Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download ""

Transcript

1 Ποια µοντέλα ipad 2 είναι διαθέσιµα; Τα µοντέλα ipad 2 που είναι διαθέσιµα είναι τα παρακάτω: 1) Apple ipad 2 WiFi&3G 16GB white 2) Apple ipad 2 WiFi&3G 32GB Black 3) Apple ipad 2 WiFi&3G 32GB White 4) Apple ipad 2 WiFi&3G 64GB White Υποστηρίζει το ipad 2 υπηρεσίες φωνής, και SMS; Όχι, υπηρεσίες φωνής & SMS δεν υποστηρίζονται από τη συσκευή ipad 2. Πώς µπορώ να εγγράψω το ipad 2 στην Apple; Προκειµένου να ενηµερωθείς για την διαδικασία εγγραφής της ipad 2 συσκευής σου στην Apple µπορείς να καλείς την εξυπηρέτηση πελατών COSMOTE σε περίπτωση που είσαι κάτοχος ατοµικής σύνδεσης στο από κινητό τηλέφωνο COSMOTE ή από σταθερό τηλέφωνο, καθηµερινά 24 ώρες το 24ωρο. Στην περίπτωση που είσαι κάτοχος εταιρικής σύνδεσης κάλεσε στο 1200 από εταιρικό κινητό COSMOTE ή στο από σταθερό τηλέφωνο. Ποιό είναι το τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών για το ipad 2; Για την εξυπηρέτηση σου σχετικά µε η ipad 2 συσκευή σου, µπορείς να καλείς την εξυπηρέτηση πελατών COSMOTE σε περίπτωση που είσαι κάτοχος ατοµικής σύνδεσης στο από κινητό τηλέφωνο COSMOTE ή από σταθερό τηλέφωνο, καθηµερινά 24 ώρες το 24ωρο. Στην περίπτωση που είσαι κάτοχος εταιρικής σύνδεσης καλείς στο από εταιρικό κινητό COSMOTE. Για οδηγίες και έξυπνες συµβουλές για το ipad 2 και οποιοδήποτε άλλο προϊόν της Apple επισκέψου τη διεύθυνση Πώς µπορώ να κρατήσω back up τα media δεδοµένα (π.χ. µουσική, videos) που έχω περάσει από το itunes στο ipad 2 µου; H εφαρµογή του itunes σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις back up τα δεδοµένα αυτά σε CD ή DVD. Για πληροφορίες µπορείς να καλείς την εξυπηρέτηση πελατών COSMOTE σε περίπτωση που είσαι κάτοχος ατοµικής σύνδεσης στο13838 από κινητό τηλέφωνο COSMOTE ή από σταθερό τηλέφωνο, καθηµερινά 24 ώρες το 24ωρο.

2 Στην περίπτωση που είσαι κάτοχος εταιρικής σύνδεσης κάλεσε στο 1200 από εταιρικό κινητό COSMOTE ή στο από σταθερό τηλέφωνο. Πώς γίνεται η αναβάθµιση του λογισµικού της συσκευής ipad 2 και η υποστήριξη; H αναβάθµιση του λογισµικού της συσκευής γίνεται από τον υπολογιστή σου µέσω του itunes. Εφόσον είσαι συνδροµητής COSMOTE µπορείς να επικοινωνήσεις µε το τµήµα εξυπηρέτησης πελατών της COSMOTE στο εάν είσαι ιδιώτης και στο εάν είσαι εταιρικός συνδροµητής, για οποιαδήποτε υποστήριξη χρειαστείς Τι εγγύηση υπάρχει για τις ipad 2 συσκευές; Η συσκευή ipad 2 καλύπτεται µε 12µηνη χρονική εγγύηση από την ηµεροµηνία αγοράς της, όπως αυτή εµφανίζεται στο αντίστοιχο παραστατικό πώλησης, εκτός των περιπτώσεων όπου επιπρόσθετα έχεις προµηθευτεί και το πακέτο APP, (Apple Protection Plan) για επέκταση της εγγύησης κατά ένα (1) ακόµη χρόνο, από την ηµεροµηνία αγοράς του. Tα δε αξεσουάρ καλύπτονται µε 6µηνη χρονική εγγύηση από την ηµεροµηνία αγοράς τους, όπως αυτή εµφανίζεται στο αντίστοιχο παραστατικό πώλησης. Σε περίπτωση που η ipad 2 συσκευή µου χαλάσει ή βγει ελαττωµατική τι προβλέπεται από την COSMOTE; Εφόσον η ipad 2 συσκευή έχει αγοραστεί από σηµείο πώλησης του δικτύου καταστηµάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, θα πρέπει να παραδοθεί σε αυτό ή οποιοδήποτε άλλο κατάστηµα του ικτύου, συνοδευµένη από το παραστατικό αγοράς και τo σηµείο πώλησης θα σε ενηµερώσει για την περαιτέρω διαδικασία. Αγόρασα συσκευή ipad 2 από την COSMOTE αλλά είµαι συνδροµητής άλλης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας. Μου παρέχεται service σε περίπτωση προβλήµατος; Εφόσον διαθέτεις απόδειξη αγοράς, η COSMOTE σου παρέχει υποστήριξη στην συσκευή, αλλά δεν παρέχει υποστήριξη σε υπηρεσίες δικτύου.

3 Είµαι συνδροµητής σας και έχω µια συσκευή ipad 2 αγορασµένη από άλλη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Μπορεί η COSMOTE να στείλει τη συσκευή για επισκευή; Η COSMOTE έχει τη δυνατότητα να παρέχει πλήρη υποστήριξη µόνο για τις συσκευές που έχει αγοράσει και προµηθεύσει η ίδια στην αγορά. Σε ποιο βαθµό είναι εξουσιοδοτηµένη η COSMOTE να επεµβαίνει στις συσκευές και για τι είδους βλάβες; Η COSMOTE δεν κάνει καµία επέµβαση στις συσκευές ipad 2. Τις παραλαµβάνει και τις αποστέλλει προς την κατασκευάστρια εταιρεία Apple, η οποία βεβαιώνει το πρόβληµα και αν απαιτείται τις αντικαθιστά. Είµαι συνδροµητής σας και έχω µια συσκευή ipad 2 από το εξωτερικό. Μπορεί η COSMOTE να στείλει τη συσκευή για επισκευή; Η COSMOTE έχει τη δυνατότητα να παρέχει πλήρη υποστήριξη µόνο για τις συσκευές που έχει αγοράσει και προµηθεύσει η ίδια στην αγορά. Έχω ήδη σύνδεση συµβολαίου COSMOTE. Μπορώ να αγοράσω το ipad 2 χωρίς σύνδεση; Χρειάζονται επιπλέον ρυθµίσεις; Εάν είσαι ήδη συνδροµητής συµβολαίου κινητής τηλεφωνίας COSMOTE, βεβαίως µπορείς να αποκτήσετε το ipad 2 από το ίκτυο Καταστηµάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και να χρησιµοποιήσεις την σύνδεση που ήδη έχεις, χωρίς καµία επιπλέον ρύθµιση. Έχω ήδη σύνδεση COSMOTE και σύντοµα θα κλείσω 12 µήνες. Μπορώ να χρησιµοποιήσω το ποσό της ανανέωσής µου για να αποκτήσω το ipad 2; Βεβαίως, µπορείς να χρησιµοποιήσεις το ποσό που θα σου δοθεί για ανανέωση του συµβολαίου σου για να αποκτήσεις το ipad 2.

4 Μπορώ να χρησιµοποιήσω τα δωρεάν MB του οικονοµικού µου προγράµµατος για να κατεβάσω περιεχόµενο (π.χ µουσική, Video clips κτλ.); Μπορείς να χρησιµοποιήσεις τα δωρεάν ΜΒ του οικονοµικού σου προγράµµατος. Για να µπορέσεις να κατεβάσεις περιεχόµενο (π.χ µουσική, Video clips κτλ.) θα πρέπει να έχεις ενεργό λογαριασµό στο itunes. Θέλω να αγοράσω περιεχόµενο από to itunes µέσω του ipad 2. Θα χρεωθεί ο λογαριασµός της κινητής τηλεφωνίας που λαµβάνω κάθε µήνα; Σε περίπτωση που αγοράσεις περιεχόµενο µέσω του ipad 2 tablet σου δεν θα χρεωθεί ο λογαριασµός της κινητής τηλεφωνίας, αλλά η χρέωση θα γίνει µε τον εκάστοτε τρόπο που ορίζει το αντίστοιχο website. Είναι δυνατή η αποστολή MMS και η πραγµατοποίηση Video Κλήσεων µέσω του ipad 2; Μέσω του ipad 2 δεν είναι δυνατή η αποστολή και λήψη MMS. Η πραγµατοποίηση Video Κλήσεων υποστηρίζεται µέσω της ενσωµατωµένης εφαρµογής Face Time. Tο ipad 2 µπορεί να καλέσει ένα άλλο ipad 2, ένα iphone 4, ένα νέο ipod touch ή έναν Mac µέσω Wi-Fi. Έχω ενεργή την υπηρεσία 2in1 της COSMOTE. Μπορώ να την χρησιµοποιήσω στο ipad 2; Η υπηρεσία 2in1 δεν είναι συµβατή µε την συσκευή ipad 2, εποµένως δεν µπορείς να την χρησιµοποιήσεις H ipad 2 συσκευή µου δεν ανταποκρίνεται γρήγορα ειδικά όταν ακούω µουσική ή κάνω αναπαραγωγή video. Μερικές φορές η µουσική κλείνει χωρίς να το επιλέξω. Είναι φυσιολογικό; Η COSMOTE έχει τη δυνατότητα να παρέχει πλήρη υποστήριξη µόνο για τις συσκευές που έχει αγοράσει και προµηθεύσει η ίδια στην αγορά. Η συσκευή χρησιµοποιεί ένα λειτουργικό σύστηµα που επιτρέπει το multitasking δηλαδή την ταυτόχρονη χρήση 2 ή περισσότερων εφαρµογών. Μπορείς δηλαδή να ακούς µουσική µέσω του ipod ενώ ταυτόχρονα βλέπεις ιστοσελίδες µε το Safari.

5 Αν ενώ χρησιµοποιείς µια εφαρµογή πατήσετε το Home Button η εφαρµογή δεν θα κλείσει αλλά θα συνεχίσει να λειτουργεί στο background έτσι ώστε όταν την επιλέξεις ξανά να βρεθείς στο σηµείο που την είχες αφήσει. Σε περίπτωση που ανοίγεις πολλές εφαρµογές ταυτόχρονα µε την αναπαραγωγή µουσικής ή video υπάρχει η πιθανότητα να παρουσιαστούν προβλήµατα στην απόδοση του ipad 2, όπως θα συνέβαινε σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Για να αντιµετωπιστούν τέτοιου είδους προβλήµατα το ipad 2 δύναται να κλείσει από µόνο του κάποια ή κάποιες εφαρµογές για να µπορέσει να λειτουργήσει σωστά. Σε περίπτωση που αντιληφθείς ότι η συσκευή δεν ανταποκρίνεται σωστά µπορείς να κλείσετε κάποιες από τις ιστοσελίδες που έχετε ανοίξει µε το Safari ή να σταµατήσετε την αναπαραγωγή ήχου ή video. Αν το πρόβληµα συνεχιστεί δοκίµασε να απενεργοποιήσεις τη συσκευή για λίγη ώρα. Για οποιαδήποτε βοήθεια κάλεσε την Εξυπηρέτηση Πελατών COSMOTE στο ή την Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών COSMOTE στο Είµαι συνδροµητής συµβολαίου και έχω άλλη µία σύνδεση στην WIND / Vodafone. Θα µπορώ να χρησιµοποιώ χωρίς πρόβληµα τη συσκευή και µε τις 2 sim; Μπορείς να χρησιµοποιήσεις την συσκευή που θα προµηθευτείς από τα καταστήµατά µας µε κάρτα SIM οποιουδήποτε ελληνικού ή ξένου δικτύου κινητής τηλεφωνίας για χρήση οµιλίας και SMS µόνο. Η εταιρεία µας µπορεί να δεσµευτεί για την σωστή λειτουργία και χρήση όλων των δυνατοτήτων της συσκευής, συµπεριλαµβανοµένων των υπηρεσιών data, µόνο αν αυτή λειτουργεί µε σύνδεση COSMOTE. Για να µπορείς να απολαύσεις όλα τα πλεονεκτήµατα της συσκευής σε πολύ προνοµιακές χρεώσεις, σου προτείνουµε να µεταφέρεις τώρα τη γραµµή σου στη COSMOTE µε συµβόλαιο διατηρώντας τον υπάρχοντα αριθµό σου. Μπορώ να χρησιµοποιήσω την ίδια συσκευή µε διαφορετική κάρτα SIM; Μπορείς να χρησιµοποιήσεις την συσκευή που θα προµηθευτείς από τα καταστήµατά µας µε διαφορετική κάρτα SIM, αλλά αν δεν είσαι στο κατάλληλο πρόγραµµα χρήσης δε θα είναι διαθέσιµες οι υπηρεσίες data και πρόσβασης στο internet. Το ipad 2 λειτουργεί µόνο µε κάρτα micro SIM, την οποία µπορείς να προµηθευτείς από το δίκτυο καταστηµάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Η κάρτα micro SIM µπορεί να λειτουργήσει σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή µε adaptor micro SIM, που επίσης διατίθεται από το δίκτυο της COSMOTE

6 Για να κάνω χρήση του GPS θα πρέπει να είµαι συνδεδεµένος στο internet; Θα χρεωθώ για το GPS; Για τη χρήση του GPS χρειάζεται να συνδεθείς στο Internet είτε µέσω Wi-Fi είτε µέσω 3G/GPRS για να κατεβάσεις τους χάρτες. Τα δεδοµένα που κατεβάζεις αφαιρούνται από τον όγκο του προγράµµατος χρήσης data που έχεις επιλέξει. Αν χρησιµοποιείς σύνδεση WiFi δεν υπάρχει χρέωση. Η συγκεκριµένη συσκευή που διατίθεται υποστηρίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες σε µηνύµατα και s; Το ipad 2 υποστηρίζει πλήρως την ελληνική γλώσσα. Η συσκευή ipad 2 υποστηρίζει GPS; Με ποιο πρόγραµµα πλοήγησης συνεργάζεται; Πως το προµηθεύοµαι; Η συσκευή ipad 2 έχει ενσωµατωµένο δέκτη GPS. Συνεργάζεται µε το πρόγραµµα Maps του Google το οποίο υποστηρίζει τον εντοπισµό θέσης από δορυφόρο, την εύρεση διευθύνσεων και σηµείων ενδιαφέροντος αλλά δεν παρέχει την καθοδήγηση προς το σηµείο προορισµού. Oι συσκευές ipad 2 διαθέτουν και ενσωµατωµένη πυξίδα οπότε η χρήση του GPS είναι ακόµα πιο λειτουργική. Μέσω itunes App Store Μπορείτε να προµηθευτείτε προγράµµατα πλοήγησης, που παρέχουν καθοδήγηση προς το σηµείο προορισµού. Υπάρχει γραφίδα για την λειτουργία της συσκευής ipad 2; Όχι, το ipad 2 δεν ανταποκρίνεται σε άγγιγµα γραφίδας. Ανταποκρίνεται µόνο στο άγγιγµα του δακτύλου. Μπορώ να χρησιµοποιήσω το ipad 2 σαν σκληρό δίσκο για τη µεταφορά αρχείων (π.χ. αρχεία zip / exe κλπ.) ; Ναι υπάρχει η δυνατότητα ο υπολογιστής να δει το ipad 2 σαν αφαιρούµενο δίσκο. Τι υπηρεσίες υποστηρίζει το ipad 2; Live TV; HSDPA; Τι ταχύτητες πετυχαίνει στη λήψη και στην αποστολή αρχείων;

7 Οι συσκευές ipad 2 είναι τεχνολογίας HSDPA (Broadband). Οι µέγιστες ταχύτητες είναι 7,2 Mbps για downlink και 512 Kbps για uplink. H υπηρεσία COSMOTE my view δεν υποστηρίζεται. Πώς µπορώ να συνδέσω το ipad 2 µε τον Η/Υ; Έχει υπέρυθρες ή bluetooth; Η συσκευή συνδέεται µε H/Y για χρήση της εφαρµογής itunes µε καλώδιο USB. εν διαθέτει θύρα υπερύθρων ενώ µπορεί να συνδεθεί µέσω Bluetooth µε ακουστικό (headset). Επιπλέον µπορεί να συνδεθεί µε Η/Υ ως modem (tethering) τόσο µε καλώδιο USB όσο και µέσω Bluetooth. Έχω ήδη µία τέτοια συσκευή από το εξωτερικό που ξεκλείδωσα & λειτουργεί κανονικά στο δίκτυό σας. Τι διαφορά έχει µε αυτή που προσφέρετε εσείς; Η συσκευή που διαθέτουµε είναι πιστοποιηµένη µε εγγύηση και υποστήριξη από την COSMOTE. Υποστηρίζει τις υψηλές ταχύτητες µεταφοράς δεδοµένων που παρέχει η τεχνολογία HSDPA (Broadband). Η συσκευή αυτή µπορεί να διαβάζει / τροποποιεί /αρχεία όπως MS Office; (word / ppt / xls) Τo ipad 2 διαθέτει Office viewer. ηλαδή θα µπορείς να διαβάζεις µόνο αρχεία. εν µπορείς να τροποποιείς ή να δηµιουργείς νέα. H συσκευή µπορεί να αναπαράγει αρχεία όπως :.jpg,.tiff,.gif (εικόνες );.doc and.docx (Microsoft Word);.htm and.html (web pages);.key (Keynote);.numbers (Numbers);.pages (Pages);.pdf (Preview and Adobe Acrobat);.ppt and.pptx (Microsoft PowerPoint);.txt (text);.rtf (rich text format);.vcf (contact information);.xls and.xlsx (Microsoft Excel) χωρις όµως να µπορεί να τα τροποποιεί. Θα έχω τη δυνατότητα να χρησιµοποιήσω τη συσκευή ipad 2 για να συνδέοµαι µε το laptop µου στο internet; Κάθε ipad 2 µπορεί να χρησιµοποιηθεί ως modem (tethering), ώστε να συνδέεσαι µε το laptop σου στο internet.

8 Ποιές δυνατότητες ασύρµατης σύνδεσης στο internet παρέχονται µέσω της συγκεκριµένης συσκευής; Έχεις τη δυνατότητα να συνδεθείς στο internet µέσω HSDPA, 3G, GPRS και WiFi. εν έχω Η/Υ MAC. Παίζει ρόλο; Είναι συµβατή η συσκευή µε τα Windows; Η συσκευή ipad 2 µπορεί να συγχρονίσει µέσω του προγράµµατος itunes και µε Windows (Windows 7; Windows Vista; or Windows XP Home or Professional with Service Pack 3 ή νεώτερο) και µε Μacintosh. Θα έχω τη δυνατότητα να µεταφέρω τις επαφές και το ηµερολόγιο από τον υπολογιστή µου προς τη συσκευή ipad 2 και το αντίστροφο; Βεβαίως. Όσον αφορά τις επαφές σου θα έχεις τη δυνατότητα να τις συγχρονίσεις µέσω του itunes ή µε τη χρήση εφαρµογών όπως το Mac OS X Address Book, το Microsoft Entourage & το Yahoo! AddressBook σε υπολογιστή Mac, ή τα Yahoo! AddressBook, WindowsAddressBook (OutlookExpress), ή MicrosoftOutlook (2003 ή 2007) σε PC.Για το ηµερολόγιο σου µπορείς να χρησιµοποιήσεις το ical και το MicrosoftEntourage για το Mac, ή το MicrosoftOutlook (2003 ή 2007) για το PC. Ποια η εσωτερική µνήµη της συσκευής; Τι χωρητικότητα έχει; Υπάρχει υποδοχή για κάρτα µνήµης; Με την αγορά της συσκευής ipad 2 θα περιλαµβάνεται κάρτα µνήµης και ποια είναι η χωρητικοτητά της; Η COSMOTE παρέχει εµπορικά και τα 3 διαθέσιµα µοντέλα ipad 2 µε ενσωµατωµένη µνήµη χωρητικότητας 16GB,32GB και 64GB (Wi- Fi + 3G). Σε κανένα από τα 3 µοντέλα δεν υπάρχει υποδοχή για εισαγωγή εξωτερικής κάρτας µνήµης. Σε τι συχνότητες λειτουργούν οι ipad 2 συσκευές; (Triband, Quadband;) Λειτουργεί σε χωρες όπως οι ΗΠΑ και η Ιαπωνία; Οι ipad 2 συσκευές είναι Quadband και υποστηρίζονται στις περισσότερες χώρες του κόσµου.

9 To µενού (interface) της συσκευής είναι της Cosmote, όπως και οι συσκευές που υποστηρίζουν Cosmote my view ή είναι της Apple; Το µενού των συσκευών παραµένει αυτό της Apple, χωρίς καµία προσθήκη ή αλλαγή. Έχω κάρτα SIM COSMOTE 2 in 1. Θα υπάρχει πρόβληµα µε τη συγκεκριµένη συσκευή; Η συσκευή ipad 2 δεν µπορεί να υποστηρίξει την υπηρεσία Cosmote 2 in 1. Έχω ipod. Υπάρχει η δυνατότητα να µεταφέρω τα τραγούδια µου στο ipad 2; Μπορείς να µεταφέρεις τα τραγούδια σου στο ipad 2 µέσω του προγράµµατος itunes από τον H/Y σου. Οι ipad 2 συσκευές επιτρέπουν την πρόσβαση στο µενού υπηρεσιών COSMOTE my view; έχονται αυτοµατοποιηµένες ρυθµίσεις my view, MMS, Wap, Web; Οι ipad 2 συσκευές υποστηρίζουν πρόσβαση στο µενού του COSMOTE my view. Για την πρόσβαση στο COSMOTE my view χρειάζεται να εισάγετε το url wap.cosmotemyview.gr (το µπένει αυτόµατα. εν υπάρχουν ακόµη διαθέσιµα Downloads µέσα από το Store του COSMOTE my view αλλά θα µπορείς σύντοµα να επιλέξεις Wallpapers. Όλα τα άλλα είδη περιεχοµένου όπως ringtones είναι διαθέσιµα µέσα από το itunes store. Για περισσότερες πληροφορίες κάλεσε την εξυπηρέτηση πελατών COSMOTE στο εάν είσαι ιδιώτης ή στο εάν είσαι εταιρικός πελάτης. Η υπηρεσία MMS δεν υποστηρίζεται. Για την πρόσβαση σε web σελίδες δεν θα χρειαστούν ρυθµίσεις. Η συσκευή λαµβάνει τις ρυθµίσεις δικτύου αυτόµατα µε την τοποθέτηση της κάρτας sim. Έχω συνδροµή στο itunes. Θα έχω τη δυνατότητα να κατεβάζω τραγούδια στη συγκεκριµένη συσκευή; Βεβαίως. Θα έχεις τη δυνατότητα να µεταφέρεις τραγούδια από το itunes στην ipad 2 συσκευή σου.

10 Πώς µπορώ να εγκαταστήσω ή να αναβαθµίσω το iτunes? Θα µπορεί αυτό να γίνει και από το κινητό µου ή / και από υπολογιστή; Η εγκατάσταση και αναβάθµιση του itunes πραγµατοποιείται από το site της Apple ( και είναι δωρεάν. Προϋποθέτει Η/Υ µε σύνδεση στο internet. Υπάρχει τρόπος να δηµιουργήσω λογαριασµό στο itunes χωρίς τη χρήση Πιστωτικής Κάρτας; Ναι, υπάρχει τρόπος να δηµιουργήσεις λογαριασµό χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας, για τη λήψη δωρεάν εφαρµογών, κάνοντας τα παρακάτω βήµατα: 1) Ανοίγεις το itunes (από τον υπολογιστή σου) 2) Στα Αριστερά πάς στο itune store και κατεβαίνεις τέρµα κάτω. Γράφει My Store: Επιλέγεις Ελλάδα (ή Κύπρο, ή Αγγλία για τον Geo) 3) Συνεχίζοντας, στην εξιά µεριά του itunes έχει Top Free Apps. Επιλέγεις µια εφαρµογή (πατώντας επάνω). Μόλις ανοίξει η εφαρµογή πατάς στο GET APP 4) Για να την κατεβάσεις θα σου ζητήσει το account (Λογαριασµό) που έχεις στο itunes. Εφόσον δεν έχεις, πατάς Create New Account 5) Στην επόµενη οθόνη, απλά πατάς Continue 6) Επόµενη οθόνη, Αποδέχεσαι τους όρους χρήσης (τσεκάροντας την αντίστοιχη επιλογή), και πατάς continue. ίνεις το που θέλεις να κάνεις εγγραφή στο λογαριασµό του itunes. Βάζοεις έναν επιθυµητό κωδικό που θα κάνεις log in στο itunes store. Συµπληρώνοεις κανονικά Ηµερ.Γενν. και λοιπά στοιχεία. Επιλέγεις αν θέλεις να δέχεσαι , ενηµερωτικά, κατεβάζεις την µπάρα πιο κάτω και πατάς continue. 7) Στη συνέχεια σου ζητάει payment method. Από τις επιλογές, αν όλα τα έκανες σωστά, η τελευταία θα είναι, ΝΟΝΕ.

11 Παρακάτω συµπληρώνεις µια διεύθυνση, ένα τηλέφωνο και λοιπά στοιχεία, και πατάς πάλι continue. 8) Σου ζητάει να επιβεβαιώσεις το λογαριασµό (account) που δηµιούργησες. (Ανοίγεις τα σου, πάς στο inbox ή στα spam, το βρίσκεις και πατάς στο µπλε link για να επιβεβαιωθεί ο λογαριασµός). 9) Τέλος, µε το που επιβεβαιωθεί, ανοίγει µόνο του το itunes και ζητάει Apple ID και Password. Στην ουσία, το και τον κωδικό που έβαλές στο βήµα 6. Πατάς sign in και έχεις έναν δωρεάν λογαριασµό για να κατεβάζεις δωρεάν εφαρµογές από το App store, και δωρεάν µουσικά κοµµάτια από το itunes. Το ipad 2 υποστηρίζει αρχεία Adobe Flash Player; Τα αρχεία Adobe Flash Player δεν υποστηρίζονται από το λογισµικό του ipad 2. Ποια είναι τα προγράµµατα COSMOTE Internet On The Go που µπορώ να διαλέξω; Τα προγράµµατα που προτείνουµε για το ipad 2 Wi-Fi + 3G είναι το COSMOTE Internet On The Go 500MB και το COSMOTE Internet On The Go 2GB µε προσφερόµενο όγκο δεδοµένων 500ΜΒ & 2GB αντίστοιχα, µόνο από 10 τον µήνα. Αν ξεπεράσεις τον προσφερόµενο όγκο δεδοµένων θα µπορείς να συνεχίσεις την πλοήγηση χωρίς επιπλέον χρέωση αλλά µε µειωµένη ταχύτητα πρόσβασης (αποστολή και λήψη δεδοµένων). Από πού µπορώ να πραγµατοποιήσω σύνδεση στα προγράµµατα COSMOTE Internet On The Go για ipad 2; Απλά επισκέψου οποιοδήποτε κατάστηµα του δικτύου καταστηµάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Είµαι ήδη συνδροµητής σε πρόγραµµα COSMOTE Internet On The Go και θέλω να χρησιµοποιήσω τη σύνδεση µου από συσκευή ipad 2 Wi-Fi + 3G. Τι πρέπει να κάνω; To µόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να απευθυνθείς σε οποιοδήποτε κατάστηµα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και να ζητήσεις την αντικατάσταση της κάρτας σου µε µία MicroUSIM µε χρέωση 5. Αν

