TWINGO. renault ΝΕΟ. drive the change GO ANYWHERE, GO EVERYWHERE. (www.renault.gr)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "TWINGO. renault ΝΕΟ. drive the change GO ANYWHERE, GO EVERYWHERE. (www.renault.gr)"

Transcript

1 ΝΕΟ renault TWINGO GO ANYWHERE, GO EVERYWHERE (www.renault.gr) φωτογραφιεσ εκδοσησ: A. Bernier, E. matheron-belay, Y. BROSSARD - προσαρμογη: GENCO POWER SA - εκτυπωθηκε στην ε.ε TW ΜΑΡΤΙΟΣ 2015 * Αυτή η έκδοση προβλέπεται να είναι απόλυτα ακριβής και ενημερωμένη ως προς το περιεχόμενο και την παρουσίασή της, κατά την ημερομηνία της κυκλοφορίας της. Αυτό το έγγραφο έχει καταρτιστεί με βάση τα πρωτότυπα ή πειραματικά μοντέλα. Στα πλαίσια συνεχούς αναβάθμισης των προϊόντων της η Renault διατηρεί το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να τροποποιήσει τις προδιαγραφές, τα αυτοκίνητα και τον εξοπλισμό που περιλαμβάνονται και περιγράφονται σε αυτό το προσπέκτους. Οι τροποποιήσεις αυτές γνωστοποιούνται στους διανομείς της Renault το συντομότερο δυνατό. Ανάλογα με την αγορά στην οποία απευθύνεται το προϊόν, οι εκδόσεις των μοντέλων μπορεί να παρουσιάζουν διαφορές και ορισμένα στοιχεία εξοπλισμού να μην είναι διαθέσιμα (ως βασικός ή προαιρετικός εξοπλισμός ή αξεσουάρ). Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε τον διανομέα της επιλογής σας για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες. Για τεχνικούς λόγους που αφορούν την εκτύπωση, τα χρώματα που παρουσιάζονται στο παρόν έντυπο μπορεί να διαφέρουν κάπως από τα πραγματικά χρώματα του αυτοκινήτου ή τα υλικά του εσωτερικού χώρου. Τα πνευματικά δικαιώματα αποτελούν αποκλειστική ιδιοκτησία της εταιρείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή της παρούσας έκδοσης, στο σύνολό της ή οποιουδήποτε μέρους της σε οποιαδήποτε μορφή και με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς προηγούμενη γραπτή έγκριση της Renault. *3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση + 2 χρόνια δυνατότητα επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης ή χλμ (όποιο συμβεί πρώτο) drive the change

2

3 editorial GO twingo! ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ. Ο διάλογος αποτελεί προϊόν επινόησης. LVDA*: Εσύ εδώ; Δεν το περίμενα! TWINGO: Εδώ και παντού, αυτή είναι η ζωή μου... LVDA: Ευέλικτο, μοντέρνο, πας παντού, είναι καταπληκτικό! TWINGO: Και υπεύθυνος γι' αυτό είσαι εσύ. LVDA: Το πνεύμα του Twingo βρίσκεται μέσα σου. TWINGO:...Ναι, αλλά γιατί η μηχανή στο πίσω μέρος; LVDA: Αυτό είναι το μυστικό... Οι επιβάτες σου δεν είχαν ποτέ τόσο πολύ χώρο. Εξαιρετικά ευέλικτο, μπορείς να πας παντού. TWINGO: Πράγματι... Ας μιλήσουμε όμως και για την εμφάνισή μου, τα χρώματά μου, τους προβολείς μου, τα αυτοκόλλητά μου. LVDA: Αυτά είναι που σε κάνουν ακόμα πιο γοητευτικό κι όχι μόνο... TWINGO:...Με κολακεύεις... Δεν τελειώσαμε αλλά φεύγω, πρέπει να κυκλοφορήσω στους δρόμους. LVDA: Κιόλας; Μα ποτέ δεν σταματάς. TWINGO: Ποτέ! *Laurens van den Acker, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ RENAULT

4 FOCUS Μοναδικό στυλ και νέες ιδέες σελ. 08 TWINGO ATTITUDE Go anywhere, go everywhere σελ. 12 INNOVATION BY RENAULT Συστήματα πολυμέσων R-LINK και R&GO σελ. 22 RENAULT QUALITY MADE Στόχος μου: η ικανοποίησή σας σελ. 24 INSIDE OUT Ακαταμάχητη προσωπικότητα σελ. 26 scanner Καινοτόμα αρχιτεκτονική σελ. 28 SAFETY BY RENAULT Η ασφάλεια σε προτεραιότητα σελ. 36 CARLAB Ανακαλύψτε τις εκδόσεις, τα χρώματα και τις επιλογές εξατομίκευσης σελ. 38 ΕΞΩΦΥΛΛΟ Twingo Φωτογράφος Yannick Brossard

5 08 / 09 ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΥΛ ΚΑΙ NΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΜΑΙ 5-ΘΥΡΟ! Μπορεί να νομίζετε ότι είμαι 3θυρο, όμως κοιτάξτε καλύτερα, έχω πέντε πόρτες! Για εύκολη πρόσβαση στις πίσω θέσεις, για τοποθέτηση παιδικού καθίσματος ή για φόρτωση αποσκευών και μικρών ή μεγάλων αντικειμένων. 2 ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΥΕΛΙΚΤΟ Είμαι ασυναγώνιστο στην ευελιξία. Με διάμετρο στροφής ρεκόρ μόλις 8,6m και σύστημα διεύθυνσης με μεταβαλλόμενη ηλεκτρική υποβοήθηση ελίσσομαι παντού και το παρκάρισμα γίνεται παιχνίδι. 3 ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΥΛ Χαρούμενη, νεανική και παιχνιδιάρικη εμφάνιση. Το εμπρός μέρος με τα νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα, τα φώτα ημέρας LED και τη γρίλια, συνθέτουν μία εκφραστική φυσιογνωμία! 1

6 10 / 11 ΕΞΥΠΝΕΣ ΙΔΕΕΣ RENAULT R-LINK EVOLUTION Μείνετε συνδεδεμένοι και χρησιμοποιήστε μέσω της οθόνης αφής 7" και των χειριστηρίων στο τιμόνι τις χρήσιμες λειτουργίες (πλοήγηση TomTom, πολυμέσα, τηλεφωνία). Το σύστημα περιλαμβάνει κάμερα οπισθοπορείας. *Διατίθεται μόνο με τον κινητήρα Energy TCe. 2 ΣΥΣΤΗΜΑ FLEXI CASE Έχετε τα πάντα σε τάξη, χάρη στους χώρους αποθήκευσης Flexi Case που είναι παντού: στις πίσω πόρτες, κάτω από τα πίσω καθίσματα, στην κεντρική κονσόλα... μπορείτε να αντικαταστήσετε ακόμα και το ντουλαπάκι του συνοδηγού με μια φορητή υφασμάτινη θήκη. 3 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ECO MODE* Η λειτουργία αυτή βελτιστοποιεί την κατανάλωση καυσίμου. Έτσι οδηγείτε πιο οικονομικά. 4 R&GO Η νέα έξυπνη και πρακτική εφαρμογή R&GO σας προσφέρει όλες τις σύγχρονες δυνατότητες συνδεσιμότητας. Με την εφαρμογή R&GO έχετε πρόσβαση από την οθόνη του κινητού σας σε διάφορες λειτουργίες: πλοήγηση CoPilot Premium, λειτουργία ανοιχτής ακρόασης μέσω Bluetooth, multimedia, λειτουργίες αυτοκινήτου (πληροφορίες κατανάλωσης, στροφόμετρο κ.λπ.).

7 12 / 13 Η πόλη είναι το φυσικό μου περιβάλλον. Λατρεύω τις διαδρομές μέσα στους δρόμους της πόλης, τους κυκλικούς κόμβους, τις διασταυρώσεις, τα φανάρια. Για εμένα δεν υπάρχουν εμπόδια. Ελίσσομαι με άνεση παντού, ακόμα και στους πιο στενούς δρόμους. Έχω μήκος μόνο 3,59m, αλλά πρωτόγνωρα ευρύχωρο εσωτερικό, γεμάτο φως, χρώμα, έξυπνα χαρακτηριστικά και άνετους αποθηκευτικούς χώρους.

8

9 ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ & ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ Ο τεχνολογικά προηγμένος κινητήρας μου, που είναι τοποθετημένος πίσω και η κίνηση που μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μου δίνουν ζωντάνια και τονίζουν τον σπορτίφ χαρακτήρα μου... Ο δρόμος δεν μπορεί να μου αντισταθεί, ούτε κι εσείς!

10 Η ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Στην πόλη ξεδιπλώνω τα χαρίσματά μου. Μικρό και αναπάντεχα ευρύχωρο, ευκίνητο και εξαιρετικά ευέλικτο, πρακτικό και με απεριόριστες δυνατότητες εξατομίκευσης.

11 Πρωτόγνωρη ευελιξία Μου αρέσουν οι ανοιχτές στροφές, οι κλειστές στροφές, οι αναστροφές. Με μικρό εμπρός και πίσω πρόβολο και δυνατότητα στροφής των εμπρός τροχών κατά 45 μοίρες, χάρη στη μεταφορά του κινητήρα πίσω, επιτυγχάνω κύκλο στροφής ρεκόρ, μόλις 8,6m! Μαζί μου, θα λατρέψετε κι εσείς τους ελιγμούς και το εύκολο, γρήγορο και απροβλημάτιστο παρκάρισμα.

12 22 / 23 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ R-LINK & R&GO ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ R-LINK ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ R&GO ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟ SMARTPHONE ΣΑΣ ΣΕ ΣΥΝΟΔΗΓΟ! R-LINK EVOLUTION Μοντέρνα σχεδίαση και εξαιρετική εργονομία. Χρησιμοποιήστε το R-Link... σαν ένα tablet! Μέσω της οθόνης αφής 7" (18cm) και των χειριστηρίων στο τιμόνι μπορείτε να διαχειριστείτε τις χρήσιμες λειτουργίες του συστήματος: πλοήγηση TomTom LIVE*, πολυμέσα (ραδιόφωνο, μουσική, φωτογραφίες, video), τηλεφωνία (Bluetooth **, ιστορικό κλήσεων, ατζέντα), πληροφορίες για το όχημα (υπολογιστή ταξιδιού, eco driving, δεδομένα). Το σύστημα περιλαμβάνει κάμερα οπισθοπορείας και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος. *Ανάλογα με τη χώρα. R&Go Συνδέοντας το smartphone σας με το ηχοσύστημα, έχετε πρόσβαση από την οθόνη του κινητού σας στις λειτουργίες της εφαρμογής R&GO: Τηλέφωνο**, multimedia, πλοήγηση CoPilot και πληροφορίες αυτοκινήτου (υπολογιστή ταξιδιού, στροφόμετρο, ΕCO ενδείξεις κλπ). **Η χρήση της λειτουργίας Bluetooth προϋποθέτει τη συμβατότητα με το κινητό σας τηλέφωνο.

13 24 / 25 ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΣ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΟΙ ΤΟΝΟΙ, ΖΩΗΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ, ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΨΗΛΗ ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΟ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑΣ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ... 9 ΣΤΟΥΣ 10 ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ RENAULT ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΤΗΣ RENAULT. ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, ΜΗΝΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ.

14 26 / 27 ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΣΧΕΔΙΟ: «Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΦΡΕΣΚΙΑ, ΤΟΛΜΗΡΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ...» ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΛΗΣ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΓΕΜΑΤΟ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ. ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ Εμπνευσμένο από το R5 Turbo και με το DNA της Renault... έχω ό,τι χρειάζεται για να σας κάνω να ονειρευτείτε. Είμαι ένα μοντέρνο αυτοκίνητο, στο πνεύμα της εποχής μου, τεχνολογικά προηγμένο, με δυναμική προσωπικότητα που προσφέρω κορυφαία ευελιξία και απαράμιλλη πρακτικότητα... ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ Η εμβληματική, σπορ κληρονομιά της μάρκας, αποτέλεσε την έμπνευση για τους δημιουργούς μου που σχεδίασαν από την αρχή κάποια από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του θρυλικού R5: την πόρτα του χώρου αποσκευών, τα ανάγλυφα φτερά, τα μικρά στρογγυλά φώτα ή τους ορθογώνιους προβολείς... Γι' αυτό έχω τέτοιο ταμπεραμέντο! «Ισχυρή προσωπικότητα, απολαυστική οδήγηση, στυλ και ευελιξία σε απόλυτη ισορροπία!»

15 28 / 29 ΤΟ renault TWINGO ΣΕ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΕ TON ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΠΙΣΩ. ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΟΥ, ΕΓΙΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΥΕΛΙΚΤΟ, ΠΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ, ΠΙΟ ΝΕΑΝΙΚΟ, ΠΙΟ ΖΩΗΡΟ... ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟ!

16 30 / 31 KINHΤΗΡΑΣ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ: ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΕΧΑΣΑ 10 CM ΣΕ ΜΗΚΟΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΑΤΑ 22 CM ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΩ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΣΤΡΟΦΗΣ ΡΕΚΟΡ 8,60 ΜΕΤΡΑ «Μαζί μου, είστε ο κυρίαρχος του δρόμου. Η ορατότητα που απολαμβάνετε φτάνει επίπεδα ρεκόρ. Η πιο ευχάριστη και πιο εργονομική θέση οδήγησης είναι η δική μου». ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ: ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΟΦΥΗΣ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ, ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ, ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΣΤΡΟΦΗΣ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ & ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ Με πλήρως αναδιπλούμενα καθίσματα που δημιουργούν μία επίπεδη επιφάνεια και μέγιστο μήκος χώρου φόρτωσης 2,3m μπορείτε να μεταφέρετε αντικείμενα, αποσκευές ή ακόμα και έπιπλα! Υπάρχει επίσης άφθονος χώρος ακόμα και στις πίσω θέσεις! ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ! Επιτυγχάνω τον μικρότερο, με διαφορά, κύκλο στροφής στην κατηγορία, μόλις 8,6m! Το σύστημα διεύθυνσης μεταβαλλόμενης ηλεκτρικής υποβοήθησης διευκολύνει ακόμα περισσότερο τους ελιγμούς.

17 32 / 33 ΠΡΟΗΓΜΕΝΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ Stop & Start: Όταν σταματάω εγώ, σταματά και ο κινητήρας μου! Κόκκινο φανάρι, μποτιλιάρισμα; Δεν υπάρχει λόγος να λειτουργεί ο κινητήρας. Το σύστημα Stop & Start θα απενεργοποιήσει αυτόματα τον κινητήρα κατά την ακινητοποίηση του οχήματος και χωρίς επιλεγμένη ταχύτητα στο κιβώτιο*. Η επανεκκίνηση γίνεται αυτόματα με το πάτημα του συμπλέκτη. Ό,τι καλύτερο για μειωμένη κατανάλωση! Σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά την επιβράδυνση (Energy Smart Management, ESM): Η μπαταρία μου επαναφορτίζεται μόνη της! Το σύστημα ESM επιτρέπει τη βελτιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας και την επαναφόρτιση της μπαταρίας, χάρη στη λειτουργία ανάκτησης κινητικής ενέργειας που απελευθερώνεται κατά τη φάση της επιβράδυνσης και του φρεναρίσματος. Έξυπνο, σωστά; *Αν θέλετε, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το σύστημα. ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΖΩΗΡΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΜΟΥ, Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ, ΤΟΣΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ. ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ SCe 70 ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ SCe 70 STop&START ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ energy TCe 90 ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ: 4,5L/100KM ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 : 105G/KM* Είστε λάτρης της πόλης; Ο ολοκαίνουργιος βενζινοκινητήρας SCe 70 ίππων είναι σχεδιασμένος για την πόλη, με ροπή διαθέσιμη από πολύ χαμηλά, για ζωντανή, ευέλικτη και ταυτόχρονα άνετη οδήγηση. ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ: 4,2L/100KM ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 : 95G/KM* Για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία, o τελευταίας γενιάς κινητήρας SCe 70, τεχνολογίας Euro 6, εφοδιάζεται με σύστημα Stop & Start. Ως αποτέλεσμα, η κατανάλωση περιορίζεται στα 4,2l/100km και οι εκπομπές CO 2 πέφτουν στα 95g/km*. ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ: 4,3L/100KM ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 : 99G/KM* Ο βενζινοκινητήρας Τurbo Energy TCe 90 έχει δυναμικό ταμπεραμέντο για ακόμα μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση μέσα στην πόλη καθώς και σε διαδρομές έξω από την πόλη. Πιο ισχυρός (90 ίπποι), με περισσότερη ροπή (135Nm) διαθέσιμη πάντα από πολύ χαμηλά, ιδανικός για γρήγορη εκκίνηση, ζωηρές επιταχύνσεις και λιγότερο συχνές αλλαγές ταχυτήτων. Χάρη στο σύστημα Stop & Start, η οδήγηση είναι εξίσου δυναμική και οικονομική. Ο κινητήρας Energy TCe 90 πληροί τον αντιρρυπαντικό κανονισμό Euro 6. «Αληθινή έκρηξη αισθήσεων. Με τους καινοτόμους, αποδοτικούς κινητήρες μου ελίσσομαι παντού ενώ εσείς απολαμβάνετε δυναμικές επιδόσεις και εξαιρετικά χαμηλές καταναλώσεις». * Τιμές που ισχύουν κατά τη στιγμή της εκτύπωσης. Οι εκπομπές και η κατανάλωση έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς.

18 34 / 35 ΕΞΥΠΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 4 5 ΜΕ 5 ΠΟΡΤΕΣ, ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑ ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΑΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΗΚΟΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ 2,30M, ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ FLEXI CASE ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΞΥΠΝΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗΣ. «Θα μείνετε έκπληκτοι με τους πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους στο εσωτερικό μου (συνολικά 52L*). Ο χώρος αποσκευών, είναι εξαιρετικά βολικός. Έχει μεγάλη επιφάνεια και είναι στο ιδανικό ύψος για την τοποθέτηση και την αφαίρεση αντικειμένων». * Με το σύστημα Flexi Case ΣΥΣΤΗΜΑ FLEXI CASE Αποθηκευτικός χώρος με δίχτυ κάτω από την πίσω σειρά καθισμάτων, χώρος αποθήκευσης στις πίσω πόρτες με ειδικό λάστιχο συγκράτησης και άγκιστρο για τσάντα, κονσόλα ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα, αφαιρούμενος, ανοικτός ή κλειστός αποθηκευτικός χώρος στην κεντρική κονσόλα, ντουλαπάκι συνοδηγού ανοικτό ή κλειστό, με χρώμα, με φορητή υφασμάτινη θήκη... το σύστημα Flexi Case είναι μια πραγματική ανακάλυψη! Η τακτοποίηση αντικειμένων δεν ήταν ποτέ πιο διασκεδαστική. 1 Πλήρως αναδιπλούμενη και διαιρούμενη πίσω σειρά καθισμάτων την πίσω σειρά καθισμάτων αποθηκευτικό χώρο χώρος LEGO αποθηκευτικός 2 Αποθηκευτικός χώρος κάτω από 3 Κεντρική κονσόλα με επιπλέον 4 Αφαιρούμενος αποθηκευτικός 5 Φορητός υφασμάτινος χώρος

19 36 / 37 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΗΣ RENAULT ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ. 1 1 ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΚΛΙΣΗ Σε δρόμο με κλίση, σας δίνω το χρόνο να ξεκινήσετε χωρίς άγχος διατηρώντας την πίεση πέδησης αυτόματα για 2 δευτερόλεπτα... 2 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Η αρχιτεκτονική του αμαξώματός μου είναι ειδικά μελετημένη ώστε να απορροφά την ενέργεια. Οι μπροστινοί και οι πλευρικοί μου αερόσακοι προστατεύουν εσάς και τους επιβάτες σας ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΥΣΤΑΘΕΙΑΣ ESC Δύσκολες οδικές συνθήκες; Το νέο Ηλεκτρονικό Σύστημα Ευστάθειας (ESC), σε συνεργασία με το Σύστημα Αντιολίσθησης (ASR), διασφαλίζουν την πορεία σας. 4 ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΑΚΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΛΩΡΙΔΑΣ Οδηγήστε ξέγνοιαστα. Αν διασχίσετε τη διαχωριστική λωρίδα κυκλοφορίας χωρίς να ενεργοποιήσετε το φλας, το σύστημα θα σας ειδοποιήσει με οπτικό και ηχητικό σήμα.

20 38 / 39

21 FOCUS STYLE & PERSO ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΑΝΕΣΗΣ, ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ... ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΤΑΚΤΑΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ. ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ TWINGO ΕΚΔΟΣΕΙΣ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

22 42 / 43 ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ... ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ. ΚΟΚΚΙΝΟ FLAMME (TE* NNP) ΛΕΥΚΟ CRYSTAL (OV QNJ) ΜΠΛΕ PACIFIQUE (TE RPM) ΜΠΛΕ DRAGEE (OV* RPP) ΚΑΦΕ CAPPUCCINO (TE CNL) ΚΙΤΡΙΝΟ ECLAIR (OV* ENW) ΜΑΥΡΟ ETOILE (TE GNE) OV: Μη μεταλλικό χρώμα, OV*: Μη μεταλλικό χρώμα ειδικής επεξεργασίας TE: Μεταλλικό χρώμα, ΤΕ*: Μεταλλικό χρώμα ειδικής επεξεργασίας Για τεχνικούς λόγους που αφορούν στην εκτύπωση, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να διαφέρουν από αυτά στις εικόνες.

23 44 / 45 ΕΚΔΟΣΕΙΣ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΧΡΩΜΑΤΑ, ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ! JOYFUL IN-TOUCH Το όχημα που απεικονίζεται περιλαμβάνει προαιρετικό εξοπλισμό Το όχημα απεικονίζεται με DECO Pack Κόκκινο και προαιρετικό εξοπλισμό ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ESP & ASR Σύστημα Υποβοήθησης εκκίνησης σε δρόμο με κλίση (Hill Start Assist) Αερόσακοι οδηγού-συνοδηγού Πλευρικοί αερόσακοι κεφαλής-θώρακα οδηγού & συνοδηγού Περιοριστής ταχύτητας Σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών Σύστημα αντιστάθμισης ισχυρών πλευρικών ανέμων Air Condition Φώτα ημέρας LED Υπολογιστής ταξιδίου Σύστημα διεύθυνσης με μεταβαλλόμενη ηλεκτρική υποβοήθηση Ένδειξη προτεινόμενης αλλαγής σχέσης ταχύτητας Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό Εσωτερική διακόσμηση "Golf ball" σε λευκό (στο τιμόνι, πλαίσιο στο ταμπλό, αεραγωγούς) Αναδιπλούμενη πλάτη καθίσματος συνοδηγού Υφασμάτινη επένδυση καθισμάτων σε χρώμα γκρι ανοικτό/μαύρο 2 προσκέφαλα ασφαλείας πίσω ρυθμιζόμενα σε ύψος Πίσω αεροτομή Τροχοί 15" ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Ηχοσύστημα R&GO, Bluetooth, θύρες USB & AUX, υποδοχή τοποθέτησης Smartphone, διαθέσιμη εφαρμογή R&GO: Τηλέφωνο, Multimedia, Πλοήγηση CoPilot και Λειτουργίες αυτοκινήτου Χειριστήρια στο τιμόνι Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Τάσι 15" Silver ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ JOYFUL Stop & Start Ηχοσύστημα R&GO, Bluetooth, θύρες USB & AUX, υποδοχή τοποθέτησης Smartphone, διαθέσιμη εφαρμογή R&GO: Τηλέφωνο, Multimedia, Πλοήγηση CoPilot και Λειτουργίες αυτοκινήτου Χειριστήρια στο τιμόνι Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά την επιβράδυνση (Energy Smart Management) Ρυθμιζόμενο καθ ύψος τιμόνι Εσωτερική επένδυση θυρών σε μαύρο και λευκό χρώμα DECO Pack γκρι: υφασμάτινη επένδυση καθισμάτων σε συνδυασμό γκρι σκούρο/ γκρι ανοικτό, υποβραχιόνια θυρών και χειρολαβές πίσω θυρών σε μαύρο και λευκό LEGO ή DECO Pack κόκκινο: υφασμάτινη επένδυση καθισμάτων σε συνδυασμό γκρι σκούρο/κόκκινο και κόκκινα υποβραχιόνια θυρών, χειρολαβές πίσω θυρών και LEGO ή DECO Pack μπλε: υφασμάτινη επένδυση καθισμάτων σε συνδυασμό ιβουάρ/ μπλε και μπλε υποβραχιόνια θυρών, χειρολαβές πίσω θυρών και LEGO Πλήρως αναδιπλούμενη και διαιρούμενη (50/50) πίσω σειρά καθισμάτων Εξωτερικοί καθρέφτες και λαβές θυρών στο χρώμα του αμαξώματος ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Ανοιγόμενη υφασμάτινη οροφή με ηλεκτρικό μηχανισμό Stickers Line ή Vintage EXTERIOR Pack Look INTERIOR Pack Look CITY Pack: Ηλεκτρικοί & θερμαινόμενοι καθρέπτες, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο σε ύψος SAFETY Pack: Cruise control με περιοριστή ταχύτητας και σύστημα ειδοποίησης σε ακούσια αλλαγή λωρίδας κυκλοφορίας Προβολείς ομίχλης Δερμάτινο τιμόνι FLEXICASE Pack: Κλειστό ντουλαπάκι συνοδηγού, αποθηκευτικός χώρος LEGO με καπάκι, χώρος αποθήκευσης στις πίσω πόρτες με ειδικό λουρί συγκράτησης Φορητή υφασμάτινη αποθηκευτική θήκη (Handbag) Τάσι 15" με διχρωμία: Grey ή Black Ζάντα αλουμινίου 15" Exception ή Argos DECO Pack Γκρι Τάσι 15" Black DECO Pack Μπλε Ζάντα αλουμινίου 15" Exception

24 46 / 47 EXCITE To όχημα απεικονίζεται με DECO Pack Μπλε και προαιρετικό εξοπλισμό ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ IN-TOUCH ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ IN-TOUCH Ειδοποίηση σε ακούσια αλλαγή λωρίδας κυκλοφορίας Cruise control (Ηλεκτρονική ρύθμιση ταχύτητας) Προβολείς ομίχλης Ηλεκτρικοί & θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες Κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο σε ύψος Αναδιπλούμενη πλάτη καθίσματος συνοδηγού "one touch" Δερμάτινο τιμόνι και λαβή επιλογέα ταχυτήτων Εσωτερική διακόσμηση σε λευκό γυαλιστερό χρώμα (στο τιμόνι, πλαίσιο στο ταμπλό, αεραγωγούς) Αποθηκευτικός χώρος LEGO με καπάκι σε λευκό, κόκκινο ή μπλε dragee χρώμα Αποθηκευτικός χώρος στις πίσω πόρτες με ειδικό λουρί συγκράτησης Δύο λεπτές πλαϊνές διακοσμητικές λωρίδες (stickers) σε μαύρο ή λευκό χρώμα Διακοσμητική λωρίδα σε χρώμιο στα πλαϊνά προστατευτικά Ζάντες αλουμινίου 15" Exception Σύστημα πολυμέσων R-LINK με οθόνη αφής 7", πλοήγηση TomTom, Bluetooth, Audio streaming, θύρες USB & AUX, κάμερα οπισθοπορείας, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος και SOUND Pack COMFORT Pack: αυτόματος κλιματισμός, αισθητήρες βροχής & φωτεινότητας Πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος SPORT Pack: EXTERIOR, INTERIOR Pack Look & DECO Pack σε κόκκινο χρώμα, ζάντες αλουμινίου 16" Juvaquatre, πλαϊνά αυτοκόλλητα Sport, επένδυση καθισμάτων δέρμα/ύφασμα*, πεντάλ αλουμινίου Ζάντες αλουμινίου 16" Emblem *Δέρμα από βοοειδή. DECO Pack Γκρι DECO Pack Κόκκινο Ζάντα 15" Argos μαύρη Ζάντα 16" Emblem μαύρη

25 48 / 49 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΜΙΚΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ. EXTERIOR PACK LOOK Πακέτο εξωτερικής διαμόρφωσης που περιλαμβάνει διακοσμητικό γρίλιας εισαγωγής αέρα, διακοσμητικό πλευρικών προστατευτικών θυρών και καλύμματα καθρεπτών σε τρία διαφορετικά χρώματα. ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 1 Λευκό διακοσμητικό γρίλιας εισαγωγής αέρα Κόκκινο διακοσμητικό γρίλιας εισαγωγής αέρα Μπλε διακοσμητικό γρίλιας εισαγωγής αέρα Λευκό πλευρικό προστατευτικό Κόκκινο πλευρικό προστατευτικό Μπλε πλευρικό προστατευτικό ΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΖΑΝΤΕΣ 1 Εξωτερική διαμόρφωση: 2 Stickers 3 Τάσια και ζάντες - Γρίλια εισαγωγής αέρα - Πλευρικά προστατευτικά θυρών - Καλύμματα καθρεπτών Λευκά καλύμματα καθρεπτών Κόκκινα καλύμματα καθρεπτών Μπλε καλύμματα καθρεπτών STICKERS - πλευρικά αυτοκόλλητα Lines σε μαύρο (1) Vintage Lines σε λευκό (2) Τάσι 15" Grey ασημί/γκρι Τάσι 15" Black ασημί/μαύρο Ζάντα 15" Argos σε μαύρο Ζάντα 15" Exception Ζάντα 16" Emblem σε μαύρο (1) Διατίθεται αποκλειστικά με τα χρώματα Mπλε Dragee, Λευκό Crystal και Κίτρινο Eclair. (2) Διατίθεται αποκλειστικά με τα χρώματα Μπλε Pacifique, Μαύρο Etoile, Καφέ Cappuccino και Κόκκινο Flamme.

26 50 / 51 INTERIOR PACK LOOK Πακέτο εσωτερικής διακόσμησης στο τιμόνι, το ταμπλό και τους αεραγωγούς. ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ 1 Μαύρο τιμόνι Κόκκινο τιμόνι Μπλε τιμόνι Μαύρο πλαίσιο Κόκκινο πλαίσιο Μπλε πλαίσιο 2 1 Εσωτερική διακόσμηση (INTERIOR Pack Look): Πλαίσιο στο ταμπλό Αεραγωγοί Τιμόνι 2 Διαμόρφωση εσωτερικού (DECO Pack): Επενδύσεις καθισμάτων Υποβραχιόνια θυρών Χρώμα αποθηκευτικών χώρων Μαύρο πλαίσιο αεραγωγών Κόκκινο πλαίσιο αεραγωγών ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΣ Κάντε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς. Μπλε πλαίσιο αεραγωγών DECO PACK ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ Δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 3 χρώματα: γκρι, μπλε και κόκκινο. ΧΡΩΜΑ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ DECO PACK, INTERIOR PACK LOOK ΚΑΙ EXTERIOR PACK LOOK Ουδέτερο* Μπλε Κόκκινο Λευκό Crystal (OV QNJ) Mπλε Dragee (OV* RPP) - Κίτρινο Eclair (OV* ENW) - - Κόκκινο Flamme (TE* NNP) - Μαύρο Etoile (TE GNE) Μπλε Pacific (TE RPM) - Καφέ Cappuccino (TE CNL) - - DECO PACK, INTERIOR PACK LOOK & EXTERIOR PACK LOOK Ουδέτερο* Μπλε Κόκκινο Ουδέτερο* Μπλε - Κόκκινο - ΧΡΩΜΑ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ Lines Λευκό Lines Μαύρο Vintage Μαύρο Λευκό Crystal (OV QNJ) - Mπλε Dragee (OV* RPP) - Κίτρινο Eclair (OV* ENW) - Κόκκινο Flamme (TE* NNP) - - Μαύρο Etoile (TE GNE) - - Μπλε Pacific (TE RPM) - - Καφέ Cappuccino (TE CNL) - - : Βασικός εξοπλισμός, -: Μη διαθέσιμο, *Ουδέτερο= γκρι, μαύρο ή άσπρο.

27 52 / 53 SPORT PACK Τονίστε το σπορ χαρακτήρα στο εξωτερικό και το εσωτερικό*. Αυτοκόλλητο και ζάντες αλουμινίου 16" αποκλειστικής σχεδίασης, πεντάλ αλουμινίου, σπορ λαβή επιλογέα ταχυτήτων και επενδύσεις καθισμάτων σε συνδυασμό δέρμα/ύφασμα**. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΥΛ, ΑΝΕΣΗ Ή ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ; Η RENAULT ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΓΝΗΣΙΩΝ ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ TWINGO ΣΑΣ. ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Το Sport Pack διατίθεται: - Στην έκδοση 0.9 TCE 90 S/S Excite - Σε χρώμα αμαξώματος Μαύρο Etoile και Λευκό Crystal INTERIOR PACK LOOK σε κόκκινο Επένδυση καθισμάτων σε συνδυασμό δέρμα/ύφασμα** Σπορ επιλογέας ταχυτήτων Ζάντα αλουμινίου 16" Juvaquatre 1. Βάση μεταφοράς ποδηλάτων. Εγκαθίσταται στον κοτσαδόρο* και δίνει τη δυνατότητα ασφαλούς μεταφοράς ποδηλάτων. Μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος: 50 κιλά και μέχρι 2 ποδήλατα Μπάρες οροφής. Σας επιτρέπουν να μεταφέρετε ένα ποδήλατο, σκι ή μπαγκαζιέρα οροφής και να αυξήσετε τη χωρητικότητα αποθήκευσης του αυτοκινήτου. *Δυνατότητα τοποθέτησης περιμετρικών προστατευτικών σπόιλερ. **Δέρμα από βοοειδή. *Ο κοτσαδόρος δεν προορίζεται για έλξη.

28 54 / 55 ΣΤΥΛ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Φορητή υφασμάτινη θήκη αποθήκευσης (Handbag). Ένα έξυπνο αξεσουάρ αποθήκευσης που τοποθετείται στο ανοιχτό ντουλαπάκι του συνοδηγού. Σας επιτρέπει να μεταφέρετε με ευκολία τα αντικείμενα που έχετε αποθηκεύσει εκεί. 2. Καλύμματα καθρεπτών σε χρώμιο. Διακοσμούν και προστατεύουν τους καθρέφτες. 3. Premium πατάκια δαπέδου. Προστατεύουν το δάπεδο της καμπίνας, ενώ ταυτόχρονα δίνουν στυλ στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας. Διαθέτουν σχέδιο σε χρώμα γκρι ή κόκκινο. 4. Φωτιζόμενα μαρσπιέ. Προστατέψτε με στυλ τα κατώφλια των θυρών. 1. Δίχτυ αποθήκευσης. Διατηρεί τα αντικείμενα στη θέση τους κατά τη μεταφορά. 2. Σύστημα οργάνωσης του χώρου αποσκευών. Πρόκειται για ένα αξεσουάρ οργάνωσης που συγκρατεί τις αποσκευές στη θέση τους κατά τη μεταφορά. 3. Καλώδιο Micro-USB. Σας επιτρέπει να φορτίζετε το τηλέφωνό σας ενώ είναι συνδεδεμένο με το ραδιόφωνο Connect R&GO. 4. Σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος πίσω. Διευκολύνει τους ελιγμούς και ανιχνεύει τα εμπόδια που ενδέχεται να συναντήσει το όχημα. 5. Υποβραχιόνιο. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη θέση του για μεγαλύτερη άνεση στην οδήγηση.

29 ΝΕΟ RENAULT TWINGO

30 ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ RENAULT ΣΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ RENAULT; ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ TWINGO Η Renault δεσμεύεται για την ποιότητα και την αξιοπιστία του αυτοκινήτου σας. Το Twingo έχει εργοστασιακή εγγύηση 3 ετών* ενώ παράλληλα παρέχεται η δυνατότητα επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης για δύο επιπλέον χρόνια (3+2) ή km. Το αυτοκίνητό σας επιπλέον καλύπτεται από εγγύηση βαφής 3 ετών και εγγύηση αντιδιαβρωτικής προστασίας 12 ετών. RENAULT ASSISTANCE Η Renault σας προσφέρει τριετή οδική και ταξιδιωτική εξυπηρέτηση Renault Αssistance. Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, οι υπηρεσίες της Renault Αssistance είναι στη διάθεσή σας. Με το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και τεχνογνωσίας των συνεργατών της, η Renault Αssistance αναλαμβάνει γρήγορα και υπεύθυνα την αποκατάσταση της λειτουργίας του αυτοκινήτου σας. Αν αυτή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί επιτόπου τότε το αυτοκίνητο μεταφέρεται: μεσα στο συνεργείο του Εξουσιοδοτημένου Διανομέα ή Επισκευαστή του Δικτύου Renault που επιθυμείτε, αν το συμβάν έχει γίνει κοντά στη μόνιμη κατοικία σας ή Στο κατά το δυνατόν πλησιέστερο συνεργείο του Εξουσιοδοτημένου Διανομέα ή Επισκευαστή του Δικτύου Renault αν βρίσκεστε μακριά από τον τόπο μόνιμης κατοικίας σας. Το πρόγραμμα παροχών της Renault Assistance δεν σταματά εδώ. Μπορεί να σας παρέχει κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις υπηρεσίες όπως: διανυκτέρευση, επιστροφή ή επαναπατρισμό αυτοκινήτου και επιβατών, μετάβαση των επιβατών στον τόπο προορισμού τους, νοσοκομειακή περίθαλψη, όχημα αντικατάστασης, νομική προστασία. Στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, όλο το 24ωρο, όλο το χρόνο, μόλις διαπιστώσετε ότι το αυτοκίνητό σας δεν μπορεί να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία του, αρκεί να επικοινωνήσετε με το κέντρο εξυπηρέτησης της Renault Assistance τηλεφωνώντας στο RENAULT BOUTIQUE Μια πλήρης σειρά προϊόντων και αξεσουάρ για το αυτοκίνητο και τους επιβάτες του είναι στη διάθεσή σας και θα σας ενθουσιάσουν με την απαράμιλλη ποιότητα και πρωτοτυπία τους, καθώς και με τις ανταγωνιστικές τιμές τους. Επιλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων τα αξεσουάρ που ταιριάζουν στο δικό σας Renault, αλλά και μοντέρνες και πρωτότυπες ιδέες για σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, που σίγουρα θα σας φτιάξουν τη διάθεση. ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ Εφαρμόζοντας την πάγια μεθοδολογία της Renault σε όλους τους τομείς που αφορούν στην επικοινωνία και την εξυπηρέτηση του πελάτη, τα γνήσια ανταλλακτικά Renault είναι διαθέσιμα μέσω ενός πλήρως ανεπτυγμένου και αποτελεσματικού συστήματος διαχείρισης και διανομής, όπου τα χρειάζεστε, τη στιγμή που τα χρειάζεστε και φυσικά, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Επισκεφθείτε τους Εξουσιοδοτημένους Διανομείς ή Επισκευαστές του Δικτύου Renault για να ενημερωθείτε με κάθε λεπτομέρεια για τις υπηρεσίες Renault After Sales. Για να απολαμβάνετε την οδήγηση του Renault σας ξέγνοιαστα και με ασφάλεια, κάθε στιγμή! *3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση ή χλμ (όποιο συμβεί πρώτο). ΕΔΩ ΚΑΙ 117 XΡΟΝΙΑ, ΕΡΓΑΖΟ- ΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΝΤΑ ΣΥΓXΡΟ- ΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟXΗ ΤΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ. μια δεσμευση που παρεxει βιωσιμεσ λυσεισ που καλυπτουν ΜΕ ενθουσιασμο και υπευθυνοτητα τισ αναγκεσ μετακινησησ ολων. Η σχέση που δημιουργο με με τον οδηγό και τους επιβάτες του βασίζεται σε μια απλή ιδέα: ένα αυτοκίνητο για να αρέσει πρέπει να είναι πρακτικό και αξιόπιστο, και να ανταποκρίνεται στον τρόπο ζωής και τις απαιτήσεις του καθενός. Για τον λόγο αυτό, η Renault προτείνει, «αυτοκίνητα για τη ζωή», αυτοκίνητα προσιτά σε όλους. Από τα πρώτα τυποποιημένα αυτοκίνητα στη Γαλλία του μεσοπολέμου, μέχρι τα πρώτα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που έχουν ήδη ξεκινήσει να παράγονται, ο στόχος μας ήταν πάντα να κάνουμε προσιτό σε όλους το αυτοκίνητο. Σήμερα, είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορο με να δημιουργήσουμε έναν άλλο κόσμο. Έναν κόσμο όπου το αυτοκίνητο δεν θα είναι πλέον επιβαρυντικό για το περιβάλλον και θα μπορεί να εξασφαλίζει κινητικότητα, ασφάλεια και ποιότητα, για όλους. Και την αφοσίωσή μας στον στόχο αυτό την ανανεώνουμε καθημερινά, γιατί το πάθος για το αυτοκίνητο ήταν, είναι και θα είναι πάντα το ισχυρότερο για μας κίνητρο. Θέλουμε να ξαναδώσουμε νόημα στο αυτοκίνητο, να του εξασφαλίσουμε μια νέα θέση, μια θέση που θα ανταποκρίνεται καλ τερα στις ανάγκες της κοινωνίας και θα συμβάλλει στην πρόοδο της ανθρωπότητας. Τα μοντέλα Renault αποτελο ν τα θεμέλια αυτο του φιλόδοξου στόχου: Βιώσιμες και προσιτές λ σεις μετακίνησης για όλους. DRIVE THE CHANGE

ΝΕΟ renault megane coupe. ΝΕΟ renault megane coupe. drive the change. (www.renault.gr)

ΝΕΟ renault megane coupe. ΝΕΟ renault megane coupe. drive the change. (www.renault.gr) ΝΕΟ renault megane coupe ΝΕΟ renault megane coupe (www.renault.gr) φωτογραφιεσ εκδοσησ: P. OTTO, R. SHOEHUYS, T. LEBRALY - προσαρμογη: GENCO POWER SA - εκτυπωθηκε στην ε.ε. - 7711MC3012 - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2012

Διαβάστε περισσότερα

kangoo express drive the change

kangoo express drive the change kangoo express drive the change ΕΔΩ ΚΑΙ 111 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙ- ΘΗΣΗ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑ- ΝΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣ- ΣΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ. μια δεσμευση που

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ renault trafic. drive the change

ΝΕΟ renault trafic. drive the change ΝΕΟ renault trafic drive the change ΕΔΩ ΚΑΙ 111 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙ- ΘΗΣΗ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΝΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕ- ΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ. μια δεσμευση που

Διαβάστε περισσότερα

renault MEGANE estate

renault MEGANE estate renault MEGANE estate ΣΗΜΕΙΩΜΑ Ο άνθρωπος είναι το μέλλον του αυτοκινήτου. Στον άνθρωπο βασίζεται η πρόοδός μας εδώ και περισσότερα από εκατό χρόνια. Ο κόσμος αλλάζει συνεχώς και σήμερα είναι καιρός να

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Dacia Duster. Το έχετε ξεχωρίσει.

Νέο Dacia Duster. Το έχετε ξεχωρίσει. Νέο Dacia Duster Νέο Dacia Duster. Το έχετε ξεχωρίσει. Σε έναν κόσμο που οι πραγματικές αξίες έχουν αρχίσει να ατονούν, που οι τάσεις της μόδας διαδέχονται η μία την άλλη με ξέφρενους ρυθμούς, που η τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

79 g/km * Yaris. Απλά ευφυές. μικτός κύκλος Χαμηλότερες εκπομπές ρύπων από οποιαδήποτε άλλο αυτοκίνητο της πόλης

79 g/km * Yaris. Απλά ευφυές. μικτός κύκλος Χαμηλότερες εκπομπές ρύπων από οποιαδήποτε άλλο αυτοκίνητο της πόλης Yaris Yaris. Απλά ευφυές. TOYOTA TOUCH Toyota Touch Απολαύστε το προηγμένο σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 6.1 ", κάμερα οπισθοπορίας, Bluetooth και πλοήγηση πλήρους χάρτη *. * Προαιρετικός εξοπλισμός.

Διαβάστε περισσότερα

TOYOTA BETTER HYBRID HAPPY TOGETHER YOU

TOYOTA BETTER HYBRID HAPPY TOGETHER YOU AVENSIS TOYOTA BETTER HYBRID HAPPY TOGETHER YOU ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ, ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΑΣΤΕ. ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ. ΜΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ,

Διαβάστε περισσότερα

Toyota RAV4. Πιστό στο αυθεντικό του πνεύμα.

Toyota RAV4. Πιστό στο αυθεντικό του πνεύμα. RAV4 Toyota RAV4. Πιστό στο αυθεντικό του πνεύμα. Το RAV4, o δημιουργός της κατηγορίας των SUV, ήταν ανέκαθεν συνώνυμο της αυθεντικής All Wheel Drive ικανότητας, της εξαιρετικής ευελιξίας, αλλά και της

Διαβάστε περισσότερα

Οι προσδοκίες σας είναι η έμπνευσή μας για ακόμα πιο έξυπνες λύσεις.

Οι προσδοκίες σας είναι η έμπνευσή μας για ακόμα πιο έξυπνες λύσεις. Dacia Οι προσδοκίες σας είναι η έμπνευσή μας για ακόμα πιο έξυπνες λύσεις. Αυτό που σας συνδέει με τη Dacia είναι οι έξυπνες επιλογές. Σας αρέσουν οι έξυπνες λύσεις και θέλετε να τις αποκτήσετε σε καλή

Διαβάστε περισσότερα

Το Via no. TREND, AMBIENTE και AVANTGARDE.

Το Via no. TREND, AMBIENTE και AVANTGARDE. Το Via no. TREND, AMBIENTE και AVANTGARDE. Το Viano 3 Το Via no. Ελευθερία κινήσεων για μια ζωή. Περιεχόμενα. Ένα «μικρό» θαύμα. Πρωτοποριακή σχεδίαση. Το Viano άνετο, οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Vito. Θέλει, μπορεί και το πετυχαίνει.

Το νέο Vito. Θέλει, μπορεί και το πετυχαίνει. Το νέο Vito. Van. Το νέο Vito. Θέλει, μπορεί και το πετυχαίνει. Βρίσκεστε πάντα σε ετοιμότητα; Είστε αποφασιστικός στην εργασία σας; Σας αρέσουν οι προκλήσεις; Εάν ναι, τότε αξίζετε ένα όχημα που έχει

Διαβάστε περισσότερα

dacia Logan MCV Μεγάλες ιδέες, μικρές τιμές

dacia Logan MCV Μεγάλες ιδέες, μικρές τιμές dacia Logan MCV Μεγάλες ιδέες, μικρές τιμές group renault nέο dacia Logan MCV Ένας εξαιρετικός χώρος για όλες σας τις ανάγκες Μετά τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που γνώρισε, το dacia Logan MCV καθιερώθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ŠKODA FABIA ΝΕΑ SIMPLY CLEVER

ŠKODA FABIA ΝΕΑ SIMPLY CLEVER SIMPLY CLEVER ΝΕΑ ŠKODA FABIA Η ŠKODA AUTO έχει ως βασική προτεραιότητά της τη δημιουργία και την κατασκευή προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον σε όλες τις φάσεις του κύκλου ζωής τους, με έμφαση στην

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. Νέα ŠKODA octavia Octavia

SIMPLY CLEVER. Νέα ŠKODA octavia Octavia SIMPLY CLEVER Νέα ŠKODA octavia Octavia Η αίσθηση της έκπληξης και του θαυμασμού είναι σπάνια μεν, αλλά προκαλεί μεγάλη χαρά. Εάν θέλουμε να μας εκπλήσσουν συνεχώς διάφορα πράγματα, δεν χρειάζεται να αλλάξουμε

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός 22 Βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός 22 Γνήσια αξεσουάρ 27 Επενδύσεις καθισμάτων 28 Βαφές αμαξώματος 29

Εξοπλισμός 22 Βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός 22 Γνήσια αξεσουάρ 27 Επενδύσεις καθισμάτων 28 Βαφές αμαξώματος 29 Sprinter Van Περιε χόμ ε να. Sprinter με καρότσα 4 Φόρτωση και λειτουργικότητα 6 Van με παράθυρα (δεν διατίθεται στην Ελλάδα) 8 Λύσεις ειδικών υπερκατασκευών/ επαγγελματική τεχνογνωσία 10 Εσωτερικό 12

Διαβάστε περισσότερα

χρόνια Ολική 6 εγγύηση

χρόνια Ολική 6 εγγύηση Νέο Avensis Νέο Avensis. Εκλεπτυσμένη σχεδίαση και προηγμένη τεχνολογία Toyota. Σχεδιαστική αρμονία. Οι εκλεπτυσμένες εξωτερικές λεπτομέρειες χαρίζουν στο νέο Avensis μία ξεχωριστή προσωπικότητα γεμάτη

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. Nέα ŠKODA Superb

SIMPLY CLEVER. Nέα ŠKODA Superb SIMPLY CLEVER Nέα ŠKODA Superb Περνάτε πολύ χρόνο της ζωής σας στο αυτοκίνητο. Νέα ŠKODA Superb. Ασύγκριτη άνεση. Δύσκολα μπορεί κανείς να φανταστεί το σημερινό μας κόσμο χωρίς ταξίδια. Μπορεί με το αυτοκίνητό

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ DNA ΤΗΣ JEEP

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ DNA ΤΗΣ JEEP ΝΕΟ JEEP CHEROKEE ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ DNA ΤΗΣ JEEP Το ολοκαίνουργιο Jeep Cherokee 2014, το μοντέλο που τις τελευταίες δεκαετίες συνδυάζει με τον ιδανικότερο τρόπο τις αναλλοίωτες αξίες της Jeep,

Διαβάστε περισσότερα

NISSAN QASHQAI ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΥΛ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΚΤΎΠΩΣΗ ΚΛΕΊΣΙΜΟ

NISSAN QASHQAI ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΥΛ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΚΤΎΠΩΣΗ ΚΛΕΊΣΙΜΟ NISSAN QASHQAI ΤΟ ΝΕΟ QASHQAI Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ NISSAN QASHQAI. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΛΗΣ ΗΓΗΘΗΚΕ ΜΙΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ και τώρα επιστρέφει με μία νέα, επιθετική σχεδίαση, προηγμένη τεχνολογία, κορυφαίες υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ RENAULT CAPTUR CAPTURE LIFE

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ RENAULT CAPTUR CAPTURE LIFE RENAULT CAPTUR CAPTURE LIFE Renault Captur. Κάτι περισσότερο από όμορφο, το 1 ο crossover πόλης της Renault είναι ευέλικτο, κομψό και δυναμικό, εξωτερικά και εσωτερικά. Μια ακόμη απόδειξη της νέας σχεδιαστικής

Διαβάστε περισσότερα

E-Class. Saloon και Estate.

E-Class. Saloon και Estate. E-Class. Saloon και Estate. Μαγεία. Saloon. Σκοπός της νέας E-Class είναι να σας διευκολύνει. Ο βασικός εξοπλισμός της έκδοσης Saloon εντυπωσιάζει από όλες τις απόψεις. Ενώ η γραμμή εξοπλισμού ELEGANCE,

Διαβάστε περισσότερα

Το Corsa της καρδιάς σας.

Το Corsa της καρδιάς σας. ΝΕΟ Corsa 5 Το Corsa της καρδιάς σας. Τεχνολογικά άρτιο, κομψό και συναρπαστικό στην οδήγηση, το νέο Corsa προσφέρει την αίσθηση πολυτέλειας ενός αυτοκινήτου ανώτερης κατηγορίας. Με υλικά υψηλής ποιότητας,

Διαβάστε περισσότερα

Dacia Logan van. Μεγάλες ιδέες, μικρές τιμές

Dacia Logan van. Μεγάλες ιδέες, μικρές τιμές Dacia Logan van Μεγάλες ιδέες, μικρές τιμές 1 2 3 ΩΦΕΛΙΜΟ ΦΟΡΤΙΟ 800 κιλά ωφέλιμο φορτίο και 2,5 κυβικά μέγιστος όγκος φόρτωσης, στη διάθεση του κάθε επαγγελματία Το Logan Van είναι το ιδανικό αυτοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

«Η φιλοσοφία μας είναι απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche H A - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H A - Class. 1 Εξωτερική σχεδίαση 6 Ευελιξία 14 Αποδοτικότητα

Διαβάστε περισσότερα

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche Η CLC - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H CLC. 3 Σχεδίαση 4 Ευελιξία 12 Βενζινοκινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. SKODA Roomster

SIMPLY CLEVER. SKODA Roomster SIMPLY CLEVER SKODA Roomster Δείξτε στα παιδιά σας την ομορφιά που υπάρχει γύρω τους. Πάντα υπάρχουν περιθώρια για περισσότερη φαντασία. Το νέο Skoda Roomster έρχεται με μια σειρά σχεδιαστικών αλλαγών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. ΤΟ VOLVO S40 Επιδόσεις 6 Περιβάλλον του οδηγού 10 Ψυχαγωγία μέσα στο αυτοκίνητο 16 Προσωπική ασφάλεια 18 Ασφάλεια και περιβάλλον 20

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. ΤΟ VOLVO S40 Επιδόσεις 6 Περιβάλλον του οδηγού 10 Ψυχαγωγία μέσα στο αυτοκίνητο 16 Προσωπική ασφάλεια 18 Ασφάλεια και περιβάλλον 20 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ VOLVO ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΚΑΙ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥΤ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

2.Μία νέα εποχή στην ηλεκτρική μετακίνηση: Η φιλοσοφία. 3.Παράθυρο στο μέλλον: Καινοτόμος σχεδίαση και βιώσιμα υλικά.

2.Μία νέα εποχή στην ηλεκτρική μετακίνηση: Η φιλοσοφία. 3.Παράθυρο στο μέλλον: Καινοτόμος σχεδίαση και βιώσιμα υλικά. Page 1 BMW i3. Παρουσίαση. 1.BMW i3. Με μια ματιά. 2.Μία νέα εποχή στην ηλεκτρική μετακίνηση: Η φιλοσοφία 3.Παράθυρο στο μέλλον: Καινοτόμος σχεδίαση και βιώσιμα υλικά. 4.Οδηγική απόλαυση με μηδενικούς

Διαβάστε περισσότερα

Η CLS-Class. Coupé και Shooting Brake.

Η CLS-Class. Coupé και Shooting Brake. Η CLS-Class. Coupé και Shooting Brake. εί τους κανόνες, μένει πίσω από τις τάσεις. Όποιος υιοθετεί το κατεστημένο, δεν πρόκε Brake που σαρώνει το δρόμο στο πέρασμά της. Γίνετε κι εσείς κυνηγοί. Με ελαστικούς

Διαβάστε περισσότερα

>> Το νέο smart forfour

>> Το νέο smart forfour >> Το νέο smart forfour The smart among the fourseaters. FOR ideas, answers, fun & functions Το smart έφερε την επανάσταση στις μετακινήσεις στην πόλη. Με έξυπνες λύσεις και μοναδικές ιδέες, που κάνουν

Διαβάστε περισσότερα