Διάθεση και Υποστήριξη: Info Quest Technologies ΑΕΒΕ Αλ. Πάντου 25, Καλλιθέα, Αθήνα Τηλ: , Fax:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Διάθεση και Υποστήριξη: Info Quest Technologies ΑΕΒΕ Αλ. Πάντου 25, 176 71 Καλλιθέα, Αθήνα Τηλ: 211 999 1000, Fax: 211 999 1499 www.infoquest."

Transcript

1

2 Διάθεση και Υποστήριξη: Info Quest Technologies ΑΕΒΕ Αλ. Πάντου 25, Καλλιθέα, Αθήνα Τηλ: , Fax: Copyright Info Quest Technologies 2013 «Η πνευματική Ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά το Ν. 2121/93 (όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα) και τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το Ν.100/1975) απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, η αποθήκευσή σε βάση δεδομένων, η αναμετάδοσή του σε ηλεκτρονική ή μηχανική ή οποιαδήποτε άλλη μορφή, η φωτοανατύπωσή του και η ηχογράφησή του με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη» Αυτό το εγχειρίδιο μπορεί να μην αντιπροσωπεύει την πραγματική λειτουργία της συσκευής σας. Όλες οι πληροφορίες υπόκεινται σε αλλαγή χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Ακολουθήστε τις διαδικασίες λειτουργίας που αντιστοιχούν ειδικά στη συσκευή σας. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν τυπογραφικά λάθη.

3 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ: αυτό το εγχειρίδιο περιέχει σημαντικές οδηγίες για τα μοντέλα Bitmore Prime UPS U1000LCD/U1400LCD/U2000LCD, τις οποίες πρέπει να ακολουθήσετε για την εγκατάσταση και συντήρηση του UPS και των μπαταριών του.

4 Ασφάλεια - ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτό το UPS λειτουργεί σε υψηλή τάση ρεύματος που ενδεχομένως να είναι επικίνδυνη. Μην επιχειρείτε να αποσυναρμολογήσετε τη μονάδα. Η μονάδα δεν περιλαμβάνει εξαρτήματα με δυνατότητα συντήρησης από το χρήστη. Η επισκευή πρέπει να γίνεται μόνο από ειδικευμένο τεχνικό προσωπικό. Η τάση της εσωτερικής μπαταρίας είναι 24 VDC. Δύο στεγανές μπαταρίες μολύβδου οξέος έξι στοιχείων. Η σύνδεση με οποιοδήποτε άλλο τύπο πρίζας ηλεκτρικού ρεύματος πέραν της διπολικής, γειωμένης πρίζας ενδέχεται να προκαλέσει ηλεκτροπληξία, ενώ μπορεί να αποτελεί παραβίαση των σχετικών τοπικών κανονισμών. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, γυρίστε το διακόπτη ρεύματος στη θέση OFF και αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας από την ηλεκτρική πρίζα του δικτύου, ώστε να απενεργοποιηθεί σωστά το UPS. Μην αφήνετε υγρά ή άλλα ξένα αντικείμενα να εισχωρήσουν στο UPS. Μην τοποθετείτε ποτά ή δοχεία με υγρά επάνω ή κοντά στη μονάδα. Αυτή η μονάδα προορίζεται για εγκατάσταση σε ελεγχόμενο περιβάλλον (εσωτερικό χώρο ελεγχόμενης θερμοκρασίας χωρίς αγώγιμες ρυπαντικές ουσίες). Αποφεύγετε την εγκατάσταση του UPS σε χώρους με στάσιμα ή τρεχούμενα νερά ή με υπερβολική υγρασία. Μην συνδέετε την είσοδο του UPS στη δική του έξοδο. Μην συνδέετε πολύπριζο ή καταστολέα υπέρτασης στο UPS. Μην συνδέετε ηλεκτρονικές συσκευές, όπως ιατρικό εξοπλισμό, μηχανήματα υποστήριξης ζωτικών λειτουργιών, φούρνους μικροκυμάτων ή ηλεκτρικές σκούπες στο UPS. Για να περιοριστεί ο κίνδυνος υπερθέρμανσης του UPS, μην καλύπτετε τους αεραγωγούς του UPS και αποφύγετε την έκθεση της μονάδας

5 στην ηλιακή ακτινοβολία και την εγκατάστασή της κοντά σε συσκευές εκπομπής θερμότητας, όπως θερμάστρες ή φούρνους. Αποσυνδέστε το UPS πριν τον καθαρισμό και μην χρησιμοποιείτε υγρά απορρυπαντικά ή σπρέι καθαρισμού. Μην πετάτε την μπαταρία ή τις μπαταρίες στη φωτιά. Υπάρχει κίνδυνος έκρηξης της μπαταρίας. Μην ανοίγετε και μην καταστρέφετε την μπαταρία ή τις μπαταρίες. Ο ηλεκτρολύτης που απελευθερώνεται είναι επιβλαβής για το δέρμα και τα μάτια. Ενδεχομένως να είναι τοξικός. Οι μπαταρίες ενδεχομένως να προκαλέσουν ηλεκτροπληξία και βραχυκύκλωμα. Κατά την εργασία με αυτές, συνιστώνται οι παρακάτω προφυλάξεις: 1. Αφαιρέστε ρολόγια, δαχτυλίδια ή άλλα μεταλλικά αντικείμενα από τα χέρια σας. 2. Χρησιμοποιήστε εργαλεία με μονωμένες λαβές. 3. Φοράτε πάντα λαστιχένια γάντια και μπότες. 4. Μην αφήνετε εργαλεία ή μεταλλικά αντικείμενα πάνω στις μπαταρίες. 5. Αποσυνδέστε την πηγή φόρτισης πριν τη σύνδεση ή την αποσύνδεση των ακροδεκτών της μπαταρίας. Η επισκευή των μπαταριών πρέπει να εκτελείται ή να εποπτεύεται από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό που γνωρίζει τις απαραίτητες προφυλάξεις. Μην αναθέτετε την επισκευή των μπαταριών σε προσωπικό που δεν έχει τις κατάλληλες γνώσεις. Για την αντικατάσταση των μπαταριών, χρησιμοποιήστε στεγανές μπαταρίες τύπου μολύβδου-οξέος. Κατά την εγκατάσταση αυτού του εξοπλισμού πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το άθροισμα των ρευμάτων διαρροής του UPS και των συνδεδεμένων φορτίων δεν υπερβαίνει τα 3,5mA. Η κεντρική πρίζα που τροφοδοτεί το UPS πρέπει να βρίσκεται κοντά στο UPS και η πρόσβαση σε αυτή να είναι εύκολη.

6 Περιγραφή συστήματος Μπροστινή όψη 1. Οθόνη LCD 2. Διακόπτης λειτουργίας «ON/OFF» Πίσω όψη 1. Έξοδος AC 2. Είσοδος AC 3. Προστασία γραμμής modem/τηλεφώνου από υπέρταση 4. Θύρα επικοινωνίας 5. Ανεμιστήρας ψύξεως 6. Αυτόματος διακόπτης ηλεκτρικού κυκλώματος VA 1400/2000VA

7 Εγκατάσταση και λειτουργία Η εγκατάσταση του UPS είναι ιδιαίτερα εύκολη εάν ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα. Προσέξτε ο διακόπτης ρεύματος να βρίσκεται στη θέση «ΟΝ», διαφορετικά το UPS θα απενεργοποιηθεί και ο εξοπλισμός σας δεν θα προστατεύεται σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. 1. Έλεγχος Βγάλτε το UPS από τη συσκευασία του και ελέγξτε το για τυχόν βλάβες που μπορεί να προκλήθηκαν κατά τη μεταφορά. Εάν διαπιστώσετε βλάβη, τοποθετήστε και πάλι τη μονάδα στη συσκευασία και επιστρέψτε την στο κατάστημα από όπου την αγοράσατε. 2. Τοποθέτηση Εγκαταστήστε το UPS σε κατάλληλα προστατευμένο περιβάλλον με ελεύθερη ροή του αέρα γύρω από τη μονάδα, χωρίς υπερβολική σκόνη, διαβρωτικά αέρια και αγώγιμες ρυπαντικές ουσίες. Μην χρησιμοποιείτε το UPS σε περιβάλλοντα με υψηλή θερμοκρασία ή υγρασία. Επιπλέον, να τοποθετείτε πάντα το UPS σε απόσταση τουλάχιστον 20 εκατοστών από οθόνες προς αποφυγή παρεμβολών. 3. Φόρτιση Η μονάδα παραδίδεται από το εργοστάσιο με πλήρως φορτισμένη την εσωτερική της μπαταρία. Ωστόσο, ενδεχομένως να σημειωθεί απώλεια μέρους του φορτίου της κατά τη μεταφορά, οπότε η μπαταρία πρέπει να επαναφορτιστεί προτού χρησιμοποιηθεί. Συνδέστε τη μονάδα σε κατάλληλη ηλεκτρική πρίζα και φορτίστε πλήρως το UPS αφήνοντάς το συνδεδεμένο στο ρεύμα για 10 ώρες. Προσοχή! Για την καλή λειτουργία της μπαταρίας απαιτείται μια πλήρης αποφόρτιση και φόρτιση, τουλάχιστον μία φορά, κάθε 6 μήνες.

8 4. Σύνδεση υπολογιστή Συνδέστε σε κάθε υποδοχή ρεύματος της πίσω πλευράς του UPS μια περιφερειακή συσκευή υπολογιστή (έως τρεις συσκευές). 5. Σύνδεση modem/τηλεφωνικής γραμμής Συνδέστε την εισερχόμενη γραμμή Internet στην υποδοχή «In» της πίσω πλευράς του UPS. Χρησιμοποιήστε ένα ακόμη καλώδιο γραμμής Internet και συνδέστε το ένα άκρο του στην υποδοχή «Out» της πίσω πλευράς του UPS. Συνδέστε το άλλο άκρο στην υποδοχή εισόδου του modem, όπως φαίνεται παρακάτω.

9 6. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση Για να ενεργοποιήσετε τη μονάδα UPS, πιέστε ελαφρά το διακόπτη λειτουργίας. Για να την απενεργοποιήσετε, πιέστε ξανά το διακόπτη λειτουργίας (όταν είναι σε λειτουργία, η φωτεινή ένδειξη LED είναι αναμμένη). 7. Προδιαγραφές οθόνης LCD Η φωτεινή ένδειξη LED είναι πάντα αναμμένη κατά τη λειτουργία του UPS, αλλά και κατά την αποφόρτιση και σε κατάσταση σφάλματος. Όταν ξεκινάει η λειτουργία της LCD, εμφανίζονται όλες οι πληροφορίες για 3 δευτερόλεπτα. 1) Σε συνθήκες κανονικής λειτουργίας, η οθόνη θα έχει την εξής μορφή:

10 2) Κατά τη λειτουργία AVR, η οθόνη θα έχει την εξής μορφή, ενώ το σύμβολο θα αναβοσβήνει ανά δευτερόλεπτο: 3) Κατά τη λειτουργία της μπαταρίας, η οθόνη θα έχει την εξής μορφή, ενώ το σύμβολο θα αναβοσβήνει ανά δευτερόλεπτο: Σημείωση: σε περίπτωση που το I/P-V<40, η τάση εισόδου θα επιδεικνύεται ως «000». 4) Σε περίπτωση αποφόρτισης, η οθόνη θα έχει την εξής μορφή: Σημείωση: η τάση εξόδου επιδεικνύεται πάντα ως «000» στις συνθήκες αποφόρτισης. 5) Σε περίπτωση σφάλματος, η οθόνη θα έχει την εξής μορφή, ενώ θα εμφανίζεται μόνο ο χαρακτήρας «FAULT» και η αιτία του σφάλματος:

11 Σημείωση: ο κωδικός σφάλματος θα εμφανίζεται στην κατάσταση σφάλματος. 6) Ορισμός επιπέδου φορτίου: Ένδειξη μπάρας φορτίου ΕΠΙΠΕΔΟ ΦΟΡΤΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ ΦΟΡΤΙΟΥ 0%~25% 25%~50% 50%~75% 75%~100% 7) Ορισμός χωρητικότητας μπαταρίας: Ένδειξη μπάρας ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ μπαταρίας Ένδειξη μπάρας μπαταρίας Τάση μπαταρίας 11V 11V Τάση μπαταρίας 11.5V 11,5V Τάση μπαταρίας 12.5V Τάση μπαταρίας 12.5V 8) Σε περίπτωση υπερβολικού φορτίου, το σύμβολο θα αναβοσβήνει ανά δευτερόλεπτο. 9) Σε περίπτωση χαμηλής στάθμης της μπαταρίας, το σύμβολο θα αναβοσβήνει ανά δευτερόλεπτο. 8. Επικοινωνία με υπολογιστή Για να είναι δυνατή η διακοπή λειτουργίας της μονάδας από το λειτουργικό σας σύστημα χωρίς παρέμβαση του χρήστη, συνδέστε το σειριακό καλώδιο RS-232. Για καλώδιο USB, απλώς συνδέστε το UPS στον υπολογιστή και η ανίχνευσή του θα γίνει αυτόματα.

12 Εγκατάσταση λογισμικού Το WinPower είναι ένα λογισμικό παρακολούθησης του UPS, με φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας για την παρακολούθηση και τον έλεγχο του UPS. Αυτό το μοναδικό λογισμικό εγγυάται την ασφαλή, αυτόματη απενεργοποίηση σε συστήματα πολλαπλών υπολογιστών κατά τη διάρκεια διακοπών ρεύματος. Διαδικασία εγκατάστασης: 1. Μεταβείτε στον ιστότοπο: 2. Επιλέξτε το λειτουργικό σύστημα που διαθέτετε και ακολουθήστε τις οδηγίες για να κατεβάσετε το λογισμικό. 3. Για τη λήψη των απαραίτητων αρχείων από το διαδίκτυο, εισαγάγετε το σειριακό αριθμό: 511C DF2A και εγκαταστήστε το λογισμικό. Μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή σας, το λογισμικό WinPower θα εμφανιστεί ως ένα εικονίδιο πράσινου βύσματος στη γραμμή εργασιών, κοντά στο ρολόι.

13 Αντιμετώπιση προβλημάτων Συμβουλευτείτε τον ακόλουθο πίνακα για την επίλυση μικρών προβλημάτων εγκατάστασης ή λειτουργίας του UPS. Σε περίπτωση που προκύψουν τυχόν προβλήματα που δεν αναφέρονται παραπάνω, απευθυνθείτε άμεσα σε τεχνικό προσωπικό. Σύμπτωμα Πιθανή αιτία Επίλυση Δεν υπάρχει καμία φωτεινή ένδειξη LED στην μπροστινή όψη. 1. Απουσία μπαταρίας. 1. Φορτίστε την μπαταρία για τουλάχιστον 10 ώρες. 2. Σφάλμα μπαταρίας. 2. Αντικαταστήστε με τον ίδιο τύπο μπαταρίας. 3. Το καλώδιο εισόδου δεν έχει ρεύμα και ο διακόπτης ρεύματος δεν είναι ενεργοποιημένος. Ο βομβητής ηχεί διαρκώς Το UPS δέχεται υπερβολικό παρόλο που η παροχή AC φορτίο. είναι φυσιολογική. 3. Πιέστε το διακόπτη ρεύματος ξανά ή τροφοδοτήστε με ρεύμα το καλώδιο εισόδου. Βεβαιωθείτε ότι το φορτίο αντιστοιχεί στις προδιαγραφές του UPS. Σε διακοπή ρεύματος, ο χρόνος προστασίας μειώνεται. 1. Το UPS δέχεται υπερβολικό φορτίο. 2. Το φορτίο της μπαταρίας είναι πολύ χαμηλό. 3. Ελαττωματική μπαταρία λόγω υψηλής θερμοκρασίας περιβάλλοντος ή μη κανονικής χρήσης της. 1. Αφαιρέστε το λιγότερο απαραίτητο φορτίο. 2. Φορτίστε την μπαταρία για 10 ή περισσότερες ώρες. 3. Αντικαταστήστε με τον ίδιο τύπο μπαταρίας. Απουσία επικοινωνίας μεταξύ του UPS και του υπολογιστή. 1. Το λογισμικό δεν έχει εγκατασταθεί σωστά. 2. Το καλώδιο δεν έχει συνδεθεί σωστά. 1. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του λογισμικού. 2. Βεβαιωθείτε ότι το καλώδιο USB είναι σωστά συνδεδεμένο στη θύρα USB του υπολογιστή, καθώς και ότι οι ρυθμίσεις είναι σωστές. Το ρεύμα λειτουργεί κανονικά, αλλά η οθόνη LCD δείχνει ότι λειτουργεί η μπαταρία. 1. Η ασφάλεια έχει καεί. 1. Αντικαταστήστε την. 2. Το καλώδιο τροφοδοσίας δεν είναι καλά συνδεδεμένο. 2. Επανασυνδέστε το σωστά.

14 Προδιαγραφές ΜΟΝΤΕΛΟ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΦΟΡΤΙΟΥ VA/W 1000 VA/600 W 1400 VA/840 W 2000 VA/1200 W ΙΣΧΥΣ ΕΙΣΟΔΟΥ Τάση 220, 230, 240 VAC Εύρος τάσης VAC VAC Τάση 220, 230, 240 VAC Ρύθμιση τάσης (λειτουργία ±10% ±5% σε φορτίο <50% μπαταρίας) ΙΣΧΥΣ ΕΞΟΔΟΥ Συχνότητα 50 Hz ή 60 Hz Ρύθμιση συχνότητας (λειτουργία +/-1 Hz μπαταρίας) Κυματομορφή εξόδου Ημιτονοειδής, τροποποιημένη Τύπος μπαταρίας και αριθμός 12V/7AH x 2 τεμ. 12V/7AH x 2 τεμ. τεμαχίων* Χρόνος εφεδρικής ΜΠΑΤΑΡΙΑ τροφοδοσίας (με φορτίο PC και 40 λεπτά 45 λεπτά 45 λεπτά οθόνες 15 ) Χρόνος φόρτισης 10 ώρες μέχρι το 90% 6 ώρες μέχρι το 90% ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑΓΩΓΗΣ Τυπικός 4-6 ms 4-8 ms ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Η φωτεινή ένδειξη LCD είναι πάντα αναμμένη όταν λειτουργεί Μοντέλα οθόνης το UPS, συμπεριλαμβανομένης και της κατάστασης LCD αποφόρτισης και σφάλματος. Λειτουργία μπαταρίας Ηχεί κάθε 10 δευτερόλεπτα Χαμηλή μπαταρία Ηχεί ανά δευτερόλεπτο ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚ Υπερφόρτωση Ηχεί κάθε 0,5 δευτερόλεπτα ΟΣ ΗΧΟΣ Αντικατάσταση Ηχεί κάθε 2 δευτερόλεπτα μπαταρίας Σφάλμα Ηχεί διαρκώς ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Πλήρης προστασία Προστασία από αποφόρτιση, υπερβολική φόρτιση, βραχυκύκλωμα και υπερφόρτωση Διαστάσεις (χιλ.), ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΒΧΠΧΥ 205X399X145 Καθαρό βάρος (κ.) 9,6 9,7 9,8 Περιβάλλον ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ λειτουργίας 0-40 C, 0-90 % σχετική υγρασία (μη υγροποιήσιμη) Στάθμη θορύβου Κάτω από 40 db Με υποστήριξη όλων των λειτουργικών Windows, καθώς και Smart RS-232 των Linux, IBM Aix, Sun Solaris, Compaq True64, UnixWare, ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ FreeBSD, HP-UX και MAC Θύρα USB Για όλα τα λειτουργικά Windows και Mac * Οι προδιαγραφές των προϊόντων υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

15 Απόρριψη χρησιμοποιημένων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών Συσκευών Εάν πάνω στο προϊόν ή στη συσκευασία του προϊόντος υπάρχει το σύμβολο αυτό, τότε δε θα πρέπει να πετάξετε το προϊόν μαζί με τα κοινά οικιακά απορρίμματα, αλλά να το παραδώσετε στο κατάλληλο σημείο περισυλλογής για την ανακύκλωση ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού. Η ανεξέλεγκτη απόρριψη τέτοιων προϊόντων ενδέχεται να έχει βλαβερές συνέπειες για το περιβάλλον και την υγεία των ανθρώπων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανακύκλωση του προϊόντος αυτού, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το δήμο σας, την υπηρεσία αποκομιδής οικιακών απορριμμάτων ή το κατάστημα από το οποίο αγοράσατε το προϊόν.

16 Δήλωση Συμμόρφωσης CE Αυτό το προϊόν (Bitmore Prime UPS U1000) συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις που έχουν ορισθεί από την Οδηγία του Συμβουλίου 73/23/EEC για τον ηλεκτρικό εξοπλισμό που χρησιμοποιείται σε συγκεκριμένα όρια τάσης, από την Οδηγία του Συμβουλίου 89/336/EEC για την ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα, και από την Διορθωτική Οδηγία 93/68/EEC. Για την αξιολόγηση της συμμόρφωσης με τις οδηγίες, εφαρμόσθηκαν τα ακόλουθα standards: Low Voltage Directives: EMC Directives: EN :2003 IEC :2001, IEC :2001, IEC :2001, EN55022:1998, IEC :2001, IEC :1990 Αυτό το προϊόν (Bitmore Prime UPS U1400/U2000) συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις που έχουν ορισθεί από την Οδηγία του Συμβουλίου 73/23/EEC για τον ηλεκτρικό εξοπλισμό που χρησιμοποιείται σε συγκεκριμένα όρια τάσης, από την Οδηγία του Συμβουλίου 89/336/EEC για την ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα, και από την Διορθωτική Οδηγία 93/68/EEC. Για την αξιολόγηση της συμμόρφωσης με τις οδηγίες, εφαρμόσθηκαν τα ακόλουθα standards: Low Voltage Directives: EMC Directives: EN :2003 EN :2006 (IEC :2001, IEC :2006, IEC :2004, IEC :2005, IEC :2006, IEC :2001, IEC :2002)

17 Εγγύηση καλής λειτουργίας Bitmore UPS Τα UPS Bitmore συνοδεύονται από Εγγύηση Καλής Λειτουργίας Δύο (2) ετών. Η Info Quest Technologies, εγγυάται ότι για το χρονικό διάστημα της εγγύησης, θα καλύπτει με τον τρόπο και τα μέσα που διαθέτει τυχόν βλάβες που θα παρουσιάσει το προϊόν. Απαραίτητη προϋπόθεση για να ισχύσει η εγγύηση, είναι η χρήση του προϊόντος να γίνεται με βάση τον προορισμό του, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του, καθώς και κάτω από φυσιολογικές συνθήκες. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους εγγύησης που συνοδεύουν το προϊόν. Έναρξη εγγύησης: Η εγγύηση ξεκινά από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος, που αποδεικνύεται με την προσκόμιση νόμιμης απόδειξης ή τιμολογίου. Η Εγγύηση ισχύει εφ όσον: 1. Δεν έχει παραποιηθεί ή αφαιρεθεί το αυτοκόλλητο στοιχείων πάνω από τη συσκευή. 2. Το προϊόν μεταφέρεται στα εργαστήρια της Info Quest Technologies, συνοδεύεται από τη νόμιμη απόδειξη ή τιμολόγιο αγοράς του όπου αναφέρεται καθαρά η ημερομηνία και ο τύπος του από μια σύντομη περιγραφή της βλάβης, καθώς και από άλλα στοιχεία που τυχόν ζητηθούν για την αποτελεσματική επίλυση της βλάβης. Η Εγγύηση παύει να ισχύει όταν: 1. Η βλάβη είναι αποτέλεσμα μετατροπών, κακής σύνδεσης, κακής εγκατάστασης ή κακής χρήσης. 2. Η βλάβη προκλήθηκε λόγω φυσικών φαινομένων 3. Η βλάβη προκλήθηκε από ατύχημα, υγρό ή φωτιά, κακομεταχείριση ή αμέλεια. 4. Στο προϊόν έχουν εισχωρήσει υγρά. 5. Ελαττώματα ή βλάβη της συσκευής ή των εξαρτημάτων αυτής, προκλήθηκαν από κακή αποστολή ή μεταφορά χωρίς κατάλληλη συσκευασία. 6. Υπάρχουν εμφανή σημάδια από πτώση ή παραβίαση της συσκευής, όπως γρατζουνιές, στραβές βίδες, κομμένα καλώδια, κα.

18 Η Εγγύηση δεν καλύπτει: 1. Τη φυσιολογική φθορά στα πλαστικά μέρη ή ζημιές που προκλήθηκαν από ατυχήματα, κεραυνό, νερό, φωτιά, ακατάλληλο εξαερισμό. 2. Ζημιά που προκλήθηκε στο προϊόν από τυχόν προσαρμογές ή ρυθμίσεις, που δεν αντιστοιχούν στις τεχνικές προδιαγραφές του προϊόντος. 3. Περιοδική συντήρηση και επισκευή ή αλλαγή εξαρτημάτων, ως αποτέλεσμα φυσικής φθοράς. 4. Έξοδα μετάβασης του τεχνικού για κατ οίκον επισκευή. 5. Εγκαταστάσεις μπαταριών ή εξοπλισμού που έγιναν από τρίτους, μη εξουσιοδοτημένους από την Info Quest Technologies. Όροι μεταφοράς και χρεώσεις: 1. Η μεταφορά των προϊόντων Bitmore από και προς τα εργοστάσια για επισκευή, γίνεται με ευθύνη και δαπάνη του χρήστη. 2. Για τη μεταφορά του προϊόντος πρέπει να χρησιμοποιείται η αρχική συσκευασία του προϊόντος, η οποία θα πρέπει να διατηρείται σε άριστης κατάσταση, ώστε να αποφευχθούν τυχόν ζημιές κατά τη μεταφορά. Σε αντίθετη περίπτωση η Info Quest Technologies δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιές του UPS κατά τη μεταφορά. 3. Στην περίπτωση που μετά από τεχνικό έλεγχο διαπιστωθεί ότι η βλάβη δεν καλύπτεται από την εγγύηση για τους λόγους που αναφέρονται παραπάνω, ο χρήστης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής και τεχνικού ελέγχου. Σε περίπτωση που ο χρήστης επιθυμεί την αποκατάστασης της βλάβης, παρά το γεγονός ότι δεν καλύπτεται από την εγγύηση, τα έξοδα επισκευής βαρύνουν το χρήστη. Λοιποί Όροι: - Η Info Quest Technologies σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται προς το πελάτη ή προς τρίτους για οποιεσδήποτε ζημιές, μεταξύ των οποίων διαφυγόντα κέρδη, αποθετικές ή άλλες τυχαίες ή έμμεσες ζημιές, που προκλήθηκαν εξ αιτίας της χρήσεως ή της αδυναμίας χρήσεως του εν λόγω UPS. - Η εγγύηση ισχύει με την επιφύλαξη των παραπάνω όρων των οποίων ο πελάτης έχει λάβει γνώση και αποδέχεται. - Για κάθε διαφορά ήθελε προκύψει από το παρόν, αρμόδια είναι τα δικαστήρια των Αθηνών και εφαρμοστέο το Ελληνικό Δίκαιο.

19 Distribution and Support: Info Quest Technologies SA 25, Al. Pantou str., Kallithea, Athens, Greece Tel: , Fax: Copyright Info Quest Technologies 2013 "Intellectual property is acquired without formality and without the need for prohibition clause of the attacks. Please note however that according to Law 2121/93 (as amended and currently in force) and the International Berne Convention (which has been ratified by N.100/1975) reproduction and general reproduction of this work, stored in database, relayed in electronic or mechanical or any other form, photocopying and the recording in any way, forbidden in the original or in translation or other adaptation without written permission of the publisher" This manual may not represent the actual function of the device. All information is subject to change without prior notice. Please follow the instructions for your device. The company is not liable for any printing mistakes.

20 IMPORTANT SAFETY INSTRUCTIONS SAVE THESE INSTRUCTIONS This manual contains important instructions for model Prime UPS U1000LCD/U1400LCD/U2000LCD that should be followed during installation and maintenance of the UPS and batteries.

21 Safety CAUTION! This UPS utilizes voltages that may be hazardous. Do not attempt to disassemble the unit. The unit contains no user serviceable parts. Only factory service personnel may perform repairs. Internal battery voltage is 24Vdc. Two sealed, lead-acid, 6 cells batteries. Connection to any other type of receptacle other than a two-pole, three-wire grounding receptacle may result in s shock hazard as well as violate local electrical codes. In the event of an emergency, turn the power switch to the off position and disconnect the power cord form the AC power supply to properly disable the UPS Do not allow any liquids or any foreign object to enter the UPS. Do not place beverages or any other liquid-containing vessels on or near the unit. This unit intended for installation in a controlled environment (temperature controlled, indoor area free of conductive contaminants). Avoid installing the UPS in locations where there is standing or running water, or excessive humidity. Do not plug the UPS input into its own output. Do not attach a power strip or surge suppressor to the UPS. Do not attach non-computer-related items, such as medical equipment, life-support equipment, microwave ovens, or vacuum cleaners to UPS To reduce the risk of overheating the UPS, do not cover the UPS cooling vents and avoid exposing the unit to direct sunlight or installing the unit near heat emitting appliances such as space heaters or furnaces. Unplug the UPS prior to cleaning and do not use liquid or spray

22 detergent. Do not dispose of battery or batteries in a fire. The battery may explode. Do not open or mutilate the battery or batteries. Released electrolyte is harmful to the skin and eyes. It may be toxic. A battery can present a risk of electrical shock and high short circuit current. The following precautions should be observed when working on batteries: 1. Remove watches, rings, or other metal objects from the hand. 2. Use tools with insulated handles. 3. Wear rubber gloves and boots. 4. Do not lay tools or metal parts on the top of batteries. 5. Disconnect charging source prior to connecting or disconnecting batteries terminal. Servicing of batteries should be performed or supervised by personnel knowledgeable of batteries and the required precautions. Keep unauthorized personnel away from batteries. When replacing batteries, replace with the same number of the sealed lead-acid batteries. During the installation of this equipment it should be assured that the sum of the leakage currents of the UPS and the connected loads does not exceed 3.5mA. The mains socket outlet that supplies the UPS shall be installed near the UPS and shall be easily accessible.

23 System Description Front Panel 1. LCD Display 2. Power ON/OFF Switch Back Panel 1. AC Output 2. AC Input 3. Modem/Phone Line Surge Protection 4. Communication Port 5. Cooling Fan 6. Circuit Breaker VA 1400/2000VA

24 Installation and Operation Installing the UPS is as easy as following the steps shown. Be aware of the Power Switch must be kept in the ON position, otherwise, the UPS will be disabled and your equipment will not be protected during a power failure. 1. Inspection Remove the UPS from its packaging and inspect it for damage that may have occurred during shipping. If any damage is discovered, repack the unit and return it to the place of purchase. 2. Placement Install the UPS unit in any protected environment that provides adequate airflow around the unit, and is free from excessive dust, corrosive fumes and conductive contaminants. Do not operate your UPS in an environment where the ambient temperature or humidity is high. On the other hand, place the UPS unit away from monitor at least 20cm to avoid interference. 3. Charging This unit is shipped from the factory with its internal battery fully charged. however, some energy may be lost during shipping so the battery should be recharged before using it. Plug the unit into an appropriate power supply and allow the UPS to charge fully by leaving it plugged in for 10 hours. Caution! To maintain the battery s good operation, you must, discharge and charge the battery at least once per 6 months. 6

25 4. Computer Connection Connect one computer-related device into each of the power receptacles supplied on the back of the UPS (maximum of three devices). 5. Modem/Phoneline Connection Plug incoming internet line into the In socket at the back of the UPS. Use one more Internet line cable and plug one end of the Internet line cable to the Out socket at the back of the UPS. Plug the other end to the modem input socket as shown. 7

26 6. Turn On/Off To turn on the UPS unit, press the power switch lightly. To turn off the UPS unit, press the power switch again (When Swith ON,The LED lighting.). 7. LCD Display Specification The LED will always turns on when UPS works, including in off charging mode and fault mode. When LCD start to work, it will display all information for 3s 1) When in normal mode, it will display as below. 2) When in AVR mode, it will display as below. And the mark will 8

27 flicker every 1second. 3) When in battery mode, it will display as below. And the mark will flicker every 1second. Note: If I/P-V<40V,input voltage will display 000 4) When in off charging mode, it will display as below. Note: the output voltage always is displayed as 000 in off charging mode. 5) When in fault mode, it will display as below. FAULT character and the reason of fault only. Note: the fault code will be showed in fault mode. 9

28 6) Load level definition: Load bar Indication Load LEVEL Load LEVEL 0%~25% 25%~50% 50%~75% 75%~100% 7) Battery capacity definition: Battery bar Indication Battery LEVEL Battery bar Indication Battery voltage 11V 11V Battery voltage 11.5V 11.5V Battery voltage 12.5V Battery voltage 12.5V 8) When over load, the mark will flicker every 1second. 9) When battery low, the mark will flicker every 1second. 8. Communication with Computer To allow for unattended system shutdown for your operating system, connect the RS-232 serial cable. For the USB serial cable just simply plug into the UPS and PC and it will be auto detected. 10

29 Software Installation WinPower is brand new UPS monitoring software, which provides user-friendly interface to monitor and control your UPS. This unique software provides safely auto shutdown for multi-computer systems while power failure. Installation procedure: 1. Go to the website: 2. Choose the operation system you need and follow the instruction described on the website to download the software. 3. When downloading all required files from the internet, enter the serial No: 511C DF2A to install the software. When your computer restarts, the WinPower software will appear as a green plug icon located in the system tray, near the clock. 11

30 Trouble Shooting Use the table below to solve minor UPS installation or operation problems. If any abnormal situations occur that are not listed above,please call service people immediately. Symptom Possible Cause Remedy No LED display on the front panel. 1. Missing battery. 1. Charge battery up to 10 hours. 2. Battery defect. 2. Replace with the same type of battery. 3. When the Input cord isn t electrified and Power switch is not 3. Press the power switch again or electrify the Input cord pressed. Alarm buzzer Overload of the UPS. Verify that the load matches beeps continuously when AC supply is the UPS capability specified in the specs. normal. When power failure, back-up 1. Overload of the UPS. 1. Remove some noncritical load. time is shorten. 2. Battery voltage is too low. 2. Charge battery 10 hours or more. 3. Battery defect due to high temperature 3. Replace with the same type of battery. operation environment, or improper operation to battery. Communication lost between UPS and computer. 1. Software is not installed well. 2. Cable is not properly connected. 1. Check the setting of the software. 2. Check the USB cable is firmly connected to USB port of the computer and confirm the setting again. Mains normal but LCD display Battery mode. 1. Circuit breaker is 1. Reset the circuit breaker.. broken. 2. Power cord is loose. 2. Reconnect the power cord properly. 12

31 Specification MODEL CAPACITY VA/W 1000VA/600W 1400VA/840W 2000VA/1200W INPUT Voltage 220, 230, 240VAC Voltage Range VAC VAC OUTPUT Voltage 220, 230, 240VAC Voltage Regulation ±10% ±5% At load <50% (Battery Mode) Frequency 50Hz or 60Hz Frequency Regulation +/-1 Hz (Battery Mode) Output Waveform Modified Sinewave BATTERY Battery Type and Number* 12V/7AH x 2pcs 12V/9AH x 2pcs Back up Time (at a PC load with 40 minutes 45 minutes 45 minutes 15" monitor) Recharge Time 10 Hours to 90% 6 hours to 90% TRANSFER TIME Typical 4-6ms 4-8ms INDICATOR LCD Display The LCD will always turn on when UPS work, Including in off Models charging mode and fault mode Battery Mode Sounding every 10 seconds Low Battery Sounding every second AUDIBLE Overload Sounding every 0.5 second ALARM Battery Replace Sounding every 2 seconds Fault Continuously sounding PROTECTION Full Protection Discharge, Overcharge, Short Circuit and Overload Protection Dimension, PHYSICAL DxWxH (mm) 205X399X145 Net Weight (kgs) 9.6Kgs 9.7Kgs 9.8Kgs Operating ENVIRONMENT Environment 0-40 C, 0-90 % Relative Humidity (non-condensing) Noise Level Less than 45dB Support Windows family, Linux, IBM Aix, Sun Solaris, Smart RS-232 Compaq True64, UnixWare, FreeBSD, HP-UX, and MAC INTERFACE USB For Windows family & Mac * Product specifications are subject to change without further notice. 13

32 Disposal of old electrical and electronic equipment If you see this symbol on the product or on its packaging, you should hand the product over to the applicable collection point for the recycling of electrical and electronic equipment. Do not throw it away with household wastes. The improper disposal of these products may have negative consequences for the environment and human health. For more information about the recycling of this product, please contact your local city office, your household waste disposal service or the shop where you purchased it. 14

33 Declaration of Conformity This product (Bitmore Prime UPS U1000) is with conformity with the requirements set out in the Council Directive 73/23/EEC for electrical equipment used within certain voltage limits, the Council Directive 89/336/EEC for electromagnetic compatibility, and the Amendment Directive 93/68/EEC. For the evaluation of the compliance with the Directives, the following standards were applied: Low Voltage Directives: EMC Directives: EN :2003 IEC :2001, IEC :2001, IEC :2001, EN55022:1998, IEC :2001, IEC :1990 This product (Bitmore Prime UPS U1400/U2000) is with conformity with the requirements set out in the Council Directive 73/23/EEC for electrical equipment used within certain voltage limits, the Council Directive 89/336/EEC for electromagnetic compatibility, and the Amendment Directive 93/68/EEC. For the evaluation of the compliance with the Directives, the following standards were applied: Low Voltage Directives: EMC Directives: EN :2003 EN :2006 (IEC :2001, IEC :2006, IEC :2004, IEC :2005, IEC :2006, IEC :2001, IEC :

Εγγύηση καλής λειτουργίας

Εγγύηση καλής λειτουργίας Εγγύηση καλής λειτουργίας Τα Smartphone Bitmore συνοδεύονται από Εγγύηση Καλής Λειτουργίας Δύο (2) Ετών. Please read carefully the Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους εγγύησης που συνοδεύουν το

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης και Εγγύηση Καλής Λειτουργίας

Οδηγίες Χρήσης και Εγγύηση Καλής Λειτουργίας 1 2 Οδηγίες Χρήσης και Εγγύηση Καλής Λειτουργίας 3 Εισαγωγή και Υποστήριξη: Info Quest Technologies ΑΕΒΕ Αλ. Πάντου 25, 176 71 Καλλιθέα, Αθήνα Τηλ: 211 999 4000, Fax: 211 999 1399 www.infoquest.gr, www.bitmore.gr

Διαβάστε περισσότερα

PowerMust 400/600/1000 Offline UPS (Τροφοδοτικό αδιάκοπης λειτουργίας)

PowerMust 400/600/1000 Offline UPS (Τροφοδοτικό αδιάκοπης λειτουργίας) GR ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ PowerMust 400/600/1000 Offline UPS (Τροφοδοτικό αδιάκοπης λειτουργίας) 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΦΥΛΑΞΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ Ο ΗΓΙΕΣ Αυτό το εγχειρίδιο περιέχει σηµαντικές οδηγίες για τα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. PowerMust 400/600/800 USB. UPS (Τροφοδοτικό αδιάκοπης λειτουργίας)

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. PowerMust 400/600/800 USB. UPS (Τροφοδοτικό αδιάκοπης λειτουργίας) GR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ PowerMust 400/600/800 USB UPS (Τροφοδοτικό αδιάκοπης λειτουργίας) 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΦΥΛΑΞΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Το εγχειρίδιο αυτό περιλαμβάνει σημαντικές οδηγίες για τα

Διαβάστε περισσότερα

Mi Car Charger. Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας

Mi Car Charger. Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Mi Car Charger Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Διάθεση και Υποστήριξη Info Quest Technologies SA Αλ. Πάντου 25, 176 71 Καλλιθέα, Αθήνα, τηλ. 211 999 4000 www.infoquest.gr, www.xiaomi-greece.gr

Διαβάστε περισσότερα

Mi VR Play 2. Info Quest Technologies SA. Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας

Mi VR Play 2. Info Quest Technologies SA. Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Mi VR Play 2 Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας και π Info Quest Technologies SA Αλ. του 25, 176 71 Καλλιθέα, Αθήνα, τηλ. 211 999 4000 www.infoquest.gr, www.xiaomi-greece.gr Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLE & TRUST. V1 Smart Brachelet ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

SIMPLE & TRUST. V1 Smart Brachelet ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ SIMPLE & TRUST V1 Smart Brachelet ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 1 Οδηγίες χρήσης Σας ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Παρακαλούμε σημειώστε ότι για να χρησιμοποιήσετε το σύνολο των λειτουργιών

Διαβάστε περισσότερα

PowerMust Office UPS (Τροφοδοτικό αδιάλειπτης λειτουργίας)

PowerMust Office UPS (Τροφοδοτικό αδιάλειπτης λειτουργίας) GR ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ PowerMust Office UPS (Τροφοδοτικό αδιάλειπτης λειτουργίας) ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΦΥΛΑΞΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ Ο ΗΓΙΕΣ Αυτό το εγχειρίδιο περιέχει σηµαντικές οδηγίες για τα µοντέλα της

Διαβάστε περισσότερα

Διάθεση και Υποστήριξη: Info Quest Technologies ΑΕΒΕ Αλ. Πάντου 25, 176 71 Καλλιθέα, Αθήνα Τηλ: 211 999 1000, Fax: 211 999 1499 www.infoquest.

Διάθεση και Υποστήριξη: Info Quest Technologies ΑΕΒΕ Αλ. Πάντου 25, 176 71 Καλλιθέα, Αθήνα Τηλ: 211 999 1000, Fax: 211 999 1499 www.infoquest. Διάθεση και Υποστήριξη: Info Quest Technologies ΑΕΒΕ Αλ. Πάντου 25, 176 71 Καλλιθέα, Αθήνα Τηλ: 211 999 1000, Fax: 211 999 1499 www.infoquest.gr Copyright Info Quest Technologies 2013 «Η πνευματική Ιδιοκτησία

Διαβάστε περισσότερα

Mi WiFi Repeater 2. Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας

Mi WiFi Repeater 2. Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Mi WiFi Repeater 2 Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Διάθεση και Υποστήριξη Info Quest Technologies SA Αλ. Πάντου 25, 176 71 Καλλιθέα, Αθήνα, τηλ. 211 999 4000 www.infoquest.gr, www.xiaomi-greece.gr

Διαβάστε περισσότερα

UNA90. 90W Universal Notebook Adapter Οδηγίες Χρήσης MADE IN PRC

UNA90. 90W Universal Notebook Adapter Οδηγίες Χρήσης MADE IN PRC Οδηγίες Χρήσης Χαρακτηριστικά: Προδιαγραφές: Διπλό chipset για να παρέχει σταθερή τάση με χαμηλή κατανάλωση. Προστασία από υπέρταση και από υπερθέρμανση. 12 αποσπώμενες υποδοχές Μοντέλο: Ισχύς: 90W Είσοδος:

Διαβάστε περισσότερα

GUARDIAN LCD 650VA - 2000VA

GUARDIAN LCD 650VA - 2000VA LINE-INTERACTIVE INTERACTIVE LCD DISPLAY UPS Uninterruptible Power System GUARDIAN LCD 650VA - 2000VA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Παρακαλείσθε να διαβάσετε το εγχειρίδιο διεξοδικά πριν την εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Mi Bluetooth Speaker Basic 2

Mi Bluetooth Speaker Basic 2 Mi Bluetooth Speaker Basic 2 Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Info Quest T. 25, 176 71,,. 211 999 4000 www.infoquest.gr, www.xiaomi-greece.gr Περιεχόμενα Συσκευασίας: Mi Bluetooth Speaker

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC 50Hz Μπαταρίες

Διαβάστε περισσότερα

8 Τρόποι με τους οποίους το 3D Printing αλλάζει ριζικά τη Βιομηχανική Παραγωγή

8 Τρόποι με τους οποίους το 3D Printing αλλάζει ριζικά τη Βιομηχανική Παραγωγή 8 Τρόποι με τους οποίους το 3D Printing αλλάζει ριζικά τη Βιομηχανική Παραγωγή Τα τελευταία χρόνια πολλοί επιστήμονες αλλά και επαγγελματίες του τομέα ΙΤ, έχουν τοποθετηθεί, συχνά με αντικρουόμενες απόψεις,

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 500VA/600VA/650VA 800VA/850VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC 50Hz ή 60Hz

Διαβάστε περισσότερα

Mi Headphones Comfort

Mi Headphones Comfort Mi Headphones Comfort Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Διάθεση και Υποστήριξη Info Quest Technologies SA Αλ. Πάντου 25, 176 71 Καλλιθέα, Αθήνα, τηλ. 211 999 4000 www.infoquest.gr, www.xiaomi-greece.gr

Διαβάστε περισσότερα

Mi Bedside Lamp. Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας

Mi Bedside Lamp. Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Mi Bedside Lamp Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Info Quest T. 25, 176 71,,. 211 999 4000 www.infoquest.gr, www.xiaomi-greece.gr Περιεχόμενο Συσκευασίας: Mi Bedside Lamp, Τροφοδοτικό

Διαβάστε περισσότερα

Amazfit Bip. Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Info Quest T. . 25, ,,

Amazfit Bip. Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Info Quest T. . 25, ,, Amazfit Bip Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Info Quest T. 25, 176 71,,. 211 999 4000 www.infoquest.gr, www.xiaomi-greece.gr Περιεχόμενα Συσκευασίας: Amazfit Bip, Βάση Φόρτισης, ελληνικές

Διαβάστε περισσότερα

Bbc5000 Power Bank. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

Bbc5000 Power Bank.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Bbc5000 Power Bank Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual www.bormanntools.com Capacity Case material Battery type Net weight Product size Input Output Technical Data 5000mah Aluminum

Διαβάστε περισσότερα

Mi Wireless Mouse. Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας. Info Quest Technologies SA

Mi Wireless Mouse. Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας. Info Quest Technologies SA Mi Wireless Mouse Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Διάθεση και Υποστήριξη Info Quest Technologies SA Αλ. Πάντου 25, 176 71 Καλλιθέα, Αθήνα, τηλ. 211 999 4000, www.infoquest.gr, www.xiaomi-greece.gr

Διαβάστε περισσότερα

F G H. Περιγραφή λυχνιών και ακουστικών προειδοποιήσεων Ένδειξη Ήχος Έξοδος Φόρτιση Περιγραφή Ενέργεια - - Όχι Ναι Το UPS είναι Ανοίξτε το UPS.

F G H. Περιγραφή λυχνιών και ακουστικών προειδοποιήσεων Ένδειξη Ήχος Έξοδος Φόρτιση Περιγραφή Ενέργεια - - Όχι Ναι Το UPS είναι Ανοίξτε το UPS. Πληροφορίες προϊόντος E A C F G H A: ιακόπτης On/Off : Με ηλεκτρικό ρεύµα: σταθερά µε πράσινο χρώµα Με µπαταρία: αναβοσβήνει µε πράσινο χρώµα C: Με ηλεκτρικό ρεύµα: δείχνει το επίπεδο φορτίου Με µπαταρία:

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 Με LCD οθόνη ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC

Διαβάστε περισσότερα

Off Line UPS. PowerWalker VFD 400 PowerWalker VFD 600 PowerWalker VFD 800 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

Off Line UPS. PowerWalker VFD 400 PowerWalker VFD 600 PowerWalker VFD 800 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Off Line UPS PowerWalker VFD 400 PowerWalker VFD 600 PowerWalker VFD 800 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Σημαντική προειδοποίηση ασφάλειας (ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ) ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να αποτρέψετε τον κίνδυνο πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας,

Διαβάστε περισσότερα

Mi Power Bank. Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας

Mi Power Bank. Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Mi Power Bank Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Εισαγωγή και Υποστήριξη Info Quest Technologies SA Αλ. Πάντου 25, 176 71 Καλλιθέα, Αθήνα, τηλ. 211 999 4000 www.infoquest.gr, www.xiaomi-greece.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ USE INSTRUCTIONS

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ USE INSTRUCTIONS ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ USE INSTRUCTIONS ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΛΗΣΗΣ /CORDED PHONE WITH CALLER ID ΜΟΝΤΕΛΟ/MODEL: TM09-448 DC48V Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά όλες τις οδηγίες χρήσης πριν την χρήση της συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση λογισμικού και αναβάθμιση συσκευής Device software installation and software upgrade

Εγκατάσταση λογισμικού και αναβάθμιση συσκευής Device software installation and software upgrade Για να ελέγξετε το λογισμικό που έχει τώρα η συσκευή κάντε κλικ Menu > Options > Device > About Device Versions. Στο πιο κάτω παράδειγμα η συσκευή έχει έκδοση λογισμικού 6.0.0.546 με πλατφόρμα 6.6.0.207.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΕΩΣ. Line Interactive UPS. Accupower MC2. Μονάδα Αδιάλειπτης Τροφοδοσίας. 1nd Edition, 2006

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΕΩΣ. Line Interactive UPS. Accupower MC2. Μονάδα Αδιάλειπτης Τροφοδοσίας. 1nd Edition, 2006 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΕΩΣ Line Interactive UPS Accupower MC2 1nd Edition, 2006 Μονάδα Αδιάλειπτης Τροφοδοσίας ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Το παρόν εγχειρίδιο περιέχει σηµαντικές οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLE & TRUST. V2 Smart Brachelet ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

SIMPLE & TRUST. V2 Smart Brachelet ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ SIMPLE & TRUST V2 Smart Brachelet ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 1 Οδηγίες χρήσης Σας ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Παρακαλούμε σημειώστε ότι για να χρησιμοποιήσετε το σύνολο των λειτουργιών

Διαβάστε περισσότερα

Mi Band 2. Σύντομές Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας. Info Quest Technologies SA

Mi Band 2. Σύντομές Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας. Info Quest Technologies SA Mi Band 2 Σύντομές Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Διάθεση και Υποστήριξη Info Quest Technologies SA Αλ. Πάντου 25, 176 71 Καλλιθέα, Αθήνα, τηλ. 211 999 4000 www.infoquest.gr, www.xiaomi-greece.gr

Διαβάστε περισσότερα

Mi LED Desk Lamp. Σύντομές Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας

Mi LED Desk Lamp. Σύντομές Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Mi LED Desk Lamp Σύντομές Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Διάθεση και Υποστήριξη Info Quest Technologies ΑΕΒΕ Αλ. Πάντου 25, 176 71 Αθήνα, τηλ. 211 999 4000 www.infoquest.gr, www.xiaomi-greece.gr

Διαβάστε περισσότερα

Mi Portable Mouse. Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας

Mi Portable Mouse. Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Mi Portable Mouse Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Διάθεση και Υποστήριξη Info Quest Technologies SA Αλ. Πάντου 25, 176 71 Καλλιθέα, Αθήνα, τηλ. 211 999 4000 www.infoquest.gr, www.xiaomi-greece.gr

Διαβάστε περισσότερα

Informer Compact series

Informer Compact series Informer Compact series Line Interactive Ημιτονικής Εξόδου 1kVA/2kVA/3kVA Uninterruptible Power Supply ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν την εγκατάσταση ή τη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

LEO LCD. Uninterruptible Power Supply 650/850 VA 1000/1500/2000 VA USER MANUAL. ΕΛΛΗΝΙΚΑ: σελίδες 2-11 ENGLISH: pages 12-21

LEO LCD. Uninterruptible Power Supply 650/850 VA 1000/1500/2000 VA USER MANUAL. ΕΛΛΗΝΙΚΑ: σελίδες 2-11 ENGLISH: pages 12-21 LEO LCD Single phase in / Single phase out 650/850 VA 1000/1500/2000 VA Uninterruptible Power Supply ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ USER MANUAL ΕΛΛΗΝΙΚΑ: σελίδες 2-11 ENGLISH: pages 12-21 1 ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Διαβάστε το

Διαβάστε περισσότερα

INFORM GUARD COMPACT 1000VA / 1500VA

INFORM GUARD COMPACT 1000VA / 1500VA LINE-INTERACTIVE UPS Uninterruptible Power System INFORM GUARD COMPACT 1000VA / 1500VA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Παρακαλείσθε να διαβάσετε το εγχειρίδιο διεξοδικά πριν την εγκατάσταση ή τη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Bbc7000 ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ - ΕΚΚΙΝΗΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

Bbc7000 ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ - ΕΚΚΙΝΗΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ.   Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Bbc7000 ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ - ΕΚΚΙΝΗΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Art Nr: 022213 Owner s manual Διαβάστε προσεχτικά όλες τις οδηγίες χρήσης και ασφάλειας πριν την λειτουργία του μηχανήματος.

Διαβάστε περισσότερα

Amazfit PACE. Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας

Amazfit PACE. Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Amazfit PACE Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Διάθεση και Υποστήριξη Info Quest Technologies SA Αλ. Πάντου 25, 176 71 Καλλιθέα, Αθήνα, τηλ. 211 999 4000 www.infoquest.gr, www.xiaomi-greece.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP & YXP UPS

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP & YXP UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP & YXP UPS 1. Οδηγίες ασφαλείας 2. Εισαγωγή προϊόντος καθαρού ημιτόνου YXP 2.1 Δυνατότητες 2.2 Κύρια χαρακτηριστικά 2.3 Πρόσοψη των 300-600W

Διαβάστε περισσότερα

User Manual Uninterruptible Power Supply System

User Manual Uninterruptible Power Supply System LEO LED - LCD User Manual Uninterruptible Power Supply System 1 phase In / 1 phase Out 650-2000 VA LINE INTERACTIVE Βόλου 7, 183 46 Μοσχάτο Volou 7, 18 346, Moschato, Greece +30 210 9590080 info@tescom-ups.gr

Διαβάστε περισσότερα

Mi Pocket Speaker 2. Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας

Mi Pocket Speaker 2. Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Mi Pocket Speaker 2 Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Διάθεση και Υποστήριξη Info Quest Technologies SA Αλ. Πάντου 25, 176 71 Καλλιθέα, Αθήνα, τηλ. 211 999 4000 www.infoquest.gr, www.xiaomi-greece.gr

Διαβάστε περισσότερα

Mi Box. Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας

Mi Box. Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Mi Box Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Εισαγωγή και Υποστήριξη Info Quest Technologies SA Αλ. Πάντου 25, 176 71 Καλλιθέα, Αθήνα, τηλ. 211 999 4000 www.infoquest.gr, www.xiaomi-greece.gr

Διαβάστε περισσότερα

ON LINE MS UPS ΔΙΠΛΗΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΗΣ ΕΣΟΔΟΥ ΕΞΟΔΟΥ

ON LINE MS UPS ΔΙΠΛΗΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΗΣ ΕΣΟΔΟΥ ΕΞΟΔΟΥ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΠΑΝΕΛ. ) ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ www.adamsups.gr ON LINE MS UPS ΔΙΠΛΗΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΗΣ ΕΣΟΔΟΥ ΕΞΟΔΟΥ /2/3kVA ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 0 . ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤAI ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ UPS

Διαβάστε περισσότερα

RSDW08 & RDDW08 series

RSDW08 & RDDW08 series /,, MODEL SELECTION TABLE INPUT ORDER NO. INPUT VOLTAGE (RANGE) NO LOAD INPUT CURRENT FULL LOAD VOLTAGE CURRENT EFFICIENCY (Typ.) CAPACITOR LOAD (MAX.) RSDW08F-03 344mA 3.3V 2000mA 80% 2000μF RSDW08F-05

Διαβάστε περισσότερα

20000mAh Mi Power Bank 3 Pro

20000mAh Mi Power Bank 3 Pro 20000mAh Mi Power Bank 3 Pro Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Info Quest T. 25, 176 71,,. 211 999 4000 www.infoquest.gr, www.xiaomi-greece.gr 1 Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο προσεκτικά

Διαβάστε περισσότερα

the total number of electrons passing through the lamp.

the total number of electrons passing through the lamp. 1. A 12 V 36 W lamp is lit to normal brightness using a 12 V car battery of negligible internal resistance. The lamp is switched on for one hour (3600 s). For the time of 1 hour, calculate (i) the energy

Διαβάστε περισσότερα

A V R. NRG-AVR Series. User s Manual. A u t o V o l t a g e R e g u l a t o r TABLE OF CONTENTS

A V R. NRG-AVR Series. User s Manual. A u t o V o l t a g e R e g u l a t o r TABLE OF CONTENTS A V R A u t o V o l t a g e R e g u l a t o r NRG-AVR Series User s Manual TABLE OF CONTENTS INTRODUCTION..1 1. IMPORTANT SAFETY INSTRUCTIONS.. 2 2. PRESENTATION....... 2 3. INSTALLATION... 3 4. OPERATION...

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at www.philips.com/welcome Philips Presenter SNP3000 EL Εγχειρίδιο χρήσης 1 a b c d e g f h 2 3 4 LASER LIGHT DO NOT STARE INTO BEAM CLASS 2 LASER PRODUCT Wavelength

Διαβάστε περισσότερα

M2 Band Σύντομές Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας

M2 Band Σύντομές Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας M2 Band Σύντομές Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τo M2 Band.Μόλις αποκτήσατε ένα Band νέας γενιάς που συνδέεται με το κινητό σας, δίνοντάς σας πολλές χρήσιμες

Διαβάστε περισσότερα

Mi Bluetooth Speaker

Mi Bluetooth Speaker Mi Bluetooth Speaker Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Εισαγωγή και Υποστήριξη Info Quest Technologies SA Αλ. Πάντου 25, 176 71 Καλλιθέα, Αθήνα, τηλ. 211 999 4000 www.infoquest.gr, www.xiaomi-greece.gr

Διαβάστε περισσότερα

Niky 600/800. Eγχειρίδιο χρήσης

Niky 600/800. Eγχειρίδιο χρήσης Niky 600/800 Eγχειρίδιο χρήσης Niky 600/800 Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή 2 2 Όροι χρήσης 2 3 Εγκατάσταση 3 4 Σήματα και Έλεγχος 3 5 Υπερφόρτιση και Αυτόματος Τερματισμός 4 6 Χαρακτηριστικά 4-5 7 Αντικατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Mi Bluetooth Audio Receiver

Mi Bluetooth Audio Receiver Mi Bluetooth Audio Receiver Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Διάθεση και Υποστήριξη Info Quest Technologies SA Αλ. Πάντου 25, 176 71 Καλλιθέα, Αθήνα, τηλ. 211 999 4000 www.infoquest.gr,

Διαβάστε περισσότερα

BBC9000 Εκκινητής & Power Bank. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BBC9000 Εκκινητής & Power Bank. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BBC9000 Εκκινητής & Power Bank Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Art Nr: 015550 WWW.BORMANNTOOLS.COM Οδηγίες χρήσης για εκκινητή & powerbank Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε το

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SPA2335

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SPA2335 Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SPA2335 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα συσκευασίας Amazfit Stratos Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Info Quest T. 25, 176 71,,. 211 999 4000 www.infoquest.gr, www.xiaomi-greece.gr 1 Περιεχόμενα συσκευασίας 1. Amazfit Stratos Smartwatch

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών

Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Αυτό το κεφάλαιο περιέχει σημαντικές οδηγίες ασφαλείας και λειτουργίας. Διάβασε και κρατήστε αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP 1. Οδηγίες ασφαλείας 2. Εισαγωγή προϊόντος 2.1 Δυνατότητες 2.2 Κύρια χαρακτηριστικά 3.Περιγραφή του πίνακα 3.1 Πρόσοψη 3.2 Ενδείξεις LED στην

Διαβάστε περισσότερα

Mi Router 3 Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας

Mi Router 3 Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Mi Router 3 Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Εισαγωγή και Υποστήριξη - Info Quest Technologies ΑΕΒΕ Αλ. Πάντου 25, 176 71 Καλλιθέα, Αθήνα, τηλ. 211 999 4000, www.infoquest.gr, www.xiaomi-greece.gr

Διαβάστε περισσότερα

LEO series. Uninterruptible Power Supply USER MANUAL LED & LCD. ΕΛΛΗΝΙΚΑ: σελίδες 2-13 ENGLISH: pages

LEO series. Uninterruptible Power Supply USER MANUAL LED & LCD. ΕΛΛΗΝΙΚΑ: σελίδες 2-13 ENGLISH: pages LEO series LED & LCD Uninterruptible Power Supply ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ USER MANUAL ΕΛΛΗΝΙΚΑ: σελίδες 2-13 ENGLISH: pages 14-25 1 ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν την εγκατάσταση ή

Διαβάστε περισσότερα

INVERTER SC-IR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ

INVERTER SC-IR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ INVERTER SC-IR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Στοιχεία: ΟΘΟΝΗ LCD 1) Λειτουργία φόρτισης Όταν είναι σε χρήση, η LCD οθόνη δείχνει το τρέχον φορτίο: 2) Λειτουργία χρήσης Όταν είναι σε λειτουργία χρήσης, οι ενδείξεις στην οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

Capacitors - Capacitance, Charge and Potential Difference

Capacitors - Capacitance, Charge and Potential Difference Capacitors - Capacitance, Charge and Potential Difference Capacitors store electric charge. This ability to store electric charge is known as capacitance. A simple capacitor consists of 2 parallel metal

Διαβάστε περισσότερα

SPEEDO AQUABEAT. Specially Designed for Aquatic Athletes and Active People

SPEEDO AQUABEAT. Specially Designed for Aquatic Athletes and Active People SPEEDO AQUABEAT TM Specially Designed for Aquatic Athletes and Active People 1 2 Decrease Volume Increase Volume Reset EarphonesUSBJack Power Off / Rewind Power On / Fast Forward Goggle clip LED Status

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SPA1330. Domande? Contatta Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SPA1330. Domande? Contatta Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Domande? Contatta Philips SPA1330 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων Ελληνικά 1 Σημαντικό 2

Διαβάστε περισσότερα

Mi Smart Scale Έξυπνη ζυγαριά Xiaomi

Mi Smart Scale Έξυπνη ζυγαριά Xiaomi Mi Smart Scale Έξυπνη ζυγαριά Xiaomi Σύντομές Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Διάθεση και Υποστήριξη Info Quest Technologies SA Αλ. Πάντου 25, 176 71 Αθήνα, τηλ. 211 999 4000 www.infoquest.gr,

Διαβάστε περισσότερα

Amazfit Verge Lite. Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας. Info Quest T

Amazfit Verge Lite. Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας. Info Quest T Amazfit Verge Lite Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Info Quest T. 25, 176 71,,. 211 999 4000 www.infoquest.gr, www.xiaomi-greece.gr 1 Περιεχόμενα Συσκευασίας: 1. Amazfit Verge Lite 2.

Διαβάστε περισσότερα

65W PWM Output LED Driver. IDLV-65 series. File Name:IDLV-65-SPEC

65W PWM Output LED Driver. IDLV-65 series. File Name:IDLV-65-SPEC ~ A File Name:IDLV65SPEC 07050 SPECIFICATION MODEL OUTPUT OTHERS NOTE DC VOLTAGE RATED CURRENT RATED POWER DIMMING RANGE VOLTAGE TOLERANCE PWM FREQUENCY (Typ.) SETUP TIME Note. AUXILIARY DC OUTPUT Note.

Διαβάστε περισσότερα

UPS TURBO-X 650VA LINE INTERACTIVE. Εγχειρίδιο χρήσης

UPS TURBO-X 650VA LINE INTERACTIVE. Εγχειρίδιο χρήσης UPS TURBO-X 650VA LINE INTERACTIVE Εγχειρίδιο χρήσης 1. Σηµειώσεις σχετικά µε την ασφάλεια (Για να είστε ασφαλείς κατά τη χρήση του UPS, παρακαλούµε να σεβαστείτε τα ακόλουθα:) Παρακαλούµε φορτίστε τη

Διαβάστε περισσότερα

Ρυθμιστής ηλιακής φόρτισης και αποφόρτισης. Οδηγίες χρήσεις

Ρυθμιστής ηλιακής φόρτισης και αποφόρτισης. Οδηγίες χρήσεις Ρυθμιστής ηλιακής φόρτισης και αποφόρτισης Οδηγίες χρήσεις Ο ρυθμιστής φόρτισης MPPT-30 είναι ένας αποτελεσματικός ρυθμιστής. -Έχει αποτελεσματική λειτουργία φόρτισης MPPT για να παρακολουθείτε αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

Quick Installation Guide

Quick Installation Guide A Installation 1 F H B E C D G 2 www.trust.com/17528/faq Quick Installation Guide C C D Freewave Wireless Audio Set 17528/ 17529 D Installation Configuration Windows XP 4 5 8 Windows 7/ Vista 6 7 9 10

Διαβάστε περισσότερα

Solar Laptop Charger with 2.5w/12000mah

Solar Laptop Charger with 2.5w/12000mah WWW..GR ΕΤΑΙΡΙΑ: ΟΙ. ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ Solar Laptop Charger with 2.5w/12000mah Specification Battery Type: Lithium-ion polymer battery; Battery capacity: 12000mAh/3.7V 3000mAh lithium polymer

Διαβάστε περισσότερα

MODEL: ICR-210. Διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο και διατηρήστε το για μελλοντκή χρήση

MODEL: ICR-210. Διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο και διατηρήστε το για μελλοντκή χρήση MODEL: ICR-210 Διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο και διατηρήστε το για μελλοντκή χρήση 1. 1st Alarm Indicator Buzzer 2. 1st Alarm Indicator Music 3. Volume Increase/Alarm 1 Set 4. Volume Decrease/Alarm 2 Set

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia P TV Dock DK21

Οδηγός χρήστη. Xperia P TV Dock DK21 Οδηγός χρήστη Xperia P TV Dock DK21 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Επισκόπηση πίσω πλευράς του TV Dock...3 Οδηγός έναρξης...4 Διαχείριση LiveWare...4 Αναβάθμιση της εφαρμογής Διαχείριση LiveWare...4 Χρήση του

Διαβάστε περισσότερα

Presenter SNP6000. Register your product and get support at Εγχειρίδιο χρήσης

Presenter SNP6000. Register your product and get support at  Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Presenter SNP6000 EL Εγχειρίδιο χρήσης 1 a b c d e 2 3 4 Federal Communication Commission Interference Statement This equipment has been

Διαβάστε περισσότερα

800VA/ 1000VA/ 1200VA/ 1500VA/ 2000VA

800VA/ 1000VA/ 1200VA/ 1500VA/ 2000VA U P S Uninterruptible Power System NRG GUARD Line Interactive ( ικτυακό) UPS 800VA/ 1000VA/ 1200VA/ 1500VA/ 2000VA ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ - 1 - Σηµαντικές Οδηγίες Ασφαλείας ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΦΥΛΑΞΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

[1] P Q. Fig. 3.1

[1] P Q. Fig. 3.1 1 (a) Define resistance....... [1] (b) The smallest conductor within a computer processing chip can be represented as a rectangular block that is one atom high, four atoms wide and twenty atoms long. One

Διαβάστε περισσότερα

Metal Oxide Varistors (MOV) Data Sheet

Metal Oxide Varistors (MOV) Data Sheet Φ SERIES Metal Oxide Varistors (MOV) Data Sheet Features Wide operating voltage (V ma ) range from 8V to 0V Fast responding to transient over-voltage Large absorbing transient energy capability Low clamping

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΗ ΚΥΨΕΛΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ DC σε AC ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ UPS

ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΗ ΚΥΨΕΛΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ DC σε AC ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ UPS ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΗ ΚΥΨΕΛΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ DC σε AC ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ UPS SIU 150 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες που ακολουθούν προκειμένου να αποφύγετε

Διαβάστε περισσότερα

SPBW06 & DPBW06 series

SPBW06 & DPBW06 series /,, MODEL SELECTION TABLE INPUT ORDER NO. INPUT VOLTAGE (RANGE) NO LOAD INPUT CURRENT FULL LOAD VOLTAGE CURRENT EFFICIENCY (TYP.) CAPACITOR LOAD (MAX.) SPBW06F-03 310mA 3.3V 0 ~ 1500mA 81% 4700μF SPBW06F-05

Διαβάστε περισσότερα

60 61 62 63 64 65 Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Σ Υ Ν Τ Η Ρ Η Σ Η Σ Τ Ω Ν Κ Ο Υ Φ Ω Μ Α Τ Ω Ν Ι Ν S T R U C T I N O N S C O N C E R N I N G Τ Η Ε C A S E M E N T S M A I N T E N A N C E Ο τακτικός καθαρισμός των βαμμένων

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SPA7355

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SPA7355 Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SPA7355 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. MHL to HDMI Adapter IM750

Οδηγός χρήστη. MHL to HDMI Adapter IM750 Οδηγός χρήστη MHL to HDMI Adapter IM750 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Επισκόπηση του MHL to HDMI Adapter...3 Οδηγός έναρξης...4 Smart Connect...4 Αναβάθμιση της εφαρμογής Smart Connect...4 Χρήση του MHL to

Διαβάστε περισσότερα

Turbo-X UPS 2000VA/1200W Line Interactive

Turbo-X UPS 2000VA/1200W Line Interactive Turbo-X UPS 2000VA/1200W Line Interactive ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1 Αυτό το UPS χρησιμοποιεί τάση που είναι επικίνδυνη. Μην επιχειρήσετε να το αποσυναρμολογήστε. Δεν περιέχει εξαρτήματα που να μπορούν να επισκευαστούν

Διαβάστε περισσότερα

Precision Metal Film Fixed Resistor Axial Leaded

Precision Metal Film Fixed Resistor Axial Leaded Features EIA standard colour-coding Non-Flame type available Low noise and voltage coefficient Low temperature coefficient range Wide precision range in small package Too low or too high ohmic value can

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Περιεχομένων

Πίνακας Περιεχομένων Πίνακας Περιεχομένων Συνοπτικές οδηγίες για το ρυθμιστή φόρτισης...3 Συντήρηση του ρυθμιστή φόρτισης...4 Τεχνικά χαρακτηριστικά...4 Οδηγίες ρύθμισης αισθητήρα νυκτός...6 Ενδείξεις σφαλμάτων...7 Οδηγός

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση. AD200. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση.  AD200. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome AD200 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 2 Το ηχείο σύνδεσης 3 Εισαγωγή 3 Περιεχόμενα συσκευασίας

Διαβάστε περισσότερα

15W DIN Rail Type DC-DC Converter. DDR-15 series. File Name:DDR-15-SPEC

15W DIN Rail Type DC-DC Converter. DDR-15 series. File Name:DDR-15-SPEC DIN Rail Type DC-DC Converter ± : DIN Rail Type DC-DC Converter SPECIFICATION MODEL OUTPUT INPUT PROTECTION ENVIRONMENT SAFETY & EMC (Note 5) OTHERS DC VOLTAGE RATED CURRENT CURRENT RANGE RATED POWER RIPPLE

Διαβάστε περισσότερα

Mi Body Composition Scale

Mi Body Composition Scale Mi Body Composition Scale Σύντομές Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Διάθεση και Υποστήριξη Info Quest Technologies ΑΕΒΕ Αλ. Πάντου 25, 176 71 Αθήνα, τηλ. 211 999 4000 www.infoquest.gr, www.xiaomi-greece.gr

Διαβάστε περισσότερα

15W DIN Rail Type DC-DC Converter. DDR-15 s e r i e s. File Name:DDR-15-SPEC

15W DIN Rail Type DC-DC Converter. DDR-15 s e r i e s. File Name:DDR-15-SPEC DIN Rail Type DC-DC Converter ± : DIN Rail Type DC-DC Converter SPECIFICATION MODEL OUTPUT INPUT PROTECTION ENVIRONMENT SAFETY & EMC (Note 5) OTHERS NOTE DC VOLTAGE RATED CURRENT CURRENT RANGE RATED POWER

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 2 Διάθεση και Υποστήριξη: Info Quest Technologies ΑΕΒΕ Αλ. Πάντου 25, 176 71 Καλλιθέα, Αθήνα Τηλ: 211 999 4000, Fax: 211 999 1399 www.infoquest.gr, www.bitmore.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΦΎΛΛΟ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ 100/ /700 P5

ΦΎΛΛΟ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ 100/ /700 P5 100/120 277/700 P5 OPTOTRONIC Σταθερού ρεύματος ECG για μονάδες LED ΠΕΡΙΟΧΈΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ Φωτισμός δρόμων και αστικός φωτισμός Βιομηχανία Κατάλληλο για φωτιστικά με κατηγορία προστασίας I ΠΛΕΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Digital motor protection relays

Digital motor protection relays Digital motor protection relays Specification DMP -S & DMP -Sa DMP -T & DMP -Ta Model No. DMP06-S/Sa DMP60-S/Sa DMP06-T/Ta DMP60-T/Ta Wiring Screw type Tunnel type Panel mount Unit or Extension Note1)

Διαβάστε περισσότερα

65W PWM Output LED Driver. IDPV-65 series. File Name:IDPV-65-SPEC

65W PWM Output LED Driver. IDPV-65 series. File Name:IDPV-65-SPEC IDPV65 series ~ A File Name:IDPV65SPEC 07060 IDPV65 series SPECIFICATION MODEL OUTPUT OTHERS NOTE DC VOLTAGE RATED CURRENT RATED POWER DIMMING RANGE VOLTAGE TOLERANCE PWM FREQUENCY (Typ.) SETUP TIME Note.

Διαβάστε περισσότερα

NRG PRO Tower 1KVA - 3KVA. Εγχειρίδιο Χρήσης

NRG PRO Tower 1KVA - 3KVA. Εγχειρίδιο Χρήσης NRG PRO Tower 1KVA - 3KVA Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε για την αγορά της σειράς UPS. Τα UPS NRG PRO αποτελούν μια σειρά έξυπνων UPS, με μονοφασική είσοδο και έξοδο, Υψηλής Συχνότητας Online UPS που

Διαβάστε περισσότερα

OWA-60E series IP67. 60W Single Output Moistureproof Adaptor. moistureproof. File Name:OWA-60E-SPEC

OWA-60E series IP67. 60W Single Output Moistureproof Adaptor. moistureproof. File Name:OWA-60E-SPEC Single Output Moistureproof Adaptor OWA-60E series IP67 Ⅱ Ⅱ moistureproof I File Name:OWA-60E-SPEC 0-04- Single Output Moistureproof Adaptor OWA-60E series SPECIFICATION MODEL OWA-60E- OWA-60E- OWA-60E-0

Διαβάστε περισσότερα

IDPV-45 series. 45W PWM Output LED Driver. File Name:IDPV-45-SPEC S&E

IDPV-45 series. 45W PWM Output LED Driver. File Name:IDPV-45-SPEC S&E IDPV5 series S&E ~ A File Name:IDPV5SPEC 0805 IDPV5 series SPECIFICATION MODEL OUTPUT INPUT OTHERS NOTE DC VOLTAGE RATED CURRENT RATED POWER DIMMING RANGE VOLTAGE TOLERANCE PWM FREQUENCY (Typ.) SETUP TIME

Διαβάστε περισσότερα

Advanced Subsidiary Unit 1: Understanding and Written Response

Advanced Subsidiary Unit 1: Understanding and Written Response Write your name here Surname Other names Edexcel GE entre Number andidate Number Greek dvanced Subsidiary Unit 1: Understanding and Written Response Thursday 16 May 2013 Morning Time: 2 hours 45 minutes

Διαβάστε περισσότερα

Daewoo Technopark A-403, Dodang-dong, Wonmi-gu, Bucheon-city, Gyeonggido, Korea LM-80 Test Report

Daewoo Technopark A-403, Dodang-dong, Wonmi-gu, Bucheon-city, Gyeonggido, Korea LM-80 Test Report LM-80 Test Report Approved Method: Measuring Lumen Maintenance of LED Light Sources Project Number: KILT1212-U00216 Date: September 17 th, 2013 Requested by: Dongbu LED Co., Ltd 90-1, Bongmyeong-Ri, Namsa-Myeon,

Διαβάστε περισσότερα

Potential Dividers. 46 minutes. 46 marks. Page 1 of 11

Potential Dividers. 46 minutes. 46 marks. Page 1 of 11 Potential Dividers 46 minutes 46 marks Page 1 of 11 Q1. In the circuit shown in the figure below, the battery, of negligible internal resistance, has an emf of 30 V. The pd across the lamp is 6.0 V and

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 2 Εισαγωγή και Υποστήριξη: Info Quest Technologies ΑΕΒΕ Αλ. Πάντου 25, 176 71 Καλλιθέα, Αθήνα Τηλ: 211 999 4000, Fax: 211 999 1399 www.infoquest.gr, www.bitmore.gr

Διαβάστε περισσότερα

Διάθεση και Υποστήριξη: Copyright Info Quest Technologies 2015

Διάθεση και Υποστήριξη: Copyright Info Quest Technologies 2015 Διάθεση και Υποστήριξη: Info Quest Technologies ΑΕΒΕ Αλ. Πάντου 25, 176 71 Καλλιθέα, Αθήνα Τηλ: 211 999 4000, Fax: 211 999 1399 www.infoquest.gr, www.bitmore.gr Copyright Info Quest Technologies 2015 «Η

Διαβάστε περισσότερα

60W AC-DC High Reliability Slim Wall-mounted Adaptor. SGA60E series. File Name:SGA60E-SPEC

60W AC-DC High Reliability Slim Wall-mounted Adaptor. SGA60E series. File Name:SGA60E-SPEC AC-DC High Reliability Slim Wall-mounted Adaptor SGA60E series Ⅵ Ⅴ Ⅱ Ⅱ { ψ. ψ File Name:SGA60E-SPEC 2015-09-15 AC-DC High Reliability Slim Wall-mounted Adaptor SGA60E series SPECIFICATION ORDER NO. SGA60E05-P1J

Διαβάστε περισσότερα