που κάνει τη διαφορά!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "που κάνει τη διαφορά!"

Transcript

1 Ε Σ Τ Ι Α Σ Η το κομμάτι της επιχείρησής σας που κάνει τη διαφορά!

2 Η Megasoft κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή λογισμικού και το όνομά της είναι συνδεδεμένο με πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής που επίκεντρο έχουν την ανάπτυξη και εξέλιξη των επιχειρήσεων. Η Megasoft διαθέτει μία ολοκληρωμένη λύση για το χώρο της εστίασης που καλύπτει όλο το φάσμα των καθημερινών λειτουργιών της. Café, εστιατόριο, γρήγορο φαγητό, ταβέρνα, bar, restaurant, πολυχώρος, αναψυκτήριο, ψησταριά, νυχτερινό κέντρο; Αλυσίδα ή αυτόνομο κατάστημα; Με μία αίθουσα ή πολλές; H εφαρμογή PRISMA Win της Megasoft αποτελεί την ιδανική επιλογή για όλες τις επιχειρήσεις Εστίασης! Ολοκληρωμένο σύστημα μηχανογράφησης με κύκλωμα που συνδέει αρμονικά και καλύπτει όλες τις λειτουργίες της επιχείρησης όπως: κουζίνα, τραπέζια, κρατήσεις, ταμείο, παραγγελιοληψία, πελάτες, προμηθευτές, αναλώσεις, delivery, εμπορική και λογιστική διαχείριση, μισθοδοσία. Γιατί PRISMA Win Άμεση έναρξη λειτουργίας Φιλικό και σύγχρονο περιβάλλον εργασίας Ευχρηστία, ταχύτητα και υψηλές αποδόσεις Διαχείριση απεριόριστων εταιριών, χρήσεων, αποθηκευτικών χώρων και υποκαταστημάτων Διασφάλιση των απορρήτων δεδομένων σας Value for money προϊόν Υποστήριξη pre sales και after sales Ισχυρό δίκτυο αντιπροσώπων σε Ελλάδα και Κύπρο Κερδίστε τις εντυπώσεις από την πρώτη επαφή!

3 D E L I V E R Y Η διανομή φαγητού γίνεται μία εύκολη και απλή υπόθεση με την εξειδικευμένη εφαρμογή της Megasoft. Ιδιαίτερα σε ημέρες και ώρες με αυξημένο φόρτο εργασίας, η εφαρμογή συμβάλλει στην άμεση και αποτελεσματική διεκπεραίωση βγάζοντας κυριολεκτικά την επιχείρησή σας «ασπροπρόσωπη»! Η γρήγορη εξυπηρέτηση σε κάθε απαίτηση! Κάντε τους πελάτες σας να νιώθουν μοναδικοί! Με τη διαχείριση εισερχομένων κλήσεων όταν ο πελάτης καλεί στο κατάστημα, βλέπετε τον αριθμό, το όνομά του, ένα σύντομο ιστορικό του και τι προτιμάει συνήθως να παραγγέλνει! Έτσι, μειώνεται θεαματικά ο χρόνος καταχώρησης της παραγγελίας, δε χάνεται καμία κλήση, ενώ ο πελάτης σας απολαμβάνει μοναδικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης! Καταχωρήστε περισσότερες από 100 παραγγελίες την ώρα ανά τερματικό! Μπορείτε να καταχωρήσετε πολλαπλούς τηλεφωνικούς αριθμούς & διευθύνσεις αποστολής ανά πελάτη και να επισημάνετε αποδέκτες σε περιπτώσεις π.χ. εταιριών, νοσοκομείων κ.α. Ετοιμάστε τις παραγγελίες με ταχύτητα! Κάθε παραγγελία που καταχωρείτε μεταφέρεται αυτόματα στους εκτυπωτές κουζίνας για να αρχίσει η παρασκευή της. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να δείτε όλες τις ανοιχτές παραγγελίες, την ώρα έκδοσής τους, την κατηγορία πώλησης (Αίθουσα, Delivery, Takeaway), τον πελάτη κ.α. Ορίστε με πολύ απλό τρόπο, τις διαφορετικές τιμές στα είδη σας ανάλογα με το μέγεθός τους ή τον τρόπο πώλησής τους. π.χ. στην ίδια πίτσα μπορείτε να έχετε 3 διαφορετικά μεγέθη, αλλά και 2 τρόπους πώλησης (take away & delivery). Επιλέξτε Τροποποιητές για να καταχωρήσετε τις προτιμήσεις του πελάτη (π.χ. Freddo cappuccino με μαύρη ζάχαρη ή ζαχαρίνη), καταχωρήστε παρατήρηση σε κάθε είδος (π.χ. με τριμμένο πάγο), καθώς και μία γενική παρατήρηση στην παραγγελία (π.χ. η είσοδος είναι από το πλάι). Εκτελέστε τις διανομές άψογα και με ακρίβεια! Επιλέξτε μέσω του POS ή του Barcode scanner τις παραγγελίες για τις οποίες θέλετε να κοπούν αποδείξεις για να ξεκινήσει ο διανομέας τις παραδόσεις. Στην περίπτωση που ο κύριος όγκος εργασιών στην επιχείρησή σας έρχεται από τις διανομές, για λόγους ταχύτητας η επιλογή της παραγγελίας με barcode scanner σίγουρα θα σας εξυπηρετήσει πολύ περισσότερο. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα μαζικής διανομής παραγγελιών ανάλογα με την περιοχή ή το διανομέα, εκδίδοντας ταυτόχρονα για κάθε παραγγελία την αντίστοιχη απόδειξη, ενώ αυτόματα καταχωρείται και η ώρα αποστολής τους. Ενημερωθείτε με μια ματιά για το πριν από πόσα λεπτά έφυγε η παραγγελία και ποιος διανομέας έχει αναλάβει να την παραδώσει. Στο τέλος της βάρδιας των διανομέων μπορείτε να δείτε το ταμείο για τον κάθε ένα, ώστε να εισπράξετε τα χρήματα που έχει επιστρέψει από τους πελάτες.

4 Ε Σ Τ Ι Α Σ Η Σε ένα χώρο που σημαντικό ρόλο παίζει όχι μόνο η σωστή εξυπηρέτηση του Πελάτη, αλλά και η άμεση κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών του, σε συνδυασμό με άριστης ποιότητας υπηρεσίες, η εφαρμογή PRISMA Win Εστίαση δίνει τη λύση! Συμβάλλει στην ανάπτυξη του πελατολογίου και ταυτόχρονα στη διατήρηση του υπάρχοντος, ενώ βελτιώνει την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησης που θα την επιλέξει. Αποκτήστε τον απόλυτο έλεγχο! Παρακολουθήστε όλους τους χώρους της επιχείρησής σας και διαχειριστείτε εύκολα όλες τις λειτουργίες της με ταχύτητα και ασφάλεια μέσω της εφαρμογής και της οθόνης αφής (POS), αλλά και των συσκευών χειρός ασύρματης παραγγελιοληψίας (PDA). Διαχειριστείτε τα τραπέζια και τις αίθουσες με την πραγματική απεικόνιση των χώρων σας. Δείτε ποια τραπέζια είναι διαθέσιμα, ποια είναι σε κατάσταση αναμονής της παραγγελίας, ποια σε κατάσταση είσπραξης, καθώς και τους χρόνους που βρίσκεται το τραπέζι σε κάθε κατάσταση. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε κυριολεκτικά με μία ματιά ποιος είναι ο σερβιτόρος κάθε τραπεζιού, πόσα άτομα κάθονται, καθώς και τι έχουν παραγγείλει. Αποκτήστε σαφή εικόνα για τις Αναλώσεις και τα αποθέματα στην αποθήκη σας θέτοντας όρια ασφαλείας και προγραμματίστε έγκαιρα τις παραγγελίες προς του προμηθευτές σας, ώστε να μην προκύψουν ελλείψεις που θα σας περιορίσουν το μενού. Δημιουργήστε και παρακολουθήστε Κρατήσεις, διαχειριστείτε και εκδώστε τους λογαριασμούς με ευελιξία, ελέγξτε τα οικονομικά σας στοιχεία. Η εφαρμογή εκμηδενίζει τα λάθη και προσφέρει πλήρη έλεγχο ταμείου και προσωπικού για την αποφυγή διαφυγόντων κερδών. Ανταποκριθείτε on time στις επιθυμίες των πελατών σας! Η αμεσότητα στην εξυπηρέτηση των πελατών σας επιτυγχάνεται απόλυτα με την εφαρμογή. Η καταχώρηση της παραγγελίας γίνεται εύκολα από τις κατηγορίες των ειδών. Επιλέξετε Τροποποιητές για να καταχωρήσετε τις προτιμήσεις του πελάτη (π.χ. φιλέτο μοσχαριού με σως μαδέρα ή χωρίς), καταχωρήστε παρατήρηση σε κάθε είδος, όπως τρόπος ψησίματος (rare, medium, well done), καθώς και μία γενική παρατήρηση στην παραγγελία (π.χ. οι σαλάτες να σερβιριστούν μαζί με τα κυρίως). Ο σερβιτόρος ανά πάσα στιγμή είναι σε θέση να γνωρίζει τις διαθεσιμότητες, καθώς και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις του πελάτη σχετικά με το μενού και τα συστατικά χωρίς άσκοπες μετακινήσεις. Μόλις η παραγγελία ολοκληρωθεί, αποστέλλεται αυτόματα στους εκτυπωτές κουζίνας για να ξεκινήσει η παρασκευή της. Εκδώστε παραστατικά επιλέγοντας συγκεκριμένα είδη από την παραγγελία, για παράδειγμα εκδώστε απόδειξη όταν σερβίρετε τα πρώτα είδη (ψωμί, σαλάτες, αναψυκτικά, ποτά) επιλέγοντας μόνο αυτά. Σε μέρες και ώρες αιχμής όλα κυλούν ομαλά στην επιχείρησή σας, αφού η εφαρμογή συμβάλλει στην αρμονική συνεργασία του συνόλου των τμημάτων! Η εφαρμογή υποστηρίζει όλους τους τρόπους πληρωμής και πώλησης (αίθουσα, take away, delivery κ.α.) με την επιλογή του αντίστοιχου τιμοκατάλογου. Η εικόνα του καταστήματός σας που χρησιμοποιεί τις νέες τεχνολογίες αποκτά γόητρο και κύρος!

5 Αξιοποιήστε έξυπνα όλη την πληροφόρηση και απογειώστε την επιχείρησή σας! Η εφαρμογή ξεχωρίζει για το πλήθος των αναφορών και των εκτυπώσεων που προσφέρει και σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε αναλυτικά τις πωλήσεις, την παραγωγικότητα του προσωπικού σας, τα κόστη και τους τζίρους των προϊόντων σας, καθώς και τις κινήσεις των πελατών μέσα από ένα πλήρες ιστορικό. Η εφαρμογή χειρίζεται άψογα τον υψηλό όγκο δεδομένων της επιχείρησής σας με πλήρη ορατότητα και έλεγχο σε κάθε τομέα της. Εξασφαλίζει την αυτοματοποίηση των διαδικασιών, προσφέροντας ευελιξία και ταχύτητα. Βοηθά στο να ληφθούν οι αποφάσεις τη χρονική στιγμή που πρέπει, σε μία βάση πλήρους ενημέρωσης, και με την πληροφορία να είναι διαθέσιμη σε πραγματικό χρόνο! Ποια πιάτα κινούνται περισσότερο; Φροντίστε να διαθέτετε πάντα τα συστατικά που τα αποτελούν! Ποιες είναι οι μέρες και ώρες αιχμής; Οργανώστε καλύτερα το προσωπικό σας και ενισχύστε τες με το απαραίτητο δυναμικό! Ποια τραπέζια προτιμά η πλειοψηφία των πελατών σας; Διαμορφώστε αντίστοιχα το χώρο σας! Ποιοι είναι οι πιο πιστοί σας πελάτες; Επιβραβεύστε τους με μία σειρά από προσφορές αποκλειστικά γι αυτούς!

6 M O B I L E Εξυπηρετήστε άμεσα και άψογα τους πελάτες σας με την εφαρμογή ασύρματης παραγγελιοληψίας που δε θα σας εκθέσει ποτέ! Ειδικά σχεδιασμένη για ασύρματες συσκευές με λειτουργικό Windows Mobile, έχει πάντα όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο σερβιτόρος, όπως το μενού, τις διαθεσιμότητες, τις κρατήσεις, ενώ συνεχίζει να δουλεύει ακούραστα και να λαμβάνει τις παραγγελίες και τις προτιμήσεις των πελατών σας χωρίς να επηρεάζεται από την αστάθεια του δικτύου ή τυχόν δυσλειτουργίες του. Είναι πλήρως παραμετροποιήσιμη και προσαρμόζεται άψογα στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης. Μειώστε εντυπωσιακά το χρόνο απόκρισης! Με τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες λήψης και διαβίβασης της παραγγελίας, ο πελάτης σας εξυπηρετείται χωρίς αναμονές, αφού ο σερβιτόρος έχει τη δυνατότητα μέσω του PDA να δει όλο το μενού, τη διαθεσιμότητα και τους τιμοκαταλόγους και να του δώσει άμεση ενημέρωση. Αποφύγετε τα λάθη από κακογραμμένες, δυσανάγνωστες ή δυσνόητες παραγγελίες και εκτελέστε τες σωστά και με ταχύτητα. Περιορίστε τις άσκοπες μετακινήσεις των σερβιτόρων σας από το πόστο τους προς την κουζίνα ή προς το ταμείο, και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον πελάτη διατηρώντας, παράλληλα, το προσωπικό που πραγματικά χρειάζεστε. Παρακολουθήστε τα τραπέζια ανά αίθουσα, διαχειριστείτε τους χώρους σας και ενημερωθείτε από τις ειδικές σημάνσεις για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα τραπέζια (π.χ. εκκρεμεί το σερβίρισμα ή είσπραξη). Καταχωρήστε παραγγελία με ή χωρίς τραπέζι και αποστείλετέ τη στους εκτυπωτές κουζίνας στο αντίστοιχο πόστο ανάλογα με τα είδη. Κάντε την παραγγελιοληψία μία εύκολη υπόθεση για εσάς και μία ευχάριστη διαδικασία για τους πελάτες σας! Χρησιμοποιήστε Τροποποιητές για τα είδη σας και ορίστε επίπεδα τιμοκαταλόγων ανά είδος π.χ. πίτσα μικρή, μεσαία, μεγάλη. Μπορείτε να διατηρείτε τιμοκαταλόγους ανά πελάτη ή κατηγορία πελατών, ανά αίθουσα, ανά Ταμείο (πόστο) και ανά τραπέζι. Εκδώστε και εισπράξτε το λογαριασμό (συγκεντρωτικά, μερικώς ανά είδος ή ανά παραγγελία). Εκτελέστε ακυρώσεις παραγγελιών, επιστροφές και αλλαγές ειδών ενημερώνοντας ταυτόχρονα και την κουζίνα. Επανεκδόσεις παραγγελιών, ενώσεις τραπεζιών, μεταφορά παραγγελιών σε άλλο τραπέζι, κεράσματα, εκτελούνται εύκολα και με ταχύτητα από την εφαρμογή!

7 MOBILE STANDALONE Ο πιο οικονομικός τρόπος να αποκτήσετε ασύρματη παραγγελιοληψία! Αν αναζητάτε μία προσιτή λύση στην ασύρματη παραγγελιοληψία, που ταυτόχρονα δεν θα υστερεί καθόλου σε δυνατότητες, τότε μία είναι η επιλογή! Η εφαρμογή PRISMA Win Mobile Standalone που δημιούργησε η Megasoft για εσάς που επιθυμείτε να εκμεταλλευτείτε όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η ασύρματη παραγγελιοληψία με τον πιο οικονομικό τρόπο, αφού δεν απαιτεί εγκατάσταση επιπλέον εξοπλισμού και λογισμικού. Η έξυπνη αυτή εφαρμογή λειτουργεί αυτόνομα και αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη Stand Alone λύση της αγοράς! Επιπλέον διαχειρίσεις που καλύπτουν κάθε απαίτηση! Διαχείριση Αποθήκης Παρακολουθήστε τη διαθεσιμότητα των ειδών της αποθήκης σας με δυνατότητα ενημέρωσης από το back office. Διορθώστε το υπόλοιπο του είδους μέσω κινήσεων απογραφής και καταχωρήστε νέες παραλαβές. Διαχείριση Συνταγών Ειδών - Αυτόματων Αναλώσεων Διαχείριση Ελάχιστης Κατανάλωσης Παρακολουθήστε τα εισιτήρια εισόδου ελέγχοντας και το ποσό της ελάχιστης κατανάλωσης. Διαχείριση Εναλλακτικών Κωδικών Αντιστοιχίστε απεριόριστους εναλλακτικούς κωδικούς ανά είδος (π.χ. Κωδικοί Barcode, Εργοστασιακοί Κωδικοί, Κωδικοί Ζυγιζόμενων, Κωδικοί Συσκευασίας, Κωδικοί Προμηθευτών, Κωδικοί Αντικατάστασης). Διαχείριση Loyalty Card Οι διαχειρίσεις συμπεριλαμβάνονται στην εφαρμογή PRISMA Win Εστίαση Η διαχείριση λειτουργεί εφόσον υπάρχει η διαχείριση Αποθήκης

8 Για να πετύχετε χαμηλότερο κόστος, κερδοφορία, εξέλιξη και απόλυτα ευχαριστημένους πελάτες, η επιλογή είναι μία! Αθήνα: Πειραιώς 200, , Ταύρος Τηλ. Κέντρο: , Fax: Θεσσαλονίκη: Νυμφαίου 87, , Εύοσμος Τηλ. Κέντρο: , Fax: Στοιχεία Aντιπροσώπου

που κάνει τη διαφορά!

που κάνει τη διαφορά! Ε Σ Τ Ι Α Σ Η το κομμάτι της επιχείρησής σας που κάνει τη διαφορά! Η Megasoft κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή λογισμικού και το όνομά της είναι συνδεδεμένο με πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής,

Διαβάστε περισσότερα

που κάνει τη διαφορά!

που κάνει τη διαφορά! Ε Σ Τ Ι Α Σ Η το κομμάτι της επιχείρησής σας που κάνει τη διαφορά! Η Megasoft κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή λογισμικού και το όνομά της είναι συνδεδεμένο με πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Σ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Εξειδικευμένη εφαρμογή της Epsilon Net που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης Το PYLON RESTAURANT

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια για τη Megasoft!

Λίγα λόγια για τη Megasoft! Λίγα λόγια για τη Megasoft! Εταιρεία παραγωγής επιχειρησιακού λογισμικού Περισσότερα από 20 χρόνια στη σχεδίαση και την παραγωγή: Εφαρμογών Εμπορικής & Οικονομικής Διαχείρισης Εξειδικευμένων Εμπορικών

Διαβάστε περισσότερα

Εμφάνιση: Επιλέτε το Μοτίβο εμφάνισης της εφαρμογής (π.χ. μπλέ, πράσινο κ.α.)

Εμφάνιση: Επιλέτε το Μοτίβο εμφάνισης της εφαρμογής (π.χ. μπλέ, πράσινο κ.α.) Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > POS > Οθόνη Εργασιών Οθόνη Εργασιών Με την είσοδό σας στην Εφαρμογή μεταφέρεστε στην κέντρικη οθόνη όπου μπορείτε να δείτε πάνω

Διαβάστε περισσότερα

Σύστηµα διαχείρισης χώρων εστίασης

Σύστηµα διαχείρισης χώρων εστίασης Σύστηµα διαχείρισης χώρων εστίασης Εστιατόρια, Ταβέρνες Παράδοση κατ οίκον Μπαρ, café Take away / πακέτο Βασικά πλεονεκτήµατα ifood Ασύρµατη παραγγελιοληψία Αυτοµατοποίηση στη διαχείριση των παραγγελιών

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω μπορείτε να δείτε με απλά βήματα τις καθημερινές λειτουργίες που εκτελεί η επιχείρηση με τη βοήθεια της εφαρμογής

Παρακάτω μπορείτε να δείτε με απλά βήματα τις καθημερινές λειτουργίες που εκτελεί η επιχείρηση με τη βοήθεια της εφαρμογής Η εφαρμογή PRISMA Win Εστίαση αποτελεί ένα εξειδικευμένο εργαλείο στα χέρια του επαγγελματία του χώρου της εστίασης που συμβάλλει στην καθημερινή άψογή λειτουργία της επιχείρησής του, ενώ ταυτόχρονα του

Διαβάστε περισσότερα

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας»

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» «Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» 15 Χρόνια Εμπειρία στον Κλάδο της Εστίασης Νο1 Ενιαία Λύση Εστίασης Delivery Take Away Μηδενικές Χρεώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Αποθήκη. Διαχείριση Αποθήκης. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr)

Αποθήκη. Διαχείριση Αποθήκης. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > POS Manager > Αποθήκη Αποθήκη Διαχείριση Αποθήκης Στη Διαχείριση Αποθήκης έχετε τη δυνατότητα να δείτε τα είδη της αποθήκης σας,

Διαβάστε περισσότερα

Στην οθόνη Αναγνώριση Χειριστή σας εμφανίζονται τρεις επιλογές για να εισέρχεστε στην εφαρμογή.

Στην οθόνη Αναγνώριση Χειριστή σας εμφανίζονται τρεις επιλογές για να εισέρχεστε στην εφαρμογή. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Point of Sale (POS) > POS POS Εισαγωγή στην Εφαρμογή Στην οθόνη Αναγνώριση Χειριστή σας εμφανίζονται τρεις επιλογές για να εισέρχεστε

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερες Περισσό πωλ πω ή λ σει ε ς Μεγαλύ Μεγαλ τερο κέρδος Απόλυτος έλεγχος

Περισσότερες Περισσό πωλ πω ή λ σει ε ς Μεγαλύ Μεγαλ τερο κέρδος Απόλυτος έλεγχος Η εφαρμογή PRISMA Win Retail αποτελεί την ιδανική λύση για τις επιχειρήσεις που κάνουν εντατική λιανική και προσφέρει την ασφάλεια, την ταχύτητα και την άμεση εξυπηρέτηση που χρειάζονται τα σημεία πώλησης

Διαβάστε περισσότερα

Γεύσις. doitsimple. Καλύψτε τις ανάγκες της επιχείρησης σας χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε τη φιλοσοφία και τον τρόπο δουλειά σας.

