ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Ο Κόσμος της HYLA. Wilfried Metzger HYLA International GmbH & Co. KG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Ο Κόσμος της HYLA. Wilfried Metzger HYLA International GmbH & Co. KG"

Transcript

1

2 2 Editorial Editorial 3 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Αγοράζοντας το δικό σας σύστημα HYLA, κάνατε ένα σημαντικό βήμα μπροστά, στο να νιώθετε περισσότερο υγιείς και άνετοι. Η συνεχής χρήση του δικού σας HYLA, θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε το πόσο πολύ μειώνει την σκόνη από τους χώρους σας και από τον αέρα. Επιπλέον, η απόφασή σας να αγοράσετε ένα HYLA θα βοηθήσει στο να αναδειχθεί σε περισσότερο κόσμο η χρήση τέτοιων ανώτερων συστημάτων φιλτραρίσματος που βασίζονται στο νερό! Ο Κόσμος της HYLA Πολλοί από τους ανθρώπους που γνωρίζετε, πιθανότατα δεν είναι εξοικειωμένοι με την ιδέα ενός τέτοιου συστήματος Καθαρισμού Αέρα και Χώρου. Η δική σας αναφορά σε αυτό μπορεί να κάνει δυνατό για τους φίλους και τους συγγενείς σας, να εκμεταλλευτούν το όφελος αυτού του ασυναγώνιστου συστήματος! Ως μία παγκοσμίου φήμης εταιρία, έχουμε σαν στόχο να παράγουμε - με μέσο τη συνεχή καινοτομία, την έρευνα της αγοράς και την ανάπτυξη - μονάχα το καλύτερο για τους πελάτες μας. Η HYLA συνδυάζει τεχνολογία που προσανατολίζεται στο μέλλον, ύψιστη ποιότητα, ασφάλεια στα προϊόντα της και περιβαλλοντολογική εγρήγορση, βασιζόμενη στη δική μας μοναδική, παγκόσμια πατενταρισμένη τεχνολογία του Διαχωριστή. Εκτιμούμε πάρα πολύ την εμπιστοσύνη σας στα προϊόντα και την εταιρία μας. Janez Pogacar HYLA d.o.o. Doro Erjavec HYLA d.o.o. Wilfried Metzger HYLA International GmbH & Co. KG

3 4 Καλώς ήρθατε στην οικογένεια της HYLA Καλώς ήρθατε στην οικογένεια της HYLA 5 ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ HYLA! Τα συστήματα HYLA πωλούνται παγκοσμίως για πάνω από μία δεκαετία! Για πολύ καιρό, πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πειραματίζονταν με διαφορετικούς τρόπους και μεθόδους ώστε να καταφέρουν να διατηρήσουν τα σπίτια τους όσο το δυνατόν πιο καθαρά. Με την απόκτηση ενός συστήματος HYLA γίνεστε επιπλέον μέλος αυτής της υπέροχης παγκόσμιας οικογένειας της HYLA! Ο στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε πλήρως τους πελάτες μας με αυτό το μοναδικό προϊόν και να είμαστε διαθέσιμοι γι αυτούς την κάθε στιγμή. Γνωρίζουμε πως η άριστη εξυπηρέτηση είναι σημαντική, γι αυτό και παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, οποιαδήποτε στιγμή, για τις ερωτήσεις σας σχετικά με το δικό σας HYLA. Διασκεδάστε με το δικό σας HYLA και απολαύστε το!

4 6 Η Φύση στο Σπίτι σας Η Φύση στο Σπίτι σας 7 Η ΦΥΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ Κάθε μέρα φαίνεται να μαθαίνουμε όλο και περισσότερα ανησυχητικά νέα σχετικά με το περιβάλλον μας. Κατεστραμμένα δάση, μόλυνση του περιβάλλοντος, εργοστασιακή ομίχλη και τρύπες στο στρώμα του όζοντος είναι κάποια από τα πράγματα που γνωρίζουμε. Εξαιτίας αυτών των αιτιών, πολυάριθμες ασθένειες αυξάνονται ταχύτατα και προσβάλλουν ιδιαιτέρως τα παιδιά μας. Οι αλλεργίες και το άσθμα, δυστυχώς, έχουν παύσει πλέον να είναι σπάνια. Σήμερα, ένα στα τρία παιδιά είναι προσβεβλημένα και ούτε καν οι ενήλικες δεν μπορούν να είναι σίγουροι ότι το ανοσοποιητικό τους σύστημα θα μπορεί να αντιστέκεται μόνιμα στην οικολογική καταστροφή. Όλοι μας ανησυχούμε με τις αλλαγές στο περιβάλλον μας και θέλουμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας και στους εαυτούς μας το καλύτερο που μπορούμε. Αγοράζοντας το δικό σας HYLA κάνατε ένα σημαντικό βήμα στο να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής και της υγείας σας μέσα στο σπίτι σας. Η αντιμετώπιση των περιβαλλοντολογικών καταστροφών απαιτεί δράση σε παγκόσμιο επίπεδο και τώρα που είστε μέλος της παγκόσμιας οικογένειας της HYLA, είναι η ευκαιρία σας να αναλάβετε δράση στο σπίτι. Η HYLA κάνει την αναπνοή εμπειρία!

5 8 Ποιότητα Ζωής Ποιότητα Ζωής 9 ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ Η καθαριότητα είναι ένας βασικός τρόπος ζωής για όλους τους πελάτες του HYLA. Η καθαρότητα αντιπροσωπεύει τη ποιότητα ζωής και παρέχεται από τη HYLA σε όλο τον κόσμο καθώς και στο δικό σας σπίτι. Αδράξτε τη στιγμή και απολαύστε τη φύση κάθε μέρα! Το αξίζετε! Η HYLA κάνει την αναπνοή εμπειρία!

6 10 Στόχοι και Επιθυμίες Στόχοι και Επιθυμίες 11 ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ Ο κάθε ένας από εμάς έχει στόχους και επιθυμίες. Για να τους επιτύχουμε πορευόμαστε σε διαφορετικά μονοπάτια. Επιλέγοντας το HYLA έχετε αποδείξει πως είστε έτοιμοι να εμπιστευτείτε ένα καινοτόμο, μοναδικό προϊόν της εταιρίας μας! Προφανώς, αυτό ήταν το δικό σας αρχικό βήμα προς το δικό σας μονοπάτι της ζωής. Η HYLA μπορεί να σας υποστηρίξει στο να επιτύχετε τους στόχους σας και να συνειδητοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Μη διστάσετε να ζητήσετε από τον δικό σας αντιπρόσωπο της HYLA λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την οικογένεια της HYLA. Η HYLA κάνει την αναπνοή εμπειρία!

7 12 Υψηλή Τεχνολογία Υψηλή Τεχνολογία 13 ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η μοναδική παγκόσμια πατενταρισμένη τεχνολογία του Διαχωριστή σάς εγγυάται ότι το HYLA είναι ένα προϊόν υψηλής τεχνικής. Το σύστημα φιλτραρίσματος HYLA GST βασίζεται σ ένα συναρπαστικό φυσικό φαινόμενο τον θερμοπίδακα (γκέιζερ). Ο αέρας και η σκόνη, καθώς εισέρχονται στο κάδο νερού του HYLA δημιουργούν ένα ανοδικό ρεύμα νερού τον θερμοπίδακα HYLA. Αυτή η ενέργεια εξασφαλίζει βελτιστοποιημένο φιλτράρισμα δημιουργώντας ένα μείγμα από σταγονίδια νερού και σωματίδια σκόνης στον διαχωριστή. Μόνο τα υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε και οι σχολαστικές μέθοδοι παραγωγής μας (πιστοποιημένες με ISO 9001) μπορούν να εγγυηθούν τη διάρκεια ζωής και την αξιοπιστία του προϊόντος μας. Το HYLA συμμορφώνεται με όλα τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα πρότυπα δοκιμών, για παράδειγμα τα TÜV, SEV, UL, JET, KETI, QAS και λοιπά. Οι υψηλής τεχνικής διαδικασίες παραγωγής καθώς και οι σταθερά αναπτυσσόμενες εγκαταστάσεις παραγωγής είναι απαραίτητες στο να προμηθεύουν μια σταθερή αύξηση της εταιρίας. Η HYLA αντιπροσωπεύει την ποιότητα και την εμπιστοσύνη. Παρακαλούμε ζητήστε από τον αντιπρόσωπο μας να σας ενημερώσει σχετικά με την εξαιρετική εγγύηση της HYLA!

8 14 Η Εταιρεία HYLA Η Εταιρεία HYLA 15 HYLA INTERNATIONAL GmbH & Co. KG Τα Κεντρικά Γραφεία Μάρκετινγκ & Πωλήσεων της HYLA d.o.o. Οι Εγκαταστάσεις Παραγωγής της Φίλντερσταντ Γερμανία Λουμπλιάνα Σλοβενία

9 16 Η Υπεροχή της HYLA στην Εξυπηρέτηση Πελατών Η Υπεροχή της HYLA στην Εξυπηρέτηση Πελατών 17 Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΗΣ HYLA ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ Γνωρίζουμε ότι μονάχα οι πιο ικανοποιημένοι πελάτες μας θα προτείνουν και θα υποδεικνύουν το προϊόν μας. Γι αυτό λοιπόν, είναι εξαιρετικής σημασίας για μας, να απολαμβάνετε συνεχώς το δικό σας HYLA! Αν λοιπόν έχετε τις όποιες απορίες σχετικά με τις εφαρμογές και τις λειτουργίες του δικού σας συστήματος HYLA, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της HYLA. Για τεχνική εξυπηρέτηση service, του συστήματος HYLA παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον αποκλειστικό διανομέα της HYLA από τον οποίο αγοράσατε το δικό σας σύστημα. Παρακαλούμε, για πληροφορίες και λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην Εγγύηση που σας έχει δώσει ο αποκλειστικός διανομέας.

10 Εγχειρίδιο Χρήσης του HYLA GST

11 20 HYLA GST - Σύστημα Καθαρισμού Αέρα και Χώρου HYLA GST - Σύστημα Καθαρισμού Αέρα και Χώρου 21 HYLA GST ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥ Το σύστημα καθαρισμού GST της HYLA αντλεί και καθαρίζει τον αέρα μέσω φιλτραρίσματος που έχει σαν βάση το νερό. Εφαρμογές: Καθαρισμός του αέρα και εξουδετέρωση της κακοσμίας Συνήθης εσωτερική στεγνή αναρρόφηση Βαθύς καθαρισμός με ηλεκτρικές και περιστροφικές (turbo) βούρτσες Υγρή αναρρόφηση Υγρός καθαρισμός σκληρών/λείων δαπέδων Υγρός καθαρισμός τάπητα, χαλιών, ταπετσαρίας, καλυμμάτων Προδιαγραφές: Τάση: Ισχύς HYLA: Ισχύς Ηλεκτρικού ακροφύσιου: Μέγιστη ροή αέρα: Χωρητικότητα δοχείου νερού: Επίπεδο θορύβου: V, 50/60 Hz 500 W σε κατάσταση καθαρισμού αέρα 850 W σε κατάσταση αναρρόφησης 150 W 2,5 m³/min 4 λίτρα (ως την ένδειξη επιπέδου του νερού) db

12 22 Σημαντικές Οδηγίες Ασφαλείας Σημαντικές Οδηγίες Ασφαλείας 23 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν τη χρήση του συστήματος καθαρισμού GST της HYLA ΠΡΟΣΟΧΗ Κατά τη χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής, πρέπει πάντοτε να ακολουθούνται ορισμένες βασικές προφυλάξεις. Για να μειώσετε τον κίνδυνο φωτιάς, ηλεκτροπληξίας ή τραυματισμού: Μην αφήνετε καμία ηλεκτρική συσκευή στην πρίζα εν απουσία σας. Να αφαιρείτε πάντοτε τη συσκευή από την πρίζα, όταν δεν την χρησιμοποιείτε και όταν την καθαρίζετε ή πριν την οποιαδήποτε επισκευή. Να γίνεται χρήση μόνο σε εσωτερικούς χώρους. Μην επιτρέπετε η συσκευή να χρησιμοποιείται ως παιχνίδι. Όταν η συσκευή χρησιμοποιείται από ή κοντά σε παιδιά, είναι απαραίτητο να επιβλέπετε από κοντά. Να γίνεται χρήση μόνο σύμφωνα με τη περιγραφή του συγκεκριμένου εγχειριδίου χρήσης. Χρησιμοποιήστε μόνο τα προτεινόμενα από τον κατασκευαστή εξαρτήματα. Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή με κατεστραμμένο καλώδιο ή βύσμα. Αν η συσκευή σας δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε, αν έχει υποστεί πτώση, αν έχει αφεθεί σε εξωτερικό χώρο ή αν έχει ριφθεί στο νερό, παρακαλούμε μεταφέρετε την σε ένα κέντρο επισκευής. Μην ελκύετε ή μεταφέρετε τη συσκευή από το καλώδιο και ούτε να χρησιμοποιείτε το καλώδιο σαν χειρολαβή. Μην κλείνετε την πόρτα πάνω στο καλώδιο και να μην το τραβάτε σε αιχμηρές πλευρές ή γωνίες. Μην περνάτε τη συσκευή πατώντας πάνω στο καλώδιο. Διατηρήστε το καλώδιο μακριά από θερμαινόμενους χώρους. Μην αποσυνδέετε τη συσκευή τραβώντας το καλώδιο. Για να αποσυνδέσετε τη συσκευή ελκύσατε από το βύσμα και όχι από το καλώδιο. Μην μεταχειρίζεστε το βύσμα ή το καλώδιο με βρεγμένα χέρια. Διατηρήστε μαλλιά, φαρδιά ρούχα, δάχτυλα και κάθε μέρος του σώματος μακριά από ανοίγματα και κινούμενα μέρη της συσκευής. Κλείστε όλους τους διακόπτες/κουμπιά προτού αποσυνδέσετε τη συσκευή. Προσέχετε ιδιαίτερα όταν καθαρίζετε σκάλες. Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή για την αναρρόφηση υγρών εύφλεκτων υλικών ή καυσίμων, όπως η βενζίνη και μη τη χρησιμοποιείτε σε περιοχές όπου υπάρχει παρουσία τέτοιων υλικών. Η συσκευή αυτή παρέχεται με διπλό μονωτικό υλικό. Χρησιμοποιήστε μόνο πανομοιότυπα ανταλλακτικά. Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή χωρίς νερό για φίλτρο στο δοχείο νερού. Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή για αναρρόφηση οποιουδήποτε αντικειμένου φλέγεται ή βγάζει καπνό, όπως τσιγάρα, σπίρτα ή καυτές στάχτες. Μη χρησιμοποιείτε το ηλεκτρικό ακροφύσιο σε εξωτερικούς χώρους ή πάνω σε υγρές επιφάνειες. Η αντικατάσταση του καλωδίου ρεύματος πρέπει να γίνεται αποκλειστικά από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό. Προτού συνδέσετε ή αποσυνδέσετε το ηλεκτρικό ακροφύσιο, πάντοτε κλείνετε τη συσκευή. Η μονάδα αυτή είναι προορισμένη μόνο για χρήση υπό παρακολούθηση. ΦΥΛΑΞΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

13 24 Σημαντικές Οδηγίες Ασφαλείας Σημαντικές Οδηγίες Ασφαλείας 25 CE ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ Εναρμονισμένα Πρότυπα που εφαρμόστηκαν με στόχο την επαλήθευση της συμμόρφωσης με τις οδηγίες: Κατασκευαστής: HYLA d.o.o. Brnciceva ulica Ljubljana-Crnuce Slovenia EMC EN :2006 EN : A1:2001 EN :2006 EN : A1: A2:2005 Λεπτομέρειες ηλεκτρικών εξαρτημάτων: HYLA GST ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥ Μοντέλο: HYLA GST LVD EN : A11:04 + A1:04 + A12:06 EN : A1:04 (EMF) EN 50366: A1:06 Οδηγίες με τις οποίες το μοντέλο αυτό συμμορφώνεται: 2004/108/EC Ηλεκτρομαγνητικής Συμβατότητας (EMC) 2006/95/EC Εξαρτημάτων Χαμηλής Τάσης (LVD) Ljubljana, 10 Ιουνίου 2009 Janez Pogacar Doro Erjavec Σε περίπτωση τροποποίησης του προϊόντος, η οποία δεν έχει συμφωνηθεί μαζί μας, αυτή η δήλωση ακυρώνεται και αχρηστεύεται και λήγει η εγγύηση.

14 26 HYLA GST - Τμήματα HYLA GST - Προετοιμασία για Χρήση 27 HYLA GST Τμήματα Διαχωριστή GST ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ 1. Μοτέρ/κινητήρας με τον Διαχωριστή GST 2. Δοχείο νερού 3. Τροχοφόρα βάση Γεμίστε το δοχείο νερού με νερό ως την ένδειξη του δοχείου νερού και του σωλήνα του πίδακα γκέιζερ (4 λίτρα) Χρησιμοποιήστε το χερούλι του δοχείου νερού για να μεταφέρετε και να ασφαλίσετε το μοτέρ/κινητήρα πάνω στο δοχείο νερού. 3.

15 28 Καθαρισμός Αέρα Αρώματα HYLA Βασικός Εξοπλισμός HYLA 29 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΕΡΑ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ HYLA Η ισχύς του μοτέρ/κινητήρα ελαττώνεται για βέλτιστη ροή αέρα και χαμηλότερο θόρυβο. Χρησιμοποιήστε τη συσκευή με το κάλυμμα μείωσης θορύβου. Προσθέστε, αν θέλετε, μερικές σταγόνες αρώματος. Χρησιμοποιήστε μόνο αρώματα που δεν είναι σε μορφή αφρού. 1. Εύκαμπτος Σωλήνας Αναρρόφησης 2. Τηλεσκοπικός Σωλήνας 3. Εργαλείο Στενών Περιοχών 4. Πρότυπο Σετ Ακροφυσίου 5. Βούρτσα Ρούχων 6. Βούρτσα Επίπλων 7. Βούρτσα για Όλες τις Χρήσεις ΑΡΩΜΑΤΑ HYLA Υπάρχουν διαθέσιμα 8 διαφορετικά φυσικά αρώματα της HYLA: Λεβάντα, Πεύκο, Λεμόνι, Ευκάλυπτος, Βανίλια-Φράουλα, Everest, Exotic και Μενθόλη. Διαθέσιμα σε μεμονωμένα μπουκάλια των 90 ml και σε σετ 4 x 90 ml το καθένα Σετ αρωμάτων HYLA LPLE (4 x 90 ml) Λεβάντα Πεύκο Λεμόνι Ευκάλυπτος Σετ αρωμάτων HYLA VEEM (4 x 90 ml) Βανίλια-Φράουλα Everest Exotic Μενθόλη

16 30 Σετ Ηλεκτρικού Ακροφυσίου Βαθύς Καθαρισμός Ταπήτων/Χαλιών 31 ΣΕΤ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΑΚΡΟΦΥΣΙΟΥ 1. Ηλεκτρικό ακροφύσιο. 2. Ηλεκτρικός Εύκαμπτος Σωλήνας με μονάδα απομακρυσμένου ελέγχου (τηλεχειριστήριο) 3. Τηλεσκοπικός σωλήνας ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΑΠΗΤΩΝ/ΧΑΛΙΩΝ με το Ηλεκτρικό Ακροφύσιο HYLA Παρακαλούμε να κλείνετε πάντοτε τον κεντρικό διακόπτη του συστήματος HYLA προτού συνδέσετε ή αποσυνδέσετε το Ηλεκτρικό Ακροφύσιο. Το καλώδιο ρεύματος του Ηλεκτρικού Ακροφυσίου πρέπει να είναι συνδεδεμένο με την έξοδο του Ηλεκτρικού Εύκαμπτου Σωλήνα, που βρίσκεται στη χειρολαβή και τότε ο Ηλεκτρικός Εύκαμπτος Σωλήνας συνδέεται στο μοτέρ/κινητήρα. Ο κεντρικός διακόπτης θα θέσει σε λειτουργία το Ηλεκτρικό Ακροφύσιο. Για να ενεργοποιήσετε το Ηλεκτρικό Ακροφύσιο, το απελευθερώνεται από την κλειδωμένη όρθια θέση στην οποία είναι τοποθετημένο, πατώντας το κουμπί που βρίσκεται στα αριστερά του περιστρεφόμενου λαιμού. Θα παρατηρήσετε ένα πράσινο λαμπάκι το οποίο υποδεικνύει την λειτουργία. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη μονάδα απομακρυσμένου ελέγχου (τηλεχειριστήριο) για να θέσετε το Ηλεκτρικό Ακροφύσιο και το HYLA σε λειτουργία ή να τα απενεργοποιήσετε. Συντήρηση: Αποσυνδέστε το ρεύμα από το Ηλεκτρικό Ακροφύσιο. Οι κλωστές από τους τάπητες και τα χαλιά μπορούν να αφαιρεθούν από τη βούρτσα κόβοντας τες και συλλέγοντας τες με την αναρρόφηση. ΠΡΟΣΟΧΗ Μη χρησιμοποιείτε το Ηλεκτρικό Ακροφύσιο σε εξωτερικούς χώρους ή σε υγρές επιφάνειες. Αν το Ηλεκτρικό Ακροφύσιο υπερθερμανθεί, η ενσωματωμένη θερμική προστασία κλείνει το Ακροφύσιο και ο δείκτης με το κόκκινο φως ανάβει. Σε αυτή την περίπτωση μην αγγίζετε το κύλινδρο της βούρτσας. Αποσυνδέστε το ρεύμα από το Ηλεκτρικό Ακροφύσιο. Αφού καθαρίσετε όποιο αντικείμενο εμπόδιζε το κύλινδρο, πατήστε το κουμπί επαναφοράς. Το Ηλεκτρικό Ακροφύσιο θα λειτουργήσει όταν επανασυνδεθεί με το ρεύμα. Προσέχετε ώστε μέρη του σώματος και φαρδιά ρούχα να μην είναι κοντά σε περιστρεφόμενα μέρη.

17 32 Βαθύς Καθαρισμός Ταπετσαριών/Καλυμμάτων Στεγνή Αναρρόφηση Υγρή Αναρρόφηση 33 ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΩΝ/ ΚΑΛΥΜΜΑΤΩΝ με την Ηλεκτρική Βούρτσα Χειρός (προαιρετική) Συνδέστε την στον Ηλεκτρικό Εύκαμπτο Σωλήνα. Είναι σχεδιασμένη για να μαζεύει μόνο στερεά υπολείμματα. Συντήρηση: Αποσυνδέστε το καλώδιο ρεύματος από την παροχή. Οι κλωστές από τους τάπητες και τα χαλιά μπορούν να αφαιρεθούν από τη βούρτσα κόβοντας τες και συλλέγοντας τες με την αναρρόφηση. με την Περιστροφική (turbo) Βούρτσα Χειρός (προαιρετική) Η περιστροφική βούρτσα χειρός λειτουργεί με τη ροή του αέρα. Είναι σχεδιασμένη για να μαζεύει μόνο στερεά υπολείμματα και ενσωματώνει εργαλείο για στενές επιφάνειες. Συντήρηση: Αποσυνδέστε το καλώδιο ρεύματος από την παροχή. Οι κλωστές από τους τάπητες και τα χαλιά μπορούν να αφαιρεθούν από τη βούρτσα κόβοντας τες και συλλέγοντας τες με την αναρρόφηση. ΣΤΕΓΝΗ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ με την Βούρτσα για Όλες τις Χρήσεις Η Βούρτσα για Όλες τις Χρήσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σκληρά/λεία δάπεδα και για τάπητες/χαλιά. Είναι σχεδιασμένη για να μαζεύει μόνο στερεά υπολείμματα. ΥΓΡΗ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ Μη χρησιμοποιείτε το Ηλεκτρικό Ακροφύσιο, την Ηλεκτρική Βούρτσα Χειρός, τη Περιστροφική (Turbo) Βούρτσα Χειρός ή τη Βούρτσα για Όλες τις Χρήσεις σε υγρές επιφάνειες! Γεμίστε το δοχείο νερού με περίπου 1 λίτρο νερού. Όταν κάνετε αναρρόφηση υγρών, παρακαλούμε προσέχετε να μην ξεπεράσετε το μέγιστο επίπεδο στο δοχείο νερού. Χρησιμοποιήστε το Πρότυπο Ακροφύσιο.

18 34 Φυσητήρας Μετά Από Κάθε Χρήση 35 ΦΥΣΗΤΗΡΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ Απομακρύνετε το πλέγμα από το στόμιο εξαγωγής του μοτέρ/κινητήρα. Για πλήρη ισχύς κατά τη χρήση του φυσήματος, ενεργοποιήστε το HYLA, συνδέστε τον ευέλικτο σωλήνα πρώτα στη σύνδεση αναρρόφησης και μετά συνδέστε τον ευέλικτο σωλήνα στο στόμιο εξαγωγής. 1. Κλείστε τον κεντρικό διακόπτη και αποσυνδέστε το καλώδιο ρεύματος από τη πρίζα. 2. Αδειάστε το δοχείο νερού αμέσως μετά τη χρήση και ξεπλύνετέ το με καθαρό νερό. 3. Σκουπίστε την κάτω πλευρά του μοτέρ/κινητήρα χρησιμοποιώντας ένα υγρό πανί. Μη ξεπλένετε το μοτέρ/κινητήρα με νερό! 4. Είναι σημαντικό να φυλάσσετε το σύστημα HYLA με το χερούλι στην αντίθετη θέση, έτσι ώστε να μπορέσει να στεγνώσει μετά τη χρήση ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ! Προτού απομακρύνετε το μοτέρ/κινητήρα από το δοχείο νερού αποσυνδέστε το καλώδιο ρεύματος από τη πρίζα! ΜΗ χρησιμοποιείτε το σύστημα χωρίς νερό! Το Σύστημα Καθαρισμού Αέρα και Χώρου GST της HYLA δεν είναι σχεδιασμένο για την αναρρόφηση μεγαλύτερης ποσότητας σκόνης από ορυκτά! ΜΗ χρησιμοποιείτε το σύστημα για την αναρρόφηση εύφλεκτων υγρών!

19 36 Επιπλέον Εφαρμογές Επιπλέον Εφαρμογές 37 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Αναρρόφηση σκόνης από ευαίσθητα φυτά, μεταξωτά κλπ Καθαρισμός ταπετσαριών και καλυμμάτων (και επίσης του εσωτερικού αυτοκινήτου) Αναρρόφηση στρωμάτων, μαξιλαριών, κουβερτών κλπ Ανάλαφρη αναρρόφηση κουρτινών, πετασμάτων Υγρή αναρρόφηση πάνω σε σκληρό πάτωμα Βαθύς καθαρισμός στρωμάτων κρεβατιού Υγρή Αναρρόφηση χαλιών Απορρόφηση κάθε χυσίματος ή γεμίσματος νερού

20 38 Προαιρετικά Εξαρτήματα και Προσαρτήσεις του HYLA Προαιρετικά Εξαρτήματα και Προσαρτήσεις του HYLA 39 ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ HYLA Ηλεκτρικός Στιλβωτής 2. Ηλεκτρική Βούρτσα Χειρός 3. Περιστροφική (Turbo) Βούρτσα Χειρός 4. Ακροφύσιο Φυσητήρας 5. Περιστρεφόμενη Βούρτσα Επίπλων 6. Βούρτσα για Σώμα Καλοριφέρ 7. Πρότυπη Βούρτσα Ξεσκονίσματος 8. Βούρτσα Ξεσκονίσματος 9. Φαρδιά Βούρτσα Ξεσκονίσματος 10. Βούρτσες Αλόγων 11. Καμπυλωτή Προέκταση Σωλήνα 12. Τσάντες Αναρρόφησης 13. Τσάντες Αναρρόφησης με φερμουάρ 14. Βάση τοίχου για τα εξαρτήματα 15. Καθαριστικό τζαμιών 16. Σωλήνας σύνδεσεις 17. Απορρυπαντικό πολαπλών χρήσεων 18. Πανάκι Microfibre

21 40 Απολυμαντικά της HYLA Σύστημα Υγρού Φρεσκαρίσματος Αέρα HYLA Δώρο Σετ Φυσικής Περιποίησης HYLA 41 ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ ΤΗΣ HYLA Το Απολυμαντικό Αέρα της HYLA (500 ml) έχει τυποποιηθεί ειδικά για χρήση σε συνεργασία με το Σύστημα Καθαρισμού HYLA. Προστιθέμενο στον κάδο νερού του HYLA, ο αέρας φιλτράρεται, καθαρίζεται και απολυμαίνεται από μικρόβια, βακτηρίδια και μούχλα! HYLA Απολυμαντικά επιφανειών (500 ml) είναι ειδικά σχεδιασμένα για χρήση με το σύστημα καθαρισμού HYLA, η οποία έχει τη συνδυασμένη επίδραση του καθαρισμού και απολύμανσης. Καθαρίζοντας τις επιφάνειες από βακτήρια και μύκητες! Μόνο 5 ml (5 τραβά από τη σκανδάλη στο το μπουκάλι) είναι απαραίτητα για κάθε γέμισμα του κάδου νερού. ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΕΡΑ HYLA λευκό μαύρο Το Σύστημα Υγρού Φρεσκαρίσματος Αέρα της HYLA είναι ένα μοναδικό σύστημα φίλτρου νερού το οποίο χρησιμοποιεί το νερό ως φίλτρο. Η σκόνη, το χώμα και τα αλλεργιογόνα παγιδεύονται στο νερό. Χρησιμοποιώντας το φαινόμενο της φυγόκεντρου, το Σύστημα Υγρού Φρεσκαρίσματος Αέρα της HYLA καθαρίζει τον αέρα που εισέρχεται. Προσθέτοντας αρώματα ο αέρας μπορεί να αρωματιστεί. Ο καθαρός και φρέσκος αέρας τώρα ξεχειλίζει το δωμάτιο. ΔΩΡΟ ΣΕΤ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ HYLA Το Δώρο Σετ Φυσικής Περιποίησης HYLA περιλαμβάνει 5 υψηλής ποιότητας καλλυντικά προϊόντα: Λοσιόν Σώματος, Gel για το Ντους, Τονωτικό Gel, Κρέμα Χεριών και Αντιγηραντικό Gel. Το Καθαριστικό Χαλιού είναι ένα επιπλέον προϊόν για τον καθαρισμό των χαλιών σας. Κάθε προϊόν μπορεί να παραγγελθεί ξεχωριστά. Λοσιόν Σώματος, 250 m Gel για το Ντους, 250 ml Τονωτικό Gel, 200 ml Κρέμα Χεριών, 50 ml Αντιγηραντικό Gel, 50 ml Καθαριστικό Χαλιού, 200 ml

22 42 Υγρό Σύστημα Καθαρισμού GST HYLA Υγρό Σύστημα Καθαρισμού GST HYLA 43 ΥΓΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ GST HYLA (προαιρετικό) Το σύστημα αυτό είναι ένα ολοκληρωμένο τμήμα του Συστήματος Καθαρισμού GST της HYLA και είναι σχεδιασμένο για τον υγρό καθαρισμό: Των περισσότερων σκληρών/λείων δαπέδων (κεραμικά, πλακάκια, βινυλίου κλπ) Των περισσοτέρων ειδών χαλιού Ταπετσαριών και καθισμάτων αυτοκινήτου Επιπλέον Λειτουργία ψεκασμού Προδιαγραφές: Δοχείο φρέσκου νερού: 3,5 λίτρα Ικανότητα καθαρισμού ανά γέμισμα του δοχείου νερού με φρέσκο νερό: - 15 με 20 m² για σκληρό/λείο δάπεδο - 3 με 8 m² για τάπητα/χαλί

23 44 Υγρό Σύστημα Καθαρισμού GST HYLA - Τμήματα Υγρός Καθαρισμός Σκληρών/Λείων Δαπέδων 45 ΥΓΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ GST HYLA Τμήματα ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ 1. Δεξαμενή φρέσκου νερού 2. Κάλυμμα σύνδεσης με σωλήνα 3. Εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης με ενσωματωμένο σωλήνα φρέσκου νερού 4. Σωλήνας φρέσκου νερού 5. Ακροφύσιο για σκληρό/λείο δάπεδο 6. Ακροφύσιο για χαλί 7. Ακροφύσιο για ταπετσαρία/καλύμματα 8. Ακροφύσιο ψεκασμού 9. Καθαριστικό HYLA για σκληρό/λείο δάπεδο (0,5 λίτρο) 10. Καθαριστικό HYLA για τάπητα/χαλί και για ταπετσαρία/καλύμματα (0,5 λίτρο) 11. Τηλεσκοπικός Σωλήνας Γεμίστε τη δεξαμενή φρέσκου νερού μέχρι το πολύ 3,5 λίτρα νερού Προσθέστε δύο καπάκια γνήσιου καθαριστικού HYLA Γεμίστε το δοχείο νερού με περίπου 1 λίτρο νερού Τοποθετήστε τη δεξαμενή φρέσκου νερού στη κορυφή του μοτέρ/κινητήρα. Βιδώστε το παξιμάδι του καλύμματος του δοχείου σφιχτά και συνδέστε το σωλήνα πίεσης αέρα στο πίσω μέρος του μοτέρ/κινητήρα. Συνδέστε τον εύκαμπτο σωλήνα στο μοτέρ/κινητήρα και συνδέστε το σωλήνα φρέσκου νερού στο κάλυμμα της δεξαμενής

24 46 Υγρός Καθαρισμός Σκληρών/Λείων Δαπέδων Υγρός Καθαρισμός Ταπήτων/Χαλιών 47 ΥΓΡОΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜОΣ ΣΚΛΗΡΩΝ/ΛΕІΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ Συνδέστε το σωλήνα φρέσκου νερού στο ακροφύσιο σκληρού/λείου δαπέδου. Ανοίξτε τον κεντρικό διακόπτη και τραβήξτε το μοχλό της βαλβίδας για να ξεκινήσει η ροή του νερού. Καθαρίστε το δάπεδο κινώντας το ακροφύσιο μπρος πίσω, κρατώντας τη συσκευή αναρρόφησης σε γωνία που να επιτρέπει στις ελαστικές λουρίδες να μην ακουμπούν στο πάτωμα. Απελευθερώστε το μοχλό της βαλβίδας και στεγνώστε το καθαρισμένο δάπεδο κινώντας το ακροφύσιο προς τα πίσω, κρατώντας τη συσκευή αναρρόφησης σε γωνία που να επιτρέπει στις ελαστικές λουρίδες να έχουν άμεση επαφή με το δάπεδο. Κατά τη διάρκεια του υγρού καθαρισμού να είστε προσεκτικοί ώστε να μη ξεπεραστεί το μέγιστο επίπεδο του δοχείου νερού. Προσοχή! Τα υγρά πατώματα μπορεί να είναι ολισθηρά! ΥΓΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΑΠΗΤΩΝ/ΧΑΛΙΩΝ Συνδέστε το σωλήνα φρέσκου νερού στο ακροφύσιο για τάπητες/χαλιά. Ανοίξτε τον κεντρικό διακόπτη και τραβήξτε το μοχλό της βαλβίδας για να ξεκινήσει η ροή του νερού. Πλύνετε το χαλί κινώντας το ακροφύσιο μπρος πίσω, κρατώντας τη συσκευή αναρρόφησης σε γωνία που να επιτρέπει στην μπροστινή πλευρά να μην ακουμπά στο χαλί. Μη μουσκεύετε το χαλί! Απελευθερώστε το μοχλό της βαλβίδας και στεγνώστε το καθαρισμένο χαλί κινώντας το ακροφύσιο προς τα πίσω, κρατώντας τη συσκευή αναρρόφησης σε γωνία που να επιτρέπει στη μπροστινή πλευρά να έχει άμεση επαφή με το χαλί. Κατά τη διάρκεια του υγρού καθαρισμού να είστε προσεκτικοί ώστε το δοχείο νερού να μην ξεπεράσει το μέγιστο επίπεδο (κορυφή της κεντρικής ακίδας)

25 48 Υγρός Καθαρισμός Ταπετσαριών/Καλυμμάτων Ψεκασμός 49 ΥγρΟς Καθαρισμός ΤαπετσαριΩν/ ΚαλυμμΑτων Συνδέστε το ακροφύσιο ταπετσαριών/καλυμμάτων στον εύκαμπτο σωλήνα αναρρόφησης. Ανοίξτε τον κεντρικό διακόπτη και τραβήξτε το μοχλό της βαλβίδας για να ξεκινήσει η ροή του νερού. Πλύνετε τη ταπετσαρία κινώντας το ακροφύσιο μπρος πίσω, κρατώντας το ακροφύσιο για ταπετσαρίες/καλύμματα σε γωνία που να επιτρέπει στην μπροστινή πλευρά να μην ακουμπά στην επιφάνεια της ταπετσαρίας. Μη μουσκεύετε τη ταπετσαρία! Απελευθερώστε το μοχλό της βαλβίδας και στεγνώστε τη καθαρισμένη ταπετσαρία κινώντας το ακροφύσιο προς τα πίσω, κρατώντας το ακροφύσιο για ταπετσαρίες/καλύμματα σε γωνία που να επιτρέπει στη μπροστινή πλευρά να έχει άμεση επαφή με την επιφάνεια της ταπετσαρίας. Κατά τη διάρκεια του υγρού καθαρισμού να είστε προσεκτικοί ώστε να μη ξεπεραστεί το μέγιστο επίπεδο του δοχείου νερού. ΨΕΚΑΣΜΟΣ Αφαιρέστε το πλέγμα από το στόμιο εξαγωγής στο πίσω μέρος του μοτέρ/κινητήρα. Συνδέστε τον εύκαμπτο σωλήνα αναρρόφησης στο στόμιο εξαγωγής στο πίσω μέρος του μοτέρ/κινητήρα. Βιδώστε σφιχτά το παξιμάδι του καλύμματος του δοχείου και συνδέστε τον σωλήνα πίεσης αέρα στο πίσω μέρος του μοτέρ/κινητήρα. Συνδέστε το ακροφύσιο ψεκασμού στον εύκαμπτο σωλήνα και συνδέστε το σωλήνα φρέσκου νερού. Ανοίξτε το κεντρικό διακόπτη και τραβήξτε το μοχλό της βαλβίδας ώστε να ξεκινήσει η ροή του νερού. Χρησιμοποιείστε το ψεκασμό νερού για να πλύνετε ή να μουσκέψετε επιφάνειες. Απελευθερώστε το μοχλό της βαλβίδας για να σταματήσει τη ροή νερού καθώς φυσάτε τις επιφάνειες με αέρα.

26 50 Προσοχή Επισκευή/Service 51 ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΠΙΣΚΕΥΗ/SERVICE Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μόνο υγρά καθαριστικά της HYLA. Η χρήση άλλων καθαριστικών μπορεί να κάνει ζημιά στο σύστημά σας. Προτού ξαναγεμίσετε τη δεξαμενή φρέσκου νερού, αδειάστε το δοχείο νερού και ξαναγεμίστε το με περίπου 1 λίτρο φρέσκου νερού. Για επισκευή/service παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Έμπορο ή τον Διανομέα της HYLA από τον οποίο αγοράσατε την συσκευή σας. Σφραγίδα Διανομέα: CERTIFICATE No. Q-201 ISO 9001:2008 Όλα τα δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος για τεχνικές τροποποιήσεις χωρίς την εξασθένηση της ποιότητας ή της απόδοσης του Συστήματος Καθαρισμού HYLA GST. GR GST 0612

27 GR GST 0612

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε μια ηλεκτρική συσκευή, θα πρέπει πάντα να λαμβάνετε τις βασικές προφυλάξεις, περιλαμβανομένων των ακόλουθων:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ VC1162

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ VC1162 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ VC1162 1 Οδηγίες ασφαλείας Μόνο για οικιακή χρήση! Όταν χρησιμοποιείτε την ηλεκτρική σκούπα, πρέπει να τηρείτε πάντα τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Μοντέλο: VC7205C ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΔΙΠΛΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Μοντέλο: VC7205C ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΔΙΠΛΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Μοντέλο: VC7205C ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΔΙΠΛΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ Οδηγίες ασφαλείας Μόνο για οικιακή χρήση! Όταν χρησιμοποιείτε την ηλεκτρική σκούπα, πρέπει να τηρείτε πάντα τις βασικές προφυλάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ROBOTIX CC6300 CC6500 CC6550 ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΑΛΙΩΝ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ROBOTIX CC6300 CC6500 CC6550 ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΑΛΙΩΝ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Μην αφήνετε τίποτα στη μηχανή, όπως βρωμιά, σκόνη και υγρά επειδή μπορούν να βλάψουν τα μεταλλικά μέρη του κινητήρα. Αδειάστε το δοχείο μετά από κάθε λειτουργία. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ MOD. R-131

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ MOD. R-131 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ MOD. R-131 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιµοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να ακολουθείτε βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συµπεριλαµβανοµένων και των ακολούθων:

Διαβάστε περισσότερα

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14388n-0 Printed in U.S.A.

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14388n-0 Printed in U.S.A. rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14388n-0 Printed in U.S.A. αριθμός εξυπηρέτησης πελατών Κάθε συσκευή Rainbow AquaMate διαθέτει ένα σειριακό αριθμό εξυπηρέτησης πελατών μόνο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Με την εγγύηση της ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Με την εγγύηση της ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Με την εγγύηση της ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να μειώσετε τον κίνδυνο πυρκαγιάς, ηλεκτροπληξίας

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ DAV-4141

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ DAV-4141 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ DAV-4141 1 220-240V~ 50Hz 1200W, Κλάση II Οδηγίες χρήσης Η συσκευή είναι μόνο για στεγνή απορρόφηση Προσοχή: Διαβάστε αυτές τις οδηγίες πριν από την εγκατάσταση και

Διαβάστε περισσότερα

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14116N-0 Printed in U.S.A.

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14116N-0 Printed in U.S.A. rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14116N-0 Printed in U.S.A. αριθμός εξυπηρέτησης πελατών Κάθε συσκευή Rainbow και Power Nozzle διαθέτει ένα σειριακό αριθμό εξυπηρέτησης πελατών

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MOD. R-182 Περιγραφή Συσκευής 1. Καλώδιο 2. Λαβή 3. ιακόπτης λειτουργίας On/Off 4. Ρυθµιστής ισχύος 5. Μπουτόν περιτύλιξης καλωδίου 6. Πέλµα 7. Θάλαµος σακούλας 8. Μπουτόν απελευθέρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρική σκούπα για υγρό/στεγνο καθάρισμα και στάχτες DAMC-4343

Ηλεκτρική σκούπα για υγρό/στεγνο καθάρισμα και στάχτες DAMC-4343 Ηλεκτρική σκούπα για υγρό/στεγνο καθάρισμα και στάχτες DAMC-4343 1 Προσοχή: Πριν από το καθάρισμα ή τη συντήρηση της συσκευής, πρέπει να αποσυνδέσετε το φις από την πρίζα. Προσοχή: Πριν από τη συναρμολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή συσκευής ( Σχεδ. 1)

Περιγραφή συσκευής ( Σχεδ. 1) Model No: R-102 Σκουπάκι Χειρός Οδηγίες Χρήσης Περιγραφή Επαναφορτιζόµενο σκουπάκι χειρός για υγρά και στερεά. Απορροφά εύκολα σκόνη και νερό. Είναι εύχρηστο για το σπίτι και παρόµοιους χώρους. Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 3.200

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 3.200 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 3.200 Η νέα κατηγορία βάσης εντυπωσιάζει με τα νέα στοιχεία εξοπλισμού που πληρούν αυστηρά πρότυπα. Αυτά περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, μεγάλο κάδο, άνετη θέση στάθμευσης για

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 2 *EU-I

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 2 *EU-I Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 2 *EU-I Η ισχυρή και ενεργιακά αποδοτική σκούπα πολλαπλών εφαρμογών MV2 περιλαμβάνει ένα ανθεκτικό και στιβαρό πλαστικό κάδο 12l και είναι η ιδανική συσκευή αρχικής κατηγορίας

Διαβάστε περισσότερα

με προσοχή και εκπαιδεύονται από έναν υπεύθυνο για τη σωματική ακεραιότητά τους. Παρακολουθείτε

με προσοχή και εκπαιδεύονται από έναν υπεύθυνο για τη σωματική ακεραιότητά τους. Παρακολουθείτε ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. Χρησιμοποιείτε τη συσκευή μόνο για οικιακή χρήση, σύμφωνα με τις οδηγίες του παρόντος εγχειριδίου και μόνο με τα εξαρτήματα που διατίθενται με τη

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.300

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.300 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.300 Κορυφαία κατηγορία - Εργαστείτε όπωςοι επαγγελματίες. Ιδανικός εξοπλισμός για κάθε περίπτωση: οι κορυφαίες σκούπες της εταιρείας μας με μέγιστη ισχύ, μεγάλο κάδο και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. MASTER VAPOR Ατμοκαθαριστής TYPE L5401

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. MASTER VAPOR Ατμοκαθαριστής TYPE L5401 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MASTER VAPOR Ατμοκαθαριστής (GR) TYPE L5401 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗ Αγαπητέ πελάτη, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε αυτό το

Διαβάστε περισσότερα

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2013 Rexair LLC R15815N-0 Τυπώθηκε στις Η.Π.Α.

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2013 Rexair LLC R15815N-0 Τυπώθηκε στις Η.Π.Α. rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2013 Rexair LLC R15815N-0 Τυπώθηκε στις Η.Π.Α. Αριθμός εξυπηρέτησης πελατών Ως μέρος του προγράμματος Εξυπηρέτησης Πελατών της Rexair, κάθε MiniJet φέρει έναν

Διαβάστε περισσότερα

Swivel Sweeper Max Το μυστικό; Swivel Sweeper Max Swivel Sweeper Max

Swivel Sweeper Max Το μυστικό; Swivel Sweeper Max Swivel Sweeper Max Συγχαρητήρια και σας ευχαριστούμε που αγοράσατε την Ασύρματη Swivel Sweeper Max, τη γρήγορη και ευέλικτη σκούπα που σας επιτρέπει να καθαρίσετε σκόνη και βρωμιά από χαλιά και πατώματα πιο γρήγορα και πιο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙ ΙΑΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΧΕΙΡΟΣ MONTISS Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙ ΙΑΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΧΕΙΡΟΣ MONTISS Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙ ΙΑΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΧΕΙΡΟΣ MONTISS Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΒΑΚΤ743 Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Πριν χρησιµοποιήσετε τη συσκευή, παρακαλούµε διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά. 2. Μην χρησιµοποιείτε τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: SIH1126

ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: SIH1126 ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: SIH1126 Παρακαλούμε διαβάστε αυτές τις οδηγίες χρήσης και κοιτάξτε προσεκτικά τις εικόνες προτού χρησιμοποιήσετε τη συσκευή! Προδιαγραφές: Μοντέλο: SIH1126 Λειτουργίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΦΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μοντέλο αρ.: S1428GCM 220~240V 50Hz 800W

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΦΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μοντέλο αρ.: S1428GCM 220~240V 50Hz 800W ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΦΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο αρ.: S1428GCM 220~240V 50Hz 800W ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1. Καπάκι 2. Διακόπτης λειτουργίας 3. Λαβή 4. Ενδεικτική λυχνία 5. Βάση 6. Σώμα 7. Στόμιο εκροής Για τη βέλτιστη

Διαβάστε περισσότερα

1964-P-2001 1964-P-2000

1964-P-2001 1964-P-2000 1964-P-2001 1964-P-2000 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ Οδηγίες Εγκατάστασης Μονάδας Τοίχου Keeler Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν σας

Διαβάστε περισσότερα

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZHD1 7020228 Συμβατό υλικό Σύστημα PlayStation 3 (Σειρά CECH-400x) Προφυλάξεις Για την ασφαλή χρήση του προιόντος αυτού και προτού αρχίσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑΣ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ DF-HT0203N

ΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑΣ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ DF-HT0203N ΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑΣ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ DF-HT0203N Πριν χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή, παρακαλούμε διαβάστε το εγχειρίδιο χρήστη εξολοκλήρου, ακόμα και σε περιπτώσεις, που έχετε ήδη εξοικειωθεί με προηγούμενη

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ Model No. R-738

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ Model No. R-738 ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ Model No. R-738 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Πριν χρησιµοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά, διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για µελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

6 ΙΝ 1 STEAM MASTER x6 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

6 ΙΝ 1 STEAM MASTER x6 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 6 ΙΝ 1 STEAM MASTER x6 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Διαβάστε με προσοχή. Κρατήστε για μελλοντική αναφορά. Οδηγίες Aσφαλείας Σωστή χρήση ΠΡΟΣΟΧΗ! Η λανθασµένη χρήση της συσκευής µπορεί να έχει ως αποτέλεσµα τραυµατισµό,

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες για να εξασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία του μηχανήματος. 1 Διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά πριν συνδέσετε το μηχάνημα. 2

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ FRAL DRY-MEC 16lt

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ FRAL DRY-MEC 16lt ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ FRAL DRY-MEC 16lt ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ/ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ... 0 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ... 1 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... 2 ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ...3 ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ 4 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ/ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοσυστήματα SC 2.600 CB. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία

Ατμοσυστήματα SC 2.600 CB. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία Ατμοσυστήματα SC 2.600 CB Μικρό, συμπαγές με διαρκή παραγωγή ατμού. Κατάλληλο για τον καθαρισμό δαπέδων, τοίχων, την απομάκρυνση αλάτων από το μπάνιο και λίπη από την κουζίνα. Η συσκευασία περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Στίφτης S1125JC. 220-240V~50Hz, 60W Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ηλεκτρικός Στίφτης S1125JC. 220-240V~50Hz, 60W Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Στίφτης S1125JC 220-240V~50Hz, 60W Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσεως, καθώς περιέχουν σημαντικές πληροφορίες για την ασφάλεια, χρήση και συντήρηση της συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

CC 601. Εγχειρίδιο Χρήσης

CC 601. Εγχειρίδιο Χρήσης Εγχειρίδιο Χρήσης Οδέσους Α.Ε. www.odesus.gr Ανθ.Σταµ.Ρεγκούκου 17 - Τρείς Γέφυρες, 111 45 - Αθήνα τηλ. 210.32.27.140, 210.32.29.592, φαξ. 210.32.26.808 Μυκόνου 7 & Υδρας 41, 546 38 - Θεσσαλονίκη τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοσυστήματα SC 1.020. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία

Ατμοσυστήματα SC 1.020. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία Ατμοσυστήματα SC 1.020 Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας Βαλβίδα ασφαλείας Στόμιο αναπλήρωσης Θέση στάθμευσης Σωλήνας ατμού με πιστόλι 2 m Μικρό εξάρτημα για τις λεπτομέρειες Εξάρτημα χειρός Κυλινδρική

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ B-727BL

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ B-727BL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ B-727BL ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ: Είναι πολύ χρήσιμες για την ενεργοποίηση των νουκλεικών οξέων, αυξάνει την ανοσία του οργανισμού. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Κάλυμμα Κάλυμμα Φίλτρου ΑΡΝΗΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Επαναφορτιζόμενο Σκουπάκι

Επαναφορτιζόμενο Σκουπάκι Επαναφορτιζόμενο Σκουπάκι Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ Πριν τη χρήση διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική χρήση ΑΡΧΙΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ Το σκουπάκι από το εργοστάσιο είναι

Διαβάστε περισσότερα

Environmental Fluid Mechanics Laboratory

Environmental Fluid Mechanics Laboratory Environmental Fluid Mechanics Laboratory University of Cyprus Department Of Civil & Environmental Engineering ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΡΟΗΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ HM 134 ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΡΟΗΣ Εγχειρίδιο Οδηγιών

Διαβάστε περισσότερα

Το SC 1020 της νέας σειράς ατμοσυστημάτων compact της Kärcher παρέχει ισχυρό, υγιεινό καθαρισμό χωρίς χημικά πρόσθετα.

Το SC 1020 της νέας σειράς ατμοσυστημάτων compact της Kärcher παρέχει ισχυρό, υγιεινό καθαρισμό χωρίς χημικά πρόσθετα. Ατμοσυστήματα SC 1020 Το SC 1020 της νέας σειράς ατμοσυστημάτων compact της Kärcher παρέχει ισχυρό, υγιεινό καθαρισμό χωρίς χημικά πρόσθετα. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας Βαλβίδα ασφαλείας Στόμιο

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοσυστήματα SC 2. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία

Ατμοσυστήματα SC 2. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία Ατμοσυστήματα SC 2 Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας Βαλβίδα ασφαλείας Θέση στάθμευσης Σωλήνας ατμού με πιστόλι 2 m Μικρό εξάρτημα για τις λεπτομέρειες Εξάρτημα χειρός Κυλινδρική βούρτσα μαύρη 1 Pieces

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανή άλεσης κρέατος FA-5141-1. Εγχειρίδιο χρήσης [1]

Μηχανή άλεσης κρέατος FA-5141-1. Εγχειρίδιο χρήσης [1] Μηχανή άλεσης κρέατος FA-5141-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] Διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά και φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (εικ. Α) 1. Κυρίως σώμα 2. ON/0/R (Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση/Αντίστροφη

Διαβάστε περισσότερα

Bραχίονα στερέωσης της μονάδας σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήσης

Bραχίονα στερέωσης της μονάδας σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήσης Bραχίονα στερέωσης της μονάδας σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZCD1 7020229 Συμβατό υλικό Σύστημα PlayStation 3 (Σειρά CECH-400x) Προφυλάξεις Για την ασφαλή χρήση του προιόντος αυτού και προτού αρχίσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ

ΗΛΕΚΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ ΗΛΕΚΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ Αυτή η συσκευή προορίζεται μόνο για οικιακή χρήση. Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες αυτές και κρατήστε τες για

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ - ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ - ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ - ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΕΡΑΜΙΚΟ ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-8058 ΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΙΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ, ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

COMMO. Παρουσίαση για τεχνικούς

COMMO. Παρουσίαση για τεχνικούς Παρουσίαση για τεχνικούς 1 Ευρετήριο Ξεκίνημα Πρώτο άναμμα: Διαδικασία ελέγχου Πρώτο άναμμα Συντήρηση και καθάρισμα Service Τα πιο συχνά λάθη 2 Ξεκίνημα Πρώτο άναμμα 3 Διαδικασία ελέγχου Έλεγχος εγκατάστασης:

Διαβάστε περισσότερα

Beper MICΑ PANEL HEATER RΙ.095

Beper MICΑ PANEL HEATER RΙ.095 Beper MICΑ PANEL HEATER RΙ.095 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει πάντοτε να ακολουθείτε τα βασικά μέτρα ασφαλείας για τη μείωση του κινδύνου πυρκαγιάς,

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοσυστήματα SC 5.800 C. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία

Ατμοσυστήματα SC 5.800 C. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία Ατμοσυστήματα SC 5.800 C Υψηλή κατηγορία για υψηλές απαιτήσεις. Δυνατότητα ρύθμισης του ατμού σε ξηρού - υγρού ανάλογα με τις απαιτήσεις. Συνεχής εργασία χάρη στο σύστημα δύο κάδων. Βασικός εξοπλισμός:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΦΙΛΤΡΟΥ Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΦΙΛΤΡΟΥ Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΦΙΛΤΡΟΥ Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ 2 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Όταν χρησιμοποιείτε μια ηλεκτρική συσκευή πρέπει να λαμβάνονται οι βασικές προφυλάξεις ασφαλείας ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς, ηλεκτροπληξίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για το πολυμίξερ

Οδηγίες χρήσης για το πολυμίξερ Οδηγίες χρήσης για το πολυμίξερ Περιεχόμενα Ασφάλεια του πολυμίξερ Σημαντικά μέτρα ασφάλειας 6 Ηλεκτρικές απαιτήσεις 8 Απόρριψη χρησιμοποιημένου ηλεκτρικού εξοπλισμού 8 ΜΈΡΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ Μέρη και

Διαβάστε περισσότερα

Τραυματισμοί του δέρματος, πληγές. Τραυματισμοί από γλίστρημα ή πέσιμο

Τραυματισμοί του δέρματος, πληγές. Τραυματισμοί από γλίστρημα ή πέσιμο Τραυματισμοί του δέρματος, πληγές Διάβρωση του δέρματος Εγκαύματα Ηλεκτροπληξία Τραυματισμοί από γλίστρημα ή πέσιμο Πάτωμα με τρίχες Βιολογικοί παράγοντες Μικροτραυματισμοί στα χέρια Χρήση χημικών βαφών

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάθμιση κινδύνων. Πίνακας περιεχομένων. Χρήση σύμφωνα με τους κανονισμούς. Προστασία περιβάλλοντος. Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή

Διαβάθμιση κινδύνων. Πίνακας περιεχομένων. Χρήση σύμφωνα με τους κανονισμούς. Προστασία περιβάλλοντος. Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας για πρώτη φορά, διαβάστε αυτές τις πρωτότυπες οδηγίες χρήσης, ενεργήστε σύμφωνα με αυτές και κρατήστε τις για μελλοντική χρήση ή για τον επόμενο ιδιοκτήτη. Πριν από

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων. Ελληνικά. Ασφάλεια αποχυμωτή Σημαντικά μέτρα ασφάλειας... 6 Μέρη και εξαρτήματα... 8

Πίνακας περιεχομένων. Ελληνικά. Ασφάλεια αποχυμωτή Σημαντικά μέτρα ασφάλειας... 6 Μέρη και εξαρτήματα... 8 Πίνακας περιεχομένων Ασφάλεια αποχυμωτή Σημαντικά μέτρα ασφάλειας... 6 Μέρη και εξαρτήματα... 8 Συναρμολόγηση του αποχυμωτή Συναρμολόγηση των μερών του αποχυμωτή... 9 Προσάρτηση του συναρμολογήματος του

Διαβάστε περισσότερα

Η 2 Ο Χ5 Οδηγίες Χρήσης

Η 2 Ο Χ5 Οδηγίες Χρήσης Η 2 Ο Χ5 Οδηγίες Χρήσης Σημαντικές Πληροφορίες Ασφαλείας. Διαβάστε προσεκτικά όλες τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή καθαρισμού με ατμό. Όταν χρησιμοποιείτε μία ηλεκτρική συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Η συσκευή είναι εφοδιασμένη με τους διακόπτες που φαίνονται στην ΕΙΚΟΝΑ 7.

Η συσκευή είναι εφοδιασμένη με τους διακόπτες που φαίνονται στην ΕΙΚΟΝΑ 7. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 2 3 ΓΕΝΙΚΑ Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε με την αγορά αυτού του θερμαντικού σώματος. Έχετε αγοράσει ένα ποιοτικό προϊόν που έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

HYDROCLEAN 5 STEAM MOP ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Profitstore

HYDROCLEAN 5 STEAM MOP ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Profitstore HYDROCLEAN 5 STEAM MOP ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜ: Όλες οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές. Πιθανόν να υπάρχουν διαφορές σε λεπτομέρειες, σχέδια και χρωματισμούς. Προδιαγραφές και τεχνικά χαρακτηριστικά μπορούν

Διαβάστε περισσότερα

PAINT ZOOM ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΨΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΨΕΚΑΣΜΟ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

PAINT ZOOM ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΨΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΨΕΚΑΣΜΟ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ PAINT ZOOM ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΨΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΨΕΚΑΣΜΟ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούµε διαβάστε όλες τις οδηγίες χρήσης και τις προειδοποιήσεις ασφαλείας προσεκτικά πριν χρησιµοποιήσετε το Paint Zoom. Φυλάξτε τις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης NT 45/1 Tact

Σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης NT 45/1 Tact Σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης NT 45/1 Tact H NT 45/1 Τact είναι μια εύχρηστη και ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης για επαγγελματικές εφαρμογές. Είναι εξοπλισμένη με το καινοτόμο, κατοχυρωμένο

Διαβάστε περισσότερα

6 ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 5 7 ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ... 5

6 ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 5 7 ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ... 5 1 ΕΦΑΡΜΟΓΗ... 2 2 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (ΕΙΚ. 1-2-3)... 2 3 ΛΙΣΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ... 2 4 ΣΥΜΒΟΛΑ... 3 5 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙ ΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ... 3 5.1 Χώρος εργασίας... 3 5.2 Ηλεκτρική

Διαβάστε περισσότερα

Συμπιεστής Νεφελοποιητής

Συμπιεστής Νεφελοποιητής ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Συμπιεστής Νεφελοποιητής Τηλ.: 210 29.23.783 Website: http://anorthosis.com.gr ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ 1. Η εταιρεία μας σας παρέχει εγγύηση καλής λειτουργίας της συσκευής για χρονικό διάστημα

Διαβάστε περισσότερα

Τόσο η δική σας ασφάλεια όσο και των άλλων είναι πολύ σημαντική.

Τόσο η δική σας ασφάλεια όσο και των άλλων είναι πολύ σημαντική. ΟΔΗΓΙΕΣ βραστήρα νερού Πίνακας περιεχομένων ΑΣΦΑΛΕΙΑ βραστηρα νερου Σημαντικά μέτρα ασφάλειας... 6 Ηλεκτρικές απαιτήσεις... 7 Απόρριψη χρησιμοποιημένου ηλεκτρικού εξοπλισμού... 7 Ενεργοποίηση μπαταρίας

Διαβάστε περισσότερα

Φυλλάδιο οδηγιών HB 6.2 IX HB 9.2 IX. Απορροφητήρας. Περιεχόμενα. Ελληνικά. Εγκατάσταση, 2 Συνδεσμολογία

Φυλλάδιο οδηγιών HB 6.2 IX HB 9.2 IX. Απορροφητήρας. Περιεχόμενα. Ελληνικά. Εγκατάσταση, 2 Συνδεσμολογία Φυλλάδιο οδηγιών Απορροφητήρας GR Ελληνικά Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 2 Συνδεσμολογία Τεχνικές πληροφορίες Ηλεκτρική σύνδεση Καλώδιο τροφοδοσίας Τεχνικά χαρακτηριστικά HB 6.2 IX HB 9.2 IX Περιγραφή της συσκευής,

Διαβάστε περισσότερα

Θέση των πλήκτρων της συσκευής

Θέση των πλήκτρων της συσκευής APRC9235 Προφύλαξη Παρακαλώ διαβάστε το εγχειρίδιο χρήστη προσεχτικά πριν τη χρήση της συσκευής, και κρατήστε το εγχειρίδιο για μελλοντική βοήθεια. Οι προειδοποιήσεις και οι προφυλάξεις στο εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Φορητός ηλεκτρονικός αφυγραντής

Φορητός ηλεκτρονικός αφυγραντής Φορητός ηλεκτρονικός αφυγραντής Οδηγίες χρήσης ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση του μηχανήματος και φυλάξτε αυτές σε ασφαλές μέρος για μελλοντική αναφορά. Η

Διαβάστε περισσότερα

M-488A Ρομποτ Καθαρισμού Οδηγίες Χρήσης

M-488A Ρομποτ Καθαρισμού Οδηγίες Χρήσης M-488A Ρομποτ Καθαρισμού Οδηγίες Χρήσης Αγαπητέ ιδιοκτήτη, Ευχαριστούμε που αγοράσατε το νέο Ρομποτ Καθαρισμού της Vileda. Το νέο Ρομποτ Καθαρισμού κατασκευάστηκε από τους ειδικούς μηχανικούς μας μετά

Διαβάστε περισσότερα

Καφετιέρα / Μηχανή παρασκευής Espresso-Cappuccino

Καφετιέρα / Μηχανή παρασκευής Espresso-Cappuccino Καφετιέρα / Μηχανή παρασκευής Espresso-Cappuccino FA-5475-1 FA-5475 Εγχειρίδιο χρήσης [1] ΕΙΣΑΓΩΓΗ Συγχαρητήρια! Είστε ο ιδιοκτήτης μιας μηχανής espresso/cappuccino. Αυτή η μοναδική συσκευή έχει σχεδιαστεί

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Οι οδηγίες αυτές θα πρέπει να διαβαστούν προσεκτικά και να φυλαχθούν για μελλοντική χρήση. Δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν με την

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικά μηχανήματα για αρχή K 2.200 Balcony

Πλυστικά μηχανήματα για αρχή K 2.200 Balcony Πλυστικά μηχανήματα για αρχή K 2.200 Balcony Κατάλληλο για τον καθαρισμό μπαλκονιών. Ιδανικό για τον καθαρισμό της βεράντας και των επίπλων. Καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα από τη χρήση σφουγγαρίστρας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ MDE-1215

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ MDE-1215 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ MDE-1215 www.morris.gr Φυλάξτε αυτές τις οδηγίες για μελλοντική χρήση Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον αφυγραντήρα για να μπορείτε εσείς και η οικογένειά σας να απολαμβάνετε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΨΥΚΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΞΥΠΝΗ ΧΡΗΣΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ. Περιεχόμενα

ΚΑΤΑΨΥΚΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΞΥΠΝΗ ΧΡΗΣΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ. Περιεχόμενα ΚΑΤΑΨΥΚΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Ευχαριστούμε που επιλέξατε το προιόν. Για την σωστή χρήση, συνιστούμε να διαβάσετε πρώτα τις οδηγίες χρήσεως. Περιεχόμενα ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οι ακόλουθες οδηγίες ασφαλείας σκοπό έχουν να συμβάλλουν στην προσωπική σας ασφάλεια και στην προστασία του υπολογιστή από ενδεχόμενους κινδύνους.

Οι ακόλουθες οδηγίες ασφαλείας σκοπό έχουν να συμβάλλουν στην προσωπική σας ασφάλεια και στην προστασία του υπολογιστή από ενδεχόμενους κινδύνους. ΠΡΟΣΟΧΗ: Γενικές οδηγίες ασφαλείας Οι ακόλουθες οδηγίες ασφαλείας σκοπό έχουν να συμβάλλουν στην προσωπική σας ασφάλεια και στην προστασία του υπολογιστή από ενδεχόμενους κινδύνους. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρόσθετες

Διαβάστε περισσότερα

NT 14/1 Ap Te Adv. Πτυσσόμενη χειρολαβή. Δε χρειάζεται σκύψιμο, ούτε τράβηγμα. Η μηχανή μεταφέρεται με την πρακτική χειρολαβή για εύκολη μεταφορά.

NT 14/1 Ap Te Adv. Πτυσσόμενη χειρολαβή. Δε χρειάζεται σκύψιμο, ούτε τράβηγμα. Η μηχανή μεταφέρεται με την πρακτική χειρολαβή για εύκολη μεταφορά. Η μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης NT 14/1 Eco Τe Advanced είναι κάτι παραπάνω από μια απλή ηλεκτρική σκούπα. Αποτελεί την ιδανική μηχανή για τεχνίτες - σχεδιασμένη σε στενή συνεργασία με επαγγελματίες

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης NT 35/1 Tact

Σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης NT 35/1 Tact Σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης NT 35/1 Tact Η μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης NT 35/1 Tact είναι μια εύχρηστη και ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης για επαγγελματικές εφαρμογές. Είναι εξοπλισμένη

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικά μηχανήματα μεσαίας κατηγορίας K 4.00 ECO SILENT ALU *EU

Πλυστικά μηχανήματα μεσαίας κατηγορίας K 4.00 ECO SILENT ALU *EU Πλυστικά μηχανήματα μεσαίας κατηγορίας K 4.00 ECO SILENT ALU *EU Το πλέον αθόρυβο μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης στον κόσμο. Αποτελεσματικό για εύκολη απομάκρυνση μέτριων έως δύσκολων ρύπων στο σπίτι,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΛΥMΜΑΤΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ (ΗΛΕΚ. ΚΟΥΒΕΡΤΑ) Η συσκευή θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο ως υπόστρωμα και για την πρόληψη ζαρωμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Nilfisk Power. 823 0089 010 e

Nilfisk Power. 823 0089 010 e Nilfisk Power Kasutusjuhend Lietošanas instrukcijas Naudojimo instrukcija Instrukcja obsługi Návod k použití Návod na použitie Használati utasítás Navodila za uporabo Οδηγίες χρήσης Kullanım Kılavuzu Эксплуатации

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8 Εγχειρίδιο οδηγιών ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ GR ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8 2 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ Το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης αναφέρεται σε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Εταιρεία VALEO Formosa Office Building 4F 3, 161, Sung The Road Taipei, Taiwan, R.O.C.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Εταιρεία VALEO Formosa Office Building 4F 3, 161, Sung The Road Taipei, Taiwan, R.O.C. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Εταιρεία VALEO Formosa Office Building 4F 3, 161, Sung The Road Taipei, Taiwan, R.O.C. P/N: 700351626(09.03) ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ: Διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά και απευθυνθείτε στις

Διαβάστε περισσότερα

Εντοιχιζόμενη Ηλεκτρική Σκούπα

Εντοιχιζόμενη Ηλεκτρική Σκούπα Εντοιχιζόμενη Ηλεκτρική Σκούπα μία πλήρης σειρά προϊόντων των πιο εξειδικευμένων κατασκευαστών Εργονομία, άνεση & υγιεινή Διακριτική όψη 32x44 cm) η οποία επιδέχεται βαφή Απλόςπίνακας ελέγχου με ένδειξη

Διαβάστε περισσότερα

NT 35/1 Tact Te. Σύστημα Tact (Αυτόματο σύστημα αυτόματου καθαρισμού φίλτρων) Πρίζα

NT 35/1 Tact Te. Σύστημα Tact (Αυτόματο σύστημα αυτόματου καθαρισμού φίλτρων) Πρίζα Η NT 35/1 Tact Te είναι μια εύχρηστη και ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης για επαγγελματικές εφαρμογές. Είναι εξοπλισμένη με το καινοτόμο, κατοχυρωμένο με πατέντα σύστημα Tact, για αυτόματο καθαρισμό

Διαβάστε περισσότερα

Η μηχανή X8 TRIO της FRANCIS-FRANCIS χρησιμοποιεί αποκλειστικά τις κάψουλες: M.I.E. SYSTEM - METODO IPERESPRESSO

Η μηχανή X8 TRIO της FRANCIS-FRANCIS χρησιμοποιεί αποκλειστικά τις κάψουλες: M.I.E. SYSTEM - METODO IPERESPRESSO 1 1 Η μηχανή X8 TRIO της FRANCIS-FRANCIS χρησιμοποιεί αποκλειστικά τις κάψουλες: M.I.E. SYSTEM - METODO IPERESPRESSO 21 21 Capsules Dark Roasting 21 Capsules Medium Roasting 14 Capsules Decaffeinated Το

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΔΣΣΜ/Περιφερειακός Τομέας Δυτικής Μακεδονίας ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΣΣΜ/809/16-01-2014 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Όλο το προσωπικό της καθαριότητας πρέπει να γνωρίζει καλά και να εφαρμόζει πάντα τα παρακάτω στην

Διαβάστε περισσότερα

Θερμά συγχαρητήρια! Περιγραφή (εικ. A) Αρχική χρήση

Θερμά συγχαρητήρια! Περιγραφή (εικ. A) Αρχική χρήση Θερμά συγχαρητήρια! Έχετε αγοράσει μια συσκευή της Nova. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε ποιοτικά προϊόντα με ωραίο σχεδιασμό σε οικονομικές τιμές. Ελπίζουμε να απολαύσετε τη χρήση αυτής της συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες ξηρής αναρρόφησης T 15/1 *EU

Σκούπες ξηρής αναρρόφησης T 15/1 *EU Σκούπες ξηρής αναρρόφησης T 15/1 *EU Με τη σκούπα ξηρής αναρρόφησης T 15/1, εκσυγχρονίζεται η υπάρχουσα επαγγελματική σειρά από σκούπες ξηρής αναρρόφησης της Kärcher και το κορυφαίο αυτό μοντέλο επαναπροσδιορίζει

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗ ΧΡΗΣΗ Κατά την ηλεκτρική σύνδεση στην οθόνη θα εμφανιστούν οι προεπιλεγμένες στο εργοστάσιο θερμοκρασίες (-18 C και +5 C). Αν ενεργοποιηθεί το ηχητικό σήμα και αναβοσβήνει ο δείκτης θερμοκρασίας,

Διαβάστε περισσότερα

Στραμμένο προς τα πίσω ECE R44 04. 0 + 0-13 kg 0-12 μήνες

Στραμμένο προς τα πίσω ECE R44 04. 0 + 0-13 kg 0-12 μήνες Στραμμένο προς τα πίσω Εγχειρίδιο χρήστη ECE R44 04 Ομάδα Βάρος Ηλικία 0 + 0-13 kg 0-12 μήνες 1 Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το BeSafe izi Sleep ISOfix Η BeSafe έχει αναπτύξει αυτό το κάθισμα με μεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: XB6008H. Παρακαλούμε, διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο πριν από τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: XB6008H. Παρακαλούμε, διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο πριν από τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: XB6008H Παρακαλούμε, διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο πριν από τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά Κίνα Baumarkt KIG GmbH Wandsbeker Zollstraße 91 D-22041 Hamburg

Διαβάστε περισσότερα

Κανόνες Ασφάλειας και Υγείας στα Εργαστήρια

Κανόνες Ασφάλειας και Υγείας στα Εργαστήρια Κανόνες Ασφάλειας και Υγείας στα Εργαστήρια Εργαστήριο Μηχανικής και Υλικών Σχολή Μηχανικής και Εφαρμοσμένων Επιστημών Πανεπιστήμιο Frederick Τμήμα: Έχω διαβάσει και αντιλαμβάνομαι τους κανόνες ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Υγιεινή ζωή κάθε μέρα! Διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά προτού να λειτουργήσετε το μηχάνημα και κρατήστε τις για μελλοντική χρήση. Σημείωση: διατηρούμε το δικαίωμα

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic Το Κ2 ενσωματώνει δύο τροχούς ομαλής κύλισης, πιστόλι με σκανδάλη, ένα λάστιχο υψηλής πίεσης 4μ, λόγχη ψεκασμού, ένα μπεκ για δύκολους ρύπους, και φίλτρο νερού που προστατεύει την αντλία από τους ρύπους.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο ECE R44 04. Ομάδα Βάρος Ηλικία 2-3 15-36 kg 4-12 ετών

Εγχειρίδιο ECE R44 04. Ομάδα Βάρος Ηλικία 2-3 15-36 kg 4-12 ετών Όψη προς τα εμπρός Εγχειρίδιο χρήστη ECE R44 04 Ομάδα Βάρος Ηλικία 2-3 15-36 kg 4-12 ετών 1 ! Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το BeSafe izi Up Η BeSafe έχει αναπτύξει αυτό το κάθισμα με μεγάλη φροντίδα,

Διαβάστε περισσότερα

Τοστιέρα µε 2 σετ αποσπώµενες πλάκες τύπου γκριλ και σάντουιτς Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-202 - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ -

Τοστιέρα µε 2 σετ αποσπώµενες πλάκες τύπου γκριλ και σάντουιτς Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-202 - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - Τοστιέρα µε 2 σετ αποσπώµενες πλάκες τύπου γκριλ και σάντουιτς Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-202 - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση ηλεκτρικών συσκευών ακολουθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικά μηχανήματα Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic

Πλυστικά μηχανήματα Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic Πλυστικά μηχανήματα Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic Το μηχάνημα υψηλής πίεσης Karcher K2 είναι ιδανικό για περιστασιακή χρήση και αφαίρεση κοινών ρύπων. Για παράδειγμα καθαρισμός ποδηλάτων, εργαλείων ή επίπλων

Διαβάστε περισσότερα

K 4 Silent Edition Home

K 4 Silent Edition Home Το Κ4 Silent Home με την καινοτόμο αθόρυβη λειτουργία είναι αθόρυβο αφού λειτουργεί με κατά 50% χαμηλότερο επίπεδο θορύβου. Το πλυστικό μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με υδρόψυκτο κινητήρα και είναι κατάλληλο

Διαβάστε περισσότερα

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά τη συσκευή. Τοποθετήστε τη συσκευή σε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ roto ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η συσκευή δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από περισσότερα από ένα άτομο σε καμία περίπτωση! Η συσκευή είναι σχεδιασμένη για ασφαλή χρήση από «μόνο ένα άτομο». Κατά τη

Διαβάστε περισσότερα

Καθαρισµός µε υψηλή πίεση. Εγχειρίδιο χρήστη

Καθαρισµός µε υψηλή πίεση. Εγχειρίδιο χρήστη Καθαρισµός µε υψηλή πίεση Εγχειρίδιο χρήστη Περιεχόµενα Σελίδα Καθαρισµός µε υψηλή πίεση 3 Πώς λειτουργεί ένα πιεστικό µηχάνηµα καθαρισµού; 4 Βασικές χρήσεις 5 Πώς καθαρίζω...... πλακόστρωτες επιφάνειες

Διαβάστε περισσότερα

R-061 R-062 Τάση 230 V AC, 50 Hz 230 V AC, 50 Hz. 63cm (L) x 57cm (H) x 23 cm (W) 73cm (L) x 67cm (H) x 23 cm (W)

R-061 R-062 Τάση 230 V AC, 50 Hz 230 V AC, 50 Hz. 63cm (L) x 57cm (H) x 23 cm (W) 73cm (L) x 67cm (H) x 23 cm (W) ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ MICA (MICATHERMIC) ΜΟΝΤΕΛΟ R-061 / R-062 Αυτοί οι νέου τύπου θερµοποµποί διαθέτουν θερµικά στοιχεία κατασκευασµένα µε MICA, υλικό που αποτελεί τη νέα τεχνολογία θέρµανσης του 21

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΡΥΘΡΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛ www.tele.gr 1

ΥΠΕΡΥΘΡΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛ www.tele.gr 1 ΥΠΕΡΥΘΡΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΕΡΥΘΡΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛ www.tele.gr 1 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΛ ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ

Διαβάστε περισσότερα