ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ"

Transcript

1 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 574 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας Αντιδήμαρχος Ανδρέας Γρηγορίου Δημοτικός Σύμβουλος Γεώργιος Καπάταης Δημοτικός Σύμβουλος Χάρης Αργυρού Δημοτικός Σύμβουλος Κυπριανός Παπαδόπουλος Δημοτικός Σύμβουλος (μέχρι το θέμα ½) Νίκος Παπάμιχαηλ Δημοτικός Σύμβουλος Γρηγόρης Γρηγορίου Δημοτικός Σύμβουλος Χάρις Θρασυβούλου Δημοτικός Σύμβουλος Ανδρέας Πενταλιώτης Δημοτικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Δημητρίου Δημοτικός Σύμβουλος Ιωάννης Χριστοδούλου Δημοτικός Σύμβουλος Ανδριανή Κουταλιανού Δημοτικός Σύμβουλος (μέχρι το θέμα ) Μαρία Ζαβρού Δημοτικός Σύμβουλος (Καίσσαρας) Τσέζαρος Αδαμίδης Δημοτικός Σύμβουλος ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ: Μιχαήλ Παπαδόπουλος Γεωργία Βιολάρη Δημοτικός Γραμματέας Δημοτικός Ταμίας ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ: Ακροατήριο 2-4 άτομα Το θέμα συζητήθηκε σε Κλειστή Συνεδρία [Φ:1.2.4.] ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. Κατάθεση θεμάτων που αναγράφονται στην Ημερήσια Διάταξη ημερομηνίας 13/07/ Τα θέματα είναι σε γνώση του Δημοτικού Συμβουλίου. 3. Την προτεραιότητα εξέτασης των θεμάτων την καθορίζει ο Δήμαρχος. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 1 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Συμβούλιο ότι θα απουσιάζει μεταξύ 18/7/2012 και 20/7/2012 και σύμφωνα με το άρθρο 46(2) του Περί Δήμων Νόμου θα τον αντικαθιστά ο Αντιδήμαρχος.

2 [Φ:1.2.1.] ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ Πρακτικά Συνεδρίας Ημερομηνίας 26/6/2012 Αριθμός 572. Δεν έγιναν παρατηρήσεις διορθώσεις. Επικυρώθηκαν όπως αυτά καταγράφηκαν [Φ:1.4.0.] OIKONOMIKH ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ/ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ [Φ:1.4.0.] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΟΔΩΝ-ΕΞΟΔΩΝ ΙΟΥΛΙΟΥ- ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 [Φ:3.1.0.] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ [Φ:2.4.0.] ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Συμβούλιο για τα τρία αναφερόμενα οικονομικού περιεχομένου θέματα (αντίγραφα δόθηκαν στους Δημοτικούς Συμβούλους). 1.Οικονομική Κατάσταση Εσόδων-Εξόδων Ιουλίου-Σεπτεμβρίου 2012 Kαταγράφονται τα αριθμητικά δεδομένα και σημειώσεις. Υπόλοιπο Τραπεζών 16/07/2012 ( ,00) ΙΟΥΛΙΟΣ (16/7/ /7/2012) Προϋπολογιζόμενα Έσοδα Ιππόδρομος (5Χ 5500) ,00 Φορολογίες ,00 Επιστροφή από Πολεοδομία για αίθουσα Αθλοπαιδιών ,00 Διάφορα Έσοδα 5.000, ,00 Προϋπολογιζόμενα Έξοδα Μισθοί ,00 Τρέχοντα Έξοδα ,00 Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ,00 Οδικός Φωτισμός ,00 ( ,00) Υπολογιζόμενο υπόλοιπο 31/7/2012 ( ,00) ** ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Υπόλοιπο 1/8/2012 ( ,00) Προϋπολογιζόμενα Έσοδα Ιππόδρομος (8Χ 5500) ,00 Φορολογίες ,00 Διάφορα Έσοδα , ,00

3 3 Προϋπολογιζόμενα Έξοδα Μισθοί ,00 Δόσεις Δανείων ,00 ΣΚΤ 1017 (5/8/2012) BOC (1/8/2012) Τρέχοντα έξοδα ,00 ( ,00) Υπολογιζόμενο υπόλοιπο 31/8/2012 ( ,00) ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ Υπόλοιπο 1/9/2012 ( ,00) Προϋπολογιζόμενα Έσοδα Ιππόδρομος (8Χ 5500) ,00 Φορολογίες ,00 Διάφορα Έσοδα , ,00 Προϋπολογιζόμενα Έξοδα Μισθοί ,00 Δόσεις Δανείων ,00 ΚΑ Finanz (28/9/2012) COΟP (23/9/2012) Τρέχοντα έξοδα ,00 Oδικός Φωτισμός ,00 ( ,00) Υπολογιζόμενο υπόλοιπο 30/9/2012 ( ,00) Σημειώσεις: (1) Το υπολογιζόμενο υπόλοιπο 31/8/2012 είναι κατά πέραν των ορίων των παρατραβηγμάτων ( ). Στις 30/9/2012 ξεπερνούμε το όριο κατά (2) Στις 29/6/2012 εισπράχθηκε χορηγία ,70 ως έναντι της β' δόσης. Αναμένεται είσπραξη Υπόλοιπου ποσού περίπου ,00. (3) Τιμολόγια Πιστωτών που εκκρεμούν για πληρωμή ποσό Aπό τα πιο πάνω στοιχεία φαίνεται η ελλειμματική πρόβλεψη. 2. Οικονομική Πρόβλεψη εξάμηνου 2012 και 2013 Ετοιμάστηκε σχετική μελέτη από την Εταιρεία Kreston Proios φροντίδι του κυρίου Νίκου Δρυμιώτη του οποίου ζητήθηκε να ετοιμάσει προς υποβοήθηση του Δήμου.

4 4 ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 2 [5 ΣΕΛΙΔΕΣ] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ Από την κατατεθείσα μελέτη φαίνεται ότι η ελλειμματική πρόβλεψη συνεχίζεται και το έτος Τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου θα την μελετήσουν. 3. Αναλογιστική Μελέτη Ταμείου Συντάξεων Υπαλλήλων Η Μελέτη έγινε βάσει τελευταίων δεδομένων και παραμέτρων που επηρεάζουν την ρευστότητα του Ταμείου ημερομηνία αναφοράς ήταν η 31/12/2011 και αφορούσε τους Δήμους Επαρχίας Λευκωσίας και κάθε ένα Δήμο ξεχωριστά. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 3 (11 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΜΕΛΕΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ MUHANNA Για τον Δήμο Αγίου Δομετίου τα αποτελέσματα έδειξαν ότι: (α) Το ύψος της ετήσιας εισφοράς για κάλυψη του αναλογιστικού ελλείμματος παραμένει το ίδιο (β) Το ποσοστό ετήσιας αποκοπής επί του ύψους της μισθοδοσίας από 24,3% που ίσχυε από την προηγούμενη μελέτη για το 2012 γίνεται 15,2%, το 2013 γίνεται 12%, όμως αυτό είναι μεταβλητό και θα υπολογιστεί ξανά στην επόμενη μελέτη που θα γίνει [Φ: ] ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Ο Δήμαρχος ανέφερε το θέμα των καθυστερημένων οφειλών για το οποίο ετοιμάστηκαν από την Υπηρεσία αναλυτικές καταστάσεις από το έτος 2000 μέχρι σήμερα που αφορούν τα τέλη αποκομιδής σκυβάλων, την επαγγελματική φορολογία, τις άδειες λειτουργίας, τα τέλη διατήρησης σκύλων και τα δικαιώματα χρήσης τάφων. Για την είσπραξη τους ζητήθηκαν δηλώσεις ενδιαφέροντος από δύο ιδιωτικές εταιρείες, δόθηκαν τιμές/ποσοστά και όροι είσπραξης. Παρουσιάστηκαν οι δηλώσεις των εταιρειών, η μία με σταθερό ποσοστό για τα εισπρακτέα και η άλλη με πάγιο ποσό κατά περίπτωση και με διαφοροποιημένα ποσοστά κατά κατηγορία εισπράξεων. (Αντίγραφα δόθηκαν στους Δημοτικούς Συμβούλους). Συζητήθηκε το θέμα κατά πόσον οι υποβληθέντες προσφορές είναι συμφέρουσες και ο τρόπος είσπραξης είναι αποδεκτός και παρατηρήθηκε ότι αυτές θα πρέπει να μελετηθούν αφού αναλυθούν περισσότερο οι σχετικοί κατάλογοι έτσι που οι τιμές/ποσοστά είσπραξης να υπολογιστεί κατά πόσον συμφέρουν. Το Συμβούλιο συμφώνησε όπως ετοιμαστούν αναλυτικότερα στοιχεία για τις καταστάσεις και μαζί με τις δύο προσφορές να παραπεμφθούν στην Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου για περαιτέρω μελέτη.

5 [Φ:1.4.4.] ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΑ [Φ: ] TOΠΟΘΕΤΗΣΗ ΧΟΡΤΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι για την οικονομική πτυχή του θέματος και επί της διαδικασίας για δανεισμό του απαιτούμενου ποσού η μόνη Τράπεζα η οποία ανταποκρίθηκε προς δανειοδότηση είναι η Τράπεζα Κύπρου για ποσό με επιτόκιο 8.5% επιπλέον το euribor σύνολο περίπου 10.5%. Το Υπουργείο Εσωτερικών στην εξέταση της υποβολής έγκρισης του δανείου ζήτησε συγκεκριμένα στοιχεία μεταξύ των οποίων και την συγκατάθεση και ανάληψη της υποχρέωσης του ΚΟΑ για συμμετοχή στο δάνειο και καταβολή του ½ του τοκοχρεολυσίου. Από τον ΚΟΑ εστάλη στον Δήμο επιστολή αριθμός φακέλου /2012 ημερομηνίας 17/7/12 με την οποία ο ΚΟΑ αναλαμβάνει να καταβάλει στον Δήμο την υποχρέωση του σε εισφορά η οποία θα δοθεί το 2012 με ποσό και το 2013 με ποσό σύνολο ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 4 (2 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΟΑ Με την καταβολή του ποσού των από τον ΚΟΑ ο Δήμος εξασφαλίζει την εισφορά του Οργανισμού στο αναφερόμενο έργο οπότε θα δανειοδοτηθεί για ολόκληρο το ποσό και θα καταβάλλει το τοκοχρεωλύσιο ολόκληρο. Για τον τρόπο αυτό διευθέτησης ο Δήμαρχος μίλησε με τους Αρμόδιους του Υπουργείου Εσωτερικών γι αυτό και ζητήθηκε η σχετική επιστολή από τον ΚΟΑ. Το Συμβούλιο συμφώνησε όπως προχωρήσει η διαδικασία δανειοδότησης με τον πιο πάνω τρόπο διευθέτησης για την συμμετοχή του ΚΟΑ [Φ:1.2.3.Ρ.] ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΜΝΗΜΕΙΟΥ Θέμα απορρέον από την συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου ημερομηνίας με σχετική προηγούμενη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου ημερομηνίας Με την τελευταία θέση εισήγηση για δημιουργία μίας Ad Hoc Επιτροπής για μελέτη του όλου θέματος μάλιστα με την συμμετοχή σ αυτή και ειδικών για τέτοια θέματα τέθηκε και εισήγηση να ζητηθούν απόψεις και βοήθεια από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού το οποίο έχει και αρμοδιότητες σε τέτοια θέματα. Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι έγινε κατ αρχήν επικοινωνία με το Υπουργείο και διαπιστώθηκε ότι υπάρχει Υπηρεσία η οποία ασχολείται με τέτοια θέματα. Ο Δημοτικός Γραμματέας επεξήγησε τα ακόλουθα.

6 6 Στις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου υπάρχει Επιτροπή Ανέγερσης Μνημείων σ αυτήν αποτείνονται γραπτώς οι ενδιαφερόμενοι με συγκεκριμένη πρόταση που αφορά τον σκοπό, το θέμα, το περίγραμμα, την υπόδειξη του χώρου ή των χώρων και στην μελέτη της πρότασης από την Επιτροπή πραγματοποιείται και επιτόπου επίσκεψη. Επιπλέον η Επιτροπή καθοδηγά βάσει κανονισμών και την διαδικασία ανέγερσης η οποία περιέχει και αρχιτεκτονικό/καλλιτεχνικό διαγωνισμό. Βάσει των πιο πάνω φαίνεται ότι για να εμπλακεί η αναφερόμενη Επιτροπή στο θέμα θα πρέπει πρώτα το Δημοτικό Συμβούλιο να καταλήξει σε συγκεκριμένες θέσεις και επεξηγηματικά στοιχεία για το μνημείο ως επίσης και σε καθορισμό χώρου. Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γ. Καπάταης ως Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας και Πολιτιστικής Ανάπτυξης ανέφερε ότι εφόσον το θέμα αυτό είναι θέμα πολιτιστικής μορφής να παραπεμφθεί στην αναφερθείσα Επιτροπή του Δήμου η οποία θα αναλάβει να προχωρήσει περαιτέρω επί της διαδικασίας το θέμα. Το Συμβούλιο ενέκρινε την πρόταση του κ. Γ. Καπάταη [Φ:2.0.0.] ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ Ο Δημοτικός Γραμματέας ενημέρωσε το Συμβούλιο και κοινοποίησε επιστολή του ΕΤΕΚ με προηγηθείσα αλληλογραφία σχετικά με την έγκριση εκπαιδευόμενου για περίοδο ενός χρόνου. Η έγκριση έγινε μετά από πρόταση του ΕΤΕΚ μέσω της Ενωσης Δήμων, απάντηση της Δημοτικού Μηχανικού βάσει της ανάγκης στον Δήμο με προτεινόμενη συμβολική αμοιβή 150 τον μήνα. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 5 (4 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΔΗΜΟΥ-ΕΤΕΚ Βάσει του προγράμματος και των αναγκών τις οποίες στοιχειοθέτησε η Δημοτικός Μηχανικός ο κύκλος εργασιών στον οποίο θα απασχοληθεί η εκπαιδευόμενη εγκριθείσα από το ΕΤΕΚ που είναι η Θέκλα Μαυρομιχάλη, είναι οι ακόλουθες εργασίες. ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 1. Μηχανογράφηση του υφιστάμενου αποχετευτικού συστήματος ομβρίων Υδάτων. 2. Σχεδίαση του έργου κατασκευής πλακόστρωτων πεζοδρομίων και οχετών ομβρίων υδάτων σε όσους δρόμους δεν έχουν μέχρι σήμερα κατασκευασθεί πεζοδρόμια. Το έργο είναι συμπεριλαμβανόμενο στον Αναπτυξιακό Προϋπολογισμό του 2012.

7 7 3. Επιμέτρηση της εργασίας του πιο πάνω έργου και ετοιμασία των απαιτούμενων καταλόγων για διαδικασία εφαρμογής του Αρθρου 17 του περί Οδών και Οικοδομών Νόμου ΚΕΦ Βοήθεια στην διεκπεραίωση των εργασιών του Τεχνικού Τμήματος που αφορούν τις Αδειες Οικοδομής (επανεκτιμήσεις). Το Συμβούλιο ενέκρινε την πρακτική άσκηση της προταθείσας Πολιτικού Μηχανικού στον Δήμο Αγίου Δομετίου για περίοδο ενός χρόνου [Φ:1.2.3.Σ.] ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ Ο Δημοτικός Γραμματέας ενημέρωσε το Συμβούλιο ότι ο Συνεργάτης Συντονιστής της Δημοτικής Εφημερίδας κ. Ντίνος Θεοδώρου απέστειλε επιστολή ημερομηνίας με την οποία γνωστοποιεί στον Δήμο την αποχώρηση του ως υπεύθυνου για την έκδοση της Δημοτικής Εφημερίδας (αντίγραφο δόθηκε στους Δημοτικούς Συμβούλους). ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 6 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΤΙΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ Το Συμβούλιο απεδέχθη την αποχώρηση του κ. Ντίνου Θεοδώρου και εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την πολύχρονη του συνεργασία. Οσον αφορά την συνέχιση της έκδοσης της Δημοτικής Εφημερίδας και την αντικατάσταση του Συνεργάτη βάσει και προηγούμενης απόφασης ημερομηνίας 31/1/2012 Αριθμός 562 θα ακολουθήσουν διαδικασίες ζήτησης δηλώσεων ενδιαφέροντος και Συντάκτη και Τυπογραφείου/Εκδοτικού Οίκου εφόσον το υφιστάμενο συμβόλαιο ισχύει μέχρι τον Δεκέμβριο του Τέθηκε από το Δημοτικό Γραμματέα προσχέδιο όρων εντολής και προδιαγραφών προς επεξεργασία και καθορισμό του πλαισίου των όρων βάσει των οποίων θα αναλαμβάνει ο Συντάκτης την όλη προσφορά της υπηρεσίας του. Βάσει των όρων αυτών θα τροποποιηθούν ανάλογα και οι όροι έκδοσης της Δημοτικής Εφημερίδας. Το Συμβούλιο καθόρισε το πλαίσιο των όρων για τον Δημοσιογράφο Συντάκτη της Δημοτικής Εφημερίδας ως ακολούθως το οποίο θα τύχει και περαιτέρω επεξεργασίας προς τελική έγκριση: ΖΗΤΗΣΗ ΤΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ Ο Δήμος Αγίου Δομετίου ζητά δηλώσεις τιμών για την αναφερόμενη υπηρεσία. Δικαίωμα υποβολής έχουν άτομα τα οποία να είναι δημοσιογράφοι Μέλη της Ενωσης Συντακτών με εμπειρία τουλάχιστο... χρόνων στην έκδοση εφημερίδας/περιοδικού. ετών. Η υπηρεσία που θα προσφέρεται θα είναι για περίοδο δύο

8 8 Οι εκδόσεις θα είναι 3 το χρόνο και κάθε έκδοση θα περιλαμβάνει 28 σελίδες σε σχήμα ΤΑΠΛΟΪΤ με περιεχόμενο έγχρωμο. Η εργασία θα περιλαμβάνει συλλογή υλικού, κείμενα, διαφημίσεις και φωτογραφίες από τις Υπηρεσίες και τα Οργανωμένα Σύνολα του Δήμου, επεξεργασία των κειμένων και στοιχειοθέτηση. Επιμέλεια. Η όλη εργασία θα περιλαμβάνει Δημοσιογραφική και Τεχνική Η επεξεργασία της ύλης θα γίνεται σε ηλεκτρονική μορφή και θα παραδίδεται στον Εκδότη με τον οποίο θα υπάρχει και συνεχής συνεργασία και επίβλεψη μέχρι την τελική έκδοση. Η τιμή θα δοθεί ανά έκδοση των 28 σελίδων. Το κριτήριο κατακύρωσης είναι η χαμηλότερη υποβληθείσα τιμή νοουμένου ότι ο ενδιαφερόμενος πληρεί τις πιο πάνω προϋποθέσεις και αποδέχεται τις αναφερθείσες εργασίες. Ο Δήμος έχει το δικαίωμα να απορρίψει όλες τις υποβληθείσες τιμές σε περίπτωση που κρίνει ότι αυτές δεν είναι συμφέρουσες σύμφωνα με την οικονομική του πολιτική. Οι τιμές να υποβληθούν κλειστές σε φάκελο στην Γραμματεία του Δήμου μέχρι τις.... Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γ. Καπάταης εισηγήθηκε όπως γίνει πρόταση σε γνωστό πρόσωπο τον κ. Χρ. Αυλωνίτη ο οποίος διετέλεσε και Δημοτικός Σύμβουλος και γνωρίζει τα διαδικαστικά του Δήμου και συνάμα είναι του επαγγέλματος Δημοσιογράφος και έχει εμπειρία στις εκδόσεις. Η πρόταση θα είναι για εθελοντική προσφορά για την πενταετία αυτή με κάλυψη των εξόδων του. Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι θα ερωτηθεί ο κ. Χρ. Αυλωνίτης εάν αποδέχεται [Φ:1.2.3.Φ] ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΕΠΕΙΓΟΝ ΘΕΜΑ) Η Επιτροπή συνήλθε αμέσως πριν την παρούσα συνεδρία και μεταξύ άλλων έλαβε γνώση και συνιστά την επικείμενη ανανέωση/επέκταση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Ενταξης Υπηκόων Τρίτων Χωρών από Τοπικές Αρχές το οποίο ήδη λειτούργησε από 8/2/2012 μέχρι 30/6/2012. Η επέκταση θα είναι για περίοδο ενός χρόνου Ιούλιος 2012 Ιούλιος 2013 και ο προϋπολογισμός κάλυψης του θα είναι προκαταρκτικά και το ποσό αυτό θα επιχορηγηθεί κατανεμημένο στις ακόλουθες δραστηριότητες με προτεινόμενη επέκταση του σε και με ανάλογη κατανομή. 1. Παροχή Υπηρεσιών Κοινωνικού Λειτουργού Συνοπτική Διαδικασία Σ2/12, για τους τρεις μήνες θα ανανεωθεί βάσει πρόνοιας του για την νέα περίοδο με υπολογιζόμενο κόστος

9 9 2. Για τις τρεις ακόλουθες δραστηριότητες θα γίνει συνοπτική διαδικασία προς επιλογή των συνεργατών με το υπολογιζόμενο κόστος για κάθε μία από αυτές.. Συντονιστής Δραστηριοτήτων Ειδικότητας Κοινωνικός Λειτουργός.. Εκπαιδευτής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών Ειδικότητα Πληροφορικής/Εκπαιδευτής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.. Εκπαιδευτής Αγγλικής γλώσσας Ειδικότητας Αγγλικής Φιλολογίας. 3. Συνέχιση/επέκταση των ακόλουθων δραστηριοτήτων από τους υφιστάμενους συνεργάτες/εκπαιδευτές όπου βάσει του ορίου δικαιολογείται η συνέχιση.. Χειροτεχνία Ζωή Μαυρογένους. Μακιγιάζ προσώπου Σοφία Κατσιολούδη. Ζωγραφική Χαρά Πολυκάρπου. Χορός 850 Χρύσω Παπαχαραλάμπους. Αθλητισμός Μιχάλης Χρίστου. Ιστορία και Πολιτισμός 450 Βασίλης Χατζηστυλλής 4. Για τις δύο ακόλουθες δραστηριότητες όπου βάσει του ορίου δικαιολογείται κατ ιδίαν ανάθεση θα επιλεγούν τα κατάλληλα άτομα ένα σε κάθε μία δραστηριότητα.. Εκπαιδευτής Ελληνικής Γλώσσας Ειδικότητα Ελληνική Φιλολογία. Επιστημονικός Σύμβουλος Ειδικότητα Κοινωνική Εργασία 5. Για την απασχόληση του Προσωπικού του Δήμου σε ώρες εργασίας για το Πρόγραμμα το υπολογιζόμενο κόστος που θα επιχορηγηθεί είναι Εκδηλώσεις και αναλώσιμα (προμήθειες και γενικές υπηρεσίες) του Προγράμματος Εξοπλισμός προβλεπόμενος από το Πρόγραμμα 700.

10 [Φ:2.0.0] ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ ΣΕΚ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Συμβούλιο σχετικά με τη συνάντηση που είχε στις σήμερα το πρωί με εκπροσώπους της Συντεχνίας ΣΕΚ τους οποίους ενημέρωσε γενικά για την οικονομική κατάσταση του Δήμου. Ιδιαίτερα ανεφέρθη στις μέχρι σήμερα περικοπές που έγιναν, το έλλειμμα ρευστότητας το οποίο υπάρχει και θα συνεχίζεται και την ανάγκη να φθάσει ο Δήμος σε διαδικασίες και μέτρα τα οποία να επηρεάσουν το Προσωπικό είτε με καταργήσεις ή και αναστολές υπηρεσιών και ακόμη και με διαδικασίες πλεονασμού, διαδικασίες αφυπηρετήσιων για άτομα με συνεχόμενες παθήσεις ως μη αποδοτικά και μειώσεις ωφελημάτων, μέτρα τα οποία είναι μεν ανεπιθύμητα όμως υπό τας περιστάσεις όπως αυτές εξελίσσονται είναι αναπόφευκτα. Ο Δήμαρχος ανέφερε επίσης ότι επικοινώνησε και με εκπροσώπους της Συντεχνίας ΠΕΟ με τους οποίους θα καθορίσει συνάντηση για την ίδια ενημέρωση και ακόμη θα διευθετήσει να γίνει και κοινή συνάντηση. Το Συμβούλιο έλαβε γνώση περί της συνάντησης και για τις επιπρόσθετες συναντήσεις που θα γίνουν, τα θέματα τα οποία εγείρονται είναι κατανοητό ότι διέπονται από εργασιακούς όρους και συμβάσεις όμως αυτά στην ανάγκη θα τύχουν χειρισμού με τις Συντεχνίες [Φ:1.2.3.Γ.] ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΚΑΙ Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γ. Καπάταης επεξήγησε τα αναφερόμενα στα δύο πρακτικά της Επιτροπής θέματα σύμφωνα με τις θέσεις εισηγήσεις της Επιτροπής οι οποίες καταγράφονται στα αναφερόμενα πρακτικά. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 7 (27 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 8 (25 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ Σαν γενική θέση η Επιτροπή μείωσε αρκετά τις εκδηλώσεις μέχρι τέλος του 2012 και η όποια πρόνοια στους Προϋπολογισμούς δεν σημαίνει κατ ανάγκη ότι θα πρέπει να δαπανηθεί. Οσον αφορά το έλλειμμα ρευστότητας όσον και να περικοπούν επιμέρους κονδύλια εκδηλώσεων το σύνολο τους δεν ισοσκελίζει το έλλειμμα. Παράλληλα ο Δήμος πρέπει να λειτουργεί για τις βασικές ανάγκες των Δημοτών ακόμη και για τα κοινωνικά πολιτιστικά θέματα όμως σε πολύ μειωμένη κλίμακα δεν μπορεί να κλείσει ο Δήμος.

11 11 Συγκεκριμένες επεξηγήσεις αναφέρθησαν για τα ακόλουθα: 1. Για σκοπούς λειτουργίας της Επιτροπής Νεολαίας εάν και εφόσον χρειαστεί δαπάνη για δραστηριότητες μεταφέρεται από το κονδύλι των Πολιτιστικών ποσό στο κονδύλι της Επιτροπής Νεολαίας με το υφιστάμενο κονδύλι σύνολο Τα διάφορα προγράμματα των δύο Κέντρων θα εφαρμοστούν εφόσον καλύπτονται τα έξοδα και η αμοιβή των εκπαιδευτών από τις συνδρομές των ενδιαφερομένων για συμμετοχή. 3. Οσον αφορά δύο πραγματοποιηθέντες εκδηλώσεις (α) Εκθεση Ζωγραφικής στις και (β) Μουσική Βραδιά στις έγιναν με αντίστοιχα κοστολόγια (α) και (β) , το θέμα αυτό διευκρινίστηκε στην Επιτροπή οι εκδηλώσεις ετοιμάστηκαν κατά το διάστημα όπου είχε αποφασιστεί οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται να μην έχουν κόστος ή κατά το δυνατόν το ελάχιστο κόστος έτσι μέχρι το θέμα να παραπεμφθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο λόγω και αναβολής συνεδρίας της Επιτροπής οι δαπάνες διενεργήθηκαν και βάσει των διευκρινήσεων οι δαπάνες εγκρίνονται. 4. Για το θέμα του ωραρίου του Σαββάτου θα διερευνηθεί εάν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι, θα ερωτηθούν οι ενδιαφερόμενοι κατά τις εγγραφές και θα φανεί η σχετική ανταπόκριση λαμβάνοντας υπόψιν ότι και το Σάββατο κάποιοι επισκέπτες θα πρέπει να διευκολυνθούν γι αυτό μετά τον Αύγουστο με την νέα περίοδο αφού γίνει η πιο πάνω έρευνα θα κριθεί ανάλογα και το ωράριο του Σαββάτου. Το Συμβούλιο έλαβε γνώση των θέσεων εισηγήσεων της Επιτροπής όπως αυτές καταγράφονται στα αναφερόμενα πρακτικά ως επίσης και των πιο πάνω επεξηγήσεων και εισηγήσεων και τις ενέκρινε όπως αυτές κατεγράφησαν παρουσιάστηκαν και επεξηγήθηκαν [Φ:1.2.3.K.] ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ Ο Προεδρεύων της Επιτροπής Δημοτικός Σύμβουλος κ. Α. Γρηγορίου παρουσίασε στο Συμβούλιο τα τρία αναφερόμενα στο πρακτικό της Επιτροπής θέματα. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 9 (20 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 1. Ανέγερση Κλειστής Αίθουσας Αθλοπαιδιών. Το Συμβούλιο ενέκρινε τις θέσεις εισηγήσεις της Επιτροπής. 2. Επιχορήγηση Σωματείων. Το Συμβούλιο ενέκρινε τις θέσεις εισηγήσεις της Επιτροπής. 3. Πρόγραμμα ΑΓΟ. Για σκοπούς εξοικονόμησης και λόγω αύξησης την οποία επέβαλε ο ΚΟΑ το Συμβούλιο αποφάσισε όπως παραμείνει μεν το κονδύλι του στις και να γίνει πρόταση στον ΚΟΑ για επιχορήγηση ποσού

12 με την προϋπόθεση ότι θα ερωτηθεί ο ΚΟΑ για επιπτώσεις εάν υπάρξουν και ανάλογα με την απάντηση το Συμβούλιο θα ενεργήσει [Φ:1.2.2.] ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ Αναφορά θεμάτων οικονομικού περιεχομένου και θεμάτων που αφορούν τα έσοδα και τις δαπάνες του Προϋπολογισμού του 2012 προς αναθεώρηση μαζί με σχετικές θέσεις εισηγήσεις καταγράφονται στο πρακτικό της Επιτροπής. ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 10 [14 ΣΕΛΙΔΕΣ] ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Α. Πενταλιώτης εκ μέρους της Δημοτικής Ομάδας του ΔΗ.ΚΟ. υπέβαλε τις ακόλουθες θέσεις εισηγήσεις που αφορούν την οικονομική πολιτική την οποία θα πρέπει να ακολουθήσει ο Δήμος: 1. Οσον αφορά την πολιτική κατανομής των χορηγιών και εισφορών ο Δήμος θα πρέπει να αντιμετωπίζεται όσον αφορά και τις εισφορές στην Ενωση Δήμων ανάλογα και με εισοδηματικά κριτήρια και όχι ίδια αντιμετώπιση με τους υπόλοιπους Δήμους. Οπως υπάρχουν εισοδηματικά κριτήρια για καταβολή επιδομάτων και χορηγιών σε οικογένειες να γίνει το ίδιο και με τους Δήμους. Ο Δήμος μας δεν έχει ούτε την εμπορική ανάπτυξη ούτε τη δυνατότητα για περαιτέρω ανάπτυξη όπως οι άλλοι Δήμοι. Αρα γιατί ο Δήμος μας να έχει το ίδιο ποσοστό στην κατανομή της χορηγίας του Κράτους. 2. Οσον αφορά την επιστροφή του Φ.Π.Α. ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός ο Δήμος θα πρέπει μέσω και της Ενωσης Δήμων να διεκδικήσει θέση πολιτικής και για τους υπόλοιπους Δήμους για επιστροφή του ΦΠΑ το οποίο αφού ήταν ενσωματωμένο στην Κρατική Χορηγία με την μείωση του ποσοστού της χορηγίας προς τους Δήμους επηρεάστηκε ανάλογα και ο ΦΠΑ γι αυτό η ποσοστιαία αναλογία που επηρεάστηκε θα πρέπει να ανακτηθεί. 3. Οσον αφορά την Νομοθεσία η οποία ρυθμίζει τον φόρο Ιπποδρομιακών στοιχημάτων βάσει της οποίας ο Δήμος λαμβάνει ποσοστό 1% επί των στοιχημάτων να γίνει πρόταση για αύξηση του σε 2% και να διεκδικηθεί έτσι ότι επιτευχθεί μέχρι το 2% θα είναι όφελος του Δήμου. Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γ. Χριστοδούλου ανέφερε τις δικές του παρατηρήσεις εισηγήσεις πάνω σε κονδύλια του Προϋπολογισμού στα πλαίσια των μέτρων εξοικονόμησης: 1. Εισήγηση όπως εξευρεθούν τρόποι μείωσης της κατανάλωσης του ηλεκτρικού ρεύματος με παράδειγμα εξοικονόμησης σε δημόσιους χώρους με μείωση των ωρών λειτουργίας και κατανομή της κατανάλωσης στις δύο πλατείες των εκκλησιών Αγίου Δομετίου και Αγίου

13 13 Παύλου να καλύπτεται από τις Εκκλησιαστικές Επιτροπές αφού τα έσοδα από ενοικιάσεις για γάμους και πανηγύρεις τα καρπούνται οι Εκκλησιαστικές Επιτροπές. Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κ. Δημητρίου ως Μέλος της Εκκλησιαστικής Επιτροπής Αγίου Παύλου ανέφερε ότι η Επιτροπή αποφάσισε να πληρώνει την κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος για την πλατεία παρά την εκκλησία Αγίου Παύλου. 2. Για την Εκστρατεία Καθαριότητας ως Προεδρεύων της Επιτροπής αντιλαμβάνεται την σημασία της δραστηριότητας αυτής σίγουρα επιθυμεί να εξυπηρετούνται οι Δημότες όμως στα πλαίσια της οικονομικής περισυλλογής υπάρχουν περιθώρια ακόμη μίας μείωσης χωρίς να επηρεαστεί σημαντικά το πρόγραμμα να μειωθεί κατά μία φορά τον χρόνο που είναι πέντε με έξι φορές αφού άλλοι Δήμοι μαζεύουν δύο και τρεις φορές. Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι το πρόγραμμα αυτό το θεωρεί πολύ σημαντικό είναι θέμα καθαριότητας, υπάρχουν κρούσματα όπου το κοινό δεν συμμορφώνεται όμως ήδη το πρόγραμμα του 2012 κοινοποιήθηκε και για συντονισμό του κοινού σε περιοχές όπου δεν συμμορφώνονται με το πρόγραμμα λαμβάνει διάφορα άλλα μέτρα με την Υπηρεσία με προειδοποιητικά σήματα και κατ οίκον ειδοποιήσεις στις γειτονιές που παρουσιάζονται προβλήματα. 3. Για την δαπάνη που αφορά τα καύσιμα οχημάτων λόγω του ότι το ποσό είναι σημαντικό και οι τιμές καυσίμων έχουν μεταξύ των Πρατηρίων του Αγίου Δομετίου κάποια διαφορά λόγω του ύψους της κατανάλωσης να αγοράζονται από το φθηνότερο Πρατήριο. Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι υπάρχει πολιτική περιοδικής αγοράς με τη σειρά από κάθε ένα Πρατήριο κάθε μήνα προς υποστήριξη τους ως Πρατήρια Αγίου Δομετίου και εάν το ποσό της διαφοράς 1-2 σεντ το λίτρο δεν εξοικονομεί σημαντικό ποσό που πιστεύει ότι έτσι είναι τότε θα υπάρξουν και αντιδράσεις μεταξύ των Πρατηριούχων επικαλούμενοι άνιση μεταξύ τους μεταχείριση από τον Δήμο. Η Δημοτικός Ταμίας ανέφερε προς διόρθωση των κονδυλιών του Προϋπολογισμού τα ακόλουθα: 1. Aπό το κονδύλι των Πολιτιστικών ποσό μεταφέρεται στις δραστηριότητες της Επιτροπής Νεολαίας όπως αποφασίστηκε πιο πάνω στα θέματα της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας. 2. Από το κονδύλι του ΑΓΟ για το έτος 2013 το οποίο θα παραμείνει το ίδιο ο Δήμος θα συνεισφέρει ποσό με την προϋπόθεση που αποφασίστηκε πιο πάνω στα θέματα της Επιτροπής Αθλητικής Ανάπτυξης. 3. Το κονδύλι για τις εισφορές στο Ταμείο Συντάξεων που αφορούν την ετήσια αναλογία βάσει της αναλογιστικής μελέτης η οποία παρουσιάστηκε πιο πάνω ως θέμα με την ανάλογη μείωση του ποσοστού

14 14 από 24% σε 15% επί τους ύψους της μισθοδοσίας μειώνεται από σε Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι δύο θέματα από την Διαχειριστική Επιτροπή μεταφέρονται στο Δημοτικό Συμβούλιο με δύο απόψεις γι αυτό και τα θέτει προς απόφαση: 1. Για την επιχορήγηση της Ιπποδρομιακής Ημέρας από τον Δήμο με ποσό η μία εισήγηση είναι να παραμείνει το κονδύλι στον Προϋπολογισμό μέχρι το Δεκέμβριο και εάν δεν καλυφθεί η μισθοδοσία από την ταμιακή ροή τότε να μην επιχορηγηθεί και η άλλη εισήγηση να επιχορηγηθεί το ποσό για τους λόγους πολιτικής σχέσεων και συνεργασίας που ανεφέρθησαν στο πρακτικό της Διαχειριστικής Επιτροπής. Μετά από συζήτηση το Συμβούλιο κατέληξε ομόφωνα όπως παραμείνει το κονδύλι στον Προϋπολογισμό μέχρι τον Δεκέμβριο και εφ όσον υπάρχει ταμειακή ροή να επιχορηγηθεί, εάν υπάρχει γενικά έλλειμμα στην ταμειακή ροή τότε δεν θα επιχορηγηθεί. 2. Για την ετήσια εισφορά στα Τοπικά Σωματεία η μία εισήγηση είναι να παραμείνει το κονδύλι στον Προϋπολογισμό και μέχρι τον Νοέμβριο εάν δεν καλυφθεί η μισθοδοσία από την ταμειακή ροή τότε να μην δοθούν οι εισφορές και άλλη εισήγηση να μειωθεί το κονδύλι κατά 10% και να επιχορηγηθεί προς τα Σωματεία. Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Α. Γρηγορίου διαφώνησε για την μείωση ή και την αφαίρεση της εισφοράς στα Τοπικά Σωματεία αναφέροντας την θέση ότι η εισφορά αυτή είναι σημαντική στην στήριξη των αθλητικών πολιτιστικών δραστηριοτήτων των Σωματείων και βοηθά την νεολαία του Δήμου σε υγιείς απασχολήσεις, το συγκεκριμένο ποσό κι ακόμη η αποκοπή από αυτό 10% δεν θα καλύψει ουσιαστικά ούτε την μισθοδοσία ούτε γενικά το έλλειμμα. Μετά από συζήτηση τέθηκε εισήγηση όπως το κονδύλι εισφοράς στα Τοπικά Σωματεία μειωθεί κατά 10% και να παραμείνει στον Προϋπολογισμό μέχρι τον Νοέμβριο και εφόσον υπάρχει ταμειακή ροή τότε θα δοθούν οι εισφορές, εάν υπάρχει γενικά έλλειμμα στην ταμειακή ροή τότε δεν θα επιχορηγηθεί. Από τους 13 παρόντες Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου συμφώνησαν τα 9 Μέλη. Διαφώνησε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Α. Γρηγορίου και τήρησαν αποχή ο Αντιδήμαρχος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Γ. Καπάταης και Χ. Αργυρού. Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε τους Αναθεωρημένους Προϋπολογισμούς του 2012 όπως αυτοί διαμορφώθηκαν σύμφωνα με τις εισηγήσεις της Διαχειριστικής Επιτροπής οι οποίες εγκρίθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο χωρίς παρατηρήσεις και σύμφωνα με τις πιο πάνω καταγραφείσες τροποποιήσεις και επιμέρους αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

15 15 Ο Τελικός πίνακας εισπράξεων και πληρωμών ο οποίος διαμορφώνεται βάσει των πιο πάνω εγκρίσεων παρουσιάζεται ως ακολούθως: ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΔΩΝ 2012 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΡΧΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗ- ΜΕΝΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟ- ΓΙΣΜΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕ- ΣΜΑΤΑ ΑΥΞΗΣΗ (ΜΕΙΩΣΗ) ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ (ΕΛΛΕΙΜΜΑ) ( ) ( ) Το Συμβούλιο αποφάσισε όπως οι Αναθεωρημένοι Προϋπολογισμοί αποσταλούν στο Υπουργείο Εσωτερικών προς έγκριση όπως έχουν διαμορφωθεί με ελλειμματικό τον Τακτικό Προϋπολογισμό και με την υποβολή στις παρατηρήσεις των σημειώσεων βάσει εισήγησης της Ενωσης Δήμων οι οποίες σημειώσεις επεξηγούν τους λόγους και αναφέρουν τις σχετικές διεκδικήσεις επανάκτησης εσόδων. ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ O Παρών Προϋπολογισμός υποβάλλεται κατ' ανάγκη ελλειμματικός μετά από τις περικοπές οι οποίες έγιναν στον μέγιστο δυνατόν βαθμό έτσι ώστε να λειτουργούν στο ελάχιστο δυνατόν τα απαραίτητα προγράμματα του Δήμου. Παρατηρείται ότι οι πιο κάτω τρεις παράγοντες έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό το ύψος της ανισοσκέλειας του Προϋπολογισμού. Μετά την κατάθεση από την Κυβέρνηση των προϋπολογισμών του Κράτους για το 2012, η Βουλή περιέκοψε επιπρόσθετο ποσοστό 8%, χωρίς καμιά διαβούλευση με τις Τοπικές Αρχές. Όλα τα Κόμματα της Βουλής διαβεβαίωσαν την Ένωση Δήμων ότι δεν έχουν ένσταση να επαναφέρουν το πιο πάνω ποσό. Κατά τον ίδιο τρόπο, μειώθηκε και η χορηγία έναντι απώλειας επαγγελματικού φόρου, ενώ αυτό αποτελεί σύμβαση Κυβέρνησης - Δήμων, θέμα που διερευνάται από το Νομικό μας Σύμβουλο. Αναμένεται ακόμα η μεταφορά ειδικού κονδυλίου από την Κυβέρνηση για ενίσχυση των έξι νέων Δήμων, τους οποίους η ίδια προώθησε επί ίσοις όροις με τους υπόλοιπους.

16 [Φ:1.2.3.Α.] ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ Αναφορά τριών θεμάτων μαζί με τις θέσεις εισηγήσεις της Επιτροπής καταγράφονται στο πρακτικό της Επιτροπής. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 11 (18 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ο Προεδρεύων της Επιτροπής Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χ.Αργυρού και ο Δημοτικός Γραμματέας παρουσίασαν και επεξήγησαν τα αναφερόμενα θέματα. Το Συμβούλιο ενέκρινε τις θέσεις εισηγήσεις της Επιτροπής και στα τρία υποβληθέντα θέματα [Φ:1.2.1.] ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ Τα Πρακτικά της παρούσας συνεδρίας είναι μαγνητοφωνημένα σε μια μαγνητοταινία με τα διακριτικά Δ/Σ 17/07/2012 Αρ. 574 Ν:1+2. Αγγελος Πελαγίας Αντιδήμαρχος Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Ημερομηνία: 27 Ιουλίου, 2012 ΜΠ/ΑΧ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 25η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 580 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ 2012-2016 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Δρ. Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Πρόεδρος Γεώργιος Καπάταης ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Χάρης Αργυρού Δημοτικος Σύμβουλος Προεδρεύων ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 19Η ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 589 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 12Η ΙΟΥNΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 571 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 24 ην ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 674 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Κούλλα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 4Η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 583 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ.-10.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 28 ην ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 607 Διάρκεια Συνεδρίας 6.00μ.μ. 7.15μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 4ΗΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 577 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ.-9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 20 MAΡΤΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 566 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ - 10.00μ.μ Δρ Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 12 ην ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 650 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 8.20μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 2α ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 579 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 07 ην ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 675 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 11.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Κούλλα

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 27/15

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 27/15 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 27/15 Ημερομηνία: 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 22:00 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 24 Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 599 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 24Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 576 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 23 Η ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 597 Διάρκεια Συνεδρίας 8.00μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 26 ην ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 603 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 8.45μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 08 ην ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 654 Διάρκεια Συνεδρίας 6.30μ.μ. 9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 25 Η ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 595 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-10.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 15Η IANOΥΑΡΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 585 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-10.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 6Η ΦΕΒΡOΥΑΡΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 587 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-10.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Ανδρέας

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας 26/2012

Αρ. Συνεδρίας 26/2012 Πρακτικά 26 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Σάββατο 10.11.2012 από τις 10:15 πμ μέχρι τις 01:30μμ. Αρ. Συνεδρίας 26/2012 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού -

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 32 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:00 μμ μέχρι τις 10:00μμ.

Πρακτικά 32 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:00 μμ μέχρι τις 10:00μμ. Πρακτικά 32 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 5.2.2013 από τις 7:00 μμ μέχρι τις 10:00μμ. Αρ. Συνεδρίας 4/2013 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 16Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 590 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 563 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ - 9.30μ.μ Δρ Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Απών 1. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής Κοινοτάρχης

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Απών 1. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής Κοινοτάρχης Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015, στις 6:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Νικόλας Αχιλλέως Αιρετό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 22 αν ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 655 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 8.15μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, ώρα 18:30 20:00.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, ώρα 18:30 20:00. Αρ. Φακ.5.10.3 (2013) Α/Α 14/2013 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, ώρα 18:30 20:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Παρευρισκόμενη Ελπινίκη Χαραλάμπους Αναπληρωτής Δ. Γραμματέας Τήρηση Πρακτικών

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Παρευρισκόμενη Ελπινίκη Χαραλάμπους Αναπληρωτής Δ. Γραμματέας Τήρηση Πρακτικών Αρ. Φακ.5.10.7 (2017) Α/Α 07/2017 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 07/2017 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017, ώρα 8:00 π.μ. 8:30 π.μ. Παρόντες Σταύρος Μιχαήλ Κώστας

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 4/2017

Αρ. Συνεδρίας: 4/2017 Πρακτικά 106 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 4/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 30 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:15 μμ μέχρι τις 10:30μμ.

Πρακτικά 30 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:15 μμ μέχρι τις 10:30μμ. Πρακτικά 30 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 22.1.2013 από τις 7:15 μμ μέχρι τις 10:30μμ. Αρ. Συνεδρίας 2/2013 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 14/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 14/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 14/17 Ημερομηνία: 3 Μαΐου 2017 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 20:45 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 26Η ΙΟΥNΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 572 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 18Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 578 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/17 Ημερομηνία: 20 Ιουλίου 2017 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 21:15 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (μέχρι το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Παρακαθήμενος κ. Γιάννης Κωμοδρόμος Γραμματέας Συμβουλίου / Πρακτικογράφος κ. Μαρία Αγαθαγγέλου Λογιστική Λειτουργός

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Παρακαθήμενος κ. Γιάννης Κωμοδρόμος Γραμματέας Συμβουλίου / Πρακτικογράφος κ. Μαρία Αγαθαγγέλου Λογιστική Λειτουργός Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014, στις 6:00μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΙΝΟΥ Από τα πρακτικά της από 12/08/2015

ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΙΝΟΥ Από τα πρακτικά της από 12/08/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΙΝΟΥ Από τα πρακτικά της από 12/08/2015 Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σικίνου Αριθμός Απόφασης: 30/ 2015

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 6Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 581 Διάρκεια Συνεδρίας 7:00μ.μ.- 10:30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 3 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη από τις 3:00μμ μέχρι τις 6μμ.

Πρακτικά 3 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη από τις 3:00μμ μέχρι τις 6μμ. Πρακτικά 3 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη 25.1.2012 από τις 3:00μμ μέχρι τις 6μμ. Αρ. Συνεδρίας 3/2012 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Αθήνα 27/11/2014 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. για δυναμική διεκδίκηση των πόρων που δικαιούται η Αυτοδιοίκηση από την Πολιτεία. Με τη δημιουργία κοινού

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 1/2017

Αρ. Συνεδρίας: 1/2017 Πρακτικά 103 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, 2017, ώρα 7:00μμ Αρ. Συνεδρίας: 1/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου- Δήμαρχος Γερίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 19/2015 στα Γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 18:00 19:30

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 19/2015 στα Γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 18:00 19:30 Αρ. Φακ.5.10.5 (2015) A/A 19/2015 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 19/2015 στα Γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 18:00 19:30 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/16 Ημερομηνία: 2 Ιουνίου 2016 Ώρα έναρξης: 13:30 Ώρα λήξης: 15:15 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Καράς

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 1. ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 1.1 Ο Γραμματέας είναι υπεύθυνος για την ετοιμασία και την υποβολή του ετήσιου Προϋπολογισμού της Ενωσης στην Εκτελεστική Επιτροπή, μέχρι την

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 5/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 5/17 Ημερομηνία: 9 Φεβρουαρίου 2017 Ώρα έναρξης: 17:00 Ώρα Λήξης: 19:30 Παρόντες: Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 5/17 κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (από το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ» Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ) Γενικός Διευθυντής

ΣΧΕΔΙΟ «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ» Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ) Γενικός Διευθυντής ΣΧΕΔΙΟ «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ» 1. Αρμόδια Αρχή υπεύθυνη για την εφαρμογή: Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ) Αρμόδιος Λειτουργός: Γενικός Διευθυντής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 564 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ - 10.30μ.μ Δρ Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 31Η ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 575 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθμ. 23 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου

. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθμ. 23 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου . ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθμ. 23 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Αριθ. Απόφασης 405/2010 ΘΕΜΑ Λήψη απόφασης για αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2010 Σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα 1 ον : Αιτήσεις για κρατική χορηγία σύμφωνα με τις πρόνοιες των Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Θέμα 1 ον : Αιτήσεις για κρατική χορηγία σύμφωνα με τις πρόνοιες των Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πρακτικά 39 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2010 Παρόντες : 1. Εύη Τσολάκη - Πρόεδρος της Επιτροπής 2. Καρεκλάς Ανδρέας - Μέλος 3. Χωματάς Χρίστος - Μέλος 4. Στούππας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 11 ην ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 608 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 9.25μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Ανδρέας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 3 AΠΡΙΛΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 567 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ - 10.00μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Ανδρέας Γρηγορίου

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας 13/2012

Αρ. Συνεδρίας 13/2012 Πρακτικά 13 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 8.5.2012 από τις 7:00μμ μέχρι τις 10:15μμ. Αρ. Συνεδρίας 13/2012 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 26/15

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 26/15 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 26/15 Ημερομηνία: 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ώρα έναρξης: 13:45 Ώρα Λήξης: 15:00 Παρόντες: κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Καράς Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 06/2014 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014, ώρα 18:00 20:00.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 06/2014 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014, ώρα 18:00 20:00. Αρ. Φακ.5.10.4 (2014) Α/Α 06/2014 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 06/2014 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014, ώρα 18:00 20:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 13 MAΡΤΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 565 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ - 11.00μ.μ Δρ Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 15 ην ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 649 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 8.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 66 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 66 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 66 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 Συζήτηση - Αποφάσεις Ενέργεια Ημερομηνία Εκτέλεσης 2.4 Υλοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/18

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/18 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/18 Ημερομηνία: 24 Μαΐου 2018 Ώρα έναρξης: 19:00 Ώρα Λήξης: 21:30 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος (εκτός του θέματος 4.1.3) κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Αριθμός Πρακτικών 20/2012 Παρόντες Πρακτικά Συνεδρίας Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012, στις 7:30 μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης

Διαβάστε περισσότερα

Φορέας Υλοποίησης του Προγράμματος: Τίτλος Προγράμματος: Συνολικό κόστος προγράμματος:

Φορέας Υλοποίησης του Προγράμματος: Τίτλος Προγράμματος: Συνολικό κόστος προγράμματος: ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΟΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2019 Φορέας Υλοποίησης του Προγράμματος:.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 02/2017 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, ώρα 17:30 19:30

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 02/2017 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, ώρα 17:30 19:30 Αρ. Φακ.5.10.7 (2017) Α/Α 02/2017 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 02/2017 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, ώρα 17:30 19:30 Παρόντες Σταύρος Μιχαήλ Κώστας Καλογήρου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 13/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016, ώρα 18:00 19:00

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 13/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016, ώρα 18:00 19:00 Αρ. Φακ.5.10.6 (2016) Α/Α 13/2016 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 13/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016, ώρα 18:00 19:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 52 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 52 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 52 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 Αρ. Τίτλος θέματος Θέματος 2.3 Υλοποίηση Προϋπολογισμού

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 8/2017

Αρ. Συνεδρίας: 8/2017 Πρακτικά 110 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 2 Μαϊου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 8/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου Μάριος

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 17/2017

Αρ. Συνεδρίας: 17/2017 Πρακτικά 119 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 17/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ KAI MEIΩΣΗΣ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017

ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ KAI MEIΩΣΗΣ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017 ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ KAI MEIΩΣΗΣ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017 Φορέας Υλοποίησης του Προγράμματος:. Τίτλος Προγράμματος:.. Συνολικό κόστος προγράμματος: Ζητούμενη επιχορήγηση:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Τρίτη, 4 Απριλίου 2013, στις 6:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας

Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 14/11/2016 ΑΡΙΘ. 20/2016 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Μάριος Αθανασίου Αντιδήμαρχος Κος Χρίστος Παλιός Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 10/11/2015 ΑΡΙΘ. 21/2015

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 10/11/2015 ΑΡΙΘ. 21/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 10/11/2015 ΑΡΙΘ. 21/2015 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Μάριος Αθανασίου Αντιδήμαρχος Κος Χρίστος Παλιός Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ. Αγαπητά Μέλη του Συνδέσμου Υπαλλήλων της Λαϊκής Τράπεζας,

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ. Αγαπητά Μέλη του Συνδέσμου Υπαλλήλων της Λαϊκής Τράπεζας, Αγαπητοί Συνάδελφοι, ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Αγαπητά Μέλη του Συνδέσμου Υπαλλήλων της Λαϊκής Τράπεζας, Είναι με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση που σας καλωσορίζω στη σημερινή πρώτη εκλογική συνέλευση του Συνδέσμου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 23 ην ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 653 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. - 9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 30 Μαρτίου 2016 ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 30 Μαρτίου 2016 ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 30 Μαρτίου 2016 ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Αγαπητοί Συνάδελφοι, Αγαπητά Μέλη του Συνδέσμου Υπαλλήλων της Λαϊκής Τράπεζας, Είναι με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση που σας καλωσορίζω

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 10/2015

Αρ. Συνεδρίας: 10/2015 Πρακτικά 85 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 13 Οκτωβρίου, 2015, ώρα 7:00μμ Αρ. Συνεδρίας: 10/2015 Παρόντες: Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος Γερίου Κυριάκος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 10 ην ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 604 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 9.00μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 5(IΙ) του 2019

Αριθμός 5(IΙ) του 2019 Ε.Ε. Παρ. Ι(IΙ) Αρ. 4364, 28.1.219 81 Ν. 5(IΙ)/219 Ο περί Προϋπολογισμού του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου του 219 Νόμος του 219 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (10/2013)

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (10/2013) Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (10/2013) Ημερομηνία: 16 Απριλίου 2013 Ώρα έναρξης: 13:00 Ώρα λήξης: 15:30 Παρόντες: Κος Γ. Τάκκας, Κος Ι. Καμπανής Κος Μ. Κκάλλη, Κα Φ. Σάββα, Κος Π. Κύπρου, Κος Β.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ KAI MEIΩΣΗΣ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2014

ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ KAI MEIΩΣΗΣ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2014 ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ KAI MEIΩΣΗΣ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2014 Ονομασία Φορέα Υλοποίησης του Προγράμματος:. Τίτλος Προγράμματος:.. Συνολικό κόστος προγράμματος: Ζητούμενη

Διαβάστε περισσότερα

1. Στ.Ασλάνογλου, Πρόεδρος 1. Α. Λαζαρίδης 2. Θ. Κορωνάς 3. Α. Σιδηρόπουλος 4. Θ. Αγγελίνας 5. Β. Παπαδόπουλος

1. Στ.Ασλάνογλου, Πρόεδρος 1. Α. Λαζαρίδης 2. Θ. Κορωνάς 3. Α. Σιδηρόπουλος 4. Θ. Αγγελίνας 5. Β. Παπαδόπουλος Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθμ. 33/2016 πρακτικό συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας Αριθμός Απόφασης: 568 / 2016. Π ε ρ ί λ η ψ η Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της 21 ης Αναμόρφωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 26Η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 588 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Συμβουλίου

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Συμβουλίου Αρ Φακ: 6.31.01 21 Οκτωβρίου 2010 Κυρίους Μαρία Πασχάλη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Στέλλα Σουρμελή Χάρια Παπαγεωργίου Γεώργιο Χρυσάνθου Βαλεντίνο Πολυκάρπου Στέλλα Αυλωνίτη Κωνσταντίνο Κούκο Δημήτρη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ KAI MEIΩΣΗΣ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015

ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ KAI MEIΩΣΗΣ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015 ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ KAI MEIΩΣΗΣ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015 Φορέας Υλοποίησης του Προγράµµατος:. Τίτλος Προγράµµατος:.. Συνολικό κόστος προγράµµατος: Ζητούµενη επιχορήγηση:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013, στις 7:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 28ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 28ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 28ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 Συζήτηση-Αποφάσεις Ενέργεια Ημερομηνία Εκτέλεσης 28/ΣΥΜ/2.5 Το

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης. Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου 33/16

Πρακτικά Συνεδρίασης. Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου 33/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 33/16 Ημερομηνία: 24 Νοεμβρίου 2016 Ώρα έναρξης: 13:30 Ώρα λήξης: 15:30 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Καράς

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Πρακτικά Έκτακτης Συνεδρίας Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2014, στις 6:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 560 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ - 10.30μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 17/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 17/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 17/17 Ημερομηνία: 1 Ιουνίου 2017 Ώρα έναρξης: 19:00 Ώρα Λήξης: 22:45 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (μέχρι το θέμα 4)

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 2/2016

Αρ. Συνεδρίας: 2/2016 Πρακτικά 89 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη 16 Μαρτίου, 2016, ώρα 7:00μμ Αρ. Συνεδρίας: 2/2016 Παρόντες: Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος Γερίου Κυριάκος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 18/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 18/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 18/17 Ημερομηνία: 8 Ιουνίου 2017 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 21:50 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ

Διαβάστε περισσότερα

Το Συμβούλιο αποφάσισε με βάση τις πρόνοιες του άρθρου 5(3)(β) του Περί Αποχετευτικών Συστημάτων Νόμου, να υποδείξει τους κ.κ.

Το Συμβούλιο αποφάσισε με βάση τις πρόνοιες του άρθρου 5(3)(β) του Περί Αποχετευτικών Συστημάτων Νόμου, να υποδείξει τους κ.κ. Πρακτικά 510 ης συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου που έγινε στα γραφεία του Δήμου στις 24/01/2012 από τις 6:00μμ 9:00 μμ Αρ συνεδρίας: 2/2012 Παρόντες: Δρ Λάζαρος Σ. Σαββίδης, Δήμαρχος, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Economics Weekly Alert

Economics Weekly Alert Economics Weekly Alert 11 Οκτωβρίου 2013 Προσχέδιο προϋπολογισμού 2014 Για το 2013, ο ρυθμός ανάπτυξης αναμένεται να είναι αρνητικός και να κυμανθεί γύρω στο 8,7%, σε συνέχεια της συρρίκνωσης ύψους 2,4%

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ. Προγράμματα Συνεχιζόμενης Κατάρτισης Συνδικαλιστικών Στελεχών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ. Προγράμματα Συνεχιζόμενης Κατάρτισης Συνδικαλιστικών Στελεχών ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ 1. Αρμόδια Αρχή υπεύθυνη για την εφαρμογή: Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ) Αρμόδιος Λειτουργός: Γενικός

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 9/18

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 9/18 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 9/18 Ημερομηνία: 5 Απριλίου 2018 Ώρα έναρξης: 13:00 Ώρα Λήξης: 14:50 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ

Διαβάστε περισσότερα

Βαλεντίνος Πολυκάρπου Στέλλα Αυλωνίτη Μέλη Κωνσταντίνος Κούκος Δημήτρης Τσίγκης Δημοτικού Χρίστος Τσίγκης Παντελάκης Αγκαστινιώτης Συμβουλίου

Βαλεντίνος Πολυκάρπου Στέλλα Αυλωνίτη Μέλη Κωνσταντίνος Κούκος Δημήτρης Τσίγκης Δημοτικού Χρίστος Τσίγκης Παντελάκης Αγκαστινιώτης Συμβουλίου Πρακτικά 493 ης συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου που έγινε στα γραφεία του Δήμου στις 8/12/2010 από τις 6:30μμ-7:30μμ. Αρ συνεδρίας: 16/2010 Παρόντες: κ.κ. Σάββας Ηλιοφώτου, Δήμαρχος, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 12/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 28 Μαΐου 2013, ώρα 18:30 20:30.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 12/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 28 Μαΐου 2013, ώρα 18:30 20:30. Αρ. Φακ.5.1.3 (2013) Α/Α 12/2013 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 12/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 28 Μαΐου 2013, ώρα 18:30 20:30 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ N. 10(II)/2015 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI Αριθμός 4280 Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015 283 Ο περί Προϋπολογισμού του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ.

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. Αρ Φακ: 6.31.01 13 Οκτωβρίου 2014 Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Μάριο Χατζηβασιλείου

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας 22/2013

Αρ. Συνεδρίας 22/2013 Πρακτικά 50 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 12.11.2013 από τις 7:45μμ μέχρι τις 10:45μμ. Αρ. Συνεδρίας 22/2013 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη και ώρα 1:00 π.μ. (7/2013)

Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη και ώρα 1:00 π.μ. (7/2013) Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη 5.03.2013 και ώρα 1:00 π.μ. (7/2013) Παρόντες: Γ. Τάκκας, Δήμαρχος, Ι. Καμπανής, Αντιδήμαρχος, Μ. Κκάλλη Φ. Σάββα Π. Κύπρου

Διαβάστε περισσότερα