Περιεχόμενο Ερωτήσεων: 3. Μπορώ να ασφαλίσω τον/την Σύζυγο και τα παιδιά μου που βρίσκονται μαζί μου στο Εξωτερικό και αν ναι με πιο κόστος?

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Περιεχόμενο Ερωτήσεων: 3. Μπορώ να ασφαλίσω τον/την Σύζυγο και τα παιδιά μου που βρίσκονται μαζί μου στο Εξωτερικό και αν ναι με πιο κόστος?"

Transcript

1 Q & A

2 1. Πώς λειτουργεί το πρόγραμμα ασφάλισης? Περιεχόμενο Ερωτήσεων: 2. Ποια είναι η διάρκεια του προγράμματος ασφάλισης? 3. Μπορώ να ασφαλίσω τον/την Σύζυγο και τα παιδιά μου που βρίσκονται μαζί μου στο Εξωτερικό και αν ναι με πιο κόστος? 4. Στην Χώρα ή την περιοχή που είμαι διαπιστευμένη/ος υπάρχουν νοσηλευτικά ιδρύματα με υψηλού και χαμηλού επιπέδου υπηρεσίες. Μπορώ να επιλέξω το ίδρυμα που επιθυμώ να νοσηλευτώ ή αυτό το επιλέγει η εταιρία? 5. Υπάρχουν συμβεβλημένες κλινικές ή νοσηλευτικά ιδρύματα? 6. Σε περίπτωση π.χ. ατυχήματος, η ξαφνικής ασθένειας, ο ασθενής μπορεί να μην είναι σε θέση να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο, οπότε θα νοσηλευτεί στο νοσοκομείο που θα τον μεταφέρει το ασθενοφόρο. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? 7. Με βάση τους όρους του συμβολαίου ποιες δαπάνες θεωρούνται Εξωνοσοκομειακές και ποιες Νοσοκομειακές? 8. Με βάση τους όρους του συμβολαίου τι θεωρείται ασθένεια και τι ατύχημα και πως καλύπτονται από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο? 9. Υπάρχουν και άλλες παροχές καλύψεις με βάση τους όρους του συμβολαίου? 10. Καλύπτονται περιπτώσεις Τρομοκρατικών Ενεργειών? 11. Καλύπτεται ο Πόλεμος? 12. Καλύπτονται δαπάνες προληπτικής ιατρικής και προϋπαρχουσών καταστάσεων υγείας? 13. Ποιες είναι οι περιπτώσεις που εξαιρούνται και για τις οποίες δεν παρέχεται κάλυψη από το ασφαλιστήριο? 14. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα που θα έχω αν ασφαλιστώ, εγώ και η οικογένειά μου, στην Chartis? 15. Ποια είναι τα οφέλη που θα έχω αν ασφαλιστώ, εγώ και η οικογένειά μου, στην Chartis? 16. Ποιο είναι το κόστος Ασφάλισης κατ άτομο, παρέχεται κάποια έκπτωση λόγω του Συλλόγου?

3 1. Πώς λειτουργεί το πρόγραμμα ασφάλισης? Ο Ασφαλιζόμενος πρέπει υποχρεωτικά να επικοινωνεί κάθε φορά με την Υπηρεσία Παγκόσμιας Βοήθειας Travel Guard EMEA Limited στο τηλέφωνο Το τηλεφωνικό κέντρο είναι στελεχωμένο με το κατάλληλο ιατρικό προσωπικό, το οποίο ανάλογα με την περίπτωση που αντιμετωπίζει ο ασφαλιζόμενος προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες με σκοπό την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του.

4 2. Ποια είναι η διάρκεια του προγράμματος ασφάλισης? Η CHARTIS EUROPE LIMITED έχει αποδεχθεί και θεωρεί ότι ο κάθε υπάλληλος που βρίσκεται για υπηρεσιακούς λόγους ή/και είναι διαπιστευμένος στο εξωτερικό βρίσκεται σε 12μηνο ταξίδι και κατά συνέπεια το πρόγραμμα έχει διάρκεια 12 μήνες και ανανεώνεται αυτόματα για όσο χρονικό διάστημα ο υπάλληλος παραμένει σε διατεταγμένη υπηρεσία στο Εξωτερικό. Οι όροι ασφάλισης καθώς και το ασφάλιστρο θα επαναδιαπραγματευτούνε με την ανανέωση του προγράμματος.

5 3. Μπορώ να ασφαλίσω τον/την Σύζυγο και τα παιδιά μου που βρίσκονται μαζί μου στο Εξωτερικό και αν ναι με πιο κόστος? Βεβαίως και μπορείτε. Το κόστος ασφάλισης ανέρχεται σε 265 για κάθε μέλος της οικογένειάς σας. Μάλιστα όλες οι παροχές καλύψεις του προγράμματος παρέχονται ξεχωριστά για κάθε μέλος της οικογένειάς σας, που σημαίνει για σας ότι: για παράδειγμα το κεφάλαιο ασφάλισης των , το οποίο αφορά Εξωνοσοκομειακές (Ατυχήματος) & Νοσοκομειακές Δαπάνες (Αιφνίδιας Ασθένειας & Ατυχήματος), παρέχεται μεμονωμένα για κάθε μέλος της οικογένειάς σας, και όχι συνολικά για όλα τα μέλη. Το ίδιο ισχύει για όλες τις καλύψεις παροχές του προγράμματος ασφάλισης.

6 4. Στην Χώρα ή την περιοχή που είμαι διαπιστευμένη/ος υπάρχουν νοσηλευτικά ιδρύματα με υψηλού και χαμηλού επιπέδου υπηρεσίες. Μπορώ να επιλέξω το ίδρυμα που επιθυμώ να νοσηλευτώ ή αυτό το επιλέγει η εταιρία? Ο Ασφαλιζόμενος θα πρέπει υποχρεωτικά να επικοινωνεί κάθε φορά με την Υπηρεσία Παγκόσμιας Βοηθείας Travel Guard EMEA Limited, στο τηλέφωνο , η οποία θα επιλέγει το Νοσηλευτικό Ίδρυμα. Οι εταιρίες που παρέχουν ταξιδιωτική ασφάλιση σε όλο τον κόσμο και είναι του επιπέδου της Chartis Europe Limited, της IHI BUPA, της AXA PPP έχουν υψηλά standards όσον αφορά την επιλογή των φορέων υγείας, κλινικών, διαγνωστικών κέντρων, ιατρών κ.λπ. με τους οποίους συνεργάζονται και σε καμία περίπτωση δεν διακινδυνεύουν την φήμη τους προκειμένου να «γλυτώσουν» κάποια έξοδα αποζημίωσης εις βάρος της πλήρους αποκατάστασης της υγείας των ασφαλισμένων τους. Να είστε βέβαιη/ος ότι αν παραστεί ανάγκη το Διεθνές Συντονιστικό Κέντρο Βοηθείας, το οποίο είναι στελεχωμένο με το εξειδικευμένο προσωπικό που απαιτείται θα ενεργήσει με γνώμονα αποκλειστικά και μόνο την πλήρη αποκατάσταση της υγείας σας. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι στις παροχές του προγράμματος συμπεριλαμβάνεται και η κάλυψη των δαπανών έκτακτης διακομιδής μέχρι του ποσού των Η κάλυψη αυτή ενεργοποιείται στην περίπτωση που η Travel Guard EMEA Limited κρίνει ότι η συγκεκριμένη περίπτωση που αντιμετωπίζει ο ασφαλιζόμενος δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί επαρκώς στα νοσηλευτικά ιδρύματα της περιοχής ή ακόμη και της χώρας στην οποία βρίσκεται ο ασφαλιζόμενος. Η Travel Guard EMEA Limited θα αναλάβει την διακομιδή του ασφαλιζομένου στο κατάλληλο νοσηλευτικό ίδρυμα ακόμη και αν αυτό βρίσκεται σε κάποια άλλη χώρα.

7 5. Υπάρχουν συμβεβλημένες κλινικές ή νοσηλευτικά ιδρύματα? Όχι δεν υπάρχουν συμβεβλημένα νοσηλευτικά ιδρύματα με την έννοια του καταλόγου. H Travel Guard EMEA Limited εγγυάται ή πληρώνει - κατά περίπτωση - τα ζητούμενα ποσά Νοσηλείας σε Νοσηλευτικά Ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. Για την εισαγωγή και κάλυψη των δαπανών νοσηλείας που πραγματοποιήθηκαν απαιτείται ο Ασφαλισμένος να λάβει την πρότερη έγκριση της υπηρεσίας βοηθείας Travel Guard στο τηλέφωνο

8 6. Σε περίπτωση π.χ. ατυχήματος, η ξαφνικής ασθένειας, ο ασθενής μπορεί να μην είναι σε θέση να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο, οπότε θα νοσηλευτεί στο νοσοκομείο που θα τον μεταφέρει το ασθενοφόρο. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Στην περίπτωση αυτή η Chartis Europe μέσω της Travel Guard EMEA Limited, , θα πρέπει να ενημερωθεί το συντομότερο δυνατό έτσι ώστε να έρθει σε επαφή με το νοσοκομείο ή την κλινική και να διευθετήσει τις δαπάνες νοσηλείας. Εφόσον ο ασθενής, αφού λάβει τις πρώτες βοήθειες, είναι σε θέση να επικοινωνήσει με το Διεθνές Συντονιστικό Κέντρο Βοηθείας και κριθεί ότι είναι ιατρικός απαραίτητο να μεταφερθεί σε άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα, αυτό θα συμβεί με την προϋπόθεση φυσικά ότι η μεταφορά αυτή μπορεί να λάβει χώρα χωρίς να κινδυνεύει η υγεία του ασθενούς. Η περίπτωση αυτή θα μπορούσε να συμβεί και συμβαίνει οπουδήποτε, ακόμη και στην Ελλάδα όταν κάποιος έχει ένα πρόγραμμα υγείας ιδιωτικής ασφαλιστικής εταιρίας.

9 7. Με βάση τους όρους του συμβολαίου ποιες δαπάνες θεωρούνται Εξωνοσοκομειακές και ποιες Νοσοκομειακές? Εξωνοσοκομειακές Δαπάνες θεωρούνται οι ιατρικές επισκέψεις, οι παρακλινικές εξετάσεις, οι φυσιοθεραπείες, τα φάρμακα κ.λπ. και γενικά κάθε ιατρική πράξη η οποία δεν απαιτεί την εισαγωγή του ασφαλιζομένου σε νοσηλευτικό ίδρυμα ως εσωτερικού ασθενή (24ωρη παραμονή) και είναι ιατρικώς απαραίτητη για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του ασφαλιζόμενου. Νοσοκομειακές Δαπάνες θεωρούνται όλες οι δαπάνες στην περίπτωση που ο ασφαλιζόμενος απαιτείται να εισαχθεί σε νοσηλευτικό ίδρυμα ως εσωτερικός ασθενής (24ωρη παραμονή) και συμπεριλαμβάνουν όλες εκείνες τις δαπάνες οι οποίες είναι ιατρικώς απαραίτητες για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του ασφαλιζόμενου και οι οποίες μπορεί να αφορούν: τα έξοδα Δωματίου και Τροφής, τις αμοιβές θεράποντος ιατρού, χειρουργού, αναισθησιολόγου, τις διαγνωστικές και άλλες εξετάσεις που πραγματοποιούνται στα πλαίσια της νοσηλείας, τα φάρμακα, τα διάφορα αναλώσιμα κ.λπ.

10 8. Με βάση τους όρους του συμβολαίου τι θεωρείται ασθένεια και τι ατύχημα και πως καλύπτονται από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο? Ατύχημα: Για τους σκοπούς της ασφάλισης, ορίζεται κάθε γεγονός που προξενεί σωματικές βλάβες ή απώλεια ζωής του ασφαλισμένου και είναι ΤΥΧΑΙΟ, ΒΙΑΙΟ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ του ασφαλισμένου και συνέβη στο χρονικό διάστημα που ο ασφαλισμένος καλύπτεται από το ασφαλιστήριο. Καλύπτονται: Σε ποσοστό 100% τόσο οι Εξωνοσοκομειακές όσο και οι Νοσοκομειακές Δαπάνες χωρίς την εφαρμογή εκπιπτόμενου ποσού δηλαδή η συμμετοχή του ασφαλιζομένου είναι μηδενική. Που σημαίνει για σας ότι: Αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες ιατρού, χειρουργού, φυσιοθεραπευτή ή να κάνετε χρήση ασθενοφόρου ή να υποβληθείτε σε ακτινολογικές, μικροβιολογικές ή εργαστηριακές εξετάσεις ή να προμηθευτείτε φάρμακα, προσθετικά ή ορθοπεδικά βοηθήματα τότε η CHARTIS θα αποζημιώσει σε ποσοστό 100 % τις λογικές και συνήθεις δαπάνες που θα καταβάλετε και οι οποίες πιστοποιούνται από πρωτότυπες αποδείξεις όσον αφορά τις Εξωνοσοκομειακές δαπάνες ή θα αποζημιώσει σε ποσοστό 100 %, με Απευθείας Εξόφληση ή Εγγύηση των Εξόδων Νοσηλείας σε οποιοδήποτε Νοσηλευτικό Ίδρυμα του Εξωτερικού, τις λογικές και συνήθεις δαπάνες όσον αφορά τις Νοσοκομειακές Δαπάνες δηλαδή τα έξοδα Νοσηλείας. Ασθένεια: Για τους σκοπούς της ασφάλισης, ορίζεται κάθε ΒΛΑΒΗ ΥΓΕΙΑΣ από παθολογικά αίτια, που διαπιστώνεται από αρμόδια ιατρική αρχή, είναι αντικειμενικά διαγνώσιμη, εμφανίζεται για πρώτη φορά κατά το χρονικό διάστημα που ισχύει η κάλυψη και η φύση της ασθένειας δεν εξαιρείται από το ασφαλιστήριο. Καλύπτονται: Σε ποσοστό 100% μόνο οι Νοσοκομειακές Δαπάνες με την εφαρμογή εκπιπτόμενου ποσού 200 ανά περίπτωση νοσηλείας. Που σημαίνει για σας ότι: Σε περίπτωση νοσηλείας από ασθένεια με κόστος η CHARTIS θα αποζημιώσει , με Απευθείας Εξόφληση ή Εγγύηση των Εξόδων Νοσηλείας σε οποιοδήποτε Νοσηλευτικό Ίδρυμα του Εξωτερικού και εσείς θα συμμετέχετε με το ποσό των 200. Το εκπιπτόμενο ποσό των 200 εφαρμόζεται σε κάθε περίπτωση νοσηλείας από ασθένεια. Σημείωση: Δεν παρέχεται κάλυψη όσον αφορά τις Εξωνοσοκομειακές Δαπάνες από Ασθένεια

11 9. Υπάρχουν και άλλες παροχές καλύψεις με βάση τους όρους του συμβολαίου? Βεβαίως και υπάρχουν: α) Προβλέπεται αποζημίωση ποσού στις παρακάτω δύο περιπτώσεις: β) Επίσης Προβλέπεται καταβολή αποζημίωσης και στις παρακάτω περιπτώσεις:

12 10. Καλύπτονται περιπτώσεις Τρομοκρατικών Ενεργειών? Α. Η Πυρηνική, Χημική και Βιολογική Τρομοκρατία εξαιρείται πάντα Β. Οποιαδήποτε άλλη τρομοκρατική ενέργεια καλύπτεται.

13 11. Καλύπτεται ο Πόλεμος?

14 12. Καλύπτονται δαπάνες προληπτικής ιατρικής και προϋπαρχουσών καταστάσεων υγείας? Η ταξιδιωτική ασφάλιση αποτελεί μία οικονομική λύση κάλυψης των υπαλλήλων του υπουργείου καθώς η κάλυψη μέσω διεθνών προγραμμάτων υγείας απαιτεί πολύ μεγάλα ποσά, της τάξεως των κατ άτομο, ανάλογα με το εάν ο ασφαλιζόμενος επιλέξει την κάλυψη ή όχι εξωνοσοκομειακών δαπανών, την ηλικία του, την γεωγραφική περιοχή στην οποία κατοικεί κ.λπ. Η CHARTIS έχει αποδεχθεί και θεωρεί ότι ο κάθε υπάλληλος που βρίσκεται για υπηρεσιακούς λόγους ή/και είναι διαπιστευμένος στο εξωτερικό βρίσκεται σε 12μηνο ταξίδι και κατά συνέπεια του παρέχει τις συμφωνημένες καλύψεις: Για οποιαδήποτε μεταβολή της κατάστασης υγείας του, είτε οφείλεται σε ασθένεια είτε σε ατύχημα, εμφανίζεται αιφνίδια και για πρώτη φορά κατά την διάρκεια του ταξιδιού. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν παρέχεται κάλυψη για: 1. Προϋπάρχουσες της Ασφάλισης Ανικανότητες ή Καταστάσεις ή Ασθένειες και εκ Γενετής Ανωμαλίες και συνθήκες που προέρχονται από αυτές. 2. Οποιαδήποτε περίπτωση αφορά Προληπτική Ιατρική

15 13. Ποιες είναι οι περιπτώσεις που εξαιρούνται και για τις οποίες δεν παρέχεται κάλυψη από το ασφαλιστήριο? 2. ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ Από την ασφάλιση αυτή εξαιρούνται οι περιπτώσεις/απαιτήσεις που απορρέουν άμεσα ή έμμεσα ή που οφείλονται σε οποιαδήποτε από τις παρακάτω περιστάσεις : Κάθε είδους γεγονότα πολέμου, άσχετα αν έχει κηρυχθεί επίσημα ή όχι, εχθροπραξιών, εισβολής, κινημάτων, ανταρσίας, επανάστασης, λαϊκών εξεγέρσεων ή βιαιοπραγιών ως αποτέλεσμα επιδρομής, πολιτικής ή όχι, καραντίνας ή τελωνειακούς κανονισμούς ή εθνικοποιήσεις κατά διαταγή κυβέρνησης ή δημόσιας ή τοπικής αρχής. Κήλη, άρση βάρους, λήψη ναρκωτικών, μέθη, φρενοβλάβεια, διανοητικές ή νευρικές διαταραχές, ψυχικά νοσήματα, καθώς και σε αυτοκτονία, απόπειρα αυτοκτονίας, αυτοτραυματισμό, άσχετα με τη διανοητική, ψυχική ή ψυχολογική κατάσταση του Ασφαλισμένου. Χημική, βιολογική, πυρηνική τρομοκρατία, Εγκυμοσύνη και οι συνέπειες της, καθώς και οι αποβολές και αποξέσεις. Ανωμαλίες εκ γενετής και συνθήκες που προέρχονται από αυτές. Προϋπάρχουσες της ημερομηνίας ασφάλισης καταστάσεις ή ανικανότητες. Προϋπάρχουσες της ημερομηνίας ασφάλισης ασθένειες, για τις οποίες ο Ασφαλισμένος είτε είχε συμβουλευτεί γιατρό είτε υποστεί θεραπεία είτε είχε νοσηλευτεί. Σε Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσοποιητικής Ανεπάρκειας (AIDS) ή μόλυνση από τον ιό HIV. Για τους σκοπούς της παρούσης εξαίρεσης ο όρος «Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσοποιητικής Ανεπάρκειας» θα σημαίνει αυτά που καθόρισε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Επιδημίες ή/και πανδημίες. Ενεργό συμμετοχή σε ταραχές, διαδηλώσεις, μονομαχίες, τρομοκρατικές ενέργειες, συμπλοκές, παράνομες ή εγκληματικές πράξεις, εκτός από τις περιπτώσεις νόμιμης αυτοάμυνας.. Θερμικά, μηχανικά, ραδιενεργά ή άλλα αποτελέσματα οποιασδήποτε άμεσης ή έμμεσης αλλοίωσης του πυρήνα του ατόμου, τεχνητής επιτάχυνσης των ατόμων και ακτινοβολιών που προέρχονται από ραδιοϊσότοπα. Κάθε επαγγελματικό, ημι-επαγγελματικό ή / και οργανωμένο αθλητισμό καθώς και από την άσκηση έστω και ερασιτεχνικά των εξής αθλημάτων : πυγμαχίας, πάλης, ανεμοπορίας, πτώσης με αλεξίπτωτο ή «αετό», κατάδυσης με αέρα, αγώνων ταχύτητας, ορειβασίας και ανάβασης σε βράχους ή παγετώνες, κυνήγι άγριων ζώων, αγώνες, προπονήσεις, επιδείξεις χειμερινού και θαλάσσιου σκι, καθώς και άλλων επικίνδυνων αθλημάτων οποιασδήποτε φύσης ή χαρακτήρα (αγώνες, επιδείξεις, προπονήσεις κλπ.) που απαιτούν μηχανοκίνητα ή μη μέσα. Πτήση ως πιλότος ή μέλος πληρώματος οποιουδήποτε αεροσκάφους και από αεροπορικές πτήσεις γενικά, εκτός αν ο Ασφαλισμένος είναι επιβάτης νόμιμης εγκεκριμένης από τις επίσημες αρχές αεροπορικής εταιρίας, και από χρήση υποβρυχίων σκαφών. Κατά τη διάρκεια υπηρεσίας του Ασφαλισμένου στις Ένοπλες Δυνάμεις οποιασδήποτε χώρας ή διεθνούς αρχής, σε καιρό πολέμου ή σε καιρό ειρήνης.

16 Kατά τη διάρκεια οδήγησης ή/και επιβίβασης δίκυκλου οχήματος με κινητήρα κυβισμού μεγαλύτερου των εκατόν εικοσιπέντε (125) κ.εκ. ή/και εάν δεν χρησιμοποιείται κράνος ή ο οδηγός δεν διαθέτει την απαραίτητη άδεια οδήγησης. Κατά τη χρήση οχημάτων, σκαφών κλπ για τα οποία ο Ασφαλισμένος δε διαθέτει την απαραίτητη άδεια οδήγησης. Οποιεσδήποτε απώλειες, τραυματισμοί, ατυχήματα, ζημιές και αστικές ευθύνες που μπορεί να συμβούν και να οφείλονται άμεσα ή έμμεσα, σε ταξίδια ή παραμονή στις, προς ή μέσα από, τις παρακάτω χώρες και περιοχές : ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΚΟΥΒΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΝΓΚΟ, ΙΡΑΝ, ΙΡΑΚ, ΛΙΒΕΡΙΑ, ΜΥΑΝΜΑΡ, ΣΥΡΙΑ, ΣΟΥΔΑΝ. Οποιεσδήποτε απώλειες, τραυματισμοί, ατυχήματα, ζημιές και αστικές ευθύνες που μπορεί να συμβούν και να οφείλονται άμεσα ή έμμεσα σε οποιονδήποτε ασφαλισμένο που τυχόν είναι εγγεγραμμένος σε βάση δεδομένων οποιασδήποτε επίσημης κυβερνητικής ή αστυνομικής αρχής ως ύποπτος ή πραγματικός τρομοκράτης ή οποιονδήποτε συμμετέχει ενεργά σε τρομοκρατική οργάνωση ή διακινεί ναρκωτικά ή μεταφέρει πυρηνικά, χημικά ή βιολογικά όπλα. Σε ταξίδι που περιλαμβάνει χειρωνακτική εργασία του Ασφαλισμένου ή επικίνδυνη ενασχόληση οποιουδήποτε είδους. Οποιαδήποτε απαίτηση που θα εγερθεί ή θα προκύψει από ταξίδι που πραγματοποιεί ο Ασφαλισμένος δεν καλύπτεται από αυτό το συμβόλαιο εάν ο Ασφαλισμένος ταξιδεύει ενάντια ιατρικής συμβουλής ή ταξιδεύει για να δεχθεί ιατρική συμβουλή ή θεραπεία ή βρίσκεται σε λίστα αναμονής για νοσοκομειακή περίθαλψη. Οποιαδήποτε απαίτηση προκύπτει από ταξίδι σε χώρα ή περιοχή για την οποία έχει εκδοθεί απαγόρευση ταξιδιού ή ταξιδιωτική οδηγία από επίσημη αναγνωρισμένη κυβερνητική αρχή. Οποιαδήποτε περίθαλψη, θεραπεία ή εγχείριση, την οποία η υπηρεσία βοηθείας TRAVELGUARD δεν κρίνει ως ιατρικώς επειγόντως αναγκαία και μπορεί να αναβληθεί μέχρι την επιστροφή του Ασφαλισμένου στη χώρα μόνιμης κατοικίας του. Τα επιπλέον έξοδα μονόκλινου δωματίου, εκτός εάν κρίνεται ιατρικά αναγκαίο. Οποιαδήποτε θεραπεία ή φαρμακευτική αγωγή οποιουδήποτε είδους που λαμβάνει ο Ασφαλισμένος μετά την επιστροφή στη χώρα μόνιμης κατοικίας. Οποιαδήποτε επιπλέον έξοδα μετά τη χρονική στιγμή που o Ασφαλισμένος, κατά τη γνώμη της υπηρεσία βοηθείας TRAVELGUARD είναι σε θέση να επιστρέψει στη χώρα μόνιμης κατοικίας του. Οποιαδήποτε περίθαλψη, θεραπεία ή σχετικές δαπάνες οποιουδήποτε είδους, εφόσον ο Ασφαλισμένος αρνήθηκε τον επαναπατρισμό του, ενώ κατά τη γνώμη της υπηρεσία βοηθείας TRAVELGUARD είναι σε θέση να ταξιδέψει.

17 14. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα που θα έχω αν ασφαλιστώ, εγώ και η οικογένειά μου, στην Chartis? Η CHARTIS συγκεντρώνει μια σειρά πλεονεκτημάτων στους παρακάτω τομείς: Είναι η Μοναδική ασφαλιστική εταιρία η οποία έχει αποδεχθεί τα παρακάτω: Το ταξιδιωτικό πρόγραμμα καλύπτει τον ταξιδιώτη-υπάλληλο του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών ηλικίας μέχρι 65 ετών σε όλη την διάρκεια του ταξιδιού του, από την στιγμή της αναχώρησης μέχρι και την επιστροφή του στην Ελλάδα. Κάλυψη 100% των Ιατροφαρμακευτικών Εξόδων από Ατύχημα είτε αφορούν Νοσοκομειακές είτε Εξωνοσοκομειακές Δαπάνες μέχρι κατά περίπτωση. Κάλυψη 100% των Ιατροφαρμακευτικών Εξόδων από Ασθένεια οι οποίες αφορούν Νοσοκομειακές Δαπάνες με εκπιπτόμενο ποσό 200 ανά νοσηλεία και μέχρι κατά περίπτωση. Κάλυψη νοσοκομειακών δαπανών με Απευθείας Εξόφληση ή Εγγύηση των Εξόδων Νοσηλείας σε οποιοδήποτε Νοσηλευτικό Ίδρυμα του Εξωτερικού μέχρι κατά περίπτωση, αφού προηγηθεί επικοινωνία με την Travel Guard EMEA Limited στο τηλέφωνο Κάλυψη εξαρτωμένων μελών, σύζυγος και τέκνα. Κάλυψη Απώλειας Ζωής και Μόνιμης Ολικής/Μερικής Αναπηρίας από ατύχημα μέχρι Για παιδιά μέχρι 18 ετών η κάλυψη περιορίζεται σε Προσωπική Αστική Ευθύνη για σωματικές βλάβες & υλικές ζημίες τρίτων έως

18 15. Ποια είναι τα οφέλη που θα έχω αν ασφαλιστώ, εγώ και η οικογένειά μου, στην Chartis? Όλα τα πλεονεκτήματα που σε συνεργασία με την CHARTIS έχουμε σχεδιάσει ειδικά για εσάς και την οικογένειά σας, σας εξασφαλίζουν ότι: Σε περίπτωση που σε σας ή σε μέλος της οικογένειάς σας, σύζυγο και εξαρτώμενα τέκνα εφόσον ασφαλίζονται, συσταθεί να υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση ή θεραπεία μετά από ένα αιφνίδιο γεγονός τότε με ένα απλό τηλέφωνο στο Διεθνές Συντονιστικό Κέντρο θα έχετε στη διάθεσή σας μοναδικές υπηρεσίες με στόχο την πλήρη αποκατάσταση της υγείας σας. Η Travel Guard EMEA Limited θα εγγυάται ή θα πληρώνει απευθείας τα ζητούμενα ποσά σε Νοσηλευτικά Ιδρύματα, σε όλο τον κόσμο, για λογαριασμό σας. Ζώντας σε μία ξένη χώρα χρειάζεστε, σε μια δύσκολη στιγμή που θα συμβεί σε σας ή σε μέλος της οικογένειάς σας, σύζυγο και εξαρτώμενα τέκνα εφόσον ασφαλίζονται, να νιώθετε ασφαλείς γνωρίζοντας ότι ένας Διεθνής Οργανισμός παροχής υπηρεσιών Υγείας βρίσκεται στο πλευρό σας. Το κόστος νοσηλείας στο εξωτερικό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με το αντίστοιχο κόστος στην Ελλάδα. Η κάλυψη από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. απαιτεί χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες, τι στιγμή που οι αποφάσεις σχετικά με την υγεία απαιτούν άμεσες και δραστικές λύσεις. Η CHARTIS και η Εταιρία μας θα βρίσκονται συνεχώς δίπλα σας για να σας παρέχουν με ένα απλό τηλεφώνημα μοναδικές υπηρεσίες. Το κόστος και οι γραφειοκρατικές διαδικασίες θα αποτελούν το τελευταίο σας μέλημα, έτσι όπως πρέπει να γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, το μόνο που θα σας ενδιαφέρει θα είναι η πλήρης αποκατάσταση της υγείας, της δικής σας και των αγαπημένων προσώπων σας.

19 16. Ποιο είναι το κόστος Ασφάλισης κατ άτομο, παρέχεται κάποια έκπτωση λόγω του Συλλόγου? Η κάλυψη παρέχεται από την Chartis Europe Limited με σημαντική έκπτωση αν λάβουμε υπόψη μας ότι για μεμονωμένο ταξίδι π.χ. το πρόγραμμα GOLD και για διάρκεια ταξιδιού, αναψυχής και όχι επαγγελματικού, 30 ημερών τα αντίστοιχα ασφάλιστρα είναι τα παρακάτω: Το κόστος ασφάλισης των επαγγελματικών ταξιδιών είναι μεγαλύτερο από αυτό των ταξιδιών αναψυχής αλλά για να υπάρχει κάποιο μέτρο σύγκρισης της παρεχόμενης έκπτωσης: Ένας υπάλληλος του Υπουργείου θα έπρεπε να καταβάλει από 1200 έως 2400 ετησίως κατ άτομο για 360 ημέρες ταξιδίου αναψυχής, ανάλογα με την γεωγραφική περιοχή στην οποία είναι διαπιστευμένος, ενώ μέσω της ομαδικής ασφάλισης καταβάλει για επαγγελματικό ταξίδι, 265 για τις ίδιες καλύψεις: Έκπτωση που κυμαίνεται από 73,5% έως 86,75%. Η έκπτωση είναι σαφώς μεγαλύτερη καθώς το ποσό των 265 αφορά κόστος ασφάλισης επαγγελματικού ταξιδίου και όχι αναψυχής.

Στην περίπτωση αυτή δεν έχετε παρά να καλέσετε το Συντονιστικό Κέντρο στο τηλέφωνο 14 501.

Στην περίπτωση αυτή δεν έχετε παρά να καλέσετε το Συντονιστικό Κέντρο στο τηλέφωνο 14 501. Αθήνα, 5 Ιουνίου 2012 ΑΠ : 96 ΠΡΟΣ : Αρχές Εξωτερικού & Γραφεία ΟΕΥ Δ/νσεις Κ.Υ. Αγαπητοί συνάδελφοι, Έχοντας γίνει αποδέκτες θετικών σχολίων για το Πόρισμα της Ομάδος Εργασίας για την εύρεση Προγραμμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση. Ομαδικό Συμβόλαιο πελατών

Παρουσίαση. Ομαδικό Συμβόλαιο πελατών Παρουσίαση Ομαδικό Συμβόλαιο πελατών ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΕΛΑΤΩΝ Ομαδικό Πελατών ΙNTERAMERICAN & INFOTRUST 3 εναλλακτικά σχέδια Υγείας ετησίως ανανεούμενα Σχέδιο 3 Σχέδιο 2 Σχέδιο 1 ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΕΛΑΤΩΝ - ΣΧΕΔΙΟ 1 Νοσοκομειακή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 1. ΟΡΙΣΜΟΙ Οι ακόλουθες λέξεις (ή όροι) όπου απαντώνται στην παρούσα Ασφαλιστική Σύµβαση, έχουν αποκλειστικά και µόνο την έννοια που δίδεται κατωτέρω. Άμεση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ & ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ & ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ Παροχή Σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου από οποιαδήποτε αιτία, οι δικαιούχοι δικαιούνται να εισπράξουν το ποσό που ορίζεται από το Συμβόλαιο για την κάλυψη αυτή (28 μηνιαίους μισθούς).

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλιστρο είναι το χρηματικό ποσό που δίνει κάθε χρόνο ο ασφαλισμένος, για να εξασφαλίσει την κάλυψη που του παρέχει το ασφαλιστήριο συμβόλαιό του.

Ασφάλιστρο είναι το χρηματικό ποσό που δίνει κάθε χρόνο ο ασφαλισμένος, για να εξασφαλίσει την κάλυψη που του παρέχει το ασφαλιστήριο συμβόλαιό του. Ασφάλιστρο Ασφάλιστρο είναι το χρηματικό ποσό που δίνει κάθε χρόνο ο ασφαλισμένος, για να εξασφαλίσει την κάλυψη που του παρέχει το ασφαλιστήριο συμβόλαιό του. Το ποσό αυτό μπορεί να καταβάλλεται από τον

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕΛΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ 20/7/2017 GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και πάνω από 85 χρόνια, με όνομα αναγνωρισμένο

Διαβάστε περισσότερα

Μόνιμη Ολική Ανικανότητα. Αυτό το Συμπληρωματικό Συμβόλαιο αποτελεί μέρος του Βασικού Ασφαλιστηρίου στο οποίο

Μόνιμη Ολική Ανικανότητα. Αυτό το Συμπληρωματικό Συμβόλαιο αποτελεί μέρος του Βασικού Ασφαλιστηρίου στο οποίο ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΟΝΙΜΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ 1. ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ Αυτό το Συμπληρωματικό Συμβόλαιο αποτελεί μέρος του Βασικού Ασφαλιστηρίου, στο οποίο είναι προσαρτημένο και ισχύει μόνο στην περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Ομαδικό συμβόλαιο Πελατών... Απρίλιος Διεύθυνση Ομαδικών & Corporate Business

Ομαδικό συμβόλαιο Πελατών... Απρίλιος Διεύθυνση Ομαδικών & Corporate Business Ομαδικό συμβόλαιο Πελατών... Απρίλιος 2016 Διεύθυνση Ομαδικών & Corporate Business ... Το περιβάλλον σήμερα Η σημερινή πραγματικότητα στην Υγεία... Αυξημένος χρόνος αναμονής για ραντεβού με ιατρούς Αναμονή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Αγαπητοί Ασφαλισμένοι Οι σελίδες που ακολουθούν περιέχουν περίληψη των όρων του συμβολαίου ομαδικής ασφάλισης που υπέγραψε o Σύλλογός σας με την ΕΘΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Συμπληρωματικές Παροχές

Συμπληρωματικές Παροχές Συμπληρωματικές Παροχές 27 Απαλλαγή Πληρωμής Ασφαλίστρου Λόγω Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας του Ασφαλισμένου από Ατύχημα ή Ασθένεια Άρθρο 1 Ορισμοί Ασθένεια Ατύχημα Μόνιμη Ολική Ανικανότητα Κάθε βλάβη της

Διαβάστε περισσότερα

Νοσοκομείο: Ιδιωτικό ή Δημόσιο νοσηλευτικό Ίδρυμα, κλινική ή θεραπευτήριο, το οποίο πληροί όλες τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

Νοσοκομείο: Ιδιωτικό ή Δημόσιο νοσηλευτικό Ίδρυμα, κλινική ή θεραπευτήριο, το οποίο πληροί όλες τις ακόλουθες προϋποθέσεις: ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ 1. ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ Το Συμπληρωματικό αυτό Συμβόλαιο αποτελεί μέρος του Ασφαλιστηρίου στο οποίο προσαρτάται και ισχύει μόνο αν ο αριθμός του έχει αναφερθεί

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτήσεις / Απαντήσεις*

Ερωτήσεις / Απαντήσεις* Ερωτήσεις / Απαντήσεις* * Οι αναφερόµενες απαντήσεις είναι για κατανόηση των όρων του ασφαλιστηρίου και σε καµία περίπτωση δεν τους υποκαθιστούν Ερώτηση 1 Πως λειτουργεί το ανώτατο όριο της νοσοκομειακής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ΚΑΛΥΨΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΛΟΓΩ ΜΟΝΙΜΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ ΕΙ ΙΚΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ Άρθρο 1 ΟΡΙΣΜΟΙ ΑΤΥΧΗΜΑ Κάθε τυχαίο γεγονός που οφείλεται σε αιφνίδια

Διαβάστε περισσότερα

Οι πιο σύγχρονες υπηρεσίες υγείας στη διάθεσή σας!

Οι πιο σύγχρονες υπηρεσίες υγείας στη διάθεσή σας! Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Υγείας Οι πιο σύγχρονες υπηρεσίες υγείας στη διάθεσή σας! Νοσοκομειακή Περίθαλψη Το πρόγραμμα σας εξασφαλίζει πλήρη Νοσοκομειακή Περίθαλψη σε περίπτωση Ατυχήματος ή Ασθένειας καλύπτοντας

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Φοιτητών Εξωτερικού Ολοκληρωμένο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα για Φοιτητές Εξωτερικού

Πρόγραμμα Φοιτητών Εξωτερικού Ολοκληρωμένο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα για Φοιτητές Εξωτερικού Πρόγραμμα Φοιτητών Εξωτερικού Ολοκληρωμένο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα για Φοιτητές Εξωτερικού ERASMUS // ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΌ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ 2 3 ERASMUS Ολοκληρωμένο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα για Φοιτητές

Διαβάστε περισσότερα

Το Ασφαλιστικό σας Πρόγραµµα

Το Ασφαλιστικό σας Πρόγραµµα Το Ασφαλιστικό σας Πρόγραµµα Οµαδικό Πρόγραµµα Ασφάλι σης Ζωής & Υγείας - 8 - Πίνακας Παροχών ΣΧΕ ΙΟ 1 Ασφάλεια Ζωής 1. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ - 5400 Σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισµένου από οποιαδήποτε αιτία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΕΥΡΕΙΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ Ή ΑΤΥΧΗΜΑ Ή ΤΟΚΕΤΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΕΥΡΕΙΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ Ή ΑΤΥΧΗΜΑ Ή ΤΟΚΕΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΕΥΡΕΙΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ Ή ΑΤΥΧΗΜΑ Ή ΤΟΚΕΤΟ Ποιοι καλύπτονται Α. Όλοι οι υπάλληλοι της Τράπεζας από την πρώτη ημέρα που αναλαμβάνουν εργασία,

Διαβάστε περισσότερα

Μηνιαία Αποζημίωση λόγω Ανικανότητας

Μηνιαία Αποζημίωση λόγω Ανικανότητας ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ 1. ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ Tο Συμπληρωματικό αυτό Συμβόλαιο αποτελεί μέρος του Βασικού Ασφαλιστηρίου στο οποίο είναι προσαρτημένο και ισχύει μόνο

Διαβάστε περισσότερα

Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή. Personal Freedom. Για να μην σας ανησυχεί το απρόοπτο.

Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή. Personal Freedom. Για να μην σας ανησυχεί το απρόοπτο. Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Personal Freedom Για να μην σας ανησυχεί το απρόοπτο. 01 Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Personal Freedom Νιώστε ασφαλείς από τα απρόοπτα της ζωής! Τα απρόοπτα είναι μέρος της

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας

Νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Department: Διεύθυνση Πωλήσεων Country: Ελλάδα Νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Η Ασφάλιση Υγείας σε Επίπεδο Οικογένειας Υπάρχει οικογενειακός προϋπολογισμός. Οικονομίες κλίμακος. Ενιαίες παροχές. Ένα

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλιση Προσωπικών Ατυχημάτων

Ασφάλιση Προσωπικών Ατυχημάτων ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ 1. ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ Το Συμπληρωματικό αυτό Συμβόλαιο αποτελεί μέρος του Ασφαλιστηρίου στο οποίο προσαρτάται και ισχύει μόνο αν ο αριθμός του έχει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ (οικογενειακή προστασία)

ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ (οικογενειακή προστασία) ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ (οικογενειακή προστασία) Σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου από φυσιολογικά αίτια ή ατύχημα καταβάλλεται στους δικαιούχους το ποσό των: 10.000 (έως 40 ετών), 5.000 (41-50 ετών) και

Διαβάστε περισσότερα

Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας

Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Ευελιξία Συνθέστε το δικό σας Medical Safety Εστιάστε στα σημεία που θέτει ως προτεραιότητα ο υποψήφιος ασφαλισμένος. 2 3 Βασικά Κριτήρια Επιλογής 1. Ανώτατο Όριο Ετήσιων

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλιση Νοσοκομειακής Περίθαλψης από Ασθένεια ή Ατύχημα

Ασφάλιση Νοσοκομειακής Περίθαλψης από Ασθένεια ή Ατύχημα ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ Ή ΑΤΥΧΗΜΑ 1. ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ Το Συμπληρωματικό αυτό Συμβόλαιο αποτελεί μέρος του Ασφαλιστηρίου στο οποίο προσαρτάται και ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ Η παρούσα κάλυψη διέπεται από τους Ορισμούς και Γενικούς Όρους του Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου και τους Ορισμούς και Ειδικούς Όρους Συμπληρωματικών Καλύψεων Ατυχήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΡΑΞΗ 23912/2012 00009256 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.

ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΡΑΞΗ 23912/2012 00009256 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. Ελλάδος Κεντρικά Γραφεία Διεύθυνση Ομαδικών Ασφαλίσεων No Αρ. Συμβολαίου Συμβαλλόμενος ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΡΑΞΗ 23912/2012 00009256 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. Allianz (fij) Μ'αυτή την Πρόσθετη Πράξη, η

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για υποβολή προσφοράς

Πληροφορίες για υποβολή προσφοράς Οµαδικές Ασφαλίσεις Πληροφορίες για υποβολή προσφοράς Α. Βασικά στοιχεία υποψηφίου πελάτη: Επωνυµία (επιχείρησης / συλλόγου / ένωσης κ.λ.π) ραστηριότητα επιχείρησης Ονοµατεπώνυµο & θέση αρµοδίου ιεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Συμπληρωματικές Παροχές

Συμπληρωματικές Παροχές Συμπληρωματικές Παροχές 33 Προστασία Μελλοντικών Ασφαλίστρων λόγω Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας από Ατύχημα ή Ασθένεια Ασφαλισμένου Άρθρο 1 Ορισμοί Ασθένεια Ατύχημα Μόνιμη Ολική Ανικανότητα Κάθε βλάβη της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ MEGA BROKERS S.A. A. Παροχές Ασφαλιζόµενα Ποσά ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ 100,00.-

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ MEGA BROKERS S.A. A. Παροχές Ασφαλιζόµενα Ποσά ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ 100,00.- ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ MEGA BROKERS S.A. A. Παροχές Ασφαλιζόµενα Ποσά ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΕΥΡΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ 100,00.- Η κάλυψη του Άρθρου 2 του Προσαρτήµατος (Επέκταση

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 24 Απριλίου 2019 «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ»

Αθήνα, 24 Απριλίου 2019 «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΡΑΞΗ YΠ AΡΙΘ. 40803 ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΥΠ ΑΡΙΘ. 2002984 ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ : «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» (Α.Φ.Μ. 0999626549) Σύμφωνα με την από 03/04/2019

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ. Call Center Ασφαλιστικών. Επικοινωνούμε με τα Call Center των αντίστοιχων εταιρειών για:

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ. Call Center Ασφαλιστικών. Επικοινωνούμε με τα Call Center των αντίστοιχων εταιρειών για: ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Call Center Ασφαλιστικών Επικοινωνούμε με τα Call Center των αντίστοιχων εταιρειών για: Παρουσία σε Συμβεβλημένα Διαγνωστικά Κέντρα (συμβουλευτείτε & το αρχείο Διαγνωστικά κέντρα) Groupama

Διαβάστε περισσότερα

Απαλλαγή Πληρωμής Ασφαλίστρων λόγω Ανικανότητας

Απαλλαγή Πληρωμής Ασφαλίστρων λόγω Ανικανότητας ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ 1. ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ To Συμπληρωματικό αυτό Συμβόλαιο αποτελεί μέρος του Βασικού Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου Σύνθετης Προστασίας

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Π.Ο.

Χαιρετισμός Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Π.Ο. Χαιρετισμός Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Π.Ο. Αγαπητό Μέλος Μετά από προτροπές πολλών μας μελών για δημιουργία προγράμματος ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Οργάνωσης μας, είχε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘ. ΠΡΟΣΦ. 9624 /13

ΑΡΙΘ. ΠΡΟΣΦ. 9624 /13 ΑΡΙΘ. ΠΡΟΣΦ. 9624 /13 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Για τα μέλη της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο.Μ.Α.Ε Αθήνα, 19 Σεπτεμβρίου 2013 ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο.Μ.Α.Ε

Διαβάστε περισσότερα

MEDIΣΥΝ 2 4/4/2016 3/4/2016

MEDIΣΥΝ 2 4/4/2016 3/4/2016 MEDIΣΥΝ 2 4/4/2016 Βοηθάμε όσους μας εμπιστεύονται να ζουν πιο ήρεμα 10 to Zen Θέλω ένα πρόγραμμα Υγείας Σύμφωνα με τις ανάγκες τις δικές μου και της οικογένειάς μου 24/7 όπου και να βρίσκομαι σε όλο τον

Διαβάστε περισσότερα

Βασική Ασφάλιση 38,61 Νοσοκομειακή Περίθαλψη Απόλυτη Προστασία 1.662,25

Βασική Ασφάλιση 38,61 Νοσοκομειακή Περίθαλψη Απόλυτη Προστασία 1.662,25 ΚΑΛΥΨΗ ΕΤΗΣΙΟ ΚΟΣΤΟΣ Βασική Ασφάλιση 38,61 Νοσοκομειακή Περίθαλψη Απόλυτη Προστασία 1.662,25 Εγγ. Εισφορά 0,29 Ετήσιο Κόστος 1.701,15 Μηνιαία 147,43 Πρώτη όση 154,77 Στα παραπάνω ασφάλιστρα συμπεριλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση του Προγράμματος Ομαδικής Ασφάλισης του Συλλόγου Εργαζομένων του ΚΕΘΕΑ

Παρουσίαση του Προγράμματος Ομαδικής Ασφάλισης του Συλλόγου Εργαζομένων του ΚΕΘΕΑ Παρουσίαση του Προγράμματος Ομαδικής Ασφάλισης του Συλλόγου Εργαζομένων του ΚΕΘΕΑ Γενικές αρχές Ομαδικής Ασφάλισης Η ασφάλιση για τον εργαζόμενο ισχύει για όσο διάστημα εργάζεται στο ΚΕΘΕΑ, και για όσο

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Οµαδικής Ασφάλισης. Ασφαλιστικός Σύµβουλος Γιώργος Μουλακάκης Κιν.

Πρόγραµµα Οµαδικής Ασφάλισης. Ασφαλιστικός Σύµβουλος Γιώργος Μουλακάκης   Κιν. Πρόγραµµα Οµαδικής Ασφάλισης Ασφαλιστικός Σύµβουλος Γιώργος Μουλακάκης Email: moulakakisg@agency.interamerican.gr Κιν. 6973 773926 Μάϊος 2017 Οικονοµικά στοιχεία INTERAMERICAN Δείκτης Φερεγγυότητας INTERAMERICAN

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΟ 1 - Τι είναι το Ασφαλιστήριο συμβόλαιο; 1

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΟ 1 - Τι είναι το Ασφαλιστήριο συμβόλαιο; 1 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ {Εδώ περιγράφονται όλα όσα ισχύουν και πρέπει να έχετε υπόψη σας για την ισχύ του Ασφαλιστηρίου σας. Οι όροι αυτοί εφαρμόζονται μαζί με τους Ειδικούς Όρους των καλύψεων του Ασφαλιστηρίου σας}

Διαβάστε περισσότερα

Κοιν. : κ.κ. Ι. Λαπατά, Ε. Μπαχαρόπουλο Στελέχη Εμπορικής Διεύθυνσης Αθήνα, 27 Ιανουαρίου 2017

Κοιν. : κ.κ. Ι. Λαπατά, Ε. Μπαχαρόπουλο Στελέχη Εμπορικής Διεύθυνσης Αθήνα, 27 Ιανουαρίου 2017 Προς Όλους τους Συνεργάτες Από Κλάδο Ομαδικών Ασφαλίσεων Κοιν. : κ.κ. Ι. Λαπατά, Ε. Μπαχαρόπουλο Στελέχη Εμπορικής Διεύθυνσης Αθήνα, 27 Ιανουαρίου 2017 Αγαπητοί Συνεργάτες, Εγκύκλιος 02/2017 Θέμα: Νέα

Διαβάστε περισσότερα

Medical Safety. Το προσωπικό σας σύστημα υγείας!

Medical Safety. Το προσωπικό σας σύστημα υγείας! Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Medical Safety Το προσωπικό σας σύστημα υγείας! - Έχετε φανταστεί ένα ολόκληρο μηχανισμό προηγμένων υπηρεσιών υγείας και περίθαλψης σχεδιασμένο από εσάς και προσαρμοσμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΔΥ ΟΕΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ. Έκθεση Αποτελεσμάτων

ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΔΥ ΟΕΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ. Έκθεση Αποτελεσμάτων Αθήνα, 18.5.2012 ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΔΥ ΟΕΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Έκθεση Αποτελεσμάτων Η SOLVENCY INSURANCE BROKERS κατέθεσε και παρουσίασε, χθες και σήμερα, ενώπιον

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Νοσοκομειακή & Εξωνοσοκομειακή Περίθαλψη

Ολοκληρωμένο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Νοσοκομειακή & Εξωνοσοκομειακή Περίθαλψη Ολοκληρωμένο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Νοσοκομειακή & Εξωνοσοκομειακή Περίθαλψη HOSPITAL PROTECTION // ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Hospital Protection Ολοκληρωμένο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Το πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ/ΥΓΕΙΑΣ Νο 252

ΜΕΛΕΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ/ΥΓΕΙΑΣ Νο 252 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Λ. Μεσογείων 71 & Ήλιδος 36, 115 26 Αθήνα 210 7454000 ATLANTIKI@ATLANTIKI.GR ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ Ονοματεπώνυμο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ Προστασία οικογένειας

Διαβάστε περισσότερα

INTERNATIONAL HEALTH AND HOSPITAL PLAN (IHHP) ΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ

INTERNATIONAL HEALTH AND HOSPITAL PLAN (IHHP) ΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ INTERNATIONAL HEALTH AND HOSPITAL PLAN (IHHP) ΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ 2013 IHI BUPA ihi Bupa International Health and Hospital Plan 2011 2 Η διαφορά της ihi Bupa ihi Bupa ο ειδικός

Διαβάστε περισσότερα

Altius Υπερκάλυψη Νοσηλείας. Ασφάλεια και σιγουριά για όλους

Altius Υπερκάλυψη Νοσηλείας. Ασφάλεια και σιγουριά για όλους Altius Υπερκάλυψη Νοσηλείας Ασφάλεια και σιγουριά για όλους Altius Υπερκάλυψη Νοσηλείας Η υγεία είναι το υπέρτατο Αγαθό! Για την προστασία αυτού του αγαθού, η Altius Insurance δημιούργησε ένα νέο πρωτοποριακό

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 27/10/2014. Συν/φοι,

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 27/10/2014. Συν/φοι, Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Συν/φοι, 27/10/2014 Οι συνεχείς κυβερνητικές επιθέσεις, με τις μεγάλες και δυσβάστακτες περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις, με τις συνεχείς ανατιμήσεις στα είδη πρώτης ανάγκης

Διαβάστε περισσότερα

3. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ( κωδ.καλ. 5101 )

3. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ( κωδ.καλ. 5101 ) Π Ι Ν Α Κ Α Σ Π Α Ρ Ο Χ Ω Ν 1. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ ( κωδ. καλ. LIFE ) ΕΠΙΠΕΔΟ Ι ΕΠΙΠΕΔΟ ΙΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΙΙΙ Σε περίπτωση θανάτου από οποιαδήποτε αιτία, καταβάλλονται στους δικαιούχους του ασφαλιζομένου 10.000,00

Διαβάστε περισσότερα

3. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ( κωδ.καλ )

3. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ( κωδ.καλ ) Π Ι Ν Α Κ Α Σ Π Α Ρ Ο Χ Ω Ν 1. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ ( κωδ. καλ. LIFE ) ΕΠΙΠΕΔΟ Ι ΕΠΙΠΕΔΟ ΙΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΙΙΙ Σε περίπτωση θανάτου από οποιαδήποτε αιτία, καταβάλλονται στους δικαιούχους του ασφαλιζομένου 10.000,00

Διαβάστε περισσότερα

Προνόμια στην ασφάλεια υγείας, ειδικά για τα μέλη μας

Προνόμια στην ασφάλεια υγείας, ειδικά για τα μέλη μας ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 1 9 7 6 Προνόμια στην ασφάλεια υγείας, ειδικά για τα μέλη μας www.interamerican.gr ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Personal Freedom. Άμεση και Ουσιαστική κάλυψη για κάθε απρόοπτο. Επιλογή διαφορετικών προγραμμάτων ασφάλισης

Personal Freedom. Άμεση και Ουσιαστική κάλυψη για κάθε απρόοπτο. Επιλογή διαφορετικών προγραμμάτων ασφάλισης Personal Freedom Άμεση και Ουσιαστική κάλυψη για κάθε απρόοπτο Επιλογή διαφορετικών προγραμμάτων ασφάλισης Εξασφάλιση σταθερού και εγγυημένου μηνιαίου οικογενειακού εισοδήματος 2 Personal Freedom Προστασία

Διαβάστε περισσότερα

Για τους σκοπούς του Συμπληρωματικού αυτού Συμβολαίου ισχύουν οι παρακάτω ορισμοί:

Για τους σκοπούς του Συμπληρωματικού αυτού Συμβολαίου ισχύουν οι παρακάτω ορισμοί: ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ 2ης ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗΣ Το παρόν Συμπληρωματικό Συμβόλαιο αποτελεί μέρος του Συμπληρωματικού Ασφαλιστηρίου Νοσοκομειακής Περίθαλψης στο οποίο προσαρτάται και ισχύει εφόσον αναγράφεται

Διαβάστε περισσότερα

Συμπληρωματικές Παροχές

Συμπληρωματικές Παροχές Συμπληρωματικές Παροχές 27 Θάνατος από Ατύχημα Άρθρο 1 Ορισμοί Ατύχημα Εξαρτώμενα Μέλη Κάθε τυχαίο γεγονός που οφείλεται σε αιφνίδια και βίαιη εξωτερική αιτία, ανεξάρτητη από τη θέληση του Ασφαλισμένου

Διαβάστε περισσότερα

ALPHA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. «Alpha Υπερκάλυψη Νοσηλείας Π.Ο.Ε.Δ. ΙΙ» Σχέδιο Υγείας Μελών Π.Ο.Ε.Δ. Απολαύστε τη ζωή σας με ασφάλεια!

ALPHA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. «Alpha Υπερκάλυψη Νοσηλείας Π.Ο.Ε.Δ. ΙΙ» Σχέδιο Υγείας Μελών Π.Ο.Ε.Δ. Απολαύστε τη ζωή σας με ασφάλεια! «Alpha Υπερκάλυψη Νοσηλείας Π.Ο.Ε.Δ. ΙΙ» Σχέδιο Υγείας Μελών Π.Ο.Ε.Δ. Απολαύστε τη ζωή σας με ασφάλεια! Το ομαδικό σχέδιο ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τα μέλη της Π.Ο.Ε.Δ.

Διαβάστε περισσότερα

ΦΛΩΡΟΣ -Φ- ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ!!

ΦΛΩΡΟΣ -Φ- ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ!! ΦΛΩΡΟΣ -Φ- ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ!! ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΙΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝ.Π.Ε. Γ Σεπτεµβρίου 8 (8 ος Όροφος), 104 32 Αθήνα Τηλ: 210 5239746-7, 210 5236839 Fax: 210 5239686

ΣΥΝ.Π.Ε. Γ Σεπτεµβρίου 8 (8 ος Όροφος), 104 32 Αθήνα Τηλ: 210 5239746-7, 210 5236839 Fax: 210 5239686 ΣΥΝ.Π.Ε. ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Γ Σεπτεµβρίου 8 (8 ος Όροφος), 104 32 Αθήνα Τηλ: 210 5239746-7, 210 5236839 Fax: 210 5239686 Μία ακόµη µεγάλη επιτυχία

Διαβάστε περισσότερα

Με απόφαση του Δ/Σ το πρόγραμμα δύναται να δοθεί εκτός των συναδέλφων σε γονείς τέκνα & αδέλφια (άνεργα, χωρίς ταμείο & ισχύουν ίδιες παροχές).

Με απόφαση του Δ/Σ το πρόγραμμα δύναται να δοθεί εκτός των συναδέλφων σε γονείς τέκνα & αδέλφια (άνεργα, χωρίς ταμείο & ισχύουν ίδιες παροχές). ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ Νοσηλεία-Διαγνωστικές εξετάσεις «Family Plus» - «Ότι καλύτερο» Παροχές-Εξετάσεις 1) Απεριόριστες προγραμματισμένες ΙΑΤΡΙΚΕΣ επισκέψεις πανελλαδικά (άνω των 5.000 ιατρών όλων των ειδικοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΠΟΤΑ ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ A CLASS & COMFORT

ΤΙΠΟΤΑ ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ A CLASS & COMFORT ΤΙΠΟΤΑ ΕΝ ΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ A CLASS & COMFORT Clinic A Class & Comfort Clinic A Class & Comfort. H υγεία σε πρώτη θέση! Tα προγράµµατα Clinic A Class και Comfort είναι δύο

Διαβάστε περισσότερα

Για τις αποζημιώσεις των συμβάντων που προκύπτουν έως την 31.12.2013 ισχύει το παλαιό καθεστώς.

Για τις αποζημιώσεις των συμβάντων που προκύπτουν έως την 31.12.2013 ισχύει το παλαιό καθεστώς. ALPHA BANK ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Αθήναι, 19 Δεκεμβρίου 2013 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΡΙΘ. 264 ΘΕΜΑ: ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΠΑ 51. Νοσοκομείο: Ιδιωτικό ή Δημόσιο νοσηλευτικό Ίδρυμα, κλινική ή θεραπευτήριο, το οποίο πληροί όλες τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

ΕΝΤΥΠΟ ΠΑ 51. Νοσοκομείο: Ιδιωτικό ή Δημόσιο νοσηλευτικό Ίδρυμα, κλινική ή θεραπευτήριο, το οποίο πληροί όλες τις ακόλουθες προϋποθέσεις: ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ LADYCARE ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ Το Συμπληρωματικό αυτό Συμβόλαιο αποτελεί μέρος του Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου Σύνθετης Προστασίας στο οποίο προσαρτάται και ισχύει μόνο

Διαβάστε περισσότερα

Premium Νοσοκομειακό Α'-100% Economy (κωδ )

Premium Νοσοκομειακό Α'-100% Economy (κωδ ) Premium Νοσοκομειακό Α'-100% Economy (κωδ. 30228) Η εταιρία καλύπτει τα αναγνωρισμένα έξοδα Νοσοκομειακής Περίθαλψης, σε συμβεβλημένα ή μη συμβεβλημένα νοσοκομεία στην Ελλάδα 100%, στο εξωτερικό 80% και

Διαβάστε περισσότερα

Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή. Fly Away. Για να ταξιδεύετε χωρίς έννοιες.

Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή. Fly Away. Για να ταξιδεύετε χωρίς έννοιες. Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Fly Away Για να ταξιδεύετε χωρίς έννοιες. 01 Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Fly Away Ταξίδι, όπως το έχετε φανταστεί! Σήμερα, τα ταξίδια τείνουν να γίνουν αναπόσπαστο μέρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ Ονοματεπώνυμο Ασφαλιζόμενου: ΠΕΛΑΤΙΔΟΥdΑΓΑΠΗΤΗ Ονοματεπώνυμο Αντισυμβαλλομένου: ΠΕΛΑΤΟΠΟΥΛΟΣdΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ Ασφαλιστικό Γραφείο: Ονοματεπώνυμο Συνεργάτη: Τηλέφωνο Επικοινωνίας:

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρία: Η ανώνυμη ασφαλιστική εταιρία «METLIFE Α.Ε.Α.Ζ.», που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής (Λεωφ. Κηφισίας αρ. 119).

Εταιρία: Η ανώνυμη ασφαλιστική εταιρία «METLIFE Α.Ε.Α.Ζ.», που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής (Λεωφ. Κηφισίας αρ. 119). ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Η MetLife, που στο εξής θα καλείται η Εταιρία, ασφαλίζει με αυτό το Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο, που στο εξής θα καλείται Ασφαλιστήριο, τον κυρίως Ασφαλισμένο που

Διαβάστε περισσότερα

30 IOYNIOY 2016 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΣΩΤ.ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Βελτιώσεις όρων και συχνές ερωτήσεις Mediσυν 2

30 IOYNIOY 2016 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΣΩΤ.ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Βελτιώσεις όρων και συχνές ερωτήσεις Mediσυν 2 30 IOYNIOY 2016 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΣΩΤ.ΣΗΜΕΙΩΜΑ Βελτιώσεις όρων και συχνές ερωτήσεις Mediσυν 2 Από Προς Διεύθυνση Δικτύων Διανομής Όλους τους Συνεργάτες Αγαπητοί Συνεργάτες, Δύο μήνες μετά την πολύ επιτυχημένη

Διαβάστε περισσότερα

Alpha Απαλλαγής Πληρωμής Ασφαλίστρου (Α.Π.Α.) Αποζημίωση για απώλεια ζωής από ατύχημα (Θ.Α.)

Alpha Απαλλαγής Πληρωμής Ασφαλίστρου (Α.Π.Α.) Αποζημίωση για απώλεια ζωής από ατύχημα (Θ.Α.) ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΩΦΕΛΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ Alpha Απαλλαγής Πληρωμής Ασφαλίστρου (Α.Π.Α.) Σε άτομα μέχρι την ηλικία των 64 ετών που αγοράζουν ασφαλιστικό σχέδιο ζωής. Κάλυψη σε περίπτωση μόνιμης ολικής ανικανότητας

Διαβάστε περισσότερα

Δ/ΝΣΗ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Δ/ΝΣΗ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Πρόσθετη Πράξη Αριθ. 19449 Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο Αριθ. 3545/1 Με την παρούσα Πρόσθετη Πράξη, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του πιο πάνω Ασφαλιστηρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΟ 1 - Ποιο είναι το ανώτατο ποσό και ποσοστό κάλυψης; 1

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΟ 1 - Ποιο είναι το ανώτατο ποσό και ποσοστό κάλυψης; 1 ΟΡΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ «SUPER» {Καλύπτεται η Νοσηλεία του Ασφαλισμένου σε Νοσοκομεία (Ιδιωτικά ή Δημόσια) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Πριν από τη νοσηλεία, μπορείτε να ενημερωθείτε για τα Συνεργαζόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο

Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο Ο νέος, σύγχρονος τρόπος ασφάλισης! Η Anytime αντιπροσωπεύει τη νέα εποχή στην ιδιωτική ασφάλιση. Πρόκειται για έναν νέο μοναδικό τρόπο να ασφαλιστείτε εύκολα, σίγουρα

Διαβάστε περισσότερα

www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ!

www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! H INTERAMERICAN, το 2013, κατέβαλε 58,1 εκατομμύρια ευρώ για αποζημιώσεις ατομικών ασφαλίσεων υγείας, σε 193.500 περιπτώσεις Απαραίτητη

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά της κάρτας υγείας EY Club ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.

Προσφορά της κάρτας υγείας EY Club ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. Προσφορά της κάρτας υγείας EY Club ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΤΙΡΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΝΤΙΡΕΥΜΑΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Εγκύκλιος αριθ Αναπροσαρμογή ασφαλίστρου Ασφαλιστηρίων Υγείας

Εγκύκλιος αριθ Αναπροσαρμογή ασφαλίστρου Ασφαλιστηρίων Υγείας Αθήνα, 23 Αυγούστου 2010 Προς όλους τους Συνεργάτες ΣΕΙΡΑ 2 Εγκύκλιος αριθ. 1159 Αναπροσαρμογή ασφαλίστρου Ασφαλιστηρίων Υγείας Όπως ήδη γνωρίζετε, το κόστος της νοσοκομειακής και εξωνοσοκομειακής δαπάνης

Διαβάστε περισσότερα

www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ!

www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! H INTERAMERICAN, το 2013, κατέβαλε 58,1 εκατομμύρια ευρώ για αποζημιώσεις ατομικών ασφαλίσεων υγείας, σε 193.500 περιπτώσεις Απαραίτητη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛ. ΥΓΕΙΑΣ, ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΕΑ ΕΕΚΕ-ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΚΛ. ΥΓΕΙΑΣ, ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΕΑ ΕΕΚΕ-ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛ. ΥΓΕΙΑΣ, ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΕΑ ΕΕΚΕ-ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ Συνοπτική περιγραφή των καλύψεων του ΤΕΑ ΕΕΚΕ και του Ομαδικού Ασφαλιστηρίου. ΕΙΔΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ TEA-EEKE μέχρι 70 ετών ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΣΦ. Τα ημερήσια έξοδα για

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Full, Άμεση Ιατρική Βοήθεια»

Θέμα: «Full, Άμεση Ιατρική Βοήθεια» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ & ΥΓΕΙΑΣ Προς Όλο το Παραγωγικό Δίκτυο Περιφερειακές Υπηρεσιακές Ενότητες Αθήνα, 28 Νοεμβρίου 2016 Θέμα: «Full, Άμεση Ιατρική Βοήθεια» Αγαπητοί Συνεργάτες, Πριν από ενάμιση

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ!

Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! H INTERAMERICAN, το 2016, κατέβαλε 57,9 εκατομμύρια ευρώ για αποζημιώσεις ατομικών ασφαλίσεων υγείας, σε 212.927 περιπτώσεις Απαραίτητη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: 254/2012. Αθήνα, 02/07/2012 ΠΡΟΣ: ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ MEGA BROKERS S.A. ΘΕΜΑ: ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MEGA BROKERS S.A. Αγαπητοί συνεργάτες,

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: 254/2012. Αθήνα, 02/07/2012 ΠΡΟΣ: ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ MEGA BROKERS S.A. ΘΕΜΑ: ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MEGA BROKERS S.A. Αγαπητοί συνεργάτες, ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: 254/2012 Αθήνα, 02/07/2012 ΠΡΟΣ: ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ MEGA BROKERS S.A. ΘΕΜΑ: ΟΜΑΔΙΚΟ MEGA BROKERS S.A. Αγαπητοί συνεργάτες, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι παρότι τα αποτελέσματα των πωλήσεων

Διαβάστε περισσότερα

www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ!

www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! Τα νέα δεδομένα στην υγεία Η Ελλάδα έχει το υψηλότερο ποσοστό ιδιωτικών δαπανών υγείας στην Ευρώπη (41%). Πάνω από 2 εκατομμύρια

Διαβάστε περισσότερα

Ομαδικές Ασφαλίσεις και σύγχρονη επιχείρηση

Ομαδικές Ασφαλίσεις και σύγχρονη επιχείρηση Ομαδικές Ασφαλίσεις και σύγχρονη επιχείρηση Παρουσίαση στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας 17/9/2018 Ηρακλής Δασκαλόπουλος Ομαδικές Ασφαλίσεις Ασφάλιση ομάδας ατόμων με ένα Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο Τα μέλη της ομάδας

Διαβάστε περισσότερα

Κλάδος Γενικής Αστικής Ευθύνης Προγράμματα Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης

Κλάδος Γενικής Αστικής Ευθύνης Προγράμματα Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης Κλάδος Γενικής Αστικής Ευθύνης Προγράμματα Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης 2 Περιεχόμενα 01 Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Λογιστών...04 Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Διαμεσολαβούντων...06

Διαβάστε περισσότερα

Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή. Team Spirit. Για ομάδες με ισχυρούς δεσμούς.

Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή. Team Spirit. Για ομάδες με ισχυρούς δεσμούς. Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Team Spirit Για ομάδες με ισχυρούς δεσμούς. 01 Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Team Spirit Το ανθρώπινο δυναμικό σε πρώτο πλάνο! Το ανθρώπινο δυναμικό είναι το σημαντικότερο

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλιστικό Γεγονός: Γεγονός που μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια ισχύος του Ασφαλιστηρίου και καλύπτεται από αυτό.

Ασφαλιστικό Γεγονός: Γεγονός που μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια ισχύος του Ασφαλιστηρίου και καλύπτεται από αυτό. MetLife HealthNet ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ 1. ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ Το Ασφαλιστήριο αυτό αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του Ασφαλιστηρίου Σύνθετης Προστασίας στο οποίο προσαρτάται και ισχύει μόνο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΙΜΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

ΠΡΟΤΙΜΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ Εγκύκλιος Υπηρεσιακή Ν Ο : 483 Αθήνα, 20 Μαϊου 2016 ΠΡΟΤΙΜΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Επισυνάπτονται οι νέοι πίνακες παροχών και ασφαλίστρων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ MCS2510 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ : 1 Η ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΩΦΕΛΗΜΑΤΩΝ

ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ MCS2510 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ : 1 Η ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΩΦΕΛΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ MCS2510 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ : 1 Η ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΩΦΕΛΗΜΑΤΩΝ Ζώνη Κάλυψης ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣAΣ ΙΕΘΝΕΣ ΣΧΕ ΙΟ ΥΓΕΙΑΣ MULTICARE Ζώνη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 2 ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης του Υπουργείου Οικονομικών (ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ) ιδρύθηκε με το ΦΕΚ Β 727/14.05.2004 και

Διαβάστε περισσότερα

Προς : Όλους τους Συνεργάτες. Κοινοποίηση :

Προς : Όλους τους Συνεργάτες. Κοινοποίηση : Εσωτερικό Σηµείωµα Από : ιεύθυνση Offer Σελίδες : 1 ΑΧΑ Ασφαλιστική Α.Ε. Προς : Όλους τους Συνεργάτες Tel : + 30 210 728 8000 Fax : +33 210 726 8810 Email:. Αριθµός επιστολής : Κοινοποίηση : Ηµεροµηνία

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Ομαδικής Ασφάλισης για τους Εργαζόμενους του ΚΕΘΕΑ

Πρόταση Ομαδικής Ασφάλισης για τους Εργαζόμενους του ΚΕΘΕΑ Πρόταση Ομαδικής Ασφάλισης για τους Εργαζόμενους του ΚΕΘΕΑ 1 Η ομαδική Ασφάλιση: Είναι ένα σύνολο παροχών Προστασίας, Υγείας και Εξασφάλισης για τον εργαζόμενο & την οικογένειά του. Δίνεται πέραν και πλέον

Διαβάστε περισσότερα

Department: Sales Department. Country: Greece. Generali Hellas. Medical Easy Νοσοκομειακό

Department: Sales Department. Country: Greece. Generali Hellas. Medical Easy Νοσοκομειακό Department: Sales Department Country: Greece Generali Hellas Medical Easy Νοσοκομειακό Generali Hellas Athens March, 0 Medical Easy Νοσοκομειακό Ας το γνωρίσουμε!!!! Generali Hellas Athens March, 0 Βασικά

Διαβάστε περισσότερα

Για Εκπαιδευτική Χρήση. Απρίλιος 2006

Για Εκπαιδευτική Χρήση. Απρίλιος 2006 ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ή ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Θ! ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΖΩΗΣ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Μ αυτό το Παράρτημα, που αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος για Ασφάλιση : ΣΤΡΑΪΤΟΥΡΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ Ημερομηνία Γέννησης : 7/12/1979 Ηλικία : 33

Προτεινόμενος για Ασφάλιση : ΣΤΡΑΪΤΟΥΡΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ Ημερομηνία Γέννησης : 7/12/1979 Ηλικία : 33 Κεντρικά Γραφεία: Λεωφ. Κηφισίας 119, 151 24, Μαρούσι, Αθήνα Τηλ: 210 87.87.000 e-mail: contact@metlifealico.gr www.metlifealico.gr Σπύρος Γεωργιάδης Ασφαλιστικός Σύμβουλος Γραφείο Πωλήσεων DSF 581 Δ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MEGACARE 150

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MEGACARE 150 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MEGACARE 150 (κωδικός παροχής 481) Με το πρόγραμμα MEGACARE 150 καλύπτονται τα έξοδα για την ιατρική θεραπεία ή την χειρουργική επέμβαση σε νοσηλευτικό ίδρυμα από ατύχημα ή ασθένεια,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ : GL/60000540 ΚΩ ΙΚΟΣ : 0-8000

ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ : GL/60000540 ΚΩ ΙΚΟΣ : 0-8000 ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ : GL/60000540 ΚΩ ΙΚΟΣ : 0-8000 ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΣ : Λ.Ε.Α.. ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΡΑΞΗ GL/3146/02 Το ανωτέρω Οµαδικό Ασφαλιστήριο Συµβόλαιο ανανεώνεται και τροποποιείται όπως ακολουθεί, µε την παρούσα Πρόσθετη

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσιο πρόγραμμα Νοσοκομειακής περίθαλψης

Ετήσιο πρόγραμμα Νοσοκομειακής περίθαλψης Ετήσιο πρόγραμμα Νοσοκομειακής περίθαλψης Santé Essentiel...με μια ματιά 2 Κάλυψη Ετησίως ανανεούμενη Κεφάλαιο 100.000 κατά περίπτωση νοσηλείας Απαλλαγή 2.000 Θέσεις νοσηλείας Β & Γ Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ 1 ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ Η μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων υγείας της αγοράς 6 Διαφορετικά 100% 3 Διαφορετικά προγράμματα Υγείας (Νοσοκομειακά) 2 Ισόβιας Διάρκειας 5 Επιλογές 4 Ετήσια 5 Κάλυψη σε Χειρουργούς

Διαβάστε περισσότερα

γ. Εισόδημα των τελευταίων 12 μηνών δ. Πόσο καιρό εξασκείτε το παρόν επάγγελμα; 5. ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΑ ΜΕΛΗ Αρ. ΗΜΕΡ. ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ

γ. Εισόδημα των τελευταίων 12 μηνών δ. Πόσο καιρό εξασκείτε το παρόν επάγγελμα; 5. ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΑ ΜΕΛΗ Αρ. ΗΜΕΡ. ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΙΣΧΥ ΜΕ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΙΣΧΥΟΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΙΣΧΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΩΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

- ΑΠΛΗΣ ΘΑΝΑΤΟΥ Σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου κατά την διάρκεια της ασφάλισης οι δικαιούχοι λαμβάνουν το κεφάλαιο.

- ΑΠΛΗΣ ΘΑΝΑΤΟΥ Σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου κατά την διάρκεια της ασφάλισης οι δικαιούχοι λαμβάνουν το κεφάλαιο. - ΑΠΛΗΣ ΘΑΝΑΤΟΥ Σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου κατά την διάρκεια της ασφάλισης οι δικαιούχοι λαμβάνουν το κεφάλαιο. - ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ Ο ασφαλιζόμενος για ένα χρονικό διάστημα αποταμιεύει χρήματα μέσω

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Οµαδικής Ασφάλισης Μελών ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Πρόγραµµα Οµαδικής Ασφάλισης Μελών ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ Πρόγραµµα Οµαδικής Ασφάλισης Μελών ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ Όµιλος Achmea Ο µεγαλύτερος ασφαλιστής Υγείας στην Ευρώπη Ο 5 ος µεγαλύτερος ασφαλιστικός όµιλος στην Ευρώπη Η µεγαλύτερη ασφαλιστική

Διαβάστε περισσότερα

H ανάγκη για κάλυψη ιατρικών εξόδων

H ανάγκη για κάλυψη ιατρικών εξόδων H ανάγκη για κάλυψη ιατρικών εξόδων Οι δαπάνες της υγείας αυξάνονται σε μεγάλο βαθμό σε σύγκριση με τον πληθωρισμό, ανατρέποντας πολλές φορές τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Η κάλυψη των ιατρικών εξόδων

Διαβάστε περισσότερα

Στηρίζουμε την κάθε στιγμή της ζωής σας

Στηρίζουμε την κάθε στιγμή της ζωής σας Στηρίζουμε την κάθε στιγμή της ζωής σας +40.000 100.000.000 Στοιχεία κατά την 31/12/2018, για ατομικά και ομαδικά συμβόλαια, από την έναρξη των προγραμμάτων υγείας Πρόγραμμα υγείας medica Το πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Π.Ο. Αγαπητό Μέλος

Χαιρετισμός Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Π.Ο. Αγαπητό Μέλος Χαιρετισμός Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Π.Ο. Αγαπητό Μέλος Από το 2005, η Οργάνωση μας σε συνεργασία με την Alpha Ασφαλιστική, προσφέρει την ευκαιρία στα μέλη της να συμμετέχουν σε ομαδικό

Διαβάστε περισσότερα