ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ"

Transcript

1 ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ 93η Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΠΡΑΚΤΙΚΟ Ν ο 93/2012 Στο Λαγκαδά, σήμερα 5 Μαρτίου 2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:30 π.μ. συνήλθαν σε τακτική συνεδρίαση, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του Φορέα Διαχείρισης Λιμνών Κορώνειας-Βόλβης, όπως συγκροτήθηκε με την αριθ / Απόφαση Υπουργού ΠΕΚΑ (ΦΕΚ397/Υ.Ο.Δ.Δ./ ) και τροποποιήθηκε με την αριθ. 4519/ Απόφαση Υπουργού ΠΕΚΑ (ΦΕΚ 38/Υ.Ο.Δ.Δ./4-2-10) και τροποποιήθηκε με την υπ αριθ. 2314/ (ΦΕΚ 46/Υ.Ο.Δ.Δ./ ) και την υπ αριθ / απόφαση Υπουργού ΠΕΚΑ (ΦΕΚ194/Υ.Ο.Δ.Δ./ ), στην έδρα του Φορέα Διαχείρισης. Παρόντες στη Συνεδρίαση ήταν : 1. Δήμητρα Μπόμπορη (Πρόεδρος), ειδικός επιστήμονας. 2. Καλαϊτζή Τατιάνα, (Γραμματέας), εκπρόσωπος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. 3. Ελένη Φαρδή (αναπληρωματικό μέλος), εκπρόσωπος του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. 4. Άννα Γιαννοτάκη (τακτικό μέλος), εκπρόσωπος Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης. 5. Ιωάννα Τζάκη, (τακτικό μέλος), εκπρόσωπος Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης. 6.Αστέριος Μπάτσιος, (τακτικό μέλος), εκπρόσωπος ΤΕΔΚ Χαλκιδικής. 7. Δημήτριος Μαλλίνης (αναπλ.μέλος), εκπρόσωπος ΓΕΩΤΕΕ. 8.Πέρη Κουράκλη (αναπληρωματικό μέλος), εκπρόσωπος μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. Απόντες (κλήθηκαν νομίμως)

2 1. Ιωάννης Αναστασιάδης, (Αντιπρόεδρος), εκπρόσωπος ΤΕΔΚ Θεσσαλονίκης, 2. Δημήτρης Τζιρίτης, (τακτικό μέλος), εκπρόσωπος Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής. 3. Απόστολος Ζαρκάδας (τακτικό μέλος), εκπρόσωπος Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας. Η κ. Δήμητρα Μπόμπορη αφού διαπίστωσε απαρτία, όρισε την κ. Γοβεσνού Αικατερίνη για την τήρηση πρακτικών της Συνεδρίασης και κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση πρακτικών προηγούμενης συνεδρίασης. 2. Ενημέρωση μελών Δ.Σ. 3. Γνωμοδοτήσεις στο πλαίσιο της ΚΥΑ 6919/ Εφαρμογή σχεδίου φύλαξης στο πλαίσιο υλοποίησης του εγκεκριμένου από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Τεχνικού Δελτίου. 5. Έγκριση πρακτικού «2» τεχνικής αξιολόγησης διαγωνισμού υπηρεσιών. 6. Εξέταση προδικαστικής προσφυγής για το τμήμα του διαγωνισμού υπηρεσιών που αφορά στις υπηρεσίες νομικού συμβούλου. 7. Έγκριση επικαιροποιημένου σχεδίου ενημέρωσηςευαισθητοποίησης στο πλαίσιο υλοποίησης του εγκεκριμένου από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Τεχνικού Δελτίου. 8. Τροποποίηση της υπ αριθ. 232/2010 απόφασης για την ενίσχυση της διαφάνειας με την υποχρεωτική ανάρτηση νόμων και πράξεων των κυβερνητικών, διοικητικών και αυτοδιοικητικών οργάνων στο διαδίκτυο «Πρόγραμμα Διαύγεια». 9. Εγκρίσεις δαπάνης στο πλαίσιο της χρηματοδότησης από τα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 10.Τροποποίηση της υπ αριθ. 329/2011 απόφασης για την έγκριση του οργανογράμματος του Φορέα Διαχείρισης.

3 11. Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας της Προέδρου κ. Δήμητρας Μπόμπορη στην Αθήνα. 12. Αλλαγή προμηθευτή καυσίμων. 13.Αίτηση των Δαβλάρα Απόστολου, Λαζαρίδη Χαράλαμπου και του σωματείου με την επωνυμία «Οικολογική κίνηση Θεσσαλονίκης» για την ακύρωση της υπ αριθμ. 220/2011 Απόφασης του Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης με την οποία γνωμοδότησε θετικά για τη χορήγηση Ανανέωσης Ε.Π.Ο. στη δραστηριότητα «Βιομηχανικό σφαγείο μονάδα αποστέωσης τεμαχισμού τυποποίησης κρέατος, μονάδα θερμικής αδρανοποίησης και αποτέφρωσης υποπροϊόντων σφαγής και επεξεργασίας κρέατος ΑΦΟΙ ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗ ΚΡΕΑΤΑ ΑΒΕΕ». 14. Αίτηση της εταιρείας ΑΦΟΙ ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗ ΚΡΕΑΤΑ ΑΒΕΕ προκειμένου να τροποποιηθεί ως προς τους επιβαλλόμενους όρους η υπ αριθμ. 220/2011 Απόφαση του Δ.Σ. του Φ.Δ. με την οποία γνωμοδότησε θετικά για την ανανέωση Ε.Π.Ο. της δραστηριότητας «Βιομηχανικό σφαγείο μονάδα αποστέωσης τεμαχισμού τυποποίησης κρέατος, μονάδα θερμικής αδρανοποίησης και αποτέφρωσης υποπροϊόντων σφαγής και επεξεργασίας κρέατος ΑΦΟΙ ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗ ΚΡΕΑΤΑ ΑΒΕΕ». 15. Μικροί Διαγωνισμοί. 16.Έγκριση πρακτικού παραλαβής και ελέγχου προσφορών για την έκδοση φωτογραφικού υλικού για τις ανάγκες του Φορέα Διαχείρισης λιμνών Κορώνειας Βόλβης με πρόχειρο διαγωνισμό. 17.Διαγωνισμός προμηθειών του Φορέα Διαχείρισης λιμνών Κορώνειας-Βόλβης. 18. Έγκριση προσμέτρησης τριετίας υπαλλήλου του Φορέα Διαχείρισης. 19.Παραλαβή έργου ««Κατάρτιση σχεδίου Κ.Υ.Α. για την έγκριση του Διαχειριστικού Σχεδίου του Φορέα Διαχείρισης» στο πλαίσιο χρηματοδότησης από το Πράσινο Ταμείο. 20. Παραλαβή έργου «Παροχή υπηρεσιών ελέγχου κατάστασης των ατόμων του δασικού οικοσυστήματος Απολλωνίας» στο πλαίσιο χρηματοδότησης από το Πράσινο Ταμείο.

4 ΘΕΜΑ 1 ο : Έγκριση Πρακτικών προηγούμενης συνεδρίασης. Η Πρόεδρος κ. Δήμητρα Μπόμπορη έδωσε το λόγο στην κ. Γοβεσνού Αικατερίνη, η οποία ανέγνωσε τα πρακτικά της προηγούμενης συνεδρίασης και στη συνέχεια ενέκριναν και υπέγραψαν τα μέλη του Δ.Σ.. ΘΕΜΑ 2ο: Ενημέρωση μελών Δ.Σ. Η Πρόεδρος κ. Δήμητρα Μπόμπορη, ελλείψει Διευθυντή, ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. για τα παρακάτω θέματα, τα οποία είναι έγγραφα που εισήλθαν στην αλληλογραφία του Φορέα Διαχείρισης και χρήζουν ενημέρωσης. 1.Διατύπωση γνώμης για τη δημοπράτηση του τεύχους προμηθειών του Φορέα Διαχείρισης. Σύμφωνη γνώμη για τα σχέδια τευχών δημοπράτησης προμηθειών από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 2.Συμπληρωματικό έγγραφο ενημέρωσης από την Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης για την αίτηση ακύρωσης της υπ αριθ. 220/11 απόφασης του Φορέα Διαχείρισης. 3. Αίτηση του περιβαλλοντικού συλλόγου ασσήρου «Φίλοι της Γης» για την χορήγηση αντιγράφου ΜΠΕ και χωροθέτησης του ΧΥΤΑ Μαυροράχης. 4. Καταγγελία για την ανανέωση-τροποποίηση της απόφασης 30/4313/ ΕΠΟ 5. Υπόμνημα της εταιρίας «Αφοί Ταχματζίδη-Κρέατα ΑΒΕΕ» προς το Φορέα Διαχείρισης. 6. Υπηρεσίες κατάρτισης σχεδίου ΚΥΑ για την έγκριση του Διαχειριστικού Σχεδίου του Φορέα Διαχείρισης. 7. Πρακτική Άσκηση των φοιτητών του τμήματος περιβάλλοντος ακαδ.έτους ΘΕΜΑ 3ο: Γνωμοδοτήσεις στο πλαίσιο της ΚΥΑ 6919/ Γνωμοδότηση για τη δραστηριότητα: «Βιοτεχνία κατασκευής δεξαμενών, μηχανημάτων και τροφίμων και κλωστοϋφαντουργίας ΓΡΙΒΑ ΜΑΡΙΑ», που πρόκειται να εγκατασταθεί στο

5 υπ αριθμ. 586 αγροτεμάχιο του αγροκτήματος Περιβολακίου, του Δήμου Λαγκαδά, Π.Ε Θεσ/νίκης (Γ Ζώνη Προστασίας). Η Πρόεδρος, κα Δήμητρα Μπόμπορη, έδωσε τον λόγο στον κ. Ηλία Τεκίδη, ο οποίος εισηγούμενος το θέμα ανέφερε τα εξής: Πρόκειται για νέα δραστηριότητα η οποία πρόκειται να εγκατασταθεί στο 586 αγροτεμάχιο του αγροκτήματος Περιβαλακίου, του Δήμου Λαγκαδά (Γ Ζώνη Προστασίας). Η έκταση του αγροτεμαχίου είναι 9.397,50 τ.μ. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις της μονάδας θα είναι συνολικού εμβαδού 1.495,00 τ.μ. και καλύπτονται από την υπ αριθμ.255/2011 οικοδομική άδεια. Η επιχείρηση θα ασχολείται με την κατασκευή δεξαμενών και μηχανημάτων τροφίμων και κλωστοϋφαντουργίας. Η κύρια πρώτη ύλη της μονάδας είναι ανοξείδωτη λαμαρίνα πάχους 6mm σε ποσότητα 100 tn/έτος καθώς και κοιλοδοκούς και ελάσματα σε ποσότητα 20 tn/έτος. Η ισχύς του μηχανολογικού εξοπλισμού ανέρχεται σε 64 KW. Η μονάδα υδροδοτείται από το δίκτυο του Δήμου σύμφωνα με την υπ αριθμ. 361/ βεβαίωση της ΔΕΥΑ Λαγκαδά. Υγρά απόβλητα δεν παράγονται από την παραγωγική διαδικασία. Τα λύματα από τους χώρους υγιεινής του προσωπικού οδηγούνται σε σύστημα σηπτικού απορροφητικού βόθρου. Τα υπολείμματα λαμαρίνας θα συγκεντρώνονται σε μεταλλικούς κάδους και θα δίνονται σε αδειοδοτημένες εταιρείες. Η δραστηριότητα ανήκει στην ομάδα 9 Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις, και συγκεκριμένα στην κατηγορία Β, υποκατηγορία 3 (α/α 193, ΕΣΥΕ Κατασκευή μεταλλικών ντεπόζιτων, δεξαμενών και δοχείων, α/α 223, ΕΣΥΕ Κατασκευή μηχανημάτων επεξεργασίας τροφίμων ποτών και καπνού και α/α 224, ΕΣΥΕ Κατασκευή μηχανημάτων για τη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, ενδυμάτων και δερμάτινων ειδών) σύμφωνα με την ΚΥΑ Η.Π /2332/2002 (ΦΕΚ 1022Β/2002) και είναι εφοδιασμένη με την υπ αριθμ. 325/ Απόφαση Αξιολόγησης και Κατάταξης της δραστηριότητας στην κατηγορία Β4 από την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας. Με την παρούσα αίτηση ζητείται η γνωμοδότηση του Φορέα Διαχείρισης για χορήγηση Ε.Π.Ο από τη Δ/νση Βιομηχανίας Ενέργειας & Φυσικών Πόρων της Γενικής Δ/νσης Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας.

6 Σύμφωνα με την παράγραφο IV της ΚΥΑ 39542/2008 (αντικατάσταση της παρ. 6, του άρθρου 3 της ΚΥΑ 6919/2004), η συγκεκριμένη δραστηριότητα επιτρέπεται να λάβει χώρα εντός της Γ Ζώνης. Ο κ. Τεκίδης εισηγείται: Να δοθεί θετική γνωμοδότηση για τη χορήγηση Ε.Π.Ο στη «Βιοτεχνία κατασκευής δεξαμενών, μηχανημάτων και τροφίμων και κλωστοϋφαντουργίας ΓΡΙΒΑ ΜΑΡΙΑ», που πρόκειται να εγκατασταθεί στο υπ αριθμ. 586 αγροτεμάχιο του αγροκτήματος Περιβολακίου, του Δήμου Λαγκαδά, Π.Ε Θεσ/νίκης (Γ Ζώνη Προστασίας). Το Δ.Σ, λαμβάνοντας υπόψη την παράγραφο IV της ΚΥΑ 39542/2008 (αντικατάσταση της παρ. 6, του άρθρου 3 της ΚΥΑ 6919/2004), αποφάσισε ομόφωνα: ΑΠΟΦΑΣΗ 29/2012 Γνωμοδοτεί θετικά για τη χορήγηση Ε.Π.Ο. στη δραστηριότητα «Βιοτεχνία κατασκευής δεξαμενών, μηχανημάτων και τροφίμων και κλωστοϋφαντουργίας ΓΡΙΒΑ ΜΑΡΙΑ», που πρόκειται να εγκατασταθεί στο υπ αριθμ. 586 αγροτεμάχιο του αγροκτήματος Περιβολακίου, του Δήμου Λαγκαδά, Π.Ε Θεσ/νίκης (Γ Ζώνη Προστασίας). Η γνωμοδότηση αυτή δεν υποκαθιστά απαιτούμενες εγκρίσεις από άλλους φορείς για την υλοποίηση του έργου, σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις. Η γνωμοδότηση αυτή ισχύει και για τις υπηρεσίες στις οποίες κοινοποιείται, εφόσον δεν έχουν αλλάξει τα στοιχεία του φακέλου της δραστηριότητας. 02. Γνωμοδότηση για τη δραστηριότητα: «Μηχανουργείο κατασκευής ειδών υδραυλικής- χυτήριο, ΑΦΟΙ ΧΑΡΕΝΙΑ Α.Ε», το οποίο βρίσκεται στο 20 ο χλμ. Θεσ/νικης-Σερρών, στο Δ. Λαγκαδά (Γ Ζώνη Προστασίας). Η Πρόεδρος, κα Δήμητρα Μπόμπορη, έδωσε τον λόγο στην κα Μαρία Κράββα, η οποία εισηγούμενη το θέμα ανέφερε τα εξής:

7 Πρόκειται για υφιστάμενη δραστηριότητα των ΑΦΩΝ Χαρένια Α.Ε, που αφορά σε ένα μηχανουργείο, το οποίο βρίσκεται στο 20 ο χλμ. Θεσ/νικης- Σερρών, στο Δ. Λαγκαδά (Γ Ζώνη Προστασίας). Η έκταση του αγροτεμαχίου είναι τ.μ. Για τη στέγαση της δραστηριότητας έχει κατασκευαστεί κτίριο συνολικού εμβαδού τ.μ, το οποίο στεγάζει τους χώρους παραγωγής (χυτήριο) και επεξεργασίας των μεταλλικών μερών, τον χώρο βαφείου, χώρο γραφείων αλλά και αποθηκευτικούς-βοηθητικούς χώρους. Οι πρώτες ύλες της μονάδας για την παραγωγή μεταλλικών ειδών υδραυλικής είναι σκραπ μετάλλου που προέρχεται από εταιρείες διαχείρισης στερεών αποβλήτων, μεταλλικά κομμάτια από τον καθαρισμό των χυτών, καθώς και μη κατάλληλα προς περαιτέρω επεξεργασίας ΧΥΤΑ. Η ποσότητα των παραγόμενων μεταλλικών προϊόντων, τα οποία προωθούνται σε καμπίνα βαφής, ανέρχεται σε 1 τον/ ημερησίως. Η εγκατεστημένη μηχανολογική ισχύς ανέρχεται σε 144,46 KW. Η χρήση νερού στην παραγωγική διαδικασία περιορίζεται σε ελάχιστες ποσότητες για την παρασκευή καλουπιών. Η διαδικασία της χύτευσης περιλαμβάνει θέρμανση σε κάμινο που λειτουργεί με ξύλα και κάρβουνα. Υγρά απόβλητα δεν παράγονται από την παραγωγική διαδικασία, καθώς το νερό απορροφάται πλήρως από το μίγμα προς παρασκευή καλουπιών. Τα λύματα από τους χώρους υγιεινής του προσωπικού (0,5 κ.μ/μέρα) οδηγούνται σε σύστημα σηπτικού- απορροφητικού βόθρου. Τα αέρια απόβλητα που παράγονται είναι αμεληταίας ποσότητας, ώστε να μη χρειάζονται πρόσθετα περιβαλλοντικά μέτρα, εξών εξασφάλισης καλού εξαερισμού. Τα στερεά προκύπτοντα απόβλητα (υπολείμματα) συγκεντρώνονται και επαναχρησιμοποιούνται στην παραγωγική διαδικασία, είτε προωθούνται σε ειδικά αδειοδοτημένες εταιρείες. Η βαφή που επικάθεται στο πάτωμα της καμπίνας βαφής συγκεντρώνεται σε ειδικό δοχείο και επαναχρησιμοποιείται. Η δραστηριότητα ανήκει στην ομάδα 9 Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις, και συγκεκριμένα στην κατηγορία Β, υποκατηγορία 3 (α/α 169, 198, 201 Κατασκευή χυτοσίδηρων σωλήνων, κατεργασία και επικάλυψη μετάλλων (περιλαμβάνεται μόνο η χημική κατεργασία και η μεταλλική επικάλυψη μεταλλικών επιφανειών), Γενικές μηχανολογικές εργασίες) σύμφωνα με την ΚΥΑ Η.Π /2332/2002 (ΦΕΚ 1022Β/2002) και είναι εφοδιασμένη με:

8 Την υπ αριθμ. 6525/2011/ βεβαίωση κατάταξης- αξιολόγησης στην κατηγορία Β4 από τη Δ/νση Βιομηχανίας Ενέργειας & Φυσικών Πόρων της Γενικής Δ/νσης Ανάπτυξης της Κεν. Μακ. Την υπ αριθμ. 2472/ βεβαίωση υδροδότησης από τη ΔΕΥΑ Λαγκαδά. Την υπ αριθμ. Φ /5/6973/ Ενιαία Άδεια εγκατάστασης- λειτουργίας- μηχανολογική και κτιριακή επέκταση της επιχείρησης, αναφερόμενη σε κινητήρια ισχύ 125 HP, απεριόριστης διάρκειας. Την υπ αριθμ. 30/3647/ Έγκριση Περιβ/κων Όρων, Ε.Π.Ο, της επιχείρησης, αναφερόμενη σε κινητήρια ισχύ 161 HP, διάρκειας ισχύος 5 ετών. Την υπ αριθμ. Φ /3/5019/Α/1 81/ Άδεια Λειτουργίας αναφερόμενη σε κινητήρια ισχύ 69 HP, διάρκειας ισχύος 5 ετών. Την υπ αριθμ. Δ.Π / Ε.Π.Ο της επιχείρησης. Τις υπ αριθμ. 87/93 και 203/01 Οικοδομικές Άδειες. Με την παρούσα αίτηση ζητείται η γνωμοδότηση του Φορέα Διαχείρισης για χορήγηση Ε.Π.Ο από τη Δ/νση Βιομηχανίας Ενέργειας & Φυσικών Πόρων της Γενικής Δ/νσης Ανάπτυξης της Κεν. Μακ. Σύμφωνα με την παράγραφο IV της ΚΥΑ 39542/2008 (αντικατάσταση της παρ. 6, του άρθρου 3 της ΚΥΑ 6919/2004), η συγκεκριμένη δραστηριότητα επιτρέπεται να λάβει χώρα εντός της Γ Ζώνης. Η κα Κράββα εισηγείται: Να δοθεί θετική γνωμοδότηση για τη χορήγηση Ε.Π.Ο στο «Μηχανουργείο κατασκευής ειδών υδραυλικής- χυτήριο, ΑΦΟΙ ΧΑΡΕΝΙΑ Α.Ε», το οποίο βρίσκεται στο 20 ο χλμ. Θεσ/νικης-Σερρών, στο Δ. Λαγκαδά (Γ Ζώνη Προστασίας). Το Δ.Σ, λαμβάνοντας υπόψη την παράγραφο IV της ΚΥΑ 39542/2008 (αντικατάσταση της παρ. 6, του άρθρου 3 της ΚΥΑ 6919/2004), αποφάσισε ομόφωνα: ΑΠΟΦΑΣΗ 30/2012 Γνωμοδοτεί θετικά για τη χορήγηση Ε.Π.Ο. στη δραστηριότητα «Μηχανουργείο κατασκευής ειδών υδραυλικής- χυτήριο, ΑΦΟΙ ΧΑΡΕΝΙΑ Α.Ε»,

9 το οποίο βρίσκεται στο 20 ο χλμ. Θεσ/νικης-Σερρών, στο Δ. Λαγκαδά (Γ Ζώνη Προστασίας). Η γνωμοδότηση αυτή δεν υποκαθιστά απαιτούμενες εγκρίσεις από άλλους φορείς για την υλοποίηση του έργου, σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις. Η γνωμοδότηση αυτή ισχύει και για τις υπηρεσίες στις οποίες κοινοποιείται, εφόσον δεν έχουν αλλάξει τα στοιχεία του φακέλου της δραστηριότητας. 03. Γνωμοδότηση για τη δραστηριότητα: «Παρκετοποϊία, Ι.Δ. ΑΪΒΑΖΙΔΟΥ- Γ. ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ Ο.Ε», που βρίσκεται στο υπ αριθμ αγρ/χιο Ασσήρου, Δ. Λαγκαδά, Π.Ε θεσ/νικης (Γ Ζώνη Προστασίας). Η Πρόεδρος, κα Δήμητρα Μπόμπορη, έδωσε το λόγο στην κα Μαρία Κράββα, η οποία εισηγούμενη το θέμα ανέφερε τα εξής: Πρόκειται για υφιστάμενη επιχείρηση με την επωνυμία Ι.Δ. Αϊβαζίδου-Γ. Φιλιππίδης Ο.Ε, η οποία ασχολείται με την παραγωγή παρκέτων και βρίσκεται στο υπ αριθμ αγρ/χιο Ασσήρου, Δ. Λαγκαδά, Π.Ε θεσ/νικης (Γ Ζώνη Προστασίας). Οι κτιριακές εγκαταστάσεις καταλαμβάνουν επιφάνεια τ.μ. Οι πρώτες ύλες της μονάδας είναι κυρίως κορμοί δένδρων δρυός και καστανιάς ή φρίζα (έτοιμα κομμένα ξύλα σε επιθυμητές διαστάσεις. Η ποσότητα των παραγόμενων προϊόντων ανέρχεται σε 200 τ.μ. περίπου παρκέτων σε ημερήσια βάση. Η εγκατεστημένη μηχανολογική ισχύς ανέρχεται σε 368 KW. Η υδροδότηση της μονάδας αφορά αποκλειστικά στις ανάγκες του προσωπικού και είτε καλύπτεται από το δίκτυο ύδρευσης είτε πραγματοποιείται μεταφορά ύδατος. Υγρά, απόβλητα δεν παράγονται από την παραγωγική διαδικασία. Τα λύματα από τους χώρους υγιεινής του προσωπικού οδηγούνται σε σύστημα σηπτικού- απορροφητικού βόθρου. Τα αέρια απόβλητα που παράγονται είναι αμελητέας ποσότητας, ώστε να μη χρειάζονται πρόσθετα περιβαλλοντικά μέτρα, εξόν εξασφάλισης καλού εξαερισμού. Τα στερεά προκύπτοντα απόβλητα (οδηγούνται στους λέβητες ξύλου προς θέρμανση της εγκατάστασης.

10 Η δραστηριότητα ανήκει στην ομάδα 9 Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις, και συγκεκριμένα στην κατηγορία Β, υποκατηγορία 3 (α/α 288 άλλες βιομηχανίες κατασκευών Μ.Α.Κ σύμφωνα με την ΚΥΑ Η.Π /2332/2002 (ΦΕΚ 1022Β/2002) και είναι εφοδιασμένη με: Την υπ αριθμ. 6562/2011/ βεβαίωση κατάταξης- αξιολόγησης στην κατηγορία Β4 από τη Δ/νση Βιομηχανίας Ενέργειας & Φυσικών Πόρων της Γενικής Δ/νσης Ανάπτυξης της Κεν. Μακ. Την υπ αριθμ. βεβαίωση υδροδότησης από τη ΔΕΥΑ Λαγκαδά. Την υπ αριθμ. 30/3647/ Έγκριση Περιβ/κων Όρων, Ε.Π.Ο, της επιχείρησης, αναφερόμενη σε κινητήρια ισχύ 161 HP, διάρκειας ισχύος 5 ετών. Με την παρούσα αίτηση ζητείται η γνωμοδότηση του Φορέα Διαχείρισης για τη χορήγηση ανανέωσης Ε.Π.Ο, από τη Δ/νση Βιομηχανίας Ενέργειας & Φυσικών Πόρων της Γενικής Δ/νσης Ανάπτυξης της Κεν. Μακ. Σύμφωνα με την ΚΥΑ 6919/2004 (άρθρο 4, παρ. 2, εδ. α), η παρούσα δραστηριότητα, η οποία βρίσκεται εντός της Γ Ζώνης προστασίας των Λιμνών Κορώνειας-Βόλβης και προϋφίσταται της έκδοσής της, μπορεί να συνεχίσει τη λειτουργία της. Η κα Κράββα εισηγείται: Να δοθεί θετική γνωμοδότηση για τη χορήγηση Ε.Π.Ο. στη δραστηριότητα «Παρκετοποϊία, Ι.Δ. ΑΪΒΑΖΙΔΟΥ- Γ. ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ Ο.Ε», που βρίσκεται στο υπ αριθμ αγρ/χιο Ασσήρου, Δ. Λαγκαδά, Π.Ε θεσ/νικης (Γ Ζώνη Προστασίας). Το Δ.Σ, λαμβάνοντας υπόψη την ΚΥΑ 6919/2004 (άρθρο 4, παρ. 2, εδ. α), αποφάσισε ομόφωνα: ΑΠΟΦΑΣΗ 31/2012 Γνωμοδοτεί θετικά για τη χορήγηση Ε.Π.Ο. στη δραστηριότητα «Παρκετοποϊία, Ι.Δ. ΑΪΒΑΖΙΔΟΥ- Γ. ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ Ο.Ε», που βρίσκεται στο υπ αριθμ αγρ/χιο Ασσήρου, Δ. Λαγκαδά, Π.Ε θεσ/νικης (Γ Ζώνη Προστασίας). Η γνωμοδότηση αυτή δεν υποκαθιστά απαιτούμενες εγκρίσεις από άλλους φορείς για την υλοποίηση του έργου, σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις.

11 Η γνωμοδότηση αυτή ισχύει και για τις υπηρεσίες στις οποίες κοινοποιείται, εφόσον δεν έχουν αλλάξει τα στοιχεία του φακέλου της δραστηριότητας. 04. Γνωμοδότηση για τη δραστηριότητα: «Πτηνοτροφείο ΠΟΛΩΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ», δυναμικότητας 1000 ορνίθων αυγοπαραγωγής, που πρόκειται να εγκατασταθεί στο υπ αριθμ αγροτεμάχιο του αγροκτήματος Ασκού, Δήμου Λαγκαδά, Π.Ε. Θεσ/νίκης (Γ Ζώνη προστασίας). Η Πρόεδρος, κα Δήμητρα Μπόμπορη, έδωσε το λόγο στον κ. Ηλία Τεκίδη ο οποίος εισηγούμενος το θέμα ανέφερε τα εξής: Πρόκειται για νέα πτηνοτροφική μονάδα δυναμικότητας 1000 ορνίθων αυγοπαραγωγής, η οποία πρόκειται να κατασκευαστεί στο 1581 αγροτεμάχιο Ασκού, του Δήμου Λαγκαδά, Π.Ε. Θεσ/νίκης (Γ Ζώνη προστασίας). Η έκταση του αγροτεμαχίου είναι Ε=7.000 τ.μ. και η απόστασή του από τα όρια του πλησιέστερου οικισμού του Ασκού είναι περίπου 500μ. Αντικείμενο της μονάδας θα είναι η παραγωγή αυγών και πρόκειται να στεγαστεί σε ισόγειο κτίριο εμβαδού 290,00 τ.μ. το οποίο θα περιλαμβάνει γραφεία, χώρο πτηνών, χώρο νεογνών, εκκολαπτήριο, παρασκευαστήριο τροφών, σιλό, αποθήκη τροφών, διαλογητήριο συσκευαστήριο και WC. Η ύδρευση της μονάδας θα γίνει από δημοτικό δίκτυο ύδρευσης σύμφωνα με την υπ αριθμ. 212/ βεβαίωση της ΔΕΥΑ Λαγκαδά. Οι ανάγκες σε νερό υπολογίζονται σε 2 κ.μ/μέρα και αφορούν στις ανάγκες ύδρευσης των πτηνών και του προσωπικού. Σύμφωνα με τη μελέτη υγρά απόβλητα δεν παράγονται από την παραγωγική διαδικασία ενώ η απολύμανση των θαλάμων γίνεται με ατμονέφωση. Τα λύματα από τους χώρους υγιεινής του προσωπικού καταλήγουν σε στεγανό βόθρο. Η ξηρά στρωμνή θα απομακρύνεται κάθε μήνες και θα διατίθεται ως φυσικό λίπασμα σε ιδιόκτητα οικόπεδα. Η δραστηριότητα ανήκει στην κατηγορία Β της Ομάδας 7 Πτηνοκτηνοτροφικές εγκαταστάσεις (α/α 2, Εγκαταστάσεις εκτροφής ωοτόκων ορνίθων), σύμφωνα με την Υ.Α. 1958/2012.

12 Με την παρούσα αίτηση, ζητείται η γνωμοδότηση του Φορέα για χορήγηση Ε.Π.Ο από τη Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. Σύμφωνα με την ΚΥΑ 39542/2008 (παρ. IV) και την Υ.Α. 1958/2012 η συγκεκριμένη δραστηριότητα επιτρέπεται να λάβει χώρα εντός της Γ Ζώνης Προστασίας. O κ. Τεκίδης Ηλίας εισηγείται: Να δοθεί θετική γνωμοδότηση για τη χορήγηση Ε.Π.Ο στη δραστηριότητα «Πτηνοτροφείο ΠΟΛΩΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ», δυναμικότητας 1000 ορνίθων αυγοπαραγωγής, που πρόκειται να εγκατασταθεί στο υπ αριθμ αγροτεμάχιο του αγροκτήματος Ασκού, Δήμου Λαγκαδά, Π.Ε. Θεσ/νίκης (Γ Ζώνη προστασίας). Το Δ.Σ, λαμβάνοντας υπόψη την ΚΥΑ 39542/2008 (παρ. IV) και την Υ.Α. 1958/2012, αποφάσισε ομόφωνα: ΑΠΟΦΑΣΗ 32/2012 Γνωμοδοτεί θετικά για τη χορήγηση Ε.Π.Ο. στη δραστηριότητα «Πτηνοτροφείο ΠΟΛΩΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ», δυναμικότητας 1000 ορνίθων αυγοπαραγωγής, που πρόκειται να εγκατασταθεί στο υπ αριθμ αγροτεμάχιο του αγροκτήματος Ασκού, Δήμου Λαγκαδά, Π.Ε. Θεσ/νίκης (Γ Ζώνη προστασίας). Η γνωμοδότηση αυτή δεν υποκαθιστά απαιτούμενες εγκρίσεις από άλλους φορείς για την υλοποίηση του έργου, σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις. Η γνωμοδότηση αυτή ισχύει και για τις υπηρεσίες στις οποίες κοινοποιείται, εφόσον δεν έχουν αλλάξει τα στοιχεία του φακέλου της δραστηριότητας. 05. Γνωμοδότηση για τη δραστηριότητα: «Βουστάσιο, ΤΡΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΡΑΚΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ», δυναμικότητας 67 γαλακτοφόρων αγελάδων και 50 μόσχων πάχυνσης, που είναι εγκατεστημένο σε αγροτεμάχιο του αγροκτήματος Δρυμού, του Δήμου Ωραιοκάστρου, Π.Ε. Θεσ/νίκης (Γ Ζώνη προστασίας).

13 Η Πρόεδρος, κα Δήμητρα Μπόμπορη, έδωσε το λόγο στον κ. Ηλία Τεκίδη ο οποίος εισηγούμενος το θέμα ανέφερε τα εξής: Πρόκειται για υφιστάμενη κτηνοτροφική μονάδα δυναμικότητας 67 γαλακτοφόρων αγελάδων και 50 μόσχων πάχυνσης που είναι εγκατεστημένη σε αγροτεμάχιο του αγροκτήματος Δρυμού, του Δήμου Ωραιόκαστρου, Π.Ε. Θεσ/νίκης (Γ Ζώνη προστασίας). Η έκταση του αγροτεμαχίου είναι Ε= 5.487,77 τ.μ. και η απόστασή του από τα όρια του πλησιέστερου οικισμού του Δρυμού είναι περίπου 4.000μ. Σύμφωνα με το υπ αριθμ / έγγραφο της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας τα προς εξαίρεση από κατεδάφιση κτίρια της μονάδας καταλαμβάνουν συνολική έκταση 1281,1 τ.μ. και αποτελούνται από 2 αποθήκες, ένα διάδρομο τροφοδοσίας, ένα υπόστεγο και ένα παχυντήριο. Επιπλέον υπάρχει κτίριο εμβαδού 167,20 τ.μ. το οποίο καλύπτεται με την υπ αριθμ. 4710/1998 οικοδομική άδεια. Το βουστάσιο λειτουργεί με το σύστημα του περιορισμένου σταυλισμού χωρίς ατομικές θέσεις και περιλαμβάνει χώρο πάχυνσης των μόσχων και χώρο παραμονής των αγελάδων γαλακτοπαραγωγής, για τις ώρες που δεν αυλίζονται στον ακάλυπτο χώρο, επιστρωμένο με μπετόν και ξηρή στρωμνή καθώς και χώρο αρμεκτηρίου. Τα απόβλητα από τους χώρους σταυλισμού ανέρχονται σε 3,6 κ.μ./ημερησίως (1,09 κ.μ. στερεά και 2,534 κ.μ. υγρά) και σύμφωνα με την υπ αριθμ. 6964/ έγκριση μελέτης και διάθεσης αποβλήτων της μονάδας από την Δ/νση Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου της Π.Κ.Μ. η επεξεργασία τους περιλαμβάνει τα εξής στάδια: κοπροσωρός απορροφητικός βόθρος κομποστοποίηση λίπανση. Τα υγρά λύματα από το αρμεκτήριο τα οποία ανέρχονται σε 2,41 κ.μ./ημέρα οδηγούνται σε σύστημα σηπτικού απορροφητικού βόθρου. Οι ημερήσιες ανάγκες της μονάδας σε νερό ανέρχονται σε 8,496 κ.μ. (3.101,4 κ.μ. ετησίως) και καλύπτονται από υφιστάμενη γεώτρηση με τα εξής τεχνικά χαρακτηριστικά: βάθος ανόρυξης 80 ± 20μ., διάμετρος διάτρησης 11, πιεζομετρικός σωλήνας με διάμετρο 1 σε βάθος 60μ. και αντλούμενη παροχή 10 κ.μ./ώρα. Οι συντεταγμένες της γεώτρησης είναι: Χ= ,00 και Ψ= ,00 (ΕΓΣΑ 87). Σύμφωνα με τη μελέτη η γεώτρηση έχει ανορυχθεί πριν

14 το 2005 (επισυνάπτονται στη μελέτη αποδείξεις της Δ.Ε.Η. στις 27/11/1991 στο όνομα Τράκας Αλέξανδρος με αριθ. καταναλωτή 01100). Η δραστηριότητα ανήκει στην κατηγορία Β της Ομάδας 7, Πτηνοκτηνοτροφικές εγκαταστάσεις (α/α 9, Εγκαταστάσεις εκτροφής βοοειδών (μοσχάρια πάχυνσης, αγελάδες κλπ.)) και στην κατηγορία Β της Ομάδας 2, Υδραυλικά έργα (α/α 6, Υδρογεωτρήσεις και φρεάτια) σύμφωνα με την Υ.Α. 1958/2012. Με την παρούσα αίτηση, ζητείται η γνωμοδότηση του Φορέα για χορήγηση Ε.Π.Ο από τη Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. Σύμφωνα με την ΚΥΑ 39542/2008 (παρ. IV) και την Υ.Α. 1958/2012, η συγκεκριμένη δραστηριότητα επιτρέπεται να λάβει χώρα εντός της Γ Ζώνης Προστασίας. O κ. Τεκίδης Ηλίας εισηγείται: Να δοθεί θετική γνωμοδότηση για τη χορήγηση Ε.Π.Ο στη δραστηριότητα «Βουστάσιο, ΤΡΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΡΑΚΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ», δυναμικότητας 67 γαλακτοφόρων αγελάδων και 50 μόσχων πάχυνσης, που είναι εγκατεστημένο σε αγροτεμάχιο του αγροκτήματος Δρυμού, του Δήμου Ωραιοκάστρου, Π.Ε. Θεσ/νίκης (Γ Ζώνη προστασίας), με τις εξής προϋποθέσεις: - Για τη διάθεση των αποβλήτων της μονάδας να τηρηθούν οι όροι και οι διατάξεις της ΚΥΑ /2011 «Καθορισμός μέτρων, όρων και διαδικασιών για την επαναχρησιμοποίηση επεξεργασμένων υγρών αποβλήτων και άλλες διατάξεις». - Για την αδειοδότηση της γεώτρησης να εφαρμοστούν οι διατάξεις της ΚΥΑ /2011 «Διαδικασίες όροι και προϋποθέσεις για τη χορήγηση αδειών για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού». Το Δ.Σ, λαμβάνοντας υπόψη την ΚΥΑ 39542/2008 (παρ. IV) και την Υ.Α. 1958/2012, αποφάσισε ομόφωνα:

15 ΑΠΟΦΑΣΗ 33/2012 Γνωμοδοτεί θετικά για τη χορήγηση Ε.Π.Ο. στη δραστηριότητα «Βουστάσιο, ΤΡΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΡΑΚΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ», δυναμικότητας 67 γαλακτοφόρων αγελάδων και 50 μόσχων πάχυνσης, που είναι εγκατεστημένο σε αγροτεμάχιο του αγροκτήματος Δρυμού, του Δήμου Ωραιοκάστρου, Π.Ε. Θεσ/νίκης (Γ Ζώνη προστασίας), με τις εξής προϋποθέσεις: - Για τη διάθεση των αποβλήτων της μονάδας να τηρηθούν οι όροι και οι διατάξεις της ΚΥΑ /2011 «Καθορισμός μέτρων, όρων και διαδικασιών για την επαναχρησιμοποίηση επεξεργασμένων υγρών αποβλήτων και άλλες διατάξεις». - Για την αδειοδότηση της γεώτρησης να εφαρμοστούν οι διατάξεις της ΚΥΑ /2011 «Διαδικασίες όροι και προϋποθέσεις για τη χορήγηση αδειών για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού». Η γνωμοδότηση αυτή δεν υποκαθιστά απαιτούμενες εγκρίσεις από άλλους φορείς για την υλοποίηση του έργου, σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις. Η γνωμοδότηση αυτή ισχύει και για τις υπηρεσίες στις οποίες κοινοποιείται, εφόσον δεν έχουν αλλάξει τα στοιχεία του φακέλου της δραστηριότητας. 06. Γνωμοδότηση για τη δραστηριότητα: «Βουστάσιο ΤΡΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ», δυναμικότητας 80 γαλακτοφόρων αγελάδων, που είναι εγκατεστημένο στο υπ αριθμ. 832 αγροτεμάχιο του αγροκτήματος Δρυμού, του Δήμου Ωραιοκάστρου, Π.Ε. Θεσ/νίκης (Γ Ζώνη προστασίας). Η Πρόεδρος, κα Δήμητρα Μπόμπορη, έδωσε το λόγο στον κ. Ηλία Τεκίδη ο οποίος εισηγούμενος το θέμα ανέφερε τα εξής: Πρόκειται για υφιστάμενη κτηνοτροφική μονάδα δυναμικότητας 80 γαλακτοφόρων αγελάδων που είναι εγκατεστημένη στο υπ αριθμ. 832 αγροτεμάχιο του αγροκτήματος Δρυμού, του Δήμου Ωραιόκαστρου, Π.Ε.

16 Θεσ/νίκης (Γ Ζώνη προστασίας). Η έκταση του αγροτεμαχίου είναι Ε= 8.480,00 τ.μ. και η απόστασή του από τα όρια του πλησιέστερου οικισμού του Δρυμού είναι περίπου 1.900μ. Σύμφωνα με το Δ.Υ./ έγγραφο της Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης του Επαρχείου Λαγκαδά τα προς εξαίρεση από κατεδάφιση κτίρια της μονάδας καταλαμβάνουν συνολική έκταση 915,23 τ.μ. και αποτελούνται από 6 σταυλοϋπόστεγα, 3 αποθήκες και μία οικία φύλακα. Επιπλέον υπάρχει κτίριο εμβαδού 300,00 τ.μ. το οποίο καλύπτεται με την υπ αριθμ. 5031/1992 οικοδομική άδεια. Το βουστάσιο λειτουργεί με το σύστημα του ελεύθερου σταυλισμού χωρίς ατομικές θέσεις και περιλαμβάνει χώρο παραμονής των αγελάδων, χώρο αρμεκτηρίου και χώρο αναρρωτηρίου. Τα απόβλητα από τους χώρους σταυλισμού ανέρχονται σε 3,2 κ.μ./ημερησίως (2,24 κ.μ. στερεά και 0,96 κ.μ. υγρά) και σύμφωνα με την υπ αριθμ. 9094/ έγκριση μελέτης και διάθεσης αποβλήτων της μονάδας από την Δ/νση Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου της Π.Κ.Μ. η επεξεργασία τους περιλαμβάνει τα εξής στάδια: κοπροσωρός απορροφητικός βόθρος κομποστοποίηση λίπανση. Τα υγρά λύματα από το αρμεκτήριο τα οποία ανέρχονται σε 2,88 κ.μ./ημέρα οδηγούνται σε σύστημα σηπτικού απορροφητικού βόθρου. Οι ημερήσιες ανάγκες της μονάδας σε νερό ανέρχονται σε 4,16 κ.μ. (2.569,60 κ.μ. ετησίως). Σύμφωνα με το υπ αριθμ. 284/ έγγραφο της ΔΕΥΑ Μυγδονίας το βουστάσιο μπορεί να υδροδοτηθεί από το δημοτικό δίκτυο ύδρευσης. Η δραστηριότητα ανήκει στην κατηγορία Β της Ομάδας 7, Πτηνοκτηνοτροφικές εγκαταστάσεις (α/α 9, Εγκαταστάσεις εκτροφής βοοειδών (μοσχάρια πάχυνσης, αγελάδες κλπ.)). Με την παρούσα αίτηση, ζητείται η γνωμοδότηση του Φορέα για χορήγηση Ε.Π.Ο από τη Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ.

17 Σύμφωνα με την ΚΥΑ 39542/2008 (παρ. IV) και την Υ.Α. 1958/2012 η συγκεκριμένη δραστηριότητα επιτρέπεται να λάβει χώρα εντός της Γ Ζώνης Προστασίας. O κ. Τεκίδης Ηλίας εισηγείται: Να δοθεί θετική γνωμοδότηση για τη χορήγηση Ε.Π.Ο στη δραστηριότητα «Βουστάσιο ΤΡΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ», δυναμικότητας 80 γαλακτοφόρων αγελάδων, που είναι εγκατεστημένο στο υπ αριθμ. 832 αγροτεμάχιο του αγροκτήματος Δρυμού, του Δήμου Ωραιοκάστρου, Π.Ε. Θεσ/νίκης (Γ Ζώνη προστασίας) με τις εξής προϋποθέσεις: - Για τη διάθεση των αποβλήτων της μονάδας να τηρηθούν οι όροι και οι διατάξεις της ΚΥΑ /2011 «Καθορισμός μέτρων, όρων και διαδικασιών για την επαναχρησιμοποίηση επεξεργασμένων υγρών αποβλήτων και άλλες διατάξεις». - Το βουστάσιο να συνδεθεί με το δημοτικό δίκτυο ύδρευσης. Το Δ.Σ, λαμβάνοντας υπόψη την ΚΥΑ 39542/2008 (παρ. IV) και την Υ.Α. 1958/2012, αποφάσισε ομόφωνα: ΑΠΟΦΑΣΗ 34/2012 Γνωμοδοτεί θετικά για τη χορήγηση Ε.Π.Ο. στη δραστηριότητα «Βουστάσιο ΤΡΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ», δυναμικότητας 80 γαλακτοφόρων αγελάδων, που είναι εγκατεστημένο στο υπ αριθμ. 832 αγροτεμάχιο του αγροκτήματος Δρυμού, του Δήμου Ωραιοκάστρου, Π.Ε. Θεσ/νίκης (Γ Ζώνη προστασίας) με τις εξής προϋποθέσεις: - Για τη διάθεση των αποβλήτων της μονάδας να τηρηθούν οι όροι και οι διατάξεις της ΚΥΑ /2011 «Καθορισμός μέτρων, όρων και διαδικασιών για την επαναχρησιμοποίηση επεξεργασμένων υγρών αποβλήτων και άλλες διατάξεις». - Το βουστάσιο να συνδεθεί με το δημοτικό δίκτυο ύδρευσης.

18 Η γνωμοδότηση αυτή δεν υποκαθιστά απαιτούμενες εγκρίσεις από άλλους φορείς για την υλοποίηση του έργου, σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις. Η γνωμοδότηση αυτή ισχύει και για τις υπηρεσίες στις οποίες κοινοποιείται, εφόσον δεν έχουν αλλάξει τα στοιχεία του φακέλου της δραστηριότητας. 07. Γνωμοδότηση για τη δραστηριότητα: «Φωτοβολταϊκό πάρκο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ισχύος 100 KW, ΤΗΛΑΒΕΡΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ», που πρόκειται να εγκατασταθεί στο υπ αριθμ. 340Α αγροτεμάχιο Κολχικού (θέση Ατσόβα), Δ. Λαγκαδά, Π.Ε Θεσ/νίκης (Γ Ζώνη Προστασίας). Η Πρόεδρος, κα Δήμητρα Μπόμπορη, έδωσε το λόγο στην κα Μαρία Κράββα, η οποία εισηγούμενη το θέμα ανέφερε τα εξής: Πρόκειται για νέα δραστηριότητα της κ. Τηλαβερίδου Ειρήνης, που αφορά σε ένα φωτοβολταϊκό πάρκο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ισχύος 100 KW, που πρόκειται να εγκατασταθεί στο υπ αριθμ. 340Α αγροτεμάχιο Κολχικού (θέση Ατσόβα), Δ. Λαγκαδά, Π.Ε Θεσ/νίκης (Γ Ζώνη Προστασίας). Η έκταση του αγροτεμαχίου είναι ,00 τ.μ. Τα φωτοβολταϊκά πλαίσια, που πρόκειται να εγκατασταθούν (616 πλαίσια 162 KW έκαστο), είναι τεχνολογίας κυψελών πολυκρυσταλλικού πυριτίου. Για τη διαχείριση της παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας θα τοποθετηθούν μετατροπείς, οι οποίοι μετατρέπουν το συνεχές ρεύμα του σταθμού σε εναλλασσόμενο χαμηλής τάσης, για την τροφοδότηση του δικτύου της ΔΕΗ. Επιπρόσθετα, η Φ/Β εγκατάσταση θα εποπτεύεται από σύστημα τηλεμετρητικής παρακολούθησης, ασφάλισης και ελέγχου. Από τη λειτουργία του έργου δεν παράγονται υγρά, αέρια απόβλητα. Τα στερεά απόβλητα θα διαχειρίζονται από ειδικά αδειοδοτημένες εταιρείες σύμφωνα με τη νομοθεσία περί στερεών και επικίνδυνων αποβλήτων. Στο στάδιο τερματισμού του έργου κρίνεται απαραίτητη η ανακύκλωση των υλικών και η αποκατάσταση του τοπίου. Η δραστηριότητα ανήκει στην κατηγορία Β, υποκατηγορία 3 της ομάδας 10: Ειδικά Έργα (α/α 12, Ηλεκτροπαραγωγή από φωτοβολταϊκά τόξα) σύμφωνα

19 με την ΚΥΑ Η.Π /2332/2002 (ΦΕΚ 1022Β/2002) και είναι εφοδιασμένη με: Την υπ αριθμ /14286πε/ απόφαση κατάταξης αξιολόγησης στην κατηγορία Β4 από την Αποκεντρωμένη διοίκηση Μακεδονίας- Θράκης. Με την παρούσα αίτηση ζητείται η γνωμοδότηση του Φορέα Διαχείρισης για τη χορήγηση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων, Ε.Π.Ο, από τη Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. Σύμφωνα με την παράγραφο IV της ΚΥΑ 39542/2008 (αντικατάσταση της παρ. 6, του άρθρου 3 της ΚΥΑ 6919/2004), η συγκεκριμένη δραστηριότητα επιτρέπεται να λάβει χώρα εντός της Γ Ζώνης. Η κα Κράββα εισηγείται: Να δοθεί θετική γνωμοδότηση για τη χορήγηση Ε.Π.Ο. στη δραστηριότητα «Φωτοβολταϊκό πάρκο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ισχύος 100 KW, ΤΗΛΑΒΕΡΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ», που πρόκειται να εγκατασταθεί στο υπ αριθμ. 340Α αγροτεμάχιο Κολχικού (θέση Ατσόβα), Δ. Λαγκαδά, Π.Ε Θεσ/νίκης (Γ Ζώνη Προστασίας). Το Δ.Σ, λαμβάνοντας υπόψη την παράγραφο IV της ΚΥΑ 39542/2008 (αντικατάσταση της παρ. 6, του άρθρου 3 της ΚΥΑ 6919/2004), αποφάσισε ομόφωνα: ΑΠΟΦΑΣΗ 35/2012 Γνωμοδοτεί θετικά για τη χορήγηση Ε.Π.Ο. στη δραστηριότητα «Φωτοβολταϊκό πάρκο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ισχύος 100 KW, ΤΗΛΑΒΕΡΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ», που πρόκειται να εγκατασταθεί στο υπ αριθμ. 340Α αγροτεμάχιο Κολχικού (θέση Ατσόβα), Δ. Λαγκαδά, Π.Ε Θεσ/νίκης (Γ Ζώνη Προστασίας). Η γνωμοδότηση αυτή δεν υποκαθιστά απαιτούμενες εγκρίσεις από άλλους φορείς για την υλοποίηση του έργου, σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις. Η γνωμοδότηση αυτή ισχύει και για τις υπηρεσίες στις οποίες κοινοποιείται, εφόσον δεν έχουν αλλάξει τα στοιχεία του φακέλου της δραστηριότητας.

20 08. Γνωμοδότηση για τη δραστηριότητα: «Φωτοβολταϊκό πάρκο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ισχύος 99,84 KW, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ», που πρόκειται να εγκατασταθεί στο υπ αριθμ. 704 αγροτεμάχιο Πλατείας, Δ. Βόλβης, Π.Ε Θεσ/νίκης (Γ Ζώνη Προστασίας). Η Πρόεδρος, κα Δήμητρα Μπόμπορη, έδωσε το λόγο στην κα Μαρία Κράββα, η οποία εισηγούμενη το θέμα ανέφερε τα εξής: Πρόκειται για νέα δραστηριότητα της κ. Αθανασίου Δέσποινας, που αφορά σε ένα φωτοβολταϊκό πάρκο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ισχύος 99,84 KW, που πρόκειται να εγκατασταθεί στο υπ αριθμ. 704 αγροτεμάχιο Πλατείας, Δ. Βόλβης, Π.Ε Θεσ/νίκης (Γ Ζώνη Προστασίας). Η έκταση του αγροτεμαχίου είναι τ.μ. Ο πλησιέστερος οικισμός, η Πλατεία, απέχει 250 μ. Τα φωτοβολταϊκά πλαίσια, που πρόκειται να εγκατασταθούν (416 πλαίσια), είναι τεχνολογίας κυψελών πολυκρυσταλλικού πυριτίου. Για τη διαχείριση της παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας θα τοποθετηθούν μετατροπείς, οι οποίοι μετατρέπουν το συνεχές ρεύμα του σταθμού σε εναλλασσόμενο χαμηλής τάσης, για την τροφοδότηση του δικτύου της ΔΕΗ. Επιπρόσθετα, η Φ/Β εγκατάσταση θα εποπτεύεται από σύστημα τηλεμετρητικής παρακολούθησης, ασφάλισης και ελέγχου. Από τη λειτουργία του έργου δεν παράγονται υγρά, αέρια απόβλητα. Τα στερεά απόβλητα θα διαχειρίζονται από ειδικά αδειοδοτημένες εταιρείες σύμφωνα με τη νομοθεσία περί στερεών και επικίνδυνων αποβλήτων. Στο στάδιο τερματισμού του έργου κρίνεται απαραίτητη η ανακύκλωση των υλικών και η αποκατάσταση του τοπίου. Η δραστηριότητα ανήκει στην κατηγορία Β, υποκατηγορία 3 της ομάδας 10: Ειδικά Έργα (α/α 12, Ηλεκτροπαραγωγή από φωτοβολταϊκά τόξα) σύμφωνα με την ΚΥΑ Η.Π /2332/2002 (ΦΕΚ 1022Β/2002) και είναι εφοδιασμένη με: Την υπ αριθμ /10715/ απόφαση κατάταξης αξιολόγησης στην κατηγορία Β4 από την Αποκεντρωμένη διοίκηση Μακεδονίας- Θράκης.

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ 8 ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ 83η Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΠΡΑΚΤΙΚΟ Ν ο 83/2011 Στο Λαγκαδά, σήμερα 28 Ιουλίου 2011, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 π.μ. συνήλθαν σε έκτακτη συνεδρίαση,

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ 98η Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΠΡΑΚΤΙΚΟ Ν ο 98/2012 Στο Λαγκαδά, σήμερα 31 Μαΐου 2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00 π.μ. συνήλθαν σε έκτακτη συνεδρίαση,

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ 92 ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ 90η Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΠΡΑΚΤΙΚΟ Ν ο 90/2011 Στο Λαγκαδά, σήμερα 21 Δεκεμβρίου 2011, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. συνήλθαν σε έκτακτη συνεδρίαση,

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ 214 ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ 94η Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΠΡΑΚΤΙΚΟ Ν ο 94/2012 Στο Λαγκαδά, σήμερα 28 Μαρτίου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09:30 π.μ. συνήλθαν σε έκτακτη συνεδρίαση,

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ 119 ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ 98η Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΠΡΑΚΤΙΚΟ Ν ο 98/2012 Στο Λαγκαδά, σήμερα 31 Μαΐου 2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00 π.μ. συνήλθαν σε έκτακτη συνεδρίαση,

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ 96η Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΠΡΑΚΤΙΚΟ Ν ο 96/ Στο Λαγκαδά, σήμερα 9 Μαΐου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09:30 π.μ. συνήλθαν σε τακτική συνεδρίαση, τα μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ 93η Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΠΡΑΚΤΙΚΟ Ν ο 93/2012 Στο Λαγκαδά, σήμερα 5 Μαρτίου 2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:30 π.μ. συνήλθαν σε τακτική συνεδρίαση,

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ 84η Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΠΡΑΚΤΙΚΟ Ν ο 84/2011 Στο Λαγκαδά, σήμερα 13 Σεπτεμβρίου 2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. συνήλθαν σε τακτική συνεδρίαση,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ 151 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ 74η Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΠΡΑΚΤΙΚΟ Ν ο 74/2010 Στο Λαγκαδά, σήμερα 23 Σεπτεμβρίου 2010, ημέρα Πέμπτη και ώρα 09:30 π.μ. συνήλθαν σε έκτακτη συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ 77 ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ 80η Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΠΡΑΚΤΙΚΟ Ν ο 80/2010 Στο Λαγκαδά, σήμερα, 29 Μαρτίου 2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. συνήλθαν σε τακτική συνεδρίαση,

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ 131 ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ 99η Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΠΡΑΚΤΙΚΟ Ν ο 99/2012 Στο Λαγκαδά, σήμερα 14 Ιουνίου 2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 09:30 π.μ. συνήλθαν σε τακτική συνεδρίαση,

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ 100η Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΠΡΑΚΤΙΚΟ Ν ο 100/2012 Στο Λαγκαδά, σήμερα 4 Ιουλίου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. συνήλθαν σε τακτική συνεδρίαση,

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ 78η Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΠΡΑΚΤΙΚΟ Ν ο 78/2010 Στο Λαγκαδά, σήμερα 28 Ιανουαρίου 2011, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ. συνήλθαν σε τακτική συνεδρίαση,

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ 79η Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΠΡΑΚΤΙΚΟ Ν ο 79/2010 Στο Λαγκαδά, σήμερα 24 Φεβρουαρίου 2011, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ. συνήλθαν σε τακτική συνεδρίαση,

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία: 15 Οκτωβρίου 2015 Αρ. Πρωτοκόλλου (Εξερχομένου): 413416 (408)

Ημερομηνία: 15 Οκτωβρίου 2015 Αρ. Πρωτοκόλλου (Εξερχομένου): 413416 (408) Δ10 ΕΝΤΥΠΟ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Α ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Γραμματεία

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ 81η Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΠΡΑΚΤΙΚΟ Ν ο 81/2011 Στο Λαγκαδά, σήμερα 5 Ιουλίου 2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:30 π.μ. συνήλθαν σε τακτική συνεδρίαση,

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ. 95η Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ. 95η Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ 95η Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΠΡΑΚΤΙΚΟ Ν ο 95/2012 Στο Λαγκαδά, σήμερα 4 Απριλίού 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09:30 π.μ. συνήλθαν σε τακτική συνεδρίαση,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ-ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ 3 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ,

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ-ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ 3 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Θεσσαλονίκη, 25-04-2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Ταχ. Δ/νση : Μοναστηρίου 12 Τ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ αριθμ. 12 Αριθμ. Συνεδρίασης 12 η /04.07.2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 83

ΠΡΑΚΤΙΚΟ αριθμ. 12 Αριθμ. Συνεδρίασης 12 η /04.07.2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 83 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ------------------------------------------------------------ ΠΡΑΚΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ 101η Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΠΡΑΚΤΙΚΟ Ν ο 101/2012 Στο Λαγκαδά, σήμερα 3 Αυγούστου 2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 09:00 π.μ. συνήλθαν σε τακτική συνεδρίαση,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ αριθμ. 9 Αριθμ. Συνεδρίασης 9 η /17.05.2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 53

ΠΡΑΚΤΙΚΟ αριθμ. 9 Αριθμ. Συνεδρίασης 9 η /17.05.2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 53 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ------------------------------------------------------------ ΠΡΑΚΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α. ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΠΡΟΤΥΠΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ (Π.Π.Δ.) ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β της ΥΑ 1958/2012 (ΦΕΚ 21 Β ), όπως ισχύει

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α. ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΠΡΟΤΥΠΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ (Π.Π.Δ.) ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β της ΥΑ 1958/2012 (ΦΕΚ 21 Β ), όπως ισχύει ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΠΡΟΤΥΠΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ (Π.Π.Δ.) ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β της ΥΑ 1958/2012 (ΦΕΚ 21 Β ), όπως ισχύει Α. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Α.1 Στοιχεία δραστηριότητας Α.1.1

Διαβάστε περισσότερα

Δ10. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Γραμματεία Μητροπολιτικής Επιτροπής

Δ10. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Γραμματεία Μητροπολιτικής Επιτροπής Δ10 ΕΝΤΥΠΟ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Α ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Περιφέρεια

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Ν. 4056/2012

ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Ν. 4056/2012 ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Ν. 4056/2012 Εισαγωγή Περίγραμμα παρουσίασης Κωδικοποίηση νομοθεσίας Απαιτούμενα δικαιολογητικά αρμόδιες υπηρεσίες Διάγραμμα ροής διαδικασίας Συχνά εμφανιζόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ Ν ο 2/08-02-2012 Αριθμός Απόφασης 11/2012 Στο Ηράκλειο σήμερα 8 Φεβρουαρίου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:30, συνήλθε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Γραμματεία Μητροπολιτικής Επιτροπής

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Γραμματεία Μητροπολιτικής Επιτροπής Δ10 ΕΝΤΥΠΟ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Α ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Περιφέρεια

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ 82η Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΠΡΑΚΤΙΚΟ Ν ο 82/2011 Στο Λαγκαδά, σήμερα 12 Ιουλίου 2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. συνήλθαν σε έκτακτη συνεδρίαση,

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Κ Υ Κ Λ Ι Ο Σ ΘΕΜΑ:

Ε Γ Κ Υ Κ Λ Ι Ο Σ ΘΕΜΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΥΔΑΤΩΝ Ε Γ Κ Υ Κ Λ Ι Ο Σ ΘΕΜΑ: «Περιεχόμενο φακέλου για την εφαρμογή του άρθρου 7 της Κ.Υ.Α. 20488/10 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ Χαλκίδα αριθ. πρωτ. 29055 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό Νο 20/17 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Αριθμ. Αποφ. 143/2017 Στην Χαλκίδα σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΡΤΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΡΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ /ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & Υ ΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΕΡΙΦ. ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΤΑΣ Άρτα: 5-7-2011 Αριθµ. πρωτ.: Τ.Π.Υ 15970/743 ΠΡΟΣ: ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΑΠΙΣΤΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ Διπλ. Πολ. Μηχανικός Α.Π.Θ. ΜΔΕ Α.Σ.Τ.Ε. Α.Π.Θ. Εισαγωγή Περίγραμμα παρουσίασης Κωδικοποίηση νομοθεσίας Απαιτούμενα δικαιολογητικά αρμόδιες υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 12/2011 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΠΟΘΗΚΗ».

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 12/2011 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΠΟΘΗΚΗ». ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 12/2011 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Γραμματεία Μητροπολιτικής Επιτροπής

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Γραμματεία Μητροπολιτικής Επιτροπής Δ10 ΕΝΤΥΠΟ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Α ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Περιφέρεια

Διαβάστε περισσότερα

A Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθµ. 16/2015 Τακτικής Συνεδριάσεως της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Θέρµης Αριθµ. Απόφασης.

A Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθµ. 16/2015 Τακτικής Συνεδριάσεως της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Θέρµης Αριθµ. Απόφασης. A Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθµ. 16/2015 Τακτικής Συνεδριάσεως της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Θέρµης Αριθµ. Απόφασης. 34/2015 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Απόψεις επί του φακέλου της Μελέτης Περιβαλλοντικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΕΛΤΑ ΝΕΣΤΟΥ- ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ ΙΣΜΑΡΙΔΑΣ ΤΗΣ 1 ης / 2012 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΕΛΤΑ ΝΕΣΤΟΥ- ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ ΙΣΜΑΡΙΔΑΣ ΤΗΣ 1 ης / 2012 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΕΛΤΑ ΝΕΣΤΟΥ- ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ ΙΣΜΑΡΙΔΑΣ ΤΗΣ 1 ης / 2012 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Στο Πόρτο Λάγος Π.Ε. Ξάνθης, σήμερα 25 Ιανουαρίου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σχηματάρι ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ Αρ.Πρωτ:16717/2016 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σχηματάρι ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ Αρ.Πρωτ:16717/2016 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σχηματάρι 11-11-2016 ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ Αρ.Πρωτ:16717/2016 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Από το Αριθ. 10/3-11-2016 πρακτικό συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Απόφαση 45/2016

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Γραμματεία Μητροπολιτικής Επιτροπής

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Γραμματεία Μητροπολιτικής Επιτροπής Δ10 ΕΝΤΥΠΟ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Α ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Περιφέρεια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 28 ο /5-10-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 28 ο /5-10-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 28 ο /5-10-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 1002/2015 ΘΕΜΑ: 28 ο Έγκριση πρακτικού αξιολόγησης Δικαιολογητικών Συμμετοχής στον

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ: ΘΕΜΑ: «Προέγκριση επενδυτικού σχεδίου στα πλαίσια του Μέτρου 123Α του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης ».

ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ: ΘΕΜΑ: «Προέγκριση επενδυτικού σχεδίου στα πλαίσια του Μέτρου 123Α του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης ». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡ/ΣΜΟΥ & ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΔΙΑΡΘΡΩΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ Β ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Αθήνα, 04-08-2014

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 6/2013 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΕΛΤΑ ΝΕΣΤΟΥ- ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ ΙΣΜΑΡΙΔΑΣ ΤΗΣ 2 ης / 12-3-2010 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΕΛΤΑ ΝΕΣΤΟΥ- ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ ΙΣΜΑΡΙΔΑΣ ΤΗΣ 2 ης / 12-3-2010 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ. ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΕΛΤΑ ΝΕΣΤΟΥ- ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ ΙΣΜΑΡΙΔΑΣ ΤΗΣ 2 ης / 12-3-2010 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ. Στο Πόρτο-Λάγος Ν. Ξάνθης, σήμερα 12 Μαρτίου 2010, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:30

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Περιφέρεια Κρήτης Περιφερειακή Ενότητα Χανίων Δ/νση Ανάπτυξης Πολυτεχνείο Κρήτης Σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Αδειοδότηση Όροι και προϋποθέσεις για την διάθεση των υγρών αποβλήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Αθήνα 5/ 08 /2009 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ & ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Αρ. Πρωτ: Δ.ΥΓ2/ 105452 ΠΡΟΣ : Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ Ν ο 6/12-07-2011 Αριθμός Απόφασης 33/2011

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ Ν ο 6/12-07-2011 Αριθμός Απόφασης 33/2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ Ν ο 6/12-07-2011 Αριθμός Απόφασης 33/2011 Στο Ηράκλειο σήμερα 12 Ιουλίου 2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00, συνήλθε σε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό υπ ΑΡΙΘ. 8/ 2015 της έκτακτης συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ωραιοκάστρου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό υπ ΑΡΙΘ. 8/ 2015 της έκτακτης συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ωραιοκάστρου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό υπ ΑΡΙΘ. 8/ 2015 της έκτακτης συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ωραιοκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 15/2012 Έκτακτης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 15/2012 Έκτακτης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 15/2012 Έκτακτης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. από το πρακτικό της 24/2017 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Προσοτσάνης

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. από το πρακτικό της 24/2017 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Προσοτσάνης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ OIKONOMIKH ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της 24/2017 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Μ.Ε. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Α Π Ο Φ Α Σ Η Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Μ.Ε. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Θεσσαλονίκη 20 Ιουλίου 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Π. Φ.14.2.24109/261996(8645) Σχετ 574143(14934)/2015 Αρ.Φακ. Α/1 10103 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Π.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ Οδηγίες για την αδειοδότηση & τη λειτουργία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2012

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΥΔΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Π.Ε. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΥΔΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Π.Ε. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΥΔΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Π.Ε. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Ονομασία Διαδικασίας : Αίτημα για άδεια εκτέλεσης έργου αξιοποίησης υδατικών πόρων Α. Γενικά Δικαιολογητικά 1. Αίτηση Δήλωση (Υπόδειγμα 1) 2. Τοπογραφικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 36 / Πριν την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος διαπίστωσε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία διότι σε σύνολο 7 μελών βρέθηκαν παρόντα 6.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 36 / Πριν την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος διαπίστωσε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία διότι σε σύνολο 7 μελών βρέθηκαν παρόντα 6. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 36 / 2013 Στα Ψαχνά Ευβοίας, σήμερα την 23 η του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2013, ημέρα της εβδομάδος Δευτέρα και ώρα 13 : 00 π. μ, η

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ 42 ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ 96η Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΠΡΑΚΤΙΚΟ Ν ο 96/2012 Στο Λαγκαδά, σήμερα 9 Μαΐου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09:30 π.μ. συνήλθαν σε τακτική συνεδρίαση,

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ 1 ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ 87η Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΠΡΑΚΤΙΚΟ Ν ο 87/2011 Στο Λαγκαδά, σήμερα 3 Νοεμβρίου 2011, ημέρα Πέμπτη και ώρα 09:00 π.μ. συνήλθαν σε τακτική συνεδρίαση,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 2/2013 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 2/2013 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 2/2013 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ

ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ Η ιοίκηση του ΣΒΒΕ, ενόψει της σύγκλησης της επιτροπής για την αναµόρφωση της βιοµηχανικής νοµοθεσίας, κατέθεσε στον κ. Μ. Τζαφέρη,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 2/2013 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

Οι παρούσες οδηγίες εφαρμόζονται στις επιχειρήσεις ή στους μεμονωμένους ιδιώτες οι οποίοι εκμεταλλεύονται αυτόματους πωλητές τροφίμων ή ροφημάτων

Οι παρούσες οδηγίες εφαρμόζονται στις επιχειρήσεις ή στους μεμονωμένους ιδιώτες οι οποίοι εκμεταλλεύονται αυτόματους πωλητές τροφίμων ή ροφημάτων Περιεχόμενα ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Ο : ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 2 1.1Πεδίο εφαρμογής Ορισμοί επιχειρήσεων... 2 1.2. Σκοπός... 2 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Ο : ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ... 2 2.1. Διαδικασία αδειοδότησης (ως προς την Υγειονομική Υπηρεσία)...

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Γραμματεία Μητροπολιτικής Επιτροπής

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Γραμματεία Μητροπολιτικής Επιτροπής Δ10 ΕΝΤΥΠΟ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Α ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Περιφέρεια

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Γραμματεία Μητροπολιτικής Επιτροπής

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Γραμματεία Μητροπολιτικής Επιτροπής Δ10 ΕΝΤΥΠΟ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Α ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Περιφέρεια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 26759 10 Αυγούστου 2016 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 2471 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. ΔΙΠΑ/οικ. 37674 Τροποποίηση και κωδικοποίηση της υπουργικής απόφασης 1958/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ Ν ο 12/14-11-2011 Αριθμός Απόφασης 75/2011

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ Ν ο 12/14-11-2011 Αριθμός Απόφασης 75/2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ Ν ο 12/14-11-2011 Αριθμός Απόφασης 75/2011 Στο Ηράκλειο σήμερα 14 Νοεμβρίου 2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00, συνήλθε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 23/2013 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 23/2013 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 23/2013 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 22/18-12-2012

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 22/18-12-2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Λάρισα 19-12-2012 Αριθμ. Πρωτ: 2267 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 22/18-12-2012 ΘΕΜΑ ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Χανιά, Νοέμβριος 2013 ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΩΝ ΥΓΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

Χανιά, Νοέμβριος 2013 ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΩΝ ΥΓΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΧΡΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΩΝ ΥΓΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ Οδηγία πλαίσιο για τα απόβλητα 2008/98/ΕΚ Ιεράρχηση αποβλήτων Η επαναχρησιμοποίηση λυμάτων στα υψηλότερα επίπεδα της πυραμίδας Ιεράρχηση

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης 15/2015 από (12-06- 2015) της Οικονομικής Επιτροπής (ΟΕ) του Δήμου Μαραθώνος.

Απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης 15/2015 από (12-06- 2015) της Οικονομικής Επιτροπής (ΟΕ) του Δήμου Μαραθώνος. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Email: oedm@marathon.gr Απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης 15/2015 από (12-06- 2015) της

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Πρωτ.: Δ.Α./Φ14.1460/1528 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. Σχετ:2489/22-12-2011 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Αριθ. Πρωτ.: Δ.Α./Φ14.1460/1528 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. Σχετ:2489/22-12-2011 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α Π Ο Φ Α Σ Η ΘΕΜΑ: Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων της εταιρίας «ΤΣΙΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» από Αποστακτήριο σε Αποστακτήριο και Οινοποιείο κατόπιν κτιριακής και μηχανολογικής επέκτασης, που βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ αριθμ. 18 Αριθμ. Συνεδρίασης 18 η /20.11.2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 132

ΠΡΑΚΤΙΚΟ αριθμ. 18 Αριθμ. Συνεδρίασης 18 η /20.11.2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 132 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ------------------------------------------------------------ ΠΡΑΚΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Θεσ/νίκη, Αρ. Πρωτ. : 1091

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Θεσ/νίκη, Αρ. Πρωτ. : 1091 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ (τ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ) ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΕΛΤΑ ΝΕΣΤΟΥ- ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ ΙΣΜΑΡΙΔΑΣ ΤΗΣ 10 ης / 2011 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΕΛΤΑ ΝΕΣΤΟΥ- ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ ΙΣΜΑΡΙΔΑΣ ΤΗΣ 10 ης / 2011 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΕΛΤΑ ΝΕΣΤΟΥ- ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ ΙΣΜΑΡΙΔΑΣ ΤΗΣ 10 ης / 2011 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Στο Πόρτο Λάγος Π.Ε. Ξάνθης, σήμερα 22 Δεκεμβρίου 2011, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ι Σ Η Γ Η Τ Ι Κ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ε Ι Σ Η Γ Η Τ Ι Κ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Διεύθυνση : Πληροφορίες : Τηλ. Επικοινωνίας: Τηλ fax : Μητροπόλεως 55 Γκαράνη Βούλα 2331350615 2331320590 Προς

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ρ Ω Τ Η Μ Α Τ Ο Λ Ο Γ Ι Ο

Ε Ρ Ω Τ Η Μ Α Τ Ο Λ Ο Γ Ι Ο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι Ε Ρ Ω Τ Η Μ Α Τ Ο Λ Ο Γ Ι Ο ΠΡΟΣ : ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ & ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ Ν.Α.ΆΡΤΑΣ Για τον προσδιορισμό των δικαιολογητικών που απαιτούνται για τη χορήγηση άδειας εγκατάστασης δραστηριότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το υπ' αριθμ. 13/ Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το υπ' αριθμ. 13/ Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 13/11-06-2014 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων Αριθμ. απόφασης 396-13/11-06-2014 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ματαίωση

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ Η παρούσα Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων συντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο: «Εγκατάσταση Επεξεργασίας Απορριμμάτων και ΧΥΤΥ Σητείας» 1.2 ΕΙΔΟΣ & ΜΕΓΕΘΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη 5 / 8 /2011 Α.Π. : οικ. 160562/8072

Θεσσαλονίκη 5 / 8 /2011 Α.Π. : οικ. 160562/8072 . ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ Θεσσαλονίκη 5 / 8 /2011 Α.Π. : οικ. 160562/8072 ΠΡΟΣ :Όπως πίνακας Αποδεκτών ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Απόφασης 37/

Αριθ. Απόφασης 37/ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Του Πρακτικού 5/2016 συνεδρίασης της Επιτροπής Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης ---------------------------------- Αριθ. Απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Α. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Α ΕΙΟ ΟΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ Για τον προσδιορισµό της κατηγορίας και των δικαιολογητικών που απαιτούνται για απαλλαγή/έκδοση Αδειών Εγκατάστασης και Λειτουργίας µεταποιητικών µονάδων

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ 3 ο : Έκφραση άποψης επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: «Νέα μονάδα παραγωγής ξυλοκάρβουνου, ιδιοκτησίας Διβινή Θρασύβουλου,

ΘΕΜΑ 3 ο : Έκφραση άποψης επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: «Νέα μονάδα παραγωγής ξυλοκάρβουνου, ιδιοκτησίας Διβινή Θρασύβουλου, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ Ν ο 8/09-09-2011 Αριθμός Απόφασης 53/2011 Στο Ηράκλειο σήμερα 09 Σεπτεμβρίου 2011, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00, συνήλθε

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 29 ο έτους 2015 ========================= Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σερρών (Συνεδρίαση 29 η )

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 29 ο έτους 2015 ========================= Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σερρών (Συνεδρίαση 29 η ) ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ Δ/ΝΣΗ Δ/ΚΟΥ-ΟΙΚΟΝ/ΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤ. ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 29 ο έτους 2015 ========================= Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

Δ10. Ημερομηνία: 14 Σεπτεμβρίου 2015 Αρ. Πρωτοκόλλου (Εξερχομένου): 382378 (386)

Δ10. Ημερομηνία: 14 Σεπτεμβρίου 2015 Αρ. Πρωτοκόλλου (Εξερχομένου): 382378 (386) Δ10 ΕΝΤΥΠΟ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Α ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Περιφέρεια

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 5/2012 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 5/2012 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 5/2012 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου Αριθμός Απόφασης:

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Από τα πρακτικά της Θ Ε Μ Α: «Έγκριση διάθεσης πιστώσεων σε βάρος διαφόρων κωδικών του προϋπολογισμού εξόδων έτους 2014»

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Από τα πρακτικά της Θ Ε Μ Α: «Έγκριση διάθεσης πιστώσεων σε βάρος διαφόρων κωδικών του προϋπολογισμού εξόδων έτους 2014» 1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Από τα πρακτικά της 14-1-2014 ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΗΜΩΝ συνεδρίασης της Εκτελεστικής ΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Επιτροπής του Συνδέσμου Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 07/27-03-2014 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 07/27-03-2014 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 07/27-03-2014 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων Αριθμ. απόφασης 193-07/27-03-2014 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ Απόσπασμα Πρακτικού 2/08-02-2012 Αριθμός Απόφασης 13/2012 Στο Ηράκλειο σήμερα 8 Φεβρουαρίου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:30,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ Πάτρα, 4-12-2013 Γραφείο Προέδρου Επιτροπής Αριθ. Πρωτ. :320270/2464 Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων Περιφερειακού Συµβουλίου υτικής Ελλάδας Αντιπεριφερειάρχης

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για θραύση-τεμαχισμό ογκωδών αντικειμένων

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για θραύση-τεμαχισμό ογκωδών αντικειμένων Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για θραύση-τεμαχισμό ογκωδών αντικειμένων Αρ. Πρωτ.: 18458 Σταυρούπολη 26/03/2013 Ο Δήμος Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης ανακοινώνει ότι προτίθεται να προβεί στην ανάθεση εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (Ε.Ο.ΑΝ.) Πατησίων 147, Αθήνα, τηλ , φαξ:

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (Ε.Ο.ΑΝ.) Πατησίων 147, Αθήνα, τηλ , φαξ: ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (Ε.Ο.ΑΝ.) Πατησίων 147, 112 51 Αθήνα, τηλ. 210-8647420, φαξ: 210-8665988 ΑΝΑΡΤΗΣΗ- ΔΙΑΥΓΕΙΑ Αθήνα, 27-01-2017 Αριθμ. Πρωτ.: οικ.175 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τακτική

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Γραμματεία Μητροπολιτικής Επιτροπής

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Γραμματεία Μητροπολιτικής Επιτροπής Δ10 ΕΝΤΥΠΟ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Α ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Περιφέρεια

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 24/2013 Έκτακτης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 24/2013 Έκτακτης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 24/2013 Έκτακτης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 3025 22 Σεπτεμβρίου 2016 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 240 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Καθορισμός χρήσης γης σε παραχωρούμενη έκταση στο αγρόκτημα Αγίου Γερμανού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 13/ Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 13/ Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 13/20-05-2013 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων Αριθμ. απόφασης 309-13/20-05-2013 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 23/2013 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 23/2013 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 23/2013 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το υπ' αριθμ. 20/29-08-2014 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το υπ' αριθμ. 20/29-08-2014 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 20/29-08-2014 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων Αριθμ. απόφασης 553-20/29-08-2014 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜOΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (ΦΟΔΣΑ) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕΛΕΤΗ: ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΞΗΡΑΝΤΗΡΙΟ ΠΥΡΗΝΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

ΞΗΡΑΝΤΗΡΙΟ ΠΥΡΗΝΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ: ΕΡΓΟ: ΞΗΡΑΝΤΗΡΙΟ ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ 5 Α 166 73 ΒΟΥΛΑ ΤΗΛ. 210 8995934, ΦΑΞ 210 8951760 e-mail info@inik.gr 1 1. ΤΕΧΝΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ α. Ονοματεπώνυμο του ιδιοκτήτη

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου:3415/ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου:3415/ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. Δήμου :3415/27.01.2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 4 η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ την 26.01.2017 Η Οικονομική Επιτροπή συνήλθε στο Δημαρχιακό Μέγαρο σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 12/2011 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 12/2011 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 12/2011 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης 20/2015 από ( ) της Οικονομικής Επιτροπής (ΟΕ) του Δήμου Μαραθώνος.

Απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης 20/2015 από ( ) της Οικονομικής Επιτροπής (ΟΕ) του Δήμου Μαραθώνος. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Email: oedm@marathon.gr Απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης 20/2015 από (6-07- 2015) της Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 30 ο /23-10-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 30 ο /23-10-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 30 ο /23-10-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 1103/2015 ΘΕΜΑ: 45 ο Εξέταση της υποβληθείσας ένστασης της εταιρείας, «SECURITY GROUP

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (Ε.Ο.ΑΝ.) Πατησίων 147, Αθήνα, τηλ , φαξ:

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (Ε.Ο.ΑΝ.) Πατησίων 147, Αθήνα, τηλ , φαξ: ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (Ε.Ο.ΑΝ.) Πατησίων 147, 112 51 Αθήνα, τηλ. 210-8647420, φαξ: 210-8665988 ΑΝΑΡΤΗΣΗ- ΔΙΑΥΓΕΙΑ Αθήνα, 27-01-2017 Αριθμ. Πρωτ.: οικ.174 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τακτική

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Διαβίβαση της υπ αριθμ. 438/2016 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής της

ΘΕΜΑ: «Διαβίβαση της υπ αριθμ. 438/2016 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής της ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΤΡΑ, 21η Απριλίου 2016 Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Αρ. Πρωτ. 97330/1128 Ταχ. Δ/νση: : ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα

Διαβάστε περισσότερα