ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ 2054, ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ ΤΗΛ: ΦΑΞ:

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ 2054, ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ ΤΗΛ: ΦΑΞ:"

Transcript

1 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ 2054, ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ ΤΗΛ: ΦΑΞ: ΠΡΑΚΤΙΚΑ 4 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΙΟΥ 2017 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Χρίστος Κίρκος, Χριστόφορος Αγριδιώτης, Χριστιάνα Κωνσταντινίδου, Νάντια Ιωαννίδου, Ιωάννα Γεωργίου, Μάριος Χριστοδούλου, Αλέξανδρος Σαββόπουλος, Βίας Στρατής, Γιώργος Σάββα, Δημήτρης Μούζουρος, Ειρήνη Αβραάμ, Εύα Λοίζου Αθανασίου, Κατερίνα Σκουφάρη, Κλειώ Κωνσταντινίδου, Μαρία Νεοφύτου Κωνσταντίνου, Μαρία Νικολάου Χαραλάμπους, Μαριάννα Παπακυριακού, Μαριλένα Νικολάου, Μαρίνα Ευθυμιάδου Τζιοβάννη,, Μιχάλης Μενοίκου, Νίκη Παναγή, Νίκη Ζεμπύλα, Ορέστης Γεωργίου, Πανδώρα Αντωνιάδη, Πανταζής Πανταζή, Πασχάλης Ζαχαριάδης, Σάββας Φιλίππου, Στέλλα Λουκά, Σπύρος Κωνσταντίνου, Σώτος Χριστοδούλου, Χριστίνα Σοφοκλέους. Παρών επίσης ήταν και ο Διευθυντής του Σχολείου μας κος Γιώργος Σπύρου. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ: Αντρέας Μαλάς, Δέσπω Παντελίδου, Έλενα Σολωμού, Κρις Σάββα, Κωνσταντίνος Παρμακλής, Κώστας Παναγή, Μαρία Ζαχαρίου, Μαριλένα Παρασκευά, Μαρίνα Ρίγου Παπαμηνά, Μιχάλης Κυπριανού, Πολίνα Παπαγιάννη, Σόφη Στέλικου, Χάρης Αλωνεύτης ΘΕΜΑΤΑ Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Χρίστος Κίρκος, καλωσόρισε τα μέλη και τον Διευθυντή του Σχολείου μας και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στη 4 η Συνεδρία του Συνδέσμου. Έγκριση πρακτικών 3 ης Συνεδρίας Ο πρόεδρος αναφέρθηκε στα πρακτικά της 3 ης συνεδρίας, τα οποία στάλθηκαν ήδη στα μέλη, στις 19 Νοεμβρίου 2017, τα οποία εγκρίθηκαν από την ολομέλεια χωρίς σχόλια/παρατηρήσεις. Στέγαστρο Σε συνέχεια του θέματος που τέθηκε στην προηγούμενη συνεδρία όσον αφορά την προστασία των μεταλλικών στύλων του στεγάστρου ο Πρόεδρος ενημέρωσε ότι έχουν ήδη επενδυθεί οι στύλοι με ειδικό σφουγγάρι με κόστος 450 το οποίο καλύφθηκε εξολοκλήρου από την Σχολική Εφορεία Στροβόλου. Τα μέλη εκφράστηκαν με πολύ καλά σχόλια τόσο για την ποιότητα όσο και για την αισθητική της δουλειάς που έγινε. Εξοπλισμός Σχολείου Σε συνέχεια του θέματος που τέθηκε στην προηγούμενη συνεδρία όσον αφορά την αγορά ενός βιντεοπροβολέα ο Πρόεδρος ενημέρωσε ότι έχει πληρωθεί το ποσό των 343 στην Σχολική Εφορεία Στροβόλου στις 15 Νοεμβρίου 2017 και ο προβολέας θα παραδοθεί στο σχολείο στις 10 Δεκεμβρίου 2017.

2 Αξιολόγηση δείπνου γονέων με δασκάλους Ο Πρόεδρος ενημέρωσε ότι το δείπνο διεξάχθηκε την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017 στην ταβέρνα «Για σουβλάκι όπως παλιά» και ανέφερε ότι ήταν πάρα πολύ καλή η ποιότητα του φαγητού και της όλης εκδήλωσης, αλλά ο χώρος δεν προσφερόταν για εκδήλωση τέτοιου είδους αφού δεν υπήρχε η δυνατότητα επικοινωνίας μεταξύ γονιών και δασκάλων. Ο Διευθυντής εισηγήθηκε όπως για την επόμενη χρονιά γίνει μια δοκιμή η εκδήλωση αυτή να διεξαχθεί στον χώρο του Σχολείου. Επιτροπή Πολιτικής Άμυνας Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στην άσκηση πολιτικής άμυνας που διεξάχθηκε στο σχολείο την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου Στην άσκηση παρών ήταν τα μέλη της επιτροπής Μάριος Χριστοδούλου, Νίκη Ζεμπύλα και Μιχάλης Κυπριανού. Η Νίκη Ζεμπύλα ενημέρωσε ότι κάποια θέματα που υπήρξαν κατά την διάρκεια της άσκησης συζητήθηκαν με τον Διευθυντή και θα επαναξιολογηθούν στην επόμενη άσκηση. Επίσης ανέφερε ότι υπάρχει εισήγηση από τον Διευθυντή Πολιτικής Άμυνας όπως η επόμενη άσκηση πολιτικής άμυνας που θα διεξαχθεί στον σχολείο να γίνει στην παρουσία του, και αν είναι δυνατόν να είναι απροειδοποίητη. Ο τηλεβόας που παρουσίασε πρόβλημα κατά την διάρκεια της άσκησης έχει ήδη δοθεί σε τεχνικούς για επιδιόρθωση. Επιτροπή Κυλικείου Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στον προγραμματισμένο έλεγχο του κυλικείου του σχολείου μας που διεξάχθηκε την Τρίτη 21 Νοεμβρίου Στο έλεγχο παρευρέθηκε, εκ μέρους του Συνδέσμου Γονέων, ο κ. Γιώργος Σάββα, ο οποίος ενημέρωσε τα παρόντα μέλη για το αποτέλεσμα του ελέγχου. Ανέφερε ότι γενικά οι πρακτικές που εφαρμόζονται στη καντίνα θεωρούνται ικανοποιητικές, αλλά θα πρέπει να πραγματοποιούνται συχνότεροι απρόοπτοι έλεγχοι, οι οποίοι σίγουρα αποτελούν καλύτερο μέτρο για έλεγχο. Μέλη του Συνδέσμου μας αναφέρθηκαν σε κάποια παράπονα που εκφράστηκαν από γονείς του σχολείου, όπως π.χ. η μη χρήση γαντιών ή χαρτοπετσέτας από τον διαχειριστή της καντίνας κατά την παράδοση προϊόντων στα παιδιά αλλά και λανθασμένες τιμές στον τιμοκατάλογο. Ο κ. Σάββα ανέφερε επίσης ότι κατά τον έλεγχο αναφέρθηκε ότι ο διαχειριστής της καντίνας χρησιμοποιεί τις τουαλέτες των μαθητών, για ευκολία του, αφού βρίσκονται δίπλα από την καντίνα. Ο Πρόεδρος ανέφερε ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί και ότι θα χρησιμοποιεί την τουαλέτα των Δασκάλων. Στο σημείο αυτό ο Διευθυντής του σχολείου ανέφερε ότι, στην συνάντηση με την Ευαγγελία Σιζοπούλου της Σχολικής Εφορείας Στροβόλου, είχε συζητηθεί μεταξύ άλλων, και το θέμα αυτό και ότι έχει τεθεί αίτημα για ανέγερση καινούριων αποχωρητήριών στο σχολείο αφού 2 αποχωρητήρια χρησιμοποιούνται για τους δασκάλους, τις δασκάλες και τις καθαρίστριες και τον διαχειριστή της καντίνας.

3 Ο Διευθυντής του Σχολείου ανέφερε ότι θα γίνουν οι ανάλογες συστάσεις στον διαχειριστή της καντίνας και σημείωσε ότι γενικά είναι πολύ προσεκτικός και ότι αυτά αποτελούν μεμονωμένα περιστατικά. Όσον αφορά τα είδη που πωλεί η καντίνα ανέφερε ότι δεν πωλούνται όλα όσα αναφέρονται στον κατάλογο αλλά αυτά που έχουν μεγαλύτερη ζήτηση. Όσον αφορά τις τιμές έγινε εισήγηση από τον Διευθυντή όπως αναρτηθεί ο τιμοκατάλογος μόνο των προϊόντων που πωλούνται στην καντίνα κάτι που θα είναι πιο εύκολο για τα παιδιά να διαβάσουν. Επιτροπή Ευημερίας Ο Μιχάλης Μενοίκου, ενημέρωσε τους παρόντες για τις εισηγήσεις της επιτροπής μετά από συνεδρία της που διεξάχθηκε στις 27 Νοεμβρίου Ο αριθμός των απόρων παιδιών του σχολείου μας για φέτος ανέρχεται στα 12 παιδιά. Αγορά ρουχισμού στους άπορους μαθητές του σχολείου μας αξίας 50 από κατάστημα Benetton Αγορά κουπονιών για αγορά παιδικών παπουτσιών αξίας 50 από κατάστημα Avraamides. Σημειώνεται ότι το κάθε κουπόνι θα αγοραστεί από το Σύνδεσμο στα 32,50 Αγορά παιχνιδιού αξίας Επίσης η επιτροπή εισηγείται όπως σε κάθε παιδί δοθεί δωρεάν ένα σετ φόρμες του σχολείου μας Η εισήγηση εγκρίθηκε από όλα τα παρόντα μέλη του Συνδέσμου. Ο Πρόεδρος ενημέρωσε ότι για φέτος θα έχουμε δύο πακέτα αγάπης από τον Ερυθρό Σταυρό, τρία πακέτα από την Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Σχολείων Λευκωσίας και εισηγήθηκε όπως και πέρσι να ετοιμαστούν από τον Σύνδεσμο ακόμη τέσσερα πακέτα με δικά του έξοδα. Και αυτή η εισήγηση εγκρίθηκε από όλα τα παρόντα μέλη του Συνδέσμου. Ο Μιχάλης Μενοίκου ανέφερε επίσης ότι μπορεί να γίνει επιστολή προς την Ιερά Μονή Κύκκου μέσω του πάτερ Παρασκευά για κάλυψη μέρους των εξόδων των απόρων του σχολείου. Αποφασίστηκε όπως η επιστολή ετοιμαστεί από την Στέλλα Λουκά και αφού υπογραφεί να σταλεί μέσω φάξ. Ο Μιχάλης Μενοίκου ενημέρωσε επίσης για την απόφαση της επιτροπής για επίσκεψη ομάδας μαθητών του σχολείου μας, υπό την ευθύνη μελών του Συνδέσμου Γονέων, στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Στο σημείο αυτό μέλη μας ανέφεραν ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να δοθεί σχετική άδεια από τους αρμόδιους για επίσκεψη στο Μακάριο, λόγω της ιδιάζουσας κατάστασης κάποιων παιδιών που νοσηλεύονται, αλλά και τους κινδύνους για τα παιδιά του σχολείου μας. Ο Διευθυντής ανέφερε ότι παιδιά της Ε τάξης θα επισκεφτούν το γηροκομείο που βρίσκεται πίσω από το σχολείο για να τραγουδήσουν και να δώσουν χαρά στους γέροντες, οπόταν ο στόχος για παρουσία των παιδιών σε προσφορά στο κοινό εξυπηρετείται με αυτή την εκδήλωση.

4 Θεατρικές παραστάσεις Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη για τις επικείμενες θεατρικές παραστάσεις που διοργανώνονται από το Σύνδεσμο Γονέων, σε συνεργασία με το Θέατρο Ένα. Οι παραστάσεις θα δοθούν στις 2 και 9 Δεκεμβρίου 2017 στο χώρο του Θεάτρου Ένα στην Λευκωσία. Οι παραστάσεις θα έχουν κόστος 500 η κάθε μια και τα εισιτήρια θα πωλούνται προς 8 για τα παιδιά και 10 για τους ενήλικες. Δηλαδή, θα υπάρχει επιχορήγηση, από το Σύνδεσμο Γονέων, 2 για τα παιδιά και 5 ευρώ για τους γονείς. Οι άποροι μαθητές θα συμμετέχουν δωρεάν. Σε όλους όσους παρευρεθούν στις παραστάσεις θα δοθούν δωρεάν donuts. Στο σημείο αυτό, ο Σάββας Φιλίππου εξέφρασε παράπονα για τον τρόπο που η Γραμματεία χειρίστηκε το θέμα της αυστηρής σειράς προτεραιότητας για δηλώσεις συμμετοχής και ως επίσης για την μη έκδοση εισιτηρίων από την αρχή της προπώλησης. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε ότι, κρατήθηκαν θέσεις σε παιδιά που δεν φοιτούν στο σχολείο μας και παιδιά του σχολείου μας δεν εξασφάλισαν θέση. Σε μεταγενέστερες εκδηλώσεις, ζήτησαν όπως δίδεται προτεραιότητα στα παιδιά του σχολείου μας. Ο πρόεδρος ανέφερε ότι τα μέλη του Συνδέσμου Γονέων είχαν προνομιακή ενημέρωση μέσω Viber στις 23 Νοεμβρίου και ότι θα δοθούν εισιτήρια στα παιδιά τις προσεχείς ημέρες. Όσον αφορά τον τρόπο διάθεσης των θέσεων αναφέρθηκε ότι είναι πολύ δύσκολο ο Σύνδεσμος χρησιμοποιήσει άλλο τρόπο από αυτό της αυστηρής χρονολογικής σειράς αφού αυτό θεωρείται άδικο για τους μαθητές και τους γονείς που ήταν συνεπείς με τα χρονοδιαγράμματα την στιγμή που υπήρξε και προνομιακή ενημέρωση των μελών της Ολομέλειας. Επίσης θα εξεταστεί το θέμα για επιπρόσθετη παράσταση στις 16 Δεκεμβρίου, εάν και εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη συμμετοχή. Εάν όχι δεν θα πραγματοποιηθεί. Εκδηλώσεις χορωδίας σχολείου Ο Διευθυντής ανέφερε στους παρευρισκόμενους ότι η χορωδία του σχολείου μας, θα παρευρεθεί σε διάφορες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις το επόμενο διάστημα. Στις 2 Δεκεμβρίου στην εκδήλωση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου στα Κεντρικά Γραφεία της ΑΗΚ και στις 23 Δεκεμβρίου στην εκδήλωση που διοργανώνει η Ομοσπονδία Συνδέσμου Γονέων. Επίσης στις 10 Δεκεμβρίου, το σχολείο μας έχει επιλεγεί να συμμετέχει σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας, στην παρουσία του έντιμου Υπουργού Παιδείας. Καλλιτεχνική Επιτροπή Η Γραμματέας Χριστιάνα Κωνσταντινίδου ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις αποφάσεις της Καλλιτεχνικής Επιτροπής: Tο παζαράκι αγάπης και προσφοράς θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, μετά την Χριστουγεννιάτική γιορτή του σχολείου. Στο παζαράκι θα υπάρχουν προς πώληση φαγητά (πίτσα, burgers, σιταροπούλες), γλυκά (λοκμάδες), ποτά (καφές, τσάι, ζεστή σοκολάτα, νερά, χυμοί). Επίσης ο κόσμος θα κεραστεί κρασί, ζιβανία και ξηρούς καρπούς από το Σύνδεσμο Γονέων. Το κρασί και ζιβανία θα μας προσφέρει το μέλος μας Σάββας Φιλίππου τον οποίο ευχαριστούμε.

5 Στο παζαράκι θα πωλούνται βιβλία (Βιβλιοπωλείο Πάργα), χριστουγεννιάτικα λουλούδια, χριστουγεννιάτικά γλυκά που θα ετοιμάσουν γονείς και φίλοι του Συνδέσμου και τυχεροί φάκελοι. Για καλύτερη διαχείριση της εκδήλωσης ο Πρόεδρος ζήτησε όπως όσοι θα προσφέρουν γλυκό για πώληση θα πρέπει να ενημερώνουν την κα Εύα Λοίζου και οποιοσδήποτε θα εξασφαλίσει δώρο για τους τυχερούς φακέλους, να ενημερώνει την κα Νάντια Ιωαννίδου και την Χριστιάνα Κωνσταντινίδου. Έχει ήδη σταλεί επιστολή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παροχή δώρων στις 19 Νοεμβρίου Όσον αφορά τον Άγιο Βασίλη, αναφέρθηκε ότι εάν δεν εξασφαλιστούν δώρα για όλα τα παιδιά από χορηγό, δεν θα έχουμε επίσκεψη του Άγιου Βασίλη. Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τα μέλη για την βοήθεια τους και τόνισε ότι όλοι θα πρέπει να βοηθήσουμε, ώστε να έχουμε μια επιτυχημένη εκδήλωση. Συγκεκριμένα για την κατανομή των εργασιών την ημέρα εκείνη, θα σταλεί μήνυμα μέσω VIBER για εκδήλωση ενδιαφέροντος. Επίσης, τα μέλη μας θα πρέπει να βρίσκονται στο σχολείο το προηγούμενο βράδυ για τις κατάλληλες προετοιμασίες. Παράλληλα, αναφέρθηκε ότι όλοι θα πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειες μας για εξεύρεση δώρων και αποφασίστηκε να σταλεί άμεσα στους γονείς σχετική επιστολή για πιθανή παροχή δώρων ή ποσού για αγορά δώρων. Τέθηκε θέμα για την πιθανότητα να γίνει διαχωρισμός φακέλων με παιδικά και κανονικά δώρα αλλά τονίστηκε ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν εξασφαλιστεί ικανοποιητικός αριθμός παιδικών δώρων. Χριστουγεννιάτικη περιπέτεια στην Παραμυθούπολη Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στην επίσκεψη μας στην Παραμυθούπολη που θα γίνει την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 από τις μ.μ και ευχαρίστησε τη Εύα Λοΐζου Αθανασίου για τη βοήθεια της. Τα εισιτήρια εισόδου θα πωλούνται στην Γραμματεία του σχολείου μας προς 12, τα οποία θα παρουσιάζονται στην είσοδο της Παραμυθούπολης κατά τις 22 Δεκεμβρίου για την εξασφάλιση του βραχιολιού. Θα σταλεί σχετικό διαφημιστικό φυλλάδιο στους γονείς με όλες τις λεπτομέρειες και τις οδηγίες της Παραμυθούπολης. Χριστουγεννιάτικες λίστες Οι καθιερωμένες Χριστουγεννιάτικες λίστες θα δοθούν στα παιδιά την τελευταία εβδομάδα του σχολείου και θα είναι αξίας 10. Η ολομέλεια αποφάσισε όπως δοθεί στα παιδιά που θα κερδίσουν, επιτραπέζιο παιχνίδι ανάλογα με την ηλικία, αξίας Κεραστικό παιδιών Όπως έχει πλέον καθιερωθεί, την τελευταία μέρα του σχολείου, θα δοθεί σε όλα τα παιδιά κεραστικό από το Σύνδεσμο Γονέων. Τα μπισκότα είναι αξίας 0.50c και θα ετοιμάσει το Sugar Factory. Θα παραγγελθούν 330 μπισκότα για αν καλυφθούν και τα παιδάκια του νηπιαγωγείου.

6 Συμβουλευτική Επιτροπή Ο Πρόεδρος ενημέρωσε για την συνεδρία της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Σχολείου που διεξάχθηκε την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 στην παρουσία της Σχολικής Εφόρου του Σχολείου μας κας. Ευαγγελίας Σιζοπούλου, του Διευθυντή κ.γιώργου Σπύρου, της εκπροσώπου του Διδασκαλικού Συλλόγου κας. Έλενας Ρουσιά και του Προέδρου και Αντιπροέδρου του Συνδέσμου μας. Στην συνεδρία έγινε ενημέρωση για τα έργα που έγιναν στο σχολείο μας κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά αλλά και τα έργα που χρειάζεται να γίνουν κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά. Τα κύρια έργα που έχουν ζητηθεί για φέτος είναι η κατασκευή δύο επιπρόσθετων τουαλετών για τις ανάγκες του προσωπικού του σχολείου καθώς επίσης και την εγκατάσταση συστημάτων κλιματισμού στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Σχολικό Ταμιευτήριο Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για το σχολικό ταμιευτήριο και αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Ομοσπονδίας Γονέων Λευκωσίας για την προσφορά ενός νέου, εκσυγχρονισμένου σχέδιού το οποίο θα καλύψει και τα υφιστάμενα μέλη και θα ανακοινωθεί σύντομα. Ο Διευθυντής του σχολείου μας ανέφερε ότι πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση με την ηγεσία της ΠΟΕΔ, για αποφυγή παρεξηγήσεων. Ιστοσελίδα Συνδέσμου Γονέων Η ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή και αναμένεται εντός των ημερών να είναι έτοιμη στο διαδίκτυο. Ημερολόγιο γραφείου Ο Πρόεδρος ενημέρωσε ότι ο Σύνδεσμος θα τυπώσει ημερολόγιο γραφείου που θα περιλαμβάνει φωτογραφίες από όλες τις τάξεις του σχολείου, από την ημέρα δράσης για το Δεν Ξεχνώ. Στο σημείο αυτό, ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τον Διευθυντή του σχολείου, το Διδακτικό προσωπικό για την βοήθεια τους, αλλά και τη φίλη του Συνδέσμου Μυρτώ Σχοινή η οποία θα αναλάβει το σχεδιαστικό κομμάτι του ημερολογίου. Το ημερολόγιο θα σταλεί σύντομα στο τυπογραφείο για εκτύπωση. Η ολομέλεια αποφάσισε όπως πωλείται προς 5 το καθένα και θα σταλεί σχετική ανακοίνωση στους γονείς. Καρναβαλίστικο πάρτυ Η ολομέλεια αποφάσισε όπως πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 και τα καλλιτεχνικό πρόγραμμα αναλάβει ο DJ Pantelis. Περισσότερες λεπτομέρειες θα συζητηθούν στην επόμενη συνεδρία της ολομέλειας. Καρναβαλίστικη παρέλαση Δήμου Αγλαντζιάς Όπως έχει ήδη αποφασιστεί, ο Σύνδεσμος Γονέων του σχολείου μας, θα συμμετέχει στην καρναβαλίστικη παρέλαση του Δήμου Αγλαντζιάς, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου Το θέμα της παρέλασης θα είναι H Γη ένας πολύχρωμος πλανήτης.

7 H Εύα Λοίζου Αθανασίου θα αναλάβει να καταθέσει την συμμετοχή μας και το θέμα θα συζητηθεί εκτενέστερα στην επόμενη συνεδρία. Ψηφοφορία METRO Ο Πρόεδρος ενημέρωσε ότι ο Σύνδεσμος μας κατέλαβε την τρίτη θέση στην ψηφοφορία και έχει κερδίσει το ποσό των Όσον αφορά διάφορα θέματα που τέθηκαν από τα μέλη για τις ψήφους που διαγράφηκαν ο Βίας Στρατής που ήταν υπεύθυνος για την ψηφοφορία ανέφερε ότι η διαγραφή των ψήφων αφορά αλλαγή της πολιτικής του Metro για την μη καταμέτρηση ψήφων που προέρχονταν από το εξωτερικό. Ο Πρόεδρος ανέφερε ότι δεν υπάρχει κάτι μεμπτό με τις ψήφους αφού μετά την αποστολή του σχεδίου δράσης από τον Βία Στρατή στα μέλη της ολομέλειας δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση κατά πόσο θα ακολουθείτο το σχέδιο και έτσι εφαρμόστηκε το εναλλακτικό σχέδιο που αφορούσε την προώθηση της υποψηφιότητας του Συνδέσμου μας μέσω της ιστοσελίδας που διατηρεί Ημερομηνίες επόμενων συνεδριών ολομέλειας Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των επόμενων συνεδριών της ολομέλειας. 5 η συνεδρία θα διεξαχθεί την Τρίτη 16 Ιανουαρίου η συνεδρία θα διεξαχθεί την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου η συνεδρία θα διεξαχθεί την Δευτέρα 5 Μαρτίου η συνεδρία θα διεξαχθεί την Πέμπτη 29 Μαρτίου η συνεδρία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018 Κατόπιν αιτήματος των μελών της ολομέλειας οι συνεδρίες θα αρχίζουν στις 7:00 μ.μ. αλλά δεν θα υπάρχει καμία αναμονή στην έναρξη της συνεδρίας. Θέματα Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Λευκωσίας Ο Πρόεδρος ενημέρωσε ότι η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδιας διεξάχθηκε το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017 και στις εκλογές που ακολούθησαν εκλέγηκε Σύμβουλος της Ομοσπονδίας. Επίσης ενημέρωσε τα μέλη για το Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ που διοργανώνει η Ομοσπονδία στις Δεκεμβρίου 2017 στους χώρους στάθμευσης στην Σταυρού και κάλεσε τα μέλη να λάβουν μέρος για να απολαύσουν την χορωδία του Σχολείου μας. Χρίστος Κίρκος Πρόεδρος Χριστιάνα Κωνσταντινίδου Γραμματέας