ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΟΡΩΝ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ BBSLA ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ RIME

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΟΡΩΝ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ BBSLA ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ RIME"

Transcript

1 ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΟΡΩΝ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ BBSLA ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ RIME 1. ΠΕ ΙΟ & ΕΦΑΡΜΟΓΗ 1.1 Η Συμφωνία Άδειας BlackBerry Solution ( BBSLA ) ισχύει για όλες τις διανομές (ελεύθερες και πληρωμένες) μέσω των Καταστημάτων RIME. Η Προσθήκη αυτή αναφέρει τους πρόσθετους όρους αγοράς και προϋποθέσεις ( Όροι Αγοράς ) που ισχύουν για οποιαδήποτε αγορά μίας Προσφοράς, για την οποία η RIME είναι ο καταχωρημένος έμπορος (ή αντιπρόσωπος του καταχωρημένου εμπόρου) για την συναλλαγή (συλλογικά Αγορές και η πράξη της διεξαγωγής μίας αγοράς Αγορά ή Αγορασθέν ). RIME σημαίνει Research In Motion E-Commerce S.à.r.l., Research In Motion E-Commerce Corporation, Research In Motion E-Commerce Inc., ή κάποια άλλη Θυγατρική της RIM, η οποία ταυτοποιείται εις τη διεύθυνση ως ο διανομέας των Προσφορών εις τη δικαιοδοσία Σας. Μία αναφορά εις την BlackBerry Commerce εις ένα Κατάστημα RIME ή σε σχετικές κοινοποιήσεις είναι για τους σκοπούς αυτών των Όρων Αγοράς μία αναφορά εις την RIME. Οποιοιδήποτε όροι με κεφαλαία σε αυτή την Προσθήκη, οι οποίοι δεν ορίζονται σε αυτή την προσθήκη, έχουν τη σημασία, η οποία αναφέρεται εις την BBSLA. Εάν δεν έχετε ήδη ένα αντίγραφο της BBSLA για τη ικαιοδοσία Σας, μπορεί να βρεθεί εις τη διεύθυνση Η ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΑΥΤΗ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΜΙΑ ΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΑΣ, ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗ (ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΣΕΙΣ Ή ΙΚΟ ΣΑΣ ΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ) ΚΑΙ ΤΗΣ RIME, ΟΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΤΩΤΕΡΩ, ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Η RIME ΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ. ΕΑΝ ΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ (Ή ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΗΠΟΤΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΑΥΤΗ), ΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΤΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΑΓΟΡΑΣ (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΙΑΒΑΣΤΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΑΣ.

2 1.3 ΣΥΜΦΩΝΩΝΤΑΣ ΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΗΛΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΓΓΥΑΣΘΕ ΕΙΣ ΤΗ RIME ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΩ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΙΚΑΙΟ ΟΣΙΑΣ ΣΑΣ. 1.4 Μία παραγγελία, η οποία υποβάλλεται από Εσάς συνιστά μία προσφορά από Εσάς προς τη RIME να αγοράσετε μία Προσφορά υπό τους όρους της BBSLA, όπως τροποποιείται από αυτή την Προσθήκη και αποτελεί αντικείμενο Αποδοχής της RIME. Αποδοχή ενός συμβολαίου για μία συγκεκριμένη Αγορά λαμβάνει χώρα το νωρίτερο (a) αν η RIME αποδεχθεί την πληρωμή Σας για την Αγορά και (b)αν η RIME χορηγήσει μία επιβεβαίωση παραγγελίας σε Εσάς, επιτρέποντας τοιουτοτρόπως σε Εσάς να εκφορτώσετε ή κατά άλλον τρόπο να αποκτήσετε πρόσβαση εις την Προσφορά. Οι Όροι Αγοράς συνιστούν ένα ξεχωριστό συμβόλαιο μεταξύ Εσάς και της RIME για κάθε Προσφορά και οποιοδήποτε ελάττωμα ή έλλειψη σε οποιαδήποτε Προσφορά δεν δίνει σε Εσάς το δικαίωμα να ακυρώσετε τις Αγορές Σας για άλλες Προσφορές, είτε έχουν παραγγελθεί συγχρόνως είτε όχι. 1.5 Αναγνωρίζετε ότι η RIME δρα ως ένας αντιπρόσωπος του Παρόχου Προσφορών κατά τη συμπλήρωση της Αγοράς και, εκτός από τα Προϊόντα In-App, κατά τη συμπλήρωση της διανομής της Προσφοράς σε Εσάς. Η διανομή της RIME των Προσφορών διεξάγεται δια της παροχής σε Εσάς της δυνατότητας να εκφορτώσετε ή κατά άλλον τρόπο να αποκτήσετε πρόσβαση σε κάθε Προσφορά από το λογισμικό BlackBerry Σας χειρός. Αναγνωρίζετε επιπλέον ότι τα Προϊόντα In-App δεν αποθηκεύονται εις τους διακομιστές της RIME και δεν διανέμονται μέσω ενός Καταστήματος RIME και είναι ο Πάροχος Προσφορών αυτών των Προϊόντων In-App Products, και όχι η RIME, ο οποίος είναι υπεύθυνος να εκπληρώσει τη διανομή των Προϊόντων In-App προς Εσάς. 1.6 Η RIME είναι δυνατόν μόνον κατά τη διακριτική της ευχέρεια να απορρίψει την παραγγελία Σας (χωρίς ευθύνη). Εάν αυτό αποτελεί την περίπτωση, δεν θα χρεωθεί καμία πληρωμή, ούτε θα ληφθεί σύμφωνα με τον εξουσιοδοτημένο Σας τρόπο πληρωμής, ή η RIME θα επιστρέψει οποιαδήποτε προηγούμενη πληρωμή Έχετε κάνει για την Προσφορά αυτή. 1.7 Συμφωνείτε και δηλώνετε ότι Εσείς κάνετε Αγορές για προσωπική Σας χρήση μόνον και όχι για περαιτέρω διανομή.

3 1.8 Εντός του πλαισίου Αγορών, το δικαίωμα που αναφέρεται στην BBSLA να γίνουν οποιεσδήποτε ενημερώσεις, τροποποιήσεις και ρυθμίσεις εις ένα Κατάστημα RIME χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση συμπεριλαμβάνει τη διεξαγωγή αλλαγών σε τιμές και όρους αγοράς, συμπεριλαμβανομένων των όρων που είναι σχετικοί προς τα Καταστήματα RIME και επεξεργασίας από τη RIME των συναλλαγών Προϊόντος In-App χρησιμοποιώντας την Υπηρεσία Πληρωμών BlackBerry, δεδομένου ότι τέτοιες αλλαγές ισχύουν μόνον σε παραγγελίες, οι οποίες δεν έχουν γίνει Αποδεκτές κατά τη χρονική στιγμή της αλλαγής. εν υπάρχει προστασία τιμών και εάν Επιλέξετε να Συνεχίσετε με μία παραγγελία, η οποία δεν έχει γίνει Αποδεκτή κατά τη χρονική στιγμή της αλλαγής, Αναγνωρίζετε ότι η Προσφορά θα παρασχεθεί σύμφωνα με μία τέτοια τροποποιημένη ή αλλαγμένη περιγραφή ή διορθωμένη τιμή και θα αποτελεί αντικείμενο των αναθεωρημένων όρων αγοράς. 1.9 Η RIME είναι δυνατόν να διατηρεί αρχεία αποδεικτικών στοιχείων, τα οποία αφορούν όλες τις συναλλαγές για μία τέτοια χρονική περίοδο, όπως επιτρέπεται από τους ισχύοντες νόμους. Εσείς πρέπει να εκτυπώσετε ένα αντίγραφο όλων των εντύπων σχετικών προς τις Αγορές Σας από ένα Κατάστημα RIME. Η RIME είναι δυνατόν, αλλά δεν μπορεί να εγγυηθεί, ότι η RIME θα είναι σε θέση να Σας παρέχει αντίγραφα τέτοιων εντύπων κατόπιν γραπτής Σας αίτησης. 2. ΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ 2.1 Η RIME διατηρεί το δικαίωμα να εξακριβώσει τον Τόπο ιαμονής Σας και τις Πληροφορίες Πληρωμών (ορίζονται κατωτέρω) και να διεξάγει άλλες ενέργειες, ώστε να εξακριβώσει την ταυτοποίησή Σας ή να ανιχνεύσει και να προστατευθεί έναντι παραβίασης ή κλοπής. 2.2 Έχετε την ευθύνη για την εξασφάλιση ότι οποιουσδήποτε κωδικούς Χρησιμοποιείτε για την πρόσβαση ή τη χρήση σε ένα Κατάστημα RIME και/ή για τη διεξαγωγή πληρωμών για Προσφορές παραμένουν ασφαλείς και οι διατάξεις εις την BBSLA σχετικά με τους κωδικούς ισχύουν για τη χρήση Σας αυτών σε σχέση προς τη διεξαγωγή Αγορών. Εφόσον Καταχωρήσετε τον κωδικό Σας, δεν θα Σας ζητηθεί να επανακαταχωρήσετε τον κωδικό Σας προκειμένου να κάνετε Αγορές κατά τη διάρκεια της περιόδου ζήτησης του κωδικού που δεικνύεται στις ρυθμίσεις των Επιλογών Πληρωμών Σας. Αν Επιθυμείτε

4 να σας ζητείται ο κωδικός Σας για κάθε Αγορά που Κάνετε, πρέπει να Αλλάξετε τη ρύθμιση ζήτησης κωδικού εις τις ρυθμίσεις Επιλογών Πληρωμών Σας. 2.3 Οι Προσφορές, οι οποίες είναι διαθέσιμες από ένα Κατάστημα RIME, προορίζονται για άτομα με την απαραίτητη ικανότητα και δυνατότητα να συναινέσουν νόμιμα στην παροχή των απαιτούμενων πληροφοριών και να συνάψουν ένα δεσμευτικό και επιβαλλόμενο συμβόλαιο. Συμφωνείτε να Είστε οικονομικά και κατά άλλον τρόπο υπεύθυνος για τη χρήση του Καταστήματος RIME, όπως επίσης για οποιαδήποτε χρήση του λογαριασμού Σας ή των πληροφοριών σύνδεσης από άλλους συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, ανηλίκων και Συμφωνείτε να επιτηρείτε κάθε χρήση ενός Καταστήματος RIME και οποιαδήποτε διεξαγωγή Αγορών στο όνομά Σας ή τον λογαριασμό Σας από τους Εξουσιοδοτημένους από Εσάς Χρήστες. 2.4 Η RIME διατηρεί το δικαίωμα να διεξάγει ενέργειες που η RIME θεωρεί εύλογα απαραίτητες ή κατάλληλες, προκειμένου να επιβάλλει και/ή εξακριβώσει την τήρηση οποιουδήποτε τμήματος αυτών των Όρων Αγοράς, συμπεριλαμβανομένου να διευκολύνει την αποστολή των επιβαλλομένων φόρων προς τις κρατικές αρχές ή των εξόδων προς τους Πωλητές Προσφορών, τις Προσφορές των οποίων Αγοράσατε (συμπεριλαμβανομένου, αλλά χωρίς να περιοριζόμαστε σε αυτό, του δικαιώματος της RIME να ακολουθεί οποιαδήποτε νομική διαδικασία που αφορά τη χρήση Σας των Προσφορών και/ή μία αξίωση τρίτου ότι η χρήση από Εσάς των Προσφορών είναι παράνομη και/ή παραβιάζει τα δικαιώματα αυτού του τρίτου). Συμφωνείτε ότι η RIME έχει το δικαίωμα, χωρίς ευθύνη απέναντί Σας, να αποκαλύπτει οποιεσδήποτε πληροφορίες Σας αφορούν εις τις υπηρεσίες επιβολής φόρων ή νόμων, κρατικές αρχές και/ή έναν τρίτο, καθόσον η RIME πιστεύει ότι είναι εύλογα απαραίτητο ή κατάλληλο να επιβάλλει και/ή να εξακριβώσει την τήρηση οποιουδήποτε μέρους αυτών των Όρων Αγοράς (συμπεριλαμβανομένου, αλλά χωρίς να περιοριζόμαστε σε αυτό, του δικαιώματος της RIME να ακολουθεί οποιαδήποτε νομική διαδικασία έχει σχέση προς τη χρήση από Εσάς των Προσφορών και/ή οποιαδήποτε αξίωση τρίτου ότι η χρήση από Εσάς των Προσφορών είναι παράνομη και/ή παραβιάζει τα δικαιώματα ενός τέτοιου τρίτου).

5 3. ΤΙΜΗ, ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 3.1 Οι τιμές που είναι πληρωτέες για τις Προσφορές είναι αυτές, οι οποίες εμφανίζονται εις την οθόνη για την επιβεβαίωση της εφαρμοζόμενης αγοράς κατά τη στιγμή της Αποδοχής και υπόκεινται εις τον ισχύοντα φόρο, όπως ορίζεται εύλογα από την RIME. Σύμφωνα προς τον εγκεκριμένο τρόπο πληρωμής Σας, θα χρεωθούν η τιμή και οι φόροι κατά τη στιγμή της Αποδοχής της παραγγελίας Σας. ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΑΥΤΟΥ. Για λόγους σαφήνειας, δεν υπάρχουν επιστροφές χρημάτων αν η τιμή μειωθεί μετά την Αγορά από Εσάς μίας Προσφοράς ή αν υπάρξει μία μετέπειτα προωθητική προσφορά για μία Προσφορά που Έχετε Αγοράσει. Εάν Νομίζετε ότι σύμφωνα με τον εγκεκριμένο τρόπο πληρωμής Σας έχετε λανθασμένα χρεωθεί ή επιβαρυνθεί, πρέπει να Ειδοποιήσετε την υπηρεσία πελατών του Καταστήματος RIME εντός 30 ημερών από την Αγορά Σας εις τη διεύθυνση Μερικές Προσφορές είναι διαθέσιμες σε μία βάση αυτόματα ανανεούμενης συνδρομής, που έχει ως σκοπό να Σας εξοικονομήσει χρόνο, προσπάθειες και κινδύνους δια της επέκτασης της συνδρομής Σας αυτόματα πριν λήξει. ια της αγοράς μίας Προσφοράς αυτόματα ανανεούμενης συνδρομής, Συμφωνείτε ότι η συνδρομή Σας είναι δυνατόν να ανανεώνεται αυτόματα υπό όρους διαδοχικής ανανέωσης και Εξουσιοδοτείτε ρητά και επιτρέπετε εις την RIME να τιμολογεί κάθε έξοδο ανανέωσης συνδρομής σύμφωνα με τον επιλεγμένο από Εσάς τρόπο πληρωμής, έως ότου είτε Εσείς (ή, για συνδρομές δώρο, Εσείς ή ο αποδέκτης του δώρου) ακυρώσετε τη συνδρομή ή η RIME διακόψει την αυτόματη ανανέωση και την τιμολόγηση της συνδρομής. Για κάθε Προσφορά αυτόματης ανανέωσης συνδρομής που Αγοράζετε, θα Σας αποστέλλεται τουλάχιστον ένα εις τη διεύθυνση που Έχετε δώσει σε συνδυασμό με την BlackBerry ID σας ώστε να Σας υπενθυμίσει για μία επερχόμενη ανανέωση πριν ανανεωθεί η συνδρομή Σας. Έχετε τον πλήρη έλεγχο επί της συνδρομής Σας και είναι δυνατόν να Ακυρώσετε οποιαδήποτε χρονική στιγμή την αυτόματη ανανέωση. Η επιβεβαίωση της παραγγελίας Σας και το επιβεβαίωσης θα περιλαμβάνουν οδηγίες πώς είναι δυνατόν να ακυρώσετε την αυτόματη ανανέωση της συνδρομής Σας. Παρακαλείσθε να λάβετε υπ όψιν ότι εάν ιακόψετε τη Συνδρομή Σας για μία συγκεκριμένη Προσφορά,

6 πρέπει να Ανανεώσετε τη συνδρομή Σας δια χειρός ώστε να προλάβετε τη διακοπή πρόσβασης προς την Προσφορά. 3.3 Όλες οι χρεώσεις για Αγορές τιμολογούνται σύμφωνα με τον τρόπο πληρωμής που Εσείς επιλέξατε εις το σχετικό Κατάστημα RIME. Εάν Επιθυμείτε να αλλάξετε τον τρόπο πληρωμής Σας, Μπορείτε να το Πράξετε μέσω του μενού Επιλογών Πληρωμής εις το Κατάστημα RIME. 4. ΟΡΟΙ Α ΕΙΑΣ ΠΩΛΗΤΗ 4.1 Όσον αφορά τις ελεύθερες διανομές μέσω ενός καταστήματος RIME, δεν μεταφέρεται το δικαίωμα με τις Αγορές Περιεχομένου και Προσφορές λογισμικού. Έχετε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε αντίγραφα των Προσφορών Περιεχομένου και λογισμικού που Αγοράσατε, που υπόκεινται εις τους και είναι σύμφωνες με τους όρους οποιασδήποτε άδειας τελικού χρήστη, κανονισμούς ή άλλους όρους και προϋποθέσεις που συμπεριλαμβάνονται με την Προσφορά ( Όροι Άδειας Πωλητή ). Η BBSLA αναφέρει τους όρους που ισχύουν, όπου δεν υπάρχουν Όροι Άδειας Πωλητή. Μερικοί Όροι Άδειας Πωλητή είναι δυνατόν να συμπεριλαμβάνονται εις τους κανονισμούς για μία συγκεκριμένη υπηρεσία. Παραδείγματος χάριν, αν Αγοράσετε μία ενοικίαση μίας ταινίας, μπορούν να υπάρχουν χρονικοί περιορισμοί όσον αφορά το πότε πρέπει να Ξεκινήσετε να Βλέπετε την ταινία (παραδείγματος χάριν, εντός 30 ημερών από την Αγορά) και, εφόσον Ξεκινήσετε να Βλέπετε την ταινία, είναι δυνατόν να υπάρχουν περιορισμοί που αφορούν το πότε πρέπει να Τελειώσετε να την Βλέπετε (παραδείγματος χάριν, εντός 24 ωρών). Είναι δυνατόν επίσης να υπάρχουν περιορισμοί όσον αφορά ποια μοντέλα συσκευών ή σε πόσες διαφορετικές συσκευές είναι δυνατόν να είτε την ταινία. Αναγνωρίζετε και Συμφωνείτε ότι η δυνατότητά Σας να έχετε πρόσβαση ή να χρησιμοποιείτε τέτοιες Προσφορές είναι δυνατόν να διακόπτονται αυτόματα, χωρίς επιπλέον ειδοποίηση προς Εσάς, σύμφωνα προς τους ισχύοντες Όρους Άδειας Πωλητή. 5. ΚΙΝ ΥΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 5.1 Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά σε αυτούς τους Όρους Αγοράς, ο κίνδυνος απώλειας ή καταστροφής των Προσφορών του Καταστήματος RIME και των Προϊόντων In-App

7 μετατίθεται σε Εσάς από την RIME και από τον Πωλητή Προσφοράς αντίστοιχα κατά την εκφόρτωση. Όπως και με άλλες διανομές Προσφορών, εφόσον Εκφορτώσετε οποιαδήποτε Προσφορά, καθίσταται δική Σας ευθύνη και κανείς από την RIME ή τις θυγατρικές της ή τον Πωλητή της Προσφοράς, δεν μπορεί να είναι υπεύθυνος προς Εσάς για οποιαδήποτε απώλεια, καταστροφή ή βλάβη σε οποιοδήποτε τέτοιο υλικό. Πρέπει να ημιουργήσετε αντίγραφο ασφαλείας των Προσφορών Σας. Η αποθήκη Σας του Καταστήματος RIME ( My World ) Σας δίνει τη δυνατότητα να απεγκαταστήσετε και να επαναεγκαταστήσετε συγκεκριμένο Λογισμικό και Είδη Τρίτου εις το Προϊόν Χειρός Σας, όπως αναφέρεται περαιτέρω λεπτομερώς εις τους τότε ισχύοντες κανονισμούς για My World, οι οποίοι είναι δυνατόν να αλλάζουν από καιρού εις καιρόν. 6. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ RIME, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ RIME ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 6.1 Όλες οι Αγορές υπόκεινται εις την Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων της RIME, που είναι διαθέσιμη εις τη διεύθυνση όπως ενημερώνεται από καιρού εις καιρόν. 6.2 Παρακαλείσθε να αναφερθείτε στη σελίδα δικτύου υποστήριξης για το σχετικό Κατάστημα RIME για τις υπηρεσίες υποστήριξης, οι οποίες είναι διαθέσιμες για το κατάστημα RIME και για θέματα εκφόρτωσης. Οι Πωλητές Προσφορών είναι υπεύθυνοι για τις εγγυήσεις και την υποστήριξη των Προσφορών τους. 6.3 ΟΙ ΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ BBSLA, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΑ ΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΟΠΩΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ RIM, ΕΙ Η ΤΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΡΙΤΩΝ, ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ, Η Α ΕΙΑ, Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ Ε ΟΜΕΝΩΝ, Η ΕΞΑΓΩΓΗ, Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ BBSLA ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ, ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ RIM, ΤΑ ΕΙ Η ΤΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΡΙΤΩΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ RIM, ΕΙ Η ΤΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΡΙΤΩΝ. ΣΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΚΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΝΟΜΟ, ΟΙ

8 ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ, ΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ BBSLA ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ RIME (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ, ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ). 7. ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΙ ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ 7.1 Είναι δυνατόν να Υπόκεισθε και να Έχετε την ευθύνη για τελωνειακές χρεώσεις και/ή φόρους εισαγωγής, οι οποίοι αποδίδονται όταν Εκφορτώνετε τις Προσφορές. Οποιεσδήποτε τέτοιες πρόσθετες χρεώσεις για εκτελωνισμό ή φόρους εισαγωγής πρέπει να πληρωθούν από Εσάς. Πρέπει να Έρθετε σε επαφή με τα τοπικά τελωνεία της σχετικής δικαιοδοσίας για επιπλέον πληροφορίες όσον αφορά την ισχύουσα τελωνειακή πολιτική ή φόρους. 7.2 Πρέπει να Λάβετε με δικά σας έξοδα οποιαδήποτε άδεια ή συγκατάθεση οποιασδήποτε κρατικής ή άλλης αρχής, η οποία απαιτείται για την απόκτηση ή τη χρήση των Προσφορών από Εσάς και εάν είναι απαραίτητο να χορηγήσετε αυτά τα αποδεικτικά στοιχεία στην RIME κατόπιν αίτησης. Η μη δυνατότητα να το πράξετε, δεν Σας δίνει το δικαίωμα να κρατήσετε ή να καθυστερήσετε την πληρωμή για την Προσφορά. Οποιαδήποτε πρόσθετα έξοδα ή χρεώσεις που προκαλούνται εις την RIME ως συνέπεια της έλλειψης δυνατότητας από Εσάς να συμμορφωθείτε με το περιεχόμενο αυτού του Κεφαλαίου πρέπει να πληρωθούν από Εσάς. Οι Προσφορές είναι δυνατόν να υπόκεινται στους νόμους και τους κανονισμούς ελέγχου εξαγωγών, εισαγωγών και χρήσης εις την επικράτεια ή άλλη σχετική διακαιοδοσία όπου Παραλαμβάνετε, Εξάγετε τις Προσφορές από, Εισάγετε τις Προσφορές εντός ή Χρησιμοποιείτε τις Προσφορές. Έχετε την ευθύνη για τη συμμόρφωση με εκείνους τους νόμους και τους κανονισμούς και ηλώνετε και Εγγυάσθε ότι δεν θα Πράξετε οτιδήποτε να τους Παραβείτε. Επιπροσθέτως, Συμφωνείτε ότι πρέπει να Αποζημιώσετε πλήρως την RIME και οποιονδήποτε από τους παρόχους υπηρεσιών της RIME για τη μη δυνατότητά Σας να συμμορφωθείτε με το περιεχόμενο αυτού του κεφαλαίου.

9 8. ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ Ε ΟΜΕΝΩΝ 8.1 Επιπροσθέτως προς τις πληροφορίες εις τις οποίες Έχετε συμφωνήσει σύμφωνα με την BBSLA, ότι η RIME είναι δυνατόν να Επεξεργάζεται ώστε να συμπληρώνει και παραδίδει τις Αγορές Σας, η RIME είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τον λογαριασμό σύμφωνα με τον εγκεκριμένο τρόπο πληρωμής Σας και άλλες λεπτομέρειες, όπως αριθμό πιστωτικής κάρτας, διεύθυνση τιμολόγησης, πληροφορίες Παρόχου Υπηρεσίας Airtime, πληροφορίες, οι οποίες αφορούν τις Προσφορές που έχουν εκφορτωθεί και αγορασθεί και πληροφορίες ταυτοποίησης συσκευής και άλλες σχετικές λεπτομέρειες, οι οποίες αφορούν τον χρήστη, όπως τον τόπο διαμονής Σας κατά τη χρονική στιγμή της Αγοράς ( Πληροφορίες Πληρωμής ). Συμφωνείτε ότι η RIME είναι δυνατόν να λαμβάνει τέτοιες πληροφορίες είτε απευθείας είτε από παρόχους υπηρεσιών, οι οποίοι παρέχουν διανομή και βοηθητικές υπηρεσίες εκπλήρωσης προς την RIME, επεξεργαστές πληρωμών όπως PayPal, εταιρίες πιστωτικών καρτών ή στην περίπτωση μίας συναλλαγής τιμολογούμενης από τον φέροντα, για τον οποίον ισχύουν αυτοί οι Όροι Αγοράς, τους παρόχους Σας υπηρεσίας Airtime, όπως ισχύουν. Συναινείτε η RIME να παρέχει τις Πληροφορίες Πληρωμής Σας σε ένα Τρίτο Μέρος MoRs, επεξεργαστές πληρωμής ή άλλες οντότητες, όπως απαιτείται εύλογα για τη διευκόλυνση της αγοράς και των βοηθητικών υπηρεσιών. Σε μερικές περιπτώσεις, όπου Έχετε προηγουμένως δώσει εις ένα Τρίτο Μέρος MoR τις πληροφορίες της πιστωτικής Σας κάρτας, είναι δυνατόν να Ερωτηθείτε εάν ένας τέτοιος τρίτος είναι δυνατόν να παρέχει εις την RIME τις πληροφορίες αυτές, ώστε να χρησιμοποιηθούν, όπου η RIME δρα ως MoR για τις Αγορές Σας. Εάν η RIME λαμβάνει τέτοιες Πληροφορίες Πληρωμής, θα χρησιμοποιηθούν όπως απαιτείται εύλογα για να διευκολυνθούν οι Αγορές Σας σύμφωνα με αυτούς τους Όρους Αγοράς. 8.2 Οι προσωπικές πληροφορίες, οι οποίες υποβάλλονται σε Επεξεργασία από την RIME και τις θυγατρικές εταιρίες αυτής και τους παρόχους υπηρεσιών θα αντιμετωπίζονται σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών εδομένων της RIM (η οποία ενσωματώνεται τοιουτοτρόπως δια αναφοράς και μπορεί να διαβασθεί στη διεύθυνση ή να παραληφθεί δια ανταλλαγής με τη διεύθυνση legalinfo@rim.com). Μία τέτοια Επεξεργασία είναι δυνατόν να περιλαμβάνει διανομή και

10 βοηθητικές υπηρεσίες εκπλήρωσης που έχουν σχέση με τις Αγορές Σας, όπως να παραδώσει μία παραγγελία Σας, να λάβει πληρωμή, να Σας ειδοποιήσει για την κατάσταση της παραγγελίας Σας, να διευκολύνει τις ενημερώσεις της ανανέωσης των συνδρομών για τις Προσφορές (αν ισχύουν), να βελτιώσει ένα Κατάστημα RIME και να παρέχει προς Εσάς την αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών, να επιβάλλει τους περιορισμούς της άδειας, να εμβάσει τους ισχύοντες φόρους, να επιβεβαιώσει την ταυτότητα και να διεκπεραιώσει πιστωτικές επιταγές, να διερευνήσει και να παρεμποδίσει δόλια δραστηριότητα και να συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις των νόμων και των κανονισμών ή όπως επιτρέπεται από τον νόμο. Πληροφορίες Πληρωμής είναι δυνατόν να υποβάλλονται σε Επεξεργασία από ή για λογαριασμό της RIME εσωτερικά ή εξωτερικά της χώρας εις την οποία ιαμένετε, συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό του Καναδά, των Ηνωμένων Πολιτειών, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Σιγκαπούρης και άλλων χωρών όπου υπάρχουν εγκαταστάσεις, οι οποίες λειτουργούν από ή για λογαριασμό του Ομίλου Εταιριών RIM ή του ισχύοντος παρόχου υπηρεσίας. Εάν Είστε κάτοικος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας ή οποιασδήποτε χώρας, για την οποία απαιτείται συναίνεση για τη μεταφορά προσωπικών πληροφοριών εξωτερικά αυτής της δικαιοδοσίας, Συναινείτε σε αυτή την Επεξεργασία. 9. ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 9.1 Πληροφορίες επαφής και πρόσθετες πληροφορίες για την RIME είναι δυνατόν να διαβασθούν εις τη διεύθυνση

Όροι Χρήσης. Προοίμιο

Όροι Χρήσης. Προοίμιο Όροι Χρήσης Προοίμιο Η Mondelez Europe Services GmbH και η Mondelez Ελλάς ΑΕ, συνδεδεμένες εταιρείες του ομίλου εταιρειών Mondelēz International Inc. είναι κάτοχοι και χειριστές της παρούσας ιστοσελίδας.

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. Παρακαλούμε, διαβάστε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου προσεκτικά.

Πολιτική Απορρήτου. Παρακαλούμε, διαβάστε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου προσεκτικά. Πολιτική Απορρήτου Η ιστοσελίδα μας Dietbook.gr έχει δεσμευτεί να διατηρήσει ένα υψηλό πρότυπο, ώστε να προστατεύσει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών. Στο τμήμα «Πολιτική Απορρήτου» θα θέλαμε να μοιραστούμε

Διαβάστε περισσότερα

1 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

1 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ Η INPERSON Limited ( " Εμείς" ) δεσμευόμαστε για την προστασία και το σεβασμό της ιδιωτικής ζωής σας. Η πολιτική αυτή (μαζί με τους δικούς μας όρους χρήσης και οποιαδήποτε άλλα έγγραφα που αναφέρονται

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις για το Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Olympus

Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις για το Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Olympus Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις για το Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Olympus 1 Πεδίο εφαρμογής 2 Σύναψη συμβάσεως 3 Δικαίωμα υπαναχώρησης 4 Τιμές Προϊόντων 5 Παράδοση 6 Προθεσμία πληρωμής, υπερημερία 7 Διατήρηση

Διαβάστε περισσότερα

Αποκήρυξη ευθυνών. Συλλογή Προσωπικών Πληροφοριών

Αποκήρυξη ευθυνών. Συλλογή Προσωπικών Πληροφοριών Αποκήρυξη ευθυνών Του γραφείου προώθησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων Δ.Καρβούνης δεσμεύεται να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παρέχει στα μέλη του τα καλύτερα δυνατά προϊόντα και υπηρεσίες.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΛΥΣΗ BLACKBERRY ΣΎΜΒΑΣΗ ΆΔΕΙΑΣ ΧΡΉΣΗΣ ΓΙΑ BLACKBERRY ENTERPRISE SERVICE 12 ΝΈΦΟΣ («ο ΠΡΟΣΘΗΚΗ")

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΛΥΣΗ BLACKBERRY ΣΎΜΒΑΣΗ ΆΔΕΙΑΣ ΧΡΉΣΗΣ ΓΙΑ BLACKBERRY ENTERPRISE SERVICE 12 ΝΈΦΟΣ («ο ΠΡΟΣΘΗΚΗ) ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΛΥΣΗ BLACKBERRY ΣΎΜΒΑΣΗ ΆΔΕΙΑΣ ΧΡΉΣΗΣ ΓΙΑ BLACKBERRY ENTERPRISE SERVICE 12 ΝΈΦΟΣ («ο ΠΡΟΣΘΗΚΗ") ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Για να αποκτήσετε πρόσβαση και / ή να χρησιμοποιήσετε αυτό το σύννεφο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Μεταμόρφωση, 18 Μαΐου 2018 ΘΕΜΑ: ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Kindle για PC Άδεια και όροι χρήσης

Kindle για PC Άδεια και όροι χρήσης Kindle για PC Άδεια και όροι χρήσης ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ AMAZON DIGITAL SERVICES, INC. (ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, Η "AMAZON" Ή "ΕΜΕΙΣ"). ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ BAYER ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ BAYER ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ BAYER ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε 1 Γενικά Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις αγορών (εφεξής «Γενικοί όροι») ισχύουν για όλα τα Προϊόντα και τις Υπηρεσίες που αγοράζει η Bayer

Διαβάστε περισσότερα

Επιστροφή χρημάτων Κωδικός Κατάλληλα προϊόντα HP

Επιστροφή χρημάτων Κωδικός Κατάλληλα προϊόντα HP Όροι & προϋποθέσεις 1. Σύμφωνα με τους υπόλοιπους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, οι πελάτες μπορούν να διεκδικήσουν το ποσό της επιστροφής χρημάτων για τα επιλεγμένα προϊόντα HP που απεικονίζονται στον

Διαβάστε περισσότερα

Αυτή είναι η επίσημη ιστοσελίδα της Amway Hellas Ε.Π.Ε. ( Amway ).

Αυτή είναι η επίσημη ιστοσελίδα της Amway Hellas Ε.Π.Ε. ( Amway ). Όροι Χρήσης της ιστοσελίδας www.amway.gr Αυτή είναι η επίσημη ιστοσελίδα της Amway Hellas Ε.Π.Ε. ( Amway ). Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Η Amway διατηρεί την ιστοσελίδα αυτή ως υπηρεσία προς τους

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (ΚΑΠ)

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (ΚΑΠ) ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (ΚΑΠ) Νοµικό Πρόσωπο Επωνυµία Εταιρείας: Άτοµο Επικοινωνίας: Αριθµός Τηλεφώνου: Τηλέφωνο Επικοινωνίας: Αριθµός Κινητού: Αριθµός Εγγραφής: Αριθµός ΦΠΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Όταν πρέπει να ακυρώσετε μια συναλλαγή δηλώνοντας ότι δεν δύναστε να παραδώσετε, πρέπει να μας ενημερώσετε.

Όταν πρέπει να ακυρώσετε μια συναλλαγή δηλώνοντας ότι δεν δύναστε να παραδώσετε, πρέπει να μας ενημερώσετε. Πολιτική ακύρωσης Για τον Πωλητή Υπάρχει περίπτωση να πρέπει να ακυρώσετε μια συναλλαγή, για παράδειγμα, εάν το προϊόν είναι τοποθετημένο σε λάθος μέρος ή κάνατε ένα λάθος κατά την καταχώρησή της αγγελίας.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ALPHA ALERTS

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ALPHA ALERTS ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ALPHA ALERTS Η Τράπεζα προσφέρει στον Πελάτη κάτοχο των καρτών που εκδίδει (εφεξής «Κάτοχος») την «Υπηρεσία Alpha alerts», η οποία αποτελεί υπηρεσία αποστολής γραπτών ενημερωτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ NEON ENERGY MEMBER s CARD - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ NEON ENERGY MEMBER s CARD - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ NEON ENERGY MEMBER s CARD - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Το πρόγραμμα «NEON ENERGY MEMBER s CARD ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ» της εταιρείας ΡΑΜΠΙΛΛΙΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ CATAWIKI

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ CATAWIKI ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ CATAWIKI 117123150.249275284 Η Catawiki επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών που επισκέπτονται την ηλεκτρονική μας πλατφόρμα και χρησιμοποιούν την

Διαβάστε περισσότερα

Βασικό σύστημα αυτόματων χρεώσεων SEPA Έγγραφο πληροφόρησης Οφειλέτη

Βασικό σύστημα αυτόματων χρεώσεων SEPA Έγγραφο πληροφόρησης Οφειλέτη 1. Εισαγωγή Βασικό σύστημα αυτόματων χρεώσεων SEPA Ο SEPA είναι ο ενιαίος χώρος πληρωμών σε ευρώ, ο οποίος περιλαμβάνει 34 χώρες το σύνολο των 28 χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τρεις χώρες του Ευρωπαϊκού

Διαβάστε περισσότερα

Επιλέξτε ένα από τα προϊόντα μας και θα ξενοιάσετε για τα επόμενα 3 χρόνια.

Επιλέξτε ένα από τα προϊόντα μας και θα ξενοιάσετε για τα επόμενα 3 χρόνια. Επιλέξτε ένα από τα προϊόντα μας και θα ξενοιάσετε για τα επόμενα 3 χρόνια. Απολαύστε την προωθητική ενέργεια Canon Cashback και τα 3 έτη επέκταση εγγύησης με την αγορά επιλεγμένου εξοπλισμού Canon στο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ I ACCEPT ( ΑΠΟΔΟΧΗ ), ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ I ACCEPT ( ΑΠΟΔΟΧΗ ), ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ I ACCEPT ( ΑΠΟΔΟΧΗ ), ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ MICROSOFT ( ΟΡΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου (07/2016)

Πολιτική Απορρήτου (07/2016) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Πολιτική Απορρήτου (07/2016) Η CELLebrate είναι μια ιδιωτική εταιρεία με βάση το Ισραήλ, με κέντρο επιχειρηματικής δραστηριότητας στη διεύθυνση Box Office 211, Kiryat Chayim, Haifa. Η

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ( ΣΥΜΦΩΝΙΑ ) ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ MICROBIOLOGICS, INC. (Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ή MBL ) ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ, ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Ή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ALPHA ALERTS Η Τράπεζα προσφέρει στον πελάτη κάτοχο των καρτών που εκδίδει (εφεξής «Κάτοχος») την «Υπηρεσία Alpha alerts», η οποία αποτελεί υπηρεσία αποστολής γραπτών ενηµερωτικών

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για την Επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων

Ενημέρωση για την Επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων Ενημέρωση για την Επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων Tελευταία τροποποίηση: 12/07/2018 Η εταιρεία «AΠΟΛΛΩΝ Α.Ε. ΜΕΣΙΤΕΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ», η οποία εδρεύει επί της Λ. Αθηνών αρ. 71 (εφεξής «η Εταιρεία» ή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ALPHA ALERTS

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ALPHA ALERTS ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ALPHA ALERTS Η Τράπεζα προσφέρει στον πελάτη κάτοχο των καρτών που εκδίδει (εφεξής «Κάτοχος») την «Υπηρεσία Alpha alerts», η οποία αποτελεί υπηρεσία αποστολής γραπτών ενημερωτικών

Διαβάστε περισσότερα

Εάν δεν συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική, μη χρησιμοποιείτε,, το application ή άλλα τα

Εάν δεν συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική, μη χρησιμοποιείτε,, το application ή άλλα τα Η ELASTRAK SA (και εν γένει ο όμιλος ΕΛΤΡΑΚ), δηλώνει ότι σέβεται την ιδιωτική ζωή (ιδιωτικότητα- privacy) και συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων και της ιδιωτικής

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου και Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Απορρήτου και Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Απορρήτου και Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Στην Εταιρεία σεβόμαστε τα προσωπικά δεδομένα του κάθε επισκέπτη της ιστοσελίδας www.mastihashop.com. Το κείμενο αυτό (το οποίο ονομάζεται

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Παροχής Υπηρεσιών Εφαρμογών Ογκομέτρησης Δεξαμενών

Όροι Παροχής Υπηρεσιών Εφαρμογών Ογκομέτρησης Δεξαμενών Όροι Παροχής Υπηρεσιών Εφαρμογών Ογκομέτρησης Δεξαμενών Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2014 Οι υπηρεσίες που σας παρέχει η Εφαρμογή Ογκομέτρησης Δεξαμενών ( ΕΟΔ ) υπόκεινται στους ακόλουθους Όρους Παροχής

Διαβάστε περισσότερα

Εκτύπωση online 4.0. Τεύχος 1

Εκτύπωση online 4.0. Τεύχος 1 Εκτύπωση online 4.0 Τεύχος 1 2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Οι επωνυµίες Nokia, Nokia Connecting People και Nseries είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα της Nokia Corporation. Το

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Απορρήτου

Πολιτική Προστασίας Απορρήτου Πολιτική Προστασίας Απορρήτου Η Prada S.p.A. (στο εξής «PRADA») με καταστατική έδρα στο Μιλάνο (Ιταλία), διαχειρίστρια εταιρεία συμμετοχών του Ομίλου Prada και διαχειρίστρια του δικτυακού τόπου www.miumiu.com

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης Όροι Χρήσης www.pizzafan.gr Προς διασφάλιση σας, σας ενημερώνουμε ότι τηρούμε σύμφωνα με τον νόμο αρχείο των προσωπικών σας δεδομένων μη ευαίσθητου χαρακτήρα, όπως π.χ. ονοματεπώνυμο, πλήρη διεύθυνση με

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Απορρήτου Ημερομηνία έναρξης ισχύος: Νοέμβριος 2018 Η V.L. Toolbox Express Computer Solutions Ltd ("εμείς", "σ εμάς" ή "μας") λειτουργεί τον ιστότοπο https://vltoolbox.com.cy/

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου της Fon

Πολιτική Απορρήτου της Fon Πολιτική Απορρήτου της Fon Τελευταία αναθεώρηση: Ιούνιος 2015 1. Δεδομένα εγγραφής Κατά την εγγραφή σας στην Υπηρεσία Fon ενδέχεται να συλλέξουμε κάποια στοιχεία όπως όνομα χρήστη, κωδικό εισόδου, διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

AstraΖeneca. Εγχειρίδιο Χρήσης Β2Β Site

AstraΖeneca. Εγχειρίδιο Χρήσης Β2Β Site AstraΖeneca Εγχειρίδιο Χρήσης Β2Β Site Ταυτότητα Έκδοση κειμένου 1.0.0 Έκδοση λογισμικού 1.0.254006 Τελ. ενημέρωση Μάιος 2015 Copyright Copyright 2011 Entersoft A.E. Με την επιφύλαξη όλων των νόμιμων δικαιωμάτων.

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι & Πολιτική Αγορών της Fon

Γενικοί Όροι & Πολιτική Αγορών της Fon Γενικοί Όροι & Πολιτική Αγορών της Fon Ορισµοί Όροι και Προϋποθέσεις: Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις Πώλησης Εξοπλισµού (εφεξής: «ΟΠΠΕ»). Fon Technology, S.L.: Η Εταιρία η οποία προµηθεύει ή πωλεί τα

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. Εισαγωγή. Πλαίσιο προστασίας δεδομένων. 1. Στοιχεία πελατών και πολιτών. Μάϊος 2018

Πολιτική Απορρήτου. Εισαγωγή. Πλαίσιο προστασίας δεδομένων. 1. Στοιχεία πελατών και πολιτών. Μάϊος 2018 Πολιτική Απορρήτου Εισαγωγή Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε ποιες πληροφορίες συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα της SKG THESSALONIKI

Διαβάστε περισσότερα

Η εγγύηση της Schneider Electric στα φωτοβολταϊκά συστήµατα. 1. Όροι Εγγύησης

Η εγγύηση της Schneider Electric στα φωτοβολταϊκά συστήµατα. 1. Όροι Εγγύησης Η εγγύηση της Schneider Electric στα φωτοβολταϊκά συστήµατα 1. Όροι Εγγύησης Η Schneider Electric αναλαµβάνει να αντικαταστήσει τυχόν ελαττωµατική λειτουργία των προϊόντων που προέρχεται από σφάλµα στο

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις σχετικά με την Προωθητική προσφορά «Εποχή για πτήσεις» της Parrot Drones

Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις σχετικά με την Προωθητική προσφορά «Εποχή για πτήσεις» της Parrot Drones Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις σχετικά με την Προωθητική προσφορά «Εποχή για πτήσεις» της Parrot Drones Αυτοί οι Συγκεκριμένοι Όροι και Προϋποθέσεις συμφωνούνται ανάμεσα στην Parrot Drones, γαλλική εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Johnson Controls

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Johnson Controls Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Johnson Controls Η Johnson Controls, Inc., και οι συνδεδεμένες εταιρείες αυτής, (συνολικά, Johnson Controls, εμείς, εμάς ή μας) ενδιαφέρονται για την προστασία

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά εκτυπωτών HP Designjet L Περιορισμένη εγγύηση

Σειρά εκτυπωτών HP Designjet L Περιορισμένη εγγύηση Σειρά εκτυπωτών HP Designjet L28500 Περιορισμένη εγγύηση 2011 Hewlett-Packard Development Company, L.P. 1η έκδοση Νομικές σημειώσεις Οι πληροφορίες που παρέχονται στο παρόν έγγραφο υπόκεινται σε αλλαγή

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου www.pizzafan.gr. 1. Γενικά

Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου www.pizzafan.gr. 1. Γενικά Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου www.pizzafan.gr 1. Γενικά Ο δικτυακός τόπος www.pizzafan.gr αποτελεί ιδιοκτησία της ΦΑΝΑΤΙΚΣ ΠΙΤΣΑ ΠΑΡ. ΥΠ & ΕΚΜ. ΕΣΤ ΕΠΕ. Υπεύθυνος Εκπρόσωπος Διαχείρισης Δεδομένων των πελατών

Διαβάστε περισσότερα

Άδεια και Όροι Χρήσης του Kindle για iphone Ψηφιακό Περιεχόμενο Το Κατάστημα Kindle. Χρήση του Ψηφιακού Περιεχομένου. Περιορισμοί.

Άδεια και Όροι Χρήσης του Kindle για iphone Ψηφιακό Περιεχόμενο Το Κατάστημα Kindle. Χρήση του Ψηφιακού Περιεχομένου. Περιορισμοί. Άδεια και Όροι Χρήσης του Kindle για iphone ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ AMAZON DIGITAL SERVICES, INC. (ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ,, Η «AMAZON» Ή «ΕΜΕΙΣ»).

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες Προσωπικών Δεδομένων Που Συλλέγουμε Και Επεξεργαζόμαστε

Κατηγορίες Προσωπικών Δεδομένων Που Συλλέγουμε Και Επεξεργαζόμαστε Ενημέρωση για Προσωπικά Δεδομένα ΟΠΑΠ PLAY Εισαγωγή Η εταιρία μας, με την επωνυμία «ΟΠΑΠ Α.Ε.» και έδρα επί της Λ. Αθηνών 112 στην Αθήνα (στο εξής και χάριν συντομίας: «ΟΠΑΠ Α.Ε.»)., είναι κατά την ισχύουσα

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου για την εφαρμογή κινητής συσκευής Match Attax της Topps. Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018

Πολιτική απορρήτου για την εφαρμογή κινητής συσκευής Match Attax της Topps. Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 Πολιτική απορρήτου για την εφαρμογή κινητής συσκευής Match Attax της Topps Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 Πολιτική απορρήτου για παιδιά Ποια δεδομένα συλλέγουμε και γιατί συλλέγουμε

Διαβάστε περισσότερα

-Δε γίνεται καμία επεξεργασία κανενός είδους προσωπικών δεδομένων για χρήστες από Ελλάδα-

-Δε γίνεται καμία επεξεργασία κανενός είδους προσωπικών δεδομένων για χρήστες από Ελλάδα- Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων -Δε γίνεται καμία επεξεργασία κανενός είδους προσωπικών δεδομένων για χρήστες από Ελλάδα- Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αφορά τους τρόπους με

Διαβάστε περισσότερα

Υποδείξεις για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR)

Υποδείξεις για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) Υποδείξεις για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) Ο Endress+Hauser Όμιλος ("Endress+Hauser", "Εμείς" ή "Εμάς") δίνει μεγάλη σημασία στην

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου

Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου Στην παρούσα Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου (Πολιτική), εμείς, η Qualcomm Incorporated και οι θυγατρικές μας (συλλογικά «εμείς», «μας», «εμάς» κλπ) παρέχουμε πληροφορίες για

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ (Alpha e-statements)

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ (Alpha e-statements) ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ (Alpha e-statements) Η Alpha Bank (εφεξής «Τράπεζα») προσφέρει στον Πελάτη κάτοχο (εφεξής «Πελάτης») των καρτών που

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και Προϋποθέσεις. HSBC Global View

Όροι και Προϋποθέσεις. HSBC Global View Όροι και Προϋποθέσεις HSBC Global View Η υπηρεσία HSBC Global View (η «Υπηρεσία») παρέχεται από την HSBC Holdings plc και τις θυγατρικές της σε όλο τον κόσμο (κάθε μια από τις οποίες θα εννοείται όταν

Διαβάστε περισσότερα

Οι ακόλουθοι Όροι ισχύουν για την υπηρεσία Alpha Alerts Καρτών (εφεξής η «Υπηρεσία») :

Οι ακόλουθοι Όροι ισχύουν για την υπηρεσία Alpha Alerts Καρτών (εφεξής η «Υπηρεσία») : ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ALPHA ALERTS ΚΑΡΤΩΝ ΤΗΣ ALPHA BANK CYPRUS LTD Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις (εφεξής «οι Όροι») θα διέπονται από τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις της Alpha

Διαβάστε περισσότερα

Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων είναι η BIC ΒΙΟΛΕΞ, η οποία εδρεύει στη διεύθυνση Αγίου Αθανασίου 58, Άνοιξη, Αττικής

Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων είναι η BIC ΒΙΟΛΕΞ, η οποία εδρεύει στη διεύθυνση Αγίου Αθανασίου 58, Άνοιξη, Αττικής ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων είναι η BIC ΒΙΟΛΕΞ, η οποία εδρεύει στη διεύθυνση Αγίου Αθανασίου 58, Άνοιξη, Αττικής 145 69 1. Δήλωση Απορρήτου Ο όμιλος BIC (ήτοι, η Société BIC και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (Alpha e-statements ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ)

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (Alpha e-statements ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ) Δεκέμβριος 2011 ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (Alpha e-statements ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ) Έχοντας υπόψη αφενός ότι η Alpha Bank (εφεξής «Τράπεζα») έχει

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία Υπεύθυνου Επεξεργασίας: Αρμόδια Υπηρεσία Επεξεργασίας: Στοιχεία Επικοινωνίας υπεύθυνου επεξεργασίας:

Στοιχεία Υπεύθυνου Επεξεργασίας: Αρμόδια Υπηρεσία Επεξεργασίας: Στοιχεία Επικοινωνίας υπεύθυνου επεξεργασίας: Δήλωση Ιδιωτικότητας σχετικά με την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα στο πλαίσιο του Συμποσίου Τεχνολογίας και της Επικοινωνιακής Δράσης της ΕΔΕΤ ΑΕ Στοιχεία Υπεύθυνου Επεξεργασίας: Εθνικό Δίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

Συλλογή, επεξεργασία και προστασία Προσωπικών Δεδομένων - Δικαιώματα Υποκειμένου χρήση αυτών από την εταιρεία.

Συλλογή, επεξεργασία και προστασία Προσωπικών Δεδομένων - Δικαιώματα Υποκειμένου χρήση αυτών από την εταιρεία. Δήλωση Προστασίας Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Γενικές πληροφορίες Η προστασία της ιδιωτικής ζωής του ατόμου στο διαδίκτυο είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον των επιχειρήσεων, οι οποίες δραστηριοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Η FEVE είναι ταγμένη στην προστασία της ιδιωτικότητάς σας και στη συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας των δεδομένων και της ιδιωτικότητας. Ευελπιστούμε ότι η παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

IBM Security Intelligence on Cloud

IBM Security Intelligence on Cloud Περιγραφή Υπηρεσιών IBM Security Intelligence on Cloud Στην παρούσα Περιγραφή Υπηρεσιών περιγράφεται η Υπηρεσία Cloud που παρέχεται από την IBM στον Πελάτη. Με τον όρο "Πελάτης" νοούνται η εταιρεία, οι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ 1.1 Ο Πελάτης δικαιούται να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση αγοράς για οποιονδήποτε λόγο, χωρίς καμία ποινή και χωρίς την υποχρέωση να αναφέρει κάποια αιτιολογία, εντός

Διαβάστε περισσότερα

1. Η εταιρία Ολυμπιακή Ζυθοποιία Α.Ε. (εφεξής «Διοργανώτρια»), σε συνεργασία με την

1. Η εταιρία Ολυμπιακή Ζυθοποιία Α.Ε. (εφεξής «Διοργανώτρια»), σε συνεργασία με την Όροι Διαγωνισμού 1. Η εταιρία Ολυμπιακή Ζυθοποιία Α.Ε. (εφεξής «Διοργανώτρια»), σε συνεργασία με την «The Mojo» (εφεξής «Διαφημιστική») που εδρεύει στη διεύθυνση Παπαχρήστου 3, Παπάγου Αττικής, διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ Ποιος είναι ο σκοπός αυτού του εγγράφου; ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ Η G4S είναι ένας «Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα». Αυτό σημαίνει ότι είμαστε υπεύθυνοι να αποφασίσουμε πώς

Διαβάστε περισσότερα

Ενδιαφερόμενοι - Stakeholders. Πελάτης Ταμίας υπάλληλος Διαχειριστής Σύστημα εξουσιοδότησης πληρωμής

Ενδιαφερόμενοι - Stakeholders. Πελάτης Ταμίας υπάλληλος Διαχειριστής Σύστημα εξουσιοδότησης πληρωμής Πελάτης Μπαίνοντας στο κατάστημα ο πελάτης, κατευθύνεται στα ράφια όπου είναι τοποθετημένα τα DVD ή τα παιχνίδια και μετά από αναζήτηση επιλέγει ένα ή περισσότερα τα οποία προσκομίζει στο ταμείο για ενοικίαση.

Διαβάστε περισσότερα

Τελευταία ενημέρωση της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων: 29 Αυγούστου 2018.

Τελευταία ενημέρωση της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων: 29 Αυγούστου 2018. Τελευταία ενημέρωση της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων: 29 Αυγούστου 2018. 1. ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ H PHC Franchised Restaurants Public Limited ("εμείς", "PHC" ή "Εταιρεία") σέβεται την ιδιωτικότητα

Διαβάστε περισσότερα

2012 PEOPLECERT. All rights reserved Process: Physical & Information Security ID No: PIS_D_01-4ver02.2_GR/ 29.10.12 Page 1 of 5

2012 PEOPLECERT. All rights reserved Process: Physical & Information Security ID No: PIS_D_01-4ver02.2_GR/ 29.10.12 Page 1 of 5 Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης και Υπηρεσιών O δικτυακός αυτός τόπος (www.peoplecert.org) και οι συσχετιζόμενες με αυτόν ηλεκτρονικές υπηρεσίες (π.χ. passport.peoplecert.org, candidate.peoplecert.org, webcandidate.peoplecert.org,

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Γενική Ενημέρωση σχετικά με την Επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων (Data Privacy Notice)

Θέμα: Γενική Ενημέρωση σχετικά με την Επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων (Data Privacy Notice) Αγ. Ι. Ρέντης 18/05/2018 Θέμα: Γενική Ενημέρωση σχετικά με την Επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων (Data Privacy Notice) Η παρούσα ενημέρωση αφορά στην itrack Services Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης Αγαθών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Τελευταία ενημέρωση: Μάιος 2018 Α. Η εταιρεία «DEREBU MON. IKE» είναι αφοσιωμένη στην προστασία της εμπιστευτικότητας και της ιδιωτικότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Ο χρόνος και ο τρόπος τήρησης των αρχείων περιγράφεται στη διδικασία Δ.550, Έλεγχος και τήρηση αρχείων και μητρώων.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Ο χρόνος και ο τρόπος τήρησης των αρχείων περιγράφεται στη διδικασία Δ.550, Έλεγχος και τήρηση αρχείων και μητρώων. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Προσωπικά Δεδομένα Η εταιρεία αποδίδει μέγιστη σημασία στην επεξεργασία, ασφάλεια και προστασία των προσωπικών δεδομένων των εμπλεκόμενων μερών. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Υπηρεσίας Επιτόπου διάγνωση

Περιγραφή Υπηρεσίας Επιτόπου διάγνωση Επισκόπηση Υπηρεσίας Η Dell παρέχει την Υπηρεσία ς (η Υπηρεσία ) σύμφωνα με τους κάτωθι όρους ( Περιγραφή Υπηρεσίας ). Με την υπηρεσία αυτή παρέχεται η δυνατότητα επιτόπιας διάγνωσης τυχόν προβλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και προϋποθέσεις του FY16 Cloud PBX Adoption Offer, Αναθεωρήθηκε στις 23 Μαΐου 2016

Όροι και προϋποθέσεις του FY16 Cloud PBX Adoption Offer, Αναθεωρήθηκε στις 23 Μαΐου 2016 Όροι και προϋποθέσεις του FY16 Cloud PBX Adoption Offer, Αναθεωρήθηκε στις 23 Μαΐου 2016 Σελίδα 1 από 6 Στο παρόν έγγραφο περιγράφονται οι λεπτομέρειες του FY16 Cloud PBX Adoption Offer ( Προσφορά ), συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Άρθρο 1 - Εφαρμογή 1.1 Oι γενικοί όροι και προϋποθέσεις που δηλώνονται παρακάτω ( Όροι & Προϋποθέσεις ) ισχύουν και σχηματίζουν μέρος όλων των προσφορών και συναλλαγών των (πολυμεσικών)

Διαβάστε περισσότερα

Έγγραφο πληροφόρησης Οφειλέτη (περιλαμβανομένων Όρων Χρήσης για Ιταλία) (Δεν αφορά σε λογαριασμούς στην HSBC Γερμανίας)

Έγγραφο πληροφόρησης Οφειλέτη (περιλαμβανομένων Όρων Χρήσης για Ιταλία) (Δεν αφορά σε λογαριασμούς στην HSBC Γερμανίας) 1. Εισαγωγή Έγγραφο πληροφόρησης Οφειλέτη Ο SEPA είναι ο ενιαίος χώρος πληρωμών σε ευρώ, ο οποίος περιλαμβάνει 34 χώρες - το σύνολο των 34 χωρών - όλων των 28 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τρεις

Διαβάστε περισσότερα

2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Οι επωνυµίες Nokia, Nokia Connecting People και Nseries είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα

2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Οι επωνυµίες Nokia, Nokia Connecting People και Nseries είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα Λήψη! Τεύχος 1 2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Οι επωνυµίες Nokia, Nokia Connecting People και Nseries είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα της Nokia Corporation. Το Nokia tune είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more

ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more Οι παρακάτω όροι διέπουν τη λειτουργία του προγράμματος go4more (εφεξής καλούμενο το «Πρόγραμμα») που δημιούργησε η Εθνική Τράπεζα (εφεξής καλούμενη

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Πολιτική Απορρήτου Prudential Actuarial Solutions 1

Περιεχόμενα. Πολιτική Απορρήτου Prudential Actuarial Solutions 1 Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 1 1. Εισαγωγή... 2 1.1 Σχετικά... 2 1.2 Τροποποιήσεις... 2 2. Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα... 3 2.1 Συλλογή... 3 2.2 Μεταβίβαση... 3 2.3 Διατήρηση... 4 3. Δικαιώματα των Υποκειμένων...

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Αδμίν Τετάρτη, 04 Μάιος :07 - Τελευταία Ενημέρωση Παρασκευή, 26 Δεκέμβριος :32

Συντάχθηκε απο τον/την Αδμίν Τετάρτη, 04 Μάιος :07 - Τελευταία Ενημέρωση Παρασκευή, 26 Δεκέμβριος :32 Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα azores.gr. Το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρέχει τις υπηρεσίες του προς εσάς (επισκέπτη ή πελάτη) μόνο εφόσον αποδεχθείτε τους όρους χρήσης που διέπουν την λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ BLACKBERRY ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ BLACKBERRY BUSINESS CLOUD SERVICES FOR MICROSOFT OFFICE 365 («το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ»)

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ BLACKBERRY ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ BLACKBERRY BUSINESS CLOUD SERVICES FOR MICROSOFT OFFICE 365 («το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ») ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ BLACKBERRY ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ BLACKBERRY BUSINESS CLOUD SERVICES FOR MICROSOFT OFFICE 365 («το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ») ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Για να προσπελάσετε ή και χρησιμοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Ιδιωτικότητας

Πολιτική Ιδιωτικότητας Πολιτική Ιδιωτικότητας Η Pfizer Ελλάς Α.Ε. (στο εξής "Pfizer") αναγνωρίζει πόσο σημαντική είναι η προστασία εμπιστευτικών πληροφοριών που αφορούν στους επισκέπτες του διαδικτυακού της τόπου. Για το λόγο

Διαβάστε περισσότερα

Άδεια Χρήσης Λογισμικού και Εφαρμογών. Η παρακάτω άδεια χρήσης ισχύει για όλες τις εφαρμογές της ΑΤΤΑΙΝ

Άδεια Χρήσης Λογισμικού και Εφαρμογών. Η παρακάτω άδεια χρήσης ισχύει για όλες τις εφαρμογές της ΑΤΤΑΙΝ Άδεια Χρήσης Λογισμικού και Εφαρμογών Η παρακάτω άδεια χρήσης ισχύει για όλες τις εφαρμογές της ΑΤΤΑΙΝ ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ και ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΑΙΝ. Αυτή η Άδεια Χρήσης Τελικού Χρήστη

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες Προσφορές SaaS. IBM Workload Automation on Cloud

Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες Προσφορές SaaS. IBM Workload Automation on Cloud Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες Προσφορές SaaS IBM Workload Automation on Cloud Οι Όροι Χρήσης (Terms of Use - "ToU") αποτελούνται από το παρόν έγγραφο "Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ

ΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ IATRICA 1. Η Εταιρεία με την επωνυμία IATRICA ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ, με Α.Φ.Μ. 800542860, Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ και Έδρα

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Προμήθειας Περιφερειακών Εξαρτημάτων/Παρελκόμενων POS

Όροι Προμήθειας Περιφερειακών Εξαρτημάτων/Παρελκόμενων POS Όροι Προμήθειας Περιφερειακών Εξαρτημάτων/Παρελκόμενων POS Τελευταία τροποποίηση: 27 Νοεμβρίου 2018 1 Αντικείμενο Όρων 1.1 Οι παρόντες όροι διέπουν την προμήθεια περιφερειακών εξαρτημάτων/ παρελκόμενων

Διαβάστε περισσότερα

HP 104-in Dual Roll Kit. Νομικές πληροφορίες

HP 104-in Dual Roll Kit. Νομικές πληροφορίες HP 104-in Dual Roll Kit Νομικές πληροφορίες 2010 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Πρώτη έκδοση Νομικές σημειώσεις Οι πληροφορίες που παρέχονται στο παρόν έγγραφο υπόκεινται σε αλλαγή χωρίς ειδοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα

To Σχέδιο έχει ισχύ από τον Ιούνιο 2016 και θα διέπεται από τους πιο κάτω όρους και προϋποθέσεις (στο εξής Όροι ).

To Σχέδιο έχει ισχύ από τον Ιούνιο 2016 και θα διέπεται από τους πιο κάτω όρους και προϋποθέσεις (στο εξής Όροι ). Οροι & προϋποθέσεις 1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ: Το Σχέδιο «ανταμοιβή» (στο εξής Σχέδιο ) αποτελεί πρόγραμμα επιβράβευσης Καρτών της Τράπεζας Κύπρου, το οποίο επιστρέφει στους Κατόχους Καρτών που συμμετέχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΔΕΔΟΜEΝΩΝ ΤΗΣ SGS BE DATA SAFE

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΔΕΔΟΜEΝΩΝ ΤΗΣ SGS BE DATA SAFE ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΔΕΔΟΜEΝΩΝ ΤΗΣ SGS BE DATA SAFE ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 3 Μήνυμα του Διευθύνοντος Συμβούλου 4 Πεδίο εφαρμογής 5 Πολιτική Απορρήτου Δεδομένων της SGS 2 ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ OFFICER

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης για Πελάτες

Όροι Χρήσης για Πελάτες Όροι Χρήσης για Πελάτες Τελευταια ενημερωση 29/7/2017 Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρόντες Όρους Χρήσης («Όροι Χρήσης για Πελάτες»). Επιλέγοντας το σχετικό πεδίο, επιβεβαιώνετε ότι αποδέχεστε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Άρθρο 1 - Εφαρμογή 1.1 Oι γενικοί όροι και προϋποθέσεις που δηλώνονται παρακάτω ( Όροι & Προϋποθέσεις ) ισχύουν και σχηματίζουν μέρος όλων των προσφορών και συναλλαγών των (πολυμεσικών)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ 1. Υπεύθυνος φορέας για τη συλλογή, αποθήκευση, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με την έννοια του ελληνικού δικαίου

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Διαγωνισµού. [6] Δώρο:

Όροι Διαγωνισµού. [6] Δώρο: Όροι Διαγωνισµού [1] Αντικείµενο του Διαγωνισµού: Η ανώνυµη εταιρεία µε την επωνυµία «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΕΕ» που εδρεύει στην Αθήνα, στη Λεωφόρο Γαλατσίου 33 και Μαρκορά, (περαιτέρω «η Διοργανώτρια»)

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά χαρακτηριστικά του προγράμματος DS-Video Club

Τεχνικά χαρακτηριστικά του προγράμματος DS-Video Club Τεχνικά χαρακτηριστικά του προγράμματος DS-Video Club 1. Γενικά χαρακτηριστικά Φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον Λειτουργεί κάτω από XP, Vista, Windows 7, Windows 8 Συνιστάται η χρήση Barcode Reader (όχι

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσθετη Πράξη για την Επεξεργασία Δεδομένων

Πρόσθετη Πράξη για την Επεξεργασία Δεδομένων Πρόσθετη Πράξη για την Επεξεργασία Δεδομένων Η παρούσα Πρόσθετη Πράξη για την Επεξεργασία Δεδομένων (η «Πρόσθετη Πράξη») ισχύει από την πρώτη ημέρα κατά την οποία ο Πελάτης παρέχει στην Esri Δεδομένα Προσωπικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ SEACRETE HOTELS

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ SEACRETE HOTELS ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ SEACRETE HOTELS - Η παρούσα Ειδοποίηση Απορρήτου σας παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από την «ΑΚΤΗ ΚΑΛΥΒΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ DYNAMIC AMERICAN EXPRESS

ΟΡΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ DYNAMIC AMERICAN EXPRESS ΟΡΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ DYNAMIC AMERICAN EXPRESS 1. Περιγραφή του Προγράμματος Το Πρόγραμμα Επιστροφών DYNAMIC AMERICAN EXPRESS αποτελεί πρόγραμμα σύμφωνα με το οποίο, επί τη βάσει της αξίας της καταναλωτικής

Διαβάστε περισσότερα

2. Τι είναι τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα;

2. Τι είναι τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα; Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Mε την παρούσα πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (εφ εξής «Πολιτική») παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Διαβάστε περισσότερα

SAFECAP ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

SAFECAP ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ SAFECAP Safecap Investments Limited ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Το παρόν έγγραφο για τη Δήλωση πολιτικής απορρήτου και τις κανονιστικές προστασίες τίθεται σε ισχύ από τις 29 Ιανουαρίου 2017 και θα παραμένει

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ενημερώθηκε τελευταία φοράς στις 27 Σεπτεμβρίου 2019. 1.1 Ο σεβασμός και η προστασία των προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση ιδιωτικού απορρήτου της Esselte Greece. Τι καλύπτει η παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων;

Δήλωση ιδιωτικού απορρήτου της Esselte Greece. Τι καλύπτει η παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων; Ενημερώθηκε την: 25 Μαϊου 2018 Δήλωση ιδιωτικού απορρήτου της Esselte Greece Η Esselte Greece δεσμεύεται να διαχειρίζεται το ιδιωτικό σας απόρρητο. Έχουμε αναπτύξει την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

και θα καταγγείλει τη Σύµβαση. Στη συνέχεια θα πρέπει να επικοινωνήσετε µε το µεταπωλητή, ο οποίος θα σας επιστρέψει τα χρήµατά σας. Σε ορισµένες περι

και θα καταγγείλει τη Σύµβαση. Στη συνέχεια θα πρέπει να επικοινωνήσετε µε το µεταπωλητή, ο οποίος θα σας επιστρέψει τα χρήµατά σας. Σε ορισµένες περι Σύµβαση ServicePac για Υπηρεσίες Συντήρησης, Αναβάθµισης Συντήρησης και Αναβάθµισης Εγγύησης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η IBM ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ SERVICEPAC

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή διαγωνισμού:

Περιγραφή διαγωνισμού: Η εταιρεία ΕΠΑ Αττικης (εφεξής ο «Διοργανωτής») προκηρύσσει διαγωνισμό με την ονομασία «Εσυ Εκανες Like?» (εφεξής καλούμενος χάριν συντομίας ως «Διαγωνισμός»). Όροι συμμετοχής: 1. Δικαίωμα συμμετοχής στον

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης Eurobank Masterpass

Όροι χρήσης Eurobank Masterpass Όροι χρήσης Eurobank Masterpass 1. Η Τράπεζα παρέχει στους πελάτες της την υπηρεσία πληρωμών «Eurobank Masterpass» για τη διενέργεια συναλλαγών με κάρτες σε ηλεκτρονικό περιβάλλον. 2. Ορισμοί : Οι λέξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ 1. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ 1. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Η εταιρεία με την διακριτική επωνυμία ES4U (Energy Solutions for You εφεξής «ES4U») δημιούργησε την παρούσα Διαδικτυακή Πύλη (εφεξής «Διαδικτυακή Πύλη») για να προσφέρει πληροφορίες και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις Απόκτησης και Λειτουργίας του SMS Digipass

Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις Απόκτησης και Λειτουργίας του SMS Digipass Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις Απόκτησης και Λειτουργίας του SMS Digipass 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Οι παρόντες Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις Απόκτησης και Λειτουργίας του SMS Digipass θα πρέπει να διαβάζονται σε

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. Πίνακας Περιεχομένων

Πολιτική Απορρήτου. Πίνακας Περιεχομένων Πολιτική Απορρήτου Πίνακας Περιεχομένων 1. Εισαγωγή... 2 2. Συλλογή Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα... 2 3. Μεταβίβαση Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα... 3 4. Διατήρηση Δεδομένων... 3 5. Δικαιώματα των Υποκειμένων...

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της CROMAR Μεσίτες Ασφαλειών Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της CROMAR Μεσίτες Ασφαλειών Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της CROMAR Μεσίτες Ασφαλειών Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. Η CROMAR Μεσίτες Ασφαλειών Μονοπρόσωπη ΕΠΕ («η Εταιρία»), δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητο των προσώπων με

Διαβάστε περισσότερα