ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤ5 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΜΗΜΑ Ι Γραφείο No 38 Ταχ. διεύθυνση: Ζαλοκώστα Αθήνα Πληροφορίες: Ευθ. Μάνος Αρ. τηλ Αρ. fax: manosef@mfa.gr ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ: ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ: ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ: Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα,03 Σεπτεμβρίου2018 Α.Π.: Φ /1699/ΑΣ ΘΕΜΑ: Προκήρυξη Πρόχειρου Μειοδοτικού Διαγωνισμού για την προμήθεια παρασήμων για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Εθιμοτυπίας του Υπ. Εξωτερικών Αρ. διακήρυξης: ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Υπουργείο Εξωτερικών Ζαλοκώστα 1, ΑΘΗΝΑ Προμήθεια 32 (τριάντα δύο) παρασήμων του Μεγαλόσταυρου του Τάγματος του Φοίνικος, 15 (δεκαπέντε) παρασήμων του Μεγαλόσταυρου του Τάγματος του Σωτήρος και 71 (εβδομήντα ενός) παρασήμων του Ανώτερου Ταξιάρχη του Φοίνικος, καθώς και των αντίστοιχων πρωτότυπων κομματιών - εκμαγείων τους (ήτοι της αποτύπωσης των προϊόντων σε μαλακό υλικό) , συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. και λοιπών κρατήσεων 120 ημέρες , 15:00 Οι προσφορές θα παραδοθούν εντός σφραγισμένου φακέλου στη ΣΤ5 Διεύθυνση, Τμήμα Ι, Ζαλοκώστα 1, 3 ος όροφος, γραφείο 38. Αρμόδιος υπάλληλος: Ευθ. Μάνος Τακτικός Προϋπολογισμός Υπουργείου Εξωτερικών, Ειδικός Φορέας 09/110, ΚΑΕ Του Ν. 4270/2014 (ΦΕΚ 143/Α/ ) «Αρχές δημοσιονομικής διαχείρισης και εποπτείας - δημόσιο λογιστικό και άλλες διατάξεις» όπως τροποποιήθηκε από το Ν. 4412/2016 (ΦΕΚ 147/Α/ ) και το Ν. 4446/2016 (ΦΕΚ 240/ ) και ισχύει 1.2. Του Ν. 3566/2007 (ΦΕΚ 117Α / ) «Περί Οργανισμού του Υπουργείου Εξωτερικών», όπως τροποποιήθηκε με το Ν. 3712/2008 (ΦΕΚ 225/Α/ ) και ισχύει.

2 1.3. Του Π.Δ. 80/2016 «Περί ανάληψης υποχρεώσεων από τους διατάκτες» (ΦΕΚ 145/Α/ ) 1.4. Του άρθρου 9 του Ν. 4148/2013 (ΦΕΚ 99/Α/ ) με το οποίο συμπληρώθηκε το άρθρο 49 παρ. 12 α του Ν. 3943/2011 (ΦΕΚ 66/Α/ ) 1.5. Του Ν. 4412/2016 «Περί Δημοσίων Συμβάσεων Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών» (ΦΕΚ 147/Α / ), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. 2. Το υπ αρ. ΑΣ 1671 έγγραφο της Διεύθυνσης Εθιμοτυπίας του Υπουργείου Εξωτερικών (ΑΔΑΜ 18REQ / ). 3. Την υπ αρ. ME.2/085/1699/ από 15/06/2018 Απόφαση Ανάληψης Υποχρέωσης (ΑΔΑ: 7Χ6ΛΕ-ΜΧ8, α/α ΓΔΟΥ: 58316) 4. Τις ανάγκες της Υπηρεσίας. Π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ο υ μ ε Πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό σε ευρώ, με κλειστές προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή μέχρι του ποσού των ,00, επιπλέον Φ.Π.Α., με σκοπό την ανάδειξη αναδόχου για την προμήθεια: 32 (τριάντα δύο) παρασήμων του Μεγαλόσταυρου του Τάγματος του Φοίνικος, 15 (δεκαπέντε) παρασήμων του Μεγαλόσταυρου του Τάγματος του Σωτήρος, 71 (εβδομήντα ενός) παρασήμων του Ανώτερου Ταξιάρχη του Φοίνικος, καθώς και των αντίστοιχων πρωτότυπων κομματιών - εκμαγείων τους (ήτοι της αποτύπωσης των προϊόντων σε μαλακό υλικό), για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Εθιμοτυπίας του Υπουργείου Εξωτερικών. Οι προσφορές θα κατατεθούν ή θα αποσταλούν στο Ι Τμήμα της ΣΤ5 Δ/νσης του Υπουργείου Εξωτερικών, Ζαλοκώστα 1, 3 ος όροφος (αρμόδιος κος Μάνος, τηλ ). Καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής των προσφορών: Τρίτη, και ώρα Οι υποβληθείσες στο διαγωνισμό προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους προσφέροντες για εκατόν είκοσι (120) ημέρες, προθεσμία που αρχίζει από την επομένη της ημερομηνίας διενέργειας του διαγωνισμού. Για ό,τι δεν προβλέπεται ρητά από την παρούσα διακήρυξη, ισχύουν οι διατάξεις, όπως έχουν τροποποιηθεί και συμπληρωθεί, των νόμων και των Προεδρικών Διαταγμάτων στο πλαίσιο των οποίων διεξάγεται ο διαγωνισμός και άγνοια των οποίων δεν μπορούν να επικαλεστούν οι συμμετέχοντες. Κατά τα λοιπά, ο διαγωνισμός θα γίνει σύμφωνα με τα συνημμένα ως κατωτέρω Παραρτήματα, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστα μέρη της παρούσας προκήρυξης : 1. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Γενικοί όροι 2. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β Τεχνικές προδιαγραφές 3. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) Ο Διατάκτης Συν. σελ.: 42 Ιωάννης Παπαμελετίου Πληρεξούσιος Υπουργός Β

3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α - ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Άρθρο 1: Άρθρο 2: Άρθρο 3: Άρθρο 4: Άρθρο 5: Άρθρο 6: Άρθρο 7: Άρθρο 8: Αντικείμενο προκήρυξης Δικαίωμα συμμετοχής Δικαιολογητικά Τεχνική και επαγγελματική επάρκεια του οικονομικού φορέα Κατάρτιση και υποβολή προσφορών Άνοιγμα και αξιολόγηση των προσφορών Σύναψη της σύμβασης Προθεσμίες εκτέλεσης της σύμβασης Τρόπος πληρωμής ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Μέρος Α : Περιγραφή διασήμων Άρθρο 9: Μεγαλόσταυρος Τάγματος του Σωτήρος Άρθρο 10: Διάσημο του Τάγματος του Φοίνικος ΜΕΡΟΣ Β : Άρθρο 11: Κατασκευαστικές απαιτήσεις Έλεγχοι διασήμων Άρθρο 12: Γενική παρατήρηση ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ - ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (ΤΕΥΔ)

4 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΡΘΡΟ 1: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ Αντικείμενο της παρούσας προκήρυξης είναι η προμήθεια τριάντα δύο (32) παρασήμων του Μεγαλόσταυρου του Τάγματος του Φοίνικος, δεκαπέντε (15) παρασήμων του Μεγαλόσταυρου του Τάγματος του Σωτήρος και εβδομήντα ενός (71) παρασήμων του Ανώτερου Ταξιάρχη του Φοίνικος, σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές που ορίστηκαν από τη Δ/νση Εθιμοτυπίας του Υπουργείου Εξωτερικών και περιγράφονται στο συνημμένο Παράρτημα Β της παρούσας διακήρυξης, καθώς και των αντίστοιχων πρωτότυπων κομματιών - εκμαγείων τους (ήτοι της αποτύπωσης των προϊόντων σε μαλακό υλικό). ΑΡΘΡΟ 2: ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ 2.1 Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν: α) Φυσικά ή νομικά πρόσωπα, β) Συνεταιρισμοί, γ) Κοινοπραξίες ή συμπράξεις της ημεδαπής, σύμφωνα με το άρθρο 25 παρ. 1 του Ν. 4412/2016, που υποβάλλουν κοινή προσφορά. Σε κάθε περίπτωση τα μέλη τους ευθύνονται έκαστο, έναντι της Αναθέτουσας Αρχής, αλληλεγγύως και εις όλον για την προμήθεια του είδους. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό οικονομικοί φορείς οφείλουν να αναφέρουν στην προσφορά τους το τμήμα της σύμβασης που προτίθενται να αναθέσουν υπό μορφή υπεργολαβίας σε τρίτους, καθώς και τους υπεργολάβους που προτείνουν. Η αναθέτουσα Αρχή μπορεί να απαιτήσει από τον οικονομικό φορέα να αντικαταστήσει έναν υπεργολάβο, όταν από την επαλήθευση των στοιχείων του προκύπτει ότι συντρέχουν δυνητικοί λόγοι αποκλεισμού του. 2.2 Δικαιολογητικά συμμετοχής: Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να υποβάλουν μαζί με την προσφορά τους Υποφάκελο εντός του Κυρίως Φακέλου με την ένδειξη «ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ», ο οποίος θα περιλαμβάνει: Α. Παραστατικό εκπροσώπησης για τον υπογράφοντα τα σχετικά έγγραφα της προσφοράς Β. Συμπληρωμένο Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) (Βλ. Παράρτημα Γ ), σύμφωνα με το άρθρο 79, παρ. 2 του Ν. 4412/2016, ως προκαταρκτική απόδειξη, προς αντικατάσταση των πιστοποιητικών που εκδίδουν δημόσιες αρχές ή τρίτα μέρη, επιβεβαιώνοντας ότι ο οικονομικός φορέας πληροί, κατ ελάχιστον, τις ακόλουθες προϋποθέσεις: Δεν βρίσκεται σε μία από τις καταστάσεις των άρθρων 73 και 74 για τις οποίες οι οικονομικοί φορείς αποκλείονται ή μπορούν να αποκλεισθούν. Πιο συγκεκριμένα: - Δεν υπάρχει σε βάρος του οικονομικού φορέα ή κάποιου μέλους του διοικητικού, διευθυντικού ή εποπτικού οργάνου τού εν λόγω φορέα αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, για δωροδοκία, απάτη, τρομοκρατικά εγκλήματα ή εγκλήματα συνδεόμενα με τρομοκρατικές δραστηριότητες, για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, παιδική εργασία και άλλες μορφές εμπορίας ανθρώπων. - Είναι ασφαλιστικά ενήμερος για τις υποχρεώσεις του τόσο ως προς την κύρια όσο και ως προς την επικουρική ασφάλιση του προσωπικού του.

5 - Είναι φορολογικά ενήμερος ως προς τις φορολογικές του υποχρεώσεις. - Είναι εγγεγραμμένος στο οικείο Επιμελητήριο και ποιο είναι το ειδικό επάγγελμά του. - Κατά την εκτέλεση των δημοσίων συμβάσεων τηρεί τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τις διατάξεις της περιβαλλοντικής, κοινωνικοασφαλιστικής και εργατικής νομοθεσίας, που έχουν θεσπισθεί με το δίκαιο της Ένωσης, το εθνικό δίκαιο, συλλογικές συμβάσεις ή διεθνείς διατάξεις περιβαλλοντικού, κοινωνικού και εργατικού δικαίου, όπως αυτές απαριθμούνται στο Παράρτημα X του Προσαρτήματος Α του Ν. 4412/ Δεν τελεί υπό πτώχευση ούτε έχει υπαχθεί σε διαδικασία εξυγίανσης ή ειδικής εκκαθάρισης ούτε τελεί υπό αναγκαστική διαχείριση από εκκαθαριστή ή από το δικαστήριο ούτε έχει υπαχθεί σε διαδικασία πτωχευτικού συμβιβασμού και δεν έχει αναστείλει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες ούτε βρίσκεται σε οποιαδήποτε ανάλογη κατάσταση προκύπτουσα από παρόμοια διαδικασία, προβλεπόμενη σε εθνικές διατάξεις νόμου. - Δεν συνήψε συμφωνίες με άλλους οικονομικούς φορείς με στόχο τη στρέβλωση του ανταγωνισμού. - Δεν υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων όπως αυτές περιγράφονται στο άρθρο 24 του Ν. 4412/ Δεν έχει κάνει ψευδείς ή ανακριβείς δηλώσεις κατά την παροχή πληροφοριών που ζητούνται από το ΥΠΕΞ και ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην προσφορά είναι αληθή και ακριβή. Πληροί τα σχετικά κριτήρια επιλογής τα οποία έχουν καθοριστεί σύμφωνα με το άρθρο 75 του Ν. 4412/2016 ως προς την τεχνική και επαγγελματική επάρκεια του οικονομικού φορέα (βλ. άρθρο 3). Γ. Ενημερωμένη Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι: Αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα όλους τους όρους της παρούσας προκήρυξης Δηλώνει ότι παραιτείται από κάθε δικαίωμα αποζημίωσής του σχετικά με οποιαδήποτε απόφαση του ΥΠΕΞ για αναβολή ή ακύρωση ή ματαίωση του παρόντος διαγωνισμού ΥΠΕΞ Στην περίπτωση υποβολής προσφοράς από ένωση οικονομικών φορέων, το ΤΕΥΔ υποβάλλεται χωριστά από κάθε μέλος της ένωσης. Στην περίπτωση που προσφέρων οικονομικός φορέας δηλώνει στο ΤΕΥΔ την πρόθεσή του για ανάθεση υπεργολαβίας, υποβάλλει μαζί με το δικό του ΤΕΥΔ και το ΤΕΥΔ του υπεργολάβου. Ο προσωρινός Ανάδοχος που θα επιλεγεί μετά το πέρας της διαγωνιστικής διαδικασίας οφείλει, εν όψει υπογραφής της εκτελεστικής σύμβασης, να υποβάλει ενημερωμένα τα ανάλογα αποδεικτικά σύμφωνα με το άρθρο 79 του Ν. 4412/2016, καθώς και να συμπληρώσει ή διευκρινίσει, αν χρειαστεί, τα πιστοποιητικά που έχουν παραληφθεί, σύμφωνα με τα άρθρα 80 και 82 του ιδίου ανωτέρω Νόμου. ΑΡΘΡΟ 3: ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ 3.1 Ο ενδιαφερόμενος οικονομικός φορέας οφείλει να προσκομίσει κατάλογο των κυριότερων παραδόσεων παρασήμων/μεταλλίων/διαμνημονεύσεων (ανεξαρτήτως του είδους) που πραγματοποιήθηκαν κατά την τελευταία τριετία (2015, 2016, 2017), με ρητή αναφορά του αντίστοιχου ποσού, της ημερομηνίας και του δημόσιου ή ιδιωτικού παραλήπτη, ο τόπος εκτέλεσης αυτών, καθώς και τα πιστοποιητικά ορθής εκτέλεσης και κανονικής περάτωσής των.

6 Το ποσό αυτό δεν μπορεί να είναι μικρότερο από το 50% της συνολικής εκτιμώμενης αξίας (εκτός ΦΠΑ) της σύμβασης. Επ αυτών διευκρινίζονται τα ακόλουθα: - Οι κυριότερες παραδόσεις θα πρέπει να αφορούν υποχρεωτικά παραδόσεις ίδιες ή ανάλογες με το αντικείμενο του διαγωνισμού. - Εάν ο πελάτης είναι δημόσιος φορέας ως στοιχείο τεκμηρίωσης υποβάλλεται πιστοποιητικό που συντάσσεται από την αρμόδια δημόσια αρχή ή πρωτόκολλο παραλαβής. Σε περίπτωση κοινοπραξίας ή ένωσης, που υποβάλλουν κοινή προσφορά, τα ανωτέρω στοιχεία παρέχονται για κάθε μέλος που συμμετέχει στην Κοινοπραξία ή ένωση. 3.2 Ο ενδιαφερόμενος οικονομικός φορέας πρέπει να είναι κάτοχος πιστοποιητικού διασφάλισης ποιότητας κατά ISO 9001/2008 ή μεταγενέστερου αυτού, στο οποίο θα περιγράφεται με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη σαφήνεια ότι η εταιρεία πιστοποιείται για την κατασκευή των προσφερόμενων μεταλλίων και όχι διακίνηση / διανομή αυτών, η προσφορά της οποίας δεν θα γίνεται αποδεκτή. ΑΡΘΡΟ 4: ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 4.1 Περιεχόμενο των προσφορών Οι προσφορές υποβάλλονται ή αποστέλλονται από τους ενδιαφερόμενους μέσα σε σφραγισμένο κυρίως φάκελο στην ΣΤ5 Διεύθυνση Προμηθειών και Λειτουργικών Δαπανών του Υπουργείου Εξωτερικών, Τμήμα Ι, στην ταχ. δ/νση Ζαλοκώστα 1, 3ος όροφος, Γραφείο 38, Τ.Κ Αθήνα (υπ όψιν κου Μάνου), με οποιοδήποτε τρόπο και με ευθύνη του αποστολέα, με την προϋπόθεση ότι αυτές θα περιέλθουν στην Υπηρεσία πριν την καταληκτική ημερομηνία και ώρα. Οι προσφορές που περιέρχονται στην Υπηρεσία μετά τη λήξη της προθεσμίας για την παραλαβή τους, όπως αυτή ορίζεται στην παρούσα, δεν αποσφραγίζονται και επιστρέφονται. Ο εν λόγω κυρίως φάκελος θα περιέχει: Α. Χωριστό υποφάκελο με την ένδειξη «ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ» (βλ. άρθρο 2.2) Β. Χωριστό υποφάκελο με την ένδειξη «ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ», ο οποίος θα περιλαμβάνει τα τεχνικά στοιχεία σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές που αναφέρονται στο παράρτημα Β, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της προκήρυξης. Με τον ίδιο υποφάκελο υποβάλλονται επίσης: α) Υπεύθυνη Δήλωση για την χώρα καταγωγής του προϊόντος που περιλαμβάνει η προσφορά και το εργοστάσιο κατασκευής β) Υπεύθυνη Δήλωση του προσφέροντος, εφόσον κατασκευάζει ο ίδιος το προϊόν, για τη μονάδα στην οποία θα κατασκευαστεί το προσφερόμενο προϊόν. Και εφόσον δεν κατασκευάζει ο ίδιος το προϊόν, για την εταιρεία και την μονάδα που θα κατασκευαστεί το προσφερόμενο προϊόν. γ) Υπεύθυνη δήλωση ότι τα προσφερόμενα προϊόντα θα πληρούν τις προδιαγραφές της παρούσης προκήρυξης. Σε περίπτωση απόκλισης από τις προδιαγραφές, αυτό πρέπει να αναφέρεται ρητά, ώστε να αξιολογηθεί κατάλληλα. δ) Συνοπτική περιγραφή στην ελληνική γλώσσα των προσφερόμενων ειδών του κάθε τμήματος, μαζί με πλήρη φυσικά ή τεχνικά χαρακτηριστικά και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που προσδιορίζει επακριβώς τα είδη, σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές της Υπηρεσίας. ε) Η τεχνική προσφορά μπορεί επίσης να περιλαμβάνει τυχόν υλικό τεκμηρίωσης, κατασκευαστικά σχέδια ή πρότυπα, prospectus, φωτογραφίες, μεθοδολογία παραγωγής και εγκρίσεις αυτής, παραπομπή σε επίσημη και έγκυρη βιβλιογραφία, μεθοδολογία ελέγχου καταλληλότητας του υλικού, τυχόν εγκρίσεις που έχει λάβει, συσκευασία, παρεχόμενες

7 εγγυήσεις κλπ, από τα οποία θα προκύπτει η κάλυψη των απαιτήσεων της διακήρυξης και θα τεκμηριώνεται πληρέστερα η προσφορά του υποψήφιου Αναδόχου. στ) Στο φύλλο της τεχνικής προσφοράς θα καταγράφονται όλα τα κατατιθέμενα δικαιολογητικά. Γ) Χωριστό υποφάκελο με την ένδειξη «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ». Ο προσφέρων υποβάλλει την οικονομική προσφορά, η οποία πρέπει να αναφέρει επί ποινή αποκλεισμού το συνολικό τίμημα, καθώς και τις επιμέρους τιμές και ποσά ανά είδος που αναφέρονται στο άρθρο 1 της παρούσας. Οι αναγραφόμενες τιμές θα είναι οι τελικές, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και λοιπών προβλεπόμενων κρατήσεων, αναφέροντας επίσης και το χρόνο ισχύος της προσφοράς. Οι σελίδες της οικονομικής προσφοράς πρέπει να είναι αριθμημένες και θα συνοδεύονται από ένα επιπλέον αντίγραφο. Προσφορά για μέρος της ποσότητας των ειδών που ορίζει η διακήρυξη απορρίπτεται ως μη αποδεκτή. Στον κυρίως φάκελο και στους υποφακέλους κάθε προσφοράς πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς: α) Η λέξη «ΠΡΟΣΦΟΡΑ» με κεφαλαία γράμματα β) Ο αποδέκτης: Υπουργείο Εξωτερικών ΣΤ5 Διεύθυνση Προμηθειών και Λειτουργικών Δαπανών Τμήμα Ι Τ.Κ Αθήνα γ) Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής προσφορών δ) Η επωνυμία και η πλήρης ταχ. δ/νση του υποβάλλοντος την προσφορά ε) Ο τίτλος της Αναθέτουσας Αρχής: Υπουργείο Εξωτερικών - ΣΤ5 Δ/νση Προμηθειών και Λειτουργικών Δαπανών Τμήμα Ι και η ένδειξη «Πρόχειρος Διαγωνισμός για την προμήθεια παρασήμων για τις ανάγκες τη Διεύθυνσης Εθιμοτυπίας του ΥΠ.ΕΞ.» 4.2 Τόπος και χρόνος υποβολής των προσφορών Οι προσφορές κατατίθενται στη ΣΤ5 Δ/νση Προμηθειών και Λειτουργικών Δαπανών Τμήμα Ι του Υπουργείου Εξωτερικών, που βρίσκεται στην οδό Ζαλοκώστα 1 (3 ος όροφος ) μέχρι την 18 η Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα Μπορούν επίσης να υποβληθούν και ταχυδρομικά στην Διεύθυνση: Υπουργείο Εξωτερικών ΣΤ5 Δ/νση Προμηθειών και Λειτουργικών Δαπανών Τμήμα Ι Ζαλοκώστα Αθήνα 4.3 Γενικά στοιχεία επί του συνόλου της προσφοράς Οι προσφορές υποβάλλονται στην ελληνική γλώσσα. Πρέπει να είναι δακτυλογραφημένες, να μην φέρουν παράτυπες διορθώσεις, διαγραφές, προσθήκες κλπ. η δε αρμόδια επιτροπή αποσφράγισης θα πρέπει, κατά τον έλεγχο, να μονογράψει τις διορθώσεις, τις προσθήκες κλπ. και γενικά να βεβαιώσει ότι αυτές έγιναν πριν την αποσφράγιση της προσφοράς. Όλα τα τμήματά τους να είναι γραμμένα με την ίδια γραμματοσειρά, να είναι μονογραμμένες ανά φύλλο από τον διαγωνιζόμενο. Οι προσφορές θα πρέπει να υποβληθούν σε δύο (2) αντίτυπα που θα τεθούν στον ίδιο σφραγισμένο φάκελο προσφοράς. Σε ένα από τα δύο αντίγραφα και σε κάθε σελίδα αυτού που θα είναι μονογραμμένη θα γράφεται η λέξη «ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ» και αυτό θα είναι επικρατέστερο του άλλου αντιτύπου, σε περίπτωση ύπαρξης διαφορών μεταξύ τους. Για την εύκολη σύγκριση των προσφορών πρέπει να τηρηθεί στη σύνταξή τους, η τάξη και η σειρά των όρων της Διακήρυξης. Με την υποβολή των προσφορών θεωρείται δεδομένο ότι οι διαγωνιζόμενοι είναι απολύτως ενήμεροι και ότι έχουν μελετήσει όλα τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην παρούσα Διακήρυξη και την αποδέχονται ανεπιφύλακτα. Εναλλακτικές προσφορές δεν γίνονται δεκτές και απορρίπτονται ως απαράδεκτες.

8 Οι Υπεύθυνες δηλώσεις που συμπεριλαμβάνονται στα δικαιολογητικά δεν χρειάζεται να φέρουν επικύρωση υπογραφής του Δηλούντα. Περιπτώσεις προσφορών που παρουσιάζουν αποκλίσεις από τους όρους της Διακήρυξης δεν θα απορρίπτονται, υπό την προϋπόθεση ότι οι αποκλίσεις αυτές δεν αναιρούν τους απαράβατους όρους και κρίνονται επουσιώδεις από την αρμόδια Επιτροπή. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η 18η Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα Καμιά προσφορά δεν θα γίνεται δεκτή μετά την παρέλευση της ως άνω ημερομηνίας και ώρας. 4.4 Ισχύς των προσφορών Οι προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους υποψήφιους αναδόχους τουλάχιστον για εκατόν είκοσι (120) ημέρες από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής προσφορών. Η ισχύς της προσφοράς μπορεί να παραταθεί εγγράφως, εφόσον ζητηθεί από την Αναθέτουσα Αρχή πριν από τη λήξη της, για διάστημα ακόμη ενενήντα (90) ημερών κατ ανώτατο όριο. Η ανακοίνωση της κατακύρωσης του Διαγωνισμού στον Ανάδοχο μπορεί να γίνει και μετά τη λήξη της ισχύος της Προσφοράς, τον δεσμεύει όμως μόνο εφόσον αυτός το αποδεχτεί. ΑΡΘΡΟ 5: ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 5.1 Το άνοιγμα των προσφορών θα λάβει χώρα σε ανοιχτή συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής εντός 5 εργάσιμων ημερών από την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσής τους. Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για την ακριβή ημέρα και ώρα ανοίγματος 24 ώρες, τουλάχιστον, νωρίτερα. 5.2 Στη συνεδρίαση ανοίγονται οι κυρίως φάκελοι, καθώς και οι φάκελοι των δικαιολογητικών συμμετοχής και των τεχνικών προσφορών και, στην συνέχεια, μονογράφονται από την Επιτροπή όλα τα Δικαιολογητικά και οι Τεχνικές Προσφορές, ανά φύλλο. Κατόπιν η Επιτροπή ελέγχει την πληρότητα των φακέλων και αποκλείει συμμετέχοντες από την συνέχεια της διαδικασίας εφόσον δεν έχουν προσκομισθεί πλήρως τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Μετά την αξιολόγηση των δικαιολογητικών και των τεχνικών προσφορών, η Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού προχωρά στην αποσφράγιση των οικονομικών προσφορών. (α) Απορρίπτονται ως απαράδεκτες οι οικονομικές προσφορές που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της παρούσας και (β) Αξιολογούνται, εν συνεχεία, οι οικονομικές προσφορές, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας. 5.3 Μετά την ολοκλήρωση της ανωτέρω διαδικασίας, η Επιτροπή Διενέργειας συντάσσει σχετικό πρακτικό, το οποίο περιλαμβάνει συγκριτικό πίνακα αξιολόγησης των οικονομικών προσφορών των Υποψηφίων, κατά τη φθίνουσα σειρά. Το ανωτέρω πρακτικό μαζί με τυχόν άλλα στοιχεία του Διαγωνισμού υποβάλλονται στο αρμόδιο όργανο προς έγκριση. Η σχετική απόφαση κοινοποιείται στους Υποψηφίους. 5.4 Υποβολή προσφυγών Ενστάσεις - προσφυγές υποβάλλονται για τους λόγους και με τη διαδικασία που προβλέπονται από το άρθρο 127 του Ν. 4412/2016, όπως αυτό ισχύει. 5.5 Υποβολή δικαιολογητικών κατακύρωσης Εν όψει υπογραφής της σχετικής Σύμβασης εκτέλεσης, ο υποψήφιος Ανάδοχος οφείλει να υποβάλει εντός προθεσμίας 5 ημερών από σχετική ειδοποίησή του από την Αναθέτουσα Αρχή: Απόσπασμα ποινικού μητρώου που να έχει ισχύ κατά την ημέρα προσκόμισής του. Πιστοποιητικό ασφαλιστικής ενημερότητας που να είναι σε ισχύ και να αφορά το σύνολο των απασχολουμένων στην επιχείρηση του Υποψηφίου Πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας που να είναι σε ισχύ

9 Αντίγραφο Πιστοποιητικού διασφάλισης ποιότητας κατά ISO 9001/2008 ή μεταγενέστερου αυτού (βλ. άρθρο 3.2), μεταφρασμένο στα ελληνικά κατά την παρ. 4 του άρθρου 92 του Ν. 4412/16), στο οποίο θα περιγράφεται με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη σαφήνεια ότι η εταιρεία πιστοποιείται για την κατασκευή των προσφερόμενων μεταλλίων και όχι διακίνηση / διανομή αυτών. Πιστοποιητικό του οικείου Επιμελητηρίου με το οποίο θα πιστοποιείται η εγγραφή τους σε αυτό και το ειδικό επάγγελμά τους καθώς και κάθε άλλο πιστοποιητικό που κριθεί απαραίτητο από την Αναθέτουσα Αρχή, σύμφωνα και με το άρθρο 2 της παρούσας προκήρυξης. Τα δικαιολογητικά κατακύρωσης προσκομίζονται στην Αναθέτουσα αρχή (πρωτότυπο ή ακριβές αντίγραφο). σε έντυπη μορφή ΑΡΘΡΟ 6: ΣΥΝΑΨΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ 6.1 Αφού η αρμόδια Επιτροπή Διενέργειας καταθέσει το τελικό πρακτικό και εφόσον διαπιστωθεί ότι δεν έχουν εκλείψει οι προβλεπόμενες προϋποθέσεις συμμετοχής του Υποψήφιου Αναδόχου, ότι δεν συντρέχει κάποιος λόγος αποκλεισμού αυτού και ότι εξακολουθούν να πληρούνται τα προβλεπόμενα κριτήρια επιλογής του, κοινοποιείται εγγράφως στον προσωρινό Ανάδοχο από την Αναθέτουσα Αρχή η απόφαση κατακύρωσης. Η απόφαση κατακύρωσης, μαζί με αντίγραφο όλων των πρακτικών της διαδικασίας ελέγχου και αξιολόγησης των προσφορών κοινοποιείται σε κάθε συμμετέχοντα στον διαγωνισμό. 6.2 Με την ίδια απόφαση καλείται ο ανάδοχος να προσέλθει σε ορισμένο τόπο και χρόνο για την υπογραφή του συμφωνητικού, εντός προθεσμίας που δεν μπορεί να υπερβαίνει τις δέκα (10) ημέρες από την κοινοποίηση. Η εν λόγω κοινοποίηση επιφέρει τα έννομα αποτελέσματα της απόφασης κατακύρωσης, σύμφωνα με οριζόμενα στην παρ. 3 του άρθρου 105 του ν. 4412/ Η υπογραφή του συμφωνητικού έχει αποδεικτικό χαρακτήρα. Εάν ο ανάδοχος δεν προσέλθει να υπογράψει το συμφωνητικό, μέσα στην προθεσμία που ορίζεται στην ειδική πρόσκληση, κηρύσσεται έκπτωτος και η κατακύρωση γίνεται στον προσφέροντα που υπέβαλε την αμέσως επόμενη πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής. Αν κανένας από τους προσφέροντες δεν προσέλθει για την υπογραφή του συμφωνητικού, η διαδικασία σύναψης της σύμβασης ματαιώνεται, σύμφωνα με την περίπτωση β' της παραγράφου 1 του άρθρου 106 του ν. 4412/ Για την υπογραφή της σύμβασης απαιτείται η παροχή εγγύησης καλής εκτέλεσης, σύμφωνα με το άρθρο 72 παρ. 1 β) του ν. 4412/2016, το ύψος της οποίας καθορίζεται σε ποσοστό 5% επί της αξίας της σύμβασης, χωρίς Φ.Π.Α. και κατατίθεται κατά την υπογραφή της σύμβασης. Η εγγύηση καλής εκτέλεσης καταπίπτει στην περίπτωση παράβασης των όρων της σύμβασης, όπως αυτή ειδικότερα ορίζει. Η εγγύηση καλής εκτέλεσης της σύμβασης καλύπτει συνολικά και χωρίς διακρίσεις την εφαρμογή όλων των όρων της σύμβασης και κάθε απαίτηση της αναθέτουσας Αρχής έναντι του αναδόχου. Η εγγύηση καλής εκτέλεσης καταπίπτει υπέρ της αναθέτουσας Αρχής, με αιτιολογημένη απόφαση του Προϊσταμένου της Διευθύνουσας Υπηρεσίας, ιδίως μετά την οριστικοποίηση της έκπτωσης του αναδόχου. Η ένσταση του αναδόχου κατά της αποφάσεως δεν αναστέλλει την είσπραξη του ποσού της εγγυήσεως. ΑΡΘΡΟ 7 ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ 7.1 Ως ημερομηνία έναρξης των προθεσμιών της σύμβασης για τις υποχρεώσεις του Αναδόχου ορίζεται η ημερομηνία υπογραφής της.

10 7.2 Η συνολική προθεσμία για την περαίωση του αντικειμένου της σύμβασης ορίζεται σε τρεις μήνες από την υπογραφή του συμφωνητικού. 7.3 Η αναθέτουσα αρχή διατηρεί το δικαίωμα να ορίσει, κατά την υπογραφή του συμφωνητικού, μεταγενέστερο χρόνο έναρξης των προθεσμιών της σύμβασης. ΑΡΘΡΟ 8: ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 8.1 Η πληρωμή του αναδόχου θα γίνει επί τη βάσει του επί πιστώσει εκδοθέντος τιμολογίου, με την έκδοση χρηματικού εντάλματος πληρωμής, μετά από βεβαίωση της αρμόδιας επιτροπής παραλαβής του εξοπλισμού. 8.2 Ο Ανάδοχος οφείλει να προσκομίσει, επίσης, βεβαίωση τραπέζης με τα στοιχεία ΙΒΑΝ. 8.3 Η καταβολή του τιμήματος στον Ανάδοχο θα γίνει σε βάρος των πιστώσεων του Τακτικού Προϋπολογισμού του Υπουργείου Εξωτερικών, Ε.Φ. 09/110 και Κ.Α.Ε. 1699, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και των λοιπών νομίμων κρατήσεων, μετά την υποβολή των νομίμων δικαιολογητικών σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

11 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

12 ΜΕΡΟΣ Α ΑΡΘΡΟ 9: ΜΕΓΑΛΟΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ 9.1 Τα διάσημα του Μεγαλόσταυρου του Τάγματος του Σωτήρος αποτελούνται από το σταυρό του Ταξιάρχη του Τάγματος του Σωτήρος, που αναρτάται από τη μεγάλη ταινία και ανάγλυφο οκτάκτινο αστέρα όμοιο με του Ανώτερου Ταξιάρχη, όπως περιγράφονται στη συνέχεια.

13 9.2 ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ Το διάσημο του Ταξιάρχη του Τάγματος του Σωτήρος είναι σταυρός που καταλήγει σε οκτώ οξείες γωνίες, διαμέτρου πενήντα (50) χιλιοστών, στις οποίες τοποθετείται λευκό σμάλτο. Μεταξύ των βραχιόνων του σταυρού φέρει στεφάνι δρυός στο αριστερό και δάφνη στο δεξιό, από πράσινο σμάλτο με ερυθρούς κόμβους, διαμέτρου σαράντα τεσσάρων (44) χιλιοστών και πλάτους εξίμισι (6,5) χιλιοστών. Στο κέντρο του σταυρού και στην εμπρόσθια όψη φέρει εικόνα του Σωτήρος, σε χρυσό πεδίο με την κυκλική επιγραφή «Η ΔΕΞΙΑ ΣΟΥ ΧΕΙΡ ΚΥΡΙΕ ΔΕΔΟΞΑΣΤΑΙ ΕΝ ΙΣΧΥΙ», διαμέτρου είκοσι δύο (22) χιλιοστών με χρυσά γράμματα σε κυανό σμάλτο. Η κεφαλή του Χριστού φέρει φωτοστέφανο, μέσα στον οποίο υπάρχουν τρεις κυκλικά διατεταγμένες ακτίνες με την επιγραφή «Ο Ω Ν». Στην πίσω όψη φέρει στο κέντρο τον ελληνικό σταυρό, σε κυανό πεδίο, με κυκλική επιγραφή «Η ΕΝ ΑΡΓΕΙ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΑΩΚΘ» με χρυσά γράμματα σε κυανό σμάλτο, διαμέτρου είκοσι δύο (22) χιλιοστών. Ο Ταξιάρχης στο μέσον του έχει συνολικό πάχος δέκα (10) χιλιοστά. Ο Σταυρός αναρτάται από στεφάνι φύλλων δρυός και δάφνης από πράσινο σμάλτο με ερυθρούς κόμβους, σε αντίθετη φορά από τη φορά του στεφάνου που περιζώνει το σταυρό, εξωτερικής διαμέτρου είκοσι πέντε (25) χιλιοστών με εσωτερική διάμετρο δέκα τέσσερα (14) χιλιοστών και πάχους δύο μισή (2,5) χιλιοστών, ο οποίος στέφανος με κρίκο, συνδέει το διάσημο με την ταινία. 9.3 ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ Ο Αστέρας του διασήμου Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Σωτήρος είναι κατασκευασμένος από άργυρο, έχει οκτώ ακτίνες και στο κέντρο του φέρει την εικόνα του Σωτήρος, διαμέτρου τριάντα οκτώ (38) χιλιοστών, όπως περιγράφεται στην παράγραφο του Ταξιάρχη, με τη κυκλική επιγραφή «Η ΔΕΞΙΑ ΣΟΥ ΧΕΙΡ ΚΥΡΙΕ ΔΕΔΟΞΑΣΤΑΙ ΕΝ ΙΣΧΥΙ». Γύρω από την κυκλική επιγραφή, εσωτερικά και εξωτερικά, φέρει χρυσό οδοντωτό κόσμημα. Ο Αστέρας έχει διάμετρο εκατό (100) χιλιοστά. Ο αστέρας φέρει στην πίσω πλευρά καρφίτσα αναρτήσεως με δυο (2) πλαϊνά στηρίγματα. 9.4 ΤΑΙΝΙΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ Η ταινία του Μεγαλόσταυρου που είναι πλάτους εκατό (100) χιλιοστών. Έχει χρώμα γαλάζιο, με λεπτές λευκές λωρίδες πλάτους δέκα (10) χιλιοστών κατά μήκος των άκρων της και είναι κατασκευασμένη από τεχνητή μέταξα (ρεγιόν) με ύφανση μουαρέ με δυνατότητα χρησιμοποιήσεως εικοσιπέντε τοις εκατό (25%) άλλων ινών ανά υφάδι. Ο Μεγαλόσταυρος αναρτάται από τη μεγάλη ταινία με συνολικό μήκος, πριν τη διαμόρφωση απονομής, εκατόν πενήντα έως διακόσια εκατοστά. Δείγμα ταινίας των παρασήμων του Τάγματος του Σωτήρος ως επίσημο δείγμα Υπουργείου Εξωτερικών. 9.5 ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ Τα διάσημα του Τάγματος του Σωτήρος προσφέρονται εντός ανοιγόμενης κασετίνας πολυτελούς εμφάνισης, η οποία είναι κατασκευασμένη από ξύλο και επενδυμένη εξωτερικά από μπλε σκούρα δερματίνη και εσωτερικά από ανοιχτό μπλε βελούδο με κατάλληλη εσωτερική διαμόρφωση για να τοποθετείται το διάσημο. Η κασετίνα φέρει δυο μεντεσέδες και ένα κούμπωμα χρυσής απόχρωσης. Επί της εμπρόσθιας εξωτερικής όψεως φέρει ανεξίτηλο τυπωμένο εθνόσημο χρυσής απόχρωσης. Οι διαστάσεις (σε χιλιοστά) της κασετίνας είναι: Διάσημο Μήκος Πλάτος Ύψος Μεγαλόσταυρος

14 ΑΡΘΡΟ 10: ΔΙΑΣΗΜΟ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΟΣ 10.1 Η σημερινή μορφή των διασήμων του Τάγματος περιγράφεται και απεικονίζεται στις σελίδες 18, 19, 20 και 21 της έκδοσης του Υπουργείου Εξωτερικών «Ελληνικά Τάγματα Αριστείας» του έτους Τα διάσημα του Τάγματος διακρίνονται σε πέντε (5) τάξεις, που είναι οι ακόλουθες: α. Μεγαλόσταυρος. β. Ανώτερος Ταξιάρχης. γ. Ταξιάρχης. δ. Χρυσός Σταυρός Φοίνικος. ε. Αργυρός Σταυρός Φοίνικος ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ ΑΡΓΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ

15 Αποτελείται από αργυρό σταυρό που έχει επισμαλτωθεί μόνο κατά την εμπρόσθια όψη με λευκό σμάλτο, περιβαλλόμενο από αργυρόχρουν περιθώριο, η διάμετρος του οποίου είναι τριάντα οκτώ (38) χιλιοστά και το βάρος του ολοκληρωμένου δεκαπέντε συν/πλην πέντε (15 + 5) γραμμάρια. Οι τέσσερις βραχίονες του σταυρού πλαταίνουν προς τα άκρα και καταλήγουν σε ημικυκλικά σχήματα. Στο μέσο της εμπρόσθιας όψης του σταυρού υπάρχει τοποθετημένη ανάγλυφη εικόνα του μυθολογικού πτηνού του Φοίνικος που αναγεννάται από τις φλόγες (ανάγλυφος φοίνικας). Στον άνω βραχίονα του σταυρού υπάρχει εσώγλειφο πεντάκτινο αστέρι αργυρού χρώματος. Στην πίσω όψη του σταυρού πάνω σε στρογγυλή πλάκα που τοποθετείται στο κέντρο υπάρχουν ανάγλυφα και κυκλικά οι λέξεις «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» με το εθνόσημο στο κέντρο. Ο σταυρός κρέμεται από την ταινία η οποία διέρχεται από αργυρό κρίκο διαμέτρου δώδεκα (12) χιλιοστών. Στον κρίκο αυτό επικολλάται κάθετα μικρότερος κρίκος με εξωτερική διάμετρο τέσσερα(4) χιλιοστά από τον οποίο αναρτάται ο σταυρός. Κατασκευαστικές λεπτομέρειες και διαστάσεις του διασήμου του Αργυρού Σταυρού του Τάγματος του Φοίνικα περιγράφονται αναλυτικά στο Παράρτημα «Β» της παρούσας. ΧΡΥΣΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ Το διάσημο του Χρυσού Σταυρού του Τάγματος του Φοίνικα έχει την ίδια περιγραφή-διαστάσεις και βάρος με αυτό του Αργυρού Σταυρού του Τάγματος του Φοίνικα με τη διαφορά ότι ο σταυρός έχει επιχρυσωθεί σε όλα τα αργυρά μέρη της συνολικής κατασκευής. Κατασκευαστικές λεπτομέρειες και διαστάσεις του διασήμου του Χρυσού Σταυρού του Τάγματος του Φοίνικα περιγράφονται αναλυτικά στο Παράρτημα «Β» της παρούσας. ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ Το διάσημο του Ταξιάρχη του Τάγματος του Φοίνικα αποτελείται από επιχρυσωμένο αργυρό σταυρό της ιδίας μορφής και σχήματος με το διάσημο του Αργυρού Σταυρού του Τάγματος του Φοίνικα αλλά είναι αναλογικά μεγαλύτερος σε μέγεθος με διάμετρο πενήντα οκτώ (58) χιλιοστά και βάρος τριάντα πέντε συν/πλην πέντε (35 + 5) γραμμάρια. Ο σταυρός κρέμεται από την ταινία η οποία διέρχεται από ελλειψοειδή κρίκο ημικυκλικής εξωτερικής διατομής ακτίνας δυο (2) χιλιοστών και εξωτερικών διαστάσεων μήκους είκοσι (20) και πλάτους δέκα (10) χιλιοστών αντίστοιχα. Στο κάτω μέρος του κρίκου είναι κολλημένος παράλληλα μικρότερος κυκλικός κρίκος εξωτερικής διαμέτρου πέντε (5) χιλιοστών από τον οποίο αναρτάται ο σταυρός.

16 ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ Τα διάσημα του Ανώτερου Ταξιάρχη του Τάγματος του Φοίνικα αποτελούνται από το σταυρό του Ταξιάρχη του Τάγματος του Φοίνικα που περιγράφεται στην ανωτέρω παράγραφο και ανάγλυφο οκτάκτινο αργυρό αστέρα. Ο αστέρας έχει διάμετρο ογδόντα πέντε (85) χιλιοστά και βάρος εκατόν πέντε συν/πλην πέντε ( ) γραμμάρια. Στο μέσο της εμπρόσθιας επιφάνειας υπάρχει τοποθετημένος ανάγλυφος φοίνικας από επιχρυσωμένο άργυρο, διαμέτρου τριάντα (30) χιλιοστών. Ο αστέρας φέρει στην πίσω πλευρά καρφίτσα αναρτήσεως με δυο (2) πλαϊνά στηρίγματα.

17 ΜΕΓΑΛΟΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ Τα διάσημα του Μεγαλόσταυρου του Τάγματος του Φοίνικα αποτελούνται από το σταυρό του Ταξιάρχη του Τάγματος του Φοίνικα που αναρτάται από τη μεγάλη ταινία και ανάγλυφο οκτάκτινο αστέρα όμοιο με του Ανώτερου Ταξιάρχη που περιγράφεται στην ανωτέρω παράγραφο, με τη διαφορά ότι η διάμετρος του αστέρα είναι εκατό (100) χιλιοστά και το βάρος του εκατόν τριάντα πέντε συν/πλην πέντε ( ) γραμμάρια ΤΑΙΝΙΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ Η ταινία των παρασήμων του Τάγματος Του Φοίνικα είναι πλάτους τριάντα πέντε (35) χιλιοστών, πλην του Μεγαλόσταυρου που είναι πλάτους εκατό (100) χιλιοστών. Οι ταινίες έχουν χρώμα βαθύ κίτρινο, με λεπτές μαύρες λωρίδες πλάτους τριών (3) χιλιοστών κατά μήκος των άκρων της. Οι λωρίδες της ταινίας του Μεγαλόσταυρου είναι πλάτους δέκα (10) χιλιοστών. Όλες οι ταινίες είναι κατασκευασμένες από τεχνητή μέταξα (ρεγιόν) με ύφανση μουαρέ με δυνατότητα χρησιμοποιήσεως εικοσιπέντε τοις εκατό (25%) άλλων ινών ανά υφάδι. Ο Αργυρός και ο Χρυσός Σταυρός αναρτώνται από ταινία μήκους δώδεκα (12) εκατοστών, η οποία στο πίσω μέρος φέρει καρφίτσα αναρτήσεως. Ο Ταξιάρχης και ο Ανώτερος Ταξιάρχης αναρτώνται από ταινία μήκους σαράντα (40) εκατοστών, της οποίας τα άκρα επεκτείνονται κατά είκοσι (20) εκατοστά από λεπτή ταινία πλάτους έξι (6) και κίτρινης αποχρώσεως(χωρίς μαύρες λωρίδες), ενώ δεν φέρει καρφίτσα αναρτήσεως. Ο Μεγαλόσταυρος αναρτάται από τη μεγάλη ταινία με συνολικό μήκος πριν τη διαμόρφωση απονομής εκατόν πενήντα (150) έως διακόσια (200) εκατοστά. Δείγμα ταινίας των παρασήμων του Τάγματος του Φοίνικα επισυνάπτεται στο Παράρτημα «Α» της παρούσας.

18 10.4 ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ Τα διάσημα του τάγματος του Φοίνικα προσφέρονται εντός ανοιγόμενης κασετίνας πολυτελούς εμφανίσεως, η οποία είναι κατασκευασμένη από ξύλο και επενδυμένη εξωτερικά από μπλε σκούρα δερματίνη και εσωτερικά από ανοιχτό μπλε βελούδο με κατάλληλη εσωτερική διαμόρφωση για να τοποθετείται το διάσημο. Η κασετίνα φέρει δυο μεντεσέδες και ένα κούμπωμα χρυσής αποχρώσεως. Επί της εμπρόσθιας εξωτερικής όψεως φέρει ανεξίτηλο τυπωμένο τον φοίνικα ο οποίος είναι χρυσής αποχρώσεως για όλες τις τάξεις πλην του Αργυρού που είναι αργυρόχρουν. Οι διαστάσεις (σε χιλιοστά) της κασετίνας ανά τάξη είναι: Διάσημο Μήκος Πλάτος Ύψος Μεγαλόσταυρος Ανώτερος Ταξιάρχης

19 11.1 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ Α. Μεταλλικά μέρη παρασήμων ΜΕΡΟΣ Β ΑΡΘΡΟ 11: ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΙ ΔΙΑΣΗΜΩΝ Τα μεταλλικά μέρη των παρασήμων να είναι κατασκευασμένα από άργυρο τίτλου 950 κατ ελάχιστον. Όπου προβλέπεται επιχρύσωση, αυτή θα γίνεται με ηλεκτρολυτική μέθοδο από χρυσό 22~24 καρατίων και σε πάχος 0.3 μικρά, συνεχή καθ όλη την επιφάνεια, ώστε να προσδίδει χρυσοκίτρινη λάμψη όπως στα επίσημα δείγματα χωρίς να παρουσιάζει σκιάσεις, ξεφλουδίσματα, φυσαλλίδες ή άλλα ελαττώματα. Β. Επισμάλτωση Η επισμάλτωση των παρασήμων θα γίνεται με θερμή επεξεργασία πλέον των 700 º C, θα είναι συμπαγής αδιαφανούς τύπου και με απόχρωση αυτή του επισήμου δείγματος. Η επισμαλτωμένη επιφάνεια να είναι λεία, χωρίς ελαττώματα και στιλβωμένη ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Α. Μακροσκοπικός έλεγχος Διενεργείται από την επιτροπή ελέγχου και παραλαβής κατά την προσκόμιση των παρασήμων, αλλά και στις εγκαταστάσεις του προμηθευτή καθ όλη τη διάρκεια της κατασκευής όπου έχει δικαίωμα να μεταβαίνει η επιτροπή κατόπιν συνεννοήσεως ή απρόσκλητα για έλεγχο των χρησιμοποιούμενων υλικών, μέσων και μεθόδων. Ο έλεγχος αυτός γίνεται σε όλη την ποσότητα τμηματικά ή συγκεντρωτικά, για εξακρίβωση της συμφωνίας των κατασκευασμένων παρασήμων προς την παρούσα προδιαγραφή, τα σχέδια και τα επίσημα δείγματα και αφορά τη μορφή, το σχήμα, τις διαστάσεις και το χρωματισμό των διασήμων, την ποιότητα επεξεργασίας, στιλβώσεως, επιχρυσώσεως, επισμαλτώσεως, τη συσκευασία και τις επισημάνσεις. Β. Εργαστηριακός έλεγχος Διενεργείται σε κατάλληλο χημείο της υπηρεσίας ή του ευρύτερου δημόσιου τομέα, σε δείγματα που λαμβάνονται και αποστέλλονται από την επιτροπή καθ όλη τη διάρκεια της κατασκευής. Τα δείγματα αυτά δεν μπορεί να είναι λιγότερα από ένα για κάθε διακόσια από τα κατασκευαζόμενα διάσημα. Σε περίπτωση που τα κατασκευαζόμενα διάσημα ανά τάξη είναι λιγότερα των διακοσίων τότε ανεξάρτητα του κατασκευαζόμενου αριθμού ο εργαστηριακός έλεγχος θα γίνεται σε τουλάχιστον ένα από αυτά. Το χημείο της Υπηρεσίας υπερέχει έναντι κάθε άλλου εργαστηρίου. Τα δείγματα που αποστέλλονται για εργαστηριακό έλεγχο δεν συμπεριλαμβάνονται στην παραδοτέα ποσότητα, η δε κατασκευή τους βαρύνει επίσης τον προμηθευτή. Οι εκτελούμενοι εργαστηριακοί έλεγχοι έχουν ως παρακάτω: Σύνθεση μετάλλου: Διενεργείται με χημική μέθοδο, προκειμένου να διαπιστωθεί η καθαρότητα (τίτλος) του αργύρου. Έλεγχος αντοχής σμάλτου σε θραύση: Σε σμαλτωμένη επιφάνεια γίνονται με μαχαίρι τέσσερις τομές σε απόσταση 1,5 mm η μία από την άλλη και άλλες τόσες κάθετες στις προηγούμενες, οπότε το σμάλτο δεν πρέπει να αποκολλάται ή να αποκόπτεται. Η σκληρότητα του μαχαιριού να είναι 60~65 ROCKWELL-C (RC). Έλεγχος αντοχής χρώματος σμάλτου Η επιφάνεια του σμάλτου σκουπίζεται πέντε φορές με

20 σε θραύση: Έλεγχος επιχρύσωσης: Έλεγχος αντοχής συγκολλήσεων: τεμάχιο βάμβακος εμποτισμένο με ασετόν, οπότε δεν πρέπει να παρουσιάζεται ουσιαστική αλλαγή χρώματος στο σμάλτο και να χρωματίζεται το βαμβάκι. Ο έλεγχος γίνεται στην επιχρυσωμένη επιφάνεια με χρήση διαλύτη. Χρησιμοποιείται διάλυμα που περιέχει 50% κ.ο. νιτρικό οξύ ειδικού βάρους 1,420 και ίσος όγκος αποσταγμένου ύδατος. Σε τρία σημεία της επιχρυσωμένης επιφάνειας στάζεται μια σταγόνα διαμέτρου 3,2 mm κατ ελάχιστον από το εν λόγω οξύ και αφήνεται να παραμείνει κατ ελάχιστον για δέκα λεπτά. Τουλάχιστον δύο από τα σημεία θα πρέπει να αντέξουν τη δοκιμή και να μην παρουσιασθεί χημική αντίδραση. Ο έλεγχος γίνεται για την εξακρίβωση της αντοχής των συγκολλήσεων. Το προς έλεγχο δείγμα τοποθετείται σε φούρνο θερμοκρασίας 368 ± 30ºC για διάστημα τουλάχιστον δεκαπέντε λεπτών. Στη συνέχεια και σε αυτή τη θερμοκρασία το δείγμα πιάνεται και σηκώνεται από το μικρότερο συγκολλημένο κομμάτι, οπότε η συγκόλληση δε πρέπει να σπάσει ή διαχωριστεί. Άρθρο 12 ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ Σε κάθε περίπτωση τονίζεται/διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το άρθρο 214 του Ν. 4412/2016, τα επίσημα δείγματα της υπηρεσίας, τα προερχόμενα από το Υπουργείο Εξωτερικών, υπερισχύουν της προδιαγραφής και των σχεδίων, καθόσον αποτελούν τα επίσημα δείγματα του Ελληνικού Κράτους και ο κατασκευαστής είναι πάντοτε απόλυτα δεσμευμένος σε ακριβή και πανομοιότυπη κατασκευή προς τις κατασκευαστικές λεπτομέρειες αυτών, εξαιρούμενου του μετάλλου κατασκευής που είναι άργυρος.

21 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ)

22 ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα αρχή/αναθέτοντα φορέα i διαδικασία ανάθεσης και τη Παροχή πληροφοριών δημοσίευσης σε εθνικό επίπεδο, με τις οποίες είναι δυνατή η αδιαμφισβήτητη ταυτοποίηση της διαδικασίας σύναψης δημόσιας σύμβασης: Α: Ονομασία, διεύθυνση και στοιχεία επικοινωνίας της αναθέτουσας αρχής (αα)/ αναθέτοντα φορέα (αφ) - Ονομασία: Υπουργείο Εξωτερικών - Κωδικός Αναθέτουσας Αρχής / Αναθέτοντα Φορέα ΚΗΜΔΗΣ : 09 - Ταχυδρομική διεύθυνση / Πόλη / Ταχ. Κωδικός: Ζαλοκώστα 1, Αθήνα - Αρμόδιος για πληροφορίες: Ευθύμιος Μάνος - Τηλέφωνο: Ηλ. ταχυδρομείο: manosef@mfa.gr - Διεύθυνση στο Διαδίκτυο (διεύθυνση δικτυακού τόπου) : Β: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης - Τίτλος ή σύντομη περιγραφή της δημόσιας σύμβασης (συμπεριλαμβανομένου του σχετικού CPV): Πρόχειρος Μειοδοτικός Διαγωνισμός για την προμήθεια παρασήμων για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Εθιμοτυπίας του Υπ. Εξωτερικών (CPV : ) - Κωδικός στο ΚΗΜΔΗΣ: 18REQ Η σύμβαση αναφέρεται σε έργα, προμήθειες, ή υπηρεσίες : Προμήθειες - Εφόσον υφίστανται, ένδειξη ύπαρξης σχετικών τμημάτων : Υπ ΑΣ 1671/ αίτημα της Δ/νσης Εθιμοτυπίας ΥΠ.ΕΞ - Αριθμός αναφοράς που αποδίδεται στον φάκελο από την αναθέτουσα αρχή: ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΕΥΔ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ

23 Μέρος II: Πληροφορίες σχετικά με τον οικονομικό φορέα Α: Πληροφορίες σχετικά με τον οικονομικό φορέα Στοιχεία αναγνώρισης: Πλήρης Επωνυμία: Αριθμός φορολογικού μητρώου (ΑΦΜ): Εάν δεν υπάρχει ΑΦΜ στη χώρα εγκατάστασης του οικονομικού φορέα, αναφέρετε άλλον εθνικό αριθμό ταυτοποίησης, εφόσον απαιτείται και υπάρχει Ταχυδρομική διεύθυνση: Αρμόδιος ή αρμόδιοι ii : Τηλέφωνο: Ηλ. ταχυδρομείο: Διεύθυνση στο Διαδίκτυο (διεύθυνση δικτυακού τόπου) (εάν υπάρχει): Γενικές πληροφορίες: Ο οικονομικός φορέας είναι πολύ μικρή, μικρή ή μεσαία επιχείρηση iii ; Μόνο σε περίπτωση προμήθειας κατ αποκλειστικότητα, του άρθρου 20: ο οικονομικός φορέας είναι προστατευόμενο εργαστήριο, «κοινωνική επιχείρηση» iv ή προβλέπει την εκτέλεση συμβάσεων στο πλαίσιο προγραμμάτων προστατευόμενης απασχόλησης; Εάν ναι, ποιο είναι το αντίστοιχο ποσοστό των εργαζομένων με αναπηρία ή μειονεκτούντων εργαζομένων; Εφόσον απαιτείται, προσδιορίστε σε ποια κατηγορία ή κατηγορίες εργαζομένων με αναπηρία ή μειονεκτούντων εργαζομένων ανήκουν οι απασχολούμενοι. Κατά περίπτωση, ο οικονομικός φορέας είναι εγγεγραμμένος σε επίσημο κατάλογο/μητρώο εγκεκριμένων οικονομικών φορέων ή διαθέτει ισοδύναμο πιστοποιητικό (π.χ. βάσει εθνικού συστήματος (προ)επιλογής); Εάν ναι: Απαντήστε στα υπόλοιπα τμήματα της παρούσας ενότητας, στην ενότητα Β και, όπου απαιτείται, στην ενότητα Γ του παρόντος μέρους, συμπληρώστε το μέρος V κατά περίπτωση, και σε κάθε περίπτωση συμπληρώστε και υπογράψτε το μέρος VI. α) Αναφέρετε την ονομασία του καταλόγου ή του πιστοποιητικού και τον σχετικό αριθμό Απάντηση: Απάντηση: [ ] Ναι [] Όχι [...] [...] [.] [ ] Άνευ αντικειμένου α) [ ]

24 εγγραφής ή πιστοποίησης, κατά περίπτωση: β) Εάν το πιστοποιητικό εγγραφής ή η πιστοποίηση διατίθεται ηλεκτρονικά, αναφέρετε: γ) Αναφέρετε τα δικαιολογητικά στα οποία βασίζεται η εγγραφή ή η πιστοποίηση και, κατά περίπτωση, την κατάταξη στον επίσημο κατάλογο v : δ) Η εγγραφή ή η πιστοποίηση καλύπτει όλα τα απαιτούμενα κριτήρια επιλογής; Εάν όχι: Επιπροσθέτως, συμπληρώστε τις πληροφορίες που λείπουν στο μέρος IV, ενότητες Α, Β, Γ, ή Δ κατά περίπτωση ΜΟΝΟ εφόσον αυτό απαιτείται στη σχετική διακήρυξη ή στα έγγραφα της σύμβασης: ε) Ο οικονομικός φορέας θα είναι σε θέση να προσκομίσει βεβαίωση πληρωμής εισφορών κοινωνικής ασφάλισης και φόρων ή να παράσχει πληροφορίες που θα δίνουν τη δυνατότητα στην αναθέτουσα αρχή ή στον αναθέτοντα φορέα να τη λάβει απευθείας μέσω πρόσβασης σε εθνική βάση δεδομένων σε οποιοδήποτε κράτος μέλος αυτή διατίθεται δωρεάν; Εάν η σχετική τεκμηρίωση διατίθεται ηλεκτρονικά, αναφέρετε: Τρόπος συμμετοχής: Ο οικονομικός φορέας συμμετέχει στη διαδικασία σύναψης δημόσιας σύμβασης από κοινού με άλλους vi ; β) (διαδικτυακή διεύθυνση, αρχή ή φορέας έκδοσης, επακριβή στοιχεία αναφοράς των εγγράφων):[ ][ ][ ][ ] γ) [ ] δ) ε) (διαδικτυακή διεύθυνση, αρχή ή φορέας έκδοσης, επακριβή στοιχεία αναφοράς των εγγράφων): [ ][ ][ ][ ] Απάντηση: Εάν ναι, μεριμνήστε για την υποβολή χωριστού εντύπου ΤΕΥΔ από τους άλλους εμπλεκόμενους οικονομικούς φορείς. Εάν ναι: α) Αναφέρετε τον ρόλο του οικονομικού φορέα στην ένωση ή κοινοπραξία (επικεφαλής, υπεύθυνος για συγκεκριμένα καθήκοντα): β) Προσδιορίστε τους άλλους οικονομικούς φορείς που συμμετέχουν από κοινού στη διαδικασία σύναψης δημόσιας σύμβασης: γ) Κατά περίπτωση, επωνυμία της συμμετέχουσας ένωσης ή κοινοπραξίας. Τμήματα Κατά περίπτωση, αναφορά του τμήματος ή των τμημάτων για τα οποία ο οικονομικός φορέας επιθυμεί να υποβάλει προσφορά. α) [ ] β) [ ] γ) [ ] Απάντηση: [ ]

25 Β: Πληροφορίες σχετικά με τους νόμιμους εκπροσώπους του οικονομικού φορέα Κατά περίπτωση, αναφέρετε το όνομα και τη διεύθυνση του προσώπου ή των προσώπων που είναι αρμόδια/εξουσιοδοτημένα να εκπροσωπούν τον οικονομικό φορέα για τους σκοπούς της παρούσας διαδικασίας ανάθεσης δημόσιας σύμβασης: Εκπροσώπηση, εάν υπάρχει: Ονοματεπώνυμο συνοδευόμενο από την ημερομηνία και τον τόπο γέννησης εφόσον απαιτείται: Θέση/Ενεργών υπό την ιδιότητα Ταχυδρομική διεύθυνση: Τηλέφωνο: Ηλ. ταχυδρομείο: Εάν χρειάζεται, δώστε λεπτομερή στοιχεία σχετικά με την εκπροσώπηση (τις μορφές της, την έκταση, τον σκοπό ): Απάντηση: [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] [ ]

26 Στήριξη: Γ: Πληροφορίες σχετικά με τη στήριξη στις ικανότητες άλλων ΦΟΡΕΩΝ vii Ο οικονομικός φορέας στηρίζεται στις ικανότητες άλλων οικονομικών φορέων προκειμένου να ανταποκριθεί στα κριτήρια επιλογής που καθορίζονται στο μέρος IV και στα (τυχόν) κριτήρια και κανόνες που καθορίζονται στο μέρος V κατωτέρω; Απάντηση: Εάν ναι, επισυνάψτε χωριστό έντυπο ΤΕΥΔ με τις πληροφορίες που απαιτούνται σύμφωνα με τις ενότητες Α και Β του παρόντος μέρους και σύμφωνα με το μέρος ΙΙΙ, για κάθε ένα από τους σχετικούς φορείς, δεόντως συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο από τους νομίμους εκπροσώπους αυτών. Επισημαίνεται ότι θα πρέπει να περιλαμβάνονται επίσης το τεχνικό προσωπικό ή οι τεχνικές υπηρεσίες, είτε ανήκουν απευθείας στην επιχείρηση του οικονομικού φορέα είτε όχι, ιδίως οι υπεύθυνοι για τον έλεγχο της ποιότητας και, όταν πρόκειται για δημόσιες συμβάσεις έργων, το τεχνικό προσωπικό ή οι τεχνικές υπηρεσίες που θα έχει στη διάθεσή του ο οικονομικός φορέας για την εκτέλεση της σύμβασης. Εφόσον είναι σχετικές για την ειδική ικανότητα ή ικανότητες στις οποίες στηρίζεται ο οικονομικός φορέας, παρακαλείσθε να συμπεριλάβετε τις πληροφορίες που απαιτούνται σύμφωνα με τα μέρη IV και V για κάθε ένα από τους οικονομικούς φορείς.

27 Δ: Πληροφορίες σχετικά με υπεργολάβους στην ικανότητα των οποίων δεν στηρίζεται ο οικονομικός φορέας (Η παρούσα ενότητα συμπληρώνεται μόνον εφόσον οι σχετικές πληροφορίες απαιτούνται ρητώς από την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα) Υπεργολαβική ανάθεση : Ο οικονομικός φορέας προτίθεται να αναθέσει οποιοδήποτε μέρος της σύμβασης σε τρίτους υπό μορφή υπεργολαβίας; Απάντηση: [ ]Ναι [ ]Όχι Εάν ναι παραθέστε κατάλογο των προτεινόμενων υπεργολάβων και το ποσοστό της σύμβασης που θα αναλάβουν: [ ] Εάν η αναθέτουσα αρχή ή ο αναθέτων φορέας ζητούν ρητώς αυτές τις πληροφορίες (κατ' εφαρμογή του άρθρου 131 παρ. 5 ή εφόσον ο προσφέρων / υποψήφιος οικονομικός φορέας προτίθεται να αναθέσει σε τρίτους υπό μορφή υπεργολαβίας τμήμα της σύμβασης που υπερβαίνει το ποσοστό του 30% της συνολικής αξίας της σύμβασης σύμφωνα με το άρθρο 131 παρ. 6 και 7, επιπλέον των πληροφοριών που προβλέπονται στην παρούσα ενότητα, παρακαλείσθε να παράσχετε τις πληροφορίες που απαιτούνται σύμφωνα με τις ενότητες Α και Β του παρόντος μέρους και σύμφωνα με το μέρος ΙΙΙ για κάθε υπεργολάβο (ή κατηγορία υπεργολάβων).

28 Μέρος III: Λόγοι αποκλεισμού Α: Λόγοι αποκλεισμού που σχετίζονται με ποινικές καταδίκες viii Στο άρθρο 73 παρ. 1 ορίζονται οι ακόλουθοι λόγοι αποκλεισμού: 1. συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση ix 2. δωροδοκία x,xi 3. απάτη xii 4. τρομοκρατικά εγκλήματα ή εγκλήματα συνδεόμενα με τρομοκρατικές δραστηριότητες xiii 5. νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες ή χρηματοδότηση της τρομοκρατίας xiv 6. παιδική εργασία και άλλες μορφές εμπορίας ανθρώπων xv. Λόγοι που σχετίζονται με ποινικές καταδίκες: Απάντηση: Υπάρχει αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση εις βάρος του οικονομικού φορέα ή οποιουδήποτε προσώπου xvi το οποίο είναι μέλος του διοικητικού, διευθυντικού ή εποπτικού του οργάνου ή έχει εξουσία εκπροσώπησης, λήψης αποφάσεων ή ελέγχου σε αυτό για έναν από τους λόγους που παρατίθενται ανωτέρω (σημεία 1-6), ή καταδικαστική απόφαση η οποία έχει εκδοθεί πριν από πέντε έτη κατά το μέγιστο ή στην οποία έχει οριστεί απευθείας περίοδος αποκλεισμού που εξακολουθεί να ισχύει; Εάν ναι, αναφέρετε xviii : α) Ημερομηνία της καταδικαστικής απόφασης προσδιορίζοντας ποιο από τα σημεία 1 έως 6 αφορά και τον λόγο ή τους λόγους της καταδίκης, β) Προσδιορίστε ποιος έχει καταδικαστεί [ ] γ) Εάν ορίζεται απευθείας στην καταδικαστική απόφαση: Σε περίπτωση καταδικαστικής απόφασης, ο οικονομικός φορέας έχει λάβει μέτρα που να αποδεικνύουν την αξιοπιστία του παρά την ύπαρξη σχετικού λόγου αποκλεισμού («αυτοκάθαρση»)xx; Εάν ναι, περιγράψτε τα μέτρα που λήφθηκαν xxi : Εάν η σχετική τεκμηρίωση διατίθεται ηλεκτρονικά, αναφέρετε: (διαδικτυακή διεύθυνση, αρχή ή φορέας έκδοσης, επακριβή στοιχεία αναφοράς των εγγράφων): [ ][ ][ ][ ] xvii α) Ημερομηνία: [ ], σημείο-(-α): [ ], λόγος(-οι): [ ] β) [ ] γ) Διάρκεια της περιόδου αποκλεισμού [ ] και σχετικό(-ά) σημείο(-α) [ ] Εάν η σχετική τεκμηρίωση διατίθεται ηλεκτρονικά, αναφέρετε: (διαδικτυακή διεύθυνση, αρχή ή φορέας έκδοσης, επακριβή στοιχεία αναφοράς των εγγράφων): [ ][ ][ ][ ] xix [ ]

29 Β: Λόγοι που σχετίζονται με την καταβολή φόρων ή εισφορών κοινωνικής ασφάλισης Πληρωμή φόρων ή εισφορών κοινωνικής ασφάλισης: 1) Ο οικονομικός φορέας έχει εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις του όσον αφορά την πληρωμή φόρων ή εισφορών κοινωνικής ασφάλισης xxii, στην Ελλάδα και στη χώρα στην οποία είναι τυχόν εγκατεστημένος ; Εάν όχι αναφέρετε: α) Χώρα ή κράτος μέλος για το οποίο πρόκειται: β) Ποιο είναι το σχετικό ποσό; γ)πως διαπιστώθηκε η αθέτηση των υποχρεώσεων; 1) Μέσω δικαστικής ή διοικητικής απόφασης; - Η εν λόγω απόφαση είναι τελεσίδικη και δεσμευτική; - Αναφέρατε την ημερομηνία καταδίκης ή έκδοσης απόφασης - Σε περίπτωση καταδικαστικής απόφασης, εφόσον ορίζεται απευθείας σε αυτήν, τη διάρκεια της περιόδου αποκλεισμού: 2) Με άλλα μέσα; Διευκρινίστε: δ) Ο οικονομικός φορέας έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του είτε καταβάλλοντας τους φόρους ή τις εισφορές κοινωνικής ασφάλισης που οφείλει συμπεριλαμβανόμενων κατά περίπτωση, των δεδουλευμένων τόκων ή των προστίμων, είτε υπαγόμενος σε δεσμευτικό διακανονισμό για την καταβολή τους ; xxiii Εάν η σχετική τεκμηρίωση όσον αφορά την καταβολή των φόρων ή εισφορών κοινωνικής ασφάλισης διατίθεται ηλεκτρονικά, αναφέρετε: Απάντηση: ΦΟΡΟΙ α) [ ] β) [ ] γ.1) [ ] Ναι [ ] Όχι - [ ] Ναι [ ] Όχι -[ ] -[ ] γ.2) [ ] δ) [ ] Ναι [ ] Όχι Εάν ναι, να αναφερθούν λεπτομερείς πληροφορίες [ ] ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ α) [ ] β) [ ] γ.1) - -[ ] -[ ] γ.2) [ ] δ) Εάν ναι, να αναφερθούν λεπτομερείς πληροφορίες [ ] (διαδικτυακή διεύθυνση, αρχή ή φορέας έκδοσης, επακριβή στοιχεία αναφοράς των εγγράφων): xxiv [ ][ ][ ]

30 Γ: Λόγοι που σχετίζονται με αφερεγγυότητα, σύγκρουση συμφερόντων ή επαγγελματικό παράπτωμα Πληροφορίες σχετικά με πιθανή αφερεγγυότητα, σύγκρουση συμφερόντων ή επαγγελματικό παράπτωμα Ο οικονομικός φορέας έχει, εν γνώσει του, αθετήσει τις υποχρεώσεις του στους τομείς του περιβαλλοντικού, κοινωνικού και εργατικού δικαίου xxv ; Βρίσκεται ο οικονομικός φορέας σε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες καταστάσεις xxvi : α) πτώχευση, ή β) διαδικασία εξυγίανσης, ή γ) ειδική εκκαθάριση, ή δ) αναγκαστική διαχείριση από εκκαθαριστή ή από το δικαστήριο, ή ε) έχει υπαχθεί σε διαδικασία πτωχευτικού συμβιβασμού, ή στ) αναστολή επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, ή ζ) σε οποιαδήποτε ανάλογη κατάσταση προκύπτουσα από παρόμοια διαδικασία προβλεπόμενη σε εθνικές διατάξεις νόμου Εάν ναι: - Παραθέστε λεπτομερή στοιχεία: - Διευκρινίστε τους λόγους για τους οποίους ωστόσο ο οικονομικός φορέας, θα δύναται να εκτελέσει τη σύμβαση, λαμβανόμενης υπόψη της εφαρμοστέας εθνικής νομοθεσίας και των μέτρων σχετικά με τη συνέχιση της επιχειρηματικής του λειτουργίας υπό αυτές τις περιστάσεις xxvii Εάν η σχετική τεκμηρίωση διατίθεται ηλεκτρονικά, αναφέρετε: Έχει διαπράξει ο οικονομικός φορέας σοβαρό επαγγελματικό παράπτωμα xxviii ; Εάν ναι, να αναφερθούν λεπτομερείς πληροφορίες: Απάντηση: Εάν ναι, ο οικονομικός φορέας έχει λάβει μέτρα που να αποδεικνύουν την αξιοπιστία του παρά την ύπαρξη αυτού του λόγου αποκλεισμού («αυτοκάθαρση»); Εάν το έχει πράξει, περιγράψτε τα μέτρα που λήφθηκαν: [...] -[...] -[...] (διαδικτυακή διεύθυνση, αρχή ή φορέας έκδοσης, επακριβή στοιχεία αναφοράς των εγγράφων): [ ][ ][ ] [...] Εάν ναι, έχει λάβει ο οικονομικός φορέας μέτρα αυτοκάθαρσης; Εάν το έχει πράξει, περιγράψτε τα μέτρα που

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

- Τίτλος ή σύντομη περιγραφή της δημόσιας σύμβασης (συμπεριλαμβανομένου του σχετικού CPV):

- Τίτλος ή σύντομη περιγραφή της δημόσιας σύμβασης (συμπεριλαμβανομένου του σχετικού CPV): ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ V Υποδείγματα ΤΕΥΔ - ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙI ΕΕΕΣ [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α. ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (T.E.Υ.Δ.) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)]

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α. ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (T.E.Υ.Δ.) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (T.E.Υ.Δ.) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (Τ.Ε.Υ.Δ.) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)]

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (Τ.Ε.Υ.Δ.) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α. ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (T.E.Υ.Δ.) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)]

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α. ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (T.E.Υ.Δ.) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (T..Υ.Δ.) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα αρχή/αναθέτοντα

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

Παροχή πληροφοριών δημοσίευσης σε εθνικό επίπεδο, με τις οποίες είναι δυνατή η αδιαμφισβήτητη ταυτοποίηση της διαδικασίας σύναψης δημόσιας σύμβασης:

Παροχή πληροφοριών δημοσίευσης σε εθνικό επίπεδο, με τις οποίες είναι δυνατή η αδιαμφισβήτητη ταυτοποίηση της διαδικασίας σύναψης δημόσιας σύμβασης: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ V ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ(ΤΕΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (ΤΕΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΕΥΔ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΕΥΔ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τον αναθέτοντα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ Τ.Ε.Υ.Δ.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ Τ.Ε.Υ.Δ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ Τ.Ε.Υ.Δ. 1 ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΕΥΔ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΕΥΔ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΕΥΔ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΕΥΔ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

- Κωδικός στο ΚΗΜΔΗΣ: 18REQ Η σύμβαση αναφέρεται σε έργα, προμήθειες, ή υπηρεσίες : ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ

- Κωδικός στο ΚΗΜΔΗΣ: 18REQ Η σύμβαση αναφέρεται σε έργα, προμήθειες, ή υπηρεσίες : ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ ΤΕΥΔ: ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΕΥΔ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ ΤΕΥΔ: ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΕΥΔ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ ΤΕΥΔ: ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α. ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (T.E.Υ.Δ.) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)]

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α. ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (T.E.Υ.Δ.) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (T.E.Υ.Δ.) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΕΥΔ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΕΥΔ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ (ΤΕΥΔ) :

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ (ΤΕΥΔ) : ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ (ΤΕΥΔ) : ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)]

ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙI ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (ΤΕΥΔ)

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙI ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (ΤΕΥΔ) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙI ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (ΤΕΥΔ) ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙI ΤΕΥΔ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)]

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ ΙΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ. για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ. για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) /2016 (Α

ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) /2016 (Α ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147) για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα αρχή/αναθέτοντα

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (Τ.Ε.Υ.Δ.) ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)]

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (Τ.Ε.Υ.Δ.) ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)]

ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

Μέρος II: Πληροφορίες σχετικά με τον οικονομικό φορέα Α: Πληροφορίες σχετικά με τον οικονομικό φορέα Στοιχεία αναγνώρισης: Απάντηση: Πλήρης Επωνυμία:

Μέρος II: Πληροφορίες σχετικά με τον οικονομικό φορέα Α: Πληροφορίες σχετικά με τον οικονομικό φορέα Στοιχεία αναγνώρισης: Απάντηση: Πλήρης Επωνυμία: ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μελέτη Στατικής Επάρκειας Αθλητικού Κέντρου Δήμου Σύρου Ερμούπολης Δημήτριος Βικέλας - Κλειστή Αίθουσα Α ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

- Κωδικός στο ΚΗΜΔΗΣ: Η σύμβαση αναφέρεται σε έργα, προμήθειες, ή υπηρεσίες : ΥΠΗΡΕΣΙΑ/ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

- Κωδικός στο ΚΗΜΔΗΣ: Η σύμβαση αναφέρεται σε έργα, προμήθειες, ή υπηρεσίες : ΥΠΗΡΕΣΙΑ/ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Μέρος II: Πληροφορίες σχετικά με τον οικονομικό φορέα Α: Πληροφορίες σχετικά με τον οικονομικό φορέα Στοιχεία αναγνώρισης: Απάντηση: Πλήρης Επωνυμία:

Μέρος II: Πληροφορίες σχετικά με τον οικονομικό φορέα Α: Πληροφορίες σχετικά με τον οικονομικό φορέα Στοιχεία αναγνώρισης: Απάντηση: Πλήρης Επωνυμία: ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (ΤΕΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος I: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)]

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

Α Α: 6ΥΨ74653Π8-7ΒΕ Α ΑΜ: 19PROC ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤ : ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΗΛΩΣΗΣ (ΤΕΥ )

Α Α: 6ΥΨ74653Π8-7ΒΕ Α ΑΜ: 19PROC ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤ : ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΗΛΩΣΗΣ (ΤΕΥ ) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤ : ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΗΛΩΣΗΣ (ΤΕΥ ) ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Η ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Η ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Η ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΔ. - Διεύθυνση στο Διαδίκτυο (διεύθυνση δικτυακού τόπου) (εάν υπάρχει):

ΤΕΥΔ. - Διεύθυνση στο Διαδίκτυο (διεύθυνση δικτυακού τόπου) (εάν υπάρχει): ΤΕΥΔ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

Για τον διαγωνισμό 4405/17/ΓΕΝ/A4. [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

Για τον διαγωνισμό 4405/17/ΓΕΝ/A4. [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) Για τον διαγωνισμό 4405/17/ΓΕΝ/A4 (Διακήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού για την προμήθεια πληροφοριακού εξοπλισμού, προϋπολογιζόμενου κόστους εξήντα χιλιάδων ευρώ

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ. ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρων 79 παρ. 4 και 79Α ν. 4412/2016 (Α 147)]

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ. ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρων 79 παρ. 4 και 79Α ν. 4412/2016 (Α 147)] ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρων 79 παρ. 4 και 79Α ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ε ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)]

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ε ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ε ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

[ ] Ταχυδρομική διεύθυνση: Αρμόδιος ή αρμόδιοι : Τηλέφωνο: Ηλ. ταχυδρομείο: Διεύθυνση στο Διαδίκτυο (διεύθυνση δικτυακού τόπου) (εάν υπάρχει):

[ ] Ταχυδρομική διεύθυνση: Αρμόδιος ή αρμόδιοι : Τηλέφωνο: Ηλ. ταχυδρομείο: Διεύθυνση στο Διαδίκτυο (διεύθυνση δικτυακού τόπου) (εάν υπάρχει): ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα αρχή/αναθέτοντα φορέα 1 τη διαδικασία ανάθεσης

Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα αρχή/αναθέτοντα φορέα 1 τη διαδικασία ανάθεσης ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα