Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download ""

Transcript

1 ËÕÊÏÕÑÃÏÕ 1 (2ïò ÏÑÏÖÏÓ), ÁÈÇÍÁ ÔÇË.: , , FAX: Αθήνα 25/02/2010

2 Πάγια αρχή του Συλλόγου µας είναι αφετηρία και προορισµός για κάθε πράξη, ενέργεια, διάβηµά µας να εί- ναι το συµφέρον του εργαζόµενου. Γι αυτό, µακριά από εµάς χρήση βαρύγδουπων χαρακτηρισµών, φανταχτερών λέξεων και λεχτικών σχηµάτων χωρίς υπόσταση ή αντίκρυ- σµα. Οι παρακάτω γραµµές γράφτηκαν για την αποκατάσταση της αλήθειας. Γιατί όταν είσαι καθαρός στη λάσπη δεν απαντάς µε λάσπη, απλώς υπενθυµίζεις σε όσους έχουν ασθενή µνήµη ή κωφεύουν ή εθελοτυ- φλούν τα πράγµατα όπως έχουν. Και τα πράγµατα έχουν ως εξής και η κρίση δική σας, συναδέλφισσες και συνάδελφοι. Καταρχήν, ο ΣΕΕΤ αυτοαναιρείται.. Ενδεικτικά στην τελευ- ταία του Ανακοίνωση ( ), επισηµαίνει αρχικά πως επιλογή και αρχή του είναι να µην ασχολείται µε τον Επιστηµονικό Σύλλογο, στις επόµενες δε γραµµές επιλέγει να παρεκκλίνει από την πολιτική του, αντιφάσκοντας χάριν ποίου; Ενός «συρρικνούµενου και παρακµάζοντος» µορφώµατος, όπως γράφει; Χάριν ενός τέτοιου µορφώµατος, µε το οποίο «συνειδητή» επιλογή του είναι να µην ασχολείται, αφιερώνει µία Ανα- κοίνωση Λιβελογράφηµα Απολογητικό Υπόµνηµα, σπαταλώντας τρεις σελίδες χαρτί και µελάνι; Ο ΣΕΕΤ στη συνέχεια αναφέρεται στην έλλειψη ιστορικής µνήµης από νέους συ- ναδέλφους.. Απ ό,τι όµως φαίνεται, η ιστορική µνήµη µιας µερίδας παλαιών συναδέλφων νοσεί και χρειάζεται επειγόντως κάποιες ενέσεις ιστορικών αληθινών γεγονότων, προκειµένου να ιαθεί. Συγκεκριµένα, ο Επιστηµονικός Σύλλογος ιδρύθη- κε σε µια εποχή όπου οι πτυχιούχοι συνάδελφοι δεν ελάµβαναν επιστηµονικό επίδοµα και ανέρχονταν σε ένα ποσοστό µονοψήφιο νούµερο επί του συνό- λου των εργαζοµένων στην Τράπεζα. Ήταν η εποχή που ο πτυχιούχος αντιµετωπιζόταν µε φοβία από τον προϊστάµενό του, ένα γεγονός που µάλιστα κυκλοφορούσε, τότε, σε τύπο ανεκδότου µε τον Διευθυντή του Καταστήµατος να απευθύνεται στον πτυχιούχο νεο συνάδελφο λέγο- ντάς του «σφουγγαρίστρα και στη γωνία».. Ήταν η εποχή που στο συνά- δελφο αυτό ανατίθεντο καθήκοντα µη εναρµονιζόµενα µε τα προσόντα του, χωρίς να αξιοποιείται το τυπικό και ουσιαστικό γνωστικό του υπό- βαθρο.

3 Η άποψή µας και η θέση µας είναι γνωστή, χιλιοει- πωµένη και χιλιογραµµένη.. Είµαστε υπέρ της ύπαρξης ενός ενιαίου Συλλόγου, υπό το φως ότι θα πληρωθούν οι προϋποθέσεις εκείνες και ότι θα καθιερωθούν εκείνες οι ασφαλιστικές δικλείδες, που είναι εκ των ων ουκ άνευ, ώστε η κίνηση αυτή να γίνει προς όφελος των εργαζοµένων. Μέχρι τότε όµως, και επειδή αυτοσκοπός µας είναι το συµφέρον του εργαζόµενου,, απεκδυόµενοι κάθε είδους προσωπικής φιλοδοξίας, γι αυτό και δεν σταµατούµε να ενεργούµε σχετικά και να λέµε και να το φωνάζουµε σε όσους έχουν ασθενή ακοή ότι εµείς είµαστε συµπαρα- στάτες του ΣΕΕΤ σε κάθε θετική τους προσπάθεια. Δεν τους κρατάµε κακία για το λιβελογράφηµα που συνέταξαν, γιατί εµείς στο ΣΕΕΤ δε βλέπουµε τους ολίγους που προέβησαν στη σύνταξη αυτής της ανακοίνωσης υβρεολόγιο, βλέπουµε τους πολλούς συναδέλ- φους που δεν έχουν χρόνο παρά να ασχολούνται µε τα καθηµερινά τους προβλήµατα αλλά και τα µεγάλα προβλήµατα της Τράπεζας, να αγω- νιούν, να προβληµατίζονται και να ανησυχούν. Φυσικά επιλέγουµε να µην χαρακτηρίσουµε τον ισχυρισµό των συντακτών της εν λόγω ανακοίνωσης και όσων ενστερνίζονται αυτόν πως µόνο εκείνοι έχουν το απο- κλειστικό προνόµιο συνδικαλιστικής δράσης υποστηρίζοντας πως µόνο αυτοί διαθέτουν το συνδικαλιστικό υπόβαθρο, συµβουλεύοντας µάλιστα εµάς τον αντι-σύλλογο όπως µας χαρακτηρίζουν - να «συνεχίσουµε να ασχολούµαστε µε καµία ανώδυνη χοροεσπερίδα»...οι αξιολογικές κρίσεις σε εσάς, συναδέλφισσες και συνάδελφοι. Ο δικός µας ρόλος θα περιοριστεί στην αποκατάσταση της αλήθειας. Συνάδελφοι, Ο Πρόεδρός µας, Σαλεµής Παναγιώτης,, τα τελευταία είκοσι δυο (22) χρόνια έχει διέλθει από όλα τα αξι- ώµατα του Επιστηµονικού Συλλόγου, τα δε τελευταία οκτώ (8) χρόνια είναι Πρόεδρος του Συλλόγου και έχει διατελέσει µέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΟΤΟΕ. Είναι µέλος του Γενικού Συµβουλίου της ΟΤΟΕ, τα τελευ- ταία δεκατέσσερα (14) χρόνια, ενώ συµµετέχει και στο ΕΚΑ. Την περασµένη τριετία του είχε ανατεθεί η Γραµµατεία Πολυεθνικών Τραπεζών της ΟΤΟΕ, ενώ πριν από ένα µήνα, µετά το πέρας του τελευ- ταίου συνεδρίου, του ανετέθη η Γραµµατεία Υγιεινής και Ασφάλειας. Όπως φαίνεται λοιπόν, συναδέλφισσες και συνάδελφοι, δεν έχουν µαζί µας πρόβληµα ούτε δευτεροβάθµιες, ούτε τριτοβάθµιες συνδικα- λιστικές οργανώσεις, ούτε κάποια άλλα πρωτοβάθµια σωµατεία παρά µόνον κάποιοι ολίγοι του άλλου Συλλόγου.

4 Όσον αφορά δε στους χορούς, εκδροµές και άλλου τέτοιου είδους πανηγύρια που µας καταλογίζουν,, να υπενθυµίσουµε πως τα τελευταία οκτώ (8) χρόνια υπό την Προεδρεία του Παναγιώτη Σα- λεµή δεν λαµβάνει χώρα παρά µία κοπή πίτας ετησίως και µάλιστα εκ περιτροπής στην Αθήνα Θεσσαλονίκη (ένα έτος στην Αθήνα ένα έτος στη Θεσσαλονίκη). Για να αποκαταστήσουµε µάλιστα τα κενά µνήµης, να υπενθυµίσουµε πως κάποιοι άλλοι είναι εκείνοι που διοργανώνουν χορούς, εκδροµές, συστή- νουν εταιρίες...δεν τους ξέρετε ; Ανάµεσά σας ανδρώθηκαν. Εµείς τους περιθωριοποιήσαµε εδώ και οκτώ (8) χρόνια. Εσείς; Η αλήθεια όµως πρέπει να αποκαστασταθεί και στα υπόλοιπα σηµεία της Ανακοίνωσης του ΣΕΕΤ και ιδιαίτερα ως προς το δικαί- ωµα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Ο συνάδελφος / συνάδελφοι που επιµελήθηκαν την εν λόγω Ανακοίνωση παρορούν το δικαίωµα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι που κατοχυ- ρώνεται ρητά στο Σύνταγµα. Αυτό που απαγορεύεται από τη νοµοθεσία είναι να συµµετέχουν οι εργαζόµενοι στην ανάδειξη αντιπροσώπων σε δευτεροβάθµια ή τριτοβάθµια όργανα - οµοσπονδίες, όπως η ΟΤΟΕ και η ΓΣΕΕ, ψηφίζοντας σε περισσότερα του ενός πρωτοβάθµια σωµατεία. Επιτρέπει ωστόσο να συµµετέχουν οι εργαζόµενοι στην ανάδειξη µε- λών του Δ.Σ. πρωτοβάθµιων σωµατείων, ψηφίζοντας σε περισσότερα του ενός πρωτοβάθµια σωµατεία. Επειδή όµως το ψηφοδέλτιο είναι κοινό, τόσο για τους υποψηφίους για Δ.Σ. πρωτοβάθµιων σωµατείων όσο και για υποψηφίους εκπροσώπους σε δευτεροβάθµια ή τριτοβάθµια όργανα οµοσπονδίες, για αυτό το λόγο και µόνο δεν καθίσταται εφικτό ένας συνάδελφος να ψηφίζει στα λεγόµενα λευκά ψηφοδέλτια περισσοτέρων του ενός πρωτοβάθµιων σωµατείων. Στο σηµείο δε αυτό χρειάζεται να διευκρινίσου- µε πως είτε είστε εγγεγραµµένοι στον ένα σύλλογο ή τον άλλο είτε και στους δύο µαζί, έχετε το δικαίωµα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στα λεγόµενα κίτρινα ψηφοδέλτια, ήτοι σε εκείνα που αναδεικνύ- ουν εκπροσώπους στο Δ.Σ. της Τράπεζας. Επιπρόσθετα, δεν θα αναλωθούµε σε αξιολόγηση γενικών αφορισµών τύπου «Δεν έχει ποτέ διεκδικήσει τίποτα, δεν έχει αγωνιστεί για τίποτα, δεν έχει συγκρουστεί µε κανέναν και φυσικά δεν έχει κερδίσει ποτέ τίποτα». Και πάλι επιλέγουµε συνειδητά να κρίνετε εσείς, συναδέλφισσες και συνάδελφοι, την ύπαρξη υπόστασης ή µη ενός τέτοιου ισχυρισµού. Καθώς δική µας πολιτική είναι να µην αναλωνόµα- στε σε ανάπτυξη ισχυρισµών, αλλά να προσηλωνόµαστε σε ανάπτυξη και στήριξη επιχειρηµάτων.

5 Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Όλοι γνωρίζουν, ακόµη και όσοι εµφανίζουν έντονα συµπτώµατα στρουθοκαµηλισµού, τον αγώνα µας, λό- γου χάρη, για την αύξηση του επιστηµονικού επιδόµατος στα τελευταία τρία (3) συνέδρια της ΟΤΟΕ, ώστε να αποτελέσει αντικείµενο διαπραγµατεύ- σεων στις Σ.Σ.Ε. Οι κύριοι που κόπτονται για την ικανοποίηση των συνδικαλιστικών αιτηµάτων και που ζητούν να «αφήσουµε σε αυτούς το µάχιµο και αγωνιστικό συνδικαλισµό», καθώς και κάποια παράταξη που όψιµα ενδια- φέρθηκε για τους πτυχιούχους των ΤΕΙ, θα ήταν καλό, για να βοηθήσουν τη µνήµη τους να επανέλθει, να κοιτάξουν τα πρακτικά του Γενικού Συµβουλίου της ΟΤΟΕ και κυρίως ως προς τις θέσεις που έχουν λάβει δι- αχρονικά µέχρι σήµερα για τέτοιου είδους συνδικαλιστικές διεκδικήσεις. Τα πλήγµατα στην αλήθεια όµως δεν σταµατούν εδώ. Συγκεκριµένα, η εν λόγω Ανακοίνωση του ΣΕΕΤ µας καταλογίζει προ- σέγγιση µε τη Διοίκηση Προβόπουλου για το Ασφαλιστικό, το Ιδιοκτησιακό, υποστηρίζοντας πως λειτουργήσαµε ενάντια στα εργα- σιακά δικαιώµατα. Δεν κρίνουµε σκόπιµο να αναλύσουµε εν προκειµένω τις θέσεις µας περί Ασφαλιστικού Ιδιοκτησιακού. Όλοι γνωρίζουν τις θέσεις µας, οι οποίες έµειναν αναλλοίωτες στο πέρασµα των χρόνων. Οι λιβελογράφοι λοιπόν που µας κατηγορούν πως µετερχόµαστε τε- χνασµάτων συνιστάµενα σε «παρακάλια, γλείψιµο και ευχέλαια» και που έχουν ξεχάσει τις θέσεις και τις πράξεις µας επί του ζητήµατος αυ- τού µπορούν ενδεικτικά να ανατρέξουν στην ανακοίνωση του Συλλόγου µας την εποχή εκείνη που ζητούσαµε, ασκώντας έντονες συνδικαλιστι- κές πιέσεις, τη διαπραγµάτευση των όρων της πώλησης, εφόσον είχε ήδη αποφασιστεί στη Βουλή από τη συντριπτική πλειοψηφία των εκπροσώπων του λαού, ώστε να µην πάµε «ως πρόβατα προς σφαγή». Επισυνά- πτουµε δε την Ανακοίνωση που είχαµε τότε εκδώσει για να µάθουν οι νέοι και να θυµηθούν οι παλιοί. Όσο δε για τη Διοίκηση Strub, που υποστη- ρίζουν πως γλείφουµε οι συνάδελφοι του ΣΕΕΤ που συνέταξαν την Ανακοίνωση, της έχουµε ήδη δηλώσει πως σε σύντοµο χρονικό διάστηµα από σήµερα θα ασκήσουµε αγωγή για την εξασφάλι- ση συµµετοχής µας στα υπηρεσιακά συµβούλια, ώστε να είµαστε σε θέση να υπερασπιζόµαστε τα δικαιώµατα όχι µόνο των εγγεγραµµένων µελών µας, αλλά όλων των συναδέλφων.

6 Ίσως όµως οι συντάκτες της Ανακοίνωσης Εκτόξευσης ύβρεων ξε- χνούν και τις θέσεις του Συλλόγου τους, όταν µετά την πώληση της Εµπορικής στην Credit Agricole, ο τότε Γενικός Γραµµατέας του ΣΕΕΤ κ. Μπαµπαδήµας, δήλωνε σε ανοιχτό χώρο ενώπιον πολλών συναδέλφων πως εάν γνώριζαν ποια ήταν και τι αντιπροσώπευε η Credit Agricole θα την στήριζαν από την αρχή. Συνάδελφοι, Το ότι δε συµµετέχουµε στα υπηρεσιακά συµβούλια εί- ναι αλήθεια και έχει συµβάλει καθοριστικά ο ΣΕΕΤ σε αυτό, ώστε να µη µπορούµε να συµµετέχουµε έστω και χωρίς δικαίωµα ψήφου, όπως επανειληµµένως έχουµε ζητήσει. Έχετε να κρύψετε κάτι; Ίσως θεωρείτε ότι έχετε το αλάθητο, ίσως δεν έχετε ανάγκη από καµία άλλη γνώµη, ίσως νοµίζετε πως είστε ο µεγάλος αντικειµενικός και δίκαιος κριτής, ίσως πάλι δε συµβαίνει τίποτε από τα παραπάνω και ζητούµε να µάς δι- αψεύσετε πρακτικά µε τη συµµετοχή µας στα υπηρεσιακά συµβούλια. Ένα άλλο σηµείο ζήτηµα στρέβλω- σης εκ µέρους του ΣΕΕΤ υπήρξε εκείνο του Κατα- στήµατος Κοζάνης. Το εν λόγω θέµα επιλέξαµε να αναλύσουµε ως ένα χαρακτηριστικό πρόβληµα καθηµερινότητας που αντιµετωπίζουν οι συνάδελφοι. Λόγω της ολι- γωρίας που αντικειµενικά παρατηρήθηκε ως προς την «επίλυσή» του από τους αρµοδίους, οι οποίοι µάλιστα τό θεωρούσαν ανάξιο ενασχόλησής τους, απευθυνθήκαµε στον Διευθύνοντα Σύµβουλο, ώστε να αποκτήσει εικόνα της διάστασης των προβληµάτων της κα- θηµερινότητας των συναδέλφων. Όπως πάντα, απόλυτα διαφανείς, είµασταν συγκεκριµένοι και πα- ραθέσαµε στοιχεία για όλες τις ενέργειές µας και των δεκατριών (13) µηνών που το πρόβληµα δεν είχε βρει τη λύση του. Με µία ανάγνωση, κύριοι συντάκτες της Ανακοίνωσης του ΣΕΕΤ της , καθώς απ ό,τι φαίνεται δεν έχετε διαβάσει την Ανακοίνωσή µας, θα δείτε πως αυτό που αναφέρετε στην ανακοίνωσή σας, ότι «η πίστωση µε το ανάλογο ποσό θα γίνει στην επόµενη µισθοδοσία!» αναφέρεται ήδη στην Ανακοί- νωσή µας, από τη στιγµή που ανταποκρίνεται στην αλήθεια. Αυτό στο οποίο πληµµελώς δεν αναφέρεστε είναι το ζήτηµα των νέων προβληµάτων που έχουν δηµιουργηθεί εξαιτίας της καθυστερηµένης επίλυσης του προβλήµατος, ήτοι αναδροµικά, οικονοµική και ηθική ανα- στάτωση των συναδέλφων µέχρι σήµερα που γράφονται αυτές οι λέξεις, ανθυγιεινή άδεια των συναδέλφων που θα έπρεπε να έχει ληφθεί µέχρι Ας λύσουν τα προβλήµατα καθηµερινότητας αυτοί που µας κατηγορούν, ώστε να πάψουµε και εµείς να ασχολούµαστε µε αυτά.

