1 EMMA Sound Pressure League (ESPL)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "1 EMMA Sound Pressure League (ESPL)"

Transcript

1 1 EMMA Sound Pressure League (ESPL) Το ESPL δηµιουργήθηκε για τους διαγωνιζόµενους που ενδιαφέρονται για τη µέγιστη ένταση στο αυτοκίνητό τους χωρίς να ξεχνούν την ασφάλεια και την σωστή εµφάνιση. Για να υπάρχουν όµοιες και δίκαιες συνθήκες για όλους τους διαγωνιζόµενους, ο αριθµός και η µονάδα µέτρησης των woofer ορίζεται ως ακολούθως: Όλα τα εγκατεστηµένα και συνδεδεµένα µεγάφωνα θα υπολογίζονται όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα Ορίζεται ότι ένα µεγάφωνο = 25 cm = 10 θεωρείται ένα woofer. Αφού δεν έχουν όλοι 10 woofer, χρησιµοποιούµε τον παρακάτω πίνακα αντιστοιχιών για να χωρίσουµε τις κλάσεις. Number of Size of woofer Classification woofers 1x 25cm =10 Equals 1 Woofer 1x 30cm = 12 Equals 2 Woofer 3x 20cm = 8 /6 x9 Equals 2 Woofer 1x 38cm =15 Equals 3 Woofers 1x 46cm =18 Equals 4 Woofers ESPL Κατηγορίες: ESPL Volt Αυτή η κατηγορία είναι για τους ιδιοκτήτες απλών ηχοσυστηµάτων σε καθηµερινά αυτοκίνητα. Είναι σχεδιασµένη έτσι ώστε η τοποθέτηση ισχυρότερων προϊόντων δεν θα κάνει την διαφορά. Για να πετύχει ο διαγωνιζόµενος υψηλότερους βαθµούς, θα πρέπει να αναπτύξει µια ιδιαίτερη δεξιοτεχνία στο χειρισµό της έντασης κατά την διάρκεια της µέτρησης. Προϋποθέσεις για να διαγωνιστείς στην Volt: Αυτή η κατηγορία είναι ανοιχτή σε όλους. Ο διαγωνιζόµενος σε αυτή την κατηγορία µπορεί να διαγωνιστεί και σε οποιαδήποτε άλλη κατηγορία. Στην ESPL Volt,προαιρετικά γίνονται Εθνικοί Τελικοί αλλά όχι ιεθνείς Τελικοί. Οι Εθνικές Οργανώσεις είναι ελεύθερες να επεκτείνουν ή να συρρικνώσουν τους κανόνες και τις κλάσεις ανάλογα µε τις Εθνικές ανάγκες Κανόνες για όλες τις Volt κλάσεις: Το ηχοσύστηµα µπορεί να έχει εγκατασταθεί από οποιοδήποτε. Το αυτοκίνητο πρέπει να έχει αριθµό κυκλοφορίας ( οι πινακίδες µπορούν να αφαιρεθούν κατά την διάρκεια του αγώνα). Το αυτοκίνητο πρέπει να έχει µπροστινά καθίσµατα, εργοστασιακά ή aftermarket αλλά όχι ιδιοκατασκευές. Όλα τα µέρη του ηχοσυστήµατος πρέπει να είναι εγκατεστηµένα µέσα στο αυτοκίνητο τρέιλερ κλπ απαγορεύονται.

2 Τα subwoofer, οι καµπίνες, τα bass reflex, κλπ πρέπει να είναι εγκατεστηµένα στο χώρο αποσκευών. Η πλάτη των πίσω καθισµάτων πρέπει να είναι κουµπωµένη και στερεωµένη σε όρθια θέση ( 90 µοίρες ή και παραπάνω ). Εάν τα πίσω καθίσµατα αντικατασταθούν από κατασκευή που περιέχει ενισχυτές κλπ, τότε το πάχος αυτής της κατασκευής θα πρέπει να είναι από 10cm εώς 30cm χωρίς ηχοπερατά ανοίγµατα. Η πηγή θα πρέπει να είναι τοποθετηµένη και στερεωµένη σωστά µέσα στο αυτοκίνητο. Επιτρέπεται µόνο 1 κανάλι (γεφυρωµένα κανάλια=1κανάλι) να είναι συνδεδεµένο µε το / τα subwoofer. Ο χώρος των επιβατών του αυτοκινήτου θα πρέπει να φαίνεται εργοστασιακός. Πιθανές Κλάσεις: Volt 20 Volt 30 Volt 40 Volt volt max on amp output during measurement (peak hold true RMS volt) 30 volt max on amp output during measurement (peak hold true RMS volt) 40 volt max on amp output during measurement (peak hold true RMS volt) 50 volt max on amp output during measurement (peak hold true RMS volt) Χωρίς αξιολόγηση εγκατάστασης. Μέτρηση µε κλειστές πόρτες µε το Track 21 στο Emma 2012 CD Κατά την διάρκεια της µέτρησης οι πλάτες των πίσω καθισµάτων µπορούν να έχουν οποιαδήποτε κλίση ( ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ). Κάθε διαγωνιζόµενος έχει µια δεύτερη ευκαιρία, µόνο εάν αποτύχει στην πρώτη προσπάθεια. Το νούµερο των volt προστίθεται στο νούµερο των db, όταν είναι µικρότερο ή ίσο µε το max voltage της κάθε κλάσης. Όταν το νούµερο των volt υπερβαίνει το max voltage, το αποτέλεσµα θα είναι ο αριθµός των db -30 βαθµοί ESPL Outlaw Προϋποθέσεις για να διαγωνιστείς στην Outlaw: Αυτή η κατηγορία είναι ανοιχτή σε όλους. Ο διαγωνιζόµενος σε αυτή την κατηγορία µπορεί να διαγωνιστεί και σε οποιαδήποτε άλλη κατηγορία. Στην ESPL Outlaw,προαιρετικά γίνονται Εθνικοί Τελικοί αλλά όχι ιεθνείς Τελικοί. Οι Εθνικές Οργανώσεις είναι ελεύθερες να επεκτείνουν ή να συρρικνώσουν τους κανόνες και τις κλάσεις ανάλογα µε τις Εθνικές ανάγκες Κανόνες για όλες τις Outlaw κλάσεις: Το ηχοσύστηµα µπορεί να έχει εγκατασταθεί από οποιοδήποτε. Το αυτοκίνητο πρέπει να έχει αριθµό κυκλοφορίας ( οι πινακίδες µπορούν να αφαιρεθούν κατά την διάρκεια του αγώνα).εκτοσ ΤΗΣ Outlaw Extreme. Το αυτοκίνητο πρέπει να έχει µπροστινά καθίσµατα, εργοστασιακά ή aftermarket αλλά όχι ιδιοκατασκευές. ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ Outlaw Extreme. Όλα τα µέρη του ηχοσυστήµατος πρέπει να είναι εγκατεστηµένα µέσα στο αυτοκίνητο τρέιλερ κλπ απαγορεύονται. Πιθανές Κλάσεις: Outlaw Trunk Unlimited Πρόσθετοι κανόνες για την Outlaw Trunk Κλάση:

3 Τα subwoofer, (οι καµπίνες, τα bass reflex, κλπ ) πρέπει να είναι εγκατεστηµένα στο χώρο αποσκευών. Σε περίπτωση που η εγκατάσταση ( µεγάφωνα & ή καµπίνα ) ξεπερνά το επιτρεπόµενο όριο, ο διαγωνιζόµενος µεταφέρεται στην αµέσως επόµενη κλάση. Η πλάτη των πίσω καθισµάτων πρέπει να είναι κουµπωµένη και στερεωµένη σε όρθια θέση ( 90 µοίρες ή και παραπάνω ). Εάν τα πίσω καθίσµατα αντικατασταθούν από κατασκευή που περιέχει ενισχυτές κλπ, τότε το πάχος αυτής της κατασκευής θα πρέπει να είναι από 10cm εώς 30cm χωρίς ηχοπερατά ανοίγµατα. Κατά την διάρκεια της µέτρησης οι πλάτες των µπροστινών και πίσω καθισµάτων µπορούν να έχουν οποιαδήποτε κλίση ( ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ). Ο χώρος των επιβατών, από τις πίσω κολώνες µέχρι και µπροστά πρέπει να φαίνεται εργοστασιακός. Outlaw B Unlimited Πρόσθετοι κανόνες για την Outlaw B Κλάση: των αποσκευών εως και τις µεσαίες κολώνες του αυτοκινήτου. Σε περίπτωση που η εγκατάσταση ( µεγάφωνα & ή καµπίνα ) ξεπερνάει το ύψος των πίσω εργοστασιακών καθισµάτων ή τις µεσαίες κολώνες τότε ο διαγωνιζόµενος µεταφέρεται στην αµέσως επόµενη κλάση. Ο ουρανός του αυτοκινήτου µπορεί να κατασκευαστεί χωρίς να καλύπτεται το παρµπρίζ. Τα µπροστινά καθίσµατα µπορούν να έχουν οποιαδήποτε κλίση ή και να αφαιρεθούν κατά την διάρκεια της µέτρησης. Outlaw Wall 8 Outlaw Wall Unlimited Τοίχος µε εγκατεστηµένα µέχρι 8 woofers Τοίχος µε εγκατεστηµένα απεριόριστα woofers Πρόσθετοι κανόνες για την Outlaw Wall Κλάση: των αποσκευών µέχρι τις µεσαίες κολώνες και από το πάτωµα εως την οροφή. Σε περίπτωση που η εγκατάσταση ( µεγάφωνα & ή καµπίνα ) ξεπερνάει τις µεσαίες κολώνες ο διαγωνιζόµενος µεταφέρεται στην αµέσως επόµενη κλάση. φαίνεται εργοστασιακός. Ο ουρανός του αυτοκινήτου µπορεί να κατασκευαστεί χωρίς να καλύπτεται το παρµπρίζ. Τα µπροστινά καθίσµατα µπορούν να έχουν οποιαδήποτε κλίση ή και να αφαιρεθούν κατά την διάρκεια της µέτρησης. Outlaw Extreme Τα πάντα επιτρέπονται. Χωρίς αξιολόγηση εγκατάστασης Μέτρηση µε κλειστές πόρτες Μέτρηση µε ανοιχτές πόρτες

4 6.0.3 ESPL King of Bass Προϋποθέσεις για να διαγωνιστείς στην King of Bass: Αυτή η κατηγορία είναι ανοιχτή σε όλους. Ο διαγωνιζόµενος σε αυτή την κατηγορία µπορεί να διαγωνιστεί και σε οποιαδήποτε άλλη κατηγορία. Στην ESPL King of Base,προαιρετικά γίνονται Εθνικοί Τελικοί αλλά όχι ιεθνείς Τελικοί. Οι Εθνικές Οργανώσεις είναι ελεύθερες να επεκτείνουν ή να συρρικνώσουν τους κανόνες και τις κλάσεις ανάλογα µε τις Εθνικές ανάγκες Κανόνες για όλες τις King of Bass κλάσεις: Το ηχοσύστηµα µπορεί να έχει εγκατασταθεί από οποιοδήποτε. Το αυτοκίνητο πρέπει να έχει αριθµό κυκλοφορίας ( οι πινακίδες µπορούν να αφαιρεθούν κατά την διάρκεια του αγώνα). Το αυτοκίνητο πρέπει να έχει µπροστινά καθίσµατα, εργοστασιακά ή aftermarket αλλά όχι ιδιοκατασκευές. ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ King of Bass Wall. Όλα τα µέρη του ηχοσυστήµατος πρέπει να είναι εγκατεστηµένα µέσα στο αυτοκίνητο τρέιλερ κλπ απαγορεύονται. Πιθανές Κλάσεις: King of Bass Trunk Πρόσθετοι κανόνες για την Outlaw Trunk Κλάση: Τα subwoofer, (οι καµπίνες, τα bass reflex, κλπ ) πρέπει να είναι εγκατεστηµένα στο χώρο αποσκευών. Σε περίπτωση που η εγκατάσταση ( µεγάφωνα & ή καµπίνα ) ξεπερνά το επιτρεπόµενο όριο, ο διαγωνιζόµενος µεταφέρεται στην αµέσως επόµενη κλάση. Η πλάτη των πίσω καθισµάτων πρέπει να είναι κουµπωµένη και στερεωµένη σε όρθια θέση ( 90 µοίρες ή και παραπάνω ). Εάν τα πίσω καθίσµατα αντικατασταθούν από κατασκευή που περιέχει ενισχυτές κλπ, τότε το πάχος αυτής της κατασκευής θα πρέπει να είναι από 10cm εώς 30cm χωρίς ηχοπερατά ανοίγµατα. Κατά την διάρκεια της µέτρησης οι πλάτες των µπροστινών και πίσω καθισµάτων µπορούν να έχουν οποιαδήποτε κλίση ( ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ). Ο χώρος των επιβατών του αυτοκινήτου θα πρέπει να φαίνεται εργοστασιακός. King of Bass B Πρόσθετοι κανόνες για την King of Bass B Κλάση:

5 των αποσκευών εως και τις µεσαίες κολώνες του αυτοκινήτου. Σε περίπτωση που η εγκατάσταση ( µεγάφωνα & ή καµπίνα ) ξεπερνάει το ύψος των πίσω εργοστασιακών καθισµάτων ή τις µεσαίες κολώνες τότε ο διαγωνιζόµενος µεταφέρεται στην αµέσως επόµενη κλάση. Κατά την διάρκεια της µέτρησης οι πλάτες των µπροστινών καθισµάτων µπορούν να έχουν οποιαδήποτε κλίση ( ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ). King of Bass Wall Τα πάντα επιτρέπονται. Χωρίς αξιολόγηση εγκατάστασης Μέτρηση µε κλειστές πόρτες: King of Voice 50Hz για 10 δευτερόλεπτα 40Hz για 10 δευτερόλεπτα 30Hz για 10 δευτερόλεπτα Προϋποθέσεις για να διαγωνιστείς στην King of Voice: Αυτή η κατηγορία είναι ανοιχτή σε όλους. Ο διαγωνιζόµενος σε αυτή την κατηγορία µπορεί να διαγωνιστεί και σε οποιαδήποτε άλλη κατηγορία. Στην ESPL King of Base,προαιρετικά γίνονται Εθνικοί Τελικοί αλλά όχι ιεθνείς Τελικοί. Οι Εθνικές Οργανώσεις είναι ελεύθερες να επεκτείνουν ή να συρρικνώσουν τους κανόνες και τις κλάσεις ανάλογα µε τις Εθνικές ανάγκες Πιθανές Κλάσεις: King of Voice 8 King of Voice 16 Πρόσθετοι κανόνες για την King of Voice Κλάσεις: Αυτοκίνητα µε τοίχο µπορούν να διαγωνιστούν στην King of Voice 16 ή Unlimited ανάλογα τον αριθµό µεγαφώνων µεσαίων. Απαγορεύεται η τοποθέτηση µεγαφώνων µεσαίων/κορνών στις µπροστινές κολώνες, στο τιµόνι, στο πάτωµα, στον ουρανό και στα µπροστινά καθίσµατα.

6 King of Voice Unlimited Τα πάντα επιτρέπονται. Χωρίς αξιολόγηση εγκατάστασης Μέτρηση µε κλειστές πόρτες: προσθέτουµε την µεγαλύτερη και την µικρότερη µέτρηση σε κάθε σειρά. Σειρά A :(100Hz,125Hz,160Hz,200Hz,250Hz,315Hz,400Hz,500Hz) Σειρά B :(630Hz, 800Hz, 1KHz, 1K25Hz, 1K6Hz, 2KHz, 2K5Hz, 3K15Hz) Σειρά C :(4KHz, 5KHz, 6K3Hz, 8KHz, 10KHz, 12K5Hz, 16KHz, 20KHz) Free Style Αυτή η κατηγορία είναι για ιδιοκτήτες που του αρέσει να ακούνε µουσική υψηλής έντασης σε συχνότητες υψηλότερες από 100Hz. Προϋποθέσεις για να διαγωνιστείς στην King of Voice: Αυτή η κατηγορία είναι ανοιχτή σε όλους. Ο διαγωνιζόµενος σε αυτή την κατηγορία µπορεί να διαγωνιστεί και σε οποιαδήποτε άλλη κατηγορία. Στην Free Style,προαιρετικά γίνονται Εθνικοί Τελικοί αλλά όχι ιεθνείς Τελικοί. Οι Εθνικές Οργανώσεις είναι ελεύθερες να επεκτείνουν ή να συρρικνώσουν τους κανόνες και τις κλάσεις ανάλογα µε τις Εθνικές ανάγκες Κανόνες για όλες τις Free Style Kλάσεις: Το ηχοσύστηµα µπορεί να έχει εγκατασταθεί από οποιοδήποτε. Το αυτοκίνητο πρέπει να έχει αριθµό κυκλοφορίας ( οι πινακίδες µπορούν να αφαιρεθούν κατά την διάρκεια του αγώνα). Το αυτοκίνητο πρέπει να έχει µπροστινά καθίσµατα, εργοστασιακά ή aftermarket αλλά όχι ιδιοκατασκευές. Όλα τα µέρη του ηχοσυστήµατος πρέπει να είναι εγκατεστηµένα µέσα στο αυτοκίνητο τρέιλερ κλπ απαγορεύονται. Απαγορεύεται η τοποθέτηση µεγαφώνων mid/horn στις µπροστινές κολώνες, στο τιµόνι, στο πάτωµα, στον ουρανό και στα µπροστινά καθίσµατα. Τα mids/horns θα πρέπει να είναι τοποθετηµένα συµµετρικά µισά αριστερά µισά δεξιά και όχι µόνο στην µια πλευρά του αυτοκινήτου. Τα αυτοκίνητα µε τοίχο δεν µπορούν να διαγωνιστούν στις Free Style 4 & 8 ακόµα και εάν έχουν 4 & 8 µεγάφωνα/οκτάρια. ιαγωνίζονται από την Free Style 12 και πάνω. Το µέγιστο voltage πρέπει να είναι 14.8volt µε την µηχανή αναµµένη ή σβηστή, στην είσοδο/παροχή του ενισχυτή. Στις Free Style 4/8/12 κλάσεις, τα πάνελ στις πόρτες δεν πρέπει να καλύπτουν περισσότερο από 5cm του τζαµιού. Στις Free Style 16/Unl κλάσεις, τα πάνελ στις πόρτες δεν πρέπει να καλύπτουν περισσότερο από 20cm του τζαµιού. Σε όλες τις Free Style κλάσεις τα εγκατεστηµένα mids/horns δεν πρέπει να ξεπερνούν τον αριθµό µεγαφώνων που ορίζει η κάθε Free Style κλάση.τα επιπλέον mids/horns θα πρέπει να αφαιρούνται αλλιώς θα υπολογίζονται και θα ανεβαίνει κλάση. Πιθανές Κλάσεις: Free Style 4H2 - ( 4 X 8 Midranges + 2 Horn Tweeters) Free Style 8H4 - ( 8 X 8 Midranges + 4 Horn Tweeters)

7 Free Style 12H6 Free Style 16H8 Free Style Unlimited - (12 X 8 Midranges+ 6 Horn Tweeters) - (16 X 8 Midranges+ 8 Horn Tweeters) - (Unlimited Speakers) Έλεγχος εγκατάστασης σύµφωνα µε πίνακα Μέτρηση µε κλειστές πόρτες: προσθέτουµε την µεγαλύτερη σε κάθε σειρά. Σειρά A :(100Hz,125Hz,160Hz,200Hz,250Hz,315Hz,400Hz,500Hz) Σειρά B :(630Hz, 800Hz, 1KHz, 1K25Hz, 1K6Hz, 2KHz, 2K5Hz, 3K15Hz) Σειρά C :(4KHz, 5KHz, 6K3Hz, 8KHz, 10KHz, 12K5Hz, 16KHz, 20KHz) ESPL Experienced EMMA Experienced είναι το αµέσως επόµενο στάδιο, και η πρώτη κατηγορία µε διαγωνισµούς σε Εθνικό και ιεθνές επίπεδο. Στον Ήχο η αξιολόγηση είναι σχετικά απλή και η Εγκατάσταση αξιολογείται µόνο µε κριτήρια ασφάλειας. Αξιοπρεπής Ήχος και Εγκατάσταση είναι το µόνο που χρειάζεται. εν χρειάζεται εκτεταµένη εγκατάσταση, µιας και βαθµολογούνται λίγα µόνο πράγµατα. Στον Ήχο η αξιολόγηση γίνεται µε 2 tracks από το CD της ΕΜΜΑ. Όταν ο Ήχος και Εγκατάσταση βελτιωθούν περισσότερο, θα έρθει η ώρα για το επόµενο βήµα, την κατηγορία Αdvanced. Είναι η µικρότερη κατηγορία µε Εθνικούς και ιεθνείς Τελικούς. Είναι η πρώτη βαθµίδα, που µαθαίνει ο διαγωνιζόµενος την ιδιαιτερότητα της ΕΜΜΑ - την αίσθηση να ανήκεις σε µια διεθνή κοινότητα ανθρώπων µε τα ίδια ενδιαφέροντα, που πιο σηµαντική είναι η συµµετοχή, από τη νίκη. Προϋποθέσεις για να διαγωνιστείς στην Experienced: Οι διαγωνιζόµενοι ΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να είναι επαγγελµατίες ή υπάλληλοι στον χώρο του car audio µε οποιοδήποτε τρόπο. Σε αυτό συµπεριλαµβάνονται και οι πωλητές, εγκαταστάτες, αντιπρόσωποι, κατασκευαστές, εκδότες, διοργανωτές διαγωνισµών, κλπ. Στην ESPL Experienced,προαιρετικά γίνονται Εθνικοί Τελικοί αλλά όχι ιεθνείς Τελικοί. Οι πρωταθλητές της Experienced (1ος από κάθε κλάση) µπορεί να διαγωνιστούν στους ιεθνείς Τελικούς στην αντίστοιχη κλάση στην Advanced κατηγορία και θα κρίνεται η εγκατάστασή του µε βάση τους κανονισµούς της Advanced (π.χ Experienced 4 σε Advanced 4). Οι Εθνικοί Οργανισµοί είναι ελεύθεροι να επεκτείνουν ή να συρρικνώσουν τους κανόνες και τις κλάσεις σύµφωνα µε Εθνικές ανάγκες. Κανόνες για όλες τις Experienced κλάσεις: Το ηχοσύστηµα µπορεί να έχει εγκατασταθεί από οποιοδήποτε. Το αυτοκίνητο πρέπει να έχει αριθµό κυκλοφορίας ( οι πινακίδες µπορούν να αφαιρεθούν κατά την διάρκεια του αγώνα). Το αυτοκίνητο πρέπει να έχει µπροστινά καθίσµατα, εργοστασιακά ή aftermarket αλλά όχι ιδιοκατασκευές. Το µέγιστο voltage πρέπει να είναι 14.8volt µε την µηχανή αναµµένη ή σβηστή, στην είσοδο/παροχή του ενισχυτή. εν επιτρέπονται ιδιοκατασκευές και µετατροπές στα µηχανήµατα. Όλα τα µέρη του ηχοσυστήµατος πρέπει να είναι εγκατεστηµένα µέσα στο αυτοκίνητο τρέιλερ κλπ απαγορεύονται. Πιθανές Προαιρετικές Ταξινοµήσεις: ESPL Experienced Trunk 1-1 Woofer ESPL Experienced Trunk 2-2 Woofers ESPL Experienced Trunk 3-3 Woofers ESPL Experienced Trunk 4-4 Woofers

8 ESPL Experienced Trunk Unlimited Πρόσθετοι κανόνες για την Experienced Trunk Κλάση: Τα subwoofer, (οι καµπίνες, τα bass reflex, κλπ ) πρέπει να είναι εγκατεστηµένα στο χώρο αποσκευών. Σε περίπτωση που η εγκατάσταση ( µεγάφωνα & καµπίνα ) ξεπερνά το επιτρεπόµενο όριο, ο διαγωνιζόµενος µεταφέρεται στην αµέσως επόµενη κλάση. Η πλάτη των πίσω καθισµάτων πρέπει να είναι κουµπωµένη και στερεωµένη σε όρθια θέση ( 90 µοίρες ή και παραπάνω ). Εάν τα πίσω καθίσµατα αντικατασταθούν από κατασκευή που περιέχει ενισχυτές κλπ, τότε το πάχος αυτής της κατασκευής θα πρέπει να είναι από 10cm έως 30cm χωρίς ηχοπερατά ανοίγµατα. Κατά την διάρκεια της µέτρησης οι πλάτες των µπροστινών και πίσω καθισµάτων µπορούν να έχουν οποιαδήποτε κλίση ( ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ). Ο χώρος των επιβατών του αυτοκινήτου θα πρέπει να φαίνεται εργοστασιακός. ESPL Experienced B 8 Woofers ESPL Experienced B Unlimited Πρόσθετοι κανόνες για την Εxperienced B Κλάση: των αποσκευών έως και τις µεσαίες κολώνες του αυτοκινήτου. Σε περίπτωση που η εγκατάσταση ( µεγάφωνα & ή καµπίνα ) ξεπερνά το επιτρεπόµενο όριο τότε ο διαγωνιζόµενος µεταφέρεται στην αµέσως επόµενη κλάση. ESPL Experienced Compact 4 Woofers ESPL Experienced Compact Unlimited Πρόσθετοι κανόνες για την Experienced Compact κλάση: Κλάσεις για µικρά διθέσια αυτοκίνητα όπως Smarts, Pick-Ups, Cabs, Sport, Roadsters, κλπ. των αποσκευών µέχρι τις µεσαίες κολώνες και από το πάτωµα έως την οροφή.

9 ESPL Experienced Wall 8 ESPL Experienced Wall Unlimited Πρόσθετοι κανόνες για την Experienced Wall κλάση: των αποσκευών µέχρι τις µεσαίες κολώνες και από το πάτωµα εως την οροφή. Ο χώρος των επιβατών από τις µεσαίες κολώνες µέχρι µπροστά του αυτοκινητού θα πρέπει να Ο ουρανός του αυτοκινήτου µπορεί να κατασκευαστεί χωρίς να καλύπτεται το παρµπρίζ. Έλεγχος εγκατάστασης σύµφωνα µε τον πίνακα Μέτρηση µε κλειστές πόρτες Μέτρηση µε ανοιχτές πόρτες Κατά την διάρκεια της µέτρησης οι πλάτες των µπροστινών καθισµάτων µπορούν να έχουν οποιαδήποτε κλίση ( ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ) σε όλες τις Experienced κλάσεις ESPL Advanced Σχεδόν πλήρης αξιολόγηση του Ήχου από δύο Κριτές, και αξιολόγηση εγκατάστασης σε περισσότερα σηµεία. Εδώ δεν υπάρχει αυτόµατη προαγωγή στην επόµενη κατηγορία. Οι διαγωνιζόµενοι θα πάρουν σωστή εκτίµηση για τον ήχο και την εγκατάσταση του συστήµατος του, όπως και οδηγίες για µελλοντικές βελτιώσεις. Προϋποθέσεις για να διαγωνιστείς στην Advanced: Αυτή η κατηγορία είναι ανοιχτή σε όλους. Στην ESPL Advanced,γίνονται Εθνικοί και ιεθνείς Τελικοί. Κανόνες για όλες τις Advanced κλάσεις: Το ηχοσύστηµα µπορεί να έχει εγκατασταθεί από οποιοδήποτε. Το αυτοκίνητο πρέπει να έχει αριθµό κυκλοφορίας ( οι πινακίδες µπορούν να αφαιρεθούν κατά την διάρκεια του αγώνα). Το αυτοκίνητο πρέπει να έχει µπροστινά καθίσµατα, εργοστασιακά ή aftermarket αλλά όχι ιδιοκατασκευές. Το µέγιστο voltage πρέπει να είναι 14.8volt µε την µηχανή αναµµένη ή σβηστή, στην είσοδο/παροχή του ενισχυτή. Όλα τα µέρη του ηχοσυστήµατος πρέπει να είναι εγκατεστηµένα µέσα στο αυτοκίνητο τρέιλερ κλπ απαγορεύονται. Κλάσεις: ESPL Advanced Trunk 2-2 Woofers ESPL Advanced Trunk 4-4 Woofers ESPL Advanced Trunk Unlimited

10 Πρόσθετοι κανόνες για τις Advanced Trunk 2, 4, Unlimited, κλάσεις: Τα subwoofer, (οι καµπίνες, τα bass reflex, κλπ ) πρέπει να είναι εγκατεστηµένα στο χώρο αποσκευών. Σε περίπτωση που η εγκατάσταση ( µεγάφωνα & ή καµπίνα ) ξεπερνά το επιτρεπόµενο όριο, ο διαγωνιζόµενος µεταφέρεται στην αµέσως επόµενη κλάση. Η πλάτη των πίσω καθισµάτων πρέπει να είναι κουµπωµένη και στερεωµένη σε όρθια θέση ( 90 µοίρες ή και παραπάνω ). Εάν τα πίσω καθίσµατα αντικατασταθούν από κατασκευή που περιέχει ενισχυτές κλπ, τότε το πάχος αυτής της κατασκευής θα πρέπει να είναι από 10cm έως 30cm χωρίς ηχοπερατά ανοίγµατα. Η πηγή πρέπει να είναι εγκατεστηµένη και στερεωµένη µέσα στο χώρο του αυτοκινήτου. Ο χώρος των επιβατών του αυτοκινήτου θα πρέπει να φαίνεται εργοστασιακός. ESPL Advanced B Unlimited Πρόσθετοι κανόνες για την Advanced B κλάση: των αποσκευών έως και τις µεσαίες κολώνες του αυτοκινήτου. Το µέγιστο ύψος δεν µπορεί να είναι υψηλότερο από το ύψος της πλάτης του πίσω εργοστασιακού καθίσµατος ( χωρίς τα προσκέφαλα ). Σε περίπτωση που η εγκατάσταση ( µεγάφωνα & ή καµπίνα ) ξεπερνά το επιτρεπόµενο όριο, ο διαγωνιζόµενος µεταφέρεται στην αµέσως επόµενη κλάση. Η πηγή θα πρέπει να είναι εγκατεστηµένη και στερεωµένη µέσα στο χώρο του αυτοκινήτου. ESPL Advanced Wall Unlimited Πρόσθετοι κανόνες για την Advanced Wall κλάση: των αποσκευών µέχρι τις µεσαίες κολώνες και από το πάτωµα έως την οροφή. Η πηγή πρέπει να είναι εγκατεστηµένη κατάλληλα µέσα ή έξω από το αυτοκίνητο. Έλεγχος εγκατάστασης σύµφωνα µε τον πίνακα Μέτρηση µε κλειστές πόρτες Μέτρηση µε ανοιχτές πόρτες Κατά την διάρκεια της µέτρησης οι πλάτες των µπροστινών καθισµάτων µπορούν να έχουν οποιαδήποτε κλίση ( ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ) σε όλες τις Advanced κλάσεις. ESPL Master Η Master είναι το πιο εξελιγµένο επίπεδο της ESPL. Τα κορυφαία αυτοκίνητα της κατηγορίας αυτής αντιπροσωπεύουν ότι καλύτερο µπορεί να κατασκευαστεί στο αυτοκίνητο. Οι κορυφαίοι διαγωνιζόµενοι της κατηγορίας χαίρουν εκτίµησης και δίνουν το παράδειγµα στους άλλους διαγωνιζόµενους. Οι διαγωνιζόµενοι θα πάρουν σωστή εκτίµηση για τον ήχο και την εγκατάσταση του συστήµατος του, όπως και οδηγίες για µελλοντικές βελτιώσεις. Αυτή η κατηγορία είναι ανοιχτή σε όλους!

11 Στην ESPL Master, γίνονται Εθνικοί και ιεθνείς Τελικοί. Κανόνες για όλες τις Master κλάσεις: Το ηχοσύστηµα µπορεί να εγκατασταθεί από οποιοδήποτε. Το αυτοκίνητο µπορεί να έχει ή να µην έχει πινακίδες κυκλοφορίας. Το αυτοκίνητο θα πρέπει να µπορεί να κινηθεί µε τον δικό του κινητήρα. Θα πρέπει να έχει τουλάχιστον εγκατεστηµένο κάθισµα οδηγού (κάθισµα αυτοκινήτου, όχι σκαµπό, όχι κοµµάτι ξύλου) Τροποποιηµένα ή ιδιοκατασκευές συστηµάτων επιτρέπονται. εν υπάρχει όριο στο voltage ( µπορεί να είναι υψηλότερο από 14,8V) Όλα τα µέρη του ηχοσυστήµατος πρέπει να είναι εγκατεστηµένα µέσα στο αυτοκίνητο τρέιλερ κλπ απαγορεύονται. Η πηγή πρέπει να είναι εγκατεστηµένη κατάλληλα µέσα ή ΈΞΩ από το αυτοκίνητο. Κλάσεις: ESPL Master Wall unlimited Έλεγχος εγκατάστασης σύµφωνα µε τον πίνακα Μέτρηση µε κλειστές πόρτες Μέτρηση µε ανοιχτές πόρτες Τα καθίσµατα µπορούν να αφαιρεθούν, µόνο κατά την διάρκεια της µέτρησης ESPL Expert Είναι η µεγαλύτερη και σοβαρότερη κατηγορία ESPL. Η αξιολόγηση γίνεται στην εγκατάσταση, στο design και το styling και φυσικά στην ένταση. Οι διαγωνιζόµενοι θα πάρουν σωστή εκτίµηση για τον ήχο και την εγκατάσταση του συστήµατος του, όπως και οδηγίες για µελλοντικές βελτιώσεις. Αυτή η κατηγορία είναι ανοιχτή σε όλους! Στην ESPL Expert, γίνοται Εθνικοί και ιεθνείς Τελικοί. Κανόνες για όλες τις Expert κλάσεις: Το ηχοσύστηµα µπορεί να εγκατασταθεί από οποιοδήποτε. Το αυτοκίνητο µπορεί να έχει ή να µην έχει πινακίδες κυκλοφορίας. Το αυτοκίνητο θα πρέπει να µπορεί να κινηθεί µε τον δικό του κινητήρα. Το αυτοκίνητο θα πρέπει να µπορεί να κινηθεί µε τον δικό του κινητήρα. Θα πρέπει να έχει τουλάχιστον εγκατεστηµένο κάθισµα οδηγού (κάθισµα αυτοκινήτου, όχι σκαµπό, όχι κοµµάτι ξύλου). Τροποποιηµένα ή ιδιοκατασκευές συστηµάτων επιτρέπονται. εν υπάρχει όριο στο voltage ( µπορεί να είναι υψηλότερο από 14,8V) Όλα τα µέρη του ηχοσυστήµατος πρέπει να είναι εγκατεστηµένα µέσα στο αυτοκίνητο τρέιλερ κλπ απαγορεύονται. Η πηγή πρέπει να είναι εγκατεστηµένη κατάλληλα µέσα ή ΈΞΩ από το αυτοκίνητο. Κλάσεις: ESPL Expert Unlimited Έλεγχος εγκατάστασης σύµφωνα µε τον πίνακα Μέτρηση µε κλειστές πόρτες

12 Μέτρηση µε ανοιχτές πόρτες Τα καθίσµατα µπορούν να αφαιρεθούν, µόνο κατά την διάρκεια της µέτρησης.

ΕΜΜΑ GREEK RULEBOOK

ΕΜΜΑ GREEK RULEBOOK ΕΜΜΑ GREEK RULEBOOK 2 0 1 8 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.01 Βαθμοί κατάταξης Εθνικών Πρωταθλημάτων 1.02 Καθαριότητα 1.03 Σύστημα Ασφαλισμένο 1.04 Στερέωση 1.05 Τελειωμένη εργασία 2.01 Αντιστοιχίες μεγαφώνων 2.02 Όρια

Διαβάστε περισσότερα

2.5.4 Βαθμοί κατάταξης Εθνικών Πρωταθλημάτων

2.5.4 Βαθμοί κατάταξης Εθνικών Πρωταθλημάτων 2.5.4 Βαθμοί κατάταξης Εθνικών Πρωταθλημάτων Κάθε διαγωνιζόμενος που τερματίζει σε όποια από τις 8 πρώτες θέσεις κάθε αγώνα που μετραει στο πρωτάθλημα, βάζει στο λογαριασμό του, τους παρακάτω βαθμούς :

Διαβάστε περισσότερα

Final results for ΚΡΗΤΗ

Final results for ΚΡΗΤΗ Experienced SQ Class: SQ Experienced Unlimited 1 ΚΑBΒΑΛΟΣ ΝΙΚΟΣ EXPERT SOUND (SEAT LEON, 176,0 176,0 0,0 0,0 0,0 0,0 0,0 10 2 ΚΥΡΚΑΓΑΤΣΛΗΣ ΝΙΚΟΣ EXPERT SOUND (OPEL 160,0 160,0 0,0 0,0 0,0 0,0 0,0 8 3 ΑΝΤΩΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

INTERNAL list Αθήνα. EMMA Competition Database Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 Page 1 of 6

INTERNAL list Αθήνα. EMMA Competition Database Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 Page 1 of 6 Class: SQ Master Unlimited 1 Mr Sound Χατζόπουλος Ευάγγελος (Opel Astra, Ασημί) 274,0 274,0 0,0 0,0 0,0 0,0 0,0 10 EMMA Competition Database Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 Page 1 of 6 Class: ESPL Experienced

Διαβάστε περισσότερα

Final results for Athens

Final results for Athens f Final results for free style 16 Grand 1 ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΔΟΥΔΗΣ (KIA 442,3 0,0 0,0 0,0 35,0 407,3 0,0 10 2 ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ EFSTATHIOU SOUND (VW 430,9 0,0 0,0 0,0 35,0 395,9 0,0 8 3 ΡΙΚΚΑ ΝΙΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Volvo Premium Sound. by Harman Kardon

Volvo Premium Sound. by Harman Kardon Volvo Premium Sound by Harman Kardon Απολαύστε ήχο σχεδιασμένο γύρω από σας Το πάθος μας για τη μουσική ζωντανεύει σε μια άψογα συντονισμένη ακουστική εμπειρία. Όταν σχεδιάζουμε ένα νέο Volvo, πάντα αναρωτιόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

INTERNAL list Αθήνα. Sound Quality Master Unlimited. Class: EMMA Competition Database Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 Page 1 of 9

INTERNAL list Αθήνα. Sound Quality Master Unlimited. Class: EMMA Competition Database Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 Page 1 of 9 Sound Quality Master Unlimited Class: Place Name Grand Total Total SoundMM Total Total Basinstall Measure Measure Qualif. 1 Mr Sound Χατζόπουλος Ευάγγελος (Opel Astra, Ασημί) 272,0 272,0 0,0 0,0 0,0 0,0

Διαβάστε περισσότερα

Class: SQ Advanced Skilled Unl Grand Total Total Total Total Measure Measure Qualif. Place Name SoundMM Basinstall

Class: SQ Advanced Skilled Unl Grand Total Total Total Total Measure Measure Qualif. Place Name SoundMM Basinstall Class: SQ Advanced Skilled Unl 1 Expert Sound Μακρoμανωλάκης Γιώργος (Opel Astra, 263,0 263,0 0,0 0,0 0,0 0,0 0,0 10 2 Expert Sound Τσιράογλου Παναγιώτης (Smart, Μαύρο) 262,0 262,0 0,0 0,0 0,0 0,0 0,0

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ STOCK.3 ΑΡΘΡΟ 1 - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ STOCK..3 1.1 Επιτρεπόμενα αυτοκίνητα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ (1) ΕΠΙΒΑΤΗΓΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ (1) ΕΠΙΒΑΤΗΓΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Ταχ. Δ/νση: Κυδωνίας 29, Χανίαα Κρήτηατήτης Ταχ. Κώδικας: 73135

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ STOCK.3 ΑΡΘΡΟ 1 - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ STOCK..3 1.1 Επιτρεπόμενα αυτοκίνητα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ IMS STC

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ IMS STC ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ IMS STC ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ 3 2 ΜΟΝΑΔΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 4 2.1 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ IR IMS STC 621/641/661 4 2.2 ΠΑΝΕΛ ΕΚΠΟΜΠΗΣ IR IMS STC 622/642/662 5 2.3 ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ WILD TERRAIN 2015

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ WILD TERRAIN 2015 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (O.M.A.E) ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ WILD TERRAIN 2015 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ΟΡΙΣΜΟΙ... 3 2 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ... 3 2.1 Εφεδρικοί

Διαβάστε περισσότερα

Class: Master Unlimited Grand Total Total Total Total Measure Measure Qualif. Place Name SoundMM Basinstall

Class: Master Unlimited Grand Total Total Total Total Measure Measure Qualif. Place Name SoundMM Basinstall Class: Master Unlimited 1 Mr Sound Χατζόπουλος Ευάγγελος (Opel Astra, Ασημί) 265,0 265,0 0,0 0,0 0,0 0,0 0,0 10 2 Mr Sound Ιωακειμίδης Κωστας (VW Passat, Μπλέ) 208,0 208,0 0,0 0,0 0,0 0,0 0,0 8 EMMA Competition

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου Εγχειρίδιο Χρήσης ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που επιλέξατε τα ηχεία Innovator S51324 5.1. Με τα ηχεία αυτά μπορείτε να απολαύσετε ήχο 5.1 καναλιών από

Διαβάστε περισσότερα

VW GOLF 5 FRONT DOORS SPEAKERS REPLACE. Αλλαγή µπροστινών µεγαφώνων στις εργοστασιακές θέσεις

VW GOLF 5 FRONT DOORS SPEAKERS REPLACE. Αλλαγή µπροστινών µεγαφώνων στις εργοστασιακές θέσεις VW GOLF 5 FRONT DOORS SPEAKERS REPLACE Αλλαγή µπροστινών µεγαφώνων στις εργοστασιακές θέσεις Πρώτα από όλα φτιάχνουµε ένα φραπεδάκι και ένα τοστ γιατί µπορεί να πεινάσουµε Ξεκινάµε βγάζοντας το πλαστικό

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε για την επιλογή του συστήματος Home Theater Innovator S51337. Το σύστημα αυτό συνδέεται με το PC, DVD Player, CD/MP3,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ VOLVO XC90. Premium sound by Bowers & Wilkins

ΝΕΟ VOLVO XC90. Premium sound by Bowers & Wilkins ΝΕΟ VOLVO XC90 Premium sound by Bowers & Wilkins Ακούγεται θαυμάσια. Και έφτασε επιτέλους η ώρα να το απολαύσετε μέσα στο Volvo σας. Από τότε που κατασκευάστηκε το πρώτο Volvo, το 1927, σχεδιάζουμε πάντα

Διαβάστε περισσότερα

Q-Acoustics 3000 Series

Q-Acoustics 3000 Series Q-Acoustics 3000 Series GR 5036694039410 WAL 5036694039465 3010 ΓΡΑΦΙΤΗΣ/ΚΑΡΥΔΙΑ B.LE 5036694039519 BL 5036694039564 WH 5036694039618 GR 5036694039427 WAL 5036694039472 3020 ΓΡΑΦΙΤΗΣ/ΚΑΡΥΔΙΑ B.LE 5036694039526

Διαβάστε περισσότερα

Gibbon Air 226,00 167,00 259,00 Gibbon ,00

Gibbon Air 226,00 167,00 259,00 Gibbon ,00 Gibbon Series Bluetooth ζεύγος ενεργών ηχείων με 4-inch woofer και 3/4-inch tweeter με απόδοση συχνότητας 60hz-22khz και ισχύως 30Watt ανά κανάλι. Διαθέτει στο εμπρός μέρος Volume control, επιλογή εισόδου,

Διαβάστε περισσότερα

1 Πατήστε. 2 Αγγίξτε Audio Off. Εναλλαγή πηγής ήχου. Διακοπή της λειτουργίας ήχου. Εναλλαγή της πηγής ήχου. Προβολή της οθόνης λειτουργιών ήχου

1 Πατήστε. 2 Αγγίξτε Audio Off. Εναλλαγή πηγής ήχου. Διακοπή της λειτουργίας ήχου. Εναλλαγή της πηγής ήχου. Προβολή της οθόνης λειτουργιών ήχου Εναλλαγή πηγής ήχου Εναλλαγή της πηγής ήχου Διακοπή της λειτουργίας ήχου 1 Πατήστε. 1 Πατήστε. 2 Επιλέξτε τη λειτουργία ήχου που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. 2 Αγγίξτε Audio Off. Αγγίξτε το Audio Off και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΠΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ TIMH 1-Series

ΤΥΠΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ TIMH 1-Series 1-Series 1/3/2016 101 Ηχείο βάσεως 2 δρόμων Ισχύος 150 WRMS, μαγνητικά θωρακισμένο Απόκριση συχνότητας 48Hz - 32KHz (+/- 3dB) Αντίσταση 8Ω Ευαισθησία 87dB Mid/Bass Drivers 110mm με κώνους από ανοδυομένο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά και κρατήστε για μελλοντική χρήση. Προσοχή: Προειδοποίηση:

Εγχειρίδιο Οδηγιών. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά και κρατήστε για μελλοντική χρήση. Προσοχή: Προειδοποίηση: Χαρακτηριστικά: Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατάλληλη Ηλικία χρονών Ταχύτητα χλμ/ώρα Κωδικός/code: 412175 Επιτρεπόμενο βάρος κιλά Κινητήρας Ισχύς Επαναφόρτιση Διαστάσεις Καθαρό βάρος Μπαταρία Χρόνος λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ WILD TERRAIN 2015

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ WILD TERRAIN 2015 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (O.M.A.E) ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ WILD TERRAIN 2015 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) Οι όποιες αλλαγές/προσθήκες σε σχέση με την πρώτη δημοσίευση εμφανίζονται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΠΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ TIMH 1-Series

ΤΥΠΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ TIMH 1-Series 1-Series 101 Ηχείο βάσεως 2 δρόμων Ισχύος 150 WRMS, μαγνητικά θωρακισμένο Απόκριση συχνότητας 48Hz - 32KHz (+/- 3dB) Αντίσταση 8Ω Ευαισθησία 87dB Mid/Bass Drivers 110mm με κώνους από ανοδυομένο αλουμίνιο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΠΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ TIMH Aegis Series Aegis Neo-1

ΤΥΠΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ TIMH Aegis Series Aegis Neo-1 Aegis Series Aegis Neo-1 1/3/2015 Ηχείο 2 δρόμων, ισχύος 120 WRMS, μαγνητικά θωρακισμένο 45Hz - 45KHz, 8Ω, 89dB, ύψος 35,7cm woofer κατασκευασμένο από χυτό σασί με μεταλλικό κώνο tweeter νεοδιμίου Χρώμα:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΠΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ TIMH Aegis Series Aegis Neo-1

ΤΥΠΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ TIMH Aegis Series Aegis Neo-1 Aegis Series Aegis Neo-1 1/1/2014 Ηχείο 2 δρόμων, ισχύος 120 WRMS, μαγνητικά θωρακισμένο 45Hz - 45KHz, 8Ω, 89dB, ύψος 35,7cm woofer κατασκευασμένο από χυτό σασί με μεταλλικό κώνο tweeter νεοδιμίου Χρώμα:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ WILD TERRAIN 2016

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ WILD TERRAIN 2016 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ(O.M.A.E) ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ WILD TERRAIN 2016 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ΟΡΙΣΜΟΙ... 3 2 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ... 3 2.1 Εφεδρικοί τροχοί... 3 2.2

Διαβάστε περισσότερα

1. POW/MOD: 2. CLK: MUTE: BAND: AMS: 1/PAU: 10. 2/INT: 11. 3/RPT:

1. POW/MOD: 2. CLK: MUTE:  BAND: AMS: 1/PAU: 10. 2/INT: 11. 3/RPT: OSIO ACO-4290U I. Βασικές Λειτουργίες: 1. POW/MOD: Πιέστε για να αλλάξετε λειτουργία αναπαραγωγής, όπως παρακάτω: Radio USB SD AUX(Αν εισάγετε USB ή κάρτα µνήµης.).πιέστε παρατεταµένα για να απενεργοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΙ

ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΙ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΙ ΘΕΜΑ 1 ο (βαθµοί 2) Σώµα µε µάζα m=5,00 kg είναι προσαρµοσµένο στο ελεύθερο άκρο ενός κατακόρυφου ελατηρίου και ταλαντώνεται εκτελώντας πέντε (5) πλήρης ταλαντώσεις σε χρονικό

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0420 0440 0442 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΠΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ TIMH Aego Series

ΤΥΠΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ TIMH Aego Series Aego Series Aego BT2 Aego 3 Aego Sound3ar Ενεργό φορητό Hi-End ασύρματο σύστημα Μορφή επικοινωνίας: ασύρματη και ενσύρματη Ασύρματη επικοινωνία μέσω Bluetooth 4.2 με apt-x Low Latency Ισχύς: 40W RMS Λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΚΗΠΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 1760x2250x1530 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΚΗΠΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 1760x2250x1530 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΚΗΠΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 760x50x530 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΛΑΙΝΑ ΤΟΙΧΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΘΥΡΟ D 8 Χ 00 Χ 50 8 Χ 00 Χ 50 838 Χ 764

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Πριν τη χρήση διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες για να αποφύγετε κινδύνους κατά τη χρήση και κρατήστε τες για μελλοντικές αναφορές

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Πριν τη χρήση διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες για να αποφύγετε κινδύνους κατά τη χρήση και κρατήστε τες για μελλοντικές αναφορές ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Πριν τη χρήση διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες για να αποφύγετε κινδύνους κατά τη χρήση και κρατήστε τες για μελλοντικές αναφορές Περιεχόμενα 1. Ζωτικής σημασίας πληροφορίες - Διαβάστε τώρα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΠΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ TIMH Aego Series

ΤΥΠΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ TIMH Aego Series Aego Series Aego BT2 Aego 3 Aego Sound3ar Ενεργό φορητό Hi-End ασύρματο σύστημα Μορφή επικοινωνίας: ασύρματη και ενσύρματη Ασύρματη επικοινωνία μέσω Bluetooth 4.2 με apt-x Low Latency Ισχύς: 40W RMS Λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε Υπεύθυνος Κλάδου Σταθόπουλος Βασίλης

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε Υπεύθυνος Κλάδου Σταθόπουλος Βασίλης ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε. 2016 Υπεύθυνος Κλάδου Σταθόπουλος Βασίλης bod@el-me.gr ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ Για το 2016 το πρωτάθλημα θα έχει την εξής μορφή: (5)

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Πρώτα βήματα με το φωτιστικό LivingColors LivingColors Αφαίρεση συσκευασίας και εγκατάσταση Όταν αφαιρείτε τη συσκευασία του φωτιστικού LivingColors, το φωτιστικό είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ 2. ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ 3. ΤΕΛΙΚΟΙ. Για το 2012 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής µορφή:

ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ 2. ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ 3. ΤΕΛΙΚΟΙ. Για το 2012 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής µορφή: ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/10 IC TRACK 200mm ΕΛ.Μ.Ε. 2012 Κλάδος θερµικών τηλεκατευθυνόµενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου Γερασιµίδης Νικόλαος (τηλ: 6939529752) bod@el-me.gr 1 Κλάδος 1/10 Nitro On

Διαβάστε περισσότερα

Public Address (PA) Ενίσχυση Συναυλιών. Κύκλος Διαλέξεων Ηλεκτρακουστικής 20/2/2012. Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 12

Public Address (PA) Ενίσχυση Συναυλιών. Κύκλος Διαλέξεων Ηλεκτρακουστικής 20/2/2012. Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 12 Public Address (PA) Ενίσχυση Συναυλιών Κύκλος Διαλέξεων Ηλεκτρακουστικής Ι.Ε.Μ.Α. 20/2/2012 Public Address = Απευθύνω δημόσια λόγο Εφόσον προσδιορίσουμε τους στόχους και τις ανάγκες μας......σχεδιάζουμε

Διαβάστε περισσότερα

SC Surround Sound Card (714DX 7.1 SOUND EXPERT)

SC Surround Sound Card (714DX 7.1 SOUND EXPERT) Πληροφορίες προϊόντος A: Αναλογικές είσοδοι και έξοδοι B: Ψηφιακή είσοδος και έξοδος S/PDIF C: Εσωτερικές αναλογικές είσοδοι C A B Εγκατάσταση Πριν την εγκατάσταση: Αν έχετε κάρτα ήχου στο σύστηµά σας,

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικοί κανονισμοί κατηγορίας RC - OPEN

Τεχνικοί κανονισμοί κατηγορίας RC - OPEN Τεχνικοί κανονισμοί κατηγορίας RC - OPEN 1.Βάρος και ελαστικά Βάρος Ελαστικά Maximum πλάτος ελαστικού Τύπος ελαστικού ς 2.Bodywork. 3. Chassis -Ελεύθερες τροποποιήσεις σε όλο το αμάξωμα. Σημ.: Η εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΗ Νο2

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΗ Νο2 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΗ Νο2 Στην πρόταση Νο2 παρουσιάζεται μια λύση για μια διώροφη οικία που περιλαμβάνει: Σύστημα Home Cinema 7.1 για το χώρο του σαλονιού. Σύστημα προβολής (projector

Διαβάστε περισσότερα

Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει.

Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει. Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει. Μεγαφωνικό σύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού PRAESIDEO boschsecurity.gr Μεγαφωνικό σύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού PRAESIDEO 3 Ενημέρωση και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΗ HERCULES DJCONTROLWAVE Το Hercules DJControlWave είναι ένας ελεγκτής για DJ με 2 πλατό με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.

Διαβάστε περισσότερα

Κουκούλα με παράθυρο και θήκη Ρυθμιζόμενη πλατφόρμα ποδιών Ρυθμιζόμενες χειρολαβές, Καλάθι αποσκευών Ρυθμιζόμενη προστατευτική μπάρα

Κουκούλα με παράθυρο και θήκη Ρυθμιζόμενη πλατφόρμα ποδιών Ρυθμιζόμενες χειρολαβές, Καλάθι αποσκευών Ρυθμιζόμενη προστατευτική μπάρα Σκελετός σιδερένιος με βάρος : 6,3 kg Ρυθμιζόμενη πλάτη 4 θέσεων Περιστρεφόμενες ή σταθερές μπροστινές ρόδες Ζώνη ασφαλείας 5 Διαστάσεις Ανοιχτό: 48x80x105 Κουκούλα με παράθυρο και θήκη Ρυθμιζόμενη πλατφόρμα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΟΣ 1ης ΑΠΟ 6 ΣΕΛΙ ΕΣ

ΤΕΛΟΣ 1ης ΑΠΟ 6 ΣΕΛΙ ΕΣ ΑΡΧΗ 1ης ΣΕΛΙ ΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΚΟΙΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΕΛΙΔΩΝ ΕΞΙ (6) ΘΕΜΑ: «ΜΙΚΡΗ ΕΞΟΧΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ» ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Το κτήριο

Διαβάστε περισσότερα

LUA Installation & A/V Multipurpose

LUA Installation & A/V Multipurpose LUA Installation & A/V Multipurpose LUA3i LUA5i LUA5 LUA10i LUA10 LUA15 Ηχείο 2 δρόμων dual driver, 60W RMS, 16Ω με 2x3" woofer. Απόκριση συχνότητας 150Hz- 18KHz (-3dΒ), ευαισθησία 116dB SPL με μεταλλική

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ 0405GN

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ 0405GN 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ 0405GN Περιμετρικός οπτικός έλεγχος. Είναι απαραίτητο πριν οδηγήσουμε το αστικό λεωφορείο να κάνουμε ένα οπτικό έλεγχο γύρω από το όχημα.αυτός ο

Διαβάστε περισσότερα

ROTAX MOJO MAX CHALLENGE Technical Regulations 2014 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 125 ΜΙΝΙ ΜΑΧ ΚΑΙ ΤΟ 125 MICRO MAX

ROTAX MOJO MAX CHALLENGE Technical Regulations 2014 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 125 ΜΙΝΙ ΜΑΧ ΚΑΙ ΤΟ 125 MICRO MAX ROTAX MOJO MAX CHALLENGE Technical Regulations 2014 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 125 ΜΙΝΙ ΜΑΧ ΚΑΙ ΤΟ 125 MICRO MAX 9.10 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ (έξω από την σφραγίδα του κινητήρα)για ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΑΡΤ 125 ΜΙΝΙ ΜΑΧ (10

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2009: ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2009: ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2009: ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ST 006 ΜΠΟΥΛΟΝΙ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ Μπουλόνι αγκύρωσης σε μορφή βίδας που προσδένει την κατασκευή, χωρίς να γίνονται ορατές οι αλυσίδες (ενώνονται κάτω από την κατασκευή). Με

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Σύνταξη τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια 2 προκατασκευασμένων φορητών οικίσκων

ΘΕΜΑ: Σύνταξη τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια 2 προκατασκευασμένων φορητών οικίσκων Έκδ.1 αναθ.2 ημ/νία έγκρ.15/7/2011 ΟΥΠ-ΠΡΜ 019 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ Ταχ. Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε Υπεύθυνοι Κλάδου Ζωτιάδης Κώστας Γιαννίτσας Κώστας

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε Υπεύθυνοι Κλάδου Ζωτιάδης Κώστας Γιαννίτσας Κώστας ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε. 2017 Υπεύθυνοι Κλάδου Ζωτιάδης Κώστας Γιαννίτσας Κώστας bod@el-me.gr ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ Για το 2017 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής

Διαβάστε περισσότερα

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου!

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου! BeoLab 7 1 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση του ηχείου όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Προστασία ηχείου Το ηχείο διαθέτει ένα

Διαβάστε περισσότερα

The 38 th International Physics Olympiad Iran Theory Competition Sunday, 15 July 2007

The 38 th International Physics Olympiad Iran Theory Competition Sunday, 15 July 2007 The 38 th International Physics Olympiad Iran Theory Competition Sunday, 15 July 2007 1. Αυτός ο φάκελος περιέχει 4 φύλλα Ερωτήσεων (Q), 3 φύλλα Απαντήσεων (Α) και έναν αριθμό φύλλων Γραψίματος (W) 2.

Διαβάστε περισσότερα

1. ΓΕΝΙΚΑ 2. ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ 3. ΤΕΛΙΚΟΙ. Για το 2013 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής µορφή:

1. ΓΕΝΙΚΑ 2. ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ 3. ΤΕΛΙΚΟΙ. Για το 2013 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής µορφή: ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/8 IC OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε. 2013 Υπεύθυνος Κλάδου ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (τηλ. 6944648548) bd@el-me.gr 1 Κλάδος 1/8 Off Rad 2013 ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ Για το 2013 το πρωτάθληµα θα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΟΥΤΙΟΥ Βεβαιωθείτε ότι µέσα στο κουτί βρίσκονται τα ακόλουθα κοµµάτια: Ηχεία DESK ROCKER USB Καλώδιο µε Βύσµα 1/8 (3,5mm) Καλώδιο Ρεύµατος Εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

1 Κλάδος Ηλεκτρικών v1.25.

1 Κλάδος Ηλεκτρικών v1.25. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 TOURING ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΛ.Μ.Ε. 2013 Κλάδος ηλεκτροκίνητων τηλεκατευθυνόμενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου Γιάννης ουκάκης 1 Κλάδος Ηλεκτρικών v1.25

Διαβάστε περισσότερα

Προηγμένη Κατηγορία (Advanced Robotics)

Προηγμένη Κατηγορία (Advanced Robotics) Προηγμένη Κατηγορία (Advanced Robotics) Στόχος της δοκιμασίας είναι το ρομπότ να σκοράρει όσο πιο πολλούς πόντους μπορεί σε μια έκδοση ρομποτικού Tetris με το όνομα Tetrastack. Το ρομπότ θα βρει, αναγνωρίσει

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΜΕΛΕΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Κέρκυρα, 2//203 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

1 Κλάδος 1/10 Nitro On Road v1.14. 1-10track@el-me.gr

1 Κλάδος 1/10 Nitro On Road v1.14. 1-10track@el-me.gr ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/10 IC TRACK 200mm NITRO POWERED ΕΛ.Μ.Ε. 2010 Κλάδος θερμικών τηλεκατευθυνόμενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου Θεολογίτης Στυλιανός 6977506573 1 Κλάδος 1/10 Nitr On Rad v1.14

Διαβάστε περισσότερα

HXEIA AYTOKINHTOY P S P S P -1682S P S. Οδηγίες Χρήσης & Εγκατάστασης. Τουίτερ P1T

HXEIA AYTOKINHTOY P S P S P -1682S P S. Οδηγίες Χρήσης & Εγκατάστασης. Τουίτερ P1T HXEIA AYTOKINHTOY P - 152 S P - 162 S P -1682S P - 1692S Οδηγίες Χρήσης & Εγκατάστασης Τουίτερ P1T 1 ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ H συνεχής έκθεση σε ηχητικές στάθµες µεγαλύτερες από 100dB µπορεί να προκαλέσει

Διαβάστε περισσότερα

1 Κλάδος 1/10 Nitro On Road v1.14.

1 Κλάδος 1/10 Nitro On Road v1.14. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/10 IC TRACK 200mm NITRO POWERED ΕΛ.Μ.Ε. 2010 Κλάδος θερµικών τηλεκατευθυνόµενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου Γερασιµίδης Νικόλαος 1 Κλάδος 1/10 Nitro On Road v1.14 Περιεχόµενα

Διαβάστε περισσότερα

Ανιχνευτής Διαρροής Αερίων Καυσίμων (V-GDN Φυσικού Αερίου), (V-GDL LPG).

Ανιχνευτής Διαρροής Αερίων Καυσίμων (V-GDN Φυσικού Αερίου), (V-GDL LPG). V-GDN & V-GDL Εγχειρίδιο χρήσης (01VGDN) & (01VGDL) Ανιχνευτής Διαρροής Αερίων Καυσίμων (V-GDN Φυσικού Αερίου), (V-GDL LPG). Σελ. 2,3 Οδηγίες ασφαλείας - Τοποθέτηση Εγκατάσταση Σελ. 4,5 Εφαρμογές Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Seat 1500 (1963) Written by cordova

Seat 1500 (1963) Written by cordova Το 1965 η Seat παρουσίασε στην αγορά το Seat 1500 (δύο χρόνια πριν -1963- είχε παρουσιαστεί στην έκθεση αυτοκινήτου της Βαρκελώνης). Λόγω του μεγαλύτερου και ισχυρότερου κινητήρα, των χώρων που πρόσφερε

Διαβάστε περισσότερα

STEREO MIXER DJ-312-BT

STEREO MIXER DJ-312-BT STEREO MIXER DJ-312-BT Εγχειρίδιο χρήστη Μαγνητικό πεδίο Προσοχή! Μην τοποθετείτε ευαίσθητες συσκευές, όπως προενισχυτές ή μαγνητόφωνα, σε άμεση επαφή (πάνω ή κάτω από το Mixer) διότι η συσκευή έχει ισχυρό

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

Οι πιο HOT προτάσεις στις Ηλεκτρικές Τηλεχειριζόμενες Βάσεις για Επίπεδες Τηλεοράσεις. Copyright 2011 ACOUSTIC DESIGN All Rights Reserved

Οι πιο HOT προτάσεις στις Ηλεκτρικές Τηλεχειριζόμενες Βάσεις για Επίπεδες Τηλεοράσεις. Copyright 2011 ACOUSTIC DESIGN All Rights Reserved Οι πιο HOT προτάσεις στις Ηλεκτρικές Τηλεχειριζόμενες Βάσεις για Επίπεδες Τηλεοράσεις 2 Ηλεκτρικές Βάσεις Τοίχου και Lifts για επίπεδες τηλεοράσεις Στόχος μας στην ACOUSTIC DESIGN είναι να παρέχουμε εξειδικευμένες

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 1. ΕΙΔΟΣ Φορητή Μικροφωνική Εγκατάσταση για τις ανάγκες κάλυψης τελετών Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου/ΑΛΣ ΕΛ-ΑΚΤ. 2. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Ο υπό προμήθεια μικροφωνικός εξοπλισμός συνίσταται

Διαβάστε περισσότερα

metaform shading systems

metaform shading systems PERSA Γενική εικόνα πέργκολας Persa Διατομές προφίλ Διαστάσεις πέργκολας (max άξονας - max προβολή) Επιλογές στήριξης (Τοίχου / Οροφής) Επιλογές κρέμασης αντιβάρων Πέργκολα Persa 180X100 με στηθαίο 160Χ120

Διαβάστε περισσότερα

Δ. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Δ. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Δ. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΟΣ : ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΤΗΛΕΦΩΝΟ : ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΟΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο ECE R44 04. Ομάδα Βάρος Ηλικία 2-3 15-36 kg 4-12 ετών

Εγχειρίδιο ECE R44 04. Ομάδα Βάρος Ηλικία 2-3 15-36 kg 4-12 ετών Όψη προς τα εμπρός Εγχειρίδιο χρήστη ECE R44 04 Ομάδα Βάρος Ηλικία 2-3 15-36 kg 4-12 ετών 1 ! Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το BeSafe izi Up Η BeSafe έχει αναπτύξει αυτό το κάθισμα με μεγάλη φροντίδα,

Διαβάστε περισσότερα

Visia (Pro) STD SPECS

Visia (Pro) STD SPECS Visia (Pro) Εξοπλισµός Ατσάλινες ζάντες 16" µε ελαστικά 205 R16C (Chassis, KC), 255/70 R16 (DC) Μαύρος εµπρός προφυλακτήρας (KC, DC Chassis) Εµπρός προφυλακτήρας στο χρώµα του αµαξώµατος (DC) Μη προεξέχοντα

Διαβάστε περισσότερα

The 38 th International Physics Olympiad Iran Theory Competition Sunday, 15 July 2007

The 38 th International Physics Olympiad Iran Theory Competition Sunday, 15 July 2007 The 38 th International Physics Olympiad Iran Theory Competition Sunday, 15 July 2007 Παρακαλώ διαβάστε πρώτα τις πιο κάτω οδηγίες: 1. Η εξέταση διαρκεί 5 h (πέντε ώρες). Υπάρχουν τρεις ερωτήσεις και κάθε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.)/ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΧΗΜΙΚΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΙΔΕΠ)

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.)/ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΧΗΜΙΚΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΙΔΕΠ) ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.)/ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΧΗΜΙΚΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΙΔΕΠ) 6 ο χλμ. Χαριλάου Θέρμης Τ.Θ. 60 361GR 570 01 Θέρμη, Θεσσαλονίκη Πληροφορίες: Απόστολος

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

ACTON II BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ACTON II BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ACTON II BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ LEGAL & TRADEMARK NOTICE Design of device and packaging are intellectual properties of Zound Industries International AB and Marshall Amplification Plc. All Rights

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγκατάσταση της εσωτερικής οθόνης

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγκατάσταση της εσωτερικής οθόνης Εισαγωγή Mε αυτό το έξυπνο σύστημα ενδοεπικοινωνίας με βίντεο είστε βέβαιοι ότι δεν θα βρεθείτε προ εκπλήξεως εάν κάποιος είναι στην πόρτα σας. Η εξωτερική μονάδα αποτελείται από ένα κουδούνι με πολύ μικρή

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ DRIFT 2019

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ DRIFT 2019 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ DRIFT 2019 Πριν από την ανάγνωση του παρόντος τεχνικού κανονισμού, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαβάσουν: 1. Τον «Τεχνικό κανονισμό αγώνων αυτοκινήτου», που καλύπτει γενικά θέματα

Διαβάστε περισσότερα

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Αρχικό τηλεχειριστήριο αυτοκινήτου Οδηγός ρύθμισης - Greek Αγαπητέ πελάτη, Στο εγχειρίδιο αυτό θα βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζονται για να ενεργοποιήσετε/

Διαβάστε περισσότερα

Τα χαρακτηριστικά της λειτουργίας της Ατμοκαμπίνας

Τα χαρακτηριστικά της λειτουργίας της Ατμοκαμπίνας Τα χαρακτηριστικά της λειτουργίας της Ατμοκαμπίνας Το ηλεκτρονικό πάνελ της Ατμοκαμπίνας-Υδρομασάζ Perseo-Circe - Danae BF0-K Δέκτης του σήματος του τηλεκοντρόλ. Διακόπτης ενεργοποίησης / απενεργοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε Υπεύθυνος Κλάδου Λυκαρης Βασιλης

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε Υπεύθυνος Κλάδου Λυκαρης Βασιλης ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε. 2018 Υπεύθυνος Κλάδου Λυκαρης Βασιλης bod@el-me.gr ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ Για το 2018 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής µορφή: (4) τέσσερις

Διαβάστε περισσότερα

Waste Sorting Ταξινόμηση Απορριμμάτων

Waste Sorting Ταξινόμηση Απορριμμάτων World Robot Olympiad 2016 Πρόκληση κατηγορίας Γυμνασίου Περιγραφή πρόκλησης, κανονισμοί και βαθμολόγηση Waste Sorting Ταξινόμηση Απορριμμάτων έκδοση: 15 Ιανουαρίου 2016 Επιμέλεια: Μπαράς Γιάννης 2 Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

genoa Fort lauderdale hellenic match Flow Prestige 680 Fjord 48 Hanse 415 Xp 38 ΔΙΜΗΝΙΑΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ BIMONTHLY YACHTING MAGAZINE

genoa Fort lauderdale hellenic match Flow Prestige 680 Fjord 48 Hanse 415 Xp 38 ΔΙΜΗΝΙΑΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ BIMONTHLY YACHTING MAGAZINE w w w. p l e f s i m a g. g r ΔΙΜΗΝΙΑΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ BIMONTHLY YACHTING MAGAZINE ΤΕΥΧΟΣ 154 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015 - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016 4.80 Flow Prestige 680 Fjord 48 Hanse 415 Xp 38 genoa QATAR Fort lauderdale

Διαβάστε περισσότερα

LH1 UC30E Μεγάφωνο τύπου κόρνας μουσικής

LH1 UC30E Μεγάφωνο τύπου κόρνας μουσικής Συστήματα επικοινωνίας LH1 UC3E Μεγάφωνο τύπου κόρνας μουσικής LH1 UC3E Μεγάφωνο τύπου κόρνας μουσικής www.boschsecrity.gr Εξαιρετική αναπαραγωγή ομιλίας και μουσικής Σύστημα διπλής κατεύθυνσης Κομψό περίβλημα

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Προμήθεια κυπέλλων, μεταλλίων και πλακετών για αθλοθέτηση για το έτος 2014.

Θέμα: Προμήθεια κυπέλλων, μεταλλίων και πλακετών για αθλοθέτηση για το έτος 2014. Ημερομηνία: 22/10/ 2014 Προς κάθε ενδιαφερόμενο Αξιότιμοι κυρία / κύριε, Σας παρακαλούμε να μας αποστείλετε οικονομική προσφορά για την προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού όπως παρουσιάζεται στα επισυναπτόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA6 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ATTRACTION Θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά Θερμαινόμενο τιμόνι Αισθητήρες παρκαρίσματος (Εμπρός/Πίσω) Σύστημα προσαρμοστικών προβολέων μπροστά Κάμερα οπισθοπορείας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΜΑ ΗΧΟΣ ΔΙΑΘΛΑΣΗ ΠΕΡΙΘΛΑΣΗ ΑΝΑΚΛΑΣΗ ΣΥΜΒΟΛΗ

ΚΥΜΑ ΗΧΟΣ ΔΙΑΘΛΑΣΗ ΠΕΡΙΘΛΑΣΗ ΑΝΑΚΛΑΣΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΗΧΟΣ ΚΥΜΑ ΔΙΑΘΛΑΣΗ ΑΝΑΚΛΑΣΗ ΠΕΡΙΘΛΑΣΗ ΣΥΜΒΟΛΗ Ανάκλαση Απορρόφηση Διάθλαση Θ εξ Θ εισ Διέλευση Λεία επιφάνεια ; Ανωμαλίες επιφάνειας < λ Όταν ακούμε μια συναυλία σε ένα ανοιχτό χώρο το ηχητικό πεδίο που

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι WL200 Εγχειρίδιο Χρήσης Όλα τα ονόματα εταιρειών και προϊόντων ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ 1 ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ Στοιχεία Αναφοράς ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ 0218 ΕΛΓΚΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Κ.Δημήτριος ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ 07/10/2016 Γενικά στοιχεία Οχήματος Εργοστάσιο κατασκευής Audi Πόρτες 2 Τύπος/Μοντέλο

Διαβάστε περισσότερα

2. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ 2017

2. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ 2017 2. Στα κοινά σημεία αναφοράς μεταξύ του παρόντος κανονισμού ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ (2) και του ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ (1) που προαναφέρεται, ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΟΣ είναι και ΙΣΧΥΟΥΝ οι κανόνες των

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΤ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ - ΔΕΚΤΗ AZUSA UHT-13

ΣΕΤ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ - ΔΕΚΤΗ AZUSA UHT-13 ΣΕΤ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ - ΔΕΚΤΗ AZUSA UHT-13 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΔΕΚΤΗ Πρόσοψη 1 POWER : Διακόπτης ενεργοποίησης απενεργοποίησης 2 VOLUME: Ρυθμιστικό έντασης 3 Οθόνη ενδείξεων 4 ACT: IR πομπός

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Οδηγός

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Οδηγός BeoLab 7-1 BeoLab 7-2 Οδηγός Προφυλάξεις! Βεβαιωθείτε ότι το ηχείο είναι τοποθετημένο και συνδεδεμένο σύμφωνα με τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. Μην επιχειρήσετε να ανοίξετε το ηχείο. Αφήστε τέτοιου είδους

Διαβάστε περισσότερα

1 Κλάδος 1/8 Off Road ΓΕΝΙΚΑ. Για το 2014 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής µορφή:

1 Κλάδος 1/8 Off Road ΓΕΝΙΚΑ. Για το 2014 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής µορφή: 1 Κλάδος 1/8 Off Road 2014 ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ Για το 2014 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής µορφή: 3 αγώνες Πανελληνίου Πρωταθλήµατος ΕΛ.Μ.Ε. µονοήµεροι. 1 αγώνας Πανελληνίου Κυπέλλου µονοήµερος. ( Ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

AΓΩNΩN TRIAL 4X4 2017

AΓΩNΩN TRIAL 4X4 2017 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (O.M.A.E) ΤΕΧΝΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ AΓΩNΩN TRIAL 4X4 2017 ΕΕΠΙ ΙΤΤΡΟΠΗ ΑΓΓΩΝΩΝ Α ((ΕΕΠ..Α.. )) Περιεχόμενα 1 ΟΡΙΣΜΟΙ... 3 2 ΟΜΑΔΕΣ... 3 3 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ... 3 3.1

Διαβάστε περισσότερα

STANMORE II BLUETOOTH

STANMORE II BLUETOOTH STANMORE II BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ LEGAL & TRADEMARK NOTICE Design of device and packaging are intellectual properties of Zound Industries International AB and Marshall Amplification Plc. All Rights

Διαβάστε περισσότερα

WOBURN II BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

WOBURN II BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ WOBURN II BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ LEGAL & TRADEMARK NOTICE Design of device and packaging are intellectual properties of Zound Industries International AB and Marshall Amplification Plc. All Rights

Διαβάστε περισσότερα

Στραμμένο προς τα πίσω ECE R44 04. 0 + 0-13 kg 0-12 μήνες

Στραμμένο προς τα πίσω ECE R44 04. 0 + 0-13 kg 0-12 μήνες Στραμμένο προς τα πίσω Εγχειρίδιο χρήστη ECE R44 04 Ομάδα Βάρος Ηλικία 0 + 0-13 kg 0-12 μήνες 1 Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το BeSafe izi Sleep ISOfix Η BeSafe έχει αναπτύξει αυτό το κάθισμα με μεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

AΣΥΡΜΑΤΟΙ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ TR - 100, TR - 60. www.crystalaudio.com

AΣΥΡΜΑΤΟΙ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ TR - 100, TR - 60. www.crystalaudio.com AΣΥΡΜΑΤΟΙ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ TR - 100, TR - 60 www.crystalaudio.com ΠΡΟΣΟΧΗ Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεχτικά το παρόν εγχειρίδιο για να επιτύχετε την καλύτερη δυνατή απόδοση και να εξοικειωθείτε με τις λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα