ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 08:00 πμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 08:00 πμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες:"

Transcript

1 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 08:00 πμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας, Αντιπρόεδρος Α 3. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ. Σύμβουλος Κορυδαλλού, Αντιπρόεδρος Β 4. κ. Ιωάννης Λαδόπουλος Δημ. Σύμβουλος Χαλανδρίου, Γενικός Γραμματέας 5. κα Νέλλη Λάβδα, Δημ. Σύμβουλος Φιλόθεης Ψυχικού, Αναπληρωτής Ταμίας 6. κ. Νικόλαος Παντελιάς Αντιδήμαρχος Αγ. Αναργύρων-Καματερού, Μέλος 7. κ. Ηρακλής Τιτόπουλος Δημ. Σύμβουλος Πυλαίας Χορτιάτη, Μέλος 8. κ. Αθανάσιος Μπούρας Δημ. Σύμβουλος Γαλατσίου, Πρόεδρος Εξελεγκτικής Επιτροπής Απόντες: 1. κ. Ιωάννης Σταθόπουλος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας 2. κ. Παναγιώτης Ζητάκης Δημ. Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης, Ειδικός Γραμματέας Αποκεντρωμένων και Παραμεθόριων Περιοχών 3. κ. Ιωάννης Φωστηρόπουλος Αντιδήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Ταμίας 4. κα Ελπινίκη Ανδρεάδου Αντιδήμαρχος Λαγκαδά, Μέλος Προσκεκλημένοι: 1. κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος- Γενικός Διευθυντής ΕΔΔΥΠΠΥ 2. κα Αικατερίνη Δημητράκη Γραμματειακή Υποστήριξη ΕΔΔΥΠΠΥ Ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Γ. Πατούλης, αφού διαπίστωσε την απαρτία του ΔΣ, σύμφωνα με το Καταστατικό κήρυξε την έναρξη της Συνεδρίασης.

2 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. Έγκριση και Υπογραφή Πρακτικών προηγούμενης Συνεδρίασης Διοικητικού Συμβουλίου από όλα τα παρόντα μέλη 2. Έγκριση νέων Δήμων ως μέλη του ΕΔΔΥΠΠΥ Έγκριση νέων ΚΕΠ Υγείας μετά από απόφαση του Δημοτικού τους Συμβουλίου (Φαρκαδόνας, Αγ. Βαρβάρας, Ευόσμου-Κορδελιού) 3. Μηνιαίος Οικονομικός Απολογισμός ΕΔΔΥΠΠΥ και Προγραμμάτων ΕΣΠΑ 4. ΚΕΠ Υγείας: Κεντρική Εκδήλωση απολογισμού στις 2/11 στη HELEXPO και Σεμινάριο στελεχών. Αποφάσεις για τη συνέχιση της λειτουργίας τους. 5. Πρόληψη Σακχαρώδους Διαβήτη: Απολογισμός προγράμματος έγκαιρης διάγνωσης σε 60 Δήμους και Ενημέρωση για την υλοποίηση του Εθνικού Προγράμματος του Υπουργείου Υγείας. 6. Ορισμός Επιστημονικής Επιτροπής ΕΔΔΥΠΠΥ Προσχέδιο Σύμβασης με ΙΚΠΙ 7. Συναυλία υπέρ του Συλλόγου Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυρο»ι: έγκριση της υποστήριξης από το ΕΔΔΥΠΠΥ. 8. Διοργάνωση της 1 ης Συνάντησης Διαδημοτικού Πολιτισμού από τον Τομέα Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, στις 2/12 στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης. 9. Ενημέρωση χορηγών για τη συνέχιση των προγραμμάτων Ασφαλούς Διαδικτύου-Bulling, Πρόληψης παιδικής παχυσαρκίας (Παιδειατροφή), Πρόληψης άσθματος και ΧΑΠ και Υπεύθυνης κατανάλωσης αλκοόλ. 10. Έναρξη των νέων προγραμμάτων ΚΑΡΠΑ Α Βοηθειών και του νέου κύκλου ενημερωτικών ημερίδων για το κοινό, με θέμα τους εμβολιασμούς. 11. Απολογισμός 12ης Συνάντησης Εργασίας Υγιών Πόλεων 12. Έγκριση πρακτικών επιτροπής παραλαβής έντυπου υλικού της ενέργειας Ενέργειες Προβολής, Δημοσιότητας και Διάχυσης της Λειτουργίας των ΚΕΠ Υγείας του Προγράμματος «Δημιουργία και Δικτύωση Δημοτικών Κέντρων Πρόληψης Υγείας (ΚΕΠ Υγείας) για την Ανάπτυξη Προγραμμάτων Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας» που αφορά α) την εκτύπωση συνολικά 126,200 τεμάχια τρίπτυχο Α4 4χρώμο velvet 9 θέματα η επιτροπή για όλους τους δήμους μέλη β) Έντυπο υλικό για την ημερίδα του Δήμου Γαλατσίου γ) Έντυπο υλικό για την Ημερίδα του Δήμου Αγ. Αναργύρων Καματερού δ) Έντυπο υλικό για την Ημερίδα του δήμου Γλυφάδας 13. Παραλαβή και έγκριση εκθέσεων πεπραγμένων Επιστημονικού Υπεύθυνου ΚΕΠ Υγείας, Γεωργίου Κορμά που αφορούν τον μήνα Σεπτέμβριο

3 14. Έγκριση πρακτικού Επιτροπής Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ_ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου» (ΜΙS ), με θέμα την πιστοποίηση και παραλαβή της 9ης Έκθεσης - Αναφοράς (παραδοτέο Σεπτεμβρίου 2015) για όλες τις Κοινωνικές Δομές, από τον Συντονιστή του Έργου NOUS CONSULTING Ι.Κ.Ε., σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 01/01/2015, σχετική σύμβαση συνεργασίας. 15. Έγκριση πρακτικού Επιτροπής Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ_ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου» (ΜΙS ), με θέμα την πιστοποίηση και παραλαβή του 9ου οικονομικού απολογισμού (παραδοτέο Σεπτεμβρίου 2015) όλων των Κοινωνικών Δομών, από την εταιρεία B & F CONSULTING σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 01/01/2015, σχετική σύμβαση συνεργασίας. 16. Έγκριση πρακτικού Επιτροπής Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ_ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου» (ΜΙS ), με θέμα την πιστοποίηση και παραλαβή της 9ης Έκθεσης - Αναφοράς (παραδοτέο Σεπτεμβρίου 2015) για όλες τις Κοινωνικές Δομές, από τον Συντονιστή του Έργου ΜΥ MEDIA ΕΠΕ, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 01/01/2015, σχετική σύμβαση συνεργασίας. 17. Έγκριση πρακτικού Επιτροπής Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ_ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου» (ΜΙS ), με θέμα την πιστοποίηση και παραλαβή του 9ου οικονομικού απολογισμού (παραδοτέο Σεπτεμβρίου 2015) όλων των Κοινωνικών Δομών, από την εταιρεία ADVANCED CONSULTANTS ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 01/01/2015, σχετική σύμβαση συνεργασίας. 18. Έγκριση Υπογραφής του Επικαιροποιημένου Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων - Προαγωγής Υγείας, Δήμου Αμαρουσίου, ΟΚΟΙΠΑΔΑ και Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για την συνέχιση λειτουργίας των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας 19. Έγκριση Υπογραφής του Επικαιροποιημένου Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων - Προαγωγής Υγείας, Δήμου Αμαρουσίου, ΟΚΟΙΠΑΔΑ και Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για την συνέχιση λειτουργίας των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου.

4 ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση και Υπογραφή Πρακτικών προηγούμενης Συνεδρίασης Διοικητικού Συμβουλίου από όλα τα παρόντα μέλη Υπογραφήκαν τα πρακτικά της Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της 02/10/15 από όλα τα παρόντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση νέων Δήμων ως μέλη του ΕΔΔΥΠΠΥ Έγκριση νέων ΚΕΠ Υγείας μετά από απόφαση του Δημοτικού τους Συμβουλίου. Ο Γενικός Δ/ντης, κος Σωτήρης Παπασπυρόπουλος, παρουσίασε στα μέλη του ΔΣ, (4) τέσσερις νέους Δήμους που έστειλαν απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να ενταχθούν στο Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας. Πρόκειται για τους Δήμους Κ. Νευροκοπίου (απόφαση ΔΣ 201/2015), Αριστοτέλη (απόφαση ΔΣ 171/2015), Ηρωικής Πόλης Νάουσας (απόφαση ΔΣ 390/2015) και Αγράφων (απόφαση ΔΣ 36/2015), οι οποίοι έγιναν ομόφωνα αποδεκτοί ως νέοι Δήμοι-μέλη του Δικτύου. Έτσι το σύνολο των Δήμων Μελών του ΕΔΔΥΠΠΥ διαμορφώνεται σε 181 Δήμους. Ακόμη, ο Γενικός Δ/ντής, κος Σωτήρης Παπασπυρόπουλος, ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ για τις αποφάσεις α)του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου (απόφαση ΔΣ 441/2015) και β) του Δήμου Φαρκαδόνας (απόφαση ΔΣ 149/2015) για δημιουργία ΚΕΠ Υγείας στα όρια των Δήμων τους. Οι αποφάσεις ΔΣ των παραπάνω Δήμων επισυνάπτονται στα πρακτικά. Το ΔΣ συγχαίρει τους ανωτέρω Δήμους για την απόφασή τους και συμφωνεί ομόφωνα στην στήριξη των Δήμων Κορδελιού-Ευόσμου και Φαρκαδόνας από την κεντρική δομή των ΚΕΠ Υγείας. ΘΕΜΑ 3ο: Μηνιαίος Οικονομικός Απολογισμός του Δικτύου και των Προγραμμάτων ΕΣΠΑ. Ο Γενικός Δ/ντής, κος Σ. Παπασπυρόπουλος, ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. για τις βασικές οικονομικές κινήσεις που έγιναν τον μήνα Οκτώβρη, τα έξοδα και έσοδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και την κίνηση των Προγραμμάτων ΕΣΠΑ (Φτώχεια Μαρούσι, Φτώχεια Γαλάτσι, ΚΕΠ Υγείας). ΦΤΩΧΕΙΑ ΓΑΛΑΤΣΙ: ΕΞΟΔΑ: ,07 (από αυτά για μισθοδοσίες ΣΕΠΤ ,08, ΙΚΑ ΣΕΠΤ. 6175,29, ΤΣΑΥ ΣΕΠΤ. 443 ). ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ,75 ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΑΡΟΥΣΙ:

5 ΕΞΟΔΑ: ,24 (από αυτά για μισθοδοσίες ΣΕΠΤ ,55, ΙΚΑ ΣΕΠΤ. 7060,69, ΤΣΑΥ ΣΕΠΤ. 443, τα υπόλοιπα αφορούν τιμολόγια συντονισμού). ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ,07 ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ: ΕΞΟΔΑ: ,23 (από αυτά για μισθοδοσίες ΣΕΠΤ ,92 και προκαταβολή για TMS τα υπόλοιπα αφορούν τιμολόγια ACS, PLAISIO και ΙΚΑ, ΦΜΥ). ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ,36 ΕΔΔΥΠΠΥ: ΕΣΟΔΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: ΕΞΟΔΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: ,13 (από αυτά μισθοδοσίες ΟΚΤ.5613,86, 1.313,48 ΙΚΑ ΣΕΠΤ, εισιτήρια για συναυλία ογκολογικού, τα υπόλοιπα αφορούν λογαριασμούς του ΕΔΔΥΠΠΥ και αγορές για τα νέα γραφεία). ΘΕΜΑ 4ο: ΚΕΠ Υγείας: Κεντρική Εκδήλωση απολογισμού στις 2/11 στη HELEXPO και Σεμινάριο στελεχών. Αποφάσεις για τη συνέχιση της λειτουργίας τους. Ο Γενικός Δ/ντής, κος Σ. Παπασπυρόπουλος, ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. για την Κεντρική Εκδήλωση απολογισμού των ΚΕΠ Υγείας που θα πραγματοποιηθεί στις 2/11 στη HELEXPO καθώς και για τις ενέργειες που έχουν γίνει προκειμένου να παρευρεθεί όσο το δυνατό περισσότερο κόσμος αλλά και για τη σημασία αυτής της εκδήλωσης για το Δίκτυο. Κεντρικός Ομιλητής θα είναι ο Πρόεδρος του ΔΣ Γιώργος Πατούλης ενώ θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υπουργός Εσωτερικών κ.παναγιώτης Κουρουμπλής. Επίσης στο βήμα θα κληθούν όλοι οι Δήμαρχοι, ή οι εκπρόσωποί τους, που δημιούργησαν ΚΕΠ Υγείας στα όριά τους. Στις 22/10/2015 υλοποιήθηκε Σεμινάριο Στελεχών στην Κεντρική Δομή στο Μαρούσι επί της οδού Λ. Κηφισίας 108 με σκοπό τη συνέχιση της λειτουργίας των ΚΕΠ Υγείας μετά το τέλος του προγράμματος ΕΣΠΑ στις 10/11/15. Στη συνάντηση συμμετείχαν υπάλληλοι από τις 22, πλέον, δομές των ΚΕΠ Υγείας καθώς επίσης και Αντιδήμαρχοι. Την εισήγηση έκανε ο Δ/ντης κ. Παπασπυρόπουλος και συζητήθηκαν οι προβληματισμοί των συντονιστών, οι τρόποι αλλά και τα μέσα που θα έχουν από εδώ και πέρα προκειμένου όχι μόνο να συνεχιστεί η λειτουργία τους αλλά και να βελτιωθεί καθώς διαδραματίζουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο στον τομέα της πρόληψης και της προαγωγής της υγείας των πολιτών.

6 Στο πλαίσιο αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο συζήτησε τις δυνατότητες που υπάρχουν για τη συνέχιση της υποστήριξης των ΚΕΠ Υγείας από την Κεντρική Δομή, ώστε να υπάρχει ο απαραίτητος συντονισμός και ενημέρωση σε εθνικό επίπεδο. Ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Γ. Πατούλης αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα αυτή, τουλάχιστον μέχρι να εγκριθούν νέα προγράμματα από ευρωπαϊκούς πόρους, ώστε να εντάξουμε σε αυτά και τα ΚΕΠ Υγείας. Οι Δήμοι επίσης πρέπει να στηρίξουν τις Δημοτικές δομές τους, όπως πια είναι τα ΚΕΠ Υγείας, με ίδιους πόρους, ώστε να λάβουν τις ευρωπαϊκές ενισχύσεις, όταν αυτές εγκριθούν προκειμένου να υποστηριχθούν ήδη υπάρχοντα προγράμματα και δομές. Ο Δ/ντής κ. Παπασπυρόπουλος ενημέρωσε ότι ήδη έχουν γίνει προκαταρκτικές συζητήσεις επί του θέματος αυτού, όμως αναφέρθηκε και στις οικονομικές δυσκολίες που πρέπει να αντιμετωπισθούν. Στο πλαίσιο αυτό, έχει ήδη συμφωνηθεί μια εθελοντική και τακτική υποστήριξη από τα στελέχη του συντονισμού του έργου, ενώ με τα διοικητικά στελέχη γίνονται συζητήσεις για την προσωρινή ένταξή τους στο δυναμικό του ΕΔΔΥΠΠΥ. Αναφέρθηκε επίσης στη δυνατότητα του Γραφείου του Δικτύου στη Βόρειο Ελλάδα να συνδράμει τη διοικητική υποστήριξη των 3 Δήμων που έχουν δημιουργήσει ΚΕΠ Υγείας στη Μακεδονία και όσων ακόμη δημιουργήσουν στο μέλλον. Όπως συζητήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο η υποστήριξη αυτή στη Βόρειο Ελλάδα θα απαιτήσει ένα ποσό για τα συνολικά έξοδα για ένα τετράμηνο λειτουργίας του στο Συντονιστικό Κέντρο της Βορείου Ελλάδος. Στο πλαίσιο αυτό και μετά από διαλογική συζήτηση, τα μέλη του ΔΣ αποφάσισαν ομόφωνα να εξαντληθούν όλες οι δυνατότητες τόσο από τα Κεντρικά Γραφεία όσο και από το Γραφείο μας στη Βόρειο Ελλάδα, ώστε να εξασφαλίσουμε τη διοικητική υποστήριξη των ΚΕΠ Υγείας από τις αντίστοιχες έδρες στο Μαρούσι και στη Πυλαία-Χορτιάτη και να γίνει σχετική ενημέρωση σε επόμενο ΔΣ. Θέμα 5ο: Πρόληψη Σακχαρώδους Διαβήτη: Απολογισμός προγράμματος έγκαιρης διάγνωσης σε 60 Δήμους και Ενημέρωση για την υλοποίηση του Εθνικού Προγράμματος τουυπουργείουυγείας Ο Γενικός Δ/ντής, κος Σ. Παπασπυρόπουλος, ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. για τον Απολογισμό του Προγράμματος με θέμα: «Πρόληψη Σακχαρώδη Διαβήτη με Δωρεάν Εξετάσεις στο Γενικό Πληθυσμό», το οποίο υλοποιήθηκε σε 60 Δήμους-μέλη του Δικτύου που ενδιαφέρθηκαν μετά από πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, με χορηγό τα φαρμακευτικά εργαστήρια CANA, τα οποία παρείχαν τα μηχανήματα μέτρησης σακχάρου αλλά και τις ταινίες μέτρησης. Στο διάστημα από 21 έως και 30 Σεπτεμβρίου που διεξήχθη το πρόγραμμα εξετάστηκαν συνολικά περισσότεροι από

7 πολίτες. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του Προγράμματος ροέκυψε ότι από τους μετρήσεις οι μετρήσεις ήταν φυσιολογικές (55%), οι ήταν οριακές (20%), δηλ. με τιμές σακχάρου 110 έως 124, και οι ήταν παθολογικές (25%). Όλα τα μέλη του ΔΣ ενημερώθηκαν ότι ο απολογισμός του Προγράμματος έχει σταλεί με σε όλους τους Δήμους που συμμετείχαν και ότι έχει αναρτηθεί τόσο στην ιστοσελίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ όσο και στην Πύλη Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Ακόμη, ο Γενικός Δ/ντής, κος Σ. Παπασπυρόπουλος υπενθύμισε στα μέλη του ΔΣ ότι για την υλοποίηση του Εθνικού Προγράμματος του Υπουργείου Υγείας, προτάθηκε στο ΕΔΔΥΠΠΥ ο συντονισμός των Δήμων ώστε να υλοποιούνται (μέσω και των ΚΕΠ Υγείας) οι δράσεις που αποφασίζονται από αυτό με την επιστημονική συνεργασία της Γεροντολογικής Εταιρείας, και με εθελοντικούς φορείς. Τα μέλη του ΔΣ έπειτα από την ενημέρωσή τους συμφώνησαν να σταλεί επίσημο γράμμα από την κα Νταίζη Παπαθανασοπούλου, υπεύθυνη του προγράμματος, στον Πρόεδρο της Ελληνικής Γεροντολογικής Εταιρείας και να τους ενημερώσει σε επόμενο ΔΣ για τις εξελίξεις. Θέμα 6ο: Ορισμός Επιστημονικής Επιτροπής ΕΔΔΥΠΠΥ Προσχέδιο Σύμβασης με ΙΚΠΙ Ο Γενικός Δ/ντής, κος Σ. Παπασπυρόπουλος, υπενθύμισε στα μέλη του Δ.Σ. ότι στις 02/10/2015 που είχε συζητηθεί για τελευταία φορά η συγκρότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΕΔΔΥΠΠΥ, είχαν αποφασίσει να συσταθεί μια επιτροπή, η οποία θα αποτελείτο από τον κ. Ι.Τούντα, τον κ. Σ. Παπασπυρόπουλο, τον κ. Γ. Μακρυνό και την κα Ν. Παπαθανασοπούλου και οι οποίοι θα έπρεπε στο επόμενο ΔΣ να φέρουν την εισήγηση μαζί με τα 25 βιογραφικά των υποψηφιοτήτων ώστε να αποφασίσουν ποια θα είναι τα μέλη που θα αποτελούν την Επιστημονική Επιτροπή. Επίσης, σύμφωνα με προηγούμενη απόφαση του ΔΣ, οι Δήμοι μέλη που δεν εκπληρούν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις, δεν μπορούν να συμμετέχουν στα προγράμματα και στα όργανα του Δικτύου. Ενημέρωσε επίσης ότι η προσέλευση υποψηφιοτήτων ήταν μεγάλη. Τα μέλη του ΔΣ αφού διάβασαν την εισήγηση και τα βιογραφικά των υποψηφίων, οι οποίοι προερχόταν από ειδικότητες του γενικότερου τομέα της υγείας και της ποιότητας ζωής, αποφάσισαν τα μέλη του Επιστημονικού Συμβουλίου για το χρονικό διάστημα μέχρι τη λήξη της Δημαρχιακής θητείας. Κριτήριο επιλογής ήταν οι επιλεγέντες να προέρχονται από επιστήμονες του γενικότερου χώρου της υγείας και ο Δήμος να είναι ταμειακώς ενήμερος. Τα μέλη του ΔΣ κατά την συνεδρίασή τους ενέκριναν ομόφωνα την συμμετοχή στην Επιστημονική Επιτροπή του ΕΔΔΥΠΠΥ 22 τακτικών μελών, ως εξής:

8 ΜΕΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Α/α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΗΜΟΣ ΤΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1 ΑΛΕΒΙΖΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΙΛΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 2 ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΓΩΝΙΤΣΑ -ΜΑΡΙΑ ΔΕΛΦΩΝ 3 ΓΑΛΑΝΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ 4 ΓΚΙΟΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ 5 ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 6 ΖΑΙΜΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ Ι. Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 7 ΙΑΤΡΑΚΗ ΕΛΙΖΑ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ 8 ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 9 ΚΑΤΣΑΒΟΥΝΙΔΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ 10 ΚΟΛΛΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ 11 ΜΑΚΡΥΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, Αντιπρόεδρος ΔΣ ΕΔΔΥΠΠΥ 12 ΜΑΡΑΣΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ 13 ΜΠΟΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 14 ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ- ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 15 ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΑΙΖΗ ΕΔΔΥΠΠΥ 16 ΠΕΤΡΙΤΣΗ-ΜΟΥΡΑΝΤ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΙΛΟΘΕΗΣ-ΨΥΧΙΚΟΥ 17 ΡΕΝΤΟΥΜΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ 18 ΣΑΜΑΡΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΕΝΙΑ ΑΙΓΑΛΕΩ 19 ΣΙΔΗΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΟΖΑΝΗ 20 ΤΣΑΚΙΡΟΥΔΗ ΤΡΙΑΔΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 21 ΤΣΑΜΤΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΙΑΘΟΣ 22 ΤΣΑΠΑΤΣΑΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Επιπλέον, το Διοικητικό Συμβούλιο όρισε ως αναπληρωματικά μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής την κα Κεντεποζίδου Αναστασία από το Δήμο Αγ. Αναργύρων-Καματερού, την κα Δερνέλη Νικολέττα από το Δήμο Αιγάλεω και τον κ. Ρεστέμη Ευστάθιο από το Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού. Η πρώτη συνεδρίαση της Επιστημονικής Επιτροπής του ΕΔΔΥΠΠΥ προγραμματίζεται για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου. Ακόμη, ο Γενικός Δ/ντής, κος Σ. Παπασπυρόπουλος, ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ για το Προσχέδιο Σύμβασης με το Ινστιτούτο Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής (ΙΚΠΙ). Τους παρουσίασε την προτεινόμενη από τον κ. Τούντα επιστολή για την ανάληψη της γραμματειακής και επιστημονικής υποστήριξης του Επιστημονικού Συμβουλίου και γενικότερα του ΕΔΔΥΠΠΥ και μετά από διαλογική συζήτηση, τα μέλη του ΔΣ ζήτησαν από τον Δ/ντή κ. Παπασπυρόπουλο να συνεργασθεί με τον κ. Τούντα

9 ώστε να υπάρξει, σε επόμενο ΔΣ, μια συγκεκριμένη πρόταση για την προτεινόμενη συνεργασία, με σαφείς τις ευθύνες και τα παραδοτέα των δύο μερών. Θέμα 7ο:Συναυλία υπέρ του Συλλόγου Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι»: έγκριση της υποστήριξης από το ΕΔΔΥΠΠΥ. Ο Γενικός Δ/ντής, κος Σ. Παπασπυρόπουλος, ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. ότι ο Σύλλογος Φίλων του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς Οι Άγιοι Ανάργυροι διοργανώνει Συναυλία στο Θέατρο Παλλάς στις 2 Νοεμβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:30 υπό την Αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου. Τα έσοδα της Συναυλίας θα διατεθούν για την ενίσχυση των οικονομικά αδυνάτων ασθενών του Νοσοκομείου "Οι Άγιοι Ανάργυροι" και για την λειτουργία του "ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΜΑΣΤΟΥ" του Συλλόγου. Τους υπενθύμισε ότι από το 2012 έως και σήμερα το "ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΜΑΣΤΟΥ" έχει πραγματοποιήσει δωρεάν μαστογραφίες σε χιλιάδες άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες των Δήμων μελών μας, ηλικίας ετών, οι οποίες σε κάποιες περιπτώσεις έχουν αποδειχθεί σωτήριες για την ζωή. Στο πλαίσιο αυτό, για την στήριξη της προσπάθειας έχουν αγοραστεί από το ΕΔΔΥΠΠΥ εισιτήρια αξίας και ότι έχουν πληροφορηθεί όλοι οι Δήμοι-μέλη, κυρίως αυτοί που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα των δωρεάν μαστογραφιών πως η συνεισφορά τους σε αυτή την προσπάθεια είναι πολύ σημαντική. Όλα τα μέλη του ΔΣ συμφώνησαν ομόφωνα με την έγκριση της υποστήριξης από το ΕΔΔΥΠΠΥ καθώς στόχος τους είναι να στηρίξουν την προσπάθεια του συλλόγου για τη συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου Πρόληψης Καρκίνου του Μαστού το οποίο προσφέρει δωρεάν εξετάσεις ψηφιακής μαστογραφίας και ιατρική γνωμάτευση σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες. Θέμα 8ο: Διοργάνωση της 1ης Συνάντησης Διαδημοτικού Πολιτισμού από τον Τομέα Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, στις 2/12 στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης. Ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Γ. Πατούλης ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. για τη διοργάνωση της 1ης Συνάντησης Διαδημοτικού Πολιτισμού από τον Τομέα Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, 11.00πμ στο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης (Χρυσοστόμου Σμύρνης & Ρήγα Φεραίου). Τους ανέφερε πως πρόκειται για μια νέα συνεργατική προσπάθεια που θα αξιοποιεί κάθε μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης των υπαρχουσών δομών των Δήμων μελών του Δικτύου μας και παράλληλα, θα επεκτείνει τη διαδημοτική φιλοσοφία συνεργασίας και υποδειγματικής δράσης σε πλήρη συμπόρευση με την Πολιτεία και τους θεσμούς

10 Τα μέλη του ΔΣ συμφώνησαν ομόφωνα με την αφετηρία της νέας αυτής διαδημοτικής προσπάθειας για τον Πολιτισμό και ανέθεσαν στο κ. Παπασπυρόπουλο τον συντονισμό των ενεργειών που πρέπει να γίνουν. Θέμα 9ο: Ενημέρωση χορηγών για τη συνέχιση των προγραμμάτων Ασφαλούς Διαδικτύου- Bulling, Πρόληψης παιδικής παχυσαρκίας (Παιδειατροφή), Πρόληψης άσθματος και ΧΑΠ και Υπεύθυνης κατανάλωσης αλκοόλ. Ο Γενικός Δ/ντής, κος Σ. Παπασπυρόπουλος, πληροφόρησε τα μέλη του Δ.Σ πως, από τον Σεπτέμβριο, έχουν πραγματοποιηθεί συναντήσεις με τους χορηγούς των προγραμμάτων Ασφαλούς Διαδικτύου-Bulling, Πρόληψης παιδικής παχυσαρκίας (Παιδειατροφή), Πρόληψης άσθματος και ΧΑΠ και Υπεύθυνης κατανάλωσης αλκοόλ και έχουν κατατεθεί οι προτάσεις του Δικτύου σε αυτούς. Εκτίμησε ότι υπάρχει ισχυρή πιθανότητα για την υποστήριξη των παραπάνω προγραμμάτων ώστε να μπορέσουν να συνεχισθούν και κατά το 2016 και προέτρεψε τα μέλη του ΔΣ αν έχουν και οι ίδιοι επαφές με χορηγούς στο Δήμο τους να βοηθήσουν. Θέμα 10ο: Έναρξη των νέων προγραμμάτων ΚΑΡΠΑ Α Βοηθειών και του νέου κύκλου ενημερωτικών ημερίδων για το κοινό, με θέμα τους εμβολιασμούς. Ο Γενικός Δ/ντής, κος Σ. Παπασπυρόπουλος, ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ για την έναρξη των νέων προγραμμάτων ΚΑΡΠΑ Α Βοηθειών και του νέου κύκλου ενημερωτικών ημερίδων για το κοινό, με θέμα τους εμβολιασμούς. Επίσης ενημέρωσε πως στις 31 Οκτωβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί στο 1 ο Λύκειο Αγίου Δημητρίου επί της οδού Πριάμου και Καλλιθέας και ώρες 10:00 με 13:00 η πρώτη εκδήλωση ΚΑΡΠΑ Α Βοηθειών. Θέμα 11ο: Απολογισμός 12ης Συνάντησης Εργασίας Υγιών Πόλεων Ο Γενικός Δ/ντής, κος Σ. Παπασπυρόπουλος, υπενθύμισε στα μέλη του Δ.Σ ότι τη Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, , πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου η 12η τακτική τριμηνιαία Συνάντηση Εργασίας των Δήμων μελών του ΕΔΔΥΠΠΥ. Η Συνάντηση περιελάμβανε τις εξής τρεις ενότητες: Α Ενότητα. Πολιτική Δήμων μελών ΕΔΔΥΠΠΥ για την Γ Ηλικία. Υγιής και ενεργός γήρανση.

11 Παρουσίαση της πρότασης που έχει διαμορφωθεί από την ομάδα εργασίας εκπροσώπων των Δήμων μελών του ΕΔΔΥΠΠΥ, προς συζήτηση, διευκρινήσεις, έκφραση απόψεων, με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα για την Γ' Ηλικία (1 Οκτωβρίου).Η πρόταση αφορά την διαμόρφωση μιας ενιαίας πολιτικής για την Γ Ηλικία από τους Δήμους του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, βασισμένη στις οδηγίες και την πολιτική του ΠΟΥ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στην ομάδα εργασίας συμμετείχαν η κα Παπαθανασοπούλου Νταίζη, Κοινωνιολόγος Κοινωνική Λειτουργός, Συντονίστρια προγράμματος Υγιείς Πόλεις στο ΕΔΔΥΠΠΥ, Πρόεδρος Συμβουλευτικής Επιτροπής Π.Ο.Υ. για τα Εθνικά Δίκτυα, η Δρ. Ευαγγέλου Ευανθία, Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Γλυφάδας, Αναπληρώτρια Συντονίστρια Προγράμματος Υγιείς Πόλεις Δήμου Γλυφάδας, η κα Πομώνη Διονυσία, Προϊσταμένη ΚΑΠΗ Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού, η κα Τσαπατσάρη Λία, Κοινωνιολόγος, Συντονίστρια Προγράμματος Υγιείς Πόλεις Δήμου Αθηναίων, η κα Αραβαντινού Πέγκυ, Αρχιτέκτων Μηχανικός- Οικονομολόγος, Msc, MBA,PhD, Συντονίστρια Προγράμματος Υγιείς Πόλεις, Δήμος Δελφών, η κα Λάσκαρη Κατερίνα, Συντονίστρια Προγράμματος Υγιείς Πόλεις Δήμου Κερκύρας τις οποίες ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την συνδρομή τους. Έγινε παρουσίαση έρευνας για τους ηλικιωμένους από την Δρα Ευανθία Ευαγγέλου (Δήμος Γλυφάδας), την οποία θα χρησιμοποιήσουμε ως βάση και για τους υπόλοιπους Δήμους. Επίσης, έγινε παρουσίαση της συνεργασίας και συνέργειας του ΕΔΔΥΠΠΥ με το Υπουργείο Υγείας, την Ελληνική Γεροντολογική Εταιρεία και άλλους φορείς και οργανώσεις, σε μια πανελλαδική εκστρατεία για τον σακχαρώδη διαβήτη στην γ' ηλικία, με τον συντονισμό της Ελληνικής Γεροντολογικής Εταιρείας. Παρέμβαση έγινε επίσης από τον κ. Χριστοδούλου Αντώνιο, Προϊστάμενο Δ/νσης Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Β' Ενότητα. Μετά από αίτημα ορισμένων Δήμων, η ενότητα αυτή ήταν αφιερωμένη στο θέμα των Αδέσποτων ζώων στις πόλεις. Είναι η πρώτη φορά που θίγεται το θέμα αυτό σε Συνάντηση Εργασίας μας. Παρουσιάσεις έγιναν από τους Δήμους Αμαρουσίου, Φιλοθέης- Ψυχικού, Αγίας Βαρβάρας, Γλυφάδας και Αγρινίου. Παρέμβαση έκανε και ο Δήμος Λευκάδας. Γ Ενότητα. Παρουσίαση προγραμμάτων του ΕΔΔΥΠΠΥ.

12 Παρουσιάστηκαν τα προγράμματα Μαστογραφίες -Πρώτες Βοήθειες-ΚΑΡΠΑ Οστεοπόρωση - Παιδειατροφή - ορθή κατανάλωση αλκοόλ σπιρομετρήσεις Τηλεϊατρική από την κα. Φοινίτση Ελίζα, Διοικητική Διευθύντρια ΕΔΔΥΠΠΥ ΚΕΠ Υγείας από τον κ. Παπασπυρόπουλο Σωτήρη, Γενικό Διευθυντή ΕΔΔΥΠΠΥ Εκστρατεία Ενημέρωσης για την ορθή χρήση Αντιβιοτικών και εμβολίων στον Γενικό πληθυσμό και στους νηπιαγωγούς και εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας της Α Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Αθηνών από τις κυρίες Βαρύγιαννη Ανδριάνα και Παπαθανασοπούλου Νταίζη Καρδιαγγειακός Κίνδυνος, από τον κ. Παπαχρήστου Στάθη, Ψυχολόγος, MSc. Προαγωγής Ψυχικής Υγείας - Πρόληψη Ψυχιατρικών Διαταραχών, ΙΚΠΙ Ιατρικός Φάκελος από τον κ. Λυκούδη Νίκο, Υπεύθυνο λειτουργίας Πύλης Επικοινωνίας Ακόμη τους ανέφερε πως όλες τις παρουσιάσεις μπορούν να τις βρουν προς ενημέρωση τους και χρήση στην ιστοσελίδα του Δικτύου στην ενότητα «Συναντήσεις Εργασίας», καθώς και στην Πύλη Επικοινωνίας. ΘΕΜΑ 12ο: Έγκριση πρακτικών επιτροπής παραλαβής έντυπου υλικού της ενέργειας Ενέργειες Προβολής, Δημοσιότητας και Διάχυσης της Λειτουργίας των ΚΕΠ Υγείας του Προγράμματος «Δημιουργία και Δικτύωση Δημοτικών Κέντρων Πρόληψης Υγείας (ΚΕΠ Υγείας) για την Ανάπτυξη Προγραμμάτων Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας» που αφορά α) την εκτύπωση συνολικά 126,200 τεμάχια τρίπτυχο Α4 4χρώμο velvet 9 θέματα η επιτροπή για όλους τους δήμους μέλη β) Έντυπο υλικό για την ημερίδα του Δήμου Γαλατσίου γ). Έντυπο υλικό για την Ημερίδα του δήμου Αγ. Αναργύρων Καματερού δ) Έντυπο υλικό για την Ημερίδα του δήμου Γλυφάδας ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 19/2015 Της Επιτροπής παραλαβής παραδοτέων της ενέργειας Ενέργειες Προβολής, Δημοσιότητας και Διάχυσης της Λειτουργίας των ΚΕΠ Υγείας του Προγράμματος «Δημιουργία και Δικτύωση Δημοτικών Κέντρων Πρόληψης Υγείας (ΚΕΠ Υγείας) για την Ανάπτυξη Προγραμμάτων Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας» που υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού » για την ανάπτυξη προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής Υγείας»" που υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού »,

13 Στην έδρα του προμηθευτή PRINTER PACK ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΖΗΣ της αναδόχου εταιρείας LTH Advertising -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΖΕΝΑΛΗΣ με διεύθυνση Μελαμπάδος 15 Αθήνα 10442, σήμερα Δευτέρα παρευρέθη και συνεδρίασε η Επιτροπή Παραλαβής Παραδοτέων του έργου Ενέργειες Προβολής, Δημοσιότητας και Διάχυσης της Λειτουργίας των ΚΕΠ Υγείας του προγράμματος «Δημιουργία και δικτύωση δημοτικών Κέντρων Πρόληψης Υγείας (ΚΕΠ Υγείας) για την ανάπτυξη προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής Υγείας (MIS ) και έλεγξε το παραδοτέο έντυπο υλικό ( υπόλοιπο προς παραλαβή) που αφορά το σύνολο των ημερίδων των 14 Δήμων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, τα οποία υπεβλήθησαν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 20/4/2015 σχετική σύμβαση συνεργασίας και την εγκεκριμένη από το ΔΣ προκήρυξη Διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου όπου και αναλυτικά διευκρινίζονται το αντικείμενο και τα παραδοτέα του υποέργου (υπεύθυνος για την αποστολή των τριπτύχων είναι ο ανάδοχος για κάθε δήμο). Η επιτροπή συνεδρίασε υπό την προεδρία του κ. Κορμά Γιώργος, με μέλος τον κ. Παναγιώτη Μουρούτσου και Ελίζα Φοινίτση όπως ορίστηκε σύμφωνα με την 29/5/2015 απόφαση του Δ.Σ. του ΕΔΔΥΠΠΥ. Μετά από προσεκτική μελέτη των παραδοτέων που αφορούν τους 14 Δήμους επιβεβαιώνετε η σύνταξη και η εκτύπωση των τριπτύχων στους κάτωθι δήμους Αλίμου 9500 τεμ,αγ. Παρασκευή 9500 τεμ,λαυρεωτικής 9500 τεμ,πυλαία Χορτιάτη 7800 τεμ,λαγκαδά 7800 τεμ, Μεταμόρφωση 9500τεμ,Αμαρουσίου 9500 τεμ,μαραθώνα 9500 τεμ,αγ. Αναργύρων Καματερού 9000 τεμ,γλυφάδας 8300 τμ,πλ. Φάληρο τεμ, Ηρακλείου 9500 τεμ, Περιστερίου 9000 τεμ, Γαλατσίου 7800 τεμ παραδόθηκαν συνολικά 126,200 τεμάχια τρίπτυχο Α4 4χρώμο velvet 9 θέματα η επιτροπή απεδέχθη την παραλαβή των παραδοτέων καθώς κρίθηκε ότι πληρούσαν τις προδιαγραφές ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛH ΤΟΥΣ. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 16/2015 Της Επιτροπής παραλαβής παραδοτέων της ενέργειας Ενέργειες Προβολής, Δημοσιότητας και Διάχυσης της Λειτουργίας των ΚΕΠ Υγείας του Προγράμματος «Δημιουργία και Δικτύωση Δημοτικών Κέντρων Πρόληψης Υγείας (ΚΕΠ Υγείας) για την Ανάπτυξη Προγραμμάτων Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας» που υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού » για την ανάπτυξη προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής Υγείας»" που υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού », Στην έδρα της αναδόχου Χαλκιδικής 89 Αθήνα, σήμερα Δευτέρα 05/10/2015, παρευρέθη και συνεδρίασε η Επιτροπή Παραλαβής Παραδοτέων του έργου Ενέργειες Προβολής, Δημοσιότητας

14 και Διάχυσης της Λειτουργίας των ΚΕΠ Υγείας του προγράμματος «Δημιουργία και δικτύωση δημοτικών Κέντρων Πρόληψης Υγείας (ΚΕΠ Υγείας) για την ανάπτυξη προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής Υγείας (MIS ) και παρέλαβε το έντυπο υλικό που αφορά την ημερίδα του Δήμου Γαλατσίου από την ανάδοχο εταιρεία LTH Advertising -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΖΕΝΑΛΗΣ, τα οποία υπεβλήθησαν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 20/4/2015 σχετική σύμβαση συνεργασίας και την εγκεκριμένη από το ΔΣ προκήρυξη Διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου όπου και αναλυτικά διευκρινίζονται το αντικείμενο και τα παραδοτέα του υποέργου. Η επιτροπή συνεδρίασε υπό την προεδρία του κ, Κορμάς Γιώργος με μέλος τον κ.κ. Παναγιώτη Μουρούτσου και Ελίζα Φοινίτση όπως ορίστηκε σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. του ΕΔΔΥΠΠΥ. Μετά από προσεκτική μελέτη των παραδοτέων που αφορούν την Ημερίδα του Γαλατσίου που θα πραγματοποιηθεί στις παραδόθηκαν,25 τεμάχια αφίσες, 1700 τεμάχια τρίπτυχο Α4 4χρώμο velvet 9 θέματα η επιτροπή απεδέχθη την παραλαβή των παραδοτέων καθώς κρίθηκε ότι πληρούσαν τις προδιαγραφές η επιτροπή απεδέχθη την παραλαβή των παραδοτέων καθώς κρίθηκε ότι πληρούσαν τις προδιαγραφές ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛH ΤΟΥΣ. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 17/2015 Της Επιτροπής παραλαβής παραδοτέων της ενέργειας Ενέργειες Προβολής, Δημοσιότητας και Διάχυσης της Λειτουργίας των ΚΕΠ Υγείας του Προγράμματος «Δημιουργία και Δικτύωση Δημοτικών Κέντρων Πρόληψης Υγείας (ΚΕΠ Υγείας) για την Ανάπτυξη Προγραμμάτων Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας» που υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού » για την ανάπτυξη προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής Υγείας»" που υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού », Στην έδρα της αναδόχου Χαλκιδικής 89 Αθήνα, σήμερα Δευτέρα 05/10/2015, παρευρέθη και συνεδρίασε η Επιτροπή Παραλαβής Παραδοτέων του έργου Ενέργειες Προβολής, Δημοσιότητας και Διάχυσης της Λειτουργίας των ΚΕΠ Υγείας του προγράμματος «Δημιουργία και δικτύωση δημοτικών Κέντρων Πρόληψης Υγείας (ΚΕΠ Υγείας) για την ανάπτυξη προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής Υγείας (MIS ) και παρέλαβε το έντυπο υλικό που αφορά την ημερίδα του Δήμου Αγ. Αναργύρων Καματερού από την ανάδοχο εταιρεία LTH Advertising -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΖΕΝΑΛΗΣ, τα οποία υπεβλήθησαν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 20/4/2015 σχετική

15 σύμβαση συνεργασίας και την εγκεκριμένη από το ΔΣ προκήρυξη Διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου όπου και αναλυτικά διευκρινίζονται το αντικείμενο και τα παραδοτέα του υποέργου. Η επιτροπή συνεδρίασε υπό την προεδρία του κ Κορμάς Γιώργος, με μέλος τον κ.κ. Παναγιώτη Μουρούτσου και Ελίζα Φοινίτση όπως ορίστηκε σύμφωνα με την 29/05/15 απόφαση του Δ.Σ. του ΕΔΔΥΠΠΥ. Μετά από προσεκτική μελέτη των παραδοτέων που αφορούν την Ημερίδα του δήμου Αγ. Αναργύρων Καματερού που θα πραγματοποιηθεί στις παραδόθηκαν, 25 τεμάχια αφίσες, 500 τεμάχια τρίπτυχο Α4 4χρώμο velvet 9 θέματα η επιτροπή απεδέχθη την παραλαβή των παραδοτέων καθώς κρίθηκε ότι πληρούσαν τις προδιαγραφές η επιτροπή απεδέχθη την παραλαβή των παραδοτέων καθώς κρίθηκε ότι πληρούσαν τις προδιαγραφές ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛH ΤΟΥΣ. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 18/2015 Της Επιτροπής παραλαβής παραδοτέων της ενέργειας Ενέργειες Προβολής, Δημοσιότητας και Διάχυσης της Λειτουργίας των ΚΕΠ Υγείας του Προγράμματος «Δημιουργία και Δικτύωση Δημοτικών Κέντρων Πρόληψης Υγείας (ΚΕΠ Υγείας) για την Ανάπτυξη Προγραμμάτων Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας» που υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού » για την ανάπτυξη προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής Υγείας»" που υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού », Στην έδρα της αναδόχου Χαλκιδικής 89 Αθήνα, σήμερα Δευτέρα 05/10/2015, παρευρέθη και συνεδρίασε η Επιτροπή Παραλαβής Παραδοτέων του έργου Ενέργειες Προβολής, Δημοσιότητας και Διάχυσης της Λειτουργίας των ΚΕΠ Υγείας του προγράμματος «Δημιουργία και δικτύωση δημοτικών Κέντρων Πρόληψης Υγείας (ΚΕΠ Υγείας) για την ανάπτυξη προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής Υγείας (MIS ) και παρέλαβε το έντυπο υλικό που αφορά την ημερίδα του Δήμου Γλυφάδας από την ανάδοχο εταιρεία LTH Advertising -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΖΕΝΑΛΗΣ, τα οποία υπεβλήθησαν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 20/4/2015 σχετική σύμβαση συνεργασίας και την εγκεκριμένη από το ΔΣ προκήρυξη Διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου όπου και αναλυτικά διευκρινίζονται το αντικείμενο και τα παραδοτέα του υποέργου. Η επιτροπή συνεδρίασε υπό την προεδρία του κ Κορμάς Γιώργος, με μέλος τον κ.κ. Παναγιώτη Μουρούτσου και Ελίζα Φοινίτση όπως ορίστηκε σύμφωνα με την 29/5/2015 απόφαση του Δ.Σ. του ΕΔΔΥΠΠΥ.

16 Μετά από προσεκτική μελέτη των παραδοτέων που αφορούν την Ημερίδα του δήμου Γλυφάδας που θα πραγματοποιηθεί στις παραδόθηκαν, 25 τεμάχια αφίσες, 1700 τεμάχια τρίπτυχο Α4 4χρώμο velvet 9 θέματα η επιτροπή απεδέχθη την παραλαβή των παραδοτέων καθώς κρίθηκε ότι πληρούσαν τις προδιαγραφές η επιτροπή απεδέχθη την παραλαβή των παραδοτέων καθώς κρίθηκε ότι πληρούσαν τις προδιαγραφές ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛH ΤΟΥΣ. Θέμα 13o: Παραλαβή και έγκριση εκθέσεων πεπραγμένων Επιστημονικού Υπεύθυνου ΚΕΠ Υγείας, Γεωργίου Κορμά που αφορούν τον μήνα Σεπτέμβριο Παραλαβή εκθέσεων προόδου των συνεργατών του προγράμματος Επικοινωνία με τους Ιατρούς όλων των δήμων που ενδιαφέρονται να ενταχτούν στο δίκτυο παροχών. Συνεργασία με τον ανάδοχο για τον προγραμματισμό των ενημερωτικών ημερίδων καθώς και των προληπτικών προγραμμάτων. Συναντήσεις με εκπροσώπους νέων Δήμων που θέλουν να ενταχτούν στο πρόγραμμα Επισκέψεις στα ΚΕΠ Υγείας: 22/9/2015 Παρουσία σε εκδήλωση του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Περιστερίου. 29/9/2015 Παρουσίαση σε εκδήλωση του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής. 18/09/15 Έγκριση Πρακτικού παραλαβής έντυπου υλικού για ημερίδες Άλιμου, Περιστερίου 28/09/2015 Έγκριση Πρακτικού παραλαβής έντυπου υλικού για τις ημερίδα Αγ. Παρασκευής Θέμα 14ο: Έγκριση πρακτικού Επιτροπής Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ_ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου» (ΜΙS ), με θέμα την πιστοποίηση και παραλαβή της 9ης Έκθεσης - Αναφοράς (παραδοτέο Σεπτεμβρίου 2015) για όλες τις Κοινωνικές Δομές, από τον Συντονιστή του Έργου NOUS CONSULTING Ι.Κ.Ε., σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 01/01/2015, σχετική σύμβαση συνεργασίας. Στο Μαρούσι, την Τρίτη 20/10/2015, συνεδρίασε η Επιτροπή Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ_ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου», προς πιστοποίηση και παραλαβή της 9ης Έκθεσης Αναφοράς (παραδοτέο Σεπτεμβρίου 2015) για όλες τις Κοινωνικές Δομές, από τον Συντονιστή του Έργου «NOUS

17 CONSULTING I.K.E.» σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 01/01/2015 σχετική σύμβαση συνεργασίας. Η επιτροπή συνεδρίασε υπό την προεδρία της κας Αϊδίνη Μαρίας με μέλη τους κ.κ. Αλεξοπούλου Μάρθα και Θεοδωροπούλου Κωνσταντίνα όπως ορίστηκε σύμφωνα με την 12/12/2014 απόφαση του Δ.Σ. του ΕΔΔΥΠΠΥ. Μετά από προσεκτική μελέτη της σχετικής Έκθεσης - Αναφοράς, η επιτροπή απεδέχθη την παραλαβή της καθώς κρίθηκε ότι πληρούσε τις προδιαγραφές. Σε συνέχεια των παραπάνω, το ΔΣ προχωρά στην έγκριση του εν λόγω πρακτικού. Θέμα 15ο: Έγκριση πρακτικού Επιτροπής Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ_ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου» (ΜΙS ), με θέμα την πιστοποίηση και παραλαβή του 9ου οικονομικού απολογισμού (παραδοτέο Σεπτεμβρίου 2015) όλων των Κοινωνικών Δομών, από την εταιρεία B & F CONSULTING σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 01/01/2015, σχετική σύμβαση συνεργασίας. Στο Μαρούσι, την Δευτέρα 12/10/2015, συνεδρίασε η Επιτροπή Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ_ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου», προς πιστοποίηση και παραλαβή του 9ου οικονομικού απολογισμού (παραδοτέο Σεπτεμβρίου 2015) όλων των Κοινωνικών Δομών, από την εταιρεία «B & F ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 01/01/2015 σχετική σύμβαση συνεργασίας. Η επιτροπή συνεδρίασε υπό την προεδρία της κας Αϊδίνη Μαρίας με μέλη τους κ.κ. Αλεξοπούλου Μάρθα και Θεοδωροπούλου Κωνσταντίνα όπως ορίστηκε σύμφωνα με την 12/12/2014 απόφαση του Δ.Σ. του ΕΔΔΥΠΠΥ. Μετά από προσεκτική μελέτη του σχετικού οικονομικού απολογισμού, η επιτροπή απεδέχθη την παραλαβή του καθώς κρίθηκε ότι πληρούσε τις προδιαγραφές. Σε συνέχεια των παραπάνω, το ΔΣ προχωρά στην έγκριση του εν λόγω πρακτικού. Θέμα 16ο: Έγκριση πρακτικού Επιτροπής Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ_ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου»

18 (ΜΙS ), με θέμα την πιστοποίηση και παραλαβή της 9ης Έκθεσης - Αναφοράς (παραδοτέο Σεπτεμβρίου 2015) για όλες τις Κοινωνικές Δομές, από τον Συντονιστή του Έργου ΜΥ MEDIA ΕΠΕ, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 01/01/2015, σχετική σύμβαση συνεργασίας. Στο Μαρούσι, την Τρίτη 13/10/2015, συνεδρίασε η Επιτροπή Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ_ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου», προς πιστοποίηση και παραλαβή της 9ης Έκθεσης Αναφοράς (παραδοτέο Σεπτεμβρίου 2015) για όλες τις Κοινωνικές Δομές, από τον Συντονιστή του Έργου «ΜΥ MEDIA ΕΠΕ» σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 01/01/2015 σχετική σύμβαση συνεργασίας. Η επιτροπή συνεδρίασε υπό την προεδρία της κας Αϊδίνη Μαρίας με μέλη τους κ.κ. Αλεξοπούλου Μάρθα και Θεοδωροπούλου Κωνσταντίνα όπως ορίστηκε σύμφωνα με την 12/12/2014 απόφαση του Δ.Σ. του ΕΔΔΥΠΠΥ. Μετά από προσεκτική μελέτη της σχετικής Έκθεσης - Αναφοράς, η επιτροπή απεδέχθη την παραλαβή τους καθώς κρίθηκαν ότι πληρούσαν τις προδιαγραφές. Θέμα 17ο: Έγκριση πρακτικού Επιτροπής Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ_ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου» (ΜΙS ), με θέμα την πιστοποίηση και παραλαβή του 9ου οικονομικού απολογισμού (παραδοτέο Σεπτεμβρίου 2015) όλων των Κοινωνικών Δομών, από την εταιρεία ADVANCED CONSULTANTS ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 01/01/2015, σχετική σύμβαση συνεργασίας. Στο Μαρούσι, την Πέμπτη 15/10/2015, συνεδρίασε η Επιτροπή Παραλαβής Παραδοτέων του Έργου «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ_ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου», προς πιστοποίηση και παραλαβή του 9ου οικονομικού απολογισμού (παραδοτέο Σεπτεμβρίου 2015) όλων των Κοινωνικών Δομών, από την εταιρεία «ADVANCED CONSULTANTS ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την από 01/01/2015 σχετική σύμβαση συνεργασίας. Η επιτροπή συνεδρίασε υπό την προεδρία της κας Αϊδίνη Μαρίας με μέλη τους κ.κ. Αλεξοπούλου Μάρθα και Θεοδωροπούλου Κωνσταντίνα όπως ορίστηκε σύμφωνα με την 12/12/2014 απόφαση του Δ.Σ. του ΕΔΔΥΠΠΥ.

19 Μετά από προσεκτική μελέτη του σχετικού οικονομικού απολογισμού, η επιτροπή απεδέχθη την παραλαβή του καθώς κρίθηκε ότι πληρούσε τις προδιαγραφές. Σε συνέχεια των παραπάνω, το ΔΣ προχωρά στην έγκριση του εν λόγω πρακτικού. Θέμα 18ο: Έγκριση Υπογραφής Επικαιροποιημένου Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων - Προαγωγής Υγείας, Δήμου Αμαρουσίου, ΟΚΟΙΠΑΔΑ και Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για την συνέχιση λειτουργίας των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας Έχοντας υπόψη Την α) το υπ αριθμ. πρωτ /οικ / (ΑΔΑ: B443Λ-6P5) πρόσκληση όπως τροποποιήθηκε και ισχύει β) το άρθρο 1 της πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου 8/10/2015 (ΦΕΚ 127, Α ) και γ) την Δ23/ΟΙΚ.46193/3317 από 19/10/2015 πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα Πρόνοιας για την συνέχιση χρηματοδότησης των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας από το Εθνικό Σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σας ενημερώνουμε ότι οι «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» μετά την ολοκλήρωση και λήξη των πράξεων στο πλαίσιο του ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του ΕΣΠΑ θα χρηματοδοτηθούν από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης μέχρι τις 31/12/2015. Η χρηματοδότηση των κοινωνικών Δομών του Δήμου Αμαρουσίου (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό φαρμακείο, Δομή παροχής Συσσιτίων, Δημοτικός Λαχανόκηπος, Τράπεζα χρόνου, Γραφείο Διαμεσολάβησης) από το ΕΣΠΑ ολοκληρώνεται στις 18/11/2015. Για την συνέχιση της χρηματοδότησης έως τις 31/12/2015 θα απαιτηθεί ένα επικαιροποιημένο Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων - Προαγωγής Υγείας, Δήμου Αμαρουσίου, Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Ο.ΚΟΙ.Π.Α.ΔΑ για την παράταση της συμμετοχής τους στο Κοινωνικό Εταιρικό Σχήμα. Ύστερα από τα παραπάνω παρακαλούμε για την λήψη απόφασης από το Σώμα για την έγκριση και υπογραφή Επικαιροποιημένου Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων - Προαγωγής Υγείας, Δήμου Αμαρουσίου, Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Ο.ΚΟΙ.Π.Α.ΔΑ για την συνέχιση λειτουργίας των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας.

20 Όλα τα μέλη του ΔΣ συμφώνησαν ομόφωνα για την έγκριση και υπογραφή του Επικαιροποιημένου Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων - Προαγωγής Υγείας, Δήμου Αμαρουσίου, Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Ο.ΚΟΙ.Π.Α.ΔΑ για την συνέχιση λειτουργίας των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου. Θέμα 19ο: Έγκριση Υπογραφής Επικαιροποιημένου Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων - Προαγωγής Υγείας, Δήμου Αμαρουσίου, ΟΚΟΙΠΑΔΑ και Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για την συνέχιση λειτουργίας των Κοινωνικών Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου. Δομών Άμεσης Έχοντας υπόψη Την α) το υπ αριθμ. πρωτ /οικ / (ΑΔΑ: B443Λ-6P5) πρόσκληση όπως τροποποιήθηκε και ισχύει β) το άρθρο 1 της πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου 8/10/2015 (ΦΕΚ 127, Α ) και γ) την Δ23/ΟΙΚ.46193/3317 από 19/10/2015 πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα Πρόνοιας για την συνέχιση χρηματοδότησης των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας από το Εθνικό Σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σας ενημερώνουμε ότι οι «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» μετά την ολοκλήρωση και λήξη των πράξεων στο πλαίσιο του ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του ΕΣΠΑ θα χρηματοδοτηθούν από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης μέχρι τις 31/12/2015. Η χρηματοδότηση των κοινωνικών Δομών του Δήμου Γαλατσίου (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό φαρμακείο, Δομή παροχής Συσσιτίων, Τράπεζα χρόνου, Γραφείο Διαμεσολάβησης) από το ΕΣΠΑ ολοκληρώνεται στις 30/11/2015. Για την συνέχιση της χρηματοδότησης έως τις 31/12/2015 θα απαιτηθεί ένα επικαιροποιημένο Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων - Προαγωγής Υγείας, Δήμου Γαλατσίου και Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Γαλατσίου για την παράταση της συμμετοχής τους στο Κοινωνικό Εταιρικό Σχήμα. Ύστερα από τα παραπάνω παρακαλούμε για την λήψη απόφασης από το Σώμα για την έγκριση και υπογραφή Επικαιροποιημένου Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων - Προαγωγής Υγείας, Δήμου Γαλατσίου και Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Γαλατσίου για την συνέχιση λειτουργίας των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας.

21 Όλα τα μέλη του ΔΣ συμφώνησαν ομόφωνα για την έγκριση και υπογραφή του Επικαιροποιημένου Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων - Προαγωγής Υγείας, Δήμου Γαλατσίου και Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Γαλατσίου για την συνέχιση λειτουργίας των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου. Μη υπάρχοντος άλλου θέματος, ο Πρόεδρος ΔΣ κ. Γ. Πατούλης, κήρυξε τη λήξη της συνεδριάσεως. Επόμενη ημέρα Συνεδρίασης του ΔΣ: Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 09:30, στην Δημαρχείο Αμαρουσίου ΤΑ ΠΑΡΟΝΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Γιώργος Πατούλης Δημήτριος Κάρναβος Γιώργος Μακρυνός Ιωάννης Λαδόπουλος Νέλη Λάβδα Νίκος Παντελιάς Ηρακλής Τιτόπουλος Αθανάσιος Μπούρας

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 15:00 Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 09:00 πμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 09:00 πμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 09:00 πμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΔΣ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ Παρόντες:

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ Παρόντες: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019, ΩΡΑ 15.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019, ΩΡΑ 15.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019, ΩΡΑ 15.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 03:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 03:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 03:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 05:00 μμ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΗΛΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 05:00 μμ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΗΛΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 05:00 μμ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΗΛΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΔΣ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

1. κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος- Γενικός Διευθυντής ΕΔΔΥΠΠΥ 2. κα Αικατερίνη Δημητράκη Γραμματειακή Υποστήριξη ΕΔΔΥΠΠΥ

1. κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος- Γενικός Διευθυντής ΕΔΔΥΠΠΥ 2. κα Αικατερίνη Δημητράκη Γραμματειακή Υποστήριξη ΕΔΔΥΠΠΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 03:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30 ΜΜ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30 ΜΜ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30 ΜΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Ιωάννης Λαδόπουλος - Δημ Σύμβουλος Χαλανδρίου,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΔΣ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 03:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 03:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 03:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ. Σύμβουλος Κορυδαλλού,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015, ΩΡΑ 03:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες:

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015, ΩΡΑ 03:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015, ΩΡΑ 03:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ. Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΟΥNIOY 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες:

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΟΥNIOY 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΟΥNIOY 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 14:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 14:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 14:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΔΕΣ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 3: 30ΜΜ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 3: 30ΜΜ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 3: 30ΜΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 03:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 03:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 03:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΔΣ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΡTΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 8.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΡTΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 8. ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΡTΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 8.00ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ. Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 09:00 πμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 09:00 πμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 09:00 πμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΔΣ 2. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ. Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15.30, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15.30, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15.30, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 8.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 8. ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 8.00ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ. Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015, ΩΡΑ μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015, ΩΡΑ μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 14.30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ. Σύμβουλος Κορυδαλλού,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 3.00μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 3.00μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 3.00μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ. Σύμβουλος Κορυδαλλού,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 15:00 ΠΜ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 15:00 ΠΜ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 15:00 ΠΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ Σύμβουλος Κορυδαλλού, Αντιπρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

1. κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος- Γενικός Διευθυντής ΕΔΔΥΠΠΥ 2. κα Αικατερίνη Δημητράκη Γραμματειακή Υποστήριξη ΕΔΔΥΠΠΥ

1. κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος- Γενικός Διευθυντής ΕΔΔΥΠΠΥ 2. κα Αικατερίνη Δημητράκη Γραμματειακή Υποστήριξη ΕΔΔΥΠΠΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ. Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕYH 20 IOYΛIOY 2018, ΩΡΑ 15.30, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕYH 20 IOYΛIOY 2018, ΩΡΑ 15.30, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕYH 20 IOYΛIOY 2018, ΩΡΑ 15.30, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 IANOYAΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 IANOYAΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 IANOYAΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΔΣ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕYH 11 ΜΑΪΟΥ 2018, ΩΡΑ 15.30, ΣΤΟ DIVANI CARAVEL

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕYH 11 ΜΑΪΟΥ 2018, ΩΡΑ 15.30, ΣΤΟ DIVANI CARAVEL Παρόντες: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕYH 11 ΜΑΪΟΥ 2018, ΩΡΑ 15.30, ΣΤΟ DIVANI CARAVEL 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07 ΙΟΥΛIOY 2017, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07 ΙΟΥΛIOY 2017, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07 ΙΟΥΛIOY 2017, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 NΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 NΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 NΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΑ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 ΩΡΑ 4.

ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΑ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 ΩΡΑ 4. ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΑ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 ΩΡΑ 4.30ΜΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης ήµαρχος Αµαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ.

Διαβάστε περισσότερα

O Πρόεδρος του ΔΣ κ. Πατούλης αφού διαπίστωσε την απαρτία του ΔΣ κήρυξε την έναρξη της Συνεδρίασης.

O Πρόεδρος του ΔΣ κ. Πατούλης αφού διαπίστωσε την απαρτία του ΔΣ κήρυξε την έναρξη της Συνεδρίασης. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 14:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ Παρόντες:

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 14:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ Παρόντες: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 14:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ. Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΕΤΑΡΤΗ 24 IOYΛΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΕΤΑΡΤΗ 24 IOYΛΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΕΤΑΡΤΗ 24 IOYΛΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05 ΜΑΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες:

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05 ΜΑΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05 ΜΑΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

Ξυλόκαστρο, 6/5/2016

Ξυλόκαστρο, 6/5/2016 Ξυλόκαστρο, 6/5/2016 Σε συνέχεια της ιδιαίτερα επιτυχημένης 1 ης Περιφερειακής Συνάντησης Υγιών Πόλεων στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, πραγματοποιήθηκε η 2 η Περιφειακή Συνάντηση Υγιών Πόλεων που εστίασε στην

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΟΥNΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 20:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΟΥNΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 20:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΟΥNΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 20:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΔΣ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 1 ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 email: info@ddy.gr, website: www.ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ,

Διαβάστε περισσότερα

Νταίζη Παπαθανασοπούλου, Συντονίστρια Προγράμματος Υγιείς Πόλεις του Π.Ο.Υ. στο Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Πρόεδρος Συμβουλευτικής

Νταίζη Παπαθανασοπούλου, Συντονίστρια Προγράμματος Υγιείς Πόλεις του Π.Ο.Υ. στο Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Πρόεδρος Συμβουλευτικής Πρόγραμμα 19 ης Συνάντησης Εργασίας Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Μαρούσι, 29 Ιουνίου 2018 Νταίζη Παπαθανασοπούλου, Συντονίστρια Προγράμματος Υγιείς Πόλεις του Π.Ο.Υ. στο Ελληνικό Διαδημοτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΜΑΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΜΑΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΜΑΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ. Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΕΜΠΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 10:00ΠΜ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΕΜΠΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 10:00ΠΜ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΕΜΠΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 10:00ΠΜ Παρόντες: κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 8.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 8. ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 8.00ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 8.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 8. ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 8.00ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, Μαρούσι ΤΗΛ FAX

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, Μαρούσι ΤΗΛ FAX 1 ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 email: info@ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 29/01/2008

Διαβάστε περισσότερα

Σωτήρης Παπασπυρόπουλος, Γενικός Διευθυντής ΕΔΔΥΠΠΥ

Σωτήρης Παπασπυρόπουλος, Γενικός Διευθυντής ΕΔΔΥΠΠΥ Σωτήρης Παπασπυρόπουλος, Γενικός Διευθυντής ΕΔΔΥΠΠΥ 1. ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ 2. ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3. ΑΙΓΑΛΕΩ 4. ΑΓΡΙΝΙΟ 5. ΑΛΙΜΟΣ 6. ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ- ΚΑΜΑΤΕΡΟ 7. ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 8. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 9. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014, ΩΡΑ 15:00ΜΜ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014, ΩΡΑ 15:00ΜΜ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014, ΩΡΑ 15:00ΜΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 IOYNIOY 2013, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 IOYNIOY 2013, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 IOYNIOY 2013, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Γ. Πατούλης: «Η ψυχική υγεία και η φυσική άσκηση στο επίκεντρο των Υγιών Πόλεων»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Γ. Πατούλης: «Η ψυχική υγεία και η φυσική άσκηση στο επίκεντρο των Υγιών Πόλεων» Μαρούσι, 11 Νοεμβρίου 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πραγματοποιήθηκε η 14 η Τριμηνιαία Συνάντηση των Δήμων-Μελών του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Γ. Πατούλης: «Η ψυχική υγεία και η φυσική άσκηση στο

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα 17 ης Συνάντηση Εργασίας Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Μαρούσι, 15 Δεκεμβρίου 2017 Νταίζη Παπαθανασοπούλου, Συντονίστρια

Πρόγραμμα 17 ης Συνάντηση Εργασίας Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Μαρούσι, 15 Δεκεμβρίου 2017 Νταίζη Παπαθανασοπούλου, Συντονίστρια Πρόγραμμα 17 ης Συνάντηση Εργασίας Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Μαρούσι, 15 Δεκεμβρίου 2017 Νταίζη Παπαθανασοπούλου, Συντονίστρια Προγράμματος Υγιείς Πόλεις του Π.Ο.Υ. στο Ελληνικό Διαδημοτικό

Διαβάστε περισσότερα

Προσκεκλημένοι: 1) κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος Διευθυντής, 2) κα Χριστίνα Ρέντα -Γραμματειακή υποστήριξη ΔΣ

Προσκεκλημένοι: 1) κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος Διευθυντής, 2) κα Χριστίνα Ρέντα -Γραμματειακή υποστήριξη ΔΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΩΡΑ 3.30 ΜΜ Παρόντες: 1) κ. Γιώργος Πατούλης - Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2) κ. Ιωάννης Λαδόπουλος Δημ. Σύμβουλος Χαλανδρίου, Αντιπρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011 Παρόντες: 1) κ. Γιώργος Πατούλης - Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2) κ. Ιωάννης Λαδόπουλος Δημ. Σύμβουλος Χαλανδρίου, Αντιπρόεδρος 3) κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011 Παρόντες: 1) κ. Γιώργος Πατούλης - Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2) κ. Ιωάννης Λαδόπουλος Δημ. Σύμβουλος Χαλανδρίου, Αντιπρόεδρος 3) κ. Χρίστος

Διαβάστε περισσότερα

Μαρούσι, 20/3/2015. ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10 ης Τριµηνιαίας Συνάντησης ήµων-μελών Ε...Υ.Π.Π.Υ

Μαρούσι, 20/3/2015. ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10 ης Τριµηνιαίας Συνάντησης ήµων-μελών Ε...Υ.Π.Π.Υ Μαρούσι, 20/3/2015 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10 ης Τριµηνιαίας Συνάντησης ήµων-μελών Ε...Υ.Π.Π.Υ Γ. Πατούλης: «Σχεδιάζουµε παγκόσµια, εκτελούµε τοπικά. 165 ήµοι στην κατεύθυνση µιας κοινής Πολιτικής και κοινών ράσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, Μαρούσι ΤΗΛ FAX

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, Μαρούσι ΤΗΛ FAX 1 ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 email: info@ddy.gr, website: www.ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣΥΝΕ ΡΙΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣΥΝΕ ΡΙΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 24/9/2014 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣΥΝΕ ΡΙΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Γ. Πατούλης: «Υγεία 2020». Σπουδαίος ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Προαγωγή της Υγείας µε θεσµοθετηµένη συνεργασία µεταξύ Κράτους, Περιφερειών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

1. κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος- Γενικός Διευθυντής ΕΔΔΥΠΠΥ 2. κα Αικατερίνη Δημητράκη Γραμματειακή Υποστήριξη ΕΔΔΥΠΠΥ

1. κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος- Γενικός Διευθυντής ΕΔΔΥΠΠΥ 2. κα Αικατερίνη Δημητράκη Γραμματειακή Υποστήριξη ΕΔΔΥΠΠΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕYH 29 IOYNIOY 2018, ΩΡΑ 15.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕYH 29 IOYNIOY 2018, ΩΡΑ 15.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕYH 29 IOYNIOY 2018, ΩΡΑ 15.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ. Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία ΚΕΠ Υγείας (Κέντρο Πρόληψης για την Υγεία) στους Δήμους μέλη του ΕΔΔΥΠΠΥ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος

Δημιουργία ΚΕΠ Υγείας (Κέντρο Πρόληψης για την Υγεία) στους Δήμους μέλη του ΕΔΔΥΠΠΥ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος Δημιουργία ΚΕΠ Υγείας (Κέντρο Πρόληψης για την Υγεία) στους Δήμους μέλη του ΕΔΔΥΠΠΥ Σωτήρης Παπασπυρόπουλος Γενικός Διευθυντής ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ Δημιουργία και δικτύωση Δημοτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, Μαρούσι ΤΗΛ FAX

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, Μαρούσι ΤΗΛ FAX 1 ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 email: info@ddy.gr, website: www.ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας, Αντιπρόεδρος Α 2. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ. Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος : Όνομα: Θέση: ΑΓΡΙΝΙΟΥ Ιωάννα Τασολάμπρου Προϊσταμένη Τμήματος Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας Ηλ. Δ/νση : itasolamprou@agrinio.gr, pronoia2@agrinio.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΟΚΤ - NOE - ΔΕΚ 2014 ΦΕΒ - ΜΑΡ 2015 ΙΑΝ ΦΕΒ ΜΑΡ 2016 ΘΕΜΑ «ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

website: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, 31 Αυγούστου 2009

website:  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, 31 Αυγούστου 2009 1 Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 email: info@ddy.gr, website: www.ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, 31 Αυγούστου 2009 Παρόντες: 1) κ. Παναγιώτης Βλασσάς

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 1 ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 email: info@ddy.gr, website: www.ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

email: info@ddy.gr, website: www.ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, 24 Νοεμβρίου 2009

email: info@ddy.gr, website: www.ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, 24 Νοεμβρίου 2009 1 Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 email: info@ddy.gr, website: www.ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, 24 Νοεμβρίου 2009 Παρόντες: 1) κ. Γεώργιος Πατούλης

Διαβάστε περισσότερα

Επεκτείνεται η δημιουργία ΚΕΠ Υγείας σε όλη την Ελλάδα.

Επεκτείνεται η δημιουργία ΚΕΠ Υγείας σε όλη την Ελλάδα. Πανόραμα, 5 Φεβρουαρίου 2015 Επεκτείνεται η δημιουργία ΚΕΠ Υγείας σε όλη την Ελλάδα. Αυτό τονίστηκε από τον Πρόεδρο του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ ΚΕΔΕ κ. Γιώργο Πατούλη στη συνεδρίαση του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

website: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

website:  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009 1 Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 email: info@ddy.gr, website: www.ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009 Παρόντες: 1) κ. Γεώργιος Πατούλης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ 2012 ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ 2012 ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ 2012 ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Προσκεκλημένοι: 1) κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος Διευθυντής, 2) κα Χριστίνα Ρέντα -Γραμματειακή υποστήριξη ΔΣ

Προσκεκλημένοι: 1) κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος Διευθυντής, 2) κα Χριστίνα Ρέντα -Γραμματειακή υποστήριξη ΔΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΩΡΑ 4.00 ΜΜ Παρόντες: 1) κ. Γιώργος Πατούλης - Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2) κ. Ιωάννης Λαδόπουλος Δημ. Σύμβουλος Χαλανδρίου, Αντιπρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΕΜΠΤΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015, ΩΡΑ μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΕΜΠΤΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015, ΩΡΑ μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΕΜΠΤΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 15.30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

Προσκεκλημένοι: 1) κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος Διευθυντής, 2) κα Χριστίνα Ρέντα -Γραμματειακή υποστήριξη ΔΣ

Προσκεκλημένοι: 1) κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος Διευθυντής, 2) κα Χριστίνα Ρέντα -Γραμματειακή υποστήριξη ΔΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 ΩΡΑ 3.30 ΜΜ Παρόντες: 1) κ. Γιώργος Πατούλης - Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2) κ. Γιώργος Μακρυνός - Δημ. Σύμβουλος Κορυδαλλού, Αντιπρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011 Παρόντες: 1) κ. Γιώργος Πατούλης - Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2) κα. Ευαγγελία Αμανατίδου -Χατζηπαυλή, Δημ. Σύμβουλος Ν. Ιωνίας, Αντιπρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία λήψης απόφασης για την ένταξη στο Δίκτυο: (αναγράφονται τα στοιχεία αυτού που συμπληρώνει το ερωτηματολόγιο)

Ημερομηνία λήψης απόφασης για την ένταξη στο Δίκτυο: (αναγράφονται τα στοιχεία αυτού που συμπληρώνει το ερωτηματολόγιο) ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,

Διαβάστε περισσότερα

Μαρούσι, 10 Μαρτίου Δελτίο Τύπου 15 ης Συνάντησης Εργασίας Υγιών Πόλεων

Μαρούσι, 10 Μαρτίου Δελτίο Τύπου 15 ης Συνάντησης Εργασίας Υγιών Πόλεων Δελτίο Τύπου 15 ης Συνάντησης Εργασίας Υγιών Πόλεων Μαρούσι, 10 Μαρτίου 2017 Γ. Πατούλης: «Το Δίκτυο διαρκώς εξελίσσεται με ενιαία πολιτική, εκσυγχρονισμένη κατά τον Π.Ο.Υ, και με διευρυμένη αντίληψη για

Διαβάστε περισσότερα

Χρέη Γραμματέα της Οικονομικής Επιτροπής εκτελεί η υπάλληλος της Περιφέρειας κα Τρουλάκη Άννα.

Χρέη Γραμματέα της Οικονομικής Επιτροπής εκτελεί η υπάλληλος της Περιφέρειας κα Τρουλάκη Άννα. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Δ/νση: Λ. Συγγρού 15 17 Τ.Κ.: 117 43 Αθήνα Τηλ.: 213 20 63 776 213 20 63 537 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Συνεδρίαση 19 η Απόφαση υπ αριθ. 717/2015

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Με μια ενημερωτική ημερίδα για τους στόχους, τη χρησιμότητα και τον ρόλο του θεσμού των ΚΕΠ Υγείας, παρουσία

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΙΔΕΣ & ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ( )

ΗΜΕΡΙΔΕΣ & ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ( ) ΗΜΕΡΙΔΕΣ & ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ (2015 + 2016) Α/Α ΗΜΕΡΙΔΕΣ & ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ (2015 + 2016) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΙ 1 12/5/2014 ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΡ.ΔΗΜOΤΩΝ 2 8/12/2014 ΧΟΡΤΙΑΤΗ 3 22/12/2014 ΛΑΥΡΙΟ 4 13/3/2015

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές Πληροφορίες Δήμος : Θάσου ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Όνομα: Γεωργαλή - Νικήτα Αγγελική Θέση: Αιρετός, Πρόεδρος ΝΠΔΔ «Δημαρωγός» Ηλ. Δ/νση : dimarogos@thassos.gr Ημερομηνία λήψης απόφασης για την

Διαβάστε περισσότερα

email: info@ddy.gr, website: www.ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

email: info@ddy.gr, website: www.ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, Τρίτη 31 Μαρτίου 2009 1 Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 email: info@ddy.gr, website: www.ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, Τρίτη 31 Μαρτίου 2009 Παρόντες: 1) κ. Γεώργιος Πατούλης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 3.00μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 3.00μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 3.00μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα