Σχετικά με την πολιτική απορρήτου της Healthscope

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Σχετικά με την πολιτική απορρήτου της Healthscope"

Transcript

1 Πολιτική Απορρήτου

2 Το Αυστραλιανό παράρτημα του Ομίλου Healthscope (Healthscope) υποχρεούται να συμμορφώνεται με τον Νόμο περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του 1988 (Κοινοπολιτεία των Εθνών) και να χειρίζεται προσωπικές πληροφορίες (περιλαμβανομένων των ιατρικών πληροφοριών) που συλλέγει και τηρεί σύμφωνα με τις Αυστραλιανές Αρχές περί Απορρήτου (APPs) που περιέχονται στον Νόμο περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Επίσης, η Healthscope πρέπει να χειρίζεται τις πληροφορίες για την υγεία που συλλέγει και τηρεί σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους του κράτους και της επικράτειας για τα αρχεία υγείας. Η Healthscope δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών πληροφοριών και των πληροφοριών υγείας σύμφωνα με αυτούς τους νόμους για την προστασία προσωπικών δεδομένων όταν παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μέσω των ιδιωτικών νοσοκομείων, των ιατρικών κέντρων των υπηρεσιών συλλογής παθολογικού υλικού που λειτουργεί και διαχειρίζεται. Σχετικά με την πολιτική απορρήτου της Healthscope Η παρούσα πολιτική απορρήτου εξηγεί πως συλλέγουμε, τηρούμε, χρησιμοποιούμε, κοινοποιούμε, διασφαλίζουμε και διαχειριζόμαστε με άλλο τρόπο τις προσωπικές πληροφορίες, περιλαμβανομένων των πληροφοριών υγείας των ασθενών που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας. Περιγράφει τα είδη πληροφοριών που συλλέγουμε και τηρούμε και τον λόγο που το κάνουμε αυτό, πώς να έχετε πρόσβαση και να διορθώσετε τις πληροφορίες και πώς να υποβάλετε μια καταγγελία σχετικά με το απόρρητο. Τι είναι προσωπικές πληροφορίες; Προσωπικές πληροφορίες είναι πληροφορίες ή γνωμάτευση σχετικά με ένα ταυτοποιημένο άτομο ή άτομο η ταυτότητα του οποίου μπορεί να εξακριβωθεί ευλόγως, είτε αυτές οι πληροφορίες ή γνωμάτευση είναι ακριβείς είτε όχι και είτε οι πληροφορίες ή η γνωμάτευση έχουν καταγραφεί σε υλική μορφή είτε όχι. Οι ευαίσθητες πληροφορίες είναι είδος προσωπικών πληροφοριών στις οποίες οι νόμοι περί απορρήτου παρέχουν υψηλότερο επίπεδο προστασίας. Περιέχουν πληροφορίες υγείας, γενετικές και βιομετρικές πληροφορίες, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τη φυλετική ή την εθνική προέλευση, πολιτικές απόψεις, συμμετοχή σε πολιτικές, επαγγελματικές ή εμπορικές ενώσεις ή συνδικάτα, θρησκευτικές πεποιθήσεις, σεξουαλικό προσανατολισμό ή πρακτικές και ποινικό μητρώο. Οι αναφορές στην παρούσα πολιτική σε προσωπικές πληροφορίες περιλαμβάνουν τις ευαίσθητες πληροφορίες.

3 Μπορείτε να συναλλάσσεστε μαζί μας ανώνυμα; Όπου είναι νόμιμο και εφαρμόσιμο, οι άνθρωποι μπορούν να συναλλάσσονται μαζί μας ανώνυμα ή να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο (π.χ., όταν κάνουν γενικές ερωτήσεις για τις υπηρεσίες μας). Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις, όταν συναλλάσσεστε μαζί μας, πρέπει να εξακριβώσουμε την ταυτότητά σας για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, αλλά και για να απαντήσουμε στις καταγγελίες σας. Εάν δεν λάβουμε καθόλου όλες τις προσωπικές πληροφορίες που ζητάμε, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τα παραπάνω. Ποιες προσωπικές πληροφορίες συλλέγουμε και τηρούμε; Οι πληροφορίες που συλλέγουμε εξαρτώνται από την ταυτότητα του ατόμου, για παράδειγμα, εάν πρόκειται για ασθενή που έχει εισαχθεί σε ένα από τα νοσοκομεία μας ή προσέρχεται σε ένα από τα ιατρικά μας κέντρα ή τις υπηρεσίες συλλογής παθολογικού υλικού, ή πρόκειται για πάροχο υπηρεσίας υγείας, συγγενή, κηδεμόνα ή άλλο υπεύθυνο άτομο, άτομο για επικοινωνία σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ή άτομο υπεύθυνο για την πληρωμή λογαριασμού και μπορεί να περιλαμβάνουν: όνομα, διεύθυνση (ταχυδρομική ή ηλεκτρονική) και τηλεφωνικούς αριθμούς φύλο ημερομηνία γέννησης οικογενειακή κατάσταση επάγγελμα θρησκεία χώρα γέννησης φυλετική κατάσταση εγγύτεροι συγγενείς πληροφορίες πληρωμής, όπως στοιχεία πιστωτικής κάρτας βασικές πληροφορίες για τον φορέα υγείας και την ασφάλεια υγείας αποζημίωση εργάτη ή άλλα στοιχεία ασφαλιστικών απαιτήσεων στοιχεία Medicare στοιχεία εκπτωτικής κάρτας ιατρικό ιστορικό και άλλες πληροφορίες υγείας που μας παρέχονται ή συλλέγουμε κατά την παροχή των υπηρεσιών μας άλλα στοιχεία που μας παρέχει ένα άτομο όταν γίνεται εισαγωγή ή έξοδός του από ένα από τα νοσοκομεία μας στοιχεία επαγγέλματος εάν το άτομο είναι γενικός ιατρός, και άλλες πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο νόμος της Αυστραλίας μας υποχρεώνει να συλλέγουμε ορισμένες από αυτές τις πληροφορίες, όπως τα στοιχεία Medicare.

4 Πώς συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες; Θα συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες απευθείας από το εν λόγω άτομο, όπου αυτό είναι εύλογα εφικτό. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν το άτομο συμπληρώνει έγγραφα εισαγωγής, αίτηση ασφάλισης υγείας, όταν παρέχει πληροφορίες μέσω τηλεφώνου, όταν νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Healthscope ή προσέρχεται σε ιατρικό κέντρο ή υπηρεσία συλλογής παθολογικού υλικού της Healthscope ή υποβάλει αίτηση για εργασία στον όμιλό μας. Ωστόσο, ανάλογα από την ταυτότητα του ατόμου, ενδέχεται επίσης να συλλέγουμε τις προσωπικές τους πληροφορίες από τρίτα μέρη, όπως: υπεύθυνο άτομο ή εκπρόσωπος (π.χ., κηδεμόνας) πάροχος υπηρεσιών υγείας του ατόμου, περιλαμβανομένου του ειδικού ιατρού επαγγελματίας υγείας που έχει περιθάλψει το άτομο ασφαλιστής υγείας ή άλλος ασφαλιστής του ατόμου η οικογένεια ενός ατόμου άτομο το οποίο εισάγεται σε νοσοκομείο (π.χ. του ζητάμε να μας παρέχει στοιχεία επικοινωνίας σε περίπτωση ανάγκης) συστάσεις εργασίας άλλες πηγές όπου είναι απαραίτητο να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας (π.χ. παθολογικά εργαστήρια) ή για να αξιολογήσουμε υποψήφιους για εργασία (π.χ. αστυνομικοί έλεγχοι). Συλλέγουμε ευαίσθητες πληροφορίες για ένα άτομο, είτε απευθείας είτε από τρίτο μέρος, με τη συναίνεση του ατόμου (η οποία μπορεί να είναι σιωπηρή ή ρητή, ανάλογα από τις περιπτώσεις). Για ποιους σκοπούς χρησιμοποιούμε και κοινοποιούμε προσωπικές πληροφορίες; Η Healthscope χρησιμοποιεί τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγει και τηρεί για: να αξιολογήσει και να κατανοήσει τις ιατρικές και άλλες ανάγκες των ατόμων προκειμένου να τους παρέχει τις κατάλληλες υπηρεσίες και συμβουλές, περιλαμβανομένων εκείνων για εισαγωγή και εξαγωγή από τα νοσοκομεία μας ή για θεραπεία σε οποιοδήποτε ίδρυμα της Healthscope να διασφαλίσει τη συνέχεια της φροντίδας των ατόμων που νοσηλεύονται στις να επικοινωνεί με άτομα για να απαντά στις ερωτήσεις τους, να τους παρακολουθεί, σε περίπτωση ανάγκης, για εξουσιοδότηση σε σχέση με οποιεσδήποτε υπηρεσίες να επιτρέπει την παροχή εκπαίδευσης και κατάρτισης σε σπουδαστές των επαγγελμάτων υγείας να προσφέρει, διαχειρίζεται, επιβλέπει και βελτιώνει αποτελεσματικά τις υπηρεσίες μας να χρηματοδοτεί, σχεδιάζει, αξιολογεί και να χειρίζεται τις καταγγελίες

