ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Ο Κόσμος της HYLA. Wilfried Metzger HYLA International GmbH & Co. KG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Ο Κόσμος της HYLA. Wilfried Metzger HYLA International GmbH & Co. KG"

Transcript

1

2 2 Editorial Editorial 3 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Αγοράζοντας το δικό σας σύστημα HYLA, κάνατε ένα σημαντικό βήμα μπροστά, στο να νιώθετε περισσότερο υγιείς και άνετοι. Η συνεχής χρήση του δικού σας HYLA, θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε το πόσο πολύ μειώνει την σκόνη από τους χώρους σας και από τον αέρα. Επιπλέον, η απόφασή σας να αγοράσετε ένα HYLA θα βοηθήσει στο να αναδειχθεί σε περισσότερο κόσμο η χρήση τέτοιων ανώτερων συστημάτων φιλτραρίσματος που βασίζονται στο νερό! Ο Κόσμος της HYLA Πολλοί από τους ανθρώπους που γνωρίζετε, πιθανότατα δεν είναι εξοικειωμένοι με την ιδέα ενός τέτοιου συστήματος Καθαρισμού Αέρα και Χώρου. Η δική σας αναφορά σε αυτό μπορεί να κάνει δυνατό για τους φίλους και τους συγγενείς σας, να εκμεταλλευτούν το όφελος αυτού του ασυναγώνιστου συστήματος! Ως μία παγκοσμίου φήμης εταιρία, έχουμε σαν στόχο να παράγουμε - με μέσο τη συνεχή καινοτομία, την έρευνα της αγοράς και την ανάπτυξη - μονάχα το καλύτερο για τους πελάτες μας. Η HYLA συνδυάζει τεχνολογία που προσανατολίζεται στο μέλλον, ύψιστη ποιότητα, ασφάλεια στα προϊόντα της και περιβαλλοντολογική εγρήγορση, βασιζόμενη στη δική μας μοναδική, παγκόσμια πατενταρισμένη τεχνολογία του Διαχωριστή. Εκτιμούμε πάρα πολύ την εμπιστοσύνη σας στα προϊόντα και την εταιρία μας. Janez Pogacar HYLA d.o.o. Doro Erjavec HYLA d.o.o. Wilfried Metzger HYLA International GmbH & Co. KG

3 4 Καλώς ήρθατε στην οικογένεια της HYLA Καλώς ήρθατε στην οικογένεια της HYLA 5 ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ HYLA! Τα συστήματα HYLA πωλούνται παγκοσμίως για πάνω από μία δεκαετία! Για πολύ καιρό, πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πειραματίζονταν με διαφορετικούς τρόπους και μεθόδους ώστε να καταφέρουν να διατηρήσουν τα σπίτια τους όσο το δυνατόν πιο καθαρά. Με την απόκτηση ενός συστήματος HYLA γίνεστε επιπλέον μέλος αυτής της υπέροχης παγκόσμιας οικογένειας της HYLA! Ο στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε πλήρως τους πελάτες μας με αυτό το μοναδικό προϊόν και να είμαστε διαθέσιμοι γι αυτούς την κάθε στιγμή. Γνωρίζουμε πως η άριστη εξυπηρέτηση είναι σημαντική, γι αυτό και παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, οποιαδήποτε στιγμή, για τις ερωτήσεις σας σχετικά με το δικό σας HYLA. Διασκεδάστε με το δικό σας HYLA και απολαύστε το!

4 6 Η Φύση στο Σπίτι σας Η Φύση στο Σπίτι σας 7 Η ΦΥΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ Κάθε μέρα φαίνεται να μαθαίνουμε όλο και περισσότερα ανησυχητικά νέα σχετικά με το περιβάλλον μας. Κατεστραμμένα δάση, μόλυνση του περιβάλλοντος, εργοστασιακή ομίχλη και τρύπες στο στρώμα του όζοντος είναι κάποια από τα πράγματα που γνωρίζουμε. Εξαιτίας αυτών των αιτιών, πολυάριθμες ασθένειες αυξάνονται ταχύτατα και προσβάλλουν ιδιαιτέρως τα παιδιά μας. Οι αλλεργίες και το άσθμα, δυστυχώς, έχουν παύσει πλέον να είναι σπάνια. Σήμερα, ένα στα τρία παιδιά είναι προσβεβλημένα και ούτε καν οι ενήλικες δεν μπορούν να είναι σίγουροι ότι το ανοσοποιητικό τους σύστημα θα μπορεί να αντιστέκεται μόνιμα στην οικολογική καταστροφή. Όλοι μας ανησυχούμε με τις αλλαγές στο περιβάλλον μας και θέλουμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας και στους εαυτούς μας το καλύτερο που μπορούμε. Αγοράζοντας το δικό σας HYLA κάνατε ένα σημαντικό βήμα στο να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής και της υγείας σας μέσα στο σπίτι σας. Η αντιμετώπιση των περιβαλλοντολογικών καταστροφών απαιτεί δράση σε παγκόσμιο επίπεδο και τώρα που είστε μέλος της παγκόσμιας οικογένειας της HYLA, είναι η ευκαιρία σας να αναλάβετε δράση στο σπίτι. Η HYLA κάνει την αναπνοή εμπειρία!

5 8 Ποιότητα Ζωής Ποιότητα Ζωής 9 ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ Η καθαριότητα είναι ένας βασικός τρόπος ζωής για όλους τους πελάτες του HYLA. Η καθαρότητα αντιπροσωπεύει τη ποιότητα ζωής και παρέχεται από τη HYLA σε όλο τον κόσμο καθώς και στο δικό σας σπίτι. Αδράξτε τη στιγμή και απολαύστε τη φύση κάθε μέρα! Το αξίζετε! Η HYLA κάνει την αναπνοή εμπειρία!

6 10 Στόχοι και Επιθυμίες Στόχοι και Επιθυμίες 11 ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ Ο κάθε ένας από εμάς έχει στόχους και επιθυμίες. Για να τους επιτύχουμε πορευόμαστε σε διαφορετικά μονοπάτια. Επιλέγοντας το HYLA έχετε αποδείξει πως είστε έτοιμοι να εμπιστευτείτε ένα καινοτόμο, μοναδικό προϊόν της εταιρίας μας! Προφανώς, αυτό ήταν το δικό σας αρχικό βήμα προς το δικό σας μονοπάτι της ζωής. Η HYLA μπορεί να σας υποστηρίξει στο να επιτύχετε τους στόχους σας και να συνειδητοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Μη διστάσετε να ζητήσετε από τον δικό σας αντιπρόσωπο της HYLA λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την οικογένεια της HYLA. Η HYLA κάνει την αναπνοή εμπειρία!

7 12 Υψηλή Τεχνολογία Υψηλή Τεχνολογία 13 ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η μοναδική παγκόσμια πατενταρισμένη τεχνολογία του Διαχωριστή σάς εγγυάται ότι το HYLA είναι ένα προϊόν υψηλής τεχνικής. Το σύστημα φιλτραρίσματος HYLA GST βασίζεται σ ένα συναρπαστικό φυσικό φαινόμενο τον θερμοπίδακα (γκέιζερ). Ο αέρας και η σκόνη, καθώς εισέρχονται στο κάδο νερού του HYLA δημιουργούν ένα ανοδικό ρεύμα νερού τον θερμοπίδακα HYLA. Αυτή η ενέργεια εξασφαλίζει βελτιστοποιημένο φιλτράρισμα δημιουργώντας ένα μείγμα από σταγονίδια νερού και σωματίδια σκόνης στον διαχωριστή. Μόνο τα υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε και οι σχολαστικές μέθοδοι παραγωγής μας (πιστοποιημένες με ISO 9001) μπορούν να εγγυηθούν τη διάρκεια ζωής και την αξιοπιστία του προϊόντος μας. Το HYLA συμμορφώνεται με όλα τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα πρότυπα δοκιμών, για παράδειγμα τα TÜV, SEV, UL, JET, KETI, QAS και λοιπά. Οι υψηλής τεχνικής διαδικασίες παραγωγής καθώς και οι σταθερά αναπτυσσόμενες εγκαταστάσεις παραγωγής είναι απαραίτητες στο να προμηθεύουν μια σταθερή αύξηση της εταιρίας. Η HYLA αντιπροσωπεύει την ποιότητα και την εμπιστοσύνη. Παρακαλούμε ζητήστε από τον αντιπρόσωπο μας να σας ενημερώσει σχετικά με την εξαιρετική εγγύηση της HYLA!

8 14 Η Εταιρεία HYLA Η Εταιρεία HYLA 15 HYLA INTERNATIONAL GmbH & Co. KG Τα Κεντρικά Γραφεία Μάρκετινγκ & Πωλήσεων της HYLA d.o.o. Οι Εγκαταστάσεις Παραγωγής της Φίλντερσταντ Γερμανία Λουμπλιάνα Σλοβενία

9 16 Η Υπεροχή της HYLA στην Εξυπηρέτηση Πελατών Η Υπεροχή της HYLA στην Εξυπηρέτηση Πελατών 17 Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΗΣ HYLA ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ Γνωρίζουμε ότι μονάχα οι πιο ικανοποιημένοι πελάτες μας θα προτείνουν και θα υποδεικνύουν το προϊόν μας. Γι αυτό λοιπόν, είναι εξαιρετικής σημασίας για μας, να απολαμβάνετε συνεχώς το δικό σας HYLA! Αν λοιπόν έχετε τις όποιες απορίες σχετικά με τις εφαρμογές και τις λειτουργίες του δικού σας συστήματος HYLA, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της HYLA. Για τεχνική εξυπηρέτηση service, του συστήματος HYLA παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον αποκλειστικό διανομέα της HYLA από τον οποίο αγοράσατε το δικό σας σύστημα. Παρακαλούμε, για πληροφορίες και λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην Εγγύηση που σας έχει δώσει ο αποκλειστικός διανομέας.

10 Εγχειρίδιο Χρήσης του HYLA GST

11 20 HYLA GST - Σύστημα Καθαρισμού Αέρα και Χώρου HYLA GST - Σύστημα Καθαρισμού Αέρα και Χώρου 21 HYLA GST ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥ Το σύστημα καθαρισμού GST της HYLA αντλεί και καθαρίζει τον αέρα μέσω φιλτραρίσματος που έχει σαν βάση το νερό. Εφαρμογές: Καθαρισμός του αέρα και εξουδετέρωση της κακοσμίας Συνήθης εσωτερική στεγνή αναρρόφηση Βαθύς καθαρισμός με ηλεκτρικές και περιστροφικές (turbo) βούρτσες Υγρή αναρρόφηση Υγρός καθαρισμός σκληρών/λείων δαπέδων Υγρός καθαρισμός τάπητα, χαλιών, ταπετσαρίας, καλυμμάτων Προδιαγραφές: Τάση: Ισχύς HYLA: Ισχύς Ηλεκτρικού ακροφύσιου: Μέγιστη ροή αέρα: Χωρητικότητα δοχείου νερού: Επίπεδο θορύβου: V, 50/60 Hz 500 W σε κατάσταση καθαρισμού αέρα 850 W σε κατάσταση αναρρόφησης 150 W 2,5 m³/min 4 λίτρα (ως την ένδειξη επιπέδου του νερού) db

12 22 Σημαντικές Οδηγίες Ασφαλείας Σημαντικές Οδηγίες Ασφαλείας 23 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν τη χρήση του συστήματος καθαρισμού GST της HYLA ΠΡΟΣΟΧΗ Κατά τη χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής, πρέπει πάντοτε να ακολουθούνται ορισμένες βασικές προφυλάξεις. Για να μειώσετε τον κίνδυνο φωτιάς, ηλεκτροπληξίας ή τραυματισμού: Μην αφήνετε καμία ηλεκτρική συσκευή στην πρίζα εν απουσία σας. Να αφαιρείτε πάντοτε τη συσκευή από την πρίζα, όταν δεν την χρησιμοποιείτε και όταν την καθαρίζετε ή πριν την οποιαδήποτε επισκευή. Να γίνεται χρήση μόνο σε εσωτερικούς χώρους. Μην επιτρέπετε η συσκευή να χρησιμοποιείται ως παιχνίδι. Όταν η συσκευή χρησιμοποιείται από ή κοντά σε παιδιά, είναι απαραίτητο να επιβλέπετε από κοντά. Να γίνεται χρήση μόνο σύμφωνα με τη περιγραφή του συγκεκριμένου εγχειριδίου χρήσης. Χρησιμοποιήστε μόνο τα προτεινόμενα από τον κατασκευαστή εξαρτήματα. Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή με κατεστραμμένο καλώδιο ή βύσμα. Αν η συσκευή σας δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε, αν έχει υποστεί πτώση, αν έχει αφεθεί σε εξωτερικό χώρο ή αν έχει ριφθεί στο νερό, παρακαλούμε μεταφέρετε την σε ένα κέντρο επισκευής. Μην ελκύετε ή μεταφέρετε τη συσκευή από το καλώδιο και ούτε να χρησιμοποιείτε το καλώδιο σαν χειρολαβή. Μην κλείνετε την πόρτα πάνω στο καλώδιο και να μην το τραβάτε σε αιχμηρές πλευρές ή γωνίες. Μην περνάτε τη συσκευή πατώντας πάνω στο καλώδιο. Διατηρήστε το καλώδιο μακριά από θερμαινόμενους χώρους. Μην αποσυνδέετε τη συσκευή τραβώντας το καλώδιο. Για να αποσυνδέσετε τη συσκευή ελκύσατε από το βύσμα και όχι από το καλώδιο. Μην μεταχειρίζεστε το βύσμα ή το καλώδιο με βρεγμένα χέρια. Διατηρήστε μαλλιά, φαρδιά ρούχα, δάχτυλα και κάθε μέρος του σώματος μακριά από ανοίγματα και κινούμενα μέρη της συσκευής. Κλείστε όλους τους διακόπτες/κουμπιά προτού αποσυνδέσετε τη συσκευή. Προσέχετε ιδιαίτερα όταν καθαρίζετε σκάλες. Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή για την αναρρόφηση υγρών εύφλεκτων υλικών ή καυσίμων, όπως η βενζίνη και μη τη χρησιμοποιείτε σε περιοχές όπου υπάρχει παρουσία τέτοιων υλικών. Η συσκευή αυτή παρέχεται με διπλό μονωτικό υλικό. Χρησιμοποιήστε μόνο πανομοιότυπα ανταλλακτικά. Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή χωρίς νερό για φίλτρο στο δοχείο νερού. Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή για αναρρόφηση οποιουδήποτε αντικειμένου φλέγεται ή βγάζει καπνό, όπως τσιγάρα, σπίρτα ή καυτές στάχτες. Μη χρησιμοποιείτε το ηλεκτρικό ακροφύσιο σε εξωτερικούς χώρους ή πάνω σε υγρές επιφάνειες. Η αντικατάσταση του καλωδίου ρεύματος πρέπει να γίνεται αποκλειστικά από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό. Προτού συνδέσετε ή αποσυνδέσετε το ηλεκτρικό ακροφύσιο, πάντοτε κλείνετε τη συσκευή. Η μονάδα αυτή είναι προορισμένη μόνο για χρήση υπό παρακολούθηση. ΦΥΛΑΞΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

13 24 Σημαντικές Οδηγίες Ασφαλείας Σημαντικές Οδηγίες Ασφαλείας 25 CE ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ Εναρμονισμένα Πρότυπα που εφαρμόστηκαν με στόχο την επαλήθευση της συμμόρφωσης με τις οδηγίες: Κατασκευαστής: HYLA d.o.o. Brnciceva ulica Ljubljana-Crnuce Slovenia EMC EN :2006 EN : A1:2001 EN :2006 EN : A1: A2:2005 Λεπτομέρειες ηλεκτρικών εξαρτημάτων: HYLA GST ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥ Μοντέλο: HYLA GST LVD EN : A11:04 + A1:04 + A12:06 EN : A1:04 (EMF) EN 50366: A1:06 Οδηγίες με τις οποίες το μοντέλο αυτό συμμορφώνεται: 2004/108/EC Ηλεκτρομαγνητικής Συμβατότητας (EMC) 2006/95/EC Εξαρτημάτων Χαμηλής Τάσης (LVD) Ljubljana, 10 Ιουνίου 2009 Janez Pogacar Doro Erjavec Σε περίπτωση τροποποίησης του προϊόντος, η οποία δεν έχει συμφωνηθεί μαζί μας, αυτή η δήλωση ακυρώνεται και αχρηστεύεται και λήγει η εγγύηση.

14 26 HYLA GST - Τμήματα HYLA GST - Προετοιμασία για Χρήση 27 HYLA GST Τμήματα Διαχωριστή GST ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ 1. Μοτέρ/κινητήρας με τον Διαχωριστή GST 2. Δοχείο νερού 3. Τροχοφόρα βάση Γεμίστε το δοχείο νερού με νερό ως την ένδειξη του δοχείου νερού και του σωλήνα του πίδακα γκέιζερ (4 λίτρα) Χρησιμοποιήστε το χερούλι του δοχείου νερού για να μεταφέρετε και να ασφαλίσετε το μοτέρ/κινητήρα πάνω στο δοχείο νερού. 3.

15 28 Καθαρισμός Αέρα Αρώματα HYLA Βασικός Εξοπλισμός HYLA 29 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΕΡΑ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ HYLA Η ισχύς του μοτέρ/κινητήρα ελαττώνεται για βέλτιστη ροή αέρα και χαμηλότερο θόρυβο. Χρησιμοποιήστε τη συσκευή με το κάλυμμα μείωσης θορύβου. Προσθέστε, αν θέλετε, μερικές σταγόνες αρώματος. Χρησιμοποιήστε μόνο αρώματα που δεν είναι σε μορφή αφρού. 1. Εύκαμπτος Σωλήνας Αναρρόφησης 2. Τηλεσκοπικός Σωλήνας 3. Εργαλείο Στενών Περιοχών 4. Πρότυπο Σετ Ακροφυσίου 5. Βούρτσα Ρούχων 6. Βούρτσα Επίπλων 7. Βούρτσα για Όλες τις Χρήσεις ΑΡΩΜΑΤΑ HYLA Υπάρχουν διαθέσιμα 8 διαφορετικά φυσικά αρώματα της HYLA: Λεβάντα, Πεύκο, Λεμόνι, Ευκάλυπτος, Βανίλια-Φράουλα, Everest, Exotic και Μενθόλη. Διαθέσιμα σε μεμονωμένα μπουκάλια των 90 ml και σε σετ 4 x 90 ml το καθένα Σετ αρωμάτων HYLA LPLE (4 x 90 ml) Λεβάντα Πεύκο Λεμόνι Ευκάλυπτος Σετ αρωμάτων HYLA VEEM (4 x 90 ml) Βανίλια-Φράουλα Everest Exotic Μενθόλη

16 30 Σετ Ηλεκτρικού Ακροφυσίου Βαθύς Καθαρισμός Ταπήτων/Χαλιών 31 ΣΕΤ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΑΚΡΟΦΥΣΙΟΥ 1. Ηλεκτρικό ακροφύσιο. 2. Ηλεκτρικός Εύκαμπτος Σωλήνας με μονάδα απομακρυσμένου ελέγχου (τηλεχειριστήριο) 3. Τηλεσκοπικός σωλήνας ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΑΠΗΤΩΝ/ΧΑΛΙΩΝ με το Ηλεκτρικό Ακροφύσιο HYLA Παρακαλούμε να κλείνετε πάντοτε τον κεντρικό διακόπτη του συστήματος HYLA προτού συνδέσετε ή αποσυνδέσετε το Ηλεκτρικό Ακροφύσιο. Το καλώδιο ρεύματος του Ηλεκτρικού Ακροφυσίου πρέπει να είναι συνδεδεμένο με την έξοδο του Ηλεκτρικού Εύκαμπτου Σωλήνα, που βρίσκεται στη χειρολαβή και τότε ο Ηλεκτρικός Εύκαμπτος Σωλήνας συνδέεται στο μοτέρ/κινητήρα. Ο κεντρικός διακόπτης θα θέσει σε λειτουργία το Ηλεκτρικό Ακροφύσιο. Για να ενεργοποιήσετε το Ηλεκτρικό Ακροφύσιο, το απελευθερώνεται από την κλειδωμένη όρθια θέση στην οποία είναι τοποθετημένο, πατώντας το κουμπί που βρίσκεται στα αριστερά του περιστρεφόμενου λαιμού. Θα παρατηρήσετε ένα πράσινο λαμπάκι το οποίο υποδεικνύει την λειτουργία. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη μονάδα απομακρυσμένου ελέγχου (τηλεχειριστήριο) για να θέσετε το Ηλεκτρικό Ακροφύσιο και το HYLA σε λειτουργία ή να τα απενεργοποιήσετε. Συντήρηση: Αποσυνδέστε το ρεύμα από το Ηλεκτρικό Ακροφύσιο. Οι κλωστές από τους τάπητες και τα χαλιά μπορούν να αφαιρεθούν από τη βούρτσα κόβοντας τες και συλλέγοντας τες με την αναρρόφηση. ΠΡΟΣΟΧΗ Μη χρησιμοποιείτε το Ηλεκτρικό Ακροφύσιο σε εξωτερικούς χώρους ή σε υγρές επιφάνειες. Αν το Ηλεκτρικό Ακροφύσιο υπερθερμανθεί, η ενσωματωμένη θερμική προστασία κλείνει το Ακροφύσιο και ο δείκτης με το κόκκινο φως ανάβει. Σε αυτή την περίπτωση μην αγγίζετε το κύλινδρο της βούρτσας. Αποσυνδέστε το ρεύμα από το Ηλεκτρικό Ακροφύσιο. Αφού καθαρίσετε όποιο αντικείμενο εμπόδιζε το κύλινδρο, πατήστε το κουμπί επαναφοράς. Το Ηλεκτρικό Ακροφύσιο θα λειτουργήσει όταν επανασυνδεθεί με το ρεύμα. Προσέχετε ώστε μέρη του σώματος και φαρδιά ρούχα να μην είναι κοντά σε περιστρεφόμενα μέρη.

17 32 Βαθύς Καθαρισμός Ταπετσαριών/Καλυμμάτων Στεγνή Αναρρόφηση Υγρή Αναρρόφηση 33 ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΩΝ/ ΚΑΛΥΜΜΑΤΩΝ με την Ηλεκτρική Βούρτσα Χειρός (προαιρετική) Συνδέστε την στον Ηλεκτρικό Εύκαμπτο Σωλήνα. Είναι σχεδιασμένη για να μαζεύει μόνο στερεά υπολείμματα. Συντήρηση: Αποσυνδέστε το καλώδιο ρεύματος από την παροχή. Οι κλωστές από τους τάπητες και τα χαλιά μπορούν να αφαιρεθούν από τη βούρτσα κόβοντας τες και συλλέγοντας τες με την αναρρόφηση. με την Περιστροφική (turbo) Βούρτσα Χειρός (προαιρετική) Η περιστροφική βούρτσα χειρός λειτουργεί με τη ροή του αέρα. Είναι σχεδιασμένη για να μαζεύει μόνο στερεά υπολείμματα και ενσωματώνει εργαλείο για στενές επιφάνειες. Συντήρηση: Αποσυνδέστε το καλώδιο ρεύματος από την παροχή. Οι κλωστές από τους τάπητες και τα χαλιά μπορούν να αφαιρεθούν από τη βούρτσα κόβοντας τες και συλλέγοντας τες με την αναρρόφηση. ΣΤΕΓΝΗ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ με την Βούρτσα για Όλες τις Χρήσεις Η Βούρτσα για Όλες τις Χρήσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σκληρά/λεία δάπεδα και για τάπητες/χαλιά. Είναι σχεδιασμένη για να μαζεύει μόνο στερεά υπολείμματα. ΥΓΡΗ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ Μη χρησιμοποιείτε το Ηλεκτρικό Ακροφύσιο, την Ηλεκτρική Βούρτσα Χειρός, τη Περιστροφική (Turbo) Βούρτσα Χειρός ή τη Βούρτσα για Όλες τις Χρήσεις σε υγρές επιφάνειες! Γεμίστε το δοχείο νερού με περίπου 1 λίτρο νερού. Όταν κάνετε αναρρόφηση υγρών, παρακαλούμε προσέχετε να μην ξεπεράσετε το μέγιστο επίπεδο στο δοχείο νερού. Χρησιμοποιήστε το Πρότυπο Ακροφύσιο.

18 34 Φυσητήρας Μετά Από Κάθε Χρήση 35 ΦΥΣΗΤΗΡΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ Απομακρύνετε το πλέγμα από το στόμιο εξαγωγής του μοτέρ/κινητήρα. Για πλήρη ισχύς κατά τη χρήση του φυσήματος, ενεργοποιήστε το HYLA, συνδέστε τον ευέλικτο σωλήνα πρώτα στη σύνδεση αναρρόφησης και μετά συνδέστε τον ευέλικτο σωλήνα στο στόμιο εξαγωγής. 1. Κλείστε τον κεντρικό διακόπτη και αποσυνδέστε το καλώδιο ρεύματος από τη πρίζα. 2. Αδειάστε το δοχείο νερού αμέσως μετά τη χρήση και ξεπλύνετέ το με καθαρό νερό. 3. Σκουπίστε την κάτω πλευρά του μοτέρ/κινητήρα χρησιμοποιώντας ένα υγρό πανί. Μη ξεπλένετε το μοτέρ/κινητήρα με νερό! 4. Είναι σημαντικό να φυλάσσετε το σύστημα HYLA με το χερούλι στην αντίθετη θέση, έτσι ώστε να μπορέσει να στεγνώσει μετά τη χρήση ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ! Προτού απομακρύνετε το μοτέρ/κινητήρα από το δοχείο νερού αποσυνδέστε το καλώδιο ρεύματος από τη πρίζα! ΜΗ χρησιμοποιείτε το σύστημα χωρίς νερό! Το Σύστημα Καθαρισμού Αέρα και Χώρου GST της HYLA δεν είναι σχεδιασμένο για την αναρρόφηση μεγαλύτερης ποσότητας σκόνης από ορυκτά! ΜΗ χρησιμοποιείτε το σύστημα για την αναρρόφηση εύφλεκτων υγρών!

19 36 Επιπλέον Εφαρμογές Επιπλέον Εφαρμογές 37 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Αναρρόφηση σκόνης από ευαίσθητα φυτά, μεταξωτά κλπ Καθαρισμός ταπετσαριών και καλυμμάτων (και επίσης του εσωτερικού αυτοκινήτου) Αναρρόφηση στρωμάτων, μαξιλαριών, κουβερτών κλπ Ανάλαφρη αναρρόφηση κουρτινών, πετασμάτων Υγρή αναρρόφηση πάνω σε σκληρό πάτωμα Βαθύς καθαρισμός στρωμάτων κρεβατιού Υγρή Αναρρόφηση χαλιών Απορρόφηση κάθε χυσίματος ή γεμίσματος νερού

20 38 Προαιρετικά Εξαρτήματα και Προσαρτήσεις του HYLA Προαιρετικά Εξαρτήματα και Προσαρτήσεις του HYLA 39 ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ HYLA Ηλεκτρικός Στιλβωτής 2. Ηλεκτρική Βούρτσα Χειρός 3. Περιστροφική (Turbo) Βούρτσα Χειρός 4. Ακροφύσιο Φυσητήρας 5. Περιστρεφόμενη Βούρτσα Επίπλων 6. Βούρτσα για Σώμα Καλοριφέρ 7. Πρότυπη Βούρτσα Ξεσκονίσματος 8. Βούρτσα Ξεσκονίσματος 9. Φαρδιά Βούρτσα Ξεσκονίσματος 10. Βούρτσες Αλόγων 11. Καμπυλωτή Προέκταση Σωλήνα 12. Τσάντες Αναρρόφησης 13. Τσάντες Αναρρόφησης με φερμουάρ 14. Βάση τοίχου για τα εξαρτήματα 15. Καθαριστικό τζαμιών 16. Σωλήνας σύνδεσεις 17. Απορρυπαντικό πολαπλών χρήσεων 18. Πανάκι Microfibre

21 40 Απολυμαντικά της HYLA Σύστημα Υγρού Φρεσκαρίσματος Αέρα HYLA Δώρο Σετ Φυσικής Περιποίησης HYLA 41 ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ ΤΗΣ HYLA Το Απολυμαντικό Αέρα της HYLA (500 ml) έχει τυποποιηθεί ειδικά για χρήση σε συνεργασία με το Σύστημα Καθαρισμού HYLA. Προστιθέμενο στον κάδο νερού του HYLA, ο αέρας φιλτράρεται, καθαρίζεται και απολυμαίνεται από μικρόβια, βακτηρίδια και μούχλα! HYLA Απολυμαντικά επιφανειών (500 ml) είναι ειδικά σχεδιασμένα για χρήση με το σύστημα καθαρισμού HYLA, η οποία έχει τη συνδυασμένη επίδραση του καθαρισμού και απολύμανσης. Καθαρίζοντας τις επιφάνειες από βακτήρια και μύκητες! Μόνο 5 ml (5 τραβά από τη σκανδάλη στο το μπουκάλι) είναι απαραίτητα για κάθε γέμισμα του κάδου νερού. ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΕΡΑ HYLA λευκό μαύρο Το Σύστημα Υγρού Φρεσκαρίσματος Αέρα της HYLA είναι ένα μοναδικό σύστημα φίλτρου νερού το οποίο χρησιμοποιεί το νερό ως φίλτρο. Η σκόνη, το χώμα και τα αλλεργιογόνα παγιδεύονται στο νερό. Χρησιμοποιώντας το φαινόμενο της φυγόκεντρου, το Σύστημα Υγρού Φρεσκαρίσματος Αέρα της HYLA καθαρίζει τον αέρα που εισέρχεται. Προσθέτοντας αρώματα ο αέρας μπορεί να αρωματιστεί. Ο καθαρός και φρέσκος αέρας τώρα ξεχειλίζει το δωμάτιο. ΔΩΡΟ ΣΕΤ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ HYLA Το Δώρο Σετ Φυσικής Περιποίησης HYLA περιλαμβάνει 5 υψηλής ποιότητας καλλυντικά προϊόντα: Λοσιόν Σώματος, Gel για το Ντους, Τονωτικό Gel, Κρέμα Χεριών και Αντιγηραντικό Gel. Το Καθαριστικό Χαλιού είναι ένα επιπλέον προϊόν για τον καθαρισμό των χαλιών σας. Κάθε προϊόν μπορεί να παραγγελθεί ξεχωριστά. Λοσιόν Σώματος, 250 m Gel για το Ντους, 250 ml Τονωτικό Gel, 200 ml Κρέμα Χεριών, 50 ml Αντιγηραντικό Gel, 50 ml Καθαριστικό Χαλιού, 200 ml

22 42 Υγρό Σύστημα Καθαρισμού GST HYLA Υγρό Σύστημα Καθαρισμού GST HYLA 43 ΥΓΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ GST HYLA (προαιρετικό) Το σύστημα αυτό είναι ένα ολοκληρωμένο τμήμα του Συστήματος Καθαρισμού GST της HYLA και είναι σχεδιασμένο για τον υγρό καθαρισμό: Των περισσότερων σκληρών/λείων δαπέδων (κεραμικά, πλακάκια, βινυλίου κλπ) Των περισσοτέρων ειδών χαλιού Ταπετσαριών και καθισμάτων αυτοκινήτου Επιπλέον Λειτουργία ψεκασμού Προδιαγραφές: Δοχείο φρέσκου νερού: 3,5 λίτρα Ικανότητα καθαρισμού ανά γέμισμα του δοχείου νερού με φρέσκο νερό: - 15 με 20 m² για σκληρό/λείο δάπεδο - 3 με 8 m² για τάπητα/χαλί

23 44 Υγρό Σύστημα Καθαρισμού GST HYLA - Τμήματα Υγρός Καθαρισμός Σκληρών/Λείων Δαπέδων 45 ΥΓΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ GST HYLA Τμήματα ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ 1. Δεξαμενή φρέσκου νερού 2. Κάλυμμα σύνδεσης με σωλήνα 3. Εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης με ενσωματωμένο σωλήνα φρέσκου νερού 4. Σωλήνας φρέσκου νερού 5. Ακροφύσιο για σκληρό/λείο δάπεδο 6. Ακροφύσιο για χαλί 7. Ακροφύσιο για ταπετσαρία/καλύμματα 8. Ακροφύσιο ψεκασμού 9. Καθαριστικό HYLA για σκληρό/λείο δάπεδο (0,5 λίτρο) 10. Καθαριστικό HYLA για τάπητα/χαλί και για ταπετσαρία/καλύμματα (0,5 λίτρο) 11. Τηλεσκοπικός Σωλήνας Γεμίστε τη δεξαμενή φρέσκου νερού μέχρι το πολύ 3,5 λίτρα νερού Προσθέστε δύο καπάκια γνήσιου καθαριστικού HYLA Γεμίστε το δοχείο νερού με περίπου 1 λίτρο νερού Τοποθετήστε τη δεξαμενή φρέσκου νερού στη κορυφή του μοτέρ/κινητήρα. Βιδώστε το παξιμάδι του καλύμματος του δοχείου σφιχτά και συνδέστε το σωλήνα πίεσης αέρα στο πίσω μέρος του μοτέρ/κινητήρα. Συνδέστε τον εύκαμπτο σωλήνα στο μοτέρ/κινητήρα και συνδέστε το σωλήνα φρέσκου νερού στο κάλυμμα της δεξαμενής

24 46 Υγρός Καθαρισμός Σκληρών/Λείων Δαπέδων Υγρός Καθαρισμός Ταπήτων/Χαλιών 47 ΥΓΡОΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜОΣ ΣΚΛΗΡΩΝ/ΛΕІΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ Συνδέστε το σωλήνα φρέσκου νερού στο ακροφύσιο σκληρού/λείου δαπέδου. Ανοίξτε τον κεντρικό διακόπτη και τραβήξτε το μοχλό της βαλβίδας για να ξεκινήσει η ροή του νερού. Καθαρίστε το δάπεδο κινώντας το ακροφύσιο μπρος πίσω, κρατώντας τη συσκευή αναρρόφησης σε γωνία που να επιτρέπει στις ελαστικές λουρίδες να μην ακουμπούν στο πάτωμα. Απελευθερώστε το μοχλό της βαλβίδας και στεγνώστε το καθαρισμένο δάπεδο κινώντας το ακροφύσιο προς τα πίσω, κρατώντας τη συσκευή αναρρόφησης σε γωνία που να επιτρέπει στις ελαστικές λουρίδες να έχουν άμεση επαφή με το δάπεδο. Κατά τη διάρκεια του υγρού καθαρισμού να είστε προσεκτικοί ώστε να μη ξεπεραστεί το μέγιστο επίπεδο του δοχείου νερού. Προσοχή! Τα υγρά πατώματα μπορεί να είναι ολισθηρά! ΥΓΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΑΠΗΤΩΝ/ΧΑΛΙΩΝ Συνδέστε το σωλήνα φρέσκου νερού στο ακροφύσιο για τάπητες/χαλιά. Ανοίξτε τον κεντρικό διακόπτη και τραβήξτε το μοχλό της βαλβίδας για να ξεκινήσει η ροή του νερού. Πλύνετε το χαλί κινώντας το ακροφύσιο μπρος πίσω, κρατώντας τη συσκευή αναρρόφησης σε γωνία που να επιτρέπει στην μπροστινή πλευρά να μην ακουμπά στο χαλί. Μη μουσκεύετε το χαλί! Απελευθερώστε το μοχλό της βαλβίδας και στεγνώστε το καθαρισμένο χαλί κινώντας το ακροφύσιο προς τα πίσω, κρατώντας τη συσκευή αναρρόφησης σε γωνία που να επιτρέπει στη μπροστινή πλευρά να έχει άμεση επαφή με το χαλί. Κατά τη διάρκεια του υγρού καθαρισμού να είστε προσεκτικοί ώστε το δοχείο νερού να μην ξεπεράσει το μέγιστο επίπεδο (κορυφή της κεντρικής ακίδας)

25 48 Υγρός Καθαρισμός Ταπετσαριών/Καλυμμάτων Ψεκασμός 49 ΥγρΟς Καθαρισμός ΤαπετσαριΩν/ ΚαλυμμΑτων Συνδέστε το ακροφύσιο ταπετσαριών/καλυμμάτων στον εύκαμπτο σωλήνα αναρρόφησης. Ανοίξτε τον κεντρικό διακόπτη και τραβήξτε το μοχλό της βαλβίδας για να ξεκινήσει η ροή του νερού. Πλύνετε τη ταπετσαρία κινώντας το ακροφύσιο μπρος πίσω, κρατώντας το ακροφύσιο για ταπετσαρίες/καλύμματα σε γωνία που να επιτρέπει στην μπροστινή πλευρά να μην ακουμπά στην επιφάνεια της ταπετσαρίας. Μη μουσκεύετε τη ταπετσαρία! Απελευθερώστε το μοχλό της βαλβίδας και στεγνώστε τη καθαρισμένη ταπετσαρία κινώντας το ακροφύσιο προς τα πίσω, κρατώντας το ακροφύσιο για ταπετσαρίες/καλύμματα σε γωνία που να επιτρέπει στη μπροστινή πλευρά να έχει άμεση επαφή με την επιφάνεια της ταπετσαρίας. Κατά τη διάρκεια του υγρού καθαρισμού να είστε προσεκτικοί ώστε να μη ξεπεραστεί το μέγιστο επίπεδο του δοχείου νερού. ΨΕΚΑΣΜΟΣ Αφαιρέστε το πλέγμα από το στόμιο εξαγωγής στο πίσω μέρος του μοτέρ/κινητήρα. Συνδέστε τον εύκαμπτο σωλήνα αναρρόφησης στο στόμιο εξαγωγής στο πίσω μέρος του μοτέρ/κινητήρα. Βιδώστε σφιχτά το παξιμάδι του καλύμματος του δοχείου και συνδέστε τον σωλήνα πίεσης αέρα στο πίσω μέρος του μοτέρ/κινητήρα. Συνδέστε το ακροφύσιο ψεκασμού στον εύκαμπτο σωλήνα και συνδέστε το σωλήνα φρέσκου νερού. Ανοίξτε το κεντρικό διακόπτη και τραβήξτε το μοχλό της βαλβίδας ώστε να ξεκινήσει η ροή του νερού. Χρησιμοποιείστε το ψεκασμό νερού για να πλύνετε ή να μουσκέψετε επιφάνειες. Απελευθερώστε το μοχλό της βαλβίδας για να σταματήσει τη ροή νερού καθώς φυσάτε τις επιφάνειες με αέρα.

26 50 Προσοχή Επισκευή/Service 51 ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΠΙΣΚΕΥΗ/SERVICE Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μόνο υγρά καθαριστικά της HYLA. Η χρήση άλλων καθαριστικών μπορεί να κάνει ζημιά στο σύστημά σας. Προτού ξαναγεμίσετε τη δεξαμενή φρέσκου νερού, αδειάστε το δοχείο νερού και ξαναγεμίστε το με περίπου 1 λίτρο φρέσκου νερού. Για επισκευή/service παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Έμπορο ή τον Διανομέα της HYLA από τον οποίο αγοράσατε την συσκευή σας. Σφραγίδα Διανομέα: CERTIFICATE No. Q-201 ISO 9001:2008 Όλα τα δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος για τεχνικές τροποποιήσεις χωρίς την εξασθένηση της ποιότητας ή της απόδοσης του Συστήματος Καθαρισμού HYLA GST. GR GST 0612

27 GR GST 0612

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Με την εγγύηση της ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Με την εγγύηση της ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Με την εγγύηση της ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να μειώσετε τον κίνδυνο πυρκαγιάς, ηλεκτροπληξίας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΟΜΠΑ ΠΕΛΛΕΤ "ΚΟΜΜΟ" ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ

ΣΟΜΠΑ ΠΕΛΛΕΤ ΚΟΜΜΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ ΣΟΜΠΑ ΠΕΛΛΕΤ "ΚΟΜΜΟ" ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ Πέλλετ καύσιμο από βιομάζα βιοκαύσιμο 1 Οι συσκευές θέρμανσης (εφεξής "σόμπες") της εταιρίας ALFA PLAM (εφεξής ALFA PLAM) κατασκευάζονται

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ: Όταν γίνεται η χρήση του αφυγραντήρα στις Ευρωπαϊκές χώρες, πρέπει να ακολουθούνται

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Ι Δ Ι Ο Κ Τ Η Τ Η

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Ι Δ Ι Ο Κ Τ Η Τ Η Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Ι Δ Ι Ο Κ Τ Η Τ Η Καλωσορίσατε! EL Αγαπητέ ιδιοκτήτη του irobot Roomba, Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε ένα ρομπότ σκούπας καθαρισμού irobot Roomba. Είστε τώρα ένας από τους εκατομμύρια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΟΧΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΩΜΑΤΙΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΟΧΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΩΜΑΤΙΟΥ Προτού χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό σας, διαβάστε προσεκτικά το παρόν εγχειρίδιο και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ INVERTER ΠΟΛΥΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ-ΔΥΟ / ΤΡΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

M-488A Ρομποτ Καθαρισμού Οδηγίες Χρήσης

M-488A Ρομποτ Καθαρισμού Οδηγίες Χρήσης M-488A Ρομποτ Καθαρισμού Οδηγίες Χρήσης Αγαπητέ ιδιοκτήτη, Ευχαριστούμε που αγοράσατε το νέο Ρομποτ Καθαρισμού της Vileda. Το νέο Ρομποτ Καθαρισμού κατασκευάστηκε από τους ειδικούς μηχανικούς μας μετά

Διαβάστε περισσότερα

6 ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 5 7 ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ... 5

6 ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 5 7 ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ... 5 1 ΕΦΑΡΜΟΓΗ... 2 2 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (ΕΙΚ. 1-2-3)... 2 3 ΛΙΣΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ... 2 4 ΣΥΜΒΟΛΑ... 3 5 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙ ΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ... 3 5.1 Χώρος εργασίας... 3 5.2 Ηλεκτρική

Διαβάστε περισσότερα

Σόμπα pellet Αέρος Easy Mod.Small Mod.Medium Mod.Large

Σόμπα pellet Αέρος Easy Mod.Small Mod.Medium Mod.Large Σόμπα pellet Αέρος Easy Mod.Small Mod.Medium Mod.Large Οδηγίες χρήσης και συντήρησης (Μετάφραση από το πρωτότυπο) Το φυλλάδιο οδηγιών αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του προϊόντος. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

170BT. Εγχειρίδιο χειριστή. Ελληνικά 115 01 97-71

170BT. Εγχειρίδιο χειριστή. Ελληνικά 115 01 97-71 Προτού χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα σας, διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο, ώστε να κατανοήσετε την ορθή χρήση της μονάδας. Εγχειρίδιο χειριστή 170BT ΙΣΧΥΟΝΤΕΣ ΑΡΙΘΜΟΙ ΣΕΙΡΑΣ: 60200101 και άνω Ελληνικά

Διαβάστε περισσότερα

www.cookshop.gr BIALETTI MOKONA ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ESPRESSO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

www.cookshop.gr BIALETTI MOKONA ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ESPRESSO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ www.cookshop.gr BIALETTI MOKONA ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ESPRESSO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1 www.cookshop.gr 2 3 4 5 www.cookshop.gr ΕΙΣΑΓΩΓΗ Αγαπητέ Πελάτη, Ευχαριστούμε που επιλέξατε το προϊόν μας. Είμαστε σίγουροι ότι η επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ KSW 192

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ KSW 192 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ KSW 192 ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ Παρακαλώ διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν την πρώτη λειτουργία. Περιλαμβάνει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση, λειτουργία και συντήρηση

Διαβάστε περισσότερα

VACUCLEAN ΑΠΟ ΤΗΝ REHAU ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

VACUCLEAN ΑΠΟ ΤΗΝ REHAU ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 885 600 GR 2 VACUCLEAN ΑΠΟ ΤΗΝ REHAU ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1... Πληροφορίες και υποδείξεις ασφαλείας... 5 2... Γενική επισκόπηση... 7 2.1....Περιγραφή συστήματος... 7 2.2... Τρόπος λειτουργίας... 8 2.3...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός υγείας και ασφάλειας, Χρήσης και συντήρησης και Εγκατάστασης. www.whirlpool.eu/register

Οδηγός υγείας και ασφάλειας, Χρήσης και συντήρησης και Εγκατάστασης. www.whirlpool.eu/register Οδηγός υγείας και ασφάλειας, Χρήσης και συντήρησης και Εγκατάστασης www.whirlpool.eu/register Ελληνικά...σελ. 3 2 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΔΗΓΟΙ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΧΡΗ- ΣΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ και ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ EL Σας ευχαριστούμε

Διαβάστε περισσότερα

Η Frymaster, μέλος της Commercial Food Equipment Service Association, συνιστά τη χρήση εξουσιοδοτημένων τεχνικών από την CFESA.

Η Frymaster, μέλος της Commercial Food Equipment Service Association, συνιστά τη χρήση εξουσιοδοτημένων τεχνικών από την CFESA. Φριτέζα διατήρησης λαδιού (OCF30) Ηλεκτρικές φριτέζες Εγχειρίδιο εγκατάστασης & λειτουργίας Η Frymaster, μέλος της Commercial Food Equipment Service Association, συνιστά τη χρήση εξουσιοδοτημένων τεχνικών

Διαβάστε περισσότερα

Πριν από τη χρήση του προϊόντος, διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά και φυλάξτε το εγχειρίδιο για µελλοντική χρήση.

Πριν από τη χρήση του προϊόντος, διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά και φυλάξτε το εγχειρίδιο για µελλοντική χρήση. Πριν από τη χρήση του προϊόντος, διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά και φυλάξτε το εγχειρίδιο για µελλοντική χρήση. ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Όταν χρησιµοποιείτε αυτόν τον αφυγραντήρα σε Ευρωπαϊκές χώρες,

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΘΑΡΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΜΟΝΤΕΛΟ OMNI-230G (TYPE D)

ΦΟΡΗΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΘΑΡΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΜΟΝΤΕΛΟ OMNI-230G (TYPE D) ΦΟΡΗΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΘΑΡΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΜΟΝΤΕΛΟ OMNI-230G (TYPE D) Μετά την παραλαβή της θερμάστρας, εφ όσον είστε κάτοικος Αθηνών, Πειραιώς ή Θεσσαλονίκης, παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

Μ-844 ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ Μ-844 ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ. Οδηγίες Λειτουργίας. Πριν λειτουργήσετε την πολυθρόνα, παρακαλούμε διαβάστε ολόκληρο αυτό το εγχειρίδιο

Μ-844 ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ Μ-844 ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ. Οδηγίες Λειτουργίας. Πριν λειτουργήσετε την πολυθρόνα, παρακαλούμε διαβάστε ολόκληρο αυτό το εγχειρίδιο Μ-844 ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ Μ-844 ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ Οδηγίες Λειτουργίας Πριν λειτουργήσετε την πολυθρόνα, παρακαλούμε διαβάστε ολόκληρο αυτό το εγχειρίδιο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Βασικές προφυλάξεις που

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ

ΟΡΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΟΡΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ Αυτό το πλυντήριο είναι προορισμένο αποκλειστικά για την πλύση φορτίων από άπλυτα ρούχα σε ποσότητες που συνηθίζονται στα ιδιωτικά νοικοκυριά. Να τηρείτε τις οδηγίες που παρέχονται στις

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8762

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8762 12 Ελληνικά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8762 Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. 12 GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome

Διαβάστε περισσότερα

Wall Mounted Room Air Conditioners Kλιματιστικό τοίχου Condizionatore split

Wall Mounted Room Air Conditioners Kλιματιστικό τοίχου Condizionatore split User s Manual Οδηγίες Χρήσης Manuale d instruzioni Wall Mounted Room Air Conditioners Kλιματιστικό τοίχου Condizionatore split Model names/μοντέλα/modello KTN/KTG-09IV KTN/KTG-12IV KTN/KTG-18IV KTN/KTG-24IV

Διαβάστε περισσότερα

Η Frymaster, μέλος της Εμπορικής Ένωσης Σέρβις Εξοπλισμού Φαγητού, συνιστά να χρησιμοποιείτε τεχνικούς με πιστοποίηση CFESA.

Η Frymaster, μέλος της Εμπορικής Ένωσης Σέρβις Εξοπλισμού Φαγητού, συνιστά να χρησιμοποιείτε τεχνικούς με πιστοποίηση CFESA. ΦΡΙΤΕΖΕΣ RE SERIES ELECTRIC Εγχειρίδιο εγκατάστασης και λειτουργίας Η Frymaster, μέλος της Εμπορικής Ένωσης Σέρβις Εξοπλισμού Φαγητού, συνιστά να χρησιμοποιείτε τεχνικούς με πιστοποίηση CFESA. 24ωρη τηλεφωνική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΚΑΤΟΧΟΥ. IN Τύπου κασέτας τεσσάρων κατευθύνσεων

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΚΑΤΟΧΟΥ. IN Τύπου κασέτας τεσσάρων κατευθύνσεων ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΚΑΤΟΧΟΥ IN Τύπου κασέτας τεσσάρων κατευθύνσεων Ευχαριστούμε για την αγορά του κλιματιστικού. Προτού χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε προσεκτικά το παρόν εγχειρίδιο και φυλάξτε το για

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧYLON

ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧYLON ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧYLON ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ l Σχεδόν τριπλάσια διάρκεια ζωής σε σύγκριση με αυτής των χαλύβδινων l Υψηλή αντίσταση στην οξείδωση-επιφανειακή φθορά

Διαβάστε περισσότερα

ÐëõíôÞñéï Ñïý ùí AQXXF 129 H

ÐëõíôÞñéï Ñïý ùí AQXXF 129 H ÐëõíôÞñéï Ñïý ùí AQXXF 129 H Ïäçãßåò ãéá ôçí åãêáôüóôáóç êáé ñþóç Πλυντήριο ρούχων Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 3-4 Αφαίρεση συσκευασίας και Ευθυγράμμιση Σύνδεση παροχής νερού και Ηλεκτρικών παροχών Τεχνικά

Διαβάστε περισσότερα

LEIDRAAD VOOR HET GEBRUIK VAN DE VAATWASSER EN DE WASPROGRAMMA'S GUIA PARA A UTILIZAÇÃO DA MÁQUINA DE LAVAR LOUÇA E DOS PROGRAMAS DE LAVAGEM

LEIDRAAD VOOR HET GEBRUIK VAN DE VAATWASSER EN DE WASPROGRAMMA'S GUIA PARA A UTILIZAÇÃO DA MÁQUINA DE LAVAR LOUÇA E DOS PROGRAMAS DE LAVAGEM GEBRUIKSAANWIJZING MANUAL DE INSTRUÇÕE ENTOIXIZOMENO ΠΛYNTHPIO ΠIATΩN KULLANIM KLAVUZU LEIDRAAD VOOR HET GEBRUIK VAN DE VAATWASSER EN DE WASPROGRAMMA'S GUIA PARA A UTILIZAÇÃO DA MÁQUINA DE LAVAR LOUÇA

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο EUROLIVE VS1520/VS1220F/VS1220. High-Performance 600-Watt PA Speaker with 15"/12" Woofer and Electro-Dynamic Driver

Περιληπτικό Εγχειρίδιο EUROLIVE VS1520/VS1220F/VS1220. High-Performance 600-Watt PA Speaker with 15/12 Woofer and Electro-Dynamic Driver Περιληπτικό Εγχειρίδιο EUOIVE VS1520/VS1220F/VS1220 High-Performance 600-Watt PA Speaker with 15"/12" Woofer and Electro-Dynamic Driver 2 EUOIVE VS1520/VS1220F/VS1220 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιεχομενα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΣ: ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: GR50

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΣ: ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: GR50 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ. Το παρόν εγχειρίδιο και η ίδια η συσκευή συνοδεύονται από σημαντικά μηνύματα σχετικά με την ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. Ψυγειοκαταψύκτης NFE-320. "Teka"

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. Ψυγειοκαταψύκτης NFE-320. Teka ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Ψυγειοκαταψύκτης NFE-320 "Teka" 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πρωταρχικό μέλημα η ασφάλειά σας. 4 Οδηγίες μεταφοράς... 5 Απόσυρση συσκευής. 5 Εγκατάσταση.. 6 Περιγραφή της συσκευής. 7 Πριν τη θέσετε για

Διαβάστε περισσότερα

Φυλλάδιο οδηγιών LI 480 A. Πλυντήριο Πιάτων. Περιεχόμενα. Εγκατάσταση, 1 Τοποθέτηση και οριζοντίωση Σύνδεση νερού και παροχή ρεύματος Τεχνικά δεδομένα

Φυλλάδιο οδηγιών LI 480 A. Πλυντήριο Πιάτων. Περιεχόμενα. Εγκατάσταση, 1 Τοποθέτηση και οριζοντίωση Σύνδεση νερού και παροχή ρεύματος Τεχνικά δεδομένα Φυλλάδιο οδηγιών GR Ελληνικά Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 1 Τοποθέτηση και οριζοντίωση Σύνδεση νερού και παροχή ρεύματος Τεχνικά δεδομένα Πλυντήριο Πιάτων Περιγραφή της συσκευής, 4 Γενική επισκόπηση Πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΟΥΜΠΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΟΝ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΜΕΡΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑ ΑΣ ΦΡΟΝΤΙ Α ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΟΥΜΠΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΟΝ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΜΕΡΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑ ΑΣ ΦΡΟΝΤΙ Α ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Προειδοποίηση... 2 Προσοχή... 2 Ηλεκτρολογικά στοιχεία... 3 ΚΟΥΜΠΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΟΝ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑ Κουµπιά ελέγχου... 4 Άλλα χαρακτηριστικά... 5 ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΜΕΡΩΝ Αναγνώριση

Διαβάστε περισσότερα