ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ.Τ.Ε-Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ ΣΕΡΡΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ.Τ.Ε-Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ ΣΕΡΡΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ. 2012. http://www.pkm.gov.gr"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ.Τ.Ε-Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΣΕΡΡΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ. 2012

2 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ.Τ.Ε της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΠΑΓΕΤΟΥ - ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ Δ.Τ.Ε. της Περιφερειακής Ενότητας ΣΕΡΡΩΝ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Σέρρες ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ Σέρρες ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΜ. ΣΥΓΚ. ΕΡΓΩΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Πολ. Μηχανικός με Β β. ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΜΥΡΝΑΚΗΣ Πολ. Πολ.Μηχανικός με Β β.

3 ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ 1. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕΡΡΩΝ (ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΜΥΡΝΑΚΗΣ προϊσταμένος ΤΣΕ της Π.Ε/Δ.Τ.Ε ΣΕΡΡΩΝ ΠΟΛ. Μηχανικός με Β β) ΤΗΛ ΦΑΞ ΚΙΝ Κεντρικός Σταθμός Συντονισμού Αποχιονισμού «ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ» (περιοχή Δενδροποτάμου) ΤΗΛ , FAX (Αφορά την περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης Αρμόδιος : (Ονοματεπώνυμο αρμοδίου Τεχνικού.. με. β) Βοηθοί : (Ονοματεπώνυμα αρμοδίων Τεχνικών.. με. β) 3. Σταθμός αποχιονισμού Καστανιάς Ημαθίας(Αφορά την περιφερειακή ενότητα Ημαθίας) Αρμόδιος : (Ονοματεπώνυμο αρμοδίου Τεχνικού.. με. β) Κιν. Τηλ. : Σταθμός Αποχιονισμού Καρτερών Θεσ/νικης (Αφορά την περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης) ΤΗΛ , FAX Αρμόδιος : (Ονοματεπώνυμο αρμοδίου Τεχνικού.. με. β) Κιν. Τηλ. : Σταθμός Αποχιονισμού Άρνισσας Πέλλας (Αφορά την περιφερειακή ενότητα Πέλλας) ΤΗΛ Αρμόδιος : (Ονοματεπώνυμο αρμοδίου Τεχνικού.. με. β) Κιν. Τηλ. : Σταθμός Αποχιονισμού Νέων Μουδανιών Ν. Χαλκιδικής (Αφορά την περιφερειακή ενότητα Χαλκιδικής) ΤΗΛ Αρμόδιος : (Ονοματεπώνυμο αρμοδίου Τεχνικού.. με. β) Κιν. Τηλ. : Σταθμός αποχιονισμού Σερρών (Αφορά την περιφερειακή ενότητα Σερρών)

4 ΤΗΛ FAX Αρμόδιος : (ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΜΥΡΝΑΚΗΣ ΠΟΛ.ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ. με Β β) Βοηθοί : (ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΠΟΛ.ΜΗΧ/ΚΟΣ με Β β ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΑΣΠΑΡΙΔΗΣ Μ-Η ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε. με Β β)

5 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ.Τ.Ε.-Π.Ε ΣΕΡΡΩΝ 1. ΕΚΘΕΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ 1.1 ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΠΑΓΕΤΟΥ ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ. Τα μέτρα τα οποία λαμβάνονται κατά την χειμερινή περίοδο προκειμένου να διατηρηθεί η απρόσκοπτη κυκλοφορία στο Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, σύμφωνα με την αρ. 6297/2007 Γ.Γ. Π.Κ.Μ. περιλαμβάνουν εργασίες αποχιονισμού και αντιμετώπισης του παγετού. Οι εργασίες αποχιονισμού σκοπό έχουν να διατηρήσουν τη βατότητα των εθνικών και επαρχιακών οδών σε ικανοποιητικό για την εποχή επίπεδο ή και να διανοίξουν τους δρόμους στις περιπτώσεις που αυτοί έχουν κλείσει λόγω έντονων και εκτεταμένων χιονοπτώσεων. Σε κάθε περίπτωση οι οδηγοί των οχημάτων και μηχανημάτων πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με τις κατάλληλες αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλες παρόμοιες τεχνικές λύσεις της ίδιας αποτελεσματικότητας. Οι εργασίες κατά του παγετού εξάλλου αποβλέπουν την πρόληψη της ολισθηρότητας των οδών λόγω του σχηματισμού λεπτού στρώματος πάγου και περιλαμβάνουν την διανομή άλατος ή ψηφίδας στα αντίστοιχα σημεία των δρόμων. 1.2 ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΛΥΨΗΣ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ. Το σχέδιο αποχιονισμού των Δ.Τ.Ε. των Περιφερειακών Ενοτήτων της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, καλύπτει ολόκληρο το οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που εκτείνεται στις Περιφερειακές Ενότητες Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Κιλκίς, Θεσ/νίκης, Χαλκιδικής και Σερρών όπως περιγράφεται στην υπ αρίθμ. 6297/2007 απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Φ.Ε.Κ. 1866/ ). Η επίβλεψη και ο συντονισμός του έργου του αποχιονισμού γίνεται από τις αντίστοιχες Δ.Τ.Ε. των Περιφερειακών ενοτήτων για το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο όπως αυτό καθορίστηκε με 2077/ απόφαση του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας (ΦΕΚ 1622 / Β ). Ο σχεδιασμός γίνεται με βάση την πολύχρονη εμπειρία των τεχνικών της Υπηρεσίας μας λαμβάνοντας υπόψη και : 1. Τις απαιτήσεις των εμπλεκομένων φορέων (τμήματα Τροχαίας, Ο.Τ.Α. κλπ.). (Οι τοπικοί φορείς και η Τροχαία πιέζουν συνεχώς για καλύτερο αποχιονισμό).

6 2. Τη σπουδαιότητα της οδού από κυκλοφοριακής απόψεως. 3. Τα χαρακτηριστικά της οδού (Λωρίδες ανά κατεύθυνση, ύπαρξη διαχωριστικού στηθαίου, ύπαρξη ανισόπεδων κόμβων κλπ.). 4. Τις κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν σε κάθε οδό (απόλυτο υψόμετρο οδού, έκθεση οδού (ανήλιο - προσήλιο), ύπαρξη ανέμων, χιονοθύελες κλπ.) Η Δ.Τ.Ε.-Π.Ε Σερρών σχεδιάζει τον αποχιονισμό στα πλαίσια των οικονομικών δεδομένων της Περιφέρειας και προσπαθεί να ανταποκρίνεται στις ασθενείς και μέτριες χιονοπτώσεις. Στις έντονες χιονοπτώσεις που δημιουργούν προβλήματα επιβάλλονται μέτρα όπως χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων και η Υπηρεσία μας προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Στις έντονες χιονοπτώσεις η Υπηρεσία μας (μέσω Πολιτικής Προστασίας) ζητά την συνεργασία άλλων φορέων (Τροχαία, Στρατό, Δήμοι κλπ.) για την επίλυση των προβλημάτων. 1.3 ΟΔΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ - ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ - ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗΣ. Στους πίνακες 1 αναφέρονται οι οδικοί άξονες της Δ.Τ.Ε.-Π.Ε Σερρών καθώς και οι επαρχίες της Περ. Ενότητας με τους αντίστοιχους τεχνικούς συντονιστές αποχιονισμού, οι οποίοι ελέγχουν την κατάσταση κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Στους πίνακες 2 αναφέρονται οι ομάδες συντονισμού αντιμετώπισης των καιρικών φαινομένων κατά τις μη εργάσιμες ημέρες και ώρες (βάρδιες αποχιονισμού). Στον πίνακα 3 αναφέρεται όλος ο χρησιμοποιούμενος Υπηρεσιακός μηχανολογικός εξοπλισμός της Δ.Τ.Ε.-Π.Ε Σερρών για εργασίες αποχιονισμού. Στον πίνακα 4 γίνεται σχετικός διαχωρισμός του προσωπικού και των μηχανημάτων σε εθνικό και επαρχιακό δίκτυο. Στον πίνακα 5 αναφέρονται αναφέρονται τα Υπηρεσιακά μηχανήματα, τα μισθωμένα ιδιωτικά μηχανήματα, και οι θέσεις επιφυλακής των ανά οδικό άξονα και επαρχιακή κατανομή (στρατηγικό σχέδιο αποχιονισμού). Στον πίνακα 6 αναφέρονται τα ιδιωτικά μηχανήματα που πιθανόν θα μισθωθούν εκτάκτως. 1.4 ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ.

7 Σε περιπτώσεις εκτεταμένων και εντόνων χιονοπτώσεων ή παγετού, τα προβλήματα δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπισθούν ταυτόχρονα σε όλα τα σημεία του δικτύου, γι αυτό γίνεται ιεράρχηση των προβλημάτων με αυστηρώς αντικειμενικά κριτήρια όπως : Η σπουδαιότητα της οδού και του συγκεκριμένου σημείου στο δίκτυο (π.χ. οδοί μεγάλης κυκλοφορίας, οδικοί κόμβοι, τόποι σημαντικού τουρισμούκ.λ.π.). Η κρισιμότητα της κατάστασης όπως αυτή διαπιστώνεται από τους αρμόδιους τεχνικούς της Δ.Τ.Ε.-Π.Ε. Σερρών και τις κατά τόπους αστυνομικές, κλπ. αρχές. Τα διαθέσιμα μέσα και προσωπικό. 1.5 ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ. Αρμόδιες Υπηρεσίες για τις εργασίες αποχιονισμού και αντιμετώπισης του παγετού στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών είναι η Δ.Τ.Ε.-Περιφερειακής Ενότητας Σερρών (ως Διευθύνουσα Υπηρεσία και Προϊσταμένη Αρχή) Ειδικότερα οι Δ.Τ.Ε. των Περιφερειακών Ενοτήτων της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ έχουν την ευθύνη για την προετοιμασία μηχανημάτων και υλικών, κατανομή εξοπλισμού και προσωπικού, την οργάνωση και συντονισμό επέμβασης και γενικά κάθε μέριμνα, στις τρέχουσες περιπτώσεις συνηθισμένης έντασης, χιονοπτώσεων και παγετών. Επίσης οι Δ.Τ.Ε. των Περιφερειακών Ενοτήτων Π.Κ.Μ. τοποθετούν σάκους με ψηφίδα και αλάτι σε επικίνδυνες θέσεις (ορεινά και ανήλια σημεία, γέφυρες κ.λ.π.) των δρόμων για να είναι δυνατή η χρήση τους απευθείας από τους οδηγούς και τα αστυνομικά όργανα. Η Δ.Τ.Ε/Π.Ε Σερρών αναλαμβάνει σύμφωνα με τα γενικότερα σχέδια αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών (Σχέδιο Ξενοκράτης, παράρτημα ΣΤ) την γενική μέριμνα των εργασιών αντιμετώπισης αποχιονισμού και παγετού, χορηγώντας ειδικότερες οδηγίες και εντολές, σε περιπτώσεις εντόνων ή εκτεταμένων χιονοπτώσεων και παγετού που το διαθέσιμο προσωπικό και ο εξοπλισμός των Περιφερειακών Ενοτήτων Π.Κ.Μ. δεν τις επιτρέπουν σύμφωνα με το παρόν σχέδιο να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες δυσχερείς συνθήκες και χρειάζονται ενίσχυση σε μηχανήματα και προσωπικό και συντονισμό με άλλες υπηρεσίες. Αρμόδιες Υπηρεσίες που συνδράμουν στο έργο του αποχιονισμού είναι : Η Τροχαία και οι κατά τόπους Αστυνομικές Αρχές. Απαραίτητη στο έργο του αποχιονισμού και της αντιμετώπισης του παγετού είναι η συμβολή της Τροχαίας, τόσο για την έγκαιρη πληροφόρηση των Δ.Τ.Ε. των Περιφερειακών Ενοτήτων Π.Κ.Μ. όσο και για την υποχρεωτική συμμόρφωση των οδηγών στη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων και των λοιπών κανόνων του Κ.Ο.Κ. στα χιονισμένα παγόπληκτα τμήματα του δικτύου.

8 Η Πολιτική Προστασία. Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Π.Κ.Μ. που είναι αρμόδια, σύμφωνα με τον Ν. 3013/02 (Αναβάθμιση της Πολιτικής Προστασίας και λοιπές διατάξεις), για το σχεδιασμό και την οργάνωση, σε θέματα πρόληψης, ενημέρωσης και αντιμετώπισης των καταστροφών ή καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, καθώς και για τον συντονισμό όλων των Υπηρεσιών της Περιφέρειας και του δημοσίου, ιδιωτικού δυναμικού και μέσων, για την εξασφάλιση της ετοιμότητας, την αντιμετώπιση καταστροφών και την αποκατάσταση των ζημιών, καθώς και τα Γραφεία Πολιτικής Προστασίας Π. Ε. και τα Γραφεία Πολιτικής Προστασίας Ο.Τ.Α. με αντίστοιχες αρμοδιότητες για τον χώρο ευθύνης τους. Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Ε.Μ.Υ). Η Ε.Μ.Υ. ενημερώνει έγκαιρα τις Δ.Τ.Ε. των ΠΕ της Π.Κ.Μ. για τις προβλεπόμενες χιονοπτώσεις, απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας και γενικά επιδείνωση του καιρού στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας. Ο Στρατός. Σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών (Σχέδιο ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ), ο Στρατός συνδράμει με όλα τα διαθέσιμα προς τούτο μέσα του το έργο του αποχιονισμού.

9

10 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ.Τ.Ε.-Π.Ε Σερρών 2. ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ. Για τις εργασίες αποχιονισμού και αντιμετώπισης παγετού στα επιμέρους οδικά τμήματα αρμόδιοι είναι οι τεχνικοί όπως ορίστηκαν στο σχέδιο αποχιονισμού. Για κάθε τεχνικό που είναι κύρια αρμόδιος ορίζεται και ο αναπληρωτής του. Οι υποχρεώσεις και αρμοδιότητες των τεχνικών αυτών είναι οι εξής : Ο έλεγχος ετοιμότητας των μισθωμένων μηχανημάτων τα οποία έχουν στην διάθεση τους. Ο έλεγχος αυτός περιλαμβάνει την λειτουργία των κινητήρων, την ύπαρξη όλων των απαραίτητων εξαρτημάτων και συσκευών, καυσίμων, αντιολισθητικών αλυσίδων και την λήψη μέτρων ασφαλείας των χειριστών και προσωπικού. Η συγκέντρωση πληροφοριών για την κατάσταση βατότητας των οδών για τις οποίες είναι αρμόδιοι. Οι ενέργειες για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας. Η συγκέντρωση στοιχείων (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) των κατόχων μηχανημάτων στην περιοχή ευθύνης τους για ενημέρωση του μητρώου που τηρείται στην Υπηρεσία για μίσθωση σε περίπτωση ιδιαίτερα αυξημένων αναγκών. Η επικοινωνία με τις κατά τόπους Αστυνομικές Αρχές και ενημέρωση τους για τα διαθέσιμα στην περιοχή μηχανήματα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να είναι δυνατή η άμεση κλήση των χειριστών από την Αστυνομία. Η προώθηση στις προκαθορισμένες έδρες επιφυλακής της αναγκαίας ποσότητας ψηφίδας και αλατιού. Ο έλεγχος τήρησης από τους εργαζομένους στα συνεργεία του αποχιονισμού, των μέτρων ασφαλείας για την προστασία τους (επενδυτές, χρήση φάρων στα οχήματα κ.λ.π.). Η επί τόπου επίβλεψη των εργασιών αποχιονισμού και ο συντονισμός των ενεργειών για αποκατάσταση της κυκλοφορίας. Η παρακολούθηση, ο έλεγχος και η σημείωση των ημερών επιφυλακής και εργασίας των μισθωμένων μηχανημάτων. Η ενημέρωση του αρμόδιου εφαρμογής του σχεδίου αποχιονισμού και χειμερινής ετοιμότητας. Οι διπλωματούχοι Μηχανικοί της Υπηρεσίας τίθενται επικεφαλής των

11 Υπομηχανικών, Τεχνολόγων και Εργοδηγών σε περίπτωση μεγάλων χιονοπτώσεων και σε περίπτωση που πάρουν εντολή από τον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας σε συνεννόηση και συνεργασία με τον αρμόδιο για την εφαρμογή του σχεδίου χειμερινής ετοιμότητας. Σε περίπτωση εκτεταμένων χιονοπτώσεων και ολικού παγετού όλοι οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας τίθενται σε επιφυλακή Επίσης οι ορισθέντες κατά άξονα Μηχανικοί της Υπηρεσίας, όπως αναφέρονται στο σχέδιο αποχιονισμού είναι αρμόδιοι αν χρειαστεί για συνεργασία, συνεννόηση, συντονισμό κ.λ.π. με τις αντίστοιχες ΔΤΕ των άλλων Νομών. Ο αρμόδιος για την εφαρμογή του σχεδίου αποχιονισμού συντονίζει και καθοδηγεί τους αρμόδιους των οδών στο έργο τους, οι οποίοι με τη σειρά τους αναφέρουν για τις ενέργειες τους και παραδίδουν το δελτίο εργασιών αντιμετώπισης παγετού και αποχιονισμού. Η εντολή μίσθωσης εκτάκτου μηχανήματος θα δίνεται από τον Δ/ντή μετά τη συμπλήρωση και υπογραφή σχετικού Δελτίου από τους αρμοδίους. 2.2 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ. Συνήθεις χιονοπτώσεις. Οι τεχνικοί της Υπηρεσίας συγκεντρώνουν πληροφορίες για την κατάσταση βατότητας των δρόμων για τους οποίους είναι αρμόδιοι. Ενημερώνουν τον αρμόδιο εφαρμογής του σχεδίου αποχιονισμού και στη συνέχεια γίνεται η επέμβαση στους δρόμους με βάση την αξιολόγηση των δεδομένων και το βαθμό προτεραιότητας των δρόμων. Για τα μηχανήματα τα μισθωμένα (εκχιονιστικά μηχανήματα ή graders) στους αντιστοίχους δρόμους η εντολή επέμβασης γίνεται απευθείας και από τους υπευθύνους τεχνικούς των δρόμων και εν συνέχεια γίνεται ενημέρωση του αρμόδιου εφαρμογής του σχεδίου αποχιονισμού. Σε περίπτωση των συνηθισμένων χιονοπτώσεων μπαίνει καθημερινή επιφυλακή των συνεργείων επέμβασης στο σταθμό αποχιονισμού (εργοτάξιο) Σερρών Εκδήλωση χιονοπτώσεων σε όλο το οδικό δίκτυο της ΠΕ Σερρών Όλο το προσωπικό της Υπηρεσίας (Διοικητικό, Τεχνικοί, Εργατοτεχνίτες, Οδηγοί) τίθενται σε επιφυλακή σε 24ώρη βάση τόσο για τις εργάσιμες ημέρες όσο και τις αργίες. Ο συντονισμός και οργάνωση των επεμβάσεων γίνεται με τις οδηγίες και τις εντολές του αρμόδιου εφαρμογής του σχεδίου αποχιονισμού. Λήξη του σχεδίου ετοιμότητας επέμβασης

12 Αυτή δίνεται μετά από σχετική εντολή του Διευθυντού της Δ.Τ.Ε.-Π.Ε Σερρών και εφόσον οι πληροφορίες και άλλες ενδείξεις φανερώνουν σαφή υποχώρηση της κακοκαιρίας. 2.3 ΓΕΝΙΚΑ. Οι Δ.Τ.Ε. των Περιφερειακών Ενοτήτων ενημερώνουν τη Δ.Τ.Ε-ΠΚΜ για το είδος και τον βαθμό επέμβασης. Για το σκοπό αυτό συντάσσει ημερήσιο δελτίο από όπου προκύπτει ο τόπος, ο χρόνος, τα μέσα, το προσωπικό, η υπερωριακή εργασία και κάθε άλλο στοιχείο, που συνδέεται με τον αποχιονισμό. Επίσης οι Δ.Τ.Ε. των Περιφερειακών Ενοτήτων εισηγούνται προς τη Δ.Τ.Ε-ΠΚΜ, κατά περίπτωση, τα εξής : Τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν είτε από αυτή, είτε από τα προϊστάμενα κλιμάκια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανάλογα με τις ανάγκες και τα προβλήματα στο έργο αποχιονισμού. Την έκδοση εντολών, αν χρειάζεται, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν στο έργο αποχιονισμού, μηχανήματα από τις εν ενεργεία εργολαβίες των Δ.Τ.Ε. των Περιφερειακών Ενοτήτων και της Δ.Τ.Ε.-ΠΚΜ. Τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να παρασχεθεί αν χρειασθεί η συνδρομή των Αστυνομικών Δ/νσεων και ιδιαίτερα στις περιπτώσεις που θα πρέπει να διακοπεί η κυκλοφορία σε τμήμα του Οδικού Δικτύου και είναι συνεπώς αναγκαία η έκδοση σχετικής απόφασης των Αστυνομικών Δ/νσεων. Τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να παρασχεθεί αν χρειασθεί, η συνδρομή των Αστυνομικών Δ/νσεων στις περιπτώσεις που είναι απαραίτητη η αποστολή επί τόπου οργάνων της Τροχαίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας οχημάτων και η απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες αν αυτό επιβάλλεται.

13 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ.T.Ε-Π.Ε ΣΕΡΡΩΝ Π Ι Ν Α Κ Α Σ 1 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ (ΕΝΤΟΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ) ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε ΣΕΡΡΩΝ Α/Α ΟΔΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ (*) 1. Θεσσαλονίκη-Λευκώνας- Προμαχώνας- ΤΜΗΜΑ : ΚΟΜΒΟΣ ΣΤΡΥΜΩΝΙΚΟΥ-ΚΟΜΒΟΣ ΛΕΥΚΩΝΑ-ΚΟΜΒΟΣ ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥ (**) ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Αβραμίδης Αναστάσιος Γασπαρίδης Γεώργιος (**) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ - ΤΗΛΕΦΩΝΟ (**) ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ (**) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Γούσιος Ηρακλής Περιαστικη Σερρών Σέρρες- Δράμα Γέφυρα Πετριτσίου-Ροδόπολη- Ορια Ν.Κιλκίς Τάτλης Αλέξανδρος Μπαρά Δέσποινα Πουλιάκας Παύλος Μεσοράχη-Αμφίπολη Σαμαράς Κώστας Αμφίπολη-Δράμα Αναστασιάδης Παναγ Ορια Θεσσαλονίκης-Αμφίπολη- ΟριαΚαβάλας Φωτιάδης Δημήτριος Κουρουμπατζάκης Στέφανος Ζαχαράς Απόστολος Κονταλέκας Δημήτρης Καμτσιούρη Αρτεμη Κονταλέκας Δημήτρης

14 Μαυρίδης Βασίλειος Δήμου Δημήτριος Ρακιτζης Πασχάλης Επαρχία Σιντικής Διαμαντίδης Ανθυμος Επαρχία Βισαλτίας Βασιλακάκης Βασίλ Μέλλιου Δήμητρα Επαρχία Φυλλίδος Φράγγος Μιχάλης Τελπιζούδη Φωτεινή Επαρχία Σερρών Ηρακλέιας Δρίτσα Χριστίνα Ζιγκιρκάς Γρηγόρης Κοφοτόλιος Γεώργιος Δομουκτσής Γεώργιος

15 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ.T.Ε-Π.Ε ΣΕΡΡΩΝ ΤΡΟΠΟΠ. Π Ι Ν Α Κ Α Σ 2 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΜΑΔΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ (ΕΚΤΟΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ) Α/ Α ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡ. ΕΝΟΤ. ΣΕΡΡΩΝ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑ ΟΚΤΑΩΡΟ 1. 1 Η ΟΜΑΔΑ 2. 2 Η ΟΜΑΔΑ 3. 3 Η ΟΜΑΔΑ 4. 4 Η ΟΜΑΔΑ (**) ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Αβραμίδης Αναστάσιος Τάτλης Αλέξανδρος Φράγγος Μιχάλης Δήμου Δημήτριος Ρακιτζής Πασχάλης Γασπαρίδης Γεώργιος Σαμαράς Κώστας Βασιλακάκης Βας. (**) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ - ΤΗΛΕΦΩΝΟ (**) ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ (**) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΖΑΧΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Δομουκτσής Γεώργιος Κονταλέκας Δημήτριος Διαμαντίδης Άνθυμ

16

17 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ.T.Ε.-Π.Ε ΣΕΡΡΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ 3 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤ/ΤΩΝ ΜΗΧ/ΤΩΝ ΤΗΣ Δ.Τ.Ε.-Π.Ε ΣΕΡΡΩΝ. ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ Α/Α ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΥΚΛΟΦ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. Όχημα Ημιφορτηγά ΚΥ 2441 ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 2. Όχημα Ημιφορτηγά ΚΥ 7178 ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 3. Όχημα Φορτηγό Ανατρ. ΚΥ 2360 ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΛΕΠΙΔΑ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΑΛΑΤΟΔΙΑΝΟΜΕΑΣ 4. Όχημα Φορτηγό Ανατρ. ΚΥ 7173 ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΛΕΠΙΔΑ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΑΛΑΤΟΔΙΑΝΟΜΕΑΣ 5. Όχημα Φορτηγό Ανατρ. ΚΥ 7177 ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΛΕΠΙΔΑ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΑΛΑΤΟΔΙΑΝΟΜΕΑΣ 6. Όχημα Φορτηγό Ανατρ. ΚΥ 7186 ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΛΕΠΙΔΑ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΑΛΑΤΟΔΙΑΝΟΜΕΑΣ 7 Μ.Ε ΜΙΚΡΟΣ ΦΟΡΤ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ (RAM) ΜΕ Μ.Ε Προωθη/ρας LIEBHERR ΚΥ Μ.Ε Προωθη/ρας NEW HOLLAD ΙΧ Μ.Ε Διαμορφωτήρας ΚΥ Μ.Ε Διαμορφωτήρας ΚΥ Μ.Ε Διαμορφωτήρας ΚΥ Μ.Ε Φορτωτής ΗΥUΝDAY 14 Μ.Ε ΜΙΚΡΟΣ ΦΟΡΤ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ (JCB) ΙΧ ΜΕ ΚΥ 447 ΦΟΡΤΩΣΗ ΑΛΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΦΟΡΤΩΣΗ ΧΑΛΑΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΦΟΡΤΩΣΗ ΑΛΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ 15 Όχημα Ρυμουλκό ΚΥ 5482 ΟΧΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΟΓΚΩΔΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ 16 Όχημα- ΠΟΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ.UNIMUG ΚHΥ 5218 ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΛΕΠΙΔΑ Ή ΦΡΕΖΑ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΑΛΑΤΟΔΙΑΝΟΜΕΑΣ 17 Όχημα Αυτ. MITSUBΙSHI 4Χ4 ΚHΥ 5219 ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΦΟΡΤΙΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΜΕΧΡΙ 1 ΤΟΝΟΥ

18 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ.T.Ε.-Π.Ε ΣΕΡΡΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ 4 ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ Δ.Τ.Ε.-Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ ΣΕ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ Α/ Α ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΑΤΙΘΕΜΕΝ Α ΑΥΤ/ΤΑ ΜΗΧ/ΤΑ ΑΡΙΘΜ. ΚΥΚΛΟΦ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1 Α. ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ (ΕΘΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ) ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΥΛΙΑΚΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΟΛ. ΜΗΧ. ΠΟΛ. ΜΗΧ. ΠΟΛ. ΜΗΧ. ΓΑΣΠΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΛΕΚΤ.ΜΗΧ.ΤΕ ΤΑΤΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΠΟΓΡ.ΜΗΧΑΝΙΚ ΜΠΑΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛ.ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓ. ΠΟΛ.ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΟΝΤΑΛΕΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΡΓΟΔΗΓΟΣ ΓΟΥΣΙΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Η/Μ ΥΠΟΜ. ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΕΡΓΟΔΗΓΟΣ Η/Μ ΚΟΥΡΟΥΜΠΑΤΖΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΑΝΟΣ ΕΡΓΟΔΗΓΟΣ Η/Μ

19 ΤΣΙΜΠΙΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΡΓΟΔΗΓΟΣ Η/Μ ΤΣΑΛΙΚΟΓΛΟΥ ΣΑΒΒΑΣ ΟΔΗΓΟΣ-XEIΡ. ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟ ΕΚΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΚΥ 2360 ΠΡΟΣΑΡΜ. ΛΕΠΙΔΑ ΕΚΧΙΟΝ. ΕΠΙΚΑΘΗΜ. ΑΛΑΤΟΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΤΣΑΛΙΚΟΓΛΟΥ ΣΑΒΒΑΣ ΟΔΗΓΟΣ-XEIΡ. ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟ ΕΚΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΚΥ 7173 ΠΡΟΣΑΡΜ. ΛΕΠΙΔΑ ΕΚΧΙΟΝ. ΕΠΙΚΑΘΗΜ. ΑΛΑΤΟΔΙΑΝΟΜΕΑΣ 2 Β. ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ (ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ) ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ-XEIΡ. ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΣ-XEIΡ. ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟ ΕΚΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟ ΕΚΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΚΥ 7186 ΚΥ 7177 ΑΠΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΡΩΔΗΣ ΟΔΗΓΟΣ- ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ ΚΥ 2441 ΑΠΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΡΩΔΗΣ ΑΝΘΥΜΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΡΑΚΙΤΖΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕΛΙΟΥ ΔHMHTΡA ΟΔΗΓΟΣ-XEIΡ. ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΤΙΚΟΥ Μ-Η ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Μ-Η ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛ.ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΡΧ.ΜΗΧΑΝΟΛΟΣ ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ ΚΥ 7178 ΠΡΟΣΑΡΜ. ΛΕΠΙΔΑ ΕΚΧΙΟΝ. ΕΠΙΚΑΘΗΜ. ΑΛΑΤΟΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΠΡΟΣΑΡΜ. ΛΕΠΙΔΑ ΕΚΧΙΟΝ. ΕΠΙΚΑΘΗΜ. ΑΛΑΤΟΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΦΡΑΓΓΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΕΛΠΙΖΟΥΔΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΗΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΑΝΘΥΜΟΣ ΑΡΧ.ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛ.ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛ.ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΟΠ.ΜΗΧΑΝ Τ.Ε

20 ΖΙΓΚΙΡΚΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΝΤΑΟΥΔΗ ΠΕΛΑΓΙΑ ΔΟΜΟΚΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΑΧΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΜΤΣΙΟΥΡΗ ΑΡΤΕΜΗ ΔΡΙΤΣΑ ΧΡΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΤΟΥΖΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΗΛΕΚΤ.ΜΗΧ.ΤΕ ΕΡΓΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛ.ΜΗΧ. ΤΕ ΕΡΓΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛ.ΜΗΧ. ΤΕ ΠΟΛ.ΜΗΧ. ΤΕ ΕΡΓΟΔΗΓΟΣ ΔΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ - ΟΔΗΓΟΣ ΔΡΟΣΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ - ΟΔΗΓΟΣ ΣΕΡΕΚΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ - ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΠΡΟΩΘΗΤΗΡΑΣ ΑΥΤΟΚ UNIMUG ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΗΣ ΡΥΜΟΥΛΚΟ ΣΕΡΕΤΗΣ ΖΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΑ KY461 ΚΥ 467 KY448 ΚΗΥ5218 KY449 KY5482 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΟ

21 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π.Ε ΣΕΡΡΩΝ /Δ.Τ.Ε ΠΙΝΑΚΑΣ 5 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Δ.Τ.Ε Π.Ε ΣΕΡΡΩΝ Π.Κ.Μ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΡ. ΕΔΡΑ Σ ΕΔΡΑ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ Σ 1 ΣΕΡΡΕΣ 2 ΡΟΔΟΠΟΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ (Δ) ΕΚΧΙΟΝΙΣΜΟΥ Δ1. ΜΕΣΣΟΡΑΧΗ ΠΕΡΙΑΣΤΙΚΗ ΣΕΡΡΩΝ - ΚΟΜΒΟΣ ΛΕΥΚΩΝΑ Δ2.ΣΤΡΥΜΩΝΙΚΟ ΚΟΜΒΟΣ ΛΕΥΚΩΝΑ ΚΟΜΒΟΣ ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥ Δ3. Π.Ε.Ο. ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ Δ4. ΚΟΜΒΟΣ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ - ΑΓΚΙΣΤΡΟ Δ1.ΓΕΦΥΡΑ ΠΕΡΤΡΙΤΣΙΟΥ- ΡΟΔΟΠΟΛΗ-ΟΡΙΑ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ (Αριθμός ανεξάρτητα διαδρομών) Δ1.ΥΠΗΡ. ΟΧΗΜΑ Δ2 ΥΠΗΡ. ΟΧΗΜΑ Δ3. ΥΠΗΡ. ΟΧΗΜΑ Δ4. ΥΠΗΡ. ΟΧΗΜΑ ( 2 ) ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ (Αριθμός ανεξάρτητα διαδρομών). Δ 2 ΜΙΣΘΩΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ ( 1 ) Δ1. ΜΙΣΘΩΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ ( 1 ) ΥΠΗΡΕΣΙΑΚ Α GRADER ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΙΣΘΩΜΕΝ ΓΕΡΑΝΟΦΟΡΑ ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ (ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ) 3 ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ Δ1.ΚΟΜΒΟΣ ΜΕΣΟΡΑΧΗΣ ΛΕΥΚΟΘΕΑ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ ΟΡΙΑ Π.Ε..ΔΡΑΜΑΣ Δ1.ΜΙΣΘΩΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ ( 1 )

22 4 ΠΑΛΑΙΟΚΩΜΗ 6 ΣΕΡΡΕΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗ- ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡ Ο Δ1. ΟΡΙΑ Π.Ε..ΔΡΑΜΑΣ ΠΑΛΑΙΟΚΩΜΗ - ΑΜΦΙΠΟΛΗ Δ2. ΚΟΜΒΟΣ ΠΑΛΑΙΟΚΩΜΗΣ- ΜΕΣΟΡΑΧΗ-.ΛΕΥΚΟΘΕΑ ΟΡΙΑ Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ Δ3. ΟΡΙΑ Π.Ε.,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗ-ΟΡΙΑ Π.Ε.,ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΙΝΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡ. ΟΧΗΜΑ ( 1 ) ΥΠΗΡ. ΟΧΗΜΑ ( 1 ) Δ1.ΜΙΣΘΩΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ Δ2. ΜΙΣΘΩΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ Δ3. ΜΙΣΘΩΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ ( 2 ) ( 2 ) ( 1 ) ( 1 ) ( 1 ) 7 ΣΕΡΡΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΥΠΗΡ. ΟΧΗΜΑ ( 1 ) ΣΕΡΡΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΦΥΛΛΙΔΟΣ ΥΠΗΡ. ΟΧΗΜΑ ( 1 )

23 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π.Ε ΣΕΡΡΩΝ / Δ.Τ.Ε. ΠΙΝΑΚΑΣ 6 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ (Για μίσθωση σε έκτακτες καταστάσεις) GRADER ΦΟΡΤΩΤΕΣ ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΙΔΕΣ ΝΟΜΟΣ ΟΝΟΜΑ ΠΟΛΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΛΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΛΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕΡΡΩΝ ΒΕΡΑΝΗΣ Γ. ΣΕΡΡΕΣ ΠΑΤΣΙΑΛΑΣ ΙΩΑΝ. ΣΕΡΡΕΣ ΚΛΙΑΜΠΑΣ ΖΑΧ. ΟΡΕΙΝΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ ΣΕΡΡΕΣ ΜΠΑΜΠΑΪΤΗΣ Κ. ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙ ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Κ. ΡΟΔΟΠΟΛΗ ΒΡΑΜΠΑΚΗΣ Θ. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ ΠΑΤΣΙΑΛΑΣ ΙΩΑΝ. ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Κ. ΡΟΔΟΠΟΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΛΑΙΟΚΩΜΗ ΛΟΥΜΠΡΑΝΗΣ ΚΕΡΔΥΛΙΑ ΛΕΝΤΙΝΗΣ ΧΡ. Σ.Σ. ΑΓΓΙΣΤΑΣ ΜΕΛΙΤΟΣ ΙΩΑΝ. ΠΑΛΑΙΟΚΩΜΗ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΠΑΝ. ΠΑΛΑΙΟΚΩΜΗ ΠΑΣΣΙΑΛΗΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ ΠΑΣΣΙΑΛΗΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ ΣΤΟΥΠΟΥΔΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΡΥΜΟΥΛ ΚΑ ΟΝΟΜ ΠΟΛΗ ΤΗΛ/ΝΟ ΓΕΡΑΝΟΙ ΤΑΚΟΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ (Σιδηρόκαστρο) Interrasistans O.K.

1. ΕΚΘΕΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ

1. ΕΚΘΕΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ 1. ΕΚΘΕΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ 1.1 ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΠΑΓΕΤΟΥ ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ. Τα μέτρα τα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ.Τ.Ε - Π.Ε ΠΙΕΡΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ.Τ.Ε - Π.Ε ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ.Τ.Ε - Π.Ε ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ 2012 2013 ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΠΑΓΕΤΟΥ - ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012 2013 ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ.Τ.Ε-Π.Ε Ημαθίας. http://www.pkm.gov.gr BEΡΟΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ.Τ.Ε-Π.Ε Ημαθίας. http://www.pkm.gov.gr BEΡΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ.Τ.Ε-Π.Ε Ημαθίας ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ 2011-2012 BEΡΟΙΑ Νοέμβριος 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ.Τ.Ε της Περιφερειακής Ενότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο /12-7-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 716/2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο /12-7-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 716/2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο /12-7-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 716/2013 ΘΕΜΑ: 15 ο Έγκριση διαδικασίας Πρόσκλησης Ενδιαφέροντος για την Κατάρτιση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 30 ο /23-10-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 30 ο /23-10-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 30 ο /23-10-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 1084/2015 ΘΕΜΑ: 26 ο ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΜΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ στις Περιφερειακές

Διαβάστε περισσότερα

Χρέη Γραμματέα της Οικονομικής Επιτροπής εκτελεί η υπάλληλος της Περιφέρειας κα Μαρία Ντόβα.

Χρέη Γραμματέα της Οικονομικής Επιτροπής εκτελεί η υπάλληλος της Περιφέρειας κα Μαρία Ντόβα. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Δ/νση: Λ. Συγγρού 15 17 Τ.Κ.: 117 43 Αθήνα Τηλ.: 213 20 63 776 213 20 63 537 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Συνεδρίαση 62 η Απόφαση υπ αριθ. 2312/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 30 ο /23-10-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 30 ο /23-10-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 30 ο /23-10-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 1085/2015 ΘΕΜΑ: 27 ο Έγκριση διαδικασίας Πρόσκλησης Ενδιαφέροντος για την Κατάρτιση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 29 ο /8-11-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 1164/2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 29 ο /8-11-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 1164/2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 29 ο /8-11-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 1164/2013 ΘΕΜΑ: 73 ο ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΜΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ στις Περιφερειακές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 ο /17-3-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 291/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 ο /17-3-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 291/2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 ο /17-3-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 291/2015 ΘΕΜΑ: 45 ο Έγκριση διαδικασίας Πρόσκλησης Ενδιαφέροντος για την Κατάρτιση Μητρώου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΠΑΓΕΤΟΥ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΩΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΠΑΓΕΤΟΥ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΩΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΠΑΓΕΤΟΥ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΩΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ Ο συντάξας Θεωρήθηκε Ο Διευθυντής Τ.Υ. Κυράνος Θωμάς

Διαβάστε περισσότερα

o εκτός ημερήσιας διάταξης

o εκτός ημερήσιας διάταξης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Δ/νση: Λ. Συγγρού 15 17 Τ.Κ.: 117 43 Αθήνα Τηλ.: 213 20 63 776 213 20 63 537 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Συνεδρίαση 73 η Απόφαση υπ αριθ. 2607/2014

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2014.12.15 14:42:47 EET Reason: Location: Athens ΑΔΑ: 6ΘΝΧ7ΛΛ-Θ6Τ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Πάτρα 30 Ιανουαρίου 2019 Αρ. Πρωτ: 13354/89

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Πάτρα 30 Ιανουαρίου 2019 Αρ. Πρωτ: 13354/89 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Ταχ. Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα Τηλέφωνο: 2613 613517-8 e-mail: koin.oik@pde.gov.gr ΠΡΟΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Φ Α Σ Η

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Φ Α Σ Η ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΕΡΡΩΝ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Ταχ. Δ/νση : Τέρμα Ομονοίας Τ.Κ. : 62125 Πληροφ.: Μ.ΠΟΥΛΙΑΚΑ Τηλέφωνο : 2321355119

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4Λ17ΛΛ-7ΤΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: Β4Λ17ΛΛ-7ΤΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΕΜΑ 6 Ο «Κατανομή υλικοτεχνικού εξοπλισμού, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων συντήρησης & αποχιονισμού οδικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης - παγετού, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης - παγετού, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων: Θεσσαλονίκη, 07 Ιανουαρίου 2017 Ώρα:09.00 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ αριθμ. 13 Αριθμ. Συνεδρίασης 13 η /04.07.2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 87

ΠΡΑΚΤΙΚΟ αριθμ. 13 Αριθμ. Συνεδρίασης 13 η /04.07.2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 87 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ------------------------------------------------------------ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ.Τ.Ε. - Π.Ε. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ.Τ.Ε. - Π.Ε. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Δ.Τ.Ε. - Π.Ε. ΘΕΑΛΟΝΙΚΗ ΧΕΔΙΟ ΑΠΟΧΙΟΝΙΜΟΥ 2012-2013 Π.Ε. ΘΕΑΛΟΝΙΚΗ 2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Δ.Τ.Ε. - Π.Ε. ΘΕΑΛΟΝΙΚΗ ΧΕΔΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ. ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Συνοπτικός διαγωνισμός Ν.4412/16 με σφραγισμένες προσφορές.

ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ. ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Συνοπτικός διαγωνισμός Ν.4412/16 με σφραγισμένες προσφορές. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ 09/12/16 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚ. & ΘΡΑΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ. H-12251 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡ/ΣΜΟΥ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΕΡ/ΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Στόχος : Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας

Στόχος : Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας Στόχος : Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας Παράγοντες: Οδικό Περιβάλλον και Υποδοµή Όχηµα Οδηγός και Πεζός (Χρήστης Οδού) Αστυνόµευση ιαχείριση ατυχήµατος Βελτίωση των Παραγόντων Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Ταχ. Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα Τηλέφωνο: 2613 613517-8 e-mail: koin.oik@pde.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Ιερισσός, 12/01/2017 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ Για τρίτη φορά σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης πολιτικής προστασίας ο Δήμος Αριστοτέλη. Σε πλήρη ετοιμότητα ο μηχανισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕΙΣΜΟΥ

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕΙΣΜΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕΙΣΜΟΥ ΧΡΥΣΑ ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΥ Προϊστάμενη Τμήματος Σχεδίων Έκτακτης Ανάγκης Πρόληψη Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ : ΚΟΙΝ.: Το υπ' αριθµ. ΦΦΚ/ΟΙΚ/287890(1917)/ έγγραφο της Αυτοτελούς /νσης Πολιτικής Προστασίας της Π.Κ.Μ.

ΠΡΟΣ : ΚΟΙΝ.: Το υπ' αριθµ. ΦΦΚ/ΟΙΚ/287890(1917)/ έγγραφο της Αυτοτελούς /νσης Πολιτικής Προστασίας της Π.Κ.Μ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ Θεσσαλονίκη, 07 Οκτωβρίου 2016 Αρ. Πρωτ.: ΦΦΚ/ΟΙΚ/409969(2749) Ταχ. /νση: Τ.Κ. Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΜΑ Ο «Ίδρυση Λαϊκής Αγοράς στην τοπική κοινότητα Αρχαγγέλου του Δήμου Αλμωπίας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας της Π.Κ.Μ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΜΑ Ο «Ίδρυση Λαϊκής Αγοράς στην τοπική κοινότητα Αρχαγγέλου του Δήμου Αλμωπίας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας της Π.Κ.Μ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΕΜΑ Ο «Ίδρυση Λαϊκής Αγοράς στην τοπική κοινότητα Αρχαγγέλου του Δήμου Αλμωπίας της Περιφερειακής Ενότητας

Διαβάστε περισσότερα

«Παραχώρηση χρήσης φορτηγών, μηχανημάτων & επιβατικών αυτοκινήτων»

«Παραχώρηση χρήσης φορτηγών, μηχανημάτων & επιβατικών αυτοκινήτων» Αρ. Πρωτ.: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΙΤΛΟΣ: «Παραχώρηση χρήσης φορτηγών, μηχανημάτων & επιβατικών αυτοκινήτων» Μεταξύ των συμβαλλομένων: Περιφέρειας Ιονίων Νήσων - Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας & Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΤ.: ΥΠΟΥΡ/ΠΡΟΣ/ΠΟΛ/Γ.Γ.Π.Π./Αρ.Πρωτ./7432/13-10-2010.

ΣΧΕΤ.: ΥΠΟΥΡ/ΠΡΟΣ/ΠΟΛ/Γ.Γ.Π.Π./Αρ.Πρωτ./7432/13-10-2010. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Καλαμβόκη 2α Προς : Πίνακας αποδεκτών 15127 Μελίσσια Κοιν: Πίνακας αποδεκτών Τηλ; 2132050000 Fax:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ (Προσθήκη θεμάτων) Θεσσαλονίκη 20/11/2013 Αρ. πρωτ. ΟΙΚ.Ε. 449474(2961) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ (Προσθήκη θεμάτων) Θεσσαλονίκη 20/11/2013 Αρ. πρωτ. ΟΙΚ.Ε. 449474(2961) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ (Προσθήκη θεμάτων) Θεσσαλονίκη 20/11/2013 Αρ. πρωτ. ΟΙΚ.Ε. 449474(2961) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Ολγας 198 Ταχ. Κωδ.: 541

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη 10/07/2014 Αρ. πρωτ. ΟΙΚ.Ε. 271828(1762) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Θεσσαλονίκη 10/07/2014 Αρ. πρωτ. ΟΙΚ.Ε. 271828(1762) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Θεσσαλονίκη 10/07/2014 Αρ. πρωτ. ΟΙΚ.Ε. 271828(1762) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Ολγας 198 Ταχ. Κωδ.: 541 10 Πληροφορίες: Κ. Καμπανού Γ. Ιωακειμίδης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου

ΕΙΣΗΓΗΣΗ Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗ Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου 14-11-2017 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ, ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Ταχ. Δ/νση : Πλατεία Λαϊκής Κυριαρχίας Ταχ. Κωδ. : 84100 - Ερμούπολη, Σύρος Τηλέφωνο : 22813 62723 Αριθ. Fax : 2281084124 E-mail

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Ταχ. Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα Τηλέφωνο: 2613 613517-8 e-mail: koin.oik@pde.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΩΝ-ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ-ΠΑΓΕΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΓΟΡΑΣ-ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΩΝ-ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ-ΠΑΓΕΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΓΟΡΑΣ-ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1. ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΩΝ-ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ-ΠΑΓΕΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΓΟΡΑΣ-ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 Σκοπός του παρόντος Σχεδίου είναι ο καθορισμός όλων των ενεργειών, στις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΡΟΣ: Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μύρινα 11/01/2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Αρ. Πρωτοκ.: 1223/67 Δ/ΝΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Π.Ε. ΛΕΣΒΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛΛ3Ι-9Γ7 ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ

ΑΔΑ: ΒΛΛ3Ι-9Γ7 ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΑΔΑ: ΒΛΛ3Ι-9Γ7 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Αθήνα 25 /10/2013 Αριθ. Πρωτ. 6140 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες : Χανδόλια Αναστασία Τηλέφωνο : 2351 351 245 Fax : 2351 351 221 email : a.chandolia@pieria.pkm.gov.gr

Πληροφορίες : Χανδόλια Αναστασία Τηλέφωνο : 2351 351 245 Fax : 2351 351 221 email : a.chandolia@pieria.pkm.gov.gr ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κατερίνη 01 Απριλίου 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Αρ.πρωτ.: οικ.153526(1421) ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Ερμούπολη, 11 Οκτωβρίου 2016 Αριθ. Πρωτ. : Τ.Τ. 125112/412 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ : «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΟΔΩΝ «ΚΑΘΕΝΟΙ-ΣΤΕΝΗ» ΚΑΙ «ΚΑΘΕΝΟΙ- ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ»» ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΥΓΕΙΑΣ (Φ.Α.Υ.

ΕΡΓΟ : «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΟΔΩΝ «ΚΑΘΕΝΟΙ-ΣΤΕΝΗ» ΚΑΙ «ΚΑΘΕΝΟΙ- ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ»» ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΥΓΕΙΑΣ (Φ.Α.Υ. ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ : ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ : ΕΡΓΟ : «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΟΔΩΝ «ΚΑΘΕΝΟΙ-ΣΤΕΝΗ» ΚΑΙ «ΚΑΘΕΝΟΙ- ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ»» ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΥΓΕΙΑΣ (Φ.Α.Υ.) ΧΑΛΚΙΔΑ 10-4-2017 ΧΑΛΚΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Θεσσαλονίκη: 29 Οκτωβρίου 2015 Αρ. πρωτ.: ΟΙΚ.Ε. 470416(2824) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Θεσσαλονίκη: 29 Οκτωβρίου 2015 Αρ. πρωτ.: ΟΙΚ.Ε. 470416(2824) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Ολγας 198 Ταχ. Κωδ.: 541 10 Πληροφορίες: Κ. Καμπανού Γ.Ιωακειμίδης Τηλέφωνο: 2313 319 612 2313 319 916 e-mail: oe@pkm.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΣΟ

ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΣΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ Σκάλα 09/11/2016 Αριθμ. Πρωτ:27.153 ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΣΟ O Δήμαρχος Ευρώτα, προκειμένου να καταρτιστεί μητρώο ιδιοκτητών οχημάτων και μηχανημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Ταχ. Δ/νση : Πλατεία Λαϊκής Κυριαρχίας Ταχ. Κωδ. : 84100 Ερμούπολη, Σύρος Τηλέφωνο : 22813 62723 Αριθ. Fax : 2281084124 E-mail

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΕ ΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΕ ΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΕ ΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Μάρτιος 2018 ΠΡΟΛΟΓΟΣ Η ασφάλεια και η ποιότητα ζωής των πολιτών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ. Μαρούσι, 17/06/2015 Αρ. πρωτ. : 4559

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ. Μαρούσι, 17/06/2015 Αρ. πρωτ. : 4559 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΟΝΑΔΑ B1 Ταχ. Δ/νση : Α. Παπανδρέου 37 ΠΡΟΣ: Τ.Κ. - Πόλη : 151 80 - Μαρούσι Ιστοσελίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΕΤΟΥ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΕΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΕΤΟΥ ΛΑΡΙΣΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Αριθμός υπαλλήλων Επίπεδο εκπαίδευσης Κλάδος/ειδικότητα ΠΕ ΠΟΛ/ΚΟΣ ΜΗΧ/ΚΟΣ Απασχολούμενο προσωπικό

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ. 4 Όπως ορίζονται στο άρθρο 3 του Γενικού Σχεδίου Πολιτικής Προστασίας «ζενοκράτης» (Υ Α 1299/ ΦΕΚ 423/Β'/2003)

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ. 4 Όπως ορίζονται στο άρθρο 3 του Γενικού Σχεδίου Πολιτικής Προστασίας «ζενοκράτης» (Υ Α 1299/ ΦΕΚ 423/Β'/2003) ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ 1. ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν από χιονοπτώσεις και παγετό (αποκλεισμός δρόμων, ακινητοποίηση οχημάτων, κλπ),

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΜΗΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΜΗΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ Αναρτητέο στο Διαδίκτυο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αλεξανδρουπολη, 12-05-2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α. Μ. & Θ. Αριθμ. Πρωτ. οικ. 2018 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 4 ΚΗΗ 2044 ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ 5 ΚΗΗ 2045 ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ 6 ΚΗΗ 2046 ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ 7 ΚΗΗ 2047 ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ

1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 4 ΚΗΗ 2044 ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ 5 ΚΗΗ 2045 ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ 6 ΚΗΗ 2046 ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ 7 ΚΗΗ 2047 ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ Ωραιόκαστρο, 28-05-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Προμήθεια κάδων Ωραιοκάστρου ΘΕΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΔΑΣΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ Δ/ΝΣΕΙΣ ΔΑΣΩΝ ΑΝΕΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΩΝ I: Συγκρότηση συνεργείων επιφυλακής στις ως άνω συνολικά 103 υπηρεσίες

Α. ΔΑΣΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ Δ/ΝΣΕΙΣ ΔΑΣΩΝ ΑΝΕΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΩΝ I: Συγκρότηση συνεργείων επιφυλακής στις ως άνω συνολικά 103 υπηρεσίες ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I: Ενδεικτικιί περιγραφή μέτρων πρόληψης λαθροϋλοτομιών (ανήκει στην αριθμ. 135445/413/29.01.16 εγκύκλιο της Γενικής Δ/νσης Ανάπτυξης & Προστασίας & Αγροπεριβάλλοντος) Α. ΔΑΣΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ Δ/ΝΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ. Χαλάνδρι, Αριθ. Πρωτ.: 11. ΠΡΟΣ: Όπως Πίνακας Αποδεκτών

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ. Χαλάνδρι, Αριθ. Πρωτ.: 11. ΠΡΟΣ: Όπως Πίνακας Αποδεκτών ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ Χαλάνδρι, 02-01-2019 Αριθ. Πρωτ.: 11 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΠΥΡ/ΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 19 ος ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ Των Θεμάτων που συζητήθηκαν στην 19 η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της ΠΚΜ στις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ: 5. Τη µε αριθµ. 6658/ εγκύκλιο της Γ.Γ.Π.Π, «Σχεδιασµός και δράσεις

ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ: 5. Τη µε αριθµ. 6658/ εγκύκλιο της Γ.Γ.Π.Π, «Σχεδιασµός και δράσεις ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥΠΟΛΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΜ ΠΣΕΑ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Αλεξανδρούπολη 2 / 12 / 2014 Αρ. Πρωτ.: 73876 Ταχ. /νση : Κύπρου 11 Ταχ. Κώδικας : 68100 Αλεξανδρούπολη Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη: Αριθμ. πρωτ: 111

Θεσσαλονίκη: Αριθμ. πρωτ: 111 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση : Βενιζέλου 64 Τ.Κ. : 54631, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Τηλ. : 2310-221726 Φαξ : 2310-265468 Ιστοσελίδα : www.geotee-kma.gr

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 30/11/2016 Αρ. Πρωτ. Οικ. :

Αθήνα, 30/11/2016 Αρ. Πρωτ. Οικ. : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αθήνα, 30/11/2016 Αρ. Πρωτ. Οικ. : 224438 Ταχ. Δ/νση : Λ. Συγγρού 80-88 Ταχ. Κώδικας : 117 41 Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΘΕΟΜΗΝΙΩΝ 2015-2016 Ε ΕΛΙΜΕΙΑΣ

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΘΕΟΜΗΝΙΩΝ 2015-2016 Ε ΕΛΙΜΕΙΑΣ Ελληνική ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΘΕΟΜΗΝΙΩΝ 2015-2016 Ε ΕΛΙΜΕΙΑΣ Α Ν Α ΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κοζάνη,2-10-2015 Αριθµ. πρωτ.55859 /ΝΣΗ ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟ Ταχ. /νση Ταχ. Κωδ. Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ 23 ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε. ΣΤΙΣ 14/07/2015

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ 23 ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε. ΣΤΙΣ 14/07/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ 23 ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε. ΣΤΙΣ 14/07/2015 Των Θεμάτων που συζητήθηκαν στην 23 η Τακτική συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΥΠ. ΑΡΙΘΜ. 3/2017

ΜΕΛΕΤΗ ΥΠ. ΑΡΙΘΜ. 3/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΓΑΘΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

«Παραχώρηση χρήσης φορτηγού οχήματος Βάσει του άρθρου 12 του Π.Δ 242/1996»

«Παραχώρηση χρήσης φορτηγού οχήματος Βάσει του άρθρου 12 του Π.Δ 242/1996» Αρ. Πρωτ.: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΙΤΛΟΣ: «Παραχώρηση χρήσης φορτηγού οχήματος Βάσει του άρθρου 12 του Π.Δ 242/1996» Μεταξύ των συμβαλλομένων: Περιφέρειας Ιονίων Νήσων Περιφερειακών Ενοτήτων Κεφαλληνίας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 7-11-2008 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ. 9020 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ Πληροφορίες: Φοίβος Θεοδώρου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: ΑΓΩΓΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΕΡΓΟ: ΑΓΩΓΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ Μελέτη ΦΑΥ Σελίδα 2 από 32 Μελέτη ΦΑΥ Σελίδα 3 από 32 Μελέτη ΦΑΥ Σελίδα 4 από 32 Μελέτη ΦΑΥ Σελίδα 5 από 32 Μελέτη ΦΑΥ Σελίδα 6 από 32 Μελέτη ΦΑΥ Σελίδα 7 από 32 Μελέτη ΦΑΥ Σελίδα 8 από 32 Μελέτη ΦΑΥ Σελίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑΟΥΣΑΣ Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑΟΥΣΑΣ Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΑΟΥΣΑΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ Η/Μ ΘΕΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑΟΥΣΑΣ Τ Ε Χ Ν Ι

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε ΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

Μ Ε Λ Ε ΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ/νση Περιβάλλοντος Πρασίνου & Καθαριότητας Πληρ.Ευαγγελία Μπάμπου Ταχ. Δ/νση: Κυδωνίας 29, Χανιά Κρήτης, T.K.: 73135 Τηλ.: 28213 41770 Fax: 28210 93300 e-mail:dperivallon@chania.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ 6 Μαΐου 2006 Α/Α Απόφαση ΔΣ 1 ΒΕ 1 24/2/2011 ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΛΛΑΓΩΝ Ημερομηνία Κεφάλαιο Περιεχόμενο Κεφάλαιο 4, παράγραφος 3 προστίθεται το εξής : «Στο

Διαβάστε περισσότερα

«Πυρκαγιά σε Σταθμό Διανομής» Πάρκο Αγίου Νικολάου, Καρδίτσα Δήμος Καρδίτσας

«Πυρκαγιά σε Σταθμό Διανομής» Πάρκο Αγίου Νικολάου, Καρδίτσα Δήμος Καρδίτσας «Πυρκαγιά σε Σταθμό Διανομής» Πάρκο Αγίου Νικολάου, Καρδίτσα Δήμος Καρδίτσας Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017 στη Καρδίτσα, η 3η Άσκηση Ετοιμότητας για το έτος 2017 της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΘΕΟΜΗΝΙΩΝ ΗΜ ΥΨΗΛΑΝΤΗ

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΘΕΟΜΗΝΙΩΝ ΗΜ ΥΨΗΛΑΝΤΗ Ελληνική ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΘΕΟΜΗΝΙΩΝ 2015-2016 ΗΜ ΥΨΗΛΑΝΤΗ Α Ν Α ΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κοζάνη,2-10-2015 Αριθµ. πρωτ.55858 /ΝΣΗ ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟ Ταχ. /νση Ταχ. Κωδ. Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

3. Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων προϋπολογισμού (σχετ. αριθμ. πρωτ. 34042(873)/10-02-2015 έγγραφο). Εισηγητής: Δ/νση Οικονομικού Π.Κ.Μ.

3. Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων προϋπολογισμού (σχετ. αριθμ. πρωτ. 34042(873)/10-02-2015 έγγραφο). Εισηγητής: Δ/νση Οικονομικού Π.Κ.Μ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Ολγας 198 Ταχ. Κωδ.: 541 10 Πληροφορίες: Κ. Καμπανού Γ.Ιωακειμίδης Τηλέφωνο: 2313 319 612 2313 319 916 e-mail: oe@pkm.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ ΤRΑ14: ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ ΤRΑ14: ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ ΤRΑ14: ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΟΡΙΣΜΟΣ - ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ Ο δείκτης εκτιμά τα χαρακτηριστικά των μετακινήσεων επί του άξονα και ειδικότερα τα ακόλουθα: α) προέλευση-προορισμός

Διαβάστε περισσότερα

1. ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 2. ΚΑΛΑΙΤΖΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ 3. ΜΟΥΡΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 4. ΜΠΟΛΑΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ 5. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 6. ΚΑΡΑΜΙΣΑΚΗ ΜΙΧΑΛΙΑ

1. ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 2. ΚΑΛΑΙΤΖΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ 3. ΜΟΥΡΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 4. ΜΠΟΛΑΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ 5. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 6. ΚΑΡΑΜΙΣΑΚΗ ΜΙΧΑΛΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Αριθμ. Συνεδρίασης 13η/30-9-2015 Αριθμ. Απόφασης 186/2015 ΘΕΜΑ 1 Ο Ε.Η.Δ «Έγκριση για την πρόσληψη τεσσάρων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια 9-12-2014 ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ταχ. Διεύθ.: Βικέλα 4

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια 9-12-2014 ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ταχ. Διεύθ.: Βικέλα 4 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια 9-12-2014 ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ταχ. Διεύθ.: Βικέλα 4 Προς: ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Βέροια, Τ.Κ. 59100 Πληροφορίες: Π. Ζαχαρόπουλος Τηλ.: 23313 50587

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 10-2 - 2009 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ. 984

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 10-2 - 2009 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ. 984 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 10-2 - 2009 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ. 984 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ &ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ. Προς : Πίνακας αποδεκτών Δ/ΝΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ. Κοιν. : Πίνακας αποδεκτών

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ. Προς : Πίνακας αποδεκτών Δ/ΝΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ. Κοιν. : Πίνακας αποδεκτών ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ Αθήνα 24 / 11 / 2015 Αριθ. Πρωτ. 8183 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 451/2017. ΘΕΜΑ: Κανονισμός λειτουργίας του συντονιστικού τοπικού οργάνου (Σ.Τ.Ο.) πολιτικής προστασίας του Δ. Αγιάς Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 451/2017. ΘΕΜΑ: Κανονισμός λειτουργίας του συντονιστικού τοπικού οργάνου (Σ.Τ.Ο.) πολιτικής προστασίας του Δ. Αγιάς Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ: ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ: ΑΓΙΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 27/11/2017 ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 456 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 451/2017 ΘΕΜΑ: Κανονισμός λειτουργίας του συντονιστικού τοπικού οργάνου (Σ.Τ.Ο.) πολιτικής προστασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Αριθμός απόφασης : 378/2017 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Αριθμός απόφασης : 378/2017 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Αριθμός απόφασης : 378/2017 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της 23/25-4-2017 Τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Διορθωτική Απόφαση της υπ' αριθμ. 868/34428/02-11-2011 Απόφασης Κατάταξης των υπαλλήλων στους βαθμούς του Ν.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Διορθωτική Απόφαση της υπ' αριθμ. 868/34428/02-11-2011 Απόφασης Κατάταξης των υπαλλήλων στους βαθμούς του Ν. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σίνδος, 02/04/2012 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθ. Απόφασης: 308 ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ Αριθ. Πρωτ. 10394 Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΦΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ Δνση Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος ΔΗΜΟΣ : ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ : Καθαρισμός ρεμάτων και μεταφορά φυτικών υπολειμμάτων και ογκωδών αντικειμένων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Κ.Μ. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Κ.Μ. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Κ.Μ. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Απόφασης: 54/2019. Θέµα 1 ο : Συγκρότηση Επιτροπών ιαγωνισµών Έργων.

Αριθ. Απόφασης: 54/2019. Θέµα 1 ο : Συγκρότηση Επιτροπών ιαγωνισµών Έργων. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 11/27-06-2019 ΣΥΝΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ (ΕΚΤ) ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ (ΕΚΤ) ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 65 Τ.Κ. Πόλη: 57001, Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ. Χαλάνδρι, Αριθ. Πρωτ.: 372. ΠΡΟΣ: Όπως Πίνακας Αποδεκτών

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ. Χαλάνδρι, Αριθ. Πρωτ.: 372. ΠΡΟΣ: Όπως Πίνακας Αποδεκτών ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ Χαλάνδρι, 04-02-2019 Αριθ. Πρωτ.: 372 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΠΥΡ/ΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 30-10 - 2009 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Αριθ. Πρωτ. 7644 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 30-10 - 2009 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Αριθ. Πρωτ. 7644 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 30-10 - 2009 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Αριθ. Πρωτ. 7644 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Μετά τη διαπίστωση απαρτίας ο Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης.

Μετά τη διαπίστωση απαρτίας ο Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ------------------------------------------------------------ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ. Προς : Πίνακας αποδεκτών Δ/ΝΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ. Κοιν. : Πίνακας αποδεκτών

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ. Προς : Πίνακας αποδεκτών Δ/ΝΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ. Κοιν. : Πίνακας αποδεκτών ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Αθήνα 24 /10/2014 Αριθ. Πρωτ. 6785 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9 ο /16-5-2011 ΑΠΟΦΑΣΗ 116/2011

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9 ο /16-5-2011 ΑΠΟΦΑΣΗ 116/2011 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9 ο /16-5-2011 ΑΠΟΦΑΣΗ 116/2011 ΘΕΜΑ: 7 ο Ανάθεση παροχής υπηρεσιών αναδόχους ασφάλισης υπηρεσιακών οχημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Του Πρακτικού αριθ. 42/2017 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας ΑΜΘ. Αριθ. Απόφασης 793/2017

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Του Πρακτικού αριθ. 42/2017 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας ΑΜΘ. Αριθ. Απόφασης 793/2017 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Του Πρακτικού αριθ. 42/2017 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας ΑΜΘ. Αριθ. Απόφασης 793/2017 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Εισήγηση για την έγκριση Πρακτικού Νο2 της επιτροπής αξιολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη ΦΑΥ ΕΡΓΟ: ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ, ΒΡΙΣΑΣ, Σελίδα 2 από 26

Μελέτη ΦΑΥ ΕΡΓΟ: ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ, ΒΡΙΣΑΣ, Σελίδα 2 από 26 Σελίδα 2 από 26 Μελέτη ΦΑΥ Σελίδα 3 από 26 Σελίδα 4 από 26 Σελίδα 5 από 26 Σελίδα 6 από 26 Σελίδα 7 από 26 Σελίδα 8 από 26 Σελίδα 9 από 26 ΕΡΓΑΣΙΑ : ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΕ ΤΑΦΡΟΥΣ Μέτρα 1 Πριν την έναρξη των εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας των Περιφερειών και των Δήμων και

Υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας των Περιφερειών και των Δήμων και ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Μανουσογιαννάκη 6, ΤΚ 54621, ΤΘ 50511, Θεσσαλονίκη τηλ 2310243271-2 fax 2310243273 emdydaskm.blogspot.com, kmemdydas@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ο ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ Ταχ. /νση: Γ. Παπανδρέου 14 & Μουσών ΤΚ. 41 335 ΤΗΛ.2410683117

Διαβάστε περισσότερα

«Πυρκαγιά σε άλσος πλησίον Σταθμού Διανομής» Συμβολή των οδών Καπετάν Χάψα με επαρχιακή οδό Θέρμης-Τριαδίου, Θέρμη (ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ)

«Πυρκαγιά σε άλσος πλησίον Σταθμού Διανομής» Συμβολή των οδών Καπετάν Χάψα με επαρχιακή οδό Θέρμης-Τριαδίου, Θέρμη (ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ) «Πυρκαγιά σε άλσος πλησίον Σταθμού Διανομής» Συμβολή των οδών Καπετάν Χάψα με επαρχιακή οδό Θέρμης-Τριαδίου, Θέρμη (ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ) Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2018 στη Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Ταχ. Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα Τηλέφωνο: 2613 613517-8 e-mail: koin.oik@pde.gov.gr ΠΡΟΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Δελτίο Τύπου Συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Καπάκη στο SKAI RADIO και στη δημοσιογράφο Χριστίνα Βίδου (09/01/2017) Δημοσιογράφος: Υπό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Πάτρα 4 Φεβρουαρίου 2019 Αρ. Πρωτ: 10335/73

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Πάτρα 4 Φεβρουαρίου 2019 Αρ. Πρωτ: 10335/73 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Ταχ. Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα Τηλέφωνο: 2613 613517-8 e-mail: koin.oik@pde.gov.gr ΠΡΟΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ. Προς : Πίνακας αποδεκτών ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ Πληροφορίες: Φ. Θεοδώρου, Δ. Αλεξανδρής Α. Αντωνάκος. Κοιν. : Πίνακας αποδεκτών

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ. Προς : Πίνακας αποδεκτών ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ Πληροφορίες: Φ. Θεοδώρου, Δ. Αλεξανδρής Α. Αντωνάκος. Κοιν. : Πίνακας αποδεκτών ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 14 / 11 / 2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ. 8039 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ Προς : Πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 4457 2 Φεβρουαρίου 2018 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 299 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ απόφ. 73/2 018 Συμπλήρωση της υπ αριθμ. 1978/2017 απόφασης Δημάρχου Κοζάνης, περί της

Διαβάστε περισσότερα

1. Τριμηνιαία έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού Π.Κ.Μ. για το Β τρίμηνο 2014. Εισηγητής: Δ/νση Οικονομικού Π.Κ.Μ.

1. Τριμηνιαία έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού Π.Κ.Μ. για το Β τρίμηνο 2014. Εισηγητής: Δ/νση Οικονομικού Π.Κ.Μ. Θεσσαλονίκη 18/07/2014 Αρ. πρωτ. ΟΙΚ.Ε. 284474(1870) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Ολγας 198 Ταχ. Κωδ.: 541 10 Πληροφορίες: Κ. Καμπανού Γ. Ιωακειμίδης

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό 16/2017 Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό 16/2017 Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό 16/2017 Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Σήμερα την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Ταχ. Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα Τηλέφωνο: 2613 613517-8 e-mail: koin.oik@pde.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠάνταστηνυπηρεσίατουΠολίτη

ΠάνταστηνυπηρεσίατουΠολίτη ΠάνταστηνυπηρεσίατουΠολίτη 1 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Η ΠΡΟΛΗΨΗ των ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ είναι ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ 2 ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΣΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝΤΑΣ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

3. Έγκριση μετακίνησης του Εκτελεστικού Γραμματέα ΠΚΜ στην Αθήνα. Εισηγητής: Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής

3. Έγκριση μετακίνησης του Εκτελεστικού Γραμματέα ΠΚΜ στην Αθήνα. Εισηγητής: Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Θεσσαλονίκη: 28 Μαΐου 2015 Αρ. πρωτ.: ΟΙΚ.Ε. 244911 (1401) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Ολγας 198 Ταχ. Κωδ.: 541 10 Πληροφορίες: Κ. Καμπανού

Διαβάστε περισσότερα

4 η Άσκηση Ετοιμότητας Περιοχή Αδείας Θεσσαλίας

4 η Άσκηση Ετοιμότητας Περιοχή Αδείας Θεσσαλίας 4 η Άσκηση Ετοιμότητας Περιοχή Αδείας Διεύθυνση Εταιρικών Υποθέσεων Διεύθυνση Ανάπτυξης Δικτύου και Νέων Συνδέσεων Διεύθυνση Λειτουργίας και Συντήρησης Δικτύου Λάρισα, 19.12.2018 1 Με απόλυτη επιτυχία

Διαβάστε περισσότερα

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗΣ - ΠΑΓΕΤΟΥ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗΣ - ΠΑΓΕΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗΣ - ΠΑΓΕΤΟΥ Κάνοντας εφαρμογή τις επιταγές και τις αρμοδιότητες που θεσπίζει ο Καλλικράτης, το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Βέροιας, εν όψει

Διαβάστε περισσότερα