5 να επικοινωνεί με διάφορα μέσα με άτομα σχετικά με τις υπηρεσίες, τις εκδηλώσεις, τις προσφορές και τις επιλογές που διατίθενται από τα νοσοκομεία μας και άλλες εγκαταστάσεις να χρεώνει, να τιμολογεί, να επεξεργάζεται ασφαλιστικές απαιτήσεις και να συλλέγει χρέη να αξιολογεί αιτήσεις εργασίας να εξακριβώνει την ταυτότητα ενός ατόμου να εξασφαλίζει την υγεία και την ασφάλεια του προσωπικού μας και των ατόμων που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας ή προσέρχονται στις εγκαταστάσεις μας να συμμορφώνεται με τις δραστηριότητες διασφάλισης ποιότητας ή κλινικού ελέγχου να αναλαμβάνει δραστηριότητες διαπίστευσης να παρέχει χρηματοδότηση της ασφάλισης υγείας να απαντά σε σχόλια να ρυθμίζει συμφωνητικά κάλυψης αποζημίωσης και υποβολή εκθέσεων να προετοιμάζει την υπεράσπιση σε αναμενόμενες ή υπάρχουσες δικαστικές διαδικασίες να αναλαμβάνει έρευνα και συλλογή ή να αναλύει στατιστικά δεδομένα που σχετίζονται με τη δημόσια υγεία και ασφάλεια να διεξάγει έρευνα για την εμπειρία των ασθενών με στόχο την αξιολόγηση και τη βελτίωση των υπηρεσιών, και να διευκολύνει τις εγκαταστάσεις μας και τους παρόχους υπηρεσιών να συμμορφώνονται με τις νομικές και κανονιστικές του υποχρεώσεις τους. Επίσης, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε προσωπικές πληροφορίες σε περιπτώσεις όπου αυτό απαιτείται ή επιτρέπεται από την αυστραλιανή νομοθεσία ή όταν έχουμε συναίνεση του ατόμου ή του εκπροσώπου του. Πώς να εξαιρεθείτε από το άμεσο μάρκετινγκ; Θα χρησιμοποιήσουμε προσωπικές πληροφορίες για άμεσο μάρκετινγκ και προωθητικές ενέργειες μόνο με τη ρητή συναίνεση του ατόμου. Όλες οι επικοινωνίες άμεσου μάρκετινγκ θα περιλαμβάνουν την επιλογή του ατόμου να εξαιρείται να λαμβάνει επικοινωνίες άμεσου μάρκετινγκ. Τα άτομα μπορούν να εξαιρεθούν οποιαδήποτε στιγμή.

6 Σε ποιον κοινοποιούμε προσωπικές πληροφορίες; Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τις προσωπικές πληροφορίες ενός ατόμου στα ακόλουθα τρίτα μέρη για τους παρακάτω σκοπούς: σε άλλους παρόχους υπηρεσιών υγείας που εμπλέκονται στις θεραπευτικές ή διαγνωστικές υπηρεσίες του ατόμου σε ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες (ορισμένες από αυτές βρίσκονται στο εξωτερικό) και άλλους παρόχους ασφάλειας σε σπουδαστές επαγγελμάτων υγείας που πραγματοποιούν την πρακτική τους, αλλά όχι όταν ένα άτομο έχει επιλέξει να εξαιρεθεί από τις δραστηριότητες εκπαίδευσης σπουδαστών σε υπεύθυνο άτομο (π.χ. γονέας, κηδεμόνας, σύζυγος) όταν το άτομο είναι ανίκανο ή δεν μπορεί να επικοινωνεί, εκτός και εάν το άτομο έχει ζητήσει αλλιώς στους ασφαλιστές μας και τους νομικούς μας εκπροσώπους σε παρόχους υπηρεσιών που ασχολούνται με παροχή υπηρεσιών στα νοσοκομεία μας και στις άλλες εγκαταστάσεις και σε προμηθευτές ιατρικών συσκευών που παρέχουν υπηρεσίες στα νοσοκομεία μας και τις άλλες εγκαταστάσεις, περιλαμβανομένων των κατασκευαστών και προμηθευτών ιατρικών συσκευών, παρόχων παθολογικών και ακτινολογικών υπηρεσιών, ορισμένοι από τους οποίους ενδέχεται να βρίσκονται στο εξωτερικό ή διαπολιτειακά, και στις εταιρίες μέσα στον Όμιλο Healthscope. Ποιο είδος διασυνοριακών κοινοποιήσεων πραγματοποιούμε; Λειτουργούμε και επικοινωνούμε με οργανισμούς σε όλη την Αυστραλία και το εξωτερικό. Συνεπώς, ενδέχεται να κοινοποιήσουμε προσωπικές πληροφορίες εκτός του κράτους ή της επικράτειας στην οποία το άτομο διαμένει, και επίσης, σε ορισμένες περιπτώσεις, σε συνδεδεμένες οντότητες στα πλαίσια του Ομίλου Healthscope που βρίσκονται στο εξωτερικό. Οι χώρες στις οποίες υπάρχουν παραλήπτες εξωτερικού περιλαμβάνουν τις εξής: Μαλαισία, Σιγκαπούρη, Καναδάς, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Γαλλία, ΗΠΑ, Βιετνάμ, Κόστα Ρίκα, Βέλγιο και Νέα Ζηλανδία.

7 Πώς διαχειριζόμαστε τις προτιμήσεις και την ικανότητα του απορρήτου; Το προσωπικό της Healthscope αξιολογεί κατά περίπτωση εάν ένα παιδί έχει την ικανότητα να πάρει μόνο του αποφάσεις για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, λαμβάνοντας υπόψη τα ζητήματα όπως την ηλικία και τις συγκυρίες. Σε γενικές γραμμές, ένα άτομο ηλικίας 15 ετών και άνω θα έχει την ικανότητα να λαμβάνει τις δικές του αποφάσεις που αφορούν την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Για παιδιά κάτω των 15 ετών ή για άτομα τα οποία δεν έχουν την ικανότητα να λαμβάνουν μόνα τους τις αποφάσεις για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, θα απευθυνθούμε ή θα αντιμετωπίσουμε τα αιτήματα για πρόσβαση, συναίνεση και ειδοποιήσεις σχετικά με τις προσωπικές πληροφορίες με αναφορά στον γονέα και/ή στον κηδεμόνα ή σε άλλα υπεύθυνα άτομα εξουσιοδοτημένα από τους ισχύοντες νόμους και θα αντιμετωπίζουμε την συναίνεση που θα μας δώσουν ως συναίνεση εκ μέρους του παιδιού ή του ατόμου που δεν έχει ικανότητα. Πώς αποθηκεύουμε και προστατεύουμε τις προσωπικές πληροφορίες; Αποθηκεύουμε τις προσωπικές πληροφορίες και τις πληροφορίες για την υγεία τόσο σε έντυπη, όσο και σε ηλεκτρονική μορφή. Η ασφάλεια των προσωπικών πληροφοριών και των πληροφοριών υγείας για εμάς είναι πολύ σημαντική και λαμβάνουμε εύλογα μέτρα για την προστασία τους από κακή χρήση, παρεμβολές και απώλεια και από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, τροποποίηση ή κοινοποίηση. Μερικοί από τους τρόπους που κάνουμε αυτό περιλαμβάνουν: απαιτούμε από τη προσωπικό μας να διατηρεί την εμπιστευτικότητα εφαρμόζουμε ασφάλεια αποθήκευσης εγγράφων επιβάλλουμε μέτρα ασφαλείας για πρόσβαση στα συστήματα των ηλεκτρονικών μας υπολογιστών παρέχουμε ένα διακριτικό περιβάλλον για εμπιστευτικές συζητήσεις, και επιτρέπουμε πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες και πληροφορίες υγείας μόνο όταν το άτομο που ζητάει πρόσβαση στις πληροφορίες του έχει ικανοποιήσει τις απαιτήσεις που έχουμε για την εξακρίβωση της ταυτότητάς του. Οι προσωπικές πληροφορίες και οι πληροφορίες υγείας διατηρούνται για περίοδο που έχει προσδιοριστεί με την ισχύουσα αυστραλιανή νομοθεσία και κατόπιν αποχαρακτηρίζονται ή απορρίπτονται με ασφαλή τρόπο.

8 Πώς διατηρούμε τις προσωπικές πληροφορίες ακριβείς και ενημερωμένες; Λαμβάνουμε όλα τα εύλογα μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε είναι ακριβείς, πλήρεις και ενημερωμένες, και επίσης, ότι όταν τις χρησιμοποιούμε ή τις κοινοποιούμε είναι σχετικές. Επίσης, θα λάβουμε εύλογα μέτρα να διορθώσουμε τις προσωπικές πληροφορίες που κατέχουμε εάν είμαστε πεπεισμένοι ότι είναι ανακριβείς, ελλιπείς ή λανθασμένες, ή στην περίπτωση που ένα άτομο μας ζητήσει να διορθώσουμε τις προσωπικές τους πληροφορίες γι αυτούς τους λόγους. Αίτημα για διόρθωση προσωπικών πληροφοριών μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή με επικοινωνία στα παρακάτω στοιχεία. Ωστόσο, η ακρίβεια αυτών των πληροφοριών εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ποιότητα των πληροφοριών που μας παρέχονται. Συνεπώς, προτείνουμε τα ακόλουθα: να μας γνωστοποιήσετε εάν υπάρχουν οποιαδήποτε σφάλματα στις προσωπικές σας πληροφορίες, και να μας ενημερώνετε για οποιεσδήποτε αλλαγές στις προσωπικές σας πληροφορίες (π.χ. όνομα και διεύθυνση). Μπορείτε να το κάνετε αυτό μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα στοιχεία που παρέχονται παρακάτω. Ενδέχεται να υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες θα πρέπει να αρνηθούμε κάποιο αίτημα για διόρθωση. Σε τέτοιες περιπτώσεις, θα ενημερώσουμε γραπτώς το άτομο για τους λόγους άρνησης και θα του εξηγήσουμε πως μπορεί να υποβάλει καταγγελία εάν δεν είναι ευχαριστημένο. Πώς μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες που τηρούμε; Τα άτομα έχουν δικαίωμα πρόσβασης στις προσωπικές πληροφορίες που η Healthscope τηρεί γι αυτούς, επικοινωνώντας με τον Διευθυντή Νοσηλευτικής του σχετικού νοσοκομείου, τον Υπεύθυνο Ιατρείου του σχετικού ιατρικού κέντρου, τον Διαχειριστή της Υπηρεσίας Συλλογής της σχετικής υπηρεσίας συλλογής παθολογικού υλικού ή τον αρμόδιο Υπάλληλο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων στα κεντρικά γραφεία της Healthscope. Εάν τα άτομα ζητήσουν πρόσβαση στα προσωπικά τους στοιχεία, θα χρειαστεί να εξακριβώσουμε την ταυτότητά τους και ενδέχεται να τους ζητήσουμε να συμπληρώσουν το έντυπο αίτησης για πρόσβαση. Στη συνέχεια, θα ικανοποιήσουμε το αίτημά τους μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις που επιτρέπονται από τον Νόμο περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή άλλους εφαρμοστέους νόμους, ενδέχεται να αρνηθούμε την πρόσβαση σε ορισμένες ή σε όλες τις προσωπικές πληροφορίες.

9 Εάν η Healthscope απορρίψει ένα αίτημα πρόσβασης, θα σας δώσουμε γραπτή ειδοποίηση για την απόφασή μας, περιλαμβάνοντας τους λόγους μας και πως μπορείτε να παραπονεθείτε εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την απόφαση. Θα προσπαθήσουμε να παρέχουμε πρόσβαση στις προσωπικές πληροφορίες ενός ατόμου στην μορφή που το απαιτούν. Ωστόσο, εάν αυτό δεν είναι δυνατό, θα παρέχουμε εναλλακτικά μέσα πρόσβασης ή θα συζητήσουμε πως μπορούμε να τους παρέχουμε πρόσβαση μέσω ενός διαμεσολαβητή για τον οποίο θα συμφωνήσουμε από κοινού. Ενδέχεται να σας χρεώσουμε ένα τέλος για τη συγκέντρωση και παροχή πρόσβασης στις προσωπικές πληροφορίες και τις πληροφορίες υγείας. Θα κοινοποιήσουμε τις προσωπικές πληροφορίες στις οποίες παρέχουμε πρόσβαση στον εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο ή τον νομικό σύμβουλο του ατόμου για τον οποίο μας έχει δοθεί γραπτή εξουσιοδότηση. Πώς μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία; Τα άτομα που έχουν οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το απόρρητο, την παρούσα πολιτική ή για τον τρόπο που διαχειριζόμαστε προσωπικές πληροφορίες ή πιστεύουν ότι έχουμε παραβιάσει τα δικαιώματά τους που αφορούν το απόρρητό τους, πρέπει να απευθύνουν την ερώτησή τους ή την καταγγελία τους στον Διευθυντή Νοσηλευτικής του σχετικού νοσοκομείου, τον Υπεύθυνο Ιατρείου του σχετικού ιατρικού κέντρου, τον Διαχειριστή της Κρατικής Υπηρεσίας Συλλογής τις σχετικής υπηρεσίας συλλογής παθολογικού υλικού ή τον αρμόδιο Διευθυντή για την προστασία προσωπικών δεδομένων στα κεντρικά γραφεία της Healthscope. Εάν ο Διευθυντής Νοσηλευτικής, Υπεύθυνος Ιατρείου, Διαχειριστής της Κρατικής Υπηρεσίας Συλλογής ή ο Διευθυντής δεν είναι σε θέση να ικανοποιήσουν την ερώτηση ή την καταγγελία του ατόμου, το άτομο μπορεί να επικοινωνήσει με τον Υπάλληλο για την προστασία προσωπικών δεδομένων της Healthscope στα παρακάτω στοιχεία. Οι καταγγελίες μπορούν να σταλούν γραπτώς στην ακόλουθη διεύθυνση: The Privacy Officer Healthscope Limited Level 1, 312 St Kilda Road Melbourne VIC 3004 Ηλ. ταχυδρομείο: Η Healthscope θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει ότι έλαβε την γραπτή καταγγελία μέσα σε επτά ημέρες και να σας παρέχει γραπτή απάντηση στην καταγγελία μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Πριν επιλύσουμε το ζήτημα, ενδέχεται να χρειαστούμε περαιτέρω πληροφορίες από τον καταγγέλλοντα. Οποιοδήποτε τέτοιο αίτημα θα είναι γραπτό.

10 Εάν το άτομο δεν είναι ευχαριστημένο ότι η Healthscope έχει επιλύσει την καταγγελία του, έχει το δικαίωμα να κάνει καταγγελία στο Γραφείο του Επιτρόπου Πληροφοριών της Αυστραλίας (OAIC). Εάν επιθυμεί να κάνει καταγγελία ή να μάθει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα προστασίας προσωπικών δεδομένων, μπορεί να επικοινωνήσει με το γραφείο του OAIC όπως ακολουθεί: Ιστότοπος: Τηλεφωνικός αριθμός: Γραπτώς: Office of the Australian Information Commissioner GPO Box 5218, Sydney NSW 2001 Επίσης, τα άτομα μπορούν να υποβάλουν καταγγελία σχετικά με τον χειρισμό των πληροφοριών τους για την υγεία στη νόμιμη αρχή για καταγγελίες σχετικά με την υγεία στο κράτος ή στην επικράτειά τους. Πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας; Τα άτομα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσουν με τον Διευθυντή Νοσηλευτικής του σχετικού νοσοκομείου, τον Υπεύθυνο Ιατρείου του σχετικού ιατρικού κέντρου ή με τον Διαχειριστή της Κρατικής Υπηρεσίας Συλλογής τις σχετικής υπηρεσίας συλλογής παθολογικού υλικού τηλεφωνικά ή γραπτώς. Μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας στην ιστοσελίδα του νοσοκομείου ή στην ιστοσελίδα της Healthscope: Επίσης, τα άτομα μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Υπάλληλο Προστασία Προσωπικών Δεδομένων στα κεντρικά γραφεία της Healthscope στα παρακάτω στοιχεία. The Privacy Officer Healthscope Limited Level 1, 312 St Kilda Road Melbourne VIC 3004 Ηλ. ταχυδρομείο: Τηλέφωνο:

11 Αλλαγές στην πολιτική απορρήτου Περιστασιακά, η Healthscope ενδέχεται να αναθεωρήσει, να αλλάξει και να ενημερώσει την παρούσα Πολιτική Απορρήτου προκειμένου να εκφράζει τις τρέχουσες πρακτικές και υποχρεώσεις μας και αλλαγές στην τεχνολογία. Θα δημοσιεύσουμε την τρέχουσα Πολιτική Απορρήτου στην ιστοσελίδα μας www. healthscope.com.au και οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ από την ημέρα της δημοσίευσής της. Πρέπει να ανατρέχετε τακτικά σε αυτή την πολιτική απορρήτου για να παραμείνετε ενημερωμένοι για τους τους όρους της. Εναλλακτικά, αντίγραφο της Πολιτικής Απορρήτου της Healthscope είναι διαθέσιμο όταν επισκέπτεστε την υποδοχή οποιουδήποτε νοσοκομείου, ιατρικό κέντρο, υπηρεσία συλλογής παθολογικού υλικού ή τα κεντρικά γραφεία της Healthscope. Για αντίγραφο της τρέχουσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα ανωτέρω στοιχεία.

12 Level 1, St Kilda Road, Melbourne VIC 3004 Phone: Fax: ABN: /2017

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η CSL Limited και οι θυγατρικές της εταιρείες («εμείς», «εμάς», «μας», «CSL») δεσμευόμαστε να προστατεύουμε το απόρρητο

Διαβάστε περισσότερα

Κωδικός: ΠΑ Έκδοση :1 Ημερ/νια: 16/5/2018 Σελίδα 1 από 7 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. Με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου θέλουμε να σας ενημερώσουμε:

Κωδικός: ΠΑ Έκδοση :1 Ημερ/νια: 16/5/2018 Σελίδα 1 από 7 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. Με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου θέλουμε να σας ενημερώσουμε: Κωδικός: ΠΑ Έκδοση :1 Ημερ/νια: 16/5/2018 Σελίδα 1 από 7 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η προστασία της ασφάλειας και του απορρήτου των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για την FIBRAN, για αυτό λειτουργούμε την επιχείρησή

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. Εισαγωγή. Πλαίσιο προστασίας δεδομένων. 1. Στοιχεία πελατών και πολιτών. Μάϊος 2018

Πολιτική Απορρήτου. Εισαγωγή. Πλαίσιο προστασίας δεδομένων. 1. Στοιχεία πελατών και πολιτών. Μάϊος 2018 Πολιτική Απορρήτου Εισαγωγή Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε ποιες πληροφορίες συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα της SKG THESSALONIKI

Διαβάστε περισσότερα

2. Τι είναι τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα;

2. Τι είναι τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα; Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Mε την παρούσα πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (εφ εξής «Πολιτική») παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ SEACRETE HOTELS

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ SEACRETE HOTELS ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ SEACRETE HOTELS - Η παρούσα Ειδοποίηση Απορρήτου σας παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από την «ΑΚΤΗ ΚΑΛΥΒΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ Ποιος είναι ο σκοπός αυτού του εγγράφου; ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ Η G4S είναι ένας «Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα». Αυτό σημαίνει ότι είμαστε υπεύθυνοι να αποφασίσουμε πώς

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση προστασίας δεδομένων

Ανακοίνωση προστασίας δεδομένων Ανακοίνωση προστασίας δεδομένων Ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR) είναι ένας νέος νόμος της ΕΕ που τίθεται σε ισχύ σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ, περιλαμβανομένης της Ιρλανδίας στις 25 Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Συντεχνία Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (εφεξής θα αναφέρεται ως ΣΥΠΕΤΕ, εμείς, εμάς ή μας, Η Συντεχνία ) αναγνωρίζει τη σημασία

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων επαγγελματιών υγείας

Πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων επαγγελματιών υγείας Πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων επαγγελματιών υγείας Η Astellas Pharma είναι μια παγκόσμια φαρμακευτική επιχείρηση, της οποίας η τελική μητρική εταιρεία έχει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΔΕΔΟΜEΝΩΝ ΤΗΣ SGS BE DATA SAFE

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΔΕΔΟΜEΝΩΝ ΤΗΣ SGS BE DATA SAFE ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΔΕΔΟΜEΝΩΝ ΤΗΣ SGS BE DATA SAFE ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 3 Μήνυμα του Διευθύνοντος Συμβούλου 4 Πεδίο εφαρμογής 5 Πολιτική Απορρήτου Δεδομένων της SGS 2 ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ OFFICER

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων IVC_WEB_002_IT_01 Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων Η παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο υποβάλλονται σε επεξεργασία σύμφωνα με την εφαρμοστέα νομοθεσία και

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου

Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου Στην παρούσα Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου (Πολιτική), εμείς, η Qualcomm Incorporated και οι θυγατρικές μας (συλλογικά «εμείς», «μας», «εμάς» κλπ) παρέχουμε πληροφορίες για

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση προστασίας απορρήτου δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σύμφωνα με τον Κανονισμό GDPR

Δήλωση προστασίας απορρήτου δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σύμφωνα με τον Κανονισμό GDPR Δήλωση προστασίας απορρήτου δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σύμφωνα με τον Κανονισμό GDPR Το ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΒΡΥΟΜΗΤΡΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ δεσμεύεται να προστατεύει την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΡΠΕΔΩΝ ΙΚΕ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΡΠΕΔΩΝ ΙΚΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΡΠΕΔΩΝ ΙΚΕ Η ΑΡΠΕΔΩΝ δίνει ιδιαίτερη σημασία και σεβασμό στην προστασία των προσωπικών δεδομένων των συναλλασσόμενών μαζί της. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής

Διαβάστε περισσότερα

Σε ποιον διαβιβάζουμε/γνωστοποιούμε αυτά τα δεδομένα. Πώς αντιμετωπίζουμε τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων σας

Σε ποιον διαβιβάζουμε/γνωστοποιούμε αυτά τα δεδομένα. Πώς αντιμετωπίζουμε τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων σας ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Η ανώνυμη εταιρεία «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ Α.Ε.» που εδρεύει στην Αθήνα επί της Λεωφ.Αθηνών αρ. 90 με ΑΦΜ: 094176994, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ, (εφεξής «Η εταιρεία») δεσμεύεται να προστατεύει

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου για την εφαρμογή κινητής συσκευής Match Attax της Topps. Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018

Πολιτική απορρήτου για την εφαρμογή κινητής συσκευής Match Attax της Topps. Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 Πολιτική απορρήτου για την εφαρμογή κινητής συσκευής Match Attax της Topps Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 Πολιτική απορρήτου για παιδιά Ποια δεδομένα συλλέγουμε και γιατί συλλέγουμε

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο Αίτησης Αναθεώρησης

Έντυπο Αίτησης Αναθεώρησης Έντυπο Αίτησης Αναθεώρησης Το Γραφείο του Αυστραλιανού Επιτρόπου Πληροφοριών (the OAIC) μπορεί να αναθεωρήσει μια απόφαση σχετικά με το νόμο περί Ελεύθερης Πληροφόρησης (FOI) που ελήφθη από μια υπηρεσία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για τους φροντιστές ασθενών και των οικογενειών

Οδηγός για τους φροντιστές ασθενών και των οικογενειών Greek Rights and Responsibilities Οδηγός για τους φροντιστές ασθενών και των οικογενειών Περιεχόμενα Η Περίθαλψη της Υγείας σας Τα Δικαιώματα & οι Υποχρεώσεις σας...3 Πρόσβαση Έχετε το δικαίωμα σε υγειονομική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Για να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία, είναι απαραίτητο να δηλώσετε ότι έχετε διαβάσει την Δήλωση - Ειδοποίηση για την προστασία των

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟΙ ΕΤΑΙΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ 1. Η G4S είναι απολύτως αφοσιωμένη στην πλήρη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού για την

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Δήλωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Ηλεκτρονική Δήλωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Ηλεκτρονική Δήλωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Custom House Financial (UK) Limited Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 1 Νοεμβρίου 2014 Στην Κύπρο, οι υπηρεσίες παρέχονται από την Custom House Financial

Διαβάστε περισσότερα

AXA PARTNERS ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

AXA PARTNERS ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Η παρούσα δήλωση απορρήτου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η AXA Partners (αναφερόμενη επίσης ως «εμείς» ή «εμάς») επεξεργάζεται τα Προσωπικά Δεδομένα που αφορούν τους κατόχους των ασφαλιστηρίων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ KNOWHOW CONSULTING Ltd

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ KNOWHOW CONSULTING Ltd ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ KNOWHOW CONSULTING Ltd Εισαγωγή Η προστασία της ιδιωτικής ζωής και των ατομικών δικαιωμάτων των πελατών μας, όταν επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας παίζει καθοριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας

Πολιτική Απορρήτου Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας Πολιτική Απορρήτου Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς! Αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και να ενημερωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αυστραλιανός Καταστατικός Χάρτης Δικαιωμάτων Υγειονομικής Περίθαλψης στη Βικτώρια GREEK

Ο Αυστραλιανός Καταστατικός Χάρτης Δικαιωμάτων Υγειονομικής Περίθαλψης στη Βικτώρια GREEK Ο Αυστραλιανός Καταστατικός Χάρτης Δικαιωμάτων Υγειονομικής Περίθαλψης στη Βικτώρια GREEK 2 Ο Αυστραλιανός Καταστατικός Χάρτης Δικαιωμάτων Υγειονομικής Περίθαλψης Ο Αυστραλιανός Καταστατικός Χάρτης Δικαιωμάτων

Διαβάστε περισσότερα

- Ποιες πληροφορίες μπορεί να λάβει η LGE από εσάς ή τη φορητή συσκευή τηλεφώνου σας ως αποτέλεσμα της χρήσης της υπηρεσίας LG Service App,

- Ποιες πληροφορίες μπορεί να λάβει η LGE από εσάς ή τη φορητή συσκευή τηλεφώνου σας ως αποτέλεσμα της χρήσης της υπηρεσίας LG Service App, Πολιτική Απορρήτου Αυτή η Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η LG Electronics Ελλας αποκτά πρόσβαση και χρησιμοποιεί τις προσωπικές σας πληροφορίες στο πλαίσιο της εφαρμογής LG Service

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση περί Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων της επιχείρησης PRAGMASSI Μ.Ι.Κ.Ε. (Privacy Notice)

Δήλωση περί Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων της επιχείρησης PRAGMASSI Μ.Ι.Κ.Ε. (Privacy Notice) Δήλωση περί Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων της επιχείρησης PRAGMASSI Μ.Ι.Κ.Ε. (Privacy Notice) Η Επιχείρηση PRAGMASSI M.I.K.E. (οδός Ψαρρών, αριθ. 25Β, ΤΚ. 54642, Ελλάδα, τηλ: +302315006623, email: info@pragmassi.com)

Διαβάστε περισσότερα

CyberEdge ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

CyberEdge ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 1. 2. 3. 4. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 5. Όνοµα Ασφαλιζόµενου: ιεύθυνση: Έτος ίδρυσης : ΑΦΜ: ΟΥ.: Τηλέφωνο: Ηλεκτρονική Σελίδα: Συνολικές αµοιβές και ποσοστιαία κατανοµή τους ανά γεωγραφική περιοχή: Συνολικά

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Απορρήτου για Καταναλωτές βάσει ΓΚΠΔ. Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 25 Μαΐου Ποιο είναι το πεδίο εφαρμογής της παρούσας Δήλωσης Απορρήτου;

Δήλωση Απορρήτου για Καταναλωτές βάσει ΓΚΠΔ. Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 25 Μαΐου Ποιο είναι το πεδίο εφαρμογής της παρούσας Δήλωσης Απορρήτου; Δήλωση Απορρήτου για Καταναλωτές βάσει ΓΚΠΔ Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 25 Μαΐου 2018 Ποιο είναι το πεδίο εφαρμογής της παρούσας Δήλωσης Απορρήτου; H παρούσα Δήλωση Απορρήτου βάσει του Γενικού Κανονισμού

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνής Πολιτική και Ειδοποίηση περί Απορρήτου της CWT. Τελευταία ενημέρωση Μάιος 2018

Διεθνής Πολιτική και Ειδοποίηση περί Απορρήτου της CWT. Τελευταία ενημέρωση Μάιος 2018 Διεθνής Πολιτική και Ειδοποίηση περί Απορρήτου της CWT Τελευταία ενημέρωση Μάιος 2018 Η ιδιωτικότητά σας είναι σημαντική Η Carlson Wagonlit Travel (CWT Global B.V. και οι συνδεδεμένες εταιρείες της, μαζί

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Ιδιωτικότητας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Ιδιωτικότητας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Ιδιωτικότητας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Στην qmetric σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας και δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Η παρούσα Πολιτική Ιδιωτικότητας και

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου της Fon

Πολιτική Απορρήτου της Fon Πολιτική Απορρήτου της Fon Τελευταία αναθεώρηση: Ιούνιος 2015 1. Δεδομένα εγγραφής Κατά την εγγραφή σας στην Υπηρεσία Fon ενδέχεται να συλλέξουμε κάποια στοιχεία όπως όνομα χρήστη, κωδικό εισόδου, διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. Παρακαλούμε, διαβάστε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου προσεκτικά.

Πολιτική Απορρήτου. Παρακαλούμε, διαβάστε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου προσεκτικά. Πολιτική Απορρήτου Η ιστοσελίδα μας Dietbook.gr έχει δεσμευτεί να διατηρήσει ένα υψηλό πρότυπο, ώστε να προστατεύσει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών. Στο τμήμα «Πολιτική Απορρήτου» θα θέλαμε να μοιραστούμε

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου και Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Απορρήτου και Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Απορρήτου και Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Στην Εταιρεία σεβόμαστε τα προσωπικά δεδομένα του κάθε επισκέπτη της ιστοσελίδας www.mastihashop.com. Το κείμενο αυτό (το οποίο ονομάζεται

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου. Το EURid είναι υπεύθυνο για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας.

Πολιτική απορρήτου. Το EURid είναι υπεύθυνο για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας. Πολιτική απορρήτου Στο EURid δίνουμε μεγάλη σημασία στην προστασία του απορρήτου σας. Στην Πολιτική Απορρήτου μας θα θέλαμε να κάνουμε σαφές ποια προσωπικά σας δεδομένα επεξεργαζόμαστε, για ποιον λόγο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. Ο εν Ελλάδι Όμιλος εταιρειών G4S δεσμεύεται για την προστασία του απορρήτου σας και την ασφάλεια των προσωπικών στοιχείων σας.

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. Ο εν Ελλάδι Όμιλος εταιρειών G4S δεσμεύεται για την προστασία του απορρήτου σας και την ασφάλεια των προσωπικών στοιχείων σας. 2. ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Ο εν Ελλάδι Όμιλος εταιρειών G4S δεσμεύεται για την προστασία του απορρήτου σας και την ασφάλεια των προσωπικών στοιχείων σας. Η παρούσα Δήλωση Απορρήτου περιγράφει τον τρόπο με τον

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Απορρήτου Ημερομηνία έναρξης ισχύος: Νοέμβριος 2018 Η V.L. Toolbox Express Computer Solutions Ltd ("εμείς", "σ εμάς" ή "μας") λειτουργεί τον ιστότοπο https://vltoolbox.com.cy/

Διαβάστε περισσότερα

Ειδοποίηση απορρήτου προσλήψεων

Ειδοποίηση απορρήτου προσλήψεων Ειδοποίηση απορρήτου προσλήψεων 1. Εισαγωγή H Keller εκτιμά τους υποψήφιους για πρόσληψη, σέβεται και προστατεύει το απόρρητό τους. Η παρούσα ειδοποίηση απορρήτου προσλήψεων ορίζει τη βάση σύμφωνα με την

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Συγκατάθεσης Trust International Insurance Company (Cyprus) Ltd

Σύντομη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Συγκατάθεσης Trust International Insurance Company (Cyprus) Ltd Σύντομη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Συγκατάθεσης Trust International Insurance Company (Cyprus) Ltd Η παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων παρέχει μια σύντομη ενημέρωση των πληροφοριών

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου (αναφερόμενο ως «εμείς», «εμάς», «μας») δεσμεύεται να προστατεύει την ιδιωτικότητα σας και να χειρίζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με ανοιχτό και διαφανή τρόπο. Τα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Ο παρόν ιστότοπος λειτουργεί υπό την εταιρεία «ICON FITNESS A.E. Εκμετάλλευση Γυμναστηρίων», που εδρεύει στην οδού Σέκερη, αριθμός 5 στην Αθήνα, με ΑΦΜ 800760680, Δ.Ο.Υ: ΦΑΕ Αθηνών (ΓΕΜΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ SSP

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ SSP ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ SSP Η SSP δεσμεύεται να προστατεύσει την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων. Η Πολιτική Διατήρησης Προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

Συχνές Ερωτήσεις [FAQs]

Συχνές Ερωτήσεις [FAQs] Συχνές Ερωτήσεις [FAQs] 1. Τι είναι ο Κανονισμός GDPR; Ο Κανονισμός GDPR (General Data Protection Regulation) αναφέρεται στον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (Κανονισμός (EΕ) 2016/679). Ο νέος Κανονισμός

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Απορρήτου για Ασθενείς βάσει ΓΚΠΔ. Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 25 Μαΐου Ποιο είναι το πεδίο εφαρμογής της παρούσας Δήλωσης Απορρήτου;

Δήλωση Απορρήτου για Ασθενείς βάσει ΓΚΠΔ. Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 25 Μαΐου Ποιο είναι το πεδίο εφαρμογής της παρούσας Δήλωσης Απορρήτου; Δήλωση Απορρήτου για Ασθενείς βάσει ΓΚΠΔ Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 25 Μαΐου 2018 Ποιο είναι το πεδίο εφαρμογής της παρούσας Δήλωσης Απορρήτου; H παρούσα Δήλωση Απορρήτου βάσει του Γενικού Κανονισμού για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY POLICY)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY POLICY) ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY POLICY) Το απόρρητο των δεδομένων έχει μεγάλη σημασία για την GLASSDRIVE και θέλουμε να είμαστε ανοιχτοί και διαφανείς με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Επομένως,

Διαβάστε περισσότερα

Τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε μέσω της χρήσης του ιστότοπου και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας.

Τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε μέσω της χρήσης του ιστότοπου και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Η εταιρεία με την επωνυμία «Midnight Dolphin Ltd», που στο Λονδίνο, Μεγάλη Βρετανία, με αριθμό μητρώου 09803896 (εφεξής «Εταιρεία») δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητο

Διαβάστε περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Astellas, ανατρέξτε στην ενότητα «Σχετικά» στον ιστότοπό μας https://www.astellas.eu/about/about/.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Astellas, ανατρέξτε στην ενότητα «Σχετικά» στον ιστότοπό μας https://www.astellas.eu/about/about/. Δήλωση Ιδιωτικότητας της Astellas για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων σχετικά με αιτήματα επαγγελματιών υγείας για την υποστήριξή τους σε συνέδρια και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις Τελευταία ενημέρωση:

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση Υποκείμενου Δεδομένων για Πρόσβαση (ΓΚΔΠ)

Αίτηση Υποκείμενου Δεδομένων για Πρόσβαση (ΓΚΔΠ) Αίτηση Υποκείμενου Δεδομένων για Πρόσβαση (ΓΚΔΠ) ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Το Άρθρο 15 του Κανονισμού 2016/679 Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΓΚΔΠ)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ),

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), Μαρούσι, 14-05-2018 ΑΡΙΘ. ΑΠ.: 851/37 ΑΠΟΦΑΣΗ Έγκριση της «Δήλωσης περί απορρήτου και προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» με την οποία η ΕΕΤΤ, ως υπεύθυνος επεξεργασίας, θα ενημερώνει τα υποκείμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Πεδίο εφαρμογής Όλα τα άτομα των οποίων τα προσωπικά δεδομένα συγκεντρώνονται, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (ΓΚΠΔ GDPR). Αρμοδιότητες Ο γενικός διευθυντής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΣ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΣ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΔΗΛΩΣΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΣ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Η DPG DIGITAL MEDIA Α.Ε. λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διασφαλίσει πλήρως την ιδιωτικότητά σας και την ασφάλεια των δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. 1. Γενικές πληροφορίες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. 1. Γενικές πληροφορίες ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 1. Γενικές πληροφορίες 1.1 Η παρούσα πολιτική απορρήτου («Πολιτική Απορρήτου») της NAE COMUNICACIONS, S.L. («NAE») ή/και οποιασδήποτε άλλης εταιρείας ή θυγατρικής του ομίλου NAE (από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ 1. Υπεύθυνος φορέας για τη συλλογή, αποθήκευση, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με την έννοια του ελληνικού δικαίου

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της CROMAR Μεσίτες Ασφαλειών Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της CROMAR Μεσίτες Ασφαλειών Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της CROMAR Μεσίτες Ασφαλειών Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. Η CROMAR Μεσίτες Ασφαλειών Μονοπρόσωπη ΕΠΕ («η Εταιρία»), δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητο των προσώπων με

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική για την Ιδιωτικότητα και την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική για την Ιδιωτικότητα και την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική για την Ιδιωτικότητα και την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων Διαβάθμιση Εγγράφου: Κωδικός Εγγράφου: GDPR-DOC-17 Έκδοση: 1η Ημερομηνία: 23 May 2018 Συγγραφέας: Ομάδα Υλοποίησης της Συμμόρφωσης

Διαβάστε περισσότερα

Ποιος είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων;

Ποιος είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων; ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY POLICY) Το απόρρητο των δεδομένων έχει μεγάλη σημασία για την GrandVision Hellas και θέλουμε να είμαστε ανοιχτοί και διαφανείς με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου Ημερομηνία έναρξης ισχύος: Μαϊος 2018

Πολιτική Απορρήτου Ημερομηνία έναρξης ισχύος: Μαϊος 2018 Πολιτική Απορρήτου Ημερομηνία έναρξης ισχύος: Μαϊος 2018 Αυτή η πολιτική απορρήτου ισχύει για το www.studios-meliton.gr, το οποίο ανήκει στο και λειτουργεί από στην επιχείρηση STUDIOS MELITON. Η παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

2. Προσωπικά δεδομένα, σκοποί επεξεργασίας, νομική βάση και χρόνος διατήρησης των προσωπικών δεδομένων

2. Προσωπικά δεδομένα, σκοποί επεξεργασίας, νομική βάση και χρόνος διατήρησης των προσωπικών δεδομένων Πολιτική Προστασίας Δεδομένων των Επισκεπτών του Ιστοτόπου Έχουμε ως βασική προτεραιότητά την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία επεξεργαζόμαστε και συμμορφωνόμαστε διαρκώς με την ισχύουσα

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες Προσωπικών Δεδομένων Που Συλλέγουμε Και Επεξεργαζόμαστε

Κατηγορίες Προσωπικών Δεδομένων Που Συλλέγουμε Και Επεξεργαζόμαστε Ενημέρωση για Προσωπικά Δεδομένα ΟΠΑΠ PLAY Εισαγωγή Η εταιρία μας, με την επωνυμία «ΟΠΑΠ Α.Ε.» και έδρα επί της Λ. Αθηνών 112 στην Αθήνα (στο εξής και χάριν συντομίας: «ΟΠΑΠ Α.Ε.»)., είναι κατά την ισχύουσα

Διαβάστε περισσότερα

των πελατών για το κλείσιμο ραντεβού για έλεγχο όρασης στα καταστήματά μας. Αποδέκτης των προσωπικών μη ευαίσθητων δεδομένων είναι μόνο η Εταιρεία

των πελατών για το κλείσιμο ραντεβού για έλεγχο όρασης στα καταστήματά μας. Αποδέκτης των προσωπικών μη ευαίσθητων δεδομένων είναι μόνο η Εταιρεία 1. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY POLICY) 1.1. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Η Εταιρεία καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της, τηρώντας αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Οι χρήστες

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική για την Ιδιωτικότητα και την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική για την Ιδιωτικότητα και την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική για την Ιδιωτικότητα και την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 1 Εισαγωγή Στις καθημερινές επιχειρηματικές λειτουργίες, η Eagle χρησιμοποιεί μία πληθώρα δεδομένων που αφορούν σε ταυτοποιημένα

Διαβάστε περισσότερα

1. Ποια δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε

1. Ποια δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε Η προστασία της ιδιωτικότητας, των προσωπικών πληροφοριών και δεδομένων όλων όσων επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας αποτελεί προτεραιότητά μας ώστε να απολαμβάνετε όλες μας τις υπηρεσίες με τη μέγιστη δυνατή

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ «ΖΕΒΡΑ ΑΜΑΝΑΤΙΑΔΗΣ Α.Ε.» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ «ΖΕΒΡΑ ΑΜΑΝΑΤΙΑΔΗΣ Α.Ε.» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ «ΖΕΒΡΑ ΑΜΑΝΑΤΙΑΔΗΣ Α.Ε.» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Εμείς, η «ΖΕΒΡΑ ΑΜΑΝΑΤΙΑΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΙΑΝΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Πολιτική Απορρήτου Prudential Actuarial Solutions 1

Περιεχόμενα. Πολιτική Απορρήτου Prudential Actuarial Solutions 1 Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 1 1. Εισαγωγή... 2 1.1 Σχετικά... 2 1.2 Τροποποιήσεις... 2 2. Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα... 3 2.1 Συλλογή... 3 2.2 Μεταβίβαση... 3 2.3 Διατήρηση... 4 3. Δικαιώματα των Υποκειμένων...

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική για την Ιδιωτικότητα και την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική για την Ιδιωτικότητα και την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική για την Ιδιωτικότητα και την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 1 Εισαγωγή Στις καθημερινές επιχειρηματικές λειτουργίες, η FHL Η.ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε. χρησιμοποιεί μία πληθώρα δεδομένων που αφορούν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Εισαγωγή Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εφαρμογή μας. Θέλουμε να σας παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες σήμερα, αύριο και στο μέλλον. Η προστασία του απορρήτου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ!

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ! ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ! ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ Τα προσωπικά δεδομένα στη ζωή μας Τι είναι

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου (07/2016)

Πολιτική Απορρήτου (07/2016) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Πολιτική Απορρήτου (07/2016) Η CELLebrate είναι μια ιδιωτική εταιρεία με βάση το Ισραήλ, με κέντρο επιχειρηματικής δραστηριότητας στη διεύθυνση Box Office 211, Kiryat Chayim, Haifa. Η

Διαβάστε περισσότερα

Aίτηση καταγγελίας. 1. Προσωπικά στοιχεία: Καταγγέλλων. 2. Στοιχεία επιχείρησης

Aίτηση καταγγελίας. 1. Προσωπικά στοιχεία: Καταγγέλλων. 2. Στοιχεία επιχείρησης Aίτηση καταγγελίας 1. Προσωπικά στοιχεία: Καταγγέλλων Παρακαλούμε σημειώστε εδώ με τικ αν ένας ή περισσότεροι από τους καταγγέλλοντες προσδιορίζονται ως έχοντες καταγωγή αυτοχθόνων Αβορίγινων και Νησιωτών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY POLICY)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY POLICY) ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY POLICY) Το απόρρητο των δεδομένων έχει μεγάλη σημασία για την GrandVision Hellas και θέλουμε να είμαστε ανοιχτοί και διαφανείς με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ 1. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και Δεσμεύσεις αφορά στις κάτωθι εταιρείες του Ομίλου G4S στην Ελλάδα και

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Υπεύθυνος Επεξεργασίας. Περιεχόμενα

Εισαγωγή. Υπεύθυνος Επεξεργασίας. Περιεχόμενα Περιεχόμενα Εισαγωγή... 1 Υπεύθυνος Επεξεργασίας... 1 Συλλογή και Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων... 2 Γνωστοποίηση σε τρίτους... 3 Ασφάλεια... 3 Περίοδος Διατήρησης... 3 Δικαιώματα υποκειμένων... 3 Ανάκληση

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Ιδιωτικότητας και Προσωπικών Δεδομένων στον Δήμο Καλαμαριάς. 2 Πολιτική Προστασίας Ιδιωτικότητας και Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Ιδιωτικότητας και Προσωπικών Δεδομένων στον Δήμο Καλαμαριάς. 2 Πολιτική Προστασίας Ιδιωτικότητας και Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Προστασίας Ιδιωτικότητας και Προσωπικών Δεδομένων στον Δήμο Καλαμαριάς 1 Εισαγωγή Στις καθημερινές του δραστηριότητες, ο Δήμος Καλαμαριάς χρησιμοποιεί μία πληθώρα δεδομένων, τα οποία αφορούν σε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Η FEVE είναι ταγμένη στην προστασία της ιδιωτικότητάς σας και στη συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας των δεδομένων και της ιδιωτικότητας. Ευελπιστούμε ότι η παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

SAFECAP ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

SAFECAP ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ SAFECAP Safecap Investments Limited ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Το παρόν έγγραφο για τη Δήλωση πολιτικής απορρήτου και τις κανονιστικές προστασίες τίθεται σε ισχύ από τις 29 Ιανουαρίου 2017 και θα παραμένει

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ «ΖΕΒΡΑ- ΑΜΑΝΑΤΙΑΔΗΣ Α.Ε.» ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ «ΖΕΒΡΑ- ΑΜΑΝΑΤΙΑΔΗΣ Α.Ε.» ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ «ΖΕΒΡΑ- ΑΜΑΝΑΤΙΑΔΗΣ Α.Ε.» ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Εμείς, η «ΖΕΒΡΑ- ΑΜΑΝΑΤΙΑΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΙΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ»

Διαβάστε περισσότερα

PRIVACY NOTICE. Να συλλέγει τα προσωπικά σας δεδομένα κατά τρόπο θεμιτό και νόμιμο και να φροντίζει τα δεδομένα να είναι ακριβή και ενημερωμένα.

PRIVACY NOTICE. Να συλλέγει τα προσωπικά σας δεδομένα κατά τρόπο θεμιτό και νόμιμο και να φροντίζει τα δεδομένα να είναι ακριβή και ενημερωμένα. PRIVACY NOTICE Η Γ Κυρλακης ΑΕ Ασφαλιστικής πρακτόρευσης (εφεξής η «Εταιρεία»), με έδρα τον Πειραια, Καραίσκου 117 και με άδεια πράκτορα ασφαλειών, δύναται να συλλέγει, διαχειρίζεται και να επεξεργάζεται

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου εμπορικής πλατφόρμας ταξιδιού για τα GDS

Πολιτική Απορρήτου εμπορικής πλατφόρμας ταξιδιού για τα GDS Πολιτική Απορρήτου εμπορικής πλατφόρμας ταξιδιού για τα GDS Καλωσήρθατε στην -ιστοσελίδα της Travelport. Εμείς, στην Travelport αναγνωρίζουμε τη σημασία της προστασίας του απορρήτου των δεδομένων προσωπικού

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Ημερομηνία έναρξης ισχύος : 15/5/2018 Ο Όμιλος G.A.P Vassilopoulos και οι συνδεδεμένες με αυτόν εταιρείες,(συλλογικά, "Όμιλος G.A.P ", ή " εμείς " ή " εμάς " ή " μας " ) δεσμεύονται να διασφαλίζουν το

Διαβάστε περισσότερα

Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα ( δπχ) σε συμμόρφωση με τον Κανονισμό ΕΕ 2016/679 ΓΚΠΔ ( GDPR )

Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα ( δπχ) σε συμμόρφωση με τον Κανονισμό ΕΕ 2016/679 ΓΚΠΔ ( GDPR ) Χρησιμοποιούμε cookies, τα οποία προσφέρουν μια σειρά από λειτουργίες, οι οποίες ενισχύουν την εμπειρία σας στην χρήση της ιστοσελίδας μας και των microsites. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας και τα

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Η ART-εμείς, Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.) στην οποία ανήκει ο παρόν δικτυακός τόπος http://www.artemeis.gr/, δεσμεύεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Mε την παρούσα πολιτική επεξεργασίας/προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (εφ εξής «Πολιτική») παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή, αποθήκευση, επεξεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου - GDPR

Πολιτική Απορρήτου - GDPR Πολιτική Απορρήτου - GDPR Πολιτική προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016: Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

-Δε γίνεται καμία επεξεργασία κανενός είδους προσωπικών δεδομένων για χρήστες από Ελλάδα-

-Δε γίνεται καμία επεξεργασία κανενός είδους προσωπικών δεδομένων για χρήστες από Ελλάδα- Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων -Δε γίνεται καμία επεξεργασία κανενός είδους προσωπικών δεδομένων για χρήστες από Ελλάδα- Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αφορά τους τρόπους με

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ H Υδρογραφική Υπηρεσία Πολεμικού Ναυτικού (ΥΥ) δεσμεύεται ότι θα προστατεύει το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων που

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων και Ασφαλείας

Πολιτική Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων και Ασφαλείας Πολιτική Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων και Ασφαλείας Η προστασία και ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων και των πληροφοριών υγείας είναι πρωταρχικής σημασίας για την εταιρεία Outcome Sciences, Inc.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου με σκοπό την μέριμνα για τη διατήρηση του ιατρικού σώματος ικανού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ ΑΕΕ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ ΑΕΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ ΑΕΕ Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. Σχετικά µε την CORE INNOVATION 1 ΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. Σχετικά µε την CORE INNOVATION 1 ΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Τελευταία ενημέρωση: 24.05.2018 Η CORE INNOVATION (εφεξής «Εταιρεία») δίνει ιδιαίτερη σημασία και σεβασμό στην προστασία των προσωπικών δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

GSK Public statements

GSK Public statements GSK Public statements Δημόσια Δήλωση σχετικά με τους Δεσμευτικούς Εταιρικούς Κανόνες της GSK Εισαγωγή Το ανθρώπινο δυναμικό της GSK (εφεξής εμείς, εμάς, μας) (ΑΔ) και οι δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό σημείωμα για τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων υποψήφιων εργαζομένων

Ενημερωτικό σημείωμα για τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων υποψήφιων εργαζομένων Ενημερωτικό σημείωμα για τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων υποψήφιων εργαζομένων Με το παρόν ενημερωτικό σημείωμα (εφεξής «ενημερωτικό σημείωμα») επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με

Διαβάστε περισσότερα

2. Για ποια σκοπό επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα;

2. Για ποια σκοπό επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα; Ενημέρωση Υποκειμένων Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για την επεξεργασία των δεδομένων τους με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων Ε.Ε. 2016/679 και τη συναφή ελληνική νομοθεσία. Η Εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ : 1. Ονοματεπώνυμο ή επωνυμία ασφαλιζόμενου : 2. Πατρώνυμο 3. Επάγγελμα / Είδος επιχείρησης: 4. Α.Φ.Μ. : Δ.Ο.Υ. : 6. Διεύθυνση Αλληλογραφίας : οδός

Διαβάστε περισσότερα

Safe Hunter Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου

Safe Hunter Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου Safe Hunter Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου H Εταιρεία δημιούργησε τον παρόντα Διαδικτυακό Τόπο με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της. Δύναται να προβαίνει σε χρήση συγκεκριμένων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΟ SANDLER ONLINE

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΟ SANDLER ONLINE ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΟ SANDLER ONLINE Αυτή η Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τις πρακτικές της Sandler Systems, Inc. ( Sandler, εμείς ή "εμάς") που αφορούν στη συλλογή, τη χρήση και την

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ

ΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ IATRICA 1. Η Εταιρεία με την επωνυμία IATRICA ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ, με Α.Φ.Μ. 800542860, Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ και Έδρα

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Ημερομηνία έναρξης ισχύος : 15/5/2018 Ο Όμιλος G.A.P Vassilopoulos και οι συνδεδεμένες με αυτόν εταιρείες,(συλλογικά, "Όμιλος G.A.P ", ή " εμείς " ή " εμάς " ή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ 1.Συλλογή Πληροφοριών Τα προγράμματα και υπηρεσίες του Παγκύπριου Συνδέσμου Πολλαπλής Σκλήρυνσης συλλέγουν και επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Ασφάλισης Συλλογών

Πρόταση Ασφάλισης Συλλογών AIG Europe Limited Υποκατάστημα Ελλάδος Λεωφόρος Κηφισίας 119, 151 24 Μαρούσι, τηλ.: 210 8127 600, fax: 210 8027 189 Info.Gr@aig.com www.aig.com.gr Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης Μαρίνου Αντύπα 42, 570 01 Πυλαία

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Ιστοσελίδας

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Ιστοσελίδας Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Ιστοσελίδας Ισχύει από 25/05/2018 Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την Ιστοσελίδα της Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης Α.Ε. που εδρεύει Νέα Μενεμένη Θεσσαλονίκης

Διαβάστε περισσότερα