ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ 2054, ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ ΤΗΛ: ΦΑΞ:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ 2054, ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ ΤΗΛ: ΦΑΞ:"

Transcript

1 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ 2054, ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ ΤΗΛ: ΦΑΞ: ΠΡΑΚΤΙΚΑ 4 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΙΟΥ 2017 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Χρίστος Κίρκος, Χριστόφορος Αγριδιώτης, Χριστιάνα Κωνσταντινίδου, Νάντια Ιωαννίδου, Ιωάννα Γεωργίου, Μάριος Χριστοδούλου, Αλέξανδρος Σαββόπουλος, Βίας Στρατής, Γιώργος Σάββα, Δημήτρης Μούζουρος, Ειρήνη Αβραάμ, Εύα Λοίζου Αθανασίου, Κατερίνα Σκουφάρη, Κλειώ Κωνσταντινίδου, Μαρία Νεοφύτου Κωνσταντίνου, Μαρία Νικολάου Χαραλάμπους, Μαριάννα Παπακυριακού, Μαριλένα Νικολάου, Μαρίνα Ευθυμιάδου Τζιοβάννη,, Μιχάλης Μενοίκου, Νίκη Παναγή, Νίκη Ζεμπύλα, Ορέστης Γεωργίου, Πανδώρα Αντωνιάδη, Πανταζής Πανταζή, Πασχάλης Ζαχαριάδης, Σάββας Φιλίππου, Στέλλα Λουκά, Σπύρος Κωνσταντίνου, Σώτος Χριστοδούλου, Χριστίνα Σοφοκλέους. Παρών επίσης ήταν και ο Διευθυντής του Σχολείου μας κος Γιώργος Σπύρου. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ: Αντρέας Μαλάς, Δέσπω Παντελίδου, Έλενα Σολωμού, Κρις Σάββα, Κωνσταντίνος Παρμακλής, Κώστας Παναγή, Μαρία Ζαχαρίου, Μαριλένα Παρασκευά, Μαρίνα Ρίγου Παπαμηνά, Μιχάλης Κυπριανού, Πολίνα Παπαγιάννη, Σόφη Στέλικου, Χάρης Αλωνεύτης ΘΕΜΑΤΑ Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Χρίστος Κίρκος, καλωσόρισε τα μέλη και τον Διευθυντή του Σχολείου μας και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στη 4 η Συνεδρία του Συνδέσμου. Έγκριση πρακτικών 3 ης Συνεδρίας Ο πρόεδρος αναφέρθηκε στα πρακτικά της 3 ης συνεδρίας, τα οποία στάλθηκαν ήδη στα μέλη, στις 19 Νοεμβρίου 2017, τα οποία εγκρίθηκαν από την ολομέλεια χωρίς σχόλια/παρατηρήσεις. Στέγαστρο Σε συνέχεια του θέματος που τέθηκε στην προηγούμενη συνεδρία όσον αφορά την προστασία των μεταλλικών στύλων του στεγάστρου ο Πρόεδρος ενημέρωσε ότι έχουν ήδη επενδυθεί οι στύλοι με ειδικό σφουγγάρι με κόστος 450 το οποίο καλύφθηκε εξολοκλήρου από την Σχολική Εφορεία Στροβόλου. Τα μέλη εκφράστηκαν με πολύ καλά σχόλια τόσο για την ποιότητα όσο και για την αισθητική της δουλειάς που έγινε. Εξοπλισμός Σχολείου Σε συνέχεια του θέματος που τέθηκε στην προηγούμενη συνεδρία όσον αφορά την αγορά ενός βιντεοπροβολέα ο Πρόεδρος ενημέρωσε ότι έχει πληρωθεί το ποσό των 343 στην Σχολική Εφορεία Στροβόλου στις 15 Νοεμβρίου 2017 και ο προβολέας θα παραδοθεί στο σχολείο στις 10 Δεκεμβρίου 2017.

2 Αξιολόγηση δείπνου γονέων με δασκάλους Ο Πρόεδρος ενημέρωσε ότι το δείπνο διεξάχθηκε την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017 στην ταβέρνα «Για σουβλάκι όπως παλιά» και ανέφερε ότι ήταν πάρα πολύ καλή η ποιότητα του φαγητού και της όλης εκδήλωσης, αλλά ο χώρος δεν προσφερόταν για εκδήλωση τέτοιου είδους αφού δεν υπήρχε η δυνατότητα επικοινωνίας μεταξύ γονιών και δασκάλων. Ο Διευθυντής εισηγήθηκε όπως για την επόμενη χρονιά γίνει μια δοκιμή η εκδήλωση αυτή να διεξαχθεί στον χώρο του Σχολείου. Επιτροπή Πολιτικής Άμυνας Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στην άσκηση πολιτικής άμυνας που διεξάχθηκε στο σχολείο την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου Στην άσκηση παρών ήταν τα μέλη της επιτροπής Μάριος Χριστοδούλου, Νίκη Ζεμπύλα και Μιχάλης Κυπριανού. Η Νίκη Ζεμπύλα ενημέρωσε ότι κάποια θέματα που υπήρξαν κατά την διάρκεια της άσκησης συζητήθηκαν με τον Διευθυντή και θα επαναξιολογηθούν στην επόμενη άσκηση. Επίσης ανέφερε ότι υπάρχει εισήγηση από τον Διευθυντή Πολιτικής Άμυνας όπως η επόμενη άσκηση πολιτικής άμυνας που θα διεξαχθεί στον σχολείο να γίνει στην παρουσία του, και αν είναι δυνατόν να είναι απροειδοποίητη. Ο τηλεβόας που παρουσίασε πρόβλημα κατά την διάρκεια της άσκησης έχει ήδη δοθεί σε τεχνικούς για επιδιόρθωση. Επιτροπή Κυλικείου Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στον προγραμματισμένο έλεγχο του κυλικείου του σχολείου μας που διεξάχθηκε την Τρίτη 21 Νοεμβρίου Στο έλεγχο παρευρέθηκε, εκ μέρους του Συνδέσμου Γονέων, ο κ. Γιώργος Σάββα, ο οποίος ενημέρωσε τα παρόντα μέλη για το αποτέλεσμα του ελέγχου. Ανέφερε ότι γενικά οι πρακτικές που εφαρμόζονται στη καντίνα θεωρούνται ικανοποιητικές, αλλά θα πρέπει να πραγματοποιούνται συχνότεροι απρόοπτοι έλεγχοι, οι οποίοι σίγουρα αποτελούν καλύτερο μέτρο για έλεγχο. Μέλη του Συνδέσμου μας αναφέρθηκαν σε κάποια παράπονα που εκφράστηκαν από γονείς του σχολείου, όπως π.χ. η μη χρήση γαντιών ή χαρτοπετσέτας από τον διαχειριστή της καντίνας κατά την παράδοση προϊόντων στα παιδιά αλλά και λανθασμένες τιμές στον τιμοκατάλογο. Ο κ. Σάββα ανέφερε επίσης ότι κατά τον έλεγχο αναφέρθηκε ότι ο διαχειριστής της καντίνας χρησιμοποιεί τις τουαλέτες των μαθητών, για ευκολία του, αφού βρίσκονται δίπλα από την καντίνα. Ο Πρόεδρος ανέφερε ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί και ότι θα χρησιμοποιεί την τουαλέτα των Δασκάλων. Στο σημείο αυτό ο Διευθυντής του σχολείου ανέφερε ότι, στην συνάντηση με την Ευαγγελία Σιζοπούλου της Σχολικής Εφορείας Στροβόλου, είχε συζητηθεί μεταξύ άλλων, και το θέμα αυτό και ότι έχει τεθεί αίτημα για ανέγερση καινούριων αποχωρητήριών στο σχολείο αφού 2 αποχωρητήρια χρησιμοποιούνται για τους δασκάλους, τις δασκάλες και τις καθαρίστριες και τον διαχειριστή της καντίνας.

