ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "201 4 2015 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ"

Transcript

1 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

2 2 Η τέλεια μαγειρική είναι τέχνη και επιστήμη. Είναι η δική σας τέχνη και εμείς είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε εξελιγμένη τεχνολογία. Η σειρά περιλαμβάνει τους ψυγειοκαταψύκτες μας ProFresh TwinTech, τις επαγωγικές εστίες MaxiSense Plus, το φούρνο ατμού ProCombi και το πλυντήριο πιάτων ProClean με χωρητικότητα 15 σερβίτσιων και εξαιρετική φροντίδα των γυαλικών. Ενώ για τέλεια αποτελέσματα πλύσης, τα πλυντήρια ρούχων μας ÖKOMix και ÖKOKombi Plus προσφέρουν την καλύτερη ενεργειακή απόδοση στην αγορά.

3 3 ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ 2O14 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2 ΠΛΥΣΗ ΡΟΥΧΩΝ 3 ΠΛΥΣΗ ΠΙΑΤΩΝ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ 04 ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΛΥΣΗΣ 06 ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΕΥΓΕΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ 08 ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΙΑΤΩΝ 11 Πλυντήρια ρούχων 20 Στεγνωτήρια 27 Πλυντήρια-στεγνωτήρια εκ εκ. 33 Compact 35 4 ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ 5 ΨΥΞΗ & ΚΑΤΑΨΥΞΗ 6 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Κουζίνες 42 Μικροκύματα 45 Ψυγειοκαταψύκτες 52 Ψυγεία δίπορτα 55 Καταψύκτες 57 ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ 58 ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 63

4 ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Κάθε συσκευή AEG είναι μια εξελιγμένη μηχανή. Η ιδιοφυία των σχεδιαστών μας έχει ως στόχο όχι μόνο να δημιουργήσει καινοτόμα τεχνολογία αλλά να την κάνει και διαδραστική στη χρήση. Είναι η επιθυμία μας να είμαστε πρώτοι που μας διατηρεί πρώτους. Στο μαγείρεμα, η πρωτιά μας στην καινοτομία είναι συνεχής από την πρώτη επαγωγική εστία το 1987 έως τη σημερινή MaxiSensePlus. Γι αυτούς που αναζητούν νέες τεχνικές για εξαιρετικά αποτελέσματα, ο φούρνος ThermicSteam προσφέρει ένα καταπληκτικό τρόπο ψησίματος. Όταν πάλι είναι η ώρα της καθαριότητας, το πλυντήριο πιάτων ProClean δε διαθέτει μόνο χωρητικότητα έως 15 σερβίτσια, αλλά και χαρακτηριστικά που φ ρ ο ν τ ί ζο υ ν α κό μ α κα ι τ α π ι ο ε υ α ί σ θ ητ α σκεύη σας. Και φυσικά η γκάμα ψυγειοκαταψυκτών ProFreshPlus διατηρεί όλα τα τρόφιμά σας φρέσκα. Όσον αφορά τη φροντίδα των ρούχων δε σταματάμε ποτέ να κατασκευάζουμε πλυντήρια σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Σήμερα το πλυντήριο ρούχων OKOMix θέτουν νέα πρότυπα στη φροντίδα των ρούχων όπως η αθόρυβη λειτουργία και η απόδοση. Στην πραγματικότητα είναι το πιο αποδοτικό της αγοράς AEG FIRSTS 1910: Η πρώτη ηλεκτρική κουζίνα 1912: Το πρώτο ηλεκτρικό ψυγείο 1950: Το πρώτο πλυντήριο ρούχων 1959: Ο πρώτος ψυγειοκαταψύκτης 1964: Το πρώτο στεγνωτήριο 1987: Η πρώτη επαγωγική εστία 1997: Το πρώτο Heat Pump στεγνωτήριο 2006: Το πρώτο στεγνωτήριο Α ενεργειακής κλάσης 2012: Η πρώτη σειρά των πιο ενεργειακά αποδοτικών στεγνωτηρίων 2013: Ο πρώτος φούρνος SousVide ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1 Το ProClean έχει χωρητικότητα έως 15 σερβίτσια 2 Παρουσιάζουμε το νέο ÖKOMix 3 Αναβαθμισμένο μαγείρεμα με το φούρνο ProCombi Steam 4 Γρήγορη, πρακτική MaxiSense Plus

5 ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ.

6 ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΛΥΣΗΣ Πιο είναι το μέλλον της πλύσης ρούχων; Μπορεί να φαίνεται πως ο χώρος της μοδας και του ρουχισμού συνεχώς αλλάζει, αλλά όσον αφορά την πραγματική καινοτομία έχουν αλλάξει ελάχιστα πράγματα τα τελευταία 100 χρόνια. Για πρώτη φορά στην ιστορία, όλη η φιλοσοφία των ρούχων θα αλλάξει ριζικά. Έχουμε δει το μέλλον του ρουχισμού. Δείτε και μόνοι σας.

7 Η ΓΚΑΜΑ ΤΟΥ 2014 ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣ- ΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. Έξυπνη τεχνολογία για πιο απαλή λειτουργία. Η τελευταία σειρά της AEG πλυντηρίων ρούχων, στεγνωτηρίων και πλυντηρίων - στεγνωτηρίων διαθέτει τις πιο αναβαθμισμένες τεχνολογίες ProTex και OKO. Το ProTex προσφέρει άριστα αποτελέσματα πλύσης και στεγνώματος και είναι εξαιρετικά απαλό με τα υφάσματα. Με το ProTex μπορείτε να είστε σίγουροι πως τα ρούχα σας θα είναι πιο καθαρά και πιο φρέσκα από ποτέ αλλά και πως τα ευαίσθητα σας δε θα φθείρονται εξαιτίας επιπλέον φροντίδας που προσφέρουν τα προγράμαματα. Μαζί οι τεχνολογίες ProTex και OKO φέρνουν το μέλλον της πλύσης στο σπίτι σας, προσφέροντας τέλεια αποτελέσματα με τη χαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση Η τέλεια συσκευή για κάθε προτίμηση. Από την πιστοποίσηση Woolmark, που πιστοποιεί τη δυνατότητα πλύσης των μάλλινων υφασμάτων που πλένονται μόνο στο χέρι, έως τους αθόρυβους κύκλους πλύσης, η νέα σειρά AEG σας δίνει τη δυνατότητα επιλογής αναβαθμισμένων χαρακτηριστικών. Είτε η προτεραιότητά σας είναι η απαλή φροντίδα των ρούχων, η ενεργειακή απόδοση ή μια συσκευή που σκέφτεται για εσάς, υπάρχει πάντα μια συσκευή AEG που σας προσφέρει ακριβώς αυτό που θέλετε. Οποιαδήποτε και αν είναι η προτίμησή σας μπορείτε να είστε σίγουροι πως τα ρούχα σας έχουν την καλύτερη φροντίδα. Τέλεια πλύση. τέλειο στέγνωμα.

8 ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΕΥΓΕΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ Δεν είναι μυστικό ότι το φαγητό δείχνει καλύτερο και είναι πιο εύγευστο στα εστιατόρια. Ένας από τους βασικότερους λόγους είναι η φρεσκάδα των πρώτων υλών. Γι αυτό το λογο στην AEG έχουμε αναπτύξει μια νέα σειρά ψυγειοκαταψυκτών ProFresh με την καινοτόμα τεχνολογία TwinTech που διατηρούν τα τρόφιμα φρέσκα για περισσότερο - και έτσι τα πιάτα σας έχουν την καλύτερη εμφάνιση και γεύση. Η σημασία της φρεσκάδας. Όταν πρέπει να μεγειρέψετε, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τα φρέσκα υλικά. Το μόνο πρόβλημα είναι πως μόλις βάλετε τα υλικά στο ψυγείο αυτόματα ξεκινούν να αφυδατώνονται. Χάρη στην τεχνολογία TwinTech όμως, η περιεκτικότητα σε νερό και θρεπτική αξία διατηρείται. Διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα για περισσότερο Ο έλεγχος της κυκλοφορίας αέρα είναι το κλειδί για τον έλεγχο της φρεσκάδας. Η σειρά ProFresh προσφέρει πληθώρα έξυπνων τρόπων για τον έλεγχο του αέρα και προσφέρει επαγγελματική φρεσκάδα για περισσότερο όσα τρόφιμα και αν έχετε αποθηκεύσει στο ψυγείο σας.

9 9 Εδώ είναι μερικά παραδείγματα για το πως η ProFresh τεχνολογία διατηρεί φρούτα και λαχανικά για περισσότερο, σε σύγκριση με ένα κλασσικό NoFrost ψυγειοκαταψύκτη. Φράουλες Ακτινίδιο Μανιτάρια + 3 μέρες περισσότερο + 3 μέρες περισσότερο + 6 μέρες περισσότερο Κινέζικο λάχανο + 5 μέρες περισσότερο

10 10

11 11 ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΙΑΤΩΝ Με τη νέα γενιά πλυντηρίων πιάτων ProClean μπορείτε να σταματήσετε να ανησυχείτε για το πλύσιμο των πιάτων, σκευών ακόμα και των ποτηριών. Τα πέντε επίπεδα ψεκασμού, ο δορυφορικός βραχίονας και τα ποικίλα προγράμματα εξασφαλίζουν τα τέλεια αποτελέσματα καθαρισμού των σκευών σας ενώ τα νέα χαρακτηριστικά προστατεύουν ακόμα και τα πιο ευαίσθητα κρύσταλλα. Περισσότερος χώρος και ευελιξία Η σειρά μας ProClean διαθέτει το χώρο για να χωρέσουν όλα σας τα σκεύη και είναι σχεδιασμένη για κάθε είδους σκεύους ανεξαρτήτοως μεγέθους. Ο XXL κάδος, με χωρητικότητα έως 15 σερβίτσια, σας προσφέρει περισσότερο χώρο από οποιοδήποτε πλυντήριο πιάτων στην αγορά, χωρίς να αφαιρεί χώρο από την κουζίνα σας. Η καλύτερη φροντίδα ποτηριών. Μπορείτε τώρα να πλύνετε με αφάλεια τα ευαίσθητα ποτήρια σας χάρη στο ειδικό πρόγραμμα για πλύσιμο ποτηριών συνδυαζόμενο με τα καινοτόμα SoftGrip και SoftSpikes. SoftGrip Στηρίγματα από καουτσούκ κρατάνε τέλεια τα ποτήρια σας, προστατεύοντάς τα από τα χτυπήματα μεταξύ τους και τις φθορές. SoftSpikes Απαλά στηρίγματα από καουτσούκ που παρέχουν επιπλέον προστασία για τα σκεύη σας. Πρόγραμμα Ποτήρια Προστατεύει τα ποτήρια σας από ραγίσματα και στίγματα σε συνδυασμό και με τα SoftGrip και SoftSpikes και τα διατηρεί λαμπερά. Γνωρίζατε; Η νέα αποσπώμενη σχάρα μαχαιροπήρουνων σε συνδυασμό με τον πρακτικό σχεδιασμό για περισσότερο χώρο και λειτουργικότητα, σας επιτρέπουν να γεμίζετε και να φορτώνετε τα σκεύη σας με ευκολία.

12 ΠΛΥΣΗ ΡΟΥΧΩΝ Πεντακάθαρα ρούχα, αθόρυβη λειτουργία και ενεργειακή απόδοση - τώρα μπορείτε να απολαύσετε την ιδανική λειτουργία χωρίς συμβιβασμούς. Το μυστικό είναι η αναβαθμισμένη τεχνολογία OptiSense που διαθέτουν τα πλυντήρια ρούχων μας.

13 13 ΠΛΥΣΗ ΡΟΥΧΩΝ Πλυντήρια ρούχων Εμπρόσθιας φόρτωσης / τεχνολογία ατμού 18 Εμπρόσθιας φόρτωσης 20 Άνω φόρτωσης / τεχνολογία ατμού 22 Άνω φόρτωσης 23 Πλυντήρια-στεγνωτήρια 27 Στεγνωτήρια Heat Pump 25 Υγροποίησης υδρατμών 26

14

15 ÖKOMix Τα πλυντήρια ρούχων ÖKOMix προσφέρουν την απόλυτη φροντίδα στα υφάσματα του σήμερα, ενώ ταυτόχρονα εξοικονομούν πόρους. Η νέα ÖKOMix τεχνολογία αναμειγνύει από πριν το νερό με το απορρυπαντικό και μετά ψεκάζει το μείγμα στα ρούχα με αποτέλεσμα ομοιόμορφη και αποτελεσματική πλύση με τη χαμηλότερη κατανάλωση. Μπορείτε να πλύνετε ακόμα και τα πιο ευαίσθητα μάλλινα ρούχα σας με απόλυτη σιγουριά. 15 ΠΛΥΣΗ / ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ Τέλεια απόδοση πλύσης Το νερό και το απορρυπαντικό αναμειγνύονται από πριν και έπειτα ψεκάσζονται στο τύμπανο εξασφαλίζοντας την καλύτερη ενεργειακή κατανάλωση και απόδοτικότητα του απορρυπαντικού. Όχι άλλα στίγματα Το direct spray εξασφαλίζει ότι το μείγμα νερού και απορρυπαντικού ψεκάζεται ομοιόμορφα μέσα στα ρούχα. αποτρέποντας τα ανεπιθύμητα στίγματα απορρυπαντικού πάνω στα ρούχα σας. Ενεργειακά αποδοτικό Το πιο ενεργειακά αποδοτικό πλυντήριο ρούχων στην αγορά. 50% χαμηλότερη κατανάλωση από ένα πλυντήριο κλάσης Α+++.

16

17 ÖKOKombi Plus Το πρώτο πλυντήριο - στεγνωτήριο στον κόσμο πιστοποιημένο από τη Woolmark Company για τη φροντίδα των υφασμάτων, το νέο μας ÖKOKombi Plus σας προσφέρει όλα όσα θέλετε από μια συσκευή. Χρησιμοποιώντας 40% λιγότερη ενέργεια από ένα πλυντήριο - στεγνωτήριο Α κλάσης και έως 40% λιγότερο νερό, το ÖKOKombi Plus σας εξασφαλίζει ασύγκριτη ενεργειακή απόδοση. Πλένει. Στεγνωνει. Εξοικονομεί. Όλα σε ένα. 17 ΠΛΥΣΗ / ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ Τεχνολογία Heat Pump Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες στεγνώματος σας επιτρέπουν να εξοικονομήσετε 40% ενέργεια χωρίς να συμβιβάζεστε στα αποτελέσματα. Inverter κινητήρας Μεγάλη ακρίβεια και χαμηλά επίπεδα θορύβου εξαιτίας της τεχνολογίας χωρίς ψήκτρες. Ενεργειακή απόδοση Το πιο ενεργειακά αποδοτικό πλυντήριο - στεγνωτήριο στην αγορά.

18 Πλυντήρια ρούχων / 60 cm / Τεχνολογία ατμού 18 LAVAMAT 87490FL ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ INVERTER ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ 1400 Το πλυντήριο αυτό διαθέτει προγράμματα ατμού που μειώνουν τις ζάρες των ρούχων και φρεσκάρουν τα υφάσματα απαλλάσσοντας τα από τις δυσάρεστες μυρωδιές. Χωρητικότητα έως 9 kg Έως 1400 στροφές ανά λεπτό Inverter κινητήρας LCD οθόνη & 8 πλήκτρα λειτουργιών Τεχνολογία Fuzzy Logic Aqua Control & Aqua Stop Ειδικά προγράμματα: Πάπλωμα, Υγιεινό, Τζιν 2 προγράμματα ατμού: Φρεσκάρισμα & Ξετσαλάκωμα Σύντομο πρόγραμμα 20 min Λειτουργία Auto Off αυτόματη απενεργοποίηση συσκευής Καθυστέρηση έναρξης 30 min 20 h Υλικό κάδου Carboran Ενεργειακή κλάση Α+++ 10% ΥΠΒ: 85 x 60 x 60,5 / 63,9 cm

19 Πλυντήρια ρούχων / 60 cm / Τεχνολογία ατμού LAVAMAT 76285FL 19 ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ INVERTER ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ 8 KG 1200 Το έξυπνο σύστημα OptiSense διασφαλίζει τη χαμηλότερη δυνατή χρήση ενέργειας, νερού και χρόνου, οποιοδήποτε και αν είναι το φορτίο. Θήκη απορρυπαντικού για υγρό & σκόνη Καθυστέρηση έναρξης 30 min 20 h Χωρητικότητα έως 8 kg Έως 1200 στροφές ανά λεπτό Inverter κινητήρας LCD οθόνη & πλήκτρα λειτουργιών Πίνακας ελέγχου στην ελληνική γλώσσα Τεχνολογία Fuzzy Logic Πιστοποίηση Woolmark Silver Αντιπλημμυρική προστασία & Aqua Control 2 προγράμματα ατμού: Φρεσκάρισμα & Ξετσαλάκωμα Σύντομο πρόγραμμα 20 min 3 kg Υλικό κάδου Carboran Ενεργειακή κλάση Α+++ 10% ΥΠΒ: 85 x 60 x 60,5 / 63,9 cm

20 Πλυντήρια ρούχων / 60 cm 20 LAVAMAT 62283FL LAVAMAT 62270FL 8 KG KG 1200 Πλυντήριο ρούχων ProTex για εξαιρετικά απαλό πλύσιμο, που διατηρεί τα ρούχα σας καινούρια. Χωρητικότητα έως 8 kg Έως 1200 στροφές ανά λεπτό Ψηφιακή οθόνη & πλήκτρα λειτουργιών Πίνακας ελέγχου στην ελληνική γλώσσα Τεχνολογία Fuzzy Logic Αντιπλημμυρική προστασία με ηλεκτρονικό πιεσσοστάτη Aqua Control Σύντομο πρόγραμμα 30 min 3 kg Θήκη απορρυπαντικού για υγρό & σκόνη Καθυστέρηση έναρξης 30 min 20 h Σε 52 cm βάθος, αυτό το 7 kg πλυντήριο ρούχων χρειάζεται λιγότερο χώρο. Και το μεγάλο του τύμπανο εξασφαλίζει την καλύτερη απόδοση πλύσης σε κάθε είδους φορτίο. Χωρητικότητα έως 7 kg Έως 1200 στροφές ανά λεπτό 7 πλήκτρα λειτουργιών Ψηφιακή οθόνη 3 ψηφίων Ειδικό κάλυμμα στον πίνακα ελέγχου στα ελληνικά Τεχνολογία Fuzzy Logic Σύντομο πρόγραμμα 20 min 3 kg Πρόγραμμα για μάλλινα Ειδικό πρόγραμμα Κουρτίνες Αντιπλημμυρική προστασία Θήκη απορρυπαντικού για υγρό και σκόνη Καθυστέρηση έναρξης 30 min - 20 h Υλικό κάδου Carboran Ενεργειακή κλάση Α+++ ΥΠΒ: 85 x 60 x 52,2 / 55,5 cm Υλικό κάδου Carboran Ενεργειακή κλάση Α+++ ΥΠΒ: 85 x 60 x 52,2 / 55,5 cm

21 Πλυντήρια ρούχων / 60 cm LAVAMAT 60270MFL LAVAMAT 60260SL 21 ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ 7 KG KG 1200 Με το πρόγραμμα Πολύ Σύντομο, μπορείτε να πλύνετε τέλεια ένα φορτίο 3kg σε 30 λεπτά μόνο. Χωρητικότητα έως 7 kg Έως 1200 στροφές ανά λεπτό Ψηφιακή οθόνη & πλήκτρα λειτουργιών Πίνακας ελέγχου στην ελληνική γλώσσα Τεχνολογία Fuzzy Logic Αντιπλημμυρική προστασία με ηλεκτρονικό πιεσσοστάτη Σύντομο πρόγραμμα 30 min 3 kg Θήκη απορρυπαντικού για υγρό & σκόνη Καθυστέρηση έναρξης 30 min 20 h Αυτή η συσκευή έχει βάθος μόλις 45 cm για μεγάλη ευελιξία εγκατάστασης χωρίς να περιορίζει την απόδοση Χωρητικότητα έως 6 kg Έως 1200 στροφές ανά λεπτό 7 πλήκτρα λειτουργιών Ψηφιακή οθόνη 3 ψηφίων Τεχνολογία Fuzzy Logic Σύντομο πρόγραμμα 20 min 3 kg Πρόγραμμα για μάλλινα Ειδικό πρόγραμμα Κουρτίνες Θήκη απορρυπαντικού για υγρό & σκόνη Καθυστέρηση έναρξης 30 min 20 h Υλικό κάδου Carboran Ενεργειακή κλάση A+++ ΥΠΒ: 85 x 60 x 52,2 / 55,5 cm Υλικό κάδου Carboran Ενεργειακή κλάση Α++ ΥΠΒ: 85 x 60 x 44,8 / 4,91 cm

22 Πλυντήρια ρούχων / 40 cm / Τεχνολογία ατμού 22 LAVAMAT 75370TL LAVAMAT 74270TL 7 KG KG 1400 Χωρητικότητα 7 kg, με κινητήρα Inverter και 2 προγράμματα ατμού Έως 1400 στροφές ανά λεπτό Inverter κινητήρας LCD οθόνη Τεχνολογία Fuzzy Logic Αντιπλημμυρική προστασία με ηλεκτρονικό φλοτέρ Aqua Control & Aqua Stop Σύντομο πρόγραμμα 20 min 3 kg Αυτόματη θέση ανοίγματος κάδου Απαλό άνοιγμα κάδου Αποσπώμενη θήκη απορρυπαντικού για υγρό & σκόνη Πιστοποίηση Woolmark Green Απαλό άνοιγμα πόρτας κάδου Καθυστέρηση έναρξης 30 min - 20 h Με γάλη χωρητικότητα 7 kg για να πλένετε περισσότερα ρούχα σε κάθε πρόγραμμα Έως 1400 στροφές ανά λεπτό LCD οθόνη Τεχνολογία Fuzzy Logic Αντιπλημμυρική προστασία με ηλεκτρονικό φλοτέρ Aqua Control & Aqua Stop Σύντομο πρόγραμμα 20 min 3 kg Αυτόματη θέση ανοίγματος κάδου Απαλό άνοιγμα κάδου Αποσπώμενη θήκη απορρυπαντικού για υγρό & σκόνη Πιστοποίηση Woolmark SIlver Καθυστέρηση έναρξης 30 Min 20 h Υλικό κάδου: Carboran Ενεργειακή κλάση: A+++ ΥΠΒ: 89 x 40 x 60 cm Υλικό κάδου Carboran Ενεργειακή κλάση Α++ ΥΠΒ: 89 x 40 x 60 cm

23 Πλυντήρια ρούχων / 40 cm LAVAMAT 61460TL LAVAMAT 61260TLE 23 ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ 6 KG KG 1200 Η πιστοποίηση Woolmark πιστοποιεί ότι μπορείτε να πλένετε τα μάλλινα ρούχα σας που φέρουν στην ετικέτα την ένδειξη πλύσιμο στο πλυντήριο ρούχων Χωρητικότητα έως 6 kg Έως 1400 στροφές ανά λεπτό Ψηφιακή οθόνη & πλήκτρα λειτουργιών Πίνακας ελέγχου στην ελληνική γλώσσα Τεχνολογία Fuzzy Logic Σύστημα ψεκασμού Power Jet Αντιπλημμυρική προστασία & Aqua Stop Σύντομο πρόγραμμα 20 min 3 kg Αυτόματη θέση ανοίγματος κάδου Αποσπώμενη θήκη απορρυπαντικού για υγρό & σκόνη Θήκη απορρυπαντικού για υγρό & σκόνη Καθυστέρηση έναρξης 30 min 20 h Η πιστοποίηση Woolmark πιστοποιεί ότι μπορείτε να πλένετε τα μάλλινα ρούχα σας που φέρουν στην ετικέτα την ένδειξη πλύσιμο στο πλυντήριο ρούχων Χωρητικότητα έως 6 kg Έως 1200 στροφές ανάλεπτό Ψηφιακή οθόνη & πλήκτρα λειτουργιών Τεχνολογία Fuzzy Logic Σύστημα ψεκασμού Power Jet Αντιπλημμυρική προστασία & Aqua Stop Σύντομο πρόγραμμα 20 min 3 kg Αυτόματη θέση ανοίγματος κάδου Αποσπώμενη θήκη απορρυπαντικού για υγρό & σκόνη Θήκη απορρυπαντικού για υγρό & σκόνη Καθυστέρηση έναρξης 30 min 20 h Υλικό κάδου Carboran Ενεργειακή κλάση Α++ ΥΠΒ: 85 x 40 x 60 cm Υλικό κάδου Carboran Ενεργειακή κλάση Α++ ΥΠΒ: 85 x 40 x 60 cm

24 24 Στεγνωτήρια Για περισσότερο από 10 χρόνια η AEG πρωτοπορεί στον τομέα της ενεργειακής απόδοσης. Το στεγνωτήριο Heat Pump αξιοποιεί αυτή την τεχνογνωσία και σας προσφέρει την πιο προηγμένη τεχνολογία χαμηλής κατανάλωσης. Σε συνδυασμό με συστήματα τελευταίας τεχνολογίας, χρησιμοποιεί 40% λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με ένα κοινό στεγνωτήριο κατηγορίας Α. Νέο XXL τύμπανο Νέος XXL κάδος απαλού τύπου σε συνδυασμό με κύκλωμα αποτελεσματικής ροής αέρα. Τρεις ανυψωτές για καλύτερη κίνηση των ρούχων και λιγότερες τσακίσεις. Επιπλέον συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε την αναστροφή κίνησης. Ένα πρόγραμμα για κάθε ανάγκη Τα στεγνωτήρια της Neue Kollektion προσφέρουν μια ποικιλία προγραμμάτων για κάθε ύφασμα συμπεριλαμβανομένου μεταξιού και μαλλιού, διαθέτοντας ακόμα και την πιστοποίηση Woolmark Πιστοποίηση Woolmark Η πιστοποίηση Woolmark Silver Φροντίδα Ρούχων: Πιστοποιεί ότι τα μάλλινα μπορούν να στεγνώσουν με ασφάλεια στο στεγνωτήριο, ακόμα και όταν ο κατασκευαστής τους το απαγορεύει. (Τα μάλλινα που μπορούν να στεγνώσουν σε στεγνωτήριο είναι αυτά των οποίων το καρτελάκι αναγράφει πλύσιμο σε πλυντήριο ).

25 Στεγνωτήρια 25 ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ LAVATHERM T 97689IH3 LAVATHERM T 86590IH3 ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ INVERTER ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ INVERTER ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗ 8 Ήπια λειτουργία και ομοιόμορφα αποτελέσματα, με το στεγνωτήριο Heat Pump, κάτοχο πιστοποιητικού Woolmark Blue. Τεχνολογία στεγνώματος Heat Pump Χωρητικότητα έως 8 kg 16 προγράμματα LCD οθόνη αφής Κινητήρας Inverter Ειδικά προγράμματα: Πάπλωμα, Αθλητικά ρούχα, Ρούχα εργασίας Πρόγραμμα για μάλλινα & μεταξωτά Εσωτερικός φωτισμός με LED Silent System Plus, αθόρυβη λειτουργία Προστασία κατά του τσαλακώματος Δοχείο ατμών 5,2 lt Προγράμματα χρόνου 10 min 2 h Καθυστέρηση έναρξης 30 min 20 h Το στεγνωτήριο αυτό χρησιμοποιεί πρωτοποριακή τεχνολογία αντλίας θερμότητας (heat pump) για να παρέχει άριστα αποτελέσματα, και για να το καθιστά 50% περισσότερο ενεργειακά αποδοτικό από το όριο ενεργειακής απόδοσης της κατηγορίας A. Χωρητικότητα έως 9 kg 16 προγράμματα LCD οθόνη & 8 πλήκτρα λειτουργιών Κινητήρας Inverter Ειδικά προγράμματα: Πάπλωμα, Αθλητικά ρούχα, Ρούχα εργασίας Πρόγραμμα για μάλλινα & μεταξωτά Εσωτερικός φωτισμός με LED Προστασία κατά του τσαλακώματος Πιστοποίησηση Woolmark Blue Δοχείο ατμών 5,2 lt Προγράμματα χρόνου 10 min - 2 h Καθυστέρηση έναρξης 30 min 20 h Ενεργειακή κλάση Α+++ ΥΠΒ: 85 x 60 x 58 cm Ενεργειακή κλάση A++ ΥΠΒ: 84.4 x 60 x 58 cm

26 Στεγνωτήρια / Αντλίας θερμότητας 26 LAVATHERM T 76280AC LAVATHERM T 61270ACE 8 KG 7 KG Μεγάλη χωρητικότητα έως 8 kg για να μπορείτε να στεγνώνετε όλα σας τα ρούχα. Τεχνολογία υγροποίησης υδρατμων 15 προγράμματα LCD οθόνη & πλήκτρα λειτουργιών Ειδικά προγράμματα: Τζιν, Σεντόνια, Πάπλωμα, Αθλητικά ρούχα Προστασία κατά του τσαλακώματος Πιστοποίηση Woolmark Silver Εσωτερικός φωτισμός Καθυστέρηση έναρξης 30 min 20 h Τα ειδικά προγράμματα που διαθέτει αυτή η συσκευή σας επιτρέπουν να στεγνώσετε ακόμα και τα πιο ιδιαίτερα υφάσματα. Χωρητικότητα έως 7 kg Τεχνολογία υγροποίησης των ατμών Ελληνικός πίνακας ελέγχου 14 προγράμματα Ειδικά προγράμματα: Τζιν, Σεντόνια, Μαξιλάρια, Αθλητικά ρούχα Ψηφιακή οθόνη Προστασία κατά του τσαλακώματος Καθυστέρηση έναρξης 30 min 20 h Ενεργειακή κλάση B ΥΠΒ: 85 x 60 x 58 cm Ενεργειακή κλάση B ΥΠΒ: 85 x 60 x 54 cm

27 Πλυντήρια-Στεγνωτήρια 27 ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ LAVAMAT 99695HWD LAVAMAT 87695WD ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ INVERTER ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ INVERTER ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗ 9 KG WASH 7 KG DRY KG KG WASH DRY Το πιο αποδοτικό πλυντήριο στεγνωτήριο στον κόσμα με ενεργειακή κλάση Α-40%. Χωρητικότητα πλύσης έως 9 kg Χωρητικότητα στεγνώματος έως 6 Kg Έως 1600 στροφές ανά λεπτό Κινητήρας Inverter LCD οθόνη & πλήκτρα λειτουργιών Τεχνολογία Fuzzy Logic Πιστοποίηση Woolmark Blue Σύστημα OptiSense για μικρότερη κατανάλωση Αντιπλημμυρική προστασία & Aqua Control Σύντομο πρόγραμμα 20 min 3 kg 2 προγράμματα ατμού: Φρεσκάρισμα & Ξετσαλάκωμα Θήκη απορρυπαντικού για υγρό & σκόνη Καθυστέρηση έναρξης 30 min 20 h Με χωρητικότητα πλύσης έως 9 kg και στεγνώματος 7 kg, αυτό το πλυντήριο - στεγνωτήριο διαθέτει τη μεγαλύτερη χωρητικότητα με αυτή την ενεργειακή απόδοση. Έως 1600 στροφές ανά λεπτό Κινητήρας Inverter LCD οθόνη & πλήκτρα λειτουργιών Τεχνολογία Fuzzy Logic Πιστοποίηση Woolmark Gold Σύστημα OptiSense για μικρότερη κατανάλωση Αντιπλημμυρική προστασία & Aqua Control Σύντομο πρόγραμμα 20 min 3 kg 2 προγράμματα ατμού: Φρεσκάρισμα & Ξετσαλάκωμα Θήκη απορρυπαντικού για υγρό & σκόνη Καθυστέρηση έναρξης 30 min 20 h Υλικό κάδου Carboran Ενεργειακή κλάση A-40% ΥΠΒ: 87 x 60 x 63,8 cm Υλικό κάδου Carboran Ενεργειακή κλάση Α ΥΠΒ: 85 x 60 x 60 cm

28 28 ΠΛΥΣΗ ΠΙΑΤΩΝ Όταν πρέπει να χρησιμοποιήσετε πολλά σκεύη ή να σερβίρετε με μεγάλες πιατέλες, δε θα πρέπει να ανησυχείτε για το αν το πλυντήριο πιάτων σας θα ανταποκριθεί στο πλύσιμο. Γι αυτό η σειρά ProClean έχει χωρητικότητα έως 15 σερβίτσια, με εξαιρετικό σύστημα με δορυφορικό βραχίονα ψεκασμού και με την καλύτερη φροντίδα για τα πιο ευαίσθητα ποτήρια σας.

29 29 ΠΛΥΣΗ Πλυντήρια πιάτων Πλυντήρια πιάτων 45 cm 33 Πλυντήρια πιάτων 60 cm 32 Compact 35

30

31 31 ΠΛΥΣΗ ProClean Η νέα γενιά πλυντηρίων πιάτων ProClean χρησιμποποιεί καινοτομίες που πηγαίνουν το πλύσιμο στο επόμενο επίπεδο. Επιπρόσθετα μπορείτε να του εμπιστευτείτε τα πιο πολύτιμα και ευαίσθητα κρύσταλλά σας. Περισσότερος χώρος και ευελιξία Υπάρχει χώρος για όλα τα σκεύη στα πλυντήρια πιάτων ProClean, με 10 λίτρα επιπλέον χωρητικότητα. Τα καλάθια μπορούν να μεταβληθούν σε ύψος για να μπορείτε να τοποθετείτε τα πιο μεγάλα και περίεργα σκεύη σας. Τέλειος καθαρισμός Με 5 επίπεδα ψεκασμού, ένα δορυφορικό βραχίονα ψεκασμού Satellite Spray Arm και το σύστημα AutoSense που προσαρμόζει τον κύκλο πλύσης, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε πάντα τέλεια καθαρά πιάτα. Η καλυτερη φροντίδα γυαλικών Ακόμα και τα πιο ευαίσθητα κρύσταλλα μπορούν τώρα να πλυθούν στο πλυντήριο πιάτων με ασφάλεια χάρη στο ειδικό πρόγραμμα γυαλικών και στα μαλακά στηρίγματα από καουτσούκ που συγκρατούν τα γυαλικά σας με ασφάλεια.

32 Πλύση πιάτων / 60 cm 32 FAVORIT 66702M0P FAVORIT 55500W0/M0 15 PROWATER 12 XXL χωρητικότητα 15 σερβίτσιων για πλύσιμο περισσότερων σκευών κάθε φορά. -Ενεργειακή κλάση Α++ Χωρητικότητα 15 σερβίτσιων - Inverter κινητήρας 6 προγράμματα: 30 MIN 60, AutoSense 45-70, Eco 50, Extra Silent, Ποτήρια 45, PRO 70 Σύστημα Pro Water με 3 βραχίονες ψεκασμού Δορυφορικός βραχίονας ψεκασμού Auto Off αυτόματη απενεργοποίηση συσκευής μετά το τέλος της πλύσης Ψηφιακή οθόνη 3 ψηφίων Σύστημα στεγνώματος DryTech System Aqua Control & Αντιπλημμυρική προστασία Αισθητήρας νερού Αναδιπλούμενες θέσεις για φλιτζάνια Πάνω καλάθι μεταβαλλόμενο στο ύψος Καθυστέρηση έναρξης 1-24 ώρες Πρόγραμμα Pro Intensive για έντονο και αποτελεσματικό πλύσιμο ακόμα και των πιο βρώμικων φορτίων Ενεργειακή κλάση Α+ Χωρητικότητα 12 σερβίτσιων 6 προγράμματα: 30 min 60 C, 60 min 55 C, AutoSense C, Eco 50 C, PRO 70 C, Ξέβγαλμα & Αναμονή Ψηφιακή οθόνη 3 ψηφίων Σύστημα στεγνώματος με εναπομένουσα θερμοκρασία Aqua Control & Αντιπλημμυρική προστασία Αναδιπλούμενες θέσεις για φλιτζάνια Πάνω καλάθι μεταβαλλόμενο στο ύψος Καλάθι για μαχαιροπήρουνα Καθυστέρηση έναρξης 1-24 ώρες Χρώμα: inox ΥΠΒ: 85 x 59,6 x 61 cm Χρώμα: λευκό / inox ΥΠΒ: 85 x 60 x 60 x 62,5 cm

33 Πλύση πιάτων / 60 / 45 cm FAVORIT 66602WOP FAVORIT 77452M0P 33 ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ 13 PROWATER Κάδος ProClean XXL με μεγάλη εσωτερική χωρητικότητα, ιδανικός για κάθε είδους φορτίο. Ενεργειακή κλάση Α++ Χωρητικότητα 13 σερβίτσιων 6 προγράμματα: 30 min 60 C, AutoSense C, Eco 50 C, Extra Silent, Ποτήρια 45 C, PRO 70 C Inverter κινητήρας Σύστημα στεγνώματος DryTech System Σύστημα Pro Water με 3 βραχίονες ψεκασμού Δορυφορικός βραχίονας ψεκασμού Auto Off αυτόματη απενεργοποίηση συσκευής μετά το τέλος της πλύσης Aqua Control αντιπλημμυρική προστασία Ψηφιακή οθόνη 3 ψηφίων Πάνω καλάθι μεταβαλλόμενο στο ύψος Αναδιπλούμενες ράγες για πιάτα Καλάθι για μαχαιροπήρουνα Καθυστέρηση έναρξης 1 24 h Πανίσχυρη τεχνολογία ProClean για τέλειο πλύσιμο με Inverter κινητήρα Ενεργειακή κλάση Α+++ Χωρητικότητα 9 σερβίτσιων 5 προγράμματα: AutoSense, 30 min 60 C, 60 min 55 C, Eco 50 C, Ποτήρια 45 C, PRO 70 C, Extra Silent Σύστημα στεγνώματος με εναπομένουσα θερμοκρασία Σύστημα Pro Water με 3 βραχίονες ψεκασμού Δορυφορικός βραχίονας ψεκασμού Auto Off αυτόματη απενεργοποίηση συσκευής μετά το τέλος της πλύσης Aqua Control αντιπλημμυρική προστασία Ψηφιακή οθόνη 3 ψηφίων Πάνω καλάθι μεταβαλλόμενο στο ύψος Αναδιπλούμενες ράγες για πιάτα Αναδιπλούμενο καλάθι για μαχαιροπήρουνα Καθυστέρηση έναρξης 1 24 h Χρώμα: λευκό ΥΠΒ: 85 x 59,6 x 61 cm Χρώμα: inox ΥΠΒ: 85 x 44,6 x 61 cm

34 Πλύση πιάτων / 45 cm 34 FAVORIT 6541PM0 FAVORIT 65410W0P 9 PROWATER 9 PROWATER Δορυφορικός βραχίονας ψεκασμού ProClean για να φτάνει το νερό ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία. Ενεργειακή κλάση Α+ Χωρητικότητα 9 σερβίτσιων 7 προγράμματα: Αυτόματο C, 30 min 60 C, Bio στους 50 C, Ποτήρια 45 C, PRO 70 C Σύστημα στεγνώματος DryTech System Σύστημα Pro Water με 3 βραχίονες ψεκασμού Δορυφορικός βραχίονας ψεκασμού Auto Off αυτόματη απενεργοποίηση συσκευής μετά το τέλος της πλύσης Aqua Control αντιπλημμυρική προστασία Ψηφιακή οθόνη 3 ψηφίων Πάνω καλάθι μεταβαλλόμενο στο ύψος Αναδιπλούμενες ράγες για πιάτα Αναδιπλούμενο καλάθι για μαχαιροπήρουνα Καθυστέρηση έναρξης 1 24 h Δορυφορικός βραχίονας ψεκασμού ProClean για να φτάνει το νερό ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία. Ενεργειακή κλάση Α+ Χωρητικότητα 9 σερβίτσιων 5 προγράμματα: Αυτόματο C, 30 min 60 C, Bio στους 50 C, Ποτήρια 45 C, PRO 70 C Σύστημα στεγνώματος DryTech System Σύστημα Pro Water με 3 βραχίονες ψεκασμού Δορυφορικός βραχίονας ψεκασμού Auto Off αυτόματη απενεργοποίηση συσκευής μετά το τέλος της πλύσης Aqua Control αντιπλημμυρική προστασία Ψηφιακή οθόνη 3 ψηφίων Πάνω καλάθι μεταβαλλόμενο στο ύψος Αναδιπλούμενες ράγες για πιάτα Αναδιπλούμενο καλάθι για μαχαιροπήρουνα Καθυστέρηση έναρξης 1 24 h Χρώμα: inox ΥΠΒ: 85 x 44,6 x 62 cm Χρώμα: λευκό ΥΠΒ: 85 x 44,6 x 62 cm

35 Πλύση πιάτων / Compact FAVORIT 57202W0 FAVORIT 57202M0 35 ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ 6 6 Όλα τα χαρακτηριστικά ενός μεγάλου πλυντηρίου πιάτων, σε compact διαστάσεις Όλα τα χαρακτηριστικά ενός μεγάλου πλυντηρίου πιάτων, σε compact διαστάσεις Χωρητικότητα 6 σερβίτσιων 7 προγράμματα: Αυτόματο C, Extra Silent, Eco 55 C, Ποτήρια 40 C, Pro 70 C, 30 min 50 C, ξέβγαλμα & αναμονή. Σύστημα στεγνώματος με εναπομένουσα θερμοκρασία Αντιπλημμυρική προστασία Αναδιπλούμενες θέσεις για φλιτζάνια Καλάθι για μαχαιροπήρουνα Ένδειξη υπολοίπου χρόνου λειτουργίας Καθυστέρηση έναρξης 1-19 ώρες Χρώμα: λευκό / inox Χωρητικότητα 6 σερβίτσιων 7 προγράμματα: Αυτόματο C, Extra Silent, Eco 55 C, Ποτήρια 40 C, Pro 70 C, 30 min 50 C, ξέβγαλμα & αναμονή. Σύστημα στεγνώματος με εναπομένουσα θερμοκρασία Αντιπλημμυρική προστασία Αναδιπλούμενες θέσεις για φλιτζάνια Καλάθι για μαχαιροπήρουνα Ένδειξη υπολοίπου χρόνου λειτουργίας Καθυστέρηση έναρξης 1-19 ώρες Χρώμα: λευκό / inox Ενεργειακή κλάση Α ΥΠΒ: 44,7 x 54,5 x 51,5 cm Ενεργειακή κλάση Α ΥΠΒ: 44,7 x 54,5 x 51,5 cm

36 36 ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ Για να επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα, δε χρειάζεται μόνο το πάθος για τελειότητα αλλά και η υψηλή τεχνολογία. Ανακαλύψτε πως οι φούρνοι και οι εστίες μας σάς δείχνουν το δρόμο για όλες τις γευστικές δυνατότητες.

37 37 ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ Κουζίνες 50 εκ εκ. 42 Βοηθητικές συσκευές Μικροκύματα 45

38 Aναδιαμορφώνετε το φούρνο σας ανά πάσα στιγμή Οι βραχίονες OptiFlex σάς επιτρέπουν να διαμορφώνετε τα επίπεδα του φούρνου ανά πάσα στιγμή, έτσι ώστε να εξυπηρετείται τέλεια μια ποικιλία από μαγειρικά σκεύη φούρνου. Πανοραμικό τζάμι Μεγάλο τζάμι στην πόρτα της κουζίνας που δίνει τη δυνατότητα με μια μόνο ματιά να γνωρίζετε τι συμβαίνει στο εσωτερικό της κουζίνας, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε την πόρτα.

39 Κουζίνες 39 ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ Ομοιόμορφα αποτελέσματα ψησίματος ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου, από τις κουζίνες με μεγάλη χωρητικότητα 72 λίτρων που συνδυάζουν προηγμένες λειτουργίες για να εξασφαλίσουν εξαιρετικά αποτελέσματα μαγειρέματος και ψησίματος. ThermicoAir Το νέο σύστημα θερμού αέρα διασφαλίζει ότι ο θερμός αέρας κυκλοφορεί ομοιόμορφα σε ολόκληρο τον εξαιρετικά μεγάλο θάλαμο του φούρνου, επιτυγχάνοντας σταθερά αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα του φούρνου Περισσότερος χώρος για ψήσιμο Οι φούρνοι MaxiKlasse διαθέτουν το ταψί MaxiTray, το μεγαλύτερο στην κατηγορία του. Με 20% μεγαλύτερη χωρητικότητα. Μπορείτε να ψήσετε περισσότερα μπισκότα και κάθε φορά να έχετε τέλειο χρώμα και υφή. Πόρτα εύκολου καθαρισμού Η εσωτερική πλευρά της πόρτας της κουζίνας είναι επίπεδη και πλήρως γυάλινη και τα κρύσταλλα της πόρτας αποσπώνται με μια κίνηση για τον καθαρισμό τους. Ακόμη και η ίδια η πόρτα αφαιρείται πανεύκολα χωρίς την χρήση εργαλείων.

40 Μαγείρεμα / Κουζίνες VS-mn 47056IU-mn Σύστημα αυτοκαθαρισμού Pyroluxe PLUS για μεγαλύτερη ευκολία. Χωρητικότητα 72 λίτρων 8 τρόποι λειτουργίας 6 κεραμικές εστίες Ηλεκτρονικό ρολόι προγραμματιστής OptiSight Βυθιζόμενοι διακόπτες 2 προγράμματα πυρόλυσης Εξαιρετικά μεγάλο ταψί MaxiTray 4 κρύσταλλα στην πόρτα για χαμηλή θερμοκρασία Αφαιρούμενη πόρτα φούρνου με αποσπώμενα τζάμια για εύκολο καθάρισμα Έξοδος των ατμών από το πίσω μέρος των εστιών Ένδειξη εναπομένουσας θερμοκρασίας Ανεμιστήρας ψύξης. Συρτάρι αποθήκευσης. Δυνατός εσωτερικός φωτισμός Εσωτερικές μεταλλικές βάσεις στήριξης ταψιών αποσπώμενες. Τηλεσκοπικοί βραχίονες 2 επιπέδων OptiFlex Χρώμα: inox Ακριβής θέρμανση, ακριβής θερμοκρασία, ακριβής έλεγχος με εστίες επαγωγικής τεχνολογίας Χωρητικότητα 72lt 7 τρόποι λειτουργίας 4 κεραμικές εστίες επαγωγικές Ηλεκτρονικό ρολόι - προγραμματιστής Βυθιζόμενοι διακόπτες Εξαιρετικά μεγάλο ταψί MaxiTray 2 κρύσταλλα στην πόρτα για χαμηλή θερμοκρασία Αφαιρούμενη πόρτα φούρνου με αποσπώμενα τζάμια για εύκολο καθάρισμα Έξοδος των ατμών από το πίσω μέρος των εστιών Ένδειξη εναπομένουσας θερμοκρασίας OptiHeat Control Ανεμιστήρας ψύξης. Συρτάρι αποθήκευσης. Δυνατός εσωτερικός φωτισμός Εσωτερικές μεταλλικές βάσεις στήριξης ταψιών αποσπώμενες. Τηλεσκοπικοί βραχίονες 2 επιπέδων OptiFlex Χρώμα: inox Ενεργειακή κλάση Α ΥΠΒ: 85 x 59,6 x 60 cm Ενεργειακή κλάση Α ΥΠΒ: 85 x 59,6 x 60 cm

41 Μαγείρεμα / Κουζίνες 41 ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ 43336VY-mn V-mn Προγραμματίστε την κουζίνα σας με ακρίβεια, χρησιμοποιώντας τη μεγάλη οθόνη αφής LCD ProSight. Δείχνει επίσης το χρόνο, τη λειτουργία μαγειρέματος και τη θερμοκρασία. Χωρητικότητα 72 λίτρα 10 τρόποι λειτουργίας 7 κεραμικές ζώνες μαγειρέματος ταχείας θέρμανσης Οθόνη LCD Prosight με χειρισμό αφής Πανοραμικό τζάμι φούρνου 3 κρύσταλλα στην πόρτα για χαμηλή θερμοκρασία Αφαιρούμενη πόρτα φούρνου με αποσπώμενα τζάμια για εύκολο καθάρισμα Έξοδος των ατμών από το πίσω μέρος των εστιών 4 δείκτες εναπομένουσας θερμοκρασίας για τις εστίες Ανεμιστήρας ψύξης Αισθητήρας θερμοκρασία πυρήνα CT Sensor Συρτάρι αποθήκευσης Δυνατός εσωτερικός φωτισμός Εσωτερικές μεταλλικές βάσεις στήριξης ταψιών αποσπώμενες Τηλεσκοπικοί βραχίονες 2 επιπέδων OptiFlex Χρώμα: inox Ο φούρνος MaxiKlasse 72 λίτρων με κεραμική επιφάνεια μαγειρέματος συνδυάζει προηγμένες λειτουργίες για να εξασφαλίσει εξαιρετικά αποτελέσματα μαγειρέματος και ψησίματος. 7 τρόποι λειτουργίας 6 κεραμικές ζώνες μαγειρέματος ταχείας θέρμανσης Ηλεκτρονικό ρολόι - προγραμματιστής Εξαιρετικά μεγάλο ταψί MaxiTray Βυθιζόμενοι διακόπτες Πανοραμικό τζάμι φούρνου. 2 κρύσταλλα στην πόρτα για χαμηλή θερμοκρασία Αφαιρούμενη πόρτα φούρνου με αποσπώμενα τζάμια για εύκολο καθάρισμα Έξοδος των ατμών από το πίσω μέρος των εστιών. 4 δείκτες εναπομένουσας θερμοκρασίας για τις εστίες Ανεμιστήρας ψύξης. Συρτάρι αποθήκευσης. Δυνατός εσωτερικός φωτισμός Εσωτερικές μεταλλικές βάσεις στήριξης ταψιών αποσπώμενες. Βαθύ ταψί Τηλεσκοπικοί βραχίονες 2 επιπέδων OptiFlex Χρώμα: inox Ενεργειακή κλάση Α ΥΠΒ: 85 x 59,6 x 60 cm Ενεργειακή κλάση Α ΥΠΒ: 85 x 59,6 x 60 cm

42 Μαγείρεμα / Κουζίνες V-wn 30006VL-wn Ο φούρνος MaxiKlasse 72 λίτρων με κεραμική επιφάνεια μαγειρέματος συνδυάζει προηγμένες λειτουργίες για να εξασφαλίσει εξαιρετικά αποτελέσματα μαγειρέματος και ψησίματος. 7 τρόποι λειτουργίας 6 κεραμικές ζώνες μαγειρέματος ταχείας θέρμανσης Ηλεκτρονικό ρολόι - προγραμματιστής Εξαιρετικά μεγάλο ταψί MaxiTray Βυθιζόμενοι διακόπτες Πανοραμικό τζάμι φούρνου. 2 κρύσταλλα στην πόρτα για χαμηλή θερμοκρασία Αφαιρούμενη πόρτα φούρνου με αποσπώμενα τζάμια για εύκολο καθάρισμα Έξοδος των ατμών από το πίσω μέρος των εστιών. 4 δείκτες εναπομένουσας θερμοκρασίας για τις εστίες Ανεμιστήρας ψύξης. Συρτάρι αποθήκευσης. Δυνατός εσωτερικός φωτισμός Εσωτερικές μεταλλικές βάσεις στήριξης ταψιών αποσπώμενες. Βαθύ ταψί Τηλεσκοπικοί βραχίονες 2 επιπέδων OptiFlex Χρώμα: λευκό Ο φούρνος MaxiKlasse 72 λίτρων με κεραμική επιφάνεια μαγειρέματος συνδυάζει προηγμένες λειτουργίες για να εξασφαλίσει εξαιρετικά αποτελέσματα μαγειρέματος και ψησίματος. 7 τρόποι λειτουργίας 4 κεραμικές ζώνες μαγειρέματος ταχείας θέρμανσης Εξαιρετικά μεγάλο ταψί MaxiTray Σταθεροί διακόπτες Πανοραμικό τζάμι φούρνου. 2 κρύσταλλα στην πόρτα για χαμηλή θερμοκρασία Αφαιρούμενη πόρτα φούρνου με αποσπώμενα τζάμια για εύκολο καθάρισμα Έξοδος των ατμών από το πίσω μέρος των εστιών. 4 δείκτες εναπομένουσας θερμοκρασίας για τις εστίες Ανεμιστήρας ψύξης. Συρτάρι αποθήκευσης. Δυνατός εσωτερικός φωτισμός Εσωτερικές μεταλλικές βάσεις στήριξης ταψιών αποσπώμενες. Χρώμα: λευκό Ενεργειακή κλάση Α ΥΠΒ: 85 x 59,6 x 60 cm Ενεργειακή κλάση Α ΥΠΒ: 85 x 59.6 x 60 cm

43 Μαγείρεμα / Μικροκύματα 43 ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ 40095VA-wn MCD 2541EM 50 CM Αυτή η κουζίνα συνδυάζει κεραμική εστία με μεγάλο multifunction ηλεκτρικό φούρνο, καθιστώντας δυνατή την ταυτόχρονη προετοιμασία ποικιλίας φαγητών στην εντέλεια. Χωρητικότητα 57 λίτρα 8 τρόποι ψησίματος 4 κεραμικές εστίες ταχείας θέρμανσης Σταθεροί διακόπτες ThermiCAir έξυπνο σύστημα κυκλοφορίας αέρα 2 κρύσταλλα στην πόρτα Δείκτης εναπομένουσας θερμοκρασίας για τις εστίες Εύκολος καθαρισμός φούρνου: αποσπώμενα κρύσταλλα, αφαιρούμενες σχάρες, αναδιπλούμενο grill Πανοραμικό τζάμι φούρνου Συρτάρι αποθήκευσης Χρώμα: λευκό Ακριβής έλεγχος όλων των προγραμμάτων μαγειρέματος με την ευκρινή και άμεσα ορατή ψηφιακή οθόνη, για πλήρη και καθαρή επισκόπηση όλων των προγραμμάτων και των επιλεγμένων ρυθμίσεών σας. Ανοξείδωτος θάλαμος 25 lt Μέγιστη ισχύς μικροκυμάτων: 900 Watt Ισχύς grill: 1200 Watt Ηλεκτρονικό ρολόι Χρονοδιακόπτης 60 min Περιστρεφόμενος διακόπτης & πλήκτρα χειρισμού Μενού αυτόματων προεπιλεγμένων προγραμμάτων ανάλογα με το βάρος: αυτόματο ξεπάγωμα, αυτόματο μαγείρεμα 6 προγραμμάτων Κλείδωμα χειριστηρίου Περιστρεφόμενο πιάτο 31,5 cm Χρώμα: inox Ενεργειακή κλάση Α ΥΠΒ: 85,8 x 50 x 60 cm Ενεργειακή κλάση Α ΥΠΒ: 30,3 x 51 x 38,2 cm

44 44 ΨΥΞΗ Στους σημερινούς πυρετώδεις ρυθμούς που ζούμε, ποιος έχει χρόνο να ψωνίζει φρέσκα τρόφιμα καθημερινά; Μπορείτε όμως να τρώτε φρέσκα κάθε μέρα χάρη στην τεχνολογία ProFresh που παρατείνει τη φρεσκάδα των τροφίμων σας.

45 45 ΨΥΞΗ Ψύξη & κατάψυξη Ψυγειοκαταψύκτες 52 Ψυγεία δίπορτα 55 Καταψύκτες 57

46

47 47 ΨΥΞΗ ProFresh Στα τεστ του γερμανικού ινστιτούτου German SGS Institut Fresenius GmbH, τα ψυγεία ProFresh έδειξαν πως διατηρούν τη φρεσκάδα των τροφίμων για περισσότερο χρόνο. Αποθηκεύστε για παράδειγμα μαρούλι και θα έχετε την ίδια φρεσκάδα, γεύση και άρωμα μια εβδομάδα μετά. Διατηρείστε τα τρόφιμα φρέσκα για περισσότερο Η τεχνολογία TwinTechTM χρησιμοποιεί δύο ξεχωριστά τμήματα για την ψύξη και την κατάψυξη - η υγρασία και η κυκλοφορία αέρα είναι ιδανικά και στις δύο ζώνες. MaxiBox Η καλύτερη αποθηκευτική λύση χάρη στο μεγάλο συρτάρι 44 lt. Χαμηλή κατανάλωση. Η τέλεια λειτουργία δε σημαίνει υψηλή κατανάλωση. Η σειρά ProFresh διαθέτει κλάσεις Α+ και Α++.

48

49 49 ΨΥΞΗ ProFresh Plus Με την τελευταία γενιά ψυγειοκαταψυκτών, η έξυπνη τεχνολογία MultiAir εξασφαλίζει ότι ο κρύος αέρας κυκλοφορεί ελεύθερα μέσα στο ψυγείο. Έτσι τα επίπεδα υγρασίας διατηρούνται σταθερά και το φαγητό παραμένει φρέσκο όπως όταν το αγοράσατε. MultiFlow έλεγχος θερμοκρασίας Η τεχνολογία μας MultiAir Flow διατηρεί τη θερμοκρασία και την υγρασία σταθερές σε όλο το ψυγείο για φρεσκάδα που διαρκεί. Clean air filter Διατηρεί τα φυσικά αρώματα απορροφώντας και φιλτράροντας τις ανεπιθύμητες οσμές στο εσωτερικό του ψυγείου. Συρτάρι FreshBox Συρτάρι για μεγαλύτερη και καλύτερη αποθήκευση του φρέσκου κρέατος και ψαριού.

50 Ψύξη / Ψυγειοκαταψύκτες 50 SANTO 94400CTX0 SANTO 74400CTX0 LCD 195 CM 195 CM Το αυξημένο πλάτος του μοντέλου MaxiLoad προσφέρει μεγαλύτερη εσωτερική χωρητικότητα, και έτσι μπορείτε πραγματικά να βελτιστοποιήσετε τον τρόπο που οργανώνετε τα φρέσκα και κατεψυγμένα τρόφιμά σας. ProFresh τεχνολογία για τη βέλτιστη συντήρηση των φρέσκων τροφίμων NoFrost κατάψυξη Χωρητικότητα συντήρησης: 305 lt Χωρητικότητα κατάψυξης: 102 lt Πίνακας ελέγχου με LCD οθόνη αφής: λειτουργίες ταχείας ψύξης Coolmatic, ταχείας κατάψυξης Frostmatic, Διακοπών, κλείδωμα χειριστηρίου, χρονομετρητής 90 min Οπτική και ηχητική προειδοποίηση απώλειας ψύξης Τεχνολογία ροής αέρα Dynamic Air Φίλτρο Clean Air Control για έλεγχο των οσμών 1 μεγάλη τηλεσκοπική φρουτολεκάνη 2 τηλεσκοπικά συρτάρια στην κατάψυξη Βαθιά κατάψυξη: 14 kg / 24 h Αυτονομία: 20 h Antifingerprint προστασία Χρώμα: inox Οι ψυγειοκαταψύκτες ProFresh χρησιμοποιούν επαγγελματική τεχνολογία με ξεχωριστά συστήματα ψύξης. Διατηρούν ιδανικό κλίμα στο ψυγείο για βέλτιστη συντήρηση φρέσκων τροφίμων, ενώ παρέχουν τέλεια ψύξη χωρίς πάγο στον καταψύκτη. NoFrost κατάψυξη Χωρητικότητα συντήρησης 305 lt Χωρητικότητα κατάψυξης 102 lt Μεγάλα μεταλλικά χερούλια- μπάρα Ηλεκτρονικός χειρισμός LED Τεχνολογία ροής αέρα Dynamic Air Λειτουργία ταχείας κατάψυξης Frostmatic Αυτόματη απόψυξη στον χώρο της συντήρησης και της κατάψυξης. 2 τηλεσκοπικά διαφανή συρτάρια στην κατάψυξη Βαθιά κατάψυξη: 4 kg / 24 h Αυτονομία: 20 h Αnti-fingerprint προστασία Χρώμα: inox Ενεργειακή κλάση Α+ ΥΠΒ: 195 x 69,5 x 69,6 cm Ενεργειακή κλάση Α+ ΥΠΒ: 195 x 69,5 x 69,6 cm

51 Ψύξη / Ψυγειοκαταψύκτες SANTO 83430CTX2 SANTO 93820CMX2 51 ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ 185 CM 185 CM Ψυγειοκαταψύκτης ProFresh Extra με NoFrost τεχνολογία, με την αποδοτικότερη ενεργειακή κλάση Α+++. Χωρητικότητα συντήρηρσης 226 λίτρα Χωρητικότητα κατάψυξης 92 λίτρα Ηλεκτρονικός χειρισμός με οθόνη αφής Τεχνολογία κυκλοφορίας αέρα DynamicAir Λειτουργία ταχείας κατάψυξης Frostmatic Λειτουργία ταχείας ψύξης Coolmatic Φίλτρο άνθρακα CleanAir Control 1 μεγάλη συρόμενη διαφανής φρουτολεκάνη Συρτάρι Fresh box, ιδανικό για κρέας ή ψάρι Δυνατός φωτισμός LED Ικανότητα κατάψυξης: 4 kg/24 h Αυτονομία: 20 h Άνοιγμα πόρτας δεξιά με δυνατότητα αναστροφής Χρώμα: inox Ψυγειοκαταψύκτης ProFresh Plus με NoFrost τεχνολογία που αποτρέπει τη δημιουργία πάγου στην κατάψυξη Χωρητικότητα συντήρησης 258 λίτρα Χωρητικότητα κατάψυξης 92 λίτρα Ηλεκτρονικός χειρισμός με οθόνη αφής Τεχνολογία κυκλοφορίας αέρα MultiAir Λειτουργία ταχείας κατάψυξης Frostmatic Λειτουργία ταχείας ψύξης Coolmatic Φίλτρο άνθρακα CleanAir Control 1 μεγάλη συρόμενη διαφανής φρουτολεκάνη Συρτάρι Fresh box, ιδανικό για κρέας ή ψάρι Φωτισμός LED Βαθιά κατάψυξη: 4 kg / 24 h Αυτονομία: 20 h Άνοιγμα πόρτας δεξιά (με δυνατότητα αναστροφής) Χρώμα: inox Ενεργειακή κλάση Α+++ ΥΠΒ: 184,5 x 59,5 x 63 cm Ενεργειακή κλάση Α++ ΥΠΒ: 200 x 59,5 x 63 cm

52 Ψύξη / Ψυγεία δίπορτα 52 SANTO 53820CTW2 185 CM Ψυγειοκαταψύκτης ProFresh Extra με NoFrost τεχνολογία που αποτρέπει τη δημιουργία πάγου στην κατάψυξη Χωρητικότητα συντήρησης 265 λίτρα Χωρητικότητα κατάψυξης 92 λίτρα Ηλεκτρονικός χειρισμός Τεχνολογία κυκλοφορίας αέρα Dynamic Air Λειτουργία ταχείας κατάψυξης Frostmatic 2 διαφανείς φρουτολεκάνες Συρτάρι καταψύκτη MaxiBox Φωτισμός LED Βαθιά κατάψυξη: 4 kg / 24 h Αυτονομία: 20 h Άνοιγμα πόρτας δεξιά (με δυνατότητα αναστροφής) Χρώμα: λευκό Ενεργειακή κλάση Α++ ΥΠΒ: 200 x 59,5 x 63 cm

53 Ψύξη / Ψυγεία δίπορτα SANTO 72700DSX1 SANTO 72300DSX1 SANTO 72300DSW1 53 ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ LCD 159 CM 140 CM 140 CM Χάρη στο βελτιστοποιημένο σχεδιασμό της, η συσκευή αυτή διαθέτει αυξημένη εσωτερική χωρητικότητα, χωρίς να απαιτεί περισσότερο εξωτερικό χώρο. Χωρητικότητα συντήρησης 217 lt Χωρητικότητα κατάψυξης 50 lt Μηχανικός χειρισμός Αυτόματη απόψυξη στη συντήρηση 1 διαφανής φρουτολεκάνη Γυάλινα ράφια Κατάψυξη 4 αστέρων Βαθιά κατάψυξη: 4 kg / 24 h Αυτονομία: 20 h Χρώμα: inox Χάρη στο βελτιστοποιημένο σχεδιασμό της, η συσκευή αυτή διαθέτει αυξημένη εσωτερική χωρητικότητα, χωρίς να απαιτεί περισσότερο εξωτερικό χώρο. Χωρητικότητα συντήρησης 184 lt Χωρητικότητα κατάψυξης 44 lt Αυτόματη απόψυξη στη συντήρηση 1 διαφανής φρουτολεκάνη Γυάλινα ράφια Βαθιά κατάψυξη: 3 kg / 24 h Αυτονομία: 19 h Antifingerprint προστασία Χρώμα: inox Χάρη στο βελτιστοποιημένο σχεδιασμό της, η συσκευή αυτή διαθέτει αυξημένη εσωτερική χωρητικότητα, χωρίς να απαιτεί περισσότερο εξωτερικό χώρο. Χωρητικότητα συντήρησης: 184 lt Χωρητικότητα κατάψυξης: 44 lt Αυτόματη απόψυξη στη συντήρηση 1 διαφανής φρουτολεκάνη Γυάλινα ράφια Βαθιά κατάψυξη: 3 kg / 24 h Αυτονομία: 19 h Χρώμα: λευκό Ενεργειακή κλάση Α++ ΥΠΒ: 159 x 54,5 x 60,4 cm Ενεργειακή κλάση Α++ ΥΠΒ: 140,4 x 54,5 x 60,4 cm Ενεργειακή κλάση Α++ ΥΠΒ: 140,4 x 54,5 x 60,4 cm

54 Ψύξη / Ψυγεία μονόπορτα / Οριζόντιοι καταψύκτες 54 SANTO 71440TSW0 ARCTIS 82300HLW0 ARCTIS 82700HLW0 85 CM LCD FROST MATIC 106 FROST LCD MATIC CM 120 CM Χάρη στο θάλαμο κατάψυξης 4 αστέρων που βρίσκεται μέσα σε αυτό το ψυγείο, μπορείτε να καταψύχετε ακόμη και φρέσκο φαγητό γρήγορα και με ασφάλεια. Χωρητικότητα συντήρησης: 119 lt Χωρητικότητα κατάψυξης: 19 lt Μηχανικός χειρισμός Αυτόματη απόψυξη συντήρησης Χειροκίνητη απόψυξη κατάψυξης 1 διαφανής φρουτολεκάνη Γυάλινα ράφια Βαθιά κατάψυξη: 2 kg / 24 h Αυτονομία: 12 h Χρώμα: λευκό Χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση, A++ κλάσης - χρησιμοποιεί 21% λιγότερη ενέργεια από την Α+ κλάση Χωρητικότητα: 216 lt Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου με LCD οθόνη: Λειτουργία Frostmatic, Eco, Χρονόμετρο, Κλείδωμα χειριστηρίου Οπτική και ηχητική προειδοποίηση απώλειας ψύξης Σύστημα Low Frost Βαλβίδα εξισορρόπησης πίεσης για εύκολο άνοιγμα 2 μεταλλικά καλάθια Εσωτερικός φωτισμός Κλειδαριά Αποχέτευση Βαθιά κατάψυξη: 24 kg / 24 h Αυτονομία: 48 h Χρώμα: λευκό Χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση, A++ κλάσης - χρησιμοποιεί 21% λιγότερη ενέργεια από την Α+ κλάση Χωρητικότητα: 255 lt Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου με LCD οθόνη: Λειτουργία Frostmatic, Eco, Χρονόμετρο, Κλείδωμα χειριστηρίου Οπτική και ηχητική προειδοποίηση απώλειας ψύξης Σύστημα Low Frost Βαλβίδα εξισορρόπησης πίεσης για εύκολο άνοιγμα 3 μεταλλικά καλάθια Εσωτερικός φωτισμός Κλειδαριά Αποχέτευση Βαθιά κατάψυξη: 27 kg / 24 h Αυτονομία: 50 h Χρώμα: λευκό Ενεργειακή κλάση Α++ ΥΠΒ: 85 x 59,5 x 63,5 cm Ενεργειακή κλάση Α++ ΥΠΒ: 87,6 x 106,1 x 66,5 cm Ενεργειακή κλάση Α++ ΥΠΒ: 87,6 x 120,1 x 66,5 cm

55 55 Τεχνικές πληροφορίες Όλες οι πληροφορίες για τις συσκευές μας με μια ματιά.

56 Καθαριότητα 56 Πλυντήρια ρούχων LAVAMAT 87490FL LAVAMAT 76285FL LAVAMAT 62283FL LAVAMAT 62270FL LAVAMAT 60270ΜFL LAVAMAT 60260SL LAVAMAT 75370TLE LAVAMAT 74270TL LAVAMAT 61460TL1 LAVAMAT 61260TLE Trade mark AEG AEG AEG AEG AEG AEG AEG AEG AEG AEG Χωρητικότητα πλύσης σε kg Κλάση ενεργειακής απόδοσης A+++ A+++ A+++ Α+++ Α+++ A++ Α+++ Α++ A++ A++ Ετήσια κατανάλωση ενέργειας σε kwh με βάση 220 πρότυπους κύκλους πλυσίματος σε προγράμματα για βαμβακερά στους 60 C και 40 C σε πλήρες και μισό φορτίο. Η πραγματική κατανάλωση εξαρτάται από την χρήση της συσκευής Κατανάλωση ενέργειας πρότυπου προγράμματος βαμβακερά 60 C 1,05 0,90 1,02 0,87 0,92 0,76 0,98 1,08 0,96 0,96 σε πλήρες φορτίο (kwh) Κατανάλωση ενέργειας πρότυπου προγράμματος βαμβακερά 60 C 0,75 0,65 0,78 0,75 0,64 0,66 0,66 0,70 0,62 0,62 σε μερικό φορτίο (kwh) Κατανάλωση ενέργειας πρότυπου προγράμματος βαμβακερά 40 C 0,66 0,49 0,59 0,54 0,54 0,51 0,54 0,65 0,50 0,50 σε μερικό φορτίο (kwh) Κατανάλωση ενέργειας της λειτουργίας off-mode και Left-on 0,05 / 0,05 0,48 / 0,48 0,48 / 0,48 0,48 / 0,48 0,10 / 0,98 0,48 / 0,48 0,48 / 0,48 0,48 / 0,48 0,48 / 0,48 0,48 / 0,48 mode σε Watt Ετήσια κατανάλωση νερού σε λίτρα με βάση 220 πρότυπους κύκλους πλύσης για προγράμματα βαμβακερά 60 C και 40 C σε πλήρες και μισό φορτίο. Η πραγματική κατανάλωση εξαρτάται από την χρήση της συσκευής. Ενεργειακή κλάση στυψίματος: σε μια κλίμακα από G (λιγότερο αποδοτικό) Β B B B B B B Β Β B έως A (περισσότερο αποδοτικό) Μέγιστος αριθμός στροφών στυψίματος/λεπτό Εναπομείνασα υγρασία μετά το στύψιμο σε % Το πρότυπο πρόγραμμα βαμβακερά 60 C και βαμβακερά 40 C, είναι τα προγράμματα στα οποία αναφέρεται η ενεργειακή ετικέτα και οι προδιαγραφές. Τα προγράμματα είναι κατάλληλα για την πλύση κανονικά λερωμένων βαμβακερών ρούχων και είναι τα πιο αποδοτικά σε κατανάλωση ενέργειας και νερού Διάρκεια πρότυπου προγράμματος βαμβακερά 60 C σε πλήρες φορτίο, σε λεπτά Διάρκεια πρότυπου προγράμματος βαμβακερά 60 C μερικό φορτίο, σε λεπτά Διάρκεια προτύπου προγράμματος βαμβακερά 40 C μερικό φορτίο, σε λεπτά Διάρκεια λειτουργίας left-on mode, σε λεπτά Επίπεδο θορύβου πλύσης, σε db(a) Inverter κινητήρας x x x Λειτουργία Auto Off x x - - Λειτουργία ατμού 2 προγράμματα 2 προγράμματα προγράμματα Καθυστέρηση έναρξης 30 min - 20 h 30 min - 20 h 30 min - 20 h 30 min - 20 h 30 min - 20 h 30 min - 20 h 30 min - 20 h 30 min - 20 h 30 min - 20 h 30 min - 20 h Ψηφιακή οθόνη Πίνακας ελέγχου ελληνικά ελληνικά ελληνικά ελληνικά ελληνικά σύμβολα σύμβολα ελληνικά ελληνικά σύμβολα Ασφάλεια για παιδιά Αντιπλημμυρική προστασία Aqua Control - - Πιστοποίηση Woolmark Blue Blue Blue - Balance Control Fuzzy Logic Θήκη απορρυπαντικού 4 θέσεων 4 θέσεων 3 θέσεων 3 θέσεων 3 θέσεων 3 θέσεων 3 θέσεων 3 θέσεων 3 θέσεων 3 θέσεων Υλικό κάδου Carboran Carboran Carboran Carboran Carboran Carboran Carboran Carboran Carboran Carboran Περιγραφή εμπρόσθιας φόρτωσης εμπρόσθιας φόρτωσης εμπρόσθιας φόρτωσης εμπρόσθιας φόρτωσης εμπρόσθιας φόρτωσης εμπρόσθιας φόρτωσης άνω φόρτωσης άνω φόρτωσης άνω φόρτωσης Ύψος (cm) Πλάτος (cm) Μέγιστο Βάθος (cm) 63,9 63,9 55,5 55,5 63,9 48, άνω φόρτωσης

57 Καθαριότητα Στεγνωτήρια LAVATHERM T 97689IH3 LAVATHERM T 86590IH3 LAVATHERM T 76280AC LAVATHERM T 61270ACE Trade mark AEG AEG AEG AEG Κλάση ενεργειακής απόδοσης A+++ A++ B Β Χωρητικότητα σε kg βαμβακερών ρούχων στο πρότυπο πρόγραμμα των βαμβακερών σε πλήρες φορτίο Στεγνωτήριο με εξαγωγή αέρα ή υγροποίηση υδρατμών Με υγροποίηση υδρατμών & αντλία θερμότητας Με υγροποίηση υδρατμών & αντλία θερμότητας Με υγροποίηση υδρατμών Με υγροποίηση υδρατμών Κατανάλωση ενέργειας σε kwh ανά έτος, βάσει 160 κύκλων στεγνώματος στο τυπικό πρόγραμμα για βαμβακερά με πλήρες και μερικό φορτίο και κατανάλωση σε καταστάσεις λειτουργίας χαμηλής ισχύος Η πραγματική κατανάλωση ενέργειας ανά κύκλο εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης της συσκευής Αυτόματο ή μη αυτόματο στεγνωτήριο Με αγωγιμότητα Με αγωγιμότητα Με αγωγιμότητα Με αγωγιμότητα Ενεργειακή κατανάλωση του πρότυπου προγράμματος βαμβακερών σε πλήρες 1,51 2,28 4,8 4,3 φορτίο σε kwh Ενεργειακή κατανάλωση του πρότυπου προγράμματος βαμβακερών σε μισό φορτίο 0,80 1,08 2,48 2,25 σε kwh Κατανάλωση ενέργειας της λειτουργίας off-mode και Left-on mode στο πρότυπο πρόγραμμα βαμβακερών σε πλήρες φορτίο 0,11 / 0,11 0,5 / 0,5 0,55 / 0,55 0,41 / 0,41 σε Watt Διάρκεια λειτουργίας left-on mode σε λεπτά Το πρότυπο πρόγραμμα βαμβακερών που χρησιμοποιείται σε πλήρες και μερικό φορτίο, είναι το πρότυπο πρόγραμμα στεγνώματος στο οποίο αναφέρεται η ενεργειακή ταμπέλα, είναι κατάλληλο για κανονικά βρεγμένα βαμβακερά ρούχα και είναι το πιο αποδοτικό πρόγραμμα Σταθμισμένη διάρκεια πρότυπου προγράμματος βαμβακερών σε πλήρες ή μερικό φορτίο σε λεπτά Διάρκεια πρότυπου προγράμματος βαμβακερών σε πλήρες φορτίο σε λεπτά Διάρκεια πρότυπου προγράμματος βαμβακερών σε μερικό φορτίο σε λεπτά Ενεργειακή κλάση απόδοσης υγροποίησης σε κλίμακα από G (λιγότερο αποδοτικό) σε Α A A A A (περισσότερο αποδοτικό) Μέση απόδοση υγροποίησης του πρότυπου προγράμματος βαμβακερών σε πλήρες 91 89,4 90,4 90,9 φορτίο σε % Μέση απόδοση υγροποίησης του πρότυπου προγράμματος βαμβακερών σε μερικό φορτίο 91 91,3 90,7 90,9 σε % Σταθμισμένη απόδοση συμπύκνωσης στονπρότυπο πρόγραμμα βαμβακερών σε πλήρες ή μερικό φορτίο Επίπεδο θορύβου σε db στο πρότυπο πρόγραμμα βαμβακερών σε πλήρες φορτίο Τεχνολογία στεγνώματος Heat Pump Heat Pump με συμπυκνωτή με συμπυκνωτή Inverter Κινητήρας - - Ψηφιακή οθόνη Εσωτερικός φωτισμός - Λειτουργία αποφυγής ζαρώματος Ένδειξη πληρότητας δοχείου νερού Ένδειξη φίλτρου Καθυστέρηση έναρξης 30 min - 23 h 30 min - 23 h 30 min - 23 h 30 min - 20 h Χωρητικότητα δοχείου ατμών (lt) 5,2 5,2 5,2 4,4 Φίλτρο για χνούδια Αναστροφή φοράς πόρτας Ρυθμιζόμενα πόδια στήριξης Υλικό τυμπάνου Carboran Carboran Carboran Carboran Ύψος (cm) Πλάτος (cm) Βάθος (cm) ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

58 Καθαριότητα 58 Πλυντήριο - στεγνωτήριο LAVAMAT 99695HWD LAVAMAT 87695WD Trade mark AEG AEG Ενεργειακή κλάση απόδοσης σε κλίμακα από Α (πιο αποδοτικό) έως G (λιγότερο αποδοτικό) Α A Ενεργειακή κατανάλωση για πλύση, στύψιμο και στέγνωμα, σε kwh για ένα πλήρη κύκλο χρησιμοποιώντας το πρότυπο πρόγραμμα πλύσης 3,67 6,12 βαμβακερών 60 C και στεγνώματος βαμβακερά στεγνά για αποθήκευση Ενεργειακή κατανάλωση πλύσης και στυψίματος σε kwh ανά κύκλο πλύσης χρησιμοποιώντας το πρότυπο 1,09 1,05 πρόγραμμα βαμβακερών 60 C Ενεργειακή απόδοση πλύσης από κλίμακα Α (υψηλότερη) έως G (χαμηλότερη) A Α Εναπομείνασα υγρασία μετά το στύψιμο σε % 44% Μέγιστος αριθμός στροφών στυψίματος/λεπτό Χωρητικότητα πλύσης στα βαμβακερά (kg) 9 9 Χωρητικότητα στεγνώματος (kg) για το πρότυπο πρόγραμμα βαμβακερά για 6 7 αποθήκευση Κατανάλωση νερού για πλύση, στύψιμο και στέγνωμα για ολοκληρωμένο κύκλο, σε λίτρα Κατανάλωση νερού μόνο για πλύση και στύψιμο ανά κύκλο, στο πρότυπο πρόγραμμα βαμβακερά 60 C, σε λίτρα Χρόνος πλύσης και στεγνώματος. Χρόνος για ένα πλήρη κύκλο (πλύση 60 C βαμβακερά και στεγνά για αποθήκευση στέγνωμα), σε λεπτά Εκτιμώμενη ετήσια ενεργειακή κατανάλωση βασισμένη σε 200 ολοκληρωμένους κύκλους πλύσης τετραμελούς οικογένειας, χρησιμοποιώντας πάντα το στεγνωτήριο (kwh/ώρα) Εκτιμώμενη ετήσια ενεργειακή κατανάλωση βασισμένη σε 200 ολοκληρωμένους κύκλους πλύσης τετραμελούς οικογένειας, χωρίς τη χρήση στεγνωτηρίου (kwh/ώρα) Εκτιμώμενη ετήσια κατανάλωση νερού βασισμένη σε 200 ολοκληρωμένους κύκλους πλύσης μιας τετραμελούς οικογένειας, χρησιμοποιώντας πάντα το στεγνωτήριο (l/έτος) Εκτιμώμενη ετήσια κατανάλωση νερού βασισμένη σε 200 ολοκληρωμένους κύκλους πλύσης μιας τετραμελούς οικογένειας, χωρίς τη χρήση στεγνωτηρίου (l/έτος) Επίπεδο θορύβου κατά την πλύση χρησιμοποιώντας το πρότυπο πρόγραμμα βαμβακερών 60 C σύμφωνα με την οδηγία 86/594/EEC, σε db(a) Επίπεδο θορύβου κατά το στύψιμο χρησιμοποιώντας το πρότυπο πρόγραμμα βαμβακερών 60 C σύμφωνα με την οδηγία 86/594/EEC, σε db(a) Επίπεδο θορύβου στεγνώματος χρησιμοποιώντας το πρότυπο πρόγραμμα βαμβακερά για αποθήκευσησύμφωνα με την οδηγία 86/594/EEC, σε db(a) Inverter κινητήρας Τεχνολογία στεγνώματος Heat Pump με συμπυκνωτή Προγράμματα ατμού 2 2 Woolmark Blue Blue Ψηφιακή οθόνη αφής Καθυστέρηση έναρξης 30 min - 20 h 30 min - 20 h Fuzzy Logic Balance Control Αντιπλημμυρική προστασία πρεσσοστάτης πρεσσοστάτης Aqua Control Συρτάρι απορρυπαντικού 3 θέσεων Flexi Dose 3 θέσεων Flexi Dose Υλικό κάδου Carboran Carboran Ύψος cm Πλάτος cm Βάθος cm 63,9 63,9

201 6 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

201 6 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ 2016 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ 2 Η τέλεια μαγειρική είναι τέχνη και επιστήμη. Είναι η δική σας τέχνη και εμείς είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε εξελιγμένη τεχνολογία. Η σειρά περιλαμβάνει τους ψυγειοκαταψύκτες

Διαβάστε περισσότερα

τιμοκατάλογος χονδρικής

τιμοκατάλογος χονδρικής τιμοκατάλογος χονδρικής 2011 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ 4 Τιμοκατάλογος προϊόντων χονδρικής 2011 ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ 60 cm LAVAMAT 60640 Χωρητικότητα 6 kg 1000 στροφές ανά λεπτό ενεργειακή κλάση Α-10% ψηφιακή

Διαβάστε περισσότερα

LBB14RO. 50's style retro. Πλυντήριο ρούχων 60εκ '50 style Ροζ. A+B Κλάση, 7 kg, VolumePlus Στύψιμο 1400 rpm Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.

LBB14RO. 50's style retro. Πλυντήριο ρούχων 60εκ '50 style Ροζ. A+B Κλάση, 7 kg, VolumePlus Στύψιμο 1400 rpm Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco. Πλυντήριο ρούχων 60εκ '50 style Ροζ. A+B Κλάση, 7 kg, VolumePlus Στύψιμο 1400 rpm Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709151515 Ελεύθερο πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης 2 ράφια στο

Διαβάστε περισσότερα

WHT914LSIN νέο. Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, σειρά High Tech, 9kg, λευκό. Κλάση A+++ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.

WHT914LSIN νέο. Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, σειρά High Tech, 9kg, λευκό. Κλάση A+++ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco. WHT914LSIN νέο Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, σειρά High Tech, 9kg, λευκό. Κλάση A+++ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709209483 Χωρητικότητα 9 κιλά Μοτέρ Inverter Αυτόματο μεταβλητό

Διαβάστε περισσότερα

WHT1114LSIN. Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, σειρά High Tech, 11 kg, λευκό. Κλάση A+++-10% Περισσότερες πληροφορίες στο

WHT1114LSIN. Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, σειρά High Tech, 11 kg, λευκό. Κλάση A+++-10% Περισσότερες πληροφορίες στο Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, σειρά High Tech, 11 kg, λευκό. Κλάση A+++-10% Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709209490 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE

Διαβάστε περισσότερα

WMFABNE1 νέο. 50's style retro

WMFABNE1 νέο. 50's style retro WMFABNE1 νέο Πλυντήριο ρούχων 60εκ '50 style Μαύρο. A+B Κλάση 7 kg, VolumePlus Στύψιμο 1400 rpm Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr Ελεύθερο πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης 2 ράφια στο εσωτερικό

Διαβάστε περισσότερα

Σxεδιασμένn για επαγγελματίεs, τώρα προσαρμοσμένn για εσάs Η νέα μας Σειρά Inspiration

Σxεδιασμένn για επαγγελματίεs, τώρα προσαρμοσμένn για εσάs Η νέα μας Σειρά Inspiration Ανεξάρτητες συσκευές 2013 Σxεδιασμένn για επαγγελματίεs, τώρα προσαρμοσμένn για εσάs Η νέα μας Σειρά Inspiration Απαλή φροντίδα Πλυντήρια ρούχων και στεγνωτήρια που φροντίζουν τα πιο ευαίσθητα ρούχα Βάλτε

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Ψύξης 2017 Κρατήστε μέσα όλη τη φρεσκάδα Mini Bars Ιδανική λύση για δωμάτια ξενοδοχείων, αλλά και για κουζίνες με περιορισμένο χώρο. Η πλούσια σειρά Mini Bars Inventor είναι εδώ για να ικανοποιήσει

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος PITSOS family Νοέμβριος 2012. Μόνο για εμπόρους

Τιμοκατάλογος PITSOS family Νοέμβριος 2012. Μόνο για εμπόρους Τιμοκατάλογος PITSOS family Νοέμβριος 2012 Μόνο για εμπόρους Κάντε like στην facebook σελίδα της Pitsos και μάθετε πρώτοι τα νέα μας! facebook.com/pitsos.gr Μάθετε περισσότερα για την εταιρία, τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

8 kg. 9 kg. 8 kg. 8 kg. 8 kg. 8 kg. À ƒπ. ª ƒ π º ƒδø Π

8 kg. 9 kg. 8 kg. 8 kg. 8 kg. 8 kg. À ƒπ. ª ƒ π º ƒδø Π À ƒπ À ƒ À À - ÙÈÌÔÎ Ù ÏÔÁÔ 2011 8 9 ª ƒ π º ƒδø Π ª ƒ π º ƒδø Π 9 kg EVO 1493 DW o Χωρητικότητα 9kg o Ταχύτητα εως 1400 σ.α.λ. o Ψηφιακή Oθόνη LED πολλαπλών ενδείξεων o Πλήκτρο qua+ για ευαίσθητες o Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΥΡΝΟΙ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΨΥΓΕΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ

ΦΟΥΡΝΟΙ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΨΥΓΕΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ Κατάλογος Συσκευών 2016 Στην FG Europe Α.Ε. μελετάμε και εισάγουμε προϊόντα υψηλών προδιαγραφών. Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των οικιακών συσκευών, μας βοηθά να σας προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Εύκολα Χαρακτηριστικά 2015 ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ; ΕΥΚΟΛΟ.

Νέα Εύκολα Χαρακτηριστικά 2015 ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ; ΕΥΚΟΛΟ. Νέα Εύκολα Χαρακτηριστικά 2015 ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ; ΕΥΚΟΛΟ. ΕΥΚΟΛΟ ΨΥΞΗ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΠΛΥΣΗ ΠΙΑΤΩΝ ΠΛΥΣΗ ΡΟΥΧΩΝ 2 Ας απλοποιήσουμε τη ζωή μας Διαφορετικές διαστάσεις, χαρακτηριστικά, προγράμματα...

Διαβάστε περισσότερα

ST331L. Πλήρως εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων 60 εκ Ενεργειακή κλάση A++Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr

ST331L. Πλήρως εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων 60 εκ Ενεργειακή κλάση A++Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr ST331L Πλήρως εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων 60 εκ Ενεργειακή κλάση A++Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709173418 14 σερβίτσια 10 Προγράμματα πλύσης: Μούλιασμα, Κρυστάλλινα, ECO,

Διαβάστε περισσότερα

Ψυγεία Total No Frost

Ψυγεία Total No Frost Στατικά Ψυγεία Υψηλή Ενεργειακή Κλάση Α+ & Α++ Η Inventor επενδύει στην εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος. Με τις συσκευές υψηλής ενεργειακής κλάσης Α++, επιτυγχάνετε έως και 40

Διαβάστε περισσότερα

Pitsos family Δίπλα στην ελληνική οικογένεια

Pitsos family Δίπλα στην ελληνική οικογένεια Δίπλα στην ελληνική οικογένεια Από το 1865 βρισκόμαστε δίπλα στην ελληνική οικογένεια, διανύοντας διαδρομές παράλληλες με τις ανάγκες της χώρας μας. Όλα αυτά τα χρόνια, η οικογένεια είναι το σημείο αναφοράς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ 13 14 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ RSNF2400 RSNF2400 524 449 730 555 1599 1315 1805 1415 1 2 5 6 3 4 7 8 1029 799 1235 899 1904 1614 2110 1720 RSNF2400 RSNF2400 639 593 845 699 1714 1423 1920 1529

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΦΠΑ 23% (*) ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΜΕ ΦΠΑ 23% ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤHΣ 75 cm - BIOFRESH NO FROST No Frost ψυγειοκαταψύκτης Biofresh με 2 ξεχωριστά ψυκτικά στοιχεία (duo cooling) & 1 συμπιεστή

Διαβάστε περισσότερα

PITSOS family. Μάρτιος 2013

PITSOS family. Μάρτιος 2013 PITSOS family Μάρτιος 2013 Δίπλα στην ελληνική οικογένεια Ελεύθερες κουζίνες PHCB154A55 PHCB154A20 PHCB123A29 PHCB123A49 Χρώμα Καφέ Από το 1865 βρισκόμαστε δίπλα στην ελληνική οικογένεια, διανύοντας διαδρομές

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενη Ειδική Τιμή Set τοις μετρητοίς προς Τελικό Καταναλωτή. και εφόσον υπάρχουν αποθέματα

Προτεινόμενη Ειδική Τιμή Set τοις μετρητοίς προς Τελικό Καταναλωτή. και εφόσον υπάρχουν αποθέματα Set : Φούρνος + Κεραμικό Πλατώ Εστιών Teka + EBON ΗS-724 Inox Φούρνος άνω πάγκου με νέο μοντέρνο design. Βυθιζόμενοι διακόπτες. Ανοξείδωτα στοιχεία πρόσοψης, με ειδικό βερνίκι για να μην φαίνονται οι δακτυλιές.

Διαβάστε περισσότερα

TR4110IX. Victoria. Κουζίνα "Victoria" 110x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Επαγωγική Εστία, Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο

TR4110IX. Victoria. Κουζίνα Victoria 110x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Επαγωγική Εστία, Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο Κουζίνα "" 110x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Επαγωγική Εστία, Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709195076 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE ΚΥΡΙΩΣ ΦΟΥΡΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΙΟΥΝΙΟΣ 2015 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ (ΥxΠxΒ) ΜΕ ΦΠΑ 23% (*) ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΜΕ ΚΕΡΑΜΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ Κεραμική βάση εστιών (4 ζωνών), Χωρητικότητα φούρνου 67lt Ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Εύκολα Χαρακτηριστικά 2016 ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ; ΕΥΚΟΛΟ.

Νέα Εύκολα Χαρακτηριστικά 2016 ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ; ΕΥΚΟΛΟ. Νέα Εύκολα Χαρακτηριστικά 2016 ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ; ΕΥΚΟΛΟ. ΕΥΚΟΛΟ ΨΥΞΗ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΠΛΥΣΗ ΠΙΑΤΩΝ ΠΛΥΣΗ ΡΟΥΧΩΝ 2 Ας απλοποιήσουμε τη ζωή μας Διαφορετικές διαστάσεις, χαρακτηριστικά, προγράμματα...

Διαβάστε περισσότερα

Pitsos family. Νοέμβριος 2014

Pitsos family. Νοέμβριος 2014 Νοέμβριος 2014 Pitsos family Δίπλα στην ελληνική οικογένεια Από το 1865 βρισκόμαστε δίπλα στην ελληνική οικογένεια, διανύοντας διαδρομές παράλληλες με τις ανάγκες της χώρας μας. Όλα αυτά τα χρόνια, η οικογένεια

Διαβάστε περισσότερα

TR4110IP. Victoria. Κουζίνα "Victoria" 110x60 cm, Μπεζ, 3 φούρνοι Επαγωγική Εστία, Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο

TR4110IP. Victoria. Κουζίνα Victoria 110x60 cm, Μπεζ, 3 φούρνοι Επαγωγική Εστία, Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο Κουζίνα "" 110x60 cm, Μπεζ, 3 φούρνοι Επαγωγική Εστία, Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709195069 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE ΚΥΡΙΩΣ ΦΟΥΡΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

TR93IX νέο. Victoria. Κουζίνα "Victoria" 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Επαγωγική εστία, Ενεργειακή κλάση AΒ Περισσότερες πληροφορίες στο

TR93IX νέο. Victoria. Κουζίνα Victoria 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Επαγωγική εστία, Ενεργειακή κλάση AΒ Περισσότερες πληροφορίες στο TR93IX νέο Κουζίνα "" 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Επαγωγική εστία, Ενεργειακή κλάση AΒ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709196660 ΕΣΤΙΑ: 5 full power επαγωγικές ζώνες Εμπρός Δεξιά: Ø

Διαβάστε περισσότερα

BLV2P-2. 50's style retro. Πλ. πιάτων ηλεκτρονικό 60 εκ, 50's Style Μπεζ Ενεργειακή Κλάση A+++A Περισσότερες πληροφορίες στο

BLV2P-2. 50's style retro. Πλ. πιάτων ηλεκτρονικό 60 εκ, 50's Style Μπεζ Ενεργειακή Κλάση A+++A Περισσότερες πληροφορίες στο Πλ. πιάτων ηλεκτρονικό 60 εκ, 50's Style Μπεζ Ενεργειακή Κλάση A+++A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709166816 13 σερβίτσια Προγράμματα / Λειτουργίες No προγραμμάτων: 5 + 4 γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

TR93IBL νέο. Victoria

TR93IBL νέο. Victoria TR93IBL νέο Κουζίνα "" 90x60 cm, Στιλπνό μαύρο, 3 φούρνοι Επαγωγική εστία, Ενεργειακή κλάση AΒ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709196790 ΕΣΤΙΑ: 5 full power επαγωγικές ζώνες Εμπρός

Διαβάστε περισσότερα

TR93X νέο. Victoria. Κουζίνα "Victoria" 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση BA Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr

TR93X νέο. Victoria. Κουζίνα Victoria 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση BA Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr TR93X νέο Κουζίνα "" 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση BA Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709191016 ΕΣΤΙΑ: Εμπρός Δεξιά: 1.80kW Πίσω Δεξιά: 2.90kW Εμπρός Κέντρο: 1.00kW Πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Δ. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Δ. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Δ. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΟΣ : ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΤΗΛΕΦΩΝΟ : ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΟΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

SF855X. Λειτουργίες. Επιλογές. Εκδόσεις. colonial

SF855X. Λειτουργίες. Επιλογές. Εκδόσεις. colonial Φούρνος 60 εκ, Ηλεκτρικός, αερόθερμος με 11 λειτουργίες Colonial, Inox, Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709177638 ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ: Αναλογικός χρονοδιακόπτης προγραμματισμού,

Διαβάστε περισσότερα

PLA4513X. Πλυντήριο πιάτων 45 εκ.,πλήρως εντοιχιζόμενο εμφανή χειριστήρια inox Κλάση Α+ Περισσότερες πληροφορίες στο EAN13:

PLA4513X. Πλυντήριο πιάτων 45 εκ.,πλήρως εντοιχιζόμενο εμφανή χειριστήρια inox Κλάση Α+ Περισσότερες πληροφορίες στο   EAN13: Πλυντήριο πιάτων 45 εκ.,πλήρως εντοιχιζόμενο εμφανή χειριστήρια inox Κλάση Α+ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709177003 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE Πλάτος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ & ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ & ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ & ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ- ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ 2 Φόρτωση: Εμπρόσθια φόρτωση

Διαβάστε περισσότερα

ST2FABNE2. 50's style retro. Εντοιχιζόμενο Πλ. πιάτων 60 εκ, 50's Style Μαύρο Ενεργειακή Κλάση A+++A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.

ST2FABNE2. 50's style retro. Εντοιχιζόμενο Πλ. πιάτων 60 εκ, 50's Style Μαύρο Ενεργειακή Κλάση A+++A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco. Εντοιχιζόμενο Πλ. πιάτων 60 εκ, 50's Style Μαύρο Ενεργειακή Κλάση A+++A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709166915 13 σερβίτσια Προγράμματα / Λειτουργίες No προγραμμάτων: 5 + 4 γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εισαγωγή 4. Κουζίνες 6. Εντοιχιζόμενα 13. Απορροφητήρες 16. Φούρνοι Μικροκυμάτων 17. Ψυγεία 18. Καταψύκτες 30. Συντηρητές Κρασιών 33

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εισαγωγή 4. Κουζίνες 6. Εντοιχιζόμενα 13. Απορροφητήρες 16. Φούρνοι Μικροκυμάτων 17. Ψυγεία 18. Καταψύκτες 30. Συντηρητές Κρασιών 33 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ 2017-2018 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή 4 Κουζίνες 6 Εντοιχιζόμενα 13 Απορροφητήρες 16 Φούρνοι Μικροκυμάτων 17 Ψυγεία 18 Καταψύκτες 30 Συντηρητές Κρασιών 33 Πλυντήρια Ρούχων 34 Στεγνωτήρια

Διαβάστε περισσότερα

FXP609X. Χρονοδιακόπτης Αφής προγραμματισμού 2 Εξωτερικά κουμπιά διακοπτών 8 τρόποι λειτουργίας. - Άνω και Κάτω αντίσταση. - Pizza.

FXP609X. Χρονοδιακόπτης Αφής προγραμματισμού 2 Εξωτερικά κουμπιά διακοπτών 8 τρόποι λειτουργίας. - Άνω και Κάτω αντίσταση. - Pizza. 94 95 Φούρνος Άνω Πάγκου 90cm Φούρνοι άνω πάγκου maxi Φούρνοι άνω πάγκου FNP319/1X FXP825VX FXP623X FXP609X FPP 609XL FPP 609X Κωδικός: 33701064 Κωδικός Ε.Α.Ν.: 8016361858107 Διαστάσεις (ΥxΠxΒ): 47,5x89,8x56,3

Διαβάστε περισσότερα

TWIN WIN OFFERS 2015-2016

TWIN WIN OFFERS 2015-2016 TWIN WIN OFFERS 2015-2016 EMV 6260 ΚΑΤΩ ΠΑΓΚΟΥ BMV 6200 IN ΑΝΩ ΠΑΓΚΟΥ /ES/EW ΑΝΩ ΠΑΓΚΟΥ EKV 6645 DIW 4500/DIW 6001 EMCCE 8138 PT/ES/EW κάτω πάγκου 5 λειτουργιών 55 lt άνω πάγκου 5 λειτουργιών 67 lt Εντοιχιζόμενος

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργίες. Επιλογές. Κυρίως φούρνος. Δευτερεύων φούρνος

Λειτουργίες. Επιλογές. Κυρίως φούρνος. Δευτερεύων φούρνος A3-7 νέο classic Kουζίνα 120cm, Opera,µε 2 φούρνους, εστία αερίου & ηλεκτρική ψηστιέρα,inox Ενεργειακή Κλάση Α + Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709162375 Προγράμματα / Λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ 2016 ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ 2 Η τέλεια μαγειρική είναι τέχνη και επιστήμη. Είναι η δική σας τέχνη και εμείς είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε εξελιγμένη τεχνολογία. Η σειρά περιλαμβάνει τους ψυγειοκαταψύκτες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΙΟΥΝΙΟΣ 2015 ΠΛ. ΡΟΥΧΩΝ - ΑΝΩ ΦΟΡΤΩΣΗΣ (*) Χωρητικότητα τυμπάνου: 5 kg, 0-800 rpm ++, Ελληνικό Μενού 15 προγράμματα Πλήκτρο extra ξεβγάλματος (Extra Rinse) Πλήκτρο πρόπλυσης (Prewash)

Διαβάστε περισσότερα

SF750OT. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2

SF750OT. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2 Φούρνος Ηλεκτρικός πολυλειτουργικός, ορειχάλκινος, 60 εκ. Αισθητική Cortina. Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709172534 Προγράμματα / Λειτουργίες Λειτουργία καθαρισμού:

Διαβάστε περισσότερα

SF9390X1. Λειτουργίες. Επιλογές. classic

SF9390X1. Λειτουργίες. Επιλογές. classic Φούρνος, 90 εκ, πολυλειτουργικός, 115 λίτρων Σειρά Classic, Inox, Ενεργειακή κλάση A+ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709234614 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE

Διαβάστε περισσότερα

STP364 νέο. Λειτουργίες. Επιλογές

STP364 νέο. Λειτουργίες. Επιλογές STP364 νέο Ημιεπαγγελματικό πλυντήριο πιάτων, πλήρως εντοιχιζόμενο, 14 σερβίτσια 60cm. Κλάσης Α++Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709170899 14 σερβίτσια 5 + 4 επαγγελματικά προγράμματα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ. ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ.

ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ. ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ. ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ. ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ. Laundry Range 2016 ΣΕΙΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ 2016-2017 aeg.co.uk/care WWW.AEG.COM.GR 2 ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ Φανταστείτε να βάζετε το αγαπημένο σας πουλόβερ στο πλυντήριο. Φανταστείτε

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργίες. Επιλογές. Κυρίως φούρνος. Δευτερεύων φούρνος

Λειτουργίες. Επιλογές. Κυρίως φούρνος. Δευτερεύων φούρνος A3-81 classic Kουζίνα 120cm, Opera,µε 2 φούρνους, εστία αερίου & ηλεκτρική ψηστιέρα,inox Ενεργειακή Κλάση Β Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709245269 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο

Διαβάστε περισσότερα

Εντοιχιζόμενες οικιακές συσκευές. Νοέμβριος 2009

Εντοιχιζόμενες οικιακές συσκευές. Νοέμβριος 2009 Εντοιχιζόμενες οικιακές συσκευές Νοέμβριος 2009 Στην Pitsos φροντίζουμε να δικαιώνουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε εδώ και τόσα χρόνια. Οι συσκευές Pitsos βρίσκονται στα περισσότερα ελληνικά

Διαβάστε περισσότερα

Για Εγγυημένη Αίσθηση Φρεσκάδας. Ψυγεία - Καταψύκτες 2014-2015

Για Εγγυημένη Αίσθηση Φρεσκάδας. Ψυγεία - Καταψύκτες 2014-2015 Για Εγγυημένη Αίσθηση Φρεσκάδας Ψυγεία - Καταψύκτες Ενεργειακή Ετικέτα Χαρακτηριστικά B ENERG енергия ενεργεια Y E J NVHS96 Α Β Σύμφωνα με την οδηγία 92/75/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης η Ενεργειακή Ετικέτα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Προτιμήστε οικονομικό πρόγραμμα πλύσης Επιλέξτε χαμηλότερη θερμοκρασία: 30-40 C για χρωματιστά, 50-60 C για λευκά ρούχα. Με πλύση σε 40 C αντί 60 C μεώνετε το κόστος πλύσης κατά 35% Xρησιμοποιήστε το πλυντήριο

Διαβάστε περισσότερα

SE20XMFR8. Λειτουργίες. classic

SE20XMFR8. Λειτουργίες. classic Φούρνος, Ύψος 48εκ, 90 εκ, πολυλειτουργικός, 8 λειτουργιών Σειρά Classic, Inox, Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709146665 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Ανοξείδωτο ατσάλι

Διαβάστε περισσότερα

SFT805PO. colonial EAN13: ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE

SFT805PO. colonial EAN13: ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE 60 εκ Φούρνος, Ηλεκτρικός, Αερόθερμος 9 λειτουργίες Σειρά Colonial, Μπεζ Ενεργειακή Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709172039 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO

Διαβάστε περισσότερα

SF750RWX. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2

SF750RWX. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2 Φούρνος Ηλεκτρικός πολυλειτουργικός, κόκκινο κρασί, 60 εκ. Αισθητική Cortina. Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709166410 Προγράμματα / Λειτουργίες Λειτουργία καθαρισμού:

Διαβάστε περισσότερα

SC709X-2. classic. EAN13: ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Σειρά Classic Ανοξείδωτο ατσάλι χωρίς δακτυλιές Ψηφιακό-αναλογικό ρολόι

SC709X-2. classic. EAN13: ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Σειρά Classic Ανοξείδωτο ατσάλι χωρίς δακτυλιές Ψηφιακό-αναλογικό ρολόι 70 εκ Φούρνος Ηλεκτρικός Αερόθερμος 10 λειτουργειών Σειρά Classic, inox χωρίς δακτυλιές Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709150419 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Σειρά Classic

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος ελεύθερων - εντοιχιζόμενων συσκευών Μόνο για εμπόρους Νοέμβριος 2012. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 23%

Τιμοκατάλογος ελεύθερων - εντοιχιζόμενων συσκευών Μόνο για εμπόρους Νοέμβριος 2012. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 23% Τιμοκατάλογος ελεύθερων - εντοιχιζόμενων συσκευών Μόνο για εμπόρους Νοέμβριος 2012 Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 23% ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ Νέα σειρά κουζινών Νέο σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

TR4110X νέο. Victoria. Κουζίνα "Victoria" 110x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο

TR4110X νέο. Victoria. Κουζίνα Victoria 110x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο TR4110X νέο Κουζίνα "" 110x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709191009 Για να δείτε το video πατήστε εδώ ΚΥΡΙΩΣ ΦΟΥΡΝΟΣ - ΕΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ 7 λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

SF4750VCOT νέο Σύντομα διαθέσιμο cortina

SF4750VCOT νέο Σύντομα διαθέσιμο cortina SF4750VCOT νέο Σύντομα διαθέσιμο cortina Compact πολυλειτουργικός + ατμός 60εκ., 45εκ ύψος Σειρά Cortina ορείχαλκος, Ενεργειακή κλάση: A+ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr Εμπρός πάνελ ορειχάλκινο

Διαβάστε περισσότερα

STEAMER. Τέλος το ψάξιμο! Η INOXTREND κατασκεύασε τον συγκεκριμένο τύπο φούρνου με boiler VBA-104E

STEAMER. Τέλος το ψάξιμο! Η INOXTREND κατασκεύασε τον συγκεκριμένο τύπο φούρνου με boiler VBA-104E Τέλος το ψάξιμο! Η INOXTREND κατασκεύασε τον συγκεκριμένο τύπο φούρνου με boiler STEAMER 15 VBA-104E Για εκείνους που απαιτούν τα βέλτιστα αποτελέσµατα µαγειρέµατος, µε διατήρηση των διατροφικών ιδιοτήτων,

Διαβάστε περισσότερα

Αφυγραντήρες Inventor για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας!

Αφυγραντήρες Inventor για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας! Αφυγραντήρες Inventor για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας! Αφυγραντήρας Desiccant (χωρίς συμπιεστή) Αφυγραντήρες με συμπιεστή Ο αφυγραντήρας τεχνολογίας Desiccant της Inventor, λειτουργεί με αποξηραντικό

Διαβάστε περισσότερα

CS150-5. Επισμαλτωμένο ταψί Σχάρα ψησίματος Χρωμιωμένο ράφι Αντικολλητική επιφάνεια Αυτοκαθαριζόμενες πλάκες Σούβλα

CS150-5. Επισμαλτωμένο ταψί Σχάρα ψησίματος Χρωμιωμένο ράφι Αντικολλητική επιφάνεια Αυτοκαθαριζόμενες πλάκες Σούβλα CS150-5 Ελεύθερη κουζίνα 150cm, µε 2 φούρνους, εστία αερίου & ηλεκτρική ψηστιέρα, σειρά Opera, inox Ενεργειακή Κλάση Α (Κυρίως φούρνος) Ενεργειακή Κλάση A (Δευτερεύων φούρνος) EAN13: 8017709100957 Κυρίως

Διαβάστε περισσότερα

STA4513. Πλυντήριο Πιάτων ηλεκτρονικό πλήρως εντοιχιζόμενο, 45 εκ. Ενεργειακή κλάση A+A. Περισσότερες πληροφορίες στο

STA4513. Πλυντήριο Πιάτων ηλεκτρονικό πλήρως εντοιχιζόμενο, 45 εκ. Ενεργειακή κλάση A+A. Περισσότερες πληροφορίες στο STA4513 Πλυντήριο Πιάτων ηλεκτρονικό πλήρως εντοιχιζόμενο, 45 εκ. Ενεργειακή κλάση A+A. Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709177058 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO

Διαβάστε περισσότερα

A42A-5. Χειριστήριο επιλογής προγράμματος Θερμοστάτης ασφαλείας

A42A-5. Χειριστήριο επιλογής προγράμματος Θερμοστάτης ασφαλείας A42A-5 Ελεύθερη κουζίνα 70cm, µε 2 φούρνους και εστία αερίου, σειρά Opera, inox Ενεργειακή Κλάση Α (Κυρίως φούρνος) Ενεργειακή Κλάση Β (Δευτερεύων φούρνος) EAN13: 8017709073497 Κυρίως φούρνος: Ενδεικτική

Διαβάστε περισσότερα

SF140. linea. Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Inox & Stopsol, Αισθητική Linea, Ενεργειακή Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.

SF140. linea. Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Inox & Stopsol, Αισθητική Linea, Ενεργειακή Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco. SF140 linea Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Inox & Stopsol, Αισθητική Linea, Ενεργειακή Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709177119 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ / ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ Λειτουργίες: 17 Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Έναν κόσμο με σεβασμό στο περιβάλλον, με διαχρονικό σχεδιασμό και με υψηλή ανταπόκριση στις πιο μεγάλες προσδοκίες.

Έναν κόσμο με σεβασμό στο περιβάλλον, με διαχρονικό σχεδιασμό και με υψηλή ανταπόκριση στις πιο μεγάλες προσδοκίες. Σας καλωσορίζουμε στον κόσμο της Blomberg. Έναν κόσμο με σεβασμό στο περιβάλλον, με διαχρονικό σχεδιασμό και με υψηλή ανταπόκριση στις πιο μεγάλες προσδοκίες. Έναν κόσμο σε αρμονία με τη φύση χάρη σε προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

HomeProf. Πλένει 2 kg ελαφρώς λερωμένων υφασμάτων σε μόνο 15 min - ολοκληρωμένο πρόγραμμα με κυρίως πλύση, ξέβγαλμα και στύψιμο.

HomeProf. Πλένει 2 kg ελαφρώς λερωμένων υφασμάτων σε μόνο 15 min - ολοκληρωμένο πρόγραμμα με κυρίως πλύση, ξέβγαλμα και στύψιμο. Πλυντήρια ρούχων 3 HomeProf Το αυτόματο σύστημα καθαρισμού λεκέδων απομακρύνει στοχευμένα τους 16 συχνότερους και πιο δύσκολους λεκέδες. Το πλυντήριο προσαρμόζει αυτόματα τη θερμοκρασία, τη περιστροφή

Διαβάστε περισσότερα

Ελεύθερες κουζίνες. PHCB123K49 Καφέ. PHCB125K20 Λευκό. PHCB154K55 Inox PHCB123K29

Ελεύθερες κουζίνες. PHCB123K49 Καφέ. PHCB125K20 Λευκό. PHCB154K55 Inox PHCB123K29 Απρίλιος 2017 Ελεύθερες κουζίνες PHCB154K55 Inox PHCB125K20 PHCB123K29 Χρώμα PHCB123K49 Καφέ Σχεδιασμός Κεραμική βάση 4 εστιών Σχεδιασμός Κεραμική βάση 4 εστιών Σχεδιασμός Εμαγιέ βάση 4 εστιών Ζώνη 80mm

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟκα 1 ΛΟΓΟς Οικιακές ςυςκέυές ΠΛυςΗ ΨυΞΗ ΜικΡΟκυΜαΤα

ΜΟκα 1 ΛΟΓΟς Οικιακές ςυςκέυές ΠΛυςΗ ΨυΞΗ ΜικΡΟκυΜαΤα 2013 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Οικιακές Συσκευές ΠΛΥΣΗ ΨΥΞΗ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ 1 ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ Η Ηoover από συστάσεως έχει υιοθετήσει τη κατασκευή προϊόντων που προβάλουν στην ικανοποίηση των αναγκών του μέλλοντος. Προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα

Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα Εξαφανίστε την υγρασία Εξοικονοµήστε χρήµατα Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα Στεγνώστε τα ρούχα σας κατάλογος 2015 Rise 8 έως 100 *30/330/650 Χαμ./Μεσ./Υψ. [db] 39/43/48 Αφυγραντήρας Desiccant χωρίς συμπιεστή.

Διαβάστε περισσότερα

2015 2014 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

2015 2014 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ 2014 2015 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ O MΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΛΕΥΚΩΝ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Η επιτυχία μας είναι αποτέλεσμα της συνεχούς

Διαβάστε περισσότερα

SF122B νέο. linea. Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Αισθητική Linea, Λευκό Κρύσταλλο, Ενεργειακή κλάση Περισσότερες πληροφορίες στο

SF122B νέο. linea. Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Αισθητική Linea, Λευκό Κρύσταλλο, Ενεργειακή κλάση Περισσότερες πληροφορίες στο SF122B νέο Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Αισθητική Linea, Λευκό Κρύσταλλο, Ενεργειακή κλάση Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709173234 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Σειρά Linea 1 Οθόνη LCD Φωτιζόμενα

Διαβάστε περισσότερα

A5-8. classic. 150 εκ Κουζίνα, Ενεργειακή κλάση φούρνων AB Εστία αερίου,αερόθερμοι φούρνοι Ανοξείδωτο ατσάλι Περισσότερες πληροφορίες στο

A5-8. classic. 150 εκ Κουζίνα, Ενεργειακή κλάση φούρνων AB Εστία αερίου,αερόθερμοι φούρνοι Ανοξείδωτο ατσάλι Περισσότερες πληροφορίες στο A5-8 150 εκ Κουζίνα, Ενεργειακή κλάση φούρνων AB Εστία αερίου,αερόθερμοι φούρνοι Ανοξείδωτο ατσάλι Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709154844 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

SUK92MFX5. Χειριστήριο επιλογής προγράμματος Θερμοστάτης ασφαλείας Αυτόματος ψυκτικός μηχανισμός προστασίας

SUK92MFX5. Χειριστήριο επιλογής προγράμματος Θερμοστάτης ασφαλείας Αυτόματος ψυκτικός μηχανισμός προστασίας SUK92MFX5 Ελεύθερη κουζίνα 90cm, µε 2 φούρνους και εστία αερίου, σειρά Concert, inox Ενεργειακή Κλάση Α (Κυρίως φούρνος) Ενεργειακή Κλάση Α (Δευτερεύων φούρνος) EAN13: 8017709074272 Κυρίως φούρνος: Ενδεικτική

Διαβάστε περισσότερα

SF106. Λειτουργίες. linea

SF106. Λειτουργίες. linea Φούρνος 60 εκ, Ηλεκτρικός, με αέρα 8 λειτουργιών Αισθητική Linea, Inox & Stopsol Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709171841 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

GE Appliances. Νέα σειρά Ψυγείων 2013 Side by side

GE Appliances. Νέα σειρά Ψυγείων 2013 Side by side GE Appliances Νέα σειρά Ψυγείων 2013 Side by side Ελεύθερα Ψυγεία-Ντουλάπες 840 lt 840 lt 840 lt GSE 30 VHBT SS Μικτή Χωρητικότητα: 840 λίτρα GSE 30 VHBT BB Μικτή Χωρητικότητα: 840 λίτρα Χρώμα: Μαύρο GSE

Διαβάστε περισσότερα

SC745VPO. Λειτουργίες. cortina. Φούρνος ατμού compact, μπεζ με ορείχαλκο Αισθητική Cortina. Περισσότερες πληροφορίες στο

SC745VPO. Λειτουργίες. cortina. Φούρνος ατμού compact, μπεζ με ορείχαλκο Αισθητική Cortina. Περισσότερες πληροφορίες στο Φούρνος ατμού compact, μπεζ με ορείχαλκο Αισθητική Cortina. Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709180393 Απόψυξη, Χειροκίνητη επιλογή ατμού Εξειδικευμένα προγράμματα για: κρέας, ψάρια,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ & ΡΟΥΧΩΝ

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ & ΡΟΥΧΩΝ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ & ΡΟΥΧΩΝ ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ 60cm FDW 614 DTS 3B A++ / FDW 613 E6P A+ / FDWS 55 M S ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ 45cm FDW 410 E8P A+ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ FWMF 1408 E A+++ WH ΤΕΧΝΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΔΙΑΧΥΣΗ ΤΟΥ ΨΥΧΟΥΣ, ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΔΙΑΧΥΣΗ ΤΟΥ ΨΥΧΟΥΣ, ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 48 49 ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΔΙΑΧΥΣΗ ΤΟΥ ΨΥΧΟΥΣ, ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΑΛΑΦΡΟΙ ΟΓΚΟΙ, ΑΠΑΛΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ENA ΑΠΕΡΙΤΤΟ ΚΕΛΥΦΟΣ. ΕΝΑ ΕΞΥΠΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ, ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ,

Διαβάστε περισσότερα

η διαδρομή CANDY ΕΝΑ ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ

η διαδρομή CANDY ΕΝΑ ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ .04 Η Candy πάντα προσπαθεί να βελτιώνει την ποιότητα και τις επιδόσεις των προϊόντων της: τεχνολογία και σχεδιασμός αιχμής συνυπάρχουν αρμονικά με την φιλικότητα προς το περιβάλλον και την εξοικονόμηση

Διαβάστε περισσότερα

SFPR9604NX. Λειτουργίες. Επιλογές. Dolce Stil Novo

SFPR9604NX. Λειτουργίες. Επιλογές. Dolce Stil Novo Φούρνος αερόθερμος πυρολυτικός, 90x48 εκ, Μαύρο/inox, Αισθητική, Ενεργειακή Κλάση A+ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709258238 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια τούνελ WTCS140 - ηλεκτρικά

Πλυντήρια τούνελ WTCS140 - ηλεκτρικά Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα πλυντήρια πιάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ Τεύχη όρων & προδιαγραφών για την ΑΡΙΘΜΟΣ MΕΛΕΤΗΣ 68 / 16-03-2016 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ & ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Το αντικείμενο της προμήθειας είναι : ένα (1)

Διαβάστε περισσότερα

DO81CSS-5. classic. EAN13: 8017709080853 Κυρίως φούρνος: 8 λειτουργίες

DO81CSS-5. classic. EAN13: 8017709080853 Κυρίως φούρνος: 8 λειτουργίες Διπλός ηλεκτρικός φούρνος πολλαπλών λειτουργιών, 60εκ., σειρά "Classic new", inox Ενεργειακή Κλάση ΑΑ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709080853 Κυρίως φούρνος: 8 λειτουργίες Ενδεικτική

Διαβάστε περισσότερα

TR4110P1 νέο. Victoria. Κουζίνα "Victoria" 110x60 cm, Μπεζ, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο

TR4110P1 νέο. Victoria. Κουζίνα Victoria 110x60 cm, Μπεζ, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο TR4110P1 νέο Κουζίνα "" 110x60 cm, Μπεζ, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709176655 Για να δείτε το video πατήστε εδώ ΚΥΡΙΩΣ ΦΟΥΡΝΟΣ - ΕΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ 7 λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΨΥΓΕΙΩΝ 2016

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΨΥΓΕΙΩΝ 2016 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΨΥΓΕΙΩΝ 2016 2 Τα προϊόντα Ideal, φέρουν το όνομα της εταιρίας Ideal, η οποία έχει μακρά πορεία στην αντιπροσώπευση και διανομή οικιακών συσκευών και προϊόντων τεχνολογίας. Οι συσκευές με το

Διαβάστε περισσότερα

CE6GMLI. classic. Ελεύθερη κουζίνα 60cm, µε 1 φούρνο και εστία αερίου, σειρά Professionale Ενεργειακή Κλάση Α EAN13:

CE6GMLI. classic. Ελεύθερη κουζίνα 60cm, µε 1 φούρνο και εστία αερίου, σειρά Professionale Ενεργειακή Κλάση Α EAN13: Ελεύθερη κουζίνα 60cm, µε 1 φούρνο και εστία αερίου, σειρά Professionale Ενεργειακή Κλάση Α EAN13: 8017709119881 Εστία: Νέος τετράγωνος σχεδιασμός Κρυστάλλινος πίνακας χειρισμού Νέα ηλεκτρονική οθόνη με

Διαβάστε περισσότερα

Ελεύθερες και εντοιχιζόμενες οικιακές συσκευές. Ιούνιος 2010

Ελεύθερες και εντοιχιζόμενες οικιακές συσκευές. Ιούνιος 2010 Ελεύθερες και εντοιχιζόμενες οικιακές συσκευές Ιούνιος 2010 Στην Pitsos φροντίζουμε να δικαιώνουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε εδώ και τόσα χρόνια. Οι συσκευές Pitsos βρίσκονται στα περισσότερα

Διαβάστε περισσότερα

SF4390VX. Λειτουργίες. classic

SF4390VX. Λειτουργίες. classic Compact φούρνος ατμού 60εκ., 45εκ ύψος Σειρά Classic inox, Ενεργειακή κλάση:δεν τυποποιείται Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709214777 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της

Διαβάστε περισσότερα

DOSF6390X. Λειτουργίες. classic

DOSF6390X. Λειτουργίες. classic Φούρνος διπλός αερόθερμος, 60 εκ, Inox χωρίς δακτυλιές Αισθητική Classic, Ενεργειακή Κλάση ΑΑ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709214203 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της

Διαβάστε περισσότερα

Ελεύθερες οικιακές συσκευές. Μάρτιος 2010

Ελεύθερες οικιακές συσκευές. Μάρτιος 2010 Ελεύθερες οικιακές συσκευές Μάρτιος 20 Καλώς ήλθατε στην Pitsos Η προτίμησή σας στις οικιακές συσκευές Pitsos κερδίζεται μέρα με τη μέρα, με συνεχή εξέλιξη και προσήλωση στην ποιότητα, τη μοντέρνα αισθητική,

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά οικιακών συσκευών

Νέα σειρά οικιακών συσκευών Νέα σειρά οικιακών συσκευών 2 Bosch Plus Bosch Plus Νέα σειρά συσκευών με ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά και 5 χρόνια εγγύηση. Η Bosch αποτελεί έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές οικιακών συσκευών στην

Διαβάστε περισσότερα

SFP6604STNR. Λειτουργίες. Dolce Stil Novo

SFP6604STNR. Λειτουργίες. Dolce Stil Novo Φούρνος αερόθερμος, υποβοήθηση ατμού, πυρολυτικός 60 εκ, Μαύρο/ορείχαλκος, Ενερ. Κλάση A+ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709244514 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO

Διαβάστε περισσότερα

Σxεδιασμένn για επαγγελματίεs, τώρα προσαρμοσμένn για εσάs Η νέα μας Σειρά Inspiration

Σxεδιασμένn για επαγγελματίεs, τώρα προσαρμοσμένn για εσάs Η νέα μας Σειρά Inspiration Εντοιχιζόμενες συσκευές κατάλογος 2013 Σxεδιασμένn για επαγγελματίεs, τώρα προσαρμοσμένn για εσάs Η νέα μας Σειρά Inspiration Απολαυστικά απλοί Φούρνοι μεγάλης χωρητικότητας Βάλτε όλα τα σκεύη μέσα Πλυντήρια

Διαβάστε περισσότερα

A1-9. classic. Ελεύθερη κουζίνα 90cm, µε 1 φούρνο και εστία αερίου, σειρά Opera, inox Ενεργειακή Κλάση A+ Περισσότερες πληροφορίες στο

A1-9. classic. Ελεύθερη κουζίνα 90cm, µε 1 φούρνο και εστία αερίου, σειρά Opera, inox Ενεργειακή Κλάση A+ Περισσότερες πληροφορίες στο A1-9 Ελεύθερη κουζίνα 90cm, µε 1 φούρνο και εστία αερίου, σειρά Opera, inox Ενεργειακή Κλάση A+ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709229160 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM140

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM140 Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, τέλεια αποτελέσματα, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα

Διαβάστε περισσότερα

ψυγεία - καταψύκτες ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ2015

ψυγεία - καταψύκτες ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ2015 ψυγεία καταψύκτες ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ2015 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ2015 ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ Fresh Life Kryo Black Board Kryo Green Board Kryo Red Kryo Retro Cans Μονόπορτο Rubik Black Board Green Board Red Multi Συνολική καθαρή χωρητικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενη Ειδική Τιμή Set τοις μετρητοίς προς Τελικό Καταναλωτή. και εφόσον υπάρχουν αποθέματα

Προτεινόμενη Ειδική Τιμή Set τοις μετρητοίς προς Τελικό Καταναλωτή. και εφόσον υπάρχουν αποθέματα Set : Φούρνος + Κεραμικό Πλατώ Εστιών Teka + EBON ΗS-724 Inox Φούρνος άνω πάγκου με νέο μοντέρνο design. Βυθιζόμενοι διακόπτες. Ανοξείδωτα στοιχεία πρόσοψης, με ειδικό βερνίκι για να μην φαίνονται οι δακτυλιές.

Διαβάστε περισσότερα

CASO GERMANY. Κάβες και Ψυγεία Κρασιών

CASO GERMANY. Κάβες και Ψυγεία Κρασιών CASO GERMANY Κάβες και Ψυγεία Κρασιών 1 Η εταιρεία CASO παράγει κάβες και ψυγεία κρασιών μοντέρνου σχεδιασμού και τελευταίας τεχνολογίας. Οι κάβες της CASO είναι σχεδιασμένες με τεχνολογία peltier η οποία

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια τούνελ WTCS250 - ηλεκτρικά

Πλυντήρια τούνελ WTCS250 - ηλεκτρικά Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει νεξάρτητα πλυντήρια ποτηριών

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM250

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM250 Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, τέλεια αποτελέσματα, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα

Διαβάστε περισσότερα

A3-6. classic. Χειριστήριο επιλογής προγράμματος Θερμοστάτης ασφαλείας. Ρυθμιζόμενο γκριλ Επισμαλτωμένο ταψί Σχάρα ψησίματος Χρωμιωμένο ράφι Σούβλα

A3-6. classic. Χειριστήριο επιλογής προγράμματος Θερμοστάτης ασφαλείας. Ρυθμιζόμενο γκριλ Επισμαλτωμένο ταψί Σχάρα ψησίματος Χρωμιωμένο ράφι Σούβλα A3-6 Kουζίνα 120cm, Opera,µε 2 φούρνους, εστία αερίου & ηλεκτρική ψηστιέρα,inox Ενεργειακή Κλάση Α + Β Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709110611 Κυρίως φούρνος: Ενδεικτική λυχνία λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά οικιακών συσκευών. Ιούνιος 2015

Νέα σειρά οικιακών συσκευών. Ιούνιος 2015 Νέα σειρά οικιακών συσκευών Ιούνιος 2015 2 Bosch Plus Νέα σειρά συσκευών με ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά και 5 χρόνια εγγύηση. Η Bosch αποτελεί έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές οικιακών συσκευών

Διαβάστε περισσότερα

DUSF636X. Λειτουργίες. classic

DUSF636X. Λειτουργίες. classic Φούρνος διπλός αερόθερμος, 60 εκ, Κάτω του πάγκου Inox, Αισθητική Classic, Ενεργειακή Κλάση Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709213497 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της

Διαβάστε περισσότερα

Ελεύθερες και εντοιχιζόμενες οικιακές συσκευές. Ιούνιος 2010

Ελεύθερες και εντοιχιζόμενες οικιακές συσκευές. Ιούνιος 2010 Ελεύθερες και εντοιχιζόμενες οικιακές συσκευές Ιούνιος 2010 Στην Pitsos φροντίζουμε να δικαιώνουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε εδώ και τόσα χρόνια. Οι συσκευές Pitsos βρίσκονται στα περισσότερα

Διαβάστε περισσότερα