ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ"

Transcript

1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Α:. ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥ ΩΝ Αθήνα, Σεπτέµβριος 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ (ΕΠΣ) ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑ ΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ Η Σχολή Αξιωµατικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ) λαµβάνοντας υπόψη τα παρακάτω: α. Π.. 270/1998 (Οργανισµός ΣΑΝ) β. Τις διατάξεις του άρθρου 3 του Ν.3257/2004 γ. Τις διατάξεις του άρθρου 24 παρ. 1β του Ν.3187/2003 όπως τροποποιήθηκαν µε το άρθρο 51 παρ. 2 του Ν.4186/2013 δ. Πα 3-16/2013/ΓΕΕΘΑ ε. Φ.300/43/32463/Σ.538/30 Ιουν 15/ΣΑΝ/ ΣΠ. στ. Φ.810/20/32626/Σ.586/10 Ιουλ 15/ΣΑΝ/ Μ ζ. Φ.300/47/32866/Σ.628/27 Ιουλ 15/ΣΑΝ/ ΣΠ η. Φ.300/65/33427/Σ.752/8 Σεπ 15/ΣΑΝ/ ΣΠ θ. Φ.300/71/189348/Σ.3324/17 Σεπ 15/ΓΕΕΘΑ/Β ΚΛ/ ΝΤΗΣ ι. Φ.300/68/33625/Σ.801/21Σεπ 15/ΣΑΝ/ ΣΠ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι Την πλήρωση των παρακάτω θέσεων Εκπαιδευτικού προσωπικού µε Σύµβαση (ΕΠΣ) κατηγορίας Ειδικών Επιστηµόνων στα γνωστικά αντικείµενα όπως περιγράφονται στον παρακάτω πίνακα για κάλυψη αναγκών ακαδηµαϊκού έτους : ΠΙΝΑΚΑΣ (α) Α/Α ΜΑΘΗΜΑ ΘΕΣΕΙΣ ΩΡΕΣ 1 ΑΓΓΛΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ και ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ 3 90 (3x30) 3 ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ 2 60 (2x30) 4 ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ 1 48 (4x12) 5 ΗΜΟΣΙΟ ΙΕΘΝΕΣ ΙΚΑΙΟ 1 10 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ Για τα µαθήµατα µε Α/Α 2 και 3 η πρόσληψη θα πραγµατοποιηθεί εφόσον στα ανάλογα µαθήµατα ο αριθµός των συµµετεχόντων σπουδαστών ανά τµήµα είναι τουλάχιστον οκτώ (8).

2 -2-1. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ α. Οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τα παρακάτω απαιτούµενα γενικά προσόντα: (1) Να είναι Έλληνες πολίτες. (2) Να µην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώµατα. (3) Να µην διώκονται ή έχουν καταδικαστεί για τα ποινικά αδικήµατα του άρθρου 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (Ν.3528/07). (4) Οι άρρενες υποψήφιοι, µέχρι την ηµεροµηνία λήξης της προθεσµίας υποβολής των αιτήσεων συµµετοχής,να έχουν εκπληρώσει τις Στρατιωτικές τους υποχρεώσεις, ή να έχουν νόµιµα απαλλαγεί από αυτές. (5) Να έχουν την υγεία, που να επιτρέπει την άσκηση των καθηκόντων που πρόκειται να τους ανατεθούν, όπως ορίζει το άρθρο 7 του Ν.4210/2013 (ΦΕΚ Α' 74). (6) Να κατέχουν τους απαιτούµενους τίτλους σπουδών, µέχρι την ηµεροµηνία λήξης της προθεσµίας υποβολής των αιτήσεων συµµετοχής και σε περίπτωση που ο τίτλος έχει αποκτηθεί στην αλλοδαπή να κατέχουν και βεβαίωση ισοτιµίας από το πρώην ΙΚΑΤΣΑ ή το ΟΑΤΑΠ. (7) Σε περίπτωση που κατέχουν δηµόσια θέση, να µην υπόκεινται στους περιορισµούς των Ν.1256/82 και Ν.1305/82 (Περί Πολυθεσίας). β. Τα ανωτέρω γενικά προσόντα, θα πρέπει να συντρέχουν τόσο κατά το χρόνο λήξης της προθεσµίας υποβολής των αιτήσεων, όσο και κατά το χρόνο διορισµού. 2. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΕΙ ΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ α. Για την κάλυψη των θέσεων, όπως αυτές αναφέρονται στον Πίνακα (α), οι υποψήφιοι πρέπει απαραίτητα να πληρούν τα παρακάτω ειδικά προσόντα: (1) Βασικός Τίτλος Σπουδών, ανά µάθηµα, ως ακολούθως: (α) Πτυχίο ΑΕΙ Αγγλικής Φιλολογίας για τα µαθήµατα µε Α/Α 1 και 2: «Αγγλική Νοσηλευτική και Ιατρική Ορολογία» και «Αγγλική Γλώσσα». (β) Πτυχίο ΑΕΙ Γερµανικής Φιλολογίας για το µάθηµα µε Α/Α 3: «Γερ- µανική Γλώσσα». (γ) Πτυχίο ΑΕΙ Τµήµατος Ιστορίας (Φιλοσοφικής ή άλλης Πανεπιστηµιακής Σχολής, µε κατεύθυνση/ειδίκευση Ιστορία) για το µάθηµα µε Α/Α 4: «Ιστορία Νεότερης Ελλάδος». (δ) ιεθνές ίκαιο». Πτυχίο ΑΕΙ Νοµικής Σχολής για το µάθηµα µε Α/Α 5: «ηµόσιο (2) ιδακτορικός Τίτλος Σπουδών επί του γνωστικού ή επί συναφούς γνωστικού αντικειµένου. (α) Οι ενδιαφερόµενοι πρέπει να είναι κάτοχοι ιδακτορικού ιπλώµατος επί του γνωστικού ή επί συναφούς γνωστικού αντικειµένου ή εξαιρετικής τεχνικής εµπειρίας (αποδεδειγµένη προϋπηρεσία καθηγεσίας/διδασκαλίας). β. Σε περίπτωση µη κάλυψης των προκηρυσσόµενων θέσεων από κατόχους ιδακτορικού Τίτλου Σπουδών, αυτές θα καλυφθούν από κατόχους Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών, εφόσον πιστοποιείται η εξαιρετική τεχνική τους εµπειρία.

3 -3- γ. Η γνώση ξένων γλωσσών ΕΝ αποτελεί απαραίτητο προσόν για την κάλυψη των ανωτέρω θέσεων και ως εκ τούτου δεν µοριοδοτούνται. Εξαίρεση αποτελούν τα µαθήµατα µε Α/Α 1, 2 και 3 όπου η γνώση της αντίστοιχης ξένης γλώσσας πιστοποιείται από τον απαιτούµενο Βασικό Τίτλο Σπουδών. δ. Για τα τµήµατα ΑΕΙ ή του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστηµίου (ΕΑΠ) ή Προγραµµάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) των ΑΕΙ, των οποίων ο τίτλος σπουδών δεν ταυτίζεται ακριβώς µε τα ζητούµενα στα παραπάνω ειδικά προσόντα, οι υποψήφιοι για να γίνουν αποδεκτοί, θα πρέπει να προσκοµίσουν µαζί µε τον τίτλο σπουδών τους µία βεβαίωση από τη Σχολή τους, στην οποία να βεβαιώνεται ότι ο τίτλος αυτός στηρίζεται σε σπουδές που καλύπτουν µε πλήρη επάρκεια το γνωστικό αντικείµενο ή είναι ισότιµος και ταυτόσηµος κατά περιεχόµενο και ειδικότητα, µε τον τίτλο που απαιτεί η παρούσα προκήρυξη. 3. ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ Τα κριτήρια αξιολόγησης των υποψήφιων είναι τα παρακάτω : α. Βασικός τίτλος σπουδών (1) Η κατοχή Βασικού Τίτλου Σπουδών, κατά τα οριζόµενα στην παράγραφο 2 α (1) της παρούσης, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη διδασκαλία των προκηρυσσόµενων µαθηµάτων. (2) Οι τίτλοι που αποκτήθηκαν από πανεπιστηµιακά ιδρύµατα της αλλοδαπής να συνοδεύονται και από βεβαίωση ισοτιµίας από το πρώην ΙΚΑΤΣΑ ή το ΟΑΤΑΠ. Επιπλέον, τα ξενόγλωσσα έγγραφα να είναι νόµιµα επικυρωµένα και νόµιµα µεταφρασµένα. Νόµιµα επικυρωµένα θεωρούνται τα ξενόγλωσσα έγγραφα τα οποία: 1/ Είτε έχουν επικυρωθεί από Έλληνες δικηγόρους, ή τις κατά τόπους αρµόδιες Ελληνικές Προξενικές Αρχές. 2/ Είτε έχουν εκδοθεί σε χώρα που έχει συνυπογράψει τη Σύµβαση της Χάγης και φέρουν αντί επικύρωσης σχετική επισηµείωση (apostille) επί του εγγράφου, είτε έχουν συνταχθεί ή επικυρωθεί από τις Προξενικές Αρχές χώρας που έχει συνυπογράψει την Ευρωπαϊκή Σύµβαση του Λονδίνου, χωρίς να απαιτείται η επικύρωσή τους από τις Ελληνικές Προξενικές Αρχές, είτε έχουν εκδοθεί σε χώρα µε την οποία η Ελλάδα έχει υπογράψει διµερή συµφωνία για τη µη επικύρωση δηµοσίων εγγράφων. Νόµιµα µεταφρασµένα θεωρούνται τα ξενόγλωσσα έγγραφα τα οποία έχουν µεταφραστεί από έναν από τους παρακάτω φορείς: ερµηνείς. 1/ Από Έλληνες δικηγόρους. 2/ Από διορισµένους στα κατά τόπους Πρωτοδικεία άµισθους 3/ Από πτυχιούχους του Τµήµατος Ξένων Γλωσσών- Μετάφρασης και ιερµηνείας του Ιονίου Πανεπιστηµίου, οι οποίοι έχουν κύρια επαγγελµατική ενασχόληση τη µετάφραση για λογαριασµό οποιασδήποτε δηµόσιας αρχής ή τρίτου ευθυνόµενοι για την εγκυρότητα του περιεχοµένου τους. 4/ Από τη Μεταφραστική Υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών (ΥΠΕΞ). 5/ Από τους µόνιµους υπαλλήλους Προξενικής Αρχής, εφόσον αυτοί γνωρίζουν την ξένη γλώσσα, ή από µεταφραστή που έχει προσληφθεί για το σκοπό αυτό σε οργανική θεσµοθετηµένη θέση στην Αρχή της Εξωτερικής Υπηρεσίας του ΥΠΕΞ.

4 -4-6/ Από επίσηµους ορκωτούς µεταφραστές, εφόσον η έλλειψη προσωπικού και τυχόν εξειδικευµένη ορολογία δεν επιτρέπουν τη µετάφραση από υπάλληλο της Προξενικής Αρχής, οι οποίοι κατέχουν άδεια ασκήσεως επαγγέλµατος. Ως επίσηµα αναγνωρισµένοι µεταφραστές- διερµηνείς θεωρούνται οι ιδιώτες που είναι εγγεγραµµένοι σε καταλόγους που τηρούν οι επιτόπιες δικαστικές αρχές των οποίων η γνησιότητα της υπογραφής επικυρώνεται από τις Ελληνικές Προξενικές Αρχές. (3) Η βαθµολογία του πτυχίου θα πρέπει να αναφέρεται σε δεκαβάθµια κλίµακα. Για τις περιπτώσεις που δεν αναγράφεται βαθµολογία ως βαθµός τίτλου σπουδών, θα λαµβάνεται ο µέσος όρος της δεκαβάθµιας κλίµακας, ο οποίος αντιστοιχεί στον αναγραφόµενο χαρακτηρισµό που αποδίδουν τα Ελληνικά Πανεπιστήµια, δηλαδή "Άριστα" ο βαθµός 9,25, "Λίαν Καλώς" ο βαθµός 7,50 και "Καλώς" ο βαθµός 5,74. Σε περίπτωση που δεν αναγράφεται ούτε βαθµός, ούτε χαρακτηρισµός επίδοσης επί του τίτλου σπουδών, θα λαµβάνεται ο µέσος όρος της δεκαβάθµιας κλίµακας της κατώτερης κλίµακας που αποδίδουν τα Ελληνικά Πανεπιστήµια δηλαδή "Καλώς" 5,74. (4) Τίτλοι που αποκτήθηκαν από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήµιο (ΕΑΠ), αναγνωρίζονται ως ισότιµοι µε τίτλους σπουδών που απονεµήθηκαν από τα Πανεπιστήµια της Ελλάδας. β. ιδακτορικοί τίτλοι σπουδών (1) Η κατοχή ιδακτορικού τίτλου Σπουδών, κατά τα οριζόµενα στην παράγραφο 2 α (2) της παρούσης, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη διδασκαλία των προκηρυσσόµενων µαθηµάτων. (2) Ως διδακτορικοί τίτλοι σπουδών θεωρούνται οι τίτλοι-πτυχία επιπέδου PhD, που αποκτήθηκαν από ΑΕΙ εσωτερικού ή εξωτερικού, µε ειδίκευση στα αντικείµενα των προκηρυσσόµενων θέσεων, καθώς και επί συναφούς γνωστικού αντικειµένου. γ. Μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών (1) Ως µεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών θεωρούνται οι τίτλοι - πτυχία επιπέδου Μεταπτυχιακό ίπλωµα Ειδίκευσης (Μ Ε - Master), ετήσιας τουλάχιστον φοίτησης, που αποκτήθηκαν από AEI εσωτερικού ή εξωτερικού, µε ειδίκευση στα αντικείµενα των προκηρυσσόµενων θέσεων, καθώς και επί συναφούς γνωστικού αντικειµένου. Η βαθµολογία του πτυχίου θα πρέπει να αναφέρεται σε δεκαβάθµια κλίµακα. Για τις περιπτώσεις που δεν αναγράφεται βαθµολογία, ισχύουν τα ίδια όπως και για το βασικό τίτλο σπουδών, βάσει της παραγράφου 3α(3) της παρούσης. (2) Οι µεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών συνεκτιµούνται για την απόδειξη εξαιρετικής τεχνικής εµπειρίας. δ. Προϋπηρεσία (1) Θα µοριοδοτείται µόνο η προϋπηρεσία σε εκπαιδευτικά καθήκοντα. Ως τέτοια νοείται η απασχόληση στο δηµόσιο ή στον ιδιωτικό τοµέα ή η άσκηση ιδιωτικού επαγγέλµατος, σε εκπαιδευτικά καθήκοντα συναφή µε το αντικείµενο της προς πλήρωση θέσης, µετά την απόκτηση του βασικού τίτλου σπουδών. (2) Κάθε υποψήφιος θα πρέπει να προσκοµίσει από τον ασφαλιστικό του φορέα, βεβαίωση στην οποία να φαίνεται ο ακριβής χρόνος προϋπηρεσίας του.

5 4. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ -5- α. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά (εντός φακέλου τύπου Leitz): (1) Αίτηση. Απαιτείται κατάθεση του επισυναπτόµενου εντύπου αίτησης, αρµοδίως θεωρηµένου για το γνήσιο της υπογραφής, στο οποίο θα αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία των υποψηφίων, όπως αυτά αποτυπώνονται στο δελτίο αστυνοµικής τους ταυτότητας. Η αίτηση να συνοδεύεται από πρόσφατη έγχρωµη φωτογραφία και θα πρέπει να δηλώνεται υποχρεωτικά και η διαθεσιµότητα του υποψηφίου σε εβδοµαδιαία βάση. Οι ενδιαφερόµενοι για παραπάνω από ένα µάθηµα υποχρεούνται να υποβάλλουν αντίστοιχο αριθµό αιτήσεων. ιευκρινίζεται πως στην περίπτωση προσκόµισης των δικαιολογητικών από τον ίδιο τον ενδιαφερόµενο, δεν απαιτείται η θεώρηση του γνήσιου της υπογραφής. (2) Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων δελτίου αστυνοµικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. (3) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το οποίο να προκύπτει η ελληνική ιθαγένεια, καθώς και ο τρόπος και η ακριβής ηµεροµηνία κτήσης αυτής. (4) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία θα δηλώνουν ότι δεν κατέχουν δηµόσια θέση, ή στην περίπτωση που κατέχουν, δήλωση για την κατηγορία, το βαθµό και το είδος της κατεχόµενης θέσης, έχοντας υπόψη τους περιορισµούς περί πολυθεσίας. Σε περίπτωση πρόσληψής τους, οι δηµόσιοι υπάλληλοι θα προσκοµίζουν εντός αποκλειστικής προθεσµίας ενός µηνός, υπολογιζόµενης από την ηµέρα κοινοποίησης της πρόσληψής τους, απόφαση του Υπηρεσιακού Συµβουλίου που ανήκουν, η οποία θα επιτρέπει την απασχόλησή τους, αλλιώς θα ανακαλείται η πρόσληψή τους. Επιπλέον, στη δήλωση, να αναγράφεται ο κύριος ασφαλιστικός φορέας, ο αριθµός Μητρώου Ασφαλισµένου, o AMKA, ο ΑΦΜ και η ΟΥ στην οποία ανήκει. (5) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία θα αναφέρεται: (α) Εάν έχει καταθέσει αίτηση υποψηφίου ωροµίσθιου καθηγητή και σε άλλη Σχολή των Ε. (β) Σε ποιες Σχολές κατέθεσε αίτηση. (γ) Σε ποιο / ποια γνωστικά αντικείµενα ανά Σχολή. (δ) Τον αριθµό των ωρών διδασκαλίας ανά µάθηµα. (6) Πρόσφατο Βιογραφικό σηµείωµα σε έντυπη µορφή, το οποίο να περιέχει αναλυτικό υπόµνηµα των επιστηµονικών δηµοσιεύσεων - εργασιών. Τα αναγραφόµενα έχουν θέση υπευθύνου δηλώσεως. (7) Τίτλοι Σπουδών: Αντίγραφα κατεχόµενων πτυχίων, διπλωµάτων και τίτλων σπουδών όλων των βαθµίδων, συνοδευόµενα από πιστοποιητικά ισοτιµίας και επίσηµη επικύρωση και µετάφραση (όπου απαιτείται), από τα οποία θα αποδεικνύονται οι σπουδές των ενδιαφεροµένων. (8) Βεβαίωση προϋπηρεσίας σε εκπαιδευτικά καθήκοντα επί του γνωστικού αντικειµένου, σε δηµόσιο ή ιδιωτικό φορέα. Για την απόδειξη της προϋπηρεσίας οι υποψήφιοι υποχρεούνται να προσκοµίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά, κατά περίπτωση: (α) Οι εργαζόµενοι στο δηµόσιο και ιδιωτικό τοµέα :

6 -6- Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα, σε µήνες, µέρες ή ώρες απασχόλησης. Πέραν της βεβαίωσης η προϋπηρεσία να δηλώνεται από τον υποψήφιο µε Υπεύθυνη ήλωση, όπως η επισυναπτόµενη στο τέλος της παρούσης. (β) Οι ελεύθεροι επαγγελµατίες : 1/ Βεβαίωση οικείου ασφαλιστικού φορέα, όπως παραπάνω. 2/ Υπεύθυνη δήλωση, χωριστά από την αίτηση, σύµφωνα µε το άρθρο 8 του Ν. 1599/86, ότι η προϋπηρεσία είναι εκπαιδευτική και σχετική µε το αντικείµενο της θέσης. 3/ Υποβολή µίας τουλάχιστον σχετικής σύµβασης ή δελτίων παροχής υπηρεσιών που καλύπτουν ενδεικτικά τη διάρκεια και το είδος της προϋπηρεσίας στην οποία να αναφέρεται ο εκπαιδευτικός χαρακτήρας. 4/ Επιπλέον των παραπάνω η προϋπηρεσία να δηλώνεται από τον υποψήφιο µε Υπεύθυνη ήλωση, όπως η επισυναπτόµενη στο τέλος της παρούσης. (γ) Για προϋπηρεσία η οποία έχει αποκτηθεί στην αλλοδαπή, επιπλέον των δικαιολογητικών που απαιτούνται κατά τις ανωτέρω περιπτώσεις, ο υποψήφιος να προσκοµίζει βεβαίωση του εργοδότη στον οποίο απασχολήθηκε, στην οποία να αναφέρεται ο χρόνος και το είδος της απασχόλησης και βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού οργανισµού, είτε πρόκειται για αµιγώς κρατική ή αµιγώς ιδιωτική ή µικτή ασφάλιση. Εάν ο χρόνος προϋπηρεσίας έχει αποκτηθεί σε υπηρεσίες δηµόσιου χαρακτήρα της αλλοδαπής, να αποδεικνύεται µε βεβαίωση του αντίστοιχου δηµόσιου φορέα. Σε κάθε περίπτωση, τα ανωτέρω δικαιολογητικά θα πρέπει να είναι νόµιµα επικυρωµένα και επίσηµα µεταφρασµένα, όπως παράγραφο 3 α (2) της παρούσης. (δ) Οι βεβαιώσεις προϋπηρεσίας θα πρέπει να αναφέρουν σαφώς το χρονικό διάστηµα της απασχόλησης, εάν είναι δυνατό, σε µήνες. Σε διαφορετική περίπτωση, θα µετατρέπονται σε µήνες ακολουθώντας ίδια πρακτική για όλους τους υποψηφίους. Αν η προϋπηρεσία έχει υπολογιστεί ως αριθµός ηµεροµισθίων το σύνολο των ηµερών απασχόλησης θα διαιρείται διά του 25, ή αν η προϋπηρεσία έχει υπολογιστεί ως χρονικό διάστηµα από την ηµεροµηνία έναρξης έως την ηµεροµηνία λήξης της απασχόλησης διά του 30. (9) Πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης τύπου Α' από το οποίο να προκύπτει η εκπλήρωση Στρατιωτικών Υποχρεώσεων ή η νόµιµη απαλλαγή τους από αυτές (για τους άρρενες υποψηφίους). β. ιευκρινίσεις που αφορούν στην υποβολή των δικαιολογητικών: (1) Η αίτηση και οι υπεύθυνες δηλώσεις πρέπει να είναι συµπληρωµένες και υπογεγραµµένες από τους ίδιους τους υποψηφίους και θεωρηµένες για το γνήσιο της υπογραφής από οποιαδήποτε αρµόδια αρχή, σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 11 του Ν.2690/99 «όπως τροποποιήθηκε µε το άρθρο 1 του Ν.4250 /2014 (ΦΕΚ Ά 45)». Αποκλειστικά υπεύθυνος για την εγκυρότητα ή µη της υποβαλλόµενης αίτησης και των δικαιολογητικών, είναι ο ίδιος ο υποψήφιος. (2) Σύµφωνα µε το άρθρο 1 του Ν.4250/2014 (ΦΕΚ 74Α / ) τα απαιτούµενα έγγραφα δικαιολογητικά που έχουν εκδοθεί από δηµόσιες υπηρεσίες και φορείς που υπάγονται στη συγκεκριµένη ρύθµιση, µπορούν να κατατεθούν ως απλά, ευανάγνωστα φωτοαντίγραφα. Γίνονται δεκτά τα απλά, ευκρινή φωτοαντίγραφα αλλοδαπών εγγράφων, υπό την προϋπόθεση ότι τα έγγραφα αυτά έχουν πρωτίστως επικυρωθεί από δικηγόρο και συνοδεύονται από φωτοτυπία της επίσηµης µετάφρασης. Επιπλέον, οι τίτλοι σπουδών της αλλοδαπής, θα πρέπει να

7 -7- είναι πρωτίστως αναγνωρισµένοι από την αρµόδια αρχή ( ΟΑΤΑΠ, πρώην ΙΚΑΤΣΑ). Επίσης, γίνονται δεκτά τα ευκρινή φωτοαντίγραφα από αντίγραφα ιδιωτικών εγγράφων, τα οποία έχουν πρωτίστως επικυρωθεί από δικηγόρο. Τα έγγραφα που έχουν εκδοθεί από φορείς που δεν υπάγονται στην ανωτέρω ρύθµιση, θα πρέπει να είναι αρµοδίως επικυρωµένα. (3) Η Σχολή έχει νοµική υποχρέωση να διεξάγει περιοδικούς δειγµατοληπτικούς ελέγχους για επαλήθευση της γνησιότητας των δικαιολογητικών και πιστοποιητικών όλων των υποψηφίων. Σε περίπτωση που αποκαλυφθεί ότι προσκοµίστηκαν παραποιηµένα ή πλαστά δικαιολογητικά, θα κινείται η νόµιµη διαδικασία για τη δίωξη των παραβατών και θα επιβάλλονται οι κυρώσεις που προβλέπει ο νόµος. Σε περίπτωση που αποκαλυφθεί ότι υποψήφιος διορίσθηκε µε βάση ψευδή και αναληθή δικαιολογητικά, θα λύεται ο διορισµός του και θα κινείται η νόµιµη διαδικασία για την ποινική του δίωξη. Επιπλέον, υποψήφιος ο οποίος στην αίτησή του υποβάλλει ψευδή ή ανακριβή στοιχεία που επηρεάζουν την κατάταξή του στον πίνακα σειράς προτεραιότητας ή δεν συµπληρώνει όλα τα στοιχεία της αίτησης που είναι απαραίτητα για τον καθορισµό της σειράς προτεραιότητάς του στον οικείο πίνακα, αποβάλλεται από τη διαδικασία. (4) Η Σχολή δεν υποχρεούται να καλεί τους υποψηφίους, των οποίων τα κατατιθέµενα δικαιολογητικά είναι ελλιπή, για συµπλήρωση αυτών. Ο υποψήφιος που υποβάλλει ελλιπή δικαιολογητικά, αποβάλλεται από τη διαδικασία. (5) Η Σχολή διατηρεί το δικαίωµα να µην καλύπτει (µερικά ή ολικά ) τις θέσεις ή τις ώρες διδασκαλίας που προκηρύσσονται για οποιοδήποτε µάθηµα, κατά την κρίση της, σε περίπτωση µεταβολής των εκπαιδευτικών αναγκών της. (6) Πιστοποιητικά και δικαιολογητικά που απαιτούνται από την προκήρυξη, πρέπει να συνυποβάλλονται µε την αίτηση του υποψηφίου. Πιστοποιητικά και δικαιολογητικά τα οποία υποβάλλονται µετά τη λήξη προθεσµίας υποβολής των αιτήσεων και εντός δέκα ηµερών από αυτή, θα γίνονται δεκτά µόνο κατόπιν αποδεδειγµένων λόγων ανωτέρας βίας (πχ απεργία / κινητοποίηση υπαλλήλων του φορέα έκδοσης πιστοποιητικού / δικαιολογητικού, νοσηλεία σε νοσοκοµείο του υποψηφίου ). Σε κάθε περίπτωση, προσόντα κτηθέντα µετά την ηµεροµηνία λήξης υποβολής δικαιολογητικών, δε θα προσµετρούνται ως µόρια. (7) Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται από την προκήρυξη υποβάλλονται απευθείας στη γραµµατεία της ΣΑΝ ή µε συστηµένη ταχυδροµική επιστολή (δηµόσιας ή ιδιωτικής ταχυδροµικής υπηρεσίας) το αργότερο µέχρι την ηµεροµηνία λήξης της προθεσµίας κατάθεσης, η οποία αποδεικνύεται από τον αριθµό πρωτοκόλλου της Γραµµατείας ή την ευανάγνωστη ηµεροµηνία σφραγίδας ταχυδροµείου. γ. Με την ανάρτηση του Οριστικού Πίνακα Επιτυχόντων: (1) Απαιτείται επιπλέον υποβολή Πιστοποιητικού υγείας από Παθολόγο ή Γενικό Ιατρό και Ψυχίατρο, που να πιστοποιεί την κατάσταση υγείας του εργαζοµένου, για να µπορέσει να ασκήσει τα καθήκοντά του ως εκπαιδευτικό προσωπικό, έχοντας υπόψη το άρθρο 7 του Ν. 3528/2007 (ΦΕΚ 26/Α/2007), όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 7 του Ν. 4210/2013 (ΦΕΚ 254/Α/2013). (2) Επισηµαίνεται πως η Σχολή αναζητεί υποχρεωτικά και αυτεπάγγελτα αντίγραφο ποινικού µητρώου των Επιτυχόντων. (3) Σε περίπτωση που προκύψει οποιοδήποτε κώλυµα από τα παραστατικά της παραγράφου 4 γ (1) και (2), καθώς και σε περίπτωση που από τα υποβαλλόµενα παραστατικά δεν προκύπτει η κτήση των απαιτούµενων προσόντων ή προκύπτουν κωλύµατα διορισµού, διαγράφονται οι εν λόγω από τον οικείο Πίνακα Επιτυχόντων και καλούνται για πλήρωση της θέσης οι αµέσως επόµενοι.

8 5. ΜΟΡΙΟ ΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ -8- α. Για την πλήρωση των προκηρυχθέντων θέσεων διευκρινίζεται πως προηγούνται οι κάτοχοι Βασικού Τίτλου Σπουδών και ιδακτορικού ιπλώµατος, κατά τα οριζόµενα στην παράγραφο 2 α (1) και (2) της παρούσης. Για την αξιολόγηση των λοιπών υποψηφίων, το σύνολο των µορίων προκύπτει από το άθροισµα όλων των µορίων που λαµβάνει κάθε υποψήφιος, σύµφωνα µε τα παρακάτω κριτήρια: (1) Βασικός τίτλος σπουδών που απαιτείται συµφώνως µε την προκήρυξη, στο γνωστικό αντικείµενο της θέσης. Οι µονάδες του βαθµού του τίτλου σπουδών υπολογιζόµενες σε δεκαβάθµια κλίµακα µε δύο δεκαδικά ψηφία και πολλαπλασιαζόµενος µε τον αριθµό εκατό (100). (2) ιδακτορικό δίπλωµα στο γνωστικό αντικείµενο της θέσης ή σε συναφές γνωστικό αντικείµενο : πεντακόσιες µονάδες (500) εφάπαξ. (3) εύτερος βασικός τίτλος σπουδών, σε αντικείµενο συναφές µε το γνωστικό αντικείµενο της θέσης και της αυτής εκπαιδευτικής βαθµίδας µε τον τίτλο σπουδών που απαιτείται σύµφωνα µε την προκήρυξη: εκατό (100) µονάδες εφάπαξ. (4) Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών ετήσιας τουλάχιστον φοίτησης στο γνωστικό αντικείµενο της θέσης. Οι µονάδες του βαθµού του τίτλου σπουδών υπολογιζόµενες σε δεκαβάθµια κλίµακα µε δύο δεκαδικά ψηφία και πολλαπλασιαζόµενος µε τον αριθµό εκατό (100). (5) Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών ετήσιας τουλάχιστον φοίτησης σε θέµα συναφές µε το γνωστικό αντικείµενο της θέσης. Οι µονάδες του βαθµού του τίτλου σπουδών υπολογιζόµενες σε δεκαβάθµια κλίµακα µε δύο δεκαδικά ψηφία και πολλαπλασιαζόµενος µε τον αριθµό εβδοµήντα (70). (6) Για τις περιπτώσεις των βεβαιώσεων αναγνώρισης- ισοτιµίας από το ΟΑΤΑΠ που δεν αναγράφεται βαθµολογία ως βαθµός βασικού ή µεταπτυχιακού τίτλου σπουδών, ισχύουν τα αναγραφόµενα στην παράγραφο 3 α (3) της παρούσης. (7) Προϋπηρεσία σε δηµόσιο ή ιδιωτικό φορέα, όπου κάθε ηµερολογιακός µήνας προϋπηρεσίας θα λαµβάνει δεκαπέντε (15) µονάδες. β. Στην περίπτωση ισοβαθµούντων προηγείται αυτός που έχει περισσότερες µονάδες στο βασικό τίτλο σπουδών και αν αυτές συµπίπτουν, αυτός που έχει περισσότερες µονάδες στο µεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο γνωστικό αντικείµενο της θέσης. Σε περίπτωση που εξακολουθεί η ισοβαθµία, προηγείται αυτός που έχει περισσότερες µονάδες στην προϋπηρεσία (εάν µόνο ένας έχει προϋπηρεσία προτιµάται αυτός έναντι του ισοβαθµούντος υποψηφίου που δεν έχει). γ. εν θα µοριοδοτούνται οι τίτλοι σπουδών που δεν απαιτούνται από την προκήρυξη. 6. ΘΕΜΑΤΑ ΙΑ ΙΚΑΣΙΑΣ α. Για τον έλεγχο των δικαιολογητικών και τη διαδικασία µοριοδότησης των υποψηφίων, ορίζεται από τη ιοικητή της Σχολής Τριµελής επιτροπή. Η τελευταία, εντός µηνός από τη λήξη της προθεσµίας υποβολής των αιτήσεων, κατατάσσει τους υποψηφίους σε Πίνακες και υποβάλλει την εισήγησή της στο Εκπαιδευτικό Συµβούλιο και τη ιοικητή της Σχολής, για έγκριση. Στη συνέχεια, οι Πίνακες Επιτυχόντων και Επιλαχόντων (προκειµένου να υπάρχει η δυνατότητα άµεσης αναπλήρωσης εκείνων που δε θα αποδεχτούν το διορισµό ή θα παραιτηθούν) και το πρακτικό του Εκπαιδευτικού συµβουλίου υποβάλλονται στο αρµόδιο Επιτελείο (ΓΕΕΘΑ/Β2) για την τελική τους κύρωση και έγκριση της πρόσληψης-διορισµού από το αρµόδιο Όργανο.

9 -9- β. Ο Προσωρινός Πίνακας Επιτυχόντων, αµέσως µετά την κύρωσή του, αποστέλλεται στη Σχολή µέσω του οικείου Γενικού Επιτελείου (ΓΕΕΘΑ/Β2) και στη συνέχεια αναρτάται στον Πίνακα Ανακοινώσεων της Σχολής (στην πύλη της) και στην επίσηµη ιστοσελίδα της (san.army.gr). γ. Οι αποκλεισθέντες υποψήφιοι έχουν δικαίωµα να υποβάλλουν ενστάσεις, η προθεσµία υποβολής των οποίων ορίζεται σε δέκα (10) ηµερολογιακές ηµέρες, και θα αρχίζει την επόµενη µέρα από την ανάρτηση του Προσωρινού Πίνακα Επιτυχόντων. Οι ενστάσεις κατατίθενται ή αποστέλλονται από τον ενδιαφερόµενο προσωπικά ή από νόµιµα εξουσιοδοτηµένο προς τούτο άτοµο, στη Σχολή. Επί των υποβαλλοµένων ενστάσεων θα συντάσσεται σχέδιο απαντητικής επιστολής, το οποίο θα υποβάλλεται δια του οικείου Γενικού Επιτελείου (ΓΕΕΘΑ/Β2) προς το αρµόδιο Όργανο, που αποφαίνεται τελικά επί της ενστάσεως. Με την απάντηση επί των ενστάσεων ή µε την άπρακτη προθεσµία υποβολής τους, το ΓΕΕΘΑ/Β2 αποστέλλει τον Οριστικό Πίνακα Επιτυχόντων, που αναρτάται στους Πίνακες Ανακοινώσεων της Σχολής και στο διαδίκτυο (στην επίσηµη ιστοσελίδα της Σχολής και το διαδικτυακό τόπο ιαύγεια). Ο κοινοποιηµένος οριστικός Πίνακας επιτυχόντων δεν επιδέχεται περαιτέρω ενστάσεων. δ. Εφ όσον υποψήφιος αιτηθεί τη γνώση των δικαιολογητικών άλλων υποψηφίων, αυτό είναι δυνατόν, αποκλειστικά και µόνο για τα δικαιολογητικά των επιτυχόντων συνυποψήφιων. Στην περίπτωση αυτή µε µέριµνα της Σχολής ενηµερώνεται ο υποκείµενος, δηλαδή το φυσικό πρόσωπο στο οποίο αναφέρονται τα δεδοµένα. 7. ΤΕΛΙΚΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ α. Η Σχολή διατηρεί το δικαίωµα να µην καλύπτει (µερικά ή ολικά) τις θέσεις ή τις ώρες διδασκαλίας, οι οποίες προκηρύσσονται για οποιοδήποτε µάθηµα, σε περίπτωση µεταβολής των εκπαιδευτικών της αναγκών. β. Σε περίπτωση που µε τη λήξη της προθεσµίας για την κατάθεση αιτήσεων διαπιστωθεί πως δεν έχουν καλυφθεί όλες οι προκηρυσσόµενες θέσεις, τότε η Σχολή δύναται να εκδώσει την προκήρυξη ακόµα µια φορά. γ. ιευκρινίζεται ότι οι υποψήφιοι που θα υποβάλλουν ελλιπή ή αναληθή ή µη εµπρόθεσµα δικαιολογητικά, αυτοί οι οποίοι δεν µπορούν να εργαστούν τις ηµέρες και ώρες που υλοποιείται το Εκπαιδευτικό Πρόγραµµα της Σχολής ή δεν πληρούν τις νόµιµες προϋποθέσεις, θα αποκλείονται χωρίς άλλη ειδοποίηση. Η Σχολή δεν υποχρεούται να καλεί τους υποψηφίους που καταθέτουν ελλιπή δικαιολογητικά για συµπλήρωση αυτών. δ. Οι ενδιαφερόµενοι πρέπει να γνωρίζουν ότι θα πρέπει να ακολουθούν το πρόγραµµα που θα τους δοθεί, χωρίς παρεκκλίσεις και ακυρώσεις των µαθηµάτων τους, γιατί αυτό δηµιουργεί δυσχέρειες στο Εκπαιδευτικό Πρόγραµµα της Σχολής. Τα µαθήµατα πραγµατοποιούνται απογευµατινές -επί το πλείστον - ώρες και προσαρµόζονται στις ανάγκες του εκπαιδευτικού προγράµµατος. ε. Οι προς πρόσληψη (επιτυχόντες) προσέρχονται στη Σχολή εντός χρονικού διαστήµατος δέκα (10) εργάσιµων ηµερών από την ανάρτηση του Οριστικού Πίνακα Επιτυχόντων και υπογράφουν ατοµική σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου για την ανάθεση διδακτικού έργου µε ωριαία αντιµισθία. Στο διάστηµα αυτό οφείλουν να προσκοµίσουν πιστοποιητικό υγείας,

10 -10- βάσει της παραγράφου 4 γ (1). Επιπλέον, η Σχολή θα προβεί σε αυτεπάγγελτη αναζήτηση Ποινικού µητρώου. στ. Η ωριαία αποζηµίωση του ανωτέρω προσωπικού καθορίζεται από τις διατάξεις της εκάστοτε ισχύουσας Κοινής Απόφασης των Υπουργών Εθνικής Άµυνας και Οικονοµικών, µε βάση τα προσόντα που απαιτεί η προκήρυξη και όχι τα κατεχόµενα από τους υποψηφίους. ζ. Σε όσες περιπτώσεις οι προς πρόσληψη διδάσκοντες δεν προσέλθουν για ανάληψη υπηρεσίας ή αποχωρήσουν πριν την λήξη της χρονικής διάρκειας της πρόσληψής τους, αντικαθίστανται από τον αµέσως επόµενο, µε απευθείας επιλογή της ιοικητού της Σχολής, η οποία κοινοποιείται προς το οικείο ΓΕ (ΓΕΕΘΑ/Β2). η. Όλα τα δικαιολογητικά που καταθέτουν οι υποψήφιοι πληρούντων τις προϋποθέσεις και µη, τηρούνται µέχρι τη λήξη του ακαδηµαϊκού έτους. Μετά το πέρας αυτού, καταστρέφονται µε τις προβλεπόµενες διαδικασίες. Οι υποψήφιοι δύνανται να παραλάβουν τους ατοµικούς τους φακέλους κατόπιν έγγραφης αίτησής τους, µετά την κοινοποίηση του οριστικού Πίνακα Επιτυχόντων. 8. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ α. Όσοι επιθυµούν να προσληφθούν στις παραπάνω θέσεις, καλούνται να υποβάλουν αίτηση µαζί µε τα απαιτούµενα δικαιολογητικά (εντός φακέλου τύπου Leitz), όπως αυτά αναγράφονται στην παράγραφο 4 της παρούσης. β. Προθεσµία υποβολής αιτήσεων: δεκαπέντε (15) ηµερολογιακές ηµέρες, αρχόµενες από την εποµένη της αναρτήσεως της παρούσης προκήρυξης στον ηλεκτρονικό τύπο, µε αποστολή συστηµένης επιστολής, (δηµόσιας ή ιδιωτικής ταχυδροµικής υπηρεσίας), ή από τους ίδιους τους υποψηφίους, µε κατάθεση στη γραµµατεία της Σχολής, στη διεύθυνση: Σχολή Αξιωµατικών Νοσηλευτικής, ιεύθυνση Σπουδών ( ΣΠ) Στρατόπεδο «Σακέττα Α», ΒΣΤ902, Βύρωνας, Αθήνα, ΤΚ γ. Η παρούσα προκήρυξη αναρτάται στην επίσηµη ιστοσελίδα της Σχολής (san.army.gr) καθώς και στο διαδικτυακό τόπο ιαύγεια ( δ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο ( ευ.-παρ. 09:00-13:00). ε. Επισηµαίνεται πως είναι απαραίτητη η εµπρόθεσµη ηµεροµηνία κατάθεσης ή αποστολής των αιτήσεων. στ. Εκπρόθεσµες αιτήσεις, αιτήσεις µέσω τηλεοµοιοτυπίας (fax) και αιτήσεις µέσω ηλεκτρονικού ταχυδροµείου ( ), ΕΝ θα γίνονται δεκτές.

11 ΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ Α/Α ΑΙΤΗΣΕΩΣ:... ΑΚΑ ΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΜΑΘΗΜΑ:... ΑΙΤΗΣΗ - ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΣ: ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΣΑΝ) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ Α. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ (συµπληρώστε µε κεφαλαία) Ι ΙΟΤΗΤΑ (πχ. Υ,Ι ΙΩΤΗΣ) ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΕΡΑΣ ΠΑΤΡΙΚΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΗΤΕΡΑΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ (ΗΜ/ΜΗΝ/ΕΤ) ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΕΚΝΑ Β. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ (Ο ΟΣ, ΑΡΙΘΜΟΣ, ΤΚ, ΠΟΛΗ) ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΙΚΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (ΚΙΝΗΤΟ) ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛ.ΤΑΧΥ ΡΟΜΕΙΟΥ ( ) Γ. ΑΚΑ ΗΜΑΪΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΒΑΣΙΚΟΙ ΤΙΤΛΟI ΣΠΟΥ ΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥ ΩΝ Ι ΑΚΤΟΡΙΚΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥ ΩΝ

12 . ια της παρούσης αίτησης υποβάλλω υποψηφιότητα για να προσληφθώ ως Εκπαιδευτικό Προσωπικό µε Σύµβαση (ΕΠΣ) στη Σχολή Αξιωµατικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ) µε σχέση εργασίας Ιδιωτικού ικαίου και ωριαία αντιµισθία για το Ακαδηµαϊκό έτος , προκειµένου να διδάξω το µάθηµα:... Ε. ιαθεσιµότητα σε εβδοµαδιαία βάση: ΣΤ...εκπληρώσει τις στρατιωτικές µου υποχρεώσεις (άρρενες υποψήφιοι). Ζ. Κατέχω/ εν κατέχω ηµόσια Θέση. Η. Καταθέτω όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που προβλέπει η προκήρυξη και τα οποία είναι: 1. Η παρούσα αίτηση (µε επικολληµένη φωτογραφία) 2. Αντίγραφο αστυνοµικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. 3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. 4. Υπεύθυνη δήλωση Ν. 1599/86 περί κατοχής ή µη δηµόσιας θέσης. 5. Υπεύθυνη δήλωση Ν. 1599/86 περί υποψηφιότητας ή µη ως ωροµίσθιο προσωπικό σε άλλη Σχολή των Ε. 6. Πρόσφατο βιογραφικό σηµείωµα. 7. Αντίγραφα κατεχόµενων τίτλων σπουδών όλων των βαθµίδων, µε συνοδά πιστοποιητικά ισοτιµίας (όπου απαιτείται). 8. Βεβαίωση προϋπηρεσίας (όπως απαιτείται κατά περίπτωση σύµφωνα µε τα οριζόµενα στην παράγραφο 4 α (8) της παρούσης 9. Υπεύθυνη δήλωση Ν. 1599/86 περί προϋπηρεσίας (επισυναπτόµενη) 10. Πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης τύπου Α' (για τους άρρενες). Θ. ηλώνω υπεύθυνα και εν γνώσει των συνεπειών του νόµου περί ψευδούς δηλώσεως, ότι τα δικαιολογητικά που καταθέτω είναι όλα πραγµατικά και πλήρη και αναγνωρίζω πως η ΣΑΝ διατηρεί το δικαίωµα να ελέγξει τη γνησιότητά τους. Αθήνα,... (ηµεροµηνία, υπογραφή αιτούντος) ΘΕΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ (από ΚΕΠ ή άλλη αρµόδια Αστυνοµική, ηµοτική ή Στρατιωτική αρχή, εφόσον δεν κατατίθεται αυτοπροσώπως από τον υποψήφιο) (ηµεροµηνία, σφραγίδα -υπογραφή αρµοδίου υπαλλήλου)

13

14

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΕΩΣ ΑΞΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ (ΣΤΕΑΤΧ) ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΕΩΣ Τηλ. 2102611682

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΕΩΣ ΑΞΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ (ΣΤΕΑΤΧ) ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΕΩΣ Τηλ. 2102611682 ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΕΩΣ ΑΞΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ (ΣΤΕΑΤΧ) ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΕΩΣ Τηλ. 2102611682 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΕΝΙΚΑ 1. Η ΣΤΕΑΤΧ, Σχολή Ανωτάτης Τεχνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΑΞΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ (ΣΤΕΑΤΧ) ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΕΝΙΚΑ 1. Η ΣΤΕΑΤΧ, Σχολή Ανωτάτης Τεχνικής Εκπαίδευσης (Νόμος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015

ΑΔΑ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 ΑΔΑ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Αθήνα, 15 Απρ 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Τηλ. : 31247 ΚΟΙΝ: Όπως ο Πίνακας Φ. : 600/05/14 Αποδεκτών Σ. : 308 Σκαραµαγκάς 11 Αυγούστου 2014 Συνηµµένα : α.

ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Τηλ. : 31247 ΚΟΙΝ: Όπως ο Πίνακας Φ. : 600/05/14 Αποδεκτών Σ. : 308 Σκαραµαγκάς 11 Αυγούστου 2014 Συνηµµένα : α. ΠΡΟΣ: Όπως ο Πίνακας ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ Αποδεκτών ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Τηλ. : 31247 ΚΟΙΝ: Όπως ο Πίνακας Φ. : 600/05/14 Αποδεκτών Σ. : 308 Σκαραµαγκάς 11 Αυγούστου 2014 Συνηµµένα : α. Πίνακας Αποδεκτών ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΧΟΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ 29 Μαϊ 2015 1. Γενικά Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ Η Σχολή Εκπαίδευσης Τεχνικών Τηλεπικοινωνίας,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑΣ 3 ο ΓΡΑΦΕΙΟ 29 Μαΐου 2015 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑΣ 3 ο ΓΡΑΦΕΙΟ 29 Μαΐου 2015 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑΣ 3 ο ΓΡΑΦΕΙΟ 29 Μαΐου 2015 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1. Γενικά Το Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονοµίας (ΚΕΣΝ), µε έδρα το Ρούσσο

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Aθήνα 16 Iουλ 2014 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1. Γενικά Η Σχολή Προγραμματιστών Ηλεκτρονικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ 18 Ιουλίου 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1. Γενικά Η Σχολή Τεχνικής Εκπαιδεύσεως Αξιωματικών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΣΧΟΛΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΧΟΛΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Για το διορισμό Καθηγητών με Ετήσια Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου, με Ωριαία Αποζημίωση, για το Ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 1. ΓΕΝΙΚΑ Η Σχολή Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ), λαμβάνοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ 28 ΜΑΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1. Γενικά Η Σχολή Τεχνικής Εκπαιδεύσεως Αξιωματικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ AΔA: 70ΝΗ6-1ΜΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΤΡΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΞΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Θεσ/νίκη, 20 Σεπ 16 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. «Πρόσληψη με Επιλογή Ωρομίσθιου Διδακτικού Προσωπικού στη ΣΜΥΝ για τον Εκπαιδευτικό Έτος » Η ΣΧΟΛΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. «Πρόσληψη με Επιλογή Ωρομίσθιου Διδακτικού Προσωπικού στη ΣΜΥΝ για τον Εκπαιδευτικό Έτος » Η ΣΧΟΛΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣ: Όλους τους ενδιαφερομένους ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Τηλεφ. 210-5531738 Φ.392 /21/12281

Διαβάστε περισσότερα

Η ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Η ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Αχαρναί, 13Φεβρουαρίου 2010 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΚΑ ΗΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ/ΤΜHΜΑ ΣΠΟΥ ΩΝ Αρµόδιος : Α/Υ ΜΗΤΡΟΜΑΡΑΣ Κων.

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Αθήνα, 25 Αυγ 2014 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1. Γενικά Η Στρατιωτική Σχολή Ξένων Γλωσσών (Σ.Σ.Ξ.Γ.),

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣ: Όλους τους ενδιαφερομένους ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΛΑΣΚΑΣ Τηλεφ. 2104581301 Φ.392/42/336 Σ.146 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑΣ 3 ο ΓΡΑΦΕΙΟ 16 Ιουλ 2014 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑΣ 3 ο ΓΡΑΦΕΙΟ 16 Ιουλ 2014 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑΣ 3 ο ΓΡΑΦΕΙΟ 16 Ιουλ 2014 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1. Γενικά Το Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονοµίας (ΚΕΣΝ), µε έδρα το Ρούσσο

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ Φ.392/23/1345 Σ.885 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ Φ.392/23/1345 Σ.885 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΠΡΟΣ: ΓΕΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΕΠΕΙΓΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ Φ.92/2/145 Σ.885 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 7494988 Αθήνα, 10 Μαρ 2010 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1. ΓΕΝΙΚΑ Η Σχολή Εφαρµογής Υγειονοµικού

Διαβάστε περισσότερα

-1- Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

-1- Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ -1- Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΣΧΟΛΗ ΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥ ΩΝ 7 Ιουν 2010 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1. Γενικά Η Σχολή ιαβιβάσεων (Σ Β), µε έδρα το Χαϊδάρι, για την κάλυψη των

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Aθήνα, 27 Aπριλίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΣΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 23 έως 65 ετών Να έχουν πτυχίο Α.Ε.Ι. ηµεδαπής ή ισότιµο αλλοδαπής σχολής

Α. ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 23 έως 65 ετών Να έχουν πτυχίο Α.Ε.Ι. ηµεδαπής ή ισότιµο αλλοδαπής σχολής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μαρούσι, 02/08/2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Aρ. Πρωτ. 834 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Τηλ. : 210 6180515 Fax : 210 6180516 E-Mail : transport@maroussi.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΕΩΣ ΑΞΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ (ΣΤΕΑΤΧ) ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΕΩΣ 10 Ιουν 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1. Γενικά Η ΣΤΕΑΤΧ µε έδρα τους Αγ. Αναργύρους

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1. ΓENIKA

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1. ΓENIKA ΑΝΑΡΤHΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΚΑ ΗΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΚΙΜΩΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ Π Ρ Ο

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΧΟΛΗ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥ ΩΝ 22 Σεπ 2010 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1. Γενικά Η Σχολή Πυροβολικού, µε έδρα τη Νέα Πέραµο Αττικής, για την κάλυψη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ Κ.Ε ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑΣ 3 ο ΓΡΑΦΕΙΟ Καρδίτσα, 22 Ιουν 16 1. Γενικά ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2016-2017 Το Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας (ΚΕΣΝ), με έδρα το

Διαβάστε περισσότερα

2012 2013, : (1) ) ) (2) (3) (4) (5)

2012 2013,  : (1) ) ) (2) (3) (4) (5) ΣΧΟΛΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥ ΩΝ 20 ΙΟΥΝ 2012 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1. Γενικά Η Σχολή Αεροπορίας Στρατού, µε έδρα το Στεφανοβίκειο Ν. Μαγνησίας,

Διαβάστε περισσότερα

- 1 - ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥ ΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ Λουτράκι, 20 Ιουν Γενικά

- 1 - ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥ ΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ Λουτράκι, 20 Ιουν Γενικά - 1 - ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥ ΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ Λουτράκι, 20 Ιουν 17 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ι ΙΩΤΙΚΟΥ ΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1 ΣΧΟΛΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ 16 Ιουλ 2014 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1. Γενικά Η Σχολή Τηλεπικοινωνιών Ηλεκτρονικών Αξιωματικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Γουδή, 22 Ιουνίου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2016-2017 1. Γενικά Η Σχολή Τεχνικής

Διαβάστε περισσότερα

- 1 - ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αθήνα, Απρ Γενικά

- 1 - ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αθήνα, Απρ Γενικά - 1 - ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αθήνα, Απρ 18 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ι ΙΩΤΙΚΟΥ ΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ι ΙΩΤΙΚΟΥ ΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / Π.Ε. ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α. ΑΡ.Μ.Α.Ε. 67621/01ΑΤ/Β/09/012 Α.Φ.Μ. 997981816.Ο.Υ.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΣΧΟΛΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΧΟΛΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Για το διορισμό Καθηγητών με Ετήσια Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου, με Ωριαία Αποζημίωση, για το Ακαδημαϊκό έτος 2010-11 1. ΓΕΝΙΚΑ Η Σχολή Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ), λαμβάνοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Β ΚΛΑΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β2 ΤΜΗΜΑ Ι Τηλ Φ / 2/ ΚΟΙΝ: ΣΜΥΝ Σ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Β ΚΛΑΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β2 ΤΜΗΜΑ Ι Τηλ Φ / 2/ ΚΟΙΝ: ΣΜΥΝ Σ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣ: ΔΝΕ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Β ΚΛΑΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β2 ΤΜΗΜΑ Ι Τηλ. 210-6551381 Φ. 392.1/ 2/212499 ΚΟΙΝ: ΣΜΥΝ Σ. 2556 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Μιας (1) Σύµβασης Έργου Ιδιωτικού ικαίου

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Μιας (1) Σύµβασης Έργου Ιδιωτικού ικαίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ & ΕΡΕΥΝΩΝ Περιφερειακή Οδός Λάρισας Τρικάλων, Τ.Κ. 41110, Λάρισα Λάρισα 27-02-2015 Αρ. πρωτ. 640 Πληροφορίες: B. Κυριατζής

Διαβάστε περισσότερα

Συνοψίζουµε για την ενηµέρωση και την προετοιµασία των υποψηφίων προς διορισµό εκπαιδευτικών τα απαιτούµενα δικαιολογητικά Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 40%

Συνοψίζουµε για την ενηµέρωση και την προετοιµασία των υποψηφίων προς διορισµό εκπαιδευτικών τα απαιτούµενα δικαιολογητικά Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 40% alfavita.gr: Τα απαιτούµενα δικαιολογητικά για τους εκπαιδευτικούς που έχουν σειρά διορισµού από τον Ενιαίο πίνακα (κατηγορία 40%) και από τον πίνακα διοριστέων του ΑΣΕΠ (κατηγορία 60%) Συνοψίζουµε για

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Aθήνα 28/5/ 2015 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1. Γενικά Η Σχολή Προγραμματιστών Ηλεκτρονικών

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥ ΩΝ 16 Σεπ 2010 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1. Γενικά Η Στρατιωτική Σχολή Ξένων Γλωσσών (Σ.Σ.Ξ.Γ.), µε έδρα

Διαβάστε περισσότερα

Οι υποψήφιοι που δεν πληρούν τα απαραίτητα αιτούµενα προσόντα αποκλείονται.

Οι υποψήφιοι που δεν πληρούν τα απαραίτητα αιτούµενα προσόντα αποκλείονται. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΥΠΟ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑ ΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝ ΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Ρέθυµνο 25-07-2018 Αρ. Πρωτ.: 20082 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ Ι ΙΩΤΙΚΟΥ ΙΚΑΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ Ι ΙΩΤΙΚΟΥ ΙΚΑΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝ ΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑ ΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Ηράκλειο,22/05/2018 Αρ. Πρωτ.: 12152 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ (ΝΠΙ )

ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ (ΝΠΙ ) 1 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ (ΝΠΙ ) E.K.B.M.M. - Λεωφόρος Στρατού 2 54640 Θεσσαλονίκη Τηλ.: 2310 889 830 - Fax: 2310 853 078 - E-mail: info@ekbmm.gr ΠΡΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΑΥΓΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΝΕΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΝΕΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΝΕΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, έχοντας υπόψη της: α. Tις διατάξεις του άρθρου 24, του Ν. 3187/2003

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥ ΩΝ 23 Μαρ 2016 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥ ΩΝ 23 Μαρ 2016 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥ ΩΝ 23 Μαρ 2016 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1. Γενικά Η Σχολή Μηχανικού, µε έδρα το Λουτράκι Κορινθίας, για την κάλυψη των

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Αθήνα 29 Ιουν 2012 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1. Γενικά Η Σχολή Προγραμματιστών Ηλεκτρονικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛΛ14691Ο3-Ω2Δ Ηράκλειο Αριθμ. πρωτ. 4924/Φ30.2

ΑΔΑ: ΒΛΛ14691Ο3-Ω2Δ Ηράκλειο Αριθμ. πρωτ. 4924/Φ30.2 Ηράκλειο 16-10-2013 Αριθμ. πρωτ. 4924/Φ30.2 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ AΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

-1- Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

-1- Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ -1- Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΣΧΟΛΗ ΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥ ΩΝ 15 Ιουλ 14 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1. Γενικά Η Σχολή ιαβιβάσεων (Σ Β), µε έδρα το Χαϊδάρι, για την κάλυψη των

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ -1- ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ 2 Ιουλ 2012 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1. Γενικά Η Σχολή Διαβιβάσεων (ΣΔΒ), με έδρα το Χαϊδάρι, για την κάλυψη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ Ι ΙΩΤΙΚΟΥ ΙΚΑΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ Ι ΙΩΤΙΚΟΥ ΙΚΑΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝ ΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑ ΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Ηράκλειο 27/03/2018 Αρ. Πρωτ.: 6314 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

(Α (16) ), /2014 (Α

(Α (16) ), /2014 (Α ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Απόσπασης δεκαέξι (16) υπαλλήλων για άσκηση καθηκόντων ειδικού επιστήμονα της παρ. 3 του άρθρου 5 του ν.3094/2003 (Α 10), όπως ισχύει, της παρ. 2 του άρθρου τρίτου του ν. 4228/2014 (Α

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ Α.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ Τ.Τ. Αιγάλεω: 07-07-2017 Αρ.Πρωτ.: 2297 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ Ε.Π. & Ε.Ε.Π. Ταχ. Δ/νση : Π. Ράλλη & Θηβών

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΣΧΟΛΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ 22 Ιουν 2016 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2016-2017 1. Γενικά Η Σχολή Τηλεπικοινωνιών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΓΕΩΓΡ. ΠΟΛ. & ΕΚΠΣΗΣ ΥΔΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ Αθήνα, 25 Οκτ 16 1. Γενικά ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Μιας (1) Σύµβασης Έργου Ιδιωτικού ικαίου

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Μιας (1) Σύµβασης Έργου Ιδιωτικού ικαίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ & ΕΡΕΥΝΩΝ Περιφερειακή Οδός Λάρισας Τρικάλων, Τ.Κ. 41110, Λάρισα Λάρισα 17-02-2015 Αρ. πρωτ. 531 Πληροφορίες: B. Κυριατζής

Διαβάστε περισσότερα

- 1 - ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΓΕΩΓΡ. ΠΟΛ. & ΕΚΠΣΗΣ ΥΔΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ Αθήνα, 04 Ιουν 19

- 1 - ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΓΕΩΓΡ. ΠΟΛ. & ΕΚΠΣΗΣ ΥΔΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ Αθήνα, 04 Ιουν 19 - 1 - v ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΓΕΩΓΡ. ΠΟΛ. & ΕΚΠΣΗΣ ΥΔΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ Αθήνα, 04 Ιουν 19 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΠΡΟΣ: Όλους τους ενδιαφερομένους ΕΠΕΙΓΟΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Τηλεφ. 2103484162 Φ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΣΕΩΣ ΑΞΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ(ΣΤΕΑΤΧ) ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ Τηλ.2102611682 1. Γενικά ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2016-2017 Η ΣΤΕΑΤΧ, Σχολή Ανώτατης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας, μετά τις υπ αριθμούς 9/01-06-2018 και 11/15-06-2018

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣ: Όλους τους ενδιαφερομένους ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Τηλεφ. 2103484162 Φ.392/5/17

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝ ΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑ ΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝ ΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑ ΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝ ΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑ ΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Ηράκλειο 19/03/2018 Αρ. Πρωτ.: 5335 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝ ΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑ ΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝ ΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑ ΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝ ΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑ ΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Ηράκλειο 01/06/2018 Αρ. Πρωτ.: 13246 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Πρόσληψης Εκπαιδευτικού Διδακτικού Προσωπικού για το Ακαδημαϊκό Έτος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Πρόσληψης Εκπαιδευτικού Διδακτικού Προσωπικού για το Ακαδημαϊκό Έτος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Πρόσληψης Εκπαιδευτικού Διδακτικού Προσωπικού για το Ακαδημαϊκό Έτος 2013-14 ΑΔΑ: ΒΛ1Ψ6-ΦΘΠ 1. Η Σχολή Ικάρων, λαμβάνοντας υπ όψη τα: α. Ν. 3187/03

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝ ΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝ ΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝ ΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ 1 Ηράκλειο 14 εκεµβρίου 2017 Αρ. Πρωτ.: 12102 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

- 1 - ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Γουδή, 21 Ιουνίου 2017

- 1 - ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Γουδή, 21 Ιουνίου 2017 - 1 - ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Γουδή, 21 Ιουνίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΣΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΣΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ / /2016 ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΣΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2016-2017 ΕΠΩΝΥΜΟ: ΟΝΟΜΑ: ΟΝΟΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 7 Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Γ.Ν. ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ Λεωφ. Κνωσσού, Τ.Θ. 44, Ηράκλειο Κρήτης ΑΦΜ 999161766, Α ΔΟΥ Ηρακλείου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ Ι ΙΩΤΙΚΟΥ ΙΚΑΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ Ι ΙΩΤΙΚΟΥ ΙΚΑΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Ρέθυµνο 14-12-2016 Αρ. Πρωτ.: 9661 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΤΕΙΑ, Αρ. Πρωτ.:937. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ για σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΣΗΤΕΙΑ, Αρ. Πρωτ.:937. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ για σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ (.Ο.Κ.Α.Σ) ΣΗΤΕΙΑ,27-10-2016 Αρ. Πρωτ.:937 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ για σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ ----------------------------- Πληροφορίες: Γιαλούρη Μαργαρίτα Τ.Κ. : 35015 Τηλέφωνο : 2234-350305 FAX : 22340-49872 e-mail : info@dimos-amfiklias-elatias.gr

Διαβάστε περισσότερα

Τηλέφωνο: (26310) 58212 3) ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΦΑΞ : (26310) 25183 e-mail: ksamalek@teimes.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Τηλέφωνο: (26310) 58212 3) ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΦΑΞ : (26310) 25183 e-mail: ksamalek@teimes.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑΥΓΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μεσολόγγι : 29/05/2012 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ (ΤΕΙ) Αριθ.Πρωτ : Φ.2.2/2089 ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Ταχ. /νση : ΝΕΑ ΚΤΙΡΙΑ Τ.Κ. 302.00 ΠΡΟΣ:1) Ο.Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Υποβολή Προτάσεων προς Σύναψη Μιας Σύµβασης Έργου Ιδιωτικού ικαίου

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Υποβολή Προτάσεων προς Σύναψη Μιας Σύµβασης Έργου Ιδιωτικού ικαίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ & ΕΡΕΥΝΩΝ Περιφερειακή Οδός Λάρισας Τρικάλων, Τ.Κ. 41110, Λάρισα Λάρισα 12/03/2014 Αρ. πρωτ. 978 Πληροφορίες: B. Κυριατζής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΓΕΩΓΡ. ΠΟΛ. & ΕΚΠΣΗΣ ΥΔΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ Αθήνα, 21 Ιουν

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΓΕΩΓΡ. ΠΟΛ. & ΕΚΠΣΗΣ ΥΔΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ Αθήνα, 21 Ιουν ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΓΕΩΓΡ. ΠΟΛ. & ΕΚΠΣΗΣ ΥΔΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ Αθήνα, 21 Ιουν 17 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Η Κοινωφελής ηµοτική Επιχείρηση ήµου Φλώρινας

Η Κοινωφελής ηµοτική Επιχείρηση ήµου Φλώρινας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ιεύθυνση: Πρώην Στρατόπεδο Τάγαρη Τηλ: 2385044555 Fax: 2385044655 E- mail: info@kediflo.gr Φλώρινα : 02/12/2016 Αρ.Πρωτ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙAΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ερυθρού Σταυρού 28 και Καρυωτάκη, 22 100 Τρίπολη Τηλέφωνο: 2710 372130 Fax: 2710 372123 Αναρτητέο στο Διαδίκτυο Τρίπολη,

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΛΑ ΟΣ Β - ΝΣΗ ΠΟΛ ΠΡΣ/ Β5 ΤΜΗΜΑ 4 ο Τηλέφ. 2106592541 Φ.392/ Α. 10949 Σ. 3258 Αθήνα, 19 εκ 2017 Α Π Ο Φ Α Σ Η «Έγκριση Προκήρυξης

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΕΜΒΛΗΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ 13 Ιουλ 2010 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1. Γενικά Η Σχολή Μηχανικού, με έδρα το Λουτράκι Κορινθίας, για

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ. 2. Προσόντα Υποψηφίων - Θέσεις προς Κάλυψη

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ. 2. Προσόντα Υποψηφίων - Θέσεις προς Κάλυψη ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΓΕΩΓΡ. ΠΟΛ. & ΕΚΠΣΗΣ ΥΔΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ 02 Ιουνίου 2015 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1. Γενικά Η Σχολή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝ ΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑ ΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝ ΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑ ΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝ ΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑ ΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Ηράκλειο 13/7/2018 Αρ. Πρωτ.: 18499 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ : ΣΧΟΛΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ Αθήνα, 20 Ioυν 17

ΑΜΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ : ΣΧΟΛΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ Αθήνα, 20 Ioυν 17 ΑΜΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ : ΣΧΟΛΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ Αθήνα, 20 Ioυν 17 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

- 1 - ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΓΕΩΓΡ. ΠΟΛ. & ΕΚΠΣΗΣ ΥΔΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ Αθήνα, 28 Ιουν 18

- 1 - ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΓΕΩΓΡ. ΠΟΛ. & ΕΚΠΣΗΣ ΥΔΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ Αθήνα, 28 Ιουν 18 - 1 - ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΓΕΩΓΡ. ΠΟΛ. & ΕΚΠΣΗΣ ΥΔΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ Αθήνα, 28 Ιουν 18 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

10) Μία (1) θέση Μαθηματικού με σύμβαση ορισμένου χρόνου στον κύκλο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του αγγλόφωνου τμήματος(γλώσσα διδασκαλίας Αγγλικά)

10) Μία (1) θέση Μαθηματικού με σύμβαση ορισμένου χρόνου στον κύκλο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του αγγλόφωνου τμήματος(γλώσσα διδασκαλίας Αγγλικά) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Γ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ αρ. πρωτ. 979 Α /97529/Ζ1/24-06-2014

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ Ι ΙΩΤΙΚΟΥ ΙΚΑΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ Ι ΙΩΤΙΚΟΥ ΙΚΑΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝ ΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Ηράκλειο, 28/11/2017 Αρ. Πρωτ.: 10238 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

1 Άρτα, 14 / 04 / 2014 Αριθ. Πρωτ. : Φ.4/1911 Προκήρυξη µιας (1) θέσης Εκπαιδευτικού Προσωπικού του Τµήµατος Tεχνολόγων Γεωπόνων του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου Ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Ηπείρου, αφού έλαβε υπόψη: 1. Τις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ Ι ΙΩΤΙΚΟΥ ΙΚΑΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ Ι ΙΩΤΙΚΟΥ ΙΚΑΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝ ΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑ ΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Ηράκλειο 29/3/2018 Αρ. Πρωτ.:6728 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΥΠΟ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑ ΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝ ΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΥΠΟ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑ ΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝ ΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΥΠΟ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑ ΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝ ΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Ρέθυµνο 04-06-2018 Αρ. Πρωτ.: 13474 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ:

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ Ι ΙΩΤΙΚΟΥ ΙΚΑΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ Ι ΙΩΤΙΚΟΥ ΙΚΑΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Ρέθυµνο 20-12-2016 Αρ. Πρωτ.: 9847 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ ----------------------------- Πληροφορίες: Παπαγεωργίου Κων/νος Τ.Κ. : 35015 Τηλέφωνο : 2234-350305 FAX : 22340-49872 e-mail : info@dimos-amfiklias-elatias.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΑΚΕΛΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με Αριθ. Πρωτ.: Φ4-2045/05-06-2014

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΑΚΕΛΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με Αριθ. Πρωτ.: Φ4-2045/05-06-2014 ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ «Ενίσχυση της επιστημονικής και επιχειρησιακής ικανότητας και της τεκμηρίωσης της ΕΣΕΕ» ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝ ΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝ ΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝ ΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Ηράκλειο 14 εκεµβρίου 2017 Αρ. Πρωτ.: 12101 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΚΕΔΕ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΚΕΔΕ),

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΚΕΔΕ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΚΕΔΕ), ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΚΕΔΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΚΕΔΕ), έχοντας υπόψη: Α. τις διατάξεις : 1. Του ΠΔ 75/2011 2. Του Οργανισμού

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΕΜΒΛΗΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Ιουν 2012 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1. Γενικά Η Σχολή Μηχανικού, με έδρα το Λουτράκι Κορινθίας, για

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ Φ.392/21/3148 Σ.1609

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ Φ.392/21/3148 Σ.1609 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΠΕΝΤΕ (5) ΘΕΣΕΩΝ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΔΕΠ) ΚΑΙ ΔΥΟ (2) ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ Έχοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 02/01/2018 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 02/01/2018 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 02/01/2018 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Α.Π.13 ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ.πρωτ.13/02-01-2018 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ To ΝΠΔΔ

Διαβάστε περισσότερα

Έχοντας υπόψη: ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ

Έχοντας υπόψη: ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΠ ΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Θεσσαλονίκη, 11/07/2018 ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ σαρ.πρωτ.: 1667 (Κ.Α.Π.Η.) ΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /νση: Βασ.Όλγας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 7 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ Ταχυδρομική Δ/νση: Σμύρνης 26,

Διαβάστε περισσότερα

γ. Να υποβάλλουν Αίτηση στη Σχολή, σύµφωνα µε το Υπόδειγµα, ως

γ. Να υποβάλλουν Αίτηση στη Σχολή, σύµφωνα µε το Υπόδειγµα, ως ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ: Πίνακα Αποδεκτών ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥ ΩΝ Τηλ: 210-7675636 Φ.392/5/52099 Σ.452 Αθήνα, 14 Ιουν 2016 ΘΕΜΑ: Επιλογή Στρατιωτικών Εκπαιδευτών (ΣΕ) ΣΑΝ Ακαδ. Έτους 2016-2017

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Ημερομηνία: Αριθμ. Πρωτ.: Φε.16α/4294

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Ημερομηνία: Αριθμ. Πρωτ.: Φε.16α/4294 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΑΘΗΝΑΣ Ημερομηνία: Αριθμ. Πρωτ.: 23-5-2017 Φε.16α/4294 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΗΣ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Πάτρα: 5-9 - 207 Αρ. Πρωτ.: 28842 TMHMA ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧ/ΣΕΩΝ Μεγάλου Αλεξάνδρου, Κουκούλι Τ.Κ. 263 34, Πάτρα Πληροφορίες: Ν. Τσιράκου Τηλ.: 260-369205 Email: touristikes@teipat.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Υποβολή Προτάσεων προς Σύναψη Μίας Σύµβασης Έργου Ιδιωτικού ικαίου

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Υποβολή Προτάσεων προς Σύναψη Μίας Σύµβασης Έργου Ιδιωτικού ικαίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ & ΕΡΕΥΝΩΝ Περιφερειακή Οδός Λάρισας Τρικάλων, Τ.Κ. 41110, Λάρισα Λάρισα 10-02-2015 Αρ. πρωτ. 429 Πληροφορίες: B. Κυριατζής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗ ΣΜΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗ ΣΜΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗ ΣΜΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013 ΓΕΝΙΚΑ 1. Η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αριθμός 1/2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αριθμός 1/2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αριθμός 1/2018 Για την πλήρωση μιας (1) θέσης Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού Η Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του

Διαβάστε περισσότερα