7 Συνάδελφοι, Στην εν λόγω Ανακοίνωση του ΣΕΕΤ θίγεται επίσης ένα άλλο µεγάλο θέµα, εκείνο των απεργιών.. Για να ξεκαθαρίσουµε ένα τοπίο, το οποίο κάποιοι τό παρουσίασαν ως οµιχλώδες, ο Σύλλογος Επιστηµονικού Προσωπικού πάντα στήριζε τις προκηρυχθεί- σες απεργίες του ΣΕΕΤ, αρκεί να προκηρύσσονταν υπό τη σκέπη της ΟΤΟΕ. Ακόµη και στη µεγάλη απεργία για το Ασφαλιστικό Ιδιοκτησια- κό είχαµε εκφράσει αντίθετη άποψη ως προς τον τρόπο διεκδίκησης και το στόχο των διεκδικήσεών µας, παρόλα αυτά χάριν του συµφέροντος του συναδέλφου εργαζόµενου δεν διαχωρίσαµε τη θέση µας. Όσο για µας, αν υποστηρίζετε ότι µπορούµε τετρακόσια (400) άτοµα να προκηρύξουµε απεργία...ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδηµα. Δηλώστε και εσείς την συµπαράστασή σας προς εµάς και θα διαπιστώσετε άµεσα την άποψή µας ως προς τον τρόπο επίλυσης των χρονιζόντων προβλη- µάτων των εργαζοµένων µέσω δυναµικών κινητοποιήσεων και λύσεων και θα δείτε να υλοποιείται η άποψη αυτή. Όσον αφορά τέλος στο θέµα του ασφαλιστη- ρίου συµβολαίου,, τα πράγµατα έχουν ως εξής. Οι εται- ρίες που προσήλθαν και υπέβαλαν προσφορά ήταν, εξ όσων γνωρίζουµε, πέντε ενώ στη συνέχεια, για κάποιους σοβαρούς µάλλον λόγους, έµειναν δύο. Ακολούθησαν, εξ όσων µάθα- µε, πέντε συνεδριάσεις µε τις εναποµείνασες εταιρίες να υπο- βάλουν τέσσερις διορθωτικές προσφορές. Σε κάθε λογικά σκεπτόµενο άνθρωπο, η διαδικασία αυτή, όπως εξελίχθηκε, θα δηµιουργούσε προβληµατισµούς. Εµείς λοιπόν επειδή δεν έχουµε δικαίωµα συµµετοχής στις επιτροπές, ως Σύλλογος, µας εκπροσωπεί ο ΣΕΕΤ. Προσπαθήσαµε να επικοινω- νήσουµε και να θέσουµε τους προβληµατισµούς µας στην ΠΑΣΚΕ, στην Ευπόλιδος, στην ΔΑΚΕ Χαλκίδη και στην ΔΑΚΕ Κούνιδας / Καλλίρης. Αναγνωρίζουµε δε το λάθος µας ότι δεν ενηµερώσαµε την παράταξη που εκπροσωπείται από την κα. Φ. Γκαβαλιζούδη. Από τους ανωτέρω ανταποκρίθηκε µόνο η ΔΑΚΕ Κούνιδας / Καλ- λίρης, οι οποίοι δεν προέβησαν στις απαιτούµενες ενέργειες, ώστε να τεθούν υπόψη οι ως άνω προβληµατισµοί στο Δ.Σ. του ΣΕΕΤ και ως εκ τούτου ήταν µονόδροµος για τον Επιστηµονικό Σύλλογο η έκδοση σχετι- κής ανακοίνωσης προς το Δ.Σ. του ΣΕΕΤ. Στην ανακοίνωση ωστόσο του ΣΕΕΤ της , οι συνάδελφοι ένιωσαν την ανάγκη να διευκρινίσουν, µε απολογητικό ύφος, ότι «από πλευράς των εκπροσώπων µας έχουν τηρηθεί όλες οι προϋποθέσεις για αδιά- βλητες διαδικασίες µε σκοπό τη βέλτιση επιλογή». Δεν γνωρίζουµε πώς

8 προέκυψε η ανάγκη τους αυτή, επουδενί όµως από την ανακοίνωσή µας, την οποία συνδέουν µε την απάντησή τους αυτή. Στην ανακοίνωσή µας άλλωστε είναι κατάφωρο πως οι προβληµατι- σµοί µας δεν σχετίζονται µε τη δράση των εκπροσώπων του ΣΕΕΤ. Για όσους δεν κατάλαβαν την ανακοίνωσή µας και χρειάζονται µετάφραση από τα ελληνικά στα ελληνικά, επαναλαµβάνουµε ότι η παραφιλολογία που αναφέραµε στην ανακοίνωσή µας, την οποία όπως και τονίσαµε δεν υιοθετούµε, έχει σχέση µε τη φερεγγυότητα των εταιριών και όχι φυσικά µε τους δύο εκπροσώπους του ΣΕΕΤ, οι οποίοι και είναι παλιοί συνεργά- τες στην Πληροφορική του Προέδρου και τους γνώρισε ως αγωνιστές και καθαρούς ανθρώπους και την ίδια γνώµη έχει µέχρι σήµερα. Παραθέ- τουµε δε συνηµµένως αυτούσια την προηγούµενη ανακοίνωσή µας για όσους δεν την έχουν πρόχειρη. Συνάδελφοι, Θα θέλαµε να ευχαριστήσουµε τους συντάκτες της Ανακοίνωσης της του ΣΕΕΤ, καθώς και όσους ενστερνίζονται τα αναφερό- µενα σε αυτή, γιατί µας έδωσαν το βήµα ευκαιρία να πούµε πολ- λές αλήθειες και να διευκρινίσουµε πολλά ζητήµατα, µε τα οποία εάν ασχολούµαστε πριν την Ανακοίνωση αυτή του ΣΕΕΤ θα γινό- µασταν γραφικοί. Εµείς οκτώ χρόνια τώρα παραµένουµε πιστοί, αταλάντευτα, στην πορεία που έχουµε χαράξει και θα είµαστε συ- νεπώς συµπαραστάτες του ΣΕΕΤ σε κάθε θετική τους προσπάθεια, αλλά λευκή επιταγή δεν δίνει κανένας εργαζόµενος, πόσο µάλλον ο Επιστηµονικός Σύλλογος. Με συναδελφικούς χαιρετισµούς Για το Δ.Σ. Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραµµατέας Π. Σαλεµής Ι. Σαµαράς

( ) '. ' '. ( ) 2' 07/05/ :49 µ

(  ) '. '  '. ( ) 2' 07/05/ :49 µ ËÕÊÏÕÑÃÏÕ 1 (2ïò ÏÑÏÖÏÓ), 105 51 ÁÈÇÍÁ ÔÇË.: 210-3239.111, 3283.429, 3430 - FAX: 210-3239.112 Αθήνα 10/05/2010 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Η γνώση και η ενηµέρωση είναι δύναµη. Ως εκ τού- του ποτέ ένας

Διαβάστε περισσότερα

Συνάδελφοι, Συνάδελφοι,

Συνάδελφοι, Συνάδελφοι, 1 Με την ευκαιρία της θέσης της τελικής υπογραφής στη συγχώνευση της Τράπεζάς μας με την Alpha Bank, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους εργάστηκαν γι αυτή την επιτυχημένη συγχώνευση, μέχρι σήμερα που γράφονται

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ 4 η ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2006 ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ Ενηµέρωση Προβλήµατα λειτουργίας Ε.Ε. Ν.Α ΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: Συνάδελφοι, συγνώµη για την καθυστέρηση αλλά πληρώναµε τα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ Π.Ο.Π. Ο.Τ.Α. ΠΕΜΠΤΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2007 Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Θ. ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕ ΡΟΥ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ 6-7 ΙΟΥΝΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Ταξική Ενότητα Εργαζομένων Forthnet - Netmed

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ 6-7 ΙΟΥΝΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Ταξική Ενότητα Εργαζομένων Forthnet - Netmed Ταξική Ενότητα Εργαζομένων Forthnet - Netmed ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ 6-7 ΙΟΥΝΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ Πέμπτη 6/6 /2013, 11:00-19:00 Γραφεία ΟΓΕ, Πλ.Ατταλείας,

Διαβάστε περισσότερα

1 η ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Ενηµέρωση. 2. Εγγραφές νέων µελών.

1 η ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Ενηµέρωση. 2. Εγγραφές νέων µελών. 1 η ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2006 ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ 1. Ενηµέρωση 2. Εγγραφές νέων µελών. 3. Ορισµός τόπου διεξαγωγής τακτικού Συνεδρίου. 4. Αγωνιστικές κινητοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

30 Νοεµβρίου εκλογές ΤΕΕ

30 Νοεµβρίου εκλογές ΤΕΕ 30 Νοεµβρίου εκλογές ΤΕΕ Στις εκλογές του ΤΕΕ, στην Επιστηµονική Επιτροπή Ειδικότητας Ηλεκτρονικών (ΕΕΕ) Μηχανικών, ένα νέο ψηφοδέλτιο διεκδικεί την ψήφο των Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής. Τι συµβαίνει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ Π.Ο.Π. Ο.Τ.Α. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2007 Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Θ. ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Π.Ο.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Σας παραθέτουμε ορισμένα στοιχεία της προσπάθειας εκφυλισμού της καταστατικής διαδικασίας συμμετοχής των συνδικάτων στο συνέδριο του ΕΚΘ.

Σας παραθέτουμε ορισμένα στοιχεία της προσπάθειας εκφυλισμού της καταστατικής διαδικασίας συμμετοχής των συνδικάτων στο συνέδριο του ΕΚΘ. Σας παραθέτουμε ορισμένα στοιχεία της προσπάθειας εκφυλισμού της καταστατικής διαδικασίας συμμετοχής των συνδικάτων στο συνέδριο του ΕΚΘ. Εντείνεται ακόμη περισσότερο από το προηγούμενο συνέδριο το φαινόμενο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΕΕ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΕΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΕΕ Συναδέλφισες συνάδελφοι, Μετά την πάροδο τριών και πλέον χρόνων η παράταξη μας ξανά διεκδικεί την είσοδο της στο Δ.Σ. του ΣΕΤΕΕ Και λέμε ξανά διότι πιστεύαμε

Διαβάστε περισσότερα

43η ιδακτική Ενότητα ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΙΚΑΙΟ. Παρατηρήσεις, Σχόλια, Επεξηγήσεις

43η ιδακτική Ενότητα ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΙΚΑΙΟ. Παρατηρήσεις, Σχόλια, Επεξηγήσεις 43η ιδακτική Ενότητα ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΙΚΑΙΟ Παρατηρήσεις, Σχόλια, Επεξηγήσεις 1. Συνδικαλιστικές οργανώσεις ή επαγγελµατικά σωµατεία είναι οι ελεύθερες ενώσεις εργαζοµένων που έχουν σκοπό τη διαφύλαξη και προώθηση

Διαβάστε περισσότερα

8η ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ

8η ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ 8η ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2007 ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ 1. Ενηµέρωση 2. Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής 3. Κώδικας Υπαλλήλων Ο.Τ.Α. 4. Πλαίσιο διεκδικήσεων του κλάδου. Α

Διαβάστε περισσότερα

ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ

ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ALPHA BANK ΜΕΛΟΣ OTOE-EKA ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 23 106 79 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 2103692000 FAX: 210 3692090 www.sab.gr e-mait: info@sab.gr ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο.38 Αθήνα, 11 Νοεμβρίου 2014 θέμα: Επιστροφή των

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΑΡΤΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΑΡΤΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ Ημερομηνία Ανάρτησης: 28/07/1999 ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΑΡΤΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ (σ.σ. Πριν την κήρυξη της απεργίας, η ΕΣΗΕΑ είχε προβεί στις εξής ενέργειες: Στις 23/7/1999, είχε πραγματοποιήσει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ PANHELLENIC UNION OF EMPLOYEES IN HELLENIC PETROLEUM ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ www.pseep.gr Αρ. Απόφ. 17002/60 - Αρ.Τροπ 90/13 - ΕΙ. 2168 Αρ. Πρωτ : 331 Ασπρόπυργος 14/08/2017 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Εγχειρίδιο Χρήσης My Plan 2

Εισαγωγή. Εγχειρίδιο Χρήσης My Plan 2 Εγχειρίδιο Χρήσης Εισαγωγή Το δηµιουργήθηκε µε στόχο να αποτελέσει υποστηρικτικό εργαλείο για τον επαγγελµατία Ασφαλιστικό ιαµεσολαβητή, ο οποίος χρειάζεται να διευκρινίζει και να αναλύει τις ασφαλιστικές

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ηράκλειο 5 Oκτωβρίου 2018 Αριθμός Πρωτ.:3/2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ:Όλους του Πρωτοβάθμιους Συλλόγους-Μέλη της Ο.Δ.Υ.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΣΥΠΕΡΤ ΣΤΙΣ 1 ΚΑΙ 2/2/18.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΣΥΠΕΡΤ ΣΤΙΣ 1 ΚΑΙ 2/2/18. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΣΥΠΕΡΤ ΣΤΙΣ Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, 1 ΚΑΙ 2/2/18. Στα τρία χρόνια της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ βιώσαμε όλοι οι εργαζόμενοι

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟ ΧΟΣ- Ε ΠΙ ΔΙΩ ΞΗ ΠΛΑΙ ΣΙΟ ΧΡΗ ΜΑ ΤΟ ΔΟ ΤΗ ΣΗΣ

ΣΤΟ ΧΟΣ- Ε ΠΙ ΔΙΩ ΞΗ ΠΛΑΙ ΣΙΟ ΧΡΗ ΜΑ ΤΟ ΔΟ ΤΗ ΣΗΣ ΣΤΟ ΧΟΣ- Ε ΠΙ ΔΙΩ ΞΗ Στό χος του Ο λο κλη ρω μέ νου Προ γράμ μα τος για τη βιώ σι μη α νά πτυ ξη της Πίν δου εί ναι η δια μόρ φω ση συν θη κών α ει φό ρου α νά πτυ ξης της ο ρει νής πε ριο χής, με τη δη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΜΠΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΜΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΜΠΑΣ Αρ. Πρωτ.: 172 Αθήνα 28/3/2008 Προς: 1) Τον Αντιπρύτανη Οικονομικών Προγραμματισμού & Ανάπτυξης, Αν. Καθ. κ. Λ. Λουλούδη Κοιν.: 1) Πρύτανη ΓΠΑ, Καθ. κ. Γ. Ζέρβα 2) Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών

Διαβάστε περισσότερα

Ι. Πανάρετος.: Καλησπέρα κυρία Γουδέλη, καλησπέρα κύριε Ρουμπάνη.

Ι. Πανάρετος.: Καλησπέρα κυρία Γουδέλη, καλησπέρα κύριε Ρουμπάνη. (Συνέντευξη του Ι. Πανάρετου στην Νίνα Γουδέλη και τον Γρηγόρη Ρουμπάνη για τα θέματα της Παιδείας (Μήπως ζούμε σ άλλη χώρα;, ραδιοφωνικός σταθμός Αθήνα, 9.84) Ν. Γουδέλη: Καλησπέρα κύριε Πανάρετε. Γ.

Διαβάστε περισσότερα

Άδειες συνδικαλιστικών στελεχών των Νομαρχιακών Τμημάτων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και όλων των συνδικαλιστικών στελεχών του Δημοσίου

Άδειες συνδικαλιστικών στελεχών των Νομαρχιακών Τμημάτων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και όλων των συνδικαλιστικών στελεχών του Δημοσίου Αθήνα, 13.09.2017 ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ & ΨΥΛΛΑ 2 105 57 ΑΘΗΝΑ Τηλ 213.16.16.900 Fax 2103246165 Email: adedy@adedy.gr, adedy1@adedy.gr Αριθμ. Πρωτ.: 355 Άδειες συνδικαλιστικών στελεχών των Νομαρχιακών

Διαβάστε περισσότερα

για την Ανατροπή ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

για την Ανατροπή ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για την Ανατροπή ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Στις 11/11/2014 με ευθύνη της παράταξης μας, ως πρώτης δύναμης στο συνέδριο του Βόλου, έγινε σύγκληση του νέου Δ.Σ. της ΟΔΥΕ, προκειμένου να συγκροτηθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (ΜΤΠΥ)

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (ΜΤΠΥ) ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (ΜΤΠΥ) Κείµενο του Χρήστου Καϋµενάκη, Α αντιπροέδρου του.σ. της Ο ΥΕ και εκπροσώπου του συνδυασµού «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ Ανεξάρτητο Ανοιχτό Ψηφοδέλτιο» Αθήνα, 5 Οκτωβρίου 2015

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ συν. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΚΚΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΗΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ συν. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΚΚΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΗΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ συν. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΚΚΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΗΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 Κύριε Πρόεδρε, Κύριε ντα Σύµβουλε, Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι

Διαβάστε περισσότερα

Το Σάββατο 17/1/2009 πραγµατοποιήθηκε µε επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου µας στην Αθήνα και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Το Σάββατο 17/1/2009 πραγµατοποιήθηκε µε επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου µας στην Αθήνα και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. ΕΚ ΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2009 Το Σάββατο 17/1/2009 πραγµατοποιήθηκε µε επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου µας στην Αθήνα και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η συµµετοχή του κόσµου ήταν καλή

Διαβάστε περισσότερα

Πρα κτι κών µη χα νι κών Δ ηµοσίου, ΝΠΔ Δ & OΤΑ O36R11

Πρα κτι κών µη χα νι κών Δ ηµοσίου, ΝΠΔ Δ & OΤΑ O36R11 Πρα κτι κών µη χα νι κών Δ ηµοσίου, ΝΠΔ Δ & OΤΑ O36R11 ΚΩΩ Δ Ι ΚO ΠOΙ Η ΣΗ ΣYΛ ΛO ΓΙ ΚΩΩΝ ΡYΘ ΜΙ ΣΕ ΩΩΝ (ΣΣΕ & Δ Α) ΤΩΩΝ, Ν.Π.Δ.Δ. ΚΑΙ O.Τ.Α. Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΩ Δ Ι ΚO ΠOΙ Η ΣΗ Ε ΛΗ ΦΘΗ ΣΑΝ Υ ΠO ΨΗ 1. H 15/1981

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Ι. Επί του ερωτήματος, που ετέθη. Μου ζητήθηκε να γνωμοδοτήσω, επί του κάτωθι ερωτήματος. «Η ψήφιση του Ν.4472/2017 και συγκεκριμένα του άρθρου 19 αυτού, αναφορικά με τις συνδικαλιστικές

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ 2 η ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟE- ΟΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2008 ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ 1. Ενηµέρωση. 2. Εκλογή Αναπληρωτή Προέδρου. 3. Κλιµάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων. Ν. Α ΑΜΟΠΟΥΛΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕ ΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ

ΟΜΙΛΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕ ΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΟΜΙΛΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕ ΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ Κυρίες και κύριοι, Επιτρέψτε µου σήµερα να επανέλθω σε ένα σηµαντικό ζήτηµα για το οποίο είχα ήδη δεσµευθεί ως Νοµάρχης

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΘΗΝΑ 2018 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ - ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΡΘΡΟ 1 Ο ΣΥΓΤΕ διατηρεί έντοκο λογαριασμό με τίτλο

Διαβάστε περισσότερα

4. Απολογισµός δράσης Πρόγραµµα δράσης πλαίσιο συλλογικών διαπραγµατεύσεων Οικονοµικός προϋπολογισµός.

4. Απολογισµός δράσης Πρόγραµµα δράσης πλαίσιο συλλογικών διαπραγµατεύσεων Οικονοµικός προϋπολογισµός. 2 η ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2006 1. Ενηµέρωση Νοµιµοποίηση Αντιπροσώπων 2. Εγγραφές νέων µελών. 3. Κινητοποιήσεις Κλάδου 4. Απολογισµός δράσης Πρόγραµµα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ Ε.Α.Ε.Ε. ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο Ν

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ Ε.Α.Ε.Ε. ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο Ν ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ Αριθμ. Πρωτ.: 216599/137 Αριθμ. Φακ.: 014 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜ. 23 226 Προς τις Ασφαλιστικές Εταιρίες Μέλη της Ένωσης Κυρίες Κύριοι, Αθήνα, 28 Μαρτίου 2019 Υπόψη Διευθυνόντων Συμβούλων Γενικών Διευθυντών

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, Αριθ. Πρωτ.: Γ/ΕΞ/8150/ Α Π Ο Φ Α Σ Η 158/2013

Αθήνα, Αριθ. Πρωτ.: Γ/ΕΞ/8150/ Α Π Ο Φ Α Σ Η 158/2013 ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Ε ΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Αθήνα, 24-12-2013 Αριθ. Πρωτ.: Γ/ΕΞ/8150/24-12-2013 Α Π Ο Φ Α Σ Η 158/2013 Η Αρχή Προστασίας εδοµένων Προσωπικού Χαρακτήρα συνεδρίασε σε σύνθεση Τµήµατος,

Διαβάστε περισσότερα

Ορθή Επανάληψη-Ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής για τη διαδικασία των εκλογών της 7ης και 8ης Ιουνίου 2017

Ορθή Επανάληψη-Ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής για τη διαδικασία των εκλογών της 7ης και 8ης Ιουνίου 2017 Ημερομηνία Ανάρτησης: 06/06/2017 Ορθή Επανάληψη-Ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής για τη διαδικασία των εκλογών της 7ης και 8ης Ιουνίου 2017 ENΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ - ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ 4 η ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2006 ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ 1. Απεργιακές κινητοποιήσεις. Ν.Α ΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: Συνάδελφοι, πριν ένα τέταρτο βγήκαµε µε κοινή δήλωση στα κανάλια

Διαβάστε περισσότερα

AΠ Αθήνα, 20 Μαρτίου 2017

AΠ Αθήνα, 20 Μαρτίου 2017 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 20/3/2017 AΠ-20170320-000184 Αθήνα, 20 Μαρτίου 2017 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ Συνάδελφοι, Τις τελευταίες ημέρες έχουμε γίνει όλοι μάρτυρες μίας στοχευμένης επιχείρησης παραπληροφόρησης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΗΟ ΣΕΚ ΣΗΔΗΚΕΚ - ΠΕΟ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω ΣΗ

ΟΗΟ ΣΕΚ ΣΗΔΗΚΕΚ - ΠΕΟ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω ΣΗ From: To: Subject: Date: ΕΠΟΕΤ Υπάλληλοι Cyta Ανακοίνωση ΟΗΟ-ΣΕΚ και ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ - Σχέδιο Σύνταξης Υπαλλήλων Cyta Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2011 1:48:33 μμ ΟΗΟ ΣΕΚ ΣΗΔΗΚΕΚ - ΠΕΟ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω ΣΗ Θέμα: Σχέδιο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΚΑΠ: Επιστολή προς Υπουργό για οργανική οριστική τοποθέτηση των μεταταχθέντων στην Π.Ε.

ΠΕΚΑΠ: Επιστολή προς Υπουργό για οργανική οριστική τοποθέτηση των μεταταχθέντων στην Π.Ε. ΠΕΚΑΠ: Επιστολή προς Υπουργό για οργανική οριστική τοποθέτηση των μεταταχθέντων στην Π.Ε. Η ΠΕΚΑΠ έστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Παιδείας για την οργανική οριστική τοποθέτηση των μεταταχθέντων στην

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΕΣΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΑΣ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΕΣΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΑΣ Αθήνα, 6/3/2006 ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΕΣΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΑΣ Η ΑΣ για να καλύψει µια ανάγκη αµφίδροµης επικοινωνίας µε τους εργαζόµενους στην Εθνική Τράπεζα, προχώρησε το προηγούµενο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2007

ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2007 11 η ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΕ-0ΤΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2007 ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ 1. Ενηµέρωση 2. Εγγραφή Συλλόγων 3. Νοµιµοποίηση αντιπροσώπων 4. Πορεία αιτηµάτων κλάδου Ν. Α ΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: Νοµίζω

Διαβάστε περισσότερα

1. Ορκωμοσία. Α. Υπόχρεοι σε ορκωμοσία. -ο δήμαρχος, -οι δημοτικοί σύμβουλοι. -οι σύμβουλοι του συμβουλίου της δημοτικής ή τοπικής κοινότητας και

1. Ορκωμοσία. Α. Υπόχρεοι σε ορκωμοσία. -ο δήμαρχος, -οι δημοτικοί σύμβουλοι. -οι σύμβουλοι του συμβουλίου της δημοτικής ή τοπικής κοινότητας και Α. ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ 1. Ορκωμοσία Α. Υπόχρεοι σε ορκωμοσία -ο δήμαρχος, -οι δημοτικοί σύμβουλοι -οι σύμβουλοι του συμβουλίου της δημοτικής ή τοπικής κοινότητας και -οι τοπικοί εκπρόσωποι κοινοτήτων 1. Ορκωμοσία

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΕΜΑ : «ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑ ΑΣ »

ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΕΜΑ : «ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑ ΑΣ » ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΕΜΑ : «ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑ ΑΣ 2012-2014» ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΚΛΕΑΡΧΟΥ ΠΕΡΓΑΝΤΑ Λαµία, 27 Σεπτεµβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Προς. Θέμα: Εκλογές για την ανάδειξη αιρετών μελών των Υπηρεσιακών Συμβουλίων (ΠΥΣΠΕ ΑΠΥΣΠΕ ΚΥΣΠΕ) Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

Προς. Θέμα: Εκλογές για την ανάδειξη αιρετών μελών των Υπηρεσιακών Συμβουλίων (ΠΥΣΠΕ ΑΠΥΣΠΕ ΚΥΣΠΕ) Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008 Αρ. Πρωτ: 1256 Προς Αθήνα 11/9/2008 τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ Θέμα: Εκλογές για την ανάδειξη αιρετών μελών των Υπηρεσιακών Συμβουλίων (ΠΥΣΠΕ ΑΠΥΣΠΕ ΚΥΣΠΕ) Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008 Συνάδελφοι

Διαβάστε περισσότερα

του Προ σω πι κού των Α µί σθων Y πο θη κο φυ λα κεί ων ό λης της χώρας O44R15

του Προ σω πι κού των Α µί σθων Y πο θη κο φυ λα κεί ων ό λης της χώρας O44R15 του Προ σω πι κού των Α µί σθων Y πο θη κο φυ λα κεί ων ό λης της χώρας O44R15 ΚΩΩ Δ Ι ΚO ΠOΙ Η ΣΗ ΣYΛ ΛO ΓΙ ΚΩΩΝ ΡYΘ ΜΙ ΣΕ ΩΩΝ (ΣΣΕ & Δ Α) ΤOY ΠΡO ΣΩΩ ΠΙ ΚOY ΤΩΩΝ Α ΜΙ ΣΘΩΩΝ Y ΠO ΘΗ ΚO ΦY ΛΑ ΚΕΙ ΩΩΝ O

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΑΡ. ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ 27ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΑΡ. ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ 27ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ Ημερομηνία Ανάρτησης: 27/03/2002 ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΑΡ. ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ 27ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Η κοινή πανελλαδική 48ωρη απεργία όλων των εργαζόμενων

Διαβάστε περισσότερα

1.2.3 ιαρ θρω τι κές πο λι τι κές...35 1.2.4 Σύ στη μα έ λεγ χου της κοι νής α λιευ τι κής πο λι τι κής...37

1.2.3 ιαρ θρω τι κές πο λι τι κές...35 1.2.4 Σύ στη μα έ λεγ χου της κοι νής α λιευ τι κής πο λι τι κής...37 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΚΕ Φ Α Λ ΑΙΟ ΤΟ ΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ... 21 ΚΕ Φ Α Λ ΑΙΟ 1 o Η ΑΛΙΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ 1.1 Η Α λιεί α ως Οι κο νο μι κή ρα στη ριό τη τα...25 1.2 Η Κοι νο τι κή Α λιευ τι κή Πο λι τι κή...28

Διαβάστε περισσότερα

5η ιδακτική Ενότητα ΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

5η ιδακτική Ενότητα ΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 5η ιδακτική Ενότητα ΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εργασία για το σπίτι Ποιες ήταν οι βασικές αρχές της ηµοκρατίας που ίσχυσε στην Αρχαία Ελλάδα; (Στο τέλος του κεφαλαίου παραθέτουµε αποσπάσµατα από το

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ Μ. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΣΗΕΑ ΣΤΟ ΜΙΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΕΙΣΗΓΗΣΗ Μ. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΣΗΕΑ ΣΤΟ ΜΙΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ημερομηνία Ανάρτησης: 08/12/2003 ΕΙΣΗΓΗΣΗ Μ. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΣΗΕΑ ΣΤΟ ΜΙΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Εισήγηση Μανώλη Μαθιουδάκη Προέδρου ΕΣΗΕΑ στο Μικτό Συμβούλιο της 8ης Δεκεμβρίου 2003 Στην προηγούμενη συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών Πολυτέκνων Π.Εν.Ε.Π

Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών Πολυτέκνων Π.Εν.Ε.Π Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών Πολυτέκνων Π.Εν.Ε.Π ΤΟΜΕΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Πλ. Ελευθερίας 22, 105-53 Αθήνα Τηλ. 210.3226.635-210.3243.408 Fax 210.3255.363

Διαβάστε περισσότερα

α κα ρι ι ο ος α α νηρ ος ου ουκ ε πο ρε ε ευ θη εν βου λη η η α α σε ε ε βων και εν ο δω ω α α µαρ τω λω ων ουουκ ε ε ε

α κα ρι ι ο ος α α νηρ ος ου ουκ ε πο ρε ε ευ θη εν βου λη η η α α σε ε ε βων και εν ο δω ω α α µαρ τω λω ων ουουκ ε ε ε Ἦχος Νη α κα ρι ι ο ος α α νηρ ος ου ουκ ε πο ρε ε ευ θη εν βου λη η η α α σε ε ε βων και εν ο δω ω α α µαρ τω λω ων ουουκ ε ε ε στη η και ε πι κα α θε ε ε ε δρα α λοι οι µων ου ουκ ε ε κα θι ι σε ε ε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 25/10/2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 25/10/2016 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 25/10/2016 AΠ-20161025-000548 Αθήνα, 25 Οκτωβρίου 2016 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Την Παρασκευή 21-10-2016 συνήλθε το Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. σε έκτακτη συνεδρίαση και συζήτησε τα θέματα της ημερησίας διάταξης.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΙΛΤΕ No 70. Αγωνιζόμαστε και αισιοδοξούμε για το εφάπαξ

ΣΥΙΛΤΕ No 70. Αγωνιζόμαστε και αισιοδοξούμε για το εφάπαξ ΣΥΙΛΤΕ No 70. Αγωνιζόμαστε και αισιοδοξούμε για το εφάπαξ Αγαπητοί συνάδελφοι, Νιώθουμε υποχρέωσή μας να σας παρουσιάζουμε βήμα-βήμα τις ενέργειες του Συλλόγου μας σχετικά με το πιο σημαντικό, πλέον, θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου 30/

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου 30/ Ημερομηνία Ανάρτησης: 05/12/2017 Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου 30/5-12-17 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΑΡ. 30 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΘΕΜΑ: ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΕΣΗΕΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΜΠΟΤΣΗ Το Δ.Σ., μετά την

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Σ.Υ.Ε ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΔΡΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ 2 Τ.Θ Τ.Κ ΤΗΛ FAX

Ο.Σ.Υ.Ε ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΔΡΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ 2 Τ.Θ Τ.Κ ΤΗΛ FAX Ο.Σ.Υ.Ε ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΔΡΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ 2 Τ.Θ. 91503 Τ.Κ. 181 10 ΤΗΛ. 2104950760 2104967174 FAX 2104950710 www.osye.org.gr e-mail: osye@otenet.gr ΜΕΛΟΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ ΠΡΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Οκτώβριος 1996 ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οκτώβριος 1996 ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Οκτώβριος 1996 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ P Σκέψεις από την 65ηΓ.Σ. της Δ.Ο.Ε. P Για τις εκλογές στους συλλόγους. P Εκλογές ΚΥΣΠΕ 1996 P Κείμενα παιδείας P Ο κουμπαράς ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Καπράνας Ζήσης τηλ. 2659241 Διός

Διαβάστε περισσότερα

Τι μπορεί να δει κάποιος στο μουσείο της Ι.Μ. Μεγάλου Μετεώρου

Τι μπορεί να δει κάποιος στο μουσείο της Ι.Μ. Μεγάλου Μετεώρου 18/05/2019 Τι μπορεί να δει κάποιος στο μουσείο της Ι.Μ. Μεγάλου Μετεώρου / Ιερές Μονές Η μο νή του Με γά λου Με τε ώ ρου δι α μόρ φω σε μί α σει ρά α πό πε ρι κα λείς μου σεια κούς χώ ρους, για την α

Διαβάστε περισσότερα

Δίκτυο Υπηρεσιών Πληροφόρησης & Συμβουλευτικής Εργαζομένων. Ιούνιος 2017

Δίκτυο Υπηρεσιών Πληροφόρησης & Συμβουλευτικής Εργαζομένων. Ιούνιος 2017 Δίκτυο Υπηρεσιών Πληροφόρησης & Συμβουλευτικής Εργαζομένων ΙΝΕ - ΓΣΕΕ www.inegsee.gr info@inegsee.gr Περιεχόμενα 3 4-7 8-11 σελ. σελ. σελ. Εισαγωγικά Η υπ αριθμ. 4/25-5-2017 Εγκύκλιος της ΓΣΕΕ για τις

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ 7 η ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2007 ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ 1. Ενηµέρωση 2. Εγγραφές Συλλόγων 3. Πλαίσιο διεκδικήσεων κλάδου Ν. Α ΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: Συνάδελφοι, νοµίζω ότι η σηµερινή

Διαβάστε περισσότερα

4. Η πρόταση της ΠΟΕ-ΟΤΑ για τους όρους αµοιβής και απασχόλησης στις ηµοτικές Επιχειρήσεις. Θ. ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι γι αυτό, είναι µεταβατικό στάδιο.

4. Η πρόταση της ΠΟΕ-ΟΤΑ για τους όρους αµοιβής και απασχόλησης στις ηµοτικές Επιχειρήσεις. Θ. ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι γι αυτό, είναι µεταβατικό στάδιο. 1 η ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008 ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ 1. Ενηµέρωση 2. Εγγραφές Συλλόγων 3. Πορεία αιτηµάτων Κλάδου 4. Η πρόταση της ΠΟΕ-ΟΤΑ για τους όρους αµοιβής

Διαβάστε περισσότερα

Κύριε Πρόεδρε, κύριε Διευθυντά, κύριοι μέλη της Διοίκησης, Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, φίλες και φίλοι,

Κύριε Πρόεδρε, κύριε Διευθυντά, κύριοι μέλη της Διοίκησης, Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, φίλες και φίλοι, Κύριε Πρόεδρε, κύριε Διευθυντά, κύριοι μέλη της Διοίκησης, Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, φίλες και φίλοι, Σας καλωσορίζω όλους σήμερα εδώ, εκ μέρους του Σωματείου Εργαζομένων του ΣΕΦ, στην εκδήλωσή μας,για

Διαβάστε περισσότερα

5 η ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΕ- ΟΤΑ

5 η ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΕ- ΟΤΑ 5 η ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΕ- ΟΤΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008 Ν. Α ΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: Καταρχήν την απεργία δεν την αρχίσαµε οµόφωνα. Ήταν γνωστές οι επιφυλάξεις που βάλαµε διάφορες παρατάξεις για το περιεχόµενο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ

ΔΡΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ Προπυλαίων 7, 11742 Αθήνα Τηλ/fax: 210 9239913 - email:pesa@pesa.com.gr, - http:www.pesa.gr Αθήνα 3 7 2014 Αριθμ. Πρωτ.:2140 Προς: Όλα τα μέλη ΔΡΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 26 Ιουλίου 2000

Αθήνα, 26 Ιουλίου 2000 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ & ΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Ε ΡΑ: Πλατεία Βικτωρίας 7, Αθήνα 10434 88 14 922 88 15 393 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Πολυτεχνείου 21, Θεσσαλονίκη 54626 517 128 517 119 Προς: Αθήνα, 26 Ιουλίου 2000 1. Οµοσπονδία Ασφαλιστικών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ & ΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ & ΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ & ΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Ε ΡΑ: Πλατεία Βικτωρίας 7, Αθήνα 10434 010 88 14 922 010 88 15 393 info@omed.gr ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Πολυτεχνείου 21, Θεσσαλονίκη 54626 0310 517 128 0310 517 119 Αθήνα, 12/9/2008

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΟΠΗ ΠΡΟΕ ΡΕΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΜΕΩΝ ΜΕΛΗ

ΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΟΠΗ ΠΡΟΕ ΡΕΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΜΕΩΝ ΜΕΛΗ Ε ΡΑ: ΑΘΗΝΑ ΙΕΥΘΥΝΣΗ: Τζώρτζ 10, Πλατεία Κάνιγγος, 106 77 ΑΘΗΝΑ Τηλ.: 210-3800635, fax: 210-3800578 http://www.psy.gr E-mail: info@psy.gr Αθήνα, 4 Φεβρουαρίου 2017 Αριθµός Πρωτοκόλλου: 8.847 ΠΡΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Παίρνουμε όλοι μέρος στις εκλογές του ΠΑΣΕ VODAFONE στις 14,15 και 16 Μαρτίου Ψηφίζουμε ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Δυναμώνουμε το ΠΑΜΕ

Παίρνουμε όλοι μέρος στις εκλογές του ΠΑΣΕ VODAFONE στις 14,15 και 16 Μαρτίου Ψηφίζουμε ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Δυναμώνουμε το ΠΑΜΕ Παίρνουμε όλοι μέρος στις εκλογές του ΠΑΣΕ VODAFONE στις 14,15 και 16 Μαρτίου 2017 Ψηφίζουμε ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Δυναμώνουμε το ΠΑΜΕ Για ένα σωματείο που θα είναι οργανωτής στον αγώνα απέναντι σε εργοδοσία,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ Ημερομηνία Ανάρτησης: 11/06/2013 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ENΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ - ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΜΑ: Διαδικασία για τις εκλογές της 18ης/19ης Ιουνίου 2013

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΑ Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας

ΕΚΑ Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας ΕΚΑ Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας ] Ηµερίδα ΤΕΕ «Επιτυχία σηµαίνει κανένα ατύχηµα» Χαιρετισµός του Προέδρου του ΕΚΑ Γρηγόρη Φελώνη Παρασκευή, 2 Νοεµβρίου 2001 1 Το ζήτηµα των συνθηκών εργασίας αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 14/5/2019 11:30 π.μ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΦΟΡΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΣΕ

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την administrator Πέμπτη, 19 Απρίλιος :42 - esos.gr

Συντάχθηκε απο τον/την administrator Πέμπτη, 19 Απρίλιος :42 - esos.gr Διαδοχικές συναντήσεις με τις διοικήσεις των Ομοσπονδιών των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, δημόσιας και ιδιωτικής (ΟΛΜΕ, ΔΟΕ, ΟΙΕΛΕ), είχαν σήμερα ο υπουργός Παιδείας Γ. Μπαμπινιώτης

Διαβάστε περισσότερα

λειτουργεί αποτρεπτικά και εξυπηρετεί την τακτική της καθυστέρησης της γενικευµένης χορήγησης του επιδόµατος σε όλους τους δικαιούχους, πάγια θέση και

λειτουργεί αποτρεπτικά και εξυπηρετεί την τακτική της καθυστέρησης της γενικευµένης χορήγησης του επιδόµατος σε όλους τους δικαιούχους, πάγια θέση και Υ Π Ο Μ Ν Η Μ Α της ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Α Ε Υ ΟΜΟ ΙΚΙΑ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ή ΑΡΝΗΣΙ ΙΚΙΑ Eίστε και εσείς µάρτυρες ως η κορυφαία συνδικαλισική οργάνωση των ηµοσίων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ

ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ Πρωτοδικείο Αθηνών - Π. Σχολή Ευελπίδων κτίριο 13 γραφείο 201 T.K. 11362, Τηλ: 210-8253646, 210-8826464, Fax: 210-8826172 http://www.odye.gr email:info@odye.gr Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΗΜΟΣΙΟΥ TOMEΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ: «ΗΜΟΣΙΟ ΙΚΑΙΟ»

ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΗΜΟΣΙΟΥ TOMEΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ: «ΗΜΟΣΙΟ ΙΚΑΙΟ» ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΗΜΟΣΙΟΥ TOMEΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ: «ΗΜΟΣΙΟ ΙΚΑΙΟ»

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 5/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 5/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 135/2006 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 5/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Απόρριψη αιτήματος συλλόγου Δασκιωτών Βέροιας «Το Παλιόκαστρο»

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ 01 ης /2011 ΕΙ ΙΚΗΣ

ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ 01 ης /2011 ΕΙ ΙΚΗΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ 1. Αδαµόπουλος Ιωάννης 21. Μπασακίδης Νικόλαος 2. Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος 22. Μπεχράκης Σταµάτης 3. Αναζίκος Ιωάννης 23. Μπουζιάνης Παύλος 4. Ανδρεάκος Κωνσταντίνος 24. Μπούρας Ιωάννης 5. Αντωνόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση: 1. Ειδικό Γραμματέα Σ.ΕΠ.Ε. 2. Κοινωνικές Επιθεωρήσεις Εργασίας όλης της χώρας

Κοινοποίηση: 1. Ειδικό Γραμματέα Σ.ΕΠ.Ε. 2. Κοινωνικές Επιθεωρήσεις Εργασίας όλης της χώρας 1 Γ.Σ.Ε.Ε. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ υπ αριθμ.2 Αθήνα, 14/3/2012 Εβ/ζχ/130312 ΠΡΟΣ Τις Ομοσπονδίες και τα Εργατικά Κέντρα Δύναμης Γ.Σ.Ε.Ε. Κοινοποίηση: 1. Ειδικό Γραμματέα Σ.ΕΠ.Ε. 2. Κοινωνικές Επιθεωρήσεις Εργασίας όλης

Διαβάστε περισσότερα

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ: Καταρχήν να ευχηθώ στο νέο Προεδρείο ότι καλύτερο και πιστεύω ότι όλοι εδώ, πέραν των εργαζομένων ΠΟΕ ΟΤΑ και του ΕΔΣΝΑ, ήρθαμε ως

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ: Καταρχήν να ευχηθώ στο νέο Προεδρείο ότι καλύτερο και πιστεύω ότι όλοι εδώ, πέραν των εργαζομένων ΠΟΕ ΟΤΑ και του ΕΔΣΝΑ, ήρθαμε ως Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ: Καταρχήν να ευχηθώ στο νέο Προεδρείο ότι καλύτερο και πιστεύω ότι όλοι εδώ, πέραν των εργαζομένων ΠΟΕ ΟΤΑ και του ΕΔΣΝΑ, ήρθαμε ως αυτοδιοικητικοί και όχι κομίζοντας κανείς καμία άλλη ταυτότητα.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ No 31 ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ No 31 ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΛΕΚΚΑ 23-25 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 10562 Τηλ.: 210 36.28.168 Fax: 210 36.17.838 website: http:// www.sste.gr ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ No 31 Αθήνα, 3 Δεκεμβρίου 2018 ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΛΑΜΙΑ. Λαµία ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΛΑΜΙΑ. Λαµία ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΥΨΗΛΑΝΤΗ 1 35100 ΛΑΜΙΑ Λαµία 29-1-2014 ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε. ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς παρουσίασε τον απολογισµό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΚΛΗΣΗ - ΔΗΛΩΣΗ

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΚΛΗΣΗ - ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΚΛΗΣΗ - ΔΗΛΩΣΗ 1. ΤΕΡΖΗ Ευσταθίου του Κωνσταντίνου, Προέδρου της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αχαΐας (Ε.Ι.Ν.Α.), κατοίκου

Διαβάστε περισσότερα

παιδεία, μέσα του ξυπνάει η δύναμη και η θέληση να αναπτυχθεί και να γίνει το

παιδεία, μέσα του ξυπνάει η δύναμη και η θέληση να αναπτυχθεί και να γίνει το ΑΣΗΜΙΝΑ ΣΚΟΝΔΡΑ Κύριε Υπουργέ, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, αν ο άνθρωπος λάβει την ορθή παιδεία, μέσα του ξυπνάει η δύναμη και η θέληση να αναπτυχθεί και να γίνει το θεϊκότερο και ημερότερο ζώο. Αν δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ: ΒΑΜΒΑΚΙ - ΚΛΩΣΤΙΚΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1. ΒΑΜΒΑΚΙ Ε ΞΑ ΠΛΩ ΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟ ΝΟ ΜΙ ΚΗ ΣΗ ΜΑ ΣΙΑ Γε νι κά

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ: ΒΑΜΒΑΚΙ - ΚΛΩΣΤΙΚΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1. ΒΑΜΒΑΚΙ Ε ΞΑ ΠΛΩ ΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟ ΝΟ ΜΙ ΚΗ ΣΗ ΜΑ ΣΙΑ Γε νι κά Περιεχόμενα ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ: ΒΑΜΒΑΚΙ - ΚΛΩΣΤΙΚΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 17 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1. ΒΑΜΒΑΚΙ... 19 1. Ε ΞΑ ΠΛΩ ΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟ ΝΟ ΜΙ ΚΗ ΣΗ ΜΑ ΣΙΑ... 19 1.1. Γε νι κά... 19 1.2. Η καλ λιέρ γεια του βαμ βα κιού στην Ελ λά

Διαβάστε περισσότερα

1) Να διερευνηθεί από το.σ της Οµοσπονδίας η δυνατότητα η µεγάλη Γενική Απεργία της Τετάρτης 26/9/2012 µε απόφασή της να επεκταθεί είτε σε 48ωρη κλαδι

1) Να διερευνηθεί από το.σ της Οµοσπονδίας η δυνατότητα η µεγάλη Γενική Απεργία της Τετάρτης 26/9/2012 µε απόφασή της να επεκταθεί είτε σε 48ωρη κλαδι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Αθήνα, 24-09-2012 ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΝΙΑΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ Αρ.Πρωτ. 14 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ- Ε.Τ.Α.Α Μάρνη 22-Αθήνα ΠΡΟΣ Τηλ. 2105217301 (Πρόεδρος).Σ ΠΟΠΟΚΠ - 2103740409 (Γραµµατέας) ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

* Συνδέεται άμεσα η αξιολόγηση με τη μισθολογική προαγωγή στον επόμενο βαθμό.

* Συνδέεται άμεσα η αξιολόγηση με τη μισθολογική προαγωγή στον επόμενο βαθμό. Ανακοίνωση της ΔΑΚΕ Καθηγητών Δ.Ε, για το σχέδιο Π.Δ για την Αξιολόγηση Κατατέθηκε από το Υπουργείο Παιδείας προς διαβούλευση το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών. Μία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Ημερομηνία Έγκρισης: 26 Μαΐου 2016 Λευκωσία Ιούνιος 2016 Περιεχόμενα: 1. ΓΕΝΙΚΑ... 3 2. ΣΚΟΠΟΣ... 3 3. ΠΛΑΙΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ... 3 4. ΜΕΛΗ... 4 5. ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

* Ο κροκόδειλος όταν θέλει να ξεγελάσει το θύμα του, κρύβεται πίσω από βράχο ή δέντρο κι αρχίζει να βγάζει παράξενους ήχους, που μοιάζουν

* Ο κροκόδειλος όταν θέλει να ξεγελάσει το θύμα του, κρύβεται πίσω από βράχο ή δέντρο κι αρχίζει να βγάζει παράξενους ήχους, που μοιάζουν * Ο κροκόδειλος όταν θέλει να ξεγελάσει το θύμα του, κρύβεται πίσω από βράχο ή δέντρο κι αρχίζει να βγάζει παράξενους ήχους, που μοιάζουν καταπληκτικά με κλάμα μωρού παιδιού. Συγχρόνως - ίσως από την προσπάθεια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ Αθήνα, 5 Ιανουαρίου 2015 Αριθμ. Πρωτ.: 01 Προς: Συλλόγους-Μέλη της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. Συνάδελφοι, Σας γνωρίζουμε ότι με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας συγκροτήθηκε πενταμελής διαπαραταξιακή

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Για τους όρους αµοιβής και εργασίας των Τεχνολόγων Τροφίµων- Τεχνολόγων ιατροφής-αποφοίτων Σχολών Τριτοβάθµιας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης που απασχολούνται σε Βιοµηχανικές, Βιοτεχνικές

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΔΕΡΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. Τ.Ε.Δ.Κ. Ν. ΧΑΝΙΩΝ. ΣΤΟ 38 ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΔΕΡΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. Τ.Ε.Δ.Κ. Ν. ΧΑΝΙΩΝ. ΣΤΟ 38 ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΔΕΡΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. Τ.Ε.Δ.Κ. Ν. ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΟ 38 ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

«ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ. και ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.» και διακριτικό τίτλο «Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε»

«ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ. και ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.» και διακριτικό τίτλο «Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε» Α ρ θ ρ ο 1 Σύσταση - Επωνυμία Έδρα Συνιστάται στην Αθήνα Σύνδεσμος με την επωνυμία «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ και ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.» και διακριτικό τίτλο «Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε» με έδρα

Διαβάστε περισσότερα

Αφιερωμένο στον ανώνυμο αστυνομικό που αγωνίστηκε για την εδραίωση της ΠΟΑΣΥ. Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Φίλες και φίλοι

Αφιερωμένο στον ανώνυμο αστυνομικό που αγωνίστηκε για την εδραίωση της ΠΟΑΣΥ. Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Φίλες και φίλοι Αφιερωμένο στον ανώνυμο αστυνομικό που αγωνίστηκε για την εδραίωση της ΠΟΑΣΥ Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Φίλες και φίλοι Συμπληρώθηκαν φέτος 25 χρόνια από την ίδρυση των πρώτων συνδικαλιστικών οργανώσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΈΝΩΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ - Ο.Α.Σ.Ε.

ΕΙ ΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΈΝΩΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ - Ο.Α.Σ.Ε. ΕΙ ΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΈΝΩΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ - Ο.Α.Σ.Ε. µε θέµα: «Ειδικές Ρυθµίσεις Άρσης Αντικινήτρων στη Συνδικαλιστική ράση» (Πράξη κατάθεσης Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑ Α ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΟΜΑ Α ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΟΜΑ Α ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Αθήνα, 22 Μαρτίου 2004 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ που υπεβλήθη από τη συµπροεδρία της οµάδας

Διαβάστε περισσότερα

Π.Ε.Τ. - Ο.Τ.Ε. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ω Ν Ο. Τ. Ε.

Π.Ε.Τ. - Ο.Τ.Ε. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ω Ν Ο. Τ. Ε. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ω Ν Ο. Τ. Ε. Ένα ακόμα ετήσιο ημερολόγιο της ΠΕΤ-ΟΤΕ βρίσκεται στα χέρια όλων μας, ένα ημερολόγιο το οποίο κάθε χρόνο φροντίζουμε να έχει μια ξεχωριστή αίσθηση ούτως ώστε να

Διαβάστε περισσότερα

Ά κύκλος Βιωµατικών Εργαστηρίων Συµβουλευτικής Σταδιοδροµίας µε θέµα: «Άγχος και Κατάθλιψη στην Εκπαίδευση και στην Εργασία»

Ά κύκλος Βιωµατικών Εργαστηρίων Συµβουλευτικής Σταδιοδροµίας µε θέµα: «Άγχος και Κατάθλιψη στην Εκπαίδευση και στην Εργασία» Περίληψη εισήγησης µε θέµα: Τι είναι άγχος και τι κατάθλιψη. Πώς εµφανίζονται στον εκπαιδευτικό και στον επαγγελµατικό χώρο. Το Άγχος και η Κατάθλιψη αποτελούν ίσως δύο από τις πιο πολυσυζητηµένες έννοιες

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσιών.. µε θέµα «ΟΡΙΣΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ

Υπηρεσιών.. µε θέµα «ΟΡΙΣΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ Ενώπιον του Γενικού Γραµµατέα Αποκεντρωµένης ιοίκησης ΠΡΟΣΦΥΓΗ (άρθρ. 227 επ. σε συνδ. µε άρθρ. 238 του Ν. 3852/2010) Tου. υπαλλήλου της ιεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Ηλεκτρολόγου Μηχανικού Τ.Ε. ΚΑΤΑ Της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 2009-2014 Επιτροπή Νομικών Θεμάτων 11.11.2013 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ (95/2013) Θέμα: Αιτιολογημένη γνώμη της Βουλής των Αντιπροσώπων της Ρουμανίας για την πρόταση κανονισμού του

Διαβάστε περισσότερα

Οµιλία ηµάρχου Λάζαρου Κυρίζογλου κατά την ορκωµοσία αυτού και των.σ. για την περίοδο

Οµιλία ηµάρχου Λάζαρου Κυρίζογλου κατά την ορκωµοσία αυτού και των.σ. για την περίοδο 30.8.2014 Οµιλία ηµάρχου Λάζαρου Κυρίζογλου κατά την ορκωµοσία αυτού και των.σ. για την περίοδο 2014-2019 Είναι αυτονόητη η συγκίνησή µου γιατί καλούµαι τόσο εγώ για 4 η φορά, κάτι που δεν έγινε ποτέ από

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής σχετικά με τη διαδικασία των εκλογών της 3ης και της 4ης Ιουνίου 2015

Ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής σχετικά με τη διαδικασία των εκλογών της 3ης και της 4ης Ιουνίου 2015 Ημερομηνία Ανάρτησης: 29/05/2015 Ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής σχετικά με τη διαδικασία των εκλογών της 3ης και της 4ης Ιουνίου 2015 ENΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ - ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Διαβάστε περισσότερα