Πρόληψη εξισορρόπηση ομοιόσταση με τις παρακάτω ολιστικές φυσικές μεθόδους:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Πρόληψη εξισορρόπηση ομοιόσταση με τις παρακάτω ολιστικές φυσικές μεθόδους:"

Transcript

1 ΠΡΟΛΗΨΗ & ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ Ο ανθρώπινος οργανισμός έχει την έμφυτη τάση να επανέρχεται σε ισορροπία, ανεξάρτητα από το πόσο έχει ξεφύγει απ αυτήν. Δηλαδή είναι δομημένος με τέτοιο τρόπο που μπορεί να αυτορυθμίζεται μέσω της ομοιόστασης όπως μας λέει η επιστημονική κοινότητα. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τη συναισθηματική μας ισορροπία. Υπάρχει ενσωματωμένος ένας κώδικας ευτυχίας που για να τον ανακαλύψει ο άνθρωπος αρκεί να αφαιρέσει τα εμπόδια που δημιουργούνται από τις δύσκολες καταστάσεις της ζωής, για να επιστρέψει ο οργανισμός αυτόματα στην συναισθηματική ισορροπία ή συναισθηματική ομοιόσταση. Το Κέντρο δια βίου ανάπτυξης παρέχει μια σειρά φυσικών προληπτικών αγωγών ώστε ο ενδιαφερόμενος να μπορεί να ανακαλύψει τη μέθοδο αλλά και τον προσωπικό του κώδικα ευτυχίας που ταιριάζει στη δική του ιδιοσυγκρασία για να επαναφέρει στον οργανισμό του τη σωματική και συναισθηματική ομοιόσταση. Και αυτό βέβαια διότι ο άνθρωπος είναι σχεδιασμένος ώστε να μπορεί να διορθώνει μόνος του τον εαυτό του. Η έχει και την παλέτα με τα χρώματα (φυσικές μεθόδους πρόληψης και αποκατάστασης) και τα πινέλα (κατάλληλα εκπαιδευμένους θεραπευτές) για να δημιουργήσετε μαζί το δικό σας μικρό παράδεισο ευεξίας, υγείας και χαράς. και Πρόληψη εξισορρόπηση ομοιόσταση με τις παρακάτω ολιστικές φυσικές μεθόδους: ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ (με τις Μαίρη Αβραμίδου και Γεωργία Μιχαλοπούλου Όλο το σώμα μας, ιστοί και όργανα, καθρεφτίζονται στα πέλματα και τα χέρια. Υπάρχουν δηλαδή αντανακλαστικά σημεία που με τη διέγερσή τους από κατάλληλα εκπαιδευμένους ρεφλεξολόγους, 2ετούς φοίτηση προάγεται η πρόληψη και η φυσική αποκατάσταση της ομοιόστασης και κατ επέκταση της εξισορρόπησης και ενδυνάμωσης του οργανισμού. Είναι αποτελεσματική σε μεγάλο εύρος οξέων και χρόνιων καταστάσεων όπως: Διαχείριση πόνων οξέων ή χρόνιων, ενίσχυση του μεταβολισμού, βελτίωση της κυκλοφορίας, αποτοξίνωση, διαχείριση άγχους και ανησυχίας, κατάθλιψη, υπέρταση και υπόταση, προβλήματα πεπτικού (δυσκοιλιότητα, αιμορροΐδες. κολίτιδα), χαμηλά επίπεδα ενέργειας, (κόπωση),αϋπνία,

2 ημικρανίες, πονοκέφαλοι, αρθρίτιδα, αυχενικό, ισχιαλγία, οσφυαλγία, γυναικολογικά προβλήματα, ενίσχυση ανοσοποιητικού, πέτρες νεφρών, αλλεργίες, ρινίτιδα, υπουπερθυρεοειδισμό, κ.ά. Ενδείκνυται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μετά τον τοκετό, κατά την περίοδο της εμμηνόπαυσης, σε βρέφη, παιδιά, εφήβους, αθλητές καθώς και άτομα της τρίτης ηλικίας. Ο ρεφλεξολόγος δεν κάνει ποτέ διάγνωση, δεν χορηγεί φάρμακα ούτε προτείνει διακοπή φαρμακευτικής αγωγής. Οι ρεφλεξολόγοι της με μεταπτυχιακά σεμινάρια έχουν εκπαιδευτεί και σε άλλες ρεφλεξολογικές προσεγγίσεις όπως: Νευρορεφλεξολογία: Μέθοδος Lone Sorensen (με τη Γεωργία Μιχαλοπούλου) Έχει δημιουργηθεί με βάση το Θιβετιανό ιατρικό σύστημα το οποίο είναι ένα κράμα Αγιουρβέδικης, Περσικής, Ελληνικής και Κινέζικης ιατρικής και εκπαιδεύεται στο Θιβέτ, Ινδία, Νεπάλ κ.α. Πεποίθηση του συστήματος αυτού είναι ότι όλες οι ασθένειες είναι αποτέλεσμα των «3 δηλητηρίων του νου», άγνοια, προσήλωση και αποστροφή. Η εφαρμογή της Θιβετιανής Ρεφλεξοθεραπείας είναι αποτελεσματική σε μυϊκές εντάσεις σε όλο το σώμα, σε ρευματικές παθήσεις, σε υπερένταση, πονοκεφάλους, υστερίες, γαστρικό έλκος, αϋπνία, άνοια, εγκεφαλικό, ζαλάδα, μούδιασμα, οίδημα, αίσθημα παλμών και άλλες παθήσεις. Sarafijn Ενεργειακή Ρεφλεξολογία: Μέθοδος Heinrike Bergmans (με τις Μαίρη Αβραμίδου και Γεωργία Μιχαλοπούλου) Είναι η θεραπευτική ενεργειακή προσέγγιση που απελευθερώνει το εγκλωβισμένο στα κύτταρα στρες και τραύμα ώστε να επανέλθουν στην πρότερη υγιή τους κατάσταση. Συγκεκριμένα απαλά αγγίγματα 5γραμ. στα πέλματα σε ρεφλεξολογικά σημεία, καθαρίζουν, εξισορροπούν και ενεργοποιούν τα ενεργειακά κέντρα (chakras). Στη συνέχεια με το θεραπευτικό διάλογο (coaching) επέρχεται σωματοσυναισθηματική απελευθέρωση στο δέκτη, επίγνωση των αλλαγών που χρειάζεται για τη μετάλλαξη παλαιών πεποιθήσεων που πλέον δεν τον ωφελούν και τον εμποδίζουν να απολαύσει το ΤΩΡΑ. Αγιουρβέδικη Ρεφλεξολογία: Μέθοδος Sharon Stathis (με τη Γεωργία Μιχαλοπούλου) Η Αγιουρβέδα είναι το παλαιότερο καταγεγραμμένο θεραπευτικό σύστημα στον κόσμο, με γραπτά που χρονολογούνται 5000 χρόνια Οι λέξεις «αγιούρ» και «βέδα» σημαίνουν «ζωή» και «γνώση» αντίστοιχα. Έτσι η Αγιουρβέδα είναι η μελέτη της γνώσης της ζωής. Η Αγιουρβέδα αποδέχεται και αντιμετωπίζει τον άνθρωπο σαν όλον που αποτελείται από σώμα, συναίσθημα, πνεύμα και νου. Σύμφωνα με την Αγιουρβέδα η υγεία μας εξαρτάται απόλυτα από την εσωτερική μας αρμονία, που σημαίνει ότι περιλαμβάνει τις σκέψεις και τα συναισθήματα ενός ατόμου, τις σωματικές δράσεις και το σκοπό της ζωής.

3 Η Αγιουρβεδική φιλοσοφία θεωρεί την ασθένεια ως ένα βοηθητικό μήνυμα ότι κάτι αρνητικό που επαναλαμβάνεται στη ζωή μας πρέπει να αλλάξει. Επίσης στηρίζεται στις τρεις ενέργειες, Βάτα, Πίττα και Κάφα. Τα οφέλη της Αγιουρβεδικής ρεφλεξολογίας είναι: - ηρεμεί το νου - προάγει ποιοτικό ύπνο - προωθεί την κυκλοφορία του αίματος στα κάτω άκρα - θρέφει το δέρμα των ποδιών, προλαμβάνει το σκάσιμο - ενισχύει την υγεία των οπδιών (ανακουφίζει τον πόνο, βελτιώνει το μυϊκό τόνο και τη δύναμη. - Βοηθά στη διατήρηση της όρασης και της ακοής - Βοηθά στην πρόληψη ισχιαλγίας - Βοηθά στην ηρεμία και τη διατήρηση της ενέργειας Βάτα ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ: Κοσμοενεργειακή θεραπεία: Με τη Μαίρη Αβραμίδου Η θεραπεία πραγματοποιείται με τη χρήση ειδικών κοσμικών συχνοτήτων (κύματα σωματιδίων φωτός που ρέουν στο Σύμπαν) γνωστά ως «Κοσμικά Κανάλια», τα οποία έχουν διαφορετική ποιότητα το καθένα και χρησιμοποιούνται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε οργανισμού. Μ αυτά συντονίζεται ο θεραπευτής, καθώς γίνεται ο ίδιος αγωγός αυτής της ενέργειας με σκοπό τη σταδιακή αποκατάσταση σε όλα τα επίπεδα. Ο δέκτης αποκτά καλύτερη συνειδητότητα με αποτέλεσμα να μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα το όποιο πρόβλημά του είτε αυτό πρόκειται για κάποια ασθένεια, συναισθηματικό, είτε για θέματα που τον απασχολούν στο περιβάλλον του, (οικογενειακό ή επαγγελματικό). Επίσης εξισορροπούνται οι διαπροσωπικές σχέσεις μεταξύ ζευγαριών, γονιών με παιδιών, αδερφών, φίλων κ.α. Αυτό επιτυγχάνεται πραγματοποιώντας ταυτόχρονα συνεδρία μεταξύ των ενδιαφερομένων Αναλυτικά βοηθάει στα εξής: Καθαρίζει και εξισορροπεί τα ενεργειακά μας κέντρα (τσάκρα). Καθαρισμός, διεύρυνση και ενίσχυση της αύρας μας, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη προστασία από αρνητικές ενεργειακές επιρροές άλλων. Ομαλή ροή ενέργειας στον οργανισμό και απομάκρυνση μπλοκαρισμάτων. Ενεργειακός καθαρισμός στο κεφάλι με αποτέλεσμα να αλλάζει η ποιότητα των σκέψεων, να απομακρύνονται οι φοβίες, η μελαγχολία, οι αϋπνίες, η κατάθλιψη, το στρες, και οι κρίσεις πανικού. Γρήγορη επούλωση τομών μετά από χειρουργική επέμβαση. Κοινά κρυολογήματα και ιώσεις, αλλεργίες, μυοσκελετικά προβλήματα, ορμονικά, γυναικολογικά, πονοκεφάλους, προβλήματα θυρεοειδούς, αυτοάνοσα (π.χ. σκλήρυνση κατά πλάκας, ψωρίαση, λύκο κ.α.), αναπνευστικά, προβλήματα πεπτικού συστήματος, καρδιολογικά, εγκεφαλικά, αρθρίτιδες, παθήσεις ματιών κ.α. Αναζωογόνηση του οργανισμού. Απεξάρτηση από ναρκωτικές ουσίες, τσιγάρο, αλκοόλ. Αποσύνδεση ενεργειακών σχέσεων που έχουν τελειώσει (θάνατος, χωρισμός). Βελτίωση μνήμης (π.χ. σε εξεταστικές περιόδους) κ.α.

4 Κρανιοϊερή θεραπεία στο κρεβάτι αλλά και σε πισίνα(με δύο θεραπευτές): Με τη Γεωργία Μιχαλοπούλου Το σώμα όταν χαλαρώσει, είτε στο κρεβάτι είτε στο νερό, και εμπιστευθεί τα χέρια που το αγγίζουν, νιώθει ελεύθερο να δείξει με το δικό του τρόπο, ρυθμό και στο δικό του χρόνο, τι χρειάζεται για να θεραπευθεί, και αυτό γίνεται διότι σε βαθειά χαλάρωση ενεργοποιείται ο αυτό-θεραπευτικός του μηχανισμός. Έχουμε εκπαιδευτεί ειδικά στο να ακούμε το σώμα και αγγίζοντας το τόσο απαλά όσο και το ίδιο το νερό, το ακολουθούμε στην έκφρασή του ανάλογα με την ανάγκη του. Οφέλη της θεραπείας: - Προάγει την υγεία. - Μειώνει τον πόνο σωματικό και συναισθηματικό. - Εξισορροπεί κλειδωμένα συναισθήματα. - Βοηθά στην απελευθέρωση αποθηκευμένης έντασης ή τραύματος. - Μειώνει το άγχος. - Οδηγώντας το σώμα σε βαθειά χαλάρωση φέρνει ειρήνη και χαρά στο σώμα μας. - Ενισχύει το παρασυμπαθητικό νευρικό σύστημα. - Ενεργοποιεί τον αυτοθεραπευτικό μηχανισμό. - Βελτιώνει τον ύπνο - Μειώνει τον πόνο και την κούραση. - Βελτιώνει την πέψη. - Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα - Ενισχύει τη θεραπεία και προάγει τη σωματική και ψυχική εξισορρόπηση. - Αυξάνει την ενέργεια στο σώμα. - Ενισχύει την αποτοξίνωση. - Αυξάνει το εύρος κίνησης. - Αυξάνει τη μυική χαλάρωση. - Μειώνει τους μυικούς σπασμούς. - Είναι αυτόνομη θεραπεία όμως μπορεί να συνδυασθεί συμπληρωματικά με οποιαδήποτε άλλη συμβατική ή εναλλακτική θεραπεία. «Το σώμα αυτό-θεραπεύεται και αυτό-επισκευάζεται όταν κυριαρχεί το παρασυμπαθητικό σύστημα» π.χ. όταν βρίσκεται σε βαθειά χαλάρωση ή έχει καλό ύπνο. Σε ποιους απευθύνεται: Η κρανιοιερή θεραπεία απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους ανάλογα με την ανάγκη που διερευνάται με τη λήψη ιστορικού. Διάρκεια θεραπείας: Η διάρκεια της θεραπείας είναι 60 με 70 λεπτά.

5 Ρέικι: με τη Master Reiki Μαίρη Αβραμίδου. Τι σημαίνει: Ρέικι είναι η Ζωτική Συμπαντική Ενέργεια Ρέι = Πνεύμα Κι = Ενέργεια Η ενέργεια υπάρχει παντού και κινεί τα πάντα. Που Βοηθάει: Εναρμονίζει το σώμα, την ψυχή και το πνεύμα. Καλύτερη κατανόηση του ίδιου μας του εαυτού. Καθαρίζει και ξεμπλοκάρει τα συναισθήματα. Καθαρίζει και ξεμπλοκάρει την ενέργεια γενικά στο σώμα μας και στα τσάκρα μας (ενεργειακά κέντρα). Εξαλείφει το άγχος και το στρες. Προσφέρει ευεξία, αναζωογόνηση και χαλάρωση σ όλο το σώμα. Ανακούφιση από κάθε είδους πόνου. Απομάκρυνση τοξινών του οργανισμού. Ψυχοσωματικά προβλήματα και παθήσεις όλων των συστημάτων του ανθρώπινου σώματος. Βελτίωση εσωτερικής και εξωτερικής πραγματικότητας. Εφαρμογή: Ο θεραπευτής λειτουργεί ως αγωγός της ενέργειας και με τη χρήση των χεριών του αγγίζει τον δέκτη σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος ξεκινώντας από το κεφάλι φτάνοντας μέχρι κάτω στα πέλματα των ποδιών του. Μέσω αυτού του αγγίγματος διοχετεύει την ενέργεια στο άτομο. Ο δέκτης καθ όλη την διάρκεια της συνεδρίας είναι ξαπλωμένος φορώντας άνετα ρούχα. Η συνεδρία έχει διάρκεια συνήθως μίας ώρας ανάλογα και με τις ανάγκες κάθε ατόμου. Κβαντική θεραπεία: με τις Γεωργία Μιχαλοπούλου και Μαίρη Αβραμίδου Η Κβαντική Θεραπεία, όπως και η θεωρία στην οποία βασίζεται, Αποτελεί μια επαναστατική και ευθύβολη μέθοδο που ήρθε να Εξελίξει το πεδίο της Εναλλακτικής Θεραπείας. Ο Κβαντικός κόσμος είναι ένα σκαλοπάτι κάτω από τη σκάλα του μη ορατού. Συντελείται σε υποατομικό επίπεδο, συμβαίνει πέρα από το χώρο και το χρόνο, σε μια βαθύτερη πραγματικότητα. Χρησιμοποιούμε την Κβαντική Θεραπεία για να: Στοχεύσουμε στη ρίζα του «θέματος», απελευθερώνοντας εγκλωβισμένα συναισθήματα αποτελεσματικά και μόνιμα, χωρίς να αλλάξουμε το γεγονός που τα προκάλεσε. Για αυτό στην Κβαντική λέμε: «Μία μόνο συνεδρία είναι αρκετή για να απελευθερώσει ένα συγκεκριμένο θέμα». Αυξομειώσουμε ρυθμίσουμε συναισθήματα, ακόμη και ουσίες, στο φυσικό μας σώμα. Αναγνωρίσουμε και να απελευθερώσουμε τις πεποιθήσεις που μας περιορίζουν, να αναστρέψουμε αυτές που δημιουργούν ασθένειες και μπλοκαρίσματα σε όλα μας τα σώματα.

6 Τονώσουμε και να ενισχύσουμε τις πεποιθήσεις που δημιουργούν αρμονικές και υγιείς σχέσεις και μας συντονίζουν με την ισορροπία, την αρμονία, την αφθονία και τη χαρά στη ζωή μας. Είμαστε οι δημιουργοί της πραγματικότητάς μας και διαθέτουμε τη δύναμη να αλλάξουμε τα άτομα στην ύλη, οπότε αναρωτηθείτε: «Ποιό πρόβλημα θα μείνει άλυτο και ποιά λύση ανέφικτη» ; Όπου στρέφουμε την προσοχή μας εκεί ρέει και η ενέργεια ΜΑΛΑΞΕΙΣ: Creative Healing: Με τη Γεωργία Μιχαλοπούλου To Creative Healing στηρίζεται στη γνώση ότι το σώμα είναι κατασκευασμένο με τέτοια σοφία ώστε να ελέγχει την ίδια του τη θεραπεία. Πως επιτυγχάνεται αυτό; Με την εφαρμογή ειδικών «τεχνικών λεμφικού καθαρισμού» για την αποσυμφόρηση και αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας όχι μόνο του κυκλοφορικού και λεμφικού συστήματος αλλά και των εσωτερικών οργάνων (καρδιάς, πνευμόνων, ήπατος, χολής κλπ). Είναι μια εξαιρετικά ασφαλής θεραπευτική μέθοδος μάλαξης με σημαντικά αποτελέσματα. Ο creative healer αγγίζοντας το σώμα με απόλυτο σεβασμό και συνειδητότητα με ειδικές τεχνικές δημιουργεί χώρο στο σώμα για την ουσία του (την πλάθει) διευκολύνοντας παράλληλα τη ροή της ενέργειας, του αίματος και της λέμφου. Ενδείκνυται: αυχενικά, για ιγμορίτιδα, πονοκεφάλους, ημικρανίες, κρυολογήματα, αλλεργίες, πεπτική δυσλειτουργία, καρδιακά προβλήματα, πνευμονία, θυρεοειδή. ρευματικούς πόνους, οσφυαλγία, ισχιαλγία, γυναικολογικά προβλήματα κ.α. Ολιστική ενεργειακή μάλαξη: Με τη Μαίρη Αβραμίδου Είναι ένα είδος χαλαρωτικής μάλαξης όπου με την βοήθεια κοσμικών καναλιών δρα θεραπευτικά στον δέκτη. Οι μαλάξεις που ασκούνται είναι απαλές. Με αυτόν τον τρόπο διοχετεύεται η ενέργεια σε όλο το σώμα με σκοπό να ξεμπλοκάρουν τα μπλοκαρισμένα σημεία του και η ενέργεια να ρέει καλύτερα. Ως αποτέλεσμα το άτομο νιώθει άμεσα χαλάρωση στους σφιγμένους μύες, ανακούφιση από τυχόν μυϊκούς πόνους, αποβολή σωματικής και πνευματικής κόπωσης, ευεξία, απαλλαγή από άγχος και στρες, αποτοξίνωση του οργανισμού μέσω της λέμφου, καλύτερη λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος και καλύτερη ποιότητα ύπνου

7 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: Revitalizing facial treatment: Με τη Γεωργία Μιχαλοπούλου και τη Μαίρη Αβραμίδου Φυσικό Lifting Στην εφαρμογή του γίνεται συνδυασμός τεχνικών Rejuvance Κρανιοϊερής θεραπείας και Sarafijn. Είναι μια ολιστική φυσική μέθοδος που προσφέρει θεραπεία σώματος, νου, ψυχής μέσω του προσώπου. Βασίζεται σε ειδικές μαλάξεις που εφαρμόζονται απαλά ώστε να ανασηκώνουν και να αναζωογονούν κάθε προσώπου, λαιμού, ντεκολτέ και ώμων. Απελευθερώνει τους μύες του προσώπου από κάθε ένταση και στρες, ενυδατώνεται το δέρμα, απαλύνονται οι ρυτίδες και αποβάλλονται οι τοξίνες μέσω της λέμφου. Ενεργοποιείται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα να επανέρχεται η ελαστικότητα και το πρόσωπο ανακτά το φυσικό του σχήμα. Μια βασική θεραπεία αποτελείται από 6-7 συνεδρίες μία ανά βδομάδα διάρκειας λεπτών. Ο κύκλος των συνεδριών μπορεί να επαναλαμβάνεται 1 ή δύο φορές το χρόνο ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ατόμου. Κάθε συνεδρία δρα αθροιστικά στην προηγούμενη. Χρησιμοποιούμε: Ελληνικά βιολογικά προϊόντα καθαρισμού προσώπου, peeling με κόκκους ρυζιού & bamboo, μάσκα με μέλι και βασιλικό πολτό για βαθειά ενυδάτωση, και μια ειδική φόρμουλα λείανσης ρυτίδων και υαλουρονικό με ρόδι και μετά την εφαρμογή του R.F.T. ολοκληρώνουμε με μάλαξη χρησιμοποιώντας μείγμα αμυγδαλέλαιου ή καροτέλαιου και αιθέρια έλαια ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και την εποχή. Αποτελέσματα: -Πρόσωπο φωτεινό, ήρεμο και εκφραστικό -Επιδερμίδα τονωμένη, λεία και με λιγότερες ρυτίδες -Πρηξίματα και μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια βελτιώνονται ή εξαφανίζονται -Ενισχύεται η απορροφητικότητα του δέρματος -Το δέρμα δείχνει πιο σφριγηλό σαν να έχει γεμίσει από μέσα Επιπλέον οφέλη: -Ελευθερώνεται ο συνδετικός ιστός καθώς και η ροή ενέργειας -Καλύτερη κυκλοφορία του αίματος -Ανακούφιση από πονοκεφάλους και ημικρανίες -Μείωση του στρες -Βελτίωση ύπνου -Βαθιά χαλάρωση όλου του σώματος -Εξισορρόπηση αυτόνομου νευρικού συστήματος Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε και μεμονωμένες συνεδρίες πριν από κάποια σημαντική εμφάνιση (π.χ, γάμο, ομιλία κ.α.) Προσωπορεφλεξολογία: Με εξωτερικό συνεργάτη της

8 ΑΛΛΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ: Ηλεκτροβελονισμός: Με εξωτερικό συνεργάτη της. Ο Ηλεκτροβελονισμός χωρίς βελόνες είναι μια σύγχρονη, φυσική μέθοδος, η οποία βοηθάει στη διατήρηση της ισορροπίας των λειτουργιών του ανθρώπινου οργανισμού, αξιοποιώντας τις αρχές της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής. Η θεωρία και η φιλοσοφία του Ηλεκτροβελονισμού χωρίς βελόνες, είναι ίδια με του κλασσικού βελονισμού αλλά διαφέρει στην εφαρμογή η οποία είναι ιδανική για όσους δεν αισθάνονται ευχάριστα με τις βελόνες. Έχουμε δημιουργήσει ένα πακέτο διακοπής καπνίσματος το οποίο δεν έχει παρενέργειες και τα οφέλη του γίνονται άμεσα αντιληπτά. Για το πρώτο σας ραντεβού, λήψη ιστορικού και δημιουργία του προσωπικού σας προγράμματος επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: ή με στο ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Στο Κέντρο δια βίου ανάπτυξης, επίσης θα βρείτε: Αποδράσεις ευεξίας στο Thermal Spa Λουτρακίου και Τουρισμό ευεξίας. Εκδηλώσεις για τη στήριξη Κοινωφελών Ιδρυμάτων. Διαλέξεις πρόληψης υγείας με γιατρούς και άλλους ειδικούς. Σεμινάρια για θεραπευτές: 1. Sarafijn (ενεργειακή ρεφλεξολογία) η οποία μπορεί να εφαρμοστεί από όλους τους ενεργειακούς θεραπευτές. 2. Revitalizing facial treatment (R.F.T.): (συνδυασμός rejuvance, κρανιοϊερής θεραπείας και sarafijn), απευθύνεται σε ολιστικούς θεραπευτές και αισθητικούς. 3. Κβαντική θεραπεία και Σεμινάρια αυτό φροντίδας και ανάπτυξης για όλους. Σεμινάρια αυτό φροντίδας για παιδιά Σεμινάρια Α βοηθειών Σεμινάρια διατροφής Tai Chi Zumba Χοροθεραπεία και Αρχαία Όρχηση κ.α.

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας.

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας. Rejuvance Η εναλλακτική άποψη ομορφιάς! Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας. Είναι ένα ολιστικό, αναζωογονητικό μασάζ προσώπου. Και η λέξη μασάζ δεν είναι ακριβής, γιατί

Διαβάστε περισσότερα

Jingle Hands 2 Hours Pure Massage

Jingle Hands 2 Hours Pure Massage Jingle Hands 2 Hours Pure Massage Η Χριστουγεννιάτικη έκδοση του M.N. Healing Experience. 2 συνεχόμενες ώρες απολαυστικού και θεραπευτικού μασάζ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει : Rejuvance Holistic Massage

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΔΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. Η Maderoterapia, όπως υποδηλώνει η ονομασία της, είναι μια θεραπεία προσώπου που προέρχεται από την Κολομβία.

ΜΑΔΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. Η Maderoterapia, όπως υποδηλώνει η ονομασία της, είναι μια θεραπεία προσώπου που προέρχεται από την Κολομβία. ΜΑΔΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Η Maderoterapia, όπως υποδηλώνει η ονομασία της, είναι μια θεραπεία προσώπου που προέρχεται από την Κολομβία. Περιλαμβάνει την εφαρμογή μάλαξης με τη χρήση διαφόρων ξύλινων εργαλείων

Διαβάστε περισσότερα

COSMIC ENERGY HEALING ΚΟΜΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

COSMIC ENERGY HEALING ΚΟΜΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ COSMIC ENERGY HEALING ΚΟΜΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Η Κοσμοενεργειακή θεραπεία είναι μια ενεργειακή θεραπευτική μέθοδος, σχετικά άγνωστη ακόμα στον Δυτικό κόσμο. Η καταγωγή της έρχεται από τα μοναστήρια του

Διαβάστε περισσότερα

Άµεση Ανακούφιση χωρίς παρενέργειες

Άµεση Ανακούφιση χωρίς παρενέργειες Χαλαρώστε & Ανανεωθείτε Άµεση Ανακούφιση χωρίς παρενέργειες Κατάλογος Υπηρεσιών Κούραση και ατονία Πόνοι διαφόρων αιτιών Μυοσκελετικά Σφιξίµατα και εντάσεις Άγχος, κατάθλιψη, αϋπνία Γυναικολογικά Άσθµα

Διαβάστε περισσότερα

Αποτοξινωτικό Λουτρό Ποδιών

Αποτοξινωτικό Λουτρό Ποδιών IONIC FOOT DETOX Αποτοξινωτικό Λουτρό Ποδιών Η φυσική μέθοδος αυτή αποτελεί σήμερα την απάντηση της επιστήμης στο σύγχρονο αγχώδη και έντονο τρόπο ζωής, το γεμάτο χημικά και ακτινοβολίες περιβάλλον προκειμένου

Διαβάστε περισσότερα

Νοσηλευτικός Λειτουργός Μαία

Νοσηλευτικός Λειτουργός Μαία ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΓΙΑΚΟΥΜΗ Νοσηλευτικός Λειτουργός Μαία 5 Ιουνίου 2010 1η Ημερίδα Μαιευτικής Ρεφλεξολογία είναι η συμπληρωματική θεραπεία που ασχολείται με τα αντανακλαστικά σημεία στα πέλματα, χέρια, αυτιά με

Διαβάστε περισσότερα

F.T.E. (finger tip energising)

F.T.E. (finger tip energising) // Code that uses other library's $ can follow here. jq 1 / 5 F.T.E Μασάζ Προσώπου (The FingerTip Energizing Massage) Το FTE μασάζ (FingerTip Energizing) είναι ένα εξαιρετικά πρωτότυπο κι αναζωογονητικό

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ CRETAN ETHEREAL

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ CRETAN ETHEREAL ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ CRETAN ETHEREAL Η αίσθηση των κρητικών φυσικών αιθέριων ελαίων 1. Θεραπευτικό μασάζ πλάτης- Αίσθηση Κρήτης Μασάζ που εστιάζει σε συγκεκριμένα σημεία της πλάτης για να

Διαβάστε περισσότερα

Ayurvedic Back Massage

Ayurvedic Back Massage Ayurvedic Back Massage Σεµινάριο Αγιουρβεδικού Μασάζ Πλάτης Η Θεραπευτική Παράδοση 6000 ετών στα χέρια σας! 13 & 20 Mαΐου Διδάσκει ο Μιχάλης Χριστόπουλος 60 / άτοµο 20% έκπτωση για 2 άτοµα Υγεία για την

Διαβάστε περισσότερα

John Noa Worts No1 Υγεία & Ομορφιά

John Noa Worts No1 Υγεία & Ομορφιά ΕΙΚΟΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ JOHN NOA LTD John Noa Worts No1 Υγεία & Ομορφιά ΔΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KAI ΤΟΝΩΣΗ. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ. ΣΥΝΤΕΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ. ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ & ΜΕΙΩΝΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

ρόλλερ Νεφρίτη Μασάζ προσώπου με ρόλλερ Νεφρίτη (Gemstones facial massage)

ρόλλερ Νεφρίτη Μασάζ προσώπου με ρόλλερ Νεφρίτη (Gemstones facial massage) // Code that uses other library's $ can follow here. jq 1 / 6 Μασάζ προσώπου με ρόλλερ Νεφρίτη (Gemstones facial massage) 2 / 6 Μασάζ προσώπου με κρυστάλλους Το μασάζ προσώπου με κρυστάλλους χρησιμοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

Θέματα καθημερινής φροντίδας σε ανθρώπους με Άνοια

Θέματα καθημερινής φροντίδας σε ανθρώπους με Άνοια Θέματα καθημερινής φροντίδας σε ανθρώπους με Άνοια Βασίλης Παπαδόπουλος Νοσηλευτής Τ.Ε. Προϊστάμενος Νοσηλευτής Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων Άκτιος και Άκτιος Μονάδα Alzheimer Ο ρόλος του νοσηλευτή σε

Διαβάστε περισσότερα

Γιάννης Θεοδωράκης (2010). ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ

Γιάννης Θεοδωράκης (2010). ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ Γιάννης Θεοδωράκης (2010). ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ Πολύ συχνά, τα άτομα, παρατηρώντας τους άλλους, εντοπίζουν υπερβολές και ακρότητες στις συμπεριφορές τους. Παρατηρούν υπερβολές στους χώρους της εργασίας.

Διαβάστε περισσότερα

Εντατικό Σεμινάριο Πρακτικής Βελονισμού

Εντατικό Σεμινάριο Πρακτικής Βελονισμού Oriental Medicine Training Centre Εντατικό Σεμινάριο Πρακτικής Βελονισμού Ilaira Bouratinos 2016 3 ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Για υποστήριξη της Θεραπείας Συστημικά ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Γενικά όμως θα είναι πιο

Διαβάστε περισσότερα

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΩΤΟΒΕΛΟΝΙΣΜΟ

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΩΤΟΒΕΛΟΝΙΣΜΟ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΩΤΟΒΕΛΟΝΙΣΜΟ Τι είναι ο Ωτοβελονισμός (Ωτοθεραπεία) Ο Ωτοβελονισμός (Ωτοθεραπεία) είναι μια Ιατρική Μέθοδος που χρησιμοποιεί το πτερύγιο του αυτιού με διαγνωστικό και θεραπευτικό σκοπό. Έχει

Διαβάστε περισσότερα

Release & Relax Motion. Gua Sha

Release & Relax Motion. Gua Sha Release & Relax Motion Gua Sha Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή και μετάδοση έστω και μιας σελίδας του παρόντος βιβλίου κατά παράφραση ή διασκευή με οποιοδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Μασάζ Λεμφικό. Εισαγωγικό Σεμινάριο: 10 Διδακτικές ώρες (17 & 18/10/15) Δίδακτρα: 220 ευρώ. Εκπαίδευση:

Μασάζ Λεμφικό. Εισαγωγικό Σεμινάριο: 10 Διδακτικές ώρες (17 & 18/10/15) Δίδακτρα: 220 ευρώ. Εκπαίδευση: Μασάζ Λεμφικό Το λεμφικό μασάζ αποτελεί μια εξειδικευμένη τεχνική ενεργοποίησης και κινητοποίησης των λεμφικών αγγείων και αύξησης της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου. Το λεμφικό μασάζ, εφ όσον

Διαβάστε περισσότερα

Άµεση Ανακούφιση χωρίς παρενέργειες

Άµεση Ανακούφιση χωρίς παρενέργειες Χαλαρώστε & Ανανεωθείτε Άµεση Ανακούφιση χωρίς παρενέργειες Κατάλογος Υπηρεσιών Ερµού 86, Πλατεία Μοναστηρακίου, Αθήνα Τηλ: 210 6440023 Το όραµα µας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας θεραπειών από άρτια

Διαβάστε περισσότερα

πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τη μέση σας

πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τη μέση σας πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τη μέση σας Αυτά τα συμπτώματα είναι πολύ σπάνια αλλά πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με τον γιατρό σας εάν τα αισθανθείτε Αισθάνεστε δυσφορία με τον πόνο στην μέση

Διαβάστε περισσότερα

RPOJECT 6 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ

RPOJECT 6 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ RPOJECT 6 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ ΒΟΤΑΝΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ Τα φύλλα έχουν αντισηπτικές, αποχρεμπτικές και σπασμολυτικές ιδιότητες.το φυτό έχει στομαχικές, τονωτικές και καρδιοτονωτικές

Διαβάστε περισσότερα

Από: K-Life, Εφημερίδα Καθημερινή

Από: K-Life, Εφημερίδα Καθημερινή Από: K-Life, Εφημερίδα Καθημερινή Η ομαλή πεπτική λειτουργία είναι το ζητούμενο για πολλούς ανθρώπους. Η ομοιοπαθητική, η ρεφλεξολογία, η αρωματοθεραπεία και η γιόγκα μπορούν να βοηθήσουν και να ανακουφίσουν

Διαβάστε περισσότερα

Ποιες είναι οι διαταραχές που συνδέονται με την ψυχολογία μας;

Ποιες είναι οι διαταραχές που συνδέονται με την ψυχολογία μας; Ο οργανισμός μας έχει μια βαθιά σοφία που τον βοηθά και επιβιώνει. Έτσι, όταν αρρωσταίνουμε, παρουσιάζονται σωματικά συμπτώματα (π.χ. πυρετός) με σκοπό να μας ειδοποιήσουν ότι κάτι δεν πάει καλά. Υπάρχουν

Διαβάστε περισσότερα

Προγράµµατα Spa 2012 Όλα τα πακέτα του Anazoe Spa συνδυάζουν θεραπείες και περιποιήσεις βασισµένες σε πρακτικές υγείας και οµορφιάς που εφαρµόζονταν στην αρχαία Ελλάδα, χρησιµοποιώντας αναζωογονητικά φυσικά

Διαβάστε περισσότερα

1.Η αυτόλογη μεσοθεραπεία αποτελεί την επιτομή της μεσοθεραπείας στις μέρες μας και χρησιμοποιείται:

1.Η αυτόλογη μεσοθεραπεία αποτελεί την επιτομή της μεσοθεραπείας στις μέρες μας και χρησιμοποιείται: 1.Η αυτόλογη μεσοθεραπεία αποτελεί την επιτομή της μεσοθεραπείας στις μέρες μας και χρησιμοποιείται: Στο πρόσωπο: για σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος, αντιμετώπιση μικρών ρυτίδων και ουλών (πχ. από ακμή),

Διαβάστε περισσότερα

Ερευνητική εργασία project. 2ο ΕΠΑΛ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΤΜΗΜΑ: Α3 ΣΧ.ΕΤΟΣ «ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;» Υποθέμα: ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

Ερευνητική εργασία project. 2ο ΕΠΑΛ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΤΜΗΜΑ: Α3 ΣΧ.ΕΤΟΣ «ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;» Υποθέμα: ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ Υποθέμα: ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ Υποθέμα: ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΑΝΤΗ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΠΑΣΟ ΜΑΡΙΑ ΧΟΚΑΡ ΤΑΪΜΟΥΡ ΑΛΙ ΠΑΠΑ ΑΝΙΣΑ «Η ποδηλασία φέρνει μεγαλύτερη ισορροπία, οι ορμόνες που προκαλούν στρες μειώνονται και

Διαβάστε περισσότερα

2 ο Πρότυπο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Αθηνών

2 ο Πρότυπο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Αθηνών 2 ο Πρότυπο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Αθηνών 4 η ομάδα: ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ: ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΓΗΡΑΝΣΗ και ΣΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Κόντου Κλαυδία Λέκκας Λευτέρης Λιοπούλου Ιωαννέτα Γκούνεβα Ιολίτα Άγχος και

Διαβάστε περισσότερα

Διαχειρίζομαι το στρες, απολαμβάνω τη ζωή!!! Πίζγα Ασπασία, Ψυχολόγος MSc Διαχείριση του Στρες & Προαγωγή Υγείας

Διαχειρίζομαι το στρες, απολαμβάνω τη ζωή!!! Πίζγα Ασπασία, Ψυχολόγος MSc Διαχείριση του Στρες & Προαγωγή Υγείας Διαχειρίζομαι το στρες, απολαμβάνω τη ζωή!!! Πίζγα Ασπασία, Ψυχολόγος MSc Διαχείριση του Στρες & Προαγωγή Υγείας Ας ξεκινήσουμε με ένα σύντομο τεστ Για κάθε δήλωση που συμφωνείτε προσθέτετε 1 βαθμό. 1.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ Ο Σύλλογος Ελλήνων Ρεφλεξολόγων, για τη σωστή διατήρηση των Βασικών Αρχών του, υπενθυμίζει στα μέλη του και προτείνει τη σωστή χρησιμοποίηση των εξής

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι η Ομοιοπαθητική;

Τι είναι η Ομοιοπαθητική; ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ Τι είναι η Ομοιοπαθητική; Η Kλασσική Ομοιοπαθητική Ιατρική είναι ένα σύγχρονο θεραπευτικό σύστημα. Είναι κλάδος της Ιατρικής Επιστήμης και καθιερωμένη ειδικότητα πολλών Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων.

Διαβάστε περισσότερα

Γράφει: Τερζόπουλος Αναστάσιος, Φυσιοθεραπευτής - Θεραπευτής Bowtech - Ιπποθεραπευτής Πρόεδρος Π.Τ.Φ. Δωδεκανήσου,

Γράφει: Τερζόπουλος Αναστάσιος, Φυσιοθεραπευτής - Θεραπευτής Bowtech - Ιπποθεραπευτής Πρόεδρος Π.Τ.Φ. Δωδεκανήσου, Γράφει: Τερζόπουλος Αναστάσιος, Φυσιοθεραπευτής - Θεραπευτής Bowtech - Ιπποθεραπευτής Πρόεδρος Π.Τ.Φ. Δωδεκανήσου, www.bowtechcenter.com Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί μια μεγάλη στροφή ασθενών και

Διαβάστε περισσότερα

Μάρθα Ελ. Κώστα κλινικός διαιτολόγος σύμβουλος διατροφής καθ/τρια φυσικής αγωγής. διαιτοθεραπεία - ασκήσεις μακροζωϊας - γελωτοθεραπεία

Μάρθα Ελ. Κώστα κλινικός διαιτολόγος σύμβουλος διατροφής καθ/τρια φυσικής αγωγής. διαιτοθεραπεία - ασκήσεις μακροζωϊας - γελωτοθεραπεία Μάρθα Ελ. Κώστα κλινικός διαιτολόγος σύμβουλος διατροφής καθ/τρια φυσικής αγωγής διαιτοθεραπεία - ασκήσεις μακροζωϊας - γελωτοθεραπεία ευζωϊα μακροζωία πολυάριθμες διατροφικές μελέτες έχουν δείξει αδιάψευστα

Διαβάστε περισσότερα

Στέφανος Πατεράκης. Φυσικοθεραπευτής, καθηγητής φυσικοθεραπείας

Στέφανος Πατεράκης. Φυσικοθεραπευτής, καθηγητής φυσικοθεραπείας Φυσικοθεραπευτής, καθηγητής φυσικοθεραπείας Γενικά : Χαλάρωση είναι η ηρεμία και η ανάπαυση του σώματος και του μυαλού, δηλ. το αντίθετο του στρες. ΧΑΛΑΡΩΣΗ: επιστημονικά ορίζεται η κατάσταση κατά την

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2015

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2015 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2015 Βρείτε μας Loutraki Spa Loutraki Spa @LoutrakiThermal Loutraki Spa b LoutrakiThermalSpa loutrakithermalspa.blogspot.gr 02 Μην παραλείψετε να κλείσετε έγκαιρα το ραντεβού σας!

Διαβάστε περισσότερα

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α Caviar Skincare Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α που αναπλάθει τα κύτταρα. Αυτή η πλήρης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2018

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2018 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2018 Θεραπείες με το φημισμένο Ιαματικό Νερό Λουτρακίου βρειτε μας Loutraki Spa @LoutrakiThermal LoutrakiThermalSpa Loutraki Spa Loutraki Spa b loutrakithermalspa.blogspot.gr Βασικές

Διαβάστε περισσότερα

Cold Lazer LLLT η πράσινη θεραπεία του 21ου αιώνα

Cold Lazer LLLT η πράσινη θεραπεία του 21ου αιώνα Cold Lazer LLLT η πράσινη θεραπεία του 21ου αιώνα Τι είναι η Cold Laser LLLT Η θεραπεία με Laser, θεωρείται η πράσινη θεραπεία του 21ου αιώνα. Το Laser δεν περιέχει χημικές ουσίες, είναι καθαρή ενέργεια

Διαβάστε περισσότερα

Φθινοπωρινές λοιμώξεις πρόληψη και θεραπεία με βιοσυντονισμό

Φθινοπωρινές λοιμώξεις πρόληψη και θεραπεία με βιοσυντονισμό Φθινοπωρινές λοιμώξεις πρόληψη και θεραπεία με βιοσυντονισμό Πρόληψη και καταπολέμηση των φθινοπωρινών λοιμώξεων του αναπνευστικού με κβαντική θεραπεία Γράφει η Ομοιοπαθητικός-Βιοσυντονίστρια MD ΤΥΛΛΙΑΝΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΑΝΩΛΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΕΥΗ ΡΕΜΕΔΙΑΚΗ

ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΑΝΩΛΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΕΥΗ ΡΕΜΕΔΙΑΚΗ ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΑΝΩΛΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΕΥΗ ΡΕΜΕΔΙΑΚΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Το στρες Πρώτη νευροενδοκρινολογική απάντηση Δεύτερη νευροενδοεκρινολογική απάντηση Ο υποθάλαμος Κορτιζόλη

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΕΦΑΛΑΛΓΙΑΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΕΦΑΛΑΛΓΙΩΝ ΚΑΙ ΗΜΙΚΡΑΝΙΩΝ

ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΕΦΑΛΑΛΓΙΑΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΕΦΑΛΑΛΓΙΩΝ ΚΑΙ ΗΜΙΚΡΑΝΙΩΝ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΕΦΑΛΑΛΓΙΑΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΕΦΑΛΑΛΓΙΩΝ ΚΑΙ ΗΜΙΚΡΑΝΙΩΝ Σηµαντικό ποσοστό Ελλήνων ταλαιπωρείται σήµερα από χρόνιες κεφαλαλγίες (δηλαδή χρόνιους πονοκεφάλους) και ηµικρανίες,

Διαβάστε περισσότερα

Αισθητική Σώματος Ι. Τα αποτελέσματα από την εφαρμογή της μάλαξης στους ιστούς και στα διάφορα όργανα του ανθρώπινου σώματος εξαρτώνται :

Αισθητική Σώματος Ι. Τα αποτελέσματα από την εφαρμογή της μάλαξης στους ιστούς και στα διάφορα όργανα του ανθρώπινου σώματος εξαρτώνται : ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΞΗΣ Τα αποτελέσματα από την εφαρμογή της μάλαξης στους ιστούς και στα διάφορα όργανα του ανθρώπινου σώματος εξαρτώνται : από το είδος των εφαρμοζόμενων χειρισμών. από την εφαρμοζόμενη

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος Spa 2015

Τιμοκατάλογος Spa 2015 Τιμοκατάλογος Spa 2015 Oleotherapy Signature Θεραπείες Το Μπάνιο του Νέστορα* 50 λεπτά 45 Απολέπιση Σώματος Messinian Salt & Honey Scrub 50 λεπτά 115 Απολέπιση Σώματος με Φύλλα Ελιάς και Φραγκόσυκο 50

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ Εξειδίκευση ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ Ο ERIC FAVRE και η εξειδικευμένη ομάδα του στηρίχτηκαν στις κλινικές μελέτες και

Διαβάστε περισσότερα

Σπόροι Chia, Μπανάνα, Σοκολάτα, Νιφάδες Βρώμης, Corn Flakes Καλαμποκιού, Corn Flakes Σοκολάτας

Σπόροι Chia, Μπανάνα, Σοκολάτα, Νιφάδες Βρώμης, Corn Flakes Καλαμποκιού, Corn Flakes Σοκολάτας Μπάρα Chia Μπανάνα Σπόροι Chia, Μπανάνα, Σοκολάτα, Νιφάδες Βρώμης, Corn Flakes Καλαμποκιού, Corn Flakes Σοκολάτας Οι σπόροι Chia περιέχουν τα ωφέλιμα για την υγεία Ω-3 και Ω-6 λιπαρά οξέα. Χάρη στις φυτικές

Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι τα είδη της κατάθλιψης;

Ποια είναι τα είδη της κατάθλιψης; Ολοι κάποιες φορές νιώθουμε μελαγχολία ή θλίψη, αλλά αυτά τα συναισθήματα συνήθως περνούν μετά από λίγες μέρες. Όταν ένα άτομο έχει κατάθλιψη, η διαταραχή αυτή επηρεάζει την καθημερινή του ζωή, τη φυσιολογική

Διαβάστε περισσότερα

Γεωργία Ζαβράκα, MSc. Ψυχολόγος Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεύτρια

Γεωργία Ζαβράκα, MSc. Ψυχολόγος Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεύτρια 5 ο Συμπόσιο Νοσηλευτικής Ογκολογίας "Οι Ψυχολογικές Επιπτώσεις στον Ογκολογικό Ασθενή και ο Πολυδιάστατος Ρόλος της Συμβουλευτικής στην Αντιμετώπισής τους" Γεωργία Ζαβράκα, MSc. Ψυχολόγος Ψυχοδυναμική

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ Ο βιοσυντονισμός είναι μια από της νέες θεραπευτικές μεθόδους, οι οποίες στηρίζονται σε αυτή την επιστημονική γνώση και εξελίχτηκαν από αυτές τις ανακαλύψεις. To ολιστικό μας κέντρο

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr THE OLIVE OIL LINE Οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν το λάδι ως υγρό χρυσάφι, τις ελιές ως σύμβολο της καλοσύνης και της ευγένειας, ενώ ακόμη και σήμερα τα κλαδιά της ελιάς συμβολίζουν την ειρήνη. Το ελαιόλαδο

Διαβάστε περισσότερα

Κρυσταλλοθεραπεία. Συντάχθηκε απο τον/την Αστάρτη

Κρυσταλλοθεραπεία. Συντάχθηκε απο τον/την Αστάρτη Σε όλες τις γυναίκες αρέσουν οι πολύτιμοι λίθοι και τα διαμάντια σε σημείο που πολλές δεν μπορούνε να αποχωριστούν τα κοσμήματά τους! Έχετε σκεφτεί όμως ότι ο λόγος μπορεί να μην είναι μονάχα αισθητικός;

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΙΑΤΣΟΥ ΜΑΣΑΖ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΙΑΤΣΟΥ ΜΑΣΑΖ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΙΑΤΣΟΥ ΜΑΣΑΖ ΣΙΑΤΣΟΥ ΜΑΣΑΖ Το Σιάτσου Μασάζ συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες τεχνικές μασάζ και γίνεται με την πίεση και κινήσεις των δακτύλων των χεριών. Αυτή η μορφή σωματικής

Διαβάστε περισσότερα

Καθαρίζει από τις τοξίνες και αναζωογονεί τον οργανισμό. Ενδυναμώνει με ολοκληρωμένο τρόπο

Καθαρίζει από τις τοξίνες και αναζωογονεί τον οργανισμό. Ενδυναμώνει με ολοκληρωμένο τρόπο ELIXIR ΥΓΙΟΥΣ ΖΩΗΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟΥ Καθαρίζει από τις τοξίνες και αναζωογονεί τον οργανισμό Ενδυναμώνει με ολοκληρωμένο τρόπο Περιέχει αλόη βέρα, χυμό νόνι, MSM (οργανικό θείο), τα μούρα goji και τζίντζερ

Διαβάστε περισσότερα

Είναι σχεδόν βέβαιο, είτε να γνωρίζετε κάποιον που πάσχει από μια τέτοια ασθένεια είτε να έχετε μια εσείς οι ίδιοι.

Είναι σχεδόν βέβαιο, είτε να γνωρίζετε κάποιον που πάσχει από μια τέτοια ασθένεια είτε να έχετε μια εσείς οι ίδιοι. Γράφει: Δημήτρης Τσουκαλάς, Ιατρός Φυσικής Υγείας Τα αυτοάνοσα νοσήματα είναι ασθένειες που προκύπτουν γιατί το σώμα μας επιτίθεται και καταστρέφει τα δικά του κύτταρα και όργανα. Γνωρίζετε ότι ένας στους

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ 5 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΟ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ 5 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ 5 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΟ Ακαδημία Θησείο 27, 28/04/2013 ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΕΣ: ΚΟΣΤΟΣ : 380 Μαίρη ΒΑΝΔΩΡΟΥ - Μαρίνα ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ ΩΡΕΣ : 10.30-20.00 Το ταξίδι...

Διαβάστε περισσότερα

Ενσωματωμένες υπηρεσίες Συμπεριφορικής Υγείας στις δομές υγείας. Β Μέρος

Ενσωματωμένες υπηρεσίες Συμπεριφορικής Υγείας στις δομές υγείας. Β Μέρος Ενσωματωμένες υπηρεσίες Συμπεριφορικής Υγείας στις δομές υγείας Β Μέρος Κατάθλιψη Αξιολόγηση Χρήση ψυχομετρικών εργαλείων Ερωτήσειςγια: Συναίσθημα Ύπνο Ενδιαφέροντα Ενοχή Ενέργεια Συγκέντρωση Όρεξη Ψυχοκοινωνική

Διαβάστε περισσότερα

Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ.

Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ. Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ. Η λωρίδα αυτή της θάλασσας είναι διαφορετική απ' όλες

Διαβάστε περισσότερα

Μεταιχμιακό Σύστημα του Εγκεφάλου

Μεταιχμιακό Σύστημα του Εγκεφάλου Μεταιχμιακό Σύστημα του Εγκεφάλου Άρθρο του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟY ΤΙΓΓΙΝΑΓΚΑ, MT, CST, MNT Το μεταιχμιακό σύστημα ελέγχει το κύκλωμα του χρόνιου πόνου και των συναισθημάτων, ενώ συνδέεται με τα βαθύτερα τμήματα του

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΟΣΩΜΗ ΚΡΥΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΟΛΟΣΩΜΗ ΚΡΥΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Τι είναι η Ολόσωμη Κρυοθεραπεία Ολόσωμη Κρυοθεραπεία είναι η τεχνική η οποία περιλαμβάνει την έκθεση του σώματος σε χαμηλές θερμοκρασίες (-110 έως -190 ο C) για χρονική περίοδο από 1 ως 3 λεπτά. Τι προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

Νικηταράς Νικήτας αν. καθηγητής ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Νικηταράς Νικήτας αν. καθηγητής ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Νικηταράς Νικήτας αν. καθηγητής ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Η άσκηση - φυσική δραστηριότητα περιέχει: Τον αθλητισμό όχι τον πρωταθλητισμό Την ήπια και μέτρια άσκηση στον ελεύθερο χρόνο (παιχνίδι, περπάτημα, ποδηλασία,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Από πορίσματα της επιστήμης σχετικά με την επίδραση της μουσικής στην ανθρώπινη ψυχοσύνθεση, συμπαιραίνεται οτι η

Διαβάστε περισσότερα

DRUGOMANIA ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

DRUGOMANIA ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ DRUGOMANIA ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ Ποια είναι τα συμπτώματα που εμφανίζει ο χρήστης; Η χρήση ναρκωτικών ουσιών διαταράσσει τη λειτουργία εγκεφαλικών περιοχών που είναι κρίσιμες για την κίνηση, τη μνήμη, τη μάθηση, την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΠΑΧΕΩΣ ΕΝΤΕΡΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΠΑΧΕΩΣ ΕΝΤΕΡΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΠΑΧΕΩΣ ΕΝΤΕΡΟΥ Αδυνάτισμα Το υπερβολικό βάρος αποτελεί ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας και αισθητικής στις περισσότερες δυτικές χώρες, χωρίς η χώρα μας να αποτελεί εξαίρεση. Με

Διαβάστε περισσότερα

Δυσλειτουργία του Αυτόνομου Νευρικού Συστήματος (ΑΝΣ)

Δυσλειτουργία του Αυτόνομου Νευρικού Συστήματος (ΑΝΣ) Δυσλειτουργία του Αυτόνομου Νευρικού Συστήματος (ΑΝΣ) Η δυσλειτουργία του Αυτόνομου Νευρικού Συστήματος (ΑΝΣ) ενδεχομένως να είναι το κεντρικό στοιχείο για την ελάττωση της ποιότητας ζωής ενός ατόμου και

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ. Ημικρανίες. Ημικρανία Πονοκέφαλος Στατιστικά Οι Ημικρανίες είναι. Ημικρανία-Πονοκέφαλος: Συμπτώματα Ορισμένοι άνθρωποι

ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ. Ημικρανίες. Ημικρανία Πονοκέφαλος Στατιστικά Οι Ημικρανίες είναι. Ημικρανία-Πονοκέφαλος: Συμπτώματα Ορισμένοι άνθρωποι Ημικρανίες ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ Στο απώτερο μέλλον, εκτιμάται ότι οι ημικρανίες θα είναι η τρίτη πιο διαδεδομένη ασθένεια στη γη. Στο συγκεκριμένο άρθρο παρατίθενται διάφοροι τρόποι γρήγορης ανακούφισης της ημικρανίας

Διαβάστε περισσότερα

ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ Trigger Points: Mια τεχνική που αφοπλίζει τον πόνο

ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ Trigger Points: Mια τεχνική που αφοπλίζει τον πόνο ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ Trigger Points: Mια τεχνική που αφοπλίζει τον πόνο ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ ΕΠΩΔΥΝΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ.(ΟΣΦΥΑΛΓΙΑ/ΙΣΧΙΑΛΓΙΑ/ΑΥΧΕΝΑΛΓΙΑ) ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ Γ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΥΡΙΧΗ

Διαβάστε περισσότερα

Αύρα-διάγνωση µέσω φωτογράφισης

Αύρα-διάγνωση µέσω φωτογράφισης Αύρα-διάγνωση µέσω φωτογράφισης Τι είναι αύρα; Η λεπτή βιομαγνητική ασπίδα που περιβάλλει το φυσικό σώμα του ανθρώπου. Λειτουργεί ως μία προστατευτική ζώνη που εκτείνετααι από 45εκ. - 2μ. γύρω απ αυτόν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΓΧΟΥΣ. ΠΡΟΛΗΨΗ κ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΓΧΟΥΣ. ΠΡΟΛΗΨΗ κ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΓΧΟΥΣ ΠΡΟΛΗΨΗ κ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Άγχος - Stress Τι είναι το Άγχος; Το Άγχος είναι ένα βίωμα που χαρακτηρίζεται από Αίσθημα επικείμενου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ Τα καρδιαγγειακά νοσήματα παραδοσιακά θεωρούνται νοσήματα των ανδρών. Ωστόσο, τα στοιχεία δείχνουν ότι οι καρδιαγγειακές παθήσεις αποτελούν την κύρια αιτία θανάτου στις γυναίκες

Διαβάστε περισσότερα

Τατουάζ: Είναι ασφαλή; Πώς αφαιρούνται;

Τατουάζ: Είναι ασφαλή; Πώς αφαιρούνται; Τατουάζ: Είναι ασφαλή; Πώς αφαιρούνται; Τι είναι το τατουάζ; Η λέξη tattoo προέρχεται από τη λέξη tatau, η οποία χρησιμοποιείται από τους λαούς της Πολυνησίας και σημαίνει «γράφω. Το τατουάζ στις μέρες

Διαβάστε περισσότερα

Τα οφέλη της άσκησης στην υγεία

Τα οφέλη της άσκησης στην υγεία Τα οφέλη της άσκησης στην υγεία Ο ρόλος της κίνησης είναι πολύ σημαντικός, ήδη από νωρίς στην ανάπτυξη του παιδιού Αισθησιοκινητική μάθηση Κινητική ανάπτυξη Σωματική ανάπτυξη Συναισθηματική ανάπτυξη Κοινωνική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ Μετεµµηνοπαυσιακό Ορµονικό Προφίλ Εµµηνόπαυση καλείται η παύση της εµµήνου ρύσης µιας γυναίκας και σηµατοδότηση το τέλος της δυνατότητας τεκνοποίησης µε φυσιολογικό τρόπο. Αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Πονοκέφαλος Ημικρανία

Πονοκέφαλος Ημικρανία Πονοκέφαλος Ημικρανία Ο πονοκέφαλος ως σύμπτωμα είναι τόσο συνηθισμένο, ώστε αρκετοί άνθρωποι να τον θεωρούν φυσιολογικό επισκέπτη στη ζωή τους, ή, αφού έχουν εξαντλήσει αρκετές θεραπευτικές προσπάθειες

Διαβάστε περισσότερα

Cordyceps Sinensis - Ιστορία

Cordyceps Sinensis - Ιστορία CORDYCEPS Cordyceps Sinensis - Ιστορία Μεγαλώνει σε υψόμετρο των 9,000 16,000 ποδιών (2,700 4,800 μέτρα) πάνω από το επίπεδο της θάλασσας Θιβέτ, Νεπάλ και Κίνα. Αξιώνεται από τους Κινέζους ως το «Χρυσό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ. ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ BeLight Wellness Center

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ. ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ BeLight Wellness Center ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ BeLight Wellness Center ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ MCKS PRANIC HEALING ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ στις 19.30-20.30 ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ στις 19.30-21.00 ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ MCKS PRANIC

Διαβάστε περισσότερα

ïñüìáôá áéóèçôéêþò FACIAL ARTS

ïñüìáôá áéóèçôéêþò FACIAL ARTS ïñüìáôá áéóèçôéêþò FACIAL ARTS Ένα ελκυστικό χαμόγελο χρειάζεται κάτι περισσότερο από απλά όμορφα δόντια. Naturelize φυσική θεραπεία των ρυτίδων Για να γίνει όσο το δυνατόν πιο εύκολο για εσάς να εκπληρώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Στη δυστονία έχουμε ακούσια σύσπαση μυών

Στη δυστονία έχουμε ακούσια σύσπαση μυών Δυστονία Δυστονία Στη δυστονία έχουμε ακούσια σύσπαση μυών προκαλώντας ανεξέλεγκτες επαναλαμβανόμενες ή στροφικές κινήσεις του προσβεβλημένου τμήματος του σώματος. Τα συμπτώματα μπορεί να είναι ήπια ή

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από το βιβλίο «Πως να ζήσετε 150 χρόνια» του Dr. Δημήτρη Τσουκαλά

Απόσπασμα από το βιβλίο «Πως να ζήσετε 150 χρόνια» του Dr. Δημήτρη Τσουκαλά Απόσπασμα από το βιβλίο «Πως να ζήσετε 150 χρόνια» του Dr. Δημήτρη Τσουκαλά Κεφάλαιο 1 - Το μυστικό της ιατρικής Σε κάθε θέμα ή επιστήμη υπάρχει πάντα ένα δεδομένο που είναι σημαντικότερο σε σύγκριση με

Διαβάστε περισσότερα

Έκλειψη κυτταρίτιδας και χαλάρωσης!

Έκλειψη κυτταρίτιδας και χαλάρωσης! Έκλειψη κυτταρίτιδας και χαλάρωσης! Δύο προϊόντα. Μέγιστη δράση. Κρέμα Θερμαντικής Δράσης Gel Κρυοθεραπείας Χαμηλή Θερμαντική Δράση Μεσαία Θερμαντική Δράση Υψηλή Θερμαντική Δράση Πολύ Yψηλή Θερμαντική

Διαβάστε περισσότερα

Θετική Ψυχολογία. Καρακασίδου Ειρήνη, MSc. Ψυχολόγος-Αθλητική Ψυχολόγος Υποψήφια Διδάκτωρ Κλινικής και Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, Πάντειο Παν/μιο

Θετική Ψυχολογία. Καρακασίδου Ειρήνη, MSc. Ψυχολόγος-Αθλητική Ψυχολόγος Υποψήφια Διδάκτωρ Κλινικής και Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, Πάντειο Παν/μιο Θετική Ψυχολογία Καρακασίδου Ειρήνη, MSc Ψυχολόγος-Αθλητική Ψυχολόγος Υποψήφια Διδάκτωρ Κλινικής και Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, Πάντειο Παν/μιο Εισαγωγή Θετική-Αρνητική Ψυχολογία Στόχοι της Ψυχολογίας

Διαβάστε περισσότερα

ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ~ Αυξάνει την δύναμη, την αντοχή και την πνευματική διαύγεια. ~ Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ~ Αυξάνει την δύναμη, την αντοχή και την πνευματική διαύγεια. ~ Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ~ Αυξάνει την δύναμη, την αντοχή και την πνευματική διαύγεια. ~ Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. ~ Ρυθμίζει την πίεση ~ Μειώνει την κακή χοληστερίνη ~ Μειώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. Ιδιότητες του νερού

ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. Ιδιότητες του νερού ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Η φυσικοθεραπεία βασίζεται σε φυσικά μέσα. Ένα από αυτά είναι και το υγρό στοιχείο, το νερό. Η εφαρμογή του νερού ως μέσο στη θεραπεία ονομάζεται Υδροθεραπεία. Η επίδραση του νερού είναι ευεργετική

Διαβάστε περισσότερα

02/06/15. Όταν αισθανθούμε ότι κάτι μας απειλεί ο οργανισμός μας ετοιμάζεται για το σύνδρομο Fight or Flight, δηλαδή παλεύω ή φεύγω.

02/06/15. Όταν αισθανθούμε ότι κάτι μας απειλεί ο οργανισμός μας ετοιμάζεται για το σύνδρομο Fight or Flight, δηλαδή παλεύω ή φεύγω. Αντιμετωπίζοντας το στρες για μια χαρούμενη και δημιουργική ζωή Το στρες μπορεί από εχθρός μας να γίνει σύμμαχος Ένα ποσοστό άγχους είναι αναγκαίο στη ζωή μας γιατί μας βοηθάει να ενεργοποιηθούμε και να

Διαβάστε περισσότερα

Συμβουλές για την προστασία της επιδερμίδας

Συμβουλές για την προστασία της επιδερμίδας Αντηλιακά Η εφαρμογή αντηλιακών κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων σε εξωτερικό χώρο είναι απαραίτητη. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι να χρησιμοποιούμε τη σωστή ποσότητα αντηλιακού και να το ανανεώνουμε σε

Διαβάστε περισσότερα

Αλκοολισμός. Α'2 Ομάδα -5Δημήτρης Τέκος. Άννα-Μαρία Τότσι Αναστάσης Μπαρκούτσης Αντώνης Ποταμίτης Περικλής Μωραΐτης

Αλκοολισμός. Α'2 Ομάδα -5Δημήτρης Τέκος. Άννα-Μαρία Τότσι Αναστάσης Μπαρκούτσης Αντώνης Ποταμίτης Περικλής Μωραΐτης Αλκοολισμός Α'2 Ομάδα -5Δημήτρης Τέκος Άννα-Μαρία Τότσι Αναστάσης Μπαρκούτσης Αντώνης Ποταμίτης Περικλής Μωραΐτης Ορισμός Ο όρος αλκοολισμός αναφέρεται για πρώτη φορά από έναν Ολλανδό γιατρό στα τέλη της

Διαβάστε περισσότερα

Γράφει: Νίκος Δ. Χαΐνης, Πνευμονολόγος

Γράφει: Νίκος Δ. Χαΐνης, Πνευμονολόγος Γράφει: Νίκος Δ. Χαΐνης, Πνευμονολόγος Η πλέον διαδεδομένη κατάχρηση ουσίας που γίνεται παγκοσμίως είναι η νικοτίνη. Σύμφωνα με στοιχεία της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας, 1,1 δισεκατομμύρια άτομα σε όλο

Διαβάστε περισσότερα

"Να είσαι ΕΣΥ! Όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι." Oscar Wilde

Να είσαι ΕΣΥ! Όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι. Oscar Wilde 1 Αγαπημένε μου φίλε/η, "Να είσαι ΕΣΥ! Όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι." Oscar Wilde Θα ήθελα να σε καλωσορίσω σε αυτό το σεμινάριο. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να ξέρεις πώς δεσμεύομαι με το πέρας

Διαβάστε περισσότερα

MONTIBELLO. Soothing Refreshing Mist

MONTIBELLO. Soothing Refreshing Mist Soothing Refreshing Mist Δοχείο: 125 ml spray Για χρήση από επαγγελματία ή για μεταπώληση. Υφή: Υγρή, να ψεκάζεται σαν ελαφριά ομίχλη (εκνέφωμα). Άρωμα: Χωρίς άρωμα. Συμπύκνωμα θερμικού ιατρικού μεταλλικού

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΧΝΕΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ. Άσκηση και τρίτη ηλικία Μάθημα Επιλογής Κωδικός: 005 Εαρινό εξάμηνο 2015

ΣΥΧΝΕΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ. Άσκηση και τρίτη ηλικία Μάθημα Επιλογής Κωδικός: 005 Εαρινό εξάμηνο 2015 ΣΥΧΝΕΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ Άσκηση και τρίτη ηλικία Μάθημα Επιλογής Κωδικός: 005 Εαρινό εξάμηνο 2015 ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ Περιεχόμενα προηγούμενης διάλεξης Περιγραφή παθολογιών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ Α' ΕΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2013-2014 Πληροφορίες Εγγραφές Πυλαίας 27, 54454 Θεσσαλονίκη, Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00. Τηλ.: 2310868117

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΙ ΩΦΕΛΙΜΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΑΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΤΡΟΠΟΙ ΩΦΕΛΙΜΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΑΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΡΟΠΟΙ ΩΦΕΛΙΜΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΑΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Ηλεκτροθεραπεία Ηλεκτροθεραπεία είναι η χρήση του ηλεκτρικού ρεύματος για θεραπευτικούς σκοπούς. H ηλεκτροθεραπεία είναι το

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ - Vidaylin 50 + ΕΠΙΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΟΥΧΑ ΔΙΣΚΙΑ με GINSENG & GINGKO BILOBA

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ - Vidaylin 50 + ΕΠΙΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΟΥΧΑ ΔΙΣΚΙΑ με GINSENG & GINGKO BILOBA ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ - Vidaylin 50 + ΕΠΙΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΟΥΧΑ ΔΙΣΚΙΑ με GINSENG & GINGKO BILOBA Χωρίς Ζάχαρη, Γλουτένη, Λακτόζη. Απαλλαγμένο από Τεχνητές Γεύσεις κaι Συντηρητικά Σωματική & Πνευματική

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κατάλογος Προϊόντων Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κρέμα προσώπου για τη φροντίδα και την αναπλήρωση του πολύ ξηρού και ατοπικού δέρματος με δραστικά μόρια του φυτού καλέντουλα, γάλα βρώμης & μελισσοκέρι

Διαβάστε περισσότερα

Πισίνα Υψηλής Αλατότητας & Πισίνες Θαλασσοθεραπείας* µε θεραπεία 75 λεπτά 20 Πισίνα Υψηλής Αλατότητας & Πισίνες Θαλασσοθεραπείας* χωρίς θεραπεία 75 λε

Πισίνα Υψηλής Αλατότητας & Πισίνες Θαλασσοθεραπείας* µε θεραπεία 75 λεπτά 20 Πισίνα Υψηλής Αλατότητας & Πισίνες Θαλασσοθεραπείας* χωρίς θεραπεία 75 λε Τιµοκατάλογος Spa 2014 Oleotherapy Signature Θεραπείες Το Μπάνιο του Νέστορα* 50 λεπτά 45 Απολέπιση Σώµατος Messinian Salt & Honey Scrub 50 λεπτά 115 Απολέπιση Σώµατος µε Φύλλα Ελιάς & Καλέντουλα 50 λεπτά

Διαβάστε περισσότερα

Τυλίξτε το εσωτερικό του μασάζ γύρω από το λαιμό,τον ώμο ή την πλάτη πριν από κάθε χρήση. Με χτυπήματα χαλαρώνει και ανανεώνει κάθε σημείο.

Τυλίξτε το εσωτερικό του μασάζ γύρω από το λαιμό,τον ώμο ή την πλάτη πριν από κάθε χρήση. Με χτυπήματα χαλαρώνει και ανανεώνει κάθε σημείο. Μασάζ για λαιμό και ώμο Οδηγίες χρήσης Τυλίξτε το εσωτερικό του μασάζ γύρω από το λαιμό,τον ώμο ή την πλάτη πριν από κάθε χρήση. Με χτυπήματα χαλαρώνει και ανανεώνει κάθε σημείο. -Δυναμικό drum-massage

Διαβάστε περισσότερα

Λήδα Μαδεμλή. Άσκηση και τρίτη ηλικία Μάθημα Επιλογής Κωδικός: 005 Εαρινό εξάμηνο 2015

Λήδα Μαδεμλή. Άσκηση και τρίτη ηλικία Μάθημα Επιλογής Κωδικός: 005 Εαρινό εξάμηνο 2015 Λήδα Μαδεμλή Άσκηση και τρίτη ηλικία Μάθημα Επιλογής Κωδικός: 005 Εαρινό εξάμηνο 2015 Σχετικά με το μάθημα Διαφάνειες users.auth.gr/lmademli Αξιολόγηση 70% γραπτές εξετάσεις 30% εργασία Ύλη Προτεινόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ Νιώστε καλύτερα με την υπέρυθρη ακτινοβολία. Η INFRASMART ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑ Στις μέρες μας όλοι προσπαθούμε να έχουμε πιο υγιή ζωή. Έτσι δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή στο

Διαβάστε περισσότερα

Εργασιακός χώρος. Υγεία με ζωτικότητα Ιδανικό για τους υπαλλήλους και την εταιρεία σας.

Εργασιακός χώρος. Υγεία με ζωτικότητα Ιδανικό για τους υπαλλήλους και την εταιρεία σας. Εργασιακός χώρος Η I-Health έχει ένα ειδικό σύστημα διάγνωσης και θεραπείας που χρησιμοποιείται για την προληπτική ιατρική έρευνα στον εργασιακό χώρο, όπου μπορούμε να αποφύγουμε πιθανές ασθένειες και

Διαβάστε περισσότερα

Γενικότερα το μασάζ μπορεί να συντελέσει στην :

Γενικότερα το μασάζ μπορεί να συντελέσει στην : Yoga and Ayurvedic Therapies Περιγραφή Ayurveda Shakti ένας νέος χώρος ειδικευμένος στην τέχνη της θεραπευτικής μάλαξης που προσφέρει πάμπολλες θεραπείες. Ο τίτλος χωρίζεται σε 2 λέξεις Ayurveda και Shakti.

Διαβάστε περισσότερα

Αλλαγές Κατά τη Διάρκεια της Εγκυμοσύνης

Αλλαγές Κατά τη Διάρκεια της Εγκυμοσύνης Η εγκυμοσύνη αποτελεί μια φυσιολογική αναπτυξιακή κρίση που περιλαμβάνει σημαντικές σωματικές και ψυχολογικές αλλαγές και επηρεάζει όλες τις εγκύους ανεξάρτητα από την ψυχολογική τους υγεία. Όπως κάθε

Διαβάστε περισσότερα

Σύνδρομο της Κροταφογναθικής Άρθρωσης

Σύνδρομο της Κροταφογναθικής Άρθρωσης Σύνδρομο της Κροταφογναθικής Άρθρωσης ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΡΟΤΑΦΟΓΝΑΘΙΚΗΣ ΑΡΘΡΩΣΗΣ (T.M.J Syndrome) Με τον όρο αυτόν δηλώνεται η δυσλειτουργία της Κροταφογναθικής άρθρωσης.μπορεί να μην έχετε ακούσει πότε αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

Μουσικοθεραπεία ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Μουσικοθεραπεία ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ Μουσικοθεραπεία Ντόρα Ψαλτοπούλου Μουσικοθεραπεύτρια MA-CMT Master of Arts, New York University να τσιγγάνικο ρητό λέει ότι «όποιος πόνο έχει, μιλιά δεν έχει». Κι ένας Κινέζος ποιητής θα πει ότι «χτυπάμε

Διαβάστε περισσότερα