Λύκειο Παλουριώτισσας 1

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Λύκειο Παλουριώτισσας 1"

Transcript

1 Λύκειο Παλουριώτισσας 1

2 Λύκειο Παλουριώτισσας 2 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Είσοδος από την ιστοσελίδα του σχολείου, επιλέξτε τον σχετικό σύνδεσμο «ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ». Δεν καταχωρούμε τίποτα την πρώτη φορά. Πατάμε Login

3 Λύκειο Παλουριώτισσας 3 Στην επόμενη οθόνη επιλέξτε την ημερομηνία γέννησης του παιδιού σας για επιβεβαίωση της ταυτότητας και πατήστε «Υποβολή». Αφού το σύστημα εξακριβώσει την ορθότητα των στοιχείων, θα εμφανίσει την οθόνη για εγγραφή νέου χρήστη, όπως φαίνεται πιο κάτω:

4 Λύκειο Παλουριώτισσας 4 Αφού το σύστημα εξακριβώσει την ορθότητα των στοιχείων, θα εμφανίσει την οθόνη για εγγραφή νέου χρήστη, όπως φαίνεται πιο κάτω: Τότε γίνεται η εγγραφή στο σύστημα, εμφανίζεται το μενού επιλογών. Τις επόμενες φορές που θα χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα θα εισάγετε τον Αριθμό Μητρώου και τον κωδικό που έχετε επιλέξει.

5 Λύκειο Παλουριώτισσας 5 Εμφάνιση

6 Λύκειο Παλουριώτισσας 6

7 Λύκειο Παλουριώτισσας 7

8 Λύκειο Παλουριώτισσας 8

9 Λύκειο Παλουριώτισσας 9 Εκκλησιασμοί Οι μαθητές δεν είναι υποχρεωμένοι να συμμετέχουν σε ομαδικό εκκλησιασμό, αν το δηλώσει ο γονέας ή ο κηδεμόνας τους ή οι ίδιοι αν είναι ηλικίας πέραν των δεκαέξι (16) ετών, κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Νοείται περαιτέρω ότι μαθητής που δεν συμμετέχει σε ομαδικό εκκλησιασμό επιβλέπεται κατά τον χρόνο του εκκλησιασμού από προσωπικό που ορίζεται κατά περίπτωση από το Διευθυντή του σχολείου του και ασχολείται με δημιουργικές δραστηριότητες και μελέτες.

10 Λύκειο Παλουριώτισσας 10 Απουσίες Απουσία του μαθητή από το σχολείο πρέπει να δικαιολογείται με ειδική υπεύθυνη βεβαίωση του γονιού ή κηδεμόνα που να μπορεί να γίνει δεκτή από τη Διεύθυνση. Η βεβαίωση ή το πιστοποιητικό του θεράποντος ιατρού πρέπει να παρουσιάζονται στη Διεύθυνση, όταν ο μαθητής επανέλθει στο σχολείο και όχι αργότερα από πέντε (5) εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της επιστροφής. Για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, όχι αργότερα από δύο (2) εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της επιστροφής.

11 Λύκειο Παλουριώτισσας 11 Απουσίες Στις περιπτώσεις που μαθητής απουσιάζει μετά την πρώτη περίοδο από το σχολείο, γίνεται δεκτός μετά από επικοινωνία με έναν από τους γονείς ή κηδεμόνες του με άδεια εισόδου. Η αδικαιολόγητη απουσία του μαθητή από το σχολείο αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα. Όταν ο μαθητής προτίθεται να απουσιάσει από το σχολείο, τότε αυτό ενημερώνεται αμέσως από τους γονείς ή κηδεμόνες του. Για μαθητές που συμμετέχουν σε ειδική σχολική αποστολή με απόφαση του Υπουργείου στο εξωτερικό ή στο εσωτερικό ή απασχολούνται σε σχολική δραστηριότητα που τους ανατέθηκε από τη Διεύθυνση, δεν σημειώνονται απουσίες. Σε μαθητή που συμμετέχει σε εκπαιδευτικά συνέδρια, σε επετειακές ή/και αντικατοχικές εκδηλώσεις που διοργανώνει η Π.Σ.Ε.Μ., δεν σημειώνονται απουσίες.

12 Λύκειο Παλουριώτισσας 12 Παράπονα Κάθε μαθητής, ατομικά ή μαζί με άλλους μαθητές, έχει το δικαίωμα να υποβάλλει αιτήματα ή παράπονα προς τη Διεύθυνση του σχολείου. Έγγραφα αιτήματα ή παράπονα που αναφέρονται σε εκπαιδευτικό λειτουργό θα πρέπει να υποβάλλονται στο Διευθυντή του σχολείου, ο οποίος, αφού ακούσει την εκδοχή του εκπαιδευτικού λειτουργού, τα διερευνά και τα διαβιβάζει ανάλογα στην αρμόδια αρχή μαζί με τις παρατηρήσεις του και αφού ενημερώσει ταυτόχρονα τον ενδιαφερόμενο εκπαιδευτικό.

13 Λύκειο Παλουριώτισσας 13 Αντιγραφή Μαθητής που συλλαμβάνεται να αντιγράφει σε γραπτές εξετάσεις βαθμολογείται με το βαθμό ένα (1) και υποχρεούται να αποχωρήσει από την τάξη. Βαθμολογείται επίσης με μονάδα και ο μαθητής που αρνείται αδικαιολόγητα να λάβει μέρος σε διαγώνισμα ή βρίσκεται στο σχολείο και δεν προσέρχεται στην τάξη κατά την ώρα του διαγωνίσματος. Όπου είναι δυνατό, τα σχετικά τεκμήρια επισυνάπτονται στο γραπτό του δοκίμιο και ο διδάσκων ή ο επιτηρητής καθηγητής αναγράφει απαραίτητα σχετική παρατήρηση στο γραπτό δοκίμιο του μαθητή. Παιδαγωγικά μέτρα λαμβάνονται και για τους μαθητές που συνεννοούνται προφορικά ή άλλως πως κατά την ώρα της εξέτασης.

14 Λύκειο Παλουριώτισσας 14 Μαθητές που δικαιολογημένα απουσιάζουν από διαγώνισμα μπορεί να εξεταστούν γραπτά ή προφορικά με την πρώτη ευκαιρία, κατά την κρίση του καθηγητή τους. Μαθητές που αρνούνται να γράψουν σε διαγώνισμα βαθμολογούνται με μονάδα. Στην περίπτωση απώλειας του διαγωνίσματος ή άρνησης ή αμέλειας εκ μέρους του μαθητή/τριας να παραδώσει το διαγώνισμα στον διδάσκοντα καθηγητή, εντός της πιο πάνω προθεσμίας, ο διδάσκων καθηγητής έχει το δικαίωμα να μην του παραδώσει στο μέλλον άλλο διαγώνισμα, αλλά να τον ενημερώσει προφορικά παρουσία του γονιού του, για τον βαθμό του.

15 Λύκειο Παλουριώτισσας 15 Μαθητής που διαπράττει παράπτωμα κατά τη διάρκεια λειτουργίας του σχολείου υπόκειται σε παιδαγωγικά μέτρα. Στα ίδια παιδαγωγικά μέτρα υπόκειται ο μαθητής και στην περίπτωση που το παράπτωμα διαπράχθηκε έξω από το σχολείο, αν το παράπτωμα αυτό έγινε σε εργάσιμο για το σχολείο χρόνο ή εκτός ωρών λειτουργίας του σχολείου, νοουμένου ότι το παράπτωμα αφορά περιουσιακά στοιχεία σχολείου ή των μαθητών ή του προσωπικού αυτού ή αφορά στην προσβολή της αξιοπρέπειας μαθητών ή του προσωπικού. Επίσης σε παιδαγωγικά μέτρα υπόκειται μαθητής στις περιπτώσεις που υποπίπτει σε παράπτωμα κατά τη διάρκεια σχολικών εκδηλώσεων, σχολικών αποστολών ή κατά τη μεταφορά του με σχολικό λεωφορείο σε μη εργάσιμο χρόνο.

16 Λύκειο Παλουριώτισσας 16 Παιδαγωγικά Μέτρα Καινοτομίες Στις περιπτώσεις επιβολής του μέτρου της αποβολής, πέραν της μιας ημέρας, ο μαθητής υποχρεούται να παραμείνει στο σπίτι. Στις περιπτώσεις που υπάρχει πραγματική αδυναμία των γονέων ή των κηδεμόνων να επιβλέπουν το μαθητή, ο μαθητής παραμένει στο σχολείο υπό την επίβλεψη του εκάστοτε οριζόμενου εκπαιδευτικού λειτουργού, ο οποίος εμπλέκει τον μαθητή σε δημιουργική δραστηριότητα με μαθησιακό στόχο. Για την περίοδο αποβολής του μαθητή σημειώνονται απουσίες, μια για κάθε περίοδο. Ο μαθητής στον οποίο επιβλήθηκε το παιδαγωγικό μέτρο της αποβολής μιας ημέρας ή περισσότερων ημερών, αλλά παραμένει στο σχολείο, έχει το δικαίωμα να ζητήσει εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από το όργανο επιβολής του παιδαγωγικού αυτού μέτρου, τη μετατροπή του μέτρου αυτού σε κοινωφελή σχολική ή και κοινωνική δραστηριότητα μετά από έγκριση του Διευθυντή ή του καθηγητικού συλλόγου αν το παιδαγωγικό αυτό μέτρο επιβλήθηκε από τον καθηγητικό σύλλογο και στις περιπτώσεις αυτές δεν σημειώνονται απουσίες. Στις περιπτώσεις που υπάρχει υπόνοια πως τίθεται θέμα ασφάλειας της σωματικής ακεραιότητας ή της ζωής του ίδιου του μαθητή ή άλλων μαθητών ή καθηγητών ή προσωπικών δεδομένων, δύο εντεταλμένοι εκπαιδευτικοί λειτουργοί του ιδίου φύλου επιθεωρούν τη σχολική τσάντα του μαθητή ή προβαίνουν σε σωματικό έλεγχό του για ύπαρξη επικίνδυνων αντικείμενων ή/και ουσιών ακόμα και τηλεφώνων αν ισχυρίζεται ο μαθητής ότι δεν τα έχει φέρει στο σχολείο.

17 Λύκειο Παλουριώτισσας 17 Α/Α Παράπτωμα 1 η φορά Επανάληψη 1 Καθυστέρηση στην τάξη 2 Απουσία από μάθημα ή σχολική εκδήλωση χωρίς άδεια ή αδικαιολόγητη απουσία από το σχολείο. Πρώτες 4 καθυστερήσεις = Παρατήρηση Επόμενες 4 καθυστερήσεις 1 μέρα αποβολή με αναστολή Για κάθε επόμενες 4 καθυστερήσεις 2 μέρες αποβολή Καθυστερήσεις εύρους 1 μηνός διαγράφονται με προφορική παρατήρηση 1 ή 2 μέρες αποβολή ανάλογα με την περίπτωση 2 μέρες αποβολή 3 Αποχώρηση από το σχολείο ή σχολική εκδήλωση χωρίς άδεια. 4 Έξοδος από το σχολικό χώρο χωρίς άδεια. 1 ή 2 μέρες αποβολή ανάλογα με την περίπτωση 1 ή 2 μέρες αποβολή ανάλογα με την περίπτωση 2 μέρες αποβολή 2 μέρες αποβολή 5 Ψευδείς δηλώσεις - παραποίηση και/ή καταστροφή σχολικών εγγράφων. 2 μέρες αποβολή

18 Λύκειο Παλουριώτισσας 18 Α/Α Παράπτωμα 1 η φορά Επανάληψη 1 μέρα με αναστολή ή 1 ή 2 μέρες αποβολή ανάλογα με την περίπτωση 2 μέρες αποβολή (συνολικά με την αναστολή) 2 μέρες αποβολή κάθε επόμενη φορά 6 7 Παρά τις συστάσεις, συστηματική παρέκκλιση από τους κανονισμούς για ευπρεπή εμφάνιση. Παρεμπόδιση της ομαλής διεξαγωγής του μαθήματος ή άλλων σχολικών εκδηλώσεων Νοείται ότι στην περίπτωση που ο μαθητής δεν φέρει την ενδεδειγμένη ενδυμασία καλείται ο κηδεμόνας του να τον προμηθεύσει με την κατάλληλη. Στην περίπτωση που μαθητής φορεί σκουλαρίκια τα αφαιρεί και τα φυλάει. Το ίδιο ισχύει και για τις μαθήτριες που φορούν μη ενδεδειγμένα κοσμήματα. Εξεζητημένη κόμμωση τιμωρείται από την πρώτη φορά με 2 μέρες αποβολή Παρατήρηση ή 1 μέρα αποβολή με αναστολή ανάλογα με την περίπτωση 2 μέρες αποβολή (συνολικά με την αναστολή)

19 Λύκειο Παλουριώτισσας Α/Α Παράπτωμα 1 η φορά Επανάληψη α 8β 8γ 8δ 8ε Χρήση κινητών τηλεφώνων ή άλλης ηλεκτρονικής συσκευής Παράλειψη τοποθέτησης κινητού τηλεφώνου στη θέση που υποδεικνύει ο διδάσκων Παρουσία κινητού τηλεφώνου, εκτός ώρας διαλείμματος (τάξη/συγκέντρωση/εκδήλωση). Ενεργοποίηση κινητού τηλεφώνου, εκτός ώρας διαλείμματος (τάξη/συγκέντρωση/εκδήλωση). Χρήση κινητού τηλεφώνου κατά τη διάρκεια της ημέρας, εκτός ώρας διαλείμματος (τάξη/ συγκέντρωση /εκδήλωση). Παραβίαση προσωπικών δεδομένων με χρήση κινητού τηλεφώνου Το κινητό κατάσχεται και παραδίδεται στον κηδεμόνα του μαθητή. Κατάσχεση και 1 μέρα αποβολή με αναστολή Κατάσχεση και 2 μέρες αποβολή Κατάσχεση και 2 μέρες αποβολή Μέχρι 4 μέρες αποβολή 2η φορά: 2 μέρες αποβολή (συνολικά με την αναστολή) Επανάληψη: 2 μέρες αποβολή κάθε φορά 2 η φορά: 1 μέρα αποβολή Επανάληψη: Μέχρι 2 μέρες αποβολή 2 η φορά: 1 μέρα αποβολή 3 η φορά: 2 μέρες αποβολή Επανάληψη: Μέχρι 3 μέρες αποβολή Κατάσχεση - Πειθαρχικό Συμβούλιο Καθηγητικός Σύλλογος Αποβολή από το σχολείο

20 Λύκειο Παλουριώτισσας 20 Α/Α Παράπτωμα 1 η φορά Επανάληψη Κυκλοφορία με μηχανοκίνητο όχημα στον σχολικό χώρο εν ώρα λειτουργίας των μαθημάτων (πλην της προσέλευσης ή αποχώρησης από το σχολείο αν έχει άδεια) Χρήση ιδιωτικού μεταφορικού μέσου σε εκδρομή ή άλλη εκδήλωση του σχολείου σε εργάσιμο χρόνο (είτε ο μαθητής έχει ή δεν έχει άδεια οδηγού) Αδικαιολόγητη συναναστροφή με εξωσχολικούς κατά τη διάρκεια του σχολείου χωρίς άδεια Δολίευση ή απόπειρα δολίευσης κατά τη διάρκεια γραπτής εξέτασης, γραπτού δοκιμίου, διαγωνίσματος και γραπτού σχολικού διαγωνισμού. προώθηση προϊόντων, επιχειρήσεων, και άλλων εμπορικών δραστηριοτήτων. Κάπνισμα οινοπνευματώδη χαρτοπαίγνιο κατά τη διάρκεια λειτουργίας του σχολείου 2 μέρες αποβολή 4 μέρες αποβολή Πειθαρχικό Συμβούλιο 2 μέρες αποβολή 2 μέρες αποβολή Πειθαρχικό Συμβούλιο 2 μέρες αποβολή 4 μέρες αποβολή κάθε επόμενη φορά 15 Κλοπή ή απόπειρα κλοπής εντός του σχολικού χώρου Πειθαρχικό Συμβούλιο 16 Αναγραφή υβριστικών/προσβλητικών συνθημάτων εντός του σχολικού χώρου 2 μέρες αποβολή (αποζημίωση)

21 Λύκειο Παλουριώτισσας 21 Α/Α Παράπτωμα 1 η φορά Επανάληψη 17 Λέρωμα των θρανίων ή της τάξης 18 Κακόβουλη ζημιά περιουσίας εκτός ή εντός σχολικού χώρου. 19 Εμπρησμός ή απόπειρα εμπρησμού Υβριστική ή ρατσιστική ή προσβλητική ή σεξιστική συμπεριφορά ή/και λεκτική, συμπεριλαμβανομένης της διαδικτυακής ή ηλεκτρονικής Κατοχή, μεταφορά ή χρήση επικίνδυνων αντικειμένων στον σχολικό χώρο (π.χ. κροτίδες) Καθαρισμός όλων των θρανίων/τάξης Ισχύει η πρώτη στήλη και επιπρόσθετα 2 μέρες αποβολή 2 μέρες αποβολή, Διευθυντής, Πειθαρχικό Συμβούλιο (αποζημίωση) Διευθυντής Πειθαρχικό Συμβούλιο (4-6 μέρες αποβολή) Διευθυντής Πειθαρχικό Συμβούλιο (4-6 μέρες αποβολή) 22 Σεξουαλική παρενόχληση 23 Εκφοβιστική και απειλητική συμπεριφορά 24 Σωματική ή ψυχολογική βία με ή χωρίς αντικείμενο. 25 Σωματική βία σεξουαλικής φύσεως Πειθαρχικό Συμβούλιο Καθηγητικός Σύλλογος (4-8 μέρες αποβολή) Αποβολή από το σχολείο 26 Ναρκωτικά

22 Λύκειο Παλουριώτισσας 22 Α Λυκείου Εξεταζόμενα μαθήματα Λυκειακού κύκλου 1 η ΟΜΠ 2 η ΟΜΠ 3 η ΟΜΠ 4 η ΟΜΠ 1. Νέα Ελληνικά 2. Μαθηματικά κκ 3. Αρχαία Ελληνικά/ Αρχαιογνωσία προσ. 4. Ιστορία προσ. 1. Νέα Ελληνικά 2. Μαθηματικά προσ. 3. Φυσική προσ. 4. Βιολογία - Χημεία 1. Νέα Ελληνικά 2. Μαθηματικά προσ. 3. Οικονομικά προσ. 4. Ιστορία κκ 1. Νέα Ελληνικά 2. Μαθηματικά κκ 3. Αγγλικά προσ. 4. Οικονομικά προσ. Β & Γ Λυκείου: Νέα Ελληνικά, και όλα τα μαθήματα κατεύθυνσης, που έχει επιλέξει ο μαθητής/η μαθήτρια.

23 Λύκειο Παλουριώτισσας 23 Μαθητής Λυκείου προάγεται τον Ιούνιο (από την 1 η σειρά εξετάσεων) όταν ΔΕΝ υστερεί σε κανένα μάθημα ή Να υστερεί σ ένα (1) μη εξεταζόμενο γραπτώς μάθημα, αλλά ο μέσος όρος των βαθμών σχολικής χρονιάς των εξεταζόμενων μαθημάτων και του μαθήματος που υστερεί είναι τουλάχιστο «Σχεδόν Καλά10 Εξαγωγή τελικού βαθμού ό. 0,35 ό. 0,35 ό ώ ά 0,3 ό έ Ο μαθητής παραπέμπεται σε ανεξέταση τον Ιούνιο αν υστερεί σε ένα ή περισσότερα μαθήματα (χωρίς όριο) + Ο μαθητής θεωρείται ότι επιτυγχάνει σε μάθημα στην ανεξέταση του Ιουνίου, αν ο μέσος όρος των βαθμών του στη γραπτή και στην προφορική εξέταση είναι τουλάχιστο δέκα (10) και στη γραπτή εξέταση τουλάχιστον έξι (6).

24 Λύκειο Παλουριώτισσας 24 Μαθητής Λυκείου παραμένει στάσιμος την πρώτη εξεταστική Ιούνιου (α) όταν υστερεί σε τρία (3) ή περισσότερα εξεταζόμενα μαθήματα ή (β) όταν υστερεί σε δύο (2) εξεταζόμενα και δύο (2) ή περισσότερα μη εξεταζόμενα μαθήματα ή (γ) λόγω μη πλήρους φοίτησης

25 Λύκειο Παλουριώτισσας 25 Διαφορετικά ο μαθητής παραπέμπεται σε ανεξέταση το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου, και προάγεται όταν στην ανεξέταση του Ιουνίου ο μέσος όρος των βαθμών του στη γραπτή και στην προφορική εξέταση είναι τουλάχιστο δέκα (10) και έχει πάρει στη γραπτή εξέταση τουλάχιστον έξι (6) όταν υστερεί σ ένα (1) μη εξεταζόμενο γραπτώς μάθημα, αλλά ο μέσος όρος των μαθημάτων που εξετάζονται γραπτώς και του μαθήματος στο οποίο υστερεί είναι τουλάχιστο «Σχεδόν Καλά» 10

26 Λύκειο Παλουριώτισσας 26 Ο μαθητής της Γ Λυκείου απολύεται (α) όταν σε κάθε μάθημα πάρει βαθμό τουλάχιστο «Σχεδόν Καλά», (β) όταν υστερεί σε ένα (1) μη εξεταζόμενο μάθημα, αλλά ο μέσος όρος των βαθμών των εξεταζόμενων γραπτώς μαθημάτων και του μαθήματος που υστερεί είναι τουλάχιστο «Σχεδόν Καλά» 10, (γ) όταν υστερεί σε ένα (1) εξεταζόμενο μάθημα με βαθμό όχι κατώτερο του οκτώ (8), αλλά ο μέσος όρος των βαθμών όλων των εξεταζόμενων μαθημάτων, περιλαμβανομένου και του βαθμού του μαθήματος όπου υστερεί, είναι τουλάχιστο δώδεκα (12)

27 Λύκειο Παλουριώτισσας 27 Κηδεμόνες μαθητών Οι πιο κύριες υποχρεώσεις Παρακολουθούν τα παιδιά τους με το μεγαλύτερο δυνατόν ενδιαφέρον, εποπτεύουν και ελέγχουν την τακτική φοίτησή τους στο σχολείο και την επιμέλεια, τη συμπεριφορά και το ήθος τους. Οτιδήποτε προσέξουν σχετικό, το γνωστοποιούν στο Διευθυντή, ώστε να επιτυγχάνεται συνεργασία οικογένειας και σχολείου με στόχο τη βελτίωση των μαθητών. Μεριμνούν για την τήρηση των σχολικών κανονισμών και διατάξεων από μέρους των παιδιών τους ή των κηδεμονευόμενών τους. Οφείλουν να ενημερώνουν το συντομότερο και γραπτώς το σχολείο για τυχόν αλλαγή της διεύθυνσης διαμονής ή/και των τηλεφώνων επικοινωνίας τους, καθώς και για τυχόν αλλαγή της κηδεμονίας του παιδιού Μα! τι είναι αυτοί οι βαθμοί Μετά από 50 χρόνια 2018 Μα! τι είναι αυτοί οι βαθμοί

28 Λύκειο Παλουριώτισσας 28 Μαθητές οι οποίοι υπερβαίνουν: Εγγραφές Τα δεκαοκτώ (18) χρόνια της ηλικίας τους δεν μπορούν να εγγραφούν στην Α τάξη Λυκείου ή Τεχνικής Σχολής. Τα δεκαεννέα (19) χρόνια της ηλικίας τους δεν μπορούν να εγγραφούν στη Β τάξη Λυκείου ή Τεχνικής Σχολής Τα είκοσι (20) χρόνια της ηλικίας τους δεν μπορούν να εγγραφούν στην Γ τάξη Λυκείου ή Τεχνικής Σχολής. Η αρμόδια αρχή, σε εξαιρετικές περιπτώσεις μετά την υποβολή πλήρους τεκμηριωμένου αιτήματος εκ μέρους του γονέα ή του κηδεμόνα του μαθητή έχει τη διακριτική ευχέρεια να επεκτείνει κατά ένα χρόνο τα αναφερόμενα ηλικιακά όρια. Οι μαθητές οι οποίοι εμπίπτουν σ αυτές στις κατηγορίες μαθητών μπορούν να εγγραφούν σε εναλλακτικές μορφές συστημάτων φοίτησης.

29 Λύκειο Παλουριώτισσας 29

Περιφερειακό Γυμνάσιο & Λύκειο Λευκάρων 1

Περιφερειακό Γυμνάσιο & Λύκειο Λευκάρων 1 1 2 Εμφάνιση 3 4 5 Εκκλησιασμοί Οι μαθητές δεν είναι υποχρεωμένοι να συμμετέχουν σε ομαδικό εκκλησιασμό, αν το δηλώσει ο γονέας ή ο κηδεμόνας τους ή οι ίδιοι αν είναι ηλικίας πέραν των δεκαέξι (16) ετών,

Διαβάστε περισσότερα

Σύμφωνα με τους Νέους Κανονισμούς, η αδικαιολόγητη απουσία από το σχολείο και το μάθημα αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα.

Σύμφωνα με τους Νέους Κανονισμούς, η αδικαιολόγητη απουσία από το σχολείο και το μάθημα αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα. ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ: 2017-2018 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ - ΑΠΟΥΣΙΕΣ Μειώνεται δραστικά το σύνολο των απουσιών που «δικαιούται» ένας μαθητής στις εκατό τριάντα τέσσερις (134), του αριθμού

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΓΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 2017

ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΓΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 2017 ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΧ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ - ΔΑΣΟΥΠΟΛΗ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ: 2017-2018 Γ.10 Κ.39/ΥΤ.11 ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΓΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 2017 I. ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΩΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ Μαθητής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΓΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

ΔΙΑΓΩΓΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΔΙΑΓΩΓΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ Η διαγωγή των μαθητών χαρακτηρίζεται στο τέλος κάθε τετραμήνου, καθώς και στο τέλος της σχολικής χρονιάς με απόφαση του Καθηγητικού Συλλόγου ως Κοσμιότατη, Κοσμία, Καλή, Επίμεμπτη,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι (Κανονισμοί 20, 22 και 29) 1. ΦΟΙΤΗΣΗ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ [KAN. 22.

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι (Κανονισμοί 20, 22 και 29) 1. ΦΟΙΤΗΣΗ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ [KAN. 22. ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι (Κανονισμοί 20, 22 και 29) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ 1. ΦΟΙΤΗΣΗ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ (α) Συστηματική καθυστέρηση προσέλευσης στην τάξη. (β) Απουσία από μάθημα ή σχολική εκδήλωση

Διαβάστε περισσότερα

Παρατίθενται οι πιο κάτω σημαντικές διατάξεις:

Παρατίθενται οι πιο κάτω σημαντικές διατάξεις: ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΓΚΩΜΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018 ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Παρατίθενται οι πιο κάτω σημαντικές διατάξεις: ΤΕΤΡΑΜΗΝΑ ΛΗΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α. Προαγωγή και εξετάσεις μαθητών του Α & Β Λυκείου Μέσης Εκπαίδευσης

Α. Προαγωγή και εξετάσεις μαθητών του Α & Β Λυκείου Μέσης Εκπαίδευσης ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΜΑ: Ώρα Υπεύθυνου Τμήματος Α & Β Λυκείου Β τετράμηνο Μάρτιος 2019 Στις καθορισμένες ΕΜΒΟΛΙΜΕΣ περιόδους όπως ανακοινώθηκαν στον Προγραμματισμό Μαρτίου, παρακαλούνται οι Υπεύθυνοι Τμημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΜΑ: Ώρα Υπεύθυνου Τμήματος Γ Τάξη Β τετράμηνο Μάρτιος 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΜΑ: Ώρα Υπεύθυνου Τμήματος Γ Τάξη Β τετράμηνο Μάρτιος 2019 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΜΑ: Ώρα Υπεύθυνου Τμήματος Γ Τάξη Β τετράμηνο Μάρτιος 2019 Στις καθορισμένες ΕΜΒΟΛΙΜΕΣ περιόδους όπως ανακοινώθηκαν στον Προγραμματισμό Μαρτίου, παρακαλούνται οι Υπεύθυνοι Τμημάτων να ενημερώσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΥΨΩΝΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΥΨΩΝΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΥΨΩΝΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ Α. ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ 1. Όλοι οι μαθητές θα εξεταστούν υποχρεωτικά τον Ιούνιο:

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες Οδηγίες προς τους μαθητές

Πληροφορίες Οδηγίες προς τους μαθητές ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΙΑΝΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΔΟΤΟΥ Κ 149 / Μ 78 / Γ 31 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2017 2018 Πληροφορίες Οδηγίες προς τους μαθητές ΘΕΜΑΤΑ: 1. Λήξη μαθημάτων 2. Οδηγίες για τις εξετάσεις 3. Βαθμολογίες Γραπτών εξετάσεων

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Προαγωγή, Απόλυση και Εξετάσεις

Θέμα: Προαγωγή, Απόλυση και Εξετάσεις ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ Γ37 Μ55 ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2017 2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Θέμα: Προαγωγή, Απόλυση και Εξετάσεις Αγαπητοί Γονείς και μαθητές,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΑΓΩΓΗ, ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΑΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ

ΠΡΟΑΓΩΓΗ, ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΑΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ Μ54 Κ.ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2017-2018 ΠΡΟΑΓΩΓΗ, ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΑΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ Βάσει των κανονισμών 14,15,16 των περί λειτουργίας των Δημοσίων Σχολείων Μέσης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Μ. ΚΟΥΤΣΟΦΤΑ Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗ ΠΑΛΙΟΜΕΤΟΧΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017 2018 Μ2 Γ2 Κ16 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ Α. ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΕΥΠΡΕΠΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ 1. ΓΕΝΙΚΑ Οι μαθητές και μαθήτριες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ερμηνεία Μετά από εισηγήσεις της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας δόθηκε σαφής ερμηνεία στους όρους: - ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Λ Υ Κ Ε Ι Ο ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Χ Ρ Ο Ν Ι Α Σ

Λ Υ Κ Ε Ι Ο ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Χ Ρ Ο Ν Ι Α Σ M43 Λ Υ Κ Ε Ι Ο ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Χ Ρ Ο Ν Ι Α: 2018-2019 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ Π Ρ Ο Α Γ Ω Γ Ι Κ Ε Σ Ε Ξ Ε Τ Α Σ Ε Ι Σ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Χ Ρ Ο Ν Ι Α Σ 2 0 1 8-201

Διαβάστε περισσότερα

Βασικοί Κανονισμοί λειτουργίας της σχολικής μονάδας

Βασικοί Κανονισμοί λειτουργίας της σχολικής μονάδας Βασικοί Κανονισμοί λειτουργίας της σχολικής μονάδας 1) Καθήκοντα και υποχρεώσεις μαθητών Ο μαθητής εκτελεί τα μαθητικά του καθήκοντα, όπως αυτά προβλέπονται από την εκπαιδευτική νομοθεσία και από τους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018-2019 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Οι εσωτερικοί κανονισμοί (καν 19.1) ρυθμίζουν ζητήματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας χωρίς να

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΘΕΜΑ: ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΘΕΜΑ: ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017 2018 Γ2 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΘΕΜΑ: ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΕΥΠΡΕΠΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ 1. Η ΣΤΟΛΗ Οι μαθητές και μαθήτριες φορούν

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ ΠΛΑΤΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ ΠΛΑΤΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ ΠΛΑΤΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2018-2019 2 Περιεχόμενα 1. Κανονισμοί Λειτουργίας των Δημόσιων Σχολείων 2. Τετράμηνα / Βαθμολογία 3. Ημέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Μ. ΚΟΥΤΣΟΦΤΑ Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗ ΠΑΛΙΟΜΕΤΟΧΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Μ. ΚΟΥΤΣΟΦΤΑ Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗ ΠΑΛΙΟΜΕΤΟΧΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Μ. ΚΟΥΤΣΟΦΤΑ Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗ ΠΑΛΙΟΜΕΤΟΧΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016-2017 Μ153 / K250 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ Γ Ρ Α Π Τ Ε Σ Ε Ξ Ε Τ Α Σ Ε Ι Σ Λ Η Ξ Η Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Χ Ρ Ο Ν Ι

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ - ΠΛΑΤΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ - ΠΛΑΤΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ - ΠΛΑΤΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2016 2017 Μ/91 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΣ Αγαπητοί Γονείς και παιδιά, Για ομαλότερη διεξαγωγή των εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΣΟΛΕΑΣ Σχολική χρονιά

ΛΥΚΕΙΟ ΣΟΛΕΑΣ Σχολική χρονιά ΛΥΚΕΙΟ ΣΟΛΕΑΣ Σχολική χρονιά 2017-2018 Κ182 Μ140 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2017-2018 ΘΕΜΑΤΑ: Α. Διακοπή μαθημάτων και εξετάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟΥ - ΝΗΣΟΥ Μ- 122 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟΥ - ΝΗΣΟΥ Μ- 122 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 1 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟΥ - ΝΗΣΟΥ Μ- 122 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016-2017 ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΕΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ - ΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ Α. ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΦΥΛΑΞΕΩΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΦΥΛΑΞΕΩΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΦΥΛΑΞΕΩΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016-2017 ΛΗΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ A. Λήξη μαθημάτων Τα μαθήματα διακόπτονται για την

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ... 2 ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ... 3 ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ... 3 ΦΟΙΤΗΣΗ ΑΠΟΥΣΙΕΣ...

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Αιγέως 18, 1035 Παλουριώτισσα Τ.Θ.29076, 1621 Λευκωσία τηλ.: 22435470, φαξ.: 22349926 e-mail: gym-palouriotissa-lef@schools.ac.cy ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Μ. ΚΟΥΤΣΟΦΤΑ Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗ ΠΑΛΙΟΜΕΤΟΧΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Μ126 / K200

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Μ. ΚΟΥΤΣΟΦΤΑ Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗ ΠΑΛΙΟΜΕΤΟΧΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Μ126 / K200 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Μ. ΚΟΥΤΣΟΦΤΑ Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗ ΠΑΛΙΟΜΕΤΟΧΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018-2019 Μ126 / K200 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ Γ Ρ Α Π Τ Ε Σ Ε Ξ Ε Τ Α Σ Ε Ι Σ Λ Η Ξ Η Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Χ Ρ Ο Ν Ι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΛΥΚΕΙΟ KYKKOY B ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018 Γ3 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΕΥΠΡΕΠΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ 1. Η ΣΤΟΛΗ Οι μαθητές και μαθήτριες φορούν καθημερινά στο σχολείο την εγκεκριμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2014-2015 Γ15 Μ126. Προς τους Γονείς/Κηδεμόνες και τους μαθητές

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2014-2015 Γ15 Μ126. Προς τους Γονείς/Κηδεμόνες και τους μαθητές ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2014-2015 Προς τους Γονείς/Κηδεμόνες και τους μαθητές Γ15 Μ126 ΘΕΜΑΤΑ: Α. ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2014-2015 Β. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2015-2016 Γ. ΤΕΛΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟΥ - ΝΗΣΟΥ Μ- 123 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟΥ - ΝΗΣΟΥ Μ- 123 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟΥ - ΝΗΣΟΥ Μ- 123 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018-19 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ MAΪOY- IOYNIOY ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΕΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ - ΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ Α. ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017 2018 Γ. 16 Μ. 61 ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2017-2018 - ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ/ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ - ΕΝΙΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ - ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΚΑΚΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: Κ201 Μ131 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΚΑΚΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: Κ201 Μ131 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΚΑΚΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2015-2016 Κ201 Μ131 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ Θ Ε Μ Α: Τελικές Γραπτές Εξετάσεις και άλλες χρήσιμες πληροφορίες Α. ΗΜΕΡΑ ΛΗΞΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: Τα μαθήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΛΑΝΙΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ Σχολική χρονιά 2017-2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2017-2018 ΘΕΜΑΤΑ: Α. Διακοπή μαθημάτων και εξετάσεις Β. Διεξαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΣΟΛΕΑΣ Σχολική χρονιά ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΛΥΚΕΙΟ ΣΟΛΕΑΣ Σχολική χρονιά ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΛΥΚΕΙΟ ΣΟΛΕΑΣ Σχολική χρονιά 2016-2017 Μ192 Κ145 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2016-2017 ΘΕΜΑΤΑ: Α. Διακοπή μαθημάτων και εξετάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΤΣΙΩΝ Μ.113 / Γ.26 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ

ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΤΣΙΩΝ Μ.113 / Γ.26 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΤΣΙΩΝ Μ.113 / Γ.26 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018-2019 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ 1. Λήξη εργασιών της σχολικής χρονιάς 2018 2019 Τα μαθήματα ολοκληρώνονται για όλες τις τάξεις Λυκείου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ Από τους κανονισμούς λειτουργίας Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης 2/2017 I. ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ - ΕΥΠΡΕΠΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ 1. Η ΣΤΟΛΗ Οι μαθητές και μαθήτριες φορούν καθημερινά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ENIAIO ΛΥΚΕΙΟ KYKKOY B ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2015 2016 Γ3 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ Α. ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΕΥΠΡΕΠΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ 1. ΓΕΝΙΚΑ Οι μαθητές και μαθήτριες φορούν πάντοτε στο σχολείο την εγκεκριμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ «ΒΕΡΓΙΝΑ» ΛΑΡΝΑΚΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ «ΒΕΡΓΙΝΑ» ΛΑΡΝΑΚΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ «ΒΕΡΓΙΝΑ» ΛΑΡΝΑΚΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014-2015 Προς τους γονείς/κηδεμόνες και μαθητές του Γυμνασίου «Βεργίνα» Λάρνακας ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ..3 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ 3 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ 3 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ..5 ΕΞΟΔΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Εξετάσεις Προαγωγής και Απόλυσης - Εγγραφές-Τελική Γιορτή

Θέμα: Εξετάσεις Προαγωγής και Απόλυσης - Εγγραφές-Τελική Γιορτή ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΕΜΠΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2017-2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Θέμα: Εξετάσεις Προαγωγής και Απόλυσης - Εγγραφές-Τελική Γιορτή Αγαπητοί Γονείς

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑΣ Μ/79 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ/ΕΓΓΡΑΦΕΣ/ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑΣ Μ/79 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ/ΕΓΓΡΑΦΕΣ/ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑΣ Μ/79 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2015 2016 Περιεχόμενα: ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ/ΕΓΓΡΑΦΕΣ/ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α. Εισαγωγή Β. Χρόνος εξετάσεων Γ. Διεξαγωγή γραπτής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018 2019 Γ. 18 Μ. 57 Λήξη Σχολικής Χρονιάς 2018 2019 Προαγωγικές/Απολυτήριες Εξετάσεις 2018-2019 Εγγραφές για τη Σχολική Χρονιά 2019 2020 Έναρξη Σχολικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΛΥΚΕΙΟ Μ. ΚΟΥΤΣΟΦΤΑ Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗ Μ 3 ΠΑΛΙΟΜΕΤΟΧΟ Γ 3 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014 2015 Κ 16 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ Α. ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΕΥΠΡΕΠΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ 1. ΓΕΝΙΚΑ Οι μαθητές και μαθήτριες φορούν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018-2019 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ... 3 ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ Η ΑΛΛΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ 4 ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΛΥΚΕΙΟ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016-2017 ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ ΘΕΜΑΤΑ: 1. Λήξη των εργασιών της σχολικής χρονιάς 2016 2017. 2. Τελικές Γραπτές Προαγωγικές Εξετάσεις. 3. Εξετάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΚΚΟΥ Β ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ /4/2015 Γ Ρ Α Π Τ Ε Σ Ε Ξ Ε Τ Α Σ Ε Ι Σ Λ Η Ξ Η Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Χ Ρ Ο Ν Ι Α Σ

ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΚΚΟΥ Β ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ /4/2015 Γ Ρ Α Π Τ Ε Σ Ε Ξ Ε Τ Α Σ Ε Ι Σ Λ Η Ξ Η Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Χ Ρ Ο Ν Ι Α Σ ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΚΚΟΥ Β Μ101 K197 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014-2015 20/4/2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ Γ Ρ Α Π Τ Ε Σ Ε Ξ Ε Τ Α Σ Ε Ι Σ Λ Η Ξ Η Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Χ Ρ Ο Ν Ι Α Σ 2 0 1 4-2015 ΘΕΜΑΤΑ: Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑΣ Μ/66 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ/ΕΓΓΡΑΦΕΣ/ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑΣ Μ/66 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ/ΕΓΓΡΑΦΕΣ/ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑΣ Μ/66 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2013 2014 Περιεχόμενα: ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ/ΕΓΓΡΑΦΕΣ/ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α. Εισαγωγή Β. Χρόνος εξετάσεων Γ. Διεξαγωγή γραπτής

Διαβάστε περισσότερα

ΛΑΝΙΤΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΛΑΝΙΤΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΑΝΙΤΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018 0 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ.2 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. 2 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ...4 ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...4

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ Ο µαθητής εκτελεί τα µαθητικά του καθήκοντα, όπως αυτά προβλέπονται από την εκπαιδευτική νομοθεσία και από τους

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΛ.: ΦΑΞ:

ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΛ.: ΦΑΞ: ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018-2019 Κ.93/Μ.30 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α ΚΑΙ Β ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2018-2019 ΘΕΜΑΤΑ: ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΛ.: 22434830

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ 4 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣΣ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ 4 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ 4 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣΣ Πότε προάγεται ένας μαθητής με βάση τον βαθμό του: 1) Oταν έχει σε όλα τα μαθήματα την βάση (10)(τουλάχιστον

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ - ΠΛΑΤΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ!! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ - ΠΛΑΤΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ!! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ - ΠΛΑΤΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2017 2018 ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ!! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΣ Μ/81 Αγαπητοί Γονείς και παιδιά, Για ομαλότερη διεξαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ Θέμα: Κανονισμοί Σχολικής Χρονιάς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ Θέμα: Κανονισμοί Σχολικής Χρονιάς ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΤΣΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018 2019 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ Θέμα: Κανονισμοί Σχολικής Χρονιάς 2018 2019 Μ.11/Γ.5 Α. Μαθητική στολή Ευπρεπής εμφάνιση Η μαθητική στολή είναι μια υποχρέωση

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΛ.: ΦΑΞ:

ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΛ.: ΦΑΞ: ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΛ.: 22434830 ΦΑΞ: 22348421 ΤΑΧ. ΚΙΒ. 29076, 1621 ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΥΠΡΟΣ e-mail: lyk-palouriotissa-lef@schools.ac.cy ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018-2019 Κ.91/Μ.29 ΟΔΗΓΙΕΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Διευθυντής και οι καθηγητές σας καλωσορίζουν!

Διευθυντής και οι καθηγητές σας καλωσορίζουν! Ο Διευθυντής και οι καθηγητές σας καλωσορίζουν! Σας εύχονται, όπως όλοι μαζί να έχουμε μια ευχάριστη και δημιουργική χρονιά! Στόχος του σχολείου: Να σας προσφέρει : Μόρφωση Παιδεία - Αγωγή Σκοπός της σημερινής

Διαβάστε περισσότερα

ENIAIO ΛΥΚΕΙΟ KYKKOY B Μ 26 Γ 6 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Κ 72 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ENIAIO ΛΥΚΕΙΟ KYKKOY B Μ 26 Γ 6 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Κ 72 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ENIAIO ΛΥΚΕΙΟ KYKKOY B Μ 26 Γ 6 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014 2015 Κ 72 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Α. ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΕΥΠΡΕΠΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ 1. ΓΕΝΙΚΑ Οι μαθητές και μαθήτριες φορούν πάντοτε στο σχολείο την εγκεκριμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΕΥΚΑΡΩΝ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΕΥΚΑΡΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΕΥΚΑΡΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ... 3 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ... 4 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ Θέμα: Κανονισμοί Σχολικής Χρονιάς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ Θέμα: Κανονισμοί Σχολικής Χρονιάς ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2019 2020 Μ.7/Γ.2 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ Θέμα: Κανονισμοί Σχολικής Χρονιάς 2019 2020 Α. Μαθητική στολή Ευπρεπής εμφάνιση Πιστεύοντας στον σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ Κ 148 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: Μ 110 Γ 28

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ Κ 148 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: Μ 110 Γ 28 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ Κ 148 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2016-2017 Μ 110 Γ 28 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Θ Ε Μ Α: Τελικές Γραπτές Εξετάσεις και άλλες χρήσιμες πληροφορίες ---------------------------------- Α. Ημέρα λήξης μαθημάτων:

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΚΚΟΥ Β ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΠΤΕΣ Ε Ξ Ε Τ Α Σ Ε Ι Σ Λ Η Ξ Η Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Χ Ρ Ο Ν Ι Α Σ

ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΚΚΟΥ Β ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΠΤΕΣ Ε Ξ Ε Τ Α Σ Ε Ι Σ Λ Η Ξ Η Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Χ Ρ Ο Ν Ι Α Σ ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΚΚΟΥ Β ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016-2017 K146 M72 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ ΓΡΑΠΤΕΣ Ε Ξ Ε Τ Α Σ Ε Ι Σ Λ Η Ξ Η Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Χ Ρ Ο Ν Ι Α Σ 2 0 1 6-2017 ΘΕΜΑΤΑ: Α. Διακοπή μαθημάτων και εξετάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΕΩΝ ΘΕΜΑ: Λήξη Σχολικής Χρονιάς Ενημέρωση και Οδηγίες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΕΩΝ ΘΕΜΑ: Λήξη Σχολικής Χρονιάς Ενημέρωση και Οδηγίες ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΡΚΟΣ» ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2017 2018 Γ41 Μ241 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΕΩΝ ΘΕΜΑ: Λήξη Σχολικής Χρονιάς 2017-2018 Ενημέρωση και Οδηγίες Α. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 1 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018-2019 Λ7 ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ/ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΣ *Παρακαλώ όπως συμπληρώσετε την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 2017-2018 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Β ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΜΑΛΟΥΝΤΑ Γρηγόρη Αυξεντίου 10 2612 Μαλούντα - Λευκωσία Κύπρος Τηλέφωνο Σχολείου: 22634652 Φαξ : 22634653 Ηλεκτρονική Διεύθυνση: gym-perifereiako2-lef@schools.ac.cy

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός Εξετάσεων Τμήματος Οικονομικών Επιστημών

Κανονισμός Εξετάσεων Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κανονισμός Εξετάσεων Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Φεβρουάριος 2019 ΓΕΝΙΚΑ Στην πρώτη Συνέλευση του Τμήματος κάθε ακαδημαϊκού έτους, ορίζεται υπεύθυνος κατάρτισης προγράμματος επιτηρητών, με τον αναπληρωτή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2015-2016 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ... 3 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ... 3 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ... 4 ΦΟΙΤΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑΣ Μ/78 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ/ΕΓΓΡΑΦΕΣ/ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑΣ Μ/78 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ/ΕΓΓΡΑΦΕΣ/ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑΣ Μ/78 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017 2018 ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ/ΕΓΓΡΑΦΕΣ/ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Περιεχόμενα: Ι. Εισαγωγή ΙΙ. Λήξη μαθημάτων ΙΙΙ. Χρόνος εξετάσεων

Διαβάστε περισσότερα

2 3. Μη εξεταζόµενα µαθήµατα υστερούντες βελτίωση βαθµολογίας Εάν ένας µαθητής υστερεί σε µη εξεταζόµενο µάθηµα, τότε υϖοχρεούται να ϖαρακαθίσει σε γρ

2 3. Μη εξεταζόµενα µαθήµατα υστερούντες βελτίωση βαθµολογίας Εάν ένας µαθητής υστερεί σε µη εξεταζόµενο µάθηµα, τότε υϖοχρεούται να ϖαρακαθίσει σε γρ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Μ. ΚΟΥΤΣΟΦΤΑ Α. ΠΑΝΑΓΙ Η ΠΑΛΙΟΜΕΤΟΧΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2015-2016 Μ175 / K257 Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΣ Γ Ρ Α Π Τ Ε Σ Ε Ξ Ε Τ Α Σ Ε Ι Σ Λ Η Ξ Η Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Χ Ρ Ο Ν Ι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Α και Β ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ

ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Α και Β ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Α και Β ΛΥΚΕΙΟΥ 2018-2019 ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ 1 ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30min ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ 7:30 ΑΡΓΗΣΑ!!! 2 Όλα τα μαθήματα της Α Σειράς Προαγωγικών Εξετάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΘΟΥΠΟΛΕΩΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Μ.57

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΘΟΥΠΟΛΕΩΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Μ.57 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΘΟΥΠΟΛΕΩΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018-2019 Μ.57 ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ - ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α. ΛΗΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Τα μαθήματα διακόπτονται και

Διαβάστε περισσότερα

Οι αλλαγές στο Γυμνάσιο. απότοσχολ. έτος

Οι αλλαγές στο Γυμνάσιο. απότοσχολ. έτος Οι αλλαγές στο Γυμνάσιο απότοσχολ. έτος 2016-17 ΤοσχολικόέτοςγιαταΓυμνάσιααρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου και λήγει την 31η Αυγούστου του επόμενου έτους. Το διδακτικό έτος στογυμνάσιοαρχίζειτην την 1η Σεπτεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ Κ 149 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: Μ 104 Γ 29

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ Κ 149 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: Μ 104 Γ 29 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ Κ 149 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2015-2016 Μ 104 Γ 29 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Θ Ε Μ Α: Τελικές Γραπτές Εξετάσεις και άλλες χρήσιμες πληροφορίες ---------------------------------- Α. Ημέρα λήξης μαθημάτων:

Διαβάστε περισσότερα

Α. Μαθητές και μαθήτριες

Α. Μαθητές και μαθήτριες ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Οι περί Λειτουργίας των Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης Κανονισμοί του 2017 Μερικοί βασικοί κανονισμοί Λειτουργίας των Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ Αρ. Φακ.: 7.2.33 Αρ. Τηλ.: 22 800 642 Αρ. Φαξ: 22428268 Email: santonellos@schools.ac.cy 11 Οκτωβρίου 2019 Διευθυντές/ντριες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Οι υποψήφιοι προσέρχονται στο εξεταστικό κέντρο την πρώτη ημέρα 07:45, τις υπόλοιπες ημέρες 07:55.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Οι υποψήφιοι προσέρχονται στο εξεταστικό κέντρο την πρώτη ημέρα 07:45, τις υπόλοιπες ημέρες 07:55. ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013 Οι υποψήφιοι προσέρχονται στο εξεταστικό κέντρο την πρώτη ημέρα 07:45, τις υπόλοιπες ημέρες 07:55. Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε κανέναν στο Εξεταστικό Κέντρο μετά την εκπομπή

Διαβάστε περισσότερα

Υποχρεώσεις γονέα ή κηδεμόνα

Υποχρεώσεις γονέα ή κηδεμόνα Υποχρεώσεις γονέα ή κηδεμόνα Σύμφωνα με τη νομοθεσία, για την τακτική παρακολούθηση της φοίτησης του μαθητή / της μαθήτριας ευθύνεται εξ ολοκλήρου ο κηδεμόνας του. Για το λόγο αυτό πρέπει οι γονείς να

Διαβάστε περισσότερα

Προϋπόθεση της εύρυθμης λειτουργίας του Σχολείου αποτελεί ο εσωτερικός

Προϋπόθεση της εύρυθμης λειτουργίας του Σχολείου αποτελεί ο εσωτερικός ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΥΛΙΟΥ Προϋπόθεση της εύρυθμης λειτουργίας του Σχολείου αποτελεί ο εσωτερικός Κανονισμός. Απαριθμώντας ορισμένα σημεία του στόχος μας είναι να ενημερώσουμε γονείς

Διαβάστε περισσότερα

Ήδη διανύουμε την τελευταία εβδομάδα μαθημάτων για το σχολικό έτος

Ήδη διανύουμε την τελευταία εβδομάδα μαθημάτων για το σχολικό έτος Αγαπητοί Γονείς, Ήδη διανύουμε την τελευταία εβδομάδα μαθημάτων για το σχολικό έτος 2016-2017. Σας γνωρίζουμε ότι, σύμφωνα με το άρθρο 1 του Π.Δ. 126/2016 (Α 211), το δεύτερο τετράμηνο για τα Γυμνάσια

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΣΟΛΕΑΣ Σχολική Χρονιά Μ 149

ΛΥΚΕΙΟ ΣΟΛΕΑΣ Σχολική Χρονιά Μ 149 ΛΥΚΕΙΟ ΣΟΛΕΑΣ K194 Σχολική Χρονιά 2017 2018 Μ 149 ΟΔΗΓΙΕΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ' ΤΑΞΗΣ -------------------------------- ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ & ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΤΟΥΣ & ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Μ.1 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014 2015 2 ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΦΟΙΤΗΣΗ - ΑΠΟΥΣΙΕΣ - ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Μ Α Θ Η Τ Ι Κ Η Σ Τ Ο Λ Η 1. Οι μαθητές και μαθήτριες

Διαβάστε περισσότερα

Οι αλλαγές στο Γυμνάσιο

Οι αλλαγές στο Γυμνάσιο Οι αλλαγές στο Γυμνάσιο Τετράμηνα 1ο τετράμηνο : από 11 Σεπτεμβρίου έως 20 Ιανουαρίου 2ο τετράμηνο : από 21 Ιανουαρίου έως 31 Μαΐου. Μαθήματα που διδάσκονται στο Γυμνάσιο Ομάδα Α : 1) Νεοελληνική Γλώσσα

Διαβάστε περισσότερα

1 ο ΓΕΛ ΑΛΙΜΟΥ - ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ

1 ο ΓΕΛ ΑΛΙΜΟΥ - ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ 1 ο ΓΕΛ ΑΛΙΜΟΥ - ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Α. ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ 1. Το καθημερινό πρόγραμμα αρχίζει στις 8.15 π.μ. Μετά την ώρα αυτή η πόρτα του σχολείου κλείνει. 2. Οι μαθητές προσέρχονται

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ Σχολική Χρονιά ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ Σχολική Χρονιά ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ Σχολική Χρονιά 2017-2018 ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Είναι σημαντικό οι μαθητές να έρχονται στο Σχολείο πέντε λεπτά πριν από την κανονική έναρξη των

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2018-2019 ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ 1 ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30min ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ 7:30 ή στις 7:15 ανάλογα με το μάθημα ΑΡΓΗΣΑ!!! 2 Όλα τα μαθήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ. Τ.Θ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΤΗΛ ΦΑΞ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ. Τ.Θ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΤΗΛ ΦΑΞ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Τ.Θ. 14089-2153 ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΤΗΛ. 22335590 - ΦΑΞ. 22338540 email: gym-aglantzia-lef@schools.ac.cy ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Οι Εσωτερικοί Κανονισμοί (καν.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΟΜΑΔΑ ΑΜΕΣΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ

ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΟΜΑΔΑ ΑΜΕΣΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΟΜΑΔΑ ΑΜΕΣΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΡΟΣ: ΓΕΔΕ Στέλιο Στυλιανού Υπουργείο Παιδείας και πολιτισμού Λευκωσία Τηλεομοιότυπο: 22-800919 1. Στοιχεία επικοινωνίας Σχολείο: Επαρχία: Διεύθυνση: Τηλέφωνο : Φαξ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Τ.Θ. 14089-2153 ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΤΗΛ. 22335590 - ΦΑΞ. 22338540 email: gym-aglantzia-lef@schools.ac.cy ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018-2019 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Οι Εσωτερικοί Κανονισμοί (καν.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ AΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016-2017 Πιαλέ Πασά, 6027 Λάρνακα, ΤΗΛ.24815120, ΦΑΞ. 24815735 Email: tech.ag-lazaros-lar@schools.ac.cy

Διαβάστε περισσότερα

Σχολικό έτος 2013-2014

Σχολικό έτος 2013-2014 Το Νέο Λύκειο Σχολικό έτος 2013-2014 Η δομή του νέου Λυκείου Α Λυκείου Τάξη Γενικής Παιδείας Γενική Παιδεία Β Λυκείου Δύο (2) ομάδες Προσανατολισμ ού Γενική Παιδεία Γ Λυκείου Τρεις (3) ομάδες Προσανατολισμ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018 Γ22/Μ160 ΛΗΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2017 2018, ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ / ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ, ΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ 6 ΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ 6 ΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ 6 ΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018-2019 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ... 3 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ..... 4 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ... 4

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥ Σχολική χρονιά Κ.191 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥ Σχολική χρονιά Κ.191 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥ Μ.154 /Γ.21 Σχολική χρονιά 2016 2017 Κ.191 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Θέματα: 1. Λήξη Σχολικής Χρονιάς 2016 2017 2. Προαγωγικές/Απολυτήριες Εξετάσεις Μαΐου Ιουνίου 2017 3. Εγγραφές για τη Σχολική χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟN ΓΥΜΝΑΣΙΟN ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016-2017 Κ312 / Μ123 ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2016-2017 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΘΕΜΑΤΑ: Α. Διακοπή μαθημάτων Εξετάσεις Β. Διεξαγωγή των Προαγωγικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΟΜΑΔΑ ΑΜΕΣΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ

ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΟΜΑΔΑ ΑΜΕΣΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΟΜΑΔΑ ΑΜΕΣΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΡΟΣ: Γενικό Υπεύθυνο Προγραμμάτων Αγωγής Υγείας ΓΕΔΕ Στέλιο Στυλιανού Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Λευκωσία Τηλεομοιότυπο: 22-800919 1. Στοιχεία επικοινωνίας Σχολείο:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ E.A.F:\ISTOSELIDA 2017 2018\FILES\Μ.1 Κανονισμ.Λειτουργ.Σχολείου.doc Μ.1 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017 2018 2 ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΦΟΙΤΗΣΗ - ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 2017

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 2017 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 2017 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΝΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ιωάννης Ευθυμίου Πρώτος Λειτουργός Εκπαίδευσης Σκοπός εισαγωγής νέων κανονισμών:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018 Περιεχόμενα Εισαγωγή.2 1- Προσέλευση στο Σχολείο Άδεια Εισόδου 3 2- Άδεια Εξόδου από το Σχολείο.. 4 3- Κανονισμοί Φοίτησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΔΟΣΗ ΦΟΙΤΗΣΗ ΔΙΑΓΩΓΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΕΠΙΔΟΣΗ ΦΟΙΤΗΣΗ ΔΙΑΓΩΓΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ "Ενημέρωση Γονέων και Κηδεμόνων του 57ου Γενικού Λυκείου" ΕΠΙΔΟΣΗ ΦΟΙΤΗΣΗ ΔΙΑΓΩΓΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ 1.Η επίδοση των μαθητών/τριών ελέγχεται; A) Από την καθημερινή προφορική τους εξέταση στα μαθήματα. Β) Από

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΜΑ: Λήξη Σχολικής Χρονιάς Οδηγίες προς τους μαθητές της Γ Λυκείου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΜΑ: Λήξη Σχολικής Χρονιάς Οδηγίες προς τους μαθητές της Γ Λυκείου 1 ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΡΚΟΣ» ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2015 2016 Μ209 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΜΑ: Λήξη Σχολικής Χρονιάς 2015-2016 Οδηγίες προς τους μαθητές της Γ Λυκείου Α. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 1. Τα μαθήματα θα διακοπούν

Διαβάστε περισσότερα

Π Λ Α Ι Σ Ι Ο Ο Ρ Γ Α Ν Ω Σ Η Σ Τ Η Σ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Ζ Ω Η Σ

Π Λ Α Ι Σ Ι Ο Ο Ρ Γ Α Ν Ω Σ Η Σ Τ Η Σ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Ζ Ω Η Σ 2 ο Γυμνάσιο Μελισσίων Σχολ. Έτος 2018 /2019 Π Λ Α Ι Σ Ι Ο Ο Ρ Γ Α Ν Ω Σ Η Σ Τ Η Σ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Ζ Ω Η Σ Σκοπός του σχολικού κανονισμού είναι η εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του σχολείου, καθώς

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑΣ Κ/3 Μ/2 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Θέμα: Βασικοί Κανονισμοί του Σχολείου

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑΣ Κ/3 Μ/2 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Θέμα: Βασικοί Κανονισμοί του Σχολείου ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑΣ Κ/3 Μ/2 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017 2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Θέμα: Βασικοί Κανονισμοί του Σχολείου Με την έναρξη του νέου σχολικού έτους, 2017 2018, επικοινωνώ μαζί σας για να σας ενημερώσω για

Διαβάστε περισσότερα