ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να χρησιμοποιήσετε το PC-Professional Multiscreen στη θεωρητική εκπαίδευση.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να χρησιμοποιήσετε το PC-Professional Multiscreen στη θεωρητική εκπαίδευση."

Transcript

1 ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Απλούστατη εγκατάσταση, ολοκληρωμένη τεχνολογία, πληρότητα ύλης και αρχίζει ο ενθουσιασμός των μαθητών για την εκπαίδευση! PC-Professional Κατηγορία Β Βασικές γνώσεις για όλες τις κατηγορίες Ειδικές γνώσεις για τις κατηγορίες Β και Β + Ε PC-Professional Κατηγορία Α Ειδικές γνώσεις για τις κατηγορίες Α και Α1 και Μοτοποδήλατο PC-Professional Κατηγορία Γ Ειδικές γνώσεις για τις κατηγορίες Γ και Γ + Ε Push the Button Το παιχνίδι με τις ερωτήσεις 3D Trainer Η 3η Διάσταση ΔΩΡΟ: Για τη βιτρίνα της σχολής σας Προκαλέσαμε το ενδιαφέρον σας; Για κάθε περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας Γεώργιος Στεφανίδης & ΣΙΑ Ε.Ε. Ψηλορείτη Γλυφάδα Τηλ.: Fax : Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να χρησιμοποιήσετε το PC-Professional Multiscreen στη θεωρητική εκπαίδευση. Το παρών ενημερωτικό φυλλάδιο παρουσιάζει τους σημαντικότερους.

2 ΒΛΕΠΕΙΣ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ ΑΠΟΣΤΗΘΙΖΕΙΣ. ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΠΟΛΥΜΕΣΑ! Παρακαλώ αρχίστε Ενθουσιάστε τους μαθητές σας με τη θεωρητική σας εκπαίδευση. Το PC-Professional είναι απόλυτα εύχρηστο και σας διευκολύνει να εισάγετε τις σύγχρονες τεχνολογίες στη θεωρητική σας εκπαίδευση. Έχετε την πλήρη επισκόπηση των περιεχομένων και πανεύκολη πρόσβαση σε κάθε θέμα. Με τα στοιχεία διάδρασης παρακινήστε τους μαθητές στην ενεργή συμμετοχή τους. Ο Εκδοτικός οίκος Heinrich Vogel και η εταιρεία Γεώργιος Στεφανίδης & ΣΙΑ Ε.Ε. σας παρουσιάζουν ένα διεξοδικά μελετημένο και ολοκληρωμένο λογισμικό για την πληρέστατη θεωρητική εκπαίδευση υποψηφίων οδηγών. Συναρπαστική εκπαίδευση με σύστημα Με το PC-Professional Multiscreen έχετε στη διάθεση σας ένα εργαλείο το οποίο όχι μόνο θα ενθουσιάζει τους μαθητές σας κατά τη θεωρητική εκπαίδευση, αλλά σας υποστηρίζει στο έπακρο να τη διαμορφώσετε και να υλοποιήσετε βέλτιστα: Παραδειγματική εμβάθυνση της ύλης Μετάδοση των περιεχομένων: αντικειμενικά σωστά, επισκοπικά, κατανοητά Συμμετοχή των εκπαιδευομένων μέσω ερωτήσεων και συζήτησης Μεθοδική και πολυδιάστατη εκπαίδευση Αυτόνομη εκπαίδευση μεταξύ των εκπαιδευομένων Πολυμορφία των μέσων διδασκαλίας Έλεγχος της ύλης και διασφάλιση επιτυχίας Διασύνδεση θεωρίας και πράξης

3 ΔΙΑΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ PC-PROFESSIONAL MULTISCREEN PC-Professional Multiscreen Ο οπτικοακουστικός εξοπλισμός σας για συναρπαστική και ποικιλόμορφη θεωρητική εκπαίδευση. Η ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ Η ΟΘΟΝΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ Έχετε στον υπολογιστή σας όλη την ύλη και τα απαραίτητα εργαλεία για να διαμορφώνετε και να κατευθύνετε την θεωρητική εκπαίδευση. Αισθανθείτε όπως ένας σκηνοθέτης: Έχετε το πλεονέκτημα και είστε πάντα ένα βήμα πριν από τους εκπαιδευόμενους Σαφής δομή: Με το βασικό μενού έχετε στη διάθεση σας πληρότητα περιεχομένων με το μενού επεξηγήσεων επιπλέον ύλη για περαιτέρω διασαφήνιση και εμβάθυνση Απλούστατος χειρισμός και πρόσβαση σε όλες τις κατηγορίες 3D Τρισδιάστατες κινούμενες εικόνες διάδρασης, σύγχρονα βίντεο, πίνακες κειμένων και γραφικών με διάδραση Οι εκπαιδευόμενοι βλέπουν μόνο αυτό που πρέπει να δουν Εγγυημένη συμμετοχή: Ενθουσιάστε τους μαθητές σας με τρισδιάστατες κινούμενες εικόνες (3D-Animation), εικόνες ροής και σύγχρονα βίντεο Επιπλέον εφφέ: Διάδραση με πίνακες κειμένων και γραφικών κρατούν τους μαθητές σε εγρήγορση και αυξάνουν την προσοχή τους Τοπικές γνώσεις: Εσείς γνωρίζετε την περιοχή σας καλύτερα από κάθε άλλον. Ενσωματώστε αυτές τις πληροφορίες για την περιοχή σας και αφήστε κατάπληκτους τους μαθητές σας Καμία ερώτηση δεν μένει αναπάντητη: Με τα εργαλεία απαντάτε άμεσα σε ερωτήσεις των εκπαιδευομένων ή διασαφηνίζετε τις απορίες τους

4 PC-PROFESSIONAL MULTISCREEN ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα με μια ματιά: Όλες οι κατηγορίες σε ένα πρόγραμμα Σχόλια για το εκάστοτε θέμα και δυνατότητα καταχώρησης δικών σας σημειώσεων Δυνατότητα άμεσης ανταπόκρισης στις ερωτήσεις των εκπαιδευομένων Όλα τα εργαλεία στη διάθεση σας, με άμεση πρόσβαση, για την διασαφήνιση και ανάδειξη σημαντικών θεμάτων Δυνατότητα να καταχωρείτε δικά σας κείμενα και σχέδια σε Λευκό χαρτί Δυνατότητα να δημιουργείτε δικά σας, ατομικά κεφάλαια (Εφαρμογές) Λειτουργία Αρχείο: Διαμορφώστε ανά πάσα στιγμή τη ροή του προγράμματος όπως εσείς το επιθυμείτε, απλά με την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των αντίστοιχων θεμάτων Μενού επεξηγήσεων Επεξηγήσεις / συμπληρώσεις για την παραδειγματική εμβάθυνση Τίτλοι προεπισκόπησης Πάντα ένα βήμα μπροστά μέσω της λειτουργίας Mouse over, δηλαδή την εμφάνιση του τίτλου Περιοχή εργασίας Ενεργό θέμα / Οθόνη εκπαιδευομένων Απλούστατη διαμόρφωση μηχανημάτων Ο υπολογιστής για εσάς, η τηλεόραση ή ο προβολέας βίντεο (projector) για το κοινό σας. PC k TV ή projector Μενού Επιλογή κατηγορίας άδειας οδήγησης, Ρυθμίσεις προγράμματος Βασικό μενού Όλα τα βασικά θέματα Η κύρια πλοήγηση μέσα στο πρόγραμμα Κείμενα εκπαιδευτή Οι σημαντικότερες υποδείξεις και σχόλια στο εκάστοτε θέμα Σημειώσεις Χώρος για τα ατομικά σας σχόλια και σημειώσεις Δύο εργαλειοθήκες Όλα τα εργαλεία με μια ματιά

5 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΑ Κάντε τη διαφορά. Αλλάξτε την οπτική γωνία! Γιατί πρέπει να γυρίσω το κεφάλι; Στον καθρέπτη τα βλέπω όλα! Γιατί τα παιδιά δεν βλέπουν τα επερχόμενα αυτοκίνητα; Γιατί έχει τώρα αυτό το αυτοκίνητο προτεραιότητα; Ερωτήσεις, τις οποίες γνωρίζετε από την επαγγελματική σας καθημερινότητα. Επεξεργαστείτε μαζί με τους εκπαιδευόμενους καταστάσεις και συμπεριφορές με μια εντελώς νέα μορφή. Εγγύηση ότι θα καταπλήξετε τους μαθητές σας! Εξάσκηση όρασης Κατανόηση των καταστάσεων κινδύνου Σύγχρονος τρόπος εκμάθησης: Περισκοπική όψη 360ο Γύρισμα του κεφαλιού, Εικόνες αντίληψης, Τρισδιάστατες κινούμενες εικόνες, Εικόνες ροής Πίνακες κειμένων: Απαντήστε στις ερωτήσεις όπως το συνηθίζετε στον πίνακα, με τυχαία σειρά «γεμίζετε» τον πίνακα κειμένων και εφόσον το επιθυμείτε τον συμπληρώνετε και με δικά σας κείμενα. Σύγχρονα βίντεο: Πολυάριθμα βίντεο, αρκετά από αυτά παρέχουν τη δυνατότητα προβολής μεμονωμένων τμημάτων ή ολόκληρου του βίντεο. Πανεύκολη συμμετοχή των εκπαιδευομένων στα βίντεο διάδρασης. Δικά σας περιεχόμενα: Τι άλλο μένει καλύτερα στο μυαλό των εκπαιδευομένων; Ασφαλώς οι οδικές καταστάσεις που γνωρίζουν. Ενσωματώστε λοιπόν τις τοπικές διασταυρώσεις και τις τοπικές καταστάσεις στο πρόγραμμα, σταθερά ενσωματωμένο στη δική σας ατομική εφαρμογή ή καταχωρήστε τις, στα αγαπημένα σας αρχεία στα Εργαλεία Πολυμέσα. Αναγνώρισες τον κίνδυνο, έδιωξες το κακό! Το κόλπο να βλέπεις σωστά 10 διαφορετικές καταστάσεις κινδύνου Το παιχνίδι αποτελείται από 10 ομάδες καρτών. Η κάθε ομάδα περιλαμβάνει 6 εικόνες. Εφόσον τοποθετηθούν οι κάρτες στη σωστή σειρά προκύπτει μια χρονική αλληλουχία (χρονολογικά) εξέλιξης της κατάστασης κινδύνου. Το παιχνίδι ΧΡΟΝΟλογικά μπορεί να παιχθεί με διαφορετικούς τρόπους και τυχαίο αριθμό παικτών, είτε στη διάρκεια του μαθήματος είτε εκτός μαθήματος. Στο εγχειρίδιο περιγράφονται 9 διαφορετικοί τρόποι παιχνιδιού. Το παιχνίδι εκγυμνάζει τους υποψήφιους να αποκτήσουν την ικανότητα να αναγνωρίζουν έγκαιρα τη δημιουργία και εξέλιξη καταστάσεων κινδύνου. Επιπλέον παρέχει την ευκαιρία συλλογισμού πότε και ποιες αντιδράσεις είναι κατάλληλες ώστε να μειώνεται η εκάστοτε κατάσταση κινδύνου (πρόβλεψη, κατανόηση, αμυντική οδήγηση). Ένα παράδειγμα :

6 ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ PUSH THE BUTTON! ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ Δημιουργήστε ατμόσφαιρα στη σχολή σας Το Push the Button φροντίζει για εναλλαγή και ένταση στο μάθημα. Ποιος εκπαιδευόμενος δεν θα βαρούσε μια φορά με ευχαρίστηση στο χρονοδιακόπτη (Buzzer). Πάνω από ερωτήσεις για τη θεωρία και την πράξη της κατηγορίας Β, ταξινομημένες σε ενότητες ή συγκεντρωμένους με τυχαία σειρά, δημιουργούν την κατάλληλη διάθεση για παιχνίδι και εκμάθηση στη σχολή σας. Εκμάθηση και κατανόηση των αλληλοεπιδράσεων σε βάθος. Οι απαντήσεις δεν είναι πολλαπλής επιλογής αλλά τις διατυπώνει ο ίδιος ο εκπαιδευόμενος. Ποικιλομορφία μέσων και μεθόδων, συμμετοχή, αυτόνομη εκμάθηση, παραδειγματική εμβάθυνση Με μια διάρκεια παιχνιδιού 10 λεπτών για κάθε κύκλο παιχνιδιού είναι το ιδανικό εργαλείο για έλεγχο της ύλης πριν, στη διάρκεια και μετά το μάθημα. 1. Εκκινήστε το παιχνίδι 3. Επιλογή ερώτησης 2. Επιλογή ενότητας 4. Ανάγνωση ερώτησης 5. Πάτημα του Buzzer Απάντηση Plug & Play! Απλούστατη εγκατάσταση, σύγχρονη τεχνολογία Εγκαταστήστε το Push the Button στον υπολογιστή με το PC-Professional Multiscreen Συνδέστε τα Buzzer με μια θέση USB στον υπολογιστή Αρχίστε και καλή διασκέδαση! Προϋπόθεση: Το PC-Professional Multiscreen πρέπει να είναι ήδη εγκατεστημένο στον Η/Υ, ελεύθερο USB Παραδοτέα: 1 CD-ROM, 2 Buzzer με 5 μέτρα καλώδιο και 6 μέτρα καλώδιο για το USB.

7 ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ PRAXIS TRAINER Ο ιδανικός συνεργάτης για την πρακτική εκπαίδευση! Για τη διασαφήνιση των οδικών καταστάσεων οι οποίες είναι δύσκολα κατανοητές για τους εκπαιδευόμενους, βοηθάει η επεξήγηση με ένα σκίτσο! Για να απελευθερωθείτε από τα «χαρτιά», σχεδιάσαμε 11 καταστάσεις οι οποίες είναι συχνά δυσνόητες για τους εκπαιδευόμενους. ΟΙ 11 ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ: Διασταύρωση χωρίς σήμανση με ποδηλατοδρόμο Διασταύρωση χωρίς σήμανση με διάζωμα Διασταύρωση χωρίς σήμανση με περισσότερες λωρίδες κυκλοφορίας Οδός προτεραιότητας με στροφή Κυκλική πορεία / Bypass Οδόστρωμα με περισσότερες λωρίδες κυκλοφορίας και βέλη κυκλοφορίας Λωρίδα επιτάχυνσης και λωρίδα επιβράδυνσης Κόμβος αυτοκινητοδρόμου Στάθμευση σε στοίχους Στάθμευση σε παράταξη Διάφορες δυνατότητες αναστροφής Το PRAXIS TRAINER είναι μικρό και εύχρηστο και συνοδεύεται από το μαρκαδόρο και το σφουγγαράκι για την άνετη χρήση του. Οι μεμονωμένες καταστάσεις είναι συνειδητά σχεδιασμένες μόνο με τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για περισσότερες διαφορετικές καταστάσεις. Μπορείτε να σχεδιάζετε επάνω στις σελίδες (να χρησιμοποιείτε μόνο μαρκαδόρο που σβήνεται πάλι) και αργότερα να τα σβήνετε.

8 ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 3D TRAINER Η 3 η ΔΙΑΣΤΑΣΗ Δώστε τη δυνατότητα στους μαθητές σας, να δούνε τις κυκλοφοριακές καταστάσεις από όλες τις όψεις και τρισδιάστατα. Με τη λειτουργία αλλαγή όψης παριστάνετε κάθε κυκλοφοριακή κατάσταση. Μια κατάσταση την οποία παρατηρεί ένας εκπαιδευόμενος, την κατανοεί (π.χ. πολύπλοκη διαδικασία στροφής αριστερά τι σημαίνει μπαίνω ελέγχοντας και αργά στη διασταύρωση;) Τρισδιάστατες κατόψεις Εξηγήστε την αναγκαιότητα της σωστής τοποθέτησης στο οδόστρωμα Οθόνη εκπαιδευτή Οθόνη εκπαιδευομένων Κάντε τις καταστάσεις προτεραιότητας κατανοητές. Αλλάξτε κατά βούληση την όψη και δείξτε μια πολύπλοκη κατάσταση από την οπτική γωνία του κάθε χρήστη της οδικής κυκλοφορίας ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ 3D TRAINER: Απλό όπως ο μαγνητικός πίνακας ποικιλόμορφο και με διάδραση όπως το θέλετε Απόλυτα ελεύθερη επιλογή της όψης μέσω της «ιπτάμενης» κάμερας, της όψης οδηγού, την εσωτερική κάμερα με παρακολούθηση των καθρεπτών αντίστοιχα για ένα επιβατηγό και για ένα φορτηγό Πλεονέκτημα: Υπάρχουν ήδη οι παραστάσεις των περισσότερων σημαντικών καταστάσεων Κινούμενες εικόνες καταστάσεων διασταύρωσης Απεικονίστε τις δικές σας τοπικές καταστάσεις Εξηγήστε περισσότερα θέματα με βάση μια παράσταση Χειρισμός των κυριότερων λειτουργιών όπως και στο PC-Professional Διαχωρισμός σε οθόνη εκπαιδευτή και οθόνη εκπαιδευομένων. Εσείς καθορίζετε τι βλέπουν οι εκπαιδευόμενοι «Παγώστε» την οθόνη των εκπαιδευομένων και συνεχίστε στην οθόνη εκπαιδευτή να αναπτύσσετε την κατάσταση Διασύνδεση της θεωρίας και της πράξης: π.χ. συμπεριφορά σε σημεία με δυσμενή ορατότητα, «ψηλάφηση» της διασταύρωσης, μανούβρες με ρυμουλκούμενο Εξάσκηση των ελιγμών οπισθοπορείας με την ταχύτητα «όπισθεν» Εκπληκτικά εφφέ: Ίδια κατάσταση κάτω από διαφορετικές καιρικές συνθήκες επεξηγούν τα αντίστοιχα θέματα Εκτύπωση, με αυτή τη δυνατότητα μπορείτε να δημιουργήσετε φύλλα ασκήσεων για τους μαθητές σας Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να αποθηκεύσετε την εικόνα και π.χ. να την ενσωματώσετε στο PC-Professional Ελευθερία κινήσεων: ο χειρισμός του προγράμματος είναι δυνατός και από την οθό νη των εκπαιδευομένων Με το 3D Trainer απαντάτε παραστατικά σε κάθε ερώτηση των μαθητών σας και προάγετε έτσι τη μεταδοτικότητα σας. Εσωτερική όψη Προϋπόθεση: Πρέπει να υπάρχει εγκατεστημένη επίκαιρη έκδοση του PC-Professional

ΚΕΦΑΛΑΙΟ VII. Moodle

ΚΕΦΑΛΑΙΟ VII. Moodle ΚΕΦΑΛΑΙΟ VII Moodle Στόχοι: Με τη βοήθεια του οδηγού αυτού ο εκπαιδευόμενος θα μπορεί να: Γνωρίσει τα βασικά εργαλεία δημιουργίας περιεχομένου στο Moodle Κατανοήσει τη δομή ενός μαθήματος στο Moodle Δημιουργήσει

Διαβάστε περισσότερα

NAVIGON 20 EASY NAVIGON 20 PLUS

NAVIGON 20 EASY NAVIGON 20 PLUS NAVIGON 20 EASY NAVIGON 20 PLUS Εγχειρίδιο χρήστη Ελληνικά Ιούνιος 2010 Το σύμβολο ενός διαγραμμένου κάδου απορριμμάτων με ρόδες σημαίνει ότι το προϊόν πρέπει να διατίθεται σε ειδικά σημεία συλλογής απορριμμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 625

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 625 Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 625 Τεύχος 3.0 EL Πσσστ... Αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει... Υπάρχουν οδηγίες χρήσης στο τηλέφωνό σας τις έχετε πάντοτε μαζί σας και στη διάθεσή

Διαβάστε περισσότερα

Πιλοτική Εφαρµογή Τηλεκπαίδευσης µε το Moodle

Πιλοτική Εφαρµογή Τηλεκπαίδευσης µε το Moodle 4 ο ΣΥΝΕ ΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΤΠΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ 1 Πιλοτική Εφαρµογή Τηλεκπαίδευσης µε το Moodle Τζιµόπουλος Νίκος Εκπαιδευτικός.Ε. ntzimop@sch.gr Γιαλαµά Αγγελική Εκπαιδευτικός.Ε. agialam@sch.gr Αργυρός Μανώλης

Διαβάστε περισσότερα

«Δημιουργία Εργαλείου Παραγωγής Περιεχομένου σε Web Site ( CONTENT MANAGEMENT TOOL )»

«Δημιουργία Εργαλείου Παραγωγής Περιεχομένου σε Web Site ( CONTENT MANAGEMENT TOOL )» ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Δημιουργία Εργαλείου Παραγωγής Περιεχομένου σε Web Site

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 1. Βασικές έννοιες. Βασικές έννοιες Α Λυκείου. Συγγραφική ομάδα: Νίκος Μωυσέως Μιχάλης ιονυσίου

ΕΝΟΤΗΤΑ 1. Βασικές έννοιες. Βασικές έννοιες Α Λυκείου. Συγγραφική ομάδα: Νίκος Μωυσέως Μιχάλης ιονυσίου ΕΝΟΤΗΤΑ 1 Βασικές έννοιες Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού 2006-2007 Βασικές έννοιες Α Λυκείου Συγγραφική ομάδα: Νίκος Μωυσέως Μιχάλης ιονυσίου Εποπτεία: Μάριος Μιλτιάδου ΕΜΕ Πληροφορικής Μιχάλης Τορτούρης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων. Τίτλος Διπλωματικής Εργασίας: «ΤΠΕ και Εκπαίδευση: Αποτίμηση Δεξιοτήτων»

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων. Τίτλος Διπλωματικής Εργασίας: «ΤΠΕ και Εκπαίδευση: Αποτίμηση Δεξιοτήτων» ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ «Διδακτικής της Τεχνολογίας & Ψηφιακών Συστημάτων» Κατεύθυνση: Ηλεκτρονική Μάθηση Τίτλος Διπλωματικής Εργασίας: «ΤΠΕ και Εκπαίδευση:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5 : Παρουσιάσεις

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5 : Παρουσιάσεις ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5 : Παρουσιάσεις ηµιουργία Παρουσίασης ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5 Παρουσιάσεις Περιεχόµενα 1. Εξοικείωση µε το περιβάλλον εργασίας εφαρµογής παρουσιά- σεων. ηµιουργία και µορφοποίηση παρουσίασης. 2. Αντιγραφή,

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο για την εφαρμογή των ηλεκτρονικών παιγχνιδιών και των πολυμέσων για εκπαιδευτικούς σκοπούς Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή 2011-ES1-LEO05-35968

Εγχειρίδιο για την εφαρμογή των ηλεκτρονικών παιγχνιδιών και των πολυμέσων για εκπαιδευτικούς σκοπούς Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή 2011-ES1-LEO05-35968 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ PAGE 1 Περιεχόμενα ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΝΑ... 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 1 1. Γνώση στην ψηφιακή εποχή : Εισαγωγή... 3 Χαρακτηριστικά και οφέλη... 3 Εξατομίκευση... 6 Κίνητρο... 7 Υπευθυνότητα... 7 Διαδραστικότητα...

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ. Μη τυπική εκπαίδευση για την καταπολέμηση των διακρίσεων σε παιδιά σχολικής ηλικίας

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ. Μη τυπική εκπαίδευση για την καταπολέμηση των διακρίσεων σε παιδιά σχολικής ηλικίας Πρόγραμμα Ίρις - Καταπολεμώντας τα στερεότυπα και τις διακρίσεις: Δράσεις για τη συμμετοχή, την ένταξη και την εκπαίδευση Μη τυπική εκπαίδευση για την καταπολέμηση των διακρίσεων σε παιδιά σχολικής ηλικίας

Διαβάστε περισσότερα

2_ Επισκόπηση και δημιουργία προγράμματος σε Visual Basic

2_ Επισκόπηση και δημιουργία προγράμματος σε Visual Basic 2_ Επισκόπηση και δημιουργία προγράμματος σε Visual Basic Σκοπός Κεφαλαίου προσδοκωμενα αποτελεσματα διδακτικοι στοχοι Σκοπός του κεφαλαίου είναι να σας εισάγει σε έννοιες του προγραμματισμού και του περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

Κυκλοφοριακή Αγωγή και Οδική Ασφάλεια. Μαθητές Β Λυκείου ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΘΕΣΜΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

Κυκλοφοριακή Αγωγή και Οδική Ασφάλεια. Μαθητές Β Λυκείου ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΘΕΣΜΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΘΕΣΜΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κυκλοφοριακή Αγωγή και Οδική Ασφάλεια Μαθητές Β Λυκείου ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ Θεσμική Αναβάθμιση της Εκπαίδευσης Οδήγησης στην

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Πτυχιακή. Γκαρέτσα Νίκη, 2004 Α.Τ.Ε.Ι ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Πτυχιακή εργασία Γκαρέτσα Νικολέτα, Εξάμηνο

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικότητα και Τουριστική Πολιτιστική Ανάπτυξη

Επιχειρηματικότητα και Τουριστική Πολιτιστική Ανάπτυξη ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Επιχειρηματικότητα και Τουριστική Πολιτιστική Ανάπτυξη ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Συγγραφέας Ειρήνη Σωπασή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia X Dual SIM

Οδηγός χρήσης Nokia X Dual SIM Οδηγός χρήσης Nokia X Dual SIM Τεύχος 1.2 EL Οδηγός χρήσης Nokia X Dual SIM Περιεχόμενα Ασφάλεια 3 Ξεκινώντας 4 Πλήκτρα και μέρη 4 Τοποθέτηση της κάρτας SIM, της μπαταρίας και της κάρτας μνήμης 4 Επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia N8 00

Οδηγός χρήσης Nokia N8 00 Οδηγός χρήσης Nokia N8 00 Τεύχος 1.1 2 Περιεχόµενα Περιεχόµενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και µέρη 8 Αλλαγή της έντασης ήχου κλήσης, τραγουδιού ή βίντεο 10 Κλείδωµα ή ξεκλείδωµα πλήκτρων και οθόνης

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών. ΕΚεΠις

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών. ΕΚεΠις Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών ΕΚεΠις Μάρτιος 2007 Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών ΕΚεΠις Σχέδιο Παρουσίασης Μικροδιδασκαλίας 20 λεπτών Εκπαιδευτής : Παναγιώτα Αγγελίδου ( paggelidou@yahoo.gr ) Εκπαιδευόμενος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΠΟΛΥΜΕΣΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΠΟΛΥΜΕΣΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΠΟΛΥΜΕΣΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΛΩΡΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ι ΠΟΛΥΜΕΣΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΕΣΑ,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. ΜΑΘΗΣΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ και ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. ΜΑΘΗΣΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ και ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ και ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ Έκδοση 1η Έρευνα: Αλέξανδρος Κοφτερός, Μιχάλης Α. Μάγος, Γιώργος Μιχαήλ, Αδάμος Νικολάου, Αναστασία Οικονόμου,

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΣΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ Α ΛΥΚΕΙΟΥ ΦΥΣΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ Α ΛΥΚΕΙΟΥ

ΦΥΣΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ Α ΛΥΚΕΙΟΥ ΦΥΣΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ Α ΛΥΚΕΙΟΥ ΦΥΣΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ Α ΛΥΚΕΙΟΥ 1 1. Εισαγωγή Η διδασκαλία της Φυσικής στην υποχρεωτική εκπαίδευση στοχεύει στη διερεύνηση του υλικού και του ζωντανού κόσμου και στη μελέτη σχετικών φαινομένων και γεγονότων.

Διαβάστε περισσότερα

Android. Guide. Τα βασικά του Android Οδηγός αγοράς για. smartphones και tablets

Android. Guide. Τα βασικά του Android Οδηγός αγοράς για. smartphones και tablets Android Guide Όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για το νο1 λειτουργικό για smartphones και tablets Τα βασικά του Android Οδηγός αγοράς για smartphones και tablets Ρυθμίστε σωστά την Android συσκευή σας Έξυπνες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΤΛΟΣ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ WORD, INTERNET EXPLORER & OUTLOOK EXPRESS ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ E-LEARNING.

ΤΙΤΛΟΣ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ WORD, INTERNET EXPLORER & OUTLOOK EXPRESS ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ E-LEARNING. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ Σχολή Σ Τεχνολογικών Εφαρμογών Τμήμα: Εφαρμοσμένης Πληροφορικής &Πολυμέσων ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΙΤΛΟΣ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ WORD,

Διαβάστε περισσότερα

Συγκριτική Μέτρηση Επιδόσεων και διαχείριση ποιότητας στις δηµόσιες συγκοινωνίες 1

Συγκριτική Μέτρηση Επιδόσεων και διαχείριση ποιότητας στις δηµόσιες συγκοινωνίες 1 Συγκριτική Μέτρηση Επιδόσεων και διαχείριση ποιότητας στις δηµόσιες συγκοινωνίες 1 Για τη χρήση του παρακάτω υλικού: Σκοπός του έργου PORTAL είναι η επιτάχυνση της απορρόφησης των ερευνητικών αποτελεσµάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ «ΓΛΩΣΣΑ Ε' ΚΑΙ ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ» ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ «ΓΛΩΣΣΑ Ε' ΚΑΙ ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ» ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Κατεύθυνση: Ηλεκτρονική Μάθηση ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ «ΓΛΩΣΣΑ Ε' ΚΑΙ ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ»

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ Του σπουδαστή ΓΡΙΒΑ ΑΡΓΥΡΗ Επιβλέπων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ 8. Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση στην εκπαίδευση ενηλίκων - Παραδείγματα και περιπτώσεις εφαρμογής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ 8. Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση στην εκπαίδευση ενηλίκων - Παραδείγματα και περιπτώσεις εφαρμογής ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ 8. Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση στην εκπαίδευση ενηλίκων - Παραδείγματα

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικό Εγχειρίδιο («Οδηγός Εφαρμογής») για τη λειτουργία και τη διαχείριση των «Κυψελών Επιχειρηματικότητας»

Αναλυτικό Εγχειρίδιο («Οδηγός Εφαρμογής») για τη λειτουργία και τη διαχείριση των «Κυψελών Επιχειρηματικότητας» Αναλυτικό Εγχειρίδιο («Οδηγός Εφαρμογής») για τη λειτουργία και τη διαχείριση των «Κυψελών Επιχειρηματικότητας» Επικαιροποιημένη Έκδοση μετά τη λήξη της Πιλοτικής Φάσης Επωνυμία: ENVIROMETRICS ΤΕΧΝΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματική σταδιοδρομία σε μία επιχείρηση Σ. Αλεξανδράκη, M.Sc. Στέλεχος Φαρμακευτικής Εταιρείας

Επαγγελματική σταδιοδρομία σε μία επιχείρηση Σ. Αλεξανδράκη, M.Sc. Στέλεχος Φαρμακευτικής Εταιρείας Επαγγελματική σταδιοδρομία σε μία επιχείρηση Σ. Αλεξανδράκη, M.Sc. Στέλεχος Φαρμακευτικής Εταιρείας Επαγγελματική σταδιοδρομία σε μία επιχείρηση Εισαγωγικά: Θα ήθελα να αρχίσω ζητώντας σας μία σχετική

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ 1/19 ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Η Διεύθυνση στην προσπάθεια της, για την καλύτερη και πιο εύρυθμη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρµογές Πληροφορικής Υπολογιστών. Πέρδος Αθανάσιος Καθηγητής Πληροφορικής

Εφαρµογές Πληροφορικής Υπολογιστών. Πέρδος Αθανάσιος Καθηγητής Πληροφορικής Εφαρµογές Πληροφορικής Υπολογιστών Πέρδος Αθανάσιος Καθηγητής Πληροφορικής Περιεχόµενα Εφαρµογές Πληροφορικής Υπολογιστών...1 Κεφάλαιο 1 ο...3 Γενική Επισκόπηση Των Εφαρµογών Πληροφορικής...3 Εφαρµογές

Διαβάστε περισσότερα