Χρόνια Εμπειρίας Πρωτοπορίας Εμπιστοσύνης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Χρόνια Εμπειρίας Πρωτοπορίας Εμπιστοσύνης"

Transcript

1 ΛΕΩΦ. ΕΙΡΗΝΗΣ 55, Τ.Κ , ΠΕΥΚΗ, ΑΘΗΝΑ Τ: , , Φ: Χρόνια Εμπειρίας Πρωτοπορίας Εμπιστοσύνης

2 " Δεν παραμετροποιούμε μια εφαρμογή, προσαρμόζουμε την εφαρμογή μας 2/3 στις δικές σας ανάγκες, υλοποιούμε και λειτουργούμε τη δική σας εφαρμογή. " ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ SELECT SOFTWARE H SELECT SOFTWARE συμπληρώνοντας 40 χρόνια δραστηριοποίησης στο χώρο της Πληροφορικής, συνεχίζει με επιτυχία να αναπτύσσει και να παρέχει ολοκληρωμένα Πληροφοριακά Συστήματα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, μεγιστοποιώντας το χρηματοοικονομικό όφελος των πελατών της. Τα ολοκληρωμένα συστήματα SELECT ERP όπως και όλες οι εφαρμογές μας υποστηρίζουν ένα ευρύ φάσμα εμπορικών, λογιστικών και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, ενσωματώνοντας καινοτομίες και αυτοματοποιημένες επιχειρησιακές διαδικασίες. Η ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών, αλλά και η ταχύτητα με την οποία παρέχονται, αποτελεί το κύριο συστατικό, τόσο στο σχεδιασμό, όσο και στην υλοποίηση του λογισμικού. Ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στην ασφάλεια της εξαγωγής των δεδομένων αναπτύσσοντας ειδικά προγράμματα ελέγχου και διασταύρωσης της πληροφορίας. Σημαντικό πλεονέκτημα των εφαρμογών που αναπτύσσει η SELECT SOFTWARE αποτελεί το γεγονός ότι μπορούν το ίδιο εύκολα να εξυπηρετήσουν επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους, αλλά και μεγάλες εταιρείες ή και ομίλους εταιρειών, διότι προσαρμόζονται με ευκολία στις ανάγκες και στις απαιτήσεις κάθε πελάτη σε οποιαδήποτε αγορά. 2 3 " Όραμά μας είναι η ανάπτυξη και υλοποίηση νέων εφαρμογών που καλύπτουν σήμερα τις ανάγκες της επιχείρησης του αύριο. "

3 ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ SELECT SOFTWARE 40 Χρόνια > Ενεργής παρουσίας στο χώρο της πληροφορικής > Δημιουργίας αξιόπιστων εφαρμογών που λειτουργούν ως εργαλεία απόφασης για το στέλεχος ή τον επιχειρηματία > Καινοτομίας σε προϊόντα και υπηρεσίες > Ποιοτικής υποστήριξης και after sale εξυπηρέτησης ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ Στη SELECT SOFTWARE διαθέτουμε έμπειρα και άρτια καταρτισμένα στελέχη, οικονομολόγους, αναλυτές μηχανογράφησης και προγραμματιστές που αναπτύσσουν καινοτόμες εφαρμογές και προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Παρέχουν προσωπική εξυπηρέτηση και άμεση υποστήριξη στην επίλυση θεμάτων. Η άριστη σχέση και συνεργασία με τον πελάτη είναι ζωτικής σημασίας για εμάς. Πιστεύουμε στην ομάδα μας, αναγνωρίζουμε και επιβραβεύουμε την δυναμική της, χτίζουμε σχέσεις μακροχρόνιας συνεργασίας. Επενδύουμε στην εκπαίδευση με στόχο την εξέλιξη και την αναβάθμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ > ERP > Web & Mobile Applications > Ειδικές Εφαρμογές > Tailor Made ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ > Επιτόπια & Απομακρυσμένη Υποστήριξη Λειτουργίας > Χρηματοοικονομικές Αναφορές & Μηνιαίες-Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις > Συμβουλευτικές Yπηρεσίες > Training Services ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ > Βραχύχρονα-Ετήσια Αποτελέσματα > Ενοποιημένα Αποτελέσματα > Αναλυτική Λογιστική > Ενοποίηση-Διάσπαση Εταιρειών, Απόσχιση Κλάδου > Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα > Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα 4/5 Είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας βήμα, παρέχουμε προσωπική εξυπηρέτηση χτίζοντας σχέσεις μακροχρόνιας συνεργασίας.

4 ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ Άμεση και ασφαλή πρόσβαση στα δεδομένα σας. 6/7 ERP Το SELECT ERP αποτελεί το πλέον ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων. Υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα εμπορικών, λογιστικών και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, ενσωματώνοντας καινοτομίες και αυτοματοποιώντας διαδικασίες. Οι βασικές ενότητες του SELECT ERP είναι: > Λογιστική & Οικονομική Διαχείριση > Εμπορική Διαχείριση > Διαχείριση Αποθήκης > Παραγωγή > Εμπορικές πολιτικές > Εισαγωγές > Μισθοδοσία > Συμφωνίες-Παροχές > Ειδικές Εφαρμογές > Χαρακτηριστικά Ειδών > Προμήθειες, Εφοδιαστική αλυσίδα & WMS WEB & MOBILE APPLICATIONS Εξασφαλίστε άμεση και ασφαλή πρόσβαση στα δεδομένα σας τη στιγμή που τα χρειάζεστε με τη χρήση φορητής συσκευής. Επιλέξτε πρωτοποριακές λύσεις που προσαρμόζονται και ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις και στις ανάγκες κάθε χρήστη. Sales Order Purchase Η εφαρμογή SOP αποτελεί την ιδανική λύση για: > Πωλητές (Παραγγελιοληψία/ Παραγγελιοδοσία, Τιμολόγηση, Έξοδα) > Προϊστάμενοι Πωλήσεων (Δρομολόγια, Πωλητές/Προϊστάμενοι Πωλήσεων, Διαχείριση Παραγγελιών/Εισπράξεων, Εξοδολόγια, Αναφορές /Στατιστικά) Reporting Η εφαρμογή Reporting παρέχει άμεση ενημέρωση σε στελέχη της επιχείρησης σχετικά με Πωλήσεις, Αγορές, Απαιτήσεις, Διαθέσιμα, Υποχρεώσεις, κ.α. Με τη χρήση αναφορών και γραφημάτων πραγματοποιούνται από το σύστημα προτάσεις που είναι βασισμένες στα δεδομένα της επιχείρησης σας. Financials Με τη χρήση αναφορών και γραφημάτων αποκτάτε πλήρη εικόνα της οικονομικής κατάστασης της επιχείρησης σας σε πραγματικό χρόνο. > Ισολογισμός > Αποτελέσματα Περιόδου > Χρηματοοικονομικές Αναφορές > Αριθμοδείκτες > Απαιτήσεις > Υποχρεώσεις > Διαθέσιμα

5 ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ 8/9 ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Ηλεκτρονική Καταχώρηση Extrait Τραπεζών Αυτόματη ενημέρωση από το Extrait της τράπεζας όλων των συναλλαγών με παράλληλη διασταύρωση όλων των κινήσεων με την Γενική Λογιστική. Προϋπολογιστικό Cash Flow Το Cash Flow αντλεί αυτόματα τα στοιχεία από τα υποσυστήματα της εφαρμογής, είναι ενημερωμένο με όλη την νομολογία σχετικά με τον τρόπο πληρωμής των διάφορων υποχρεώσεων, παρέχει τη δυνατότητα ελέγχου όλων των υποχρεώσεων και απαιτήσεων της εταιρείας. Εφαρμογές EDI Το EDI διευκολύνει τις εταιρείες που έχουν να διαχειριστούν μια πολύ μεγάλη γκάμα ειδών και αντίστοιχα ένα μεγάλο όγκο παραστατικών αγορών. Δάνεια-Leasing - Εγγυητικές-Υποθήκες Στο υποσύστημα των δανείων παρακολουθούμε και διαχειριζόμαστε τις συμβάσεις με τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα καθώς και τις κινήσεις που αφορούν την εξέλιξη των βραχυπρόθεσμων ή μακροπρόθεσμων δανείων. Ενοίκια Εισπρακτέα-Πληρωτέα Παρακολούθηση και διαχείριση των ενοικίων καθώς και των συμβάσεων μίσθωσης-εκμίσθωσης. Αυτόματη δημιουργία εγγραφών υποχρεώσεων/απαιτήσεων, έκδοση και αποστολή όλων των απαραίτητων δηλώσεων και καταστάσεων ενοικίων. Συμβάσεις Εταιρειών Παρακολούθηση και διαχείριση όλων των συμβάσεων που έχει συνάψει η εταιρεία με τρίτους εκτός τραπεζών (συμβόλαια ασφαλιστικών εταιρειών, εταιρειών πληροφορικής, κ.α). Χρεόγραφα Παρακολούθηση και διαχείριση των μετοχών που έχει η εταιρεία στην κατοχή της. Εκτός από την αναλυτική καταχώρηση του χαρτοφυλακίου των χρεογράφων δίνει την δυνατότητα παρακολούθησης καρτέλας από την ημερομηνία απόκτησης μέχρι και σήμερα για κάθε ένα από τα χρεόγραφα. Επίσης μέσω της διαδικασίας αποτίμησης των χρεογράφων προσδιορίζονται με αυτόματο τρόπο το κέρδος ή η ζημιά ανάλογα με την διακύμανση των τιμών και γίνονται οι απαραίτητες λογιστικές εγγραφές. Δ.Ε.Κ.Ο Το υποσύστημα των Δ.Ε.Κ.Ο παρακολουθεί και ελέγχει όλες τις δαπάνες που αφορούν Ενέργεια-Ύδρευση-Τηλεπικοινωνίες. > Αναλυτική παρακολούθηση των στοιχείων ανά μετρητή παροχής. > Αυτόματος υπολογισμός των εξόδων των λογαριασμών αναλυτικά. > Αυτόματη δημιουργία λογιστικών άρθρων. Μετοχολόγιο Η εφαρμογή του μετοχολογίου δίνει τη δυνατότητα αναλυτικής παρακολούθησης και διαχείρισης των μετόχων. Μέσω κωδικοποίησης όλων των γεγονότων απόκτησης ή εκποίησης μετοχών όπως π.χ. αγορές μετοχών, κεφαλαιοποίηση αποθεματικών, μερίσματα πληρωτέα κ.α, επιτυγχάνουμε ανά πάσα στιγμή την έγκυρη πληροφόρηση της εταιρείας για το ύψος των τεμαχίων που έχει στην κατοχή του κάθε μέτοχος καθώς και καρτέλα με τις κινήσεις του. Δυνατότητα εκτύπωσης - αποστολής βεβαιώσεων μερισμάτων, για κάθε ένα από τους μετόχους της εταιρείας, με ηλεκτρονικό τρόπο. Αποτίμηση Εταιρείας-Καταστημάτων Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα απεικόνισης όλων των παραμέτρων που θα πρέπει να υπολογιστούν στην περίπτωση πώλησης ή διακοπής της λειτουργίας ενός καταστήματος ή και ολόκληρης της εταιρείας (κόστος παγίων, εμπορευμάτων, εργαζομένων, αυτόματης δημιουργίας και έκδοσης παραστατικών πώλησης παγίων και εμπορευμάτων κ.α).

6 ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ 10/11 TAILOR MADE Retail Το SELECT RETAIL με τις εξειδικευμένες εφαρμογές που περιλαμβάνει, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα έγκυρων μηχανογραφικών λύσεων για τον κλάδο του λιανικού εμπορίου. Προσφέρει back-office υποστήριξη, η οποία είναι πλήρως εναρμονισμένη με όλες τις καθημερινές λειτουργίες των συστημάτων του καταστήματος (front-office). Super Market Ειδικές Ενότητες: Εφαρμογές POS, Εφαρμογές EDI Ταμειακές Καταστάσεις, Απολογιστικές Συμφωνίες Προμηθευτών, Παραγγελίες/Παραλαβές καταστημάτων, Εφαρμογές Ειδικών τιμών, Εφαρμογές Loyalty, Εφαρμογές Ελέγχου Κόστους, Εφαρμογές M.I.S, Πόροι Καταστήματος, Μικτό-Καθαρό Αποτέλεσμα κατά κατάστημα, προμηθευτή, κατηγορία-ομάδα και είδος. Βιομηχανία Η SELECT SOFTWARE παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης διαθέτοντας υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης προσαρμοσμένο στις ανάγκες κάθε σύγχρονης βιομηχανίας. Τομείς Δραστηριοποίησης > Medical - Pharmaceuticals > Τυροκομείο > Βιομηχανία Επεξεργασίας Κρέατος > Κυτιοποιία > Βιομηχανία Αλλαντικών > Εμφιαλωτήρια Νερού > Χημική Βιομηχανία Χονδρικό Εμπόριο & Διανομή, Εισαγωγές Δημιουργία τιμολογιακών πολιτικών ανά ομάδα πελατών, διαχείριση αποθεμάτων σε πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους με δυνατότητα συνεχούς παρακολούθησης maximum και minimum stock, παρτίδες ειδών, κλπ. Συνδυαστικά με τις Mobility δυνατότητες προσφέρει λύσεις στη διαχείριση των παραγγελιών σας από το δίκτυο των πωλητών μέχρι την τιμολόγηση. Επιπλέον μπορείτε να παρακολουθήσετε κάθε παραγγελία σας στο εξωτερικό, από την προπαραγγελία (προφόρμα εισαγωγής) μέχρι την ολοκλήρωση της. Παροχή Υπηρεσιών Για τις εταιρείες παροχής υπηρεσιών το SELECT ERP προσφέρει εξειδικευμένα εργαλεία για να αυτοματοποιήσετε τις καθημερινές σας εργασίες. Με τα Συμβόλαια Υποστήριξης γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή τις υποχρεώσεις σας, τι πρέπει να τιμολογήσετε και πότε. Μέσω της Αναλυτικής Λογιστικής κοστολογούνται όλα τα έργα που έχετε αναλάβει και με τις εξειδικευμένες λειτουργικότητες της εφαρμογής ελαχιστοποιείτε το καθημερινό κόστος της επιχείρησης σας.

7 ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ 12/13 Βραχύχρονα-Ετήσια Αποτελέσματα > Έλεγχος και συμφωνία όλων των υποσυστημάτων με τη λογιστική. > Έγκυρη και τεκμηριωμένη πληροφόρηση οποιαδήποτε στιγμή με διασταύρωση όλων των module της εφαρμογής. > Πραγματική εικόνα κι αποτέλεσμα της επιχείρησης κάθε μήνα μέσω των προβλέψεων, της χρονικοποίησης των δαπανών και της κοστολόγησης. > Δημιουργία ετήσιων - μηνιαίων Οικονομικών Καταστάσεων > Αποθήκευση όλων των αναφορών για μελλοντική χρήση. > Αυτοματοποιημένη διαδικασία που δεν επιβαρύνει το σύστημα και τους χρήστες. Ενοποιημένα Αποτελέσματα > Δημιουργία Ενοποιημένου Ισολογισμού και Ισολογισμού για κάθε εταιρεία ξεχωριστά. > Δημιουργία εγγραφών για την απαλοιφή των ενδοεταιρικών συναλλαγών. > Έλεγχοι του μετοχικού κεφαλαίου του ομίλου με το μετοχικό κεφάλαιο της μητρικής. > Δυνατότητα ενοποίησης εταιρειών που συμμετέχουν στον όμιλο με διαφορετική μέθοδο ενοποίησης. Αναλυτική Λογιστική > Δημιουργία των λογαριασμών αλλά και των λογιστικών άρθρων της Αναλυτικής Λογιστικής. > Παρακολούθηση των στοιχείων της Γενικής Λογιστικής ανά κέντρο κόστους. > Διαχωρισμός κέντρων κόστους σε κύρια και δευτερεύοντα. > Ανακατανομή και επιμερισμός δαπανών (κύρια-δευτερεύοντα κέντρα κόστους). Ενοποίηση-Διασπαση Εταιρειών, Απόσχιση Κλάδου > Δημιουργία Ισολογισμού Διάσπασης. > Διαχωρισμός εγγραφών υποσυστημάτων στις συνιστώμενες εταιρείες όταν πρόκειται για διάσπαση ή απόσχιση κλάδου. > Εγγραφές θετικής ή αρνητικής υπεραξίας πάγιου ενεργητικού ανά πάγιο για τον υπολογισμό των αποσβέσεων στις συνιστώμενες εταιρείες. > Δημιουργία εγγραφών κλεισίματος και ανοίγματος στις περιπτώσεις διάσπασης και απόσχισης με τελείως αυτόματο τρόπο. Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα > Μετατροπή των Οικονομικών Καταστάσεων από τα Ε.Γ.Λ.Σ στα Ε.Λ.Π. > Δημιουργία και συμφωνία των καταστάσεων μεταβολών καθαρής θέσης και χρηματοροών. > Δυνατότητα παράλληλης τήρησης βιβλίων Ε.Λ.Π χωρίς επιπλέον καταχωρήσεις. Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα > Παράλληλη τήρηση βιβλίων και υποσυστημάτων σε Δ.Λ.Π. > Μετατροπή των βιβλίων του Ε.Γ.Λ.Σ σε Δ.Λ.Π. > Αποθήκευση όλων των οικονομικών καταστάσεων για μελλοντική χρήση. > Υπολογισμός και παρακολούθηση της αναβαλλόμενης φορολογίας. > Ειδικό κύκλωμα ενημέρωσης αναλογιστικών μελετών αποζημιώσεων προσωπικού για σχηματισμό πρόβλεψης. > Μηχανογραφημένο ημερολόγιο εγγραφών Δ.Λ.Π

8 14/15 Χρηματοοικονομικές Αναφορές & Μηνιαίες Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις H SELECT SOFTWARE παρέχει στους πελάτες της υπηρεσίες Χρηματοοικονομικών Αναφορών & Μηνιαίων-Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων μέσω της καινοτόμου εφαρμογής των Βραχύχρονων-Ετήσιων Αποτελεσμάτων. Το σύστημα δημιουργεί πλήρης Οικονομικές Καταστάσεις με τελείως αυτόματο τρόπο. Αυτό επιτυγχάνεται με μια σειρά διαδικασιών που περιλαμβάνει Ενημερώσεις, Ελέγχους και Συμφωνίες των υποσυστημάτων με τη λογιστική, δημιουργία και αντιλογισμό προβλέψεων, κοστολόγηση αποθεμάτων κ.α. > Εγγραφές για το κλείσιμο των βιβλίων > Έκδοση Οικονομικών Καταστάσεων > Αναφορές για την ανάλυση του αποτελέσματος. Με τον τρόπο αυτό σε περίπτωση ελέγχου από τις αρμόδιες φορολογικές αρχές, τα βιβλία της επιχείρησης είναι πλήρως ελεγμένα, ενημερωμένα και αξιόπιστα. ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ Συμβουλευτικές Υπηρεσίες > Μηχανοργάνωσης/Μηχανογράφησης > Δημιουργία συγκριτικών/στατιστικών μελετών > Οργάνωση και υποστήριξη για τη σύνταξη ορθολογικών προϋπολογισμών και μηνιαία παρακολούθηση αποκλίσεων > Επιθεώρηση της λειτουργίας του συστήματος κοστολόγησης για τυχόν βελτιώσεις-διορθώσεις και εφαρμογή της μεθοδολογίας Activity Based Costing > Στατιστική ανάλυση της εμπορικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων > Μελέτη βιωσιμότητας και εκπόνηση επιχειρηματικού σχεδίου (Business Plan) > Οργάνωση ταμειακού προγραμματισμού > Αποτίμηση για εξαγορά-πώληση επιχειρήσεων ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η SELECT SOFTWARE αναπτύσσει τις εφαρμογές της με τα πιο σύγχρονα εργαλεία της ORACLE. Οι τελευταίες τεχνολογίες αξιοποιούν τις πλέον σύγχρονες διεθνείς τάσεις, συνδυάζοντας τον Application Server, την Βάση Δεδομένων και τον Application Express (APEX). ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ > Ευκολία χρήσης (user-friendly παραθυρικό περιβάλλον). > Απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω κινητού ή tablet. > Δυνατότητα διασύνδεσης με εξωτερικά προγράμματα για ανταλλαγή δεδομένων. > Δυνατότητα προσαρμογής ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη (Customization). > Μεγάλη γκάμα εκτυπώσεων και δυνατότητα δημιουργίας νέων βάσει των κριτηρίων που επιλέγει ο χρήστης. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Η SELECT SOFTWARE εφαρμόζει όλα τα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα που προσδιορίζονται στον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ελεύθερης κυκλοφορίας των δεδομένων αυτών (GDPR). Επίσης έχει αναπτύξει και εφαρμόζει Σύστημα Ασφαλούς Διαχείρισης Πληροφοριών, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO/IEC 27001:2013.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ. Χ. ΑΠ. ΛΑΔΙΑΣ Το ERP είναι ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων. Διαχειρίζεται και συντονίζει όλες τις λειτουργίες και διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα σε μια επιχείρηση.

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Γενικά... 3 Η πορεία της εταιρείας... 4 Προϊόντα... 4 Υπηρεσίες...

Διαβάστε περισσότερα

Το όραμα της ManXper, έχει πελατοκεντρική αναφορά και διέπεται από το στοχευμένο

Το όραμα της ManXper, έχει πελατοκεντρική αναφορά και διέπεται από το στοχευμένο Το όραμα της ManXper, έχει πελατοκεντρική αναφορά και διέπεται από το στοχευμένο τρίπτυχο: Πελάτες, Συνεργάτες, Στελέχη. Δημιουργώντας πολύπλευρη προστιθέμενη αξία και παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

ACE ERP: Σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων

ACE ERP: Σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων ACE ERP: Σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων Είναι προϊόν ανάπτυξης και τεχνογνωσίας της ACE Hellas Α.Ε. Καθιστά δυνατή την κοστολογική διαχείριση των δραστηριοτήτων Επεκτείνεται μέχρι και τη διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Νέων Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων. Κατάρτιση Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων

Εφαρμογή Νέων Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων. Κατάρτιση Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων Κατάρτιση Οικονομικών Καταστάσεων με ΕΓΛΣ, ΔΛΠ & νέα ΕΛΠ Εξωτερική Λογιστική Υποστήριξη Εφαρμογή Νέων Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων Πλήρης κάλυψη Εταιρικών & Προσωπικών Φορολογικών Υποχρεώσεων Κατάρτιση

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές Ενότητες... 18 Πρόσθετες Ενότητες... 18. Entry... Start... Λογιστικές Εφαρμογές... Βασικές Ενότητες... Πρόσθετες Ενότητες...

Βασικές Ενότητες... 18 Πρόσθετες Ενότητες... 18. Entry... Start... Λογιστικές Εφαρμογές... Βασικές Ενότητες... Πρόσθετες Ενότητες... ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP Βασικές Ενότητες... Πρόσθετες Ενότητες... Entry... Start... Λογιστικές Εφαρμογές... 4 5 6 7 7 xline ERP Βασικές Ενότητες... Πρόσθετες Ενότητες... Entry... Start... Λογιστικές Εφαρμογές...

Διαβάστε περισσότερα

OptiplanFlex. Χαρακτηριστικά

OptiplanFlex. Χαρακτηριστικά OptiplanFlex Η σειρά OptiplanFlex είναι µια προσεκτική προσέγγιση στις πραγµατικές ανάγκες του επιχειρηµατία και του διοικητικού στελέχους για να επιτυγχάνει τη βέλτιστη λειτουργία. Βασισµένο πάνω σε τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

my Real Business Solution H πραγµατική Λύση για να αποκτήσετε τον έλεγχο της επιχείρησής σας ΕΜΠΟΡΙΟ. ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

my Real Business Solution H πραγµατική Λύση για να αποκτήσετε τον έλεγχο της επιχείρησής σας ΕΜΠΟΡΙΟ. ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ RBS.ERP my Real Business Solution H πραγµατική Λύση για να αποκτήσετε τον έλεγχο της επιχείρησής σας ΕΜΠΟΡΙΟ. ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 1 RBS.ERP H αξιόπιστη λύση της REAL CONSULTING για κάθε σύγχρονη επιχείρηση,

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή. Εσείς...

Στρατηγική Επιλογή. Εσείς... Στρατηγική Επιλογή Εσείς... Έχετε απαιτήσεις που πρέπει να καλυφθούν άμεσα και με τον καλύτερο τρόπο. Θέλετε να στηριχθείτε σε ένα υψηλής ποιότητας, αποδεδειγμένης αξιοπιστίας και εξαιρετικής ευχρηστίας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Η σύγχρονη επιχείρηση απαιτεί ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών που να καλύπτει το σύνολο των θεμάτων οργάνωσης, στρατηγικού σχεδιασμού, δικαίου εταιρειών, φορολογίας, λογιστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ

ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ERP Τι Είναι - Χαρακτηριστικά Οφέλη από την Εφαρµογή τους 2. Μεθοδολογική Προσέγγιση Επιλογής & Υλοποίησης Συστηµάτων ERP

Διαβάστε περισσότερα

xline Βασικές Ενότητες

xline Βασικές Ενότητες xline Βασικές Ενότητες Σύμβαση 210 020 xline - Διαχείριση Πωλήσεων Πελάτες - Χρεώστες, Πωλητές - Εισπράκτορες, Διαχείριση Ειδικών Λογαριασµών, Διαχείριση Τραπεζών - Τραπεζικοί Λογαριασµοί, Εισπράξεις,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (Οι αριθμοί παραπέμπουν στις σελίδες)

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (Οι αριθμοί παραπέμπουν στις σελίδες) 403 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (Οι αριθμοί παραπέμπουν στις σελίδες) ΠΡΟΛΟΓΟΣ 5 ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΔΙΕΘΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕ ΤΑ Δ.Λ.Π. 7 Ι. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ Δ.Λ.Π. 7 1. Γενικά

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (Ισολογισμός Αποτελέσματα Χρήσεως, Ταμειακές Ροές) ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (Ισολογισμός Αποτελέσματα Χρήσεως, Ταμειακές Ροές) ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (Ισολογισμός Αποτελέσματα Χρήσεως, Ταμειακές Ροές) ΔΙΔΑΣΚΩΝ Γεώργιος Αληφαντής, Διδάσκων στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, τ. Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής 1 η Εβδομάδα

Διαβάστε περισσότερα

xline Βασικές Ενότητες

xline Βασικές Ενότητες xline Βασικές Ενότητες 020 xline - Διαχείριση Πωλήσεων Πελάτες - Χρεώστες, Πωλητές - Εισπράκτορες, Διαχείριση Ειδικών Λογαριασµών, Διαχείριση Τραπεζών - Τραπεζικοί Λογαριασµοί, Εισπράξεις, Λοιπές Συναλλαγές,

Διαβάστε περισσότερα

REDS Ανώνυμη Εταιρεία Ανάπτυξης Ακινήτων & Υπηρεσιών. Ενδιάμεσες συνοπτικές Οικονομικές καταστάσεις για την 3μηνη περίοδο έως 31 Μαρτίου 2005.

REDS Ανώνυμη Εταιρεία Ανάπτυξης Ακινήτων & Υπηρεσιών. Ενδιάμεσες συνοπτικές Οικονομικές καταστάσεις για την 3μηνη περίοδο έως 31 Μαρτίου 2005. REDS Ανώνυμη Εταιρεία Ανάπτυξης Ακινήτων & Υπηρεσιών για την 3μηνη περίοδο έως 31 Μαρτίου 2005. Περιεχόμενα Ισολογισμός... 3 Κατάσταση αποτελεσμάτων... 5 Κατάσταση μεταβολών ιδίων κεφαλαίων... 6 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Ερεύνα ικανοποιήσης καταστημάτων OK Any Time Marker.

Ερεύνα ικανοποιήσης καταστημάτων OK Any Time Marker. 1 Ερεύνα ικανοποιήσης καταστημάτων OK Any Time Marker. Η αλυσίδα καταστημάτων Ok Anytime Markets, στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης και βελτίωσης των υπηρεσιών της, αναζητούσε λογισμικό το οποίο θα βελτίωνε

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές Ενότητες... 19 Πρόσθετες Ενότητες Ανεξαρτήτως Χρηστών... 19. Entry... 11 Start... 12. Services... Λογιστικές Εφαρμογές... 14. Retail...

Βασικές Ενότητες... 19 Πρόσθετες Ενότητες Ανεξαρτήτως Χρηστών... 19. Entry... 11 Start... 12. Services... Λογιστικές Εφαρμογές... 14. Retail... ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP Βασικές Ενότητες... Πρόσθετες Ενότητες Ανεξαρτήτως Χρηστών... Entry... Start... Services... Λογιστικές Εφαρμογές... Retail... 4 5 6 7 8 8 8 xline ERP Βασικές Ενότητες... 9 Πρόσθετες

Διαβάστε περισσότερα

xline Βασικές Ενότητες

xline Βασικές Ενότητες xline Βασικές Ενότητες 210 020 xline - Διαχείριση Πωλήσεων Πελάτες - Χρεώστες, Πωλητές - Εισπράκτορες, Διαχείριση Ειδικών Λογαριασμών, Διαχείριση Τραπεζών - Τραπεζικοί Λογαριασμοί, Εισπράξεις, Λοιπές Συναλλαγές,

Διαβάστε περισσότερα

ATLANTIS Βασικές Ενότητες

ATLANTIS Βασικές Ενότητες ATLANTIS Βασικές Ενότητες 211 016 ATLANTIS - Διαχείριση Λογαριασμών Εισπρακτέων - Πληρωτέων Πελάτες - Χρεώστες, Πωλητές - Εισπράκτορες, Έργα Πελατών, Προμηθευτές - Πιστωτές, Διαχείριση Ειδικών Λογαριασμών,

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές Ενότητες... 18 Πρόσθετες Ενότητες Ανεξαρτήτως Χρηστών... 18. Λογιστικές Εφαρμογές... 12. Entry... 10 Start... 11. Services...

Βασικές Ενότητες... 18 Πρόσθετες Ενότητες Ανεξαρτήτως Χρηστών... 18. Λογιστικές Εφαρμογές... 12. Entry... 10 Start... 11. Services... ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP Βασικές Ενότητες... Πρόσθετες Ενότητες Ανεξαρτήτως Χρηστών... Λογιστικές Εφαρμογές... Entry... Start... Services... 4 5 5 6 7 7 xline ERP Βασικές Ενότητες... 8 Πρόσθετες Ενότητες

Διαβάστε περισσότερα

ATLANTIS Βασικές Ενότητες

ATLANTIS Βασικές Ενότητες ATLANTIS Βασικές Ενότητες 211 016 ATLANTIS - Διαχείριση Λογαριασμών Εισπρακτέων - Πληρωτέων Πελάτες - Χρεώστες, Πωλητές - Εισπράκτορες, Έργα Πελατών, Προμηθευτές - Πιστωτές, Διαχείριση Ειδικών Λογαριασμών,

Διαβάστε περισσότερα

ATLANTIS Entry III Βασικές Ενότητες

ATLANTIS Entry III Βασικές Ενότητες ATLANTIS Entry III Βασικές Ενότητες 210 050 ATLANTIS Entry III - Εµπορική Διαχείριση Πελάτες - Χρεώστες, Πωλητές - Εισπράκτορες, Διαχείριση Ειδικών Λογαριασμών, Εισπράξεις, Προμηθευτές - Πιστωτές, Πληρωμές,

Διαβάστε περισσότερα

EURO. ATLANTIS II Βασικές Ενότητες. ATLANTIS II Αυτόνομες Ενότητες EURO

EURO. ATLANTIS II Βασικές Ενότητες. ATLANTIS II Αυτόνομες Ενότητες EURO ATLANTIS II Βασικές Ενότητες 311 001 ATLANTIS II - Οικονομική Διαχείριση Πελάτες - Χρεώστες, Πωλητές - Εισπράκτορες, Έργα Πελατών, Προμηθευτές - Πιστωτές, Διαχείριση Ειδικών Λογαριασμών, Τράπεζες - Τραπεζικοί

Διαβάστε περισσότερα

Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης,

Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, 300 Think Business Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα Σήµερα, κάθε επιχείρηση για να αναπτυχθεί οφείλει να βελτιώσει την αποδοτικότητα των business διαδικασιών, να µειώσει το λειτουργικό

Διαβάστε περισσότερα

Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα

Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα ERP Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα Σήμερα, κάθε επιχείρηση, για να αναπτυχθεί, οφείλει να βελτιώσει την αποδοτικότητα των διαδικασιών της, να μειώσει το λειτουργικό κόστος και να αυξήσει

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΟ 25 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ. Τόμος: Εισαγωγή στη Λογιστική. Κεφάλαιο 2: Κατάρτιση Λογιστικών Καταστάσεων. Ενότητα 2.2 : Ισολογισμός

ΔΕΟ 25 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ. Τόμος: Εισαγωγή στη Λογιστική. Κεφάλαιο 2: Κατάρτιση Λογιστικών Καταστάσεων. Ενότητα 2.2 : Ισολογισμός ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Τόμος: Εισαγωγή στη Λογιστική Κεφάλαιο 2: Κατάρτιση Λογιστικών Καταστάσεων Ενότητα 2.2 : Ισολογισμός ΕΝΟΤΗΤΑ 2.2 ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ -Η λογιστική κατάσταση που δείχνει την χρηματοοικονομική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. (Οι αριθμοί παραπέμπουν στις σελίδες) ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. (Οι αριθμοί παραπέμπουν στις σελίδες) ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α 371 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (Οι αριθμοί παραπέμπουν στις σελίδες) ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕ ΤΑ Δ.Λ.Π. 7 Ι. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ Δ.Λ.Π. 7 1. Γενικά - Ν. 2190/20 - Κ.Φ.Α.Σ. 7 -Οικονομικές καταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ATLANTIS Βασικές Ενότητες

ATLANTIS Βασικές Ενότητες ATLANTIS Βασικές Ενότητες 211 016 ATLANTIS - Διαχείριση Λογαριασμών Εισπρακτέων - Πληρωτέων Πελάτες - Χρεώστες, Πωλητές - Εισπράκτορες, Έργα Πελατών, Προμηθευτές - Πιστωτές, Διαχείριση Ειδικών Λογαριασμών,

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρµογή Νέων Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων. Κατάρτιση Ενοποιηµένων. Καταστάσεων

Εφαρµογή Νέων Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων. Κατάρτιση Ενοποιηµένων. Καταστάσεων Κατάρτιση Οικονοµικών Καταστάσεων µε ΕΓΛΣ, ΔΛΠ & νέα ΕΛΠ Εξωτερική Λογιστική Υποστήριξη Εφαρµογή Νέων Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων Πλήρης Κάλυψη Εταιρικών & Προσωπικών Φορολογικών Υποχρεώσεων Κατάρτιση

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης εμπορική παρακολούθηση και άμεση οικονομική εικόνα των επιχειρήσεων

Πλήρης εμπορική παρακολούθηση και άμεση οικονομική εικόνα των επιχειρήσεων Πλήρης εμπορική παρακολούθηση και άμεση οικονομική εικόνα των επιχειρήσεων Παρακολούθηση απεριορίστων υποκαταστημάτων της εταιρείας ΑΠΟΘΗΚΗ - Διαχείριση αποθήκης (απεριόριστοι αποθηκευτικοί χώροι) - Οργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

ATLANTIS Entry III - Εµπορική Διαχείριση & Γενική Λογιστική. ATLANTIS Entry III - Εµπορική Διαχείριση & Έσοδα - Έξοδα

ATLANTIS Entry III - Εµπορική Διαχείριση & Γενική Λογιστική. ATLANTIS Entry III - Εµπορική Διαχείριση & Έσοδα - Έξοδα ATLANTIS Entry III Βασικές Ενότητες 211 001 ATLANTIS Entry III - Εµπορική Διαχείριση Πελάτες - Χρεώστες, Πωλητές - Εισπράκτορες, Διαχείριση Ειδικών Λογαριασμών, Εισπράξεις, Προμηθευτές - Πιστωτές, Πληρωμές,

Διαβάστε περισσότερα

xline Βασικές Ενότητες

xline Βασικές Ενότητες xline Βασικές Ενότητες 020 xline - ιαχείριση Πωλήσεων Πελάτες - Χρεώστες, Πωλητές - Εισπράκτορες, ιαχείριση Ειδικών Λογαριασμών, ιαχείριση Τραπεζών - Τραπεζικοί Λογαριασμοί, Εισπράξεις, Λοιπές Συναλλαγές,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Βασικές Ενότητες

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Βασικές Ενότητες ΚΕΦΑΛΑΙΟ Βασικές Ενότητες 101 020 ΚΕΦ - Διαχείριση Πωλήσεων Αποθήκη, Πελάτες, Πωλήσεις, Λιανική, Αξιόγραφα, Ξένο Νόμισμα, Χρώμα - Μέγεθος, Serial Numbers, Παρτίδες Αποθεμάτων, Basic Reports, English Release

Διαβάστε περισσότερα

ATLANTIS Βασικές Ενότητες

ATLANTIS Βασικές Ενότητες ATLANTIS Βασικές Ενότητες 211 016 ATLANTIS - Διαχείριση Λογαριασμών Εισπρακτέων - Πληρωτέων Πελάτες - Χρεώστες, Πωλητές - Εισπράκτορες, Έργα Πελατών, Προμηθευτές - Πιστωτές, Διαχείριση Ειδικών Λογαριασμών,

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένη, σύγχρονη και ευέλικτη λύση ERP (Enterprise Resource Planning-Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων) για επιχειρήσεις, που επιθυμούν

Ολοκληρωμένη, σύγχρονη και ευέλικτη λύση ERP (Enterprise Resource Planning-Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων) για επιχειρήσεις, που επιθυμούν Enterprise Resource Planning Systems (ERP) για Μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις Ολοκληρωμένη, σύγχρονη και ευέλικτη λύση ERP (Enterprise Resource Planning-Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων) για επιχειρήσεις,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Πλήρης εμπορική παρακολούθηση και άμεση οικονομική εικόνα των επιχειρήσεων Αποθήκη o Διαχείριση αποθήκης (5 αποθ. χώροι) o Οργάνωση αποθήκης o Group Αποθηκών o Είδη

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S.

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S. Στρατηγική Επιλογή Το ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις σήμερα, καθιστά επιτακτική -όσο ποτέ άλλοτε- την ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων που θα διασφαλίζουν,

Διαβάστε περισσότερα

ATLANTIS II Βασικές Ενότητες EURO. Ετήσια Μίσθωση Κωδικός Περιγραφή Εφαρμογή. Σύμβαση 2.780

ATLANTIS II Βασικές Ενότητες EURO. Ετήσια Μίσθωση Κωδικός Περιγραφή Εφαρμογή. Σύμβαση 2.780 ATLANTIS II Βασικές Ενότητες 211 016 ATLANTIS II - Οικονομική Διαχείριση Πελάτες - Χρεώστες, Πωλητές - Εισπράκτορες, Έργα Πελατών, Προμηθευτές - Πιστωτές, Διαχείριση Ειδικών Λογαριασμών, Τράπεζες - Τραπεζικοί

Διαβάστε περισσότερα

DO Y O Y U S PEAK K F U F TURE R?

DO Y O Y U S PEAK K F U F TURE R? GALAXY είναι Τεχνολογία αιχμής που αξιοποιεί τις πλέον σύγχρονες διεθνείς τάσεις, συνδυάζοντας τo Microsoft.NET Framework 3.5 και τα εξελιγμένα εργαλεία ανάπτυξης εφαρμογών της SingularLogic. Εξασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

Η λύση. Διεκπεραιώνει γρήγορα και με ασφάλεια όλες τις ενέργειες ώστε να παράγεται το επιθυμητό αποτέλεσμα στο σωστό χρόνο.

Η λύση. Διεκπεραιώνει γρήγορα και με ασφάλεια όλες τις ενέργειες ώστε να παράγεται το επιθυμητό αποτέλεσμα στο σωστό χρόνο. Λογιστική σουίτα Οι ανάγκες Οι απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου οικονομικού και φοροτεχνικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανάγκες πληροφόρησης των επιχειρήσεων έχουν αυξήσει ραγδαία

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα Α ΜΕΡΟΣ. Πρόλογος των Συγγραφέων ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Πληροφοριακά Συστήματα. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Πληροφοριακά Συστήματα και Σύγχρονη Επιχείρηση

Περιεχόμενα Α ΜΕΡΟΣ. Πρόλογος των Συγγραφέων ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Πληροφοριακά Συστήματα. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Πληροφοριακά Συστήματα και Σύγχρονη Επιχείρηση Πρόλογος των Συγγραφέων... 21 Α ΜΕΡΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Πληροφοριακά Συστήματα 1.1 Εισαγωγή... 29 1.2 Σύστημα... 29 1.3 Πληροφοριακά Συστήματα... 31 1.3.1 Ορισμός του Πληροφοριακού Συστήματος... 31 1.3.2 Συστατικά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓH ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

ΕΦΑΡΜΟΓH ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ OΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝH ΕΦΑΡΜΟΓH ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Touch εφαρμογή για την ευρύτερη αγορά της λιανικής Πρόκειται για μία εύκολη και γρήγορη στην εκμάθηση λύση μηχανογράφησης, που θα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Σ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Εξειδικευμένη εφαρμογή της Epsilon Net που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης Το PYLON RESTAURANT

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 3 ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Κεφάλαιο 3 ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Κεφάλαιο 3 ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Συστήματα Πληροφοριών Διοίκησης Πληροφοριακά Συστήματα Ο όρος Πληροφοριακό σύστημα θεωρεί τη χρήση Πληροφορικής από τις επιχειρήσεις Συστήματα Πληροφοριών Διοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2006

ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2006 ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2006 Βάσει των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης Οι Ενδιάμεσες Συνοπτικές Ενοποιημένες

Διαβάστε περισσότερα

ΕURO ATLANTIS II ERP ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ. Περιγραφή Εφαρµογή Σύµβαση 2.400

ΕURO ATLANTIS II ERP ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ. Περιγραφή Εφαρµογή Σύµβαση 2.400 ATLANTIS II ERP ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ 211 016 ATLANTIS - Διαχείριση Λογαριασµών Εισπρακτέων - Πληρωτέων Πελάτες - Χρεώστες, Πωλητές - Εισπράκτορες, Έργα Πελατών, Προµηθευτές - Πιστωτές, Διαχείριση Ειδικών Λογαριασµών,

Διαβάστε περισσότερα

ATLANTIS Συνδυασμοί Ενοτήτων

ATLANTIS Συνδυασμοί Ενοτήτων ATLANTIS Συνδυασμοί Ενοτήτων 211 ATLANTIS - Commercial (1) Αποθεμάτων, Διαχείριση Αγορών - Πωλήσεων, Γενική Λογιστική 8.560 1.455 211 120 130 ATLANTIS - Business (1) Αποθεμάτων, Διαχείριση Αγορών - Πωλήσεων,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Συνοπτικές ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις για την Περιεχόμενα Ισολογισμός...3 Κατάσταση αποτελεσμάτων...5 Κατάσταση μεταβολών ιδίων κεφαλαίων...7 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Bundles & Modules MINIMUM ΧΡΗΣΤΕΣ:5

Bundles & Modules MINIMUM ΧΡΗΣΤΕΣ:5 Bundles & Mdules ΚΥΡΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ENTERPRISE SUITE ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ MINIMUM ΧΡΗΣΤΕΣ:5 Χρηματοοικονομικά Διαχείριση συναλλασσομένων (πελάτες - προμηθευτές - χρεώστες - πιστωτές) και ενδιάμεσων (πωλητές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε. ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Της 30ης Ιουνίου 2005

ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε. ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Της 30ης Ιουνίου 2005 ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε. ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Της 30ης Ιουνίου 2005 Σύμφωνα με τα ΔΠΧΠ Α Εξάμηνο 2005 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Στοιχεία κατάστασης αποτελεσμάτων περιόδου 2. Στοιχεία ισολογισμού περιόδου

Διαβάστε περισσότερα

Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης,

Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, 300 Think Business Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα Σήµερα, κάθε επιχείρηση για να αναπτυχθεί οφείλει να βελτιώσει την αποδοτικότητα των business διαδικασιών, να µειώσει το λειτουργικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Σύγχρονο Λογιστήριο Οργάνωση με κατανομή ρόλων και αρμοδιοτήτων Μηχανογράφηση ERP MIS Έμπειρα στελέχη με πολύπλευρες γνώσεις (ΕΓΛΣ-ΔΛΠ- ΔΠΧΠ - φορολογία)

Διαβάστε περισσότερα

SingularLogic Mobile Applications

SingularLogic Mobile Applications SingularLogic Mobile Applications Το γραφείο μαζί σας, όπου και εάν βρίσκεστε H οικογένεια more περιλαμβάνει εφαρμογές για κινητές συσκευές (SmartPhones, PDAs, Tablets, Netbooks) με τις οποίες δίνεται

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική xline ERP xline ERP xline ERP

Στρατηγική xline ERP xline ERP xline ERP Στρατηγική Επιλογή Οι ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης απαιτούν την ύπαρξη στρατηγικών στόχων και επιλογών, τόσο σε επιχειρηματικό, όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο. Κινητήριος δύναμη και των δύο αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓH EMΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

ΕΦΑΡΜΟΓH EMΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ OΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝH ΕΦΑΡΜΟΓH EMΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης που καλύπτει όλη τη γκάμα των εμπορικών επιχειρήσεων POWER ANALYTICS MOBILE CRM Τα τεχνολογικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ - BOS. CAPITAL Business Βασικές Ενότητες... Ανεξάρτητες Eνότητες... CAPITAL Commercial Βασικές Ενότητες... Ανεξάρτητες Eνότητες...

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ - BOS. CAPITAL Business Βασικές Ενότητες... Ανεξάρτητες Eνότητες... CAPITAL Commercial Βασικές Ενότητες... Ανεξάρτητες Eνότητες... ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ - BOS CAPITAL Business Βασικές Ενότητες... Ανεξάρτητες Eνότητες... 3 4 CAPITAL Commercial Βασικές Ενότητες... Ανεξάρτητες Eνότητες... 5 5 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ - ERP ΚΕΦΑΛΑΙΟ Βασικές Ενότητες... Ανεξάρτητες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. Βασικές Ενότητες... 19 Πρόσθετες Ενότητες... 19. Entry... 17. Start... 12 Λογιστικές Εφαρμογές... 13. xline ERP ATLANTIS ERP

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. Βασικές Ενότητες... 19 Πρόσθετες Ενότητες... 19. Entry... 17. Start... 12 Λογιστικές Εφαρμογές... 13. xline ERP ATLANTIS ERP 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Βασικές Ενότητες... 5 Πρόσθετες Ενότητες... 6 Entry... 7 Start... 8 Λογιστικές Εφαρμογές... 8 xline ERP Βασικές Ενότητες... 9 Πρόσθετες Ενότητες... 10 Entry... 11 Start... 12 Λογιστικές

Διαβάστε περισσότερα

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Cloud ERP Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας για µια ανοικτή επιχείρηση... Με τις προκλήσεις της αγοράς να αυξάνονται διαρκώς, κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου δραστηριοποίησης,

Διαβάστε περισσότερα

ATLANTIS II Βασικές Ενότητες EURO. Ετήσια Μίσθωση Κωδικός Περιγραφή Εφαρμογή. Σύμβαση 3.090

ATLANTIS II Βασικές Ενότητες EURO. Ετήσια Μίσθωση Κωδικός Περιγραφή Εφαρμογή. Σύμβαση 3.090 ATLANTIS II Βασικές Ενότητες 211 016 ATLANTIS II - Οικονομική ιαχείριση Πελάτες - Χρεώστες, Πωλητές - Εισπράκτορες, Έργα Πελατών, Προμηθευτές - Πιστωτές, ιαχείριση Ειδικών Λογαριασμών, Τράπεζες - Τραπεζικοί

Διαβάστε περισσότερα

CAPITAL Business - Βασικές Ενότητες

CAPITAL Business - Βασικές Ενότητες CAPITAL Business - Βασικές Ενότητες 411 001 CAPITAL - Business 2.400 480 Διαχείριση & Ελεγχος Αποθεμάτων, Αποθηκευτικοί Χώροι, Εναλλακτικά Είδη, Είδη Αποκλειστικότητας, Σετ Ειδών, Εναλλακτικές Τιμές, Τιμές

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά SingularLogic Control

Χαρακτηριστικά SingularLogic Control Χαρακτηριστικά SingularLogic Control ιαχείριση Συναλλασσόµενων Ενιαία παρακολούθηση συναλλασσόµενων ανεξάρτητα µε το ρόλο που έχουν στην εταιρία (πελάτης, προµηθευτής ή/και τρίτος λογαριασµός), έτσι ώστε:

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 2 ο. Συστήματα Πληροφοριών στην επιχείρηση

Κεφάλαιο 2 ο. Συστήματα Πληροφοριών στην επιχείρηση Κεφάλαιο 2 ο Συστήματα Πληροφοριών στην επιχείρηση Διδακτικοί στόχοι Να αναλυθούν οι ρόλοι των 6 τύπων των συστημάτων πληροφοριών Να περιγραφούν οι τύποι των πληροφοριακών συστημάτων Να αναλυθούν οι σχέσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ Πηγές χρηματοδότησης για την δημιουργία μιας νέας επιχείρησης και χρηματοδότησης μιας καινοτόμου ιδέας Σχέδιο χρηματοδότησης της επένδυσης Επιχειρησιακό Σχέδιο-Business

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ GREC-ROM BUSINESS GROUP SRL Για τη χρήση που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2007

ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ GREC-ROM BUSINESS GROUP SRL Για τη χρήση που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2007 ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ GREC-ROM BUSINESS GROUP SRL 1/1-31/12/2007 1/1-31/12/2006 Πωλήσεις 878.600,00 482.700,00 Κόστος πωληθέντων (437.758,00) (309.548,50) Μικτό κέρδος 440.842,00

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή. Το xline ERP - Λογιστικές Εφαρμογές αποτελείται από:

Στρατηγική Επιλογή. Το xline ERP - Λογιστικές Εφαρμογές αποτελείται από: Στρατηγική Επιλογή Οι απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου οικονομικού - φοροτεχνικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανάγκες πληροφόρησης των επιχειρήσεων, έχουν αυξήσει ραγδαία τον όγκο

Διαβάστε περισσότερα

Z. ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΥΠΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ACΑDEMIA FINANCIALS ΓΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ... 219

Z. ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΥΠΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ACΑDEMIA FINANCIALS ΓΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ... 219 Z. ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΥΠΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ACΑDEMIA FINANCIALS ΓΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ... 219 1. ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ... 219 2. ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΑΡΙΘΜΟΔΕΙΚΤΕΣ... 220 3. ΕΡΓΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΣΤΟΥΣ... 221 4. ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑ...

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ G2

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ G2 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ G2 Σύντομη παρουσίαση των χαρακτηριστικών του λογισμικού Το HellasSoft G2 είναι ένα αλληλένδετο σύστημα παρακολούθησης των πόρων της επιχείρησης (ERP). Eίναι ανεπτυγμένο στη τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Web & Mobile apps Για µια ανοικτή επιχείρηση Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Λογιστικές και Εμπορικές Εφαρμογές για τη Σύγχρονη Επιχείρηση SELECT SOFTWARE

Λογιστικές και Εμπορικές Εφαρμογές για τη Σύγχρονη Επιχείρηση SELECT SOFTWARE Λογιστικές και Εμπορικές Εφαρμογές για τη Σύγχρονη Επιχείρηση SELECT SOFTWARE Γνωριμία με τη Select Software Η Select Software and Business Solutions είναι μία σύγχρονη εταιρία ανάπτυξης λογισμικού, η

Διαβάστε περισσότερα

6.5. Η πρώτη εφαρμογή των ΕΛΠ για τις προσωπικές εταιρείες - πολύ μικρές οντότητες (άρθρο 1 παρ. 2γ Ν 4308/2014) Σελ. 26

6.5. Η πρώτη εφαρμογή των ΕΛΠ για τις προσωπικές εταιρείες - πολύ μικρές οντότητες (άρθρο 1 παρ. 2γ Ν 4308/2014) Σελ. 26 Πρόλογος Σελ. IX I. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1. Οι οικονομικές καταστάσεις γενικού σκοπού Σελ. 1 2. Οι ατομικές οικονομικές καταστάσεις Σελ. 2 3. Ποιοτικά χαρακτηριστικά των οικονομικών καταστάσεων Σελ. 4 3.1. Οι γενικές

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Γιατί να επενδύσεις στα express market; Το δίκτυο που σε ενώνει με την επιτυχία To πρώτο βήμα προς την επιτυχία είναι η σωστή επιλογή δικτύου. Και το βασικό συστατικό μιας δυνατής σχέσης είναι η εμπιστοσύνη. Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Διαβάστε περισσότερα

Το Entersoft Business Suite η ενοποιημένη σουίτα επιχειρηματικού λογισμικού της Entersoft, με ERP, CRM, Retail, WMS, Mobile και Business Intelligence

Το Entersoft Business Suite η ενοποιημένη σουίτα επιχειρηματικού λογισμικού της Entersoft, με ERP, CRM, Retail, WMS, Mobile και Business Intelligence Το Entersoft Business Suite η ενοποιημένη σουίτα επιχειρηματικού λογισμικού της Entersoft, με ERP, CRM, Retail, WMS, Mobile και Business Intelligence εφαρμογές, δίνει ένα ηγετικό προβάδισμα σε σύγχρονες

Διαβάστε περισσότερα

Περιοχές λειτουργίας των ERP & επιμέρους τμήματα. Εφαρμογές Πληροφοριακών Συστημάτων Ιωάννης Καρύδης

Περιοχές λειτουργίας των ERP & επιμέρους τμήματα. Εφαρμογές Πληροφοριακών Συστημάτων Ιωάννης Καρύδης Περιοχές λειτουργίας των ERP & επιμέρους τμήματα Εφαρμογές Πληροφοριακών Συστημάτων Ιωάννης Καρύδης Χρηματοδότηση Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό έχει αναπτυχθεί στα πλαίσια του εκπαιδευτικού έργου του διδάσκοντα.

Διαβάστε περισσότερα

Κατάρτιση των Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων. Εισήγηση 10 Διδάσκων: Μανδήλας Αθανάσιος

Κατάρτιση των Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων. Εισήγηση 10 Διδάσκων: Μανδήλας Αθανάσιος Κατάρτιση των Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων Εισήγηση 10 Διδάσκων: Μανδήλας Αθανάσιος 1 Οι χρηματοοικονομιές Καταστάσεις Κατάσταση Αποτελεσμάτων Χρήσης Income Statement Παρουσιάζει τα έσοδα και έξοδα Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές Ενότητες... 17 Πρόσθετες Ενότητες Ανεξαρτήτως Χρηστών... 17. Entry... Start... Services... Λογιστικές Εφαρμογές... 18. Retail...

Βασικές Ενότητες... 17 Πρόσθετες Ενότητες Ανεξαρτήτως Χρηστών... 17. Entry... Start... Services... Λογιστικές Εφαρμογές... 18. Retail... ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP Βασικές Ενότητες... Πρόσθετες Ενότητες Ανεξαρτήτως Χρηστών... Entry... Start... Services... Λογιστικές Εφαρμογές... Retail... 4 4 5 6 7 7 7 ATLANTIS ENTRY ERP ATLANTIS Entry III

Διαβάστε περισσότερα

Η λύση. Διεκπεραιώνει γρήγορα και με ασφάλεια όλες τις ενέργειες ώστε να παράγεται το επιθυμητό αποτέλεσμα στο σωστό χρόνο.

Η λύση. Διεκπεραιώνει γρήγορα και με ασφάλεια όλες τις ενέργειες ώστε να παράγεται το επιθυμητό αποτέλεσμα στο σωστό χρόνο. Λογιστική σουίτα II Οι ανάγκες Οι απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου οικονομικού και φοροτεχνικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανάγκες πληροφόρησης των επιχειρήσεων έχουν αυξήσει ραγδαία

Διαβάστε περισσότερα

xline Βασικές Ενότητες

xline Βασικές Ενότητες xline Βασικές Ενότητες 210 020 xline - Διαχείριση Πωλήσεων Πελάτες - Χρεώστες, Πωλητές - Εισπράκτορες, Διαχείριση Ειδικών Λογαριασμών, Διαχείριση Τραπεζών - Τραπεζικοί Λογαριασμοί, Εισπράξεις, Λοιπές Συναλλαγές,

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή. Η Λογιστική Σουίτα ΙΙ αποτελείται από:

Στρατηγική Επιλογή. Η Λογιστική Σουίτα ΙΙ αποτελείται από: Στρατηγική Επιλογή Οι απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου οικονομικού - φοροτεχνικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανάγκες πληροφόρησης των επιχειρήσεων, έχουν αυξήσει ραγδαία τον όγκο

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Εισαγωγικό σημείωμα... 11

Περιεχόμενα. Εισαγωγικό σημείωμα... 11 Περιεχόμενα Εισαγωγικό σημείωμα... 11 ΜΕΡΟΣ Α Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή... 15 1.1 Σκοπός της λογιστικής... 15 1.2 Κατηγορίες οικονομικών μονάδων... 16 1.2.1 Διάκριση των επιχειρήσεων... 16 1.3 Η δημιουργία της

Διαβάστε περισσότερα

Μετάβαση σε ΕΛΠ Βήμα 1ο - Άνοιγμα νέας χρήσης

Μετάβαση σε ΕΛΠ Βήμα 1ο - Άνοιγμα νέας χρήσης Μετάβαση σε ΕΛΠ Εάν αποφασιστεί η αλλαγή στο προτεινόμενο από τα ΕΛΠ λογιστικό σχέδιο, το ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P. παρέχει αυτόματες εργασίες μετάβασης οι οποίες πρέπει να γίνουν αφού προηγηθεί το άνοιγμα χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρησιακά Πληροφοριακά Συστήματα. Site: www.aggelopoulos.tk e-mail: ioannis.aggelopoulos@gmail.com. Στόχος Σκοπός μαθήματος

Επιχειρησιακά Πληροφοριακά Συστήματα. Site: www.aggelopoulos.tk e-mail: ioannis.aggelopoulos@gmail.com. Στόχος Σκοπός μαθήματος Επιχειρησιακά Πληροφοριακά Συστήματα Διδάσκων: Αγγελόπουλος Γιάννης Δευτέρα 3-5 Τρίτη 4-6 Εργαστήριο Α Site: www.aggelopoulos.tk e-mail: ioannis.aggelopoulos@gmail.com 1 Στόχος Σκοπός μαθήματος Σκοπός:

Διαβάστε περισσότερα

ERP. Χονδρικό Εµπόριο ιανοµή. Κρατήστε τα πάντα σε κίνηση!

ERP. Χονδρικό Εµπόριο ιανοµή. Κρατήστε τα πάντα σε κίνηση! ERP Χονδρικό Εµπόριο ιανοµή Κρατήστε τα πάντα σε κίνηση! Ανταποκριθείτε στις προκλήσεις της αγοράς Σήμερα, οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του χονδρικού εμπορίου και της διανομής, αντιμετωπίζουν

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά Singular Accountant

Χαρακτηριστικά Singular Accountant Χαρακτηριστικά Singular Accountant ιαχείριση Λογιστικού Γραφείου Η εφαρµογή διαχειρίζεται, παρακολουθεί και οργανώνει τις λειτουργίες του Λογιστικού Γραφείου Παρακολουθεί τους συναλλασσόµενους, είτε αυτοί

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Business Suite MegaTron ERP

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Business Suite MegaTron ERP Κεντρικό : Υποκ/μα : Αδριανείου 29, Ν. Ψυχικό, ΤΚ 115 25 Τηλ : 210-670.5000, Fax : 210-670.5050 Ακταίου 3-5, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 542 48 Τηλ: 231-0 20.60.20, Fax:231-0 20.60.30 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Business

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Μαρίνος Θεμιστοκλέους Email: mthemist@unipi.gr Ανδρούτσου 150 Γραφείο 206 Τηλ. 210 414 2723 Ώρες Γραφείου: Δευτέρα 11-12 AM Πληροφοριακά Συστήματα (ΠΣ) Information Systems (IS) Ορισμός

Διαβάστε περισσότερα

Εξέταση του υποσυστήματος Λογιστικής Κατανόηση των υποσυστημάτων

Εξέταση του υποσυστήματος Λογιστικής Κατανόηση των υποσυστημάτων Υποσυστήματα Λογιστικής και Οικονομικών υπηρεσιών Εξέταση του υποσυστήματος Λογιστικής Κατανόηση των υποσυστημάτων Οικονομικών υπηρεσιών Ανασκόπηση των σχέσεων ανάμεσα στις επιχειρηματικές λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

ATLANTIS II Βασικές Ενότητες EURO. Ετήσια Μίσθωση Κωδικός Περιγραφή Εφαρμογή. Σύμβαση 3.090

ATLANTIS II Βασικές Ενότητες EURO. Ετήσια Μίσθωση Κωδικός Περιγραφή Εφαρμογή. Σύμβαση 3.090 ATLANTIS II Βασικές Ενότητες 211 016 ATLANTIS II - Οικονομική Διαχείριση Πελάτες - Χρεώστες, Πωλητές - Εισπράκτορες, Έργα Πελατών, Προμηθευτές - Πιστωτές, Διαχείριση Ειδικών Λογαριασμών, Τράπεζες - Τραπεζικοί

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον. οργανωση αποθηκης REFLEXIS WMS: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον. οργανωση αποθηκης REFLEXIS WMS: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον οργανωση αποθηκης REFLEXIS WMS: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Πελατολόγιο... 3 Η πορεία της εταιρείας... 4 Υπηρεσίες Τεχνολογική

Διαβάστε περισσότερα

Χρηματοοικονομική Λογιστική. Χρηματοοικονομική Λογιστική Ελευθέριος Αγγελόπουλος 1-1

Χρηματοοικονομική Λογιστική. Χρηματοοικονομική Λογιστική Ελευθέριος Αγγελόπουλος 1-1 Χρηματοοικονομική Λογιστική Χρηματοοικονομική Λογιστική Ελευθέριος Αγγελόπουλος 1-1 Μαθησιακοί στόχοι Γνώση βασικών λογιστικών εννοιών Θεμελιώδεις λογιστικές αρχές Οι Λογιστικές Καταστάσεις Λογιστικά γεγονότα

Διαβάστε περισσότερα

ATLANTIS Entry III Βασικές Ενότητες

ATLANTIS Entry III Βασικές Ενότητες ATLANTIS Entry III Βασικές Ενότητες 210 050 ATLANTIS Entry III - Εµπορική Διαχείριση Πελάτες - Χρεώστες, Πωλητές - Εισπράκτορες, Διαχείριση Ειδικών Λογαριασμών, Εισπράξεις, Προμηθευτές - Πιστωτές, Πληρωμές,

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μάθημα: Λογιστική ΙΙ

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μάθημα: Λογιστική ΙΙ Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μάθημα: Λογιστική ΙΙ Υλικό από βιβλίο: Ύλη: Σύνταξη Ισολογισμού Περιεχόμενα Υπόδειγμα ισολογισμού βάσει των Ελληνικών Λογιστικών

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικός Απολογισμός

Οικονομικός Απολογισμός Οικονομικός Απολογισμός ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ Προς τους Μετόχους της ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΕΡΙΟΥ (ΔΕΠΑ) Α.Ε. Έκθεση επί των Ατομικών και Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων Ελέγξαμε

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ALTEC ΚΕΦΑΛΑΙΟ. ALTEC xline ERP ALTEC ATLANTIS II ERP ALTEC ATLANTIS II PAYROLL. ALTEC xline PAYROLL

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ALTEC ΚΕΦΑΛΑΙΟ. ALTEC xline ERP ALTEC ATLANTIS II ERP ALTEC ATLANTIS II PAYROLL. ALTEC xline PAYROLL 9 ALTEC ΚΕΦΑΛΑΙΟ Συνδυασμοί Εμπορικής Διαχείρισης... Συνδυασμοί Εμπορικής Διαχείρισης με Γενική Λογιστική... Συνδυασμοί Εμπορικής Διαχείρισης με Έσοδα Έξοδα... Πρόσθετες Εφαρμογές... Entry... Start...

Διαβάστε περισσότερα

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ. Διδάσκων: Δρ. Ναούμ Βασίλης. Κωδικός Μαθήματος ΔΕΛΟΓ41-2. Εξάμηνο Μαθήματος 6 ο ή 8 ο. Τύπος Μαθήματος Επιλογής

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ. Διδάσκων: Δρ. Ναούμ Βασίλης. Κωδικός Μαθήματος ΔΕΛΟΓ41-2. Εξάμηνο Μαθήματος 6 ο ή 8 ο. Τύπος Μαθήματος Επιλογής ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ Διδάσκων: Δρ. Ναούμ Βασίλης Κωδικός Μαθήματος ΔΕΛΟΓ41-2 Εξάμηνο Μαθήματος 6 ο ή 8 ο Τύπος Μαθήματος Επιλογής Τομέας Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής 2 1 Στόχος Μαθήματος Εξετάζει το Ελληνικό

Διαβάστε περισσότερα

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ. Διδάσκων: Δρ. Ναούμ Βασίλης

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ. Διδάσκων: Δρ. Ναούμ Βασίλης ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ Διδάσκων: Δρ. Ναούμ Βασίλης 1 Κωδικός Μαθήματος ΔΕΛΟΓ41-2 Εξάμηνο Μαθήματος 6 ο ή 8 ο Τύπος Μαθήματος Επιλογής Τομέας Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής 2 2 Στόχος Μαθήματος Εξετάζει το Ελληνικό

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι πληροφοριακό σύστημα

Τι είναι πληροφοριακό σύστημα Τι είναι πληροφοριακό σύστημα Ένας ορισμός είναι ότι ένα πληροφοριακό σύστημα είναι ένα σύνολο αλληλοσυνδεόμενων μερών που συνεργάζονται για τη συλλογή, επεξεργασία, αποθήκευση και διάχυση πληροφοριών

Διαβάστε περισσότερα

11/5/2015. Οι επιχειρήσεις

11/5/2015. Οι επιχειρήσεις Οι επιχειρήσεις 1 Oι επιχειρήσεις την σύγχρονη εποχή εξαρτώνται κατά πολύ από την τεχνολογία. Οι επιχειρήσεις επενδύουν σε ποικίλα πληροφοριακά συστήματα στον χώρο της παραγωγής, στον χώρο της διοίκησης,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Διάλεξη 5 ΧΡΗΜΑΤΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 1 από 35 Το εξωτερικό περιβάλλον της επιχείρησης

Διαβάστε περισσότερα

Pegasus ERP Start Up 738,00. Δυνατότητες Pegasus

Pegasus ERP Start Up 738,00. Δυνατότητες Pegasus Pegasus ERP Start Up 738,00 Σε ποιούς απευθύνεται: Το Pegasus Erp Start up απευθύνεται στο 60 % τον εμπορικών επιχειρήσεων που θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα στην μηχανοργάνωση της επιχείρησής τους. Είναι

Διαβάστε περισσότερα