ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 13 Σεπτεµβρίου 2018

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 13 Σεπτεµβρίου 2018"

Transcript

1 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 13 Σεπτεµβρίου 2018 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX Η Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοινώνει µέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εβδοµάδα 19 έως 24 Μαρτίου 2018 για τα µη ασφαλή προϊόντα του Συστήµατος Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX) που αναγράφονται σ παρακάτω πίνακα. Τα προϊόντα που αναφέρονται στις εβδοµαδιαίες κοινοποιήσεις του RAPEX είτε έχουν εντοπιστεί από τις αρµόδιες αρχές κρατών µελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έχουν κριθεί ως µη ασφαλή, µε αποτέλεσµα να απαγορευτεί η διάθεσή τους στην αγορά, είτε ο ίδιοι οι παραγωγοί -έχοντας εντοπίσει κάποιο δυνητικό κίνδυνο που µπορεί αυτά να παρουσιάσουν- έχουν προβεί σε εθελούσια απόσυρσή τους από την αγορά και ανάκληση από τους καταναλωτές, στα πλαίσια των υποχρεώσεων τους βάσει του Άρθρου 5 της ΚΥΑ Ζ3-2810/2004 «Γενική Ασφάλεια των Προϊόντων». Η απαγόρευση διάθεσής τους στην αγορά µπορεί να αρθεί εφόσον το ελάττωµα που τα καθιστά µη ασφαλή επιδέχεται διόρθωσης και οι παραγωγοί προβούν στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες. Η Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας (Γ.Γ.Β.) έχει καθιερώσει τη δηµοσίευση των εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για µη ασφαλή προϊόντα (RAPEX) στην Ελληνική γλώσσα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Η Γ.Γ.Β. προβαίνει στη ηµοσίευση αυτών και σ Τύπο, προκειµένου αφενός να υπάρχει δυνατότητα άµεσης ενηµέρωσης του ευρύτερου καταναλωτικού κοινού και αφετέρου οι τυχόν διακινητές των προϊόντων αυτών στην ελληνική αγορά να προβαίνουν σε άµεση απόσυρσή τους και ταυτόχρονη ενηµέρωση της εκάστοτε αρµόδιας αρχής για την επιτήρηση της αγοράς, ανάλογα µε την κατηγορία στην οποία υπάγεται το προϊόν. Επισηµαίνεται ότι σε περίπτωση διαπίστωσης από τις αρµόδιες ελεγκτικές αρχές οι οποίες ενεργοποιούνται αµέσως µετά από κάθε ειδοποίηση µέσω του συστήµατος RAPEX ή ύστερα από καταγγελίες καταναλωτών ότι τα προϊόντα αυτά εξακολουθούν να κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, η Γ.Γ.Β. θα επιβάλλει αυστηρές διοικητικές κυρώσεις µε βάση το Νόµο 2251/94, σε όλους όσους εµπλέκονται στην αλυσίδα διακίνησής των προϊόντων αυτών στην ελληνική αγορά.

2 Σοβαρός κίνδυνος Εβδοµαδιαία αναφορά κοινοποιήσεων RAPEX Αναφορά 13 Εβδοµαδιαία αναφορά για τα καταναλωτικά προϊόντα No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την κοινοποιούσα χώρα 1 Πολωνία Κατηγορία: Παιχνίδια Πνιγµός A12/0436 Προϊόν: Πλαστικό παιχνίδι Μάρκα: Hipo Το παιχνίδι µπορεί να σπάσει εύκολα, δηµιουργώντας µικρά εισαγωγέα): Όνοµα: Slon chodzacy κοµµάτια. Ένα µικρό #HMA03/247-6 παιδί θα µπορούσε να τα βάλει στο στόµα του και να πνιγεί. την αγορά EAN: συµµορφώνεται µε τις απαιτήσεις της Οδηγίας Περιγραφή: Μπλε, Ασφάλειας Παιχνιδιών πλαστικός ελέφαντας, που και το σχετικό λειτουργεί µε µπαταρίες Ευρωπαϊκό πρότυπο EN (AA). Όταν ενεργοποιείται, το παιχνίδι κινείται και παράγει ηχητικά και οπτικά εφέ. ιατίθεται χωρίς συσκευασία, µε επισυναπτόµενη ετικέτα.

3 2 ηµοκρατία της Κατηγορία: Παιχνίδια A12/0437 Τσεχίας Προϊόν: Πλαστική κούκλα Μάρκα: Άγνωστη Το πλαστικό υλικό της κούκλας περιέχει δι (2- αιθυλεξυλ) φθαλικό λιανοπωλητή): Όνοµα: Beauty εστέρα (DEHP) No. PF013 (µετρηθείσα τιµή: 13.4% κατά βάρος). Αυτός ο φθαλικός την αγορά εστέρας µπορεί να βλάψει την υγεία των Άγνωστος παιδιών, προκαλώντας Περιγραφή: Πλαστική κούκλα ύψους περίπου 27 cm, µε αξεσουάρ. πιθανή βλάβη του αναπαραγωγικού συστήµατος. συµµορφώνεται µε Κανονισµό REACH. 3 Γερµανία Κατηγορία: Χηµικά Εθελοντικά A12/0438 προϊόντα Προϊόν: Μελάνι τατουάζ Το προϊόν περιέχει Νικέλιο (µετρηθείσα Μάρκα: INTENZE τιµή: 130 mg/kg), Αρσενικό (6.9 mg/kg) την αγορά (Από Όνοµα: Dark Brown και Μόλυβδο(20.5 Άγνωστος mg/kg). Το Αρσενικό είναι καρκινογόνο και η έκθεση σε Μόλυβδο λιανοπωλητή)

4 µπορεί να προκαλέσει Batch: αναπτυξιακή RX49IMX40, LOT SS251, νευροτοξικότητα. Το MHD: Νικέλιο µπορεί να Περιγραφή: Μελάνι τατουάζ σε διάφανο, πλαστικό µπουκάλι µε βιδωτό πώµα µε προκαλέσει ερεθισµό του δέρµατος και ευαισθητοποίηση ή αλλεργικές αντιδράσεις. σταγονόµετρο. Σύµφωνα µε την Χώρα προέλευσης: ΗΠΑ απόφαση του Συµβουλίου της Ευρώπης (ResAP 2008) για τις απαιτήσεις και τα κριτήρια σχετικά µε την ασφάλεια των τατουάζ και του µόνιµου µακιγιάζ, συστήνεται η ποσότητα του Αρσενικού και του Μολύβδου στα µελάνια τατουάζ να µην υπερβαίνει τα 2 mg/kg και η ποσότητα του Νικελίου να είναι τόσο χαµηλή όσο είναι τεχνικά εφικτό. 4 Γερµανία Κατηγορία: Μηχανοκίνητα Τραυµατισµοί Εθελοντικά A12/0439 οχήµατα Προϊόν: CNG πολυβαλβίδα Μπορεί να προκληθεί διάβρωση της Ανάκληση του Μάρκα: BRC εξωτερικής βαλβίδας. Αυτό µπορεί να τους τελικούς Όνοµα: Multiventil οδηγήσει σε χρήστες (Από δυσλειτουργία της κατασκευαστή)

5 Έγκριση Τύπου: E13 110R Τύπος: VBS1 ιατέθηκε µεταξύ των ετών 2007 και 2017 Περιγραφή: Βαλβίδα φυσικού αερίου. Χώρα προέλευσης: Ιταλία διάταξης αποσυµπίεσης. Οι αλλοιώσεις προκαλούνται µόνο αν η βαλβίδα χρησιµοποιηθεί εξωτερικά. Σύµφωνα µε έγγραφη δήλωση του διανοµέα της BRC στη χώρα µας, το προϊόν δεν έχει τοποθετηθεί εξωτερικά σε χρήστες στην Ελλάδα 5 Γερµανία Κατηγορία: Μηχανοκίνητα Τραυµατισµοί Εθελοντικά A12/0440 οχήµατα Προϊόν: Επιβατικά Είναι πιθανό οι βίδες για τη σύνδεση της πίσω Ανάκληση του αυτοκίνητα αεροτοµής να µην έχουν Μάρκα: BMW τοποθετηθεί. Η αεροτοµή θα µπορούσε τους τελικούς χρήστες (Από Όνοµα: X3 να αποκολληθεί σε κατασκευαστή) Τύπος: G3X. Έγκριση: e1*2007/46*1797 υψηλές ταχύτητες, εκθέτας σε κίνδυνο τα επερχόµενα οχήµατα. Η ανάκληση, σύµφωνα µε έγγραφη Οχήµατα παραγωγής µεταξύ 11 Ιουλίου 2017 και 23 Φεβρουαρίου 2018 δήλωση του διανοµέα της BMW στη χώρα µας, αφορά 82 οχήµατα. Για όσα από αυτά Περιγραφή: Επιβατικά έχουν αυτοκίνητα. παραδοθεί Χώρα προέλευσης: Γερµανία στους τελικούς ιδιοκτήτες τους, θα σταλούν προσωπικές επιστολές στους κατόχους 6 Γερµανία Κατηγορία: Μηχανοκίνητα Τραυµατισµοί Εθελοντικά A12/0441 οχήµατα Προϊόν: Μοτοσικλέτες Ένας αισθητήρας στην αντλία του µπροστινού Ανάκληση του

6 Μάρκα: Horex φρένου µπορεί να είναι Όνοµα: Horex VR6 ελαττωµατικός. Αυτό θα είχε ως αποτέλεσµα τη τους τελικούς χρήστες (Από µείωση της πέδησης. κατασκευαστή) Τύπος: VR6 Μοτοσικλέτες παραγωγής έτους 2017 Περιγραφή: Μοτοσικλέτες. Χώρα προέλευσης: Γερµανία 7 Γερµανία Κατηγορία: Μηχανοκίνητα Τραυµατισµοί Εθελοντικά A12/0442 οχήµατα Προϊόν: Επιβατικά Ένα ελάττωµα στη γεννήτρια αερίου του Ανάκληση του αυτοκίνητα αερόσακου οδηγού Μάρκα: Chrysler µπορεί να προκαλέσει ανεξέλεγκτη ανάπτυξη. τους τελικούς χρήστες (Από Όνοµα: Crossfire Μεταλλικά θραύσµατα κατασκευαστή) Τύπος: ZH. Κωδικός: S15 Οχήµατα παραγωγής µεταξύ 1 Ιουνίου 2006 και 15 Αυγούστου 2008 µπορούν να απελευθερωθούν σε περίπτωση που ο αερόσακος αναπτυχθεί, προκαλώντας τραυµατισµό στους επιβάτες του οχήµατος. Η ανάκληση, σύµφωνα µε έγγραφη δήλωση του διανοµέα της Chrysler στη χώρα µας, δεν αφορά Περιγραφή: Επιβατικά οχήµατα, που αυτοκίνητα. έχουν εισαχθεί Χώρα προέλευσης: ΗΠΑ από την επίσηµη αντιπροσωπεία 8 Ισπανία Κατηγορία: Αλυσίδες µε Εγκαύµατα, A12/0443 φωτάκια Πνιγµός, Προϊόν: Αλυσίδα µε φωτάκια Πυρκαγιά Το ηλεκτρικό καλώδιο λιανοπωλητή): Μάρκα: LUZ EUROPA είναι λεπτότερο απ ότι απαιτείται και έχει Όνοµα: Άγνωστο ανεπαρκή αντοχή στη την αγορά DCH θερµότητα. Τα φωτάκια σε σχήµα τσαµπιών από σταφύλια αποσπώνται εύκολα και είναι µικρά κοµµάτια. Το καλώδιο

7 Περιγραφή: Αλυσίδα µε 96 LED φωτάκια σε σχήµα τσαµπιών από σταφύλια. Για εσωτερική χρήση. Συσκευάζεται σε πλαστικό κύλινδρο. Χώρα προέλευσης: Άγνωστη µπορεί να υπερθερµανθεί και να οδηγήσει σε πυρκαγιά. Ο χρήστης θα µπορούσε να υποστεί εγκαύµατα, αγγίζοντας το θερµό καλώδιο. Ένα παιδί θα µπορούσε να βάλει κάποιο από τα µικρά κοµµάτια στο στόµα του και να πνιγεί. συµµορφώνεται µε τις απαιτήσεις της Οδηγίας για τη Χαµηλή Τάση και το σχετικό Ευρωπαϊκό πρότυπο EN Ηνωµένο Κατηγορία: Παιχνίδια Τραυµατισµοί Εθελοντικά A12/0444 Βασίλειο Προϊόν: Μαγνητικός πυλός Μάρκα: BS Ο πυλός περιέχει έναν µαγνήτη, που είναι µικρό κοµµάτι και έχει Όνοµα: Magnetic Putty υψηλή µαγνητική ροή. την αγορά (Από Gold, Black Αν ένα παιδί καταπιεί µαγνήτη και άλλα µεταλλικά αντικείµενα, διανοµέα) αυτά θα µπορούσαν να έλξουν το ένα το άλλο, προκαλώντας εντερική Περιγραφή: Μαγνητικός απόφραξη ή διάτρηση. πυλός, που περιέχει έναν µικρό µαγνήτη και µικρά συµµορφώνεται µε τις «κολλώδη µάτια». ιατίθεται απαιτήσεις της Οδηγίας σε µεταλλικό κουτί και είναι Ασφάλειας Παιχνιδιών διαθέσιµος σε διάφορα και το σχετικό χρώµατα. Ευρωπαϊκό πρότυπο EN 71-1.

8 10 Αυστρία Κατηγορία: Παιχνίδια Πνιγµός Εθελοντικά A12/0445 Προϊόν: Κουδουνίστρα Μάρκα: Άγνωστη Τα κουδουνάκια αποσπώνται εύκολα από το παιχνίδι, Καταστροφή του προϊόντος (Από Όνοµα: Άγνωστο δηµιουργώντας µικρά Model: Mädchen (girls) κοµµάτια. Ένα µικρό παιδί θα µπορούσε να τα βάλει στο στόµα του και λιανοπωλητή) να πνιγεί. R-26 Περιγραφή: Ξύλινη συµµορφώνεται µε τις κουδουνίστρα µε 5 απαιτήσεις της Οδηγίας µεταλλικά κουδουνάκια και Ασφάλειας Παιχνιδιών πολύχρωµη βαφή. και το σχετικό Χώρα προέλευσης: ηµοκρατία της Τσεχίας Ευρωπαϊκό πρότυπο EN 71-1.

9 11 Ηνωµένο Κατηγορία: Μηχανοκίνητα Τραυµατισµοί Εθελοντικά A12/0446 Βασίλειο οχήµατα Προϊόν: Επιβατικά Τα στηρίγµατα των εµπρόσθιων, εύκαµπτων Ανάκληση του αυτοκίνητα σωλήνων πέδησης Μάρκα: Jaguar µπορεί να είναι λάθος προδιαγραφών. Αυτό τους τελικούς χρήστες (Από Όνοµα: E-PACE µπορεί να έχει σαν κατασκευαστή) Έγκρισης Τύπου: E11*2007/46*4161 Οχήµατα παραγωγής µεταξύ 04/10/2017 και 22/12/2017 (µοντέλα έτους 2018) αποτέλεσµα µειωµένη ικανότητα πέδησης και µπορεί να υπάρξει κίνδυνος για τη σταθερότητα του οχήµατος. Η ανάκληση, σύµφωνα µε έγγραφη δήλωση του διανοµέα της Jaguar στη χώρα µας, αφορά 1 όχηµα, σ Περιγραφή: Επιβατικά ιδιοκτήτη του αυτοκίνητα. οποίου θα Χώρα προέλευσης: Ηνωµένο Βασίλειο σταλεί προσωπική επιστολή 12 Ηνωµένο Κατηγορία: Μηχανοκίνητα Τραυµατισµοί Εθελοντικά A12/0447 Βασίλειο οχήµατα Προϊόν: Επιβατικά Το σύστηµα θέρµανσης, εξαερισµού και Ανάκληση του αυτοκίνητα κλιµατισµού (HVAC) Μάρκα: Land Rover ενδέχεται να µην µπορεί να ξεθαµπώσει το τους τελικούς χρήστες (Από Όνοµα: Range Rover Velar εσωτερικό των κατασκευαστή) Έγκρισης Τύπου: E11*2007/46*3954 Οχήµατα παραγωγής µεταξύ 12/04/2017 και 17/11/2017 (µοντέλα έτους 2018) παραθύρων. Αυτό θα µπορούσε να περιορίσει το οπτικό πεδίο του οδηγού και να οδηγήσει σε αυξηµένο κίνδυνο ατυχήµατος. Η ανάκληση, σύµφωνα µε έγγραφη δήλωση του διανοµέα της Land Rover στη χώρα µας, αφορά 6 οχήµατα, στους Περιγραφή: Επιβατικά ιδιοκτήτες των αυτοκίνητα. οποίων θα Χώρα προέλευσης: Ηνωµένο Βασίλειο σταλούν προσωπικές επιστολές 13 Γαλλία Κατηγορία: Είδη ένδυσης, Εθελοντικά

10 A12/0448 υφάσµατα και είδη µόδας Το προϊόν Προϊόν: Παιδικό καπέλο Μάρκα: ELDYS Όνοµα: Άγνωστο απελευθερώνει υπερβολική ποσότητα της αρωµατικής αµίνης 4-aminoazobenzene (µετρηθείσα τιµή: mg/kg). Όταν το προϊόν Ανάκληση του τους τελικούς χρήστες (Από εισαγωγέα) Άγνωστος βρίσκεται σε άµεση και EAN: παρατεταµένη επαφή µε το δέρµα, η αρωµατική αµίνη µπορεί να απορροφηθεί από το Περιγραφή: Παιδικό, τζιν δέρµα. Οι αρωµατικές καπέλο τζόκεϊ µε σχέδια αµίνες µπορούν να καρδιές. προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις, καρκίνο, κυτταρικές µεταλλάξεις και να επηρεάσουν την αναπαραγωγή. συµµορφώνεται µε Κανονισµό REACH. 14 Γερµανία Κατηγορία: Μηχανοκίνητα Πυρκαγιά Εθελοντικά A12/0449 οχήµατα Προϊόν: Επιβατικά Μια ελαττωµατική γραµµή καυσίµου µπορεί Ανάκληση του αυτοκίνητα να οδηγήσει σε απώλεια Μάρκα: Hyundai καυσίµου στο χώρο του κινητήρα. Η διαρροή τους τελικούς χρήστες (Από Όνοµα: Santa Fe, Tucson καυσίµου µπορεί να κατασκευαστή) οδηγήσει σε πυρκαγιά. Η ανάκληση, Έγκρισης Τύπου: σύµφωνα µε e11*2001/116*0270. έγγραφη Τύπος: CM, LM δήλωση του Οχήµατα παραγωγής έτους 2011 διανοµέα της Hyundai στη χώρα µας, δεν αφορά οχήµατα, που Περιγραφή: Επιβατικά έχουν εισαχθεί αυτοκίνητα. από την

11 Χώρα προέλευσης: επίσηµη ηµοκρατία της Κορέας αντιπροσωπεία 15 ηµοκρατία της Κατηγορία: Καλλυντικά A12/0450 Τσεχίας Προϊόν: Άρωµα Μάρκα: CHAT D OR Το άρωµα περιέχει τα συστατικά geraniol (µετρηθείσα τιµή: λιανοπωλητή): Όνοµα: la bella rosa % κατά βάρος) Best before: 11/2019 και butylphenyl methylpropional (µετρηθείσα τιµή: την αγορά % κατά βάρος). εδοµένου ότι αυτές οι ουσίες, οι οποίες Περιγραφή: Άρωµα σε διάφανο, γυάλινο µπουκάλι µε ψεκαστήρα. Συσκευάζεται σε χάρτινο κουτί. Όγκος: 100 ml. µπορούν να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις και ευαισθητοποίηση, δεν αναφέρονται σ κατάλογο των Χώρα προέλευσης: συστατικών, οι Πολωνία καταναλωτές δεν γνωρίζουν την παρουσία τους. συµµορφώνεται µε Κανονισµό των Καλλυντικών.

12 16 ηµοκρατία της Κατηγορία: Καλλυντικά A12/0451 Τσεχίας Προϊόν: Άρωµα Μάρκα: ONLYOU COSMETICS Το προϊόν περιέχει τα συστατικά D-Limonene, Linalool, Citral, Isoeugenol και Hexyl λιανοπωλητή): Όνοµα: ESKODA PINK cinnamal (µετρηθείσες REF: OLU 746 τιµές: 0.043%, 0.35%, %, % και 0.96% κατά βάρος την αγορά αντίστοιχα). εδοµένου ότι αυτές οι ουσίες, οι στο πλαϊνό της οποίες µπορούν να συσκευασίας, προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις Περιγραφή: Eau de parfum σε γυάλινο µπουκάλι, µε πλαστικό πώµα. Επιγραφές: VAPORISATEUR, NATURAL SPRAY. Όγκος 100ml. και ευαισθητοποίηση, δεν αναφέρονται σ κατάλογο των συστατικών, οι καταναλωτές δεν γνωρίζουν την παρουσία τους.

13 συµµορφώνεται µε Κανονισµό των Καλλυντικών. 17 ηµοκρατία της Κατηγορία: Καλλυντικά A12/0452 Τσεχίας Προϊόν: Άρωµα Μάρκα: LUXURE PARFUMES Το άρωµα περιέχει το συστατικό geraniol (µετρηθείσα τιµή: λιανοπωλητή): Όνοµα: Elite % κατά βάρος). Άγνωστος εδοµένου ότι αυτή η ουσία, η οποία µπορεί να προκαλέσει την αγορά αλλεργικές αντιδράσεις και ευαισθητοποίηση, (στο κουτί), δεν αναφέρεται σ κατάλογο των Περιγραφή: Eau de parfum σε τετράγωνο, γυάλινο µπουκάλι. Όγκος 100 ml. Συσκευάζεται σε χάρτινο συστατικών, οι καταναλωτές δεν γνωρίζουν την παρουσία της. κουτί. Χώρα προέλευσης: Πολωνία συµµορφώνεται µε Κανονισµό των Καλλυντικών.

14 18 ηµοκρατία της Κατηγορία: Καλλυντικά A12/0453 Τσεχίας Προϊόν: Άρωµα Μάρκα: Άγνωστη Το άρωµα περιέχει τα συστατικά benzyl alcohol, alpha-isomethyl λιανοπωλητή): Όνοµα: Sweet Kiss ionone και hexyl cinnamal (µετρηθείσες τιµές: 0.022%, 0.041% την αγορά

15 No: Περιγραφή: Άρωµα σε γυάλινο µπουκάλι σε σχέδιο λουλουδιού, συσκευασµένο σε χάρτινο κουτί, που είναι τυλιγµένο µε σελοφάν, που φέρει την επιγραφή Sweet High-grade Spray Perfum. Όγκος 100 ml. και % κατά βάρος αντίστοιχα). εδοµένου ότι αυτές οι ουσίες, οι οποίες µπορούν να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις και ευαισθητοποίηση, δεν αναφέρονται σ κατάλογο των συστατικών, οι καταναλωτές δεν γνωρίζουν την παρουσία τους. συµµορφώνεται µε Κανονισµό των Καλλυντικών.

16 19 ηµοκρατία της Κατηγορία: Καλλυντικά A12/0454 Τσεχίας Προϊόν: Άρωµα Μάρκα: DICOO Το άρωµα περιέχει τα συστατικά limonene, linalool, benzyl alcohol, λιανοπωλητή): Όνοµα: Marry You! citronellol, geraniol, REF: B222 eugenol, butylphenyl methylpropional, όπως επίσης και hexyl την αγορά cinnamal, benzyl benzoate και benzyl , EXP DATE: salicylate σε ποσοστό 05/07/2015, LON NO.: µεγαλύτερο του BT/C %. εδοµένου ότι Περιγραφή: Eau de parfum σε γυάλινο µπουκάλι µε µια κορδέλα και ψεκαστήρα. Όγκος 100 ml. Συσκευάζεται σε λευκό, χάρτινο κουτί. αυτές οι ουσίες, οι οποίες µπορούν να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις και ευαισθητοποίηση, δεν αναφέρονται σ κατάλογο των συστατικών, οι καταναλωτές δεν γνωρίζουν την παρουσία

17 τους. συµµορφώνεται µε Κανονισµό των Καλλυντικών. 20 ηµοκρατία της Κατηγορία: Καλλυντικά A12/0455 Τσεχίας Προϊόν: Άρωµα Μάρκα: JIL SANDER Το άρωµα περιέχει το συστατικό benzyl alcohol (µετρηθείσα λιανοπωλητή): Όνοµα: SUN - JIL SANDER τιµή: % κατά SHAKE βάρος). εδοµένου ότι REF αυτή η ουσία, η οποία µπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις την αγορά και ευαισθητοποίηση, δεν αναφέρεται σ , 6041 κατάλογο των Περιγραφή: Άρωµα SUN JIL SANDER SHAKE, EAU DE TOILETTE NATURAL SPRAY VAPORISATEUR σε γυάλινο συστατικών, οι καταναλωτές δεν γνωρίζουν την παρουσία της. µπουκάλι. Όγκος 100 ml. Χώρα προέλευσης: Γαλλία συµµορφώνεται µε Κανονισµό των Καλλυντικών.

18 21 Πολωνία Κατηγορία: Μηχανοκίνητα Τραυµατισµοί Εθελοντικά A12/0456 οχήµατα Προϊόν: Επιβατικά Υπάρχει πιθανότητα δυσλειτουργίας του Ανάκληση του αυτοκίνητα συστήµατος Start & Μάρκα: Suzuki Stop και διακοπή φόρτισης της µπαταρίας τους τελικούς χρήστες (Από Όνοµα: Baleno, Swift, Ignis Μολύβδου, εξαιτίας κατασκευαστή) Αριθµοί Έγκρισης Τύπου: e6*2007/46*0177*00, κάποιου σφάλµατος στο λογισµικό της µονάδας ελέγχου κινητήρα. Έχει γίνει σχετική δηµοσίευση e4*2007/46*1205*00, σ Τύπο για e4*2007/46*1205*00, την ενηµέρωση e4*2007/46*1162*00 του Baleno, µοντέλα έτους: 2016/2017, Ignis, µοντέλα έτους: 2016, Swift, µοντέλα καταναλωτικού κοινού µε το από 29/03/2018 ελτίο Τύπου έτους: 2016/2017 Περιγραφή: Επιβατικά αυτοκίνητα. Χώρα προέλευσης: Ιαπωνία

19 22 Πολωνία Κατηγορία: Μηχανοκίνητα Τραυµατισµοί Εθελοντικά A12/0457 οχήµατα Προϊόν: Επιβατικά Υπάρχει το ενδεχόµενο αστοχίας του ιµάντα Ανάκληση του αυτοκίνητα κίνησης της γεννήτριας Μάρκα: Suzuki ISG κατά τη χρήση υπό συγκεκριµένες τους τελικούς χρήστες (Από Όνοµα: Baleno, Swift, Ignis συνθήκες. Στην κατασκευαστή) Αριθµοί Έγκρισης Τύπου: e6*2007/46*0177*00, e4*2007/46*1205*00, e4*2007/46*1205*00, e4*2007/46*1162*00 περίπτωση αυτή, θα ανάψουν σ πίνακα οργάνων η ενδεικτική λυχνία φόρτισης και η ενδεικτική λυχνία θερµοκρασίας κινητήρα. Η ανάκληση, σύµφωνα µε έγγραφη δήλωση του διανοµέα της Suzuki στη Baleno, µοντέλα έτους: 2016/2017, Ignis, µοντέλα έτους: 2016, Swift, µοντέλα έτους: 2016/2017 χώρα µας, αφορά 26 οχήµατα, στους ιδιοκτήτες των οποίων θα σταλούν προσωπικές Περιγραφή: Επιβατικά επιστολές αυτοκίνητα. Χώρα προέλευσης: Ιαπωνία 23 ηµοκρατία της Κατηγορία: Παιχνίδια A12/0458 Τσεχίας Προϊόν: Πλαστική κούκλα Μάρκα: Άγνωστη Το πλαστικό υλικό της κούκλας περιέχει φθαλικό εστέρα (DEHP) λιανοπωλητή): Όνοµα: baby Beautiful (µετρηθείσα τιµή: LT % κατά βάρος). Αυτός ο φθαλικός εστέρας µπορεί να την αγορά βλάψει την υγεία των παιδιών, προκαλώντας πιθανή βλάβη του Περιγραφή: Πλαστική κούκλα µωρό µε υφασµάτινα αναπαραγωγικού συστήµατος. ενδύµατα σε διάφορα χρώµατα και σκουφάκι. συµµορφώνεται µε Κανονισµό REACH.

20 24 Πολωνία Κατηγορία: Παιχνίδια Εθελοντικά A12/0459 Προϊόν: Λούτρινη κούκλα Μάρκα: Άγνωστη Τα µαλλιά της κούκλας περιέχουν 4-amino azobenzene, το οποίο Όνοµα: Lalka zeglarka απελευθερώνεται από την αγορά (Από Άγνωστος αζωχρωστικές, σε συγκέντρωση µεγαλύτερη από 655 εισαγωγέα) mg/kg. Όταν το προϊόν EAN: βρίσκεται σε άµεση και Lot no. AX παρατεταµένη επαφή µε 368 το δέρµα, η αρωµατική Περιγραφή: Λούτρινη κούκλα, ύψους 25 cm, µε επισυναπτόµενη ετικέτα, χωρίς συσκευασία. αµίνη µπορεί να απορροφηθεί από το δέρµα. Οι αρωµατικές αµίνες µπορούν να προκαλέσουν καρκίνο, µεταλλάξεις κυττάρων και να επηρεάσουν την αναπαραγωγή. συµµορφώνεται µε Κανονισµό REACH.

21 25 Ηνωµένο Κατηγορία: Μηχανοκίνητα Τραυµατισµοί A12/0460 Βασίλειο οχήµατα Προϊόν: Κράνος µοτοσικλετιστών Η ικανότητα απορρόφησης πρόσκρουσης του εισαγωγέα): Μάρκα: Qtech / Jix κράνους είναι ανεπαρκής. Σε Ανάκληση του Όνοµα: Qtech7 περίπτωση τους τελικούς Q7/ FF007 Έγκριση Τύπου E Άγνωστος πρόσκρουσης, οι χρήστες ενδέχεται να υποστούν τραυµατισµό στο κεφάλι. συµµορφώνεται µε Κανονισµό ECE No. χρήστες Το προϊόν ενδέχεται να έχει διατεθεί και στην Ελλάδα µέσω διαδικτυακών Περιγραφή: Full face πωλήσεων. Η κράνος µοτοσικλετιστών µε Γ.Γ. ζελατίνα. ιατίθεται σε Βιοµηχανίας διάφορα χρώµατα. συνιστά στους καταναλωτές, που το έχουν στην κατοχή τους, να πάψουν να το χρησιµοποιούν 26 Λουξεµβούργο Κατηγορία: Παιχνίδια A12/0461 Προϊόν: Αποκριάτικα Το προϊόν περιέχει

22 αξεσουάρ Μάρκα: Sheng Yi Όνοµα: Wax Lips SY Άγνωστος Περιγραφή: Αποκριάτικα, κόκκινα, σαρκώδη χείλη, σε συσκευασία µπλίστερ µε χάρτινη πλάτη. φθαλικό εστέρα (DEHP) (µετρηθείσα τιµή: 19% κατά βάρος). Αυτός ο φθαλικός εστέρας µπορεί να βλάψει την υγεία των παιδιών, προκαλώντας πιθανή βλάβη του αναπαραγωγικού συστήµατος. συµµορφώνεται µε Κανονισµό REACH. λιανοπωλητή): Απαγόρευση διάθεσης του προϊόντος στην αγορά και άλλα συνοδευτικά µέτρα Εθελοντικά Ενηµέρωση των καταναλωτών για τους κινδύνους 27 Λουξεµβούργο Κατηγορία: Παιχνίδια A12/0462 Προϊόν: Αποκριάτικα αξεσουάρ Μάρκα: Zauberwelt der Maskerade Το προϊόν περιέχει φθαλικό εστέρα (DEHP) (µετρηθείσα τιµή: 37% κατά βάρος). Αυτός ο φθαλικός εστέρας λιανοπωλητή): Απαγόρευση διάθεσης του Όνοµα: Horror-Narbe [Ugly µπορεί να βλάψει την προϊόντος στην scar] υγεία των παιδιών, αγορά και άλλα Άγνωστος Περιγραφή: Αποκριάτικα αξεσουάρ (ψεύτικη ουλή), προκαλώντας πιθανή βλάβη του αναπαραγωγικού συστήµατος. συµµορφώνεται µε Κανονισµό REACH. συνοδευτικά µέτρα Εθελοντικά Ενηµέρωση των καταναλωτών για τους κινδύνους σε συσκευασία µπλίστερ.

23 28 ηµοκρατία της Κατηγορία: Καλλυντικά A12/0463 Τσεχίας Προϊόν: Άρωµα Μάρκα: C2U Το άρωµα περιέχει τα συστατικά d-limonene (µετρηθείσα τιµή: λιανοπωλητή): Όνοµα: Jealousy Silver % κατά βάρος), REF: 7016 citronellol (µετρηθείσα τιµή: 0.02% κατά βάρος) και butylphenyl την αγορά methylpropional (µετρηθείσα τιµή: εν φέρει 0.24% κατά βάρος). κωδικό εδοµένου ότι αυτές οι Περιγραφή: Eau de parfum σε γυάλινο µπουκάλι µε ψεκαστήρα. Συσκευασία: λευκό κουτί µε παράθυρο. Όγκος 100 ml. ουσίες, οι οποίες µπορούν να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις και ευαισθητοποίηση, δεν αναφέρονται σ κατάλογο των συστατικών, οι καταναλωτές δεν γνωρίζουν την παρουσία

24 τους. συµµορφώνεται µε Κανονισµό των Καλλυντικών. 29 ηµοκρατία της Κατηγορία: Καλλυντικά A12/0464 Τσεχίας Προϊόν: Άρωµα Μάρκα: LA RIVE Το άρωµα περιέχει τα συστατικά geraniol, hydroxyisohexyl 3- λιανοπωλητή): Όνοµα: H.I.M cyclohexene 8044A carboxaldehyde, και hexyl cinnamal (µετρηθείσες τιµές: την αγορά %, % και % κατά βάρος αντίστοιχα). εδοµένου Περιγραφή: Eau de toilette σε γυάλινο, κυλινδρικό µπουκάλι µε ψεκαστήρα. Συσκευασία: µπλε κουτί µε σελοφάν. Όγκος 90 ml. ότι αυτές οι ουσίες, οι οποίες µπορούν να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις και ευαισθητοποίηση, δεν αναφέρονται σ Χώρα προέλευσης: κατάλογο των Πολωνία συστατικών, οι καταναλωτές δεν γνωρίζουν την παρουσία τους. συµµορφώνεται µε Κανονισµό των Καλλυντικών.

