ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕΑΝΑΤΚ 2018 ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕΑΝΑΤΚ 2018 ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018"

Transcript

1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ 2018 ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας «ΚΥΠΕΛΛΟ 2018» θα διεξαχθεί σύμφωνα με : α) τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 3 της Προκήρυξης του αγώνα, όπως αυτοί τροποποιούνται από τις παρούσες Οδηγίες Πλου β) τις παρούσες Οδηγίες Πλου. 2. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ Οι ανακοινώσεις προς τους αγωνιζόμενους θα αναρτώνται στον επίσημο Πίνακα Ανακοινώσεων που βρίσκεται στα γραφεία του, στη Μαρίνα Δέλτα. 3. ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 3.1 Οποιαδήποτε αλλαγή στις Οδηγίες Πλου θα ανακοινώνεται πριν από τις 09:00 της ημέρας που θα τεθεί σε ισχύ, με τον τρόπο που αναφέρεται στο Άρθρο Προφορικές οδηγίες μπορούν να δοθούν εν πλω. Η Επιτροπή Αγώνων θα πραγματοποιήσει τις απαραίτητες αλλαγές μέχρι το προειδοποιητικό σήμα κάθε κλάσης και θα τις ανακοινώσει στα σκάφη μέσω VHF - Κανάλι 74 (RRS 90.2c). Αυτές οι αλλαγές δεν μπορούν να αποτελέσουν λόγo για αίτηση αποκατάστασης. 4. ΣΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ 4.1 Τα σήματα στη στεριά θα επιδεικνύονται στον ιστό έξω από τα γραφεία του, στη Ναυταθλητική Μαρίνα Δέλτα. 4.2 Έπαρση του Απαντητικού Επισείοντα «ΑΡ» (με δύο ηχητικά σήματα) σημαίνει ότι η εκκίνηση της ιστιοδρομίας αναβάλλεται. Σε αυτήν την περίπτωση το προειδοποιητικό σήμα δεν θα δοθεί νωρίτερα από 30 λεπτά μετά την υποστολή του Απαντητικού Επισείοντα «ΑΡ» (με ένα ηχητικό). 5. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ / ΔΙΑΔΡΟΜΗ Σάββατο 31/03/ :30 - Εκκίνηση Αγώνα (ανοικτά της Μαρίνας Δέλτα) 6. ΕΚΚΙΝΗΣΗ Διαδρομή: Φάληρο Ν. Κασίδι αριστερά (περιστροφή) Φάληρο (απόσταση 18 ν.μ. περίπου) 6.1 Η γραμμή της εκκίνησης ορίζεται μεταξύ σημαίας με κίτρινο χρώμα που φέρει την ένδειξη «RC» επί του σκάφους της Επιτροπής Αγώνων στο δεξί άκρο, και ποντισμένου σημαντήρα με σημαία κόκκινου χρώματος στο αριστερό άκρο.

2 6.2 Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες ή άλλοι λόγοι το επιβάλλουν, το σκάφος της Επιτροπής Αγώνων δύναται να χρησιμοποιήσει τη μηχανή του για να διατηρήσει τη θέση του. Το γεγονός αυτό δεν δίνει το δικαίωμα στους αγωνιζόμενους για υποβολή αίτησης για αποκατάσταση. 6.3 Οι εκκινήσεις θα δοθούν σύμφωνα με τον Κανόνα 26 των RRS (5λεπτο 4λεπτο 1λεπτο Εκκίνηση). 6.4 Τα σκάφη ORC International εκκινούν με προειδοποιητικό σήμα (5λεπτο) τον επισείοντα «2» του ΔΚΣ. Τα σκάφη ΟRC Club εκκινούν με προειδοποιητικό σήμα (5λεπτο) τον επισείοντα «1» του ΔΚΣ. 6.5 Εφόσον σχηματιστούν όλες οι σχετικές κατηγορίες, θα δοθεί εκκίνηση πρώτα για την κατηγορία σκαφών ORC International και στη συνέχεια για τις κατηγορίες σκαφών ORC Club και ORC Non-Spinnaker. 6.6 Η Επιτροπή Αγώνων, κατά την κρίση της, μπορεί να εκκινήσει δύο ή περισσότερες κατηγορίες σκαφών μαζί, επαίροντας τα αντίστοιχα διακριτικά σήματα στο προειδοποιητικό σήμα. 6.7 Μετά την εκκίνηση της πρώτης κατηγορίας σκαφών, το προειδοποιητικό σήμα της εκκίνησης της επόμενης κατηγορίας θα δίνεται το συντομότερο δυνατό. Εάν οι συνθήκες επιβάλουν καθυστέρηση, τότε θα σημαίνεται αναβολή. 6.8 Τα σκάφη που δεν αγωνίζονται θα πρέπει να κρατιούνται μακριά από τη γραμμή εκκίνησης, ώστε να μην εμποδίζουν τα σκάφη που βρίσκονται σε διαδικασία εκκίνησης. 6.9 Οι χρόνοι της εκκίνησης πρέπει να λαμβάνονται από τα οπτικά σήματα. Η αποτυχία ενός ηχητικού σήματος πρέπει να αγνοείται και δεν δίνει το δικαίωμα στους αγωνιζόμενους για υποβολή αίτησης για αποκατάσταση H τυχόν μετάδοση των σημάτων ή άλλων πληροφοριών μέσω VHF στο κανάλι 74 από την Επιτροπή Αγώνων είναι καθαρά ενημερωτική και τυχόν περίπτωση παράλειψης ή λάθους στη μετάδοση αυτών δεν δίνει το δικαίωμα στους αγωνιζόμενους για υποβολή αίτησης για αποκατάσταση. Για κάθε ενδεχόμενο όμως, τα σκάφη οφείλουν να έχουν το VHF ανοικτό στο κανάλι 74 κατά τη διάρκεια της εκκίνησης και του τερματισμού Σκάφος που δεν εκκινεί εντός 10 λεπτών μετά το σήμα της εκκίνησης θα βαθμολογείται ως «μη εκκινήσαν» (DNS). Η Επιτροπή Αγώνων διατηρεί το δικαίωμα σε περίπτωση άπνοιας να παρατείνει το χρονικό αυτό όριο κατά την κρίση της, μετά το σήμα της εκκίνησης Όλα τα σκάφη που προτίθενται να αγωνιστούν, υποχρεούνται πριν από το προειδοποιητικό σήμα να πλεύσουν κοντά στο σκάφος της Επιτροπής Αγώνων, και να αναφέρουν τον αριθμό ιστίου τους ώστε να καταγραφεί η παρουσία τους. Κάθε σκάφος που δεν ακολουθήσει την παραπάνω διαδικασία και δεν έχει απογραφεί θα βαθμολογείται ως «μη συμμετέχον» (DNC). 7 ΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ 7.1 Μερική ή Γενική Ανάκληση θα δοθεί σύμφωνα με το άρθρο 29 των RRS. 7.2 Σε περίπτωση Μερικής Ανάκλησης θα επιδεικνύεται η σημαία «Χ» του ΔΚΣ με ένα ηχητικό, αμέσως μετά το ηχητικό σήμα της εκκίνησης. Η σημαία θα παραμένει σηκωμένη μέχρις ότου όλα τα πρόωρα εκκινήσαντα σκάφη επανορθώσουν. Το χρονικό όριο για την επανόρθωση ορίζεται σε 10 λεπτά από το σήμα της εκκίνησης (τροποποίηση του άρθρου 29.1 των RRS).

3 7.3 Η Επιτροπή Αγώνων δύναται να αναφέρει μέσω VHF στο Κανάλι 74 τους αριθμούς ιστίων των πρόωρα εκκινησάντων σκαφών. Αποτυχία ή παράλειψη αναφοράς αυτών δεν δίνει το δικαίωμα στους αγωνιζόμενους για υποβολή αίτησης για αποκατάσταση. 7.4 Σε περίπτωση Γενικής Ανάκλησης θα επιδεικνύεται το Πρώτο Επαναληπτικό (First Substitute) του ΔΚΣ με δύο ηχητικά, αμέσως μετά το ηχητικό σήμα της εκκίνησης. Το προειδοποιητικό σήμα της νέας εκκίνησης θα δίνεται ένα λεπτό μετά την υποστολή του Πρώτου Επαναληπτικού με ένα ηχητικό. 8. ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ 8.1 Η γραμμή τερματισμού ορίζεται από τη νοητή ευθεία μεταξύ σημαίας μπλε χρώματος σε ιστό στον εξωτερικό λιμενοβραχίονα της Μαρίνας Δέλτα στο δεξί άκρο και κυλινδρικού φουσκωτού σημαντήρα κίτρινου χρώματος στο αριστερό άκρο (βλ. ενδεικτικό Σχεδιάγραμμα). 8.2 Με τη δύση του ηλίου θα λειτουργεί αναλάμπων φανός λευκού χρώματος (strobe light) επί του κυλινδρικού σημαντήρα στο άκρο της γραμμής τερματισμού. Η ενδεχόμενη αποτυχία, σβήσιμο ή κακή λειτουργία του αναλάμποντος φανού δεν δίνει το δικαίωμα στους αγωνιζόμενους για υποβολή αίτησης για αποκατάσταση 8.3 Σκάφη που τερματίζουν, οφείλουν να αναφέρουν στην Επιτροπή Αγώνων μέσω VHF στο Κανάλι 74 το όνομα του σκάφους και τον αριθμό του ιστίου τους. Ο τερματισμός κάθε σκάφους θα επισημαίνεται, εφόσον είναι δυνατό, με ένα ηχητικό σήμα. Σε κάθε περίπτωση, η ευθύνη της επιβεβαίωσης του τερματισμού τους είναι ευθύνη των αγωνιζομένων σκαφών. 9. ΕΠΙΒΡΑΧΥΝΣΗ ΑΓΩΝΑ 9.1 Η Επιτροπή Αγώνων, μετά την εκκίνηση, δύναται να επιβραχύνει τον αγώνα, σύμφωνα με το άρθρο 32 των RRS. 9.2 Σε περίπτωση επιβράχυνσης ο τερματισμός θα δοθεί στη Ν. Κασίδι. Θα ορίζεται από τη νοητή ευθεία μεταξύ του Νοτίου άκρου της Ν. Κασίδι στο αριστερό άκρο και σκάφους της Επιτροπής Αγώνων που φέρει το γράμμα S πάνω από μπλε σημαία στο δεξί άκρο (βλ. ενδεικτικό Σχεδιάγραμμα). 10. ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΙΝΩΝ Για παράβαση κανόνα του Μέρους 2 και του κανόνα 31 των RRS, ισχύει σύστημα ποινής μιας (1) στροφής 360 Ο, σε τροποποίηση του άρθρου RRS ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ Εφαρμόζονται οι Ειδικές Διατάξεις της ΕΙΟ/ΕΑΘ για τους Αγώνες Ανοικτής Θάλασσας 2018 και τυχόν σχετικές εγκύκλιοι. Οι κατηγορίες των συμμετεχόντων σκαφών, συγχωνεύονται όπως φαίνεται στους συνημμένους με τις Οδηγίες Πλου πίνακες συμμετεχόντων σκαφών αντίστοιχα. 12. ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ 12.1 Για τα σκάφη με Πιστοποιητικό Ισοζυγισμού ORC International, κατά ORC Club και ORC Non-Spinnaker, το χρονικό όριο τερματισμού κάθε ιστιοδρομίας είναι το διπλάσιο του Γενικού Βαθμού Ικανότητας (G.P.H.) πολλαπλασιασμένο επί τον αριθμό των μιλίων της ιστιοδρομίας Τα ανωτέρω χρονικά όρια, σε ώρες από την εκκίνηση κάθε ιστιοδρομίας, αναφέρονται στους πίνακες συμμετεχόντων σκαφών, που διανέμονται μαζί με τις Οδηγίες Πλου.

4 12.3 Κάθε σκάφος που δεν τερματίσει εντός του χρονικού του ορίου σε ιστιοδρομία, θα βαθμολογηθεί ως «μη τερματίσαν» (DNF) στην ιστιοδρομία. 13. ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΩΣ ΧΡΟΝΟΥ 13.1 Για τις κατηγορίες σκαφών ORC International, ORC Club και ORC Non-Spinnaker θα εφαρμοστεί το σύστημα διόρθωσης χρόνου Performance Curve Scoring Constructed Course. Εναλλακτικά θα εφαρμοστεί το σύστημα διόρθωσης Time On Time (ToT) Coastal / Long Distance Είναι στην κρίση της Επιτροπής Αγώνα ποιο σύστημα διόρθωσης χρόνου θα χρησιμοποιήσει σε κάθε κατηγορία σκαφών Τα δεδομένα των μετρήσεων της Επιτροπής Αγώνα σχετικά με τον προσδιορισμό των πλεύσεων, δεν συνιστούν λόγο αίτησης για αποκατάσταση. 14. ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 14.1 Η βαθμολογία του αγώνα θα γίνει με το Σύστημα Χαμηλής Βαθμολογίας του Παραρτήματος Α των Διεθνών Κανονισμών RRS Η βαθμολογία των επιμέρους κατηγοριών θα εξάγεται από τη Γενική Κατάταξη. 15. ΑΚΙΝΗΣΙΑ ΜΗΧΑΝΩΝ 15.1 Όλες οι μηχανές των συμμετεχόντων σκαφών θα πρέπει να μην λειτουργούν μετά το προπαρασκευαστικό σήμα (τετράλεπτο προ της εκκίνησης) Εξαίρεση αποτελεί η χρήση μηχανής σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, όπως ενδεικτικά προσδιορίζονται από τα άρθρα 42.3.g έως 42.3.i των RRS. Στις περιπτώσεις αυτές το σκάφος θα πρέπει προηγουμένως ή το ταχύτερο δυνατό μετά τη χρήση της μηχανής να γνωστοποιήσει το γεγονός στην Επιτροπή Αγώνων, αναφέροντας τις αιτίες χρήσης της μηχανής. Είναι στην κρίση της Επιτροπής Αγώνων να αποδεχτεί τη χρήση της μηχανής, εφόσον το συγκεκριμένο σκάφος δεν έχει επωφεληθεί ουσιαστικά από τη χρήση της μηχανής του, έναντι των υπολοίπων σκαφών. 16. ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΑΓΩΝΑ Σκάφη που για οποιοδήποτε λόγο και σε οποιοδήποτε σημείο της κάθε ιστιοδρομίας εγκαταλείψουν τον αγώνα, πρέπει οπωσδήποτε να το αναφέρουν το ταχύτερο δυνατόν στην Επιτροπή Αγώνων μέσω VHF στο κανάλι 74 ή στo τηλέφωνo Μη αναφορά μπορεί να επιφέρει, κατά την κρίση της Επιτροπής Αγώνων, ποινή ακύρωσης του συγκεκριμένου σκάφους. 17. ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ Κάθε αλλαγή στην υποβληθείσα με τη Δήλωση Συμμετοχής Κατάσταση Πληρώματος θα πρέπει να δηλώνεται στη γραμματεία του σε ειδικό έντυπο το αργότερο μέχρι μία (1) ώρα πριν την προγραμματισμένη εκκίνηση κάθε ιστιοδρομίας. Είναι στην κρίση της Επιτροπής Αγώνων να αποδεχτεί προφορική ή εκπρόθεσμη δήλωση αλλαγής πληρώματος. Λανθασμένη ή ελλιπής Κατάσταση Πληρώματος μπορεί να επιφέρει ποινή ακύρωσης του συγκεκριμένου σκάφους.

5 18. ΔΗΛΩΣΗ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ Σε περίπτωση που κατά την διάρκεια του αγώνα, δεν τηρήθηκαν οι σχετικοί κανονισμοί, ο υπεύθυνος του σκάφους οφείλει να το δηλώσει γραπτά στην Επιτροπή Αγώνων, εντός του χρονικού ορίου υποβολής ενστάσεων. 19. ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ Οι ενστάσεις πρέπει να είναι γραμμένες στο ειδικό έντυπο που διατίθεται από την Επιτροπή Αγώνων. Το χρονικό όριο υποβολής ενστάσεων ορίζεται για όλα τα σκάφη σε μία (1) ώρα μετά τον τερματισμό του τελευταίου σκάφους. 20. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΝΑΛΙ VHF 20.1 Κατά τη διάρκεια των ιστιοδρομιών η επικοινωνία με την Επιτροπή Αγώνων θα γίνεται στο κανάλι 74 του VHF. Εναλλακτικά, και εφόσον η επικοινωνία μέσω VHF δεν είναι, για οποιονδήποτε λόγο, εφικτή τα σκάφη θα πρέπει να επικοινωνούν με την Επιτροπή τηλεφωνικά στα τηλέφωνα ή ή Κανένα αγωνιζόμενο σκάφος δεν επιτρέπεται κατά τη διάρκεια του αγώνα να μεταδίδει ή να λαμβάνει, μέσω VHF ή κινητού τηλεφώνου, πληροφορίες που δεν είναι διαθέσιμες σε όλα τα αγωνιζόμενα σκάφη Επιτρέπεται η χρήση οποιουδήποτε ηλεκτρονικού βοηθήματος. 21. ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΚΑΦΩΝ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ 21.1 Η Επιτροπή Αγώνων και η Τεχνική Επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα επιθεώρησης και ελέγχου συμμετεχόντων σκαφών, σε οποιοδήποτε σημείο αυτά και αν βρίσκονται, την 31/3/2018 κατά το χρονικό διάστημα από ώρα 08:00 έως και δύο ώρες μετά τον τερματισμό του τελευταίου σκάφους Σε περίπτωση επιθεώρησης θα πρέπει να είναι διαθέσιμο και να τίθεται υπ όψιν της Επιτροπής αντίγραφο του ισχύοντος Πιστοποιητικού Ισοζυγισμού και του Measurement Inventory, όπου αυτό απαιτείται Επιτρέπεται η χρήση μόνο καταμετρημένων και σφραγισμένων πανιών, πάντα σύμφωνα με το ισχύον Πιστοποιητικό Ισοζυγισμού του κάθε σκάφους και τους σχετικούς ισχύοντες Κανονισμούς. 22. ΕΠΑΘΛΑ Ο τόπος και χρόνος διεξαγωγής της τελετής απονομής των επάθλων θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα με ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνων και ανάρτηση στην ιστοσελίδα του ( 23. ΕΥΘΥΝΗ 23.1 Οι συμμετέχοντες στον αγώνα αγωνίζονται αποκλειστικά με δική τους ευθύνη. Ούτε οι οργανωτές, η Επιτροπή Αγώνων ή οποιαδήποτε άλλη Επιτροπή που έχει σχέση με τον αγώνα φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για σωματική ή υλική ζημιά, τραυματισμό ή θάνατο ή ό,τι άλλο ήθελε συμβεί κατά την διάρκεια του αγώνα ή οποιαδήποτε άλλη ώρα. Τα ανωτέρω θα βεβαιώνονται ενυπόγραφα από τους κυβερνήτες των συμμετεχόντων σκαφών ή τους εντεταλμένους εκπροσώπους τους στη Δήλωση Συμμετοχής Είναι αποκλειστική ευθύνη του κυβερνήτη ή όσων χειρίζονται το σκάφος να κρίνουν τη φυσική κατάσταση και το βαθμό εκπαιδεύσεως του πληρώματος, την αξιοπλοϊα του σκάφους του, της εξαρτίας, την ένταση του ανέμου, την κατάσταση της

6 θάλασσας και τις μετεωρολογικές προγνώσεις και να αποφασίσουν αν θα λάβουν μέρος ή όχι στον προγραμματισμένο αγώνα Ιδιαίτερα εφιστάται η προσοχή στον θεμελιώδη κανόνα RRS 4 των Διεθνών Κανονισμών Ιστιοδρομιών της World Sailing «Απόφαση για την συμμετοχή σε ιστιοδρομία» καθώς και στα οριζόμενα στον Κανονισμό Αγώνων της ΕΑΘ/ΕΙΟ Επισημαίνεται ότι είναι υποχρεωτικό όλα τα σκάφη να διαθέτουν κινητό τηλέφωνο σε συνεχή λειτουργία, ο αριθμός κλήσεως του οποίου γνωστοποιήθηκε στην Επιτροπή με τη Δήλωση Συμμετοχής. 24. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΚΑΦΩΝ Όλα τα συμμετέχοντα σκάφη οφείλουν να διαθέτουν έγκυρη και επαρκή ασφαλιστική κάλυψη έναντι τρίτων. Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο πρέπει να καλύπτει ρητά την αστική ευθύνη έναντι τρίτων κατά την συμμετοχή του σκάφους σε αγώνες ιστιοπλοΐας. 25. ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ & ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ Σε περίπτωση ανάγκης για βοήθεια, σημειώστε τα παρακάτω τηλέφωνα: Επιτροπή Αγώνα: Γραφείο : Εφημερεύοντα Νοσοκομεία, Φαρμακεία, Γιατροί : ΕΚΑΒ: 166 Λιμεναρχείο Γλυφάδας: Λιμεναρχείο Βουλιαγμένης: Κέντρο Δηλητηριάσεων: Νοσοκομείο Βούλας: ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Πρόεδρος: Γιαμαλίδης Κώστας Μέλη: Αγγελάκης Μιχάλης Βόρδου Μαρία Κολιός Δημήτρης Πλειαδάκης Σπύρος Πρόεδρος: Θεοδόσης Χρήστος Μέλη: Βαρβαρρήγος Γρηγόρης Χάιδας Κώστας Κερασιώτης Γιώργος Λεκατσάς Αλέξανδρος Καλλιθέα, 27 Μαρτίου 2018 Η Επιτροπή Αγώνων

7 Επιβράχυνση στη Ν. Κασίδι Τερματισμός στο Ν. ΦΑΛΗΡΟ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ 2017»

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ 2017» ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ 2017» ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ 2017» θα διεξαχθεί σύμφωνα με : α) τους κανονισμούς που

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΣΕΑΝΑΤΚ 2018» ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΣΕΑΝΑΤΚ 2018» ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - 2018» ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας «ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - 2018» θα διεξαχθεί σύμφωνα με : α) τους κανονισμούς που αναφέρονται

Διαβάστε περισσότερα

εις μνήμη Παναγιώτη Μαντούβαλου Για σκάφη πιστοποιημένα κατά IRC, ORC International και ORC Club στις 15 & 16 Σεπτεμβρίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

εις μνήμη Παναγιώτη Μαντούβαλου Για σκάφη πιστοποιημένα κατά IRC, ORC International και ORC Club στις 15 & 16 Σεπτεμβρίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ εις μνήμη Παναγιώτη Μαντούβαλου Για σκάφη πιστοποιημένα κατά IRC, ORC International και ORC Club στις 15 & 16 Σεπτεμβρίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 O αγώνας «Παναγιώτη Μαντούβαλου» θα διεξαχθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΣΕΑΝΑΤΚ 2018» ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΣΕΑΝΑΤΚ 2018» ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ Καλλιθέα 22/5/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - 2018» ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ O Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων και Ναυτικών

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης Νοτίου Ευβοϊκού Grand Prix Νοτίου Ευβοϊκού /9 & 19-21/9 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης Νοτίου Ευβοϊκού Grand Prix Νοτίου Ευβοϊκού /9 & 19-21/9 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης Νοτίου Ευβοϊκού Grand Prix Νοτίου Ευβοϊκού 2014 14 /9 & 19-21/9 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή 19-21/9/2014 Οι παρούσες οδηγίες πλού αφορούν τον αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ. ΑΓΩΝΑΣ Α.Θ. ΦΑΛΗΡΟ ΒΑΡΚΙΖΑ - ΦΑΛΗΡΟ η Απριλίου 2017

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ. ΑΓΩΝΑΣ Α.Θ. ΦΑΛΗΡΟ ΒΑΡΚΙΖΑ - ΦΑΛΗΡΟ η Απριλίου 2017 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑΣ Α.Θ. ΦΑΛΗΡΟ ΒΑΡΚΙΖΑ - ΦΑΛΗΡΟ 2017 29 η Απριλίου 2017 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο Αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 4 της προκήρυξης του αγώνα. 2. ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓ ΩΝΑΣ <ΤΡΙ ΓΩΝΟ ΝΟΝΚΕ 2015 >

ΑΓ ΩΝΑΣ <ΤΡΙ ΓΩΝΟ ΝΟΝΚΕ 2015 > Έτος ίδρυσης 1978 Γραφεία: Ναυταθλητική Μαρίνα Καλλιθέας-Ταχυδρ. Διεύθυνση:Ταχ. Θυρίδα 61055 τ.κ 15101. Τηλέφωνο /Fax: 210 804 1166 http://www.nonke.gr -email:nonke@nonke.gr ΑΓ ΩΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

«ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ 2018» ΓΙΑΝΝΗ ΚΙΝΤΩΝΗ. Φάληρο Ν. Λαγούσα αριστερά - Φάληρο

«ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ 2018» ΓΙΑΝΝΗ ΚΙΝΤΩΝΗ. Φάληρο Ν. Λαγούσα αριστερά - Φάληρο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΤΕ ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΑ : ΜΑΡΙΝΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Τ.Κ. 17602 Τηλ. 210-4838192 fax 210-4812889 «ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ 2018» ΓΙΑΝΝΗ ΚΙΝΤΩΝΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Φάληρο Ν. Λαγούσα αριστερά

Διαβάστε περισσότερα

5 ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ

5 ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ . ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 2ος ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, 2010, ΟΡΤΣΑ - ΠΡΥΜΑ Ρέθυμνο, 21 Μαρτίου, 2010 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ» 1 & 2/10/2016

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ» 1 & 2/10/2016 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ» 1 & 2/10/2016 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο εξ αναβολής αγώνας ελεγχόμενου στίβου «ΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ» θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς

Διαβάστε περισσότερα

Γύρος Παξών Λάκκα Οδηγίες Πλου

Γύρος Παξών Λάκκα Οδηγίες Πλου Γύρος Παξών 2017 Λάκκα 2017 Οδηγίες Πλου ΓΥΡΟΣ ΠΑΞΩΝ 2017 ΛΑΚΚΑ 2017 27 Μαΐου 2017 Οδηγίες Πλου 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Θα ισχύσουν οι Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) 2017-2020. 1.2 Επίσης θα ισχύουν οι παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ 2014 εις μνήμη Ανδρέα Ζιρώ

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ 2014 εις μνήμη Ανδρέα Ζιρώ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ 2014 εις μνήμη Ανδρέα Ζιρώ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς, προκηρύσσει αγώνα για σκάφη ORCi, ORC Club, IRC και

Διαβάστε περισσότερα

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας. Διαποντίων Οδηγίες Πλου

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας. Διαποντίων Οδηγίες Πλου Διαποντίων 2017 Οδηγίες Πλου ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ 2017 3 Ιουνίου 2017 Οδηγίες Πλου 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Θα ισχύσουν οι Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) 2017-2020. 1.2 Επίσης θα ισχύουν οι παρακάτω κανονισμοί: IMS Rule

Διαβάστε περισσότερα

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΟΡΤΣΑ ΠΡΥΜΑ Ι Οδηγίες Πλου

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΟΡΤΣΑ ΠΡΥΜΑ Ι Οδηγίες Πλου ΟΡΤΣΑ ΠΡΥΜΑ Ι 2017 Οδηγίες Πλου ΟΡΤΣΑ ΠΡΥΜΑ Ι 2017 29-30 Ιουλίου 2017 Οδηγίες Πλου 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Θα ισχύσουν οι Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) 2017-2020. 1.2 Επίσης θα ισχύουν οι παρακάτω κανονισμοί:

Διαβάστε περισσότερα

5 ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ

5 ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ . ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1ος ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, 2010, ΧΑΝΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ 20 Μαρτίου, 2010 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 3

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ» 3 & 4/10/2015

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ» 3 & 4/10/2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ» 3 & 4/10/2015 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας «ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ» θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 3 της

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΤΕΡΜΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΠΕΡΑΜΑ 18863, ΤΗΛ.: FAX:

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΤΕΡΜΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΠΕΡΑΜΑ 18863, ΤΗΛ.: FAX: 1 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΤΕΡΜΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΠΕΡΑΜΑ 18863, ΤΗΛ.: 210.4022944 FAX: 210.4022166 ΝAUTICAL ΑTHLETIC CLUB of PERAMA LIMANAKI TERMA PERAMATOS PERAMA 18863, ΤEL.: 210.4022944

Διαβάστε περισσότερα

5 ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ

5 ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ . ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 3ος ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, 2010, ΡΕΘΥΜΝΟ - ΧΑΝΙΑ 21 Μαρτίου, 2010 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 3

Διαβάστε περισσότερα

2 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Η διεύθυνση της Γραμματείας και της Επιτροπής Αγώνα είναι:

2 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Η διεύθυνση της Γραμματείας και της Επιτροπής Αγώνα είναι: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΟΡΟΣ 2014 11 13 Απριλίου 2014 Στην μνήμη του ΜΑΚΗ ΓΚΡΙΤΖΑΛΗ 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Ο Ν.Ο.Τ.Κ. προκηρύσσει τον αγώνα Πόρος 2014 για σκάφη καταμετρημένα

Διαβάστε περισσότερα

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΣΑΓΙΑΔΑ Οδηγίες Πλου

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΣΑΓΙΑΔΑ Οδηγίες Πλου ΣΑΓΙΑΔΑ 2016 Οδηγίες Πλου ΣΑΓΙΑΔΑ 2016 8 Οκτωβρίου 2016 Οδηγίες Πλου 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Θα ισχύσουν οι Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) 2013-2016. 1.2 Επίσης θα ισχύουν οι παρακάτω κανονισμοί: IMS Rule 2016

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΘΥΣΙΑΣ 2016» 23 & 24/4/2016

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΘΥΣΙΑΣ 2016» 23 & 24/4/2016 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΘΥΣΙΑΣ 2016» 23 & 24/4/2016 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας «ΘΥΣΙΑΣ 2016» θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 3 της προκήρυξης του

Διαβάστε περισσότερα

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ Οδηγίες Πλου

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ Οδηγίες Πλου ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ 2016 Οδηγίες Πλου ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ 2016 25-26 Ιουνίου 2016 Οδηγίες Πλου 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Θα ισχύσουν οι Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) 2013-2016. 1.2 Επίσης θα ισχύουν οι παρακάτω κανονισμοί: IMS

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΑΡΓΩ»

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΑΡΓΩ» . ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΑΡΓΩ» 10 Ιανουαρίου, 2010 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας «ΑΡΓΩ» θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 3 της προκήρυξης του αγώνα.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΙΚΟΣ ΓΚΡΑΝΙΑΣ 2016 ΛΑΥΡΙΟ - ΚΕΑ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 ΚΕΑ - ΛΑΥΡΙΟ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΙΚΟΣ ΓΚΡΑΝΙΑΣ 2016 ΛΑΥΡΙΟ - ΚΕΑ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 ΚΕΑ - ΛΑΥΡΙΟ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Λιμάνι Λαυρίου, Λαύριο, 19500 Τηλ/Fax: 22920 69500 info@naol.gr ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΙΚΟΣ ΓΚΡΑΝΙΑΣ 2016 ΛΑΥΡΙΟ - ΚΕΑ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 ΚΕΑ - ΛΑΥΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΠΑΡΓΑ Δ. ΤΑΓΙΑΣ Οδηγίες Πλου

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΠΑΡΓΑ Δ. ΤΑΓΙΑΣ Οδηγίες Πλου ΠΑΡΓΑ Δ. ΤΑΓΙΑΣ 2017 Οδηγίες Πλου ΠΑΡΓΑ Δ. ΤΑΓΙΑΣ 2017 6 Μαΐου 2017 Οδηγίες Πλου 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Θα ισχύσουν οι Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) 2017-2020. 1.2 Επίσης θα ισχύουν οι παρακάτω κανονισμοί:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ 2014» 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ 2014» 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Λιμάνι Λαυρίου, Λαύριο 19500 Τηλ/Fax : 22920 69500 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ 2014» 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΜΦΙΘΕΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΜΑΚΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ - ΑΓΚΙΣΤΡΙ 2016» ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΜΦΙΘΕΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΜΑΚΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ - ΑΓΚΙΣΤΡΙ 2016» ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναγράφονται στο άρθρο 2 της Προκήρυξης του αγώνα και τις παρούσες οδηγίες όπως αυτές τροποποιούν τους προαναφερθέντες κανονισμούς.

Διαβάστε περισσότερα

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ Οδηγίες Πλου

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ Οδηγίες Πλου ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ 2017 Οδηγίες Πλου ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ 2017 1-2 Ιουλίου 2017 Οδηγίες Πλου 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Θα ισχύσουν οι Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) 2017-2020. 1.2 Επίσης θα ισχύουν οι παρακάτω κανονισμοί:

Διαβάστε περισσότερα

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Προσωπικού ΔΕΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΕΗ 2015. Φάληρο Κασίδι Φάληρο

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Προσωπικού ΔΕΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΕΗ 2015. Φάληρο Κασίδι Φάληρο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Προσωπικού ΔΕΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΕΗ 2015 Φάληρο Κασίδι Φάληρο 14 Νοεμβρίου 2015 Για σκάφη καταμετρημένα κατά ORCi, IRC και ORC Club 1 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ιστιοπλοϊκός όμιλος προσωπικού

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Πλου Κύπελλο Ομίλων Θέμη Μαγουλά Platu 25 2012

Οδηγίες Πλου Κύπελλο Ομίλων Θέμη Μαγουλά Platu 25 2012 Οδηγίες Πλου Κύπελλο Ομίλων Θέμη Μαγουλά Platu 25 2012 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Θα ισχύσουν οι παρακάτω κανονισμοί: a) Κανονισμοί Αγώνων Ιστιοπλοΐας (ISAF RRS) 2009-2012 b) Οι κανονισμοί της κλάσεως c) Η Προκήρυξη.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΜΦΙΘΕΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΜΦΙΘΕΑΣ 2016» ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΜΦΙΘΕΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΜΦΙΘΕΑΣ 2016» ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC, ORC Club 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους Κανονισμούς, όπως αυτοί αναγράφονται στο Άρθρο 2 της Προκύρηξης του αγώνα και της

Διαβάστε περισσότερα

6 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ

6 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ . ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 15 Μαΐου, 2011 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 1 της προκήρυξης του αγώνα.

Διαβάστε περισσότερα

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΚΑΣΣΙΩΠΗ Οδηγίες Πλου

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΚΑΣΣΙΩΠΗ Οδηγίες Πλου ΚΑΣΣΙΩΠΗ 2018 Οδηγίες Πλου ΚΑΣΣΙΩΠΗ 2018 21-22 Απριλίου 2018 Οδηγίες Πλου 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Θα ισχύσουν οι Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) 2017-2020. 1.2 Επίσης θα ισχύουν οι παρακάτω κανονισμοί: IMS Rule

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Λιμάνι Λαυρίου, Λαύριο 19500. Τηλ/Fax : 2292069500 1 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ «ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ 2017» ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ Ν. ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ 8 /10/2017 ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ «ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ» SHORT OFFSHORE ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΑΓΩΝΑΣ «ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ» SHORT OFFSHORE ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑΣ «ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ» SHORT OFFSHORE ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω Κανονισμούς,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΠ. ΚΑΛΑΤΖΗ Οδηγίες Πλου

ΣΠ. ΚΑΛΑΤΖΗ Οδηγίες Πλου ΣΠ. ΚΑΛΑΤΖΗ 2018 Οδηγίες Πλου ΣΠ. ΚΑΛΑΤΖΗ 2018 9 Ιουνίου 2018 Οδηγίες Πλου 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 1.2 Θα ισχύσουν οι Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) 2017-2020. Επίσης θα ισχύουν οι παρακάτω κανονισμοί: 1.3

Διαβάστε περισσότερα

2 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Η διεύθυνση της Γραμματείας και της Επιτροπής Αγώνα είναι:

2 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Η διεύθυνση της Γραμματείας και της Επιτροπής Αγώνα είναι: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ 2017 9 11 Ιουνίου 2017 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Ειρήνης Φιλίας προκηρύσσει τον αγώνα «Επίδαυρος 2017» για σκάφη

Διαβάστε περισσότερα

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΑΓ. ΣΑΡΑΝΤΑ Οδηγίες Πλου

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΑΓ. ΣΑΡΑΝΤΑ Οδηγίες Πλου ΑΓ. ΣΑΡΑΝΤΑ 2016 Οδηγίες Πλου ΑΓ. ΣΑΡΑΝΤΑ 2016 27-28 Αυγούστου 2016 Οδηγίες Πλου 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Θα ισχύσουν οι Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) 2013-2016. 1.2 Επίσης θα ισχύουν οι παρακάτω κανονισμοί:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ 2018» ΓΙΑΝΝΗ ΚΙΝΤΩΝΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ 2018» ΓΙΑΝΝΗ ΚΙΝΤΩΝΗ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ 2018» ΓΙΑΝΝΗ ΚΙΝΤΩΝΗ Ο Σύλλογος Ιστιοπλόων Προσωπικού Ο.Τ.Ε, προκηρύσσει τον ετήσιο αγώνα ανοικτής θαλάσσης «ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Λαυρεωτικής

Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Λαυρεωτικής Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Λαυρεωτικής Τηλ/Fax : 22920 69500 E-Mail naol@otenet.gr Λιμάνι Λαυρίου, Λαύριο 19500. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΝΙΚΟΣ ΓΚΡΑΝΙΑΣ 2019 ΛΑΥΡΙΟ - ΚΕΑ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Corfu Cup 2016 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ. 1 Διοργανωτής 1.1 Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μαρίνας Γουβιών διοργανώνει το Corfu Cup 2016.

Corfu Cup 2016 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ. 1 Διοργανωτής 1.1 Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μαρίνας Γουβιών διοργανώνει το Corfu Cup 2016. ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1 Διοργανωτής 1.1 Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μαρίνας Γουβιών διοργανώνει το Corfu Cup 2016. 2 Κανονισμοί 2.1 Οι αγώνες διεξάγονται σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 3 Κανονισμοί

Διαβάστε περισσότερα

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΠΑΡΓΑ Δ. ΤΑΓΙΑΣ Οδηγίες Πλου

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΠΑΡΓΑ Δ. ΤΑΓΙΑΣ Οδηγίες Πλου ΠΑΡΓΑ Δ. ΤΑΓΙΑΣ 2016 Οδηγίες Πλου ΠΑΡΓΑ Δ. ΤΑΓΙΑΣ 2016 16-18 Σεπτεμβρίου 2016 Οδηγίες Πλου 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Θα ισχύσουν οι Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) 2013-2016. 1.2 Επίσης θα ισχύουν οι παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΟΡΟΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΟΡΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΟΡΟΣ 2019 29 Mαρτίου 31 Mαρτίου 2019 Στην μνήμη του ΜΑΚΗ ΓΚΡΙΤΖΑΛΗ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Ο Ν.Ο.Τ.Κ. προκηρύσσει τον αγώνα Πόρος 2019 για σκάφη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΦΑΡΟΣ» ΜΑΪΟΥ 2019

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΦΑΡΟΣ» ΜΑΪΟΥ 2019 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΦΑΡΟΣ» 04-05 ΜΑΪΟΥ 2019 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας/ΕΑΘ προκηρύσσει τον αγώνα με την ονομασία «Φάρος»

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΘΥΣΙΑΣ 2017» 8 & 9/4/ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΘΥΣΙΑΣ 2017» 8 & 9/4/ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΘΥΣΙΑΣ 2017» 8 & 9/4/2017 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο Ιστιοπλοϊκός Αγώνας «ΘΥΣΙΑΣ 2017» διέπεται από τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 3 της προκήρυξης του

Διαβάστε περισσότερα

2 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Η διεύθυνση της Γραμματείας και της Επιτροπής Αγώνα είναι:

2 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Η διεύθυνση της Γραμματείας και της Επιτροπής Αγώνα είναι: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΟΡΟΣ 2012 6 8 Απριλίου 2012 Στην μνήμη του ΜΑΚΗ ΓΚΡΙΤΖΑΛΗ 1 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Ο Ν.Ο.Τ.Κ. προκηρύσσει τον αγώνα Πόρος 2012 για σκάφη καταμετρημένα

Διαβάστε περισσότερα

4 ΠΛΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΠΛΟΥ

4 ΠΛΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΠΛΟΥ . ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, «ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ» ΧΑΝΙΑ - ΘΟΔΩΡΟΥ - ΧΑΝΙΑ 20 Νοεμβρίου, 2010 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ. Performance Line ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ. Performance Line ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3 Performance Line ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας «ΛΗΜΝΟΣ 2014» θα διέπεται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας, σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στην προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Ν.ΑΡΣΙΔΑΣ 2018 ΛΑΥΡΙΟ Ν. ΑΡΣΙΔΑΣ - ΛΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Ν.ΑΡΣΙΔΑΣ 2018 ΛΑΥΡΙΟ Ν. ΑΡΣΙΔΑΣ - ΛΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 1 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Λιμάνι Λαυρίου, Λαύριο 19500. Τηλ/Fax : 2292069500 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Ν.ΑΡΣΙΔΑΣ 2018 ΛΑΥΡΙΟ Ν. ΑΡΣΙΔΑΣ - ΛΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΛΙΜΝΗ 2014 ΚΩΣΤΑΣ ΡΙΤΣΩΝΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΛΙΜΝΗ 2014 ΚΩΣΤΑΣ ΡΙΤΣΩΝΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΛΙΜΝΗ 2014 ΚΩΣΤΑΣ ΡΙΤΣΩΝΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο Αγώνας ΛΙΜΝΗ 2014 ΚΩΣΤΑΣ ΡΙΤΣΩΝΗΣ θα διεξαχθεί σύμφωνα µε: 1.1 Τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 4 της

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Πλού ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ ΛΕΣΒΟΥ 2017

Οδηγίες Πλού ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ ΛΕΣΒΟΥ 2017 Οδηγίες Πλού ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ ΛΕΣΒΟΥ 2017 3-5 Ιουνίου 2017 1. ΩΡΑ Οι επίσημες ώρες εκκίνησης για κάθε διαδρομή, για τον αγώνα «ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ ΛΕΣΒΟΥ 2017», θα είναι: Διαδρομή 1 (Μυτιλήνη-Μόλυβος): 09:00 Διαδρομή 2

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΚΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΛΥΔΟΝΑ 2017» 9 & 10/9/ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο ιστιοπλοϊκός Αγώνας «ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΛΥΔΟΝΑ 2017»

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΚΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΛΥΔΟΝΑ 2017» 9 & 10/9/ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο ιστιοπλοϊκός Αγώνας «ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΛΥΔΟΝΑ 2017» ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΚΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΛΥΔΟΝΑ 2017» 9 & 10/9/2017 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο ιστιοπλοϊκός Αγώνας «ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΛΥΔΟΝΑ 2017» διέπεται από τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ. «ΕΙΡΗΝΗΣ - ΦΙΛΙΑΣ 2014» ΦΑΛΗΡΟ - ΒΑΘΥ ΜΕΘΑΝΩΝ ΦΑΛΗΡΟ 11 & 12 Οκτωβρίου 2014. ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC & ORC Club

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ. «ΕΙΡΗΝΗΣ - ΦΙΛΙΑΣ 2014» ΦΑΛΗΡΟ - ΒΑΘΥ ΜΕΘΑΝΩΝ ΦΑΛΗΡΟ 11 & 12 Οκτωβρίου 2014. ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC & ORC Club ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΕΙΡΗΝΗΣ - ΦΙΛΙΑΣ 2014» ΦΑΛΗΡΟ - ΒΑΘΥ ΜΕΘΑΝΩΝ ΦΑΛΗΡΟ 11 & 12 Οκτωβρίου 2014 ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC & ORC Club 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ειρήνης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΓΟΛΕΜΗΣ» ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΡΕΒΕΖΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΓΟΛΕΜΗΣ» ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΡΕΒΕΖΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΓΟΛΕΜΗΣ» ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΡΕΒΕΖΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1 ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΩΝΑ Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Ιόνιο και στην θαλάσσια περιοχή Λευκάδας -

Διαβάστε περισσότερα

4 ΠΛΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΠΛΟΥ

4 ΠΛΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΠΛΟΥ . ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, «ΚΑΝΑΡΗΣ» ΧΑΝΙΑ - ΘΟΔΩΡΟΥ - ΧΑΝΙΑ 16 Ιανουαρίου, 2011 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 3 της

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 2017» 6 & 7/5/ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 2017» 6 & 7/5/ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 2017» 6 & 7/5/2017 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο ιστιοπλοϊκός Αγώνας ελεγχόμενου στίβου «ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 2017» διέπεται από τους κανονισμούς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΑΓΩΝΩΝ ΟΡΤΣΑ - ΠΡΥΜΑ ORC Int & ORC Club 25/4/2018 & 2/5/2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΑΓΩΝΩΝ ΟΡΤΣΑ - ΠΡΥΜΑ ORC Int & ORC Club 25/4/2018 & 2/5/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΑΓΩΝΩΝ ΟΡΤΣΑ - ΠΡΥΜΑ 2018 ORC Int & ORC Club 25/4/2018 & 2/5/2018 Κέρκυρα 20 Μαρτίου 2018 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μαρίνας Γουβιών προκηρύσσει τους Αγώνες Όρτσα-Πρύμα για σκάφη καταμετρημένα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΟΙ» ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, ΧΑΝΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ - ΧΑΝΙΑ 25 και 27 Μαρτίου, ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 2 ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΟΙ» ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, ΧΑΝΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ - ΧΑΝΙΑ 25 και 27 Μαρτίου, ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 2 ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ . ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΟΙ» ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, ΧΑΝΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ - ΧΑΝΙΑ 25 και 27 Μαρτίου, 2011 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Νικόλα Χατζηνικολάου 2015

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Νικόλα Χατζηνικολάου 2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Νικόλα Χατζηνικολάου 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ειρήνης-Φιλίας (ΝΟΕΦ) διοργανώνει τον αγώνα Νικόλα Χατζηνικολάου 2015, για σκάφη ORCi,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΝΕΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ» 14 & 15/10/ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΝΕΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ» 14 & 15/10/ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΝΕΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ» 14 & 15/10/2017 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας «ΝΕΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ» θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 3 της προκήρυξης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Α. Σούλη Ν. Χατζηνικολάου 2013

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Α. Σούλη Ν. Χατζηνικολάου 2013 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Α. Σούλη Ν. Χατζηνικολάου 2013 1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ο Ιστιοπλοϊκός Όµιλος Πειραιώς και ο Ναυταθλητικός Όµιλος Ειρήνης-Φιλίας συνδιοργανώνουν και προκηρύσσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΛΥΔΟΝΑ 2018» 8 & 9/9/2018

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΛΥΔΟΝΑ 2018» 8 & 9/9/2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΛΥΔΟΝΑ 2018» 8 & 9/9/2018 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο Ιστιοπλοϊκός Αγώνας «ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΛΥΔΟΝΑ 2018» διέπεται από τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 3

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ» ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ» ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ» ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1. Ο αγώνας διεξάγεται σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ «COASTAL 2013» Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΑΓΩΝΑΣ «COASTAL 2013» Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ - ΦΙΛΙΑΣ ΑΓΩΝΑΣ «COASTAL 2013» ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC, ORC Club Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί σύμφωνα με:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 2017» 30/9 & 1/10/ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο ιστιοπλοϊκός Αγώνας «ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 2017» 30/9 & 1/10/ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο ιστιοπλοϊκός Αγώνας «ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 2017» 30/9 & 1/10/2017 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο ιστιοπλοϊκός Αγώνας «ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 2017» διέπεται από τους κανονισμούς που αναφέρονται στο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2017» 20/5/ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο ιστιοπλοϊκός Αγώνας «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2017» 20/5/ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο ιστιοπλοϊκός Αγώνας «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2017» 20/5/2017 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο ιστιοπλοϊκός Αγώνας «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2017» διέπεται από τους κανονισμούς που αναφέρονται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ. Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Προσωπικού ΔΕΗ Ναυτικός - Αθλητικός Όμιλος Ειρήνης Φιλίας ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ. ΑΓΚΙΣΤΡΙ 2017 Φάληρο Αγκίστρι Φάληρο

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ. Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Προσωπικού ΔΕΗ Ναυτικός - Αθλητικός Όμιλος Ειρήνης Φιλίας ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ. ΑΓΚΙΣΤΡΙ 2017 Φάληρο Αγκίστρι Φάληρο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Προσωπικού ΔΕΗ Ναυτικός - Αθλητικός Όμιλος Ειρήνης Φιλίας ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΓΚΙΣΤΡΙ 2017 Φάληρο Αγκίστρι Φάληρο 9-10 Σεπτεμβρίου 2017 Για σκάφη καταμετρημένα κατά ORCi, IRC

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ»

«ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Η Επιτροπή Ανοικτής Θάλασσας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ 2017» 17 & 18/6/ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ 2017» 17 & 18/6/ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ 2017» 17 & 18/6/2017 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο ιστιοπλοϊκός Αγώνας «ΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ 2017» διέπεται από τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

10ο Κύπελλο Κ. Παπαγιάννης ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

10ο Κύπελλο Κ. Παπαγιάννης ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Αιγαίου (Πόρτο Ράφτη) ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ Τ.Κ. 19003 ΑΥΛΑΚΙ--ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ ΚΙΝ.ΤΗΛ.- 6943480074 Mail address : ioaigaiouprafti@gmail.com 10ο Κύπελλο 2015 - Κ. Παπαγιάννης

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΑΣ. ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC & ORC Club και σκάφη κατηγορίας Lightning 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΑΣ. ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC & ORC Club και σκάφη κατηγορίας Lightning 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 Κ.Καραμανλή 12 Βούλα Τηλ: 210 8991189 Fax:210 8991193 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΑΣ «ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ 2015» ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC & ORC Club και σκάφη κατηγορίας Lightning 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΑΝΔΡΕΑ ΖΗΡΩ Οδηγίες Πλου

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΑΝΔΡΕΑ ΖΗΡΩ Οδηγίες Πλου ΑΝΔΡΕΑ ΖΗΡΩ 2016 Οδηγίες Πλου ΑΝΔΡΕΑ ΖΗΡΩ 2016 23-25 Σεπτεμβρίου 2016 Οδηγίες Πλου 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Θα ισχύσουν οι Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) 2013-2016. 1.2 Επίσης θα ισχύουν οι παρακάτω κανονισμοί:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «PIERRO PIERONI» Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «PIERRO PIERONI» Σεπτεμβρίου 2014 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Λιμάνι Λαυρίου, Λαύριο 19500 Τηλ/Fax: 22920 69500 ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «PIERRO PIERONI» 12-14 Σεπτεμβρίου 2014 ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ν.Ο.Θ. 2012

Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ν.Ο.Θ. 2012 Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ν.Ο.Θ. 2012 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Ισχύουν οι κανονισµοί που αναφέρονται στην προκήρυξη του Πρωταθλήµατος ΝΟΘ 2012. Οι αγώνες ανήκουν στην κατηγορία 5. 2. ΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ 2.1 Σκάφη που

Διαβάστε περισσότερα

2 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Η διεύθυνση της Γραμματείας και της Επιτροπής Αγώνα είναι:

2 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Η διεύθυνση της Γραμματείας και της Επιτροπής Αγώνα είναι: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ 2018 8 10 Ιουνίου 2018 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Ειρήνης Φιλίας προκηρύσσει τον αγώνα «Επίδαυρος 2018» για σκάφη

Διαβάστε περισσότερα

2η ΙΣΤΙΟΔΡΟΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 17/6/17 ΕΚΚΙΝΗΣΗ: ΩΡΑ 12:00 ΔΙΑΔΡΟΜΗ: ΠΑΤΡΑ-ΜΑΚΥΝΕΙΑ-ΚΡΥΟΝΕΡΙ-ΠΑΤΡΑ

2η ΙΣΤΙΟΔΡΟΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 17/6/17 ΕΚΚΙΝΗΣΗ: ΩΡΑ 12:00 ΔΙΑΔΡΟΜΗ: ΠΑΤΡΑ-ΜΑΚΥΝΕΙΑ-ΚΡΥΟΝΕΡΙ-ΠΑΤΡΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΜΙΛΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ» 16 & 17/6/2018 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο ιστιοπλοϊκός αγώνας «ΜΙΛΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ» διέπεται από τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 3 της

Διαβάστε περισσότερα

15-17 IOYNIOY 2019 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

15-17 IOYNIOY 2019 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ «ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΜΕΛΑΝΑΙΓΙΔΟΣ 2019» ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC & ORC Club ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ 15-17 IOYNIOY 2019 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 8.1. Ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος προκηρύσσει τον αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΟΡΠΟΝΕΡΙ 2014 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο Αγώνας ΣΚΟΡΠΟΝΕΡΙ 2014 θα διεξαχθεί σύμφωνα µε: 1.1 Τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 4 της Προκήρυξης του αγώνα,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 2018» 30/6/ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο Ιστιοπλοϊκός Αγώνας «ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 2018» 30/6/ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο Ιστιοπλοϊκός Αγώνας «ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 2018» 30/6/2018 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο Ιστιοπλοϊκός Αγώνας «ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 2018» διέπεται από τους κανονισμούς που αναφέρονται στο

Διαβάστε περισσότερα

2 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Η διεύθυνση της Γραμματείας και της Επιτροπής του Πρωταθλήματος είναι:

2 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Η διεύθυνση της Γραμματείας και της Επιτροπής του Πρωταθλήματος είναι: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΙΟΝΙΟΥ 2014 ORC Int & ORC Club Κέρκυρα 24 26 Οκτωβρίου 2014 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μαρίνας Γουβιών σε συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «MARE NOSTRUM» 21 & 22/4/ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «MARE NOSTRUM» 21 & 22/4/ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «MARE NOSTRUM» 21 & 22/4/2018 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο ιστιοπλοϊκός Αγώνας ελεγχόμενου στίβου «MARE NOSTRUM» διέπεται από τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 2018» 13 & 14/10/2018

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 2018» 13 & 14/10/2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 2018» 13 & 14/10/2018 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο Ιστιοπλοϊκός Αγώνας «ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 2018» διέπεται από τους κανονισμούς που αναφέρονται στο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ. Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Προσωπικού ΔΕΗ Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Ειρήνης Φιλίας ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ. ΑΓΚΙΣΤΡΙ 2015 Φάληρο Αγκίστρι Φάληρο

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ. Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Προσωπικού ΔΕΗ Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Ειρήνης Φιλίας ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ. ΑΓΚΙΣΤΡΙ 2015 Φάληρο Αγκίστρι Φάληρο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Προσωπικού ΔΕΗ Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Ειρήνης Φιλίας 1 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΓΚΙΣΤΡΙ 2015 Φάληρο Αγκίστρι Φάληρο 12-13 Σεπτεμβρίου 2015 Για σκάφη καταμετρημένα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ. Γεωργίου Μιμίκου 1 Νέα Αρτάκη Τ.Κ. 34600 Τηλ. 6977719074 e-mail: nonartakis@gmail.com web: www.nonartakis.

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ. Γεωργίου Μιμίκου 1 Νέα Αρτάκη Τ.Κ. 34600 Τηλ. 6977719074 e-mail: nonartakis@gmail.com web: www.nonartakis. ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ Γεωργίου Μιμίκου 1 Νέα Αρτάκη Τ.Κ. 34600 Τηλ. 6977719074 e-mail: nonartakis@gmail.com web: www.nonartakis.gr ΑΛΜΥΡΟΠΟΤΑΜΟΣ 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΛΑΥΡΙΟ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΛΑΥΡΙΟ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΛΑΥΡΙΟ Σάββατο 12/9/2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Οι ιστιοπλοϊκοί όμιλοι του Νότιου Ευβοικού : Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ανοικτής Θάλασσας Αρτέμιδας (Ι.Ο.Α.Θ.Α), Ναυτικός

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ «ΦΙΛΙΑ 2017» ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο Αγώνας ΦΙΛΙΑ 2017 θα διεξαχθεί σύμφωνα µε: 1.1 Τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 4 της Προκήρυξης

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Techno 293 ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗ 2011

Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Techno 293 ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗ 2011 ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Techno 293 ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗ 2011 7 8 9 Οκτωβρίου 2011 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1. Οι αγώνες θα διεξαχθούν βάσει:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΦΑΛΗΡΟ - ΒΑΡΚΙΖΑ η Απριλίου 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΦΑΛΗΡΟ - ΒΑΡΚΙΖΑ η Απριλίου 2013 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑΣ ΦΑΛΗΡΟ - ΒΑΡΚΙΖΑ 2013 20 η Απριλίου 2013 Ο Ναυτικός Αθλητικός Όµιλος Βάρης - Βάρκιζας, προκηρύσσει τον αγώνα ανοικτής θαλάσσης «ΦΑΛΗΡΟ ΒΑΡΚΙΖΑ 2013». Ο αγώνας θα διεξαχθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ Αγώνας Ανοικτής Θαλάσσης «Νικόλα Χατζηνικολάου 2017» 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 29 Απριλίου 1 Μαΐου 2017 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1.1. Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ OPEN ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ RSX Μαΐου 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ OPEN ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ RSX Μαΐου 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ OPEN ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ RSX 24 28 Μαΐου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΚΑΛΑΜΑΚΕΙΑ 2012» 30 Ιουνίου & 01 Ιουλίου 2012 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ 1.1. Ο Ν.Ο.Καλαμακίου προκηρύσσει τον Ιστιοπλοϊκό Αγώνα «ΚΑΛΑΜΑΚΕΙΑ 2012» για

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΝΔΡΕΑ ΖΙΡΩ 2018» ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

«ΑΝΔΡΕΑ ΖΙΡΩ 2018» ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 «ΑΝΔΡΕΑ ΖΙΡΩ 2018» ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ 14-15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς, διοργανώνει αγώνα για σκάφη ORCi, ORC Club IRC και PLATU 25, με πλήρωμα δύο ατόμων

Διαβάστε περισσότερα

Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας. Μαρίνα Λευκάδας, Τηλ./Φαξ: website:

Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας. Μαρίνα Λευκάδας, Τηλ./Φαξ: website: Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας Μαρίνα Λευκάδας, 31100 Τηλ./Φαξ: 26450-25660 Email: nolefkada@gmail.com, website: www.nole.gr Μέλος της Ε.Ι.Ο., Σωματείο Αναγνωρισμένο από την Γεν. Γραμ. Αθλητισμού ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ CRETAN UNION CUP 2015 23 29 Mαϊου 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Η Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με την Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης της Ελληνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ «ΦΑΝΟΙ» 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ «ΦΑΝΟΙ» 2013 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ «ΦΑΝΟΙ» 2013 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο Ναυτικός Όµιλος Θεσσαλονίκης (Ν.Ο.Θ.). 2. ΓΡΑΦΕΙΑ Ν.Ο.Θ., Θεµ. Σοφούλη 112, 551 31 Θεσσαλονίκη 2310-414.521, Fax 2310-417.369,

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου, προκηρύσσει τον αγώνα ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας με την ονομασία ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 2010

Ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου, προκηρύσσει τον αγώνα ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας με την ονομασία ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 2010 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ êτιμιου ΣΤΑΥΡΟΥ 2010í 1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου, προκηρύσσει τον αγώνα ιστιοπλοΐας Ανοικτής

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΕΙΡΗΝΗΣ - ΦΙΛΙΑΣ 2015» ΦΑΛΗΡΟ - ΒΑΘΥ ΜΕΘΑΝΩΝ ΦΑΛΗΡΟ 10 & 11 Οκτωβρίου 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΕΙΡΗΝΗΣ - ΦΙΛΙΑΣ 2015» ΦΑΛΗΡΟ - ΒΑΘΥ ΜΕΘΑΝΩΝ ΦΑΛΗΡΟ 10 & 11 Οκτωβρίου 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, ORC Club & IRC 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ειρήνης - Φιλίας (ΝΟΕΦ) προκηρύσσει τον ιστιοπλοϊκό αγώνα ανοικτής θαλάσσης. Οι διαδρομές του αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Περιφερειακού Πρωταθλήµατος Θερµαϊκού 2012

Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Περιφερειακού Πρωταθλήµατος Θερµαϊκού 2012 Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Περιφερειακού Πρωταθλήµατος Θερµαϊκού 2012 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Οι ιεθνείς Κανονισµοί Ιστιοδροµιών της ISAF (RRS) 2009-2012. 1.2 Ο Ειδικός Κανονισµός Ασφάλειας για αγώνες ιστιοπλοΐας ανοικτής

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Πλου 3η Ιστιοπλοϊκή Συνάντηση Στελεχών Επιχειρήσεων

Οδηγίες Πλου   3η Ιστιοπλοϊκή Συνάντηση Στελεχών Επιχειρήσεων Οδηγίες Πλου 1 3η Ιστιοπλοϊκή Συνάντηση Στελεχών Επιχειρήσεων 15&16 Σεπτεμβρίου 2012 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί σύμφωνα με: o Τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 4 της Προκήρυξης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΥΒΟΪΚΟΥ GRAND PRIX 2016

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΥΒΟΪΚΟΥ GRAND PRIX 2016 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΥΒΟΪΚΟΥ GRAND PRIX 2016 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Ο αγώνας «GRAND PRIX 2016» θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 3 της

Διαβάστε περισσότερα