Εμπειρια. Διονύσης Γουλιμής

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εμπειρια. Διονύσης Γουλιμής"

Transcript

1 Διονύσης Γουλιμής Dio the Mentalist ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Διονύσου 9 Μαρούσι ΤΗΛΕΦΩΝΟ dgoulimis@hotmail.com dgoulimis@gmail.com ΙΣΤΟΣ Business sites: ΠΡΟΦΙΛ Προσφέρω 15 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ψυχαγωγίας με μαγικές και μουσικές παραστάσεις σε ξενοδοχεία, για εταιρικούς πελάτες,σε θεατρικές και τηλεοπτικές εκπομπές & παραγωγές. Εμπειρια Ο DIO είναι ένας καλλιτέχνης που τον συναρπάζουν τα μυστήρια και τα "περίεργα" του ανθρώπινου μυαλού και της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Δεν είναι τυχαίο που την προσωπική του παράσταση την εχει ονομάσει MIND GAMES (Παιχνίδια του μυαλού). Ο DIO γεννημένος στην Κόρινθο και περνόντας τα παιδικά του χρόνια στον Καναδά γύρισε στην Ελλαδα και ασχολήθηκε με τα 3 πράγματα που έχει πάθος,με την μουσική,την πληροφορική και την μαγεία. Από την ηλικία των 14 χρόνων η "μαγεία" είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωη του εξερευνώντας ότι πέφτει στα χέρια του γύρω από αυτό το θέμα, ξεκίνησε "περίεργα" μαθαίνοντας ότι ο προπάππος του ήταν "Θεραπευτής", έναν άνθρωπο που γνώρισε μέσα από τις ιστορίες της γιαγιάς του, ηταν πατέρας της. και από τα τετράδια του που βρήκε,με επικλήσεις κ βότανα, το ενδιαφέρον του για όλο αυτό που αποκαλούμε "μαγεία" φούντωσε αλλά και τον έκανε και "σκεπτικιστή" για όλο αυτόν τον περίεργο "νέο κόσμο" που αντίκριζε και που όλοι αποκαλούμε και αντιλαμβανόμαστε ως "μαγεία". Σε αυτή την ηλικία,από τα 16 του έχει ήδη ξεκινήσει να δουλεύει σαν επαγγελματίας μουσικός (πιανίστας), κάτι το οποίο κάνει μεχρι και σήμερα. Το 1994 ο DIO ξεκίνησε την ενεργή ενασχόληση του με την ταχυδακτυλουργία φέρνοντας μαζί με τον φίλο του Μέμο Μπεγνή, φαντάροι τότε και οι δυο στο ναυτικό, τα πρώτα μαγικά κόλπα και βιβλία απο την Ιταλία,παράλληλα ανακαλύπτει και το πρώτο μαγαζί με μαγικά στο κέντρο της Αθήνας.

2 Ξεκινάει κάνοντας το πρώτο του τηλεοπτικό μαγικό κόλπο στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια " ΑΥΠΝΙΕΣ ", ειναι το πρώτο "μαγόπουλο" που έβγαλε ζωντανά στην εκπομπή της, αλλά από τότε δείχνει ότι αυτό που τον συναρπάζει να κάνει είναι Mental Magic (νοητική ταχυδακτυλουργία) και αυτό κάνει στην πρώτη αυτή εκπομπή και πιστά για τα υπόλοιπα χρόνια. Εμφανίζεται αρκετές φορές στην εκπομπή της. Μετά από λίγο καιρό γίνεται μέλος του Συλλόγου Ταχυδακτυλουργών Ελλάδας, γνωρίζει από κοντά αυτόν τον καταπληκτικό χώρο και τους ανθρώπους του,παίρνει μέρος σε πολλά σεμινάρια που οργανώνει ο σύλλογος με καλεσμένους διεθνής φήμης ταχυδακτυλουργούς απο ολο τον κοσμο που έρχονται και κάνουν παραστάσεις μαγειας στο Γυάλινο Θέατρο. δώσει συνέντευξη για την ιστορία της μαγείας. Την περίοδο που έρχεται ο David Copperfiled στην Ελλάδα από την εκπομπή του Κωστα Χαρδαβελα " Πύλες του ανεξήγητου " του ζητάνε να

3 Ο Μίλτος Μακρίδης τον καλεί να πάρει μέρος στο Τηλεπαιχνίδι "ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ" στον Star όπου και κάνει Mental bending ( λύγισμα κουταλιών ) μπροστά στις κάμερες για τους τηλεθεατές της εκπομπής!! Την ίδια περίοδο ο DIO το χόμπι του το κάνει επάγγελμα (παράλληλα με το επάγγελμα του μουσικου, είναι απο τα 16 του πάνω στα μουσικά πατάρια σαν πιανίστας) ανοίγοντας το πρωτο online κατάστημα ταχυδακτυλουργίας στην Ελλάδα το Streetmagic.gr και το Playingcards.gr και την εταιρία οργάνωσης εκδηλώσεων illusionevents.gr μετά από λίγο και το πρώτο του κατάστημα με μαγικά κόλπα στην Κόρινθο, το 2008 το μεταφέρει στην Αθήνα, μετακομίζοντας και ο ιδιος,δημιουργώντας μαζι με το μαγαζί και το Magic College, μια πρώτη προσπάθεια του για εκπαίδευση στον χώρο της ταχυδακτυλουργίας με πρώτο δάσκαλο τον Valtasar, εναν καταξιωμένο ταχυδακτυλουργό και Πρόεδρο του ΣΤΕ (Σύλλογος Ταχυδακτυλουργών Ελλάδος). Γρήγορα το ενδιαφέρον του στράφηκε και σε τομείς όπως η τέχνη της μνήμης και τις τεχνικές απομνημόνευσης, την γλώσσα

4 του σώματος,στον υπνωτισμό,στην υποβολή,στην μη λεκτική επικοινωνία,τον νευρογλωσσικό προγραμματισμό (NLP) και γενικα τις τεχνικές του ανθρώπινου μυαλού και της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Στην πρεμιέρα της εκπομπής "ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ" στον Alpha με την Ναταλία Γερμανού και τον Θάνο Καλλίρη(έχει δουλέψει μαζί του σαν μουσικός στην μπάντα του) είναι καλεσμένος και κάνει close up magic στο backstage πριν την εκπομπή. Η επόμενη του τηλεοπτική εμφάνιση είναι στην εκπομπή "Ελλάδα έχεις ταλέντο" όπου παρουσιάζει Voodoo Magic, λέγοντας " Θα ασχοληθούμε με την νοητική ταχυδακτυλουργία, με το πως μας δημιουργούν αυτό που ονομάζουμε "πίστη" μέσα μας,με πράγματα που αφορούν την πίστη μας,ένα είδος ταχυδακτυλουργίας που στην Αϊτή το ονομάζουν Voodoo ".

5 Μαζί με τον φίλο του και σκηνοθέτη Βαγγέλη Τσαουσόπουλο παρουσιάζουν το "XperiMentS" ΣΕΙΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ και μετά από λίγο καιρό ο DIO παρουσιάζει το πείραμα Ψυχοκίνηση ( Psychokinesis - PK ) Οι επόμενες τηλεοπτικές του εμφανίσεις του DIO είναι στην εκπομπή " Φώτης & Μαρία Live " παρουσιάζοντας κόλπα ψυχομετρίας, πρόβλεψης και Εξ'αποστάσεως Όρασης

6 Tην ίδια περίοδο που στην Ελλάδα παρουσιάζεται το Show "Ο διάδοχος του Uri Geller ",δίνοντας για πρώτη φορά στό Ελληνικό κοινό μια γεύση απο το τι ειναι νοητική ταχυδακτυλουργία,mentalism,ο ίδιος παίρνει μέρος στην διαδικασία επιλογής αλλά όχι και στην εκπομπή. Τον DIO πάντα τον συναρπάζει το μυστήριο και συλλαμβάνει την ιδέα του Phantasmagoria Modern Séance Show, μιας παράστασης αφιερωμένης σε ένα περίεργο είδος "μαγείας" (Séance Show) που στην Ελλάδα δεν είναι πολύ γνωστό.ειναι ενα θεατρικο δρώμενο (αναπαρασταση) πνευματιστικής βικτοριανής βραδιάς. Στο πλαίσιο προώθησης της ταινίας ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΑΓΟΣ - The Sorcerer s Apprentice η AudioVisual,η εταιρία διανομής κινηματογραφικών ταινιών που έχει και την αποκλειστική κινηματογραφική διανομή των ταινιών της Disney στην Ελλάδα σε συνεργασία με τον DIO και την σχολή ταχυδακτυλουργίας του MAGIC COLLEGE παρουσιάζουν Παραστάσεις Ταχυδακτυλουργίας σε κινηματογράφους στα Village Cinemas

7 στο The Mall Athens 10 & 11 Ιουλίου με τους μάγους Valtasar και Vilentoni Την ίδια περίοδο καλείτε στην Απονομή των βραβείων της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για να δώσει το βραβείο Ειδικών Εφφε & Κινηματογραφικής καινοτομίας 2011 στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση. Γία πρώτη φορά στην Ελλάδα ταχυδακτυλουργός προσκαλείτε να δώσει βραβείο της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Ο DIO πηγαίνει 2 συνεχόμενες χρονιές στο Blackpool magic conversion (την μεγαλύτερη συνάντηση ταχυδακτυλουργών στον κόσμο) που γίνεται κάθε χρόνο τον Φεβρουάριο στην Αγγλια για να παρακολουθήσει σεμινάρια από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας ταχυδακτυλουργίας και του mentalism: Richard Osterlind, Banachek,Jay Sankey,Henry Evans,Mesika,Shoot Ogawa,David Williamson,Wayne Dobson,Richard Sanders και πολλούς ακόμα.

8 Το καλοκαίρι βοηθάει στο "μαγικό" κομμάτι της θεατρικής παράστασης του Μάρκου Σεφερλή "Ο μάγος του Ροζ" επιλέγοντας και εκπαιδεύοντας τον Μαρκο στα μαγικά κόλπα της παράστασης, καθοριστικός είναι και ο ρόλος του στην παιδική παράσταση του Μάρκου Σεφερλή " S.O.S.E TON ΠΛΑΝΗΤΗ" που του προτείνει να βάλει στην παράσταση του Puppets, Animatronics & Magic by Axtell κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και που κάνει την παράσταση μοναδική!! Γίνεται μέλος της IBM (International Brotherhood of Magicians) και μέλος του Ελληνικού παραρτήματος της, Athens Ring 338.

9 Μαζί με ολη την ομάδα της ΙΒΜ παίρνει μέρος κάνοντας close up magic & mentalism στο All sports & fashion show που πραγματοποιείτε με μεγάλη επιτυχία για όλη την Ελληνική ομάδα ταχυδακτυλουργίας. Η επόμενη τηλεοπτική του εμφάνιση είναι έκπληξη (μιας και τόσα χρόνια δείχνει μόνο Mentalism νοητική ταχυδακτυλουργία) επιλέγοντας να κάνει στην εκπομπή ΜΙΛΑ της Τατιάννας Στεφανίδου IPAD MAGIC ξαφνιάζοντας και κερδίζοντας άριστες κριτικές από τους καλεσμένους της εκπομπής αλλά και απο πολλούς συναδέλφους του.

10 Παίρνει μέρος στο πρώτο BIG MAGIC SHOW - IBM Athens Ring 338 στο Bayway Club τον Οκτώβριο του 2013 και παρουσιάζει το "Ο χρόνος, το χρήμα και η αγάπη" το καινούργιο του mental πείραμα που είναι μέρος της παράστασης του MIND GAMES. Μαζί με επιλεγμένα μέλη της IBM Athens Ring 338 παρουσιάζει close up magic τη βραδιά των Αμερικάνικων εκλογών του 2013 το U.S Election Watch Party στο Caravel.

11 Τον Μάρτιο του 2013 παρουσιάζει στο Γυάλινο Up Stage,Close up magic στις «Βραδιές Μαγείας» μαζί με τους κορυφαίους μάγους Tristan, Martino, Christian, Benjamin και Alexandros, Fineas, Miltos, Phantom σε μία παράσταση γέλιου και μυστηρίου μέσα απ' την τέχνη της μαγείας. Τον Μάρτιο του 2013 παρουσιάζει στο Γυάλινο Up Stage στις «Βραδιές Μαγείας», Stage Show με Θέμα "Τσιγγάνικη μαγεία " Ένα πείραμα που τα είχε όλα,τσιγγάνικη μουσική(χριστοδουλοπουλο,χατζη,παολα,μαγκα,βολανη,παΐτερ η,αγγελοπουλο), τσιγγάνικη μαγεία, γέλιο, τον γάτο μου τον ψιψινάκι και ενα πείραμα Mental :)

12 Απριλιος 2013!! Περνει μερος στο Street art event στο Μοναστηράκι... να δώσουμε δροσιά και χρώμα στην πλατεία... να αφήσουμε πίσω το χειμώνα...να κάνουμε όλοι μαζί μία δράση/ έκπληξη...υ.γ. κερνάμε και παγωτό...θα εχει και μαγικά ;) κ άνοντας Magic σε ένα απίστευτο event!!share the news! Summer is here! της Algida Greece. Αν τον συναντήσεις ποτέ μπροστά σου είναι σίγουρο ότι θα σου πει ένα πράγμα φεύγοντας: " Για αυτόν που πιστεύει καμιά εξήγηση δεν χρειάζεται, για αυτόν που δεν πιστεύει καμιά εξήγηση δεν είναι αρκετή " J.D Εκπαιδευση Σπουδές πληροφορικής στο Mediterranean College Athens Σπουδές 3d animation & modeling Parcel School of Graphics Σπουδές πιάνου στο Εθνικό Ωδειο, παράρτημα Κορινθου Δεξιοτητες Μιλάω άριστα Αγγλικά,ολες οι δραστηριότητες μου στο magic μπορούν να γίνουν στα Αγγλικά Δημιουργό μουσικα προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του πελάτη Ψάχνω καινοτόμους τρόπους να προώθησω το business plan της επιχείρησης Είμαι ο ιδιος επιχειρηματιας και καταλαβαίνω απόλυτα τις ανάγκες του επιχειρηματία και της επιχείρησης του, αντιλαμβάνομαι τι σημαίνει συνέπεια, εμπιστοσύνη, brand, και δημιουργικότητα.

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν 2 5 Μ 0 Ν Α Δ Ε Σ 1 Y Π Ο Υ Ρ Γ Ε Ι Ο Π Α Ι Δ Ε Ι Α Σ Κ Α Ι Θ Ρ Η Σ Κ Ε Υ Μ Α

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Για ένα όμορφο, χαρούμενο και δημιουργικό ξεκίνημα.

Για ένα όμορφο, χαρούμενο και δημιουργικό ξεκίνημα. Για ένα όμορφο, χαρούμενο και δημιουργικό ξεκίνημα. ΠAIΔIKOΣ ΣTAΘMOΣ συννεφούλα Σ' ένα όμορφο καταπράσινο κήπο 2 στρεμμάτων με δένδρα, λουλούδια, παιχνίδια και πολλή αγάπη, δημιουργήσαμε τον χώρο που θέλαμε

Διαβάστε περισσότερα

Κατανόηση προφορικού λόγου

Κατανόηση προφορικού λόγου Β1 (25 μονάδες) Διάρκεια: 25 λεπτά Ερώτημα 1 Θα ακούσετε δύο (2) φορές έναν συγγραφέα να διαβάζει ένα απόσπασμα από το βιβλίο του με θέμα τη ζωή του παππού του. Αυτά που ακούτε σας αρέσουν, γι αυτό κρατάτε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2521 / 22.05.2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2521 / 22.05.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2521 / 22.05.2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

Οι παραστατικές τέχνες στον δημόσιο χώρο

Οι παραστατικές τέχνες στον δημόσιο χώρο Οι παραστατικές τέχνες στον δημόσιο χώρο Μετά το εικαστικό project "Gradient: From Gray to Color Scale" που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία και άφησε το αποτύπωμά του στην πόλη, τη σκυτάλη παίρνει για τα τέλη

Διαβάστε περισσότερα

H Ναταλί Σαμπά στο babyspace.gr

H Ναταλί Σαμπά στο babyspace.gr H Ναταλί Σαμπά στο babyspace.gr Συνέντευξη της Ναταλί Σαμπά στη Βάλια Κουρκουμέλη. (Από το babyspace.gr. Ημερομηνία online έκδοσης: 22/07/2010) Η παιγνιοθεραπεία για τη Ναταλί Σαμπά ήταν η ευκαιρία να

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1 Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: Jumping Fish Music Project: Μια νέα μουσική εκπομπή

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1 Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: Jumping Fish Music Project: Μια νέα μουσική εκπομπή Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Το μαγικό βιβλίο. Σαν διαβάζω ένα βιβλίο λες και είμαι μια νεράιδα που πετώ στον ουρανό.

Το μαγικό βιβλίο. Σαν διαβάζω ένα βιβλίο λες και είμαι μια νεράιδα που πετώ στον ουρανό. Το μαγικό βιβλίο Σαν διαβάζω ένα βιβλίο λες και είμαι μια νεράιδα που πετώ στον ουρανό. Σαν διαβάζω ένα βιβλίο λες και είμαι μια γοργόνα μέσα στα καταγάλανα νερά. Σαν διαβάζω ένα βιβλίο λες και γίνομαι

Διαβάστε περισσότερα

Ελεύθερη Είσοδος σε όλες τις δράσεις

Ελεύθερη Είσοδος σε όλες τις δράσεις Χριστούγεννα 2017 στον Κορυδαλλό Santa Claus is coming to town Θέατρο, Μουσική, Χορός, Σκετς, Αυτοσχεδιασµοί, πλούσια Δώρα 23 30/12 προβολές παιδικών ταινιών και παραστάσεις Καραγκιόζη στο CineΠαράδεισος

Διαβάστε περισσότερα

LAB2ART : Festivart 2014

LAB2ART : Festivart 2014 ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ LAB2ART : Festivart 2014 To FestivArt είναι ένας ετήσιος θεσμός επικοινωνίας των τεχνών και της δημιουργικής έκφρασης που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες,

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. ΠΙΞΕΛ: Η κάμερα ενός κινητού τηλεφώνου, βλέπει τη ζωή.

Ermis Media. ΠΙΞΕΛ: Η κάμερα ενός κινητού τηλεφώνου, βλέπει τη ζωή. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Όταν είσαι χορεύτρια, ηθοποιός, τραγουδίστρια, καλλιτέχνης γενικότερα, είσαι ένα σύμπαν που φωτοβολεί.

Όταν είσαι χορεύτρια, ηθοποιός, τραγουδίστρια, καλλιτέχνης γενικότερα, είσαι ένα σύμπαν που φωτοβολεί. Όταν είσαι χορεύτρια, ηθοποιός, τραγουδίστρια, καλλιτέχνης γενικότερα, είσαι ένα σύμπαν που φωτοβολεί. Όταν σε βλέπουν και σε «τραβούν» κοντά τους «γαλαξίες», όπως ο Καρβέλας και η Βίσση και ο «αυστηρός»

Διαβάστε περισσότερα

Μεταξία Κράλλη! Ένα όνομα που γνωρίζουν όλοι οι αναγνώστες της ελληνικής λογοτεχνίας, ωστόσο, κανείς δεν ξέρει ποια

Μεταξία Κράλλη! Ένα όνομα που γνωρίζουν όλοι οι αναγνώστες της ελληνικής λογοτεχνίας, ωστόσο, κανείς δεν ξέρει ποια Δευτέρα, Ιουνίου 16, 2014 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΞΙΑΣ ΚΡΑΛΛΗ Η Μεταξία Κράλλη είναι ένα από τα δημοφιλέστερα πρόσωπα της σύγχρονης ελληνικής λογοτεχνίας. Μετά την κυκλοφορία του πρώτου της βιβλίου, "Μια φορά

Διαβάστε περισσότερα

Για αυτό τον μήνα έχουμε συνέντευξη από μία αγαπημένη και πολυγραφότατη συγγραφέα που την αγαπήσαμε μέσα από τα βιβλία της!

Για αυτό τον μήνα έχουμε συνέντευξη από μία αγαπημένη και πολυγραφότατη συγγραφέα που την αγαπήσαμε μέσα από τα βιβλία της! Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: ΓΙΩΤΑ ΦΩΤΟΥ Για αυτό τον μήνα έχουμε συνέντευξη από μία αγαπημένη και πολυγραφότατη συγγραφέα που την αγαπήσαμε μέσα από τα βιβλία της! Πείτε μας λίγα λόγια

Διαβάστε περισσότερα

Η λειτουργία των Εδρών Νεοελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού και τα προγράμματα Ελληνικών σπουδών στη Λετονία

Η λειτουργία των Εδρών Νεοελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού και τα προγράμματα Ελληνικών σπουδών στη Λετονία Η λειτουργία των Εδρών Νεοελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού και τα προγράμματα Ελληνικών σπουδών στη Λετονία ΣΑΝΤΡΑ ΚΡΟΠΑ Πρόεδρος του Συλλόγου Φιλελλήνων της Λετονίας «Ο Ερμής» Ο ελληνισμός για τον καθένα

Διαβάστε περισσότερα

Μάνος Κοντολέων : «Ζω γράφοντας και γράφω ζώντας» Πέμπτη, 23 Μάρτιος :11

Μάνος Κοντολέων : «Ζω γράφοντας και γράφω ζώντας» Πέμπτη, 23 Μάρτιος :11 Μάνος Κοντολέων : «Ζω γράφοντας και γράφω ζώντας» Πέμπτη, 23 Μάρτιος 2017-11:11 Από τη Μαίρη Γκαζιάνη Ο ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει γράψει περίπου

Διαβάστε περισσότερα

Αναγνωρίζοντας το Μουσικό Ταλέντο. Είναι απόλυτα γνωστή και δεκτή η αντίληψη ότι το ταλέντο είναι

Αναγνωρίζοντας το Μουσικό Ταλέντο. Είναι απόλυτα γνωστή και δεκτή η αντίληψη ότι το ταλέντο είναι Αναγνωρίζοντας το Μουσικό Ταλέντο Μπορούμε να αναγνωρίσουμε το Μουσικό ταλέντο; Είναι απόλυτα γνωστή και δεκτή η αντίληψη ότι το ταλέντο είναι δύσκολο να αναγνωριστεί και να μετρηθεί στις τέχνες. Ο λόγος

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Πως λοιπόν δημιουργείς συνέχεια στην επικοινωνία και αναδεικνύεις το αυτοκίνητο σε μια αγορά «μουδιασμένη»;

Ermis Media. Πως λοιπόν δημιουργείς συνέχεια στην επικοινωνία και αναδεικνύεις το αυτοκίνητο σε μια αγορά «μουδιασμένη»; Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

ΕΤΗΣΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΤΗΣΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 2 0 1 5-2 0 1 6 ιάρκεια σεµιναρίου : 80 ώρες Κόστος : 700 (έως 10 δόσεις των 70 ) Απευθύνεται σε : εµψυχωτές, ηθοποιούς, παιδαγωγούς, θεατρολόγους, µουσειοπαιδαγωγούς

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικά Γεγονότα 2008

Πολιτιστικά Γεγονότα 2008 Πολιτιστικά Γεγονότα 2008 Ρόδος, µια Πόλη Τέχνης και Πολιτισµού Ο Πολιτισµός ήταν πάντα ένα αναπόσπαστο κοµµάτι της ζωή στην Ρόδο. Ο Δήµος Ροδίων οργανώνει καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς, µε έµφαση στους

Διαβάστε περισσότερα

Tο 2016 το Anemi Festival έφερε στην Φολέγανδρο την Δήμητρα Γαλάνη με το Chronos Project και το σχήμα Point 2 των Πέτρου Κλαμπάνη και Χρήστου

Tο 2016 το Anemi Festival έφερε στην Φολέγανδρο την Δήμητρα Γαλάνη με το Chronos Project και το σχήμα Point 2 των Πέτρου Κλαμπάνη και Χρήστου 26 28 Ιουλίου 2018 Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται στο μικρό και πανέμορφο νησί της Φολεγάνδρου ένα μουσικό φεστιβάλ, με καλεσμένους νέους και γνωστούς καλλιτέχνες της Ελληνικής σκηνής. Σε ένα

Διαβάστε περισσότερα

«Παίζοντας με τα πρωτόνια στην Ε.Ε.»

«Παίζοντας με τα πρωτόνια στην Ε.Ε.» Εκπαιδευτική Δράση Teachers 4 Europe «Παίζοντας με τα πρωτόνια στην Ε.Ε.» ΖΕΡΒΟY ΚΥΡΙΑΚH ΠΕ 70 ΔΑΣΚAΛΑ/ΠΕ 13 ΝΟΜΙΚOΣ 6 Ο ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚO Δ.Σ. ΕΛΕΥΘΕΡIΟΥ - ΚΟΡΔΕΛΙΟY ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ Οι μαθητές μας αποτελώντας

Διαβάστε περισσότερα

Co-funded by the European Union Quest. Quest

Co-funded by the European Union Quest. Quest 1 Καλωσορίσατε στο παιχνίδι "Δώσε το στον επόμενο!" Co-funded by the European Union Ένα εργαλείο για να σας βοηθήσει να γνωρίσετε μια δικαιοσύνη φιλική προς το παιδί Παίκτες Ηλικία 14-18 4-6 2 Χρονών Βάλτε

Διαβάστε περισσότερα

Διώνη Παπανικόλα Σοφία Πανέρα Ελένη Πατάκου Μαρία Φάντη Γεωργία Ψύρη

Διώνη Παπανικόλα Σοφία Πανέρα Ελένη Πατάκου Μαρία Φάντη Γεωργία Ψύρη Διώνη Παπανικόλα Σοφία Πανέρα Ελένη Πατάκου Μαρία Φάντη Γεωργία Ψύρη ΣΕΛ.3 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕΛ.4...ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΕΛ.6...ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕΛ.7...ΣΥΝΤΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΚΑΣΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

2013-2014. Παρουσίαση ομάδων «Εξειδικευμένου Κέντρου Ημέρας Κέντρο Κοινωνικού Διαλόγου» της Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε.

2013-2014. Παρουσίαση ομάδων «Εξειδικευμένου Κέντρου Ημέρας Κέντρο Κοινωνικού Διαλόγου» της Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε. 2013-2014 Παρουσίαση ομάδων «Εξειδικευμένου Κέντρου Ημέρας Κέντρο Κοινωνικού Διαλόγου» της Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε. Βαδίζοντας μαζί για δημιουργία και επικοινωνία Γραφείο Εναλλακτικών Δράσεων Επανένταξης Νέος χώρος

Διαβάστε περισσότερα

Πότε πήρατε την απόφαση να γράψετε το πρώτο σας μυθιστόρημα; Ήταν εξαρχής στα σχέδιά σας να πορευθείτε από κοινού ή ήταν κάτι που προέκυψε τυχαία;

Πότε πήρατε την απόφαση να γράψετε το πρώτο σας μυθιστόρημα; Ήταν εξαρχής στα σχέδιά σας να πορευθείτε από κοινού ή ήταν κάτι που προέκυψε τυχαία; Δευτέρα, Ιουνίου 23, 2014 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΛΙΑ ΖΩΤΟΥ ΚΑΙ ΘΟΔΩΡΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Η Λία Ζώτου και ο Θοδωρής Καραγεωργίου γεννήθηκαν σε δύο γειτονικά χωριά της Καβάλας. Η Λία σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής

Διαβάστε περισσότερα

Δράσεις Πνευματικής Καλλιέργειας

Δράσεις Πνευματικής Καλλιέργειας 1o ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δράσεις Πνευματικής Καλλιέργειας Εισαγωγή Αρχική Σελίδα Περιεχόμενα CD Rom Θέματα 1ου Κεφαλαίου Η ανάπτυξη και η καλλιέργεια πνευματικών ικανοτήτων του παιδιού, η δημιουργικότητα, το αισθητήριο

Διαβάστε περισσότερα

Το βιβλίο της Μ. Autism Resource CD v Resource Code RC115

Το βιβλίο της Μ. Autism Resource CD v Resource Code RC115 Το βιβλίο της Μ Γεια σας με λένε Μ. Είμαι 9 χρονών και μένω στο με τους γονείς μου και τα 2 αδέρφια μου, τον Γιάννη που είναι 10 και τον Βασίλη που είναι 3. Έχω κι ένα σκυλάκι που το λένε Κάντι και είναι

Διαβάστε περισσότερα

3 ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Δεξιοτήτων Σκέψης

3 ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Δεξιοτήτων Σκέψης ΕΠΙΠΕΔΟ 3 4 Γ ΚΑΙ Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Ἡ παιδεία, καθάπερ εὐδαίμων χώρα, πάντα τ ἀγαθά φέρει. μτφρ: η μόρφωση, όπως ακριβώς μια εύφορη γη, φέρνει όλα τα καλά Σωκράτης (469-399 π.χ., Φιλόσοφος) 0 ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΩΤΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Δημιουργήσαμε την καμπάνια με τίτλο «Δίψα για Μουσική», απόλυτα στοχευμένη στο core target group του προϊόντος, Ενήλικες ετών.

Ermis Media. Δημιουργήσαμε την καμπάνια με τίτλο «Δίψα για Μουσική», απόλυτα στοχευμένη στο core target group του προϊόντος, Ενήλικες ετών. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Μαθαίνω Πληροφορική δίχως Υπολογιστή!

Μαθαίνω Πληροφορική δίχως Υπολογιστή! Μαθαίνω Πληροφορική δίχως Υπολογιστή! Πώς; Μα ψάχνοντας..."ψάχνοντας στην Πυθωνία". Ψάχνοντας λοιπόν κι εμείς, βρήκαμε και προτείνουμε στους μικρούς μας φίλους το καινούριο βιβλίο της Αριάδνης Δάντε που

Διαβάστε περισσότερα

Η Μαρίνα Γιώτη στο agrinio-life Συνέντευξη στην Ιουλία Ιωάννου

Η Μαρίνα Γιώτη στο agrinio-life Συνέντευξη στην Ιουλία Ιωάννου Ημερομηνία 28/07/2015 Μέσο Συντάκτης Link http://agrinio-life.gr/ Ιουλία Ιωάννου http://goo.gl/kpy6j7 Η Μαρίνα Γιώτη στο agrinio-life Συνέντευξη στην Ιουλία Ιωάννου 171 Views July 28, 2015 No Comments

Διαβάστε περισσότερα

CGS SUMMER CAMPS! 2016

CGS SUMMER CAMPS! 2016 CGS SUMMER CAMPS! CAMP UP! Adventure Park S T E M Workshops Pathfinders Sports Windsurfing & Παιχνίδι στη Θάλασσα Beach volley & Beach foodball Μοντέρνος Χορός 17/6-8/7 για παιδιά 5-12 ετών Πληροφορίες-Εγγραφές:

Διαβάστε περισσότερα

Το Θέατρο στο Δημοτικό Σχολείο Θεατρική Παράσταση: «Οι μύθοι του Αισώπου»

Το Θέατρο στο Δημοτικό Σχολείο Θεατρική Παράσταση: «Οι μύθοι του Αισώπου» ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Σχολείο : 14 ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης Τίτλος/Θέμα Προγράμματος Το Θέατρο στο Δημοτικό Σχολείο Θεατρική Παράσταση: «Οι μύθοι του Αισώπου» Τάξεις ή Τμήματα συμμετοχής:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2014 ΜΑΡΤΙΟΣ 21,22,23 Μαρτίου 22 Μαρτίου 26 Μαρτίου ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ολων των κατηγοριών Β κ Δ Περιφέρειας (Θεσσαλία-Μακεδονία-Θράκη)

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Σπουδών «ΗΧΟΛΗΨΙΑ & ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ»

Πρόγραμμα Σπουδών «ΗΧΟΛΗΨΙΑ & ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ» Πρόγραμμα Σπουδών «ΗΧΟΛΗΨΙΑ & ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ» ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΤΟΣ 2018-2019 Η γοητεία του ήχου στα χέρια σου! Υψηλή επαγγελματική κατάρτιση, κορυφαίοι επαγγελματίες, καλλιτεχνική ευαισθησία και μουσική

Διαβάστε περισσότερα

LET S DO IT BETTER improving quality of education for adults among various social groups

LET S DO IT BETTER improving quality of education for adults among various social groups INTERVIEWS REPORT February / March 2012 - Partner: Vardakeios School of Hermoupolis - Target group: Immigrants, women 1 η συνέντευξη Από την Αλβανία Το 2005 Η γλώσσα. Ήταν δύσκολο να επικοινωνήσω με τους

Διαβάστε περισσότερα

Το παιχνίδι της χαράς

Το παιχνίδι της χαράς Ανοιχτό πρόγραμμα εκπαίδευσης Κατερίνα Πουλέα Παιδαγωγός Το παιχνίδι της χαράς Το παιχνίδι της χαράς Αετιδέων 15 & Βουτσινά Χολαργός 6944 773597 Ανοιχτό πρόγραμμα εκπαίδευσης Το Παιδαγωγικό Κέντρο Προσχολικής

Διαβάστε περισσότερα

Τους Μύθους αν ξυπνήσεις... θησαυρούς θα ανακαλύψεις

Τους Μύθους αν ξυπνήσεις... θησαυρούς θα ανακαλύψεις 2016 ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ Ο Μιχάλης Κακογιάννης συνέστησε το κοινωφελές «Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης» στα τέλη του 2003, επιθυμώντας να δημιουργήσει έναν φορέα πολιτισμού που θα διαθέτει σύγχρονα μέσα, καινοτόμες

Διαβάστε περισσότερα

Co-funded by the European Union Quest

Co-funded by the European Union Quest 1 Καλωσορίσατε στο παιχνίδι "Δώσε το στον επόμενο". Co-funded by the European Union Ένα εργαλείο για να σας βοηθήσει να γνωρίσετε μια δικαιοσύνη φιλική προς το παιδί Παίκτες Ηλικία 14-18 4-6 Χρονών Βάλτε

Διαβάστε περισσότερα

στιγμεσ τηλεορασησ Προλογοσ

στιγμεσ τηλεορασησ Προλογοσ στιγμεσ τηλεορασησ ΠΡΟΛΟΓΟΣ στιγμεσ τηλεορασησ Αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια στροβιλιζόταν στο μυαλό μου η ιδέα να γράψω ένα βιβλίο για την τηλεόραση. Όταν το έλεγα στους φίλους μου, αμέσως στο μυαλό

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΤΙΝΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΟΜΑΔΑ Β. Ερώτηση 1 α

ΧΑΡΤΙΝΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΟΜΑΔΑ Β. Ερώτηση 1 α ΧΑΡΤΙΝΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΟΜΑΔΑ Β Ερώτηση 1 α Το βιβλίο με τίτλο «Χάρτινη Αγκαλιά», της Ιφιγένειας Μαστρογιάννη, περιγράφει την ιστορία ενός κοριτσιού, της Θάλειας, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Φεύγει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ. Διεύθυνση: Διον. Σολωμού 7, Σταυρούπολη Πόλη: Θεσσαλονίκη, 56430 Τηλέφωνο: 6936450437 E-mail: maria.and538@gmail.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ. Διεύθυνση: Διον. Σολωμού 7, Σταυρούπολη Πόλη: Θεσσαλονίκη, 56430 Τηλέφωνο: 6936450437 E-mail: maria.and538@gmail. ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ Ημ. Γεν: 19/07/1986 Διεύθυνση: Διον. Σολωμού 7, Σταυρούπολη Πόλη: Θεσσαλονίκη, 56430 Τηλέφωνο: 6936450437 E-mail: maria.and538@gmail.com Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Από το

Διαβάστε περισσότερα

Athens Fringe Industry 2013-2014

Athens Fringe Industry 2013-2014 Athens Fringe Industry 2013-2014 Athens Fringe Network Fringe Industry Fringe Industry Το Athens Fringe Network δημιουργεί τις βάσεις για δικτύωση, προετοιμασία και προώθηση όλων των μελών 1. Οι νέοι δημιουργοί

Διαβάστε περισσότερα

Stray Art Festival. 1η Γιορτή Τέχνης του Δρόμου. Ερμούπολη, Σύρος, Σεπτέμβρη 2017

Stray Art Festival. 1η Γιορτή Τέχνης του Δρόμου. Ερμούπολη, Σύρος, Σεπτέμβρη 2017 Stray Art Festival 1η Γιορτή Τέχνης του Δρόμου Ερμούπολη, Σύρος, 22-23-24 Σεπτέμβρη 2017 Αρχείο παρουσίασης γενικών πληροφοριών σχετικά με το φεστιβάλ Η ιδέα Μια τριήμερη γιορτή αφιερωμένη στην Τέχνη του

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ... ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ!

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ... ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ! ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ... ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ! 210 2580806 210 5744520 www.anakatosoures.gr info@anakatosoures.gr Η εταιρεία Ανακατωσούρες χαρίζει γέλιο, χαρά και παιχνίδι σε παιδιά όλων των ηλικιών. Διαθέτουμε

Διαβάστε περισσότερα

Workshop "Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία"

Workshop Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία Workshop "Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία" Η επιχειρηματικότητα ως βασικό συστατικό της καινοτομίας. Εντοπίζοντας και αναπτύσσοντας ταλέντα με έφεση στο επιχειρείν και στην καινοτομία με ένα αποτελεσματικό

Διαβάστε περισσότερα

Δράσεις Οκτωβρίου 2017

Δράσεις Οκτωβρίου 2017 19-10-2017,Μουσείο Αφής 13 ο Δημ. Σχ. Αχαρνών Δράσεις Οκτωβρίου 2017 Τα τμήματα των μεγάλων τάξεων του σχολείου μας, Ε και Στ, επισκέφθηκαν το Μουσείο Αφής στην Καλλιθέα. Εκεί οι μαθητές προσπάθησαν με

Διαβάστε περισσότερα

Β Ρ Α Β Ε Ι Α. Βράβευση με το ποσό των 200 στον τελειόφοιτο μαθητή/τρια που συγκέντρωσε την υψηλότερη γενική βαθμολογία.

Β Ρ Α Β Ε Ι Α. Βράβευση με το ποσό των 200 στον τελειόφοιτο μαθητή/τρια που συγκέντρωσε την υψηλότερη γενική βαθμολογία. ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΡΚΟΣ» ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2015-2016 Β Ρ Α Β Ε Ι Α 1. Βραβείο της οικογένειας Χατζηγιάγκου στη μνήμη της συναδέλφου Ειρήνης Χατζηγιάγκου. Βράβευση με το ποσό των 200 στον τελειόφοιτο

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΦΑΣΗ 1 η )

ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΦΑΣΗ 1 η ) ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΦΑΣΗ 1 η ) 1 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ JACKSON POLLOCK ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ WILLIAM WRIGHT ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 1950. Το καλοκαίρι του 1950 o δημοσιογράφος William Wright πήρε μια πολύ ενδιαφέρουσα ηχογραφημένη

Διαβάστε περισσότερα

Ο Χρήστος Μενιδιάτης & η Ελεάνα Παπαϊωάννου μας ανέβασαν στα...αστρα live

Ο Χρήστος Μενιδιάτης & η Ελεάνα Παπαϊωάννου μας ανέβασαν στα...αστρα live Ο Χρήστος Μενιδιάτης & η Ελεάνα Παπαϊωάννου μας ανέβασαν στα...αστρα live Εδώ και λίγες μέρες εμφανίζονται στο ΑΣΤΡΑ live στη Θεσσαλονίκη Ο Χρήστος Μενιδιάτης παρέα με την καλή του φίλη και συνεργάτη Ελεάνα

Διαβάστε περισσότερα

14 ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ «ΡΩΣΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ 2015» ( )

14 ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ «ΡΩΣΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ 2015» ( ) 14 ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ «ΡΩΣΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ 2015» (23.09 27.09) 13 ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ «ΡΩΣΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ 2014» (25.09-05.10) 11 ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ «ΡΩΣΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ- MUSIC THERAPY

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ- MUSIC THERAPY ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ- MUSIC THERAPY Μουσικοθεραπεία είναι η κλινική και τεκμηριωμένη χρήση της μουσικής από ειδικευμένο θεραπευτή, ο οποίος με επιστημονικές μεθόδους αξιοποιεί τις ιδιαίτερες συναισθηματικές,

Διαβάστε περισσότερα

Βάλε το βιβλίο στην καρδιά σου... ή καλύτερα

Βάλε το βιβλίο στην καρδιά σου... ή καλύτερα Βάλε το βιβλίο στην καρδιά σου... ή καλύτερα την καρδιά σου στο βιβλίο... Το διάβασμα είναι ταξίδι... Πολλές φορές ένα ταξίδι που σκέφτεσαι αν θα το κάνεις, αλλά που, όταν το ξεκινάς, τελικά δε θέλεις

Διαβάστε περισσότερα

Η τέχνη της συνέντευξης Martes, 26 de Noviembre de 2013 12:56 - Actualizado Lunes, 17 de Agosto de 2015 18:06

Η τέχνη της συνέντευξης Martes, 26 de Noviembre de 2013 12:56 - Actualizado Lunes, 17 de Agosto de 2015 18:06 No hay traducción disponible. του Χουάν Μαγιόργκα 4 ΠΡΟΣΩΠΑ: 3 Γυναίκες (γιαγιά, μητέρα και εγγονή) και ένας άντρας γύρω στα 30. Το τελευταίο έργο του μεγάλου Ισπανού δραματουργού που ανέβηκε στο Εθνικό

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ/ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΣΕ ΟΜΙΛΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ/ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΣΕ ΟΜΙΛΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ/ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΣΕ ΟΜΙΛΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ Ο/Η υπογράφ...... κηδεμόνας τ... μαθητ...... της... τάξης του...λυκείου, δηλώνω ότι το παιδί μου επιθυμεί να συμμετέχει

Διαβάστε περισσότερα

Προσόντα με υψηλή αξία για τους εργοδότες σε σχέση με την αναπηρία

Προσόντα με υψηλή αξία για τους εργοδότες σε σχέση με την αναπηρία Προσόντα με υψηλή αξία για τους εργοδότες σε σχέση με την αναπηρία Απρίλιος 2013 Χαρακτηριστικά που ζητούν οι εργοδότες αναπηρία Πως θα όριζες τη λέξη προσόν ή τη λέξη δεξιότητα ; Και τι εννοούν οι εργοδότες

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥΛΕΑ Μια μέρα στο παιδικό σταθμό «Το παιχνίδι της χαράς» Στο παιχνίδι της χαράς υπάρχει ένα περιβάλλον όπου παρέχει στα παιδιά ασφάλεια, φροντίδα,

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Κοινωνικών Δεξιοτήτων Ιανουαρίου 2015

Πρόγραμμα Κοινωνικών Δεξιοτήτων Ιανουαρίου 2015 Πρόγραμμα Κοινωνικών Δεξιοτήτων Ιανουαρίου 2015 www.asteria.edu.gr info@asteria.edu.gr www.facebook.com/omades.asteria Αγίου Δημητρίου 177 Άγιος Δημήτριος Τηλ.: 6979651231-6986795031 Κυριακή 11/01 Θεατρική

Διαβάστε περισσότερα

Γενικά Στοιχεία Συμμετοχής

Γενικά Στοιχεία Συμμετοχής Γενικά Στοιχεία Συμμετοχής Κατηγορία: Press Events Τίτλος Συμμετοχής: ANT1 New Program PresentaJon Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Πρόγραμμα ANT1 2014-2015 Εταιρία/Πελάτης: Όμιλος ANTENNA Είδος Προϊόντος/Υπηρεσίας:

Διαβάστε περισσότερα

πρότυπες παιδικές ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ Κρήτης

πρότυπες παιδικές ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ Κρήτης πρότυπες παιδικές ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ Κρήτης Αγαπητά παιδιά γειά σας Αγαπητά παιδιά γεια σας Άλλη μια χρόνια κλείνει σε λίγο καιρό, άλλο ένα όμορφο καλοκαίρι που περάσαμε στην χώρα μας περνάει στην ιστορία.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ - Α,α,α,α,α,α,α! ούρλιαξε η Νεφέλη - Τρομερό! συμπλήρωσε η Καλλιόπη - Ω, Θεέ μου! αναφώνησα εγώ - Απίστευτα τέλειο! είπε η Ειρήνη και όλες την κοιτάξαμε λες και είπε

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing- Business to consumer/ενέργειες Event Marketing

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing- Business to consumer/ενέργειες Event Marketing Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη από τη. ηµοσιογράφοι. κα Τατιάνα Στεφανίδου. Είµαι πολλά χρόνια δηµοσιογράφος, από το 1992.

Συνέντευξη από τη. ηµοσιογράφοι. κα Τατιάνα Στεφανίδου. Είµαι πολλά χρόνια δηµοσιογράφος, από το 1992. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΙΑΒΑΣΕΙΣ Συνέντευξη από τη δηµοσιογράφο κα Τατιάνα Στεφανίδου ηµοσιογράφοι Χάρης Μιχαηλίδης ηµήτρης Μαρούδας Φένια Πάσσα Αµαλία Τζήµα Λυδία Τούµπη Συντονισµός -επιµέλεια κειµένου Όµιλος δηµοσιογραφίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΦΕΣΤΙΒΑΛ Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.: «Χοροί

Διαβάστε περισσότερα

Ermis PR. Κατηγορία: Stakeholders Relations. Τίτλος Συμμετοχής: Huawei Ταξίδι Έλληνα Πρωθυπουργού στην Κίνα. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Huawei

Ermis PR. Κατηγορία: Stakeholders Relations. Τίτλος Συμμετοχής: Huawei Ταξίδι Έλληνα Πρωθυπουργού στην Κίνα. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Huawei Ermis PR Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΞΗ: "ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ/ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΩΣ ΞΕΝΗΣ/ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ"

ΠΡΑΞΗ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ/ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΩΣ ΞΕΝΗΣ/ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΠΡΑΞΗ: "ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ/ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΩΣ ΞΕΝΗΣ/ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ" Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας

Διαβάστε περισσότερα

18/7/2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

18/7/2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πατησίων 76, 104 34 Αθήνα. Tηλ.: 210 8203, 731, 210 8203 663 / Fax: 210 82 03 664 76, Patission Street, Athens 104 34 Greece. Tel.: (+30) 210 8203 731, 210 8203 663 / Fax: (+30) 210 82 03 664 E-mail: yes@aueb.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ο "Παραμυθάς" Νίκος Πιλάβιος στα Χανιά

Ο Παραμυθάς Νίκος Πιλάβιος στα Χανιά Ο "Παραμυθάς" Νίκος Πιλάβιος στα Χανιά 18 Ιαν 2014 Χανιά (18/1), Σταλός (19/1), Χανιά 18.01 έως 19.01 Ο "Παραμυθάς" Νίκος Πιλάβιος στα Χανιά Ο Παραμυθάς των παιδικών μας χρόνων έρχεται στην Κρήτη Όταν

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπάκτου ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ «ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ» ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: «Ηλεκτρονικός Εκφοβισμός»

1 ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπάκτου ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ «ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ» ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: «Ηλεκτρονικός Εκφοβισμός» 1 ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπάκτου ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ «ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ» ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: «Ηλεκτρονικός Εκφοβισμός» Τίτλος προγράμματος: Φόρα το cyber σωσίβιό σου Εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν: Βρέττα

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: MEDIA/ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: HEY SAILOR PARTY. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): CU. Εταιρία/Πελάτης: Vodafone

Ermis Media. Κατηγορία: MEDIA/ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: HEY SAILOR PARTY. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): CU. Εταιρία/Πελάτης: Vodafone Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Η Διδασκαλία της Νεοελληνικής Γλώσσας στην Ουκρανία

Η Διδασκαλία της Νεοελληνικής Γλώσσας στην Ουκρανία Η Διδασκαλία της Νεοελληνικής Γλώσσας στην Ουκρανία ΞΕΝΙΑ ΑΡΤΑΜΟΝΟΒΑ Κυριακάτικο Σχολείο της Ελληνικής Κοινότητας του Χαρκόβου (Ουκρανία) Οι κοινωνικές αναταραχές του 20 ου αιώνα επηρέασαν και τις ελληνικές

Διαβάστε περισσότερα

Β Ρ Α Β Ε Ι Α. Βράβευση με το ποσό των 200 στον/στην τελειόφοιτο μαθητή/τρια που συγκέντρωσε την υψηλότερη γενική βαθμολογία.

Β Ρ Α Β Ε Ι Α. Βράβευση με το ποσό των 200 στον/στην τελειόφοιτο μαθητή/τρια που συγκέντρωσε την υψηλότερη γενική βαθμολογία. ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΡΚΟΣ» ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2016-2017 1 Β Ρ Α Β Ε Ι Α 1. Βραβείο της οικογένειας Χατζηγιάγκου στη μνήμη της συναδέλφου Ειρήνης Χατζηγιάγκου. Βράβευση με το ποσό των 200 στον/στην

Διαβάστε περισσότερα

Θέλετε να έχετε τα οφέλη συμμετοχής στην ANUGA, χωρίς να χρειαστεί να βρίσκεστε εκεί?

Θέλετε να έχετε τα οφέλη συμμετοχής στην ANUGA, χωρίς να χρειαστεί να βρίσκεστε εκεί? Θέλετε να έχετε τα οφέλη συμμετοχής στην ANUGA, χωρίς να χρειαστεί να βρίσκεστε εκεί? Το ektheseis.net συνεχίζει τις επιτυχημένες προωθήσεις στις εκθέσεις, φέρνοντας κοντά παραγωγούς με αγοραστές, από

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Διαλέξεων ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ

Πρόγραμμα Διαλέξεων ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ Πρόγραμμα Διαλέξεων ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ Κύκλος επτά (7) διαλέξεων, με την συμμετοχή εννέα (9) κορυφαίων ομιλητών, με κοινό χαρακτηριστικό γνώρισμα την πρωτοποριακή σκέψη. Στόχος των ομιλιών είναι

Διαβάστε περισσότερα

"Fuga για έναν Άγγελο" έκθεση ζωγραφικής της Αγγελικής Κούρκουλου στην Designer's Dot Gallery, 18/3-15/4/2009

Fuga για έναν Άγγελο έκθεση ζωγραφικής της Αγγελικής Κούρκουλου στην Designer's Dot Gallery, 18/3-15/4/2009 "Fuga για έναν Άγγελο" έκθεση ζωγραφικής της Αγγελικής Κούρκουλου στην Designer's Dot Gallery, 18/3-15/4/2009 Η ζωγράφος Αγγελική Κούρκουλου εκθέτει 69 πίνακες της εικαστικής της ενότητας "Fuga για έναν

Διαβάστε περισσότερα

Ιόλη. Πως σας ήρθε η ιδέα;

Ιόλη. Πως σας ήρθε η ιδέα; Ιόλη Πως σας ήρθε η ιδέα; Μ.Τ.: Όπως γράφω και στο τέλος του βιβλίου, είχα γνωρίσει την κυρ Αγγέλω, την έζησα για αρκετά χρόνια και μου γεννήθηκε η επιθυμία να γράψω ένα μυθιστόρημα με εκείνην ως πρωταγωνίστρια.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ (Νέοι επιστήμονες)

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ (Νέοι επιστήμονες) ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ «ΤΟΠΣΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» Ταχ. Διευθ.: Χίου & Σαντορίνης 4, 26334, Πάτρα Τηλ.: 2610.226652, Fax: 2610.226653, E-mail: practker@otenet.gr ΕΣΠΑ 2007 2013, Ε.Π. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Δράση:

Διαβάστε περισσότερα

ένας τρόπος να μιλήσουμε στα παιδιά για αξίες και συναισθήματα»

ένας τρόπος να μιλήσουμε στα παιδιά για αξίες και συναισθήματα» Ημερομηνία 8/4/2015 Μέσο Συντάκτης Link http://artpress.sundaybloody.com/ Βασίλης Κάργας http://goo.gl/di6ugf Μαρίνα Γιώτη, συγγραφέαςεικονογράφος : «Τα παραμύθια είναι ένας τρόπος να μιλήσουμε στα παιδιά

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΡΙΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ Ή ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΛΙΩΣ. με τη χρηματοδότηση του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΡΙΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ Ή ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΛΙΩΣ. με τη χρηματοδότηση του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΡΙΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ Ή ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΛΙΩΣ με τη χρηματοδότηση του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση.. γιατί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά χτυπά η καρδιά της θεατρικής παιδείας Το Τρίτο

Διαβάστε περισσότερα

προβολής και διαφήµισης

προβολής και διαφήµισης Καλώς ήρθατε! Καλώς ήρθατε στα Village Cinemas! Νο 1 Multiplex 73 συνολικά υπερσύγχρονες αίθουσες No 1 Gold Class αίθουσα, µοναδική σε όλη την Ελλάδα Παρουσία στα πιο hot σηµεία της πόλης ιανοµή των ΤOP

Διαβάστε περισσότερα

Πώς Να Χρησιμοποιήσετε το YouTube για την Επιχείρησή σας. Annabelle McVine, winescribble.com

Πώς Να Χρησιμοποιήσετε το YouTube για την Επιχείρησή σας. Annabelle McVine, winescribble.com Πώς Να Χρησιμοποιήσετε το YouTube για την Επιχείρησή σας Annabelle McVine, winescribble.com Ερώτηση: Τι είναι το YouTube; Είναι ένας ιστότοπος κοινοποίησης βίντεο Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης

Διαβάστε περισσότερα

Ένας σπουδαίος ηθοποιός κατάγεται από την περιοχή μας και συγκεκριμένα από την Μεγάλη Κερασιά Καλαμπάκας, με τον οποίο μεγάλωσαν αρκετές γενιές.

Ένας σπουδαίος ηθοποιός κατάγεται από την περιοχή μας και συγκεκριμένα από την Μεγάλη Κερασιά Καλαμπάκας, με τον οποίο μεγάλωσαν αρκετές γενιές. Συνέντευξη - Ο ηθοποιός Λευτέρης Μελέτης από την Μεγάλη Κερασιά Καλαμπάκας μίλησε στο περ Ένας σπουδαίος ηθοποιός κατάγεται από την περιοχή μας και συγκεκριμένα από την Μεγάλη Κερασιά Καλαμπάκας, με τον

Διαβάστε περισσότερα

Home & Taste γαστρονομία και design στο Golden Hall Ημέρα 1η

Home & Taste γαστρονομία και design στο Golden Hall Ημέρα 1η Home & Taste γαστρονομία και design στο Golden Hall Ημέρα 1η Από τις 9 ως τις 24 Οκτωβρίου 2015 στο Golden Hall στο Μαρούσι πραγματοποιείται η σειρά εκδηλώσεων Home & Taste με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις

Διαβάστε περισσότερα

MEDIA KIT. Sfera Radio

MEDIA KIT.  Sfera Radio MEDIA KIT 96,8 Sfera Radio (Cyprus) www.sfera.com.cy @SferaRadioCy 96,8 Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ O SFERA 96.8 έχει καθιερωθεί από το 2003 μέχρι και σήμερα ως ένας από τους καλύτερους παγκύπριους

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα IMPACT Οδηγός Υποψηφίων

Πρόγραμμα IMPACT Οδηγός Υποψηφίων Πρόγραμμα IMPACT 2016 Οδηγός Υποψηφίων Ενδυνάμωσε τον αντίκτυπο της κοινωνικής σου δράσης! Ashoka Greece http://www.ashoka-impact.gr/ http://greece.ashoka.org/ Email: ashokagreece@ashoka.org Οδηγός Υποψηφίων

Διαβάστε περισσότερα

ΥΛΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΕΥΤΟ ΜΟΥ

ΥΛΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΕΥΤΟ ΜΟΥ ΥΛΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΕΥΤΟ ΜΟΥ 1 η συνάντηση ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ Ι Συμπληρώστε με τρεις φράσεις Αναρωτήθηκες ποτέ για τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου; Αναρωτήθηκες ποτέ πώς σχετίζονται οι ικανότητες

Διαβάστε περισσότερα

On Telecoms IPTV. Κάρολος Γκίκας -CEO. 7 Ιουνίου 2008

On Telecoms IPTV. Κάρολος Γκίκας -CEO. 7 Ιουνίου 2008 On Telecoms IPTV Κάρολος Γκίκας -CEO 7 Ιουνίου 2008 Agenda On Telecoms ΠλατφόρμαIPTV Υπηρεσίες IPTV Η On Telecoms H On Telecoms είναι ο κυρίαρχος πάροχος υπηρεσιών triple-play στην Ελλάδα Περισσότεροι

Διαβάστε περισσότερα

Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων / Junior Achievement Greece

Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων / Junior Achievement Greece Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων / Junior Achievement Greece JA Worldwide Σήμερα: O μεγαλύτερος οργανισμός εφαρμογής εκπαιδευτικών προγραμμάτων επιχειρηματικότητας στον κόσμο. JA Europe Αποστολή: Υποστηρίζει

Διαβάστε περισσότερα

Η Ατγουντ θα είναι 24 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικήςκαι θα μιλήσει με θέμα «Δυστοπίες και η ελληνική επιρροή πάνω σε αυτές».

Η Ατγουντ θα είναι 24 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικήςκαι θα μιλήσει με θέμα «Δυστοπίες και η ελληνική επιρροή πάνω σε αυτές». Έρχεται στο πλαίσιο του Megaron Plus, στις 24 Σεπτεμβρίου. Στις 25, η Μάργκαρετ Ατγουντ θα μιλήσει στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Νωρίτερα, θα υπογράψει βιβλία στο Public. 15 Σεπ. 14 Η πιθανώς, πιο διάσημη γυναίκα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΒΑΝΤΟΜΗΧΑΝΙΚ Η ΜΕΤΡΗΣΗ. By Teamcprojectphysics

ΚΒΑΝΤΟΜΗΧΑΝΙΚ Η ΜΕΤΡΗΣΗ. By Teamcprojectphysics ΚΒΑΝΤΟΜΗΧΑΝΙΚ Η ΜΕΤΡΗΣΗ By Teamcprojectphysics ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο κόσμος της Κβαντομηχανικής είναι περίεργος, γοητευτικός και μυστήριος. Η ονομασία όμως Κβαντομηχανική είναι αποκρουστική, βαρετή, μη ενδιαφέρουσα,

Διαβάστε περισσότερα

A.K. 0294. Επώνυμο. Παλαιοθόδωρος. Όνομα. Παναγιώτης. Ψευδώνυμο/ Καλλιτεχνικό όνομα. Τάκης Παλαιοθόδωρος. Τόπος γεννήσεως.

A.K. 0294. Επώνυμο. Παλαιοθόδωρος. Όνομα. Παναγιώτης. Ψευδώνυμο/ Καλλιτεχνικό όνομα. Τάκης Παλαιοθόδωρος. Τόπος γεννήσεως. A.K. 0294 Επώνυμο Παλαιοθόδωρος Όνομα Παναγιώτης Ψευδώνυμο/ Καλλιτεχνικό όνομα Τάκης Παλαιοθόδωρος Τόπος γεννήσεως Καλύβια Ηλείας Ημερομηνία γεννήσεως 3/5/1942 Ημερομηνία θανάτου Εν ζωή Βιογραφικά στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Με βοήθησε πολύ η φράση του Νίτσε ''Γίνε ό,τι είσαι''

Με βοήθησε πολύ η φράση του Νίτσε ''Γίνε ό,τι είσαι'' Με βοήθησε πολύ η φράση του Νίτσε ''Γίνε ό,τι είσαι'' ''Με βοήθησε πολύ η φράση του Νίτσε ''Γίνε ό,τι είσαι'' 16 Νοεμβρίου 2011 Μόδα οι μάγειροι, οι σεφ, οι της γεύσης άνθρωποι τέλος πάντων, που καθημερινά

Διαβάστε περισσότερα

Jordi Alsina Iglesias. Υποψήφιος διδάκτορας. Πανεπιστήμιο Βαρκελώνης

Jordi Alsina Iglesias. Υποψήφιος διδάκτορας. Πανεπιστήμιο Βαρκελώνης Ηρακλείο 10/7/2014 Πρώτα άπο όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γωνιών Μαλεβιζίου και τον κύριο Κώστα Παντερή για την προσπάθεια που κάνουν οργανώνοντας για πρώτη φορα μία τέτοια μεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

T: Έλενα Περικλέους

T: Έλενα Περικλέους T: 7000 0090 www.greendot.com.cy Έλενα Περικλέους Ο πρασινομπαλίτσας επιστρέφει... γιατί τα παραμύθια λένε πάντα την ΑΛΗΘΕΙΑ Συγγραφή: Έλενα Περικλέους Εποπτεία: Άρτεμις Παλαιογιάννη / Σάκης Θεοδοσίου

Διαβάστε περισσότερα

«Ο ξεχωριστός κόσμος των διδύμων», η Εύη Σταθάτου μιλά στο Mothersblog, για το πρώτο της συγγραφικό εγχείρημα!

«Ο ξεχωριστός κόσμος των διδύμων», η Εύη Σταθάτου μιλά στο Mothersblog, για το πρώτο της συγγραφικό εγχείρημα! Ημερομηνία 14/02/2017 Μέσο Συντάκτης Link www.mothersblog.gr Κατερίνα Ηλιάκη http://www.mothersblog.gr/synenteyxeis/item/43377-o-ksexoristos-kosmos-tondidymon--i-eyi-stathatou-mila-sto-mothersblog--gia-to-proto-tis-syggrafikoegxeirima

Διαβάστε περισσότερα

Τα θαμμένα της κατοχής (οχι δεν ειναι φωτομοντάζ)

Τα θαμμένα της κατοχής (οχι δεν ειναι φωτομοντάζ) Τα θαμμένα της κατοχής (οχι δεν ειναι φωτομοντάζ) Είναι αξιοπερίεργο ότι ακόμα, μετά από 72 χρόνια, δηλαδή τα χρόνια της κατοχής, αναδύονται όπλα τα οποία τότε κάτω από την απειλή και τον φόβο της άμεσης

Διαβάστε περισσότερα