ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Ο Κόσμος της HYLA. Wilfried Metzger HYLA International GmbH & Co. KG

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Ο Κόσμος της HYLA. Wilfried Metzger HYLA International GmbH & Co. KG"

Transcript

1

2 2 Editorial Editorial 3 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Αγοράζοντας το δικό σας σύστημα HYLA, κάνατε ένα σημαντικό βήμα μπροστά, στο να νιώθετε περισσότερο υγιείς και άνετοι. Η συνεχής χρήση του δικού σας HYLA, θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε το πόσο πολύ μειώνει την σκόνη από τους χώρους σας και από τον αέρα. Επιπλέον, η απόφασή σας να αγοράσετε ένα HYLA θα βοηθήσει στο να αναδειχθεί σε περισσότερο κόσμο η χρήση τέτοιων ανώτερων συστημάτων φιλτραρίσματος που βασίζονται στο νερό! Ο Κόσμος της HYLA Πολλοί από τους ανθρώπους που γνωρίζετε, πιθανότατα δεν είναι εξοικειωμένοι με την ιδέα ενός τέτοιου συστήματος Καθαρισμού Αέρα και Χώρου. Η δική σας αναφορά σε αυτό μπορεί να κάνει δυνατό για τους φίλους και τους συγγενείς σας, να εκμεταλλευτούν το όφελος αυτού του ασυναγώνιστου συστήματος! Ως μία παγκοσμίου φήμης εταιρία, έχουμε σαν στόχο να παράγουμε - με μέσο τη συνεχή καινοτομία, την έρευνα της αγοράς και την ανάπτυξη - μονάχα το καλύτερο για τους πελάτες μας. Η HYLA συνδυάζει τεχνολογία που προσανατολίζεται στο μέλλον, ύψιστη ποιότητα, ασφάλεια στα προϊόντα της και περιβαλλοντολογική εγρήγορση, βασιζόμενη στη δική μας μοναδική, παγκόσμια πατενταρισμένη τεχνολογία του Διαχωριστή. Εκτιμούμε πάρα πολύ την εμπιστοσύνη σας στα προϊόντα και την εταιρία μας. Janez Pogacar HYLA d.o.o. Doro Erjavec HYLA d.o.o. Wilfried Metzger HYLA International GmbH & Co. KG

3 4 Καλώς ήρθατε στην οικογένεια της HYLA Καλώς ήρθατε στην οικογένεια της HYLA 5 ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ HYLA! Τα συστήματα HYLA πωλούνται παγκοσμίως για πάνω από μία δεκαετία! Για πολύ καιρό, πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πειραματίζονταν με διαφορετικούς τρόπους και μεθόδους ώστε να καταφέρουν να διατηρήσουν τα σπίτια τους όσο το δυνατόν πιο καθαρά. Με την απόκτηση ενός συστήματος HYLA γίνεστε επιπλέον μέλος αυτής της υπέροχης παγκόσμιας οικογένειας της HYLA! Ο στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε πλήρως τους πελάτες μας με αυτό το μοναδικό προϊόν και να είμαστε διαθέσιμοι γι αυτούς την κάθε στιγμή. Γνωρίζουμε πως η άριστη εξυπηρέτηση είναι σημαντική, γι αυτό και παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, οποιαδήποτε στιγμή, για τις ερωτήσεις σας σχετικά με το δικό σας HYLA. Διασκεδάστε με το δικό σας HYLA και απολαύστε το!

4 6 Η Φύση στο Σπίτι σας Η Φύση στο Σπίτι σας 7 Η ΦΥΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ Κάθε μέρα φαίνεται να μαθαίνουμε όλο και περισσότερα ανησυχητικά νέα σχετικά με το περιβάλλον μας. Κατεστραμμένα δάση, μόλυνση του περιβάλλοντος, εργοστασιακή ομίχλη και τρύπες στο στρώμα του όζοντος είναι κάποια από τα πράγματα που γνωρίζουμε. Εξαιτίας αυτών των αιτιών, πολυάριθμες ασθένειες αυξάνονται ταχύτατα και προσβάλλουν ιδιαιτέρως τα παιδιά μας. Οι αλλεργίες και το άσθμα, δυστυχώς, έχουν παύσει πλέον να είναι σπάνια. Σήμερα, ένα στα τρία παιδιά είναι προσβεβλημένα και ούτε καν οι ενήλικες δεν μπορούν να είναι σίγουροι ότι το ανοσοποιητικό τους σύστημα θα μπορεί να αντιστέκεται μόνιμα στην οικολογική καταστροφή. Όλοι μας ανησυχούμε με τις αλλαγές στο περιβάλλον μας και θέλουμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας και στους εαυτούς μας το καλύτερο που μπορούμε. Αγοράζοντας το δικό σας HYLA κάνατε ένα σημαντικό βήμα στο να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής και της υγείας σας μέσα στο σπίτι σας. Η αντιμετώπιση των περιβαλλοντολογικών καταστροφών απαιτεί δράση σε παγκόσμιο επίπεδο και τώρα που είστε μέλος της παγκόσμιας οικογένειας της HYLA, είναι η ευκαιρία σας να αναλάβετε δράση στο σπίτι. Η HYLA κάνει την αναπνοή εμπειρία!

5 8 Ποιότητα Ζωής Ποιότητα Ζωής 9 ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ Η καθαριότητα είναι ένας βασικός τρόπος ζωής για όλους τους πελάτες του HYLA. Η καθαρότητα αντιπροσωπεύει τη ποιότητα ζωής και παρέχεται από τη HYLA σε όλο τον κόσμο καθώς και στο δικό σας σπίτι. Αδράξτε τη στιγμή και απολαύστε τη φύση κάθε μέρα! Το αξίζετε! Η HYLA κάνει την αναπνοή εμπειρία!

6 10 Στόχοι και Επιθυμίες Στόχοι και Επιθυμίες 11 ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ Ο κάθε ένας από εμάς έχει στόχους και επιθυμίες. Για να τους επιτύχουμε πορευόμαστε σε διαφορετικά μονοπάτια. Επιλέγοντας το HYLA έχετε αποδείξει πως είστε έτοιμοι να εμπιστευτείτε ένα καινοτόμο, μοναδικό προϊόν της εταιρίας μας! Προφανώς, αυτό ήταν το δικό σας αρχικό βήμα προς το δικό σας μονοπάτι της ζωής. Η HYLA μπορεί να σας υποστηρίξει στο να επιτύχετε τους στόχους σας και να συνειδητοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Μη διστάσετε να ζητήσετε από τον δικό σας αντιπρόσωπο της HYLA λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την οικογένεια της HYLA. Η HYLA κάνει την αναπνοή εμπειρία!

7 12 Υψηλή Τεχνολογία Υψηλή Τεχνολογία 13 ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η μοναδική παγκόσμια πατενταρισμένη τεχνολογία του Διαχωριστή σάς εγγυάται ότι το HYLA είναι ένα προϊόν υψηλής τεχνικής. Το σύστημα φιλτραρίσματος HYLA GST βασίζεται σ ένα συναρπαστικό φυσικό φαινόμενο τον θερμοπίδακα (γκέιζερ). Ο αέρας και η σκόνη, καθώς εισέρχονται στο κάδο νερού του HYLA δημιουργούν ένα ανοδικό ρεύμα νερού τον θερμοπίδακα HYLA. Αυτή η ενέργεια εξασφαλίζει βελτιστοποιημένο φιλτράρισμα δημιουργώντας ένα μείγμα από σταγονίδια νερού και σωματίδια σκόνης στον διαχωριστή. Μόνο τα υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε και οι σχολαστικές μέθοδοι παραγωγής μας (πιστοποιημένες με ISO 9001) μπορούν να εγγυηθούν τη διάρκεια ζωής και την αξιοπιστία του προϊόντος μας. Το HYLA συμμορφώνεται με όλα τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα πρότυπα δοκιμών, για παράδειγμα τα TÜV, SEV, UL, JET, KETI, QAS και λοιπά. Οι υψηλής τεχνικής διαδικασίες παραγωγής καθώς και οι σταθερά αναπτυσσόμενες εγκαταστάσεις παραγωγής είναι απαραίτητες στο να προμηθεύουν μια σταθερή αύξηση της εταιρίας. Η HYLA αντιπροσωπεύει την ποιότητα και την εμπιστοσύνη. Παρακαλούμε ζητήστε από τον αντιπρόσωπο μας να σας ενημερώσει σχετικά με την εξαιρετική εγγύηση της HYLA!

8 14 Η Εταιρεία HYLA Η Εταιρεία HYLA 15 HYLA INTERNATIONAL GmbH & Co. KG Τα Κεντρικά Γραφεία Μάρκετινγκ & Πωλήσεων της HYLA d.o.o. Οι Εγκαταστάσεις Παραγωγής της Φίλντερσταντ Γερμανία Λουμπλιάνα Σλοβενία

9 16 Η Υπεροχή της HYLA στην Εξυπηρέτηση Πελατών Η Υπεροχή της HYLA στην Εξυπηρέτηση Πελατών 17 Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΗΣ HYLA ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ Γνωρίζουμε ότι μονάχα οι πιο ικανοποιημένοι πελάτες μας θα προτείνουν και θα υποδεικνύουν το προϊόν μας. Γι αυτό λοιπόν, είναι εξαιρετικής σημασίας για μας, να απολαμβάνετε συνεχώς το δικό σας HYLA! Αν λοιπόν έχετε τις όποιες απορίες σχετικά με τις εφαρμογές και τις λειτουργίες του δικού σας συστήματος HYLA, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της HYLA. Για τεχνική εξυπηρέτηση service, του συστήματος HYLA παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον αποκλειστικό διανομέα της HYLA από τον οποίο αγοράσατε το δικό σας σύστημα. Παρακαλούμε, για πληροφορίες και λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην Εγγύηση που σας έχει δώσει ο αποκλειστικός διανομέας.

10 Εγχειρίδιο Χρήσης του HYLA GST

11 20 HYLA GST - Σύστημα Καθαρισμού Αέρα και Χώρου HYLA GST - Σύστημα Καθαρισμού Αέρα και Χώρου 21 HYLA GST ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥ Το σύστημα καθαρισμού GST της HYLA αντλεί και καθαρίζει τον αέρα μέσω φιλτραρίσματος που έχει σαν βάση το νερό. Εφαρμογές: Καθαρισμός του αέρα και εξουδετέρωση της κακοσμίας Συνήθης εσωτερική στεγνή αναρρόφηση Βαθύς καθαρισμός με ηλεκτρικές και περιστροφικές (turbo) βούρτσες Υγρή αναρρόφηση Υγρός καθαρισμός σκληρών/λείων δαπέδων Υγρός καθαρισμός τάπητα, χαλιών, ταπετσαρίας, καλυμμάτων Προδιαγραφές: Τάση: Ισχύς HYLA: Ισχύς Ηλεκτρικού ακροφύσιου: Μέγιστη ροή αέρα: Χωρητικότητα δοχείου νερού: Επίπεδο θορύβου: V, 50/60 Hz 500 W σε κατάσταση καθαρισμού αέρα 850 W σε κατάσταση αναρρόφησης 150 W 2,5 m³/min 4 λίτρα (ως την ένδειξη επιπέδου του νερού) db

12 22 Σημαντικές Οδηγίες Ασφαλείας Σημαντικές Οδηγίες Ασφαλείας 23 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν τη χρήση του συστήματος καθαρισμού GST της HYLA ΠΡΟΣΟΧΗ Κατά τη χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής, πρέπει πάντοτε να ακολουθούνται ορισμένες βασικές προφυλάξεις. Για να μειώσετε τον κίνδυνο φωτιάς, ηλεκτροπληξίας ή τραυματισμού: Μην αφήνετε καμία ηλεκτρική συσκευή στην πρίζα εν απουσία σας. Να αφαιρείτε πάντοτε τη συσκευή από την πρίζα, όταν δεν την χρησιμοποιείτε και όταν την καθαρίζετε ή πριν την οποιαδήποτε επισκευή. Να γίνεται χρήση μόνο σε εσωτερικούς χώρους. Μην επιτρέπετε η συσκευή να χρησιμοποιείται ως παιχνίδι. Όταν η συσκευή χρησιμοποιείται από ή κοντά σε παιδιά, είναι απαραίτητο να επιβλέπετε από κοντά. Να γίνεται χρήση μόνο σύμφωνα με τη περιγραφή του συγκεκριμένου εγχειριδίου χρήσης. Χρησιμοποιήστε μόνο τα προτεινόμενα από τον κατασκευαστή εξαρτήματα. Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή με κατεστραμμένο καλώδιο ή βύσμα. Αν η συσκευή σας δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε, αν έχει υποστεί πτώση, αν έχει αφεθεί σε εξωτερικό χώρο ή αν έχει ριφθεί στο νερό, παρακαλούμε μεταφέρετε την σε ένα κέντρο επισκευής. Μην ελκύετε ή μεταφέρετε τη συσκευή από το καλώδιο και ούτε να χρησιμοποιείτε το καλώδιο σαν χειρολαβή. Μην κλείνετε την πόρτα πάνω στο καλώδιο και να μην το τραβάτε σε αιχμηρές πλευρές ή γωνίες. Μην περνάτε τη συσκευή πατώντας πάνω στο καλώδιο. Διατηρήστε το καλώδιο μακριά από θερμαινόμενους χώρους. Μην αποσυνδέετε τη συσκευή τραβώντας το καλώδιο. Για να αποσυνδέσετε τη συσκευή ελκύσατε από το βύσμα και όχι από το καλώδιο. Μην μεταχειρίζεστε το βύσμα ή το καλώδιο με βρεγμένα χέρια. Διατηρήστε μαλλιά, φαρδιά ρούχα, δάχτυλα και κάθε μέρος του σώματος μακριά από ανοίγματα και κινούμενα μέρη της συσκευής. Κλείστε όλους τους διακόπτες/κουμπιά προτού αποσυνδέσετε τη συσκευή. Προσέχετε ιδιαίτερα όταν καθαρίζετε σκάλες. Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή για την αναρρόφηση υγρών εύφλεκτων υλικών ή καυσίμων, όπως η βενζίνη και μη τη χρησιμοποιείτε σε περιοχές όπου υπάρχει παρουσία τέτοιων υλικών. Η συσκευή αυτή παρέχεται με διπλό μονωτικό υλικό. Χρησιμοποιήστε μόνο πανομοιότυπα ανταλλακτικά. Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή χωρίς νερό για φίλτρο στο δοχείο νερού. Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή για αναρρόφηση οποιουδήποτε αντικειμένου φλέγεται ή βγάζει καπνό, όπως τσιγάρα, σπίρτα ή καυτές στάχτες. Μη χρησιμοποιείτε το ηλεκτρικό ακροφύσιο σε εξωτερικούς χώρους ή πάνω σε υγρές επιφάνειες. Η αντικατάσταση του καλωδίου ρεύματος πρέπει να γίνεται αποκλειστικά από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό. Προτού συνδέσετε ή αποσυνδέσετε το ηλεκτρικό ακροφύσιο, πάντοτε κλείνετε τη συσκευή. Η μονάδα αυτή είναι προορισμένη μόνο για χρήση υπό παρακολούθηση. ΦΥΛΑΞΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

13 24 Σημαντικές Οδηγίες Ασφαλείας Σημαντικές Οδηγίες Ασφαλείας 25 CE ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ Εναρμονισμένα Πρότυπα που εφαρμόστηκαν με στόχο την επαλήθευση της συμμόρφωσης με τις οδηγίες: Κατασκευαστής: HYLA d.o.o. Brnciceva ulica Ljubljana-Crnuce Slovenia EMC EN :2006 EN : A1:2001 EN :2006 EN : A1: A2:2005 Λεπτομέρειες ηλεκτρικών εξαρτημάτων: HYLA GST ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥ Μοντέλο: HYLA GST LVD EN : A11:04 + A1:04 + A12:06 EN : A1:04 (EMF) EN 50366: A1:06 Οδηγίες με τις οποίες το μοντέλο αυτό συμμορφώνεται: 2004/108/EC Ηλεκτρομαγνητικής Συμβατότητας (EMC) 2006/95/EC Εξαρτημάτων Χαμηλής Τάσης (LVD) Ljubljana, 10 Ιουνίου 2009 Janez Pogacar Doro Erjavec Σε περίπτωση τροποποίησης του προϊόντος, η οποία δεν έχει συμφωνηθεί μαζί μας, αυτή η δήλωση ακυρώνεται και αχρηστεύεται και λήγει η εγγύηση.

14 26 HYLA GST - Τμήματα HYLA GST - Προετοιμασία για Χρήση 27 HYLA GST Τμήματα Διαχωριστή GST ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ 1. Μοτέρ/κινητήρας με τον Διαχωριστή GST 2. Δοχείο νερού 3. Τροχοφόρα βάση Γεμίστε το δοχείο νερού με νερό ως την ένδειξη του δοχείου νερού και του σωλήνα του πίδακα γκέιζερ (4 λίτρα) Χρησιμοποιήστε το χερούλι του δοχείου νερού για να μεταφέρετε και να ασφαλίσετε το μοτέρ/κινητήρα πάνω στο δοχείο νερού. 3.

15 28 Καθαρισμός Αέρα Αρώματα HYLA Βασικός Εξοπλισμός HYLA 29 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΕΡΑ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ HYLA Η ισχύς του μοτέρ/κινητήρα ελαττώνεται για βέλτιστη ροή αέρα και χαμηλότερο θόρυβο. Χρησιμοποιήστε τη συσκευή με το κάλυμμα μείωσης θορύβου. Προσθέστε, αν θέλετε, μερικές σταγόνες αρώματος. Χρησιμοποιήστε μόνο αρώματα που δεν είναι σε μορφή αφρού. 1. Εύκαμπτος Σωλήνας Αναρρόφησης 2. Τηλεσκοπικός Σωλήνας 3. Εργαλείο Στενών Περιοχών 4. Πρότυπο Σετ Ακροφυσίου 5. Βούρτσα Ρούχων 6. Βούρτσα Επίπλων 7. Βούρτσα για Όλες τις Χρήσεις ΑΡΩΜΑΤΑ HYLA Υπάρχουν διαθέσιμα 8 διαφορετικά φυσικά αρώματα της HYLA: Λεβάντα, Πεύκο, Λεμόνι, Ευκάλυπτος, Βανίλια-Φράουλα, Everest, Exotic και Μενθόλη. Διαθέσιμα σε μεμονωμένα μπουκάλια των 90 ml και σε σετ 4 x 90 ml το καθένα Σετ αρωμάτων HYLA LPLE (4 x 90 ml) Λεβάντα Πεύκο Λεμόνι Ευκάλυπτος Σετ αρωμάτων HYLA VEEM (4 x 90 ml) Βανίλια-Φράουλα Everest Exotic Μενθόλη

16 30 Σετ Ηλεκτρικού Ακροφυσίου Βαθύς Καθαρισμός Ταπήτων/Χαλιών 31 ΣΕΤ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΑΚΡΟΦΥΣΙΟΥ 1. Ηλεκτρικό ακροφύσιο. 2. Ηλεκτρικός Εύκαμπτος Σωλήνας με μονάδα απομακρυσμένου ελέγχου (τηλεχειριστήριο) 3. Τηλεσκοπικός σωλήνας ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΑΠΗΤΩΝ/ΧΑΛΙΩΝ με το Ηλεκτρικό Ακροφύσιο HYLA Παρακαλούμε να κλείνετε πάντοτε τον κεντρικό διακόπτη του συστήματος HYLA προτού συνδέσετε ή αποσυνδέσετε το Ηλεκτρικό Ακροφύσιο. Το καλώδιο ρεύματος του Ηλεκτρικού Ακροφυσίου πρέπει να είναι συνδεδεμένο με την έξοδο του Ηλεκτρικού Εύκαμπτου Σωλήνα, που βρίσκεται στη χειρολαβή και τότε ο Ηλεκτρικός Εύκαμπτος Σωλήνας συνδέεται στο μοτέρ/κινητήρα. Ο κεντρικός διακόπτης θα θέσει σε λειτουργία το Ηλεκτρικό Ακροφύσιο. Για να ενεργοποιήσετε το Ηλεκτρικό Ακροφύσιο, το απελευθερώνεται από την κλειδωμένη όρθια θέση στην οποία είναι τοποθετημένο, πατώντας το κουμπί που βρίσκεται στα αριστερά του περιστρεφόμενου λαιμού. Θα παρατηρήσετε ένα πράσινο λαμπάκι το οποίο υποδεικνύει την λειτουργία. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη μονάδα απομακρυσμένου ελέγχου (τηλεχειριστήριο) για να θέσετε το Ηλεκτρικό Ακροφύσιο και το HYLA σε λειτουργία ή να τα απενεργοποιήσετε. Συντήρηση: Αποσυνδέστε το ρεύμα από το Ηλεκτρικό Ακροφύσιο. Οι κλωστές από τους τάπητες και τα χαλιά μπορούν να αφαιρεθούν από τη βούρτσα κόβοντας τες και συλλέγοντας τες με την αναρρόφηση. ΠΡΟΣΟΧΗ Μη χρησιμοποιείτε το Ηλεκτρικό Ακροφύσιο σε εξωτερικούς χώρους ή σε υγρές επιφάνειες. Αν το Ηλεκτρικό Ακροφύσιο υπερθερμανθεί, η ενσωματωμένη θερμική προστασία κλείνει το Ακροφύσιο και ο δείκτης με το κόκκινο φως ανάβει. Σε αυτή την περίπτωση μην αγγίζετε το κύλινδρο της βούρτσας. Αποσυνδέστε το ρεύμα από το Ηλεκτρικό Ακροφύσιο. Αφού καθαρίσετε όποιο αντικείμενο εμπόδιζε το κύλινδρο, πατήστε το κουμπί επαναφοράς. Το Ηλεκτρικό Ακροφύσιο θα λειτουργήσει όταν επανασυνδεθεί με το ρεύμα. Προσέχετε ώστε μέρη του σώματος και φαρδιά ρούχα να μην είναι κοντά σε περιστρεφόμενα μέρη.

17 32 Βαθύς Καθαρισμός Ταπετσαριών/Καλυμμάτων Στεγνή Αναρρόφηση Υγρή Αναρρόφηση 33 ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΩΝ/ ΚΑΛΥΜΜΑΤΩΝ με την Ηλεκτρική Βούρτσα Χειρός (προαιρετική) Συνδέστε την στον Ηλεκτρικό Εύκαμπτο Σωλήνα. Είναι σχεδιασμένη για να μαζεύει μόνο στερεά υπολείμματα. Συντήρηση: Αποσυνδέστε το καλώδιο ρεύματος από την παροχή. Οι κλωστές από τους τάπητες και τα χαλιά μπορούν να αφαιρεθούν από τη βούρτσα κόβοντας τες και συλλέγοντας τες με την αναρρόφηση. με την Περιστροφική (turbo) Βούρτσα Χειρός (προαιρετική) Η περιστροφική βούρτσα χειρός λειτουργεί με τη ροή του αέρα. Είναι σχεδιασμένη για να μαζεύει μόνο στερεά υπολείμματα και ενσωματώνει εργαλείο για στενές επιφάνειες. Συντήρηση: Αποσυνδέστε το καλώδιο ρεύματος από την παροχή. Οι κλωστές από τους τάπητες και τα χαλιά μπορούν να αφαιρεθούν από τη βούρτσα κόβοντας τες και συλλέγοντας τες με την αναρρόφηση. ΣΤΕΓΝΗ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ με την Βούρτσα για Όλες τις Χρήσεις Η Βούρτσα για Όλες τις Χρήσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σκληρά/λεία δάπεδα και για τάπητες/χαλιά. Είναι σχεδιασμένη για να μαζεύει μόνο στερεά υπολείμματα. ΥΓΡΗ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ Μη χρησιμοποιείτε το Ηλεκτρικό Ακροφύσιο, την Ηλεκτρική Βούρτσα Χειρός, τη Περιστροφική (Turbo) Βούρτσα Χειρός ή τη Βούρτσα για Όλες τις Χρήσεις σε υγρές επιφάνειες! Γεμίστε το δοχείο νερού με περίπου 1 λίτρο νερού. Όταν κάνετε αναρρόφηση υγρών, παρακαλούμε προσέχετε να μην ξεπεράσετε το μέγιστο επίπεδο στο δοχείο νερού. Χρησιμοποιήστε το Πρότυπο Ακροφύσιο.

18 34 Φυσητήρας Μετά Από Κάθε Χρήση 35 ΦΥΣΗΤΗΡΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ Απομακρύνετε το πλέγμα από το στόμιο εξαγωγής του μοτέρ/κινητήρα. Για πλήρη ισχύς κατά τη χρήση του φυσήματος, ενεργοποιήστε το HYLA, συνδέστε τον ευέλικτο σωλήνα πρώτα στη σύνδεση αναρρόφησης και μετά συνδέστε τον ευέλικτο σωλήνα στο στόμιο εξαγωγής. 1. Κλείστε τον κεντρικό διακόπτη και αποσυνδέστε το καλώδιο ρεύματος από τη πρίζα. 2. Αδειάστε το δοχείο νερού αμέσως μετά τη χρήση και ξεπλύνετέ το με καθαρό νερό. 3. Σκουπίστε την κάτω πλευρά του μοτέρ/κινητήρα χρησιμοποιώντας ένα υγρό πανί. Μη ξεπλένετε το μοτέρ/κινητήρα με νερό! 4. Είναι σημαντικό να φυλάσσετε το σύστημα HYLA με το χερούλι στην αντίθετη θέση, έτσι ώστε να μπορέσει να στεγνώσει μετά τη χρήση ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ! Προτού απομακρύνετε το μοτέρ/κινητήρα από το δοχείο νερού αποσυνδέστε το καλώδιο ρεύματος από τη πρίζα! ΜΗ χρησιμοποιείτε το σύστημα χωρίς νερό! Το Σύστημα Καθαρισμού Αέρα και Χώρου GST της HYLA δεν είναι σχεδιασμένο για την αναρρόφηση μεγαλύτερης ποσότητας σκόνης από ορυκτά! ΜΗ χρησιμοποιείτε το σύστημα για την αναρρόφηση εύφλεκτων υγρών!

19 36 Επιπλέον Εφαρμογές Επιπλέον Εφαρμογές 37 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Αναρρόφηση σκόνης από ευαίσθητα φυτά, μεταξωτά κλπ Καθαρισμός ταπετσαριών και καλυμμάτων (και επίσης του εσωτερικού αυτοκινήτου) Αναρρόφηση στρωμάτων, μαξιλαριών, κουβερτών κλπ Ανάλαφρη αναρρόφηση κουρτινών, πετασμάτων Υγρή αναρρόφηση πάνω σε σκληρό πάτωμα Βαθύς καθαρισμός στρωμάτων κρεβατιού Υγρή Αναρρόφηση χαλιών Απορρόφηση κάθε χυσίματος ή γεμίσματος νερού

20 38 Προαιρετικά Εξαρτήματα και Προσαρτήσεις του HYLA Προαιρετικά Εξαρτήματα και Προσαρτήσεις του HYLA 39 ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ HYLA Ηλεκτρικός Στιλβωτής 2. Ηλεκτρική Βούρτσα Χειρός 3. Περιστροφική (Turbo) Βούρτσα Χειρός 4. Ακροφύσιο Φυσητήρας 5. Περιστρεφόμενη Βούρτσα Επίπλων 6. Βούρτσα για Σώμα Καλοριφέρ 7. Πρότυπη Βούρτσα Ξεσκονίσματος 8. Βούρτσα Ξεσκονίσματος 9. Φαρδιά Βούρτσα Ξεσκονίσματος 10. Βούρτσες Αλόγων 11. Καμπυλωτή Προέκταση Σωλήνα 12. Τσάντες Αναρρόφησης 13. Τσάντες Αναρρόφησης με φερμουάρ 14. Βάση τοίχου για τα εξαρτήματα 15. Καθαριστικό τζαμιών 16. Σωλήνας σύνδεσεις 17. Απορρυπαντικό πολαπλών χρήσεων 18. Πανάκι Microfibre

21 40 Απολυμαντικά της HYLA Σύστημα Υγρού Φρεσκαρίσματος Αέρα HYLA Δώρο Σετ Φυσικής Περιποίησης HYLA 41 ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ ΤΗΣ HYLA Το Απολυμαντικό Αέρα της HYLA (500 ml) έχει τυποποιηθεί ειδικά για χρήση σε συνεργασία με το Σύστημα Καθαρισμού HYLA. Προστιθέμενο στον κάδο νερού του HYLA, ο αέρας φιλτράρεται, καθαρίζεται και απολυμαίνεται από μικρόβια, βακτηρίδια και μούχλα! HYLA Απολυμαντικά επιφανειών (500 ml) είναι ειδικά σχεδιασμένα για χρήση με το σύστημα καθαρισμού HYLA, η οποία έχει τη συνδυασμένη επίδραση του καθαρισμού και απολύμανσης. Καθαρίζοντας τις επιφάνειες από βακτήρια και μύκητες! Μόνο 5 ml (5 τραβά από τη σκανδάλη στο το μπουκάλι) είναι απαραίτητα για κάθε γέμισμα του κάδου νερού. ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΕΡΑ HYLA λευκό μαύρο Το Σύστημα Υγρού Φρεσκαρίσματος Αέρα της HYLA είναι ένα μοναδικό σύστημα φίλτρου νερού το οποίο χρησιμοποιεί το νερό ως φίλτρο. Η σκόνη, το χώμα και τα αλλεργιογόνα παγιδεύονται στο νερό. Χρησιμοποιώντας το φαινόμενο της φυγόκεντρου, το Σύστημα Υγρού Φρεσκαρίσματος Αέρα της HYLA καθαρίζει τον αέρα που εισέρχεται. Προσθέτοντας αρώματα ο αέρας μπορεί να αρωματιστεί. Ο καθαρός και φρέσκος αέρας τώρα ξεχειλίζει το δωμάτιο. ΔΩΡΟ ΣΕΤ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ HYLA Το Δώρο Σετ Φυσικής Περιποίησης HYLA περιλαμβάνει 5 υψηλής ποιότητας καλλυντικά προϊόντα: Λοσιόν Σώματος, Gel για το Ντους, Τονωτικό Gel, Κρέμα Χεριών και Αντιγηραντικό Gel. Το Καθαριστικό Χαλιού είναι ένα επιπλέον προϊόν για τον καθαρισμό των χαλιών σας. Κάθε προϊόν μπορεί να παραγγελθεί ξεχωριστά. Λοσιόν Σώματος, 250 m Gel για το Ντους, 250 ml Τονωτικό Gel, 200 ml Κρέμα Χεριών, 50 ml Αντιγηραντικό Gel, 50 ml Καθαριστικό Χαλιού, 200 ml

22 42 Υγρό Σύστημα Καθαρισμού GST HYLA Υγρό Σύστημα Καθαρισμού GST HYLA 43 ΥΓΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ GST HYLA (προαιρετικό) Το σύστημα αυτό είναι ένα ολοκληρωμένο τμήμα του Συστήματος Καθαρισμού GST της HYLA και είναι σχεδιασμένο για τον υγρό καθαρισμό: Των περισσότερων σκληρών/λείων δαπέδων (κεραμικά, πλακάκια, βινυλίου κλπ) Των περισσοτέρων ειδών χαλιού Ταπετσαριών και καθισμάτων αυτοκινήτου Επιπλέον Λειτουργία ψεκασμού Προδιαγραφές: Δοχείο φρέσκου νερού: 3,5 λίτρα Ικανότητα καθαρισμού ανά γέμισμα του δοχείου νερού με φρέσκο νερό: - 15 με 20 m² για σκληρό/λείο δάπεδο - 3 με 8 m² για τάπητα/χαλί

23 44 Υγρό Σύστημα Καθαρισμού GST HYLA - Τμήματα Υγρός Καθαρισμός Σκληρών/Λείων Δαπέδων 45 ΥΓΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ GST HYLA Τμήματα ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ 1. Δεξαμενή φρέσκου νερού 2. Κάλυμμα σύνδεσης με σωλήνα 3. Εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης με ενσωματωμένο σωλήνα φρέσκου νερού 4. Σωλήνας φρέσκου νερού 5. Ακροφύσιο για σκληρό/λείο δάπεδο 6. Ακροφύσιο για χαλί 7. Ακροφύσιο για ταπετσαρία/καλύμματα 8. Ακροφύσιο ψεκασμού 9. Καθαριστικό HYLA για σκληρό/λείο δάπεδο (0,5 λίτρο) 10. Καθαριστικό HYLA για τάπητα/χαλί και για ταπετσαρία/καλύμματα (0,5 λίτρο) 11. Τηλεσκοπικός Σωλήνας Γεμίστε τη δεξαμενή φρέσκου νερού μέχρι το πολύ 3,5 λίτρα νερού Προσθέστε δύο καπάκια γνήσιου καθαριστικού HYLA Γεμίστε το δοχείο νερού με περίπου 1 λίτρο νερού Τοποθετήστε τη δεξαμενή φρέσκου νερού στη κορυφή του μοτέρ/κινητήρα. Βιδώστε το παξιμάδι του καλύμματος του δοχείου σφιχτά και συνδέστε το σωλήνα πίεσης αέρα στο πίσω μέρος του μοτέρ/κινητήρα. Συνδέστε τον εύκαμπτο σωλήνα στο μοτέρ/κινητήρα και συνδέστε το σωλήνα φρέσκου νερού στο κάλυμμα της δεξαμενής

24 46 Υγρός Καθαρισμός Σκληρών/Λείων Δαπέδων Υγρός Καθαρισμός Ταπήτων/Χαλιών 47 ΥΓΡОΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜОΣ ΣΚΛΗΡΩΝ/ΛΕІΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ Συνδέστε το σωλήνα φρέσκου νερού στο ακροφύσιο σκληρού/λείου δαπέδου. Ανοίξτε τον κεντρικό διακόπτη και τραβήξτε το μοχλό της βαλβίδας για να ξεκινήσει η ροή του νερού. Καθαρίστε το δάπεδο κινώντας το ακροφύσιο μπρος πίσω, κρατώντας τη συσκευή αναρρόφησης σε γωνία που να επιτρέπει στις ελαστικές λουρίδες να μην ακουμπούν στο πάτωμα. Απελευθερώστε το μοχλό της βαλβίδας και στεγνώστε το καθαρισμένο δάπεδο κινώντας το ακροφύσιο προς τα πίσω, κρατώντας τη συσκευή αναρρόφησης σε γωνία που να επιτρέπει στις ελαστικές λουρίδες να έχουν άμεση επαφή με το δάπεδο. Κατά τη διάρκεια του υγρού καθαρισμού να είστε προσεκτικοί ώστε να μη ξεπεραστεί το μέγιστο επίπεδο του δοχείου νερού. Προσοχή! Τα υγρά πατώματα μπορεί να είναι ολισθηρά! ΥΓΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΑΠΗΤΩΝ/ΧΑΛΙΩΝ Συνδέστε το σωλήνα φρέσκου νερού στο ακροφύσιο για τάπητες/χαλιά. Ανοίξτε τον κεντρικό διακόπτη και τραβήξτε το μοχλό της βαλβίδας για να ξεκινήσει η ροή του νερού. Πλύνετε το χαλί κινώντας το ακροφύσιο μπρος πίσω, κρατώντας τη συσκευή αναρρόφησης σε γωνία που να επιτρέπει στην μπροστινή πλευρά να μην ακουμπά στο χαλί. Μη μουσκεύετε το χαλί! Απελευθερώστε το μοχλό της βαλβίδας και στεγνώστε το καθαρισμένο χαλί κινώντας το ακροφύσιο προς τα πίσω, κρατώντας τη συσκευή αναρρόφησης σε γωνία που να επιτρέπει στη μπροστινή πλευρά να έχει άμεση επαφή με το χαλί. Κατά τη διάρκεια του υγρού καθαρισμού να είστε προσεκτικοί ώστε το δοχείο νερού να μην ξεπεράσει το μέγιστο επίπεδο (κορυφή της κεντρικής ακίδας)

25 48 Υγρός Καθαρισμός Ταπετσαριών/Καλυμμάτων Ψεκασμός 49 ΥγρΟς Καθαρισμός ΤαπετσαριΩν/ ΚαλυμμΑτων Συνδέστε το ακροφύσιο ταπετσαριών/καλυμμάτων στον εύκαμπτο σωλήνα αναρρόφησης. Ανοίξτε τον κεντρικό διακόπτη και τραβήξτε το μοχλό της βαλβίδας για να ξεκινήσει η ροή του νερού. Πλύνετε τη ταπετσαρία κινώντας το ακροφύσιο μπρος πίσω, κρατώντας το ακροφύσιο για ταπετσαρίες/καλύμματα σε γωνία που να επιτρέπει στην μπροστινή πλευρά να μην ακουμπά στην επιφάνεια της ταπετσαρίας. Μη μουσκεύετε τη ταπετσαρία! Απελευθερώστε το μοχλό της βαλβίδας και στεγνώστε τη καθαρισμένη ταπετσαρία κινώντας το ακροφύσιο προς τα πίσω, κρατώντας το ακροφύσιο για ταπετσαρίες/καλύμματα σε γωνία που να επιτρέπει στη μπροστινή πλευρά να έχει άμεση επαφή με την επιφάνεια της ταπετσαρίας. Κατά τη διάρκεια του υγρού καθαρισμού να είστε προσεκτικοί ώστε να μη ξεπεραστεί το μέγιστο επίπεδο του δοχείου νερού. ΨΕΚΑΣΜΟΣ Αφαιρέστε το πλέγμα από το στόμιο εξαγωγής στο πίσω μέρος του μοτέρ/κινητήρα. Συνδέστε τον εύκαμπτο σωλήνα αναρρόφησης στο στόμιο εξαγωγής στο πίσω μέρος του μοτέρ/κινητήρα. Βιδώστε σφιχτά το παξιμάδι του καλύμματος του δοχείου και συνδέστε τον σωλήνα πίεσης αέρα στο πίσω μέρος του μοτέρ/κινητήρα. Συνδέστε το ακροφύσιο ψεκασμού στον εύκαμπτο σωλήνα και συνδέστε το σωλήνα φρέσκου νερού. Ανοίξτε το κεντρικό διακόπτη και τραβήξτε το μοχλό της βαλβίδας ώστε να ξεκινήσει η ροή του νερού. Χρησιμοποιείστε το ψεκασμό νερού για να πλύνετε ή να μουσκέψετε επιφάνειες. Απελευθερώστε το μοχλό της βαλβίδας για να σταματήσει τη ροή νερού καθώς φυσάτε τις επιφάνειες με αέρα.

26 50 Προσοχή Επισκευή/Service 51 ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΠΙΣΚΕΥΗ/SERVICE Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μόνο υγρά καθαριστικά της HYLA. Η χρήση άλλων καθαριστικών μπορεί να κάνει ζημιά στο σύστημά σας. Προτού ξαναγεμίσετε τη δεξαμενή φρέσκου νερού, αδειάστε το δοχείο νερού και ξαναγεμίστε το με περίπου 1 λίτρο φρέσκου νερού. Για επισκευή/service παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Έμπορο ή τον Διανομέα της HYLA από τον οποίο αγοράσατε την συσκευή σας. Σφραγίδα Διανομέα: CERTIFICATE No. Q-201 ISO 9001: Όλα τα δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος για τεχνικές τροποποιήσεις χωρίς την εξασθένηση της ποιότητας ή της απόδοσης του Συστήματος Καθαρισμού HYLA GST. GR GST 0612

27 GR GST 0612

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε μια ηλεκτρική συσκευή, θα πρέπει πάντα να λαμβάνετε τις βασικές προφυλάξεις, περιλαμβανομένων των ακόλουθων:

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρική Σκούπα R-137 ROHNSON Οδηγίες Χρήσης

Ηλεκτρική Σκούπα R-137 ROHNSON Οδηγίες Χρήσης Ηλεκτρική Σκούπα R-137 ROHNSON Οδηγίες Χρήσης - 1 - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: Όταν χρησιμοποιείτε την ηλεκτρική συσκευή, πρέπει πάντα να ακολουθείται τις βασικές προφυλάξεις καθώς και να τηρείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ VC1162

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ VC1162 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ VC1162 1 Οδηγίες ασφαλείας Μόνο για οικιακή χρήση! Όταν χρησιμοποιείτε την ηλεκτρική σκούπα, πρέπει να τηρείτε πάντα τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1]

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1] Ατμοκαθαριστής FA-5141-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας πρέπει να τηρούνται βασικές προφυλάξεις, συμπεριλαμβανομένου των παρακάτω: Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ DAV-4141

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ DAV-4141 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ DAV-4141 1 220-240V~ 50Hz 1200W, Κλάση II Οδηγίες χρήσης Η συσκευή είναι μόνο για στεγνή απορρόφηση Προσοχή: Διαβάστε αυτές τις οδηγίες πριν από την εγκατάσταση και

Διαβάστε περισσότερα

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14116N-0 Printed in U.S.A.

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14116N-0 Printed in U.S.A. rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14116N-0 Printed in U.S.A. αριθμός εξυπηρέτησης πελατών Κάθε συσκευή Rainbow και Power Nozzle διαθέτει ένα σειριακό αριθμό εξυπηρέτησης πελατών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Με την εγγύηση της ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Με την εγγύηση της ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Με την εγγύηση της ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να μειώσετε τον κίνδυνο πυρκαγιάς, ηλεκτροπληξίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Μοντέλο: VC7205C ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΔΙΠΛΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Μοντέλο: VC7205C ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΔΙΠΛΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Μοντέλο: VC7205C ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΔΙΠΛΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ Οδηγίες ασφαλείας Μόνο για οικιακή χρήση! Όταν χρησιμοποιείτε την ηλεκτρική σκούπα, πρέπει να τηρείτε πάντα τις βασικές προφυλάξεις

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14388n-0 Printed in U.S.A.

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14388n-0 Printed in U.S.A. rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14388n-0 Printed in U.S.A. αριθμός εξυπηρέτησης πελατών Κάθε συσκευή Rainbow AquaMate διαθέτει ένα σειριακό αριθμό εξυπηρέτησης πελατών μόνο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Περιγραφή Συσκευών R-826/R-827/R-828 1. ΦΤΕΡΩΤΗ 2. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 3. ΚΛΙΠ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 4. ΒΑΣΗ 5. ΠΙΣΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ROBOTIX CC6300 CC6500 CC6550 ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΑΛΙΩΝ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ROBOTIX CC6300 CC6500 CC6550 ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΑΛΙΩΝ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Μην αφήνετε τίποτα στη μηχανή, όπως βρωμιά, σκόνη και υγρά επειδή μπορούν να βλάψουν τα μεταλλικά μέρη του κινητήρα. Αδειάστε το δοχείο μετά από κάθε λειτουργία. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ MOD. R-131

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ MOD. R-131 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ MOD. R-131 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιµοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να ακολουθείτε βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συµπεριλαµβανοµένων και των ακολούθων:

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρική σκούπα για υγρό/στεγνο καθάρισμα και στάχτες DAMC-4343

Ηλεκτρική σκούπα για υγρό/στεγνο καθάρισμα και στάχτες DAMC-4343 Ηλεκτρική σκούπα για υγρό/στεγνο καθάρισμα και στάχτες DAMC-4343 1 Προσοχή: Πριν από το καθάρισμα ή τη συντήρηση της συσκευής, πρέπει να αποσυνδέσετε το φις από την πρίζα. Προσοχή: Πριν από τη συναρμολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

Πολυκαθαριστές SE 5.100

Πολυκαθαριστές SE 5.100 Πολυκαθαριστές SE 5.100 Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών. Βασικός εξοπλισμός: Εύκαμπτος σωλήνας πλύσης - απόπλυσης

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MOD. R-182 Περιγραφή Συσκευής 1. Καλώδιο 2. Λαβή 3. ιακόπτης λειτουργίας On/Off 4. Ρυθµιστής ισχύος 5. Μπουτόν περιτύλιξης καλωδίου 6. Πέλµα 7. Θάλαµος σακούλας 8. Μπουτόν απελευθέρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Μοντέλου: VC8129 Σκουπάκι χειρός Οδηγίες χρήσης Σύντομη εισαγωγή

Αρ. Μοντέλου: VC8129 Σκουπάκι χειρός Οδηγίες χρήσης Σύντομη εισαγωγή Αρ. Μοντέλου: VC8129 Σκουπάκι χειρός Οδηγίες χρήσης Σύντομη εισαγωγή Συγχαρητήρια για την αγορά αυτής της συσκευής. Πρόκειται για μια ασύρματη, εύχρηστη επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική σκούπα. Χρησιμοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 3.200

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 3.200 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 3.200 Η νέα κατηγορία βάσης εντυπωσιάζει με τα νέα στοιχεία εξοπλισμού που πληρούν αυστηρά πρότυπα. Αυτά περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, μεγάλο κάδο, άνετη θέση στάθμευσης για

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: DQ078

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: DQ078 ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: DQ078 ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση μιας ηλεκτρικής συσκευής, πρέπει πάντα να τηρούνται βασικά μέτρα ασφαλείας, συμπεριλαμβανόμενων των εξής: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 2 *EU-I

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 2 *EU-I Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 2 *EU-I Η ισχυρή και ενεργιακά αποδοτική σκούπα πολλαπλών εφαρμογών MV2 περιλαμβάνει ένα ανθεκτικό και στιβαρό πλαστικό κάδο 12l και είναι η ιδανική συσκευή αρχικής κατηγορίας

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068 Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν τη

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 5

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 5 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 5 Βασικός εξοπλισμός: Εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης 2.2 m 35 mm 2 x 0,5 m 2 Pieces 0.5 m 35 mm Εξάρτημα δύσκολων σημείων Σακούλα fleece 1 Pieces Λειτουργία φυσητήρα Μπάρα

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.300

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.300 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.300 Κορυφαία κατηγορία - Εργαστείτε όπωςοι επαγγελματίες. Ιδανικός εξοπλισμός για κάθε περίπτωση: οι κορυφαίες σκούπες της εταιρείας μας με μέγιστη ισχύ, μεγάλο κάδο και

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή συσκευής ( Σχεδ. 1)

Περιγραφή συσκευής ( Σχεδ. 1) Model No: R-102 Σκουπάκι Χειρός Οδηγίες Χρήσης Περιγραφή Επαναφορτιζόµενο σκουπάκι χειρός για υγρά και στερεά. Απορροφά εύκολα σκόνη και νερό. Είναι εύχρηστο για το σπίτι και παρόµοιους χώρους. Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: UHM V 50Hz 2200W

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: UHM V 50Hz 2200W ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: UHM-786 230V 50Hz 2200W Σημάνσεις Ασφαλείας Προκειμένου να μειώσετε τον κίνδυνο τραυματισμού ή ζημιάς σε ιδιοκτησία, βασικές οδηγίες ασφαλείας θα πρέπει να τηρούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΕ ΓΥΑΛΙΝΗ ΚΑΝΑΤΑ 1,7lt ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΑΛΕΣΕΩΣ ΚΑΦΕ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: S1254BLG

ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΕ ΓΥΑΛΙΝΗ ΚΑΝΑΤΑ 1,7lt ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΑΛΕΣΕΩΣ ΚΑΦΕ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: S1254BLG ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΕ ΓΥΑΛΙΝΗ ΚΑΝΑΤΑ 1,7lt ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΑΛΕΣΕΩΣ ΚΑΦΕ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: S1254BLG ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Για την καλύτερη λειτουργία της συσκευής, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν τη χρησιμοποιήσετε.

Διαβάστε περισσότερα

με προσοχή και εκπαιδεύονται από έναν υπεύθυνο για τη σωματική ακεραιότητά τους. Παρακολουθείτε

με προσοχή και εκπαιδεύονται από έναν υπεύθυνο για τη σωματική ακεραιότητά τους. Παρακολουθείτε ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. Χρησιμοποιείτε τη συσκευή μόνο για οικιακή χρήση, σύμφωνα με τις οδηγίες του παρόντος εγχειριδίου και μόνο με τα εξαρτήματα που διατίθενται με τη

Διαβάστε περισσότερα

PD 625 ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΜΙΝΙ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

PD 625 ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΜΙΝΙ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Puredry ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΜΙΝΙ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ PUREDRY HELLAS 2015, PD-GR Σας ευχαριστούμε για την αγορά του καινοτόμου Puredry Μίνι Αφυγραντήρα. Σάς ευχόμαστε πολλά χρόνια υγιεινού καθαρού αέρα

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 *EU-I

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 *EU-I Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 *EU-I Βασικός εξοπλισμός: Εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης 2 m 35 mm 2 x 0,5 m 2 Pieces 0.5 m 35 mm Εξάρτημα δαπέδου για υγρή και ξηρή αναρρόφηση Clips Εξάρτημα δύσκολων σημείων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ V ~50Hz 2000W. Μοντέλο: MBH-16312

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ V ~50Hz 2000W. Μοντέλο: MBH-16312 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 220-240V ~50Hz 2000W Μοντέλο: MBH-16312 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΘΕΡΜΟΥ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΗΣΗ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD P

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD P Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.700 P Κορυφαία κατηγορία - Εργαστείτε όπωςοι επαγγελματίες. Ιδανικός εξοπλισμός για κάθε περίπτωση: οι κορυφαίες σκούπες της εταιρείας μας με μέγιστη ισχύ, μεγάλο κάδο

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 3.200

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 3.200 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 3.200 Η νέα κατηγορία βάσης εντυπωσιάζει με τα νέα στοιχεία εξοπλισμού που πληρούν αυστηρά πρότυπα. Αυτά περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, μεγάλο κάδο, άνετη θέση στάθμευσης για

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Θερμοπομπός Panel

Ηλεκτρικός Θερμοπομπός Panel Ηλεκτρικός Θερμοπομπός Panel Οδηγίες χρήσης Μοντέλο : UHP-772 Διαβάστε και αποθηκεύστε αυτές τις οδηγίες για μελλοντική χρήση ΜΗΝ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟΝ ΘΕΡΜΟΜΠΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 Premium

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 Premium Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 Premium Η ισχυρή και αποδοτική σκούπα πολλαπλών εφαρμογών MV 3 Premium είναι εξοπλισμένη με ένα ανθεκτικό, αντιδιαβρωτικό, ανοξείδωτο δοχείο 17 λίτρων, πτυχωτό φίλτρο και

Διαβάστε περισσότερα

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2013 Rexair LLC R15815N-0 Τυπώθηκε στις Η.Π.Α.

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2013 Rexair LLC R15815N-0 Τυπώθηκε στις Η.Π.Α. rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2013 Rexair LLC R15815N-0 Τυπώθηκε στις Η.Π.Α. Αριθμός εξυπηρέτησης πελατών Ως μέρος του προγράμματος Εξυπηρέτησης Πελατών της Rexair, κάθε MiniJet φέρει έναν

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Στίφτης S1125JC. 220-240V~50Hz, 60W Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ηλεκτρικός Στίφτης S1125JC. 220-240V~50Hz, 60W Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Στίφτης S1125JC 220-240V~50Hz, 60W Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσεως, καθώς περιέχουν σημαντικές πληροφορίες για την ασφάλεια, χρήση και συντήρηση της συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

V 50/60Hz W 1.7L

V 50/60Hz W 1.7L ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Βραστήρας Μοντέλο: R-778 220-240V 50/60Hz 1850--2200W 1.7L ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

1964-P-2001 1964-P-2000

1964-P-2001 1964-P-2000 1964-P-2001 1964-P-2000 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ Οδηγίες Εγκατάστασης Μονάδας Τοίχου Keeler Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν σας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης Ηλεκτρική σκούπα για υγρό/στεγνό σκούπισμα

Οδηγίες χρήσης Ηλεκτρική σκούπα για υγρό/στεγνό σκούπισμα Οδηγίες χρήσης Ηλεκτρική σκούπα για υγρό/στεγνό σκούπισμα Nr.: 2342190 I.-Nr.: 11022 TH-VC 1930 SA Προσοχή Κατά τη χρήση των συσκευών πρέπει να λαμβάνονται ορισμένα μέτρα ασφαλείας προς αποφυγή τραυματισμών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. MASTER VAPOR Ατμοκαθαριστής TYPE L5401

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. MASTER VAPOR Ατμοκαθαριστής TYPE L5401 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MASTER VAPOR Ατμοκαθαριστής (GR) TYPE L5401 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗ Αγαπητέ πελάτη, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε αυτό το

Διαβάστε περισσότερα

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZHD1 7020228 Συμβατό υλικό Σύστημα PlayStation 3 (Σειρά CECH-400x) Προφυλάξεις Για την ασφαλή χρήση του προιόντος αυτού και προτού αρχίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Swivel Sweeper Max Το μυστικό; Swivel Sweeper Max Swivel Sweeper Max

Swivel Sweeper Max Το μυστικό; Swivel Sweeper Max Swivel Sweeper Max Συγχαρητήρια και σας ευχαριστούμε που αγοράσατε την Ασύρματη Swivel Sweeper Max, τη γρήγορη και ευέλικτη σκούπα που σας επιτρέπει να καθαρίσετε σκόνη και βρωμιά από χαλιά και πατώματα πιο γρήγορα και πιο

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ Model No. R-738

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ Model No. R-738 ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ Model No. R-738 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Πριν χρησιµοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά, διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για µελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εάν το subwoofer σιγήσει τον ήχο, η ενδεικτική λυχνία γίνεται πορτοκαλί.

Εάν το subwoofer σιγήσει τον ήχο, η ενδεικτική λυχνία γίνεται πορτοκαλί. BeoLab 11 Οδηγός ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία. Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: SIH1126

ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: SIH1126 ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: SIH1126 Παρακαλούμε διαβάστε αυτές τις οδηγίες χρήσης και κοιτάξτε προσεκτικά τις εικόνες προτού χρησιμοποιήσετε τη συσκευή! Προδιαγραφές: Μοντέλο: SIH1126 Λειτουργίες:

Διαβάστε περισσότερα

CITRUS JUICER CJ 7280 ΕΛΛΗΝΙΚΑ

CITRUS JUICER CJ 7280 ΕΛΛΗΝΙΚΑ CITRUS JUICER CJ 7280 ΕΛΛΗΝΙΚΑ EL H A G B F E C D 3 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Διαβάστε προσεκτικά όλο το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών πριν χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή! Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΦΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μοντέλο αρ.: S1428GCM 220~240V 50Hz 800W

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΦΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μοντέλο αρ.: S1428GCM 220~240V 50Hz 800W ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΦΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο αρ.: S1428GCM 220~240V 50Hz 800W ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1. Καπάκι 2. Διακόπτης λειτουργίας 3. Λαβή 4. Ενδεικτική λυχνία 5. Βάση 6. Σώμα 7. Στόμιο εκροής Για τη βέλτιστη

Διαβάστε περισσότερα

Cimex Eradicator ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ

Cimex Eradicator ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ Cimex Eradicator ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ Ξεβιδώστε το ειδικό πώμα ασφαλείας (Β) και γεμίστε το λέβητα με περίπου 2 λίτρα νερό με τη χρήση της φιάλης πλήρωσης (7), βεβαιωθείτε ότι δεν υπερχειλίζει (Σχήμα

Διαβάστε περισσότερα

CC 601. Εγχειρίδιο Χρήσης

CC 601. Εγχειρίδιο Χρήσης Εγχειρίδιο Χρήσης Οδέσους Α.Ε. www.odesus.gr Ανθ.Σταµ.Ρεγκούκου 17 - Τρείς Γέφυρες, 111 45 - Αθήνα τηλ. 210.32.27.140, 210.32.29.592, φαξ. 210.32.26.808 Μυκόνου 7 & Υδρας 41, 546 38 - Θεσσαλονίκη τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

Μοντέλο R-539 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την συσκευή και αποθηκεύστε για μελλοντική χρήση

Μοντέλο R-539 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την συσκευή και αποθηκεύστε για μελλοντική χρήση BLENDER Οδηγίες χρήσης Μοντέλο R-539 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την συσκευή και αποθηκεύστε για μελλοντική χρήση Σημαντικές οδηγίες προφύλαξης Όταν χρησιμοποιείτε την ηλεκτρική

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες για να εξασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία του μηχανήματος. 1 Διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά πριν συνδέσετε το μηχάνημα. 2

Διαβάστε περισσότερα

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου!

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου! BeoLab 7 1 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση του ηχείου όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Προστασία ηχείου Το ηχείο διαθέτει ένα

Διαβάστε περισσότερα

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν για πρώτη φορά και φυλάξετε τη συσκευή σε ασφαλές μέρος, για να

Διαβάστε περισσότερα

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Model: R-266 Power: 230V 50Hz 750W Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-263 Power: 230V 50Hz 750W - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙ ΙΑΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΧΕΙΡΟΣ MONTISS Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙ ΙΑΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΧΕΙΡΟΣ MONTISS Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙ ΙΑΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΧΕΙΡΟΣ MONTISS Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΒΑΚΤ743 Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Πριν χρησιµοποιήσετε τη συσκευή, παρακαλούµε διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά. 2. Μην χρησιµοποιείτε τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

MULTI-CYCLONIC VACUUM CLEANER VCC 6270 C ΕΛΛΗΝΙΚΑ

MULTI-CYCLONIC VACUUM CLEANER VCC 6270 C ΕΛΛΗΝΙΚΑ MULTI-CYCLONIC VACUUM CLEANER VCC 6270 C ΕΛΛΗΝΙΚΑ EL F D P G Q O A B C D E F G H N M L K J I R S T U V W 3 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Διαβάστε προσεκτικά όλο το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών πριν χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή!

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑΣ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ DF-HT0203N

ΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑΣ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ DF-HT0203N ΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑΣ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ DF-HT0203N Πριν χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή, παρακαλούμε διαβάστε το εγχειρίδιο χρήστη εξολοκλήρου, ακόμα και σε περιπτώσεις, που έχετε ήδη εξοικειωθεί με προηγούμενη

Διαβάστε περισσότερα

Environmental Fluid Mechanics Laboratory

Environmental Fluid Mechanics Laboratory Environmental Fluid Mechanics Laboratory University of Cyprus Department Of Civil & Environmental Engineering ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΡΟΗΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ HM 134 ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΡΟΗΣ Εγχειρίδιο Οδηγιών

Διαβάστε περισσότερα

R Αφυγραντήρας R-9110

R Αφυγραντήρας R-9110 R-9110 Αφυγραντήρας R-9110 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑ. Για τη σωστή χρήση του, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και κρατήστε. τες για μελλοντική αναφορά.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ B-727BL

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ B-727BL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ B-727BL ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ: Είναι πολύ χρήσιμες για την ενεργοποίηση των νουκλεικών οξέων, αυξάνει την ανοσία του οργανισμού. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Κάλυμμα Κάλυμμα Φίλτρου ΑΡΝΗΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

οδηγίες χρήσεως θερμαντικό σώμα με εφέ φλόγας

οδηγίες χρήσεως θερμαντικό σώμα με εφέ φλόγας οδηγίες χρήσεως θερμαντικό σώμα με εφέ φλόγας Θερμαντικό σώμα με οπτικό εφέ φλόγας Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Παρακαλούμε φυλάξτε το φυλλάδιο που κρατάτε στα χέρια σας σε ασφαλές μέρος, μαζί με την απόδειξη

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Φούρνος με 3 εστίες

Ηλεκτρικός Φούρνος με 3 εστίες ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Φούρνος με 3 εστίες Model No.: THEO51203 Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση της ηλεκτρικής συσκευής, πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: UHC-826 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Θερμαντικό σώμα ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ: 2000W ΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: AC 220-240V - 50Hz ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Συμπιεστής Νεφελοποιητής

Συμπιεστής Νεφελοποιητής ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Συμπιεστής Νεφελοποιητής Τηλ.: 210 29.23.783 Website: http://anorthosis.com.gr ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ 1. Η εταιρεία μας σας παρέχει εγγύηση καλής λειτουργίας της συσκευής για χρονικό διάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Οι οδηγίες αυτές θα πρέπει να διαβαστούν προσεκτικά και να φυλαχθούν για μελλοντική χρήση. Δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν με την

Διαβάστε περισσότερα

6 ΙΝ 1 STEAM MASTER x6 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

6 ΙΝ 1 STEAM MASTER x6 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 6 ΙΝ 1 STEAM MASTER x6 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Διαβάστε με προσοχή. Κρατήστε για μελλοντική αναφορά. Οδηγίες Aσφαλείας Σωστή χρήση ΠΡΟΣΟΧΗ! Η λανθασµένη χρήση της συσκευής µπορεί να έχει ως αποτέλεσµα τραυµατισµό,

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοσυστήματα SC 1.020. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία

Ατμοσυστήματα SC 1.020. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία Ατμοσυστήματα SC 1.020 Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας Βαλβίδα ασφαλείας Στόμιο αναπλήρωσης Θέση στάθμευσης Σωλήνας ατμού με πιστόλι 2 m Μικρό εξάρτημα για τις λεπτομέρειες Εξάρτημα χειρός Κυλινδρική

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ

ΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιµοποιείτε µια ηλεκτρική συσκευή, πρέπει να τηρείτε ορισµένες βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, όπως οι παρακάτω: ΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-920

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-920 ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-920 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν λειτουργήσετε τη συσκευή και φυλάξτε τις για μελλοντική αναφορά. Η συσκευή αυτή προορίζεται για χρήση σε οικιακές και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ FRAL DRY-MEC 16lt

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ FRAL DRY-MEC 16lt ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ FRAL DRY-MEC 16lt ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ/ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ... 0 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ... 1 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... 2 ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ...3 ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ 4 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ/ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΟΥΠΑΚΙ CLEANMAXX 4380 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΚΟΥΠΑΚΙ CLEANMAXX 4380 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΚΟΥΠΑΚΙ CLEANMAXX 4380 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΜΑΧ4380 Πριν χρησιµοποιήσετε το προϊόν για πρώτη φορά, παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις σε ασφαλές σηµείο για µελλοντική αναφορά.

Διαβάστε περισσότερα

Σύμβολα στο εγχειρίδιο οδηγιών. Πίνακας περιεχομένων. Χρήση σύμφωνα με τους κανονισμούς. Προστασία περιβάλλοντος. Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή

Σύμβολα στο εγχειρίδιο οδηγιών. Πίνακας περιεχομένων. Χρήση σύμφωνα με τους κανονισμούς. Προστασία περιβάλλοντος. Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας για πρώτη φορά, διαβάστε αυτές τις πρωτότυπες οδηγίες χρήσης, ενεργήστε σύμφωνα με αυτές και κρατήστε τις για μελλοντική χρήση ή για τον επόμενο ιδιοκτήτη. Πριν από

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΩΓΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ 2 ΣΕ 1

ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΩΓΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ 2 ΣΕ 1 ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΩΓΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ 2 ΣΕ 1 ΜΟΝΤΕΛΟ: MHQ-16215 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ E.U. Patent NO. 1367337 Συγχαρητήρια για την επιλογή της θερμάστρας με ακτινοβολία και επαγωγή θερμότητας νέας τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για το πολυμίξερ

Οδηγίες χρήσης για το πολυμίξερ Οδηγίες χρήσης για το πολυμίξερ Περιεχόμενα Ασφάλεια του πολυμίξερ Σημαντικά μέτρα ασφάλειας 6 Ηλεκτρικές απαιτήσεις 8 Απόρριψη χρησιμοποιημένου ηλεκτρικού εξοπλισμού 8 ΜΈΡΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ Μέρη και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά και ακολουθήστε όλους τους κανόνες ασφαλείας και τις οδηγίες. λειτουργίας. Ψύκτης 46 φιαλών κρασιού MFC-46203

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά και ακολουθήστε όλους τους κανόνες ασφαλείας και τις οδηγίες. λειτουργίας. Ψύκτης 46 φιαλών κρασιού MFC-46203 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ψύκτης 46 φιαλών κρασιού MFC-46203 Διαβάστε προσεκτικά και ακολουθήστε όλους τους κανόνες ασφαλείας και τις οδηγίες λειτουργίας Περιεχόμενο 1. Ο ψ ύ κ τ η ς κ ρ α σ ι ώ ν σ α ς 3 2. Τ ε

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ: Diplomat DPL CS-H2014T, CS-H20A9, CS 3101 C, CS 3102 C ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεχτικά

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ: Diplomat DPL CS-H2014T, CS-H20A9, CS 3101 C, CS 3102 C ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεχτικά ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ: Diplomat DPL CS-H2014T, CS-H20A9, CS 3101 C, CS 3102 C ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεχτικά πριν κάνετε χρήση της συσκευής. Βεβαιωθείτε ότι η τάση

Διαβάστε περισσότερα

CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 3120 ΕΛΛΗΝΙΚΑ

CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 3120 ΕΛΛΗΝΙΚΑ CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 3120 ΕΛΛΗΝΙΚΑ A B C D E F 1 2 3 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Διαβάστε προσεκτικά όλο το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών πριν χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή! Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοσυστήματα SC 2.600 CB. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία

Ατμοσυστήματα SC 2.600 CB. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία Ατμοσυστήματα SC 2.600 CB Μικρό, συμπαγές με διαρκή παραγωγή ατμού. Κατάλληλο για τον καθαρισμό δαπέδων, τοίχων, την απομάκρυνση αλάτων από το μπάνιο και λίπη από την κουζίνα. Η συσκευασία περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση. 3511053 Έκδοση 1.0 1201 Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την

Διαβάστε περισσότερα

Το SC 1020 της νέας σειράς ατμοσυστημάτων compact της Kärcher παρέχει ισχυρό, υγιεινό καθαρισμό χωρίς χημικά πρόσθετα.

Το SC 1020 της νέας σειράς ατμοσυστημάτων compact της Kärcher παρέχει ισχυρό, υγιεινό καθαρισμό χωρίς χημικά πρόσθετα. Ατμοσυστήματα SC 1020 Το SC 1020 της νέας σειράς ατμοσυστημάτων compact της Kärcher παρέχει ισχυρό, υγιεινό καθαρισμό χωρίς χημικά πρόσθετα. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας Βαλβίδα ασφαλείας Στόμιο

Διαβάστε περισσότερα

Beper MICΑ PANEL HEATER RΙ.095

Beper MICΑ PANEL HEATER RΙ.095 Beper MICΑ PANEL HEATER RΙ.095 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει πάντοτε να ακολουθείτε τα βασικά μέτρα ασφαλείας για τη μείωση του κινδύνου πυρκαγιάς,

Διαβάστε περισσότερα

Επαναφορτιζόμενο Σκουπάκι

Επαναφορτιζόμενο Σκουπάκι Επαναφορτιζόμενο Σκουπάκι Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ Πριν τη χρήση διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική χρήση ΑΡΧΙΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ Το σκουπάκι από το εργοστάσιο είναι

Διαβάστε περισσότερα

Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή Αρ. μοντέλου: HC7235 Οδηγίες χρήσης

Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή Αρ. μοντέλου: HC7235 Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή Αρ. μοντέλου: HC7235 Οδηγίες χρήσης Διαβάστε αυτές τις οδηγίες προσεκτικά. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στις σημαντικές οδηγίες ασφαλείας. Φυλάξτε αυτές τις «Οδηγίες χρήσης»

Διαβάστε περισσότερα

Bραχίονα στερέωσης της μονάδας σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήσης

Bραχίονα στερέωσης της μονάδας σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήσης Bραχίονα στερέωσης της μονάδας σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZCD1 7020229 Συμβατό υλικό Σύστημα PlayStation 3 (Σειρά CECH-400x) Προφυλάξεις Για την ασφαλή χρήση του προιόντος αυτού και προτού αρχίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΝΕΦΕΛΟΠΟΙΗΤΗ SALTER AIRE Plus

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΝΕΦΕΛΟΠΟΙΗΤΗ SALTER AIRE Plus Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΝΕΦΕΛΟΠΟΙΗΤΗ SALTER AIRE Plus ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2 1 0 9 5 7 5 3 5 8 Οδηγίες Χρήσης για τον φορητό Νεφελοποιητή SALTER AIRE Plus ΠΡΟΣΟΧΗ: Σύµφωνα µε τον νόµο (Η.Π.Α.)

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός φούρνος με δύο εστίες

Ηλεκτρικός φούρνος με δύο εστίες Ηλεκτρικός φούρνος με δύο εστίες Mdel : THEO47893 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση. 1 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Αυτή η συσκευή λειτουργεί σε υψηλές θερμοκρασίες και μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα. Μην

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοσυστήματα SC 2. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία

Ατμοσυστήματα SC 2. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία Ατμοσυστήματα SC 2 Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας Βαλβίδα ασφαλείας Θέση στάθμευσης Σωλήνας ατμού με πιστόλι 2 m Μικρό εξάρτημα για τις λεπτομέρειες Εξάρτημα χειρός Κυλινδρική βούρτσα μαύρη 1 Pieces

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ 1 Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Dr ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ε.Σ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Σε κάθε εργαστήριο, πρέπει να λαμβάνονται προφυλάξεις ώστε οι άνθρωποι που ερευνούν για να εντοπίσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8 Εγχειρίδιο οδηγιών ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ GR ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8 2 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ Το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης αναφέρεται σε

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων. Ελληνικά. Ασφάλεια αποχυμωτή Σημαντικά μέτρα ασφάλειας... 6 Μέρη και εξαρτήματα... 8

Πίνακας περιεχομένων. Ελληνικά. Ασφάλεια αποχυμωτή Σημαντικά μέτρα ασφάλειας... 6 Μέρη και εξαρτήματα... 8 Πίνακας περιεχομένων Ασφάλεια αποχυμωτή Σημαντικά μέτρα ασφάλειας... 6 Μέρη και εξαρτήματα... 8 Συναρμολόγηση του αποχυμωτή Συναρμολόγηση των μερών του αποχυμωτή... 9 Προσάρτηση του συναρμολογήματος του

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάθμιση κινδύνων. Πίνακας περιεχομένων. Χρήση σύμφωνα με τους κανονισμούς. Προστασία περιβάλλοντος. Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή

Διαβάθμιση κινδύνων. Πίνακας περιεχομένων. Χρήση σύμφωνα με τους κανονισμούς. Προστασία περιβάλλοντος. Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας για πρώτη φορά, διαβάστε αυτές τις πρωτότυπες οδηγίες χρήσης, ενεργήστε σύμφωνα με αυτές και κρατήστε τις για μελλοντική χρήση ή για τον επόμενο ιδιοκτήτη. Πριν από

Διαβάστε περισσότερα

Diplomat DPL QH 6013

Diplomat DPL QH 6013 1 Diplomat DPL QH 6013 Οι οδηγίες χρήσης περιλαμβάνουν σημαντικές οδηγίες για την ασφάλειά σας και την σωστή χρήση της συσκευής. Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας θα πρέπει να ακολουθείτε πάντα τις παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ - ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ - ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ - ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΕΡΑΜΙΚΟ ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-8058 ΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΙΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ, ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά Ασφάλεια Ηλεκτρικού βραστήρα. Τόσο η δική σας ασφάλεια όσο και των άλλων είναι πολύ σημαντική.

Ελληνικά Ασφάλεια Ηλεκτρικού βραστήρα. Τόσο η δική σας ασφάλεια όσο και των άλλων είναι πολύ σημαντική. ΟΔΗΓΙΕΣ Ηλεκτρικού βραστήρα Πίνακας περιεχομένων ΑΣΦΑΛΕΙΑ Ηλεκτρικού βραστήρα Σημαντικά μέτρα ασφάλειας... 5 Ηλεκτρικές απαιτήσεις... 7 Απόρριψη χρησιμοποιημένου ηλεκτρικού εξοπλισμού... 7 ΜΈΡΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης NT 45/1 Tact

Σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης NT 45/1 Tact Σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης NT 45/1 Tact H NT 45/1 Τact είναι μια εύχρηστη και ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης για επαγγελματικές εφαρμογές. Είναι εξοπλισμένη με το καινοτόμο, κατοχυρωμένο

Διαβάστε περισσότερα

R-067 INSTRUCTION MANUAL

R-067 INSTRUCTION MANUAL Micathermic heater R-067 INSTRUCTION MANUAL d Θερμοπομπός Mica Εισαγωγή Αυτός ο νέος τύπος θερμοπομπού χρησιμοποιεί θερμικά στοιχεία Mica, η οποία είναι η κορυφαία τεχνολογία θέρμανσης στον 21ο αιώνα.

Διαβάστε περισσότερα

COMMO. Παρουσίαση για τεχνικούς

COMMO. Παρουσίαση για τεχνικούς Παρουσίαση για τεχνικούς 1 Ευρετήριο Ξεκίνημα Πρώτο άναμμα: Διαδικασία ελέγχου Πρώτο άναμμα Συντήρηση και καθάρισμα Service Τα πιο συχνά λάθη 2 Ξεκίνημα Πρώτο άναμμα 3 Διαδικασία ελέγχου Έλεγχος εγκατάστασης:

Διαβάστε περισσότερα

NE1.1. Διάταξη εξουδετέρωσης. Για τη χρήση με λέβητες συμπύκνωσης αερίου. Οδηγίες εγκατάστασης και συντήρησης για τον τεχνικό

NE1.1. Διάταξη εξουδετέρωσης. Για τη χρήση με λέβητες συμπύκνωσης αερίου. Οδηγίες εγκατάστασης και συντήρησης για τον τεχνικό Οδηγίες εγκατάστασης και συντήρησης για τον τεχνικό Διάταξη εξουδετέρωσης NE1.1 Για τη χρήση με λέβητες συμπύκνωσης αερίου 6 720 817 043 (2010/01) GR Πίνακας περιεχομένων Πίνακας περιεχομένων 1 Επεξήγηση

Διαβάστε περισσότερα