ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 2η της

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 2η της"

Transcript

1 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 2η της ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. Συγκρότηση του Διοικητικού Συμβούλιου σε σώμα. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Γ. Πλατσάκης, Α. Σαλίων, Θ. Παρασκευάς, Τ. Κατερίνη, Χ. Μακράκη, Ν. Φιντικάκης, Κ. Μασούρας, Κ. Σκλιάς, Β. Μεταλληνού, Α. Παπαδόπουλος (σε προσωρινή αναπλήρωση Ο. Πάππα), Μ. Δεσποτίδη, Δ. Κροκίδης, Μ. Πουλάκης, Δ. Κεκάτος, Α. Αυγερινού. Παρευρίσκονται επίσης: Α. Χαλικιάς, Ε. Καψανάκη, Κ. Μπαρδάκης, Χ. Σελιανίτης, Γ. Μαδεμοχωρίτης, Ν. Ρέρρας, Α. Βράκας, Μ. Φραντζή, Γ. Γιόκαρης, Ο. Οικονόμου. Η πλειοψηφούσα της πλειοψηφούσας παράταξης συν. Τ. Κατερίνη προεδρεύει της διαδικασίας. Συζητείται η αίτηση του Δικτύου Μικρών Αρχιτεκτονικών Γραφείων, για χρήση της αίθουσας του Συλλόγου την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015, για την πραγματοποίηση εκδήλωσης με τίτλο: «Γενικός Οικοδομικός Κανονισμός. Πρόταση αρχιτεκτονικής αναμόρφωσης με βάση τον όγκο» (εισερχ. ΑΠ 50288). Εγκρίνεται. Συζητείται η αίτηση της Αριστερής Κίνησης Εργαζόμενων Αρχιτεκτόνων, για χρήση του Ξενώνα Στάμου Στούρνα, από 19 έως 25 Αυγούστου 2015, για την πραγματοποίηση εκδήλωσης (εισερχ. ΑΠ 50308). Εγκρίνεται. Μ. Δεσποτίδη (πρόεδρος της προηγούμενης θητείας): Ενημερώνει για το πρόγραμμα ARCHI.MEDES, σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα που έχει στείλει στα μέλη του ΔΣ (εισερχ. ΑΠ 50272). Β. Μεταλληνού: Αναφέρει ότι επειδή στην UMAR, στην οποία είναι εκπρόσωπος του Συλλόγου, έχουν συζητηθεί θέματα επαγγελματικά, θα μπορούσε να αναλάβει κάποιο μέρος της έκθεσης που πρέπει να συνταχθεί από το Σύλλογο σχετικά με το πρόγραμμα ARCHI.MEDES, για τη συνάντηση στη Ρώμη στα τέλη Μαΐου. Μ. Πουλάκης: Προτείνει στην ομάδα που θα ασχοληθεί με το θέμα, να συμμετάσχει και η συν. Φραντζή, ως επιμελήτρια της Επιστημονικής Επιτροπής Ειδικότητας Αρχιτεκτόνων του ΤΕΕ. Ν. Φιντικάκης: Δηλώνει ότι ψηφίζει αρνητικά ως προς τη λήψη απόφασης σήμερα για το θέμα. Κ. Σκλιάς: Αναφέρει πως το είχαν εξετάσει παλαιότερα το θέμα, είχαν επιφυλάξεις και ήταν αρνητικοί ως προς τη διαδικασία μόνο για τις μεσογειακές χώρες. Δεν είναι ο σύλλογος επαγγελματικός φορέας. Δεν έχει αρμοδιότητα για τα επαγγελματικά δικαιώματα. Θα ήθελε να δει το θέμα καλύτερα. Ν. Φιντικάκης: Αναφέρει πως η τοποθέτησή του δεν έχει αρνητικό χαρακτήρα, αλλά κρούει το καμπανάκι του κινδύνου. Επιφυλάσσεται μέχρι να το δει. Παρακαλεί να μην προχωρήσει το θέμα σε συζήτηση. Αναφέρει ότι θα μελετήσει το θέμα έως το Σαββατοκύριακο και θα στείλει μετά σχετική εισήγηση. Β. Μεταλληνού: Προτείνει να συνεχιστεί η συμμετοχή στο πρόγραμμα βάσει της προηγούμενης απόφασης του ΔΣ, να κατατεθεί το κείμενο του συλλόγου στη συνάντηση της Ρώμης και ότι άλλο απαιτείται για την 1 η πληρωμή και παράλληλα να ξαναδούν το πρόγραμμα μετά τις παρατηρήσεις του συν. Φιντικάκη και ότι επισημανθεί σαν αδυναμία, να ζητηθεί να ενσωματωθεί σαν τροποποίηση στο πρόγραμμα. Η συν. Αυγερινού έρχεται (ώρα 6.40 μμ).

2 Τ. Κατερίνη: Αναφέρει συνοψίζοντας ότι υπάρχουν δύο προτάσεις για το θέμα. Η πρόταση των συν. Φιντικάκη και Σκλιά να μην παρθεί απόφαση για το θέμα σήμερα και η πρόταση της συν. Μεταλληνού να συγκροτηθεί άμεσα ομάδα επεξεργασίας του θέματος και του κειμένου που πρέπει να σταλεί και να προχωρήσει όλη η διαδικασία που απαιτείται, βάσει της προηγούμενης απόφασης του ΔΣ και παράλληλα, μετά τις παρατηρήσεις του συν. Φιντικάκη, ότι επισημανθεί σαν αδυναμία να ζητηθεί να ενσωματωθεί σαν τροποποίηση στο πρόγραμμα. Δ. Κεκάτος: Αναφέρει πως είναι θέμα αρχής να σεβόμαστε τις αποφάσεις του προηγούμενου ΔΣ. Τ. Κατερίνη: Θέτει σε ψηφοφορία την πρόταση της συν. Μεταλληνού. Υπέρ: 10 (Πλατσάκης, Σαλίων, Παρασκευάς, Κατερίνη, Μεταλληνού, Παπαδόπουλος Δεσποτίδη, Κροκίδης, Πουλάκης, Κεκάτος) Κατά: 3 (Φιντικάκης, Σκλιάς, Αυγερινού) Λευκά: 2 (Μακράκη, Μασούρας) Αποφασίζεται να συγκροτηθεί άμεσα ομάδα επεξεργασίας του θέματος και του κειμένου που πρέπει να σταλεί και να προχωρήσει όλη η διαδικασία που απαιτείται, βάσει της προηγούμενης απόφασης του ΔΣ και παράλληλα, μετά τις παρατηρήσεις του συν. Φιντικάκη, ότι επισημανθεί σαν αδυναμία να ζητηθεί να ενσωματωθεί σαν τροποποίηση στο πρόγραμμα. Ν. Φιντικάκης: Ζητά να συζητηθεί κατόπιν το θέμα για την έκθεση των συμμετοχών στα Mies van der Rohe. Κ. Μασούρας: Αναφέρει ότι πρέπει να γίνει οπωσδήποτε η ψηφοφορία για εκλογή προέδρου. Ν. Φιντικάκης: Επιμένει να προηγηθεί η συζήτηση της ψηφοφορίας. Το θέμα εφάπτεται με τα οικονομικά του συλλόγου, το κύρος του και τα επαγγελματικά θέματα. Πρέπει να ακουστούν όλες οι απόψεις πριν εκλεγεί προεδρείο. Αποτελεί θέμα υπαρξιακό για το σύλλογο. Καταθέτει έγγραφο σχετικά με το θέμα (εισερχ. ΑΠ 50309). Γίνεται συζήτηση. Τ. Κατερίνη: Θέτει σε ψηφοφορία την πρόταση του συν. Φιντικάκη να προηγηθεί της ψηφοφορίας για εκλογή προέδρου, η συζήτηση για το θέμα της έκθεσης των συμμετοχών στα Mies van der Rohe. Υπέρ: 1 (Φιντικάκης) Θέτει σε ψηφοφορία την πρόταση να προηγηθεί η ψηφοφορία για εκλογή προέδρου. Υπέρ: 12 (Πλατσάκης, Σαλίων, Παρασκευάς, Κατερίνη, Μεταλληνού, Παπαδόπουλος Κροκίδης, Πουλάκης, Κεκάτος, Μακράκη, Μασούρας, Αυγερινού) Λευκά: 2 (Δεσποτίδη, Σκλιάς) Αποφασίζεται να προηγηθεί η ψηφοφορία για εκλογή προέδρου. Ν. Φιντικάκης: Δηλώνει πως επειδή δεν συμφωνεί με τη διαδικασία, δεν θα συμμετάσχει στην ψηφοφορία για την εκλογή πρόεδρου και θα αναπληρωθεί στην ψηφοφορία από τον συν. Χαλικιά. ΘΕΜΑ 1 ο ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΕ ΣΩΜΑ Τ. Κατερίνη: Αναφέρει πως μετά την προηγούμενη άγονη ψηφοφορία υπήρξαν επεμβάσεις με τα κάτωθι κείμενα: Εισερχ. ΑΠ από τη ΔΚΜ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ. Εισερχ. ΑΠ από το ΝΕΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ. Εισερχ. ΑΠ από τη ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ.

3 Ρωτά αν ισχύουν οι υποψηφιότητες για τη θέση του προέδρου, που είχαν κατατεθεί στην προηγούμενη συνεδρίαση. Όλοι απαντούν θετικά, οπότε υποψήφιοι για τη θέση του προέδρου είναι οι συν. Δεσποτίδη, Κατερίνη και Σκλιάς. Γίνεται συζήτηση. Γίνεται ψηφοφορία για τη θέση του προέδρου Μ. Δεσποτίδη: 6 Τ. Κατερίνη: 6 Κ. Σκλιάς: 1 Λευκό: 1 Άκυρο: 1 Γ. Πλατσάκης: Αναφέρει πως μπορεί να υπάρξει διακοπή για συνεννόηση. Μπορεί να επαναληφθεί η ψηφοφορία ή σήμερα ή την επόμενη φορά. Προτείνει να γίνει 10 διακοπή για συνεννοήσεις. Θ. Παρασκευάς: Αναφέρει πως πρέπει να αποφασιστεί τώρα αν θα γίνει σήμερα 2 η ψηφοφορία. Αποφασίζεται να γίνει 2 η ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου μετά τη διακοπή. Γίνεται 10 διακοπή (ώρα 7.30 μμ). Γίνεται 2 η ψηφοφορία για τη θέση του προέδρου Μ. Δεσποτίδη: 6 Τ. Κατερίνη: 6 Κ. Σκλιάς: 1 Λευκά: 2 Κατόπιν και της 2ης άγονης ψηφοφορίας αναβάλλεται η διαδικασία της εκλογής προεδρείου. Αποφασίζεται η επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ να γίνει την Τετάρτη 27/05/2015 και ώρα 5.00 μμ. Ο συν. Πουλάκης αναχωρεί (ώρα 7.50 μμ) και αναπληρώνεται προσωρινά από τον συν. Ν. Ρέρρα. Ο συν. Χαλικιάς αναχωρεί και επανέρχεται ο συν. Φιντικάκης. Ν. Φιντικάκης: Αναφέρει πως τα βραβεία Mies van der Rohe είναι βραβεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αρχιτεκτόνων και του Ινστιτούτου Mies van der Rohe και οι προτάσεις προέρχονται από θεσμικούς φορείς. Ο σύλλογος αφού κάλεσε τα μέλη του να συμμετάσχουν, έχει αποδεχθεί τη θεσμική του υπόσταση. Η διοργάνωση της έκθεσης των συμμετοχών Mies van der Rohe από άλλους, αποτελεί υποκλοπή της θεσμικής υπόστασης του συλλόγου. Δεν θέτει θέμα εκπροσώπησης από τον συν. Βουρεκά. Ζητά ο σύλλογος όχι μόνο να μην συμμετάσχει στο στρογγυλό τραπέζι της συζήτησης, αλλά και να καταγγείλει την παρουσίαση αυτή. Μ. Δεσποτίδη: Αναφέρει ότι τα βραβεία Mies van der Rohe είναι θεσμός από το ίδρυμα Mies van der Rohe και όχι από την Ευρωπαϊκή Ένωση Αρχιτεκτόνων. Το Ίδρυμα απευθύνεται στο ΤΕΕ και το ΤΕΕ στο σύλλογο. Ο σύλλογος κάνει ανοικτή εκδήλωση ενδιαφέροντος για να επιλέξει έργα που τα στέλνει στο Ίδρυμα. Το ίδρυμα επέλεξε επίσης δύο experts από την Ελλάδα για να στείλουν έργα. Ο σύλλογος ανέβασε στην ιστοσελίδα του όλες τις συμμετοχές, με τη σύμφωνη γνώμη τους και ανακοίνωσε τις 5 επιλογές συμμετοχές προς το Ίδρυμα. Ήρθε η πρόσκληση από τον συν. Μαρτίνο από Archisearch (εισερχ. ΑΠ 50274), όπου αναφερόταν ότι επιμελούνται την έκθεση με τις 420 συμμετοχές στο φετινό Βραβείο Mies van der Rohe, ως παράλληλη εκδήλωση της έκθεσης δομικών υλικών Design Lab, και ότι διοργανώνουν μία ανοιχτή συζήτηση στον χώρο της έκθεσης ανάμεσα στους φετινούς αξιολογητές από την Ελλάδα και την Κύπρο και θα ήθελαν να παραβρεθεί και ένα μέλος από την κριτική επιτροπή του ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ. Ως το νεότερο μέλος της κριτικής επιτροπής του συλλόγου, πρότεινε τον συν. Βουρεκά.

4 Τ. Σαλίων: Αναφέρει ότι εφόσον το καθεστώς του Ιδρύματος Mies van der Rohe είναι ιδιωτικού δικαίου ή συμμετέχει ο σύλλογος με τους όρους τους ή δεν συμμετέχει. Μ. Δεσποτίδη: Αναφέρει πως της προκαλεί έκπληξη, το μένος του συν. Φιντικάκη κατά των βραβείων, του Ιδρύματος και της συμμετοχής του συλλόγου, καθώς ο συνάδελφος υπήρξε μέλος της κριτικής επιτροπής το 2012 και συμμετέχων το Δεν κατανοεί τι συμβαίνει και αυτή την στιγμή βάλει κατά του Ιδρύματος. Ο ΣΑΔΑΣ- ΠΕΑ δεν ήταν φέτος ο μοναδικός συνεργάτης του Ιδρύματος από την Ελλάδα, ως εκ τούτου δεν υπάρχει κάποιο μονοπώλιο. Ν. Φιντικάκης: Αναφέρει ότι στα βραβεία αυτά, συμμετέχει και η Ευρωπαϊκή Ένωση Αρχιτεκτόνων και ως εκ τούτου δεν μπορεί να ψέξει το σύλλογο που συμμετείχε. Συμμετείχε ο ίδιος παλαιότερα στην κριτική επιτροπή του συλλόγου για τα Mies van der Rohe, αλλά δεν συμφώνησε ποτέ να γίνει εκδήλωση από άλλους και να διαφημίζονται τόσες εταιρείες χωρίς να δίνουν χρήματα στο σύλλογο. Θεωρεί πως είναι πρόκληση να συμμετάσχει ο σύλλογος σ ένα στρογγυλό τραπέζι, όταν επικρατεί τέτοια κατάσταση στο σύλλογο. Γενικά δεν συμφωνεί να συμμετάσχει ο σύλλογος στην επιλογή των συμμετοχών για τα βραβεία Mies van der Rohe. Το μόνο θετικό που έχει η διοργάνωση αυτή, είναι ότι απευθύνεται σε συλλόγους. Κ. Μασούρας: Ρωτά να του πουν, παρόλο που έχει εγγενείς επιφυλάξεις, ένα μοντέλο βιώσιμο που να έπαιρνε ο σύλλογος τα δικαιώματα για την έκθεση και να έβρισκε το ποσό που απαιτείτο για την οργάνωσή της. Μ. Φραντζή: Αναφέρει πως για ποιο λόγο να σταθεί ο σύλλογος απέναντι σε νέους συναδέλφους που προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα νέο θεσμό για την αρχιτεκτονική στην Ελλάδα. Γ. Πλατσάκης: Αναφέρει πως σε όποια διαδικασία καλείται ο σύλλογος, πρέπει να καλύπτει το κενό και να συμμετάσχει με ενεργό τρόπο και να υποστηρίζει το θεσμικό του ρόλο. Ν. Φιντικάκης: Προτείνει να μην συμμετάσχει ξανά ο σύλλογος στην επιλογή των συμμετοχών για τα βραβεία Mies van der Rohe. Να μην συμμετάσχει σε μη θεσμικές διαδικασίες. Β. Μεταλληνού: Αναφέρει πως το Ίδρυμα έχει αναρτήσει όλες τις συμμετοχές στην ιστοσελίδα του και μπορεί να τις πάρει όποιος θέλει. Η συγκεκριμένη έκθεση είναι μια παράλληλη εκδήλωση στα πλαίσια του Design Lab. Δημιουργήθηκε ένα ευρύτερο γεγονός και έτσι εκθέτονται και οι συμμετοχές στα Mies van der Rohe. Δεν θεωρεί ότι είναι κάτι σημαντικό. Αναχωρεί ο συν. Κεκάτος και Παρασκευάς (ώρα 8.30). Χ. Σελιανίτης: Αναφέρει πως ο σύλλογος συμμετέχει στα βραβεία πάρα πολλά χρόνια και δεν έχει υπάρξει ποτέ πρόβλημα. Ρωτά πως έγινε η διαδικασία της έκθεσης. Όπου υπάρχει κενό από το σύλλογο, βρίσκεται κάποιος ιδιώτης και το συμπληρώνει. Θεωρεί απαράδεκτο να μην ενημερωθεί ρωτηθεί ο σύλλογος. Προτείνει να απευθυνθεί ο σύλλογος στο Ίδρυμα να ρωτήσει για τη διαδικασία της έκθεσης. Να πάρει θέση ο σύλλογος αν πρέπει τέτοιες εκθέσεις να τις κάνει ο θεσμικός φορέας ή ένας ιδιώτης. Αναχωρεί ο συν. Πλατσάκης και Παπαδόπουλος (ώρα 8.45) Α. Σαλίων: Αναφέρει πως οι συνάδελφοι που επιμελήθηκαν την έκθεση έχουν το επιστημονικό κύρος, είναι αρχιτέκτονες. Κ. Σκλιάς: Διαβάζει σχέδιο απόφασης καταγγελίας για το θέμα. Α. Σαλίων: Προτείνει να μην σταλεί κανένα κείμενο και ο σύλλογος να επανεξετάσει το θέμα της συμμετοχής του στα βραβεία Mies van der Rohe. Τ. Κατερίνη: Αναφέρει συνοψίζοντας ότι, ο σύλλογος να μην συμμετάσχει στο στρογγυλό τραπέζι, να γίνει επιστολή στο Ίδρυμα για να μάθει πως έγινε η διαδικασία και να ζητήσει από το Ίδρυμα να είναι μοναδικός κριτής από Ελλάδα.

5 Γ. ΠΛΑΤΣΑΚΗΣ Α. ΣΑΛΙΩΝ Θ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Τ. ΚΑΤΕΡΙΝΗ Χ. ΜΑΚΡΑΚΗ Ν. ΦΙΝΤΙΚΑΚΗΣ Κ. ΣΚΛΙΑΣ Β. ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΥ Α. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ. ΚΕΚΑΤΟΣ Μ. ΠΟΥΛΑΚΗΣ Μ. ΔΕΣΠΟΤΙΔΗ Κ. ΜΑΣΟΥΡΑΣ Δ. ΚΡΟΚΙΔΗΣ Α. ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 16η της

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 16η της ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 16η της 16.12.2015 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. 2. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ. 3. ΕΚΛΟΓΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ. 4. ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΡΙΕΤΙΑΣ. 5. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. 6. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 5η της

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 5η της ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 5η της 25.06.2015 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. Συγκρότηση του Διοικητικού Συμβούλιου σε σώμα. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Κατερίνη Τ., Πλατσάκης Γ., Μακράκη Χ., Χαλικιάς Α. (σε προσωρινή αναπλήρωση Φιντικάκη Ν.), Μασούρας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 19η της

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 19η της ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 19η της 12.01.2016 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. 2. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ. 3. BIENNALE ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ 2016. ΗΜΕΡΙΔΑ & ΤΡΟΠΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ. 4. ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Τ. Κατερίνη,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 49η της &

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 49η της & ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 49η της 06.07.2017 & 12.07.2017 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. 2. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ. 3. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ (ΑΡΘΡΟ 29). 4. ΞΕΝΩΝΑΣ ΣΤΑΜΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑ. 5. ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΠΕΜΠΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 33η της

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 33η της ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 33η της 01.09.2016 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. 2. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ. 3. BIENNALE ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ 2016. 4. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ / ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ. 5. ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 35η της

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 35η της ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. 2. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ. 3. ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ. 4. ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. 5. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΤΡΑΣ. 6. ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 35η της 15.09.2016 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Τ. Κατερίνη,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 22η της

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 22η της ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 22η της 03.02.2016 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. 2. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ. 3. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ (ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΕΕ). 4. BIENNALE ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ 2016. 5. ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 29η της

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 29η της ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 29η της 07.04.2016 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. 2. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ. 3. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. 4. BIENNALE ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ 2016 5. ΕΞΕΛΙΞΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 6η της

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 6η της ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 6η της 13.07.2015 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. 2. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ. 3. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ.Σ. 4. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΡΙΕΤΙΑΣ. 5. ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ (ΣΑ). ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 3η της

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 3η της ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 3η της 27.05.2015 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. Συγκρότηση του Διοικητικού Συμβούλιου σε σώμα. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Θ. Παρασκευάς, Κ. Γαλανός (σε προσωρινή αναπλήρωση Α. Σαλίων), Τ. Κατερίνη, Χ. Μακράκη, Ν. Φιντικάκης,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 4η της

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 4η της ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 4η της 15.06.2015 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. Συγκρότηση του Διοικητικού Συμβούλιου σε σώμα. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Θ. Παρασκευάς, Κ. Γαλανός (σε προσωρινή αναπλήρωση Α. Σαλίων), Γ. Πλατσάκης, Τ. Κατερίνη, Ε. Μπούκη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 15η (ΕΚΤΑΚΤΗ) της

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 15η (ΕΚΤΑΚΤΗ) της ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 15η (ΕΚΤΑΚΤΗ) της 08.12.2015 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΟΜΗΣΗΣ. 2. ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΡΙΕΤΙΑΣ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Τ. Κατερίνη, Γ. Πλατσάκης, Κ. Γαλανός, Κ. Σκλιάς, Δ.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 31η της

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 31η της ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 31η της 12.05.2016 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. 2. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ. 3. ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΡΙΤΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ BIENNALE 2016. 4. ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΩΝ. 5. BIENNALE ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 45η της

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 45η της ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 45η της 26.04.2017 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. 2. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ. 3. ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΩΝ. 4. ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ BIENNALE. 5. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΣΑΔΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 10η της

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 10η της ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 10η της 23.09.2015 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. 2. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ. 3. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΡΙΕΤΙΑΣ. 4. ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Τ. Κατερίνη, Γ. Πλατσάκης, Δ. Κεκάτος, Κ. Γαλανός,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 12η της 21 & ΤΕΤΑΡΤΗ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 12η της 21 & ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 12η της 21 & 22.10.2015 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. 2. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ. 3. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΡΙΕΤΙΑΣ. 4. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ARCHI.MEDES». 5. ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΑΝΤΙΒΑΛΙΔΗ. 6. ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΤΕΤΑΡΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 17η (ΕΚΤΑΚΤΗ) της

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 17η (ΕΚΤΑΚΤΗ) της ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 17η (ΕΚΤΑΚΤΗ) της 29.12.2015 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. BIENNALE ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ 2016. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Τ. Κατερίνη, Γ. Πλατσάκης, Β. Μεταλληνού, Γ. Παπαγκίκας (σε προσωρινή αναπλήρωση Κ. Μασούρα),

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 26η (ΕΚΤΑΚΤΗ) της

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 26η (ΕΚΤΑΚΤΗ) της ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 26η (ΕΚΤΑΚΤΗ) της 09.03.2016 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. BIENNALE ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ 2016. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Τ. Κατερίνη, Γ. Πλατσάκης, Δ. Κεκάτος, Ν. Φιντικάκης, Κ. Μασούρας, Μ. Πουλάκης, Α. Αυγερινού,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 14η της

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 14η της ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 14η της 26.11.2015 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. 2. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ. 3. ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΡΙΕΤΙΑΣ. 4. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ (ΣΑ). 5. ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Παρευρίσκονται επίσης: Γ. Μαδεμοχωρίτης, Α. Μελανίτου, Α. Χαλικιάς.

Παρευρίσκονται επίσης: Γ. Μαδεμοχωρίτης, Α. Μελανίτου, Α. Χαλικιάς. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 50η της 12.09.2017 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. 2. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ. 3. ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΜΩΝ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΣΠΑ. 4. ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ BIENNALE

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 13η της

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 13η της ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 13η της 03.11.2015 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. 2. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ. 3. ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΡΙΕΤΙΑΣ. 4. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ARCHI.MEDES». 5. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 30η της

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 30η της ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 30η της 20.04.2016 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. 2. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ. 3. ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ (ΣΑ). 4. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ. 5. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΣΜΕΔΕ. 6. BIENNALE

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 32η της

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 32η της ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 32η της 11.07.2016 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. 2. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ. 3. BIENNALE ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ 2016. 4. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ. 5. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 25η της

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 25η της ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 25η της 03.03.2016 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. 2. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ. 3. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ. 4. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΟΕΠΙΤΡΟΠΩΝ. 5. ΑΙΤΗΜΑ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ. 6.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 7η της

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 7η της ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 7η της 22.07.2015 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. 2. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ. 3. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ARCHI.MEDES». 4. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΣ. 5. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΡΙΕΤΙΑΣ. 6. ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 23η (ΕΚΤΑΚΤΗ) της

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 23η (ΕΚΤΑΚΤΗ) της ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. 2. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ. 3. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. 4. ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 23η (ΕΚΤΑΚΤΗ) της 11.02.2016 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Τ. Κατερίνη, Γ. Πλατσάκης, Α. Χαλικιάς (σε προσωρινή

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 21η της

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 21η της ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 21η της 26.01.2016 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. 2. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ. 3. BIENNALE ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ 2016. 4. ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Τ. Κατερίνη, Γ. Πλατσάκης, Δ. Κεκάτος, Ε. Μπούκη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 28η της

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 28η της ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 28η της 23.03.2016 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. 2. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ. 3. ΞΕΝΙΑ ΑΡΤΑΣ & ΣΕΡΙΦΟΥ. 4. ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΚΡΙΤΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ. 5. ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016 14.12.2014 Πραγματοποιούνται πανελλαδικά οι εκλογές για την ανάδειξη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ 27.05.2017 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2017 ΜΑΙΟΣ 2017 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2017 ΜΑΙΟΣ 2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ Δ.Σ. ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 24η της

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 24η της ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 24η της 16.02.2016 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. 2. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ. 3. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ. 4. ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ. 5. ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΚΡΙΤΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ 18.03.2017 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΜΑΡΤΙΟΣ 2017 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΜΑΡΤΙΟΣ 2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ Δ.Σ. ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ του Κύπριου αρχιτέκτονα Ζήνωνα Σιερεπεκλή. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 07-05-2010-ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

Από τα πρακτικά της με αριθμό 1/2011 ειδικής συνεδρίασης του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗ την 2 του μηνός Ιανουαρίου 2011

Από τα πρακτικά της με αριθμό 1/2011 ειδικής συνεδρίασης του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗ την 2 του μηνός Ιανουαρίου 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΤΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τα πρακτικά της με αριθμό 1/2011 ειδικής συνεδρίασης του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗ την 2 του μηνός Ιανουαρίου 2011 Αριθμ. Απόφασης 1/2011 ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΕΕ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΕΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΕΕ Συναδέλφισες συνάδελφοι, Μετά την πάροδο τριών και πλέον χρόνων η παράταξη μας ξανά διεκδικεί την είσοδο της στο Δ.Σ. του ΣΕΤΕΕ Και λέμε ξανά διότι πιστεύαμε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Σ.Α..Α.Σ. Π.Ε.Α.

ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Σ.Α..Α.Σ. Π.Ε.Α. ΑΠΟΦΑΣΗ Γ.Σ. ΣΑ ΑΣ ΤΜ. ΑΤΤΙΚΗΣ 04.07.2011 ΘΕΜΑ: ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Σ.Α..Α.Σ. Π.Ε.Α. Ι ΡΥΣΗ Άρθρο 1 1.1. Ιδρύεται στην Αθήνα από τους αρχιτέκτονες διπλωµατούχους ανωτάτων σχολών

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσια Εκλογική Γενική Συνέλευση ΕΔΙΠΠΑΚ

Ετήσια Εκλογική Γενική Συνέλευση ΕΔΙΠΠΑΚ Ανακοίνωση 08 Φεβρουαρίου 2017 Ετήσια Εκλογική Γενική Συνέλευση ΕΔΙΠΠΑΚ Αγαπητά μέλη, Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΙΠΠΑΚ σας προσκαλεί στην Ετήσια Εκλογική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ 3η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ της , ώρα 10:00, ΤΕΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ 3η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ της , ώρα 10:00, ΤΕΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ 3η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ της 03.12.2016, ώρα 10:00, ΤΕΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ Η Ημερήσια Διάταξη της πρόσκλησης: 1. Ενημέρωση (2 ώρες) 2. Προτάσεις για το Καταστατικό (4 ώρες) 3. Προγραμματισμός επόμενων

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α της 3/2017 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α της 3/2017 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α της 3/017 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Θέμα: Εκλογή Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Στον Πολύγυρο, σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 4 ης (ειδικής) συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία Ανάρτησης: 11/08/2014

Ημερομηνία Ανάρτησης: 11/08/2014 Ημερομηνία Ανάρτησης: 11/08/2014 Γενική συνέλευση ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ TΩN ΜΕΛΩΝ Άρθρο 25(του καταστατικού) 1. 2. Η Γενική Συνέλευση των μελών είναι το ανώτατο όργανο της Ενώσεως. Αποτελείται από τα τακτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 1/2013. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της 1 ης / τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 1/2013. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της 1 ης / τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αναρτητέα στο διαδίκτυο ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ Αριθμός απόφασης ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 1/2013 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της 1 ης / 6-1-2013 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

EL Eνωμένη στην πολυμορφία EL. Τροπολογία. Rainer Wieland, György Schöpflin εξ ονόματος της Ομάδας PPE

EL Eνωμένη στην πολυμορφία EL. Τροπολογία. Rainer Wieland, György Schöpflin εξ ονόματος της Ομάδας PPE 8.12.2016 A8-0344/305 305 Rainer Wieland, György Schöpflin Κεφάλαιο II άρθρο 73 α (νέο) Άρθρο 73δ Άρθρο 73α Διεξαγωγή των διαπραγματεύσεων 1. Της διαπραγματευτικής ομάδας του Κοινοβουλίου ηγείται ο εισηγητής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΚΛΕ) ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΏΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ (I.F.S.W.)

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΚΛΕ) ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΏΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ (I.F.S.W.) ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΚΛΕ) ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΏΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ (I.F.S.W.) ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ============================================================

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (όπως τροποποιήθηκε στη 4 η Γενική Συνέλευση Νοέμβριος 2008) 1. ΙΔΡΥΣΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΔΡΑ 1. Το Δίκτυο Αιρετών Ελληνικής καταγωγής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της υπ αριθμ Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνδρας- Ειδυλλίας

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της υπ αριθμ Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνδρας- Ειδυλλίας 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της υπ αριθμ. - 1-2011 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνδρας- Ειδυλλίας Αρ. Αποφ. 1 ΠΕΡΙΛΗΨΗ Εκλογή Προεδρείου

Διαβάστε περισσότερα

Καταστατικό Τροποποιημένο στις

Καταστατικό Τροποποιημένο στις ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ GREKISKA FÖRENINGEN I STOCKHOLM Καταστατικό Τροποποιημένο στις 26-11-2017 Άρθρο 1 Ονομασία: Έδρα: Ελληνική Κοινότητα Στοκχόλμης Στοκχόλμη Άρθρο 2 Η Ελληνική Κοινότητα Στοκχόλμης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ( ) ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2009 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ 1

ΕΒΔΟΜΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ( ) ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2009 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ 1 ΕΒΔΟΜΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (2009-2014) ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2009 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ 1 ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ" ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' Σύσταση - Επωνυμία - Έδρα - Σκοπός - Μέσα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' Σύσταση - Επωνυμία - Έδρα - Σκοπός - Μέσα 1 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ" ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' Σύσταση - Επωνυμία - Έδρα - Σκοπός - Μέσα Άρθρο 1 ο 1.- Ιδρύεται σύλλογος από άτομα που ανήκουν στην Πολυτεχνειακή Κοινότητα

Διαβάστε περισσότερα

από το πρακτικό της υπ. αριθ. 1/2013 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας.

από το πρακτικό της υπ. αριθ. 1/2013 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ Απόσπασμα από το πρακτικό της υπ. αριθ. 1/2013 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας. Στην Αίγινα σήμερα 6 του μηνός Ιανουαρίου του έτους 2013, ημέρα Κυριακή και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ( ) ΙΟΥΛΙΟΣ 2009 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

ΕΒΔΟΜΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ( ) ΙΟΥΛΙΟΣ 2009 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΒΔΟΜΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (2009-2014) ΙΟΥΛΙΟΣ 2009 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της υπ αριθµ. 28/2014 Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου Μάνδρας- Ειδυλλίας

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της υπ αριθµ. 28/2014 Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου Μάνδρας- Ειδυλλίας 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΜΑΝ ΡΑΣ ΕΙ ΥΛΛΙΑΣ Αρ. Αποφ.248 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της υπ αριθµ. 28/2014 Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου Μάνδρας- Ειδυλλίας ΠΕΡΙΛΗΨΗ Εκλογή των µελών του

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αρίθμ. 1/2011 πρακτικό συνεδρίασης Δ.Σ Δήμου Αγιάς

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αρίθμ. 1/2011 πρακτικό συνεδρίασης Δ.Σ Δήμου Αγιάς ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αρίθμ. 1/2011 πρακτικό συνεδρίασης Δ.Σ Δήμου Αγιάς Σήμερα στις 2 του μήνα Ιανουαρίου του έτους 2011 ημέρα Κυριακή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (Όπως τροποποιήθηκε με ηλεκτρονική ψηφοφορία τον Ιανουάριο του 2015) 1. ΙΔΡΥΣΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΔΡΑ 1. Το Δίκτυο Αιρετών Ελληνικής καταγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από το πρακτικό της 16/2014 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Απόσπασμα από το πρακτικό της 16/2014 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ Απόσπασμα από το πρακτικό της 16/2014 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Θέμα: Εκλογή Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ Αρ. Μητρώου 1551, Αρ. Απόφασης 781/2000 T.Θ. 1385, Τ.Κ. 70013 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Τηλ. 2810391778, Fax 2810391481 E-mail seite@admin.forth.gr, Web site

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙ ΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 1/2011. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 1/2011 πρακτικό συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙ ΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 1/2011. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 1/2011 πρακτικό συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙ ΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 1/2011 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 1/2011 πρακτικό συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου ΠΕΡΙΛΗΨΗ Εκλογή Προεδρείου νέου ηµοτικού Συµβουλίου. Στην Ιερισσό,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Α.Ε.Ι. ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ 1 ου ΠΑΝΕΛΛΑ ΙΚΟΥ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ

ΕΙ ΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Α.Ε.Ι. ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ 1 ου ΠΑΝΕΛΛΑ ΙΚΟΥ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ Π Α Ν Ε Λ Λ Η Ν Ι Α Ο Μ Ο Σ Π Ο Ν Ι Α Σ Υ Λ Λ Ο Γ Ω Ν ΕΙ ΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Α.Ε.Ι. ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ 1 ου ΠΑΝΕΛΛΑ ΙΚΟΥ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑ 6 ΕΩΣ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2006 ΑΡΘΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνέχεια διαπιστώθηκε η νόμιμη απαρτία αφού σε σύνολο 27 μελών βρέθηκαν παρόντα 27. Παρόντες. Αναγνωστόπουλος Χρυσόστομος

Στη συνέχεια διαπιστώθηκε η νόμιμη απαρτία αφού σε σύνολο 27 μελών βρέθηκαν παρόντα 27. Παρόντες. Αναγνωστόπουλος Χρυσόστομος Σήμερα στις 2 Ιανουαρίου 2011, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 π.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ορεστίδος συνήλθε σε ειδική συνεδρίαση στο Δημοτικό κατάστημα, ύστερα από την υπ. αριθμ. 11945/23/12/2010

Διαβάστε περισσότερα

Στη Συνεδρίαση ήταν παρόντες οι εξής:

Στη Συνεδρίαση ήταν παρόντες οι εξής: Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Τηλ.: 2610 969354, 997553, 969913, 962891 Telefax: 2610 969371 E-mail: archisec@upatras.gr ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΟΙΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 10/9/2014 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 7/9/2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ.

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 10/9/2014 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 7/9/2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 10/9/2014 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 10748 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 7/9/2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 173 Πρακτικό της με αριθμό 25ης/7.9.2014, ειδικής συνεδρίασης του

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης έτους 2018

ΘΕΜΑ: Σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης έτους 2018 TAMEIO ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΟΝΙΚΗΣ - ΛΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ Ευπόλιδος 8 Αθήνα 10551 Τηλ. 2103240791 FAX 2103248004 email : info@tapiltat.gr / www.tapiltat.gr ΑΡΙΘ..ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα Διοικητικών Υποθέσεων Αριθ. Πρωτ.: Δ/1604 Πληρ.: Μαρία Κλάψη Τηλ.:

Τμήμα Διοικητικών Υποθέσεων Αριθ. Πρωτ.: Δ/1604 Πληρ.: Μαρία Κλάψη Τηλ.: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 Μαρούσι 17.6.2016 Τμήμα Διοικητικών

Διαβάστε περισσότερα

Βασικοί κανόνες της εκλογικής διαδικασίας

Βασικοί κανόνες της εκλογικής διαδικασίας ANEΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ & ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΕΔΔ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΝΕΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Προσωρινή διεύθυνση: δικηγορικό γραφείο Ν.Κ. Αλιβιζάτου, Βαλαωρίτου 12, 106 71 Αθήνα, τηλ. 210.36.13.117,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ. 18/4/26-6-2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ι: Συγκρότηση και λειτουργία του Δ.Σ. Άρθρο 1: Συγκρότηση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ (όνομα, έδρα, σκοποί, πόροι)

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ (όνομα, έδρα, σκοποί, πόροι) ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ (όνομα, έδρα, σκοποί, πόροι) ΑΡΘΡΟ 1 ο - ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΕΔΡΑ Ιδρύεται σωματείο με την επωνυμία «Παιδαγωγική Εταιρεία Κύπρου» με έδρα τη Λευκωσία ΑΡΘΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΏΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Άρθρο 1 Ονομασία, έδρα, νομική υπόσταση, στόχος της Εταιρίας 1) Ιδρύεται επιστημονικό σωματείο με την επωνυμία "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙKΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΚΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΚΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΚΕ ΑΤΤΙΚΗΣ Συντομογραφίες: ΕΡΤ : Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση Α.Ε., όπως ορίζεται από το ν. 4324/2015. ΣΚΕ : Συμβούλια Κοινωνικού Ελέγχου, όπως ορίζονται από το ν. 4324/2015.

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από το πρακτικό της υπ. αριθ. 1/2013 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας.

Απόσπασμα από το πρακτικό της υπ. αριθ. 1/2013 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ Απόσπασμα από το πρακτικό της υπ. αριθ. 1/2013 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας. Στην Αίγινα σήμερα 6 του μηνός Ιανουαρίου του έτους 2013, ημέρα Κυριακή και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ 4η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ της , ώρα 10:00, ΤΕΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ 4η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ της , ώρα 10:00, ΤΕΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ 4η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ της 18.03.2017, ώρα 10:00, ΤΕΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ Η Ημερήσια Διάταξη της πρόσκλησης: 1. Ενημέρωση συζήτηση για τις δραστηριότητες του ΔΣ (2 ώρες). 2. Ενημέρωση για τα οικονομικά

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Από το πρακτικό της 01/ ειδικής δημόσιας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βισαλτίας ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 02/2013

Απόσπασμα Από το πρακτικό της 01/ ειδικής δημόσιας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βισαλτίας ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 02/2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ BΙΣΑΛΤΙΑΣ Απόσπασμα Από το πρακτικό της 01/06-01-2013 ειδικής δημόσιας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βισαλτίας ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 02/2013 ΘΕΜΑ: Εκλογή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ 3η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ της 29/06/2013, ώρα 10:00, αίθουσα ΤΕΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ 3η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ της 29/06/2013, ώρα 10:00, αίθουσα ΤΕΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ 3η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ της 29/06/2013, ώρα 10:00, αίθουσα ΤΕΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ Η Ημερήσια Διάταξη της πρόσκλησης: 1.Ασφαλιστικό (45λεπτά) 2.Οικονομικά προβλήματα σύγκλησης της Αντιπροσωπείας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ

ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ 1 Άρθρο 1 ΣΥΓΚΛΗΣΗ Δ.Σ. 1. Το Δ.Σ. συγκαλείται κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου ή του κατά το καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΔ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΔ ΗΠΕΙΡΟΥ Άρθρο 1 - Αντικείμενο του Κανονισμού Ο κανονισμός αυτός ρυθμίζει τη λειτουργία της Εκτελεστικής Επιτροπής (Ε.Ε.) της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ηπείρου (Π.Ε.Δ.Η.). Άρθρο 2 - Σύνθεση Εκτελεστικής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Π.Ε.Δ.Θ.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Π.Ε.Δ.Θ.) ΛΑΡΙΣΑ 2011 Κανονισμός λειτουργίας της Εκτελεστικής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ 6η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ της , ώρα 10:00, ΤΕΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ 6η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ της , ώρα 10:00, ΤΕΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ 6η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ της 10.12.2017, ώρα 10:00, ΤΕΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ Η Ημερήσια Διάταξη της πρόσκλησης: 1. Καθορισμός ημερομηνίας και απόφαση επί διαδικαστικών ζητημάτων των εκλογών (2 ώρες).

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ GREKISKA FÖRENINGEN I STOCKHOLM. Καταστατικό

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ GREKISKA FÖRENINGEN I STOCKHOLM. Καταστατικό ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ GREKISKA FÖRENINGEN I STOCKHOLM Καταστατικό Άρθρο 1 Ονομασία: Έδρα: Ελληνική Κοινότητα Στοκχόλμης Στοκχόλμη Άρθρο 2 Χαρακτήρας Η Ελληνική Κοινότητα Στοκχόλμης (ΕΚΣ) είναι

Διαβάστε περισσότερα

1η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Κέας, 06 ης Ιανουαρίου 2013 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ

1η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Κέας, 06 ης Ιανουαρίου 2013 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΚΕΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ της 1ης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κέας την 6η Ιανουαρίου 2013 Στην Κέα, σήμερα 6 του μηνός Ιανουαρίου, του έτους 2013, ημέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ι. ΛΑΜΙΑΣ Αριθμ. 12/14-6-2012

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ι. ΛΑΜΙΑΣ Αριθμ. 12/14-6-2012 EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΛΑΜΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ι. ΛΑΜΙΑΣ Αριθμ. 12/14-6-2012 Στη Λαμία σήμερα 14-6-2012 ημέρα Πέμπτη

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθμ. 17 / 06-09-2011 συνεδρίασης. Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθμ. 17 / 06-09-2011 συνεδρίασης. Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ ΛΙΜΝΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αρ.πρωτ.: 11782/14-09-2011 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθμ. 17 / 06-09-2011 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Καταστατικό

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Καταστατικό ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Καταστατικό ΠΡΟΟΙΜΙΟ Η Επιτροπή συνεστήθη από το 6ο και το 7ο Διεθνές Συνέδριο Βυζαντινών Σπουδών που συνήλθαν στο Παρίσι και τις Βρυξέλλες τον Ιούλιο-Αύγουστο του 1948.

Διαβάστε περισσότερα

4η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κέας την 16 η Φεβρουαρίου 2018

4η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κέας την 16 η Φεβρουαρίου 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ της 4ης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κέας την 16 η Φεβρουαρίου 2018 Σήμερα, 16 Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 21:30 συνήλθε το

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΦ2ΩΞΖ-ΑΩ7 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΑΔΑ: ΒΕΦ2ΩΞΖ-ΑΩ7 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 1/2013 Απόσπασμα από το πρακτικό της 1 ης /2013 ΕΙΔΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Θέμα: Εκλογή Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ EΝΩΣΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ EΝΩΣΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ EΝΩΣΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΕΔΡΑ: Άρθρο 1 Ιδρύεται Σωματείο των Κυπρίων Λογοτεχνών με την επωνυμία EΝΩΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ και με έδρα τη Λευκωσία. ΣΚΟΠΟΙ: Άρθρο 2 α) Η οργανωμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ Η Εναλλακτική Δράση μετά από 4 χρόνια συνεχών εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών στους τομείς του περιβάλλοντος του πολιτισμού και της κοινωνίας έχει αποκτήσει μέλη

Διαβάστε περισσότερα

4η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Κέας, 5 ης Μαρτίου 2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ

4η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Κέας, 5 ης Μαρτίου 2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΚΕΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ της 4 ης Ειδικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κέας την 5 η Σεπτεμβρίου 2017 Σήμερα, 5η Μαρτίου 2017, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ Ημερομηνία Ανάρτησης: 11/06/2013 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ENΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ - ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΜΑ: Διαδικασία για τις εκλογές της 18ης/19ης Ιουνίου 2013

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Εκλογή Μελών Οικονοµικής Επιτροπής ( άρθρο 64 )

ΘΕΜΑ: Εκλογή Μελών Οικονοµικής Επιτροπής ( άρθρο 64 ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΖΑΓΟΡΑΣ - ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 180/2014 Αριθµ. Πρωτ.: 9463 ΘΕΜΑ: Εκλογή Μελών Οικονοµικής Επιτροπής ( άρθρο 64 ) Απόσπασµα από το πρακτικό της 16 ης Ειδικής Συνεδρίασης του ηµοτικού

Διαβάστε περισσότερα

Τροποποίηση του Καταστατικού της αστικής µη κερδοσκοπικής εταιρείας µε την επωνυµία «Ευρωπαϊκή Εταιρεία Νεοελληνικών Σπουδών» και κωδικοποίηση αυτού.

Τροποποίηση του Καταστατικού της αστικής µη κερδοσκοπικής εταιρείας µε την επωνυµία «Ευρωπαϊκή Εταιρεία Νεοελληνικών Σπουδών» και κωδικοποίηση αυτού. Τροποποίηση του Καταστατικού της αστικής µη κερδοσκοπικής εταιρείας µε την επωνυµία «Ευρωπαϊκή Εταιρεία Νεοελληνικών Σπουδών» και κωδικοποίηση αυτού. Στο Πανεπιστήµιο της Γρανάδας της Ισπανίας, σήµερα,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΡΝΑΓΙΑ ΣΥΡΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Επαναληπτική έκτακτη Γενική Συνέλευση της 26 Μαρτίου 2015

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΡΝΑΓΙΑ ΣΥΡΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Επαναληπτική έκτακτη Γενική Συνέλευση της 26 Μαρτίου 2015 ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΡΝΑΓΙΑ ΣΥΡΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Επαναληπτική έκτακτη Γενική Συνέλευση της 26 Μαρτίου 2015 Στην Ερμούπολη Σύρου και στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 21, όπου τα γραφεία

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό 4/2017 Ειδικής Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό 4/2017 Ειδικής Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό 4/2017 Ειδικής Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ.Πρωτ Αθήνα 2/7/2008 Προς τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.

Αριθμ.Πρωτ Αθήνα 2/7/2008 Προς τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αριθμ.Πρωτ. 1155 Αθήνα 2/7/2008 Προς τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θέμα : Αποφάσεις της 77 ης Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε. Συνάδελφοι Η 77 η Γενική Συνέλευση της Δ.Ο.Ε. ενέκρινε τις καταστατικές αλλαγές που εισηγήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Τηλ.: , , , Telefax:

ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Τηλ.: , , , Telefax: Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Τηλ.: 2610 969354, 997553, 969913, 962891 Telefax: 2610 969371 E-mail: archisec@upatras.gr ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΟΙΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

1. ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1. ΓΙΑΜΑΚΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 2. ΓΚΟΥΓΚΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2. ΤΖΟΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 3. ΔΕΛΗΚΩΝΣΤΑΝΤΑ ΛΕΜΟΝΙΑ 3.

1. ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1. ΓΙΑΜΑΚΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 2. ΓΚΟΥΓΚΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2. ΤΖΟΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 3. ΔΕΛΗΚΩΝΣΤΑΝΤΑ ΛΕΜΟΝΙΑ 3. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ BΙΣΑΛΤΙΑΣ Απόσπασμα Από το πρακτικό της 01/06-01-2013 ειδικής δημόσιας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βισαλτίας ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 03/2013 ΘΕΜΑ: Εκλογή

Διαβάστε περισσότερα

Έτσι θα αλλάξουμε τις τύχες του ΓΕΩΤΕΕ

Έτσι θα αλλάξουμε τις τύχες του ΓΕΩΤΕΕ Έτσι θα αλλάξουμε τις τύχες του ΓΕΩΤΕΕ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ» ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α- Όλες οι Συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου είναι ΑΝΟΙΚΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ (ΚΕΑΤ)

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ (ΚΕΑΤ) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ (ΚΕΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο παρών Κανονισμός Λειτουργίας των Επιτροπών της ΚΕΑΤ, δημιουργήθηκε ώστε να διαμορφωθεί ένα ομοιογενές

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 3/2017

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 3/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 3/2017 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ειδικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 84/2017 Γραφείο: Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΣΟΥΛΑ ΠΡΟΕΔΡΙΑ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Συντάχθηκε με την απόφαση Δ.Ε. 209/07, ψηφίστηκε με την απόφαση Δ.Σ. 319/07 και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Αυτές είναι οι προτάσεις για την αλλαγή του καταστατικού προς τη Καταστατική Γενική Συνέλευση στα πλαίσια του αλλαγής και του εκσυγχρονισμού των κανονισμών λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑΣ ΘΕΜΑ : Προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑΣ ΘΕΜΑ : Προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 4 η Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» (Εθν. Αντίστασης 161 Τ.Κ. 55134- ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) Σ χ έ δ ι ο Θεσσαλονίκη 20/6/2018 Τμήμα: Γρ.

Διαβάστε περισσότερα