή του νέου χρόνου Σκέψεις καρδιάς κατέθεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος

Διαβάστε περισσότερα

Σεβασμιότατε Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιε, Κύριοι εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμενων και των σωμάτων ασφαλείας,

Σεβασμιότατε Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιε, Κύριοι εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμενων και των σωμάτων ασφαλείας, 1 Μακαριώτατε, Σεβασμιότατε Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιε, Σεβαστοί πατέρες Κύριοι βουλευτές Κύριοι εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμενων και των σωμάτων ασφαλείας, Κύριοι σύμβουλοι, αγαπητοί συνεργάτες,

Διαβάστε περισσότερα

Ένας Νιγηριανός μιλά για την ελληνική γλώσσα και την Ελλάδα

Ένας Νιγηριανός μιλά για την ελληνική γλώσσα και την Ελλάδα Ένας Νιγηριανός μιλά για την ελληνική γλώσσα και την Ελλάδα Η συνέντευξη του έμπρακτα φιλέλληνα, Νιγηριανού συγγραφέα και εκδότη ελληνικών βιβλίων στην Νέα Υόρκη στον Κίμωνα Γεωργακάκη με πολλά μηνύματα

Διαβάστε περισσότερα

Η Πένυ Παπαδάκη μας μιλά με αφορμή την επανέκδοση του βιβλίου της "Φως στις σκιές"

Η Πένυ Παπαδάκη μας μιλά με αφορμή την επανέκδοση του βιβλίου της Φως στις σκιές Η Πένυ Παπαδάκη μας μιλά με αφορμή την επανέκδοση του βιβλίου της "Φως στις σκιές" Κυρία Παπαδάκη, το βιβλίο σας Φως στις Σκιές που επανεκδίδεται από τις εκδόσεις Ψυχογιός, πραγματεύεται δύσκολα κοινωνικά

Διαβάστε περισσότερα

Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη: Στόχος μου είναι να πείσω τους αναγνώστες μου να μην σκοτώσουν το μικρό παιδί που έχουν μέσα τους 11 May 2018

Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη: Στόχος μου είναι να πείσω τους αναγνώστες μου να μην σκοτώσουν το μικρό παιδί που έχουν μέσα τους 11 May 2018 Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη: Στόχος μου είναι να πείσω τους αναγνώστες μου να μην σκοτώσουν το μικρό παιδί που έχουν μέσα τους 11 May 2018 by Rena Mavridou Αγαπητή Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη, πώς προέκυψε η συγγραφή στη ζωή

Διαβάστε περισσότερα

Εργασία του Θοδωρή Μάρκου Α 3 Γυμνασίου. στο λογοτεχνικό ανάγνωσμα. «ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΕ ΦΤΕΡΑ» της Μαρίας Παπαγιάννη

Εργασία του Θοδωρή Μάρκου Α 3 Γυμνασίου. στο λογοτεχνικό ανάγνωσμα. «ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΕ ΦΤΕΡΑ» της Μαρίας Παπαγιάννη Εργασία του Θοδωρή Μάρκου Α 3 Γυμνασίου στο λογοτεχνικό ανάγνωσμα «ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΕ ΦΤΕΡΑ» της Μαρίας Παπαγιάννη Α ομάδα 1. Στο βιβλίο παρουσιάζονται δύο διαφορετικοί κόσμοι. Ο πραγματικός κόσμος της Ρόζας,

Διαβάστε περισσότερα

Bίντεο 1: Η Αµµόχωστος του σήµερα (2 λεπτά) ήχος θάλασσας

Bίντεο 1: Η Αµµόχωστος του σήµερα (2 λεπτά) ήχος θάλασσας ΘΥΜΑΜΑΙ; Πρόσωπα Ήρωας: Λούκας Αφηγητής 1: Φράνσις Παιδί 1: Ματθαίος Παιδί 2: Αιµίλιος Βασίλης (αγόρι):δηµήτρης Ελένη (κορίτσι): Αιµιλία Ήλιος: Περικλής Θάλασσα: Θεοδώρα 2 ΘΥΜΑΜΑΙ; CD 1 Ήχος Θάλασσας Bίντεο

Διαβάστε περισσότερα

Αρχιεπ Αναστάσιος: «Η Εκκλησία είναι παρούσα και στο πεδίο της εκπαίδευσης»

Αρχιεπ Αναστάσιος: «Η Εκκλησία είναι παρούσα και στο πεδίο της εκπαίδευσης» 25/02/2019 Αρχιεπ Αναστάσιος: «Η Εκκλησία είναι παρούσα και στο πεδίο της εκπαίδευσης» Αυτοκέφαλες Εκκλησίες / Εκκλησία της Αλβανίας Εκπαιδευτική Ημερίδα διοργανώθηκε το περασμένο Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου,

Διαβάστε περισσότερα

Οι γνώμες είναι πολλές

Οι γνώμες είναι πολλές Η Ψυχολογία στη Φυσική Αγωγή στο πλαίσιο του σχολικού περιβάλλοντος ΚασταμονίτηςΚωνσταντίνος Ψυχολόγος Οι γνώμες είναι πολλές Πολλές είναι οι γνώμες στο τι προσφέρει τελικά ο αθλητισμός στην παιδική ηλικία

Διαβάστε περισσότερα

Διδακτική πρόταση 4: Συνοπτικό πλαίσιο πολιτικής και κοινωνικής οργάνωσης. Ερώτημα-κλειδί Πώς οργανωνόμαστε από τα πολύ παλιά χρόνια μέχρι σήμερα;

Διδακτική πρόταση 4: Συνοπτικό πλαίσιο πολιτικής και κοινωνικής οργάνωσης. Ερώτημα-κλειδί Πώς οργανωνόμαστε από τα πολύ παλιά χρόνια μέχρι σήμερα; Πώς οργανωνόμαστε; Διδακτική πρόταση 4: Συνοπτικό πλαίσιο πολιτικής και κοινωνικής οργάνωσης Ερώτημα-κλειδί Πώς οργανωνόμαστε από τα πολύ παλιά χρόνια μέχρι σήμερα; Σύνδεση με το προηγούμενο μάθημα Στα

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισµός του Προέδρου του ΣΦΕΕ κ. ιονύση Φιλιώτη στην επετειακή εκδήλωση του ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε

Χαιρετισµός του Προέδρου του ΣΦΕΕ κ. ιονύση Φιλιώτη στην επετειακή εκδήλωση του ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε Κυρίες και κύριοι Συνάδελφοι, Εκλεκτοί προσκεκληµένοι, Είµαι ιδιαίτερα χαρούµενος που βρίσκοµαι σήµερα µαζί σας σ αυτήν την θαυµάσια επετειακή εκδήλωση του Προµηθευτικού Συνεταιρισµού Φαρµακοποιών Αττικής.

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ 3-4-2002 ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΕΜΜΕΤΡΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ Ταξιδευτής ο λογισμός καράβι το βιβλίο... Με μαντινάδες επέλεξαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του 2ου και του 4ου Τεχνικού

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη στην τελετή αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο Κύπρου Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη στην τελετή αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο Κύπρου Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη στην τελετή αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο Κύπρου Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 Κυρίες και κύριοι, Σε μία τόσο σημαντική στιγμή στην ζωή νέων ανθρώπων

Διαβάστε περισσότερα

ένας τρόπος να μιλήσουμε στα παιδιά για αξίες και συναισθήματα»

ένας τρόπος να μιλήσουμε στα παιδιά για αξίες και συναισθήματα» Ημερομηνία 8/4/2015 Μέσο Συντάκτης Link http://artpress.sundaybloody.com/ Βασίλης Κάργας http://goo.gl/di6ugf Μαρίνα Γιώτη, συγγραφέαςεικονογράφος : «Τα παραμύθια είναι ένας τρόπος να μιλήσουμε στα παιδιά

Διαβάστε περισσότερα

Μητρ. Ναυπάκτου: «Ο Ευρίπου Βασίλειος ήταν το καύχημα αυτής της πόλεως».

Μητρ. Ναυπάκτου: «Ο Ευρίπου Βασίλειος ήταν το καύχημα αυτής της πόλεως». 23/12/2018 Μητρ. Ναυπάκτου: «Ο Ευρίπου Βασίλειος ήταν το καύχημα αυτής της πόλεως». Μητροπολιτικό Έργο / Ι.Μ. Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου Στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου, πολιούχου Αγρινίου, τελέσθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΓΑΛΛΙΚΗ ΦΙΛΙΑ

ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΓΑΛΛΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΓΑΛΛΙΚΗ ΦΙΛΙΑ Το θέμα του τελευταίου Παγκοσμίου Συνεδρίου Γαλλικής Γλώσσας που έλαβε χώρα τον περασμένο Οκτώβριο στην Αθήνα στο Υπουργείο Εθνικής Παιδείας ήταν για

Διαβάστε περισσότερα

"ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ PRESS OFFICE

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ PRESS OFFICE ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1976 Πρόεδρος: Δήμητρα Πέτσα - Am Hohlacker 36c, - 60435 - Frankfurt am Main Germany Mob: + 49(o)1634665111 - email: Petsa.dimitra(at)t-online.de email: Proedros-panepirotikis-eu http://www.panepirotiki.eu

Διαβάστε περισσότερα

Κριτική για το βιβλίο της Άννας Γαλανού Όταν φεύγουν τα σύννεφα εκδ. Διόπτρα, από τη Βιργινία Αυγερινού

Κριτική για το βιβλίο της Άννας Γαλανού Όταν φεύγουν τα σύννεφα εκδ. Διόπτρα, από τη Βιργινία Αυγερινού Ημερομηνία 20/5/2016 Μέσο Συντάκτης Link vivlio-life.gr Βιργινία Αυγερινού http://vivlio-life.gr/%ce%ba%cf%81%ce%b9%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae- %CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%AF%CE%BF-

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου για την συμμετοχή του συλλόγου μας στο φόρουμ των απανταχού νέων Ελλήνων. «Hellenic Youth in Action».

Δελτίο Τύπου για την συμμετοχή του συλλόγου μας στο φόρουμ των απανταχού νέων Ελλήνων. «Hellenic Youth in Action». Δελτίο Τύπου για την συμμετοχή του συλλόγου μας στο φόρουμ των απανταχού νέων Ελλήνων. «Hellenic Youth in Action». Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Νεολαίας μας, Σταματία

Διαβάστε περισσότερα