12 βέβαια θέλεις την κάρτα σου να την χρησιµοποιείς και σε συσκευή η οποία παίρνει απλή κάρτα SIM µπορείς να προµηθευτείς έναν MicroUSIM adaptor µε κόστος 2,90. Τι κάρτα SIM χρειάζοµαι για να χρησιµοποιήσω το ipad 2 µου; To ipad 2 Wi-Fi + 3G δέχεται µόνο κάρτες Micro USIM. Τι χρειάζοµαι για να συνδεθώ µε το ipad 2 σε δίκτυο 3G; Αυτό που χρειάζεσαι είναι το ipad 2 Wi-Fi + 3G, µία κάρτα MicroSIM και ένα από τα προγράµµατα COSMOTE Internet On The Go για ipad 2. Ποιες είναι οι διαφορές ανάµεσα στις εκδόσεις του ipad 2 Wi- Fi & Wi-Fi + 3G; Όλες οι εκδόσεις του ipad 2 έρχονται µε ενσωµατωµένο το Wi-Fi. Η έκδοση µε Wi-Fi σου επιτρέπει να συνδεθείς µε διαθέσιµα δίκτυα Wi- Fi και να σερφάρεις στο internet, να δεις τα σου και πολλά ακόµη. Η έκδοση µε Wi-Fi + 3G σου επιτρέπει επίσης να συνδεθείς στο internet µέσω δικτύων 3G µε τα οποία µπορείς να είσαι συνδεδεµένος στο internet και σε περιοχές που δεν υπάρχει κάλυψη δικτύου Wi-Fi. Μπορώ να χρησιµοποιήσω το ipad 2 µου εκτός Ελλάδας; Μπορείς να χρησιµοποιήσεις το ipad 2 σε οποιοδήποτε δίκτυο χώρας, µε το οποίο συνεργάζεται η COSMOTE για περιαγωγή δεδοµένων και µε χρεώσεις αναλόγως του πακέτου περιαγωγής δεδοµένων στο οποίο έχεις εγγραφεί. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε τα πακέτα περιαγωγής δεδοµένων κάνε κλικ εδώ.

Πακέτο 5GB για COSMΟΤΕ TV GO

Πακέτο 5GB για COSMΟΤΕ TV GO Πακέτο 5GB για COSMΟΤΕ TV GO 1. COSMOTE TV GO Σύντομη περιγραφή Η Υπηρεσία COSMOTE TV GO παρέχει τη δυνατότητα παρακολούθησης επιλεγμένου περιεχομένου από τα κανάλια και τις υπηρεσίες της COSMOTE TV, μέσω

Διαβάστε περισσότερα

Νέα κεντρική συμφωνία του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά με την Vodafone

Νέα κεντρική συμφωνία του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά με την Vodafone Προσφορά Vodafone Νέα κεντρική συμφωνία του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά με την Vodafone Με τη νέα κεντρική συμφωνία του ΙΣΠ με την Vodafone καλύπτουμε την ανάγκη όλων των μελών μας για ομιλία και χρήση Internet

Διαβάστε περισσότερα

Οι εφαρμογές που περιλαμβάνουν τα πακέτα PLAY NOW για Video/Music είναι οι ακόλουθες:

Οι εφαρμογές που περιλαμβάνουν τα πακέτα PLAY NOW για Video/Music είναι οι ακόλουθες: COSMOTE PLAY NOW Ποιες εφαρμογές συμμετέχουν; Με τo COSMOTE PLAY NOW μπορείς να κάνεις Video και Music streaming από τις αγαπημένες σου εφαρμογές, χωρίς να καταναλώνεις τα διαθέσιμα MB του προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) Για την πρόσβαση στην υπηρεσία COSMOTE TV GO για υπολογιστή, αρχικά ανοίξτε την ιστοσελίδα της υπηρεσίας www.cosmotetvgo.gr. Για τη χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης του COSMOTE πακέτο για ΟΤΕ TV GO

Όροι χρήσης του COSMOTE πακέτο για ΟΤΕ TV GO Όροι χρήσης του COSMOTE πακέτο για ΟΤΕ TV GO Σύντομη περιγραφή της Υπηρεσίας OTE TV GO, για τη χρήση της οποίας ο συνδρομητής ενεργοποιεί το COSMOTE πακέτο για OTE TV GO Η νέα υπηρεσία ΟΤΕ TV GO είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ / ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ

ΤΡΟΠΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ / ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ PLAY NOW Οι παρόντες όροι σε συνδυασμό με την Αίτηση Σύμβαση Σύνδεσης στο Δίκτυο Κινητής Τηλεφωνίας της COSMOTE-ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕ (εφεξής «COSMOTE») του Συνδρομητή και τους «Γενικούς Όρους Παροχής

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά. Αποκλειστικά για τους συναδέλφους μας στην Τράπεζα

Προσφορά. Αποκλειστικά για τους συναδέλφους μας στην Τράπεζα Προσφορά Αποκλειστικά για τους συναδέλφους μας στην Τράπεζα Προσφορά για τους συναδέλφους στην Τράπεζα Ο Σύλλογος Εργαζομένων Τράπεζας Πειραιώς (ΣΕΤΠ), προσφέρει για τους συναδέλφους μας, δύο προσφορές

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) Για την πρόσβαση στην υπηρεσία COSMOTE TV GO για υπολογιστή, αρχικά ανοίξτε την ιστοσελίδα της υπηρεσίας www.cosmotetvgo.gr. Για τη χρήση

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ Πίνακας Περιεχομένων Ενεργοποίηση και Αρχικοποίηση Συσκευής... 4 1 Περιεχόμενα συσκευασίας ipad... 5 2 Εξοικείωση με την συσκευή... 6 3 Αρχικοποίηση και ρυθμίσεις ipad... 7 4

Διαβάστε περισσότερα

Οι τιμές είναι ενδεικτικές και πέφτουν συνέχεια. ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ. MTN SMS Bundle. Μηνιαία Χρέωση 250 SMS 3.51 500 SMS 5.85 1000 SMS 11.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές και πέφτουν συνέχεια. ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ. MTN SMS Bundle. Μηνιαία Χρέωση 250 SMS 3.51 500 SMS 5.85 1000 SMS 11. Οι τιμές είναι ενδεικτικές και πέφτουν συνέχεια. ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ MTN SMS Bundle Μηνιαία Χρέωση 250 SMS 3.51 500 SMS 5.85 1000 SMS 11.00 Πακέτο Μηνιαίο Τέλος* Χρέωση φωνητικών κλήσεων* Χρέωση ανά λεπτό 8.19

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Εταιρικά Προγράμματα κινητής Τηλεφωνίας. Με διαθέσιμο χρόνο ομιλίας, SMS και internet

Νέα Εταιρικά Προγράμματα κινητής Τηλεφωνίας. Με διαθέσιμο χρόνο ομιλίας, SMS και internet Νέα Εταιρικά Προγράμματα κινητής Τηλεφωνίας Με διαθέσιμο χρόνο ομιλίας, SMS και internet Παροχές Όλοι οι συνεργάτες μπορούν να ενταχθούν στα παρακάτω Εταιρικά προγράμματα Vodafone με τις αντίστοιχες επιδοτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήρθατε στη Cyta Κινητή!

Καλώς ήρθατε στη Cyta Κινητή! Καλώς ήρθατε στη Cyta Κινητή! Σύντομος Οδηγός Νέα εποχή με Cyta Κινητή Η Cyta Κινητή σάς καλωσορίζει και σας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε οφέλη καρτοκινητής σε κινητή συμβολαίου: ευελιξία, ελευθερία,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης Δορυφορικής κάρτας Technisat

Οδηγίες εγκατάστασης Δορυφορικής κάρτας Technisat Οδηγίες εγκατάστασης Δορυφορικής κάρτας Technisat Απαιτήσεις συστήματος IBM συμβατό PC με επεξεργαστή Pentium III 700 MHz ή ανώτερο Τουλάχιστον 256 MB RAM Τουλάχιστον 30 MB ελεύθερος χώρος στον σκληρό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ / ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ

ΤΡΟΠΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ / ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ PLAY NOW Οι παρόντες όροι σε συνδυασμό με την Αίτηση Σύμβαση Σύνδεσης στο Δίκτυο Κινητής Τηλεφωνίας της COSMOTE-ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕ (εφεξής «COSMOTE») του Συνδρομητή και τους «Γενικούς Όρους Παροχής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αναλυτικά, τα χαρακτηριστικά των νέων προγραμμάτων COSMOTE Business Mobile Cost Control Value είναι:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αναλυτικά, τα χαρακτηριστικά των νέων προγραμμάτων COSMOTE Business Mobile Cost Control Value είναι: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 18-04-16 Ανακοινώνεται από 18 Απριλίου 2016, η εμπορική διάθεση των νέων Οικονομικών Επαγγελματικών Προγραμμάτων COSMOTE Business Value 20, 25, 30 και COSMOTE Business προς Όλους 25 & 30. Τα

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R209-Z

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R209-Z Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R209-Z Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα 5 Εφαρμογή Mobile Wi-Fi Web 6 Επισκόπηση εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 29-01-14. Αναλυτικά, τα χαρακτηριστικά των νέων προγραμμάτων COSMOTE BUSINESS COST CONTROL ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ είναι: COSMOTE BUSINESS COST

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 29-01-14. Αναλυτικά, τα χαρακτηριστικά των νέων προγραμμάτων COSMOTE BUSINESS COST CONTROL ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ είναι: COSMOTE BUSINESS COST ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 29-01-14 Ανακοινώνεται από 29 Ιανουαρίου 2014, η εμπορική διάθεση των νέων Οικονομικών Επαγγελματικών Προγραμμάτων BUSINESS COST CONTROL ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 20, 25, 30 και BUSINESS COST CONTROL ΠΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R216-Z

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R216-Z Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R216-Z Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα 5 Εφαρμογή Mobile Wi-Fi Web 6 Επισκόπηση εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

Η επικοινωνία που ταιριάζει στην επιχείρησή σας.

Η επικοινωνία που ταιριάζει στην επιχείρησή σας. Υπηρεσίες Για Επαγγελματίες & Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις Η επικοινωνία που ταιριάζει στην επιχείρησή σας. Easy Business Τηλεφωνικό Κέντρο 2play Επιχειρηματικό H Cyta δίνει όλες τις λύσεις! Cyta 4U Το σταθερό

Διαβάστε περισσότερα

HomeWork. Συµβατότητα µε συσκευές. Ένας δάσκαλος στο σπίτι.

HomeWork. Συµβατότητα µε συσκευές. Ένας δάσκαλος στο σπίτι. HomeWork Ένας δάσκαλος στο σπίτι Συµβατότητα µε συσκευές Το e-homework έχει αναπτυχθεί σε τεχνολογία flash και το εκπαιδευτικό υλικό παρουσιάζεται μέσα από flipping-book. Για να μπορέσετε να δείτε τα μαθήματα

Διαβάστε περισσότερα

Για πρώτη φορά Απόλαυσε τα πάθη σου χωρίς όρια! Επικοινώνησε, δες, μοιράσου ελεύθερα χωρίς να μετράς τα GB

Για πρώτη φορά Απόλαυσε τα πάθη σου χωρίς όρια! Επικοινώνησε, δες, μοιράσου ελεύθερα χωρίς να μετράς τα GB Για πρώτη φορά Απόλαυσε τα πάθη σου χωρίς όρια! Επικοινώνησε, δες, μοιράσου ελεύθερα χωρίς να μετράς τα GB Διευκρινίσεις για συνδρομητές Συμβολαίου & Καρτοπρόγραμμα ΙΔΙΩΤΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Λογαριασμός-

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ / ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ

ΤΡΟΠΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ / ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ PLAY NOW Οι παρόντες όροι σε συνδυασμό με την Αίτηση Σύμβαση Σύνδεσης στο Δίκτυο Κινητής Τηλεφωνίας της COSMOTE-ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕ (εφεξής «COSMOTE») του Συνδρομητή και τους «Γενικούς Όρους Παροχής

Διαβάστε περισσότερα

Νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός Από 01/06/2017

Νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός Από 01/06/2017 Νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός Από 01/06/2017 Νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός Τι αλλάζει από 01/06/2017 «ΠΕΙΤΕ ΑΝΤΙΟ ΣΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΑΓΩΓΗΣ» Καταναλώνεις το πρόγραμμά σου ή μιλάς με εθνικές χρεώσεις όταν ταξιδεύεις

Διαβάστε περισσότερα

Τιµοκατάλογος Εταιρικών Προγραµµάτων και Υπηρεσιών TIM BBest

Τιµοκατάλογος Εταιρικών Προγραµµάτων και Υπηρεσιών TIM BBest Τιµοκατάλογος Εταιρικών Προγραµµάτων και Υπηρεσιών TIM BBest Τα Εταιρικά Οικονοµικά Προγράµµατα TIM BBest Benefit απευθύνονται σε επαγγελµατίες, ατοµικές επιχειρήσεις και εταιρείες, µε ελάχιστο αριθµό

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς

Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς Χρήσης 1 Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς Kαταγράψτε εδώ τους κωδικούς που βρίσκονται στο email ενεργοποίησης της υπηρεσίας που έχετε παραλάβει από την Τράπεζα Πειραιώς. Θα τους χρειαστείτε σε κάθε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Διαχείρισης Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας μέσω της ιστοσελίδας My Cyta

Οδηγός Διαχείρισης Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας μέσω της ιστοσελίδας My Cyta Οδηγός Διαχείρισης Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας μέσω της ιστοσελίδας My Cyta 1. Εισαγωγή 2. Δημιουργία Λογαριασμού πρόσβασης στην ιστοσελίδα My Cyta 3. Διαχείριση των υπηρεσιών 3.1 Προσθήκη αριθμού ευρυζωνικής

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης Microsoft Office365 & OneDrive for Business Πανεπιστημίου Κύπρου

Οδηγός Χρήσης Microsoft Office365 & OneDrive for Business Πανεπιστημίου Κύπρου Οδηγός Χρήσης Microsoft Office365 & OneDrive for Business Πανεπιστημίου Κύπρου Υπηρεσία Πληροφορικών Συστημάτων Τομέας Συστημάτων ΥΠΣ-ΕΔ93 22-10-2015 Περιεχόμενα 1. Office 365... 3 2. Τι περιλαμβάνει το

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές Προμήθειας Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας

Τεχνικές Προδιαγραφές Προμήθειας Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας Τεχνικές Προδιαγραφές Προμήθειας Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας για την ΕΡΤ AE σελ. 1 Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή σκοπός... 3 2 Προϋπολογισμός Έργου... 3 3 Αξιολόγηση προσφορών... 3 3.1 Οικονομική αξιολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

USB Stick HSPA+/3G/2G

USB Stick HSPA+/3G/2G Χαρακτηριστικά: Μετάδοση δεδοµένων µέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας, συµβατότητα µε τις τεχνολογίες: HSPA+/UMTS (3G) 850/1900/2100MHz και EDGE/GPRS/GSM (2G) 850/900/1800/1900 MHz Ταχύτητες: λήψη έως 21.6

Διαβάστε περισσότερα

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 CubisLITE Client Οδηγίες Χρήσεως Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικά 1. Τι είναι ο CubisLITE Server 2. Τι είναι ο

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος Κινητής Προγράμματα Καρτοκινητής Ιούνιος 2019

Τιμοκατάλογος Κινητής Προγράμματα Καρτοκινητής Ιούνιος 2019 Τιμοκατάλογος Κινητής Προγράμματα Καρτοκινητής Ιούνιος 2019 1/7 Καρτοκινητό Vodafone Από 4.6.19 ισχύει αλλαγή στην τιμή των MMS προς εθνικά δίκτυα και μειώνεται από 4 σε 3 μήνες το χρονικό διάστημα μετά

Διαβάστε περισσότερα

USB Stick. USB Stick HSPA/3G/2G. COSMOTE Internet Οn Τhe Go. COSMOTE Internet Οn Τhe Go USB Stick

USB Stick. USB Stick HSPA/3G/2G. COSMOTE Internet Οn Τhe Go. COSMOTE Internet Οn Τhe Go USB Stick Χαρακτηριστικά: Μετάδοση δεδοµένων µέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας, συµβατότητα µε τις τεχνολογίες: HSUPA/HSDPA/UMTS (3G) 850/1900/2100MHz και EDGE/GPRS/GSM (2G) 850/900/1800/1900 MHz Ταχύτητες: HSDPA

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R207

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R207 Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R207 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα 5 Εφαρμογή Mobile Wi-Fi Web 6 Επισκόπηση εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM Εισαγωγή IP001 Sweex USB Internet Phone with Display Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone with Display. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

COSMOTE E220 USB Modem (3G HSDPA 3.6Mbps) Εγχειρίδιο Χρήσης

COSMOTE E220 USB Modem (3G HSDPA 3.6Mbps) Εγχειρίδιο Χρήσης COSMOTE E220 USB Modem (3G HSDPA 3.6Mbps) Εγχειρίδιο Χρήσης i Περιεχόµενα Προετοιµασία Ε220...1 Οδηγός Εγκατάστασης...1 Εισαγωγή στην Εφαρµογή Ε220 Manager...3 Υπηρεσίες Internet...4 SMS...4 Κατάλογος

Διαβάστε περισσότερα

C2 General. Ανώτατο Όριο χρέωσης για Ιδιώτες συνδρομητές

C2 General. Ανώτατο Όριο χρέωσης για Ιδιώτες συνδρομητές Ανώτατο Όριο χρέωσης για Ιδιώτες συνδρομητές Νέα υπηρεσία Ανώτατο Όριο χρέωσης Υπηρεσία: Ανώτατο Όριο Χρέωσης για τις εκτός παγίου χρεώσεις Ο συνδρομητής θα μπορεί να επιλέξει ανώτατο όριο χρέωσης, όπου

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης : Εφαρμογή Vodafone Mobile Broadband

Οδηγός Χρήσης : Εφαρμογή Vodafone Mobile Broadband : Εφαρμογή Vodafone Mobile Broadband Καλώς ήρθατε Στη νέα εφαρμογή διαχείρισης της υπηρεσίας Vodafone Mobile Broadband! Η νέα εφαρμογή διαχείρισης της υπηρεσίας Vodafone Mobile Broadband αποτελεί το κεντρικό

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης Microsoft Office365 & OneDrive for Business Πανεπιστημίου Κύπρου

Οδηγός Χρήσης Microsoft Office365 & OneDrive for Business Πανεπιστημίου Κύπρου Οδηγός Χρήσης Microsoft Office365 & OneDrive for Business Πανεπιστημίου Κύπρου Τομέας Συστημάτων 16-12-2016 Περιεχόμενα 1. Office 365... 3 2. Τι περιλαμβάνει το Office 365 για το ΠΚ... 3 3. Είσοδος στο

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος Κινητής Προγράμματα Καρτοκινητής Ιούνιος 2018

Τιμοκατάλογος Κινητής Προγράμματα Καρτοκινητής Ιούνιος 2018 Τιμοκατάλογος Κινητής Προγράμματα Καρτοκινητής Ιούνιος 2018 1/5 Καρτοκινητό Vodafone Χρεώσεις συνδιαλέξεων Καρτοκινητού Vodafone Πακέτο σύνδεσης καρτοκινητού Vodafone 5 Κάρτες συνδιαλέξεων* 5, 10, 15,

Διαβάστε περισσότερα

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την πολιτική ανανέωσης των συνδέσεων προσωπικού της εταιρίας S&B.

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την πολιτική ανανέωσης των συνδέσεων προσωπικού της εταιρίας S&B. 15 Ιανουαρίου 2013 Υπόψη: Κυρίου Νικολόπουλου Κοιν: Κυρίας Γαβριήλ Προς: S&B ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ ΑΕ Αγαπητοί Συνεργάτες, Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την πολιτική ανανέωσης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Connection Manager

Οδηγός χρήσης Connection Manager Οδηγός χρήσης Connection Manager Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Σχετικά με την εφαρμογή διαχείρισης συνδέσεων 3 Ξεκινώντας 3 Άνοιγμα της εφαρμογής διαχείρισης συνδέσεων 3 Προβολή της τρέχουσας κατάστασης σύνδεσης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ JustAlert SPOTIT. Οδηγίες για την εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ JustAlert SPOTIT. Οδηγίες για την εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ JustAlert SPOTIT Συγχαρητήρια για την επιλογή σας να προμηθευτείτε την υπηρεσία JustAlert SPOTIT Μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, θα έχετε δωρεάν πρόσβαση στην προσωπική σας σελίδα

Διαβάστε περισσότερα

Νέα εποχή με περισσότερα data

Νέα εποχή με περισσότερα data Νέα εποχή με περισσότερα data & Καλύπτουμε την ανάγκη όλων των συνδρομητών μας για περισσότερα data! Νέα προγράμματα Vodafone RED & Vodafone προς Όλους με περισσότερα Data για ξέγνοιαστο σερφάρισμα! 2

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόµενα 1. Εγκατάσταση 2. Εισαγωγή 3. Σύνδεση 4. Ρυθµίσεις 2.1 Περιοχή εργασιών και πλοήγησης 2.2 Περιοχή απεικόνισης "Λεπτοµέρειες" 2.3 Περιοχή απεικόνισης "Στατιστικά" 4.1 Προφίλ 4.2 ίκτυο 4.2.1

Διαβάστε περισσότερα

GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal

GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε το σύστημα εντοπισμού / παρακολούθησης πορείας Trakky Personal. Ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες στον τομέα του επιτρέποντάς σας να εντοπίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Vodafone Καρτοπρόγραμμα Extra Talk 4

Νέο Vodafone Καρτοπρόγραμμα Extra Talk 4 Νέο Vodafone Καρτοπρόγραμμα Extra Talk 4 Νέο Vodafone Καρτοπρόγραμμα Extra Talk 4 Το νέο Vodafone Καρτοπρόγραμμα Extra Talk 4 απευθύνεται: ΜΟΝΟ σε συνδρομητές Καρτοκινητής που θέλουν να μετατρέψουν το

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband USB Stick. Σχεδιάστηκε για τη Vodafone

Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband USB Stick. Σχεδιάστηκε για τη Vodafone Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband USB Stick Σχεδιάστηκε για τη Vodafone Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 2 3 4 5 Καλώς ήρθατε Εγκατάσταση του USB Stick Εκκίνηση εφαρμογής Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1 Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1. Πατήστε το Πλήκτρο Κεντρικής Σελίδας > > Επαφές. 2. Πατήστε το Πλήκτρο Μενού > Εισαγωγή / Εξαγωγή > Εισαγωγή από κάρτα SIM. Η συσκευή σας ZTE-RACER θα διαβάσει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Περιεχόμενα πακέτου Ξεκινώντας Περιγραφή συσκευής Εισαγωγή κάρτας SIM & MicroSD Συνδέσεις 3G και Wi-Fi Το περιβάλλον Android Εργασία με το Android Επίλυση προβλημάτων για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

Business Roaming Promise

Business Roaming Promise Business Roaming Promise Μια νέα εποχή ξεκινάει για τους επαγγελματίες και τα ταξίδια τους στην Ευρώπη! Όπου κι αν ταξιδεύεις στην Ευρώπη, με το Vodafone Business Roaming εμείς φροντίζουμε να είσαι πάντα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Ζωντανών Μεταδόσεων Υπηρεσιών Βίντεο. Πανεπιστημίου Κρήτης. Εγχειρίδιο τεχνικού μετάδοσης

Εγχειρίδιο Ζωντανών Μεταδόσεων Υπηρεσιών Βίντεο. Πανεπιστημίου Κρήτης. Εγχειρίδιο τεχνικού μετάδοσης Εγχειρίδιο Ζωντανών Μεταδόσεων Υπηρεσιών Βίντεο Πανεπιστημίου Κρήτης Εγχειρίδιο τεχνικού μετάδοσης Περιεχόμενα 1. ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ... 3 1.1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 1.2. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ, ΑΙΤΗΜΑ...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14 Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14 Περιεχόμενα συσκευασίας 1 Εισαγωγή στο υλικό Εξωτερική περιγραφή ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μοντέλο

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Connect USB Stick. Σχεδιάστηκε για τη Vodafone

Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Connect USB Stick. Σχεδιάστηκε για τη Vodafone Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Connect USB Stick Σχεδιάστηκε για τη Vodafone Καλωσορίσατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Ρύθμιση του USB Stick 3 Εκκίνηση λογισμικού 4 Γενική επισκόπηση

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή. παρουσίαση των προϊόντων με το ipad. παρουσίαση προϊόντων με φωτογραφικό υλικό

Περιγραφή. παρουσίαση των προϊόντων με το ipad. παρουσίαση προϊόντων με φωτογραφικό υλικό ΓΙΑ ΠΩΛΗΤΕΣ Περιγραφή Εφαρμογή παρουσίασης προϊόντων και ηλεκτρονικής λήψης παραγγελιών. Συνδυάζοντας την τεχνολογία του ipad της Apple με τις ορθές πρακτικές marketing, πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΟΡΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

ΑΓΟΡΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΓΟΡΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Τι πρέπει να προσέξετε 210 6007686 www.safeline.gr Γραμμή βοηθείας Ενημέρωση-Επαγρύπνηση Γραμμή παράνομου περιεχομένου Οι εφαρμογές Μια από τις πλέον αγαπημένες ενασχολήσεις των

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. 1bank Internet Banking για Εταιρικούς Συνδρομητές

Εγχειρίδιο Χρήσης. 1bank Internet Banking για Εταιρικούς Συνδρομητές Εγχειρίδιο Χρήσης 1bank Internet Banking για Εταιρικούς Συνδρομητές 1bank Πίνακας Περιεχομένων Τα κανάλια της 1bank... 3 Αίτηση... 3 Πληροφορίες Λογαριασμών... 4 Λογαριασμοί > Υπόλοιπα... 4 Λογαριασμοί

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ / ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤOY ΠΑΚΕΤOY

ΤΡΟΠΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ / ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤOY ΠΑΚΕΤOY SOCIAL NOW Οι παρόντες όροι σε συνδυασμό με την Αίτηση Σύμβαση Σύνδεσης στο Δίκτυο Κινητής Τηλεφωνίας της COSMOTE-ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕ (εφεξής «COSMOTE») του Συνδρομητή και τους «Γενικούς Όρους Παροχής

Διαβάστε περισσότερα

Νέα προγράμματα κινητής ΓΕΣ. Μάιος 2018

Νέα προγράμματα κινητής ΓΕΣ. Μάιος 2018 Νέα προγράμματα κινητής ΓΕΣ Μάιος 2018 Νέα προγράμματα συμβολαίων κινητής αποκλειστικά για ΓΕΣ Χρέωση εκτός παγίου GES Plus 1 Ομιλίας SMS (προς εθνικά δίκτυα) SMS (προς διεθνή δίκτυα) Mobile Internet 0,0025

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Skype Μαθησιακά Αποτελέσματα

Εφαρμογή Skype Μαθησιακά Αποτελέσματα ΕΦΑΡΜΟΓΗ SKYPE Εφαρμογή Skype Μαθησιακά Αποτελέσματα Κατανόηση της εφαρμογής Skype και της χρησιμότητάς του. Εφαρμογή στην καθημερινότητά μας. Να κάνουμε δωρεάν κλήσεις εσωτερικού και εξωτερικού. Να δεχόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΑΕΡΟΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΥΠΟΥ e-voucher

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΑΕΡΟΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΥΠΟΥ e-voucher ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΑΕΡΟΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΥΠΟΥ e-voucher ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΓΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ Version 1.0.1.0 Δορυλαίου 10-12, Αθήνα 115 21 Tel: +30 210 3388888, Fax: +30 210 3388883 web: http://www.netlink.gr

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband USB Stick. Σχεδιάστηκε για τη Vodafone

Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband USB Stick. Σχεδιάστηκε για τη Vodafone Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband USB Stick Σχεδιάστηκε για τη Vodafone Καλωσορίσατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Ρύθμιση του USB Stick 3 Εκκίνηση λογισμικού 4 Γενική

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές BT210 - Sweex Bluetooth 2.0 Class I Adapter USB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex Bluetooth 2.0 Adapter. Με αυτό τον προσαρμογέα μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα σε μια άλλη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone Εισαγωγή IP002 Sweex USB Internet Phone Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις μέσω Διαδικτύου. Για

Διαβάστε περισσότερα

Νέα προγράμματα κινητής ΓΕΣ. Ιούλιος 2019

Νέα προγράμματα κινητής ΓΕΣ. Ιούλιος 2019 Νέα προγράμματα κινητής ΓΕΣ Ιούλιος 2019 Νέα προγράμματα συμβολαίων κινητής αποκλειστικά για ΓΕΣ Χρέωση εκτός παγίου GES Plus 1 Ομιλίας SMS (προς εθνικά δίκτυα) SMS (προς διεθνή δίκτυα) Mobile Internet

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης. mtntv.com.cy

Οδηγός Χρήσης. mtntv.com.cy Οδηγός Χρήσης mtntv.com.cy ΜΤΝ TV Λειτουργίες με μια Ματιά. Η MTN ΤV σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο της τηλεοπτικής σου εμπειρίας αφού προσφέρει μοναδικές διαδραστικές υπηρεσίες όπως: Record (μέχρι και 20

Διαβάστε περισσότερα

Η Εγγραφή στο Paypal βήμα προς βήμα.

Η Εγγραφή στο Paypal βήμα προς βήμα. Η Εγγραφή στο Paypal βήμα προς βήμα. Η εγγραφή στο paypal είναι εύκολη και δωρεάν. Η διαδικασία εγγραφής περιλαμβάνει μερικά απλά βήματα. Βήμα 1: Πατήστε το πλήκτρο Sign up Επιλέξτε το τύπο του λογαριασμού

Διαβάστε περισσότερα

Μέρος 1: Δημιουργία Λογαριασμού στην Ιστοσελίδα MyCyta (Αν έχεις συνδεθεί στην ιστοσελίδα My Cyta προχώρησε στο Μέρος 2 στην επόμενη σελίδα)

Μέρος 1: Δημιουργία Λογαριασμού στην Ιστοσελίδα MyCyta (Αν έχεις συνδεθεί στην ιστοσελίδα My Cyta προχώρησε στο Μέρος 2 στην επόμενη σελίδα) Σύνδεση στην ιστοσελίδα My Cyta και εγκατάσταση CytaCommunicator στον υπολογιστή Μέρος 1: Δημιουργία Λογαριασμού στην Ιστοσελίδα MyCyta (Αν έχεις συνδεθεί στην ιστοσελίδα My Cyta προχώρησε στο Μέρος 2

Διαβάστε περισσότερα

Επίλεξε το Πρόγραμμα που θες. 2play. 2play. 2play. 2play. 2play. 2play. 2play. 2play. 3play

Επίλεξε το Πρόγραμμα που θες. 2play. 2play. 2play. 2play. 2play. 2play. 2play. 2play. 3play Επίλεξε το Πρόγραμμα που θες Υπηρεσία Πρόγραμμα Σταθερής & Internet ή/και Τηλεόρασης Διάρκεια Συμβολαίου (σε μήνες) Μηνιαίο Πάγιο Μηνιαίο Πάγιο με VDSL VDSL 3play Πρόγραμμα Χρόνου Ομιλίας της επιλογής

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ&ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ&ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ&ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Περιγραφή Εφαρμογή διαχείρισης των σχέσεων με πελάτες- Customer Relationship Management (CRM) Οι επιχειρήσεις και τα επαγγέλματα στον σύγχρονο κόσμο υπάρχουν εφόσον υπάρχουν

Διαβάστε περισσότερα

Σύστηµα Μικροπληρωµών στο Internet Περίπτωση: Χρυσή Ευκαιρία. Βίλλιαµ ράκος ιευθύνων Σύµβουλος IS Impact

Σύστηµα Μικροπληρωµών στο Internet Περίπτωση: Χρυσή Ευκαιρία. Βίλλιαµ ράκος ιευθύνων Σύµβουλος IS Impact Σύστηµα Μικροπληρωµών στο Internet Περίπτωση: Χρυσή Ευκαιρία Βίλλιαµ ράκος ιευθύνων Σύµβουλος IS Impact 1 Ταξινοµηµένες αγγελίες διαιρούνται σε 13 µεγάλες κατηγορίες 2 Ακίνητη περιουσία Αναζήτηση : Βήµα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD για εξωτερικούς χώρους v3.14

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD για εξωτερικούς χώρους v3.14 Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD για εξωτερικούς χώρους v3.14 Περιεχόμενα συσκευασίας 1 Εισαγωγή στο υλικό Εξωτερική περιγραφή ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μοντέλο Κεραία PoE Alarm

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ GPRS 1. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GOOGLE EARTH

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ GPRS 1. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GOOGLE EARTH Αχαρναί 20.7.09 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ GPRS 1. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GOOGLE EARTH Για τη σωστή λειτουργία του προγράμματος πρέπει να έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας το λογισμικό χαρτογράφησης

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Υπηρεσία My Home e-bill. Νέες δυνατότητες και αλλαγές στην διαδικασία ηλεκτρονικού λογαριασμού σταθερής My Home e-bill

Νέα Υπηρεσία My Home e-bill. Νέες δυνατότητες και αλλαγές στην διαδικασία ηλεκτρονικού λογαριασμού σταθερής My Home e-bill Νέα Υπηρεσία My Home e-bill Νέες δυνατότητες και αλλαγές στην διαδικασία ηλεκτρονικού λογαριασμού σταθερής My Home e-bill Τι ίσχυε μέχρι σήμερα H αποστολή ηλεκτρονικού λογαριασμού ήταν συνδεδεμένη με την

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Κ20

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Κ20 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Κ20 Ξεκινώντας την συσκευή Απαιτείται κάρτα SIM 2. Το GPS χρησιμοποιείται μόνο σε εξωτερικούς χώρους για τη σύνδεση με δορυφόρους GPS, εάν η συσκευή βρίσκεται σε εσωτερικό χώρο

Διαβάστε περισσότερα

What s App? Apps for People! Άρης Παρασκευόπουλος Mobile Data, Handsets & VAS marketing senior manager

What s App? Apps for People! Άρης Παρασκευόπουλος Mobile Data, Handsets & VAS marketing senior manager What s App? Apps for People! Άρης Παρασκευόπουλος Mobile Data, Handsets & VAS marketing senior manager Περιεχόμενα: Apps / Smartphones / Mobile Internet Παγκόσμια αγορά Ελληνική αγορά Στρατηγική WIND To

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Οδηγός Χρήσης Εργαστηρίων Η/Υ Προπτυχιακών Φοιτητών και Βασικές Υπηρεσίες που Παρέχονται από την Υπηρεσία Πληροφορικής & Επικοινωνιών Σάμου Υπηρεσία Πληροφορικής

Διαβάστε περισσότερα

ADB P.RG A4201G. 2play Internet & Σταθερή 1play Internet

ADB P.RG A4201G. 2play Internet & Σταθερή 1play Internet ADB P.RG A4201G 2play Internet & Σταθερή 1play Internet Καλώς όρισες στη Cyta! Ευχαριστούμε που επέλεξες τις υπηρεσίες μας. Ακολούθησε τον οδηγό βήμα-βήμα και σύντομα θα νιώσεις την ελευθερία της επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

COSMOTE BUSINESS ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ με Internet

COSMOTE BUSINESS ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ με Internet Ανακοινώνεται ότι από 22/04/2013 παύει η εμπορική των ακόλουθων Επαγγελματικών Οικονομικών Προγραμμάτων συμβολαίου: «Απεριόριστα με Internet 25,35,45,65,95,150», «με δωρεάν χρόνο ομιλίας 200, 500, 700,

Διαβάστε περισσότερα

A box filled with epic moments

A box filled with epic moments A box filled with epic moments υπηρεσία τηλεόρασης www.epic.com.cy υπηρεσία τηλεόρασης Λειτουργίες με μια ματιά. Η Υπηρεσία Τηλεόρασης της epic σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο της τηλεοπτικής σου εμπειρίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ηµιουργίας Εξετάσεων Adobe Περιεχόµενα:

Οδηγός ηµιουργίας Εξετάσεων Adobe Περιεχόµενα: Οδηγός ηµιουργίας Εξετάσεων Adobe Περιεχόµενα: 1. ιαδικασία δηµιουργίας Ηλεκτρονικών εξετάσεων Adobe...2 2. ηµιουργία Συντόµευσης Ηλεκτρονικών Εξετάσεων Adobe...2 2.1 Login µε δικαιώµατα διαχειριστή....2

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. USB 2.0 Adaptor. για συσκευές SATA ή IDE 2.5-ιντσών / 3.5-ιντσών / 5.25-ιντσών

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. USB 2.0 Adaptor. για συσκευές SATA ή IDE 2.5-ιντσών / 3.5-ιντσών / 5.25-ιντσών ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ USB 2.0 Adaptor για συσκευές SATA ή IDE 2.5-ιντσών / 3.5-ιντσών / 5.25-ιντσών ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Επιτρέπει σύνδεση στο PC συσκευών που διαθέτουν υποδοχές SATA/ IDE μέσω USB2.0

Διαβάστε περισσότερα

Αν παρ όλα αυτά αντιμετωπίζετε πρόβλημα, επικοινωνήστε με το Κέντρο Δικτύου της ΑΣΠΑΙΤΕ Τηλ 210 2896709, 210 2896722, 210 2896721, noc@aspete.

Αν παρ όλα αυτά αντιμετωπίζετε πρόβλημα, επικοινωνήστε με το Κέντρο Δικτύου της ΑΣΠΑΙΤΕ Τηλ 210 2896709, 210 2896722, 210 2896721, noc@aspete. H υπηρεσία VPN προσφέρει τη δυνατότητα σε χρήστες της ΑΣΠΑΙΤΕ που συνδέονται στο Internet από άλλους φορείς (πχ ISP, άλλα ιδρύματα, κτλ) να αποκτούν ασφαλή πρόσβαση στο δίκτυο και στις υπηρεσίες της Σχολής.

Διαβάστε περισσότερα

To GT30 είναι μια μικρή συσκευή εντοπισμού θέσης με ενσωματωμένο GPS και GSM/GPRS.

To GT30 είναι μια μικρή συσκευή εντοπισμού θέσης με ενσωματωμένο GPS και GSM/GPRS. 1 Εισαγωγή To GT30 είναι μια μικρή συσκευή εντοπισμού θέσης με ενσωματωμένο GPS και GSM/GPRS. Υπολογίζει τις ακριβείς συντεταγμένες που βρίσκεται μέσω του GPS, και τις αποστέλλει μέσω SMS ή GPRS. Μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Προβολέας DLP. Εγχειρίδιο Πολυμέσων

Προβολέας DLP. Εγχειρίδιο Πολυμέσων Προβολέας DLP Εγχειρίδιο Πολυμέσων ΑΡΧΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Προετοιμασία για λειτουργίες πολυμέσων Βήμα 1: Εγκατάσταση dongle USB Wi-Fi Για να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη προβολή ασύρματης συσκευής HDcast

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Newsletter

Vodafone Business Newsletter Vodafone Business Newsletter Δεκέμβριος 2007 Νέα Προγράμματα Vodafone Mobile Broadband Συσκευές για επαγγελματίες Προγράμματα Περιαγωγής ATM Applications Vodafone Navigator Αγαπητέ συνεργάτη, Στο Χριστουγεννιάτικο

Διαβάστε περισσότερα

500MB 3 1GB 5. Summer is ON όλο το καλοκαίρι και με το Control+!

500MB 3 1GB 5. Summer is ON όλο το καλοκαίρι και με το Control+! Summer is ON όλο το καλοκαίρι και με το Control+! Φέτος το καλοκαίρι όλοι οι συνδρομητές Συμβολαίου & Καρτοπρογράμματος, Ιδιώτες και Επαγγελματίες έχουν ακόμα περισσότερο Έλεγχο χρήσης στο Mobile Internet

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή. Γράψτε χειρόγραφα πάνω στο ipad. Πάρτε το Ιατρείο σας μαζί σας. Άμεση πρόσβαση σε όλο το ιστορικό του ασθενή

Περιγραφή. Γράψτε χειρόγραφα πάνω στο ipad. Πάρτε το Ιατρείο σας μαζί σας. Άμεση πρόσβαση σε όλο το ιστορικό του ασθενή ΓΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥΣ Περιγραφή identist: Λογισμικό διαχείρισης ασθενών και οδοντιατρείου για χρήση από PC, LAPTOP, ipad & iphone. Το identist μαζί με το ipad της Apple σας επιτρέπει να έχετε όλα τα στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

TABLETS. *Αφορά πωλήσεις σε τεμάχια το πρώτο εξάμηνο του 2014

TABLETS. *Αφορά πωλήσεις σε τεμάχια το πρώτο εξάμηνο του 2014 TABLETS * *Αφορά πωλήσεις σε τεμάχια το πρώτο εξάμηνο του 2014 Για 1η φορά στον κλάδο της τεχνολογίας, ένα ελληνικό brand, ξεπέρασε σε πωλήσεις διεθνείς κολοσσούς No1 BRAND ΣΤΑ TABLETS Δες τι κρύβεται

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Mobile Broadband

Vodafone Mobile Broadband Βήµα Βήµα Εγκατάσταση λογισµικού Vodafone Mobile Broadband έκδοση 10.2 Ιούλιος 2011 Σηµαντική σηµείωση Προσοχή! Οι νεότεροι εξοπλισµοί (USB modem) περιλαµβάνουν την εφαρµογή 10.x (στηνσύντοµηέκδοση- lite

Διαβάστε περισσότερα

No1 ADSL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ασύρµατο Router ADSL2+ T&W matr-x 4Ew

No1 ADSL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ασύρµατο Router ADSL2+ T&W matr-x 4Ew No1 ADSL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ασύρµατο Router ADSL2+ T&W matr-x 4Ew T&W matr-x 4Ew ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 1 Ασύρµατο ADSL2+ Router 1 Καλώδιο Ethernet RJ45 2 Τηλεφωνικά Καλώδια RJ11

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Ζωντανών Μεταδόσεων Εξελιγμένων Υπηρεσιών Βίντεο Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου Εγχειρίδιο τεχνικού μετάδοσης

Εγχειρίδιο Ζωντανών Μεταδόσεων Εξελιγμένων Υπηρεσιών Βίντεο Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου Εγχειρίδιο τεχνικού μετάδοσης Πανεπιστήμιο Κρήτης Εγχειρίδιο Ζωντανών Μεταδόσεων Εξελιγμένων Υπηρεσιών Βίντεο Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου Εγχειρίδιο τεχνικού μετάδοσης Πανεπιστήμιο Κρήτης Περιεχόμενα 1. ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ... 3 1.1.

Διαβάστε περισσότερα

Προς το παρόν η υπηρεσία διατίθεται μόνο για συσκευές Android που πληρούν τις προδιαγραφές.

Προς το παρόν η υπηρεσία διατίθεται μόνο για συσκευές Android που πληρούν τις προδιαγραφές. BoC Wallet - Συχνές ερωτήσεις ΓΕΝΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΕΝΙΚΑ: 1. Τι είναι το BoC Wallet app; Το BoC Wallet app είναι η νέα πρωτοποριακή εφαρμογή ανέπαφων συναλλαγών, με την οποία μπορείτε να

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης V3.0

Εγχειρίδιο Χρήσης V3.0 ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ Εγχειρίδιο Χρήσης V3.0 Πίνακας Περιεχομένων: 1. Σύνδεση με την συσκευή 3 1.1 Σύνδεση μέσω Wi-Fi Direct.... 3 1.2 Ενσύρματη σύνδεση (LAN) 3 1.3 Ασύρματη σύνδεση (WiFi).

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Broadband USB Stick Κ4607-Ζ. Σχεδιάστηκε από τη Vodafone

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Broadband USB Stick Κ4607-Ζ. Σχεδιάστηκε από τη Vodafone Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Broadband USB Stick Κ4607-Ζ Σχεδιάστηκε από τη Vodafone Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Εγκατάσταση του USB Stick 4 Windows 7, Windows

Διαβάστε περισσότερα

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr Συσκευή καταγραφής εικόνας DVR-422 Οδηγίες χρήσης 1 Χειριστήρια και µέρη της συσκευής Ενδεικτικό φόρτισης Ενδεικτικό λειτουργίας Οθόνη Έναρξη λειτουργίας Ακροδέκτης τροφοδοσίας Κουµπί ΟΚ Κουµπί Μενού Μικρόφωνο

Διαβάστε περισσότερα

Interfox.gr. Κωδικοποίηση Κάμερας

Interfox.gr. Κωδικοποίηση Κάμερας Κωδικοποίηση Κάμερας 1. Κατεβάζουμε την εφαρμογή yoosee από το App store (IOS) ή από την σελίδα www.yoosee.co (Android) 2. Κάνουμε register με χρήση του e-mail μας και με εναν κωδικό. Θα εμφανιστεί μήνυμα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Συνδέσεις Wi-Fi με τον Εκτυπωτή Σύνδεση με έναν υπολογιστή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση με ένα υπολογιστή απευθείας Σύνδεση με μια έξυπνη συσκευή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα