TRANSIT COURIER Transit_Courier_18.75MY_V4_Image_Master.indd Transit_Courier_18.75MY_V4_GRC_gr.indd /06/ :01:52 13/06/ :49:42

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "TRANSIT COURIER Transit_Courier_18.75MY_V4_Image_Master.indd Transit_Courier_18.75MY_V4_GRC_gr.indd /06/ :01:52 13/06/ :49:42"

Transcript

1 TRANSIT COURIER

2 ΟΡΑΜΑ. ΕΥΦΥΪΑ. ΑΙΣΘΗΣΗ. ΚΑΘΕ ΟΧΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή Εσωτερικό Χώρος φόρτωσης Συστήματα ήχου και επικοινωνίας Έξυπνες τεχνολογίες Base Trend Limited Sport Χρώματα και επενδύσεις Επιλογές και αξεσουάρ Ασφάλεια και υποβοήθηση του οδηγού Ford Protect Βάρη, φορτία και επιδόσεις Διαστάσεις Στοιχεία κινητήρων / διαθέσιμα μοντέλα Οδήγηση Άνεση και ευκολία Εξωτερική εμφάνιση και στυλ Ασφάλεια και προστασία Επιδόσεις και οικονομία / ειδικός εξοπλισμός Χαρακτηριστικά ευκολίας Επόμενα βήματα Πρόσθετο περιεχόμενο online. Χρησιμοποιήστε κατάλληλη εφαρμογή στο smartphone ή το tablet σας για να σκανάρετε τους κωδικούς QR σε αυτό το προσπέκτους. Το μοντέλο που εμφανίζεται εδώ είναι Ford Transit Courier Limited Van με ειδικό μεταλλικό χρώμα αμαξώματος Metal Blue (προαιρετική επιλογή) και ζάντες ελαφρού κράματος 15" 5 ακτίνων (βασικός εξοπλισμός). Το μοντέλο που εμφανίζεται εδώ είναι Ford Transit Courier Trend Van με απλό χρώμα αμαξώματος Race Red και χαλύβδινες ζάντες 15" με πλήρη τάσια (βασικός εξοπλισμός).

3 Transit Courier Van 2-3 Για να εργάζεστε πιο εύκολα. Το νέο Transit Courier κάνει την καθημερινή σας εργασία ευκολότερη. Είτε ελίσσεστε στους στενούς δρόμους της πόλης είτε παρκάρετε εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν, έχετε ένα από τα πιο ευέλικτα βαν που κυκλοφορούν. Δεν πρέπει όμως να σας ξεγελούν οι φιλικές για την πόλη διαστάσεις του Transit Courier. Μπορεί να είναι το πιο συμπαγές βαν στη γκάμα μας, αλλά έχει πολλά να προσφέρει. Στο εσωτερικό του θα βρείτε πλούσια επίπεδα εξοπλισμού, άνεση και ευελιξία, με προηγμένα χαρακτηριστικά μεταξύ των οποίων και κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες απόστασης στάθμευσης και σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Ford SYNC 3 με φωνητικό έλεγχο που σας επιτρέπει να κάνετε και να δέχεστε τηλεφωνήματα χωρίς να αγγίζετε το κινητό σας. Αλλά και τον μεγαλύτερο χώρο φόρτωσης στην κατηγορία του που φτάνει τα 2,3 κυβικά μέτρα. *Μετρούμενο σύμφωνα με το πρότυπο SAE J1100 για τις διαστάσεις μηχανοκίνητων οχημάτων. Αισθητήρες απόστασης στάθμευσης εμπρός και πίσω Ένα ηχητικό σήμα προειδοποίησης σας βοηθά να εκτιμήσετε την απόσταση από το εμπρός ή το πίσω μέρος του οχήματος σας μέχρι το επόμενο εμπόδιο, για να παρκάρετε ευκολότερα (βασικός εξοπλισμός στο Limited, προαιρετική επιλογή στα άλλα μοντέλα). Ford SYNC 3 με οθόνη αφής 6" Σας ψυχαγωγεί και σας κρατά σε επαφή ενώ οδηγείτε, πλήρως ελεγχόμενο από την οθόνη αφής ή με εξαιρετικά απλές φωνητικές εντολές (βασικός εξοπλισμός στο Limited, προαιρετική επιλογή στα άλλα μοντέλα). 6-τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων Το νέο Transit Courier διατίθεται τώρα με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, με σύστημα ομαλοποιημένης αλλαγής ταχυτήτων, για πιο άνετη και οικονομική οδήγηση (βασικός εξοπλισμός). Το όχημα που εμφανίζεται στην εικόνα είναι Ford Transit Courier Limited με ειδικό μεταλλικό χρώμα αμαξώματος Metal Blue (προαιρετική επιλογή).

4 Transit Courier Van 4-5 Το γραφείο σας στον δρόμο. Ό,τι χρειάζεστε για να κάνετε τη δουλειά σας ευκολότερη. Το νέο Transit Courier είναι απόλυτα εξυπηρετικό και όχι μόνο για το φορτίο σας. Μέσα στην καμπίνα, θα βρείτε άνετα καθίσματα, πλήρως ρυθμιζόμενη κολώνα τιμονιού και πολλούς αποθηκευτικούς χώρους εκεί ακριβώς που τους χρειάζεστε. Επιπλέον, θα βρείτε μια σειρά από μελετημένα χαρακτηριστικά που θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη. Για την ψυχαγωγία και την ενημέρωσή σας, θα απολαύσετε την ευχρηστία του Ford SYNC 3 (βασικός εξοπλισμός στο Limited, προαιρετική επιλογή στα άλλα μοντέλα). Το αναβαθμισμένο σύστημα φωνητικού ελέγχου που διαθέτει, ανταποκρίνεται στις εντολές σας, ενώ η έγχρωμη οθόνη αφής 6" εξυπηρετεί τηλέφωνο, ραδιόφωνο και πλοήγηση (προαιρετική επιλογή), υποστηρίζοντας διαισθητικούς χειρισμούς, όπως σάρωση και τσίμπημα ή τέντωμα για ζουμ. Ευρύχωρη κεντρική κονσόλα Το νέο Transit Courier διαθέτει πολλούς εύχρηστους αποθηκευτικούς χώρους, όπως η κεντρική κονσόλα, η οποία δέχεται φακέλους A4 και μικρούς φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές (βασικός εξοπλισμός). Συρτάρι κάτω από το κάθισμα Ένα εύχρηστο συρτάρι κάτω από το εμπρός κάθισμα, αρκετά μεγάλο για να δέχεται φακέλους A4, tablet ή laptop (προαιρετική επιλογή στο Base, βασικός εξοπλισμός στα άλλα μοντέλα). Το όχημα που εμφανίζεται στην εικόνα είναι Ford Transit Courier Limited με ειδικό μεταλλικό χρώμα αμαξώματος Metal Blue (προαιρετική επιλογή) και Ford SYNC 3 με σύστημα πλοήγησης (προαιρετική επιλογή).

5 Transit Courier Van 6-7 Έξυπνος χώρος φόρτωσης mm Ικανότητα φόρτωσης 2,3 m³* Πλούσιος χώρος, εύκολη πρόσβαση. Το νέο Transit Courier κάνει εύκολη σχεδόν οποιαδήποτε εργασία, με χώρο φόρτωσης 2,3 m³* και ωφέλιμο φορτίο 604 kg (603 kg στα μοντέλα βενζίνης). Ακόμα και με το χώρισμα του χώρου φόρτωσης τοποθετημένο, η συρόμενη πλαϊνή πόρτα αφήνει ένα πλούσιο άνοιγμα 0,45 m για εύκολη πρόσβαση στον χώρο φόρτωσης. Με χώρισμα με αναδιπλούμενο πλέγμα και αναδιπλούμενο προς τα εμπρός κάθισμα συνοδηγού, ο χώρος φόρτωσης φτάνει μέχρι το ταμπλό, για να μπορείτε να μεταφέρετε αντικείμενα με μήκος έως 2,59 m** (βασικός εξοπλισμός σε Trend και Limited, όχι στο Sport Van) Σημεία πρόσδεσης στα πλαϊνά τοιχώματα σας επιτρέπουν να ασφαλίσετε το φορτίο σας έχοντας το δάπεδο ελεύθερο από παρεμβολές (βασικός εξοπλισμός) Ο φωτισμός LED στον χώρο φόρτωσης σας επιτρέπει να εργάζεστε άνετα στο σκοτάδι (προαιρετική επιλογή) *Μετρούμενο σε κυβικά μέτρα σύμφωνα με το πρότυπο SAE J1100 για τις διαστάσεις μηχανοκίνητων οχημάτων. **Μεγαλύτερο μήκος μόνο στα βαν mm 2593 mm Επιλογές χωρίσματος Διατίθεται μια σειρά από χωρίσματα καμπίνας, πλήρους ύψους και πλήρους πλάτους, σύμφωνα με τα πρότυπα DIN και ISO (με παράθυρο ή χωρίς παράθυρο), ανάλογα με τον τύπο αμαξώματος και την έκδοση. Διατίθεται επίσης ένα προαιρετικό χώρισμα με αναδιπλούμενο πλέγμα, σε συνδυασμό με αναδιπλούμενο προς τα κάτω κάθισμα συνοδηγού, για μεγαλύτερη ευελιξία (βασικός εξοπλισμός σε Trend και Limited, σε προαιρετικό πακέτο στο Base, όχι στο Sport Van). Έξυπνη σκέψη. Για να μπορεί να αξιοποιηθεί καλύτερα ο πλούσιος χώρος του, διαθέτει δύο ασύμμετρες πίσω πόρτες ως βασικό εξοπλισμό. Ανοίγοντας σε γωνία που φτάνει τις 158 μοίρες, προσφέρουν απρόσκοπτη πρόσβαση στον χώρο φόρτωσης του Transit Courier.

6 Transit Courier Van 8-9 Πραγματικά ευέλικτο. Transit Courier. Εργάζεται σκληρά για τη δουλειά σας. Το Transit Courier είναι ο ιδανικός σκληρά εργαζόμενος συνεργάτης σας. Συμπαγές εξωτερικά, ευρύχωρο εσωτερικά, είναι εξίσου στο στοιχείο του για τη μεταφορά εμπορευμάτων μέσα στην πόλη, όσο και για τη μεταφορά εργαλείων και εξοπλισμού εκτός πόλης. Παράλληλα προβάλλει τον επαγγελματισμό σας και τη σοβαρότητα της επιχείρησής σας. Το μοντέλο που εμφανίζεται στην εικόνα είναι Ford Transit Courier Base Van με απλό χρώμα αμαξώματος Blazer Blue (βασικός εξοπλισμός) και χαλύβδινες ζάντες 15" με μαύρα κεντρικά τάσια (βασικός εξοπλισμός).

7 Κινητήρες Transit Courier Λιγότερο καύσιμο. Περισσότερη ισχύς. Βενζίνη ή diesel; Κάναμε και τις δύο επιλογές εξίσου ελκυστικές. Το νέο Transit Courier προσέχει εσάς αλλά και τα οικονομικά σας. Με τους κινητήρες τελευταίας γενιάς που διαθέτει, μεταξύ των οποίων και ο πολυβραβευμένος κινητήρας βενζίνης 1,0 λίτρου Ford EcoBoost, είναι εξίσου στο στοιχείο του τόσο μέσα στην πόλη όσο και στον ανοικτό δρόμο. Επιπλέον, ικανοποιεί άνετα τις απαιτήσεις των τελευταίων κανονισμών Euro Stage 6.2, με εκπομπές CO 2 από μόλις 112 g/km*. Για περαιτέρω μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών, όλες οι εκδόσεις διαθέτουν, ως προαιρετική επιλογή, σύστημα αυτόματης διακοπής/εκκίνησης του κινητήρα Auto-Start-Stop, ενώ οι diesel κινητήρες μας Duratorq TDCi διαθέτουν επιπλέον ενεργό διάφραγμα μάσκας (βασικός εξοπλισμός) για ενίσχυση της αεροδυναμικής απόδοσης και της οικονομίας καυσίμου. *Στοιχεία δοκιμών κύκλου οδήγησης υπολογισμένα κατά NEDC για Transit Courier TBC με κινητήρα diesel 100 ίππων Duratorq TDCi. 100 ίπποι 170 Nm Οικονομία 131 g/km* Κινητήρας βενζίνης Ford EcoBoost 1,0 λίτρων Ο τελευταίος μας πολυβραβευμένος κινητήρας βενζίνης επιτυγχάνει έναν εντυπωσιακό συνδυασμό απόδοσης και οικονομίας. Συμπαγής, ελαφρύς με ομαλή λειτουργία, βοηθά το Transit Courier να επιτύχει εξαιρετική οικονομία καυσίμου. 75 ίπποι 190 Nm Ισορροπία 117g/km* Κινητήρας diesel Duratorq TDCi 1,5 λίτρων Ο κινητήρας diesel 1.5 Duratorq TDCi 75 ίππων (56 kw) έχει εξαιρετικά ισορροπημένη απόδοση. Παρέχει ευέλικτη ισχύ και ικανή ροπή, σε συνδυασμό με χαμηλές εκπομπές και εξαιρετική οικονομία καυσίμου. 100 ίπποι 215 Nm Δύναμη 117g/km* Κινητήρας diesel Duratorq TDCi 1,5 λίτρων Ο νέος κινητήρας diesel 1.5 Duratorq TDCi 100 ίππων (75 kw) αποδίδει ροπή 215 Nm. Αποτελεί έτσι την ιδανική επιλογή για τη μεταφορά βαρέων φορτίων με ενισχυμένη απόδοση και εξαιρετική οικονομία καυσίμου (από μόλις TBC λίτρα/100 km* σε μικτό κύκλο οδήγησης). Εξαιρετικές επιδόσεις, χαμηλότερες εκπομπές Οι κινητήρες βενζίνης Ford EcoBoost και οι κινητήρες diesel Duratorq TDCi του Transit Courier ικανοποιούν τις απαιτήσεις των τελευταίων κανονισμών Euro Stage 6.2 χωρίς την ανάγκη για πρόσθετα. Βραβευμένος ως "παγκόσμιος κινητήρας της χρονιάς" για έκτη συνεχόμενη χρονιά. *Στοιχεία δοκιμών NEDC σε υπολογισμένο κύκλο οδήγησης.

8 Συστήματα ήχου και επικοινωνίας Transit Courier Δυνατότητες σύνδεσης. Γνωρίστε τον καλύτερο φίλο του κινητού σας τηλεφώνου. Ford SYNC 3 Δεν χρειάζεται να διακόπτετε τις επαφές σας όταν είστε στον δρόμο. Το νέο Ford SYNC 3 ενσωματώνεται απρόσκοπτα με το smartphone και σας επιτρέπει να ελέγχετε τα πάντα, τηλεφωνικές κλήσεις ηχοσύστημα και σύστημα πλοήγησης, παράλληλα με τις αγαπημένες σας εφαρμογές κινητού τηλεφώνου όλα από την κεντρική οθόνη αφής 6" (αν υπάρχει) ή με απλές φωνητικές εντολές (βασικός εξοπλισμός στο Limited, προαιρετική επιλογή στα άλλα μοντέλα). Διατίθεται επίσης οθόνη 4" χωρίς λειτουργία αφής (προαιρετική επιλογή).* Δεν υποστηρίζει Ελληνική γλώσσα Χαρακτηριστικά Ford SYNC 3 Κάνετε και δέχεστε κλήσεις αυτόματα Ακούτε τα γραπτά μηνύματα Εύκολη πλοήγηση με φωνητικές οδηγίες (προαιρετική επιλογή) Ακούτε τη δική σας μουσική (συνδεθείτε στο Spotify) Οθόνη αφής 6" (βασικός εξοπλισμός στο Limited, προαιρετική επιλογή στα άλλα μοντέλα) Έγχρωμη οθόνη 4" (προαιρετική επιλογή) Πρόσβαση στις εφαρμογές του κινητού σας τηλεφώνου AppLink, Apple CarPlay και Android Auto Το AppLink σας επιτρέπει να ελέγχετε εφαρμογές συμβατές με το SYNC, ενώ Apple CarPlay και Android Auto σας επιτρέπουν περιήγηση στο smartphone από την κεντρική οθόνη του SYNC 3, όπως ακριβώς θα κάνατε από την οθόνη του smartphone. "Call John" "Listen to message" "I need fuel" "Find town centre" "I need to park" Οθόνη αφής Η οθόνη αφής 6" του SYNC 3 υποστηρίζει πολλαπλούς χειρισμούς με το χέρι, όπως σάρωση ή τσίμπημα και τέντωμα για ζουμ, ενώ μπορείτε να αναπροσαρμόσετε εικονίδια και φόντο, όπως θα κάνατε σε ένα tablet ή ένα smartphone. Μπορείτε, επίσης να επιλέξετε ημερήσια ή νυχτερινή λειτουργία, και να ορίσετε προεπιλογές για διαφορετικούς χρήστες (βασικός εξοπλισμός στο Limited). Στην εικόνα εμφανίζεται Ford Transit Courier Limited με SYNC 3 με σύστημα πλοήγησης και οθόνη αφής 6" (προαιρετική επιλογή). Σημείωση: Πλήρης ενσωμάτωση smartphone στο Ford SYNC 3 είναι δυνατή μόνο για iphone 5/Android 5.0 (Lollipop) ή ανώτερο. Ορισμένες λειτουργίες του Ford SYNC 3 απαιτούν σύνδεση δεδομένων, οπότε επιβαρύνονται με την αντίστοιχη χρέωση κινητής τηλεφωνίας. Για να ελέγξετε αν είναι διαθέσιμα στη δική σας αγορά τα Apple CarPlay και Android Auto, παρακαλούμε να δείτε τις επίσημες ιστοσελίδες των Apple CarPlay και Android Auto για τελευταίες πληροφορίες. "I m hungry"

9 Έξυπνες τεχνολογίες Transit Courier Χαρακτηριστικά που κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη. Εταζέρα οροφής εμπρός Η πρακτική εταζέρα οροφής εμπρός σας επιτρέπει να έχετε πράγματα που χρειάζεστε σε σημείο που τα φτάνετε εύκολα, στη διάρκεια της ημέρας (βασικός εξοπλισμός σε Trend, Limited και Sport Van) Σύστημα σταθερής ταχύτητας cruise control με ρυθμιζόμενο σύστημα περιορισμού της ταχύτητας Το cruise control επιτρέπει στο όχημα να διατηρεί μια σταθερή ταχύτητα, ενώ το σύστημα ASL (Adjustable Speed Limiter) σας επιτρέπει να ορίσετε μια μέγιστη ταχύτητα, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να παραβιάσετε το όριο ταχύτητας (βασικός εξοπλισμός στο Limited, προαιρετική επιλογή σε Base και Trend). Ηλεκτρικά ανοιγόμενα παράθυρα εμπρός Για μεγαλύτερη ευκολία, τα ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός του Transit Courier έχουν τη δυνατότητα να ανοίγουν και να κλείνουν σε μία κίνηση, τόσο στην πλευρά του οδηγού όσο και στην πλευρά του συνοδηγού (βασικός εξοπλισμός στο Limited, προαιρετική επιλογή στα άλλα μοντέλα). Σύστημα ανεφοδιασμού καυσίμου Ford Easy Fuel χωρίς τάπα ρεζερβουάρ Ένα μοναδικό σύστημα ασφαλείας εξασφαλίζει πάντα ανεφοδιασμό με το σωστό καύσιμο. Ενώ παράλληλα, δεν χρειάζεται να λερώνετε τα χέρια σας με την τάπα (βασικός εξοπλισμός). MyFord Dock Η βάση MyFord Dock είναι σχεδιασμένη να δέχεται smartphone, MP3 player ή συσκευή πλοήγησης. Επιτρέπει τη μετάδοση του ήχου από τη συσκευή σας στα ηχεία του οχήματος με streaming μέσω ασύρματης σύνδεσης Bluetooth ή μέσω καλωδίου USB συνδεδεμένου στο ραδιόφωνο My Connection. Ο αποθηκευτικός χώρος με κάλυμμα στο πάνω μέρος του ταμπλό προσφέρεται για την τοποθέτηση της συσκευής σας ενώ διαθέτει και υποδοχή USB μόνο για φόρτιση (βασικός εξοπλισμός σε Trend και Sport Van). Ford SYNC 3 με έγχρωμη οθόνη αφής 4" Η νέα ενσωματωμένη οθόνη 4" σας επιτρέπει πρόσβαση στις δυνατότητες του SYNC 3 με περιστροφικά κουμπιά κάτω από την οθόνη ή με φωνητικές εντολές (προαιρετική επιλογή). Ford SYNC 3 με έγχρωμη οθόνη αφής 6" Η οθόνη εμφανίζει την οθόνη του κινητού τηλεφώνου, την οθόνη του ηχοσυστήματος και εφαρμογές του κινητού τηλεφώνου, με δυνατότητα σάρωσης και τσιμπήματος ή τεντώματος για ζουμ και δυνατότητα αναγνώρισης φωνής. Χρησιμοποιήστε την υπηρεσία Live Traffic με την εφαρμογή FordPass για να αποφύγετε την κίνηση, δωρεάν για 2 χρόνια μετά την εγγραφή σας (βασικός εξοπλισμός στο Limited, προαιρετική επιλογή στα άλλα μοντέλα) (Διαθέσιμο στην Ελλάδα από το 2019).Το SYNC 3 διατίθεται επίσης με σύστημα πλοήγησης (προαιρετική επιλογή). Παρακολούθηση της πίεσης των ελαστικών Το σύστημα Tyre Pressure Monitoring System (TPMS) σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την πίεση των ελαστικών σας όταν είστε εν κινήσει. Το σύστημα σας προειδοποιεί αν ανιχνεύσει υπερβολικά χαμηλή πίεση σε ένα ελαστικό ή το ελαστικό σκάσει (προαιρετική επιλογή). Σημείωση: Το λογότυπο και η ονομασία Bluetooth είναι σήματα κατατεθέντα της Bluetooth SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση από τη Ford Motor Company Limited και τις θυγατρικές της εταιρείες γίνεται κατόπιν αδείας. Άλλα εμπορικά σήματα και εμπορικές ονομασίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους.

10 Base Μοντέλα Transit Courier Base Βασικά εξωτερικά χαρακτηριστικά Νέα εμφάνιση και μάσκα εμπρός Ζάντες χαλύβδινες 15" με κεντρικά τάσια Προβολείς αλογόνου δύο θαλάμων Φώτα ημέρας Σύστημα ανεφοδιασμού καυσίμου Ford Easy Fuel χωρίς τάπα ρεζερβουάρ Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό Ενεργό διάφραγμα της μάσκας (με κινητήρα diesel) Βασικά εσωτερικά χαρακτηριστικά Κολώνα τιμονιού ρυθμιζόμενη εμπρός/ πίσω και πάνω/κάτω Σταθερό χώρισμα χώρου φόρτωσης Κεντρική κονσόλα με δύο ποτηροθήκες και χώρο για φακέλους A4 Αερόσακος οδηγού Πλαφονιέρα φωτισμού στον χώρο φόρτωσης Electric Power Assisted Steering (EPAS) Ηλεκτρικό σύστημα υποβοήθησης του τιμονιού Τύπος αμαξώματος Βαν Κινητήρες Βενζίνης 1.0 Ford EcoBoost 100 ίππων (75 kw) Euro Diesel 1.5 Duratorq TDCi 75 ίππων (56 kw) Euro 1.5 Duratorq TDCi 100 ίππων (75 kw) Euro Το μοντέλο που εμφανίζεται στην εικόνα είναι Ford Transit Courier Van Base με μεταλλικό χρώμα αμαξώματος Moondust Silver (προαιρετική επιλογή).

11 Trend Μοντέλα Transit Courier Trend Εξωτερικά χαρακτηριστικά επιπλέον του Trend Μία πλαϊνή πόρτα φόρτωσης Χαλύβδινες ζάντες 15" με πλήρη τάσια Προβολείς ομίχλης εμπρός Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες Εσωτερικά χαρακτηριστικά επιπλέον του Trend Συρτάρι κάτω από το κάθισμα Υποβραχιόνιο και ρύθμιση στήριξης της μέσης στο κάθισμα του οδηγού Εταζέρα οροφής εμπρός Ραδιόφωνο MyConnection με βάση MyFord Dock Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός με το παράθυρο του οδηγού να κατεβαίνει σε μία κίνηση Δερμάτινο τιμόνι Υπολογιστής καυσίμου Εσωτερικές λαβές στις πόρτες με γυαλιστερό μεταλλικό φινίρισμα Πλαφονιέρα φωτισμού στην καμπίνα με φώτα ανάγνωσης Τύπος αμαξώματος Βαν Κινητήρες Βενζίνης 1.0 Ford EcoBoost 100 ίππων (75 kw) Euro Diesel 1.5 Duratorq TDCi 75 ίππων (56 kw) Euro 1.5 Duratorq TDCi 100 ίππων (75 kw) Euro Υποβραχιόνιο και ρύθμιση στήριξης της μέσης στο κάθισμα του οδηγού (βασικός εξοπλισμός) Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες (βασικός εξοπλισμός) Το όχημα που εμφανίζεται στην εικόνα είναι Ford Transit Courier Van Trend με ειδικό μεταλλικό χρώμα αμαξώματος Metal Blue (προαιρετική επιλογή).

12 Limited Μοντέλα Transit Courier Limited Εξωτερικά χαρακτηριστικά, επιπλέον του Base Ζάντες ελαφρού κράματος 15" 5 ακτίνων Γωνίες προφυλακτήρα εμπρός και πάνω προφυλακτήρα πίσω στο χρώμα του αμαξώματος Πλευρικά προστατευτικά και λαβές θυρών στο χρώμα του αμαξώματος Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες στο χρώμα του αμαξώματος Αυτόματοι προβολείς με αισθητήρα φωτεινότητας και αυτόματοι υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής Αισθητήρες απόστασης στάθμευσης πίσω Κάλυμμα τροχιάς πλαϊνής πόρτας Παρμπρίζ από ακουστικό κρύσταλλο τρίπλεξ Εσωτερικά χαρακτηριστικά επιπλέον του Base Ραδιόφωνο και Ford SYNC 3 με έγχρωμη οθόνη αφής 6", ανοικτή συνομιλία κινητού τηλεφώνου Bluetooth με φωνητικό έλεγχο και κλήση έκτακτης ανάγκης*, Apple CarPlay, Android Auto, AppLink, υποδοχή USB και 4 ηχεία (εμπρός) Φωτοχρωματικός εσωτερικός καθρέφτης στο παρμπρίζ, αυτόματα ρυθμιζόμενης φωτεινότητας για να μη θαμπώνεται ο οδηγός από τα φώτα των οχημάτων που ακολουθούν (μόνο με παράθυρα στις πίσω πόρτες) Δερμάτινη λαβή μοχλού ταχυτήτων Ντουλάπι ταμπλό που κλειδώνει Σύστημα σταθερής ταχύτητας cruise control με ρυθμιζόμενο σύστημα περιορισμού της ταχύτητας Electronic Automatic Temperature Control (EATC) Αυτόματο ηλεκτρονικό σύστημα κλιματισμού Ηλεκτρικά παράθυρα οδηγού και συνοδηγού εμπρός, ανεβαίνουν και κατεβαίνουν σε μία κίνηση Πρίζα 12 V στον χώρο φόρτωσης Τύπος αμαξώματος Βαν Κινητήρες Βενζίνης 1.0 Ford EcoBoost 100 ίππων (75 kw) Euro Diesel 1.5 Duratorq TDCi 75 ίππων (56 kw) Euro 1.5 Duratorq TDCi 100 ίππων (75 kw) Euro Ford SYNC 3 με οθόνη αφής 6" (βασικός εξοπλισμός) Αισθητήρες απόστασης στάθμευσης πίσω (βασικός εξοπλισμός) Το μοντέλο που εμφανίζεται στην εικόνα είναι Ford Transit Courier Van Limited με μεταλλικό χρώμα αμαξώματος Diffused Silver (προαιρετική επιλογή). *Το σύστημα κλήσης έκτακτης ανάγκης Ford Emergency Assistance είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα του Ford SYNC που χρησιμοποιεί κινητό τηλέφωνο ασύρματα συνδεδεμένο μέσω Bluetooth για να καλέσει αυτόματα το τοπικό κέντρο πολιτικής προστασίας μετά από σύγκρουση που θα κάνει κάποιον αερόσακο να ανοίξει ή την αντλία καυσίμου να κλείσει αυτόματα. Το σύστημα λειτουργεί σε περισσότερες από 40 Ευρωπαϊκές χώρες και περιφέρειες.

13 Sport Μοντέλα Transit Courier Sport Εξωτερικά χαρακτηριστικά επιπλέον του Trend Ζάντες ελαφρού κράματος 16" 7 ακτίνων με φινίρισμα Magnetic Grey Προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος εμπρός και πίσω Πλαϊνά προστατευτικά στο χρώμα του αμαξώματος Ποδιές προφυλακτήρων εμπρός και πίσω Σπορ πλαϊνά προστατευτικά κάτω Σπορ λωρίδες Σπορ ράγες οροφής σε χρώμα Magnetic Grey Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες σε χρώμα Magnetic Grey Εσωτερικά χαρακτηριστικά επιπλέον του Trend Δερμάτινο τιμόνι με κόκκινη ραφή Δερμάτινη λαβή μοχλού ταχυτήτων και κάλυμμα με κόκκινη ραφή Ημιδερμάτινα καθίσματα με επένδυση από δέρμα Torino και ένθετες επενδύσεις Groove σε Charcoal Black Φωτισμός στο ντουλάπι του ταμπλό Ντουλάπι ταμπλό που κλειδώνει Πρίζα 12 V στον χώρο φόρτωσης Τύπος αμαξώματος Βαν Κινητήρες Βενζίνης 1.0 Ford EcoBoost 100 ίππων (75 kw) Euro Diesel 1.5 Duratorq TDCi 75 ίππων (56 kw) Euro 1.5 Duratorq TDCi 100 ίππων (75 kw) Euro Ζάντες ελαφρού κράματος 16" 7 ακτίνων με φινίρισμα Magnetic Grey (βασικός εξοπλισμός) Ημιδερμάτινη επένδυση (βασικός εξοπλισμός) Το μοντέλο που εμφανίζεται στην εικόνα είναι Ford Courier Sport Van σε απλό χρώμα αμαξώματος Race Red (βασικός εξοπλισμός).

14 Συστήματα ήχου και επικοινωνίας Transit Courier Χρώματα και επενδύσεις. Επιλέξτε το χρώμα που εκφράζει καλύτερα το πνεύμα της επιχείρησής σας Blazer Blue Απλό χρώμα αμαξώματος Moondust Silver Μεταλλικό χρώμα αμαξώματος* Diffused Silver Μεταλλικό χρώμα αμαξώματος* 1. Base Van Επιφάνεια καθισμάτων Netdot σε Soft Charcoal, πλαϊνά καθισμάτων Max σε Charcoal Black. 2. Trend και Limited Επιφάνεια καθισμάτων Babylon σε Charcoal Black, πλαϊνά καθισμάτων Light Commercial Twill σε Charcoal Black. 3. Sport Επιφάνεια καθισμάτων Groove ημιδερμάτινη από δέρμα Torino σε Charcoal Black, πλαϊνά καθισμάτων Light Commercial Twill σε Charcoal Black. Chrome Blue Frozen White Shadow Black Magnetic Μεταλλικό χρώμα αμαξώματος* Απλό χρώμα αμαξώματος Χρώμα αμαξώματος Mica* Μεταλλικό χρώμα αμαξώματος* (από το φθινόπωρο του 2018) 3. Race Red Απλό χρώμα αμαξώματος Deep Impact Blue Μεταλλικό χρώμα αμαξώματος* (μέχρι το καλοκαίρι του 2018) Metal Blue Ειδικό μεταλλικό χρώμα αμαξώματος* *Τα μεταλλικά χρώματα αμαξώματος, τα χρώματα αμαξώματος Mica και τα ειδικά χρώματα αμαξώματος είναι προαιρετικές επιλογές με πρόσθετο κόστος. Σημείωση: Οι φωτογραφίες χρησιμοποιούνται μόνο για την παρουσίαση των χρωμάτων και μπορεί να μην απεικονίζουν την τρέχουσα προδιαγραφή του οχήματος. Τα χρώματα και οι επενδύσεις που εμφανίζονται σε αυτές τις σελίδες μπορεί να διαφέρουν από τα πραγματικά χρώματα, λόγω περιορισμών της διαδικασίας απεικόνισης. 12 χρόνια εγγύηση αντισκωριακής προστασίας Το νέο Ford Transit Courier καλύπτεται από εγγύηση αντισκωριακής προστασίας για 12 χρόνια από την ημερομηνία πρώτης ταξινόμησης. Σύμφωνα με όρους και προϋποθέσεις. Το νέο Transit Courier οφείλει την αντοχή του αμαξώματος σε μια εμπεριστατωμένη διαδικασία βαφής σε πολλαπλά στάδια. Από την επικέρωση τμημάτων του αμαξώματος, μέχρι την τελική επίστρωση υψηλής αντοχής, νέα υλικά και διαδικασίες εφαρμογής εξασφαλίζουν τη διατήρηση της καλής εμφάνισης για πολλά χρόνια. Επίστρωση ψευδαργύρου Φωσφατική επικάλυψη Ηλεκτροστατική βαφή Αστάρι Τελική επικάλυψη Διάφανη επικάλυψη

15 Επιλογές και αξεσουάρ 26 Ασφάλεια και προστασία 27 Αξεσουάρ. Ασφάλεια και υποβοήθηση του οδηγού. Ζάντες ελαφρού κράματος Ζάντες ελαφρού κράματος 15" 5 ακτίνων, ασημί (βασικός εξοπλισμός στο Limited) Παξιμάδια τροχών που ασφαλίζουν Σετ με τέσσερα παξιμάδια που ασφαλίζουν, για την προστασία των τροχών από κλοπή (αξεσουάρ). Επαγγελματικά αξεσουάρ οροφής Thule + Μέγιστη ευελιξία για οποιαδήποτε μεταφορική ανάγκη με συνδυαζόμενα αξεσουάρ όπως βάση σκάλας (συρόμενη), στοπ, ράουλα, δακτύλιους και δέστρες με καστάνια (αξεσουάρ). Συρόμενη βάση σκάλας Thule + (αξεσουάρ) Ράουλο σκάλας Thule + Ράουλο στο πίσω μέρος της οροφής για την ευκολότερη φόρτωση και εκφόρτωση σκάλας (αξεσουάρ). Κοτσαδόρος Brink + Για πρόσθετη μεταφορική και αποθηκευτική ικανότητα, έχει ελκτική ικανότητα που φτάνει τα 895 kg*, ανάλογα με τον κινητήρα. Απευθυνθείτε στο δίκτυο της Ford για περισσότερες λεπτομέρειες. O κοτσαδόρος μπορεί να αφαιρεθεί όταν δεν χρησιμοποιείται. Διατίθεται επίσης και σταθερός κοτσαδόρος (αξεσουάρ). Λασπωτήρες Καμπυλωτοί λασπωτήρες για την προστασία του αμαξώματος από πέτρες και νερά που πετάγονται από τον δρόμο. Διατίθενται σε σετ για εμπρός και πίσω (προαιρετική επιλογή και αξεσουάρ). Πλέγμα προστασίας στα πίσω παράθυρα Το πλέγμα τοποθετείται στα πίσω παράθυρα από μέσα, για ενισχυμένη προστασία, χωρίς να παρεμποδίζεται η ορατότητα προς τα πίσω (προαιρετική επιλογή και αξεσουάρ). Αντιανεμικά ClimAir + Περιορίζουν τον στροβιλισμό του αέρα και τον θόρυβο, και σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε τη διαδρομή με τα εμπρός παράθυρα ανοικτά, ακόμα και όταν βρέχει (αξεσουάρ). Αισθητήρες απόστασης στάθμευσης Xvision (SCC) + Ένα ηχητικό σήμα σας προειδοποιεί και σας βοηθά να εκτιμήσετε την ελάχιστη απόσταση από το επόμενο εμπόδιο όταν παρκάρετε (αξεσουάρ). Σε όλη τη γκάμα του νέου Ford Transit Courier, μια ολοκληρωμένη σειρά από συστήματα αξιοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την προστασία τη δική σας, των επιβατών σας και του φορτίου σας. Αερόσακος οδηγού (βασικός εξοπλισμός) και αερόσακος συνοδηγού (προαιρετική επιλογή) Πλευρικοί αερόσακοι οδηγού και συνοδηγού (σε προαιρετικό πακέτο) Σημεία πρόσδεσης φορτίου προδιαγραφών DIN/ISO στα πλευρικά τοιχώματα (βασικός εξοπλισμός) Ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας (ESC) και τεχνολογίες που περιλαμβάνει (βασικός εξοπλισμός) Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό (βασικός εξοπλισμός) Immobiliser κινητήρα (βασικός εξοπλισμός) Υπενθύμιση ζώνης ασφαλείας οδηγού (βασικός εξοπλισμός) Υποβοήθηση του οδηγού Υποβοήθηση εκκίνησης στην ανηφόρα Το σύστημα Hill Start Assist (HSA) είναι σχεδιασμένο να συγκρατεί το όχημα στην ανηφόρα, για να μην κυλίσει προς τα πίσω όταν μετακινείτε το πόδι σας από το φρένο στο γκάζι. Λειτουργεί και με την όπισθεν, επομένως είναι ιδανικό για τη ρυμούλκηση βαρέων φορτίων (βασικός εξοπλισμός). Έκτακτη υποβοήθηση πέδησης Το σύστημα Emergency Brake Assist (EBA) αναγνωρίζει πότε ο οδηγός φρενάρει απότομα και αυξάνει την πίεση στα φρένα (βασικός εξοπλισμός). Φώτα απότομου φρεναρίσματος Τα φλας εμπρός και πίσω αναβοσβήνουν αυτόματα στο απότομο φρενάρισμα, προειδοποιώντας έγκαιρα τους οδηγούς που ακολουθούν (βασικός εξοπλισμός). Σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Αν ανιχνευτεί διολίσθηση των τροχών σε χαμηλές ταχύτητες, το σύστημα Traction Control (TCS) κατανέμει περισσότερη δύναμη στον τροχό με την καλύτερη πρόσφυση (βασικός εξοπλισμός). Προστασία από ανατροπή Το σύστημα Roll Stability Control (RSC) είναι σχεδιασμένο να εντοπίζει αν υπάρχει κίνδυνος ανατροπής, ενεργοποιώντας κατάλληλα το ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας (ESC) για αποκατάσταση της ισορροπίας (βασικός εξοπλισμός). Έλεγχος αναδίπλωσης ρυμουλκουμένου Αν ανιχνεύσει αναδίπλωση του ρυμουλκουμένου, το σύστημα Trailer Sway Control (TSC) είναι σχεδιασμένο να μειώνει τη ροπή στον κινητήρα και να εφαρμόζει κατάλληλα τα φρένα για μείωση της ταχύτητας και διατήρηση της ευστάθειας (βασικός εξοπλισμός). + Καλύπτεται από την εγγύηση του προμηθευτή, δείτε το πίσω εξώφυλλο για οδηγίες. *Η ικανότητα ρυμούλκησης εξαρτάται από τον κινητήρα και το μοντέλο του οχήματος, παρακαλούμε ανατρέξτε στις προδιαγραφές του οχήματος για βάρη και φορτία. Για περισσότερα αξεσουάρ για το Ford Transit Courier, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Για μια συλλογή προϊόντων με το σήμα της Ford από είδη ρουχισμού μέχρι προσωπικά αξεσουάρ και μινιατούρες αυτοκινήτων επισκεφθείτε την ιστοσελίδα *Διαθεσιμότητα ανάλογα με το μοντέλο. Ορισμένα χαρακτηριστικά είναι προαιρετικός εξοπλισμός με πρόσθετο κόστος. Δείτε τις προδιαγραφές για περισσότερες λεπτομέρειες.

16 Ford Protect Δουλειά μας είναι να διατηρούμε την επιχείρησή σας σε λειτουργία. Ford Transit24 Στα σημεία του δικτύου Επίσημων Εμπόρων Ford, με την ονομασία Ford Transit Center θα βρείτε τα πολύτιμα και σημαντικά πλεονεκτήματα της υπηρεσίας Ford Transit24. Χαρακτηριστικά του Ford Transit24 Συντήρηση και Έλεγχος του οχήματος την ώρα που περιμένετε Συντήρηση αργά το βράδυ Συντήρηση κατά προτεραιότητα Επισκευή οχήματος εκτός κυκλοφορίας (VOR)* Παραλαβή και παράδοση** Έλεγχος και διεκπεραίωση ΚΤΕΟ Αντικατάσταση με ανάλογο όχημα*** Ποιότητα γνήσιων ανταλλακτικών Ford Γρήγορος και ακριβής διαγνωστικός έλεγχος Ford Δωρεάν έλεγχος οχήματος Video Check ή και echeck Τεχνικοί άρτια εκπαιδευμένοι από τη Ford Δωρεάν Έλεγχοι και συμπλήρωση υγρών ενδιάμεσα των προγραμματισμένων συντηρήσεων για ιδανική απόδοση του οχήματος Μη προγραμματισμένες επισκευές Προτεραιότητα για επείγουσες επισκευές Επιλογή τηλεματικής διαχείρισης στόλου οχημάτων Δωρεάν πανευρωπαϊκή οδική βοήθεια μετά από κάθε συντήρηση Πακέτα επέκτασης εγγύησης Ford Protect ανάλογα με τις ανάγκες σας Ένα τηλέφωνο εξυπηρέτησης για όλες τις υπηρεσίες της Ford Αποτελεσματικότητα, ακρίβεια και ευκολία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του προγράμματος εξυπηρέτησης επαγγελματικών οχημάτων Ford Transit24. Είτε λοιπόν πρόκειται για συντήρηση, είτε για επισκευή, φροντίστε να απευθυνθείτε σε μας. Για περισσότερες πληροφορίες και για να βρείτε το κατάστημα που σας εξυπηρετεί, επισκεφθείτε τη διεύθυνση Χρηματοδότηση επαγγελματικών οχημάτων Όταν πρόκειται για τη χρηματοδότηση της αγοράς του οχήματός σας, το μέγεθος και η εμπειρία μας μάς επιτρέπουν να παρέχουμε πολλά χρηματοδοτικά προγράμματα. Ford Credit: Προσφέρει μια σειρά από χρηματοδοτικά προγράμματα για τους πελάτες επαγγελματικών οχημάτων που θέλουν να αποκτήσουν το δικό τους όχημα. Μόνο επαγγελματίες πελάτες. Προγράμματα συντήρησης Ford Protect Περισσότερη προστασία, λιγότερο άγχος. Προγραμματίστε για το μέλλον και αποφύγετε τα αυξανόμενα κόστη συντήρησης. Το προσωπικό σας πρόγραμμα προπληρωμένων συντηρήσεων Ford Protect Service Plan περιλαμβάνει όλα τα πλεονεκτήματα συντήρησης στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Ford, υποστηρίζει τον επιχειρησιακό και προσωπικό προγραμματισμό και εξασφαλίζει την αξιοπιστία του οχήματός σας. Απλά επιλέξτε το Ford Protect Service Plan που είναι πιο κατάλληλο για τις δικές σας ανάγκες. 5 χρόνια /5 συντηρήσεις έως 100,000 χλμ. 5 χρόνια/3 συντηρήσεις έως 100,000 χλμ (διατίθεται για οχήματα με προβλεπόμενη συντήρηση του κατασκευαστή ανά 2 έτη). Ο Επίσημος Έμπορος Ford θα χαρεί να σας συμβουλεύσει για το προσωπικό σας πρόγραμμα Ford Protect Service Plan. Για να αυξηθεί η αξία μεταπώλησης του οχήματός σας, οι εγγυήσεις και τα προγράμματα συντήρησης Ford Protect για καινούργια οχήματα μπορούν να μεταβιβαστούν στον νέο ιδιοκτήτη, αν αποφασίσετε να πουλήσετε το όχημά σας. Είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να διατηρούν χαμηλό το λειτουργικό κόστος και να διατηρούν το όχημά σας στον δρόμο. Το Ford Transit24 είναι ένα επιχειρησιακό πρόγραμμα επαγγελματικής φροντίδας, το οποίο περιλαμβάνει έξυπνα και οικονομικά προϊόντα και υπηρεσίες που προφέρονται από ειδικούς αποκλειστικά μέσω του δικτύου Επίσημων Εμπόρων Ford, με την ονομασία Ford Transit Center. *Οι επισκευές αρχίζουν την ίδια εργάσιμη ημέρα (αν το όχημα έλθει πριν από τις 3:00 μ.μ.) ή τουλάχιστον εντός 24 ωρών από την άφιξή του. Οι επισκευές οχημάτων εκτός κυκλοφορίας πρέπει να ολοκληρωθούν εντός 24 ωρών. **Μπορούμε να παραλάβουμε το όχημά σας με ραντεβού, εφόσον βρίσκεται σε εύλογη απόσταση, (με πρόσθετο κόστος) και να σας το παραδώσουμε κατά τον ίδιο τρόπο. Πλένουμε επίσης το όχημά σας για να σας το παραδώσουμε σε άψογη κατάσταση. ***Η αντικατάσταση με ανάλογο όχημα δεν ισχύει για εξειδικευμένα ή τροποποιημένα οχήματα. Σημαντικές πληροφορίες: Η Ford Credit είναι υποκατάστημα στην Ελλάδα της τράπεζας FCE Bank plc, η οποία έχει άδεια λειτουργίας από τις εποπτικές αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου (Financial Conduct Authority και Prudential Regulation Authority) με αριθμό μητρώου Η διάρκεια ενός προγράμματος Ford Protect Service Plan ορίζεται από την ημερομηνία έναρξης της εγγύησης καινούργιου οχήματος (συνήθως συμπίπτει με την ημερομηνία πρώτης καταχώρησης). Η διάρκεια του συμβολαίου, τα χιλιόμετρα και ο αριθμός των συντηρήσεων αναγράφονται στο σχετικό συμβόλαιο Ford Protect Service Plan που εκδίδεται με την αγορά του.

17 Προδιαγραφές Αξιοποιήστε το νέο σας Ford όσο το δυνατόν καλύτερα Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε όσο το δυνατόν καλύτερα το νέο σας Ford. Και για να γίνει αυτό, πρέπει να γνωρίζετε πόσο φορτίο έχει σχεδιαστεί να μεταφέρει με ασφάλεια, τόσο από άποψη βάρους όσο και από άποψη όγκου. Το δίκτυο της Ford μπορεί να σας προσφέρει επαγγελματικές συμβουλές για τις προδιαγραφές των οχημάτων και να σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο βαν, ανάλογα με τις επαγγελματικές σας ανάγκες και τα χρήματα που διαθέτετε. Το νέο Ford Transit Courier έχει σχεδιαστεί να μεταφέρει φορτίο και μάλιστα πολύ. Η επιλογή ενός νέου βαν αποτελεί σημαντική απόφαση με πολλούς παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Κάποιες επιλογές όπως η καταλληλότερη έκδοση, η κύρια χρήση του οχήματος και το μέγεθος της κιβωτάμαξας μπορεί να είναι σχετικά απλές, άλλες όμως όπως ο υπολογισμός του ωφέλιμου φορτίου είναι πιο περίπλοκες. Ωφέλιμο φορτίο Για να υπολογίσετε το ωφέλιμο φορτίο πρέπει να γνωρίζετε δύο πράγματα: Το μικτό βάρος του οχήματος (GVM) και το απόβαρο. Μικτό βάρος (GVM) Το μικτό βάρος του οχήματος είναι το μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος του οχήματος όταν είναι φορτωμένο για να κυκλοφορήσει στον δρόμο περιλαμβάνει το βάρος του ίδιου του οχήματος, του βασικού εξοπλισμού, οδηγού και πληρώματος (υποθέτοντας βάρος 75 kg για κάθε άτομο), υγρών, καυσίμου με το ρεζερβουάρ 90% πλήρες (1 λίτρο πετρελαίου κίνησης = περίπου 0,85 kg), προαιρετικού εξοπλισμού, αξεσουάρ και φορτίου. Απόβαρο Το απόβαρο είναι το βάρος ενός οχήματος βασικής έκδοσης και βασικών προδιαγραφών, με υγρά και ρεζερβουάρ 90% πλήρες, αλλά χωρίς οδηγό, πλήρωμα και φορτίο. Για τη μεταφορά φορτίων που προσεγγίζουν τη μέγιστη ικανότητα του οχήματος, συνιστάται να συνυπολογίζεται περιθώριο σφάλματος 5% του ωφέλιμου φορτίου για να περιοριστεί ο κίνδυνος υπερφόρτωσης. Ωφέλιμο φορτίο είναι η διαφορά του μικτού βάρους μείον το απόβαρο. Μικτό βάρος οχήματος - απόβαρο = ωφέλιμο φορτίο Μικτό βάρος συρμού (GTM) Μικτό βάρος συρμού (GTM) είναι το συνολικό επιτρεπόμενο βάρος του οχήματος με ρυμουλκούμενο, δηλαδή το μικτό βάρος του οχήματος (GVM) συν το ρυμουλκούμενο και το φορτίο του. Για να μπορέσετε λοιπόν να επιλέξετε το κατάλληλο όχημα για τις δικές σας ανάγκες, σας παραθέτουμε στη συνέχεια περισσότερες λεπτομέρειες για τους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν το ωφέλιμο φορτίο του οχήματος. Οι παράγοντες αυτοί είναι, μεταξύ άλλων, και οι εξής: Οδηγός και πλήρωμα Υπολογίζουμε το βάρος οδηγού και πληρώματος με βάση το τυπικό βάρος 75 kg ανά άτομο που ισχύει για τον κλάδο του αυτοκινήτου. Να θυμάστε πάντα ότι οδηγός και πλήρωμα δεν περιλαμβάνονται στο απόβαρο, έτσι όταν επιβιβάζονται στο όχημα το ωφέλιμο φορτίο του περιορίζεται ανάλογα. Εργοστασιακός προαιρετικός εξοπλισμός Ο περισσότερος προαιρετικός εργοστασιακός εξοπλισμός επηρεάζει το ωφέλιμο φορτίο ενός οχήματος. Για παράδειγμα, το air condition μπορεί να προσθέσει περίπου 13 kg στο βάρος ενός οχήματος, περιορίζοντας ανάλογα το ωφέλιμο φορτίο του. Έκδοση Το απόβαρο που αναφέρεται σε αυτό το προσπέκτους αφορά όχημα βασικών προδιαγραφών χωρίς ρεζέρβα. Τα οχήματα της έκδοσης Trend έχουν γενικά μεγαλύτερο βάρος από αυτά της βασικής έκδοσης, λόγω του επιπλέον εξοπλισμού που διαθέτουν. Κατασκευαστικές ανοχές Λόγω διακυμάνσεων στην παραγωγική και κατασκευαστική διαδικασία, είναι μάλλον απίθανο δύο ίδια οχήματα να έχουν ακριβώς το ίδιο βάρος. Αξεσουάρ και μετατροπές Πρέπει να σκεφθείτε προσεκτικά αν πρόκειται να κάνετε οποιεσδήποτε επεμβάσεις στο όχημά σας μετά την παραλαβή του. Αξεσουάρ που μπορεί να τοποθετήσετε ή μετατροπές που μπορεί να κάνετε στο όχημα θα επηρεάσουν το ωφέλιμο φορτίο του. Παρακαλούμε, να απευθύνεστε στο δίκτυο της Ford για περισσότερες πληροφορίες και υποδείξεις. Αν το ωφέλιμο φορτίο είναι κρίσιμης σημασίας για την επιχείρησή σας ή σκοπεύετε να μεταφέρετε φορτίο που προσεγγίζει τη μέγιστη μεταφορική ικανότητα του οχήματος, το δίκτυο της Ford μπορεί να σας βοηθήσει. Με την εμπειρία και τις γνώσεις που διαθέτει, θα σας συμβουλεύσει για τις προδιαγραφές που πρέπει να έχει το όχημα που θα επιλέξετε, για να ικανοποιεί τις συγκεκριμένες επαγγελματικές σας ανάγκες. Σημείωση: Τεχνικά στοιχεία για μετατροπές οχημάτων μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο, στο εγχειρίδιο αμαξωμάτων και εξοπλισμού στην ενότητα πληροφορίες/ μετατροπές οχημάτων. Διαμορφώστε το όχημά σας ανάλογα με τη δουλειά σας Τα επαγγελματικά οχήματα Ford διατίθενται με μια ευρεία γκάμα βασικού εξοπλισμού και προαιρετικών επιλογών. Το δίκτυο της Ford θα σας επισημάνει τα κατάλληλα χαρακτηριστικά του οχήματος για τις συγκεκριμένες επαγγελματικές σας ανάγκες, καθώς και όσα πρέπει να γνωρίζετε για την τοποθέτηση ειδικού εξοπλισμού και μετατροπές που μπορεί να χρειαστείτε μετά την πώληση. Βάρη, φορτία και επιδόσεις Έλεγχοι πιο κοντά στην πραγματικότητα. Κάνουμε τα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου πιο ρεαλιστικά. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017, ορισμένα νέα οχήματα θα λαμβάνουν έγκριση τύπου χρησιμοποιώντας την παγκόσμια εναρμονισμένη διαδικασία δοκιμών ελαφρών οχημάτων (World Harmonised Light Vehicles Test Procedure ή WLTP), η οποία είναι μια νέα, πιο ρεαλιστική διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα (CO 2 ). Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018, η WLTP θα αντικαταστήσει πλήρως τον νέο ευρωπαϊκό κύκλο οδήγησης (New European Drive Cycle ή NEDC) που είναι η διαδικασία δοκιμών που ισχύει σήμερα. Κατά τη διάρκεια της σταδιακής διακοπής εφαρμογής του NEDC, οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO 2 βάσει WLTP θα συσχετίζονται με τις τιμές βάσει NEDC. Θα υπάρχουν κάποιες διαφορές σε σχέση με τις προηγούμενες τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO 2, γιατί ορισμένες παράμετροι των δοκιμών έχουν αλλάξει, με αποτέλεσμα το ίδιο αυτοκίνητο να εμφανίζει διαφορετικές τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO 2.

18 Διαστάσεις Στοιχεία κινητήρων Προδιαγραφές C O G L N F E D A J B H K I M Διαθέσιμα μοντέλα

19 Προδιαγραφές Εξωτερική εμφάνιση και στυλ Εξωτερική εμφάνιση και στυλ Οδήγηση

20 Προδιαγραφές Επιδόσεις και κατανάλωση καυσίμου Άνεση και ευκολία

21 Προδιαγραφές Άνεση και ευκολία Ασφάλεια και προστασία

22 Χαρακτηριστικά ευκολίας Ειδικός εξοπλισμός (SVO) Εγγύηση και οδική βοήθεια Ford Επόμενα βήματα δοκιμάστε Επισκεφθείτε το δίκτυο της Ford και κάντε test drive του νέου Ford Transit Courier. Βρείτε έναν Επίσημο Έμπορο Ford: συνθέστε Επισκεφθείτε το δίκτυο της Ford για να διαμορφώσετε τον εξοπλισμό και την τιμή του νέου σας Ford. ιδιοκτησία Όταν φεύγετε οδηγώντας το νέο σας όχημα, εμείς εξακολουθούμε να είμαστε μαζί σας. Η Ford έχει ένα μεγάλο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργείων που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το όχημά σας στην καλύτερη κατάσταση. Και αν ποτέ το νέο σας Ford χρειαστεί επισκευή μετά από ατύχημα, το κέντρο επισκευής ζημιών από ατύχημα της Ford είναι το καλύτερο μέρος για να αποκαταστήσετε το όχημά σας στην προ του ατυχήματος κατάσταση για να το έχετε σε κυκλοφορία το συντομότερο δυνατό. χρηματοδότηση Η χρηματοδότηση του νέου σας αυτοκινήτου είναι μία απόφαση εξίσου σημαντική με την επιλογή του. Πριν επιλέξετε κάποια τράπεζα, απευθυνθείτε στον Επίσημο Έμπορο Ford για να διαπιστώσετε τα ευέλικτα Χρηματοδοτικά Προγράμματα της Ford Credit, που εξειδικεύεται σ αυτόν τον τομέα, και σας επιτρέπουν να αποκτήσετε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε. Επιπλέον, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: επικοινωνία Για πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες Ford καλέστε στο Η γραμμή λειτουργεί Δευτέρα - Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 21:00 και Σάββατο από τις 09:00 έως τις 17:00 πλην επισήμων αργιών. FordPass Η εφαρμογή FordPass σας προσφέρει πρόσβαση σε μια σειρά από υπηρεσίες της Ford που κάνουν τις μετακινήσεις σας πιο εύκολες. Υπηρεσίες όπως άμεση ενημέρωση για την κυκλοφορία με την εφαρμογή Live Traffic, αναζήτηση πρατηρίων καυσίμων, αναζήτηση χώρων στάθμευσης και αναζήτηση σημείων ενδιαφέροντος που εμφανίζονται αυτόματα στο σύστημα πλοήγησης του SYNC 3 μέσω AppLink.

23 MY GRC gr Φωτογραφίες, περιγραφές και προδιαγραφές: Το περιεχόμενο αυτού του προσπέκτους ήταν ακριβές τη στιγμή της εκτύπωσης. Ορισμένες από τις φωτογραφίες αυτού του προσπέκτους ανήκουν σε μοντέλα προπαραγωγής και έχουν δημιουργηθεί με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή, επομένως, η σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά της τελικής έκδοσης μπορεί να διαφέρουν από διάφορες απόψεις. Τα μοντέλα, ο εξοπλισμός και οι χρωματικοί συνδυασμοί που περιγράφονται ή εμφανίζονται, μπορεί να μην είναι διαθέσιμα ή να είναι διαθέσιμα μόνο με πρόσθετο κόστος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον εξοπλισμό των μοντέλων ανατρέξτε στους πίνακες χαρακτηριστικών στις πίσω σελίδες και στους επίσημους εμπόρους της Ford. Σε όλη την παρούσα έκδοση, όταν ένα χαρακτηριστικό περιγράφεται ως προαιρετικό, προαιρετική επιλογή κλπ., πρέπει πάντα να υποτίθεται ότι διατίθεται με πρόσθετο κόστος σε σχέση με το βασικό μοντέλο του αυτοκινήτου, εκτός αν επισημαίνεται ρητά το αντίθετο. Πολιτική της Ford είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων της. Η Ford διατηρεί πάντα το δικαίωμα να αλλάξει τα τεχνικά στοιχεία, τις προδιαγραφές, τα χρώματα και τις τιμές των μοντέλων και των προϊόντων που παρουσιάζονται χωρίς προειδοποίηση. Για τις τελευταίες πληροφορίες να απευθύνεστε πάντα στους επίσημους εμπόρους της Ford. Σημείωση: Το παρόν προσπέκτους περιλαμβάνει τόσο γνήσια αξεσουάρ Ford, όσο και προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα προμηθευτών μας, με τη δική τους μάρκα, τα οποία δεν καλύπτονται από εγγύηση της Ford αλλά από την εγγύηση των αντίστοιχων προμηθευτών. Για λεπτομέρειες, παρακαλούμε να απευθύνεστε στους επίσημους εμπόρους της Ford. Σημείωση: Το λογότυπο και η ονομασία Bluetooth είναι σήματα κατατεθέντα της Bluetooth SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση από τη Ford Motor Company Limited γίνεται κατόπιν αδείας. Το λογότυπο και η ονομασία ipod αποτελούν ιδιοκτησία της Apple Inc. Άλλα εμπορικά σήματα και εμπορικές ονομασίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους. Σημείωση: Ορισμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού και συστήματα ασφαλείας που περιγράφονται σε αυτό το προσπέκτους είναι σχεδιασμένα να λειτουργούν με τη βοήθεια αισθητήρων, η απόδοση των οποίων μπορεί να επηρεάζεται σε ορισμένες καιρικές και περιβαλλοντικές συνθήκες. Όταν δεν χρειάζεστε πλέον αυτό το προσπέκτους, φροντίστε να το ανακυκλώσετε. Ford και ΒP Συνεργαζόμαστε για να μειώσουμε την κατανάλωση και τις εκπομπές καυσαερίων. Γραμμή Εξυπηρέτησης Ford Για πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες Ford καλέστε στο Η γραμμή λειτουργεί Δευτέρα - Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 21:00 και Σάββατο από τις 09:00 έως τις 17:00 πλην επισήμων αργιών. Ford Credit Για πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες Ford Credit μπορείτε να απευθυνθείτε στον πλησιέστερο Επίσημο Εμπορο Ford, ή να μας καλέσετε στη Γραμμή Εξυπηρέτησης από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09.00πμ-02.00μμ. Published by Ford Motor Company Limited, Brentwood, Essex, England. Registered in England No BJN FoE T59E. PN /0618/0.4m/GRC gr Μάιος Ford Motor Company Limited.

Κινητήρες που δουλεύουν για σας.

Κινητήρες που δουλεύουν για σας. TOURNEO COURIER Κινητήρες που δουλεύουν για σας. 170 Nm 100 ίπποι 131g/km* Οικονομία Κινητήρας βενζίνης Ford EcoBoost 1,0 λίτρου Ο τελευταίος μας πολυβραβευμένος κινητήρας βενζίνης αποδίδει έναν εντυπωσιακό

Διαβάστε περισσότερα

L1 4418 mm Δουλειά μας είναι να διατηρούμε την επιχείρησή σας σε λειτουργία. Ford Transit24 Στα σημεία του δικτύου Επίσημων Εμπόρων Ford, με την ονομασία Ford Transit Center θα βρείτε τα πολύτιμα

Διαβάστε περισσότερα

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 112 14 15 16 17 17 18 5 8 19 4 1 3 5 6 7 2 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Electronic Stability Control (ESC) Το νέο Ford Transit διαθέτει ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειαςø1)

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

Επιλέξτε το σωστό C-MAX για σας. Η συλλογή C-MAX. Πολυτελές μοντέλο

Επιλέξτε το σωστό C-MAX για σας. Η συλλογή C-MAX. Πολυτελές μοντέλο C-MAX + GRAND C-MAX FORD C-MAX Η συλλογή Επιλέξτε το σωστό C-MAX για σας Με όλα τα μοντέλα C-MAX διαθέσιμα τόσο σε 5-θέσια όσο και σε 7-θέσια έκδοση υπάρχει ένα Ford C-MAX για σας, όποιες και αν είναι

Διαβάστε περισσότερα

FORD TOURNEO CUSTOM Εξωτερική εμφάνιση και στυλ

FORD TOURNEO CUSTOM Εξωτερική εμφάνιση και στυλ TOURNEO CUSTOM FORD TOURNEO CUSTOM Εξωτερική εμφάνιση και στυλ FORD TOURNEO CUSTOM Οδηγική εμπειρία Τεχνολογία Ford ECOnetic Οι προηγμένοι κινητήρες diesel Ford EcoBlue επιτυγχάνουν εξαιρετική οικονομία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΑΜΑ. ΕΥΦΥΪΑ. ΑΙΣΘΗΣΗ. ΚΑΘΕ ΟΧΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ.

ΟΡΑΜΑ. ΕΥΦΥΪΑ. ΑΙΣΘΗΣΗ. ΚΑΘΕ ΟΧΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. TRANSIT COURIER ΟΡΑΜΑ. ΕΥΦΥΪΑ. ΑΙΣΘΗΣΗ. ΚΑΘΕ ΟΧΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή................................................ 2 Εσωτερικό...............................................4

Διαβάστε περισσότερα

Επιλέξτε το σωστό Kuga για σας. Σπορ μοντέλο

Επιλέξτε το σωστό Kuga για σας. Σπορ μοντέλο FORD KUGA Η γκάμα Επιλέξτε το σωστό Kuga για σας. Titanium (δεν διατίθεται) Πολυτελές μοντέλο Υλικά πρώτης ποιότητας και πρόσθετες τεχνολογίες εξασφαλίζουν ανώτερα επίπεδα κομψότητας και άνεσης. Vignale

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FORD FIESTA Fiesta_2018.5_Main_V3_IMAGE.indd FCOV86-FCO Fiesta_2018.5_Main_V3_GRC_GR.indd BC86-FC88 V88 25/05/ :30:59 07/06/ :22:13

ΝΕΟ FORD FIESTA Fiesta_2018.5_Main_V3_IMAGE.indd FCOV86-FCO Fiesta_2018.5_Main_V3_GRC_GR.indd BC86-FC88 V88 25/05/ :30:59 07/06/ :22:13 ΝΕΟ FORD FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

Η FORD MOTOR COMPANY ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ

Η FORD MOTOR COMPANY ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η FORD MOTOR COMPANY ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Vignale. 1948 Ο Alfredo Vignale, ένας φημισμένος τεχνικός αυτοκινήτων, ανοίγει τη δική του εταιρεία αμαξοποιΐας στο Τορίνο της Ιταλίας. Η ιδιαίτερη δεξιοτεχνία του αναγνωρίστηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ.

ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. ECOSPORT ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. EcoSport ST-Line Διαφορετικού χρώματος οροφή σε βασικό χρώμα Mica Shadow Black, προαιρετικό μεταλλικό χρώμα αμαξώματος Tiger Eye και ζάντες ελαφρού κράματος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΑΜΑ. ΕΥΦΥΪΑ. ΑΙΣΘΗΣΗ. ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ.

ΟΡΑΜΑ. ΕΥΦΥΪΑ. ΑΙΣΘΗΣΗ. ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. TOURNEO COURIER ΟΡΑΜΑ. ΕΥΦΥΪΑ. ΑΙΣΘΗΣΗ. ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. Σκανάρετε τους κωδικούς QR για πρόσθετο περιεχόμενο. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή.......................................2 Πρακτικότητα..................................

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_GRC_GR.indd BC66-BC68 08/12/ :54:50 17/01/ :30:26

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_GRC_GR.indd BC66-BC68 08/12/ :54:50 17/01/ :30:26 ECOSPORT Δημιουργήστε το ιδανικό για σας Ford EcoSport. Ποιος είναι ο δικός σας συνδυασμός; Το Ford EcoSport σας επιτρέπει να επιλέξετε από μία ευρεία συλλογή χρωματικών συνδυασμών. Χρησιμοποιήστε τον

Διαβάστε περισσότερα

Βάλτε τη δική σας πινελιά. Εξωτερική εμφάνιση και στυλ

Βάλτε τη δική σας πινελιά. Εξωτερική εμφάνιση και στυλ Βάλτε τη δική σας πινελιά. +Καλύπτεται από την εγγύηση του προμηθευτή, δείτε το πίσω εξώφυλλο για οδηγίες. Για περισσότερα αξεσουάρ για τη Ford Mustang, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Για μια συλλογή προϊόντων

Διαβάστε περισσότερα

2 3 4 5 8 9 10 112 12 13 14 17 18 19 20 4 5 8 9 21 4 1 3 5 6 7 2 24 25 26 27 28 30 31 Trend Το Transt Mnbus διαθέτει ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειαςø1) ως στάνταρ εξοπλισμό. Το προηγμένο αυτό σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΑΜΑ. ΕΥΦΥΪΑ. ΑΙΣΘΗΣΗ. ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ.

ΟΡΑΜΑ. ΕΥΦΥΪΑ. ΑΙΣΘΗΣΗ. ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. TOURNEO COURIER ΟΡΑΜΑ. ΕΥΦΥΪΑ. ΑΙΣΘΗΣΗ. ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή....2 Πρακτικότητα... 4 Εσωτερική σχεδίαση... 6 Συστήματα ήχου και επικοινωνίας... 8 Trend... 10 Titanium...12

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε αυτοκίνητο έχει την υπογραφή του.

Κάθε αυτοκίνητο έχει την υπογραφή του. Κάθε αυτοκίνητο έχει την υπογραφή του. Υπέροχα μέσα από την καινοτομία. Ειδικά σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν επιδόσεις ανάλογες με εκείνες των αγώνων αυτοκινήτου, τα μοντέλα ST ανάγουν την οδηγική εμπειρία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΑΜΑ. ΕΥΦΥΪΑ. ΑΙΣΘΗΣΗ. ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ.

ΟΡΑΜΑ. ΕΥΦΥΪΑ. ΑΙΣΘΗΣΗ. ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. KA+ ΟΡΑΜΑ. ΕΥΦΥΪΑ. ΑΙΣΘΗΣΗ. ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. Σκανάρετε τους κωδικούς QR στο προσπέκτους για πρόσθετο περιεχόμενο. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή.................................... 04 Ευρυχωρία

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FOCUS FOCUS_18.5MY_V3_Image_Master.indd BC90-B FOCUS_18_5MY_V3_GRC_GR.indd BC90-BC92C92 22/05/ :13:11 27/06/ :47:10

ΝΕΟ FOCUS FOCUS_18.5MY_V3_Image_Master.indd BC90-B FOCUS_18_5MY_V3_GRC_GR.indd BC90-BC92C92 22/05/ :13:11 27/06/ :47:10 ΝΕΟ FOCUS FORD FOCUS Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το σωστό Focus για σας Το νέο Focus είναι διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές εκδόσεις, κάθε μία ειδικά σχεδιασμένη να προσδιορίζει με τον δικό

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΑΜΑ. ΕΥΦΥΪΑ. ΑΙΣΘΗΣΗ. ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ.

ΟΡΑΜΑ. ΕΥΦΥΪΑ. ΑΙΣΘΗΣΗ. ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. ΟΡΑΜΑ. ΕΥΦΥΪΑ. ΑΙΣΘΗΣΗ. ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή.................................... 04 Χώρος για 5 ενήλικες.......................... 08 Ford SYNC....................................

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

Visia (Pro) STD SPECS

Visia (Pro) STD SPECS Visia (Pro) Εξοπλισµός Ατσάλινες ζάντες 16" µε ελαστικά 205 R16C (Chassis, KC), 255/70 R16 (DC) Μαύρος εµπρός προφυλακτήρας (KC, DC Chassis) Εµπρός προφυλακτήρας στο χρώµα του αµαξώµατος (DC) Μη προεξέχοντα

Διαβάστε περισσότερα

Επιλέξτε το κατάλληλο S-MAX για σας. Trend

Επιλέξτε το κατάλληλο S-MAX για σας. Trend Επιλέξτε το κατάλληλο S-MAX για σας. Trend Πολυτελές μοντέλο Titanium Ιδιαίτερο μοντέλο Vignale 22 23 Ζάντες Ελαφρού κράματος 17" 5x2 ακτίνων με φινίρισμα Sparkle Silver (D2YM1) για Trend και Titanium

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΑΜΑ. ΕΥΦΥΪΑ. ΑΙΣΘΗΣΗ. ΚΑΘΕ ΟΧΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ.

ΟΡΑΜΑ. ΕΥΦΥΪΑ. ΑΙΣΘΗΣΗ. ΚΑΘΕ ΟΧΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. ΝΕΟ FIESTA VAN ΟΡΑΜΑ. ΕΥΦΥΪΑ. ΑΙΣΘΗΣΗ. ΚΑΘΕ ΟΧΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή...02 Έξυπνες τεχνολογίες Ford...06 Fiesta Trend Van...08 Fiesta Business Van...09 Επενδύσεις Fiesta...10 Χρώματα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΑΜΑ. ΕΥΦΥΪΑ. ΑΙΑΘΗΣΗ. ΚΑΘΕ ΟΧΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ.

ΟΡΑΜΑ. ΕΥΦΥΪΑ. ΑΙΑΘΗΣΗ. ΚΑΘΕ ΟΧΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. ΝΕΟ TRANSIT CONNECT ΟΡΑΜΑ. ΕΥΦΥΪΑ. ΑΙΑΘΗΣΗ. ΚΑΘΕ ΟΧΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή... 02 Ήχος και επικοινωνία.................................... 04 Χώρος φόρτωσης...06 Ικανότητα φορτίου

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Porter. euro

Νέα σειρά Porter. euro Νέα σειρά Porter euro 6 euro 6 euro 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ* ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ* Νέος Κινητήρας Ο νέος κινητήρας MultiTech Euro 6 είναι η τέλεια απάντηση της Piaggio στον τομέα των βενζινοκίνητων οχημάτων επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΑΜΑ. ΕΥΦΥΪΑ. ΑIΣΘΗΣΗ. ΚΑΘΕ ΟΧΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ.

ΟΡΑΜΑ. ΕΥΦΥΪΑ. ΑIΣΘΗΣΗ. ΚΑΘΕ ΟΧΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. TRANSIT CONNECT ΟΡΑΜΑ. ΕΥΦΥΪΑ. ΑIΣΘΗΣΗ. ΚΑΘΕ ΟΧΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή.............................................. 02 Ήχος και επικοινωνία................................... 04

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ολότελα νέο Toyota PROACE

Ολότελα νέο Toyota PROACE ALWAYS A BETTER WAY Ολότελα νέο Toyota PROACE Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας! Εξοπλισμός Comfort Grade: Ατσάλινες ζάντες 16 ή 17 στο Αυτόματο (additional to Comfort): Αυτόματος πιλότος Ζάντες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA MXḅ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρες Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.998 1.998 1.759 /AT Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 97 (132) / 7.000 97 (132) / 7.000 135 (184)

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO.

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε αυτοκίνητο έχει την υπογραφή του.

Κάθε αυτοκίνητο έχει την υπογραφή του. Κάθε αυτοκίνητο έχει την υπογραφή του. Δυναμικό, απέριττο, επιβλητικό. Το Ford Focus RS σηματοδοτεί την απόλαυση της οδήγησης. Ο ειδικά σχεδιασμένος κινητήρας 2,3 λίτρων και το πρωτοποριακό σύστημα τετρακίνησης

Διαβάστε περισσότερα

Katakis Επικοινωνία: More info 1 / 24

Katakis   Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Fabia Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV Διαμορφωμένο 07/07/2018 Σύνολο 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 AIRCROSS SUV συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο έκδοσης

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο Διαμορφωμένο 04/07/2018 Σύνολο 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 Hatchback 5 θυρο συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA6 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ATTRACTION Θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά Θερμαινόμενο τιμόνι Αισθητήρες παρκαρίσματος (Εμπρός/Πίσω) Σύστημα προσαρμοστικών προβολέων μπροστά Κάμερα οπισθοπορείας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΑΜΑ. ΕΥΦΥΪΑ. ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ.

ΟΡΑΜΑ. ΕΥΦΥΪΑ. ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. ECOSPORT ΟΡΑΜΑ. ΕΥΦΥΪΑ. ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή...02 Πολυτελές εσωτερικό...06 Ford SYNC 3...08 Κατευθυντικοί προβολείς υψηλής έντασης... 10 B&O PLAY...11 Οροφή

Διαβάστε περισσότερα

Επιλέξτε το κατάλληλο S-MAX για σας.

Επιλέξτε το κατάλληλο S-MAX για σας. Επιλέξτε το κατάλληλο S-MAX για σας. Πολυτελές μοντέλο Titanium Ιδιαίτερο μοντέλο Vignale Trend Σπορ μοντέλο ST-Line 12 13 Ζάντες Ελαφρού κράματος 17" 5x2 ακτίνων με φινίρισμα Sparkle Silver (D2YM1) για

Διαβάστε περισσότερα

Μοντέλο/Έκδοση Κινητήρας. Εξωτερικό Χρώμα. Ταξινόμησης. (συμπ/νου Φ.Π.Α. 23%) B-MAX Titanium 1.0L EcoBoost 120PS, 5θυρο. Tectonic Silver (μεταλλικό)

Μοντέλο/Έκδοση Κινητήρας. Εξωτερικό Χρώμα. Ταξινόμησης. (συμπ/νου Φ.Π.Α. 23%) B-MAX Titanium 1.0L EcoBoost 120PS, 5θυρο. Tectonic Silver (μεταλλικό) B-MAX Titanium 120PS, Tectonic Silver Αυτόματος Κλιματισμός (EATC) Φώτα ημέρας LED Σύστημα ανίχνευσης απώλειας πίεσης ελαστικών Ζάντες αλουμινίου 15 2/10/2012 19.622 12.500 B-MAX Trend 100PS, Tectonic

Διαβάστε περισσότερα

Κινητήρας Διαστάσεις

Κινητήρας Διαστάσεις MAZDA2 Επίπεδα Εξοπλισμού Τεχνικά Χαρακτηριστικά EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρας G75 Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.496 1.496 /AT G115 Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 55 (75) / 6,000 66 (90) / 6,000 66

Διαβάστε περισσότερα

T R A N S I T C U S T O M

T R A N S I T C U S T O M TRANSIT CUSTOM ΟΡΑΜΑ. ΕΥΦΥΪΑ. ΑΙΣΘΗΣΗ. ΚΑΘΕ ΟΧΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή................................................2 Εσωτερικό...............................................4

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο cosmos 0,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος GLA 180 d Κατασκευαστική 156.912.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 23 047,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση: 378

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Όραμα. Ευφυΐα. Αίσθηση. Κάθε αυτοκίνητο έχει την υπογραφή του.

Όραμα. Ευφυΐα. Αίσθηση. Κάθε αυτοκίνητο έχει την υπογραφή του. Όραμα. Ευφυΐα. Αίσθηση. Κάθε αυτοκίνητο έχει την υπογραφή του. Kuga Vignale με αποκλειστικές, ζάντες ελαφρού κράματος 19" Vignale και μεταλλικό χρώμα αμαξώματος Magnetic (προαιρετικές επιλογές). ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου 1 Βασικός Εξοπλισμός Οχήματος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0411 0440 0442 0474 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0913 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 Τιμοκατάλογος ογος 2014 http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ Προτεινόμενη Τιμή Πώλησης ŠKODA Octavia G-TEC 5E32K5

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε όχημα έχει την υπογραφή του.

Κάθε όχημα έχει την υπογραφή του. Κάθε όχημα έχει την υπογραφή του. Πρόσθετο περιεχόμενο online. Χρησιμοποιήστε κατάλληλη εφαρμογή στο smartphone ή το tablet σας για να σκανάρετε τους κωδικούς QR σε αυτό το προσπέκτους. Kuga Vignale με

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΑΜΑ. ΕΦΥΪΑ. ΑΙΣΘΗΣΗ. ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ.

ΟΡΑΜΑ. ΕΦΥΪΑ. ΑΙΣΘΗΣΗ. ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. ΟΡΑΜΑ. ΕΦΥΪΑ. ΑΙΣΘΗΣΗ. ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. Σκανάρετε τους κωδικούς QR για πρόσβαση σε επιπλέον περιεχόμενο. Δείτε την αξιόλογη ιστορία της Ford εν δράσει. Kuga Vignale με αποκλειστικές

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1)

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 001U 0213 0240 0268 0294 0410 0440 04U5 050U 0584 0840 0916 0927 09U6 0B01 0B03 0B51 0B80 0B90 0C65 0E18 0E23 0I09 0I15 0I16 0I22 0I34 0I39 0I60 0J36 0J56 0J60

Διαβάστε περισσότερα

T R A N S I T C U S T O M

T R A N S I T C U S T O M TRANSIT CUSTOM ΟΡΑΜΑ. ΕΥΦΥΪΑ. ΑΙΣΘΗΣΗ. ΚΑΘΕ ΟΧΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή................................................2 Εσωτερικό...............................................4

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04 ΑΞΕΣΟΥΑΡ SPLASH SPORT Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Έτοιμη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,3h Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Έτοιμες για βαφή, δεν απαιτείται προεργασία. 0,5h Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 15 Επικοινωνία: 2 / 15 Επικοινωνία:

Διαβάστε περισσότερα

NISSAN NV300 VAN COMBI

NISSAN NV300 VAN COMBI NISSAN NV300 NISSAN NV300 VAN COMBI NV300 COMBI ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ L2H1 Αριθµός επιβατών 9 ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Μήκος mm 5399 Πλάτος / Πλάτος µε καθρέπτες mm 1956/2283 Ύψος mm 1971 Μεταξόνιο mm 3498

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Leon

Καινούργια - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Seat - Leon Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη Mileage: 562

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 - ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.2 PureTech 82hp 1.6 VTi 115hp EAT6 1.6 BlueHDi 100hp Καύσιμο Πετρέλαι ο Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός

Διαβάστε περισσότερα

C-MAX + GRAND C-MAX CMAX_18.5MY_MAIN_V4_Image Master.indd BC62-B CMAX_18.5MY_MAIN_V4_PRT_PT.indd BC62-BC64 C64 23/05/ :42:03 09/07/ :10:54

C-MAX + GRAND C-MAX CMAX_18.5MY_MAIN_V4_Image Master.indd BC62-B CMAX_18.5MY_MAIN_V4_PRT_PT.indd BC62-BC64 C64 23/05/ :42:03 09/07/ :10:54 C-MAX + GRAND C-MAX ΟΡΑΜΑ. ΕΥΦΥΪΑ. ΑΙΑΘΗΣΗ. ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή...2 Έξυπνες τεχνολογίες Ford...28 Αξεσουάρ...32 Ford C-MAX Titanium X με προαιρετικό μεταλλικό χρώμα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L2H1 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L3H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L2H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L3H1 Τροφοδοσία Τύπος καυσίμου Αρ. Κυλίνδρων Κυβισμός (cm3) Αμεσος ψεκασμός, Turbo,

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 16 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA CX-5 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION Ζάντες 17'' Μπροστά φώτα LED Cruise Control Ηλεκτρικά παράθυρα (Ε/Π) Εξυπνη υποβοήθηση πέδησης πόλης (SCBS) Tire Pressure Monitoring System (TPMS) Εξελιγμένο

Διαβάστε περισσότερα

MONDEO 3d81c6244b20428fd96a59a817e59ad8-04b60c1c612d4ce4fb3374c9fa20c8b _book.indb 66 06/03/ :20:48

MONDEO 3d81c6244b20428fd96a59a817e59ad8-04b60c1c612d4ce4fb3374c9fa20c8b _book.indb 66 06/03/ :20:48 MONDEO ΟΡΑΜΑ. ΕΥΦΥΪΑ. ΑΙΣΘΗΣΗ. ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. Σκανάρετε τους κωδικούς QR για πρόσβαση σε επιπλέον περιεχόμενο. Δείτε την αξιόλογη ιστορία της Ford εν δράσει. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή...02

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Skoda - Karoq

Καινούργια - Skoda - Karoq Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Karoq Condition: Καινούργιο Body Type: 4X4/τζιπ/SUV Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Πετρέλαιο Exterior

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανικό κιβώτιο 5 ταχυτήτων Air Condition Ράδιο-CD συμβατό με MP3,

Μηχανικό κιβώτιο 5 ταχυτήτων Air Condition Ράδιο-CD συμβατό με MP3, B-MAX Titanium 120PS, Tectonic Silver Αυτόματος Κλιματισμός (EATC) & USB, Bluetooth με Φώτα ημέρας LED Σύστημα ανίχνευσης απώλειας πίεσης ελαστικών Ζάντες αλουμινίου 15 2/10/2012 18.723 13.000 B-MAX Trend

Διαβάστε περισσότερα

TOURNEO CUSTOM Tourneo_Custom_ _V2_Images.indd BC66-BC68 Tourneo_Custom_ _V2_GRC_gr.indd BC66-BC68 14/05/ :26:26 07/06/ :42:39

TOURNEO CUSTOM Tourneo_Custom_ _V2_Images.indd BC66-BC68 Tourneo_Custom_ _V2_GRC_gr.indd BC66-BC68 14/05/ :26:26 07/06/ :42:39 TOURNEO CUSTOM ΟΡΑΜΑ. ΕΥΦΥΪΑ. ΑΙΣΘΗΣΗ. ΚΑΘΕ ΟΧΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. Σκανάρετε τους κωδικούς QR για πρόσθετο περιεχόμενο. Δείτε την αξιόλογη ιστορία της Ford εν δράσει. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή......................................

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

Επισκόπηση Αξεσουάρ FORD FIESTA

Επισκόπηση Αξεσουάρ FORD FIESTA ΑΞΕΣΟΥΑΡ FORD Επισκόπηση Αξεσουάρ FORD FIESTA ΑΠΟ 07/2017 www.fordaccessories.gr Go Further Επισκόπηση Αξεσουάρ FORD FIESTA ΑΠΟ 07/2017 ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΟΡΟΦΗΣ 03 ΤΡΟΧΟΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΡΟΧΩΝ 05 ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ VOLKSWAGEN CADDY VAN

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ VOLKSWAGEN CADDY VAN ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ VOLKWAGEN CADDY VAN ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 27/07/2018 ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ)

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 18 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup)

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ NEO FIORINO NEO FIORINO NEO FIORINO 1.4 B EURO 6 1.4 B SX EURO 6 1.4 B SX EURO 6 CNG Επένδυση χώρου φόρτωσης (πλαϊνά) STD STD STD Υδραυλικό τιµόνι STD STD

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΑΜΑ. ΕΥΦΥΪΑ. ΑIΣΘΗΣΗ. ΚΑΘΕ ΟΧΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ.

ΟΡΑΜΑ. ΕΥΦΥΪΑ. ΑIΣΘΗΣΗ. ΚΑΘΕ ΟΧΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. TOURNEO CUSTOM ΟΡΑΜΑ. ΕΥΦΥΪΑ. ΑIΣΘΗΣΗ. ΚΑΘΕ ΟΧΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή...................................... 2 Εσωτερικό..................................... 4 Σχεδίαση.....................................

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΝΕΟ TOYOTA TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

FIESTA. Βασικός Εξοπλισμός CO 2 Χιλιόμετρα

FIESTA. Βασικός Εξοπλισμός CO 2 Χιλιόμετρα 1 Νέο Fiesta 5dr Business 1.0L EcoBoost 100PS, κιβώτιο 2 Νέο Fiesta 5Dr Titanium 1.5L Dsl 120PS, 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο CHROME COPPER FIESTA 6 αερόσακοι, ABS, ESC (Electronic Stability Control) & TCS

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ DOBLO` CARGO FIAT PROFESSIONAL 1.4 B EURO 6 ABS 009 Ρυθµιζόµενο τιµόνι ως προς το ύψος 011 Υδραυλικό τιµόνι 014 Ηλεκτρικά παράθυρα 028 Εσωτερικά ρυθµιζόµενοι καθρέπτες 043 Πίνακας οργάνων µε στροφόµετρο

Διαβάστε περισσότερα

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 3ΘΥΡΟ ΧΧΧ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΙ ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ STD STD ΧΧΧ ΦΩΤΑ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ STD

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S Νέο Golf Design Generation Highline 4MOTION BLUEMOTION Ατσάλινες ζάντες 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 με αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA CX-3 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION CHALLENGE TAKUMI - ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρες /AT /AT /AT Χωρητικότητα 1.998 1.998 1.998 1.998 1.759 1.759 1.759 Μέγιστη Ισχύς [kw

Διαβάστε περισσότερα

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO NV200 NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Μαύρες εξωτερικές χειρολαβές Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Μεγάλα τάσια τροχών Ζάντες ατσάλινες 14 µε ελαστικά 175/70

Διαβάστε περισσότερα

VOLVO S60 CROSS COUNTRY Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός: στιβαρή εμφάνιση και τολμηρός χαρακτήρας

VOLVO S60 CROSS COUNTRY Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός: στιβαρή εμφάνιση και τολμηρός χαρακτήρας ΤΟ ΝΕΟ VOLVO S60 CROSS COUNTRY Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός: στιβαρή εμφάνιση και τολμηρός χαρακτήρας Το νέο Volvo S60 Cross Country διαθέτει ένα κομψό στυλ που ξεχωρίζει, με δυνατότητα τετρακίνησης και

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική 213.004.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 39 724,38 Χρώμα βαφής: 149 Μη μεταλλικό "polar" λευκό 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012 ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GLF Ισχύει από 17/10/2012 ΚΩΔΙΚΟΣ MΟΝΤΕΛΟ CC / P / KW ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ & ΤΕΛΟΣ ΤΑΞ/ΣΗΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ C2 (g/km) ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 17 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό.

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό. Mazda2 Mazda2. 5 Αποκτήστε το καλύτερο κι από τους δύο κόσμους. Ευέλικτοι χώροι σε ένα κομψό εξωτερικό. 6 Γνωρίστε τον άλλο σας εαυτό. Προετοιμαστείτε για μια δυναμική οδηγική εμπειρία. 8 Χώροι και ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα