Συνέντευξη Παναγιώτη Μπιτούνη για την εφημερίδα "Πειραϊκός Ανεξάρτητος" στον δημοσιογράφο Αντώνη Γραμμένο. 16/01/2005

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Συνέντευξη Παναγιώτη Μπιτούνη για την εφημερίδα "Πειραϊκός Ανεξάρτητος" στον δημοσιογράφο Αντώνη Γραμμένο. 16/01/2005"

Transcript

1 Συνέντευξη Παναγιώτη Μπιτούνη για την εφημερίδα "Πειραϊκός Ανεξάρτητος" στον δημοσιογράφο Αντώνη Γραμμένο. 16/01/2005 ΕΡΩΤΗΣΗ 1: Κύριε Μπιτούνη, μπορείτε να μας πείτε πως προέκυψε ο Α.Σ.Δ.Α; Ποιες ανάγκες οδήγησαν στη δημιουργία του; ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1: Ο Α.Σ.Δ.Α. ιδρύθηκε το 1989 από εννέα Δήμους της Δυτικής Αθήνας : Αγ. Βαρβάρα, Χαϊδάρι, Αιγάλεω, Περιστέρι, Πετρούπολη, Ίλιον, Αγ. Αναργύρους, Ζεφύρι και Καματερό. Αργότερα, μπήκε και ο Κορυδαλλός και οι Δήμοι έγιναν δέκα. Σκοπός του είναι να δημιουργήσει συνθήκες ανάπτυξης σε όλους τους τομείς σε όλη τη Δυτική Αθήνα. Εκείνη την εποχή, κύριοι στόχοι ήταν η προστασία από τους καταπατητές του όρους Αιγάλεω και του Ποικίλου όρους. Αργότερα μπήκαν στόχοι και σε άλλους τομείς. Ο Α.Σ.Δ.Α. σήμερα έχει τις ίδιες αρμοδιότητες με έναν Δήμο, εκτός από τον τομέα της καθαριότητας. Αρχή του είναι η ισόρροπη ανάπτυξη. Εδώ θα δει κανείς Δημάρχους να ενδιαφέρονται πιο πολύ για μια υποβαθμισμένη περιοχή ενός άλλου Δήμου παρά για δική τους. ΕΡΩΤΗΣΗ 2: Ποια είναι η δομή του; ΑΠΑΝΤΗΣΗ 2: Ο Σύνδεσμος έχει Διοικητικό Συμβούλιο 51 μελών. Ο αριθμός των μελών από κάθε Δήμο είναι σε αναλογία με τον πληθυσμό του. Το Δ.Σ. κάθε δύο χρόνια εκλέγει Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο και Εκτελεστική Επιτροπή 5 μελών. Δεοντολογικά ο Α.Σ.Δ.Α. δεν προγραμματίζει ενέργειες χωρίς την προηγούμενη συνεννόηση με τον Δήμαρχο της κάθε περιοχής που είναι και η τοπική εξουσία. Μόνος μπορεί να αποφασίζει για όσα αφορούν το Ποικίλο Όρος και το Όρος Αιγάλεω αφού άλλωστε είναι και ο φορέας εκείνος που έχει προγραμματική σύμβαση με το Υπουργείο Υγείας για όσα αφορούν τις δύο αυτές περιοχές. ΕΡΩΤΗΣΗ 3: Στα έξι χρόνια της μέχρι τώρα προεδρίας σας ποιο είναι το έργο αυτό που σας κάνει περήφανο, που καμαρώνετε περισσότερο από τα άλλα; ΑΠΑΝΤΗΣΗ 3: Το όνειρό μου είναι να δούμε μια μέρα το Ποικίλο Όρος και το Όρος Αιγάλεω πράσινο. Μάζεψα λοιπόν σχεδόν όλους τους μαθητές των σχολείων της Δυτικής Αθήνας και πήγαμε στο Ποικίλο Όρος. Ο κάθε μαθητής φύτεψε ένα δέντρο και έβαλε ταμπελάκι με το όνομά του. Έτσι πετύχαμε αφενός την δενδροφύτευση του Όρους, αφετέρου την ανάπτυξη μιας οικολογικής συνείδησης στην νεολαία. Αυτό το έργο, παρά το γεγονός ότι σε αντίθεση με άλλα έργα του Α.Σ.Δ.Α., ούτε ιδιαίτερα χρήματα χρειάστηκε, ούτε μεγάλη μελέτη και διεκδίκηση, θεωρώ το πιο σημαντικό από όσα έγιναν.

2 ΕΡΩΤΗΣΗ 4: Από την άλλη πλευρά υπάρχει κάτι που σας έμεινε θα λέγαμε απωθημένο; Ένας στόχος που δεν υλοποιήθηκε; ΑΠΑΝΤΗΣΗ 4: Γενικά οι στόχοι που βάζαμε ήταν ρεαλιστικοί και τους πετυχαίναμε. Αφού με ρωτάτε, να σας πω ότι δεν πήραμε τα απαραίτητα κονδύλια για να μειώσουμε την ανεργία και να αναπτυχθεί περισσότερο η περιοχή μας στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής. Η ανεργία στη Δυτική Αθήνα παραμένει υψηλή και συνεχίζει να αυξάνεται. Δεν καταφέραμε να προβάλουμε επαρκώς την αναγκαιότητα που υπήρχε ώστε η εκάστοτε κυβέρνηση να λάβει τα κατάλληλα μέτρα. ΕΡΩΤΗΣΗ 5: Στην ανάπτυξη της περιοχής θα παίξει μεγάλο ρόλο η επέκταση του Μετρό. Τι διεκδικεί ο Α.Σ.Δ.Α.; ΑΠΑΝΤΗΣΗ 5: Υπάρχει το σχέδιο για επέκταση στο Περιστέρι μέχρι την Ανθούπολη σε τρία χρόνια. Εμείς θέλουμε να φτάσει μέχρι την Πετρούπολη. Όσον αφορά το Αιγάλεω τα σχέδια λένε ότι θα φτάσει στην πλατείας Εσταυρωμένου μέχρι το Δεν γνωρίζω πιστευτό χρονοδιάγραμμα για σταθμό στο Δημαρχείο του Αιγάλεω. Πάντως πάλι εξαρτόμαστε από το κέντρο. Για να μεταφερθεί ένας κάτοικος από το Περιστέρι στο Αιγάλεω θα πρέπει πρώτα να πάει στο κέντρο και να γυρίσει πάλι πίσω. Εμείς πιστεύουμε πως άμεσα θα πρέπει να ανακοινωθεί, αφού υπάρχουν και οι μελέτες, η επέκταση της γραμμής από το Αιγάλεω μέχρι τον Πειραιά που θα διασχίζει όλους τους Δήμους της περιοχής. ΕΡΩΤΗΣΗ 6: Ένας από τους στόχους πάντως που φαίνεται να πραγματοποιείται είναι το θέμα των Στρατοπέδων στο Χαϊδάρι. Έχετε αποσπάσει την υπόσχεση του Υπουργού Απασχόλησης ότι δεν θα γίνει ανοικοδόμηση. ΑΠΑΝΤΗΣΗ 6: Ναι, μετά την αντίδρασή μας, υπάρχει πλέον η γραπτή δέσμευση του Πάνου Παναγιωτόπουλου ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα αν δεν συμφωνήσει η Τ.Α. Εμείς πάντως δεν σταματάμε εκεί. Ζητάμε να δοθούν τα Στρατόπεδα στην Τ.Α. για να γίνουν χώροι άθλησης και αναψυχής. Τα Στρατόπεδα είναι μέρος του Ποικίλου Όρους το οποίο είναι στην δικαιοδοσία του Α.Σ.Δ.Α. Δεν θα αφήσουμε τις τελευταίες ανάσες ζωής της Δυτικής Αττικής να τσιμεντοποιηθούν. ΕΡΩΤΗΣΗ 7: Με τη Μητρόπολη Λαμίας τι πρόβλημα υπάρχει; ΑΠΑΝΤΗΣΗ 7: Η Μητρόπολη Λαμίας συμπεριφέρεται ως ο χειρότερος καταπατητής. Έχουν δει όνειρο ότι τους ανήκουν οι χώροι που διεκδικούν, οι τριάντα αυτές πλατείες στο Περιστέρι και εκτάσεις στο Ποικίλο Όρος και εκμεταλλεύονται φτωχούς ανθρώπους. Ακόμα και για να βάψει κάποιος τον τοίχο του σπιτιού του πρέπει να πληρώσει την Μητρόπολη προκειμένου να εξασφαλίσει άδεια.

3 ΕΡΩΤΗΣΗ 8: Πως βρέθηκε η Μητρόπολη Λαμίας να διεκδικεί εκτάσεις στη Δυτική Αττική; ΑΠΑΝΤΗΣΗ 8: Κάποιος είχε οικόπεδο στην περιοχή το οποίο χάρισε στην Μητρόπολη. Εκείνη το δεκαπλασίασε και το χιλιαπλασίασε και πλέον πιστεύει πως η περιοχή από τη Θηβών μέχρι την κορυφογραμμή είναι δική τους. Είναι από τα σοβαρότερα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Έχουμε προσλάβει τέσσερις δικηγόρους και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τους κατοίκους. Έχουμε ζητήσει να παρέμβει και ο Αρχιεπίσκοπος. Εδώ τα σπίτια έπαθαν ζημιές από το σεισμό και δεν τους αφήνουν να τα φτιάξουν. ΕΡΩΤΗΣΗ 9: Θα μας μιλήσετε για το γραφείο του Α.Σ.Δ.Α. στις Βρυξέλλες; ΑΠΑΝΤΗΣΗ 9: Συλλάβαμε πρωτοποριακά την ιδέα και ιδρύσαμε το γραφείο αυτό έτσι ώστε να υπάρχει αμεσότητα επαφής και ενημέρωσης με τις Βρυξέλλες. Μας δίνεται καθημερινά ενημέρωση για ό,τι αποφασίζεται εκεί και μαθαίνουμε και τα προγράμματα προς διεκδίκηση. Ήδη κερδίσαμε πολλά προγράμματα όπως το URBAN. Είμαστε ο μοναδικός φορέας που έχει δικό του γραφείο στις Βρυξέλλες. Επιπλέον αυτόν τον καιρό σχεδιάζουμε την ίδρυση ενός γραφείου ευρωπαϊκής ενημέρωσης στην Αθήνα μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Θα ενημερώνει οποιονδήποτε επιθυμεί να έχει πληροφορίες για τα ευρωπαϊκά θέματα. ΕΡΩΤΗΣΗ 10: Υπήρξατε Πρόεδρος Α.Σ.Δ.Α. και επί κυβερνήσεως ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τώρα με τη Ν.Δ. Μπορείτε να συγκρίνετε τη συνεργασία με τις δύο κυβερνήσεις όσο αυτό είναι βέβαια δυνατόν, δεδομένου ότι δεν έχει κλείσει ακόμα χρόνος από τις εκλογές του Μαρτίου; ΑΠΑΝΤΗΣΗ 10: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση διεκδικεί, ανεξαρτήτως ποιο είναι το κόμμα που κυβερνάει. Οφείλω βέβαια να πω πως είχαμε μια άριστη συνεργασία με την προηγούμενη κυβέρνηση. Ο Α.Σ.Δ.Α. είναι από τη φύση του δυνατός και δεν μπορεί κανείς να τον αγνοήσει. Υπάρχει η δύναμη των δέκα Δήμων και το ενάμισι εκατομμύριο πολιτών που πλέον αναγνωρίζουν τον Α.Σ.Δ.Α. ως φορέα διεκδίκησης. Δεν υπάρχουν περιθώρια και σε αυτήν την κυβέρνηση να αγνοήσει τον Α.Σ.Δ.Α. Σύμφωνα με τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού εδώ στη Δυτική Αθήνα, έχει δεσμευτεί για πολλά. Εδώ είμαστε να το δούμε. ΕΡΩΤΗΣΗ 11: Μένετε στο Αιγάλεω και ήσασταν και υποψήφιος Δήμαρχος. Σκοπεύετε να διεκδικήσετε εκ νέου τον Δήμο; ΑΠΑΝΤΗΣΗ 11: Άλλη ερώτηση (γελάει). Η στιγμή τότε θα δείξει. Θα δω τι θέλω τότε. Τώρα δεν θα πω κάτι.

4 ΕΡΩΤΗΣΗ 12: Ποια είναι τα προβλήματα της πόλης; ΑΠΑΝΤΗΣΗ 12: Κοιτάξτε, στα 12 χρόνια της δημαρχίας του κ. Σπηλιώπουλου έχουν γίνει βασικά έργα υποδομής. Από το 1994 έγιναν ελάχιστα και στα δύο χρόνια που Δήμαρχος είναι ο κ. Καλογερόπουλος δεν έχει γίνει τίποτα. Το παραδέχεται άλλωστε και ο ίδιος μέσα από συνεντεύξεις που δίνει. Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνουν πράγματα την επόμενη διετία. Κυβέρνηση πλέον είναι η Ν.Δ. της οποίας μέλος είναι ο Δήμαρχος κι έχει πει ότι θα βοηθηθεί. Από εκεί και πέρα σημαντικό πρόβλημα στην πόλη είναι το κυκλοφοριακό λόγω και των έργων του Μετρό αλλά και της κακιάς εικόνας της Ιεράς Οδού. Επίσης, δεν υπάρχουν θέσεις στάθμευσης. Ο Α.Σ.Δ.Α. έχει παραδώσει μελέτη για ένα πάρκινγκ 800 θέσεων στο Μπαρουτάδικο και έχει ετοιμάσει και άλλες μελέτες. Φυσικά η καθαριότητα είναι επίσης σοβαρό πρόβλημα. Μην ξεχνάμε πως η περιοχή του Ελαιώνα ανήκει στο Αιγάλεω. Υπάρχουν περιοχές, όπως ο Αγ. Σπυρίδωνας που είναι σε κακή κατάσταση, ενώ γενικότερα η εικόνα του Αιγάλεω είναι κακής αισθητικής λόγω των άναρχων παρεμβάσεων που κάνει ο καθένας. Όσον αφορά τη νεολαία, ας μη ξεχνάμε πως η πόλη έχει φοιτητές και δεν κυκλοφορεί κανείς στο Αιγάλεω. Εγώ και ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης και ως Πρόεδρος του Α.Σ.Δ.Α. είμαι στη διάθεση του Δημάρχου να βοηθήσω σε ό,τι μπορώ. ΕΡΩΤΗΣΗ 13: Τι ομάδα είστε κύριε Μπιτούνη; ΑΠΑΝΤΗΣΗ 13: Δεν μπορείς να μένεις στο Αιγάλεω και να μην είσαι Αιγάλεω. Πάντως δεν είμαι οπαδός. Μου αρέσει να βλέπω καλούς αγώνες. Κάποτε είχα διατελέσει και Αντιπρόεδρος αθλητικού σωματείου. ΕΡΩΤΗΣΗ 14: Ας πάμε στην κεντρική πολιτική σκηνή. Θα ήθελα να σχολιάσετε την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση. Εσείς κατεβήκατε με την υποστήριξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις εκλογές. ΑΠΑΝΤΗΣΗ 14: Είμαι μέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και από τους ανθρώπους που έφτιαξαν το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο Αιγάλεω το Να σχολιάσω ποια κυβέρνηση; Αγνοεί ότι ο λαός την ψήφισε για να υλοποιήσει όσα προεκλογικά είπε. Εκτιμώ πως ακόμα νομίζει πως είναι αντιπολίτευση. Πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες για την επίλυση των προβλημάτων. Η ανοχή σιγά σιγά τελειώνει. ΕΡΩΤΗΣΗ 15: Παρόλα αυτά η αντιπολίτευση δεν φαίνεται να εμπνέει το εκλογικό σώμα. ΑΠΑΝΤΗΣΗ 15: Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έπειτα από μια μακρά θητεία στην εξουσία, λογικό είναι να βρίσκεται σε μια περίοδο ανασυγκρότησης. Ο Γ. Παπανδρέου είναι ο ηγέτης εκείνος ο οποίος με τον τρόπο που έχει προγραμματίσει να δουλέψει θα οδηγήσει πολύ σύντομα το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην κυβέρνηση.

5 ΕΡΩΤΗΣΗ 16: Πέρυσι, τέτοιες μέρες, κυριαρχούσε το σύνθημα «Γιώργο, προχώρα, άλλαξέ τα όλα». Μέσα στον χρόνο αυτό, τι άλλαξε; ΑΠΑΝΤΗΣΗ 16: Σε δύο μήνες θα γίνει το συνέδριο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Άλλωστε κανένας ηγέτης δεν μπορεί να αλλάζει τα πρόσωπα από μόνος του. Ο λαός θα αναδείξει τα κατάλληλα πρόσωπα που θα δουλέψουν στην επόμενη κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Το «άλλαξέ τα όλα» δεν αφορά τα πρόσωπα. Τα πρόσωπα θα τα αλλάξει ο λαός. Θα τα αλλάξει το συνέδριο. ΕΡΩΤΗΣΗ 17: Το σημερινό ΠΑ.ΣΟ.Κ. στηρίζει ή όχι το πρόσφατο εκσυγχρονιστικό παρελθόν του με Πρόεδρο τον Κ. Σημίτη; ΑΠΑΝΤΗΣΗ 17: Ο κ. Σημίτης κατέγραψε ένα έργο πρωτοφανές για τα ελληνικά χρονικά. Υστέρησε βέβαια το ΠΑ.ΣΟ.Κ. σε επίπεδο κοινωνικής πολιτικής και έχασε την επαφή του με την κοινωνία. Όμως δεν νομίζω ότι πρέπει να στηρίζουμε ή να μην στηρίζουμε ό,τι έχει γίνει. Αυτά έγιναν. Είναι υπαρκτά και αναγνωρισμένα από όλους. Το θέμα είναι τώρα να μπούνε νέοι στόχοι και νέο όραμα. Κατά τη γνώμη μου η κοινωνική πολιτική είναι προτεραιότητα τώρα. Η κυβέρνηση εκεί πρέπει να στραφεί. Ο κ. Σημίτης διευκόλυνε με το έργο του τη σημερινή κυβέρνηση να μην ασχολείται με έργα υποδομής και να έχει τη δυνατότητα να στρέψει το ενδιαφέρον της στα προβλήματα της καθημερινότητας. Αν δεν το δει αυτό δεν θα βγάλει την τετραετία. ΕΡΩΤΗΣΗ 18: Τελειώνοντας, να γυρίσουμε στον Α.Σ.Δ.Α. και να μιλήσουμε για το Συνέδριο του Μαρτίου. Πείτε μας δυο λόγια για αυτό. ΑΠΑΝΤΗΣΗ 18: Είναι το δεύτερο αναπτυξιακό συνέδριο που οργανώνουμε. Θα υπάρχουν εισηγήσεις Δημάρχων, Υπουργών, στελεχών κομμάτων για όλα τα θέματα. Με το συνέδριο αυτό θα δοθούν κατευθύνσεις πενταετίας αλλά και στρατηγικές εικοσαετίας. Θέλουμε να συμμετέχει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος. Στον κόμβο του Α.Σ.Δ.Α. στο Ίντερνετ, στον οποίο είναι συνδεδεμένοι 5000 κάτοικοι της Δυτικής Αθήνας, θα ζητηθεί η γνώμη του κόσμου, ενώ στο συνέδριο θα δοθεί ο λόγος σε όσο το δυνατόν περισσότερους ομιλητές. Η Τ.Α. στη Δυτική Αθήνα έχει σήμερα δυνατά στελέχη. Έχουμε ικανούς Δημάρχους να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των καιρών. Με τη συμμετοχή και του κόσμου θα πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Συνέντευξη Παναγιώτη Μπιτούνη για την εφημερίδα "15 μέρες στη Δυτική Αθήνα ". 15/04/2005

Συνέντευξη Παναγιώτη Μπιτούνη για την εφημερίδα 15 μέρες στη Δυτική Αθήνα . 15/04/2005 Συνέντευξη Παναγιώτη Μπιτούνη για την εφημερίδα "15 μέρες στη Δυτική Αθήνα ". 15/04/2005 Η εφημερίδα μας παρουσιάζει μια αποκλειστική συνέντευξη με τον πρόεδρο του ΑΣΔΑ (Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη Παναγιώτη Μπιτούνη για την εφημερίδα "Νέα Γνώμη". 16/06/2004

Συνέντευξη Παναγιώτη Μπιτούνη για την εφημερίδα Νέα Γνώμη. 16/06/2004 Συνέντευξη Παναγιώτη Μπιτούνη για την εφημερίδα "Νέα Γνώμη". 16/06/2004 ΕΡΩΤΗΣΗ 1: Κύριε Μπιτούνη συμπληρώθηκε ενάμισης χρόνος αφότου τη διοίκηση του Δήμου ανέλαβε η Δημοτική Αρχή του κ. Καλογερόπουλου.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΑΙΓΑΛΕΩ 21 ος ΑΙΩΝΑΣ»

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΑΙΓΑΛΕΩ 21 ος ΑΙΩΝΑΣ» ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΑΙΓΑΛΕΩ 21 ος ΑΙΩΝΑΣ» Ομιλία του Επικεφαλή της Παράταξης «Αιγάλεω 21 ος Αιώνας», Παναγιώτη Μπιτούνη, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στις 6 Φεβρουαρίου 2005 Σας ευχαριστούμε που

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη στη «Χώρα της Κυριακής» Συνέντευξη Τηλέμαχου Χυτήρη στη «Χώρα της Κυριακής»

Συνέντευξη στη «Χώρα της Κυριακής» Συνέντευξη Τηλέμαχου Χυτήρη στη «Χώρα της Κυριακής» Συνέντευξη στη «Χώρα της Κυριακής» Συνέντευξη Τηλέμαχου Χυτήρη στη «Χώρα της Κυριακής» Σε παρεξήγηση οφείλεται η όποια συζήτηση γίνεται για την μονιμότητα στον δημόσιο τομέα, δηλώνει ο Τηλέμαχος Χυτήρης,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΑΙΓΑΛΕΩ 21 ος ΑΙΩΝΑΣ»

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΑΙΓΑΛΕΩ 21 ος ΑΙΩΝΑΣ» ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΑΙΓΑΛΕΩ 21 ος ΑΙΩΝΑΣ» ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΙΤΟΥΝΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ 21 ΟΣ ΑΙΩΝΑΣ στο Πολιτιστικό Κέντρο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ την Δευτέρα 11 Μαρτίου 2002 και ώρα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΟΧΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟ IΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ Δ. ΑΘΗΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΟΧΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟ IΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ Δ. ΑΘΗΝΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΟΧΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟ IΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ Δ. ΑΘΗΝΑΣ Στην εποχή της Κοινωνίας της Πληροφορίας, ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ), έχει τη δική του ιδιαίτερη παρουσία

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική πολιτική έρευνα γνώμης ΠΕΙΡΑΙΑΣ Μάρτιος 200 Μάρτιος 2008 Έρευνα 11-13/3

Πανελλαδική πολιτική έρευνα γνώμης ΠΕΙΡΑΙΑΣ Μάρτιος 200 Μάρτιος 2008 Έρευνα 11-13/3 Πανελλαδική πολιτική έρευνα γνώμης ΠΕΙΡΑΙΑΣ Μάρτιος 2008 1 Ανάθεση : Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Ταυτότητα της έρευνας Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 11 έως και 13 Μαρτίου 2008. Τύπος έρευνας: Tηλεφωνική

Διαβάστε περισσότερα

(συνέντευξη: ραδιοφωνικός σταθμός Αθήνα, 9.84, ο σφυγμός της μέρας, 06/02/08)

(συνέντευξη: ραδιοφωνικός σταθμός Αθήνα, 9.84, ο σφυγμός της μέρας, 06/02/08) (συνέντευξη: ραδιοφωνικός σταθμός Αθήνα, 9.84, ο σφυγμός της μέρας, 06/02/08) Φ.Κ.: ας επιστρέψουμε τώρα στο μεγάλο θέμα της ημέρας σε παγκόσμια κλίμακα, της Αμερικάνικές προκριματικές εκλογές. Πήραμε

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη του Τηλέμαχου Χυτήρη στην εφημερίδα «Θεσσαλονίκη»

Συνέντευξη του Τηλέμαχου Χυτήρη στην εφημερίδα «Θεσσαλονίκη» Συνέντευξη στην εφημερίδα "Θεσσαλονίκη" Συνέντευξη του Τηλέμαχου Χυτήρη στην εφημερίδα «Θεσσαλονίκη» 1. ΕΡΩΤΗΣΗ Μετά και τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών αρκετά στελέχη του ΠΑΣΟΚ αμφισβητούν ανοιχτά τις

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΣΜΑ. ΕΝΩΝΟΥΜΕ τη φωνή μας με τη φωνή των χιλιάδων πολιτών της Δυτικής Αθήνας και της Δυτικής Αττικής

ΨΗΦΙΣΜΑ. ΕΝΩΝΟΥΜΕ τη φωνή μας με τη φωνή των χιλιάδων πολιτών της Δυτικής Αθήνας και της Δυτικής Αττικής ΨΗΦΙΣΜΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ που συγκεντρωθήκαμε σήμερα, Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008, Ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας, Η Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής, Οι Δήμοι της Δυτικής Αθήνας και της

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης RASS Omnibus Κύμα Μαΐου

Πανελλαδική έρευνα γνώμης RASS Omnibus Κύμα Μαΐου Πανελλαδική έρευνα γνώμης RASS Omnibus Κύμα Μαΐου ΠΕΙΡΑΙΑΣ Μάιος 2007 1 Ταυτότητα της έρευνας Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 21 έως και 25 Μαΐου 2007. Τύπος έρευνας: Μηνιαία συνδρομητική τηλεφωνική

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης

Πανελλαδική έρευνα γνώμης Πανελλαδική έρευνα γνώμης ΠΕΙΡΑΙΑΣ Φεβρουάριος 2007 1 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 20 έως και 23 Φεβρουαρίου 2007. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ "ΤΕΒΑ" 2015 ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗ : 38 Π.Ε.ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΕΒΑ 2015 ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗ : 38 Π.Ε.ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ 1282857 Απορρίφθηκε ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 1282925 Εγκρίθηκε ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΝΙΚΑΙΑΣ 1282940 Εγκρίθηκε ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΝΙΚΑΙΑΣ 1283012 Απορρίφθηκε ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1283025 Εγκρίθηκε ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Γεωργιάδης: Μέσα στο έτος θα ξεκινήσει η επένδυση του Ελληνικού

Γεωργιάδης: Μέσα στο έτος θα ξεκινήσει η επένδυση του Ελληνικού Γεωργιάδης: Μέσα στο έτος θα ξεκινήσει η επένδυση του Ελληνικού Η Ελλάδα θα γίνει η πιο ελκυστική επενδυτικά χώρα στην Ευρώπη, τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή

Διαβάστε περισσότερα

Ι. Πανάρετος.: Καλησπέρα κυρία Γουδέλη, καλησπέρα κύριε Ρουμπάνη.

Ι. Πανάρετος.: Καλησπέρα κυρία Γουδέλη, καλησπέρα κύριε Ρουμπάνη. (Συνέντευξη του Ι. Πανάρετου στην Νίνα Γουδέλη και τον Γρηγόρη Ρουμπάνη για τα θέματα της Παιδείας (Μήπως ζούμε σ άλλη χώρα;, ραδιοφωνικός σταθμός Αθήνα, 9.84) Ν. Γουδέλη: Καλησπέρα κύριε Πανάρετε. Γ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΝΟΜΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΝΟΜΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΝΟΜΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ 14 ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «Ισχυρή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση με αρμοδιότητες και πόρους» ΑΘΗΝΑ, 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ Π.Ο.Π. Ο.Τ.Α. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2007 Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Θ. ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Π.Ο.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική πολιτική έρευνα γνώμης Δεκέμβριος Δεκέ 200 μβριος 2008 Έρευνα 15-18/12/2008

Πανελλαδική πολιτική έρευνα γνώμης Δεκέμβριος Δεκέ 200 μβριος 2008 Έρευνα 15-18/12/2008 Πανελλαδική πολιτική έρευνα γνώμης Δεκέμβριος 2008 1 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση : Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 15 έως και 18 Δεκεμβρίου 2008. Στις ερωτήσεις που αφορούν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 30 Νοεμβρίου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΕΜΑ: «Συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Χριστόφορου Βερβαρδάκη στον

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική πολιτική έρευνα γνώμης ΠΕΙΡΑΙΑΣ Απρίλιος Απρίλ 200 ιος 2008 Έρευνα 1-3/4

Πανελλαδική πολιτική έρευνα γνώμης ΠΕΙΡΑΙΑΣ Απρίλιος Απρίλ 200 ιος 2008 Έρευνα 1-3/4 Πανελλαδική πολιτική έρευνα γνώμης ΠΕΙΡΑΙΑΣ Απρίλιος 2008 1 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση : Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 1 έως και 3 Απριλίου 2008. Τύπος έρευνας: Tηλεφωνική

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική πολιτική έρευνα γνώμης Φεβρουάριος Φεβρου 2009 άριος Έρευνα 23-26/2

Πανελλαδική πολιτική έρευνα γνώμης Φεβρουάριος Φεβρου 2009 άριος Έρευνα 23-26/2 Πανελλαδική πολιτική έρευνα γνώμης Φεβρουάριος 2009 1 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση : Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 23 έως και 26 Φεβρουαρίου 2009. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 65, 121-34, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΗΛ. 2105745826, 2105762434, FAX. 2105759547 Aρ. Πρωτ: ΠΡΑΚΤΙΚΟ Της αριθμ. 20 ης συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

Μαμά, γιατί ο Φώτης δε θέλει να του πιάσω το χέρι; Θα σου εξηγήσω, Φωτεινή. Πότε; Αργότερα, όταν μείνουμε μόνες μας. Να πάμε με τον Φώτη στο δωμάτιό

Μαμά, γιατί ο Φώτης δε θέλει να του πιάσω το χέρι; Θα σου εξηγήσω, Φωτεινή. Πότε; Αργότερα, όταν μείνουμε μόνες μας. Να πάμε με τον Φώτη στο δωμάτιό - Μαμά, γιατί ο Φώτης δε θέλει να του πιάσω το χέρι; Θα σου εξηγήσω, Φωτεινή. Πότε; Αργότερα, όταν μείνουμε μόνες μας. Να πάμε με τον Φώτη στο δωμάτιό μου να παίξουμε; Αν θέλει, ναι. Προσπάθησε να μην

Διαβάστε περισσότερα

(δειγματοληπτικό σφάλμα ± 2, 5 % ).

(δειγματοληπτικό σφάλμα ± 2, 5 % ). Πανελλαδική πολιτική έρευνα γνώμης Σεπτέμβριος 2008 1 Ανάθεση : Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Ταυτότητα της έρευνας Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 16 έως και 18 Σεπτεμβρίου 2008. Τύπος έρευνας: Tηλεφωνική

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

ΘΕΜΑ: Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Εθνικής Αντιστάσεως 65, 121 34 Περιστέρι τηλ.: 210 5745826-210 5762434, fax: 210 5759547 Περιστέρι, 21/7/2005 Αρ. Πρωτ.: 3189

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πρόεδρος εισηγείται το ο θέμα Η. περί «Λήψη απόφασης (έκθεση) για τον έλεγχο του ισολογισμού του ΑΣΔΑ έτους 2010» και λέει τα εξής:

Ο Πρόεδρος εισηγείται το ο θέμα Η. περί «Λήψη απόφασης (έκθεση) για τον έλεγχο του ισολογισμού του ΑΣΔΑ έτους 2010» και λέει τα εξής: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 65, 121-34, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Ο Πρόεδρος εισηγείται το ο θέμα Η. περί «Λήψη απόφασης (έκθεση) για τον έλεγχο του ισολογισμού του ΑΣΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

Η RASS είναι μέλος της ESOMAR, της WAPOR και του ΣΕΔΕΑ.

Η RASS είναι μέλος της ESOMAR, της WAPOR και του ΣΕΔΕΑ. Πανελλαδική πολιτική έρευνα γνώμης Νοέμβριος 2008 1 Ανάθεση : Εφημερίδα Απογευματινή. Ταυτότητα της έρευνας Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 18 έως και 21 Νοεμβρίου 2008. Τύπος έρευνας: Tηλεφωνική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Εθνικής Αντιστάσεως 65, Περιστέρι, 121-34 Τηλ.: 2105745826, 2105762434, Fax: 2105759547 Περιστέρι: 6/3/2017 Αρ. Πρωτ.: 664 Αναρτητέο

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη Έναρξη λειτουργίας Γραφείου Ενημέρωσης ΑΜΕΑ

Ομιλία Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη Έναρξη λειτουργίας Γραφείου Ενημέρωσης ΑΜΕΑ Ομιλία Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη Έναρξη λειτουργίας Γραφείου Ενημέρωσης ΑΜΕΑ Κυρίες και κύριοι Αγαπητοί εργαζόμενοι Φίλες και φίλοι Θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας σήμερα εδώ, στο

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης ΠΕΙΡΑΙΑΣ Νοέμβρι Νοέμβρ ος 200 ιος 2007 Έρευνα 30/10 1/11

Πανελλαδική έρευνα γνώμης ΠΕΙΡΑΙΑΣ Νοέμβρι Νοέμβρ ος 200 ιος 2007 Έρευνα 30/10 1/11 Πανελλαδική έρευνα γνώμης ΠΕΙΡΑΙΑΣ Νοέμβριος 2007 1 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση : Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 30 Οκτωβρίου έως και 1 Νοεμβρίου 2007. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης Δεκέμβριος Δεκέ 2008 μβριος Έρευνα 10-12/12/2008

Πανελλαδική έρευνα γνώμης Δεκέμβριος Δεκέ 2008 μβριος Έρευνα 10-12/12/2008 Πανελλαδική έρευνα γνώμης Δεκέμβριος 2008 1 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση : Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 10 έως και 12 Δεκεμβρίου 2008. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική έρευνα προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 4 ης Οκτωβρίου 2009: πολιτικό κλίμα & εκλογικές τάσεις. 4 ο Κύμα: Σεπτεμβρίου 2009 VPRC

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 4 ης Οκτωβρίου 2009: πολιτικό κλίμα & εκλογικές τάσεις. 4 ο Κύμα: Σεπτεμβρίου 2009 VPRC Οι Βουλευτικές Εκλογές της 4 ης Οκτωβρίου 2009: πολιτικό κλίμα & εκλογικές τάσεις 4 ο Κύμα: 16-17 Σεπτεμβρίου 2009 VPRC ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ:

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ: ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ: - Παρουσία του Γ. Παπανδρέου στην ΔΕΘ - Πρόθεση ψήφου για τις Εθνικές Εκλογές της 4 ης Οκτωβρίου 29 Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων MEGA 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 29 MEGA TV GREEK

Διαβάστε περισσότερα

Modern Greek Beginners

Modern Greek Beginners 2017 HIGHER SCHOOL CERTIFICATE EXAMINATION Modern Greek Beginners ( Section I Listening) Transcript Familiarisation Text Τι θέλεις να σπουδάσεις του χρόνου; Θέλω να γίνω φαρμακοποιός. Σε ποιο πανεπιστήμιο;

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική πολιτική έρευνα γνώμης Ιανουάριος Ιαν 2009 ουάριος Έρευνα 19-23/1

Πανελλαδική πολιτική έρευνα γνώμης Ιανουάριος Ιαν 2009 ουάριος Έρευνα 19-23/1 Πανελλαδική πολιτική έρευνα γνώμης Ιανουάριος 2009 1 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση : Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 19 έως και 23 Ιανουαρίου 2009. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική

Διαβάστε περισσότερα

Οι διαδραστικοί πίνακες SMARTBoard στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Χίου - Ευφυής Εκπαίδευση Πέμπτη, 12 Μάρτιος :27

Οι διαδραστικοί πίνακες SMARTBoard στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Χίου - Ευφυής Εκπαίδευση Πέμπτη, 12 Μάρτιος :27 Στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Χίου όλοι οι δάσκαλοι χρησιμοποιούν διαδραστικούς πίνακες SMART Board στο μάθημά τους, και είναι ενθουσιασμένοι. "Ο κάθε δάσκαλος βάζει τη φαντασία του και την εφευρετικότητά του",

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Συνέντευξη της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Λούκας Τ. Κατσέλη, στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ και το δημοσιογράφο Μπ.

Θέμα: Συνέντευξη της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Λούκας Τ. Κατσέλη, στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ και το δημοσιογράφο Μπ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010 Θέμα: Συνέντευξη της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Λούκας Τ. Κατσέλη, στο ραδιοφωνικό

Διαβάστε περισσότερα

Ο δάσκαλος που θα μου κάνει μάθημα είναι σημαντικό να με εμπνέει γιατί θα έχω καλύτερη συνεργασία μαζί του. θα έχω περισσότερο ενδιαφέρον για το

Ο δάσκαλος που θα μου κάνει μάθημα είναι σημαντικό να με εμπνέει γιατί θα έχω καλύτερη συνεργασία μαζί του. θα έχω περισσότερο ενδιαφέρον για το Ελένη Κουννή Ε 2 Ο δάσκαλος που θα μου κάνει μάθημα είναι σημαντικό να με εμπνέει γιατί θα έχω καλύτερη συνεργασία μαζί του. θα έχω περισσότερο ενδιαφέρον για το μάθημα και θα μαθαίνω περισσότερα πράγματα.

Διαβάστε περισσότερα

Συνάδελφε - και Πρόεδρε- του απερχόμενου Δ.Σ του ΓΕΩΤ.Ε.Ε,

Συνάδελφε - και Πρόεδρε- του απερχόμενου Δ.Σ του ΓΕΩΤ.Ε.Ε, Συνάδελφε - και Πρόεδρε- του απερχόμενου Δ.Σ του ΓΕΩΤ.Ε.Ε, Να ξεκαθαρίσουμε από την αρχή κάτι ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτικό Βαρόμετρο 87

Πολιτικό Βαρόμετρο 87 Πολιτικό Βαρόμετρο 87 Φεβρουάριος 2011 ΣΚΑΪ -ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Παρουσίαση ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Κυριακή 13/2/2011 Δ.1 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Σε γενικές γραμμές πιστεύετε ότι τα πράγματα στην Ελλάδα πηγαίνουν σε σωστή, ή σε

Διαβάστε περισσότερα

Συλλογή στοιχείων 3 έως και 6 Νοεμβρίου 2008

Συλλογή στοιχείων 3 έως και 6 Νοεμβρίου 2008 Πανελλαδική πολιτική έρευνα γνώμης Νοέμβριος 2008 1 Ανάθεση : Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Ταυτότητα της έρευνας Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 3 έως και 6 Νοεμβρίου 2008. Τύπος έρευνας: Tηλεφωνική έρευνα

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική πολιτική Πανελλαδική έρευνα γνώμης ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ιανου Ιαν άριος 200 ουάριος 2008 Έρευνα 7-10/1

Πανελλαδική πολιτική Πανελλαδική έρευνα γνώμης ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ιανου Ιαν άριος 200 ουάριος 2008 Έρευνα 7-10/1 Πανελλαδική πολιτική έρευνα γνώμης ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ιανουάριος 2008 1 Ανάθεση : Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Ταυτότητα της έρευνας Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 7 έως και 10 Ιανουαρίου 2008. Τύπος έρευνας: Tηλεφωνική

Διαβάστε περισσότερα

Στην ηλεκτρονική φόρμα του ΑΣΕΠ στην κατηγορία Πρόσθετα Προσόντα (και αλλού) αναφέρει με κόκκινα γράμματα την λέξη Σημαντικό και εξηγεί ότι " Ο

Στην ηλεκτρονική φόρμα του ΑΣΕΠ στην κατηγορία Πρόσθετα Προσόντα (και αλλού) αναφέρει με κόκκινα γράμματα την λέξη Σημαντικό και εξηγεί ότι  Ο Πρώτον θεωρώ ότι πρέπει να έχει διαβάσει 3 πράγματα πριν πάει κάποιος να καταθέσει την αίτηση του. Το πρώτο και βασικότερο είναι ο Νόμος, το δεύτερο η προκήρυξη του ΑΣΕΠ και το τρίτο η πρόσκληση του Υπουργείου.

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα Πολιτικής Συγκυρίας. Ιανουάριος 2014

Έρευνα Πολιτικής Συγκυρίας. Ιανουάριος 2014 Έρευνα Πολιτικής Συγκυρίας Ιανουάριος 2014 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΑΝΑΘΕΣΗ: ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΣ: ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ: ΠΕΡΙΟΧΗ: ΔΕΙΓΜΑ: ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑΣ: ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΟ ΣΦΑΛΜΑ: ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ. MRB, Συλλογή στοιχείων:

ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ. MRB, Συλλογή στοιχείων: ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ 1 Θέµατα Επικαιρότητας 24 Νοεµβρίου έως εκεµβρίου 200 Ι. Προϋπολογισµός: Είναι προς την σωστή κατεύθυνση ή όχι 2 Θέµατα Επικαιρότητας 24 Νοεµβρίου έως εκεµβρίου 200 Ι. Προϋπολογισµός:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ για την συζήτηση της ερώτησης του Έκτορα Νασιώκα για τη ΜΑΦ του ΓΝΛ ( )

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ για την συζήτηση της ερώτησης του Έκτορα Νασιώκα για τη ΜΑΦ του ΓΝΛ ( ) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ για την συζήτηση της ερώτησης του Έκτορα Νασιώκα για τη ΜΑΦ του ΓΝΛ (30-11-2010) Ακολουθεί η με αριθμό 3508/27-9-2010 επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα Stockwatch

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα Stockwatch Συνέντευξη στην ιστοσελίδα Stockwatch Συνέντευξη του Πανίκου Δημητριάδη, Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, που δόθηκε στις 25 Ιουνίου 2012 στην Ηρώ Ευθυμίου Ερ.: Η ένταξη στο μηχανισμό απειλεί

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2010 «ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ»

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2010 «ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ» ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2010 «ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ» Η Διεθνής Ναυτιλιακή Έκθεση Ποσειδώνια 2010, αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός για τη χώρα μας. Προβάλει με δυναμικό

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης ΠΕΙΡΑΙΑΣ Σεπτέμβρι Σεπτέμβρ ος 200 ιος 2007 Έρευνα 25-27/09

Πανελλαδική έρευνα γνώμης ΠΕΙΡΑΙΑΣ Σεπτέμβρι Σεπτέμβρ ος 200 ιος 2007 Έρευνα 25-27/09 Πανελλαδική έρευνα γνώμης ΠΕΙΡΑΙΑΣ Σεπτέμβριος 2007 1 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση : Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 25 έως και 27 Σεπτεμβρίου 2007. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική

Διαβάστε περισσότερα

Μεθοδολογία Έρευνας Κοινωνικών Επιστημών

Μεθοδολογία Έρευνας Κοινωνικών Επιστημών Μεθοδολογία Έρευνας Κοινωνικών Επιστημών Dr. Anthony Montgomery Επίκουρος Καθηγητής Εκπαιδευτικής & Κοινωνικής Πολιτικής antmont@uom.gr Ποιός είναι ο σκοπός του μαθήματος μας? Στο τέλος του σημερινού μαθήματος,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΣΤΟ 14 ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «Ισχυρή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση με αρμοδιότητες και πόρους» ΑΘΗΝΑ,

Διαβάστε περισσότερα

Οι αριθμοί σελίδων με έντονη γραφή δείχνουν τα κύρια κεφάλαια που σχετίζονται με το θέμα. ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑ

Οι αριθμοί σελίδων με έντονη γραφή δείχνουν τα κύρια κεφάλαια που σχετίζονται με το θέμα. ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑ Τί σε απασχολεί; Διάβασε τον κατάλογο που δίνουμε παρακάτω και, όταν συναντήσεις κάποιο θέμα που απασχολεί κι εσένα, πήγαινε στις σελίδες που αναφέρονται εκεί. Διάβασε τα κεφάλαια, που θα βρεις σ εκείνες

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη τού Βασίλη Μαγγίνα Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου Ν.Δ. στη «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ»

Συνέντευξη τού Βασίλη Μαγγίνα Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου Ν.Δ. στη «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ» Συνέντευξη τού Βασίλη Μαγγίνα Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου Ν.Δ. στη «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ» 1.Ερώτηση: Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της κυβερνητικής πλευράς. Εύκολος κοινοβουλευτικός ρόλος; Απάντηση: Ρόλος εξαιρετικά

Διαβάστε περισσότερα

Κ. Χατζηδάκης: Δεν κινδυνεύει η πρώτη κατοικία - Πλήρης συνέντευξη

Κ. Χατζηδάκης: Δεν κινδυνεύει η πρώτη κατοικία - Πλήρης συνέντευξη Κ. Χατζηδάκης: Δεν κινδυνεύει η πρώτη κατοικία - Πλήρης συνέντευξη [04.11.2013] «Δεν θα αλλάξουν ο νόμος Κατσέλη και ο νόμος 4161 για τους ενήμερους δανειολήπτες. Αυτό σημαίνει ότι κανένας φτωχός άνθρωπος

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτικό Βαρόμετρο 88

Πολιτικό Βαρόμετρο 88 Πολιτικό Βαρόμετρο 88 Μάρτιος 2011 ΣΚΑΪ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Δ.1 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Σε γενικές γραμμές πιστεύετε ότι τα πράγματα στην Ελλάδα πηγαίνουν σε σωστή, ή σε λάθος κατεύθυνση; Ιανουάριος Μάρτιος 2011

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2012-2014 Φίλες και φίλοι συνδημότες, Εκπονούμε το επιχειρησιακό πρόγραμμα της Αγίας Βαρβάρας για την τριετία 2012-2014. Το επιχειρησιακό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ Σ ΑΓΑΠΑΩ

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ Σ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ Σ ΑΓΑΠΑΩ (Αόρατος) ΑΦΗΓΗΤΗΣ: Κάποτε στη γη γεννήθηκε το Όνειρο. Το όνομά του δεν ήταν έτσι, όμως επειδή συνεχώς ονειρευόταν, όλοι το φώναζαν Όνειρο. Δεν ήταν κάτι το σπουδαίο, ήταν σαν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. Εργασία για το σπίτι. Απαντούν μαθητές του Α1 Γυμνασίου Προσοτσάνης

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. Εργασία για το σπίτι. Απαντούν μαθητές του Α1 Γυμνασίου Προσοτσάνης ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Εργασία για το σπίτι Απαντούν μαθητές του Α1 Γυμνασίου Προσοτσάνης 1 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Απαντά η Μαρίνα Βαμβακίδου Ερώτηση 1. Μπορείς να φανταστείς τη ζωή μας χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ ΙΖ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ Β ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΟΑ. Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ ΙΖ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ Β ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΟΑ. Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ ΙΖ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ Β ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΟΑ Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 Συνεχίζουμε τώρα, όπως προείπα, με τη συζήτηση πέντε επικαίρων ερωτήσεων, στις

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική Έρευνα Κοινής Γνώμης

Πανελλαδική Έρευνα Κοινής Γνώμης Πανελλαδική Έρευνα Κοινής Γνώμης Η ταυτότητα της έρευνας Εταιρεία: Metron Analysis (Α.Μ. ΕΣΡ 4) Εντολέας: Τύπος έρευνας: Δείγμα: Γεωγραφική κάλυψη: ΑΝΤ1 Πανελλαδική τηλεφωνική έρευνα για τα θέματα της

Διαβάστε περισσότερα

KKE ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ : Για την κατάρρευση του Τ.Υ.Δ.Ε. (Ταμείο Υγείας Δικηγόρων Επαρχίας) Κοινοβουλευτική Ομάδα

KKE ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ : Για την κατάρρευση του Τ.Υ.Δ.Ε. (Ταμείο Υγείας Δικηγόρων Επαρχίας) Κοινοβουλευτική Ομάδα Προς τους Υπουργούς Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Οι δικηγόροι και δικαστικοί επιμελητές της επαρχίας είναι οι πρώτοι από τους επαγγελματίες του

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα Πανελλαδική γνώμης Έρευνα 27-30/4 Απρίλιος Απρίλ 2009 ιος

Πανελλαδική έρευνα Πανελλαδική γνώμης Έρευνα 27-30/4 Απρίλιος Απρίλ 2009 ιος Πανελλαδική έρευνα γνώμης Απρίλιος 2009 1 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση : Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 27 έως και 30 Απριλίου 2009. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική έρευνα προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΤΥΧΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΟΜΙΛΙΑ. ΣΤΟ 38 ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΕΥΤΥΧΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΟΜΙΛΙΑ. ΣΤΟ 38 ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΕΥΤΥΧΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΟ 38 ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009

Διαβάστε περισσότερα

RASS Consultancy Services S.A. Πειραιάς, Ιούλιος Πανελλαδική έρευνα γνώμης

RASS Consultancy Services S.A. Πειραιάς, Ιούλιος Πανελλαδική έρευνα γνώμης RASS Consultancy Services S.A. Πειραιάς, Ιούλιος 2019 Πανελλαδική έρευνα γνώμης Ταυτότητα της έρευνας Γεωγραφική κατανομή δείγματος Δημογραφικά χαρακτηριστικά 1-4/7/2019 2 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση:

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης

Πανελλαδική έρευνα γνώμης Πανελλαδική έρευνα γνώμης ΠΕΙΡΑΙΑΣ Aύγουστος 2007 1 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: Εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 21 έως και 23 Αυγούστου 2007. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική

Διαβάστε περισσότερα

Στάσεις της Κοινής Γνώμης απέναντι στην εκλογή Προέδρου στη ΝΔ

Στάσεις της Κοινής Γνώμης απέναντι στην εκλογή Προέδρου στη ΝΔ Στάσεις της Κοινής Γνώμης απέναντι στην εκλογή Προέδρου στη ΝΔ Πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Οκτώβριος 2009 PI09112 / Διάγραμμα 1 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΑΝΑΘΕΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2019 ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ Μαρίνος Σκολαρίκος Ευγενία Πετροπούλου ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ Ομάδα εργασίας Μαρίνος Σκολαρίκος (Επεξεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Συλλογή στοιχείων 29 Σεπτεμβρίου έως και 3 Οκτωβρίου 2008

Συλλογή στοιχείων 29 Σεπτεμβρίου έως και 3 Οκτωβρίου 2008 Πανελλαδική πολιτική έρευνα γνώμης Σεπτέμβριος 2008 1 Ανάθεση : Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Ταυτότητα της έρευνας Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 29 Σεπτεμβρίου έως και 3 Οκτωβρίου 2008. Τύπος έρευνας:

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα Πανελλαδική έρευνα γνώμης Δεκέμβριος Δεκέ 2009 μβριος Έρευνα 14-18/12

Πανελλαδική έρευνα Πανελλαδική έρευνα γνώμης Δεκέμβριος Δεκέ 2009 μβριος Έρευνα 14-18/12 Πανελλαδική έρευνα γνώμης Δεκέμβριος 2009 1 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση : Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 14 έως και 18 Δεκεμβρίου 2009. Τύπος έρευνας: Tηλεφωνική έρευνα προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη. Mε ιδιαίτερη χαρά παρευρίσκομαι στις εργασίες του 13 ου

Ομιλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη. Mε ιδιαίτερη χαρά παρευρίσκομαι στις εργασίες του 13 ου Ομιλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη στο 13 ο Πανελλήνιο Συνέδριο αιρετών γυναικών Φίλες και φίλοι Mε ιδιαίτερη χαρά παρευρίσκομαι στις εργασίες του 13 ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Αιρετών Γυναικών

Διαβάστε περισσότερα

6. '' Καταλαβαίνεις οτι κάτι έχει αξία, όταν το έχεις στερηθεί και το αναζητάς. ''

6. '' Καταλαβαίνεις οτι κάτι έχει αξία, όταν το έχεις στερηθεί και το αναζητάς. '' 1. '' Τίποτα δεν είναι δεδομένο. '' 2. '' Η μουσική είναι η τροφή της ψυχής. '' 3. '' Να κάνεις οτι έχει νόημα για σένα, χωρίς όμως να παραβιάζεις την ελευθερία του άλλου. '' 4. '' Την πραγματική μόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

Συλλογή στοιχείων 2 έως 5 Ιουνίου

Συλλογή στοιχείων 2 έως 5 Ιουνίου Πανελλαδική πολιτική έρευνα γνώμης Ιούνιος 2008 1 Ανάθεση : Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Ταυτότητα της έρευνας Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 2 έως και 5 Ιουνίου 2008. Τύπος έρευνας: Tηλεφωνική έρευνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ:

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ: ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ: - Παρουσία του Κ. Καραμανλή στην ΔΕΘ - Πρόθεση ψήφου για τις Εθνικές Εκλογές της 4 ης Οκτωβρίου 9 Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων MEGA 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 9 MEGA TV GREEK PUBLIC

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΤΟ Γ1 ΤΟΥ 10 ΟΥ Δ.Σ. ΤΣΕΣΜΕ ( ) ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ. ΜΑΘΗΜΑ: Μελέτη Περιβάλλοντος. ( Ενότητα 3: Μέσα συγκοινωνίας και μεταφοράς

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΤΟ Γ1 ΤΟΥ 10 ΟΥ Δ.Σ. ΤΣΕΣΜΕ ( ) ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ. ΜΑΘΗΜΑ: Μελέτη Περιβάλλοντος. ( Ενότητα 3: Μέσα συγκοινωνίας και μεταφοράς ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΤΟ Γ1 ΤΟΥ 10 ΟΥ Δ.Σ. ΤΣΕΣΜΕ (10.11.2010) ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑ: Μελέτη Περιβάλλοντος ( Ενότητα 3: Μέσα συγκοινωνίας και μεταφοράς Κεφάλαιο 3: Κυκλοφορούμε με ασφάλεια) ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Παπαντωνίου, τον Πρόεδρο του Κέντρου Ερευνών Προοδευτικής Πολιτικής για την πρόσκληση την οποία μου απηύθυνε να έρθω

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Παπαντωνίου, τον Πρόεδρο του Κέντρου Ερευνών Προοδευτικής Πολιτικής για την πρόσκληση την οποία μου απηύθυνε να έρθω Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Παπαντωνίου, τον Πρόεδρο του Κέντρου Ερευνών Προοδευτικής Πολιτικής για την πρόσκληση την οποία μου απηύθυνε να έρθω στο σημερινό Συνέδριο. Να ευχαριστήσω τους πρέσβεις της

Διαβάστε περισσότερα

Αφ ενός στην ανάγκη περιορισμού και ελέγχου των οξύτατων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι και η ιδία ως περιοχή.

Αφ ενός στην ανάγκη περιορισμού και ελέγχου των οξύτατων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι και η ιδία ως περιοχή. Ομιλία Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής κ. Γ. Βασιλείου στην ανοικτή σύσκεψη-παρουσίαση του στρατηγικού σχεδίου ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ 2020+ Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου 25-5-2015 Σας καλωσορίζουμε σε μια ιδιαίτερη

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Έρευνας: ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ».

Θέμα: «Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Έρευνας: ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ». Αθήνα, 31.07.2017 Θέμα: «Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Έρευνας: ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ». Α. Λίγα λόγια για το πλαίσιο γύρω απ το οποίο πραγματοποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ 13/2018

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ 13/2018 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 03/2018 ΑΠΟΦΑΣΗ 13/2018 Στην Καλαμάτα σήμερα, την 16η Ιανουαρίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00, στο Δημοτικό Κατάστημα της οδού Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

Κωστής Χατζηδάκης. Δίνει μάχες, κάνει έργο Β ΑΘΗΝΩΝ

Κωστής Χατζηδάκης. Δίνει μάχες, κάνει έργο Β ΑΘΗΝΩΝ Δίνει μάχες, κάνει έργο Β ΑΘΗΝΩΝ Να κερδίσουμε τη μάχη! Βρισκόμαστε στο παρά πέντε της δικαίωσης των θυσιών των Ελλήνων, αλλά ταυτόχρονα και στο παρά πέντε μιας μεγάλης περιπέτειας. Με σκληρές προσπάθειες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Κύριε Πρόεδρε, εκλεκτά μέλη της ακαδημαϊκής και της επιχειρηματικής κοινότητας, αγαπητοί απόφοιτοι, κυρίες και κύριοι. Βρίσκομαι απόψε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ Π. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ Π. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ Π. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πρώτες αντιδράσεις έναντι της αναγγελίας έναρξης της διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας

Πρώτες αντιδράσεις έναντι της αναγγελίας έναρξης της διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΕΣ Χαρακτηριστικά και πρότυπα της πολιτικής ηγεσίας στην Ελλάδα της κρίσης Πρώτες αντιδράσεις έναντι της αναγγελίας έναρξης της διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα Πανελλαδική έρευνα γνώμης Ιανουάριος Ιαν 2010 ουάριος Έρευνα 18-22/01

Πανελλαδική έρευνα Πανελλαδική έρευνα γνώμης Ιανουάριος Ιαν 2010 ουάριος Έρευνα 18-22/01 Πανελλαδική έρευνα γνώμης Ιανουάριος 2010 1 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 18 έως και 22 Ιανουαρίου 2010. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική έρευνα προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης

Πανελλαδική έρευνα γνώμης Πανελλαδική έρευνα γνώμης ΠΕΙΡΑΙΑΣ Δεκέμβριος 2006 1 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 18 έως και 21 Δεκεμβρίου 2006. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Δ/νση Διοικ. Υποστ. Οργάνων Συνδέσμου Τμήμα Προέδρου Προς: Περιστέρι, 28 /01/2009 Αρ. Πρωτ. 358 κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή Πρωθυπουργό Εξοχότατε Κύριε Πρωθυπουργέ, Σας έχουμε απασχολήσει επανειλημμένως για

Διαβάστε περισσότερα

Φορείς των νέων ιδεών ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Φορείς των νέων ιδεών ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ Δ. ΑΝΑΝΕΩΣΗ- ΔΙΧΑΣΜΟΣ (1909-1922) 1. Το κόμμα των φιλελευθέρων 1. Πριν τις εκλογές της 8ης Αυγούστου 1910 κανένα ΜΕΓΑΛΟ κόμμα δεν υποστήριζε τις μεταρρυθμίσεις που προτάθηκαν το 1909/1910 Φορείς των νέων

Διαβάστε περισσότερα

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες Συμπολίτισσες και Συμπολίτες Ήδη έχουν ειπωθεί αρκετά. Τη δύσκολη κατάσταση που περνάει ο λαός την γνωρίζουμε όλοι. Ξεθεμελιώνονται δικαιώματα και κατακτήσεις για τις οποίες έχει χυθεί πολύ αίμα. Για μεγάλο

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτικό Βαρόμετρο 91

Πολιτικό Βαρόμετρο 91 Πολιτικό Βαρόμετρο 91 Ιούνιος 2011 ΣΚΑΪ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Δ.1 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Σε γενικές γραμμές πιστεύετε ότι τα πράγματα στην Ελλάδα πηγαίνουν σε σωστή, ή σε λάθος κατεύθυνση; Σε λάθος 87% Ούτε σωστή

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης για τις γυναίκες στην πολιτική

Πανελλαδική έρευνα γνώμης για τις γυναίκες στην πολιτική Πανελλαδική έρευνα γνώμης για τις γυναίκες στην πολιτική ΠΕΙΡΑΙΑΣ Μάρτιος 2007 1 Ταυτότητα της έρευνας Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 5 έως και 6 Μαρτίου 2007. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική έρευνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ 21, 22, 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2007 «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» - MEGA

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ 21, 22, 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2007 «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» - MEGA ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ 21, 22, 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 7 «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» - MEGA GREEK PUBLIC OPINION ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ταυτότητα της έρευνας σελ. 3 1. Άποψη για το αν υπάρχει κίνδυνος διάσπασης του

Διαβάστε περισσότερα

Μια Καραμανλή στη γαλλική Βουλή

Μια Καραμανλή στη γαλλική Βουλή Το ΒΗΜΑ, 24/06/2007, Σελ.: A42 Μια Καραμανλή στη γαλλική Βουλή Η νεοεκλεγείσα βουλευτής του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Γαλλίας Μαριέττα Καραμανλή μιλάει για το όνομά της, την ελληνική κυβέρνηση, το ΠαΣοΚ,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΙΤΟΥΝΗ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ 21 ΟΣ ΑΙΩΝΑΣ στην πλατεία Εσταυρωμένου, την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2002.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΙΤΟΥΝΗ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ 21 ΟΣ ΑΙΩΝΑΣ στην πλατεία Εσταυρωμένου, την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2002. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΑΙΓΑΛΕΩ 21 ος ΑΙΩΝΑΣ» ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΙΤΟΥΝΗ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ 21 ΟΣ ΑΙΩΝΑΣ στην πλατεία Εσταυρωμένου, την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2002. Από τα βάθη της

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 16/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 16/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 16/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 418/2005 Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης του Πολιτιστικού Ομίλου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ» 2018-2021 Στις προηγούμενες εκλογές ο συνδυασμός μας ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ πρώτευσε με ρεκόρ ψήφων. Η επιτυχία ήταν μεγάλη αλλά η ευθύνη μεγαλύτερη. Ξέραμε καλά

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική πολιτική Πανελλαδική έρευνα γνώμης Έρευνα 25-28/05 Μάιος 2009 Μάιος

Πανελλαδική πολιτική Πανελλαδική έρευνα γνώμης Έρευνα 25-28/05 Μάιος 2009 Μάιος Πανελλαδική πολιτική έρευνα γνώμης Μάιος 2009 1 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση : Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 25 έως και 28 Μαΐου 2009. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική έρευνα προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα Πολιτικής Συγκυρίας. Απρίλιος 2014

Έρευνα Πολιτικής Συγκυρίας. Απρίλιος 2014 Έρευνα Πολιτικής Συγκυρίας Απρίλιος 2014 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΑΝΑΘΕΣΗ: ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΣ: ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ: ΠΕΡΙΟΧΗ: ΔΕΙΓΜΑ: ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑΣ: ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΟ ΣΦΑΛΜΑ: ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθέτηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη. στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό

Τοποθέτηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη. στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό Τοποθέτηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι. Σήμερα εισάγεται προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας tτο Τεχνικό Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ - ΤΟ 10% ΑΔΙΚΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ - ΤΟ 10% ΑΔΙΚΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ edugate.gr : 15/04/2011 Ο υφυπουργός Παιδείας Ιωάννης Πανάρετος παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΤ3 με σχετικά τις Πανελλήνιες και το σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ-ΤΕΙ. Αρκετά σημεία της συνέντευξης παρουσιάζουν

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα Πανελλαδική έρευνα γνώμης Σεπτ Σεπ έμβριος τέμβριος Έρευνα 7-10/9

Πανελλαδική έρευνα Πανελλαδική έρευνα γνώμης Σεπτ Σεπ έμβριος τέμβριος Έρευνα 7-10/9 Πανελλαδική έρευνα γνώμης Σεπτέμβριος 2009 1 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση : Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 7 έως και 10 Σεπτεμβρίου 2009. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική έρευνα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΝΕΑ, 25/09/1997. ΕΛΛΗΝΙ ΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Κάθε ηµέρα λύσεις Ανελέητος ανταγωνισµός

ΤΑ ΝΕΑ, 25/09/1997. ΕΛΛΗΝΙ ΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Κάθε ηµέρα λύσεις Ανελέητος ανταγωνισµός ΤΑ ΝΕΑ, 25/09/1997 ΕΛΛΗΝΙ ΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Κάθε ηµέρα λύσεις Ανελέητος ανταγωνισµός Άρωµα γυναίκας Κυρίες της Αυτοδιοίκησης Της ΝΑΤΑΣΑΣ ΜΠΑΣΤΕΑ ΗΛΙΚΙΑ: «"ΤΑ ΝΕΑ" έχουν πολύ

Διαβάστε περισσότερα