Web: Google: protianet Skype: protianet Tηλ: Fax: Εταιρική Παρουσίαση

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Web: www.protianet.gr Email:info@protianet.gr Google: protianet Skype: protianet Tηλ: 2610 961200 Fax: 2610 961205. Εταιρική Παρουσίαση"

Transcript

1 Web: Google: protianet Skype: protianet Tηλ: Fax: Εταιρική Παρουσίαση

2 Mε µια µατιά Η PROTIANET EΠΕ αποτελεί σήµερα µια σύγχρονη και δυναµική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών. Η σταθερή αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας σε συνδυασµό µε το απόλυτα εξειδικευµένο ανθρώπινο δυναµικό της και το σύγχρονο εξοπλισµό, της δίνουν τη δυνατότητα να επενδύει συνεχώς σε stateof-the-art προϊόντα και τεχνολογίες, στο χώρο δραστηριοποίησής της. Η παραπάνω δυναµική, καθιστά την PROTIANET ΕΠΕ ικανή να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες αποσκοπώντας πάντα στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της. Στα παραπάνω πλαίσια, η PROTIANET ΕΠΕ κινείται διαρκώς ώστε να διατηρήσει και να αυξήσει τους ρυθµούς ανάπτυξής της, επενδύοντας τόσο σε νέες τεχνολογίες και προϊόντα, διευρύνοντας το portfolio της, όσο και σε σύγχρονες µεθόδους και διαδικασίες επιχειρησιακής οργάνωσης και λειτουργίας.

3 PROTIANET EΠΕ (1/3) Η PROTIANET ΕΠΕ αποτελεί το επιστέγασµα µιας άριστης συνεργασίας προερχόµενης από την Πάτρα και το τµήµα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστηµίου Πατρών. ΗιστορίατηςPROTIANET ξεκινά το Πρώτο και επιτυχηµένο δηµιούργηµα της θέλησης για χρήση των νέων τεχνολογιών και της ανάγκης για δηµιουργικότητα και καινοτοµία είναι η φοιτητική πύλη protia.gr (www.protia.gr)

4 PROTIANET EΠΕ (2/3) Η PROTIANET ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2003 στα πλαίσια προσωπικής επιχείρησης µε στόχο την ανάπτυξη και υποστήριξη εφαρµογών διαδικτύου, προσφέροντας υπηρεσίες ανάπτυξης και φιλοξενίας δικτυακών τόπων. Στη συνέχεια η PROTIANET επένδυσε σε τεχνογνωσία πάνω στα ασύρµατα δίκτυα υπολογιστών προσφέροντας την ολοκληρωµένη λύση PROTIANET Wi - Fi HOTSPOT για ξενοδοχειακές µονάδες και επιχειρήσεις. Στα τέλη του 2004 η PROTIANET κάνει ακόµα έναβήµα και µεγαλώνει σε Εταιρία Περιορισµένης Ευθύνης (ΕΠΕ) και µετονοµάζεται σε PROTIANET ΕΠΕ και στεγάζεται στο Επιστηµονικό Πάρκο Πατρών.

5 PROTIANET EΠΕ (3/3) Η νέα εταιρία βάζει και άλλους στόχους και επιζητά νέες συνεργασίες διατηρώντας όµως τη βασική φιλοσοφία της. Τη δηµιουργία καινοτόµων λύσεων που προσφέρουν προστιθέµενη αξία στους πελάτες µας. Προσπαθούµε να υπερκαλύπτουµε τις ανάγκες των πελατών µας και να τους υποστηρίζουµε στην επίτευξη των στόχων τους µε την προσφορά εξειδικευµένων και αποδοτικών λύσεων. Η PROTIANET ΕΠΕ επενδύει συνεχώς στην έρευνα νέων τεχνολογιών και εφαρµογών και επιζητά την ΠΡΩΤΙΑ σε όλους τους τοµείς Συνέπεια, Επαγγελµατισµό και Αποτελεσµατικότητα αποτελούν τα κυριότερα χαρακτηριστικά της PROTIANET EΠΕ

6 Οι άνθρωποι... Η PROTIANEΤ ΕΠΕ πιστεύει ότι οι άνθρωποι είναι η κινητήρια δύναµη µιας εταιρίας. Οι άνθρωποι που συνεργάζονται µε τηνprotianet ΕΠΕ δηµιουργούν µια ενιαία οµάδα, η οποία συνεργάζεται αρµονικά µε πάθος για την τεχνολογία, για το καλύτερο αποτέλεσµα και την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Άτοµα που είναι ικανά να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε ανάγκη της αγοράς. Άτοµα πουσκέφτονταιδηµιουργικά και οµαδικά.

7 Τα γραφεία της PROTIANET ΕΠΕ στο Επιστηµονικό Πάρκο Πατρών Το περιβάλλον Φιλικό, Ευχάριστο και πάνω από όλα ηµιουργικό! Το αποτέλεσµα; Η επιτυχία των έργων µας.

8 Θέα από τα γραφεία µας

9 Αντικείµενο Επιχειρηµατικής ραστηριότητας Ηπαροχήολοκληρωµένων υπηρεσιών σε θέµατα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Ηαντιπροσώπευσηκαιηεµπορία εξοπλισµού Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Η χρήση καινοτόµων τεχνολογικών λύσεων επιταχύνει την ανταπόκριση στις προκλήσεις της αγοράς, περιορίζει το κόστος, αυξάνει τις πωλήσεις και την ικανοποίηση των πελατών µας και τελικά συντελεί στη διάκριση της εταιρίας.

10 Υπηρεσίες Οι υπηρεσίες που παρέχει η PROTIANET ΕΠΕ στους πελάτες της κατανέµονται σε τρεις βασικές περιοχές: Εφαρµογές διαδικτύου ιαδραστική προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών Παροχή ολοκληρωµένων λύσεων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών

11 Εφαρµογές διαδικτύου Σχεδίαση, ανάπτυξη και φιλοξενία εύχρηστων δικτυακών τόπων (web sites) Ηλεκτρονικό εµπόριο (e-commerce) Συστήµατα διαχείρισης περιεχοµένου (content management system) Σύγχρονη και Ασύγχρονη τηλεκπαίδευση (e-learning)

12 ιαδραστική προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών Υπηρεσίες ασύρµατου και κινητού επιχειρείν (SMS, i-mode sites, MMS) Προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών στο διαδίκτυο, web sites, micro sites (Web Marketing) Σχεδίαση και ανάπτυξη πολυµεσικών τίτλων (multimedia cd-roms )

13 Παροχή ολοκληρωµένων λύσεων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών (systems integrator) Εγκατάσταση εξοπλισµού πληροφορικής καθώς και τηλεπικοινωνιών ίκτυα υπολογιστών, εικονικά εταιρικά δίκτυα (VPN) ίκτυα φωνής µέσω δικτύων δεδοµένων (Voice over IP) Κυκλώµατα επίβλεψης χώρων µε δυνατότητα αποµακρυσµένης πρόσβασης µέσω Internet (IP Cameras) Ασύρµαταδίκτυαυπολογιστώνκαισηµεία ασύρµατης παροχής internet (Wi-Fi Hotspots) Συνεχής και άµεση τεχνική υποστήριξη µέσω συµβολαίων συντήρησης µε συγκεκριµένες προδιαγραφές απόκρισης

14 Εµπορικές Συνεργασίες Η PROTIANET ΕΠΕ προσφέρει προϊόντα και λύσεις υψηλών προδιαγραφών στους πελάτες της σε συνεργασία µε καταξιωµένους οίκους της εγχώριας και της διεθνούς αγοράς. FORTHNET Α.Ε. OKTABIT Α.Ε. ΠΟΥΛΙΑ ΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε.Β.Ε. INTERSYS Α.Ε. ADAOX Ltd Digital Data Communications Hellas Dell Hellas Α.Ε.

15 Ποιοι µας εµπιστεύονται (1/3) AUTOVISION SAKAR A.E. (www.autovision.gr) TRES JOLIE Α.Ε.Β.Ε. (www.tres-jolie.gr) Ντίτζιταλ Ξενοδοχειακή Ε.Π.Ε. Plaza Vouligameni Strand Hotel (www.plaza-vouliagmeni.com)

16 Ποιοι µας εµπιστεύονται (2/3) Επιστηµονικό Πάρκο Πατρών Α.Ε. (www.psp.org.gr) Πρότυπο Εκπαιδευτήριο Αθηνών Βάρη Αττικής (www.protipo-athinon.gr) Εταιρικό Σχήµα Spin Off e-zeus (www.ezeus.gr)

17 Ποιοι µας εµπιστεύονται (3/3) ΑΚΟΥΕΙΝ (www.akouein.gr) Εκδοτικός Όµιλος Συγγραφέων Καθηγητών ΕΟΣΚ (www.eosk.gr) RockWood Athens Bar Restaurant Πανεπιστήµιο Πατρών

18 Καινοτοµικά προϊόντα Voice οver IP (VoIP) Wireless Hot Spot VoIP = Voice over IP διαφορετικά Very Important Product

19 Voice over IP VoIP (1/2) Η VoIP τηλεφωνία αποτελεί ίσως τη σηµαντικότερη τεχνολογική εξέλιξη στον τοµέα της τηλεφωνίας Πρόκειται ουσιαστικά για µια διαφορετική προσέγγιση στον τοµέα της µετάδοσης φωνής η οποία ανταγωνίζεται τους συµβατικούς παρόχους φωνητικών υπηρεσιών Αλλάζει το επικοινωνιακό τοπίο στο επιχειρηµατικό περιβάλλον Προσφέρει εναλλακτική λύση στους καταναλωτές µειώνοντας το κόστος των κλήσεων που πραγµατοποιούν

20 Voice over IP VoIP (2/2) H VoIP τηλεφωνία έκανε την εµφάνιση της πριν από αρκετά χρόνια, αλλά η τεχνολογική ανωριµότητα και το υψηλό κόστος µεταβίβασης εµπόδισε τη µαζική διάδοση της Σήµερα µε τηνωρίµανση της τεχνολογίας διευκολύνεται η µετάβαση των επιχειρήσεων στην VoIP τηλεφωνία Ενώ η ανάπτυξη του broadband internet θα δώσει µια σηµαντική ώθηση και στο καταναλωτικό χώρο.

21 Yamamoto Group Co. Ltd και PROTIANET ΕΠΕ H PROTIANET θέλοντας να προωθήσει το VoIP στην Ελλάδα προχώρησε σε µια σηµαντική συµφωνία µε την Yamamoto Group Co. LTD για την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων της στην ελληνική αγορά. Αλλάζω τον τρόπο που τηλεφωνώ Τηλεφωνώ µέσω Internet

22 Tι προτείνει η PROTIANET ΕΠΕ (DeepRed) H Yamamoto DeepRed είναι VoIP τηλεφωνική συσκευή η οποία είναι συµβατή µε τοσύστηµα Skype. Με τη συσκευή DeepRed και µέσω του προγράµµατος Skype πραγµατοποιείτε ΩΡΕΑΝ κλήσεις από PC σε PC ή κλήσεις από PC προς κανονικά τηλέφωνα (σταθερά ή κινητά) µε εξαιρετικά χαµηλότερες χρεώσεις. ΗτηλεφωνικήσυσκευήDeepRed περιλαµβάνει ενσωµατωµένο driver και δεν απαιτείται καµία ξεχωριστή εγκατάσταση (εγκατάσταση plug and play), είναι συµβατή µε το πρωτόκολλο USB 1.1 και 2.0, έχει ενσωµατωµένη οθόνη πολλαπλών ενδείξεων (ώρα, ηµεροµηνία, αναγνώριση κλήσης κ.ά), ενσωµατωµένο πληκτρολόγιο και είναι εύκολη και απλή στη χρήση, όπως ένα συνηθισµένο τηλέφωνο.

23 Tι προτείνει η PROTIANET ΕΠΕ (EasyBlueBox) Η Yamamoto EasyBlue Box είναι VoIP συσκευή η οποία είναι συµβατή µε τοσύστηµα Skype και µετατρέπει την κανονική σας τηλεφωνική γραµµή σε τηλεφωνική γραµµή που µπορεί να υποστηρίζει παράλληλα το σύστηµα internet τηλεφωνίας Skype.

24

25 Wireless Hot Spot Wireless Fidelity (Wi-Fi), σηµαίνει ελευθερία στην επικοινωνία, επικοινωνία χωρίς καλώδια, κάθε στιγµή από οπουδήποτε. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει πρόσβαση στο διαδίκτυο (Internet) από τον καναπέ του σπιτιού το δωµάτιο του ξενοδοχείου την αίθουσα συσκέψεων την καφετέρια το δρόµο Η τεχνολογία Wireless Fidelity είναι ασύρµατη και δε χρειάζεται καλώδια. Επιτρέπει σε υπολογιστές ή άλλες συσκευές να µεταφέρουν πληροφορίες και δεδοµένα, να επικοινωνούν µε τοinternet από όπου και αν βρίσκονται, εντός της ζώνης Wi-Fi. ΗζώνηWi-Fi δηµιουργείται από σταθµούς βάσης (Access Points)

26 Ολοκληρωµένη Λύση Wi-Fi από την PROTIANET H PROTIANET ΕΠΕ αναλαµβάνει: Τεχνική και Οικονοµική µελέτη για την εγκατάσταση Wi-Fi Hotspot Υλοποίηση -Eγκατάσταση του Wi-Fi hotspot µε προηγµένο λογισµικό χρέωσης (billing software) και Access Points. Την παροχή αναλυτικών οδηγιών για το προσωπικό της επιχείρησης και τους πελάτες Την εκπαίδευση του προσωπικού της επιχείρησης Τη σύνταξη και υποβολή πρότασης που θα αφορά την ένταξη του έργου στο επιδοτούµενο πρόγραµµα Τη συνεχή υποστήριξη λειτουργίας του συστήµατος Η PROTIANET ΕΠΕ ανέλαβε τη σύνταξη πρότασης και την υλοποίηση έργων Wireless Hotspots, τα οποία µετά την αξιολόγησή τους χρηµατοδοτήθηκαν από το πρόγραµµα κατά50% του συνολικού τους προϋπολογισµού.

27 Επιστηµονικό Πάρκο Πατρών Η PROTIANET ΕΠΕ έχει αναλάβει εξολοκλήρου τη διεύθυνση Πληροφορικής και ικτύων του Επιστηµονικού Πάρκου Πατρών (Outsourcing). Στόχος µας να µεταφέρουµε τηντεχνογνωσίαµας σε αυτό και να κάνουµε τοεπιστηµονικό Πάρκο Πατρών πόλο Τεχνολογικής καινοτοµίας και ανάπτυξης. Επισκεφτείτε το

28 Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και PROTIANET EΠΕ Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι η έννοια σύµφωνα µε την οποία οι εταιρείες ενσωµατώνουν σε εθελοντική βάση κοινωνικές και περιβαλλοντικές ανησυχίες στις επιχειρηµατικές τους δραστηριότητες και στις επαφές τους µε άλλα ενδιαφέροντα µέρη. Ευρωπαϊκή Ένωση, Πράσινη Βίβλος ιοργάνωση σεµιναρίων για ολοκληρωµένη επιµόρφωση και ενηµέρωση πάνω σε νέες τεχνολογίες στο αµφιθέατρο του Επιστηµονικού Πάρκου Πατρών. Φιλοξενία του δικτυακού τόπου του Best (Board of European Students of Technology) Patras (www.bestpatras.gr) Φιλοξενία του δικτυακού τόπου και δηµιουργία λογοτύπου των Sin nombre (www.sinnobre.gr) Φιλοξενία του Πνεύµα πουείναιήδιαδικτυακήπύληγιατους φοιτητές της Φιλοσοφικής Αθήνας (www.pneuma.gr)

29 Επισκεφτείτε µας στο διαδίκτυο (VoIP) (Wireless Hot Spot) Κάποιες επιπρόσθετες διευθύνσεις:

30 Που θα µας βρείτε? Λύσεις Συστηµάτων Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Επιστηµονικό Πάρκο Πατρών Τηλ: Fax: Skype: protianet Την παρουσίαση αλλά και επιπρόσθετο υλικό θα µπορέσετε να βρείτε στο δικτυακό µας τόπο

31 Ερωτήσεις Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας!

32 Λύσεις Συστηµάτων Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

1. Τι είναι τα Ιδεατά Ιδιωτικά Δίκτυα (VPN) & σε ποιες επιχειρήσεις απευθύνονται

1. Τι είναι τα Ιδεατά Ιδιωτικά Δίκτυα (VPN) & σε ποιες επιχειρήσεις απευθύνονται 1 Τι είναι τα Ιδεατά Ιδιωτικά Δίκτυα (VPN) & σε ποιες επιχειρήσεις απευθύνονται Επιχειρήσεις με περισσότερα από ένα σημεία παρουσίας (καταστήματα, γραφεία) πολύ συχνά αντιμετωπίζουν προβλήματα επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

1.1 Προτάσεις προς τις Επιχειρήσεις

1.1 Προτάσεις προς τις Επιχειρήσεις 1.1 Προτάσεις προς τις Επιχειρήσεις Κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα των διαδικασιών της, να αυξήσει την παραγωγικότητα των εργαζομένων της και κατά συνέπεια να επιτύχει

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΥ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΥ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ φδφσ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΥ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ: ΚΟΥΤΣΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ FORTHnet ΚΑΙ OTEnet ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΟΧΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ FORTHnet ΚΑΙ OTEnet ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΟΧΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ FORTHnet ΚΑΙ OTEnet ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΟΧΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: ΜΗΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ: ΑΓΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΡΚΑΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

«Broadcenter Προώθηση της Ευρυζωνικότητας. στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας»

«Broadcenter Προώθηση της Ευρυζωνικότητας. στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Γ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ «Broadcenter Προώθηση της Ευρυζωνικότητας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» Υποέργο 1: Αυτεπιστασία Π 1.3.1: Μελέτη

Διαβάστε περισσότερα

Innovative solutions dynamic results

Innovative solutions dynamic results www.diastasys.com Innovative solutions dynamic results Software Development & Consulting Innovative solutions dynamic results H DIASTASYS ιδρύθηκε το 2007 και είναι από τις δυναµικά ανερχόµενες και εξειδικευµένες

Διαβάστε περισσότερα

Σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 16 της απόφασης 5/204/14.11.2000 του Διοικητικού συµβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, όπως αυτή τροποποιήθηκε

Σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 16 της απόφασης 5/204/14.11.2000 του Διοικητικού συµβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, όπως αυτή τροποποιήθηκε Σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 16 της απόφασης 5/204/14.11.2000 του Διοικητικού συµβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, όπως αυτή τροποποιήθηκε από την υπ αριθµ. 7/372/15.02.2006 απόφασης του Διοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Τεχνολογικών Εφαρµογών Τµήµα Εφαρµοσµένης Πληροφορικής & Πολυµέσων

Σχολή Τεχνολογικών Εφαρµογών Τµήµα Εφαρµοσµένης Πληροφορικής & Πολυµέσων ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ Σχολή Τεχνολογικών Εφαρµογών Τµήµα Εφαρµοσµένης Πληροφορικής & Πολυµέσων Πτυχιακή Εργασία" Παρουσίαση, Οικονοµική Ανάλυση και Αξιολόγηση Εταιριών Πληροφορικής Υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

Product version: 2.0

Product version: 2.0 Product version: 2.0 SiEBEN INNOVATIVE SOLUTIONS ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ 28, 14121, Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: +30 210 2724433, FAX: +30 210 2724439 WWW.SIEBEN.GR, EMAIL: INFO@SIEBEN.GR ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. SMARTPHONES...4

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. INNOVATIVE ACTIONS της Περιφέρειας ΗΠΕΙΡΟΥ (ENTI)

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. INNOVATIVE ACTIONS της Περιφέρειας ΗΠΕΙΡΟΥ (ENTI) ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ INNOVATIVE ACTIONS της Περιφέρειας ΗΠΕΙΡΟΥ (ENTI) ΜΕΛΕΤΗ Ανάλυσης καταγραφής καινοτόµων εκπαιδευτικών αναγκών για νέους επιχειρηµατίες ή επιχειρηµατικές

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοί είμαστε Εισαγωγή

Ποιοί είμαστε Εισαγωγή Εταιρική Παρουσίαση Ποιοί είμαστε Η Professional Service Partners (PSP) με ανθρωποκεντρικό μήνυμα επικοινωνίας το People Supporting People, ανήκει σε μια νέα γενιά εταιριών παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΖΙΚΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

ΒΟΖΙΚΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΧΟΛΗ: ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ: ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Ο ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 2008 ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΒΟΖΙΚΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ: ΒΑΡΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2008

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγώντας την ανάπτυξη ασύρματων ευρυζωνικών δικτύων με τεχνολογία 802.16/WiMAX

Οδηγώντας την ανάπτυξη ασύρματων ευρυζωνικών δικτύων με τεχνολογία 802.16/WiMAX Οδηγώντας την ανάπτυξη ασύρματων ευρυζωνικών δικτύων με τεχνολογία 802.16/WiMAX Παντελής Τράκας Με το κείμενο αυτό, αγαπητοί αναγνώστες, θα επιχειρήσω να σας πείσω για δύο πράγματα. Πρώτον, ότι τα ασύρματα

Διαβάστε περισσότερα

ιπλωµατική Εργασία: Πληροφοριακά συστήµατα στη ιοίκηση Τουρ. Επιχειρήσεων Φοιτητής : Σκούλης Αθανάσιος Επιβλέπων καθηγητής : Αντωνιάδης Νικόλαος

ιπλωµατική Εργασία: Πληροφοριακά συστήµατα στη ιοίκηση Τουρ. Επιχειρήσεων Φοιτητής : Σκούλης Αθανάσιος Επιβλέπων καθηγητής : Αντωνιάδης Νικόλαος ιπλωµατική Εργασία: Πληροφοριακά συστήµατα στη ιοίκηση Τουρ. Επιχειρήσεων Φοιτητής : Σκούλης Αθανάσιος Επιβλέπων καθηγητής : Αντωνιάδης Νικόλαος Περίληψη Οι νέες τεχνολογίες της Πληροφορικής, του ιαδικτύου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΕΝΝΕΑ (9) ΚΛΑ ΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΛΑ ΟΣ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ

ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΕΝΝΕΑ (9) ΚΛΑ ΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΛΑ ΟΣ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΕΝΝΕΑ (9) ΚΛΑ ΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΛΑ ΟΣ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ REMACO Α.Ε. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Περιεχόµενα

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική Προσφορά. Πληροφοριακό Σύστημα - e-recruitment. Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ)

Τεχνική Προσφορά. Πληροφοριακό Σύστημα - e-recruitment. Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ) Τεχνική Προσφορά Πληροφοριακό Σύστημα - e-recruitment Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ) TESSERA Συστήματα Πληροφορικής Α.Ε. Τεχνική Προσφορά για την Προκήρυξη της Εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΘΕΜΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Η εξάπλωση του «Κινητού» Internet και παράγοντες που το επηρεάζουν ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Επιχειρηµατικά Μοντέλα Ηλεκτρονικού Εµπορίου: ιεπιχειρησιακά vs. Προσανατολισµένα στον Καταναλωτή. ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ: ρ. Γεώργιος Παπαµιχαήλ

ΘΕΜΑ: Επιχειρηµατικά Μοντέλα Ηλεκτρονικού Εµπορίου: ιεπιχειρησιακά vs. Προσανατολισµένα στον Καταναλωτή. ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ: ρ. Γεώργιος Παπαµιχαήλ Ε ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΗΜΟΣΙΑΣ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΙE ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΤΜΗΜΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: Επιχειρηµατικά Μοντέλα Ηλεκτρονικού Εµπορίου: ιεπιχειρησιακά vs. Προσανατολισµένα

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισµού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισµού για το Έργο ! Διακήρυξη Διαγωνισµού για το Έργο «Τηλεµατικές υπηρεσίες επέκτασης διαχείρισης Αστικού Διακήρυξη Διαγωνισµού για το Έργο Τηλεµατικές υπηρεσίες επέκτασης διαχείρισης Αστικού ΚΤΕΛ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Α.Ε. και εξυπηρέτησης

Διαβάστε περισσότερα

Οι Στρατηγικές της Cardisoft ΑΕ

Οι Στρατηγικές της Cardisoft ΑΕ Πανεπιστήμιο Μακεδονίας ΠΜΣ Στρατηγικές για την Πληροφορική και την Τηλεματική Καθηγητές: Α.Α. Οικονομίδης & Α. Πομπόρτσης Τίτλος Εργασίας Cardisoft ΑΕ Από το φοιτητή: Πιτσιούγκας Ευάγγελος ( ) Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΧΟΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ / ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΧΟΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ / ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΧΟΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ / ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Η Σχολή Ο συνδυασμός της θεωρίας της Διοικητικής επιστήμης με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Πρόλογος... 2 Εισαγωγή... 3 1. Πρώτο Κεφάλαιο : Ανάλυση του Voip... 6 1.1 Η Έννοια του VOIP... 6 1.2 Ο Ρόλος και η Λειτουργία

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Πρόλογος... 2 Εισαγωγή... 3 1. Πρώτο Κεφάλαιο : Ανάλυση του Voip... 6 1.1 Η Έννοια του VOIP... 6 1.2 Ο Ρόλος και η Λειτουργία Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: «ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ VOIP ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΥΤΩΝ» ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ: ΓΩΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Α.Μ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΜΟΔΑΣ

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΜΟΔΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρησιακό/ Περιφερειακό Περιφέρεια. Αριθµός πράξεων. ηµόσια απάνη

Επιχειρησιακό/ Περιφερειακό Περιφέρεια. Αριθµός πράξεων. ηµόσια απάνη ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ & ΤΑΧΥ ΡΟΜΕΙΩΝ ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ» Πληροφορίες: Ενδιάµεσος Φορέας ιαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

business technology news

business technology news business technology news Labs.OpenGov για τον Ανασχεδιασμό των Κρατικών Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών Δεκαπέντε προτάσεις ανασχεδιασμού των κρατικών ηλεκτρονικών υπηρεσιών παρουσιάστηκαν στην ημερίδα «Labs. OpenGov»

Διαβάστε περισσότερα

Σχετικά με τον Απολογισμό

Σχετικά με τον Απολογισμό Hμέρα 1 Hμέρα 1 Σελίδα 1 Σελίδα 2 Hμέρα 3 Hμέρα 6 Σελίδα 3 Σχετικά με τον Απολογισμό Ο ετήσιος Απολογισμός Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) του ΟΤΕ που κρατάτε, αποτελεί τη δεύτερη ετήσια επισκόπηση

Διαβάστε περισσότερα

Ίδρυση ηλεκτρονικής επιχείρησης

Ίδρυση ηλεκτρονικής επιχείρησης «ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΜΚΕ) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (Ε.Π.Ε.Δ.Β.Μ.) 2007-2013, Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Συνδέουμε τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις. Λύσεις NCP

Συνδέουμε τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις. Λύσεις NCP Σειρά KX-NCP Συνδέουμε τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις. Λύσεις NCP Οι δικτυακές τηλεπικοινωνιακές πλατφόρμες της Panasonic (KX-NCP) αποτελούν προηγμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί

Διαβάστε περισσότερα

Περί Απολογισμού 02 Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου 04 Μήνυμα Γενικού Διευθυντή 05

Περί Απολογισμού 02 Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου 04 Μήνυμα Γενικού Διευθυντή 05 ΕΞΩΦΥΛΛΟ Περί Απολογισμού 02 Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου 04 Μήνυμα Γενικού Διευθυντή 05 1. Προφίλ 06 1.1 Παρουσίαση Εταιρίας 10 1.2 Σημαντικοί Σταθμοί Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΧΑΛΚΟΡ 12

Διαβάστε περισσότερα

STUDY OF HOTEL NETWORKING

STUDY OF HOTEL NETWORKING University of Macedonia Master Information Systems Networking Technologies Professor: A.A. Economides STUDY OF HOTEL NETWORKING Nizamidou Christina Student ID: 5/07 Thessaloniki December 2007 Πανεπιστήµιο

Διαβάστε περισσότερα