Γεύσις. doitsimple. Καλύψτε τις ανάγκες της επιχείρησης σας χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε τη φιλοσοφία και τον τρόπο δουλειά σας. Erprs Rsurc Plag Γεύσις Βελτιώστε τη παραγωγικότητα και το ανταγωνιστικό πλεονέκτηµα της επιχείρησης σας, µειώνοντας ταυτόχρονα τα λειτουργικά σας έξοδα µε τις τεχνολογίες αιχµής των συστηµάτων µηχανογράφησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ. Αγαπητοί συνεργάτες,

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ. Αγαπητοί συνεργάτες, Αγαπητοί συνεργάτες, Η Multimedia Market Solutions είναι εξέλιξη της εταιρείας Multimedia Market. Είναι μια σύγχρονη εταιρεία διαρκώς αναπτυσσόμενη και εξελισσόμενη σύμφωνα με την τρέχουσα τεχνολογία κ

Διαβάστε περισσότερα

Χρήσεις: Στην καρτέλα Χρήσεις βλέπετε και δημιουργείτε τις Χρήσεις άνα ημερολογιακό έτος.

Χρήσεις: Στην καρτέλα Χρήσεις βλέπετε και δημιουργείτε τις Χρήσεις άνα ημερολογιακό έτος. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > POS Manager > Ρυθμίσεις Ρυθμίσεις Βασικά Εταιρία: Στην καρτέλα εταιρία συμπληρώνετε τα στοιχεία της εταιρείας σας (Επωνυμία, Φορολογικά

Διαβάστε περισσότερα

εύχρηστες και καινοτόμες εφαρμογές

εύχρηστες και καινοτόμες εφαρμογές E-COMMERCE OPEN API ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Αποθήκη Προσωπικό ΟΘΟΝΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Πελάτες Εστιάστε στη σταθερή ανάπτυξη ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟμε εύχρηστες και καινοτόμες εφαρμογές ΛΗΨΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

SiEBEN Innovative Solutions Μαρίνου Αντύπα 28, 14121, Ν. Ηράκλειο, Αθήνα Τηλ.: 210 2725350, Fax.: 210 2724439 www.sieben.gr, e-mail: info@sieben.

SiEBEN Innovative Solutions Μαρίνου Αντύπα 28, 14121, Ν. Ηράκλειο, Αθήνα Τηλ.: 210 2725350, Fax.: 210 2724439 www.sieben.gr, e-mail: info@sieben. SiEBEN Innovative Solutions Μαρίνου Αντύπα 28, 14121, Ν. Ηράκλειο, Αθήνα Τηλ.: 210 2725350, Fax.: 210 2724439 www.sieben.gr, e-mail: info@sieben.gr ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 4 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Είναι το δυναμικό ξεκίνημα με άμεσα αποτελέσματα και εξασφαλίζει πραγματική επένδυση για την επιχείρηση.

Είναι το δυναμικό ξεκίνημα με άμεσα αποτελέσματα και εξασφαλίζει πραγματική επένδυση για την επιχείρηση. PEGASUS μ-elite ERP Είναι το δυναμικό ξεκίνημα με άμεσα αποτελέσματα και εξασφαλίζει πραγματική επένδυση για την επιχείρηση. Χαρακτηρίζεται από την εύκολη εγκατάσταση του Εύκολη εκμάθηση από αρχάριους

Διαβάστε περισσότερα

Sunsoft Ltd Alexandros Αμβροσία

Sunsoft Ltd Alexandros Αμβροσία ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ SUNSOFT Ltd - Μάχης Αναλάτου 103, 11745 Ν. Κόσμος. Tηλ: 210 9317811, Fax: 210 9321603 www.sunsoft.gr info@sunsoftgr.com ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας»

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» «Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» Ολοκληρωμένη Λύση Μηχανογράφησης για Κάθε Εμπορική Επιχείρηση Online Αναβαθμίσεις Συνεχή Ενημέρωση σε Φορολογικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓH ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

ΕΦΑΡΜΟΓH ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ OΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝH ΕΦΑΡΜΟΓH ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Touch εφαρμογή για την ευρύτερη αγορά της λιανικής Πρόκειται για μία εύκολη και γρήγορη στην εκμάθηση λύση μηχανογράφησης, που θα

Διαβάστε περισσότερα

Οι βασικές λειτουργίες του EPIKOUROU περιλαμβάνουν : Διαχείριση Τραπεζιών

Οι βασικές λειτουργίες του EPIKOUROU περιλαμβάνουν : Διαχείριση Τραπεζιών Η εφαρμογή EPIKOUROS Touch P.O.S αποτελεί την πρόταση της SYSCO S.A για την αποτελεσματική διαχείριση σύγχρονων χώρων εστίασης, είτε πρόκειται για αυτόνομες μονάδες όπως εστιατόρια, Cafés, Bars, Fast Foods,

Διαβάστε περισσότερα

Στις παραγγελίες έχετε, πλέον, τη δυνατότητα να συμπληρώσετε πληροφορίες που αφορούν στο μικτό και καθαρό βάρος.

Στις παραγγελίες έχετε, πλέον, τη δυνατότητα να συμπληρώσετε πληροφορίες που αφορούν στο μικτό και καθαρό βάρος. Η Εξέλιξη των εφαρμογών PRISMA Win δε σταματά ποτέ! Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλες τις νέες δυνατότητες που προστέθηκαν σε όλες τις εφαρμογές. Ενημερώστε άμεσα την εφαρμογή σας με την τελευταία αναβάθμιση

Διαβάστε περισσότερα

PRISMA Win Εμπορική Διαχείριση

PRISMA Win Εμπορική Διαχείριση Η Εξέλιξη των εφαρμογών PRISMA Win δε σταματά ποτέ! Παρακάτω μπορείτε να δείτε νέες δυνατότητες που προστέθηκαν στις εφαρμογές. Ενημερώστε άμεσα την εφαρμογή σας με την τελευταία αναβάθμιση που βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΡΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΡΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΡΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΑΙΟΣ 2010 2 Περιεχόμενα Απογραφή Ειδών 3 Πωλήσεις- Αγορές 5 Παρακολούθηση Προγράμματος Εργασιών Αντιπροσώπων 6 Διαχείριση Αποθήκης 7 Έλεγχος Υπολοίπων 8 Μεταφέρετε

Διαβάστε περισσότερα

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας»

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» «Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» 15 Χρόνια Εμπειρία στον Κλάδο της Εστίασης Νο1 Ενιαία Λύση Εστίασης Delivery Take Away Μηδενικές Χρεώσεις

Διαβάστε περισσότερα

PRISMA Win Εμπορική Διαχείριση

PRISMA Win Εμπορική Διαχείριση Η Εξέλιξη των εφαρμογών PRISMA Win δε σταματά ποτέ! Παρακάτω μπορείτε να δείτε νέες δυνατότητες που προστέθηκαν στις εφαρμογές. Ενημερώστε άμεσα την εφαρμογή σας με την τελευταία αναβάθμιση που βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας»

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» «Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» Εξειδικευμένη Λύση Μηχανογράφησης για Επιχειρήσεις Ταχυμεταφορών Συμβατό με τα πιο γνωστά Περιφερειακά

Διαβάστε περισσότερα

το κομμάτι της επιχείρησής σας που κάνει τη διαφορά!

το κομμάτι της επιχείρησής σας που κάνει τη διαφορά! Ε Μ Π Ο Ρ Ι Κ Η Δ Ι Α Χ Ε Ι Ρ I Σ Η το κομμάτι της επιχείρησής σας που κάνει τη διαφορά! Η εταιρία που μπορείτε να εμπιστευτείτε! Η Megasoft κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή λογισμικού και το όνομά της

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος. Οι τιμές που ακολουθούν είναι χωρίς Φ.Π.Α. Standard 7.0

Τιμοκατάλογος. Οι τιμές που ακολουθούν είναι χωρίς Φ.Π.Α. Standard 7.0 Τιμοκατάλογος Οι τιμές που ακολουθούν είναι χωρίς Φ.Π.Α. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ANIMA.NET STANDARD 7.0 SN: A01 Τιμή 300 Standard 7.0 H Anima.ΝΕΤ Standard 7.0 είναι μια πρωτοποριακή εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ Το σύστηµα οργάνωσης επιχειρήσεων εστίασης αποτελεί µια ολοκληρωµένη εφαρµογή αντιµετώπισης των καθηµερινών απαιτήσεων της λειτουργίας αντίστοιχων καταστηµάτων.

Διαβάστε περισσότερα

Ερεύνα ικανοποιήσης καταστημάτων OK Any Time Marker.

Ερεύνα ικανοποιήσης καταστημάτων OK Any Time Marker. 1 Ερεύνα ικανοποιήσης καταστημάτων OK Any Time Marker. Η αλυσίδα καταστημάτων Ok Anytime Markets, στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης και βελτίωσης των υπηρεσιών της, αναζητούσε λογισμικό το οποίο θα βελτίωνε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΛΙΔΕΣ Εισαγωγή 2 Παρατηρήσεις τιμοκαταλόγου 2 Περιβάλλον Λειτουργίας 2 My Pos Standard Edition 3 My Pos Advance Edition 5 My Kiosk 7 My Orders 9 My Orders Compact Edition

Διαβάστε περισσότερα

Pegasus ERP Start Up 738,00. Δυνατότητες Pegasus

Pegasus ERP Start Up 738,00. Δυνατότητες Pegasus Pegasus ERP Start Up 738,00 Σε ποιούς απευθύνεται: Το Pegasus Erp Start up απευθύνεται στο 60 % τον εμπορικών επιχειρήσεων που θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα στην μηχανοργάνωση της επιχείρησής τους. Είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Εφαρμογή διαχείρισης σχέσεων πελατολογίου. Προσαρμόζεται στις ανάγκες και το μέγεθος κάθε επιχείρησης παρέχοντας ολοκληρωμένη πληροφόρηση.

Διαβάστε περισσότερα

Τώρα μπορείτε πλέον να αναζητήσετε πελάτες και από τα λοιπά τηλέφωνα που έχετε συμπληρώσει στην καρτέλα τους.

Τώρα μπορείτε πλέον να αναζητήσετε πελάτες και από τα λοιπά τηλέφωνα που έχετε συμπληρώσει στην καρτέλα τους. Η Εξέλιξη των εφαρμογών PRISMA Win δε σταματά ποτέ! Παρακάτω μπορείτε να δείτε νέες δυνατότητες που προστέθηκαν στις εφαρμογές. Ενημερώστε άμεσα την εφαρμογή σας με την τελευταία αναβάθμιση που βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα για την ενίσχυση των επιχειρήσεων λιανεµπορίου

Πρόγραµµα για την ενίσχυση των επιχειρήσεων λιανεµπορίου Πρόγραµµα για την ενίσχυση των επιχειρήσεων λιανεµπορίου Το πρόγραµµα Digi-Retail απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις, που ανεξάρτητα από τη νοµική τους µορφή, ασκούν οικονοµική δραστηριότητα στους τοµείς

Διαβάστε περισσότερα

Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win

Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win Αριθμός Έκδοσης: 7.0.1.0002 Εμπορικές εφαρμογές Η Εξέλιξη των εφαρμογών PRISMA Win δε σταματά ποτέ! Παρακάτω μπορείτε να δείτε νέες δυνατότητες που προστέθηκαν στις

Διαβάστε περισσότερα

PRISMA Win Εμπορική Διαχείριση

PRISMA Win Εμπορική Διαχείριση Η Εξέλιξη των εφαρμογών PRISMA Win δε σταματά ποτέ! Παρακάτω μπορείτε να δείτε νέες δυνατότητες που προστέθηκαν στις εφαρμογές. Ενημερώστε άμεσα την εφαρμογή σας με την τελευταία αναβάθμιση που βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

doitsimple To ProXess Kiosk είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις

doitsimple To ProXess Kiosk είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις Erprs Rsurc Plag T PrXss Ksk είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις εντατικής λιανικής. ιαθέτει πολλά πλεονεκτήµατα για τη σωστή διαχείριση πιο εξειδικευµένων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ. Χ. ΑΠ. ΛΑΔΙΑΣ Το ERP είναι ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων. Διαχειρίζεται και συντονίζει όλες τις λειτουργίες και διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα σε μια επιχείρηση.

Διαβάστε περισσότερα

BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ AΜΕΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ BACK OFFICE ON-LINE Το PYLON Restaurant είναι η εξειδικευμένη εφαρμογή της Epsilon Net που απευθύνεται

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Διαχειριστής Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2010 18:20 - Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη, 20 Ιούλιος 2010 13:31

Συντάχθηκε απο τον/την Διαχειριστής Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2010 18:20 - Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη, 20 Ιούλιος 2010 13:31 Η εφαρμογή λογισμικού Kiosk Manager, είναι η πλέον σύγχρονη, επαγγελματική και οικονομική λύση για τη διαχείριση καταστημάτων εντατικής λιανικής, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένη και δοκιμασμένη για το περίπτερο

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο σύστημα παραγγελιοληψίας

Ολοκληρωμένο σύστημα παραγγελιοληψίας Ολοκληρωμένο σύστημα παραγγελιοληψίας IMPROVE YOUR BUSINESS Χαμηλό Κόστος Διαχείριση αποθήκης και συνταγών Πολλαπλοί τιμοκατάλογοι Σύνδεση με ταμειακή μηχανή / ΕΑΦΔΣΣ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ Υποστήριξη μέσω

Διαβάστε περισσότερα

Παραγγελίες. Πελατών. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Πελάτης Είδη Στοιχεία Αποστολής Λοιπά Στοιχεία.

Παραγγελίες. Πελατών. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Πελάτης Είδη Στοιχεία Αποστολής Λοιπά Στοιχεία. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > PRISMA Win Εμπορικό > Κινήσεις > Παραγγελίες Παραγγελίες Πελατών Πελάτης Είδη Στοιχεία Αποστολής Λοιπά Στοιχεία Πελάτης Είδη Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Για κάθε εταιρία παρέχεται η δυνατότητα να ανοιχθούν απεριόριστες χρήσεις ενώ υπάρχει η δυνατότητα σύγκρισης µεταξύ οποιασδήποτε χρήσης.

Για κάθε εταιρία παρέχεται η δυνατότητα να ανοιχθούν απεριόριστες χρήσεις ενώ υπάρχει η δυνατότητα σύγκρισης µεταξύ οποιασδήποτε χρήσης. Λειτουργικά Χαρακτηριστικά Eurofasma NEXT ιαχείριση Εταιριών - Παρακολούθηση Οµίλου Επιχείρησης ιαχείριση πολλαπλών εταιριών µε δυνατότητα οµαδοποίησης τους µέσω της συγκέντρωσής τους σε «περιοχές εργασίας».

Διαβάστε περισσότερα

Your Opinions Customer survey system

Your Opinions Customer survey system Customer survey system Στη σημερινή εποχή του έντονου εμπορικού ανταγωνισμού, είναι εμφανής η ανάγκη των επιχειρήσεων να βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Διαβάστε περισσότερα

doitsimple To ProXess Retail είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα το οποίο αντιπροσωπεύει την πιο

doitsimple To ProXess Retail είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα το οποίο αντιπροσωπεύει την πιο Erprs Rsurc Plag T PrXss Ral είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα το οποίο αντιπροσωπεύει την πιο ολοκληρωµένη λύση στο τοµέα της εντατικής λιανικής. Το ολοκληρωµένο πακέτο αποτελείται από τη

Διαβάστε περισσότερα

Το «όχημα» που θα σας δώσει ασύγκριτες επιδόσεις!

Το «όχημα» που θα σας δώσει ασύγκριτες επιδόσεις! A U T O - M O T O A U T O - M O T O Το «όχημα» που θα σας δώσει ασύγκριτες επιδόσεις! Η Megasoft εξασφάλισε για σας και την επιχείρησή σας μια ακόμη καινοτομία, που αποτελεί ένα απαραίτητο «όχημα» για

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον. οργανωση αποθηκης REFLEXIS WMS: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον. οργανωση αποθηκης REFLEXIS WMS: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον οργανωση αποθηκης REFLEXIS WMS: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Πελατολόγιο... 3 Η πορεία της εταιρείας... 4 Υπηρεσίες Τεχνολογική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΈΚΔΟΣΗ 2.0

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΈΚΔΟΣΗ 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΈΚΔΟΣΗ 2.0 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΧΡΗΣΗ Έναρξη εφαρμογής Επιλογή θέσης Καταχώρηση παραγγελίας Προβολή θέσης Πληρωμή Αποχρέωση σερβιτόρου Ταμεία ημέρας Περιοδικές αναφορές ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ Κατάλογος ειδών

Διαβάστε περισσότερα

Salespoint. hovernet Το τηλέφωνό µας: 2392500715-6976689066 Η διεύθυνσή µας: 25 Μαρτίου 44, Νέοι Επιβάτες 57019 Θεσσαλονίκη http://www.hovernet.

Salespoint. hovernet Το τηλέφωνό µας: 2392500715-6976689066 Η διεύθυνσή µας: 25 Μαρτίου 44, Νέοι Επιβάτες 57019 Θεσσαλονίκη http://www.hovernet. hovernet Το τηλέφωνό µας: 2392500715-6976689066 Η διεύθυνσή µας: 25 Μαρτίου 44, Νέοι Επιβάτες 57019 Θεσσαλονίκη http://www.hovernet.gr Salespoint Στις µέρες µας η ανάπτυξη και η δυναµική του τµήµατος πωλήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Sunsoft Ltd Alexandros F&B Management

Sunsoft Ltd Alexandros F&B Management ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ FOOD & BEVERAGE ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ SUNSOFT Ltd - Μάχης Αναλάτου 103, 11745 Ν. Κόσμος. Tηλ: 210 9317811, Fax: 210 9321603 www.sunsoft.gr info@sunsoftgr.com

Διαβάστε περισσότερα

Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win

Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win Αριθμός Έκδοσης: 5.0.1 POS εφαρμογές Η Εξέλιξη των εφαρμογών PRISMA Win δε σταματά ποτέ! Παρακάτω μπορείτε να δείτε νέες δυνατότητες που προστέθηκαν στις εφαρμογές.

Διαβάστε περισσότερα

Μέσω τραπέζης GR Κάρτες αγορών

Μέσω τραπέζης GR Κάρτες αγορών Μέσω τραπέζης ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN ΕΘΝΙΚΗ ΟΨΕΩΣ GR7701102080000020847036777 ΕΘΝΙΚΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣGR2601102080000020847048947 ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR8701722370005237007323598 ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ GR4801722230005223022833810 ΑΤΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Διαχείρισης Κρεάτων

Πρόγραμμα Διαχείρισης Κρεάτων Πρόγραμμα Διαχείρισης Κρεάτων Γενικά για την εφαρμογή Η νομοθεσία, η ανάγκη για προϊόντα ανώτερης ποιότητας, αλλά και οι κανόνες ορθής διαχείρισης της παραγωγής «επιβάλουν» στις σύγχρονες επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

MEGASOFT ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ. Οδηγός Σύνδεσης Ταμειακών Μηχανών Online

MEGASOFT ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ. Οδηγός Σύνδεσης Ταμειακών Μηχανών Online MEGASOFT ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Οδηγός Σύνδεσης Ταμειακών Μηχανών Online Ρυθμίσεις Σύνδεσης Για Τον Οδηγό της Ταμειακής Εγκατάσταση του οδηγού της ταμειακής μηχανής. Από το μενού των Windows εκτελείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Πλήρης εμπορική παρακολούθηση και άμεση οικονομική εικόνα των επιχειρήσεων Αποθήκη o Διαχείριση αποθήκης (5 αποθ. χώροι) o Οργάνωση αποθήκης o Group Αποθηκών o Είδη

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Όλα τα σύγχρονα εργαλεία αναζήτησης και φιλτραρίσματος.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Όλα τα σύγχρονα εργαλεία αναζήτησης και φιλτραρίσματος. Ημερομηνία : 24/09/2013 Το mybusiness είναι μία εμπορική εφαρμογή σχεδιασμένη να καλύψει τις ανάγκες μίας μεγάλης γκάμας επιχειρήσεων και καταστημάτων. Είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Η πρότασή για τα ξενοδοχεία του μέλλοντος!

Η πρότασή για τα ξενοδοχεία του μέλλοντος! Η πρότασή για τα ξενοδοχεία του μέλλοντος! Το Galaxy Hotel αποτελεί τη λύση της SingularLogic για την ολοκληρωμένη διαχείριση και την αυτοματοποίηση των σύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων. 2 Λειτουργίες Front

Διαβάστε περισσότερα

BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ Το PYLON Restaurant είναι η εξειδικευμένη εφαρμογή της Epsilon Net που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.ΤΣΙΑΚΥΡΟΥ ΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.ΤΣΙΑΚΥΡΟΥ ΗΣ Αναπτυγµένο µέσα σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, φιλικό και εύχρηστο, αποτελεί µια σύγχρονη ολοκληρωµένη λύση µηχανογράφησης, που απευθύνεται στις µικρές και αναπτυσσόµενες επιχειρήσεις, καλύπτοντας πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

Για να δείτε όλες τις εγγραφές της εκτύπωσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βελάκια.

Για να δείτε όλες τις εγγραφές της εκτύπωσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βελάκια. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > PRISMA Win Εμπορικό > Πελάτες > Εκτυπώσεις Εκτυπώσεις Λογιστικές Καρτέλα Πελάτη Στην Καρτέλα του Πελάτη εμφανίζονται αναλυτικά,

Διαβάστε περισσότερα

Για τους κατόχους λογαριασμού HSS, οι δηλώσεις καρτών απαριθμούν με λεπτομέρειες το Φ.Π.Α.

Για τους κατόχους λογαριασμού HSS, οι δηλώσεις καρτών απαριθμούν με λεπτομέρειες το Φ.Π.Α. Μέσω τραπέζης Κάρτες αγορών Εκτός από τους μηνιαίους πιστωτικούς λογαριασμούς, δεχόμαστε τις κάρτες αγορών που εκδίδονται από όλες τις μεγάλες τράπεζες και επιπλέον τις All Star και American Express, έτσι

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση της λύσης Dnet Mobile Terminal

Παρουσίαση της λύσης Dnet Mobile Terminal Παρουσίαση της λύσης Dnet Mobile Terminal Το Dnet Mobile Terminal της εταιρείας Dnet - Δημήτρης Ευστρατιάδης Α.Ε. αποτελεί την πλέον προηγμένη τεχνολογικά και αρχιτεκτονικά λύση για την παραγγελιοληψία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Εξειδικευμένη εφαρμογή της Epsilon Net που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης Το PYLON RESTAURANT

Διαβάστε περισσότερα

DO Y O Y U S PEAK K F U F TURE R?

DO Y O Y U S PEAK K F U F TURE R? GALAXY είναι Τεχνολογία αιχμής που αξιοποιεί τις πλέον σύγχρονες διεθνείς τάσεις, συνδυάζοντας τo Microsoft.NET Framework 3.5 και τα εξελιγμένα εργαλεία ανάπτυξης εφαρμογών της SingularLogic. Εξασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Εφαρµογή που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου της φιλοξενίας µε ανάγκες Διαχείρισης Τουριστικών Καταλυµάτων. H ΗΟSPITALITY

Διαβάστε περισσότερα

BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY

BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY COMMERCIAL SERVICES RETAIL HOSPITALITY RESTAURANT CRM BUSINESS ACCOUNTING AΜΕΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ BACK OFFICE ON-LINE

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε μέρα ένα νέο κατάστημα μπαίνει στον κόσμο του simple!

Κάθε μέρα ένα νέο κατάστημα μπαίνει στον κόσμο του simple! Κάθε μέρα ένα νέο κατάστημα μπαίνει στον κόσμο του simple! O πιο εύκολος τρόπος να πάρετε μία παραγγελία. Interface σχεδιασμένο για να εξυπηρετεί με ταχύτητα τις πιο απαιτητικές σάλες τραπεζοκαθισμάτων.

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S.

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S. Στρατηγική Επιλογή Το ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις σήμερα, καθιστά επιτακτική -όσο ποτέ άλλοτε- την ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων που θα διασφαλίζουν,

Διαβάστε περισσότερα

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε βιώσει ένα κλίμα αβεβαιότητας που όπως ξέρετε, είναι ό,τι χειρότερο για τις επιχειρήσεις. Το μόνο σταθερό δεδομένο που

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε βιώσει ένα κλίμα αβεβαιότητας που όπως ξέρετε, είναι ό,τι χειρότερο για τις επιχειρήσεις. Το μόνο σταθερό δεδομένο που 1 Τα τελευταία χρόνια, έχουμε βιώσει ένα κλίμα αβεβαιότητας που όπως ξέρετε, είναι ό,τι χειρότερο για τις επιχειρήσεις. Το μόνο σταθερό δεδομένο που έχουμε, είναι ότι ζούμε σε μία εποχή μεγάλων αλλαγών.

Διαβάστε περισσότερα

Meridian v1.8.1.23 Βασικές Οδηγίες Χρήσης

Meridian v1.8.1.23 Βασικές Οδηγίες Χρήσης Meridian v1.8.1.23 Βασικές Οδηγίες Χρήσης 1 Οδηγίες Εγκατάστασης Η έκδοση του Meridian είναι συμβατή μόνο με τα λειτουργικά συστήματα Windows 2000/XP ή νεότερα. Γενικά Από τα περιεχόμενα του cd ή από το

Διαβάστε περισσότερα

OptiplanFlex. Χαρακτηριστικά

OptiplanFlex. Χαρακτηριστικά OptiplanFlex Η σειρά OptiplanFlex είναι µια προσεκτική προσέγγιση στις πραγµατικές ανάγκες του επιχειρηµατία και του διοικητικού στελέχους για να επιτυγχάνει τη βέλτιστη λειτουργία. Βασισµένο πάνω σε τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Ηλεκτρονικό Κατάστημα ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Παραδείγματα -UML Δρ Βαγγελιώ Καβακλή Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας Πανεπιστήμιο Αιγαίου Εαρινό Εξάμηνο 2011-2012 1 Ηλεκτρονικό Κατάστημα Το αντικείμενο είναι η

Διαβάστε περισσότερα

η δύναμη του Merlin για τον solo κομμωτή

η δύναμη του Merlin για τον solo κομμωτή η δύναμη του Merlin για τον solo κομμωτή H Ikosoft δημιούργησε το για να κάνει την ζωή σας ευκολότερη! το Merlin X2 ήδη βοηθά χιλιάδες σαλόνια παγκόσμια να πετύχουν και να μεγαλώσουν. Δυνατό ολοκληρωμένο

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή online παραγγελίας για delivery (web & mobile)

Εφαρμογή online παραγγελίας για delivery (web & mobile) Εφαρμογή online παραγγελίας για delivery (web & mobile) Προσφέρετε υπηρεσίες delivery; Κερδίστε νέους πελάτες με την εφαρμογή online παραγγελιοληψίας για delivery από υπολογιστές & κινητά. Δώστε πνοή στην

Διαβάστε περισσότερα

Dynamic Business Systems. Παρουσίαση Εφαρμογής

Dynamic Business Systems. Παρουσίαση Εφαρμογής Παρουσίαση Εφαρμογής Διαχείριση Αποθήκης Ειδών, Μητρώου και Τιμοκαταλόγων Προμηθευτών, Αξιολόγηση Προμηθειών μέσω Προσφορών Ειδών Dynamic Business Systems (Dynamic Supplies) Περιεχόμενα A. Η Εφαρμογή Dynamic

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.ΤΣΙΑΚΥΡΟΥΔΗΣ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.ΤΣΙΑΚΥΡΟΥΔΗΣ Μια σύγχρονη ολοκληρωμένη λύση μηχανογράφησης, που απευθύνεται στις μικρές και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις, καλύπτοντας πλήρως τις δραστηριότητες τους, μέσα από ένα σύγχρονο περιβάλλον, φιλικό και εύχρηστο.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. 1bank Internet Banking για Εταιρικούς Συνδρομητές

Εγχειρίδιο Χρήσης. 1bank Internet Banking για Εταιρικούς Συνδρομητές Εγχειρίδιο Χρήσης 1bank Internet Banking για Εταιρικούς Συνδρομητές 1bank Πίνακας Περιεχομένων Τα κανάλια της 1bank... 3 Αίτηση... 3 Πληροφορίες Λογαριασμών... 4 Λογαριασμοί > Υπόλοιπα... 4 Λογαριασμοί

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα διαχείρισης πληροφοριών και ροής εργασιών. Business Development Manager Mantis Hellas

Συστήματα διαχείρισης πληροφοριών και ροής εργασιών. Business Development Manager Mantis Hellas Συστήματα διαχείρισης πληροφοριών και ροής εργασιών Business Development Manager Mantis Hellas Βελτιστοποίηση απόδοσης επενδύσεων στο χώρο των Logistics ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ Ανθρώπινο δυναμικό Εγκαταστάσεις Υποδομές

Διαβάστε περισσότερα

Η Ενίσχυση κερδοφορίας και ρευστότητας Η Ανάδειξη νέων κατηγοριών προϊόντων στο χώρο του

Η Ενίσχυση κερδοφορίας και ρευστότητας Η Ανάδειξη νέων κατηγοριών προϊόντων στο χώρο του Η Ενίσχυση κερδοφορίας και ρευστότητας Η Ανάδειξη νέων κατηγοριών προϊόντων στο χώρο του Φαρμακείου Η Προσέγγιση νέων δυνητικών πελατών Η Συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών εξυπηρέτησης Η δημιουργία υπεραξίας

Διαβάστε περισσότερα

Παράμετροι Εφαρμογής. Γενικές. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (

Παράμετροι Εφαρμογής. Γενικές. Published on PRISMA Win Help - Megasoft ( Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > PRISMA Win Εμπορικό > Εργαλεία > Παράμετροι Εφαρμογής Παράμετροι Εφαρμογής Γενικές Μηνύματα Σφαλμάτων χειρισμού: επιλέγετε το πεδίο

Διαβάστε περισσότερα

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Web & Mobile apps Για µια ανοικτή επιχείρηση Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

300 300 Η σας παρουσιάζει Το Παρελθόν και το Παρόν στον Εξοπλισμό Το Παρόν και το Παρελθόν στο Ξενοδοχειακό Software Το Παρόν και το Παρελθόν στο Ξενοδοχειακό Software Το Παρόν και το Παρελθόν στο Ξενοδοχειακό

Διαβάστε περισσότερα

SingularLogic Mobile Applications

SingularLogic Mobile Applications SingularLogic Mobile Applications Το γραφείο μαζί σας, όπου και εάν βρίσκεστε H οικογένεια more περιλαμβάνει εφαρμογές για κινητές συσκευές (SmartPhones, PDAs, Tablets, Netbooks) με τις οποίες δίνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑ Lexicon Software POS Dynamics ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑ Οδηγίες Χρήσης Lexicon Software Gonou Giota 2 58100 GIANNITSA web site: www.lexiconsoftware.gr e-mail: sales@lexiconsoftware.gr

Διαβάστε περισσότερα

Στο POS Manager έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ρυθμίσεις για τα συστήματα POS.

Στο POS Manager έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ρυθμίσεις για τα συστήματα POS. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Point of Sale (POS) > POS Manager POS Manager Στο POS Manager έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ρυθμίσεις για τα συστήματα POS. Στην

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ SERVICE ΤΗΣ HACH Αυξήστε τη σιγουριά, χωρίς έγνοια, γνωρίζοντας ότι έχετε αφήσει τη και τις του εξοπλισμού σας στα χέρια των ειδικών. ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Απαιτήσεις και Χαρακτηριστικά. Εγχειρίδιο εφαρμογής. www.juicybarapp.com

Απαιτήσεις και Χαρακτηριστικά. Εγχειρίδιο εφαρμογής. www.juicybarapp.com Απαιτήσεις και Χαρακτηριστικά Εγχειρίδιο εφαρμογής www.juicybarapp.com Περιγραφή Λύσης JuicyBar Το πρόγραμμα ασύρματης παραγγελιοληψίας JuicyBar, είναι το πλέον απαραίτητο εργαλείο για τον έλεγχο, τον

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ. THEMA-TRACER Ver. 1.0 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ GALAXIDI FISH FARM S.A

ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ. THEMA-TRACER Ver. 1.0 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ GALAXIDI FISH FARM S.A ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ THEMA-TRACER Ver. 1.0 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ GALAXIDI FISH FARM S.A Αθήνα Μάρτιος 2009 - 2/8 - Αξιότιμοι κύριοι/κυρίες, Η εταιρεία μας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας υποβάλει την

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης εμπορική παρακολούθηση και άμεση οικονομική εικόνα των επιχειρήσεων

Πλήρης εμπορική παρακολούθηση και άμεση οικονομική εικόνα των επιχειρήσεων Πλήρης εμπορική παρακολούθηση και άμεση οικονομική εικόνα των επιχειρήσεων Παρακολούθηση απεριορίστων υποκαταστημάτων της εταιρείας ΑΠΟΘΗΚΗ - Διαχείριση αποθήκης (απεριόριστοι αποθηκευτικοί χώροι) - Οργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΦΟΡΗΤΩΝ ΤΕΡΜΑΤΙΚΩΝ

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΦΟΡΗΤΩΝ ΤΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΦΟΡΗΤΩΝ ΤΕΡΜΑΤΙΚΩΝ MegaTron Mobile ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Version 64 ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 4 1 ΠΩΛΗΣΕΙΣ 5 11 Picking Τιμολογίων 5 111 Επιλογή παραστατικού (Τιμολογίου)

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Γενικά... 3 Η πορεία της εταιρείας... 4 Προϊόντα... 4 Υπηρεσίες...

Διαβάστε περισσότερα

19_05_2016. Ειρήνη Χάδιαρη-Γκιάλα. End to End value added services for your Customer. Εξυπηρετώντας πολλαπλά σημεία λιανικής σε αστικό περιβάλλον

19_05_2016. Ειρήνη Χάδιαρη-Γκιάλα. End to End value added services for your Customer. Εξυπηρετώντας πολλαπλά σημεία λιανικής σε αστικό περιβάλλον End to End value added services for your Customer Εξυπηρετώντας πολλαπλά σημεία λιανικής σε αστικό περιβάλλον Ειρήνη Χάδιαρη-Γκιάλα Managing Partner 19_05_2016 Αποστολή Να προσφέρει στους πελάτες το ανταγωνιστικό

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Οι πελάτες στο κέντρο της προσοχής Η αποτελεσματική διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε λειτουργίας της επιχείρησης σας, ανεξάρτητα από

Διαβάστε περισσότερα

Atlantis Orders on android

Atlantis Orders on android Atlantis Orders on android 1 Πίνακας περιεχομένων Σύντομη περιγραφή... 3 Αναλυτικότερα για τις παραγγελίες... 3 Περί συγχρονισμού... 4 Η πρώτη χρήση της συσκευής... 5 Για κανονική χρήση... 5 Διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένη, σύγχρονη και ευέλικτη λύση ERP (Enterprise Resource Planning-Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων) για επιχειρήσεις, που επιθυμούν

Ολοκληρωμένη, σύγχρονη και ευέλικτη λύση ERP (Enterprise Resource Planning-Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων) για επιχειρήσεις, που επιθυμούν Enterprise Resource Planning Systems (ERP) για Μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις Ολοκληρωμένη, σύγχρονη και ευέλικτη λύση ERP (Enterprise Resource Planning-Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων) για επιχειρήσεις,

Διαβάστε περισσότερα

PRISMA Win Εμπορική Διαχείριση

PRISMA Win Εμπορική Διαχείριση Η Εξέλιξη των εφαρμογών PRISMA Win δε σταματά ποτέ! Παρακάτω μπορείτε να δείτε νέες δυνατότητες που προστέθηκαν στις εφαρμογές. Ενημερώστε άμεσα την εφαρμογή σας με την τελευταία αναβάθμιση που βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

Η εφαρμογή του Entersoft WMS στην εταιρεία Καραμολέγκος Α.Ε.

Η εφαρμογή του Entersoft WMS στην εταιρεία Καραμολέγκος Α.Ε. Η εφαρμογή του Entersoft WMS στην εταιρεία Καραμολέγκος Α.Ε. Η εταιρεία Η Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος έχει ακολουθήσει μία επιτυχημένη πορεία, ξεκινώντας το 1950 από έναν φούρνο στην Σαντορίνη, όπου λειτουργούσε

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΣΗ. Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης παραστατικών

ΛΥΣΗ. Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης παραστατικών ΛΥΣΗ Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης παραστατικών ARCHIVING connect ARCHIVING CONNECT 100% ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ Επιθυμείτε μία λύση που θα σας εξοικονομήσει σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα