ΕΚΔΡΟΜΕΣ 28 ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΚΔΡΟΜΕΣ 28 ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ"

Transcript

1 ΕΚΔΡΟΜΕΣ 28 ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 25-28/10/2018 4ήμερη ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΡΓΑ ΠΕΜΠΤΗ 25/10/2018 7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΙΣΘΜΟ στάση. Κατόπιν για ΡΙΟ όπου θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΑΝΤΙΡΡΙΟ - ΜΕΝΙΔΙ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΑΡΤΑ - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ όπου θα επιβιβαστούμε στο καράβι για να μας μεταφέρει στο «Νησί των Φαιάκων» την ΚΕΡΚΥΡΑ. Άφιξη στο λιμάνι και εν συνεχεία για ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό επίσκεψη στο ΑΧΙΛΛΕΙΟ «το καταφύγιο της ψυχής της αυτοκράτειρας της Αυστρίας Σίσσυ». Εν συνεχεία για ΚΑΝΟΝΙ όπου θα δούμε το Μοναστήρι της Παναγίας της Βλαχέρνας και το μαγευτικό ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ. Κατόπιν για ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ παραμονή, γεύμα. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε την πόλη της ΚΕΡΚΥΡΑΣ για μία βόλτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό επίσκεψη στον πολιούχο ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ και στο ΑΝΑΚΤΟΡΟ των Αγ. Μιχαήλ & Γεωργίου στην κεντρική πλατεία. Κατόπιν για ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό αναχώρηση για το λιμάνι και επιβίβαση στο καράβι για ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. Εν συνεχεία για την γραφική ΠΑΡΓΑ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΑΝΤΙΡΡΙΟ όπου θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΡΙΟ - ΙΣΘΜΟ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ με τις ανάλογες στάσεις καθ οδόν. ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ : 168 Η/Β ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο POTAMAKI BEACH 3*** σε δίκλινα δωμάτια στις ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ, 3) τα 3 πρωινά σε μπουφέ, 4) Τα 3 Δείπνα σε μπουφέ, 5) τα εισιτήρια του καραβιού A/R, 6) Αρχηγό Συνοδό, 7) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 8) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 9) Φ.Π.Α.

2 26-28/10/2018 3ήμερη ΣΤΟ «SANTEDO ALEXANDRA BEACH RESORT» 4**** ΓΥΡΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ 6:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 6:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΙΣΘΜΟ στάση. Εν συνεχεία για ΠΑΤΡΑ - ΚΥΛΛΗΝΗ επιβίβαση στο καράβι για ΖΑΚΥΝΘΟ άφιξη. Θα είμαστε ελεύθεροι για το φαγητό μας και για μία πρώτη γνωριμία με την πόλη. Νωρίς το απόγευμα θα επισκεφτούμε την ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΙΟΥ. Εν συνεχεία για το ξενοδοχείο μας SANTEDO ALEXANDRA BEACH RESORT 4**** στην περιοχή ΤΣΙΛΙΒΙ, τακτοποίηση. Δείπνο. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό αναχώρηση για το χωριό ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ (επίσκεψη στην εκκλησία της ΑΓ. ΜΑΥΡΑΣ). Συνεχίζοντας για τα χωριά ΑΓ. ΛΕΩΝ - ΕΞΩ ΧΩΡΑ - ΜΑΡΙΕΣ - ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑ (στάση για να επισκεφτούμε τη Μονή, εκεί όπου είχε μονάσει ο Αγ. Διονύσιος). Στη συνέχεια θα δούμε τον Αγ. Γιώργη των Γκρεμνών, την παραλία του ΝΑΥΑΓΙΟΥ (το ωραιότερο τοπίο της Ελλάδας), ΒΟΛΙΜΕΣ και θα καταλήξουμε στην παραλία του ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ παραμονή, γεύμα. (Προαιρετική επίσκεψη στις ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε το πανέμορφο προάστιο ΜΠΟΧΑΛΗ με την πανοραμική θέα ολόκληρης της πόλεως της ΖΑΚΥΝΘΟΥ, την εκκλησία της Χρυσοπηγής και το ερειπωμένο Βενετσιάνικο κάστρο. Επίσκεψη στο λόφο του ΣΤΡΑΝΗ εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον Ύμνο της Ελευθερίας. Επιστροφή στην πόλη της Ζακύνθου για να δούμε την εκκλησία του ΑΓ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, τα ΜΟΥΣΕΙΑ της, το ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ ΣΟΛΩΜΟΥ ΚΑΛΒΟΥ με το γραφικό λιθόστρωτο, τα εμπορικά καταστήματα, παραμονή, γεύμα(ελεύθερο). Το μεσημέρι αποχαιρετώντας την όμορφη ΖΑΚΥΝΘΟ θα φτάσουμε ΚΥΛΛΗΝΗ - ΠΑΤΡΑ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ με τις ανάλογες στάσεις καθ οδόν. ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ : 155 Η/Β ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) Το ξενοδοχείο SANTEDO ALEXANDRA BEACH RESORT 4**** στην περιοχή ΤΣΙΛΙΒΙ σε δίκλινα δωμάτια, 3) Τα 2 πρωινά σε μπουφέ, 4) Τα 2 δείπνα σε μπουφέ, 5) Τα εισιτήρια των καραβιών A/R, 6) Αρχηγό - Συνοδό, 7) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 8) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 9) Φ.Π.Α.

3 26-28/10/2018 3ήμερη SUPER ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ (ME ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ) ΣΠΕΤΣΕΣ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ ΝΑΥΠΛΙΟ - ΤΟΛΟ ΓΑΛΑΤΑ ΠΟΡΟ ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟ 7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΙΣΘΜΟ στάση. Κατόπιν για ΜΥΚΗΝΕΣ επίσκεψη στον Αρχαιολογικό Χώρο(έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε για ΤΟΛΟ παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία για την πρωτεύουσα της Αργολίδας το ΝΑΥΠΛΙΟ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για βόλτα στην πόλη. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό αναχωρούμε για ΛΥΓΟΥΡΙΟ ΚΡΑΝΙΔΙ - ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ και φτάνουμε στην ΚΟΣΤΑ, επιβίβαση στο καραβάκι για να μας μεταφέρει σε μικρή απόσταση στην νήσος ΣΠΕΤΣΕΣ, άφιξη και περιήγηση στο δημοφιλέστατο τουριστικό προορισμό Ελλήνων αλλά και ξένων τουριστών. Το ηρωικό νησί της Επανάστασης του 1821 που γέννησε στιβαρούς καπεταναίους και ανέδειξε την καπετάνισσα Μπουμπουλίνα. Χρόνος ελεύθερος λοιπόν για καφέ, ψώνια και φαγητό μέχρι το απόγευμα όπου θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας στο ΝΑΥΠΛΙΟ. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟ, στάση. Συνεχίζοντας την διαδρομή μας παραλιακά θα καταλήξουμε στον ΓΑΛΑΤΑ, επιβίβαση στο καραβάκι για να μας μεταφέρει στον ΠΟΡΟ, παραμονή, γεύμα. Επιστροφή για ΙΣΘΜΟ στάση. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ. ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ : 115 Β/Β ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ELENA 3*** σε δίκλινα δωμάτια στo ΝΑΥΠΛΙΟ, 3) τα 2 πρωινά σε μπουφέ, 4) Αρχηγό Συνοδό, 6) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 8) Φ.Π.Α, 9) το καραβάκι για ΣΠΕΤΣΕΣ και ΠΟΡΟ A/R.

4 26-28/10/2018 3ήμερη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ) Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 28 ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΕΡΡΕΣ - ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΣ 7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ οδόν. Κατόπιν για ΛΑΡΙΣΑ γεύμα καθ οδόν επί της εθνικής οδού. Συνεχίζουμε για την όμορφη και γιορτινή ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, επίσκεψη στον πολιούχο και λόγο ημέρας εορτάζον ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, στον Λευκό Πύργο, στην Πλατεία Αριστοτέλους και βόλτα στον παραλιακό δρόμο με θέα τον Θερμαϊκό. Εν συνεχεία τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας VERGINA 3*** κεντρικό. Δείπνο. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ - Ν. ΠΕΤΡΙΤΣΙ ΒΥΡΩΝΕΙΑ και φτάνουμε στη ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ όπου στον ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟ της υπάρχουν πάνω από 300 είδη πουλιών. Φτάνοντας στο χωριό ΚΕΡΚΙΝΗ θα επισκεφτούμε το οικολογικό κέντρο της. Εκεί θα υπάρξει ενημέρωση με σλάϊτς (και προαιρετική περιήγηση της Λίμνης με βάρκα) παραμονή, γεύμα στην περιοχή της Λίμνης. Κατόπιν για την πόλη των ΣΕΡΡΩΝ στάση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό θα μεταβούμε σε κεντρικό σημείο της πόλης για να παρακολουθήσουμε την μεγάλη Στρατιωτική Παρέλαση( με Άρματα και Πεζοπόρα τμήματα του Στρατού μας ). Επιστροφή για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ. ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ : 135 Η/Β ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο VERGINA 3*** σε δίκλινα δωμάτια στην πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 3) τα 2 πρωινά σε μπουφέ, 4) τα 2 Δείπνα, 5) Αρχηγό - Συνοδό, 6) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 8) Φ.Π.Α. 9) Η ενημέρωση με σλάϊτς στην ΛΙΜΝΗ ΚΕΚΡΙΝΗΣ.

5 26-28/10/2018 3ήμερη ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ( Στο HOTEL ANESIS DELUXE 3***plus στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ) ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΣΟΥ ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ - ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ - ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ -ΛΙΜΝΗ ΚΡΕΜΑΣΤΩΝ ΓΕΦΥΡΑ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΜΟΝΗ ΑΓΑΘΩΝΟΣ - ΥΠΑΤΗ 7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΛΑΜΙΑ στάση καθ οδόν. Κατόπιν για ΛΕΙΑΝΟΚΛΑΔΙ - ΥΠΑΤΗ επίσκεψη στην ΜΟΝΗ ΑΓΑΘΩΝΟΣ. Εν συνεχεία για την περιοχή της ΥΠΑΤΗΣ παραμονή, γεύμα. Κατόπιν για ΜΑΚΡΑΚΩΜΗ ΒΙΤΟΛΗ και αρχίζουμε ν' ανεβαίνουμε τον ΤΥΜΦΡΗΣΤΟ για να φτάσουμε σε μία από τις ωραιότερες πόλεις της ηπειρώτικης Ελλάδας, πνιγμένη στα έλατα, τα πεύκα και τις καστανιές, το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ANESIS DELUXE στο κέντρο του χωριού. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για βόλτα και φαγητό. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ, διατηρητέος οικισμός με πολλά αρχοντικά ανάμεσα στα έλατα, στάση στην όμορφη πλακόστρωτη πλατεία του χωριού. Εν συνεχεία για το ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ που απλώνεται σε μία καταπράσινη περιοχή από έλατα, στάση. Συνεχίζουμε για το Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΠΡΟΥΣΣΙΩΤΙΣΣΑΣ που βρίσκεται χτισμένο σ έναν απόκρημνο βράχο, με την εικόνα της Παναγίας και το αξιόλογο ξυλόγλυπτο τέμπλο του ναού, προσκύνημα. Κατόπιν για φαγητό στην περιοχή του ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΩΤΗ ποταμού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό αναχώρηση για τη ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ ένα από τα ωραιότερα χωριά της Ευρυτανίας γεμάτο με έλατα και φτάνουμε στην τεχνητή λίμνη ΚΡΕΜΑΣΤΩΝ όπου θα διασχίσουμε την ΓΕΦΥΡΑ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ πάνω από την λίμνη που συνδέει τους Νομούς Ευρυτανίας και Αιτωλοακαρνανίας, στάση για ν απολαύσουμε την πανοραμική θέα. Συνεχίζουμε την όμορφη διαδρομή μας για ΑΓΡΙΝΙΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟ παραμονή, γεύμα. Κατόπιν θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ ΡΙΟΥ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ με την ανάλογη στάση καθ οδόν. ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ : 115 Β/Β ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) Το ξενοδοχείο ΑΝΕSIS DELUXE 3***plus σε δίκλινα δωμάτια στo ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, 3) Τα 2 πρωινά σε μπουφέ, 4) Αρχηγό - Συνοδό, 5) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 6) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 7) Φ.Π.Α.

6 26-28/10/2018 3ήμερη ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ ΧΑΡΑΔΡΑ ΒΙΚΟΥ ΚΟΝΙΤΣΑ - ΝΗΣΑΚΙ ΜΕΤΣΟΒΟ 7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΙΣΘΜΟ στάση. Κατόπιν για ΡΙΟ όπου θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΑΝΤΙΡΡΙΟ ΜΕΝΙΔΙ παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία για ΑΡΤΑ - ΜΠΙΖΑΝΙ όπου θα επισκεφτούμε το Μουσείο με τα Κέρινα Ομοιώματα. Συνεχίζουμε και φτάνουμε στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ, μια από τις ομορφότερες πόλεις της ΕΛΛΑΔΑΣ, που σφύζει από ζωντάνια, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΚΑΛΠΑΚΙ, επίσκεψη στο Πολεμικό Μουσείο. Συνεχίζουμε για ΚΟΝΙΤΣΑ, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τις κορυφές της ΓΚΑΜΗΛΑΣ και του ΣΜΟΛΙΚΑ σε υψόμετρο 600 μ. στάση. Κατόπιν για την ΜΟΝΗ ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΗ επίσκεψη. Εν συνεχεία για το Κεντρικό Ζαγόρι όπου μέσω ΑΝΩ ΠΕΔΙΝΩΝ θα φτάσουμε στο γραφικό χωριό των ΖΑΓΟΡΙΩΝ το ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ που δεσπόζει στη χαράδρα του ΒΙΚΟΥ με την μοναδική πέτρινη αρχιτεκτονική των οικημάτων του, παραμονή, γεύμα. (Μέσω μιας σύντομης πεζοπορίας μπορούμε να επισκεφτούμε την Μονή ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ όπου από το μικρό μπαλκόνι της θα δούμε με κομμένη την ανάσα το απόκοσμο θέαμα της χαράδρας του ΒΙΚΟΥ ένα από τα μεγαλύτερα και βαθύτερα φαράγγια του κόσμου). Επιστροφή στην πόλη για να πάρουμε το καραβάκι(έξοδα ατομικά) για το ΝΗΣΑΚΙ της Παμβώτιδας το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ιστορίας της πόλης αφού έχει συνδεθεί με την ιστορία και το θάνατο του Αλή Πασά. Το νησάκι περιβάλλεται από οκτώ Μοναστηριακά συγκροτήματα. Εμείς θα επισκεφτούμε το πιο σημαντικό τη Μονή του Αγίου Παντελεήμονα. Στα κελιά της σώζονται οι τρύπες από τις σφαίρες που ρίχτηκαν εναντίον του Αλή Πασά και τον θανάτωσαν. Θα περπατήσουμε στα γραφικά δρομάκια με τα εξαίρετα δείγματα λαϊκής τέχνης και τα παραδοσιακά γιαννιώτικα γλυκά απ' όπου θα μπορέσουμε να ψωνίσουμε. Αργά το απόγευμα πίσω στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το όμορφο ΜΕΤΣΟΒΟ. Είναι χτισμένο σε υψόμετρο 1150μ. στην οροσειρά της Πίνδου, με τα μοναδικής αρχιτεκτονικής κτήρια από πέτρα και ξύλο, τα γραφικά σοκάκια, το Αρχοντικό του Τοσίτσα, η πινακοθήκη του Αβέρωφ, η εκκλησία της Αγ. Παρασκευής και τα μοναδικά προϊόντα παραγωγής τους, στάση. Εν συνεχεία για ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ παραμονή, γεύμα. Κατόπιν για ΛΑΜΙΑ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ με τις ανάλογες στάσεις καθ οδόν.

7 ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ : 115 Β/Β ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) Το ξενοδοχείο PALLADION 3*** σε δίκλινα δωμάτια στο κέντρο της πόλης των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, 3) τα 2 πρωινά σε μπουφέ, 4) Αρχηγό Συνοδό, 5) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 6) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 7) Φ.Π.Α /10/2018 3ήμερη ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ(ΑΡΙΔΑΙΑΣ) ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ(ΒΟΡΑΣ) ΕΔΕΣΣΑ ΝΑΟΥΣΑ - ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΒΕΡΓΙΝΑ 7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ οδόν. Εν συνεχεία για ΣΤΥΛΙΔΑ ΛΑΡΙΣΑ παραμονή, γεύμα καθ οδόν επί της εθνικής οδού. Συνεχίζουμε για ΒΕΡΟΙΑ και φτάνομε στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ επίσκεψη. Κατόπιν για ΝΑΟΥΣΑ και στην περιοχή του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο(4km. από την πόλη). Δείπνο. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό αναχώρηση για το παραδοσιακό χωριό ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ(το τουριστικό θέρετρο της Βόρειας Ελλάδος) χτισμένο σε υψόμετρο 1200μ. στην πλαγιά του όρους ΚΑ Ι ΜΑΚΤΣΑΛΑΝ(ΒΟΡΑΣ), στάση. Εν συνεχεία για ΑΡΙΔΑΙΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙ και φτάνουμε στα ξακουστά ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ επίσκεψη(μπάνιο προαιρετικό). Κατόπιν γεύμα στην περιοχή του ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ. Συνεχίζουμε για ΕΔΕΣΣΑ επίσκεψη στους περίφημους καταρράκτες της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΒΕΡΟΙΑ και φτάνουμε στον Αρχαιολογικό Χώρο της ΒΕΡΓΙΝΑΣ επίσκεψη(δωρεάν είσοδος λόγο ημέρας). Εν συνεχεία για το γραφικό ΛΙΤΟΧΩΡΟ στις πλαγιές του ΟΛΥΜΠΟΥ παραμονή, γεύμα. Κατόπιν για ΛΑΡΙΣΑ - ΛΑΜΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ με τις ανάλογες στάσεις καθ οδόν. ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ : 135 Η/Β ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ΔΡΥΑΔΕΣ 3*** σε δίκλινα δωμάτια στην περιοχή του ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ(4km. από την πόλη), 3) τα 2 πρωινά σε μπουφέ, 4) τα

8 2 Δείπνα, 5) Αρχηγό - Συνοδό, 6) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 8) Φ.Π.Α /10/2018 3ήμερη ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «BYZANTINO» 4**** H ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΑΘΑΜΑΝΙΚΑ ΟΡΗ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ ΑΓΝΑΝΤΑ ΠΡΑΜΑΝΤΑ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑΣ ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ 7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΙΣΘΜΟ στάση. Κατόπιν για ΡΙΟ θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΑΝΤΙΡΡΙΟ στάση καθ οδόν. Εν συνεχεία μέσω ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ και οδεύοντας τα νότια της Τριχωνίδας θα φτάσουμε στο ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ ΘΕΡΜΟΥ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζοντας τον γύρο της λίμνης από την βόρεια πλευρά θα περάσουμε το ΑΓΡΙΝΙΟ - ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ στάση και θα καταλήξουμε στην ΑΡΤΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο BYZANTINO 4**** (5km. από την πόλη). Δείπνο. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΑΡΤΑ. Αρχίζουμε ν ανεβαίνουμε για τα ωραιότερα χωριά των ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ, γεμάτα από έλατα. Μετά από μια διαδρομή που θα μας μαγέψει πραγματικά βλέποντας πετρόχτιστα χωριά, καταρράκτες, παλιά γεφύρια και διασχίζοντας τα ΑΓΝΑΝΤΑ θα φτάσουμε στο καταπληκτικό Σπήλαιο της ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑΣ. Εντυπωσιακοί χρωματισμένοί σταλαγμίτες κάτω από τους οποίους έχουν σχηματιστεί 3 λίμνες, επίσκεψη(έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε για το χαρακτηριστικότερο Τζουμερκιώτικο χωριό τα ΠΡΑΜΑΝΤΑ. Είναι χτισμένο αμφιθεατρικά στους πρόποδες της Στρογκούλας, από τις πιο επιβλητικές κορυφές των Τζουμέρκων, παραμονή, γεύμα στην πλατεία του χωριού. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο με μία ενδιάμεση στάση στο γεφύρι της ΑΡΤΑΣ. Δείπνο. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό αναχώρηση και επίσκεψη στην πόλη της ΛΕΥΚΑΔΑΣ με την γραφική μαρίνα της. Εν συνεχεία για το τουριστικό ΝΥΔΡΙ παραμονή, γεύμα. (Όσοι επιθυμούν θα μπορέσουν να κάνουν μια μικρή προαιρετική κρουαζιέρα στο νησάκι ΜΑΔΟΥΡΙ όπου βρίσκεται το αρχοντικό του ποιητή Βαλαωρίτη και στο νησάκι ΣΚΟΡΠΙΟ του Ωνάση, έξοδα ατομικά). Επιστροφή για ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ - ΑΝΤΙΡΡΙΟ θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΡΙΟ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ με τις ανάλογες στάσεις καθ οδόν. ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ : 138 Η/Β

9 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο BYZANTINO 4**** σε δίκλινα δωμάτια (5km από την ΑΡΤΑ), 3) τα 2 πρωινά σε μπουφέ, 4) τα 2 Δείπνα, 5) Αρχηγό Συνοδό, 6) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 8) Φ.Π.Α /10/2018 3ήμερη ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ ΟΙΚΟΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ ΣΤΟΝ ΒΙΟΤΟΠΟ ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΙΑΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΤΩΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΡΙΟΛΟΥΛΟΥΔΩΝ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ (ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ 4Χ4) ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ ΑΡΚΟΥΔΟΡΑΜΑ ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΕΛΑΤΗ ΠΕΡΤΟΥΛΙ ΠΕΡΤΟΥΛΙΩΤΙΚΑ ΛΙΒΑΔΙΑ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ οδόν. Συνεχίζουμε για ΔΟΜΟΚΟ - ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ - ΜΟΣΧΑΤΟ και φτάνουμε στην Πλαζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ παραμονή, γεύμα στις όχθες τις λίμνης. Στη συνέχεια θα κάνουμε το γύρο της λίμνης του Ταυρωπού με τις δαντελωτές και δασοσκέπαστες όχθες της να ξεπροβάλουν η μια μετά την άλλη που είναι η κατάληξη των ποταμιών που ξεκινούν από τις βουνοκορφές. Η διαδρομή είναι μαγευτική μέσα από γραφικά χωριουδάκια, με τις μυρωδιές του ξύλου και της φύσης να συνεπαίρνουν τον επισκέπτη. Θα έχουμε μια ενδιάμεση στάση στο ΦΡΑΓΜΑ και στα ΚΑΛΥΒΙΑ ΠΕΖΟΥΛΑΣ για καφέ. Κατόπιν για ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ(ΓΡΕΒΕΝΑ) στην έξοδο για θέση STRATA για να φτάσουμε στο πέτρινο γεφύρι του Ζιάκα, ξενάγηση και επιβίβαση στα οχήματα ΤΖΙΠ (4χ4) για την ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ όπου θα φτάσουμε μετά από (1.30 ώρα). Η πρώτη στάση μας είναι στα όρια του πυρήνα όπου θα απολαύσουμε όλη την θέα της κοιλάδας, θα δούμε την διαφορά της Μαύρης από την Λευκόδερμο Πεύκη και το απαλό γαλάζιο χρώμα της κοιλάδας αποτέλεσμα της θετικής ενέργειας του σύμπαντος κόσμου. Κατηφορίζουμε προς την κοιλάδα ανάμεσα από την πιο εξελιγμένη μορφή φυσικής αποκλάδωσης και πεζοπορούμε προς το Αρκουδόρεμα περίπου (1.15 ώρα) όπου θα γίνεται ενημέρωση για την πανίδα και την χλωρίδα του δρυμού. Θα δούμε τα σπάνια κόκκινα πεύκα, την δηλητηριώδη πομπίνα, την σαρκοφάγο πιγκουίκουλα, θα κάνουμε δενδροχρονολόγηση και θα μάθουμε για τα είδη μανιταριών. Αφού δοκιμάσουμε ένα παραδοσιακό γλυκό και καθαρό νερό από την ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ αναχωρούμε για το χωριό ΣΠΗΛΑΙΟ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση

10 Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα ΟΡΕΙΝΑ ΘΕΡΕΤΡΑ της ΠΙΝΔΟΥ και του ΚΟΖΙΑΚΑ. Θα περάσουμε την πανέμορφη ΠΥΛΗ με το τοξωτό γεφύρι της, την ελατοσκέπαστη ΕΛΑΤΗ και συνεχίζοντας την διαδρομή μας μέσα από τα περτουλιώτικα λιβάδια(τοπίο Αλπικής ομορφιάς) θα ξεπροβάλει μπροστά μας το γραφικό ΠΕΡΤΟΥΛΙ πνιγμένο στα έλατα σε υψόμετρο 1100μ. χτισμένο αμφιθεατρικά στην πλαγιά του βουνού, στάση. Επιστροφή στην ΕΛΑΤΗ με τα εντυπωσιακά αρχοντικά και ξενώνες που προσφέρει στον επισκέπτη μια μοναδική ομορφιά φυσικού κάλους, παραμονή, γεύμα. Κατόπιν για ΛΑΜΙΑ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ με τις ανάλογες στάσεις καθ οδόν. ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ : 145 Β/Β ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο FAMISSIS 3*** σε δίκλινα δωμάτια στην ΚΑΛΑΜΠΑΛΑ, 3) τα 2 πρωινά σε μπουφέ, 4) η διαδρομή - ξενάγηση με συνοδούς δασοπόνους με τα τζιπ 4χ4 στο δάσος της ΒΑΛΙΑΣ ΚΑΛΝΤΑΣ, 5) Αρχηγό Συνοδό, 6) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 8) Φ.Π.Α. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Απαραίτητος εξοπλισμός για την άνετη και ασφαλή πεζοπορία στην ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ είναι το μποτάκι και ο άνετος ρουχισμός /10/2018 3ήμερη ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΡΕΣΠΕΣ - ΦΛΩΡΙΝΑ - ΝΥΜΦΑΙΟ ΛΙΜΝΕΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ(ΔΙΣΠΗΛΙΟΥ) ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΜΕΤΕΩΡΑ 7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ οδόν. Κατόπιν για ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΓΡΕΒΕΝΑ και φτάνουμε στην γραφική πόλη της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, η οποία περιβάλλεται από τη Λίμνη Ορεστιάδας που θεωρείται μορφολογικά η ωραιότερη λίμνη της Ελλάδος και ένα από τα μαγευτικότερα σκηνικά της Δυτικής Μακεδονίας, θα έχουμε την δυνατότητα να επισκεφτούμε την ΜΟΝΗ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ που είναι χτισμένη στις όχθες της λίμνης με μοναδική θέα την γύρω περιοχή. Εν συνεχεία για το ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό αναχώρηση για τον διατηρητέο παραδοσιακό οικισμό ΝΥΜΦΑΙΟ με τα καλοδιατηρημένα πέτρινα αρχοντικά, τα πλακόστρωτα στενά δρομάκια, που βρίσκεται σε υψόμετρο 1350 μ. στο όρος Βίτσι σ'

11 ένα παρθένο φυσικό περιβάλλον δασών, για πολλούς το ομορφότερο χωριό της βόρειας Ελλάδος, το Αλπικό στολίδι της Μακεδονίας, στάση. Εν συνεχεία για ΦΛΩΡΙΝΑ και μέσω μιας ωραιότατης διαδρομής από το όρος ΒΙΓΛΑ περνάμε το ΠΙΣΟΔΕΡΙ και το ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ και καταλήγουμε στις ΠΡΕΣΠΕΣ την Μικρή και Μεγάλη που είναι μοιρασμένες ανάμεσα σε Ελλάδα Αλβανία Σκόπια και αποτελούν το πιο όμορφο κομμάτι των συνόρων της πατρίδας μας. Εμείς θα φτάσουμε στο τελευταίο χωριό στα σύνορα με την Αλβανία τους ΨΑΡΑΔΕΣ της Μεγάλης ΠΡΕΣΠΑΣ που είναι κριμένο σ ένα κολπίσκο και κερδίζει τον επισκέπτη με την μοναδική αρχιτεκτονική του, παραμονή, γεύμα. Επιστροφή για ΚΑΣΤΟΡΙΑ όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για ψώνια στα περίφημα γουναράδικά της. Αργά το απόγευμα πίσω στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό αναχώρηση και επίσκεψη στο ΔΙΣΠΗΛΙΟ τον πρώτο λιμναίο οικισμό του 5000π.χ. με πιστή αναπαράσταση των συνηθειών και τρόπου ζωής του νεολιθικού ανθρώπου, ως κυνηγού για την αναζήτηση τροφής(έξοδα ατομικά). Εν συνεχεία για ΚΑΣΤΡΑΚΙ ΜΕΤΕΩΡΑ, επίσκεψη στην Μονή Αγ. Στεφάνου. Κατόπιν για ΤΡΙΚΑΛΑ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΛΑΜΙΑ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ με τις ανάλογες στάσεις καθ οδόν. ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ : 138 Η/Β ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Εισιτήριο του πούλμαν, 2) τα ξενοδοχεία ANESIS & BYZANTIUM 3*** σε δίκλινα δωμάτια στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ, 3) τα 2 πρωινά σε μπουφέ, 4) τα 2 Δείπνα, 5) Αρχηγό Συνοδό, 6) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 8) Φ.Π.Α /10/2018 3ήμερη ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΑΝΑΜΑR PILIO RESORT» 4**** H ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΧΑΝΙΑ ΜΗΛΙΕΣ ΚΙΣΣΟΣ - ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ ΒΟΛΟ ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ οδόν. Κατόπιν για ΣΤΥΛΙΔΑ - ΒΟΛΟΣ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΠΟΡΤΑΡΙΑ και φτάνουμε στο μπαλκόνι του Πηλίου τη ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, όμορφος παραδοσιακός οικισμός με εκπληκτική θέα στον Παγασητικό κόλπο, στάση. Εν συνεχεία για το ορεινό χωριό τα ΧΑΝΙΑ του ΠΗΛΙΟΥ, περιτριγυρισμένο από καστανιές και οξιές, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ANAMAR PILIO RESORT 4****. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

12 Μετά το πρωινό αναχωρούμε και μέσω χιονοδρομικού ΠΗΛΙΟΥ ΚΙΣΣΟ θα φτάσουμε στην γοητευτική ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ με τα αρχοντικά της, τις βρύσες με τα κρυστάλλινα νερά, τα λιθόστρωτα καλντερίμια, τα πλατάνια, τις οξιές που όλα αυτά δημιουργούν ένα ονειρικό τοπίο με θέα το Αιγαίο, στάση. Εν συνεχεία για το παραλιακό χωριό ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ παραμονή, γεύμα. Κατόπιν θα επισκεφτούμε τον ΚΙΣΣΟ, βόλτα στην πλατεία του χωριού. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΒΟΛΟ και φτάνουμε στις όμορφες ΜΗΛΙΕΣ στάση. Εν συνεχεία για ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΛΑΜΙΑ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ με τις ανάλογες στάσεις καθ οδόν. ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ : 120 Η/Β ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ANAMAR PILIO RESORT 4**** σε δίκλινα δωμάτια στα ΧΑΝΙΑ του ΠΗΛΙΟΥ, 3) τα 2 πρωινά σε μπουφέ, 4) τα 2 Δείπνα, 5) Αρχηγό - Συνοδό, 6) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 8) Φ.Π.Α /10/2018 2ήμερη ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΠΑΡΤΗ - ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ - ΜΑΝΗ ΣΤΟΥΠΑ - ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ 7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΥΡΑΓΓΑ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΥ στάση. Συνεχίζουμε για ΤΡΙΠΟΛΗ - ΣΠΑΡΤΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ, επίσκεψη στην παλιά πόλη, επιστροφή στην παραλία για φαγητό. Επιστροφή στην ΣΠΑΡΤΗ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΑΡΕΟΠΟΛΗ και φτάνουμε στα περίφημα ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ με τους πανύψηλους σταλαγμίτες και σταλακτίτες από τα σπανιότερα στον κόσμο, επίσκεψη(έξοδα ατομκά). Συνεχίζουμε την παραλιακή διαδρομή μας και εφόσον κάνουμε μια ενδιάμεση στάση στην όμορφη ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ θα φτάσουμε στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ με μια ενδιάμεση στάση καθ οδόν. ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ : 75 Η/Β

13 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο MANIATIS 3*** σε δίκλινα δωμάτια στην πόλη της ΣΠΑΡΤΗΣ, 3) το πρωινό σε μπουφέ, 4) Το Δείπνο, 5 ) Αρχηγό Συνοδό, 6) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 8) Φ.Π.Α /10/2018 2ήμερη Στο OLYMPUS THEA BOUTIQKE 4**** ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΜΟΝΗ ΑΓ.ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ ΡΑΨΑΝΗ 7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ οδόν. Κατόπιν για ΤΕΜΠΗ και αρχίζουμε ν ανεβαίνουμε στην ορεινή ΡΑΨΑΝΗ χτισμένη σε υψόμετρο 600μ. η κυρά του Ολύμπου όπως την αποκαλούν οι ντόπιοι, επιφυλάσσει στον επισκέπτη μαγευτική θέα που φτάνει ως το Αιγαίο πέλαγος, παραμονή, γεύμα. Είναι φημισμένη για την πλούσια βλάστησή της και τις μοναδικές φυσικές ομορφιές της. Στο χωριό θα περιπλανηθείτε στα πέτρινα δρομάκια και θα θαυμάσετε τα γραφικά σπίτια, τα περίφημα αρχοντικά και την πλατεία με τα μαγαζιά και τα αιωνόβια πλατάνια. Εν συνεχεία για την περιοχή του ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο OLYMPUS THEA BOUTIQKE 4****. Δείπνο. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό αναχώρηση για το γραφικό ΛΙΤΟΧΩΡΟ στις πλαγιές του ΟΛΥΜΠΟΥ για να φτάσουμε στην Μονή ΑΓ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ με την πανοραμική θέα. Επιστροφή στο ΛΙΤOΧΩΡΟ στάση. Εν συνεχεία για τον παραδοσιακό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία για ΛΑΜΙΑ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ με τις ανάλογες στάσεις καθ οδόν. ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ: 80 Η/Β ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο OLYMPUS THEA BOUTIQKE 4**** στην περιοχή του ΚΑΣΤΡΟΥ του ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ σε δίκλινα δωμάτια, 3) το πρωινό σε μπουφέ, 4) το Δείπνο σε μπουφέ, 5) Αρχηγό-Συνοδό, 6) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 8) Φ.Π.Α.

14 27-28/10/2018 2ήμερη (ΣΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ) ΑΙΔΗΨΟ ΡΟΒΙΕΣ - ΛΙΜΝΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΟΣΙΟΣ ΔΑΥΙΔ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΣΟΣ ΚΑΤΑΡΑΚΤΕΣ ΔΡΥΜΩΝΑ 7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΧΑΛΚΙΔΑ στάση. Εν συνεχεία για το χωριό ΠΡΟΚΟΠΙ όπου θα επισκεφτούμε τον ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΩΣΣΟ και θα προσκυνήσουμε το σκήνωμά του. Κατόπιν για ΛΙΜΝΗ ΕΥΒΟΙΑΣ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΑΙΔΗΨΟ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθεροι. Δείπνο. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΟΣΙΟ ΔΑΥΙΔ επίσκεψη. Συνεχίζουμε για ΚΑΤΑΡΑΚΤΕΣ ΔΡΥΜΩΝΑ μία τοποθεσία ανεξάντλητης ομορφιάς. Φτάνοντας σε υψόμετρο 600μ. θα περπατήσουμε μέσα από όμορφα μονοπάτια για να αντικρίσουμε τα νερά του ποταμού Σηπιά που πέφτουν από ύψος 15μ. και δημιουργούν τους ομωνύμους καταρράκτες σχηματίζοντας μια πανέμορφη κρυστάλλινη λίμνη κυκλωμένη από βράχια και δάσος. Επιστροφή στις ΡΟΒΙΕΣ παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία για ΑΙΔΗΨΟ επιβίβαση στο φέριμποτ για ΑΡΚΙΤΣΑ ΑΘΗΝΑ με μια ενδιάμεση στάση καθ οδόν. ΟΜΟΝΟΙΑ-ΠΕΙΡΑΙΑ. ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ : 67 Η/Β ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ΛΗΤΩ 3*** σε δίκλινα δωμάτια στην ΑΙΔΗΨΟ, 3) το πρωινό σε μπουφέ, 4) το Δείπνο, 5) φεριμπότ, 6) Αρχηγό - Συνοδό, 7) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 8) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 9) Φ.Π.Α.

15 27-28/10/2018 2ήμερη ΟΡΜΟΣ ΝΑΥΡΙΝΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΥΛΟ - ΟΛΥΜΠΙΑ (ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ) 7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΣΥΡΑΓΓΑ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΥ στάση. Κατόπιν για ΤΡΙΠΟΛΗ - ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ και φτάνουμε στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία της ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ και τη Μονή Καλογραιών. Εν συνεχεία για την παραλία, παραμονή, γεύμα. Κατόπιν για ΠΥΛΟ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για βόλτα στην γραφική πλατεία και το λιμάνι της. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό αναχωρούμε για ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ και φτάνουμε στην ΟΛΥΜΠΙΑ όπου και θα επισκεφτούμε το Μουσείο και τον Αρχαιολογικό Χώρο της(είσοδος Δωρεάν λόγο ημέρας). Εν συνεχεία για φαγητό στο χωριό. Κατόπιν για ΠΑΤΡΑ στάση και επίσκεψη στον ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ. Επιστροφή για ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ με μία ενδιάμεση στάση καθ οδόν. ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ : 68 Β/Β ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) Το ξενοδοχείο KARALLIS 3*** σε δίκλινα δωμάτια στην ΠΥΛΟ, 3) Το πρωινό σε μπουφέ, 4) Αρχηγό - Συνοδό, 5) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 6) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 7) Φ.Π.Α.

16 27-28/10/2018 2ήμερη ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - ΔΙΑΚΟΠΤΟ (ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΩΤΟΥ) ΝΗΣΟΣ ΤΡΙΖΟΝΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟ - ΔΕΛΦΟΥΣ ΑΡΑΧΟΒΑ - ΠΑΤΡΑ 7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΙΣΘΜΟ στάση. Εν συνεχεία για το Μοναστήρι του ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ που βρίσκεται κολλημένο πάνω σ ένα βράχο, τοπίο σπάνιας ομορφιάς, επίσκεψη. Συνεχίζουμε για την ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ στάση. Κατόπιν για την πόλη των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ παραμονή, γεύμα. Το μεσημέρι θα επιβιβαστούμε στο τρενάκι για μια ξεχωριστή διαδρομή διασχίζοντας το φαράγγι του Βουρα ι κού με θέα τους απόκρημνους βράχους και τις διαδοχικές χαράδρες που μαγεύουν και προκαλούν ταυτόχρονα. Μετά από μιας ώρας διαδρομής περίπου θα φτάσουμε στο ΔΙΑΚΟΠΤΟ. Επιβίβαση στο πούλμαν και συνεχίζουμε την διαδρομή μας για ΠΑΤΡΑ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση. Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΝΑΥΠΑΚΤΟ στάση στο γραφικό λιμανάκι της. Εν συνεχεία για το χωριό ΣΠΗΛΙΟ(οικισμός ΧΑΝΙΑ) για να επιβιβαστούμε στο καραβάκι για να μας μεταφέρει σε κοντινή απόσταση στην Νήσο ΤΡΙΖΟΝΙΑ, ένα κρυφό καταπράσινο παράδεισο στον Κορινθιακό κόλπο. Θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για βόλτα στο πανέμορφο φυσικό λιμανάκι του νησιού που αγκυροβολούν πολυτελή σκάφη και ιστιοπλοϊκά και θ απολαύσουμε το φαγητό μας στην απόλυτη ηρεμία του τόπου. Συνεχίζουμε για ΔΕΛΦΟΥΣ και φτάσουμε στην τουριστική ΑΡΑΧΟΒΑ στάση. Επιστροφή για ΟΜΟΝΟΙΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ με μία ενδιάμεση στάση καθ οδόν. ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ : 85 Η/Β ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) Το ξενοδοχείο ΑSTIR 4**** σε δίκλινα δωμάτια στην ΠΑΤΡΑ, 3) Τo πρωινό σε μπουφέ, 4) Το Δείπνο, 5) Αρχηγό - Συνοδό, 6) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 8) Το καραβάκι για τα Τριζόνια, 9) Το εισιτήριο για το τρενάκι του Οδοντωτού, 10) Φ.Π.Α.

17

18-20/6/2016 3ήμερη ΣΚΙΑΘΟ - ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ - ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΜΗΛΙΕΣ ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ ΤΙΜΗ : 115 Β/Β

18-20/6/2016 3ήμερη ΣΚΙΑΘΟ - ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ - ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΜΗΛΙΕΣ ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ ΤΙΜΗ : 115 Β/Β ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Σας προτείνουμε... 18-20/6/2016 3ήμερη ΓΥΡΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΟΡΜΟΣ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ - ΠΥΛΟ - ΜΕΘΩΝΗ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΚΟΛΗΣ - ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ - ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ ΤΙΜΗ : 110 Η/Β

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 22-25/3/2019 4ήμερη ΜΠΑΝΣKΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΣΟΦΙΑ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ Παρασκευή 22/3/2019 : ΑΘΗΝΑ - ΜΠΑΝΣΚΟ 6:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 6:15π.μ. από

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ Θεσσαλονίκη-Τέμπη-Καλαμπάκα- Τρίκαλα-Πύλη-Ελάτη-Περτούλι- Μετέωρα-Μέτσοβο-Γρεβενά- Καστοριά-Πρέσπες-Νυμφαίο- Πτολεμαίδα-Κοζάνη-Φλώρινα- Εδεσσα-Νάουσα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ Μεγάλη Παρασκευή 18/4/2014 Αναχώρηση από Πειραιά στις 07:30 με προορισμό την Καστοριά μέσω Εθνικής Οδού Αθήνας-Θεσσαλονίκης. Θα ακολουθηθεί η διαδρομή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 22-25/3/2014 4ήμερη ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ ELPIDA RESORT & SPA 4**** ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΣ ΣΕΡΡΕΣ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ - ΔΡΑΜΑ ΜΟΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 6η. Εκδρομές Θεοφανείων ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

ΕΝΟΤΗΤΑ 6η. Εκδρομές Θεοφανείων ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ 6η Εκδρομές Θεοφανείων Μοναδική Υπερπροσφορά 120 με ημιδιατροφή!! 3ήμερο Θεοφανείων στην Ήπειρο και στη ξεχωριστή πολυτέλεια του Epirus Palace!! ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ 1η Ημέρα: Αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines Λάρνακα Θεσσαλονίκη OA 553 18:10 20:10 Θεσσαλονίκη Λάρνακα OA 552 20:50 22:40 1η

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ 24-27/12/2013 4ήμερη ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ ELPIDA RESORT & SPA 4**** ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΛΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οκτώβριος 3-5/10/14 3 ΗΜΕΡΕΣ THNOΣ-ΑΝΔΡΟΣ

Οκτώβριος 3-5/10/14 3 ΗΜΕΡΕΣ THNOΣ-ΑΝΔΡΟΣ Μόνο 125! Οκτώβριος 3-5/10/14 3 ΗΜΕΡΕΣ THNOΣ-ΑΝΔΡΟΣ 88 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση 06:00 το λιμάνι της ΡΑΦΗ- ΝΑΣ επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για ΤΗΝΟ. Αφιξη και ξεκινάμε το γύρο του νησιού με επισκεψη στον

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΡΓΑ. Terzis travel

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΡΓΑ. Terzis travel 2-5/5/2019 4ήμερη ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΡΓΑ ΠΕΜΠΤΗ 2/5/2019 7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. Στάση καθ οδόν. Κατόπιν για ΡΙΟ όπου θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΑΝΤΙΡΡΙΟ ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα Δελφοί-Παρνασσός-Γραβιά- Αγόριανη-Θερμοπύλες-Βόλος-Πήλιο- Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα-Αθήνα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 30/12-2/1/2019 4ήμερη Ο ΜΥΛΟΣ των ΞΩΤΙΚΩΝ στα ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ(ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ) ΤΟΥ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΕΛΑΤΗ - ΠΕΡΤΟΥΛΙ ΜΕΤΕΩΡΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΜΕΤΣΟΒΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα-Δελφοί-Ιτέα-Γραβιά- Γοργοπόταμος-Στυλίδα-Βόλος- Πήλιο-Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα- Αθήνα Αναχωρήσεις: 8/7, 15/7, 22/7, 29/7, 5/8, 12/8, 19/8, 26/8 Με απευθείας πτήσεις της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (κατά ημερομηνία αναχώρησης)

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (κατά ημερομηνία αναχώρησης) ΚΩΔΙΚΟΣ 237 C2 ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (κατά ημερομηνία αναχώρησης) No 1 ΣΑΒΒΑΤΟ 29/6/2019 29-30/6/2019 2ήμερη ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΥΘΕΙΟ - ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ ΣΤΟΥΠΑ - ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ 7:30

Διαβάστε περισσότερα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις της Cyprus Airways Λάρνακα Θεσσαλονίκη CY 426 09:30 11:30 Θεσσαλονίκη Λάρνακα CY 427 12:30 14:30

Διαβάστε περισσότερα

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΘ ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ο.Ε. TOURIST AND TRAVEL AGENCY ΠΑΤΡΩΝ 19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. : 27410 28588 FAX: 27410 25073 e mail: moraitis.kor@hotmail.com 4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

Θράκη-Πομακοχώρια-Αδριανούπολη, 5 ημέρες Αναχωρήσεις 24 & 31/12/13.

Θράκη-Πομακοχώρια-Αδριανούπολη, 5 ημέρες Αναχωρήσεις 24 & 31/12/13. ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΖΩΓΡΑΦΟΥ 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506 ΑΘΗΝΑ: ΣΑΧΤΟΥΡΗ 106 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. 2103319761 E-mail: roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Θράκη-Πομακοχώρια-Αδριανούπολη, 5 ημέρες 1 Η ΗΜΕΡΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 6 9/6/14 ΘΡΑΚΙΚΑ ΤΕΜΠΗ ΤΡΕΝΟ ΝΕΣΤΟΥ ΚΑΒΑΛΑ ΞΑΝΘΗ ΔΡΑΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:ΑΘΗΝΑ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ ΚΑΒΑΛΑ:Στις 8:30π.μ αναχώρηση από τα γραφεία μας. Με στάσεις στη διαδρομή θα φτάσουμε

Διαβάστε περισσότερα

Ekδρομές Φεβρουαρίου

Ekδρομές Φεβρουαρίου ΕΝΟΤΗΤΑ 2η Ekδρομές Φεβρουαρίου 1-2/02/14 2 ΗΜΕΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 60 με ημιδιατροφή και διανυκτέρευση στην πόλη της Καλαμάτας!! 4 ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΕΟΡΤΗ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΠΥΛΟΣ-ΜΕΘΩΝΗ-ΟΡΜΟΣ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΣΤΟΥΠΑ-ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΡΓΑ 5ΗΜΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: ΙΟΥΛΙΟΣ: 18/7, 25/7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: 1/8, 8/8, 13/8, 22/8, 28/8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: 6/9, 14/9 1 Η ΗΜΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΡΓΑ 5ΗΜΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: ΙΟΥΛΙΟΣ: 7/7, 15/7, 22/7, 29/7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: 3/8, 12/8, 21/8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: 7/7, 2/9, 9/9

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΡΓΑ 5ΗΜΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: ΙΟΥΛΙΟΣ: 7/7, 15/7, 22/7, 29/7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: 3/8, 12/8, 21/8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: 7/7, 2/9, 9/9 ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΡΓΑ 5ΗΜΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ( Τιμή από 225 euro με Ημιδιατροφή ) ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: ΙΟΥΛΙΟΣ: 7/7, 15/7, 22/7, 29/7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: 3/8, 12/8, 21/8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: 7/7, 2/9, 9/9 1 Η ΗΜΕΡΑ 7:00 π.μ. αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 12-18/8/2018 7ΗΜΕΡΗ Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 1 η ΗΜΕΡΑ : ΚΥΡΙΑΚΗ 12/08/2018 Αναχώρηση 19.30μ.μ. από Ομόνοια και 20.00μ.μ. από το Δημοτικό Θέατρο για το λιμάνι του Πειραιά. Τακτοποίηση σε

Διαβάστε περισσότερα

25 ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 Εκδρομές με πούλμαν στην Ελλάδα

25 ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 Εκδρομές με πούλμαν στην Ελλάδα 25 ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 Εκδρομές με πούλμαν στην Ελλάδα ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ Κωδικός 195 Α/Α Προορισμοί Ημέρες Σε Δίκλινο δωμάτιο Παιδικό σε τρίκλινο, έως 12 ετών Επιβάρυνση Μονόκλινο Αναχωρήσεις 1 ΘΡΑΚΗ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ & ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΜΠΑΝΣKΟ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ & ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΜΠΑΝΣKΟ 8-11/3/2019 4ήμερη ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ & ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΟ XΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΑΝΣKΟ ΣΟΦΙΑ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ Παρασκευή 8/3/2019 : ΑΘΗΝΑ - ΜΠΑΝΣΚΟ 6:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 6:15π.μ. από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ 5ήμερη OIKONOMIKH ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΡΓΑ 2Η ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό επίσκεψη στο ΑΧΙΛΛΕΙΟ το καταφύγιο της ψυχής της αυτοκράτειρας της Αυστρίας Σίσσυ,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2 2 ½ ΩΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 3/11

ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2 2 ½ ΩΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 3/11 ΚΥΡΙΑΚΗ 19/10 ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΠΑΡΝΩΝΑ ΜΟΝΗ ΜΑΛΕΒΗΣ Αναχώρηση στις 7.00 με προορισμό το καταφύγιο του Πάρνωνα. Από εκεί θα ακολουθήσουμε μονοπάτι και δασικούς δρόμους που θα μας οδηγήσουν μέσα στα πυκνά δάση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΤΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ ΠΑΞΟΙ ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ 6-8/7/ ΠΑΡΓΑ ΛΕΥΚΑΔΑ - ΝΥΔΡΙ ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΚΤΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ ΠΑΞΟΙ ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ 6-8/7/ ΠΑΡΓΑ ΛΕΥΚΑΔΑ - ΝΥΔΡΙ ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΙΟΥΛΙΟΣ 6-8/7/2018 3ήμερη ΑΚΤΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ ΠΑΞΟΙ ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ - ΠΑΡΓΑ ΛΕΥΚΑΔΑ - ΝΥΔΡΙ ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/7/2018 7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΙΣΘΜΟ στάση.

Διαβάστε περισσότερα

31/10-1/11/15 2 ΗΜΕΡΕΣ ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ-ΒΟΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ-ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ-ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ

31/10-1/11/15 2 ΗΜΕΡΕΣ ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ-ΒΟΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ-ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ-ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ Εκδρομές Νοεμβρίου 31/10-1/11/15 2 ΗΜΕΡΕΣ ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ-ΒΟΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ-ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ-ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ Μόνο 60 με ημιδιατροφή!! ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 07.30µ.απο ΠΕΙΡΑΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2019

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2019 Κωδικός 237B1 ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2019 A/A ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΗΜ. ΤΙΜΗ ΜΟΝ. ΗΜΕΡΟΜ. 1 ΓΥΡΟΣ ΛΕΣΒΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) 6ΗΜ 285 Η/Β 345 Η/Β 13-18/6 2 ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΘΡΑΚΗ ΓΥΡΟΣ ΘΑΣΟΥ 4ΗΜ 175 Η/Β 235 Η/Β 14-17/6 3 ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΡΓΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο Φρανκφούρτη-Κρουαζιέρα Ρήνου- Άμστερνταμ-Βόλενταμ-Χάγη-Ντέλφ- Ρότερνταμ-Βρυξέλλες-Μπρούζ- Λουξεμβούργο-Στρασβούργο-Χαιδελβέργη Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8,

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΕΤΕΩΡΑ -Λ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΒΟΛΟΣ -ΠΗΛΙΟ -ΑΘΗΝΑ 27/2-3/3 ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 245,00. Αναχωρήσεις. 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019

ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 245,00. Αναχωρήσεις. 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019 ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ Οδική εκδρομή 4, 5 ημέρες από 245,00 Αναχωρήσεις 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019 Ανακαλύψτε την ανοιξιάτικη ομορφιά της γιορτινής Κέρκυρας με μοναδικά έθιμα, υπέροχες διαδρομές στη

Διαβάστε περισσότερα

1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.

1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω. 1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω. 2 η μέρα 5/3/12: ΠΕΙΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Άφιξη το πρωί στο λιμάνι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 6/46 ΗΜΕΡΕΣ Περιλαμβάνονται: Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*. Ημιδιατροφή

Διαβάστε περισσότερα

KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ 25-29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 1η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 06:00π.μ.από το γραφείο μας μέσω Ριου- Αντιρρίου, Ιονίας Οδού, όπου έξω από το Μπιζάνι θα κάνουμε 45 'λεπτά στάση για

Διαβάστε περισσότερα

Οδικές εκδροµές στην Ελλάδα Πρωτοµαγιά 2017

Οδικές εκδροµές στην Ελλάδα Πρωτοµαγιά 2017 To Darzentas Travel σας προτείνει Οδικές εκδροµές στην Ελλάδα Πρωτοµαγιά 2017 1 28/4-1/5/2017 4ήµερη ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/4/2017 ΘΡΑΚΗ ΑΝ ΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΓΥΡΟΣ ΘΑΣΟΥ ΣΟΥΦΛΙ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΚΑΒΑΛΑ 7:00 π.µ. αναχώρηση από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3-8/3/015 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση.

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3-8/3/015 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3-8/3/015 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 2 η ημέρα Άφιξη το πρωί στον ΠΕΙΡΑΙΑ.

Διαβάστε περισσότερα

Οδικές - Ακτοπλοϊκές εκδρομές στην Ελλάδα Καλοκαίρι 2017

Οδικές - Ακτοπλοϊκές εκδρομές στην Ελλάδα Καλοκαίρι 2017 To Darzentas Travel σας προτείνει Οδικές - Ακτοπλοϊκές εκδρομές στην Ελλάδα Καλοκαίρι 2017 1 ΠΕΝΘΗΜΕΡΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ...5 ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΡΓΑ...5 ΓΥΡΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ (ΙΘΑΚΗ) - ΦΙΣΚΑΡΔΟ...6 ΓΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΑΓΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική ΑΣΗΜΙ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο Λύκειο σας και μετάβαση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Νικ. Καζαντζάκης.

Διαβάστε περισσότερα

38 μαθητές & 3 συνοδοί καθηγητές

38 μαθητές & 3 συνοδοί καθηγητές ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: Αεροπλάνο Λεωφορείο Πλοίο: από 26/03/2012 έως

Διαβάστε περισσότερα

2ήμερη εκδρομή στην Βόρεια Πελοπόννησο

2ήμερη εκδρομή στην Βόρεια Πελοπόννησο Μέγα πήλαιο πήλαιο Λιμνών Αγία Λαύρα Μουσείο Ολοκαυτώματος Σόπος Θυσίας - Λίμνη Σσιμπλού Ζαρούχλα 2ήμερη εκδρομή στην Βόρεια Πελοπόννησο Αναχωρήσεις: 28/10, 19/11, 17/12, 06/01, 25/03 2 Ημέρες Σα ιστορικά

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014 Σίνα 14 & Ακαδημίας, τηλ. 210 3642707, φαξ. 201-3642707 e-mail: info@cosmorama.gr Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες 18 22 Απριλίου 2014 Μόνο σε εμάς θα βρείτε: Πλούσιες πρωινές ξεναγήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Μάρτιος 2012 Η Προσφορά ισχύει για ελάχιστη συμμετοχή 95 μαθητών και 5 συνοδών

Διαβάστε περισσότερα

Τετραήμερη εξόρμηση στα Τζουμέρκα

Τετραήμερη εξόρμηση στα Τζουμέρκα 25-28 Δεκεμβρίου 2014 1 η Ημέρα: Πέμπτη 25/12/14: Αναχώρηση από το Πεδίον του Άρεως στις 07:00 με προορισμό τα Τζουμέρκα (432 χμ.) στην Νότια Πίνδο. Τα Τζουμέρκα αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους ορεινούς

Διαβάστε περισσότερα

Πασχαλινή απόδραση στην Κέρκυρα No 2 (20/03/13)

Πασχαλινή απόδραση στην Κέρκυρα No 2 (20/03/13) 1 Ginis Vacances S.A Travel Organization Athens: 2325 Ermou st. 10563 Tel: 0030 210 3250401 Fax: 0030 210 3254745 Email: domestic1@ginis.gr http://www.ginis.gr Αναχώρηση: 2 Μαΐου 5 ηµέρες Πασχαλινή απόδραση

Διαβάστε περισσότερα

4ήμερη εκδρομή στο Καταπράσινο Θέρετρο των Θεών. Κεντρική Ελλάδα. Σο Πήλιο, τα Μετέωρα και όλες οι ομορφιές της Θεσσαλικής Γης

4ήμερη εκδρομή στο Καταπράσινο Θέρετρο των Θεών. Κεντρική Ελλάδα. Σο Πήλιο, τα Μετέωρα και όλες οι ομορφιές της Θεσσαλικής Γης 4ήμερη εκδρομή στο Καταπράσινο Θέρετρο των Θεών Κεντρική Ελλάδα Σο Πήλιο, τα Μετέωρα και όλες οι ομορφιές της Θεσσαλικής Γης Αναχωρήσεις: 17/11 05/01 23/03 4 Ημέρες Μετέωρα: Σο πέτρινο δάσος Σα Μετέωρα

Διαβάστε περισσότερα

8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη

8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr 8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη Αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: Μεταξύ 23/2/2012 και

Διαβάστε περισσότερα

1. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

1. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ η σας ταξιδεύει! 1 1. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Στο μαγευτικότερο νησί των Κυκλάδων και έναν από τους κορυφαίους προορισμούς του κόσμου, σας περιμένουν επιλεγμένα ξενοδοχεία, για τις πιο αξέχαστες

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016 ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ηµέρα. Συγκέντρωση στο Λύκειο σας για την µεταφορά στο λιµάνι του Ηρακλείου. Επιβίβαση στο πλοίο τακτοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΗΣ Β ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012

Διαβάστε περισσότερα

Ν. Ραιδεστός 11/01/2017. Προς: «ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΔΡΟΜ.: «ΔΡΟΜ»

Ν. Ραιδεστός 11/01/2017. Προς: «ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΔΡΟΜ.: «ΔΡΟΜ» Ν. Ραιδεστός 11/01/2017 Προς: «ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΔΡΟΜ.: «ΔΡΟΜ» Αγαπητοί συνάδελφοι, Σε συνέχεια των ορειβατικών δραστηριοτήτων μας και μετά από τις προηγούμενες απόλυτα επιτυχημένες εξορμήσεις που

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ. ΘΡΑΚΗ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 4 ΗΜΕΡΕΣ Αναχώρηση 24/3.

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ. ΘΡΑΚΗ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 4 ΗΜΕΡΕΣ Αναχώρηση 24/3. ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΡΑΚΗ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 4 ΗΜΕΡΕΣ Αναχώρηση 24/3. ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ - ΣΟΥΦΛΙ - ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΣΜΙΝΘΗ - ΕΧΙΝΟΣ - ΞΑΝΘΗ - ΚΑΒΑΛΑ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.00

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ τάξης Γενικού Λυκείου Αγίας Βαρβάρας στη Θεσσαλονίκη

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ τάξης Γενικού Λυκείου Αγίας Βαρβάρας στη Θεσσαλονίκη Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ τάξης Γενικού Λυκείου Αγίας Βαρβάρας στη Θεσσαλονίκη Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: Τέλη Μαρτίου 2012 Αρχές Απριλίου 2012

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14/3-20/3

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14/3-20/3 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14/3-20/3 ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η μέρα Συγκέντρωση στο Λύκειο σας και μετακίνηση στο λιμάνι Ηρακλείου. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

Π ο λ υ ή μ ε ρ η ε κ δ ρ ο μ ή Γ Λ υ κ ε ί ο υ

Π ο λ υ ή μ ε ρ η ε κ δ ρ ο μ ή Γ Λ υ κ ε ί ο υ Π ο λ υ ή μ ε ρ η ε κ δ ρ ο μ ή Γ Λ υ κ ε ί ο υ Προορισμός: Θεσσαλονίκη Ημερομηνίες: 3/3/2015 7/3/2015 Ξενοδοχείο: Porto Palace Hotel 5* Deluxe Αριθμός συμμετεχόντων: 53 Αριθμός συνοδών: 5 Πρόγραμμα πολυήμερης

Διαβάστε περισσότερα

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ 4, 5 μέρες Στρασβούργο - Μπάντεν Μπάντεν - Εγκισέμ - Κολμάρ - Ρίκβιρ - λίμνη Τίτιζε - καταρράκτες Triberg - Φρανκφούρτη. Διαμονή στο ξενοδοχείο HILTON STRASBOURG 4* Sup.

Διαβάστε περισσότερα

01/01/14 ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟ-ΚΕΦΑΛΑΡΙ

01/01/14 ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟ-ΚΕΦΑΛΑΡΙ 1η Ημέρα: Αναχώρηση 7.30πμ.για ΛΑΜΙΑ ΕΟ στάση, ΔΟΜΟΚΟ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ και αναχώρηση για το γύρο της τεχνιτής λίμνης ΠΛΑΣΤΗΡΑ-χτισμένη σε υψόμετρο 1.000μμε πρώτη στάση για γεύμα την πλάζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ. Επειτα για

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙ ΙΚΗΣ - ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ 5 ήµερη εκδροµή Αναχωρήσεις : 15,29/7 5,14,19/8 2/9 (16/9 Υ ερ ροσφορά σελ.)

ΓΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙ ΙΚΗΣ - ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ 5 ήµερη εκδροµή Αναχωρήσεις : 15,29/7 5,14,19/8 2/9 (16/9 Υ ερ ροσφορά σελ.) www.vrakastravel.gr, sales@vrakastravel.gr ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ- ΕΚ ΡΟΜΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΠΟΥΛΜΑΝ-ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 7,185.31 ΠΕΙΡΑΙΑΣ THΛ.2117201025 211 7201044, FAX 211 7201018 ΓΥΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ. Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8. Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR. Λάρνακα Ηράκλειο OA :50 20:20

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ. Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8. Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR. Λάρνακα Ηράκλειο OA :50 20:20 ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8 Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR Λάρνακα Ηράκλειο OA 463 18:50 20:20 Ηράκλειο Λάρνακα OA 462 21:00 22:25 1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.grτηλ-φαξ: (0030)2108958016

Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.grτηλ-φαξ: (0030)2108958016 Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.grτηλ-φαξ: (0030)2108958016 Ε-mail ena.drasi@gmail.com Facebook: enallaktiki drasi 10-13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ-Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ- ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 4η Οργανωμένες Εκδρομές Τριμήνου Ιούλιος

ΕΝΟΤΗΤΑ 4η Οργανωμένες Εκδρομές Τριμήνου Ιούλιος ΕΝΟΤΗΤΑ 4η Οργανωμένες Εκδρομές Τριμήνου Ιούλιος 12-13/07/14 2 ΗΜΕΡΕΣ ΓΥΡΟΣ ΚΙΣΣΑΒΟΥ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ-ΑΓΙΑ-ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗ ΜΟΝΗ ΞΕΝΙΑΣ-ΣΤΟΜΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 07. 30πμ. για ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ στην Εθνική Οδό στάση, ΛΑΜΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ

ΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ Προορισμοί Σελίδα Ημέρες Σε Δίκλινο Tρίτο άτομο έως Επιβάρυνση Αναχωρήσεις Α/Α δωμάτιο 12 ετών Μονόκλινου 1 ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 18 4 175 150 60 1/5/19 2 ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΡΓΑ

Διαβάστε περισσότερα

Σας αποστέλλω την προσφορά μας για την εκδρομή σας στήν Θεσσαλονίκη. 55 μαθητων και 4 συνοδων καθηγητων οπως η σχετικη ανακοινωση σας.

Σας αποστέλλω την προσφορά μας για την εκδρομή σας στήν Θεσσαλονίκη. 55 μαθητων και 4 συνοδων καθηγητων οπως η σχετικη ανακοινωση σας. Τύλισσος, 16 η Δεκεμβρίου, 2013 (Σχετικά: 55+4+1=60 άτομα) Πρός Πειραματικο Λυκειο Ηρακλειου Υπ οψιν Κου Κολυκακη Δημητριου Ηράκλειον Κρήτη Σχετικα ΕΚΔΡΟΜΗ 5ΗΜΕΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αγαπητοι κυρίες και κυριοι

Διαβάστε περισσότερα

Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης

Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης 4ήμερη πεζοπορική 2 5 Ιουνίου 2017 Τήνος. Το νησί της Παναγίας. Το νησί του Αιόλου. Το νησί της Πίστης. Το νησί της Τέχνης. Το νησί με τις παρθένες Παραλίες. Το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ 2019 ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 135,00. Αναχώρηση. 26 Απριλίου 2019 (06:30)

ΠΑΣΧΑ 2019 ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 135,00. Αναχώρηση. 26 Απριλίου 2019 (06:30) ΠΑΣΧΑ 2019 ΖΑΚΥΝΘΟΣ Οδική εκδρομή 4, 5 ημέρες από 135,00 Αναχώρηση 26 Απριλίου 2019 (06:30) Κατανυκτικό Πάσχα με έθιμα και παραδόσεις στο «Φιόρο του Λεβάντε»! Ημέρα 1 (Μ. Παρασκευή /2019) ΑΘΗΝΑ, ΚΥΛΛΗΝΗ,

Διαβάστε περισσότερα

4ήμερη πεζοπορική. 28 Απριλίου 1 Μαΐου Στενά Νέστου καταρράκτης Λειβαδίτη περιαστικά ιστορικά μονοπάτια της Ξάνθης Πόρτο Λάγος λίμνη Βιστωνίδα

4ήμερη πεζοπορική. 28 Απριλίου 1 Μαΐου Στενά Νέστου καταρράκτης Λειβαδίτη περιαστικά ιστορικά μονοπάτια της Ξάνθης Πόρτο Λάγος λίμνη Βιστωνίδα Θρακικά Τέμπη 4ήμερη πεζοπορική 28 Απριλίου 1 Μαΐου 2018 Στενά Νέστου καταρράκτης Λειβαδίτη περιαστικά ιστορικά μονοπάτια της Ξάνθης Πόρτο Λάγος λίμνη Βιστωνίδα Πρωτομαγιά 2018 και η παρέα του ΦΟΝΙ αποφάσισε

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΙΜΗ!!! ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΡΥΜΟ ΤΗΣ ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΦΥΡΙΑ ΟΡΛΙΑΚΑ

ΜΕ ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΙΜΗ!!! ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΡΥΜΟ ΤΗΣ ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΦΥΡΙΑ ΟΡΛΙΑΚΑ νασσού. Συνεχίζουμε για ΟΣΙΟ ΛΟΥΚΑ επίσκεψη, ΑΝΤΙ- ΚΥΡΑ -παραθαλάσσιο χωριό στον Κορινθιακό κόλπο-παραμονή για γεύμα. Έπειτα για ΔΙΣΤΟΜΟ, ΤΑΝΑΓΡΑ (Ε.Ο.) στάση, ΠΕΙΡΑΙΑ. 21/10/12 ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Σελ. 22 ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ (1 βράδυ): DOMOTEL ANEMOLIA 4* ή παρόμοιο ΒΟΛΟΣ (3 βράδια) VOLOS PALACE 4* ή παρόμοιο ΑΘΗΝΑ (2 βράδια): TITANIA HOTEL 4* ή παρόμοιο

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11/3-15/3

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11/3-15/3 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11/3-15/3 ΑΣΗΜΙ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο Λύκειο σας και μετάβαση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Νικ. Καζαντζάκης. Έλεγχος ταυτοτήτων και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ ΠΡΩΊ & ΒΡΆΔΥ, ΤΕΤΆΡΤΗ ΠΡΩΊ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ, ΣΆΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ ΚΑΙ ΑΚΌΜΗ, ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΣΎΡΟ & ΜΎΚΟΝΟ! 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ)

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Πράγα 5 μέρες / 4 νύχτες Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας, επιβίβαση στο

Διαβάστε περισσότερα

1-2/11/2014 2ήμερη Γιορτή κάστανου στην Ορεινή Αρκαδία ΜΟΝΗ ΜΑΛΕΒΗΣ - ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ - ΑΝΩ ΔΟΛΙΑΝΑ ΤΡΙΠΟΛΗ - ΜΟΝΗ ΚΕΡΝΙΤΣΑΣ - ΒΥΤΙΝΑ

1-2/11/2014 2ήμερη Γιορτή κάστανου στην Ορεινή Αρκαδία ΜΟΝΗ ΜΑΛΕΒΗΣ - ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ - ΑΝΩ ΔΟΛΙΑΝΑ ΤΡΙΠΟΛΗ - ΜΟΝΗ ΚΕΡΝΙΤΣΑΣ - ΒΥΤΙΝΑ Εκδρομές Νοεμβρίου 1-2/11/2014 2ήμερη Γιορτή κάστανου στην Ορεινή Αρκαδία ΜΟΝΗ ΜΑΛΕΒΗΣ - ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ - ΑΝΩ ΔΟΛΙΑΝΑ ΤΡΙΠΟΛΗ - ΜΟΝΗ ΚΕΡΝΙΤΣΑΣ - ΒΥΤΙΝΑ Μόνο 60 με ημιδιατροφή!! ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 07.30µ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΠΑΤΡΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ. 28/3-1/4 και 4/4-8/4 ΟΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΑΙ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΠΑΤΡΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ. 28/3-1/4 και 4/4-8/4 ΟΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΠΑΤΡΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ 28/3-1/4 και 4/4-8/4 ΟΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΑΙ 1 η ημέρα ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ Συγκέντρωση ώρα 19.30 στο λιμάνι του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ To BookingToGreece.com σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο PatakisTravel διοργανώνουν ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ 30/9 01/10/2017 ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ (2) ΗΜΕΡΑ 1 η 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Πολύ νωρίς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 2 η ημέρα Άφιξη το πρωί στον ΠΕΙΡΑΙΑ. Αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοχρονιά στην Ελλάδα Οδοιπορικό στη Θράκη και την Ανδριανούπολη

Πρωτοχρονιά στην Ελλάδα Οδοιπορικό στη Θράκη και την Ανδριανούπολη ΕΝΟΤΗΤΑ 5η Πρωτοχρονιά στην Ελλάδα Οδοιπορικό στη Θράκη και την Ανδριανούπολη 29/12-3/1/14 5 ΗΜΕΡΕΣ Πομακοχώρια-Δάσος Δάδιας- Σουφλί-Αδριανούπολη 1η Ημέρα: Αναχώρηση 06:30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ/ΑΘΗΝΑ ημίωρη

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με πτήσεις των Βαλτικών Αερογραμμών Λάρνακα Ρίγα BT 658 03:10 06:55 Ρίγα Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΙΟΥ. 1η ΜΑΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- ΚΟΣΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗ 18 ΕΥΡΩ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΙΟΥ. 1η ΜΑΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- ΚΟΣΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗ 18 ΕΥΡΩ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΙΟΥ 1η ΜΑΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- ΚΟΣΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗ 18 ΕΥΡΩ 7:30 πμ.αναχώρηση για ΙΣΘΜΟ στάση.συνεχίζουμε για ΤΡΑΧΕΙΑ-ΚΡΑΝΙΔΙ-ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ και φτάνουμε στην ΚΟΣΤΑ,παραμονη,μπάνιο,γεύμα.(Προεραιτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΡΓΑ 5ΗΜΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: ΙΟΥΛΙΟΣ: 16/7, 23/7, 30/7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: 4/8, 13/8, 20/8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: 3/9, 10/9 1 Η ΗΜΕΡΑ 7:00

Διαβάστε περισσότερα

01/01/15 ΠΕΜΠΤΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟ - ΚΕΦΑΛΑΡΙ

01/01/15 ΠΕΜΠΤΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟ - ΚΕΦΑΛΑΡΙ 01/01/15 ΠΕΜΠΤΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟ - ΚΕΦΑΛΑΡΙ Αναχώρηση 09. 00πμ. για ΙΣΘΜΟ στάση και συνεχίζουμε για το όμορφο ΝΑΥΠΛΙΟ, χτισμένο κάτω από το βαρύ όγκο του ΠΑΛΑΜΗΔΙΟΥ κατά μήκος της παραλίας,

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ 1 η μέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ν. Καζαντάκης. Επιβίβαση στο αεροσκάφος και με απευθείας πτήση αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη και αναχώρηση για μια πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

Εκδρομές Εσωτερικού Νοεμβρίου

Εκδρομές Εσωτερικού Νοεμβρίου ΕΝΟΤΗΤΑ 3η Εκδρομές Εσωτερικού Νοεμβρίου 2-3/11/13 2 ΗΜΕΡΕΣ 2ήμερη απόδραση στη Θεσσαλία και στη ξεχωριστή πολυτέλεια του Μouzaki Palace &Spa 4*!! Οικονομική Υπερπροσφορά μόνο 65!! ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ - ΕΛΑΤΗ-ΠΕΡΤΟΥΛΙ-

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΤΟ Ι ΙΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ

ΜΕ ΤΟ Ι ΙΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 28/3-2/4/015 ΜΕ ΤΟ Ι ΙΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ηµέρα. Συγκέντρωση στο Λύκειο

Διαβάστε περισσότερα

YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ 2-6-2008 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ 2-6-2008 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ 2-6-2008 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κα Φάνη Πάλλη

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός Τιμοκατάλογος Ατομικών & Οργανωμένων Εκδρομών

Αναλυτικός Τιμοκατάλογος Ατομικών & Οργανωμένων Εκδρομών Αναλυτικός Τιμοκατάλογος Ατομικών & Οργανωμένων Εκδρομών Ατομικές Εκδρομές με δικό σας μέσο (όλες οι τιμές είναι ανά άτομο) Ξενοδοχείο Περιοχή Περίοδος Διαν/σεις Δίκλινο ALKYON RESORT 5* ΒΡΑΧΑΤΙ 6-8/0

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια

ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ από ΧΑΝΙΑ 7ήμερο πλούσιο πρόγραμμα 11 17 Απριλίου 2017 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΤΡΑΝΣΥΛΒΑΝΙΑ 399!!! 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1 η ημέρα, 11/04

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ / ΠΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Ηράκλειο - Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, 4 ΗΜΕΡΕΣ Αναχώρηση 25/5. 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 8.15 π.μ., στάσεις στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και στο γραφικό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ για γεύμα προαιρετικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά πόλη Αναχώρηση από Κρήτη νωρίς το πρωί για την πόλη μουσείο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΠΗΛΙΟ, ΜΕΤΕΩΡΑ 30, 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 1, 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΠΗΛΙΟ, ΜΕΤΕΩΡΑ 30, 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 1, 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ : 2016-17 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΠΗΛΙΟ, ΜΕΤΕΩΡΑ 30, 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 1, 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1 η μέρα Ξεκινήσαμε το πρωί στις 8:00 από τα Ν. Μουδανιά και, μετά

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5

ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5 ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 24 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5 1η μέρα Αίγιο - Bansko (700 χλμ): Αναχώρηση από το Γραφείο μας στις 00:15 το πρωί με τις ανάλογες καθοδόν στάσεις για το συνοριακό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 2018

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 2018 Ginis Vacances S.A - Travel Organization Athens: 23-25 Ermou st. 10563, Greece Tel: (0030) 211 211 2111, 210 3250401-5, Fax: 210 3237703 e-mail: ginis@ginis.gr / http://www.ginis.gr ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό 5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό Η Αµοργός, το νησί του ''Απέραντου Γαλάζιου'', βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο των Κυκλάδων, σε απόσταση 136 ναυτικών µιλίων από τον Πειραιά. Είναι µακρόστενο

Διαβάστε περισσότερα

Ξενοδοχείο Δίκλινο/άτομο Παιδί* Μονόκλινο Arcadia/Filia 4* 158 138 206 *4-12 ετών σε τρίκλινο

Ξενοδοχείο Δίκλινο/άτομο Παιδί* Μονόκλινο Arcadia/Filia 4* 158 138 206 *4-12 ετών σε τρίκλινο ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ Θράκη - Πομακοχώρια - Αδριανούπολη, 4 ημέρες KOMOTHNH - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ - ΣΟΥΦΛΙ - ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΣΜΙΝΘΗ - ΕΧΙΝΟΣ - ΞΑΝΘΗ - ΚΑΒΑΛΑ - ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.30 π.μ. από

Διαβάστε περισσότερα

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: 26610 81581 ΚΙΝΗΤΑ: 693 2930643 FACEBOOK: KalamiCorfu 5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 16 IOYΛΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εκδρομής ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ

Πρόγραμμα εκδρομής ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ Πρόγραμμα εκδρομής ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ Προορισμός: 3-5 Πηγάδια Το χιονοδρομικό κέντρο των τεσσάρων εποχών Το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια βρίσκεται στην δυτική πλευρά του όρους Βέρμιο σε υψόμετρο 1430-2005

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί συνεργάτες, Το γραφείο µας σε συνεργασία µε την Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας και µε τη στήριξη των ήµων Τρίπολης, Γορτυνίας και του Επιµελητήριο Αρκαδίας σας προσκαλούν να συµµετέχετε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΝΗΣΙΑ - ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΟΑΣΕΩΝ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 22/06

ΤΥΝΗΣΙΑ - ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΟΑΣΕΩΝ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 22/06 ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 695 ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 140 ΔΟΣΕΙΣ 5 Χ 111 ΤΥΝΗΣΙΑ - ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΟΑΣΕΩΝ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 22/06 1 Η Ημέρα: ΑΘΗΝΑ-ΤΥΝΙΔΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και

Διαβάστε περισσότερα

Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη

Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη 8 ΜΕΡΕΣ 20/07, 03 & 17/08 Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό

Διαβάστε περισσότερα