Vodafone Business Connect

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Vodafone Business Connect"

Transcript

1 Vodafone Business Connect Σύντοµος οδηγός εγκατάστασης Vodafone Power to you

2 Οδηγίες ασφαλείας ιαβάστε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες. Η µη τήρησή τους µπορεί να είναι επικίνδυνη ή/και παράνοµη. Έχετε την αποκλειστική ευθύνη για τον τρόπο χρήσης του DSL Router σας και για τις συνέπειες της χρήσης του. Μην ενεργοποιείτε τη συσκευή σε σηµεία όπου η χρήση ασύρµατων προϊόντων έχει απαγορευτεί ή όταν µπορεί να προκαλέσει παρεµβολές ή κίνδυνο. ιαβάστε την ενότητα "Πληροφορίες ασφαλείας" Μην χρησιµοποιείτε τη συσκευή σε σηµεία ανεφοδιασµού καυσίµων Αυτή η συσκευή µπορεί να παράξει έντονο ή παλλόµενο φως Μην επαφίεστε σε αυτή τη συσκευή για επικοινωνίες έκτακτης ανάγκης ιατηρείτε ελάχιστη απόσταση 20 cm από το DSL Router Μην απορρίπτετε τη συσκευή στη φωτιά Τα µικρά τεµάχια µπορεί να προκαλέσουν πνιγµό Αποφεύγετε την επαφή µε µαγνητικά µέσα Η συσκευή ενδέχεται να παράξει δυνατό θόρυβο Αποφεύγετε τις ακραίες θερµοκρασίες ιατηρείτε το µακριά από βηµατοδότες και άλλες ατοµικές ιατρικές συσκευές Αποφεύγετε την επαφή µε υγρά. ιατηρείτε τη συσκευή στεγνή Απενεργοποιείτε τη συσκευή όταν αυτό σας ζητηθεί, σε νοσοκοµεία και ιατρικές εγκαταστάσεις Μην προσπαθήσετε να αποσυναρµολογήσετε τη συσκευή Απενεργοποιείτε τη συσκευή σε εκρηκτικά περιβάλλοντα Χρησιµοποιείτε µόνο εγκεκριµένα αξεσουάρ Αυτό το προϊόν είναι ανακυκλώσιµο. Απορρίψτε το µε τον ενδεδειγµένο τρόπο ήλωση συµµόρφωσης EN300328V1.6.1 ( ),EN V1.4.1 ( ),EN V1.2.1 ( ), Safety EN : 2001 Σύµφωνα µε τις προβλέψεις των οδηγιών 89/336/ΕΟΚ, 92/31/ΕΟΚ Directive, 93/68/ΕΟΚ, 99/5/ΕΟΚ και LVD 73/23/ΕΟΚ. Σε συµφωνία µε το Παράρτηµα III της οδηγίας 1999/5/ΕΚ. Εγκεκριµένο από την FCC

3 Εγκαταστήστε µε ευκολία το νέο σας DSL Router! Ακολουθήστε τα βήµατα του οδηγού που κρατάτε στα χέρια σας, για να εγκαταστήσετε µε ευκολία τον εξοπλισµό σας. Μια πλήρης συσκευασία περιέχει: DSL Router Τροφοδοτικό ρεύµατος Ένα καλώδιο δικτύου Ethernet (κίτρινου χρώµατος) Ένα καλώδιο DSL (µωβ χρώµατος) ύο καλώδια Τηλεφώνου (µαύρου χρώµατος) DSL splitter (διαχωριστής) ιαχωριστής Γραµµών (T-connector) Φίλτρο γραµµής τηλεφώνου* (DSL filter) Για την πιο ενηµερωµένη έκδοση του Σύντοµου Οδηγού Εγκατάστασης ή άλλες πληροφορίες, επισκεφθείτε το *Το λευκό χρώµα είναι ενδεικτικό - παρέχεται και σε µαύρο χρώµα.

4 ιασύνδεση Vodafone Business Connect DSL Router Κουµπί On/Off

5 Bήµατα εγκατάστασης για παροχή συνδυαστικών υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας και πρόσβασης στο Internet Αποσυνδέστε το καλώδιο του σταθερού τηλεφώνου από την τηλεφωνική πρίζα στον τοίχο. Συνδέστε το µωβ καλώδιο DSL στην υποδοχή του Vodafone Router µε την ένδειξη DSL. To άλλο άκρο συνδέστε το στην πρίζα του τηλεφώνου στον τοίχο. Συνδέστε τις τηλεφωνικές συσκευές σας στην πρώτη και δεύτερη γκρί υποδοχή του DSL Router µε την ένδειξη PHONE. Εάν επιθυµείτε ενσύρµατη σύνδεση του υπολογιστή σας (laptop ή desktop PC), συνδέστε το ένα άκρο του κίτρινου καλωδίου Ethernet σε µία από τις ανάλογες υποδοχές (κίτρινες) στην πίσω όψη του DSL Router. Συνδέστε τo άλλο άκρο του καλωδίου στην υποδοχή Ethernet του υπολογιστή. Συνδέστε το τροφοδοτικό σε µια πρίζα ηλεκτρικού ρεύµατος και το άλλο άκρο του καλωδίου στην κατάλληλη υποδοχή στο πίσω µέρος του εξοπλισµού. Η παροχή της υπηρεσίας εξασφαλίζεται ακόµα και εάν διακοπεί η τροφοδοσία του DSL Router µε ρεύµα. Ο εξοπλισµός φέρει ενσωµατωµένες µπαταρίες που διασφαλίζουν την αυτόνοµη λειτουργία του για 60 λεπτά. Η ενσωµατωµένη µπαταρία που επιτρέπει τη λειτουργία του εξοπλισµού ακόµα και σε περίπτωση διακοπής ρεύµατος προσφέρει µόνο ενσύρµατη πρόσβαση στο Internet και ένα κανάλι φωνής.

6 Φωτεινές ενδείξεις πρόσοψης Ασύρµατη σύνδεση (Wi-Fi) Ένδειξη σβηστή: Το ασύρµατο δίκτυο Wi-Fi είναι απενεργοποιηµένο. Ένδειξη αναµµένη: Το ασύρµατο δίκτυο Wi-Fi λειτουργεί. Κατάσταση συσκευής Ένδειξη σβηστή: Το DSL Router δεν τροφοδοτείται µε ρεύµα. Ένδειξη αναµµένη κόκκινη: Το DSL Router τροφοδοτείται µε ρεύµα και λειτουργεί κανονικά. Ένδειξη αναµµένη µωβ: Το DSL Router είναι σε διαδικασία εκκίνησης. USB Τηλεφωνικές γραµµές Ένδειξη σβηστή: H φωνητική υπηρεσία δεν λειτουργεί (για την αντίστοιχη τηλεφωνική γραµµή). Ένδειξη που αναβοσβήνει: Υπάρχει εισερχόµενη τηλεφωνική κλήση ή είναι σηκωµένο το ακουστικό (για την αντίστοιχη τηλεφωνική γραµµή). Ένδειξη σταθερά αναµµένη: Η φωνητική υπηρεσία έχει ενεργοποιηθεί, µπορείτε να πραγµατοποιήσετε τηλεφωνική κλήση (από την αντίστοιχη τηλεφωνική γραµµή). Νέο ηχητικό µήνυµα Ένδειξη σβηστή: Η φωτεινή ένδειξη ειδοποίησης νέων ηχητικών µηνυµάτων δεν υποστηρίζεται ακόµη από τη συγκεκριµένη υπηρεσία. Μπαταρία Ένδειξη αναµµένη: Υπάρχει συσκευή συνδεδεµένη στη θύρα USB. Broadband Ένδειξη αναµµένη και ταυτόχρονα ένδειξη «Κατάσταση Συσκευής» σβηστή: Το προϊόν λειτουργεί µε τροφοδοσία από την µπαταρία. Ένδειξη που αναβοσβήνει και ταυτόχρονα ένδειξη «Κατάσταση Συσκευής» σβηστή: Το προϊόν λειτουργεί µε µπαταρία στα όρια αποφόρτισης. Ένδειξη που αναβοσβήνει και ταυτόχρονα ένδειξη «Κατάσταση Συσκευής» αναµµένη: Η µπαταρία χρειάζεται αντικατάσταση. Ένδειξη που αναβοσβήνει: Γίνεται προσπάθεια συγχρονισµού της DSL σύνδεσης. Ένδειξη σταθερά αναµµένη: Έχει επιτευχθεί συγχρονισµός της DSL σύνδεσης. Ένδειξη κόκκινη σταθερά αναµµένη: Υπάρχει σύνδεση στο Internet. Ένδειξη που αναβοσβήνει µπλε: Υπάρχει συνδεδεµένο και ενεργοποιηµένο Vodafone USB modem. Ένδειξη µπλε σταθερά αναµµένη: Σφάλµα σύνδεσης στο Internet.

7 Επιπρόσθετες Ρυθµίσεις A Ασύρµατη σύνδεση στο Internet Ενεργοποιήστε την ασύρµατη σύνδεση (Wi-Fi) του υπολογιστή σας ακολουθώντας τις οδηγίες χρήσης του. Στη λίστα διαθέσιµων ασύρµατων δικτύων, επιλέξτε το δίκτυο της µορφής Vodafone-ΧΧΧΧX, όπου ΧΧΧΧX τα 5 τελευταία ψηφία του σειριακού αριθµού της συσκευής που αναφέρεται στην πίσω όψη του DSL Router, στο πεδίο (S/N). Εάν σας ζητηθεί το συνθηµατικό ασύρµατης ασφάλειας (Wi-Fi Key), εισάγετε τον αλφαριθµητικό κωδικό WPA που θα βρείτε στην πίσω όψη του DSL Router MAC 001D1C143D24 WPA B fwbcmrpi DESIGNED IN HELLAS MADE IN ROMANIA Password: user Input:12V DC Polarity: S/N or 1.0A OXYGEN IAD - IVV14200.N2UIHM URL: Username: user PSTN Πρόσβαση στην οθόνη διαχείρισης του DSL Router Ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες σας δίνεται η δυνατότητα, µέσα από το δυναµικό και διαδραστικό Εργαλείο Ρυθµίσεων, να παραµετροποιήσετε το DSL Router σας σύµφωνα µε τις δικές σας ανάγκες. Για να αποκτήστε πρόσβαση στο Εργαλείο Ρυθµίσεων, συνδέστε (ενσύρµατα ή ασύρµατα) έναν υπολογιστή µε το DSL Router. Ανοίξτε ένα πρόγραµµα πλοήγησης στο Internet (π.χ. Internet Explorer, Firefox, Safari) και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση (ή εναλλακτικά Βοήθεια και οδηγίες εγκατάστασης: Επισκεφθείτε το vodafone.gr/business ή καλέστε το 1399, δωρεάν από το Vodafone κινητό σας ή το σταθερό σας (Τµήµα Εξυπηρέτησης Εταιρικών Πελατών Vodafone). Θα εµφανιστεί ένα pop-up παράθυρο, όπου ο χρήστης θα πρέπει να πληκτρολογήσει user/user για να κάνει login στην οθόνη διαχείρισης του DSL router. Για λόγους ασφαλείας σας προτείνουµε να αλλάξετε username και password µετά το login σας. Για τον σκοπό αυτό ο χρήστης θα πρέπει να µεταβεί στο "Αλλαγή Συνθηµατικού Χρήστη" και να ορίσει το νέο password. Αµέσως, θα κατευθυνθείτε στην κεντρική σελίδα διαχείρισης του DSL Router.

8 Λειτουργίες Vodafone Business Connect Καλώς Ορίσατε στις Ψηφιακές Υπηρεσίες Σταθερής Τηλεφωνίας: 1. Αναµονή κλήσης Όταν η υπηρεσία είναι ενεργοποιηµένη ειδοποιείστε µε σύντοµο ηχητικό σήµα ότι έχετε δεύτερη κλήση, ενώ µιλάτε. 4.2 Επιλεκτική Απόκρυψη Αποκρύπτετε τον αριθµό σας, όταν καλείτε συγκεκριµένο νούµερο. Για ενεργοποίηση, πληκτρολογήστε: *31*1** και καλούµενο αριθµό. Η υπηρεσία είναι ενεργοποιηµένη εξαρχής Για ενεργοποίηση, πληκτρολογήστε: *43* Για απενεργοποίηση, πληκτρολογήστε: **43** Για ενηµέρωση κατάστασης, πληκτρολογήστε: *043** 4.3 Επιλεκτική Εµφάνιση Αριθµού Ενώ έχετε µόνιµη απόκρυψη µπορείτε να επιλέγετε την εµφάνιση του αριθµού σας σε ορισµένες κλήσεις. Όταν η υπηρεσία είναι ενεργοποιηµένη: Για ενεργοποίηση, πληκτρολογήστε: *31*2** και καλούµενο αριθµό. Περάστε στον δεύτερο συνοµιλητή, θέτοντας τον πρώτο σε αναµονή, πληκτρολογώντας: # και 2 ή R και 2 Περάστε ξανά στον πρώτο συνοµιλητή, τερµατίζοντας τη δεύτερη συνοµιλία, πληκτρολογώντας: # και 1 ή R και 1 Η υπηρεσία είναι ενεργοποιηµένη εξαρχής 2. Απόρριψη Κλήσεων µε Απόκρυψη Ενηµερώστε µε ηχογραφηµένο µήνυµα, όποιον σας καλεί µε απόκρυψη, ότι πρέπει να την αφαιρέσει για να επικοινωνήσει µαζί σας. Για ενεργοποίηση, πληκτρολογήστε: *80* Για απενεργοποίηση, πληκτρολογήστε: **80** 3. Μεταφορά Εισερχόµενης Κλήσης Μεταφέρετε µια κλήση και συνδέστε την µε άλλο συνοµιλητή, ενώ εσείς αποχωρείτε από τη συνοµιλία. Για σύνδεση δύο κλήσεων (η µια θα είναι σε συγκράτηση ενώ στην άλλη θα συνοµιλείτε), πληκτρολογήστε: # και 4 ή R και 4 4. Απόκρυψη Αριθµού Αποκρύπτετε τον αριθµό σας, προς όλους ή επιλεγµένους αριθµούς. 4.1 Απλή Απόκρυψη (Μόνιµη) Ο αριθµός σας θα εµφανίζεται ως "Άγνωστος" προς όλους. Για ενεργοποίηση, πληκτρολογήστε: *31*0** Για απενεργοποίηση, πληκτρολογήστε: **31** Για ενηµέρωση κατάστασης, πληκτρολογήστε: *031** 5. Άµεση Αλλαγή Κατάστασης Υπηρεσιών Για τις υπηρεσίες «Προώθηση κλήσεων» και «Αναµονή κλήσεων» έχετε τη δυνατότητα να µεταβείτε από ενεργοποιηµένη σε απενεργοποιηµένη κατάσταση και αντίστροφα. Για «Προώθηση κλήσεων» πληκτρολογήστε: ***21** Για «Αναµονή κλήσεων» πληκτρολογήστε ***43** 6. Προώθηση Κλήσεων 6.1 Όλες οι κλήσεις Προωθήστε τις εισερχόµενες κλήσεις σε σταθερό ή κινητό. Για ενεργοποίηση, πληκτρολογήστε: *21* αριθµόςπροώθησης ** Για απενεργοποίηση, πληκτρολογήστε: **21** Για ενηµέρωση κατάστασης, πληκτρολογήστε: *021** 6.2 Όταν η κλήση δεν απαντηθεί Προωθήστε τις εισερχόµενες κλήσεις σας, σε σταθερό ή κινητό, εάν δεν απαντηθούν σε 25 δευτερόλεπτα. Για ενεργοποίηση, πληκτρολογήστε: *61* αριθµόςπροώθησης ** Για απενεργοποίηση, πληκτρολογήστε: **61** Για ενηµέρωση κατάστασης, πληκτρολογήστε: *061** 6.3 Όταν ο συνδροµητής δεν είναι διαθέσιµος Προωθήστε τις εισερχόµενες κλήσεις σας σε σταθερό ή κινητό, όταν δεν είστε διαθέσιµος.

9 Για ενεργοποίηση, πληκτρολογήστε: *62* αριθµόςπροώθησης ** Για απενεργοποίηση, πληκτρολογήστε: **62** Για ενηµέρωση κατάστασης, πληκτρολογήστε: *062** 6.4 Όταν η γραµµή είναι κατειληµµένη Προωθήστε τις εισερχόµενες κλήσεις σας σε σταθερό ή κινητό, όταν η γραµµή σας είναι κατειληµµένη. Για ενεργοποίηση, πληκτρολογήστε: *67* αριθµόςπροώθησης** Για απενεργοποίηση, πληκτρολογήστε: **67** Για ενηµέρωση κατάστασης, πληκτρολογήστε: *067** 6.5 Ακύρωση όλων των προωθήσεων Ακυρώστε ταυτόχρονα όλες τις προωθήσεις. Για ενεργοποίηση, πληκτρολογήστε: **24** 7. Συγκράτηση Κλήσης Θέστε τον συνοµιλητή σας σε αναµονή, χωρίς να τερµατιστεί η κλήση. Για ενεργοποίηση, πληκτρολογήστε: *6* Για απενεργοποίηση, πληκτρολογήστε: **6** Θέστε τον συνοµιλητή σας σε αναµονή, κατά τη διάρκεια της κλήσης πληκτρολογώντας: # ή R Για επαναφορά συνοµιλίας, πληκτρολογήστε: # ή R Η υπηρεσία είναι ενεργοποιηµένη εξαρχής 8. Συνοµιλία για Τρεις Συµµετοχή τριών συνοµιλητών κατά τη διάρκεια µιας κλήσης. 1. Θέστε τον πρώτο συνοµιλητή σε αναµονή, πληκτρολογώντας: # ή R 2. Καλέστε τον δεύτερο συνοµιλητή 3. Σύνδεση τριών συνοµιλητών, πληκτρολογώντας: # και 3 ή R και 3 Η υπηρεσία είναι ενεργοποιηµένη εξαρχής 9. Αναγνώριση Κλήσεων Εµφάνιση του αριθµού που σας καλεί. Για ενεργοποίηση, πληκτρολογήστε: *224* Για απενεργοποίηση, πληκτρολογήστε: **224** Η υπηρεσία είναι ενεργοποιηµένη εξαρχής Η διαχείριση των Ψηφιακών Υπηρεσιών µπορεί να γίνει: 1. Μέσω της υπηρεσίας Easy divert & more 2. Καλώντας στο 1351, χωρίς χρέωση 3. Online µέσω του My Account Σύνδεση του κινητού Vodafone µε τον τηλεφωνητή του Vodafone Business Connect Για να ενηµερώνεστε για κάθε νέο µήνυµα στον τηλεφωνητή σας, λαµβάνοντας SMS στo κινητό σας, είτε βρίσκεστε στην Ελλάδα είτε στο Εξωτερικό, θα πρέπει να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία: Κατά την ενεργοποίηση της εκτροπής των εισερχοµένων κλήσεων στον τηλεφωνητή σας (µε δωρεάν κλήση από το σταθερό σας τηλέφωνο στο 1351), θα πρέπει να δηλώσετε τον αριθµό του κινητού Vodafone που επιθυµείτε ώστε να συνδεθεί µε τον τηλεφωνητή του σταθερού σας αριθµού. Στη συνέχεια το κινητό που έχει δηλωθεί δέχεται ένα γραπτό µήνυµα µε έναν κωδικό. Όταν το κινητό αυτό καλέσει το 124* θα του ζητηθεί να εισάγει τον κωδικό που του στάλθηκε. Όταν γίνει αυτό επιτυχώς, η διαδικασία σύνδεσης θα έχει ολοκληρωθεί. Τµήµα Εξυπηρέτησης Εταιρικών Πελατών Εάν χρειαζόσαστε βοήθεια µε την εγκατάσταση του εξοπλισµού σας, ή έχετε απορίες για την καινούργια σας υπηρεσία, ακόµα κι αν έχετε ανάγκη από τεχνική υποστήριξη, το τµήµα εξυπηρέτησης εταιρικών πελατών της εταιρείας µας βρίσκεται στη διάθεση σας όλο το 24ωρο: Στο 1399, χωρίς χρέωση, από το κινητό ή σταθερό σας Vodafone Στο από σταθερό τηλέφωνο, χωρίς χρέωση Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδροµείου, στη διεύθυνση: business.gr@vodafone.com Στο εάν βρίσκεστε στο εξωτερικό. Για περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία Vodafone Business Connect µπορείτε να επισκεφτείτε και το website της Vodafone (vodafone.gr/vbc). *Οι κλήσεις στο 124 χρεώνονται σύµφωνα µε τον επίσηµο τιµοκατάλογο (βλ. vodafone.gr)

10 Πληροφορίες ασφαλείας Όρια έκθεσης ραδιοσυχνοτήτων Για να αποφύγετε την πιθανότητα υπέρβασης των ορίων έκθεσης ραδιοσυχνοτήτων, πρέπει να διατηρείτε ελάχιστη απόσταση 20 cm ανάµεσα σε εσάς (ή οποιοδήποτε άλλο άτοµο βρίσκεται πλησίον) και της κεραίας που είναι συνδεδεµένη στο DSL Router. Μικρά παιδιά Μην αφήνετε το DSL Router και τα εξαρτήµατά του σε σηµείο στο οποίο µπορεί να τα φτάσουν µικρά παιδιά και µην τα αφήνετε να παίζουν µε αυτό. Μπορεί να τραυµατιστούν, να τραυµατίσουν άλλα άτοµα ή να προκαλέσουν βλάβη στο DSL Router. Το DSL Router περιλαµβάνει µικρά εξαρτήµατα µε αιχµηρές άκρες, τα οποία µπορεί να προκαλέσουν τραυµατισµό ή να αποσπαστούν και να προκαλέσουν πνιγµό. Παρεµβολές Το DSL Router περιλαµβάνει έναν ποµπό και έναν δέκτη. Όταν είναι ενεργοποιηµένο, λαµβάνει και εκπέµπει ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων. Πρέπει να προσέχετε όταν χρησιµοποιείτε το DSL Router πολύ κοντά σε ατοµικές ιατρικές συσκευές, όπως βηµατοδότες και ακουστικά βαρηκοΐας. Όλα τα ασύρµατα προϊόντα είναι ευπαθή σε παρεµβολές, οι οποίες µπορεί να επηρεάσουν την απόδοσή τους. Το DSL Router έχει σχεδιαστεί για να χρησιµοποιείται σε ελάχιστη απόσταση 20 cm από οποιοδήποτε άτοµο. Αν δεν τηρηθεί αυτή η οδηγία, ίσως να εκτεθείτε σε ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων η οποία υπερβαίνει τα όρια των αντίστοιχων οδηγιών. Βηµατοδότες Οι κατασκευαστές βηµατοδοτών συνιστούν να διατηρείται ελάχιστη απόσταση 15 cm µεταξύ µιας ασύρµατης συσκευής και ενός βηµατοδότη, ώστε να αποφεύγεται το ενδεχόµενο παρεµβολών µεταξύ της συσκευής και του βηµατοδότη. Ακουστικά βαρηκοΐας Όσα άτοµα χρησιµοποιούν ακουστικά βαρηκοΐας ή άλλα κοχλιακά εµφυτεύµατα, ίσως να διαπιστώσουν παρεµβολές θορύβου όταν χρησιµοποιούν ή βρίσκονται κοντά σε ασύρµατες συσκευές. Το επίπεδο των παρεµβολών εξαρτάται από τον τύπο του ακουστικού και από την απόσταση από την πηγή των παρεµβολών. Αν αυξηθεί η απόσταση µεταξύ τους ίσως να ελαττωθούν οι παρεµβολές. Για να εξετάσετε εναλλακτικές λύσεις, συµβουλευτείτε τον κατασκευαστή του ακουστικού βαρηκοΐας σας. Ιατρικές συσκευές Για να διαπιστώσετε αν η λειτουργία του DSL Router µπορεί να επηρεάσει τη λειτουργία της ιατρικής σας συσκευής, συµβουλευτείτε τον γιατρό σας και τον κατασκευαστή της συσκευής. Νοσοκοµεία Για την πρόληψη πιθανών παρεµβολών σε ευαίσθητο ιατρικό εξοπλισµό, απενεργοποιείτε την ασύρµατη συσκευή σας όταν αυτό σας ζητηθεί, σε νοσοκοµεία, κλινικές ή εγκαταστάσεις υγειονοµικής περίθαλψης. Εκρηκτικά περιβάλλοντα Σε σηµεία που ενδεχοµένως υπάρχουν εκρηκτικές ατµόσφαιρες, θα πρέπει να τηρείτε τις οδηγίες όλων των αναρτηµένων επιγραφών και όταν σας ζητείται να απενεργοποιείτε το DSL Router σας ή οποιονδήποτε άλλο ασύρµατο εξοπλισµό. Σηµεία µε ενδεχοµένως εκρηκτικές ατµόσφαιρες αποτελούν τα σηµεία ανεφοδιασµού καυσίµων, οι χώροι κάτω από το κατάστρωµα σκαφών, οι εγκαταστάσεις µεταφοράς ή αποθήκευσης καυσίµων ή χηµικών και οι χώροι στους οποίους ο αέρας περιέχει χηµικά ή σωµατίδια (όπως κόκκοι, σκόνη ή µεταλλικά αιωρούµενα σωµατίδια). Μπαταρία Η συσκευή συνοδεύεται από επαναφορτιζόµενη µπαταρία. Μην εκθέτετε την µπαταρία σε υπερβολική ζέστη ή φλόγα. Μην βυθίζετε την µπαταρία στο νερό. Μην υποβάλλετε την µπαταρία σε ισχυρά χτυπήµατα ή επαφή µε σταγόνες. Μην αποσυναρµολογείτε ή τροποποιείτε την µπαταρία για οποιονδήποτε λόγο. Μη φυλάσσετε την µπαταρία σε κατάσταση αποφόρτισης. Φορτίστε την µπαταρία σε θερµοκρασία µεταξύ 0 C έως +45 C. Μη φυλάσσετε την µπαταρία µε λιγότερο από το 50% της αρχικής χωρητικότητάς της ή σε διαφορετική από την καθορισµένη θερµοκρασία. Η ενσωµατωµένη µπαταρία που επιτρέπει τη λειτουργία του εξοπλισµού ακόµα και σε περίπτωση διακοπής ρεύµατος προσφέρει µόνο ενσύρµατη πρόσβαση στο internet και ένα κανάλι φωνής.

11 Πληροφορίες ασφαλείας Τήρηση κανονισµών Προκειµένου να αποφύγετε την πρόκληση παρεµβολών σε εργασίες ανατινάξεων, θα πρέπει όταν βρίσκεστε σε περιοχή ανατινάξεων ή σε περιοχές µε αναρτηµένες πινακίδες για απενεργοποίηση των "αµφίδροµων ασύρµατων συσκευών" ή των "ηλεκτρονικών συσκευών", να απενεργοποιείτε το DSL Router. Παρατηρείτε τις ειδοποιήσεις, εφαρµόζετε τους περιορισµούς και τηρείτε όλους τους κανονισµούς. ΜΗ χρησιµοποιείτε το προϊόν κοντά σε νερό, για παράδειγµα σε ένα υγρό υπόγειο ή κοντά σε πισίνα. ΜΗΝ εκθέτετε τη συσκευή σε υγρασία, σκόνη ή διαβρωτικά υγρά. ΜΗΝ τοποθετείτε αντικείµενα πάνω στη συσκευή. ΜΗΝ εγκαθιστάτε, µη χρησιµοποιείτε και µη συντηρείτε τη συσκευή κατά τη διάρκεια καταιγίδας. Υπάρχει ένας πολύ µικρός κίνδυνος ηλεκτροπληξίας από κεραυνό. Συνδέετε ΜΟΝΟ κατάλληλα εξαρτήµατα στη συσκευή. ΜΗΝ ανοίγετε τη συσκευή ή τη µονάδα. Αν ανοίξετε ή αφαιρέσετε τα καλύµµατα µπορεί να εκτεθείτε σε επικίνδυνα υψηλές τάσεις ή άλλους κινδύνους. ΜΟΝΟ εξειδικευµένοι τεχνικοί µε τις κατάλληλες γνώσεις πρέπει να πραγµατοποιούν σέρβις ή αποσυναρµολόγηση της συσκευής αυτής. Επικοινωνήστε µε τον προµηθευτή σας για περισσότερες πληροφορίες. Βεβαιωθείτε ότι συνδέσατε τα καλώδια στις σωστές υποδοχές. Τοποθετήστε τα καλώδια σύνδεσης προσεκτικά, ώστε να µην υπάρχει πιθανότητα κάποιος να τα πατήσει ή να σκοντάψει πάνω τους. Χρησιµοποιείτε ΜΟΝΟ το κατάλληλο τροφοδοτικό ή καλώδιο τροφοδοσίας για τη συσκευή σας. Συνδέστε το τροφοδοτικό ή το καλώδιο στην κατάλληλη παροχή ρεύµατος (π.χ. 110V AC στη Βόρεια Αµερική ή 230V AC στην Ευρώπη). ΜΗΝ επιτρέπετε σε τίποτε να ακουµπά πάνω στο τροφοδοτικό ή στο καλώδιο και ΜΗΝ τοποθετείτε το προϊόν σε σηµείο στο οποίο θα µπορούσε κανείς να το πατήσει ή να σκοντάψει πάνω του. ΜΗ χρησιµοποιείτε τη συσκευή αν το τροφοδοτικό ή το καλώδιο έχουν υποστεί ζηµιά. Ενδέχεται κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. Αν το τροφοδοτικό ή το καλώδιο έχουν υποστεί ζηµιά, αφαιρέστε τα από την πρίζα του ηλεκτρικού. ΜΗΝ προσπαθείτε να επισκευάσετε το τροφοδοτικό ή το καλώδιο. Επικοινωνήστε µε τον πλησιέστερο σε εσάς προµηθευτή και παραγγείλτε ένα νέο. ΜΗ χρησιµοποιείτε τη συσκευή σε εξωτερικό χώρο. Βεβαιωθείτε ότι όλες οι συνδέσεις έχουν γίνει σε εσωτερικό χώρο. Υπάρχει ένας πολύ µικρός κίνδυνος ηλεκτροπληξίας από κεραυνό. ΜΗΝ παρεµποδίζετε τα ανοίγµατα εξαερισµού της συσκευής. Η ανεπαρκής ροή αέρα µπορεί να προκαλέσει βλάβη στη συσκευή. Χρησιµοποιείτε αποκλειστικά καλώδιο σύνδεσης τηλεπικοινωνιακής γραµµής αρ. 26 AWG (American Wire Gauge) ή µεγαλύτερης διατοµής. Εάν τοποθετήσετε τη συσκευή στον τοίχο, προσέξτε να µην προκαλέσετε ζηµιά σε γραµµές µεταφοράς ηλεκτρισµού, αερίου ή νερού. Γίνε κι εσύ Ready Business: vodafone.gr/business

12 vodafone.gr/business

Vodafone Business Connect

Vodafone Business Connect Vodafone Business Connect Ψηφιακές ευκολίες Αναλυτικός Οδηγός Χρήσης Αναλυτικός οδηγός χρήσης: Ψηφιακές ευκολίες Καλώς ορίσατε Ο Οδηγός αυτός σας παρουσιάζει τις Ψηφιακές ευκολίες σταθερής τηλεφωνίας που

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect

Vodafone Business Connect Vdafne Business Cnnect Ψηφιακές ευκολίες Αναλυτικός Οδηγός Χρήσης Αναλυτικός οδηγός χρήσης: Ψηφιακές ευκολίες Vdafne Business Cnnect Έκδοση 1.0 Καλώς ορίσατε Ο Οδηγός αυτός σας παρουσιάζει τις Ψηφιακές

Διαβάστε περισσότερα

ADB P.RG A4201G. 2play Internet & Σταθερή 1play Internet

ADB P.RG A4201G. 2play Internet & Σταθερή 1play Internet ADB P.RG A4201G 2play Internet & Σταθερή 1play Internet Καλώς όρισες στη Cyta! Ευχαριστούμε που επέλεξες τις υπηρεσίες μας. Ακολούθησε τον οδηγό βήμα-βήμα και σύντομα θα νιώσεις την ελευθερία της επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R)

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

No1 ADSL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ασύρµατο Router ADSL2+ T&W matr-x 4Ew

No1 ADSL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ασύρµατο Router ADSL2+ T&W matr-x 4Ew No1 ADSL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ασύρµατο Router ADSL2+ T&W matr-x 4Ew T&W matr-x 4Ew ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 1 Ασύρµατο ADSL2+ Router 1 Καλώδιο Ethernet RJ45 2 Τηλεφωνικά Καλώδια RJ11

Διαβάστε περισσότερα

2.1 Νέοι πελάτες στην υπηρεσία DSL Access. Σελίδα: 2/11

2.1 Νέοι πελάτες στην υπηρεσία DSL Access. Σελίδα: 2/11 Οδηγός ιδιοεγκατάστασης υπηρεσιών DSL Access και Broadband Telephony ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Περιγραφή της υπηρεσίας Broadband Telephony 2. Εξοπλισµός που περιέχεται στη συσκευασία ιδιοεγκατάστασης 2.1.

Διαβάστε περισσότερα

Ευρυζωνικές Υπηρεσίες Διαδικτύου Broadband Internet Services. Οδηγός Εγκατάστασης. Installation Guide. Όλος ο κόσµος δικός σου!

Ευρυζωνικές Υπηρεσίες Διαδικτύου Broadband Internet Services. Οδηγός Εγκατάστασης. Installation Guide. Όλος ο κόσµος δικός σου! Ευρυζωνικές Υπηρεσίες Διαδικτύου Broadband Internet Services Οδηγός Εγκατάστασης Self Installation Guide Όλος ο κόσµος δικός σου! Περιεχόμενα 1 Τι περιέχει το πακέτο 2 2 Υποδοχές 3 3 Συνδεσμολογία modem

Διαβάστε περισσότερα

ρομολογητής WiFi N300 (N300R)

ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης Ασύρματο ADSL2+ Router Thomson Gateway 585/585i v8 (4 Ethernet)

Οδηγίες εγκατάστασης Ασύρματο ADSL2+ Router Thomson Gateway 585/585i v8 (4 Ethernet) Οδηγίες εγκατάστασης Ασύρματο ADSL2+ Router Thomson Gateway 585/585i v8 (4 Ethernet) Περιεχόμενα Περιεχόμενα Συσκευασίας... 4 Ενδείξεις Λυχνιών... 5 Υποδοχές... 6 Σύνδεση Router....7 Γραμμή PSTN... 8 Γραμμή

Διαβάστε περισσότερα

στο δικό σου προσωπικό χώρο my Cyta

στο δικό σου προσωπικό χώρο my Cyta Technicolor TG703 Καλώς όρισες στη Cyta! Ευχαριστούμε που επέλεξες τις υπηρεσίες μας. Ακολούθησε τον οδηγό βήμα-βήμα και σύντομα θα νιώσεις την ελευθερία της επικοινωνίας που σου προσφέρουν οι υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα συσκευασίας Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750 Μοντέλο EX3700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ιδιοεγκατάστασης υπηρεσιών DSL Access και Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας

Οδηγός ιδιοεγκατάστασης υπηρεσιών DSL Access και Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας Οδηγός ιδιοεγκατάστασης υπηρεσιών DSL Access και Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Περιγραφή της υπηρεσίας Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας 2. Εξοπλισμός που περιέχεται στη συσκευασία ιδιοεγκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ιδιοεγκατάστασης υπηρεσιών DSL Access και Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας

Οδηγός ιδιοεγκατάστασης υπηρεσιών DSL Access και Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας Οδηγός ιδιοεγκατάστασης υπηρεσιών DSL Access και Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Περιγραφή της υπηρεσίας Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας 2. Εξοπλισμός που περιέχεται στη συσκευασία ιδιοεγκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3000RPv3

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3000RPv3 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N600 Μοντέλο WN3500RP Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3100RPv2

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3100RPv2 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3100RPv2 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect

Vodafone Business Connect Vodafone Business Connect Τηλεφωνητής Αναλυτικός Οδηγός Χρήσης Χρήσιμες Συμβουλές: Τηλεφωνητής Η Vodafone σου παρέχει την υπηρεσία Vodafone Business Connect Voicemail ώστε όποιος σε καλεί στον επαγγελματικό

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Ρύθµισης ΖΤΕ ΖΧΗΝ Η168Ν. Διεύθυνση: Αδριανείου 2, Τ.Κ. 115 25 Αθήνα, www.hol.gr, τηλ. εξυπηρέτησης πελατών: 13844.

Οδηγίες Ρύθµισης ΖΤΕ ΖΧΗΝ Η168Ν. Διεύθυνση: Αδριανείου 2, Τ.Κ. 115 25 Αθήνα, www.hol.gr, τηλ. εξυπηρέτησης πελατών: 13844. Δεκέµβριος 12 Οδηγίες Ρύθµισης ΖΤΕ ΖΧΗΝ Η168Ν Διεύθυνση: Αδριανείου 2, Τ.Κ. 115 25 Αθήνα, www.hol.gr, τηλ. εξυπηρέτησης πελατών: 13844 ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

HT-5963 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

HT-5963 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ HT-5963 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ: υνατότητα ανοικτής ακρόασης & οµιλίας υνατότητα κλήσης τριών αριθµών µε το πάτηµα ενός κουµπιού υνατότητα κλίσης 10 αριθµών µε το πάτηµα δύο κουµπιών

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Σημείο ασύρματης πρόσβασης NETGEAR ac WAC120. Περιεχόμενα συσκευασίας. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA USA

Εγκατάσταση. Σημείο ασύρματης πρόσβασης NETGEAR ac WAC120. Περιεχόμενα συσκευασίας. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA USA Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης Ασύρματο ADSL2+ Router ZTE ZXV10 W300 v5.2 / ZXV10 W300B v5.2.

Οδηγίες εγκατάστασης Ασύρματο ADSL2+ Router ZTE ZXV10 W300 v5.2 / ZXV10 W300B v5.2. Οδηγίες εγκατάστασης Ασύρματο ADSL2+ Router ZTE ZXV10 W300 v5.2 / ZXV10 W300B v5.2 www.otebusiness.gr Περιεχόμενα Ελάχιστες Απαιτήσεις Συστήματος... 3 Περιεχόμενα Συσκευασίας... 4 Ενδείξεις Λυχνιών...

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης Μεγάφωνο HP UC Οδηγός χρήσης Copyright 2014, 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. IP004 Sweex Wireless Internet Phone

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. IP004 Sweex Wireless Internet Phone IP004 Sweex Wireless Internet Phone Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex Wireless Internet Phone. Αυτό το Τηλέφωνο Διαδικτύου σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε γρήγορα και εύκολα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. CK21+ Bluetooth Speakerphone

Οδηγίες Χρήσης. CK21+ Bluetooth Speakerphone Οδηγίες Χρήσης CK21+ Bluetooth Speakerphone Περιεχόμενα Λίγα λόγια για το CK21+...2 Για την Bluetooth Τεχνολογία...2 Ξεκινώντας...3 Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση του CK21+...6 Συνδεσιμότητα...6 Σύνδεση/Link

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης Ασύρματο ADSL2+ Router Huawei HG530 / HG530u

Οδηγίες εγκατάστασης Ασύρματο ADSL2+ Router Huawei HG530 / HG530u Οδηγίες εγκατάστασης Ασύρματο ADSL2+ Router Huawei HG530 / HG530u Περιεχόμενα Ελάχιστες Απαιτήσεις Συστήματος... 3 Περιεχόμενα Συσκευασίας... 4 Ενδείξεις Λυχνιών... 5 Υποδοχές... 6 Σύνδεση ADSL2+ Router...7

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN2000RPTv3

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN2000RPTv3 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN2000RPTv3 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

VoiceClip Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης. 1. Σχετικά µε το VoiceClip Φόρτιση του Bluetooth. 3. Συνδέστε το ακουστικό για πρώτη φορά

VoiceClip Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης. 1. Σχετικά µε το VoiceClip Φόρτιση του Bluetooth. 3. Συνδέστε το ακουστικό για πρώτη φορά VoiceClip 3100 i.tech Bluetooth Ακουστικό www.itechdynamic.com Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης 1. Σχετικά µε το VoiceClip 3100 a. Πλήκτρο πολλαπλών χρήσεων (ΠΠΧ) Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση (On/Off) Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC1200. Μοντέλο EX6150

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC1200. Μοντέλο EX6150 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC1200 Μοντέλο EX6150 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης Ασύρματο ADSL2+ Router SAGEMCOM 1704w/1744w

Οδηγίες εγκατάστασης Ασύρματο ADSL2+ Router SAGEMCOM 1704w/1744w Οδηγίες εγκατάστασης Ασύρματο ADSL2+ Router SAGEMCOM F@ST 1704w/1744w Περιεχόμενα Ελάχιστες Απαιτήσεις Συστήματος... 3 Περιεχόμενα Συσκευασίας... 4 Ενδείξεις Λυχνιών... 5 Υποδοχές... 6 Σύνδεση ADSL2+ Router...7

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. NETGEAR Trek Δρομολογητής ταξιδίου N300 και Επέκταση εμβέλειας Μοντέλο PR2000 NETGEAR LAN. Power. WiFi USB USB. Reset Internet/LAN

Γρήγορη έναρξη. NETGEAR Trek Δρομολογητής ταξιδίου N300 και Επέκταση εμβέλειας Μοντέλο PR2000 NETGEAR LAN. Power. WiFi USB USB. Reset Internet/LAN Γρήγορη έναρξη NETGEAR Trek Δρομολογητής ταξιδίου N300 και Επέκταση εμβέλειας Μοντέλο PR2000 NETGEAR Reset Internet/LAN LAN USB WiFi Internet Power USB Έναρξη χρήσης Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Δρομολογητή

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα συσκευασίας Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect Εισαγωγή στην υπηρεσία

Vodafone Business Connect Εισαγωγή στην υπηρεσία Vodafone Business Connect Εισαγωγή στην υπηρεσία Σύντομος Οδηγός Χαρακτηριστικών & Δυνατοτήτων Καλώς ορίσατε Για εμάς στη Vodafone, οι ανάγκες της επιχείρησης σας είναι πολύ σημαντικές - γι αυτό φροντίζουμε

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC 50Hz Μπαταρίες

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 500VA/600VA/650VA 800VA/850VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC 50Hz ή 60Hz

Διαβάστε περισσότερα

Informer Compact series

Informer Compact series Informer Compact series Line Interactive Ημιτονικής Εξόδου 1kVA/2kVA/3kVA Uninterruptible Power Supply ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν την εγκατάσταση ή τη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

UT-602, UT-603 UT-602, UT-603. www.tele.gr

UT-602, UT-603 UT-602, UT-603. www.tele.gr UT-602, UT-603 ΟΡΓΑΝΟ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΕΠΑΓΩΓΗΣ / ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ Να χρησιµοποιείτε το όργανο µέτρησης µόνο µε τους τρόπους που περιγράφονται στις οδηγίες χρήσης που ακολουθούν. Σε κάθε άλλη περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Ψηφιακών Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας

Οδηγός Ψηφιακών Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας Οδηγός Ψηφιακών Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας Αναγνώριση Αναμονή και Κράτηση Απόκρυψη Αριθμού Απόρριψη Εισερχόμενων με Απόκρυψη Αριθμού Υπηρεσία Συνδιάσκεψης Προώθηση Φραγή Ειδοποίηση μέσω SMS Εντοπισμός

Διαβάστε περισσότερα

Ηχείο HP Roar Plus. Άλλα χαρακτηριστικά

Ηχείο HP Roar Plus. Άλλα χαρακτηριστικά Ηχείο HP Roar Plus Άλλα χαρακτηριστικά Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα στις Η.Π.Α. του ομίλου εταιρειών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΗ HERCULES DJCONTROLWAVE Το Hercules DJControlWave είναι ένας ελεγκτής για DJ με 2 πλατό με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης και Οδηγίες Ασφαλείας

Οδηγίες Χρήσης και Οδηγίες Ασφαλείας Οδηγίες Χρήσης και Οδηγίες Ασφαλείας Ασύρµατο Τηλέφωνο DECT µε αναγνώριση κλήσης Σύντοµη περιγραφή λειτουργιών ακουστικού Λειτουργία Κλείδωµα / ξεκλείδωµα πλήκτρων Εξωτερική κλήση Εσωτερική κλήση Επανάκληση

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec Μοντέλο: Fantec SB-200BT Εγχειρίδιο Αγγλικά Τεχνικές προδιαγραφές: Διαστάσεις (Π x Υ x Β): 340 x 110 x 110 mm Ισχύς εξόδου: 24W (2 x 12W) RMS Έκδοση Bluetooth:

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης

Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης Το εγχειρίδιο αυτό σας βοηθά να εγκαταστήσετε μια ασύρματη σύνδεση μεταξύ του εκτυπωτή και των υπολογιστών σας. Ανατρέξτε στον "Οδηγό Δικτύωσης" στις ηλεκτρονικές Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

F G H. Περιγραφή λυχνιών και ακουστικών προειδοποιήσεων Ένδειξη Ήχος Έξοδος Φόρτιση Περιγραφή Ενέργεια - - Όχι Ναι Το UPS είναι Ανοίξτε το UPS.

F G H. Περιγραφή λυχνιών και ακουστικών προειδοποιήσεων Ένδειξη Ήχος Έξοδος Φόρτιση Περιγραφή Ενέργεια - - Όχι Ναι Το UPS είναι Ανοίξτε το UPS. Πληροφορίες προϊόντος E A C F G H A: ιακόπτης On/Off : Με ηλεκτρικό ρεύµα: σταθερά µε πράσινο χρώµα Με µπαταρία: αναβοσβήνει µε πράσινο χρώµα C: Με ηλεκτρικό ρεύµα: δείχνει το επίπεδο φορτίου Με µπαταρία:

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων 1. GETTING STARTED ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΌΨΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 5 2. ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ 6

Πίνακας περιεχομένων 1. GETTING STARTED ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΌΨΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 5 2. ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ 6 Το σύμβολο του κεραυνού με τη βελόμορφη κεφαλή, μέσα σε ισόπλευρο τρίγωνο, προειδοποιεί τον χρήστη για την παρουσία μη μονωμένης "επικίνδυνης τάσης" στο εσωτερικό του προϊόντος, που ενδέχεται να έχει τόση

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ. Θέλετε να συνδέσετε τον εκτυπωτή σε ασύρµατο δίκτυο; Χρησιµοποιήστε την ενότητα. Εγκατάσταση και σύνδεση ενσύρµατης. λειτουργίας.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ. Θέλετε να συνδέσετε τον εκτυπωτή σε ασύρµατο δίκτυο; Χρησιµοποιήστε την ενότητα. Εγκατάσταση και σύνδεση ενσύρµατης. λειτουργίας. ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ Ε Ω Εάν απαντήσετε «Ναι» σε κάποια από τις παρακάτω ερωτήσεις, προχωρήστε στην ενότητα που υποδεικνύεται για οδηγίες σχετικά µε την εγκατάσταση και τις συνδέσεις. Θέλετε να συνδέσετε τον εκτυπωτή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης Ασύρματο ADSL2+ Router ZTE ZXV10 W300 v5.2/ ZXV10 W300B v5.2

Οδηγίες εγκατάστασης Ασύρματο ADSL2+ Router ZTE ZXV10 W300 v5.2/ ZXV10 W300B v5.2 Οδηγίες εγκατάστασης Ασύρματο ADSL2+ Router ZTE ZXV10 W300 v5.2/ ZXV10 W300B v5.2 Περιεχόμενα Ελάχιστες Απαιτήσεις Συστήματος... 3 Περιεχόμενα Συσκευασίας... 4 Ενδείξεις Λυχνιών... 5 Υποδοχές... 6 Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Καθαρίστε τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Γενική µέθοδος για αντιστοίχηση των ακουστικών µε άλλη συσκευή Bluetooth (BT)

Γενική µέθοδος για αντιστοίχηση των ακουστικών µε άλλη συσκευή Bluetooth (BT) Πληροφορίες προϊόντος 1 Σύνδεση φόρτισης 2 Κουµπί "+" 3 Κουµπί "-" 4 Λυχνία λειτουργίας (µπλε) 5 Λυχνία µπαταρίας (κόκκινη) 6 Ακουστικό αυτιού 7 Μικρόφωνο 8 Κλιπ αυτιού 9 Λυχνία φόρτισης (κόκκινο) 10 Λυχνία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση

Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση Αρ. μοντέλου ER140/ER1410 Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. ER140_EU.indb 1

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση. 3511053 Έκδοση 1.0 1201 Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την

Διαβάστε περισσότερα

ZTE WF630. Σταθερή Ασύρματη Τερματική Συσκευή για Δίκτυα Κινητής Τηλεφωνίας GSM. Οδηγίες Χρήσεως

ZTE WF630. Σταθερή Ασύρματη Τερματική Συσκευή για Δίκτυα Κινητής Τηλεφωνίας GSM. Οδηγίες Χρήσεως ZTE WF630 Σταθερή Ασύρματη Τερματική Συσκευή για Δίκτυα Κινητής Τηλεφωνίας GSM Οδηγίες Χρήσεως 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ...3 2. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ...4 2.1 ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ...4 2.2 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Olive_QS_SL.book Page 1 Wednesday, September 25, :10 PM Γρήγορη έναρξη

Olive_QS_SL.book Page 1 Wednesday, September 25, :10 PM Γρήγορη έναρξη Γρήγορη έναρξη ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι λειτουργίες μπορεί να διαφέρουν ανά μοντέλο και ανά χώρα/περιοχή. Εγκατάσταση του tablet 1 2 3 Αφού φορτίσετε την μπαταρία, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας για 5

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 1

BeoLab 12. BeoLab 12 1 BeoLab 12 BeoLab 12 1 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε ότι δεν τοποθετείτε αντικείμενα με υγρά, όπως ανθοδοχεία, πάνω στη συσκευή. Το προϊόν απενεργοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Siemens CL-110 & CL-110i - Συνδεσμολογία μέσω θύρας ETHERNET

Siemens CL-110 & CL-110i - Συνδεσμολογία μέσω θύρας ETHERNET Siemens CL-110 & CL-110i - Συνδεσμολογία μέσω θύρας ETHERNET Το Siemens CL-110 είναι ADSL2+ router. Για την εγκατάσταση του router στον υπολογιστή σας ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα. Προτείνουμε να ακολουθήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Powerline 500. Μοντέλο XAVB5622

Εγκατάσταση. Powerline 500. Μοντέλο XAVB5622 Εγκατάσταση Powerline 500 Μοντέλο XAVB5622 Περιεχόμενα συσκευασίας Σε ορισμένες περιοχές, το προϊόν συνοδεύεται από ένα CD πόρων. Σημείωση: Οι προσαρμογείς διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή. Ο προσαρμογέας

Διαβάστε περισσότερα

Βεβαιωθείτε ότι το ακουστικό είναι πλήρως φορτισμένο πριν τη χρήση.

Βεβαιωθείτε ότι το ακουστικό είναι πλήρως φορτισμένο πριν τη χρήση. BTCLIPARDP ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1-Bluetooth Ακουστικό 2-Πλήκτρο αναδίπλωσης καλωδίου ακουστικού 3-LED φως ένδειξης 4-Πλήκτρο πολλαπλών χρήσεων 5- Πλήκτρα + και της έντασης 6-Μικρόφωνο 7-Υποδοχή φόρτισης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBT50/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBT50/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBT50/00 Εγχειρίδιο χρήσης a b c d e f BEEP PHILIPS SBT50 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης BT55. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση

Εγχειρίδιο χρήσης BT55. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση Εγχειρίδιο χρήσης BT55 Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 2 Δήλωση 2 Συμμόρφωση 2 Φροντίδα του περιβάλλοντος 2 Δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή συσκευής ( Σχεδ. 1)

Περιγραφή συσκευής ( Σχεδ. 1) Model No: R-102 Σκουπάκι Χειρός Οδηγίες Χρήσης Περιγραφή Επαναφορτιζόµενο σκουπάκι χειρός για υγρά και στερεά. Απορροφά εύκολα σκόνη και νερό. Είναι εύχρηστο για το σπίτι και παρόµοιους χώρους. Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Δρομολογητής Wifi Smart R6300v2 Οδηγός εγκατάστασης

Δρομολογητής Wifi Smart R6300v2 Οδηγός εγκατάστασης Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Εγκατάστασης Εξοπλισμού. Ασύρματο Router Speedport Plus

Οδηγίες Εγκατάστασης Εξοπλισμού. Ασύρματο Router Speedport Plus Οδηγίες Εγκατάστασης Εξοπλισμού Ασύρματο Router Speedport Plus 1 Περιεχόμενα ΓΕΝΙΚΑ Καλώς ήρθατε στον κόσμο του γρήγορου και αξιόπιστου Internet...3 Περιεχόμενα Συσκευασίας...4 Ενδείξεις Λυχνιών...5 Κουμπιά

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας. U R Safe DAS1100

Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας. U R Safe DAS1100 Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας U R Safe DAS1100 Οδηγίες Χρήσης Σύστημα Συναγερμού Κινδύνου - Ειδοποιεί φίλους και οικογένεια με το πάτημα ενός κουμπιού - Προσφέρει ανεξαρτησία

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 Με LCD οθόνη ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προσωπικoύ Τηλεφωνητή COSMOTE

Οδηγίες Προσωπικoύ Τηλεφωνητή COSMOTE Οδηγίες Προσωπικoύ Τηλεφωνητή COSMOTE Στον Προσωπικό σου Τηλεφωνητή µπορούν να αποθηκευτούν µέχρι και 30 µηνύµατα διάρκειας έως και 3 λεπτών το καθένα. Μπαίνοντας στον Προσωπικό σου Τηλεφωνητή µε τον ειδικό

Διαβάστε περισσότερα

VOYAGER2 DG310 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

VOYAGER2 DG310 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ VOYAGER2 DG310 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ VOYAGER2 DG310 Τα περιεχόμενα αυτού του οδηγού ενδέχεται να διαφέρουν λίγο από την περιγραφή της συσκευής σας ανάλογα με την έκδοση λογισμικού και τον πάροχό σας. Γνωριμία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby Περιεχόμενα Καλωσορίσατε Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Arlo Baby. Η έναρξη χρήσης είναι εύκολη. Κάμερα Arlo Baby Καλώδιο λειτουργίας USB Τροφοδοτικό USB Οδηγός γρήγορης

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα συσκευασίας Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι σήµατα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις ΗΠΑ. Η ονοµασία

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας. Επισκόπηση προϊόντος

Περιεχόμενα συσκευασίας. Επισκόπηση προϊόντος Εισαγωγή Ευχαριστούμε που αγοράσατε τη συσκευή ανοικτής συνομιλίας Prestigio - Ηλιακά φορτιζόμενο Bluetooth Hands Free. Κάνατε μια εξαιρετική επιλογή και ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε όλες τις δυνατότητες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για την αποφυγή βραχυκυκλωμάτων, το προϊόν αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε εσωτερικό και σε ξηρό χώρο. Μην εκθέτετε τα εξαρτήματα σε βροχή ή υγρασία. Μην χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3800

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3800 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750 Μοντέλο EX3800 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC1200. Μοντέλο EX6150

Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC1200. Μοντέλο EX6150 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC1200 Μοντέλο EX6150 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Εγκατάστασης Εξοπλισμού. Ασύρματο Router Speedport Plus

Οδηγίες Εγκατάστασης Εξοπλισμού. Ασύρματο Router Speedport Plus Οδηγίες Εγκατάστασης Εξοπλισμού Ασύρματο Router Speedport Plus 1 Περιεχόμενα ΓΕΝΙΚΑ Καλώς ήρθατε στον κόσμο του γρήγορου και αξιόπιστου Internet...3 Περιεχόμενα Συσκευασίας...4 Ενδείξεις Λυχνιών...5 Κουμπιά

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεφωνικό Σύστηµα Έκτακτης Αναγκης µε Μπουτόν Βοηθείας YALE DAS1100

Τηλεφωνικό Σύστηµα Έκτακτης Αναγκης µε Μπουτόν Βοηθείας YALE DAS1100 Τηλεφωνικό Σύστηµα Έκτακτης Αναγκης µε Μπουτόν Βοηθείας YALE DAS1100 Οδηγίες Χρήσης Σύστηµα Συναγερµού Κινδύνου - Ειδοποιεί φίλους και οικογένεια µε το πάτηµα ενός κουµπιού - Προσφέρει ανεξαρτησία και

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ. ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΌΜΕΝΟ σύστημα για συσκευές βαρηκοΐας

ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ. ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΌΜΕΝΟ σύστημα για συσκευές βαρηκοΐας ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΌΜΕΝΟ σύστημα για συσκευές βαρηκοΐας Εγγύηση Επικοινωνήστε με τον ειδικό στην ακουστική υγεία ή με τον κατασκευαστή του ακουστικού βαρηκοΐας για πληροφορίες σχετικά με την εγγύηση.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης. Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης. Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική υποστήριξη. Περιεχόμενα συσκευασίας. Οδηγός εγκατάστασης δρομολογητή μόντεμ ασύρματου δικτύου ADSL2+ N300 DGN2200v4

Τεχνική υποστήριξη. Περιεχόμενα συσκευασίας. Οδηγός εγκατάστασης δρομολογητή μόντεμ ασύρματου δικτύου ADSL2+ N300 DGN2200v4 Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε προϊόντα NETGEAR. Η NETGEAR συνιστά να χρησιμοποιείτε αποκλειστικά τους επίσημους πόρους υποστήριξης της NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό σειράς στην

Διαβάστε περισσότερα

IP-ROBOCAM-541 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

IP-ROBOCAM-541 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ IP-ROBOCAM-541 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Για την αποφυγή βραχυκυκλωμάτων, το προϊόν αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε εσωτερικό και σε ξηρό χώρο. Μην εκθέτετε τα εξαρτήματα

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρµατη λειτουργία (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα)

Ασύρµατη λειτουργία (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Ασύρµατη λειτουργία (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT1 ασύρματα ακουστικά bluetooth της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα 3.0 Bluetooth

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών

Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Αυτό το κεφάλαιο περιέχει σημαντικές οδηγίες ασφαλείας και λειτουργίας. Διάβασε και κρατήστε αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Δρομολογητής Smart WiFi AC1600

Δρομολογητής Smart WiFi AC1600 Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης. Οδηγός Χρήστη

Μονάδες µνήµης. Οδηγός Χρήστη Μονάδες µνήµης Οδηγός Χρήστη Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη 1.1 Σύνδεση Βήμα 1. Συνδέστε το φορτισή στην πρίζα και το καλώδιο στο tvbox Βήμα 2. Συνδέστε το καλώδιο HDMI στην τηλεόραση Βήμα 3. Συνδέστε το δικτύου στο Ethernet 01

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή 6. Δημιουργία λογαριασμού 13. Εγκατάσταση και λειτουργία του Skype 28. Βασικές λειτουργίες 32. Επιλογές συνομιλίας 48

Εισαγωγή 6. Δημιουργία λογαριασμού 13. Εγκατάσταση και λειτουργία του Skype 28. Βασικές λειτουργίες 32. Επιλογές συνομιλίας 48 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή 6 Δημιουργία λογαριασμού 13 Εγκατάσταση και λειτουργία του Skype 28 Βασικές λειτουργίες 32 Επιλογές συνομιλίας 48 Γενικές ρυθμίσεις Skype 64 Το Skype σε φορητές συσκευές 78 Εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z1. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με λειτουργία line-in και θύρα micro SD/SDHC

Διαβάστε περισσότερα