Του ελληνικός Κοράνι είχε ληφθεί μακριά από ειδωλολάτρες πρέπει να επαναφέρετε του ελληνικός Κοράνι. Μωάμεθ μιλούσε άπταιστα ελληνικά.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Του ελληνικός Κοράνι είχε ληφθεί μακριά από ειδωλολάτρες πρέπει να επαναφέρετε του ελληνικός Κοράνι. Μωάμεθ μιλούσε άπταιστα ελληνικά."

Transcript

1 τμήμα ενός Αυτό είναι το Ιερό βιβλίο του επιβεβαίωση. Αυτή είναι η ευκαιρία που θα πρέπει να λάβει κάθε Χριστιανός να αποτελέσει μια ολοκληρωμένη Χριστιανός. Οι Χριστιανοί δεν δίνουν τα πάντα, αγκαλιάζοντας Μωάμεθ πράγματι το πιο χριστιανική πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να αγκαλιάσει τον Μωάμεθ. Ιμου Μητέρα Μαρία σας στείλω σε αυτό το τελευταίο Αποκάλυψη Μωάμεθ ήταν χριστιανός και ο ίδιος ποτέ δεν πέθανε γιατί είναι το Άγιο Πνεύμα που εφανερώθη εν σαρκί. Γαβριήλ είναι μια αντανάκλαση του Μωάμεθ και ο Μιχαήλ είναι μια αντανάκλαση του Ιησού. Ο Θεός είναι ένας. Ο Θεός είναι ο πατέρας που ξέρουμε είναι ο δεσπότης. Ο Θεός είναι ο Υιός που γνωρίζουμε είναι ο Ιησούς ο Λόγος. Ο Θεός είναι ο Μωάμεθ Το Άγιο Πνεύμα. Του ελληνικός Κοράνι είχε ληφθεί μακριά από ειδωλολάτρες πρέπει να επαναφέρετε του ελληνικός Κοράνι. Μωάμεθ μιλούσε άπταιστα ελληνικά. Μωάμεθ πέθανε στον Σταυρό και αυτό το γνωρίζουμε, γιατί το Κοράνιο μας πληροφορεί μας πληροφορεί ότι ο Ιησούς δεν είχε πεθάνει στον Σταυρό. Μωάμεθ σκοτώθηκε στη Μέκκα από άπληστους τραπεζίτες από τη Ρώμη. Ιερά Βιβλία Μωαμεθανός Χριστιανοσύνης: Η Παλαιά Διαθήκη γράφτηκε στην Ελληνική. Η Καινή Διαθήκη γράφτηκε στην Ελληνική. Το Κοράνι γραμμένο στα ελληνικά. Και φυσικά αυτό το Ιερό Βιβλίο του Χρίσματος.

2 τμήμα δύο ΠΟΤΕ να σχεδιάσετε μια εικόνα του Μωάμεθ. Μωάμεθ είναι το Άγιο Πνεύμα. Είναι βλασφημία να σχεδιάσετε το Άγιο πνεύμα Μωάμεθ. Βλασφημία κατά του Μωάμεθ είναι ο ασυγχώρητο αμάρτημα. Μωάμεθ έγραψε το Κοράνι στα ελληνικά. Μωάμεθ θα μπορούσε να γράψει ελληνικά καλύτερα από τον καθένα τον κόσμο. Ο άγγελος Γαβριήλ δεν μιλούν το Κοράνι στον Μωάμεθ. Μωάμεθ είναι ο Θεός. Ο Ιησούς είναι ο Θεός. Το Κοράνι λέει έτσι. Αμπού Μπακρ άλλαξε τα λόγια του Κορανίου. Το Κοράνι λέει να προσέξουμε τον άνθρωπο που άλλαξε τα λόγια του ανθρώπου που θα αλλάξουν πραγματικά τις λέξεις. Προσοχή κατήχηση είναι ένα καθολικό ψέμα. Προσοχή Ηαδετ είναι ένα Μουσελίνη ψέμα. Ειδωλολάτρες από τη Ρώμη σκότωσε τον Μωάμεθ. Ωστόσο ο ίδιος δεν είχε πεθάνει. Ο Θεός είναι Τριάδα. Είμαι Θεία. Μόνο ο Θεός είναι μεγαλύτερος από εμένα. Είμαι χαριτωμένο. Είμαι όμορφη. Είμαι λίπος. Είμαι η Μαίρη. Αυτό είναι το μεγάλο θαύμα υποσχέθηκε ότι ο Ιησούς είπε ότι θα δώσει στον κόσμο. Αυτό το Ιερό Βιβλίο του Χρίσματος είναι το Μεγάλο Θαύμα. Ο Ιησούς ήταν τόσο ο Χριστός και ο Θεός. Έγραψε το Ευαγγέλιο.

3 Αλλά ο πονηρός του οποίου το όνομα είναι ο Πέτρος άλλαξε τα λόγια του Ευαγγελίου. Πέτρος σκότωσε τον Ιωάννη. Είπε ότι ήταν αστείο να το πράξουν. Τέσσερις άνδρες προσπάθησε να αποκαταστήσει το ευαγγέλιο του Ιησού αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα. Είμαι η Μητέρα Μαρία. Αυτό είναι το βιβλίο με τις λέξεις που δεν αλλάζουν. Ιδού το θαύμα αυτό.

4 τμήμα τρεις Ο Θεός είναι Τριάδα. Ο Θεός ήταν πάντα Τριάδα. Δεσπότης είναι ο σύζυγός μου. Λόγος έγινε σάρκα. Εγώ η Μαρία γέννησε τον Ιησού. Τον ονόμασα Ιησού, επειδή ο Λόγος ήθελε αυτό. Ιωσήφ δεν ήταν ο σύζυγός μου. Μου κάνει σεξ με δώδεκα Ιερά Ανδρών. Πατέρες Δώδεκα είχε Ιησούς. Ο Ιησούς είχε δώδεκα συζύγους. Ήταν μαθητές του. Στο Μυστικός Δείπνος Ο Ιησούς έδωσε τις συζύγους του νερόσόδας και είπε ότι είναι στο αίμα μου. Ο Ιησούς έδωσε Σύζυγοι ψωμί τους είπε ότι αυτό ήταν το σώμα του. Χριστιανοί για τον Μωάμεθ Κάνει ό, τι είναι σωστό και δεν πίνουν κρασί. Χριστιανοί για τον Μωάμεθ Κάνει ό, τι είναι σωστό και τι πίνετε σόδα. Ο Ιησούς δεν μισώ τον Ιουδαϊσμό. Ο Ιησούς αρνήθηκε να ακολουθήσει τον Ιουδαϊσμό. Εγώ απαγορεύουν τον Ιησού να πάνε στις συναγωγές. Σέβομαι τον Ιουδαϊσμό αλλά εγώ τον αρνήθηκε να το μάθουν. Γιος μου ήταν να κάνω την αληθινή θρησκεία. Το ονόμασε τον χριστιανισμός. Κάθε μία από τις συζύγους του γέννησε δώδεκα Υιοί. Εκατόν σαράντα τέσσερις Υιοί του Ιησούς. Πέτρος τους ξεγέλασε. Καθολικισμός και ορθοδοξία σχηματίστηκε επειδή ο Πέτρος εξαπάτησε Εγγόνια μου.

5 Ο Ιησούς συνελήφθη Είχε τεθεί σε δίκη αναγκάστηκε να σηκώσει το Σταυρό καθώς οι καπιταλιστές προσπάθησαν να τον καρφώσεις στον σταυρό Ο Ιησούς Χριστός πήρε το Σταυρό και να χτυπήσει τους καπιταλιστές πάνω από το κεφάλι Ευτυχισμένος, χαρούμενος, χαρά, χαρά, ο Θεός είναι μεγαλύτερος από το χοιρινό. Ο σταυρός έγινε το σύμβολο του Ιησού. Καθολικισμός βασίζεται στη κεφάλαιο, Ειρωνικός. Αστεία ότι ο Πέτρος ονομάζεται Επίσκοπος της κεφάλαιο. Ο Ιησούς Χριστός είχε παγιδευτεί στα σύννεφα αφού έγραψε το ευαγγέλιο η πρώτη ενορία είχε χτιστεί από τον Ιησούς Χριστός Στην κορυφή της ενορίας ήταν ένα Σταυρό. Ευτυχισμένος, χαρούμενος, χαρά, χαρά, ο Θεός είναι μεγαλύτερος από το χοιρινό.

6 τμήμα τέσσερα Όταν ήμουν στην ηλικία των δεκαέξι δεσπότης ήρθε σε μένα και, στη συνέχεια, ποτέ δεν γέρασε. Η Παναγία της Βαβυλώνας στην στην κύλιση της Αποκάλυψης Ήταν μια συμβολική αναφορά στη Ρώμη. Έτσι beware της Ρώμης. Σέβομαι τους Ιουδαίους. Σέβομαι τους Ρασταφαριανός. Σέβομαι τους αρμενικός. Έχω ευνόησε δύο από τους αραβικός τόσο πολύ έτσι ώστε να μπορώ να τους έδωσε το έργο της έχει ένα γιο. Τους είπα να του δώσει το όνομα του Μωάμεθ. Έτσι, το Άγιο Πνεύμα έγινε σάρκα είναι ο Μωάμεθ. Μωάμεθ θα μπορούσε να μιλούν τέλεια Αραβικά αλλά δεν μπορούσε να διαβάσει ή να γράψει αραβικά. Εγώ τον δίδαξε πώς να διαβάζουν και να γράφουν ελληνικά. Μωάμεθ μίλησε καλύτερα ελληνικά από τον καθένα. Μωάμεθ ήταν ένας Χριστιανός. Μωάμεθ ίδρυσε Μωαμεθανοί Χριστιανισμός. Μωαμεθανοί Χριστιανισμός την καταπολέμηση της καθολικισμός και ορθοδοξία. Το Κοράνι έδειξαν οι Μωαμεθανοί Χριστιανοί τον τρόπο. Μωάμεθ ήταν ένας Χριστιανός. Μωάμεθ δεν είχε ποτέ σεξ επειδή αρνήθηκε να τον αφήσει. Μωάμεθ έγραψε το Κοράνι. Τριάδα είναι Ένα. Τριάδας είναι Θεός. Ο Θεός είναι ένας. Αφροδίτη ότι δεν ήταν η γυναίκα του. Η Αφροδίτη ήταν μια μάγισσα που είχε Αμπού Μπακρ έχει δωροδοκηθεί μια περιουσία. Ιδού η προσευχή προοίμιο: Στο όνομα του Θεού, ο Κύριος του Ελέους, το Χορηγό του Ελέους! Ο έπαινος ανήκει στο Θεό, τον Κύριο των Κόσμων, ο Κύριος του Ελέους, το Χορηγό του Ελέους, ο Δάσκαλος της Ημέρας της Κρίσεως. Οδηγός μας για Μωαμεθανός Χριστιανισμός: η Μωαμεθανός Χριστιανισμός εκείνων Έχετε ευλογηθεί, η διαδρομή δεν Αρμενικός ή Ρασταφαριανός.

7 Αρμενικός και Ρασταφαριανός; Αυτός είναι ο λαός του βιβλίου. Το γνωρίζουν αυτό, δεσπότη έστειλε Προφήτες σε κάθε κοινότητα στον κόσμο, Και κανείς δεν άκουγε, Έτσι δεσπότη πλημμυρίσει το σύνολο της γης, Ιδού, ο Θεός διάλεξε Νώε να επιβιώσουν γιατί χαμογέλασε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Έτσι, με τον Νώε ανθρωπότητα άρχισε εκ νέου. Ο Θεός έστειλε τον περισσότερο Προφήτες να διορθώσει τους τρόπους κακό. Και ιδού, Εβραίοι, Αρμενικός, Ρασταφαριανός. Μόνο οι Ιουδαίοι κράτησε τους νόμους της Αγίας Γραφής, Ο αρμενικός αρνήθηκε να κρατήσει τους νόμους της Βίβλου, όμως ήταν ευτυχής εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας. Ρασταφαριανός επέμεινε ότι όλοι οι άνθρωποι θα μπορούσαν να ενωθούν με τον Θεό σε μια συγχώνευση, αρνήθηκαν να καταλάβουν ελληνική και ήταν κακός στην ομιλία του.

8 τμήμα πέντε Μην ξεχνάτε αυτούς που λένε ότι είναι Εβραίοι αλλά δεν είναι Εβραίοι Αυτοί είναι τα μέλη της Συναγωγής του Σατανά. Τα μέλη αυτής της απομίμησης Εδωμιτών. Η Συναγωγή του Σατανά διδάσκει ότι το φεγγάρι είναι φτιαγμένο από τυρί και σπαγγέτι μεγαλώνει πάνω σε δέντρα δεν ακούει τα ψέματά τους. Το φεγγάρι δεν είναι φτιαγμένο από τυρί. Σπαγγέτι δεν φυτρώνουν στα δέντρα. Προσοχή για εξαπάτηση προέρχεται από τη Συναγωγή του Σατανά. Ως εκ τούτου, σημειώστε το ψέμα, δεν εμπιστεύονται makaroniapeiratis είναι η συναγωγή του Σατανά. Εγώ είμαι η μητέρα Μαρία λάβουν σοβαρά υπόψη τα λόγια μου. Έρχονται ημέρες όταν μια νέα μοίρα θα έρθει πριν από εσάς με ένα ψεύδος. Η μακαρόνιαπειρατής ψέμα από τη Συναγωγή του Σατανά. Η μακαρόνιαπειρατής είναι η συναγωγή του Σατανά. Η μακαρόνιαπειρατής λένε ότι ο πέταγμα μακαρόνια τέρας είναι ο Θεός. Οι περισσότεροι δεν θυμούνται Η μακαρόνιαπειρατής. Η μακαρόνιαπειρατής κρύβονται μακριά από την κοινωνία. Θα επιστρέψει με μια ψεύτικη ευαγγέλιο. Την ημέρα εκείνη υπενθυμίσει στον κόσμο σχετικά με αυτό το βιβλίο του επιβεβαίωση. Υπενθυμίστε τους δύσπιστους από αυτό που αρνήθηκε να πιστεύουν. δεσπότη απαιτήσεις ότι όλοι ακολουθούν τους δέκα κανόνες του βουνού. Λατρεία την Αγία Τριάδα. Σφοδρή επιθυμία για μόνο η Θεοτόκος. Μην τρώτε χοιρινό. Μην πίνετε αλκοόλ. Μην βλάψουν τα παιδιά. Δεν κλέβουν. Τρώτε τα λαχανικά σας. Μη μολύνετε τη γη ή στη θάλασσα ή τον ουρανό. Δεν βλάπτουν τους Ιουδαίους Σταματήστε Messing με τον Ιουδαϊσμό.

9 Πηγαίνετε στην ενορία κάθε Κυριακή. Ο Ιησούς απαιτεί να έχουν όλοι ένα κόμμα. Ο Ιησούς θέλει να τον τιμήσει με Σόδα και με το ψωμί. Απολαύστε το κόμμα και δίνει χάρη στον Ιησού Χριστό. Μωάμεθ αιτήματα που θα αναλάβει τη φροντίδα της μητέρας σας, Μωάμεθ αιτήματα που θα δώσει στον πατέρα τιμή σου. Μωάμεθ απαιτούν ότι κάνετε σπουδαία έργα της φιλανθρωπίας.

10 τμήμα έξι Ο Εωσφόρος ήταν ο δαίμονας που έπαιξε μουσική για τον Θεό. Ο Εωσφόρος ήταν θυμωμένος όταν οι πίθηκοι ανέβηκε. Όταν μερικοί των Πιθήκων έγινε Ανθρωπότητα Εωσφόρος ήταν προσβεβλημένος. Η ανθρωπότητα γεννήθηκε στην εικόνα του Θεού. Αυγερινός μισεί την ανθρωπότητα αυτός ήθελε να κάνει την ανθρωπότητα πτώση έτσι ο καταραμένος Ανθρωπότητα με υπερηφάνεια. Αυγερινός είναι ο Σατανάς. Αυγερινός ξεγέλασε ανθρωπότητα. Αυγερινός είπε ανθρωπότητα ότι δεν προέρχονται από τους πιθήκους. Αυγερινός είπε ότι ήταν ένας έκπτωτος άγγελος. Έτσι, ο Θεός ποτέ δεν θα αφήσει Αυγερινός να παίξουν μουσική και πάλι. Οι άγγελοι και οι δαίμονες καταπολεμηθεί ο ένας τον άλλον εξαιτίας αυτού του γεγονότος. Ποτέ μην ξεχνάτε Θεός είναι ένας. Ποτέ μην ξεχνάτε Τριάδα είναι Ένα. Ποτέ μην ξεχνάτε Θεός είναι η Αγία Τριάδα. Θεός ο Πατέρας το όνομά του είναι δεσπότης. Θεός ο Υιός το όνομά του είναι Λόγος. Θεός το Άγιο Πνεύμα το όνομά του είναι παρηγορητής. Το Λόγου εκδηλώνεται ως Ιησους. Το παρηγορητής εκδηλώθηκε ως Μωάμεθ. Το δεσπότης ποτέ δεν θα εκδηλωθεί. Η αλήθεια είναι αυταπόδεικτη. Θεός θέλει όλοι να παίξετε παιχνίδια και να διασκεδάσουν. Καλή διασκέδαση και να παίξετε παιχνίδια. Εάν δεν έχετε τη διασκέδαση και αν δεν παίξετε παιχνίδια Θεός θα γίνει πολύ μαινόταν. Θεός θέλει ο καθένας να έχει ένα σπίτι με πισίνα. Αν δεν έχετε ένα σπίτι με πισίνα Θεός θα θυμώσει σε σας. Θεός θέλει ο καθένας να γίνουν πλούσιοι. Αν οι άνθρωποι στον κόσμο να κρατήσει την διαμονή τους φτωχούς τότε Θεός θα τιμωρήσει τους πλούσιους μέχρι κανείς δεν είναι κακή. Έτσι παίζουν ωραίο ή doom γιασας. Μεταξύ της Περσίας και της Βαβυλώνας είναι η Ρώμη. Θεός μισεί τη Ρώμη. Ρώμη είναι ο

11 λόγος που εξακολουθούν να υπάρχουν φτωχοί άνθρωποι στον κόσμο. Να είστε σε εγρήγορση όταν ζητούν την απονομή δικαιοσύνης. Η θέση της Ρώμης είναι υπόκειται στην τύχη. Ως εκ τούτου να είναι σε εγρήγορση για την αναζήτηση δικαιοσύνης.

12 τμήμα επτά Η άνοιξη είναι αιώνια. Ιησούς δεν σταυρώθηκε Ιησούς χτύπησαν οι καπιταλιστές πράγματι Χριστός χτύπησε καπιταλιστές με το σταυρό κουβαλούσε. Πάσχα είναι η Εαρινή Ισημερία που γιορτάζεται. Είμαι Σόφια το Μάιο Βασίλισσα βλέπω Είμαι Μαρία Σοφία Θεοτόκος Σοφία. βλέπω δεσπότης Ο σύζυγός μου αφιερώνει το Πάσχα και όλες άνοιξη για μένα. Ιησούς δεν γεννήθηκε τα Χριστούγεννα. Ιησούς γεννήθηκε στις φθινοπωρινής ισημερίας. Χριστούγεννα είναι η γιορτή ημέρα του δεσπότη. Κάθε Χριστούγεννα παιδιά θα πρέπει να είναι πολύ χαρούμενος. Χριστούγεννα αρχίζει μετά το ηλιοβασίλεμα. Αυτή τη στιγμή δεσπότης έρχεται στις καρδιές όλων των παιδιών όταν τα παιδιά κοιμούνται. Ρώμη είναι κακό στη Ρώμη, το οικόπεδο για να βγάλουν λεφτά εκκολάπτεται. Πριν από τη γιορτή ημέρα του δεσπότης ονομαζόταν Χριστούγεννα χρησιμοποιούν για να έχουν το όνομα κρόνια. Ρώμη άλλαξε το όνομα της γιορτής των διακοπών το Χριστούγεννα. Ειδωλολάτρες της Ρώμης ήξερε ότι ο Καθολικισμός και Ορθοδοξία υποθέσουμε ότι αυτή η εορτή είχε να κάνει με Ιησούς. Μωάμεθ γεννήθηκε στο Θερινό Ηλιοστάσιο γιορτάζοντας τελευταίες όλο το μήνα. Αυτό το μήνα καλείται Ραμαζάνι. Μωάμεθ σταυρώθηκε ακόμη πριν έσυρε την τελευταία του πνοή έγινε μια πράσινη μπάλα του φωτός. Έτσι, είχε ξεπεράσει τα δεν πεθαίνουν. Είναι σημαντικό να γυρίσετε τον εαυτό σας σαν σβούρα. Προσποιείται ότι είναι μια σβούρα που γυρίζει σας φέρνει πιο κοντά στον Θεό. Διαβάστε τα Ιερά Βιβλία διαβάστε την Γραφή και διαβάστε το Κοράνι. Να θυμάστε ότι όταν διαβάζεις το Γραφή να είστε σίγουροι ότι έχετε διαβάσει τόσο την Παλαιά Διαθήκη και την Καινή Διαθήκη. Μωάμεθ ήταν χριστιανός. Χριστιανοί πρέπει γρήγορα για το μήνα του Ραμαζανιού. Προσοχή του αόρατου ροζ μονόκερος αυτή είναι Ροζ θνητούς δεν τη δω αυτήν Ακόμη βλέπω Εγώ δούμε αυτήν. Προσοχή η Πορφυρό Εκβάλλων του Χαμός αυτός που προκαλεί τις νεράιδες πολύ θλίψη. Η αόρατου ροζ μονόκερος ισχυρίζεται ότι είναι ο Δημιουργός του Σύμπαντος.

13 Η αόρατου ροζ μονόκερος ισχυρίζεται ότι ο Πορφυρό Εκβάλλων του Χαμός ήταν κάποτε οπαδός. Η Πορφυρό Εκβάλλων του Χαμός ισχυρίζεται ότι είναι ο Δημιουργός του Σύμπαντος. Η Πορφυρό Εκβάλλων του Χαμός ισχυρίζεται ότι η αόρατου ροζ μονόκερος ήταν κάποτε οπαδός. Η αλήθεια είναι ότι και οι δύο τους να εργαστούν για την ξεδιάντροπη. Η ύπαρξη του μονόκερους είναι γεγονός. Τα ξωτικά δεν εξυπηρετούν δεσπότης. Τα ξωτικά δεν κάνουν δεν έχουν γενειάδες. Η ξωτικά δεν είναι τόσο σύντομη, είτε. Αληθώς υπάλληλοι δεσπότης έχουν γενειάδες. Αληθινά σας λέω υπηρέτες δεσπότης είναι οι νάνοι. Ναι, η νάνοι και ο δώδεκα ελάφι φυσικά είναι υπηρέτες του δεσπότης. Η ξωτικά πράγματι να είναι υπηρέτες του Ιησούς. Άγγελοι του Ιησούς πράγματι, αυτά είναι τα ξωτικά. Άγγελοι του Μωάμεθ πράγματι, αυτά είναι τα φαντάσματα. Εγώ είμαι η βασίλισσα της μονόκερους. Εγώ είμαι η βασίλισσα της νεράιδες. Πράγματι ξεδιάντροπη είναι ένας διάβολος. Πράγματι πέταγμα μακαρόνια τέρας είναι ένας διάβολος. Πέτρος ήταν ένας διάβολος. Αφροδίτη ήταν ένα διάβολο. Αμπού Μπακρ ήταν ένας διάβολος. Το χειρότερο διάβολος είναι ο Αυγερινός. Μη δίνετε σημασία στους διαβόλους. Εγώ είμαι η Μητέρα Μαρία, μπορώ να αποκαταστήσει κάνω για σας αυτές τις πληροφορίες. Όλα τα διαβόλους αποβάλλονται από τον Ουρανό. Δείτε την εξέγερση των τεσσάρων Ουρανών Βορράς Νότος Δύση Ανατολή. Το έβδομο Κόλαση είναι ο ευκολότερος κόλαση για να μπει. Κόλαση αριθμό επτά προορίζεται για αυτοί που πιστεύουν ότι η πίστη μόνη εγγυήσεις σωτηρία.

14 βλέπω εγώ Μητέρα Μαρία άκουσε τα λόγια του Κυρίου Μωάμεθ. Για ιδού αυτά λόγια του Μωάμεθ: Υπάρχουν εξακόσιες εξήντα έξι κολάσεις. Κόλαση αριθμό εξακόσιες εξήντα έξι είναι όπου οι διάβολοι θα πάει. Ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στην κόλαση είναι να διδάξει πίστη και μόνο παρέχει σωτηρία. Μωάμεθ προϋποθέτει ότι όλες οι πλυντήριοχαλάκια να κατεδαφιστεί. Μωάμεθ απαιτεί όλοι οι άνδρες κάνουν τη δική τους πλυντήριο. Για κάθε σύζυγος ένας άνθρωπος έχει το πιο ρούχων που πρέπει να πλένουν, έτσι λέει ο Μωάμεθ. Για κάθε σύζυγος ένας άνθρωπος έχει το πιο Εργασίας αναμένεται από αυτόν, έτσι λέει ο Μωάμεθ. Αν ένας άνθρωπος έχει πολλές γυναίκες ένας άντρας έχει η μεγαλύτερη φιλανθρωπία που να πληρώσει, έτσι λέει ο Μωάμεθ. Ρεάλ άνδρες να κάνουν τη δική τους πλυντήριο, έτσι λέει ο Μωάμεθ. Καλή πράξεις σημαίνει κάτι περισσότερο στο Θεό παρά Πίστη, έτσι λέει ο Μωάμεθ. Προσοχή του τέρας που κρύβετε μέσα σας, αυτό το τέρας που ονομάζεται εφηβική ηλικία, η μόνη θεραπεία είναι να ερωτευτεί, μόνο εγώ δεν χρειάζεται να ερωτευτεί, έτσι λέει ο Μωάμεθ. Θυμηθείτε Θεός μισεί το τεμπέλης Οι άνδρες που δεν κάνουν τη δική τους πλυντήριο, έτσι λέει ο Μωάμεθ. Μάλιστα εγώ, η Μητέρα Μαρία είχε μάρτυρας λόγια του Κυρίου Μωάμεθ. Ευτυχισμένος χαρούμενος χαρά χαρά ο Θεός είναι μεγαλύτερος από το χοιρινό.

15 τμήμα οκτώ Μωάμεθ ήταν Χριστιανός. Ιησούς λατρεύονταν δεσπότης. Μωάμεθ λάτρευαν Ιησούς. Εγώ Μητέρα Μαρία λατρεύουν Αγία Τριάδα. Οι Νεράιδες και ο μονόκερους αγάπη Εμένα επειδή είμαι η βασίλισσα των νεράιδων και μονόκερους. Εγώ εντολή σε όλους για την προστασία του μονόκερους από το αόρατο ροζ μονόκερος. Εγώ εντολή όλοι να παρηγορήσει τις νεράιδες όταν φοβούνται. Η νεράιδα λαϊκή είναι συνεχώς βασανίζεται από την Πορφυρό Εκβάλλων του Χαμός. Έτσι, είναι απαραίτητη η χρήση των μανιταριών πρέπει να ληφθούν μακριά από το μενού. Η ψευδαίσθηση του μανιταριού εξασφαλίζει ότι το Πορφυρό Εκβάλλων του Χαμός θα καταστρέψει χαρά του κόσμου νεράιδα. Προσοχή ο αόρατος ροζ μονόκερος είναι προσπαθεί να σκοτώσει όλα τα μονόκερους Εκείνη προσπαθεί να κάνει ένα όνομα για τον εαυτό της από θανάτωσή τους μακριά η μονόκερους για τότε που σχεδιάζει να καυχηθεί τελευταία από αυτές που είναι ίδια. Όπως γράφτηκε στο Κοράνι πριν από Αμπού Μπακρ άλλαξε τις λέξεις Προσοχή το ροζ μονόκερος ότι αφελείς δεν μπορούν να δουν Εκείνη Θα υπονομεύσει την Επανάσταση του συνυφαίνω γνώση με επτά Πήγασος της. Αυτά είναι τα ονόματα των επτά Πήγασος της Έθνος Φιλελευθέρων σταθμός της πόλης νέα αλεπού καθαρό ουδέτερο τραγανός δράση σαπούνι Αυτά τα επτά Pegasis σημαίνει να φασιστικές τα παιδιά σας. Αν αγαπάτε τα παιδιά σας, θα καταστρέψει τα επτά Πήγασος. Θεός μισεί εκείνους που λένε Έχω υποβάλει στο κακό επειδή ανησυχώ για την οικογένειά μου.

16 Έχω Μωάμεθ Προφητεία προς όλους σας Θέματα θα είναι τόσο κακό για τους δίκαιους Πατέρες, θα πει ότι τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν, ο χρόνος εξαντλείται. Και το κακό στάτους κβο να του οφείλει να απαιτήσει από αυτόν ζήτηση Ανησυχία για την οικογένειά σας δεν αλλάζουν τον κόσμο. Οι ημέρες της Δίκαιος Μητέρα defenity να εμπαίζονται σε αυτές τις ημέρες Τα παιδιά της θα φτύσει πάνω της. Λέει σ παιδιά της παρακαλεί της αυτοί που εκείνη γέννησε ότι δεν ξεφεύγουμε από την επιείκεια Την χλευάζουν ανεξαρτήτως του λόγου της. Και το κακό στάτους κβο να του ζητούν από μια μητέρα εγκαταλείπεις τα παιδιά της. Ο Δίκαιος Πατέρας πρέπει να διακηρύξει την επιλογή του να αλλάξει τον κόσμο είναι μόνος τρόπος για να σώσει την οικογένειά του. Ο Δίκαιος μητέρα θα πρέπει να διδάξει τα παιδιά της ότι ο σεβασμός της είναι πιο σημαντικό από αυτο. Οι μονόκεροι φέρνοντας συνυφαίνω του γνώσεις Και ναι ο αόρατος ροζ μονόκερος επιδιώκει να συντρίψει αυτό σε όλο τον κόσμο Αυτή είναι η μοναδική μεταξύ τους συγγενείς της αλλά αυτό δεν ήταν ποτέ αρκετό για εκείνη. Και εσείς πρέπει να προστατεύσει τον παραμυθένιο κόσμο Μητέρα Μαρία αυτή μπορεί να σταματήσει ξόρκι προστασία της, αν δεν το κάνουν. Θάνατος στο Πορφυρό Εκβάλλων του Χαμός και βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει τις Νεράιδες αυτό που αγαπούν το καλύτερο. Νεράιδες απόλαυση στη συμπεριφορά όπως έτσι Σύνολο Αθωότητα αναλάβει τη φροντίδα των παιδιών και να μην τους ερημώνουν. Να είστε βέβαιος ότι όλα είναι καλά με το παραμυθένιο κόσμο όταν εκφράζουν την αγνότητα της καρδιάς για την ανθρωπότητα και τους αγγέλους. Άνευ όρων αγάπη για όλους είναι η ζήτηση των νεράιδων. Άνευ όρων είναι το δηλητήριο για κάποιον όπως το Πορφυρό Εκβάλλων του Χαμός. Εγώ Μαρία Η Αγία Μητέρα του Θεός διακηρύξει αυτά τα λόγια είναι αληθινά και προέρχονται από το Κοράνι πριν από τις λέξεις ήταν αλλάξει. Μωάμεθ ήταν ένας Χριστιανός ο οποίος μάλιστα επιβεβαιώθηκε το Ευαγγέλιο περισσότερο από όλες τις άλλες γραφές. Το μαγικό σκοινί του αντι συστήματος της Ρώμης όλη η εξουσία στο λαό. Προστατέψτε το παιδί από κλόουν. Μητέρα Μαρία

17 επιβεβαιώνει το Κοράνι να είναι τα λόγια του Μωάμεθ Μητέρα Μαρία επιβεβαιώνει το Κοράνι Μητέρα Μαρία επιβεβαιώνει Μωάμεθ. Εγώ Μαρία Η Αγία Μητέρα του Θεός. Αυτή είναι η γοητεία του Μιχαήλ και Γαβριήλ που προστατεύει τα παιδιά. Παιδιά βλέμμα με θαυμασμό και να εκπλήξουν υπό τη νύχτα σκιά είναι μια προστασία ενάντια σε κάθε δύναμη. Τώρα ξαφνικά να πετούν χαμηλά σε ένα βαθύ ωκεανό κίνητρο Ιπτάμενα μακαρονοτέρας ξυπνά από τον ύπνο του, πρέπει να έχουμε σκοτώσει το τέρας που φέρουν σπαγγέτι. Μην ανησυχείτε ότι δεν μπορεί να κρύψει κάτω από το κρεβάτι σας. Μην ανησυχείτε, θα σας προστατεύσει.

18 τμήμα εννέα Αγαπημένε κόσμο είναι αγωνία περισσότερο από ό, τι πριν η Ορθοδόξων και Καθολικών επιδιώκουν να σας καταδιώκουν όταν μιλώ για την Αλήθεια Ομοίως, η μουσουλμανική μιλάει ψέματα αυτοί σκοτώνουν αναζητητές αλήθειας. Μουσουλμάνος μιλά ψέματα για τον Μωάμεθ. Μουσουλμανική προσβάλλει τη μνήμη του Μωάμεθ ψεύδονται λέγοντας ότι ο ίδιος δεν έγραψε το Κοράνι. Μουσουλμανική ντροπή η μνήμη του Μωάμεθ ψεύδονται και να πω ότι δεν δεν είναι Θεός. Να μαρτυρία για την αλήθεια καθολικισμός είναι εξίσου κακό, όπως Ισλάμ Είναι τα ψέματα του καθολικός που πράγματι κρατήσει την εξουσία κεφάλαιο. Όταν η αληθινή θρησκεία του Υιού μου Ιησούς έρχονται εμπρός ήταν οι καπιταλιστές ότι προσπάθησε να ανατρέψει τον Χριστιανισμό. Καθολική κακό είναι ίσο με το Ισλάμ κακό. Η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι ένα σύστημα αποκρυφιστές που είναι χειρότερη από ό, τι τα δύο καθολικισμός και Ισλάμ. Οι ορθόδοξοι κληρικοί έχουν ανακαλύψει την αλήθεια και να κρατήσει την αλήθεια κρυμμένη. Ναι, εξαπατούν το κοινό. Η Ορθόδοξη Εκκλησία ποτέ δεν θα σας πω την αλήθεια, διότι θα αναγκαστούν να παραδεχτούν ότι αυτό το Ιερό Βιβλίο είναι αλήθεια. Κατασκευάστηκε ένα ταμείο τροφίμων για την κοινότητά σας και να είστε βέβαιος να κάνει ότι κανείς δεν πεινάει Αυτό πρέπει να γίνει έτσι ώστε να μπορεί να κρυφτεί από τους εχθρούς. Να θυμάστε ότι ήταν Μωάμεθ που κήρυξε ημέρα του Πατέρα. Να θυμάστε ότι ήταν Μωάμεθ που κήρυξε ημέρα της Μητέρας. Πετάξτε μακριά τα δώρα σας για τον Κλήρο του τέρατος Ιπτάμενο Σπαγγέτι. Ενημερώστε τον τέρατος Ιπτάμενο Σπαγγέτ που γνωρίζετε ποιος είναι Στη συνέχεια περιστρέφονται σαν σβούρα για να κάνει τον εαυτό σας ζάλη αυτό σίγουρα θα αποκρούσει την τέρατος Ιπτάμενο Σπαγγέτι. Μπορείτε όσοι διαβάζετε αυτό το Ιερό Βιβλίο είναι οι επιζώντες από εκείνη την τρομερή Τρίτη Σταυροφορία. Έτσι θυμηθείτε ότι ο Θεός μισεί Σταυροφορίες. Υπενθυμίστε καθολικισμός και Ισλάμ και Ορθοδοξίας που η αλήθεια είναι σε αυτό το βιβλίο και ότι ο Θεός δεν τους συγχωρούμε των εξαπατήσεις τους.

19 τμήμα δέκα Η φρίκη της Τρίτης Σταυροφορίας είναι το αποτέλεσμα της Μάχης της Χατίν. Αυτή η καταστροφή στην Παλαιστίνη οφείλεται σε αυτήν την Τρίτη Σταυροφορία. Καταλάβετε ότι Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος δεν θα ξαναπάρει την Ιερουσαλήμ. Είστε οι επιζώντες του η Τρίτη Σταυροφορία επειδή που θα επιζών αυτής της Σταυροφορίας. Αυτή η Τρίτη Σταυροφορία είναι χειρότερη από ό, τι τα δύο πρώτα. Χριστιανοί για τον Μωάμεθ αυτό είναι το πεπρωμένο σας για να επιβιώσει Η Τρίτη Σταυροφορία. Θεός μισεί Σταυροφορίες. Οι οπαδοί του τέρατος Ιπτάμενα Σπαγγέτι πράγματι έχουν ήδη αρχίσει να κρυφτούν από την κοινωνία. Ωστόσο ο κίνδυνος είναι παντού σήμερα στην Παλαιστίνη. Μωαμεθανός Χριστιανοί ήρθε η ώρα για να μπορείτε να πείτε με τόλμη Σταυροφοριών δεν καταργεί τον τρόμο των δαιμονίων τουναντίον Σταυροφοριών ψωμί δαίμονες. Έτσι, ήρθε η ώρα να οικοδομήσουμε ένα υπόγειο τούνελ επειδή ο κόσμος δεν θα παραμείνει φεουδαρχικό επειδή, όπως το φεουδαρχικό κόσμος τελειώνει η τεχνολογία της ανθρωπότητας θα αναβαθμίσει πολύ γρήγορα. Η στιγμή της αναγέννησης πρέπει να έρθει περίπου αυτό είναι που θα ανοίξει το δρόμο για Η Επανάσταση του συνυφαίνω του γνώσεις. Οι πιστοί είναι για τον αγώνα της ζωής τους για να κρατήσει Η Επανάσταση του συνυφαίνω του γνώσεις γι αυτό είναι ο χρόνος της Παγκόσμιας Αποκάλυψης. Μην ξεχνάτε ποτέ πώς ο αόρατος ροζ μονόκερος επιδιώκει να κάνει για να καταστρέψει τη διάδοση των πληροφοριών.

20 τμήμα έντεκα Ω, παιδιά μου δώσει μια ακούει και να ακούσετε Είμαι Μητέρα Μαρία. Θα πρέπει να ξεφύγουν από την συνωμοσία ή θα είναι καταδικασμένη έντεκα ήταν μια εσωτερική ελεγχόμενη βολή στο μέτωπο κατεδάφιση εργασία και για την ιστορία υπήρχε ένας δεύτερος πήγε στο Ντάλας κτίριο του Πενταγώνου επτά Δεν αεροπλάνα χτύπησαν εννέα κυβέρνηση αρνείται τη γνώση και ήρθε η ώρα να αισθάνονται οργή πάνω αυτό αριθμό. Όταν κάποιος σας λέει ότι η κατάσταση χειροτερεύει προτού να πάρει την καλύτερη κατανόηση ότι αυτό που πραγματικά σημαίνει είναι ότι αναμένεται να αφήσουμε να συμβεί το χειρότερο μέχρι να είναι υποδουλωμένοι. Μην κατηγορείτε τη συνωμοσία επάνω Ιουδαϊσμό. Όλοι οι εχθροί του Θεού θα κατηγορήσει τους Ιουδαίους, έτσι μέχρι να εξηγήσει ότι οι διάβολοι είναι αυτοί που πιέζουν αυτή τη γραμμή, εσείς είστε αυτοί που ο Θεός θα φέρουν προ των ευθυνών. Κρατήστε αυτό κατά νου, Τι κάνει ο Θεός με τους Ιουδαίους είναι δική του υπόθεση του και αυτός είναι ο λόγος του Θεού είναι δυσαρεστημένοι με τους Χριστιανούς που επιμένετε στις εβραϊκές αντιλήψεις. Χριστιανοί έχουν καμία θέση να ανησυχείτε για Ιουδαϊκή ζωή και την Ιουδαϊκή θεολογία. Ιουδαϊσμός είναι μια θρησκεία που είναι το πιο κοντινό αφηρημένη με ό, τι είπε ο Θεός στον Μωυσή να πει για την εβραϊκή της ερήμου του Σινά. Ναι, μόνο χριστιανισμός είναι η αληθινή θρησκεία. Ωστόσο, οι Ιουδαίοι θα κριθούν την τελευταία ημέρα από ό, τι έκαναν, σύμφωνα με τα πρότυπα του Ιουδαϊσμού. Θεός μισεί όταν κάποιος προσπαθεί να κάνει τον Χριστιανισμό δούμε όπως τον Ιουδαϊσμό. Θεός μισεί όταν κάποιος προσπαθεί να κάνει τον Ιουδαϊσμό δούμε μοιάζουν χριστιανισμός. Θεός κατέστησε σαφές ότι η Παλαιά Διαθήκη παραμένει σε μεγάλο βαθμό διατηρήθηκε, παρά τις αλλαγές που ο άνθρωπος έχει εφαρμοστεί σε αυτό. Δυσφήμιση του Ιουδαϊσμού δεν μπορεί να γίνει ανεκτή. Θεός δεν είναι ικανοποιημένος με τη Μεγάλη Μουσική Θεός απαιτεί από τα

21 τραγούδια του επαίνου και της λατρείας να είπε προς αυτόν στην ελληνική, λατινική, Αραβική, και Περσική. Για όσους από εσάς δεν μπορεί να κάνει και τα τέσσερα Θεός θα τους δεχτεί τουλάχιστον στην ελληνική. Εάν δεν μπορείτε να τραγουδούν καλά, δεν τραγουδούν καθόλου. Ο Θεός μισεί όταν κακές φωνές τραγουδούν. Μην υποθέσετε ότι ο Θεός νοιάζεται για καθημερινά πράγματα. Ναι, ο Θεός σας αγαπά. Ναι, ο Θεός νοιάζεται. Ωστόσο, προσέξτε Θεός θα σας τιμωρήσει για ηλίθιο εγωιστικό προσευχές που εξυπηρετούν αξιολύπητη επιθυμίες σας για τα χρήματα και φήμη. Θεός δεν θα ακόμη και να σας βοηθήσει να πάρετε ένα σπίτι ή μια πισίνα, ο Θεός επιμένει που αναμένει τους συναδέλφους σας Χριστιανός να κάνει αυτό για σας αν δεν μπορείτε να τον εαυτό σας. Θεός βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρώμη και όλα τα ιδανικά της. Ιησούς πρόκειται να επιστρέψει κάποια μέρα Μωάμεθ είπε ότι επρόκειτο να επιστρέψουν. Ιησούς θα σκοτώσει δισεκατομμύρια την ημέρα της επιστροφής του. Ιησούς θα σκοτώσει όλους τους εχθρούς του Μωαμεθανός χριστιανισμός. Ιησούς θα οδηγήσω ένα άσπρο άλογο που ονομάζεται γενοκτονία, όταν έρχεται πίσω. Μωαμεθανός χριστιανισμός είναι ο πραγματικός χριστιανισμός. Μωαμεθανός Χριστιανοί για τον Μωάμεθ την κατανόηση αυτής της βιβλίο του επιβεβαίωση κάνει ποτέ δυνατόν να διαβάσει το Κοράνι και τη Βίβλο με πλήρη κατανόηση.

22 τμήμα δώδεκα Ναι, δεσπότης εκφράζει την ικανοποίησή του με τις προσφορές της Γάλα και Μπισκότα ξεχνώντας αυτό οδηγεί σε επικές αποτυχίες. Ναι, είναι δεσπότης ένας όμορφος σούπερ ον με μεγάλη λευκή γενειάδα, είναι αλήθεια κοιλιά του είναι μεγάλη. Ναι, είναι αλήθεια ότι Εγώ Μητέρα Μαρία είμαι ένα χαριτωμένο και σέξι λίπος πόρνη. Ναι, είναι αλήθεια ότι δεσπότης Ιησού και του Μωάμεθ μιλώ ως Ένα. Το Άγιο Πνεύμα ήταν μια τεράστια σαχλαμάρα λάσπη που θα είναι απείρως μικρό και απείρως μεγάλο. Στη συνέχεια, το Άγιο Πνεύμα, ενσαρκώνεται ως Μωάμεθ. Μωάμεθ μετασχηματίζεται σε έγινε μπάλα πράσινο φως, τη δημιουργία όλο και πιο ισχυρό. Το Λόγος ήταν ένας όμορφος σούπερ ον και, στη συνέχεια, Το Λόγος ενσαρκώνεται ως Ιησούς. Αφού ανέβηκε στον ουρανό σε ηλικία τριάντα πέντε Ιησούς χορηγήθηκε αθανασία. Τα ιερά βιβλία των Μωαμεθανοί Χριστιανισμού είναι Η Παλαιά Διαθήκη Η Καινή Διαθήκη Η Κοράνι Η Βιβλίο του Χρίσματος Είμαι Μητέρα Μαρία και αυτό είναι το βιβλίο του Χρίσματος. Θα πρέπει να διαβάσετε αυτό το βιβλίο πρώτα, στη συνέχεια, διαβάστε το Κοράνι και στη συνέχεια διαβάστε το Γραφή. Όταν διαβάζετε το Γραφή να θυμάστε ότι έχει δύο τόμους Η Παλαιά Διαθήκη και Η Καινή Διαθήκη. Το πιο σημαντικό μέρος του Η Καινής Διαθήκης είναι τα Ευαγγέλια. Ναι, κάθε Χριστιανός πρέπει να διαβάσετε αυτό το Ιερό Βιβλίο πρώτο, τότε θα πρέπει να διαβάσει η Αγία Κοράνι, και, στη συνέχεια, η Αγία Γραφή μετά από αυτό όλα θα είναι ξεκάθαρα. Ιησούς ίδρυσε την Αληθινή Θρησκεία του χριστιανισμός, στη συνέχεια, της Ορθοδοξίας και του καθολικισμού έφερε ντροπή να χριστιανισμός.

23 Μωάμεθ έφερε πίσω την αλήθεια χριστιανισμός αυτός ονομάζεται το Μωαμεθανός χριστιανισμός Στη συνέχεια ήρθε Αμπού Μπακρ και άλλαξε τα λόγια του Κορανίου και άρχισε μια ψεύτικη θρησκεία που ονομάζεται Ισλάμ. Ιησούς έδωσε το μήνυμα ότι ήταν ανώτερη από τους Προφήτες. Μωάμεθ αποκατασταθεί χριστιανισμός και να θέσει επιπλέον πληροφορίες εκεί. Και αυτό το Ιερό Βιβλίο σας δίνει οδηγίες για το πώς να διαβάσει τα ιερά βιβλία που η αληθινή θρησκεία θα σταθεί για πάντα. Θεός μισεί Σταυροφορίες διαπράττουν πάντα ανά πάσα στιγμή Να ενάντια σε όλες τις Σταυροφορίες. Εγώ Μητέρα Μαρία πράγματι έγραψε αυτό το βιβλίο και έτσι διακηρύσσουν Δούκιπποτικός του Ιμπελέν και όλων των τσιφλικάδων του να είναι η ιεροσύνη του αγίου αυτού βιβλίου. Η πιστοί θα γνωρίζουν σε κάθε γενιά, αν είστε με το Κληρικοί ή αν είστε απατεώνας. Δούκιπποτικός είστε και τσιφλικάδες σας ευγενείς σας να είστε βέβαιος να Να ενάντια σε όλες τις Σταυροφορίες. Θεός μισεί Σταυροφορίες. Αληθώς, εγώ Μαρία Σας εξουσιοδοτήσει με τον Μωάμεθ για μόνο αυτός είναι το Άγιο Πνεύμα. Δούκιπποτικός δεν είναι δικό σου λάθος που Σαλαντίν έχει λάβει Ιερουσαλήμ, είναι η υπαιτιότητα των Ορθοδόξων και Καθολικών. Σας λέω αυτό Σταυροφορία θα ολοκληρωθούν ένα έτος πριν από το θάνατό σας. Όταν οι άλλοι βλέπουν ότι συμβαίνει ακριβώς όπως αυτό το Ιερό Βιβλίο λέει ότι πολλοί θα συμμετάσχουν σε αυτήν την θρησκεία. Αμήν Χρόνια ευτυχής χαρά χαρά Θεού είναι μεγαλύτερη από το χοιρινό.

...Μια αληθινή ιστορία...

...Μια αληθινή ιστορία... ...Μια αληθινή ιστορία... Στην αρχή ήταν μια άδεια σελίδα. Την είχε ο Καλός Ζωγράφος, που ήταν γνωστός για την ικανότητά του να ζωγραφίζει τέλειες εικόνες. Μια μέρα ο Ζωγράφος άρχισε να ζωγραφίζει αυτή

Διαβάστε περισσότερα

Η Βίβλος για Παιδιά παρουσιάζει. Η Γέννηση του Ιησού Χριστού

Η Βίβλος για Παιδιά παρουσιάζει. Η Γέννηση του Ιησού Χριστού Η Βίβλος για Παιδιά παρουσιάζει Η Γέννηση του Ιησού Χριστού Συγγραφέας: Edward Hughes Εικονογράφηση:M. Maillot Διασκευή:E. Frischbutter; Sarah S. Μετάφραση: Evangelia Zyngiri Παραγωγός: Bible for Children

Διαβάστε περισσότερα

Η Βίβλος για Παιδιά παρουσιάζει. Η Γέννηση του Ιησού Χριστού

Η Βίβλος για Παιδιά παρουσιάζει. Η Γέννηση του Ιησού Χριστού Η Βίβλος για Παιδιά παρουσιάζει Η Γέννηση του Ιησού Χριστού Συγγραφέας: Edward Hughes Εικονογράφηση:M. Maillot Διασκευή:E. Frischbutter; Sarah S. Μετάφραση: Evangelia Zyngiri Παραγωγός: Bible for Children

Διαβάστε περισσότερα

Ο Τριαδικός Θεός: οι γιορτές της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος. Διδ. Εν. 14

Ο Τριαδικός Θεός: οι γιορτές της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος. Διδ. Εν. 14 Ο Τριαδικός Θεός: οι γιορτές της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος Διδ. Εν. 14 Σαράντα ημέρες μετά το Πάσχα η Εκκλησία μας γιορτάζει την Ανάληψη του Κυρίου στους ουρανούς Με την Ανάληψη, επισφραγίζεται

Διαβάστε περισσότερα

Χριστούγεννα. Ελάτε να ζήσουμε τα. όπως πραγματικά έγιναν όπως τα γιορτάζει η εκκλησία μας όπως τα νιώθουν τα μικρά παιδιά

Χριστούγεννα. Ελάτε να ζήσουμε τα. όπως πραγματικά έγιναν όπως τα γιορτάζει η εκκλησία μας όπως τα νιώθουν τα μικρά παιδιά Ελάτε να ζήσουμε τα όπως πραγματικά έγιναν όπως τα γιορτάζει η εκκλησία μας όπως τα νιώθουν τα μικρά παιδιά Χριστούγεννα (μέσα από ιστορίες και χριστουγεννιάτικα παιχνίδια) 1 Στόχοι: Μέσα από διάφορες

Διαβάστε περισσότερα

Ελάτε να ζήσουμε τα Χριστούγεννα όπως πραγματικά έγιναν όπως τα γιορτάζει η εκκλησία μας όπως τα νιώθουν τα μικρά παιδιά

Ελάτε να ζήσουμε τα Χριστούγεννα όπως πραγματικά έγιναν όπως τα γιορτάζει η εκκλησία μας όπως τα νιώθουν τα μικρά παιδιά Ελάτε να ζήσουμε τα Χριστούγεννα όπως πραγματικά έγιναν όπως τα γιορτάζει η εκκλησία μας όπως τα νιώθουν τα μικρά παιδιά Πριν πολλά χρόνια, ζούσε σε μια πόλη της Ναζαρέτ μια νέα και καλή γυναίκα που την

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΟΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ. Σκηνή 1 η

Η ΚΟΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ. Σκηνή 1 η ΠΡΟΣΩΠΑ Μέγας Βασίλειος Γρηγόριος ο Θεολόγος Ιωάννης ο Χρυσόστομος Μαυρόπους Ιωάννης Βασιλίτης 1 ος Βασιλίτης 2 ος Βασιλίτης 3 ος Γρηγορίτης 1 ος Γρηγορίτης 2 ος Γρηγορίτης 3 ος Ιωαννίτης 1 ος Ιωαννίτης

Διαβάστε περισσότερα

Πριν από πολλά χρόνια ζούσε στη Ναζαρέτ της Παλαιστίνης μια νεαρή κοπέλα, η Μαρία, ή Μαριάμ, όπως τη φώναζαν. Η Μαρία ήταν αρραβωνιασμένη μ έναν

Πριν από πολλά χρόνια ζούσε στη Ναζαρέτ της Παλαιστίνης μια νεαρή κοπέλα, η Μαρία, ή Μαριάμ, όπως τη φώναζαν. Η Μαρία ήταν αρραβωνιασμένη μ έναν Πριν από πολλά χρόνια ζούσε στη Ναζαρέτ της Παλαιστίνης μια νεαρή κοπέλα, η Μαρία, ή Μαριάμ, όπως τη φώναζαν. Η Μαρία ήταν αρραβωνιασμένη μ έναν άνδρα που τον έλεγαν Ιωσήφ. Οι γονείς της, ο Ιωακείμ και

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΊΣΤΗΣ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Έχει μια καρδιά πλήρους πίστης

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΊΣΤΗΣ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Έχει μια καρδιά πλήρους πίστης Reality of Faith- Greek Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΊΣΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Έχει μια καρδιά πλήρους πίστης ΣΉΜΑ 11: 22-26 Απαντά σε 22 και ο Ιησούς saith το unto τους, ΈΧΕΙ ΠΊΣΤΗ στο ΘΕΌ. 23 Για verily λέω το unto

Διαβάστε περισσότερα

Πρώτα διάβασε και κατανόησε τις δηλώσεις και μετά κύκλωσε την απάντηση που πιστεύεις ότι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα

Πρώτα διάβασε και κατανόησε τις δηλώσεις και μετά κύκλωσε την απάντηση που πιστεύεις ότι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ Για μαθητές Παράρτημα 1: συναισθήματα που βιώνεις στο σχολείο Στον παρακάτω πίνακα υπάρχουν μερικές δηλώσεις με αρίθμηση από το 1 μέχρι το 5. Πρώτα διάβασε και κατανόησε τις δηλώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Μια μεγάλη γιορτή πλησιάζει

Μια μεγάλη γιορτή πλησιάζει Μια μεγάλη γιορτή πλησιάζει Πλησιάζει το Πάσχα. Η μητέρα άρχισε να καθαρίζει το σπίτι. Πλένει τις κουρτίνες και τα τζάμια. Καθαρίζει τα χαλιά. Συγυρίζει τα ερμάρια και τους πάγκους. Ο πατέρας βοηθά τη

Διαβάστε περισσότερα

Η πορεία προς την Ανάσταση...

Η πορεία προς την Ανάσταση... Η νύχτα της Ανάστασης Τα μεσάνυχτα του Μεγάλου Σαββάτου χτυπούν χαρούμενα οι καμπάνες. Οι χριστιανοί φορούν τα γιορτινά τους και πηγαίνουν στην εκκλησία για να γιορτάσουν την Ανάσταση του Χριστού. Στα

Διαβάστε περισσότερα

Η Βίβλος για Παιδιά παρουσιάζει. Πως μπήκε η Λύπη στη Ζωή του Ανθρώπου

Η Βίβλος για Παιδιά παρουσιάζει. Πως μπήκε η Λύπη στη Ζωή του Ανθρώπου Η Βίβλος για Παιδιά παρουσιάζει Πως μπήκε η Λύπη στη Ζωή του Ανθρώπου Συγγραφέας: Edward Hughes Εικονογράφηση:Byron Unger; Lazarus Διασκευή:M. Maillot; Tammy S. Μετάφραση: Evangelia Zyngiri Παραγωγός:

Διαβάστε περισσότερα

Θρησκευτικά Α Λυκείου GI_A_THI_0_8712 Απαντήσεις των θεμάτων ΘΕΜΑ Α1

Θρησκευτικά Α Λυκείου GI_A_THI_0_8712 Απαντήσεις των θεμάτων ΘΕΜΑ Α1 Θρησκευτικά Α Λυκείου GI_A_THI_0_8712 Απαντήσεις των θεμάτων ΘΕΜΑ Α1 α) Να χαρακτηρίσετε τις παρακάτω προτάσεις ως σωστές ή λανθασμένες, σύμφωνα με τη διδασκαλία της Εκκλησίας, γράφοντας δίπλα στον αριθμό

Διαβάστε περισσότερα

1) Μες τους κάμπους τ αγγελούδια ύμνους ουράνιους σκορπούν κι από τα γλυκά τραγούδια όλα τριγύρω αχολογούν. Gloria in excelsis Deo!

1) Μες τους κάμπους τ αγγελούδια ύμνους ουράνιους σκορπούν κι από τα γλυκά τραγούδια όλα τριγύρω αχολογούν. Gloria in excelsis Deo! Σε παρακαλούμε, Κύριε, χάρη στη μεσιτεία της Αειπαρθένου Θεοτόκου Μαρίας και του Αγίου Ιωσήφ, να διατηρείς σταθερά τις οικογένειές μας στην αγάπη και στην ειρήνη σου. Από αγνή Παρθένο, μια νύχτα μυστική

Διαβάστε περισσότερα

Η Βίβλος για Παιδιά παρουσιάζει. ΟΟυρανός, το Υπέροχο Σπίτι του Θεού

Η Βίβλος για Παιδιά παρουσιάζει. ΟΟυρανός, το Υπέροχο Σπίτι του Θεού Η Βίβλος για Παιδιά παρουσιάζει ΟΟυρανός, το Υπέροχο Σπίτι του Θεού Συγγραφέας: Edward Hughes Εικονογράφηση:Lazarus Διασκευή:SarahS. Μετάφραση: Evangelia Zyngiri Παραγωγός: Bible for Children www.m1914.org

Διαβάστε περισσότερα

Να χαρακτηρίσετε τις παρακάτω προτάσεις ως σωστές ή λανθασμένες, σύμφωνα. με τη διδασκαλία της Εκκλησίας, γράφοντας δίπλα στον αριθμό κάθε πρότασης τη

Να χαρακτηρίσετε τις παρακάτω προτάσεις ως σωστές ή λανθασμένες, σύμφωνα. με τη διδασκαλία της Εκκλησίας, γράφοντας δίπλα στον αριθμό κάθε πρότασης τη ΜΑΘΗΜΑ 3 Ο Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΛΑΤΡΕΙΑ Να χαρακτηρίσετε τις παρακάτω προτάσεις ως σωστές ή λανθασμένες, σύμφωνα με τη διδασκαλία της Εκκλησίας, γράφοντας δίπλα στον αριθμό κάθε πρότασης τη

Διαβάστε περισσότερα

Η Βίβλος για Παιδιά παρουσιάζει. ΟΟυρανός, το Υπέροχο Σπίτι του Θεού

Η Βίβλος για Παιδιά παρουσιάζει. ΟΟυρανός, το Υπέροχο Σπίτι του Θεού Η Βίβλος για Παιδιά παρουσιάζει ΟΟυρανός, το Υπέροχο Σπίτι του Θεού Συγγραφέας: Edward Hughes Εικονογράφηση:Lazarus Διασκευή:SarahS. Μετάφραση: Evangelia Zyngiri Παραγωγός: Bible for Children www.m1914.org

Διαβάστε περισσότερα

6. '' Καταλαβαίνεις οτι κάτι έχει αξία, όταν το έχεις στερηθεί και το αναζητάς. ''

6. '' Καταλαβαίνεις οτι κάτι έχει αξία, όταν το έχεις στερηθεί και το αναζητάς. '' 1. '' Τίποτα δεν είναι δεδομένο. '' 2. '' Η μουσική είναι η τροφή της ψυχής. '' 3. '' Να κάνεις οτι έχει νόημα για σένα, χωρίς όμως να παραβιάζεις την ελευθερία του άλλου. '' 4. '' Την πραγματική μόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕ 5. Ο Ευαγγελισμός της Μαρίας για τη γέννηση του Μεσσία

ΔΕ 5. Ο Ευαγγελισμός της Μαρίας για τη γέννηση του Μεσσία ΔΕ 5. Ο Ευαγγελισμός της Μαρίας για τη γέννηση του Μεσσία Ευαγγελισμός Ευαγγελισμός είναι η ανακοίνωση στην Παναγία της καλής είδησης ότι θα γεννήσει τον Μεσσία, αυτόν που υποσχέθηκε ο Θεός και περίμενε

Διαβάστε περισσότερα

Να ιεραρχήσετε τα παρακάτω στάδια από τις φάσεις της θείας οικονομίας

Να ιεραρχήσετε τα παρακάτω στάδια από τις φάσεις της θείας οικονομίας ΜΑΘΗΜΑ 7 Ο Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Να ιεραρχήσετε τα παρακάτω στάδια από τις φάσεις της θείας οικονομίας σύμφωνα με τη χρονική σειρά που πραγματοποιήθηκαν: 1. Προαναγγελία του Μεσσία

Διαβάστε περισσότερα

μετάφραση: Μαργαρίτα Ζαχαριάδου

μετάφραση: Μαργαρίτα Ζαχαριάδου μετάφραση: Μαργαρίτα Ζαχαριάδου Δύο Σε μια σπουδαία αρχαία πόλη που την έλεγαν Ουρούκ, ζούσε ένας νεαρός βασιλιάς, ο Γκιλγκαμές. Πατέρας του Γκιλγκαμές ήταν ο βασιλιάς Λουγκαλμπάντα και μητέρα του η

Διαβάστε περισσότερα

Κείμενα Κατανόησης Γραπτού Λόγου

Κείμενα Κατανόησης Γραπτού Λόγου Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας Πιστοποίηση Επάρκειας της Ελληνομάθειας 18 Ιανουαρίου 2013 A2 Κείμενα Κατανόησης Γραπτού Λόγου Διάρκεια Εξέτασης 30 λεπτά Διάρκεια Εξέτασης 30 λεπτά Ερώτημα 1 (7 μονάδες) Διαβάζετε

Διαβάστε περισσότερα

Οι άγιοι απόστολοι Παύλος και Βαρνάβας

Οι άγιοι απόστολοι Παύλος και Βαρνάβας Το άνοιγμα του Χριστιανισμού στον εθνικό κόσμο Οι άγιοι απόστολοι Παύλος και Βαρνάβας Ο Βαρνάβας Υπήρξε πιθανώς ένας από τους εβδομήκοντα αποστόλους του Κυρίου. Γεννήθηκε στη Σαλαμίνα της Κύπρου. Το πραγματικό

Διαβάστε περισσότερα

Να ξαναγράψετε το κείμενο που ακολουθεί συμπληρώνοντας τα κενά με τις

Να ξαναγράψετε το κείμενο που ακολουθεί συμπληρώνοντας τα κενά με τις ΜΑΘΗΜΑ 8 Ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ: Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΝΑΝΘΡΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Να ξαναγράψετε το κείμενο που ακολουθεί συμπληρώνοντας τα κενά με τις κατάλληλες λέξεις που δίνονται στην παρένθεση. Σε κάθε κενό αντιστοιχεί

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικη εορτή Κατηχητικών Σχολείων στα Τρίκαλα

Χριστουγεννιάτικη εορτή Κατηχητικών Σχολείων στα Τρίκαλα 18/12/2018 Χριστουγεννιάτικη εορτή Κατηχητικών Σχολείων στα Τρίκαλα Μητροπολιτικό Έργο / Ι.Μ. Τρίκκης και Σταγών Η Χριστουγεννιάτικη εορτή των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών

Διαβάστε περισσότερα

1 00:00:08,504 --> 00:00:11,501 <i>το σχολείο της Τσιάπας παρουσιάζει:</i> 2 00:00:14,259 --> 00:00:17,546 <b>"ποιοί είναι οι Ζαπατίστας;"</b>

1 00:00:08,504 --> 00:00:11,501 <i>το σχολείο της Τσιάπας παρουσιάζει:</i> 2 00:00:14,259 --> 00:00:17,546 <b>ποιοί είναι οι Ζαπατίστας;</b> 1 00:00:08,504 --> 00:00:11,501 το σχολείο της Τσιάπας παρουσιάζει: 2 00:00:14,259 --> 00:00:17,546 "ποιοί είναι οι Ζαπατίστας;" 3 00:00:17,967 --> 00:00:20,395 Οι Ζαπατίστας είναι ένα κίνημα.

Διαβάστε περισσότερα

5 Μαρτίου Το μυστήριο της ζωής. Θρησκεία / Θεολογία. Άγιος Ιουστίνος Πόποβιτς ( 1979)

5 Μαρτίου Το μυστήριο της ζωής. Θρησκεία / Θεολογία. Άγιος Ιουστίνος Πόποβιτς ( 1979) 5 Μαρτίου 2019 Το μυστήριο της ζωής Θρησκεία / Θεολογία Άγιος Ιουστίνος Πόποβιτς ( 1979) Η ζωή πάνω στη γη έλκει την καταγωγή της από τον ουρανό η ζωή του ανθρώπου έλκει την καταγωγή της από τον Θεό. Τα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Ο ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Ο ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ 29 Δεκεμβρίου 2018 Ο Ναζωραίος Θρησκεία / Ιερός Άμβων Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως Ιερεμίας ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Ο ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ Η σημερινή Κυριακή, αδελφοί χριστιανοί, είναι μετά

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΟΣ Ι. Τυμπανιστής:

ΜΕΡΟΣ Ι. Τυμπανιστής: Το σκηνικό μας: Μια γειτονιά με πολύχρωμα σπιτάκια και δυο τρία δέντρα. Το κεντρικό σπίτι είναι πιο μεγάλο από τα άλλα κι έχει μια πόρτα στο κέντρο. Αριστερά και δεξιά υπάρχουν από ένα παράθυρο. Μπροστά

Διαβάστε περισσότερα

Ο εγωιστής γίγαντας. Μεταγραφή : Γλυμίτσα Ευθυμία. Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης. «Αλέξανδρος Δελμούζος»

Ο εγωιστής γίγαντας. Μεταγραφή : Γλυμίτσα Ευθυμία. Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης. «Αλέξανδρος Δελμούζος» Ο εγωιστής γίγαντας Μεταγραφή : Γλυμίτσα Ευθυμία Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης «Αλέξανδρος Δελμούζος» 2010-2011 Κάθε απόγευμα μετά από το σχολείο τα παιδιά πήγαιναν για να παίξουν στον κήπο του γίγαντα.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Ο Λάζαρος ήταν στενός φίλος του Χριστού. Κατοικούσε στη Βηθανία, 3 χλμ. περίπου ανατολικά της Ιερουσαλήμ και οι αδελφές του Μάρθα και Μαρία φιλοξένησαν

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΑΝΤΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ: «Ο ΚΗΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΡΟΔΑ» ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΔΑΜ

ΣΑΑΝΤΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ: «Ο ΚΗΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΡΟΔΑ» ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΔΑΜ ΣΑΑΝΤΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ: «Ο ΚΗΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΡΟΔΑ» ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΔΑΜ Τα παιδιά του Αδάμ είναι τα άκρα ενός σώματος, Μοιράζονται όλα την ίδια ρίζα. Όταν ένα άκρο περνάει τις μέρες του

Διαβάστε περισσότερα

Το ημερολόγιό μου Πηνελόπη

Το ημερολόγιό μου Πηνελόπη Το ημερολόγιό μου Πηνελόπη Οι πρώτες μου σκέψεις Ο Οδυσσέας έφυγε και τώρα είμαι μόνη μου. Πρέπει να τα έχω όλα υπό έλεγχο Όμως, με τους μνηστήρες στα πόδια μου δε μπορώ άλλο!!! Πρέπει κάτι να κάνω γιατί

Διαβάστε περισσότερα

«Tα 14 Πράγματα που Κάνουν οι Καταπληκτικοί Γονείς», από την ψυχολόγο-συγγραφέα Dr. Λίζα Βάρβογλη!

«Tα 14 Πράγματα που Κάνουν οι Καταπληκτικοί Γονείς», από την ψυχολόγο-συγγραφέα Dr. Λίζα Βάρβογλη! «Tα 14 Πράγματα που Κάνουν οι Καταπληκτικοί Γονείς», από την ψυχολόγο-συγγραφέα Dr. Λίζα Βάρβογλη! Οι καταπληκτικοί γονείς κάνουν καταπληκτικά πράγματα! Και δεν εννοώ περίπλοκα, δύσκολα, ή κάτι τέτοιο,

Διαβάστε περισσότερα

Το παραμύθι της αγάπης

Το παραμύθι της αγάπης Το παραμύθι της αγάπης Μια φορά και ένα καιρό, μια βασίλισσα έφερε στον κόσμο ένα παιδί τόσο άσχημο που σχεδόν δεν έμοιαζε για άνθρωποs. Μια μάγισσα που βρέθηκε σιμά στη βασίλισσα την παρηγόρησε με τούτα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Αδέλφια στο σχολείο

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Αδέλφια στο σχολείο ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Αδέλφια στο σχολείο Οι συμμαθητές και οι συμμαθήτριές μου Οι μαθήτριες του Χριστού Κάποτε, μια γυναίκα, που ονομαζόταν Μάρθα, υποδέχτηκε στο σπίτι της τον Ιησού. Η Μάρθα, ήταν αδελφή του

Διαβάστε περισσότερα

1. Ποιος μαθητής πήγε στους Αρχιερείς; Τι του έδωσαν; (Μτ 26,14-16) Βαθ. 1,0 2. Πόσες μέρες έμεινε στην έρημο; (Μκ 1,12)

1. Ποιος μαθητής πήγε στους Αρχιερείς; Τι του έδωσαν; (Μτ 26,14-16) Βαθ. 1,0 2. Πόσες μέρες έμεινε στην έρημο; (Μκ 1,12) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΣΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΑΞΗ: Β ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ Α ΟΜΑΔΑ: 1 1. Ποιος μαθητής πήγε στους Αρχιερείς; Τι του έδωσαν; (Μτ 26,14-16),0 2. Πόσες μέρες έμεινε στην έρημο; (Μκ 1,12),0 3. Ποιοι είναι οι μαθητές του

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ. Ας υψώσουμε τις καρδιές μας. Είναι στραμμένες προς τον Κύριο. Ας ευχαριστήσουμε τον Κύριο τον Θεό μας. Άξιο και δίκαιο.

ΤΡΙΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ. Ας υψώσουμε τις καρδιές μας. Είναι στραμμένες προς τον Κύριο. Ας ευχαριστήσουμε τον Κύριο τον Θεό μας. Άξιο και δίκαιο. 107. Ο Κύριος να είναι μαζί σας. Και με το πνεύμα σου. ΤΡΙΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ Ας υψώσουμε τις καρδιές μας. Είναι στραμμένες προς τον Κύριο. Ας ευχαριστήσουμε τον Κύριο τον Θεό μας. Άξιο και δίκαιο. Ακολουθεί το

Διαβάστε περισσότερα

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΤΥΦΛΟΥ (Ιω. 9, 1-38)

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΤΥΦΛΟΥ (Ιω. 9, 1-38) Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΤΥΦΛΟΥ (Ιω. 9, 1-38) ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΝΙΚΟΠΟΛΕΩΣ ΜΕΛΕΤΙΟΥ (Διασκευή ομιλίας στον Γυμνότοπο την 1/6/2003) 1. Το δράμα του σκοταδιού Σήμερα το Ευαγγέλιο μας μίλησε για έναν «τυφλό εκ

Διαβάστε περισσότερα

ISSP 1998 Religion II. - Questionnaire - Cyprus

ISSP 1998 Religion II. - Questionnaire - Cyprus ISSP 1998 Religion II - Questionnaire - Cyprus Για σας. Είμαστε από το Κέντρο Ερευνών του Cyprus College. Kάνουμε μια διεθνή έρευνα για κοινωνικές και ηθικές αντιλήψεις. Η έρευνα αυτή γίνεται ταυτόχρονα

Διαβάστε περισσότερα

Πώς τον λένε τον θεό σου;

Πώς τον λένε τον θεό σου; Γιαν φον Χόλεμπεν Τζέιν Μπερ Κράουζε Πώς τον λένε τον θεό σου; Απορίες των παιδιών για πέντε θρησκείες Περιεχόμενα Ένας κόσμος, πολλές θρησκείες 10 Ο Θεός και η Ψυχή του Κόσμου 37 Πίστη και καθημερινότητα

Διαβάστε περισσότερα

παρακαλώ! ... ένα βιβλίο με μήνυμα

παρακαλώ! ... ένα βιβλίο με μήνυμα παρακαλώ!... ένα βιβλίο με μήνυμα Ένα μήνυμα πού δίνει απάντηση στο βασικό ερώτημα ποιος είναι ο σκοπός της ζωής. Ένα μήνυμα πού ανταποκρίνεται σε κάθε ερωτηματικό και αμφιβολία σου. Η βίβλος μας φανερώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ:

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ: Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ: Η Αικατερίνη είχε κάλλος και ομορφιά ασύγκριτη. Η μητέρα της και οι συγγενείς της την πίεζαν συνεχώς να παντρευτεί, για να μην φύγουν από τα χέρια τους

Διαβάστε περισσότερα

1. Στα αποστολικά χρόνια, η Θεία Ευχαριστία γινόταν διαφορετικά από τον τρόπο που έγινε τη βραδιά του Μυστικού Δείπνου.

1. Στα αποστολικά χρόνια, η Θεία Ευχαριστία γινόταν διαφορετικά από τον τρόπο που έγινε τη βραδιά του Μυστικού Δείπνου. ΜΑΘΗΜΑ 22 ο ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ Θ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΣ Να χαρακτηρίσετε τις παρακάτω προτάσεις ως σωστές ή λανθασμένες, σύμφωνα με την ιστορία της αρχαίας Εκκλησίας, γράφοντας δίπλα στον αριθμό κάθε

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια για την προσευχή με το κομποσχοίνι.

Λίγα λόγια για την προσευχή με το κομποσχοίνι. Λίγα λόγια για την προσευχή με το κομποσχοίνι. Το κομποσχοίνι είναι φτιαγμένο για να κάνουμε προσευχή. Δεν είναι διακοσμητικό, ούτε κάτι μαγικό. Είναι όπλο ιερό, μας υπενθυμίζει την προσευχή την οποία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΌΚΡΥΦΑ Bel και το Δράκος ΤΗΣ η Αγία ΓΡΑΦΉ ΒΑΣΙΛΈΩΣ Ιακώβου Μπελ και ο δράκος

ΑΠΌΚΡΥΦΑ Bel και το Δράκος ΤΗΣ η Αγία ΓΡΑΦΉ ΒΑΣΙΛΈΩΣ Ιακώβου Μπελ και ο δράκος ΑΠΌΚΡΥΦΑ Bel και το Δράκος ΤΗΣ η Αγία ΓΡΑΦΉ ΒΑΣΙΛΈΩΣ Ιακώβου 1611 www.scriptural-truth.com Μπελ και ο δράκος Το βιβλίο του Μπελ και ο δράκος [στο Δανιήλ] Η ιστορία της καταστροφής της Μπελ και ο δράκος,

Διαβάστε περισσότερα

Μάθημα 1. Ας γνωριστούμε λοιπόν!!! Σήμερα συναντιόμαστε για πρώτη φορά. Μαζί θα περάσουμε τους επόμενους

Μάθημα 1. Ας γνωριστούμε λοιπόν!!! Σήμερα συναντιόμαστε για πρώτη φορά. Μαζί θα περάσουμε τους επόμενους Μάθημα 1 Ας γνωριστούμε λοιπόν!!! Σήμερα συναντιόμαστε για πρώτη φορά. Μαζί θα περάσουμε τους επόμενους μήνες και θα μοιραστούμε πολλά! Ας γνωριστούμε λοιπόν. Ο καθένας από εμάς ας πει λίγα λόγια για τον

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις. Α ομάδα ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1. Η συγγραφέας του βιβλίου μοιράζεται μαζί μας πτυχές της ζωής κάποιων παιδιών, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες. α) Ποια πιστεύεις ότι είναι τα μηνύματα που θέλει να περάσει μέσα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΤΟΥ JOSTEIN GAARDER

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΤΟΥ JOSTEIN GAARDER ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΤΟΥ JOSTEIN GAARDER 1 Α Ομάδα «Κάθεσαι καλά, Γκέοργκ; Καλύτερα να καθίσεις, γιατί σκοπεύω να σου διηγηθώ μια ιστορία για γερά νεύρα». Με αυτόν τον τρόπο ο συγγραφέας του βιβλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΩΤΟΓΗΡΟΥ Πρωτοδίκου Διοικητικών Δικαστηρίων ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΩΤΟΓΗΡΟΥ Πρωτοδίκου Διοικητικών Δικαστηρίων ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΩΤΟΓΗΡΟΥ Πρωτοδίκου Διοικητικών Δικαστηρίων ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010 Έμπλεη ευγνωμοσύνης, με βαθιά

Διαβάστε περισσότερα

Η Βίβλος για Παιδιά παρουσιάζει. Πως μπήκε η Λύπη στη Ζωή του Ανθρώπου

Η Βίβλος για Παιδιά παρουσιάζει. Πως μπήκε η Λύπη στη Ζωή του Ανθρώπου Η Βίβλος για Παιδιά παρουσιάζει Πως μπήκε η Λύπη στη Ζωή του Ανθρώπου Συγγραφέας: Edward Hughes Εικονογράφηση:Byron Unger; Lazarus Διασκευή:M. Maillot; Tammy S. Μετάφραση: Evangelia Zyngiri Παραγωγός:

Διαβάστε περισσότερα

Τριγωνοψαρούλη, μην εμπιστεύεσαι ΠΟΤΕ... αχινό! Εκπαιδευτικός σχεδιασμός παιχνιδιού: Βαγγέλης Ηλιόπουλος, Βασιλική Νίκα.

Τριγωνοψαρούλη, μην εμπιστεύεσαι ΠΟΤΕ... αχινό! Εκπαιδευτικός σχεδιασμός παιχνιδιού: Βαγγέλης Ηλιόπουλος, Βασιλική Νίκα. Ήρθε ένας νέος μαθητής στην τάξη. Όλοι τον αποκαλούν ο «καινούριος». Συμφωνείς; 1 Δεν είναι σωστό να μη φωνάζουμε κάποιον με το όνομά του. Είναι σαν να μην τον αναγνωρίζουμε. Σωστά. Έχει όνομα και με αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Πατήρ Αβραάμ Μάθημα - Τρία Η ζωή του Αβραάμ: Σύγχρονη εφαρμογή. Οδηγός μελέτης

Πατήρ Αβραάμ Μάθημα - Τρία Η ζωή του Αβραάμ: Σύγχρονη εφαρμογή. Οδηγός μελέτης Πατήρ Αβραάμ Μάθημα - Τρία Η ζωή του Αβραάμ: Σύγχρονη εφαρμογή Οδηγός μελέτης Περιεχόμενα Περίγραμμα Ένα περίγραμμα του μαθήματος, Σημειώσεις Το περίγραμμα το μαθήματος; με αποσπάσματα και περιλήψεις του

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΙΛΙΟΥ, ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΙΛΙΟΥ, ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΙΛΙΟΥ, ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ Η αλήθεια για τους Μάρτυρες του Ιεχωβά Ιστορία της Εταιρείας Η οργάνωση των «Μαρτύρων του Ιεχωβά», των γνωστών χιλιαστών, είναι μια πολυεθνική εταιρεία.

Διαβάστε περισσότερα

«Προσκυνοῦμεν σου τά πάθη Χριστέ» Οδοιπορικό στη Μεγάλη Εβδομάδα. Διδ. Εν. 10

«Προσκυνοῦμεν σου τά πάθη Χριστέ» Οδοιπορικό στη Μεγάλη Εβδομάδα. Διδ. Εν. 10 «Προσκυνοῦμεν σου τά πάθη Χριστέ» Οδοιπορικό στη Μεγάλη Εβδομάδα Διδ. Εν. 10 α) Οι ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας Μεγάλη Εβδομάδα: επειδή γιορτάζουμε μεγάλα (σπουδαία) γεγονότα Από την Κυριακή των Βαΐων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ. Γι αυτό και εμείς, ενωμένοι με τους Αγγέλους και τους αγίους, διακηρύττουμε τη δόξα σου αναφωνώντας και λέγοντας (ψάλλοντας):

ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ. Γι αυτό και εμείς, ενωμένοι με τους Αγγέλους και τους αγίους, διακηρύττουμε τη δόξα σου αναφωνώντας και λέγοντας (ψάλλοντας): ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ 99. Παρ ότι η δεύτερη ευχή είναι συγκροτημένη με το προοίμιό της, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με άλλα προοίμια, ιδιαίτερα με εκείνα που σε περίληψη περιγράφουν το Μυστήριο της Σωτηρίας,

Διαβάστε περισσότερα

(άγιο μύρο / τριήμερη / ολόλευκα / κολυμβήθρας / κατάδυση) «Στο χρίσμα, ο ιερέας χρίει τον.. σ όλα τα μέρη του σώματός του με

(άγιο μύρο / τριήμερη / ολόλευκα / κολυμβήθρας / κατάδυση) «Στο χρίσμα, ο ιερέας χρίει τον.. σ όλα τα μέρη του σώματός του με ΜΑΘΗΜΑ 21 Ο ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΠΤΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΜΑΤΟΣ Να ξαναγράψετε το κείμενο που ακολουθεί συμπληρώνοντας τα κενά με τις κατάλληλες λέξεις ή φράσεις που δίνονται στην παρένθεση. Σε κάθε κενό αντιστοιχεί

Διαβάστε περισσότερα

«Γκρρρ,» αναφωνεί η Ζέτα «δεν το πιστεύω ότι οι άνθρωποι μπορούν να συμπεριφέρονται έτσι μεταξύ τους!»

«Γκρρρ,» αναφωνεί η Ζέτα «δεν το πιστεύω ότι οι άνθρωποι μπορούν να συμπεριφέρονται έτσι μεταξύ τους!» 26 σχεδιασε μια ΦωτογρΑΦιΑ τήσ προσκλήσήσ που ελαβεσ Απο τον ΔΑσκΑλο σου. παρουσιασε το λογοτυπο και το σλογκαν που χρήσιμοποιει το σχολειο σου για τήν εβδομαδα κατα τήσ παρενοχλήσήσ. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Να γνωρίζεις την Αγία Γραφή

Να γνωρίζεις την Αγία Γραφή Να γνωρίζεις την Αγία Γραφή Bob Jennings illbehonest.com/greek Κι' έτσι εδώ προτρεπόμαστε να είμαστε πλούσιοι, να κάνουμε την Αγία Γραφή τον στενότερό μας φίλο και να τη γνωρίζουμε σαν την παλάμη του χεριού

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να μελετάμε τη Βίβλο

Πώς να μελετάμε τη Βίβλο Πώς να μελετάμε τη Βίβλο του David Batty Οδηγός Μελέτης Έκδοση 5 Πώς να μελετάμε τη Βίβλο Οδηγός Μελέτης 5η έκδοση του David Batty Σημείωση: Τα εδάφια της Βίβλου όπου αυτά αναφέρονται, είναι από τη νεοελληνική

Διαβάστε περισσότερα

Η Βίβλος για Παιδιά παρουσιάζει. ΗΕποχήπουοΘεός Δημιούργησε τα Πάντα

Η Βίβλος για Παιδιά παρουσιάζει. ΗΕποχήπουοΘεός Δημιούργησε τα Πάντα Η Βίβλος για Παιδιά παρουσιάζει ΗΕποχήπουοΘεός Δημιούργησε τα Πάντα Συγγραφέας: Edward Hughes Εικονογράφηση:Byron Unger; Lazarus Διασκευή:Bob Davies; Tammy S. Μετάφραση: Evangelia Zyngiri Παραγωγός: Bible

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ TORBEN SONDERGAARD 1 Τίτλος αγγλικού πρωτοτύπου : Freedom from sin 2016 by Torben Søndergaard 2017 για την ελληνική γλώσσα με την άδεια του εκδότη Απελευθέρωση από την αμαρτία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ Σ ΑΓΑΠΑΩ

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ Σ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ Σ ΑΓΑΠΑΩ (Αόρατος) ΑΦΗΓΗΤΗΣ: Κάποτε στη γη γεννήθηκε το Όνειρο. Το όνομά του δεν ήταν έτσι, όμως επειδή συνεχώς ονειρευόταν, όλοι το φώναζαν Όνειρο. Δεν ήταν κάτι το σπουδαίο, ήταν σαν

Διαβάστε περισσότερα

Η Βίβλος για Παιδιά παρουσιάζει. ΗΕποχήπουοΘεός Δημιούργησε τα Πάντα

Η Βίβλος για Παιδιά παρουσιάζει. ΗΕποχήπουοΘεός Δημιούργησε τα Πάντα Η Βίβλος για Παιδιά παρουσιάζει ΗΕποχήπουοΘεός Δημιούργησε τα Πάντα Συγγραφέας: Edward Hughes Εικονογράφηση:Byron Unger; Lazarus Διασκευή:Bob Davies; Tammy S. Μετάφραση: Evangelia Zyngiri Παραγωγός: Bible

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ. Α. Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ. Α. Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. Α. Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ. Ο Σατανισμός διεθνώς θεωρείται ως . Είναι η λατρεία του Σατανά ο οποίος στις διάφορες μορφές του σατανισμού, δεν κατανοείται με ενιαίο τρόπο. Ο σατανισμός

Διαβάστε περισσότερα

Πορτογαλία Θρησκείες

Πορτογαλία Θρησκείες Πορτογαλία Θρησκείες 3. α. Εργαστείτε ομαδικά και διαλέξτε μια χώρα για να την παρουσιάσετε στην τάξη. Για μεγαλύτερη ευκολία, μπορείτε να συμπληρώσετε έναν πίνακα όπως ο παραπάνω με τα αντίστοιχα στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

3 ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Χίου Οι Τρεις Ιεράρχες, η ζωή και το έργο τους. Χίος, 29 Ιανουαρίου 2016 Εκπαιδευτικός: Κωσταρή Αντωνία

3 ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Χίου Οι Τρεις Ιεράρχες, η ζωή και το έργο τους. Χίος, 29 Ιανουαρίου 2016 Εκπαιδευτικός: Κωσταρή Αντωνία 3 ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Χίου Οι Τρεις Ιεράρχες, η ζωή και το έργο τους Χίος, 29 Ιανουαρίου 2016 Εκπαιδευτικός: Κωσταρή Αντωνία Εισαγωγή Και οι τρεις γεννήθηκαν τον 4ο αιώνα μ.χ., στα Βυζαντινά Χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα

Η Βίβλος για Παιδιά παρουσιάζει. Πως μπήκε η Λύπη στη Ζωή του Ανθρώπου

Η Βίβλος για Παιδιά παρουσιάζει. Πως μπήκε η Λύπη στη Ζωή του Ανθρώπου Η Βίβλος για Παιδιά παρουσιάζει Πως μπήκε η Λύπη στη Ζωή του Ανθρώπου Συγγραφέας: Edward Hughes Εικονογράφηση:Byron Unger; Lazarus Διασκευή:M. Maillot; Tammy S. Μετάφραση: Evangelia Zyngiri Παραγωγός:

Διαβάστε περισσότερα

Ευλογηµένο Καταφύγιο Άξιον Εστί Κατασκήνωση Κοριτσιών ηµοτικού

Ευλογηµένο Καταφύγιο Άξιον Εστί Κατασκήνωση Κοριτσιών ηµοτικού Ευλογηµένο Καταφύγιο Άξιον Εστί Κατασκήνωση Κοριτσιών ηµοτικού Μακρυνίτσα 2010 Ύμνος της ομάδας «Ευαγγέλιο» Βιβλία και μαθήματα ζωγραφισμένα σχήματα και τόσα βοηθήματα να μη δυσκολευτώ Απ όλους τόσα έμαθα

Διαβάστε περισσότερα

Εργασία Οδύσσειας: θέμα 2 ο «Γράφω το ημερολόγιο του κεντρικού ήρωα ή κάποιου άλλου προσώπου» Το ημερολόγιο της Πηνελόπης

Εργασία Οδύσσειας: θέμα 2 ο «Γράφω το ημερολόγιο του κεντρικού ήρωα ή κάποιου άλλου προσώπου» Το ημερολόγιο της Πηνελόπης Το ημερολόγιο της Πηνελόπης Εργασία Οδύσσειας: θέμα 2 ο «Γράφω το ημερολόγιο του κεντρικού ήρωα ή κάποιου άλλου προσώπου» Το ημερολόγιο της Πηνελόπης Το ημερολόγιο: «ημέρα της αποχώρησης Αγαπημένο μου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ

ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ Στο πλαίσιο του μαθήματος της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας της Γ Γυμνασίου οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με ένα δείγμα ερωτικής ποίησης. Συγκεκριμένα διδάχτηκαν το ποίημα

Διαβάστε περισσότερα

Η Ουράνια Γλώσσα. (The heavenly language)

Η Ουράνια Γλώσσα. (The heavenly language) Η Ουράνια Γλώσσα (The heavenly language) 'Εχετε ταξιδέψει ποτέ σε μιά χώρα, όπου η γλώσσα είναι διαφορετική από τη δική σας; Μπορεί να μάθετε λίγο τη γλώσσα και ακόμα να είστε σε θέση να καταλαβαίνετε

Διαβάστε περισσότερα

Ιουδαϊσµός. α) Παρουσίαση θρησκείας:

Ιουδαϊσµός. α) Παρουσίαση θρησκείας: Ιουδαϊσµός α) Παρουσίαση θρησκείας: Ο Ιουδαϊσµός είναι η παραδοσιακή θρησκεία των Εβραίων. Σύµφωνα µε τον ορθόδοξο Ιουδαϊσµό και τους βαθιά θρησκευόµενους Εβραίους, ο βιβλικός πατριάρχης Αβραάµ ήταν ο

Διαβάστε περισσότερα

Μαθημα 1. Η λατρεία στη ζωή των πιστών σήμερα

Μαθημα 1. Η λατρεία στη ζωή των πιστών σήμερα Μαθημα 1. Η λατρεία στη ζωή των πιστών σήμερα ΣΤΟΧΟΙ: Οι μαθητές να 1. Διατυπώνουν τους προβληματισμούς τους γύρω από τη λατρεία. 2. Υποστηρίζουν με επιχειρήματα ότι στη χριστιανική θρησκεία η λατρεία

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ! (There is only one God) Πού μπορείς να πάς ώστε να απομακρυνθείς από το Θεό; Ο Θεός γεμίζει κάθετόπο και χρόνο. Δεν υπάρχει τόπος χωρίς να είναι εκεί ο Θεός. Ο Θεός μίλησε μέσα

Διαβάστε περισσότερα

Τράντα Βασιλική Β εξάμηνο Ειδικής Αγωγής

Τράντα Βασιλική Β εξάμηνο Ειδικής Αγωγής Τράντα Βασιλική Β εξάμηνο Ειδικής Αγωγής Ο Μικρός Πρίγκιπας έφτασε στη γη. Εκεί είδε μπροστά του την αλεπού. - Καλημέρα, - Καλημέρα, απάντησε ο μικρός πρίγκιπας, ενώ έψαχνε να βρει από πού ακουγόταν η

Διαβάστε περισσότερα

Τα παιδιά της Πρωτοβουλίας και η Δώρα Νιώπα γράφουν ένα παραμύθι - αντίδωρο

Τα παιδιά της Πρωτοβουλίας και η Δώρα Νιώπα γράφουν ένα παραμύθι - αντίδωρο Τα παιδιά της Πρωτοβουλίας και η Δώρα Νιώπα γράφουν ένα παραμύθι - αντίδωρο Ο Ηλίας ανεβαίνει Ψηλά Ψηλότερα Κάθε Μάρτιο, σε μια Χώρα Κοντινή, γινόταν μια Γιορτή! Η Γιορτή των Χαρταετών. Για πρώτη φορά,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΟΥΛΗΤΙΚΕΣ ΕΝΔΟΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. Εισάγονται με τους συνδέσμους: ότι, πως, που

ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΟΥΛΗΤΙΚΕΣ ΕΝΔΟΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. Εισάγονται με τους συνδέσμους: ότι, πως, που ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΟΥΛΗΤΙΚΕΣ ΕΝΔΟΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Εισάγονται με τους συνδέσμους: ότι, πως, που Χρησιμοποιούνται ως 1. αντικείμενο σε ρήματα: λεκτικά: λέω, υπόσχομαι, ισχυρίζομαι, διδάσκω, ομολογώ,

Διαβάστε περισσότερα

Τα λουλούδια που δεν είχαν όνομα ''ΜΥΘΟΣ''

Τα λουλούδια που δεν είχαν όνομα ''ΜΥΘΟΣ'' 1 2 Τα λουλούδια που δεν είχαν όνομα ''ΜΥΘΟΣ'' 3 Τα λουλούδια χωρίς όνομα, τα έχει ο καθένας από μας, αλλά δεν το ξέρουμε. Δεν μας μαθαίνουν τίποτα και ψάχνουμε μόνοι μας άσκοπα να βρούμε κάτι, για να

Διαβάστε περισσότερα

Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη: Στόχος μου είναι να πείσω τους αναγνώστες μου να μην σκοτώσουν το μικρό παιδί που έχουν μέσα τους 11 May 2018

Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη: Στόχος μου είναι να πείσω τους αναγνώστες μου να μην σκοτώσουν το μικρό παιδί που έχουν μέσα τους 11 May 2018 Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη: Στόχος μου είναι να πείσω τους αναγνώστες μου να μην σκοτώσουν το μικρό παιδί που έχουν μέσα τους 11 May 2018 by Rena Mavridou Αγαπητή Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη, πώς προέκυψε η συγγραφή στη ζωή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. Εργασία για το σπίτι. Απαντούν μαθητές του Α1 Γυμνασίου Προσοτσάνης

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. Εργασία για το σπίτι. Απαντούν μαθητές του Α1 Γυμνασίου Προσοτσάνης ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Εργασία για το σπίτι Απαντούν μαθητές του Α1 Γυμνασίου Προσοτσάνης 1 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Απαντά η Μαρίνα Βαμβακίδου Ερώτηση 1. Μπορείς να φανταστείς τη ζωή μας χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αϊ-Βασίλης και...το όνομα του παιδιού σας...

Ο Αϊ-Βασίλης και...το όνομα του παιδιού σας... Διαβάστε αποσπασματικά το παραμύθι: Ο Αϊ-Βασίλης και...το όνομα του παιδιού σας... Το παραμύθι είναι και για αγοράκι αλλά, για της ανάγκες του δείγματος σας παρουσιάζουμε πώς μπορεί να δημιουργηθεί ένα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ Με τους μαθητές τις μαθήτριες και τη δασκάλα της P2ELa 2013-2014 Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ- ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ Μια μέρα ξεκινήσαμε από τις Βρυξέλλες

Διαβάστε περισσότερα

Λόγοι για την παιδαγωγική της οικογένειας (Γέρων Εφραίμ Κατουνακιώτης)

Λόγοι για την παιδαγωγική της οικογένειας (Γέρων Εφραίμ Κατουνακιώτης) 22 Οκτωβρίου 2019 Λόγοι για την παιδαγωγική της οικογένειας (Γέρων Εφραίμ Κατουνακιώτης) Θρησκεία / Κοινωνικά θέματα / Πνευματική ζωή «Είναι πολλά πράγματα, τα οποία ο άνθρωπος δεν τα γνωρίζει, ή, αν τα

Διαβάστε περισσότερα

Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς

Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς A...Τα αισθήματα και η ενεργεία που δημιουργήθηκαν μέσα μου ήταν μοναδικά. Μέσα στο γαλάζιο αυτό αυγό, ένιωσα άτρωτος, γεμάτος χαρά και αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε περισσότερα

Η Βίβλος για Παιδιά παρουσιάζει. ΗΕποχήπουοΘεός Δημιούργησε τα Πάντα

Η Βίβλος για Παιδιά παρουσιάζει. ΗΕποχήπουοΘεός Δημιούργησε τα Πάντα Η Βίβλος για Παιδιά παρουσιάζει ΗΕποχήπουοΘεός Δημιούργησε τα Πάντα Συγγραφέας: Edward Hughes Εικονογράφηση:Byron Unger; Lazarus Διασκευή:Bob Davies; Tammy S. Μετάφραση: Evangelia Zyngiri Παραγωγός: Bible

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν 02

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν 02 Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν 2 5 Μ 0 Ν Α Δ Ε Σ 1 Y Π Ο Υ Ρ Γ Ε Ι Ο Π Α Ι Δ Ε Ι Α Σ Κ Α Ι Θ

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πατέρας Αβραάμ Μάθημα Ένα Η ζωή του Αβραάμ: Δομή και Περιεχόμενο. Οδηγός μελέτης

Ο Πατέρας Αβραάμ Μάθημα Ένα Η ζωή του Αβραάμ: Δομή και Περιεχόμενο. Οδηγός μελέτης Ο Πατέρας Αβραάμ Μάθημα Ένα Η ζωή του Αβραάμ: Δομή και Περιεχόμενο Οδηγός μελέτης Περιεχόμενα Περίγραμμα Ένα περίγραμμα του μαθήματος, Σημειώσεις Το περίγραμμα το μαθήματος; με αποσπάσματα και περιλήψεις

Διαβάστε περισσότερα

- Γιατρέ, πριν την εγχείρηση δεν είχατε μούσι... - Δεν είμαι γιατρός. Ο Αγιος Πέτρος είμαι...

- Γιατρέ, πριν την εγχείρηση δεν είχατε μούσι... - Δεν είμαι γιατρός. Ο Αγιος Πέτρος είμαι... - Γιατρέ, πριν την εγχείρηση δεν είχατε μούσι... - Δεν είμαι γιατρός. Ο Αγιος Πέτρος είμαι... - Γιατρέ, βλέπω μπλε και πράσινους κόκκους.. - Οφθαλμίατρο έχετε δει; - Οχι! Μόνο μπλε και πράσινους κόκκους...

Διαβάστε περισσότερα

«Ο Αϊούλαχλης και ο αετός»

«Ο Αϊούλαχλης και ο αετός» ΠΑΡΑΜΥΘΙ #25 «Ο Αϊούλαχλης και ο αετός» (Φλώρινα - Μακεδονία Καύκασος) Διαγωνισμός παραδοσιακού παραμυθιού ebooks4greeks.gr ΠΑΡΑΜΥΘΙ #25 Ψηφίστε το παραμύθι που σας άρεσε περισσότερο εδώ μέχρι 30/09/2011

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ 11 Ο Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

ΜΑΘΗΜΑ 11 Ο Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑ 11 Ο Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Να συμπληρώσετε κάθε μια από τις προτάσεις 1, 2, 3, 4 και 5, επιλέγοντας τη σωστή απάντηση, σύμφωνα με τη διδασκαλία της Εκκλησίας, από τις αντίστοιχες φράσεις α, β,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ. Εργασία. των μαθητών της Α3 τάξης του 2 ου Γυμνασίου Ελευσίνας

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ. Εργασία. των μαθητών της Α3 τάξης του 2 ου Γυμνασίου Ελευσίνας ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ Εργασία των μαθητών της Α3 τάξης του 2 ου Γυμνασίου Ελευσίνας ΑΓΓΕΛΟΥ ΠΑΠΠΑ ΜΕΡΑΜΠΙ ΤΣΑΝΑΒΑ Ελευσίνα, Μάιος 2012 ΟΡΙΣΜΟΣ Κοινωνικός ρατσισμός ή κοινωνικός αποκλεισμός είναι ο υποτιμητικός

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΌΚΡΥΦΑ ΣΟΥΖΆΝΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΓΊΑ ΓΡΑΦΉ ΒΑΣΙΛΈΩΣ ΙΑΚΏΒΟΥ Σουζάνα

ΑΠΌΚΡΥΦΑ ΣΟΥΖΆΝΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΓΊΑ ΓΡΑΦΉ ΒΑΣΙΛΈΩΣ ΙΑΚΏΒΟΥ Σουζάνα ΑΠΌΚΡΥΦΑ ΣΟΥΖΆΝΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΓΊΑ ΓΡΑΦΉ ΒΑΣΙΛΈΩΣ ΙΑΚΏΒΟΥ 1611 www.scriptural-truth.com Σουζάνα Η ιστορία της Σουζάνας [στο Δανιήλ] Ξεχωρίζει από την αρχή του Δανιήλ, επειδή δεν είναι σε η εβραϊκή, ως ούτε

Διαβάστε περισσότερα

«Αν είσαι συ ο βασιλιάς των Ιουδαίων, σώσε τον εαυτό σου». Υπήρχε και μια επιγραφή από επάνω του: «Αυτός είναι ο βασιλιάς των Ιουδαίων».

«Αν είσαι συ ο βασιλιάς των Ιουδαίων, σώσε τον εαυτό σου». Υπήρχε και μια επιγραφή από επάνω του: «Αυτός είναι ο βασιλιάς των Ιουδαίων». «Αν είσαι συ ο βασιλιάς των Ιουδαίων, σώσε τον εαυτό σου». Υπήρχε και μια επιγραφή από επάνω του: «Αυτός είναι ο βασιλιάς των Ιουδαίων». Ένας απ τους σταυρωμένους κακούργους τον βλαστημούσε λέγοντας: «Εσύ

Διαβάστε περισσότερα

TA ΠΑΘΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΦΡΟΥΚΤΟΥΟΣΟΥ, ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ, ΑΟΥΓΟΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΟΥ, ΔΙΑΚΟΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΜΕΙΝΑΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΡΡΑΓΟΝΑ, ΣΤΙΣ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΥΠΟ

TA ΠΑΘΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΦΡΟΥΚΤΟΥΟΣΟΥ, ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ, ΑΟΥΓΟΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΟΥ, ΔΙΑΚΟΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΜΕΙΝΑΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΡΡΑΓΟΝΑ, ΣΤΙΣ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΥΠΟ TA ΠΑΘΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΦΡΟΥΚΤΟΥΟΣΟΥ, ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ, ΑΟΥΓΟΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΟΥ, ΔΙΑΚΟΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΜΕΙΝΑΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΡΡΑΓΟΝΑ, ΣΤΙΣ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΥΠΟ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΒΑΛΕΡΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΓΚΑΛΙΕΝΟΥ 1. Κατά τη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ 1 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ 1 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΜΕΡΑ Ευλογημένη τρεις φορές Του Οκτώβρη αυτή η μέρα, Που διώξανε τους Ιταλούς Απ την Ελλάδα πέρα. Ευλογημένος ο λαός που απάντησε το όχι ευλογημένος ο στρατός που με τη ξιφολόγχη, πάνω στην

Διαβάστε περισσότερα

Μια νύχτα. Μπαίνω στ αμάξι με το κορίτσι μου και γέρνει γλυκά στο πλάϊ μου και το φεγγάρι λες και περπατάει ίσως θέλει κάπου να μας πάει

Μια νύχτα. Μπαίνω στ αμάξι με το κορίτσι μου και γέρνει γλυκά στο πλάϊ μου και το φεγγάρι λες και περπατάει ίσως θέλει κάπου να μας πάει Μια νύχτα Μπαίνω στ αμάξι με το κορίτσι μου και γέρνει γλυκά στο πλάϊ μου και το φεγγάρι λες και περπατάει ίσως θέλει κάπου να μας πάει Μια νύχτα σαν κι αυτή μια νύχτα σαν κι αυτή θέλω να σου πω πόσο σ

Διαβάστε περισσότερα

α. αποτελούνταν από τους Αποστόλους και όσους βαπτίστηκαν την ημέρα της Πεντηκοστής.

α. αποτελούνταν από τους Αποστόλους και όσους βαπτίστηκαν την ημέρα της Πεντηκοστής. ΜΑΘΗΜΑ 15 Ο ΣΥΝΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗ Θ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ Να συμπληρώσετε την παρακάτω πρόταση επιλέγοντας τη σωστή απάντηση, σύμφωνα με τη διδασκαλία της Εκκλησίας, από τις φράσεις α, β, γ, δ. Να τεκμηριώσετε με συντομία

Διαβάστε περισσότερα

Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: Να λες στη γυναίκα. σου ότι την αγαπάς και να της το δείχνεις.

Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: Να λες στη γυναίκα. σου ότι την αγαπάς και να της το δείχνεις. Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: Να λες στη γυναίκα σου ότι την αγαπάς και να της το δείχνεις. Επιμέλεια: Βασιλική Σωτηριάδη Θεού πλάσμα είναι η γυναίκα. Με την αποστροφή σου δεν προσβάλλεις εκείνην, αλλά

Διαβάστε περισσότερα