«Ανάπτυξη ή Υποβάθμιση η «Επένδυση» στην Ελαία?» ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΑΙΩΤΩΝ «ΤΟ ΜΠΟΥΖΙ»

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "«Ανάπτυξη ή Υποβάθμιση η «Επένδυση» στην Ελαία?» ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΑΙΩΤΩΝ «ΤΟ ΜΠΟΥΖΙ»"

Transcript

1 «Ανάπτυξη ή Υποβάθμιση η «Επένδυση» στην Ελαία?» ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΑΙΩΤΩΝ «ΤΟ ΜΠΟΥΖΙ» Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι, Mέσω αυτής της επιστολής θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο χωριό μας και αφορούν ενέργειες στο κτήμα «πρώην Κανελλάκη». Μία περιοχή μήκους 3 χιλιομέτρων που εκτείνεται μεταξύ του γηπέδου της Ελαίας και του Αγιαννάκη, ανάμεσα στην παραλία και στο παράκτιο δάσος, όπως φαίνεται στη φωτογραφία παρακάτω. (ΦΩΤΟ 1) Η περιοχή αυτή βρίσκεται εντός της ευρύτερης περιοχής NATURA 2000, με την ονομασία «Θίνες Κυπαρισσίας - κωδ. GR ». ΦΩΤΟ 1 Πολύ πιθανόν να γνωρίζετε ότι η έκταση είναι στην κυριότητα της Εταιρείας «Νέος Κότινος Ακίνητα ΑΕ», με σκοπό την «υποτιθέμενη» αξιοποίησή της. Για το λόγο αυτό από το 2008 έχει υποβάλει στην Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Τριφυλίας «επενδυτικό σχέδιο» για την περιοχή. Το είδος της επένδυσης χρειάστηκε να περάσουν 5 χρόνια για να βγεί στο φως(!). Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία (ΦΩΤΟ 2) την κατάτμηση της περιοχής προκειμένου να προχωρήσει σε κατασκευή πολυτελών κατοικιών προς πώληση.

2 ΦΩΤΟ 2 Το 2011 την είδαμε να προχωρεί μονομερώς και χωρίς αδειοδότηση σε διάνοιξη 5 κάθετων προς τη θάλασσα δρόμων, ενέργεια που είχε ως αποτέλεσμα την επιβολή προστίμων προς την εταιρεία από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Στις αρχές Απριλίου 2013, προφανώς με το σκεπτικό «περιουσία μου είναι ότι θέλω την κάνω», προχώρησε σε όργωμα και σπορά βίκου(!), καταστρέφοντας την φυσική χλωρίδα της περιοχής, δείχνοντάς μας περίτρανα την υποτιθέμενη οικολογική της ευαισθησία, την αγάπη της και το σεβασμό της στο περιβάλλον. Ενώ στις 27/04/2013 τοποθέτησε σιδερένιους πασσάλους οριοθετώντας την περιουσία της, καθώς η οριοθέτηση του προηγούμενου κατόχου δεν ήταν ικανοποιητικά εμφανής(!). Επειδή για όλα όσα συμβαίνουν υπάρχει εξήγηση, ας δούμε πως έχουν τα πράγματα: Στις 17 Ιουλίου 2012, μετά από καταγγελία του «ΑΡΧΕΛΩΝ» (συλλόγου για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας caretta-caretta) για παραβάσεις εντός της περιοχής NATURA 2000, με την ονομασία «Θίνες Κυπαρισσίας - κωδ. GR », αυτοψία των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος, βεβαίωσε τη διάνοιξη πέντε δρόμων χωρίς άδεια, την καταστροφή των θινών, και την κοπή δέντρων με σκοπό τη δημιουργία προϋποθέσεων για κατασκευή 50 κατοικιών. Βάσει των παραπάνω παραβάσεων, η Ελληνική Δημοκρατία έχει δεχτεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση «ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΓΝΩΜΗ» για παράβαση της οδηγίας 92/43/ΕΟΚ, της 21ηςΜαίου 1992 και τα άρθρα 6, παράγραφος 2 και 3, και άρθρο 12, παράγραφος 1 (σημείο β και δ ) για τη διατήρηση των φυσικών οικοτόπων καθώς και της άγριας πανίδας και χλωρίδας. Εάν η Ελληνική Δημοκρατία οδηγηθεί στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για παράβαση της παραπάνω Κοινοτικής Οδηγίας θα σημαίνει την επιβολή βαρύτατων κυρώσεων στη χώρα μας. Το αρμόδιο Υπουργείο (ΥΠΕΚΑ) ενημέρωσε σχετικά με την επιστολή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τις εμπλεκόμενες Ελληνικές Υπηρεσίες και το θέμα έφτασε μέχρι το Δήμο μας. Για να κερδίσει χρόνο το ΥΠΕΚΑ, απάντησε εγγράφως στις 22 Νοεμβρίου 2012 προς την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι, μεταξύ άλλων μέτρων, θα ανασταλεί η χορήγηση οικοδομικών αδειών στην περιοχή NATURA 2000, καθώς επίσης θα ανασταλεί και η παραχώρηση από τους ενδιαφερόμενους Δήμους τμημάτων του Αιγιαλού μέχρι την έκδοση υπουργικής απόφασης προστασίας της περιοχής NATURA. Για να έρθουμε στις πρόσφατες εξελίξεις: Στις 22 Απριλίου 2013 ο Δήμαρχος Τριφυλίας συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τις 24 Απριλίου με θέμα «Πλαίσιο προστασίας και διαχείρισης της περιοχής NATURA 2000 Κυπαρισσίας (Περιοχή Αγιαννάκη και Καλό Νερού) & θαλάσσια περιοχή Κυπαρισσίας». Προσκλήθηκαν φορείς της περιοχής μεταξύ αυτών και ο Σύλλογός μας Παρόλο που η συζήτηση βάση του θέματος της συνεδρίασης θα έπρεπε να

3 αναφέρεται στην περιοχή από την Νέδα μέχρι την Κυπαρισσία, επικεντρώθηκε στην «επένδυση» της εταιρείας ΝΕΟΣ ΚΟΤΙΝΟΣ ΑΚΙΝΗΤΑ Α.Ε. στο χωριό μας, κυρίως εξ αιτίας των παραπάνω αναφερομένων ενεργειών της εταιρείας, οι οποίες προκάλεσαν έντονη αρθρογραφία στα τοπικά κυρίως ΜΜΕ. Η άποψη που κατατέθηκε από τους περισσότερους ομιλητές για τις επενδύσεις στην περιοχή ήταν υπέρ της προώθησης των ήπιων μορφών ανάπτυξης με σεβασμό στο περιβάλλον και στις ιδιαιτερότητες της περιοχής (Natura 2000, Προστασία θαλάσσιας χελώνας), ενώ συστηματικά απέφευγαν να αναφερθούν στο είδος της επένδυσης. Ο σύλλογος μας, μετά από τη συνάντηση του Δ.Σ. που είχε πραγματοποιηθεί στις 17 Απριλίου 2013 και μελέτη όλης της διαθέσιμης πληροφόρησης που συνέλεξε σχετικά με το θέμα, αλλά και όσων ελέχθησαν στην αίθουσα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, τοποθετήθηκε στον χρόνο των τριών λεπτών που είχε στη διάθεσή του, μέσω της προέδρου κας Ντίνας Κάππου, με τα παρακάτω επιχειρήματα: α) Ζητήθηκε ενημέρωση για το είδος της επένδυσης και της νομιμότητάς της β) Έθεσε το ερώτημα εάν η κατασκευή των 48 τελικά κατοικιών, όπως έγινε γνωστό την επόμενη μέρα, θα αποτελέσει ανάπτυξη ήπιας μορφής και εάν η επικείμενη επένδυση θα σέβεται το περιβάλλον της συγκεκριμένης περιοχής. γ) Διατυπώθηκε η ερώτηση «Μήπως επιτέλους να βγάλετε από τη φαρέτρα τα όπλα σας και να διαφυλάξετε τα στολίδια του Δήμου μας, στα οποία μπορεί να βασιστεί η τουριστική ανάπτυξη της περιοχής;» δ) Τέλος τέθηκε η ερώτηση εάν υπάρχει σχέδιο από το Δήμο τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής. Την επόμενη μέρα 25 Απριλίου 2013 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Αγγελάκας και συμμετείχαν κλιμάκιο του ΥΠΕΚΑ, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμος Τριφυλίας, Υπηρεσιακοί Παράγοντες και ο Σύλλογος ΑΡΧΕΛΩΝ. Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η εφαρμογή του ισχύοντος νομικού πλαισίου και τα διαχειριστικά μέτρα της τρέχουσας περιόδου για την περιοχή NATURA 2000 Κυπαρισσίας. Επακόλουθο των παραπάνω δύο συνεδριάσεων ήταν η συνειδητοποίηση ότι υπάρχει ελλιπής πληροφόρηση σχετικά με το είδος της «επένδυσης» η οποία επιχειρείται στην περιοχή μας από την εταιρεία ΝΕΟΣ ΚΟΤΙΝΟΣ ΑΚΙΝΗΤΑ Α.Ε. Στις 28 Απριλίου 2013 πραγματοποιήθηκε στην Κυπαρισσία σύσκεψη φορέων και φυσικών προσώπων, μεταξύ αυτών και ο σύλλογός μας και είχε σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας επιτροπής δράσης για την προστασία του δάσους της Ελαίας. Μετά από συζήτηση αποφασίστηκε να ζητηθεί άμεσα σύγκλιση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τριφυλίας με σκοπό να έχουμε μία ξεκάθαρη ενημέρωση από τον Δήμαρχο και τις αρμόδιες υπηρεσίες σχετικά με το ακριβές περιεχόμενο της συγκεκριμένης επιχειρηματικής δραστηριότητας.

4 Στις 29 Απριλίου 2013, μετά την αίτηση που κατατέθηκε στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας με τη συμφωνία 18 Δημοτικών Συμβούλων, συγκαλείται Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας, οδός Δημαρχείου 2 - Κυπαρισσία, την Μ. Πέμπτη 2 Μαϊου στις 12 μ.μ. για λήψη απόφασης, στα πιο κάτω θέματα: 1. Πλήρη και ξεκάθαρη ενημέρωση από το Δήμαρχο και τις Υπηρεσίες του Δήμου σχετικά με το ακριβές περιεχόμενο συγκεκριμένης επιχειρηματικής δραστηριότητας της Εταιρείας ΝΕΟΣ ΚΟΤΙΝΟΣ ΑΚΙΝΗΤΑ Α.Ε. στην περιοχή Ελαίας Δ.Ε. Αυλώνος. 2. Λήψη απόφασης σχετικά με το αν αυτή η επιχειρηματική δραστηριότητα, όπως φέρεται προς υλοποίηση από το φάκελο που έχει κατατεθεί στην Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Τριφυλίας, είναι σύμφωνη με το πνεύμα της προστασίας του περιβάλλοντος και με την έννοια της αειφόρου ανάπτυξης της περιοχής. Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Μ. Πέμπτη 2 Μαϊου 2013, εκτός από τους Δημοτικούς Συμβούλους & Προέδρους Τοπικών Συμβουλίων, είχαν προσκληθεί και τοποθετήθηκαν: Η εταιρεία ΝΕΟΣ ΚΟΤΙΝΟΣ ΑΚΙΝΗΤΑ Α.Ε., που εκπροσωπήθηκε από τον νομικό σύμβουλο κο Παναγιώτη Βρεττάκο και την τεχνική σύμβουλο κα Ασημίνα Ντέμου. Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ Θανάσης Πετράκος, η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Δημήτρης Δράκος, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Δημήτρης Γόντικας, ο προϊστάμενος της Πολεοδομίας Ηλίας Σκουτέρης, η δικηγόρος Βάσω Μαρίνη, νομική σύμβουλος της επιτροπής δράσης για την προστασία του δάσους της Ελαίας, ο Νίκος Αναστασόπουλος πρόεδρος του Συλλόγου Μηχανικών Τριφυλίας. Εκπρόσωποι συλλόγων, ο Γιώργος Θεοδωρακόπουλος από το Σύλλογο Πτέρης, ο Δημήτρης Παπακωνσταντόπουλος από τον Πολιτιστικό Καλού Νερού, ο Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος από το Σύλλογο Φίλων Κυπαρισσιακού Κόλπου, ο Παύλος Γκρέκης από το Σύλλογο Φίλων Δάσους και Παραλίας Ελαίας και εκ μέρους του συλλόγου μας η γραμματέας μας κα Στέλλα Ριτσάτου, η οποία μίλησε για τείχος που θα δημιουργηθεί μπροστά από τη θάλασσα, τονίζοντας ότι θα καταστραφεί η περιοχή. Το Συμβούλιο μετά από μια συνεδρίαση έξι ωρών, έχοντας ακούσει την εισήγηση του Δημοτικού Συμβούλου και εκπρόσωπου της επιτροπής δράσης για την προστασία του δάσους της Ελαίας κ. Θανάση Πετρόπουλου κι έλαβε υπόψη του τις τοποθετήσεις των ομιλητών, ψήφισε ως εξής :

5 20 ψήφισαν για την πιο πάνω επένδυση : Όχι δεν συνάδει με το πνεύμα της προστασίας του περιβάλλοντος και με την έννοια της αειφόρου ανάπτυξης της περιοχής. 2 ψήφισαν λευκό Να σημειώσουμε εδώ, ότι από τους 33 συνολικά Δημοτικούς Συμβούλους προσήλθαν στη συνεδρίαση οι 27, παρέμειναν και ψήφισαν 22. Στις 07 Μαΐου 2013, ημέρα εορτασμού της μεταφερθείσας- Πρωτομαγιάς, με πρωτοβουλία της Επιτροπής Δράσης για την προστασία του δάσους της Ελαίας, συγκεντρωθήκαμε από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα στο δάσος του χωριού μας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν Πολιτικοί, Δημοτικοί & Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ο Σύλλογος Φίλων του Δάσους και της Παραλίας, ο Σύλλογος μας, Συγχωριανοί, Επισκέπτες και τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία κάλυψαν το γεγονός (εφημερίδες Ελευθερία, Θάρρος και Φωνή). Σκοπός της συνάντησης ήταν να γνωριστούμε, να συζητήσουμε, να ενημερώσουμε και να διαμαρτυρηθούμε για την επιχειρηματική δραστηριότητα της εταιρείας Νέος Κότινος Ακίνητα Α.Ε. Από το σύλλογό μας διανεμήθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια σ όλους τους επισκέπτες που παραδοσιακά εορτάζουν τη μέρα αυτή στο δάσος και από τα μέλη της Επιτροπής δράσης έγιναν κατ ιδίαν συζητήσεις μαζί τους. Η επιτροπή δράσης πρόσφερε κρασί με μεζέ, συγκέντρωσε υπογραφές και κάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους σε μια συμβολική δημιουργία ανθρώπινης αλυσίδας προστασίας του δάσους, με σύνθημα όπως χαρακτηριστικά το ανάρτησε τοπική εφημερίδα «Ούτε στην Ελαία ούτε πουθενά άλλες επενδύ$ει$ όπως του Παππά!»

6

7 Στις 23 Μαΐου 2013 υπεγράφη από τον αναπληρωτή υπουργό ΥΠΕΚΑ, κ. Στ. Καλαφάτη αναστολή έκδοσης οικοδομικών αδειών, εκτέλεσης οικοδομικών εργασιών και εκτέλεσης άλλων εργασιών σε τμήμα της περιοχής «Θίνες Κυπαρισσίας GR του Δήμου Τριφυλίας (Ν.Μεσσηνίας), ΦΕΚ 180/ 24 Μαΐου 2013/Αριθμ , μέχρι την έκδοση Υπουργικής απόφασης που θα καθορίζει όρους, περιορισμούς για επεμβάσεις και δραστηριότητες στην περιοχή, σύμφωνα με το Ν. 3937/2011 περί «Διατήρησης της βιοποικιλότητας και άλλες διατάξεις». Στην παρακάτω φωτογραφία ο χάρτης της περιοχής που εφαρμόζεται η παραπάνω Υπουργική Απόφαση.

8 Εφησυχασμός δεν μπορεί να υπάρχει, θα παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις και θα επανερχόμαστε με περαιτέρω ενημέρωση. Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, απορία ή διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η πρόεδρος Ντίνα Κάππου Η γραμματέας Στέλλα Ριτσάτου

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 2007-2009

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 2007-2009 ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 2007-2009 Ο απολογισμός που παρουσιάζεται αφορά την περίοδο μετά τις τελευταίες εκλογές του Τ.Ε.Ε. το Νοέμβρη του 2006 και πιο συγκεκριμένα

Διαβάστε περισσότερα

Παρέμβαση του Εμπορικού Συλλόγου για το Ρυμοτομικό σχεδιασμό. Τέλος στην απαξίωση

Παρέμβαση του Εμπορικού Συλλόγου για το Ρυμοτομικό σχεδιασμό. Τέλος στην απαξίωση ΠΑΡΟΥ www.fonitisparou.gr 16 3233 Ε β δ ο μ α δ ι α ί α π ο λ ι τ ι κ ή ε φ η μ ε ρ ί δ α Π ά ρ ο υ - Α ν τ ι π ά ρ ο υ Τετάρτη 03 Δεκεμβρίου 08 Έτος: 64ο Νεα περίοδος Φύ ο: 39 Έτος Ίδρυσης 1945 Παρέμβαση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ Σπάτα, 03.02.2015

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ Σπάτα, 03.02.2015 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ ΑΤ Ι Α ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ - ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Γραφείο Δημάρχου Ταχ. Δ/νση : B.Παύλου & Δημάρχου Χρ. Μπέκα Σπάτα Ταχ. Κώδικας: 190 04 Τηλέφωνο : 213-2007300 FAX : 210 6633311

Διαβάστε περισσότερα

Περιβάλλον και ανάπτυξη

Περιβάλλον και ανάπτυξη ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Φυσικό περιβάλλον Διαφύλαξη πολιτιστικής κληρονομιάς ΡΥΠΑΝΣΗ Διαχείριση στερεών αποβλήτων Ηχορύπανση ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΔΟΜΗΣΗ Πρόσφατες νομοθετικές

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΥ τεύχος 94. Σημείωμα Προέδρου. Συνάδελφοι,

ΤΑΥ τεύχος 94. Σημείωμα Προέδρου. Συνάδελφοι, ΤΑΥ τεύχος 94 Σημείωμα Προέδρου ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΕΕ/ΤΑΚ (ΑΠΟ 1.1.2011 ΕΩΣ 28.2.2011) 4 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ 33 ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ 34 ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 38 ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ: ΝΟΗΜΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 40 ΤΗΡΗΣΗ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο. (Άρθρο 40 παρ. 1 του Κ.τ.Β.) Στην Αθήνα σήμερα, 18 Ιανουαρίου 2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 16:45, στην Αίθουσα

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο. (Άρθρο 40 παρ. 1 του Κ.τ.Β.) Στην Αθήνα σήμερα, 18 Ιανουαρίου 2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 16:45, στην Αίθουσα ΤΖΩΡΤΖΗ ΤΖΩΡΤΖΗ BBFP0118.MT1 ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΡΙΟ ΟΣ ΙΓ - ΣΥΝΟ ΟΣ Β ΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α ΙΟΡΘΩΤΑ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο (Άρθρο 40 παρ. 1 του Κ.τ.Β.) Στην Αθήνα σήμερα, 18 Ιανουαρίου 2011,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 6 Απριλίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Αριθ.Πρωτ.: 16852

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 6 Απριλίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Αριθ.Πρωτ.: 16852 Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 6 Απριλίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Αριθ.Πρωτ.: 16852 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ισθµός Κορίνθου, τηλ.: 27410.75055 27410.20368 fax: 27410.75065. Χ. Μωραΐτης Α.Ε.

Ισθµός Κορίνθου, τηλ.: 27410.75055 27410.20368 fax: 27410.75065. Χ. Μωραΐτης Α.Ε. Χ. Μωραΐτης Α.Ε. Ισθµός Κορίνθου, τηλ.: 27410.75055 27410.20368 fax: 27410.75065 Εβδομαδιαία Πολιτική & Οικονομική εφημερίδα της Κορινθίας - Έτος 4ο - Αρ. Φύλλου 187 - M. Πέμπτη 24 Απριλίου 2008 - ΤΙΜΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Τραγική πρωτιά. στην εγκληματικότητα 87.9. kappa. Με την ασφάλεια της Λαρσινός Α.Ε. σελ. 15. Εργοστάσιο ενέργειας

Τραγική πρωτιά. στην εγκληματικότητα 87.9. kappa. Με την ασφάλεια της Λαρσινός Α.Ε. σελ. 15. Εργοστάσιο ενέργειας 87.9 kappa radio Η Εβδομαδιαια ΕφΗμΕριδα της Κορινθιας - Ετος 8 ο - αρ. φύλλού 382 - ςαββατο 7 & ΚύριαΚΗ 8 απριλιού 2012 - τιμη: 0,50 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ 85.000 ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΑΙΡΝΟυΝ ΟλΕΣ ΤΙΣ ΑΣΤυΝΟΜΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Της από 24-10-2013 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού: 28/24-10-2013 Αριθ. Απόφασης: 651/24-10-2013

Της από 24-10-2013 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού: 28/24-10-2013 Αριθ. Απόφασης: 651/24-10-2013 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Υ Της από 24-10-2013 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου Αριθ. Πρακτικού: 28/24-10-2013 Αριθ. Απόφασης: 651/24-10-2013 Στη Ρόδο

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Ημερίδα ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010 Τεύχος 40 agrotypos.gr

Περιεχόμενα. Ημερίδα ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010 Τεύχος 40 agrotypos.gr ΑγροΤύπος ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010 Τεύχος 40 agrotypos.gr Ιδιοκτησία: ΑγροΤύπος ΑΕ Ευβοίας 5, 151 25 Μαρούσι Τηλ. 210-6142550 & 8064002 Fax 210-6125141

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ. (του Άρθρου 22, Ν. 3614/07) του άρθρου 22 του Ν. 3614/2007

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ. (του Άρθρου 22, Ν. 3614/07) του άρθρου 22 του Ν. 3614/2007 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ (του Άρθρου 22, Ν. 3614/07) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ του άρθρου 22 του Ν. 3614/2007 Μεταξύ Του Φορέα Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα-Υγροτόπου Μουστού και της Αναπτυξιακής Πάρνωνα Αναπτυξιακής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ Ν ο 1/23-01-2012 Αριθμός Απόφασης 4/2012 Στο Ηράκλειο σήμερα 23 Ιανουαρίου 2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00, συνήλθε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ ΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 2012 ΤΕΥΧΟΣ 51

ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ ΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 2012 ΤΕΥΧΟΣ 51 ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2012 ΤΕΥΧΟΣ 51 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ περιεχόμενα - ταυτότητα ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ- ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ Β : ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ- ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ- ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ Β : ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ- ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ- ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ Β : ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ- ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ Μάθημα: ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

οικο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΒΟΘΡΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΣΣΗΣ: εν είναι δικός μου ο ΧΑΔΑ στο Σικάμινο ΣΕΛ. 6

οικο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΒΟΘΡΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΣΣΗΣ: εν είναι δικός μου ο ΧΑΔΑ στο Σικάμινο ΣΕΛ. 6 οικο νομία ΜΑΡΤΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014 ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΣΣΗΣ: >Δ εν είναι δικός μου ο ΧΑΔΑ στο Σικάμινο ΣΕΛ. 6 ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ > Εγκληματική αδιαφορία του Οικονομάκου με την... καθυστέρηση λόγω απένταξης ΣΕΛ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4Σ7ΩΗΡ-Δ6Β. Ελληνική

ΑΔΑ: Β4Σ7ΩΗΡ-Δ6Β. Ελληνική Ελληνική ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ : Συζήτηση αναφορικά με την με αριθμό πρωτ. 57.151/2.12.2012 αίτηση δεκαέξι (16) δημοτικών συμβούλων με θέμα: «Διαχείριση αστικών στερεών αποβλήτων στου Δήμου Τρίπολης,

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Έκδοση κανονισμoύ λειτουργίας πεζοδρόμων και οδών ήπιας κυκλοφορίας εντός σχεδίου Πόλης Τρίπολης.

ΘΕΜΑ: Έκδοση κανονισμoύ λειτουργίας πεζοδρόμων και οδών ήπιας κυκλοφορίας εντός σχεδίου Πόλης Τρίπολης. 1 Ελληνική ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Έκδοση κανονισμoύ λειτουργίας πεζοδρόμων και οδών ήπιας κυκλοφορίας εντός σχεδίου Πόλης Τρίπολης. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Γιάννη Ξανθόπουλου,

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Γιάννη Ξανθόπουλου, ΔΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΔΡΑΜΑΣ = ΠΕΡΙΟΔΟΣ Β = ΑΡΙΘ. ΦΥΛΛΟΥ 170 = ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013 {2 {3 {4 {5 { 6 7 Διαβάστε σ αυτό το φύλλο { 8 9 {10 {11 {12 Νέα από την Οικολογική Κίνηση

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα 1 ο ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΧΩΡΩΝ ΑΙΓΙΑΛΟΥ

Θέμα 1 ο ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΧΩΡΩΝ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ : ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ : ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 8/ 12 ΜΑΙΟΥ 2011 Από το πρακτικό 8/12-5-2011 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Στην Ελαφόνησο σήμερα την 12 η του μηνός ΜΑΪΟΥ του έτους

Διαβάστε περισσότερα

Νέα κυβέρνηση. Ρέματα σκουπιδότοποι. Εικόνες ντροπής στον χώρο του 1ου ΕΠΑ.Λ. σε περιοχές των Χανίων ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ

Νέα κυβέρνηση. Ρέματα σκουπιδότοποι. Εικόνες ντροπής στον χώρο του 1ου ΕΠΑ.Λ. σε περιοχές των Χανίων ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Χανιώτ ικα νέα Χανιώτικα ΤΙΜΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ 0,80 www.haniotika-nea.gr / e-mail: info@haniotika-nea.gr AΡ. ΦΥΛΛΟΥ 14.463 Ρέματα σκουπιδότοποι σε περιοχές των Χανίων Εγκαίνια Κοινωνικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΡΙΜΗΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΧΡΟΝΟΣ 6ος Αρ. Φύλλου 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ-ΜΑΡΤΙΟΣ 2010

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΡΙΜΗΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΧΡΟΝΟΣ 6ος Αρ. Φύλλου 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ-ΜΑΡΤΙΟΣ 2010 Αξία Φύλλου: 0,01 Κωδικός Ταχυδρομείου 7023 ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΡΙΜΗΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΡΓΑ «ΑΝΑΣΑΣ» ΧΡΟΝΟΣ 6ος Αρ. Φύλλου 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ-ΜΑΡΤΙΟΣ 2010 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΑΘΜΟΙ ΒΑΣΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

ΣΤΑΘΜΟΙ ΒΑΣΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ Κύκλος Ποιότητας Ζωής ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ (ν. 3094/2003 Συνήγορος του Πολίτη και άλλες διατάξεις, Αρ. 3 5) ΣΤΑΘΜΟΙ ΒΑΣΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗ ΜΗ ΙΟΝΤΙΖΟΥΣΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ Βοηθός Συνήγορος του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 6 Απριλίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Αριθ.Πρωτ.: 16852 ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ /ΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κλείνει η Εθνική Οδός στο ρεύμα Ξυλόκαστρο - Κιάτο ΘΑΝΑΤΟΣ

Κλείνει η Εθνική Οδός στο ρεύμα Ξυλόκαστρο - Κιάτο ΘΑΝΑΤΟΣ Κορινθιακοσ Τυποσ Φιλλύρα 13-20200 ΚΙΑΤΟ Τηλ. 27420-20394,fax 2742027064 ΕΚΔΟΤΗΣ - ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Α. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1980, Αρ. Φύλλ:340, Ιούλιος 2008 ΚΩΔΙΚΟΣ: 2289 e-mail: papamimis1@yahoo.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ. H περιβαλλοντική νομοθεσία στην Ελλάδα

ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ. H περιβαλλοντική νομοθεσία στην Ελλάδα ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ H περιβαλλοντική νομοθεσία στην Ελλάδα Νόμος πονηρός ανομίαν παρεισφέρει. Μένανδρος, 4ος αιώνας π.χ., ποιητής 2013 WWF Ελλάς Προτεινόμενη βιβλιογραφική αναφορά: WWF Ελλάς. (2013).

Διαβάστε περισσότερα

Πολυτεχνείο Κρήτης Τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων. Διπλωματική εργασία. Καταγραφή και ταξινόμηση λατομικής και περιβαλλοντικής ελληνικής νομοθεσίας

Πολυτεχνείο Κρήτης Τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων. Διπλωματική εργασία. Καταγραφή και ταξινόμηση λατομικής και περιβαλλοντικής ελληνικής νομοθεσίας Πολυτεχνείο Κρήτης Τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων Διπλωματική εργασία Καταγραφή και ταξινόμηση λατομικής και περιβαλλοντικής ελληνικής νομοθεσίας Πασιπουλαρίδης Παύλος Εξεταστική επιτροπή Αγιουτάντης Ζαχαρίας,

Διαβάστε περισσότερα

Στις καντίνες και στη φορολόγιση,

Στις καντίνες και στη φορολόγιση, Ιδιοκτήτης Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Καπετάν Τάσου 4 - ΚΑΤΑΦΥΓΙ 19013 ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ Εκδότης ΑΓΓΕΛΟΣ Γ. ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ Τηλ:6972850006-Fax:2291042267 Κωδικός 1358 "Αττικός Παρατηρητής"

Διαβάστε περισσότερα

Διαφορετική η παρέλαση της 28ης και στην Αγία Παρασκευή

Διαφορετική η παρέλαση της 28ης και στην Αγία Παρασκευή E B Δ O M A Δ I A I A E Φ H M E P I Δ A Γ N Ω M Η Σ Α Α Γ M E P I Δ A ΕΒ ΟΜΑ ΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΓΝΩΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Στην επικαιρότητα και πάλι το κτήμα «Ιόλα» σελ. 2 Στο Δημοτικό Συμβούλιο τα προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα

Επίσημη πρώτη στα σχολεία με ελλείψεις στα βιβλία

Επίσημη πρώτη στα σχολεία με ελλείψεις στα βιβλία Αχαρνές και Φυλή Επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ 12 χρόνια από τον φονικό σεισμό n σελ. 8 n σελ. 12-14, 19-22 ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΤΥΠΟΣ Σε ιδιώτες η διαχείριση των απορριμμάτων n σελ. 13 ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ www.doxthi.gr Δημήτρης

Διαβάστε περισσότερα