που κάνει τη διαφορά!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "που κάνει τη διαφορά!"

Transcript

1 Ε Σ Τ Ι Α Σ Η το κομμάτι της επιχείρησής σας που κάνει τη διαφορά!

2 Η Megasoft κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή λογισμικού και το όνομά της είναι συνδεδεμένο με πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής που επίκεντρο έχουν την ανάπτυξη και εξέλιξη των επιχειρήσεων. Η Megasoft διαθέτει μία ολοκληρωμένη λύση για το χώρο της εστίασης που καλύπτει όλο το φάσμα των καθημερινών λειτουργιών της. Café, εστιατόριο, γρήγορο φαγητό, ταβέρνα, bar, restaurant, πολυχώρος, αναψυκτήριο, ψησταριά, νυχτερινό κέντρο; Αλυσίδα ή αυτόνομο κατάστημα; Με μία αίθουσα ή πολλές; H εφαρμογή PRISMA Win της Megasoft αποτελεί την ιδανική επιλογή για όλες τις επιχειρήσεις Εστίασης! Ολοκληρωμένο σύστημα μηχανογράφησης με κύκλωμα που συνδέει αρμονικά και καλύπτει όλες τις λειτουργίες της επιχείρησης όπως: κουζίνα, τραπέζια, κρατήσεις, ταμείο, παραγγελιοληψία, πελάτες, προμηθευτές, αναλώσεις, delivery, εμπορική και λογιστική διαχείριση, μισθοδοσία. Γιατί PRISMA Win Άμεση έναρξη λειτουργίας Φιλικό και σύγχρονο περιβάλλον εργασίας Ευχρηστία, ταχύτητα και υψηλές αποδόσεις Διαχείριση απεριόριστων εταιριών, χρήσεων, αποθηκευτικών χώρων και υποκαταστημάτων Διασφάλιση των απορρήτων δεδομένων σας Value for money προϊόν Υποστήριξη pre sales και after sales Ισχυρό δίκτυο αντιπροσώπων σε Ελλάδα και Κύπρο Κερδίστε τις εντυπώσεις από την πρώτη επαφή!

3 D E L I V E R Y Η διανομή φαγητού γίνεται μία εύκολη και απλή υπόθεση με την εξειδικευμένη εφαρμογή της Megasoft. Ιδιαίτερα σε ημέρες και ώρες με αυξημένο φόρτο εργασίας, η εφαρμογή συμβάλλει στην άμεση και αποτελεσματική διεκπεραίωση βγάζοντας κυριολεκτικά την επιχείρησή σας «ασπροπρόσωπη»! Η γρήγορη εξυπηρέτηση σε κάθε απαίτηση! Κάντε τους πελάτες σας να νιώθουν μοναδικοί! Με τη διαχείριση εισερχομένων κλήσεων όταν ο πελάτης καλεί στο κατάστημα, βλέπετε τον αριθμό, το όνομά του, ένα σύντομο ιστορικό του και τι προτιμάει συνήθως να παραγγέλνει! Έτσι, μειώνεται θεαματικά ο χρόνος καταχώρησης της παραγγελίας, δε χάνεται καμία κλήση, ενώ ο πελάτης σας απολαμβάνει μοναδικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης! Καταχωρήστε περισσότερες από 100 παραγγελίες την ώρα ανά τερματικό! Μπορείτε να καταχωρήσετε πολλαπλούς τηλεφωνικούς αριθμούς & διευθύνσεις αποστολής ανά πελάτη και να επισημάνετε αποδέκτες σε περιπτώσεις π.χ. εταιριών, νοσοκομείων κ.α. Ετοιμάστε τις παραγγελίες με ταχύτητα! Κάθε παραγγελία που καταχωρείτε μεταφέρεται αυτόματα στους εκτυπωτές κουζίνας για να αρχίσει η παρασκευή της. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να δείτε όλες τις ανοιχτές παραγγελίες, την ώρα έκδοσής τους, την κατηγορία πώλησης (Αίθουσα, Delivery, Takeaway), τον πελάτη κ.α. Ορίστε με πολύ απλό τρόπο, τις διαφορετικές τιμές στα είδη σας ανάλογα με το μέγεθός τους ή τον τρόπο πώλησής τους. π.χ. στην ίδια πίτσα μπορείτε να έχετε 3 διαφορετικά μεγέθη, αλλά και 2 τρόπους πώλησης (take away & delivery). Επιλέξτε Τροποποιητές για να καταχωρήσετε τις προτιμήσεις του πελάτη (π.χ. Freddo cappuccino με μαύρη ζάχαρη ή ζαχαρίνη), καταχωρήστε παρατήρηση σε κάθε είδος (π.χ. με τριμμένο πάγο), καθώς και μία γενική παρατήρηση στην παραγγελία (π.χ. η είσοδος είναι από το πλάι). Εκτελέστε τις διανομές άψογα και με ακρίβεια! Επιλέξτε μέσω του POS ή του Barcode scanner τις παραγγελίες για τις οποίες θέλετε να κοπούν αποδείξεις για να ξεκινήσει ο διανομέας τις παραδόσεις. Στην περίπτωση που ο κύριος όγκος εργασιών στην επιχείρησή σας έρχεται από τις διανομές, για λόγους ταχύτητας η επιλογή της παραγγελίας με barcode scanner σίγουρα θα σας εξυπηρετήσει πολύ περισσότερο. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα μαζικής διανομής παραγγελιών ανάλογα με την περιοχή ή το διανομέα, εκδίδοντας ταυτόχρονα για κάθε παραγγελία την αντίστοιχη απόδειξη, ενώ αυτόματα καταχωρείται και η ώρα αποστολής τους. Ενημερωθείτε με μια ματιά για το πριν από πόσα λεπτά έφυγε η παραγγελία και ποιος διανομέας έχει αναλάβει να την παραδώσει. Στο τέλος της βάρδιας των διανομέων μπορείτε να δείτε το ταμείο για τον κάθε ένα, ώστε να εισπράξετε τα χρήματα που έχει επιστρέψει από τους πελάτες.

4 Ε Σ Τ Ι Α Σ Η Σε ένα χώρο που σημαντικό ρόλο παίζει όχι μόνο η σωστή εξυπηρέτηση του Πελάτη, αλλά και η άμεση κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών του, σε συνδυασμό με άριστης ποιότητας υπηρεσίες, η εφαρμογή PRISMA Win Εστίαση δίνει τη λύση! Συμβάλλει στην ανάπτυξη του πελατολογίου και ταυτόχρονα στη διατήρηση του υπάρχοντος, ενώ βελτιώνει την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησης που θα την επιλέξει. Αποκτήστε τον απόλυτο έλεγχο! Παρακολουθήστε όλους τους χώρους της επιχείρησής σας και διαχειριστείτε εύκολα όλες τις λειτουργίες της με ταχύτητα και ασφάλεια μέσω της εφαρμογής και της οθόνης αφής (POS), αλλά και των συσκευών χειρός ασύρματης παραγγελιοληψίας (PDA). Διαχειριστείτε τα τραπέζια και τις αίθουσες με την πραγματική απεικόνιση των χώρων σας. Δείτε ποια τραπέζια είναι διαθέσιμα, ποια είναι σε κατάσταση αναμονής της παραγγελίας, ποια σε κατάσταση είσπραξης, καθώς και τους χρόνους που βρίσκεται το τραπέζι σε κάθε κατάσταση. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε κυριολεκτικά με μία ματιά ποιος είναι ο σερβιτόρος κάθε τραπεζιού, πόσα άτομα κάθονται, καθώς και τι έχουν παραγγείλει. Αποκτήστε σαφή εικόνα για τις Αναλώσεις και τα αποθέματα στην αποθήκη σας θέτοντας όρια ασφαλείας και προγραμματίστε έγκαιρα τις παραγγελίες προς του προμηθευτές σας, ώστε να μην προκύψουν ελλείψεις που θα σας περιορίσουν το μενού. Δημιουργήστε και παρακολουθήστε Κρατήσεις, διαχειριστείτε και εκδώστε τους λογαριασμούς με ευελιξία, ελέγξτε τα οικονομικά σας στοιχεία. Η εφαρμογή εκμηδενίζει τα λάθη και προσφέρει πλήρη έλεγχο ταμείου και προσωπικού για την αποφυγή διαφυγόντων κερδών. Ανταποκριθείτε on time στις επιθυμίες των πελατών σας! Η αμεσότητα στην εξυπηρέτηση των πελατών σας επιτυγχάνεται απόλυτα με την εφαρμογή. Η καταχώρηση της παραγγελίας γίνεται εύκολα από τις κατηγορίες των ειδών. Επιλέξετε Τροποποιητές για να καταχωρήσετε τις προτιμήσεις του πελάτη (π.χ. φιλέτο μοσχαριού με σως μαδέρα ή χωρίς), καταχωρήστε παρατήρηση σε κάθε είδος, όπως τρόπος ψησίματος (rare, medium, well done), καθώς και μία γενική παρατήρηση στην παραγγελία (π.χ. οι σαλάτες να σερβιριστούν μαζί με τα κυρίως). Ο σερβιτόρος ανά πάσα στιγμή είναι σε θέση να γνωρίζει τις διαθεσιμότητες, καθώς και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις του πελάτη σχετικά με το μενού και τα συστατικά χωρίς άσκοπες μετακινήσεις. Μόλις η παραγγελία ολοκληρωθεί, αποστέλλεται αυτόματα στους εκτυπωτές κουζίνας για να ξεκινήσει η παρασκευή της. Εκδώστε παραστατικά επιλέγοντας συγκεκριμένα είδη από την παραγγελία, για παράδειγμα εκδώστε απόδειξη όταν σερβίρετε τα πρώτα είδη (ψωμί, σαλάτες, αναψυκτικά, ποτά) επιλέγοντας μόνο αυτά. Σε μέρες και ώρες αιχμής όλα κυλούν ομαλά στην επιχείρησή σας, αφού η εφαρμογή συμβάλλει στην αρμονική συνεργασία του συνόλου των τμημάτων! Η εφαρμογή υποστηρίζει όλους τους τρόπους πληρωμής και πώλησης (αίθουσα, take away, delivery κ.α.) με την επιλογή του αντίστοιχου τιμοκατάλογου. Η εικόνα του καταστήματός σας που χρησιμοποιεί τις νέες τεχνολογίες αποκτά γόητρο και κύρος!

5 Αξιοποιήστε έξυπνα όλη την πληροφόρηση και απογειώστε την επιχείρησή σας! Η εφαρμογή ξεχωρίζει για το πλήθος των αναφορών και των εκτυπώσεων που προσφέρει και σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε αναλυτικά τις πωλήσεις, την παραγωγικότητα του προσωπικού σας, τα κόστη και τους τζίρους των προϊόντων σας, καθώς και τις κινήσεις των πελατών μέσα από ένα πλήρες ιστορικό. Η εφαρμογή χειρίζεται άψογα τον υψηλό όγκο δεδομένων της επιχείρησής σας με πλήρη ορατότητα και έλεγχο σε κάθε τομέα της. Εξασφαλίζει την αυτοματοποίηση των διαδικασιών, προσφέροντας ευελιξία και ταχύτητα. Βοηθά στο να ληφθούν οι αποφάσεις τη χρονική στιγμή που πρέπει, σε μία βάση πλήρους ενημέρωσης, και με την πληροφορία να είναι διαθέσιμη σε πραγματικό χρόνο! Ποια πιάτα κινούνται περισσότερο; Φροντίστε να διαθέτετε πάντα τα συστατικά που τα αποτελούν! Ποιες είναι οι μέρες και ώρες αιχμής; Οργανώστε καλύτερα το προσωπικό σας και ενισχύστε τες με το απαραίτητο δυναμικό! Ποια τραπέζια προτιμά η πλειοψηφία των πελατών σας; Διαμορφώστε αντίστοιχα το χώρο σας! Ποιοι είναι οι πιο πιστοί σας πελάτες; Επιβραβεύστε τους με μία σειρά από προσφορές αποκλειστικά γι αυτούς!

6 M O B I L E Εξυπηρετήστε άμεσα και άψογα τους πελάτες σας με την εφαρμογή ασύρματης παραγγελιοληψίας που δε θα σας εκθέσει ποτέ! Ειδικά σχεδιασμένη για ασύρματες συσκευές με λειτουργικό Windows Mobile, έχει πάντα όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο σερβιτόρος, όπως το μενού, τις διαθεσιμότητες, τις κρατήσεις, ενώ συνεχίζει να δουλεύει ακούραστα και να λαμβάνει τις παραγγελίες και τις προτιμήσεις των πελατών σας χωρίς να επηρεάζεται από την αστάθεια του δικτύου ή τυχόν δυσλειτουργίες του. Είναι πλήρως παραμετροποιήσιμη και προσαρμόζεται άψογα στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης. Μειώστε εντυπωσιακά το χρόνο απόκρισης! Με τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες λήψης και διαβίβασης της παραγγελίας, ο πελάτης σας εξυπηρετείται χωρίς αναμονές, αφού ο σερβιτόρος έχει τη δυνατότητα μέσω του PDA να δει όλο το μενού, τη διαθεσιμότητα και τους τιμοκαταλόγους και να του δώσει άμεση ενημέρωση. Αποφύγετε τα λάθη από κακογραμμένες, δυσανάγνωστες ή δυσνόητες παραγγελίες και εκτελέστε τες σωστά και με ταχύτητα. Περιορίστε τις άσκοπες μετακινήσεις των σερβιτόρων σας από το πόστο τους προς την κουζίνα ή προς το ταμείο, και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον πελάτη διατηρώντας, παράλληλα, το προσωπικό που πραγματικά χρειάζεστε. Παρακολουθήστε τα τραπέζια ανά αίθουσα, διαχειριστείτε τους χώρους σας και ενημερωθείτε από τις ειδικές σημάνσεις για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα τραπέζια (π.χ. εκκρεμεί το σερβίρισμα ή είσπραξη). Καταχωρήστε παραγγελία με ή χωρίς τραπέζι και αποστείλετέ τη στους εκτυπωτές κουζίνας στο αντίστοιχο πόστο ανάλογα με τα είδη. Κάντε την παραγγελιοληψία μία εύκολη υπόθεση για εσάς και μία ευχάριστη διαδικασία για τους πελάτες σας! Χρησιμοποιήστε Τροποποιητές για τα είδη σας και ορίστε επίπεδα τιμοκαταλόγων ανά είδος π.χ. πίτσα μικρή, μεσαία, μεγάλη. Μπορείτε να διατηρείτε τιμοκαταλόγους ανά πελάτη ή κατηγορία πελατών, ανά αίθουσα, ανά Ταμείο (πόστο) και ανά τραπέζι. Εκδώστε και εισπράξτε το λογαριασμό (συγκεντρωτικά, μερικώς ανά είδος ή ανά παραγγελία). Εκτελέστε ακυρώσεις παραγγελιών, επιστροφές και αλλαγές ειδών ενημερώνοντας ταυτόχρονα και την κουζίνα. Επανεκδόσεις παραγγελιών, ενώσεις τραπεζιών, μεταφορά παραγγελιών σε άλλο τραπέζι, κεράσματα, εκτελούνται εύκολα και με ταχύτητα από την εφαρμογή!

7 MOBILE STANDALONE Ο πιο οικονομικός τρόπος να αποκτήσετε ασύρματη παραγγελιοληψία! Αν αναζητάτε μία προσιτή λύση στην ασύρματη παραγγελιοληψία, που ταυτόχρονα δεν θα υστερεί καθόλου σε δυνατότητες, τότε μία είναι η επιλογή! Η εφαρμογή PRISMA Win Mobile Standalone που δημιούργησε η Megasoft για εσάς που επιθυμείτε να εκμεταλλευτείτε όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η ασύρματη παραγγελιοληψία με τον πιο οικονομικό τρόπο, αφού δεν απαιτεί εγκατάσταση επιπλέον εξοπλισμού και λογισμικού. Η έξυπνη αυτή εφαρμογή λειτουργεί αυτόνομα και αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη Stand Alone λύση της αγοράς! Επιπλέον διαχειρίσεις που καλύπτουν κάθε απαίτηση! Διαχείριση Αποθήκης Παρακολουθήστε τη διαθεσιμότητα των ειδών της αποθήκης σας με δυνατότητα ενημέρωσης από το back office. Διορθώστε το υπόλοιπο του είδους μέσω κινήσεων απογραφής και καταχωρήστε νέες παραλαβές. Διαχείριση Συνταγών Ειδών - Αυτόματων Αναλώσεων Διαχείριση Ελάχιστης Κατανάλωσης Παρακολουθήστε τα εισιτήρια εισόδου ελέγχοντας και το ποσό της ελάχιστης κατανάλωσης. Διαχείριση Εναλλακτικών Κωδικών Αντιστοιχίστε απεριόριστους εναλλακτικούς κωδικούς ανά είδος (π.χ. Κωδικοί Barcode, Εργοστασιακοί Κωδικοί, Κωδικοί Ζυγιζόμενων, Κωδικοί Συσκευασίας, Κωδικοί Προμηθευτών, Κωδικοί Αντικατάστασης). Διαχείριση Loyalty Card Οι διαχειρίσεις συμπεριλαμβάνονται στην εφαρμογή PRISMA Win Εστίαση Η διαχείριση λειτουργεί εφόσον υπάρχει η διαχείριση Αποθήκης

8 Για να πετύχετε χαμηλότερο κόστος, κερδοφορία, εξέλιξη και απόλυτα ευχαριστημένους πελάτες, η επιλογή είναι μία! Αθήνα: Πειραιώς 200, , Ταύρος Τηλ. Κέντρο: , Fax: Θεσσαλονίκη: Νυμφαίου 87, , Εύοσμος Τηλ. Κέντρο: , Fax: Στοιχεία Aντιπροσώπου

Περισσότερες Περισσό πωλ πω ή λ σει ε ς Μεγαλύ Μεγαλ τερο κέρδος Απόλυτος έλεγχος

Περισσότερες Περισσό πωλ πω ή λ σει ε ς Μεγαλύ Μεγαλ τερο κέρδος Απόλυτος έλεγχος Η εφαρμογή PRISMA Win Retail αποτελεί την ιδανική λύση για τις επιχειρήσεις που κάνουν εντατική λιανική και προσφέρει την ασφάλεια, την ταχύτητα και την άμεση εξυπηρέτηση που χρειάζονται τα σημεία πώλησης

Διαβάστε περισσότερα

Στις παραγγελίες έχετε, πλέον, τη δυνατότητα να συμπληρώσετε πληροφορίες που αφορούν στο μικτό και καθαρό βάρος.

Στις παραγγελίες έχετε, πλέον, τη δυνατότητα να συμπληρώσετε πληροφορίες που αφορούν στο μικτό και καθαρό βάρος. Η Εξέλιξη των εφαρμογών PRISMA Win δε σταματά ποτέ! Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλες τις νέες δυνατότητες που προστέθηκαν σε όλες τις εφαρμογές. Ενημερώστε άμεσα την εφαρμογή σας με την τελευταία αναβάθμιση

Διαβάστε περισσότερα

Η Εξέλιξη των. (6.0.1.0176 για έχει προστεθεί.. Ανανεωμένη. η Διαδικτυακή. επιχειρηματική. δραστηριότητα. τη διαχείριση

Η Εξέλιξη των. (6.0.1.0176 για έχει προστεθεί.. Ανανεωμένη. η Διαδικτυακή. επιχειρηματική. δραστηριότητα. τη διαχείριση Η Εξέλιξη των εφαρμογών PRISMA Win δε σταματά ποτέ! Παρακάτω μπορείτε να δείτεε όλες τις νέες δυνατότητες που προστέθηκαν σε όλες τις εφαρμογές. Ενημερώστε άμεσα την εφαρμογή σας με την τελευταία αναβάθμιση

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας

Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας Στα πλαίσια του έργου ανάπτυξης κόμβου ηλεκτρονικού εμπορίου για τον Εμπορικό Σύλλογο Ελασσόνας το

Διαβάστε περισσότερα

Οργάνωση και Διαχείριση Αποθηκών

Οργάνωση και Διαχείριση Αποθηκών Δρ. Δημήτρης Φωλίνας Οργάνωση και Διαχείριση Αποθηκών ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Β ΤΑΞΗ ΕΠΑΛ Copyright Δημήτρης Φωλίνας Τηλ: +30 23510.20940 Φαξ: +30 23510.47860 Email: dfolinas@gmail.com Με επιφύλαξη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ & ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ WMS. Μελέτη περίπτωσης: Ο.Ε.Δ.Β

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ & ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ WMS. Μελέτη περίπτωσης: Ο.Ε.Δ.Β ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ: LOGISTICS (ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ) ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ: ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, ΑΝ.ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΛΕΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΛΕΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΛΕΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ www.e-gramateas.gr Υπηρεσία γραμματειακής υποστήριξης με 150 το μήνα τελική τιμή με ΦΠΑ Με την υπηρεσία της ηλεκτρονικής Γραμματείας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Οδηγίες Χειρισμού ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Περιγραφή Περιεχομένων Γενικός Χειρισμός Πλήκτρα και λειτουργίες τους Πλήκτρα Λειτουργιών (Function Keys) σελ.1 σελ.2 σελ.4 σελ.4 σελ.4 Κινήσεις σελ. 7 Καταχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

Μην αποθηκεύετε απλώς τις πληροφορίες σας, διαχειριστείτε τις

Μην αποθηκεύετε απλώς τις πληροφορίες σας, διαχειριστείτε τις Διαχείριση αρχείων Μην αποθηκεύετε απλώς τις πληροφορίες σας, διαχειριστείτε τις 44444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444 Εξοικονόμηση χώρου Αύξηση αποδοτικότητας

Διαβάστε περισσότερα

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Web & Mobile apps Για µια ανοικτή επιχείρηση Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

O Οδηγός του Ενημερωμένου Καταναλωτή

O Οδηγός του Ενημερωμένου Καταναλωτή Υπηρεσίες Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών O Οδηγός του Ενημερωμένου Καταναλωτή (2 η Έκδοση) Υπηρεσίες Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών o Οδηγός του Ενημερωμένου Καταναλωτή Ιούλιος 2009 Περιεχόμενα \ Υπηρεσίες Ηλεκτρονικών

Διαβάστε περισσότερα

Android. Guide. Τα βασικά του Android Οδηγός αγοράς για. smartphones και tablets

Android. Guide. Τα βασικά του Android Οδηγός αγοράς για. smartphones και tablets Android Guide Όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για το νο1 λειτουργικό για smartphones και tablets Τα βασικά του Android Οδηγός αγοράς για smartphones και tablets Ρυθμίστε σωστά την Android συσκευή σας Έξυπνες

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ Του σπουδαστή ΓΡΙΒΑ ΑΡΓΥΡΗ Επιβλέπων

Διαβάστε περισσότερα

1. Τι είναι τα Ιδεατά Ιδιωτικά Δίκτυα (VPN) & σε ποιες επιχειρήσεις απευθύνονται

1. Τι είναι τα Ιδεατά Ιδιωτικά Δίκτυα (VPN) & σε ποιες επιχειρήσεις απευθύνονται 1 Τι είναι τα Ιδεατά Ιδιωτικά Δίκτυα (VPN) & σε ποιες επιχειρήσεις απευθύνονται Επιχειρήσεις με περισσότερα από ένα σημεία παρουσίας (καταστήματα, γραφεία) πολύ συχνά αντιμετωπίζουν προβλήματα επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

«Δημιουργία Εργαλείου Παραγωγής Περιεχομένου σε Web Site ( CONTENT MANAGEMENT TOOL )»

«Δημιουργία Εργαλείου Παραγωγής Περιεχομένου σε Web Site ( CONTENT MANAGEMENT TOOL )» ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Δημιουργία Εργαλείου Παραγωγής Περιεχομένου σε Web Site

Διαβάστε περισσότερα

Το ηλεκτρονικό σύστημα πληροφόρησης για την εσωτερική αγορά. Δημιουργία του IMI: οδηγός για τον πρώτο χρήστη σε μια αρχή

Το ηλεκτρονικό σύστημα πληροφόρησης για την εσωτερική αγορά. Δημιουργία του IMI: οδηγός για τον πρώτο χρήστη σε μια αρχή Το ηλεκτρονικό σύστημα πληροφόρησης για την εσωτερική αγορά Δημιουργία του IMI: οδηγός για τον πρώτο χρήστη σε μια αρχή EL Η Άμεση Ευρώπη είναι μια υπηρεσία που σας βοηθά να βρείτε απαντήσεις στα ερωτήματά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Τ.Α.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Τ.Α. ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ Ν.Π.Δ.Δ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Τ.Α. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. - Ο.Τ.Α. Το λογισµικό «Λογιστήριο ΝΠΔΔ» έχει αναπτυχθεί εξ ολοκλήρου από την Anadelta Software για να καλύψει τις

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ...9

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ...9 ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Τήρηση Βιβλίων Γ Κατηγορίας σε Μηχανογραφικό Περιβάλλον για µια ιαχειριστική Χρήση Σπουδαστές

Διαβάστε περισσότερα

Πυλώνας 2 Καινοτόμα Συστήματα Οργάνωσης Πυλώνας 4 Σχέσεις με το Εξωτερικό Περιβάλλον

Πυλώνας 2 Καινοτόμα Συστήματα Οργάνωσης Πυλώνας 4 Σχέσεις με το Εξωτερικό Περιβάλλον 1 Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πυλώνας 2 Καινοτόμα Συστήματα Οργάνωσης Πυλώνας 4 Σχέσεις με το Εξωτερικό Περιβάλλον Εκπαιδευτικό Υλικό Ενότητες Α. Καινοτόμα Συστήματα Οργάνωσης

Διαβάστε περισσότερα

Α.Π.Θ. Α.Π.Θ. Οδηγός Επιχειρηματικότητας του Γραφείου. Διασύνδεσης Α.Π.Θ. Οδηγός Επιχειρηματικότητας

Α.Π.Θ. Α.Π.Θ. Οδηγός Επιχειρηματικότητας του Γραφείου. Διασύνδεσης Α.Π.Θ. Οδηγός Επιχειρηματικότητας Οδηγός Επιχειρηματικότητας του Γραφείου Διασύνδεσης Α.Π.Θ. Οδηγός Επιχειρηματικότητας του Γραφείου Διασύνδεσης Α.Π.Θ. Οδηγός Επιχειρηματικότητας του Γραφείου Διασύνδεσης Α.Π.Θ. Οδηγός Επιχειρηματικότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ &ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ &ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ &ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Internet Banking. Ίσως ο πιο εξελιγμένος τρόπος επικοινωνίας και συναλλαγών για την παροχή χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών από τις

Διαβάστε περισσότερα

Γενικός Τιµοκατάλογος Εφαρµογών

Γενικός Τιµοκατάλογος Εφαρµογών Γενικός Τιµοκατάλογος Εφαρµογών Soft1 Open Enterprise Edition Soft1 2012 Edition Aπρίλιος 2013 Διάθεση λογισµικού Soft1 2012 Εdition Σειρά Software License ASK Software as a Service (SaaS)* Soft1 Soft1

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Συστηµάτων. Προϊ ντα, υπηρεσίες και συστήµατα ελέγχου για ολοκληρωµένες λ σεις κλιµατισµο και ψ ξης σε εµπορικές και βιοµηχανικές αγορές

Οδηγός Συστηµάτων. Προϊ ντα, υπηρεσίες και συστήµατα ελέγχου για ολοκληρωµένες λ σεις κλιµατισµο και ψ ξης σε εµπορικές και βιοµηχανικές αγορές Οδηγός Συστηµάτων Προϊ ντα, υπηρεσίες και συστήµατα ελέγχου για ολοκληρωµένες λ σεις κλιµατισµο και ψ ξης σε εµπορικές και βιοµηχανικές αγορές ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Σύστηµα µόνο ψύξης Σύστηµα αντλίας

Διαβάστε περισσότερα

Lexicon Software ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ. Οδηγίες Χρήσης

Lexicon Software ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ. Οδηγίες Χρήσης Lexicon Software Moneyfest ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ Οδηγίες Χρήσης ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΑΡΧΕΙΑ... 4 ΜΕΝΟΥ... 4 Τιμολόγηση... 5 Καταχώρηση... 5 Στατιστικά... 6 Εργαλεία... 8 Θέματα... 9 Βοηθητικά... 9 Έξοδος...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 1. Βασικές έννοιες. Βασικές έννοιες Α Λυκείου. Συγγραφική ομάδα: Νίκος Μωυσέως Μιχάλης ιονυσίου

ΕΝΟΤΗΤΑ 1. Βασικές έννοιες. Βασικές έννοιες Α Λυκείου. Συγγραφική ομάδα: Νίκος Μωυσέως Μιχάλης ιονυσίου ΕΝΟΤΗΤΑ 1 Βασικές έννοιες Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού 2006-2007 Βασικές έννοιες Α Λυκείου Συγγραφική ομάδα: Νίκος Μωυσέως Μιχάλης ιονυσίου Εποπτεία: Μάριος Μιλτιάδου ΕΜΕ Πληροφορικής Μιχάλης Τορτούρης

Διαβάστε περισσότερα

Ειδική Έκθεση: Ηλεκτρονική τιμολόγηση στις συναλλαγές. Απρίλιος 2011. Νέα Προσέγγιση για τη δημιουργία ευνοϊκού επιχειρηματικού περιβάλλοντος

Ειδική Έκθεση: Ηλεκτρονική τιμολόγηση στις συναλλαγές. Απρίλιος 2011. Νέα Προσέγγιση για τη δημιουργία ευνοϊκού επιχειρηματικού περιβάλλοντος Νέα Προσέγγιση για τη δημιουργία ευνοϊκού επιχειρηματικού περιβάλλοντος Ειδική Έκθεση: Ηλεκτρονική τιμολόγηση στις συναλλαγές Απρίλιος 2011 Μια πρωτοβουλία του Η παρούσα έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης

Οδηγίες εγκατάστασης Οδηγίες εγκατάστασης SingularLogic Control 4 rel 3.03 SingularLogic Control 1, 2, 3 rel 3.03 SingularLogic Accountant rel 3.03 SingularLogic Λογιστικά rel 3.03 ή µεταγενέστερες εκδόσεις µε MICROSOFT SQL

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο V: Μεθοδολογία για την Εκστρατεία Procura +

Κεφάλαιο V: Μεθοδολογία για την Εκστρατεία Procura + V Μεθοδολογία για την Εκστρατεία Procura+ Κεφάλαιο V: Μεθοδολογία για την Εκστρατεία Procura + 1 Η διαδικασία των Βημάτων Εισαγωγή 41 2 Τα Βήματα της Εκστρατείας Procura+ 43 3 Διάρκεια της διαδικασίας

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικότητα και Τουριστική Πολιτιστική Ανάπτυξη

Επιχειρηματικότητα και Τουριστική Πολιτιστική Ανάπτυξη ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Επιχειρηματικότητα και Τουριστική Πολιτιστική Ανάπτυξη ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Συγγραφέας Ειρήνη Σωπασή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ VII. Moodle

ΚΕΦΑΛΑΙΟ VII. Moodle ΚΕΦΑΛΑΙΟ VII Moodle Στόχοι: Με τη βοήθεια του οδηγού αυτού ο εκπαιδευόμενος θα μπορεί να: Γνωρίσει τα βασικά εργαλεία δημιουργίας περιεχομένου στο Moodle Κατανοήσει τη δομή ενός μαθήματος στο Moodle Δημιουργήσει

Διαβάστε περισσότερα