3 Ο Διευθυντής του Σχολείου ανέφερε ότι θα γίνουν οι ανάλογες συστάσεις στον διαχειριστή της καντίνας και σημείωσε ότι γενικά είναι πολύ προσεκτικός και ότι αυτά αποτελούν μεμονωμένα περιστατικά. Όσον αφορά τα είδη που πωλεί η καντίνα ανέφερε ότι δεν πωλούνται όλα όσα αναφέρονται στον κατάλογο αλλά αυτά που έχουν μεγαλύτερη ζήτηση. Όσον αφορά τις τιμές έγινε εισήγηση από τον Διευθυντή όπως αναρτηθεί ο τιμοκατάλογος μόνο των προϊόντων που πωλούνται στην καντίνα κάτι που θα είναι πιο εύκολο για τα παιδιά να διαβάσουν. Επιτροπή Ευημερίας Ο Μιχάλης Μενοίκου, ενημέρωσε τους παρόντες για τις εισηγήσεις της επιτροπής μετά από συνεδρία της που διεξάχθηκε στις 27 Νοεμβρίου Ο αριθμός των απόρων παιδιών του σχολείου μας για φέτος ανέρχεται στα 12 παιδιά. Αγορά ρουχισμού στους άπορους μαθητές του σχολείου μας αξίας 50 από κατάστημα Benetton Αγορά κουπονιών για αγορά παιδικών παπουτσιών αξίας 50 από κατάστημα Avraamides. Σημειώνεται ότι το κάθε κουπόνι θα αγοραστεί από το Σύνδεσμο στα 32,50 Αγορά παιχνιδιού αξίας Επίσης η επιτροπή εισηγείται όπως σε κάθε παιδί δοθεί δωρεάν ένα σετ φόρμες του σχολείου μας Η εισήγηση εγκρίθηκε από όλα τα παρόντα μέλη του Συνδέσμου. Ο Πρόεδρος ενημέρωσε ότι για φέτος θα έχουμε δύο πακέτα αγάπης από τον Ερυθρό Σταυρό, τρία πακέτα από την Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Σχολείων Λευκωσίας και εισηγήθηκε όπως και πέρσι να ετοιμαστούν από τον Σύνδεσμο ακόμη τέσσερα πακέτα με δικά του έξοδα. Και αυτή η εισήγηση εγκρίθηκε από όλα τα παρόντα μέλη του Συνδέσμου. Ο Μιχάλης Μενοίκου ανέφερε επίσης ότι μπορεί να γίνει επιστολή προς την Ιερά Μονή Κύκκου μέσω του πάτερ Παρασκευά για κάλυψη μέρους των εξόδων των απόρων του σχολείου. Αποφασίστηκε όπως η επιστολή ετοιμαστεί από την Στέλλα Λουκά και αφού υπογραφεί να σταλεί μέσω φάξ. Ο Μιχάλης Μενοίκου ενημέρωσε επίσης για την απόφαση της επιτροπής για επίσκεψη ομάδας μαθητών του σχολείου μας, υπό την ευθύνη μελών του Συνδέσμου Γονέων, στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Στο σημείο αυτό μέλη μας ανέφεραν ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να δοθεί σχετική άδεια από τους αρμόδιους για επίσκεψη στο Μακάριο, λόγω της ιδιάζουσας κατάστασης κάποιων παιδιών που νοσηλεύονται, αλλά και τους κινδύνους για τα παιδιά του σχολείου μας. Ο Διευθυντής ανέφερε ότι παιδιά της Ε τάξης θα επισκεφτούν το γηροκομείο που βρίσκεται πίσω από το σχολείο για να τραγουδήσουν και να δώσουν χαρά στους γέροντες, οπόταν ο στόχος για παρουσία των παιδιών σε προσφορά στο κοινό εξυπηρετείται με αυτή την εκδήλωση.

4 Θεατρικές παραστάσεις Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη για τις επικείμενες θεατρικές παραστάσεις που διοργανώνονται από το Σύνδεσμο Γονέων, σε συνεργασία με το Θέατρο Ένα. Οι παραστάσεις θα δοθούν στις 2 και 9 Δεκεμβρίου 2017 στο χώρο του Θεάτρου Ένα στην Λευκωσία. Οι παραστάσεις θα έχουν κόστος 500 η κάθε μια και τα εισιτήρια θα πωλούνται προς 8 για τα παιδιά και 10 για τους ενήλικες. Δηλαδή, θα υπάρχει επιχορήγηση, από το Σύνδεσμο Γονέων, 2 για τα παιδιά και 5 ευρώ για τους γονείς. Οι άποροι μαθητές θα συμμετέχουν δωρεάν. Σε όλους όσους παρευρεθούν στις παραστάσεις θα δοθούν δωρεάν donuts. Στο σημείο αυτό, ο Σάββας Φιλίππου εξέφρασε παράπονα για τον τρόπο που η Γραμματεία χειρίστηκε το θέμα της αυστηρής σειράς προτεραιότητας για δηλώσεις συμμετοχής και ως επίσης για την μη έκδοση εισιτηρίων από την αρχή της προπώλησης. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε ότι, κρατήθηκαν θέσεις σε παιδιά που δεν φοιτούν στο σχολείο μας και παιδιά του σχολείου μας δεν εξασφάλισαν θέση. Σε μεταγενέστερες εκδηλώσεις, ζήτησαν όπως δίδεται προτεραιότητα στα παιδιά του σχολείου μας. Ο πρόεδρος ανέφερε ότι τα μέλη του Συνδέσμου Γονέων είχαν προνομιακή ενημέρωση μέσω Viber στις 23 Νοεμβρίου και ότι θα δοθούν εισιτήρια στα παιδιά τις προσεχείς ημέρες. Όσον αφορά τον τρόπο διάθεσης των θέσεων αναφέρθηκε ότι είναι πολύ δύσκολο ο Σύνδεσμος χρησιμοποιήσει άλλο τρόπο από αυτό της αυστηρής χρονολογικής σειράς αφού αυτό θεωρείται άδικο για τους μαθητές και τους γονείς που ήταν συνεπείς με τα χρονοδιαγράμματα την στιγμή που υπήρξε και προνομιακή ενημέρωση των μελών της Ολομέλειας. Επίσης θα εξεταστεί το θέμα για επιπρόσθετη παράσταση στις 16 Δεκεμβρίου, εάν και εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη συμμετοχή. Εάν όχι δεν θα πραγματοποιηθεί. Εκδηλώσεις χορωδίας σχολείου Ο Διευθυντής ανέφερε στους παρευρισκόμενους ότι η χορωδία του σχολείου μας, θα παρευρεθεί σε διάφορες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις το επόμενο διάστημα. Στις 2 Δεκεμβρίου στην εκδήλωση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου στα Κεντρικά Γραφεία της ΑΗΚ και στις 23 Δεκεμβρίου στην εκδήλωση που διοργανώνει η Ομοσπονδία Συνδέσμου Γονέων. Επίσης στις 10 Δεκεμβρίου, το σχολείο μας έχει επιλεγεί να συμμετέχει σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας, στην παρουσία του έντιμου Υπουργού Παιδείας. Καλλιτεχνική Επιτροπή Η Γραμματέας Χριστιάνα Κωνσταντινίδου ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις αποφάσεις της Καλλιτεχνικής Επιτροπής: Tο παζαράκι αγάπης και προσφοράς θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, μετά την Χριστουγεννιάτική γιορτή του σχολείου. Στο παζαράκι θα υπάρχουν προς πώληση φαγητά (πίτσα, burgers, σιταροπούλες), γλυκά (λοκμάδες), ποτά (καφές, τσάι, ζεστή σοκολάτα, νερά, χυμοί). Επίσης ο κόσμος θα κεραστεί κρασί, ζιβανία και ξηρούς καρπούς από το Σύνδεσμο Γονέων. Το κρασί και ζιβανία θα μας προσφέρει το μέλος μας Σάββας Φιλίππου τον οποίο ευχαριστούμε.

5 Στο παζαράκι θα πωλούνται βιβλία (Βιβλιοπωλείο Πάργα), χριστουγεννιάτικα λουλούδια, χριστουγεννιάτικά γλυκά που θα ετοιμάσουν γονείς και φίλοι του Συνδέσμου και τυχεροί φάκελοι. Για καλύτερη διαχείριση της εκδήλωσης ο Πρόεδρος ζήτησε όπως όσοι θα προσφέρουν γλυκό για πώληση θα πρέπει να ενημερώνουν την κα Εύα Λοίζου και οποιοσδήποτε θα εξασφαλίσει δώρο για τους τυχερούς φακέλους, να ενημερώνει την κα Νάντια Ιωαννίδου και την Χριστιάνα Κωνσταντινίδου. Έχει ήδη σταλεί επιστολή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παροχή δώρων στις 19 Νοεμβρίου Όσον αφορά τον Άγιο Βασίλη, αναφέρθηκε ότι εάν δεν εξασφαλιστούν δώρα για όλα τα παιδιά από χορηγό, δεν θα έχουμε επίσκεψη του Άγιου Βασίλη. Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τα μέλη για την βοήθεια τους και τόνισε ότι όλοι θα πρέπει να βοηθήσουμε, ώστε να έχουμε μια επιτυχημένη εκδήλωση. Συγκεκριμένα για την κατανομή των εργασιών την ημέρα εκείνη, θα σταλεί μήνυμα μέσω VIBER για εκδήλωση ενδιαφέροντος. Επίσης, τα μέλη μας θα πρέπει να βρίσκονται στο σχολείο το προηγούμενο βράδυ για τις κατάλληλες προετοιμασίες. Παράλληλα, αναφέρθηκε ότι όλοι θα πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειες μας για εξεύρεση δώρων και αποφασίστηκε να σταλεί άμεσα στους γονείς σχετική επιστολή για πιθανή παροχή δώρων ή ποσού για αγορά δώρων. Τέθηκε θέμα για την πιθανότητα να γίνει διαχωρισμός φακέλων με παιδικά και κανονικά δώρα αλλά τονίστηκε ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν εξασφαλιστεί ικανοποιητικός αριθμός παιδικών δώρων. Χριστουγεννιάτικη περιπέτεια στην Παραμυθούπολη Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στην επίσκεψη μας στην Παραμυθούπολη που θα γίνει την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 από τις μ.μ και ευχαρίστησε τη Εύα Λοΐζου Αθανασίου για τη βοήθεια της. Τα εισιτήρια εισόδου θα πωλούνται στην Γραμματεία του σχολείου μας προς 12, τα οποία θα παρουσιάζονται στην είσοδο της Παραμυθούπολης κατά τις 22 Δεκεμβρίου για την εξασφάλιση του βραχιολιού. Θα σταλεί σχετικό διαφημιστικό φυλλάδιο στους γονείς με όλες τις λεπτομέρειες και τις οδηγίες της Παραμυθούπολης. Χριστουγεννιάτικες λίστες Οι καθιερωμένες Χριστουγεννιάτικες λίστες θα δοθούν στα παιδιά την τελευταία εβδομάδα του σχολείου και θα είναι αξίας 10. Η ολομέλεια αποφάσισε όπως δοθεί στα παιδιά που θα κερδίσουν, επιτραπέζιο παιχνίδι ανάλογα με την ηλικία, αξίας Κεραστικό παιδιών Όπως έχει πλέον καθιερωθεί, την τελευταία μέρα του σχολείου, θα δοθεί σε όλα τα παιδιά κεραστικό από το Σύνδεσμο Γονέων. Τα μπισκότα είναι αξίας 0.50c και θα ετοιμάσει το Sugar Factory. Θα παραγγελθούν 330 μπισκότα για αν καλυφθούν και τα παιδάκια του νηπιαγωγείου.

6 Συμβουλευτική Επιτροπή Ο Πρόεδρος ενημέρωσε για την συνεδρία της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Σχολείου που διεξάχθηκε την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 στην παρουσία της Σχολικής Εφόρου του Σχολείου μας κας. Ευαγγελίας Σιζοπούλου, του Διευθυντή κ.γιώργου Σπύρου, της εκπροσώπου του Διδασκαλικού Συλλόγου κας. Έλενας Ρουσιά και του Προέδρου και Αντιπροέδρου του Συνδέσμου μας. Στην συνεδρία έγινε ενημέρωση για τα έργα που έγιναν στο σχολείο μας κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά αλλά και τα έργα που χρειάζεται να γίνουν κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά. Τα κύρια έργα που έχουν ζητηθεί για φέτος είναι η κατασκευή δύο επιπρόσθετων τουαλετών για τις ανάγκες του προσωπικού του σχολείου καθώς επίσης και την εγκατάσταση συστημάτων κλιματισμού στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Σχολικό Ταμιευτήριο Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για το σχολικό ταμιευτήριο και αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Ομοσπονδίας Γονέων Λευκωσίας για την προσφορά ενός νέου, εκσυγχρονισμένου σχέδιού το οποίο θα καλύψει και τα υφιστάμενα μέλη και θα ανακοινωθεί σύντομα. Ο Διευθυντής του σχολείου μας ανέφερε ότι πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση με την ηγεσία της ΠΟΕΔ, για αποφυγή παρεξηγήσεων. Ιστοσελίδα Συνδέσμου Γονέων Η ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή και αναμένεται εντός των ημερών να είναι έτοιμη στο διαδίκτυο. Ημερολόγιο γραφείου Ο Πρόεδρος ενημέρωσε ότι ο Σύνδεσμος θα τυπώσει ημερολόγιο γραφείου που θα περιλαμβάνει φωτογραφίες από όλες τις τάξεις του σχολείου, από την ημέρα δράσης για το Δεν Ξεχνώ. Στο σημείο αυτό, ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τον Διευθυντή του σχολείου, το Διδακτικό προσωπικό για την βοήθεια τους, αλλά και τη φίλη του Συνδέσμου Μυρτώ Σχοινή η οποία θα αναλάβει το σχεδιαστικό κομμάτι του ημερολογίου. Το ημερολόγιο θα σταλεί σύντομα στο τυπογραφείο για εκτύπωση. Η ολομέλεια αποφάσισε όπως πωλείται προς 5 το καθένα και θα σταλεί σχετική ανακοίνωση στους γονείς. Καρναβαλίστικο πάρτυ Η ολομέλεια αποφάσισε όπως πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 και τα καλλιτεχνικό πρόγραμμα αναλάβει ο DJ Pantelis. Περισσότερες λεπτομέρειες θα συζητηθούν στην επόμενη συνεδρία της ολομέλειας. Καρναβαλίστικη παρέλαση Δήμου Αγλαντζιάς Όπως έχει ήδη αποφασιστεί, ο Σύνδεσμος Γονέων του σχολείου μας, θα συμμετέχει στην καρναβαλίστικη παρέλαση του Δήμου Αγλαντζιάς, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου Το θέμα της παρέλασης θα είναι H Γη ένας πολύχρωμος πλανήτης.

7 H Εύα Λοίζου Αθανασίου θα αναλάβει να καταθέσει την συμμετοχή μας και το θέμα θα συζητηθεί εκτενέστερα στην επόμενη συνεδρία. Ψηφοφορία METRO Ο Πρόεδρος ενημέρωσε ότι ο Σύνδεσμος μας κατέλαβε την τρίτη θέση στην ψηφοφορία και έχει κερδίσει το ποσό των Όσον αφορά διάφορα θέματα που τέθηκαν από τα μέλη για τις ψήφους που διαγράφηκαν ο Βίας Στρατής που ήταν υπεύθυνος για την ψηφοφορία ανέφερε ότι η διαγραφή των ψήφων αφορά αλλαγή της πολιτικής του Metro για την μη καταμέτρηση ψήφων που προέρχονταν από το εξωτερικό. Ο Πρόεδρος ανέφερε ότι δεν υπάρχει κάτι μεμπτό με τις ψήφους αφού μετά την αποστολή του σχεδίου δράσης από τον Βία Στρατή στα μέλη της ολομέλειας δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση κατά πόσο θα ακολουθείτο το σχέδιο και έτσι εφαρμόστηκε το εναλλακτικό σχέδιο που αφορούσε την προώθηση της υποψηφιότητας του Συνδέσμου μας μέσω της ιστοσελίδας που διατηρεί Ημερομηνίες επόμενων συνεδριών ολομέλειας Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των επόμενων συνεδριών της ολομέλειας. 5 η συνεδρία θα διεξαχθεί την Τρίτη 16 Ιανουαρίου η συνεδρία θα διεξαχθεί την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου η συνεδρία θα διεξαχθεί την Δευτέρα 5 Μαρτίου η συνεδρία θα διεξαχθεί την Πέμπτη 29 Μαρτίου η συνεδρία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018 Κατόπιν αιτήματος των μελών της ολομέλειας οι συνεδρίες θα αρχίζουν στις 7:00 μ.μ. αλλά δεν θα υπάρχει καμία αναμονή στην έναρξη της συνεδρίας. Θέματα Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Λευκωσίας Ο Πρόεδρος ενημέρωσε ότι η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδιας διεξάχθηκε το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017 και στις εκλογές που ακολούθησαν εκλέγηκε Σύμβουλος της Ομοσπονδίας. Επίσης ενημέρωσε τα μέλη για το Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ που διοργανώνει η Ομοσπονδία στις Δεκεμβρίου 2017 στους χώρους στάθμευσης στην Σταυρού και κάλεσε τα μέλη να λάβουν μέρος για να απολαύσουν την χορωδία του Σχολείου μας. Χρίστος Κίρκος Πρόεδρος Χριστιάνα Κωνσταντινίδου Γραμματέας

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ 2054, ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ ΤΗΛ: ΦΑΞ:

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ 2054, ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ ΤΗΛ: ΦΑΞ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ 2054, ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ ΤΗΛ: 22350100 ΦΑΞ: 22592792 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΠΡΑΚΤΙΚΑ 5 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 Χρίστος Κίρκος, Χριστόφορος

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ ΑΚΡΙΒΩΣ. Τα θέματα (1) και (2) αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 7.30 μμ.

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ ΑΚΡΙΒΩΣ. Τα θέματα (1) και (2) αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 7.30 μμ. Αρ Φακ: 6.31.01 8 Απριλίου 2019 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Αναστάσιο Κακουλλή Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου:

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου: Αρ Φακ: 6.31.01 19 Σεπτεμβρίου 2017 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος Τεύχος 63

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος Τεύχος 63 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2016 - Τεύχος 63 5 Δεκεμβρίου ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Τα παιδιά της Προδημοτικής συμμετέχουν στην παιδική εκπομπή

Διαβάστε περισσότερα

3 η Συνεδρία Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, 29 ης Φεβρουαρίου, Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2016/03β/29.02.

3 η Συνεδρία Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, 29 ης Φεβρουαρίου, Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2016/03β/29.02. Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2016/03β/29.02. ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Πρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π Αντιπρόεδρος Τάκης Τσιήτσιος Π Γραμματέας Μαρίνα Ανδρέου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ Πρόεδρος Φαρκωνής Χρίστος Π. Αντιπρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π. Γραμματέας Ανδρέου Μαρίνα Π. Βοηθός Γραμματέας Γιάγκου Χαρίκλεια Α

ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ Πρόεδρος Φαρκωνής Χρίστος Π. Αντιπρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π. Γραμματέας Ανδρέου Μαρίνα Π. Βοηθός Γραμματέας Γιάγκου Χαρίκλεια Α Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2015/48β/05.02. ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ Πρόεδρος Φαρκωνής Χρίστος Π Αντιπρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π Γραμματέας Ανδρέου Μαρίνα Π Βοηθός Γραμματέας Γιάγκου Χαρίκλεια Α

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 4/2017

Αρ. Συνεδρίας: 4/2017 Πρακτικά 106 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 4/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 35 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 7 Ιουλίου 2010

Πρακτικά 35 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 7 Ιουλίου 2010 Πρακτικά 35 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 7 Ιουλίου 2010 Παρόντες : 1. Εύη Τσολάκη - Πρόεδρος της Επιτροπής 3. Καυκαλιάς Ανδρέας - Μέλος 4. Καρεκλάς Ανδρέας - Μέλος 5. Στούππας

Διαβάστε περισσότερα

16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΔΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Νεολαία Δημοκρατικού Συναγερμού Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 / Αριθμός Φύλλου 234 16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ Η ΝΕΔΗΣΥ σε συνεδρία

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 32 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:00 μμ μέχρι τις 10:00μμ.

Πρακτικά 32 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:00 μμ μέχρι τις 10:00μμ. Πρακτικά 32 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 5.2.2013 από τις 7:00 μμ μέχρι τις 10:00μμ. Αρ. Συνεδρίας 4/2013 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Ιανουαρίου. Περισσότερα στις ιστοσελίδες μας στο

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Ιανουαρίου. Περισσότερα στις ιστοσελίδες μας στο The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2017 - Τεύχος 72 1 Δεκεμβρίου Παραδίδονται τα λεφτά που μαζεύτηκαν για τον Ραδιομαραθώνιο από τον Πρόεδρο

Διαβάστε περισσότερα

1 η Συνεδρία Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, 10 ης Ιανουαρίου, Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2016/01β/10.01.

1 η Συνεδρία Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, 10 ης Ιανουαρίου, Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2016/01β/10.01. Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2016/01β/10.01. ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ Πρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π Αντιπρόεδρος Τάκης Τσιήτσιος Π Γραμματέας Μαρίνα Ανδρέου Π Βοηθός Γραμματέας Εύη Πογιατζή Π Ταμίας

Διαβάστε περισσότερα

Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2017 Βραβεία

Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2017 Βραβεία Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2017 Βραβεία 1. Βραβείο Συνεργατισμού ( 350) Απονέμεται στον άριστο σε ήθος τελειόφοιτο μαθητή με την υψηλότερη γενική βαθμολογία. Σταύρου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ Πρόεδρος Φαρκωνής Χρίστος Π. Αντιπρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π. Γραμματέας Ανδρέου Μαρίνα Π. Βοηθός Γραμματέας Γιάγκου Χαρίκλεια Α

ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ Πρόεδρος Φαρκωνής Χρίστος Π. Αντιπρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π. Γραμματέας Ανδρέου Μαρίνα Π. Βοηθός Γραμματέας Γιάγκου Χαρίκλεια Α Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2015/49β/14.02. ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ Πρόεδρος Φαρκωνής Χρίστος Π Αντιπρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π Γραμματέας Ανδρέου Μαρίνα Π Βοηθός Γραμματέας Γιάγκου Χαρίκλεια Α

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 8/2017

Αρ. Συνεδρίας: 8/2017 Πρακτικά 110 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 2 Μαϊου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 8/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου Μάριος

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Φεβρουαρίου Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο. Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη

Αρ Φακ: Φεβρουαρίου Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο. Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Αρ Φακ: 6.31.01 7 Φεβρουαρίου 2018 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

Βαλεντίνος Πολυκάρπου Στέλλα Αυλωνίτη Μέλη Κωνσταντίνος Κούκος Δημήτρης Τσίγκης Δημοτικού Χρίστος Τσίγκης Παντελάκης Αγκαστινιώτης Συμβουλίου

Βαλεντίνος Πολυκάρπου Στέλλα Αυλωνίτη Μέλη Κωνσταντίνος Κούκος Δημήτρης Τσίγκης Δημοτικού Χρίστος Τσίγκης Παντελάκης Αγκαστινιώτης Συμβουλίου Πρακτικά 493 ης συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου που έγινε στα γραφεία του Δήμου στις 8/12/2010 από τις 6:30μμ-7:30μμ. Αρ συνεδρίας: 16/2010 Παρόντες: κ.κ. Σάββας Ηλιοφώτου, Δήμαρχος, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟΥ - ΝΗΣΟΥ K-35 v10 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟΥ - ΝΗΣΟΥ K-35 v10 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟΥ - ΝΗΣΟΥ K-35 v10 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018-19 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ 1. ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2018-2019 Προγραμματίζει, οργανώνει και Διευθυντής προωθεί το σχέδιο δράσης

Διαβάστε περισσότερα

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος 2010 - Τεύχος 4

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος 2010 - Τεύχος 4 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2010 - Τεύχος 4 Χριστούγεννα στο GCS ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 7 Ιανουαρίου Έναρξη μαθημάτων 11 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Α/Α ΤΙΤΛΟΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Α/Α ΤΙΤΛΟΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΜΗΜΑ: Α1 ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΚΑΤΣΙΔΙΑΡΗ ΔΕΣΠΩ 1. Πρόεδρος Χαραλάμπους Μιχάλης 2. Αντιπρόεδρος Χαριλάου Αναστασία Χριστίνα 3. Γραμματέας Νικολάου Πολύκαρπος 4. Ταμίας Αντρέου Νεφέλη Τσιοπάνου Άντρεα Πιάνκα

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 1/2017

Αρ. Συνεδρίας: 1/2017 Πρακτικά 103 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, 2017, ώρα 7:00μμ Αρ. Συνεδρίας: 1/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου- Δήμαρχος Γερίου

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Δεκεμβρίου Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο. Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη

Αρ Φακ: Δεκεμβρίου Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο. Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Αρ Φακ: 6.31.01 14 Δεκεμβρίου 2017 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

Γινόμαστε και εμείς μικροί εθελοντές.προσφέρουμε αγάπη και χαρά στους συνανθρώπους μας χωρίς ανταλλάγματα.

Γινόμαστε και εμείς μικροί εθελοντές.προσφέρουμε αγάπη και χαρά στους συνανθρώπους μας χωρίς ανταλλάγματα. 0 Γινόμαστε και εμείς μικροί εθελοντές.προσφέρουμε αγάπη και χαρά στους συνανθρώπους μας χωρίς ανταλλάγματα. Μια εργασία από τους μαθητές της Δ 2 Υπεύθυνη δασκάλα: Ελένη Μιχαήλ Σχολική χρονιά 2013-2014

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 34 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 27 Μαΐου 2010

Πρακτικά 34 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 27 Μαΐου 2010 Πρακτικά 34 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 27 Μαΐου 2010 Παρόντες : 1. Ανδρέας Χρίστου - Δήμαρχος 2. Εύη Τσολάκη - Πρόεδρος της Επιτροπής 3. Καλογερόπουλος Μιχάλης - Μέλος 4.

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.00 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.00 μμ /3 Διεύρυνση/βελτίωση των οδών Ιφιγενείας και Βερενίκης στο Στρόβολο

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.00 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.00 μμ /3 Διεύρυνση/βελτίωση των οδών Ιφιγενείας και Βερενίκης στο Στρόβολο Αρ Φακ: 6.31.01 25 Απριλίου 2017 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Μαρτίου Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο

Αρ Φακ: Μαρτίου Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο Αρ Φακ: 6.31.01 8 Μαρτίου 2013 Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Ανδρέα Παπαχαραλάμπους Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Στέλλα Αυλωνίτη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Αριθμός Πρακτικών 20/2012 Παρόντες Πρακτικά Συνεδρίας Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012, στις 7:30 μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016, στις 7:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Γιαννάκης Μωϋσέως Αιρετό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ 3ΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ 3ΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016 ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΙΙΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ 3ΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016 1.Κανόνες οργάνωσης

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη και ώρα 6:30 μ.μ. (20/2012)

Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη και ώρα 6:30 μ.μ. (20/2012) Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη 25.09.2012 και ώρα 6:30 μ.μ. (20/2012) Παρόντες: Γ. Τάκκας, Δήμαρχος, Ι. Καμπανής, Αντιδήμαρχος, Μ. Κκάλλη Π. Κύπρου Φ.

Διαβάστε περισσότερα

4 η Συνεδρία Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, 14 ης Μαρτίου, Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2016/04β/14.03.

4 η Συνεδρία Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, 14 ης Μαρτίου, Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2016/04β/14.03. Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2016/04β/14.03. ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Πρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π Αντιπρόεδρος Τάκης Τσιήτσιος Π Γραμματέας Μαρίνα Ανδρέου

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών των πιο κάτω συνεδριών του Δημοτικού Συμβουλίου:

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών των πιο κάτω συνεδριών του Δημοτικού Συμβουλίου: Αρ Φακ: 6.31.01 7 Δεκεμβρίου 2018 Κυρίους Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω Πολυκάρπου Μάριο Χατζηβασιλείου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, ώρα 18:30 20:00.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, ώρα 18:30 20:00. Αρ. Φακ.5.10.3 (2013) Α/Α 14/2013 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, ώρα 18:30 20:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 1 ΑΒΕΡΚΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Εργαστήριο 3 Καλές πρακτικές κατά την εκμάθηση της Ελληνικής από ενήλικες - διδακτικές παρεμβάσεις από 2 ΑΓΑΠΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ Εργαστήριο 4 Καλές πρακτικές κατά την εκμάθηση της Ελληνικής

Διαβάστε περισσότερα

Eνημερωτικό Δελτίο για γονείς Τεύχος 2

Eνημερωτικό Δελτίο για γονείς Τεύχος 2 Δημοτικό Σχολείο Αποστόλου Λουκά Καντάρας 126, 2051 ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ Τηλ. 22456940 Fax: 22 323834 Ηλ ταχυδρομείο:dim-ap-loukas-lef@schools.ac.cy Eνημερωτικό Δελτίο για γονείς Τεύχος 2 Οκτώριος 2013 Αγαπητοί γονείς,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΧΕΙΡΟ. Αρ Φακ: Ιουλίου Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο. Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη

ΠΡΟΧΕΙΡΟ. Αρ Φακ: Ιουλίου Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο. Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη ΠΡΟΧΕΙΡΟ Αρ Φακ: 6.31.01 2 Ιουλίου 2018 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 27 ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου η οποία έγινε την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009 στο Δημοτικό Μέγαρο.

Πρακτικά 27 ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου η οποία έγινε την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009 στο Δημοτικό Μέγαρο. Πρακτικά 27 ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου η οποία έγινε την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009 στο Δημοτικό Μέγαρο. Παρόντες 1. Σσολάκη Ευανθία - Πρόεδρος 2. Καλογερόπουλος Μιχαήλ -

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική σχολείου που αφορά την παροχή ευκαιριών μάθησης

Πολιτική σχολείου που αφορά την παροχή ευκαιριών μάθησης Πολιτική σχολείου που αφορά την παροχή ευκαιριών μάθησης Δραστηριότητες Υπευθυνότητες Χρονοδιάγραμμα Μέσα / πηγές Αξιολόγηση 1. Αξιοποίηση εκδρομών όχι μόνο για ψυχαγωγικούς σκοπούς αλλά κυρίως για εκπαιδευτικούς.

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 4 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:00μμ μέχρι τις 10:15μμ.

Πρακτικά 4 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:00μμ μέχρι τις 10:15μμ. Πρακτικά 4 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 7.2.2012 από τις 7:00μμ μέχρι τις 10:15μμ. Αρ. Συνεδρίας 4/2012 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 3 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη από τις 3:00μμ μέχρι τις 6μμ.

Πρακτικά 3 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη από τις 3:00μμ μέχρι τις 6μμ. Πρακτικά 3 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη 25.1.2012 από τις 3:00μμ μέχρι τις 6μμ. Αρ. Συνεδρίας 3/2012 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνει τις ακόλουθες τοποθετήσεις και μετακινήσεις Εκπαιδευτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΑ ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ FINALWEEK ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΑΞΗ. 1 HADJIGEORGIOU ELENI 3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΑΑ ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ FINALWEEK ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΑΞΗ. 1 HADJIGEORGIOU ELENI 3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 1 HADJIGEORGIOU ELENI 3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 2 HADJIGEORGIOU SYMEON 3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 3 ΑΒΡΑΑΜ ΜΑΡΙΟΣ 3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΕΜΕΣΟΣ Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 4 ΑΝΔΡΕΟΥ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ 3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΛΑΝΙΤΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΛΑΝΙΤΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΛΑΝΙΤΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018-2019 Ημερομηνία:8 η Οκτωβρίου 2018 Ώρα Έναρξης: 17:00 Ώρα Λήξης: 20:30 Τόπος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ - Τι είναι τα Πολύκεντρα Νεολαίας;

ΕΙΣΑΓΩΓΗ - Τι είναι τα Πολύκεντρα Νεολαίας; ΕΙΣΑΓΩΓΗ - Τι είναι τα Πολύκεντρα Νεολαίας; Τα Πολύκεντρα Νεολαίας είναι πρόγραμμα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, που λειτουργεί εδώ και 10 χρόνια. Τα Πολύκεντρα Νεολαίας είναι χώροι ελεύθερης έκφρασης

Διαβάστε περισσότερα

1. Επικύρωση των πρακτικών των πιο κάτω συνεδριών του Δημοτικού Συμβουλίου:

1. Επικύρωση των πρακτικών των πιο κάτω συνεδριών του Δημοτικού Συμβουλίου: Αρ Φακ: 6.31.01 21 Οκτωβρίου 2010 Κυρίους Σταύρο Γερολατσίτη, Αντιδήμαρχο Μαρία Πασχάλη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Στέλλα Σουρμελή Χάρια Παπαγεωργίου Γεώργιο Χρυσάνθου Βαλεντίνο Πολυκάρπου Στέλλα

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 30 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:15 μμ μέχρι τις 10:30μμ.

Πρακτικά 30 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:15 μμ μέχρι τις 10:30μμ. Πρακτικά 30 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 22.1.2013 από τις 7:15 μμ μέχρι τις 10:30μμ. Αρ. Συνεδρίας 2/2013 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Συμβουλίου

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Συμβουλίου Αρ Φακ: 6.31.01 13 Δεκεμβρίου 2010 Κυρίους Σταύρο Γερολατσίτη, Αντιδήμαρχο Μαρία Πασχάλη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Στέλλα Σουρμελή Χάρια Παπαγεωργίου Γεώργιο Χρυσάνθου Βαλεντίνο Πολυκάρπου Στέλλα

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΑΠ.ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ ΛΕΜΕΣΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΔΚ 3 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ - ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΛΥΚΕΙΟ ΑΠ.ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ ΛΕΜΕΣΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΔΚ 3 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ - ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΥΚΕΙΟ ΑΠ.ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ ΛΕΜΕΣΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016-2017 ΔΔΚ 3 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ - ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΔΟΣΕΩΝ Ιωαννίδη Μαρία ΚΟΣΜΗΤΕΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ - ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Χρυσούλα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ Πρόεδρος Φαρκωνής Χρίστος Π. Αντιπρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π. Γραμματέας Ανδρέου Μαρίνα Π. Βοηθός Γραμματέας Γιάγκου Χαρίκλεια A

ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ Πρόεδρος Φαρκωνής Χρίστος Π. Αντιπρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π. Γραμματέας Ανδρέου Μαρίνα Π. Βοηθός Γραμματέας Γιάγκου Χαρίκλεια A Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2015/47β/13.01. ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ Πρόεδρος Φαρκωνής Χρίστος Π Αντιπρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π Γραμματέας Ανδρέου Μαρίνα Π Βοηθός Γραμματέας Γιάγκου Χαρίκλεια A

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνει τις ακόλουθες τοποθετήσεις και μετακινήσεις Εκπαιδευτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Απών 1. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής Κοινοτάρχης

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Απών 1. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής Κοινοτάρχης Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015, στις 6:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Νικόλας Αχιλλέως Αιρετό

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 προσ. Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 19 Απριλίου 2011 E-mail:circularsec@schools.ac.cy

Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 προσ. Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 19 Απριλίου 2011 E-mail:circularsec@schools.ac.cy ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 προσ. Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 19 Απριλίου 2011 E-mail:circularsec@schools.ac.cy Διευθυντές/Διευθύντριες,

Διαβάστε περισσότερα

***** ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αγαπητοί γονείς,

***** ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αγαπητοί γονείς, Το Σχολείο μας έκλεισε για τις καλοκαιρινές διακοπές!!! Από όλους τους εκπαιδευτικούς και τον διευθυντή του Σχολείου μας πολλές ευχές για Καλό Καλοκαίρι σε όλους!!! Θα τα ξαναπούμε την 1η Σεπτεμβρίου!!!!

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ 4ΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016, 11 πμ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ 4ΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016, 11 πμ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΙΙΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ 4ΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016, 11 πμ 1. Έγκριση ημερήσιας

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ.: /9 Αρ. Τηλ.: /698 Αρ. Φαξ: Ιανουαρίου 2017

Αρ. Φακ.: /9 Αρ. Τηλ.: /698 Αρ. Φαξ: Ιανουαρίου 2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.12.26.1/9 Αρ. Τηλ.:22800630/698 Αρ. Φαξ:22428268 E-mail:circularsec@schools.ac.cy 13 Ιανουαρίου 2017 Διευθυντές, Διευθύντριες Γυμνασίων

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Αποτελέσματα Παγκύπριας Ολυμπιάδας Χημείας για τις τάξεις του Λυκείου

ΘΕΜΑ: Αποτελέσματα Παγκύπριας Ολυμπιάδας Χημείας για τις τάξεις του Λυκείου Κύριο Σάββα Αντωνίου Αναπλ. Διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Λευκωσία, 2 Μαΐου 2014 Αξιότιμε Κύριε Διευθυντά, ΘΕΜΑ: Αποτελέσματα Παγκύπριας Ολυμπιάδας Χημείας 2013-2014 για

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ

ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ Κατά τη σχολική χρονιά 2014-2015 λειτουργούν δεκαοκτώ συνολικά Επιτροπές για την προώθηση των σχολικών στόχων υπό την ευθύνη των Βοηθών Διευθυντών/Διευθυντριών του Σχολείου.

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δελτίο ενημέρωσης για τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες της Σχολής κατά το μήνα Νοέμβριο 2018

Θέμα: Δελτίο ενημέρωσης για τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες της Σχολής κατά το μήνα Νοέμβριο 2018 Θέμα: Δελτίο ενημέρωσης για τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες της Σχολής κατά το μήνα Νοέμβριο 2018 ΗΜΕΡΑ/ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ Τρίτη 30/10 Πέμπτη 1/11 Test Horizon στους μαθητές Γ Γυμνασίου.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ Πρόεδρος Φαρκωνής Χρίστος Π. Αντιπρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π. Γραμματέας Ανδρέου Μαρίνα Π. Βοηθός Γραμματέας Γιάγκου Χαρίκλεια Α

ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ Πρόεδρος Φαρκωνής Χρίστος Π. Αντιπρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π. Γραμματέας Ανδρέου Μαρίνα Π. Βοηθός Γραμματέας Γιάγκου Χαρίκλεια Α Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2014/43β/12.11. ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ Πρόεδρος Φαρκωνής Χρίστος Π Αντιπρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π Γραμματέας Ανδρέου Μαρίνα Π Βοηθός Γραμματέας Γιάγκου Χαρίκλεια Α

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Περισσότερα. στις ιστοσελίδες μας. στο www.gcsc.ac.cy. Ιανουαρίου. 8 Νοεμβρίου.

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Περισσότερα. στις ιστοσελίδες μας. στο www.gcsc.ac.cy. Ιανουαρίου. 8 Νοεμβρίου. The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2014 - Τεύχος 44 8 Νοεμβρίου Ο Στέλιος Μιχαηλίδης, διακρίνεται με έπαινο στον επαρχιακό ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ ΟΝΟΜΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ 1 ΖΑΒΡΟΣ ΑΝΝΙΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ ΛΑΝΙΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ 1 2 ΓΕΡΟΥ ΜΑΡΙΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ

Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ ΟΝΟΜΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ 1 ΖΑΒΡΟΣ ΑΝΝΙΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ ΛΑΝΙΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ 1 2 ΓΕΡΟΥ ΜΑΡΙΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ ΟΝΟΜΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ 1 ΖΑΒΡΟΣ ΑΝΝΙΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ ΛΑΝΙΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ 1 2 ΓΕΡΟΥ ΜΑΡΙΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ 2 3 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΤΣΙΩΝ 3

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2007-2008 ΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2007-2008 ΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2007-2008 ΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 1 ΣΚΥΤΑΛΟ ΡΟΜΙΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ ΑΕΤΟΙ ΑΤΙ 2 ΜΙΚΤΟ ΑΝ ΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ ΑΛΠΑΤΡΟΣ 83 3 ΜΙΚΤΟ ΕΦΗΒΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Δημοτικού Μαρίνο Αθανασιάδη Παναγιώτη Ουστά Συμβουλίου

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Δημοτικού Μαρίνο Αθανασιάδη Παναγιώτη Ουστά Συμβουλίου Αρ Φακ: 6.31.01 4 Νοεμβρίου 2011 Κυρίους Σταύρο Γερολατσίτη, Αντιδήμαρχο Μαρία Πασχάλη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Στέλλα Σουρμελή Βαλεντίνο Πολυκάρπου Γεώργιο Χρυσάνθου Κωνσταντίνο Κούκο Στέλλα

Διαβάστε περισσότερα

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Νοέμβριος Τεύχος 62

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Νοέμβριος Τεύχος 62 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Νοέμβριος 2016 - Τεύχος 62 7 Νοεμβρίου ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Με σκοπό την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας, οι μαθητές παρακολουθούν

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική που αφορά την προώθηση των δεσμών συνεργασίας του σχολείου με τους εξωτερικούς φορείς που εμπλέκονται στη σχολική διαδικασία

Πολιτική που αφορά την προώθηση των δεσμών συνεργασίας του σχολείου με τους εξωτερικούς φορείς που εμπλέκονται στη σχολική διαδικασία Πολιτική που αφορά την προώθηση των δεσμών συνεργασίας του σχολείου με τους εξωτερικούς φορείς που εμπλέκονται στη σχολική διαδικασία ΣΤΟΧΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΧΡΟΝΟΔΙΑ ΓΡΑΜΜΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ 1. Αποτελεσματική

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις:

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις: ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις: 1

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ Μέρες / Ώρες γραφείου. (ΔΕΠ) - Διδακτικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ Μέρες / Ώρες γραφείου. (ΔΕΠ) - Διδακτικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό (ΔΕΠ) - Διδακτικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό Κυριακίδης Λεωνίδας Πρόεδρος - Καθηγητής 22892947 503 kyriakid@ucy.ac.cy Πέμπτη 15.00-17.30 Ζαχαρία Ζαχαρίας Αντιπρόεδρος - Καθηγητής 22892957 414 zach@ucy.ac.cy

Διαβάστε περισσότερα

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε λίγες μέρες νωρίτερα με τη Διεύθυνση του σχολείου για να κλείνετε το ραντεβού σας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε λίγες μέρες νωρίτερα με τη Διεύθυνση του σχολείου για να κλείνετε το ραντεβού σας. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Στις 20 Ιουνίου 2018 (ημέρα Τετάρτη) θα πραγματοποιηθεί διάλεξη για τους γονείς του νηπιαγωγείου με θέμα: Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό. Ομιλήτρια θα είναι η ψυχολόγος του σχολείου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 18/06/15 για τα τμήματα βρεφικό, μεταβρεφικό,

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 18/06/15 για τα τμήματα βρεφικό, μεταβρεφικό, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Α. Στις 11 Ιουνίου 2015 (ημέρα Πέμπτη) και ώρα 18.15 θα πραγματοποιηθεί διάλεξη για τους γονείς του νηπιαγωγείου με θέμα: Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό. Ομιλήτρια θα είναι

Διαβάστε περισσότερα

Αρχηγό Συστήματος. Χρίστος Κωνσταντινίδης Α.Σ.

Αρχηγό Συστήματος. Χρίστος Κωνσταντινίδης Α.Σ. " Αζιμούθιο 76 o " Τεύχος 1 Περιοδική έκδοση 76 ου Συστήματος Προσκόπων Στροβόλου Περιεχόμενα 1 2 3 3 4 Λίγα λόγια από τον Αρχηγό Συστήματος Εκδηλώσεις του συστήματος Διήμερο Αγέλης Διήμερο Ομάδας Δράσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΓΣΑ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΓΣΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 10.11.16 ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΓΣΑ Παρόντες Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων (Elternbeirat)

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 17/2017

Αρ. Συνεδρίας: 17/2017 Πρακτικά 119 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 17/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 12/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 28 Μαΐου 2013, ώρα 18:30 20:30.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 12/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 28 Μαΐου 2013, ώρα 18:30 20:30. Αρ. Φακ.5.1.3 (2013) Α/Α 12/2013 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 12/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 28 Μαΐου 2013, ώρα 18:30 20:30 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 06/2014 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014, ώρα 18:00 20:00.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 06/2014 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014, ώρα 18:00 20:00. Αρ. Φακ.5.10.4 (2014) Α/Α 06/2014 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 06/2014 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014, ώρα 18:00 20:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας 13/2012

Αρ. Συνεδρίας 13/2012 Πρακτικά 13 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 8.5.2012 από τις 7:00μμ μέχρι τις 10:15μμ. Αρ. Συνεδρίας 13/2012 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Παρακαθήμενος κ. Γιάννης Κωμοδρόμος Γραμματέας Συμβουλίου / Πρακτικογράφος κ. Μαρία Αγαθαγγέλου Λογιστική Λειτουργός

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Παρακαθήμενος κ. Γιάννης Κωμοδρόμος Γραμματέας Συμβουλίου / Πρακτικογράφος κ. Μαρία Αγαθαγγέλου Λογιστική Λειτουργός Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014, στις 6:00μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

ANAKOINΩΣΗ ΤΥΠΟΥ. Η Σοφία η μέλισσα ταξίδεψε και έπαιξε με παιδιά έξι Δημοτικών σχολείων στις επαρχίες της Κύπρου. Λευκωσία, 7 Δεκεμβρίου 2015

ANAKOINΩΣΗ ΤΥΠΟΥ. Η Σοφία η μέλισσα ταξίδεψε και έπαιξε με παιδιά έξι Δημοτικών σχολείων στις επαρχίες της Κύπρου. Λευκωσία, 7 Δεκεμβρίου 2015 ANAKOINΩΣΗ ΤΥΠΟΥ Επικοινωνία: Γραφείο Επικοινωνίας Τομέας Προώθησης και Προβολής, Πανεπιστήμιο Κύπρου Τηλ. 22894304 ηλ. διεύθυνση: prinfo@ucy.ac.cy ιστοσελίδα: www.pr.ucy.ac.cy ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Λευκωσία,

Διαβάστε περισσότερα

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 4.15μ.μ. 5.00μ.μ. Η Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων και η Παιδική Χορωδία του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου Λεμεσού με τη συμμετοχή της

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκλήρωση υποβολής ενδιαφέροντος για τα ψηφοδέλτια του ΔΗΣΥ στις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές

Ολοκλήρωση υποβολής ενδιαφέροντος για τα ψηφοδέλτια του ΔΗΣΥ στις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές Ανακοίνωση Ολοκλήρωση υποβολής ενδιαφέροντος για τα ψηφοδέλτια του ΔΗΣΥ στις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές Έχει ολοκληρωθεί στις 1μ.μ. η υποβολή ενδιαφέροντος από μέλη του Κόμματος για τα ψηφοδέλτια

Διαβάστε περισσότερα

www.alambra.org.cy ΧΟΡΗΓΟΣ: ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΥΜΠΙΩΝ - ΑΛΑΜΠΡΑΣ

www.alambra.org.cy ΧΟΡΗΓΟΣ: ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΥΜΠΙΩΝ - ΑΛΑΜΠΡΑΣ www.alambra.org.cy Ειρήνης 4, 2563 Αλάμπρα, Λευκωσία, Τηλ: 22522457, Φαξ: 22526402 E-mail: koin.symalambras@cytanet.com.cy, Αρχαιολογικός Οικισμός Αλάμπρας Αιωνόβιο δέντρο, Φραγκοελιά Ειρήνης 4, 2563 Αλάμπρα,

Διαβάστε περισσότερα

«Η Εκπαίδευση στα χρόνια της κρίσης - Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην Εκπαίδευση»

«Η Εκπαίδευση στα χρόνια της κρίσης - Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην Εκπαίδευση» 25 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «Η Εκπαίδευση στα χρόνια της κρίσης - Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην Εκπαίδευση» Πρόγραμμα Εργασιών ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 Απριλίου 2017 Εγγραφή Συνέδρων

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ Κ 27 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ Κ 27 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ Κ 27 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2017-2018 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ 1. Ασφάλειας και Υγείας - Πολιτικής Άμυνας Υπ. ΒΔ: Μαραγκός Παναγιώτης, ΒΔ 2. Μαρούδα Ελισάβετ 3. Χατζηπέτρου Νατάσα 4. Τσικκάς Κώστας

Διαβάστε περισσότερα

«Άγιος Μνάσων» Λυθροδόντας, 17/5/2014

«Άγιος Μνάσων» Λυθροδόντας, 17/5/2014 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α0 Αγόρια 1 39 Χριστόδουλος Άχχας Π.Ο. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 2 0:07:51 2 36 Χαράλαμπος Χριστοδούλου Π.Ο. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 2 0:07:52 3 34 Θεόδωρος Αγγελή Π.Ο. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 2 0:08:04 4 75 Κυριάκος Κολάς ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Β ΠΕΡΙΦΕΡEΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - Η διαπραγμάτευση της ταυτότητας στην εφηβεία μέσα. από την Εκπαίδευση στον Κινηματογράφο 2 ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

Β ΠΕΡΙΦΕΡEΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - Η διαπραγμάτευση της ταυτότητας στην εφηβεία μέσα. από την Εκπαίδευση στον Κινηματογράφο 2 ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 1 ΑΒΡΑΑΜ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΛΕΝΗ Β ΠΕΡΙΦΕΡEΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ Σ - 2 ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ - ΠΛΑΤΥ - 3 ΑΝΑΤΟΛΙΤΟΥ ΗΛΙΑΝΑ ΛΥΚΕΙΟ ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ - ΛΑΡΝΑΚΑ 4 ΑΝΔΡΕΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2014 2015 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Εποπτεία Επιτροπών: Μιχαηλίδης Μιχάλης Β.Δ.Α 1. ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΣΤΟΧΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Όλοι οι Βοηθοί Διευθυντές 2. ΕΟΡΤΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΩΝ & ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΩΝ & ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΩΝ & ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 201 11-12 ΟΚΤ 201 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ MOΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΛΟΓΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΣΕΤΑΑ Σ ΜΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 1

Διαβάστε περισσότερα

Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας

Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 14/11/2016 ΑΡΙΘ. 20/2016 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Μάριος Αθανασίου Αντιδήμαρχος Κος Χρίστος Παλιός Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

Αναφέρθηκε στην επίσκεψη των μαθητών του ΤΕ.ΠΑ.Κ. για το τελευταίο μάθημα που είχε σχέση με το φελλό στην Cavaway στη Λάρνακα, στη σειρά εκδηλώσεων

Αναφέρθηκε στην επίσκεψη των μαθητών του ΤΕ.ΠΑ.Κ. για το τελευταίο μάθημα που είχε σχέση με το φελλό στην Cavaway στη Λάρνακα, στη σειρά εκδηλώσεων Πρακτικά Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Ομίλου Οινοφίλων Κύπρου για το 2014. ------------------------------------------------------------------------------------ Έγινε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2016/02β/30.01. ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Πρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π Αντιπρόεδρος Τάκης Τσιήτσιος Π Γραμματέας Μαρίνα Ανδρέου

Διαβάστε περισσότερα

Από κράνη πολέμου σε κράνη ειρήνης!

Από κράνη πολέμου σε κράνη ειρήνης! Από κράνη πολέμου σε κράνη ειρήνης! 1 2 Σχολείο: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ Δ - ΑΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ Σχολική χρονιά: 2017-2018 Κατηγορία: Ζωγραφιά (με μικτή τεχνική: κολάζ, ζωγραφική με ακρυλικές μπογιές και

Διαβάστε περισσότερα

Π (από το Γ4) Μέλος Κενδέας Μιχαήλ Π

Π (από το Γ4) Μέλος Κενδέας Μιχαήλ Π Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2016/07β/23.04. ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Πρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π Αντιπρόεδρος Τάκης Τσιήτσιος Π Γραμματέας Μαρίνα Ανδρέου

Διαβάστε περισσότερα

Α τάξη. Α τάξη. Άριστοι Μαθητές Α τάξης. Άριστοι Μαθητές Α, Β και Γ τάξης Λύκειο Αγ. Γεωργίου. Λύκειο Αγ.

Α τάξη. Α τάξη. Άριστοι Μαθητές Α τάξης. Άριστοι Μαθητές Α, Β και Γ τάξης Λύκειο Αγ. Γεωργίου. Λύκειο Αγ. Άριστοι Μαθητές Α, Β και ς Άριστοι Μαθητές ς 1 ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Α06 20,00 2 ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ Α07 20,00 3 ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Α09 19,79 4 ΒΛΑΧΟΥ ΕΥΡΥΔΙΚΗ Α04 19,71 5 ΛΑΖΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ Α09 19,71 6 ΜΕΣΑΡΙΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Λοΐζος Λοΐζου, Μαέστρος Χορωδίας. Ανδρέας Μουστούκης, Συνθέτης

ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Λοΐζος Λοΐζου, Μαέστρος Χορωδίας. Ανδρέας Μουστούκης, Συνθέτης ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 2008 ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: 14 Φεβρουαρίου: Βάσος Αργυρίδης, Συνθέτης Λοΐζος Λοΐζου, Μαέστρος Χορωδίας 15 Φεβρουαρίου: Βάσος Αργυρίδης, Συνθέτης Ανδρέας

Διαβάστε περισσότερα

ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΜΑΘΟΥΣΙΑ

ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΜΑΘΟΥΣΙΑ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΜΑΘΟΥΣΙΑ Πρόεδρος Λάκης Μιχαηλίδης lakis.m@force-8.com Τηλέφωνο 99 636361 Αντιπρόεδρος Ξενοφών Λάμπρου exes_ltd@spidernet.com.cy Τηλέφωνο 99 645334 Αμέσως Προηγούμενος Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 29 ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου η οποία έγινε την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010 στο Δημοτικό Μέγαρο.

Πρακτικά 29 ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου η οποία έγινε την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010 στο Δημοτικό Μέγαρο. Πρακτικά 29 ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου η οποία έγινε την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010 στο Δημοτικό Μέγαρο. Παρόντες 1. Ανδρέας Χρίστου - Δήμαρχος 2. Τσολάκη Ευανθία - Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ. 3 ΑΠΕΡΓΗ ΚΑΛΥΨΩ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΥΠΡΟΥ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ Διδασκαλία - Επίδοση I ΑΙΘΟΥΣΑ "ΜΟΡΦΟΥ"

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ. 3 ΑΠΕΡΓΗ ΚΑΛΥΨΩ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΥΠΡΟΥ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ Διδασκαλία - Επίδοση I ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΟΡΦΟΥ 1 ΑΝΔΡΕΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - 2 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΛΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ - 3 ΑΠΕΡΓΗ ΚΑΛΥΨΩ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΥΠΡΟΥ - Διδασκαλία - Επίδοση I "ΜΟΡΦΟΥ" 4 ΑΡΓΥΡΙΔΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ. Έκθεση Πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Γονέων για τη σχολική χρονιά

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ. Έκθεση Πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Γονέων για τη σχολική χρονιά ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ Έκθεση Πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Γονέων για τη σχολική χρονιά 2017-2018 Κύριε Πρόεδρε της Εφορείας Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λευκωσίας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ Τρίτη, 3 Οκτωβρίου Αγαπητοί γονείς,

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ Τρίτη, 3 Οκτωβρίου Αγαπητοί γονείς, ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017 Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017 Αγαπητοί γονείς, Επικοινωνούμε και πάλι μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για διάφορα θέματα που αφορούν στη λειτουργία του σχολείου. Στην ανακοίνωση αυτή θα ενημερωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνει τις ακόλουθες συμπληρωματικές τοποθετήσεις και μετακινήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 14/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 14/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 14/17 Ημερομηνία: 3 Μαΐου 2017 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 20:45 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ

Διαβάστε περισσότερα