Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download ""

Transcript

1 Ποια µοντέλα ipad 2 είναι διαθέσιµα; Τα µοντέλα ipad 2 που είναι διαθέσιµα είναι τα παρακάτω: 1) Apple ipad 2 WiFi&3G 16GB white 2) Apple ipad 2 WiFi&3G 32GB Black 3) Apple ipad 2 WiFi&3G 32GB White 4) Apple ipad 2 WiFi&3G 64GB White Υποστηρίζει το ipad 2 υπηρεσίες φωνής, και SMS; Όχι, υπηρεσίες φωνής & SMS δεν υποστηρίζονται από τη συσκευή ipad 2. Πώς µπορώ να εγγράψω το ipad 2 στην Apple; Προκειµένου να ενηµερωθείς για την διαδικασία εγγραφής της ipad 2 συσκευής σου στην Apple µπορείς να καλείς την εξυπηρέτηση πελατών COSMOTE σε περίπτωση που είσαι κάτοχος ατοµικής σύνδεσης στο από κινητό τηλέφωνο COSMOTE ή από σταθερό τηλέφωνο, καθηµερινά 24 ώρες το 24ωρο. Στην περίπτωση που είσαι κάτοχος εταιρικής σύνδεσης κάλεσε στο 1200 από εταιρικό κινητό COSMOTE ή στο από σταθερό τηλέφωνο. Ποιό είναι το τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών για το ipad 2; Για την εξυπηρέτηση σου σχετικά µε η ipad 2 συσκευή σου, µπορείς να καλείς την εξυπηρέτηση πελατών COSMOTE σε περίπτωση που είσαι κάτοχος ατοµικής σύνδεσης στο από κινητό τηλέφωνο COSMOTE ή από σταθερό τηλέφωνο, καθηµερινά 24 ώρες το 24ωρο. Στην περίπτωση που είσαι κάτοχος εταιρικής σύνδεσης καλείς στο από εταιρικό κινητό COSMOTE. Για οδηγίες και έξυπνες συµβουλές για το ipad 2 και οποιοδήποτε άλλο προϊόν της Apple επισκέψου τη διεύθυνση Πώς µπορώ να κρατήσω back up τα media δεδοµένα (π.χ. µουσική, videos) που έχω περάσει από το itunes στο ipad 2 µου; H εφαρµογή του itunes σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις back up τα δεδοµένα αυτά σε CD ή DVD. Για πληροφορίες µπορείς να καλείς την εξυπηρέτηση πελατών COSMOTE σε περίπτωση που είσαι κάτοχος ατοµικής σύνδεσης στο13838 από κινητό τηλέφωνο COSMOTE ή από σταθερό τηλέφωνο, καθηµερινά 24 ώρες το 24ωρο.

2 Στην περίπτωση που είσαι κάτοχος εταιρικής σύνδεσης κάλεσε στο 1200 από εταιρικό κινητό COSMOTE ή στο από σταθερό τηλέφωνο. Πώς γίνεται η αναβάθµιση του λογισµικού της συσκευής ipad 2 και η υποστήριξη; H αναβάθµιση του λογισµικού της συσκευής γίνεται από τον υπολογιστή σου µέσω του itunes. Εφόσον είσαι συνδροµητής COSMOTE µπορείς να επικοινωνήσεις µε το τµήµα εξυπηρέτησης πελατών της COSMOTE στο εάν είσαι ιδιώτης και στο εάν είσαι εταιρικός συνδροµητής, για οποιαδήποτε υποστήριξη χρειαστείς Τι εγγύηση υπάρχει για τις ipad 2 συσκευές; Η συσκευή ipad 2 καλύπτεται µε 12µηνη χρονική εγγύηση από την ηµεροµηνία αγοράς της, όπως αυτή εµφανίζεται στο αντίστοιχο παραστατικό πώλησης, εκτός των περιπτώσεων όπου επιπρόσθετα έχεις προµηθευτεί και το πακέτο APP, (Apple Protection Plan) για επέκταση της εγγύησης κατά ένα (1) ακόµη χρόνο, από την ηµεροµηνία αγοράς του. Tα δε αξεσουάρ καλύπτονται µε 6µηνη χρονική εγγύηση από την ηµεροµηνία αγοράς τους, όπως αυτή εµφανίζεται στο αντίστοιχο παραστατικό πώλησης. Σε περίπτωση που η ipad 2 συσκευή µου χαλάσει ή βγει ελαττωµατική τι προβλέπεται από την COSMOTE; Εφόσον η ipad 2 συσκευή έχει αγοραστεί από σηµείο πώλησης του δικτύου καταστηµάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, θα πρέπει να παραδοθεί σε αυτό ή οποιοδήποτε άλλο κατάστηµα του ικτύου, συνοδευµένη από το παραστατικό αγοράς και τo σηµείο πώλησης θα σε ενηµερώσει για την περαιτέρω διαδικασία. Αγόρασα συσκευή ipad 2 από την COSMOTE αλλά είµαι συνδροµητής άλλης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας. Μου παρέχεται service σε περίπτωση προβλήµατος; Εφόσον διαθέτεις απόδειξη αγοράς, η COSMOTE σου παρέχει υποστήριξη στην συσκευή, αλλά δεν παρέχει υποστήριξη σε υπηρεσίες δικτύου.

3 Είµαι συνδροµητής σας και έχω µια συσκευή ipad 2 αγορασµένη από άλλη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Μπορεί η COSMOTE να στείλει τη συσκευή για επισκευή; Η COSMOTE έχει τη δυνατότητα να παρέχει πλήρη υποστήριξη µόνο για τις συσκευές που έχει αγοράσει και προµηθεύσει η ίδια στην αγορά. Σε ποιο βαθµό είναι εξουσιοδοτηµένη η COSMOTE να επεµβαίνει στις συσκευές και για τι είδους βλάβες; Η COSMOTE δεν κάνει καµία επέµβαση στις συσκευές ipad 2. Τις παραλαµβάνει και τις αποστέλλει προς την κατασκευάστρια εταιρεία Apple, η οποία βεβαιώνει το πρόβληµα και αν απαιτείται τις αντικαθιστά. Είµαι συνδροµητής σας και έχω µια συσκευή ipad 2 από το εξωτερικό. Μπορεί η COSMOTE να στείλει τη συσκευή για επισκευή; Η COSMOTE έχει τη δυνατότητα να παρέχει πλήρη υποστήριξη µόνο για τις συσκευές που έχει αγοράσει και προµηθεύσει η ίδια στην αγορά. Έχω ήδη σύνδεση συµβολαίου COSMOTE. Μπορώ να αγοράσω το ipad 2 χωρίς σύνδεση; Χρειάζονται επιπλέον ρυθµίσεις; Εάν είσαι ήδη συνδροµητής συµβολαίου κινητής τηλεφωνίας COSMOTE, βεβαίως µπορείς να αποκτήσετε το ipad 2 από το ίκτυο Καταστηµάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και να χρησιµοποιήσεις την σύνδεση που ήδη έχεις, χωρίς καµία επιπλέον ρύθµιση. Έχω ήδη σύνδεση COSMOTE και σύντοµα θα κλείσω 12 µήνες. Μπορώ να χρησιµοποιήσω το ποσό της ανανέωσής µου για να αποκτήσω το ipad 2; Βεβαίως, µπορείς να χρησιµοποιήσεις το ποσό που θα σου δοθεί για ανανέωση του συµβολαίου σου για να αποκτήσεις το ipad 2.

4 Μπορώ να χρησιµοποιήσω τα δωρεάν MB του οικονοµικού µου προγράµµατος για να κατεβάσω περιεχόµενο (π.χ µουσική, Video clips κτλ.); Μπορείς να χρησιµοποιήσεις τα δωρεάν ΜΒ του οικονοµικού σου προγράµµατος. Για να µπορέσεις να κατεβάσεις περιεχόµενο (π.χ µουσική, Video clips κτλ.) θα πρέπει να έχεις ενεργό λογαριασµό στο itunes. Θέλω να αγοράσω περιεχόµενο από to itunes µέσω του ipad 2. Θα χρεωθεί ο λογαριασµός της κινητής τηλεφωνίας που λαµβάνω κάθε µήνα; Σε περίπτωση που αγοράσεις περιεχόµενο µέσω του ipad 2 tablet σου δεν θα χρεωθεί ο λογαριασµός της κινητής τηλεφωνίας, αλλά η χρέωση θα γίνει µε τον εκάστοτε τρόπο που ορίζει το αντίστοιχο website. Είναι δυνατή η αποστολή MMS και η πραγµατοποίηση Video Κλήσεων µέσω του ipad 2; Μέσω του ipad 2 δεν είναι δυνατή η αποστολή και λήψη MMS. Η πραγµατοποίηση Video Κλήσεων υποστηρίζεται µέσω της ενσωµατωµένης εφαρµογής Face Time. Tο ipad 2 µπορεί να καλέσει ένα άλλο ipad 2, ένα iphone 4, ένα νέο ipod touch ή έναν Mac µέσω Wi-Fi. Έχω ενεργή την υπηρεσία 2in1 της COSMOTE. Μπορώ να την χρησιµοποιήσω στο ipad 2; Η υπηρεσία 2in1 δεν είναι συµβατή µε την συσκευή ipad 2, εποµένως δεν µπορείς να την χρησιµοποιήσεις H ipad 2 συσκευή µου δεν ανταποκρίνεται γρήγορα ειδικά όταν ακούω µουσική ή κάνω αναπαραγωγή video. Μερικές φορές η µουσική κλείνει χωρίς να το επιλέξω. Είναι φυσιολογικό; Η COSMOTE έχει τη δυνατότητα να παρέχει πλήρη υποστήριξη µόνο για τις συσκευές που έχει αγοράσει και προµηθεύσει η ίδια στην αγορά. Η συσκευή χρησιµοποιεί ένα λειτουργικό σύστηµα που επιτρέπει το multitasking δηλαδή την ταυτόχρονη χρήση 2 ή περισσότερων εφαρµογών. Μπορείς δηλαδή να ακούς µουσική µέσω του ipod ενώ ταυτόχρονα βλέπεις ιστοσελίδες µε το Safari.

5 Αν ενώ χρησιµοποιείς µια εφαρµογή πατήσετε το Home Button η εφαρµογή δεν θα κλείσει αλλά θα συνεχίσει να λειτουργεί στο background έτσι ώστε όταν την επιλέξεις ξανά να βρεθείς στο σηµείο που την είχες αφήσει. Σε περίπτωση που ανοίγεις πολλές εφαρµογές ταυτόχρονα µε την αναπαραγωγή µουσικής ή video υπάρχει η πιθανότητα να παρουσιαστούν προβλήµατα στην απόδοση του ipad 2, όπως θα συνέβαινε σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Για να αντιµετωπιστούν τέτοιου είδους προβλήµατα το ipad 2 δύναται να κλείσει από µόνο του κάποια ή κάποιες εφαρµογές για να µπορέσει να λειτουργήσει σωστά. Σε περίπτωση που αντιληφθείς ότι η συσκευή δεν ανταποκρίνεται σωστά µπορείς να κλείσετε κάποιες από τις ιστοσελίδες που έχετε ανοίξει µε το Safari ή να σταµατήσετε την αναπαραγωγή ήχου ή video. Αν το πρόβληµα συνεχιστεί δοκίµασε να απενεργοποιήσεις τη συσκευή για λίγη ώρα. Για οποιαδήποτε βοήθεια κάλεσε την Εξυπηρέτηση Πελατών COSMOTE στο ή την Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών COSMOTE στο Είµαι συνδροµητής συµβολαίου και έχω άλλη µία σύνδεση στην WIND / Vodafone. Θα µπορώ να χρησιµοποιώ χωρίς πρόβληµα τη συσκευή και µε τις 2 sim; Μπορείς να χρησιµοποιήσεις την συσκευή που θα προµηθευτείς από τα καταστήµατά µας µε κάρτα SIM οποιουδήποτε ελληνικού ή ξένου δικτύου κινητής τηλεφωνίας για χρήση οµιλίας και SMS µόνο. Η εταιρεία µας µπορεί να δεσµευτεί για την σωστή λειτουργία και χρήση όλων των δυνατοτήτων της συσκευής, συµπεριλαµβανοµένων των υπηρεσιών data, µόνο αν αυτή λειτουργεί µε σύνδεση COSMOTE. Για να µπορείς να απολαύσεις όλα τα πλεονεκτήµατα της συσκευής σε πολύ προνοµιακές χρεώσεις, σου προτείνουµε να µεταφέρεις τώρα τη γραµµή σου στη COSMOTE µε συµβόλαιο διατηρώντας τον υπάρχοντα αριθµό σου. Μπορώ να χρησιµοποιήσω την ίδια συσκευή µε διαφορετική κάρτα SIM; Μπορείς να χρησιµοποιήσεις την συσκευή που θα προµηθευτείς από τα καταστήµατά µας µε διαφορετική κάρτα SIM, αλλά αν δεν είσαι στο κατάλληλο πρόγραµµα χρήσης δε θα είναι διαθέσιµες οι υπηρεσίες data και πρόσβασης στο internet. Το ipad 2 λειτουργεί µόνο µε κάρτα micro SIM, την οποία µπορείς να προµηθευτείς από το δίκτυο καταστηµάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Η κάρτα micro SIM µπορεί να λειτουργήσει σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή µε adaptor micro SIM, που επίσης διατίθεται από το δίκτυο της COSMOTE

6 Για να κάνω χρήση του GPS θα πρέπει να είµαι συνδεδεµένος στο internet; Θα χρεωθώ για το GPS; Για τη χρήση του GPS χρειάζεται να συνδεθείς στο Internet είτε µέσω Wi-Fi είτε µέσω 3G/GPRS για να κατεβάσεις τους χάρτες. Τα δεδοµένα που κατεβάζεις αφαιρούνται από τον όγκο του προγράµµατος χρήσης data που έχεις επιλέξει. Αν χρησιµοποιείς σύνδεση WiFi δεν υπάρχει χρέωση. Η συγκεκριµένη συσκευή που διατίθεται υποστηρίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες σε µηνύµατα και s; Το ipad 2 υποστηρίζει πλήρως την ελληνική γλώσσα. Η συσκευή ipad 2 υποστηρίζει GPS; Με ποιο πρόγραµµα πλοήγησης συνεργάζεται; Πως το προµηθεύοµαι; Η συσκευή ipad 2 έχει ενσωµατωµένο δέκτη GPS. Συνεργάζεται µε το πρόγραµµα Maps του Google το οποίο υποστηρίζει τον εντοπισµό θέσης από δορυφόρο, την εύρεση διευθύνσεων και σηµείων ενδιαφέροντος αλλά δεν παρέχει την καθοδήγηση προς το σηµείο προορισµού. Oι συσκευές ipad 2 διαθέτουν και ενσωµατωµένη πυξίδα οπότε η χρήση του GPS είναι ακόµα πιο λειτουργική. Μέσω itunes App Store Μπορείτε να προµηθευτείτε προγράµµατα πλοήγησης, που παρέχουν καθοδήγηση προς το σηµείο προορισµού. Υπάρχει γραφίδα για την λειτουργία της συσκευής ipad 2; Όχι, το ipad 2 δεν ανταποκρίνεται σε άγγιγµα γραφίδας. Ανταποκρίνεται µόνο στο άγγιγµα του δακτύλου. Μπορώ να χρησιµοποιήσω το ipad 2 σαν σκληρό δίσκο για τη µεταφορά αρχείων (π.χ. αρχεία zip / exe κλπ.) ; Ναι υπάρχει η δυνατότητα ο υπολογιστής να δει το ipad 2 σαν αφαιρούµενο δίσκο. Τι υπηρεσίες υποστηρίζει το ipad 2; Live TV; HSDPA; Τι ταχύτητες πετυχαίνει στη λήψη και στην αποστολή αρχείων;

7 Οι συσκευές ipad 2 είναι τεχνολογίας HSDPA (Broadband). Οι µέγιστες ταχύτητες είναι 7,2 Mbps για downlink και 512 Kbps για uplink. H υπηρεσία COSMOTE my view δεν υποστηρίζεται. Πώς µπορώ να συνδέσω το ipad 2 µε τον Η/Υ; Έχει υπέρυθρες ή bluetooth; Η συσκευή συνδέεται µε H/Y για χρήση της εφαρµογής itunes µε καλώδιο USB. εν διαθέτει θύρα υπερύθρων ενώ µπορεί να συνδεθεί µέσω Bluetooth µε ακουστικό (headset). Επιπλέον µπορεί να συνδεθεί µε Η/Υ ως modem (tethering) τόσο µε καλώδιο USB όσο και µέσω Bluetooth. Έχω ήδη µία τέτοια συσκευή από το εξωτερικό που ξεκλείδωσα & λειτουργεί κανονικά στο δίκτυό σας. Τι διαφορά έχει µε αυτή που προσφέρετε εσείς; Η συσκευή που διαθέτουµε είναι πιστοποιηµένη µε εγγύηση και υποστήριξη από την COSMOTE. Υποστηρίζει τις υψηλές ταχύτητες µεταφοράς δεδοµένων που παρέχει η τεχνολογία HSDPA (Broadband). Η συσκευή αυτή µπορεί να διαβάζει / τροποποιεί /αρχεία όπως MS Office; (word / ppt / xls) Τo ipad 2 διαθέτει Office viewer. ηλαδή θα µπορείς να διαβάζεις µόνο αρχεία. εν µπορείς να τροποποιείς ή να δηµιουργείς νέα. H συσκευή µπορεί να αναπαράγει αρχεία όπως :.jpg,.tiff,.gif (εικόνες );.doc and.docx (Microsoft Word);.htm and.html (web pages);.key (Keynote);.numbers (Numbers);.pages (Pages);.pdf (Preview and Adobe Acrobat);.ppt and.pptx (Microsoft PowerPoint);.txt (text);.rtf (rich text format);.vcf (contact information);.xls and.xlsx (Microsoft Excel) χωρις όµως να µπορεί να τα τροποποιεί. Θα έχω τη δυνατότητα να χρησιµοποιήσω τη συσκευή ipad 2 για να συνδέοµαι µε το laptop µου στο internet; Κάθε ipad 2 µπορεί να χρησιµοποιηθεί ως modem (tethering), ώστε να συνδέεσαι µε το laptop σου στο internet.

8 Ποιές δυνατότητες ασύρµατης σύνδεσης στο internet παρέχονται µέσω της συγκεκριµένης συσκευής; Έχεις τη δυνατότητα να συνδεθείς στο internet µέσω HSDPA, 3G, GPRS και WiFi. εν έχω Η/Υ MAC. Παίζει ρόλο; Είναι συµβατή η συσκευή µε τα Windows; Η συσκευή ipad 2 µπορεί να συγχρονίσει µέσω του προγράµµατος itunes και µε Windows (Windows 7; Windows Vista; or Windows XP Home or Professional with Service Pack 3 ή νεώτερο) και µε Μacintosh. Θα έχω τη δυνατότητα να µεταφέρω τις επαφές και το ηµερολόγιο από τον υπολογιστή µου προς τη συσκευή ipad 2 και το αντίστροφο; Βεβαίως. Όσον αφορά τις επαφές σου θα έχεις τη δυνατότητα να τις συγχρονίσεις µέσω του itunes ή µε τη χρήση εφαρµογών όπως το Mac OS X Address Book, το Microsoft Entourage & το Yahoo! AddressBook σε υπολογιστή Mac, ή τα Yahoo! AddressBook, WindowsAddressBook (OutlookExpress), ή MicrosoftOutlook (2003 ή 2007) σε PC.Για το ηµερολόγιο σου µπορείς να χρησιµοποιήσεις το ical και το MicrosoftEntourage για το Mac, ή το MicrosoftOutlook (2003 ή 2007) για το PC. Ποια η εσωτερική µνήµη της συσκευής; Τι χωρητικότητα έχει; Υπάρχει υποδοχή για κάρτα µνήµης; Με την αγορά της συσκευής ipad 2 θα περιλαµβάνεται κάρτα µνήµης και ποια είναι η χωρητικοτητά της; Η COSMOTE παρέχει εµπορικά και τα 3 διαθέσιµα µοντέλα ipad 2 µε ενσωµατωµένη µνήµη χωρητικότητας 16GB,32GB και 64GB (Wi- Fi + 3G). Σε κανένα από τα 3 µοντέλα δεν υπάρχει υποδοχή για εισαγωγή εξωτερικής κάρτας µνήµης. Σε τι συχνότητες λειτουργούν οι ipad 2 συσκευές; (Triband, Quadband;) Λειτουργεί σε χωρες όπως οι ΗΠΑ και η Ιαπωνία; Οι ipad 2 συσκευές είναι Quadband και υποστηρίζονται στις περισσότερες χώρες του κόσµου.

9 To µενού (interface) της συσκευής είναι της Cosmote, όπως και οι συσκευές που υποστηρίζουν Cosmote my view ή είναι της Apple; Το µενού των συσκευών παραµένει αυτό της Apple, χωρίς καµία προσθήκη ή αλλαγή. Έχω κάρτα SIM COSMOTE 2 in 1. Θα υπάρχει πρόβληµα µε τη συγκεκριµένη συσκευή; Η συσκευή ipad 2 δεν µπορεί να υποστηρίξει την υπηρεσία Cosmote 2 in 1. Έχω ipod. Υπάρχει η δυνατότητα να µεταφέρω τα τραγούδια µου στο ipad 2; Μπορείς να µεταφέρεις τα τραγούδια σου στο ipad 2 µέσω του προγράµµατος itunes από τον H/Y σου. Οι ipad 2 συσκευές επιτρέπουν την πρόσβαση στο µενού υπηρεσιών COSMOTE my view; έχονται αυτοµατοποιηµένες ρυθµίσεις my view, MMS, Wap, Web; Οι ipad 2 συσκευές υποστηρίζουν πρόσβαση στο µενού του COSMOTE my view. Για την πρόσβαση στο COSMOTE my view χρειάζεται να εισάγετε το url wap.cosmotemyview.gr (το µπένει αυτόµατα. εν υπάρχουν ακόµη διαθέσιµα Downloads µέσα από το Store του COSMOTE my view αλλά θα µπορείς σύντοµα να επιλέξεις Wallpapers. Όλα τα άλλα είδη περιεχοµένου όπως ringtones είναι διαθέσιµα µέσα από το itunes store. Για περισσότερες πληροφορίες κάλεσε την εξυπηρέτηση πελατών COSMOTE στο εάν είσαι ιδιώτης ή στο εάν είσαι εταιρικός πελάτης. Η υπηρεσία MMS δεν υποστηρίζεται. Για την πρόσβαση σε web σελίδες δεν θα χρειαστούν ρυθµίσεις. Η συσκευή λαµβάνει τις ρυθµίσεις δικτύου αυτόµατα µε την τοποθέτηση της κάρτας sim. Έχω συνδροµή στο itunes. Θα έχω τη δυνατότητα να κατεβάζω τραγούδια στη συγκεκριµένη συσκευή; Βεβαίως. Θα έχεις τη δυνατότητα να µεταφέρεις τραγούδια από το itunes στην ipad 2 συσκευή σου.

10 Πώς µπορώ να εγκαταστήσω ή να αναβαθµίσω το iτunes? Θα µπορεί αυτό να γίνει και από το κινητό µου ή / και από υπολογιστή; Η εγκατάσταση και αναβάθµιση του itunes πραγµατοποιείται από το site της Apple (www.apple.com) και είναι δωρεάν. Προϋποθέτει Η/Υ µε σύνδεση στο internet. Υπάρχει τρόπος να δηµιουργήσω λογαριασµό στο itunes χωρίς τη χρήση Πιστωτικής Κάρτας; Ναι, υπάρχει τρόπος να δηµιουργήσεις λογαριασµό χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας, για τη λήψη δωρεάν εφαρµογών, κάνοντας τα παρακάτω βήµατα: 1) Ανοίγεις το itunes (από τον υπολογιστή σου) 2) Στα Αριστερά πάς στο itune store και κατεβαίνεις τέρµα κάτω. Γράφει My Store: Επιλέγεις Ελλάδα (ή Κύπρο, ή Αγγλία για τον Geo) 3) Συνεχίζοντας, στην εξιά µεριά του itunes έχει Top Free Apps. Επιλέγεις µια εφαρµογή (πατώντας επάνω). Μόλις ανοίξει η εφαρµογή πατάς στο GET APP 4) Για να την κατεβάσεις θα σου ζητήσει το account (Λογαριασµό) που έχεις στο itunes. Εφόσον δεν έχεις, πατάς Create New Account 5) Στην επόµενη οθόνη, απλά πατάς Continue 6) Επόµενη οθόνη, Αποδέχεσαι τους όρους χρήσης (τσεκάροντας την αντίστοιχη επιλογή), και πατάς continue. ίνεις το που θέλεις να κάνεις εγγραφή στο λογαριασµό του itunes. Βάζοεις έναν επιθυµητό κωδικό που θα κάνεις log in στο itunes store. Συµπληρώνοεις κανονικά Ηµερ.Γενν. και λοιπά στοιχεία. Επιλέγεις αν θέλεις να δέχεσαι , ενηµερωτικά, κατεβάζεις την µπάρα πιο κάτω και πατάς continue. 7) Στη συνέχεια σου ζητάει payment method. Από τις επιλογές, αν όλα τα έκανες σωστά, η τελευταία θα είναι, ΝΟΝΕ.

11 Παρακάτω συµπληρώνεις µια διεύθυνση, ένα τηλέφωνο και λοιπά στοιχεία, και πατάς πάλι continue. 8) Σου ζητάει να επιβεβαιώσεις το λογαριασµό (account) που δηµιούργησες. (Ανοίγεις τα σου, πάς στο inbox ή στα spam, το βρίσκεις και πατάς στο µπλε link για να επιβεβαιωθεί ο λογαριασµός). 9) Τέλος, µε το που επιβεβαιωθεί, ανοίγει µόνο του το itunes και ζητάει Apple ID και Password. Στην ουσία, το και τον κωδικό που έβαλές στο βήµα 6. Πατάς sign in και έχεις έναν δωρεάν λογαριασµό για να κατεβάζεις δωρεάν εφαρµογές από το App store, και δωρεάν µουσικά κοµµάτια από το itunes. Το ipad 2 υποστηρίζει αρχεία Adobe Flash Player; Τα αρχεία Adobe Flash Player δεν υποστηρίζονται από το λογισµικό του ipad 2. Ποια είναι τα προγράµµατα COSMOTE Internet On The Go που µπορώ να διαλέξω; Τα προγράµµατα που προτείνουµε για το ipad 2 Wi-Fi + 3G είναι το COSMOTE Internet On The Go 500MB και το COSMOTE Internet On The Go 2GB µε προσφερόµενο όγκο δεδοµένων 500ΜΒ & 2GB αντίστοιχα, µόνο από 10 τον µήνα. Αν ξεπεράσεις τον προσφερόµενο όγκο δεδοµένων θα µπορείς να συνεχίσεις την πλοήγηση χωρίς επιπλέον χρέωση αλλά µε µειωµένη ταχύτητα πρόσβασης (αποστολή και λήψη δεδοµένων). Από πού µπορώ να πραγµατοποιήσω σύνδεση στα προγράµµατα COSMOTE Internet On The Go για ipad 2; Απλά επισκέψου οποιοδήποτε κατάστηµα του δικτύου καταστηµάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Είµαι ήδη συνδροµητής σε πρόγραµµα COSMOTE Internet On The Go και θέλω να χρησιµοποιήσω τη σύνδεση µου από συσκευή ipad 2 Wi-Fi + 3G. Τι πρέπει να κάνω; To µόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να απευθυνθείς σε οποιοδήποτε κατάστηµα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και να ζητήσεις την αντικατάσταση της κάρτας σου µε µία MicroUSIM µε χρέωση 5. Αν

12 βέβαια θέλεις την κάρτα σου να την χρησιµοποιείς και σε συσκευή η οποία παίρνει απλή κάρτα SIM µπορείς να προµηθευτείς έναν MicroUSIM adaptor µε κόστος 2,90. Τι κάρτα SIM χρειάζοµαι για να χρησιµοποιήσω το ipad 2 µου; To ipad 2 Wi-Fi + 3G δέχεται µόνο κάρτες Micro USIM. Τι χρειάζοµαι για να συνδεθώ µε το ipad 2 σε δίκτυο 3G; Αυτό που χρειάζεσαι είναι το ipad 2 Wi-Fi + 3G, µία κάρτα MicroSIM και ένα από τα προγράµµατα COSMOTE Internet On The Go για ipad 2. Ποιες είναι οι διαφορές ανάµεσα στις εκδόσεις του ipad 2 Wi- Fi & Wi-Fi + 3G; Όλες οι εκδόσεις του ipad 2 έρχονται µε ενσωµατωµένο το Wi-Fi. Η έκδοση µε Wi-Fi σου επιτρέπει να συνδεθείς µε διαθέσιµα δίκτυα Wi- Fi και να σερφάρεις στο internet, να δεις τα σου και πολλά ακόµη. Η έκδοση µε Wi-Fi + 3G σου επιτρέπει επίσης να συνδεθείς στο internet µέσω δικτύων 3G µε τα οποία µπορείς να είσαι συνδεδεµένος στο internet και σε περιοχές που δεν υπάρχει κάλυψη δικτύου Wi-Fi. Μπορώ να χρησιµοποιήσω το ipad 2 µου εκτός Ελλάδας; Μπορείς να χρησιµοποιήσεις το ipad 2 σε οποιοδήποτε δίκτυο χώρας, µε το οποίο συνεργάζεται η COSMOTE για περιαγωγή δεδοµένων και µε χρεώσεις αναλόγως του πακέτου περιαγωγής δεδοµένων στο οποίο έχεις εγγραφεί. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε τα πακέτα περιαγωγής δεδοµένων κάνε κλικ εδώ.

USB Stick HSPA+/3G/2G

USB Stick HSPA+/3G/2G Χαρακτηριστικά: Μετάδοση δεδοµένων µέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας, συµβατότητα µε τις τεχνολογίες: HSPA+/UMTS (3G) 850/1900/2100MHz και EDGE/GPRS/GSM (2G) 850/900/1800/1900 MHz Ταχύτητες: λήψη έως 21.6

Διαβάστε περισσότερα

Android. Guide. Τα βασικά του Android Οδηγός αγοράς για. smartphones και tablets

Android. Guide. Τα βασικά του Android Οδηγός αγοράς για. smartphones και tablets Android Guide Όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για το νο1 λειτουργικό για smartphones και tablets Τα βασικά του Android Οδηγός αγοράς για smartphones και tablets Ρυθμίστε σωστά την Android συσκευή σας Έξυπνες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ. Nokia PC Suite 6.8

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ. Nokia PC Suite 6.8 ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Nokia PC Suite 6.8 Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 1.1 Εφαρμογές Nokia PC Suite...1 1.2 Τι πρέπει να διαθέτετε...2 1.3 Περισσότερες πληροφορίες...4 2. Εγκατάσταση του Nokia PC Suite...5

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband USB Stick. Σχεδιάστηκε για τη Vodafone

Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband USB Stick. Σχεδιάστηκε για τη Vodafone Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband USB Stick Σχεδιάστηκε για τη Vodafone Καλωσορίσατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Ρύθμιση του USB Stick 3 Εκκίνηση λογισμικού 4 Γενική

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia N8 00

Οδηγός χρήσης Nokia N8 00 Οδηγός χρήσης Nokia N8 00 Τεύχος 1.1 2 Περιεχόµενα Περιεχόµενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και µέρη 8 Αλλαγή της έντασης ήχου κλήσης, τραγουδιού ή βίντεο 10 Κλείδωµα ή ξεκλείδωµα πλήκτρων και οθόνης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 625

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 625 Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 625 Τεύχος 3.0 EL Πσσστ... Αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει... Υπάρχουν οδηγίες χρήσης στο τηλέφωνό σας τις έχετε πάντοτε μαζί σας και στη διάθεσή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia C2-01

Οδηγός χρήσης Nokia C2-01 Οδηγός χρήσης Nokia C2-01 Τεύχος 1.2 2 Περιεχόµενα Περιεχόµενα Ασφάλεια 4 Πληροφορίες για τη συσκευή 5 Υπηρεσίες δικτύου 5 Ξεκινώντας 7 Πλήκτρα και µέρη 7 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της µπαταρίας 7

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΗΓΟΡΟΣ Ο ΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

ΓΡΗΓΟΡΟΣ Ο ΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ Ο ΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ NOKIA PC SUITE 5.8 1/25 Πνευµατική Ιδιοκτησία 2002-2004 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Περιεχόµενα 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ...4 2. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...7 3. ΣΥΝ ΕΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης E51. Τεύχος 3

Οδηγός χρήσης E51. Τεύχος 3 Οδηγός χρήσης E51 Τεύχος 3 ΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ 2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ, H NOKIA CORPORATION ΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ RM-244 / RM-426 ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΟΥΣΙΩ ΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia C6-01

Οδηγός χρήσης Nokia C6-01 Οδηγός χρήσης Nokia C6-01 Τεύχος 3.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και μέρη 8 Αλλαγή της έντασης ήχου κλήσης, τραγουδιού ή βίντεο 10 Κλείδωμα ή ξεκλείδωμα των πλήκτρων και της

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 7020

Οδηγός χρήσης Nokia 7020 Οδηγός χρήσης Nokia 7020 Τεύχος 2.0 2 www.nokia.com/support Περιεχόµενα Ασφάλεια 5 Γενικές πληροφορίες 7 Πληροφορίες για τη συσκευή 7 Υπηρεσίες δικτύου 8 Κοινόχρηστη µνήµη 10 Κωδικοί πρόσβασης 10 Υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 620 RM-846

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 620 RM-846 Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 620 RM-846 Τεύχος 3.0 EL 620 Πσσστ... Αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει... Υπάρχουν οδηγίες χρήσης στο τηλέφωνό σας τις έχετε πάντοτε μαζί σας και στη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia C5 00

Οδηγός χρήσης Nokia C5 00 Οδηγός χρήσης Nokia C5 00 Τεύχος 3.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 5 Πληροφορίες για τη συσκευή 5 Εφαρμογές γραφείου 6 Υπηρεσίες δικτύου 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και μέρη 8 Τοποθέτηση της κάρτας SIM

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia C5 03

Οδηγός χρήσης Nokia C5 03 Οδηγός χρήσης Nokia C5 03 Τεύχος 2.2 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 5 Αφαίρεση μπαταρίας 5 Ξεκινώντας 6 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της μπαταρίας 6 Τοποθέτηση της κάρτας μνήμης 8 Αφαίρεση της κάρτας

Διαβάστε περισσότερα

www.philips.com/welcome

www.philips.com/welcome Register your product and get support at www.philips.com/welcome 8000 series Smart LED TV 40PFL8008 46PFL8008 55PFL8008 Περιεχόµενα 1 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7 1.8 1.9 Περιήγηση 3 Smart TV 3 Συλλογή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia N97 mini. Τεύχος 2

Οδηγός χρήσης Nokia N97 mini. Τεύχος 2 Οδηγός χρήσης Nokia N97 mini Τεύχος 2 Περιεχόµενα Ασφάλεια 7 Πληροφορίες για τη συσκευή 7 Εφαρµογές γραφείου 8 Υπηρεσίες δικτύου 8 Κοινόχρηστη µνήµη 9 ActiveSync 9 Μαγνήτες και µαγνητικά πεδία 9 Εύρεση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ E N G L I S H

ΕΛΛΗΝΙΚΑ E N G L I S H ΕΛΛΗΝΙΚΑ E N G L I S H Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο: 801 11 200 900 ή από κινητό στο : 210 4800564 Οδηγός χρήσης LG-P700 P/NO : MFL67482902 (1.0) www.lg.com Wi-Fi (WLAN) Αυτός ο εξοπλισμός

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Τα Windows αποτελούν σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις ΗΠΑ και/ή σε άλλες χώρες. Εισαγωγή 1

Εισαγωγή. Τα Windows αποτελούν σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις ΗΠΑ και/ή σε άλλες χώρες. Εισαγωγή 1 ήλωση συµµόρφωσης ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ Η Sharp Telecommunications of Europe Limited ΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ GX17 ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΟΥΣΙΩ ΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ Ο ΗΓΙΑΣ 1999/5/ΕΚ. Στην

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Οδηγός χρήσης User Guide LG-E440. www.lg.com MFL67868136 (1.0)

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Οδηγός χρήσης User Guide LG-E440. www.lg.com MFL67868136 (1.0) ΕΛΛΗΝΙΚΑ E N G L I S H Οδηγός χρήσης User Guide LG-E440 MFL67868136 (1.0) www.lg.com ΕΛΛΗΝΙΚΑ Οδηγίες χρήσης Οι ενδείξεις της οθόνης και οι εικόνες ενδέχεται να διαφέρουν από εκείνες που βλέπετε στο τηλέφωνό

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 500

Οδηγός χρήσης Nokia 500 Οδηγός χρήσης Nokia 500 Τεύχος 1.1 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και μέρη 8 Τοποθέτηση της κάρτας SIM 10 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης 11 Φόρτιση 13 Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia C7 00

Οδηγός χρήσης Nokia C7 00 Οδηγός χρήσης Nokia C7 00 Τεύχος 2.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και μέρη 8 Τοποθέτηση κάρτας SIM και μπαταρίας 10 Τοποθέτηση ή αφαίρεση κάρτας μνήμης 12 Φόρτιση 13 Ενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

EΛΛH NIKA ENGLISH. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο: 800 11 200 300. Οδηγός χρήσης LG-P990. www.lg.com P/N : MFL67121810 (1.

EΛΛH NIKA ENGLISH. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο: 800 11 200 300. Οδηγός χρήσης LG-P990. www.lg.com P/N : MFL67121810 (1. EΛΛH NIKA ENGLISH Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο: 800 11 200 300 Οδηγός χρήσης LG-P990 P/N : MFL67121810 (1.0) www.lg.com Wi-Fi (WLAN) Αυτός ο εξοπλισμός ενδέχεται να λειτουργεί σε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

X8 Αναλυτικός Οδηγός χρήστη

X8 Αναλυτικός Οδηγός χρήστη X8 Αναλυτικός Οδηγός χρήστη Περιεχόμενα Υποστήριξη χρήστη...6 Οδηγός χρήστη στο τηλέφωνο...6 Εφαρμογή "Υποστήριξη χρήστη"...6 Ζήστε νέες εμπειρίες. Ανακαλύψτε πώς...6 Οδηγός έναρξης...7 Συναρμολόγηση...7

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήρθατε στον κόσµο της WIND για επαγγελµατίες και επιχειρήσεις! WIND business. Ό,τι χρειάζεσαι για την επιχείρησή σου είναι εδώ!

Καλώς ήρθατε στον κόσµο της WIND για επαγγελµατίες και επιχειρήσεις! WIND business. Ό,τι χρειάζεσαι για την επιχείρησή σου είναι εδώ! WIND business Ό,τι χρειάζεσαι για την επιχείρησή σου είναι εδώ! Ολοκληρωµένες λύσεις Κινητής, Σταθερής & Internet Μοναδικές προσφορές Mobile Broadband Τα πιο εξελιγµένα Smartphones & Tablet PC LW82664

Διαβάστε περισσότερα

GT-S5260. Εγχειρίδιο χρήσης

GT-S5260. Εγχειρίδιο χρήσης GT-S5260 Εγχειρίδιο χρήσης Χρήση του παρόντος εγχειριδίου Το παρόν εγχειρίδιο χρήσης σχεδιάστηκε ειδικά για να σας ενημερώσει για τις λειτουργίες και τις δυνατότητες του κινητού τηλεφώνου σας. Για γρήγορη

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις

Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις Οι παρόντες «Ειδικοί Όροι & Προϋποθέσεις» κάθε προγράμματος ή/και υπηρεσίας που αναφέρονται στο παρόν, σε συνδυασμό με την Αίτηση Σύμβαση Σύνδεσης στο Δίκτυο Κινητής Τηλεφωνίας της COSMOTE-ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 610

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 610 Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 610 Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Ξεκινώντας 6 Πλήκτρα και μέρη 6 Πλήκτρα επιστροφής, έναρξης και αναζήτησης 7 Τοποθέτηση της κάρτας SIM 8 Φόρτιση του τηλεφώνου

Διαβάστε περισσότερα

5.1.2 5.1.3 5.2 ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ SAFEMATE ΑΠΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ...26 6.0 ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ SAFEMATE ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.29

5.1.2 5.1.3 5.2 ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ SAFEMATE ΑΠΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ...26 6.0 ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ SAFEMATE ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.29 51 1. Σχετικά με την συσκευή SafeMate...3 1.1 Γενικά Χαρακτηριστικά Συσκευής...3 1.2 Περιεχόμενα Συσκευασίας...3 1.3 Πιστοποιητικά...4 2.0 Γενική Περιγραφή...4 2.1 Εγκατάσταση της κάρτας SIM...6 2.2 Φόρτιση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia C3 01

Οδηγός χρήσης Nokia C3 01 Οδηγός χρήσης Nokia C3 01 Τεύχος 1.1 2 Περιεχόµενα Περιεχόµενα Ασφάλεια 5 Ξεκινώντας 7 Πλήκτρα και µέρη 7 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της µπαταρίας 8 Τοποθέτηση ή αφαίρεση κάρτας µνήµης 9 Φόρτιση της

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 5250

Οδηγός χρήσης Nokia 5250 Οδηγός χρήσης Nokia 5250 Τεύχος 3.0 2 Περιεχόµενα Περιεχόµενα Ασφάλεια 6 Πληροφορίες για τη συσκευή 7 Υπηρεσίες δικτύου 8 Εύρεση βοήθειας 10 Βοήθεια στη συσκευή 10 Υποστήριξη 10 Ενηµερώσεις λογισµικού

Διαβάστε περισσότερα