Νέα Υόρκη. Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά. Η πιο πλούσια και ολοκληρωμένη εμπειρία στην ελληνική αγορά, στον κορυφαίο προορισμό την εορταστική περίοδο.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Νέα Υόρκη. Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά. Η πιο πλούσια και ολοκληρωμένη εμπειρία στην ελληνική αγορά, στον κορυφαίο προορισμό την εορταστική περίοδο."

Transcript

1 Νέα Υόρκη Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά Η πιο πλούσια και ολοκληρωμένη εμπειρία στην ελληνική αγορά, στον κορυφαίο προορισμό την εορταστική περίοδο. Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! Ξενάγηση βόρειου Μανχάτταν Ξενάγηση νότιου Μανχάτταν- Chelsea Market Χριστουγεννιάτικες ξεναγήσεις και περιηγήσεις κάθε μέρα Ξενάγηση στην ελληνική συνοικία Αστορια Ξενάγηση στη γέφυρα του Μπρούκλιν Ξενάγηση στις γειτονιές διάσημων σειρών Sex and the City και Φιλαράκια Είσοδος και επίσημη ελληνόφωνη ξενάγηση στο μουσείο Metropolitan Εκπτωτική κάρτα 10% απεριορίστων αγορών στο πολυκατάστημα Macy s Επίσκεψη στο Christmas Market Bryant Park Έλληνας αρχηγός & ξεναγός με εξειδίκευση και εμπειρία καθημερινά μαζί σας Επιπλέον 2 εκπρόσωποι του γραφείου μας στελέχη του τμήματος Αμερικής για τη βελτίωση της εμπειρίας και της εξυπηρέτησης σας στη Νέα Υόρκη! Δωρεάν Ίντερνετ και κλήσεις προς Ελλάδα Προκρατημένες θεσεις στις κορυφαίες παραστάσεις Broadway με έκπτωση 40%-50% Ταξιδιωτικός οδηγός και χάρτης Νέας Υόρκης Απ ευθείας πτήσεις με την υπερπολυτελή Emirates με 2 αποσκευές δωρεάν Επίσκεψη στο μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρουαζιέρα στο άγαλμα της Ελευθερίας (Ellis Island) Δώρο ολοήμερη εκδρομή στην Ουάσινγκτον με ελληνόφωνο ξεναγό αξίας 160! Εξασφαλισμένες θέσεις σε πασίγνωστο Jazz Bar στη Νέα Υόρκη Προκρατημένες θέσεις για τον εορταστικό αγώνα NBA της σεζόν με τους New York Knicks εναντίον Milwaukee Bucks του Γιάννη Aντετοκούνμπο! Εξασφαλισμένες θέσεις με δυνατότητα επιλογής σε κορυφαία εστιατόρια του Μανχάταν! Εξασφάλιση συμμετοχής στο επιτυχημένο ρεβεγιόν του γραφείου μας σε VIP εστιατόριο του Μανχάταν Γραπτώς εγγυημένη αναχώρηση με διασφάλιση τελικής τιμής ανεξαρτήτως αριθμού συμμετοχής Εκδρομή στο εκπτωτικό χωριό Woodbury Commons Outlet με VIP booklet! Διαμονή σε επιλεγμένα κεντρικότατα ξενοδοχεία 4* Marriott

2 Ανακαλύψτε γιατί η Νέα Υόρκη δεν είναι ένα απλό ταξίδι, αλλά μια εμπειρία που απαιτεί σχεδιασμό από τους ειδικούς και τους κορυφαίους. Σχεδιάζουμε με λεπτομέρεια Επιλεγούμε τα κεντρικότερα, ασφαλέστερα και καλύτερα ξενοδοχεία αλυσίδας Marriott στο Μανχάταν και σε συνδυασμό με τις απευθείας πτήσεις της Emirates κάνουμε το ταξίδι σας μια ευχάριστη εμπειρία. Εγγυόμαστε για τις υπηρεσίες μας Με την κράτηση σας έχετε την εγγύηση ότι η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί 100%, χωρίς αλλαγές σε υπηρεσίες ή ημερομηνίες, χωρίς αλλαγή στην τιμή και γενικά χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής. Ξεναγούμε με ευθύνη Οι ελληνόφωνοι ξεναγοί μας είναι έμπειροι, εξειδικευμένοι στον τομέα τους, αξιολογούνται καθημερινά και είναι μαζί σας και μετά το πέρας των ξεναγήσεων, έτοιμοι να σας συμβουλέψουν και να σας καθοδηγήσουν σε κάθε σας ανάγκη. Ένα ολόκληρο επιτελείο στη διάθεση σας Έκτος από τις καθημερινές ξεναγήσεις και περιηγήσεις, θα έχετε και ελεύθερο χρόνο. Σε αυτό ακριβώς επενδύουμε, έχοντας παρόντες ολόκληρη την ήμερα έκτος από τους ξεναγούς, και εξειδικευμένους εκπροσώπους του γραφείου μας, στελέχη του τμήματος εκδρομών Αμερικής οι οποίοι θα σας δίνουν τις καλύτερες προτάσεις για εστιατόρια, παραστάσεις και δραστηριότητες καθ όλη τη διάρκεια της διαμονής σας. Επιπλέον, θα υπάρχει η δυνατότητα κράτησης εστιατορίων, έκδοσης εισιτήριων κλπ, έτσι ώστε να ξεχάσετε την ταλαιπωρία και τις άσχημες εμπειρίες. Φροντίζουμε για τις χαμηλότερες τιμές Η Νέα Υόρκη την περίοδο των εορτών, όσο ελκυστική είναι, τόσο δυσπρόσιτη μπορεί να μετατραπεί. Όλος ο πλανήτης συρρέει να προμηθευτεί εισιτήρια παραστάσεων, δραστηριοτήτων κλπ., κάτι που απαιτεί πολλή υπομονή στις ουρές και αυξημένες τιμές στα ταμεία. Για το λόγο αυτό, έχουμε φροντίσει να εξασφαλίσουμε για εσάς εισιτήρια των κορυφαίων παραστάσεων στο Broadway σε τιμές ως 50% χαμηλότερα, αγώνων ΝΒΑ, ειδικών δραστηριοτήτων όπως παρατηρητήρια, κορυφαία Jazz bar και μια σειρά από τις καλύτερες προτάσεις. Και όλα αυτά, φροντίζουμε να τα έχετε προαγοράσει από εμάς από την Ελλάδα, έτσι ώστε να αποφύγετε την απώλεια του πολυτίμου σας χρόνου και χρημάτων. Μεριμνούμε για τις ειδικές περιστάσεις Τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στη Νέα Υόρκη είναι κάτι το ιδιαίτερο συνεπώς πολύ περιζήτητο. Αναζητώντας ένα τραπέζι για εκείνες τις βραδιές, το πιθανότερο είναι να καταλήξετε σε κάτι πανάκριβο ή στριμωγμένοι σε εστιατόρια με κακή εξυπηρέτηση. Εμείς, έχουμε εξασφαλίσει για εσάς θέση σε VIP εστιατόριο, με άψογη εξυπηρέτηση και ιδιαίτερα προσεγμένο μενού, ενώ η βραδιά κλείνει με εκπλήξεις και δώρα, όπως δηλαδή αξίζετε για εκείνη τη λαμπερή βράδια.

3 Διάρκεια: 10 ημέρες(8 νύχτες), 9 ημέρες(7 νύχτες), 8 ημέρες(6 νύχτες) Αναχώρησεις: 21, 22, 23, 24, 26, 29 Δεκεμβρίου ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ New York City: Ο ομφαλός της γης, η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Η μεγαλούπολη που έδωσε το όνομά της στο όνειρο και την υπερβολή. Γνωρίστε τη Νέα Υόρκη, την πιο φωτογραφημένη πόλη του κόσμου, τη θρυλική πόλη των ΗΠΑ. Ανακαλύψτε την πρωτεύουσα του κόσμου και εξερευνήστε τις γειτονιές του Μανχάταν. Έχετε συνεχώς την αίσθηση ότι ζειτε σε μία από τις ταινίες που έχετε δει στο σινεμά. Θέατρα, αγορές, μουσεία, θεάματα πάσης φύσεως, καφέ και εστιατόρια, τα πάντα συνωμοτούν για να αποπλανήσουν ακόμη και τον πιο συντηρητικό επισκέπτη της. Οι πιο γνωστές εικόνες της Νέας Υόρκης προέρχονται από την συνοικία Θεάτρου, την Times Square με τις τεράστιες πινακίδες neon, το Rockefeller Center, ένα σύμπλεγμα από ουρανοξύστες και κήπους, την Diamond Row την συνοικία των διαμαντιών που δημιουργήθηκε τη δεκαετία του 30, το κτήριο της Paramount, το κτήριο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης και το Carnegie Hall έναν από τους πλέον σημαντικούς συναυλιακούς χώρους, Ο σταθμός Grand Central με τη θολωτή οροφή και τις μεγαλοπρεπείς μαρμάρινες σκάλες του, το Empire State Building, το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης με τους νέους λαμπερούς χώρους μετά την πρόσφατη ανακαίνιση εκ βάθρων, ο νεογοτθικός Καθεδρικός ναός του Αγίου Πατρικίου ακουμπάει λες στον ουρανό όπως στέκεται δίπλα στο μοντέρνο μαύρο γυάλινο κέντρο του Ωνασείου, το ξενοδοχείο Waldorf Astoria διαχρονικό σύμβολο κομψότητας. Όλα αυτά μαζί συνθέτουν το χρώμα της περιοχής. Στη θρυλική «New York New York» των μιούζικαλ και των θεατρικών παραστάσεων, όλα λειτουργούν σαν καλοκουρδισμένο εργοστάσιο ιδεών, σαν γιγαντιαία γεννήτρια ενέργειας, προόδου και τάσεων, που ακατάπαυστα δίνει παλμό στο απροσδόκητο. Φυσικά εδώ συγκεντρώνονται άνθρωποι με ανησυχίες από όλο τον πλανήτη αναζητώντας την επιτυχία και την αναγνώριση, το «Μεγάλο Μήλο» που δίνεται μόνο στον νικητή. Πρόγραμμα Εκδρομής 1 η ημέρα: Αθήνα Νέα Υόρκη Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο, τελευταίες οδηγίες και πτήση για τη Νέα Υόρκη με τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρίες που συνεργάζεται το γραφείο μας. Πτήση στο όνειρο, τη θρυλική «New York New York», την πόλη με τα χίλια πρόσωπα που όλοι γνωρίζουμε από τις ταινίες στο σινεμά, την πόλη που συνδύασε το όνομά της με «το όνειρο» και την φαντασία του μοντέρνου ανθρώπου. Μετά την άφιξη μας, θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο που βρίσκεται στην καρδιά του Μανχάταν, όπου το γραφείο μας έχει μεριμνήσει, για τη δική σας άνεση, αχθοφόροι να μεταφέρουν τις αποσκευές στα δωμάτια σας. Χρόνος για τακτοποίηση. Λίγο αργότερα, ανάλογα την ώρα άφιξης, θα ξεκινήσουμε έναν περίπατο με τον ξεναγό μας για μια πρώτη γνωριμία με την πιο συναρπαστική πόλη του πλανήτη.

4 2 η ημέρα: Νέα Υόρκη - Ξενάγηση Βόρειο Μανχάταν-Επίσκεψη μουσείο Φυσικής Ιστορίας Σήμερα πραγματοποιείται η πρώτη από τις δύο ξεναγήσεις στα αξιοθέατα για τα οποία φημίζεται η πόλη. Θα δούμε το άγαλμα του σημαντικότερου εξερευνητή, του Χριστόφορου Κολόμβου με τις καραβέλες του, το οποίο σήμερα αποτελεί σημείο μέτρησης όλων των αποστάσεων από τη Νέα Υόρκη. Θα περάσουμε από το Λίνκολν Σέντερ που φιλοξενεί τη Φιλαρμονική και τη Μετροπόλιταν Όπερα, ιδανικός χώρος για τους λάτρεις της κλασσικής μουσικής. Το Σέντραλ Παρκ, ένα από τα πιο δημοφιλή πάρκα του κόσμου, το μέρος όπου χαλαρώνουν οι Νεοϋορκέζοι και περνούν τον ελεύθερο τους χρόνο. Γεμάτο από γραφικές λίμνες, υπέροχα σιντριβάνια, το παγκάκι των ψιθύρων, τον κήπο στου Σαίξπηρ και τον μικρό αλλά γεμάτο ζωή ζωολογικό κήπο. Συνεχίζουμε με το μνημείο του στρατηγού Γκραντ και το Πανεπιστήμιο Columbia, το σημαντικότερο πανεπιστήμιο θεωρητικών επιστημών της Νέας Υόρκης, στην είσοδο του οποίου γίνεται μνεία σε αρχαίους έλληνες φιλοσόφους. Ακολουθεί η γειτονιά του Χάρλεμ, γνωστή στο παρελθόν ως η Μέκκα των αφροαμερικανών της Νέας Υόρκης όπου βρίσκεται το Apollo theater, στη σκηνή του οποίου έχουν ανέβει όλοι οι ημίθεοι της τζαζ αλλά και ο Michael Jackson. Η ξενάγηση συνεχίζεται με την 5η λεωφόρο με τα διάσημα καταστήματα οίκων μόδας και το Ροκφέλερ Σέντερ, ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά συγκροτήματα του κόσμου που ανήκει στην ομώνυμη οικογένεια, ορόσημο της πόλης, το οποίο φιλοξενεί το παρατηρητήριο «Top of the Rock». Θα καταλήξουμε στην Τάιμς Σκουέρ την πιο πολυσύχναστη και φωτογραφημένη πλατεία του Μανχάταν, όπου εκατομμύρια επισκέπτες θαυμάζουν κάθε χρόνο τους φωταγωγημένους ουρανοξύστες με τις πολύχρωμες πινακίδες «neon» που κάνουν πραγματικά τη νύχτα μέρα. Εκεί βρίσκεται το Μπρόντγουεϊ, κέντρο βιομηχανίας της ψυχαγωγίας όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει τις πιο φαντασμαγορικές παραστάσεις στον κόσμο. Στην συνέχεια ακολουθεί η επίσκεψη μας στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας (με εισιτήριο εισόδου μόλις 1$) ενδείκνυται για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο. Είναι το μεγαλύτερο μουσείο του είδους του στον κόσμο, διαθέτει περισσότερα από 36 εκατομμύρια εκθέματα και 45 μόνιμες εκθέσεις, οι πιο αξιόλογες από τις οποίες είναι η έκθεση με τους Δεινοσαύρους και τα απολιθώματα, η οποία είναι και η πιο διάσημη, η αίθουσα με τους μετεωρίτες, η αίθουσα με την ωκεάνια ζωή. Για το βράδυ, προτείνουμε να παρακολουθήσετε μία από τις φημισμένες παραστάσεις Μιούζικαλ στα θέατρα του Μπρόντγουεϊ, ολοκληρώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τη μέρα σας στη Νέα Υόρκη (το γραφείο μας πραγματοποιεί προ-κρατήσεις με σημαντικές εκπτώσεις από τις επίσημες τιμές). 3 η ημέρα: Νέα Υόρκη Ξενάγηση Νότιου Μανχάταν, αγορά Chelsea Market, κρουαζιέρα στο άγαλμα Ελευθερίας και Χριστουγεννιάτικο χωριό Συγκέντρωση στο λόμπυ του ξενοδοχείου για το δεύτερο μέρος της ξενάγησης της πόλης στην οποία θα κατευθυνθούμε παράλληλα με τον ποταμό East περνώντας από τις προβλήτες του ανατολικού Μανχάτταν και με θέα την κρεμαστή γέφυρα του Μπρούκλιν. Θα σταματήσουμε στο Μέγαρο των Ηνωμένων Εθνών, την έδρα του οργανισμού ο οποίος έχει ως σκοπό τη διαφύλαξη της παγκόσμιας ειρήνης, επίσης μελετά τις διεθνείς οικονομικές τάσεις, υποβάλλει μελέτες που αφορούν τα ανθρώπινα δικαιώματα, φυσικούς πόρους κ.λπ. Κατόπιν θα κάνουμε στάση στο Σταθμό Γκραντ Σέντραλ ο οποίος αποτελεί πύλη και σύμβολο της πόλης, όπου τουλάχιστον άνθρωποι διέρχονται καθημερινά από την μεγαλοπρεπή κεντρική αίθουσα. Συνεχίζουμε με το Γκρίνουιτς Βίλατζ το οποίο αγαπήθηκε από καλλιτέχνες και συγγραφείς, σημείο αναφοράς η Washington square και το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

5 (N.Y.U). Ακολουθούν το Ηστ Βίλατζ, το Σόχο που είναι γεμάτο με διάσημους οίκους μόδας, η Μικρή Ιταλία και η Τσάινα Τάουν, δύο από τις πιο ζωντανές συνοικίες της πολης όπου γίνεται αισθήτη η πολυπολιτισμική ταυτότητα της Νέας Υόρκης. Κατευθυνόμαστε στη Γουώλ Στριτ, το κεντρο της παγκόσμιας οικονομίας με στάση για φωτογραφίες με το χάλκινο γλυπτό ταύρο (Charging Bull). Αμέσως μετά συναντάμε το Σημείο Μηδέν, όπου έχει δημιουργηθεί ένα μνημείο θυμίζοντας σε όλους την 11 η Σεπτεμβρίου, ενώ δίπλα σε αυτό βρίσκεται το νέο Οικονομικό Κέντρο με την ονομασία One Word Trade Center. Στην ίδια περιοχή προβάλλει ο νέος πολυσυζητημένος Σταθμός, κατασκευής Καλατράβα, γνωστός ως Oculus, ένα ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής κτίσμα με κυρίαρχο το λευκό χρώμα, το οποίο εντυπωσιάζει τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά και μάλιστα θεωρείται ως ο ακριβότερος σταθμός στον κόσμο, με κόστος 4 δις δολάρια. Συνεχίζουμε στο Μπάτερυ Παρκ όπου θα δούμε από μακριά το Άγαλμα της Ελευθερίας, θα μπούμε στην περίφημη κλειστή αγορά Τσέλσι Μάρκετ, έδρα διάσημων γκουρμέ εστιατορίων της Νέας Υόρκης, όπου θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για αγορά τοπικών προϊόντων αλλά και για να δοκιμάσουμε περίφημα εδέσματα. Η ξενάγηση μας ολοκληρώνεται με την κρουαζιέρα γύρω από το νησί του Μανχάταν, όπου μπορούμε να δούμε το ιστορικό Έλλις Άιλαντ, το Άγαλμα της Ελευθερίας που δεσπόζει στην είσοδο της πόλης, το Στέιτεν Άιλαντ και τη μεγάλη γέφυρα Βερενζάνο. Φυσικά θα περάσουμε κάτω από τις διάφορες μικρές και μεγαλύτερες παλαιές και νεότερες γέφυρες και πάνω από τα πολλά τούνελ που συνδέουν το Μανχάταν με την γύρω περιοχή και τη διπλανή Πολιτεία του Νew Jersey. Έτσι θα έχουμε πλέον μία πολύ καλή ευκαιρία να φωτογραφήσουμε από μακριά το εντυπωσιακό Μανχάταν με τους ουρανοξύστες. Μετά το πέρας της κρουαζιέρας μεταφερόμαστε με πούλμαν στο Christmas Village του παρκου Bryant. Θα περιπλανηθούμε στα μικρά χριστουγεννιάτικα κιόσκια, δοκιμάζοντας εξαιρετικό φαγητό του δρόμου, αγοράζοντας σουβενίρ της εποχής και απολαμβάνοντας κάποιο μουσικό γεγονός. Ο πιο ευχάριστος τρόπος να κλείσουμε τη μέρα μας στη στολισμένη πόλη! 4 η ημέρα: Νέα Υόρκη Ξενάγηση - στο μουσείο Metropolitan, σημεία Sex and the City & Φιλαράκια και στην γέφυρα του Brooklyn Σήμερα με το πούλμαν θα ακολουθήσουμε τα βήματα των βασικών πρωταγωνιστριών της διάσημης σειράς Sex and the City, Carrie, Samantha, Charlotte και Miranda. Πέρα από την 5 λεωφόρο που οι 4 φίλες περνούσαν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους ψωνίζοντας, θα επισκεφθούμε συγκεκριμένα το Magnolia Bakery όπου η διάσημη παρέα συνήθιζε να απολαμβάνει τα διάσημα cupcakes, αλλά και το σπίτι της Carrie όπου γινόντουσαν τα γυρίσματα της γνωστής σειράς. Ταυτόχρονα συνεχίζοντας την βόλτα μας στο West Village, θα επισκεφθούμε το κτίριο που γινόντουσαν τα γυρίσματα της σειράς που γνώρισε τεράστια επιτυχία και στην Ελλάδα, Τα φιλαράκια ολοκληρώνοντας έτσι αυτή την ιδιαίτερη βόλτα μας! Στην συνέχεια με τον ξεναγό μας θα μεταφερθούμε στη γέφυρα του Μπρούκλιν η οποία είναι μια από τις παλαιότερες κρεμαστές γέφυρες στις Ηνωμένες Πολιτείες (1883) και συνδέει τους δήμους της Νέας Υόρκης Μανχάταν και Μπρούκλιν περνώντας πάνω από τον ποταμό Ηστ Ρίβερ. Από τα εγκαίνια της κιόλας έχει αναδειχθεί σε σύμβολο της Νέας Υόρκης και ορίστηκε ένα Εθνικό Ιστορικό Ορόσημο το 1964 και Εθνικό Ιστορικό Ορόσημο Πολιτικής Μηχανικής το

6 1972. Θα έχουμε την ευκαιρία να την περπατήσουμε και να βγάλουμε τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες. Ολοκληρώνουμε την ημέρα μας με την ξενάγηση σε ένα από τα διασημότερα και πλουσιότερα μουσεία στον κόσμο το Metropolitan Museum of Art όπου είναι συγκεντρωμένα πολλά έργα ανεκτίμητης αξίας από κάθε πολιτισμό. Είναι το τρίτο σε επισκεψιμότητα μουσείο στον κόσμο, μετά το Λούβρο και το Βρετανικό μουσείο. Στις μόνιμες συλλογές του υπάρχουν έργα τέχνης από την κλασική αρχαιότητα, την αρχαία Αίγυπτο, βυζαντινής και ισλαμικής τέχνης, έργα ζωγραφικής και γλυπτά από σχεδόν όλους τους κορυφαίους Ζωγράφους, μια εκτεταμένη συλλογή της αμερικανικής και της σύγχρονης τέχνης αλλά και εκτεταμένες συλλογές της Αφρικής, της Ασίας, της Ωκεανίας, και πάρα πολλά ακόμα. Σίγουρα μία μόνο ημέρα δεν αρκεί ώστε να το εξερευνήσει κανείς ολόκληρο. Στην ελληνόφωνη ξενάγηση μας, επιλέξαμε ο επίσημος ξεναγός του Μουσείου να μας παρουσιάσει κάποια από τα σημαντικότερα εκθέματα και να μας δώσει τις πληροφορίες που μόνο οι ειδικευμένοι γνώστες μπορούν έτσι ώστε να εξοικονομήσουμε πολύτιμο χρόνο! Καθώς το μουσείο είναι ανεξάντλητο μετά το πέρας της ξενάγησης μας, ο ξεναγός θα σας κατευθύνει με βάση τα ενδιαφέροντα σας να περιπλανηθείτε ακόμα περισσότερο στη μαγεία της Τέχνης για όσο ακόμα επιθυμείτε. Διαφορετικά, χαλαρώστε με μια βόλτα στο Σέντραλ Παρκ, το απέραντο πάρκο με τις όμορφες λίμνες κάνοντας μια βαρκάδα, δείτε τους σκίουρους που κυκλοφορούν ανενόχλητοι και τους νεοϋορκέζους που χαλαρώνουν στον ήλιο ή να αθλούνται. Ο ιδανικότερος τρόπος για να περιηγηθείτε το πανέμορφο αυτό πάρκο, είναι να ενοικιάσετε ποδήλατο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Όσοι δεν ακολουθήσουν την επίσκεψή μας, εναλλακτικά μπορούν να εκμεταλλευτούν την ημέρα στη στολισμένη Νέα Υόρκη, επισκεπτόμενοι το φημισμένο παγοδρόμιο και το επιβλητικό χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης. Μια πολύ ιδιαίτερη πρόταση-εμπειρία, είναι να παρακολουθήσετε από κοντά τους αγαπημένους σας παίχτες, σε έναν αγώνα του μαγικού κόσμου του NBA στο Madison Square Garden με εισιτήρια που έχει προκατημένα το γραφείο μας! Επιπλέον επισκεφτείτε ένα από τα διάσημα cocktail bar, εστιατόρια στο Meatpacking District ή στις κοντινές περιοχές Soho, Little Italy, Tribecca. Επιλέξτε και bar που βρίσκονται στον υψηλότερο όροφο των κτιρίων όπου προσφέρουν μαγευτική θέα του φωτισμένου Μανχάταν. Αν θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα τη νυχτερινή ζωή της πόλης, ο ξεναγός μας σας έχει έτοιμες προτάσεις με βάση τις δικές σας επιθυμίες! 5 η ημέρα:νέα Υόρκη Εκπτωτικό χωριό Woodbury Commons Outlets (προαιρετικά) Ελεύθερη ημέρα. Είναι απαραίτητη μια επίσκεψη στο μεγαλύτερο, πλουσιότερο και πιο εντυπωσιακό, εμπορικό κέντρο, το περίφημο Woodbury Commons. Μόλις μια ώρα περίπου έξω από τη Νέα Υόρκη, όπου υπάρχουν όλα τα αντικείμενα του πόθου σε τιμές που δεν μπορείς να πιστέψεις. Διακόσια είκοσι και πλέον ονόματα της μόδας θα βρεθούν στη διάθεση σας. Δεν είναι τυχαίο που το μεγαλύτερο ποσοστό των Αμερικανών, επιλέγουν το συγκεκριμένο μέρος για τις αγορές τους. Γυναικεία καταστήματα όπως Michael Kors, Gucci, Guess, Dolce&Gabbana, Ugg, Tods καθώς και ανδρικά όπως Nike, Ralph Lauren, Calvin Klein, Gap, Timberland, Brooks Brothers, J.Varvatos, Tommy Hilfiger και πολλά άλλα σε απίστευτη ποικιλία και σε τιμές έως και 4 φορές οικονομικότερα απ ότι στην Ελλάδα. Επίσης, θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε

7 χρόνο, καθώς δε θα χρειαστεί να αφιερώσετε άλλο χρόνο για τα ψώνια σας στο Μανχάταν. Ο ξεναγός μας θα σας δώσει τις απαραίτητες συμβουλές ώστε να δείτε όσο το δυνατόν περισσότερα καταστήματα, αξιοποιώντας κατάλληλα το χρόνο σας σύμφωνα με το αγοραστικό σας ενδιαφέρον. Μαζί με τη συμμετοχή σας, παίρνετε και το VIP Coupons Book αξίας 10$, για επιπλέον προνόμια και εκπτώσεις καθώς και ένα χάρτη για να σημειώστε τα τοπ που σας ενδιαφέρουν. Αν πάλι τα ψώνια δεν είναι το φόρτε σας, προτείνουμε μια βόλτα στο Soho, στο Chelsea με την τοπική του αγορά και στο East village, όπου μέχρι το 1900 κατοικούσε η υψηλή κοινωνία, στη συνέχεια κατοικήθηκε από μετανάστες και από την δεκαετία του 50 και μετά η περιοχή έγινε η Μέκκα για την γενιά των Μπιτλς, τους χίπις και τους πανκ. Το East village μετατράπηκε σε ένα εργαστήριο πειραματισμού και νέων τάσεων. 6 η ημέρα: Νέα Υόρκη Δώρο εκδρομή στην Ουάσιγκτον DC με ελληνόφωνο ξεναγό! Για την εορταστική περίοδο, έχουμε επιλέξει να παρέχουμε δωρεάν στους ταξιδιώτες μας το μεγαλύτερο δώρο: Την ολοήμερη εκδρομή στη Ουάσιγκτον DC, την πόλη που επέλεξαν να είναι η πρωτεύουσα της Ομοσπονδίας. Η Ουάσιγκτον είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πρωτεύουσα κράτους, εκεί συνοψίζεται το χθες το σήμερα και το αύριο των Η.Π.Α. Είναι μια σύγχρονη αυτοκρατορική Ρώμη όπου πίσω από τις ερμητικά κλειστές πόρτες των αμερικανικών ανακτόρων (Λευκός Οίκος), λαμβάνονται κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον του Πλανήτη. Τρία είναι τα στοιχεία που καθορίζουν σήμερα την ταυτότητα της αμερικανικής μητρόπολης: η πολυφυλετική ανθρώπινη παρουσία, η υποδειγματική αστική οργάνωση και κυρίως οι ανοικτοί ορίζοντες. Στη Ουάσιγκτον δεν κυριαρχούν οι ουρανοξύστες εφόσον κανένα κτίριο δεν επιτρέπεται να ξεπεράσει σε ύψος το Καπιτώλιο (μοναδική εξαίρεση αποτελεί το μνημείο του Οβελίσκου). Θα δούμε τα μνημεία των Αμερικανών προέδρων, Ουάσιγκτον, Τζέφερσον, αλλά και του Λίνκολν, μνημείο όπου είναι έντονο το ελληνικό στοιχείο καθώς ο Παρθενώνας χρησιμοποιήθηκε ως πρότυπο. Θα συναντήσουμε την πισίνα αντανάκλασης με τον διάσημο Οβελίσκο, την πλατεία Λαφαγιέτ, τον Λευκό Οίκο που θεωρείται η πιο διάσημη κατοικία ολόκληρου του πλανήτη.εδώ η ισχυρή αστυνομική δύναμη είναι εμφανής από παντού και οι εικόνες ιδιαίτερα γνώριμες από τις ταινίες του Hollywood. Επίσης θα δούμε το Καπιτώλιο, την έδρα της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ το οποίο με ύψος 88 μέτρα είναι το ψηλότερο κτήριο της πόλης και αποτελεί κέντρο της. Στην συνέχεια θα συναντήσουμε το Ανώτατο Δικαστήριο, την Βιβλιοθήκη του Κογκρέσσου (κεντρικό κτήριο Thomas και δύο γειτονικά) που είναι η μεγαλύτερη και πλουσιότερη παγκοσμίως με αρκετές επιρροές από τον Έλληνικό πολιτισμό, την Εθνική Πινακοθήκη, το Μέγαρο των Εθνικών Αρχείων (σε ειδική προθήκη το Πρωτότυπο του Αμερικανικού Συντάγματος και της Διακηρύξεως της Ανεξαρτησίας), το Ινστιτούτο Σμιθσόνιαν, το μεγαλύτερο συγκρότητα μουσείων στον κόσμο. Τέλος θα επισκεφθούμε το Εθνικό Μουσείο Αεροναυτικής και διαστήματος, όπου θα θαυμάσετε σύγχρονα εκθέματα διαστημικών σκαφών που έγραψαν ιστορία. Ακόμα θα περάσουμε από τα σημαντικότερα Υπουργεία, Μουσεία, Τράπεζες, έδρες διεθνών οργανισμών, αλλά και ξενοδοχεία, θέατρα, τα κεντρικά γραφεία του FBI αλλά και τον πολύβουο σταθμό των τρένων, τον Union Station, το εσωτερικό του οποίου είναι εκπληκτικό με πολλά καταστήματα και εστιατόρια για να διαλέξει κανείς. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. 7 η ημέρα: Νέα Υόρκη Βοστόνη (προαιρετικά) Ελεύθερη ημέρα. Προτείνουμε επίσκεψη σε ένα ή περισσότερα από τα μουσεία του Μανχάταν. Αρχικά το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης (MOMA), θεωρείται πως κατέχει σήμερα μία από τις σημαντικότερες συλλογές έργων μοντέρνας Τέχνης στον κόσμο, με έργα των σπουδαιότερων σύγχρονων καλλιτεχνών όπως του Πάμπλο Πικάσσο, του Ανρί Ματίς, του Βίνσεντ βαν Γκογκ, του Σεζάν, του Νταλί και του Τζάκσον Πόλοκ. Ακόμη το μουσείο Guggenheim, το εξωτερικό του οποίου αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αρχιτεκτονικά επιτεύγματα του 20 ου αιώνα.

8 Ιδανικη ημέρα και για shopping, μια επίσκεψη στα πολυκαταστήματα Bloomingdales, Saks Fifth Avenue, στο διάσημο κατάστημα σπορ ρούχων Abercrombie & Fitch καθώς και στο αντίστοιχο εκπτωτικό κατάστημα -το οποίο θα σας υποδείξει ο ξεναγός σας- ή συνδυάστε τα ψώνια σας στο Macy s με μια επίσκεψη στο Empire State Building. Αν θέλετε να δείτε τη Νέα Υόρκη από ψηλά, υπάρχουν συνολικά 3 παρατηρητήρια στο Μανχάταν, το Empire State Building, το Top of the Rock και το One World Observatory. Ο ξεναγός μας θα σας υποδείξει ποιο έχει την ομορφότερη θέα και μικρότερη αναμονή. Μην ξεχάσετε να δοκιμάστε τουλάχιστον ένα από τα hot dog που θα βρείτε σε κάθε γωνιά της πόλης με τις χαρακτηριστικές ομπρελίτσες «NIKAS», ή κάποια από τις διάσημες καντίνες Halal Guys με πολύ καλή ποιότητα street food. Επίσης, προτείνουμε ολοήμερη εκδρομή στην όμορφη Βοστόνη την έδρα των διάσημων Πανεπιστημίων της Έρευνας και της Τεχνολογίας. Στην ελληνόφωνη ξενάγηση μας θα δούμε αξιοθέατα, όπως το Old State House, την εκκλησία Old North και άλλα που συνδέονται με την πρώιμη αμερικανική ιστορία. Ακόμη, θα δούμε το Government Center, την πλατεία Copley και τον πύργο Prudential, και να θαυμάσουμε τα κτίρια βικτωριανού ύφους. Θα περάσουμε και από το Symphony Hall με την πασίγνωστη Συμφωνική Ορχήστρα της Βοστόνης. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τα παγκοσμίου φήμης Πανεπιστήμια, όπως το Harvard University και το MIT. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και φαγητό και αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. 8 η ημέρα: Νέα Υόρκη Ελεύθερη ημέρα. Για σήμερα προτείνουμε μια βόλτα στο Greenwich Village ή να περιπλανηθείτε στα σοκάκια της Little Italy και να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας έναν εσπρέσο ή μια λαχταριστή πίτσα φτιαγμένη με παραδοσιακή ιταλική συνταγή στην πρώτη πιτσαρία που άνοιξε στις ΗΠΑ ρωτήστε τον ξεναγό σας -. Επισκεφθείτε την ιδιαίτερη συνοικία της China Town, περπατήσετε την και ζήστε από κοντά τις εικόνες τις οποίες θα έχετε ήδη αποκομίσει από την ξενάγηση μας. Για τους λάτρεις των γλυκών θα ενημερωθείτε για τα πιο γνωστά ζαχαροπλαστεία, όπως κάποια που σερβίρουν σφηνάκι γάλατος με ποτήρι από μπισκότο, η και το cronut ένα υπέροχο μοντέρνο γλυκό των Αμερικανών. 9 η 10 η ημέρα: Ελληνική συνοικία της Αστόρια και πτήση επιστροφής Εφοδιαζόμαστε με ενέργεια και όρεξη και ξεκινάμε το σημερινό μας περίπατο με τον Έλληνα ξεναγό μας με μετρό στην ελληνική συνοικία της Νέας Υόρκης, την Αστόρια. Εδώ που οι πρώτοι Έλληνες μετανάστες εγκαταστάθηκαν προς αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής περί τα τέλη της δεκαετίας του 50 και έγραψαν τη δική τους ιστορία στη Νέα Υόρκη. Θα δούμε με συγκίνηση τις επιχειρήσεις με τις ελληνικές πινακίδες, τους συνδέσμους των μεγάλων ελληνικών αθλητικών συλλόγων, την πλατεία Αθήνας, ενώ θα έχουμε χρόνο για ένα καφέ ή φαγητό στα μαγαζιά της περιοχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Την τελευταία μας μέρα, καθώς η πτήση μας είναι το βράδυ, θα την αξιοποιήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω.είναι ευκαιρία να επισκεφθείτε με την άνεση σας, μέρη που σας έκαναν μεγαλύτερη εντύπωση. Να απολαύσετε το brunch σας σε 1 από τις προτάσεις των έμπειρων ξεναγών μας και τέλος να πραγματοποιήσετε τα τελευταία σας ψώνια πριν την αναχώρηση σας από το Μανχάταν. Επίσης για τους λάτρεις των φωτογραφιών προτείνουμε να ντύσετε

9 την ημέρα σας με μία πρωινή πτήση πάνω από το Μανχάταν με το ελικόπτερο ή με την επίσκεψη σας στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Madame Tussauds στο κέντρο της Times Square. Έτσι το ταξίδι σας θα ολοκληρωθεί με τις πιο όμορφες εικόνες. Πάντα έχουμε την αίσθηση ότι πρέπει να ξαναέρθουμε γιατί οι μέρες ποτέ δεν φθάνουν και σίγουρα κάτι ακόμη θα θέλουμε να δούμε. Αναχώρηση για το αεροδρόμιο. Αφού περάσουμε τις διατυπώσεις και εφόσον υπάρχει ακόμη χρόνος για κάποια σύντομη βόλτα στα καταστήματα των duty free, αναχωρούμε για την έξοδο που μας οδηγεί στο αεροπλάνο και το ταξίδι της επιστροφής. Άφιξη στην πόλη από την οποία ξεκινήσαμε, με πλούσιες εμπειρίες από την πιο διάσημη Μεγαλούπολη, το «Μεγάλο Μήλο» και που πλέον γνωρίζουμε γιατί ονομάστηκε έτσι, το έπαθλο που όλοι θέλουν να πάρουν σαν αναγνώριση της επιτυχίας! Το πρόγραμμα 8 ημερών δεν περιλαμβάνει την ελεύθερη ημέρα με την προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στη Βοστώνη (7 η ημέρα του ανωτέρω προγράμματος) και την 8 η ημέρα του ανωτέρω προγράμματος Το πρόγραμμα 9 ημερών δεν περιλαμβάνει την 8 η ημέρα του ανωτέρω προγράμματος Ρεβεγιόν Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς Ζήστε τη μοναδική εμπειρία του επιτυχημένου εορταστικού ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς του γραφείου μας, σε ένα από τα καλύτερα VIP εστιατόρια της Νέας Υόρκης που διοργανώνεται για 9 η συνεχόμενη χρονιά, με πλήρες μενού, απεριόριστο επιλεγμένο κρασί ετικέτας, μουσική και εκπλήξεις με δώρα! Μακριά από αναμονές, συνωστισμό, υπερβολικές τιμές και απογοήτευση της τελευταίας στιγμής. (δήλωση συμμετοχής με όλες τις πληροφορίες, κατόπιν κράτησης της εκδρομής) Περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια απ ευθείας με την Emirates και δικαίωμα 2 αποσκευών ανα επιβάτη + 1 χειραποσκευής! 6, 7, 8 διανυκτερεύσεις στα κεντρικότατα ξενοδοχεία 4* East Side, The Lexington by Marriott Δώρο ολοήμερη εκδρομή στην Ουάσιγκτον με Έλληνα ξεναγό ( Αξίας 160 )!! Ξεναγήσεις & περιηγήσεις κάθε μέρα από τους εξειδικευμένους ξεναγούς & συνοδούς μας. Κρουαζιέρα στο άγαλμα της Ελευθερίας (νησί Έλλις) Εισιτήριο εισόδου και ελληνόφωνη ξενάγηση στο μουσείο Metropolitan Περιήγηση στην ελληνική συνοικία της Αστόρια Περιήγηση στη γέφυρα του Μπρούκλιν και στο Chelsea Market με πούλμαν Επίσκεψη στις γειτονιές των διάσημων σειρών Sex and the City & Φιλαράκια Επίσκεψη στο Χριστουγεννιάτικο Bryant Park Christmas Village Επίσκεψη στο μουσείο Φυσικής Ιστορίας Ελληνόφωνος ξεναγός & αρχηγός καθημερινά, καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας μαζί σας Επιπλέον 2 εξειδικευμένα στελέχη του γραφείου μας για τη βελτίωση της εμπειρίας & εξυπηρέτησης σας στη Νέα Υόρκη, καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας στη διάθεσή σας! Μεταφορές από και προς αεροδρόμια εντός Αμερικής Δυνατότητα προαγοράς εισιτηρίων στις παραστάσεις Broadway και σε κορυφαίο Jazz Bar του Μανχάταν Δυνατότητα προαγοράς εισιτηρίων για τον εορταστικό αγώνα του NBA στης 25/12 ανάμεσα στους New York Knicks και στον Αντετοκούνμπο Δυνατότητα προκράτησης θέσεων σε κορυφαία εστιατόρια του Μανχάταν Εξασφάλιση συμμετοχής στο φημισμένο εορταστικό ρεβεγιόν του γραφείου μας σε VIP εστιατόριο του Μανχάταν με εκπλήξεις και δώρα! Δυνατότητα προαγοράς εισιτηρίων για όλα τα παρατηρητήρια & πτήση με ελικόπτερο! Φ.Π.Α, Ταξιδιωτικά έντυπα

10 Δωρεάν Ίντερνετ και κλήσεις προς Ελλάδα Ταξιδιωτικός οδηγός Νέας Υόρκης Η.Π.Α. Εκπτωτικές κάρτες στα πολυκατάστημα Macy s & Woodbury(VIP Booklet) ** Ο ταξιδιωτικός οδηγός έχει συνταχθεί από εμάς ειδικά για τους ταξιδιώτες μας, με βάση τις εμπειρίες 29 ετών ταξιδίων στις ΗΠΑ και περιλαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες και μυστικά τα οποία θα βοηθήσουν να αξιοποιηθεί στο έπακρο ο ελεύθερος χρόνος. *Επίσης μη διστάσετε να ρωτήσετε τον πάντα ενημερωμένο ξεναγό σας που ζει στις ΗΠΑ για τα καλυτέρα και πιο μοδάτα στέκια για φαγητό, ποτό, Jazz clubs, κ.α. Δεν Περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδρομίων, έξοδα ΕΣΤΑ (άδεια εισόδου στις ΗΠΑ), ειδική ταξιδιωτική ασφάλεια AIG (ιατροφαρμακευτικές δαπάνες κτλ) ( 495) Πρωινό (δυνατότητα επιλογής) Εισιτήριο εισόδου στο μουσείο Φυσικής Ιστορίας (κόστος μόνο 1$) Φιλοδωρήματα - αχθοφορικά τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά, στον ξεναγό της εκδρομής ($50 δολαρια) Εισιτήρια μετρό Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο Σημειώσεις: Απαραίτητη για την είσοδο στις Η.Π.Α είναι η έγκριση ESTA (Πρόγραμμα Απαλλαγής από Βίζα) την οποία αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου το γραφείο μας. Σε περίπτωση που έχετε επισκεφτεί κάποια εκ των χωρών Συρία, Σουδάν, Ιράκ, Ιράν, Λιβύη, Υεμένη ή Σομαλία από 01/03/2011, θα πρέπει να ακολουθηθεί διαφορετική διαδικασία για αίτηση VISA, τη συμπλήρωση της οποίας μπορούμε να αναλάβουμε εφόσον επιθυμείτε. Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να μεταθέσει χωρίς να παραλείψει τις δραστηριότητες σε ημερομηνία ή ώρα, για την καλύτερη διεκπεραίωση του προγράμματος. ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι τιμές που συμφωνούνται κατά την κράτηση είναι ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ, χωρίς καμία αύξηση ανεξαρτήτως αριθμού συμμετεχόντων. ΠΤΗΣΕΙΣ EMIRATES ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ - ΠΡΟΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ ΕΚ209 ΑΘΗΝΑ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΕΚ210 ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΑΘΗΝΑ * *Αφίξη την επόμενη στην Αθήνα

11 Ταξιδεύοντας μαζί μας εξασφαλίζετε τις καλύτερες δραστηριότητες στις χαμηλότερες τιμές! Φαντασμαγορικές παραστάσεις στο Broadway και στο Radiocity Το διασημότερο κινηματογραφικό σκηνικό του κόσμου βρίσκεται αναμφισβήτητα στην οδό Broadway. Εκατομμύρια τουρίστες συγκεντρώνονται στα κοσμοπολίτικα θέατρα της οδού προκειμένου να παρακολουθήσουν τις γνωστότερες παραστάσεις παγκοσμίως όπως τα Phantom of the Opera, Lion King, Kinky Boots, Chicago αλλά και στο απόλυτα Χριστουγεννιάτικο χορευτικό υπερθέαμα Christmas Spectacular. Κάντε την κράτηση σας το συντομότερο, καθώς τα διαθέσιμα εισιτήρια για τις καλύτερες παραστάσεις εξαντλούνται γρήγορα! Παρατηρητήρια Αν υπάρχει μία πόλη που αξίζει να απολαύσετε τη θέα από ψηλά, να τραβήξετε τις καλύτερες πανοραμικές φωτογραφίες και να πιείτε το κοκτέιλ σας, ατενίζοντας τη Δύση του ηλίου, αυτή είναι σίγουρα η Νέα Υόρκη! Το ιστορικό Empire State Building, το υπερσύγχρονο One World Observatory που χτίστηκε στη θέση των Δίδυμων Πύργων καθώς και το επιβλητικό Top of the Rock στην καρδιά του Manhattan δεν πρέπει να λείπουν από τη λίστα των δραστηριοτήτων σας. Περιήγηση με ελικόπτερο Το κερασάκι στην τούρτα της επίσκεψης σας στο επιβλητικό Μανχάταν είναι μια πτήση με το ελικόπτερο. Η ανυπέρβλητη θέα θα σας κόψει την ανάσα και η ανεπανάληπτη εμπειρία αυτής της εναέριας περιήγησης θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε μερικά από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Νέας Υόρκης από ψηλά, πετώντας πάνω από το Άγαλμα της Ελευθερίας και κατά μήκος του ποταμού Χάντσον. Να είστε προετοιμασμένοι με την κάμερα σας για βίντεο και φωτογραφίες! Jazz Bar Από τα 800 μέρη διασκέδασης σε ολόκληρη τη Νέα Υόρκη, σας διασφαλίζουμε θέση σε ένα από τα καλύτερα. Η ζωντανή jazz μουσική από έμπειρες μπάντες, θα σας μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του 20ού αιώνα αποπνέοντας το ρομαντισμό και τη δυναμικότητα της εποχής μέσα από επιτυχίες των Frank Sinatra, Louis Armstrong, Duke Ellington και πολλών άλλων! Μουσεία Ακόμα ένα από τα δυνατά χαρτιά της Νέας Υόρκης είναι τα δεκάδες μουσεία και χώροι τέχνης. Ξεχωρίζουμε και προτείνουμε ανεπιφύλακτα μία επίσκεψη στα Metropolitan, Moma, Madame Tussauds, Guggenheim και Πολεμικό μουσείο. Μαζί μας εξασφαλίζετε τις καλύτερες τιμές, συμβουλές περί ωραρίων καθώς και το fast pass όπου δύναται. Αγώνες NBA Όνειρο πολλών που αναλαμβάνουμε να το κάνουμε πραγματικότητα. Παρακολουθήστε την προσπάθεια των Milwaukee Bucks του Γιάννη Αντετοκούνμπο απένατι στους New York Knicks του KristapsPorzingis στο Madison Square Garden

12 στον Χριστουγεννιάτικο αγώνα του ΝΒΑ. Υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια σε οικονομικότερες τιμές από αυτές που διατίθενται! ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με απ ευθείας πτήσεις Emirates Για έγκαιρη κράτηση, ισχύει έκπτωση 200 ανά άτομο και ΔΩΡΟ ολοήμερη εκδρομή στην Ουάσινγκτον με Έλληνα ξεναγό! Αναχώρηση Ημέρες Δίκλινο/άτομο Δεκέμβριος 21, 22 Δεκέμβριος 23 Δεκέμβριος 23 Δεκέμβριος 24 Δεκέμβριος 26 Δεκέμβριος 29 Τρίκλινο/ατομο (Τιμή Χ3) Τετράκλινο/ατομο (Τιμή Χ4) Φόροι ESTA Ταξ. ασφάλεια Φιλοδωρήματα Αχθοφορικά Επιβάρυνση μονοκλίνου $ $ $ $ $50 **Παιδική έκπτωση (2-12 ετών) με διαμονή σε δωμάτιο με δύο ενήλικες - 40** Ξενοδοχείο The Lexington by Marriott 4* The Lexington by Marriott 4* The Lexington by Marriott 4* Όλα τα εορταστικά προγράμματα της Νέας Υόρκης περιλαμβάνουν: Πτήσεις με την EMIRATES (απευθείας πτήσεις, δύο αποσκευές ανά άτομο) Κρουαζιέρα στο άγαλμα της Ελευθερίας (νησί Έλλις) Διαμονή σε κεντρικότατα 4* επιλεγμένα ξενοδοχεία στην καρδιά του Μανχάταν Ελληνας αρχηγός ξεναγός καθημερινά ΔΩΡΟ Ολοήμερη εκδρομή στην Ουάσινγκτον με Έλληνα ξεναγό (αξίας 160)!! Ξεναγήσεις και περιηγήσεις κάθε μέρα από τους εξειδικευμένους ξεναγούς και Επιπλέον 2 αρχηγοί από το γραφείο μας στελέχη του τμήματος Αμερικής για τη βελτίωση της εξυπηρέτησης & εμπειρίας σας στη Νέα Υόρκη! συνοδούς μας Εξασφάλιση συμμετοχής στα επιτυχημένα εορταστικά ρεβεγιόν του γραφείο Είσοδος και ελληνόφωνη ξενάγηση στο μουσείο Metropolitan μας σε ένα από τα καλύτερα VIP εστιατόρια του Μανχάταν με εκπλήξεις και δώρα (9η συνεχόμενη χρονιά!) Επίσκεψη στο μουσείο Φυσικής Ιστορίας και στο Χριστουγεννιάτικο χωριό Προκρατημένες θέσεις και εισιτήρια για το διασημότερο Jazz Bar στη Νέα Υόρκη καθώς επίσης για διάσημα παρατηρητήρια (Empire State Building κ.α.) Ξενάγηση στην ελληνική συνοικία της Αστόρια και Chelsea Market & πτήση με ελικόπτερο! Περιήγηση στη γέφυρα του Μπρούκλιν Προκρατημένες θέσεις για τον εορταστικό αγώνα NBA της σεζόν με τους Μεταφορές από και προς αεροδρόμια εντός Αμερικής New York Knicks εναντίον Milwaukee Bucks του Γιάννη Aντετοκούνμπο! Εκπτωτικές κάρτες στα πολυκατάστημα Macy s & Προκρατημένα εισιτήρια στις κορυφαίες παραστάσεις Broadway με Woodbury(VIP Booklet) έκπτωση 40%-50% Ειδική ταξιδιωτική ασφάλεια AIG & Άδεια εισόδου στις ΗΠΑ Προκαθορισμένες ημέρες γευμάτων με επιλογή σε κορυφαία εστιατόρια (ESTA) του Μανχάταν! Προαιρετικές εκδρομές σε Woodbury Outlet και Ξενάγηση στις γειτονιές διάσημων σειρών Sex and the City και Βοστώνη Φιλαράκια Γραπτώς εγγυημένη αναχώρηση με διασφάλιση Tαξιδιωτικός οδηγός Νέας Υόρκης Η.Π.Α. τελικής τιμής ανεξαρτήτως αριθμού συμμετοχής

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ Διάρκεια: 10 ημέρες Αναχωρήσεις: Συμβουλευτείτε τιμοκατάλογο Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! ü Ξενάγηση βόρειου Μανχάτταν ü Ξενάγηση νότιου Μανχάτταν ü Κρουαζιέρα στο άγαλμα της Ελευθερίας

Διαβάστε περισσότερα

Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! καθημερινά μαζί σας. ελληνόφωνη ξενάγηση στο μουσείο Metropolitan. χάρτης Νέας Υόρκης

Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! καθημερινά μαζί σας. ελληνόφωνη ξενάγηση στο μουσείο Metropolitan. χάρτης Νέας Υόρκης Διάρκεια: 8 ημέρες Αναχωρήσεις: Δείτε τιμοκατάλογο Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! ü Ξενάγηση βόρειου Μανχάτταν ü Ξενάγηση νότιου Μανχάτταν ü Κρουαζιέρα στο άγαλμα της Ελευθερίας

Διαβάστε περισσότερα

NEW YORK NEW YORK. Διάρκεια: 11 ημέρες Αναχωρήσεις: Δείτε τιμοκατάλογο

NEW YORK NEW YORK. Διάρκεια: 11 ημέρες Αναχωρήσεις: Δείτε τιμοκατάλογο Διάρκεια: 11 ημέρες Αναχωρήσεις: Δείτε τιμοκατάλογο NEW YORK NEW YORK New York City: Ο ομφαλός της γης, η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Η μεγαλούπολη που έδωσε το όνομά της στο όνειρο και την υπερβολή. Γνωρίστε

Διαβάστε περισσότερα

Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! Έλληνας ξεναγός και συνοδός καθημερινά μαζί σας

Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! Έλληνας ξεναγός και συνοδός καθημερινά μαζί σας Διάρκεια: 9 ημέρες Αναχωρήσεις: Δείτε τιμοκατάλογο Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! Ξενάγηση βόρειου Μανχάτταν Ξενάγηση νότιου Μανχάτταν Κρουαζιέρα στο άγαλμα της Ελευθερίας (Ellis

Διαβάστε περισσότερα

NEW YORK NEW YORK. Διάρκεια: 11 ημέρες Αναχωρήσεις: Δείτε τιμοκατάλογο

NEW YORK NEW YORK. Διάρκεια: 11 ημέρες Αναχωρήσεις: Δείτε τιμοκατάλογο Διάρκεια: 11 ημέρες Αναχωρήσεις: Δείτε τιμοκατάλογο NEW YORK NEW YORK New York City: Ο ομφαλός της γης, η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Η μεγαλούπολη που έδωσε το όνομά της στο όνειρο και την υπερβολή. Γνωρίστε

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Υόρκη - Ουάσινγκτον

Νέα Υόρκη - Ουάσινγκτον Νέα Υόρκη - Ουάσινγκτον Διάρκεια: 10 ημέρες Αναχωρήσεις: Συμβουλευτείτε τιμοκατάλογο Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! Ξενάγηση βόρειου Μανχάτταν Ξενάγηση νότιου Μανχάτταν Κρουαζιέρα

Διαβάστε περισσότερα

Κολοκοτρώνη 7 Κηφισιά Τ.Κ Τηλ website:

Κολοκοτρώνη 7 Κηφισιά Τ.Κ Τηλ website: Κολοκοτρώνη 7 Κηφισιά Τ.Κ 145 62 Τηλ. 216 7000 420 email: info@planetholidays.gr website: www.planetholidays.gr ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ New York City: Ο ομφαλός της γης, μια πόλη που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Υόρκη. Ομαδικό ταξίδι Μεγάλο Μήλο

Νέα Υόρκη. Ομαδικό ταξίδι Μεγάλο Μήλο Νέα Υόρκη Ομαδικό ταξίδι Μεγάλο Μήλο Manhattan - New York Διάρκεια ταξιδιού: 8, 10 μέρες Κόστος κατ άτομο: 8 μέρες 8 μέρες Αναχωρήσεις: 21, 22, 23/12 21, 22, 23, 29/12 Ξενοδοχεία: The Lexington by Marriott

Διαβάστε περισσότερα

Με εµάς 10% Έκπτωση στο Πολυκατάστηµα MACY S ιάρκεια: 7 ηµέρες Αναχωρήσεις: είτε τιµοκατάλογο NEW YORK NEW YORK New York City: Ο οµφαλός της γης, η

Με εµάς 10% Έκπτωση στο Πολυκατάστηµα MACY S ιάρκεια: 7 ηµέρες Αναχωρήσεις: είτε τιµοκατάλογο NEW YORK NEW YORK New York City: Ο οµφαλός της γης, η Με εµάς 10% Έκπτωση στο Πολυκατάστηµα MACY S ιάρκεια: 7 ηµέρες Αναχωρήσεις: είτε τιµοκατάλογο NEW YORK NEW YORK New York City: Ο οµφαλός της γης, η πόλη που δεν κοιµάται ποτέ. Η µεγαλούπολη που έδωσε το

Διαβάστε περισσότερα

Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! 3ωρών για φωτογραφίες με πολυτελές πούλμαν. ελληνόφωνη ξενάγηση στο μουσείο Metropolitan

Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! 3ωρών για φωτογραφίες με πολυτελές πούλμαν. ελληνόφωνη ξενάγηση στο μουσείο Metropolitan Διάρκεια: 8 ημέρες Αναχωρήσεις: Δείτε τιμοκατάλογο Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! ü Ξενάγηση βόρειου Μανχάτταν ü Ξενάγηση νότιου Μανχάτταν ü Κρουαζιέρα στο άγαλμα της Ελευθερίας

Διαβάστε περισσότερα

Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! Έλληνας ξεναγός και συνοδός καθημερινά μαζί σας. Περιήγηση στην ελληνική συνοικία Αστορια

Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! Έλληνας ξεναγός και συνοδός καθημερινά μαζί σας. Περιήγηση στην ελληνική συνοικία Αστορια Διάρκεια: 8 ημέρες Ειδική αναχώρηση: 20 Νοεμβρίου (Black Friday) Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! Ξενάγηση βόρειου Μανχάτταν Ξενάγηση νότιου Μανχάτταν Κρουαζιέρα στο άγαλμα της Ελευθερίας

Διαβάστε περισσότερα

Γραπτώς εγγυημένη αναχώρηση με διασφάλιση τελικής τιμής ανεξαρτήτως αριθμού συμμετοχής. Δωρεαν είσοδος στο παρατηρητηριο Top of the Rock

Γραπτώς εγγυημένη αναχώρηση με διασφάλιση τελικής τιμής ανεξαρτήτως αριθμού συμμετοχής. Δωρεαν είσοδος στο παρατηρητηριο Top of the Rock Τα προγράμματά μας στις ΗΠΑ αποτελούν τα πληρέστερα της ελληνικής αγοράς. Το ταξίδι αυτό ίσως το πραγματοποιήσετε μία φορά στη ζωή σας. Γι αυτό φροντίζουμε να «βιώσετε» τη Νέα Υόρκη στο έπακρο καλύπτοντας

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Υόρκη. Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά. Η πιο πλούσια και ολοκληρωμένη εμπειρία στην ελληνική αγορά, στον κορυφαίο προορισμό την εορταστική περίοδο.

Νέα Υόρκη. Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά. Η πιο πλούσια και ολοκληρωμένη εμπειρία στην ελληνική αγορά, στον κορυφαίο προορισμό την εορταστική περίοδο. Νέα Υόρκη Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά Η πιο πλούσια και ολοκληρωμένη εμπειρία στην ελληνική αγορά, στον κορυφαίο προορισμό την εορταστική περίοδο. Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! Ξενάγηση

Διαβάστε περισσότερα

Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! Έλληνας ξεναγός και συνοδός καθημερινά μαζί σας. Περιήγηση στην ελληνική συνοικία Αστορια

Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! Έλληνας ξεναγός και συνοδός καθημερινά μαζί σας. Περιήγηση στην ελληνική συνοικία Αστορια Διάρκεια: 9 ημέρες / 7 νύχτες Ειδική αναχώρηση: Σάββατο 19 Νοεμβρίου (Black Friday) Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! Ξενάγηση βόρειου Μανχάτταν Ξενάγηση νότιου Μανχάτταν Κρουαζιέρα

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Υόρκη. Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά. Η πιο πλούσια και ολοκληρωμένη εμπειρία στην ελληνική αγορά, στον κορυφαίο προορισμό την εορταστική περίοδο.

Νέα Υόρκη. Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά. Η πιο πλούσια και ολοκληρωμένη εμπειρία στην ελληνική αγορά, στον κορυφαίο προορισμό την εορταστική περίοδο. Νέα Υόρκη Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά Η πιο πλούσια και ολοκληρωμένη εμπειρία στην ελληνική αγορά, στον κορυφαίο προορισμό την εορταστική περίοδο. Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! Ξενάγηση

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Υόρκη. Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά. Η πιο πλούσια και ολοκληρωμένη εμπειρία στην ελληνική αγορά, στον κορυφαίο προορισμό την εορταστική περίοδο.

Νέα Υόρκη. Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά. Η πιο πλούσια και ολοκληρωμένη εμπειρία στην ελληνική αγορά, στον κορυφαίο προορισμό την εορταστική περίοδο. Νέα Υόρκη Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά Η πιο πλούσια και ολοκληρωμένη εμπειρία στην ελληνική αγορά, στον κορυφαίο προορισμό την εορταστική περίοδο. Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! Ξενάγηση

Διαβάστε περισσότερα

Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! Έλληνας ξεναγός και συνοδός καθημερινά μαζί σας. Περιήγηση στην ελληνική συνοικία Αστορια

Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! Έλληνας ξεναγός και συνοδός καθημερινά μαζί σας. Περιήγηση στην ελληνική συνοικία Αστορια Διάρκεια: 8 ημέρες / 6 νύχτες Ειδική αναχώρηση: 18 Νοεμβρίου (Black Friday) Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! Ξενάγηση βόρειου Μανχάτταν Ξενάγηση νότιου Μανχάτταν Κρουαζιέρα στο άγαλμα

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ New York City: Ο ομφαλός της γης, μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Η μεγαλούπολη που έδωσε το όνομά της στο όνειρο και την υπερβολή. Γνωρίστε τη Νέα Υόρκη, την πιο

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Υόρκη - Ουάσινγκτον

Νέα Υόρκη - Ουάσινγκτον Νέα Υόρκη - Ουάσινγκτον 1 η ημέρα: Αθήνα Νέα Υόρκη Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο, τελευταίες οδηγίες και πτήση για τη Νέα Υόρκη με τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρίες που συνεργάζεται το γραφείο μας. Πτήση

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Υόρκη. Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά. Η πιο πλούσια και ολοκληρωμένη εμπειρία στην ελληνική αγορά, στον κορυφαίο προορισμό την εορταστική περίοδο.

Νέα Υόρκη. Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά. Η πιο πλούσια και ολοκληρωμένη εμπειρία στην ελληνική αγορά, στον κορυφαίο προορισμό την εορταστική περίοδο. Νέα Υόρκη Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά Η πιο πλούσια και ολοκληρωμένη εμπειρία στην ελληνική αγορά, στον κορυφαίο προορισμό την εορταστική περίοδο. Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! Ξενάγηση

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά!

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! Διάρκεια: 10 ημέρες Αναχωρήσεις: Δείτε τιμοκατάλογο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! Ξενάγηση βόρειου

Διαβάστε περισσότερα

Αναχωρήσεις: 19/12 & 24/12

Αναχωρήσεις: 19/12 & 24/12 NEW YORK WASHINGTON 8,9 Αναχωρήσεις: 19/12 & 24/12,10 Μέρες 1η ΗΜΕΡΑ: Αθήνα Νέα Υόρκη Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο, τελευταίες οδηγίες και πτήση για τη Νέα Υόρκη. Εκεί µας περιµένει η θρυλική «New York New

Διαβάστε περισσότερα

YORK 8,9 Μέρες. Αναχωρήσεις: 08,12,13,14,18,24/04 & 08,18,26/05

YORK 8,9 Μέρες. Αναχωρήσεις: 08,12,13,14,18,24/04 & 08,18,26/05 NEW YORK 8,9 Μέρες Αναχωρήσεις: 08,12,13,14,18,24/04 & 08,18,26/05 1η ΗΜΕΡΑ: Αθήνα Νέα Υόρκη Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο, τελευταίες οδηγίες και πτήση για τη Νέα Υόρκη. Εκεί µας περιµένει η θρυλική «New

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Υόρκη. Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά. Η πιο πλούσια και ολοκληρωμένη εμπειρία στην ελληνική αγορά, στον κορυφαίο προορισμό την εορταστική περίοδο.

Νέα Υόρκη. Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά. Η πιο πλούσια και ολοκληρωμένη εμπειρία στην ελληνική αγορά, στον κορυφαίο προορισμό την εορταστική περίοδο. Νέα Υόρκη Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά Η πιο πλούσια και ολοκληρωμένη εμπειρία στην ελληνική αγορά, στον κορυφαίο προορισμό την εορταστική περίοδο. Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! Ξενάγηση

Διαβάστε περισσότερα

U.S.A. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Νοεμβρίου 17

U.S.A. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Νοεμβρίου 17 U.S.A. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 15 22 Νοεμβρίου 17 New York City Ο ομφαλός της γης, η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Η μεγαλούπολη που έδωσε το όνομά της στο όνειρο και την υπερβολή. Γνωρίστε τη Νέα Υόρκη, την πιο φωτογραφημένη

Διαβάστε περισσότερα

Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! Έλληνας ξεναγός και συνοδός καθημερινά μαζί σας. Περιήγηση στην ελληνική συνοικία Αστορια

Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! Έλληνας ξεναγός και συνοδός καθημερινά μαζί σας. Περιήγηση στην ελληνική συνοικία Αστορια Διάρκεια: 7 ημέρες / 5 νύχτες Ειδική αναχώρηση: 19 Νοεμβρίου (Black Friday) Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! Ξενάγηση βόρειου Μανχάτταν Ξενάγηση νότιου Μανχάτταν Κρουαζιέρα στο άγαλμα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ - ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ - ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ Διάρκεια: 11 ημέρες Αναχωρήσεις: Δείτε τιμοκατάλογο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ - ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ New York City: Ο ομφαλός της γης, η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Η μεγαλούπολη που έδωσε το όνομά της στο

Διαβάστε περισσότερα

Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! Έλληνας ξεναγός και συνοδός καθημερινά μαζί σας. Περιήγηση στην ελληνική συνοικία Αστορια

Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! Έλληνας ξεναγός και συνοδός καθημερινά μαζί σας. Περιήγηση στην ελληνική συνοικία Αστορια Διάρκεια: 9 ημέρες / 7 νύχτες Ειδική αναχώρηση: 23 Νοεμβρίου (Black Friday) Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! Ξενάγηση βόρειου Μανχάτταν Ξενάγηση νότιου Μανχάτταν Κρουαζιέρα στο άγαλμα

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ιάρκεια: 08 ηµέρες Αναχωρήσεις: είτε τιµοκατάλογο Τα µοναδικά προνόµια και υπηρεσίες µας, µε µια µατιά! Ξενάγηση βόρειου Μανχάτταν (5ώρες) Ξενάγηση νότιου Μανχάτταν (6ώρες) Ολοήµερη εκδροµή στην Ουάσινγκτον

Διαβάστε περισσότερα

ιάρκεια: 8 ηµέρες Αναχωρήσεις: είτε τιµοκατάλογο

ιάρκεια: 8 ηµέρες Αναχωρήσεις: είτε τιµοκατάλογο ιάρκεια: 8 ηµέρες Αναχωρήσεις: είτε τιµοκατάλογο NEW YORK NEW YORK New York City: Ο οµφαλός της γης, η πόλη που δεν κοιµάται ποτέ. Η µεγαλούπολη που έδωσε το όνοµά της στο όνειρο και την υπερβολή. Γνωρίστε

Διαβάστε περισσότερα

Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη, 7 ηµέρες

Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη, 7 ηµέρες Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη, 7 ηµέρες ιανυκτερεύσεις: Νέα Υόρκη (5) Γενικά Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη: Υπάρχει τίποτα πιο γιορτινό; Η µητρόπολη αυτή των ΗΠΑ, ένα παγκόσµιο οικονοµικό κέντρο, περιµένει να

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ Διάρκεια: 10 ημέρες Αναχωρήσεις: Δείτε τιμοκατάλογο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Τα µοναδικά προνόµια και υπηρεσίες µας, µε µια µατιά!

Τα µοναδικά προνόµια και υπηρεσίες µας, µε µια µατιά! ιάρκεια: 10 ηµέρες Αναχωρήσεις: Συµβουλευτείτε τιµοκατάλογο Τα µοναδικά προνόµια και υπηρεσίες µας, µε µια µατιά! Ξενάγηση βόρειου Ιδανικές πτήσεις απευθειας Μανχάτταν Ξενάγηση νότιου Μανχάτταν Κρουαζιέρα

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Υόρκη. Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! Έλληνας αρχηγός - ξεναγός καθημερινά μαζί σας

Νέα Υόρκη. Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! Έλληνας αρχηγός - ξεναγός καθημερινά μαζί σας Νέα Υόρκη Αναχωρήσεις: Ιούλιος - Οκτώβριος (Δείτε κατάλογο αναχωρήσεων/ τιμών) Διάρκεια: 8 ημέρες(6 νύχτες), 9 ημέρες(7 νύχτες), 10 ημέρες(8 νύχτες) Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά!

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Διάρκεια: 09 ηµέρες Αναχωρήσεις: Δείτε τιµοκατάλογο Τα µοναδικά προνόµια και υπηρεσίες µας, µε µια µατιά! ü Ξενάγηση βόρειου Μανχάτταν (5ώρες) ü Ξενάγηση νότιου Μανχάτταν (6ώρες) ü Ολοήµερη εκδροµή στην

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ Διάρκεια: 10 ημέρες Αναχωρήσεις: Δείτε τιμοκατάλογο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά!

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με απ ευθείας πτήσεις Emirates!

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με απ ευθείας πτήσεις Emirates! ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με απ ευθείας πτήσεις Emirates! (Δυνατότητα επέκτασης, ή συνδυασμού με άλλους προορισμούς) Οι τιμές είναι υπολογισμένες με έκπτωση έγκαιρης εγγραφής 200 ανά άτομο Αναχώρηση Ξενοδοχείο Ημέρες

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Υόρκη. Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! Έλληνας αρχηγός - ξεναγός καθημερινά μαζί σας

Νέα Υόρκη. Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! Έλληνας αρχηγός - ξεναγός καθημερινά μαζί σας Νέα Υόρκη Αναχωρήσεις: Ιούλιος - Οκτώβριος (Δείτε κατάλογο αναχωρήσεων/ τιμών) Διάρκεια: 8 ημέρες(6 νύχτες), 9 ημέρες(7 νύχτες), 10 ημέρες(8 νύχτες) Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά!

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ιάρκεια: 09 ηµέρες Αναχωρήσεις: είτε τιµοκατάλογο Τα µοναδικά προνόµια και υπηρεσίες µας, µε µια µατιά! Ξενάγηση βόρειου Μανχάτταν (5ώρες) Ξενάγηση νότιου Μανχάτταν (6ώρες) Ολοήµερη εκδροµή στην Ουάσινγκτον

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Διάρκεια: 10 ηµέρες Αναχωρήσεις: Δείτε τιµοκατάλογο Τα µοναδικά προνόµια και υπηρεσίες µας, µε µια µατιά! ü Ξενάγηση βόρειου Μανχάτταν (5ώρες) ü Ξενάγηση νότιου Μανχάτταν (6ώρες) ü Ολοήµερη εκδροµή στην

Διαβάστε περισσότερα

Αναχωρήσεις: 17/02, 04,18,31 /03 05,06,13,21/04, 06,18 & 25/05

Αναχωρήσεις: 17/02, 04,18,31 /03 05,06,13,21/04, 06,18 & 25/05 NEW YORK NEW YORK 8,9 µέρες Αναχωρήσεις: 17/02, 04,18,31 /03 05,06,13,21/04, 06,18 & 25/05 1η ΗΜΕΡΑ: Αθήνα Νέα Υόρκη Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο, τελευταίες οδηγίες και πτήση για τη Νέα Υόρκη µε τις κορυφαίες

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΜΠΑΧΑΜΕΣ (ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ) - ΜΑΪΑΜΙ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΜΠΑΧΑΜΕΣ (ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ) - ΜΑΪΑΜΙ Διάρκεια: 10,11 ημέρες Αναχωρήσεις: Συμβουλευτείτε τιμοκατάλογο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΜΠΑΧΑΜΕΣ (ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ) - ΜΑΪΑΜΙ New York City: Ο ομφαλός της γης, η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Η μεγαλούπολη που έδωσε το όνομά

Διαβάστε περισσότερα

Τα µοναδικά προνόµια και υπηρεσίες µας, µε µια µατιά!

Τα µοναδικά προνόµια και υπηρεσίες µας, µε µια µατιά! ιάρκεια: 8 ηµέρες / 6 νύχτες Τα µοναδικά προνόµια και υπηρεσίες µας, µε µια µατιά! Ξενάγηση βόρειου Μανχάτταν Ξενάγηση νότιου Μανχάτταν Κρουαζιέρα στο άγαλµα της Ελευθερίας (Ellis Island) Περιήγηση στη

Διαβάστε περισσότερα

NEW YORK DOMINICAN REPUBLIC

NEW YORK DOMINICAN REPUBLIC Διάρκεια: 10 ημέρες Αναχωρήσεις: Δείτε τιμοκατάλογο NEW YORK DOMINICAN REPUBLIC New York City: Η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Η μεγαλούπολη που έδωσε το όνομά της στο όνειρο και την υπερβολή. Γνωρίστε τη

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΜΑΪΑΜΙ - ΟΡΛΑΝΤΟ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΜΑΪΑΜΙ - ΟΡΛΑΝΤΟ Διάρκεια: 10 ή 12 ημέρες Αναχωρήσεις: Συμβουλευτείτε τιμοκατάλογο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΜΑΪΑΜΙ - ΟΡΛΑΝΤΟ Νέα Υόρκη - Μαϊάμι Ακρωτήριο Κανάβεραλ - Ορλάντο Disneyworld - Universal Studios New York City: Ο ομφαλός της

Διαβάστε περισσότερα

Αναχωρήσεις: 23,30/06 and 07,14,21,28/07 02,08,11,,16,18,25/08 and 07,24/09,08,22/100

Αναχωρήσεις: 23,30/06 and 07,14,21,28/07 02,08,11,,16,18,25/08 and 07,24/09,08,22/100 NEW YORK NEW YORK 8,9,10 µέρες Αναχωρήσεις: 23,30/06 and 07,14,21,28/07 02,08,11,,16,18,25/08 and 07,24/09,08,22/100 1η ΗΜΕΡΑ: Αθήνα Νέα Υόρκη Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο, τελευταίες οδηγίες και πτήση για

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Υόρκη. Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά. Η πιο πλούσια και ολοκληρωµένη εµπειρία στην ελληνική αγορά, στον κορυφαίο προορισµό την εορταστική περίοδο.

Νέα Υόρκη. Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά. Η πιο πλούσια και ολοκληρωµένη εµπειρία στην ελληνική αγορά, στον κορυφαίο προορισµό την εορταστική περίοδο. Νέα Υόρκη Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά Η πιο πλούσια και ολοκληρωµένη εµπειρία στην ελληνική αγορά, στον κορυφαίο προορισµό την εορταστική περίοδο. Τα µοναδικά προνόµια και υπηρεσίες µας, µε µια µατιά! Ξενάγηση

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ Διάρκεια: 10 ημέρες Αναχωρήσεις: Δείτε κατάλογο αναχωρήσεων/τιμών ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ Τα μοναδικά προνόμια

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ Διάρκεια: 10 ημέρες Αναχωρήσεις: Δείτε κατάλογο αναχωρήσεων/τιμών ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ Τα μοναδικά προνόμια

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ Διάρκεια: 10 ημέρες Αναχωρήσεις: Δείτε κατάλογο αναχωρήσεων/τιμών ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ Τα μοναδικά προνόμια

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ Διάρκεια: 10 ημέρες Αναχωρήσεις: Δείτε κατάλογο αναχωρήσεων/τιμών ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ Τα μοναδικά προνόμια

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Υόρκη, Καταρράκτες Νιαγάρα, Ουάσινγκτον 10 µέρες

Νέα Υόρκη, Καταρράκτες Νιαγάρα, Ουάσινγκτον 10 µέρες Νέα Υόρκη, Καταρράκτες Νιαγάρα, Τορόντο, Ουάσινγκτον 10 µέρες Αναχωρήσεις:23/06 & 07,21/07& 04,11,18,25/08 & 07,24/ /09 & 08,22/10 1η ΗΜΕΡΑ: Αθήνα Νέα Υόρκη Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο, τελευταίες οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Αναχωρήσεις: 18,22,23,24,26,29,30/12

Αναχωρήσεις: 18,22,23,24,26,29,30/12 NEW YORK NEW YORK 8,9,10 Μέρες Αναχωρήσεις: 18,22,23,24,26,29,30/12 1η ΗΜΕΡΑ: Αθήνα Νέα Υόρκη Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο, τελευταίες οδηγίες και πτήση για τη Νέα Υόρκη. Εκεί µας περιµένει η θρυλική «New

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ SPECIAL BLACK FRIDAY TOUR 8 Η ΜΕΡΕΣ. 24 Νοεμβρίου 1 Δεκεμβρίου από 1465 τώρα μόνο. εσείς θα το χάσετε?

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ SPECIAL BLACK FRIDAY TOUR 8 Η ΜΕΡΕΣ. 24 Νοεμβρίου 1 Δεκεμβρίου από 1465 τώρα μόνο. εσείς θα το χάσετε? ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ SPECIAL BLACK FRIDAY TOUR 8 Η ΜΕΡΕΣ 24 Νοεμβρίου 1 Δεκεμβρίου 2019 από 1465 τώρα μόνο εσείς θα το χάσετε? ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΒΟΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ/ΚΑΡΑΪΒΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΥΛ: ΙΣΤΟΡΙΑ/ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Τα µοναδικά προνόµια και υπηρεσίες µας, µε µια µατιά! Έλληνας ξεναγός και συνοδός καθηµερινά µαζί σας. Περιήγηση στην ελληνική συνοικία Αστορια

Τα µοναδικά προνόµια και υπηρεσίες µας, µε µια µατιά! Έλληνας ξεναγός και συνοδός καθηµερινά µαζί σας. Περιήγηση στην ελληνική συνοικία Αστορια ιάρκεια: 9 ηµέρες / 7 νύχτες Ειδική αναχώρηση: 18 Νοεµβρίου (Black Friday) Τα µοναδικά προνόµια και υπηρεσίες µας, µε µια µατιά! Ξενάγηση βόρειου Μανχάτταν Ξενάγηση νότιου Μανχάτταν Κρουαζιέρα στο άγαλµα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΜΑΪΑΜΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΙΣ ΜΠΑΧΑΜΕΣ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΜΑΪΑΜΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΙΣ ΜΠΑΧΑΜΕΣ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ Διάρκεια: 16 ημέρες Αναχωρήσεις: Δείτε τιμοκατάλογο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΜΑΪΑΜΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΙΣ ΜΠΑΧΑΜΕΣ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ Τα μοναδικά προνόμια και

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΜΠΑΧΑΜΕΣ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΜΠΑΧΑΜΕΣ Διάρκεια: 10 ημέρες Αναχωρήσεις: Δείτε τιμοκατάλογο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΜΠΑΧΑΜΕΣ New York City: Ο ομφαλός της γης, η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Η μεγαλούπολη που έδωσε το όνομά της στο όνειρο και την υπερβολή.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΗΠΑ ΚΑΝΑ ΑΣ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΗΠΑ ΚΑΝΑ ΑΣ Αναχωρήσεις Ημέρες Δίκλινο Μάιος 10 Μάιος 31 Ιούνιος 07, 21 Φόροι ESTA Ταξ. ασφάλεια ΕΚΠΤΩΣΗ κράτησης 35ημ. Φιλοδωρήματα Αχθοφορικά Αεροπ. εταιρεία ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ( υνατότητα επέκτασης, ή συνδυασµού µε άλλους

Διαβάστε περισσότερα

Άγιοι Τόποι - Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα

Άγιοι Τόποι - Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα Άγιοι Τόποι - Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα Ημέρες Αναχώρηση Ξενοδοχείο Τιμή σε δίκλινο Επιβάρυνση μονόκλινου Αεροπορική εταιρία AEGEAN AIRLINES 6 23/12 SHEPHERDS HOUSE 4* plus Από Αθήνα: 590,00 Θεσσαλονίκη:

Διαβάστε περισσότερα

Διάρκεια: 15 ημέρες Αναχωρήσεις: Δείτε τιμοκατάλογο Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά!

Διάρκεια: 15 ημέρες Αναχωρήσεις: Δείτε τιμοκατάλογο Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! Διάρκεια: 15 ημέρες Αναχωρήσεις: Δείτε τιμοκατάλογο Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! Ξενάγηση βόρειου Μανχάτταν Ξενάγηση νότιου Μανχάτταν Κρουαζιέρα στο άγαλμα της Ελευθερίας (Ellis

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο Φρανκφούρτη-Κρουαζιέρα Ρήνου- Άμστερνταμ-Βόλενταμ-Χάγη-Ντέλφ- Ρότερνταμ-Βρυξέλλες-Μπρούζ- Λουξεμβούργο-Στρασβούργο-Χαιδελβέργη Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΜΑΪΑΜΙ ΟΡΛΑΝΤΟ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΜΑΪΑΜΙ ΟΡΛΑΝΤΟ Διάρκεια: 15 ημέρες Αναχωρήσεις: Δείτε τιμοκατάλογο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΜΑΪΑΜΙ ΟΡΛΑΝΤΟ New York City: Ο ομφαλός της γης, η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Η μεγαλούπολη που έδωσε το όνομά

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Υόρκη Ντουμπάι. Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη και Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι Ενα ταξίδι σε δυο Κόσμους

Νέα Υόρκη Ντουμπάι. Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη και Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι Ενα ταξίδι σε δυο Κόσμους Νέα Υόρκη Ντουμπάι Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη και Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι Ενα ταξίδι σε δυο Κόσμους Η πιο πλούσια και ολοκληρωμένη εμπειρία στην ελληνική αγορά, στους κορυφαίους εορταστικούς προορισμούς

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Υόρκη Ντουμπάι. Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη και Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι Ενα ταξίδι σε δυο Κόσμους

Νέα Υόρκη Ντουμπάι. Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη και Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι Ενα ταξίδι σε δυο Κόσμους Νέα Υόρκη Ντουμπάι Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη και Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι Ενα ταξίδι σε δυο Κόσμους Η πιο πλούσια και ολοκληρωμένη εμπειρία στην ελληνική αγορά, στους κορυφαίους εορταστικούς προορισμούς

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22/12 26/12

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22/12 26/12 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 18/12 22/12 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22/12 26/12 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1Η ΗΜΕΡΑ: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΟΥΝΑΒΗ Συγκέντρωση στο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ. Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8. Με πτήσεις της EMIRATES

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ. Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8. Με πτήσεις της EMIRATES ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8 Με πτήσεις της EMIRATES Λάρνακα Ντουμπάι EK 110 20:05 01:00+1 Ντουμπάι Πεκίνο EK 306

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Λονδίνο

Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Λονδίνο Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Λονδίνο 4, 5 μέρες στο Λονδίνο για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας. Πρόγραμμα (4 μέρες) Ημέρα 1 Αθήνα - Λονδίνο (νυχτερινός γύρος πόλης) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πρωινή

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με πτήσεις των Βαλτικών Αερογραμμών Λάρνακα Ρίγα BT 658 03:10 06:55 Ρίγα Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

EL.VENIZELOU 38 ATHENS 106 79 ΤEL.0030.2103305215-6, www.kritsia.gr FAX 0030.2103305217, Email kritsia@kritsia.gr

EL.VENIZELOU 38 ATHENS 106 79 ΤEL.0030.2103305215-6, www.kritsia.gr FAX 0030.2103305217, Email kritsia@kritsia.gr EL.VENIZELOU 38 ATHENS 106 79 ΤEL.0030.2103305215-6, www.kritsia.gr FAX 0030.2103305217, Email kritsia@kritsia.gr Ρώμη, κάθε Παρασκευή 4 ή 5 μέρες Ρώμη και Βασιλική Αγίου Πέτρου. Διαμονή σε ξενοδοχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΜΑΙΑΜΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΚΑΝΑΒΕΡΑΛ ΟΡΛΑΝΤΟ /DISNEYWORLD /UNIVERSAL STUDIOS

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΜΑΙΑΜΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΚΑΝΑΒΕΡΑΛ ΟΡΛΑΝΤΟ /DISNEYWORLD /UNIVERSAL STUDIOS Διάρκεια: 15 ημέρες Αναχωρήσεις: Δείτε τιμοκατάλογο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΜΑΙΑΜΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΚΑΝΑΒΕΡΑΛ ΟΡΛΑΝΤΟ /DISNEYWORLD /UNIVERSAL STUDIOS ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΜΑΙΑΜΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΚΑΝΑΒΕΡΑΛ ΟΡΛΑΝΤΟ /DISNEYWORLD /UNIVERSAL STUDIOS

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΜΑΙΑΜΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΚΑΝΑΒΕΡΑΛ ΟΡΛΑΝΤΟ /DISNEYWORLD /UNIVERSAL STUDIOS Διάρκεια: 15 ημέρες Αναχωρήσεις: Δείτε τιμοκατάλογο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΜΑΙΑΜΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΚΑΝΑΒΕΡΑΛ ΟΡΛΑΝΤΟ /DISNEYWORLD /UNIVERSAL STUDIOS ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΜΑΙΑΜΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΚΑΝΑΒΕΡΑΛ ΟΡΛΑΝΤΟ /DISNEYWORLD /UNIVERSAL STUDIOS

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΜΑΙΑΜΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΚΑΝΑΒΕΡΑΛ ΟΡΛΑΝΤΟ /DISNEYWORLD /UNIVERSAL STUDIOS Διάρκεια: 16 ημέρες Αναχωρήσεις: Δείτε τιμοκατάλογο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΜΑΙΑΜΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΚΑΝΑΒΕΡΑΛ ΟΡΛΑΝΤΟ /DISNEYWORLD /UNIVERSAL STUDIOS ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΔΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ Νέα Υόρκη - Λας Βέγκας - Grand Canyon - Λος Άντζελες - Disneyland - Universal Studios - Hollywood Σαν Ντιέγκο

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΔΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ Νέα Υόρκη - Λας Βέγκας - Grand Canyon - Λος Άντζελες - Disneyland - Universal Studios - Hollywood Σαν Ντιέγκο Διάρκεια: 12 ημέρες Αναχωρήσεις: Συμβουλευτείτε τιμοκατάλογο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΔΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ Νέα Υόρκη - Λας Βέγκας - Grand Canyon - Λος Άντζελες - Disneyland - Universal Studios - Hollywood Σαν Ντιέγκο

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΔΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ Νέα Υόρκη - Λας Βέγκας - Grand Canyon - Λος Άντζελες - Disneyland - Universal Studios - Hollywood Σαν Ντιέγκο

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΔΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ Νέα Υόρκη - Λας Βέγκας - Grand Canyon - Λος Άντζελες - Disneyland - Universal Studios - Hollywood Σαν Ντιέγκο Διάρκεια: 11 ημέρες Αναχωρήσεις: Συμβουλευτείτε τιμοκατάλογο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΔΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ Νέα Υόρκη - Λας Βέγκας - Grand Canyon - Λος Άντζελες - Disneyland - Universal Studios - Hollywood Σαν Ντιέγκο

Διαβάστε περισσότερα

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ 1η μέρα: 25 Αυγούστου 2013 ΑΘΗΝΑ- ΠΡΑΓΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Χρυσή Πόλη των 100 Πύργων, την Πράγα. Ακολουθεί πεζή ξενάγηση στην παλιά πόλη. Θα δούμε το συγκρότημα κτιρίων που απαρτίζουν

Διαβάστε περισσότερα

Βιέννη. Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ. 4, 5 ημέρες. Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05

Βιέννη. Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ. 4, 5 ημέρες. Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05 Βιέννη Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ 4, 5 ημέρες Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05 1η μέρα: Αθήνα Βιέννη (ξενάγηση) Πτήση για Βιέννη. Άφιξη και ακολουθεί πανοραμική ξενάγηση στα πιο σπουδαία

Διαβάστε περισσότερα

Duomo: Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κτίσματα της πόλης

Duomo: Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κτίσματα της πόλης Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ιταλίας, που εδώ και χρόνια αποτελεί συνώνυμο της μό δας, έχει πολλές ακόμη «άγνωστες» πτυχές, που προκαλούν τους επισκέπτες να τις ανακαλύψουν. Πέρα από τα επιβλητικά κτήρια,

Διαβάστε περισσότερα

Κούβα Νέα Υόρκη 1η ημέρα: Αθήνα Αβάνα 2η ημέρα: Αβάνα Ξενάγηση πόλης 3η ημέρα: Αβάνα - Ελεύθερη ημέρα - Βινιάλες - Πινάρ δελ Ρίο (προαιρετικά)

Κούβα Νέα Υόρκη 1η ημέρα: Αθήνα Αβάνα 2η ημέρα: Αβάνα Ξενάγηση πόλης 3η ημέρα: Αβάνα - Ελεύθερη ημέρα - Βινιάλες - Πινάρ δελ Ρίο (προαιρετικά) Κούβα Νέα Υόρκη 1 η ημέρα: Αθήνα Αβάνα Συγκέντρωση στο διεθνή αερολιμένα Αθηνών Ε. Βενιζέλος και αναχώρηση με προορισμό την Αβάνα. Εκεί θα σας περιμένει η ξεναγός μας στην Κούβα που θα σας συνοδεύσει στο

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με Lufthansa / Swiss Air και δώρο ολοήμερη εκδρομή στην Ουάσινγκτον με Έλληνα ξεναγό! 1209

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με Lufthansa / Swiss Air και δώρο ολοήμερη εκδρομή στην Ουάσινγκτον με Έλληνα ξεναγό! 1209 Αναχώρηση Ημέρες Δίκλινο/άτομο 15 Δεκεμβρίου 16 Δεκεμβρίου 22 Δεκεμβρίου 23 Δεκεμβρίου 26 Δεκεμβρίου 9 29 Δεκεμβρίου 30 Δεκεμβρίου 23 Δεκεμβρίου 26 Δεκεμβρίου 9 ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με απ ευθείας πτήσεις Emirates

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΗΠΑ ΚΑΝΑΔΑΣ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΗΠΑ ΚΑΝΑΔΑΣ Σίνα 14 και Ακαδημίας, 106 72 Αθήνα. τηλ.: (+30) 210 3642707 fax: (+30) 210 3648252 Αγ. Σοφίας 10, 54622 Θεσσαλονίκη, Τηλ.: (+30) 2310 230555 fax: (+30) 2310 230556 Ε-mail: info@cosmorama.gr Website: www.cosmoramatravel.gr

Διαβάστε περισσότερα

website:

website: Κολοκοτρώνη 7 Κηφισιά Τ.Κ 145 62 Τηλ. 216 7000 420 email: info@planetholidays.gr website: www.planetholidays.gr ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 4/5/6ΗΜΕΡΗ 23,23,24,27,29 & 31/12, 02 & 03/01 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση το πρωί για

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνήσουμε μαζί μας με για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό.

Επικοινωνήσουμε μαζί μας με  για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό. MONAXO- ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Επικοινωνήσουμε μαζί μας με e-mail loggia@otenet.gr για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό. ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΝΟΪΣΒΑΝΣΤΑΪΝ ΟΜΠΕΡΑΜΕΡΓΚΑΟΥ ΑΝΑΧ. : 22,23,26,29,30

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ)

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Πράγα 5 μέρες / 4 νύχτες Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας, επιβίβαση στο

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ Χαιδελβέργη-Μόναχο-Κάστρο Νόισβανσταιν-Ρότενμπουργκ Ομπ Ντερ Τάουμπερ-Νυρεμβέργη-Μπάμπεργκ- Μπαιρόιτ-Βύρτσμπουργκ Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8,

Διαβάστε περισσότερα

U. S. A. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Ν. ΟΡΛΕΑΝΗ ΜΑΙΑΜΙ Νοεμβρίου 17

U. S. A. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Ν. ΟΡΛΕΑΝΗ ΜΑΙΑΜΙ Νοεμβρίου 17 U. S. A. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Ν. ΟΡΛΕΑΝΗ ΜΑΙΑΜΙ New York City 15 27 Νοεμβρίου 17 Ο ομφαλός της γης, η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Η μεγαλούπολη που έδωσε το όνομά της στο όνειρο και την υπερβολή. Γνωρίστε τη Νέα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με απ ευθείας πτήσεις Emirates!

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με απ ευθείας πτήσεις Emirates! ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με απ ευθείας πτήσεις Emirates! (Δυνατότητα επέκτασης, ή συνδυασμού με άλλους προορισμούς) Οι τιμές είναι υπολογισμένες με έκπτωση έγκαιρης εγγραφής 200 ανά άτομο Αναχώρηση Ξενοδοχείο Ημέρες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR

ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 11/7, 18/7, 6/8, 8/8 Με πτήσεις της GULF AIR Λάρνακα Mπαχρέιν GF 942 13:20 16:35 Μπαχρέιν Μπανγκόκ GF 152 22:20 09:30+1 Μπανγκόκ Μπαχρέιν GF 151 21:30

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ Θεσσαλονίκη-Τέμπη-Καλαμπάκα- Τρίκαλα-Πύλη-Ελάτη-Περτούλι- Μετέωρα-Μέτσοβο-Γρεβενά- Καστοριά-Πρέσπες-Νυμφαίο- Πτολεμαίδα-Κοζάνη-Φλώρινα- Εδεσσα-Νάουσα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7,

Διαβάστε περισσότερα

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ Ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη δεν είναι μόνο μια μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

Βιέννη - Δάση Μάγιερλιγκ

Βιέννη - Δάση Μάγιερλιγκ Βιέννη - Δάση Μάγιερλιγκ 4, 5 μέρες στην πρωτεύουσα του Βαλς! Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* & 5* με μπουφέ πρόγευμα καθημερινά. Πρόγραμμα (4 μέρες) Ημέρα 1 Ημέρα 2 Αθήνα - Βιέννη, ξενάγηση και Ανάκτορα Σένμπρουν

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΔΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ Νέα Υόρκη - Λας Βέγκας - Grand Canyon - Λος Άντζελες - Disneyland - Universal Studios - Hollywood Σαν Ντιέγκο

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΔΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ Νέα Υόρκη - Λας Βέγκας - Grand Canyon - Λος Άντζελες - Disneyland - Universal Studios - Hollywood Σαν Ντιέγκο Διάρκεια: 11 ημέρες Αναχωρήσεις: Συμβουλευτείτε τιμοκατάλογο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΔΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ Νέα Υόρκη - Λας Βέγκας - Grand Canyon - Λος Άντζελες - Disneyland - Universal Studios - Hollywood Σαν Ντιέγκο

Διαβάστε περισσότερα

Ρώμη. (Φλωρεντία) Civilization. Ρώμη, Κατακόμβες, Μουσεία Βατικανού, Βασιλική Αγίου Πέτρου, (Φλωρεντία) Ιστορικές Πόλεις. Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες

Ρώμη. (Φλωρεντία) Civilization. Ρώμη, Κατακόμβες, Μουσεία Βατικανού, Βασιλική Αγίου Πέτρου, (Φλωρεντία) Ιστορικές Πόλεις. Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες Ρώμη. (Φλωρεντία) Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες Ρώμη, Κατακόμβες, Μουσεία Βατικανού, Βασιλική Αγίου Πέτρου, (Φλωρεντία) Ιστορικές Πόλεις Fontana di Trevi - Rome Civilization Πτήση για τη Ρώμη - Περιήγηση

Διαβάστε περισσότερα

16/8, 19/8, 23/8, 26/8, 30/8. Λάρνακα Βαρσοβία LO :50 06:25. Βαρσοβία Παρίσι LO :25 09:55. Παρίσι Βαρσοβία LO :40 21:55

16/8, 19/8, 23/8, 26/8, 30/8. Λάρνακα Βαρσοβία LO :50 06:25. Βαρσοβία Παρίσι LO :25 09:55. Παρίσι Βαρσοβία LO :40 21:55 ΠΑΡΙΣΙ DISNEYLAND ΠΑΡΚΟ ΑΣΤΕΡΙΞ Αναχωρήσεις: 5/7, 8/7, 12/7, 15/7, 19/7, 22/7, 26/7, 29/7 2/8, 5/8, 9/8, 12/8, 16/8, 19/8, 23/8, 26/8, 30/8 Με πτήσεις των Πολωνικών Αερογραμμών LOT Λάρνακα Βαρσοβία LO

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (Δυνατότητα επέκτασης, ή συνδυασμού με άλλους προορισμούς)

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (Δυνατότητα επέκτασης, ή συνδυασμού με άλλους προορισμούς) ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (Δυνατότητα επέκτασης, ή συνδυασμού με άλλους προορισμούς) (Τιμή X 3) Δώρο είσοδος & ξενάγηση στο μουσείο Metropolitan + Κρουαζιέρα στο άγαλμα της Ελευθερίας + Περιήγηση στη γέφυρα του Μπρούκλυν

Διαβάστε περισσότερα

Τσεχία: Πράγα Κάρλοβυ Βάρυ, 5 ηµέρες

Τσεχία: Πράγα Κάρλοβυ Βάρυ, 5 ηµέρες Τσεχία: Πράγα Κάρλοβυ Βάρυ, 5 ηµέρες ιανυκτερεύσεις: Πράγα (4) Γενικά Από τις οµορφότερες πόλεις της Ευρώπης, πλούσια σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, που όσες φορές και να την επισκεφθεί κανείς, ποτέ δεν την

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ / ΠΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Ηράκλειο - Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά

Διαβάστε περισσότερα

Βερολίνο (Πότσνταμ), 4 ημέρες

Βερολίνο (Πότσνταμ), 4 ημέρες Βερολίνο (Πότσνταμ), 4 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Βερολίνο (3) Γενικά Mε την ενοποίηση της Γερμανίας, το 1989, το Βερολίνο πήρε την θέση που του άρμοζε. Πόλη 'αριστοκρατική' με φαρδιές λεωφόρους και μεγαλόπρεπα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά πόλη Αναχώρηση από Κρήτη νωρίς το πρωί για την πόλη μουσείο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα-Δελφοί-Ιτέα-Γραβιά- Γοργοπόταμος-Στυλίδα-Βόλος- Πήλιο-Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα- Αθήνα Αναχωρήσεις: 8/7, 15/7, 22/7, 29/7, 5/8, 12/8, 19/8, 26/8 Με απευθείας πτήσεις της

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 Με απευθείας πτήσεις των Σέρβικων Αερογραμμών Λάρνακα Βελιγράδι JU

Διαβάστε περισσότερα