ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ, 1 ΗΕ ΤΑΞΗΣ, ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΙΔίΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ, 1 ΗΕ ΤΑΞΗΣ, ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΙΔίΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ."

Transcript

1 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 16ης ΙΟΥΛΙΟΥ Αριθμός 800 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ, 1 ΗΕ ΤΑΞΗΣ, ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΙΔίΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ. Γίνονται δεκτές αιτήσεις για έξι κενές μόνιμες θέσεις Ιατρικού Λειτουργού, 1 ης Τάξης, Ιατρικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας, στην ειδικότητα της Παθολογίας. (Η θέση είναι Πρώτου Διορισμού και Προαγωγής). Ο μισθός της θέσης είναι Α11: , , , , , , , , και Α13: , , , , , , (Συνδυασμένες Κλίμακες). Στον πιο πάνω μισθό προστίθενται οι οποιεσδήποτε γενικές αυξήσεις εγκρίνονται με νομοθεσία και τιμαριθμικό επίδομα, σύμφωνα με το ποσοστό που εγκρίνεται από την Κυβέρνηση από καιρό σε καιρό. Επίσης παρέχεται δωρεάν στολή όπως καθορίζεται στους σχετικούς Κανονισμούς, Σύμφωνα με το Σχέδιο Υπηρεσίας της θέσης που ισχύει, τα καθήκοντα και οι ευθύνες, καθώς και τα απαιτούμενα προσόντα έχουν ως εξής: 2. Καθήκοντα και ευθύνες: (1) (α) Γενική Ιατρική. Εκτελεί καθήκοντα γενικής Ιατρικής σε Νοσοκομείο, Εξωτερικά ιατρεία, Τμήματα Πρώτων Βοηθειών, Αγροτικό Υγειονομικό Κέντρα ή Αγροτική Περιοχή, ή σε οποιοδήποτε Υπουργείο, Τμήμα ή Υπηρεσία, σύμφωνα με τις (β) Ειδική Ιατρική. Εκτελεί καθήκοντα της ειδικότητας του σε Νοσοκομείο, Εξωτερικά ιατρεία, Τμήματα Πρώτων Βοηθειών ή μεγάλα Αγροτικά Υγειονομικά Κέντρα, ή σε οποιοδήποτε Υπουργείο, Τμήμα ή Υπηρεσία, σύμφωνα με τις (2) Τηρεί και υποβάλλει τα απαραίτητα στοιχεία για την εργασία που επιτελεί. (3) Εκτελεί οποιαδήποτε άλλα καθήκοντα του ανατεθούν. Σημ.: Τα καθήκοντα της θέσης συνεπάγονται απασχόληση και εκτός του συνηθισμένου ωραρίου της δημόσιας υπηρεσίας, ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας, το σύνολο όμως των ωρών εργασίας δε θα υπερβαίνει τον καθορισμένο αριθμό ωρών εργασίας την εβδομάδα. 3. Απαιτούμενα προσόντα: Α. Για Πρώτο Διορισμό: (1) Εγγεγραμμένος στο Μητρώο Ιατρών Κύπρου. (2) Κάτοχος πιστοποιητικού ειδικότητας σύμφωνα με τον περί Εγγραφής Ιατρών Νόμο. (3) Διετής πείρα σχετική με τα καθήκοντα της θέσης θεωρείται πλεονέκτημα. Β. Για Προαγωγή: Διετής τουλάχιστον υπηρεσία στη θέση Ιατρικού Λειτουργού, 2" ς Τάξης. Γ. Και για τα δύο Α και Β: (1) Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και καλή γνώση της Αγγλικής ή της Γαλλικής ή της Γερμανικής γλώσσας. ή Καλή γνώση της Ελληνικής και πολύ καλή γνώση της Αγγλικής ή της Γαλλικής ή της Γερμανικής γλώσσας. (2) Ακεραιότητα χαρακτήρα, υπευθυνότητα, πρωτοβουλία και ευθυκρισία. Σημειώσεις: 1. Η ειδικότητα και η τυχόν εξειδίκευση της ειδικότητας, σύμφωνα με τους περί ίστρων (Ειδικά Προσόντα) Κανονισμούς του 2003 όπως εκάστοτε τροποποιούνται, θα καθορίζεται επακριβώς κατά τη δημοσίευση της θέσης ανάλογα με τις ανάγκες της Υπηρεσίας και σύμφωνα με την οργανωτική δομή των δέσεων του ιατρικού προσωπικού του Τμήματος Ιατρικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας. Οι παρούσες ανάγκες της Υπηρεσίας απαιτούν όπως σι θέσεις κατανεμηθούν στην ειδικότητα της Παθολογίας.

2 1010 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 16ης ΙΟΥΛΙΟΥ Στην περίπτωση της ειδικότητας της Στομαϊογναθοπροαωπικής Χειρουργικής, οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι και να κατέχουν πιστοποιητικά ειδικότητας όπως προνοείται στους περί Εγγραφής Ιατρών Νόμους και στους περί Εγγραφής Οδοντιάτρων Νόμους. 3. Αν η θέση προορίζεται για το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών, τούτο θα καθορίζεται κατά τη δημοσίευση της θέσης. 4. Οι ειδικότητες στην περίπτωση των Τμημάτων Πρώτων Βοηθειών θα είναι η Παθολογία, η Χειρουργική και η Γενική Ιατρική και σι υποψήφιοι για τις θέσεις που προορίζονται για τα Τμήματα αυτά μπορεί να είναι κάτοχοι οποιασδήποτε από τις ειδικότητες αυτές. 4. Οι αιτητές πρέπει να είναι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας ή πολίτες κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Νοείται ότι σύμφωνα με την επιφύλαξη του άρθρου 31 των περί Δημόσιας Υπηρεσίας Νόμων του 1990 έως 2009 "το Υπουργικό Συμβούλιο μπορεί να επιτρέψει σε ειδική περίπτωση, για εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος, όπως πρόσωπο που δεν είναι πολίτης της Δημοκρατίας ή κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης υποβάλλει αίτηση για διορισμό σύμφωνα με τις διατάξεις των Νόμων αυτών και σε περίπτωση επιλογής του, αυτό μπορεί να διοριστεί ~ (α) Με σύμβαση για ορισμένο χρονικό διάστημα ' ή (β) πάνω σε μόνιμη βάση, αν το εν λόγω πρόσωπο είχε απασχοληθεί στη δημόσια υπηρεσία με σύμβαση για περίοδο όχι μικρότερη από τέσσερα χρόνια". 5. Σύμφωνα με το άρθρο 31 (β) των περί Δημόσιας Υπηρεσίας Νόμων του 1990 έως 2009 "Κανένας δε διορίζεται στη δημόσια υπηρεσία, εκτός αν συμπλήρωσε την ηλικία των δεκαεπτά χρόνων και, νοουμένου ότι πρόκειται για πολίτη της Δημοκρατίας, έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ή έχει απαλλαγεί νομίμως από αυτές". 6. Αιτητές οι οποίοι καλύπτονται από τις πρόνοιες του Περί Πρόσληψης Ατόμων με Αναπηρίες στον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα (Ειδικές Διατάξεις) Νόμου του 2009 (Ν.146(Ι)/09), καλούνται όπως, με τα λοιπά πιστοποιητικά που επισυνάπτουν στην αίτηση τους, υποβάλουν και πρωτότυπα πιστοποιητικά των θεραπόντων ιατρών τους στα οποία να περιγράφεται το είδος και η κατάσταση της αναπηρίας τους. 7. Αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν στο έντυπο Γεν. 6 και να παραδοθούν στο Γραφείο της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας έναντι απόδειξης παραλαβής ή να αποσταλούν μέσω του Ταχυδρομείου με συστημένη επιστολή στον Πρόεδρο της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας, 1407 Λευκωσία, ή μέσω τηλεομοιοτυπικής υπηρεσίας (Τέλεφαξ ), όχι αργότερα από τις 9 Αυγούστου Οι αιτήσεις πρέπει να συνοδεύονται με αντίγραφα των πιστοποιητικών των ακαδημαϊκών και άλλων συναφών προσόντων που προνοούνται στην παράγραφο 3 ανωτέρω, περιλαμβανομένων βεβαιώσεων για υπηρεσία εκεί όπου απαιτείται πείρα. (Τα πρωτότυπα να παρουσιαστούν όταν ζητηθούν για έλεγχο). 8. Αιτήσεις από μέρους δημόσιων υπαλλήλων θα πρέπει να υποβληθούν μέσα στην προθεσμία που καθορίζεται στη δημοσίευση, απευθείας στο Γραφείο της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας, με κοινοποίηση στους οικείους Προϊσταμένους των Τμημάτων στα οποία υπηρετούν. (Φάκ /136)

3 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 16ης ΙΟΥΛΙΟΥ Αριθμός 801 ΚΕΝΕΣ ΕΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ, 1 ιβ ΤΑΞΗΣ, ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑ! ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΩΤΟΡίΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΠΑΣ. Γίνονται δεκτές αιτήσεις για δύο κενές μόνιμες θέσεις Ιατρικού Λειτουργού, 1 ας Τάξης, Ιατρικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας, στην ειδικότητα της Ωτορινολαρυγγολογίας. {Η θέση είναι Πρώτου Διορισμού και Προαγωγής), Ο μισθός της θέσης είναι Α11: , , , , , , , , και Α13: , , , , , , {Συνδυασμένες Κλίμακες). Στον πιο πάνω μισθό προστίθενται οι οποιεσδήποτε γενικές αυξήσεις εγκρίνονται με νομοθεσία και τιμαριθμικό επίδομα, σύμφωνα με το ποσοστό που εγκρίνεται από την Κυβέρνηση από καιρό σε καιρό. Επίσης παρέχεται δωρεάν στολή όπως καθορίζεται στους σχετικούς Κανονισμούς. Σύμφωνα με το Σχέδιο Υπηρεσίας της Θέσης που ισχύει, τα καθήκοντα και οι ευθύνες, καθώς και τα απαιτούμενα προσόντα έχουν ως εξής: 2. Καθήκοντα και ευθύνες: (1) (α) Γενική Ιατρική. Εκτελεί καθήκοντα γενικής Ιατρικής σε Νοσοκομείο, Εξωτερικά Ιατρεία, Τμήματα Πρώτων Βοηθειών, Αγροτικό Υγειονομικό Κέντρο ή Αγροτική Περιοχή, ή σε οποιοδήποτε Υπουργείο, Τμήμα ή Υπηρεσία, σύμφωνα με τις (β) Ειδική Ιατρική. Εκτελεί καθήκοντα της ειδικότητας του σε Νοσοκομείο, Εξωτερικά Ιατρεία, Τμήματα Πρώτων Βοηθειών ή μεγάλα Αγροτικά Υγειονομικά Κέντρα, ή σε οποιοδήποτε Υπουργείο, Τμήμα ή Υπηρεσία, σύμφωνα με τις (2) Τηρεί και υποβάλλει τα απαραίτητα στοιχεία για την ερνασία που επιτελεί. (3) Εκτελεί οποιαδήποτε άλλα καθήκοντα του ανατεθούν. Σημ.: Τα καθήκοντα της θέσης συνεπάγονται απασχόληση και εκτός του συνηθισμένου ωραρίου της δημόσιας υπηρεσίας, ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας, το σύνολο όμως των ωρών εργασίας δε θα υπερβαίνει τον καθορισμένο αριθμό ωρών εργασίας την εβδομάδα. 3. Απαιτούμενα προσόντα: Α. Για Πρώτο Διορισμό: (1) Εγγεγραμμένος στο Μητρώο Ιατρών Κύπρου. (2) Κάτοχος πιστοποιητικού ειδικότητας σύμφωνα με τον περί Εγγραφής Ιατρών Νόμο. (3) Διετής πείρα σχετική με τα καθήκοντα της θέσης θεωρείται πλεονέκτημα. Β. Για Προαγωγή: Διετής τουλάχιστον υπηρεσία στη θέση Ιατρικού Λειτουργού, 2 Γί Τάξης. Γ. Και για τα δύο Α και Β: {1) Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και καλή γνώση της Αγγλικής ή της Γαλλικής ή της Γερμανικής γλώσσας. ή" Καλή γνώση της Ελληνικής και πολύ καλή γνώση της Αγγλικής ή της Γαλλικής ή της Γερμανικής γλώσσας. (2) Ακεραιότητα χαρακτήρα, υπευθυνότητα, πρωτοβουλία και ευθυκρισία. Σημειώσεις: 1. Η ειδικότητα και η τυχόν εξειδίκευση της ειδικότητας, σύμφωνα με τους περί Ιατρών (Ειδικά Προσόντα) Κανονισμούς του 2003 όπως εκάστοτε τροποποιούνται, θα καθορίζεται επακριβώς κατά τη δημοσίευση της θέσης ανάλογα με τις ανάγκες της Υπηρεσίας και σύμφωνα με την οργανωτική δομή των θέσεων του ιατρικού προσωπικού του Τμήματος Ιατρικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας. Οι παρούσες ανάγκες της Υπηρεσίας απαιτούν όπως οι θέσεις κατανεμηθούν στην ειδικότητα της Ωτορινολαρυγγολογίας.

4 TftfHMA A 1012 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 16ης ΙΟΥΛΙΟΥ Στην περίπτωση της ειδικότητας της Στοματογναθοπροσωπικής Χειρουργικής, Ο! υποψήφιοι θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι και να κατέχουν πιστοποιητικά ειδικότητας όπως προνοείται στους περί Εγγραφής Ιατρών Νόμους και στους περί Εγγραφής Οδοντιάτρων Νόμους. 3. Αν η θέση προορίζεται για το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών, τούτο Θα καθορίζεται κατά τη δημοσίευση της θέσης. 4. Οι ειδικότητες στην περίπτωση των Τμημάτων Πρώτων Βοηθειών Θα είναι η Παθολογία, η Χειρουργική και η Γενική Ιατρική και οι υποψήφιοι για τις θέσεις που προορίζονται για τα Τμήματα αυτά μπορεί να είναι κάτοχοι οποιασδήποτε αττό τις ειδικότητες αυτές. 4. Οι αιτητές πρέπει να είναι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας ή πολίτες κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Νοείται ότι σύμφωνα με την επιφύλαξη του άρθρου 31 των περί Δημόσιας Υπηρεσίας Νόμων του 1990 έως 2009 "το Υπουργικό Συμβούλιο μπορεί να επιτρέψει σε ειδική περίπτωση, για εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος, όπως πρόσωπο που δεν είναι πολίτης της Δημοκρατίας ή κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης υποβάλλει αίτηση για διορισμό σύμφωνα με τις διατάξεις των Νόμων αυτών και σε περίπτωση επιλογής του, αυτό μπορεί να διοριστεί - (α) Με ούμβαση για ορισμένο χρονικό διάστημα ή (β) πάνω σε μόνιμη βάση, αν το εν λόγω πρόσωπο είχε απασχοληθεί στη δημόσια υπηρεσία με σύμβαση για περίοδο όχι μικρότερη από τέσοερα χρόνια". 5. Σύμφωνα με το άρθρο 31{β) των περί Δημόσιας Υπηρεσίας Νόμων του 1990 έως 2009 "Κανένας δε διορίζεται στη δημόσια υπηρεσία, εκτός αν συμπλήρωσε την ηλικία των δεκαεπτά χρόνων και, νοουμένου ότι πρόκειται για πολίτη της Δημοκρατίας, έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ή έχει απαλλαγεί νομίμως από αυτές". 6. Αιτητές οι οποίοι καλύπτονται από τις πρόνοιες του Περί Πρόσληψης Ατόμων με Αναπηρίες στον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα {Ειδικές Διατάξεις) Νόμου του 2009 (N.14fj(l)/09), καλούνται όπως, με τα λοιπά πιστοποιητικά που επισυνάπτουν στην αίτηση τους, υποβάλουν και πρωτότυπα πιστοποιητικά των θεραπόντων ιατρών τους στα οποία να περιγράφεται το είδος και η κατάσταση της αναπηρίας τους. 7. Αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν στο έντυπο Γεν. 6 και να παραδοθούν στο Γραφείο της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας έναντι απόδειξης παραλαβής ή να αποσταλούν μέσω του Ταχυδρομείου με συστημένη επιστολή στον Πρόεδρο της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας, 1407 Λευκωσία, ή μέσω τηλεομοιοτυπικής υπηρεσίας (Τέλεφαξ ), όχι αργότερα από τις 9 Αυγούστου Οι αιτήσεις πρέπει να συνοδεύονται με αντίγραφα των πιστοποιητικών των ακαδημαϊκών και άλλων συναφών προσόντων που προνοούνται στην παράγραφο 3 ανωτέρω, περιλαμβανομένων βεβαιώσεων για υπηρεσία εκεί όπου απαιτείται πείρα. (Τα πρωτότυπα να παρουσιαστούν όταν ζητηθούν για έλεγχο). 8. Αιτήσεις από μέρους δημόσιων υπαλλήλων Θα πρέπει να υποβληθούν μέσα στην προθεσμία που καθορίζεται οτη δημοσίευση, απευθείας στο Γραφείο της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας, με κοινοποίηση στους οικείους Προϊσταμένους των Τμημάτων στα οποία υπηρετούν. (Φάκ /143)

5 ΕΓΉΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 16ης ΙΟΥΛίΟΥ 2010 ΤΜΗΜΑ Α 1013 Αριθμός 802 ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ, 1 ΗΪ ΤΑΞΗΣ, ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕίΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑΣ. Γίνονται δεκτές αιτήσεις για μια κενή μόνιμη θέση Ιατρικού Λειτουργού, 1 ηϊ Τάξης, Ιατρικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας, στην ειδίκότητα της Οφθαλμολογίας. (Η θέση είναι Πρώτου Διορισμού και Προαγωγής). Ο μισθός της θέσης είναι Α11: , , , , , , , , και Α13: , 40,553, , , , , (Συνδυασμένες Κλίμακες). Στον πιο πάνω μισθό προστίθενται οι οποιεσδήποτε γενικές αυξήσεις εγκοίνονται με νομοθεσία και τιμαριθμικό επίδομα, σύμφωνα με το ποσοστό που εγκρίνεται από την Κυβέρνηση από καιρό σε καιρό. Επίσης παρέχεται δωρεάν στολή όπως καθορίζεται στους σχετικούς Κανονισμούς. Σύμφωνα με το Σχέδιο Υπηρεσίας της θέσης που ισχύει, τα καθήκοντα και ο: ευθύνες, καθώς και τα απαπούμενα προσόντα έχουν ως εξής; 2. Καθήκοντα και ευθύνες: (1) (α) Γενίκή Ιατρική. Εκτελεί καθήκοντα γενικής Ιατρικής σε Νοσοκομείο, Εξωτερικά ίατρεία, Τμήματα Πρώτων Βοηθειών, Αγροτικό Υγειονομικό Κέντρο ή Αγροτική Περιοχή, ή σε οποιοδήποτε Υπουργείο, Τμήμα ή Υπηρεσία, σύμφωνα με τις (β) Ειδική Ιατρική. Εκτελεί καθήκοντα της ειδικότητας του σε Νοσοκομείο, Εξωτερικά Ιατρεία, Τμήματα Πρώτων Βοηθειών ή μεγάλα Αγροτικά Υγειονομικά Κέντρα, ή σε οποιοδήποτε Υπουργείο, Τμήμα ή Υπηρεσία, σύμφωνα με τις (2) Τηρεί και υποβάλλει τα απαραίτητα στοιχεία για την εργασία που επιτελεί. (3) Εκτελεί οποιαδήποτε άλλα καθήκοντα του ανατεθούν. Σημ.: Τα καθήκοντα της θέσης συνεπάγονται απασχόληση και εκτός του συνηθισμένου ωραρίου της δημόσιας υπηρεσίας, ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας, το σύνολο όμως των ωρών εργασίας δε θα υπερβαίνει τον καθορισμένο αριθμό ωρών εργασίας την εβδομάδα. 3, Απαιτούμενα προσόντα: Α. Για Πρώτο Διορισμό: (1) Εγγεγραμμένος στο Μητρώο Ιατρών Κύπρου. (2) Κάτοχος πιστοποιητίκού ειδικότητας σύμφωνα με τον περί Εγγραφής Ιατρών Νόμο. (3) Διετής πείρα σχετική με τα καθήκοντα της θέσης θεωρείται πλεονέκτημα. Β. Για Προαγωγή: Διετής τουλάχιστον υπηρεσία στη θέση Ιατρικού Λειτουργού, 2" ς Τάξης. Γ, Και για τα δύο Α και Β: (1) Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και καλή γνώση της Αγγλικής ή της Γαλλικής ή της Γερμανικής γλώσσας. ή Καλή γνώση της Ελληνικής και πολύ καλή γνώση της Αγγλικής ή της Γαλλικής ή της Γερμανικής γλώσσας. (2) Ακεραιότητα χαρακτήρα, υπευθυνότητα, πρωτοβουλία και ευθυκρισία. Σημειώσεις: 1. Η ειδικότητα και η τυχόν εξειδίκευση της ειδικότητας, σύμφωνα με τους περί Ιατρών (Ειδικά Προσόντα) Κανονισμούς του 2003 όπως εκάστοτε τροποποιούνται, Θα καθορίζεται επακριβώς κατά τη δημοσίευση της θέσης ανάλογα με τις ανάγκες της Υπηρεσίας και σύμφωνα με την οργανωτική δομή των θέσεων του ιατρικού προσωπικού του Τμήματος Ιατρικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας. Οι παρούσες ανάγκες της Υπηρεσίας απαιτούν όπως η θέση κατανεμηθεί στην ειδικότητα της Οφθαλμολογίας.

6 1014 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 16ης ΙΟΥΛΙΟΥ Στην περίπτωση της ειδικότητας της Στοματογναθοπροσωπικής Χειρουργικής, οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι και να κατέχουν πιστοποιητικά ειδικότητας όπως προνοείται στους περί Εγγραφής ίατρών Νόμους και στους περί Εγγραφής Οδοντίατρων Νόμους. 3. Αν η θέση προορίζεται για το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών, τούτο 6α καθορίζεται κατά ιη δημοσίευση της Θέσης. 4. Of ειδικότητες στην περίπτωση των Τμημάτων Πρώτων βοηθειών θα είναι η Παθολογία, η Χειρουργική και η Γενική Ιατρική και οι υποψήφιοι για τις Θέσεις που προορίζονται για τα Τμήματα αυτά μπορεί νσ είναι κάτοχοι οποιασδήποτε από τις ειδικότητες αυτές. 4. Οι αιτητές πρέπει να είναι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας ή πολίτες κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Νοείται ότι σύμφωνα με ϊήν επιφύλαξη του άρθρου 31 των περί Δημόσιας Υπηρεσίας Νόμων του 1990 έως 2009 "το Υπουργικό Συμβούλιο μπορεί να επιτρέψει σε ειδική περίπτωση, για εξυπηρέτηση του δημόαιου συμφέροντος, όπως πρόσωπο που δεν είναι πολίτης της Δημοκρατίας ή κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης υποβάλλει αίτηση για διορισμό σύμφωνα με τις διατάξεις των Νόμων αυτών και σε περίπτωση επιλογής του, αυτό μπορεί να διοριστεί - (α) Με σύμβαση για ορισμένο χρονικό διάστημα' ή (β) πάνω σε μόνιμη βάση, αν το εν λόγω πρόσωπο είχε απασχοληθεί στη δημόσια υπηρεσία με σύμβαση για περίοδο όχι μικρότερη από τέσσερα χρόνια". 5. Σύμφωνα με το άρθρο 31(β) των περί Δημόσιας Υπηρεσίας Νόμων του 1990 έως 2009 "Κανένας δε διορίζεται στη δημόσια υπηρεσία, εκτός αν συμπλήρωσε την ηλικία των δεκαεπτά χρόνων και, νοουμένου ότι πρόκειται για πολίτη της Δημοκρατίας, έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ή έχει απαλλαγεί νομίμως από αυτές". 6. Αιτητές οι οποίοι καλύπτονται από τις πρόνοιες του Περί Πρόσληψης Ατόμων με Αναπηρίες στον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα (Ειδικές Διατάξεις) Νόμου του 2009 (Ν.146(ί)/09), καλούνται όπως, με τα λοιπά πιστοττοιητικα που επισυνάπτουν στην αίτηση τους, υποβάλουν και πρωτότυπα πιστοποιητικά των θεραπόντων ιατρών τους στα οποία να περιγράφεται το είδος και η κατάσταση της αναπηρίας τους. 7. Αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν στο έντυπο Γεν. 6 και να παραδοθούν στο Γραφείο της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας έναντι απόδειξης παραλαβής ή να αποσταλούν μέσω του Ταχυδρομείου με συστημένη επιστολή στον Πρόεδρο της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας, 1407 Λευκωοία, ή μέσω τηλεομοιοτυπικής υπηρεσίας (Τέλεφαξ ), όχι αργότερα από τις 9 Αυγούστου Οι αιτήσεις πρέπει να συνοδεύονται με αντίγραφα των πιστοποιητικών των ακαδημαϊκών και άλλων συναφών προσόντων που προνοούνται στην παράγραφο 3 ανωτέρω, περιλαμβανομένων βεβαιώσεων για υπηρεσία εκεί όπου απαιτείται πείρα. (Τα πρωτότυπα να παρουσιαστούν όταν ζητηθούν για έλεγχο). 8. Αιτήσεις από μέρους δημόσιων υπαλλήλων θα πρέπει να υποβληθούν μέοα στην προθεσμία που καθορίζεται στη δημοσίευση, απευθείας στο Γραφείο της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας, με κοινοποίηση στους οικείους Προϊσταμένους των Τμημάτων στα οποία υπηρετούν. (Φάκ /141)

7 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 16ης ΪΟΥΛίΟΥ Αριθμός 803 ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ. 1 Ηί ΤΑΞΗΣ, ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΝΕΟΓΝΩΝ. Γίνονται δεκτές αιτήσεις για μϊα κενή μόνιμη θέση Ιατρικού Λειτουργού, 1 nc Τάξης, Ιατρικές Υπηρεσίες καί Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας, στην ειδικότητα της Παιδιατρικής με εξειδίκευση στην Εντατική Θεραπεία Νεογνών. (Η Θέση είναι Πρώτου Διορισμού και Προαγωγής). Ο μισθός της θέσης είναι Α11: , , , , , 35.68S, , , και Α13: , , , , , , {Συνδυασμένες Κλίμακες). Στον πιο πάνω μϊσθό προστίθενται οι οποιεσδήποτε γενικές αυξήσεις εγκρίνονται με νομοθεσία και τιμαριθμικό επίδομα, σύμφωνα με το ποσοστό που εγκρίνεται από την Κυβέρνηση από καιρό σε καιρό. Επίσης παρέχεται δωρεάν ατολή όπως καθορίζεται στους σχετικούς Κανονισμούς. Σύμφωνα με το Σχέδιο Υπηρεσίας της θέσης που ισχύει, τα καθήκοντα και οι ευθύνες, καθώς και τα απαιτούμενα προσόντα έχουν ως εξής: 2. Καθήκοντα και ευθύνες: (1) (α) Γενική Ιατρική. Εκτελεί καθήκοντα γενικής Ιατρικής σε Νοσοκομείο, Εξωτερικά Ιατρεία, Τμήματα Πρώτων Βοηθειών, Αγροτικό Υγειονομικό Κέντρο ή Αγροτική Περιοχή, ή σε οποιοδήποτε Υπουργείο, Τμήμα ή Υπηρεσία, σύμφωνα με τις (β) Ειδική Ιατρική. Εκτελεί καθήκοντα της ειδικότητας του σε Νοσοκομείο, Εξωτερικά Ιατρεία, Τμήματα Πρώτων Βοηθειών ή μεγάλα Αγροπκά Υγειονομικά Κέντρα, ή σε οποιοδήποτε Υπουργείο, Τμήμα ή Υπηρεσία, σύμφωνα με τις (2) Τηρεί και υποβάλλει τα απαραίτητα στοιχεία για την εργασία που επιτελεί. (3) Εκτελεί οποιαδήποτε άλλα καθήκοντα του ανατεθούν. Σημ.: Τα καθήκοντα της θέσης συνεπάγονται απασχόληση και εκτός του συνηθισμένου ωραρίου της δημόσιας υπηρεσίας, ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας, το σύνολο όμως των ωρών εργασίας δε θα υπερβαίνε: τον καθορισμένο αριθμό ωρών εργασίας την εβδομάδα. 3. Απαιτούμενο προσόντα: Α. Για Πρώτο Διορισμό: (1) Εγγεγραμμένος στο Μητρώο Ιατρών Κύπρου. (2) Κάτοχος πιστοποιητικού ειδικότητας σύμφωνα με τον περί Εγγραφής Ιατρών Νόμο. (3) Διετής πείρα σχετική με τα καθήκοντα της θέσης θεωρείται πλεονέκτημα. Β. Για Προαγωγή: Διετής τουλάχιστον υπηρεσία στη θέση Ιατρικού Λειτουργού, 2^ Τάξης. Γ, Και για τα δύο Α και Β: (1) Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και καλή γνώση της Αγγλικής ή της Γαλλικής ή της Γερμανικής γλώσσας. ή Καλή γνώση της Ελληνικής και πολύ καλή γνώση της Αγγλικής ή της Γαλλικής ή της Γερμανίκής γλώσσας. (2) Ακεραιότητα χαρακτήρα, υπευθυνότητα, πρωτοβουλία και ευθυκρισία. Σημειώσεις: 1, Η ειδικότητα και η τυχόν εξειδίκευση της ειδικότητας, σύμφωνα με τους περί Ιατρών (Ειδικά Προσόντα) Κανονισμούς του 2003 όπως εκάστοτε τροποποιούνται, θα καθορίζεται επακριβώς κατά τη δημοσίευση της θέσης ανάλογα με τις ανάγκες της Υπηρεσίας και σύμφωνα με την οργανωτική δομή των θέσεων του ιατρικού προσωπικού του Τμήματος Ιατρικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας. Οι παρούσες ανάγκες της Υπηρεσίας απαιτούν όπως η θέση κατανεμηθεί ατην ειδικότητα της Παιδιατρικής με εξειδίκευση στην Εντατική Θεραπεία Νεογνών.

8 1016 ΕΠίΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 16ης ΙΟΥΛΙΟΥ Στην περίπτωση της ειδικότητας της Σταματσγναβοπροσωπικής Χειρουργικής, os υποψήφιοι θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι και νο κατέχουν πιστοποιητικά ειδικότητας όπως προνοείται στους περί Εγγραφής Ιατρών Νόμους και στους περί Εγγραφής Οδοντιάτρων Νόμους. 3. Αν η θέση προορίζεται για το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών, τούτο θα καθορίζεται κατά τη δημοσίευση της θέσης. 4. Οι ειδικότητες στην περίπτωση των Τμημάτων Πρώτων Βοηθειών θα είναι η Παθολογία, η Χειρουργική και η Γενική Ιατρική και οι υποψήφιοι για τις θέσεις που προορίζονται για τα Τμήματα αυτά μπορεί να είναι κάτοχοι οποιασδήποτε από τις ειδικότητες αυτές. 4. Ο) αιτητές πρέπει να είναι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας ή πολίτες κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Νοείται ότι σύμφωνα με την επιφύλαξη του άρθρου 31 των περί Δημόσιας Υπηρεσίας Νόμων του 1990 έως 2009 "το Υπουργικό Συμβούλιο μπορεί να επιτρέψει σε ειδική περίπτωση, για εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος, όπως πρόσωπο που δεν είναι πολίτης της Δημοκρατίας ή κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης υποβάλλει αίτηση για διορισμό σύμφωνα με τις διατάξεις των Νόμων αυτών και σε περίπτωση επιλογής του, αυτό μπορεί να διοριστεί - (α) Με σύμβαση για ορισμένο χρονικό διάστημα ' ή (β) πάνω σε μόνιμη βάση, αν το εν λόγω πρόσωπο είχε απασχοληθεί στη δημόσια υπηρεσία με σύμβαση για περίοδο όχι μικρότερη από τέσσερα χρόνια". 5. Σύμφωνα με το άρθρο 31(β) των περί Δημόσιας Υπηρεσίας Νόμων του 1990 έως 2009 "Κανένας δε διορίζεται στη δημόσια υπηρεσία, εκτός αν συμπλήρωσε την ηλικία των δεκαεπτά χρόνων και, νοουμένου ότι πρόκειται για πολίτη της Δημοκρατίας, έχει εκπληρώσει πς στρατιωτικές του υποχρεώσεις ή έχει απαλλαγεί νομίμως από αυτές". 6. Αιτητές οι οποίοι καλύπτονται αττό τις πρόνοιες του Περί Πρόσληψης Ατόμων με Αναπηρίες στον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα {Ειδικές Διατάξεις) Νόμου του 2009 (Ν.146(ί)/09), καλούνται όπως, με τα λοιπά πιστοποιητικά που ετπσυναπτουν στην αίτηση τους, υποβάλουν και πρωτότυπα πιστοποιητικά των θεραπόντων ιατρών τους στα οποία να περιγράφεται το είδος και η κατάσταση της αναπηρίας τους. 7. Αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν στο έντυπο Γεν. 6 και να παραδοθούν στο Γραφείο της Επιτροπής ^μόΐαας Υπηρεσίας έναντι απόδειξης παραλαβής ή να αποσταλούν μέσω του Ταχυδρομείου με συστημένη επιστολή στον Πρόεδρο της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας, 1407 Λευκωσία, ή μέσω τηλεομοιοτυπικής υπηρεσίας (Τέλεφαξ ), όχι αργότερα από τις 9 Αυγούστου Οι αιτήσεις πρέπει να συνοδεύονται με αντίγραφα των πιστοποιητικών των ακαδημαϊκών και άλλων συναφών προσόντων που προνοούνται στην παράγραφο 3 ανωτέρω, περιλαμβανομένων βεβαιώσεων για υπηρεσία εκεί όπου απαιτείται πείρα. (Τα πρωτότυπα να παρουσιαστούν όταν ζητηθούν για έλεγχο). 8. Αιτήσεις από μέρους δημόσιων υπαλλήλων θα πρέπει να υποβληθούν μέσα στην προθεσμία που καθορίζεται στη δημοσίευση, απευθείας στο Γραφείο της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας, με κοινοποίηση στους οικείους Προϊσταμένους των Τμημάτων στα οποία υπηρετούν. (Φάκ /144)

9 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 16ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2010 ΤΜΗΜΑ Α 1017 Αριθμός S04 ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ, 1 ΗΙ ΤΑΞΗΣ, ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΊΑ!. Γίνονται δεκτές αιτήσεις για μια κενή μόνιμη θέση Ιατρικού Λειτουργού, 1 ης Τάξης, Ιατρικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας, στην ειδικότητα της Δερματολογίας. (Η θέση είναι Πρώτου Διορισμού και Προαγωγής). Ο μισθός της θέσης είναι Α11: , , , , , , , , και Α13: , , , , , , (Συνδυασμένες Κλίμακες). Στον πιο πάνω μισθό προστίθενται οι οποιεσδήποτε γενικές αυξήσεις εγκρίνονται με νομοθεσία και τιμαριθμικό επίδομα, σύμφωνα με το ποσοστό που εγκρίνεται από την Κυβέρνηση από καιρό σε καιρό. Επίσης παρέχεται δωρεάν στολή όπως καθορίζεται στους σχετικούς Κανονισμούς. Σύμφωνα με το Σχέδιο Υπηρεσίας της θέσης που ισχύει, τα καθήκοντα και οι ευθύνες, καθώς και τα απαιτούμενα προσόντα έχουν ως εξής: 2. Καθήκοντα και ευθύνες: (1) (α) Γενική Ιατρική. Εκτελεί καθήκοντα γενικής Ιατρικής σε Νοσοκομείο, Εξωτερικά Ιατρεία, Τμήματα Πρώτων Βοηθειών, Αγροτικό Υγειονομικό Κέντρο ή Αγροτική Περιοχή, ή σε οποιοδήποτε Υπουργείο, Τμήμα ή Υπηρεσία, σύμφωνα με τις (β) Ειδική ιατρική. Εκτελεί καθήκοντα της ειδικότητας του σε Νοσοκομείο, Εξωτερικά Ιατρεία, Τμήματα Πρώτων Βοηθειών ή μεγάλα Αγροτικά Υγειονομικά Κέντρα, ή σε οποιοδήποτε Υπουργείο, Τμήμα ή Υπηρεσία, σύμφωνα με τις (2) Τηρεί και υποβάλλει τα απαραίτητα στοιχεία ψα την εργασία που επιτελεί. (3) Εκτελεί οποιαδήποτε άλλα καθήκοντα του ανατεθούν. Σημ.: Τα καθήκοντα της θέσης συνεπάγονται απασχόληση και εκτός του συνηθισμένου ωραρίου της δημόσιας υπηρεσίας, ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας, το σύνολο όμως των ωρών εργασίας δε θα υπερβαίνει τον καθορισμένο αριθμό ωρών εργασίας την εβδομάδα. 3. Απαιτούμενα προσόντα: Α. Για Πρώτο Διορισμό: (1) Εγγεγραμμένος στο Μητρώο Ιατρών Κύπρου. (2) Κάτοχος πιστοποιητικού ειδικότητας σύμφωνα με τον περί Εγγραφής Ιατρών Νόμο. (3) Διετής πείρα σχετική με τα καθήκοντα της θέσης θεωρείται πλεονέκτημα. Β. Για Προαγωγή: Διετής τουλάχιστον υπηρεσία στη θέση Ιατρικού Λειτουργού, 2 ης Τάξης. Γ. Και για τα δόο Α και Β: (1) Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και καλή γνώση της Αγγλικής ή της Γαλλικής ή της Γερμανικής γλώσσας. ή Καλή γνώση της Ελληνικής και πολύ καλή γνώση της Αγγλικής ή της Γαλλικής ή της Γερμανικής γλώσσας. (2) Ακεραιότητα χαρακτήρα, υπευθυνότητα, πρωτοβουλία και ευθυκρισία. Σημειώσεις: 1. Η ειδικότητα και η τυχόν εξειδίκευση της ειδικότητας, σύμφωνα με τους περί Ιατρών (Ειδικά Προσόντα) Κανονισμούς του 2003 όπως εκάστοτε τροποποιούνται, θα καθορίζεται επακριβώς κατά τη δημοσίευση της θέσης ανάλογα με τις ανάγκες της Υπηρεσίας και σύμφωνα με την οργανωτική δομή των θέσεων του ιατρικού προσωπικού του Τμήματος Ιατρικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας. Οι παρούσες ανάγκες της Υπηρεσίας απαιτούν όπως η Θέση κατανεμηθεί στην ειδικότητα της Δερματολογίας.

10 1018 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 16ης ΙΟΥΛΙΟΥ Στην περίπτωση της ειδικότητας της Στοματογναθοπροσωπικής Χειρουργικής, οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι και να κατέχουν πιστοποιητικά ειδικότητας όπως προνοείται στους περί Εγγραφής Ιατρών Νόμους και στους περί Εγγραφής Οδοντιάτρων Νόμους. 3. Αν η θέση προορίζεται για το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών, τούτο θα καθορίζεται κατά τη δημοσίευση της θέσης. 4. Οι ειδικότητες στην περίπτωση των Τμημάτων Πρώτων Βοηθειών θα είναι η Παθολογία, η Χειρουργική και η Γενική Ιατρική και οι υποψήφιοι για τις θέσεις που προορίζονται για τα Τμήματα αυτά μπορεί να είναι κάτοχοι οποιασδήποτε από τις ειδικότητες αυτές. 4. Οι αιτητές πρέπει να είναι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας ή πολίτες κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Νοείται ότι σύμφωνα με την επιφύλαξη του άρθρου 31 των περί Δημόσιας Υπηρεσίας Νόμων του 1990 έως 2009 "το Υπουργικό Συμβούλιο μπορεί να επιτρέψει σε ειδική περίπτωση, για εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος, όπως πρόσωπο που δεν είναι πολίτης της Δημοκρατίας ή κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης υποβάλλει αίτηση για διορισμό σύμφωνα με τις διατάξεις των Νόμων αυτών και σε περίπτωση επιλογής του, αυτό μπορεί να διοριστεί - (α) Με σύμβαση για ορισμένο χρονικό διάστημα ' ή (β) πάνω σε μόνιμη βάση, αν το εν λόγω πρόσωπο είχε απασχοληθεί στη δημόσια υπηρεσία με σύμβαση για περίοδο όχι μικρότερη από τέσσερα χρόνια". 5. Σύμφωνα με το άρθρο 31(β) των περί Δημόσιας Υπηρεσίας Νόμων ίου 1990 έως 2009 "Κανένας δε διορίζεται στη δημόσια υπηρεσία, εκτός αν συμπλήρωσε την ηλικία των δεκαεπτά χρόνων και, νοουμένου όπ πρόκειται για πολίτη της Δημοκρατίας, έχει εκπλήρωσε* τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ή έχει απαλλαγεί νομίμως από αυτές". 6. Αιτητές οι οποίοι καλύπτονται από τις πρόνοιες του Περί Πρόσληψης Ατόμων με Αναπηρίες στον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα (Ειδικές Διατάξεις) Νόμου του 2009 (Ν.146(Ι}/09), καλούνται όπως, με τα λοιπά ΐτιστοττοίητικά που επισυνάπτουν στην αίτηση τους, υποβάλουν και πρωτότυπα πιστοποιητικά των θεραπόντων ιατρών τους ατα οποία να περιγράφεται το είδος και η κατάσταση της αναπηρίας τους. 7. Αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν στο έντυπο Γεν. δ και να παραδοθούν οτο Γραφείο της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας έναντι απόδειξης παραλαβής ή να αποσταλούν μέσω του Ταχυδρομείου με συστημένη επιστολή στον Πρόεδρο της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας, 1407 Λευκωσία, ή μέσω τηλεομοιοτυπικής υπηρεσίας (Τέλεφαξ ), όχι αργότερα από τις 9 Αυγούστου Οι αιτήσεις πρέπει να συνοδεύονται με αντίγραφα των πιστοποιητικών των ακαδημαϊκών και άλλων συναφών προσόντων που προνοούνται στην παράγραφο 3 ανωτέρω, περιλαμβανομένων βεβαιώσεων για υπηρεσία εκεί όπου απαιτείται πείρα. (Τα πρωτότυπα να παρουσιαστούν όταν ζητηθούν για έλεγχο). 8. Αιτήσεις από μέρους δημόσιων υπαλλήλων θα πρέπει να υποβληθούν μέσα στην προθεσμία που καθορίζεται στη δημοσίευση, απευθείας στο Γραφείο της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας, με κοινοποίηση στους οικείους Προϊσταμένους των Τμημάτων στα οποία υπηρετούν, (Φάκ /145)

11 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 16ης ΙΟΥΛΙΟΥ Αριθμός 805 ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΙΑΤΡίΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ, 1 ΗΪ ΤΑΞΗΣ, ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ [ΑΤΡΙΚΗΣ. Γίνονται δεκτές αιτήσεις για μια κενή μόνιμη θέση Ιατρικού Λειτουργού, 1^ Τάξης, Ιατρικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας, οτην ειδικότητα της Πυρηνικής Ιατρικής, (Η θέση είναι Πρώτου Διορισμού και Προαγωγής), Ο μισθός της θέσης είναι All: 29,684, 30,885, 32,086, , , , , , και Α13: , , , , 45,173, , (Συνδυασμένες Κλίμακες). Στον πιο πάνω μισθό προστίθενται ot οποιεσδήποτε γενικές αυξήσεις εγκρίνονται με νομοθεσία και τιμαριθμικό επίδομα, σύμφωνα με το ποσοστό που εγκρίνεται από την Κυβέρνηση από καιρό σε καιρό. Επίσης παρέχεται δωρεάν στολή όπως καθορίζεται στους σχετικούς Κανονισμούς. Σύμφωνα με το Σχέδιο Υπηρεσίας της θέσης που ισχύει, τα καθήκοντα και οι ευθύνες, καθώς και τα απαιτούμενα προσόντα έχουν ως εξής: 2. Καθήκοντα και ευθύνες: (1) (α) Γενική Ιατρική. Εκτελεί καθήκοντα γενικής Ιατρικής σε Νοσοκομείο, Εξωτερικά Ιατρεία, Τμήματα Πρώτων Βοηθειών, Αγροτικό Υγειονομικό Κέντρο ή Αγροτική Περιοχή, ή σε οποιοδήποτε Υπουργείο, Τμήμα ή Υπηρεσία, σύμφωνα με τις (β) Ειδική Ιατρική. Εκτελεί καθήκοντα της ειδικότητας του σε Νοσοκομείο, Εξωτερικά Ιατρεία, Τμήματα Πρώτων Βοηθειών ή μεγάλα Αγροτικά Υγειονομικά Κέντρα, ή σε οποιοδήποτε Υπουργείο, Τμήμα ή Υπηρεσία, σύμφωνα με τις (2) Τηρεί και υποβάλλει τα απαραίτητα στοιχεία για την εργασία που επιτελεί, (3) Εκτελεί οποιαδήποτε άλλα καθήκοντα του ανατεθούν. Σημ.: Τα καθήκοντα της θέσης συνεπάγονται απασχόληση και εκτός του συνηθισμένου ωραρίου της δημόσιας υπηρεσίας, ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας, το σύνολο όμως των ωρών εργασίας δε Θα υπερβαίνει τον καθορισμένο αριθμό ωρών εργασίας την εβδομάδα. 3. Απαιτούμενα προσόντα: Α. Για Πρώτο Διορισμό: (1) Εγγεγραμμένος στο Μητρώο Ιατρών Κύπρου. (2) Κάτοχος πιστοποιητικού ειδικότητας σύμφωνα με τον περί Εγγραφής Ιατρών Νόμο, (3) Διετής πείρα σχετική με τα καθήκοντα της θέσης θεωρείται πλεονέκτημα. Β. Για Προαγωγή: Διετής τουλάχιστον υπηρεσία στη θέση Ιατρικού Λειτουργού, 2 Λς Τάξης. Γ. Και για τα δύο Α και Β; (1) Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και καλή γνώση της Αγγλικής ή της Γαλλικής ή της Γερμανικής γλώσσας. ή Καλή γνώση της Ελληνικής και πολύ καλή γνώση της Αγγλικής ή της Γαλλικής ή της Γερμανικής γλώσσας, (2) Ακεραιότητα χαρακτήρα, υπευθυνότητα, πρωτοβουλία και ευθυκρισία. Σημειώσεις: 1, Η ειδικότητα και η τυχόν εξειδίκευση της ειδικότητας, σύμφωνα με τους περί Ιατρών (Ειδικά Προσόντα) Κανονισμούς ίου 2003 όπως εκάστοτε τροποποιούνται, θα καθορίζεται επακριβώς κατά τη δημοσίευση της θέσης ανάλογα με τις ανάγκες της Υπηρεσίας και σύμφωνα με την οργανωτική δομή των θέσεων του ιατρικού προσωπικού του Τμήματος Ιατρικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας. Οι παρούσες ανάγκες της Υπηρεσίας απαιτούν όπως η θέση κατανεμηθεί οτην ειδικότητα της Πυρηνικής Ιατρικής.

12 1020 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 16ης ΙΟΥΛΙΟΥ Στην περίπτωση της ειδικότητας της Στοματογναθοπροσωπικής Χειρουργικής, οι υποψήφιο! θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι και να κατέχουν πιστοποιητικά ειδικότητας όπως προνοείται στους περί Εγγραφής ιατρών Νόμους και στους περί Εγγραφής Οδοντιάτρων Νόμους. 3. Αν η θέση προορίζεται για το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών, τούτο θα καθορίζεται κατά τη δημοσίευση της θέσης. 4. Οι ειδικότητες στην περίπτωση των Τμημάτων Πρώτων Βοηθειών θα είναι η ΠαθοΛογία, η Χειρουργική και η Γενική Ιατρική και οι υποψήφιοι για τις θέσεις που προορίζονται για τα Τμήματα αυτά μπορεί να είναι κάτοχοι οποιασδήποτε αττό τις ειδικότητες αυτές. 4. Οι αιτητές πρέπει να είναι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας ή πολίτες κράιους μέλους ι ης Ευρωπαϊκής Ένωσης. Νοείται ότι σύμφωνα με την επιφύλαξη του άρθρου 31 των περί Δημόσιας Υπηρεσίας Νόμων του 1990 έως 2009 "το Υπουργικό Συμβούλιο μπορεί να επιτρέψει σε ειδική περίπτωση, για εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος, όπως πρόσωπο που δεν είναι πολίτης της Δημοκρατίας ή κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης υποβάλλει αίτηση γιο διορισμό σύμφωνα με τις διατάξεις των Νόμων αυτών και σε περίπτωση επιλογής του, αυτό μπορεί να διοριστεί - (α) Με σύμβαση για ορισμένο χρονικό διάστημα ' ή (β) πάνω σε μόνιμη βάση, αν το εν λόγω πρόσωπο είχε απασχοληθεί στη δημόσια υπηρεσία με σύμβαση για περίοδο όχι μικρότερη από τέσσερα χρόνια". 5. Σύμφωνα με το άρθρο 3Ί(β) των περί Δημόσιας Υπηρεσίας Νόμων του 1990 έως 2009 "Κανένας δε διορίζεται στη δημόσια υπηρεσία, εκτός αν συμπλήρωσε την ηλικία των δεκαεπτά χρόνων και, νοουμένου ότι πρόκειται για πολίτη της Δημοκρατίας, έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ή έχει απαλλαγεί νομίμως από αυτές". 6. Αιτητές οι οποίοι καλύπτονται από τις πρόνοιες του Περί Πρόσληψης Ατόμων με Αναπηρίες οτον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα {Ειδικές Διατάξεις) Νόμου του 2009 {Ν.146(1)/09), καλούνται όπως, με τα λοιπά πιστοποιητικά που επισυνάπτουν στην αίτηση τους, υποβάλουν και πρωτότυπα πιστοποιητικά των Θεραπόντων ιατρών τους στα οποία να περιγράφεται το είδος και η κατάσταση της αναπηρίας τους. 7. Αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν στο έντυπο Γεν. 6 και να παραδοθούν στο Γραφείο της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας έναντι απόδειξης παραλαβής ή να αποσταλούν μέσω του Ταχυδρομείου με συστημένη επιστολή στον Πρόεδρο της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας, 1407 Λευκωσία, ή μέσω τηλεομοιοτυπικής υπηρεσίας (Τέλεφαξ ), όχι αργότερα από τις 9 Αυγούστου Οι αιτήσεις πρέπει να συνοδεύονται με αντίγραφα των πιστοποιητικών των ακαδημαϊκών και άλλων συναφών προσόντων που προνοούνται στην παράγραφο 3 ανωτέρω, περιλαμβανομένων βεβαιώσεων για υπηρεσία εκεί όπου απαιτείται πείρα. (Τα πρωτότυπα να παρουσιαστούν όταν ζητηθούν για έλεγχο). 8. Αιτήσεις από μέρους δημόσιων υπαλλήλων θα πρέπει να υποβληθούν μέσα στην προθεσμία που καθορίζεται στη δημοσίευση, απευθείας στο Γραφείο της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας, με κοινοποίηση στους οικείους Προϊσταμένους των Τμημάτων στα οποία υπηρετούν. (Φάκ /147)

13 TIVlHiViA A ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 16ης ΙΟΥΛΙΟΥ Αριθμός 806 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΦΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις από υποψηφίους που κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα για την πλήρωση των πιο κάτω κενών Ακαδημαϊκών Θέσεων. 1. ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ β Μια {1) θέση στη βαθμίδα Καθηγητή ή Αναπληρωτή Καθηγητή ή Επίκουρου Καθηγητή ή Λέκτορα στην ειδικότητα: "Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα», Αθύρματα δίκτυα και συστήματα, δίκτυο αισθητήρων, συστήματα ΜΙΜΟ, cooperative communications, cognitive radio, μοντελοποίηση καναλιού, θεωρία πληροφοριών δικτύων, information thooretic security 2. ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝίΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Μια (1) θέση στη βαθμίδα Επίκουρου Καθηγητή ή Λέκτορα στην ειδικότητα: "Ρομποτική/Μηχανοτρονική» ή «Μικροηλεκτρομηχανολογικά Συστήματα/Βιοσυστήματα» Για όλες τις βαθμίδες απαιτείται διδακτορικό δίπλωμα Αναγνωρισμένου Πανεπιστημίου, και καλή γνώση της Ελληνικής Γλώσσας. Το Πανεπιστήμιο διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει αναγνώριση του Διδακτορικού τίτλου από το Κυπριακό Συμβούλιο Αναγνώρισης Τίτλων Σπουδών (ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ.). Τα ελάχιστα προσόντα για κάθε ακαδημαϊκή βαθμίδα περιγράφονται στην ιστοσελίδα: iittp;// Τα προσόντα αυτά βασίζονται στα χρόνια ακαδημαϊκής πείρας του υποψήφιου, στο ερευνητικό έργο και την επιστημονική του προσφορά, καθώς και στην εμπειρία οργάνωσης υψηλής ποιότητας προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων. Γλώσσες διδασκαλίας είναι η Ελληνική ή/και rj Τουρκική. Οι υποψήφιοι δεν είναι απαραίτητο να είναι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας. Οι συνολικές ετήσιες ακαθάριστες απολαβές (συμπεριλαμβανομένου και του 13 " μισθού) με βάση την ισχύουσα Νομοθεσία υπολογίζονται ως εξής; Καθηγητής (Κλίμακα Α15 - Α16) Αναπληρωτής Καθηγητής (Κλίμακα Α14 - Α15) Επίκουρος Καθηγητής (Κλίμακα Α13- Α14) Λέκτορας (Κλίμακα Α12 - Α13) Η Διοικούσα Επιτροπή του Πανεπιστημίου μπορεί να εγκρίνει την καταβολή ειδικού επιδόματος μέχρι του ποσού των το χρόνο σε όσους εκλέγονται στη θέση Καθηγητή και μέχρι του ποσού των το χρόνο σε όσους εκλέγονται στη θέση Αναπληρωτή Καθηγητή. Αναμένεται ότι οι υποψήφιοι που Θα εκλεγούν θα μπορούν να αναλάβουν καθήκοντα όχι αργότερα από τον Ιανουάριο 2011 εκτός αν συμφωνηθεί διαφορετικά. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν τα ακόλουθα: (Ι) Σε έντυπη μορφή 1. Επιστολή στην Ελληνική ή Αγγλική στην οποία να φαίνονται το Τμήμα, η βαθμίδα ή οι βαθμίδες, η ειδικότητα για την οποία ενδιαφέρονται καθώς και η ημερομηνία κατά την οποία μπορούν να αναλάβουν καθήκοντα σε περίπτωση εκλογής (2 αντίγραφα) 2. Βιογραφικό Σημείωμα - στην Ελληνική και Αγγλική Γλώσσα (2 αντίγραφα) 3. Σύντομη ανασκόπηση του ερευνητικού τους έργου, καθώς και σύντομη περιγραφή μελλοντικών επιστημονικών σχεδίων (μέχρι 1500 λέξεις - στην Ελληνική και Αγγλική Γλώσσα (2 αντίγραφα) 4. Κατάλογο δημοσιεύσεων στην Ελληνική ή Αγγλική (2 αντίγραφα) 5. Ανάτυπα των τριών πιο αντιπροσωπευτικών δημοσιεύσεων (2 αντίγραφα) 6. Αποδεικτικά στοιχεία των προσόντων τους (2 αντίγραφα) 7. Στοιχεία επικοινωνίας (2 αντίγραφα) (II) Τα πιο πάνω στοιχεία θα πρέπει επίσης να υποβληθούν, σε ψηφιακό δίσκο (CD-R ή DVD) ως ξεχωριστά αρχεία για το κάθε στοιχείο σε μορφή PDF (PORTABLE DOCUMENT FORMAT - να φυλάγονται σε Λατινικούς χαρακτήρες, τα ονόματα των αρχείων να μην είναι μακροσκελή και να μην περιλαμβάνουν σύμβολα). Επίσης, οι υποψήφιοι θα πρέπει να ζητήσουν από τρεις τουλάχιστον Καθηγητές Πανεπιστημίου να αποστείλουν εμπιστευτικές συστατικές επιστολές στα Αγγλικά απευθείας στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Τομέας Ανθρώπινου Δυναμικού. Οι συστατικές επιστολές πρέπει να φθάσουν το αργότερο μέχρι την τελευταία ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων. Τα ονόματα και οι διευθύνσεις των Καθηγητών αυτών θα πρέπει να υποβληθούν με την αίτηση, γιατί ενδέχεται να ζητηθούν επιπρόσθετες εμπιστευτικές πληροφορίες. Το Πανεπιστήμιο μπορεί επίσης να ζητήσει συστατικές επιστολές από ανεξάρτητους κριτές της επιλογής των μελών των εκλεκτορικών σωμάτων, αν αυτό κριθεί αναγκαίο. Υποψήφιοι οι οποίοι επιθυμούν να διεκδικήσουν περισσότερες από μία θέσεις από αυτές που αναφέρονται στην συγκεκριμένη προκήρυξη, θα πρέπει να υποβάλουν ξεχωριστή αίτηση για κάθε μία θέση, επισυνάτιτοντας τα στοιχεία 1-7 που αναφέρονται πιο πάνω για κάθε αίτηση. Αιτήσεις και στοιχεία και συστατικές επιστολές που είχαν υποβληθεί οτο παρελθόν δε λαμβάνονται υπόψη και πρέπει να υποβληθούν εκ νέου. Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη του γνωστικού αντικείμενου της συγκεκριμένης θέσης στα γραφεία του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου - Τομέας Ανθρώπινου Δυναμικού, Ακίνητα Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού, 4 ς όροφος, Αρχ. Κυπριανού 31, 3036 Λεμεσός ή να αποσταλούν με συστημένο ταχυδρομείο στην Τ.Θ , 3603 Λεμεσός με ευδιάκριτη ταχυδρομική σφραγίδα όχι αργότερα από την Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2010, ώρα 2.00 μ.μ. η οποία είναι η τελευταία ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου ή να αποτείνονται στη διεύθυνση elena.tyllirou@cut.ac.cy ή στο τηλέφωνα και

14 1022 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 16ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2010 Αριθμός 807 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙ-ΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις από υποψηφίους που κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα για την πλήρωση της ττιο κάτω κενής Ακαδημαϊκής θέοης. 1. ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΙΑΔΙΚΪΎΟΥ ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟίΝΩΝΙΑΣ β Μια (1) θέση στη βαθμίδα Καθηγητή ή Αναπληρωτή Καθηγητή ή Επίκουρου Καθηγητή ή Λέκτορα στην ειδικότητα: «Κοινωνική Ψυχολογία» Το Τμήμα ενδιαφέρεται για υποψήφιους/υποψήφιες οι οποίοι έχουν ερευνητικό και διδακτικό έργο στις περιοχές της ψυχολογίας της επικοινωνίας, της ψυχολογίας των μέσων και της κοινωνικής επιρροής. Ως επιπλέον προσόν θα θεωρηθεί η ικανότητα διδασκαλίας στη ποιοτική μεθοδολογία. Για όλες τις βαθμίδες απαιτείται διδακτορικό δίπλωμα Αναγνωρισμένου Πανεπιστημίου, και καλή γνώση της Ελληνικής Γλώσσας. Το Πανεπιστήμιο διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει αναγνώριση του Διδακτορικού τίτλου από το Κυπριακό Συμβούλιο Αναγνώρισης Τίτλων Σπουδών (ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ.). Τα ελάχιστα προσόντα για κάθε ακαδημαϊκή βαθμίδα περιγράφονται στην ιστοσελίδα: irttp:/avww.cut.ac.cy Τα προσόντα αυτά βασίζονται στα χρόνια ακαδημαϊκής πείρας του υποψήφιου, στο ερευνητικό έργο και την επιστημονική του προσφορά, καθώς και στην εμπειρία οργάνωσης υψηλής ποιότητας προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων. Γλώσσες διδασκαλίας είναι η Ελληνική ή/και η Τουρκική. Οι υποψήφιοι δεν είναι απαραίτητο να είναι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας. Οι συνολικές ετήσιες ακαθάριστες απολαβές (συμπεριλαμβανομένου και του 13 0u μισθού) με βάση την ισχύουσα Νομοθεσία υπολογίζονται ως εξής: Καθηγητής (Κλίμακα Α15 - Α16) Αναπληρωτής Καθηγητής (Κλίμακα Α14-Α15) Επίκουρος Καθηγητής (Κλίμακα Α13 - Α14) Λέκτορας (Κλίμακα Α12 - Α13) Η Διοικούσα Επιτροπή του Πανεπιστημίου μπορεί να εγκρίνει την καταβολή ειδικού επιδόματος μέχρι του ποσού των το χρόνο σε όσους εκλέγονται ατη θέση Καθηγητή και μέχρι του ποσού των το χρόνο σε όσους εκλέγονται στη θέση Αναπληρωτή Καθηγητή. Αναμένεται ότι οι υποψήφιοι που θα εκλεγούν θα μπορούν να αναλάβουν καθήκοντα όχι αργότερα από τον Ιανουάριο 2011 εκτός αν συμφωνηθεί διαφορετικά. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν τα ακόλουθα: (Ι) Σε έντυπη μορφή 1. Επιστολή στην Ελληνική ή Αγγλική στην οποία να φαίνονται το Τμήμα, η βαθμίδα ή οι βαθμίδες, η ειδικότητα για την οποία ενδιαφέρονται καθώς και η ημερομηνία κατά την οποία μπορούν να αναλάβουν καθήκοντα σε περίπτωση εκλογής (2 αντίγραφα) 2. Βιογραφικό Σημείωμα - οτην Ελληνική και Αγγλική Γλώσσα (2 αντίγραφα) 3. Σύντομη ανασκόπηση του ερευνητικού τους έργου, καθώς και σύντομη περιγραφή μελλοντικών επιστημονικών σχεδίων (μέχρι 1500 λέξεις - στην Ελληνική και Αγγλική Γλώσσα (2 αντίγραφα) 4. Κατάλογο δημοσιεύσεων στην Ελληνική ή Αγγλική (2 αντίγραφα) 5. Ανάτυπα των τριών πιο αντιπροσωπευτικών δημοσιεύσεων (2 αντίγραφα) 6. Αποδεικτικά στοιχεία των προσόντων τους (2 αντίγραφα) 7. Στοιχεία επικοινωνίας (2 αντίγραφα) (II) Τα πιο πάνω στοιχεία Θα πρέπει επίσης να υποβληθούν, σε ψηφιακό δίσκο (CD-R ή DVO) ως ξεχωριστά αρχεία για το κάθε στοιχείο σε μορφή PDF (PORTABLE DOCUMENT FORMAT - να φυλάγονται οε Λατινικούς χαρακτήρες, τα ονόματα των αρχείων να μην είναι μακροσκελείς και να μην περιλαμβάνουν σύμβολα) Επίσης, οι υποψήφιοι θα πρέπει να ζητήσουν από τρεις τουλάχιστον Καθηγητές Πανεπιστημίου να αποστείλουν εμπιστευτικές συστατικές επιστολές στα Αγγλικά απευθείας στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Τομέας Ανθρώπινου Δυναμικού. Οι συστατικές επιστολές πρέπει να φθάσουν το αργότερο μέχρι την τελευταία ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων. Τσ ονόματα και οι διευθύνσεις των Καθηγητών αυτών θα πρέπει να υποβληθούν με την αίτηση, γιατί ενδέχεται να ζητηθούν επιπρόσθετες εμπιστευτικές πληροφορίες. Το Πανεπιστήμιο μπορεί επίσης να ζητήσει συστατικές επιστολές από ανεξάρτητους κριτές της επιλογής των μελών των εκλεκτορικών σωμάτων, αν αυτό κριθεί αναγκαίο. Υποψήφιοι οι οποίοι επιθυμούν να διεκδικήσουν περισσότερες από μία θέσεις από αυτές που αναφέρονται στην συγκεκριμένη προκήρυξη, θα πρέπει να υποβάλουν ξεχωριστή αίτηση για κάθε μία θέση, επισυνάπτοντας τα στοιχεία 1-7 που αναφέρονται πιο πάνω για κάθε αίτηση. Αιτήσεις και στοιχεία και συστατικές επιστολές που είχαν υποβληθεί στο παρελθόν δε λαμβάνονται υπόψη και πρέπει να υποβληθούν εκ νέου. Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη του γνωστικού αντικείμενου της συγκεκριμένης θέοης στα γραφεία του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου - Τομέας Ανθρώπινου Δυναμικού, Ακίνητα Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού, 4 ος όροφος, Αρχ. Κυπριανού 31, 3036 Λεμεσός ή να αποσταλούν με συστημένο ταχυδρομείο στην Τ.Θ , 3603 Λεμεσός με ευδιάκριτη ταχυδρομική σφραγίδα όχι αργότερα από την Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010, ώρα 2:00 μ.μ. η οποία είναι η τελευταίο ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου ή να αποτείνονται στη διεύθυνση elena.iyllirou@cutac.cy ή στα τηλέφωνα και

15 TMHiVIAA ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 16ηςίΟΥΑΙΟΥ Αριθμός 808 ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΓΡΑΠΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΕΛίΚΟΠ ΓΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η Τριμελής Ειδική Επιτροπή που διορίστηκε σύμφωνα με τον περί Αξιολόγησης Υποψηφίων για Διορισμό στη Δημόσια Υπηρεσία Νόμο Αρ. 6(1) του 1998, όπως έχει τροποποιηθεί, γνωστοποιεί την ημερομηνία διεξαγωγής γραπτής εξέτασης, καθώς και την εξεταστέα ύλη, αναφορικά με τη θέση Χειριστή Ελικοπτέρου που δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας, ημερομηνίας 12 Φεβρουαρίου 2010 με Αριθμό Γνωστοποίησης 127. Η εξέταση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010 και ώρα π.μ. στο Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας, Οδός Πινδάρου 27, 4 ος Όροφος. Διάρκεια εξέτασης: 1 ώρα και 40 λεπτά. Ειδικό θέμα (Ερωτήσεις σε θέματα επαγγελματικής άδειας χειριστή ελικοπτέρου (CPL/ Η), συναφή με ra απαιτούμενα προσόντα σύμφωνα με το σχετικό Σχέδιο Υπηρεοίας. Για να θεωρηθεί ένας υποψήφιος ως επιτυχών στη γρατπή εξέταση και να κληθεί σε προφορική εξέταση, πρέπει να συγκεντρώσει γενική βαθμολογία 50% τουλάχιστον. Οι επιτυχόντες στη γραπτή εξέταση θα κληθούν και σε προφορική εξέταση σύμφωνα με τις διαιάξεις του Νόμου γιο την Αξιολόγηση Υποψηφίων για Διορισμό ατη Δημόσια Υπηρεσία, {Ν, 6(1)/1998) όπως τροποποιήθηκε. Σύμφωνα με τη Νομοθεσία ο αριθμός των επιτυχόντων που καλείται σε προφορική εξέταση περιορίζεται στο τριπλάσιο των κενών θέσεων που υπάρχουν. Στους υποψήφιους που κατέχουν τα προσόντα θα σταλεί επιστολή στην οποία θα αναφέρεται ο τόπος και η ώρα που Θα παρουσιαστούν για να λάβουν μέρος στην εξέταση. Οι υποψήφιοι που προσέρχονται για να συμμετάσχουν στην εξέταση πρέπει να παρουσιάζουν τη σχετική επιστολή που θα τους σταλεί και το Δελτίο Ταυτότητας τους. Υποψήφιος που δεν θα ενημερωθεί γραπτώς μέχρι και την 2 Αυγούστου, 2010, για τον τόπο διεξαγωγής της γραπτής εξέτασης, παρακαλείται να επικοινωνήσει με το Γραφείο Προσλήψεων, Αρχηγείο Αστυνομίας, Τηλ ή από έως κατά τις εργάσιμες μέρες. Σημειώνεται ότι η γνωστοποίηση αυτή δημοσιεύεται και στην επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας η οποία είναι www. police, gov.cy. Αριθμός 809 ΤΜΗΜΑ ΦΥΛΑΚΩΝ.ΕΝΔΟΤΜΗΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ Η ενδοτμηματική εξέταση στο Τμήμα Φυλακών, δυνάμει του Κανονισμού 17 των Περί Δημοσίας Υπηρεσίας (Γενικών) Κανονισμών του 1991 εώς 1994 για τη θέση Αρχιδεσμοφύλακα και ικανοποίηση του όρου 4(β) των Σχεδίων Υπηρεσίας της θέσης Δεσμοφύλακα του Τμήματος Φυλακών, θα διεξαχθεί στις και ώρα 09:00π.μ., στο Τμήμα Φυλακών Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι δεν πέτυχαν μέχρι σήμερα στην πιο πάνω ενδοτμηματική εξέταση και κατέχουν την μόνιμη ή έκτακτη θέση Δεσμοφύλακα. Αιτήσεις από μέρους των ενδιαφερομένων πρέπει να υποβληθούν στο Αναπλ. Διευθυντή Φυλακών μέχρι τις Εξεταστέα Ύλη: 1. Ο Περί Φυλακών Νόμος του 1996 (Αριθμός 61(1) του 1996) 2. Ο Περί Φυλακών (Τροποποιητικός) Νόμος του 1997 (Αριθμός 12(1) του 1997) 3. Οι Περί Φυλακών (Γενικοί) Κανονισμοί του 1997 και 1998 (Κ.Δ.Π. 121/97, 74/98) 4. Οι Περί Υπηρεσίας Φυλακών Κανονισμοί του Οι Περί Φυλακών (Ταμείο Ευημερίας Κρατουμένων) Κανονισμοί του 1994 (Κ.Δ.Π. 251/94) 6. Οι Περί Φυλακών (Τροποποιητικοί) Κανονισμοί του 2005 (Κ.Δ,Π. 307/2005) 7. Οι Περί Φυλακών (Τροποποιητικός) Νόμος του 2005 (Αριθμός Ν.96(ί) 2005), για τον Έλεγχον Ούρων 8. Ο Περί Φυλακών (Τροποποιητικός) Νόμος του 2006, (Αριθμός Ν.94(Ι) του 2006), για την Περιοδική Φυλάκιση 9. Ο Περί Φυλακών (Τροποποιητικός) Νόμος του 2008, (Αριθμός Ν.116(Ι)/2008), για τον Κατ' οίκον Περιορισμό 10. Ο Περί Φυλακών (Τροποποιητικός) Νόμος του (Αριθμός Ν.37(Ι)/2009), για το Συμβούλιο Αποφυλάκισης

Σύμφωνα με το Σχέδιο Υπηρεσίας της θέσης που ισχύει, τα καθήκοντα και οι ευθύνες, καθώς κσι τα απαιτούμενα προσόντα έχουν ως εξής:

Σύμφωνα με το Σχέδιο Υπηρεσίας της θέσης που ισχύει, τα καθήκοντα και οι ευθύνες, καθώς κσι τα απαιτούμενα προσόντα έχουν ως εξής: 1054 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 23ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2010 Αριθμός 834 ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΒΟΗΘΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗΣ/ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑ! ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΠΑΣ. Γίνονται δεκτές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 27ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΠΡΩΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΓΕΝίΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 27ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΠΡΩΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΓΕΝίΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 27ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 ΤΜΗΜΑ Α 1301 Αριθμός 975 ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΠΡΩΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΓΕΝίΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Γίνονται δεκτές αιτήσεις νια

Διαβάστε περισσότερα

(1) Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και καλή γνώση της Αγγλικής ή της Γαλλικής ή της Γερμανικής γλώσσας. Σημ.: Αναφορικά με τους υποψηφίους -

(1) Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και καλή γνώση της Αγγλικής ή της Γαλλικής ή της Γερμανικής γλώσσας. Σημ.: Αναφορικά με τους υποψηφίους - Αριθμός 151 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΒΟΗΘΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗΣ/ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ Γίνονται δεκτές αιτήσεις για δύο κενές μόνιμες θέσεις Βοηθού Διευθυντή

Διαβάστε περισσότερα

Σύμφωνα με το Σχέδιο Υπηρεσίας της θέσης που ισχύει, τα καθήκοντα και ot ευθύνες, καθώς και τα απαιτούμενα προσόντα έχουν ως εξής:

Σύμφωνα με το Σχέδιο Υπηρεσίας της θέσης που ισχύει, τα καθήκοντα και ot ευθύνες, καθώς και τα απαιτούμενα προσόντα έχουν ως εξής: Αριθμός 192 ΤΜΗΜΑ A ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 5ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 193 Κ ΞΝΗ ΘΕΣΗ ΑΝ0ΤΕρογ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΟΔΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (ΤΟΜΕΑΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΔΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ) ΤΜΗΜΑ ΟΔΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ Γίνονται δεκτές αιτήσεις για μια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 29ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 29ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 29ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2008 1295 Αριθμός 1146 ΑΦΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ Ο κ. Αντώνης Καστανός, μόνιμος Βοηθός Διευθυντής Κλινικής/Τμήματος (Πρώτες Βοήθειες), Ιατρικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες Δημόσιας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 19ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 19ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 19ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2008 5385 Αριθμός 6401 ΘΕΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ Γίνονται δεκτές αιτήσεις για τη μόνιμη θέση Διευθυντή Ινστιτούτου Γεωργικών Ερευνών, η οποία αναμένεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΠΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΠΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ Αριθμός 4238 Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2008 1 Αριθμός 1 ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΠΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ Α ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 26ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 327. Aριθμός 456

ΤΜΗΜΑ Α ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 26ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 327. Aριθμός 456 Aριθμός 456 ΤΜΗΜΑ Α ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 26ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 327 ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ Γίνονται δεκτές αιτήσεις για την κενή μόνιμη θέση Διευθυντή Τμήματος Αλιείας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ A. Αριθμός 4845 Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015 213

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ A. Αριθμός 4845 Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015 213 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ A Αριθμός 4845 Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015 213 Aριθμός 207 ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ Οι πιο κάτω, οι οποίοι είχαν διοριστεί με δοκιμασία από τις 3 Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Σημειώνεται ότι: Αριθμός 631. Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης

Σημειώνεται ότι: Αριθμός 631. Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης Αριθμός 630 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑ Ι ΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις από υποψηφίους που κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα για την πλήρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΠΡΩΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΠΡΩΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ 1562 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ! 7ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 Αριθμός 1315 ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΠΡΩΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ Γίνονται δεκτές αιτήσεις για μια κενή μόνιμη θέση Πρώτου Λειτουργού

Διαβάστε περισσότερα

(Π.Φ /ΙΙ) Αριθμός 479 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

(Π.Φ /ΙΙ) Αριθμός 479 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 651 Ο κ. Μάριος Π. Χριστοφόρου, μόνιμος Τεχνικός Μηχανικός, Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας, αφυπηρέτησε από τη δημόσια υπηρεσία, σύμφωνα με το άρθρο 53(1)(γ) των περί Δημόσιας Υπηρεσίας Νόμων του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Το Πανεπιστήμιο Κύπρου προκηρύσσει τέσσερις (4) θέσεις Ακαδημαϊκού Προσωπικού στη βαθμίδα του Καθηγητή και πέντε (5) θέσεις Ακαδημαϊκού Προσωπικού στη βαθμίδα του

Διαβάστε περισσότερα

Ο κ. Κυριάκος Ευθυβούλου, μόνιμος Ανώτερος Επιθεωρητής Λογαριασμών, Γενικό Λογιστήριο, αφυπηρέτησε από τη

Ο κ. Κυριάκος Ευθυβούλου, μόνιμος Ανώτερος Επιθεωρητής Λογαριασμών, Γενικό Λογιστήριο, αφυπηρέτησε από τη 476 Ο κ. Κυριάκος Ευθυβούλου, μόνιμος Ανώτερος Επιθεωρητής Λογαριασμών, Γενικό Λογιστήριο, αφυπηρέτησε από τη δημόσια υπηρεσία, σύμφωνα με το άρθρο 53(1)(γ) των περί Δημόσιας Υπηρεσίας Νόμων του 1990 έως

Διαβάστε περισσότερα

268 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 8ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

268 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 8ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 268 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 8ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 Αριθμός 259 ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΒΟΗΘΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗΣ/ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ. Γίνονται δεκτές αιτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Επαναπροκήρυξη κενών θέσεων λειτουργών στην Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου (ΑΑΕΚ)

Επαναπροκήρυξη κενών θέσεων λειτουργών στην Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου (ΑΑΕΚ) Επαναπροκήρυξη κενών θέσεων λειτουργών στην Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου (ΑΑΕΚ) Η Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου (AAEK) δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση δύο θέσεων λειτουργών. (Θέση Πρώτου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Α ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Α ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Α Αριθμός 4338 Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου 2009 29 Αριθμός 23 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Το Πανεπιστήμιο Κύπρου

Διαβάστε περισσότερα

Σύμφωνα με το Σχέδιο Υπηρεσίας της θέσης που ισχύει, τα καθήκοντα και οι ευθύνες, καθώς και τα απαιτούμενα προσόντα έχουν ως εξής:

Σύμφωνα με το Σχέδιο Υπηρεσίας της θέσης που ισχύει, τα καθήκοντα και οι ευθύνες, καθώς και τα απαιτούμενα προσόντα έχουν ως εξής: ΤΜΗΜΑ A 364 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 31ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 Αριβμός 314 ΘΕΣΗ ΒΟΗΘΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗΣ/ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ. Γίνονται δεκτές

Διαβάστε περισσότερα

(Φ ) Αριθμός 279 ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ

(Φ ) Αριθμός 279 ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ Αριθμός 278 ΚΕΝH ΘΕΣH ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΠΤΗΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΑΣΩΝ Γίνονται δεκτές αιτήσεις για μια κενή μόνιμη θέση Μηχανικού Πτητικών Μέσων, Τμήμα Δασών. (Η θέση είναι Πρώτου Διορισμού). Εγκεκριμένη Μισθοδοτική

Διαβάστε περισσότερα

(Π.Φ ) Aριθμός 226 ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ

(Π.Φ ) Aριθμός 226 ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ 435 Η απόσπαση της κ. Βασιλείας-Αφροδίτης Ιωάννου, μόνιμου Διοικητικού Λειτουργού, Γενικό Διοικητικό Προσωπικό, Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού, ως Εθνικού Εμπειρογνώμονα στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΒΟΗΘΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΛΙΝίΚΗ Σ/ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑί ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ.

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΒΟΗΘΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΛΙΝίΚΗ Σ/ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑί ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ. 434 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 9ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 Αριβμός 365 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΒΟΗΘΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΛΙΝίΚΗ Σ/ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑί ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ. Γίνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ Αριθμός 4183 Παρασκευή, 20 Απριλίου 2007 2337 Αριθμός 2361 ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο διόρισε την κα Δώρα Πούννα,

Διαβάστε περισσότερα

(Τέλεφαξ ) 17 Οκτωβρίου 2016 Αριθμός 550

(Τέλεφαξ ) 17 Οκτωβρίου 2016 Αριθμός 550 653 Η κ. Μαρία Δημοσθένους, μόνιμος Ανώτερος Τεχνολόγος Νοσοκομειακού Εργαστηρίου Α, Ιατρικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας, αφυπηρέτησε από τη δημόσια υπηρεσία, σύμφωνα με το άρθρο 53(1)(γ)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ A. Αριθμός 4790 Παρασκευή, 8 Αυγούστου 2014 255

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ A. Αριθμός 4790 Παρασκευή, 8 Αυγούστου 2014 255 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ A Αριθμός 4790 Παρασκευή, 8 Αυγούστου 2014 255 Αριθμός 368 ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 826 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 16ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009 Ο κ. Ιωάννης Τριανταφυλλίδης, μόνιμος Βοηθός Γραφείου Α', Γενικό Βοηθητικό Προσωπικό, Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού, αφυπηρέτησε από τη δημόσια υπηρεσία,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ A. Αριθμός 5223 Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ A. Αριθμός 5223 Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ A Αριθμός 5223 Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2019 1209 Aριθμός 730 ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ Ο κ. Αλέξανδρος Στυλιανίδης διορίζεται με δοκιμασία στη μόνιμη θέση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ A. Αριθμός 4800 Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014 325

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ A. Αριθμός 4800 Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014 325 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ A Αριθμός 4800 Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014 325 Aριθμός 451 ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ Η κ. Φρόσω Μανωλούδη, μόνιμος Λειτουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

(ΚΟΑΠ 15.03.166) Η κα Ελευθερία Κλεοβούλου, μόνιμη Γραφέας, διορίζεται χωρίς δοκιμασία στη μόνιμη θέση Λογιστικού Λειτουργού

(ΚΟΑΠ 15.03.166) Η κα Ελευθερία Κλεοβούλου, μόνιμη Γραφέας, διορίζεται χωρίς δοκιμασία στη μόνιμη θέση Λογιστικού Λειτουργού ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 21ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007 7939 Αριθμός 7958 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ Η κα Ινώ Παναγίδου, μόνιμη Γραφέας, διορίζεται χωρίς δοκιμασία στη μόνιμη θέση Λογιστικού Λειτουργού

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΑΡΧΙΦΟΡΟΘΕΤΗ ΤΜΗΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟΔΩΝ.

ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΑΡΧΙΦΟΡΟΘΕΤΗ ΤΜΗΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟΔΩΝ. 324 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 26ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 Ο κ. Χρίστος Παπαδόπουλος, μόνιμος Λειτουργός Κοινωνικών Υπηρεσιών Α', Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας, αφυπηρέτησε από τη δημόσια υπηρεσία, σύμφωνα με το άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ (ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ)

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ (ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ (ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ) Γίνονται δεκτές αιτήσεις για την πλήρωση μίας (1) κενής θέσης Μηχανικού (Πολιτικής Μηχανικής) στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 10ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009 751 Αριθμός 459 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Γίνονται δεκτές αιτήσεις για τέσσερις κενές μόνιμες θέσεις Νομικού Λειτουργού, Δικαστική Υπηρεσία.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΔΑΣΜΟΥ

ΘΕΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΔΑΣΜΟΥ 1136 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 30ής ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011 Αριθμός 859 ΘΕΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΔΑΣΜΟΥ Γίνονται δεκτές αιτήσεις για τη μόνιμη θέση Διευθυντή Τμήματος Αναδασμού, η οποία αναμένεται να κενωθεί από

Διαβάστε περισσότερα

8. Ονόματα και στοιχεία επικοινωνίας από τουλάχιστον τρεις τουλάχιστον Καθηγητές Πανεπιστημίου (2 αντίγραφα).

8. Ονόματα και στοιχεία επικοινωνίας από τουλάχιστον τρεις τουλάχιστον Καθηγητές Πανεπιστημίου (2 αντίγραφα). Αριθμός 461 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις από υποψηφίους που κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα για την πλήρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 6ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 6ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΜΗΜΑ A ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 6ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 1157 Αριθμός 899 ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ Γίνονται δεκτές αιτήσεις για μια κενή μόνιμη θέση Προϊστάμενου Τεχνικών Υπηρεσιών,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 23ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 23ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 23ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 871 Αριθμός 713,, ν ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ, 1 ΗΪ ΤΑΞΗΣ, ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ Στο

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 24ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009 897 Αριθμός 538 ΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Γίνονται δεκτές αιτήσεις για δύο μόνιμες θέσεις Λειτουργού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ Τ Η Σ Κ Υ Π Ρ ΙΑ Κ Η Σ Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ ΙΑ Σ Τ Μ Η Μ Α A. Α ρ ιθμ ό ς 4812 Π α ρ α σ κευή, 14 Νοεμβρίου 2014 473

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ Τ Η Σ Κ Υ Π Ρ ΙΑ Κ Η Σ Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ ΙΑ Σ Τ Μ Η Μ Α A. Α ρ ιθμ ό ς 4812 Π α ρ α σ κευή, 14 Νοεμβρίου 2014 473 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Τ Η Σ Κ Υ Π Ρ ΙΑ Κ Η Σ Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ ΙΑ Σ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ Τ Μ Η Μ Α A Α ρ ιθμ ό ς 4812 Π α ρ α σ κευή, 14 Νοεμβρίου 2014 473 Αριθμός 528 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αναφορικά με τη γνωστοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΒΟΗΘΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗΣ/ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ίατρικεσ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ.

ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΒΟΗΘΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗΣ/ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ίατρικεσ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ. 1444 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡίΔΑ ΤΗΣ 12ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 Αριθμός 1189 ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΒΟΗΘΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗΣ/ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ίατρικεσ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ. Γίνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ A ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 23ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2009 107

ΤΜΗΜΑ A ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 23ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2009 107 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 23ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2009 107 Αριθμός 88 ΚΕΝΕΣ ΟΕΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ, 1ης ΤΑΞΗΣ, ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Γίνονται δεκτές

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Κύπρου. Γίνεται καλύτερο μαζί με τους καλύτερους

Πανεπιστήμιο Κύπρου. Γίνεται καλύτερο μαζί με τους καλύτερους ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Πανεπιστήμιο Κύπρου. Γίνεται καλύτερο μαζί με τους καλύτερους Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ιδρύθηκε το 1989 και λειτούργησε στη Λευκωσία το 1992, ενώ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 13ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 453 Ο κ. Ανδρέας Γεωργίου, μόνιμος Ανώτερος Τεχνικός Γεωργικών Ερευνών, Ινστιτούτο Γεωργικών Ερευνών, αφυπηρέτησε από τη δημόσια υπηρεσία, σύμφωνα με το άρθρο 53(1

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 30ής ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 30ής ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 30ής ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009 1919 Αριθμός 1300 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Το Πανεπιστήμιο Κύπρου προκηρύσσει δυο (2) θέσεις στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΦΟΡΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΕΛΩΝΕΙΑ

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΦΟΡΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΕΛΩΝΕΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 29ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 1401 Αριθμός 1145 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΦΟΡΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΕΛΩΝΕΙΑ Γίνονται δεκτές αιτήσεις για τρεις κενές μόνιμες θέσεις Λειτουργού Φόρου Προστιθέμενης

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 15ης ΜΑΤΟΥ 2009 1133 Αριθμός 660 ΘΕΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Πνονται δεκτές αιτήσεις για τη θέση Διευθυντή Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, η οποία αναμένεται να κενωθεί από

Διαβάστε περισσότερα

Για ενημέρωση των Ιατρών που επιθυμούν να εργαστούν στην Κύπρο.

Για ενημέρωση των Ιατρών που επιθυμούν να εργαστούν στην Κύπρο. Για ενημέρωση των Ιατρών που επιθυμούν να εργαστούν στην Κύπρο. Οι αιτήσεις θα πρέπει να παραδοθούν στο Υπουργείο Υγείας «Γιώρκειο, Προδρόμου 1 και Χείλωνος 17, Άγιος Ανδρέας, 1448 Λευκωσία», Επίπεδο Κήπου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1958 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 13ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009 Αριθμός 1349 ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Γίνονται δεκτές αιτήσεις για μια κενή μόνιμη θέση Διευθυντή Υπηρεσίας Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Σύμφωνα με το Σχέδιο Υπηρεσίας της θέσης που ισχύει, τα καθήκοντα και οι ευθύνες, καθώς και τα απαιτούμενα προσόντα έχουν ως εξής:

Σύμφωνα με το Σχέδιο Υπηρεσίας της θέσης που ισχύει, τα καθήκοντα και οι ευθύνες, καθώς και τα απαιτούμενα προσόντα έχουν ως εξής: 850 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 11ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 Αριθμός 675 ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΒΟΗΘΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗΣ/ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡώίΟΛΟΠΑΣ. Γίνονται δεκτές

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ A ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 30ής ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 201 Ι Αριθμός 1191 ΘΕΣΗ ΠΡΩΤΟΥ ΓΕΩΛΟΓΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΛΟΠΚΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ!

ΤΜΗΜΑ A ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 30ής ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 201 Ι Αριθμός 1191 ΘΕΣΗ ΠΡΩΤΟΥ ΓΕΩΛΟΓΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΛΟΠΚΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ! ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 30ής ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 201 Ι 1589 Αριθμός 1191 ΘΕΣΗ ΠΡΩΤΟΥ ΓΕΩΛΟΓΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΛΟΠΚΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ! Γίνονται δεκτές αιτήσεις νια μια μόνιμη θέση Πρώτου Γεωλογικού Λειτουργού, Τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

Σύμφωνα με το Σχέδιο Υπηρεσίας της θέσης που ισχύει, τα καθήκοντα και οι ευθύνες, καθώς και τα απαιτούμενα προσόντα έχουν ως εξής:

Σύμφωνα με το Σχέδιο Υπηρεσίας της θέσης που ισχύει, τα καθήκοντα και οι ευθύνες, καθώς και τα απαιτούμενα προσόντα έχουν ως εξής: 1320 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 12ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 Αριθμός 795 ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΒΟΗΘΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗΣ/ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗΣ. Γίνονται δεκτές

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ Α' (ΜΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ) ΠΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ

ΘΕΣΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ Α' (ΜΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ) ΠΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑ A 712 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 12ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Αριθμός 614 ΘΕΣΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ Α' (ΜΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ) ΠΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ Γίνονται δεκτές αιτήσεις από εκπαιδευτικούς λειτουργούς

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΞΙ (6) ΘΕΣΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΤΟΥ ΡΙΚ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΤΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ) Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου δέχεται αιτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑΑ 476 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 14ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΤΜΗΜΑΑ 476 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 14ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΤΜΗΜΑΑ 476 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 14ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 Ο κ. Κυριάκος Ευθυβούλου, μόνιμος Ανώτερος Επιθεωρητής Λογαριασμών, Γενικό Λογιστήριο, αφυπηρέτησε από τη δημόσια υπηρεσία, σύμφωνα με το άρθρο 53(1

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ A. Αριθμός 5056 Παρασκευή, 11 Aυγούστου

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ A. Αριθμός 5056 Παρασκευή, 11 Aυγούστου ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ A Αριθμός 5056 Παρασκευή, 11 Aυγούστου 2017 649 Aριθμός 472 O Αναστάσιος Ηρακλέους, ο οποίος κατείχε τη μόνιμη θέση Ανώτερου Γεωργικού Επιθεωρητή,

Διαβάστε περισσότερα

Σύμφωνα με το Σχέδιο Υπηρεσίας της θέσης που ισχύει, τα καθήκοντα και οι ευθύνες, καθώς και τα απαιτούμενα προσόντα έχουν ως εξής:

Σύμφωνα με το Σχέδιο Υπηρεσίας της θέσης που ισχύει, τα καθήκοντα και οι ευθύνες, καθώς και τα απαιτούμενα προσόντα έχουν ως εξής: A 878 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡίΔΑΤΗΣ 18ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 Αριθμός 701 ΘΕΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΥΠΟΥΡΠΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ i'ivovrai δεκτές αιτήσεις για μια μόνιμη θέση Γενικού Διευθυντή, Υπουργικό Συμβούλιο, η οποία αναμένεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 30ής ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 ΘΕΣΕΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΔΑΤΩΝ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 30ής ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 ΘΕΣΕΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΔΑΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 30ής ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 ΤΜΗΜΑ Α 601 Αριθμός 489 ΘΕΣΕΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΔΑΤΩΝ Γίνονται δεκτές αιτήσεις για πέντε μόνιμες θέσεις Εκτελεστικού Μηχανικού, Τμήμα Ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

λόγω του ότι η επίσημη γλώσσα διδασκαλίας του Πανεπιστημίου Κύπρου είναι η Ελληνική. Σημειώνεται ότι το κάθε Τμήμα μπορεί να θέσει τα δικά του

λόγω του ότι η επίσημη γλώσσα διδασκαλίας του Πανεπιστημίου Κύπρου είναι η Ελληνική. Σημειώνεται ότι το κάθε Τμήμα μπορεί να θέσει τα δικά του Αριθμός 358 353 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Το Πανεπιστήμιο Κύπρου προκηρύσσει μία (1) θέση στη βαθμίδα του Λέκτορα ή Επίκουρου Καθηγητή. ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ, 2 Ης ΤΑΞΗΣ. ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕίΑΣ.

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ, 2 Ης ΤΑΞΗΣ. ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕίΑΣ. 498 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 16ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 Αριθμός 407 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ, 2 Ης ΤΑΞΗΣ. ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕίΑΣ. Γίνονται δεκτές αιτήσεις για δέκα κενές μόνιμες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 18ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2008 2319

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 18ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2008 2319 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 18ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2008 2319 Η κα Αιμιλία Θεράποντος, μόνιμος Πρώτη Στενογράφος, Γενικό Γραμματειακό Προσωπικό, Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού, αφυπηρετησε από τη δημόσια υπηρεσία,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 4ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 4ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 4ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2008 1941 Αριθμός 2236 ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Η κα Κυπρούλα Νικολάου, μόνιμος Λειτουργός Αρχείων και Επικοινωνιών, Υπουργείο Εξωτερικών, παραιτήθηκε από τη δημόσια υπηρεσία από τις

Διαβάστε περισσότερα

13 ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ ΚΥΠΡΟΥ

13 ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ ΚΥΠΡΟΥ 13 ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ ΚΥΠΡΟΥ Α. Καθήκοντα και Ευθύνες: Βοηθά στην εποπτεία και παρακολούθηση της κεφαλαιαγοράς και διεξάγει σχετικές μελέτες και έρευνες, συλλέγει και αναλύει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΒΟΗΘΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗΣ/ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΕΦΡΟΛΟΠΑΣ.

ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΒΟΗΘΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗΣ/ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΕΦΡΟΛΟΠΑΣ. ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 27ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 1195 Αριθμός 943 ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΒΟΗΘΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗΣ/ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΕΦΡΟΛΟΠΑΣ. Γίνονται δεκτές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ A. Αριθμός 5187 Παρασκευή, 29 Μαρτίου

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ A. Αριθμός 5187 Παρασκευή, 29 Μαρτίου ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΡΟΣ ΤΜΗΜΑ A Αριθμός 5187 Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019 433 Aριθμός 221 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αναφορικά με τη γνωστοποίηση με αριθμό 201 που δημοσιεύτηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ A 232 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 24ης ΜΑΡΤΙΟΥ Αριθμός 223

ΤΜΗΜΑ A 232 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 24ης ΜΑΡΤΙΟΥ Αριθμός 223 232 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 24ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Αριθμός 223 ΘΕΣΕΙΣ ΒΟΗΘΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Α' ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Γίνονται δεκτές αιτήσεις από Εκπαιδευτικούς Λειτουργούς για την πλήρωση δύο (2) θέσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 14ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 14ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 14ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 ΤΜΗΜΑ Α 1199 Αριθμός 919 ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ίατρικου ΑΕΙΤΟΥΡΓΟΥ, Γ 1 ΤΑΞΗΣ, ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΑ! Γίνονται

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Κύπρου. Γίνεται καλύτερο μαζί με τους καλύτερους

Πανεπιστήμιο Κύπρου. Γίνεται καλύτερο μαζί με τους καλύτερους ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Πανεπιστήμιο Κύπρου. Γίνεται καλύτερο μαζί με τους καλύτερους Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ιδρύθηκε το 1989 και λειτούργησε στη Λευκωσία το 1992, ενώ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗ

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗ 6230 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 24ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2008 Ο διορισμός της κας Περσεφόνης Α. Κουντούρη, από την 1η Σεπτεμβρίου 2008 στη θέση Επιθεωρητή Εμπορίου και Βιομηχανίας, Υπηρεσίες Εμπορίου και Βιομηχανίας,

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 406. ΠΙΝΑΚΑΣ 1: Εκπαιδευτικός Λειτουργός ΑΔΤ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ

Αριθμός 406. ΠΙΝΑΚΑΣ 1: Εκπαιδευτικός Λειτουργός ΑΔΤ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ 404 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Το Πανεπιστήμιο Κύπρου προκηρύσσει μια (1) θέση στη βαθμίδα του Λέκτορα ή Επίκουρου Καθηγητή και μια (1) θέση στη βαθμίδα του Καθηγητή ή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 12ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2010

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 12ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 12ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 ΤΜΗΜΑ Α 227 Αριθμός 222 ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΒΟΗΘΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗΣ/ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑί ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ. Γίνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 12ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 12ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Αριθμός 8481 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 12ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2008 7085 ΘΕΣΗ ΠΡΩΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ, ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Γίνονται δεκτές αιτήσεις για μια μόνιμη θέση Πρώτου Φαρμακοποιού, Φαρμακευτικές Υπηρεσίες,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 984 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 30ής ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009 Αριθμός 571 ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΌΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΙΚΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ Ο διορισμός του κ. Λοίζου Στεφάνου, μόνιμου Διευθυντή Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ως Αναπληρωτή Διευθυντή Μετεωρολογικής

Διαβάστε περισσότερα

6528 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 12ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2007. Αριθμός 6261 ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ

6528 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 12ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2007. Αριθμός 6261 ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ 6528 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 12ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2007 Αριθμός 6261 ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ Επικύρωση Διορισμού Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ) σύμφωνα με τον περί Δημόσιας Υπηρεσίας Νόμο του

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ 1348 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 15ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 Αριθμός 1100 ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Γίνονται δεκτές αιτήσεις για την κενή μόνιμη θέση Διοικητή Πολιτικής Άμυνας. (Η θέση είναι Πρώτου Διορισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ A ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 30ής ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 1317. Αριθμός 1053 ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ A ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 30ής ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 1317. Αριθμός 1053 ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ A ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 30ής ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 1317 Αριθμός 1053 ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ Γίνονται δεκτές αιτήσεις για την κενή μόνιμη θέση Διευθυντή Ιατρικών

Διαβάστε περισσότερα

Σύμφωνα με το Σχέδιο Υπηρεσίας της θέσης που ισχύει, τα καθήκοντα και οι ευθύνες, καθώς και τα απαιτούμενα προσόντα έχουν ως εξής:

Σύμφωνα με το Σχέδιο Υπηρεσίας της θέσης που ισχύει, τα καθήκοντα και οι ευθύνες, καθώς και τα απαιτούμενα προσόντα έχουν ως εξής: ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 6ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 383 Αριθμός 269 ΘΕΣΗ Δ ΕγΘγΝΤΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Γίνονται δεκτές αιτήσεις για τη μόνιμη θέση Διευθυντή, Πολιτιστικές Υπηρεσίες,

Διαβάστε περισσότερα

Σύμφυονα με το Σχέδιο Υπηρεσίας της θέσης που ισχύει, τα καθήκοντα και οι ευθύνες, καθώς και τα απαιτούμενα προσόντα έχουν ως εξής:

Σύμφυονα με το Σχέδιο Υπηρεσίας της θέσης που ισχύει, τα καθήκοντα και οι ευθύνες, καθώς και τα απαιτούμενα προσόντα έχουν ως εξής: ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 3ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009 667 Αρΐθμ0ς413 ΘΕΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Γίνονται δεκτές αιτήσεις για τη μόνιμη θέση Διευθυντή Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών, η οποία αναμένεται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ A ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ Αριθμός 497 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΤΜΗΜΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣ!ΟΝ

ΤΜΗΜΑ A ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ Αριθμός 497 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΤΜΗΜΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣ!ΟΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 579 Αριθμός 497 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΤΜΗΜΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣ!ΟΝ Γίνονται δεκτές αιτήσεις για 12 κενές μόνιμες θέσεις Ταχυδρομικού Λειτουργού, Τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 4563 Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011 1195

Αριθμός 4563 Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011 1195 Αριθμός 4563 Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011 1195 Αριθμός 906 Ο Κώστας Κυριάκου, μόνιμος Ανώτερος Επιμελητής, Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, απεβίωσε στις 5 Σεπτεμβρίου 2011. ί >^_^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^

Διαβάστε περισσότερα

2017 (Ν. 110(Ι)/2017)

2017 (Ν. 110(Ι)/2017) Αριθμός 562 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑΣ Γίνεται δεκτή η υποβολή αιτήσεων για τρεις κενές μόνιμες θέσεις Μετεωρολογικού Λειτουργού, Τμήμα Μετεωρολογίας. (Η θέση είναι Πρώτου

Διαβάστε περισσότερα

(Π.Φ ) Αριθμός 272 ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

(Π.Φ ) Αριθμός 272 ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Η κ. Παναγιώτα Μπάμπαλη-Μεταξά, μόνιμος Βοηθός Διευθυντής Κλινικής/Τμήματος (Ακτινολογίας), Ιατρικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας, αφυπηρέτησε από τη δημόσια υπηρεσία, σύμφωνα με το άρθρο 53(1)(α)

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΑΣ (1) ΘΕΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ- ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΤΟΥ ΡΙΚ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΤΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

30 Σεπτεμβρίου 2014. (Π.Φ. 24492) Η κ. Χαραλαμπία Αχιλλέως, μόνιμος Νοσοκόμος, Γενικός Νοσηλευτικός Κλάδος, Υπουργείο Υγείας, αφυπηρέτησε

30 Σεπτεμβρίου 2014. (Π.Φ. 24492) Η κ. Χαραλαμπία Αχιλλέως, μόνιμος Νοσοκόμος, Γενικός Νοσηλευτικός Κλάδος, Υπουργείο Υγείας, αφυπηρέτησε H κ. Θέκλα Ιωαννίδου, μόνιμος Γραμματειακός Λειτουργός, Γενικό Γραμματειακό Προσωπικό, Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού, αφυπηρέτησε από τη δημόσια υπηρεσία, σύμφωνα με το άρθρο 53(1)(γ) των περί

Διαβάστε περισσότερα

22670101) 10 Αυγούστου 2015 Αριθμός 472

22670101) 10 Αυγούστου 2015 Αριθμός 472 Αριθμός 471 499 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Γίνονται δεκτές αιτήσεις για δύο κενές μόνιμες θέσεις Πρώτου Λειτουργού Δημόσιας

Διαβάστε περισσότερα

Aριθμός 436 Αριθμός 437 Αριθμός 438 μόνο ηλεκτρονικά ( gov.cy ( Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 και ώρα 14:00.

Aριθμός 436 Αριθμός 437 Αριθμός 438 μόνο ηλεκτρονικά (  gov.cy (  Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 και ώρα 14:00. Aριθμός 436 775 ΑΦΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ Ο κ. Οδυσσέας Οδυσσέως, μόνιμος Υπολογιστής Ποσοτήτων, 1ης Τάξης, Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως, αφυπηρέτησε από τη δημόσια υπηρεσία, σύμφωνα με το άρθρο 53(1) των περί Δημόσιας

Διαβάστε περισσότερα

(ΚΟΑΠ (ΚΟΑΠ (ΚΟΑΠ (ΚΟΑΠ (ΚΟΑΠ

(ΚΟΑΠ (ΚΟΑΠ (ΚΟΑΠ (ΚΟΑΠ (ΚΟΑΠ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 24ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2008 2629 Ρένα Βασιλείου Διαμάντω Γεωργίου Αγάθη Δαμαλά Σαββούλα Αντωνίου Άντρη Δανιήλ (ΚΟΑΠ (ΚΟΑΠ (ΚΟΑΠ (ΚΟΑΠ (ΚΟΑΠ Ι OiUO.^m I U) 15.03.211) 15.03.212) 15.03.214)

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος των «Τεκμηρίων Γνώσης Γλωσσών» υπάρχει αναρτημένος στην ιστοσελίδα της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας (

Κατάλογος των «Τεκμηρίων Γνώσης Γλωσσών» υπάρχει αναρτημένος στην ιστοσελίδα της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας ( Αριθμός 361 ΘΕΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Γίνεται δεκτή η υποβολή αιτήσεων για πέντε μόνιμες θέσεις Γενικού Διευθυντή, Υπουργικό Συμβούλιο, από τις οποίες τρεις είναι κενές και δύο αναμένεται

Διαβάστε περισσότερα

ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Aριθμός 339 ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ Ο κ. Γιάγκος Σιεηττάνης, μόνιμος Βοηθός Λειτουργός Καταγραφής και Διαχείρισης, Υπουργείο Εσωτερικών, αποσπάται στην Πολιτική Άμυνα, για εκτέλεση ειδικών καθηκόντων, δυνάμει του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

4684 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 20ής ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΩΡΗ ΑΦΥΠΗΡΕΤΗΣΗ: Από : Γεώργιος Παπαγεωργίου, Ανώτερος Αστυνόμος (Π.Φ.

4684 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 20ής ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΩΡΗ ΑΦΥΠΗΡΕΤΗΣΗ: Από : Γεώργιος Παπαγεωργίου, Ανώτερος Αστυνόμος (Π.Φ. 4684 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 20ής ΙΟΥΛΙΟΥ 2007 2. ΠΡΟΩΡΗ ΑΦΥΠΗΡΕΤΗΣΗ: Από 24.5.2007: Γεώργιος Παπαγεωργίου, Ανώτερος Αστυνόμος (Π.Φ. 1017) Αριθμός 4472 ΘΕΣΗ ΠΡΩΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ, ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΔΥΟ (2) ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΔΥΟ (2) ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΔΥΟ (2) ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ Γίνονται δεκτές αιτήσεις για την πλήρωση μίας (1) κενής θέσης Μηχανικού (Μηχανολογίας) και μίας κενής θέσης Μηχανικού (Ηλεκτρολογίας) στις Τεχνικές Υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

1140 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 22ας ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2008

1140 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 22ας ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2008 1140 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 22ας ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2008 Αριθμός 1045 ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΑΙΟ, Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο προέβη στους πιο κάτω διορισμούς: (1) Διόρισε τον κ Τεύκρο Οικονόμου ως Πρόεδρο

Διαβάστε περισσότερα

Β. ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ. Συνομοσπονδία Εργατών Κύπρου (ΣΕΚ) Παγκύπρια Εργατική Ομοσπονδία (ΠΕΟ) ΘΕΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ

Β. ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ. Συνομοσπονδία Εργατών Κύπρου (ΣΕΚ) Παγκύπρια Εργατική Ομοσπονδία (ΠΕΟ) ΘΕΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ 526 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 20ής ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 Αριθμός 346 ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο διόρισε τους πιο κάτω αναφερομένους ως Μέλη του Δικαστηρίου Εργατικών Διαφορών από 15

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ JATPSKOY ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ, 1 ΗΙ ΤΑΞΗΣ, ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΠΑΣ

ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ JATPSKOY ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ, 1 ΗΙ ΤΑΞΗΣ, ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΠΑΣ 1220 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 21ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 Αριθμός 940 ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ JATPSKOY ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ, 1 ΗΙ ΤΑΞΗΣ, ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΠΑΣ Γίνονται δεκτές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 6ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2012

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 6ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 6ης ΙΟΥΛΙΟΥ 202 ΤΜΗΜΑ Α 59 Αριθμός 424 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις από υποψηφίους

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 1820 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 25ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009 Αριθμός 1199 ΘΕΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Γίνονται δεκτές αιτήσεις για τη μόνιμη θέση Διευθυντή Κτηνιατρικών Υπηρεσιών, η οποία αναμένεται να κενωθεί

Διαβάστε περισσότερα

4196 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 11ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2008

4196 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 11ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2008 4196 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 11ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2008 Αριθμός 4897 ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ Η απόσπαση της κας Χρύσως Κολοκοτρώνη, Πρώτου Λειτουργού Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού (πάνω σε υπεράριθμη βάση) Τμήμα Δημόσιας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ A. Αριθμός 4967 Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ A. Αριθμός 4967 Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ A Αριθμός 4967 Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016 651 Aριθμός 548 ΑΦΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ Ο κ. Ραμών Παπαδόπουλος, μόνιμος Ανώτερος Κτηνιατρικός Λειτουργός,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 29ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΠΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΘΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ (ΘΕΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ)

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 29ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΠΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΘΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ (ΘΕΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ) ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 29ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2008 5085 Αριθμός 5981 Τίτλος: Αρ. Θέσεων: Κατηγορία: Αναφέρεται στον: ΤΕΧΝΟΛΟΠΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΘΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ (ΘΕΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ A. Αριθμός 4939 Παρασκευή, 27 Μαΐου

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ A. Αριθμός 4939 Παρασκευή, 27 Μαΐου ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ A Αριθμός 4939 Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016 301 Aριθμός 298 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αναφορικά με τη γνωστοποίηση με αριθμό 297 που δημοσιεύτηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ 892 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 25ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 Αριθμός 717 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ Γίνονται δεκτές αιτήσεις για δύο κενές μόνιμες θέσεις Πρώτου Λειτουργού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ A. Αριθμός 4872 Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015 497

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ A. Αριθμός 4872 Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015 497 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ A Αριθμός 4872 Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015 497 Aριθμός 460 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αναφορικά με τη γνωστοποίηση με αριθμό 459 που δημοσιεύτηκε

Διαβάστε περισσότερα

Σύμφωνα με το Σχέδιο Υπηρεσίας της θέσης που ισχύει, τα καθήκοντα και οι ευθύνες, καθώς και τα απαιτούμενα προσόντα έχουν ως εξής:

Σύμφωνα με το Σχέδιο Υπηρεσίας της θέσης που ισχύει, τα καθήκοντα και οι ευθύνες, καθώς και τα απαιτούμενα προσόντα έχουν ως εξής: 1994 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 20ής ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009 Αριθμός 1384 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ Γίνονται δεκτές αιτήσεις για τέσσερις κενές μόνιμες θέσεις Λειτουργού Επικοινωνίας,

Διαβάστε περισσότερα