UGANDA GORILLA, GAME, CHIMP ΚΑΙ JINJA TOUR ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "UGANDA GORILLA, GAME, CHIMP ΚΑΙ JINJA TOUR ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019."

Transcript

1 UGANDA GORILLA, GAME, CHIMP ΚΑΙ JINJA TOUR ΑΠΡΙΛΙΟΥ Greece Adventure Trips Αυτό είναι ένα ταξίδι ειδικά σχεδιασμένο για και από την Greece Adventure Trips. Δε θα βρείτε παρόμοιο ταξίδι στην αγορά. Όλο το περιεχόμενο κειμένων είναι πνευματική ιδιοκτησία και ανήκει εξολοκλήρου στην Greece Adventure Trips. Οποιαδήποτε απόπειρα αντιγραφής περιεχομένου απαγορεύεται αυστηρά.

2 ΤΑΞΙΔΙ 10 ΗΜΕΡΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ GREECE ADVENTURE TRIPS Αυτό το 10ήμερο ταξίδι για Παρακολούθηση Γοριλλών, Safari, παρακολούθηση Χιμπατζήδων και ξενάγηση στο Jinja θα μας οδηγήσει στο Εθνικό Πάρκο Bwindi για να παρακολουθήσουμε και να έρθουμε κοντά σε ορεσίβιους γορίλλες, στο Εθνικό Πάρκο της Βασίλισσας Ελισάβετ για μια κρουαζιέρα με καραβάκι στο κανάλι Kazinga και διάφορες δραστηριότητες και στη συνέχεια στο Εθνικό Πάρκο Kibale για παρακολούθηση χιμπατζήδων και διάσχιση του Bigodi με τα πόδια, στο Jinja για White Water rafting, Κρουαζιέρα με καραβάκι στην πηγή του Νείλου, στη συνέχεια να επιστρέψουμε στο Entebbe για την πτήση μας. Αυτό το Safari 10 ημερών ξεκινά και τελειώνει στο Entebbe.

3 Ημέρα 01: Άφιξη στο Διεθνές Αεροδρόμιο Entebbe αργά το βράδυ και μεταφορά στο Anderita Beach Hotel για ανανέωση και ξεκούραση. Πρόγραμμα γευμάτων: αργά δείπνο και πρωινό. Χρόνος μετάβασης: 15 λεπτά από το αεροδρόμιο Το Anderita beach Hotel συνιστάται ιδιαίτερα αν ψάχνετε για πολυτελή καταλύματα, πολυτελείς ανέσεις και την καλύτερη τοποθεσία για ξενοδοχείο στο Entebbe (στις όχθες της λίμνης Βικτόρια). Το Anderita Beach Hotel είναι το πλησιέστερο ξενοδοχείο στις ακτές της λίμνης Βικτώρια στο Entebbe. Το δικό μας είναι ο καλύτερος συνδυασμός ενός ξενοδοχείου με άνετη πρόσβαση στο αεροδρόμιο και κοντά σε παραλία, με άνεση και πολυτέλεια, όλα συνδυασμένα σε μια μοναδική εμπειρία.

4 Ημέρα 02: Μεταφορά στο Εθνικό Πάρκο Bwindi. Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο θα οδηγηθούμε στο Εθνικό Πάρκο Bwindi Impenetrable Forest που βρίσκεται στη Νότια Δυτική Ουγκάντα με μια ενδιάμεση στάση στη γραμμή του Ισημερινού για φωτογραφίες και μερικές ενημερωτικές συνομιλίες και πειράματα. Αυτό το ταξίδι σας μεταφέρει στους καταπράσινους λόφους της Ουγκάντας με φυτείες μπανανών και τσαγιού και καλές γραφικές απόψεις. Το μεσημεριανό γεύμα θα πραγματοποιηθεί καθ 'οδόν και θα φτάσουμε στο Bwindi το βράδυ. Πρόγραμμα γευμάτων: Πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο. Κατάλυμα: Rushaga Gorilla Havens Lodge. Χρόνος μετάβασης - κίνησης: 8-9 ώρες. Το Rushaga Gorilla Havens Lodge είναι ένα κατάλυμα μεσαίας γκάμας που βρίσκεται κοντά στο μονοπάτι της Rushaga για την εκκίνηση εξερεύνησης γορίλλων στο νότιο τμήμα του Bwindi.

5 Το εθνικό πάρκο Bwindi βρίσκεται στη νοτιοδυτική Ουγκάντα στην άκρη της κοιλάδας του Rift. Οι βουνοπλαγιές του καλύπτονται από ένα από τα παλαιότερα και πιο βιολογικά ποικίλα τροπικά δάση της Ουγκάντας, τα οποία χρονολογούνται από πάνω από χρόνια και περιέχουν περίπου 400 είδη φυτών. Πιο περίφημα, αυτό το "αδιαπέραστο δάσος" προστατεύει επίσης περίπου 400 ορεβίσιους γορίλες - περίπου το ήμισυ του παγκόσμιου πληθυσμού, συμπεριλαμβανομένων πολλών συνηθισμένων ομάδων, οι οποίες μπορούν να εντοπιστούν. Αυτή η βιολογικά διαφοροποιημένη περιοχή παρέχει επίσης καταφύγιο σε άλλα 120 θηλαστικά, συμπεριλαμβανομένων αρκετών ειδών πρωτευόντων όπως μπαμπουίνων και χιμπατζήδων, καθώς και ελεφάντων και αντιλόπων. Υπάρχουν περίπου 350 είδη πουλιών που φιλοξενούνται σε αυτό το δάσος, συμπεριλαμβανομένων 23 ενδημικών Albertine Rift. Ημέρα 03: Ημέρα παρακολούθησης γορίλλων. Νωρίς το πρωί ξεκινάμε και παίρνουμε πρωινό καθ οδόν με γεύμα σε πακέτο, θα αναφερθούμε στην έδρα του Πάρκου για εγγραφή και θα συμμετάσχουμε με άλλους ιχνηλάτες σε μια ενημέρωση σχετικά με τα θέματα και τις δυσκολίες κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης των Γοριλλών, στις 7:45 π.μ. Θα περάσουμε μέσα από παχιά αναρριχητικά φυτά και πυκνή βλάστηση με τους οδηγούς μας για να βρούμε τους γορίλες, το οποίο μπορεί να διαρκέσει από μισή ώρα ως και στα τρία τέταρτα της ημέρας. Το απότομα δασωμένο τοπίο είναι απίστευτα πυκνό, αλλά διασχίζεται από πολλά μονοπάτια ζώων που επιτρέπουν την πρόσβαση στους τουρίστες. Είναι ένα εξαιρετικό συναίσθημα που υπάρχει όταν αντικρύσουμε αυτά τα όμορφα, αλλά απειλούμενα πλάσματα. Πρόγραμμα γευμάτων: Πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο. Κατάλυμα: Rushaga Gorilla Havens Lodge.

6 Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας, μπορούμε να συναντήσουμε διάφορα πουλιά, άλλα ζώα και πρωτεύοντα μέσα στο δάσος και μόλις συναντήσουμε γορίλες θα περάσουμε τέσσερις ώρες μαζί τους και θα επιστρέψουμε πίσω στο Lodge για διανυκτέρευση. Θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε και να παρακολουθείτε ερευνητές που εργάζονται παρακολουθώντας τις συνήθειες των γορίλλων και, αν είναι δυνατόν, θα κληθείτε να συμμετάσχετε συλλέγοντας δείγματα, αναφέροντας τα μέλη της ομάδας, πραγματοποιώντας κλήσεις και πολλά άλλα Παρακαλώ σημειώστε: η παρακολούθηση μπορεί να είναι αρκετά έντονη με πεζοπορία μέχρι έξι ώρες ή περισσότερο, σε μεγάλα υψόμετρα. Επίσης, οι γορίλες των βουνών είναι άγρια ζώα και, ως εκ τούτου, δεν είναι εγγυημένες οι παρατηρήσεις. Ωστόσο, τα ποσοστά επιτυχίας προβολής είναι πάνω από 90%. Ανατρέξτε στο λεπτομερές ενημερωτικό μας πεδίο "σημαντικές πληροφορίες πριν το ταξίδι" για πιο αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις και τις συνθήκες παρακολούθησης Γοριλλών.

7 Ημέρα 04: Μεταφορά στο Εθνικό Πάρκο της Βασίλισσας Ελισάβετ. Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για το Εθνικό Πάρκο της Βασίλισσας Ελισάβετ, προετοιμαστείτε για ένα απίστευτο σκηνικό κατά μήκος της διαδρομής και μια επίσκεψη στο Ishasha Sector για να παρακολουθήσετε αναρριχητικά λιοντάρια αν και αυτό εξαρτάται από την τύχη σας εκείνη την ημέρα. Θα φτάσετε εγκαίρως για το μεσημεριανό γεύμα στο καράβι και το παιχνίδι με αυτοκίνητο στις πεδιάδες του Kasenyi για την αναζήτηση άγριας ζωής στη Σαβάνα που μπορεί να περιλαμβάνει κοπάδια βουβαλιών, αντιλόπων, ελεφάντων και, αν τυχεροί, μερικές άγριες γάτες όπως λιοντάρια και λεοπάρδαλη. Πρόγραμμα γευμάτων: Πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο. Κατάλυμα: Bu alo Resort Lodge. Χρόνος μετάβασης - κίνησης: 4-5 ώρες. Το Εθνικό Πάρκο Queen Elizabeth είναι σαφώς ο πιο δημοφιλής τουριστικός προορισμός της Ουγκάντα. Τα ποικίλα οικοσυστήματα του πάρκου, τα οποία περιλαμβάνουν εκτεταμένη σαβάνα, σκιερά, υγρά δάση, αφρώδεις λίμνες και εύφορους υγρότοπους, το καθιστούν ιδανικό οικότοπο για κλασικά "μεγάλα παιχνίδια", δέκα είδη πρωτευόντων θηραμάτων, συμπεριλαμβανομένων των χιμπατζήδων και πάνω από 600 είδη πουλιών.

8 Ημέρα 05: Πρωινό Σαφάρι και απογευματινή βάρκα στο κανάλι Kazinga. Σήμερα το πρωί θα επιστρέψουμε στην πεδιάδα του Kasenyi για μια πρωινή παιχνιδιάρικη βόλτα με το αυτοκίνητο για να προσπαθήσουμε να βρούμε αυτά που ενδεχομένως δεν σταθήκαμε τυχεροί να δούμε την προηγούμενη μέρα. Το μεσημεριανό γεύμα θα σερβιριστεί στο κατάλυμα και μετά θα πάμε στην προβλήτα κατά μήκος του καναλιού Κazinga για την απογευματινή μας κρουαζιέρα. Αυτή η κρουαζιέρα σας δίνει την ευκαιρία να δείτε ζώα όπως: ιπποπόταμους, πουλιά, ελέφαντες, βουβάλια, κροκόδειλους και πολλά άλλα είδη άγριας πανίδας που φτάνουν στο κανάλι για πόσιμο νερό. Πρόγραμμα γευμάτων: Πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο. Κατάλυμα: Bu alo Safari Resort.

9 Ημέρα 06: Πρωινή μεταφορά με αυτοκίνητο και μεταφορά στο Εθνικό Πάρκο Kibale μέσω των σπηλαίων Amabeere με σταλακτίτες, σταλαγμίτες και μια πεζοπορία στην κορυφή του λόφου Nyakasura για να δείτε τις όμορφες Λίμνες του κρατήρα. Μετά από το πρωινό γεύμα πολύ νωρίς το πρωί αναχωρούμε με κατεύθυνση προς τη βόρεια όχθη της περιοχής Βασίλισσας Ελισάβετ (Kasenyi) σε αναζήτηση των άγριων ζώων που περιλαμβάνουν: ελέφαντες, βουβάλια, και οι άγριες γάτες, πουλιά της Σαβάνας και διάφορα είδη από αντιλόπες όπως τα water buck Uganda kobs μεταξύ άλλων. Μετά το μεσημεριανό γεύμα θα πάμε στο Εθνικό Πάρκο Kibale Forest όπου θα φτάσουμε και στο καταλύμα σας το βράδυ. Πρόγραμμα γευμάτων: Πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο. Κατάλυμα: Ξενώνας Chimpanzee Forest. Χρόνος μετάβασης - κίνησης: 3-4 ώρες.

10 Το Εθνικό Πάρκο Kibale Forest είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς για σαφάρι στην Αφρική και για πεζοπορία αναζητώντας χιμπατζήδες στην Ουγκάντα. Το Εθνικό Πάρκο έκτασης 795 τετραγωνικών χλμ., του Kibale περιέχει ένα από τα πιο όμορφα και με τις πιο ποικίλες εκτάσεις τροπικού δάσους σε ολόκληρη την Ουγκάντα. Αυτός είναι τόπος ζωής για μια σειρά δασικών άγριων ζώων, και κυρίως 13 είδη πρωτευόντων θηλαστικών σε συνδυασμό με χιμπατζήδες. Το δάσος καλύπτει και κυριαρχεί το κεντρικό και βόρειο τμήμα του πάρκου στο ανυψωμένο οροπέδιο Fort Portal. Στο βόρειο άκρο του πάρκου, το Kibale είναι το υψηλότερο σημείο και βρίσκεται στα 1590μ. πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

11 Ημέρα 07: Πεζοπορία για αναζήτηση Χιμπατζήδων και πεζοπορία στον υγροβιότοπου του Bigodi. Σήμερα το πρωί μετά το πρωινό θα οδηγήθούμε στα κεντρικά γραφεία του πάρκου για να συμμετάσχουμε με άλλους "ιχνηλάτες" σε μια σύντομη ενημέρωση και αφού θα ληφθούν οι απαραίτητες πληροφορίες ξεκινάμε για την παρακολούθηση χιμπατζήδων, μέσω του Εθνικού Πάρκου Kibale Forest. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε πολλά από τα 13 πρωτεύοντα είδη που προέρχονται από το Εθνικό Πάρκο Kibale Forest. Μετά το μεσημεριανό γεύμα θα οδηγηθούμε στο Bigodi για πεζοπορία σε ένα περιβάλλον με βαλτώδης βλάστηση. Αυτός ο υγροβιότοπος ανήκει στην κοινότητα που βρίσκεται κοντά στο πάρκο. Πρόγραμμα γευμάτων: Πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο. Κατάλυμα: Ξενώνας Chimpanzee Forest.

12 Ημέρα 08: Πρωινή μεταφορά στο Jinja για κρουαζιέρα με πλοίο στην πηγή του Νείλου και διανυκτέρευση. Η Jinja είναι μια πόλη στην Κεντρική Ουγκάντα, στην ακτή της λίμνης Βικτώρια. Η πηγή του Νείλου, στο Coronation Park, οριοθετείται από έναν κήπο και ένα μνημείο για τον Βρετανό εξερευνητή John Hanning Speke. Το φράγμα Owen Falls και το φράγμα Bujagali καλύπτουν το Νείλο. Βορειότερα από το ποτάμι, ο Itanda Falls είναι γνωστός για τις βραχώδεις εκτάσεις του. Ανατολικά της Jinja, στη λίμνη Βικτώρια, το νησί Samuka φιλοξενεί τη ζωή των πτηνών, συμπεριλαμβανομένου του μικρού αχινούς.

13 Ο ποταμός Νείλος είναι γνωστό ότι είναι ο μακρύτερος ποταμός στον κόσμο. Η πηγή του ξεκινάει ακριβώς από την Jinja της Ουγκάντα. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να αναρωτιούνται από που πρέρχεται το όνομα Νείλος. Η ρίζα της λέξης προέρχεται από την ελληνική γλώσσα και σημαίνει κοιλάδα. Ο ποταμός ξεκινάει από το βορειοανατολικό τμήμα της Αφρικής. Ρέει από τις γύρω περιοχές κοντά στον ισημερινό στην εξωφρενική έρημο Safari και μέχρι την ανατολική Μεσόγειο. Ο ποταμός έχει μήκος περίπου 6696 χιλιόμετρα και διασχίζει με το νερό του περισσότερες από εννέα χώρες, αν και είναι πιο επικεντρωμένο στην Ουγκάντα καθώς και στην Αίγυπτο. Στις χώρες περιλαμβάνονται το Σουδάν, το Μπουρούντι, η Ρουάντα, η Κένυα, η Τανζανία, το Ζαΐρ και η Αιθιοπία. Ο διάσημος αυτός ποταμός και ο μακρύτερος αποτελείται από δύο μεγάλους παραποτάμους, τον Λευκό και το Μπλε Νείλο που ενώνονται στο Χαρτούμ για να σχηματιστεί ο πυρήνας του Νείλου που αποτελείται από καταρράκτη του Νείλου μαζί με το Αιγυπτιακό Νείλο. Ο Λευκός Νείλος είναι ο μακρύτερος και χωρίζεται σε τρία μέρη, 1) στην περιοχή της οροσειράς της λίμνης, 2) στον sudd, 3) στην κεντρική περιοχή του Σουδάν.

14 Κρουαζίερα στον Νείλο και εξερεύνηση των πηγών του Ημέρα Εννέα: Ολοήμερη εκδρομή για ράφτινγκ 5ου βαθμού δυσκολίας και προαιρετικές δραστηριότητες για όσους δεν ενδιαφέρονται για την εμπειρία του rafting, όπως ιππασία, βόλτα με ATV, ποδηλασία, παρακολούθηση πουλιών και αργότερα μεταφορά πίσω στο Entebbe μέσω της Καμπάλας την πρωτεύουσα της Ουγκάντα για δείπνο και γνωριμία με τη νυχτερινή ζωή της πόλης που σηματοδοτεί το τέλος του ταξιδιού μας.

15 Το Adventure Capital της Ανατολικής Αφρικής φιλοξενεί μερικά από τα καλύτερα rafting λευκού νερού, 5ου βαθμού στον κόσμο και άλλες δραστηριότητες περιπέτειας. Είτε είστε πρωτάρης, οικογένεια ή τρελά ενθουσιώδης με την περιπέτεια, θα βρείτε την τέλεια περιπέτεια λευκού νερού εδώ με τους Nile River Explorers. Get wet! Get wild! Get rafting! Δεν έχετε ιδέα πόση διασκέδαση πρόκειται να ζήσετε! Θεωρείται μία από τις καλύτερες ημερήσιες εκδρομές λευκού νερού rafting στον κόσμο, κανένα σαφάρι στην Ουγκάντα δεν θα ήταν πλήρες χωρίς να βιώσει κανείς πραγματικά το Νείλο από την πηγή του. Με την αφοσίωση στην ασφάλεια, την ποιότητα και την αξία των χρημάτων, οι Nile River Explorers εστιάζουν στην παροχή στους πελάτες μας μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας του Νείλου. Με προσωπικό ενδιαφέρον για κάθε λεπτομέρεια της ημέρας μας για να εξασφαλίσουν ότι ο χρόνος μας μαζί τους θα μας μείνει απλά αξέχαστος. Οι ειδικοί φωτογράφοι καταγράφουν όλα τα χαμόγελα και τη δράση, ώστε να μπορείτε να ξαναζήσετε την περιπέτεια για τα επόμενα χρόνια και φυσικά και επιδεικνύετε την απόλυτη περιπέτεια στον Νείλο στους φίλους και γνωστούς σας!

16 Οι προαιρετικές δραστηριότητες περιλαμβάνουν: Ένα σαφάρι ιππασίας προσφέρει έναν φανταστικό τρόπο να εξερευνήσετε τις όχθες του Νείλου, να δείτε ένα παραδοσιακό χωριό της Ουγκάντα και να δείτε το εκπληκτικό πανόραμα από τους λόφους με θέα στην κοιλάδα του ποταμού Νείλου. Βουνό του Νείλου ATV / σαφάρι με γουρούνες. Περιηγηθείτε στη ζεστή καρδιά της Ουγκάντα. Μέσα από δάση και αγροκτήματα, παρελθόντα χωριά και κατά μήκος των όχθων του ποταμού Νείλου.

17 Ποδήλατο βουνού. Βγείτε από την πεπατημένη διαδρομή και κοιτάξτε καλά τριγύρω. Είτε πρόκειται για μια φυσική πρόκληση που ψάχνετε είτε απλά θέλετε να περάσετε μέσα από χωριά στις όχθες του Νείλου, έχουμε μια περιήγηση που σας ταιριάζει. Όλες οι προαιρετικές δραστηριότητες περιλαμβάνονται μέσα στην τιμή! Μπορείτε να επιλέξετε μια από αυτές, ή αν προλαβαίνετε χρονικά, να δοκιμάσετε όλες τις δραστηριότητες!

18 2,867 Η τιμή είναι ανά άτομο και για διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο δωμάτιο. Η τιμή δεν περιλαμβάνει το rafting 5ου βαθμού δυσκολίας. Η τιμή του rafting είναι 150 ανά άτομο και μπορείτε να το επιλέξετε κατά τη διαδικασία κράτησης στο αντίστοιχο πεδίο όταν σας ζητηθεί. Η επιβάρυνση για μονόκλινο δωμάτιο είναι 690. Περιλαμβάνει: Υπηρεσία meet and greet 8 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία και lodges με πλήρη διατροφή σε δίκλινο δωμάτιο (+ 690 ευρώ για μονόκλινο δωμάτιο) Όλα τα γεύματα σε καθημερινή βάση (για ειδικές διαιτητικές προτιμήσεις παρακαλούμε να μας ενημερώσετε κατά την κράτηση στο συγκεκριμένο πεδίο) Όλα τα ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων (δεν συμπεριλαμβάνονται τα αλκοολούχα ποτά) Νερό κατά τη διάρκεια των game drives και σαφάρι μας Αεροπορικά εισιτήρια από και προς το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας με την Turkish Airlines Παραλαβή και μεταφορά προς το αεροδρόμιο του Entebbe Όλες οι μεταφορές βάσει του προγράμματος με 4x4 Safari van Τα καύσιμα που χρειάζονται για τη μεταφορά Αγγλόφωνος τοπικός επαγγελματίας οδηγός Όλα τα εισιτήρια εισόδου στα πάρκα Την άδεια για το Gorilla Trek αξίας Usd 600 ανά άτομο και ανά διαδρομή Την άδεια για το Chipm Trek αξίας Usd 150 ανά άτομο και ανά διαδρομή Όλες οι δραστηριότητες που αναφέρονται στο πρόγραμμα (στο Jinja μπορείτε να λάβετε όλες τις δραστηριότητες χωρίς επιπλέον κόστος - εξαιρείται το Ράφτινγκ) Τα game drives και σαφάρι μας Τις κρουαζιέρες στα ποτάμια Ασφάλεια έκτακτης ανάγκης Συνοδός - αρχηγός γκρουπ από το γραφείο μας στην Αθήνα Όλοι οι φόροι Book now!

19 Αυτό είναι ένα ταξίδι ειδικά σχεδιασμένο για και από την Greece Adventure Trips. Δε θα βρείτε παρόμοιο ταξίδι στην αγορά. Όλο το περιεχόμενο κειμένων είναι πνευματική ιδιοκτησία και ανήκει εξολοκλήρου στην Greece Adventure Trips. Οποιαδήποτε απόπειρα αντιγραφής περιεχομένου απαγορεύεται αυστηρά. Greece Adventure Trips Nature - Adventure - Culture #collectmomentsnotitems

01 ΜΑΪΟΥ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015. Exclusive Kenya Safari Zanzibar. Exclusive Kenya Safari - Mombasa

01 ΜΑΪΟΥ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015. Exclusive Kenya Safari Zanzibar. Exclusive Kenya Safari - Mombasa Πακέτα 6-7 διανυκτερεύσεων 01 ΜΑΪΟΥ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 Οι τιμές είναι υπολογισμένες κατ' άτομο Exclusive Kenya Safari Zanzibar Διαμονή Εποχικότητα Δίκλινο στο Ocean Paradise με ημιδιατροφή σε superior garden

Διαβάστε περισσότερα

10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Δεκεμβρίου Ιανουαρίου 2018

10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Δεκεμβρίου Ιανουαρίου 2018 ΝΑΙΡΟΜΠΙ ΛΙΜΝΗ ΝΑΙΒΑΣΑ ΜΑΣΑΙ ΜΑΡΑ ΜΟΜΠΑΣΑ 10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2017 24 Δεκεμβρίου 2017 02 Ιανουαρίου 2018 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ Η Κένυα είναι η πιο ελκυστική χώρα της ανατολικής Αφρικής. Εκεί ο επισκέπτης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΥΑ ΣΑΦΑΡΙ ΜΟΜΠΑΣΑ

ΚΕΝΥΑ ΣΑΦΑΡΙ ΜΟΜΠΑΣΑ ΚΕΝΥΑ ΣΑΦΑΡΙ ΜΟΜΠΑΣΑ Πάρκο Αμπερντάρες, Λίμνες Ναϊβάσα & Νακούρου, Μασάι Μάρα, Μομπάσα 10 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ από 1 750 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 19 (Αναχωρήσεις κάθε Δευτέρα με ελάχιστη

Διαβάστε περισσότερα

KENYA ΝΑΪΡΟΜΠΙ, ΛΙΜΝΗ ΝΑΪΒΑΣΑ ΛΙΜΝΗ ΝΑΚΟΥΡΟΥ, ΜΑΣΑΪ ΜΑΡΑ, ΜΟΜΠΑΣΑ

KENYA ΝΑΪΡΟΜΠΙ, ΛΙΜΝΗ ΝΑΪΒΑΣΑ ΛΙΜΝΗ ΝΑΚΟΥΡΟΥ, ΜΑΣΑΪ ΜΑΡΑ, ΜΟΜΠΑΣΑ KENYA ΝΑΪΡΟΜΠΙ, ΛΙΜΝΗ ΝΑΪΒΑΣΑ ΛΙΜΝΗ ΝΑΚΟΥΡΟΥ, ΜΑΣΑΪ ΜΑΡΑ, ΜΟΜΠΑΣΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ / 8 ΝΥΧΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 10/7 12/8 2/9 19/10 ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΥΛ: ΦΥΣΗ/ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

Διαβάστε περισσότερα

Exclusive Kenya Safari - Zanzibar. Exclusive Kenya Safari - Mombasa

Exclusive Kenya Safari - Zanzibar. Exclusive Kenya Safari - Mombasa 01 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 Πακέτα 6 & 7 διανυκτερεύσεων Οι τιµές είναι υπολογισµένες κατ' άτοµο Exclusive Kenya Safari - Zanzibar ιαµονή Εποχικότητα ίκλινο 3 νύχτες luxury safari µε πλήρη διατροφή.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΝΖΑΝΙΑ ΣΑΦΑΡΙ. Αρούσα Νγκόρονγκόρο, Πάρκο Σερεγκέτι, Λίμνη Μανυάρα. 7 ΗΜΕΡΕΣ / 5 ΝΥΧΤΕΣ από 2450 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

ΤΑΝΖΑΝΙΑ ΣΑΦΑΡΙ. Αρούσα Νγκόρονγκόρο, Πάρκο Σερεγκέτι, Λίμνη Μανυάρα. 7 ΗΜΕΡΕΣ / 5 ΝΥΧΤΕΣ από 2450 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΑΝΖΑΝΙΑ ΣΑΦΑΡΙ Αρούσα Νγκόρονγκόρο, Πάρκο Σερεγκέτι, Λίμνη Μανυάρα 7 ΗΜΕΡΕΣ / 5 ΝΥΧΤΕΣ από 2450 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 19 (Αναχωρήσεις κάθε Τρίτη, με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων)

Διαβάστε περισσότερα

Πουκέτ, Ατομικά & Γαμήλια Ταξίδια, 8 ημέρες

Πουκέτ, Ατομικά & Γαμήλια Ταξίδια, 8 ημέρες Τομέας: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΣΙΑ, Τύπος ταξιδιού: Ατομικά Πουκέτ, Ατομικά & Γαμήλια Ταξίδια, 8 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Πουκέτ (5) Γενικά Tο Πουκέτ είναι το μεγαλύτερο σε έκταση νησί της Ταϊλάνδης με υπέροχες

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014 Σίνα 14 & Ακαδημίας, τηλ. 210 3642707, φαξ. 201-3642707 e-mail: info@cosmorama.gr Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες 18 22 Απριλίου 2014 Μόνο σε εμάς θα βρείτε: Πλούσιες πρωινές ξεναγήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Μαγική Πρωτοχρονιά στο χωριό του Άγιου Βασίλη!!!

Μαγική Πρωτοχρονιά στο χωριό του Άγιου Βασίλη!!! Μαγική Πρωτοχρονιά στο χωριό του Άγιου Βασίλη!!! Ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στη Λαπωνία και Φινλανδία, στους πιο γιορτινούς προορισμούς, στη Χώρα του Αη Βασίλη, στη χώρα που

Διαβάστε περισσότερα

Πατάγια, Ταϊλάνδη, Ατομικά & Γαμήλια Ταξίδια, 8 ημέρες

Πατάγια, Ταϊλάνδη, Ατομικά & Γαμήλια Ταξίδια, 8 ημέρες Τομέας: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΣΙΑ, Τύπος ταξιδιού: Ατομικά Πατάγια, Ταϊλάνδη, Ατομικά & Γαμήλια Ταξίδια, 8 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Πατάγια (5) Γενικά H Πατάγια βρίσκεται σε απόσταση μόνο 2 ώρες με το αυτοκίνητο,

Διαβάστε περισσότερα

Παταγονία Αργεντινή: Διάσχιση της Γης του Πυρός 17 ΜΕΡΕΣ 11/01 27/01/2019 Αφετηρία μας η Ουσουάια, η νοτιότερη πόλη στον κόσμο που αποτελεί την πύλη π

Παταγονία Αργεντινή: Διάσχιση της Γης του Πυρός 17 ΜΕΡΕΣ 11/01 27/01/2019 Αφετηρία μας η Ουσουάια, η νοτιότερη πόλη στον κόσμο που αποτελεί την πύλη π Παταγονία Αργεντινή: Διάσχιση της Γης του Πυρός 17 ΜΕΡΕΣ 11/01 27/01/2019 Αφετηρία μας η Ουσουάια, η νοτιότερη πόλη στον κόσμο που αποτελεί την πύλη προς την Ανταρκτική. Αυτό το Αργεντίνικο απομακρυσμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ Θεσσαλονίκη-Τέμπη-Καλαμπάκα- Τρίκαλα-Πύλη-Ελάτη-Περτούλι- Μετέωρα-Μέτσοβο-Γρεβενά- Καστοριά-Πρέσπες-Νυμφαίο- Πτολεμαίδα-Κοζάνη-Φλώρινα- Εδεσσα-Νάουσα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7,

Διαβάστε περισσότερα

Μπανγκόκ Πουκετ - Σιγκαπούρη (12 ημέρες /9 νύχτες) 3 νύχτες στην Μπανγκόκ-4 νύχτες στο Πουκετ -2 νύχτες στην Σιγκαπούρη Ομαδικό πρόγραμμα

Μπανγκόκ Πουκετ - Σιγκαπούρη (12 ημέρες /9 νύχτες) 3 νύχτες στην Μπανγκόκ-4 νύχτες στο Πουκετ -2 νύχτες στην Σιγκαπούρη Ομαδικό πρόγραμμα Μπανγκόκ Πουκετ - Σιγκαπούρη (12 ημέρες /9 νύχτες) 3 νύχτες στην Μπανγκόκ-4 νύχτες στο Πουκετ -2 νύχτες στην Σιγκαπούρη Ομαδικό πρόγραμμα Αναχωρήσεις 2015-2016 Φεβρουάριος : 12, 25 Μάρτιος : 04, 13, 25

Διαβάστε περισσότερα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις της Cyprus Airways Λάρνακα Θεσσαλονίκη CY 426 09:30 11:30 Θεσσαλονίκη Λάρνακα CY 427 12:30 14:30

Διαβάστε περισσότερα

Bali Singapore. Sol House 4* Ramada Hotel 4*

Bali Singapore. Sol House 4*   Ramada Hotel 4* Σίνα 14 και Ακαδημίας, 106 72 Αθήνα, τηλ.: (+30) 210 3642707 fax: (+30) 210 3648252 Αγ. Σοφίας 10, 54622 Θεσσαλονίκη, τηλ.: (+30) 2310 230555 fax: (+30) 2310 230556 Ε-mail: info@cosmorama.gr Website: www.cosmorama-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΛΙ, η Μεγάλη Εξερεύνηση

ΜΠΑΛΙ, η Μεγάλη Εξερεύνηση ΜΠΑΛΙ, η Μεγάλη Εξερεύνηση 13 ημέρες ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το πιο συναρπαστικό νησί της Ινδονησίας βρίσκεται λίγο κάτω από τον παράλληλο του Ισημερινού, έχοντας τροπικό κλίμα και βλάστηση, συνδυάζει μαγευτική ποικιλόμορφη

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο Όνειρο - Ροβανιέμι 9 Μέρες

Χριστουγεννιάτικο Όνειρο - Ροβανιέμι 9 Μέρες Χριστουγεννιάτικο Όνειρο - Ροβανιέμι 9 Μέρες Γιορτάστε τα Χριστούγεννα με ένα ταξίδι στο Χωριό του Άη Βασίλη. Επισκεφθείτε το, Ταχυδρομείο & Γραφείο του Άη Βασίλη, τον Αρκτικό Κύκλο, το Santa Park. Ζείστε

Διαβάστε περισσότερα

Bali Ubud Singapore. Legian Beach Bali Ubud Bali Singapore. Plataran Ubud Resort & Spa 5*

Bali Ubud Singapore. Legian Beach Bali Ubud Bali Singapore. Plataran Ubud Resort & Spa 5* Σίνα 14 και Ακαδημίας, 106 72 Αθήνα, τηλ.: (+30) 210 3642707 fax: (+30) 210 3648252 Αγ. Σοφίας 10, 54622 Θεσσαλονίκη, τηλ.: (+30) 2310 230555 fax: (+30) 2310 230556 Ε-mail: info@cosmorama.gr Website: www.cosmorama-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά πόλη Αναχώρηση από Κρήτη νωρίς το πρωί για την πόλη μουσείο

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Μάρτιος 2012 Η Προσφορά ισχύει για ελάχιστη συμμετοχή 95 μαθητών και 5 συνοδών

Διαβάστε περισσότερα

9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama

9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama 9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama 1 η 2 η ημέρα Αθήνα Κολόμπο - Νεγκόμπο Αναχώρηση από την Αθήνα και άφιξη στην πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα Colombo με

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ / ΠΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Ηράκλειο - Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Λονδίνο

Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Λονδίνο Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Λονδίνο 4, 5 μέρες στο Λονδίνο για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας. Πρόγραμμα (4 μέρες) Ημέρα 1 Αθήνα - Λονδίνο (νυχτερινός γύρος πόλης) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πρωινή

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΕΩΣ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΕΩΣ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΕΩΣ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 EGYPT Δώστε ραντεβού με την Ιστορία. Ταξιδέψτε στη μοναδική Αίγυπτο για να δείτε τα αρχαία μνημεία, να χαθείτε στα παζάρια, να διασχίσετε το

Διαβάστε περισσότερα

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ Ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη δεν είναι μόνο μια μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ 1. ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ «ΚΑΤΑΛΙΝΑ»

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ 1. ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ «ΚΑΤΑΛΙΝΑ» ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΖΩΓΡΑΦΟΥ 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506 ΑΘΗΝΑ: ΣΑΧΤΟΥΡΗ 106 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. 2103319761 E-mail: roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ 1. ΕΚΔΡΟΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

Σλοβενία: Ανάβαση στο Τρίγκλαβ

Σλοβενία: Ανάβαση στο Τρίγκλαβ Σλοβενία: Ανάβαση στο Τρίγκλαβ Διασχίζοντας τις Ιουλιανές Άλπεις 9 ΜΕΡΕΣ 03/07 11/07/2019 Σ ένα ταξίδι περιπέτειας, θα πάμε στην καρδιά της Ευρώπης και θα αναρριχηθούμε στην ψηλότερη κορφή του Τρίγκλαβ,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΦΑΡΙ ΤΑΝΖΑΝΙΑ & ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ

ΣΑΦΑΡΙ ΤΑΝΖΑΝΙΑ & ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ ΣΑΦΑΡΙ ΤΑΝΖΑΝΙΑ & ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ Λίμνη Μανυάρα, Σερεγκέτι, Κρατήρας ΝγκόροΝγκόρο Πάρκο Ταρανγκίρε, Ζανζιβάρη 9 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ από 2 870 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 19 (Καθημερινές αναχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ τάξης Γενικού Λυκείου Αγίας Βαρβάρας στη Θεσσαλονίκη

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ τάξης Γενικού Λυκείου Αγίας Βαρβάρας στη Θεσσαλονίκη Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ τάξης Γενικού Λυκείου Αγίας Βαρβάρας στη Θεσσαλονίκη Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: Τέλη Μαρτίου 2012 Αρχές Απριλίου 2012

Διαβάστε περισσότερα

Κόστα Ρίκα. Ατομικό ταξίδι

Κόστα Ρίκα. Ατομικό ταξίδι Κόστα Ρίκα Ατομικό ταξίδι Kόστα Ρίκα Μια χώρα ευλογημένη, με πλούσια βλάστηση, νερά, θαυμάσια τοπία που δημιούργησε η φύση. Πόλεις αποικιακές με ιδιαίτερο χαρακτήρα και χρώμα, λαός φιλόξενος, ζεστός, όμορφος.

Διαβάστε περισσότερα

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό 5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό Η Αµοργός, το νησί του ''Απέραντου Γαλάζιου'', βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο των Κυκλάδων, σε απόσταση 136 ναυτικών µιλίων από τον Πειραιά. Είναι µακρόστενο

Διαβάστε περισσότερα

Τα πιο μεγαλόπρεπα στολίδια της Γης. Τάξη Φύλλο Εργασίας 1 Μάθημα Στ Δημοτικού Αναζητώντας τα πιο μεγαλόπρεπα στολίδια Γεωγραφία

Τα πιο μεγαλόπρεπα στολίδια της Γης. Τάξη Φύλλο Εργασίας 1 Μάθημα Στ Δημοτικού Αναζητώντας τα πιο μεγαλόπρεπα στολίδια Γεωγραφία Τάξη Φύλλο ς Μάθημα Στ Δημοτικού Αναζητώντας τα πιο μεγαλόπρεπα στολίδια Γεωγραφία Η Γη είναι ένας από τους οκτώ πλανήτες του ηλιακού συστήματος, ο μοναδικός πάνω στον οποίο, μέχρι σήμερα, πιστεύεται ότι

Διαβάστε περισσότερα

World Class. Elewana Skysafari

World Class. Elewana Skysafari World Class Luxury comfort authenticity.. Αεροπορικο σαφάρι στην καρδιά της Τανζανίας, σαφάρι με custom build safari cruisers και διαμονή : Arusha coffee lodge, Tarangire tree tops, The Manor Ngorongoro,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 245,00. Αναχωρήσεις. 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019

ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 245,00. Αναχωρήσεις. 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019 ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ Οδική εκδρομή 4, 5 ημέρες από 245,00 Αναχωρήσεις 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019 Ανακαλύψτε την ανοιξιάτικη ομορφιά της γιορτινής Κέρκυρας με μοναδικά έθιμα, υπέροχες διαδρομές στη

Διαβάστε περισσότερα

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΗΣ Β ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Το Όραμα μας Το χτίσιμο της ποδηλατικής περιοχής του Αιγαίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Το Όραμα μας Το χτίσιμο της ποδηλατικής περιοχής του Αιγαίου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Όραμα μας Το χτίσιμο της ποδηλατικής περιοχής του Αιγαίου Η Ελλάδα, όπως και η ορεινή ποδηλασία έχουν το ίδιο πραγματικό αίσθημα της ζωής! Τα νησιά στο Ελληνικό πέλαγος του Αιγαίου καθώς

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11/3-15/3

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11/3-15/3 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11/3-15/3 ΑΣΗΜΙ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο Λύκειο σας και μετάβαση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Νικ. Καζαντζάκης. Έλεγχος ταυτοτήτων και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο Φρανκφούρτη-Κρουαζιέρα Ρήνου- Άμστερνταμ-Βόλενταμ-Χάγη-Ντέλφ- Ρότερνταμ-Βρυξέλλες-Μπρούζ- Λουξεμβούργο-Στρασβούργο-Χαιδελβέργη Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Η εξαήμερη εκπαιδευτική εκδρομή των μαθητών που συμμετείχαν στα προγράμματα Αγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Σιγκαπούρη Ζούγκλα Βόρνεο. Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες Ο παράδεισος που αναζητούσατε. Αναχωρήσεις : 28.07, 11.08, 15.09, 20.10, 24.

Σιγκαπούρη Ζούγκλα Βόρνεο. Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες Ο παράδεισος που αναζητούσατε. Αναχωρήσεις : 28.07, 11.08, 15.09, 20.10, 24. Σιγκαπούρη Ζούγκλα Βόρνεο Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες Ο παράδεισος που αναζητούσατε Αναχωρήσεις : 28.07, 11.08, 15.09, 20.10, 24.11 11 ημέρες Ξενοδοχεία 4*, 4* sup & 5* Ένα ταξίδι πραγματικά ξεχωριστό

Διαβάστε περισσότερα

Ν. Ραιδεστός 11/01/2017. Προς: «ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΔΡΟΜ.: «ΔΡΟΜ»

Ν. Ραιδεστός 11/01/2017. Προς: «ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΔΡΟΜ.: «ΔΡΟΜ» Ν. Ραιδεστός 11/01/2017 Προς: «ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΔΡΟΜ.: «ΔΡΟΜ» Αγαπητοί συνάδελφοι, Σε συνέχεια των ορειβατικών δραστηριοτήτων μας και μετά από τις προηγούμενες απόλυτα επιτυχημένες εξορμήσεις που

Διαβάστε περισσότερα

Karystos Beach Front - Εύβοια. οικολογικό συγκρότημα

Karystos Beach Front - Εύβοια. οικολογικό συγκρότημα Karystos Beach Front - Εύβοια οικολογικό συγκρότημα Περιγραφή συγκροτήματος Συγκρότημα τεσσάρων οικολογικών και βιοκλιματικών εξοχικών κατοικιών σε οργανωμένο παραθεριστικό οικισμό, με άμεση πρόσβαση στην

Διαβάστε περισσότερα

Μαλαισία Βόρνεο -Σιγκαπούρη

Μαλαισία Βόρνεο -Σιγκαπούρη Μαλαισία Βόρνεο -Σιγκαπούρη Ατομικό ταξίδι Αναχώρηση: 01/04 Ημέρες: 10 Αποκλειστική πρόταση του Versus Travel, που έχει στο ενεργητικό του δεκάδες πραγματοποιήσεων και εκατοντάδες ευχαριστημένων ταξιδιωτών.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ. Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8. Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR. Λάρνακα Ηράκλειο OA :50 20:20

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ. Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8. Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR. Λάρνακα Ηράκλειο OA :50 20:20 ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8 Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR Λάρνακα Ηράκλειο OA 463 18:50 20:20 Ηράκλειο Λάρνακα OA 462 21:00 22:25 1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 5ΗΜΕΡΟ LUX ΜΕ ΤΗΝ 2 ΓΕΥΜΑΤΑ ME THN ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ 535 220 595 310 5* SUP. GRAND GHAYA

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΕΤΕΩΡΑ -Λ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΒΟΛΟΣ -ΠΗΛΙΟ -ΑΘΗΝΑ 27/2-3/3 ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Χ Τ Υ Π Ο Ι

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Χ Τ Υ Π Ο Ι ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Χ Τ Υ Π Ο Ι Σ Τ Ο Ρ Υ Θ Μ Ο Σ Α Σ Καταρράκτες Iguazu Buenos Aires Πάρκο Temaiken Tango TRAVEL & TOURS Δ Ρ Α Σ Τ Η Ρ Ι Ο Τ Η Τ Ε Σ Μ Ε Π Ε Ρ Ι Π Ε Τ Ε Ι Α ΔΑΣΟΣ ΙΓΚΟΥΑΖΟΥ Συνάντηση: Ξενοδοχείο

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ 1 η μέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ν. Καζαντάκης. Επιβίβαση στο αεροσκάφος και με απευθείας πτήση αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη και αναχώρηση για μια πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

Διακοπές - Fly & Drive

Διακοπές - Fly & Drive Διακοπές - Fly & Drive Γενικές πληροφορίες Η Ικαρία είναι γνωστή ως το Νησί της Μακροζωίας και της χαλάρωσης, κάτι το οποίο θα το επιβεβαιώσετε με την πρώτη σας γνωριμία με τους ντόπιους κατοίκους του

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εκδρομής ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ

Πρόγραμμα εκδρομής ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ Πρόγραμμα εκδρομής ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ Προορισμός: 3-5 Πηγάδια Το χιονοδρομικό κέντρο των τεσσάρων εποχών Το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια βρίσκεται στην δυτική πλευρά του όρους Βέρμιο σε υψόμετρο 1430-2005

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα Δελφοί-Παρνασσός-Γραβιά- Αγόριανη-Θερμοπύλες-Βόλος-Πήλιο- Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα-Αθήνα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Σ Τ Α Δ Ι Ο Υ 3 Σ Υ Ν Τ Α Γ Μ Α 1 0 5 6 2 Μ Α Τ Ζ Α Γ Ρ Ι Ω Τ Α Κ Η 82 Κ Α Λ Λ Ι Θ Ε Α 1 7 6 7 6 Τ Η Λ. : 2 1 0 3 2 3 2 2 0 0 Φ Α Ξ : 2 1 0 3 2 3 2 2 0 7 Τ Η Λ. : 2 1 0 9 5 7 9 3 0 0 Φ Α Ξ : 2 1 0 9 5

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 Με απευθείας πτήσεις των Σέρβικων Αερογραμμών Λάρνακα Βελιγράδι JU

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 6/46 ΗΜΕΡΕΣ Περιλαμβάνονται: Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*. Ημιδιατροφή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΥΑ ΣΑΦΑΡΙ ΜΟΜΠΑΣΑ

ΚΕΝΥΑ ΣΑΦΑΡΙ ΜΟΜΠΑΣΑ Σίνα 14 και Ακαδημίας, 106 72 Αθήνα. τηλ.: (+30) 210 3642707 fax: (+30) 210 3648252 Αγ. Σοφίας 10, 54622 Θεσσαλονίκη, Τηλ.: (+30) 2310 230555 fax: (+30) 2310 230556 Ε-mail: info@cosmorama.gr Website: www.cosmorama-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR

ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 11/7, 18/7, 6/8, 8/8 Με πτήσεις της GULF AIR Λάρνακα Mπαχρέιν GF 942 13:20 16:35 Μπαχρέιν Μπανγκόκ GF 152 22:20 09:30+1 Μπανγκόκ Μπαχρέιν GF 151 21:30

Διαβάστε περισσότερα

Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν, 5 ημέρες

Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν, 5 ημέρες Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3-8/3/015 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση.

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3-8/3/015 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3-8/3/015 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 2 η ημέρα Άφιξη το πρωί στον ΠΕΙΡΑΙΑ.

Διαβάστε περισσότερα

Α1.5 «Aνακρίνοντας» τους χάρτες

Α1.5 «Aνακρίνοντας» τους χάρτες Α1.5 «Aνακρίνοντας» τους χάρτες Ποιο Χάρτη θα χρησιμοποιήσω αν θέλω να μάθω τη θέση της Αφρικής στον κόσμο; Θα χρησιμοποιήσω τον Παγκόσμιο Χάρτη Ποια είναι η θέση της Αφρικής στον κόσμο; Η απάντηση μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ Μεγάλη Παρασκευή 18/4/2014 Αναχώρηση από Πειραιά στις 07:30 με προορισμό την Καστοριά μέσω Εθνικής Οδού Αθήνας-Θεσσαλονίκης. Θα ακολουθηθεί η διαδρομή

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με πτήσεις των Βαλτικών Αερογραμμών Λάρνακα Ρίγα BT 658 03:10 06:55 Ρίγα Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική ΑΣΗΜΙ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο Λύκειο σας και μετάβαση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Νικ. Καζαντζάκης.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟ ΘΕΜΑ: Περιπατητικές διαδρομές στο Νέστο, τη Βιστωνίδα και την Ισμαρίδα

ΕΙΔΙΚΟ ΘΕΜΑ: Περιπατητικές διαδρομές στο Νέστο, τη Βιστωνίδα και την Ισμαρίδα 10005334, Λέξεις:958 Συντάκτης:Γιούλτση Π. Επείγον:5 Κατηγορία:Εσωτερικό Είδος:Ειδικό θέμα-ανάλυση Θέματα:Περιβάλλον, Ταξίδια και διαδρομές Θεσσαλονίκη (Ελλάδα), 31/05/2011 10:12 (ΑΠΕ-ΜΠΕ) ΕΙΔΙΚΟ ΘΕΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα-Δελφοί-Ιτέα-Γραβιά- Γοργοπόταμος-Στυλίδα-Βόλος- Πήλιο-Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα- Αθήνα Αναχωρήσεις: 8/7, 15/7, 22/7, 29/7, 5/8, 12/8, 19/8, 26/8 Με απευθείας πτήσεις της

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016 ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ηµέρα. Συγκέντρωση στο Λύκειο σας για την µεταφορά στο λιµάνι του Ηρακλείου. Επιβίβαση στο πλοίο τακτοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ! Ζούγκλα Βόρνεο Σιγκαπούρη. Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ! Ζούγκλα Βόρνεο Σιγκαπούρη. Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ! Ζούγκλα Βόρνεο Σιγκαπούρη Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες Αναχώρηση: 24.12 10 ημέρες Ξενοδοχεία 4* sup & 5* Ένα ταξίδι πραγματικά ξεχωριστό και πρωτοποριακό, που

Διαβάστε περισσότερα

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: 26610 81581 ΚΙΝΗΤΑ: 693 2930643 FACEBOOK: KalamiCorfu 5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 16 IOYΛΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΘ ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ο.Ε. TOURIST AND TRAVEL AGENCY ΠΑΤΡΩΝ 19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. : 27410 28588 FAX: 27410 25073 e mail: moraitis.kor@hotmail.com 4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Ντουμπάι SHOPPIG 4 ημέρες / 3νύχτες Αεροπορικά εισιτήρια Διαμονή σε ξενοδοχείο Μεταφορές αεροδρομίου ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / JORDAIA 3* SUP MAYFAIR 210 305 455 355 90 COPTHORE 4* 245 340 490

Διαβάστε περισσότερα

PROJECT 2017 ΟΜΑΔΑ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΤΙΝΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΣΧΟΦΙΔΗΣ

PROJECT 2017 ΟΜΑΔΑ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΤΙΝΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΣΧΟΦΙΔΗΣ PROJECT 2017 ΟΜΑΔΑ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΤΙΝΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΣΧΟΦΙΔΗΣ ΑΦΡΙΚΗ Η Αφρική είναι η δεύτερη σε έκταση και πληθυσμό ήπειρος της γης με πληθυσμό περίπου 1 δισ κατοίκους.

Διαβάστε περισσότερα

KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ 25-29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 1η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 06:00π.μ.από το γραφείο μας μέσω Ριου- Αντιρρίου, Ιονίας Οδού, όπου έξω από το Μπιζάνι θα κάνουμε 45 'λεπτά στάση για

Διαβάστε περισσότερα

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ 4, 5 μέρες Στρασβούργο - Μπάντεν Μπάντεν - Εγκισέμ - Κολμάρ - Ρίκβιρ - λίμνη Τίτιζε - καταρράκτες Triberg - Φρανκφούρτη. Διαμονή στο ξενοδοχείο HILTON STRASBOURG 4* Sup.

Διαβάστε περισσότερα

Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες

Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Βελιγράδι (3) Γενικά Το όνομα Βελιγράδι σημαίνει "λευκή πόλη". Στην πραγματικότητα όμως η πρωτεύουσα της Σερβίας είναι μια πόλη καταπράσινη, γεμάτη πάρκα,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/07/ η ημέρα Άφιξη: 14:30 στην Αγκόνα. ΣΑΒΒΑΤΟ 08/07/ η ημέρα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/07/ η ημέρα Άφιξη: 14:30 στην Αγκόνα. ΣΑΒΒΑΤΟ 08/07/ η ημέρα ΠΕΜΠΤΗ 06/07/2017(μετά τη δουλειά) Αναχώρηση: 16:00 από Τρίπολη για Ηγουμενίτσα Αναχώρηση: 11:00 από Ηγουμενίτσα για Αγκόνα Διανυκτέρευση στο πλοίο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/07/2017. 1 η ημέρα Άφιξη: 14:30 στην Αγκόνα

Διαβάστε περισσότερα

Τετραήμερη εξόρμηση στα Τζουμέρκα

Τετραήμερη εξόρμηση στα Τζουμέρκα 25-28 Δεκεμβρίου 2014 1 η Ημέρα: Πέμπτη 25/12/14: Αναχώρηση από το Πεδίον του Άρεως στις 07:00 με προορισμό τα Τζουμέρκα (432 χμ.) στην Νότια Πίνδο. Τα Τζουμέρκα αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους ορεινούς

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ. Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8. Με πτήσεις της EMIRATES

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ. Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8. Με πτήσεις της EMIRATES ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8 Με πτήσεις της EMIRATES Λάρνακα Ντουμπάι EK 110 20:05 01:00+1 Ντουμπάι Πεκίνο EK 306

Διαβάστε περισσότερα

38 μαθητές & 3 συνοδοί καθηγητές

38 μαθητές & 3 συνοδοί καθηγητές ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: Αεροπλάνο Λεωφορείο Πλοίο: από 26/03/2012 έως

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΕΣΠΩΝ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΕΣΠΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΕΣΠΩΝ στα πλαίσια του Έργου NEST Ανάπτυξη Δικτύου Αειφόρου Τουρισμού 1. Πόσες φορές έχετε επισκεφθεί την περιοχή την τελευταία 2ετία; 1 φορά 2-3 φορές 3-5 φορές

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνήσουμε μαζί μας με για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό.

Επικοινωνήσουμε μαζί μας με  για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό. 17-19 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ, 3 Μέρες / 2 Διανυχτερεύσεις *ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ Επικοινωνήσουμε μαζί μας με e-mail loggia@otenet.gr για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό. ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Τιμοκατάλογος : 20/01-31/03/2015 Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι 4ημέρες από 399 Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Αναχωρήσεις KAΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΠΤΗΣΕΙΣ (από Θεσ/νίκη) GULF AIR Διαφορά 1κλίνου CITY MAX 3*

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Συμμετοχής & Συμφωνητικό

Όροι Συμμετοχής & Συμφωνητικό Όροι Συμμετοχής & Συμφωνητικό Σας ευχαριστούμε που διαβάζετε τα παρακάτω πολύ προσεκτικά! Αυτό το ταξίδι δεν είναι ένα συνηθισμένο τουριστικό ταξίδι ή ένα ταξίδι αναψυχής, διασκέδασης, ξεκούρασης, ιστορικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 2 η ημέρα Άφιξη το πρωί στον ΠΕΙΡΑΙΑ. Αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για πραγματοποίηση τετραήμερης εκδρομής στη Ρόδο

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για πραγματοποίηση τετραήμερης εκδρομής στη Ρόδο Κοζάνη : 20-12-2017 Αρ. Πρωτ.: 862 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη

8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr 8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη Αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!! Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκιποννήσια και Οικουμενικό Πατριαρχείο

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!! Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκιποννήσια και Οικουμενικό Πατριαρχείο ΠΡΟΣΦΟΡΑ!! Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκιποννήσια και Οικουμενικό Πατριαρχείο 4, 5 μέρες αεροπορικώς Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκιποννήσια - Οικουμενικό Πατριαρχείο. Διαμονή στο κεντρικό Eresin

Διαβάστε περισσότερα

Ταξιδεύοντας στην ηπειρωτική Ελλάδα. Τάξη Φύλλο Εργασίας 1 Μάθημα Ε Δημοτικού Διαιρώντας την Ελλάδα σε διαμερίσματα και περιφέρειες Γεωγραφία

Ταξιδεύοντας στην ηπειρωτική Ελλάδα. Τάξη Φύλλο Εργασίας 1 Μάθημα Ε Δημοτικού Διαιρώντας την Ελλάδα σε διαμερίσματα και περιφέρειες Γεωγραφία Ταξιδεύοντας στην ηπειρωτική Ελλάδα Τάξη Φύλλο Εργασίας 1 Μάθημα Ε Δημοτικού Διαιρώντας την Ελλάδα σε διαμερίσματα και περιφέρειες Γεωγραφία Ταξιδεύουμε στην ηπειρωτική Ελλάδα, χρησιμοποιώντας διαφορετικά

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η Α Ν Α Κ Α Λ Υ Ψ Η Βουνό Φούτζι και λιμνη Χακόνε Κιότο Καμακούρα Universal Studios Ντίσνεϋλαντ TRAVEL & TOURS Α Π Α Ρ Α Μ Ι Λ Λ Η Φ Υ Σ Ι Κ Η Ο Μ Ο Ρ Φ Ι Α ΒΟΥΝΟ ΦΟΥΤΖΙ & ΛΙΜΝΗ ΧΑΚΟΝΕ

Διαβάστε περισσότερα

Φώτα στη μαγευτική Λαπωνία και το Ελσίνκι! Ράνουα Ροβανιέμι - Όουλου

Φώτα στη μαγευτική Λαπωνία και το Ελσίνκι! Ράνουα Ροβανιέμι - Όουλου Φώτα στη μαγευτική Λαπωνία και το Ελσίνκι! Ράνουα Ροβανιέμι - Όουλου ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 5 ημέρες ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 02/01/19 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Ένα ταξίδι που υπόσχεται παραμυθένιες στιγμές τις ημέρες των Φώτων στην

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΙΝΑ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΞΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΟΥΤΣΟΟΥ - ΠΕΚΙΝΟ

ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΙΝΑ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΞΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΟΥΤΣΟΟΥ - ΠΕΚΙΝΟ ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΙΝΑ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΞΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΟΥΤΣΟΟΥ - ΠΕΚΙΝΟ Λίμνη Γουέστ - Σινικό Τείχος- Απαγορευμένη Πόλη - Tιέν Aν Mεν Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων - Ναός του Ουρανού- Πύργος Jin Mao Αναχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Φθινόπωρο με το Βόρειο Σέλας στην Ισλανδία! ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 6 ημέρες ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 05/10/18

Φθινόπωρο με το Βόρειο Σέλας στην Ισλανδία! ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 6 ημέρες ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 05/10/18 Φθινόπωρο με το Βόρειο Σέλας στην Ισλανδία! ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 6 ημέρες ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 05/10/18 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Η περιήγηση στο «νησί της φωτιάς και του πάγου», όπως είναι γνωστή η Ισλανδία, είναι μια πρωτόγνωρη

Διαβάστε περισσότερα

CIEPO-20. Πρακτικές πληροφορίες

CIEPO-20. Πρακτικές πληροφορίες Πανεπιστήμιο Κρήτης Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου 74100 Ρέθυμνο http://www.history-archaeology.uoc.gr Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας Ινστιτούτο Μεσογειακών Σπουδών Τ.Θ. 119

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ)

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Πράγα 5 μέρες / 4 νύχτες Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας, επιβίβαση στο

Διαβάστε περισσότερα

BANSKO. ζωής. Snowboard, Ski, Party & Relax. Εκδροµές 28ης Οκτωβρίου. Autumn is a second spring! Θεσσαλονίκη:

BANSKO. ζωής. Snowboard, Ski, Party & Relax. Εκδροµές 28ης Οκτωβρίου. Autumn is a second spring!   Θεσσαλονίκη: www.dieseltravel.gr Θεσσαλονίκη: Βενιζέλου 2, Τηλ.: 2310 288 488 & 2310 256 205-6 Fax: 2310 256 207, e-mail: info@dieseltravel.gr Autumn is a second spring! AUTUMN 2018 BANSKO Εκδροµές 28ης Οκτωβρίου Snowboard,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. AKS Porto Heli AKS Hinitsa Bay Nautica Bay

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. AKS Porto Heli AKS Hinitsa Bay Nautica Bay Αγαπητοί Συνεργάτες, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Στα πλαίσια της διοργάνωσης του «9 ου Θερινού Σχολείου» της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για την εξυπηρέτηση

Διαβάστε περισσότερα

Κολομβία - Ισημερινός Αυγούστου 2018

Κολομβία - Ισημερινός Αυγούστου 2018 Κολομβία - Ισημερινός 10-27 Αυγούστου 2018 Για φέτος το καλοκαίρι από 10 έως 27 Αυγούστου ο ΕΟΣ Αθηνών εξορμά σε δυο από τις ωραιότερες χώρες της Νότιας Αμερικής την ΚΟΛΟΜΒΙΑ και τον ΙΣΗΜΕΡΙΝΟ σε ένα ταξίδι

Διαβάστε περισσότερα

Κένυα: Σαφάρι, Μοµπάσα, Ναϊρόµπι, Μασάι Μάρα Καλοκαίρι - Νοέµβριος 2017 ιάρκεια: 9 ΗΜΕΡΕΣ Tιµή από 2099

Κένυα: Σαφάρι, Μοµπάσα, Ναϊρόµπι, Μασάι Μάρα Καλοκαίρι - Νοέµβριος 2017 ιάρκεια: 9 ΗΜΕΡΕΣ Tιµή από 2099 Κένυα: Σαφάρι, Μοµπάσα, Ναϊρόµπι, Μασάι Μάρα Καλοκαίρι - Νοέµβριος 2017 ιάρκεια: 9 ΗΜΕΡΕΣ Tιµή από 2099 Travel Identity Η Κένυα µπορεί να αποτελέσει µια καλή εισαγωγή στην υποσαχάρια Αφρική, καθώς αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

4ήμερη πεζοπορική. 28 Απριλίου 1 Μαΐου Στενά Νέστου καταρράκτης Λειβαδίτη περιαστικά ιστορικά μονοπάτια της Ξάνθης Πόρτο Λάγος λίμνη Βιστωνίδα

4ήμερη πεζοπορική. 28 Απριλίου 1 Μαΐου Στενά Νέστου καταρράκτης Λειβαδίτη περιαστικά ιστορικά μονοπάτια της Ξάνθης Πόρτο Λάγος λίμνη Βιστωνίδα Θρακικά Τέμπη 4ήμερη πεζοπορική 28 Απριλίου 1 Μαΐου 2018 Στενά Νέστου καταρράκτης Λειβαδίτη περιαστικά ιστορικά μονοπάτια της Ξάνθης Πόρτο Λάγος λίμνη Βιστωνίδα Πρωτομαγιά 2018 και η παρέα του ΦΟΝΙ αποφάσισε

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 3η Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci

ΗΜΕΡΑ 3η Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci Βελιγράδι 5 μέρες 25/04, 27/04, 13/06 Η πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, είναι χτισμένη στην συμβολή δύο ποταμών, του Σάββα και του Δούναβη. Μία πόλη γεμάτη αντιθέσεις και ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Η

Διαβάστε περισσότερα

Βιέννη - Δάση Μάγιερλιγκ

Βιέννη - Δάση Μάγιερλιγκ Βιέννη - Δάση Μάγιερλιγκ 4, 5 μέρες στην πρωτεύουσα του Βαλς! Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* & 5* με μπουφέ πρόγευμα καθημερινά. Πρόγραμμα (4 μέρες) Ημέρα 1 Ημέρα 2 Αθήνα - Βιέννη, ξενάγηση και Ανάκτορα Σένμπρουν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ σε δίκλινο δωμάτιο 1.995 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!

ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ σε δίκλινο δωμάτιο 1.995 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ! Γιοχάνεσμ?ουργκ, Κέι? Ταουν, Πορτ Ελίζαμ?εθ, Κίμ?ερλι, Μ?λουμφοντέιν, Το kalamaki travel services & ο «Γαλανόλευκος Φάρος» Ακολουθώντας την Εθνική μας ομάδα από το 2004 με απευθείας ναυλωμένες πτήσεις

Διαβάστε περισσότερα