Αξιολόγηση υποψηφίων Ε.Ε.Π. για το ακαδηµαϊκό έτος

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Αξιολόγηση υποψηφίων Ε.Ε.Π. για το ακαδηµαϊκό έτος 2012 2013"

Transcript

1 Αξιολόγηση υποψηφίων Ε.Ε.Π. για το ακαδηµαϊκό έτος Η τριµελής Επιτροπή Αξιολόγησης αιτήσεων των Επιστηµονικών και Εργαστηριακών Συνεργατών του Τµήµατος Ηλεκτρολογίας για το ακαδηµαϊκό έτος (Πράξη 17, Θέµα 3, ) συνεδρίασε και συνέταξε τους Πίνακες Αξιολόγησης. Οι παρακάτω πίνακες καταγράφουν τα προσόντα των υποψηφίων (τίτλοι σπουδών και προϋπηρεσίες) χωρίς να εξετάζεται η συνάφεια της ιδακτορικής ιατριβής ή του Μεταπτυχιακού Τίτλου, των ερευνητικών εργασιών και η διάρκεια της επαγγελµατικής προϋπηρεσίας τους ως προς το γνωστικό αντικείµενο του προκηρυχθέντος µαθήµατος. (Πίνακες καταγραφής προσόντων των υποψηφίων Παράρτηµα 1)

2 Αξιολόγηση Επιστηµονικών Συνεργατών για το Έτος Α. ΘΕΩΡΙΕΣ 1) ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟ ΥΝΑΜΙΚΗ (ΘΕΩΡΙΑ) Με βάση τις αιτήσεις που κατατέθηκαν για το µάθηµα Εφαρµοσµένη Θερµοδυναµική (Θεωρία) και την αξιολόγηση των προσόντων των υποψηφίων προκύπτουν τα εξής : 1. Αντωνιάδης Κωνσταντίνος αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης (πίνακας κατάταξης κατά αξιολογική σειρά των υποψηφίων που διαθέτουν τα προσόντα σύµφωνα µε τον νόµο) λόγω µη συνάφειας της ιδακτορικής του ιατριβής µε αυτήν του προκηρυχθέντος µαθήµατος (η ιδακτορική του ιατριβή εµπίπτει στον τοµέα της θερµικής αγωγιµότητας). 2. Γκορόγιας Ιωάννης αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη κατοχής ιδακτορικού ιπλώµατος. 3. Ιορδάνου Γρηγόριος αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη ρευστοµηχανικής). 4. Καραδήµος ηµήτριος αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη σωµατιδιακής φυσικής). 5. Μπαλάση Κωνσταντία αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη µαθήµατος (η ιδακτορική της ιατριβή εµπίπτει στον τοµέα της πυρηνικής Φυσικής). 6. Μπαλατσούκας Ιωάννης αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη Μελέτης υλικών). 7. Τουµπεκτσής Σωκράτης περιλαµβάνεται στον πίνακα κατάταξης επειδή διαθέτει ιδακτορικό ίπλωµα συναφές µε το αντικείµενο του προκηρυχθέντος µαθήµατος, αφού στην ιδακτορική του ιατριβή ασχολήθηκε µε θερµοδυναµικές ενεργειακές µεταβολές (διαφορική θερµική ανάλυση). Επίσης, διαθέτει επαγγελµατική εµπειρία καταλλήλου επιπέδου πέρα των τεσσάρων ετών και διαθέτει πέραν των τριών δηµοσιεύσεων (14) σε επιστηµονικά περιοδικά. 8. Φυτιλής Ιωάννης αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη συνάφειας της ιδακτορικής του ιατριβής µε αυτήν του προκηρυχθέντος µαθήµατος (η ιδακτορική του ιατριβή εµπίπτει στον τοµέα της φωτονικής φυσικής). Συνεπώς, ο µόνος υποψήφιος που περιλαµβάνεται στον πίνακα κατάταξης διαθέτει τα προσόντα σύµφωνα µε τον νόµο είναι ο κ. Τουµπεκτσής Σωκράτης. που

3 2) ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΙΙ Με βάση τις αιτήσεις που κατατέθηκαν για το µάθηµα Μαθηµατικά ΙΙ και την αξιολόγηση των προσόντων των υποψηφίων προκύπτουν τα εξής : 1. Αβραµίδης Αντώνιος αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη επαρκούς επαγγελµατικής δραστηριότητας (µικρότερη των τεσσάρων ετών). 2. Μαυρίδης Κυριάκος αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη µαθήµατος (η ιδακτορική του ιατριβή εµπίπτει στον τοµέα των διαφορικών εξισώσεων µελέτη συνοριακών τιµών). 3. Μήττας Νικόλαος περιλαµβάνεται στον πίνακα κατάταξης επειδή διαθέτει ιδακτορικό ίπλωµα συναφές µε το αντικείµενο του προκηρυχθέντος µαθήµατος, αφού στην ιδακτορική του ιατριβή ασχολήθηκε µε στατιστική- πιθανότητες σε θέµατα που άπτονται της ηλεκτρολογίας. Επίσης διαθέτει επαγγελµατική εµπειρία καταλλήλου επιπέδου πέραν των τεσσάρων ετών και πέραν των τριών δηµοσιεύσεων (6) σε επιστηµονικά περιοδικά. 4. Μιρλής Ευάγγελος αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη τεχνολογίας υλικών). 5. Οβελίδης Παρίσης αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη κατοχής ιδακτορικού ιπλώµατος. 6. Πολυχρονίδου Περσεφόνη αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη µαθήµατος (η ιδακτορική της ιατριβή εµπίπτει στον τοµέα της υπολογιστικής ανάλυσης). 7. Σάλτας Βασίλειος αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη διδακτικής των µαθηµατικών). 8. Σιµιτσής Χρήστος αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη κατοχής ιδακτορικού ιπλώµατος. 9. Τουµπεκτσής Σωκράτης αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη ιαφορικής θερµικής ανάλυσης). Συνεπώς, ο µόνος υποψήφιος που περιλαµβάνεται στον πίνακα κατάταξης διαθέτει τα προσόντα σύµφωνα µε τον νόµο είναι ο κ. Μήττας Νικόλαος. που 3) ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΙΙΙ Με βάση τις αιτήσεις που κατατέθηκαν για το µάθηµα Μαθηµατικά ΙΙΙ και την αξιολόγηση των προσόντων των υποψηφίων προκύπτουν τα εξής : 1. Αβραµίδης Αντώνιος αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη επαρκούς επαγγελµατικής δραστηριότητας (µικρότερη των τεσσάρων ετών).

4 2. Λαυράνος Χρήστος αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη µαθήµατος (η ιδακτορική του ιατριβή εµπίπτει στον τοµέα ηλεκτροµαγνητικών κυµάνσεων). 3. Μαυρίδης Κυριάκος αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη επαρκούς επαγγελµατικής δραστηριότητας (µικρότερη των τεσσάρων ετών) 4. Μήττας Νικόλαος αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη στατιστικής & πιθανοτήτων). 5. Μιρλής Ευάγγελος αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη τεχνολογίας υλικών). 6. Οβελίδης Παρίσης αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη κατοχής ιδακτορικού ιπλώµατος. 7. Πολυχρονίδου Περσεφόνη αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη µαθήµατος (η ιδακτορική της ιατριβή εµπίπτει στον τοµέα της υπολογιστικής ανάλυσης). 8. Σάλτας Βασίλειος αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη µαθήµατος (η ιδακτορική του ιατριβή εµπίπτει στον τοµέα διδακτικής των µαθηµατικών). 9. Σιµιτσής Χρήστος αποκλείεται από τον πίνακα εκλόγιµων λόγω µη κατοχής ιδακτορικού ιπλώµατος. 10. Τουµπεκτσής Σωκράτης περιλαµβάνεται στον πίνακα κατάταξης επειδή διαθέτει ιδακτορικό ίπλωµα συναφές µε το αντικείµενο του προκηρυχθέντος µαθήµατος, αφού στην ιδακτορική του ιατριβή ασχολήθηκε µε διαφορική θερµική ανάλυση (δηλ πειραµατική εφαρµογή των εξισώσεων διαφορών). Επίσης, διαθέτει επαγγελµατική εµπειρία καταλλήλου επιπέδου πέραν των τεσσάρων ετών και διαθέτει πέραν των τριών δηµοσιεύσεων (14) σε επιστηµονικά περιοδικά. 11. Φυτιλής Ιωάννης αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη συνάφειας της ιδακτορικής του ιατριβής µε αυτήν του προκηρυχθέντος µαθήµατος (η ιδακτορική του ιατριβή εµπίπτει στον τοµέα της φωτονικής φυσικής). Συνεπώς, ο µόνος υποψήφιος που περιλαµβάνεται στον πίνακα κατάταξης διαθέτει τα προσόντα σύµφωνα µε τον νόµο είναι ο κ. Τουµπεκτσής Σωκράτης. που 4) ΨΗΦΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Με βάση τις αιτήσεις που κατατέθηκαν για το µάθηµα Ψηφιακά Συστήµατα και την αξιολόγηση των προσόντων των υποψηφίων προκύπτουν τα εξής :

5 1. Αλβανιτόπουλος Πέτρος- Φώτιος αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη συνάφειας της ιδακτορικής του ιατριβής µε αυτήν του προκηρυχθέντος µαθήµατος (η ιδακτορική του ιατριβή εµπίπτει στον τοµέα της µελέτης σεισµών). 2. Βαξεβανάκης Κωνσταντίνος αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη µαθήµατος (η ιδακτορική του ιατριβή εµπίπτει στον τοµέα των δικτύων Η/Υ). 3. Γκορόγιας Ιωάννης αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη κατοχής ιδακτορικού ιπλώµατος. 4. Ιορδάνου Γρηγόριος αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη ρευστοµηχανικής). 5. Καραδήµος ηµήτριος αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη σωµατιδιακής φυσικής). 6. Λαζαρίδης Αλέξανδρος περιλαµβάνεται στον πίνακα κατάταξης επειδή διαθέτει ιδακτορικό ίπλωµα συναφές µε το αντικείµενο του προκηρυχθέντος µαθήµατος, αφού στην ιδακτορική του ιατριβή ασχολήθηκε µε ψηφιακή µετατροπή στοιχείων και λειτουργίες συστηµάτων. Επίσης, διαθέτει επαγγελµατική εµπειρία καταλλήλου επιπέδου πέρα των τεσσάρων ετών, και πέραν των τριών δηµοσιεύσεων (5) σε επιστηµονικά περιοδικά. 7. Λαυράνος Χρήστος αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη µαθήµατος (η ιδακτορική του ιατριβή εµπίπτει στον τοµέα ηλεκτροµαγνητικών κυµάνσεων). 8. Μιρλής Ευάγγελος αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη τεχνολογίας υλικών). 9. Μπαλάση Κωνσταντία αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη µαθήµατος (η ιδακτορική της ιατριβή εµπίπτει στον τοµέα της πυρηνικής Φυσικής). 10. Σοϊλεµές Ανδρέας αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη συνάφειας της ιδακτορικής του ιατριβής µε αυτήν του προκηρυχθέντος µαθήµατος, αφού η ιδακτορική του ιατριβή αφορά τον τοµέα του προγραµµατισµού µετρητικών συστηµάτων (προγραµµατισµός µικροελεγκτών). 11. Σπηλιώτης Ηρακλής αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη

6 επεξεργασίας σήµατος). 12. Σταυρινίδης Σταύρος περιλαµβάνεται στον πίνακα κατάταξης επειδή διαθέτει ιδακτορικό ίπλωµα συναφές µε το αντικείµενο του προκηρυχθέντος µαθήµατος, αφού στην ιδακτορική του ιατριβή ασχολήθηκε µε σχεδίαση και µελέτη ψηφιακών συστηµάτων. Επίσης, διαθέτει επαγγελµατική εµπειρία καταλλήλου επιπέδου πέρα των τεσσάρων ετών και πέρα των τριών δηµοσιεύσεων (23) σε επιστηµονικά περιοδικά. 13. Τουµπεκτσής Σωκράτης αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη διαφορικής θερµικής ανάλυσης). 14. Τσαλαµάνης Ιωάννης αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη µαθήµατος (η ιδακτορική του ιατριβή εµπίπτει στον τοµέα των τηλεπικοινωνιών). 15. Φαντίδης Ιάκωβος αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη µαθήµατος (η ιδακτορική του ιατριβή εµπίπτει στον τοµέα του µη καταστροφικού ελέγχου.) Συνεπώς, οι µόνοι υποψήφιοι που περιλαµβάνονται στον πίνακα κατάταξης που διαθέτουν τα προσόντα σύµφωνα µε τον νόµο είναι οι κ.κ Λαζαρίδης Αλέξανδρος και Σταυρινίδης Σταύρος. Συγκρίνοντας τους δύο υποψηφίους (Σταυρινίδη Σταύρο Λαζαρίδη Αλέξανδρο) ο πρώτος υπερέχει σηµαντικά στο ερευνητικό έργο µε 23 έναντι 5 εργασιών, παρουσιάζοντας περίπου την ίδια επαγγελµατική δραστηριότητα. Συνεπώς στην κατάταξη προηγείται ο κ. Σ. Σταυρινίδης και ακολουθεί ο κ. Α. Λαζαρίδης. 5) ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ Με βάση τις αιτήσεις που κατατέθηκαν για το µάθηµα Συστήµατα Μετρήσεων και την αξιολόγηση των προσόντων των υποψηφίων προκύπτουν τα εξής : 1. Αλβανιτόπουλος Πέτρος- Φώτιος αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη µελέτης σεισµών). 2. Αντωνιάδης Κωνσταντίνος αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη Θερµοδυναµικής. 3. Ιορδάνου Γρηγόριος αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη ρευστοµηχανικής).

7 4. Καραδήµος ηµήτριος αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη σωµατιδιακής φυσικής). 5. Λαυράνος Χρήστος αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη µαθήµατος (η ιδακτορική του ιατριβή εµπίπτει στον τοµέα ηλεκτροµαγνητικών κυµάνσεων). 6. Μιρλής Ευάγγελος αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη επαρκούς επαγγελµατικής δραστηριότητας (µικρότερη των τεσσάρων ετών). 7. Μπαλάση Κωνσταντίνα αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη επαρκούς επαγγελµατικής δραστηριότητας (µικρότερη των τεσσάρων ετών). 8. Μπαλατσούκας Ιωάννης αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη Μελέτης υλικών). 9. Σοϊλεµές Ανδρέας αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη συνάφειας της ιδακτορικής του ιατριβής µε αυτήν του προκηρυχθέντος µαθήµατος, αφού η ιδακτορική του ιατριβή αφορά τον τοµέα του προγραµµατισµού µετρητικών συστηµάτων (προγραµµατισµός µικροελεγκτών). 10. Σταυρινίδης Σταύρος περιλαµβάνεται στον πίνακα κατάταξης επειδή διαθέτει ιδακτορικό ίπλωµα συναφές µε το αντικείµενο του προκηρυχθέντος µαθήµατος, αφού στην ιδακτορική του ιατριβή ασχολήθηκε µε σχεδίαση και µελέτη ψηφιακών αισθητήρων. Επίσης διαθέτει επαγγελµατική εµπειρία καταλλήλου επιπέδου πέρα των τεσσάρων ετών και διαθέτει πέρα των τριών δηµοσιεύσεων (23) σε επιστηµονικά περιοδικά. 11. Τουµπεκτσής Σωκράτης περιλαµβάνεται στον πίνακα κατάταξης επειδή διαθέτει ιδακτορικό ίπλωµα συναφές µε το αντικείµενο του προκηρυχθέντος µαθήµατος, αφού στην ιδακτορική του ιατριβή ασχολήθηκε µε θερµοδυναµικές ενεργειακές µεταβολές, µε χρήση κατάλληλων αισθητηρίων. Επίσης διαθέτει επαγγελµατική εµπειρία καταλλήλου επιπέδου πέρα των τεσσάρων ετών και διαθέτει πέρα των τριών δηµοσιεύσεων (14) σε επιστηµονικά περιοδικά. 12. Φυτιλής Ιωάννης αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη συνάφειας της ιδακτορικής του ιατριβής µε αυτή του προκηρυχθέντος µαθήµατος (η ιδακτορική του ιατριβή εµπίπτει στον τοµέα φωτονικής φυσικής). Συνεπώς, οι µόνοι υποψήφιοι που περιλαµβάνονται στον πίνακα κατάταξης που διαθέτουν τα προσόντα σύµφωνα µε τον νόµο είναι οι κ.κ Σταυριανίδης Σταύρος και Τουµπεκτσής Σωκράτης. Συγκρίνοντας τους δύο υποψηφίους (Τουµπεκτσή Σωκράτη - Σταυρινίδη Σταύρο ) αν και ο πρώτος υπολείπεται στο ερευνητικό έργο µε 14 έναντι 23 εργασιών, υπερέχει σηµαντικά κατά 3,5 έτη στην επαγγελµατική δραστηριότητα. Συνεκτιµώντας την προσφορά και των δύο στο Τµήµα

8 Ηλεκτρολογίας και στο ΤΕΙ Καβάλας, πρώτος στον πίνακα κατάταξης είναι ο κύριος Τουµπεκτσής Σωκράτης και δεύτερος ο Σταυρινίδης Σταύρος. 6) ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΙΙ Με βάση τις αιτήσεις που κατατέθηκαν για το µάθηµα Συστήµατα Ηλεκτρικής Ενέργειας Ι και την αξιολόγηση των προσόντων των υποψηφίων προκύπτουν τα εξής: 1. Ασηµώνης Στυλιανός αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη µαθήµατος (η ιδακτορική του ιατριβή εµπίπτει στον τοµέα των Τηλεπικοινωνιών Μικροκυµατικής). 2. Κατσιγιάννης Παναγιώτης περιλαµβάνεται στον πίνακα κατάταξης επειδή διαθέτει ιδακτορικό ίπλωµα συναφές µε το αντικείµενο του προκηρυχθέντος µαθήµατος, αφού στην ιδακτορική του ιατριβή ασχολήθηκε µε µεταφορά και σύνδεση ηλεκτρικής ενέργειας στο δίκτυο. Επίσης, διαθέτει επαγγελµατική εµπειρία καταλλήλου επιπέδου πέρα των τεσσάρων ετών και πέρα των τριών δηµοσιεύσεων (4) σε επιστηµονικά περιοδικά. 3. Μαρµίδης Γρηγόριος αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη ικανού αριθµού εργασιών σε επιστηµονικά περιοδικά (µικρότερη των 3). 4. Σταυρινίδης Σταύρος αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη µαθήµατος ( η ιδακτορική του ιατριβή ασχολήθηκε µε σχεδίαση και µελέτη ψηφιακών συστηµάτων). 5. Φαντίδης Ιάκωβος περιλαµβάνεται στον πίνακα κατάταξης επειδή διαθέτει ιδακτορικό ίπλωµα συναφές µε το αντικείµενο του προκηρυχθέντος µαθήµατος, αφού στην ιδακτορική του ιατριβή ασχολείται µε µη καταστροφικό έλεγχο που είναι τµήµα των συστηµάτων ηλεκτρικής ενέργειας. Επίσης, διαθέτει επαγγελµατική εµπειρία καταλλήλου επιπέδου πέρα των τεσσάρων ετών και πέρα των τριών δηµοσιεύσεων (17) σε επιστηµονικά περιοδικά. Συνεπώς, οι µόνοι υποψήφιοι που περιλαµβάνονται στον πίνακα κατάταξης που διαθέτουν τα προσόντα σύµφωνα µε τον νόµο είναι οι κ.κ Κατσιγιάννης Παναγιώτης και Φαντίδης Ιάκωβος. Συγκρίνοντας τους δύο υποψηφίους (Φαντίδη Ιάκωβο και Κατσιγιάννη Παναγιώτη) ο πρώτος υπερτερεί σηµαντικά στο ερευνητικό έργο µε 17 έναντι 4 εργασιών, ενώ η µικρή υπεροχή του κου Κατσιγιάννη στην επαγγελµατική δραστηριότητα (1,5 έτη περίπου) δεν επηρεάζει την τελική κατάταξη. Συνεπώς, στον πίνακα κατάταξης πρώτος είναι ο κ. Ι.Φαντίδης και ακολουθεί ο κ. Γ.Κατσιγιάννης. 7) ΙΚΤΥΑ Η/Υ Με βάση τις αιτήσεις που κατατέθηκαν για το µάθηµα ίκτυα Η/Υ αξιολόγηση των προσόντων των υποψηφίων προκύπτουν τα εξής : και την

9 1. Βαξεβανάκης Κωνσταντίνος περιλαµβάνεται σ τον πίνακα κατάταξης επειδή διαθέτει ιδακτορικό ίπλωµα συναφές µε το αντικείµενο του προκηρυχθέντος µαθήµατος, αφού στην ιδακτορική του ιατριβή ασχολήθηκε µε την διαχείριση δικτύων. Επίσης διαθέτει επαγγελµατική εµπειρία καταλλήλου επιπέδου πέρα των τεσσάρων ετών και διαθέτει πέρα των τριών δηµοσιεύσεων (6) σε επιστηµονικά περιοδικά. 2. Ιορδάνου Γρηγόριος αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη ρευστοµηχανικής). 3. Λαυράνος Χρήστος αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη µαθήµατος (η ιδακτορική του ιατριβή εµπίπτει στον τοµέα ηλεκτροµαγνητικών κυµάνσεων). 4. Μιρλής Ευάγγελος αποκλείεται από τον πίνακα λόγω µη συνάφειας της ιδακτορικής του ιατριβής µε αυτή του προκηρυχθέντος µαθήµατος (η ιδακτορική του ιατριβή εµπίπτει στον τοµέα της τεχνολογίας υλικών). 5. Σπηλιώτης Ηρακλής αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη επεξεργασίας σήµατος). 6. Στούπα Κωνσταντίνα αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη µαθήµατος (η ιδακτορική της ιατριβή εµπίπτει στον τοµέα της ασφάλειας πληροφορίας στα δίκτυα). 7. Τσαλαµάνης Ιωάννης αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη µαθήµατος (η ιδακτορική του ιατριβή εµπίπτει στον τοµέα των τηλεπικοινωνιών). 8. Χατζησταύρος Ευάγγελος αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη κατοχής ιδακτορικού ιπλώµατος. Συνεπώς, ο µόνος υποψήφιος που περιλαµβάνεται στον πίνακα κατάταξης που διαθέτει τα προσόντα σύµφωνα µε τον νόµο είναι ο κ. Βαξεβανάκης Κωνσταντίνος. 8) P.L.C Με βάση τις αιτήσεις που κατατέθηκαν για το µάθηµα P.L.C και την αξιολόγηση των προσόντων των υποψηφίων προκύπτουν τα εξής : 1. Βουµέλης Γεώργιος αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη κατοχής ιδακτορικού ιπλώµατος. 2. Θαλασσινός Χαράλαµπος αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη κατοχής ιδακτορικού ιπλώµατος. 3. Ιορδάνου Γρηγόριος αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη

10 ρευστοµηχανικής). 4. Μιρλής Ευάγγελος αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη επαρκούς επαγγελµατικής δραστηριότητας (µικρότερη των τεσσάρων ετών). Σηµειώνεται ότι η διδακτορική του διατριβή είναι συναφής µε το γνωστικό αντικείµενο του προκυρηχθέντος µαθήµατος διότι ασχολήθηκε στον τοµέα της τεχνολογίας υλικών και ειδικότερα µε ανάπτυξη και εφαρµογές οπτικών λογικών µονάδων. 5. Σταυρινίδης Σταύρος αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη µαθήµατος (η ιδακτορική του ιατριβή εµπίπτει στον τοµέα σχεδίαση και µελέτη ψηφιακών συστηµάτων). Συνεπώς, δεν προτείνεται κανένας υποψήφιος. Από τα παραπάνω προκύπτει ότι σε περίπτωση ανάθεσης του µαθήµατος σε έκτακτο εκπαιδευτικό η ιδακτορική ιατριβή του κ. Μιρλή Ευάγγελου είναι µοναδική που εµπίπτει στο γνωστικό αντικείµενο του προκηρυχθέντος µαθήµατος. 9) ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ Με βάση τις αιτήσεις που κατατέθηκαν για το µάθηµα Φιλοσοφία της Επιστήµης και την αξιολόγηση των προσόντων των υποψηφίων προκύπτουν τα εξής : 1. Γρηγοροπούλου Μαρίνα αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη µαθήµατος (η ιδακτορική της ιατριβή εµπίπτει στον τοµέα της Λογοτεχνίας). 2. Ιορδάνου Γρηγόριος αποκλείεται από τον πίνακα εκλόγιµων λόγω µη ρευστοµηχανικής). 3. Καραδήµος ηµήτριος αν και η ιδακτορική του ιατριβή είναι συναφής µε το γνωστικό αντικείµενο του προκηρυχθέντος µαθήµατος (αφού η ιδακτορική του ιατριβή εµπίπτει στον τοµέα της σωµατιδιακής φυσικής δηλαδή στη φιλοσοφία των θετικών και εφαρµοσµένων επιστηµόνων) εντούτοις αποκλείεται από τον πίνακα εκλόγιµων διότι στερείται επαγγελµατική δραστηριότητα καταλλήλου επιπέδου τεσσάρων ετών. 4. Λαυράνος Χρήστος αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη µαθήµατος (η ιδακτορική του ιατριβή εµπίπτει στον τοµέα ηλεκτροµαγνητικών κυµάνσεων). 5. Λοστορίδης Σάββας αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη κατοχής ιδακτορικού ιπλώµατος. 6. Μιρλής Ευάγγελος αποκλείεται από τον πίνακα λόγω µη συνάφειας της ιδακτορικής του ιατριβής µε αυτή του προκηρυχθέντος µαθήµατος (η ιδακτορική του ιατριβή εµπίπτει στον τοµέα της τεχνολογίας υλικών)

11 7. Τουµπεκτσής Σωκράτης αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη µαθήµατος (η ιδακτορική του ιατριβή εµπίπτει στον τοµέα θερµοδυναµικές ενεργειακές µεταβολές, µε χρήση κατάλληλων αισθητηρίων). Συνεπώς, δεν προτείνεται κανένας υποψήφιος. Από τα παραπάνω προκύπτει ότι σε περίπτωση ανάθεσης του µαθήµατος σε έκτακτο εκπαιδευτικό η ιδακτορική ιατριβή του Καραδήµου ηµητρίου είναι µοναδική που εµπίπτει στο γνωστικό αντικείµενο του προκηρυχθέντος µαθήµατος. Ας σηµειωθεί ότι οι κ.κ Σ. Τουµπεκτσής και Χ.Λαυράνος παρουσιάζουν ερευνητικό έργο στο οποίο εφαρµόζουν τις αρχές της φιλοσοφίας των θετικών και τεχνικών επιστηµών και θα µπορούσαν επίσης να συµπεριληφθούν στον πίνακα κατάταξης ως επιλαχόντες και ειδικότερα πρώτος ο κ. Σ.Τουµπεκτσής που παρουσιάζει και συγγραφικό έργο και ακολουθεί ο κ. Χ.Λαυράνος. 10) ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ & ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Με βάση τις αιτήσεις που κατατέθηκαν για το µάθηµα Ελληνικός & Ευρωπαϊκός Πολιτισµός και την αξιολόγηση των προσόντων των υποψηφίων προκύπτουν τα εξής : 1. Αγγελάκου έσποινα αποκλείεται από τον πίνακα εκλόγιµων λόγω µη µαθήµατος (η ιδακτορική της ιατριβή εµπίπτει στον τοµέα της αρχαιολογίας). 2. Γρηγοροπούλου Μαρίνα αν και η ιδακτορική της ιατριβής είναι συναφής µε το γνωστικό αντικείµενο του προκηρυχθέντος µαθήµατος (αφού η ιδακτορική της διατριβή εµπίπτει στον τοµέα της λογοτεχνίας ) εντούτοις αποκλείεται από τον πίνακα εκλόγιµων διότι στερείται επαγγελµατική δραστηριότητα καταλλήλου επιπέδου τεσσάρων ετών. 3. Γρόλλιος Βασίλειος αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής). 4. Θέµης Βελένη αν και η ιδακτορική της ιατριβής είναι συναφής µε το γνωστικό αντικείµενο του προκηρυχθέντος µαθήµατος (αφού η ιδακτορική της ιατριβή εµπίπτει στον τοµέα της Ιστορίας της Τέχνης) εντούτοις αποκλείεται από τον πίνακα εκλόγιµων διότι στερείται επαγγελµατική δραστηριότητα καταλλήλου επιπέδου τεσσάρων ετών. 5. Λοστορίδης Σάββας αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη κατοχής ιδακτορικού ιπλώµατος. 6. Μιρλής Ευάγγελος αποκλείεται από τον πίνακα λόγω µη συνάφειας της ιδακτορικής του ιατριβής µε αυτή του προκηρυχθέντος µαθήµατος (η ιδακτορική του ιατριβή εµπίπτει στον τοµέα της τεχνολογίας υλικών). 7. Ροδοϊνίδου Μαρία αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη

12 µαθήµατος (η ιδακτορική της ιατριβή εµπίπτει στον τοµέα των ιεθνών Σχέσεων). Συνεπώς, δεν προτείνεται κανένας υποψήφιος. Από τα παραπάνω προκύπτει ότι σε περίπτωση ανάθεσης του µαθήµατος σε έκτακτο εκπαιδευτικό οι ιδακτορικές ιατριβές της κυρίας Γρηγοροπούλου και της κυρίας Βελένη Θέµης εµπίπτουν στο γνωστικό αντικείµενο του προκηρυχθέντος µαθήµατος. Λαµβάνοντας υπόψη το ερευνητικό έργο των υποψηφίων η κα. Μ. Γρηγοροπούλου προηγείται της κας. Θ. Βελένη αφού έχει 5 δηµοσιευµένες εργασίες έναντι 1 δηµοσιευµένης εργασίας της κας Θ. Βελένη. 11) ΜΙΚΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ Με βάση τις αιτήσεις που κατατέθηκαν για το µάθηµα Μικροϋπολογιστές και την αξιολόγηση των προσόντων των υποψηφίων προκύπτουν τα εξής : 1. Ιορδάνου Γρηγόριος αποκλείεται από τον πίνακα εκλόγιµων λόγω µη ρευστοµηχανικής). 2. Καραδήµος ηµήτριος αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη σωµατιδιακής Φυσικής). 3. Μιρλής Ευάγγελος αποκλείεται από τον πίνακα λόγω µη συνάφειας της ιδακτορικής του ιατριβής µε αυτή του προκηρυχθέντος µαθήµατος (η ιδακτορική του ιατριβή εµπίπτει στον τοµέα της τεχνολογίας υλικών). 4. Μπαλάση Κωνσταντία αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη µαθήµατος (η ιδακτορική της ιατριβή εµπίπτει στον τοµέα της πυρηνικής Φυσικής). 5. Σοιλεµές Ανδρέας περιλαµβάνεται σ τον πίνακα κατάταξης επειδή διαθέτει ιδακτορικό ίπλωµα συναφές µε το αντικείµενο του προκηρυχθέντος µαθήµατος, αφού η ιδακτορική του ιατριβή αφορά τον τοµέα του προγραµµατισµού µετρητικών συστηµάτων (προγραµµατισµός µικροελεγκτών). Επίσης, διαθέτει επαγγελµατική εµπειρία καταλλήλου επιπέδου πέρα των τεσσάρων ετών και πέρα των τριών δηµοσιεύσεων (17) σε επιστηµονικά περιοδικά. 6. Σταυρινίδης Σταύρος αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη µαθήµατος (η ιδακτορική του ιατριβή εµπίπτει στον τοµέα σχεδίαση και µελέτη ψηφιακών συστηµάτων ). 7. Τσαλαµάνης Ιωάννης αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη µαθήµατος (η ιδακτορική του ιατριβή εµπίπτει στον τοµέα των τηλεπικοινωνιών).

13 Συνεπώς ο µόνος υποψήφιος που περιλαµβάνεται στον πίνακα κατάταξης που διαθέτουν τα προσόντα σύµφωνα µε τον νόµο είναι :ο κύριος Σοιλεµές Ανδρέας. 12) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΝΕΩΝ ΥΛΙΚΩΝ Με βάση τις αιτήσεις που κατατέθηκαν για το µάθηµα Τεχνολογίες Νέων Υλικών και την αξιολόγηση των προσόντων των υποψηφίων προκύπτουν τα εξής : 1. Ασηµώνης Στυλιανός αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη µαθήµατος (η ιδακτορική του ιατριβή εµπίπτει στον τοµέα των Τηλεπικοινωνιών & Μικροκυµατικής). 2. Λαυράνος Χρήστος αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη µαθήµατος (η ιδακτορική του ιατριβή εµπίπτει στον τοµέα ηλεκτροµαγνητικών κυµάνσεων). 3. Μιρλής Ευάγγελος αν και η διδακτορική του διατριβή είναι συναφής µε το γνωστικό αντικείµενο του προκυρηχθέντος µαθήµατος εντούτοις αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη επαρκούς επαγγελµατικής δραστηριότητας (µικρότερη των τεσσάρων ετών). 4. Τουµπεκτσής Σωκράτης περιλαµβάνεται στον πίνακα κατάταξης επειδή διαθέτει ιδακτορικό ίπλωµα συναφές µε το αντικείµενο του προκηρυχθέντος µαθήµατος, αφού στην ιδακτορική του ιατριβή ασχολήθηκε µε θερµοδυναµικές ενεργειακές µεταβολές υλικών. Επίσης, διαθέτει επαγγελµατική εµπειρία καταλλήλου επιπέδου πέρα των τεσσάρων ετών και διαθέτει πέραν των τριών δηµοσιεύσεων (14) σε επιστηµονικά περιοδικά. 5. Φαντίδης Ιάκωβος περιλαµβάνεται στον πίνακα κατάταξης επειδή διαθέτει ιδακτορικό ίπλωµα συναφές µε το αντικείµενο του προκηρυχθέντος µαθήµατος, αφού στην ιδακτορική του ιατριβή ασχολείται µε µη καταστροφικό έλεγχο υλικών. Επίσης, διαθέτει επαγγελµατική εµπειρία καταλλήλου επιπέδου πέρα των τεσσάρων ετών και πέρα των τριών δηµοσιεύσεων (17) σε επιστηµονικά περιοδικά. 6. Φυτιλής Ιωάννης αν και η διδακτορική του διατριβή είναι συναφής µε το γνωστικό αντικείµενο του προκυρηχθέντος µαθήµατος εντούτοις αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη επαρκούς επαγγελµατικής δραστηριότητας (µικρότερη των τεσσάρων ετών). Συνεπώς οι µόνοι υποψήφιοι που περιλαµβάνονται στον πίνακα κατάταξης που διαθέτουν τα προσόντα σύµφωνα µε τον νόµο είναι :οι κκ Ιάκωβος Φαντίδης και Σωκράτης Τουµπεκτσής. Ο κ. Τουµπεκτσής είναι πρώτος διότι υπερτερεί σηµαντικά έναντι του κ. Φαντίδη στην επαγγελµατική προϋπηρεσία ενώ στο ερευνητικό έργο παρουσιάζουν µικρή διαφορά 14 έναντι 17 εργασιών, αντίστοιχα. 13) ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ I

14 Με βάση τις αιτήσεις που κατατέθηκαν για το µάθηµα Ηλεκτρικες εγκαταστασεις I και την αξιολόγηση των προσόντων των υποψηφίων προκύπτουν τα εξής : 1. Ασηµώνης Στυλιανός αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη µαθήµατος (η ιδακτορική του ιατριβή εµπίπτει στον τοµέα των Τηλεπικοινωνιών Μικροκυµατικής). 2. Φαντίδης Ιάκωβος περιλαµβάνεται στον πίνακα κατάταξης επειδή διαθέτει ιδακτορικό ίπλωµα συναφές µε το αντικείµενο του προκηρυχθέντος µαθήµατος, αφού στην ιδακτορική του ιατριβή ασχολείται µε µη καταστροφικό έλεγχο υλικών. Επίσης, διαθέτει επαγγελµατική εµπειρία καταλλήλου επιπέδου πέρα των τεσσάρων ετών και πέρα των τριών δηµοσιεύσεων (17) σε επιστηµονικά περιοδικά. Συνεπώς, ο µόνος υποψήφιος που περιλαµβάνεται στον πίνακα κατάταξης διαθέτει τα προσόντα σύµφωνα µε τον νόµο είναι ο κ. Φαντίδης Ιάκωβος. που 14) ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ II Με βάση τις αιτήσεις που κατατέθηκαν για το µάθηµα Ηλεκτρικες εγκαταστασεις I και την αξιολόγηση των προσόντων των υποψηφίων προκύπτουν τα εξής : 1. Ασηµώνης Στυλιανός αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη µαθήµατος (η ιδακτορική του ιατριβή εµπίπτει στον τοµέα των Τηλεπικοινωνιών & Μικροκυµατικής). 2. Σταυρινίδης Σταύρος αποκλείεται από τον πίνακα κατάταξης λόγω µη σχεδίασης και µελέτης ψηφιακών συστηµάτων ). 3. Φαντίδης Ιάκωβος περιλαµβάνεται στον πίνακα κατάταξης επειδή διαθέτει ιδακτορικό ίπλωµα συναφές µε το αντικείµενο του προκηρυχθέντος µαθήµατος, αφού στην ιδακτορική του ιατριβή ασχολείται µε µη καταστροφικό έλεγχο υλικών. Επίσης, διαθέτει επαγγελµατική εµπειρία καταλλήλου επιπέδου πέρα των τεσσάρων ετών και πέρα των τριών δηµοσιεύσεων (17) σε επιστηµονικά περιοδικά. Συνεπώς, ο µόνος υποψήφιος που περιλαµβάνεται στον πίνακα κατάταξης διαθέτει τα προσόντα σύµφωνα µε τον νόµο είναι ο κ. Φαντίδης Ιάκωβος. που Με βάση τα παραπάνω προκύπτουν οι παρακάτω πίνακες αξιολόγησης για Επιστηµονικούς Συνεργάτες (Παράρτηµα 2)

15 Β. Επιλογή Εργαστηριακών Συνεργατών για το Ακαδηµαϊκό Έτος Η επιτροπή αξιολόγησης, µετά από σχετική ψηφοφορία, αποφάσισε ότι η έµµισθη απασχόληση σε ερευνητικά έργα προσµετράτε για την βαθµίδα του εργαστηριακού συνεργάτη. (Υπέρ ψήφησαν οι. Μπαντέκας, Α. Ιωάννου κατά ο Λ. Μαγκαφάς). Από αυτούς που έχουν τα τυπικά προσόντα του νόµου (αντιστοιχία πτυχίου, επαγγελµατική δραστηριότητα κλπ) πρώτοι κατατάσσονται αυτοί που έχουν ιδακτορικό ίπλωµα ή Μεταπτυχιακό τίτλο συναφή µε το µάθηµα. Σε περίπτωση που υπάρχουν πέραν του ενός, η κατάταξη γίνεται µε βάση των αριθµό των εργασιών που έχουν δηµοσιευθεί σε επιστηµονικά περιοδικά και περεταίρω µε την διάρκεια της προϋπηρεσίας. Με βάση τα παραπάνω προκύπτουν οι παρακάτω πίνακες αξιολόγησης για Εργαστηριακούς Συνεργάτες (Παράρτηµα 3)

Αξιολόγηση υποψηφίων Ε.Ε.Π. για το ακαδημαϊκό έτος

Αξιολόγηση υποψηφίων Ε.Ε.Π. για το ακαδημαϊκό έτος Αξιολόγηση υποψηφίων Ε.Ε.Π. για το ακαδημαϊκό έτος 2014 2015 Οι παρακάτω πίνακες καταγράφουν τα προσόντα των υποψηφίων (τίτλοι σπουδών και προϋπηρεσίες) χωρίς να εξετάζεται η συνάφεια της Διδακτορικής

Διαβάστε περισσότερα

Αξιολόγηση υποψηφίων Ε.Ε.Π. για το ακαδημαϊκό έτος

Αξιολόγηση υποψηφίων Ε.Ε.Π. για το ακαδημαϊκό έτος Αξιολόγηση υποψηφίων Ε.Ε.Π. για το ακαδημαϊκό έτος 2016 2017 Οι παρακάτω πίνακες καταγράφουν τα προσόντα των υποψηφίων (τίτλοι σπουδών και προϋπηρεσίες) χωρίς να εξετάζεται η συνάφεια της Διδακτορικής

Διαβάστε περισσότερα

Αξιολόγηση υποψηφίων Ε.Ε.Π. για το ακαδημαϊκό έτος

Αξιολόγηση υποψηφίων Ε.Ε.Π. για το ακαδημαϊκό έτος Αξιολόγηση υποψηφίων Ε.Ε.Π. για το ακαδημαϊκό έτος 2017 2018 Οι παρακάτω πίνακες καταγράφουν τα προσόντα των υποψηφίων (τίτλοι σπουδών και προϋπηρεσίες) χωρίς να εξετάζεται η συνάφεια της Διδακτορικής

Διαβάστε περισσότερα

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. (Επιστημονικών Συνεργατών / Εργαστηριακών Συνεργατών Εκπαιδευτικών Ειδικών Μαθημάτων)

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. (Επιστημονικών Συνεργατών / Εργαστηριακών Συνεργατών Εκπαιδευτικών Ειδικών Μαθημάτων) ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Επιστημονικών Συνεργατών / Εργαστηριακών Συνεργατών Εκπαιδευτικών Ειδικών Μαθημάτων) ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Εαρινού εξαμήνου ακαδημαϊκού

Διαβάστε περισσότερα

Στατιστική και Επιχειρησιακή έρευνα, Α.Π.Θ, 09/07/2004, Διδακτορικό Δίπλωμα, Α.Π.Θ, Τμήμα Μαθηματικών, 03/11/ έτη και 8 μήνες

Στατιστική και Επιχειρησιακή έρευνα, Α.Π.Θ, 09/07/2004, Διδακτορικό Δίπλωμα, Α.Π.Θ, Τμήμα Μαθηματικών, 03/11/ έτη και 8 μήνες Τ.Ε.Ι. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΣ 2018-2019 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2, παρ. 2, Π.Δ. 163, ΦΕΚ 149/26-06-2002, τεύχος Α ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. (Συμπληρωματική Προκήρυξη Επιστημονικών Συνεργατών / Εργαστηριακών Συνεργατών Υποτρόφων ΤΕΙ)

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. (Συμπληρωματική Προκήρυξη Επιστημονικών Συνεργατών / Εργαστηριακών Συνεργατών Υποτρόφων ΤΕΙ) ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Συμπληρωματική Προκήρυξη Επιστημονικών Συνεργατών / Εργαστηριακών Συνεργατών Υποτρόφων ΤΕΙ) ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ακαδημαϊκού

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Θεσσαλονίκη. ΠΡΟΣ: Τίς Εφηµερίδες Πληροφορίες :Σ.Ιωαννίδου 1. Τηλέφωνο : FA X :

ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Θεσσαλονίκη. ΠΡΟΣ: Τίς Εφηµερίδες Πληροφορίες :Σ.Ιωαννίδου 1. Τηλέφωνο : FA X : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΕΞΑΝ ΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Θεσσαλονίκη ΤΜΗΜΑ : ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ Αριθµ. Πρωτ Ταχ. /νση : Τ.Κ. 57 400 Θεσ/νίκη Τ.Θ. 141 ΠΡΟΣ: Τίς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ (Ε) ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ (Ε) ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ (Ε) Επώνυμο Όνομα Κατατάξ ιμος Αιτία Μη Καταταξιμότητας 1 ΚΑΖΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΑΙ 2 ΓΚΡΙΝΙΑΣ ΗΛΙΑΣ ΝΑΙ 3 ΚΡΑΒΑΡΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΝΑΙ 4 ΛΑΝΤΖΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΑΙ 5 ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 / 17-03-2014 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Σήμερα 17-03-2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση η Συνέλευση του Τμήματος Ηλεκτρολόγων

Διαβάστε περισσότερα

Συνάφεια Ph.D. Συνάφεια Μαστερ. Τα Μέλη της Επιτροπής Επιλογής Έκτακτου Ε.Π.

Συνάφεια Ph.D. Συνάφεια Μαστερ. Τα Μέλη της Επιτροπής Επιλογής Έκτακτου Ε.Π. Ηλεκτρονικά Στοιχεία Ε (Ώρες: 2) Πίνακας Προσόντων και Κατάταξης Ωρομισθίων για το γνωστικό αντικείμενο/ειδικότητα ΤΜ. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ - Εργ. Συνεργάτες- Ηλεκτρονική & Κυκλώματα 1 Σκουνάκης Εμμανουήλ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2018-2019 ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ Μαθηματική Ανάλυση Ι [Α1] Γραμμική Άλγεβρα [Α1] Ηλεκτρικά Κυκλώματα Ι [Α2] Γραμμική Άλγεβρα [Α2] Μαθηματική Ανάλυση Ι [Α3] Παπαδόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

1. Aισθητική και Παιδαγωγική

1. Aισθητική και Παιδαγωγική ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΚΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟN ΝΟΜΟ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΑΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014-2015 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι υποψήφιοι που κατατάσσονται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 / 24-02-2014 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Σήμερα 24-02-2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 συνήλθε σε συνεδρίαση η Συνέλευση του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ Η Εισηγητική Επιτροπή έθεσε τις παρακάτω προϋποθέσεις για την αξιολόγηση των υποψηφίων: Ως δημοσιεύσεις λογίζονται όλες οι δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΚΑ. ΕΤΟΣ 2018-2019 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2, παρ.

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΙΚΤΥΩΝ ΑΚΑ. ΕΤΟΣ 2018-2019 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2, παρ. 2, Π.. 163,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ι ΑΣΚΑΛΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ι ΑΣΚΑΛΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Τ Μ Η Μ Α ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ι ΑΣΚΑΛΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑ ΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2010-2011 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥ ΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2018-2019 ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ Μαθηματική Ανάλυση Ι [Α1] Γραμμική Άλγεβρα [Α1] Ηλεκτρικά Κυκλώματα Ι [Α2] Γραμμική Άλγεβρα [Α2] Μαθηματική Ανάλυση Ι [Α3] Παπαδόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 / 26-09-2013 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Σήμερα 26-09-2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 συνήλθε σε συνεδρίαση η Συνέλευση του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΚΑ. ΕΤΟΣ 2017-2018 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2, παρ. 2, Π.. 163, ΦΕΚ 149/26-06-2002, τεύχος Α ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΡΧΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΚΑ. ΕΤΟΣ 2018-2019 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2, παρ. 2,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6/ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6/ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6/13-06-2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Σήμερα 13-06-2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:30 συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση η Συνέλευση του τμήματος Ηλεκτρολόγων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2019-2020 ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΕΕΕ.1.1 (Θ) ΕΕΕ.1.4 (Θ) ΕΕΕ.1.3 (Θ) ΕΕΕ.1.3 (Θ) ΕΕΕ.1.1 (Θ) Μαθηματική Ανάλυση Ι [1-1] Γραμμική Άλγεβρα [1-1] Ηλεκτρικά Κυκλώματα Ι [1-3]

Διαβάστε περισσότερα

Master of Science in Information Technology (Software and Systems), 01/12/2000, ΙΚΑΤΣΑ, Μάστερ Επιστήµων (Μ.C.s.) στην πληροφορική 23/04/2001

Master of Science in Information Technology (Software and Systems), 01/12/2000, ΙΚΑΤΣΑ, Μάστερ Επιστήµων (Μ.C.s.) στην πληροφορική 23/04/2001 Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΚΑ ΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2, παρ. 2, Π.. 163, ΦΕΚ 149/26-06-2002, τεύχος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2018-2019 ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΩΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9:00-11:00 Μαθηματική Ανάλυση Ι [Α1] Γραμμική Άλγεβρα [Α1] Ηλεκτρικά Κυκλώματα Ι [Α2] Γραμμική Άλγεβρα [Α2] Μαθηματική

Διαβάστε περισσότερα

1. Aνθρωπολογία της Μουσικής

1. Aνθρωπολογία της Μουσικής ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΚΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟN ΝΟΜΟ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΑΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014-2015 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι υποψήφιοι που κατατάσσονται

Διαβάστε περισσότερα

Μονιµοποίηση κ. Nόβα ηµήτριου, Καθηγητή Εφαρµογών του Τµήµατος, µε ειδικότητα στα Μαθηµατικά και εξειδίκευση στα Πληροφοριακά Συστήµατα Μάρκετινγ».

Μονιµοποίηση κ. Nόβα ηµήτριου, Καθηγητή Εφαρµογών του Τµήµατος, µε ειδικότητα στα Μαθηµατικά και εξειδίκευση στα Πληροφοριακά Συστήµατα Μάρκετινγ». Μονιµοποίηση κ. Nόβα ηµήτριου, Καθηγητή Εφαρµογών του Τµήµατος, µε ειδικότητα στα Μαθηµατικά και εξειδίκευση στα Πληροφοριακά Συστήµατα Μάρκετινγ». Ηµεροµηνία σύγκλησης Συνέλευσης Τµήµατος για συγκρότηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ

ΠΡΟΣ: ΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-2017 (προκήρυξη με αριθμ. πρωτ. 4928/23.12.2016) ΠΡΟΣ: ΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. A/A Oνοµατεπώνυµο Βασικό Πτυχίο Μεταπτυχιακοί Τίτλοι Επαγγελµατική Εµπειρία

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. A/A Oνοµατεπώνυµο Βασικό Πτυχίο Μεταπτυχιακοί Τίτλοι Επαγγελµατική Εµπειρία Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (Εργαστήριο) ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΑΚΑ. ΕΤΟΣ 2014-2015 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τ.Ε.Ι. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ε.Ι. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΣ 2018-2019 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2, παρ. 2, Π.Δ. 163, ΦΕΚ 149/26-06-2002, τεύχος Α

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΝΑ ΩΝ ECTS ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥ ΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΝΑ ΩΝ ECTS ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥ ΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΝΑ ΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥ ΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Στην υπ αριθµ. 361/30-11-2009 Γ.Σ. το Τµήµα Φυσικής του Πανεπιστηµίου Ιωαννίνων υιοθέτησε, σε εναρµόνιση µε το

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙ ΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΚΑ. ΕΤΟΣ 2018-2019 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2,

Διαβάστε περισσότερα

Αξιολογική Κατάταξη Υποψηφίων Επιστημονικών Συνεργατών με Ελλειπή Προσόντα

Αξιολογική Κατάταξη Υποψηφίων Επιστημονικών Συνεργατών με Ελλειπή Προσόντα ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ Ψαχνά, 7/9/2017 Αξιολογική Κατάταξη Υποψηφίων Επιστημονικών Συνεργατών με Ελλειπή Προσόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΜΕΑΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ. ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΜΕΑΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ. ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΜΕΑΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ. ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ: Μηχανογραφημένη Εμπορική Διαχείριση (εργαστήριο).

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΜΑΘΗΜΑ ΑΙΘΟΥΣA 18-02-2019 Δευτέρα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΤ-Α.2 Προηγμένα Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2018-2019 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΚΑ. ΕΤΟΣ 2018-2019 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2, παρ.

Διαβάστε περισσότερα

215 Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής Πάτρας

215 Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής Πάτρας 215 Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής Πάτρας Το Τμήμα ασχολείται με τη διδασκαλία και την έρευνα στην επιστήμη και τεχνολογία των υπολογιστών και τη μελέτη των εφαρμογών τους. Το Τμήμα ιδρύθηκε το 1980 (ως

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Θεσσαλονίκη

ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Θεσσαλονίκη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΕΞΑΝ ΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Θεσσαλονίκη 19.06.2008 ΤΜΗΜΑ : ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ Αριθµ. Πρωτ Φ16.2/Α/4484 Ταχ. /νση : Τ.Κ. 57 400 Θεσ/νίκη

Διαβάστε περισσότερα

Αξιολογική Κατάταξη Υποψηφίων Εργαστηριακών Συνεργατών με Ελλειπή Προσόντα

Αξιολογική Κατάταξη Υποψηφίων Εργαστηριακών Συνεργατών με Ελλειπή Προσόντα ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ Ψαχνά, 7/9/2017 Αξιολογική Κατάταξη Υποψηφίων Εργαστηριακών Συνεργατών με Ελλειπή Προσόντα

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΡΙΣ ΙΑΣΤΑΤΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΚΑ. ΕΤΟΣ 2018-2019 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2, παρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ 415 Συνεδρίαση της Ολομέλειας της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Ηράκλειο 13/12/2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Τμήμα: Διοικητικής Υποστήριξης-Προμήθειες

Διαβάστε περισσότερα

Τηλέφωνο: (26310) 58212 3) ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΦΑΞ : (26310) 25183 e-mail: ksamalek@teimes.gr

Τηλέφωνο: (26310) 58212 3) ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΦΑΞ : (26310) 25183 e-mail: ksamalek@teimes.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑΥΓΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μεσολόγγι : 29/05/2012 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ (ΤΕΙ) Αριθ.Πρωτ : Φ 2.2/2089 ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Ταχ. /νση : ΝΕΑ ΚΤΙΡΙΑ Τ.Κ. 302.00 ΠΡΟΣ:1) Ο.Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΩΝ ΑΚΑ. ΕΤΟΣ 2018-2019 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2, παρ. 2, Π.. 163, ΦΕΚ 149/26-06-2002,

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα της υπ αριθ. πρωτ. Β 7013/ Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Αποτελέσματα της υπ αριθ. πρωτ. Β 7013/ Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙAΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ερυθρού Σταυρού 28 και Καρυωτάκη, 22 100 Τρίπολη Τηλέφωνο: 2710 230380 Fax: 2710 230 383 Τρίπολη, 21/04/2016 Αρ. Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ. Πειραιάς, 14 Μαρτίου 2019

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ. Πειραιάς, 14 Μαρτίου 2019 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Πειραιάς, 14 Μαρτίου 2019 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΠΡΩΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΚΛΕΚΤΟΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ για την Εκλογή

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΕΥ του έργου ρ. Ε. Μαθιουλάκης ο οποίος είναι και ο αρµόδιος ερευνητής στο συγκεκριµένο φυσικό αντικείµενο, πραγµατοποίησε

Ο ΕΥ του έργου ρ. Ε. Μαθιουλάκης ο οποίος είναι και ο αρµόδιος ερευνητής στο συγκεκριµένο φυσικό αντικείµενο, πραγµατοποίησε Πρακτικό Επιτροπής Αξιολόγησης για δυο (2) θέσεις εξωτερικών συνεργατών στο πρόγραµµα SolMeD δράση «ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΙΙ» Την 17/07/2015 συνεκλήθη η Επιτροπή Αξιολόγησης, όπως ορίστηκε µε την απόφαση µε αριθµ.

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ» (Ε-12192)

«ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ» (Ε-12192) Αρ. Πρωτ.: 260/2018-903 08/03/2018 Πρακτικό για την Εκδήλωση Ενδιαφέροντος με αρ. 015/2018-473 στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ» (Ε-12192) με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5002704.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΕΞΑΝ ΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ. Πειραιάς, 02 Απριλίου 2019

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ. Πειραιάς, 02 Απριλίου 2019 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Πειραιάς, 02 Απριλίου 2019 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΠΡΩΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΚΛΕΚΤΟΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ για την Εκλογή

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ 1 Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ, 02-09-2013 ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΚΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ι ΘΕΩΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΜΕΝΟΣ

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ι ΘΕΩΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΜΕΝΟΣ 0/09/00 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ι Σελίδα ΜΟΣΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΛΩΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙΜΑΚΑΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΑΚΙΤΖΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥ ΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΡΜΟΥ

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥ ΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΡΜΟΥ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥ ΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΡΜΟΥ Η Εισηγητική Επιτροπή για το Πρόγραµµα Σπουδών, που ορίστηκε στην υπ αριθ. 7/18-1-2005 ΓΣ του Τµήµατος, πραγµατοποίησε πολλές πολύωρες συνεδριάσεις

Διαβάστε περισσότερα

219 Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Θεσσαλονίκης

219 Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Θεσσαλονίκης 219 Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Θεσσαλονίκης Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ιδρύθηκε με το ΒΔ.400/72 και άρχισε να λειτουργεί το 1972-73. Το ΑΠΘ είχε τότε ήδη 28.000 φοιτητές. Η ακριβής

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΙΑ ΡΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙA ΑΚΑ. ΕΤΟΣ 2018-2019 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2, παρ. 2, Π.. 163, ΦΕΚ 149/26-06-2002,

Διαβάστε περισσότερα

Αξιολογική Κατάταξη Υποψηφίων Εργαστηριακών Συνεργατών με Πλήρη Προσόντα

Αξιολογική Κατάταξη Υποψηφίων Εργαστηριακών Συνεργατών με Πλήρη Προσόντα ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ Ψαχνά, 7/9/2017 Αξιολογική Κατάταξη Υποψηφίων Εργαστηριακών Συνεργατών με Πλήρη Προσόντα

Διαβάστε περισσότερα

Τηλέφωνο: (26310) 58212 3) ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΦΑΞ : (26310) 25183 e-mail: ksamalek@teimes.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Τηλέφωνο: (26310) 58212 3) ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΦΑΞ : (26310) 25183 e-mail: ksamalek@teimes.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑΥΓΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μεσολόγγι : 29/05/2012 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ (ΤΕΙ) Αριθ.Πρωτ : Φ.2.2/2089 ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Ταχ. /νση : ΝΕΑ ΚΤΙΡΙΑ Τ.Κ. 302.00 ΠΡΟΣ:1) Ο.Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 8/

Π Ρ Α Ξ Η 8/ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 9 του N. 4009/2011 Π Ρ Α Ξ Η 8/03-06-2015 Στο Αιγάλεω, σήµερα στις 03-06-2015 ηµέρα Τετάρτη και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΑΡΙΝΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ & ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΑΡΙΝΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ & ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΑΡΙΝΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ & ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017-18 1η ΚΟΡΜΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό 44/ ΘΕΜΑ 1ο 1. Μηχανολογικό Σχέδιο Ι 2. Τεχνική Μηχανική Ι 3. Τεχνική Μηχανική 2

Πρακτικό 44/ ΘΕΜΑ 1ο 1. Μηχανολογικό Σχέδιο Ι 2. Τεχνική Μηχανική Ι 3. Τεχνική Μηχανική 2 Πρακτικό 44/15-9-05 Στα Ψαχνά σήμερα ημέρα Πέμπτη 15-9-05 και ώρα 900 π.μ συνεδρίασε το Συμβούλιο του τμήματος Μηχανολογίας, σύμφωνα με την 1705/12-9-05 πρόσκληση του Προϊσταμένου, με θέματα ημερήσιας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 11 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 11 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 11 / 16-09-2015 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Σήμερα 16-09-2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ. συνήλθε σε συνεδρίαση η Συνέλευση του Τμήματος Ηλεκτρολόγων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΈΡΕΥΝΑΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΈΡΕΥΝΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 344/13-09-2019 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Την 13 η Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 μ.μ., πραγματοποιήθηκε,

Διαβάστε περισσότερα

Παράρτημα 3: Παράλληλη συγκριτική παρουσίαση του προηγούμενου και του νέου Πρoγράμματος Σπουδών. 5 Περίγραμμα Υ Ηλεκτρονικά Στοιχεία

Παράρτημα 3: Παράλληλη συγκριτική παρουσίαση του προηγούμενου και του νέου Πρoγράμματος Σπουδών. 5 Περίγραμμα Υ Ηλεκτρονικά Στοιχεία ΤΛ1001 ΤΛ1101 ΤΛ1002 ΤΛ1102 Προηγούμενο ΠΣ - Α' Εξάμηνο Ηλεκτρονικά Στοιχεία 3 1 2 7 4 14 1002 1012 Ηλεκτρικά Κυκλώματα Ι 2 0 2 7 2 14 1004 1014 Νέο ΠΣ - Α' Εξάμηνο Υ Ηλεκτρονικά Στοιχεία 2 1 1 7 3 7 Υ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΑΝΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΑΝΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ Καρδίτσα, 09-09-2016 ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΑΝΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2016-2017 Σήμερα 09-09-2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00 μ.μ., μετά την λήξη της προθεσμίας

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Σύναψη Συµβάσεων ιδιωτικού δικαίου για την παροχή έργου.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Σύναψη Συµβάσεων ιδιωτικού δικαίου για την παροχή έργου. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΣΕ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΡΑΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 2011» Συµπράξεις Παραγωγικών και Ερευνητικών Φορέων σε Εστιασµένους Ερευνητικούς

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΑΚΑ ΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ Τοµέας Μάνατζµεντ Μάρκετινγκ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΑΚΑ ΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ Τοµέας Μάνατζµεντ Μάρκετινγκ ΤΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΑΚΑ ΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 0-0 0Μ Αρχές Μάρκετινγκ Τοµέας Μάνατζµεντ

Διαβάστε περισσότερα

Τηλέφωνο: (26310) 58212 3) ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΦΑΞ : (26310) 25183 e-mail: ksamalek@teimes.gr Α/Α ΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΏΡΕΣ /ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ

Τηλέφωνο: (26310) 58212 3) ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΦΑΞ : (26310) 25183 e-mail: ksamalek@teimes.gr Α/Α ΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΏΡΕΣ /ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑΥΓΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μεσολόγγι 27 /06/2011 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ (ΤΕΙ) Αριθ.Πρωτ : Φ 2.2/2358 ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Ταχ. /νση : ΝΕΑ ΚΤΙΡΙΑ Τ.Κ. 302.00 ΠΡΟΣ:1) Ο.Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΩΔ. ΘΕΣΕΩΝ ΔΑΣ-1 ΚΑΙ ΔΑΣ-2. Σήμερα 15-03-2011 συνεδρίασε η επιτροπή που απαρτίζεται από τους:

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΩΔ. ΘΕΣΕΩΝ ΔΑΣ-1 ΚΑΙ ΔΑΣ-2. Σήμερα 15-03-2011 συνεδρίασε η επιτροπή που απαρτίζεται από τους: ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΩΔ. ΘΕΣΕΩΝ ΔΑΣ-1 ΚΑΙ ΔΑΣ-2 Σήμερα 15-03-2011 συνεδρίασε η επιτροπή που απαρτίζεται από τους: 1. Μαλισιόβας Νικόλαος, Καθηγητής Πρόεδρος της Επιτροπής 2. Βατζίας Γεώργιος,

Διαβάστε περισσότερα

µοριακός χαρακτήρας κυκλοφορούντων καρκινικών κυττάρων ως ένα νέο εργαλείο για τη βελτίωση της τριτοταγούς πρόληψης στον καρκίνο του µαστού.

µοριακός χαρακτήρας κυκλοφορούντων καρκινικών κυττάρων ως ένα νέο εργαλείο για τη βελτίωση της τριτοταγούς πρόληψης στον καρκίνο του µαστού. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ 428 Συνεδρίαση της Ολομέλειας της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Κρήτης Ρέθυμνο 23/05/2014 Τμήμα: Διοικητικής Υποστήριξης-Προμήθειες Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ Μαθηματική Ανάλυση ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ Μαθηματική Ανάλυση ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ακαδημαϊκό Έτος 2015-2016 ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ Μαθηματική Ανάλυση ΠΙΝΑΚΑΣ (β) Άρθρου 2, παρ. 2, Π.Δ. 163, ΦΕΚ 149/26-06-2002,

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΧΕ ΙΑΣΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΚΑ. ΕΤΟΣ 2018-2019 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2, παρ. 2, Π.. 163, ΦΕΚ 149/26-06-2002,

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΗ ΜΠ01 (ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ)

ΘΕΣΗ ΜΠ01 (ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ) ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ Η Εισηγητική Επιτροπή έθεσε τις παρακάτω προϋποθέσεις για την αξιολόγηση των υποψηφίων: Ως δημοσιεύσεις λογίζονται όλες οι δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΑΝΑ ΜΑΘΗΜΑ 1. ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΗΧΑΝΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΑΝΑ ΜΑΘΗΜΑ 1. ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΗΧΑΝΗΣ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΑΝΑ ΜΑΘΗΜΑ 1. ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΗΧΑΝΗΣ Άρτα, 11 Οκτωβρίου 2013 Αρ. Πρωτ: 2035 1. Καρβέλης Πέτρος 2. Καρβούνης Ευάγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΑΡΙΝΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ & ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΑΡΙΝΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ & ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΑΡΙΝΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ & ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-17 1η ΚΟΡΜΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Προς : Επιτροπή Ερευνών και Εκπαίδευσης του ΤΕΙ/Κ.Μ. Δευτέρα,

Προς : Επιτροπή Ερευνών και Εκπαίδευσης του ΤΕΙ/Κ.Μ. Δευτέρα, ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ Υποψηφίων για την πρόσληψη εξωτερικών συνεργατών στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης με τίτλο "Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΜΑΘΗΜΑ ΑΙΘΟΥΣA 02-09-2019 Δευτέρα 03-09-2019 Τρίτη ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2018-2019 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Κωδικός Μαθ Τίτλος Κωδικός Μαθ Τίτλος ΚΑΤΑΝΕΜΗΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ-Θ

Κωδικός Μαθ Τίτλος Κωδικός Μαθ Τίτλος ΚΑΤΑΝΕΜΗΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ-Θ Κωδικός Μαθ Τίτλος Κωδικός Μαθ Τίτλος Α1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ Δ4Ε ΜΙΚΡΟΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ-ΜΙΚΡΟΕΛΕΓΚΤΕΣ-Ε Α2Ε ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Ι-Ε Δ5Ε ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΙ-Ε Α2Θ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Ι-Θ Δ6 ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2012-2013 ΤΟΜΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΙ

ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2012-2013 ΤΟΜΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2012-2013 ΤΟΜΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τηλέφωνο: (26310) 58212 3) ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΦΑΞ : (26310) 25183 e-mail: ksamalek@teimes.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Τηλέφωνο: (26310) 58212 3) ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΦΑΞ : (26310) 25183 e-mail: ksamalek@teimes.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑΥΓΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μεσολόγγι : 29/05/2012 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ (ΤΕΙ) Αριθ.Πρωτ : Φ 2.2/2089 ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Ταχ. /νση : ΝΕΑ ΚΤΙΡΙΑ Τ.Κ. 302.00 ΠΡΟΣ:1) Ο.Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Τµήµα: ιοικητικής Υποστήριξης-Προµήθειες Πληροφορίες: Κοπανάκη Βαρβάρα Τηλ.: 28310 77986 Fax: 28310 77951 Email: kopanaki@uoc.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΡΜΟΥ. ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ 5ο 7ο 9ο

ΚΟΡΜΟΥ. ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ 5ο 7ο 9ο ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-17 1η 5ο 7ο 9ο ΔΕΥΤΕΡΑ 23/1/2017 ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, 4 --------- Γαλλικά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Η αξιολογική σειρά κατάταξης των υποψήφιων Επιστημονικών Εργαστηριακών Συνεργατών για κάθε μάθημα δημιουργήθηκε ως εξής:

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Η αξιολογική σειρά κατάταξης των υποψήφιων Επιστημονικών Εργαστηριακών Συνεργατών για κάθε μάθημα δημιουργήθηκε ως εξής: ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Επί της διαδικασίας «Αξιολόγησης Επιστημονικών και Εργαστηριακών Συνεργατών για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2015-2016 για το μάθημα «Χρηματοοικονομική Λογιστική»». Στην Πρέβεζα,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥ ΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΡΜΟΥ

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥ ΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΡΜΟΥ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥ ΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΡΜΟΥ Η Εισηγητική Επιτροπή για το Πρόγραµµα Σπουδών, που ορίστηκε στην υπ αριθ. 7/18-1-2005 ΓΣ του Τµήµατος, πραγµατοποίησε πολλές πολύωρες συνεδριάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 1

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 1 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-17 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 1 1η 5ο 7ο 9ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/1/201 ΠΕΜΠΤΗ 26/1/2017

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ B2 με ελλιπή προσόντα

ΠΙΝΑΚΑΣ B2 με ελλιπή προσόντα ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΙΑΣ ΠΙΝΑΚΑΣ B2 με ελλιπή προσόντα ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΚΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ Κρήτης Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών Χανιά, 7/10/2013

ΤΕΙ Κρήτης Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών Χανιά, 7/10/2013 Πίνακας Προσόντων Υποψήφιων Ωρομίσθιων Συνεργατών με γνωστικό αντικείμενο "Ηλεκτρονική Φυσική & Μετρήσεις" Για διδασκαλία 14 ωρών εργαστηρίου στην "Φυσική" διδακτικής άλλες εργασίες Μη συναφείς εργασίες

Διαβάστε περισσότερα

Πακέτα εργασίας: WP 3, WP 4 & WP 6 Ηµ/νία Ολοκλήρωσης Έργου: 31/12/2015 Συνολική Προβλεπόµενη Αµοιβή: ,00 (συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ) Απαιτούµενα

Πακέτα εργασίας: WP 3, WP 4 & WP 6 Ηµ/νία Ολοκλήρωσης Έργου: 31/12/2015 Συνολική Προβλεπόµενη Αµοιβή: ,00 (συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ) Απαιτούµενα ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ι. Θεοτόκη 72, 49100 Κέρκυρα, τηλ.: 2661087604-6 Fax: 2661087641, e-mail: rc@ionio.gr Γραµµατεία Ειδικού Λογαριασµού Έρευνας Ηµ/νία : 12/02/2014 Μονάδα : ιενέργειας ιαγωνισµών και Αρ.Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12 / 15-7-2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Σήμερα 15-7-2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση η Συνέλευση του Τμήματος Ηλεκτρολόγων

Διαβάστε περισσότερα

Αντιστοίχιση Βαθμολογίας

Αντιστοίχιση Βαθμολογίας Πίνακας αντιστοίχισης των μαθημάτων του προγράμματος σπουδών του Τμήματος Μηχανικών Ενεργειακής Τεχνολογίας ΤΕ του ΤΕΙ Αθήνας (κατεύθυνση Eνεργειακής Ηλεκτρολογίας) για τους φοιτητές οι οποίοι έχουν δικαίωμα

Διαβάστε περισσότερα

1. Aνθρωπολογία της Μουσικής Επιστηµονικοί συνεργάτες ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ 1 ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ Εργαστηριακοί συνεργάτες

1. Aνθρωπολογία της Μουσικής Επιστηµονικοί συνεργάτες ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ 1 ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ Εργαστηριακοί συνεργάτες ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΚΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΑΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014-2015 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι υποψήφιοι που κατατάσσονται

Διαβάστε περισσότερα

Κωδικός Τίτλος Μαθήματος Θ Ε ECTS Κωδικός Τίτλος Μαθήματος Θ Ε

Κωδικός Τίτλος Μαθήματος Θ Ε ECTS Κωδικός Τίτλος Μαθήματος Θ Ε Πίνακας αντιστοίχισης των μαθημάτων του προγράμματος σπουδών του Τμήματος Μηχανικών Ενεργειακής Τεχνολογίας ΤΕ του ΤΕΙ Αθήνας (κατεύθυνση Eνεργειακής Ηλεκτρολογίας) για τους φοιτητές οι οποίοι έχουν δικαίωμα

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΑ ΑΚΑ. ΕΤΟΣ 2018-2019 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2, παρ. 2, Π.. 163,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ 6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ (60%) (NAI/OXI) Γνώση Η/Υ. Βαθμός Πτυχίου. Μόρια Πτυχίου Μόρια ιδακ/κου

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ 6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ (60%) (NAI/OXI) Γνώση Η/Υ. Βαθμός Πτυχίου. Μόρια Πτυχίου Μόρια ιδακ/κου ΗΜΕΡ/ΝIA : 15-07-2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟΣ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ Αρ. Πρωτ : ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Α Α : ΥΠΗΡΕΣΙΑ : ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ : ΘΕΣΕΙΣ : ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. Γραµµατεία Ειδικού Λογαριασµού Έρευνας Ηµ/νία : 07/09/2012

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. Γραµµατεία Ειδικού Λογαριασµού Έρευνας Ηµ/νία : 07/09/2012 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ι. Θεοτόκη 72, 49100 Κέρκυρα, τηλ.: 2661087604-6 Fax: 2661087641, e-mail: rc@ionio.gr Γραµµατεία Ειδικού Λογαριασµού Έρευνας Ηµ/νία : 07/09/2012 Μονάδα : ιενέργειας ιαγωνισµών και Αρ.Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ. Εφαρμοσμένος & Υπολογιστικός Ηλεκτρομαγνητισμός Ηλ. Αιθ. 012, 013. Στοχαστικά Συστήματα & Επικοινωνίες Ηλ. Αμφ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ. Εφαρμοσμένος & Υπολογιστικός Ηλεκτρομαγνητισμός Ηλ. Αιθ. 012, 013. Στοχαστικά Συστήματα & Επικοινωνίες Ηλ. Αμφ. ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Ακαδημαϊκό Έτος 2014-2015 Περίοδος Ιουνίου 2015 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ 1ο-2ο ΕΞΑΜΗΝΟ 3ο-4ο ΕΞΑΜΗΝΟ 5ο-6ο ΕΞΑΜΗΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Ισχύει μόνο για φοιτητές που εισήχθησαν στο Τμήμα από το ακαδ. έτος και πριν

Ισχύει μόνο για φοιτητές που εισήχθησαν στο Τμήμα από το ακαδ. έτος και πριν Ισχύει μόνο για φοιτητές που εισήχθησαν στο Τμήμα από το ακαδ. έτος 2003-04 και πριν Βασικός Κύκλος ΕΞΑΜΗΝΟ 1 Λογισμός Ι 11 4 Φυσική Ι 13 5 Γραμμική Αλγεβρα 15 4 Προγραμματισμός 17 4+2 Τεχνικό Σχέδιο 19

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) Π Ε Ι Ρ Α Ι Α Αιγάλεω 10/10/2011 Αρ. Πρωτ. 3145 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ Ε.Π. & Ε.Ε.Π. Ταχ. Δ/νση : Π. Ράλλη & Θηβών 250 122 44 ΑΙΓΑΛΕΩ Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΜΑΘΗΜΑ ΑΙΘΟΥΣA 01-07-2019 Δευτέρα 02-07-2019 Τρίτη ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2018-2019 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ. Ηλ. Αιθ. 003, 004 Ηλεκτρονική ΙΙΙ Ηλ. αιθ. 003, 004

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ. Ηλ. Αιθ. 003, 004 Ηλεκτρονική ΙΙΙ Ηλ. αιθ. 003, 004 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Ακαδημαϊκό Έτος 2017-2018 Περίοδος Ιουνίου 2018 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ 1ο-2ο ΕΞΑΜΗΝΟ 3ο-4ο ΕΞΑΜΗΝΟ 5ο-6ο ΕΞΑΜΗΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ. :2867 ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Αρ. Πρωτ. :2867 ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ- ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ-ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ 34400 Ψαχνά Εύβοια Τηλ.: 2228099703, 99504 FAX: 2228023766 Πληροφορίες: κ. Π. Kωνστάντιου

Διαβάστε περισσότερα