25 30 ηµοκρατία της Κατηγορία: Καλλυντικά A12/0465 Τσεχίας Προϊόν: Άρωµα Μάρκα: Stitch Το άρωµα περιέχει τα ακόλουθα συστατικά: linalool, benzyl alcohol, λιανοπωλητή): Όνοµα: N 8 citronellol, geraniol, E07/2008 σ hydroxycitronellal, eugenol, alphasomethyl ionone, την αγορά

26 πάτο του µπουκαλιού , Date of manufacture: 1/2010 Περιγραφή: Eau de parfum / Eau de toilette για γυναίκες σε πράσινο, γυάλινο µπουκάλι µε ψεκαστήρα. Συσκευασία: µπλε, χάρτινο κουτί. Όγκος 50ml. Χώρα προέλευσης: Άγνωστη butylphenyl methylpropional, hexyl cinnamal, hydroxyisohexyl 3 cyclohexene carboxaldehyde, benzyl salicylate και benzyl cinnamate (µετρηθείσες τιµές: 0.048%, %, 0.016%, 0.013%, 0.013%, %, 0.042%, 0.13%, 0.061%, 0.13%, 0.025% και % κατά βάρος αντίστοιχα). εδοµένου ότι αυτές οι ουσίες, οι οποίες µπορούν να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις και ευαισθητοποίηση, δεν αναφέρονται σ κατάλογο των συστατικών, οι καταναλωτές δεν γνωρίζουν την παρουσία τους. συµµορφώνεται µε Κανονισµό των Καλλυντικών. 31 Φινλανδία Κατηγορία: ιακοσµητικά Πυρκαγιά A12/0466 αντικείµενα Προϊόν: Κερί Μάρκα: Άγνωστη Λόγω του σχήµατός του, το κερί δεν είναι σταθερό και ανατρέπεται εύκολα. Ως συνέπεια, θα κατασκευαστή) :

27 Όνοµα: MOOMIN- µπορούσε να Απαγόρευση kalenterikynttilä προκαλέσει πυρκαγιά, διάθεσης του Άγνωστος αναφλέγοντας εύφλεκτα υλικά. συµµορφώνεται µε το σχετικό Ευρωπαϊκό πρότυπο EN προϊόντος στην αγορά και άλλα συνοδευτικά µέτρα Εθελοντικά Περιγραφή: Κερί ηµερολόγιο. Χώρα προέλευσης: την αγορά (Από Λεία κατασκευαστή) 32 Βουλγαρία Κατηγορία: Είδη ένδυσης, Τραυµατισµοί A12/0467 υφάσµατα και είδη µόδας Προϊόν: Παιδικό τζιν Το κορδόνια στην περιοχή της µέσης δεν διανοµέα): Μάρκα: Aynur είναι στερεωµένα στο ένδυµα. Θα µπορούσαν Όνοµα: Άγνωστο να παγιδευτούν κατά τη την αγορά Άγνωστος διάρκεια διαφόρων δραστηριοτήτων ενός παιδιού, προκαλώντας

28 τραυµατισµούς. Άγνωστος Περιγραφή: Τζιν για µικρά συµµορφώνεται µε το παιδιά (0-6 µηνών). σχετικό Ευρωπαϊκό Χώρα προέλευσης: πρότυπο EN Τουρκία 34 Γερµανία Κατηγορία: ιάφορα Εθελοντικά A12/0469 Προϊόν: Θερµοφόρα Μάρκα: Basic Concept Το πλαστικό υλικό περιέχει πολυκυκλικό, αρωµατικό

29 Όνοµα: 1.7litre hot water υδρογονάνθρακα (PAH) την αγορά (Από bottle χρυσένιο (µετρηθείσα εισαγωγέα) Order /01 τιµή: 2.8 mg/kg). Το χρυσένιο είναι καρκινογόνο. Ο καταναλωτής µπορεί να εκτεθεί όταν το προϊόν , BS έρχεται σε άµεση και 1970:2012 παρατεταµένη ή Περιγραφή: Ορθογώνια θερµοφόρα µε κόκκινη επαναλαµβανόµενη επαφή µε το δέρµα. χοάνη γεµίσµατος από καουτσούκ, λευκό πλαστικό, συµµορφώνεται µε βιδωτό πώµα και βιδωτό Κανονισµό REACH. σπείρωµα µεταλλικού χρώµατος από ορείχαλκο. 35 Γερµανία Κατηγορία: Μηχανοκίνητα Τραυµατισµοί Εθελοντικά A12/0470 οχήµατα Προϊόν: Van Κατά την εντατική χρήση ρυµουλκούµενου, Ανάκληση του Μάρκα: VW οι βίδες που συνδέουν τη διάταξη ζεύξης τους τελικούς Όνοµα: Crafter ρυµουλκούµενου χρήστες (Από Crafter NF, Έγκρισης Τύπου: e1*2007/46*1613*##. Τύπος: SYN1E. Κωδικός: 53C3 Οχήµατα παραγωγής µεταξύ 5 εκεµβρίου 2016 και 7 Σεπτεµβρίου 2017 (κοτσαδόρος) µπορεί να χαλαρώσουν. Αυτό µπορεί να επηρεάσει τη σταθερότητα στη λειτουργία του ρυµουλκούµενου και τελικά να οδηγήσει στην αποσύνδεση ολόκληρης της διάταξης ζεύξης ρυµουλκούµενου. κατασκευαστή) Η ανάκληση, σύµφωνα µε έγγραφη δήλωση του διανοµέα της VW στη χώρα µας, δεν αφορά οχήµατα, που έχουν εισαχθεί από την επίσηµη Περιγραφή: Van. αντιπροσωπεία Χώρα προέλευσης: Πολωνία

30 36 Ηνωµένο Κατηγορία: Μηχανοκίνητα Τραυµατισµοί A12/0471 Βασίλειο οχήµατα Προϊόν: Κράνος µοτοσικλετιστών Η ικανότητα απορρόφησης πρόσκρουσης του εισαγωγέα): Μάρκα: Qtech / ZPF κράνους είναι ανεπαρκής. Σε Ανάκληση του Όνοµα: Άγνωστο περίπτωση τους τελικούς Q998/DP998 Έγκριση Τύπου - E , Batches 23 και 24. Serial numbers από έως πρόσκρουσης, οι χρήστες ενδέχεται να υποστούν τραυµατισµό στο κεφάλι. συµµορφώνεται µε Κανονισµό ECE No χρήστες Το προϊόν ενδέχεται να έχει διατεθεί και στην Ελλάδα µέσω διαδικτυακών πωλήσεων. Η Γ.Γ. Περιγραφή: Flip-up κράνος Βιοµηχανίας µοτοσικλετιστών µε διπλή συνιστά στους ζελατίνα. ιατίθεται σε καταναλωτές, διάφορα χρώµατα. που το έχουν στην κατοχή τους, να πάψουν να το χρησιµοποιούν 37 Ηνωµένο Κατηγορία: Μηχανοκίνητα Τραυµατισµοί A12/0472 Βασίλειο οχήµατα Προϊόν: Κράνος µοτοσικλετιστών Η ικανότητα απορρόφησης πρόσκρουσης του εισαγωγέα): Μάρκα: Qtech / Jix κράνους είναι ανεπαρκής. Σε Ανάκληση του Όνοµα: Άγνωστο περίπτωση τους τελικούς FF601/JX-F601 Άγνωστος πρόσκρουσης, οι χρήστες ενδέχεται να υποστούν τραυµατισµό στο κεφάλι. συµµορφώνεται µε το χρήστες Το προϊόν ενδέχεται να έχει διατεθεί και στην Ελλάδα µέσω Περιγραφή: Εκτός σχετικό πρότυπο DOT διαδικτυακών δρόµου/motorcross/bmx FMVSS No 218. πωλήσεων. Η κράνος για παιδιά. ιατίθεται Γ.Γ.

31 σε διάφορα χρώµατα. Βιοµηχανίας συνιστά στους καταναλωτές, που το έχουν στην κατοχή τους, να πάψουν να το χρησιµοποιούν 38 Φινλανδία Κατηγορία: Παιχνίδια A12/0473 Προϊόν: Πλαστικό παιχνίδι Μάρκα: Marvel / Marvel avengers Το πλαστικό υλικό του παιχνιδιού περιέχει φθαλικό εστέρα (DEHP) (µετρηθείσα τιµή: 37% εισαγωγέα): Η εισαγωγή Όνοµα: Parachuter κατά βάρος). Αυτός ο απορρίφθηκε στα CSFTP902MV-1, φθαλικός εστέρας µπορεί να βλάψει την υγεία των παιδιών, σύνορα προκαλώντας πιθανή 8 βλάβη του αναπαραγωγικού Περιγραφή: Πλαστικό συστήµατος. παιχνίδι µε αλεξίπτωτο, σε διάφανη πλαστική και συµµορφώνεται µε χάρτινη συσκευασία. 5 Κανονισµό REACH. διαφορετικά παιχνίδια: Parachuter Spider-Man, Hulk, Captain America, Iron man και Thor.

32

33 39 Κύπρος Κατηγορία: Παιχνίδια Πνιγµός Εθελοντικά A12/0474 Προϊόν: Παιχνίδι δραστηριοτήτων Το µπλε, κυκλικό τουβλάκι µπορεί να Ανάκληση του Μάρκα: Abrick - Ecoiffier σπάσει εύκολα, δηµιουργώντας µικρά τους τελικούς Όνοµα: Άγνωστο κοµµάτια. Ένα µικρό χρήστες (Από παιδί θα µπορούσε να τα κατασκευαστή,

34 Table Eveil Maxi Abrick βάλει στο στόµα του και λιανοπωλητή) να πνιγεί. Σύµφωνα µε έγγραφη συµµορφώνεται µε τις δήλωση του Περιγραφή: Μικρό τραπέζι µε τουβλάκια και παιχνίδια σε διάφορα σχέδια και έναν αποθηκευτικό χώρο. Για παιδιά ηλικίας +12 µηνών. απαιτήσεις της Οδηγίας Ασφάλειας Παιχνιδιών και το σχετικό Ευρωπαϊκό πρότυπο EN διανοµέα στην Ελλάδα, το προϊόν έχει αποσυρθεί από τα σηµεία πώλησης. Η Χώρα προέλευσης: Γαλλία Γ.Γ. Βιοµηχανίας συνιστά στους καταναλωτές, που το έχουν στην κατοχή τους, να πάψουν να το χρησιµοποιούν 40 Φινλανδία Κατηγορία: Είδη ένδυσης, A12/0475 υφάσµατα και είδη µόδας Προϊόν: ερµάτινα υποδήµατα Η ποσότητα του Χρωµίου (VI) στο δέρµα των υποδηµάτων είναι εισαγωγέα): Μάρκα: Create πολύ υψηλή (µετρηθείσα τιµή έως Η εισαγωγή απορρίφθηκε στα Όνοµα: Άγνωστο 9.4 mg/kg). Το Χρώµιο σύνορα 1) RS570-4, 2) RS128-5 (VI) κατηγοριοποιείται ως ευαισθητοποιητής και µπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις. 1) , 2) συµµορφώνεται µε Κανονισµό REACH. Περιγραφή: ερµάτινα, ανδρικά υποδήµατα. ύο µοντέλα: 1) µπλε µε µεταλλική διακόσµηση, 2) καφέ µε κορδόνια.

35 41 ηµοκρατία της Κατηγορία: Παιχνίδια A12/0476 Τσεχίας Προϊόν: Πλαστική κούκλα Μάρκα: Άγνωστη Το πλαστικό υλικό του κεφαλιού της κούκλας περιέχει δι (2- λιανοπωλητή): Όνοµα: MOANA αιθυλεξυλ) φθαλικό No.8113 εστέρα (DEHP) (µετρηθείσα τιµή: 11.8% κατά βάρος). την αγορά Αυτός ο φθαλικός εστέρας µπορεί να , ITEM NO: βλάψει την υγεία των HM παιδιών, προκαλώντας Περιγραφή: Πλαστική κούκλα ύψους περίπου 23 πιθανή βλάβη του αναπαραγωγικού

36 cm. συστήµατος. ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ συµµορφώνεται µε Κανονισµό REACH. 42 Πολωνία Κατηγορία: Παιχνίδια Πνιγµός A12/0477 Προϊόν: Πλαστικό παιχνίδι Μάρκα: Hipo Το παιχνίδι µπορεί να σπάσει εύκολα, δηµιουργώντας µικρά εισαγωγέα): Όνοµα: Ciuchcia friction κοµµάτια. Ένα µικρό #H11679/ παιδί θα µπορούσε να τα βάλει στο στόµα του και να πνιγεί. την αγορά συµµορφώνεται µε τις απαιτήσεις της Οδηγίας Περιγραφή: Πλαστικό Ασφάλειας Παιχνιδιών παιχνίδι τρένο, µέγεθος 8 και το σχετικό cm. Χωρίς συσκευασία, µε Ευρωπαϊκό πρότυπο EN επισυναπτόµενη ετικέτα

37 43 Πολωνία Κατηγορία: Παιχνίδια Εθελοντικά A12/0478 Προϊόν: Πλαστική κούκλα Μάρκα: Dou Η κούκλα περιέχει δι (2- αιθυλεξυλ) φθαλικό εστέρα (DEHP) Όνοµα: Beautiful girl (µετρηθείσα τιµή 20.9% την αγορά (Από Index Nr 6255 κατά βάρος) και διβούτυλο φθαλικό εστέρα (DBP) εισαγωγέα) (µετρηθείσα τιµή 1.01% κατά βάρος). Αυτοί οι φθαλικοί εστέρες µπορεί Περιγραφή: Πλαστική κούκλα σε χάρτινο κουτί µε πλαστικό παράθυρο. να βλάψουν την υγεία των παιδιών, προκαλώντας πιθανή βλάβη του αναπαραγωγικού συστήµατος. Επίσης περιέχει διισοεννεάνο φθαλικό εστέρα (DINP)

38 (µετρηθείσα τιµή: 4.4% κατά βάρος) και διισοδέκυλο φθαλικό εστέρα (DIDP) (µετρηθείσα τιµή: 0.5% κατά βάρος). Αυτοί οι φθαλικοί εστέρες ενδέχεται να προκαλέσουν βλάβη στο συκώτι. συµµορφώνεται µε Κανονισµό REACH. 44 ηµοκρατία της Κατηγορία: Παιχνίδια A12/0479 Τσεχίας Προϊόν: Πλαστική κούκλα Το πλαστικό υλικό της

39 Μάρκα: Άγνωστη Όνοµα: MAGIC NO.HS , ITEM NO: HM 050 Περιγραφή: Πλαστική κούκλα ύψους περίπου 15 cm, µε µακριά, καφέ µαλλιά. ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ κούκλας περιέχει δι (2- αιθυλεξυλ) φθαλικό εστέρα (DEHP) (µετρηθείσα τιµή: 37.3% κατά βάρος). Αυτός ο φθαλικός εστέρας µπορεί να βλάψει την υγεία των παιδιών, προκαλώντας πιθανή βλάβη του αναπαραγωγικού συστήµατος. συµµορφώνεται µε Κανονισµό REACH. λιανοπωλητή): την αγορά

40 45 Φινλανδία Κατηγορία: ιάφορα A12/0480 Προϊόν: Βαλίτσα Μάρκα: Άγνωστη Οι χειρολαβές περιέχουν πολυκυκλικούς, αρωµατικούς εισαγωγέα): Όνοµα: First class υδρογονάνθρακες, συµπεριλαµβανοµένων µεταξύ άλλων των: benzo(a)pyrene την αγορά (µετρηθείσα τιµή: 73 mg/kg), benzo(e)pyrene Άγνωστος (µετρηθείσα τιµή: 75 Περιγραφή: Μπεζ-καφέ, υφασµάτινη βαλίτσα µε καφέ φερµουάρ. Φέρει καφέ χειρολαβές. Συσκευάζεται σε διάφανη, πλαστική σακούλα. mg/kg), chrysene (µετρηθείσα τιµή έως: 180 mg/kg). Αυτοί οι PAHs είναι καρκινογόνοι. Ο καταναλωτής µπορεί να εκτεθεί όταν το προϊόν έρχεται σε άµεση και παρατεταµένη ή επαναλαµβανόµενη επαφή µε το δέρµα. συµµορφώνεται µε Κανονισµό REACH.

41 46 ηµοκρατία της Κατηγορία: Καλλυντικά A12/0481 Τσεχίας Προϊόν: Άρωµα Μάρκα: Real Time Το άρωµα περιέχει το συστατικό benzyl alcohol (µετρηθείσα λιανοπωλητή): Όνοµα: Bella Vanilla τιµή: % κατά Άγνωστος βάρος). εδοµένου ότι αυτή η ουσία, η οποία µπορεί να προκαλέσει την αγορά αλλεργικές αντιδράσεις και ευαισθητοποίηση, , B13265 δεν αναφέρεται σ Περιγραφή: Eau de parfum για γυναίκες, σε γυάλινο µπουκάλι µε ψεκαστήρα. Όγκος 100 ml. Συσκευάζεται σε χάρτινο κουτί. κατάλογο των συστατικών, οι καταναλωτές δεν γνωρίζουν την παρουσία της. συµµορφώνεται µε Κανονισµό των Καλλυντικών.

42 47 ηµοκρατία της Κατηγορία: Καλλυντικά A12/0482 Τσεχίας Προϊόν: Άρωµα Μάρκα: L ARÔME Το άρωµα περιέχει τα συστατικά d-limonene, linalool, butylphenyl λιανοπωλητή): Όνοµα: L ARÔME methylpropional και PARFUMES coumarin (µετρηθείσες L 115 τιµές: 0.062%, 0.074%, 0.64% και 0.31% κατά βάρος αντίστοιχα). την αγορά εδοµένου ότι αυτές οι ουσίες, οι οποίες , CM µπορούν να Περιγραφή: Eau de parfum (αρχικά συσκευάζεται σε πλαστικό µπουκάλι 250 ml µε βιδωτό πώµα, αλλά προσφέρεται στους καταναλωτές σε γυάλινα µπουκάλια των 15/30/50/100 ml). προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις και ευαισθητοποίηση, δεν αναφέρονται σ κατάλογο των συστατικών, οι καταναλωτές δεν γνωρίζουν την παρουσία τους. Χώρα προέλευσης: Κροατία συµµορφώνεται µε Κανονισµό των Καλλυντικών.

43 48 Ολλανδία Κατηγορία: Καλλυντικά Εθελοντικά A12/0483 Προϊόν: Κάλτσες κατά των κάλων Το προϊόν είναι ιδιαίτερα διαβρωτικό λόγω της Ενηµέρωση των Μάρκα: Kruidvat υψηλής οξύτητας του (ph 0,8). Θα µπορούσε καταναλωτών για τους Όνοµα: Eeltsokken να οδηγήσει σε κινδύνους (Από Άγνωστος εγκαύµατα ή αλλοιώσεις στο δέρµα. λιανοπωλητή) , Batch 7069 συµµορφώνεται µε Κανονισµό των Καλλυντικών. Περιγραφή: Κάλτσες µε τζελ κατά της δηµιουργίας κάλων. Ιστοσελίδα ανάκλησης εταιρείας: dvat.be/nl/eeltsokken 49 Λεία Κατηγορία: Καλλυντικά

44 A12/0484 Προϊόν: Προϊόν περιποίησης Η κρέµα περιέχει δέρµατος methylisothiazolinone Μάρκα: CHRISTINA Όνοµα: Forever Young Άγνωστος (MI) (µετρηθείσα τιµή: % κατά βάρος) και methylchloroisothiazolin one (MCI) (µετρηθείσα τιµή: % κατά εισαγωγέα): την αγορά βάρος). ερµατική επαφή µε προϊόντα, που , Batch: περιέχουν MCI/MI, µπορεί να προκαλέσει Περιγραφή: Προϊόν περιποίησης δέρµατος, 30 ml, σε λευκό, χάρτινο κουτί µε την επιγραφή 'Absolute αλλεργική δερµατίτιδα εξ επαφής σε ευαισθητοποιηµένα άτοµα. Fix - Expression-Line Reducing Serum'. συµµορφώνεται µε Χώρα προέλευσης: Ισραήλ Κανονισµό των Καλλυντικών.

45 50 Ολλανδία Κατηγορία: Καλλυντικά A12/0511 Προϊόν: Μακιγιάζ Μάρκα: Claire s Το προϊόν περιέχει ίνες αµιάντου, οι οποίες µπορεί να προκαλέσουν Καταστροφή του προϊόντος Όνοµα: Shadow & Highlight καρκίνο. Σύµφωνα µε έγγραφη Άγνωστος συµµορφώνεται µε δήλωση του Άγνωστος Κανονισµό REACH. διανοµέα στην Ελλάδα, το προϊόν έχει αποσυρθεί από Περιγραφή: 8 διαφορετικά τα σηµεία χρώµατα πούδρας µακιγιάζ πώλησης. Η σε πλαστικό κουτί: "Shadow Γ.Γ. & Highlight Finishing Kit". Βιοµηχανίας Χώρα προέλευσης: Άγνωστη συνιστά στους καταναλωτές, που το έχουν στην κατοχή τους, να πάψουν να το χρησιµοποιούν 51 A12/0512 Ολλανδία Κατηγορία: Καλλυντικά

46 Προϊόν: Μακιγιάζ Μάρκα: Claire s Όνοµα: Compact Powder Άγνωστος Άγνωστος Περιγραφή: Πούδρα µακιγιάζ σε στρογγυλό περιέκτη µέσα σε διάφανο, πλαστικό κουτί. Το προϊόν περιέχει ίνες αµιάντου, οι οποίες µπορεί να προκαλέσουν καρκίνο. συµµορφώνεται µε Κανονισµό REACH. Καταστροφή του προϊόντος Σύµφωνα µε έγγραφη δήλωση του διανοµέα στην Ελλάδα, το προϊόν έχει αποσυρθεί από τα σηµεία πώλησης. Η Γ.Γ. Βιοµηχανίας συνιστά στους καταναλωτές, που το έχουν στην κατοχή τους, να πάψουν να το χρησιµοποιούν Σοβαρός κίνδυνος Εβδοµαδιαία αναφορά για τα επαγγελµατικά προϊόντα No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την κοινοποιούσα χώρα 33 Γερµανία Κατηγορία: Μηχανοκίνητα Τραυµατισµοί Εθελοντικά A12/0468 οχήµατα Ένα πρόβληµα µε τη µονάδα ελέγχου της Ανάκληση του

47 Προϊόν: Λεωφορεία Μάρκα: EvoBus Όνοµα: Integro, Setra, Travego Εγκρίσεις Τύπου: e1*2007/46*0013, e1*2007/46*0007*, e1*2007/46*0006*. Τύποι: ,629 01, Οχήµατα παραγωγής µεταξύ των ετών 2005 και 2010 Περιγραφή: Λεωφορεία. Χώρα προέλευσης: Γερµανία πόρτας θα µπορούσε να οδηγήσει στην αποτυχία της διάταξη για προστασία από παγίδευση από κλείσιµο των θυρών. Αυτό θα µπορούσε να οδηγήσει στην παγίδευση των επιβατών στις πόρτες κατά το κλείσιµο. τους τελικούς χρήστες (Από κατασκευαστή) Η ανάκληση, σύµφωνα µε έγγραφη δήλωση του διανοµέα της EvoBus στη χώρα µας, δεν αφορά οχήµατα, που έχουν εισαχθεί από την επίσηµη αντιπροσωπεία

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 29 Μαρτίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 29 Μαρτίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 29 Μαρτίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: ευτέρα, 17 Σεπτεµβρίου 2018 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 27 Μαΐου 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 27 Μαΐου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: ευτέρα, 27 Μαΐου 2013 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 31-34/ 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 31-34/ 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 31-34/ 2011 Report 31-2011 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0461/11. ΟΛΛΑΝΔΙΑ Κρέμα λεύκανσης δέρματος "Faimess cream"

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. RAPEX REPORTS 19, 21, 22 (αναφορά) 2018

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. RAPEX REPORTS 19, 21, 22 (αναφορά) 2018 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 19, 21, 22 (αναφορά) 2018 Αναφορά 19-2018 No. Κοινοποιούσα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα A12/0660 Κρέμα χεριών Mάρκα: Aromat Όνομα: Крем-бальзам

Διαβάστε περισσότερα

Σύστηµα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίµων (RAPEX)

Σύστηµα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίµων (RAPEX) Σύστηµα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίµων (RAPEX) - Εβδοµαδιαία επισκόπηση κοινοποιήσεων µέσω RAPEX - Εβδοµάδα 1-2007 No. Κοινοποιούντα κράτη- µέλη Προϊόν (κάντε κλικ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 8 Οκτωβρίου Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 8 Οκτωβρίου Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 8 Οκτωβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. RAPEX REPORTS (αναφορά) 42-43-44-45/ 2014-15

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. RAPEX REPORTS (αναφορά) 42-43-44-45/ 2014-15 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS (αναφορά) 42-43-44-45/ 20-15 Αναφορά 42-20 Κοινοποιούσα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την 37 A12/1637/ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Κραγιόν Μάρκα: Baolishi Όνομα: ΑΓΝΩΣΤΟ Τύπος/αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 09-10-11-12/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 09-10-11-12/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 09-10-11-12/ 2012 Report 09-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0337/12 ΓΑΛΛΙΑ Προϊόντα περιποίησης μαλλιών "Brazilian

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 02 Νοεµβρίου 2015

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 02 Νοεµβρίου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: ευτέρα, 02 Νοεµβρίου 2015 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 04 Νοεµβρίου 2015

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 04 Νοεµβρίου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 04 Νοεµβρίου 2015 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 16 Απριλίου 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 16 Απριλίου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τρίτη, 16 Απριλίου 2013 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. RAPEX REPORTS 20-22-24-25-27-28 (εβδομάδα)/2014

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. RAPEX REPORTS 20-22-24-25-27-28 (εβδομάδα)/2014 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 20-22-24-25-27-28 (εβδομάδα)/20 Report 20-20 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 7 A12/0701/ ΑΥΣΤΡΙΑ Σαμπουάν Μάρκα:Dr Sacher's

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 48-49/ No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 48-49/ No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 48-49/ 2012 Report 48-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα A12/1788/12 ΓΕΡΜΑΝΙΑ Σαπούνι Μάρκα: Montclaire Όνομα: Round

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 02 Ιουνίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 02 Ιουνίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 02 Ιουνίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 19 Ιανουαρίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 19 Ιανουαρίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 19 Ιανουαρίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τρίτη, 05 Απριλίου 2016 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

Κωδικός ιστοσελίδας ΟΟΣΑ: 53000000 ομορφιά

Κωδικός ιστοσελίδας ΟΟΣΑ: 53000000 ομορφιά ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 29-30-31-32-36-38-39(εβδομάδα)/20 Report 30-20 Κοινοποιούσα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα 1 A12/0731 ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ Φυσική βαφή μαλλιών Μάρκα: ArtKolor

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. RAPEX REPORTS 30,31,34,35, 39,41, 42, 43, 44, 45, 46, 50, 51 (αναφορά) /2017 & 6, 7, 9,12,13, 14,15,17 (αναφορά) 2018

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. RAPEX REPORTS 30,31,34,35, 39,41, 42, 43, 44, 45, 46, 50, 51 (αναφορά) /2017 & 6, 7, 9,12,13, 14,15,17 (αναφορά) 2018 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 30,31,34,35, 39,41, 42, 43, 44, 45, 46, 50, 51 (αναφορά) /2017 & 6, 7, 9,12,13, 14,15,17 (αναφορά) 2018 Αναφορά 30-2017 Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί A12/1006 Ιρλανδία

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ελτίο Τύπου Αθήνα, 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο κ. Θανάσης Σκορδάς ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις της Ευρωπαϊκής

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 03 Ιουνίου 20 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 09 Νοεµβρίου 2015

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 09 Νοεµβρίου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: ευτέρα, 09 Νοεµβρίου 2015 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Εβδομαδιαία αναφορά κοινοποιήσεων μέσω RAPEX

Εβδομαδιαία αναφορά κοινοποιήσεων μέσω RAPEX Εβδομαδιαία αναφορά κοινοποιήσεων μέσω RAPEX Αναφορά 19 Σημείωση: H αναφορά A12/0325/13 από την 10η εβδομάδα του 2013 έχει αποσυρθεί οριστικά ύστερα από αποσαφήνιση του κινδύνου από τις αρχές κοινοποίησης.

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2017 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 09 Αυγούστου 2018 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 13 Οκτωβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 14 Ιουνίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

Τύπος / αριθμός μοντέλου: Nuru Platinum. Αριθμός παρτίδας: SBK01245L MFG24JUL12

Τύπος / αριθμός μοντέλου: Nuru Platinum. Αριθμός παρτίδας: SBK01245L MFG24JUL12 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 02/ 2013 Report 02-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα A12/0047/13 ΓΕΡΜΑΝΙΑ Μικροβιολογικός Τζελ για μασάζ Μάρκα: Nuru

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. RAPEX REPORTS (αναφορά) /2016

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. RAPEX REPORTS (αναφορά) /2016 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS (αναφορά) 13-15-16-18/2016 Αναφορά 13-2016 A12/0380/16 Γερμανία Χέννα χρώμα σώματος Μάρκα: Arzoo Όνομα: Cone Henna Paste 1) Black outliner (μαύρο), 2) Mehndi (κόκκινο) Αριθμός παρτίδας/barcode:

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 30 Απριλίου 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 30 Απριλίου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τρίτη, 30 Απριλίου 2013 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 01-02-04/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 01-02-04/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 01-02-04/ 2012 Report 01-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0019/12 ΡΟΥΜΑΝΙΑ Eyeliner Μάρκα: Ruby Rose Τύπος / αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα

No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 24-30 / 2011 Report 28-2011 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0640/11 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Αποσμητικά "Anhidrol" Μάρκα: IOOX HYGIENE

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 21 εκεµβρίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 11 Απριλίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 11 Απριλίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: ευτέρα, 11 Απριλίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 03 Νοεµβρίου 2015

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 03 Νοεµβρίου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τρίτη, 03 Νοεµβρίου 2015 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 37-38-40-41-43-45/ 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 37-38-40-41-43-45/ 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 37-38-40-41-43-45/ 2011 Report 37-2011 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0921/11 Πορτογαλία Προϊόν: Κρέμα λεύκανσης δέρματος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 15 Νοεµβρίου 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 15 Νοεµβρίου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 15 Νοεµβρίου 20 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 15 23 / 2011

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 15 23 / 2011 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 15 23 / 2011 Report 15-2011 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0334/11 ΓΕΡΜΑΝΙΑ Κρέμα χέννας "Kone Henna Κρέμα" Μάρκα: Bajwa

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: ευτέρα, 11 Απριλίου 2016 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 17 Οκτωβρίου 2013 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

Χημικός. Αριθμός παρτίδας/ Barcode: 9H20B 811. Περιγραφή: Καταπραϋντική κρέμα σε πλαστικό σωληνάριο σε κουτί από χαρτόνι.

Χημικός. Αριθμός παρτίδας/ Barcode: 9H20B 811. Περιγραφή: Καταπραϋντική κρέμα σε πλαστικό σωληνάριο σε κουτί από χαρτόνι. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 43-44-45 / 2012 Report 43-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα A12/1592/12 ΟΛΛΑΝΔΙΑ Κρέμα σώματος Μάρκα: Gigi Όνομα:

Διαβάστε περισσότερα

ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 08 Ιουνίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 08 Ιουνίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 08 Ιουνίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή Δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011 Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 46,48,51,52 / 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 46,48,51,52 / 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 46,48,51,52 / 2011 Report 46-2011 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 1296/11 ΕΣΘΟΝΙΑ Πακέτο με καλλυντικά "CoCo`s Brazilian

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 27 Μαΐου 2014

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 27 Μαΐου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τρίτη, 27 Μαΐου 20 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. Δημοσίευση ανακοίνωσης που αφορά επικίνδυνα προϊόντα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. Δημοσίευση ανακοίνωσης που αφορά επικίνδυνα προϊόντα ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 Τηλ: + 357 22867377 Φαξ: + 357 22375120 e mail: atheodorou@mcit.gov.cy 10 Ιανουαρίου 2014 Διευθυντή Γραφείου

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Νοεµβρίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Νοεµβρίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Νοεµβρίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 31 Μαΐου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 31 Μαΐου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 31 Μαΐου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 21 Ιουλίου 2016 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. RAPEX REPORTS (αναφορά) 49/50/02/04/06/07/

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. RAPEX REPORTS (αναφορά) 49/50/02/04/06/07/ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS (αναφορά) 49/50/02/04/06/07/08 2014-2015 Αναφορά 49-2014 1 A12/1927/ 14 Ουγγαρία Προϊόντα απομίμησης τροφίμων Προϊόν: Αρωματικό χώρου Μάρκα:Tian xiang Όνομα: Crystal Air Freshener

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΕΕΒΤ: Ιανουαρίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

ΥΕΕΒΤ: Ιανουαρίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 23 Ιανουαρίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 14 Αυγούστου 2014

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 14 Αυγούστου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, Αυγούστου 20 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 22-23-24/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 22-23-24/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 22-23-24/ 2012 Report 22-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0825/12 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Προϊόντα που θυμίζουν τρόφιμα Προϊόν:

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 06 Αυγούστου 2015 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 22 Νοεµβρίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 22 Νοεµβρίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 22 Νοεµβρίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 32-34-38 / 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 32-34-38 / 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 32-34-38 / 2012 Report 32-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα A12/1173/12 ΓΕΡΜΑΝΙΑ Προϊόν περιποίησης νυχιών Μάρκα:

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Τρίτη, 24 Ιουνίου 20 Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 12 Μαΐου 2014

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 12 Μαΐου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: ευτέρα, 12 Μαΐου 2014 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: ευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

European Cosmetics Directive

European Cosmetics Directive European Cosmetics Directive 7η τροποποίηση Έλεγχος Ποιότητας Καλλυντικών 2005 ΒιρβίληςΓεώργιος ΝτούγιαςΚων/νος Kαλλυντικά Κάθε ουσία ή παρασκεύασμα που προορίζεται να έλθει σε επαφή με διάφορα εξωτερικά

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τρίτη, 19 εκεµβρίου 2017 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 22 Νοεµβρίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 22 Νοεµβρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τρίτη, 22 Νοεµβρίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

ΥΕΕΒΤ: Δεκεμβρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

ΥΕΕΒΤ: Δεκεμβρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 05 Δεκεμβρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, Μαρτίου 20 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 22 Οκτωβρίου 2015

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 22 Οκτωβρίου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 22 Οκτωβρίου 2015 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 05-07-08/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 05-07-08/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 05-07-08/ 2012 Report 05-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0148/12 Πορτογαλία Προϊόν λεύκανσης δέρματος με βιταμίνη

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 31 Ιανουαρίου 2013 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 05 Νοεµβρίου 2015

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 05 Νοεµβρίου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 05 Νοεµβρίου 2015 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 16 Νοεµβρίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 16 Νοεµβρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 16 Νοεµβρίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τρίτη, 09 Αυγούστου 2016 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 09 Μαΐου 2014

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 09 Μαΐου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 09 Μαΐου 20 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Μαρτίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Μαρτίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Μαρτίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση Προϊόντα που περιέχουν Επικίνδυνες Χημικές Ουσίες

Ανακοίνωση Προϊόντα που περιέχουν Επικίνδυνες Χημικές Ουσίες 1 Ανακοίνωση Προϊόντα που περιέχουν Επικίνδυνες Χημικές Ουσίες Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας πληροφορεί το καταναλωτικό κοινό ότι σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν καταχωρηθεί στο Σύστημα Ταχείας Ανταλλαγής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 26-27-28/ 2012 Report 26-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα A12/0985/12 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ : /Barcode: 1024 4944, 852 1024 4937,

Διαβάστε περισσότερα

ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX

ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX ελτίο Τύπου Αθήνα, 25 Σεπτεµβρίου 2006 ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX H κ. Θανάσης Σκορδάς ανακοινώνει µέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις της Ευρωπαϊκής

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 27 Μαΐου 2014

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 27 Μαΐου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τρίτη, 27 Μαΐου 2014 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 28 Νοεµβρίου 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 28 Νοεµβρίου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 28 Νοεµβρίου 20 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 20 Σεπτεµβρίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 11 Απριλίου 20 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 08 Σεπτεµβρίου 2016 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Τετάρτη, 06 Αυγούστου 20 Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 10 Απριλίου 2014

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 10 Απριλίου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 10 Απριλίου 20 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 12 Μαΐου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 12 Μαΐου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 12 Μαΐου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της ΕΕ για μη ασφαλή προϊόντα που γνωστοποιούνται στο Σύστημα Gras-Rapex

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της ΕΕ για μη ασφαλή προϊόντα που γνωστοποιούνται στο Σύστημα Gras-Rapex ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της ΕΕ για μη ασφαλή προϊόντα που γνωστοποιούνται στο Σύστημα Gras-Rapex Η Υπηρεσία Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών (Υ.Α.&Π.Κ.)

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 17 Ιουλίου 20 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2013 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα