Για κάθε χρήση... υπάρχει λύση!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Για κάθε χρήση... υπάρχει λύση!"

Transcript

1 1...και καθάρισες! ΠΛΗΡΗΣ ΣΕΙΡΑ ΠΟΛΥΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Για κάθε χρήση... υπάρχει λύση!

2 DUROSTICK...

3 ...και καθάρισες! Από το 1988, οπότε και δραστηριοποιούμαστε στην αγορά, είμαστε εκείνοι που σας έχουμε διαθέσει προϊόντα-λύσεις για την κατασκευή, την επισκευή, τη συντήρηση, την ανακαίνιση και τη διακόσμηση του σπιτιού, του γραφείου, του επαγγελματικού σας χώρου. Η εύλογη απορία σας ενδεχομένως να είναι, τι δουλειά έχει η DUROSTICK με καθαριστικά και απορρυπαντικά προϊόντα. Η εμπλοκή μας ξεκίνησε από την ανάγκη των επαγγελματιών χρηστών των προϊόντων μας, για μια σειρά καθαριστικών και προϊόντων προστασίας των επιφανειών, προκειμένου να κάνουν καθαρές δουλειές με διάρκεια στον χρόνο. Έτσι γεννήθηκαν πανίσχυρα προϊόντα για την απορρύπανση των χώρων της δουλειάς τους, σε νέες οικοδομές και ανακαινίσεις. Η φήμη των καθαριστικών της DUROSTICK, γρήγορα εξαπλώθηκε και ξεπέρασε τα στενά όρια των επαγγελματιών χρηστών. Η γκάμα, των μέχρι χθες επαγγελματικών προϊόντων μεγάλωσε και κάλυψε όλες τις απαιτητικές ανάγκες. Σήμερα, τα μυστικά των επαγγελματιών, δεν είναι πια μυστικά και σας τα συστήνουμε μέσα από τις σελίδες του εντύπου που ήδη κρατάτε στα χέρια σας. Είναι βέβαιο ότι θα διαπιστώσετε πως το διαφημιστικό μας μήνυμα DUROSTICK για κάθε χρήση DUROSTICK υπάρχει λύση είναι πέρα για πέρα αληθινό!

4 4 καθιστικό Δείτε συγκεντρωμένα, όλα τα καθαριστικά και τα προϊόντα συντήρησης και προστασίας, στις τελευταίες σελίδες του εντύπου.

5 DUROSTICK...και καθάρισες 1 Βιοδιασπώμενα πολυκαθαριστικά για τον κα-4αδιαβροχοποιήστθαρισμό νικοτίνης, καπνιάς, αποτυπωμάτων και της επίπλωσής σας, τις κουρτίνες τα υφάσματα λεκέδων. Χωρίς αλλεργιογόνες ουσίες, δρουν και κάθε τι με πυκνή ύφανση, ευγενικά και αποτελεσματικά στις επιφάνειες, με ένα ψέκασμα. Δοκιμάστε το σέβονται την υγεία σας και δεν επιβαρύνουν ακόμα και στα πάνινα παπούτσια το περιβάλλον σας με χημικές ουσίες. σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης και απολαύστε το 5 θαύμα της νανοτεχνολογίας. Ποτέ πια λεκέδες! τα πολύτιμα μαρμάρινα 2Γυαλισμένα ή αγυάλιστα, δάπεδα, καθαρίζονται και υπηρετούν την πολυτελή τους φύση. Βιοδιασπώμενο καθαριστικό φίλτρων και ψηκτρών air condition. Ακάρεα, ρύποι, αλλεργίες από την κακή ποιότητα αέρα, τέλος. Το Duroclean είναι το ειδικό καθαριστικό της καμινάδας του τζακιού σας που θα σας απαλλάξει από την κάπνα και τη μαυρίλα. 3Αδιαβροχοποιητικά νανοτεχνολογίας, για την προστασία κεραμικών, πέτρινων και μαρμάρινων επιφανειών. Τις προστατεύουν από το λέκιασμα, τη διείσδυση του νερού και τη φθορά τους από το πέρασμα του χρόνου. Δεν δημιουργούν επιφανειακό φιλμ, δεν κιτρινίζουν και δεν επηρεάζουν τις φυσικές αποχρώσεις των επιφανειών.

6 6 κουζίνα 1 Δείτε συγκεντρωμένα, όλα τα καθαριστικά και τα προϊόντα συντήρησης και προστασίας, στις τελευταίες σελίδες του εντύπου.

7 4Στην κουζίνα, ή έξω από αυτή, ο DUROSTICK...και καθάρισες Χρησιμοποιήστε το άφοβα παντού. Θα καθαρίσει επιφάνειες, ανοξείδωτα, σκεύη και συσκευές, από άλατα, λεκέδες, λίπη και ρύπους. Δοκιμάστε το και για τον καθαρισμό του φούρνου σας. Πλήρως βιοδιασπώμενο, θα καθαρίσει τοίχους και πάτωμα, χωρίς να επιβαρύνει το αναπνευστικό και τις αλλεργίες σας. κάδος των απορριμμάτων σας είναι εστία ανάπτυξης μικροβίων και δυσοσμίας. Κρατήστε τον καθαρό και χωρίς δυσάρεστες οσμές με ένα ψέκασμα. 7 2'Ευγενικό Βιοδιασπώμενο καθαριστικό υγρό πιάτων. Θα φροντίσει την καθημερινή καθαριότητα ποτηριών, πιάτων και μαγειρικών σκευών, χωρίς να ερεθίσει τα ευαίσθητα χέρια σας. 3Δραστικό πολυκαθαριστικό, ιδανικό για χρήση σε επιφάνειες που συσσωρεύονται ξεραμένα και καμένα λίπη, όπως είναι εστίες κουζίνας, παραδοσιακές και κεραμικές, φίλτρα απορροφητήρων, νεροχύτες. Με ένα ψέκασμα, χωρίς τρίψιμο, χωρίς κόπο, χωρίς φθορές στις επιφάνειες. 5Ασημένια, χάλκινα, ανοξείδωτα σκεύη και αντικείμενα λατρεύουν την απαλή κρέμα D-61, που τα καθαρίζει και τα φροντίζει χωρίς να χαράζει την επιφάνειά τους. Ένα μαλακό πανί και η αγάπη σας, θα τα κάνουν να μοιάζουν πάλι σαν καινούργια.

8 8 μπάνιο Δείτε συγκεντρωμένα, όλα τα καθαριστικά και τα προϊόντα συντήρησης και προστασίας, στις τελευταίες σελίδες του εντύπου. 1 3

9 Είδη υγιεινής, επιφάνειες και αξεσουάρ πεντακάθαρα και αστραφτερά με τα πολυκαθαριστικά προϊόντα DUROSTICK. Δοκιμάστε τα! 1Εκεί που συγκεντρώνονται υψηλά ποσοστά υγρασίας, εκεί είναι που αναπτύσσονται μύκητες, μαυρίζουν οι επιφάνειες και δημιουργείται μούχλα. Φυσικός φωτισμός, 2Καμιά επαρκής αερισμός και το υγρό καθαρισμού μούχλας D-95 CLEANER, θα δώσουν τη λύση. Το ακρυλικό χρώμα ΜΠΑΝΙΟ & ΚΟΥΖΙΝΑ θα ολοκληρώσει την προστασία του χώρου σας και θα αποτρέψει την επανεμφάνιση των ανθυγιεινών μυκήτων. Άλατα, στίγματα, θαμπάδες, πουρί ή σκουριές, στα ανοξείδωτα και χρωμιωμένα αντικείμενα και επιφάνειες του μπάνιου; Βάλε τα γάντια σου, ψέκασε τις επιφάνειες που θέλουν καθάρισμα, άσε το SALT FREE να δράσει για λίγα λεπτά και ξέβγαλε με νερό. Εύκολα, γρήγορα, χωρίς τρίψιμο και φθορές. αποχέτευση βουλωμένη σε νεροχύτη, νιπτήρα, μπανιέρα. Το D-14 θα φροντίζει την ομαλή λειτουργία τους. Πανίσχυρο δραστικό καθαριστικό, που απαιτεί την προσοχή σας στις οδηγίες ασφαλούς χρήσης του. 4 Οι ωραίοι λευκοί αρμοί σας, στα πλακάκια του τοίχου και του δαπέδου, βρώμισαν και έγιναν γκρι; Ξύστε τους ελαφρά επιφανειακά, καθαρίστε τα υπολείμματα και αδιαβροχοποιήστε τους. Δείτε τους. Καθαροί και προστατευμένοι, σαν καινούργιοι. 9

10 10 υπνοδωμάτιο Δείτε συγκεντρωμένα, όλα τα καθαριστικά και τα προϊόντα συντήρησης και προστασίας, στις τελευταίες σελίδες του εντύπου.

11 DUROSTICK...και καθάρισες 1 Αυτογυάλιστη παρκετίνη ξύλινων δαπέδων 4'Μαγικοί κρύσταλλοι, απορροφούν την πλεονάζουσα με βάση το κερί. Αγκαλιάζει τα ξύλινα υγρασία από τους χώρους και δάπεδα και τα παρκέ διαρκείας, με ένα σας προσφέρουν καλύτερο διάφανο, αντιστατικό πέπλο προστασίας, περιβάλλον και συνθήκες που δεν γλιστράει και δεν επηρεάζει την υγιεινής διαβίωσης. απόχρωση του ξύλου. Εξαλείφει δυσάρεστες οσμές και 'εμποδίζει' την εμφάνιση μούχλας. Βάλτε το και στην ντουλάπα, θα προστατεύσει τα ρούχα σας! 2Τζάμια, καθρέπτες, λουστραρισμένα έπιπλα, πόρτες και παράθυρα, υποδέχονται την καθαριστική δράση του πλήρως Καθαρός και υγιεινός. Έτσι πρέπει να είναι βιοδιασπώμενου καθαριστικού ο χώρος που κάθε βράδυ συναντάς τον που σέβεται την υγεία σας και Μορφέα. Τον γιο του ύπνου και της νύχτας, το περιβάλλον που ονειρεύεστε. 3το θεό των ονείρων. Μοκέτες, χαλιά, υφάσματα επιπλώσεων, καθαρίζονται εύκολα με τη δύναμη του αφρού. Ανακινήστε δυνατά, ψεκάστε, αφήστε τον να δράσει και καθαρίστε με βρεγμένο σφουγγάρι. Τόσο απλά! 11

12 12 παιδικό δωμάτιο Δείτε συγκεντρωμένα, όλα τα καθαριστικά και τα προϊόντα συντήρησης και προστασίας, στις τελευταίες σελίδες του εντύπου.

13 1Το σπίτι μας, θέλουμε να είναι ο παράδεισος που θα μεγαλώσουν με ασφάλεια τα παιδιά μας. Ιδιαίτερα το περιβάλλον 2Βρεφικό, Τα πιστοποιημένα βιοδιασπώμενα πολυκαθαριστικά προϊόντα της DUROSTICK, διασφαλίζουν την υγιεινή ατμόσφαιρα που επιβάλλεται να έχει ο χώρος που δραστηριοποιούνται καθημερινά. Θυμηθείτε, πως ακόμη και τα πιο αθώα καθαριστικά προϊόντα, θα πρέπει να τα κρατάτε μακριά τους. ID: 96TE institute ID: του προσωπικού τους χώρου, δεν θα πρέπει να επιβαρύνεται με χημικές και αλλεργιογόνες ουσίες, αμμωνία, φωσφορικά άλατα και πετρελαϊκά παράγωγα. παιδικό, εφηβικό, ακόμη και φοιτητικό, το δωμάτιο ΕU Ecolabel: EL/044/023 των παιδιών είναι η ζεστή αγκαλιά που μέσα της θα μεγαλώσουν όμορφα με την αγάπη μας. Τα χρώματα του χώρου θα αλλάζουν, ανάλογα με την ηλικία και τα ενδιαφέροντά τους, ώσπου να φτάσουν τα ίδια να διαλέγουν. Εκατοντάδες οι αποχρώσεις, ένα προϊόν. DUROSTICK SUPER ECO, πιστοποιημένο οικολογικό προϊόν σε ποιότητα premium, με εξαιρετική αντοχή στο συχνό καθαρισμό και αποχρώσεις που θα αντέξουν στον χρόνο.

14 14 βεράντα μπαλκόνι 1 Δείτε συγκεντρωμένα, όλα τα καθαριστικά και τα προϊόντα συντήρησης και προστασίας, στις τελευταίες σελίδες του εντύπου.

15 DUROSTICK...και καθάρισες Μάρμαρα και γρανίτες σαν καινούργια. Καθαρίστε, αδιαβροχοποιήστε, προστατεύστε τα από την καθημερινή χρήση που τα λεκιάζει και τα ταλαιπωρεί. 2 Καθαρίστε βαθιά, τις πέτρινες επιφάνειες και τους αρμούς τους, με το δραστικό καθαριστικό D-7. Αδιαβροχοποιήστε και προστεύστε τες διαχρονικά, με RENOLIT. 3 4 Καμιά βρωμιά δεν μπορεί να αντισταθεί στο όξινο καθαριστικό πλακιδίων και αρμών. Ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης και χαρείτε το νέο σας δάπεδο. Καυσαέρια, άλατα, αντιαισθητικοί λεκέδες από λασποβροχή, ταλαιπωρούν, θαμπώνουν και παλιώνουν τα όμορφα αλουμινένια κουφώματα και τις πόρτες σας. Ψεκάστε τα, σκουπίστε με σφουγγάρι ή μαλακό πανί και ξεβγάλτε με νερό. Θα εκπλαγείτε! Στη βεράντα, το μπαλκόνι ή τον κήπο, όπου κι αν βρίσκεται η ψησταριά ή το μπάρμπεκιου, είναι το αγαπημένο σημείο συνάντησης με φίλους, συγγενείς, ακόμη και γείτονες. Καθαρίστε με ένα ψέκασμα σχάρες, πυρότουβλα και τις φυσικές πέτρες που τα περιβάλουν. Δοκιμάστε το και στο τζάκι 5σας, θα την κάνει τη δουλειά!! 15

16 σκάφος 1Δραστικό, όξινο υγρό καθαρισμού χαμηλού αφρισμού, για την αφαίρεση της επιφανειακής σκουριάς στο gel coat, γύρω από τα εξαρτήματα. Χρησιμοποιήστε το για την αφαίρεση 16 λεκέδων από την ίσαλο γραμμή και τα ύφαλα του σκάφους. 2Η θάλασσα, οι καιροί και ο χρόνος, φταίνε για το γάριασμα, την οξείδωση και το θάμπωμα των μεταλλικών επιφανειών του σκάφους. Καθαρίστε και προστατεύστε ανοξείδωτες, χάλκινες ή ορειχάλκινες, επινικελωμένες και μη ανοδιωμένες αλουμινένιες επιφάνειες, με την θαυματουργή αλοιφή της DUROSTICK. 3 4 Ισχυρό αλκαλικό υγρό καθαρισμού, για την απομάκρυνση μαυρίλας, καπνιάς και λεκέδων από λάδια, γράσο και περιττώματα από θαλασσοπούλια. Σιλικονούχο λιπαντικό για την άριστη λειτουργία μηχανικών και ηλεκτρικών μερών. Προστατεύει από την αρμύρα και απομακρύνει τον κίνδυνο οξειδώσεων. Δείτε συγκεντρωμένα, όλα τα καθαριστικά και τα προϊόντα συντήρησης και προστασίας, στις τελευταίες σελίδες του εντύπου.

17 αυτοκίνητο 1 3 Πίσσα, ρετσίνι... υπάρχει λύση! 2 4 Καλλυντικό, καθαριστικό σε μορφή σπρέι, για Χρησιμοποιήστε το σπρέι τοπικά στην περιοχή που λερώθηκε και αμέσως σκουπίστε με βρεγμένο σφουγγάρι. Ξεβγάλτε με νερό και το πρόβλημα λύθηκε! Επαναφέρετε τη γυαλάδα των φωτιστικών σας σωμάτων, με την κρέμα καθαρισμού της DUROSTICK. Με κυκλικές κινήσεις, χωρίς μηχανικά μέσα, θα δείτε να επανέρχεται η καθαρότητα των φαναριών σας και να αποκαθίσταται η ομορφιά του αυτοκινήτου σας. Κουτσουλιές και κολλημένα έντομα στο σώμα, το παρμπρίζ και την μετόπη του αγαπημένου σας αυτοκινήτου; Ψεκάστε, σκουπίστε, ξεβγάλτε με νερό και απαλλαγείτε εύκολα από αυτά. Βιοδιασπώμενο προϊόν, ευγενικό με το χρώμα, τα μεταλλικά και ελαστικά σημεία του οχήματός σας. Χρησιμοποιήστε το και στα λερωμένα κάγκελα της βεράντας. Θα τα καθαρίσει αμέσως, χωρίς να επηρεάσει το χρώμα τους. επιφάνειες πλαστικές ή από βινύλιο, από δέρμα ή δερματίνη. Διεισδύει και αφαιρεί όχι μόνο την επιφανειακή, αλλά και τη βρωμιά που έχει εμποτίσει τις επιφάνειες. Χωρίς διαλύτες, το DUROFLASH είναι εμπλουτισμένο με κερί λανολίνης και δρα αντιστατικά στις αναζωογονημένες επιφάνειες. Δοκιμάστε το και σε δερμάτινα παπούτσια, μπουφάν και τσάντες! Μεταλλικές, αλουμινίου ή μαγνησιακές, ό,τι ζάντες κι αν φοράει το αγαπημένο σας αυτοκίνητο, καθαρίζουν χωρίς κόπο και τριψίματα. Ψεκάστε και σε λίγα λεπτά ξεβγάλτε με νερό. 17

18 DUROSTICK & καθάρισες H 18 OTELS Εκατοντάδες ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα και αλλού, μας έχουν εμπιστευθεί για τα έργα τους και έχουν χρησιμοποιήσει πλειάδα προϊόντων μας, στο στάδιο της κατασκευής, της επισκευής, της συντήρησης, της ανακαίνισης και της διακόσμησής τους. Τα κορυφαία, πιστοποιημένα, αναγνωρισμένης αξίας προϊόντα της DUROSTICK, υπηρετούν επάξια τις υψηλών απαιτήσεων κατασκευές και αποδίδουν άριστα αποτελέσματα με διάρκεια στον χρόνο. Στις εγκαταστάσεις των ξενοδοχειακών μονάδων, οι απαιτήσεις καθαρισμού είναι διαρκείς. Τα καθαριστικά προϊόντα θα πρέπει να είναι δραστικά και άμεσα αποτελεσματικά, ώστε να προσφέρουν λύσεις σε σύνθετα προβλήματα. Ξενοδόχοι, συντηρητές και συνεργεία καθαρισμού, εμπιστεύονται τις δυνατότητες και τον εύχρηστο χαρακτήρα των πολυκαθαριστικών προϊόντων της DUROSTICK και τα χρησιμοποιούν όπου τα κοινά καθαριστικά αδυνατούν να ανταπεξέλθουν. Επικοινωνήστε με την εταιρεία και κλείστε ραντεβού με τους ανθρώπους μας, που θα σας παρουσιάσουν με επίδειξη τις δυνατότητες των προϊόντων μας. Με ένα τηλεφώνημα, μπορούμε να βρεθούμε κοντά σας και να σας δώσουμε τις λύσεις που αναζητάτε. Το πανελλαδικό δίκτυο των σημείων πώλησης των προϊόντων μας, θα διασφαλίσει την εύρεση των προϊόντων που θα επιλέξετε, σε όποιο σημείο της χώρας και αν βρίσκεται η επιχείρησή σας. Μια υπηρεσία στα μέτρα σας που σας προσκαλούμε να τη χρησιμοποιήσετε.

19 ...επαγγελματικά! Μεγάλα, μοντέρνα ή παραδοσιακά RESTAURANTCAFE Μαγειρεία, κουζίνες, μπάνια, αλλά και οι χώροι υποδοχής των πελατών σας, θα πρέπει να είναι και να δείχνουν άψογα δομημένοι και καθαροί, ώστε να είναι λειτουργικοί και να κερδίζουν τις εντυπώσεις. Στην DUROSTICK παράγουμε προϊόντα-λύσεις για τις δικές σας υψηλές απαιτήσεις. Υποστηρίζουμε έμπρακτα με την Τεχνική μας Υποστήριξη τα έργα σας και σας προσφέρουμε την πολύχρονη εμπειρία μας σε όποιο στάδιο των εργασιών σας μας ζητηθεί. Τα πανίσχυρα, αποτελεσματικά καθαριστικά της DUROSTICK, θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σας και θα σας δώσουν λύσεις. Μια ζωντανή επίδειξη στον χώρο σας, θα σας πείσει. Καλέστε μας! cafe είτε μικρότερα καταστήματα που εξυπηρετούν τους πελάτες τους με take away πρακτικές, είναι τα αγαπημένα σημεία επαφής των καταναλωτών που λατρεύουν την προσιτή πολυτέλεια του καθημερινού τους καφέ. Στην DUROSTICK διαθέτουμε ολοκληρωμένες λύσεις για ανακαινίσεις σε γρήγορους χρόνους, με την ασφάλεια που εγγυώνται προϊόντα πιστοποιημένα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές. Για τον καθαρισμό, πλήρης σειρά πολυκαθαριστικών προϊόντων. Γνωρίστε τα! 19

20 Για κάθε χρήση BIOCLEAN ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Βιοδιασπώμενο πολυκαθαριστικό γενικής χρήσης, κατάλληλο για τον καθαρισμό του συνόλου των χώρων του σπιτιού και του επαγγελματικού σας χώρου. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 750ml, 5lt & 20lt BIOCLEAN ΓΥΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ Βιοδιασπώμενο πολυκαθαριστικό για μάρμαρα, γυαλισμένα ή αγυάλιστα. Απορρυπαίνει και αναζωογονεί τα μάρμαρα και τους αρμούς τους, χωρίς να επηρεάζει τις φυσικές αποχρώσεις τους. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 750ml, 5lt & 20lt BIOCLEAN ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ & ΚΟΥΖΙΝΑ Βιοδιασπώμενο πολυκαθαριστικό, ιδανικό για την αντιμετώπιση λεκέδων και ρύπων στο μπάνιο και την κουζίνα σας. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 750ml, 5lt & 20lt ΚΡΕΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΧΕΡΙΩΝ Βιοδιασπώμενη κρέμα σε μορφή gel με γλυκερίνη, για τον καθαρισμό των χεριών από μουτζούρες, γράσο, λίπη, μελάνι, χρώματα, πίσσα. Ευγενικό με τα χέρια σας, τα καθαρίζει και τα προστατεύει. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 500ml & δοχείο 5lt με αντλία BIOCLEAN ΓΙΑ ΤΖΑΜΙΑ & ΕΠΙΠΛΑ Βιοδιασπώμενο πολυκαθαριστικό για τζάμια, καθρέπτες και έπιπλα. Καθαρίζει αποτελεσματικά και δεν επηρεάζει τις 'ευαίσθητες' επιφάνειες. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 750ml & 5lt ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ Βιοδιασπώμενο υγρό απορρυπαντικό, καθαρισμού πιάτων και σκευών. Μια μικρή ποσότητα δημιουργεί πλούσιο δραστικό αφρό, που διαλύει λίπη και απομακρύνει εύκολα υπολείμματα τροφών. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 500ml & 5lt BIOCLEAN ΓΙΑ ΝΙΚΟΤΙΝΗ & ΚΑΠΝΙΑ Βιοδιασπώμενο πολυκαθαριστικό για επιφάνειες λερωμένες από νικοτίνη & καπνιά. Αναστέλλει τη συχνή επαναβαφή των τοίχων. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 1lt & 5lt Προϊόντα χωρίς αλλεργιογόνες ουσίες, αμμωνία, φωσφορικά άλατα και πετρελαϊκά παράγωγα. Φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, βάσει της νομοθεσίας EK 648/2004 που διέπει τα απορρυπαντικά όσον αφορά τη βιοδιασπασιμότητά τους. Απαλά με τα χέρια Ασφαλή, στην καθημερινή τους χρήση Δεν επιβαρύνουν την υγεία, το περιβάλλον και δεν επηρεάζουν τις ευαίσθητες επιφάνειες. Πιστοποιημένα προϊόντα από τα Γερμανικά Iνστιτούτα FRESENIUS & BREGAU (για εφαρμοσμένη περιβαλλοντική τεχνολογία). BIOCLEAN ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ Πανίσχυρο, βιοδιασπώμενο καθαριστικό, για την αφαίρεση λαδιών, γράσων, πετρελαίου και κάθε λιπαρής ουσίας σε τοίχους, δάπεδα, μηχανήματα και αντικείμενα. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 750ml, 5lt & 20lt Ιδιότητες, εφαρμογές, τρόπος χρήσης και τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων, βρείτε τα στον ιστότοπό μας,

21 υπάρχει ΛΎΣΗ! Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες χρήσης που αναγράφονται στις συσκευασίες των προϊόντων. BIOCLEAN ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ AIR CONDITION Πρωτοποριακό βιοδιασπώμενο υγρό καθαρισμού κυψελών και φίλτρων air condition. Υγροποιεί τους συσσωρευμένους ρύπους & τους αποβάλλει μέσω του σωλήνα απορροής. Βελτιώνει την ποιότητα του αέρα που αναπνέετε. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 750ml, 5lt & 20lt ΠΕΤΡΩΝ Δραστικό καθαριστικό ρύπων, αλάτων, καυσαερίων, καταλοίπων από οικοδομικές εργασίες, λεκέδων, σκουριάς και μη στερεοποιημένων χρωμάτων. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ:1lt, 5lt & 20lt ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ Δάπεδα μετά από οικοδομικές εργασίες, ανακαινίσεις, ή απλά ταλαιπωρημένα από τη χρήση και το πέρασμα του χρόνου, επανέρχονται εντυπωσιακά στην αρχική τους μορφή, με το όξινο καθαριστικό πλακιδίων της DUROSTICK. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ:1lt, 5lt & 20lt D-7 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΦΥΣΙΚΩΝ D-28 ΑΥΤΟΓΥΑΛΙΣΤΗ ΠΑΡΚΕΤΙΝΗ RENOLIT AΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΕΤΡΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ:1lt, 4lt & 15lt ΟΞΙΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΞΥΛΙΝΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ Υδατοδιαλυτή αυτογυάλιστη παρκετίνη με βάση το κερί, για ξύλινα δάπεδα και παρκέ διαρκείας. Αντιστατική, λειτουργεί σαν πέπλο προστασίας από τριβές, γδαρσίματα, βρωμιά και αρωματίζει με αέρα φρεσκάδας και καθαριότητας. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ:1lt & 3lt D-21 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ AΓΥΑΛΙΣTΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ Ισχυρό καθαριστικό αγυάλιστων μαρμάρων και μωσαϊκών. Η δραστική λύση για τον βαθύ καθαρισμό και την αναζωογόνησή τους. Σε χρωματιστά μάρμαρα, δοκιμάστε το τοπικά, πριν την εφαρμογή. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ:1lt, 5lt & 20lt Καθαριστικό ξυλοκατασκευών και ξύλινων επίπλων που εκτίθενται στο εξωτερικό περιβάλλον. Αφαιρεί στίγματα και λεκέδες και επαναφέρει το ξύλο στη φυσική του απόχρωση, χωρίς να το φθείρει. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 500ml & 1,2lt D-25 ΑΥΤΟΓΥΑΛΙΣΤΗ ΠΑΡΚΕΤΙΝΗ Αυτογυάλιστη παρκετίνη με κερί, κατάλληλη για χρήση σε παλαιά και νέα μάρμαρα, ματ γρανίτες και cotto, αλλά και παλαιά μωσαϊκά που θέλετε να τα δείτε σαν καινούργια. Λαμπρύνει και προστατεύει, χωρίς να γλιστράει. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ:1lt & 5lt WOOD CLEANER RUST REMOVER Υγρό αφαιρετικό σκουριάς μετάλλων. Χωρίς εργαλεία, χωρίς τρίψιμο, χωρίς κόπο. Εφαρμόστε το απευθείας στη σκουριά με πινέλο, βούρτσα ή εμβάπτιση, αφήστε το να δράσει για περίπου 10 λεπτά και ξεβγάλτε με άφθονο νερό. Χρησιμοποιήστε γάντια και γυαλιά προστασίας. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 500ml,1lt & 5lt 21

22 Για κάθε χρήση DUROSTICK D-14 Αποφρακτικό υγρό άμεσης δράσης, για όλο το δίκτυο αποχέτευσης. Νιπτήρες, μπανιέρες, λεκάνες, νεροχύτες, αποφράσσονται άμεσα. Προσοχή: Το D-14 είναι ισχυρό χημικό προϊόν και απαιτεί την απόλυτη προσοχή σας στις οδηγίες της εφαρμογής του. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 900gr & 1800gr DUROFRESH Αποτελεσματικό, ισχυρό καθαριστικό, για οικιακούς και κοινόχρηστους κάδους απορριμμάτων. Εξυγιαίνει τις επιφάνειες και σκορπάει ευχάριστο άρωμα καθαριότητας. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 750 ml & 5lt DUROSTICK D-15 Ισχυρότατο καθαριστικό βόθρων και αποχετεύσεων. Διασπά το πουρί και διαλύει τα λίπη με φυσικό αποτέλεσμα την ομαλή λειτουργία των αποχετευτικών συστημάτων. Προσοχή: Το D-15 είναι ισχυρό χημικό προϊόν και απαιτεί την απόλυτη προσοχή σας στις οδηγίες της εφαρμογής του. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 5kg DUROSTICK DUROCLEAN Ειδικό καθαριστικό καμινάδας τζακιού και μπουριών ξυλόσομπας. Ανάψτε τη φωτιά, αφήστε τη να καίει ώσπου να ζεσταθούν η καμινάδα ή τα μπουριά και ρίξτε τη συσκευασία του προϊόντος στη φωτιά. Η φλόγα γίνεται μπλε και έτσι απελευθερώνεται η καθαριστική δράση του DUROCLEAN. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: Χάρτινη συσκευασία 90gr D-19 GRAFFITI REMOVER Πανίσχυρο καθαριστικό για την αφαίρεση συνθημάτων και graffiti από τοίχους, τζάμια, μαρμάρινες, κεραμικές και μεταλλικές επιφάνειες. Σε βαμμένες επιφάνειες με χρώματα αμφιβόλου ποιότητας, συνιστάται δοκιμαστική εφαρμογή τοπικά. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 500ml & 5lt DUROSTICK FAST CLEAN Ισχυρό καθαριστικό υγρό, που δρα με ένα ψέκασμα, χωρίς τρίψιμο. Εφαρμόστε το στις λερωμένες επιφάνειες του τζακιού και του μπάρμπεκιου. Καθαρίστε τις από την καπνιά, το κάρβουνο, τα καμένα και ξεραμένα λίπη. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 750ml & 5lt D-95 CLEANER ΜΟΥΧΛΑΣ Εξαφανίστε μύκητες, βρύα λειχήνες και άλλους μικροοργανισμούς που επηρεάζουν την υγιεινή των χώρων. Απαλλαγείτε από τη μούχλα και τη δυσοσμία του υγρού περιβάλλοντος. Το D-95 CLEANER, ο καλός αερισμός και ο φυσικός φωτισμός, θα διατηρήσουν τους χώρους σας καθαρούς. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 500ml & 5lt GLASS CLEANER Εξαιρετικής καθαριστικής δράσης ψεκαζόμενο υγρό, χωρίς τρίψιμο. Απομακρύνει την καπνιά που λερώνει τις γυάλινες επιφάνειες των ενεργειακών τζακιών. Κατάλληλο για χρήση σε οποιαδήποτε γυάλινη επιφάνεια θερμαντικών σωμάτων. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 500ml Ιδιότητες, εφαρμογές, τρόπος χρήσης και τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων, βρείτε τα στον ιστότοπό μας,

23 υπάρχει ΛΎΣΗ! Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες χρήσης που αναγράφονται στις συσκευασίες των προϊόντων. ALUMINIUM CLEANER Κουφώματα, πόρτες από αλουμίνιο, καθαρίζονται από καυσαέρια, άλατα, λασποβροχή και κάθε άλλο ρύπο ή λεκέ. Με ένα ψέκασμα, το πέρασμα ενός μαλακού πανιού, το ξέπλυμα των επιφανειών και το στέγνωμά τους με βαμβακερό πανί, οι κατασκευές γίνονται σαν καινούργιες. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 500 ml DUROSTICK QUICK CLEANER Εκεί όπου τα κοινά καθαριστικά αδυνατούν, το QUICK CLEANER είναι η λύση. Σκληρή βρωμιά, καμένα και ξεραμένα λίπη στην κουζίνα, τον φούρνο, τον απορροφητήρα σας, γίνονται παρελθόν χωρίς τρίψιμο και κόπο. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ:750ml, 5lt, 10lt & 20lt DUROSTICK D-61 Η μαγική κρέμα καθαρισμού ασημικών, χάλκινων, ορειχάλκινων και ανοξείδωτων επιφανειών, επαναφέρει τη λάμψη στα θαμπωμένα πολύτιμα αντικείμενά σας. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 250ml HYDROSTOP D-16 Διάφανο υγρό εμποτισμού, κατάλληλο για αδιαβροχοποίηση αρμών πλακιδίων. Αποκαταστήστε την όψη τους και επαναφέρετέ τους στην αρχική τους απόχρωση, ξύνοντας ελαφρά με την ξύστρα στην επιφάνειά τους και στη συνέχεια υαλοποιήστε τους με το HYDROSTOP D-16. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ. 500ml & 1lt ΞΥΣΤΡΑ ΑΡΜΩΝ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ DUROSTICK DS-210 Δραστικό καθαριστικό υπολειμμάτων κόλλας, που προέρχονται από την αφαίρεση αυτοκόλλητων ταινιών κάθε τύπου. Είτε φρέσκα ή παλαιότερα, τα υπολείμματα της κόλλας αφαιρούνται με ένα ψέκασμα και χαρακτηριστική ευκολία. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ:180ml DUROSTICK D-22 Αδιαβροχοποιητικό και ελαιοαπωθητικό υγρό, κατάλληλο για την προστασία επιφανειών από μάρμαρο και γρανίτη. Δεν επιτρέπει την απορρόφηση λεκέδων από λάδι, κρασί, αναψυκτικά, μελάνι, σκουριά, ρύπους από κατοικίδια και ατμοσφαιρικούς. Δεν κιτρινίζει και δεν γλιστρά. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 1lt & 2,5lt DUROSTICK SALT FREE Ανοξείδωτα ή χρωμιωμένα σκεύη και αξεσουάρ, καθαρίζονται και επαναφέρουν τη λάμψη τους, χωρίς τρίψιμο και κόπο. Αφαιρεί υπολείμματα σαπουνιού, άλατα νερού, πουρί και σκουριά, στην κουζίνα και το μπάνιο. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 750ml & 5lt D-29 SPOT FREE Αδιαβροχοποιήστε τα κεραμικά πλακίδια και τους γρανίτες σας με το D-29 SPOT FREE. Ιδανικό για μη επισμαλτωμένα ή απορροφητικά πλακίδια. Προστατεύστε τα από τους λεκέδες και τη φθορά και χαρείτε αντιολισθητικές επιφάνειες, ακόμη κι αν είναι βρεγμένες. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 1lt & 4lt 23

24 Για κάθε χρήση NANO PROOF CERAMIC DS-270 Υδατοαπωθητικό προϊόν νανομοριακής τεχνολογίας, υδατικής βάσης, κατάλληλο για την αδιαβροχοποίηση κεραμικών, πήλινων, πέτρινων και επιφανειών από σοβά ή και μπετόν. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 750ml, 3,5lt & 18lt DUROSTICK YACHT CLEANER Δραστικό αλκαλικό υγρό, για το γενικό καθαρισμό πλαστικών σκαφών. Αφαιρεί μαυρίλες, καπνιά, λάδια,γράσο και κάθε επίμονο λεκέ από τις επιφάνειες. Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες χρήσης, προστατεύστε εσάς και το πολύτιμο περιβάλλον της θάλασσας που τόσο αγαπάμε. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 750ml, 5lt & 10lt NANO PROOF MARMO DS-275 Αδιαβροχοποιητικό υψηλής διεισδυτικής ικανότητας, για την προστασία επιφανειών από μάρμαρο και γρανίτη. Προϊόν νανομοριακής τεχνολογίας, υδατικής βάσης, αποτρέπει το λέκιασμα των επιφανειών και τις προστατεύει από την καθημερινή φθορά. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 750ml, 3,5lt & 18lt BIOCLEAN BOAT CLEANER Βιοδιασπώμενο καθαριστικό γενικής χρήσης, για gel coat και φουσκωτά σκάφη. Απορρυπαίνει τις επιφάνειες από λάδια, γράσο, πετρέλαιο, βενζίνη, ελαφρές σκουριές στα ανοξείδωτα, άλατα από το θαλασσινό νερό, ακόμη και ακαθαρσίες από θαλασσοπούλια. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 750ml, 5lt & 10lt NANO PROOF FABRIC DS-300 Αδιαβροχοποιήστε και προστατεύστε κάθε υφασμάτινη επιφάνεια πυκνής πλέξης, με τη δύναμη της νανοτεχνολογίας. Βαμβακερά, συνθετικά υφάσματα, πάνινα παπούτσια, τσάντες, ακόμη και ρούχα, προστατεύονται από την απορρόφηση λεκέδων και νερού. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 500ml, 3,5lt & 18lt GEL COAT CLEANER Όξινο καθαριστικό πολυεστερικών σκαφών. Χρησιμοποιήστε το για την αφαίρεση επιφανειακής σκουριάς στο gel coat γύρω από τα εξαρτήματα. Αφαιρεί λεκέδες και στίγματα από την ίσαλο γραμμή και τα ύφαλα. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 1lt & 5lt NANO PROOF WOOD DS-350 Υδατοαπωθητικό προϊόν, χωρίς διαλύτες, κατάλληλο για την προστασία ξύλινων επιφανειών, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Αδιαβροχοποιεί τις αγαπημένες σας ξύλινες κατασκευές και τις προστατεύει από το λέκιασμα και την υγρασία. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 750 ml & 2,5lt MARINE METAL CLEANER & POLISH Καθαρά, γυαλιστερά, πανέμορφα. Έτσι πρέπει να είναι τα ανοξείδωτα, ορειχάλκινα και επινικελωμένα μέταλλα στο σκάφος σας. Η θαυματουργή αλοιφή της DUROSTICK και ένα μαλακό πανί, θα επαναφέρουν την αρχική λάμψη στις επιφάνειες. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 150gr Ιδιότητες, εφαρμογές, τρόπος χρήσης και τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων, βρείτε τα στον ιστότοπό μας,

25 υπάρχει ΛΎΣΗ! Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες χρήσης που αναγράφονται στις συσκευασίες των προϊόντων. BIOCLEAN D-63 Βιοδιασπώμενο καθαριστικό για την εύκολη απομάκρυνση των ακαθαρσιών από πουλιά (κουτσουλιές), κολλημένων εντόμων σε παρμπρίζ, φώτα, προφυλακτήρα και τη μάσκα του αυτοκινήτου σας. Χρησιμοποιήστε το και στα λερωμένα κάγκελα του μπαλκονιού σας. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 500ml AUTO WIPE Μόνιμα καθαρό χωρίς ίχνη και στίγματα. Έτσι πρέπει να είναι το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας. Προσθέστε AUTO WIPE στο δοχείο του νερού των καθαριστήρων σας και απολαύστε τη διαύγεια που επιβάλλεται να έχει το παρμπρίζ σας. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 250ml WAX AUTO SHAMPOO Σαμπουάν με κερί, ιδανικό για τη φροντίδα και περιποίηση του αυτοκινήτου σας. Η συμπυκνωμένη του σύνθεση, επιτρέπει με μικρή ποσότητα τη δημιουργία πλούσιου καθαριστικού αφρού, ενώ το μείγμα φυσικού κεριού, χαρίζει προστασία και γυαλάδα στο αυτοκίνητό σας. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 750ml & 20lt DUROFOAM CLEANER Πολυκαθαριστικός δραστικός αφρός καθαρισμού με άρωμα φρεσκάδας, για ταπετσαρίες αυτοκινήτων από ύφασμα. Καθίσματα, πατάκια, μοκέτα, καθαρίζονται εύκολα και γρήγορα με την αφρώδη δύναμη του DUROFOAM CLEANER. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 400ml ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΖΑΝΤΩΝ Οι ζάντες, λειτουργούν σαν κοσμήματα στο σώμα του αυτοκινήτου. Μεταλλικές, αλουμινίου ή μαγνησιακές, αξίζουν την φροντίδα και την περιποίησή σας. Κρατήστε τις πάντα καθαρές με ένα ψέκασμα, χωρίς τρίψιμο και κόπο. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 750ml ΚΡΕΜΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΘΑΜΠΩΝ ΦΑΝΑΡΙΩΝ Δραστικό καθαριστικό σε κρεμώδη μορφή, ικανό να αποκαταστήσει τη διαύγεια φαναριών που έχουν θαμπώσει. Χωρίς τρίψιμο και τη χρήση μηχανικών μέσων, επαναφέρει την κρυστάλλινη διαφάνεια των φωτιστικών σωμάτων του αυτοκινήτου σας. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 200ml AUTOFLOW Αντιψυκτικό (έως και τους -18 ο C ) και αντιθερμικό (έως τους +105 ο C) υγρό, άριστης ποιότητας, ιδανικό για χρήση σε οποιοδήποτε κλειστό κύκλωμα ψύξης -θέρμανσης, με υψηλή αντιδιαβρωτική προστασία. Κατάλληλο και για ηλιακούς θερμοσίφωνες. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ:1lt & 4lt DUROFLASH Σιλικονούχο υδατικό γαλάκτωμα, εμπλουτισμένο με κερί λανολίνης, χωρίς διαλύτες. Κατάλληλο για τον καθαρισμό και την αναζωογόνηση επιφανειών από δέρμα, δερματίνη, πλαστικό, λάστιχο και βινύλιο. Αναστέλλει τη φυσική γήρανση των επιφανειών. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 300ml 25

26 26 Για κάθε χρήση... υπάρχει λύση! SILICONE SPRAY Σιλικονούχο λιπαντικό πολλαπλών χρήσεων. Πρακτικά άοσμο, προστατεύει μηχανισμούς και εξαρτήματα από την υγρασία, την οξείδωση, την ξηρότητα και τη φθορά. Αντιστατικό και αντιδιαβρωτικό, χωρίς να λεκιάζει τις επιφάνειες. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 400ml RUST FREE Κορυφαίας απόδοσης, αντισκωριακό και λιπαντικό σπρέι προστασίας από τη φθορά και το μπλοκάρισμα μηχανικών μερών και μηχανισμών. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 200ml & 400ml SPRAY ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΙΣΣΑΣ & ΡΕΤΣΙΝΙΟΥ Διαλύει και αφαιρεί πίσσα και ρετσίνι και αποκολλά με χαρακτηριστική ευκολία τα έντομα από τη μετόπη και το παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Φιλικό με τα πλαστικά και ελαστικά μέρη, δεν επηρεάζει το χρώμα του αγαπημένου σας οχήματος. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ:180ml WATERTRAP Συσκευή απορρόφησης της πλεονάζουσας υγρασίας στο εσωτερικό περιβάλλον. Απαλλάσσει τους χώρους από τη δυσοσμία και δεν ευνοεί την ανάπτυξη μούχλας. Βελτιώνει την ποιότητα του αέρα και τις συνθήκες υγιεινής διαβίωσης. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: Συσκευή με κρυστάλλους 600gr. Κρύσταλλοι 600gr (ανταλλακτικό) Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες χρήσης που αναγράφονται στις συσκευασίες των προϊόντων. SUPER ECO Πιστοποιημένο Oικολογικό πλαστικό χρώμα, για εσωτερική χρήση σε τοίχους και ταβάνια. Άοσμο, ανθεκτικό στο συχνό καθαρισμό του με ήπια οικιακά καθαριστικά, ανθεκτικό στο περιβάλλον, σε όποια απόχρωση ικανοποιεί την αισθητική σας. Ιδανικό για χρήση σε παιδικά δωμάτια και όπου αλλού εκτιμάτε ότι ο οικολογικός του χαρακτήρας θα βελτιώσει τις συνθήκες του εσωτερικού σας περιβάλλοντος. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 1kg, 5kg & 15kg Application Ανακαλύψτε τη μαγεία των χρωμάτων DUROSTICK. ΖΗΤΉΣΤΕ ΤΑ ΕΠΏΝΥΜΑ ΜΠΑΝΙΟ & ΚΟΥΖΙΝΑ Σε συνθήκες διαρκούς υγρασίας, ένα είναι το χρώμα που θα αντέξει. ΜΠΑΝΙΟ & ΚΟΥΖΙΝΑ από τη DUROSTICK. Με εξαιρετική λευκότητα και υψηλές αντοχές στο συχνό καθαρισμό του, εμποδίζει την ανάπτυξη μυκήτων και τη δημιουργία μούχλας. Ακρυλικό με κορυφαία καλυπτικότητα και άριστη απόδοση. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 1kg, 5kg & 15kg

27 Σε ποιον δεν αρέσουν τα ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ 27 με τη DUROSTICK, όλα γίνονται......πιο ΕΎΚΟΛΑ! Αναζητήστε το ενημερωτικό έντυπο, στα σημεία πώλησης των προϊόντων DUROSTICK

28 DUROSTICK A.B.E.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΩΝ ΥΛΩΝ, ΧΡΩΜΑΤΩΝ & ΚΟΝΙΑΜΑΤΩΝ AΘΗΝA: AΣΠPOΠYPΓOΣ ATTIKHΣ, , Τηλ.: , , , Fax: E: ΘΕΣΣAΛΟΝΙΚΗ: ΒΙ.ΠΕ. Θ. - ΣΙΝΔΟΣ, Ο.Τ. 44, ΟΔΟΣ ΔΑ 10, , Τηλ.: , , Fax: /2018

Αδιαβροχο ποιητικά. Προϊόντα Προστασίας Επιφανειών

Αδιαβροχο ποιητικά. Προϊόντα Προστασίας Επιφανειών Αδιαβροχο ποιητικά Προϊόντα Προστασίας Επιφανειών Αδιαβροχοποίηση Τι είναι; Εννοιολογικά, αδιαβροχοποίηση είναι η ελαχιστοποίηση απορρόφησης νερού και άλλων υγρών, σε επιφάνειες που από τη φύση τους είναι

Διαβάστε περισσότερα

καθάρισες... το μπάνιο σου

καθάρισες... το μπάνιο σου 1 2 3 4 i 5 & καθάρισες... το μπάνιο σου 1 2 3 4 5 i & καθάρισες... την κουζίνα σου Πάλι βάψιμο οι 1 τοίχοι! Πρέπει τελικά να κόψω το τσιγάρο... 2 Αυτά τα μάρμαρα και οι γρανίτες που έβαλα στο δάπεδο...,

Διαβάστε περισσότερα

Καθαριστικά -Γυαλιστικά

Καθαριστικά -Γυαλιστικά Καθαριστικά -Γυαλιστικά ΜΑΡΜΑΡΑ ΜΑΡΜΑΡΑ Ισχυρό καθαριστικό για μάρμαρα 1ltr ανά 30-90m 2 Σε γυαλισμένα μάρμαρα ή δάπεδα, χρησιμοποιήστε το προϊόν διαλυμένο. Καθαριστικό και γυαλιστικό για μάρμαρα *Αδιάλυτο

Διαβάστε περισσότερα

Καθαριστικά -Γυαλιστικά

Καθαριστικά -Γυαλιστικά Καθαριστικά -Γυαλιστικά ΜΑΡΜΑΡΑ Ισχυρό καθαριστικό για μάρμαρα Αραίωση: έως 1:5 με νερό 1ltr ανά 30-90m 2 Σε γυαλισμένα μάρμαρα ή δάπεδα, χρησιμοποιήστε το προϊόν διαλυμένο. *Αδιάλυτο 1ltr ανά 5-15m 2

Διαβάστε περισσότερα

Καθαριστικά -Γυαλιστικά

Καθαριστικά -Γυαλιστικά Καθαριστικά -Γυαλιστικά ΜΑΡΜΑΡΑ Ισχυρό καθαριστικό για μάρμαρα Αραίωση: έως 1:5 με νερό 1ltr ανά 30-90m2 Σε γυαλισμένα μάρμαρα ή δάπεδα, χρησιμοποιήστε το προϊόν διαλυμένο. *Αδιάλυτο 1ltr ανά 5-15m2 ανάλογα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ISO 9001:2008 ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΣ Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε. «ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΥ» Σ.Σ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ ΛΑΜΙΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ISO 9001:2008 ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΣ Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε. «ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΥ» Σ.Σ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ ΛΑΜΙΑ Αριθμός Πιστοποιητικού 91215 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ Το παρόν πιστοποιητικό απονέμεται στον Οργανισμό: Ημερομηνία Αρχικής Πιστοποίησης 23/03/2012 ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΣ Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε. «ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΥ» Σ.Σ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. ΜΕΣΑ ΕΞΩ.

Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. ΜΕΣΑ ΕΞΩ. Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. ΜΕΣΑ ΕΞΩ. ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ - ΓΥΑΛΙΣΜΑ : ΤΑΜΠΛΟ & ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ Fresh Shine Γυαλιστικό για ταμπλό σε aerosol, περιέχει σιλικόνη η οποία εισχωρεί στην

Διαβάστε περισσότερα

Εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων

Εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων Εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων Για τι είδους χρήση προορίζεται το εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων; Το εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων προορίζεται για εσωτερική χρήση στο πλυντήριο πιάτων. Πώς

Διαβάστε περισσότερα

Epoxy Aqua Paint. Epoxy Aqua Primer. Ειδικά Χρώματα. Εποξειδικό χρώμα νερού 2 συστατικών

Epoxy Aqua Paint. Epoxy Aqua Primer. Ειδικά Χρώματα. Εποξειδικό χρώμα νερού 2 συστατικών Ειδικά Χρώματα Epoxy Aqua Paint Εποξειδικό χρώμα νερού 2 συστατικών Εποξειδικό τελικό χρώμα νερού δύο συστατικών, εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης, κατάλληλο για την προστασία τσιμεντένιων, μεταλλικών

Διαβάστε περισσότερα

Στεγανωτικό & Χρώμα μαζί ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ ΤΙΣ ΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΕΣ!

Στεγανωτικό & Χρώμα μαζί ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ ΤΙΣ ΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΕΣ! Στεγανωτικό & Χρώμα μαζί ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ ΤΙΣ ΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΕΣ! ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΕΣ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ Ελαστομερές στεγανωτικό χρώμα, ιδανικό για την προστασία και διακόσμηση

Διαβάστε περισσότερα

O ειδικός στη φροντίδα του ξύλου

O ειδικός στη φροντίδα του ξύλου ΕΞΩΦΥΛΛΟ O ειδικός στη φροντίδα του ξύλου Προϊόντα περιποίησης και φροντίδας όλων των ξύλινων επιφανειών Από το 1957, ο Γαλλικός όμιλος της V33 πρωτοπορεί στην ανάπτυξη προϊόντων περιποίησης και φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΟΡ/ΚΩΝ ΒΑΚ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΟΡ/ΚΩΝ ΒΑΚ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΟΡ/ΚΩΝ ΒΑΚ 3.07 1.17 ΒΑΚ 2 ΥΓΡΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ (1Lt,4Lt,10Lt,13Lt,20Lt.) ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ (ΛΕΒΑΝΤΑ,ΚΕΡΑΣΙ,ΠΕΥΚΟ,PACO RABANNE, FLORAL MIX) ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΡΙΜΜΑ ΣΑΠΟΥΝΙΟΥ. 1.57

Διαβάστε περισσότερα

Traffic Film Remover. Heavy Duty TFR

Traffic Film Remover. Heavy Duty TFR Αφρoί Πρόπλυσης Traffic Film Remover Μη καυστικός, αφρός πρόπλυσης. Καθαρίζει δραστικά τα οχήµατα, προετοιµάζοντας την επιφάνεια τους για την εφαρµογή υγρού κερώµατος και το κύκλο στεγνώµατος των µηχανηµάτων.

Διαβάστε περισσότερα

Οργανικά Βιοτεχνολογικά Προϊόντα. Κατάλογος Προϊόντων Καθαρισμού

Οργανικά Βιοτεχνολογικά Προϊόντα. Κατάλογος Προϊόντων Καθαρισμού Οργανικά Βιοτεχνολογικά Προϊόντα Κατάλογος Προϊόντων Καθαρισμού 2016 Περιεχόμενα Κατάλογος Προϊόντων Καθαρισμού BIOTEV Υγρό Χλωριούχο Σαπουνούχο Καθαριστικό Υγρό Χλωριούχο Σαπουνούχο Καθαριστικό Extra

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2013 Κωδικός προϊόντος -Νο

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2013 Κωδικός προϊόντος -Νο Νέο 121 Φυσικά Χρώματα ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2013 Κωδικός 102 Λάδι επίπλων κήπου 1 (3 αποχρώσεις) 106 Λάδι περιποίησης και 83 m 2 στίλβωσης 107 Κερί περιποίησης και στίλβωσης 83 m 2 108 Ρητινέλαιο

Διαβάστε περισσότερα

Καθαριστικά - Χρηστικά Αυτοκινήτου

Καθαριστικά - Χρηστικά Αυτοκινήτου Mannol Super Cleaner Super καθαριστικό πολλαπλών εφαρμογών Mannol Carburetor Cleaner Kαθαριστικό σπρέι καρπυρατέρ αυτοκινήτου Πανίσχυρο καθαριστικό & απολιπαντικό σπρέι για: κινητήρα, καρπυρατερ, πεταλούδες,

Διαβάστε περισσότερα

Υγρασία... STOP! MENTOR HELLAS

Υγρασία... STOP! MENTOR HELLAS Υγρασία... STOP! 50 ARIASANA ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ PERLA 05-045-021 Η τέλεια συσκευή για μικρά δωμάτια. ς απόδοσης, πρώτη σταγόνα εντός 12 ωρών. Καλύπτει δωμάτια 3 μεγέθους εως 30m Πατενταρισμένη τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

Α. Στιλβωτικά και Καθαριστικά Μετάλλων

Α. Στιλβωτικά και Καθαριστικά Μετάλλων Α. Στιλβωτικά και Καθαριστικά Μετάλλων berill υγρό για το καθάρισμα ασημικών με εμβάπτιση. Καθαρίζει και γυαλίζει αμέσως χωρίς τρίψιμο τα ασημένια. Επιπλέον εισχωρεί και καθαρίζει τα δύσκολα σημεία των

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά περιποίησης αυτοκινήτου!

Νέα σειρά περιποίησης αυτοκινήτου! Νέα σειρά περιποίησης αυτοκινήτου! ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ & ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ Κωδ. aρ. 0893 285 501 Περιεχόμενο: 500ml Γυαλίζει και συντηρεί τα πλαστικά και ελαστικά μέρη του οχήματος. ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. με ένα πανάκι... και στη συνέχεια το κερί για τα δερμάτινα για προστασία...

ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. με ένα πανάκι... και στη συνέχεια το κερί για τα δερμάτινα για προστασία... ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 1. καθαριστικό τζαμιών στα κουμπιά άσπρης κουζίνας... ψεκασμό γύρο από τα κουμπιά...και η οποιαδήποτε βρωμιά η λαδιά βγαίνει στην επιφάνεια. 2. καθαριστικό φούρνου σε προβληματική λεκάνη

Διαβάστε περισσότερα

Σε ποιον δεν αρέσουν τα ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ. με τη DUROSTICK, όλα γίνονται πιο ΕΎΚΟΛΑ!

Σε ποιον δεν αρέσουν τα ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ. με τη DUROSTICK, όλα γίνονται πιο ΕΎΚΟΛΑ! Σε ποιον δεν αρέσουν τα ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ με τη DUROSTICK, όλα γίνονται......πιο ΕΎΚΟΛΑ! www.durostick.gr 2 AΑ ν ήδη ξεφυλλίζεις αυτό το έντυπο, είσαι εσύ που οι κατασκευές και οι επισκευές σου φτιάχνουν τη

Διαβάστε περισσότερα

Cromopav. ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ Δοχείο των 12 και 25 Kg

Cromopav. ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ Δοχείο των 12 και 25 Kg ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ Cromopav ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Το CROMOPAV απομακρύνει τα άλατα από τα τζάμια και τις βαμμένες επιφάνειες στις σήραγγες των πλυντηρίων αυτοκινήτων,

Διαβάστε περισσότερα

Για λαμπρές εμφανίσεις. Γνήσια προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου Mercedes-Benz.

Για λαμπρές εμφανίσεις. Γνήσια προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου Mercedes-Benz. Για λαμπρές εμφανίσεις. Γνήσια προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου Mercedes-Benz. Ποιότητα και επιδόσεις που αστράφτουν. Αστραφτερό χρώμα, γυαλιστερές ζάντες, εκλεπτυσμένο εσωτερικό με μια Mercedes αγοράζετε

Διαβάστε περισσότερα

Cromopav ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

Cromopav ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ Cromopav ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Το CROMOPAV απομακρύνει τα άλατα από τα τζάμια και τις βαμμένες επιφάνειες στις σήραγγες των πλυντηρίων αυτοκινήτων,

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοσυστήματα SC 5.800 C. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία

Ατμοσυστήματα SC 5.800 C. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία Ατμοσυστήματα SC 5.800 C Υψηλή κατηγορία για υψηλές απαιτήσεις. Δυνατότητα ρύθμισης του ατμού σε ξηρού - υγρού ανάλογα με τις απαιτήσεις. Συνεχής εργασία χάρη στο σύστημα δύο κάδων. Βασικός εξοπλισμός:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2010/Β (21%) Κωδικός προϊόντος -Νο

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2010/Β (21%) Κωδικός προϊόντος -Νο Φυσικά Χρώµατα ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2010/Β (21%) Κωδικός 102 Λάδι επίπλων κήπου 23,60 1 106 Λάδι περιποίησης και 83 m 2 στίλβωσης 107 Κερί περιποίησης και στίλβωσης 83 m 2 108 Ρητινέλαιο επιφανειών

Διαβάστε περισσότερα

Ήπιο αλκαλικό καθαριστικό λιποδιασπαστικό για πάγκους και επιφάνειες κοπής καθώς και τοίχους πατώματα. ΕΜΦΑΝΙΣΗ : Διαυγές υποκίτρινο υγρό ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ (2

Ήπιο αλκαλικό καθαριστικό λιποδιασπαστικό για πάγκους και επιφάνειες κοπής καθώς και τοίχους πατώματα. ΕΜΦΑΝΙΣΗ : Διαυγές υποκίτρινο υγρό ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ (2 Συμπυκνωμένο λιποδιασπαστικό με ενεργό χλώριο. Καθαρισμός και υγιεινή σε μία φάση. Λειτουργεί σε μικρές συγκεντρώσεις ακόμα και σε κρύα ή σκληρά νερά. TK 110 Καθαρισμός και υγιεινή σε όλες τις επιφάνειες

Διαβάστε περισσότερα

Ο καθαρός φούρνος είναι εύκολη υπόθεση

Ο καθαρός φούρνος είναι εύκολη υπόθεση Ο καθαρός φούρνος είναι εύκολη υπόθεση Ιούλιος 2014 Pitsos. Η πρωτοπόρος εταιρία στη φροντίδα του ελληνικού νοικοκυριού. Στην Pitsos φροντίζουμε να δικαιώνουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προστασίας και Συντήρησης των Βαμμένων Profil Αλουμινίου

Οδηγίες Προστασίας και Συντήρησης των Βαμμένων Profil Αλουμινίου Οδηγίες Προστασίας και Συντήρησης των Βαμμένων Profil Αλουμινίου Εισαγωγή Τα αρχιτεκτονικά πολυεστερικά χρώματα πούδρας, όταν εφαρμόζονται σωστά σε μία καλά επεξεργασμένη επιφάνεια αλουμινίου, προσδίδουν

Διαβάστε περισσότερα

Πολυκαθαριστές SE 5.100

Πολυκαθαριστές SE 5.100 Πολυκαθαριστές SE 5.100 Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών. Βασικός εξοπλισμός: Εύκαμπτος σωλήνας πλύσης - απόπλυσης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Φυσικές ή και τεχνητές πέτρες, κεραμικά ή τσιμεντοειδή διακοσμητικά τουβλάκια, ακανόνιστες μαρμάρινες πλάκες, βότσαλα. Ό,τι και αν επιλέξετε, για χρήση σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους, σε κάθετες ή

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοσυστήματα SC 2.600 CB. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία

Ατμοσυστήματα SC 2.600 CB. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία Ατμοσυστήματα SC 2.600 CB Μικρό, συμπαγές με διαρκή παραγωγή ατμού. Κατάλληλο για τον καθαρισμό δαπέδων, τοίχων, την απομάκρυνση αλάτων από το μπάνιο και λίπη από την κουζίνα. Η συσκευασία περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΛΙΚΩΝ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΛΕΒΗΤΩΝ-ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ 2014

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΛΙΚΩΝ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΛΕΒΗΤΩΝ-ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ 2014 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΛΙΚΩΝ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΛΕΒΗΤΩΝ-ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ 2014 w w w. t e l e t h e r m a n s i. g r Τουμπόβουρτσα χαλύβδινη Κωδικός : 2902.000.Χ06 Τουμπόβουρτσα χαλύβδινη Φ 06 με σπείρωμα 1/8 ή Μ6 Κωδικός

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορές Ιουνίου.

Προσφορές Ιουνίου. Προσφορές Ιουνίου www.eval.gr Συντήρηση - Καθαρισμός Η EVAL διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα καθαριστικών και συντηρητικών, παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων καθαρισμού και αφαλάτωσης τους σκάφους,

Διαβάστε περισσότερα

GR

GR GR www.cds.flowey.com ΖΑΝΤΕΣ & ΤΡΟΧΟΙ p3-6 ΑΜΑΞΩΜΑ p7-12 ΑΛΟΙΦΕΣ p13-18 ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ p19-24 ΤΑΜΠΛΟ p25-28 ΥΦΑΣΜΑ & ΔΕΡΜΑ p29-32 ΤΖΑΜΙ p33-34 ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟΥ p35-36 www.cds.flowey.com ΖΑΝΤΕΣ ΤΡΟΧΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

GR

GR GR www.cds.flowey.com ΖΑΝΤΕΣ & ΤΡΟΧΟΙ p3-6 ΑΜΑΞΩΜΑ p7-12 ΑΛΟΙΦΕΣ p13-18 ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ p19-24 ΤΑΜΠΛΟ p25-28 ΥΦΑΣΜΑ & ΔΕΡΜΑ p29-32 ΤΖΑΜΙ p33-34 ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟΥ p35-36 www.cds.flowey.com ΖΑΝΤΕΣ ΤΡΟΧΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 3.200

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 3.200 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 3.200 Η νέα κατηγορία βάσης εντυπωσιάζει με τα νέα στοιχεία εξοπλισμού που πληρούν αυστηρά πρότυπα. Αυτά περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, μεγάλο κάδο, άνετη θέση στάθμευσης για

Διαβάστε περισσότερα

Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών.

Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών. Πολυκαθαριστές SE 4001 Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών. Βασικός εξοπλισμός: Εύκαμπτος σωλήνας πλύσης - απόπλυσης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε ΑΠΟΡΡYΠΑΝΤΙΚΑ ΧΑΡΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε ΑΠΟΡΡYΠΑΝΤΙΚΑ ΧΑΡΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε ΑΠΟΡΡYΠΑΝΤΙΚΑ ΧΑΡΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΠΡΕΥ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΑΤΩΝ, ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΣΕ ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ &ΠΛΑΚΑΚΙΑ. ΚΩΔ.0000052 ΚΩΔ.0000164 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 500ml ΣΠΡΕΥ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Hidrozol & Hidrozol Elastik Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης

Hidrozol & Hidrozol Elastik Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης Hidrozol & Hidrozol Elastik Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης 1. ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Hidrozol & Hidrozol Elastik: Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης Αδιάβροχο Ελαστικό Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΔΣΣΜ/Περιφερειακός Τομέας Δυτικής Μακεδονίας ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΣΣΜ/809/16-01-2014 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Όλο το προσωπικό της καθαριότητας πρέπει να γνωρίζει καλά και να εφαρμόζει πάντα τα παρακάτω στην

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 4.200

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 4.200 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 4.200 Μεσαία κατηγορία - δυνατός σύμμαχός ενάντια στη βρωμιά. Μέγιστη ισχύς έως 1400W και με πολλά νέα χαρακτηριστικά η μεσαία κατηγορία προσφέρει υψηλή απόδοση και εξοικονόμηση

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Δημοκρατία Δήμος Χίου Δ/νση Τεχνικής Υπηρεσίας Αριθμός μελέτης:65/2017

Ελληνική Δημοκρατία Δήμος Χίου Δ/νση Τεχνικής Υπηρεσίας Αριθμός μελέτης:65/2017 Ελληνική Δημοκρατία Δήμος Χίου Δ/νση Τεχνικής Υπηρεσίας Αριθμός μελέτης:65/2017 Προμήθεια με τίτλο ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2017 Τεχνική Έκθεση Με την μελέτη αυτή προβλέπεται να

Διαβάστε περισσότερα

Το SC 1020 της νέας σειράς ατμοσυστημάτων compact της Kärcher παρέχει ισχυρό, υγιεινό καθαρισμό χωρίς χημικά πρόσθετα.

Το SC 1020 της νέας σειράς ατμοσυστημάτων compact της Kärcher παρέχει ισχυρό, υγιεινό καθαρισμό χωρίς χημικά πρόσθετα. Ατμοσυστήματα SC 1020 Το SC 1020 της νέας σειράς ατμοσυστημάτων compact της Kärcher παρέχει ισχυρό, υγιεινό καθαρισμό χωρίς χημικά πρόσθετα. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας Βαλβίδα ασφαλείας Στόμιο

Διαβάστε περισσότερα

Spray Βαφής & Προστασίας Γερμανίας

Spray Βαφής & Προστασίας Γερμανίας Συσκ/σία Μάυρο Μάτ Τιμή 500 ml 633 005 633 004 633 021 5,28 Χρώματα Αυτοκινήτων σε Spray. Ιδανικό προιόν για γρήγορη, οικονομική και ποιοτική βαφή σε έτοιμες αποχρώσεις. Η υψηλής ποιότητας διαδικασία παραγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.300

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.300 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.300 Κορυφαία κατηγορία - Εργαστείτε όπωςοι επαγγελματίες. Ιδανικός εξοπλισμός για κάθε περίπτωση: οι κορυφαίες σκούπες της εταιρείας μας με μέγιστη ισχύ, μεγάλο κάδο και

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοσυστήματα SC 2. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία

Ατμοσυστήματα SC 2. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία Ατμοσυστήματα SC 2 Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας Βαλβίδα ασφαλείας Θέση στάθμευσης Σωλήνας ατμού με πιστόλι 2 m Μικρό εξάρτημα για τις λεπτομέρειες Εξάρτημα χειρός Κυλινδρική βούρτσα μαύρη 1 Pieces

Διαβάστε περισσότερα

At your service!

At your service! At your service! www.megacyclestore.gr Άς συστηθούμε! Είμαστε η ομάδα της Megacycle κι έχουμε ένα πάθος: τον καθαρισμό! Η Μegacycle είναι μια εταιρεία αφοσιωμένη στο να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά MAXX2. Ο ασφαλής τρόπος για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση καθαρισμού

Σειρά MAXX2. Ο ασφαλής τρόπος για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση καθαρισμού Σειρά 2 Ο ασφαλής τρόπος για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση καθαρισμού Προκλήσεις και έξοδα για τη φροντίδα εγκαταστάσεων Οι προκλήσεις σας: Διαχείριση και ασφάλεια προσωπικού Διατήρηση της απόδοσης καθαρισμού

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χειρισμού, συντήρησης και επισκευής των ξύλινων παραθύρων και πορτών

Οδηγίες χειρισμού, συντήρησης και επισκευής των ξύλινων παραθύρων και πορτών Αξιότιμες κυρίες και αξιότιμοι κύριοι, Καλορίζικα τα καινούρια σας παράθυρα και σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. Συντάξαμε τις οδηγίες χειρισμού, συντήρησης και επισκευής για να διατηρήσετε τα

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 5.300

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 5.300 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 5.300 Κατηγορία Comfort - για άπειρες εφαρμογές. Μέγιστη ισχύς έως 1600W και με πολλά νέα χαρακτηριστικά η μεσαία κατηγορία προσφέρει υψηλή απόδοση και εξοικονόμηση χρόνου

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD P

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD P Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.700 P Κορυφαία κατηγορία - Εργαστείτε όπωςοι επαγγελματίες. Ιδανικός εξοπλισμός για κάθε περίπτωση: οι κορυφαίες σκούπες της εταιρείας μας με μέγιστη ισχύ, μεγάλο κάδο

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοσυστήματα SC 1.020. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία

Ατμοσυστήματα SC 1.020. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία Ατμοσυστήματα SC 1.020 Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας Βαλβίδα ασφαλείας Στόμιο αναπλήρωσης Θέση στάθμευσης Σωλήνας ατμού με πιστόλι 2 m Μικρό εξάρτημα για τις λεπτομέρειες Εξάρτημα χειρός Κυλινδρική

Διαβάστε περισσότερα

Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων ΑUTOMOTIVE

Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων ΑUTOMOTIVE Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ - ΓΥΑΛΙΣΜΑ : ΤΑΜΠΛΩ & ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ - ΓΥΑΛΙΣΜΑ : ΤΑΜΠΛΩ & ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ Protectant gloss finish new car Protectant gloss finish Σιλικονούχο γαλάκτωμα

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 2 *EU-I

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 2 *EU-I Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 2 *EU-I Η ισχυρή και ενεργιακά αποδοτική σκούπα πολλαπλών εφαρμογών MV2 περιλαμβάνει ένα ανθεκτικό και στιβαρό πλαστικό κάδο 12l και είναι η ιδανική συσκευή αρχικής κατηγορίας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ emc

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ emc ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ emc ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΩΝ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΑ 100% ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ..ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο συντήρησης των

Εγχειρίδιο συντήρησης των Εγχειρίδιο συντήρησης των κουφωμάτων: Για τη διασφάλιση της διαχρονικά καλής λειτουργίας αλλά και της αψεγάδιαστης εμφάνισης των κουφωμάτων σας για πολλά χρόνια, αρκεί να εφαρμόσετε τις παρακάτω οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Κ.Α. 30.6661.46002 Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 1.1. Πλαστικό εσωτερικού χώρου Τα προς προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Με τη σωστή επιλογή και εφαρµογή των κατάλληλων προϊόντων, θα διατηρήσετε την κατοικία σας σε άριστη κατάσταση για αρκετά χρόνια.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Με τη σωστή επιλογή και εφαρµογή των κατάλληλων προϊόντων, θα διατηρήσετε την κατοικία σας σε άριστη κατάσταση για αρκετά χρόνια. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Οι κατοικίες που βρίσκονται εκτεθειµένες σε συνθήκες µε έντονες κλιµατολογικές διακυµάνσεις πρέπει να προστατεύονται από όλους εκείνους τους παράγοντες που, µε το πέρασµα του χρόνου, µπορούν να

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων 2 Στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειάς μας να σας παρέχουμε υπηρεσίες κορυφαίων προδιαγραφών, δημιουργήσαμε για σας τον συγκεκριμένο Οδηγό Ορθής Χρήσης Επίπλων. Ο Οδηγός αυτός

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Α/Α CPV

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΜΕΛΕΤΗ ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ Ιστιαία, 20 Φεβρουαρίου 205 ΔΗΜΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΑΙΔΗΨΟΥ Αρ. Πρωτ.: 2066 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ & ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΕΛΕΤΗ ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Φυλάξτε αυτό το απόκομμα, συμπληρώνοντας την ημερομηνία αγοράς και την επωνυμία του καταστήματος, για ενδεχόμενη χρήση. ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ

Φυλάξτε αυτό το απόκομμα, συμπληρώνοντας την ημερομηνία αγοράς και την επωνυμία του καταστήματος, για ενδεχόμενη χρήση. ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ Φυλάξτε αυτό το απόκομμα, συμπληρώνοντας την ημερομηνία αγοράς και την επωνυμία του καταστήματος, για ενδεχόμενη χρήση. ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΝΘΕΤΟΥ Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 Premium

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 Premium Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 Premium Η ισχυρή και αποδοτική σκούπα πολλαπλών εφαρμογών MV 3 Premium είναι εξοπλισμένη με ένα ανθεκτικό, αντιδιαβρωτικό, ανοξείδωτο δοχείο 17 λίτρων, πτυχωτό φίλτρο και

Διαβάστε περισσότερα

Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων

Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ - ΓΥΑΛΙΣΜΑ : ΤΑΜΠΛΩ & ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ Protectant gloss finish Σιλικονούχο Γαλάκτωμα Υδατικής Βάσης για Πλαστικά, Βινύλια, Δέρματα, Λάστιχα. Καθαρίζει, Γυαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Απώθησης Εντόμων

Συστήματα Απώθησης Εντόμων Συστήματα Απώθησης Εντόμων Ηλεκτρικές Εντομοπαγίδες Γενικά χαρακτηριστικά Συσκευές Φιλικές προς το περιβάλλον. Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα προσέλκυσης των εντόμων από τον ειδικό φωτισμό UV. Σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Χημικά προϊόντα Καθαριστικά

Χημικά προϊόντα Καθαριστικά CLEAR PIPE - ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΩΝ Αποφράζει σε ένα λεπτό τα D-2 D-1 0,5Lt X 20τεμ. 1Lt X 15τεμ. Το ισχυρότερο πάντα αποφρακτικό υγρό για επείγουσες καταστάσεις απόφραξης. Ξεβουλώνει και τα πιο δύσκολα βουλώματα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΨΥΚΤΙΚΟ ΥΓΡΟ FLAMIX D plus G12

ΑΝΤΙΨΥΚΤΙΚΟ ΥΓΡΟ FLAMIX D plus G12 ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΤΙΨΥΚΤΙΚΟ ΥΓΡΟ FLAMIX D plus G12 Κατάλληλο για σύγχρονους τύπους κινητήρων, ακόμα και για κινητήρες που κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο, καθότι δεν περιέχει νιτροζαμίνες

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΕ ΣΤΥΛ ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΕ ΣΤΥΛ ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ... ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΕ ΣΤΥΛ ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ... ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΠΛΩΝ Σύνθεση CIVILE Ο καθαρισμός και η συντήρηση των επίπλων σας δεν είναι εύκολη υπόθεση όμως αν γνωρίζετε

Διαβάστε περισσότερα

TOP ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΪοΝΤΑ

TOP ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΪοΝΤΑ ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΟ ΣΠΡΕΪ SUPER Καθαρίζει αποτελεσματικά και γρήγορα τον πάγο ακόμη και από τα πολύ παγωμένα τζάμια Δεν απαιτείται χρονοβόρο ξύσιμο των τζαμιών Ποστατεύει από νέο πάγωμα Δεν προκαλεί φθορές στο

Διαβάστε περισσότερα

Wood Professional Cosmetics

Wood Professional Cosmetics Wood Professional Cosmetics Βερνίκια Εμποτισμού & Επιφάνειας Εξωτερικής Χρήσης Βερνίκια Θαλάσσης Βερνίκια orma Wood Professional Cosmetics Βερνίκια Εμποτισμού & Επιφάνειας Εξωτερικής Χρήσης Καθαριστικά/Απορρυπαντικά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Chemical Products - Cleaning Solutions ΧΡΟΝΙΑ. Παράγουμε προϊόντα με υψηλές προδιαγραφές Πιστοποιημένη ποιότητα με ISO 9001:2008

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Chemical Products - Cleaning Solutions ΧΡΟΝΙΑ. Παράγουμε προϊόντα με υψηλές προδιαγραφές Πιστοποιημένη ποιότητα με ISO 9001:2008 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2017 Chemical Products - Cleaning Solutions 52 ΧΡΟΝΙΑ Παράγουμε προϊόντα με υψηλές προδιαγραφές Πιστοποιημένη ποιότητα με ISO 9001:2008 52 ΧΡΟΝΙΑ NEW LINE 52 Χρόνια Chemical Products - Cleaning

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. H παράδοση της προμήθειας ορίζεται σε ενα (1) μηνά μετά από υπόδειξη του αρμόδιου τμήματος.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. H παράδοση της προμήθειας ορίζεται σε ενα (1) μηνά μετά από υπόδειξη του αρμόδιου τμήματος. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΞΟΔΩΝ Πληρ. Σιώμπου Αγλαΐα Δ/νση: Κυδωνιάς 29, Χάνια Κρήτης 73 135 Τηλ.: 28213 41760, Φαξ : 28213 41763 www. chania. gr, email:

Διαβάστε περισσότερα

Ecometrics TM Pc - Promotion Consultants 18-20 Arivou Str. - ATHENS 116 33 Tel/Fax : +30 210 6132589 Fax : +30 210 7519603 Σελ. 1 Mob : +30 6944633663

Ecometrics TM Pc - Promotion Consultants 18-20 Arivou Str. - ATHENS 116 33 Tel/Fax : +30 210 6132589 Fax : +30 210 7519603 Σελ. 1 Mob : +30 6944633663 Fax : +30 210 7519603 Σελ. 1 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΛΟΙΩΝ, ΣΚΑΦΩΝ, ΣΤΟΛΩΝ ΚΑΤΑΔΥΣΕΩΝ-WINDSERF & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Χαρακτηριστικά Δεν είναι : τοξικό, εύφλεκτο, καυστικό, αλλεργικό, ερεθιστικό, διαβρωτικό.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΪΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΒΕΡΝΙΚΙ Το βερνίκι δημιουργεί ένα σκληρό διαφανές προστατευτικό στρώμα. Μπορείτε να επιλέξετε ένα ματ, σατινέ ή γυαλιστερό φινίρισμα. Είναι ανθεκτικό

Διαβάστε περισσότερα

Spray. e-book Αφιέρωμα στα Σ π ρέι

Spray. e-book Αφιέρωμα στα Σ π ρέι Spray e-book Αφιέρωμα στα Σ π ρέι ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ ΣΠΡΕΙ Σίγουρα ξέρετε ότι υπάρχουν σπρέι σε διάφορες αποχρώσεις κατάλληλα για ξύλα και μέταλλα, ότι υπάρχει λιπαντικό σπρέι για πόρτες που τρίζουν... γνωρίζετε

Διαβάστε περισσότερα

PROFESSIONAL ECO-LEADER

PROFESSIONAL ECO-LEADER PROFESSIONAL ECO-LEADER Οικολογικό, επαγγελματικό, πλαστικό χρώμα 04.05.2019 V02 Περιγραφή Εξαιρετικής ποιότητας, οικολογικό, πλαστικό χρώμα εσωτερικής χρήσης, κατάλληλο για όλων των ειδών τις επιφάνειες,

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα καθαρισμού με Προβιοτικά της Care Lives από την Chrisal

Προϊόντα καθαρισμού με Προβιοτικά της Care Lives από την Chrisal ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ Προϊόντα καθαρισμού με Προβιοτικά της Care Lives από την Chrisal Τα μοναδικά προϊόντα μας καθαρισμού, είναι ιδανικά για γενικό καθαρισμό, συμπεριλαμβανομένων των οικιακών,

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα προστασίας επιφανειών

Προϊόντα προστασίας επιφανειών Προϊόντα προστασίας επιφανειών ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΤΣΟΧΑΚΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΦΩΤΑ Συνθετικά τσοχάκια καρφωτά Τσοχάκια προστασίας καρφωτά κατάλληλα για έπιπλα με ξύλινα πόδια. Επιτρέπουν την εύκολη και αθόρυθη μετακίνηση

Διαβάστε περισσότερα

Ποιότητα και στα Αναλώσιμα

Ποιότητα και στα Αναλώσιμα MA IN DE US A Ποιότητα και στα Αναλώσιμα ΚΩΔ. W61479 ΚΩΔ. W56479 ΚΩΔ. W54179 1 2 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΦΡΕΝΩΝ ΚΩΔ. 82005 ΚΩΔ. 80079 5 ΚΩΔ. W52579 7 ΣΠΡΕΪ ΓΡΑΣΣΟΥ ΣΠΡΕΪ ΓΡΑΣΣΟΥ 320ml ΑΝΤΙΘΟΡΥΒΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ

ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (Ι) ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθηµα: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

η καινοτομία στη δόμηση λέγεται υαλομάρμαρο!

η καινοτομία στη δόμηση λέγεται υαλομάρμαρο! η καινοτομία στη δόμηση λέγεται υαλομάρμαρο! powered by χαρακτηριστικά πρωτοποριακό ανθεκτικό ευέλικτο οικολογικό οικονομικό διαχρονικό μοναδικό εύχρηστο Είναι φιλικό προς το περιβαλλον και κατασκευάζεται

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ: /25047 FAX:

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ: /25047 FAX: Cabrio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Προϊόν: CABRIO Κωδικός: 2.02.105 Intrastat Code: 3402.20.90 Περιγραφή: Εφαρμογή: Προϊόν κατάλληλο για αδιαβροχοποίηση υφασμάτων και άλλων υλικών. Αδιαβροχοποιεί τα υφασμάτινα

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα προστασίας επιφανειών

Προϊόντα προστασίας επιφανειών Προϊόντα προστασίας επιφανειών ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΤΣΟΧΑΚΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΦΩΤΑ Συνθετικά τσοχάκια καρφωτά Τσοχάκια προστασίας καρφωτά κατάλληλα για έπιπλα με ξύλινα πόδια. Επιτρέπουν την εύκολη και αθόρυθη μετακίνηση

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική έκθεση Μελέτη 2. Ενδεικτικό τιμολόγιο 3. Τεχνικές Προδιαγραφές 4. Διακήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων 2 Σε μια διαρκή προσπάθεια παροχής κορυφαίων υπηρεσιών δημιουργήσαμε για εσάς τον συγκεκριμένο οδηγό, ο οποίος αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο που σκοπό έχει να σας βοηθήσει

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 3.200

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 3.200 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 3.200 Η νέα κατηγορία βάσης εντυπωσιάζει με τα νέα στοιχεία εξοπλισμού που πληρούν αυστηρά πρότυπα. Αυτά περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, μεγάλο κάδο, άνετη θέση στάθμευσης για

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου

Προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου Καθαριστικός Αφρός Καθισμάτων, Super Foam Πολύ ισχυρός καθαριστικός αφρός για τον καθαρισμό εσωτερικών και εξωτερικών εξαρτημάτων του αυτοκινήτου. Εσωτερικά καθαρίζει τις ταπετσαρίες, τα καθίσματα, τις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΕΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ

ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΕΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΕΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΕΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ Πριν από περίπου 10 χρόνια η InnoGoods παρουσίασε τον πρώτο επαναχρησιμοποιούμενο απορροφητή υγρασίας στην αγορά

Διαβάστε περισσότερα

Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Πυκνότητα (EN ISO ) 1,50±0,1kg/l (Συστατικό Α), 1,12±0,1 kg/l(συστατικό Β) 100Α:25Β

Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Πυκνότητα (EN ISO ) 1,50±0,1kg/l (Συστατικό Α), 1,12±0,1 kg/l(συστατικό Β) 100Α:25Β Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών Χρήσεις Εφαρμόζεται σε δάπεδα και τοίχους εργοστασίων, καταστημάτων, εργαστηρίων, αποθηκών, κλιμακοστασίων, σταθμούς αυτοκινήτων και χώρους που αναπτύσσεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ

ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2014 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (Ι) ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθηµα: ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ Ηµεροµηνία και ώρα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΧΡΩΜΑ /TEM

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΧΡΩΜΑ /TEM NOMAD TERRA 6050 ΝD ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΧΡΩΜΑ /TEM Η σειρά Nomad Terra προσφέρει προϊόντα εξειδικευμένα στο να τρίβουν και να αφαιρούν τα χώματα σε εξωτερικούς και σε εσωτερικούς χώρους,

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα Προστασίας Επιφανειών

Προϊόντα Προστασίας Επιφανειών Προϊόντα Προστασίας Επιφανειών Fix-o-moll ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΤΣΟΧΑΚΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΦΩΤΑ Συνθετικά τσοχάκια καρφωτά Τσοχάκια προστασίας καρφωτά κατάλληλα για έπιπλα με ξύλινα πόδια. Επιτρέπουν την εύκολη και αθόρυθη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3. ΦΥΛΛΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3. ΦΥΛΛΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3. ΦΥΛΛΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΦΥΛΛΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΜΑΔΑΣ Α -- ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ & ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΟΜΑΔΑ Α' -- ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ & ΣΑΠΟΥΝΙΑ 1 Aπορρυπαντικό W.C. Τεμ. των 750 2 Απολυμαντικό τύπου DETTOL Τεμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ REHAU

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ REHAU ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ REHAU ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ Τα παράθυρα με προφίλ REHAU χαρακτηρίζονται από την ποιότητα, τα σύγχρονα τεχνολογικά πρότυπα, τον πρακτικό χειρισμό και τη μεγάλη ευκολία στη

Διαβάστε περισσότερα

Παπαβασιλείου Χρήστος Υπεύθυνος ΚΠΕ Περτουλίου Τρικκαίων Τρίκαλα21-6-2014

Παπαβασιλείου Χρήστος Υπεύθυνος ΚΠΕ Περτουλίου Τρικκαίων Τρίκαλα21-6-2014 Παπαβασιλείου Χρήστος Υπεύθυνος ΚΠΕ Περτουλίου Τρικκαίων Τρίκαλα21-6-2014 Το περιβαλλοντικό και το οικονομικό κόστος των απορριπτικών και των καθαριστικών είναι αδικαιολόγητα μεγάλο. Τα απολυμαντικά-καθαριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Η εταιρεία NONDEX color ιδιόκτητο οικόπεδο 9.000m2 παραγωγικές μονάδες 3.000m2 NONDEX color, ανταγωνιστικές τιμές

Η εταιρεία NONDEX color ιδιόκτητο οικόπεδο 9.000m2 παραγωγικές μονάδες 3.000m2 NONDEX color, ανταγωνιστικές τιμές Η εταιρεία Η εταιρεία NONDEX color ιδρύθηκε το 1978 από τον Δαγκόπουλο Επαμεινώνδα, έναν ανήσυχο επιχειρηματία, ο οποίος είχε αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής του, στην τέχνη και το χρώμα. Συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΠΡΕΪ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΟ ΣΠΡΕΪ SUPER

ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΠΡΕΪ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΟ ΣΠΡΕΪ SUPER ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΟ ΣΠΡΕΪ SUPER Καθαρίζει αποτελεσματικά και γρήγορα τον πάγο ακόμη και από τα πολύ παγωμένα τζάμια Δεν απαιτείται χρονοβόρο ξύσιμο των τζαμιών Προστατεύει από νέο πάγωμα Δεν προκαλεί φθορές στο

Διαβάστε περισσότερα

Ενδοδαπέδια Θέρμανση Νέας Γενιάς

Ενδοδαπέδια Θέρμανση Νέας Γενιάς Ενδοδαπέδια Θέρμανση Νέας Γενιάς H Ενδοδαπέδια Θέρμανση είναι σε όλους γνωστή ως η πιο Aποτελεσματική, Ποιοτική Υγιεινή μέθοδος θέρμανσης Η θέρμανση μεταφέρεται αποτελεσματικά με τον πιο φυσικό τρόπο από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ

ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (Ι) ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθηµα: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα